Serie A - preview 35. kola: Salernitana má formu

30.04.2022, 09:13, aktualizováno 02.05.2022, 09:11
Previews
Gewiss Stadium (© AFP)
Salernitana se neskutečně zvedla, vyhrála tři zápasy za sebou a má reálnou naději na záchranu. Šance hodlá ještě více podpořit v pondělí večer, o co hrát ale má i Atalanta, v Bergamu si chtějí protáhnout sérii sezon v evropských pohárech...
Atalanta Bergamo - Salernitana Calcio  (pondělí 20:45)
Zoufalý boj Salernitany o záchranu stále pokračuje a další pokus má celek ze Salerna v Bergamu. Ta je sice obrovským favoritem, ale Salernitana se dostala do takové formy, že podcenění by pro tým trenéra Gasperiniho mohlo mít fatální následky.

Nehledě na to, že Atalanta letos zrovna nevládne. Pryč jsou její rychlé brejky, pryč je stálá forma a pryč je i pevná obrana. Orobici dostali už 43 branek, což je jen v první desítce řadí až na 7. místo. Ofenziva je stále hlavní zbraní Gasperiniho týmu, byť ani ta letos nepůsobí tak obávaným dojmem jako minulý ročník. Na druhou stranu, právě proti Salernitaně se obrana Atalanty umí dobře vytáhnout.

Doposud se mezi těmito dvěma týmy odehrály jen tři duely v první lize a Atalanta v nich nedostala ani jednu branku. Což není tak časté, protože ze všech týmů, s nimiž se Orobici kdy utkali v Serii A, se jim to povedlo jen proti dalším dvěma týmům (Frosinone a Ternaně). A trenér Gasperini doufá, že jeho hráči ukážou další dobrý výkon s nulou vzadu.

"Máme před sebou náročné utkání. Salernitana sice okupuje až předposlední místo, ale v posledních týdnech se dostala do skvělé formy a zvládla překvapit nejednoho soupeře. Její živelnost a dravost na konci sezony by pro její záchranu mohla být rozhodující a my nesmíme nic podcenit. Studovali jsme ji, známe její slabá i silná místa a chceme z domácího utkání nutně tři body," nechal se slyšet na tiskové konferenci.

Salernitana je opravdu ve skvělé formě. Připsala si totiž už tři výhry v řadě, když si poradila se Sampdorií, s Udinese a především naposledy i s Fiorentinou. Navíc má k dispozici ještě blížící se dohrávku proti Venezii, v níž by teoreticky mohla definitivně stvrdit útěk z pásma sestupu. Musí ale bodovat proti Atalantě.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Musso - Tolói, Demiral, Palomino - Hateboer, De Roon, Freuler, Zappacosta - Pašalić - Muriel, Zapata
Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Fazio, Gyömber, Ranieri - Mazzocchi, L. Coulibaly, Bohinen, Ederson, Ruggeri - Bonazzoli, Djurić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.66 - 10.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - Venezia FC  (neděle 12:30)
Prvním nedělním duelem bude chtít Juventus odčinit herní trápení se Sassuolem a zároveň si pojistit čtvrtou příčku. Venezia sice při minulém střetu se Starou dámou dokázala urvat remízu, ale momentálně poslední tým ligového žebříčku prohrává duel za duelem.

Stará dáma v minulém kole předvedla další Allegriho majstrštyk, na který všichni její soupeři nadávají, ale zároveň jí ho po očku závidí. Nebyla aktivnějším týmem, prakticky neběhala, šancí pomálu a nechala hrozit Sassuolo. Jenže dokonale využila dvou zaváhání jeho obrany a dvěma góly otočila duel ve svůj prospěch.

Koukat se na to moc nedá, spíš doporučuji jako uspávání ratolestí, ale jedno je jisté - Juventusu tahle nezáměrná taktika dokonale vychází a často to stačí na tři body. A ty Juventus hodně potřebuje, protože se na něj stále usilovně tlačí další soupeři v boji o čtvrté místo. Po minulém kole se aspoň jeho náskok trochu zvětšil a tentokrát si Allegriho svěřenci budou chtít poslední vstupenku do Ligy mistrů pojistit.

S Venezií by se to Juventusu mohlo podařit. Byť poslední vzájemný duel skončil překvapivou dělbou bodů, tak Venezia se radovala z výhry nad Juventusem naposledy v roce 1993. Jediná věc, které trenéra Allegriho musí trochu stresovat, jsou absence. Mimo hru jsou i před tímto utkáním hráči jako Chiesa, Kaio Jorge, Locatelli, McKennie, Aké a Arthur.

Venezia takové problémy s marodkou momentálně nemá, chybí jí jen Lezzerini, Ebuehi a Romero. Benátský celek má ale mnohem větší potíže s pohledem na tabulku, protože mu před tímto kolem patří až poslední místo. A šance na jeho záchranu je prakticky mizivá.

Má sice jedno utkání k dobru, ale od 17. Cagliari jej dělí už šest bodů. A především nic nenasvědčuje tomu, že by se forma klubu, který má jedny z nejhezčích dresů v lize, měla zlepšit. Trenér Paolo Zanetti zaznamenal 21 porážek a vedení si náhle řeklo dost. Zanettiho odvolalo a do konce sezony jej nahradí trenér juniorky Andrea Soncin. Venezia aktuálně táhne sérii osmi proher za sebou! Minule nestačila na Atalantu, od níž dostala tři branky a "pyšní" se čtvrtou nejhorší obranou ligy.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Danilo, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro - Zakaria, Rabiot - Cuadrado, Dybala, Morata - Vlahović
Venezia FC - pravděpodobná sestava:
Mäenpää - Matějů, Svoboda, Ceccaroni, Haps - Cuisance, Ampadu, Busio - Aramu, Henry, Okereke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.06 - 13.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Empoli FC - Turín FC  (neděle 15:00)
Od tří hodin se na stadionu Carla Castellaniho představí Empoli s Turínem. Oba celky již mají záchranu v kapse a tak půjde především o to, vylepšit si stávající bilanci zápasů.

Empoli se totiž až do nedávna topilo ve výsledkové krizi a vůbec to s ním nevypadalo dobře. Paradoxně až v nejméně očekávaný okamžik se podařilo černou sérii výsledků utnout a zároveň tím prakticky vyřadit Neapol ze hry o titul. Řeč je o domácí výhře 3:2 nad Partenopei, po které se kouč Andreazzoli rozplýval blahem. A proč by také ne, když šlo o první ligovou výhru v roce 2022!

O poznání lépe si vedl Turín, jenž naopak už pět kol nenašel přemožitele. Ve středu sehrál strhující přestřelku v Bergamu a s Atalantou remizoval 4:4. Granata pravidelně boduje a konečně jsou vidět pod trenérem Jurićem výsledky. Bohužel ale ani hostů se boj o evropské poháry netýká a ve zbytku sezony půjde Turínu o co nejlepší umístění ve středu tabulky.

Vzájemné duely slibují poměrně hodně branek. V prosinci se hrálo v Turíně 2:2 a při posledním zápase na stadionu Carla Castellaniho zvítězilo tehdy sestupující Empoli vysoko 4:1.

Rovnou čtyři jména postrádá kouč Andreazzoli. Do utkání s Turínem nezasáhnou Haas, Marchizza, Tonelli a suspendovaný Bandinelli. Oproti tomu Turín hlásí jen dvě absence a těmi jsou Fares a Warming.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vicario - Stojanović, Viti, Luperto, Parisi - Zurkowski, Asllani, Henderson - Bajrami, Di Francesco - Pinamonti
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Berisha - Izzo, Bremer, Buongiorno - Singo, Lukić, Mandragora, Vojvoda, Praet - Brekalo, Sanabria
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.80 - 3.68 - 2.53
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Už jen čtyři kola dělí milánské AC od titulu. Rossoneri drží před Interem dvoubodový náskok a situaci mají ve svých rukou. V neděli zavítá na San Siro nebezpečná Fiorentina a milánští očekávají tvrdý boj. I hostům totiž půjde o hodně. Viola se nevzdává první účasti v evropských pohárech od sezony 2016/2017.

AC Milán v listopadu ve Florencii prohrál (3:4) a i v odvetě očekává velmi těžký zápas. Svěřenci trenéra Stefana Pioliho budou pod obrovským tlakem, protože čtyři kola před koncem vedou soutěž o dva body, přičemž v domácích zápasech se jim ne vždy daří.

Není to tak dávno, co si Milánští doma nedokázali poradit se Spezií, Udinese nebo Boloňou. Fiorentina je papírově silnějším týmem a z města módy brala tři body v letech 2018 i 2019. Touha po prvním titulu od roku 2011 by měla Rossoneri hnát, ale ukáže se až na hřišti.

Rossoneri v minulém kole doslova vydřeli vítězství nad Laziem, které jim zajistil až v nastaveném čase Sandro Tonali. Ani předtím nebyli výsledky zrovna dvakrát přesvědčivé, ovšem faktem zůstává, že čtyři kola před koncem zůstávají na prvním místě. Stefano Pioli nemá důvod míchat sestavou, pouze složení útočných řad může doznat menších změn.

O důležité tři body bude usilovat i Forentina, která hraje o evropské poháry. Viole patří díky horšímu skóre sedmé místo za Laziem a stále si může brousit zuby na Evropskou, potažmo Konferenční ligu. Fiorentina účinkovala v evropských pohárech naposledy v sezoně 2016/2017, tehdy dokonce ve skupinové fázi Evropské ligy narazila na Slovan Liberec.

Aktuálně se Viole tolik nedaří, když prohrála tři soutěžní zápasy v řadě. Nejprve v rámci Coppa Italia podlehla Juventusu a následně nezískala ani bod proti Salernitaně a Udinese. Zejména druhý zápas proti Zebrám byl hrubě nepovedený a Fiorentina doma schytala ostudný debakl 0:4. Případný triumf na San Siru by byl pro zhrzené fanoušky ideální "náplastí".

Vzájemné souboje hovoří ve prospěch AC, ale bylo již řečeno, že Fiorentina poměrně často dokáže proti Milánu sbírat body. V minulém roce byli navíc vzájemné zápasy bohaté na branky - v listopadu jich padlo dokonce sedm! Domácímu týmu budou do konce sezony chybět obránci Kjaer a Florenzi. Další absence Stefano Pioli nemá a znovu připraven zasáhnout do bojů je i Zlatan Ibrahimović. Ani Vincenzo Italiano nemá problémy s kádrem a Fiorentině chybí pouze Castrovilli.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Maignan - Calabria, Kalulu, Tomori, Theo Hernández - Tonali, Bennacer - Messias, Kessié, Leao - Giroud
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Odriozola, Milenković, Igor, Biraghi - Bonaventura, Torreira, Duncan - González - Cabral, Saponara
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.38 - 6.14
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - Inter Milán  (neděle 18:00)
Obhájce titulu Inter cestuje ve 35. kole do Udine a nezbývá mu nic jiného, než zvítězit. Svěřenci Simona Inzaghiho v týdnu nečekaně klopýtli a přenechali iniciativu svému městskému rivalovi, nicméně o titulu ještě zdaleka není rozhodnuto.

Jisté ale je, že další zaváhání není ze strany Interu přípustné. Ve středu Nerazzurri nezvládli dohrávku odloženého kola s Boloňou (1:2) a odmítli se posunout do čela tabulky před AC Milán. Inter prohrál v lize poprvé od 20. února a celkově čtyřikrát v letošní sezoně Serie A.

Inter už nemá situaci ve svých rukou a musí čekat na zavání Rossoneri. Ve zbývajících kolech má přitom papírově snazší los, než městský rival a postupně se střetne s Udinese, Empoli, Cagliari a Sampdorií. Simone Inzaghi se nechal slyšet, že obhajoba titulu ještě není ztracená a do konce sezony se může stát cokoliv.

Udinese se ani v příštím roce nepodívá do evropských pohárů, přestože se na jaře může pyšnit slušnou formou. S výjimkou nečekaného zaváhání proti Salernitaně (0:1) Zebry ničí jednu obranu za druhou. V minulém kole čtyřmi góly smetli Fiorentinu a to se hrálo na Stadio Artemio Franchi! A nebyla to náhoda - minimálně čtyři góly si odnesly i v předchozích zápasech Cagliari a Empoli.

Výhodou Zeber je, že v závěru sezony necítí žádný tlak. Boje o záchranu se jich netýkají a evropské poháry jsou daleko. Udine si v poklidu hoví na dvanáctém místě a pochopitelně ještě mají šanci proniknout do první poloviny tabulky.

Pokud jde o vzájemné zápasy, tady má výrazně navrch Inter, který s Udinese od prosince 2017 ani jednou neprohrál. Inter zvládl lépe i první vzájemný duel na San Siru, ve kterém se dvakrát prosadil útočník Joaquín Correa.

Trenér domácích Cioffi bude postrádat pouze dvojici Beto, Makengo, jinak je kádr kompletní. Podobně jsou na tom i Nerazzurri, i když absence Bastoniho a Calhanoglua citelné jsou.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Becao, Pablo Mari, Nuytinck - Molina, Arslan, Walace, Samardžić, Udogie - Deulofeu, Success
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D'Ambrosio, De Vrij, Škriniar - Dumfries, Barella, Brožović, Vidal, Perišić - Lautaro, Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.60 - 4.82 - 1.49
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - Bologna FC  (neděle 20:45)
Na Stadio Olimpico v Římě se představí družina Josého Mourinha proti nevyzpytatelné Boloni. AS Řím se stále nevzdává naděje na Ligu mistrů, byť je malá a především si chce zajistit místenku v Evropské lize. Boloňa má dobrou formu, navíc v prosinci doma AS Řím porazila.

AS Řím má za sebou hodně náročný program, ve kterém dá se říci tolik nezklamal. V Neapoli získal bod, v Miláně proti Interu se to sice nepovedlo, ale ve čtvrtek proti Leicesteru už ano. Po remíze 1:1 na King Power Stadium zůstávají šance na postup do finále Konferenční ligy otevřené.

Stále existují šance i na Ligu mistrů, ale tady Římané ztrácejí čtyři kola před koncem propastných osm bodů. Prioritou je udržet páté místo, které zaručuje skupinovou fází Evropské ligy, stejně jako případný triumf v již zmíněné Konferenční lize.

Boloňa cestuje do věčného města plná optimismu, protože už pět kol nenašla přemožitele a to hrála se silnými soupeři. Remizovala na půdě vedoucího Milánu i Juventusu a v týdnu dokonce porazila Inter, čímž výrazně zasáhla do bojů o titul. Sama Boloňa se pohybuje až na třináctém místě tabulky a ještě stále se může vyšplhat až do první poloviny.

Co se vzájemných zápasů týče, tak ani tady Rossoblu nezaostávají a v posledních pěti letech porazili AS Řím celkem třikrát, včetně prosincového duelu na Renato Dall'Ara, který rozhodl jedinou brankou Matthías Svanberg.

Mourinhovi nebude k dispozici Mchitarjan i potrestaný Oliveira. Vzhledem k těžkému utkání na půdě Leicesteru je pravděpodobné, že kádr Říma dozná některých změn. K tomu naopak nejsou důvody na straně Boloni, kde schází pouze Kingsley.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Rui Patricio - Mancini, Ibaněz, Kumbulla - Maitland-Niles, Cristante, Veretout, Vina - Felix, Pellegrini, Abraham
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Soumaoro, Medel, Theate - De Silvestri, Dominguez, Schouten, Soriano, Hikey - Barrow, Arnautović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.51 - 4.37 - 7.23
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - Hellas Verona  (sobota 15:00)
Cagliari naposledy nezvládlo klíčovou záchranářskou bitvu s Janovem a jeho šance na záchranu se zase povážlivě zmenšily. Další ránu jim bude chtít zasadit Hellas, jemuž zdánlivě o nic nejde, ale to na jeho síle moc nemění.

Sardinský celek usiluje o záchranu a zatím se stále zuby nehty drží na 17. příčce, která by mu na konci sezony stačila. Jenže s tím, jak se probudila Salernitana a nakonec i janovské CFC, si Cagliari nemůže být ničím jisté. Tým, který často sráží na kolena početné a opakující se absence, ostatně právě s Grifoni prohrál minulé kolo. A hodně ho to mrzelo, protože rozhodující trefu zaznamenal Milan Badelj až minutu před koncem.

Cagliari má aktuálně jen o tři body víc než Janov a Salernitana, jenže ta má zápas k dobru. Cagliari v rámci ligy porazilo Hellas naposledy v roce 2017 a teď má tým z Verony taky mnohem lepší formu. Usazen v horní polovině tabulky umí překvapit, o čemž svědčí třeba jeho nedávné vítězství nad favorizovanou Atalantou. V minulém kole se ale Hellasu nedařilo a nakonec byl rád za bod s trápící se Sampdorií.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Altare, Lovato, Goldaniga - Bellanova, Deiola, Marin, Grassi, Dalbert - Keita, João Pedro
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipò - Günter, Ceccherini, Casale - Faraoni, Ilić, Taméze, Lazović - Caprari, Barák - Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.31 - 2.93
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - US Sassuolo  (sobota 15:00)
Sobotní program nabídne taky souboj dvou týmu vyznávajících velmi atraktivní herní styl. Neapol a Sassuolo ale mají společné taky to, že hrají pod své limity a v závěru sezony jim pravidelně dochází šťáva. Kdo z nich se bude radovat z výhry tentokrát?

Neapol v minulé sezoně sehrála hodně bolestivý poslední duel a v něm opět potvrdila, že se v rozhodujících chvílích umí složit. Spáchání prvotřídní sebevraždy v přímém přenosu ji stálo místo v Lize mistrů a to bylo pro ambiciózní celek hodně velké zklamání. Jenže teď se zdá, že se z toho Partenopei nijak nepoučili a že se znovu řítí do stejné propasti.

Tým, jenž ještě nedávno pronásledoval oba milánské kluby a chvílemi nad nimi měl dokonce navrch, přestal bodovat. V posledních deseti kolech Serie A zvládl naplno bodovat jen ve čtyřech případech, což se na tabulce začalo nemilosrdně projevovat. Ztráta Neapole na čelo totiž činí už osm bodů.

Navíc se množí zprávy o tom, že se trenér Luciano Spalletti necítí v Neapoli úplně ideálně a má s nejvyšším vedením spory ohledně dalšího směřování klubu. Krize, která trvá tři duely, během nichž Neapol získala jediný bod, přišla v tu nejhorší možnou chvíli. Momentálně se Partenopei připravují na duel se Sassuolem bez zraněného Lobotky.

Sassuolu schází dvojka Harroui s Obiangem. Mnohem víc mu ale schází body, protože i Sassuolo vykazuje stejné defekty každý rok. Baví sice fotbalem a občas vyloupí stadion nějakého většího jména, ale příliš často ztrácí koncentraci v klíčových fázích zápasu a dostává příliš branek. To se mu stalo i v minulém kole, kdy vedlo nad Juventusem. Jenže dvakrát chybovalo a nepříliš aktivnímu favoritovi stačilo těchto chyb v závěru využít.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Zanoli, Rrahmani, Koulibaly, Mario Rui - Anguissa, F. Ruiz - Lozano, Mertens, Insigne - Osimhen
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Müldür, Ayhan, Ferrari, Rogerio - López, Frattesi - Berardi, Raspadori, Traorè - Scamacca
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.58 - 7.94
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Janov CFC  (sobota 18:00)
Sobotní podvečer nabídne jednu velkou lahůdku - tradiční janovské Derby della Lanterna. A podobně jako při slavném derby před jedenácti lety se i tentokrát bude hrát o záchranu. Tu navíc zatím nemají jistou hráči ani jednoho týmu.

Derby janovských týmů obecně ve fotbalovém světě nedosahuje takových kvalit jako slavnější římské, milánské nebo i turínské derby. Pro místní fandy je ale o to podstatnější - oba janovské tábory žijí tímto duelem dlouho před a ještě déle po něm. Nezřídka kdy se v něm určoval osud jednoho z nich, například v květnu 2011. Tehdy byla v horším postavení Doria a po těsné porážce 2:1 se její bojovný duch dvě kola před koncem někam vytratil, což zapříčinilo její pád do druhé ligy.

Teď má Doria šanci to svému rivalovi oplatit, neboť momentálně marně sahá po záchraně Blessinovo CFC. Grifové se trápí až na 18. místě a i když v minulém kole dokázali v posledních minutách hry porazit Cagliari, stále jim to nestačí. Právě od Cagliari je pořád dělí tři body a na Sampdorii ztrácí další dva.

Obě mužstva hlásí před derby nějaké menší absence. Sampdoria v domácím utkání nemůže počítat s Rinconem, Gabbiadinim a Giovincem, zatímco janovští Grifové postrádají čtyřku Cambiaso, Rovella, Czyborra a Vanheusden.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Ferrari, Colley, Murru - Candreva, Ekdal, Thorsby - Sensi, Sabiri - Caputo
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Frendrup, Bani, Ostigard, Vasquez - Sturaro, Badelj - Amiri, Melegoni, Portanova - Destro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.04 - 2.96 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Spezia Calcio - SS Lazio  (sobota 20:45)
Spezia po slibném přelomu března a dubna zase přestala vyhrávat a to se odráží na jejím postavení v tabulce. Týmu trenéra Motty k záchraně ještě několik bodů schází a někdejší záložník doufá, že si aspoň jeden dokáže připsat proti mírně klopýtajícímu Laziu.

Moc dobré podmínky k tomu ale Spezia nemá. Ne proti Laziu, protože s římským klubem se zatím utkala třikrát a pokaždé s ním prohrála. A nebylo to úplně příjemné, protože za ty tři duely dostala deset branek, zatímco konto Lazia zatížila stěží třikrát. Ono se není čemu divit, protože Spezia patří k nejhorším útokům celé ligy.

Doposud nastřádala jen 34 branek, což z ní dělá páté nejméně skórující mužstvo. Spezia má štěstí aspoň v tom, že dokáže porážet přímé konkurenty v boji o záchranu. Letos se jí to povedlo s Venezií, Cagliari, Empoli, Salernitanou i Janovem. V posledních dvou duelech si ale zase připsala ztrátu, když nestačila na AC Milán a ani na FC Turín.

V minulém utkání navíc přišla o diskvalifikovaného obránce Erliće, který se připojil k marodovi Leu Senovi. I Lazio má nějaké absence, konkrétně se utkání nebude týkat Pedra s Patricem. Podstatné ale je, že Lazio počítá se službami svého rozdílového hráče, nejlepšího střelce ligy Immobileho.

Římané se potřebují znovu nadechnout a nabrat nové síly, protože v nedávné době jim evidentně docházejí. Do zápasu na stadionu Alberto Picco jdou sice jako jasný favorit, ale zároveň jako tým, který vyhrál v posledních deseti ligových kolech jen polovinu. A to na poháry pořád nestačí, zvlášť s ohledem na připravenou Fiorentinu a probuzenou Atalantu. Lazio sráží na kolena především obrana, která je v první desítce dokonce třetí nejhorší.
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Amian, Hristov, Nikolaou, Ferrer - Bastoni, Kiwior, Kovalenko - Verde, Manaj, Gyasi
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Marušić - Milinković-Savić, Leiva, Luis Alberto - Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.65 - 4.71 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.AC Milán34228460:3074
2.Inter Milán34219472:2872
3.SSC Neapol34207761:3067
4.Juventus FC34199652:3066
5.AS Řím341771055:4058
6.SS Lazio341681066:5056
7.ACF Fiorentina341751254:4656
8.Atalanta Bergamo341510961:4355
9.Hellas Verona3413101159:5149
10.US Sassuolo3412101259:5546
11.Turín FC3411111242:3644
12.Udinese Calcio3410131153:5243
13.Bologna FC341191439:4842
14.Empoli FC349101545:6237
15.Spezia Calcio34961934:5933
16.UC Sampdoria34862041:5730
17.Cagliari Calcio346101831:6228
18.Janov CFC343161525:5425
19.Salernitana Calcio33672028:7025
20.Venezia FC33572127:6122

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (196)

Přidat komentář
Largo

Daje Roma!

Reagovat
Pipo123

Šašuolo

Reagovat
Pablos

Barák

Reagovat
zurix_new
Reagovat
Kaka14

RIP

Reagovat
Milan.B

Dufam ze sasuolo si udrzi tuto formu este par zapasov

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Pipo123

Palermo nella galassia City? Mansour pronto a rilevare l'80% per 6 milioni. E i tifosi sognano

Reagovat
mastakillah

Kéž by … snad by se brzy vrátili do Calcia, kam patří

Reagovat
10

ty si z nich udělají maximálně tak farmu pro City, já bych moc radostí neskákal...Palermo má potenciál i pro investory, který ho budou mít jako primární investici

Reagovat
Pipo123

Do SA ich dostanú, to by nemal byť problém, pri kvalite SB by aj ako farma mali postúpiť

Reagovat
10

To sice jo, ale tam se obávám, že bude limit nějakých ambicí těch majitelů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem skeptik podobně jako 10. Udělají si z nich překladiště afrických gazel, jihoamerických štírků a balkánských bojovníků. Takže italskému fotbalu to nepomůže, naopak to opět prohloubí "uprchlickou krizi" (nadsázka). Primární investor, který chce budovat značku a odkaz Palerma, by dával větší smysl.

Reagovat
10

nerozumím tomu, že zrovna Palermo s takovou historií a základnou, má problém sehnat pořádnýho investora...navíc když polovina amerických miliardářů má ze Sicílie předky

já kdybych měl miliardu dolarů, tak si koupím Palermo

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Pipo123

To chápem, ale evidentne sú tak v prdeli že návrat do SA nezvládnu, tie kluby strašne padajú. RIP CATANIA Takto sa aspoň vrátia do ligy

Reagovat
Pipo123

Acerbi bol posledné sezóny neskutočná beštia, patril k najlepšim v lige, túto sezónu to je hráč niekde do Serie B

Reagovat
Pipo123

Savič po dnešku 10+11 v lige, ten musí aspoň za tých 70+ ísť. Nech potom Tare nakúpi hráčov pre Sarriho

Reagovat
Seydou Doumbia

koukám zase hrajete basketbal

Reagovat
Pipo123

Bez obrany a brankára to moc nejde Strakosha chytá dobre, ale potom spraví nejakú pičovinu, Patric je fajn hráčik, ale ako 3-4 obranca, nie do základu. Acerbi evidentne zabudol hrať futbal.

Trošku ma utešuje fakt že aj napriek tej katastrofálnej obrane to stačí aspoň na to 6 miesto. V inej lige by sme boli niekde na 15 mieste tabuľky

Reagovat
smazaný uživatel

Jste 5., my po pohárech a ještě s temi prasaty z Bologni..

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
10

Fabio Miretti v základu

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Butchers of Bolognaviken. Asi nevyhrajeme, ale snad se ve druhé půli na hřišti objeví Spina!!!

Daje!

Reagovat
M11

RETE !!! Ale mela to byt Pk

Reagovat
stuff

Ano

Reagovat
10

Další jasnej zářez

Reagovat
GEGE

Nejtěžší z těch zbývajících zápasů...je třeba ukončit tu křeč směrem dopředu a kdy jindy,než na vyprodaném San Siru...FORZA MILAN!!!

Reagovat
10

Moise rozhodne důležitej zápas a za odměnu si může v dalším zápase znovu odpočinout na lavičce...a my můžeme koukat na další galapředstavení Moraty

Reagovat
pistacik11

Moise sedí všade kde príde, a niektorí ho tu majú za boha. To, že všade sedí nebude náhoda.

Reagovat
Nuno čomes

Asi tak

Reagovat
10

ne, nikdo ho nemá za boha a není pravda, že sedí všude...navíc mluvím o tom, že Morata hraje zase totální hovno, Moise se Sassuolem rozhodl a hrál dobře a stejně hraje ten splašenec

Reagovat
stuff

T.Henry #14.

To neomrzi

Reagovat
Largo

Reagovat
mastakillah

Jen tak mimochodem. Koukali jsme někdo na toho Kvaratskheliu, co má přestoupit v létě k nám? Borec vypadá poměrně nadějně. Přijde mi jako mladší kopie Insigneho

Reagovat
10

akorát je o půl metru větší

Reagovat
mastakillah

spíš pohybem na hřišti a stylem hry to bylo myšleno

Reagovat
smazaný uživatel

Za mňa Čk

Reagovat
Pipo123

Tiež si myslím že mohla byť

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem prečo to neskontroloval cez VAR

Reagovat
10

Zakaria červená karta, tam není moc o čem, šel tam úplně debilně.

Reagovat
M11

Jasna cervena takze na kazde strane po jedne hrubce

Reagovat
10

VAR si z toho dělá prdel, ať to radši zruší

Reagovat
To som ja

Ukážková červená karta a videorozhodca opäť nereaguje,úplne zbytočná funkcia vo futbale

Reagovat
Pipo123

v talianskom futbale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Jestli Morata nepujde o halfu dolu.. coz nepujde.. tak je totalni vysmech vsem fanouskum

Reagovat
10

ani zadarmo, ať si ty 3 povedený zápasy za sezonu odehraje někde jinde

Reagovat
To som ja

Reagovat
M11

To je utrpeni sledovat ten nas zombie fotbal nefotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň proti poslednému tímu tabulky by som čakal nejaký dominantnejsi výkon

Reagovat
10

Držení míče pro Benátky, Juventus 1 střela na bránu. Doma.

A to kdyby hráčům Juventusu někdo zakázal přihrávky dozadu na obránce a brankáři, tak mají držení míče 24%...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hanba hrať s takými hráčmi takúto srajdu. A tu niektorí ešte budú obhajovať Allegriho. Není možné aby s takými hráčmi ako ma nezatlacil nejaké Benátky ktoré sú im ešte vyrovnaným súperom.

Reagovat
10

na tohle není omluva

Reagovat
10

Další dechberoucí champagne fotbal. Na tohle se diváci musí prát u pokladen o lístky.

Dušan je slušně v prdeli, ta poslední akce, kdy si to kostrbatě zpracovává před malým vápnem je jen dalším důkazem. Ve Viole by to napálil z první do šibenice, stejně tak by zametl tu šanci předtím, kdy spadnul...

Reagovat
10

jinak Miretti v 18 letech dal za tenhle poločas asi tak o 7 vertikálních přihrávek víc, než Arthur za 2 roky v Juventusu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

Reagovat
10

si tam byl včera? já na tebe myslel a doufal, že jdeš na jinej zápas

Reagovat
Zark

Jo včera ale na tom stadióně se to dalo ještě. Jen nevím jestli se mi to nezdálo, on dal oba dva góly bonucci?

Nejvíc na hovno byl morata, se tam vepředu procházel jak Messi, toho bych z fleku vyhodil tvle

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, taky ti přijde, že někteří hráči jsou naživo ještě horší, než jak hrozní jsou v TV? Ale aspoň máš fajn zážitek, byl to nervák zakončený vítězstvím. Vezmi si, že bys byl na druhém kole s Empoli.

Reagovat
Zark

jn, jak máš ty hráče na očích po celý zápas, kdy se nemůžou skrýt mimo záběr, tak ještě víc vynikne jejich zápal pro hru

Reagovat
10

aspoň bylo hezky, ne?

zapůsobil na tebe někdo pozitivně?

Reagovat
Zark

Počasí vyšlo na všechny tři dny krásně no

Asi jen Moise Kean, ten jezdil po prdeli, divím se, že ho to baví při té minutáži, kterou mu dává. Na druhé straně berna neviditelný i na stadióně, to je umělec prostě, jeho jsem si všiml na začátku a potom až při střídání

Reagovat
10

u Moiseho je tohle vidět i z tv, nechápu, proč mu nedá víc šancí...

Berna škoda mluvit

Reagovat
Zark

A taky rabiot překvapivě nebyl nejhorší na place odehrál to ve stylu matuidiho, spíš napadal rozehrávku soupeře a hodně běhal, což je takový jeho strop, tím by mohl být užitečný

Reagovat
10

já už se pomalu smiřuju s tím, že si ho Allegri bude chtít určitě nechat, protože "aspoň běhá"

Reagovat
To som ja

V talianskom futbale vedia viac zaujať rozhodcovia,ako mužstvá s predvedenou hrou.To je humus toto

Reagovat
10

my jdeme do brejku a na celý půlce Benátek jsou 3 hráči Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to zapnout? Ale když vidím komentáře, tak nevím

Reagovat
10

když člověk vidí Mirettiho a uvědomí si, že Allegri dával před ním do zálohy radši Danila nebo Rabiota, tak o Allegrim bohužel nepotřebuje vědět nic jiného...

Reagovat
zurix_new

Nebál bych se, že už si pod ním nezahraje

Reagovat
Dejwa

Reagovat
10

o tom nepochybuju...ale Max má další argument pro novináře, že to byl on, kdo mu dal první šanci, tak co furt mluví o tom, že nedává šanci mladým hráčům

doteď používal Comana a Keana, který pak nechal prodat...

Reagovat
Pipo123

To je hnus od Juve

Reagovat
10

To je naprosto standardní výkon. Nic, co by vybočovalo z normálu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aramu

Reagovat
10

rodák z Piemonte, odchovanec Torina

snad půjde výš, šikovnej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

mám ho hodně rád, sledoval jsem ho víc už vloni, kéž by zůstal v Serii A

Reagovat
10

Zaslouženě, vždyť jsou lepší

bylo mi jasný, že Allegri to v těch 4 zápasech bude hrát na remízy, když říkal, že k LM potřebujeme 4 body...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ho, blonďatá opička

Reagovat
10

tváří se jak kdyby zrovna v hlavě řešil nejtěžší matematickej hlavolam na světě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

RETE !!!

Reagovat
10

Leo stylově oslavuje 35. narozeniny

Reagovat
smazaný uživatel

A útočníci zase mlčí

Reagovat
stuff

Reagovat
Furia Ceca

Měl by mít narozky častěji, ideálně jednou týdně.

Reagovat
Pipo123

Strašná haluz to Juve, vyzerá ako Bologna a stejne to nejak ukopu

Reagovat
10

tuhle sezonu máme takových zápasů s přehledem víc než těch, kdy bychom si výhru zasloužili...tipl bych tak v poměru 5:1

je to stejný, jako když se tady vedou teorie o definici "zaslouženýho Scudetta"

Reagovat
Pipo123

Ja som toto očakával už vtedy keď ste tu do mňa išli bomby že Juve bude hrať pod Alegrim sračku a že Vlahoviča v tom systéme zabije, ale že to bude až takéto hrozné som teda nečakal. Som zvedavý na letné mercato

Reagovat
10

máš na tohle tvoje šití odkaz? protože to s tím Vlahovićem jsem určitě nepsal, resp. jsem psal to samé

Reagovat
Pipo123

Ja som napísal niečo v zmysle že Alegri Vlahoviča zabije keď bude hrať 50 metrov od záložníkov, alebo také niečo. Btw včera som pozeral na BvB a Haaland mi ho trošku pripomína, každopádne je Haaland určite lepší, ale ten servis prihrávok čo dostáva v BvB je luxus.

Reagovat
10

a kdo do tebe šil?

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Nuno čomes

Čistá komedie

Reagovat
stuff

Pome musia byt 3 body

Reagovat
Pipo123

Vlahovica vôbec nie je vidno, vo Fiore bol v hre neustále, tu dostal tak dve dobré prihrávky.

Reagovat
10

dostal jich víc, vyřešil to špatně, souboje nevyhrával...kdyby tam byl Petagna, tak nikdo nepozná rozdíl

Reagovat
Pipo123

Možno si neverí...

Reagovat
10

samozřejmě, logicky...na tohle nebyl zvyklej, ale tahle hra by zabila kohokoliv

Reagovat
mastakillah

Petagna by udělal víc

Reagovat
Pipo123

Kean sa snaží

Reagovat
Pipo123

Alegri sa po každej šancu Venezie tvári ako keby ho mrzelo že nedali gol ,wtfff

Reagovat
LesyJePan

Forza milan !!!! Dnes to bude boj

Reagovat
LesyJePan

Jasna 2. Žltá na čo čaká?

Reagovat
Dejwa

Jedem Viola

Reagovat
EXoRcIsT

Boze kazdy zapas milion sanci a nevedia dat gol

Reagovat
10

to hovadoao

Reagovat
Dejwa

Tyvole

Reagovat
Yanek

Reagovat
10

Udine už by s tímhle týmem z Eredivisie vedlo 4:0

Reagovat
Nuno čomes

Zesměšnění jakéhokoliv týmu ze špičky ligy pod preview nebo view v každém kole - opět splněno jak kolovrátek už

Reagovat
10

ty si tak hloupej

Reagovat
GEGE

kdyby Leao dobre vyresil aspon 10% akci kazdy zapas tak je s cislama uplne jinde...

Reagovat
GEGE

A Diaz to same...to je pro me nejvetsi zklamani sezony...

Reagovat
Pipo123

Veru, pohyb, rýchlosť to všetko má, keby tie situácie riešil lepšie tak to bude TOP hráč

Reagovat
10

Douglas Costa 2.0...ale Leao má už teď lepší čísla, navíc je mladej, tak to třeba srovná

Reagovat
Pipo123

Costu som mal radšej, on keď mal deň tak bavil neskutočne, škoda že hlavička mu odišla

Reagovat
10

spíš asi ani nikdy nepřišla ale když měl den, tak neměl konkurenci...

Reagovat
10

řešení situací od AC jsou přímo do učebnice špatných řešení, to je velká křeč

Reagovat
Pipo123

Toto je docela špecialita celej ligy, zrovna tieto situácie sa potom ukazujú ako slabosť v europskych poháraoch

Reagovat
10

to rozhodně, týmům jako Real přesně tohle vyhrává LM

Reagovat
fRRR

Reagovat
Pipo123

Hrozné ako talianske kluby riešia prečíslenia

Reagovat
cresposuper

Laket do tvare a ani faul?

Reagovat
10

nevím, jak by měla Viola ještě hrát, aby AC nechala dát ten gól...vždyť brání ve třech lidech, tohle byl asi 5. break 4+ na 3

Reagovat
GEGE

Lazio bylo minule jeste zoufalejsi...tem by dal kladu i Jablonec...proste nejvetsi impotenti v lize no...

Reagovat
LesyJePan

Ked nedame goltak sme mega sráči

Reagovat
Yanek

Tenhle zápas je jedno velké deja vu

Reagovat
Pipo123

Veľmo sa mi páči Kalulu, vždy keď vidím AC tak hraje výborne, na svoj vek obrovská dominancia, keď bude takto pokračovať tak po ňom pôjdu kluby v PL

Reagovat
fRRR

Je skvelej, na to jak je mladej extremne malo chybuje. Dobra rozehravka, rychlej, inteligentni… neuveritelnej kauf.

Reagovat
Shevchenko

Díky bohu

Reagovat
LesyJePan

Leaoooooooooo !!!!!!!!!

Reagovat
bobis21

Rafa

Konečně někdo umí i trefit bránu!

Reagovat
GEGE

grazie Terra

Reagovat
Pipo123

Dobrá atmosféra, strašne pekne vyzerá ten štadión keď je vypredané. Škoda že taliansky fanúšik príde len keď sa darí

Reagovat
GEGE

Zrovna curva sud podporuje dlouhodobě i když se nedaří...ti udělají skvělou atmosku vždy... nejlepší tifosi v lize

Reagovat
Pipo123

Nemyslím teraz ultra, tých ma dobrých skoro každý klub, skôr bežných fanúšikov, prídu len keď sa klubu darí.

Reagovat
Nuno čomes

Tak chtějí si to zase na nějakou dobu užít víš co.

Reagovat
GEGE

tohle neni penalta?

Reagovat
Pipo123

Myslíš to na Leaa?

Reagovat
GEGE

jj

Reagovat
Pipo123

Za mňa nie, telom ho odstavil od lopty

Reagovat
10

vrazil do něj bez šance hrát míč...dost na hraně

Reagovat
Nuno čomes

Kontakt

Reagovat
LesyJePan

Rebič

Reagovat
fRRR

Co udelal zas? Nemohl jsem dneska koukat.

Reagovat
LesyJePan

krásne prerušoval hru hlava nehlava

Reagovat
Mihal

AC s tymto stastim uz ten titul zrejme nepusti.

Reagovat
Zark

Aramu by byla slušná a levná náhrada za dybalu

Reagovat
Jajinek

Tak dnes už to snad ubojujem...poslední těžší zápas sezóny. No a uvidíme. Ty poslední tři kola to bude fakt masakr. Nám věřím v posledních 3 kolech v 9 bodů a jsme zvědavý, jestli to AC zvládne.

Reagovat
Pipo123

Trošku pozor na Cagliari, tam to môže byť nechutné

Reagovat
Dejwa

V Cagliari to nebude prdel, ale věřme

Reagovat
mastakillah

AC zaváhá minimálně jednou. Doufám že to už dotáhnete… V té letošní paralympiádě jste na tom pořád letos nejlíp …

Reagovat
Mihal

Este sme nevyhrali dnes

Reagovat
mastakillah

To je taky fakt

Reagovat
Jajinek

No já se začínám trochu bát. Čekal jsem že ztratí už dnes na Laziu a s Violou. A vždycky to na poslední chvíli ukopou. I když spíše jsem jako čekal víc od jejich soupeřů. To byly tragické výkony. Na druhou stranu jsme nečekal, že vyhrajeme v Udinese, takže naděje pořád je. Snad o víkendu pomůže Tonda Barák

Reagovat
10

Reagovat
Nuno čomes

Jo to je pravda, ale pokud to nezvládneme, tak jsme to prostě podělali jen my a titul spadne do klína někomu jinému, je to jen o nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
1899-1995

Za to, jak se tam Džeko skácel teatrá´ně bych to nepísk.

Reagovat
smazaný uživatel

Roma: Rui Patricio; Mancini, Kumbulla, Ibanez; Maitland-Niles, Cristante, Carles Perez, Veretout, El Shaarawy; Afena-Gyan, Zaniolo

Reagovat
Maritazzi

Jak tohle může nebýt penalta?

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem bližší záběr, ale vypadalo to hodně jako že si brnknul sám, pokud myslíš Ainsleyho.

Sudí snad poprvé písknul až žlutou Medelovi, to je jiný kanón. Řežeme to ale ve stylu Bologni, docela je dobře, že to nechává. Mancini si tu žlutou udělá až povedeme 2:0 v 88. minutě.

Reagovat
Gimme

Chudak Afena si dnes zaběhá...Zani máš zas v pici

Reagovat
smazaný uživatel

?

Presuje lépe než Tammy, z individuálního pohledu. Samozřejmě je to k ničemu, stejně jako Felixovo běhání, neboť z hlediska týmového náš presink nefunguje od září, protože beci to netlačí před sebou a máme pomalou a reaktivní zálohu, ale kdo chce Zaniola bít, vždy si najde hůl. Felix běhá beze smyslu, bylo by lepší, kdyby se všichni stáhli níže a získali balon tam, v zahustěnejším prostoru a pak ve třech, čtyřech šli do protiútoku. Když se Nico udrží na nohách ještě párkrát, Medel jde do 60. minuty ven.

I když jsme dozadu průchoďák, věřím, že Bologna si vybrala v minulých kolech a dnes neinkasujeme, něco tam padnout musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky panu Fabbrimu jsme zjistil, že se dívám 30 let na úplně jiný sport a teprve dnes jsem pochopil, co je to fotbal.

Dostane zápas volno a je to cajk.

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123

L’agente di Milinkovic scalda il mercato: “Vuole andare allo United”

Reagovat
cresposuper

pre vas ideal, zaplatia tak dvojnasobok realnej hodnoty.

Reagovat
Pipo123

Takže 150 miliónov vravíš?

Reagovat
stuff

Ich treba strasne zmykat. Oni maju este imbecilnejsiu politiku ako my. A davaju jasne najavo, ze toto leto idu nakupovat este viac a drahsie

Reagovat
Pipo123

Až tak v ten prestup neverím, pokiaľ neodíde Pogba tak by to nedávalo zmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba odejde. PSG, Juve, Real, jde pryč, v United nezůstane.

Reagovat
Pipo123

Mohol by sa vrátiť do Serie A, on by tu bol zase najlepší záložník, v PL proste nechcel makať, ale v SA mu stačí zrýchliť na jednej nohe a bude lepší než všetci čo sú na ihrisku

Reagovat
Nuno čomes

Nebol

Reagovat
Kapřík

přesně, je na odchodu

Reagovat
10

je pravda, že málokdo před každým mercatem oznamuje, kolik na něj má přesně peněz

Reagovat
stuff

Nieco take som cital v pl sekcii, ze declan rice je 120 mega bargain.

Reagovat
stuff

Reagovat
Pipo123

Zaujímavé ako Atalanta odišila, tam odrazu nič moc nefunguje, chcelo by to v lete trošku zmenu

Reagovat
LesyJePan

Trochu Gasperini out mysliš?

Reagovat
stuff

On odide iba ak sam

Reagovat
Pipo123

Neviem či tréner, alebo hráči, možno by stačilo trošku obmeniť káder

Reagovat
10

podle mě tu obměnu kádru přetáhli, přidrželi až moc dlouho a asi i moc na sílu ty hráče kolem 30 jako Zapata, Freuler, De Roon, Toloi, naopak prodávali všechny mladý talenty jako Kulusevski nebo Diallo a pak jim tahle generace úplně vypadla

Reagovat
cresposuper

Stale maju zaujimavych hracov na hostovani, tak mozno zacnu tu

Reagovat
10

to rozhodně, k tomu jejich mládež, nemám o ně strach...

ale přišli imho o dost peněz z přestupů hráčů, Gosens je příklad za všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Gasperiniho dril si vybírá svou daň, Gosens byl důležitější než se mohlo zdát a nenahradili ani Iličiče a Papu Gomeze trvalým řešením.

Systém je vytlačil do 4ky, ale hráčská kvalita je podle mě přesně do té grupy 5.-8.

Zlomil je Mou Do toho prvního 1:4 mače s námi měli sérii 8-2-0, poté neudělali 2 výhry za sebou, 4-7-6.

Reagovat
LesyJePan

Salernitana ide nádhera

Reagovat
Zark

Neskutečné

Reagovat
Pipo123

Zapata cez Gyömbéra nemá šancu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele