Serie A - preview 35. kola

30.04.2011, 09:29, aktualizováno 02.05.2011, 09:01
Previews
Římské Lazio může po včerejším zaváhání Udinese udělat rozhodující krok k umístění na čtvrté pozici, které na konci sezóny zajišťuje předkolo Ligy mistrů. Na Stadio Olimpico k dohrávce zajíždí Juventus, který ovšem musí zvítězit, aby si uchoval naději alespoň na účast v Evropské lize...
SS Lazio - Juventus FC  (pondělí 20:45)
Netradičně v pondělí se v Itálii dohrává 35. kolo. Zato však přinese divákům lahůdku na římském Olympijském stadionu, kde se střetne Lazio s Juventusem. Obě mužstva jasně půjdou za třemi body, protože v posledních zápasech sezóny jim jde o hodně. Lazio se bude snažit udržet čtvrté místo, Stará Dáma se zase chce dostat alespoň do Evropské ligy.

Začněme domácím výběrem, který sice minulý týden podlehl Interu, ale situace není tak zlá. Po 35. kolem totiž může mít na čtvrtém místě slibný čtyřbodový náskok. Udinese totiž zaváhalo, a tak je poslední pozice zajišťující Ligu mistrů stále reálnější. Vyhráno ale ještě Lazio zdaleka nemá.

Vítězství nad Juventusem by mu nicméně výrazně pomohlo. V pondělí bude muset kouč Edy Reja poskládat základní sestavu bez vykartovaného Mauriho, stejně jako bez zraněných Diakhitého, Radua, Stendarda, Foggii a Sculliho.

Ani hosté nepřijedou zdaleka kompletní, ale po šesti týdnech dostanou posilu do obrany. Zranění konečně překonal Giorgio Chiellini a bude se snažit se svými svěřenci o maximální bodový zisk. Jen ten totiž může nechat Juventus ve hře o Evropskou ligu, po které Bianconeri tolik touží. Konkurence je ale velká.

Aktuálně Stará Dáma ztrácí ze sedmé pozice na šestý AS Řím šest bodů, pokud v pondělí uspěje, budou to body tři a do konce sezóny budou zbývat odehrát ještě tři zápasy. Vše mohlo být pro Juve ještě růžovější, kdyby minulý týden porazil Catanii. Po dvou trefách Alessandra Del Piera ještě deset minut před koncem vedl Juventus 2:0, ale nakonec vedení hloupě v páté minutě nastavení ztratil a připsal si jen bod.

Z historického pohledu nemá pondělní duel favorita, Juventus v Římě vyhrál 25krát, Lazio má jen o jedno vítězství méně, remíz se zrodilo 17. Výsledek tedy těžko odhadovat. Obzvlášť s kolísavou formou Juve.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Biava, Dias, Garrido - Hernanes, Ledesma, Matuzalem, Brocchi - Floccari, Zarate
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Motta, Bonucci, Chiellini, Grosso - Krasič, Felipe Melo, Aquilani, Pepe - Matri, Del Piero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.25 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AC Milán - Bologna FC  (neděle 15:00)
AC Milán hostí Boloňu a pokud vyhraje, už bude od titulu malý krůček. To Boloňa ještě musí zabojovat o záchranu.

Domácí favorit měl před tímto kolem osmibodový náskok před Interem Milán, ale jelikož městský konkurent zvládl zápas v Ceseně, ztenčil se náskok na pět bodů. Pokud Milán porazí Boloňu, vrátí se mu náskok zpět, ale titul ještě jistý mít nebude. Nicméně výhra je to jediné, na co Milán momentálně pomýšlí, těžko si někdo dovede představit, že by Rossoneri ještě titul ztratili. V minulém kole si svěřenci trenéra Allegriho poradili s Brescií 1:0, ale na výsledek se dosti natrápili. O zisku tří bodů rozhodl až pár minut před koncem Brazilec Robinho.

Hostům sice patří dvanácté místo, avšak kvůli čtyřem prohraným zápasům v řadě nemají jistou záchranu. Náskok před sestupovými vodami je pětibodový a to je vzhledem k počtu zbývajících zápasů poměrně málo. Boloňa podlehla Brescii, Neapoli, Chievu a Ceseně. "Musíme tuto negativní sérii ukončit. Budeme čelit nejlepšímu týmu Serie A, a proto ze sebe musíme vydat všechno. Máme na svém kontě 40 bodů a jsme v lepší pozici než některé týmy, přesto si nemůžeme dovolit ztratit," varoval trenér hostí Malesani.

AC Milán je pochopitelně favoritem zápasu, svědčí o tom nejen lepší vzájemná bilance, ale i aktuální postavení v tabulce. Rossoneri zkrátka bojují o titul a ztratit doma body by bylo velké překvapení.

Rossoneri se budou muset obejít bez Pata, Gattusa, Inzaghiho, Jankulovskiho a vykartované dvojice Ibrahimovič, Van Bommel. Podobně je na tom i Boloňa, ta se v Miláně představí bez Pereze, Buscého, Montelonga, Garicse a Esposita.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta - Flamini, Pirlo, Seedorf - Boateng - Robinho, Cassano
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Moras, Portanova, Britos, Cherubin - Mutarelli, Mudingayi - Meggiorini, Ekdal, Rubin - Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 6.25 - 11.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Brescia Calcio  (neděle 15:00)
Další utkání pravdy čeká na Sampdorii a koneckonců i Brescii. Oba celky bojují o záchranu, lépe jsou na tom domácí Blucerchiatti, ti když zvítězí, ještě nebudou mít klid, ale prakticky odstaví ze hry právě zmiňovanou Brescii.

Sampdoria v minulém kole nastoupila k utkání v Bari a výhrou 1:0 výrazně zvýšila své šance na přežití v nejvyšší soutěži. Blucerchiatti se dostali díky mizerné sérii zápasů bez výhry na sestupovou pozici, ale teď jim patří sedmnácté místo, což je poslední místo, které zaručuje záchranu. Fanoušci Sampdorie už se těší na konec sezony, všichni v Janově doufají, že sezona nakonec dopadne "dobře" a že se tradiční celek zachrání. "Proti Bari jsme potřebovali udělat dobrý výsledek a dobrým výkonem jsme domů přivezli tři body. Proti Brescii potřebujeme ukázat svojí sílu a získat další tři body," nechal se slyšet trenér ohrožené Sampdorie Cavasin.

Brescia měla v minulém kole na dosah velký úspěch a to sice bod ze zápasu s AC Milán. Rossoneri ale nakonec vyhráli díky brance Robinha pár minut před koncem 1:0. Situace Brescie je tak nezáviděníhodná, tým je čtyři kola před koncem předposlední a vážně mu hrozí sestup do Serie B. "Pro nás existuje jedna jediná možnost a tou je na Sampdorii zvítězit. Jsme v obtížné situaci a čas se nám krátí, nedělní výhrou bychom se vrátili zpět do bojů o záchranu," proklamoval trenér předposlední Brescie Iachini.

Domácí trenér Cavasin musí oželet start Martineze, Padalina a Semioliho, všichni tři jsou zranění. K dispozici nebudou ani Poli a Volta. Stejná situace je i na druhé straně, kde budou pro změnu scházet Dallamano, Cordova, Sereni, Zanetti a Accardi.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Zauri, Lucchini, Gastaldello, Ziegler - Mannini, Palombo, Tissone, Laczko - Pozzi, Biabiany
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Arcari - Zambelli, Zebina, Bega, Berardi - Filippini, Hetemaj, Baiocco - Diamanti - Eder, Caracciolo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Calcio Catania - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Sicilská Catania je jedním z týmu, které bojují do posledního kola o záchranu. V tomto kole přivítá ostrovního souseda Cagliari a pouze tříbodový zisk bude považován za úspěch. Jakýkoliv jiný výsledek přiblíží Catanii k sestupu.

Catania sice dokázala v minulém kole obrat o body favorizovaný Juventus, avšak v sestupovém ohrožení zůstává nadále. Svěřenci trenéra Diega Simeoneho mají k dobru pouze dvoubodový náskok, a proto proti Cagliari potřebují naplno bodovat. Situace kolem sestupových příček je nesmírně zajímavá a do konce soutěže slibuje obrovské drama. "Proti Juventusu jsme odehráli dobrý zápas a zasloužili jsme si dovézt bod. Mí hráči se nikdy nevzdávají, ukazují spousty odhodlání uhrát dobrý výsledek a to je přesně to, co potřebujeme, máme-li porazit Cagliari," nechal se slyšet před utkáním trenér Catanie Diego Simeone.

To Cagliari už má "po sezoně", tým už nemůže sestoupit a ani nemůže postoupit do evropských pohárů. Přesto však Donadoniho hoši nehodlají nic podcenit. "Je naší povinností dávat do poslední zápasů soutěže všechno. Chceme se umístit jak nejlépe to půjde, a to je důvod, proč chceme v neděli za každou cenu zvítězit," prohlásil před utkáním útočník Robert Acquafresca.

Cagliari má s Catanií vyrovnanou bilanci a vyrovnaný zápas se čeká i tentokrát. Naposledy vyhrálo Cagliari celkem jednoznačně 3:0, hrálo se ovšem na Sardinii. Catania bude bez Llamy, Sciaccy a Bellusciho. Hosté jsou na tom dokonce ještě lépe, hrát nebude Néné a Pisano.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Silvestre, Spolli, Capuano - Ledesma, Carboni, Ricchiuti - Gomez, Lopez, Bergessio
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Perico, Canini, Astori, Agostini - Biondini, Conti, Nainggolan - Cossu, Lazzari - Acquafresca
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.65 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - US Lecce  (neděle 15:00)
Dvanácté Chievo přivítá osmnácté Lecce. Veronští ještě nemají úplnou jistotu záchrany, a proto by nebyla porážka od Lecce zrovna příjemná. Hosté nemohou mít jiné ambice než bodový zisk.

Chievo ve 34. kole podlehlo díky jediné brance Simoneho Perrotty římskému AS a nadále zůstává v sestupovém ohrožení. "Se čtyřbodovým náskokem nemůžeme zůstat v klidu. Jsme stále v ohrožení a ve zbývajících zápasech musíme získat co nejvíce bodů," řekl trenér Pioli. Jeho tým se v následujícím zápase střetne s Lecce, což je aktuálně osmnáctý celek soutěže, a pokud by Fly Donkeys zápas nezvládli, ztráceli by hosté na Chievo jeden jediný bod.

Ani fotbalistům Lecce se minulé kolo nevydařilo dle představ. Tým nestačil na janovské Grify a po přestřelce prohrál 2:4. "Jsme stále v sestupovém ohrožení, nicméně jsem přesvědčen, že se můžeme zachránit. Máme velkou motivaci, před námi jsou čtyři finále a zápas s Chievem je nesmírně důležitý. Naším cíle je eliminovat chyby, kterých jsme se dopustili v zápase s Janovem a přivézt tři body," prohlásil před utkáním hostující fotbalista Giacomazzi.

Nováčkovi letošní Serie A se proti Chievu poměrně daří, vždyť Lecce poslední dvě návštěvy na stadionu Bentegodi zvládlo a remizovalo 3:3, respektive 1:1. Veronští budou pouze bez zraněných Luciana a Uribeho. Hosté jsou na tom mnohem hůře, hrát nebudou Grossmuller, Bertolacci, Sini, Giuliatto a Ofere.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Mandelli, Cesar, Mantovani - Fernandes, Rigoni, Constant - Bogliacino - Pellissier, Moscardelli
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Tomovič, Fabiano, Ferrario, Mesbah - Vives - Munari, Giacomazzi, Olivera - Corvia, Di Michele
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 2.35 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Parma FC - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Ve 35. kole na sebe narazí také celky, které v posledních kolech nabraly vynikající formu. Parma po skalpech Interu a Udinese hodlá porazit i Palermo, které čtyři kola neprohrálo. Gialloblu potřebují bodovat zejména kvůli definitivnímu klidu záchrany, Palermo zase kvůli vidině evropských pohárů.

S Parmou to dlouho vypadalo zle, kvalitní kádr nedokázal sbírat dobré výsledky a boj o záchranu byl velkým překvapením. Ten nadále pokračuje, ale díky dvěma posledním výhrám se situace hodně změnila. "Výsledek proti Udinese nám umožnil udělat další krok k hájení našich pozic. Máme do konce už jen čtyři zápasy a víme, že vítězství by zvýšilo naše šance na setrvání v nejvyšší soutěži. Dokud si nebudeme na sto procent jisti záchranou, nemůžeme si dovolit udělat chybu. Právě teď klademe veškerý důraz na Palermo, víme, že to nebude jednoduchý zápas," říká trenér Franco Colomba.

Také Palermo zažívalo v této sezoně špatné chvilky, ovšem trenér Delio Rossi dokázal vybičovat tým ke skvělým výkonům. Sicilané se nejen vrátili do bojů o evropské poháry, ale také jsou blízko postupu do finále Italského poháru. Palermo už čtyři zápasy neprohrálo, porazit dokázalo Udinese a také Neapol. "Sezona ještě není u konce. Proti Římu a Neapoli jsme hráli dobře, což je pozitivní signál do dalších bojů. Musíme udržet naší koncentraci až do konce sezony," řekl staronový trenér Palerma Delio Rossi.

Palladino, Marques, Angelo a Zaccardo, to jsou absence na straně domácích. Co se týče posledně dvou jmenovaných, ti si odpykávají karetní trest. Palermo se v Parmě představí bez Miccoliho, Paolucciho a obránce Bova.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Valiani, Lucarelli, Paletta, Gobbi - Candreva, Morrone, Dzemaili, Modesto - Giovinco, Crespo
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Muñoz, Goian, Balzaretti - Migliaccio, Acquah, Nocerino - Pastore, Iličič - Hernandez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.15 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Udinese ze čtyř posledních kol pouze jedinkrát vyhrálo a díky tomu si zkomplikovalo boj o čtvrté místo. Ovšem Lazio toho nedokázalo využít, a tak je ztráta Bianconeri na onu pozici jen jednobodová. Na stadionu Artemia Franchiho to nebude jednoduché, ale pokud chce být Udine čtvrté, musí uspět.

Fiorentina ve druhé polovině sezony přidala plyn, ale na evropské poháry to stejně stačit nebude. Sice ještě existuje teoretická šance na Evropskou ligu, ale v to už nevěří ani nejzasvěcenější fanoušci. "Chceme udělat našim fanouškům radost tím, že doma nad Udine zvítězíme. Výhra proti Udine by nám zvýšila sebevědomí před cestou na půdu Interu Milán," nechal se slyšet obránce Alessandro Gamberini. Viola tak chce zakončit nepovedenou sezonu co nejlépe a alespoň částečně odškodnit nespokojené fanoušky.

Spokojení jsou fanoušci na druhé straně, tedy alespoň prozatím. Udinese začalo sezonu špatně, ale pak jakoby se probudil spící drak a neuvěřitelnou sérií bez porážky se vyšvihlo až na čtvrté místo, které zaručuje start v předkole Ligy mistrů. Poslední zápasy se ale moc nepovedly, Udine nejenže prohrálo s Lecce, ale podlehlo i římskému AS a Neapoli, čímž se propadlo až na páté místo tabulky.

"Naše další dva zápasy jsou pro sezonu nesmírně důležité. Jsme si vědomi toho, že už nemůžeme dělat další chyby. Fiorentina a Lazio jsou pro nás nejdůležitějšími zápasy sezony. Je samozřejmě překážkou hrát bez několika klíčových hráčů sestavy, ale tento tým už ukázal, že tyto problémy může překonat," prohlásil nejlepší střelec Bianconeri Antonio Di Natale.

Fialkám bude chybět klíčový útočník Adrian Mutu, naopak skvělou zprávou je návrat Stevana Jovetiče, který může naplno trénovat. Nedá se však předpokládat, že by nastoupil od úvodní minuty. Udinese v závěru sezony trápí marodka a neukázněnost hráčů, vykartovaní jsou Armero, Domizzi a Inler, zranění zase Basta, Benatia, Belardi, Sanchéz.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - De Silvestri, Gamberini, Kroldrup, Pasqual - Behrami, Montolivo, Vargas - Cerci, Gilardino, Ljajič
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Zapata, Coda, Pasquale - Cuadrado, Isla, Pinzi, Abdi, Asamoah - Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.10 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AS Bari - AS Řím  (neděle 20:45)
Boj o čtvrté místo v lize slibuje velké drama, jedním z účastníků tohoto souboje je AS Řím, který na konkurenční Lazio ztrácí čtyři body. Giallorossi potřebují vyhrát na půdě posledního Bari a neměl by to být výraznější problém.

Osud Bari je definitivně zpečetěn, tým už hraje maximálně o svojí čest a důstojné rozloučení s nejvyšší soutěží. Nutno říci, že Bari sestupuje naprosto zaslouženě, protože takřka celou sezonu strávilo na dně ligové tabulky. V tomto kole se poslední tým soutěže střetne s AS Řím a o favoritu utkání je předem velmi jasno.

Řím cestuje do Bari s jediným cílem - získat tři body a udržet kontakt s celky bojujícími o čtvrté místo a tím pádem postup do předkola Ligy mistrů. "Zápas v Bari je pro naše pohárové ambice velmi důležitým. Teprve poté, co odehrajeme nedělní utkání, se budeme soustředit na další zápasy," zdůrazňoval mladý trenér ve službách Giallorossi Vincenzo Montella. Vlci si už několikrát v této sezoně zkomplikovali účast v evropských pohárech, teď však chtějí uspět a vybojovat čtvrté místo.

Vlci jsou jasným favoritem, Bari s nimi dokázalo uhrát bod naposledy před takřka deseti lety. Také v tomto zápase je marodka Bari naplněná k prasknutí. Zranění jsou Kutuzov, Okaka, S.Masiello, Barreto a Castillo. Aby toho nebylo málo, tak vykartovaný je Rudolf. Římané cestují na půdu Bari prakticky v kompletním složení, hrát nebude pouze Loria a stoper Mexes.
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - Masiello A., Glik, Belmonte, Parisi - Donati, Almiron, Gazzi - Bentivoglio - Rivas, Huseklepp
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni - Cassetti, N. Burdisso, Juan, Riise - Brighi, De Rossi - Taddei, Perrotta, Vučinič - Totti
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 9.00 - 5.00 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Cesena - Inter Milán  (sobota 18:00)
Inter se pokusí oživit naděje na titul v zápase s Cesenou, ta naopak potřebuje proti obhájci titulu uspět, neboť jí i přes aktuální dobrou formu hrozí sestup do nižší soutěže. V případě zaváhání Interu se může po tomto kole definitivně radovat ze Scudetta milánský rival AC.

Nováček z Ceseny se dlouho potácel v sestupových vodách a prakticky mu věřil málokdo, jenže svěřenci trenéra Ficcadentiho vstali z mrtvých a v deseti kolech jenom dvakrát prohráli. V minulém kole navázali na povinnou výhru nad Bari 1:0 a překvapivě vyloupili stadion Renata Dall’Ara v Boloni, kde vyhráli 2:0. Další kolo se představí opět doma, přijede totiž mistrovský Inter Milán. "Ze zbývajících čtyř zápasů potřebujeme získat ještě pět bodů a pak se zachráníme. Proti Interu budeme čelit těžkému zápasu, ale musíme k tomu přistupovat se správnou mentalitou. Tým v posledních měsících rostl a ukázal hodně odvahy, což je pro nás velmi pozitivní," prohlásil trenér Ficcadenti.

Inter po výhře nad Laziem udržel šance na titul, ale ty jsou pár kol před koncem soutěže stejně mizivé. Osmibodová ztráta na AC je v této fázi soutěže hodně velká, ale přesto Leonardovi svěřenci nic nevzdávají. Nerazzurri sice nezopakují loňskou skvělou jízdu pod Mourinhem, stále však nemusí skončit s prázdnou. Inter je totiž po výhře nad AS Řím blíže postupu do finále Coppa Italia.

"Chceme vyhrát tento zápas, protože naším cílem je vždy jen vítězství. Navíc si chceme udržet stávající druhou pozici a vyhrát Coppa Italia. Cesena je ve skvělé formě, jsou plní nadšení a pro nás to bude těžký zápas," nechal se slyšet brazilský trenér ve službách Nerazzurri Leonardo.

Cesena bude v důležitém utkání postrádat Fatiče, Felipeho a vykartovaného Colucciho. Nerazzurri jsou na tom dokonce hůře, jejich marodka čítá Sneijdera, Samuela, Stankoviče a Cordobu. Hrát nemůže ani brankářská jednička Julio Cesar, neboť si odpykává karetní trest.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Pellegrino, Von Bergen, Lauro - Sammarco, Caserta, Parolo - Jimenez, Malonga, Giaccherini
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Maicon, Lucio, Ranocchia, Nagatomo - Zanetti, Cambiasso, Thiago Motta, Panděv - Milito, Eto'o
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.15 - 3.35 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - Janov CFC  (sobota 20:45)
Titul vice-mistra a přímý start v základních skupinách Ligy mistrů jsou aktuálními cíly fotbalistů Neapole. Ti mohou po minulém kole na titul zapomenout, ale sezona jim zdaleka nekončí, ve 35. kole vyzvou na domácím stadionu San Paolo letos průměrný Janov.

Neapol si v minulých kolech prakticky zabouchla dveře na cestě za Scudettem a aktuální devítibodová ztráta se bude mazat jen těžko. Domácí tým totiž nezvládl zápasy s Udinese, kdy doma prohrál 1:2 a s Palermem, kterému podlehl stejným výsledkem. A jelikož AC Milán své zápasy vyhrál, dělí ho od titulu jenom krůček. Svěřenci Waltera Mazzarriho se ale ještě nevzdávají, ve hře je minimálně titul vice-mistra a co je důležitější, přinejhorším i třetí příčka, která ještě tuto sezonu zaručuje přímý start v milionářské Lize mistrů.

"V této sezoně jsme si vedli lépe než ostatní týmy a proto si zasloužíme být tam, kde jsme. Byla to skvělá sezona a jsme hrdí na to, jak jsme si doposud vedli. Kvalifikovat se do Ligy mistrů je pro nás a pro naše fanoušky mimořádná věc, musíme zapomenout na poslední dvě porážky a maximálně se soustředit na zisk tří bodů proti Janovu," rozhovořil se kapitán Paolo Cannavaro.

To janovští Grifové už nemají o co hrát, sezonu začali bídně a vlastně po celý čas se plácají někde na hranici druhé a první poloviny tabulky. V posledních dvou zápasech ale přeci jenom přišlo zlepšení, Janov nejprve vyzrál na Brescii, doma jí nedal žádnou šanci a vyhrál 3:0, a poté porazil, respektive přestřílel, Lecce 4:2. Grifům patří desátá příčka ale lépe jak na osmém místě neskončí.

Trenér Walter Mazzarri má na rozdíl od svého protějška jednu velkou výhodu, a to sice kompletní kádr. Neapoli nebude chybět vůbec nikdo, kdežto Janovu zranění Veloso s Rossim a vykartovaní Milanetto, Dainelli a Palacio.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Gargano, Pazienza, Dossena - Hamšík, Lavezzi - Cavani
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Mesto, Moretti, Kaladze, Criscito - Konko, Rafinha, Kucka, Antonelli - Paloschi, Floro Flores
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.33 - 4.85 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán34228460:2374
2.Inter Milán34206860:3866
3.SSC Neapol34205954:3465
4.SS Lazio341861046:3260
5.Udinese Calcio341851159:3759
6.AS Řím341681052:4756
7.Juventus FC341411952:4253
8.Città di Palermo341551452:5550
9.ACF Fiorentina3411131040:3646
10.Janov CFC341291338:3945
11.Cagliari Calcio341281442:4244
12.Bologna FC3411101334:4640
13.Chievo Verona349121332:3539
14.Parma FC349111434:4538
15.AC Cesena349101532:4537
16.Calcio Catania349101533:4737
17.UC Sampdoria348111527:3935
18.US Lecce34981740:6035
19.Brescia Calcio34791828:4430
20.AS Bari34492120:4921
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (627)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pre Juventus !

Reagovat
smazaný uživatel

Luca - Nagatomo (jestli může hrát proti svým), Matrix, Lúcio, Maicon - Mariga, Cuchu, Javier - Coutinho - Eto´o, Pazzini - ale je mně jasné, že to bude jinak: Luca - Nagatomo, Ranocchia, Lúcio, Maicon - Cuchu, Javier - a zbytek jsem zvědavý, jak bude poskládaný, určitě bude hrát Eto´o, tupuji i Pandeva a Milita plus možná ten Obi?

Reagovat
lnterista

Matrixe v zakladu nechci videt...at je pekne tim maskotem na lavicce co kazdeho obejme a vyzvedne po golu ale od hriste at je radeji dal

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Pazzinimu bych dal šanci, už kvůli tomu článku, co teď vyšel na inter.it Pazzini: "A small part of that Scudetto is mine"

Reagovat
Pipo123

No už to začína, pekné prestupové špekulácie, Muslera ak nepredlži tak by mal prísť Viviano, do obrany chce Lotito Britosa. Kranjcar by mal nahradiť Mauriho o ktorého má záujem Udine. Juventus chce Lichtiho a ešte chceme Adebayora. mrzelo by ma ak by Muslera odišiel, čo zo všetkoho čo sa napísalo je zatiaľ najviac reálne

Reagovat
Pinturicchio

Prý Lichtiho, Radua a k vám Amauri.

Reagovat
Pinturicchio

A prý už jsme podali oficiální nabídku na Becka

Reagovat
Pipo123

Aký balík ešte k tomu ? to by bolo pre náz bez financíí nevýhodné

Reagovat
Pinturicchio

To nevím, o nějaké finanční částce jsem nic nečetl. Každopádně bych vám ho střelil bez toho, aby k nám ti dva šli.

Reagovat
Pipo123

No já neviem, to by som nebral určite, neverím tomu že odídu obaja, Radu prdležil, pustiť si obre krídla je blbosť, aj keď by tam prípadne bol Ziegler a Garrido ktorý sa konečne rozohral. Ale Amauri je dobrý hráč o to pokoj, v Laziu by mu to mohlo sedieť, ale kto by hral lavičku to už vážne netuším, FLoccari vs Amauri ? tam jasne vyhráva na plnej čiare Flocca

Reagovat
Pinturicchio

Těžko říct, já doufám, že u vás zůstanou oba, respektive, že ani jeden z nich do Juve nepůjde. No a Amauri, těžko říct, kam s ním u vás ... v jeho případě doufám, že mu to bude dál střílet a prodá se alespon za 10 mega.

Reagovat
Pipo123

Tak Parma by ho mohla získať, ale 10 bude strašne moc, a bohvie čo Giovinco, či ho pustíte, považoval by som to za chybu vedenia Juve, no ale uvidíme, ak by mu konečne nejaký tréner dal dôveru, verím že by sa chytil.

Reagovat
Pinturicchio

Na Parmu asi jo a ten jeho plat taky není zrovna nízký. Giovi už je pro nás ztracený, řekl, že chce zůstat v Parmě, prý mu v tom nebudeme bránit a Parmě prodáme i tu druhou polovinu práv.

Reagovat
Pipo123

Ak si dobre vybavujem tak zrovna ty alebo Bianco ste sa tu bili za Giovinca

Reagovat
Pinturicchio

Tak bít se za něj můžeme jak chceme, když ho chce vedení prodat . Ale byl to Bianco

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší když bude hrát v Parmě a prosazovat se do reprezentace, než kdyby ho další trenér zazdil u nás. Rád mu budu fandit dál aspoň v azurovém dresu při reprezentačních akcích Náš klub je teď v hovnech a není potřeba ho tam znova tahat, už si toho přehlížení vytrpěl dost a v Parmě může vyrůst

Reagovat
Alberto Aquilani

o kolík do zadku , že ani polovica sa z toho nestane ....

Reagovat
Pipo123

To je jasné, aj keď často verím niektorým špekuláciam ,tak toto je už aj na mňa moc, maximálne verím tomu Muslerovi, ak by sa neuhrala LM tak by asi aj odišiel, ten záujem o neho je a aj bude. Je lákadlom pre mužstvá ho získať zadarmo. To by ma mrzelo, skôr očakávam že k nám prídu nejaké no name z Brazílie a Argentíny.

Reagovat
mastakillah

Forza Napoli

Reagovat
terry

Musej tenhle zápas dát zrovna v sobotu.

Ale možná bude lepší, když to neuvidim.

FORZA GENOAA!

Reagovat
smazaný uživatel

Zeby nam dnes Inter s Leom daroval titul

Reagovat
lnterista

jj darovali jsme vam to letos

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

darovali ste nam letos???ale ale neschopna obrana vid derby je darovanie.......

Reagovat
lnterista

jen jsem popichnul a sorac nemam naladu to resit s nekym kdo se tu prihlasi akorat 4.kola pred koncem kdy je vsechno rozhodnuty

Reagovat
smazaný uživatel

to ze tu neprispievam v kazdom clanku neznamena ze tu som od vcera..............bol som tu ked sta nam davali na prdel vy ale to nieje dvolezite,teraz ste druhy a stym nic neurobis

Reagovat
lnterista

A proc zacinas prispivat az ted? Popravde me to neva ze jsme 2. davno jsem to prekousnul ani mi to nedelalo problem spis nemam rad takove pseudofanousky

Reagovat
smazaný uživatel

ono keby si sa velmi snazil tak najdes zopar prispevkov odomna x mesiacov dozadu ale nemam potrebu a hlavne cas bohuzial sa stale zapajat do diskusie........stym ze AC fandim ked tam hrali pani ako Baresi,Boban,Costacurta,Tasoti,Maldini,Donadoni a spol.

Reagovat
lnterista

nerikam ze jsem te tu jeste nevidel, ale to je jedno nebudem resit

Reagovat
smazaný uživatel

A aj keby som napisal svoj prvy prispevok a som fanusik od dnes lebo snad pride Ganso a ja ,,som jeho fanda" haha tak co je natom je to prispevok nikoho nehanim nenadavam mu vravim svoj nazor a tych pseudofanuskov si nechaj na niekoho ineho .....

Reagovat
lnterista

jj jenze ja vim ze jsi sem tam nekdy prispival a najednou titul...a hned zpravy o tom jak jsme vyhrali titul atd. atd. proste vic si vazim tech co prispivaji i v dobe krize no...to jsou pro mne pravi

Reagovat
smazaný uživatel

takze podla tvojej definice fanuska su vasi naj fandovia Jajinek a MSgoo

Reagovat
lnterista

Jajinek sto pro a MSgoo...uvidime az prijde dlouhodobejsi krize

Reagovat
Ragazzo d'oro

Smog uz fandí Realu ne? Někdo přeci psal o Realu, že je to nejlepší/největší klub na světe.

Reagovat
lnterista

popravde o nem nevim co si mam myslet

Reagovat
smazaný uživatel

To som písal raz vzhľadom na nadpis, to musíš chápať v kontexte Naviac, čo sa týka úspechov, tak Real je vyššie, to je nezpochybniteľné.

Reagovat
smazaný uživatel

ale su to najcastejsi prispievatelia a o tom to je ze numusis pisat stale lebo rozdiel medzi fanuskom a ,,fanuskom" sa tym nedaju porovnavat

Reagovat
smazaný uživatel

Mno mě se líbí, jak vždy Msgoo před zápasem preview a když se náááhodou nedaří, tak se tu objeví až za pár dní u dalšího článku

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodne špatné zovšeobecňovanie.

Reagovat
smazaný uživatel

proč? :) Když prohráváte nekomentuješ, když dáte gol či náhodou otočítě nejsi k přehlédnutí :)

Reagovat
Pipo123

To občas aj já, koľko krát po prehre nemám náladu niečo aj komentovať, v poslednej dobe nemám ani vôbec náladu na futbal, som už asi 3 zápasy Lazia nevidel za sebou, pritom to neznamená že som neni fanúšik, toto porovnávanie nemôže brať nikto vážne.

Reagovat
Pinturicchio

Komentuje ještě goly v síti rivalů

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Komentujem aj keď prehrávame !!!

Reagovat
lnterista

v tomhle tady jsou i mnohem mnohem horsi

Reagovat
smazaný uživatel

To je možné, ale on je prostě neustále na očích

Reagovat
smazaný uživatel

titul vam daroval Inter s Rafou

Reagovat
smazaný uživatel

Minule tu psal Tsigi statistiku, že ztráta s Rafou sice byla o 4-5 bodů větší než teď, ale také měl Inter 2 zápasy k dobru.. Takže mi toto příde jak z bláta do louže.

Reagovat
Shevchenko

To sem byl já.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě se omlouvám Ono Tsigi a Shevchenko se celkem plete

Reagovat
Yanek

FORZA CESENA! Nebudu se dívat...

Reagovat
juveforever

Forza Bari

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragazzo d'oro

OT: Pirlovi prý už definitivně neprodlouží kontrakt..

Čekal bych, že po všem co u nás zažil by s tím platem mohl jít dolů, sám přeci musí vědět, že jeho výkonost není taková, jako když ten kontrakt podepisoval.. Každopádně jsem dost zvědavý, kde mu dají takový šílený prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve,AS,Malaga mozno vstahovacny Moratti

Reagovat
smazaný uživatel

S platem bude muset jít dolů tak jako tak, jelikož tohle mu už nikde jinde nedají, na druhou stranu asi dobře že odejde, jelikož i kdyby hrál zadarmo, pořád ho budou do toho základu stavět a nově se to na pár let dopředu opět nesloží.

Reagovat
Ragazzo d'oro

No u šejků by těch prachů taky mohl dostat požehnaně. Jen doufám, že nepůjde do Juve. Vidět ho v dresu bianconeri by mě donutilo vypnout přenos..

Reagovat
smazaný uživatel

Časy, kdy ho chtěla Chelsea či City už jsou pryč. Ale třeba u mě naopak, já bych ho v Juve i celkem rád viděl. Je to o hodně lepší, než kdyby odešel do zahraničí a přestal být na očích. Navíc Juve je tipický Italský klub a rád bych ho viděl hrát a bojovat s náma o titul.

Ono přeci jen když celou sezónu hraješ o titul s Laziem a Neapolí, chybí tomu náboj...

Reagovat
Pinturicchio

Pirla bych bral, pokud vydrží zdravý a bude ochotný z těch 5-ti mega na platu něco slevit.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Já těmi šejky myslel právě výše zmíněnou Malagu.

Já bych si taky přál bojovat o scudetto s Juve, protože to přeci jen mělo větší náboj než teď. Ale nechci, aby je za úspěchem táhli naše legendy..

Reagovat
smazaný uživatel

tak Španělsko jde trošku mimo mě :) Jinak Pirlo sice u nás ztrávil mnoho let ale nikdo jinej z Calcia né že by ho nechtěl, ale on by nešel pravděpodobně jinam. A jestli je má Pirlo postavit trochu na nohy, tak ať tak učiní..

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by to dopadlo. Andrea je geniální fotbalista a pokud se mu vyhnou zranění, byl by pro nás sakra platným hráčem. Konečně hráč, co u hry také přemýšlí.

Reagovat
Yanek

Pomohl by vás vytáhnout nahoru v Serii A, když se seberete dejme tomu za dva roky, tak mu už bude 34...vám má co dát, nám už asi bohužel ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda, existují mnohem důležitější věci hráčů a zpěváků,

ale řekni mi, co je lepšího

než nekonečně trpět až k vítězství

a pak… neotravuj mě!

pro mne……JE JENOM INTER

Mně, který jsem do něj zamilovaný,

Nechoďte mi vyprávět, co INTER musí dělat…

protože pro nás nic není normální,

ani prohra ani vítězství,

vždyť je to stále stejný příběh,

hodinu a půl bez dechu

protože……JE JENOM INTER

JE JENOM INTER, pro mne JENOM INTER

JE JENOM INTER, pro mne

Ne, nemůžeš vyměnit prapor,

Je to černomodrý dres bývalých šampionů…

a pak je stejný i těch současných,

já od nich chci hrdost mužstva z Milána

protože…. Je jenom INTER

A vrací se mi v mozku advokát Prisco,(*)

on říkával "Seria A je v našem DNA,

nekradu ligu (**)

a v druhé lize jsem nikdy nebyl" (***)

(*) Právník Giuseppe "Peppino" Prisco (10.12.1921 - 12.12.2001) byl víceprezidentem Interu 38 let, od roku 1963, když ještě byl prezidentem Angelo Moratti.

(**) Juventus a AC Milan

(***) AC Milan

JE JENOM INTER, pro mne JENOM INTER

JE JENOM INTER, pro mne

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň něaká útěcha po spackané sezóně :) Mimochodem, proč tu píšeš o krádeži ligy, sestupu AC, když ani jedno jsi vlastně nezažil a v tom případě o tom ani nic nevíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Omg

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem jsi mě překvapil, až tak rozsáhlou odpověď jsem od tebe neočekával

Reagovat
smazaný uživatel

PAZZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

opět ukazuješ svou neznalost mluvit o věcech, o kterých nic nevíš...

Reagovat
smazaný uživatel

To je text PAZZA INTER-Bláznivá Inter!!!

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem se ptal ale krápek na něco jiného nemyslíš? A když už to vytáhneš z překladače, tak to aspoň správně vyskloňuj..

Reagovat
smazaný uživatel

V Taliančine je TÁ Inter, alebo na čo znova narážaš?! A mimochodom som nič nevytiahol z prekladača :))

Reagovat
smazaný uživatel

a když budeš něco překládat z Italštiny do Slovenštiny tak rody měnit nebudeš, aby to v Tvém rodném jazyce znělo tak jak má?

Reagovat
Pinturicchio

... navíc ten překlad ukradl

Reagovat
smazaný uživatel

Kradne Juventus.

Reagovat
Pinturicchio

Takže chceš tvrdit, že jsi ten překlad neukradl robertovi z jeho stránek?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak tak, tak sú to skôr Pekárkové stránky, ne?

Reagovat
Pinturicchio

To je z vašich stránek, ten překlad? V tom případě moje chyba a omluva.

Reagovat
smazaný uživatel

čim krade Juventus?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám v úmysle tu začať túto tému, ty dobre vieš, že na čo som myslel, ale ty len podrývaš

Reagovat
smazaný uživatel

no právě že sem vedle jak ta jedle a od tebe bych to celkem rád slyšel.. Tak prosím, nezachovej se jako vždy jako úplný hlupák a dokaž, že aspoň trochu víš jakou ti tvý draci hrajou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Len že či ty vieš, akú hrali tvoji draci ligu

Reagovat
smazaný uživatel

ono je hezké, že se snažíš zamluvit mou otázku, ale stále si zatím trvám :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a nadávaj si mamke

Reagovat
smazaný uživatel

to už se i tyhle nadávky dostaly na základní školy?

Reagovat
smazaný uživatel

Pls daj pokoj, nejdem tu s tebou strácať čas

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak koukám MSgoo si mistr světa v disciplíně zamlouvání otázek?

Reagovat
smazaný uživatel

Na niektoré podrývačné otázky nemienim odpovedať, obzvlášť tomu, kto mi nadáva, s takými ľuďmi sa ani nebavím.

Reagovat
smazaný uživatel

mno ale ty se nebavíš s nikým, kdo ti položí určitou otázku..

Reagovat
smazaný uživatel

Nalozime im!!!

A Neapol prehra,Giorgio sa o to postara

Reagovat
smazaný uživatel

Zostavu na dnešný zápas by som dal takúto:

Castelazzi-Maicon,Lucio,Ranocchia,Nagatomo-Kharja,Cambiasso,Zanetti-Pandev-Etoo,Pazzini

Reagovat
Shevchenko

FORZA MILAN! Zítra chci slavit, takže dneska se fandí Ceseně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je fajn že se Lazio - Juventus hraje až v pondělí

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že se nebude slavit titul v domácím zápase s Cagliari plánujem tam trip

Reagovat
smazaný uživatel

Cesena: 1 Antonioli; 46 Santon, 25 Von Bergen, 3 Pellegrino, 6 Lauro; 24 Sammarco, 8 Caserta, 18 Parolo; 23 Giaccherini, 10 Jimenez; 11 Budan.

A disposizione: 33 Calderoni, 15 Benalouane, 17 Malonga, 19 Gorobsov, 44 Piangerelli, 70 Bogdani, 77 Ceccarelli.

Allenatore: Massimo Ficcadenti.

Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 6 Lucio, 15 Ranocchia, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 8 Thiago Motta, 9 Eto'o; 22 Milito,

A disposizione: 21 Orlandoni, 7 Pazzini, 14 Kharja, 17 Mariga, 20 Obi, 23 Materazzi, 26 Chivu.

Allenatore: Leonardo

Arbitro: Paolo Valeri (sez.arbitrale di Roma 2)

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Césarem?

Reagovat
smazaný uživatel

Redka v minulém utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,díky.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem se divím, že nehraje Malonga. Ale dnes jeden ze dvou zápasů, kdy v sezóně nefandím Ceseně.

Reagovat
lnterista

jsem zvedavej na Santona jestli ho budem provetravat

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo prosím nějaký plynulý, nesekavý přenos?

Reagovat
lnterista

bet365

Reagovat
smazaný uživatel

bet

Reagovat
smazaný uživatel

A odkaz prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Na bet sa musí platiť. Zadarmo odkaz tu môžem dať za chvíľu, cca za pár minút už bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, díky moc.

Reagovat
lnterista

na bet365 se musis zaregistrovat a byt tam na ucte v plusu a pak muzes v poho koukat...takze si tam posli nejakou kornu...je to v poho ale je pravda ze nekdo se motal a potreboval ofocenou obcanku nebo nejakej doklad totoznosti

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se právě registrovat nikam nechce, když to jde i bez toho, stejně tak stahovat veetle, ale díky.

Reagovat
lnterista

ja jsem zaregistrovanej a mam klid a na 99procent to vzdycky jde a nemusim se strachova jestli neco najdu

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadalo to, jako kdyby si Eto´o nebo někdo vsadil, kdo bude mít první střelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ide ti to teda normálne, jj?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jde, díky. Uvidíme, na jak dlouho.

Reagovat
lnterista

taky nemate zvuk na betu?

Reagovat
sinter

lnterista

30.04.2011 18:00

ja jsem zaregistrovanej a mam klid a na 99procent to vzdycky jde a nemusim se strachova jestli neco najdu

zlatý bet čo?

Reagovat
lnterista

proto se smeji ale tohle se stalo poprve

Reagovat
smazaný uživatel

to im na tom stadione pristáli mimozešťania?

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň je tam plno a na Italské poměry je to výborný stadion

Reagovat
smazaný uživatel

fúúj, ten trávník

Reagovat
Yanek

Když bude remíza a my zítra vyhrajem, tak je to taky titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle počtů ano 77 x 67 .. 10 bodů náskok a je to vaše.

Reagovat
Yanek

Tak to je paráda. Já si myslel, že Cesena musí vyhrát...

Reagovat
smazaný uživatel

To je takový problém to spočítat?

Reagovat
Yanek

Neumim.

Reagovat
Pinturicchio

Jasný faul Ranocchia

Reagovat
lnterista

Ranocchia je zatim celej jasnej

Reagovat
Pinturicchio

Si ti bývalí partáci z Bari můžou podat ruce, Bonuč není o nic lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Spolu jim to klapalo, ale jakmile je každý jinde, tak hrají jak pěkný paka. Navíc v Bari měli klídek, pohodičku, žádný tlak.

Reagovat
Pinturicchio

Pravda, zatím ten krok výš nezvládají, oba stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No zatím nic moc.

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Díváš se?

Reagovat
Yanek

Ne, proto sem dal palec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne jde mi o to, že potom se o výhru nemusím bát.

Reagovat
Yanek

Však jo. Já dal ten palec jako vyjádření spokojenosti nad výsledkem a z toho ti mělo dojít, že je to proto, že se nedívám.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak mi to mělo dojít?

Reagovat
Yanek

Na tomto webu je od minulého kola všobecně známé, že když se dívám tak Inter vyhrává, asi sem tě přecenil....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to vím, na to jsem i minule reagoval, ale jak jsem to měl asi poznat z tohoto: ?

Reagovat
Yanek

Yanek30.04.2011 11:27

FORZA CESENA! Nebudu se dívat..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to jsi říkal už i při duelu s Laziem, ne?

Reagovat
Yanek

Ne, to sem zapl a Inter dal dva góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, měl jsem ten pocit, moje chyba, už si budu do příště pamatovat, že znamení znamená, že se při nevedení Interu nedíváš.

Reagovat
Yanek

Znamená to, že su spokojený s tím, že se nedívám, protože Inter nevyhrává. A konec této filosofické debatě

Reagovat
smazaný uživatel

Filosofické.

Reagovat
Pinturicchio

Z toho vyplývá, že na tomto webu jsi jediný, kdo si to o sobě myslí a rozhlašuje.

Reagovat
Yanek

Ty aby sis nerýpnul...

Reagovat
smazaný uživatel

Trojka Panděv, Eto'o, Milito, to je dneska super tragédie. Panděv dolu a místo něj Obi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Lúciova střela nejlepší okamžik poločasu. No Nagatomo je snad přikovaný jako levé křídlo.

Reagovat
lnterista

jj pravda na Etakovi je aspon neco videt ale Milito to je uplna mimoza

Reagovat
smazaný uživatel

Stojí to za starú bačkoru...(spomienka na Jajineka)...

Reagovat
Yanek

Pojďme Cesenaaa ještě 45 minut, ať to zapíjení dneska chutná líp!

Reagovat
Shevchenko

Ještě poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inter ! Druhy polčas to musí byť kolotoč. Inak nevie niekto čo sa plánuje s Obim? Či ostane alebo pojde niekam hosťovať? Či nebodaj prestup?

Reagovat
smazaný uživatel

Půjde do Parmy, už vlastní 50%.

Reagovat
Shevchenko

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLAAAAAAAAAAAASOOOOOOOOOOOOOOOO

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL FORZA CESENA

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, co k tomu dodat, zcela zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tí naši stopéri boli fakt dobrí Obidvaja úplne inde, ako bol nabiehajúci hráč-Budan.

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Ale inak v ďalšom zápase poškodený- gól padol z ofsajdu.

Reagovat
Shevchenko

Hraniční situace, možná byl par cm v ofsajdu, tohle se má pouštět, nastuduj si pravidla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd to bol. Link na to pravidlo, ktoré hovorí, že keď hráč stojí pár cm v ofsajde, tak sa to má púšťať?

Reagovat
Shevchenko

Rozhodčí má podporovat útočný fotbal a hraniční situace pouštět, což tohle byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Link?

Reagovat
Pinturicchio

Krásné sledovat, jak první neúspěch neunášíš.

Reagovat
Shevchenko

Ještě kvůli tobě to budu hledat, ne? Si to najdi sám, když to tak chceš vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sinter

Reagovat
smazaný uživatel

Ktovie koľko to Cesenu vyšlo

Reagovat
Shevchenko

Tak tohle mě nesmírně těší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čo jako. V Serii A korupcie bolo hodne. A pochybujem, že zrazu, za pár rokov, sa to všetko úplne zmenilo.

Reagovat
Shevchenko

Na co si to hraješ proboha? Cesena je 10x čistější než Inter.

Reagovat
sinter

kua..ty si fakt kus vola

Reagovat
10

tohle pravděpodobně předčilo všechny debility, co si tady za dobu svojí působnosti napsal...gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

Si robím srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu se dívat, snad to Cessena uhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Chodec konečne dole

Reagovat
Yanek

San Siro definitivně vyprodáno

Reagovat
10

ten Inter je to ani nenechá vyhrát samotný...to je rivalita

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim Vás, nějaký dobrý link ? vypadlo mi to ...

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
cresposuper

Plis ako hráme? Prišiel som pred chvilkou iba,.

Reagovat
sinter

nehrame...stači?..resp. hrajú len Maicon, sem-tam Ninja, Cuchu, Zanetti..tod vsio

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně mi to připomíná zápas s Parmou, proti Laziu skvělý bojovný výkon, a teď opět toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mám asi nějaký problém v počítači, protože jsem viděl tak třetinu, zbytek jenom zvuk a zaseknutý obraz.

Reagovat
Yanek

Já mám poslední dobou taky dost problémy s přenosy...

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOL

ale ho neuznal

Reagovat
Shevchenko

Vždyť je to koupené !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši Ranocchio!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ranocchia skoro vyrobil druhý gól...

Reagovat
lnterista

Pazziniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
cresposuper

Pazooooooooooooooo!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Yanek

Ja to nechápu, VŽDYCKY když to zapnu, jestli dají ještě jeden tak se oběsím.

Reagovat
sinter

nechcel by som byt teraz v tvojej koži

Reagovat
lnterista

tak sup sup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Ty si neskutečný..........................................

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Pazzini!

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra se bude slavit

Reagovat
smazaný uživatel

mno, tak tedy za týden

Reagovat
sinter

Dobre striedanie Leo.....Mariga a Pazzo

Reagovat
Yanek

KURVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Díkes.

Reagovat
lnterista

Pazziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Pazza Inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

pazinííííííííííííííííííííí Kurva joooooooooooooooo

Reagovat
Pinturicchio

Ty VOLE, tohle dokáže fakt jen Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooool kurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Shevchenko

Tohle je doufám vtip...

Reagovat
smazaný uživatel

vtip je v tom,že to vtip není

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

PAZZINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Pinturicchio

Takže podle Tvé logiky to měl teda zaplacené Inter, ne?

Reagovat
sinter

Msgoo a logika???

Reagovat
Pinturicchio

Pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Gól, ktorý dala Cesena bol neregulérny. Naviac, s tým zaplatením, už vyššie ako píšem desine, tak som si robil srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon strašný, ale Pazzini, nemám slov, od toho tam je, šanci dostal využil, sen.

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

to je v pi.. normálne nechápem ale pobavil som sa paráda

Reagovat
smazaný uživatel

To mě poser.

Reagovat
smazaný uživatel

huste Fergie time už je i v itálii

Reagovat
Pinturicchio

Ale v Itálii se tomu říká "Inter Luck"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, už je to ošúchané.

Reagovat
lnterista

umi vubec v Italii nekdo anglicky?

Reagovat
Pinturicchio

Anglicky umí všichni na světě, pomalu, to je o ničem ... italština je stejně hezčí jazyk

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak pěkný pohled, ne?

Reagovat
Pinturicchio

Tak mně je ten výsledek celkem jedno, ale tak radši bych, kdybyste prohráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne toto potrebuje Pazzini-centre, centre, centre a centre.

Reagovat
smazaný uživatel

fuj inter

Reagovat
Slejdy

toto je proste Inter..

Reagovat
FORZAMILAN

...........dyk onanisti interisti.................

Reagovat
Jajinek

Tak jsem se ve 2 ráno vrátil nadšený z Bratislavy a už v 8 jsme vstával, abych si pustil nahranný Inter...a řeknu vám, zase nic moc a klasický náš výkon. Útočná fáze bez zájmu, obrana ponechává příliš prostoru. (Krásná trávník v Ceseně ).

Potěšil jen Pazzo jako vynikající žolík, tohle by měla být jeho role v týmu a takhle bude sakra platný.

Jinak víc asi nemá cenu psát...když se koukám na diskuzi, tak se ptám, jestli má cenu tu psát něco ještě vůbec....

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by nemělo mít?

Reagovat
Jajinek

to neřeš...

Reagovat
Pinturicchio

Buď moje poukazování na štěstí nebo výstup páně Smooga

Reagovat
Tsigi

Na hokeji byls ?

Reagovat
Jajinek

jj, absolutní mazec...můj největší sportovní zážitek mimo Inter

Reagovat
terry

Chlapci, viděl někdo včera Neapol - Janov? Poprosil bych kdyžtak o nějaký stručný souhrn. Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak, ono možná bude lepší když ten Inter ještě pár bodů přeci jen sebere. Jelikož, zda to 2. místo uhraje, Inter si Lea nechá i další sezónu a tím co Leo hraje, tak se prostě liga nýbrž LM vyhrát opravdu nedá...

Reagovat
Slejdy

Pome Roma..cekam jasne vitezstvi..snad se Mirko konecne trefi

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

desítka to náhodou napsal dobře, takhle "darovaný" by to nebylo úplně ono..., ale samozřejmě jsem chtěl dneska slavit..., škoda. jediným otazníkem sestavy je Ambro vs. Pirlo na DM..., hlasuju určitě pro Massima, Allegriho AC sedí na tom postu rozhodně spíš hráč jako on, nebo Van Bommel (a do budoucna sen Inler). jsme ve fázi sezony, kdy jsem strašně rád za všechny ty veterány v týmu, protože tady jsou nejplatnější..., ať už je to Yepes, Zambrotta, Bommel, nebo Seedorf..., vědí přesně jak to hrát a nesesypou se. když si například představím, že by v minulých zápasech zaskakoval za Sandra nějaký mlaďas, byl bych nervóznější. povinné 3 body, Bologna se musí udržet i bez nich, ale bude to nejspíš další velké obléhání, Viviano už v rozhovoru řekl, že se přijedou bránit..., těším se na takřka vyprodané San Siro.

FORZA MILAN !

Reagovat
M11

rikam si co za debila zase pokazil diskuzi ze ji celou posunul.. no trefil jsem se

Reagovat
panca

jeje nedal jsem fantu, protoze jsem vubec nebyl doma. Dam mou obvyklou, vim jen ze daval goly pazzini a toho nemam v tymu

Reagovat
Yanek

Milan-Bologna, ecco le formazioni ufficiali/here are the official lineups:

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Flamini, Ambrosini, Seedorf, Boateng, Robinho, Cassano.

BOLOGNA: Viviano, Moras, Portanova, Britos, Cherubin, Mutarelli, Mudingayi, Meggiorini, Ekdal, Rubin, Di Vaio.

Massimo

Reagovat
panca

jsem zvedavej na cassana?! uz by mohl konecne neco poradnyho ukazat

Reagovat
Yanek

Taky, snad dáme co nejdřív gola aby tam pak mohl jít Beretta.

Reagovat
Ragazzo d'oro

V současném stavu to ani nešlo postavit líp. pro Maxe

Reagovat
smazaný uživatel

Zostava dobra len aby aj zapas vysiel podla predstav FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Majstrovstvá svete v hokeji 2011 Bratislava-Košice. TOP udalosť, ktorá sa koná iba 30 metrov od mojej školy Mal som sa tam stretnúť s Jajinkom S prvou osobou, ktorú by som reálne videl z Eurofotbalu No čo, asi aj dobre, že sme to stretnutie nakoniec zrušili I keď už by potom EF nebol len "čisto-internetová diskusia".

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Hele když vyhrajem tak ještě titul neslavíme že? Ale to plný San Siro je nějaký nápadný

Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!

Reagovat
Yanek

Plné San Siro odpoledne, nádhera

Reagovat
lnterista

taky vam nejde bet?

Reagovat
Slejdy

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nechválil jsi ho včera?

Reagovat
lnterista

uz to jde...ale stejne dneska to neni potreba

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
Ragazzo d'oro

TY KR8VO!! FLAMSTRRR!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Matěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěj

Reagovat
smazaný uživatel

Matěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěj

Reagovat
smazaný uživatel

FLAMSTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

tak tohle bylo za 10timilionový plat , jeho nejlepší moment v AC.

Reagovat
smazaný uživatel

zdarec nacom to pozerate????lebo bet je mimo

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.quiroz-solutions.com/

slušný obraz, ale občas se to seká...

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Yanek

WHAT A GOAL!!!

Reagovat
GEGE

FLAMINI

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Flam Flam Flam Flaminiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Shevchenko

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL NÁÁÁÁÁÁÁÁHDERA FLAMINI!

Reagovat
smazaný uživatel

hodne pekny goly zatim dneska Flamini Vargas

Reagovat
panca

konecne tim skluzem nekoho nesestrelil

Reagovat
smazaný uživatel

skoro to za to stálo

Reagovat
Yanek

Cassano!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to může nedat !

Reagovat
rossoneri89

Cass

Reagovat
smazaný uživatel

kolegové kde to sledujete? mě nějak blbne bet..

Reagovat
GEGE

sop://broker.sopcast.com:3912/90685

kvalita nic moc ale v mírně zvětšeném okně se to dá

Reagovat
GEGE

Cassano má štěstí,že to byl stejně ofsajd...

Reagovat
Yanek

Legro je strašnej sympaťák a neskutečnej protoyp itala

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to vůbec, že ještě žiješ?

Reagovat
Yanek

Píšu z nebe, je tu hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Fanda AC z nebe?

Reagovat
Yanek

To sem moc nevychytal no...

Reagovat
smazaný uživatel

PARMA

Reagovat
FORZAMILAN

........FORZA ROSSONERI OLÉ..............

Reagovat
Ragazzo d'oro

THIAGO SILVA= nejlepší stoper světa

Reagovat
GEGE

stará známá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

to uz vie predsa kazdy

Reagovat
Tsigi

Já jsem pořád Piquéovec, ale možná jako jako jediný

Reagovat
Ragazzo d'oro

Já Piquého moc nesleduju, ale i kdyby nedej Bože byl stejně dobrý, tak přeci rozhoduje klubová příslušnost, ne?

Reagovat
Tsigi

Pro mě bývají při podobných kvalitách klíčem úspěchy a to prostě leží jinde, ale zas nevídám Piquého každý zápas jako Silvu, takže ho možná přeceňuju

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tak ty úspěchy jsou takové dost diskutabilní, protože Barceloně se tam ted´ sešla neskutečná parta. Navíc my jsme zrovna ve stádiu obměny kádru.

Reagovat
rossoneri89

Grande Silva

Reagovat
smazaný uživatel

ta kombinace ve vápně je pod tím Allegrim fakt zlepšená, zkonsolidovaná. Ještě to chce tu koncovku

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavičkováná napočítal jsem 7 hlaviček

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago je NESKUTEČNÝ

Reagovat
Yanek

Flamini přímo do golmana. Dvě tutovky za poločas spáleny, klasika.

Reagovat
Pinturicchio

Komentátoři: "Proč má Pippo tu šálu, vždyť je teplý den ... no, možná kvůli modě, ... no, ale já jsem Brit, tomuhle já nerozumím"

Reagovat
FORZAMILAN

.....................dobrý ale je to pravda

Reagovat
Yanek

Ten dědek trenér z Bologny se tam furt vzteká, o co mu jde?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Yanek

No je to tak, pořád nadává rozhodčím a rozhazuje rukama kvůli tomu, že zcela správně odpískali offside proti Bologni. Brzo ho klepne pepka...

Reagovat
Pinturicchio

Říkal tam něco 4. při tom offsidu, on nemá po ruce zpomalené záběry.

Reagovat
Yanek

Hned jak foukl první půli tak zdrhal za hlavním a vybavoval se s ním...

Reagovat
Pinturicchio

Nebudu tady rozebírat takovou blbost v dalších 20-ti příspěvcích. Snad jen "kážu vodu, piju víno"

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátoři

"I don't understand why Pippo Inzaghi is wearing a scarf in these days."

"It's the capital city of fashion."

'I don't get fashion..., we are Brits."

Reagovat
lnterista

Reagovat
Tsigi

Reagovat
Pinturicchio

Jo, nechytil jsem to úplně přesně.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jo, o tom jsem chtěl taky napsat. Pro mě nejvtipnější hláška poločasu. Ještě bylo dobrý jak Flamini naběhl a pak byl záběr na Pippa, který něco říkal a komentátor řekl něco ve smyslu: "I would score if I be on his place"..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Dominantní první poločas.takhle to má vypadat až na ty neproměněné šance hold Viviano je třída.Ambro ještě není úplně ve formě...Thiago Silva je prostě borec

Reagovat
Ragazzo d'oro

Zatím hodně slušný výkon s hluchým místem někde mezi 30-40. minutou. Moc se mi líbí naše obrana a pěkné kombinace. Na Ambrovi je vidět, že není úplně ve své kůži.

Až budeme mít v ůtoku Patinha a Ibru, mohla by to být přímo fantazie. Stačí si vzpomenout na zápas proti Viole, kdy jsme jim mohli nasázt klidně 5 fíků.

Těším se jak malý kluk na druhý poločas. FORZA MILAN!

Reagovat
Yanek

Beretta tam musí jít, dneska už 100%!

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý, ale čekal bych, že Bolognu zmáčknem více..., ofenzíva to občas vypustí a nechá hrát defenzívu, která sice nemá výraznější starosti s Di Vaiem a přespeedovaným Meggiorinim, ale 1:0 je vždycky shaky. Thiago Silva zatím Man of the match..., Cassano ten poločas odchodil...

FORZA MILAN !

Reagovat
lnterista

ta malinka holcicka v dresu AC co tam ted byla tak bude jednou luxusni

Reagovat
Shevchenko

Alien

Reagovat
Tsigi

Ripleyová !!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Doria to s tím sestupem myslí asi opravdu vážně.

Reagovat
lnterista

celej rok je divnej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už srovnali.

Reagovat
smazaný uživatel

A už zase ne.

Reagovat
GEGE

EDER!!!Brescia jedem chci at se udržíte!

Reagovat
Yanek

Co se stalo Cassanovi? Už proti Brescii byl nějakej divnej, ale teď už to přehání...

Reagovat
terry

FORZA DORIAAA!

Reagovat
smazaný uživatel

Statistika zápasu Parma : Palermo Jinak opět Brescia gól, no to teď jede.

Reagovat
terry

Reagovat
Yanek

3 golovka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Shevchenko

Neeeeeeeeeeeee

Reagovat
lnterista

tohle nemuze byt brazilec

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho něco nedal?

Reagovat
lnterista

porad neco nedava pripomina mi Etaka z lonska

Reagovat
terry

Já potřebuju body do fanty!

Reagovat
smazaný uživatel

LOL Binho FTW!

Reagovat
terry

Sampdoria se nevzdává!

Reagovat
Shevchenko

zatím super výsledky: Chievo, Parma, Brescia

Reagovat
Shevchenko

Tak Brescia už 2:2.

Reagovat
Yanek

Dej kartu ty šašo žlutý!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna slušně prasí

Reagovat
smazaný uživatel

Tonda to zabíjí..., to už vážně radši Berettu, "hrát Ibru" zvládne lépe.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Ragazzo d'oro

DO háje, Cassano a Robson zapomněli, že jsou útočníci? Nebo proč nejdou do toho vápna.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Maxi už střídej!

Reagovat
maras93

Hrajte !!!!!!

Reagovat
GEGE

Ty jejich rohy pěkně smrdí

Reagovat
Yanek

Proč povolová Berettu? Jaký to má význam?!

Reagovat
smazaný uživatel

A zase Brescia.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

tak téhle redce jsem teda neporozumněl...

Reagovat
maras93

taky nevím za co byla

Reagovat
10

to asi nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

tohle střídání mělo přijít v 70., nejpozději v 75.minutě, ale co už no...

Reagovat
maras93

Konečně, Beretta !

Reagovat
Yanek

KONEČNĚ!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Debut Beretty, doufám že alespoň naznačí co v něm je

Reagovat
Tsigi

Cerci se Tomanaturově kritice dost rozjel

Reagovat
terry

Taky koukám. Vůbec se někam Fiorentina rozjela.

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina Udine No začínám se trošku bát příštího týdne...

Reagovat
Shevchenko

Caracciolo

Reagovat
Yanek

Tyvole ten mě zvedl ze židle, Berettttttaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Ragazzo d'oro

Je to bojovník

Reagovat
Shevchenko

Paráda Beretta

Reagovat
terry

Doria.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Beretta je přivádí k orgasmu

Reagovat
GEGE

doufám,že je to z nervozity a ne z toho,že je levy...

Reagovat
smazaný uživatel

spíš si myslím, že mu na poslední chvíli došlo, že by měl ten míč spíš podržet než případně ztratit špatnou koncovkou..., já osobně bych ho teda hnal do druhého gólu, ale co už..., moc přemýšlel.

Reagovat
GEGE

Jit sám na bránu a zakončit to takhle...Vsadím se,že v zápase za primaveru by dal gol A v situaci 2v1 by měl jít utočník směrem na branu a ne podržet míč tam se podle mě projevila ta nervozita...

Reagovat
smazaný uživatel

určitě měl jít na bránu, to souhlasím...

Reagovat
Shevchenko

Teda Beretta parádně tělem, ale ten míč se mu tam pěkně motal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta redka byla... noo řekněme zajímavé rozhodnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Redka byla přísná, na druhou stranu - jasný umýsl hráče

Reagovat
Yanek

Já to beru jako kompenzaci za asi tři žluté karty, které měl udělat hráčům Bologni a neudělil.

Reagovat
smazaný uživatel

JENOM JEDEN BOD !!!

Reagovat
GEGE

Candreva Pěkně Parma akorát škoda,že to neudržela Brescia

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas byl docela hroznej, bohužel viděl jsem jen tenhle. Binho a Cass nepředvedli nic. To zakončování Robinha mi pokaždý přijde, že zavře oči a nějak to napálí. Buď to spadne nebo ne, vlastně to nespadne skoro nikdy. Možná to má v podvědomí, kdo ví. Ale tak co, bodík k titulu.

Reagovat
Ragazzo d'oro

První poločas byl výkon dobrý. V druhém přišlo to, co jsem nečekal.. Naprosté vypuštění zápasu. Styl "ono se to nějak vyhraje" mi dost vadí.

V obraně nám vyrostli dva neskuteční hráči. Thiago a Abate. U Ignazia bych se ještě trošku zastavil. V ofenzívě patří k nejlepším a v defenzívě také. Nebojí se jít do kličky, která mu navíc většinou vychází. A ta rychlost

V záloze nám to dnes docela šlapalo. Flamini zažil svůj nej moment u nás, Seedorf byl spolehlivý. Na Ambrovi bylo dost vidět, že je nerozehraný. Do zadu to nebylo vůbec ono. Do předu taky žádná hitparáda.

Boa makal jako vždy, neuvěřitelně silný hráč na míči. Robson s Tondou byli dnes špatní. opravdu špatní. Takový obraz jejich dnešního výkonu byl, když Zambrotta centroval do vápna a oni stáli ještě tak 3m před ním..

Na berettovi bylo vidět, že byl hodně nervózní, ale i tak na mě udělal za těch pár minutek dojem. Náhrada za Pippa?

Doufám, že se proti AS předvedem stejně jako třeba proti Neapoli. Titul by nám už neměl uniknout, ale stejně bych chtěl dohrát sezónu ve velkém stylu.

Grazie ragazzi!

Reagovat
Pinturicchio

Abate se mi strašně líbí.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Je neskutečný. Za tuhle sezńu udělal obrovský pokrok.

Reagovat
Yanek

Na AS bude už Zlatan, možná i Pippo s Patem. Boatenga bych posunul do zálohy. Moc mě neohromil Cassano, to co dneska zase hrál a ten jeho výraz, vůbec to nechápu. Jemu hlavně nesedí role útočníka, měl by hrát pod útočníky. Jinak druhá půle celkem slabota, Max se s těmi střídáními opět ukázal a Beretta udělal za těch pár minut daleko víc, než Cassano za celý zápas. To, jak s těmi šancemi potom naložil mu nevyčítám, hrát poprvé za áčko před 80. tisíci diváky...

Robinho se snažil, ale nabývám dojmu, že mu to vedle Cassana moc nesvědčí...

Proti AS to zpečetit už i na papíře, remíza by neměla být problémem, FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

400. per Pazzini

Reagovat
Francesco Totti AS

příští týden hodně zajímavý match...AC bude hrát o titul a AS o LM...už teď se těším.

Doufám že dneska nepodceníme to Bari

Reagovat
Francesco Totti AS

nějaký solidní link na Romu pls

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.azsportz.eu/p/ch1.html Nic extra, ale lepší jsem nenašel. Jinak Mirko oholený.

Reagovat
Francesco Totti AS

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Bari pencle. 1:0.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sem neviděl, místo aby byl písknutej ofside, tak je proti nám pencle

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, byl.

Reagovat
smazaný uživatel

FRANCESCOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Totti. Zajímavá varianta zahrání.

Reagovat
Slejdy

Franceskooo jedeem

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí je svině, už sme měli mít druhou penaltu!

Reagovat
smazaný uživatel

Druhou? Uniklo mně něco?

Reagovat
smazaný uživatel

no trochu sem se nechal unýst, tou situací kdy se menez dostal před brankáře a spadl, nějakej kontakt tam byl, ale nebylo to nic hroznýho

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to nebylo na penaltu, ale ta ruka byla.

Reagovat
smazaný uživatel

KRasne chlapci vykon nebol najlepsi ale 3 body Flamini parada to sa neda povedat o Tondovi s Robsonom ale na dalsi zapas dufam bude fit Pato a Ibra sa vrati zase to bude o niecom inom Inak T.Silva je borec no FORZA MILAN!!!GRAZIE RAGGAZI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jasná penalta na druhé straně.

Reagovat
Bily

Fakt ten Menez mi leze na nervy 90% kdy si dal balon podel hrace, ci strili se snazi spise upadnout a hrat na faul.... tydyd

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto byl naprosto, ale naprosto fantasticky provedený protiútok.

Reagovat
Slejdy

tak kurva tam piskne pentlu za takou ruku a tady ju mas jeste vic od tela a nic..dobry mamrd sudi

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ten offside byl snad milimetrový (jestli byl), teď měla Roma velké štěstí.

Reagovat
Pinturicchio

Asi už si rozhodčí řekli, že té náklonosti vůči AS bylo letos už dost.

Reagovat
Pinturicchio

Sakra, mělo jít o příspěvek níž.

Reagovat
smazaný uživatel

No po první půli pro mě vyvstávají dvě otázky: 1. Jak je možné, že Bari tak suverénně sestoupilo? Jejich výkon se mi líbí. 2. Byť rozhodčí nejsou Romě moc nakloněni, tak co to je za výkon?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se pánové z Říma na mě nezlobte,ale tohle není výkon, kterym se bojuje o ligu mistrů. Mirko se opět snaží a opět je tam zbytečnej, Menez zkoní co může, Perrotta neviditelnej, takže prakticky hrajem na dva záložníky. V obraně chybí lídr, chybí tam nějakj "Řepka" kterej by je všechny seřval, protože když obránce vyběhne po útočníkovi, tak ten z něj musí bejt po*ranej strachy a ne že kolem něj budu tancovat a ještě mu ukážu kudy má projít. A Doni...trnu pokaždý když nějakej míč míří do vápna. Už se těšim na přestupoví období, až se všichni ty přebytečný vyhážou a nahradí hráčema který maj chuť hrát!

Reagovat
smazaný uživatel

Až na toho Doniho, toho bych z těch dvou branek nevinil (jestli jsi to myslel na tento zápas).

Reagovat
smazaný uživatel

myslim komplexně, Julio Sergio je dvakrát spolehlivější golman

Reagovat
Slejdy

je to traparna cely vykon

Reagovat
Pinturicchio

AS

Reagovat
smazaný uživatel

De Rossi, zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ho chytal a nechytil, no žlutá určitě, ale redka dost přísná.

Reagovat
Slejdy

dal mu loket,jasna redka..aoj LM

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak ten jsem tam úplně přehlédl, viděl jsem jenom to první nakopnutí, zatažení za dres,a potom to dohrání, ale loket jsem přehlédl.

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo prosím odkaz, ten můj přestal fungovat

Reagovat
smazaný uživatel

http://uwjzt4.blogspot.com/#axzz1L7zZzeek Jinak padla červená, viděl jsi to ještě?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sem neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta jasná, opět skvěle zahraná, gólman neměl šanci.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli nebyla, tak to hodně dobře zahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jasné, že když ho táhne za dres, tak takhle nespadne, ale neměl ho tahat.

Reagovat
Pinturicchio

Nekoukám, nebyla?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je víc štěstí než rozumu a už s komentáři končím, to tady jenom spamuji.

Reagovat
lnterista

nejak te to tady chytlo

Reagovat
smazaný uživatel

Až moc.

Reagovat
lnterista

cim vic rozumnych tim lepe

nekteri mistni blbouni to je na ranu

Reagovat
Yanek

Ale copak, ty bitkaři...

Reagovat
lnterista

a dlouho to netrvalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už jsi oběšený.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ale on má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám hlavně problém v tom, že jsem hledal místo, kde bych mohl rozumě pokecat o fotbalu (a je tu právě dost takových lidí, samozřejmě i dost takového toho bince, ale co už), a když se na nějaký dívám, tak mám vždycky strašnou potřebu to všechno komentovat. Tak proto co pět minut nějaká zpráva, budu si na to dávat pozor a vždycky jenom po utkání a budu se radši snad vypisovat do wordu a pak to mazat.

Reagovat
smazaný uživatel

co se stalo před Římskou penaltou? Juan dostal žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by mohl dostat žlutou a pak by se kopala penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

to mi právě nejde na rozum já semviděl jak se tam hádal se sudím, ten pak vytáhnul kartu a kopala se pencle, takže nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, taky jsem neviděl prvně, co vlastně píská, ale dostal ji Parisi.

Reagovat
Francesco Totti AS

komentátor prvně říkal že žlutá za diving pro Juana a pak vidím jak si Francek staví penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

3 penalty za zápas.

Reagovat
Bily

fuck, si rikam doprava nahoru, ne vychyta mu tyc.......

Reagovat
Pinturicchio

AS v posledních 9 zápasech 8 penalt, ty voe

Reagovat
smazaný uživatel

zase nemůžeš říct že nebyli

Reagovat
Pinturicchio

Já neříkám, jestli byly, nebo nebyly, jen mi to přijde jako šíleně vysoké číslo. ( A ta proti Palermu teda podle mě nebyla ani náhodou )

Reagovat
smazaný uživatel

a tu sem zrovna jako jedinou neviděl

Reagovat
Pinturicchio

Já zase jako jedinou jo

Reagovat
Francesco Totti AS

proti Palermu jedna z mála (jediná?) která fakt nebyla

Reagovat
10

taky už Di Benedetto nebude mít v létě na posily, přepálil to

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Liga mistrů je asi ztracena, protože pochybuju že proti AC s tímhle týmem, bez De Rossiho uděláme aspoň bod.

Reagovat
smazaný uživatel

teď už i bez Perrotty

Reagovat
Slejdy

to tezko tak trojku dostanem

Reagovat
smazaný uživatel

to by sme dostali i kdyby proti nám hrálo céčko

Reagovat
lnterista

za takove reci by vam France pekne vynadal

Reagovat
lnterista

Reagovat
Slejdy

GOOOOOOOOOOOOOL zijeeeeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

Po dvou konstrukcích Bari, hodně kruté.

Reagovat
Bily

mega z PRDELE KLIKA!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Pinturicchio

To si děláte kozy

Reagovat
smazaný uživatel

fakt nemam slov... proc musi zrovna tym kterymu fandim mit takovou smulu... minule v 95. dostanou nesmyslnej gol, dneska jim roma v 95. nesmyslne zdrhne na +6... hroznej zapas a naprosto nezaslouzena vyhra... ale nema cenu tady brecet... snad prijdou lepsi casy

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, zejtra vám budu fandit

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

TY KRÁVO JOOOOOOO!!!!

Musim říct že už sem přestal doufat, ale kluci mi zase jednou udělali radost

Reagovat
Yanek

http://www.youtube.com/watch?v=a5k03ZKw8yM

6.17 - neskutečný Tiziano, já toho chlapa prostě žeru!

Reagovat
DelPiero137

to je fakt na facku : Palermo-Cesana 2 goly od 90min, Juve dostane gol v 95min, Inter otoci zapas od 90min, Roma da vitazny gol v 90+min

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
homeles8

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA LAZIO! věřím ve výhru 2:0(Flocca,vlastní)

a dresy AC na novou sezony so povedli,moc se mi líbí

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Aquilani, Pepe, Motta, kdokoli.... gola

Reagovat
homeles8

Grosso

Reagovat
10

Motta hattrick

Reagovat
10

*u něj nutno dodat - do sítě Lazia...

Reagovat
Pinturicchio

.... a všechno stihne do 20'

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to říkal? já jsem to říkal!

Reagovat
Slejdy

pome Juve !!

Reagovat
homeles8

za Usámu?

Reagovat
Yanek

pořád umíš...

Reagovat
lnterista

to by tak souhlasilo

Reagovat
Pinturicchio

Kdyby někdo chtěl, dobrá kvalita, neseká se: http://www.hqdream.tv/

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazie, díky.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Pipo123

Nádherná návšteva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

500 pro MILAN!

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Ti hráči jsou úplně vprdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Musleraaaa !!

Reagovat
Pinturicchio

Matri, kolikátá už to byla

Reagovat
homeles8

já chci Trezegueta

Reagovat
Pinturicchio

A ještě bude Ledesma držkovat

Reagovat
Slejdy

tojo,on je pokazde tak na potlame

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

To už jsou oficiální? Ten první se mi líbí moc, víc než ten milánský ( ty se mi nelíbí ani trochu ), ten druhý je katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

nasiel som to na viacerych strankach ako oficialne dresy ale pravda to byt nemusi, aspon teda dufam ze sa mi nepaci ani jeden ani druhy

Reagovat
smazaný uživatel

to je doufam vtip zejo?

Reagovat
smazaný uživatel

ten domaci bych prezil no... i kdyz radsi bych zustal u tradicnich pruhu...

a ten druhej to vubec neni dres xD to je normalni triko z katalogu

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne lol oni to fakt chtej dat jako druhy triko... tak to je v prdeli xD ta ruzova by mi tolik nevadila, ale celkove je to proste hrozny

Reagovat
10

bruttissima...oficiální dresy pro sezonu 2011/12 zatím představený nebyly

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Fai qualcosa Alex

Reagovat
10

to je tragédie ten Miloš...bohužel se dostal na úroveň z doby, kdy odcházel z Ruska a byl úplně tragickej...čistě pro zajímavost má zatím úplně stejnou průměrnou známku z Gazzetty jako měl minulou sezonu Diego

Reagovat
panca

na zacatku sezony vybornej, ted snad jeste horsi nez diego

Reagovat
homeles8

zase si to vemz druhý strany-kdo je ze zálohy lepší všichni jsou stejně tragický, celej tým je úplně v hajzlu

Reagovat
Pinturicchio

Melo, ten si udržuje standard celou sezonu.

Reagovat
10

to argument není, v posledních několika zápasech ztratil Miloš 90% míčů, většinu z nich zbytečně...namísto jednoduchosti chodí do nesmyslných kliček, sóluje, pak se nevrátí ani za půlku...

Reagovat
Pipo123

Dnes by som ho moc nekritizoval, je tam Garrido a ten je dostatočne rýchli a možno sám MIloš vie že dnes len tá rýchlosť stačiť nebude.

Reagovat
Yanek

Veze se s týmem...

Reagovat
DelPiero137

Milos balancuje na hrane. Ak mu vyde jeho klucka, tak je velmi nebezpecny a platny. Robi to iste co na zaciatkum sezony ale teraz mu to nevychadza. Dava si to medzi prilisnu presilu. Na Milosovu obranu, oproti zaciatku sezony nema kto nalakat na seba hracov aby sa mu trochu otvoril priestor. Cele je to o tom ze Alex a Matri stoja v predu a cakaju co sa stane. Lazio brani v pocetnej presile. Oproti Pepemu a nakopom Mela s Aquom, Milos sa aspon snazi bezat, aspon jedna klucka mu vyde a skusat nieco ine ako daleky odkop.

Reagovat
smazaný uživatel

ach ten melo...

Reagovat
Pinturicchio

To na Zarateho byl čistý zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ked vidim niekedy jak ide do suboja, tak mi az mraz beha po chrbte

Reagovat
Pinturicchio

No nevím, on pokud neudělá nějaký ten svůj blikanec ( jako proti Parmě ), tak mi nepřijde, že by hrál zákeřně ... tvrdě jo, ale jinak OK

Reagovat
smazaný uživatel

ved prave ze mu niekedy prepne

Reagovat
M11

je me z toho na

Reagovat
Slejdy

nuda

Reagovat
10

fandit současnýmu Juve je čistá sebedestrukce...nejhorší v historii

Reagovat
Pinturicchio

Slavoj Houslice hadr.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pipo123

Futbal o hovne, čo to keď sa snažíme ale nedokážeme vo finále pretaviť ten nápor, obrana je docela otvorená, bohužial pre Juve, neni tak nikto kto by nás prevetral poriadne.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
DelPiero137

srdce ma z toho boli ked vidim ako sa Juve trapi na ihrisku

Reagovat
M11

drtiva vetsina hracu by se mela zamyslet.. treba takovy Aquilani u nas chce zustat ale predvadi hruzostrasne vykony

Reagovat
10

bohužel je to tak, poslat za něj po týhle sezoně do Liverpoolu 16 milionů je jako dát za cheeseburger v mekáči 3 litry...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Aqua je myslienkami akoby inde, neveri si spravit klucku, komplikovanejsiu prihravku. akoby hral na istotu.

ale zase trochu na jeho obranu, nema s kym. v predu sa najdu nejaky hraci ale su dobre pokryty a neponukaju sa. potreboval by sa viac vysuvat a mat po boku Krasica/Pepeho aby mal na vyber, pripadne Alex keby sa stiahol trochu.

Reagovat
smazaný uživatel

neviete preco hra lazio s ciernymi paskami? zeby stale kvoli lovatimu?

Reagovat
10

viz - homeles8 02.05.2011 20:46

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

asi nemam spravne informacie, ale Lazio je nejaky sposobom "spjate" s Usamou?

Reagovat
10

ne, to byl "vtip"...resp. nevím, u Lazia člověk nikdy neví

Reagovat
DelPiero137

aha, dik

ja nikdy neviem co myslite vazne a co je for

Reagovat
smazaný uživatel

pekne si Melo narazil s Biavou

Reagovat
Pinturicchio

Slušná herečka, ten Lichtin

Reagovat
Pinturicchio

A už měl být venku - žlutá za to řvaní z 10 cm na rozhodčího v prvním poločase, ted za diving

Reagovat
homeles8

Barcelona hadr

Reagovat
10

faul Mela

Reagovat
M11

vloni jsem si myslel ze uz si nikdy nebudu tolik prat predcasny konec sezony.. skarede jsem se zmylil..

Reagovat
Pipo123

Jak typické

Reagovat
Pinturicchio

Co, chtěl jsi penaltu?

Reagovat
Pipo123

Ano chcel, zavadil tam o neho, ale bohužial Flocca to prihral, skôr ma napadla predstava hráča AS v tej situcáii a penalta :D

Reagovat
Pinturicchio

Napadlo mě to samé, být tam Vucinic / Totti, ta je jasná.

Reagovat
10

to i po tom zákroku Biavy na Mela...

Reagovat
Pinturicchio

To už by byl extrém, ještě otočit tým, pro který to pískl

Reagovat
Francesco Totti AS

Totti? to spíš Jeremy nebo Taddei ale Totti fakt ne

Reagovat
10

?

Reagovat
Pinturicchio

Ty voe, to je šílený fotbal (?)

Reagovat
DelPiero137

to tam vazne nemozeme poslat Martineza?

Reagovat
Pinturicchio

Ten je zraněný, i Marchisio.

Reagovat
DelPiero137

ja som pako...

uz par dni nestiham nic a ani som si nenastudoval preview, len pozrel zostavu na livesporte a tam som si v rychlosti pomylil Manningera s Martinezom (ja som vazne dislektik).

Reagovat
Pinturicchio

stane se

Reagovat
10

Brazzo se uvedl stylově...20 minut bez karty neodehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

motta hasan.. prast jak uhod

Reagovat
smazaný uživatel

preco dal dole biavu?

Reagovat
smazaný uživatel

Brazzo nemam slov...

Reagovat
DelPiero137

pamatam si ze prvu alebo druhu sezonu pod Ranierim, ho Claudio skusil v 2-3 zapasoch na RB a mne sa velmi pacil. Ale to je asi malo nato aby dostaval sancu aj v takychto zapasoch.

Reagovat
Pinturicchio

Ledesma

Reagovat
Yanek

Ahoj Ledesma

Reagovat
M11

ajoj

Reagovat
10

Melo má aspoň koule to má v tomhle týmu málokdo...

Reagovat
DelPiero137

ja som sa normalne zlakol ze o co ide Felipemu. Ci sa nechce rozbehnut na rozhodcu a nechcemu to rucne vysvetlit

Reagovat
Pinturicchio

Melo ještě ve skluzu, po tom zákroku a už běží za rozhodčím.

Reagovat
homeles8

Barcelona hadr

Reagovat
smazaný uživatel

Římani mi sabotovali fantu..., De Rossi RED, Ledesma RED a z Toskánska se mi směje dvougólovej D'Agostino, kterého jsem nechal na lavičce.

Reagovat
terry

A jinak se ti nikdo netrefil, co? Mě sice taky ne, ale dává mi to celkem naději, i když hraješ doma. Každopádně kdybych tě porazil, tak to bude ještě krutej souboj na konci.

Reagovat
M11

Zarate ma v sobe tak velky potencial ale stejne ho asi nikdy nevyuzije

Reagovat
Slejdy

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ! ! !

Reagovat
10

Simoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooone

Reagovat
M11

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

PEPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Pipo123

Je to ale kruté...

Reagovat
homeles8

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL !!!!!!!!!!!!!!!!! SIMONE PEPEEEEEEE !!!!!!!!!! ♥♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

pojd Libore,vyrovnej

Reagovat
DelPiero137

ja som tusil ze to takto dopadne ked Lazio netrestalo...

ze by nadej na LM zila?

Reagovat
homeles8

nežije...

Reagovat
terry

Juventusu? Ani náhodou.

Reagovat
10

4 body...

Reagovat
M11

asi neumi pocitat

Reagovat
terry

Reagovat
terry

Jen tři zápasy a minimálně Lazio má lehčí los. Římani po Milánu taky.

Reagovat
10

jj, ani náhodou...

Reagovat
terry

Já vám prostě nevěřim.

Reagovat
Pinturicchio

Naděje žije, takže nějaká Tvá víra je dost nepodstatná.

Reagovat
M11

ja nam taky neverim ale ta nadeje je at chces nebo ne

Reagovat
terry

Tak matematicky to možný je, no.

Reagovat
Pinturicchio

Samozřejmě, že žije. 4 body, 3 zápasy do konce.

Reagovat
DelPiero137

teraz ta remiza s Cataniou strasne zamrzi (ale takych zamrzeni bolo pocas sezony vela).

Ta remiza mi normalne kazi radost z vyhry...

Reagovat
Pinturicchio

Libor, první dotyk s míčem, lisk Hassanovi loktem

Reagovat
smazaný uživatel

Madona mia tohle né.

Reagovat
smazaný uživatel

to bol center pani

Reagovat
terry

600. pro Ranieriho v Janově!

Reagovat
Francesco Totti AS

moc bych mu/vám to přál

Reagovat
smazaný uživatel

JUVE SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII SIMONE TI AMO!!!!!!!!!

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pipo123

Ako nerad to píšem, ale dúfam že LM neuhráme, bola by to v závere sezóny haluz, to čo dokážeme stratiť, tie absolútne detinské vylúčenia, tragický Bresciano, absolútna neschopnosť bez Mauriho, to je moc.

Reagovat
terry

Ač je to Lazio, tak si řikám, že je to jedno horší než druhý. Lazio, Udinese.. Možná AS by něco uhrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

AS v LM melo sanci se predvest a jak to dopadlo? to radsi Parmu tam uvidim

Reagovat
10

ztrácet po takových výsledcích a výkonech 4 body na LM je pro hodnocení úrovně ligy hodně degradující...bohužel...slepý mezi slepými

Reagovat
smazaný uživatel

vem si zas ze Juve proti silnejm souperum skoro vzdycky zahrala dobrej vysledek... nemuzes to tak brat...

samozrejme nerikam ze tahle sezona neni tragicka po minuly sezone sem si rikal ze horsi uz to nebude, ale tahle sezona me nechava dost pochybovat o mem usudku

Reagovat
Jajinek

Z výsledku si žíly netrhám....v LM bych raději viděl AS než Lazio.

Reagovat
terry

Reagovat
M11

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
homeles8

Ale stejně, je to na hovno. Jinak Miloš se potom zlepšil, bylo celkově na hře vidět, že nesóluje zbytečně. Jinak gól prostě náhodně, no, jako vždycky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele