Serie A - preview 25. kola

12.02.2011, 09:02, aktualizováno 13.02.2011, 09:45
Previews
Tradičně nabitý nedělní program nám v Itálii přichystal jednu lahůdku. Večer se mohou fanoušci těšit na Derby d'Italia mezi Juventusem a Interem. Zajímavý duel se čeká také po obědě, Palermo hostí Fiorentinou. Od klasických 15 hodin na sebe narazí Sampdoria s Bolognou, Cesena s Udinese a Catania s Lecce. Čtvrté Lazio jede do Brescie, poslední Bari se pokusí porazit Janov a nakonec Cagliari bojuje ve středu tabulky s Chievem.
Città di Palermo - ACF Fiorentina  (neděle 12:30)
Jedním z taháků kola bude i souboj Palerma a Fiorentiny, tedy dvou adeptů na evropské poháry. Zatímco v případě Palerma jsou poháry velmi reálným cílem, Viole se poněkud vzdalují, ztráta jedenácti bodů na šesté místo je už veliká.

Palermo pokračuje v dobrých výkonech a nadále atakuje pozice zaručující Ligu mistrů. Aktuálně jsou svěřenci trenéra Delia Rossiho na pátém místě, s dvobodovou ztrátou na čtvrté Lazio Řím. "Ještě zbývá spoustu kol a je zbytečné teď koukat na tabulku. Věci se kdykoliv mohou obrátit k horšímu, a i proto musí mí hráči zůstat soustředění. Máme tým plný talentů, náš osud je v našich rukou," komentoval současnou situaci v Palermu trenér Delio Rossi. Jeho tým v minulém kole opět zvítězil, když přestřílel Lecce na jeho hřišti 2:4. Následující zápas s Fiorentinou bude ale hodně obtížný.

Fiorentina v tomto roce zaznamenala zlepšení, když prohráala pouze v jediném případě s Laziem 2:0. Ovšem i tak je postavení Violy na pováženou. Jedenácté místo je bezesporu zklamáním, nicméně trenér Siniša Mihajlovič nadále věří, že jeho tým je schopen se o poháry ještě poprat. Fiorentina tak trochu i doplácí na střelecký půst Alberta Gilardina. Italský útočník se trefil naposledy 23. ledna do sítě Lecce, ale byla to jeho teprve sedmá branka v sezoně.

"Alberto je pro nás velmi důležitý hráč. Jsem přesvědčen, že vstřelí tak patnáct branek a ukončí střelecké trápení proti Palermu," prohlásil na adresu Gilardina spoluhráč Marco Marchionni, jenž se následně vyjádřil i o druhém útočníkovi Violy Rumunu Mutuovi. "Jsme rádi, že je Mutu zpátky v týmu. Je to mimořádně důležitý hráč, který nám pomůže zpátky dostat se zpátky do hry."

Sicilané se budou muset v domácím prostředí obejít bez zraněných Cassaniho, Pinilly, Goiana, Darmiana, Paolucciho, a vykartovaného Bačinoviče. Kompletní nebude ani Viola, té vedle zraněného Freye bude chybět trio Vargas, Kroldrup, Jovetič.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Muňoz, Andelkovič, Bovo, Balzaretti - Migliaccio, Kurtič, Nocerino - Iličič, Pastore - Miccoli
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - De Silvestri, Gamberini, Camporese, Pasqual - Montolivo, Donadel, Behrami - Santana, Gilardino, Mutu
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.40 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Cagliari Calcio - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Na stadionu Sant'Elia přivítá domácí Cagliari fotbalisty Chieva Verony. Hosté už pět kol neprohráli, ovšem ani domácí bilance není špatná. Na Sardinii se tedy očekává vyrovnaná bitva, mírnějším favoritem jsou přeci jenom domácí ostrované.

Sardiňané jsou doma známí tím, že příliš bodů neztracejí. V minulém kole to ale neplatilo, neboť Donadoniho svěřenci ztratili hned body všechny. Paradoxně je popravil jejich bývalý hráč - Alessandro Matri. Tým se teď musí z porážky rychle otřepat a vrátit se do starých kolejích, nejlépe ihned doma porazit Chievo. "Udělali jsme příliš mnoho chyb a to nás stálo draho. Čekali jsme na Juventus, místo toho, abychom hráli svojí hru. Tohle si nemůžeme proti Chievu dovolit. Musíme hrát naší hru od začátku do konce," zlobil se trenér Donadoni.

Chievo se v minulém kole zadařilo. Tým opět neprohrál, a tentokrát obral o body favorizované Lazio Řím. S Biancocelesti Flying Donkeys remizovali 1:1. "Musím své může pochválit. Přijeli jsme hrát proti silnému Laziu a bojovali jsme od začátku až do konce. Vzhledem k výkonu a obětování jsme si bod zasloužili," neskrýval radost nad ziskem bodu trenér Pioli. Další náročné utkání čeká na Pioliho svěřence v neděli, tým totiž cestuje až na dalekou Sardinii, kde se body vozí těžce.

Cagliari bude mít v utkání tu výhodu, že bude naprosto kompletní. Trenér Roberto Donadoni nepostrádá žádného hráče. Totéž se rozhodně nedá říci o Chievu, i když situace není nikterak dramatická. Pro zranění budou chybět Luciano a Marcolini, Fernandes si odpykává karetní trest.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Agostini - Biondini, Conti, Missiroli - Cossu, Lazzari - Acquafresca
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Mandelli, Cesar, Mantovani, Jokic - Pulzetti, Rigoni, Constant - Thereau, Pellissier
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 2.85 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Bari - Janov CFC  (neděle 15:00)
Hodně náročný týden za sebou mají v Bari, kde protestovali fanoušci, pak skončil Giampiero Ventura a nahradil ho Bortolo Mutti. Ten má zařídit zázrak a udržet Galletti mezi elitou i pro příští rok. Pro to ale musí v neděli porazit Janov, protože pokud se tak nestane, možná jeho mise skončí dřív, než vůbec začne.

Protesty fanoušků dosáhly takového stupně, že trénink Bari dokonce musela střežit policie. "Jsou to nepříjemné zkušenosti, až se skoro stydím. Není jednoduché trénovat, když jste v takové situaci," přiznal domácí borec Alessandro Parisi, který má v podobě Bortola Muttiho nového kouče. Mutti nahrazuje Venturu, který sice původně skončit nechtěl, ale nakonec se rozhodl, že tak učiní.

Přitom Mutti není nijak zázračný, už loni nedokázal zachránit Atalantu a letos to má v Bari mnohem těžší. Vždyť Galletti ztrácejí na záchranu devět bodů, když vyhráli celkově jen tři zápasy, v posledních šesti pak nezískali ani bod. Mutti při svém debutu nebude moci vsadit na zraněné Barreta, Salvatoreho Masiella, Romera a Kutuzova.

Na Stadio San Nicola přijede Janov, který chce z mizérie soupeře vytěžit co nejvíc. I Grifové totiž potřebují body jako sůl, aby se alespoň trochu vydrápali tabulkou nahoru. Současné třinácté místo se jim totiž určitě nelíbí. Po obrovských lednových přesunech v sestavě to vypadá, že Ballardiniho skvadra si pomalu sedá. V posledních třech zápasech vybojovala čtyři body, naposledy remizovalo s vedoucím Milánem. Navíc má Ballardini k dispozici takřka kompletní kádr. Chybí jen zranění útočníci Boselli s Destrem, takže v útoku by opět měl naskočit Floro Flores s Palaciem.
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - A. Masiello, Glik, Rossi, Parisi - Rivas, Donati, Gazzi, Bentivoglio - Okaka, Rudolf
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Mesto, Kaladze, Dainelli, Criscito - Konko, Milanetto, Kucka, Rossi - Floro Flores, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 3.10 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Brescia Calcio - SS Lazio  (neděle 15:00)
Lazio Řím začalo poněkud ztrácet a udržet si čtvrté místo bude ještě hodně těžké. Biancocelesti by teď potřebovali zvítězit, ale ani na půdě o záchranu bojující Brescie to nebude jednoduché. Domácí se totiž po příchodu staronového trenéra zlepšili a pomalu se sápají nahoru.

"Jsem upřímě přesvědčen, že Liga mistrů je mimo náš dosah. Jsou zde týmy, které jsou mnohem více vybaveni na boj o tyto příčky. Pro nás bude zakončení v první šestce úspěchem," hodnotil velice opatrně a skromně situaci Lazia trenér Edy Reja. Lazio v minulém kole totiž jen remizovalo 1:1 s Chievem, a Edy Reja si možná dost dobře uvědomil, že skončit v první čtyřce je prozatím obtížný cíl. Nicméně tento fakt nemění nic na tom, že na půdu Brescie si Lazio jede pro tři body. Vždyť domácí bojují o holé přežití.

Jenomže v minulých kolech Brecia ukázala, že se umí poměřit i s většímy celky. Domácí remizovali v Římě s tamním AS, a pak doma porazili poslední Bari 2:0. "Musíme pokračovat v růstu, jsme na správné cestě. Toto vítězství nám samozřejmě dává velkou podporu do příštích zápasů," prohlásil trenér Mario Beretta. Jeho tým čeká ještě dlohá cesta, ale pokud bude vykazovat stejné výsledky jako proti Římu a Bari, není se čeho obávat.

Mario Beretta musí oželit start Dallamana, brankáře Sereniho a Zambelliho. Hosté z Říma jsou na tom podobně, těm prozměnu chybí Del Nero, Rocchi, Diakité a Radu.
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Arcari - Zebina, Bega, Zoboli - Berardi, Kone, Filippini, Hetemaj, Accardi - Diamanti - Eder
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Biava, Dias, Scaloni - Ledesma, Matuzalem - Gonzalez, Hernanes, Sculli - Kozak
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.00 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Calcio Catania - US Lecce  (neděle 15:00)
Co čekat od duelu Catania - Lecce než tuhou bitvu o přežití. Obě mužstva se po 24 kolech nacházejí těsně nad sestupovými pozicemi a každé vítězství je může přiblížit záchraně. Lecce v posledním zápase přišlo o sérii bez prohry a rádo by znovu zabodovalo, Catania je ale doma nepříjemná.

Nový kouč Diego Simeone zatím nepřišel na to správné složení, hned třikrát ve čtyřech případech prohrál. Problémem Catanie bylo rovněž střílení branek, pod Simeonem se totiž jen jedinkrát trefil Maxi Lopez a hned z toho byla remíza s Cesenou. I v neděli by měl být hlavní útočnou hrozbou.

Jak již bylo řečeno, Lecce naposledy s Palermem přišlo o pětizápasovou sérii neporazitelnosti, což byla nejdelší taková série v nejvyšší soutěži od září 2004. Přitom Lecce po 50 minutách vedlo 2:1, jenže nakonec neustálo tlak soupeře a padlo. Palermo zápas otočilo během pěti minut. Do Catanie sice Lecce jede s cílem zvítězit, ale ani za remízu by se pravděpodobně hosté nezlobili. V případném konečném zúčtování by totiž měli při stejném skóre lepší vzájemný zápas.

Na marodce domácích jsou Potenza, Biagianti, Izco a Bellusci. Za karty pyká Alvarez. Hosté přijedou bez Tomoviče, Di Micheleho, Giuliatta a Ofereho. A nedorazí ani Fabiano, ten je rovněž v trestu.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Schelotto, Silvestre, Spolli, Capuano - Sciacca, Ledesma, Llama - Ricchiuti - Gomez, Maxi Lopez
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Donati, Gustavo, Ferrario, Brivio - Munari, Vives, Giacomazzi - Olivera, Mesbah - Jeda
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.78 - 3.30 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Cesena - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Nedělní souboj dvou týmů, které vyznávají černobílé barvy, se ponese ve znamení zcela opačných příběhů. Cesena byla na podzim velkým překvapením Serie A, když se pohybovala v popředí tabulky, jenže nyní se potýká s velkými sestupovými starostmi. Oproti tomu Udinese v roce 2011 chytlo dech a má aktuálně nejlepší formu v celé soutěži.

Jak rychle nováček z Ceseny vystoupal vysoko, tak také rychle padl. Cavallucci Marini vyhráli v posledních sedmi zápasech jen jediný duel a v závěru sezóny je čeká boj o udržení. Aktuálně na předposledním místě ztrácejí na příčky zajišťující setrvání v nejvyšší soutěži dva body.

Proti domácím se v neděli postaví Udinese, které má skvělý rok 2011, až se dostalo na pohárové příčky. V novém roce zatím neprohrálo, pětkrát vyhrálo a dvakrát remizovalo. Na Stadio Manuzzi však bude možná hostům chybět gólman Samir Handanovič, kterého by případně znovu nahradil Belardi. Mimo jsou určitě Basta, Ferronetti a Angella.

Domácí obrana si bude muset dát největší pozor na smrtící dvojici Di Natale - Sanchez, která je rovněž připravena nastoupit bok po boku. V obraně Ceseny možná nebude Davide Santon, vedle kterého budou možná absentovat také Dellafiore s Fatičem.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Von Bergen, Felipe, Lauro - Sammarco, Colucci, Parolo - Rosina, Bogdani - Giaccherini
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Zapata, Domizzi - Isla, Pinzi, Inler, Asamoah, Armero - Sanchez, Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.60 - 3.15 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UC Sampdoria - Bologna FC  (neděle 15:00)
Sampdoria Janov přivítá v domácím prostředí nevyzpytatelnou Boloňu a po několika nepříznivých výsledcích potřebuje zvítězit. Janovský celek se propadá tabbulkou a místo evropských pohárů se přibližuje boj o záchranu.

Trenér Domenico Di Carlo je pod palbou kritiky. Sampdorii se totiž vůbec nedaří a sestupové pozice se nebezpečně přibližují. Blucerchiati třikrát v řadě prohráli, příčemž nevstřelili ani gól. Nahradit odešlého Cassana s Pazzinim se zatím nedaří a tým na to evidentně doplácí. Nyní potřebují Di Carlovi hoši proti Boloni nutně zabrat. Případné vítězství by totiž dodalo sebevědomí před středečním, velice prestižním, janovským derby.

"Může být ostatními kritizován, lidé na to mají plné právo, ovšem my našeho trenéra a naše zaměstnance plně podporujeme. Máme dobré hráče, ti, kteří přišli v zimě, se týmu teprve přizpůsobují," zanechával chladnou hlavu prezident Dorie Riccardo Garrone.

Do boje o záchranu se původně tipovala Boloňa, ale tým vedený veteránem Di Vaiem překvapuje. Současně dvanáctá příčka sice není nic zázračného, avšak vzhledem k odečtu bodů je to velmi solidní postavení. V tomto roce navíc Boloňa prohrála jediný ligový zápas, a to ten s obhájcem Interem Milán. Další porážku jim bude chtít přichystat v domácím prostředí Sampdoria Janov, ovšem forma je spíše na straně hostí. Ti v minulém kole vyhráli jedinou branko Portanovy nad Catanií.

Blucerchiati budou bez Semiolliho, Pozziho a vykartovaného Volty. Hosté jsou na tom o něco hůře, když nemohou počítat s Ekdalem, Britosem, Garicsem, a trestaným Della Roccou. Mimochodem, i kdyby byl Britos zdravý, pro karty by nenastoupil.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Zauri, Gastaldello, Lucchini, Ziegler - Mannini, Poli, Palombo, Guberti - Maccarone, Biabiany
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Moras, Portanova, Cherubin, Rubin - Perez, Mudingayi, Mutarelli - Ramirez - Meggiorini, Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 2.90 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Juventus FC - Inter Milán  (neděle 20:45)
Derby d'Italia - tak zní lahůdka na závěr víkendového programu italské nejvyšší soutěže. Juventus hostí Inter a půjde o všechno. Nerazzurri chtějí potvrdit návrat do boje o titul, Stará Dáma by se ráda vrátila alespoň na pohárové pozice. Jednoznačně nás však čeká velký zápas.

Na poslední domácí zápas s Interem by měli v Turíně vzpomínat v dobrém, jenže vyhraný zápas v poměru 2:1 má dvě tváře. Juventus sice tehdy získal tři body a čekalo se, že se pobije o Scudetto, jenže se stal pravý opak. Od toho zápasu začal konec Cira Ferrary a sezóna nakonec skončila obrovským zklamáním.

V létě se proto v černobílém dresu událo spoustu změn, vyměnili se trenéři, ale zásadnější pokrok to nebyl. Výkony Bianconeri jsou stále hodně vrtkavé, čtyři body z posledních čtyřech zápasů mluví za vše. I proto je Juventus až na osmé pozici, která mu rozhodně nepřísluší. Vše se zlomilo s příchodem roku 2011. Do té doby držel Luigi Del Neri na lavičce třináctizápasovou neporazitelnost, jenže pak se vše zlomilo. V novém roce vyhrálo Juve jen dvakrát a navíc se do konce sezóny zranil Fabio Quagliarella. Klub proto přivedl Lucu Toniho s Alessandrem Matrim, ale zatím to není to pravé ořechové.

Matri se konečně probudil až proti svému bývalému zaměstnavateli. Cagliari nasázel dva góly a dotáhl Starou Dámu k důležitým třem bodům. V lednu přišel do Turína také obránce Andrea Barzagli, jenž by měl začít na stoperu, takže na levý kraj obrany se posune Chiellini. Otazníky panují kolem startu Claudia Marchisia. Jistojistě jsou mimo jen Rinaudo, De Ceglie, Quagliarella a Traore.

Zatímco pro Juventus přinesl leden s únorem jen to špatné, pro Inter znamenají velké obrození. Trenérovi Leonardovi se na lavičce Nerazzurri nesmírně daří, doposud prohrál jen jediný zápas s Udinese, všechny ostatní vyhrál a mohutně se svým výběrem dotahuje na čelo tabulky. Aby ale Inter potvrdil návrat do boje o Scudetto, musí Juventus v neděli večer porazit. Jenom tak totiž bude před milánským derby na AC ztrácet čtyři body. Ještě před velkým derby ale čeká Inter ve středu Fiorentina, kterou je rovněž třeba porazit.

Body se sice sbírají, ale je tu jedna věc, na které by měl Leonardo rozhodně zapracovat. Je to obrana. Jen jednou se totiž defenzívě Interu podařilo udržet čisté konto a to je málo. V obraně bude obhájce titulu postrádat vykartovaného Chivua a je otázkou, zda ho zastoupí Zanetti nebo Nagatomo. Mimo jsou rovněž oba stopeři Lucio se Samuelem, záložníci Mariga se Stankovičem a útočník Milito.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Sorensen, Bonucci, Barzagli, Chiellini - Krasič, Aquilani, Felipe Melo, Marchisio - Matri, Toni
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Ranocchia, Cordoba, Zanetti - Kharja, Thiago Motta, Cambiasso - Sneijder - Eto'o, Pazzini
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.95 - 2.85 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AC Milán - Parma FC  (sobota 18:00)
Na San Siru přivítá AC Milán v generálce na osmifinále Ligy mistrů proti Tottenhamu fotbalisty Parmy. Rossonerri v posledních kolech ztratili, když jenom remizovali, a proto potřebují v tomto duelu zvítězit, neboť konkurenční Inter a Neapol nebezpečně dotahují.

Hodně důležitý týden čeká na milánské AC. Svěřence trenéra Allegriho čeká nejprve domácí ligový duel s Parmou a potom rovněž domácí zápas Ligy mistrů s Tottenhamem. Domácím se v minulých kolech příliš nedařilo, o čemž svědčí bezbranková remíza s Laziem a plichta v Janově. Bodová zaváhání okamžitě využili nejbližší pronásledovatelé - Inter Milán a Neapol. Nerazzurri se před klíčovým derby dotáhli na svého soka na rozdíl pěti bodů s tím, že mají ještě jedno utkání k dobru.

"Právě jsme v čele pořadí a je normální mít pocit, že jsme favorité na Scudetto. Vždycky jsem věděl, že budeme muset o Scudetto bojovat až do konce. Inter má spousty kvality stejně jako AS Řím a Neapol, ale můj důraz je kladen jedině na Milán a na uzdravení některých našich hráčů,” nechal se slyšet kouč milánského AC Allegri.

Parma toho v tomto roce zatím příliš nepředvádí. Gialloblu sice senzačně vyhráli na Juventusu, ale od té doby je to víceméně špatné. Naposledy si Parma připsala bod za remízu 1:1 s Fiorentinou a teď jí čeká těžké utkání s AC Milán, kde svěřenci Pasquala Marina rozhodně nebudou favoritem. "Nejedeme na San Siro jako oběť. Chceme uhrát dobrý výsledek a potěšit naše fanoušky dobrým výkonem. Tým je schopen předvádět to, co se nám letos povedlo na Juventusu,” prohlásil mistr světa z Německa a aktuálně opora zadních řad Parmy Cristian Zaccardo.

Parma se v Lombardii představí bez Calva, Marquese a Morroneho. Posledně jmenovaného do hry nepustí karetní trest. Domácí Milán má stále velké problémy s marodkou a výčet všech zraněných se příliš nezužuje. I pro tentokrát budou scházet Antonini, Boateng, Zambrotta, Inzaghi, Amelia, Strasser, Ambrosini a Legrottaglie.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Oddo, Thiago Silva, Yepes, Bonera - Gattuso, Pirlo, Flamini - Robinho - Pato, Ibrahimovič
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paci, Lucarelli, Gobbi - Candreva, Dzemaili, Galloppa - Angelo, Amauri, Giovinco
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.40 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - SSC Neapol  (sobota 20:45)
Sobotním šlágrem a jedním ze šlágrů celého kola vůbec bude samozřejmě souboj Říma a Neapole. Hosté se zatím drží na skvělém druhém místě s minimální bodovou ztrátou na vedoucí příčku a své postavení budou chtít v Římě potvrdit. AS se ale nevzdává naděje na titul a doma chce za každou cenu získat tři body.

AS Řím figurovalo ve šlágru kola už v minulý týden, kdy se představilo na San Siru v zápase s Interem. Giallorossi zápas nezvládli a prohráli 3:5, přesto si trenér Ranieri některá pozitiva odnesl. Zvláště když jeho tým i v početní nevýhodě prohrával 1:4 a utkání nakonec zdramatizoval. Římané jsou aktuálně sedmí, se ztrátou deseti bodů na vedoucí AC, ovšem jeden zápas mají k dobru. Nyní Vlci přivítají další tým z italské špičky, přesněji Neapol.

"Ještě zbývá dost zápasů a my se pochopitelně nevzdáváme. Musíme pokračovat v boji a do všech zápasů dát to nejlepší,” neztrácí naději na mistrovský titul střelec Marco Borriello. Prvenství se ale může po tomto kole vzdálit, pokud Římané proti Neapoli neuspějí.

Tým zpod Vesuvu zatím předvádí skvělé výkony a druhá příčka je naprosto zasloužená. I přes úspěchy se však Mazzarri vyhýbá veškerým výrokům, které Neapol favorizují v boji o Scudetto. "Zatím nemáme vytyčený žádný cíl. Jedeme každý týden a pak se uvidí. Nechci aby nás zahrnovali do bojů o Scudetto, protože chceme pokračovat v tomto směru, aniž bychom byli pod tlakem. Jsme realisté a nadále jsme přesvědčení, že Scudetto je bitva mezi klasickými týmy - Interem, Římem, Milánem a Juventusem,” vyhýbal se roli jednoho z favoritů na italský primát trenér Walter Mazzarri.

Vlci budou bez zraněného Adriana a suspendované dvojice obránců Mexes - Nicolas Burdisso. Nijak dramatické to není ani v táboře hostí, kde budou scházet Grava a Vitale.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.30 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán24147340:1949
2.SSC Neapol24144638:2246
3.Inter Milán23135544:2744
4.SS Lazio24126630:2242
5.Città di Palermo24124842:3140
6.Udinese Calcio24124839:3040
7.AS Řím23116635:3039
8.Juventus FC24108640:3038
9.Cagliari Calcio24951028:2632
10.Chievo Verona24710726:2331
11.ACF Fiorentina2378823:2429
12.Bologna FC2388725:3029
13.Janov CFC2377919:2228
14.UC Sampdoria2369820:2527
15.Parma FC24681023:3026
16.US Lecce24661224:4324
17.Calcio Catania24581119:3123
18.Brescia Calcio24641420:3122
19.AC Cesena24561317:3121
20.AS Bari24351614:3914
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (368)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVENTUS !!!

!!! FORZA JUVENTUS !!!

!!! FORZA JUVENTUS !!!

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

vitaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
panca

oddo bonera na krajich obrany a zaloha bommel flamstr a rino? to bude dnes samba

Reagovat
rossoneri89

zaloha Bommel - Flammer - Rhino uz nemoze nastupit nikdy viac spolu ...

Reagovat
M11

Amauri Giovinco Candreva ukazte se.. a vecer paradni slagr..

Reagovat
smazaný uživatel

no pravě těch se bojím.. Amauri muže chytnout nový dech a bude to hodně složité ale věřím ve výhru

Reagovat
panca

moje fanta: muslera - maicon,silva,yepes - flamini,cambiasso,diamanti,lazzari - pato,vucinic,pellissier

nahradnici: curci - astori,zaccardo - emanuelson - borriello,floccari

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo out zase na 6 tydnu, dle expresek. Tohle už je vážně funny, dneska se měl vracet po zranění a on se pro změnu zase zraní.

Reagovat
rossoneri89

smutne....ja som sa nanho uz tak tesil ...

Reagovat
smazaný uživatel

obidva zápasy X

Reagovat
Slejdy

Podme Roma,mea to tesim..AC snad remiz

Reagovat
Slejdy

*mega

Reagovat
Francesco Totti AS

ty kurzy na AS-Neapol jsou zajímavé ...dneska e bojím obrany..podle všeho by měl hrát Casetti střed a Rosi z prava..Hamšík-Lavezzi-Cavani to bude docela kolotoč..výhra bude strašně cenná...FORZA GIALLOROSSI!

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo v píči , neskutečné !!! těšil jsem se na něj jak malej...

Reagovat
rossoneri89

ani nehovor...presne....nanho som sa najviac tesil .... toto uz neni mozne ake mame nestastie

Reagovat
smetos

ta fotka pata uz je strasna

Reagovat
smazaný uživatel

když oba zápasy skončí remízou budu spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

rázem mám z toho zápasu strach..., záloha Gattuso - Van Bommel - Flamini je odporná, s Pirlem by to bylo úplně o něčem jiném. vůbec bych se nebál použít zase Thiaga na mediánu, Sandro s Yepesem na stoperu stačí, Maria je škoda nechat sedět za ty výkony, záda jim kryje Legro a Thiago by zálohu posunul zase někam jinam. kraje obrany jsou taky dneska na hovno, Bonera není ani v nominaci, vpravo tudíž zase nejspíš Oddo..., vlevo Luca. Didac přišel proč ? další tunel alá Mattioni ? ofenzivní trojka dle libosti, všichni 4 by měli být připravení, Cassana ten repre-sraz snad trochu nakopnul...

bože jak mě se zku.vila nálada z těch dnešních novinek..., přesto povinné 3 body.

FORZA MILAN !

Reagovat
Ragazzo d'oro

Nevíš jestli Max nechá Zlatana odpočívat na Spurs, nebo ho tam dá od začátku?

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě si netroufne, Ibra navíc odpočíval na repre srazu a Max chce tu chemii mezi ním a Patem co nejvíc pěstovat, mají v té spolupráci pořád na čem pracovat. nicméně dnes by si to mohl dovolit, Pato toho hrota zahraje bez problému, aspoň by se hrálo více po zemi...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Právě, že tenhle zápas k tomu přímo vybízí. S našim (i když zdecimovaným) kádrem bychom takové zápasy měli zvládnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo by lepsi kdyby hral pravyho beka spis Sokratis nez Oddo?

Reagovat
smazaný uživatel

možná, tlačím ho tam od začátku sezony, ale tahle varianta není krom Emirates Cupu vůbec ozkoušená...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tak on snad každý hráč, který umí alespoň trošku bránit a nahraje na víc jak metr je lepší než momentální Oddo

Reagovat
smazaný uživatel

Rím a Neapol...len sa len pekne vydusia navzájom (chýba tu smajlík s čertom)

Reagovat
smazaný uživatel

paráda Pirlo oddychuje Giovinco-Amauri resp.Crespo rozoberú AC v základoch

Reagovat
smazaný uživatel

Amauri ....

Reagovat
Alberto Aquilani

Fanta:

Viviano-Dias , Biava , Lucchini-Krasic , Menez , Giovinco , Candreva-Totti , Cavani , Matri

Lupatelli-Gamberini , Juan-Guberti,Inler-Okaka , Mutu

Neni ešte založené kolo , tak to dávam sem .....

Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ohromne tezky zapas pro Neapol , ale verim v neprohru .

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Parma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

momentálně nejpravděpodobnější sestava:

Abbiati; Oddo, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Van Bommel, Emanuelson; Robinho; Cassano, Ibrahimović

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa teším na súboje: Etoo vs pravý kraj obrany Juventusu a Maicon vs ľavý kraj obrany Juventusu.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
10

myslíš Maicon vs. Chiellini?

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzini to bude mať aspoň ľahšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dva nasledujuce zapasy budu velmi doležite,obidva doma....s neapolom to bude klučovy zapas ak nevyhrame na scudeto uz mozme uplne zabudnut!...zapas asi neuvidim =1 zapas co neuvidim v tejto sezone hadam ho zvladneme,ak bude na stoperovi loria pre cavaniho to bude hracka ......FORZA ...........R.........O........M..........A..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vlci musite to zvladnut !.......DAJE ROMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Del Neri: Zajtra zahráme s najlepším týmom na svete

Reagovat
Yanek

To bude zas záloha bože, doufám, že to Emaneulson aspoň trošku oživí. Místo van Bommela bych vubec neváhal dát Flaminiho, ale asi ho Max šetří. Prostor by mohl konečně taky dostat Didác, díval sem se na to jak hráli v úterý proti U21 Dánska a docela se mi líbil.

Hlavně ať na levém bekovi není Bonera. S útokem sem jakž takž spokojenej, i když bych raději nechal Robinha odpočívat a dal tam Merkela.

Dnes to sou povinné tři body, pokud to tak nebude a bude to repete Janova tak bych se nebál toho, že Inter ten titul získá bez ohledu na to, jak dopadne zápas s Juve.

FORZA MILAN!!

btw. zajímavost - Oduamadi se vrátil do Primavery a okamžitě skóroval a přispěl tak k vítězství 3.1 nad Cagliari.

Reagovat
panca

nechci byt zlym prorokem, ale flaminiho hvezda u nas zacina povazlive povadat a muze si za to jen on sam

Reagovat
Yanek

To já si nemyslím, podle mého odvádí dobré výkony, proti Laziu byl výbornej, proti Janovu průměr. Ale on je taky furt zraněnej, tak je to těžký s ním. Já mu osobně věřím, je mu stále jenom 26.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto nedokázal naplnit očekávání. Za tři roky nebyl schopnej přesvědčit, že má na základ. Asi by měl jít, protože za svoje výkony si těch 5.6 mega éček fakt nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

4.5..., ale pořád příliš velká pálka na to, co hraje..., pokud hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

AC - 2:3

AS - 0:1

Reagovat
Yanek

Abbiati, Oddo, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Gattuso, Van Bommel, Merkel, Seedorf, Ibrahimovic, Cassano.

Hodně zajímavá základní sestava, Max zřejmě šetří...

Reagovat
panca

ta sestava je primo tragicka

Reagovat
Yanek

Tragická neni, ale Rino s Bommelem je blbost největší, horší už je jen kdyby k nim hrál ještě Flamini.

Reagovat
panca

Uvidime po zapase. Mne se treba vubec nelibi, ikdyz jina ani postavit nejde.

Reagovat
Shevchenko

Ale hlavně že Ibra hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to podle mě nebude na cely zápas...řekl bych 60´ a půjde tam Pato nebo Robinho

Reagovat
smazaný uživatel

No to se asi zase pobavíme... na Seedorfa jsem zvědavý....s Merkelem mě potěšil, chápu že šetří Flaminiho a Robinha,Pata...uvidime jak Bommel posledně se mě vůbec nelíbil a samozřejmě Oddo... Necháme se překvapit... E andiamo ragazzi !!!

Reagovat
panca

na co by setril flamstra? jedine aby se ten vul zase nezranil, ale jinak musi byt plnej sil, kdyz vecne nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

na LM, protože tam nemůže hrát Bommel ani Emanuelson a kdyby se dnes ještě zranil Flamini tak nvm kdo by v úterý hrál....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tomu říkám Luxus

Reagovat
panca

pekny, ale strasne malo mista. Kdyz tam rozhodej svoje hadry od dolce gabbany, tak tam nemuze byt k hnuti

Reagovat
smazaný uživatel

mají tam za sebou ramínka...nevidím problém...

Reagovat
smazaný uživatel

To jako sa tam fakt takto tlačia? Keby som zarábal 10 mil eur ročne, tak to už by som mal vlastnú prenajatú kabínu na Meazze

Reagovat
smazaný uživatel

to utužuje kolektiv vy to nechapete to aby se Ibra s Cassanem a Robinhem víc spřátelili

Reagovat
smazaný uživatel

Že sú tam ako sardinky v konzerve? Neviem, či zrovna takto sa otužuje kolektív, keďže ten človek vedľa teba Ti zaberá miesto.

Reagovat
Jajinek

v šatně Interu jsou namačkaní stejně, akorát tam nemají ty luxusní křesla, ale obyčejný lavice....musíš si uvědomit, že oni se tam jen převlékají před zápasem a po něm...plné zázemí mají v Milanellu potažmo Appiano Gentile.

Reagovat
panca

ty interacky jsm videl na fotkach a nemohl jsem tomu uverit. To vypadalo jak z nejakyho okresniho preboru

Reagovat
Jajinek

jj, jsou tam klasické lavice a věšáky...

Reagovat
Shevchenko

Ukaž mi kde to tak není aby na sebe nebyli namačkaní.

Reagovat
Jajinek

já tam byl...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný

Reagovat
panca

to delal robertocarlos

Reagovat
Yanek

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Slabá práca vo fotošope

Reagovat
FORZAMILAN

.............

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

FORZA CRESPO!! Aj keď nechápem, prečo je v základe aj Amauri..

Reagovat
smazaný uživatel

Giovinco Amauri Crespo skvelé!

Reagovat
cresposuper

Namiesto Amauriho by som dal niekoho pohyblivejšieho. Napr. Palladina alebo Marquesa.

Reagovat
smazaný uživatel

možno motyka vystrelí a odrazí sa od neho lopta do branky hlavne min.X2

Reagovat
smazaný uživatel

Rino scorpio

Reagovat
smazaný uživatel

Parma hrá doma??? zatial to tak vyzera

Reagovat
smazaný uživatel

Seedorf?!!!!!!!!!!!!????

Reagovat
Yanek

goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

CLAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENCE

to už by se dalo popsat slovem "zkušeně"

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Ragazzo d'oro

Seedorf! Doufám, že budeš pokracovat v podobným výkonu po zbytek sezóny

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra luxusne

Reagovat
rossoneri89

Clarencii

Reagovat
panca

ibra faktor

Reagovat
Shevchenko

Ibra nejlepší nahrávač ligy, to je neuvěřitelné.

Reagovat
Jajinek

já bych řekl očekávané....

Reagovat
smazaný uživatel

Nemas nekde ty statistky prosimte ?

Reagovat
Shevchenko

Ibra 10 Cossu 9 (oba mám ve fantě ) Lavezzi 8 Olivera 6 Isla 5 Eto'o 5

Reagovat
smazaný uživatel

Diky moc !

Reagovat
Shevchenko

A ještě Balzaretti 5

Reagovat
FORZAMILAN

kurva jak mu to tam Ibra dal.............

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano konečně !!!!

Reagovat
Yanek

Cassanoooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Ragazzo d'oro

Fantantonio!! Nádherná akce

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo naprosto dokonale !!!!!!!!!!!!! CASSAAAAANO !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

CASSANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO otvírá účet !!!

Reagovat
rossoneri89

Cassanooooooooooooooo

fantasticka akcia omg. .... zomieram

Reagovat
Jajinek

takže o jednoho Milanistu míň...

Reagovat
rossoneri89

smola...prezil som

Reagovat
Shevchenko

OOOOOOOOOOOOOOOOO CASSANOOOOOOOOOOOOO Tak tohle můžu

Reagovat
Ragazzo d'oro

On mu přihrál Rino?

Reagovat
panca

rino muze do duchodu

Reagovat
Shevchenko

Tak ještě ať si něco nechá na Tottenham.

Reagovat
panca

to by mohl

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dva goly zatim naprosto perfektni prekonani obrany. Tohle se umi akorat v Italii, ma svoje kouzlo

Reagovat
Ragazzo d'oro

Od fandy PL to potěší

Reagovat
Tsigi

Reagovat
rossoneri89

Merkeeeel tohle nedat

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to mělo bejt 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Teď 4 krásná volej

Reagovat
rossoneri89

tak dnes hrame krasne

Reagovat
Yanek

Ten Cassanův sestřih je otřesnej, Amauri má hezky vyžehleno

Reagovat
panca

to hrajem tak dobre nebo je parma tak slaba?

Reagovat
smazaný uživatel

dneska hrajem fakt fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Shevchenko

Oddo dokonce dneska dobře centuje, co se to děje?

Reagovat
rossoneri89

Ibra v polcase dole.... nech je fit na utorok

Reagovat
Yanek

Sem spokojenej s první půlkou, konečně hrajem něco, na co se dá dívat a hlavně hrajem tak, jak před zraněním Pirla a Boatenga. Hezkej technickej fotbal po zemi, semtam nějaká genialitka nebo šance. Mohlo to být víc, ale nestěžuji si. Teď je ideálná možnost vyzkoušet Didáce, Ibra dolů než se zraní.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

v rámci možností dobrý..., zase hrajem fotbal, podobně jako první poločas proti Janovu. tentokrát bez inkasovaného gólu před pauzou, takže snad předvedem to samý ve druhý půli. jistá obrana, dobrej pressing, krátké přihrávky, držení míče, přesouvání hry, sem tam dlouhej na Ibru a nakonec chytrá kombinace před vápnem, to už je lepší, hezky po milánsku...

FORZA MILAN !

Reagovat
Shevchenko

Jestli mi na Zlatanovi něco vadí, tak to jak se pořád nervuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimave...hlavně mě překvapilo jak si chodil Ibra i Cassano pro ty míče hluboko...vždycky se jeden stáhne a rozehrává to...jinak Seedorf dnes zatím dobrý, Oddo neni tak tragický ale radši bych tam už viděl Abateho...Gattusa někdo asi očaroval doufám že tak zahraje i v úterý. Teď asi Ibra dolu i s Gattusem..na hřiště Urby a Pato. Pojďme je dorazit ! FORZA MILAN!!!

Reagovat
Yanek

Rino se mi právě nelíbí, Bommel je v poho. Jinak souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra je iron man..., on schytá na kotníky, postaví se a jde kopnout přímák

Reagovat
Yanek

Tohle se mi vubec nelíbí, ať ho stáhne!

Reagovat
rossoneri89

tiez sa cudujem ....on kedy bol naposledy zraneny?

Reagovat
maras93

ťuk ťuk

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Kde to sledujete? Mi to přes poločas vypadlo.

Reagovat
rossoneri89
Reagovat
Yanek
Reagovat
Shevchenko

Nakonec jsem našel super sopcast ale dík za ochotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Robiiiiiiiiinho !!!!!!

Reagovat
Yanek

goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

ROBINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

moc hezký...

Reagovat
smazaný uživatel

robbi

Reagovat
rossoneri89

Binhooooooooo

Reagovat
Ragazzo d'oro

Robsooooonn!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Binho

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri klukům přes repre pauzu promluvil do duše a už to jede

Reagovat
smazaný uživatel

ROB2

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Yanek

další tyvoleeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

ROBINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

nádhera !!! ICaRo

Reagovat
rossoneri89

Fantazia v pohybe Robinho - Ibra - Cassano ♥ ....utok snov

Reagovat
smazaný uživatel

kdo má robinha na lávce ve fantě.

Reagovat
Ragazzo d'oro

A další!!

Reagovat
Shevchenko

Jako dneska koncertujem.

Reagovat
Tsigi

Nechte si nějakou branku na úterý

Reagovat
maras93

Reagovat
Pipo123

čo chcela Parma ? nefunguje im ani obrana ani útok, ajajaja

Reagovat
panca

kloboucek

Reagovat
smazaný uživatel

flamini dobrej skluz

pato in?

Reagovat
smazaný uživatel

Ibramania !!

Reagovat
Yanek

Ibra - tleskám. Pato pojď šupni ještě pátej

Reagovat
maras93

Reagovat
rossoneri89

Ibra - tlieskam

Reagovat
smazaný uživatel

huste merkel

Reagovat
smazaný uživatel

Dal si je pěkně

Reagovat
Yanek

Ten kluk má talent

Reagovat
Shevchenko

Skoro přesně na den je to 5 let, kdy jsme v lize doma vyhráli o 5 gólů, tak poďme ještě.

Reagovat
rossoneri89

Cassano krasne nahravky

Reagovat
smazaný uživatel

ta varianta se stahujícími se útočníky je vzhledem k současnému stavu zálohy výborná..., ať už je to Ibra, Robson, nebo Cassano. velká pomoc a aspoň jakés takés řešení...

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem na tu hleděl...už od začátku, parádní tah...jeden z nich dostane přihrávku podrží míč...počká až mu někdo naběhne...má to hlavu a patu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se ale bojím o budoucnost Pata..ze všech 3 je on evidentně nejméně kompatibilní s Ibrou. A moc dobře víme, že Pato není hráč na posledních 20 minut, ten potřebuje hrát od začátku, mít důvěru.

Reagovat
smazaný uživatel

nemusí se bát, Liga mistrů je jeho a v lize si taky ještě zahraje dost..., on je budoucnost, ale musí se na té jeho spolupráci s Ibrou pracovat, zatím tam fakt strádá nejvíce. po letech není absolutní jedničkou v útoku, trochu mu to zamotalo hlavu, Allegri řekl, že musí pracovat na týmovějším pojetí, z našich 4 útočníků sobčí Patinho jednoznačně nejvíc a to občas dělá zlou krev.

Reagovat
panca

dneska hodne easy vyhra! parma absolutne bez sance. Jsem zvedavej na nas v LM, az zacnou proti nam behat. Za dnesek

Reagovat
rossoneri89

krasny zapas - goly luxusne FORZA MILAN

Reagovat
terry

Achjo, janovský derby přeloženo na středu 18:30. Trénink nebo derby?

Reagovat
Slejdy

Co zas vymysli Ranieri,ze Totti a Menez sedi

Reagovat
Francesco Totti AS

šetří je na LM...Ménez by i mohl zasáhnout ale Totti nám dnes nepomůže

Reagovat
Slejdy

strasny zapas zatim...snad uz Taddei nevyleze ze saten

Reagovat
Francesco Totti AS

strašný rapl navíc moc nepřesných přihrávek..Ménez na plac

Reagovat
Slejdy

musi ho tam dat okamzite..cekam i cervenou nejakou

Reagovat
Francesco Totti AS

paradoxně měli být 3

Reagovat
Slejdy

ten Cassetti u konce byl jasny

Reagovat
Francesco Totti AS

Casetti už měl jednu že jo? Po té šarvátce z první půle..stejně tak Dossena a mám pocit že i Campagnaro

Reagovat
Slejdy

vim jen ze Cassetti ju na 100% dostal na tom zacatku jak tam resili toho Lavezzho,ale je psany Rosi,sudi v tom mel hodne zmatek

Reagovat
Francesco Totti AS

tady na EF je dvakrát Cassetti

Reagovat
smazaný uživatel

date mi prosim link? nejsem na svem pc, dik moc predem

Reagovat
Slejdy
Reagovat
smazaný uživatel

AC takový výsledek jsem nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Zamparini:"Pre pár dňami som sa v noci zobudil,bolo presne 3:33.Potom sa mi snívalo že sme vyhrali z Lecce,Fiorentinou a Bolognou".Náhoda?Osud!3 je štastné číslo

Podľa Gazzetty Cassani out asi do 28.kola,Darmian tak isto Muňoz je tragéd,aby nás zápasy s nim na pravo nestáli body ako keď sme hrali bez útočníka(čítaj z Maccaronem).

Každopádne...

FORZA PALERMO!

Reagovat
Pipo123

Ziegler teda asi v lete k nám, kurna Lotito sa nejak nezdá, na naše finančné možnosti sa snaží, tento rok je to samé prekvapenie

Reagovat
panca

nejste nahodou zadluzeni? Abyste pak nedopadli jako za cragnottiho

Reagovat
Pipo123

dlhy máme, ale nič extrémne, klub je v poriadku, len nemáme obrovské milióny na prestupy, to je rozdiel, ale Ziegler príde zadarmo a ak sa kvalifikujeme do pohárov, tak je pripravených okolo 15 mil eur na prestupy, ale to sú všetko špekulácie, hlavne teda by ma zabilo ak by sme tie peniaze minuly na Diega 12

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pohodová výhra SSC. Roma mě dost zklamala a nějvětší tragéd byl určitě opět rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák dneska zase v základu

A chtěl sem zeptat , letos jdou do LM ještě 4 týmy?

Reagovat
Mr.Jindros

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pánové zdravim, nevíte kterej sudí dneska píská juve:inter? jestli nejakej karetní odborník, jako třeba tagliavento, nebo jak se blbec pise.

Reagovat
terry

Valeri

Reagovat
smazaný uživatel

a to je jakej typ sudího? dává karty a píská fauly za nic?

Reagovat
Komat

Probabili formazioni:

JUVENTUS (4-4-2): Buffon; Sørensen, Barzagli, Bonucci, Chiellini; Krasic, Felipe Melo, Aquilani, Marchisio; Toni, Matri. (Storari, Grygera, Sissoko, Pepe, Martinez, Del Piero, Iaquinta). All. Delneri.

INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Ranocchia, Cordoba, Zanetti; Kharja, Thiago Motta, Cambiasso; Sneijder; Pazzini, Eto'o. (Castellazzi, Materazzi, Nagatomo, Obi, Coutinho, Pandev, Alibec). All. Leonardo.

Reagovat
Jajinek

Dnes to bude nesmírně těžké...derby d Italia nidky není o nějaké formě nebo tak, ale spíše o štěstí a nepamatuju si, kdy byl ten zápas nějak jasnej. Naposledy snad v roce 2005....

Juve se nejvíc vyhecuje, navíc jsou povzbuzení výhrou v Cagliari a můžou postavit v podstatě ideální sestavu.

U nás bohužel nebudu spokojen, protože jeden post mi bude haprovat. Pokud bude hrát Zanetti v obraně a v záloze Khraja, tak na budou vznikat díry za Maiconem, stejně jako proti AS. Pokud bude hrát Zanetti v záloze, tak by byl v obraně Nagatomo a premiéra v základu zrovna na Miloše (i když je z formy) není zrovna nejšťastnější volba, vzhledem k tomu, že Nagatomo není žádný defensivní bek. Gazzetta tipuje Kharju...jak říkám, nejsem z toho nadšen, ale uvidíme. Jetě by mohla být varitanta s Cordóbou na beku a Matrixem uprostřed...tu bych upřednostil, kdyby místo Alexe nastoupil Toni...ale člověk nikdy neví.

Pokud by se nám podařilo v Turíně vyhrát...a není to nemožné, tak by to bylo hodně veselé, protože hodně těžkých zápasů bychom už měli za sebou a dál ten los už není tak smrtící a dalo by se na tom výsledku stavět...ale důležité je, že díky remíze AC v Janově vyhrát nutně nemusíme a pořád budeme relativně na dostřel...což je podle mě hodně důležité.

Doufám, že to bude krásné derby, vyhecované, s napětím...čekám i nějakou kontroverzi od sudího...prostě Největší zápas v Itálii jak se patří. Ať vyhraje ten lepší.

FORZA INTER!!!!!!

Reagovat
Pipo123

Kharja tiež neni žiadna super posila, to som moc nepochopil, ale na trhu asi nebolo nič lepšie...

Reagovat
Jajinek

tak dokáže si zahrát svůj standard a třeba jako střídající hráč změnit způsob hry týmu a více posunout těžiště hry...na základ to není, ale náhrada slušná. Do těžkých zápasů, ale nemá potřebné vlastnosti no.

Reagovat
smazaný uživatel

matrix v zakladu to fakt ne, to by byla šílenost, ale aspon by by over jak vyšitej, on možná bude i bez něj = zase.

Reagovat
Jajinek

šílenost ne...je to otázkou priorit..jestli udělá větší škoda Kharja v záloze, Nagatomo na beku...a nebo tyhle dva posty mít pojištěné vhodnými hráči a risknout to s Matrixem, který by třeba na TOniho mohl platit. Nní to zdaleka ideální řešení, to je pravda a sám nevím, co by bylo menší zlo.

Reagovat
Pipo123

já by som tam dal Nagatoma, on je rýchli a Krasiča by ubránil, aj ked teda defenzíva neni jeho silná stránka, ale Krasič nemá formu a už to neni taký postrach

Reagovat
smazaný uživatel

Dal by som tam toho Japonca a nadelil by som mu trochu viac defenzívne úlohy.

Reagovat
Pipo123

presne tak + ktomu by mohol občas vystreliť dopredu a zavariť "slabším" krajom obrany Juve.

Reagovat
Jajinek

asi jo..je to nejlepší z těch špatnch variant...otázkou je, jestli ty defenviní úkoly je schopný plnit. Co jsem viděl na asijském mistrovství, tak pořád někde lítal vepředu.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

tesim sa na vecer

Reagovat
juveforever

derby ako hrom. Dnes musíme! 2:0 Del Piero,Matri

Reagovat
homeles8

JUVENTUS!!! ♥!

Reagovat
lnterista

uz se tesim...pokud to bude tak jak se pise tak souboje

Javier-Krasic, Etak-Sorensen, Maicon - Chiellini budou velice zajimave

verim ze neprohrajem

Forza Inter

Reagovat
Tomanatura

!FORZA MUTU!

Reagovat
smazaný uživatel

link na Palermo?pls...na Atdhe to nejde,na myp2p to nemajú v ponuke

Reagovat
Tomanatura

Pardon, sopcast 101571

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Kepy_FCB

OT: Vysílají někde na netu zápas Hajduk-Slavia?? (100let Hajduku)

Včerejší oslavy ve Splitě: http://www.ultras-tifo.net/news/285-hajduk-split-100-years-celebration.html

Reagovat
GEGE

Mutu luxusní patička

Reagovat
smazaný uživatel

To je tragédia,Fiorentina jasne lepšia

Reagovat
Tomanatura

To půjde, Viola lepší, krajní oraban Palerma žluté kartičky, hlavně u Muňoze je tak 70% šance, že poletí. Nebýt zabijáka Gily, tak je to 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžene...

Reagovat
Tomanatura

Muňozito podle očekávání

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný tragéd Muňoz,Kurtič tak isto...mmm Migliaccio nech je out nejaký ten mesiac a bude to dokonalé

Reagovat
smazaný uživatel

Cez polčas Hernandez miesto Miccoliho...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jeste zije ? mi prijde ze vubec nenastupuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Hernandez?Zranený bol dlho...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, no ja ho videl hrat proti Sparte a pak vim ze byl zranenej , ale nevedel sem ze tak dlouho . Proto sem cekal ze treba uz od Ledna bude nastupovat , ale v souhrnech tady na EF sem ho nikdy psanyho v sestave nevidel .

Reagovat
smazaný uživatel

zatím pěkný zápas

Reagovat
Pipo123

Nocerino sa mi strašne páči, určite jeden z najlepších záložníkov, možno by mu bodol prestup niekam inam

Reagovat
smazaný uživatel

Z tej trojčlennej zálohy je do predu najlepší,a defenzíva tiež nie je zlá...prečo by ale prestupoval?

Reagovat
Pipo123

já nejak stále neberiem Palermo ako velký tým, chcel by som ho do Lazia

Reagovat
smazaný uživatel

No teraz by sa zišiel hockomu,hraj fakt skvele

Reagovat
10

...tuhle sezonu hraje dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Noce měl vždy dost potenciálu, v posledních 2 letech ho naplno předvádí.

Reagovat
smazaný uživatel

2.polčas dobrý ,ale pridať ešte zo jeden,kým sa zase nepredvedie Muňoz...

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Viola

Reagovat
smazaný uživatel

to mel byt gol Ricardo

Reagovat
10

Viola

Reagovat
10

Adri

Reagovat
10

tak Bovo no...

Reagovat
lnterista

boze Palermo

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pipo123

gooollll

Reagovat
GEGE

Bovo zkušeně zavěsil

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna keď Viola má ísť hrať s nami, tak sa začínajú rozohrávať A taktiež sa vrátil aj Mutu...Hmmm...Bude to poriadna bitka o tri body

Reagovat
smazaný uživatel

yeees

Reagovat
smazaný uživatel

z 2:1 na 2:4..BRAVO

Reagovat
Tomanatura

Nádhera. Aneb jak se vzdát Ljajiče za 8 a za skoro stejnou částku koupit Bébé...

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

S tým bezdomovcom to bola poriadna haluz prevar ako prasa

Reagovat
GEGE

Montolivo si ho za dnešek zasloužil

Reagovat
Ragazzo d'oro

škoda, že z tý jeho pumelice nepadl gól. To by byla paráda

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste tycka...to je konec jak blazen

Reagovat
Pipo123

Fiorentina ná slabé miesto teraz snad len na stopérovi kde to je tragické a ten Comotto

Reagovat
Tomanatura

Hlavní problém ve Viole je souhra obrany a zálohy, polínání řad, výměna míst a osobní obrana. O ty hráče až tolik nejde, ale vůdce obrany by bodnul.

Reagovat
Pipo123

tak jasné, ale ten druhý stopér tam chýba citeľne, ale v lete niekto príde, to je jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Odídem na 10 minút a....čo sa do prdele stalo?!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ljajič za těh pár minut co tam byl rozhodl

Reagovat
smazaný uživatel

No, hlavně že dal Noce góla

Reagovat
smazaný uživatel

86 Muslera; 2 Lichtsteiner, 20 Biava, 3 Dias, 5 Scaloni; 24 Ledesma, 11 Matzalem; 15 Gonzalez, 8 Hernanes, 77 Sculli; 18 Kozak.

Sestava podle očekávání,FORZA LAZIO!♥

Reagovat
Pipo123

bez Mauriho to neni ono

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 a budu spokojený

Reagovat
Pipo123

aj tak skončíte za nami

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mi jde spíš o to, abyste nedostali gól, kvůli fantě nepředpokládám, že jste schopný vyhrát v Brescii, ale tu nulu udržet můžete

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pokud by dal Biava třeba gól na 1:0 pro vás, zlobit se rozhodně nebudu

Reagovat
Pipo123

tak obrana je naša výhoda v tejto sezóne, tam sme skvelý, ale tým že Reja dáva v posledných zápasoch tak dôraz na defenzívu a vynecháva Mauriho sa o ten útok bojím

Reagovat
Shevchenko

Proč zas Mauri sedí?

Reagovat
Pipo123

já nevím, Rejovi prepína a strašne, točí zostavou, necháva na lavičke Mauriho a cpe tam troch defenzívnych hráčov, to zasa bude futbal znašej strany

Reagovat
smazaný uživatel

zraněný

není ani na lavičce

Reagovat
Pipo123

aha, tak to som ani nevedel

Reagovat
smazaný uživatel

problémy se svalem, ale nemělo by to být nic vážného

Reagovat
Alberto Aquilani

lebo je to drevák

Reagovat
terry

Sestava očekávaná, tak snad to vyjde.

Reagovat
terry

Oou, to je škoda.

Reagovat
terry

Já si celou dobu řikám, proč pořád řiká Kaladzemu "Kakha" a on v útoku hraje Okaka.

Reagovat
One-Real

Palombo, Pastore, GIla takhle by ta fanta šla! vandertome třes se.

Reagovat
smazaný uživatel

Doria kurs bol na nich skvelý

Reagovat
smazaný uživatel

Maccaroneeeeeeee

Reagovat
Dejwa

Doria

Reagovat
smazaný uživatel

Safra, začínám mít z Frankieho opravdu strach to je v řiti tohle

Reagovat
Pipo123

Gonzalesssssss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Gonzaaaaaaaaaaaaaaaaaleeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
terry

Bologna.

Snad se aspoň Dorie vystřílí.

Reagovat
smazaný uživatel

forza lazio

Reagovat
One-Real

Cossuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
terry

To je opravdu do očí bijící, jak je celá ta sestava naprosto nekreativní. To aby se tam Palacio sám zbláznil.

Reagovat
FuckT

kto mu vlastne nahraval na tu tycku ? som nevidel,kto to je

Reagovat
terry

Floro Flores.

Reagovat
madridcan

300 pre Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Gonzalez neni vôbec zlý. hraje výborne, to bude snad náhrada časom za Brocchiho,

Reagovat
One-Real

Cagliari doma paráda, kurz 2,2 nádhernej.

Reagovat
GEGE

Reagovat
Pipo123

nevím nevím, ale už nech sa vráti Floccari a Rocchi, Kozák už nejak neni vo forme

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív to bylo LIbor super a najednou už ho dáváš zase na lávku.

Reagovat
terry

Jankovič za Florese! Hned!

Reagovat
Maritazzi

Di Natale hezkej trestňák z tlaku Ceseny jeden brejk, pád Sancheze a vymalováno

Reagovat
One-Real

3:0

Reagovat
terry

Jestli se tohle Bari neporazí, tak to můžeme zabalit.

Reagovat
FuckT

asi tak...

Reagovat
Dejwa

OT: Kvitová

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

au

Reagovat
Pipo123

KOžááááááááááááááááákkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk "!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kozáková hlava to je niečo :))

Reagovat
One-Real

Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

Liiiiiibooooooooooooooor Kozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák!!

Reagovat
terry

Uff. Teď stačilo, aby to Okaka trefil o decimetr kamkoliv jinam.

Reagovat
terry

Ballardini.

Reagovat
F.Torres

Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

Do háje Teď jsme na tom s Frankiem stejně... 4+3 ... safra, ať už ty výsledky skončí takto a večer ať to tam zase loupne Claudio nebo Felipe, jinak jsem v loji

Reagovat
smazaný uživatel

Do hoven, Di Natale, sereš mě YEBAT už

Reagovat
smazaný uživatel

jáááj to byla šance

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dôjde k súbojom Etoo vs Sorensen-Etoo zarába 525 krát viac ako tento obranca. Tak Samuel musíš ukázať, že tie prachy sú zaslúžené

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomeň

Reagovat
Tomanatura

To jsi vypočítal jak? Profesionální fotbalista v Itálii určitě nedostává 17 tisíc euro ročně.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorensen má 20 tisíc Etoo 10,5 mega ročně

Reagovat
Tomanatura

Máš na toho Sorensena nějaký důvěryhodný link?

Reagovat
10

bylo to v Tuttosport...mělo by to odpovídat, vždyť i v Dánsku hrál jen v B-čku

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
terry

Asi největší šance zápasu a ty se k tomu, Milanetto, postavíš takhle.

Reagovat
cubinho

Hrát proti Liborovi musí opravdu bolet

Reagovat
smazaný uživatel

Muslera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Takže už pomaly odchádzam.... Tak teda chlapci držte sa!!!!!!! Nech ma večer potešíte dobrým výsledkom FORZA INTER!!!!

Reagovat
Jajinek

nadobro??

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, večer prídem, ale zápas neuvidím, škoda Tak som sa na toto derby tešil

Reagovat
Alberto Aquilani

ideš na Valentínsku párty ? :D

Reagovat
terry

Sledovat letošní Janov je fakt bída a utrpení.

Nejen, že pravidelně vidím nejméně gólový zápas z celýho víkendu, navíc se na ten fotbal často ani nedá dívat. A když se neporazí ani dnešní Bari, tak už to je skutečně na pováženou. Jenže já nevím, jak přemýšlí Ballardini. Už několikátej zápas postaví zálohu Milanetto, Kucka, Rossi, Konko, která je absolutně nekreativní. Před ně postaví Palacia, kterej musí všechno kvůli lemplovi Floresovi dělat sám, aby ho pak po hodině stáhl a tím úplně vyřadil veškerou ofenzivní hrozbu.

Jestli nastoupí i v derby stejná sestava, může to bejt slušnej průser. Sampdoria bude po dnešku hodně nakopnutá a body potřebujou oba týmy. Nezbývá, než věřit...

Reagovat
Jajinek

proč nehraje Jankovič a nezkusíte 4-3-1-2????

Reagovat
terry

Protože, když se vrátil po zranění, tak hrál tak dobře, že ho radši Ballardini nechává sedět..

Reagovat
Pipo123

je to tam,

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia Praha vede v 80. minutě nad Hajdukem Split 2:0. Prevíti, pokazili jim narozeninovou oslavu.

Reagovat
mickey mouse

Forza Lazio!

Reagovat
DelPiero137

Este to sem nikto nenapisal a zapas uz je za dverami. Takze :

FORZA JUVE!!!

Reagovat
Lubinterista

LE FORMAZIONI UFFICIALI:

JUVENTUS: 1 Buffon; 43 Sorensen, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 3 Chiellini; 27 Krasic, 4 Melo, 14 Aquilani, 8 Marchisio; 20 Toni, 32 Matri.

A disposizione: 30 Storari, 5 Sissoko, 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 21 Grygera, 23 Pepe, 25 Martinez.

Allenatore: Luigi Delneri

INTER: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 15 Ranocchia, 4 Zanetti; 15 Kharja, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 10 Snejider; 7 Pazzini, 9 Eto'o.

A disposizione: 12 Castellazzi, 20 Obi, 23 Materazzi, 27 Pandev, 29 Coutinho, 55 Nagatomo, 57 Natalino.

Allenatore: Leonardo

Arbitro: Paolo Valeri di Roma

Reagovat
cresposuper

FORZA INTER!

Reagovat
10

FORZA JUVE!

Reagovat
lnterista

FORZA INTER!

Reagovat
10

rozmysli si to, ještě máš čas

Reagovat
lnterista

Reagovat
Dejwa

tak Kharja před Maiconem.. přijdu o nervy

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.. Kharja se mi tam ale vůbec nelíbí.. Jenže jak to teď udělat jinak? Risknout Nagatoma? To je jako prašť nebo uhoď

Reagovat
Dejwa

To je pravda no, momentálně si nevyberem.

Reagovat
smazaný uživatel

TORINO MA CHE BELLA CITTA’

TORINO E’ LA NOSTRA CITTA’

TORINO E’ BIANCO E NERA

E BIANCONERA PER SEMPRE SARA’

CHI SIAMO NOI... la Juve!

CHI SIAMO NOI... la Juve!

CHI SIAMO NOI... la Juve!

Sono sempre al tuo fianco,

io di te non mi stanco,

sei la cosa piu bella che c'eeeeeeeeee

ALESSANDRO DEL PIERO ALEEEEE'

ALESSANDRO DEL PIERO OLEEEEEEE',

ALESSANDRO DEL PIERO, ALESSANDRO DEL PIERO,

ALESSANDRO DEL PIERO OLEEEEEE'!!!!

*** FORZA JUVENTUS FC ***

Reagovat
DelPiero137

nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

LA BENEAMATA!!!!!! FORZA!!!!!!! (chtěl jsem napsat něco originálnějšího )

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
terry

Stadio Olimpico poprvé v sezóně vyprodané? Nic moc teda..

Reagovat
DelPiero137

prvy poriadny super

Reagovat
terry

Teď měl Sneijder zpracovat a jít sám.

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele