HÜBSCHMAN, GRYGERA A ROSICKÝ DO JUVE!

21.02.2004, 08:59
Aktuality
V dnešním deníku Sport se můžete dočíst, že Tomáš Hübschman a Zdeněk Grygera jsou na odchodu ze svých klubů a mají namířeno do italského Juventusu! Aspoň to podle Sportu tvrdí ruský internetový server Gazeta.Ru. Jenže to není všechno, o koho se Juve ještě zajímá. Dnes jsem na anglickém serveru Tribalfootball našel, že Juventus chce předběhnou Chelsea a získat Tomáše Rosického!

Zdeněk Grygera mohl klidně do Juventusu přestoupit už v létě, ale nebyli jsme v Evropské unii, a tak z toho sešlo. "Kdybychom tenkrát patřili do Evropské unie, dohody mezi Spartou a Juventusem ohledně Grygerova transferu by byly uzavřené," řekl Sportu jeho manažer Zdeněk Nehoda. "Kvótu pro cizince mimo EU měl Juventus totiž zaplněnou, na tom to ztroskotalo." Proto nakonec Zdeněk Grygera skončil v Ajaxu Amsterdam.

Tomáš Hübschman naopak nikam neodešel a zůstal ve Spartě. Teď má podle Gazety velkou šanci přestoupit. "Juventus plánuje v létě příchod českých obránců Grygery s Hübschmanem," píše Gazeta.Ru.

Juventus by potřeboval nového a skvělého fotbalistu jako sůl. "Nebráníme se příchodu českých hráčů, nejraději bychom druhého Nedvěda," řekl před rokem Marcelo Lippi, trenér Juve.

Co píše Gazeta.Ru prý ještě tolik nevystihuje detaily, jak řekl pro deník Sport Zdeněk Nehoda: "Juventus má o oba hráče dlouhodobý zájem, ale není to ještě tak konkrétní, jak zní informace z Ruska, prostě jsou mezi vytipovanými posilami."

Dnes přišla ale ještě jedna zpráva. I Tomáš Rosický by mohl hrát od příští sezóny za Starou dámu! Napsal to pro změnu server Tribalfootball, který tvrdí, že Juventus hodlá předběhnou Chelsea, která o něj ještě neztratila zájem a také ho hodlá získat v létě.

Několikrát agent Tomáše Rosického Pavel Paska byl v Londýně na Stamford Bridge jednat o možném přestupu Tomáše Rosického, ale nakonec do Chelsea přišel Petr Čech, s tím, že bude chytat za Blues až od příští sezóny.

V Juventusu hraje jeho spoluhráč z české reprezentace Pavel Nedvěd, který, jak řekl, by rád viděl nějakého svého českého spoluhráče v Juve. Mohl by jím být právě Rosický, který hraje také na postu ofenzivního záložníka. "V momentální chvíli máme jen jednoho hráče, který tvoří hru - Pavla Nedvěda, potřebujeme ještě někoho," nechal se slyšet jeden z italských fanoušků Staré dámy na oficiálních stránkách klubu Juventus.com.

Už včera jsme Vám přinesli informaci, že do Juventusu by mohl v létě zamířit i Marek Jankulovski. A že by čtveřice Rosický-Hübschman-Grygera-Jankulovski v létě zamířila do Juve? Jestli ano, stal by se z Juve napůl český národní tým!

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (10)

Přidat komentář
Mr.Jindros

zas to s tema cechama nebudem prehanet..... ale kdyz uz bylo by je dobre nakoupit jeste pred ME Jankulovski by se nam hodil, ale Rosa ? ten mi uz do naseho kadru sedne mnohem hur

Reagovat
smazaný uživatel

Jankulovski by moch přestoupit do Juve i když těžko říct, uvidíme na konci sezóny. Hlavně Rosický by potřeboval někam přestoupit, protože s Dortmundem to jde dolu a vůbec se mu nedaří.

Reagovat
HOST*

Doufám že JUVE Rosickýho nekoupí.Ale Jankulovskiho a Grygeru bych bral.

Reagovat
HOST*Vito

spravne, nebudem to prehanet..maximalne jednoho. jankulovskeho nebo grygeru

Reagovat
HOST*

rozhodně ne Hübschmanna ten by se tam nechytil, do JUVE Jankulovskyho ten uz Italskou ligu zna.

Reagovat
HOST*Skynet

Hubsman hraje dobre doadu ale dop5edu neumni nakopava balony. Ten tam nepatri ale jankulovskej ten jo a Rosa jako nahrada ya Davica a bzlo bz to dobry. Nechame se prekvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Grygera zatím na Juve nemá, možná za 3-4 roky.

Reagovat
Zark

HOST*Zark

LEDA BY JSME SESTOUPILI DO SERIE B

Reagovat
smazaný uživatel

by jsme?

Reagovat
fabec1222

Rosický by mohl, má velkej talent, ale bude náchylný na zranění, PL by mu nesedla

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele