Serie A - preview 34. kola

23.04.2011, 09:01, aktualizováno 23.04.2011, 09:01
Previews
AC Milán cestuje do Brescie a výhra v kombinaci s neúspěchem Neapole v Palermu mu dá prakticky jistotu Scudetta. Inter nemá ani zdaleka jisté třetí místo a potřebuje porazit Lazio. Udinese hostí Parmu, po obědě se AS Řím pokusí porazit Chievo. Dnes je na programu kompletní 34. kolo...
AS Řím - Chievo Verona  (sobota 12:30)
AS Řím si v posledních kolech výrazně zkomplikovalo boj o čtvrté místo, v současnosti má k Lize mistrů hodně daleko, nicméně to neznamená, že by se ještě nepokusilo věci zvrátit. Na domácím stadionu vyzve veronské Chievo a bude chtít zvítězit.

Giallorossi nejspíše na čtvrté místo už nedosáhnou, tedy alespoň k němu mají v současnosti dosti daleko, takže další prioritou měl být zisk národního poháru. Jenže i v této soutěži to mají Římané nahnuté, neboť v prvním zápase semifinále podlehli 0:1 obhájci Interu. "Věříme, že můžeme příští měsíc tento výsledek zvrátit. Nebyli jsme horší než Inter, navíc v Miláně už jsme několikrát vyhráli, takže nevidím důvod, proč by se to nemělo povést. Pro nás je důležité dojít až do finále," nechal se slyšet středopolař Daniele De Rossi.

Ještě než dojde k odvetě, musejí se svěřenci trenéra Montelly soustředit na domácí soutěž, neboť zde ještě nemají jistou účast v evropských pohárech. Řím je šestý a do konce zbývá už jen pět kol. "Budeme se snažit zvládnout zbývající zápasy, ale víme, že to bude složité, neboť ztráta je velká," dodal k honbě za čtvrtým místem De Rossi.

Chievo v minulém kole porazilo nepříjemnou Boloňu a v tabulce udělalo výrazný krok k záchraně. "Byl to pro nás velmi dobrý výsledek, který nás před zápasem v Římě pořádně nabudil," řekl trenér Chieva Stefano Pioli. Jeho tým má před sestupovými vodami dostatečný zákrok, nicméně stále ještě není konec a bod z italské metropole by se přeci jenom hodil. Vzhledem k postavení obou soupeřů a vzájemných zápasů je jasným favoritem římský celek.

Trenér Vincenzo Montella bude postrádat pouze jediného hráče, a to sice stopera Mexese. To jeho protějšek na lavičce Chieva Pioli má více starostí, musí oželet starty Luciana, Jokiče a suspendovaného Rigoniho.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni, Cassetti, N. Burdisso, Juan, Riise, Perrotta, Pizarro, De Rossi, Menez, Vučinič, Totti.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino, Sardo, Andreolli, Mandelli, Mantovani, Fernandes, Guana, Constant, Bogliacino, Pellissier, Moscardelli.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.37 - 4.60 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - AC Cesena  (sobota 15:00)
Tři prohrané zápasy v řadě znamenají nejhorší období Bologně v sezóně. Jakoby již hráči Rossoblu pomalu rezignovali a po zajištění čtyřicetibodové hranice trochu zvolnili. Přeci jen Bologna zatím přežívá dvojnásobný bodový odečet, v klubu navíc panuje nejistota ohledně budoucnosti. Proti Ceseně by se však možná v sobotu slušelo bodovat.

Co se týče oné zmíněné budoucnosti, jde o to, že pouze veterán Marco Di Vaio, kouč Alberto Malesani a sportovní ředitel Carmine Longo podepsali pod novým prezidentem nové kontrakty, u ostatních je zatím budoucnost nejistá.

Co se týče samotného zápasu, ráda by určitě Bologna napravila poslední prohru ve Veroně. Chievo dokázalo soupeře porazit i bez vyloučeného Rigoniho a zasadilo Bologně třetí porážku v řadě. Proti Ceseně bude Malesani jen bez Montelonga s Garicsem, a tak bude chtít po svých svěřencích vítězství.

Ty budou chtít i Cavallucci Marini. Sestupem ohrožený nováček naposledy v klíčovém souboji porazil poslední Bari a má dvoubodový náskok na Sampdorii, která již je v pásmu sestupu.

Po důležité výhře si trenér Massimo Ficcadenti pochvaloval variabilitu svých hráčů, které mohl využít na hřišti ve více pozicích, což přineslo ovoce. V sobotu musí základní sestavu poskládat bez zraněných Fatiče, Felipeho, Rosiny a vykartovaného Sammarca.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Esposito, Portanova, Britos, Rubin - Perez, Mudingayi, Della Rocca - Ramirez - Di Vaio, Paponi
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Von Bergen, Benalouane, Lauro - Caserta, Colucci, Parolo - Jimenez, Bogdani, Giaccherini
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.05 - 1.80 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - ACF Fiorentina  (sobota 15:00)
Bitvu ze středu ligové tabulky uvidí Sardinie, kde domácí Cagliari nastoupí proti Fiorentině. Oba celky mají k pohárům daleko, ale přestože už není prakticky o co hrát, to ani jeden z týmů nehodlá vypustit.

Cagliari po domácím debaklu s Udinese a domácí remíze s Brescií hodlá doma opět zabrat a získat tři body. Soupeřem bude Fiorentina, která chytila na jaře poměrně slušnou formu, přesto však na poháry s největší pravděpodobností nedosáhne. Sardiňané v minulém kole ztratili nadějné vedení 3:1 nad Lecce, když už kráčeli za třemi body, jenže Lecce dvěma zásahy v závěru vyrovnalo. "Nemůžeme takto zahodit dva body, měli jsme vyhrát a nenechat Lecce dostat se zpět do zápasu. Doufám, že moji hráči se poučí a proti Fiorentině budou hrát od začátku do konce," zlobil se po zápase v Lecce trenér Roberto Donadoni.

I Fiorentina v minulém kole remizovala, ta si pro změnu rozdělila body s Juventusem za bezbrankovou plichtu 0:0. Utkání nenabídlo příliš fotbalové krásy a pro oba celky to byla ztráta. Viola je aktuálně desátá, ale pokud na Sardinii zvítězí, půjde před svého soupeře. "Je nám to líto, zejména kvůli fanouškům. Chtěli jsme udělat našim fanouškům nějakou radost, ale v této sezoně nás decimovala zranění a bylo to těžké," truchlil po výsledku 0:0 trenér Siniša Mihajlovič.

Cagliari se bude muset obejít bez Neného a Pisana. Na druhé straně je situace podobná, zranění jsou Jovetič, Santana a Camporese.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi, Perico, Canini, Astori, Agostini, Biondini, Conti, Nainggolan, Cossu, Lazzari, Acquafresca.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc, De Silvestri, Gamberini, Kroldrup, Pasqual, Behrami, D'Agostino, Montolivo, Cerci, Babacar, Mutu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 2.70 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - SS Lazio  (sobota 15:00)
Pokud nevíte, jaký zápas z italské Serie A v nabitém sobotním programu sledovat, rozhodně byste měli zvážit shlédnutí zápasu v Miláně, kde se střetne Inter a Lazio. V tradičním souboji půjde o hodně, Nerazzurri chtějí napravit nepříliš povedenou sezónu, Lazio zase útočí na Ligu mistrů.

Inter v posledních ligových duelech střídá výhru s prohrou, někdy přidá i remízu, a tak prakticky přišel o možnost obhájit titul. Ztráta je pět kol před koncem sice 8 bodů, ale pokud se někdo ještě s AC Milán o Scudetto porve, bude to Neapol. Nerazzurri se nicméně nikdy nevzdávají a budou chtít ukořistit minimálně druhou příčku, na tu aktuálně ztrácí body dva.

Poslední prohrou v Parmě o ní přišli. Pak si alespoň Leonardovi svěřenci napravili chuť v prvním semifinálovém duelu italského poháru, kde porazili v Římě AS 1:0 a mají blíže k postupu. Právě Coppa Italia je asi poslední šancí, kde letos může Inter triumfovat.

Lazio nicméně pojede na Meazzu bez bázně, Biancocelesti zažívají výbornou sezónu a cílem je kvalifikace do Ligy mistrů. Ačkoliv bude boj tuhý, formu mají v Římě skvělou. Potvrdili jí naposledy v Catanii, kde dokázalo Lazio vyhrát poprvé po 50 letech, a jakým stylem! Kouč Edy Reja si mohl libovat, že jeho mužstvo nastřílelo poprvé v sezóně čtyři branky, přičemž se prezentovalo pohledným ofenzivním fotbalem. Biancocelesti se ovšem nesmí nechat unést, na čtvrtou příčku si rovněž brousí zuby Udinese, ztrácí jen bod.

Laziu v těžkém souboji nepomohou zranění Diakhité, Sculli, Radu a Stendardo, za karty stojí také Matuzalem. Domácí jsou bez stopera Cordoby a záložníka Thiaga Motty.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Ranocchia, Lucio, Nagatomo - Zanetti, Cambiasso, Stankovič - Sneijder - Pazzini, Eto'o
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Biava, Dias, Garrido - Bresciano, Ledesma - Mauri, Floccari, Hernanes - Zarate
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.25 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Janov CFC - US Lecce  (sobota 15:00)
Letošní sezóna je v podání Janova velkým zklamáním, ale minulý týden se snažili Grifové alespoň trochu si udobřit fanoušci a Brescii přejeli v poměru 3:0. Nyní Janov bude chtít něco podobného zopakovat i proti Lecce, jenže to svou kůži nedá zadarmo. To ostatně prokázalo naposledy proti Cagliari.

Ačkoliv Janov už prakticky nemá o co bojovat, má na lavičce trenéra, který s největší pravděpodobností po sezóně skončí a dosud toho příliš nefungovalo, nemůže o záchranu bojující Lecce počítat s odevzdaným výkonem soupeře.

Napovědět může minulé kolo, kdy Janov porazil 3:0 Brescii a dokázal, že fotbal ještě hrát umí. Davidemu Ballardinimu se sice podařilo posunout mužstvo, které převzal po Gianu Pierovi Gasperinim, o tři místa v tabulce, ale předváděná hra bývá většinou na hodně špatné úrovni a prezident Preziosi s ním pro příští sezónu nepočítá, alespoň to tak vypadá. Nejčastěji se mluví o Antoniu Contem nebo Claudiu Ranierimu, kteří by mohli v příští sezóně Grify vést.

Ballardini ale zatím hlavu nesklápí. "S prezidentem Preziosim promluvím po Velikonocích. Jediný špatný výkon, který jsme od mého příchodu předvedli, byl proti Cagliari," troufl si říct Ballardini, ačkoliv s ním asi spousta fanoušků nebude souhlasit. Výkony jsou daleko od ideálu.

Ve zbývajících duelech může Ballardini ještě dokázat, že má týmu co dát, ale pokud se již Preziosi rozhodl, pravděpodobně nemá šanci. V sobotu, kdy je na programu kompletní 34. kolo, nemůže Ballardini počítat s Velosem, Rossim, Jankovičem a Chicem, ti všichni jsou zranění.

A teď rychle k hostům. Ti bojují o přežití, pět kol před koncem mají před sestupovými pozicemi náskok tří bodů. O tom, že nechtějí Serii A opustit, přesvědčili minulý týden. Lecce doma prohrávalo těsně před koncem s Cagliari o dvě branky, ale ve čtvrté minutě nakonec Corvia srovnával na 3:3 a vystřelil pro Salentini důležitý bod. Minimálně bod by si chtělo Lecce odvést i z Janova a šanci rozhodně má.

Salentini budou bojovat bez zraněné čtveřice Ferrario, Bertolacci, Giuliatto, Ofere.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Mesto, Dainelli, Kaladze, Criscito - Rafinha, Kucka, Milanetto, Antonelli - Palacio, Floro Flores
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Tomovič, Giacomazzi, Fabiano - Munari, Vives, Olivera, Brivio - Mesbah, Piatti - Di Michele
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.35 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Città di Palermo - SSC Neapol  (sobota 15:00)
Dramatickou bitvu slibuje zápas sicilského Palerma s Neapolí. Domácí ještě mohou poskočit na sedmé místo a případně se kvalifikovat do Evropské ligy, Neapol zase stále pomýšlí na Scudetto.

Palermo zažívá pod staronovým trenérem Rossim znovuvzkříšení. Tým vyhrál v Římě nad AS a v Coppa Italia remizoval na půdě milánského AC a je blízko postupu do finále. Mimo to chce domácí celek uspět i v lize a skončit alespoň na sedmém místě, což může ještě znamenat postup do Evropské ligy. Zápas Palerma s Neapolí bude pikantní pro jednoho muže - Edinsona Cavaniho. Letošní nejlepší střelec Serie A přišel do Neapole právě z Palerma. "Jsem si jistý, že se Cavanimu u nás dostane vřelého přivítání. Má výbornou sezonu a věřím, že proti nám se neprosadí," chválil kanonýra Neapole prezident Palerma Maurizio Zamparini.

Neapol v minulém kole nečekaně prohrála s Udinese, a to i když v dresu Bianconeri nenastoupili Di Natale se Sanchezem. Pro Neapol může mít tento výsledek fatální následky, její ztráta na vedoucí AC Milán se zvýšila na šest bodů, takže získat mistrovský titul už bude velice obtížné. "Tým se již soustředí na následující zápas. Do konce je ještě pět kol a my chceme udržet stávající pozici. Zápasem s Udinese jsme si cíl zkomplikovali, ale pro nás se nic nemění. Musíme pokračovat v růstu," nechal se slyšet trenér Walter Mazzarri.

Palermu budou chybět Miccoli, Liverani, Pinilla, Paolucci a vykartovaný stoper Goian. I Neapoli budou scházet klíčoví hráči, vedle kapitána Cannavara to bude zraněný Lavezzi.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu, Cassani, Munoz, Bovo, Balzeretti, Migliaccio, Bačinovič, Nocerino, Pastore, Iličič, Hernandez.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis, Campagnaro, Cribari, Ruiz, Maggio, Pazienza, Dossena, Gargano, Hamšík, Mascara, Cavani.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.90 - 3.10 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - Parma FC  (sobota 15:00)
Už to vypadalo, že Udinese dojde po velké jarní jízdě dech, ale naštěstí svěřenci kouče Francesca Guidolina napravili dvě porážky hodně důležitým vítězstvím v Neapoli a stále bojují o Ligu mistrů.

Ačkoliv Bianconeri chyběla smrtící útočná dvojka Di Natale - Sanchez, dokázali díky pevnému středu zálohy Neapol přehrát a zvítězit. Hvězdná dvojice, která má na kontě dohromady 38 branek, nebude hrát ani v sobotu. Alespoň ne celá. Vrátit by se ale měl alespoň Alexis Sanchez. Toho v útoku doplní German Denis, který si připsal vítězný gól proti Neapoli, kde dříve působil.

Udinese pět kol před koncem ztrácí jediný bod na čtvrté Lazio a v závěru se ještě o kvalifikaci do Ligy mistrů určitě popere. Na šestý AS Řím má relativně pohodlný šestibodový náskok. Chybět budou tradičně zranění Basta s Ferronettim a potrestaní Handanovič s Domizzim.

Parma přijede na Stadio Friuli posílená posledním skalpem Interu, který doma porazila 2:0, přetrhla šňůru porážek a pomohla si v boji o udržení. Ten se Gialloblu nadále týká, pět kol před koncem má Parma náskok jen tří bodů, a tak ještě nemůže nic vypustit.

Nejlepším hráčem byl proti Interu Sebastian Giovinco, jehož forma bude pravděpodobně v boji o udržení klíčová. Hosté přijedou bez Palladina, Marquese a Paciho.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Belardi - Benatia, Zapata, Coda - Isla, Pinzi, Inler, Asamoah, Armero - Sanchez, Denis
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Lucarelli, Paletta, Gobbi - Candreva, Morrone, Dzemaili, Modesto - Giovinco, Amauri
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.40 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Bari - UC Sampdoria  (sobota 15:00)
Fotbalisté Bari se pomalu loučí s nejvyšší itaskou soutěží, jejich situace na dně tabulky se totiž nemění k lepšímu a ztráta pár kol před koncem je obrovská. Kdo doprovodí Bari do nižší soutěže je stále otázkou, jedním z adeptů je právě Sampdoria, která se stále nevymanila z velké krize.

Bari se nedokázalo vyhrabat ze dna tabulky a je prvním prakticky jistým sestupujícím. "Sestup je pro nás prakticky jistotou," smutně odvětil trenér Mutti. "Jsme odhodláni podat proti Sampdorii co nejlepší výkon, chceme vyhrát pro naše fanoušky," dodal Mutti. Bari tedy hraje především o čest a pro své fanoušky, přeci jenom by se rádo rozloučilo s nejvyšší soutěží co nejdůstojněji.

Sampdoria je dalším týmem, který bojuje o záchranu, na rozdíl od Bari ještě šanci má, ovšem pokud bude pokračovat v dosavadních výsledcích, může se rovněž "těšit" na Serii B. Janovský celek prožívá velkou krizi a vyhrát potřebuje jako sůl. Blucerchiatti naposledy podlehli milánskému AC 0:3.

Poslednímu celku soutěže a takřka jistému sestupujícímu budou scházet S. Masiello, Kutuzov, Barreto, Okaka, Castillo a Ghezzal. To Sampdoria půjde do klíčového zápasu bez Martineze, Padalina a Semioliho, všichni jemnovaní mají zdravotní potíže.
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet, A. Masiello, Glik, Rossi, Parisi, Bentivoglio, Almiron, Gazzi, Huseklepp, Rivas, Rudolf.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci, Lucchini, Volta, Gastaldello, Laczko, Mannini, Palombo, Poli, Guberti, Maccarone, Pozzi.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.50 - 4.75 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brescia Calcio - AC Milán  (sobota 19:00)
Šestibodový náskok budou hájit fotbalisté AC Milán na půdě zachraňující se Brescie, ta ztrácí na nesestupové pozice čtyři body, jenže proti Milánu, který bojuje o Scudetto, to bude mít i v domácím prostředí nanejvýš obtížné.

Není žádným tajemstvím, že Brescia bojuje o záchranu. Tým trenéra Iachiniho však bojuje srdnatě a poslední dobou sbírá jeden bod za druhým, ke vší smůle však většinou remizuje, takže tabulkový posun není tak výrazný. Brescia ztrácí na Cesenu čtyři body a trenér Iachini věří, že tato ztráta se dá ještě dohnat. Jeho tým teď ale čeká těžký zápas s lídrem tabulky. "Víme, že Milán je skvělý tým. Jsou to favorité na Scudetto, ale my se nevzdáváme, naším cílem je záchrana a Milánu chceme ztížit život," prohlásil trenér Giuseppe Iachini.

AC Milán během týdne doma jenom remizoval v prvním semifinále Coppa Italia 2:2 s Palermem a tím si zkomplikoval cestu za ziskem prestižního double. Rossoneri tak budou muset v odvetě na stadionu Renza Barbery zvítězit, či remizovat 3:3 a výše. Prioritou číslo jedna však není zisk Coppa Italia, ale Scudetta. Milán je pět kol před koncem na prvním místě s šestibodovým náskokem a pokud vyhraje na hrišti Brescie, výrazně se přiblíží k titulu.

"Zítřejší zápas je zápasem sezony, je pro nás nejdůležitějším. Neměl jsem příliš času na přípravu, ale můj tým ví, co má dělat. Budeme muset být opatrní a nepodcenit tento zápas," poukazoval na nesmírnou důležitost zápasu trenér AC Massimilliano Allegri.

Domácí celek bude postrádat Dallamana, Cordovu a Zoboliho, který je vykartovaný. Co se týče Milána, tak Inzaghi s Jankulovskim si nezahrají do konce sezony, pro zápas v Brescii budou nadále chybět Pato, Nesta a Ibrahimovič, švédský útočník opět stojí za červenou kartu.
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Arcari - Zebina, Bega, Accardi - Zambelli, Filippini, Zanetti, Hetemaj, Berardi - Eder, Caracciolo
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Yepes, T.Silva, Zambrotta - Gattuso, van Bommel, Seedorf - Boateng - Robinho, Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.20 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - Calcio Catania  (sobota 21:00)
Ve večerním utkání se proti sobě postaví pět zápasů neporažený Juventus a sestupem ohrožená Catania, která touží po výprasku s Laziem po nápravě. Jenže Juventus v současnosti není týmem, který může doma body rozdávat, se sicilským klubem nic jiného než výhru nebere, ve hře je totiž stále Evropská liga.

Stará dáma ještě nevzdává boj o Ligu mistrů, ačkoliv k ní má ze všech potencionálních uchazečů nejdále. Juventus by potřeboval v tomto kole naplno bodovat proti Catanii, což není nemožné, zároveň ale musí doufat ve výhru Interu Milán nad Laziem, protože právě Biancocelesti drží onu klíčovou čtvrtou pozici. "Ještě zbývá pět kol do konce a stát se může cokoliv. Nemyslím si, že Inter to proti Laziu nějak vypustí, pokud se nám podaří snížit náskok Lazia, pak je možné cokoliv. Musíme se ale soustředit na naší hru a v sobotu získat tři body," stále doufá v Ligu mistrů trenér Juve Luigi Delneri. Juventus pět kol v řadě neprohrál, naposledy ale jen remizoval s Fiorentinou 0:0.

Rovněž Catania má oč bojovat. Sicilský klub stále nemá jistotu záchrany a z Turína by se mu bod náramně hodil. Catania v minulém kole utržila debakl od Lazia a teď bude chtít napodobit rok a půl starý triumf z Turína. Tehdy si Catania odvezla vítězství 2:1. "Všichni moji hráči chtějí v této soutěži pokračovat. Doufám a věřím, že na porážku s Laziem náležitě zareagujeme," věří trenér Diego Simeone, tomu by se z Turína hodil nějaký ten bod, aby se Catania více přiblížila záchraně.

I pro tento zápas se Stará dáma potýká s početnou marodkou, mimo budou Chiellini, De Ceglie, Rinaudo, Sissoko, Quagliarella, Iaquinta a Martinez. Hosté ze Sicílie jsou na tom lépe, hrát nebudou pouze Bellusci, Llama a Sciacca.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Motta, Bonucci, Barzagli, Traoré - Krasič, Melo, Aquilani, Marchisio - Del Piero, Matri
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Silvestre, Spolli, Capuano - Carboni, Ledesma - Izco, Ricchiuti, Gomez - Maxi Lopez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.33 - 7.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán33218459:2371
2.SSC Neapol33205853:3265
3.Inter Milán33196858:3763
4.SS Lazio33186945:3060
5.Udinese Calcio331851059:3559
6.AS Řím331581051:4753
7.Juventus FC331410950:4052
8.Città di Palermo331451450:5447
9.Cagliari Calcio331281341:4044
10.ACF Fiorentina3310131038:3543
11.Janov CFC331191334:3742
12.Bologna FC3311101234:4440
13.Chievo Verona339121232:3439
14.Calcio Catania33991531:4536
15.Parma FC338111432:4535
16.US Lecce33981638:5635
17.AC Cesena338101530:4534
18.UC Sampdoria337111526:3932
19.Brescia Calcio33791728:4330
20.AS Bari33492020:4821
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (308)

Přidat komentář
M11

! ! ! FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Tak na tento zápas sa teším, aj keď uvidím len druhý polčas, bohužiaľ moja priateľka nevie pochopiť že mám rád aj futbal myslím že máme šancu, útok nám šlape na jednotku, útočná štvorica má skvelú formu + do toho výborne hrajúci Ledesma. Podľa posledných správ by mal Brocchi hrať FORZA LAZIO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes možnost zhlédnout hned 4 zápasy Serie A, co víc si obyčejný smrtelník může přát?

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

A to ještě v sobotu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerať AS-Chievo, to by som si fakt neprial. Skôr už keď by som si mal pozrieť 4 zápasy, tak večer zapnem Valencia - Real Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi "hovno" fanoušek Calcia

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vybrať si medzi AS-Chievo a Valencia-Real, tak beriem jednoznačne ten druhý zápas. Ja proste klub AS nemám rád a Chievo taká nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Však v pořádku, to byla jen sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Naviac, dneska Mourinho povedal: "Un giorno tornerò, ma non l'anno prossimo""Un giorno tornerò, ma non l'anno prossimo"....takže sa rád naňho pozriem, mám ho rád

Reagovat
smazaný uživatel

On toho nakecá

Reagovat
smazaný uživatel

o tom pochybuju...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad je to pravda, ale jak stále říkám, nevěřím tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

a budeš fandiť madridu .. ja valencii

Reagovat
smazaný uživatel

musim rict dobra volba... AC zatim nuda

Reagovat
smazaný uživatel

tak odpoledne fakt nevim x) samozrejme nejvic laka duel Inter-Lazio, ale Udinese-Parma me laka mozna o trochu vic... Palermo-Napoli taky atraktivni no a nesmim zapomenout na Bari-Samp... v Bari se to muze strhnout v peknou bitvu... jinak jistotka je vecer s Juve

!!!FORZA JUVE!!!

Reagovat
Dejwa

sakra, jak to, že se hraje všechno dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

v něděli je svátek

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio, Palermo pojďme dneska by měli Inter i Neapol zase ztratit a je to naše doufám že se dnes na hřiště podívá Beretta a ne jen na 10 min. FORZA MILAN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvidim AS jdu na hokej Bohudik za Chievo , Juve jasny 3 body takze Ch. rozhodne prohrava uz ted 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pippo není zraněný do konce sezony, další zápas prý by mohl být nominovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!!! Ideme si pre 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju 2-0 Robinhoa Boa

Reagovat
smazaný uživatel

jedno aky vysledok 3 body to je hlavne

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně máme hratelného soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA SAMPDORIA !!!! Bojujte,nevzdávajte to !!!! FORZA BLUCERCHIATI

Reagovat
smazaný uživatel

Našim hráčom by som pred dnešným zápasom pustil toto video:

http://www.eurofotbal.cz/video/inter-milan-vsechny-goly-za-sezonu-2009-2010-5460/

Aby vedeli, že kto sú, čo dokázali a v histórii to bolo, zdá sa, len včera. Včera sa pred nami museli skloniť top kluby Európy ako AC(ktoré nás nedokázalo poraziť ani za mohutnej podpory rozhodcu), Juventus, AS Rím, z Nemecka Bayern, z Anglicka Chelsea, zo Španielska Barcelona.

Žiaden tým si neodvážil povedať, že ideme na štadión Giuseppe Meazzu vyhrať! Ale teraz, už hocijaký rádobý tým zo Serie A si kľudne dokáže povedať, že ideme Inter poraziť na jeho domácej pôde.

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Našiel si sa pod "rádobý tým"? No zrovna možno to na vás ani nebolo myslené, lebo túto sezónu sa vám darí.

Reagovat
Pipo123

Takže kvôli jednej sezóne Lazio nie je rádobý tým, ale ak sa im nedarí tak už je,,,, to je tvoja mienka ??? no strieľaj ďalej, prepáč ale musím sa smiať

Reagovat
smazaný uživatel

Trafená hus zagága Chytil si sa na to a to som Lazio ani teba nemusel spomenúť Take it easy Ste dobrí, ale chcel som s tým naznačiť to, že začínate hodne vystrkovať rošky napríklad v porovnaní s minulou sezónu, ok?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=jta12s1hQJA kdyby rozhodčí znal pravidla tak ste bez LM tak se tady moc neoháněj...

Reagovat
smazaný uživatel

Si mohol radšej dať divadielko toho záložníka Barcelony z 1.polčasu....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jinak už mně je to jedno ale nejdřív si zamet před svým prahem

Reagovat
smazaný uživatel

Plač ďalej spolu s fanúšikami Barcelony...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je to jedno navíc abych se přiznal tak sem byl i rád že Inter vyřadil Barcu ale jen aby sis nemyslel že sou všichni proti Interu a že Inter taky není svatej..

Reagovat
smazaný uživatel

Že nie sme svätí, to si chcel naznačiť to, že sme tie zápasy podplatili?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to vůbec ne ale že i Interu se toho hodně pustí..

Reagovat
smazaný uživatel

Cožpaks to video neviděl?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Taye Taiwo je podle deníku Corriere dello Sport blízko k dohodě na smlouvě s AC Milán. Nigerijský levý obránce nyní působí v Marseille, kde mu po sezoně končí smlouva a novou už podepsat nechce. Jeho jméno je s AC Milán spojováno již delší dobu a sám hráč nedávno prohlásil, že se o své budoucnosti se již rozhodl. Parada konecne poriadny lavy bek

Reagovat
smazaný uživatel

Taye Taiwo je podle deníku Corriere dello Sport blízko k dohodě na smlouvě s AC Milán. Nigerijský levý obránce nyní působí v Marseille, kde mu po sezoně končí smlouva a novou už podepsat nechce. Jeho jméno je s AC Milán spojováno již delší dobu a sám hráč nedávno prohlásil, že se o své budoucnosti již rozhodl.

Tak Antonini snad na střídačku minulou sezonu ho tam živil Ronaldinho ted to docela jde ale myslim že Taiwo bude lepší ale hlavně Antoniniho neposílat na hostovačky nebo tak jen at zůstane a naopak Oddo,Sokratis by mohli odejít i když ten Sokratis nwm nwm......

Reagovat
Yanek

Na dnešek se těším, včera sem přemýšlel nad tím, jaké by bylo zkusit Pirla na CAM a Boatenga do zálohy. Na LCM Seedorfa a na střed Bommela. Nicméně se mi to asi nesplní a vidim to na Gattusa. Útok se mi taky moc nelíbí. V Brescii to bude těžké, ale pokud vyhrajem, tak už nás asi nic nezastaví. Škoda, že se hraje v takový čas.

FORZA MILAN!

Reagovat
Yanek

Jinak sem rád, že se Urby trefil. Vidím v něm potenciál, má rychlost, techniku, hodí se do tříčlenné zálohy a přijde mi, že je čím dál míň zbrklý, i když to musí ještě dost vypilovat. Hlavně ať dostává šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se mi zdálo , že Max po špatném výkonu Cassana postaví stromeček :

Abbi- Abate, Yepes, T.Silva, Zambro - Gattuso, Van Bommel, Seedorf - Pirlo, Boateng- Robinho

A vyhráli jsme tam 2:0

Reagovat
GEGE

Sestava vypadá v rámci možností dobře.Akorát s toho Cassana od začátku nejsem moc nadšený ale není tam koho dát...Nezbývá než věřit,že mu to dneska půjde a že ten palič vedle něho promění aspoň nějakou šanci...Yepes by měl zneškodnit Caracciola ve vzduchu od něho asi bude hrozit největší nebezpečí.Uvidíme jestli Clarence bude pokračovat v té fazoně co těď má.Čekám těžký zápas a moc golu podle mě nepadne.

FORZA ROSSONERI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA PALERMO!!!

Dnes Lecce čistá 2 za krásny kurs

Reagovat
GEGE

Myslíš?Mě to tak jasné nepřijde...

Reagovat
smazaný uživatel

To ani mne,ale určite to skusím...

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa kurzu je to ale dohodnuté na remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Eder vs. Thiago, Caracciolo vs. Yepes, to by mohly být dobré momenty. jinak zápas, ve kterém toho můžem získat víc než by se na první pohled zdálo a za týden Bologna doma. podcenění se nebojím, spíš jsem fakt zvědavej na ten útok, proti odevzdané Dorii předváděli ti dva hezké kousky, ale Brescia venku bude jiná. na nějaké křečovité nasazování juniorů do týmu nejsem, ale dneska bych si tam dokázal později představit Berettu, kdyby to nešlo..., to je ten chybějící typ. těším se na Bommela zpátky do středu, Pirlo asi 2 starty takhle rychle za sebou nedá, takže Seedorf, ale rád bych Andreu ještě viděl na tom LCM. musí to být organizované jako před Palermem..., tak jako s Interem, Violou a Samp, tyhle zápasy se mi takticky líbily, většinu času.

pro klub by bylo skvělé rozhodnout to s předstihem, čeká na ně hromada práce s těmi smlouvamy a obecně mercatem..., to bude letos zase velké.

FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

*smlouvami

Reagovat
smazaný uživatel

mirko v spalovani sanci pokracujeme?

Reagovat
smazaný uživatel

mirko ale toto uz neni normalne

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě slušné šance během chvíle a ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vučinič

Reagovat
smazaný uživatel

Taiwo získal francouzský pas...

Reagovat
Yanek

oleeeeeeeeeeeeee, je náš.

Reagovat
Tsigi

Ty pravidla jsou prostě směšný

Reagovat
Ragazzo d'oro

Skvělá zpráva

Reagovat
Shevchenko

Vypadá to čím dál tím víc jasnější.

Reagovat
GEGE

Mirko dneska ve formě

Reagovat
GEGE

Chievo zatím nehraje vůbec špatně.dobře zvládají brejky akorát jim ještě schází vyřešit líp finálku.Roma podle očekávání hodně drží míč a kdyby nebyl Vučinič palič mohlo být asi rozhodnuto.Takhle má Chievo šanci minimálně na bodík. nejvíc se mi zatím líbí Pizarro

Reagovat
GEGE

Constant si to dobře dává...

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký link prosím? Našel jsem jenom o pět minut zpožděný.

Reagovat
smazaný uživatel

Už ho mám. To utkání má zatím dobrý spád, zajímavé šance Romy.

Reagovat
smazaný uživatel

Mamma mia ... Já ten italský komentář zkrátka miluju

Reagovat
smazaný uživatel

A kde to prosím chytáš s italským komentářem? (jestli se teda díváš přes net)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc, mnohem lepší, než poslouchat arabský komentář.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Začátek druhé půle o ničem a teď během 5 minut 4 gólovky. Sorrentino čaruje a Vučinič má sakra smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní břevno teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to do prd... bylo? Hezky pěkně dobře dneska Sorrentino!

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, chytá skvěle.

Reagovat
Shevchenko

Sorry že jsem nedal sestavy do fanty, do 15:00 už tam bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 15 Ranocchia, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 10 Sneijder; 22 Milito, 9 Eto'o.

A disposizione: 12 Castellazzi, 7 Pazzini, 17 Mariga, 20 Obi, 23 Materazzi, 26 Chivu, 27 Pandev.

Allenatore: Leonardo

Lazio: 86 Muslera; 2 Lichtsteiner, 3 Dias, 20 Biava, 14 Garrido; 23 Bresciano, 24 Ledesma; 6 Mauri; 8 Hernanes; 10 Zarate, 22 Floccari.

A disposizione: 12 Berni, 5 Scaloni, 13 Stendardo, 15 Gonzalez, 18 Kozak, 19 Meghni, 32 Brocchi.

Allenatore: Edy Reja

Arbitro: Emidio Morganti (sez. Ascoli Piceno).

INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Eťák je tam, skvěle!

Reagovat
smazaný uživatel

Len aby vydržal makať po celý čas

Reagovat
cresposuper

Momentálne najlepší obranca na lavičke. Fakt Lea nechápem.

Reagovat
smazaný uživatel

Chivu?

Reagovat
cresposuper

Materazzi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

No Roma dneska tragická co se proměňování šancí týče. Mít takovou převahu a vyhrát jenom 1:0, výborný výkon Sorrentina.

Reagovat
Yanek

Vždycky, když se dívám na Inter tak vyhrávají. Ale ten zápas vidět chci, co teď?

Reagovat
smazaný uživatel

Roma si nezaslouzi ani EL tolik sanci... co predvedl Brighi to je k placi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Milito knows

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Vučinič, ten měl hromadu šancí, Brighi nedal co jsem se díval jenom 1 šanci (viděl jsem jen druhý poločas).

Reagovat
smazaný uživatel

Internazionale-Lazio, som velmi zvedavy ako to dopadne, forza biancocelesti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký link prosím na Inter : Lazio?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Díky, ale není i nějaký, kde bych nemusel nic stahovat? Dívám se na vipcanals.net, ale to trošku opožděné (což bych snesl), ale občas se to sekne.

Reagovat
smazaný uživatel

Raz "niečo" stiahneš a potom ti to už pôjde nastálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Ze tam tu hlavu strkal...

Reagovat
terry

Že se musí zrovna pořád trefovat tohle kopyto.

Reagovat
smazaný uživatel

Amauri?

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád, že jste vyrovnali

Reagovat
smazaný uživatel

penalta

Reagovat
One-Real

Cavani, tohle bude troufám si říct zlomový zápas a výsledek hodně napoví

Reagovat
smazaný uživatel

Co ta redka pro Inlera, zasloužená? Za co byla, dívá se někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Bella

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je v prdeli...

Reagovat
One-Real

Takhle by to mohlo skončit všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Mauuuuriiitooooo!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zarateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOL MAURITO

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, dneska je dobře že se díváš

Reagovat
Yanek

Zapl sem to až teďka, schválně sem se na tu penaltu ještě nedíval...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihal

červená?

Reagovat
M11

Lazio zase hraje v pyzamech ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta neoddiskutovatelná, ale dát hned redku?

Reagovat
Rudy

To je moc ten Inter. Mam 100 chuti to vypnout..

Reagovat
panca

za tohle bych cervenou nedaval

Reagovat
smazaný uživatel

Dostaneme se před Inter,věří Zárate

MSgoo

18.04.2011 11:57

Jasné pán Zarate A v lete do Interu príde Xavi a Messi

Reagovat
cresposuper

A zápas akože skončil? Ešte kludne možu prehra´t a skončit aj 10 bodov za nami.

Reagovat
smazaný uživatel

Povímě si až skončí

Reagovat
smazaný uživatel

Co napíšeš teď?

Reagovat
smazaný uživatel

Trapas?

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě hlavně není konec.

Reagovat
One-Real

Skoro bych se vsadil, že kvůli zákonu schválnosti ten zápas ještě otočí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Ty se vysmívaš Msgoovi, ale jsi naprosto to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se ti omlouvám

Reagovat
Yanek

Tvl, Inter skoro srovnal. Vypínám.

Reagovat
One-Real

A přesně na tohle hodně lidí nadávalo i v případě Albiola, penalta by měla bejt dostatečnej trest a né ještě vylučovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no když udělá chybu on tak by měl taky dostat trest a i pro tým nevim co je na tom špatnýho udělá blbost jde ven a nebo dostane žlutou a ještě to odnese tým a když je to i týmová hra tak proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Na červenou to rozhodně nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný mluvim jako celkově o tomhle...

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě když udělá faul v půlce hříště tak dostane žlutou a tak proč ne i v pokutovým území to by se to potom mělo dělit na zony kde je to bez karet prostě jasně Uděla blbost dostane kartu a ještě za to piká tým zní to blbě ale nevidim v tom nic špatnýho...

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc když je to kolektivní hra

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se to stálo AC tak tady brečíš jak je vše nefér, ach ta objektivita.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nevíš já se toho zastávám i kdyby se to stalo AC!! je to kolektivní hra a když udělá chybu jednotlivec zaslouží si taky trest a i celý tým prostě zní to blbě ale nevidim v tom problem i kdyby se to stalo Milánu tak tady nemel zdá se mě spíš že tady to vytahuješ protože fandíš Interu....

Reagovat
Yanek

Mně přijde, že máš občas strašně pubertální vyjadřování. A to sem si poslední dobou říkal, že se chováš jakž takž v pohodě..

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu snad sám nevěříš co tu píšeš, chtěl bych vidět, když by to udělal gólman AC, jak bys tu potom napsal: Naprosto zasloužená červená karta. To se netýká jenom Interu, kdyby se to stalo i Juve nebo AC, tak napíši, že redka je přísná, i kdyby hráli proti Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkm ale že měl dostat červenou a ani nepíšu o otmhle zákroku protože sem ho ani neviděl asi ste mě blbě pochopili já to myslel tak že když hráč fauluje v pokutovým uzemí že by měl dostat kartu a ne že se bude kopat jenom penalta ale taky jasný že podle toho jak byl ten faul brutalní třeba když mu podrazí nohy tak žutá + penalta a ne jenom penalta prostě jenom říkám že je to kolektivní hra a když hráč udělá chybu tak by měl i on dostat trest a pro tým by měl bejt trest ta penalta jinak na toho Albila jsem neragoval ale an tohle penalta by měla bejt dostatečnej trest a né ještě vylučovat. Takže srry asi ste mně blbě pochopili...

Reagovat
smazaný uživatel

OK.

Reagovat
smazaný uživatel

Muslera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inter to otočí 2:1

Reagovat
Rudy

Kez by. Neverim. Lazio tam jeste neco da. Remiza bude uspech.

Reagovat
cresposuper

Ak dal červenú Juliovi, tak mal dat aj teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, redka na Júlia byla sice strašně přísná, ale toto nebylo na červenou vůbec, nebyl posledním hráčem.

Reagovat
cresposuper

Javier ho už obišiel a hned by si mohol posunút loptu a strielat. Tiež golova šanca.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale určitě ne na červenou kartu, žlutá byla fér.

Reagovat
cresposuper

žltá + priamy kop / červená + penalta. Mne to príliš spravodlivé nepríde, kedže tie šance boli približne rovnaké.

Reagovat
smazaný uživatel

Javier neměl před sebou prázdnou bránu, to hráč Lazia měl (nevím už, kdo to byl). Redka mě naštvala, že ji dal, ale Garrido by si ji nezasloužil. Takových zákroků bývá ve hře více, kdyby měla být za každý takový červená, tak je skoro v každém zápase. Můj názor, nemusí to být pravda.

Reagovat
Pinturicchio

Je to pravda, vždyť Zarate stál sám před golmanem, Zanetti byl na hranici 16-tky, úplně z úhlu.

Reagovat
cresposuper

Pozeral som to teraz z opakovačky a asi máte pravdu, som asi moc frustrovaný Juliom...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě, taky se mi to občas stává, že jsem mírně neobjektivní, protože poškodí toho, komu fandí (u Arsenalu bohužel celkem často, protože to není výjimečné).

Reagovat
Pinturicchio

Vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Wízlýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná

Reagovat
Yanek

Tak tohle byla moje chyba!

Reagovat
smazaný uživatel

Ses díval?

Reagovat
Yanek

jo!

Reagovat
cresposuper

Jooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

FANTASSSSSSSSSSSSSSSSTICCCCCCCCCCCCCCCKEEEEEEEEEEEEEEEEeeee

Reagovat
smazaný uživatel

hm trefil to pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

hm trefil to pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm klobuk dole

Reagovat
Yanek

BALZARETTI!!!

Reagovat
cresposuper

Perfektne bojujeme, len tak dalej!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak a ešte jeden

Reagovat
One-Real

Palermo 2:1 shit. Takhle to zbytečně zase ztratit.

Reagovat
cresposuper

Castelazzi

Reagovat
Yanek

BOVO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

neapol zase kopal penaltu...ake prekvapenie

Reagovat
smazaný uživatel

Veď bez tých penált by neboli tam kde sú. Oni ich kopú takmer pravidelne.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, to iste plati aj o AS

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálne sme v jasnej výhode my. Len sa potrebujeme dostať do vápna, spadnúť, penalta, gól, 2:1 a udržať.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovou taktiku nevidím při současné formě obranné hry jako reálnou. Ale i když jsme v deseti, tak super výkon, snad to tým více semkne. Ale za takového stavu by snad i remíza byla hratelná, ale samozřejmě vůči Neapoli by bylo lepší vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ta Neapol prohraje a my vyhrajem tak už to bude dobře rozehraný snad se to rozhodne co nejdřív at je čas na věci kolem klubu např by se měl pořešit odchod Odda,Sokratise + ty smlouvy...

Reagovat
Yanek

Nevim proč Odda, je to dobrý náhradník s minimálním platem. Jako druhá možnost ideální. Sokratis ještě šanci zaslouží. Daleko radši bych vykopal Antoniniho, Boneru.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím ja bych radši toho boneru nechal může hrát střed i kraj a Oddo byl taky dobrej ale už mě tam prostě nepasuje a Sokratis to nevim toho bych nechal kdyby Nesta skončil ale myslim si že Oddo,SOKRATIS?,Legrottaglie tomu nemaj co dát a Sokratis se zdá dobrej ale Allegri mu asi moc nevěří Sokratise bych asi poslal někam na hostovačku kde by si zahrál a ukázal se co v něm je...

Reagovat
Yanek

Tak Odda pouštět jenom proto, že ti tam nepasuje Sokratis jedině na kraji, stopera hrát nemůže, takže buď by dostal šanci ještě tam a ukázal by se, nebo nazdar. Bonera je sice univerzál, ale je to průměrák, když hraje na beku tak si svoje dozadu odběhá a nepřidá nic navíc. Na stoperovi kupí chyby. Věk nic moc. Legro odejde.

Reagovat
Yanek

Nagatomo tam slušně jezdí dneska..

Reagovat
cresposuper

Posledné zápasy mu celkom idúm ale aj tak nechápem, prečo nehrá Chivu.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi kvůli těm dvěma červeným z předchozích zápasů, jinak mě nenapadá proč.

Reagovat
smazaný uživatel

Už pravidelne má najviac nabehaných metrov.

Reagovat
smazaný uživatel

Giaccherini. Alespoň to mi dělá radost, snad to neskončí tou remízou.

Reagovat
Tomanatura

Já už asi nikdy NIKDY NIKDY nebudu kritizovat žádného hráče, jelikož on se mi pak vysměje do huby.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo konkrétně?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Sneijdera že?

Reagovat
Shevchenko

Cerci

Reagovat
terry

Konečně se trefil. Škoda, že to posral Cesar.

Reagovat
terry

Teda jestli jde o toho Sneijdera.

Reagovat
Tomanatura

Jde o Cerciho

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Eto´o je opravdu neskutečný, nedokážu si představit, jak by hra o deseti vypadala bez něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Dejan střídá, ale snad se Mariga předvede, nejlépe gólem a výbornou defenzivou.

Reagovat
terry

Tohle mi musí dělat Janov schválně. Já se celou sezónu poctivě koukám, pokud to jde, na každej zápas, pak dva vynechám a ono hned padne tolik gólů. Achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

4:2.

Reagovat
cresposuper

gooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto neeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Yanku, sakra, vypni ten Inter s Laziem

Reagovat
Yanek

ok, vypínám a jdu na Neapol.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to neotočila i Neapol hele

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dá Cavani ještě 2 góly, tak by mi to nevadilo

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlíp z penalt

Reagovat
smazaný uživatel

To mi je úplně jedno, mě jde o fantu Navíc Palermo by se na nás dotahovalo v tabulce. Tam je to jedno s druhým

Reagovat
smazaný uživatel

Eto´oooooooooooooooooooooooo

Reagovat
panca

sice z prdele klika, ale nejlepsi hrac serie a

Reagovat
cresposuper

Samy Neviem si predstavit ako by sme hrali bez neho .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On Inter chce fakt prodat Sneijdera nebo to je jenom nějakej mediální blábol? Nevíte někdo o tom něco víc?

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole on podklouzne , to je v prdeli

Reagovat
Rudy

vsichni svati fandi Interu hlavne nedostat gola a 3 body muzou byt nase

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon tam asi spal.

Reagovat
smazaný uživatel

INTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Reagovat
smazaný uživatel

jaaj mohlo byt 2-2

Reagovat
smazaný uživatel

Pískej konec.

Reagovat
smazaný uživatel

POMEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Pinturicchio

Ta Bologna už začíná být pěkně trapná.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tam stalo?

Reagovat
Pinturicchio

Jejich poslední výsledky se staly.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak, já přeji Ceseně, takže jsem dost rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Viola a Cerci

Reagovat
smazaný uživatel

mauro do riti

Reagovat
smazaný uživatel

To je atmosféra

Reagovat
Shevchenko

To mi neříkejte, že tam Laziu něco nepadne, dělají si to absolutně co chtějí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mauri redka

Reagovat
smazaný uživatel

-priama takmer v strede ihriska

Reagovat
smazaný uživatel

Počet hráčů srovnán.

Reagovat
M11

jak se Mauri muze jeste divit

Reagovat
smazaný uživatel

je ten mauri normalny? teraz ked mame tlak...

Reagovat
Shevchenko

To je chuj

Reagovat
cresposuper

? Dotkol sa ho vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsem dobře viděl, tak bez šance hráč míč setnul Nagatoma zezadu. Jedna z těch přísnějších červených, asi vykompenzování za Julia, nevím.

Reagovat
cresposuper

Ja som to videl približne, len mi to strašne seká, tak som nevidel , či ho aj trafil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, vyvozoval jsem z podobných podmínek. Brácha něco stahuje a nedá si říci, tak přenos nejede zrovna po másle.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
Antijuve

Jasná červená.Mauri se po motorové myši ohnal a to pískal faul na něj.Prostě vůl, ale tím lépe pro nás.

Reagovat
Tomanatura

Tomanatura má ve fantě 3!!!!! hráče, kteří dneska dostali červenou kartičku. Bravo!

Reagovat
Slejdy

aj tak vyhrajes 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna když máme tlak tak Mauri udělá takovou blbost takovu hloupost

Reagovat
Pinturicchio

Ty jsi blb jako zvon, Mauri . Jinak klasika ve Fantě, hraju s Interistou ( který ještě nedal sestavu ) a hráči, kteří dnes skorovali:

2x Di Michele, Sneijder, Eto'o. To zas bude kotel.

Reagovat
smazaný uživatel

radu, ledesma, mauri, matuzalem-klucovy hraci, ktorym vsak chyba disciplina

Reagovat
smazaný uživatel

Bresciano konečně dolů

Reagovat
smazaný uživatel

tie lopty co straca mauro uz ani nepocitam

Reagovat
smazaný uživatel

No Nagatomo za tento zápas zatím jednoznačně

Reagovat
smazaný uživatel

Libore

Reagovat
smazaný uživatel

No tak trošku i to štěstíčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Kožak brvno

Reagovat
Yanek

Palermo ten tlak neustojí, Neapol do nich buší jak do nevim čeho...

Reagovat
10

výsledky zatím super, až na AS

Reagovat
Godwinson

Špatné výsledky zatím, až na Janov a Parmu.

Reagovat
M11

Kozak

Reagovat
smazaný uživatel

ach jaj, ten inter ma viac stastia jak rozumu

Reagovat
cresposuper

Obi

Reagovat
Shevchenko

Kozaaaaaaaak

Reagovat
Yanek

Kde je vůbec Jajinek? vždyť ten vidí snad každý zápas Interu...

Reagovat
smazaný uživatel

rocchi je spat

Reagovat
smazaný uživatel

Malonga.

Reagovat
smazaný uživatel

To by nás ještě mohlo mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

muslera

Reagovat
Yanek

Hernandez

Reagovat
smazaný uživatel

kurva co si to ten Dias obul? dneska už podruhé

Reagovat
smazaný uživatel

aspon ze udine prehrava 0-2

Reagovat
M11

AMAURIIIII

Reagovat
10

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

Reagovat
panca

vidim kozaka po druhe a zase rozdva lokty

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, je z neho viac skody ako osohu

Reagovat
Pinturicchio

OT: Chlapi, vím, že už jsem se na to ptal, ale kolik těch výměn můžu ve Fantě udělat? A počítají se i výměny s někým ( hráč za hráče )?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam, uffffffffff

Reagovat
smazaný uživatel

no nic, posrali si to sami

Reagovat
FORZAMILAN

..........grazie Palermo...........

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

2.najlepší zápas tejto sezóny po zápase Bayern vs Inter...

GRAZIE RAGAZZI

Reagovat
10

večer musíme na -5 a příští týden na Laziu o všechno...FORZA JUVE

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
cresposuper

Grazie ragazzi, Per sempre Inter

Reagovat
Tomanatura

Amauri je neskutečný.

Reagovat
cresposuper

Ako ste dnes hrali?

Reagovat
Tomanatura

Relativně dobře, Everton se na nic nezmohl Pokud myslíš Violu, tak nevím, nenašel jsem stream.

Reagovat
cresposuper

Violu, Violu. Ani som nevedel, že fandíš Manchesteru. Ako tipuješ zajtra Bocu?

Reagovat
Tomanatura

Spíš prohraje, nehraje Riq, Viatri, Mouche ani Chavez. Nevěřím, jenom doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!!! Inter tato vyhra neznamena nic vecer vyhrame a je to 8 bodov!!!FUCK YOU INTER!!! MILAN CHAPIONE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi jinačí frajer ...

Reagovat
smazaný uživatel

Už Tvůj nick vypovídá o dlouhodobé náklonnosti k AC.

Reagovat
smazaný uživatel

8 bodov je proste vela a priznajme si AC vyhra titul

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jsem ale nereagoval, šance, že Milán vyhraje titul, je poměrně vysoká.

Reagovat
Mihal

máš nejaký komplex a snažíš sa ho riešiť tu?

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Pinturicchio

300. pro dnešní vítězství Juventusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurnik musím si to opravdu více hlídat.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
DelPiero137

Alex este jeden nech je to hattrick : http://www.youtube.com/watch?v=vTgHL5_AvAY

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele