Serie A - preview 30. kola

02.04.2019, 08:33, aktualizováno 04.04.2019, 08:30
Previews
Atalanta má skvělou formu, atakuje pozice zaručující Ligu mistrů a pokud porazí Bolognu, sníží manko na čtvrtou příčku na jediný bod. Chievo je už smířeno se sestupem do druhé ligy a o něco blíže mu může být po dnešku, konkrétně po souboji v Sassuolu...
US Sassuolo - Chievo Verona  (čtvrtek 19:00)
Sassuolo na svém stadionu hostí ve čtvrteční dohrávce vloženého 30. kola ideálního soupeře na spravení statistik. Přijede totiž zoufale poslední Chievo, které na 17. příčkou ztrácí už hrozivou propast šestnácti bodů.

Vlastně oba kluby zoufale potřebují vyhrát. Začneme-li Sassuolem, tak to se oproti solidní první části sezony v novém roce hodně trápí. Vyhrálo jen jednou v posledních deseti kolech a spadlo až na současnou 14. příčku, což jeho fanoušky rozhodně nemůže ani náhodou uspokojovat. Náskok na sedmnáctou Bolognu navíc činí jen pouhých pět bodů, takže Neroverdi čeká ještě pořádný boj o záchranu.

Právě minulé kolo bylo v tomto ohledu pro Sassuolo velkým zklamáním, neboť Bologna nad ním dokázala těsně vyhrát. Ve dvou posledních kolech dostalo Sassuolo už sedm branek a celkově je na čísle 49 inkasovaných gólů. Trenér Roberto De Zerbi se navíc teď musí obejít bez zraněných hráčů Sernicoly, Brignoly a Adjaponga.

Sassuolo už s Chievem pár zápasů odehrálo a za posledních 11 zápasů v první lize má vyrovnané statistiky - pět remíz a po třech výhrách na obou stranách. Sassuolo potřebuje vyhrát, aby se vzdálilo od sestupových starostí a záložník Manuel Locatelli je přesvědčen, že se to jeho týmu může podařit.

"Tohle je pro nás klíčový zápas, ve kterém musíme získat tři body. Pokud by se nám to nepovedlo proti Chievu, znamenalo by to pro mužstvo obrovský deficit. Samozřejmě ale nesmíme soupeře podcenit jenom proto, že je poslední v tabulce. Naopak očekávám Chievo, které nezaleze do obrany, ale bude pořádně kousat. To my budeme muset být aktivnějším týmem. Věřím, že se nám povede rozbít jeho obranu a vyhrajeme," dodal mladý talent.

Hostující trenér Domenico Di Carlo má potíže se složením základní jedenáctky, z níž mu pro různé důvody budou chybět Seculin, Depaoli, Tomović, Meggiorrini nebo Schelotto. Chievo je poslední s jedenácti body na kontě a dostalo už 57 branek, což z něj dělá nejhorší obranu ligy. V minulém kole to potvrdilo domácí utkání s Cagliari, od něhož dostali Mussi Volanti tři branky.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Ferrari, Demiral, Rogerio - Duncan, Sensi, Locatelli - Berardi, Babacar, Boga
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Andreolli, Barba, Jaroszyński - Leris, Dioussé, Hetemaj - Giaccherini - Stepiński, Pellissier
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 3.97 - 5.74
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - Bologna FC  (čtvrtek 21:00)
Atalanta Bergamo se může ve čtvrtečním utkání dotáhnout na čtvrtý AC Milán už jen na rozdíl jediného bodu. Stačí k tomu porazit Boloňu, což by mohlo být na první pohled těžší, než se může zdát. Rossoblu nehrají pod Mihajlovićem špatně, navíc v boji o záchranu potřebují každý bod.

Nerazzurri neprohráli čtyři utkání v řadě a plnohodnotně se vrátili do bojů o čtvrté místo, kde je velká tlačenka. O víkendu si Gasperiniho hoši poradili s Parmou 3:1 a venku letos vyhráli už osmý zápas. Lepší bilanci na venkovních hřištích mají jen Juventus a Neapol. O to víc může Atalantu mrzet, že doma se jí zas tolik nedaří. "Prvním velkým cílem je od nynějška zlepšit domácí výkony. Pokud budeme moci využít našeho domácího prostředí, můžeme se dostat na vrchol," prohlásil na tiskové konferenci trenér Gian Pier Gasperini. Atalantě patří v tabulce domácích zápasů až jedenácté místo.

Teď jí čeká Boloňa, která sice bojuje o záchranu, ale pod Mihajlovićem se dostala do dobré formy. Tři výhry v řadě, o tom si mohl severoitalský celek pod vedením bývalého trenéra Pippa Inzaghiho jen zdát. Boloňa se sice díky tomu vyšplhala mimo sestupové pozice, ovšem k dobru má jen dva body a nadále se musí mít na pozoru.

Rossoblu budou na stadionu Atleti Azzurri D'Italia v pozici outsidera, s Atalantou totiž šestkrát v řadě prohráli. Výhra v Bergamu je pak pořádně stará- přes deset let! Bergamu bude chybět Varnier a Toloi. Podobná situace panuje i na druhé straně barikády, kde do zápasu nezasáhnou Santander, Destro a suspendovaný Lyanco.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Mancini, Djimsiti, Masiello - Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens - Gómez - Iličić, Zapata
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Mbaye, Danilo, Helander, Dijks - Pulgar, Poli - Orsolini, Soriano, Sansone - Palacio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.63 - 7.22
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Empoli FC - SSC Neapol  (středa 19:00)
Empoli se stále pokouší zajistit si záchranu, ale jeho pokusy zatím nejsou příliš pozitivní. Ve středu večer se navíc na jeho půdě objeví obrovský favorit, který si proti toskánskému soupeři libovolně otvírá střelecké účty v jakékoli výši - druhá Neapol.

Stadio Carlo Castellani se již ve středu v sedm hodin večer stane dějištěm velmi zajímavého střetu mezi domácím trpaslíkem a obrem z Neapole. Karty jsou opět jednoznačně rozdány a hovoří v neprospěch domácí ekipy. Ta se ale odmítá vzdát předčasně a místo toho doufá, že se jí povede napodobit výsledky z let 2008 a 2015. Tehdy se domácímu Empoli povedlo Neapol porazit a v obou případech se diváci bavili královsky.

Poslední roky se taky baví, ale spíš jen na účet Empoli. Ve čtyřech předcházejících duelech Neapol svého soka vždycky předčila a během tohoto období mu nasázela dohromady 15 branek! I pod trenérem Carlem Ancelottim se Neapoli daří, ale domácí přesto doufají. Aktuálně totiž sídlí až na 18. místě, což by sice domácím fanouškům zajistilo levnější vstupenky na příští rok, ale za první ligu si určitě rádi připlatí.

S velkými týmy z popředí tabulky to Empoli moc nejde, což dokazují poslední týdny. Empoli v nich prohrálo s AS Řím, Laziem, AC Milán a naposledy i s Juventusem. V minulém kole sice udatně bojovalo a dlouho s favoritem drželo vyrovnaný krok, jenže pak se na hřišti zjevil Moise Kean a rozhodl o porážce Empoli tím nejkrutějším fotbalovým výsledkem.

Empoli v posledních jedenácti duelech první ligy nikdy nezopakovalo stejný výsledek ve dvou po sobě jdoucích duelech, čímž by teoreticky vyvracelo porážku. Ale vše je jednou poprvé. Kromě toho musí řešit několik absencí. Mimo hru jsou La Gumina, Polvani, Mčedlidze, Rasmussen nebo Diks. Rovněž Neapol bude mít na některých postech potíže. Týká se to zejména Albiola, Diawary, Ghoulama nebo Insigneho. Do hry se ale po odpykání karetního trestu vrací Polák Zieliński.

I bez svého střelce a symbolu ale dokázala Neapol naplno bodovat v minulém kole. Vyloupila totiž římské Olimpico a domácímu týmu nechala jen hořkou pachuť porážky po hodně nepovedeném vystoupení. Brankář Olsen kapituloval dokonce čtyřikrát! Neapol si i díky tomuto výsledku udržela dostatečný odstup od pronásledovatelů v podobě milánských klubů a je stále bezpečně na druhém místě.

Výborný výkon minule podal Simone Verdi, který prozradil: "Pokud se chceme stát opravdu velkým týmem, tak se musíme umět poprat s velkými očekáváními. Musíme porážet menší týmy stejně jako přímé konkurenty nebo evropskou špičku. To nám dřív dělalo problémy, takže máme na čem pracovat. Pevně ale věřím, že proti Empoli předvedeme další dobrý výkon a vyhrajeme," přeje si někdejší opora Bologně.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Maietta, Silvestre, Dell’Orco - Di Lorenzo, Krunić, Bennacer, Traorè, Pajać - Caputo, Farias
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Malcuit, Maksimović, Koulibaly, Mario Rui - Callejon, Allan, Zieliński, Verdi - Mertens, Milik
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.96 - 4.48 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - ACF Fiorentina  (středa 21:00)
Římané se ve 30. kole pokusí využít domácí prostředí k tomu, aby se po dlouhé době konečně mohli radovat z výhry. Jejich soupeřem ale bude tým, který se naposledy stal strůjcem jednoho z největších debaklů Říma.

Když se Viola naposledy utkala s Římany, jednalo se o čtvrtfinále Coppa Italia a Římané byli mírnými favority. Jenže naprosto propadli a po nedůstojném výkonu v poháru skončili. Toskánský celek jim totiž na domácí půdě nadělil potupnou sedmičku, na což Řím reagoval jen jedním přesným zásahem. I tohle bylo jedno z utkání, které nakonec stálo trenéra Di Francesca místo na lavičce.

Jeho nástupcem se stal u fanoušků populární strůjce zázraku z Leicesteru, Claudio Ranieri. Jenže zatím se jeho angažmá rozhodně nepotkává s úspěchem. Na utrápenou výhru nad Empoli navázali Vlci z hlavního města dvěma porážkami, neb nestačili na SPAL a naposledy dostali rovnou čtyři branky od jasně lepší Neapole. Sen o Lize mistrů, která je v Římě všeobecně pokládána za nutnost, se rozplývá.

A to poměrně signifikantně, protože Římanům teď patří až sedmé místo, z nějž by nestačili ani na Evropskou ligu. Oba milánské týmy mají navíc dostatečný náskok a Lazio s Atalantou ještě také neřekly poslední slovo. Na Ligu mistrů nyní Giallorossi ztrácejí už pět bodů. Navíc nemají kompletní kádr, protože se v minulém kole vykartoval Kostas Manolas, k němuž přibyli zranění Florenzi, Bianda a především El Shaarawy.

Od roku 2014 se Vlkům nestalo, že by prohráli tři ligové duely v řadě, ale tentokrát jim to hrozí. Fialky si brousí zuby především na velmi nekompaktní a slabou obranu, která za deset předešlých soutěžních duelů udržela čisté konto jen v jednom případě.

A to by mohlo hrát do karet Luisi Murielovi. Mladý střelec totiž proti nikomu v Serii A nenasázel tolik branek jako proti AS. Do jeho sítě se trefil už sedmkrát. Teď na něj trenér Stefano Pioli bude hodně spoléhat ještě z jednoho důvodu. Špílmachr týmu Federico Chiesa, se zranil na reprezentačním srazu a nestihl se dát do pořádku natolik, aby se objevil v základu.

Odpovědnost proto bude ležet na bedrech dvojice Simeone - Muriel, která chce ukázat že rozhodně má co nabídnout. Kromě Chiesy jsou mimo hru také dlouhodobý lazar Pjaca nebo záložník Fernandes.

Fiorentina v posledních deseti soutěžních duelech vyhrála jen dvakrát a její forma také zrovna nehýří optimismem. V šesti posledních utkáních se Fialky neradovaly z výhry a v minulém kole navázaly na porážku od Cagliari remízou s Turínem. Domácí Fialky sice šly do vedení po brance Simeoneho, ale ještě v první půli uzavřel skóre utkání Baselli. I proto je toskánský celek nyní až na desátém místě, přičemž je jasné, že trenér Pioli u týmu nejpozději po sezoně skončí.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Mirante - Santon, Fazio, Marcano, Kolarov - De Rossi, Pellegrini - Ünder, Zaniolo, Perotti - Schick
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Lafont - Milenković, Vitor Hugo, Pezzella, Biraghi - Benassi, Veretout, Gerson - Muriel, Simeone, Mirallas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.63 - 3.76
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - Inter Milán  (středa 21:00)
Inter se může opět spoléhat na svého nejlepšího střelce a někdejšího kapitána, protože "vzpurný" útočník Mauro Icardi byl opět nominován k zápasu. Povede se mu jeho premiéra na stadionu Luigi Ferraris proti domácímu Janovu?

Pokud nežijete na opuštěném ostrově bez signálu a připojení k internetu, tak jste asi zaznamenali kauzu Maura Icardiho (a jeho ženy Wandy) s Interem. Nemá cenu o tom psát další řádky, protože se zdá, že celá telenovela je u konce. Mauro Icardi byl totiž opět nominován a trenér Luciano Spalletti dokonce prohlásil, že elitní kanonýr bude hrát od začátku utkání! Fanoušci Interu s jeho krokem moc nesouhlasí, ale pramálo s tím nadělají.

Pravdou je, že Inter Icardiho góly potřebuje jako sůl. V současné době mu sice patří výborné třetí místo, ale trochu mu dochází šťáva. Má štěstí v tom, že to samé se děje i u městského rivala AC nebo obou římských klubů, takže jeho účast v Lize mistrů zatím není ohrožena. Na druhou stranu jeho náskok na čtvrté AC tvoří jen pouhé dva body, takže není čas ztrácet další cenné kousky do ligové pokladnice.

V minulém kole totiž Inter nezopakoval úspěch z derby a nestačil na Lazio, o čemž rozhodl jediným gólem Sergej Milinković-Savić. Inter tedy neskóroval a navíc se v Ligurii bude zřejmě muset obejít bez útočníka Lautara Martineze. Kromě něj se nemůže spoléhat ani na Vršaljka a dost možná nebude mít k dispozici ani De Vrije.

V zápasech mezi Janovem a Interem dochází v poslední době k zajímavému trendu. V předchozích jedenácti zápasech totiž vždycky vyhrál domácí tým, což si oba kluby rozdělily téměř rovnoměrně! Hostující tým navíc dokázal svému soupeři vstřelit branku naposledy v roce 2015.

Janov hodně čerpá z prostředí stadionu Luigi Ferraris, na němž neprohrál ve čtyřech posledních zápasech a v polovině z nich nedostal ani jednu branku. V současné době se mu ale vůbec nedaří udržovat si stálou formu bez větších výpadků, což má logicky za následek jeho častý propad v tabulce.

Janov doma naposledy překvapil vítězstvím nad Juventusem, jenže po reprezentační pauze opět selhal. K překvapení mnohých totiž dostal dvě branky od Udinese a sám se netrefil ani jednou. Aktuálně jedenáctý tým tabulky má na kontě jen pouhých 33 bodů.

Mladý obránce Cristian Romero bere střet s Interem jako velkou výzvu. "Inter má nejen v Argentině velký zvuk, takže se vždycky těším, až proti němu nastoupím. Je pravda, že se nám nedaří tak, jak bychom si představovali. Nesmíme v zápase s Interem dělat chyby, protože náš soupeř je umí dokonale potrestat," dodal mladý Argentinec na adresu slavného celku z města módy.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Pereira, Romero, Zukanović, Pezzella - Lerager, Rolón, Radovanović, Lazović - Sanabria, Kouamè
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D’Ambrosio, Miranda, Škriniar, Dalbert - Gagliardini, Brozović - Politano, Nainggolan, Perišić - Icardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.23 - 3.59 - 1.96
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SPAL 2013 - SS Lazio  (středa 21:00)
Lazio se podruhé během několika dní představí na půdě soupeře, ale tentokrát jako velký favorit proti SPAL 2013. Domácí o víkendu zvládli důležitý záchranářský souboj ve Frosinone a dobrou formu chtějí potvrdit i proti Laziu. Mimochodem před třemi týdny si SPAL doma poradil i s jiným římským celkem. AS Řím porazil 2:1.

Stále to nic nemění na tom, že Lazio jde do utkání v pozici favorita a víkendová výhra na půdě Interu Milán to jen potvrzuje. Pro Inzaghiho družinu to bylo velmi důležité vítězství, které tým plnohodnotně zapojuje do bojů o Ligu mistrů. Biancocelesti ztrácejí na čtvrtý AC Milán jen tři body a navíc mají o jedno odehrané utkání méně.

Zatímco Lazio bojuje o prestižní Ligu mistrů, ve Ferraře mají jediný úkol, udržet Serii A i pro příští rok. Zatím se to partě kolem trenéra Sempliciho daří. SPAL překonal výsledkovou krizi a o víkendu si po výhře nad Frosinone připsal už druhé vítězství v řadě. Zisk šesti bodů ze dvou kol posunul SPAL na průběžné patnácté místo se čtyřbodovým náskokem na osmnácté Empoli. SPAL nebude bez šance ani proti Laziu. S Biancocelesti sice nikdy nevyhrál, ale hned při svém návratu do Serie A v sezoně 2017/2018 remizoval na Stadio Olimpico 0:0. Další dva zápasy, včetně toho posledního, už byly jasnou záležitostí Lazia.

Výhodou SPALu bude kompletní kádr, takže kouč Semplici může nasadit to nejsilnější. Jeho protějšek Simone Inzaghi má situaci ztíženou o chybějící hráče jako je Radu, Lukaku a Correa, ani jeden z nich do utkání vinou zranění nenastoupí.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Viviano - Bonifazi, Vicari, Felipe - Lazzari, Murgia, Schiattarella, Kurtić, Farés - Petagna, Floccari
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakoša - Luiz Felipe, Acerbi, Bastos - Romulo, Milinković-Savić, Leiva, Luis Alberto, Lulić - Caicedo, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.94 - 3.93 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Frosinone Calcio - Parma Calcio  (středa 21:00)
V neděli Frosinone doma prohrálo a pokud se tak stane i v dalším utkání s Parmou, bude jeho osud už hodně nahnutý. Matematicky sice ještě bude mít šanci, ale jen velmi malou. Parma je na třináctém místě a od sestupových příček dostatečně daleko, to ale neznamená, že nebude chtít ve Frosinone zvítězit.

Domácí balancují nad propastí jménem Serie B. Za devětadvacet kol nasbírali pouhých sedmnáct bodů a pokud se nestane zázrak, nejvyšší italskou soutěž zřejmě opustí. Frosinone ještě má matematickou šanci, ovšem to by muselo začít honem rychle vyhrávat.

Už tak špatná situace se ještě zhoršila po víkendové domácí porážce od SPALu, což byl zároveň přímý záchranářský souboj. Po něm Frosinone ztrácí na sedmnácté místo už deset bodů. Jak se z této situace dostat? Canarini by především potřebovali konečně doma vyhrát. Dosud se to nepodařilo, takže Frosinone je s bilancí žádného vyhraného domácího zápasu absolutně nejhorší v celé Serii A.

Proti Parmě to bude podobné jako proti SPALu. Baroniho svěřenci svého soupeře dobře znají z předchozího působení ze Serie B a doma ho před dvěma lety dokázali porazit. Parma však na rozdíl od Frosinone po svém návratu vyhrává a i když už dávno neoplývá podzimní formou, pořád dokáže sbírat body proti komukoliv. Naposledy ale Parma dva zápasy prohrála, nejprve obdržela čtyři branky od Lazia a poté prohrála i doma s Atalantou Bergamo.

Domácím nepomohou zranění Viviani a Gori, jinak je zbytek kádru připraven. Parma je na tom o trochu hůře a počítat nemůže s ofenzivní dvojicí Biabiany-Inglese, stejně jako s Grassim a Stulaćem.
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Goldaniga, Salamon, Capuano - Paganini, Chibsah, Sammarco, Cassata, Beghetto - Ciano, Ciofani
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Iacoponi, Bruno Alvés, Bastoni, Gagliolo - Kucka, Scozzarella, Rigoni - Gervinho, Ceravolo, Siligardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.32 - 4.12
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Turín FC - UC Sampdoria  (středa 21:00)
Vyrovnané utkání se očekává v Turíně, kam si proti místní Granatě přijede zahrát Sampdoria. Hosté o víkendu porazili AC Milán a stále mohou pomýšlet na evropské poháry. Totéž ale platí i o Turínu, navíc oba týmy mají v tabulce shodný počet bodů.

Před reprezentační přestávkou ztratili turínští svojí neporazitelnost a po ní si připsali další ztrátu, když remizovali 1:1 ve Florencii. Pro Granatu je to velká škoda, protože nebýt těchto zaváhání, mohla se ucházet o pozici v první čtyřce. Nic ale ještě není ztraceno, Turín dělí od čtvrtého Milána šest bodů a od páté Atalanty dokonce jen tři body.

Sampdoria se obecně těší velmi dobré formě a také ona se přihlásila do bojů o evropské poháry, či dokonce i o Ligu mistrů. V přímém souboji doma přetlačila AC Milán a přiblížila se čtvrtému místu na šest bodů. Ještě zdůrazněme, že Sampdoria vyhrála čtvrtý zápas za posledních pět kol. "Bylo to skvělé a zasloužené vítězství a navíc proti špičkovému soupeři. Je to velké vítězství, které nás nechává snít o pohárové Evropě," liboval si po výhře nad Milánem kouč Marco Giampaolo.

Sampdoria bude mít Turínu co oplácet, protože první zápas před vlastním publikem vůbec nezvládla a Granatě podlehla vysoko 1:4. Ani v předchozích zápasech se Námořníkům příliš nedařilo, i když velká část zápasů skončila nerozhodným výsledkem.

Walter Mazzarri nebude moci počítat s Millicem, Damascanem i potrestaným Ainou. Největší problém ale znamená absence Iaga Falquého, ten je stále zraněný. Sampdoria zase nemůže počítat s Caprarim, Barretem a Ekdalem.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Nkoulou, Djidji - De Silvestri, Baselli, Rincon, Meité, Ansaldi - Zaza, Belotti
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynski, Andersen, Colley, Murru - Jankto, Praet, Linetty - Saponara - Defrel, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.24 - 3.31 - 3.61
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - Udinese Calcio  (úterý 19:00)
Vložené kolo odstartují v úterý v podvečer na stadionu San Siro AC Milán a Udinese Calcio. Rossoneri musí rychle zapomenout na předchozí dvě porážky a konečně doma zvítězit. Ve hře totiž zůstává čtvrté místo a Liga mistrů, zatímco hostům se hodí každý bod v boji o záchranu.

Porážka v derby s Interem zanechala na Milánu hluboké šrámy na duši a slavný celek prohrál i následující zápas na stadionu Luigi Ferraris se Sampdorií Janov. Námořníci vyhráli díky rychlé brance, kterou svojí hrubkou zavinil brankář Donnarumma. Prohru však nelze svádět jen na mladičkého brankáře, AC hrálo špatně, nedokázalo se střelecky prosadit a jen díky ztrátě AS Řím si ještě drží na čtvrtém místě alespoň tříbodový náskok. Na čtvrté místo se totiž dotahují jiní adepti, Atalanta Bergamo a především Lazio Řím, které má při ztrátě tří bodů ještě jedno utkání k dobru.

"Máme za sebou dva špatné výsledky, ale tým stále žije. Jsme si vědomi problémů, kterým jsme čelili, ale nejsme mrtví. Správný lék na všechno je zvítězit," velí trenér Gennaro Gattuso, jenž se tak znovu ocitnul pod palbou kritiky. "Všichni veslujeme na stejné lodi a já jsme klidný. Našim cílem je návrat do Ligy mistrů a my všichni musíme držet pohromadě, aby se tak stalo," pokračoval milánský kouč.

AC Milán přivítá ve vloženém kole hráče Udinese a potřebuje už nutně zvítězit. Rossoneri první zápas na půdě Udine zvládli a díky pozdní brance Alessia Romagnoliho ze šesté minuty nastavení zvítězili 1:0. "Zítřejší zápas je pro nás klíčový. Musíme jít na hřiště se správným postojem. Je jasné, že když ztratíte derby, nějaké šrámy na duši tam zůstanou, ale teď se zaměřujeme pouze na Udinese a ne na nic jiného," dodal Gattuso.

Udinese nemá s Milánem vůbec špatnou bilanci a v posledních letech ho dokázalo několikrát nemile zaskočit. Před dvěma a půl lety dokonce na San Siru vyhrálo a podobný úspěch by teď rádo zopakovalo. Zebrám se začalo poměrně dařit, tedy především v domácích zápasech a víkendová výhra nad FC Janovem 2:0 je toho důkazem. Co se týče záchranářských prací, nemá Udinese v žádném případě vyhráno, od osmnáctého Empoli ho totiž dělí jen tři body, takže zisk z Milána by se jistě hodil.

Svěřenci Igora Tudora to však budou mít o to složitější, že jim chybí zranění Barák, Samir, D'Alessandro, Teodorczyk, Nuytinck a potrestané duo Larsen, Sandro. Zde má Gennaro Gattuso velkou výhodu, neboť hrát nebude pouze dlouhodobě zraněný Giacomo Bonaventura.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodríguez - Kessié, Bakayoko, Paquetá - Suso, Calhanoglu, Piatek
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Ter Avest, Troost-Ekong, De Maio, Zeegelar - Fofana, Badu, Mandragora - Pussetto, Lasagna, De Paul
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.06 - 6.66
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - Juventus FC  (úterý 21:00)
Program v elitních ligách je v tomto týdnu hodně nabitý a ke slovu se hlásí i Serie A. Druhý úterní duel proti sobě postaví jasného favorita v podobě Juventusu, kterého vyzve domácí Cagliari. Sardinský celek už v sezoně ukázal několik překvapivě dobrých výkonů a o další bude usilovat nyní.

Do konce sezony zbývá ještě několik kol a tak není času nazbyt. Už v úterý budeme svědky utkání dvou tradičních týmů, přičemž tím pozdějším bude Juventus. Turínský klub také letos pokračuje ve své klasické pozici lídra a nepřemožitelného soupeře, který si buduje obrovský náskok. Ten v současné době činí už propastných 15 bodů, takže je jasné, že o první místo to asi zase velké drama nebude.

Juventus sice před pauzou zbytečně zaváhal, ale v minulém kole se mu vedlo lépe a vrátil se na vítěznou vlnu. Opět nepředvedl úplně sebejisté utkání a několikrát měl namále, jenže Juventusu k výhře stačí jet na padesát procent. O jedinou branku zápas s Empoli se postaral mladíček Moise Kean, který jen potvrzuje velmi dobrou formu v národním výběru i klubu. A solidní šanci nastoupit má i nyní.

Juventus totiž bojuje s absencí několika opor, z nichž většina se týká právě ofenzivy. Zraněn je stále ještě Cristiano Ronaldo, u nějž není jasné, jestli vůbec stihne duel Ligy mistrů s Ajaxem. Před zápasem s Empoli se při rozcvičce smolně zranil také Paulo Dybala, který měl původně nastoupit v základu. Kromě nich jsou mimo hru také Cuadrado, Khedirqa, Barzagli nebo Douglas Costa s Mariem Mandžukićem, takže je jasné, že trenér Max Allegri bude mít velké potíže se složením záložní řady.

Cagliari se proti Juventusu moc nedaří a nepodporuje ho ani obvyklá posila v podobě domácího prostředí. Naposledy jel Juventus ze Sardinie poražený před deseti lety, což už je dost dlouhá doba. V posledních dvou návštěvách navíc Juventus od svého soka nedostal ani jednu branku. Cagliari je nyní hodně těžko čitelné.

Na jednu stranu dokáže nasázet tři branky Chievu podobně jako v minulém kole nebo porazit Fiorentinu či Inter Milán, ale na stranu druhou prohraje s Bolognu a všechny body odevzdá i Sassuolu. Aktuálně na tom ale není nejhůř a už ve dvou minulých kolech po sobě bralo plný počet bodů.

Zatím na Sardegna Arena uhrálo za 14 zápasů už 24 bodů a prohrálo dokonce jen ve dvou případech. Dobrou zprávou pro trenéra Rolanda Marana je absence jen dvou hráčů - Klavana a Castra. Bomber Leonardo Pavoletti se po odpykání trestu opět vrátí do základu a měl by být největší hrozbou pro obranu Staré dámy.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Cacciatore, Ceppitelli, Pisacane, Lu. Pellegrini - Faragò, Cigarini, Ionita - Barella - João Pedro, Pavoletti
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - De Sciglio, Caceres, Bonucci, Alex Sandro - Emre Can, Pjanić, Bentancur - Cancelo, Kean, Bernardeschi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.95 - 3.45 - 1.76
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC29253160:1978
2.SSC Neapol29196456:2463
3.Inter Milán29165843:2553
4.AC Milán29149643:2751
5.Atalanta Bergamo29146960:4048
6.SS Lazio28146842:2948
7.AS Řím29138853:4347
8.UC Sampdoria291361050:3845
9.Turín FC291112638:2745
10.ACF Fiorentina29814744:3638
11.Janov CFC29891234:4433
12.Cagliari Calcio29891228:4033
13.Parma Calcio29961431:4733
14.US Sassuolo297111140:4932
15.SPAL 201329781426:4229
16.Udinese Calcio28771426:4028
17.Bologna FC29691427:4327
18.Empoli FC29671636:5525
19.Frosinone Calcio29381821:5417
20.Chievo Verona291111721:5711
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (163)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Daje Luca !

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ukáže Kean jak má hrát hrotovej útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. Snáď nadviaže na predošlé perfektné výkony a fakt dalšiu sezónu už posadí Mária na lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

Mandzukiče by neposadil pod Allegrim nikdo :D ale jinak s tebou souhlasím. Jen je škoda, že si budeme muset počkat do roku 2022, pak už snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ešte nejaký Kean bude v Juventuse.. pri tom ako sa správame k našim talentom.

Reagovat
stuff

a snad dostane tatka traktory

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš jako na tréningu dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm... Vyčerpávající odpověď pochybuji že bude vůbec v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Áno bude. Mandzu nieje ani na súpiske .. takže hrotak tam ostáva už len Kean

Reagovat
smazaný uživatel

myslel sem že rýpeš, podle mě dnes nastoupí.Nemá koho tam dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Soupisce na EF nevěřím tak jsem se podíval na oficiální stránky a pak už mě to bylo též jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Preto sa najprv pozri na ofiko stránky a Bude o jedno nepochopenie menej

Reagovat
LesyJePan

FORZA MILAN!!!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Prý máme dneska nastoupit ve 4-3-1-2 ve složení RR, Roma, Musacchio, Calabria; Kessie, Baka, Hakan; Lucas; Piatek,Cutrone.

Jestli to je pravda, tak jsem na to sakra zvědavý a cením Rina

Reagovat
Pipo123

Kreatívnejší stred zálohy má aj Chievo

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ty jsi interista, pro tebe to nikdy nebude dost dobry

Reagovat
Eldarion

Tak dnes dosť ofenzívna zostava, som zvedavý možno zas Gattuso takticky prekvapí a hlavne konečne žiadny Rodriguez a Suso

Reagovat
Yanek

Nesere se s tím.

Reagovat
rossoneri89

boom boom boooooom

Reagovat
Ragazzo d'oro

Hra koukatelnejsi než při 4-3-3

Reagovat
Yanek

Ale stále nekoncentrovaný výkon, příliš mnoho ztrát. Nevím, jak moc může tohle Gennaro ovlivnit.

Reagovat
LesyJePan

Nedavat spolu Bakayoka a Bigliu. Moze hrat len jeden. Bakayoko mi dnes pripada ze ziskava lopty aby ich hned mohol stratiť. Trestáme Kessieho a tým vlastne aj seba.

Reagovat
Yanek

Už jsem tady psal, že nemůžou. Bakayoko je hráč před obranu. Kessie měl zdravotní problém. Pořád se na něj nadává, ale je pro tu hru důležitý.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Druhy poločas opět utrpení. Tam to byla teprve nekoncentrovanost

Reagovat
LesyJePan

Bakayoko si snad robi prdel

Reagovat
Yanek

Nedáš dostaneš...

Reagovat
LesyJePan

Behrami toto sa vola karma

Reagovat
GEGE

malo...to by mu tu hlavu musel ustřelit...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Yanek

Útočná fáze total na náhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Z takou hrou dovidenia liga majstrov,kde je to mužstvo zo začiatku roka?

Reagovat
AC.Milan

No jsme zpět s takovou Piatek v létě někam utece

Reagovat
Yanek

Reagovat
lnterista

Klasiky boj o LM. To uz je klasika

Reagovat
sansiro

Hra nemá žádný systém, vše jen na náhodu, jednou to vyjde, jednou ne

Reagovat
Pipo123

Jasná neprehra Udine,

Reagovat
Eldarion

Ty sa už nevytešuj toľko, vy ste schopný poraziť Juve 3:0 a potom prehrať so Spalom a Chievom

Reagovat
Pipo123

Neboj nič, tento rok patrí LM dvojici Inter, Lazio

Reagovat
M11

RETE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Leův výskok jax svině

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda už som myslel že AC dá tú ligu majstrov,ale posledné zápasy ukázali že to asi nedáme, hráči sú z formy alebo únava,lavička nič moc,Gattuso tiež žiaden stratég no uvidíme treba veriť aj keď....

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem nezvykle aktivne, Bernardeschi uz by mohl zacit sklapet ten nart, vse mu lice panu bohu do oken, ne jen dnes.Emre Can, to je borec, jak je sance na brejk mete sprintem nahoru, na to nejsem u nasich hracu zvyklej.Emre je za me top.Brzo nsm timhle vyhraje nejaky dulezity zapas.Nesere se a jde dopredu, zadne vracecky.

Reagovat
M11

KEAN !!!

Reagovat
Largo

Forza ROMA!

Reagovat
Nuno čomes

Dneska to nejspíš neuvidím, dvojka Brozovic - Perisic a k tomu Icardi je stejně flustanec do xichtu fanouškům. Takže vyhrajem.

Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

Z Janova povezete max. bod. Sanabria punishment.

Reagovat
Nuno čomes

Jsem narážel na to, že když nekoukám tak vyhrajeme. Když ano, tak nic

Reagovat
Nuno čomes

Takže to asi uvidím.. Ojojoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se mi zdá utkání v Janově dost náročné pro nějakou obrátku ve formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se asi mýlil :)

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle, Cengiz zpět. Rád bych viděl Ricka a Santona.

Rád bych neviděl Džeka, k čemuž je velká šance díky bolesti svalu z Neapole. Max. 25 minut.

Spekuluje se, že Dani zůstane na lávce.. snad zahraje Nzonzi dnes svůj nejlepší mač u nás.

Reagovat
Pipo123

Ked Pozeram na rozpis zapasov tak sme na tom asi najlepsie, naopak AS to ma najhorsie, caka ich kopec ťažkých zapasov. Navyse mame zapas k Dobru, snad po rokoch sa do tej LM pozrieme.

Reagovat
smazaný uživatel

AS ma ale Schicka!

Reagovat
Alberto Aquilani

Minulý rok si každého ubezpečoval, ako ti na LM nezáleží a že to je zbytočná súťaž, v ktorej odohráš 6 zápasov. Teraz tu s týmito analýzami a rozpismi otravuješ pomaly každý deň. Tebe tak vidieť do hlavy...

Reagovat
Pipo123

Kamoško, já mám stále v piči celú LM, bolo by fajn keby sa tam dostanú, no mňa stále viac baví sledovať zápasy SA. Vlastne ani neviem prečo, celá LM ma prestala baviť už pred rokmi, maximálne si pozriem zápasy talianských klubov a hotovo. Niekedy som pozeral snad každý zápas a úplne sa na LM tešil, no odkedy ju vyhrávajú 2-3 kluby dokola tak ma to toľko nebaví.

Reagovat
Gimme

Monchi + Eusé = kruh uzavřen Monchi asi chce, aby se Gonalons přece jen vrátil do AS

Reagovat
Panděvova ofina

Přemýšlím, jestli se dnes dívat, protože čekám maximálně tak pískot a křik z tribun. Tipuji si, že vystřídá o poločase.

Reagovat
Deki

já jsem na ten kouř na něj zvědavej a přeju mu ho. pokud dá gól, ať radši negestikuluje a neslaví vůbec...

Reagovat
Nuno čomes

Sestava sen. Dambrosio poslal smrtku na dalšího beka Neskutečný

Reagovat
cresposuper

Tak Cedric je bohuzial nic moc futbalista. Ale tiez som cakal, ze dnes bude hrat, Dambrosio hral s Laziom prd a trosku rotacie neuskodi.

Reagovat
Deki

mně teda D'Ambrosio nevadí zase tolik jako zdejším diskutujícím, ale je fakt, že tam Soares i ten Vršaljko dostávali hodně málo prostoru. Danilo je tam prostě volba č. 1. takový Cancelo se taky zpočátku neprojevoval dobře. Soares je vyjednaný dobře, je to škoda, ale asi jsme ho fakt brali jen jako náhradníka...

Reagovat
cresposuper

D´Ambrosio ako nahradnik by bol super, je to sympatak a pracant, zahra oba kraje a raz za cas sa mu podari aj tazky zapas. Ale Inter nemoze hrat takeho hraca dlhodobo v zaklade. Cedric ma lepsiu techniku, ale pride mi, ze inak v nicom vyrazne nevynika, urcite by som ho nepodpisoval.

Reagovat
sinter

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nuno čomes

Je celkem obdivuhodné, kolik let už neumíme vyřešit beky a střed zálohy.

Reagovat
Pipo123

Strakosha - Patric, Acerbi, Bastos - Marusic, Milinkovic, Leiva, Alberto, Lulic - Correa - Immobile

Reagovat
lnterista

Brozovic a Perisic uz septaji

Reagovat
Gimme

Ten žebrák je línej na krok, dělá v kabině rozbroje a má pásku...já se k sakru poseru

Reagovat
Inter Eterno Amore

Icardi tam nemá čo robiť

Reagovat
Gimme

Ta naše obrana je prostě k smíchu

Reagovat
Nuno čomes

Gaglia v pořádku.

Reagovat
Deki

icardi i štěstí se k tobě otočilo zády, debile

Reagovat
Nuno čomes

Vést 2:0 to by bylo moc.

Reagovat
Nuno čomes

Icardi

Reagovat
cresposuper

Zatial slusny vykon, uz to mohlo byt o 3. Politano si to celkom dava

Reagovat
Largo

Nase obrana versus Muriel, to je fakt jako vrazdeni nevinatek....

Reagovat
Gimme

Z těch našich hvězd, co nám hrajou vzadu by si dělal dobrej den i Aleš Besta

Reagovat
Largo

Reagovat
Deki

Perišič tak střídej, když tě to nebaví...

Reagovat
Panděvova ofina

Já ho začínám regulerně nesnášet a myslím si, že Candreva by tam momentálně udělal víc. Pořád si na něco stěžuje a máto evidentně u prdele. Ať tam dá Salceda, nebo Keitu,

Reagovat
cresposuper

Neskutocne, Politano hra tak 100x lepsie nez on

Reagovat
Deki

za tohle redku? nevím, nevím... a docela se divím, že Icardi se k tomu postavil

Reagovat
sinter

toto nebolo na červenú, a aj penalta skôr nie

Reagovat
Deki

penalta jo, ale max žlutá... bylo tam evidentní přidržení za dres, což Icardiho ovlivnilo, jinak by jasně vystřelil.

Reagovat
sinter

v prvom momente som si myslel že ho trafil rukou do tvare tak preto červená, ale z opakovačky tam nebolo nič, okrem toho držania, a to bolo také vzajomne

Reagovat
lnterista

Mauritoooo

Reagovat
Nuno čomes

No. ty dnešní penalty stojí za houby.

Reagovat
Panděvova ofina

Tohle nebylo snad ani na penaltu, natož na červenou.

Reagovat
Koubinhor

To bylo co za pentli, vzdyt minul a spadl nebo ho podsekl?

Reagovat
lnterista

Fognini

Reagovat
Inter Eterno Amore

ukázali ho ?? On je náš, ale aj Janovčan chudák rozpoltený musí byť dnes

Reagovat
lnterista

Jj sedel tam

Reagovat
Inter Eterno Amore

mám ho rád .. škoda, že premrhal svoj talent .. aspoň tá Flavia niečo vyhrala

Reagovat
cresposuper

V druhom polcase prosim Salceda a Colidia (v skutocnosti pride Borja, Candreva a Cedric).

Reagovat
Deki

tipuju Mario místo Cedrica, jinak ale samozřejmě pravda...

Reagovat
sinter

Borja, Keita a na branenie vysledku 2:1 príde rano

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Patrik?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď není vhodná chvíle.

Reagovat
smazaný uživatel

V Římě, to víš, každej nemůže šéfovat ve skladu jako ty, někdo musí bejt i neúspěšnej

Reagovat
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani

Smerom dopredu to dnes vyzerá celkom solídne, výborný Zaniolo. Ale dozadu sme stále rovnakí mantáci, hlavne Kolarov je fakt na cezdržku. V 3. minúte si nechá dať žltú, ide cez neho gól, pak tam mal aj nejaké ďalšie slabšie veci.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně proto jsem chtěl, ať hrají Rick a Santon.

Třeba to nějak ukopeme, jinak je doražený i Turín, pokud neztratí vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodnou střídající hráči.¨

Nicolova technika u těch nejtěžších míčů začíná trochu mimo chápání. A jeho krytí.. lahoda.

Reagovat
smazaný uživatel

juan jesus ty hnusna parodia na stopera najslabsia obrana v klubovej historii

Reagovat
Deki

vůbec se mi po něm nestýská...

Reagovat
Inter Eterno Amore

no neverím, že si videl všetky sezóny AS Rím aby si takto hodnotil

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra neber ma za slovičko

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Largo

Reagovat
danko10

Konečne po rokoch gólová akcia v podaní brazílskych rimanov. Gerson s Jesusom nedali Mirantemu ani deko.

Reagovat
smazaný uživatel

, takto by to mohlo pokracovat do konca sezony

Reagovat
Panděvova ofina

Perišič ! Tak snad tě to nakopne ty nádhero

Reagovat
Deki

mohlo by... Politano oproti němu motorová myš

Reagovat
cresposuper

Cez vikend hrame s Bergamom,takze by sme mohli zacat striedat.

Reagovat
Inter Eterno Amore

to bude asi najdôležitejší zápas sezóny

Reagovat
cresposuper

Este Roma, Napoli, Juve, tych dolezitych bude viac.

Reagovat
Inter Eterno Amore

zabudol som na Neapol

Reagovat
cresposuper

Naco, kurva, zaplatime miliony za hracov ako Colidio a Salcedo, ked tam da v davno rozhodnutom zapase Borju. To je na zaplakanie.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Inter Eterno Amore

toho Salceda hlavne by som chcel strašne vidieť hrať aspoň 25 min

Reagovat
Deki

Reagovat
Panděvova ofina

Nerozumim tomu..Minimálně Salcedo by měl pravidelně střídat, ale když jsme se nedočkali ani Zaniola, tak Salcedo to učitě nebude,

Reagovat
Nuno čomes

Je to oldschoolák. Mít o dvě výhry více, tak jsme mohli být úplně v klidu.

Reagovat
Deki

gaglia!!!

Reagovat
cresposuper

Gagliardini dal Janovu tuto sezonu 4 goly

Reagovat
Inter Eterno Amore

Gaglia Genoa Killer ..: Vecino Rome killer

Reagovat
Deki

Spalletti - the youngster killer

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Largo

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ak som dobre zachytil tak tam bola oslavná pieseň na POlitana počas zápasu ... myslel som, že Interisti už skončili s piesňami pre jednotlivých hráčov. Aj keď mne osobne to chýbalo, je to pekné spestrenie chorálov.

Reagovat
Votas

Bylo to stopnuté, ale někdy teď v zimě jsem zahlídl zprávu, že s tím zase znovu začnou.

Reagovat
LesyJePan

Spal nádhera

Reagovat
Eldarion

Ja som to písal včera, že Lazio je toho schopné. Pipo sa už videl v osemfinále s Barcelonou pomaly

Reagovat
Inter Eterno Amore

stále tam môžu byť ..ich žreb je aj tak najlepší spomedzi tých paralympionikov

Reagovat
Eldarion

Ja to tvrdím stále, že Inter, AC, Lazio a aj Rím majú stále šance rovnaké lebo sú schopný prehrať každý jeden s hocikým

Reagovat
Inter Eterno Amore

Inter pod Spallettim s top 6 neprehráva skoro vôbec .. akurát Lazio na nás vie a Juve to dokázalo len 2krát z 3 zápasov ... s AC sme v lige pod Spallettim neprehrali, ani s Rímom a Neapolom dokonca Neapol nám pod Lucianom nedal ani gól ešte

Reagovat
Eldarion

Môže byť ale skôr vás zrádzajú tie zápasy s menšími tímami. A ktovie, možno zas Wandičke prepne a bude chcieť mať Mauritka doma na 2-3 týždne tak to bude zas bez neho

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak Inter má dosť veľa zápsov kde záloha je úplne zúfalá a vychádza to hlavne na tie kluby zo stredu a spodu tabuľky .. Icardiho neriešim radšej .. strašne veľa sa o ňom píše lezie mi to na nervy

Reagovat
Eldarion

kvalitu na to máte len sa mi zdá, že vás brzdi Perisic, Brozovic sem tam a podobný sabotéri

Reagovat
Inzaghi

Vy už to nejspíš ukopete. Atalanta hraje na Juve, v Neapoli i na Laziu, to podle mě nezvládnou. U AS je ta krize dlouhodobá a je podle mě menší šance, že na závěr sezony chytnou nějakou vítěznou sérii, jako u nás. Podle mě o čtvrtém místě hodně napoví zápas AC - Lazio. Paradoxně teď ale potřebujeme, abyste nám v těch domácích zápasech s AS a Atalantou pomohli.

Reagovat
Pipo123

Jak keby vy ste nestrácali proti slabším já som sa nikde nevidel, ale vždy ma poteší keď AC prehraje

Reagovat
Eldarion

Samozrejme aj mňa tešia straty ostatných ale je mi to v podstate aj jedno, tomu vedeniu čo tam je teraz konečne verím, financie sú a keď nie tento rok tak myslím, že ten další to dajú už pohode

Reagovat
Pipo123

Nj, vy tú LM chcete, v zime ste kvalitne posilnili, máte docela širokú lavičku, my ak uhráme LM tak to bude tak trochu zázrak, ten team stojí na pár hráčoch. Vlastne súhlasím s tým že pre Calcio je lepšie aby išli do LM Inter a AC, práve to že majú financie je rozhodujúce,

Reagovat
Eldarion

Popravde vám verím tento rok viac ako nám, viete čo hráte a ten váš projekt už beží nejakú dobu kdežto u náš sa to celé len prekopalo v lete a asi aj bude ešte. Ale aspoň ten zápas AC - Lazio bude mať štavu

Reagovat
Ragazzo d'oro

Lavičku sice máme širší než poslední roky, ale taky máme větší marodku. Jen teď je out na delší dobu Jack, Paqueta, Gigio, krátkodobě Conti, Suso, Kessie...

Reagovat
Eldarion

Ževraj už teraz je na Lazio predaných 52k lístkov, možno bude tak 70 000 cca

Reagovat
LesyJePan

Na teba som si prave spomenul

Reagovat
Pinturicchio

https://www.football-italia.net/136528/bonucci-kean-blame-racist-abuse

To je fakt pokrytecký, vypatlaný blb ... že zrovna on si dovolí koholiv moralizovat. Snad v létě půjde do prdele a De Ligt a Romero IN.

Reagovat
Largo

Reagovat
stuff

ale zial toho sa uz nezbavime

Reagovat
lajka30

Co to je za hokej na tý Atalantě?

Reagovat
REPLIKATOR

Krejčí na beku

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta

Reagovat
fabec1222

Tady si zas někdo namastil kapsy

Reagovat
lajka30

Nemyslím si Atalanta má nejlepší útok v lize.

Reagovat
Kixi Syhimour

Co to sakra

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele