Serie A - preview 31. kola: AC Milán hájí vedení

02.04.2022, 09:56, aktualizováno 04.04.2022, 09:17
Previews
Olivier Giroud (© AFP)
AC Milán hájí vedení a v pondělí večer může konkurenci znovu odskočit, potřebuje k tomu doma porazit Bolognu. Janov nastartoval dlouhou sérii bez prohry, před reprezentační pauzou se mu povedlo vyhrát a na to potřebuje navázat ve Veroně proti Hellasu...
Hellas Verona - Janov CFC  (pondělí 18:30)
V pondělní dohrávce se představí také celky Hellasu a Janova, jejichž předchozí tři zápasy skončily pokaždé remízou. Veronský celek bude papírovým favoritem, nicméně ho čeká soupeř, který nutně potřebuje body, aby se zachránil.

Už to není ten Hellas, který od poloviny ledna pravidelně vyhrával. Forma Tudorových svěřenců se zasekla a před reprezentační přestávkou si Hellas zapsal pouze bod v Empoli. Veronský celek si tím zkomplikoval případný boj o evropské poháry a zůstává přesně ve středu tabulky na desátém místě.

Mnohem větší váhu má zápas pro hostující FC Janov. Grifové bojují o holé přežití a ve Veroně potřebují nutně bodovat. V předchozích osmi kolech se jim to pokaždé podařilo, nicméně hned sedm nerozhodných výsledků v řadě moc Grifony neposunulo. Vyhrát se podařilo až před reprezentační přestávkou, kdy Janov jedinou brankou Manola Portanovy skolil Turín. Pro trenéra Blessina to byla důležitá výhra, která vlila Janovským novou krev do žil. Blessin doufá, že jeho tým na výkon naváže a z města Romea a Julie si odveze nějaké body. Janov ztrácí po třiceti kolech na nesestupové pozice tři body.

Oba celky hlásí několik absencí. Na straně Hellasu nebudou hrát Dawidowicz, Pandur, Retsos, Frabotta a Lasagna. Podobná situace panuje i v táboře Grifonů a kouč Blessin nemůže počítat s Cambiasem, Vanheusdenem, Buksou, Czyborrou a Ostigardem.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipó - Šutalo, Gunter, Ceccherini - Faraoni, Tameze, Veloso, Casale - Barák, Caprari - Simeone
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Frendrup, Bani, Maksimović, Vasquez - Sturaro, Badelj - Gudmundsson, Amiri, Portanova - Destro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.41 - 4.29
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - Bologna FC  (pondělí 20:45)
Až v pondělí se do ligových bojů zapojí vedoucí AC Milán. Svěřenci trenéra Stefana Pioliho přivítají Boloňu a nic jiného, než tři body neberou. Boloni se dlouhodobě nedaří, zatím ale zůstává dostatečně daleko od sestupových příček.

Osm kol před koncem soutěže drží AC Milán veškeré triumfy a pokud zbylé zápasy vyhraje, bude po jedenácti letech slavit Scudetto. Osm zápasů je ale ještě hodně a Rossoneri si to dobře uvědomují. "Vím, že mám zodpovědný tým, který si uvědomuje současnou situaci a dělá vše pro to, aby úroveň koncentrace a motivace byla vysoká. Nesmíme se nechat ovlivnit výsledky našich soupeřů a pro naše zápasy potřebujeme veškerou energii," prohlásil na tiskové konferenci Stefano Pioli.

Milán před reprezentační přestávkou udolal 1:0 Cagliari a nejtěsnějším výsledkem zvítězil potřetí v řadě. Mnozí by si dokázali představit přesvědčivější výhry, na druhou stranu důležitější jsou v tuto chvíli tři body. Otázkou také je, jak si domácí povedou po reprezentační přestávce. "Nemyslím si, že by přestávka mohla naší bilanci změnit. Kalendář bude pro všechny velmi komplikovaný, nás čekají týmy, které mají velkou motivaci a technicko-taktické schopnosti. Jsem ale přesvědčen, že náš tým je psychicky i fyzicky připraven," dodal Pioli.

Boloňa se pokusí na San Siru překvapit, což se ji v minulosti několikrát podařilo, naposledy však v roce 2016. Od té doby vyhráli Rossoneri jedenáct vzájemných zápasů z dvanácti. Letos na sebe oba celky narazily koncem října a byla z toho výhra AC Milán 4:2. Dočkáme se brankových hodů i na San Siru?

Rossoblu nemají dobrou formu a vyhrát ligový zápas dokázali naposledy v únoru proti Spezii. Hosté mohou být na dvanáctém místě tabulky zatím v klidu, ale myslet si, že je záchrana hotovou věcí by se nemuselo vyplatit. Boloňa má na osmnáctý Janov jedenáctibodový náskok.

Milánu se sice vyprázdnila marodka, ale někteří hráči ještě nejsou připraveni odehrát celé utkání. Jedinou potvrzenou absencí je každopádně stoper Kjaer. Na straně Boloni zase chybějí De Silvestri, Kingsley a Dominguez. Přítomen nebude ani trenér Siniša Mihajlović, který podstupuje další léčbu leukémie.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Maignan - Calabria, Kalulu, Tomori, Theo Hernández - Tonali, Bennacer - Messias, Kessié, Leao - Giroud
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Soumaoro, Medel, Theate, Hickey - Schouten, Svanberg, Dijks - Orsolini, Arnautović, Soriano
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 4.87 - 9.92
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - Empoli FC  (neděle 12:30)
Ozdobou nedělního programu bude samozřejmě ostře sledovaný duel mezi Juventusem a Interem, ale ještě o pár hodin před Derby d‘Italia ochutnáme jiné derby. Derby dell‘Arno, tedy toskánský souboj mezi Fiorentinou a Empoli.

Ono to možná nadsazeně, poloviční útok. Mimo hru totiž dost možná bude jen jeden hráč, polský kanonýr Krzysztof Piątek, který dal doposud "jen" 6 branek. Jenže zbylí mužové, kteří dorazili zacelit mezeru po odchodu Dušana Vlahoviće, jsou zatím v gólovém vyjádření hodně pozadu. Trojice Cabral, Ikoné a González, na níž je upřena největší pozornost, se dohromady zmohla jen na čtyři branky!

To jsou pro trenéra Italiana rozhodně nemilé zprávy a mladý kouč musí doufat, že bude mít polskou hrozbu k dispozici co nejdřív. Z pěti posledních soutěžních duelů totiž Fialky vyhrály jen jeden. V minulém kole ještě před pauzou si díky trefě Torreiry ale rozdělily body s Interem. Empoli je na tom s absencemi početně ještě trochu hůř. Schází mu totiž dlouhodobě zranění Haas s Marchizzou a mimo hru je taky vykartovaný bek Parisi.

Empoli se v toskánském derby nedaří a zejména když hraje ve Florencii, ale je fakt, že poslední dva střety na domácí půdě vyhrálo. Tým trenéra Andreazzoliho však v tomto kalendářním roce nevyhrál ještě ani jednou a jarní část sezony mu vůbec nevychází. Teď se pohybuje až kolem 13. příčky s devítibodovou ztrátou na desátý Hellas.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Odriozola, Milenković, Igor, Biraghi - Castrovilli, Torreira, Bonaventura - González, Cabral, Ikoné
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vicario - Stojanović, Romagnoli, Luperto, Cacace - Zurkowski, Asllani, Bandinelli - Bajrami - Pinamonti, Di Francesco
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.37 - 5.89
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Neapol se stále přetahuje s milánským AC o první místo a nepříjemně na něj dotírá. Tentokrát jí ale los nadělil velmi těžkého soupeře. Jak na tom Spallettiho hoši jsou opravdu, se ukáže v Bergamu. Atalanta totiž pořád nevzdává boj o Ligu mistrů.

A to přesto, že na ni už poměrně výrazně ztrácí. Má sice oproti Juventusu výhodu v tom, že odehrála o jedno utkání méně než turínský gigant, ale množství pádů a nevyrovnaných výkonů se projevilo. Orobici na čtvrté místo ztrácí v tuto chvíli už osm bodů a oproti Juve navíc pokračuje jejich cesta pohárovou Evropou. Poslední dobou se ale přesto zdá, že jejich forma se postupně vrací do normálu.

Tým z Bergama neprohrál od neslavné porážky s AS Řím jediné utkání, třikrát vyhrál a jen jednou remizoval. Po zklamání z dělby bodů v utkání proti Janovu se každopádně trochu vzchopil i útoku a kromě třetího čistého konta v řadě Atalanta dala aspoň jednu branku do sítě Leverkusenu a Bologně. Atalanta letos sice patří k nejhorším týmům v domácím prostředí (jen sedm týmů doma uhrálo méně bodů!), ale proti Neapoli si obyčejně umí poradit.

Gasperiniho celek nechal všechny body Neapoli jen třikrát za posledních 10 let! A velmi často se bylo na co dívat, protože když se do sebe pustí tito pohároví účastníci, kteří patří k těm nejofenzivnějším týmům Serie A, pak se to jen málokdy obejde bez dramat a branek. Diváci se gólů nedočkali jen jednou od roku 2007!

Tentokrát to ale pro Atalantu bude velká výzva, protože Neapol letos vládne primárně v obraně. Její defenziva je v podstatě neprůchozí, protože s dvaadvaceti inkasovanými góly je tou zcela nejlepší v Itálii.

Trenér Luciano Spalletti přesto nemá klidné spaní. Musí se totiž obejít bez vykartovaného střelce Victora Osimhena. Místo něj zřejmě nastoupí novopečený tatínek Dries Mertens. Mimo hru jsou také Rrahmani, Ounas, Anguissa, Di Lorenzo nebo Meret. Atalanta vytáhne do boje bez Zapaty, Mirančuka, Tolóie a Iličiće.

Neapol pořád zůstává v intencích Scudetta a po milánských týmech se stala zřejmě nejvážnějším adeptem na titul. V současné době jí i přes několik zaváhání schází jen tři body na čelo. A to primárně proto, že klíčový duel s AC prohrála. Od té doby ale ve dvou duelech vyhrála vždy 2:1 a dál udržuje minimální odstup.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Musso - Djimsiti, Demiral, Palomino - Hateboer, Freuler, De Roon, Zappacosta - Koopmeiners, Malinovskyj - Muriel
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Mario Rui, Juan Jesus, Koulibaly, Malcuit - Lobotka, Fabián Ruiz - Politano, Zieliński, Insigne - Mertens
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.34 - 3.57
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Udinese sice minulé domácí utkání s Cagliari prohrálo, když se z penalty prosadil kanonýr João Pedro, ale není příliš pravděpodobné, že by se historie opakovala. Sardinský celek totiž v Udine ještě nikdy dvakrát po sobě nevyhrál.

Zebrám z Udinese nadělil los v minulých týdnech před reprezentační pauzou hodně těžké soupeře, ale Cioffiho tým si poradil nad očekávání. Hrál sice s AC Milán, Laziem, jeho městským rivalem nebo Neapolí jen za posledních pět utkání, ale přesto si připsal jen jedinou porážku! V minulém kole nestačil na Neapol, což se dá pochopit. Zároveň ale ukázal, že se umí prát a nemá se za co stydět ani tehdy, když dorazí velké jméno. Což mu v neděli odpoledne nehrozí.

Cagliari totiž urputně bojuje o záchranu a zatím se pořád vznáší jen těsně nad propastí. Ani mírné zlepšení, které jsme zaznamenali na přelomu ledna s únorem, nedokázalo dostat Mazzarriho celek výš než na současné 17. místo. A může za to především série tří prohraných duelů v řadě s hrozivým skóre 0:6. Probudí se jeho střelci právě v Udine?
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Padelli - Becao, Nuytinck, Zeegelaar - Molina, Pereyra, Walace, Makengo, Udogie - Pussetto, Beto
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Goldaniga, Lovato, Carboni - Bellanova, Grassi, Baselli, Deiola, Dalbert - João Pedro, Keita
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.40 - 4.42
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - AS Řím  (neděle 18:00)
Sampdoria bude muset ještě pořádně zabrat aby mohla v dohledné době mít pocit, že se zachrání. První překážkou za třemi body po reprezentační pauze se ale stane AS Řím, který si v minulém kole podmanil rivala z Lazia.

Klub pojmenovaný po janovském státníkovi a admirálovi Andreovi Doriovi prošel v nedávné době spoustou změn, které zasahovaly všechny jeho vrstvy, od hráčského materiálu až po vrcholový management či dokonce vlastníka. Většina těch změn byla vynucená a zatím neměla na chod klubu pozitivní dopad. Zatímco se prezident Marco Lanna snaží postavit na nohy klubové finance a jeho strukturu, tak nedávno navrátivší se trenér Marco Giampaolo dělá maximum na hřišti.

Jenže se mu to moc nedaří. Doria prohrála rovnou sedm z posledních deseti ligových klání a zůstává až na patnáctém místě. V neděli navečer se utká s římským AS, které naopak nevzdává boj o Ligu mistrů. Doma s ním ale prohrála jen dvakrát za posledních deset let, což je rozhodně úspěšná bilance.

V barvách domácího týmu se utkání nebude týkat Gabbiadiniho s Damsgaardem, i když se dánské křídlo už pozvolna zapojuje do přípravy. Římané vyběhnou na trávník stadionu Marassi bez Spinazzoly a menší zranění si z reprezentace přivezl i Zaniolo.

A na tenhle stadion se už moc těší Lorenzo Pellegrini. Prostředí janovského stánku Marassi má pro římského kapitána osobní význam, protože právě tady se 6. prosince 2015 dočkal své historicky první branky v Serii A. Partu kolem římského rodáka čeká náročné období, protože AS nestačí současné šesté místo v lize a zároveň si vytyčilo jako cíl vyhrát Konferenční ligu. A hned první překážka s sebou nese auru tragédie.

Když se AS s norským překvapením Bodo/Glimt utkalo ve skupině na zmrzlém severu, fatálně selhalo. Dostalo šest branek a jednalo se o jeden z nejhorších pohárových zápasů v dějinách AS. Což už něco znamená. Ještě před výletem do Norska ale Giallorossi chtějí navázat na úspěšné derby před přestávkou a odvézt si tři body i z Janova.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Yoshida, Ferrari, Murru - Candreva, Ekdal, Thorsby - Sensi, Sabiri - Caputo
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Mancini, Smalling, Kumbulla - Karsdorp, Cristante, Sergio Oliveira, Zalewski - Pellegrini, Mchitarjan - Abraham
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.70 - 3.90 - 1.79
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Juventus FC - Inter Milán  (neděle 20:45)
Očekávané střetnutí Juventusu s Interem, známé jako Derby d'Italia půjde opravdu o hodně. Oba celky se nevzdávají šance na titul, ale aby se přiblížily vedoucímu Milánu či s ním alespoň udržely kontakt, potřebují vzájemný duel vyhrát. Je jisté, že z tohoto duelu mohou těžit vedoucí AC Milán či druhá Neapol.

Derby d'italia mezi Juventusem a Interem patří k nejprestižnějším a nejsledovanějším zápasům v celé Itálii, ba dokonce na světě. Rivalita těchto velikánů má dlouhou historii a je jasné, že přitáhne zájem diváků i tentokrát, zvláště, když oba týmy mohou usilovat o Scudetto. "Je těžké říci, kdo je favoritem, ale myslím, že Inter společně s Neapolí a Milánem patří mezi kandidáty na zisk Scudetta," řekl domácí trenér Allegri, aniž by zmínil Juventus. Kouč "Staré dámy" se vytrvale brání pozici favorita a to navzdory faktu, že Juve dělí od prvního AC sedm bodů. Jeho prioritou je údajně zisk čtvrtého místa a kvalifikace do Ligy mistrů.

Juventus ztrácí na vedoucí AC Milán sedm bodů a klub jeho formátu se musí pokusit zaútočit na titul, navzdory tomu, co jeho kouč hlásí. Bianconeri mají víc než slušnou formu. V Serii A neprohráli už šestnáct zápasů v řadě a pokud by porazili Inter, posunuli by se na třetí místo. "Zítra budeme muset proti italským šampionům předvést skvělý výkon, porazit je a upevnit si čtvrté místo. Remizovali jsme v Miláně, v Superpoháru prohráli, tak teď by mohla přijít řada na nás," prohlásil trenér Allegri.

Plán na obhajobu mistrovského titulu dostal v uplynulých týdnech vážné trhliny. Inter od začátku února vyhrál v Serii A jen jeden zápas a postupně se propadl až na třetí příčku. "Bude to velmi důležité a myslím, že neexistuje lepší zápas, který by dal okolí tak silný signál. Ztratili jsme teď hodně bodů, přestože výkony byly dobré a dobře víme, že s agresivní hrou a odhodláním musíme odehrát skvělý zápas proti výtečnému soupeři," nechal se slyšet Simone Inzaghi. Milánský kouč byl s výkony svých svěřenců v uplynulých kolech spokojen, avšak dosažené výsledky jej zklamaly.

Inzaghi stále věří v obhajobu Scudetta. "Máme před sebou devět finálových zápasů a začínáme proti Juventusu," dodal kouč Interu. Pokud by Nerazzurri v Turíně nevyhráli a AC Milán porazil Boloňu, byl by rozdíl mezi oběma celky už devítibodový s tím, že Inter má stále jedno utkání k dobru.

Vzájemné zápasy mají dlouhou historii a nedělní duel nemá favorita. Juventus se potká s Interem už potřetí v této sezoně a zatím nevyhrál, což na tiskové konferenci zmínil i Max Allegri. Dočká se Juventus po necelém roce znovu vítězství, nebo si tři body odveze Inter?

Co se týče absencí, škodná je jen jedna strana. Juventusu nadále schází Federico Chiesa, jehož zranění dost možná stálo Itálii postup na světový šampionát. Mimo hru jsou i Weston McKennie, Kaio Jorge či potrestaný Luca Pellegrini. Pro Allegriho je jistě dobrou zprávou návrat Paula Dybaly, jenž by měl v ofenzivě zaujmout místo vedle Dušana Vlahoviće.

Pokud jde o absence, v tomto směru bude mít Inter jednoznačně výhodu, protože na Allianz Stadium se představí v plné síle. K doléčení neduhů posloužila Inzaghimu reprezentační přestávka a na neděli může nasadit to nejsilnější.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Danilo, De Ligt, Chiellini, Alex Sandro - Cuadrado, Zakaría, Locatelli, Rabiot - Dybala, Vlahović
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D'Ambrosio, Škriniar, Bastoni - Dumfries, Barella, Brožović, Calhanoglu, Perišić - Džeko, Lautaro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.02 - 3.34 - 2.54
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Spezia Calcio - Venezia FC  (sobota 15:00)
Venezia stále doufá v záchranu, i když poslední dobou se týmu z Benátek hrubě nedaří. S nadějí se proto upíná k prvnímu sobotnímu utkání 31. kola, kdy se ukáže na půdě Spezie. Na stadionu Alberto Picco taky nevládne zrovna optimistická nálada.

Celek z La Spezie schytal těsně před reprezentační pauzou debakl od Sassuola a zejména obrana si tohle utkání za rámeček nedá. Brankář Provedel totiž inkasoval čtyři branky a spolu se svým týmem nedokázal navázat na předchozí výhru s Cagliari. Celkově už Spezia dostala 54 branek, což je třetí nejvyšší číslo v lize. Dosáhla na něj mimo jiné i Venezia.

Ta se ale nemůže tolik spoléhat na útok, protože v porovnání se Spezií (31 vstřelených gólů) jich Venezia dala o šest méně. V posledních pěti ligových duelech se prosadila jen třikrát a tak se není čemu divit, že z těch pěti utkání vytřískala jen jeden bod. Venezia jich má na kontě celkově jen 22, což jí nyní stačí až na předposlední místo. Na druhou stranu, Spezia doma Venezii od roku 2000 ještě ani jednou neporazila.
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Amian, Erlić, Nikolaou, Reca - Maggiore, Kiwior, Bastoni - Gyasi, Manaj, Verde
Venezia FC - pravděpodobná sestava:
Mäenpää - Ebuehi, Caldara, Ceccaroni, Haps - Ampadu, Vacca - Okereke, Aramu, Nani - Nsamé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.24 - 3.32 - 3.59
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - US Sassuolo  (sobota 18:00)
Sassuolo jezdí do hlavního města jen s velkou nechutí, protože domů se vrací s body jen málokdy. V případě Lazia se mu to povedlo doposud jen dvakrát. Třetí možnost dostane proti týmu trenéra Sarriho v sobotu odpoledne.

Poprvé se oba kluby proti sobě v Římě na slavném stadionu Olimpico postavily v sezoně 2013/2014, odkdy je Sassuolo víceméně stálým účastníkem první ligy. Proti domácímu Laziu se tým vedený koučem Dionisim postavil osmkrát, ale vyhrát se mu povedlo jen ve dvou případech. Pozitivní zprávou však je, že u toho padá pokaždé hodně branek.

Celkově jich v těch osmi utkáních dokázaly oba kluby vyprodukovat už 32 a průměr čtyř branek na zápas rozhodně není špatná bilance. Další branky slibuje i sobotní zápas, na čemž má velký podíl především domácí ekipa. Ta dala doposud už 58 branek, což ji v pořadí nejlepších útoků ligy řadí na druhou příčku za suverénní Inter.

Ani Sassuolo ale nechce zůstat pozadu a dlouhodobě ukazuje, že i jeho ofenzivní baterie hodně utáhne. Dalo totiž jen o tři branky méně než jeho sobotní sok a to přesto, že v zimě jeho kádr opustil Jeremie Boga. Lazio bude mít šanci ukázat, že dlouhodobě cílí na Evropu a především může odpovědět na nedávný výpadek.

Minule se totiž nekonala žádná epická bitva o Řím. Městské derby s AS totiž Lazio absolutně nezvládlo a v prohře 0:3 se proměnilo spíš na fackovacího panáka. Přesto zůstává na solidním sedmém místě a boj pohárovou Evropu ještě zdaleka neodpískalo.

Tentokrát mu budou chybět Pedro s Raduem, zatímco Dionisi si musí poradit bez Toljana, Obianga a Djuričiće. Sassuolo neprohrálo už šest utkání v řadě a čtyři z nich dokázalo vyhrát, včetně minulého výprasku Spezie 4:1.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Marušić - Milinković-Savić, Lucas Leiva, Luis Alberto - Zaccagni, Immobile, Felipe Anderson
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Müldür, Chiriches, Ferrari, Kyriakopoulos - Frattesi, M. López - Berardi, Raspadori, Traoré - Scamacca
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.81 - 5.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Salernitana Calcio - Turín FC  (sobota 20:45)
Třetím a posledním zápasem sobotního programu 31. kola se stane duel mezi potápějící se Salernitanou a Turínem. Hostující Býci sice nemají takové problémy jako jejich hostitel, ale v poslední době posbírali stejný počet bodů.

Salernitana se sympaticky nevzdává a její vedení v čele s protřelým a uznávaným skautem Jižní Ameriky, Walterem Sabatinim, dělá maximum pro naději na záchranu. Kromě povedeného zimního mercata, v němž kádr doznal mnoha důležitých změn, se nová tvář objevila i na lavičce. Respektive staronová, protože trenér Davide Nicola je v Serii A hodně známý. A to především jako muž hasící nepovedené sezony.

Specialista na záchranu by asi byla nálepka příliš silná, ale přesně to je cíl zkušeného trenéra. Od půlky února, kdy se Nicola vrátil do práce, Salernitana posbírala tři body v pěti duelech, přičemž se utkala s velikány jako Juventus, Inter nebo AC Milán. Pro srovnání, Turín dokázal za tu dobu získat rovněž jen tři body.

Tento duel bude hodně poznamenán absencemi, které trápí obě strany. Když sečteme jejich raněné dohromady, dostaneme se už na počet patnácti absencí! Turínští Býci od půlky ledna nedokázali vyhrát a klesli na současné jedenácté místo. V utkání před reprezentační pauzou se stali obětí Janova, kterému k prvnímu vítězství pod novým koučem stačila jediná trefa. Postaral se o ni mladý záložník Portanova a Turínu nepomohlo ani brzké vyloučení domácího obránce Lea Østigarda.
Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Mazzocchi, Gyömber, Fazio, Ranieri - L. Coulibaly, Radovanović, Kastanos - Verdi - Bonazzoli, Djurić
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Berisha - Zima, Bremer, Rodriguez - Singo, Mandragora, Lukić, Vojvoda - Pjaca, Seck - Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.70 - 3.40 - 2.17
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.AC Milán30206456:2966
2.SSC Neapol30196553:2263
3.Inter Milán29179362:2460
4.Juventus FC30178547:2659
5.Atalanta Bergamo29149651:3151
6.AS Řím30156950:3551
7.SS Lazio30147958:4549
8.ACF Fiorentina291451048:3847
9.US Sassuolo301110955:4943
10.Hellas Verona301191055:4742
11.Turín FC29981234:3035
12.Bologna FC29961432:4433
13.Empoli FC30891341:5533
14.Udinese Calcio286121036:4630
15.UC Sampdoria30851739:5129
16.Spezia Calcio30851731:5429
17.Cagliari Calcio305101528:5425
18.Janov CFC302161223:4722
19.Venezia FC29571725:5422
20.Salernitana Calcio28371822:6516

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (305)

Přidat komentář
LesyJePan

Čo vravíte na 4. Radu dresov ?

Reagovat
GEGE

Total humus...jako skoro všechno od pumy...

Reagovat
Milan.B

Cisty hnus...

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Milan.B

Dnes by sa sikli remízy

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes výhra 2:0.

Forza Inter!

Reagovat
Mihal

To by bolo velke. Chcem verit ale po tych poslednych zapasoch to nejako nejde. Ja to vidim pri najlepsom na remizu, co je samozrejme malo. FORZA INTER!

Reagovat
ED91

Bodaj by si mal pravdu a skončilo to 2:0

Reagovat
Zark

a střelec Cuadrado

Reagovat
mastakillah

Tohle je jasnej faul !!!!

Reagovat
mastakillah

Lorenzoooo

Reagovat
mastakillah

Politanoooo

Reagovat
Largo

Daje Roma!

Reagovat
mastakillah

Tohle byla poměrně velká chyba Koulibalyho

Reagovat
mastakillah

Elmaaaas

Reagovat
popltak

Slušná výhra

Reagovat
Furia Ceca

Ani nevím, jestli dneska koukat na derby. Neprodloužení Dybaly a nepostup Itálie na MS ve mě totálně zabil zájem o fotbal – a to že byl tuhle celou sezónu u mě už tak dost malej...

Reagovat
Spalovač šancí

Je ještě Juve - Inter pořád největší zápas v Itálii?

Reagovat
popltak

Inter - AC

Reagovat
didosh

Reagovat
10

ano

Reagovat
DelPiero137

Squadra ma dorazila, rezignoval som absolutne na vsetko. Pre mna je to taka rana ze....

A potom uvidis zostavu a Rabiot v zaklade.

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inter!

Reagovat
mastakillah

Remíz bude ideál

Reagovat
LesyJePan

Prečo? Vyhra Juve je pre Neapol aj AC lepšia.

Reagovat
mastakillah

Ztratí oba, ideální

Reagovat
Inter Eterno Amore

No ešte to naťahujte

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Zark

proč nezpívala Dara?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Inter Eterno Amore

stavím sa, že už sa s Pavlom preto pohádali a bola tichá domácnosť

Reagovat
LesyJePan

Prečo ušetril Lautara?

Reagovat
10

To nevím teda...

Reagovat
cresposuper

A teraz zas Rabiota

Reagovat
Nuno čomes

Však to nebyl úmysl. Nedával bych ani kdyby to bylo na druhé straně. Naopak Rabiot to vždy dohrava vědomě

Reagovat
10

Co je za argument, že to nebyl úmysl?

Reagovat
Zark

zatím docela tempo

Reagovat
cresposuper

Uz to mohlo byt 3-0, Simone vobec nevie a totalne sa mu to rozpada

Reagovat
stuff

Su tu nejaki fans zo sekcie, keri nechcu vyhodit svojho trenera?

Reagovat
cresposuper

Ja ho nechcem vyhodit

Reagovat
stuff

Ta potom sorka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

lautaro dobrá mrdka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vedle Locatelliho? Ne, no ...

Reagovat
Zark

Reagovat
DelPiero137

Tak co Interisty (nie ti normalny), stale je tlacenka Juve? Alebo toto na zltu pre Lautara nebolo?

Reagovat
cresposuper

Bolo, rovnako bol na zltu Rabiotov faul

Reagovat
DelPiero137

Zrovna sa chytili normalny Interisti

Moze byt, ale pre Lautara by to znamenalo redku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

Neni, a preto su na 4. mieste

Reagovat
stuff

Trha mi srdce pozerat na chlapca s vediet, ze ide po sezone prec. Kiezby aspon do zahranicia

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl co to je dneska za zákroky..

Reagovat
Nuno čomes

Kung fu

Reagovat
Mihal

Otazka casu kedy to tam Juve jebne...

Reagovat
Zark

tyvoleee ,ti netuší vubec

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím domácí jasně lepší ...

Reagovat
10

To je strašnej zmrd ten Škriniar, ty jeho fauly mimo hru, už ho měl vyhodit, kdyby neměl imunitu. Komentátor úplně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Mít na stoperu Chielliniho a mluvit (/psát) o soupeřově stoperovi jako o zmrdovi ...

Zároveň pokud sleduješ na Nova sport, tak tihle slovenští komentátoři jsou dlouhodobě už klasika. Vždyť u nich i Lobotka je o parník před Messim ...

Reagovat
10

S tímhle jdi do prdele, nevím proč bych to nemohl psát? Je to zákeřnej zmrd, kterýmu prochází sviňárny jako nikomu jinýmu v lize. Za ty zákroky na Vlahoviće měl být venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Buď slušný, alespoň ty

Těchto zákroků má hodně, v tomhle s tebou nejde nesouhlasit.

Reagovat
10

Protože jsem na tenhle typ "argumentace" už alergickej, zvlášť od rozumných lidí jako ty

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
avicii

Reagovat
10

Co se divíš? Ty jeho prasárny, kdy dá bodyček do boku hráči ve výskoku, kterýho ve vzduchu otočí a ten dopadá nekontrolovaně na zem jsou sviňárna, za kterou bych dával rovnou červenou. Jen u něj všichni rozhodčí dělají, že je to Scott Stevens a v hokeji jsou tyhle těla vlastně čistý.

Reagovat
Nuno čomes

Zase neprehanej s tou cervenou furt je to fotbal.

Reagovat
10

a ty si čomes, no

Reagovat
Nuno čomes

Tady jo no.

Reagovat
avicii

Celkom preháňas podľa mňa no.. Asi aj podľa rozhodcov podľa toho čo hovoríš, keďže až tak často nesledujem seriu..

Reagovat
10

stačí, pokud to sleduješ dneska

Reagovat
avicii

Ok, hra sa veľmi tvrdo na oboch stranách, príde mi ze tak trosku nezvládas, inak by si to hodnotil u De Ligta trebars

Reagovat
10

a ty by si to hodnotil inak kdybys nebyl Slovák trebars

Reagovat
avicii

A ty Čech bože co to skúšaš.. Ale ok ved mne je to jedno..

Reagovat
cresposuper

Vonku? Pane boze

Reagovat
10

tyvole, vždyť neměl čistej zákrok

Reagovat
mastakillah

To srovnání s Chiellinim sedí

Reagovat
Nuno čomes

Ten byl dobrej no, jak v souboji dostal přes špičku nohy a držel se za holeň.

Reagovat
10

asi jako sedí srovnání Zidana s Rabiotem...

Reagovat
mastakillah

to je hodně na sílu srovnání

Reagovat
10

ano, to si řekl přesně, tzv. srovnání srovnání na sílu

Reagovat
O.Giroud

aj v repre si vsimam, ze nekedy to je taky zmrdik neviem co ho tam v tom Interi ucia

Reagovat
smazaný uživatel

Vlahovic ...

Třeba to dnes urveme tzv. na Allegriho - hrajeme hnus, ale bude to za tři body.

Loca snad bude brzy fit. Dle záběrů př střídání to ale nevypadalo dobře.

Reagovat
Nuno čomes

Odletěl jak papir

Reagovat
smazaný uživatel

A teď ta pochva z Kolumbie, klasika ...

Vlahovic super útočník, kus chlapa, ale tyhle simulace jsou k blití. Samozřejmě Lautaro podobná herečka ...

Reagovat
O.Giroud

tak Lautarovi to clovek aspon veri, ze odleti jak handra

Reagovat
DelPiero137

Dnes to bude 0:3 pre vas, ako s Villarrealom. Druhy polcas si postrazite.

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by

Každopádně nemůžu si pomoct - ale vidět některé hráče (jejich nekvalitu) v takovém zápase jako je Derby d'Italia je až k pláči.

Reagovat
DelPiero137

Bohuzial na lepsie celkovo ta sutaz nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná škoda kam to za cca 20 let nejlepší liga světa dopracovala.

Plus já být nestranný divák, raději mrknu na Bundesligu než SA. Kvalita týmů, návštěvnost, úroveň stadionů ...

Reagovat
DelPiero137

Aj ta atmosfera uz nie je taka, mozno v zapasoch sezony. SA ponukala nieco ine, jedinecne ale aj to sa pomaly vytraca. BL je pre zabavu a nestranneho divaka dobra

Reagovat
lnterista

Koreu místo Dzeka

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě. Rád bych viděl i Caiceda (dýl než 100 vteřin).

Reagovat
smazaný uživatel

PEnaltička

Reagovat
Nuno čomes

Jasná.

Reagovat
stuff

Bazmeg

Reagovat
smazaný uživatel

Tpč jakej faul???????????????????????????????

Reagovat
M11

VOJTA !!!

Reagovat
10

TEKKKKKKKKKKKKK!!!!!!

Reagovat
Zark

Reagovat
Zark

sczszcszsensnyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláte prdel

Reagovat
smazaný uživatel

To je idiot ten rozhodčí

Reagovat
Nuno čomes

To proč neuznal?

Reagovat
stuff

Toto je skurveny bordel dopici

Reagovat
Nuno čomes

Jo no, taky nechápu, proč neuznal ten vlastní gól.

Reagovat
stuff

Suhlas, to bolo uplne mimo. Cele absurdne

Reagovat
Mihal

Rozhodca salamun

Reagovat
PP

to sou věci..

Reagovat
10

tyvole ten to dost nezvládá nejdřív se kkt upískne, pak to radši nechá opakovat...

Reagovat
smazaný uživatel

De ligt vběhl dříve do vápna a zabránil dorážce -> opakování penalty.

Reagovat
avicii

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
stuff

Mrdky vole

Reagovat
Zark

tpčo, to jsou takové kurvy, to není možné

Reagovat
smazaný uživatel

TUREK ODČINIL

Reagovat
DelPiero137

Akoze preco neuznal ten nas vlastny gol a opakuje penatlu? To je origos Talianska komedia miesto druheho polcasu si pusti Fantozziho, bude to ma stastnejsi koniec

Reagovat
cresposuper

Vsak tam De Ligt vletel skor ako ju kopol...

Reagovat
10

to si rozhodčí najde vždycky, když chce, ale ok...ale co pískal pak? proč to nevrátil rovnou, když přeběhl před ním? kde stál při tý penaltě ten idiot?

Reagovat
cresposuper

mal to pisknut hned, ale vsak vo vysledku sa nic nestalo. Spravne rozhodnutie

Reagovat
10

jo, správný rozhodnutí, jen kdyby to bylo na druhý straně, včetně tý samotný penalty

Reagovat
cresposuper

Ani nahodou

Reagovat
10

jo, to jsme viděli naposledy, když byl Dumfries v opačný situaci

Reagovat
DelPiero137

Ako pise 10, on to hned a suverenne odpiskal akoby tam bol offside, faul alebo co. Nemohol vidiet ze De Ligt v behol ale akonahle presla lopta ciaru piskal a vyzeral neoblomne. Az potom zacal riesit co a preco. Proste bordel.

Reagovat
cresposuper

Vsak to asi nevidel a rozhodol na zaklade VARu. A piskal asi faul Calhanoglua.

Reagovat
DelPiero137

Vsak prave, piskal ASI faul Turka ktory ani poriadne nevidel v tej skrumazi. Az potom si to isiel poistit deLigtom kedze fukol ani nevedel co.

Reagovat
M11

Trosku na silu

Reagovat
Salfovic

To není fotbal ale činohra.

Reagovat
Nuno čomes

Hakan

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Měl uznat gól z dorážky, tak klidek

Reagovat
PP

a i ta pentle spíš jo.. Ale rozhodčí z toho udělal grotesku zbytečně.

Reagovat
Koubinhor

To tam zas poslali černokněžníka, slušná bramboračka

Reagovat
smazaný uživatel

Hakaaaaaaaan.

Dát druhou šanci střelci penalty po VARu, když posereš písknutí vymyšleného faulu útočícího týmu - jak italské ...

Reagovat
M11

Skoda ze zakoncujem jak zacci.. ale pozitivni na te PK je ta zluta pro Skriniara.. ten co zakrok na Dusana to faul.. snad na nej Dusan zatlaci..

Reagovat
To som ja

Škriniar s Lautarom už mali byť vonku

Reagovat
Frony

Rabiot taky

Reagovat
Zark

ten je nevyluočitelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by bylo sporné, kdo by šel do výhody

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi zapomněl, že už tomu nešéfuje Moggi

Reagovat
10

ty se dneska pěkně střílíš do vlastních kulí

Reagovat
smazaný uživatel

Vy té pohádce o zlém Morattim stále věříte?

Dobře, má chyba ...

Reagovat
10

na pohádky jsou tady jiný experti

Reagovat
DelPiero137

Ale nieeee Moratti bol svatec?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam si ho ten klaun pomylil s Nicolom nie?

Reagovat
M11

Je to mozne.. tam v tom byl sileny bordel

Reagovat
Nuno čomes

Mate tam tlak, střely, ale nepamatuju si golovku. Tu jedinou vám vyrobil Handanovic.

Reagovat
10

"nepamatuju si golovku. Tu jedinou vám vyrobil Handanovic."

Reagovat
Nuno čomes

Věřím, že většina to jistě pochopí

Reagovat
DelPiero137

Co hraje Dusan za nas, tak na nom stale niekto visi a malo kedy to pisknu. Byt Ronaldom na Dusanovom mieste....

Reagovat
Melchior

Místo toho abysme hráli proti deseti, jdem do druhýho poločasu za stavu 0:1 kvůli gólu v 74.minutě 1.poločasu

Reagovat
lnterista

Koreu prosím...

Reagovat
Nuno čomes

Bylo by dobre.

Reagovat
stuff

Hlavne som necakal, ze budeme o par tried lepsi. To je pozitivne. Kedze atalanta prehrala, tak si mozme dovolit nebodovat aj my. Ale bola by skoda prehrat s dnesnym interom

Reagovat
smazaný uživatel

Perišič dnes na kolotoči

Reagovat
10

Dušan by se skoro mohl probudit, nemůže se nechat takhle vypnout od každýho řezníka v lize...

Reagovat
10

a Paulito už asi před zápasem podepsal Interu...

Reagovat
Zark

jestli tohle Inda vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli faul tak penalta..

Reagovat
Nuno čomes

Tvl Handanovic je každé kolo horší a horší. Příští sezónu už nemůže být jednička.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi na něj dobře vysazený. Mně přijde, že on kdyby šel po kariéře chytat okres do Horní Dolní a ty tam trénoval, tak ho posadíš a dáš do branky raději kužel nebo popelnici.

Opora Handa už není, ale slabina si myslím že také ne.

Reagovat
Recoba Inter

Ojel mu starou.

Reagovat
Nuno čomes

To zase ne, nějaké city mam Ne jen je to proste vidět čím dal tím víc no. Samozřejmě bych byl rad kdyby stále chytal jako buh

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli někde máme slabinu, tak v bráně.

Reagovat
Nuno čomes

A v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho predany zkusenosti a schopnosti z Onany vytvorej monstrum

Reagovat
smazaný uživatel

Bude penalta na tuty

Reagovat
10

bylo to venku

Reagovat
smazaný uživatel

Z prvního záběru jsem viděl kontakt uvnitř, ale na hraně každopádně

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zark

kompenzace?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze záběru jsem viděl kontakt uvnitř.. Uff

Reagovat
Zark

Reagovat
To som ja

Kontakt bol jasne vnútri pokutového územia,ďalší nepochopiteľný verdikt.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak teda? Já ho viděl taky uvnitř

Reagovat
10

Nejlepší výkon v sezoně. To mluví za vše.

Reagovat
Nuno čomes

Jinak Inzaghi klasicky žádná reakce na průběh zapasu. To nemůžeme vydržet. Jeho jediná obhajoba je, že nemá lavičku.

Reagovat
Melchior

Tvl tohle přece nemůžou ustát..

Reagovat
stuff

Dnes ziadna golovka

Reagovat
PP

ted zrovna docela jo..

Reagovat
stuff

No okrem tych, co sme si vypracovali alebo nam inter daroval

Reagovat
10

Reagovat
10

alebo skončili na tyči

Reagovat
10

Už se někdy v historii stalo, že by Rabiot byl nejlepší hráč na hřišti?

Reagovat
DelPiero137

To nevesti nic dobreho

Reagovat
DelPiero137

D'Ambrosio nefauloval?

Reagovat
10

Irrati je magor, tam leží dva hráči a on nechá hrát

Reagovat
Melchior

Darmian taky celkem nešikovně.

Reagovat
stuff

Pici este aj striedanie akotak dava zmysel

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl jak může takhle projít středem..

Reagovat
brenk

Je toto vôbec možné?

Reagovat
Zark

Reagovat
10

to není možný už

Reagovat
Melchior

Ach jo.

Reagovat
Alberto Aquilani

Hral Inter pod Contem niekedy takto? To je na obhajcu dosť nedôstojné. Takto by som si predstavoval hrať Salernitanu.

Reagovat
10

hrál, první sezonu často druhou už dost méně...

Reagovat
stuff

Som myslel, ze karma sa vysantila na Maxovi uz s ponorkou a ty voe to je co toto?!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna vy máte 5 šťastných zápasů na jeden nešťastný ...

Reagovat
DelPiero137

Tuto sezonu to tak veru vyzera, len aby vedela karme kedy sa ma zastavit

Reagovat
10

tuhle sezony vyloženě, no...

Reagovat
stuff

Ved ano, to je vyznam slova karma, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes si vybíráme štěstí na 5 let dopředu. Pokud to dnes zvládneme za 3 body, z příštích 5 zápasů nemůžeme vyhrát žádný.

Reagovat
smazaný uživatel

Barella génius

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas vybornej a Juve az prekvapive tlaci. Ac mistni konzervativci budou prskat (a ani me samotnyho by nenapadlo, ze tohle napisu), tak me dneska prekvapil Rabiot, vzdycky nejhorsi na hristi, nefotbalista, ale dneska odbehal hrozne moc, na par vyjimek se mu dari drzet Barellu zkratka, parkrat mu i ukazkove vypichl v nebezpecnym brejku, balon mu drzi vic nez jindy, parkrat uz i vytvoril sanci (napr pred krasnym uvolnenim se Dusana). To samy vecne odstrkovanej Morata, maka dopredu i dozadu, na obrovskym prostoru. Bravo. Na druhy strane je mi az lito Dybaly, na zacatku to vypadalo, ze to dneska cejti na kopacce, ze se chce ukazat (prvni strela tesne nad, pak volej, lec po odpiskani taky krasne sednul), zkousel v prvni pulce dribling, strelbu, ale pak se trochu vytratil a stejne nakonec bude piskanej, ze uz hraje za Inter.. Neni to nic proti Juve, jen slozeni komplimentu za odmakanej zapas za tym, jehoz fanousci se radi mezi ty nejmene vdecny.

Reagovat
stuff

No ja nevem, mne prisiel Morata nebezpecnejsi pre nas jak pre inter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spis jsem ho chtel pochvalit ze ten odmakanej zapas dopredu i dozadu, ve spojeni Moraty s dnesnim zapasem mi prvni vyskocej tri momenty:v prvni pulce tuknuti z prvni za obranu na Dusana do sance 1v1, dva vydreny souboje na vlastnim vapne a nakonec faul na nej, strela do bloku po pruniku Cuadrada zprava

Reagovat
tr1p

Morata makal az tak dobre,ze vyrobil penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten souboj mohl skoncit jakkoliv a po tom VARu nebejt penalta Moraty, tak bude penalta Sandra. Tohle blby prislapnuti se muze stat kdekoliv na hristi, jestli jsi cetl, psal jsem o tom, ze makal dopredu i dozadu, coz i tenhle smolnej moment dokazuje. Ale jak uz receno, fanousci Juve patri mezi ty nejnevdecnejsi

Reagovat
Zark

když už to nebude za tři body, tak by jsme mohli alespoň zrakvit barellu, škriniara nebo tu tureckou krysu

Reagovat
smazaný uživatel

Dno. I na fanouška Juventusu ...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nuno čomes

Tebe to překvapuje?

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

Co máš proti Barellovi?

Reagovat
stuff

Reagovat
Kapřík

Reagovat
REPLIKATOR

demence

Reagovat
Zark

ten tam chyběl

Reagovat
DelPiero137

Ten rozhodca si robit fakt prdel?

Reagovat
DelPiero137

Tak to je epic, Rabiot najlepsi zapas v Juve a Max ho strieda

Reagovat
smazaný uživatel

Proč toho Džeka nesundal.. Caicedo by aspoň běhal a chodil do soubojů

Reagovat
smazaný uživatel

Ani výška, ani směr, ani razance.

Skvěle, Paulito

Reagovat
smazaný uživatel

Co zas zkouší

Reagovat
Melchior

Asi stejná na De Ligta jako na Dumfriese

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

To je ostuda jak se Juve snaží o tu penaltu.

Reagovat
10

to už bylo dost ze zoufalosti

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Zark

Reagovat
stuff

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Melchior

Samozřejmě pravdu máš, na druhé straně 8 kotoulů Dumfriese netrumfneme. Paradoxně z posledních 3 zákroků nejhůř vypadal loket do zad Vlahovice při posledním zakončení, kterej on sám ani neřešil.

Reagovat
10

Reagovat
stuff

Reagovat
DelPiero137

aj ta ruka D'Ambrosio na Vlahovicovi. Uz aj za toto boli penalty.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

De Light ....

Reagovat
stuff

Sice som najebany, ale konecne mam nejake emocie pri fuciku

Ze take vitazstvo tam tie mrdky oslavuju

Reagovat
smazaný uživatel

Ti vaši oslavovali podobná vítězství proti Spezii nebo Salernitaně ...

Reagovat
stuff

Ak ano, tak mi to pride podobne ubohe

Reagovat
smazaný uživatel

A co maju robit?

Reagovat
stuff

Ospravedlnit sa a zatlieskat vlastnym fanusikom

Reagovat
smazaný uživatel

Omluvit se za co? Že na hřišti nejhodnotnějšího klubu v Itálii a týmu, který vyhrál 9 z posledních 10 sezon byli i přes prohru horší? Že vyhráli na půdě úhlavního rivala v největším italském derby?

Nebuď směšný. Dnes jste byli lepší, ale nemůžeš říct, že jste spálili 8 tutovek a my dali gól z jediné střely ...

Reagovat
stuff

Za hanebny vykon proti timu, ktory je za nimi v tabulke. Pri obhajobe titulu.

A presne to, co pises povedat praveze mozem. Ak by nepiskol var penaltu a prehrali by ste 5-0, bolo by to odpovedajuce dianiu na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 ...

Rozhodně ne.

"Za hanebny vykon proti timu, ktory je za nimi v tabulke. Pri obhajobe titulu." - Za těch 9 sezon, kdy jste obhajovali titul, jste nikdy nepodali 'hanebny vykon'? A pokud ano, omlouvali se hráči fanouškům?

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inter!!!

Reagovat
Mihal

V suchom triku

Reagovat
Nuno čomes

Psát o Skriniarovi jako o zmrdovi a mít na stoperech ultra simulanty Chielliniho a de ligta

Btw Vlajovic byl vždy takový simulant nebo to tak rychle odkoukal od výše zmíněných?

Reagovat
Melchior

Inter neukázal nic a herně byl na úrovni Serie B. Prohra s rivalem bolí víc jak debakl doma s Villarealem. Všechno špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Na vás zřejmě stačí i takový výkon.

"Přece si nevopotím Rooneyho"

Reagovat
DelPiero137

Okrem najlepsom vykone Rabiota v drese Juve (ktory sa nebude najblizsich 100 rokov opakovat), ziadne pozitivum zo zapasu.

Musim najst sily aby som si pustil dalsie zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem od nás víc, herně Juve o level jinde. Naštěstí máme Moratu.

Reagovat
stuff

Reagovat
10

Všechno bylo tak průměrný, že ani nevím, kde začít. Asi to byl nejlepší výkon v sezoně, ale to je právě ten celej problém.

Reagovat
Zark

Ok, prohrálo se, jede se dál.

z naší strany se na to dalo dívat, tlačili jsme. Už to není jen o Ronaldovi a jeho rozhazování rukama, ale dá se říct kolektivní útočení a napadání

Reagovat
stuff

Reagovat
Melchior

Jeden "bod" s Interem ze 3 zápasů letos je jasným znamením toho, že současná sestava nemá na to prát se o titul. I přes to, že Cuadrado a Rabiot zahráli strop svých možností bylo vidět, že Juve nemá v současné chvíli na víc než je boj o 4.místo s Bergamem.

Reagovat
Zark

Cuadrado tradičně dobrej, na levé straně Sandro, který už nepřejde přes hráče je problém

Reagovat
DelPiero137

Cuadrado zahral strop, napriek tomu par skazenych klucovych prihravok.

Reagovat
Melchior

Což v podstatě potvrzuje moje tvrzení vzhledem k tomu, že pár jich bylo nezkažených

Reagovat
cresposuper

Najhaluznejsia vyhra v sezone Juve dost slusne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně Kdo by to po Liverpoolu řekl ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Panděvova ofina

Výkon naprosto k zbliti. Hrál špatnej s horším. Už se mi ani nechce psát něco ohledně našeho útoku, protože to jsou prostě labilové. Lautara bych prodal, protože v něm nevidím už vůbec nic zázračného, jako tomu bylo minulé sezony a Džeko je prostě 35ti lety Džeko, kterej může Giroudovi a Ibrahimovicovi závidět chuť do hry. Opravdu nechutnej výkon, korunovanej ještě horším a trapnějším golem, který společně se situací, která jemu předcházela nádherné ilustroval naší formu.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/stattiattento/status/1510717349783035907

Tak co hoši, asi to tak úplně venku nebylo?

Reagovat
10

Reagovat
Melchior

Letošní sezona snad fakt bude ve znamení obrody kádru. Zbavili jsme se Ronalda, pohřbený talenty jsme poslali k slepicím, snad ještě půjdou ti zbylí jako Bernardeschi a třeba se v létě zbavíme i Sandra, Ramseyho nebo De Sciglia. Na světě snad není jediný tým s takovými finančními možnostmi, který by je takto marnil.

Ale docela vy mě zajímala nějaká koncepce. Jasně, Kulusevski a Dybala spolu fungovat nemohli, ale co teď nebude ani jeden? Co teda bude dál? Vrátí se Chiesa a...?

Reagovat
stuff

Praveze takych timov teda po svete je

Reagovat
DelPiero137

Zbavit sa potrebujeme vela hracov, na zaciatok by bolo dobre nedavat ich zakazdym do zakladnej 11-ky.

Reagovat
10

Klasická situace, kdy vedení vytvoří problém tam, kde žádný nemáme. To je taková jejich specialita, viděli jsme to už se stoperama, s levým bekem...asi těch problémů máme málo.

Pokud chce hrát Allegri do budoucna 4-3-3, v pořádku. Pokud se mu do toho nehodí Dybala, v pořádku. Ale když obětovali jeho a Berna pravděpodobně nepodepíše (upřímně si ani novou smlouvu nezaslouží), tak měl Kulu zůstat. Takže vlastně během půl roku přijdeme o 3 levonohý hráče schopný zahrát RW, kde zbyde jen 34-letý Cuadrado. Takže tam bude nejen kvalitativní problém, ale taky problém do počtu. Na to soudruzi přijdou v zimě, kdy za 70m přivedou zase nějakýho hráče, co zrovna vystřelí v Livornu. Btw. Kulusevski by se tam včera z lavičky dost hodil.

A tak je to pořád dokola. Jeden krok vpřed, 5 kroků zpátky do prdele.

Reagovat
Tomanatura

Na světě snad není jediný tým s takovými finančními možnostmi, který by je takto marnil.

United je v tomto uplne jina liga

Reagovat
stuff

Barca: hold my beer

Reagovat
Melchior

Špatně formulováno. Ale do té topky rozhodně v tomhle patříme společně s United a PSG. Barcelona aspoň vyhrála tu Ligu mistrů relativně nedávno, kdežto my v ní dokázali vypadnout 4 roky po sobě s Ajaxem, Lyonem, Portem a Villarealem.

Reagovat
PISTOLERO

Bologna by mohla dneska překvapit

Reagovat
mastakillah

Reagovat
didosh

Reagovat
PISTOLERO

Ví někdo co je s Barákem? není ani na lavičce

Reagovat
Zark

prý měl nějaké problémy se žaludkem

Reagovat
PISTOLERO

Aha díky

Reagovat
EXoRcIsT

kedy si vsimnu na NOVE ze na 2 aj na 4 ide ten isty zapas

Reagovat
didosh

Co je kurva ?

Reagovat
didosh

Už ok

Reagovat
Kruth

no čumím na to. CO to je ? nepoznávám ani jednoho hráče. a 9 výher domácích???? a dup skok :D prostě nova no. Vždy si najdeme unikátní cestu na fail :D

Reagovat
EXoRcIsT

to su dresy

Reagovat
bobis21

Počkat tyhle dresy nebyly jen apríl? Já je viděl na facebooku 1. dubna a říkal jsem si že to je jasný fake

Reagovat
fRRR

Letosni klasika, impotence v posledni tretine, jedno spatny rozhodnuti za druhym, popripade naprosto podelany strely. To zas bude jeden usmudlanej gol... snad ho tam Giroud soupne, ten jeho instinkt a hra ve vduchu jsou neuveritelny.

At uz bude nebo nebude Scudetto (LM uz beru jako skoro jistotu), tak je proste jasny, ze utok potrebuje zasadni upgrade.

Reagovat
bobis21

Já bych ani neřekl útok. Problém dnes není Giroud, ale z té trojice pod ním se o něco pokusil jen Leao, zbylí 2 neviditelní.

Reagovat
fRRR

Jo, jako ja to myslel "utok", tzn. ne zaloha (Tonali, Bennacer), ale ti pred nima, takze se shodneme. Giroud je dobrej a umi rozhodnout, naopak Leao mi dnes prijde marnej, ale na Messiase a Brahima nema no

Reagovat
bobis21

Leao by nejradši udělal 17 kliček kterými obejde všechny hráče na hřišti a některé 2x předtím než dá gól nebo asistenci, na to už jsem si zvykl. Ale i tak ne často jediný z té trojice, kdo se o něco pokusí.

Reagovat
Shevchenko

Leao má zase svůj den, kdy je s tou svou laxností totálně na facku.

Reagovat
Savi

minimálně 4x v důležité chvíli podklouzl. diaz byl na dělo. vodil to jak idiot a pak se zamotal. místo aby buď jednoduše přihrál nebo vystřelil...a možností na střelu bylo dost

Reagovat
Shevchenko

To je zase trapenicko

Reagovat
maras93

ale asi jsem to čekal

Reagovat
Morgue

My ten titul vážně nechceme..

Reagovat
Yanek

Zoufalost od obou týmů, Bologna to přišla zabetonovat

Reagovat
Eldarion

Veru, proti tímom čo prídu v 10 stáť na 16ke nám to nejde, ale dnes je tam dosť smola plus trošku nepochopiteľne zahodené šance

Reagovat
maras93

Reagovat
maras93

Škoda, Forza Milan.

Reagovat
smazaný uživatel

Velké díky do Bologne

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
zurix_new

No snad je v dohrávce porazíme

Reagovat
Nuno čomes

Ještě neděkuj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele