Serie A - preview 5. kola

21.09.2018, 08:34, aktualizováno 23.09.2018, 08:36
Previews
Juventus ještě neztratil ani bod a očekává se, že svou sérii výher protáhne rovněž ve Frosinone. Laziu se daří a potvrdit formu chce i proti Janovu, AS Řím bude měřit síly s Bolognou, Neapol se představí v Turíně a AC Milán tentokráte narazí na Atalantu...
Turín FC - SSC Neapol  (neděle 12:30)
Těžké utkání čeká na svěřence Carla Ancelottiho. Neapol se po ztrátě v Lize mistrů musí rychle koncentrovat na domácí soutěž, ve které v tomto kole zajíždí do Turína. Granata tři zápasy v řadě nenašla přemožitele a tuto sérii hodlá proti Neapoli ještě natáhnout. Pikantní zápas to bude pro turínského lodivoda Waltera Mazzarriho, jenž si trenérské jméno udělal pod Vesuvem.

FC Turín by se letos rád konečně dostal na pozice zaručující evropské poháry a i když v prvním kole nezačal dobře a s AS Řím prohrál 0:1, postupně se zvedl a aktuálně tři zápasy nenašel přemožitele. Býci postupně remizovali s Interem a Udinese a doma porazili SPAL. V dalším zápase přivítají SSC Neapol a to bude pikantní záležitost pro Waltera Mazzarriho. Právě díky šestapadesátiletému kouči se Parthenopei znovu dostali do popředí italské kopané. Sám rodák ze San Vincenza by si něco podobného rád zopakoval i s Turínem, jenž rozhodně má kádr na to, aby proháněl nejsilnější italská mužstva. Jak na tom skutečně Býci jsou, by mohlo utkání s Neapolí ukázat.

Hosté mají za sebou vystoupení v Lize mistrů a mnoho důvodů k radosti nemají. V nabité skupině, kde hrají FC Liverpool a Paris Saint-Germain, hned na úvod ztratili s outsiderem Crvenou Zvezdou. V Srbsku dokonce nedala Ancelottiho parta ani gól a remizovala 0:0.

V Serii A je to ale zatím celkem dobré. Na to, jak těžký los Parthenopei v úvodu měli, dokázali získat devět bodů a to tak trochu nečekaně prohráli se Sampdorií, jinak získali skalpy Milána, Lazia a Fiorentiny, tedy potenciálně největších konkurentů v boji o Ligu mistrů.

Neapol v minulé sezoně v Turíně zvítězila 3:1, ale že domácí mají sílu, se Neapolští přesvědčili na San Paolo, kde oba celky získaly bod za konečnou remízu 2:2.

Domácím bude chybět obránce Ansaldi i technicky zdatný Iago Falqué, což by proti Neapoli mohlo znamenat problém. Na druhé straně Carlo Ancelotti nemůže počítat s krajním bekem Ghoulamem a mimo hru jsou i Meret, Younes a Čiriches.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Nkoulou, Moretti - Aina, Baselli, Rincón, Meité, Berenguer - Zaza, Belotti
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui - Callejón, Allan, Hamšík, Zielinski - Milik, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.64 - 3.70 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bologna FC - AS Řím  (neděle 15:00)
AS Řím má za sebou hodně špatný start do sezony a čerstvě se mu nepovedlo překvapit ani na půdě Realu Madrid. Zklamání z vlastní formy se pokusí vyléčit na půdě Boloni - týmu, který dosud nevstřelil ani jednu branku.

Pouze dva týmy v Serii A se zatím ještě ani jednou netrefili. Frosinone a Bologna. Před oběma teď stojí hodně těžký soupeř, ale přesto se o to hráči chtějí pokusit. Je to trochu paradox, že se Boloně nedaří střílet branky. Vede ji totiž trenér, který měl jako hráč pověst výtečného střelce. Filippo Inzaghi sice už dávno ochutnal, že je velký rozdíl mezi hřištěm a lavičkou, ale přesto se od jeho týmu čekalo mnohem víc.

Jeho pozice je hodně nejistá, neboť tým pod jeho vedením ještě ani jednou nevyhrál a dosud nasbíral jen jediný bod. Ani poslední kolo mu nevyšlo a po debaklu od Interu Milán na Bolognu vyzrál také Janov. Dvacet minut před koncem se o to postaral jedinou brankou polský mladík Krzysztof Piątek. Navíc byl v utkání vyloučen záložník Erick Pulgar, který se tak proti Římu nepředstaví. Zraněn je také obránce Helander.

Záložník Godfred Donsah ale nepochybuje o tom, že se Bologna dokáže vrátit do závodu. "Je hodně obtížné zůstávat pozitivní, když se nic nedaří a ze všech stran slyšíte samou kritiku. My si to ale nesmíme pouštět do hlavy. Naším úkolem je odvádět sto procent našich možností a věřit, že vynaložená práce se vrátí. Proti Římu nesmíme chybovat, i když i on se ocitá v problémech," ví mladý hráč.

Římané opravdu v této sezoně hrají pod své možnosti a čelí další krizi. Na trenéra Di Francesca se valí vlna kritiky za herní projev, připravenost hráčů a celkově jejich bojovnost. Ta totiž nebyla vidět ani v jednom ze tří posledních utkání. Římané nejprve prohráli s AC Milán, následně si rozdělili body s Chievem, což bylo rovněž velkým zklamáním. Další studená sprcha přišla na řadu v Madridu.

Proti domácímu Realu chtěl italský celek hrát agresivně, jednoduše a pozorně, ale až na krátké pasáže na hřišti prakticky dominoval jen Real. I přes skvělý výkon rovněž kritizovaného brankáře Olsena dostali Giallorossi od Bílého baletu tři branky a rozdíl mohl být mnohem větší. Pesimismus pomalu přepadá i hráče, kteří také nejsou s výkony týmu spokojeni.

Do utkání s Bolognou zřejmě nenastoupí Javier Pastore, který sice už trénuje s týmem, ale nemá dostatečně dobrou fyzičku. Menší zdravotní potíže komplikují rozlet mladému záložníkovi Corićovi. AS má na Bolognu dobré vzpomínky, neboť s ní už šest let neprohrálo. V březnu letošního roku zde ale nechalo dva body.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - De Maio, Danilo, Gonzalez - Mattiello, Svanberg, Poli, Dzemaili, Dijks - Santander, Falcinelli
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Olsen - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov - Cristante, Nzonzi, Pellegrini - Ünder, Džeko, Perotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.22 - 3.89 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Loni skončil stejný zápas ve Veroně remízou 1:1 a dělba bodů je nejčastěji skloňovaným výsledkem i tentokrát. Chievo na první ligové vítězství v sezoně čeká a navíc je i díky bodovému odečtu na posledním místě. Tohoto faktu se pokusí využít Udinese.

Duel mezi Chievem a Udinese se sice mezi šlágry kola neřadí, neznamená to ale, že by tím ztrácel na důležitosti. Naopak. Chievo potřebuje body jako sůl, neboť díky mizerné formě i bodovému odečtu je s jedním minusovým bodem na posledním místě.

Ze strany Chieva je to zatím vůbec zvláštní začátek sezony. Nechybělo mnoho, aby obral o body největšího favorita Juventus, pak ale dostalo šestigólový výprask od Fiorentiny, aby následně doma remizovalo s Empoli 0:0. Před týdnem pak Fly Donkeys urvali cenný bod s AS Řím (2:2).

Poměrně dobře si zatím vede Udinese. Zebry našly přemožitele jen v jednom zápase ve Florencii, jinak pravidelně přidávají body. Jenom připomeňme, že Udine porazilo Sampdorii a remizovalo v Parmě, či doma s Turínem.

Už bylo řečeno, že vzájemný duel je důležitý a to i pro pozdější případné záchranářské boje. Chievu se boj vespod tabulky predikoval a Udinese zase bylo před sezonou považováno za velkou neznámou. Tým trenéra Velazqueze si však zatím vede dobře.

Co se absencí týče, na každé straně chybí tři hráči. Fly Donkeys se budou muset obejít bez Djordeviće, Cesara a Rossettiniho, zatímco Zebrám nepomohou Badu, Ingelsson a Pezzella. Zápas nabídne také českou stopu. Antonín Barák nastoupil v minulém kole na posledních pět minut a po svalovém zranění by mohl nějakou minutáž dostat i na Stadio Bentegodi.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Tomović, Bani, Barba - Rigoni, Radovanovič, Obi - Birsa - Stepinski, Giaccherini
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Scuffet - Larsen, Troost-Ekong, Nuytinck, Samir - Machís - Behrami, Fofana, Mandragora, De Paul - Lasagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.05 - 3.19 - 2.61
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - Janov CFC  (neděle 15:00)
Lazio přivítá na domácím Stadio Olimpico CFC Janov. Biancocelesti se dostávají do optimální formy, ve které se prezentovali takřka celou loňskou sezonu a doma budou favoritem. Janovští jsou ale nebezpečným soupeřem a při poslední návštěvě věčného města si připsali vítězství.

Juventus a Neapol byly v prvních dvou kolech nad síly římského Lazio, ale Inzaghiho tým nezpanikařil a následně vyhrál vše, co se dalo. Frosinone a Empoli udolal jedinou brankou a ve čtvrtek uspěl rovněž v Evropské lize, když doma porazil 2:1 kyperský Apollon Limassol.

Lazio hrálo Evropskou ligu v poněkud pozměněné sestavě. Trenér Simone Inzaghi se rozhodl své největší opory šetřit a například nejlepšího střelce Cira Immobileho poslal do hry až po hodině odehraného času. Kanonýr se pak odvděčil vítěznou brankou, kterou vstřelil z pokutového kopu. Každopádně kádr Biancocelesti by měl být před zápasem s Janovem odpočatý.

Hostující CFC Janov si také nevede špatně a ze tří zápasů dokázal získat solidních šest bodů. Nezvládl pouze divokou přestřelku v Sassuolu, kde nakonec prohrál 3:5. Všechny body, které Grifové doposud získali, mají z domácího prostředí. Janov tam postupně zdolal Empoli a Boloňu. Na Luigi Ferraris zvítězil i v poháru nad Lecce (4:0).

Lepší vzájemnou bilancí oplývá Lazio, nicméně v minulé sezoně dokázal Janov Stadio Olimpico vyloupit a nebylo to poprvé. Za posledních deset let Grifové vyhráli v Římě celkem pětkrát.

Simone Inzaghi nemůže počítat s Luizem Felipem, Lukakuem a Raduem. Všichni tři laborují se zraněními. Inzaghiho trenérský protějšek Davide Ballardini je na tom úplně stejně, také jemu scházejí tři hráči, jmenovitě Lopez, Favilli a Lapadula.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakoša - Wallace, Acerbi, Cáceres - Marušić, Parolo, Leiva, Milinković-Savić, Lulić - Luis Alberto, Immobile
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Biraschi, Spolli, Gunter - Romulo, Mazzitelli, Hiljemark, Criscito - Bessa - Panděv, Piatek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.83 - 7.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Atalanta Bergamo  (neděle 18:00)
Fotbalisté AC Milán přivítají na San Siru nevyzpytatelnou Atalantu Bergamo. Mnoho hráčů nosící dres Rossoneri dříve v Bergamu působilo a o to více se budou proti svému bývalému celku chtít ukázat. Oba týmy zároveň potřebují body jako sůl.

Mattia Caldara, Franck Kessié, Giacomo Bonaventura nebo stále ještě zraněný obránce Andrea Conti, ti všichni Atalantou prošli a v neděli se mohou na svého bývalého zaměstnavatele těšit. Na druhé straně zase oblékal dres AC Milin chorvatský záložník Mario Pašalić.

AC Milán zatím stihl jen tři zápasy Serie A a vedl si v nich průměrně, tedy jedno utkání vyhrál, jedno prohrál a v minulém kole na půdě Cagliari remizoval. V tabulce patří milánskému velkoklubu až šestnácté místo, takže je co zlepšovat. Rossoneri se před zápasem s Atalantou představili v Evropské lize, v zápase na půdě lucemburského Dudelange splnili povinnost a zvítězili, byť o třech bodech rozhodla jediná trefa Gonzala Higuaína. Při vší úctě k lucemburskému soupeři teď na AC čeká těžší překážka - Atalanta Bergamo. "Atalanta je v Serii A skutečností, mají precizní vlastnosti, ale teď jsou trochu v útlumu. Poslední dva zápasy prohráli a na to budou chtít reagovat. Musíme odehrát dobré utkání, střílet..," vyjádřil se před utkáním kouč Gennaro Gattuso.

Atalanta se také herně trápí, poslední dva zápasy nedokázala bodovat a to hrála doma s Cagliari a venku se SPALem. Přičteme-li k tomu i vyřazení z předkola Evropské ligy proti Kodani, vyjde nám, že Gasperiniho parta je absolutně bez formy a na San Siru bude mít co zlepšovat. "Milán je na velmi dobré technické úrovni. Navíc do už tak silného týmu ještě ve správný moment začlenil Higuaína. My ale musíme přemýšlet o Atalantě a jak si v zápase povedeme. Musíme hrát dobře, být solidní a obtížně překonatelní," prohlásil na tiskové konferenci trenér Gian Pier Gasperini.

Jak už bylo řečeno, chybět bude Andrea Conti, který dlouho laboruje se zraněním a čerstvě také Mattia Caldara. Dlouhodobě je mimo hru Strinić a v ofenzívě nenastoupí talentovaný Cutrone. Gasperini má v tomto ohledu méně starostí, protože jediný, s kým nemůže počítat, je Varnier.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Caldara, Romagnoli, Rodríguez - Kessié, Bíglia, Bonaventura - Suso, Calhanoglu - Higuaín
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Toloi, Palomino, Masiello, Castagne - De Roon, Freuler, Gosens, Pašalić - Zapata, Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.60 - 3.89
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Frosinone Calcio - Juventus FC  (neděle 20:30)
Juventus Turín opět na začátku sezony nasadil ke skvělému tempu a zdá se, že to jeho konkurenti budou mít opět hodně těžké. Po vyčerpávajícím utkání Ligy mistrů má Juventus před sebou poměrně neškodného soupeře, domácí Frosinone.

Proč neškodného? Může se to zdát jako příliš nadsazené, přeci jen se ve fotbale může stát cokoli. Frosinone ale opravdu nemá dobrou formu a jeho výkon je pro mnoho fanoušků dost smutný. Ačkoli do sezony vstupoval nováček především s touhou se zachránit, jeho současný um na to vůbec stačit nemusí. Pouze Chievo Verona dostalo víc branek (11) než Frosinone a obrana je opět problémem.

Dost možná ale není tím úplně největším, protože Frosinone ještě nedokázalo za čtyři odehraná kola vstřelit ani jednu branku! Poměrně blízko k tomu mělo proti Laziu, které nakonec spasila jediná branka. Mnohem horší pocity museli fanoušci mít poté, co Frosinone naprosto znemožnila Samopdoria. V minulém kole mu totiž janovský celek nadělil pět branek a všichni kromě domácích se královsky bavili.

Frosinone teď čeká obrovský test a hráči se přirozeně na návštěvu Juventusu těší. Obránce Marco Capuano mimo jiné řekl: "Nacházíme se v hodně špatné situaci a víme, že se nám nedaří ani na jedné straně hřiště. Snažíme se ale hrát jednoduše a od základů. Nikdo z nás nic nevzdává a teď, když je před námi Juventus, je naše snaha ještě vyšší. Hrát proti Juventusu je skvělý pocit a možnost, jak ze sebe vydat maximum," míní Capuano.

Frosinone půjde do večerního utkání s oporami Krajncem, Sportiellem nebo Pericou, ale menší zranění stále provázejí Ciofaniho a Campbella. Juventus také nebude kompletní, neb mu schází zraněná De Sciglio. Další velká absence je způsobena diskvalifikací, kterou byl za nesportovní chování a červenou kartu potrestán Brazilec Douglas Costa. Záložník Sami Khedira se zranil v posledním utkání.

To se Juventusu nadmíru povedlo, neboť i přesto, že musel ve Valencii hrát většinu utkání v početním oslabení, dokázal vyhrát. Nad domácím týmem zvítězil v rámci Ligy mistrů díky dvěma gólům penaltového mága Miralema Pjaniće a připsal si první tři body. Tím volně navázal na skvělou formu z domácí scény. Rovněž v italské Serii A se mu daří a ještě neztratil ani jeden bod.

Juventus možná nepůsobí tak suverénně jako dřív a zápasy vyhrává třeba jen o gól (třikrát ze čtyř zápasů). V klíčových momentech ale umí zabrat a právě to z něj dělá šampiona. S Frosinone se Juventus potkal čtyřikrát, z toho dvakrát ve druhé lize. Třikrát nad svým oponentem dokázal zvítězit a jen jednou se body dělily.

O vítězné mentalitě hovořil například Federico Bernardeschi, který pro JTV poznamenal: "Na Mestalle jsme vyhráli díky tomu, že jsme hráli srdcem. Nic jsme nevzdali a bojovali do posledních chvil. Pro nás to není jen fráze, protože právě v těch nejtěžších chvílích je Juventus schopen rozhodovat. Když se nám nedaří nebo jsme pod tlakem, tak si umíme poradit. Hráli jsme s čistou hlavou a nezlomilo nás ani početní oslabení."

Juventus je aktuálně na první příčce a vede ligu o tři body před SPALem. V souboji s trpaslíkem bude ve Frosinone očekávat tři body i přesto, že tamní fanoušci umí na stadionu Benito Stirpe vytvořit hodně nepříjemnou kulisu.
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Goldaniga, Salamon, Krajnc - Zampano, Chibsah, Maiello, Hallfredsson, Molinaro - Perica, Ciano
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cuadrado, Bonucci, Benatia, Alex Sandro - Emre Can, Pjanić, Matuidi - Dybala, Mandzukić, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 13.50 - 6.79 - 1.24
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Parma Calcio - Cagliari Calcio  (sobota 15:00)
Parmě se první kola nepovedla, ale naposledy šokovala celou Itálii vítězstvím nad Interem Milán. Na tom bude chtít stavět také nyní, když se doma utká s Cagliari. Celek ze Sardinie ale jen tak neprohrává.

Vlastně za čtyři kola prohrál jen jednou. Konkrétně hned v prvním kole, kdy nestačil na nováčka z Empoli. Od té doby ale už stačil najít svůj rytmus a správné hráče, kteří v klíčových chvílích berou odpovědnost na svá bedra. Velký úspěch si Cagliari připsalo výhrou nad Atalantou Bergamo, kterou čekal opravdu málokdo. A ani v minulém kole to nebylo špatné, protože remizovat s AC Milán se nepovede každému.

Cagliari to ale zvládlo a aktuálně sídlí na dvanáctém místě. Vzhledem k tomu, že se do hry opět může zapojit João Pedro, trenér musí řešit spíše příjemné starosti. Jako třeba zda postaví do hry Saua nebo Fariase. Jistý je start Pavolettiho s Barellou. Dalším soupeřem Cagliari bude domácí Parma, která je na tom o poznání hůř. Ani ne tak bodově jako spíš herně a výsledkově.

Nováčkovi Serie A se vstup do ročníku moc nedaří. Za první tři kola dvakrát prohrál a jednou remizoval. Pravda je, že v jednom kole hrál s Juventusem, ale jinak si v minulých zápasech představoval rozhodně lepší výsledky. Ty dorazily až v minulém kole. Parma sehrála skvělý duel s Interem Milán a ačkoli byly veškeré sázky proti ní, dokázala si díky jediné brance Federica Dimarca poradit.

Senzační úspěch nečekal ani kanonýr Roberto Inglese. Ten před utkáním s Cagliari prohlásil: "Minule jsme dokázali něco famózního. Porazit Inter, to se nepovede každý den. Především jsme ukázali náš charakter a bojovali až do konce, i když nás Inter místy pořádně tlačil. Teď se musíme soustředit jen na další klání, protože tyto výsledky musíme pořád opakovat. Klíč bude v tom, abychom se soupeře nebáli a hráli odvážně," míní zkušený hrot.
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Iacoponi, Gagliolo, B. Alves, Dimarco - L. Rigoni, Stulac, Barillà - Gervinho, Inglese, Di Gaudio
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Srna, Klavan, Romagna, Padoin - Castro, Bradaric, Barella - Joao Pedro - Sau, Pavoletti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 3.38 - 3.07
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - SPAL 2013  (sobota 18:00)
Nečekaně povedený start do sezony zažívá malý celek z Ferrary. SPAL jen těžko dostává branky a jeho hra je velmi efektivní. Další protivník si ale často umí s podobnými problémy poradit, neboť SPAL zavítá do Florencie.

SPAL je prozatím senzací Serie A. Maličký tým, který velmi často střídá první a druhou nejvyšší ligu, působí jako zjevení. Jeho obrana je velmi dobře sehraná, takticky téměř nedělá chyby a působí soudržným dojmem. Zatím dostal SPAL jen jednu jedinou branku ve čtyřech zápasech, což z něj dělá nejlepší obranu v lize!

Ve třetím kole ji jednou porazil Turín a ještě větší obavy mohl mít SPAL v minulém kole. To se totiž utkal s Atalantou, která je zejména v útoku velmi nebezpečná. SPAL si přesto dokázal poradit a kuriózní bylo, že Atalantu sestřelil dvěma góly hráč, který jí patří. O osudu utkání totiž rozhodl mladý kanonýr Andrea Petagna, který ve Ferraře prožívá skvělou část kariéry.

A už se těší i na Fiorentinu. "Nikdo z nás nečekal, že budeme po čtyřech kolech takhle vysoko. Daří se nám prakticky všechno a kromě chvíle utkání s Turínem hrajeme perfektně. Minule jsme dokázali využít naše šance a teď budeme potřebovat to samé. Fiorentina je velmi silným týmem a tolik šancí jako minule určitě mít nebudeme. Takže musíme být hodně efektivní a pozorní vzadu," přemítá Petagna.

Další dobrou zprávou pro fanoušky SPALu je fakt, že trenér Fabio Semplici má k dispozici kompletní kádr bez výrazných absencí. Chybět bude jen zraněný záložník Federico Viviani. Fiorentina je na tom obdobně a nejlepší zprávou je návrat brankáře Lafonta, který i přes svůj věk okamžitě zaujal. O místo v základu by se měli prát Mirallas, Pjaca a Eysseric.

Viola má za sebou první dvě ztráty bodů. V rámci třetího kola si na ni vyšlápla Neapol a ani odložené první kolo pro ni nedopadlo nejlépe. Giovanni Simeone sice ve 13. minutě dostal Violu do vedení nad Sampdorií, ale po hodině hry srovnal Gianluca Caprari na konečných 1:1, což bylo pro Violu mírné zklamání. Teď se Fiorentina pokusí znovu se dostat do sedla proti SPALu.

S ním se v minulosti utkala jen dvakrát a ani jednou nevyhrála. Oba střety skončily stejně, remízou. Trenér Stefano Pioli teď touží po všech bodech. "Máme za sebou těžký duel, který nás stál hodně sil. A nemáme zase tak moc času na přípravu dalšího soupeře. Ale věřím, že to zvládneme. Každý tady pracuje na sto procent a oddanost celého týmu je výtečná. Proti SPALu musíme být hodně obezřetní, protože je to velmi nebezpečný soupeř," dodal Pioli.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Lafont - Milenković, Pezzella, Vitor Hugo, Biraghi - Benassi, Veretout, Gerson - Chiesa, Simeone, Pjaca
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Gomis - Cionek, Vicari, Felipe - Lazzari, Missiroli, Schiattarella, Kurtić, Fares - Antenucci, Petagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.84 - 5.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Inter Milán  (sobota 20:30)
Po úspěšném zápase Ligy mistrů se fotbalisté Interu Milán musejí znovu soustředit na domácí soutěž, kde zatím tápou. Spallettiho svěřencům patří až čtrnácté místo a důvodů, proč na stadionu Luigi Ferraris zvítězit, je celá řada. Sampdoria je před tímto kolem čtvrtá a doma ještě neprohrála.

Zápas Sampdorie s Interem bude v mnoha ohledech pikantní už i proto, že někteří klíčoví hráči Interu dres Blucerchiatti oblékali. Ať už to platí o největší hvězdě Mauru Icardim nebo o stoperech Milanu Škriniarovi a Andreu Ranocchiovi. Inter v minulé sezoně v Janově vyhrál a to nezvykle vysoko 5:0, což domácí nehodlají opakovat.

Sampdoria ve středu sehrála dohrávku odloženého zápasu s Fiorentinou a po remíze 1:1 se posunula na průběžné čtvrté místo. Námořníci mají jen tři dny na odpočinek. "Potřebujeme obnovit naše síly, protože zápas bude náročný," podotkl trenér Giampaolo.

Námořníci se Interu v žádném případě nebojí, na druhou stranu je varuje loňský výsledek. Podle trenéra Giampaola není možné spoléhat jen na taktiku. "Aby byla Sampdoria konkurenceschopná, musí být plně připravena. Strategie jsou čistě teoretické, vy musíte být dobří i v mnoha dalších ohledech," dodal Giampaolo.

Ani Inter si příliš neodpočine a k dobru bude mít jen o jeden den navíc. Na vině bylo úterní utkání Ligy mistrů proti Tottenhamu, ve kterém se Nerazzurri mezi klubovou elitu Evropy vrátili po dlouhých sedmi letech. A byl to úspěšný návrat, protože italský celek v závěru otočil výsledek a vyhrál 2:1.

Teď se tým Luciana Spallettiho musí plně koncentrovat na Serii A, kde zatím hodně strádá. V minulém kole prohrál s Parmou a v tabulce mu patří až čtrnácté místo. To je velký rozdíl oproti obecnému očekávání, že Inter bude prohánět vedoucí Juventus.

Sampdorii bude chybět zraněné duo hráčů Regini, Saponara, jinak má zbytek kádr kouč Giampaolo k dispozici. Podobně je na tom Inter, který sice má v nohách úterní duel Ligy mistrů s Tottenhamem, ale kádr je až na Vraaljka připraven.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynski, Andersen, Colley, Murru - Praet, Ekdal, Jankto - Caprari - Quagliarella, Defrel
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D'Ambrosio, De Vrij, Škriniar, Asamoah - Gagliardini, Brožović - Politano, Nainggolan, Perišič - Icardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.44 - 3.69 - 1.89
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
US Sassuolo - Empoli FC  (pátek 20:30)
Sassuolo až překvapivě snadno vstoupilo do sezony a jeho forma je výtečná. V posledním kole narazilo na silný Juventus a ani s ním nehrálo špatný duel. Nápravu ztracených bodů bude již v pátek večer hledat proti Empoli.

Neroverdi jsou zatím velmi příjemným překvapením. Za první čtyři kola posbírali už sedm bodů a to jim stačí na průběžné 4. místo Serie A. Trenér Roberto De Zerbi dokázal vtisknout týmu jasnou představu o tom, co chce hrát. Hráči o sobě velmi dobře vědí a ze zápasů Sassuola se stává přehlídka branek. Týmy jako Cagliari i Janov by mohly vyprávět.

V minulém kole se Sassuolu zase tak dobře nevedlo. Jeho série neporazitelnosti se zastavila na třech utkáních, protože naposledy přijelo Sassuolo do Turína. Jeho zápas si většina lidí bude pamatovat ze dvou důvodů. Tím prvním je první branka Cristiana Ronalda v dresu Staré dámy, tím druhým je pak nesmyslné a nesportovní chování Douglase Costy a jeho následné vyloučení.

Trenér De Zerbi ale nabádá své hráče, aby se soustředili jen na svou hru. "Je pravda, že minulé utkání bylo hodně zvláštní a nebylo to pro nás jen příjemné. Ale je to minulost, nechme ji za sebou. Poučme se z chyb, abychom je neopakovali. Do pátečního duelu půjdeme zase naplno, tak jak jsme zvyklí. Věřím, že ukážeme našim fanouškům skvělý fotbal a získáme dobrý výsledek."

Trenér De Zerbi nebude moci využít pouze služeb obránce Pelusa, jinak má k dispozici kompletní kádr. Obdobně je na tom také jeho protějšek, neboť i Andreazzolimu schází v podstatě jen jeden hráč, Maietta.

Empoli nepředvádí vůbec špatný fotbal a především ofenzivní trojice La Gumina, Zajc a Krunić dělá svým soupeřům velké potíže. Jenže jej sráží velmi špatná efektivita v zakončení. Empoli si umí vytvořit dostatek šancí, ale zatím dalo jen tři branky. V posledním kole proti Laziu bylo za neschopnost proměnit své šance potrestáno jedinou brankou Marca Parola a opět se muselo obejít bez bodů.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Marlon, G. Ferrari, Rogerio - Bourabia, Locatelli, Duncan - Berardi, Babacar, Djuričić
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Di Lorenzo, Silvestre, Rasmussen, Veseli - Acquah, Capezzi, Bennacer - Zajc, Krunić - Caputo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.33 - 3.76
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC44009:412
2.SPAL 201343014:19
3.SSC Neapol43016:69
4.UC Sampdoria42119:27
5.ACF Fiorentina42118:37
6.US Sassuolo42119:77
7.Janov CFC32016:66
8.SS Lazio42023:46
9.AS Řím41217:75
10.Turín FC41214:45
 Udinese Calcio41214:45
12.Cagliari Calcio41214:55
13.Atalanta Bergamo41127:64
14.Inter Milán41125:44
15.AC Milán31115:54
16.Empoli FC41123:34
17.Parma Calcio41124:54
18.Bologna FC40130:51
19.Frosinone Calcio40130:101
20.Chievo Verona40225:11-1
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (312)

Přidat komentář
celestial-

Inter 14. a AC 15. to sme to dopracovali hoši milánští...

Reagovat
smazaný uživatel

AC má zápas k dobru a klidně může vyhrát a být hned 6-7. Jsou odehrána 4 kola, zatím hrajeme (snad) pod své možnosti a ano, ideálně 9-10 bodů jsme mít měli.

Snad nás ta LM nakopne, i když to je 6 dalších zápasů navíc za podzim. Ale musíme ji uhrát i pro příští rok, nejen finančně, ale jak jsme mohli vidět i jako zážitek je to po těch letech prostě něco jiného.

Reagovat
cizinec

Verim, ze az si na sebe ty hrace zvyknou, ze to muze byt lepsi ale porad mi tam chybi klasicky AM...podle me posledni koho jsme meli byl Sneijder (jeho odchod jsem "tak trochu" nepochopil)...Hamsik pry chce z Neapole . Spallettimu verim, ten prehnanej hate na nej a volani po odvolani je predcasny...i kdyz na Conteho bych byl v Interu take zvedavej, zase na druhou stranu je to Juventini kazdym coulem Navic se mluvi i o Diegovi a na toho jsem taky zvedavy jeste vic

Reagovat
pistacik11

Ešte sú odohrate len 4 kola. Ostáva ich ešte 34. Zmeniť sa môže toho veľa.

Reagovat
snuff24

klasici tady no

Reagovat
Eldarion

Reagovat
mato Kreator

inter je natom este moc dobre idealne by bolo 19-20 miesto po 38 kole

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER !!!

Reagovat
Mihal

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by to Inter mohol poňať útočnejšie. A Valero sa mi nikdy nepáčil keďže máva veľa stratených lôpt no na druhej strane je to jediný kreatívny hráč ktorý sa vie aj v strede zvrtnúť a posunúť hru do útoku, bez neho je Icardi zbytočný keďže to nie je hráč ktorý si preberie nakopavane lopty ale skôr hráč do behu a na centre.

Forza Inter

Reagovat
cresposuper

Bez Borju je Icardi zbytocny akurat by si mohol dodat, ze vacsinu golov dava z centrov z kraja.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že Borja za Inter zatiaľ nemá ani jednu asistenciu

Reagovat
Inter Eterno Amore

ale gol má

Reagovat
smazaný uživatel

Ona uz neni italska liga na sport 1 nebo 2?

Reagovat
Mihal

Digi

Reagovat
Inter Eterno Amore

si sa teraz vrátil z dovolenky ?

Reagovat
smazaný uživatel

spíš z Marzu

Reagovat
smazaný uživatel

Z dovolenky presne tak nevim jestli uz to je nejak dyl moc nestiham sledovat zamestnava me dcera...

Reagovat
Mihal

SAMPDORIA: 1 Audero; 24 Bereszynski, 26 Tonelli, 3 Andersen, 29 Murru; 16 Linetty, 6 Ekdal, 10 Praet; 11 Ramirez; 92 Defrel, 27 Quagliarella.

INTER: 1 Handanovic; 33 D'Ambrosio, 37 Skriniar, 23 Miranda, 18 Asamoah; 8 Vecino, 77 Brozovic; 87 Candreva, 14 Nainggolan, 16 Politano; 9 Icardi.

Forza Inter

Reagovat
Mihal

Tieto naše centre stále dookola...to je hotova "hitparáda"...jak zemplín michalovce

Reagovat
Nuno čomes

Politano jich ma tak 30 a nikdy netrefí našeho

Reagovat
Mihal

V priprave sa mi pacil, aj prve dva zapasy este, potom sa uz dostavil faktor Inter a nejde to...jeho klucku na lavu nohu mu citaju jak slabikar

Reagovat
Inter Eterno Amore

nespomínaj Zemplín

Reagovat
smazaný uživatel

Radjaaaaa z hovna ale je to tam Král

Reagovat
Nuno čomes

RADJAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Panděvova ofina

Cože?!

Reagovat
10

bez VARu by tohle pomezní neměl šanci vidět, na druhou stranu vliv na ten gól to nemělo...

Reagovat
Mihal

Co sa tyka stastia tak sme na tom z celej ligy asi uplne najhorsie ...ale zase ta nasa hra si to stastie asi ani nezasluzi

Reagovat
Nuno čomes

Škoda, že to nefunguje pro všechny stejně..

Reagovat
10

funguje

Reagovat
cresposuper

Tak zrovna v nasich zapasoch to tuto sezonu funguje poriadne nahovno. So Sassuolom a Parmou nas zarezali, ked nam nezapiskali penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Plus v zápase s Parmou pri góle Dimarca stál jeden hráč Parmy brániaci Handanovičovi vo výhľade v ofsajde.

Reagovat
Nuno čomes

Tyhle určitě.

Reagovat
cresposuper

Nenacita mi to, ale myslim zakrok na Asu od Magnanelliho (?) a ruku Dimarca. Ale tych spornych situacii bolo viac, s Parmou oranzovy faul Stulaca a zakrok Sepeho na de Vrija.

Reagovat
olis

nic v zlom ale ked tu uz spominas ten zapas s Parmou tak si nejak pozabudol na zakrok Gagliardiniho na zaciatku zapasu ktory mohol byt aj na cervenu

Reagovat
cresposuper

Pamatam si ho, rozhodca to nepiskal ako faul, podla mna ukazkova zlta.

Reagovat
10

podrážkou na nohu? vždyť mu jí mohl zlomit...jasná červená karta

Reagovat
Mihal

a stop minimálne na 5 zápasov, presne tak

Reagovat
olis

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je fakt totálně na hovno... příště třeba můžou hodnotit zase ten faul, jestli se ten přímák měl nebo neměl kopat ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Do pravidiel musia pridať, že keď padne nejaký gól, tak koľko momentov dozadu sa bude posudzovať. Napríklad ak gól padne po rohu, tak sa bude musieť posudzovať, že či ten rohový kop vznikol regulárnym spôsobom. Ak áno, tak sa bude ďalšia situácia pred vznikom toho rohového kopu posudzovať pomocou VAR-u.

Reagovat
10

standardky se neposuzují

Reagovat
Nuno čomes

Já se fakt snažím, ale ten D'ambrosio je tak šíleně zbytečnej hráč

Reagovat
Nuno čomes

Škoda Mauro

Reagovat
Nuno čomes

Keita a Lautaro na plac!

Reagovat
lnterista

To je tak na nahodu

Reagovat
Panděvova ofina

Ježiš ten Candreva mě tam tak rozčiluje! On se to těch centrech ani neomluví, nezamává, že to zesral. Prostě jen odkráčí se vztyčenou hlavou, jako by nic. Už mě opravdu nebaví

Reagovat
10

vždyť hraje určitě jeden z nejlepších zápasů za poslední rok+, už mohl dát 2 góly (tyč + teď ta poslední šance)...

Reagovat
Panděvova ofina

Mohl, ale nedal. On má už nejlepší za sebou, ale stále si myslí, že je nenahraditelným hráčem základní sestavy a Leštěnka mu evidentně pořád věří.

Reagovat
Forza_Inter

centre nahovno ale do zakoncenia sa dokazal dostat bohuzial neuspesne

Reagovat
10

Doria dost zklamání, stejně jako minulou sezonu s Interem (0:5) úplně nepochopitelně vypnutý...

Reagovat
Mihal

A aj tak dnes kludne mozu vyhrat ...

Reagovat
10

můžou, ale zasloužený by to nebylo...čekal jsem, že budou hrát svůj fotbal a budou vás trápit mnohem víc

Reagovat
smazaný uživatel

To je hlubší spolupráce, Inter kupuje v létě Praeta nebo někoho jiného.

Reagovat
10

nechtěl jsem provokovat, že je to určitě součást nějakýho dalšího dealu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Škoda, že tam nechce nic spadnout.

Reagovat
Eldarion

Lol

Reagovat
Panděvova ofina

Juventinooooooo !!!

Reagovat
10

Reagovat
Nuno čomes

ASAMOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Reagovat
10

byl za čárou

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jdou fakt do píče

Reagovat
GEGE

forza VAR!

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
cink

Reagovat
Nuno čomes

běžte do prdele!

Reagovat
stuff

Neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

Komédia

Reagovat
10

teď to měli pustit, to by byla teprve prdel

Reagovat
10

3 oslavy jako kráva a skončí to 0:0

Reagovat
lnterista

To tak emocne vycuca

Reagovat
10

kua, já to věděl...a zrovna tenhle klaun

Reagovat
Panděvova ofina

Vážně se budou po každém golu dívat na video? Tohle je tragikomické

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to už ty kurvy zachcané uznaji BROZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Inter Eterno Amore

Cirkus Serie A

Takyto zápas sa len tak nevidí

Reagovat
Inter Eterno Amore

Pazzaaaaaaaa Inter Amalaaaaaaaa

Reagovat
Votas

EPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICCCCCCCCC

Reagovat
lnterista

Brozoooo je buuuh

Reagovat
smazaný uživatel

Veď preto

Brozovič dnes najhorší hráč

4 góly a výsledok 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Pre istotu upresnim. Týmto sa zabudlo že v celom zápase urobil najviac chýb a strát

Reagovat
stuff

Ked uz to aj interu prajes

Reagovat
smazaný uživatel

Nezruš to pls

Reagovat
Nuno čomes

BROZOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC

Reagovat
smazaný uživatel

Veď preto

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kokos čo to sakra malo dnes znamenať wut

Reagovat
Inter Eterno Amore

Toto môže byt veľky zlom v nasšj sezóne

Reagovat
lnterista

Jako ze zacnem konecne hrat fotbal?

Reagovat
Nuno čomes

To se chce sehrát - Ivan, radja, mauro a vpravo ja nevim, třeba ten keita. Lautaro zprava těžko. Candreva je candreva a Politano po dvou zapasech skončil. Hlavně pravy bek Šime se musí zapracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Šime se musí zapracovat a Asamoah do zálohy.

Reagovat
Nuno čomes

To by byl luxus když nemáš levého beka. Nevadil by mi Valero vedle Brozovice.

Reagovat
smazaný uživatel

Nalevo může hrát Danilo.

Reagovat
Nuno čomes

Téhle odpovědi jsem se obával.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já o tom naštěstí nerozhoduji

Reagovat
Nuno čomes

To já bych se nebál rozhodnout

Reagovat
lnterista

Jak sehrat...vzdyt hraji skoro ze stejnou sestavou jak loni a hlavne neni tam nikdo na koho bych se rad dival a bavil ale co se da delat no...ale verim ze do 4.fleku to dame

Reagovat
Nuno čomes

Candreva s Politanem hrají dost, Radja hrál 4 zápasy s něma.. bez přípravy.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ja myslím hlavne psychický zlom a snáď teda s tým spojený aj výsledkový

Reagovat
Panděvova ofina

Vyhráli jsme, ale byl to hnus. Krize pokračuje, i přes dvě výhry.

Reagovat
Nuno čomes

těch jsou třeba body body body

Reagovat
cink

Ty vole ještě že jsem to neviděl

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
Andis

Už by mohli Barákové začít být hvězdy SA, přestoupit do velkoklubu ala Barcelona a začít to konečně drti v repre aby sme se posunuli mezi Evropskou špičku

Reagovat
FuckT

Torino: Sirigu; Izzo, Nkoulou, Moretti; Aina, Meité, Rincon, Baselli, Berenguer; Zaza, Belotti

Torino bench: Ichazo, Rosati, Bremer, Djidji, Lukic, Soriano, Parigini, Damascan, Edera

Napoli: Ospina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Luperto; Callejon, Rog, Hamsik, Verdi; Insigne, Mertens

Napoli bench: Karnezis, D’Andrea, Maksimovic, Malcuit, Mario Rui, Fabian, Allan, Diawara, Zielinski, Milik

This day will write itself into the annals of history as the day that Carlo had zero fucks to give.

Reagovat
olis

Reagovat
Nuno čomes

Napoli válec.

Reagovat
smazaný uživatel

Primavera Milan - Roma 1:7

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně. Hrál Riccardi?

Minulé kolo prohráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním kole zůstal v U-17, doufám, že ho podrží v primaveře a příští rok půjde hrát základ na hostování.

Reagovat
Furia Ceca

Není ten výsledek naopak? Pak by to dávalo větší smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

ee

Reagovat
Alberto Aquilani

ROMA (4-3-3): 1 Olsen; 24 Florenzi, 44 Manolas, 20 Fazio, 15 Marcano; 4 Cristante, 16 De Rossi, 7 Pellegrini; 34 Kluivert, 9 Dzeko, 8 Perotti.

Áno, prečo nedať na ľavého beka Marcana, proti najslabšiemu tímu v lige, keď máš na lavici beka kúpeného presne na tieto zápasy a mladého odchovanca po výbornej letnej príprave, ale poď tam so stopérikom.

Tento pseudotréner sa totálne zbláznil. Sme jak pri poslednom štádiu rakoviny, toto je len čakanie na smrť.

Reagovat
Snatus

Do tohohle zápasu mohl jít Schick do základu. Proč pořád přetěžuje Džeka?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je Šik až pátý útočník

Reagovat
smazaný uživatel

vlastně 6. ještě Perotti

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda mluvit.

Reagovat
Andis

Bože ty si pytel myslíš snad, že Šik nahradí Džeka

Reagovat
Snatus

Když vidím jeho výkony letos, tak ano myslím.

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123

Strakosha - Wallace, Acerbi, Caceres - Marušič, Parolo, Leiva, SMS, Lulič - Immobile, Caicedo hra na dvoch útočníkov, to tu dlho nebolo

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska před půl jedenáctou bude CR7 na špici tabulky střelců

Reagovat
Largo

Forza Roma!!!

Reagovat
Pipo123

Caicedo vyzera na začiatku sezony vyborne, v Espanyole sa mi velmi pacil, konecne hraje dobre. Asi bolo spravne ho podržať po minulej sezone

Reagovat
10

to jsou strašný dřeváci ta Bologna, ty letos půjdou dolů, ta nekvalita ve finální fázi je do očí bijící...jediný pozitivum je ten Mattielo, že konečně hraje a docela mu to jde

Reagovat
Largo

Ted ty pohledy a gesta hracu AS pri prestavce na osvezeni byly hrozne vymluvny. Trener divoce gestikuluje a hraci kolem nechapou...

Reagovat
10

ono celej zápas zatím, při těch šancích Boloni tam skákal jak šílenec a hráči ho měli dost na párku...asi se už klasicky dohodli, že chtějí změnu

Reagovat
lajka30

Conte jim dá pokouřit.

Reagovat
10

jen aby Monchi a spol. klasicky neupřednostnili ekonomickou cestu a nevzali Montellu

Reagovat
Pipo123

Súčasné AS podľa mňa nie je team pre Conteho, nevidím tam moc hráčov jeho DNA. Ak by tam aj išiel tak verím tomu žeby vyžadoval letné investícii aby si ten team prerobil podľa seba.

Reagovat
Alberto Aquilani

to sú také blbosti s tou DNA. Práveže čo by ten team dokázal je jazdiť po zadku, čo ukázal v pár zápasoch v LM minulú sezónu. Ale hipster nie je nijaká osobnosť, už ho podľa mňa neberie vážne ani jeho mamka.

Reagovat
10

Což je bez šance. Ten tým je divně složenej, Di Francesco dělá chyby, ale viděl bych větší vinu u Monchiho. Přijde mi, že koupil hráče jen proto, že byli za dobrou cenu, ale už nějak nemyslel na to, jestli se do systému trenéra hodí. Dneska jim sedí 3 nejdražší posily za 2 roky na lavičce, Schick místo nemá, Nzonzi vedle De Rossiho taky ne, Pastoreho může rvát maximálně někam na levý křídlo, nebo zkoušet nový paskvily...nedává to moc smysl

Reagovat
Pipo123

No práve, mne sa ich letné mercato páči, ale je pravda že tých hráčov nevedia využiť, trošku mi to pripomína minuloročné AC, kedy na papieri vyzeralo mercato skvele, no herne to bolo veĺmi zlé

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že AS je pod jeho úroveň

Reagovat
Alberto Aquilani

no, ved by som sa aj stavil, že príde bud Montella alebo Ranieri. Za tohto stavu by som to dal radšej Šikovej sestre. MOTM by ju po každom zápase vyprášil a v prípade prehry by najhorší preblafol Paťa. Motivácia, olééé

Reagovat
danko10

Mihajlović. O čo?

Reagovat
10

to už by byl moc hardcore...Montella 70%, nebo nějakej Španělák typu Quique Flores

Reagovat
10

to je vlastně zároveň jediná možná varianta, kdy by se situace Schicka v AS ještě mohla zhoršit...

Reagovat
10

dyk to řikám

Reagovat
danko10

Dikyyyyy

Reagovat
Andis

Láďa ofside Krejčí konečně v základu

Reagovat
Andis

Plzeň má neuvěřitelné štěstí že půjde proti nejsračkovějšímu AS za poslední dekádu

Reagovat
smazaný uživatel

Drží si svůj "standard" léta

Jsem zvědav, kdo jim zas dá každoročního bůra v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Marcano je bozsky

Reagovat
smazaný uživatel

Nedaju gol ani z pice

Reagovat
Alberto Aquilani

Dufam, že už Jimbo nakázal svojej sekretárke, nech hipstovi napíše výpoveď.

Ale nebudme len negatívni a hladajme pozitíva. Justin bude superstar... o 2 roky v Barce

Reagovat
smazaný uživatel

Moc soluje, balon dřív od nohy nebo o kličku méně.

Ale to samé dělá dnes Edn.

Reagovat
Largo

Dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

ok, letos

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
10

nepsal si tohle i o tom splašeným Turkovi, v kterým ani přes velkou snahu nevidím nic ani druhou sezonu?

Reagovat
Alberto Aquilani

a o ktorom si ty písal, že je druhý Iturbe, nie?

Reagovat
10

ano...a kdo je zatím blíž?

Reagovat
Alberto Aquilani

počkať, to vážne teraz ideme znižovať Cengiza v dobe, keď sa nedarí vôbec nikomu, keď nemáme nijaký systém a ani nič? Potrebuje sa chytiť ako v minulej sezóne, ale už aj posledný ligový zápas dal dobrú loptu na 2:0, a síce v Madride toho veľa zadrbal, ale tých pár dobrých vecí, čo sme tam mali šlo cez neho. Musí zapracovať na určitých veciach, ale už len tá jeho strela ho predurčuje k tomu, že to nijaký Iturbe nie je. Ale keď to hodnotíme takto ako ty, tak k Iturbemu má možno bližšie Underova slabšia verzia - Dybala :-)

Reagovat
10

jj, Nuovo Dybala byl jeden z tvých lepších kousků

Reagovat
Alberto Aquilani

Debilcek To bolo len preto, že sa podobajú

Reagovat
Largo

Nejen jeho, psalo se to hodne o nem. A vytahovat ted jeho spatnou sezonu, kdyz ma celej tym tragickou formu, je ubohy. Iturbemu se podoba maximalne pozici.

Reagovat
10

co to meleš? já na něj mám názor pořád stejnej

Reagovat
Largo

Oznacovalo ho tak plno zdroju a lidi. Me je jedno, jakej na nej mas nazor, jen rikam, ze srovnavat ho s Iturbe je dost vedle.

Reagovat
10

vždyť ani nevíš, co jsem v souvislosti s ním a Iturbem psal, tak proč se do toho montuješ?

Reagovat
Pipo123

Zatiaľ náš najlepší polčas v sezóne, škoda že Inzaghi neskúsi hru na dvoch útočníkov častejšie, Caicedo aj Immobile si rozumejú, získali veľa lôpt, dokážu podržať loptu, výborne hraje aj SMS a Parolo. Kto sa mi najviac páči je Acerbi, podľa mňa je kvalitatívne ešte vyššie než De Vrij, za celú sezónu hraje naozaj výborne, je u neho vidieť ako sa vekom vyhral, trošku mi pripomína Biavu, pozične hraje skvele čo veľmi pomáha aj ďalším stopérom. Až ma prekvapuje že mu Mancini nedá šancu v repre

Reagovat
Eldarion

Chill hráte doma proti Janovu..

Reagovat
Pipo123

Proti ktoremu Sa nam dlhodobo nedari

Reagovat
Lech

Potrebuju stipnout jestli je tohle skutecnosy

Reagovat
smazaný uživatel

Radši pij dál, bude to snazší.

Reagovat
KillSwitch

Kolko zapasov muse prehrat, aby isiel dent prec?

Reagovat
KillSwitch

Neviem preco...ale poslednu dobu mi to vynechava pismena

Reagovat
Pipo123

Kurva som Acerbiho vychválil a teraz spraví takú pičovinu

Reagovat
Pipo123

Sergei !!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten 150 milionovej?

Reagovat
10

Cristante s kartou docela riskuje, předtím stejně "chráněnej" De Rossi...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Bologna udrží

Reagovat
KillSwitch

Goooooool

Reagovat
Eldarion

Očakávam ale, že Roma zase začne hrať skvele pod novým trénerom ale ak aj po dnešku budú držať EDF tak im pekne j**e

Reagovat
Alberto Aquilani

Dosť ma to baví

Reagovat
Snatus

Kolarov za Fazia za stavu 2:0?

Reagovat
Alberto Aquilani

Potrebuje tvorcu hry

Reagovat
smazaný uživatel

Zítřejší titulek iDnes: AS bez Schicka podlehl v Bologne

Reagovat
dextroza_m

Nějaký slušný stream na Řím? Jaktože dnes hraje Ladík? Někdo je zraněný?

Reagovat
Largo

A Schick asi lituje, ze nezustal v Sampe.

Reagovat
dextroza_m

Proč ho tam ten kkt nepošle? On asi přes ty brýle nic nevídí...?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze je to idiot ten Di Francesco a snad brzy vypadne uz.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení AS lituje jistě víc

Reagovat
danko10

Olsen pri tom druhom góliku držal lajnu jak Tommy Salo. <3

Reagovat
10

u toho prvního šel ven a jak to dopadlo

Reagovat
Largo

Zrovna jeho za tyhle posledni zapasy vinit nemuzu.

Reagovat
danko10

Co nemeni nic na tom, ze to totalne deojebal.

Reagovat
Largo

Prvni gol jo, ve druhym moc delat nemoh.

Reagovat
danko10

Tak sa rozhodol neurobit nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Roma je na tom snad ještě hůře než my, to je úplně strašné...

Reagovat
Alberto Aquilani

Pellegriniho prvý dobrý dotyk v zápase bol kop do Nagyho hlavy

Reagovat
dextroza_m

Jak mohla dát Bolgona dva goly? Zatím byli 2x za půlkou... Sleduju tak od 60. minuty

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak teď už brání

Reagovat
Alberto Aquilani

Destro. Ten dá treti

Reagovat
Kixi Syhimour

Je nějaký trpělivý fanda AS, který by mi vysvětlil co je špatně?

Reagovat
dextroza_m

Takže asi není

Reagovat
10

ty se jim divíš?

Reagovat
Kixi Syhimour

A trpělivej fanda Juventusu by to vysvětlit nemohl?

Reagovat
10

tak něco už máš nahoře, zbytek ti Alberto určitě vysvětlí...dneska už mi to přijde jako klasický vygradování a odstřelení trenéra

Reagovat
Pipo123

Ciroooooooooooooo !!!!!

Reagovat
danko10

No, tak tu máme po čase zas klasickú vraždu trénera, čo je už tiež taká pekná Rímska tradícia. Tento by so sebou mohol vziať k čertom aj toho španielskeho ovcomrda.

Reagovat
KillSwitch

Aj s Pallottom

Reagovat
smazaný uživatel

V Římě se házelo lvům, ne?

Reagovat
danko10

Hej, ale aj tých sme predali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jiriczeQ

Borci, co ten kurz 12 na Duvana Zapatu?

Reagovat
Eldarion

Dnes dúfam konečne zlomíme Atalantu, na San Siru by malo byť cca 70 000 divákov

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme poprovokovať, 100 za zotrvanie Mochiho a mistera hipstera keď už mi to nevyšlo pri Karlettovi!!!

Reagovat
Eldarion

Gonzalo sa začína slušne rozbiehať

Reagovat
smazaný uživatel

Gonzalo ukazuke to, čo som písal, pre súčastné AC je úplne kľúčoví lebo ako jediný má tú mentalitu dať tenngól, vymyslieť ho...

Reagovat
CubONE

Ja som teda Gonzala velmi nechcel, ale zatial fakt super vsetky zapasy.

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Aby jsme ještě nelitovali...

Reagovat
Eldarion

Keď vidím ako hrá Musacchio tak mohol radšej hrať celú minulú sezónu ako to drevo Bonucci

Reagovat
Yanek

Reagovat
GEGE

Reagovat
Eldarion

Malo to byť 3:0 a bolo by hotovo takto zas čakám nejaký supergól od Gomeza a klasika Pasalič 1:2 ale snáď nie

Reagovat
10

tak ještě ten Paša, no

Reagovat
Pipo123

Atalanta je od zapasu proti AS tragicka

Reagovat
10

od vypadnutí s Kodaní, to se na nich imho dost podepsalo...

Reagovat
smazaný uživatel

AC si pýta o gól a z takouto hrou asi aj dostane, Gattuso akoby nevedel dostať z mužstva viac no uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam

Reagovat
Eldarion

A ešte ten Pasalić

Reagovat
Eldarion

Ten tam vlastne už nie je naštastie

Reagovat
lnterista

Reteeeee

Reagovat
Pipo123

Pekne

Reagovat
10

máš vsazeno?

Reagovat
Eldarion

Dnes Juventus stratí body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

GL

Reagovat
Pipo123

RIP

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jack!!

Reagovat
Eldarion

Kto iný než Jack

Reagovat
GEGE

Prostě nedokážeme ty zápasy odehrát na 0 vzadu...to bude ten největší rozdíl oproti Interu, který ty zápasy 1-0 vyhrávat bude...

Reagovat
Eldarion

Ťažko povedať, my robíme hlúpe chyby občas ale dá sa na to pozerať, Inter zase hrá futbal na úrovni tretej singapurskej ligy ale tie výsledky uhrať keď potrebuje tak vie.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Ragazzo d'oro

A tahle žlutá je za co?!?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Proč nesundá Kessieho?!?

Reagovat
Eldarion

Dole mali byť dávno Calhanoglu a Kessie a Rino stiahne Bonaventuru

Reagovat
smazaný uživatel

caute,uz vyhodili toho curaka ?...v starovekom Rime by uz bol na krizi aj s tym americkym hovnom

Reagovat
smazaný uživatel

Hra AC nič moc, Bonaventura mal ostať,Hakan,Kessi slabota proste chýba kvalitný záložník,Rino tiež neposuva hru AC v pred.

Reagovat
Yanek

Proč Bakayoko vyklusává s balonem když je to 3 na 2????

Reagovat
Whitemedia

važ si toho, že při tom vyklusávání nezavinil gól..

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tragédi

Reagovat
Eldarion

Tak im treba

Reagovat
Yanek

Reagovat
rossoneri89

tak nam treba !!!!!!!!! nic ineho si nezasluzime !!!

Reagovat
lnterista

Reteee

Reagovat
danko10

Gattuso je tiež pekný degeš.

Reagovat
smazaný uživatel

paraolympiada o Conteho pokracuje s AC

Reagovat
lajka30

Ten Conte bude na roztrhání.

Reagovat
Eldarion

Doveri len potvrdzuje, že je najslabší rozhodca v Calciu

Reagovat
Yanek

Trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jdem na to!

Moise Kean na lavičce?! On není na hostování?

Reagovat
Pettirosso

S příchodem Ronalda jsme si právě zařídili od 2/3 míň gólů z PK.

Reagovat
Pettirosso

*o

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechapem, precoto daju kopat vsetko jemu, ked mame minimalne dvoch lepsich exekutorov

Reagovat
Furia Ceca

Toho jsem se bál hned od jeho příchodu...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik zápasů Vám to loni vyhrálo?

Reagovat
brenk

až ma bolia oči, keď tam nevidím Pjaniča

Reagovat
Mr.Jindros

To byla moje velká obava. Pjanič je na přímáky nejlepší v Evropě.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Furia Ceca

Výkop byl už ve 20:30? Sakra, připravil jsem se o půhodiny zápasu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak se s nima serem

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak se s nima serem

Reagovat
Furia Ceca

Jestli jsme v minulosti hráli proti hlubokým obranným blokům, tak to bylo úplný hovno oproti tomu, čemu čelíme teď po příchodu Ronalda...

Reagovat
10

Mario je novej Sami, ten bude hrát furt...že očividně není v nejlepší kondici pro Allegriho nehraje roli

Reagovat
M11

Klasika.. tri zapasy se od nej odrazi mice ale stejne ma misto jiste

Reagovat
smazaný uživatel

Spatny..ale sem na tyhle vykony Juve na zacatku sezony zvyklej.Jako doufam ze Ronaldo nebude kazdy nebezpecny primak vyzirat.Protoze zrovna tohle je parketa Pjanice a Dybaly.Hlavne Dybalu by meli nechat kopat aspon ty penalty a primaky protoze to je pomalu jedina jeho top prednost a zaruka kvality.Je to jedina moznost mu zachranit sebevedomi.Maji se stridat s Pjanicem tecka.Neni koho pochvalit, Ronaldo to ma strasne tezky, to zdvojovani je az otravne, porad je pod kontrolou.Mu bude asi vic sedet mancafty co budou hrat fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalty jednoznacne Ronaldo (v tom nasom tyme nema konkurenciu) a priame kopy by si mali rozdelit Miralem a Dybala

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Inter Eterno Amore

Podal som live na Giuve. Tak uvidíme, či som ich preklial dnes.

Reagovat
DelPiero137

Prvych 15min som nevidel. Mali sme vobec sancu?

Reagovat
10

Ronaldo to Fedemu docela kurví, ten už mu tuhle sezonu připravil tak 6 gólů a on to zazdil všechno

Reagovat
Furia Ceca

To už je fakt brutál ten beton... Tohle už nemůže Frosinone vydržet.

Reagovat
Pettirosso

Fede hraje letos ve velke pohode. Fakt si jeho hru uzivam. Ten za rok vyrostl ve velkyho hrace.

Reagovat
DelPiero137

Berna je neskutocny borec, zeriem ho cim dalej tym viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanič je špatnej

Reagovat
10

dlouho si od něj nevybavím povedenej zápas...

Reagovat
M11

RONALDOOO !!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

prečo nepoužili VAR ?

Reagovat
Fairplay

Také měto zajímá prosím

Reagovat
10

jak si na to přišel, že nepoužili?

Reagovat
Inter Eterno Amore

nijak ja len rýpem po včerajšom našom zápase

Reagovat
Inter Eterno Amore

však som podal na Giuve boha jeho ti

Reagovat
10

ale že to trvalo...

na ten počet střel, šancí a držení míč je naše efektivita strašidelná...

Reagovat
Furia Ceca

Buď rád, že tam vůbec něco padlo... Ty betony od soupeřů jsou fakt hrůzostrašný. Už jsem nás viděl jenom s bodem.

Reagovat
brenk

nebol offside?

Reagovat
brenk

tak podľa opakovačky nie

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to ofsajd ?

Reagovat
Melchior

vypadalo to jako ofsajd, no..

Reagovat
Furia Ceca

Ofsajd to nebyl.

Reagovat
DelPiero137

Mario isiel dolu a Dybala aj tak zabera Pjanicovu poziciu a mota ta v stredovom kruhu.

Reagovat
10

tyhle traktoristi a prototyp anticalcia museli postoupit přes Palermo

Reagovat
DelPiero137

Berna je frajer

Reagovat
M11

FEDEEEE !!!

Reagovat
brenk

BERNAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jim tak, zanďourům!

Reagovat
smazaný uživatel

Druhy polocas vyborny Chiellini, ale za me muz zapasu Bernardeschi, ktery ma fakt formu, jednoznacne zastinuje Costu,Dybalu.On ma cuch na goly.Umi chladnokrevne zakoncit.Od Ronalda se muze sakra hodne naucit.Ronaldo dnes zas tri sance a spadla mu tam jedina.Ale diky za ni.Nepochybuju o nem ze nam vyhraje jeste mraky zapasu.Druhy polocas me bavil.Cancelo vyborny jako vzdy.Jako vsichni hrali dobre, nemuzu zanadavat ani na jednoho hrace, dnes nikdo nepropadl.

Reagovat
Pettirosso

Ani jednoho hrace? Cuadrado, Sandro, Pjanic...

Reagovat
Melchior

Já mám pocit, že všichni po těch hráčích chtějí každý zápas nadlidský výkon. Že už vám nestačí, když odehrají svůj standard. Zlý by bylo, kdyby soupeře pustili do nějakejch šancí moc snadno, nebo přihrávali do nikam, ale tohle mi zkrátka přišlo jako standardní výkon hodnej vystřídání po sedmdesáti minutách. Juventini by taky po Pjanićovi chtěli každej zápas výkon typu Modriće proti Argentině na MS.

Reagovat
10

na Fedem je asi nejvíc vidět ta inspirace Ronaldem, jak moc ho sleduje, údajně změnil způsob trénování, upravil hodně věcí...jeho efektivita ve finální fázi je konečně na vysoký úrovni, kdyby Ronaldo a spol. nebyli takový vrazi, tak má mnohem víc asistencí, jen s Valencií měl mít tak 3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele