Serie A - preview 24. kola

15.02.2019, 08:43, aktualizováno 18.02.2019, 08:31
Previews
AS Řím potřebuje v boji o Ligu mistrů každý bod a tři si na své konto hodlá připsat v dohrávce 24. kola. Do hlavního města zavítá Bologna, které zatím patří sestupová osmnáctá příčka...
AS Řím - Bologna FC  (pondělí 20:30)
Program 24. kola nejvyšší italské ligy uzavře pondělní duel mezi AS Řím a Bolognou. Oba týmy potřebují body, ale zatímco domácí AS hraje o Ligu mistrů, Bologna se trápí těsně nad sestupovými vodami. Felsinei se však na Stadio Olimpico vůbec nedaří.

Oba soupeři toho spolu nahráli už mnoho. Ale že by se Bologně nějak zvlášť dařilo, to se říct nedá. A ve Věčném městě už teprve ne. Od roku 2000 si outsider tohoto střetnutí dokázal připsat tři body jen dvakrát! A nic nenasvědčuje tomu, že by to teď mělo být jinak. Bologna totiž strádá a patří jí až sedmnáctá příčka. Zatím totiž nastřádala jen 18 bodů a největší potíže má v útoku. Její ofenziva dala dohromady jen 18 branek, což je druhý nejhorší výkon v lize.

Od té doby, kdy trenéra Pippa Inzaghiho nahradil Siniša Mihajlović, je ale na týmu vidět změna. A to nejen co se týče výsledků. Bologna ve dvou duelech neprohrála a připsala si skalp Interu Milán hned v premiéře Mihajloviće na lavičce! A soudě dle mnohých činovníků z okolí kabiny vnesl Mihajlović do týmu mnohem více entuziazmu a charakteru. Teď jej však čeká hodně těžký test.

Na Římany ztrácí Bologna už 20 bodů. Je ale ochotná s tím něco dělat a ani vedení se nebálo investovat do kádru v zimním přestupovém období. V duelu s Římany bude Bologně chybět jen útočník Rodrigo Palacio, který by měl uvolnit místo pro útočníka Ederu, jenž přišel na hostování z Turína. Ve znovuzrození pod vedením trenéra Mihajloviće pak doufá útočník Mattia Destro. Ten navíc působil právě v AS.

"Pro mě to bude hodně emotivní utkání, protože Řím mám pořád hodně rád a za leccos mu dlužím. Vím, že na sobě musím hodně pracovat, ale věřím, že s novým trenérem se mi bude dařit. Moc rád bych pomohl týmu k zisku bodů, protože delší dobu se nám nedařilo a potřebujeme se co nejdřív dostat daleko od sestupových pozic. Naše hra se s Mihajlovićovým přispěním neustále vyvíjí a mění."

V dresu AS nenastoupí Patrik Schick, který má opět zdravotní potíže a ty jej na delší dobu vyřadily ze hry. Obdobně je na tom obránce Karsdorp. Zcela fit nebude ani Diego Perotti s Ünderem a po zranění se vrací Robin Olsen. Římané ale bez něj několik zápasů zvládli.

Poslední ligový zápas odchytal brankář Antonio Mirante a povedlo se mu udržet čisté konto proti Chievu. V Lize mistrů to sice nezopakoval, ale přesto i díky němu AS vyhrálo první duel s Portem a má lepší výchozí pozici pro odvetu. Před ní se ale potřebuje soustředit na ligu, protože současné šesté místo mu rozhodně nestačí.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Olsen - Santon, Marcano, Fazio, Kolarov - Pellegrini, De Rossi, Cristante - Zaniolo, Džeko, El Shaarawy
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Mbaye, Danilo, Helander, Dijks - Poli, Pulgar, Soriano - Sansone, Destro, Edera
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 5.09 - 7.88
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SPAL 2013 - ACF Fiorentina  (neděle 12:30)
Fiorentina se po památném utkání s AS Řím trochu zasekla a ve dvou posledních zápasech si připsala vždy jen bod. Další šanci na výhru má v neděli v poledne, kdy se představí na Stadio Paolo Mazza ve Ferraře.

Fialky si zvýšily kredit u svých soupeřů pohárovou kanonádou proti AS Řím a nastřílených sedm branek dokonale ukázalo, že v týmu trenéra Stefana Pioliho se skrývá obrovský potenciál. Následující duely ale ukázaly také to, co se fanouškům Fiorentiny dlouhodobě nelíbí a co Viole brání v přístupu do pohárů. Zoufale jim chybí schopnost navazovat na dobré výkony a stabilně ukazovat formu.

Fialky vyloženě zklamaly nepovedeným zápasem s Udine, ze kterého si odnesly jen bod za remízu 1:1 po matném výkonu. Naposledy ale udělaly další velký skok kupředu, když dokázaly zastavit Neapol. Od ofenzivně laděného soupeře navíc neinkasovaly a brankář Alban Lafont opět ukázal, jak velký talent v něm spočívá. Právě Lafont ale přiznává, že proti menším týmům má Fiorentina potíže.

"Víme, že se nám nedaří ustálit naši formu a bez toho se do pohárů prostě nedostaneme. Tohle je něco, co našemu klubu chybí dlouhodobě a na čem musíme pracovat. Jsem samozřejmě moc rád za čisté konto v minulém kole, ale teď je důležitý už jen další zápas. V něm máme šanci ukázat, že jsme se poučili ze zápasu proti Udinese a že si umíme pohlídat tři body. Věřím, že si domů odvezeme dobrý výsledek."

Fiorentina hrála se SPALem zatím jen tři duely, ale vyhrát se jí povedlo jen jednou. Načasování je pro ni ale obzvláště příhodné, neboť SPAL rozhodně ve formě není. V deseti posledních utkáních se mu povedlo vyhrát jen jednou a pomalu se dostává znovu blízko sestupovému pásmu.

Domácí trenér Fabio Semplici nebude moct využít služeb záložníka Missiroliho. Fiorentina vítá v kádru dva hráče zpátky po odpykání karetního trestu, jimiž jsou Milenković s Benassim. Ale zranil se jí klíčový obránce Pezzella a hrát nebude ani útočník Mirallas.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Viviano - Vicari, Cionek, Bonifazi - Lazzari, Valoti, Murgia, Kurtić, Fares - Petagna, Antenucci
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Lafont - Milenković, Vitor Hugo, Ceccherini, Biraghi - Gerson, Veretout, Benassi - Chiesa, Simeone, Muriel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.74 - 3.22 - 2.24
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Utkání Udinese s Chievem sice příliš atraktivity nenabízí, avšak na důležitosti mu to neubírá. Zebry se drží jen těsně nad sestupovou propastí a proti poslednímu týmu soutěže by se rádi odpíchly k lepším výkonům i příčkám. Současné Chievo je kapitola sama o sobě, na záchranné pozice už ztrácí propastných devět bodů.

Domácí tým nedokázal navázat na vítězství s Cagliari z konce loňského roku a vrátil se k předešlým výsledkům, tedy k porážkám. Před týdnem nestačili Nicolovi hoši na Turín a po výsledku 0:1 se znovu přiblížili sestupovému pásmu. Udinese má v tuto chvíli devatenáct bodů a od osmnáctého Empoli ho dělí jeden bod.

Konfrontace s Chievem je tedy pro domácí družinu nesmírně důležitá, Udine potřebuje tři body jako sůl, jenomže na záchranu pomýšlejí i ve Veroně. Chievo se od začátku sezony potýká s mizernou formou a stále nebylo schopno zlepšit své výkony a především výsledky. Jedna výhra z třiadvaceti kol je opravdu málo a devítibodová ztráta na sedmnácté místo už je dost citelná. Fly Donkeys sice boj o záchranu ještě nevzdávají, ale už by to chtělo začít konečně vítězit.

Svěřenci Domenica Di Carla mají se Zebrami vyrovnanou bilanci a dokonce při posledních dvou návštěvách stadionu Friuli si odvezli plný počet bodů. Dokáží i přes svojí špatnou formu opět zvítězit?

Udine trápí rozsáhlá marodka a kouč Nicola se musí obejít bez mnoha tváří, včetně českého reprezentanta Antonína Baráka. Dalšími absentéry jsou Sandro, Samir, Badu, Behrami, De Paul, Troost-Ekong a suspendovaný De Maio. Také Chievo nemůže počítat s plnou polní, zdravotní problémy mají kanonýr Pellissierr a Frey, Seculin, Tomović a Andreolli.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Ter Avest, Opoku, Nuytinck, Larsen - D'Alessandro, Fofana, Mandragora, Zeegelar - Pussetto, Okaka
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Depaoli, Bani, Rossettini, Barba - Leris, Dioussé, Hetemaj - Giaccherini - Stepiński, Meggiorini
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.26 - 4.56
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - SS Lazio  (neděle 15:00)
Janov už tři zápasy v řadě neprohrál a další dobrý výsledek si bude chtít připsat v neděli odpoledne. Na půdě stadionu Luigi Ferraris totiž hostí Lazio. Římský celek jednak postihl náročný program a jednak také poměrně široká marodka u klíčových hráčů.

Grifové se chystají na velkou bitvu, která je čeká v neděli proti Laziu. S tím doma poměrně hrát umí, protože za posledních deset let vyhrálo Lazio v Janově proti CFC jen čtyřikrát. Poslední duel v Janově vyhráli právě hosté z Věčného města, kterým zásadně pomohly dvě branky Cira Immobileho. Tedy hráče, který dost možná nebude na Janov nyní připraven.

Lazio se totiž potýká s mnoha absencemi. Mimo hru jsou stále ještě hráči jako Wallace, Parolo, Berisha, Lukaku, Miliković-Savić, Bastos nebo Luis Alberto. K tomu všemu není Ciro Immobile ve formě a moc Laziu nepomáhá ani hodně náročný program. Kromě Serie A totiž figuruje ještě v Coppa Italia a především v Evropské lize. V ní naposledy odehrál hodně náročné utkání, které ho stálo hodně sil.

A nedopadlo úplně podle představ, neboť v Římě se z výhry radovala Sevilla. Stačil jí k tomu jediný gól, o který se postaral Wissam Ben Yedder. Lazio se neprosadilo ani jednou a v utkání přišlo ještě o Alberta. Pro Lazio to byla první porážka po třech vyhraných utkáních v řadě. V lize bylo soupeřem Lazia naposledy Empoli a k jeho poražení stačila Laziu jediná branka Felipeho Caiceda. Bez Immobileho a rovněž Milinkoviće-Saviće je Lazio v útoku přinejlepším poloviční.

Záložník Danilo Cataldi ale Laziu věří. "Samozřejmě je to hodně náročné, když ze sestavy vypadnou dva takhle důležití hráči. Oba jsou osobnostmi týmu v kabině i na hřišti a bez nich nemáme tak velkou kvalitu. Vím ale, že kdokoli půjde na hřiště, tak ze sebe odevzdá maximum. Zápas se Sevillou se nevyvíjel podle našich představ a vzal nám hodně sil, ale nesmíme se vzdávat. Teď je čas zaměřit se zase na ligu," míní mladý záložník.

S absencemi ale nemá potíže jen Lazio. Ani Janov nebude kompletní a mnoho hráčů se do sestavy nebude moci podívat právě ze zdravotních důvodů. Patří k nim Hiljermark, Mazzitelli, Sturaro, Lapadula nebo Favilli. Pokud má Lazio výsledkově nějakou nemesis, je to v Itálii právě Janov. Námořníci v Serii A nad nikým nevyhráli tolikrát jako nad Laziem (36 výher).

Problém Janova spočívá jednak v odchodu polského kanonýra Piateka, ale především pak v obraně. Ta inkasovala už 40 branek, což je o patnáct víc než Lazio. I proto je janovský celek až na 13. příčce a na kontě má pouze 25 bodů.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Biraschi, Romero, Zukanović, Criscito - Lerager, Radovanović, Rolon - Lazović, Sanabria, Kouamé
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Luiz Felipe, Acerbi, Radu - Romulo, Leiva, Badelj, Cataldi, Lulić - Correa, Caicedo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.40 - 3.30 - 2.34
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Empoli FC - US Sassuolo  (neděle 15:00)
Jaké je to získat tři body už v Empoli pomalu nepamatují. Nováček Serie A naposledy zvítězil začátkem prosince starého roku, ale od té doby nevyhrál a v tabulce se propadl až na sestupové osmnácté místo. Tři body z domácího souboje se Sassuolem se tak stávají hlavní prioritou.

Empoli čeká na ligovou výhru už osm zápasů a jeho situace se v tabulce čím dál více zhoršuje. Výborná forma z přelomu listopadu a prosince loňského roku byla jen zábleskem v jinak potemnělé sezoně. A jak se zdá, zatím nepomohla ani změna trenéra, takže i kouč Giuseppe Iachini se velice brzy octnul před velkým tlakem.

Azzurri před týdnem statečně odolávali favorizovanému Laziu, ale soupeři nakonec po velké bitvě podlehli a ještě prodloužili čekání na kýžené vítězství. V tomto kole pak čeká na Iachiniho družinu neoblíbený soupeř - Sassuolo.

Neroverdi totiž zvládli vyhrát čtyři vzájemná utkání v řadě a favoritem budou i tentokrát. Sassuolo se pohybuje v klidném středu a toto postavení by si rádo pojistilo. I hosté mají po minulém kole co napravovat, i když porážka 0:3 od Juventusu se dala očekávat.

Na obou stranách jsou dvě absence. Domácím scházejí Polvani s Capezzim, zatímco kouč Roberto De Zerbi nebude moci využít služeb Sernicoly a Marlona.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Veseli, Silvestre, Dell'Orco - Di Lorenzo, Traoré, Bennacer, Krunić, Pasqual - Farías, Caputo
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Magnani, Peluso, Rogerio - Duncan, Sensi, Locatelli - Berardi, Babacar, Djuričić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.39 - 2.86
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - UC Sampdoria  (neděle 18:00)
Inter se v minulém týdnu výsledkově polepšil a po výhře nad Turínem i Rapidem Vídeň alespoň na chvíli umlčel své kritiky. Přesto nepanuje v táboře Nerazzurri optimální nálada, tahanice kolem prodloužení smlouvy Maura Icardiho vygradovaly bizarním kamenným útokem na vůz jeho ženy a je nepravděpodobné, že by někdejší kapitán Interu do utkání zasáhl. Co se týče hostů, ti by potřebovali ve městě módy zareagovat na poslední dvě porážky.

Mauro Icardi, Wanda Nara a Inter Milán, tři subjekty které momentálně hýbou italskou fotbalovou scénou. Poprask kolem protahování prodloužení nové smlouvy vyústil v útok příznivců Interu na auto Wandy Icardi Nary, hráčovy manželky a agentky v jedné osobě. Kouč Luciano Spalletti navíc už dříve zbavil argentinského útočníka kapitánské pásky, což sám fotbalista nese velmi nelibě. "Rozhodnutí odebrat pásku nebylo nic proti Icardimu, ale naopak ve prospěch Interu," nechal se slyšet zkušený kouč.

Právě Icardi je symbolickou postavou tohoto zápasu, protože do Interu přišel ze Sampdorie Janov. Milánský velkoklub bude doma hájit třetí příčku a rád by výsledkově navázal na zápasy s FC Turínem a Rapidem Vídeň. Připomeňme, že Nerazzurri vyhráli v evropských pohárech na půdě soupeře po dlouhých pěti letech!

Sampdoria cestuje na stadion Giuseppe Meazzy po dvou porážkách v řadě a navíc bez vstřeleného gólu, což jí odsunulo na deváté místo. Boj o evropské poháry se tím sice zkomplikoval, ale útok ze zadních pozic může týmu trenéra Giampaola vyhovovat. Sampdoria nebude na půdě Interu v žádném případě favoritem, s milánským obrem prohrála třikrát v řadě, včetně potupného domácího debaklu 0:5 z loňské sezony.

Start Maura Icardiho je dle slov Luciana Spallettiho vyloučen. Argentinský útočník vůbec nezasáhl do utkání s Rapidem Vídeň a vzhledem k nastalým problémům se dalo očekávat, že kouč Spalletti někdejšího kapitána nenasadí ani tentokrát. Krom toho určitě nebude hrát chorvatský obránce Šime Vršaljko. Dvě absence hlásí i Sampdoria, která se bude muset obejít bez Caprariho a Barreta.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D'Ambrosio, De Vrij, Škriniar, Dalbert - Vecino, Brožović, Joao Mario - Politano, Lautaro Martínez, Perišić
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynsky, Colley, Andersen, Murru - Praet, Ekdal, Linetty - Ramírez - Defrel, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 4.04 - 6.84
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Turín FC  (neděle 20:30)
Neapol si na druhém místě tabulky hraje svojí vlastní soutěž, ale nehodlá nic podcenit a doma proti Turínu chce napravit zaváhání z minulého týdne. Parthenopei se přitom naladili pohárovým vítězstvím v Curychu. Zvítězí favorit, nebo se Turínu podaří překvapení?

Na místo činu, tedy na stadion San Paolo, se znovu vrátí Walter Mazzarri, současný kouč Turína stál u zrodu novodobé Neapole, která pravidelně obsazuje příčky zaručující Ligu mistrů. Z milionářské soutěže už je Neapol pro letošek venku, ale ve čtvrtek sehrála důležité první utkání vyřazovací fáze Evropské ligy a v Curychu zvítězila 3:1.

Po pohárové anabázi čeká na Parthenopei domácí liga, kde si tak trochu hrají vlastní soutěž. Neapol je s velkou ztrátou na Juventus druhá, ale naopak před třetím Interem má rovněž ohromný, devítibodový náskok. Neapol si bude chtít stávající pozici pojistit a prodloužit domácí neporazitelnost. Svěřenci Carla Ancelottiho na vlastním stadionu San Paolo v letošní sezoně napříč všemi soutěžemi neprohráli.

Pod Vesuv zavítá v rámci 24. kola nebezpečný FC Turín, který má na to favorita minimálně potrápit, zvláště když kormidelníkem je starý známý Walter Mazzarri. Sedmapadesátiletý rodák ze San Vincenza prožil v Neapoli své nejlepší období, na které v pozdějších štacích už nedokázal plně navázat.

Turín pod jeho vedením zatím výsledkově kolísá, ovšem v Itálii patří k nejméně příjemným soupeřům. Aktuálně už tři kola v řadě nejenže neprohrál, ale dokonce ani neinkasoval. Dokáže si obrana Býků poradit i se silnou ofenzívou Parthenopei? Neapol za posledních pět let prohrála s Turínem jen jednou.

Carlo Ancelotti nemůže počítat s Younesem, Albiolem nebo Mariem Ruiem. Walter Mazzarri je na tom o poznání lépe, když mu na soupisce chybí pouze Djidji.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Malcuit, Maksimović, Koulibaly, Ghoulam - Callejón, Diawara, Fabián Ruiz, Zielinski - Milik, Insigne
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Nkoulou, Moretti, Aina - Lukić, Rincón, Baselli, Ansaldi - Berenguer - Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 4.78 - 9.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - Parma Calcio  (sobota 18:00)
Cagliari musí co nejdřív zastavit pád tabulkou a opět najít dobrou formu. O to se pokusí na vlastním stadionu proti Parmě. Ducali sice zažili povedený start a dostali se do blízkosti pohárů, ale v poslední době se jim také nedaří.

Už tři poslední zápasy Cagliari prohrálo a týmu se nezačalo dařit ani poté, co se znovu zapojil do hry mladý talent Barella. Ani on nedokázal odvrátit porážku v minulém kole, kdy Cagliari tvrdě narazilo proti AC Milán. Rossoneri se s návštěvou ze Sardinie moc nemazali a nadělili Cagliari tři branky po naprosto suverénním výkonu. V deseti posledních kolech se Cagliari radovalo z výhry jen jednou.

A to má logicky za následek pád do míst, kam nikdo nechce. Aktuálně je Cagliari na 15. místě tabulky a má na kontě jen 21 bodů, takže ho od pásma sestupu dělí jen pouhé tři body. Ani prostředí stadionu Sant'Elia, který byl dříve obávanou pevností, Cagliari zase tak nepomáhá. Z 11 domácích zápasů se z výhry radovalo jen ve třech případech. Proti Parmě by to ale vyjít mohlo.

Právě Parma má totiž v Cagliari velké potíže sbírat body. Od roku 2004 se Ducali jako vítězové vraceli ze Sardinie jen v jednom případě, a to už před více než pěti lety. V současné době se ani Parmě zase tak moc nedaří a Ducali strádají. Na své konto si v posledních deseti soutěžních duelech připsali tři body jen dvakrát, vždy na půdě soupeře. Celkově ale nejsou špatnou návštěvou, neboť za 11 zápasů vyhráli venku už pětkrát.

Dvojduel se silnými soupeři nevyšel Parmě tak, jak asi plánovala. Po remíze s Juventusem totiž nestačila na Inter Milán, kterému ke třem bodům stačila jen jedna branka. I díky tomu se Parma ocitá na 12. příčce. Více absencí má určitě domácí Cagliari, kterému nepomohou Klavan, Cerri, Thereau, Birsa a Cacciatore. Hosté přijedou bez Grassiho, Di Marca a Gagliola, který má stopku kvůli kartám.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Srna, Pisacane, Ceppitelli, Pellegrini - Padoin, Cigarini, Ionita - Barella, J. Pedro - Pavoletti
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Iacoponi, Bruno Alves, Bastoni, Gobbi - Kucka, Scozzarella, Barillà - Gervinho, Inglese, Biabiany
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.42 - 4.07
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta Bergamo - AC Milán  (sobota 20:30)
Boj o čtvrté místo začíná v Itálii nabírat na obrátkách a v sobotu večer se uskuteční další přímý souboj o tuto příčku. Atalanta Bergamo vyzve na svém stadionu AC Milán. Domácí se dostali pod Gasperiniho vedením do výtečné formy, ale ani Gattusova družina si nevede zle a zvláště po příchodu lednových posil Krysztofa Piateka a Lucase Paquety zvýšila ještě své ambice.

Milánské čeká v Bergamu křest ohněm. Atalanta hraje výborný fotbal a nedávno na svém stadionu v rámci Coppa Italia smetla 3:0 vedoucí Juventusu. Domácí už v lize neprohráli šest kol v řadě a čtvrtému místu se přiblížili už na rozdíl jediného bodu. Utkání s AC bude mít po všech stránkách velký význam, bude se bojovat o Ligu mistrů a svůj stý zápas v barvách Nerazzurri povede Gian Pier Gasperini. "Milán je skvělý tým, s dobrými hráči. Pro nás je to příležitost, jak se s nimi poměřit," prohlásil skromně úspěšný trenér.

"Zítra budeme potřebovat být lepší, než v prvním zápase. Na San Siru jsme neodehráli dobré utkání, takže doufám, že se to změní," apeloval na své svěřence Gasperini. Atalanta v prvním zápase v Miláně se štěstím remizovala 2:2 a domácí lodivod dobře ví, že podobný výkon by tentokrát na body nestačil.

AC Milán se totiž po lednovém posilování kádru zlepšil a v lize nejenže neprohrál, ale inkasoval dohromady jediný gól. Příchody polského kanonýra Krysztofa Piateka a brazilského tvůrce hry Lucase Paquety týmu výrazně prospěly, oba hráči se prosadili v posledním utkání s Cagliari a je to právě AC Milán, který po třiadvaceti odehraných kolech drží čtvrtou příčku, zaručující Ligu mistrů.

Rossoneri se v sobotu večer pokusí uspět na půdě Atalanty Bergamo se kterou věřte nebo ne přes tři roky nevyhrál. Jinými slovy: už sedm zápasů v řadě ji nedokázal porazit. "Fyzicky jsou neuvěřitelní, mají vysokou kvalitu a prezentují se unikátním fotbalem. Bude to těžký, ale důležitý zápas, musíme hrát dobře a být připraveni schytat rány," nechal se slyšet na tiskové konferenci kouč Gennaro Gattuso.

Atalanta se bude muset obejít bez dvojice Varnier, Djimsiti, jinak má Gasperini celý kádr pohromadě. Gennaro Gattuso vítá zpět Lucase Bígliu, nedá se však předpokládat, že by argentinský středopolař dostal příležitost už od úvodní minuty. Kdo si naopak nezahraje jsou někdejší hráči Bergamaschi Caldara s Bonaventurou a dále Zapata se Strinićem. Mimochodem zápas bude pikantní i pro Kessiého nebo Contiho, oba současní hráči AC za Atalantu rovněž nastupovali.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Toloi, Palomino, Mancini - Hateboer, De Roon, Freuler, Castagne - Gómez - Iličić, Zapata
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodríguez . Kessié, Bakayoko, Paquetá - Calhanoglu, Suso, Piatek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.42 - 3.84
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Juventus FC - Frosinone Calcio  (pátek 20:30)
Juventus má před sebou těžký týden, ve kterém změří síly s Atléticem Madrid. Ještě předtím chce ale ukázat, že všechny soupeře bere vážně. V rámci Serie A jej totiž už v pátek večer čeká Frosinone. A domácí dobře vědí, že podcenit nesmí nikoho.

U Frosinone by to podcenění bylo hodně snadné. Je to další ze série soubojů obra s trpaslíkem, což ukazuje už letmý pohled na tabulku ligy. V ní zaujímá Juventus své obvyklé místo na špici a opět vládne italské kopané. Na jeho kontě je už 63 bodů, takže Juve hodlá útočit na rekordy. Navíc je jediným týmem v Itálii, který ještě ani jednou neprohrál. A rozhodně nemá v plánu prohrát poprvé právě s Frosinone.

To má totiž úplně odlišné starosti. Frosinone ztrácí na Juventus neuvěřitelných 47 bodů! Je až na předposledním místě a zoufale se snaží udržet prvoligovou příslušnost. Problémy sužují Frosinone prakticky na obou koncích hřiště, neboť nikdo jiný nedal méně branek. Frosinone zatím zaznamenalo jen 17 vstřelených gólů a jeho ofenzivní stránka nevěstí pro Juventus příliš problémů. V obraně to ale taky není ideální, což vyplývá z číslovky 43 u obdržených branek.

Z duelu s Juventusem se moc bodů asi čekat nedá, ale faktem je, že Frosinone umí překvapit. Zjistily to AC Milán, Bologna nebo naposledy Sampdoria. Janovský celek nestačil na Frosinone ani při podpoře vlastních fanoušků. O vítězství 1:0 rozhodl jediným gólem útočník Daniel Ciofani, který je jedním z nejstarších členů kádru.

"Prožíváme příjemné pocity, ostatně vždycky když posbíráme body. Málokdo by ale věřil, že dokážeme současnou Sampdorii porazit. My jsme si věřili, což je mnohdy klíč. Teď nás čeká další spektákl. Do Turína už se moc těšíme, vždycky je to hodně atraktivní utkání. Juventus je nejlepším týmem v Itálii, ale věřím, že ho můžeme oslabit. Nikdo není neporazitelný," míní Ciofani.

To je samozřejmě pravda. Ale pravdou také je, že Frosinone s Juventusem hrálo pětkrát a hned čtyřikrát prohrálo. Navíc svému soupeři (v sezoně 2006/2007 ještě v rámci druhé ligy) vstřelilo ve všech zápasech jen jednu branku. Nejčastějším výsledkem tohoto klání je výhra 2:0 pro Juve.

Stará dáma vyhrála v posledních deseti soutěžních utkáních už sedmkrát a i když přišla o naději na Coppa Italia, stále je ve hře v Lize mistrů a samozřejmě na poli Serie A. Naposledy se jí povedlo zdemolovat Sassuolo třemi góly.

Dobrou zprávou pro trenéra Allegriho je návrat obránce Bonucciho. Špatnou je absence zraněného dua Cuadrado a Douglas Costa. K tomu je Alex Sandro nucen vynechat zápas z důvodu karetního trestu. Hosté se musí obejít bez Simiče, Dionisiho, Ariauda a Ghiglioneho.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cancelo, Bonucci, Rugani, Spinazzola - Bentancur, Pjanić, Emre Can - Dybala, Ronaldo, Bernardeschi
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Goldaniga, Salamon, Capuano - Zampano, Chibsah, Maiello, Cassata, Beghetto - Ciano, D. Ciofani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 10.90 - 24.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC23203049:1563
2.SSC Neapol23164342:1852
3.Inter Milán23134632:1643
4.AC Milán23109432:2139
5.Atalanta Bergamo23115750:3138
6.AS Řím23108544:3038
7.SS Lazio23115732:2538
8.Turín FC23810528:2234
9.UC Sampdoria2396839:3033
10.ACF Fiorentina23711533:2532
11.US Sassuolo2379734:3630
12.Parma Calcio23851024:3129
13.Janov CFC23671030:4025
14.SPAL 201323571120:3222
15.Cagliari Calcio23491019:3421
16.Udinese Calcio23471218:3119
17.Bologna FC23391118:3518
18.Empoli FC23461327:4518
19.Frosinone Calcio23371317:4316
20.Chievo Verona23191319:479
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (237)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0. Berna, Dybala 2x

Reagovat
sankakofi

Bodaj by to išlo tak hladko

Reagovat
Kixi Syhimour

Proti Frosinone.....

Reagovat
KillSwitch

dneska Ronaldo hattrick

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
ED91

Reagovat
CR7RONALDO

Tipujem, že dnes nebude hrať celý zápas, takže hattrick asi nebude.

Reagovat
KillSwitch

Fabio Paratici reportedly used Juventus’ Champions League break to scout Roma midfielder Nicolo Zaniolo

ruky prec zmrdi!!!

Reagovat
sankakofi

Reagovat
Pipo123

Zaniolo je veľkým fanúšikom Juve

Reagovat
Pinturicchio

KAŽDÝ hráč a fanoušek je fanoušek Juve, někteří latentní, někteří veřejně.

Reagovat
ED91

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Pinturicchio

Neboj se toho, Ragazzo, a přiznej si to, alespoň sám sobě.

Reagovat
Ragazzo d'oro

S tímhle na mě nechoď

Reagovat
Y.N.W.A

ten byl dobrej

Reagovat
Alberto Aquilani

A Jeho mama je zas fanúšicka AS. A mamky sú vždy najviac

Reagovat
Pipo123

Do istého veku, potom sa odsťahuješ, zoberieš si hypotéku, postavíš dom, založíš rodinu, príde exekútor, zoberie ti dom, žena a deti ta opustia a spáchaš samovraždu.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ale prosím ta... Ja sa nikdy neodstahujem

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

Dokud funí, zůstaň u ní.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
stuff

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Largo

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KillSwitch

dúfam že žartuješ u nás z neho môže byť legenda..v Juve bude iba hráč do počtu

Reagovat
ED91

Každý hráč, ktorý che byť úspešný fandí Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna fotka z fb, kdy mu bylo 12. Jsme v klidu.

Reagovat
Pipo123

Sry, ale tomuto ja neverim, tak pred 15 rokmi jo, ale v dnešnom futbale je vsetko inak.

Reagovat
Lech

Ano, ale dobre se to cte, rekl to nekdy nekdo o Laziu? Jen se ptam, nerypu

Reagovat
Pipo123

Netuším, možno Radu, ešte Anderson mal také reči. Lazio je team kde TOP hráči dlho nevydržia, každý chce vyhrávať trofeje a lepší hráči pôjdu preč. Ak niekto niečo takéto povie v klube akým je Juve tak tomu verím, pretože tam má všetko, šancu na trofeje, prachy atd. Ak to niekto povie v Laziu tak tomu neverím, pretože tam nemá nič

Reagovat
Lech

No vidis, rozumim ti, proto jsem samozrejme rad za Zaniola. AS v tomto ma tradici takze se tomu verit docela da, a ja doufam

Reagovat
Pipo123

Je to o ambíciách hraca, Totti bol viac nez AS, on ten klub prerástol, no neutiekol za peniazmi ci trofejami. To sa moc nevidi v dnešnom futbale, Rímske kluby máju ten problem ze u nich je minimálna sanca na nejaku velku trofej. Kde su tie casy kedy dokazali vyhrat Scudetto

Reagovat
smazaný uživatel

Oba kluby za cenu Scudetta málem zkrachovaly.

Reagovat
Pipo123

Jo, len bolo to super, na tých pár rokov kedy boli Rímske kluby rovné Milánskym, to sa už asi nikdy nezopakuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jednorázově se to může opakovat, když se to sejde, ale finanční síla severu bude mít vždycky navrch.

Reagovat
Inzaghi

https://www.footyheadlines.com/2019/02/milan-19-20-home-kit.html

Dres AC na příští sezonu. Za mě je tahle retro klasika parádní. Puma ani v druhé sezoně s domácím dresem neexperimentuje, ale určitě lepší žádný experiment než špatný experiment.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro jak Fredie Kruger

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
Yanek

S letošními venkovními experimentovali. Tenhle dres je parádní, ale stejně mi chybí Adidas. Ukončení této spolupráce považuju za jeden z mnoha úletů Mirabelliho s Fassonem.

Reagovat
Inzaghi

Ten deal s Pumou je na pět let. Předpokládám, že pokud se do té doby vrátíme do LM, určitě bude za tu dobu potenciál na víc peněz. Nedivil bych se, kdybychom se pak vrátili k Adidasu. Taky bych raději víc classy módního partnera než Diesel. I když je Rosso Milanista. Automobilku snad Gazidis taky dojedná co nejdřív.

Reagovat
Yanek

predtim to byli D&G, coz je precejen rozdil. Obecne ten odliv sponzoru jde dost videt.

Reagovat
CubONE

Neukoncil to Adidas s tym, ze sa chce v kazdej vacsej krajine sustredit len na jedno velke meno? Maju Juve, v Spanielsku len Real z tych vacsich, v Anglicku tiez ukoncili nedavno zmluvu s Chelsea a maju len United...

Reagovat
Yanek

Upřímně neznám konkrétní okolnosti, ale přišlo mi divné, že s příchodem Číňana všichni hlavní sponzoří kromě Emirates a Nivey okamžitě odešli. A pak ten bullshiting, že s Pumou to bude atraktivnější deal, kde se odvolávali na neznámé bonusy. Ve fotbale jsou hlavní značky Adidas a Nike a nevěřím, že by Adidas po tolika letech zanevřel na Milán, kdyby jim prostě nepřestali věřit.

Jinak ve Španělsku je to i Valencia.

Reagovat
Rudnevs

Je to tak, Adidas v poslednej dobe zmenil stratégiu a chcú sa sústrediť už prakticky len na top kluby, top organizácie a hráčov. Tie ostatné kluby im už neprídu zaujímavé. V domácej bundeslige majú tiež už len Bayern.

Reagovat
andycek1

Ale majú v Nemecku ešte HSV a od 2019 Ingolstadt a od 2020 Union

Reagovat
andycek1

Teda v Ingolstadte su teraz a 2019 končia

Reagovat
Rudnevs

Jj, o tom viem, ale písal som o BL a nie o Nemecku celkovo... Ono nájdu sa i výnimky, že z nejakych dôvodov podporujú i kluby, ktoré nie sú top. S HSV podpísali dlhoročnú zmluvu tuším ešte pred začatím tohto nového konceptu a s Unionom ide o to, že presne v roku 2020 do Berlina sťahuje svoju európsku centrálu Nike, čiže sa týmto snažia posilniť si pozíciu v konkurenčnom boji.

Je ale škoda, že v BL pomaly vypratávajú pozíciu... Je to tradičná domáca značka a bola to taká dobre urobená klasika. Úprimne Nike a iné americké značky vôbec nemusím. Ani na tie dresy Schalke od Umbro si neviem zvyknúť, nepáčia sa mi.

Reagovat
Yanek

Adidas k Schalke patřil, podobně jako třeba k Marseille.

Reagovat
Whitemedia

Chelsea to ukončila s Adidasem, protože Nike nabídl dost velké prachy.. museli jsme se Adidasu vyplácet ze smlouvy..

Reagovat
Eldarion

Inšpirované Centenary dresom ale krásne, tohtosezónne som si nekúpil ale do tohoto pôjdem

Reagovat
M11

v jednoduchosti je krasa

Reagovat
Kixi Syhimour

Krása

Reagovat
Mr.Jindros

V poho... i když mám radši tlustší proužek.

Reagovat
CubONE

Pockam na leto a potom si urcite kupim dres. Asi Krzysiek, len pockam, ci nezmeni z 19 na 9.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
M11

INCREDYBALA !!!

Reagovat
M11

SAMI !!!

Reagovat
DelPiero137

Dnes to ma rychly spad, dufam ze nedostaneme gol a nebudeme urputne branit do konca. Skoda ze dnes nemozem pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim je to Frosinone, ale tady to neni o souperich Oni proste zacali i presovat.Posledni 3 zapasy hrajeme lip a lip.Ze by se forma vyladila na nejdulezitejsi cast sezony?Bonucci a Chiello jaky rozdil proti baletce Rugani.Az to bije do oci.Hlavne at se nikdo nezrani ..ze Mario a Emre.

Reagovat
ED91

Remíza s Parmou bola dobrá? A nebude to tým, že posledné 3 zápasy sme mali slabších súperov?

Reagovat
Furia Ceca

Kurva, dávej karty už! To je faulů, to se fakt nedá hrát...

Reagovat
Furia Ceca

No konečně

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
valloire

Král je ve formě. Liga mistrů se blíží. Soupeř je bledý strachy.

Reagovat
Ross Geller

Ale čekal bych, že tu bude více příspěvků, když hrál Juventus. Vždyť o Ronaldovi se tu pořád v diskuzích píše, ale od té doby co hraje za Juventus, tak ty zápasy tady moc uživatelů nesleduje. Ale když byl v Realu, to tady každej koukal na ty zápasy.

Reagovat
TrueCommunist

Je zo tím, že komunita, co sleduje Serii A, je mnohem vyspělejší a nemusí komentovat každou kravinu..

Reagovat
valloire

jasně

Reagovat
ED91

Reagovat
Nuno čomes

Tak když to nikoho nezajímá víš co. To je v poradku.

Reagovat
smazaný uživatel

Musim rict ze jeho forma jde nahoru, jestli je fakt takovy machr a zase vyladil formu na nejdulezitejsi zapasy tak to uz nebude nahoda.Na zacatku sezony dost palil sance, ted zacina byt produktivni.

Reagovat
valloire

On je zkušenej, aby taky ne a ví, jak se má připravit na jaro. Ale bude to těžký, Atletico nejsou žádný nazdárci a na jejich obraně si vylámal zoubky i Messi v LM.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Inzaghi

Dnes to bude pro Rina a spol. zápas pravdy. Atalantu jsme čtyři roky na sedm pokusů neporazili, v lize mají o osmnáct vstřelených gólů víc, ale také o deset víc inkasovali. Nedá se čekat, že teď, když nám funguje především obrana, tam pojedeme hrát nějakou otevřenou partii. Čekám rozvážnou rozehrávku, snahu držením míče dostávat Atalantu z tempa a čekání na skulinky v obraně. Rychlý inkasovaný gól by to vše samozřejmě změnil, a pak to může skončit jako když hrálo v Bergamu AS.

Po Atalantě máme před derby tři must-wins, což by svádělo k tomu si říkat, že bod bude dobrý. Právě tahle midtable mentalita nás ale přivedla v posledních letech max. na šesté místo, zároveň jsou pro nás právě ony povinné výhry v posledních letech nejtěžší a některý z těch zápasů proti přímé konkurenci (Atalanta, derby, Lazio) zkrátka bude potřeba vyhrát, pokud se konečně chceme vrátit do LM. Zvládnout to dnes by byl důležitý krok.

Tip: 1:2 (Iličič - Kessie, Hakan)

Forza Milan!

Reagovat
smazaný uživatel

Piatek nehra? Ked nie je medzi strelcami

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
LesyJePan

keď chceme LM musime taketo zápasy vyhravať.

Reagovat
Ragazzo d'oro

až na ty střelce, Hakan netrefí ani stodolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KillSwitch

toto bude remíza jak vyšitá

Reagovat
mojmira

Reagovat
Pipo123

Predpokladaná zostava na zajtra vyzerá pekne na hovno

Strakosha - Ramos, Acerbi, Radu - Romulo, Cataldi, Badelj, Lulic, Durmisi - Correa - Caicedo

Mimo hru je SMS, Wallace, Parolo, Berisha, Bastos, Lukaku a Alberto... či bude k dispozícii Leiva a Immobile sa nevie, obidvaja trénujú, ale či bude Inzaghi riskovať sa uvidí.

Reagovat
Adyss

10 570 divákov?

Reagovat
Pipo123

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/52963056_10216762574409922_912447788942360576_o.jpg?_nc_cat=104&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=b60aa88b7e4dfca5a39faf8df84a7e14&oe=5CDC3987

Tá lavička, až na Prota a Caicedo všetko hráči Primavery. Najnovšie sa píše že nebude k dispozícii ani Ramos a Durmisi

Reagovat
smazaný uživatel

Jezdíte na treninky do Trigorie, ze jsou vsichni zkrypleni? :D

Reagovat
Pipo123

Všetci svalové problémy, od toho zápasu proti Juve kde sa ohromne hecli a išli na doraz sa to všetko jebe, potom ten zápas proti Interu 120 mintút, proti Seville sa už dorazili. Tých zápasov je príliš, navyše Inzaghi netočil zostavu, stále hrali jeho kone a takto to dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Však my už máme letos myslím, 32 svalových zranění.

Reagovat
Furia Ceca

Atalanta bez jedinýho Itala v základu!

Reagovat
Pipo123

Všetkých skúpilo Juve

Reagovat
Furia Ceca

Caldara se přes nás dostal do AC ještě v to léto, co k nám přišel. A za koho hrajou Gagliardini, Conti nebo Cristante? Z těch italských wonderkidů z Bergama za nás hraje jen Spinazzola.

Reagovat
Furia Ceca

A to je náš odchovanec a kmenovej hráč po celou svou seniórní kariéru.

Reagovat
Yanek

Rozdíl jde bohužel vidět.

Reagovat
lajka30

Bakayoko asi není druhý Pirlo?

Reagovat
Eldarion

Pistolerooooooooooooooooo

Reagovat
Ragazzo d'oro

Piatek je dar z nebes!!

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
LesyJePan

Pjonaaaaa užasny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta hraje parádně zatim kurevsky díky bohu to je plichta..hodně nezaslouženě, ale ok..

Reagovat
Ragazzo d'oro

Hrozny první poločas s krásným koncem, Piatek je fakt dělo. Každopádně nechápu, proč jsme začali aspoň trochu hrát až po obdrzenem gólu. Tým musí nasadit vyšší rychlostní stupeň. Hlavně Baka a Kessie to musí začít brát poradně od podlahy, rozhodčí je evidentně benevolentní a je potřeba, aby ti dva pokračovali v trendu nastaveném na konci poločasu. Hakan opět neexistuje a Rodriguez nepředvedl, vyjma golfového centru, který byl gólový hlavně díky Pistolerovi, vůbec nic a ještě se nechal vykoupat od Ilićiće jak malé dítě..

Reagovat
Ragazzo d'oro

*gólového centru..

Reagovat
Yanek

Tak prostě s Hakanem je to hra o desíti, je pomalý a slabý. Není to křídlo. Proti silnějším nejde hrát o desíti. Musí tam přijít pořádný hráč, je to stejný příběh jak s Higuainem.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Yanek

Reagovat
Rybinho85

Po tvé kritice to nemohlo dopadnout jinak

Reagovat
Ragazzo d'oro

Klasika

Reagovat
Eldarion

Kurva aj s Turkom konečne

Reagovat
Pipo123

Kurwa on sa posral, kliatba útočníkov AC prelomená

Reagovat
mojmira

jestli mu to bude podobně padat dál, tak to bude neskutečně fantastickej nákup

Reagovat
Yanek

To je tank

Reagovat
Eldarion

Celkom ich ničíme len to neposrať

Reagovat
Ranoth

snad sa dostanu oba milány spat do ligy majstrov

Reagovat
Nuno čomes

Z*urvene AC.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
rossoneri89

Ale no

Reagovat
Nuno čomes

Rivalita ne

Reagovat
LesyJePan

Zalez merďak

Reagovat
mojmira

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
cink

Reagovat
Pipo123

Strakosha - Patric, Acerbi, Radu - Marusic, Romulo, Badelj, Cataldi, Lulic - Correa - Immobile

Ako ono to vyzerá hrozne, navyše Inzaghi je blázon, má zdravých dvoch stopérov a aj tak hraje to svoje 3-5-2. Neviem ako to Patric zvládne

Reagovat
fabec1222

OT: VÁŽENÍ!!!!! Venku nám sice začíná jaro, ale sportovně je stále ZIMA!!! Takže tu máme TŘETÍ ročník soutěže FABECOVA ZIMNÍ TIPOVAČKA!!!!. A máme tu první velký šampionát!!! MS v klasickém lyžování!!!! Máme ještě pár míst!!! Tak pojďte, kdo si s náma dá běh na lyžích a skoky na lyžích???

Jen pojďte, nebojte se!! Stačí klidně do jednoho!!!

Reagovat
Snatus

Nějaké zprávy o Barákovi? Naposled vím, že měl problém se zády, ale už to nějako trvá.

Reagovat
Pipo123

Badelj

Reagovat
Pipo123

Nie je to tak zlé ako som čakal, úvod nič moc, ale potom sme sa dostali do zápasu a mali tam dobré šance. Prekvapivo tá záloha ako tak funguje, Cataldi a Badelj vedľa seba hrajú dobre, zatiaľ asi najlepší polčas od Badelja čo je v Laziu.

Najdôležitejšie je že hraje Ciro, on nie len že góly dáva, ale vie ich aj skvele pripraviť, pekne to narazil pre Badelja. Treba to udržať

Reagovat
Pipo123

Kurva Radu Ďalšie zranenie

Reagovat
Eldarion

Criscito nádherný half-voley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Škoda, 60 minút sme hrali dobre, ale od momentu kedy sa zranil Radu to bolo niečo hrozné, v obrane hral Acerbi, Leiva a Patric, to už nikdy viac nechcem vidieť škoda nevyužitých šancí za stavu 0:1, Badelj trafil brvno

Reagovat
Nuno čomes

Proč AS hraje úterý - pondělí a my ctvrtek - neděle?

Reagovat
smazaný uživatel

Bo to bylo roky naopak.

Reagovat
Nuno čomes

Ani ne.

Reagovat
Shevchenko

Protože hrajete znova ve čtvrtek?

Reagovat
Nuno čomes

Spíš narážím na AS.

Reagovat
KillSwitch

záleží aj od TV prenosov..ak proti sebe nastúpia lepšie tímy, tak ich nenechajú hrať v pondelok

Reagovat
Nuno čomes

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj vedení federace už řeklo, že AC a Inter NESMÍ chybět v LM, takže to udělají nějak jinak

Reagovat
Nuno čomes

Za ty prozatimní výsledky Inter nemůže ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Nuno čomes

Ok

Reagovat
Deki

Perišič šel dolů asi tak o 200%, to víme všichni. Že nedá gól, ani nepřejde přes jakýhokoli obránce v lize bych mu ještě odpustil, ale že prostě nevyhodnotí správně 3/4 akcí a místo centru nebo přihrávky to zasekne, nahraje dozadu nebo vymýšlí nesmyslný centry, to je na pěst tve...

Keita už měl být dávno zpět

Reagovat
Panděvova ofina

Strašně mě točí hnusák jeden. Doufám, že se hned posadí, jak se vrátí Keita. Ve všech bodech naprosto souhlasím, protože ten hráč nedokáže vyhodnotit siituaci a akorát hru zdržuje. Plácá si to na křídle a nakonec hovno z toho.

Reagovat
Deki

to je taky hard level. potřebuješ dát gol a můžeš to oživit jen Candrevou a Mariem

Reagovat
ADM

Politano už niekedy nahral v kariére?

Reagovat
Panděvova ofina

Poslední dobou umí už jen běhat. Po sezoně se bude stěhovat zpět k Šášům.

Reagovat
cink

Určitě. Jeden z mála hráčů, který za něco stojí...

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Largo

Reagovat
Nuno čomes

Jdi s tím Candrevou do prdele.

Reagovat
sinter

zas sa opýtam, koho tam má dať, veď keď pozrieš možnosti na lavičke tak tam ale nie je absolútne nikto kto by to posunul vyššie.

jedine Ranocchia, dúfam že tam príde čoskoro ako žolík do útoku

Reagovat
Nuno čomes

Není koho. Raději dat sanci Salcedovi než starému psovi. Prosím ať je Keita co nejdříve fit.

Reagovat
Nuno čomes

Absolutně se mi nelíbí, ze hodně hraje Mario. Doufám jen v to, ze po sezóně aspoň nepůjde za 10 ale víc.

Reagovat
sinter

Reagovat
Deki

přitvrzujeme! tak jedeme! padne to tam!

Reagovat
Nuno čomes

Perisic ty zmrde !

Reagovat
Deki

yeeeeeeeeeeeeeeeees výborně, Ivan! (taky jednou)

Reagovat
Panděvova ofina

Bohužel to musí zachraňovat opět DAmbrosio, kterej u nás na tom beku snad i umře

Reagovat
Panděvova ofina

Lautaro musí hrát, problémem je to okolo něj

Reagovat
Deki

líbí se mi moc. ale trochu mi vadí ta halda útočných faulů

Reagovat
Panděvova ofina

Naopak jsem rád, že se rve

Reagovat
Nuno čomes

Traged

Reagovat
Nuno čomes

Perisic co oslavujes, začni makat!

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Deki

tvle to je gol tohle

Reagovat
ADM

Fabio Quaralea. Komentátor na Digi to má zmaknuté dneska ..

Reagovat
Nuno čomes

Tragedi

Reagovat
GEGE

MANOLO!!

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Deki

RADJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď Gabbi,ještě jeden!

Reagovat
Pipo123

Zaniolo

Reagovat
smazaný uživatel

Za prohlášení, že chce zůstat napořád?

Reagovat
Pipo123

Za ten gol vcera proti Dorii :-P

Reagovat
smazaný uživatel

Po Rapidu na něho budou zase pičovat

Reagovat
Zark

Reagovat
Panděvova ofina

KO-NEČ-NĚ !!!

Reagovat
Nuno čomes

RADJA KURVA!! Pán

Reagovat
sinter
Reagovat
Nuno čomes

Spalletti je stejně borak. Kdy jsme naposled vyhráli trochu v klidu aspoň o dva?

Reagovat
Panděvova ofina

Nemůžeme si udělat klidný náskok dvou golů, to by bylo něco špatně.

Reagovat
Nuno čomes

Jo to by znamenalo, ze jsme najednou top mancaft. Raději 1:0 nebo max 2:1.

Reagovat
Nuno čomes

Candreva do brejku, zasekne, zbrzdí celou akci a trefí centrem prvního hráče. Synku ty mi chybět absolutně nebudeš

Reagovat
ADM

Lautarovi už ani nemôže dostávať horšie lopty.

Reagovat
Eldarion

Vidím už toho Martineza hrať 4-5ty krát ale v čom je akože taky super talent? Taký mladší Palacio

Reagovat
cink

Nevím co hrál v Argentině ale jako hrot mi moc nepřijde. Spíš tak jako 10 nebo křídlo

Reagovat
Eldarion

S Icardim by mu to možno sedelo ale na tom hrote mi príde stratený

Reagovat
cresposuper

Tak to si ho moc pozorne nesledoval; je to presne naopak

Reagovat
Panděvova ofina

Tak talentovaný je, ale zatím moc zápasů nehrál. Například má docela dobrý cit pro hru a umí zrychlit hru, nebo šikovně posunout. Osobně ho také nepovažuji za nějakou budoucí superstar, ale to jsem nepovažoval ze začátku ani Icardiho.

Reagovat
cresposuper

Ma 21 rokov, v prvej sezone v Europe ma uz 7 golov za nejakych 900 minut, dnes tiez vypracoval tri velke sance a mal tam kopu dobrych akcii. Bude z neho skvely hrac

Reagovat
Deki

Reagovat
Inter Eterno Amore

Lautaro hral dnes výborne .. makal pre tým .. tie jeho pätičky ♥ .. len slepý nevidí jeho kvalitu a prínos

Reagovat
Deki

důležitá výhra! nejvíce cením, že jsme se po vyrovnávacím gólu, kdy Doria udeřila úplně z ničeho, nezhroutili a naopak přidali druhý gól. ten tým chvílemi ukazuje, že dokáže zabrat, ale je tam pořád moc a moc nedostatků. řešení některých situací od Perišiče a dalších v době, kdy se má dát finální nahrávka, která se vyloženě nabízí, úplně strašidelný...

teď neudělat ostudu s Rapidem!

FORZA INTER!!!

Reagovat
LesyJePan

Dnes by sa Bologna s čerstvym trenerom Mihajlovičom mohla hecnúť na AS.

Reagovat
Eldarion

bodaj by ale vidím to skôr tak na 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sa neviem dockat ako bude spomalovac Zombi diktovat tempo

Reagovat
Pipo123

Co by som za takeho spomaľovaca dal v Laziu

Reagovat
smazaný uživatel

Co by som ja dal za to, aby ste si ho zobrali. Aj zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je úplně mimo to tempo pro jistotu.

Reagovat
Largo

Zatim teda nic moc a ted jsme malem inkasovali

Reagovat
LesyJePan

Bologna sa od príchodu Mihajlovica neskutocne zlepšila

Reagovat
KillSwitch

O Pastoteho sa zaujima Zenit...pre mna v pohode aj tak je 90% sezony zraneny

Reagovat
Gimme

Fazio je úúúúúúúúúúúúúúplně v prdeli...ten je tak neskutečně marnej

Reagovat
smazaný uživatel

Sa oholil, vietor ho unasa

Reagovat
cresposuper

Strely na branu 1-4? Co sa deje v Rime?

Reagovat
KillSwitch

Toto bolo kurva stastie..kedy uz dostane hipster rozum a prestane stavat toho retarda?

Reagovat
Alberto Aquilani

Parádička Vrátili sme sa k 4-3-3 a hipsterský futbal znova v plnej paráde. To je neskutočná blamáž, čo predvádzame a absolútne nedôstojné na takýto team. Tento futbal si môže hrať vo Frosinone, ale nie v Ríme. Čurák počmáraný.

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo být 0:2, Grazie Robin.

Nzonzi se nenabízí ani bekům, ani nikomu jinému, když je Soriano sám s míčem, nejde po něm, Edin sobec, Kolar-off, Jediný Pelle se snaží, ale když je pěkně mezi lajnama, nedostane míč.

Teď je zmrdá, dají dva haluzácké góly a asi vyhrajeme, ale je to tragické.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme tak, jak by měla hrát Bologna proti nám. Jako vždy se přizpůsobíme.

Reagovat
Largo

Presne

Reagovat
smazaný uživatel

Zase předržujeme balóny, rozehrávka obrany vždy do křídla na obsazené hráče a to dřevo Džeko nenahraje na dva metry. No hrajem jako vždycky...

Reagovat
smazaný uživatel

Linia Nzonzi - Fazio je nieco famozne . Este potkynajuci sa o vlastne nohy Cristante a dielo dokonane. Co za babovky. Bez De Rossiho je stred uplne v pici

Reagovat
danko10

Génius taktik hipsta zas zaúradoval. Cristante s Pellegrinim na mezzalách prekvapivo totálne mimo. Žiadna dynamika. Také zúfalé pokopkávanie okolo zatiahnutého bloku s gólovkou súpera v pravidelných intervaloch. Vitaj späť, 433! <3

Reagovat
Alberto Aquilani

To je jak sledovať paralympiádu. Tí hráči vôbec nevedia čo majú hrať, kde stáť, kam prihrávať, kto má v danej situácii brániť, proste nič. Celé to je zavŕšené, jak na seba každý len kuká a rozhadzuje rukami :* Toto je totálny trénerský diletantizmus. Pál už do piče ty hipster skurvený

Reagovat
smazaný uživatel

Jebnite kontajnerom retardovaneho kokota Nzonziho do Ciny k Hamsikovi

Reagovat
Gimme

Florenzi je taky k hovnu kapitán

Reagovat
Largo

Reteeeee!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Juchuuuuu

Reagovat
KillSwitch

Inak preco uz nie je Mihalovic v Samodorii?

Reagovat
Pipo123

Docela prísna penalta, ale Bologna si to posrala v prvom polcase, tie zahodenie sance

Reagovat
KillSwitch

Velmi dovne to piska

Reagovat
KillSwitch

Divne

Reagovat
Gimme

A náš kapitán drží celej zápas hubu, kokot...

Reagovat
KillSwitch

Jak nastupil DDR, tak sa aj fanusikovia zobudili

Reagovat
Largo

Ty stridani zatim dobry. Jeste bych tam hodil Celara misto Dzeka. Vypadal, ze ma krece...

Reagovat
smazaný uživatel

, hodnejsi na hrote

Reagovat
LesyJePan

Konecne ...

Reagovat
KillSwitch

To su ale sasovia

Reagovat
KillSwitch

Za co dostal Manolas kartu?

Reagovat
Largo

Nějaký poznámky na adresu sudího. Plno hráčů bylo dneska hodně nervózních...

Reagovat
smazaný uživatel

Curva sud

Reagovat
smazaný uživatel

Mluví se o mediálním honu na Zaniola, ale kolik faulů na něho neodpískají sudí je už neúnosné.

Snad ho to ještě zatvrdí, bude z něho monstrum

Reagovat
Lech

Vseci ho berou do sandwiche

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele