Serie A - preview 27. kola

08.03.2019, 08:48, aktualizováno 11.03.2019, 08:15
Previews
AS Řím má nového trenéra a po návratu Claudia Ranieriho chce ještě zabojovat o místenku v Lize mistrů. V dohrávce 27. kola na celek z hlavního města čeká přijatelný soupeř, na jeho trávníku se představí o záchranu bojující Empoli...
AS Řím - Empoli FC  (pondělí 20:30)
Římské AS sáhlo k hodně razantnímu kroku a odvolalo trenéra Di Francesca. S cílem dostat mužstvo mezi první čtyři týmy tabulky byl angažován populární trenér Claudio Ranieri. Jeho nové svěřence čeká první představení proti hostům z Empoli.

Trenér Eusebio Di Francesco se nakonec na lavičce AS Řím konce sezony nedočká. Vedení ho totiž po sérii neuspokojivých výsledků v pátek večer oficiálně odvolalo z funkce. Di Francesco byl v této sezoně už několikrát na pokraji propasti, ale s pomocí někdejšího sportovního ředitele Monchiho vždycky přežil. Vaz mu zlomily až nedávné výsledky: debakl v poháru od Fiorentiny, vysoká prohra s Laziem a především pak poslední soutěžní utkání.

V něm se AS utkalo s domácím Portem a chránilo si jednogólový náskok z prvního kola. Pouhá obrana a jedna branka mu ale nestačily, protože Porto po právu postoupilo do další fáze na úkor Římanů. Druhý den byl trenér Di Francesco odvolán a na jeho místo byl povolán někdejší trenér AS Řím Claudio Ranieri. Jeho cílem je dostat tým zpět mezi první čtyři týmy, ale jeho výchozí pozice není snadná.

Morálka týmu je hodně dole a navíc se potýká, jako prakticky celou sezonu, s obrovskou vlnou zranění. Mimo hru jsou pro zdravotní problémy hráči jako Ünder, Pellegrini, De Rossi, Pastore a naposledy také Kostas Manolas. Ten se do hry nezapojí asi tři týdny. K tomu ale musíme připočíst karetní hříšníky Edina Džeka, Aleksandara Kolarova a Federica Fazia, takže z týmu trenérovi Ranierimu zbylo prakticky jen torzo.

Římským Vlkům se proti Empoli vždycky dařilo a v devíti posledních utkáních s ním neprohráli. Ve třech posledních dokonce udrželi čisté konto. Teď zoufale potřebují tři body, protože jejich ztráta na Ligu mistrů představuje už tři body a navíc oba milánské celky mají solidní formu. Tři další týmy navíc na AS ztrácejí jen tři body, takže boj o Ligu mistrů bude pokračovat až do závěru.

Empoli může proti domácímu AS postavit prakticky nejsilnější možnou sestavu, neboť mu scházejí jen Polvani s Antonellim. Ani toskánský celek ale neprožívá ideální období a nedaří se mu dlouhodobě navazovat na dobré výkony. V posledních deseti zápasech se mu povedlo vyhrát jen jednou a už šestkrát prohrát.

Přesto se hráči před favoritem netřesou. Rade Krunić prohlásil: "Máme před sebou hodně náročné utkání, protože AS Řím je skvělý tým s úžasnou atmosférou v ochozech. Možná budeme mít určitou výhodu v tom, kolik zranění má, ale nesmíme se na to spoléhat. Naší prioritou je hrát aktivně a ofenzivně, ale zároveň nesmíme zapomínat na pozornou obranu. AS Řím je soupeř, který umí udeřit prakticky z jakékoli pozice," dodal mladý záložník Empoli.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Olsen - Florenzi, Marcano, Juan Jesus, Santon - Nzonzi - Perotti, Zaniolo, Cristante, El Shaarawy - Schick
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Veseli, Silvestre, Dell’Orco - Di Lorenzo, Krunić, Bennacer, Acquah, Pasqual - Caputo, Farias
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.64 - 6.08
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bologna FC - Cagliari Calcio  (neděle 12:30)
Bologna i po změně trenéra pokračuje v přinejlepším matných výkonech a začíná se jí krátit čas. V neděli po obědě se trenér Siniša Mihajlović pokusí získat vytoužené tři body proti Cagliari, kterému se mimo jeho stadion vůbec nedaří.

Asi nejen fanoušci Bologně si od změny na trenérském postu slibovali mnohem víc. Po katastrofální anabázi Pippa Inzaghiho se týmu ujal osvědčený harcovník Siniša Mihajlović, kterého v Janově doteď vzývají jako všemohoucího. Bologna pro něj ale zatím není zemí zaslíbenou, nýbrž trápením. Po remíze s Janovem odehrála Bologna další tři duely, ale nezvládla z nich získat ani bod.

Zatímco ztráty s AS Řím nebo Juventusem se tak nějak daly očekávat, porážka v minulém kole od Udinese rozhodně v plánu nebyla. Prohra zamrzí o to víc, že rozhodující branku dalo Udinese až deset minut před koncem jinak vyrovnaného utkání. Pomalu se tak začíná opakovat stejný scénář - Bologna sice hraje velmi dobře a branky se jí střílí těžko, ale v konečném důsledku jí to k bodům nepomáhá.

Trenér Mihajlović si dobře uvědomuje, že je situace vážná. "V této chvíli nám patří až 18. příčka, což je prostě neakceptovatelné. Máme dostatečně dobrý kádr na to, abychom patřili na vyšší místa. Zatím nám trochu schází štěstí a občas uděláme nějakou chybu, ale vidím v naší hře zlepšení. Teď jej musíme ukázat taky ve výsledcích, protože tohle nás zatím trápí. Nesmíme si dovolit dělat podobné chyby," uvědomuje si trenér.

Mihajloviće může těšit alespoň fakt, že jeho tým nemá žádné karetní hříšníky a žádné zraněné. Cagliari je na tom mnohem hůř, protože mu z nejrůznějších důvodů budou scházet hráči základní sestavy jako Cigarini, Faragò, Castro, Cerri nebo Klavan.

Sardinský celek teď nemá ideální formu, ale pořád ještě drží na Bolognu náskok devíti bodů. V minulém kole Cagliari opět vyhrálo, když si překvapivě poradilo s Interem. Venku už to taková sláva není, protože Cagliari za 13 venkovních duelů vyhrálo jen jeden jediný a dalo celkem sedm branek.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Mbaye, Danilo, Lyanco, Dijks - Poli, Pulgar, Soriano - Sansone, Santander, Palacio
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Srna, Ceppitelli, Pisacane, Pellegrini - Padoin, Bradarić, Ionita - Barella, João Pedro - Pavoletti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.30 - 4.32
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UC Sampdoria - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Sampdorii se v příštím kole naskýtá jedinečná šance, jak se dostat na pohárové příčky. Na svém stadionu totiž hostí Atalantu Bergamo, které patří kýžená šestá příčka. A Námořníci na tým z Bergama ztrácejí jen pouhé dva body.

Sampdorii Janov opět postihuje klasický výpadek formy, ke kterému u ní pravidelně dochází. Podobně jako v případě Fiorentiny je to jeden z hlavních důvodů, proč se klub nedokáže výrazněji prosadit a dostávat se častěji do evropských pohárů. Výbornou pasáž výsledků v rozhodujících chvílích opustí a začne prohrávat, což se v popředí tabulky vždycky promítne výrazněji. Nejinak tomu bylo od začátku tohoto roku.

Na Sampdorii byla upřena pozornost zejména kvůli fantastickým výkonům veterána Fabia Quagliarelly, který gólově táhl Blucerchiati. I její herní projev sklízel pochvalu napříč Itálii. V únoru se ale něco pokazilo a Sampdoria prohrála tři soutěžní duely za sebou, což znamenalo pád od míst Evropské ligy až na desáté místo. Teď se však Doria opět škrábe výš a docela se jí daří. Porazila Cagliari a naposledy v minulém kole zvládla i nebezpečný SPAL.

Hlavním hrdinou byl opět útočník Fabio Quagliarella, který vstřelil svůj 18. a 19. gól v ročníku. A po utkání řekl: "Mám obrovskou radost z toho, že jsme dokázali vyhrát a že jsem mohl dát další dvě branky. Tuto sezonu si opravdu užívám a doufám, že to přinese klubu nějaký větší úspěch. Moc rádi bychom se dostali do pohárů, i když víme, že to bude těžké. Hodně by mohlo napovědět klání s Atalantou."

Sampdoria toho s Atalantou sehrála už opravdu hodně a poslední tři duely v řadě se jí povedlo dokonce vyhrát. Teď ji trápí hlavně situace na marodce, protože trenér Marco Giampaolo nemůže využít služeb hráčů jako Barreto, Caprari, Quagliarella, Ramírez nebo Tonelli. To hosté přijedou skoro kompletní a chybí jim jen dvojice Tolói s Varnierem.

Zkušený trenér La Dea Gianpiero Gasperini se navíc může těšit z toho, že jeho tým se po únavném a vyčerpávajícím utkání v Coppa Italia s Violou dokázal vrátit na vítěznou vlnu. V minulém kole Serie A totiž Atalanta opět narazila na Fialky a tentokrát od nich už tři branky nedostala. Po výhře 3:1 se sama posunula na šesté místo Serie A.

To ale neznamená, že by mohla víc relaxovat. Na její pozici se tlačí nejeden soupeř a Turín s Laziem mají dokonce stejný počet bodů. Atalanta nedělá rozdíly mezi domácím a venkovním hřištěm, protože v tomto ohledu je čtvrtým nejúspěšnějším týmem v lize. Celkově se navíc pyšní druhým nejlepším útokem, takže obrana Sampdorie se určitě má nač těšit.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Andersen, Colley, Murru - Praet, Ekdal, Linetty - Saponara - Gabbiadini, Defrel
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Mancini, Djimsiti, Palomino - Hateboer, De Roon, Freuler, Castagne - Gómez - Iličić, Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.84 - 3.54 - 2.07
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - SPAL 2013  (neděle 15:00)
Inter v poslední době několikrát nepříjemně zaváhal a přišel kvůli tomu o třetí příčku. Tu si bude chtít vzít zpátky co nejdřív a následující kolo mu k tomu přidělilo velmi příjemného soupeře. SPALu se totiž vůbec nedaří a ocitá se až na sestupových příčkách.

Inter potřebuje zabrat, protože současná forma není zrovna uspokojující. Milánský tým nevyhrál už tři poslední zápasy, což ho mimo jiné stálo třetí příčku. Tu mu převzal nenáviděný rival z AC, který má na Nerazzurri náskok jednoho bodu. Po remíze s Fiorentinou se Inter chtěl vykoupit v zápase s Cagliari, ale v něm vyhořel ještě víc. Sardinský celek si s favoritem překvapivě poradil a obral ho o všechny body.

Inter se už delší dobu musí obejít bez někdejšího kapitána a jasné jedničky v útoku, Maura Icardiho. A v ofenzivě je jeho absence hodně citelná, neboť Inter vyhrál za posledních deset soutěžních duelů jen čtyři. Víc než dvě branky vstřelil jen ve dvou případech z deseti. Icardi a jeho agenta se sice nedávno sešli s vedením klubu, ale nedá se s jistotou říct, kdy se argentinský tahoun zapojí do hry.

Nerazzurri byli dost zaneprázdnění v pohárovém utkání Evropské ligy, v němž vyzvali ofenzivně velmi nebezpečný Eintracht Frankfurt. Nakonec se s ním rozešli bez branek a rozhodne tedy až odveta na San Siru. Trenér Luciano Spalletti ale dobře ví, že je potřeba nejdřív se soustředit na další ligový zápas.

"Přišli jsme o třetí místo a chceme si ho vzít zpátky. Je naším cílem skončit minimálně třetí a kádr na to máme dobrý. Věřím, že se nám to povede, ale nesmíme dělat takové chyby jako proti Cagliari. Budeme muset být mnohem cyničtější a důraznější v útoku a hrát chytře v obraně. Pokud se vyvarujeme chyb a budeme dodržovat nastolenou taktiku, můžeme vyhrát."

I historie vzájemných utkání favorizuje Inter. Ten se se SPALem utkal zatím jen třikrát a dvakrát ho porazil. SPAL se v lize radoval z výhry naposledy v roce 1962. Teď se trenér Spalletti bude muset obejít bez karetního hříšníka Matíase Vecina a z důvodů zranění mu budou scházet ještě Vršaljko s Nainggolanem. SPAL nemůže použít Lazzarriho s Cionkem, který pyká za karty.

Respektive za jednu, neboť v minulém kole dostal proti Sampdorii Janov červenou kartu v 97. minutě. Tou dobou už panovalo na světelné tabuli skóre 2:1 pro Dorii, což hosté udrželi až do konce.

SPAL je po další prohře až na 16. místě tabulky a na jeho kontě je jen 23 bodů. Zatím dokázal dát jen 23 branek a v útoku ho hodně tlačí bota. V deseti posledních utkáních se mu povedlo vyhrát jen jednou, proti Parmě. A bylo to jediné utkání v posledních deseti, kde dal víc než jednu branku.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Cedric Soares, De Vrij, Miranda, Asamoah - Gagliardini, Brozović - Politano, J. Mário, Candreva - Martínez
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Viviano - Bonifazi, Regini, Felipe, Fares - Kurtić, Missiroli, Murgia, Valoti - Paloschi, Petagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 4.59 - 9.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Frosinone Calcio - Turín FC  (neděle 15:00)
Trenér Walter Mazzarri odvádí s Turínem skvělou práci a Býci se pomalu přibližují k vysněným pohárovým příčkám, což se ještě v lednu zdálo hodně nepravděpodobné. Jejich solidní obranu se pokusí vyzkoušet předposlední Frosinone.

Stadion Benita Stirpeho bude cílovou stanicí mnoha fanoušků Turína, kteří sem v neděli odpoledne přicestují. Opět se na fotbal mohou těšit, protože jejich oblíbený tým předvádí poslední dobou vynikající výsledky. A to především v obraně, která v posledních šesti utkáních dokázala udržet čisté konto! Shodou okolností v těchto šesti zápasech Turín ani jednou neprohrál a poradil si s Interem nebo Atalantou.

V minulém kole si rovněž dokázal přivlastnit tři body, když po skvělém závěru zvládl utkání s Chievem. V tomto duelu se také probudil kanonýr Andrea Belotti, který byl poslední dobou trochu v útlumu. I díky tomuto vítězství se Turín dostal na 41 bodů a tedy na 7. příčku. Od šesté Atalanty jej dělí jen horší skóre, takže hon za Evropskou ligou je pořád otevřený.

To si uvědomuje i záložník Saša Lukić. "Poháry by pro nás samozřejmě byly neskutečnou odměnou, kdyby se nám na konci sezony podařilo je hrát. Víme ale, že podobný cíl má hodně týmů, často zkušenějších než my. Ale věříme, že pokud budeme tvrdě pracovat a vyhneme se propadům formy, může se nám to podařit. Pro naše fanoušky by to byla opravdu velká satisfakce," dodal mladý Srb.

Jediným hráčem, kterého trenér Mazzarri nemůže použít, je zraněný Millico. Domácímu Frosinone chybí zraněný Ghiglione a k tomu ještě vykartovaný Cassata. Když se oba kluby utkaly naposledy, zápas skončil gólovou přestřelkou s pěti brankami.

Frosinone s velkou pravděpodobností směřuje do druhé ligy a nic mu nepomáhá zlepšit výkony. Jen v posledních deseti kolech si připsalo pouhá dvě vítězství. Po těsné porážce od AS Řím se v minulém kole dočkalo alespoň remízy, kterou skromný tým vybojoval s CFC Janov, ačkoli hrál hodinu bez vyloučeného Cassaty. Přesto je stále až na předposledním místě a doma ještě ani jednou nevyhrál.
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Capuano, Salamon, Goldaniga - Paganini, Chibsah, Viviani, Gori, Molinaro - Ciano, Pinamonti
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Nkoulou, Moretti - De Silvestri, Lukić, Rincón, Meitè, Ansaldi - Falqué, Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.24 - 3.12 - 2.13
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Sassuolo - SSC Neapol  (neděle 18:00)
V první polovině sezony bojovalo Sassuolo o pohárové pozice, v té druhé se mu ale vůbec nedaří. Po porážce s Milánem 0:1 spadli Neroverdi už do druhé části tabulky a na desátou Fiorentinu ztrácejí pět bodů. Zastavit propad v žebříčku se pokusí proti favorizované Neapoli, která si v poklidu hoví na druhém místě a navíc se jí daří i v Evropské lize.

Neapol ve čtvrtek přejela rakouský Salzburg 3:0 a je prakticky jednou nohou v další fázi. Ancelottiho svěřence ještě čeká odveta, ale byl by menší zázrak, kdyby to Partenopei nedotáhli do zdárného konce. Evropská liga je teď pro Neapol hlavním cílem, společně se ziskem druhého místa, které je rovněž na dosah. První místo a tolik vytoužené Scudetto zdá se opět uteče, neboť Juventus má po vítězství ve vzájemném šlágru na čele už šestnáctibodový náskok, navíc po včerejší výhře nad Udinese dokonce devatenáctibodový!

Partenopei cestují na stadion Cittá del Tricolore jako jasný favorit. Se Sassuolem prohráli jen jednou jedinkrát v roce 2015. Sassuolo se tehdy radovalo z vítězství 2:1, které brankami zařídili Floro Flores a Sansone, ani jeden v týmu už ale nepůsobí.

Forma Sassuola se po první polovině sezony vypařila. Od listopadu loňského roku vyhráli Neroverdi jen třikrát, od nového roku pak už jen jednou a z bojů o poháry se stalo plácání ve druhé polovině tabulky. Sestupové pozice jsou sice stále daleko, ale pokud De Zerbiho svěřenci hodlají pokračovat ve špatných výsledcích, brzy bude aktuální i boj o záchranu. Zastavit špatnou formu se Sassuolo pokusí proti silné Neapoli a opřít by se mělo zejména o vlastní diváky.

Roberto De Zerbi nebude moci využít brankářskou jedničku Andreu Consigliho, který si odpykává karetní trest, takže mez tyče se postaví náhradník Pegolo. K dispozici nebudou ani Sernicola a Marlon. Golman schází i Neapoli, místo Mereta se do branky vrátí Davide Ospina a před ním bude chybět i zkušený stoper Raúl Albiol.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Lirola, Peluso, Ferrari, Rogerio - Duncan, Locatelli, Magnanelli - Berardi, Babacar, Djuričić
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Malcuit, Chiriches, Koulibaly, Ghoulam - Ounas, Diawara, Zielinski, Verdi - Milik, Mertens
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.46 - 4.08 - 1.59
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
ACF Fiorentina - SS Lazio  (neděle 20:30)
Lazio se výhrou v městském derby vrátilo do bojů o Ligu mistrů, ale i v tomto kole ho čeká náročný test, totiž zápas ve Florencii s tamní Fiorentinou. Ta potřebuje zabrat, na evropské poháry totiž ztrácí a v tabulce jí patří až desáté místo. Loni viděl stadion Artemio Franchi sedm branek, dočkají se fanoušci brankových hodů i tentokrát?

Velkolepá výhra 3:0 v městském derby nad AS Řím vrátila Lazio plnohodnotně zpět do hry o Ligu mistrů, avšak Inzaghiho svěřenci budou muset výsledek z minulého víkendu potvrdit a to nebude nic jednoduchého. Lazio v tuto chvíli ztrácí na čtvrté místo šest bodů, ovšem má o jedno odehrané utkání méně. Biancocelesti s Fiorentinou čtyři vzájemná utkání v řadě neprohrála, doma si letos připsala nejtěsnější vítězství, ale výrazným favoritem není.

Domácí celek přišel teprve před týdnem o sedmizápasovou neporazitelnost, ale velký podíl nerozhodných výsledků ho neposunul nikam směrem vzhůru. Naposledy Fiorentina prohrála na půdě Atalanty Bergamo 1:3 a se stejným soupeřem si doma připsala remízu 3:3 v rámci Coppa Italia, takže se severoitalským celkem ho čeká ještě jedno utkání v Bergamu. Právě finále Coppa Italia by bylo pro Violu velkou zpruhou, blíže k ní má však Atalanta.

Od začátku sezony se neustále spekuluje o odvolání trenéra Stefana Pioliho, ten zatím ve funkci hlavního trenéra zůstává, i když všichni v klubu cítí, že se současným postavením nepanuje spokojenost. Fiorentina má rozhodně na víc, než na desáté místo.

Fiorentina bude mít jednak výhodu domácího prostředí a také výhodu kompletního kádr. Stefano Pioli má k dispozici všechny své hráče, což se nedá říci o týmu trenéra Inzaghiho. Laziu budou pro zranění scházet Wallace, Berisha, Lukaku, Strakoša a Lulić.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Lafont - Milenković, Pezzella, Vitor Hugo, Biraghi - Benassi, Fernandes, Veretout - Chiesa, Cherson, Muriel
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Proto - Bastos, Acerbi, Radu - Romulo, Milinković-Savić, Leiva, Luis Alberto, Durmisi - Correa, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.05 - 3.47 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Parma Calcio - Janov CFC  (sobota 18:00)
Už je to více jak měsíc, co Parma dokázala získat tři body a v utkání proti Janovu by ráda tuto nelichotivou bilanci ukončila. Domácí Ducali sice mají před sestupovými příčky bezpečný dvanáctibodový náskok, ale ten se v případě trvání výsledkové krize může rychle tenčit. Grifové jsou v zajímavé formě, od lednové porážky s AC Milán nenašli přemožitele.

Cesare Prandelli dokázal výsledky Janova stabilizovat a i když se tým nachází stále na nelichotivém dvanáctém místě, jeho vyhlídky jsou přeci jenom optimističtější. Janov naposledy prohrál 21. ledna domácí utkání s AC Milán, ale od té doby v šesti kolech nenašel přemožitele. Pravda, jen dvě vítězství bodovou sbírku příliš nerozšířila, na druhou stranu šest zápasů bez porážky se v letošní sezoně udržet nepodařilo.

Janov pod Prandellim zlepšil defenzivu, před týdnem proti Frosinone opět udržel čisté konto, ale střelecky se prosadit nedokázal a výsledek 0:0 je pro něho spíše ztrátou. Grifoni si teď mohou připsat sedmý zápas bez porážky, i když na stadionu Ennio Tardini je čeká soupeř, který je na domácí půdě porazil 3:1.

Tehdy se Parma vezla na vlně nováčkovské euforie, ale ve druhé části sezony jí přestal docházet dech a po šesti zápasech bez výhry spadla až na třinácté místo tabulky! Přitom v jednu chvíli to vypadalo, že by mohla zkusit zaútočit i na evropské poháry.

Parma je však stále nováčkem soutěže a i umístění ve středu ligové tabulky pro ní bude úspěchem. Domácí letos dokázali své příznivce několikrát potěšit, naposledy například remízou 3:3 na půdě vedoucího Juventusu.

Na stadionu Tardini půjde určitě o duel dvou nevyzpytatelných týmů, který nemá favorita. Oba celky jsou na tom stejně i co se týče absencí. Na straně Ducali budou scházet Grassi, Barillá a Stulać, zatímco kouč Prandelli nemůže počítat s Hiljemarkem, Favillim a Raduem.
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Iacoponi, Alves, Bastoni, Gagliolo - Kucka, Scozzarella, Rigoni - Gervinho, Inglese, Siligardi
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Jandrei - Pereira, Romero, Zukanović, Criscito - Lerager, Radovanović, Bessa - Lazović, Sanabria, Kouamé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.99 - 3.07 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chievo Verona - AC Milán  (sobota 20:30)
AC Milán minulý týden poskočil na třetí místo Serie A a rád by tam zůstal i po výjezdu do Verony. Domácí celek zůstává stále na posledním místě a jeho pozice už je hodně těžká, Fly Donkeys ztrácejí na nesestupové místo dvanáct bodů. Milánští v minulosti s Chievem několikrát ztratily i tak ale budou v pozici velkého favorita.

Domenico Di Carlo se naděje na záchranu stále nevzdává a ono mu koneckonců ani nic jiného nezbývá. Chievo je však ve velmi těžké pozici a zatím to na nějaké vzedmutí nevypadá. Minulý týden prohrálo v Turíně jasně 0:3 a už přes měsíc dokonce nedalo gól, natož aby vyhrálo. Mizerná produktivita stojí veronský tým důležité body, což bude chtít v zápase s Milánem napravit. Chievo bude jednoznačně v pozici velkého outsidera, nicméně na Stadio Bentegodi už v minulosti dokázalo Rossoneri o body obrat a to dokonce v jeho slavnějších časech. Poslední dvě návštěvy stařičkého stadionu však vyzněly jasně pro Milán. V minulé sezoně vyhrál červenočerný klub 4:1.

AC Milán po příchodu lednových posil ožil a před týdnem se dokázal dostat na třetí místo před městského konkurenta Inter. Cíl Milána je pro letošek jasný - dostat se do Ligy mistrů a je víceméně jedno, jestli z třetího nebo čtvrtého místa. Svěřenci Gennara Gattusa mají v tuto chvíli na pátý AS Řím náskok čtyř bodů, takže v žádném případě ještě nemají vyhráno a na půdě posledního celku soutěže prostě musí zvítězit. Ještě připomeňme, že AC vyhrálo čtyři ligové zápasy v řadě a soutěžní zápas naposledy prohrálo před Vánocemi, kdy doma nestačilo těsně na Fiorentinu.

K náládě domácím nepřidá ani rozsáhlá marodka. Mimo hru je kanonýr Pellissier, dále Frey, Seculin, Tomović a Schelotto. Aby toho nebylo málo Di Carlo nemůže počítat ani s potrestaným Rigonim. Milán je v opačné pozici, marodka se mu postupně vyprazdňuje a Gennaro Gattuso má čím dál více možností na skladbu základní jedenáctky. I pro tentokrát mu však budou scházet Bonaventura a vykartovaný krajní obránce Rodríguez, kterého nahradí Diego Laxalt.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Depaoli, Bani, Barba, Jaroszynski - Leris, Dioussé, Hetemaj - Giaccherini, Stepinski, Meggiorini
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Musacchio, Romagnoli, Laxalt - Kessié, Bíglia, Paquetá - Suso, Piatek Borini
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.86 - 3.57 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - Udinese Calcio  (pátek 20:30)
Juventus čeká v úterý odvetné utkání Ligy mistrů proti Atléticu Madrid a z tohoto důvodu odehraje své ligové kolo proti Udinese již v pátek večer. Stará dáma se chce na důležitý souboj naladit vítězně a ve svém 200. zápase na stadionu Allianz udělat další krůček na cestě za obhajobou titulu.

Hráčům Udinese se naposledy povedlo zaskočit Starou dámu v srpnu 2015, kdy o jejich vítězství na stadionu Allianz v Turíně rozhodl jedinou brankou Cyril Théréau. Od té doby vyhrálo Juve většinu vzájemných zápasů a v pozici obrovského favorita bude i tentokrát a cokoliv jiného, než výhra Juve bude považována za senzaci.

Udinese cestuje do Turína v dobré náladě, protože poslední dvě ligová utkání o záchranu (proti Chievu a Boloni) zvládlo za tři body a v tabulce si vytvořilo už sedmibodový náskok před osmnáctou Boloňou. Boj o záchranu ale v žádném případě není rozhodnut a Zebry musejí v nastoleném trendu pokračovat, byť je teď čeká nejtěžší možný soupeř.

Juventus v tomto utkání může jenom ztratit. Obecně se očekává výhra turínského giganta, který stále kráčí letošní Serií A bez jediné porážky a po minulém týdnu už má na prvním místě ohromný šestnáctibodový náskok. Stará dáma totiž zvítězila ve šlágru kola v Neapoli 2:1, čímž si prakticky odstranila z cesty přímého konkurenta. Podle Massimiliana Allegriho sice stále není hotovo, avšak sám kouč připustil, že je už vše na nejlepší cestě.

Aby Juve zápas s Udinese zvládlo, potřebuje se koncentrovat výhradně na toto utkání a nikoliv na úterní utkání Ligy mistrů.

Marodka Juventusu stále obsahuje zvučná jména a do utkání s Udinese nezasáhnou Khedira, Cuadrado, Douglas Costa či vykartovaní Pjanić a Cancelo. Slušný lazaret si zbudovalo i protistrana a kouč Nicola bude postrádat Baráka, Badua, Behramiho, Samira, D'Alessandra i karetního hříšníka Mandragoru.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - De Sciglio, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Bentancur, Emre Can, Matuidi - Bernardeschi, Mandžukić, Ronaldo
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - De Maio, Troost-Ekong, Nuytinck, Zeegelaar - Larsen, Fofana, Mandragora - Pussetto, Okaka, De Paul
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.43 - 8.56
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC26233055:1672
2.SSC Neapol26175447:2056
3.AC Milán26139439:2248
4.Inter Milán26145738:2247
5.AS Řím26128649:3644
6.Atalanta Bergamo26125954:3741
7.Turín FC261011533:2241
8.SS Lazio25125836:2741
9.UC Sampdoria26116943:3339
10.ACF Fiorentina26812641:3236
11.US Sassuolo26710935:4131
12.Janov CFC26791032:4130
13.Parma Calcio26861228:4030
14.Cagliari Calcio26691123:3727
15.Udinese Calcio25671221:3225
16.SPAL 201326581323:3923
17.Empoli FC26571433:5122
18.Bologna FC26391420:4018
19.Frosinone Calcio26381519:4917
20.Chievo Verona261101519:5110
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (196)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ak bude Udinese chýbať karetní hříšník Mandragora, ako je napísané v článku, prečo figuruje v pravdepodobnej zostave? Dnes tip 1:1

Reagovat
KillSwitch

Tak aj Monchi skoncil nase priania sa splnili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Ty vole. Vy ještě skončíte snad 4.

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ať je to zápas jaký chce i tak se radši budu dívat na Kaena a Spinazzolu než na De Šilia a Mandzukiče s kterýma už můj pohár trpělivosti přetekl.Takže se na večer celkem těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Já asi půjdu radši na pivko, čekám tradiční nudu s urputnou údržbou na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Ranieri do AS Roma...hodně zajímavý

https://twitter.com/ASRomaEN/status/1104043050467319809

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá se sestava!

Hlavně ten útok

Reagovat
kaja900

Vzdycky sem si rikal proc Juve nerotuje a hrajou furt ve stejny sestave a dneska najednou tak pulka zakladu na lavicce asi berou tu odvetu s atleticem vazne

Reagovat
ED91

Juve a nerotuje?

Reagovat
M11

KEAN !!!

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Mr.Jindros

Parádní... to je jeho první základní sestava ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo Barzamu?

Reagovat
M11

KEAN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ vynikajúcich 45 minút ,je to živé ,behavé,Udine bez najmenšej šance,Moyse super

Reagovat
smazaný uživatel

Takze snad tady nekteri uz prozrou, ale co tady..hlavne pan mistr Allegri, ktery nam schovava Keana a Spinazzolu na stridacce celou sezonu.Presne se potvrzuji moje slova, byt v utoku komunistickej utocnik Mandzukic a v obrane De Sicilio tak je to 0:0.Kean jakej rozdil, jde mezi obrance, veri si rychlostne a hlavne rychlej je.Dokaze se rozbehnout smerem dopredu a pak to ma jednodusi i zaloznik.Mandzukic by to vse klasicky hral zadama k brane, sklepaval vse dozadu a rozhazoval rukama plis vyppmahal obrane jak mate v oblibe.Stejne se pod Mistrem nic nezmeni a v utery nastoupi super rychlej hrotak a nejlepsi levej bek Silio.Mandzukic da nahodou nejaky gol, pak me tady muzete sezrat..Pak totiz dalsich deset zapasu to bude hrat jak za komancu.Dekuji aspon za dnesek, ze se me potvrdilo to co nam chybi a to je hrotovej utocnik.Teda nechybi ale on hraje jen dnes.Ted zas pul roku bude sedet.

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste dodam, prodlouzime smlouvu Super Mariovi do 2021 a vite co to znamena ? Ze dalsi dva roky nevyhrajeme LM.Pak uz to treba pujde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Nechceš už jít někam? Meleš to furt dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

To aby sis to vsugeroval do palice.Nikdy nebudem hrat peknej fotbal s De Siciliem a Mandzukicem.Maximalne jeden z deseti no.Abych jim nekrivdil.Ja ty dve posetrene hvezdy uvidim v zakladni sestave na Atletico.Utkani budu bojkovat.Ale dnes sem si posmakl Kean a Spina klasicky kdyz hraji nejlepsi na place.Ted supky se zas muzou uklidit na lavku

Reagovat
Yzemi

Nauč se psát...

Reagovat
smazaný uživatel

Dulezity je jestli si pochopil co tim chtel basnik rict.

Reagovat
Yzemi

Z tvého psaného projevu je to dost složité a použít ve tvém případě přirovnání s básníkem je opravdu vtipné!

Reagovat
smazaný uživatel

......

Reagovat
smazaný uživatel

Jeep je víc než Dacia

Reagovat
M11

CAN !!!

Reagovat
DelPiero137

Can ma prednost na jedenastke pre Bernardeschim?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to měli nechat kopnout Moise

Měl by dřív hattrick než Ronaldo nebo Dybala

Reagovat
ED91

tiež som nepochopil prečo mu to nenechali...

Reagovat
M11

MATUIDI !!!

Reagovat
Yzemi

Spina je velice šikovný

Reagovat
smazaný uživatel

Silio je lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

píča

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri si ho posetril

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, je zraněnej. Nebude ani v úterý

Reagovat
Yzemi

Nauč se psát! A nereaguj na mne, prosím!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja s tim nemam problem, reagovat od ted na tebe nebudu.Ja to delam prevazne, ale to vy na me reagujete.Takze prosim uz nereaguj taky.cau.

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Doubas

Nevidel jsem zapas, jen goly, ale proc nenechali kopat pencli toho Keana na hattrick? Nebo sam nechtel? Nebo by to uz bylo moc?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím. Taky jsem si to tak myslel, navíc pentle byla po faulu na něho

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že si tam nějaký góly nechali na úterý

Reagovat
smazaný uživatel

Ahojte, chci se zeptat, chtěl bych zajet na AS-Juve, sleduju spíš Španělskou ligu ale letos objíždím nejrůznější zápasy v Evropě :D Jak je to s lístky? Koukal jsem, že už jsou v prodeji normálně před web AS, něco je ale stále pre-sale, mám tedy počkat ještě déle nebo radši vzít dříve? Jak jsem sháněl na Clasico, tak se to odemklo pár dní předem, tak mě to mate..

Reagovat
KillSwitch

aky je v tom rozdiel?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem presne na tomto zapase loni, kupovali jsme pres footballticket.net. Klidne bych vzal pres web AS Roma, vyjdou urcite cenove nejlepe

Reagovat
Mrvinho

FORZA MILAN

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
mato Kreator

ta expreska a Pepikovi kriste to hadam neurobia (li)

Reagovat
ED91

Čo sa ti na tom nepozdáva?

Reagovat
mato Kreator

za prve pochybujem ze by takto odpalili maxa a za2 nepozdava sa mi ze by guardiola chcel city opustit za3 skor Zidana aj ked aj tomu davam malo %

Reagovat
ED91

To by bol aky paradox, že by sa podarilo Allegrimu prekonat rekord v počte bodov a bol by odvolaný po sezóne . Ale priznajme si , že v tej LM mu niečo chýba.

Tiež tomu moc neverím, že by teraz odchádzal, ale niečo som čítal o City, že ich rieši UEFA aj vedenie PL za prestupy. Tak dovie keby prišli kôli tomu o LM tak by to možno Pepka naklonilo k odchodu. PL už aj tak vyhral a sám niečo spomínal, že by chcel vyskúšať aj Serie A.

Ja mám Zidana hneď za Pepom.

Reagovat
DelPiero137

Jediny racionalny dovod preco by Pep od takto rozpracovaneho muzstva s buducnostou odchadzal moze byt pruser co popisujes.

Osobne, by som sa tomu nebranil aj ked Pepa nemam rad.. Ale chcelo by to postavit nieco nove od zakladov a vypiplat to k dokonalosti. Co by sa Pepovi s nasimi financiami podarilo. A dalo by sa nato aj pozerat.

Reagovat
ED91

ja si zas myslím, že nejak extra by sa tím nemusel prekopávať.

Reagovat
andycek1

Lepšieho trénera nie je

Reagovat
ED91

Reagovat
kris_kros

Tak listky na Lazio - Parma kupene, buduci tyzden som tam, dost sa tesim . Poprosil by som vsak o radu, v akom predstihu prist na stadion, ak si ho chcem trocha pokukat, poobzerat sa na nom, popripade ci je to vlastne mozne Sportu zdar

Reagovat
Largo

Hodina ti v pohode staci.

Nejde tam platit kartou, jen hotove. A vsude se tam kouri.

Reagovat
smazaný uživatel

Fazio, DDR, Pellegrini, Dzeko, Kolarov, ted prý i Zaniolo mimo, že zraněných se vraci pouze Patrik, nezávidím Claudiovi.

Reagovat
Stana95

že to bude ze začátku skřípat bylo jasný (i bez těch zranění), je ale otázka jak dlouho bude trvat, než se z toho oklepají a začnou hrát na úrovni svých možností ... a třeba konečně začne Patrik dávat góly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LesyJePan

Vie mi niekto poradiť nejaký stream na chievo - milan ktory by bezal na mobile?

Reagovat
smazaný uživatel

Kris kros: Na zapas muzes jit klidne tesne pred, urcite nebude vic nez 30 000. Komplex je rozlehly, ale kolem moc k videni neni. Ani prilis stanku s dresy, narozdil od Turina nebo Milana. Byl jsem i na Rome i na Laziu, obema tymum strasne skodi ten nefotbalovy stadion, kam nechteji chodit fans, na velke zapasy je atmosfera super, na mensi je bohuzel stadion poloprazdny. V kazdem pripade - je to Serie A a urcite to bude stat za to. Nevyhoda je ta, ze na stadion nejede metro a hlavne v noci je spoj do centra dost hroznej

Reagovat
sankakofi

Z Piazza del Popolo (zastávka Flaminio kde ide aj metro) ide električka ku mostu pred štadiónom

Reagovat
kris_kros

Dakujem, brany otvaraju cca hodinu pred vykopom? Chcem kupit nieco vo fanshope, pravdepodobne dres. Metro je ok, aj tak planujem ist na zapas peso, ubytko mam blizko. A este jedna vec, obcerstvenie (pivo ) sa da platit normalne cash/kartou?

Reagovat
Largo

jen cash.

Reagovat
smazaný uživatel

Vcerejsi vykon Juve byl jeden z nej tuhle sezonu. Hraci meli evidentne chut hrat a ne si porad dokola nahravat na metr a tahat balon z vlastniho vapna az nasemu golmanovi. Evidentne by nekterym hracum neuskodilo, kdyby si obcas odpocinuli, aby si vazili zakladni sestavy. Kean super - z toho neco bude. Caceres dle meho nazoru hrac, ktery neni hoden oblekat dres Juve

Reagovat
ED91

Treba ale povedať, že Udinese nám to svojím výkonom velmi ulahčilo.

Reagovat
GEGE

ty pičo to byl přímák BIGLIA!!

Reagovat
mojmira

neskutečně ♥

Reagovat
Shevchenko

Lucas 'Andrea Pirlo' Biglia

Reagovat
Ragazzo d'oro

Přijde mi, že přítomnost Biglii dost ublížila Paquetovi, který se tolik nedostává k rozehravce a na hřišti působí dost zmateným dojmem.

Reagovat
GEGE

Paqueta hraje už 3 zápas po sobě hrozně...

Reagovat
Ragazzo d'oro

To souhlasím, jeho dnešní styl hry byl ale úplně odlišný...

Reagovat
Yanek

Conti je úplně mimo.

Reagovat
Ragazzo d'oro

dneska nic moc, u gólů se nechal odstrcit jak v pripravce.

Reagovat
Yanek

YES!!!! Curva Sud neskutečná

Reagovat
Nuno čomes

Jestli bude sestava podle gazzetty, tak nic smešnejsiho jsem od toho holohlavce u nás neviděl

Reagovat
Deki

asi je to dost pravděpodobné... Vecino, Radja out. Perišič a Keita prý nejsou 100% fit a Škriniho ať klidně šetří.

Reagovat
Nuno čomes

Komedie úplně. Já dnes nemohu, ale GL tem, co sledovat budou..

Reagovat
cresposuper

Pritom napriklad taky Salcedo vcera predviedol paradny vykon za primeveru proti Rome, ten by mohol byt platnejsi ako traged Candreva.

Reagovat
Deki

to samé Colidio, 19 let a koupili jsme ho za 7 milionů... kdy mu jako dáme taky šanci? Špalek tam holt radši v 83. za stavu 1:1 pošle Ranocchiu pěkně na hroťáčka

Reagovat
cresposuper

Jj, 7 mega a 0 odobranych minut je sialenstvo. Ale Salcedo mi pride z tych sikovnych utocnikov (Salcedo, Merola, Adorante, Colidio) ako zatial najlepsi, navyse ma len 17.

Reagovat
Deki

asi ano. ale nechápu to nezapracování. aspoň vyzkoušet u těch, kteří by na to potenciálně měli mít, a pak se rozhodnout co s tím hráčem dál, ne? takhle je rovnou zase dáme do dealu a vyrobí se Zaniolo vol. 2....

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýhle nadějných utočníků už bylo...Inter je pak například pošle hostovat někam do Serie B a už po nich neštěkne ani pes.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky stream prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

Čekate někdo něco od dnešního zápasu víc než 90 minut utrpení ?? podle sestavy se na to ani nebudu divat jestli ukopem ligu mistru bude to zazrak a nechápu proč ty mlade kluky neveme aspon a lavku Salcedo,Colidio,Esposito o ktereho se rve PSG a dalši...

Reagovat
Deki

takže na Frankfurt i bez Broža... kolik záložníků nám zůstalo? a ještě se po zbytek zápasu dívat na Candrevu... začíná mi to připomínat tu 4 roky starou nemohoucnost

Reagovat
cresposuper

Cedric, De Vrij, Skriniar, Dambrosio,- Candreva, Vecino, Borja, Perisic,- Keita, Lautaro. Ziadnu inu moznost asi nemame

Reagovat
cresposuper

*Politano namiesto Lautara

Reagovat
Deki

tvle to je strašný, okresní přebor hadr

Reagovat
Pipo123

Zábavné je že tak hrajú všetci, Juve, Lazio, AS, AC aj Inter, občas Neapol hraje fajn futbal. No zvyšok SA hraje totálne nezáživné hovno, potom to tak aj vyzerá keď na niekoho narazia v pohárovej europe

Reagovat
Deki

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže až takto zle sme v prvej časti sezóny nehrali. Prišlo to až v novom roku. A vrcholí to teraz, keď je kopec zranených hráčov a niektorí nie sú k dispozícii z iných dôvodov ako Icardi, či Vecino.

Reagovat
Deki

Icardi to pomrdal ještě z jednoho důvodu a tou je soupiska na EL. kdyby začal trucovat a dělat ze sebe pochcánka o týden dříve, mohl být vyřazen i z EL a mohl se tam dopsat třeba Mario...

pokud se totiž nedá do kupy Radja s Vecinem a Brozovič, který dnes střídal, což hrozí, může s Valerem nastoupit ve čtvrtek v záloze třeba Marotta a starej Zhang

Reagovat
ED91

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Panděvova ofina

Nejhorší je na tom to, že se tahle celá komedie a absurdní rozhodnutí odehrávají v řádech (pro obyčejného člověka) neuvěřitelných milionů euro. To tam opravdu v celým Interu není někdo s průměrným selským rozumem?

Reagovat
Deki

53. min -> proti Spalu doma -> 0 střel na branku

Reagovat
Mihal

Normalne som rad ze som v praci a nemozem to pozerat... Obavam sa derby. Mam tusenie, ze to bude boliet

Reagovat
LesyJePan

My tiež nehráme dobrý futbal ale darí sa nám vyhrávať. Navyše je to derby, tam bude jedno kto v akej forme do zápasu ide.

Reagovat
lnterista

To je pratelak?

Reagovat
Deki

Candreva to je chudák... já už nemůžu

Reagovat
Kruth

Rozhodci v posledni dobe moc Interu neprejou. Nekoukate? Mel ten gol Martineze platit nebo ne? Ale vysledek zatim nic moc. To mel Inter i loni. Jakmile vypadl Icardi - at hral dobre nebo spatne - tak Inter x zapasu absolutne mimo

Reagovat
Kruth

Jen to dopisu a gol

Reagovat
Deki

ty jo gooooooooooooool, v 68. min první střela na bránu!

Reagovat
Deki

jak to najednou jde, když se předvede trochu fotbalovosti

Reagovat
Panděvova ofina

Pohotově Politáno

Reagovat
lnterista

Z hovna

Reagovat
Deki

co tam zase řeší?

Reagovat
Panděvova ofina

Candreva je šíleně špatnej, kdyby bylo na mě, tak tam dávno hraje Salcedo.

Reagovat
lnterista

Na co chytl to vylozene podelal... cumim ze takovej hrac muze vubec hrat

Reagovat
Pipo123

Ciro pekne

Reagovat
Pipo123

Hráme vyborne, Skoda nepremenených sanci, mohlo to byt uz 3:0

Reagovat
Coutinho10

Ranieri: "Dzeko and Schick need to play together. Patrik is very good, very fast, technically strong. In Porto he came on and showed real hunger. If he really gets going, which he is close to doing, the fans will fall in love with him."

https://twitter.com/ASRomaEN/status/1104741501089796099

Reagovat
Largo

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
KingMaster13

A Schick už mu splácí důvěru

Reagovat
Coutinho10

krasne

Reagovat
Deki

https://football-italia.net/135649/wanda-icardi-wants-inter-stay

bože, kdo nás zbaví tý kun.dy? ona prostě furt mele to samý a furt má potřebu chodit do televize a tam týden co týden blít to samý. opravdu si myslí, že Mauro vyléčí koleno (jestli je teda co léčit) a pak se vrátí do týmu, jako by se vůbec nic nestalo a všichni ho přijmou?

Reagovat
Largo

S tím, jakou marodku máme, tohle Claudiovi fakt nezávidím. Ale tři body jsou i tak nutnost.

Reagovat
KillSwitch

tak Zidan nakoniec do Realu...už od utorka by mal couchovať

Reagovat
andycek1

Zidane naspatky do Realu takže Guardiola do Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KillSwitch

Preco by opustil PL?

Reagovat
andycek1

Pretože je Juve 3 najbohatší tim na svete podla majitelov a dokáže ho zaplatiť, pretože v každom tíme bol 4 sezóny, pretože v ITA ešte nebol okrem ostatnych z TOP4 čo sa týka líg

Reagovat
Pettirosso

Guardiola to po Watfordu dost jasně vyvrátil.

Reagovat
maras93

AS dneska v pěkné sestavě, hlavně ten útok. Jsem na ne zvedavej.

Reagovat
Pedro10

Olsen, Florenzi, Jesus, Marcano, Santon - N'zonzi, Cristante, Zaniolo - El Shaarawy, Kluivert, Schick... Už dlho som sa tak netešil na zápas ako dnes.

Reagovat
Kixi Syhimour

já snad zapnu Serii A

Reagovat
smazaný uživatel

Kraje obrany jeste v kombinaci s dvojici Cristante, Nzonzi jsou na takovy zápas hrozne nekreativni. Ale chapu, ze dnes neni kde brat.

Reagovat
smazaný uživatel

El Shaarawyyyyyyyyyyyy

Reagovat
KillSwitch

Boze to je kokot

Reagovat
Kixi Syhimour

Stream?

Reagovat
KillSwitch

Livetv.sx

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nasa super obrana si da este aj vlastny

Reagovat
Largo

Reagovat
Stana95

dva obránci skáčou do hlavy a dají si vlastňáka, tak to jsem taky dlouho neviděl

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Stana95

jojo, tenhle byl taky dobrej

Reagovat
Largo

Reagovat
Eldarion

Jesus

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
diskoschlampe

Shick si ukazuje, kam chce míč, krásnym pasem ho najdou a on si zpracuje míč tak, že k němu hned mají blíž dva protihráči a ještě k tomu stojí dva metry v offsidu

Reagovat
Largo

To snad není ani možný, ta obrana.

Reagovat
Houfi

bohužel je..v současný době si zaslouží zůstat jen Manolas, zbytek stoperů na vyhození a Olsen to samý

Reagovat
Largo

Jo, souhlasím. I když Marcano mi přijde minimálně dneska dobrej. Jako čtvrtej stoper třeba.

Reagovat
diskoschlampe

No konečně se prosadil.

Reagovat
pingla

Schick!

Reagovat
Eldarion

Schick pekne

Reagovat
M11

Pekne Schick

Reagovat
Largo

Reagovat
Coutinho10

Schiiick to je on...durazne hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak dál

Reagovat
Largo

Reagovat
KingMaster13

Schickyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

SCHICK KOUŘÍ!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Cista lopta

Reagovat
Alberto Aquilani

Najohavnejšia vec v histórii Ríma bolo trénovanie Di Francesca. Hneď za tým je to, čo dnes spravil Ďžízs, a v tesnom závese je tá Schickova červená čelenka.

Reagovat
Gimme

Lepší červená, než modrá

Reagovat
smazaný uživatel

Na podzim už byl nakrátko, tež přemýšlím, co to teď znamená, doufám, že z toho nebude culík.

Třeba pěstuje páčo ala https://www.dreamteamfc.com/c/wp-content/uploads/sites/4/2018/01/nintchdbpict000003770342-e1515429170767.jpg?strip=all&w=675&quality=100

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Zase mě hrozně sral Nzonzi, není k dispozici bekům. propadával. Ale po druhém gólu začal šlapat a najednou je náš střed. Je dobře, že má Justin spoustu míčů, ve druhém mu průnik vjde a bude z toho další gól. ¨

Patrik maká, gól si zasloužil. Škoda, že Nicolo je mimo hru, ale ten střed je prostě přehuštěný.

Všichni mi přijdou živější. JJ si měl Ivan, Marcano do něho nacouval. Jinak dnesko v pohodě, hlavně nenakopává, ale točí balóny, jak má.

Stephan je letos nejlepší hráč. Plní si práci pro tým a jako jediný z ofenzivy má letos čísla. Asi pochopil, že toto je pro něho klíčová sezóna.

Může to být jen lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase mě hrozně sral Nzonzi, není k dispozici bekům. propadával. Ale po druhém gólu začal šlapat a najednou je náš střed. Je dobře, že má Justin spoustu míčů, ve druhém mu průnik vjde a bude z toho další gól. ¨

Patrik maká, gól si zasloužil. Škoda, že Nicolo je mimo hru, ale ten střed je prostě přehuštěný.

Všichni mi přijdou živější. JJ si měl Ivan, Marcano do něho nacouval. Jinak dnesko v pohodě, hlavně nenakopává, ale točí balóny, jak má.

Stephan je letos nejlepší hráč. Plní si práci pro tým a jako jediný z ofenzivy má letos čísla. Asi pochopil, že toto je pro něho klíčová sezóna.

Může to být jen lepší.

Reagovat
Largo

S Nzonzim souhlas, neskutečně mě ze začátku vytáčel. Stejně jako pochopitelně Jesus, ke kterýmu mám nepokrytě averzi. Přijde mi, že Cristante má hodně balonů, ale než vymyslí, co s nima, často o ně přijdem je pomalej. Zaniolo zatím dobrý, Kluivert mě taky dost vytáčel. Vypadá dost frustrovaně, tak snad se sebere a přestaně dělat neefektivní parádičky uprostřed pole.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaniolo měl prvních 30 minut víc chodit mezi pivoty pro balony, když je nedostával vpředu, pomohlo by to přechodu, ale hážeme s ním z pozice na pozici, bojuje, snaží se. Škoda té střely, mohl si vybrat.

Reagovat
Losinho

Ale to Kluivertovo sólování je na pěst.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
Lech

Nevis kdy by se mel vratir Cengiz? Kluivert ho nenahradil ani z poloviny.. ElS vypada vcera ze ma konecne sebevedomi, tu pasku si zaslouzil na tech par minut pravw on. Ale letos nejlepsi neni, ikdyz je tvuj oblibenec hlavne jde vubec urcit kdo je letos nejlepsi?

Nzonzi ze zacatku par nepresnosti u kterych jsem si presne rekl ze kvuli nim tu zas nej bude klasickej hon, ale nerozhodilo ho to, naopak sel nahoru a predvedl svoje kvality ktery dneska musel videt kazdy, jsem rad ze ho ocenili i fans kdyz ho vytleskali.

Taky doufam ze bude lip, no druhej polocas jak uz tady nekdo zminil, byl ve znameni nasi kondicky, to je strasny kam to Difra nechal zajit, tohle jde na hlavu jemu. Claudio to bude mit strasne tezky, ale ten prvni polocas napovedel ze to zacina dostavat hlavu patu, navic Claudio fotbal vidi urcite jinyma ocima jak hipster a nebude zkouset pokusy jak on ktere nikam nevedou

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím.

Reagovat
Largo

Na Perottiho jsem na tomhle postě zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Brighi este hrava?

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Largo

Tak za tohle bych mu teda žlutou nedal ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jebe tomu rozhodcovi

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Celar poood

Reagovat
Largo

Reagovat
diskoschlampe

Kdyby se kretén neválel

Reagovat
Losinho

Za mě šlapák teda.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Bravisimo

Reagovat
smazaný uživatel

Ehhh, varcek

Reagovat
smazaný uživatel

takto nas doma 2 polcas nezatlacil ani bayern ,tentokrat VAR s nami...Ranieri vitazny debut,GRAZIE ROMA !!!

Reagovat
Largo

Eště že tak. Jsem hodně rád za to, že Ranieri poprvý vyhrál, může to tým nakopnout.

Hlavně chci vyzdvihnout El Shaarawyho, jasně MOTM. Neskutečnej je zejména jeho přínos pro tým jako celek, jak bojuje, brání a vrací se. Fakt klobou dolů, jeho nejvyzrálejší sezona v AS. Škoda Florenziho, to podle mě na kartu nebylo. Super Schick, ten gól mu pomůže. V Empoli se mi línil Bennacer, jak v defenzivní, tak v ofenzivní části. Výborný pasy, vrací se, hodně běhavej hráč.

Reagovat
Alberto Aquilani

TOTO SME SI OBJEDNALI!!! TOTO CHCEME!!!! AVE CLAUDIONE!!!! KONIEC HIPSTERSKEHO FUTBALU

Konečne poriadne mastný, špinavý, upracovaný a víťazný výkon.

No, ale teraz vážne. Prvý polčas veľmi dobrý. Najmä od 20. minúty sme hrali naozaj dobrý futbal. Druhý polčas bolo veľké utrpenie. Na druhú stranu, tá hrozná marodka čo nás postihla, a k tomu sa ešte zraní aj Zaniolo so Šikem. Čo je však horšie, že ten team vyzerá kondične úplne na dne.

Ja teda neviem, či by som mu dal žltú, potom z opakovaného záberu áno, no či áno alebo nie, nič to nemení na to, že Florenzi je totálne mimo. Ten chalan sa vykúpil jedine tou gólovou štandardkou, inak nespravil nič dobre. Všetky jeho lopty končia buď v aute, alebo v rukaviciach golmana. Snad sa na tej pravej strane uchytí niekto z tej dvojky Santon - Karsdorp.

Muž zápasu Stephan. Potešilo ma, že chvíľu hral vedľa Šikeho v útoku. A druhý MOTM je celkom jednoznačne Nzonzi. Síce mal pomalší vstup do zápasu, ale po štvrťhodine to začal všetko búrať, bol všade tam kde mal byť, v rozohrávke presný, povyhrával súboje. Kto ho nedokáže oceniť ani dnes, mal by zmeniť šport.

Uvidíme, ako to vypáli v ďalších zápasoch, keď sa vráti pár hráčov. Snad je Šik so Zaniolom v pohode. Je na čom stavať. Skoro po 2 rokoch sa a ten futbal aj teším.

Poďme vyhrať aj zvyšných 11!!!! DAJE ROMA

Reagovat
Frantszek

Ty vole, neblbni s tím Nzonzim. Zase si na tobě smlsne

Reagovat
Pipo123

Nech žije VAR

Reagovat
Largo

Jednou dává, jednou bere.

Reagovat
Frantszek

Já teda jsem spokojenej s výhrou, ale hra byla podle mě zase tragedie. VŽdyť EMPOLI.....Empoli..mělo na Olympico více šancí a zase to bylo se staženou řiťkou. Claudio bude mít hodně práce. Patrik dal gola, což je super. Jestli Claudio splní¨, co říkal, mohl by hrát konečně víc.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele