Serie A - preview 28. kola

04.03.2011, 09:05, aktualizováno 06.03.2011, 09:42
Previews
Nedělní program v Itálii načne duel trápících se Sampdorie s Cesenou. Od tří hodin bude nejočekávanější souboj v Miláně, kde se proti sobě postaví Inter a Janov. Udinese změří síly s Bari, Neapol si bude chtít spravit chuť s Brescií, Bologna hostí Cagliari a Catania by ráda získala body ve Florencii. O záchranářské body budou hrát rovněž Chievo s Parmou a večer program uzavře duel Lazia s Palermem, které se oklepává po posledním debaklu...
UC Sampdoria - AC Cesena  (neděle 12:30)
Sampdoria se trápí, ale teď jí čeká zápas, po kterém by se mohla odrazit k lepším výsledkům. Na stadion Luigi Ferrairs totiž zavítá osmnáctá Cesena, ta potřebuje body jak sůl, aby se zachránila.

Blucerchiatti pokračují ve špatné sezoně a po poslední porážce s Interem Milán jim patří čtrnáctá pozice s šestibodovým náskokem před sestupovými vodami. "Proti Interu jsme nehráli špatně, ale neuhráli jsme výsledek, který jsme chtěli. Naše negativní série si v neděli žádá pouze jeden výsledek - získat tři body proti Ceseně," nechal se slyšet útočník Massimo Maccarone.

Cesena ale poslední dvě kola zabrala a získala čtyři body, které ji posunuly na osmnácté místo. Nováček soutěže si nejprve odvezl cenný bod ze stadionu Ennio Tardini proti Parmě, následující kolo porazil jedinou brankou Luize Jimenéze Chievo 1:0. Jimenezova branka přišla na poslední chvíli, v 90. minutě totiž zmiňovaný fotbalista proměnil penaltu.

"Mým hráčům věřím, minulý týden jsme poslali jasný vzkaz, že jsme připraveni bojovat až do konce," prohlásil trenér Ficcadenti.

Sampdoria bude bez Semioliho, Pozziho a Tissoneho. Hostující Cesena je na tom o něco hůře, když ke třem zraněným Fatičovi, Gorobsovi a Felipovi přibyli vykartovaní Bogdani a Ceccarelli.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Zauri, Gastaldello, Lucchini, Ziegler - Mannini, Palombo, Dessena - Guberti - Maccarone, Biabiany
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Santon, Pellegrino, Von Bergen, Lauro - Sammarco, Colucci, Parolo - Rosina, Jimenez - Malonga
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.67 - 3.40 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - AS Bari  (neděle 15:00)
Pokud se někdo před svým nedělním zápasem nejvíce bojí, pak je to jednoznačně Bari. Galletti totiž jedou na hřiště rozjetého Udinese, které naposledy nastřílelo sedm gólů Palermu, a to ještě na jeho vlastním hřišti. Tým s nejlepší formou v celé soutěži si výrazně říká o evropské poháry a proti poslednímu týmu tabulky to bude chtít potvrdit.

Ne, že by se čekalo, že Zebrette nastřílí další sedmičku, ale ono by se skutečně nebylo čemu divit. V úžasné formě hrající Antonio Di Natale a Alexis Sanchez jsou totiž schopní čehokoliv. Palermu třeba první jmenovaný nastřílel hattrick, Sanchez pak dokonce góly čtyři a potvrdil, jak moc je jeho přítomnost pro Udinese důležitá. Když proti Brescii chyběl, nevyhrálo se.

Francesco Guidolin měl asi v týdnu hodně práce, aby dostal hráče zpátky na zem, jenže vítězství 7:0 je zkrátka obdivuhodné, a tak jen můžeme doufat, že Udinese neusne na vavřínech. Drtivá výhra obletěla celý svět a trenéra Delia Rossiho stála práci.

Aktuálně Udinese ztrácí jen jediný bod na čtvrté Lazio a pokud by se měla Liga mistrů rozdávat za poslední výkony a formu, rozhodně by se museli kvalifikovat právě Bianconeri. Jenže je otázka, jaký tým přes léto v Udinese udrží. Alexis Sanchez bude na trhu extrémně horkým zbožím a novou výzvu by mohl hledat i Inler. Vedení klubu však hlásí, že oba neodejdou, maximálně jeden.

Bari je naproti tomu už nyní prakticky jistým sestupujícím. Jedenáct zápasů před koncem ztrácí svěřenci Bortola Muttiho propastných 12 bodů na záchranu a změna kouče tedy příliš úspěchu nepřinesla.

Udinese má mimo hru tradiční trojku Basta, Ferronetti, Angella, hosté mají problémy mnohem větší. Zranění do zápasu nepustí Barreta, Salvatoreho Masiella, Kutuzova, Castilla, Raggiho a Bentivoglia.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Zapata, Domizzi - Isla, Pinzi, Inler, Asamoah, Armero - Di Natale, Sanchez
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - A. Masiello, Glik, Belmonte, Parisi - Donati, Codrea, Gazzi - Huseklepp, Ghezzal - Okaka
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.50 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Brescia Calcio  (neděle 15:00)
Pokud někdo dosud mluvil o Neapoli jako o adeptovi na mistrovské Scudetto, musel mu poslední zápas ukázat, že na nejvyšší příčku ještě Azzurri nemají. AC Milán je totiž ve velkém souboji o čelo tabulky vyučil třemi góly a Neapol přišla ve prospěch Interu o druhé místo. Nyní potřebuje porazit Brescii, aby se vrátila zpět do vítězných kolejí. Brescia může ze sestupové pozice jen překvapit.

Walter Mazzarri mluvil po prohraném zápase s Rossoneri poměrně klidně a zdůraznil především důležitost zbývajících 11 zápasů, ke kterým prý musí Neapol přistoupit jako k finálovým duelům. Mazzarri přemýšlí, že by mohl proti Brescii nechat odpočívat několik stálic. Místo Aronicy by mohl zaskočit Ruiz, Gargana nahradit Yebda a pozici potrestaného Lavezziho zaujme Sosa nebo Zuniga. Giuseppe Mascara naposledy na tomto postu zklamal.

Brescia si však na Stadio San Paolo rozhodně nepřijede pro porážku, po poslední remíze s Lecce by velice ráda bodovala. V duelu se Salentini totiž Brescia vedla už o dva góly, ale nakonec jen remizovala. Po zápase si však Rondinelle stěžovali, že jim nebyly odpískány dvě penalty a třetí gól z nastaveného času nebyl uznán pro údajný ofsajd. Prezident Brescie Gino Corioni na adresu sudích poznamenal, že jejich chyby ho mohou přijít na 40 milionů eur, čímž narážel na případný sestup.

Hosté zatím neví, zda bude moci nastoupit trojice Cordova, Zanetti, Filippini. Mimo je stoprocentně Dallamano.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Pazienza, Gargano, Dossena - Sosa, Hamšík - Cavani
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Arcari - Zebina, Bega, Zoboli - Zambelli, Kone, Vass, Hetemaj, Berardi - Diamanti, Caracciolo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.50 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Na stadionu Renata Dall’Ara se utká Boloňa s Cagliari. Oba týmy patří mezi hodně nevyzpytatelné celky, které mohou porazit kohokoliv, zvláště v domácím prostředí. Tuto výhodu bude mít Boloňa.

Boloňa v posledním kole opět vychvalovala Marca Di Vaia, tento kanonýr dvěma brankami popravil svůj bývalý celek Juventus a svěřenci trenéra Malesaniho brali z Turína překvapivě všechny tři body. Boloni patří jedenáctá pozice, ale nebýt bodového odečtu, vedl by si tento tým lépe. Boloňa bude v zápase s Cagliari bez Ekdala, Garicse a Esposita.

Zaúřadovalo i Calgiari, které zase doma udolalo jedinou brankou Lazio. Donadoniho svěřenci mají stále šanci proniknout do pohárové Evropy, o kterou usílují pomalu každoročně. Aktuální ztráta na šesté místo je osm bodů, což ještě nemusí být nepřekonatelnou překážkou. Sardinský celek teď poputuje ven k utkání s Boloňou, kde se letos body sbírají velmi těžce. Celou situaci ještě komplikují zranění Pisano a Canini.

Když se oba týmy naposledy utkaly, zvítězila Boloňa 3:0. Tehdy to bylo v rámci Coppa Italia, v lize si vede lépe Cagliari, které za posledních pět let podlehlo tomuto soupeři pouze jedinkrát.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Casarini, Portanova, Britos, Rubin - Perez, Mudingayi, Della Rocca - Ramirez - Meggiorini, Di Vaio
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Ariaudo, Astori, Agostini - Lazzari, Conti, Biondini - Cossu - Nené, Acquafresca
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 2.95 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - Calcio Catania  (neděle 15:00)
Fiorentina i Catania potřebují bodovat, větším favoritem bude díky domácímu prostředí Fiorentina, ovšem Catania by mohla být nabuzena poslední výhrou nad Janovem. Zápas bude speciální proti trenéra Sinišu Mihajloviče, který do Florencie zavítal právě z Catanie.

Fiorentina ale zdaleka nepředvádí pod Mihajlovičem to, co předváděla nyní už pod reprezentačním koučem Itálie Prandellim. Na evropské poháry to v žádném případě nevypadá, tým je dvanáctý a bude rád, když skončí v první polovině tabulky. Hráči Fialek se ale ještě nehodlají vzdát, do konce soutěže zbývá jedenáct kol a z nich chce Viola vytěžit maximum. Proti Catanii budou domácí favoritem, i přestože doma několikrát zklamali. Naposledy tu nedokázali přehrát Sampdorii a venku neporazili ani poslední tým soutěže Bari.

Žádná sláva to není ani v Catanii, která balancuje na hraně záchrany a sestupu. Poslední kola ale přeci jenom přinesla zlepšení, v domácím prostředí Catania dvakrát zvítězila a špatně si nevedla ani v Neapoli, přestože tam prohrála 0:1. "Musíme začít dělat dobré výsledky z venku. Začínáme na stadionu Franchi, kde Catania vždy prohrála. Doufám, že můžeme tuto negativní sérii přerušit," prohlásil před zápasem trenér Diego Simeone.

Viola bude bez Kroldrupa, Jovetiče, Freye a D’Agostina. Do Florencie nepocestuje kompletní ani Catania, která zase bude postrádat Capuana, Bellusciho, Sciaccu, Biagiantiho, Martinha a konečně vykartovaného Augustyna.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - Comotto, Gamberini, Natali, Pasqual - Behrami, Donadel, Montolivo - Santana - Gilardino, Mutu
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Silvestre, Spolli, Marchese - Schelotto, Carboni, Lodi - Ricchiuti - Bergessio, Maxi Lopez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.62 - 3.50 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Janov CFC  (neděle 15:00)
Inter Milán zatím pod trenérem Leonardem předvádí velkou stíhací jízdu za prvním AC a po posledním kole se dostal už na druhou příčku, přičemž na městského rivala ztrácí pět bodů. Rossoneri však jedou do Turína a je možné, že s Juventusem ztratí. Nerazzurri tak budou chtít uspět doma s Janovem a případně ještě snížit ztrátu.

Skvělou Leonardovi bilanci by nedělní výhra podtrhla, protože byl brazilský kouč získal v prvních 13 zápasech 33 bodů, což by od zavedení systému tří bodů za vítězství byl nový rekord. Leonardo by překonal Fabia Capella, jenž v sezóně 2004/2005 získal s Juventusem bodů 32.

Nerazzurri budou v zápase jasným favoritem, ačkoliv je otázkou, jak se vyspí hosté. Janov totiž, pokud má den, dokáže potrápit. Naposledy ale prohrál v Catanii a přišel o čtyřzápasovou šňůru bez porážky. Inter bude postrádat Samuel, Cambiassa a Milita, který tak přijde o souboj proti bývalému zaměstnavateli. Ten si naopak nejspíš nenechá ujít Ranocchia, jenž z Janove odešel teprve v lednu. Nejistý je totiž start také u Ivána Córdoby, kterého by Ranocchia v základní sestavě vystřídal.

Janov však přijede na San Siro s mnohem většími problémy. Poslední zápas na Sicílii totiž nepřinesl jen prohru, ale také několik trestů. Kvůli kartám budou v neděli stát Criscito, Veloso a Floro Flores. Na lavičce pak nebude moci operovat kouč Davide Ballardini a mimo hru je i zraněný Destro. Pravdou však je, že zejména Veloso a Floro Flores nepředváděli nijak oslnivé výkony, a tak jejich nahrazením Paloschim, případně Konkem či Rafinhou by mohlo být pro Janov prospěšné.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Ranocchia, Chivu - Zanetti, Thiago Motta, Stankovič - Sneijder - Pazzini, Eto'o
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Mesto, Kaladze, Dainelli, Moretti - Rafinha, Konko, Kucka, Rossi - Paloschi, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.37 - 4.50 - 7.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - Parma FC  (neděle 15:00)
Na severu Itálie dojde k dalšímu zajímavému zápasu mezi Chievem a Parmou. Oba celky nemají v sestupové otázce v žádném případě vyhráno, hůře je na tom hostující Parma, která má k dobru na osmnáctou Cesenu pouze tři body.

Chievo tři zápasy v řadě nebodovalo a opět se rýsuje možnost sestupu do Serie B. To si ale ve městě Romea a Julie nepřipouštějí, na stadionu Bentegodi chtějí porazit Parmu ať to stojí, co to stojí. "Parma, stejně jako my, bojuje o udržení. Musíme se od začátku do konce koncentrovat a získat tři body," stručně okomentoval trenér Stefano Pioli. Jak už bylo zmíněno, Chievo tři kola nebodovalo, postupně podlehlo Cagliari, Milánu i Ceseně.

Parma ukázala svůj potenciál ve druhém poločase utkání s AS Řím. Gialloblu prohrávali 0:2, ale v žádném případě to ještě nezabalili. Zlepšení a dvě branky Amauriho znamenaly konečnou remízu 2:2. Bod je sice zisk, ale celkově je to stále málo. Mizérie Parmy tím nebyla prolomena a hodně se spekuluje o výměně trenéra Marina. To ale odmítá prezident klubu Tommaso Ghirardi.

"V této sezoně jsme měli vyšší ambice, všichni jsou odhodláni zlepšit se, neboť stále zbývá ještě jedenáct zápasů. Každý má odpovědnost, nikoliv jen trenér," podržel Marina prezident Ghirardi. Gialloblu mají před sestupovými příčkami náskok pouhých tří bodů, i proto by se jim bod z Verony nesmírně hodil.

Chievo bude bez zraněného Luciana a vykartovaného Fernandese. Naopak vrací se Rigoni a po trestu také Bojstan Cesar. Hosté z Parmy jsou na tom naprosto stejně, ke zraněnému Calvovi musíme přičíst suspendovaného Paciho.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Mandelli, Cesar, Mantovani - Guana, Rigoni, Constant - Bogliacino - Pellissier, Thereau
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paletta, Lucarelli - Valiani, Morrone, Dzemaili, Modesto - Palladino, Candreva - Amauri
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.90 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - Città di Palermo  (neděle 20:45)
28. kolo zakončí utkání mezi čtvrtým Laziem a Palermem. Na lavičce sicilského klubu zažije premiéru trenér Serse Cosmi, který nahradil Delia Rossiho.

Pro Delia Rossiho přišel odchod v nejméně vhodnou dobu. Zápas s Laziem měl být především pro něho velmi pikantní, neboť celek Biancocelesti vedl a slavil s ním úspěchy včetně zisku Italského poháru a Superpoháru, či startu v Lize mistrů. Rossimu se stalo osudným utkání s Udinese, Bianconeri totiž rozdrtili Palermo na jeho hřišti neuvěřitelným způsobem 7:0.

"Jsem si jistý, že trénuji tým s velkou kvalitou. Nevidím tu žádné psychické problémy, jsou tu jen samá pozitiva. Máme možnost skončit v první šestce a kvalifikovat se do Evropské ligy, na živu zůstáváme také v Coppa Italia," rozpovídal se nový trenér Serse Cosmi. Palermo je momentálně osmé a na šestý AS Řím ztrácí šest bodů.

Pohárová Evropa je aktuálním tématem i v táboře Lazia. Římský klub nadále drží čtvrtou příčku, která zajišťuje start ve 4. předkole Ligy mistrů. Minulé kolo se ale hráčům Biancocelesti nevyvedlo, na Sardinii podlehli Cagliari 0:1. Fanoušci si teď žádají nápravu.

Edy Reja se bude muset obejít bez Rocchiho, Muslery, Brocchiho, Diakitého a Diase. Beze ztrát se to neobejde ani na druhé straně, už proti Udinese chyběl Fabrizio Miccoli, chybět bude i nyní a to společně s Pinillou, Goianem a vykartovanými Darmianem a Bačinovičem.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Berni - Lichtsteiner, Biava, Stendardo, Radu - Ledesma, Matuzalem - Zarate, Hernanes, Sculli - Floccari
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Muñoz, Bovo, Andelkovič - Cassani, Nocerino, Migliaccio, Iličič, Balzaretti - Hernandez, Pastore
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.40 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Juventus FC - AC Milán  (sobota 20:45)
Mezi nejsledovanější a nejprestižnější zápasy v Itálii patří zcela jednoznačně duel Juventusu s AC Milán. Prvně jmenovaný gigant se pod Luigi Delnerim trápí, ten druhý bojuje o Scudetto. Takovéto zápasy ovšem favorita nemají, o čemž vypovídá poslední výhra Staré dámy na San Siru.

Juventus jako by byl zakletým týmem. Neustálá zranění a výkonnostní výkyvy trápí tento slavný velkoklub asi nejvíce. Jak jinak si vysvětlit vítězství nad Interem a následné porážky s Boloňou a Lecce. "Naše poslední dvě porážky jsme nečekali. Proti špičkovému týmu máme vždy velké odhodlání a vůli. Oni jsou týmem plných šampiónů, ale my si prostě nemůžeme dovolit další komplikace," nechal se slyšet záložník Claudio Marchisio. Špatné výsledky opět rozvířily vlnu spekulací ohledně výměny trenéra. Pozice Delneriho je ohrožena, ale vše ukáže až budoucnost.

Zatímco Juventus už v evropských pohárech dohrál, Milán stále bojuje o postup do dalšího kola Ligy mistrů. Bude to mít ale hodně těžké, neboť v prvním zápase doma podlehl anglickému Tottenhamu 0:1. Nedávno si ale Rossonerri spravili chuť, když v přímém souboji o Scudetto přejeli Neapol. AC má teď na čele náskok pěti bodů, ovšem dokonce stále zbývá dlouhých jedenáct zápasů.

"Jedenáct zápasů a každý je důležitý. Juve pro nás znamená hodně. Tento zápas je pro nás z hlediska Scudetta klíčový, pro ně je zase klíčový z hlediska postupu do Ligy mistrů. Juve je fyzicky silný tým, který má charakter. Proti Interu Milán hrál dobře, proti Boloni zase dost nešťastně. My tam ale jedeme vyhrát," prohlásil trenér milánského celku Massimiliano Allegri. Milán potřebuje vyhrát hned z několika hledisek, jedním z nich je pochopitelně Scudetto, tim druhým zase potřebné sebevědomí před zápasem v Londýně.

Na obou stranách je několik zraněných. Co se týče Juve, tak hrát nebudou Grosso, Salihamidžič, Rinaudo, De Ceglie, Sissoko a Quagliarella. Vykartovaný je Pepe. Massimiliano Allegri se zase musí obejít bez tvůrce hry Pirla, dále bez Inzaghiho, Bonery, Ambrosiniho, Antoniniho a Merkela.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Sorensen, Chiellini, Barzagli, Traoré - Krasič, Felipe Melo, Marchisio, Martinez - Matri, Toni
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski - Gattuso, Van Bommel, Boateng - Robinho - Pato, Ibrahimovič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 3.20 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
US Lecce - AS Řím  (pátek 20:45)
Netradičně už v pátek zahájí další kolo italské Serie A týmy Lecce a AS Řím. Děje se tak kvůli náročnému programu Římanů, kteří v úterý nastoupí k odvetnému utkání osmifinále Ligy mistrů proti Šachťaru Doněck.

Lecce bojuje o záchranu jak se dá, a zatím se to poměrně daří. Svěřenci trenéra Di Cania mají před osmnáctou Cesenou náskok tří bodů, ale udržet toto manko bude ještě hodně náročné. Doma na stadionu Via del Mare je Lecce přeci jenom silnější, což dokázalo proti Juventusu Turín. Aktuálně sedmnáctý tým soutěže doma porazil Starou dámu 2:0 a výsledek de facto potvrdil v následujícím kole, když neprohrál v klíčovém souboji na půdě Brescie. Nyní na De Caniovo svěřence čeká tvrdší oříšek v podobě loňského vicemistra.

Pomalu se z toho stává rutinní záležitost. AS Řím vede v zápase dvoubrankovým a vyšším rozdílem, kontroluje hru, ale i přesto tři body nezíská. Stalo se tak v zápasech s Boloňou, Chievem a v minulém kole s Parmou. Všechny tyto zmiňované zápasy skončily remízou 2:2, ale pokaždé v nich Giallorossi vedli dvoubrankovým rozdílem. V utkání s Janovem vedl římský celek už 0:3, a přesto odešel poražen v poměru 4:3.

Zápas v Janově se stal osudným trenéru Ranierimu, kterého nahradil mladý Vincenzo Montella. Jeho mise začala nadějně, Vlci vyhráli na hřišti silné Boloni, ale doma nedokázali udržet vedení nad Parmou a nakonec remizovali 2:2. Teď se tým z "věčného města" představí na půdě Lecce, a to už v pátek, neboť v úterý hraje odvetné utkání na Ukrajině proti Šachťaru. Lecce bojuje o záchranu a AS Řím pro změnu o evropské poháry. Giallorossi se nadále nevzdávají šance protlačit se do Ligy mistrů, ovšem k realizování tohoto cílu potřebují na půdě záchranářského týmu bezpodmínečně zvítězit.

Za domácí nenastoupí zranění Giuliatto, Di Michele, Ofere a Ferrario. Ani tým trenéra Montelly není kompletní, mimo je hříšník Adriano a vykartovaná dvojice Rosi - Totti. Zejména absence ikony klubu je citelná.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Donati, Gustavo, Fabiano, Brivio - Giacomazzi, Vives, Olivera - Mesbah, Munari - Jeda
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni - Cassetti, Mexes, Juan, Riise - Pizarro, De Rossi - Taddei, Perrotta, Vučinič - Borriello
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.80 - 3.50 - 1.88
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán27177349:2058
2.Inter Milán27165649:2953
3.SSC Neapol27164741:2552
4.SS Lazio27146733:2348
5.Udinese Calcio27145849:3047
6.AS Řím27127841:3843
7.Juventus FC27118841:3441
8.Città di Palermo271241144:4340
9.Cagliari Calcio271151133:2838
10.Janov CFC27981025:2735
11.Bologna FC27108929:3435
12.ACF Fiorentina27810929:2934
13.Chievo Verona277101028:3031
14.UC Sampdoria277101023:2931
15.Calcio Catania27781224:3529
16.Parma FC276101127:3828
17.US Lecce27771330:4828
18.AC Cesena27671420:3625
19.Brescia Calcio27661522:3524
20.AS Bari27371715:4116
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (760)

Přidat komentář
smazaný uživatel

žiadne prekvapenie nebude,takže tip 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak Sachtar si to pohlídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda pokud je tip na LM a ne na Lece :-) Trochu sem to nepochopil :-)

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
homeles8

zejtra bych si klidně i vsadil na Juve Je to divný, no :-( Cesena, Brescia, Řím... 1. dva bych řek, že je to jasných 6 bodů, ale takových zápasů jsme tolik prohráli... Možná je chyba opravdu v motivaci, v podcenění soupeře, nevim, to snad neni možný. Hráče máme lepší než na 7. místo Serie A, ale s takovýma výkonama, jak tu někdo psal, nemáme co dělat ani v tý Serii A A taky je škoda, že nemáme víc dobrých hráčů, třeba takovej Krasič, kdyby si odpočinul proti slabšímu soupeři, nebo Aquilani, tak hrajou zase další zápas líp. Jenže když prohrajem 2:0 prakticky proti nejhrošímu týmu Serie A i v nejsilnější sestavě.... Uvidíme, tudle sezonu už jen tak necháme skončit a uvidíme, co v létě,každopádně LM by nám hodně pomohla... Stojí to za hovno, no, ale co, už to bylo i horší a já věřim, že to bude lepší. FORZA JUVE!

Reagovat
smazaný uživatel

LM by se už rovnala zázraku . Po sezóně to chce top trenéra , jasný systém a do toho systému hráče . Už jsou pouze tři fleky na LM a to bude fuška bez peněz to nepůjde . Je škoda že ty parádní jména padají měsíc po skončení mercata .

Reagovat
Pinturicchio

Chce to opravdovou revoluci, s naprosto jasně stanovenými pravidly - hráče, trenér. A hlavně už nedělat polovičatá řešení a kompromisy - pokud si vytipujeme hráče / trenéra, tak musíme udělat naprosto všechno, abychom ho získali. ( Ne že nám někdo nevyjde a spokojíme se s něčím, o co jsme třeba ani neměli zájem ).

Z těch tří velkých jmen, o kterých jsem četl ( Pastore, Bastos, Mascherano ), bych bral všechny tři.

Reagovat
smazaný uživatel

Z těch tří jmen bych bral jedině Bastose . Pastore, ještě nedokázal že je jeho hodnota 40 mega a ani za 30 bych ho určitě nebral . Mascherano pouze kdyby nevyšel Diarra . Navíc dvojka Mascherano Melo by mohla hrát tak max. v 4-2-3-1 a ještě by to nebylo ono . Mě se zamlouvala jména jako Arda Turan nebo Gameira . Je to věc názoru , samozřejmě

Reagovat
Pinturicchio

Pastoreho bych bral, pokud by se to povedlo uhádat na těch 20 + hráči. Přesně tak, přejít na 4-2-3-1 a tam byl byla dvojka M + M parádní, si myslím - Melo konstruktivní bořič, Masche bořič, ideální dvojka.

Diarru bych bral taky no, o něm jsme se už bavili, ale pokud by vyšel Masche, tak by nijak netruchlil

Reagovat
smazaný uživatel

Kryštofe, mohl by jsi mi prosím zapůjčit něakého obránce, který bude hrát?:\ Jedno jakého.. Kdyžtak to tam pak napiš, nevím, zda se tu ještě dnes objevím..

Kdyžtak díky :)

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka je už zdravý a teší sa na Inter...to aby som vsadil 2

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA!!!

Reagovat
Pipo123

jak to že chytá Doni ?

Reagovat
Francesco Totti AS

už chytá 3. zápas za sebou...Sergio je...

Reagovat
Pipo123

Doni je aj tak lepší, Sergio je len taký krátkodobý boom

Reagovat
Francesco Totti AS

já jsem Doniho moc nemusel od té doby co dostal v předsezóním přáteláku od Olympiakose Pireus 5 fíků za poločas...dokonce jsem si byl jistý že v lednu odejde...zatím chytá dobře ale rád bych po dlouhé době chtěl vidět chytat Lobonta

Reagovat
Francesco Totti AS

tady si snad ani neumím představit prohru!!! docela mě překvapuje že hrajem dneska...sem myslel že až v neděli...ta sestava co je tady není špatná...FORZA ROMA!

Reagovat
Slejdy

Jedine vitezstvi

Reagovat
smazaný uživatel

co se týče fanty, dnes De Rossi..., ostatní zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

Jajinek: Dnes mi nikdo z hráčů nehraje (N. Burdissa stavět nehodlám), hodím sestavu zítra, pokud to není problém?...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mám stejně.

Reagovat
Alberto Aquilani

strašne sa ponáhlam a som no noťase a zabudol som adresu fanty , tak z dnesneho zapasu davam do fanty Juana a pizarra a na lavicu dam Meneza a Tottiho .

Reagovat
Slejdy

Frantu nemusis,ma stopku

Reagovat
smazaný uživatel

DAJE ROMA DAJE !!!!!!!!!!!!

Reagovat
Paddy

Reagovat
smazaný uživatel

Takže na Janov:

Cesar-Maicon,Lucio,Cordoba,Chivu-Zanetti,Stankovič,Motta-Sneijder-Etoo,Pazzini...

A Juventus ak vyhrá, tak už je to len o dva body!!!!!!!!!!

Reagovat
Francesco Totti AS

nějaký link na Romu pls?

Reagovat
Slejdy
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Francesco Totti AS

diky oběma

Reagovat
Slejdy

Mirkooooooo

Reagovat
Francesco Totti AS

zatím hrůza...strašně zbrklé, přihrávky jdou na 3 metry vzduchem, míč odskakuje...jinak Mirko si gól jednoznačně zasloužil hraje perfektně...možná bych ho zkusil na hrot protože Marco je tam dneska...jak to popsat... prostě to neni ono (nehraje vyloženě špatně, ale tím že je tam sám, tak nemá prostor něco kloudného udělat)...musíme to do druhé půle zlepšit jinak zase dostaneme nějaký ušmudlaný gól Doni si o to v posledních 10ti minutách přímo koleduje....FORZA ROMA!

Reagovat
Francesco Totti AS

doufám že je Cassetti v pořádku

Reagovat
Slejdy

opet to byla jen otazka casu

Reagovat
Pipo123

Čo sa stalo v závere ?

Reagovat
Slejdy

ruka ve vapne, penalta, Pizarro s prehledem

Reagovat
Pipo123

on tam bol Lichtsteiner ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Alberto Aquilani

No uff , pozeral som až od 2.poločasu , je to rozhodne lepšie jak pod Ranierim tuto sezonu - ten štýl proste sedí AS viac , ale Lecce Nás až nechutne prehrávalo , De Rossi je neskutočne zbrklí , miesto toho , aby vymýšlal niečo kludné jednoduché musí dať stále niaku zložitu prihravku . Taddei a Perrotta su bijci , ziadny technici a Brighi je marny , Vucinic v 2.polocase hodne spatne , uz zacal hodne aj on trucovat , Borriello sa celkom bil , ale nedostane loptu do tych pruestorov kde by mal. Pizarro je vyborny , ten to drzi nad vodou , ale chyba tam dalsi rozdielovy stredopoliar , ktory by prave v takych momentoch zasiahol do hry , kedy Nás Lecce varilo , a on by tu biedu - rytmus hry niak zmenil .

Reagovat
Francesco Totti AS

ještě jeden takový zápas a dostanu infarkt těch posledních 10 minut včetně nastavení byly strašně napjaté...na tu penaltu jsem se ani nemohl dívat ale díky Dave za ni zápas ze Šaktarem sice ještě není definitivně ztracený, ale radši bych ho vypustil a soustředil se na ligu, na Lazio! Pokud budeme hrát tak jak dneska, tak nás roznesou na kopytech...hráli jsme 4-2-3-1? Vždyť ve předu byl věčně jenom sám Borriello a sem tam se tam objevil Vučinič strašně málo lidí ve předu=malá účast v poslední třetině hřiště...jinak Giacomazzi za ten gól (proč vždycky proti nám dávají hráči soupeře góly, které dají jednou za život? )...no pan sudí ...dnešní zápas vůbec nezvládl, jeho výkon se mi nelíbíl...nakonec jsem rád že jsme vyhráli protože by to zase mohlo vyznít jako "brečení Římanů"...Doni dneska až na ty jeho kličky ve vápně ok, obrana ok, DDR špatný Pizarro dobrý, Vučinič skvělý, Taddei jakš takš, Perrotta budiš, Borriello-snažil se ale nebylo to ono, Juan ok, Brighi nic moc, Ménez nic moc...proti Laziu nechci žádné infarktové závěry!...GRAZIE ROMA!

Reagovat
Francesco Totti AS

*se Šaktarem

Reagovat
Pipo123

no v tejto sezóne bolo zatial každé derby nervák až do konca inak Taddei je tragický, on už na to asi nemá...

Reagovat
Francesco Totti AS

no právě, Derby! ale už se těším...Taddei je takový ten bijec jak píše Aqua ale když má neco vymyslet tak je tragický navíc strašný rapl

Reagovat
smazaný uživatel

Giacomazzi je náhodou celkem frajer, když ho Corvino přivedl do Lecce, tak byl bomba...pro zálohu Lecce nepostradatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Juventus vs. AC

http://img193.imageshack.us/img193/2236/derbyf.jpg

ta obrana mě děsí, na druhou stranu to snad nemůže být horší, než v minulých zápasech...

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád věřím, že Traoré nenastoupí.

Reagovat
10

tak on možná nastoupí, ale ve 3. minutě stejně odstoupí pro svalový zranění...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak

Reagovat
Pinturicchio

Taky jsem koukal, co to Luigi vymyslel.

Reagovat
homeles8

a to je právě na Juve špatný, jeden post je jinak a už je to hrozný Ale možná Grosso by zahrál líp jak Traoré...

Reagovat
Pinturicchio

"Od propuknutí Calciopoli se jeho ústřední postava Luciano Moggi osobně neobjevil na žádném zápase Juventusu. Nyní novinářům prozradil, že po pěti letech znovu usedne do sedaček na Stadio Olimpico, kde naposledy sledoval zápas 7. května 2006 s Palermem. Opět tak začaly sílit spekulace, že Moggi připravuje šokující návrat do vedení Staré Dámy."

Doufám, že Luciano přinese štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

To by ty přestupy vypadaly rázem jinak...

Reagovat
DelPiero137

ak sa tam objavi, tak asi budeme pocut od fanusikov skandovat jeho meno.

Reagovat
10

welcome home

Reagovat
smazaný uživatel

Vyslyšel volání fanoušků.

Reagovat
SqueeZy

home sweet home

Reagovat
homeles8

Reagovat
terry

Achjo, jestli zase nastoupí nalevo Moretti, tak se snad ani nebudu dívat.

Reagovat
10

Criscito je podle Gazzetty pár hodin od odchodu do Zenitu za 18 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Je na hlavu ?!

Reagovat
Jajinek

a my máme splašenýho kamikaze...

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší on na hostování, než Criscito za takový prachy. Nemyslim si, že by Criscito nabídnul naší hře něco víc než Chivu.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, niečo neskutočné, že aké prachy za takového hráča pýtali.

Reagovat
Jajinek

tak 18 je moc...o tom žádná. Nabídl by větší výbušnost a méně jistoty v obraně...což by se dalo využít podle soupeře. tedy podobnou alternativu jako Nagatomo, ale ve větší kvalitě.

Reagovat
Tsigi

18 je pecka za Criscita

Reagovat
M11

18

Reagovat
terry

Ale jestli daj 18 mega, tak před Preziosim smeknu.

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla velká škoda, ale je pravda, že ačkoliv se Preziosi jeho odchodu začal konečně otevírat, těžko by mu někdo z Itálie nabídl takový prachy (za které Mimmo nestojí).

Reagovat
terry

Taky bych ho rád viděl v Calciu i nadále, ale pokud dostane Janov tolik peněz, tak asi není co řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Criscito, 18 milionů, Zenit ... je mi šoufle jak z Domenica, tak ze Zenitu ...

Reagovat
stas87

a zo spalettiho nie? neboj ze by ho fans v petrohradu vitali s transparentami...zo zenitu uz je multikulturna zmeska zoldakov z rusov pravidelne hrava len malafejev anukov sirokov kerzakov zyrjanov bystrov na lavici bucharov a zvysok su cudzinci

Reagovat
smazaný uživatel

Taky na tom má svůj podíl... Příznivci ruské ligy se zase budou jen smát, ale Domenico dělá chybu. A Zenit vyhazuje peníze oknem. Soudný člověk by za Domenica nedal víc než 12 milionů, což je úplný strop. Demence obrovského kalibru.

Reagovat
SqueeZy

Už aby se Spalletti vrátil domu

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

snad se o body poradne poperem.. kdyby se prohralo.. neverim ze by Delneri do konce sezony vydrzel jak mu slibuji..

Reagovat
Pinturicchio

Dnešní zápas beru jako opravdu poslední šanci pro nastartování podobné série, jako na podzim, která by nás na to čtvrté místo ještě vynesla.

Reagovat
homeles8

a já věřím, že se mu to povede, přeju si to a jemu taky. Forza Luigi Del Neri! ♥Forza Juve! ♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

A koho by ste tam chtěl dát místo Luigiho ?

Reagovat
smazaný uživatel

ta pravděpodobná sestava s Princem na AM se mi líbí, Robson by zasloužil oddych a Boa se vyhraje na Tottenham..., s Bommelem mi dělnická záloha nevadí, pokud se navíc zapojí útočníci. varianta bez Ibry má asi taky něco do sebe, ale pochybuju, že si Max troufne. Janku snad naváže, dneska tam má Krasiće, Flamster mu musí pomoct, s Princem v záloze by to bylo nejspíš těžší..., zbytek sestavy víceméně klasika.

další z té série těžkých zápasů, ale takhle se tím prokousávat je pro mě daleko zajímavější než nervózně sbírat body proti jasným outsiderům..., těším se, Juventus bude hladovej a potrápí, nebo úplně mimo, záleží na tom v jaké fázi té krize jsou.

FORZA MILAN !

Reagovat
terry

Robson musí hrát!

Reagovat
Yanek

Dnes to bude důležitý zápas, moc se těším na večer. FORZA MILAAAAAAAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teda ten Ibra nakoniec nastúpi?Hmmm...škodaa...by som bol zvedavý, ako by hralo AC bez neho...

Reagovat
Yanek

Nastoupí, vždyť mu nic není, měl problém se zády, ale rentgen nic neukázal a zbývající dny normálně trénoval. A pokud nastoupit může, tak mu Max odpočinek nedá, to je jistota

Reagovat
smazaný uživatel

Max hlavně řekl, že Ibra odpočívat nechce..., ten si sice často stěžuje, že je unavený, ale v den zápasu chce hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude fajn fotbálek. Prince tomu dodá potřebnou šťávu. Tipuju jasnou výhru Milánu nebo remízu. Forza Rossoneri!

Reagovat
homeles8

dneska mě z toho jebne

Reagovat
FORZAMILAN

Už se nemůžu dočkat,ale mám dilema.Večer jsem pozvaný na zabijačku,kde se bude chlastat a žrát.Ale asi se na to vyseru a budu večer přilepený u monitoru a fandit ,,mojemu,, Milánu. Jinak FORZA ROSSONERI....................

Reagovat
smazaný uživatel

Chcem byť optimistom, ale fakt to nejde...Juve sa dalo "lepšie" fandiť aj ked sme boli v Serií B než teraz...dostal som z nich depresiu....ale who cares, praví fanúšikovia stoja pri tíme v dobrom aj zlom...dostali sme sa cez Seriu B a nahádzané polená pred nohy, dostaneme sa aj z tohto...FORZA JUVE !

Reagovat
homeles8

Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: O Kucku je zájem v Anglii

Juraj Kucka se hodně rychle zabydlel v základní sestavě Janova a podává dobré výkony. Nyní jeho agent informoval o zájmu klubů z Premier League. "Kucka poutá zájem mnoha zahraničních klubů. Během posledního přestupového okna jsme obdrželi nabídky z Německa, ale teď je největší zájem v Anglii," odhalil Emil Kovarevič. Jak dlouho tedy Kucka v Janově vydrží?

V pořádku, stejně skončí v Rusku, Zenit nabídne 15 mega a bude to v cajku

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo že by sa obaja stretli v Inter? O obidvoch máme pomerne veľký záujem, len Hamšík drahý a od Kucku sa nevedelo, čo presne očakávať, ale v Janove sa chytil

Reagovat
lnterista

ty mas srat fanousky AC nebo Juve a ne nas

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna ja ich mám oboch rád Hlavne teda asi preto, že sú Slováci, ktorí nás dotiahli medzi 16 najlepších týmov na svete .Naviac Hamšík by bol oveľa lepší ako niektoré spomínané alternatívy.

Reagovat
lnterista

to nerikam kvality maji ale ja chci nadale vyhravat pohary vis

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si na tom asi ako ja Trofeje k Interu slušia

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci doufám, že mě dneska zase potěšíte. Forza MILAN!

Reagovat
homeles8

100.pro dnešní výhru Juve

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
10

Reagovat
GEGE

Jsem zvědavý koho bude Allegri šetřit.Opočinout by si mohl Sandro.Yepes ho zastoupí navíc je o něco lepší ve vzduchu a to by mohlo být dneska hodně důležité při soubojích s Tonim či Matrim.Záloha by měla být jasná Rino-Van Bommel-Flamini před nima snad Prince.Ibra se v takovém zápase šetřit nebude a k němu snad Pato byla by škoda kdyby seděl když má takovou formu.Těším se moc snad to bude pěkný zápas.FORZA ROSSONERI!

Reagovat
rossoneri89

podla MilanNews bude zostava:

Abbiati

Abate - Silva - Nesta - Janku

Gattuso - Bommel - Flamini

Boateng

Pato - Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

No us sa tesim zostava zaujimava ale nech este par hracov posetri FORZA MILAN!!! Vyhrame musiiiime

Reagovat
Ragazzo d'oro

OT: neznáte někdo nějakou stránku, kde by se šlo zpětně podívat na záznam z dnešního derby?

Předem díky za odpovědi

Reagovat
homeles8

dyť se ještě nehrálo

Reagovat
Ragazzo d'oro

Já neříkam, že se hrálo. Jen se ptám jestli někdo nezná nějakou stránku se záznami utkání, protože dnešní zápas nemám možnost sledovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Já tipuji 1:1...Bohužel musíme s tím kádrem něco udělat...Juventus bez poháru je jako pivo bez pěny...

Reagovat
smazaný uživatel

Pato má horečku...

Reagovat
M11

Reagovat
Yanek

kurva

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
GEGE

Reagovat
Tsigi

Horečka sobotní noci

Reagovat
smazaný uživatel

tu dostávám pomalu taky , sobotní spektákly bych zakázal...

Reagovat
Yanek

Co je na nich špatného? Já se z neděle na pondělí potřebuju vyspat a když se hraje odpoledne tak je to bez atmosféry.

Reagovat
smazaný uživatel

Plus to slnko na tých štadiónoch

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nejsi asociál, určitě pochopíš, že lidi si občas v sobotu někam rádi zajdou...

btw.: neděle odpoledne je od nepaměti italská klasika...

Reagovat
Pinturicchio

nejhorší možný hrací čas, párkrát už mi bylo vyčteno, že fotbalu dávám přednost

Reagovat
Jajinek

já to mám na talíři denně a je jedno kdy se hraje...

Reagovat
Pinturicchio

Je to hrůza. ( A to mi to vyčítají kamarádi, chraň Bůh, kdyby se do toho "zapletla" ještě nějaká slečna )

Reagovat
Jajinek

kamarádi?...ti se o tom baví se mnou....přítelkyně se mnou sleduje zápasy Interu, byla na Meazze...ale moc nechápe, proč o tom fotbalu musím ještě diskutovat na netu...

Reagovat
Pinturicchio

Tak spousta kamarádů taky sleduje fotbal, ale sledujou spíš českou ligu ( Spartu ). "Itala" mám vlastně jen jednoho, Milanista

"přítelkyně se mnou sleduje zápasy Interu, byla na Meazze" - Tak to máš v pohodě, není si nač stěžovat.

Reagovat
Jajinek

to je pravda...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
lnterista

nejradeji mam nedelni jarni zapas na San Siru kdyz krasne sviti slunicko nebo vecer

Reagovat
Tsigi

Já plesám dneska ,lupen mám už měsíc, je to na piču v sobotu

Reagovat
Jajinek

potkáme se večer?

Reagovat
Tsigi

Plesám v Jihlavě, ale pokud se chceš stavit, tak nemám problém

Reagovat
Jajinek

já myslel, že jdeš na právnickej...

Reagovat
smazaný uživatel

já plány neměl, ale banda mě tahá ven a říkat NE nepatří k mým silným stránkám

Reagovat
DelPiero137

poznam to

Nedela by bola ovela vhodnejsia

Reagovat
Ragazzo d'oro

Já si prozíravě domluvil klub na oslavu svých narozenin. Nevím proč, ale měl jsem pocit, že hrajeme až v neděli..

Reagovat
Shevchenko

Boatinhovic. Nemám strach.

Reagovat
juveforever

dnes na štadióne po piatich rokov aj Moggi. Kiež by po sezóne sa vrátil

Reagovat
smazaný uživatel

Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 55 Yuto Nagatomo;

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev.

Cambiasso a Milito už trénujú, na Bayern to s nimi vyzerá viac ako nádejne

Reagovat
cresposuper

Dl by som to: Julione,. Maicon, Ranocchia, Lucio, Chivu,- Zanetti, Motta, Stankovic,- Sneijder,- Etoo, Pazzini

S tým, že do druhého polčasu by mohol ísť Kharja, ktorý sa mi proti Dorii velmi páčil.

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Andreu by som nechal na lavičke, lebo problémy mal po zápase s Bayernom a aj teraz, čo znamená v tesnej náväznosti, trénovať s týmom začal len dneska. Pre istotu by som to neriskoval, lebo prídu ešte ťažšie zápasy, kde budeme potrebovať udržať čisté konto

Reagovat
juveforever

no Pazzini asi ťažko

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
juveforever

no myslel som na zápas s Bayernom

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumiem.

Reagovat
Francesco Totti AS

jakože Pazzo nemůže hrát LM, chápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

No ale čo s tým?

Reagovat
smazaný uživatel

██─███─██──██─███────█─█─█─█─█─███─────██─██ █──█─█─█─█──█─█─█────█─█─█─█─█─█──────█──█──█ ██─█─█─██──██─███────█─█─█─█─█─███─────█───█ █──█─█─█─█─█──█─█────█─█─█─█─█─█────────█─█ █──███─█─█─██─█─█──███─███──█──███───────█

Reagovat
homeles8

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
10

krásný

Reagovat
Pinturicchio

PARÁDNÍ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné ale i tak fandim nám

Reagovat
smazaný uživatel

hehe...no bola by celkom haluz, keby si po zhliadnutí takého výtvoru začal zrazu fandiť juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

po čtyřech letech

Reagovat
homeles8

si udělej z toho FORZA AC

Reagovat
smazaný uživatel

wow, hodně hezký

Reagovat
Jajinek

OT:

Tak Bayern teče i v Hannoveru....doma je porazil Dortmund i Schalke...tak sakra mi neříkejte, že je to bez šance...

FORZA INTER!!!!

Reagovat
Pinturicchio

Hannover má ted prý fazonu jako hrom a tuším willi pod BL psal, že podle sestavy a tak, se ted Bayern soustředí hlavně na CHL. Každopádně hratelní pořád jsou.

Reagovat
Jajinek

no sestavy...i proti Hannoveru, Dortmundu, i Schalke nastoupili všichni 4 ofensvivní lídři (Gomez, Muller, Robbery)...a dali všeho všudy 1 gól.

Reagovat
Pinturicchio

Fakt netuším, jen tlučím, co jsem přečetl. . Každopádně vyřadit byste je mohli.

Reagovat
Pinturicchio

natlučím asi sobě .... tlumočím

Reagovat
stas87

dneska nehral basti ani gustavo do 15 je casu dost...aj ked vase sance su minimalne 40% mozno aj vyssie...uvidime ci gaal prezije do dalsieho kola nahrada by mohol byt sammer ci nerlinger s mehmetom schollom

Reagovat
cresposuper

Myslím, že zmena trénera pred odvetou by bola voda na mlyn Interu.

Reagovat
stas87

skor naopak...ten tim je prakticky rovnaky ako loni len prisiel gustavo ty hraci nezabudli hrat futbal len na nich lezi obrovska deka superi zahraju tvrdo na riberyho a robbena tych to otravi a ofenziva uz neexistuje gomez neudrzi loptu je to tazke...hraci nehraju na svojich postoch pride mi akoby vladla v kabine atomosfera strachu van gaal si ten tim rozbil sam cize:mal by odstupit vcas aby to bayern nestalo celu sezonu najlepsie aby to vzal sammer+k sebe scholla

Reagovat
cresposuper

Ako z dlhodobého hladiska by Vám to mohlo pomôcť, ja som myslel, že je podla mňa riskantné vyhodiť trénera pred odvetou v osemfinále LM. Ale na druhu stranu okolnosti nepoznám až tak dobre, takže to vieš asi lepšie posúdiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na to, že hrá Ribery aj Robben tak v útoku tých gólov teraz nedávajú veľa. A vidieť v jednom zápase hrať obidve R je rarita

Reagovat
Tomanatura

Hrají hovno, hádají se mezi sebou, hlavně Van Gaal s Nerlingerem a všemi těmi papaláši, mají úplně mimo střed zálohy, kde něco hraje jedinný Gustavo, kterého ovšem Van Gaal často staví na levého beka... Hodně bude záležet na tom, jestli ho vyhodí, nebo ne a pak jak si povedou doma s Hamburgem. I pak to bude hodně těžké, jenomže letos Bayern ty klíčové zápasy neumí, všechny je prohrává, tak snad se zadaří i Interu.

Reagovat
Slejdy

na vas to zas hecnou

Reagovat
smazaný uživatel

"Západná šunka" ide nahor tabuľkou....Teda Obinnu by si mali nechať

Reagovat
lnterista

Omlouvam se za hodne velkej OT ale jinak to nejde: :)

nevite nekdo o nejakej dobrem satelitnim kompletu za rozumnou cenu? At muzu chytat dva satelity najednou v HD a pak ktera spolecnost je nejlepsi(skylink,cs link,digi tv atd.)? diky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Řikal jsem to proti Interu a řikám to znovu, rozhodne to Matri.

Reagovat
Yanek

Pato nenastoupí

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Yanek

Juventus-Milan, ecco le formazioni ufficiali/here are the official lineups:

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski, Gattuso,Van Bommel, Flamini, Boateng, Cassano e Ibrahimovic.

JUVE: Buffon, Sorensen, Chiellini, Traoré, Barzagli, Marchisio, Martinez, Felipe Melo, Krasic, Toni e Matri.

Reagovat
terry

On ten Robson fakt nehraje.

Reagovat
homeles8

Traoré

Reagovat
homeles8

ale zase Jankul na Miloše :-)

Reagovat
10

Milošovi je to celkem jedno poslední dobou...a Jankul hrál poslední zápas výborně

Reagovat
homeles8

:-(

Reagovat
10

takový kraje obrany nemá v lize nikdo...

Reagovat
M11

Reagovat
homeles8

:-(

Reagovat
juveforever

cez Jankula to pojde

Reagovat
Pinturicchio

Tak nakonec dostal ( nečekaně ) přednost Juventus před Black Swan. Nervozita příjemně stoupá, těším se.

Reagovat
Yanek

Reagovat
10

merda labuť

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Black Swan je stejně nafouknutá bublina

Reagovat
Shevchenko

Dneska nám věřím. Hrozně se těším. FORZA MILAN!!!

Reagovat
M11

Pojdme Juve.. at uz jsme v tabulce kdekoliv tyhle zapasy jsou vrcholem sezony..

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

http://www.youtube.com/watch?v=MdrDKFYdVf8

A ještě si zazpíváme ♪♪♪ ♥♥♥ ♪♪♪

Reagovat
10

Reagovat
homeles8

Reagovat
Yanek

25 minut

Reagovat
homeles8

taky už jsem nedočkavej

Reagovat
homeles8

200.pro dnešní výhru Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi ste naivni juve nevyhra ani nahodou FORZA MILAN!!!

Reagovat
Pinturicchio

To se říkalo i na podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

teras je teras

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Ticho, nejsu zvědavý na to, až se tu bude nějaký ocas zas vysmívat a posere celou diskuzi. Ten zápas je naprosto otevřený, může to dopadnout jakkoliv...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Myslel sem po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Já reagoval na to, že je zápas otevřený

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanda AC si samozřejmě přeju výhru, ale na druhou stranu bych Juve moc přál ligu mistrů, když už budou mít novou arénu, jsem rozpolcen

Reagovat
rossoneri89

tak nech dnes este Juve prehra a potom nech zvitazi

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopil jsi mě, tak se mi nemusíš posmívat...jsem fanda AC už od 90. let, ale zároveň fandím calciu obecně, v Evropě přeju Všem klubům a proto si myslím, že Juve by mohlo Calcio v Evropě reprezentovat kvalitně, narozdíl třeba od Palerma, které tuto sezonu na Evropskou ligu doslova sralo

Reagovat
rossoneri89

ale ja sa ti neposmievam ja tiez fandim AC uz davno a tiez by som Juve prial aspon EL .... ja som len pisal nech Juve este dnes prehra ... aby vyhralo AC a potom nech vyhrava Juventus ...aby sa dostali hore

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza!

Reagovat
panca

tonda s ibrou v utoku dva nebehavci nevestim nic dobreho

Reagovat
Kepy_FCB

hnus jak ti juventusáci přijali růžovou barvu

Reagovat
Lubinterista

Před více než sto lety s ní začínali...

( )

Reagovat
smazaný uživatel

uuff..FORZA AC..jedeme, je to tu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo....tak som nakoniec zmenil svoj názor! Dneska budem priať Juvehnusu

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Pato od začatku? nepochopitelné

Reagovat
smazaný uživatel

a nejhorší je, že ho nepostaví ani v průběhu, to je padouch ten Allegri, co ?

Reagovat
smazaný uživatel

rychloléčba

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč nehraje to řekni a nechytrač tady vole

Reagovat
terry

Už to tu říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

jdu se vyčůrat před zápasem, to určitě přinese Juventusu štěstí ♥

Reagovat
Pinturicchio

Už ho vedou

Reagovat
Arne

Za koho byla ta minuta?

Reagovat
Shevchenko

Proč mě sopcast vždy přesměruje na Barcu? Kde to sledujete?

Reagovat
Arne

http://atdhenet.tv/35095/watch-juventus-vs-ac-milan

Akorát teda německej komentář (ne že by mi to osobně vadilo )

Reagovat
Shevchenko

Díky to přežiju.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky díky

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
homeles8

Channel - 98660

Reagovat
homeles8

:-(

Reagovat
GEGE

Shevo nemáš link na nějaky rusky sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

chlapi, ze nedate ty 3 kila za bet...

Reagovat
Slejdy

150

Reagovat
smazaný uživatel

ja si treba nebudu zarizovat ucet v jiny bance jen kvuli sledovani fotbalu na betu

Reagovat
smazaný uživatel

tak sorry no, ja s tim u 365 a sporkou nemel problem

Reagovat
Shevchenko

Není tam a dokonce když zapnu sopcast tak mi ta vždy vyskočí ten samý kanál kde je Barca.

Reagovat
cresposuper

Channel - 92997 síce arabský, ale kvalitaa super

Reagovat
cresposuper

Channel - 92997 síce arabský, ale kvalitaa super

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte nějaký dobrý link ? Na Streamu se to šíleně seká ...

Reagovat
Dejwa
Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

jak ho Ivan srovnal

Reagovat
Yanek

Krasič simulant

Reagovat
10

Flamini ho jasně zaháknul nohou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tie Traoreho centry stoja za to

Reagovat
smazaný uživatel

e

Reagovat
Yanek

neeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio

Reagovat
smazaný uživatel

opět a zase a znovu...

Reagovat
rossoneri89

Cassanoo ....skoda

Reagovat
Shevchenko

Co chceš víc?

Reagovat
homeles8

fu

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, pěkně je vyškolil

Reagovat
GEGE

Pepe v hledáčku milánských klubů

to už je trošku jiný kalibr než Mexes...Nechal bych si líbit sice je to prase ale obránce skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

nešahat!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sázky jsou svině

Reagovat
smazaný uživatel

bommele bommele..to uz je podruhy

Reagovat
smazaný uživatel

Van Bommel už 3.faul---žltúúúú!!!!

Reagovat
10

Alex chybí, už tam byly takovýhle standardky 3...

Reagovat
smazaný uživatel

bohudiky

Reagovat
homeles8

teď měl Juve hodně času na všechno...

Reagovat
smazaný uživatel

Krasič mal ešte urobiť jedného, a dať gól....

Reagovat
homeles8

MIloš!

Reagovat
10

Boateng no good

Reagovat
10

a hlavně za Mela nikoho nemáme...

Reagovat
Shevchenko

Prince to je chlapík.

Reagovat
Kepy_FCB

Jankul

On teď hraje pravidelně?

Reagovat
Shevchenko

Druhý zápas.

Reagovat
Pinturicchio

Aaaj, tohle bylo hnusné, ten Melův kotník

Reagovat
panca

to nema vubec tempo

Reagovat
M11

zatim by Amauri oba nase utocniky strcil do kapsy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Melo

Reagovat
Yanek

Melo je dobré prase

Reagovat
Pinturicchio

To myslíš to na van Bommela? Však to byl úplně normální souboj.

Reagovat
Yanek

jj do jeho nohy

Reagovat
Pinturicchio

Nevím, to mi přišlo normal - Melo mu nekompromisně ustřelil míč.

Reagovat
Slejdy

co je potom Van Bommel

Reagovat
Yanek

bavim se o dnešním zápasu

Reagovat
Slejdy

ja taky

Reagovat
Yanek

Bommel zatim nikomu do nohy nešel, rozhodčí pískl dva vymyšlené zákroky. Toni padá celý poločas a teď vubec nevim za co byla žlutá.

Reagovat
Pinturicchio

Zákrok zezadu a mohl z toho být break.

Reagovat
Slejdy

sak jasne,on je andelicek

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

robson na plac!

Reagovat
Dejwa

nuda

Reagovat
rossoneri89

rozhodca je dobry blb

Reagovat
homeles8

Jankul vypadá jak pravej Ital

Reagovat
smazaný uživatel

No konečne tá žltá

Reagovat
Yanek

rozhodčí tyvoleeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak to, ale ty zápasy na Olympijském stadionu v Turíně jsou často bez tempa a hlavně bez pořádné atmosféry, a na tom sakra něco bude...

Reagovat
Radin

Van Bommel už prasí..

Reagovat
terry

Nebaví mě to. Druhej poločas snad radši vynechám.

Reagovat
10

aspoň začnou padat góly

Reagovat
terry

Vlastně jsem se vám zapomněl omluvit, že na to vůbec koukám.

Reagovat
10

omluva přijata

Reagovat
10

zavolám tě, až dáme góla

Reagovat
smazaný uživatel

juventus dopredu takmer bezzubí, ale aspoň vzadu to drží

Reagovat
homeles8

výsledek v poločase je nuda:nuda

Reagovat
panca

zatim slusnej pratelacek, milan to nebavi, nechce se behat a kdy uz maji sanci, tak to jako obvykle poserou. Juve zase slaby, ceka a chodi do brejku. Zatim zapas

Reagovat
smazaný uživatel

OT: v 6ti zapasech Ligue 1 padly dohromady 3 goly

Reagovat
Slejdy

jojo tam to pada jak svestky v srpnu

Reagovat
smazaný uživatel

prave ze svestky v srpnu padaj dost....

Reagovat
smazaný uživatel

na šance to možná nevypadá, ale tohle by byla škoda nevyhrát..., což bohužel platilo i pro podzimní zápas. Juventus se k příležitostem dostává jen přes standardky a tam naštěstí nemá Alexe. dneska máme strašně moc faulů..., o několika z nich si sice myslím svoje (hlavně co se týče Toniho), ale nerad hodnotím rozhodčí. budu se opakovat, ale - stačí to uklidnit v té finální třetině mezihry..., vzadu a ve středu pole to víceméně kontrolujem. Bommel opatrně...

FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

ja im dnes verím.... Ibra to rozhodne

Reagovat
Yanek

Rizzoliho nemám rád, potvrdil to znovu.

Chce to Binha a víc pohybu..

Reagovat
10

co potvrdil Rizzoli?

Reagovat
Yanek

*utvrdil mě v tom znovu

Reagovat
10

Rizzoli zatím píská přesně

Reagovat
Yanek

Hele, chápu, že seš fanoušek Juve, ale ty pády alá Cristiano v nejlepších letech od Toniho byly trochu přehnaný a on mu je s vyjímkou jednoho všechny pískl.

Reagovat
10

to asi koukáme každej na jinej zápas, písknul mu tam jedinej zákrok navíc, ten Bommela před vápnem...jinak ty zákroky na něj spíš pouštěl

Reagovat
smazaný uživatel

RINGHIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

RINGHIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

RINGHIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl jsem reagovat, pak jsem si to rozmyslel, ale zůstala mi reakce...

Reagovat
10

ok

Reagovat
cresposuper

Bommel je iná sviňa

Reagovat
rossoneri89

a Melo

Reagovat
M11

AC by bylo hloupe kdyby takovy zapas nevyhralo..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty z vašich robíš riadnych tragédov....

Reagovat
M11

boli to kdyz toto musim napsat.. ale tak nalhavat si nic nebudu.. momentalne jsme slabounci

Reagovat
smazaný uživatel

bod môžete z tohto zápasu získať úplne v pohode

Reagovat
M11

ale jenom diky neschopnosti hosti

Reagovat
M11

a k cemu je nam bod ?

Reagovat
10

do druhýho poločasu bych to viděl s Alexem za Lucu a dát si to trošku po zemi, hráči na to jsou...

Reagovat
M11

jedine reseni.. Alex na plac..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

a je ram Robbie

Reagovat
Yanek

kurvaa, to není možný s těma zraněníma. Robinha do hry, Boateng dolů

Reagovat
GEGE

Doufám,že se Boatengovi nic nestalo s tou nohou....

Reagovat
10

Manninger má lepší centry, než Traoré...

Reagovat
DelPiero137

bohuzial je to tak. A on ho aj tak postavi, este v taktomto zapase...

Reagovat
terry

Aspoň, že už tam je ten Robinho. Nebudu se koukat a snad dá gól.

Reagovat
maras93

Reagovat
M11

to je strasny zapas..

Reagovat
maras93

To je skoro jak stolní fotbal ..

Reagovat
10

Melo idiot, za tohle ho potrestají podle tv...

Reagovat
Dejwa

nestihl jsem začátek poločasu, co zas udělal?

Reagovat
10

ohnal se loktem po Nestovi při rohu

Reagovat
M11

Melo proc to dela

Reagovat
Pinturicchio

co zas udělal?

Reagovat
M11

malem loktem sundal Nestu

Reagovat
Pinturicchio

ach jo

Reagovat
homeles8

střídat už!!!

Reagovat
homeles8

střídat už!!!

Reagovat
maras93

Ty nakopávaný míče jsou opravdu k ničemu , proč to nepochopí

Reagovat
Yanek

My máme zálohu?

Reagovat
smazaný uživatel

Alex na plac sakra!!!

Reagovat
Pinturicchio

střídáni

Reagovat
M11

jeho stridani jsem nikdy nepobral.. a jak vidim i dnes.. tak ani nepochopim

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecny

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
homeles8

WT FUCK?!!!

Reagovat
smazaný uživatel

gattuuuuuuuusoooooooooooooooooo

ooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
homeles8

co to je? Dej tam už Alexe!

Reagovat
Yanek

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
rossoneri89

Gattusoooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
GEGE

RINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
GEGE

Konečně to střelil po zemi a nenapálil to na tribunu

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

a je po zápase

Reagovat
maras93

GATTUSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

BOHAJEHO

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso

Reagovat
10

on dá 5 gólů za 10 let a zrovna dneska

Reagovat
M11

Gigi toto si mel chytit no nevadi.. Luigi ahoj

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Luigi odejde, měl by s sebou vzít 1/3 kadru která hraje kulový

Já teda doufám, že Luigi zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Rino mazácky

Reagovat
DelPiero137

veru takuto zlu zostavu som necakal. Luigi uz len skusa ktora kombinacia by mohla byt ta spravna.

To striedanie? To da rozum.. Alex by sa hodil do takehoto pomalsieho zapasu. A este by aj viac pomohol smerom dozadu ako lenivy Cenzo.

Reagovat
smazaný uživatel

riiiiino

Reagovat
smazaný uživatel

RINGHIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Co tu dělaš? ted si dal gol

Reagovat
panca

v tehle bramboracce da rino

Reagovat
Shevchenko

RINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

RINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

RINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Já se z něho jednou poseru...

Reagovat
homeles8

se poser, prase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

IL CAPITANO RINO GATTUSO

Reagovat
Pinturicchio

a už to jede, Luciano Moggi

Reagovat
smazaný uživatel

Moggi ,jediná záchrana

Reagovat
DelPiero137

to je neuveritelne ako sa nedari niektorim hracom...

Reagovat
smazaný uživatel

RINOOOOOOO GATTUSOOOOOO konecne best capitano

Reagovat
homeles8

Del Neri out-Moggi in a snad přijde pořádnej trenér a hráči

Reagovat
smazaný uživatel

v to doufám

Reagovat
M11

strasne zoufalstvi.. utrpeni se na to divat

Reagovat
smazaný uživatel

Storari by to chytil

Reagovat
homeles8

Reagovat
rossoneri89

aach nase Pendolino - Seedorf

Reagovat
homeles8

to je úplně jedno, stejně už jste vyhráli!

Reagovat
rossoneri89

este nie...ked budeme nahravat take laxne prihravky dozadu tak velmi lahko vyrovnate

Reagovat
smazaný uživatel

Abbi dnes jistota

Reagovat
rossoneri89

Abbi je kvalitny .... on je vzdy istota

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

brzo, vole !

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele na co Luigi ceka???????

Reagovat
smazaný uživatel

na vyhazov

Reagovat
smazaný uživatel

vcera bylo pozde

Reagovat
smazaný uživatel

já bych vám LM přál, ale vy máte nějake divné vedení...

Reagovat
M11

dalsi sezona kdy penize letaji z okna.. a od pristi se zacina od znova

Reagovat
smazaný uživatel

Seedorf je tam úplně zoufale do počtu..., být Juve trochu šikovnější, už je dávno v tlaku.

Reagovat
smazaný uživatel

už se těším jak odejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

No místo něho bych bral mladou krev musíme mít mladé hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo ale nedokážu si nějak představit AC bez něj ale do vedení to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandim Juventusu,ale dneska doufám že prohrajou a Del Neri skončí.

Reagovat
Pinturicchio

Absolutní tragédie, bez systému, nikdo netuší, co má hrát, nekoukatelné

Reagovat
10

úplně rezignovaný, všichni...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

prave, az velmi odovzdane to bolo...

Reagovat
smazaný uživatel

chudak paja nedvedu, ten asi kouka

Reagovat
homeles8

Běž tam už ALexi nebo mě jebnwe jykhfdbzb z

Reagovat
homeles8

Běž tam už ALexi nebo mě jebnwe jykhfdbzb z

Reagovat
smazaný uživatel

az ted, proboha az ted

Reagovat
M11

tak co Pavle koho tam pristi vikend postavis ?

Reagovat
10

už se ptal manželky, ta mu bude dělat asistentku...

Reagovat
M11

a nebo ho premlouvala aby jeste nazul kopale

Reagovat
10

to doufám

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Tomanatura

Motivace...

Reagovat
10

na "rozcvičky"

Reagovat
smazaný uživatel

ze by az tak?

Reagovat
M11

Delneri musi jit.. ne uz ani tak kvuli nejake pozici v tabulce ale hlavne at tu sezonu dohrajeme DUSTOJNE !!!

Reagovat
homeles8

Měl jít místo Traorého, stejně už je to jedno

Reagovat
blaugrana

Tak pre nezaujatého diváka viac než podpriemerný zápas.

Reagovat
homeles8

omggggggg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

ty vole.. 3 zapasy.. 0 bodu.. 0:5 no to je poradny podoj

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz uz ta nocni mura konecne definitivne skonci

Reagovat
M11

a toto ma co za vyznam Luigi ten je v pasti

Reagovat
Pinturicchio

ty voe, vysvětlete někdo luigimu, že střídat se může, NE musí

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucci na hřiště?Asi aby ubránili aspon 0-1,jinak nevim

Reagovat
homeles8

Leo vyrovná ://///////////////

Reagovat
rossoneri89

vsetka cest Seedorfovi ale toto musi byt prenho posledna sezona v AC

Reagovat
smazaný uživatel

Ale musel by jít někam do vedení..

Reagovat
rossoneri89

este ho chce Wolfsburg...takze tam by mohol ist a potom ked skonci karieru tak moze trenovat nasu mladez

Reagovat
homeles8

Já už se oběsim někam na provaz ....za Juventus!!! ♥

Reagovat
smazaný uživatel

ty brdo drzeni mice 22min:32min

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

PN

Reagovat
smazaný uživatel

Zoufalec Chiellini

Reagovat
smazaný uživatel

zoufalej juventus (bohužel)

Reagovat
Pinturicchio

tichučko

Reagovat
smazaný uživatel

Luigi už jenom sedí a přemejšlí co bude dělat až zejtra skončí

Reagovat
10

další trapnej výkon MOM pro mě Silva, gratulace AC...

Reagovat
rossoneri89

joooooooooooo ....je to naseee ....krasne 3 body .... FORZA MILAN

Reagovat
10

btw. Luciano nepřijel...

Reagovat
smazaný uživatel

přijede až na novej stadion jako šéf

Reagovat
terry

Já myslel, že jsem ho v hledišti viděl.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
panca

slusna antireklama na calcio. Ten zapas nemel vubec nic. 19 hracu stoji a jeden s balonem jde pomalu dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Naprostá tragédie a nemohoucnost - systém nic, hráči psychicky v hajzlu, zrovna tak Gigi. Nic, jdu se radši opít a až se zítra proberu, tak doufám, že Gigi už nebude trenérem Juventusu a Luciano bude zpět.

Gratulace AC, naprosto zaslouženě, ta prohra 0:1 je vzhledem k výkonu hodně milosrdná.

Reagovat
homeles8

při zápasech Juve docela nazvládám :-) Opravdu by se už mělo Juve zvedbout tam kam patří! Škoda Luigi, na podzim to vypadalo nadějně

Reagovat
smazaný uživatel

Je jen otázkou času do dvou let se Juve bude zase rvát o Scudetto

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koho misto Luigiho??? jenom nekoho s kym dustojne dohrajeme sezonu a v lete privest konecne nekoho, kdo je hodny vest Juve a nebo rovnou nekoho podepsat, kdo je volnej (ale moc jich nebude)?

Ja bych nejradsi videl jednoho z dua Deschamps - Blanc, ale prvne jmenovany se nerozesel s vedeni v nejlepsim... Spalletiho Zenit urcite nepusti. Hiddink neni myslim volnej (?). Rijjkaard asi taky ne (?) nikdo dalsi me momentalne nenapada...Lippiho uz asi ne a Capella uz asi taky ne...Hlavne ale zadne polovicate reseni, treba typu Nedved (jeste ze on to sam odmita). A az konecne sezeneme nekoho hodneho tak velikeho klubu, tak teprve potom tomu prizpusobovat tym...

jen takova otazka mimo - kdy bude dostaveno new delle alpi?? asi az za ten rok ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman

Reagovat
M11

od pristi sezony na nem valcime

Reagovat
10

tenhle červenec bude "slavnostní" zahájení

Reagovat
smazaný uživatel

uz? luxus, alespon neco malo mi pozvedlo naladu

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě byla chyba vyhodit Deschampse.

Reagovat
smazaný uživatel

no uz tehdy se mi to nezdalo, proc ho vyhodili, kdyz postoupil hned po roce zpet a hlavne se pod nim hral dobrej fotbal...od ty doby to stoji za jedno velky, hnedy hovno

Reagovat
DelPiero137

treba dat sancu zahranicnemu trenerovi. nie je co stratit, kvalitny Taliani nie su alebo nie su k dispozicii.

Reagovat
10

to je pravda, chce to změnu z venku...

Reagovat
smazaný uživatel

jsem jednoznacne pro, v italii uz proste neni ted kde brat

Reagovat
Votas

Benítez

Reagovat
smazaný uživatel

v Juve?

Reagovat
Bayern +

Louis Van Gaal

Reagovat
10

jedna z nejlepších možností, ne-li vůbec ta nejlepší...

Reagovat
panca

btw co maj vsichni s tim moggim?! To ho jako chcete zpatky

Reagovat
smazaný uživatel

ti si piš

Reagovat
smazaný uživatel

to

Reagovat
Pinturicchio

Jo.

Reagovat
DelPiero137

je to skoda ze zbytocna sezona, vymena trenera a pod. Prvy pol rok bol super a zdalo sa ze sa do toho dostavame. Ale co dokaze psychyka a par nepodarenych zapasov. K tomu znervoznenie a tvrdohlavost trenera a sme tam kde sme boli. Luigimu som fandil, mal moje sympatie a chcel som aby mu to vyslo.

Verim v lepsiu buducnost FORZA JUVE.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragedni Juventus nevie obrat slabucke AC a tym ho posuva k scudettu,zatial co fans juve volaju po navrate 75 rocneho korupcneho deda,ktory uspechy dosiahol podvodmi

Coho som sa to dozil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jeden větší blábol než druhej ,to se jen tak nepovede.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si zalez niekde do svojej kobky a uctievaj si tam svoj idol"velkeho" luciana

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
rossoneri89

"slabucke AC" tak este sa aj zasmejem

Reagovat
smazaný uživatel

Ty definuješ pojem "stupidita"....

Reagovat
10

msgoo

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
10

nedošlo mi to do doby, než si to napsal...až pak mi to do sebe začalo dost zapadat

Reagovat
Tomanatura

Hlavně hned jak jsem mu to napsal, s tím nereagováním na sebe a tak, tak se stala strašná náhoda v podobě tohoto ve článku o Adrianovi, teda nějaký den nebo dva po té diskuzi:

MSgoo

28.02.2011 14:09

Od AS dostal lukratívnu zmluvu a on ju takto premrhal

[reagovat]

Bennes

28.02.2011 15:02

Fajne ich podojil,takto ma 3 mil.€ rocne bez namahy

Reagovat
Pinturicchio

Pod tíhou argumentů podléhám, asi máš fakt pravdu.

Reagovat
Francesco Totti AS

oni na sebe reagovali už dřív

Reagovat
lnterista

asi jo nebo bracha

Reagovat
Tsigi

Proč by měl druhou identitu ? Aby si nezničil reputaci u původní ?

Reagovat
Jajinek

to je to jediný, co mi na tom neštimuje...oba píšou stejný voloviny a těžko říct, kdo tu repuraci má horší...

Reagovat
10

to je právě to, co přepočítal

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám tu žiadnu druhú identitu....porovnajte si to napr cez ip, že to nie je tá istá....napíšte adminovi alebo tak....ale ja a Bennes nie sme tá rovnaká osoba...ja už na toho sráča Moggiho kašlem, zbytočne sa už k nemu vyjadrovať...už som sa k nemu vyjadril xxxxkrát, že by mal hniť v base atď

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhovárať sa na IP je dosť bezpredmetné...vzhľadom na fakt že existuje kopa anonymizérov a podobne...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme že to nie je 100% relevantné, ale ako určitý dôkaz to môže byť....lebo iný aký môže napr byť, hmm?

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom nechápem, čo chcel básnik povedať...

Reagovat
smazaný uživatel

No že ty spochybňuješ metódu IP adresy ako metódu dôkazu na to, že ja a Bennes nie sme rovnaké osoby...a ja sa ťa pýtam, že máš nejakú inú nespochybniteľnú metódu?

Reagovat
Lubinterista

Na Moggiho neser, vyjadřuj se k němu...

Reagovat
smazaný uživatel

zbytočne tu nechcem ohľadom neho robiť dusno, lebo niektorých ľudí to strašne irituje

Reagovat
smazaný uživatel

To som nepísal ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kamo nebojuj s tym,uz je to raz tak,mas schizofreniu a raz pises ako MSgoo a raz ako Bennes,ale neuvedomujes si to

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

nehraj to na nich,odhalili nas

Reagovat
Tomanatura

To je ale moc průhledné, napsat text ve stejný čas. Stačí si ho napsat dopředu a rychle se přelogovat. Přijdi s něčím lepším, třeba ti na to někdo skočí

Reagovat
smazaný uživatel

žiadne prelegovanie som nerobil a ai nebudem musieť robiť, lebo ja a bennes nie sme jedna osoba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj ja som MSgoo,odhalili ste ma

Reagovat
smazaný uživatel

dneska už by měl chytat Muslera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Tak máme Matavze asi definitivně u nás v Neapoli , může mi o něm někdo říct něco? přednosti/slabiny a tak

Reagovat
smazaný uživatel

Nic o nem nevim , ale urcite bude prinosem , je mlady a Neapol krome Cavaniho v podstate nema dalsiho cistokrevnyho utocnika . Uvidime jestli se chytne .

Reagovat
smazaný uživatel

A aby sme pokracovali v dnesnom sokujucom odhalovani identit,pisem aj ako GATTUSO,ale to len po davke sedativ,preto sa vam to zda rozumne a spravne

Reagovat
Pipo123

FORZA LAZIO !!!! Po včerajšej noci sa strašne teším na futbal, tam sa to toľko netočí

Reagovat
Shevchenko

Hmm Sampdoria je taky slušně v prdeli.

Reagovat
Pipo123

prečo ?

Reagovat
Shevchenko

Tak ono se to dalo čekat, že půjdou dolů, ale z posledních 9 zápasů 1-2-6 a teď tečou doma s Cesenou.

Reagovat
Pipo123

Aha oni hrajú zápas teraz, kurna kde já som docela mimo, no já ich už moc nesledujem, ako sa mi strašne páčili v minulých rokoch tak teraz je to hrôza, Cassano a Pazzo chýbajú neskutočne a na nich to stálo. Potom ešte nepochopiteľný predaj Marilunga, ale aspon v Atalante vyrastie vo výborného hráča. Inak kde je vlastne Vandertom ?

Reagovat
Shevchenko

No po dnešku se tu asi ještě dlouho neukáže.

Reagovat
Shevchenko

Tak mi zase nezbývá nic jiného, než ve fantě zase spoléhat na Sancheze. Jinak Abbiati už podruhé za sebou nemá na fantagazzetta.com napsanou známku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nominacia Interu:

Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 55 Yuto Nagatomo;

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev

Zostava bude v takmer plnej sile,jedine coho sa obavam ze sa presadi janovsky Giorgio svojou obavanou strelou zo strednej vzdialenosti

Reagovat
M11

tak Doria pokud neotoci.. tak si opravdu zacne zahravat

Reagovat
Pipo123

Inak som zvedavý kde skončí Barreto ak Bari spadne, čo je jasné. Ten návrat do Udinne a že by prebral pozíciu po Sanchesovi, skôr by sa mi ale páčila tá Fiorentina

Reagovat
M11

DORIA

Reagovat
Pipo123

Giaccherini

Reagovat
smazaný uživatel

prehrávať 0:3 doma s cesenou to je dosť silná káva

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Bayern možno pred odvetou s Interom zmení trénera a jedným z možných nástupcov je Benitéz

Reagovat
smazaný uživatel

to bude dobry krok do buducna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale som rychly co

Reagovat
Bayern +

To raději sebere Scholl, nebo Jonker, tak si prosím nevymýšľaj.

Reagovat
Shevchenko

To zase bude známečka pro Zieglera, asi ho nechám delší dobu na lavičce.

Reagovat
Pipo123

to tak horí ? a já snívam že knám príde a bude opora

Reagovat
smazaný uživatel

LE FORMAZIONI UFFICIALI:

INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Ranocchia, Chivu; Zanetti, Thiago Motta, Stankovic; Sneijder; Eto'o, Pazzini. (Castellazzi, Cordoba, Nagatomo, Mariga, Kharja, Coutinho, Pandev). All. Leonardo

GENOA (4-4-2): Eduardo; Mesto, Dainelli, Kaladze, Moretti; Rafinha, Konko, Kucka, Rossi; Palacio, Paloschi. (Scarpi, Polenta, Chico, Antonelli, Milanetto, Jankovic, Boselli). All. Ballardini

Reagovat
Shevchenko

Nechápu na co tam Genoa má tu trojici Rafinha, Mesto, Konko. To místo jednoho nemůže hrát Janković? A reprezentant Antonelli sedí i když chybí Criscito.

Reagovat
terry

Sestava očekávaná, ale může mi sakra Ballardini vysvětlit, proč hraje tragéd Moretti a sedí Antonelli? Dobře, jeho nakoupení v lednu jsem nechápal, ale když už teda Criscito chybí, tak proč nehraje? S Morettim bude sranda.

Co se týče zálohy, snad Rafinha zopakuje jeho poslední povedenej zápas, Konko se musí zlepšit, zatím se mi moc nelíbil a mnohem radši bych tam místo něj viděl Boška, kterej se po zranění předvedl v tom jednom zápase hodně dobře. Jenže od tý doby sedí. Útok nejlepší možnej, tak se těším.

Reagovat
Pinturicchio

Sampa taky slušná nakládačka. A my jedeme do Ceseny.

Reagovat
Pinturicchio

A zase v sobotu večer?

Reagovat
terry

Sampdoria potěší, ačkoliv dneska jsem fakt nevěřil, že by mohla prohrát. Hlavně ať ale udrží soutěž!

Reagovat
smazaný uživatel

nějakej dobrej link na Inter? vez registrace a stahování čehokoliv?

Reagovat
Jajinek

Sluníčko na Meazze...miluji Calcio v neděli v 15:00

Reagovat
lnterista

nejlepsi

Reagovat
Tomanatura

Mu Mu MUTU

Reagovat
smazaný uživatel

Expreska, že Miahjlovič chce od Mutua góly 26. minuta Fiorentina 2:0 góly Mutu, Mutu

Reagovat
Pipo123

MU MU MUTU

Reagovat
terry

Koukám, že Mihajlovičova slova padla na úrodnou půdu.

Reagovat
FuckT

haluz sledovat Napoli ...Hamsik a Cavani o 3 triedy vyssie ako ostatna zaloha ...

Reagovat
Jajinek

škoda že proti Mlánu byli o tři třídy nižšie než průměr Série A

Reagovat
10

Reagovat
Yanek

Reagovat
FuckT

ani nie,Napoli je prakticky novy team,v hre bolo 5 neofsajdov odpiskanych v neprospech napoli,chybal Lavezzi,sporna penalta ...povedz ktory mlady team to vydrzi od AC,ked este hraju fakt dobry zapas...

Reagovat
Jajinek

Neapol se z toho zápasu úplně sesypala...Hamšík proti silnému týmu tradičně nulový a zaslouženě prohráli a neskutečně mě zklamali.

Reagovat
Pipo123

u nich je chyba že ak je Hamšík odrezaný tak nemá kto iný hrať, on snal vie len na Juve

Reagovat
FuckT

tak tie faktory co som napisal tiez urcite zahrali svoje,ale uznavam,ze Napoli sklamali...ale fandim im 3 roky,a neprestanem kovli jendemu skurvenemu zapasu ...

plus to,ze takto kritizujes Hamsika je len dobre,lebo to znamena,ze od neho ocakavas viac ako od ostatnych,lebo v tom zapase kazdy z Napoli 0 bodov ;)

Reagovat
Jajinek

tak jako od jednoho z důležitých hráčů Napoli bych čekal, že si ho aspoň všimnu...

Reagovat
Jajinek

jinak ty fandíš Neapoli? Já jsem si všiml, že Hamšíkovi...ale že Neapoli...to slyším prvně...

Reagovat
FuckT

pozeram ich 3 roky kazdy zapas ;) aj ked su nejake okolnosti ked vymeskam match samozrejme ;) tak Hamsik je taky typ hraca,jakeho mam rad...kvalitna prihravka s rozvahou,dobra strela s lavackou,pravackou,dobra hlavicka...v zalohe moze byt podla mna nieco ako Xabi bol v Liv ...

Reagovat
terry

Jak to zatím vypadá? Dostal jsem se k přenosu až teď.

Reagovat
Jajinek

nuda...Inter totálně bez pohybu myslící si, že se to vyhraje samo. Genoa, i když má vepředu dost prostoru, totálně jalová v rozhodující fázi

Reagovat
Shevchenko

Mohlo by to skončit jako posledně.

Reagovat
10

Genoa má hroznýho prostoru, necháváte je hrát skoro až po malý vápno, jako teď v těch posledních dvou případech...

Reagovat
Jajinek

A nyní se to potvrdilo...

Reagovat
10

a to jsem zrovna chtěl napsat, že už mohli vést, kdyby nebyl Konko dřevák

Reagovat
Jajinek

tak kdyby se v tom vápně Pazzo někdy rozběhl a Eto´o měl aspoň minimální šnaci někomu přihrát...tak bychom taky třeba dali gól...takhle hrajem zas o 10ti

Reagovat
10

možná ani to ne...zdá se mi, že jedinej Eto'o dneska drží prapor

Reagovat
Jajinek

pravda...Deki taky úplně mimo

Reagovat
10

Kucka je tank docela brzo se usadil, už teď je to jeden z klíčových hráčů Janova...

Reagovat
Pipo123

nahral na gol ? prípadne ako hraje ?

Reagovat
10

nenahrál, ale v záloze Janova je dominantní, jak dopředu, tak dozadu...

Reagovat
terry

Dneska nevím, ale v posledních zápasech vždycky jeden z nejlepších hráčů na place.

Reagovat
terry

PALAAACIOOOOOOOOOOOOOOOO!

Reagovat
10

Inter si o to poslední minuty doslova říkal...

Reagovat
Shevchenko

Genoa nedala gól Interu v posledních 5 zápasech.

Reagovat
Shevchenko

A co třeba teď ???

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna v coppe nám dali 2 góly

Reagovat
Shevchenko

Coppu nepočítám.

Reagovat
terry

Navíc tam jsem nepochopil, jak jste dva góly mohli dostat.

Reagovat
terry

A ještě jedna věc - co Rafinha s Konkem?

Reagovat
10

Rafinha nulovej, Konko tam zadrbal několik akcí, teď to napravil tím pasem na Palacia...

Reagovat
terry

Díky. Snad se objeví Jankovič.

Reagovat
10

Boška bych viděl rád

Reagovat
Jajinek

Budíček pánové!!!! Jsem snad rád, že ten gól přišel...snad je to nabudí...tohle byl děs...

Reagovat
rossoneri89

Palaciooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

O poločas Draga dolu a místo něj Kharja nebo ten makedonskej lenoch.

Reagovat
sinter

Sneijder to je Pán Futbalista...každý jeho dotyk s loptou je istota že pošle prihrávku par-excelance, bohužial ostatní su dreváci že nechápu jeho výnimočnosť.

Reagovat
Jajinek

teď nevím, jestli je to ironie?...

Reagovat
10

i kdyby nebyla, tak je

Reagovat
sinter

čo mysliš?

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by za něj v létě přišla nějaká slušná nabídka.

Reagovat
10

v Premier League by byl král, tomu věřím...

Reagovat
terry

Snad ho nechce Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jsem o tom četl.

Reagovat
terry

Ale podle mě je to starý. V PL ho chtěl stejně hlavně Manchester United, pokud vím. Já ho už nechci.

Reagovat
Shevchenko

Toho si Moratti rád podrží.

Reagovat
Shevchenko

Toho si Moratti rád podrží.

Reagovat
10

jako kdyby hrál Inter na Marassi, ojedinělý šance z brejků, na půlce Janova se nedostali vůbec do tlaku...

Reagovat
Jajinek

Tohle je opravdu děs...hráči si mysleli že se tohle vyhraje samo???? Eto´o se snaží sám, Maicon a Zanetti ok...ale to je všechno. Že obrana nechá soupeře lézt až do kuchyně a jen tak tajně spolehá na to, že to po Genoa posere...to už jsem si zvyknul...ale směrem dopředu je to taky úplně mimo. Wes s Dekim nula...

A zajímalo by mě, kolik kilometrů naběhal Pazzo...ten jeho herní part tuláka v ráji by zvládl kterýkoli útočník v lize a nemusli bychom za něj dávat tolik peněz...jak se může dostat do šance, když v tom vápně jen stojí a kouká Samymu na nohy...tohle bude těžkej mač a vůbec nemusel být...opravdu strašný strašný strašný první poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle prostě není Inter..., drtivá převaha v držení míče, tlačení se dopředu, chabá organizace hry a vzadu okna jako kráva..., úplně typický Leonardův rukopis. Genoa dnes žádná sláva, ale sympaticky se snaží dopředu něco vymyslet a mít tvořivější hráče v záloze, mohli trestat ještě víc. zvrátit tohle všechno může Eto'o, který je někde jinde než zbytek hráčů na hřišti..., párkrát už vykoupal Dainelliho, tady je potřeba nekompromisně zdvojovat, klidně ztrojovat, na Pazza s Wesem stačí jeden borec natěsno a zbytek týmu se nedostává k zakončení..., aspoň v první půli.

Kucka je hodně dobrej..., připomíná mi Inlera, i když ten je techničtější.

Reagovat
Pipo123

Nehneval by som sa ak by sa pískal všade koniec po polčase to by bola paráda

Reagovat
terry

Di Vaio je stejně neskutečnej frajer.

Reagovat
Slejdy

tojo

Reagovat
smazaný uživatel

celkom nuda....niečo ako včerajší zápas

Reagovat
smazaný uživatel

A to že si asi tak měsíc zpátky psal že stačí porazit Milán a Neapol a že ostatní sou nic nebo něco v tom smyslu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo taky se ti divím

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa divím tebe, lebo som nič také nepovedal

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že to nemůžu najít ale říkal si že jen vyhrát nad Neapolí a AC a já ti na to odepsal že musíte vyhrát i ostatní zápasy že ty týmy tam nejsou do počtu a ty pak na mě si myslíš že nás porazí Cagliari?

Reagovat
smazaný uživatel

To je Inter dle mého gusta

Reagovat
terry

Byl to Mario?

Reagovat
Slejdy

jo

Reagovat
Jajinek

super...opět útok se dvěmi chodci...

Reagovat
FuckT

Genoa musi vydrzat !

Reagovat
Shevchenko

Lidi potřebuju pomoct, když si na myp2p.eu vyberu nějaký zápas přes sopcast, tak se mi to spustí vždy s Kanálem 101571, jako by byl už předvybraný.

Reagovat
Jajinek

Pazzooooooooooooooooooooo

tohodle hráče mi někdo vysvětlete....

Reagovat
terry

Je to škoda. Pět minut je strašně málo, mohlo to vydržet dýl.

Ale nejvíc mě na tom štve, že musí dát gól zrovna tenhle lempl.

Reagovat
Jajinek

víš jak...tohle by dalo 99% hrotů..ale on je pak slavnej...že to jako má v sobě..

Reagovat
terry

Šlo mi o to, že hrál za Dorii předtim. A nemám ho rád, to je taky pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

napr taký Milito by to dal na 200%

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzniiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Jajinek

johohoooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Etoooooooooooooooooo

Reagovat
10

Eduardo once again...

Reagovat
Yanek

2.1

Reagovat
smazaný uživatel

jsem si říkal, že Eduardo ještě nezatrapčil..., to zkoušel chytit nohama, nebo co ?

Reagovat
10

chtěl to vyrazit betonama...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
terry

Už běž někam do hajzlu, Eduardo. Já vždycky nechci bejt sprostej, jenomže mě to vždycky vytočí.. Prostě nadějnej výsledek na Interu a on zas udělá tohle.

Reagovat
Pipo123

A to som ho zasa podporoval po posledných zápasoch kedy nespravil chybu

Reagovat
terry

Zápas to byl asi jeden, kdy fakt zachytal.

Reagovat
Pipo123

No som zvedavý koho teda získate, Marchetti do AC, takže by bodol ten Storari. Dostupný a výborný by mohol byť aj Gillet ale najviac by sa mi asi páčil Cosingli, ten by mohol byť dostupný.

Reagovat
terry

Nechápu, proč někdo nepřišel už v zimě. Hlavně, že Gasperini nadával Velosovi s Kharjou a Eduarda nechal.

Reagovat
terry

*Preziosi

Reagovat
Pipo123

Tak oni už ho asi chceli nechať dochytať sezónu, u brankárov to je špecifické, já stále verím že tú kvalitu v sebe má, ved na MS bol skvelý a to proste nemôže byť náhoda. Ale určite po sezóne pôjde preč, já som celkovo zvedavý na vás aj pri letných prestupoch, už len to že sa stále viac a viac píše o návrate Milita, to by bola bomba.

Reagovat
terry

Návrat Milita?

Reagovat
Pipo123

čítal som o to aj tu a na nejakých IT serveroch, bohvie na čom je to založené, ale Preziosi ak chce tam je schopný priviesť aj diabla, já by som tomu docela aj veril. Inter mu moc šancí už asi nedá a on tretieho útočníka robiť nebude chcieť, naviac ešte ked je vo veku kedy po nom asi nesiahne žiadny veľký klub + Janov je mu strašne blízky.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď dajú 15 mil eur, prečo nie?

Reagovat
Pipo123

Tomu ani sám neveríš, takú cenu nemá a to že nehraje tomu moc nepomôže...

Reagovat
smazaný uživatel

Etoooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Jajinek

Etoooooo Etooooo Etooooooo Etoooooo

Io di Ibra mene frego preche e uno Zigaroooooooooooooooooooooo

On je génius!!!!

Reagovat
terry

Achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

díky za hezký první poločas Grifoni..., škoda, že ke druhému jste se nedostavili.

Reagovat
terry

Tohle ale ať mi Ballardini vysvětlí. Úplně to stejný jako na Sicílii.

Reagovat
terry

On to vlastně dneska nekoučuje...

Reagovat
smazaný uživatel

tak na jeho obranu je třeba říct, že těžko může za ty 3 školácké chyby, které vedly ke 3 gólům. všem se dalo úplně v pohodě předejít, přestože si nemyslím, že by Genoa pohlídala čistý štít celý zápas s dnešním Eto'em. navíc není Ballardini dneska ani u lavičky, aby to vyhecoval...

Reagovat
terry

Jo, že tam není, jsem si pak vzpomněl. Já ani nečekal, že by to mohlo bejt čistý konto, ale přál jsem si to aspoň deset minut udržet. No a dostat za těch deset minut tři góly, to už chce kumšt.

Reagovat
sinter

Etoo to je Pán Futbalista...každý jeho dotyk s loptou je istota že niečo vymyslí, bohužial ostatní su dreváci že nechápu jeho výnimočnosť.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

ty si drevak

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo a já měl takovou radost, ale snad to bude víc dramatický a rozhodne se v derby.

Reagovat
Jajinek

Wes...

Reagovat
smazaný uživatel

Pandéééééééééééév

Reagovat
Jajinek

Takovej Goran by si dnes gól zasloužil o 100% více než Pazzo....a kdo ho dal...to prostě není náhoda...

Reagovat
cresposuper

Ciao, Plis ako hráme?

Reagovat
smazaný uživatel

Super v 2.polčase, prečo nepozeráš?

Reagovat
Jajinek

první poločas totální hnus...v obraně opět necháváme mraky prostoru...ale v druhém poločase udělal Eto´o s Panděvem zápas...1 na 1 jsou nezastavtitelní a Genoe úplně odešla....hezky se na to kouká, ale červík defensivních nedostatků stále na místě.

Reagovat
cresposuper

Dík. Ale Pandev je nezastavitelný jeden na jedného Asi kuknem záznem.

Reagovat
Jajinek

fakt...zatím mu vyšly všechny kličky...čumím jak puk...

Reagovat
cresposuper

A ako hrá pls Pazzo?

Reagovat
Jajinek

tuláka a pak dal gól za malýho vápna...

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Jajinek

A je to!..Stačí si napsat...

Wes to hezky udělal...

A dál si přeju titul pro Inter pane Bože jo???

Reagovat
maras93

To už ti Bůh nevyhoví

Reagovat
smazaný uživatel

Pandééééééééééééééééééééév

Reagovat
terry

To bránění je smutný. Snad už nic nevymyslí Sneijder, ať nelituju jeho posazení.

Reagovat
sinter

Pandeva dnes nepoznavam, dnes

Reagovat
smazaný uživatel

tipoval som to na 3:1, je 4:1, nesťažujem sa:)

Reagovat
Pipo123

Di Natale penalta, a kurva

Reagovat
10

jj

Reagovat
Pipo123

Pred zápasom som nečakal že by Udine zaváhalo, ale ked som videl že to je stále 0:0 tak som začal dúfať, škoda no.

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast taký krásny obraz, zbytočne mať bet

Reagovat
smazaný uživatel

ááá, už jsou tam..., vysmátí a s foťáky

Reagovat
Jajinek

o poločase na něj byl záběr..je to děs...

Reagovat
Jajinek

* na ně

Reagovat
smazaný uživatel

jak už měli všichni poctivě šály

Reagovat
smazaný uživatel

Genoa je trapná..., aby po prvním poločase vytěžili ze zápasu tohle a Inter se na výrazněji nenadřel, to je FLOP kola...

Reagovat
smazaný uživatel

špatná reakce...

Reagovat
lnterista

davno

Reagovat
terry

Reagovat
terry

Já si říkal, koho to zas koupili.. A on se jenom nechal Chico ostříhat.

Reagovat
Shevchenko

Co ta Neapol? Dají to?

Reagovat
Tomanatura

Čí je teďka ten ME Schelotto hráč? Catanie, Atalanty, nebo Ceseny?

Reagovat
terry

Reagovat
Jajinek

já jdu dneska fakt sráááát

Reagovat
sinter

To sú mi dnes veci :-), stačilo pozerať druhý polčas , bonsaaaiii

Reagovat
cresposuper

Yutoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Genoa je trapná..., aby po prvním poločase vytěžili ze zápasu tohle a Inter se na výrazněji nenadřel, to je FLOP kola...

Reagovat
terry

Obrana je k smíchu.

Reagovat
Pipo123

Neapol tú LM ešte stratí, nedajú to

Reagovat
smazaný uživatel

To kde bol náš ľavý obranca?

Reagovat
rossoneri89

JAnov co do pekla hraju v druhom polcase

Reagovat
smazaný uživatel

moh bych si konečně zjistit, kdo je to ten Boselli, páč vypadá zajímavě, nejen díky tomu gólu...

Reagovat
Pipo123

Wigan mu nejak nesadol, on náhodou nebol aj na MS ?

Reagovat
Tomanatura

Určitě nebyl

Reagovat
Pipo123

No já nevím, ale mne sa zdá že som ho videl v repre ARG a dal aj gol, alebo si ho mýlim

Reagovat
Tomanatura

To byl Martincito Palermo

Reagovat
Tomanatura

Odchovanec Bocy, kde ale nikdy pořádnou šanci nedostal. Nejlepší léta strávil v Estudiantes, kde vyhrál i Libertadores. Tuším, že tam byl nejlepší střelec, ale nejsem si jistý. Každopádně mu to docela střílelo. V létě se stal nejdražší posilou historie Wiganu, ale tam s ním asi moc plánů nemají...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, už jsem projel pár stránek..., celkem šikovný, očividně má ty góly v krvi, ještě ho někdy zkouknu. dnes bohužel za tu chvíli strčil Paloschiho do kapsy...

Reagovat
terry

A to jsem Paloschimu věřil.

Reagovat
smazaný uživatel

on je dobrej, takový "nový Inzaghi" (s rezervou), s náběhem na Gilardina, takže když nedá gól, většinou to vypadá, jako by tam byl do počtu..., nicméně ty góly opravdu dává, když vydrží zdravý..., dokazoval to v Parmě a ukázal to už i v Janově.

Reagovat
terry

Já myslel jako spíš dneska, i když co od něj chtít proti Interu. Rozhodně ale musí hrát na úkor Flora Florese, to je tragéd.

Reagovat
Tomanatura

Jj. S Palaciem mu to evidentně půjde, hrávali spolu občas už dřív, občas, je to taková ta dvojka jeden na góly, druhý s mozkem. Snad se někde rozstřílí.

Reagovat
cresposuper

PER SEMPRE INTER!!

Reagovat
Votas

a Castaignos dal jediný gól v zápase Feyenoordu

Reagovat
alcantara

luca, luca

Reagovat
smazaný uživatel

a do suhrnu by ste mohli dať foto vysmiatych japoncov s dresom nagatomo

Reagovat
Pipo123

Handanovič zachránil Udine, v poslednej minute vyrazil pekne strelu Rudolfa

Reagovat
alcantara

camorra zariadila 5 minut, tak to tam dotlacte

Reagovat
Jajinek

No...tohle jsou ty nejzrádnější vítězství. Sice to byl krásný zápas, 5:2...ale pro kouče by měl být důvod k zamyšlení a přiznejme si, že Genoa se v druhém poločase porazila úplně sama tím, že do něj vůbec nenastoupila.

První polčoas totální tragédie, bez jediné vůle s tím něco udělat, organizace na bodu mrazu a hlavně nechávání neskutečného prostoru soupeři a nedostupování. Vdruhém naštěstí přišly rychlé branky a pak už to byla exibice.

Pochvalu zaslouží určitě Eto´o, který je opravdu někde jinde než zbytek našeho mužstva...on je prostě a jednoduše génius. Goran zahrál taky výborně a příště bych mo možná zkusil místo Pazza na hrotu. Když to nepůjde, pošleme tam pak tuláka a on ten gól dá, i kdyby mu urazili nohy...páč on k tomu ani nepotřebuje hrát fotbal.

Deki by se měl rychle vzpamatovat...už delší dobu nehraje nic, takhle by ho mohl vytlačit i Kharja, který sice občas teče, ale čiší z něho chuť a energie, i když na to někdy nemá.

Nagatomo...začínám ho mít solidně nerad...nejen, že na Meazzu už dotáhl Japonce (i když pro klubovou kasu fajn, to zase jo) ale navíc jeho styl je úplně mimo časoprostor...jestli byl Biabiany Forest...tak Nagatomo je co?...on běhá úplně bez myšlenky dopředu...přitom je obránce...ale i v situacích, kdy je jasné, že ten míč nedostane...a pak úplně není vzadu a z jeho strany padne gól...

...Maicon taky vzadu často chybí, ale prostě když jde do náběhu, tak to má smysl a navíc je dokáže vyřešit. Yuta jsem ještě neviděl dát přesný centr. Ale dal gól, to mu přeju...jen ať hraje co nejmíň.

Jinak 3 body jsou doma, fanoušci spokojení, já částečně taky...a to je hlavní. Další díl Brescia..

FORZA INTER!

Reagovat
Pipo123

To sa len v Neapole môže toľko nadstavovat

Reagovat
Pipo123

No Handanovič a De Sanctis zachránili svoje tými pred remízou, respektívne výhrou hostí.

Reagovat
Pipo123

LAZIO (4-2-3-1): 86 Muslera; 5 Scaloni, 13 Stendardo, 20 Biava, 26 Radu; 24 Ledesma, 11 Matuzalem; 77 Sculli, 8 Hernanes, 10 Zarate; 22 Floccari. A disp.: (12 Berni, 2 Lichtsteiner, 14 Garrido, 23 Bresciano, 15 Gonzalez, 17 Foggia, 18 Kozak) All. Reja

PALERMO (3-5-2): 46 Sirigu; 6 Munoz, 5 Bovo, 66 Andelkovic; 16 Cassani, 23 Nocerino, 8 Migliaccio, 72 Ilicic, 42 Balzaretti; 27 Pastore, 9 Hernandez. A disp.: (99 Benussi, 29 Garcia, 94 Acquah, 4 Kasami, 11 Liverani, 77 Kurtic, 22 Paolucci) All. Cosmi

MUSLERA

Reagovat
cresposuper

možeš dať pls link?

Reagovat
Pipo123
Reagovat
Pipo123
Reagovat
cresposuper

dik moc

Reagovat
doNny

Sculli

Reagovat
Pipo123

SCULLIIIIIIIII

Reagovat
Dejwa

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Sculiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Sculliiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
mickey mouse

Sculli je podařená posila podle mě

Reagovat
Dejwa

Sirigu

Reagovat
cresposuper

5 sekund to mam zapnute a hned gol

Reagovat
Pipo123

LEDESMA to je hráč, druhá asistencia, parádne prihrávky

Reagovat
mickey mouse

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Dejwa

Palermo je zas zralý na bůra

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol ten druhý z ofsajdu?

Reagovat
Pipo123

nene

Reagovat
Pipo123

Inak tú obranu máte hroznú, ale v ofenzíve ste mali pekné akcie, hlavne cez Scaloniho, ten už nemá moc rýchlosti, tak tam si ho dávate.

Reagovat
smazaný uživatel

Som to zapol akurát na koniec polčasu .Takže šance boli j?Čo dávali cez polčas tak som videl iba tu Pastoreho hlavičku....Nebyť toho gólu z ofsajdu tak aspoň remíza by mohla byť,dva už nedáme,neverím.V piči je to všetko.. keď už aj Sirigu,ktorý je celú sezónu skvelý dostane lacné góly v dvoch zápasoch v rade...

Reagovat
Pipo123

Tak on asi len ten Pastore, ale boli tam nejaké náznaky.

Reagovat
Pipo123

Garrido konečne, snad už mu zdravie vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, jestli si po zápase bude zase Zamparini stěžovat

Reagovat
Pipo123

Strašný zápas, Palermo ten futbal ako keby nebavil a to sa ukázalo v úvode, v pohode sme dali dva góly a potom hrali tak na pol plynu. Dneska to moc nešlo Hernanesovi, Reja šetril Lichtiho na derby. Zarate prví polčas nič moc, ale druhý hral lepšie, hlavne pomahal obrane. Páči sa mi ako Reja zapracoval na defenzíve, proste 9 hráčov bráni, okrem Floccariho a stále v pohybe, žadne statie na jednom mieste.

Reagovat
Francesco Totti AS

"Reja šetril Lichtiho na derby"

Reagovat
Pipo123

vraj mu viazali ruky k telu

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Slejdy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele