Serie A - preview 18. kola

20.12.2016, 08:26, aktualizováno 22.12.2016, 08:22
Previews
Na italských stadionech se letos naposledy jde na Serii A, která před sebou má posledních šest zápasů roku 2016. AS Řím se střetne s Chievem a bude hájit druhou pozici před Neapolí, ta cestuje do Florencie. Palermo v souboji dvou nejhorších týmů hostí Pescaru...
Città di Palermo - Delfino Pescara  (čtvrtek 20:45)
Palermo v minulém kole předvedlo nevídaný obrat a nyní bude chtít zisk tří bodů potvrdit. V ryze záchranářském souboji se na Renzo Barbera představí Pescara, které se vůbec nedaří.

Eugenio Corini se konečně dočkal a Palermo v minulém kole překvapilo celou Itálii, když zvítězilo na půdě Janova 4:3. Sicilané předvedli neuvěřitelný obrat, z nepříznivého výsledku 1:3 otočili na konečných 4:3! Pro domácí je teď důležité výsledek zopakovat, zvláště když se na Renzo Barbera představí konkurent v boji o záchranu Pescara.

Toho, čeho se dočkal Corini se ne a ne doškat Massimo Oddo. Někdejší italský reprezentant je pod palbou kritiku, ale vedení mu stále projevuje důvěru. Jenže na jak dlouho? Pescara ještě nevyhrála a možná je nejvyšší čas změny prosadit. Delfíni za posledních deset kol získali pouhé dva body a není divu, že jim patří poslední místo.

Pescaru i Palermo čeká veledůležitý vzájemný zápas, který sice o záchraně a sestupu ještě nerozhodne, ale může mnohé napovědět. Podle bookmakerů je největším aspirantem na sestup právě tým trenéra Odda. Delfíni se v tomto kole pokusí věci zvrátit, ale se sicilským klubem nemají dobrou vzájemnou bilanci. Z šesti vzájemných zápasů vyhrálo Palermo čtyřikrát, zatímco Pescara se radovala z výhry jen jedno - v září 2012.

Domácím budou scházet Marson, Rajkovič a Giuliano. Podobně jsou na tom i Delfíni. Na marodce zůstávají Pepe, Bahebeck, Mitrita a potrestaný Verre.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Posavec - Cionek, Goldaniga, Andělkovič - Rispoli, Jajalo, Gazzi, Aleesami - Henrique, Quaison - Néstorovski
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Zampano, Gyomber, Campagnaro, Biraghi - Memushaj, Brugman, Cristante - Benali, Pettinari, Caprari
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.25 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - Janov CFC  (čtvrtek 20:45)
Na Stadio Olimpico v Turíně se Býci postaví Grifům. Půjde o souboj devátého s dvanáctým. Vítěz se může přiblížit evropských pohárům, což je cíl, které si oba celky před sezonou stanovily.

Ani jeden z týmů se však nemůže pyšnit dobrou formou. Turín prohrál už tři utkání v řadě a dohromady inkasoval deset branek! Naposledy prohrál i Janov, který doma překvapivě odevzdal všechny body do té doby poslednímu Palermu.

Janov se z tohoto šoku jistojistě stále vzpamatovává. Do té doby poslední tým soutěže dokázal otočit výsledek z 1:3 na 4:3 a poprvé pod Eugéniem Corinim zvítězit. Grifové možná ještě teď nechápou, jak mohli o nadějný výsledek přijít a nakonec nezískat ani bod. Každopádně Serie A běží dál a Grify čeká těžká cesta do Turína.

Turín zažil především mimořádně povedený měsíc listopad, během kterého neztratil ani bod a navíc stihl postoupit do dalšího kola Coppa Itália. Celkem vyhrál čtyři zápasy v řadě a měl skvěle našlápnuto do bojů kolem pátého místo. Jenomže jak se povedl listopad, tak se hrubě nevyvedl prosinec. Pouze jedna výhra a již zmiňovaná senzační porážka od Palerma. Grifové si tak ve výborné bilanci na domácím hřišti pohoršili a ztracené body se pokusí zpět získat proti Turínu.

Granata bude postrádat pouze Molinara, jinak má kouč Mihajlovič kádr pohromadě. To se rozhodně nedá říci o Janovu. Chorvatský lodivod Jurič stále nemůže počítat se zraněným Pavolettim a k dispozici nebude ani Veloso. Ostudný zápas s Palermem nervově neustál brankář Perin a kvůli jeho červené kartě si zachytá náhradník Lamanna. Potrestaný je i Rigoni.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Zappacosta, Rossettini, Castan, Barreca - Benassi, Valdifiori, Baselli - Iago, Belotti, Ljajič
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Lamanna - Izzo, Burdisso, Muňoz - Lazovič, Rincón, Cofie, Laxalt - Ninkovič, Ocampos - Simeone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.75 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Řím - Chievo Verona  (čtvrtek 20:45)
Domácí Vlci v minulém kole nezvládli očekávaný duel s Juventusem Turín a prohráli. V posledním utkání tohoto kalendářního roku je čeká další náročný soupeř. Chievo možná nemá takový zvuk, ale jeho forma jde v poslední době nahoru.

AS Řím se doma utká s vlastními limity i zlepšujícím se Chievem. V minulém kole se Vlci naplno chtěli ukázat a zdramatizovat souboj o první příčku, jenže stačila jediná trefa, aby se náskok Juventusu ještě zvýšil. A zatímco na druhé AS dotírají další uchazeči o druhé místo, Juventus Turín se díky parádnímu sólu Gonzala Higuaína dostává do vánočního trháku. Příjemnější svátky chce AS svým fandům dopřát právě proti Chievu.

Římané aktuálně bojují s marodkou, která je dost možná nejfrekventovanějším centrem Věčného města. Trenér Spalletti sice dostal několik dobrých zpráv, podle kterých se zlepšuje stav Alessandra Florenziho a plně připraveni jsou Mario Rui, Radja Nainggolan a Thomas Vermaelen, jenže několik hráčů je po duelu s Juve vystřídalo. Jedná se především o duo Daniele De Rossi a Kostas Manolas. K nim se pravděpodobně připojí kapitán Totti a duo Nura - Lobont.

Jen málo základních kamenů tak bude mít trenér Spalletti opravdu plně k dispozici. Jedním z nich je ale brankář Wojciech Szczesny, který se stal nepostradatelným a v mnoha duelech rozdílovým hráčem. Sám říká: "Cítím se tady v Římě spokojený, i když vím, že moje setrvání tady není jisté. Možná právě proto jsem klidný. Hodně nás mrzí prohra s Juventusem, ale nedá se nic dělat. Musíme jít dál a začít zase naplno bodovat. Ani s Chievem to nebude jednoduché, ale chceme zakončit rok třemi body," dodal polský brankář.

Chievu se vrací sváteční forma a jeho výkony jdou nahoru. Kromě tradičního obrázku pevné defenzívy se veronský celek spoléhá také na jednoduchý a zkušený útok. Velký problém ale bude Římu přeci jen dělat obrana, která je hlavní zbraní Chieva. A Římu se těžko prostupná obrana velmi složitě překonává i proto, že Edin Džeko už se ve třech posledních duelech neprosadil. To se naopak povedlo hlavnímu útočníkovi Chieva, Sergiu Pellissierovi.

Tento duel proti sobě svede tým, který nastřílel nejvíc branek za druhý poločas (domácí AS se trefilo již pětadvacetkrát) a hosty, kteří inkasovali nejmenší počet gólů po změně stran (jen osm branek, stejně jako Juventus). Chievo ale nemá právě proti AS moc dobré statistiky. Vstřelilo mu gól jen jednou za posledních šest vzájemných duelů. A Vlci s Chievem prohráli jen dvakrát za posledních 25 střetů v rámci nejvyšší italské ligy.

Počet absencí ale favorizuje hosty, kterým chybí jen trojice Gobbi, Sardo a Hetemaj. Po porážce Palerma Chievo překvapilo rovněž Sampdorii, kterou porazilo díky brankám Pellissiera s Meggiorinim 2:1. Když ale Clivensi jeli na Stadio Olimpico naposledy, odjížděli pak se třemi góly, o které se postarali Nainggolan, Rüdiger a Pjanić. Přesto si věří.

Záložník Valter Birsa před duelem pověděl: "K Římu chováme respekt pro jeho schopnosti, hvězdné hráče nebo tradice, ale nebojíme se ho. Je to skvělý soupeř, o Tottim bych mohl vyprávět hodiny a stejně by to nestačilo. Hodně se těšíme na výlet do Říma a rozhodně chceme uhrát dobrý výsledek. To se nám teď několikrát podařilo díky píli, koncentraci a maximálnímu nasazení, takže se pokusíme to zopakovat i proti AS," dodal zkušený záložník.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Rüdiger, Fazio, Vermaelen, Rui - Gerson, Strootman - Salah, Perotti, El Shaarawy - Džeko
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Dainelli, Spolli, Cacciatore - De Guzman, Radovanović, Rigoni - Birsa - Meggiorini, Pellissier
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.00 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Udinese Calcio  (čtvrtek 20:45)
Sampdoria chce doma v posledním utkání roku najít rovnováhu a klid, který ji poslední dobou opustil. Udinese bude ale náročným soupeřem, protože Zebrám se v prosinci výborně daří.

Na stadionu Luigiho Ferrarise se domácí Sampdoria pokusí zpříjemnit svým fanouškům vánoční atmosféru výhrou, která Námořníkům v poslední době uniká. Od Udinese, které se přijede bít o body, dělí domácí celek jen dva body. A ačkoli se Zebrám proti Dorii dlouhodobě daří, na jejím stadionu mnoho výher nezažily. Teď však mají výhodu v mnohem lepší formě.

Janovská Sampdoria už dvě poslední kola nedokázala vyhrát a obě shodně prohrála poměrem 2:1. Porážka od Lazia vzhledem k jeho dobré formě zase tak nebolí, ale s Chievem si podle mnohých měla Doria poradit. Nestalo se, veronský celek vedl doma o dvě branky ještě v 90. minutě. Pak se prosadil český útočník Patrik Schick, kterému se daří coby střídajícímu hráči střílet alespoň kontaktní branky. Zatím nastřílel 6 branek za 12 duelů a o jeho talentu mluví stále více lidí.

Například Fabio Bazzani, který prozradil: "Proti Udinese má Sampdoria ideální šanci odčinit ty poslední dva duely. Udinese je rozhodně hratelným soupeřem. Stačí koncentrace a to, zda hráči odevzdají maximum. Navíc máme Patrika Schicka, který je zatím nad očekávání dobrým žolíkem. Kombinuje dohromady styly Muriela a Quagliarelly a je nebezpečný vždy, když nastoupí. Mít třetího útočníka jako je Patrik, to je velká výhoda pro trenéra Giampaola."

Domácí nebudou moci využít jen služeb dua Carbonero a Viviano, neb jsou oba zranění na delší dobu. Hosté budou mít situaci trochu obtížnější, protože přijedou bez zraněných hráčů jako Armero, Heurtaux, Kone, Lodi nebo Peňaranda. Hlavním rozhodčím bude arbitr Gavillucci.

Udinese se drápe nahoru tabulkou a hodně mu k tomu pomáhá poslední forma. Za tři minulé duely inkasovalo jen jediný gól a hned šest jich dalo. V minulém kole si připsalo třetí výhru v řadě, když si díky dvěma brankám zkušeného střelce Cyrila Théréaua poradilo s nováčkem z Crotone, k čemuž jednou asistencí přispěl i český záložník Jakub Jankto. Hosté navíc dohrávali bez vyloučeného brankáře Cordaze.

Velký podíl na výhrách má trenér Luigi Delneri, čehož si ostatně všímá i patron Udinese. Giampaolo Pozzo v rozhovoru s novináři chválil: "Trenér Delneri umí ocenit dlouhodobý projekt, který se zde v Udinese snažíme dodržovat. Pro mnohé lidi od fotbalistů až po trenéry je Udinese jen nějakou přestupní stanicí, ale Delneri dává do práce maximum. Má pro klub slabost a dává do práce srdce. Toho si na něm moc vážím a doufám, že přispěje k našim úspěchům velkou měrou," přeje si movitý majitel Zeber.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Sala, Škriniar, Silvestre, Pavlović - Barreto, Torreira, Praet - Fernandes - Muriel, Quagliarella
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Widmer, Danilo, Felipe, Samir - Fofana, Hallfredsson, Kums - Badu, Zapata, Thereau
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.40 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - SSC Neapol  (čtvrtek 20:45)
Nesmírně zajímavý duel uvidí toskánská metropole Florencie, kam zavítá Neapol. Parthenopei se po minulém kole posunuli na třetím místo, kde chtějí setrvat i po novém roce. Fiorentina ale doma neprohrává, v teto sezoně Serie A Stadio Artemio Franchi nikdo nedobyl.

Pro Neapol je to velká výzva! Sarriho svěřenci se zdají být v neskutečné formě, postoupili do další fáze Ligy mistrů a v domácí soutěži už šest zápasů nenašli přemožitele, což je v celkovém výsledek katapultovalo na třetí místo. O skóre před Laziem a o bod před AC Milán. Respekt budí především jakým stylem toho docílili. Inter smetli 3:0, Cagliari 5:0 a FC Turín 5:3. Postup v evropských pohárech oslavila i Fiorentina, která ovládla svojí skupiny Evropské ligy. Nicméně právě po postupu do jarní části jakoby ztratila formu. Nejprve Viola padla po nejtěsnějším výsledku v Janově a naposledy přijela s nepořízenou ze hřiště Lazia. Biancocelesti zvítězili v důležitém pohárovém střetnutí 3:1.

Neapoli se v posledních letech proti Fiorentině daří. Neprohrála s ní pět utkání v řadě, z toho hned čtyřikrát zvítězila. To se pochopitelně pokusí Viola změnit a spoléhat bude na střelce Nikolu Kaliniče, jenž je s osmi zásahy nejlepším střelcem týmu. Ještě lepší mušku má Dries Mertens. Belgický reprezentant má životní formu a góly střílí jako na běžícím páse! Už jich má deset a naposledy jeho řádění pocítili Cagliari a FC Turín. Zatímco Sardiňanům nasázel hattrick, Turínskou brankou rozvlnil dokonce čtyřikrát.

Oba celky budou postrádat své klíčové hráče. Fiorentině nepomůže španělský záložník Borja Valero, což je pro Paula Sousu hodně citelná ztráta. Bývalý hráč Realu Madrid dokáže podržet balón, založit akci, měnit tempo hry a to bude pro Violu velký problém. Také Azzurri postrádají velká jména. S týmem neodcestoval dlouhodobě zraněný Milik a zdravotní potíže má lídr obranné čtveřice stoper Khoulibaly.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Salcedo, Rodríguez, Astori, Olivera - Badelj, Vecino - Chiesa, Iličič, Bernardeschi - Kalinič
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Chiriches, Ghoulam - Zielinski, Diawara, Hamšík - Callejón, Mertens, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.50 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - US Sassuolo  (čtvrtek 20:45)
Marodkou zdecimované Sassuolo se pokusí zastavit pád tabulkou v důležitém zápase na Sardinii. Forma obou týmů je obdobná, přesněji řečeno špatná. Oba týmy však mají před sestupem relativně dobrý náskok, prozatím.

Půjde o souboj dvou sousedních týmů, Cagliari je patnácté a před Sassuolem má tří bodový náskok. Navzdory tomu, že oba týmy bojují ve druhé polovině tabulky, mají před sestupovými vodami poměrně vysoký náskok. Cagliari dělí od osmnáctého Crotone solidních jedenáct bodů! Sardiňané ale nemají ještě vyhráno. Poslední tři kola se jim příliš nevyvedla, získali pouze bod za remízu s poslední Pescarou a velkou ostudu si uřízli v domácím zápase s Neapolí. Parthenopei nastříleli Rastelliho svěřencům pět branek a ti se z této porážky nevzpamatovali ani v následujícím kole na půdě Empoli. Cagliari znovu nedalo gól a prohrálo 0:2.

Sassuolo se rozloučilo s evropskými poháry a nyní už se plně soustředí na domácí soutěž, kde se mu rovněž nedaří. Na přelomu listopadu a prosince sice získalo čtyři body za remízu s Neapolí a výhru nad Empoli, ale pak přišly další dvě porážky - s Fiorentinou a Interem.

Je zajímavé, že Sassuolo nikdy Cagliari neporazilo. Oba týmy se spolu utkaly ve všech soutěžích pětkrát! To poslední se odehrálo před rokem v rámci Coppa Italia a Cagliari zvítězilo na Cittá del Tricolore po brance Saua 1:0.

Kouč Rastelli nemůže počítat s Ionitou, Melchiorrim a dvěma karetními hříšníky Islou a Colombem. Jde ale jen o zlomek toho, čím si prochází Sassuolo. Neroverdi postrádají takřka celou základní sestavu, zranění jsou Berardi, Letschert, Duncan, Politano, Cannavaro, Biondini, Magnanelli, Gazolla a Missiroli.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Storari - Pisacane, Ceppitelli, Bruno Alvés, Capuano - Dessena, Tachtsidis, Padoin - Joao Pedro - Borriello, Farías
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Antei, Acerbi, Peluso - Mazzitelli, Sensi - Ricci, Defrel, Ragusa - Matri
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.40 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - SS Lazio  (středa 20:45)
Inter v posledním podzimním utkání čeká hodně složitá práce. Na jeho San Siro totiž zavítá Lazio Řím, které je pod trenérem Inzaghim opět hodně nebezpečné. Dá se očekávat velmi zajímavý duel, který by mohl mít s vánočním klidem a mírem jen málo společného.

Většina fotbalových nadšenců je ve středu večer zvyklá na pravidelnou dávku emocí v podobě milionářské Ligy mistrů. Její skupinová fáze je sice za námi, ale nejvyšší italská liga si pro nás připravila těsně před vánoční pohodou jedno zajímavé utkání. Právě ve středu večer se totiž do sebe pustí domácí Inter, jehož sokem bude římské Lazio. A oba týmy se v poslední době prezentují zlepšenými výsledky.

Domácí Inter Milán započal v létě novou etapu pod vedením nizozemského trenéra Franka de Boera. Ten si ale vedení ani fanoušky moc nezískal a raději byl odstoupen. Jeho místo zaujal zkušený Ital Stefano Pioli, který umí být na hráče pořádně tvrdý. A jeho kůra, zdá se, zažívá plodné období. Inter už tři duely po sobě vyhrál a v posledních dvou ligových kolech se mu povedlo udržet čisté konto. V minulém kole o třech bodech rozhodl Antonio Candreva. A když už jsme u něj, právě pro Candrevu tohle bude hodně zajímavé utkání.

Candreva totiž velkou a zatím asi nejslavnější část kariéry věnoval právě římskému Laziu. Vedle něj jsou teď v Interu i jiní hráči, kteří táhnou celek z Milána. Kapitán Icardi, brankář Handanović, obránci Miranda s Murillem nebo záložník Joao Mario. To byla rovněž drahá posila a s tím jsou vždy spojena velká očekávání. Mario ale do Interu sedí, což si myslí například žurnalista Mario Sconcerti pracující pro vydání Corriere della Sera.

"Inter pod Piolim hraje více organizovaně a takticky. Méně spoléhá na individuality. Zajímá mne, jak trenér vyřeší hádanku středu pole. Zda postaví Brozoviće nebo Maria, protože spolu podle mého hrát nemohou. Mario je velká posila, která by měla hrát kvůli aklimatizaci. S ním na hřišti je Inter kreativnější a schopnější. Proti Laziu to bude hodně zajímavé, protože Lazio má ve středu hráče jako Biglia nebo Milinković-Savić a přes ně se špatně přechází," míní Sconcerti.

Minimálně pro tento duel starosti trenéra Pioliho odpadají, protože Joao Mario nemůže kvůli kartám nastoupit. Vedle něj nenastoupí ani dvojice Melo - Medel. Lazio má oproti tomu všechny hráče k dispozici. A k tomu může vzpomínat na poslední výlet do Milána, kdy porazilo domácí Inter 2:1. Shodou okolností rozhodl právě Candreva, který nastřílel dva góly. V utkání padly dvě červené karty a o emoce nebyla nouze.

Lazio by chtělo zakončit tento kalendářní rok výhrou a rozhodně k tomu nemá daleko. Je ve výborné formě a po prohraném derby dvakrát vyhrálo. Nejprve si poradilo se Sampdorií a v minulém kole přemohli Biancocelesti rovněž Fiorentinu. Střelec Ciro Immobile sice neskóroval ani jednou, ale vždy se našel někdo, kdo jej zastoupil. Lazio je aktuálně na solidním 4. místě, přičemž na druhé AS ztrácí jen jeden bod!

Dobré formy si všiml i někdejší hráč Interu Giuseppe Bergomi, který pro Sky Sport sdělil: "Z Lazia jde celkem strach, má výbornou formu. Nečekal jsem, že to trenérovi Inzaghimu takhle půjde. Nejsem ale překvapen z tak dobrého umístění, protože tento tým je velmi dobře sestaven. Je mladý a hladový, má velký potenciál. Velmi dobré výkony podává především trio Immobile, Anderson a Keita, které se sehrálo a umí zahrozit proti každé obraně," uvědomuje si Bergomi.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D’Ambrosio, Miranda, Murillo, Ansaldi - Kondogbia, Brozović - Candreva, Banega, Perišić - Icardi
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Basta, de Vrij, Wallace, Patric - Milinković-Savić, Biglia, Parolo - Felipe Anderson, Immobile, Lulić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.40 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta Bergamo - Empoli FC  (úterý 20:45)
Atalanta zažila výtečný podzim, se kterým se bude chtít rozloučit doma proti Empoli. Pauza přichází včas pro oba týmy, protože domácím dochází dech, zatímco hosté musí přes zimu přijít na to, jak se zachránit.

Zatím jim totiž snaha moc nejde. Empoli je až na 17. příčce a jeho jedinou útěchou může být fakt, že na týmy nacházející se v pásmu sestupu má toskánský celek náskok pěti bodů. Další pozitivum pro Empoli představuje fakt, že už ve dvou posledních duelech dokázalo udržet čisté konto, což vzhledem k jeho nezkušené obraně určitě potěší. Minulé kolo pak znamenalo tříbodovou radost, protože Empoli vstřelilo dvě branky Cagliari.

Souboje s Atalantou jsou dlouhodobě vyrovnané, Empoli v rámci první italské ligy ještě z Bergama nevezlo body ani jednou. Tým trenéra Giovanniho Martusciella těší fakt, že nemá mnoho zraněných. Mimo hru jsou pro výlet do Bergama jen Veseli, Zambelli a Pasqual. Minulá návštěva Bergama skončila bez branek, což by Empoli teď jistě bralo s otevřenou náručí jako úspěch. Cíl neinkasovat má před sebou především mladý brankář Lukasz Skorupski.

Ten patří Římu a myslí na návrat, ale zatím chce pomáhat Empoli. "Mým snem je jednoho dne vyhrát Ligu mistrů. Mám platný kontrakt s AS Řím do roku 2021, takže si žádné vrásky nedělám, i když je pravda, že mám Řím hodně rád. Teď ale bojuji za Empoli, které mi hodně pomáhá ve zlepšení. Naším cílem je pro tuto chvíli dohrát podzimní část a neinkasovat proti Atalantě. Ta má výbornou formu, takže to od nás bude chtít maximální možné nasazení," ví Skorupski.

Atalanta působila od začátku jako zjevení. Poté, co mužstvo převzal trenér Gian Piero Gasperini, se mu začalo ihned dařit. Sázka na mladé a dravé hráče vyšla, takže se Orobici pohybovali dokonce na příčkách evropských pohárů. Trenér sice odmítá srovnání s loňským Leicesterem a jeho pohádkou, ale Atalanta může opravdu pomýšlet na vysoké cíle. Klíčem je to, aby byl kádr přes zimu posílen a aby se víc dařilo obraně. V minulém kole ukázala, že umí ubránit remízu i proti AC Milán, jenže v předchozích dvou duelech dostala pokaždé tři branky.

Teď je na 6. příčce a zimu tráví na místě bez pohárů. Mladý kádr si dobře uvědomuje, kde má své rezervy, přestože jeho počáteční cíle nebyly tak vysoké. Záložník Roberto Gagliardini k tomu řekl: "Naším cílem od začátku sezony byla vždy záchrana. Na tom se mnoho nezměnilo, pořád se chceme primárně zachránit. Víme ale, že musíme mít zdravé sebevědomí a neustále posouvat své hranice. Teď se nám moc nedaří, ale nepolevujeme a budeme bojovat a co možná nejvyšší umístění."
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Toloi, Caldara, Masiello - Conti, Kessié, Gagliardini, Kurtić, Spinazzola - Petagna, Gómez
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Laurini, Bellusci, Costa, Dimarco - J. Mauri, Dioussè, Croce - Saponara - Maccarone, Pucciarelli
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.10 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC17140336:1442
2.AS Řím17112436:1735
3.SSC Neapol17104337:1834
4.SS Lazio17104332:1834
5.AC Milán17103427:2033
6.Atalanta Bergamo1792625:2029
7.Inter Milán1783625:2127
8.ACF Fiorentina1775525:2126
9.Turín FC1774635:2725
10.Chievo Verona1774618:1725
11.Udinese Calcio1773724:2424
12.Janov CFC1765621:2123
13.UC Sampdoria1764721:2422
14.Bologna FC1755717:2220
15.Cagliari Calcio1762923:3920
16.US Sassuolo17521021:2917
17.Empoli FC173599:2414
18.FC Crotone17231214:329
19.Città di Palermo17231215:349
20.Delfino Pescara17151113:328
Zbývající zápasy
22.12. 20:45Bologna FC - AC Milán (zápas odložen)
22.12. 20:45FC Crotone - Juventus FC (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (288)

Přidat komentář
10

Pro všechny calcio fanoušky, co pořád řeší nějaký Sopcasty a Acestreamy a nefunguje jim to - kamarád mi ukázal IPTV a službu http://premium-ip.tv/, zaplatil jsem si to teď na 2 měsíce na zkoušku a zatím jsem naprosto nadšenej.

Je tam komplet Sky Calcio, Premium Calcio, Juventus Channel, Milan TV, Inter Channel, BT Sport, BeinSport, ESPN, Sky Sports UK, Sky Bundesliga a dalších asi milion kanálů v HD kvalitě...prostě není moc fotbalů (a jiných sportů), co by přes to nešlo pustit, od Lega Pro po rumunskou ligu

Je tam i lifetime členství za 99 EUR, což by byl super deal i pokud by to šlo jen rok...p.s. pokud to znáte a nic jste mi neřekli, jste čur...

Reagovat
olis

vypada to super

Reagovat
FuckT

Nepoznam, ale takmer vzdy sa da nieco dobre najst aj bez platenia.

Reagovat
10

nevím jestli v tomhle rozsahu, možná jo, ale bude s tím neustálý sraní jak s těma sopcastama...

Reagovat
FuckT

No ja pozeram futbal iba ked hra SSC, co sa tyka ostatnych timov, tak sem-tam si pozriem highlight... Takze by som o tom asi aj dost zbytocne uvazoval.

Reagovat
lnterista

Diky mrknu na to...sice mam o2tv a sem tam net ale tohle se hodi...nemas nekde seznam vsech kanalu?

Reagovat
10

http://premium-ip.tv/channel.html těch providerů je asi víc, tyhle mají všechno, co jsem tak nějak chtěl, takže jsem to dál ani nestudoval

O2 jsem měl taky, ale ta jejich online verze do prohlížeče mi fungovala úplně nahovno a já to potřeboval na 2 místa, což se mi platit nechtělo. A hlavně už jsem nechtěl bejt ta ovce, co jim to podepíše na 2 roky, kdy ti ten první naslibujou všechny ligy a druhej rok už se koukneš maximálně tak na švédskou házenou, což už se mi stalo dřív několikrát s UPC atd.

Reagovat
olis

aj si si to objednal? ta stranka sa mi nejak nezda ked som si ju lepsie pozrel

Reagovat
10

Vždyť to nahoře píšu, zkusil jsem to na 2 měsíce, platba PayPalem, asi za den mi přišel přístup a m3u playlist.

https://postimg.org/gallery/28iuaoey2/

Mám to od rána puštěný v pozadí na druhým monitoru a nezaznamenal jsem žádnej problém, snad kromě jednoho přepnutí kanálu a menšího záseku, ale to bylo úplně zanedbatelný. Mám to chvíli, ale kdyby to takhle fungovalo, tak je to super.

Reagovat
olis

Reagovat
10

poslal jsem ti zprávu

Reagovat
lnterista

diky..Ja jsem s o2 spokojen stejne koukam jen na Inter, motogp a ufc.

Reagovat
smazaný uživatel

komu fandíš v motogp? Dovi to asi nebude že?

Reagovat
10

v Itálii to je asi docela rozšířený, no...mě to taky ukazoval Ital, co bydlí tady v ČR

Reagovat
10

https://www.novinky.cz/ekonomika/424046-unaveny-berlusconi-brani-sve-imperium.html?sznhp%3Drss

pak se Silvio diví, že to jeho Premium Calcio nikdo nekupuje, když to má celá Itálie načerno

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pettirosso

Juve channel, já věděl, že to musí být přístupný někde Super, mrknu na to, díky moc.

(Ještě technická, koukám, že to jede přes VLC, znáš někoho, komu to jede i na Mac Os? Jako píšou to tam, ale ace mi měl taky jet a ...)

Reagovat
JuventusFC1897

Juve channel ma i o2 tv v cr

Reagovat
Briggus

to je Venca Kadlec na tom pozadí před tou televizí?

Reagovat
lucius6

Pokud tam je I PL, tak to bude super, ale i tak děkuji za výborný tip.

Reagovat
lucius6

Ještě mám teda otázku, neřikal ti tvůj kamarád jak dlouho to už využívá. Já mám trochu obavu, aby to nebylo jako se streamam, že se to budou snažit úřady zrušit, což se jim třeba povede, tudíž aby to třeba po týdnu nebylo dole, protože předpokládám, že to neni úplně legální.

Reagovat
10

Má to asi rok a půl, ale měnil providera, konkrétně tohle premium iptv má někdy od léta. Ono těch providerů je spousta - http://forum.cstalking.com/iptv-servers/, https://www.iptvthebest.net...stačí si vybrat, jsou tam asi i lepší a levnější

já bych to nekupoval hned na rok, nebo nějakou delší dobu, protože ta úmrtnost se tam dá očekávat, ale za 10 euro měsíčně to imho není zase tak velkej risk

Reagovat
Pettirosso

Potvrzuji, jede ve VLC i na Mac Os. Super. Díky moc

Reagovat
JuventusFC1897

1xbetbk.mobi alebo navixsport.com funguje na adro mobiloch akurat pokial nemate neobmedzene data tak len wifi

Reagovat
Vtáky cez tepláky

v 99% prípadoch mám v HD rozlíšení a kupovať si niečo ma ani nenapadlo..

Reagovat
Koubinhor

Kua Lazio musíme dát a bude to trošku veselejší...

V lednu potom Udine V, Chievo D, Palermo V, Pescara D, a tradá pro 3 body na Juve

Ten los je v lednu jednoduchý, jestli to poserou jak tento rok v lednu, tak samozřejmě by se nikdo nedivil

Jestli chtějí myslet na poháry tak 15 z 18 bodu musí být

Reagovat
JuventusFC1897

tradada pre 3:0 od Juve

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER !

Reagovat
Jajinek

Pokud zítra vyhrajeme, tak budeme v podstatě na pohárech s potenciální ztrátou 5 bodů na LM...to by v rámci toho celého marasmu a s tou "teoretickou" kvalitou kádru pro jaro celkem vtipné :)

Reagovat
Pipo123

Na Inter musíme vybehnúť, tak ako sme vybehli na Fiorentinu, Inter nemá zrovna najpevnejšiu defenzívu a my zase v 1. polčasoch hraje výborne, treba toho znova využiť, ale hlavne sa vyvarovať chybám ako v zápasoch proti AS či AC. Inak nám verím na výhru. FORZA SS

Reagovat
lnterista

Nechte nas vyhrat a poslem vam Palacia

Reagovat
Pipo123

možno tak za Banegu

Reagovat
10

0/6 ale GL

Reagovat
olis

vobec nebudem prekvapeny ak budes mat pravdu

Reagovat
Pipo123

keď tak na to pozerám, tak ma láka podať na neprehru Lazia a Šašoulo, dosť skvelý kurz tam je, čo bude hrať ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tá Sampdoria mi tam nesedí

Reagovat
Pipo123

Radu sa zranil a nenastúpi proti Interu, podobne je na tom asi aj Keita.

Vraj budeme hrať teda 4-3-3 a na ľavo bude Patric, to nevyzerá moc dobre

Reagovat
Pipo123

Inak zaujímavá vec, Lazio nazbieralo 34 bodov za 17 kôl, to sa Laziu podarilo naposledy v roku 2002. Skvelá práca Simone

Reagovat
doNny

Reagovat
Pipo123

Predpokladané zostavy sú často nepresné, ale všade píšu že zajtra Nagatomo na ľavej strane obrany. Anderson sa isto potešil

Reagovat
cresposuper

To je blbost, Ansaldi je fit..

Reagovat
Pipo123

Ale ma hrat v zalohe vedla Broza

Reagovat
cresposuper

Pochybujem, hral tak jediny krat, ked nemal nikoho ineho do zalohy. Teraz tam ma Broza, Banegu, Gnoukouriho a Kondogbiu.

Reagovat
Pipo123

Niekde píšu 4-2-3-1 a Ansaldi v zálohe, niekde zase Kondo v zálohe, tak uvidíme

Reagovat
Mrvinho

Jaktože jsou ty 2 odložené?

Reagovat
Mrvinho

Už to vidim..

Reagovat
olis

Tomu sa povie šťastie

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta.. Po půli 16:0 na střely a po pěti minutách druhýho poločasu dostanou gól z první střely.. Udinese hadr.

Reagovat
olis

stacilo to vypnut a hned vyrovnali

Reagovat
Pettirosso

From 2006 until today, Juve have accumulated 1 point more than Roma in Serie A, having played 1 year less (Serie B). Incredible fact.

Reagovat
Pipo123

Inde by to AS stačilo na pár titulov, ale bohužiaľ pre AS ste tu vy

Reagovat
Votas

Novou sponzorskou smlouvu s čínskou společností Suning podepsal milánský Inter. Jejím následkem dojde k přejmenování tréninkových center prvního týmu i mládeže.

Už to začíná...za chvilku bude mít Suning vytetovanej i Maurito na dicku a může nám celý slavný FFP políbit zádel

Reagovat
smazaný uživatel

Novou sponzorskou smlouvu s čínskou společností Suning podepsal milánský Inter. Jejím následkem dojde k přejmenování tréninkových center prvního týmu i mládeže. První komplex bude kromě Suningu nově zasvěcen také Angelovi Morattimu, ten druhý zase Giacintovi Facchettimu.

mysim, ze to nepomenovali az taknzle...

Reagovat
Votas

však jo, jde jenom o nalití miliónů majitele přes nějakou pochybnou sponzorskou smlouvu. Tak to dělají všichni a konečně máme majitele, kterej to může dělat taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter v posledním podzimním utkání čeká hodně složitá práce. Na JEHO San Siro totiž zavítá Lazio Řím.... na jeho?

Reagovat
smazaný uživatel

kedze su domaci tim, tak jeho..celkom logicke

Reagovat
smazaný uživatel

To uz je San Siro spis Sparty nez Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

A co měli napsat, Na Stadio Giuseppe Meazza vlastněný městem Milano/Milánem?

Reagovat
smazaný uživatel

Na San Siro totiž zavíta Lazio.

Reagovat
Antijuve

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Hokaido

Zítra snad Schick v základu.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Zark

na 70% bude

Reagovat
Rip

Inter musí vyhrát ať nemáme zkažené vánoce:-D

Reagovat
smazaný uživatel

2-1 Forza Inter

Reagovat
Pipo123

Na Lazio 4 kurz, minimálne x2 by sa oplatilo skúsiť, až ma prekvapuje prečo je to tak, veď vonku sme získali až 15 bodov, podobne ako Juve.

Reagovat
10

já to mám...ale dost mě zněrvózňuje, že to hraješ taky

Reagovat
Pipo123

No já práve neviem či to hrať, stále premýšľam, včera ma zachránila Atalanta v 94 minúte, tak dnes čakám že prejebem. Mám zatiaľ Monaco v hcp, neprehru Lazia, PSG v hcp a výhru Herthy. Ale nad Laziom ešte váham, možno počkám na zostavy

Reagovat
10

já dal Lazio X2, Lille DNB, Lyon a Marseille X2...ale teď to poslední tikety moc nevychází, tohle je tradičně dost nahovno období

Reagovat
cervo

a tiez prehrate, podobne ako Juve

Reagovat
cervo

a tiez prehrate, podobne ako Juve

Reagovat
cervo

a tiez prehrate, podobne ako Juve

Reagovat
Pinturicchio

Takže 3:0?

Reagovat
sinter

2:0, Candreva a Anderson

Reagovat
Inter Eterno Amore

Anderson vlastný ?

Reagovat
sinter

najprv som chcel dat : Candreva, Anderson...(vg) si dajte kde chcete, ale srdce prevazilo

po dlhsej dobe uvidim cely match, hohoho, 12r. tullamorka uz na mna zmurka

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak snáď nebudeš musieť zapíjať žiaľ .. ja verím, že po minuloročnom predvianočnom blikanci Mela nás dnes bude čakať viac radosti

Reagovat
cervo

mozno

Reagovat
cervo

mozno

Reagovat
cervo

mozno

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Ja Laziu celkom verim Ale ktovie ako to nakoniec dopadne. Kazdopadne budem vecer sledovat

Reagovat
Pipo123

Tak nebudem nás dávať na tiket, podľa posledného info má nejaké problémy Keita a Radu. Lulič bude hrať na krídle a Patric na ľavej strane obrany, to nie je dobre.

Reagovat
10

proč nepočkáš těch 30 minut na ofiko sestavy?

Reagovat
Pipo123

Už som to podal bez Lazia, nebudem na PC už a bohužiaľ ten pridrbaní 1xbet čo používam nemá moc kvalitnú appku na Iphone. Tak som teda podal len Monaco v hcp, PSG v hcp a výhru Nice

Reagovat
10

ok, budu fandit za tebe GL

Reagovat
Pipo123

Už som aj tu, takže uvidím celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Inter jde udajne po Fellainim .Tak to je konec.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik za něj chtěl dáblové?

Reagovat
smazaný uživatel

neco kolem 22mega

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Čaute, hráva tu niekto FIFU 17 na PS4 online?

Reagovat
Votas

Inter (4-2-3-1): Handanovic; D’Ambrosio, Miranda, Murillo, Ansaldi; Brozovic, Kondogbia; Candreva, Banega, Perisic, Icardi (c).

Lazio (4-3-3): Marchetti; Basta, Wallace, De Vrij, Radu; Parolo, Biglia, Milinkovic; Felipe Anderson, Immobile, Lulic.

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Inter (4-2-3-1) – Handanovic; D’Ambrosio, Miranda, Murillo, Nagatomo; Ansaldi, Brozovic; Candreva, Banega, Perisic; Icardi

All.: S.Pioli A disp.: Carrizo, Andreolli, Ranocchia, Santon, Kondogbia, Biabiany, Palacio, Eder, Gabigol

Indisponibili: Medel;

Squalificati: Joao Mario, Felipe Melo;

Diffidati: Brozovic;

Lazio (4-3-3) – Marchetti; Basta, Wallace, De Vrij, Radu; Parolo, Biglia, Milinkovic; Felipe Anderson, Immobile, Lulic

Naga vs Anderson

Reagovat
Pipo123

Tak ne už ju opravili, Kondo v základe

Reagovat
10

bohužel ne, správně to má Votas

Reagovat
cizinec

...z naši lavičky jde strach...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Gabigol !

Reagovat
Pipo123

Boha on to píska Mazzoleni, hneď mi zle zostalo

Reagovat
lucius6

Dohrajem zase v 9 ?

Reagovat
Pipo123

Takže zmena, Radu nebude hrať od úvodu, na ľavej strane Patric,

Reagovat
smazaný uživatel

Měl hrát původně napravo ne?

Reagovat
Pipo123

Ne Patric nemal, malo to byť Basta, De Vrij, Wallace, Radu. Teraz to bude Basta, De Vrij, Wallace, Patric čo ma trošku štve, pretože Patric to bude mať cez nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

No hraje na něj Candreva nebál bych se

Reagovat
Pipo123

On on tam bude ešte Lulič v zálohe, čo je problém, pretože Keita bude chýbať, ale na druhej strane bude Lulič určite viac brániť a pomôže tej ľavej strane.

Reagovat
Pipo123

Čakám že Biglia dá dnes 2 góly, vyhrajeme 2:1 a po sezóne pôjde za 25 do Interu

Reagovat
Inter Eterno Amore

jaký si si istý výhrou

Reagovat
Pipo123

Narážam na minulý rok, dva góly Candrevu a našu výhru

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak to hej

Reagovat
cizinec

hmm...pěkně nám to začíná...

Reagovat
Pipo123

Boha Ciro

Reagovat
cizinec

Reagovat
Pipo123

Anderson

Reagovat
Dejwa

Tyvole hrajem kurva

Reagovat
lucius6

Vintage Anderson

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si ze prehrame

Reagovat
Pipo123

3-4 dobré šance sme nevyužili, to nás môže mrzieť

Reagovat
smazaný uživatel

sak sme uplne neskodni a deravi

Reagovat
Votas

ideální stav, na kterým se dlouhodobě pracuje

Reagovat
Pipo123

Dobrých 45 minút, Inter drží loptu, snaží sa kombinovať, ale nič nebezpečné nemali. My sme tam mali tie dve strely Cira + šancu Milinkoviča po rohu. V druhom polčase nám tam musí niečo padnúť

Reagovat
Inter Eterno Amore

zatiaľ tip EF vychádza

Reagovat
Pipo123

Bál som sa o Patrica, ale zatiaľ hraje dobre, síce moc nepodporuje útok, ale svoje si odohral, ale aj tak do druhého polčasu by som tam poslal Keitu a Luliča dal do obrany.

Reagovat
cizinec

to stále bolí... mimochodem kolik gólů Kája dál v té sezoně?

Reagovat
cizinec

Zatím klasika...Kondogbia Banega Candreva

Reagovat
cizinec

2.poločas

Nádhera, Kondogbia Banega Candreva

Reagovat
Inter Fan

Kongdo hra dobry zapas

Reagovat
cizinec

nevím no, v prvním poločase měl dva dobré momenty a teď tohle ale jinak fakt nic nadprůměrného podle mě nepředvedl...

Reagovat
Inter Fan

Hra defenIvneho zaloznika. Zbiera lopty neatratil hadam ani jednu za celi zapas . Nema tvorit ale uklidnovat hru.

Reagovat
cizinec

ve 2.poločase se zlepšil a hrál mnohém lépe, v prvním poločase mně nepřesvědčil i když těch hráčů bylo víc...

Reagovat
Pipo123

A je to tu

Reagovat
Inter Fan

Ever bomber!!

Reagovat
cizinec

Very nice...

Reagovat
Votas

EVEEEEEEEEEEERRRRRR

Reagovat
10

pěkně to Savić posral, 2 souboje úplně vypustí

Reagovat
cizinec

Mauritooooooooooo

Reagovat
Pipo123

Tak toto je moc, Inter dve strely dva góly, zase sme to nezvládli, toto je fakt niečo čo nechápem, prečo tak zle hráme v druhom polčase

Reagovat
10

protože si asi vždycky v poločase přečtou tvůj komentář, jak hrajete skvěle a začnou tomu věřit

Reagovat
Pipo123

Ale hovno, mám na to nervy, hrajeme dobre a potom vždy také chyby, proti vám kung fu kop Bigliu, proti AS Wallace a jeho finta ala Nesta, proti AC Parolo,teraz zase Milinkovič, takéto chyby nás stoja body v zápasoch kde sme vyložene neboli horší.

Reagovat
brenk

neber to tak tragicky, aspoň jeden z tvojich obľúbených klubov zoberie 3 body

Reagovat
10

ale ani lepší, pak když se ten zápas láme, tak to pravidelně poserete, protože ta kvalita prostě není taková...Inter to postupně stupňoval, už předtím tam šel centr zprava na Icardiho a Lazio nijak nedokázalo reagovat

Reagovat
Pipo123

Kvalita je jedna vec, ale toto je skôr o koncentrácii, hráči robia blbosti, minulý rok sme hrali sračku, ale aspoň sme dokázali občas bodovať proti silnejším, teraz je to opak

Reagovat
10

tohle bylo o nekvalitě na levý straně obrany, kde má Inter těžiště hry...na to se Inzaghi vůbec nepřipravil

Reagovat
Pipo123

Asi ani nemal ako keďže vypadol Radu, Patric tam hral slušne, ale nie je to jeho pozícia, je to škoda

Reagovat
10

tak to ale není o koncentraci, ale tý kvalitě, kterou tam nemáte prostě

Reagovat
Pipo123

Na lavičke hej, to máš pravdu, možno keby tam bol Lukaku tak by to vyzeralo lepšie, proti vám sa mi napríklad páčil, ale on je lazar viac než De Vrij

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsi tady asi milonkrat napsal o nejakych chybach s AS a AC. Proste jste prohrali, protoze jste slabi, ted opet.

Reagovat
Pipo123

Ja netvrdim opak, len ma stve ze tie chyby ako predviedol vcera Milinkovic vedu ku golom, to Inter posadilo na kona. Dovtedy nemali ani strelu na branu, chapem ze je to mladsi hrac, ale tuto sezonu takych blbosti spravili uz dost

Reagovat
Votas

MAURITOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Inter Fan

Rozdiel medzi perisicom a mauritom. Na oboch isiel rovnaky center. Perisic ani loptu netrafil a maurito pekny gol.

Reagovat
cizinec

Reagovat
Inter Fan

Pochabel na scenu!

Reagovat
Pipo123

Immobile hraje posledné zápasy zle, snaží sa, ale lopta mu odskakuje, nedokáže prihrať poriadne

Reagovat
Inter Fan

Mauritoooooo

Reagovat
cizinec

Mauritooooo

Reagovat
Nuno čomes

Ty vole jdu si na deset minut udělat večeři a my dáme dva fíky

Reagovat
Votas

MAURITOOOOOOOOO

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Nuno čomes

Mauroooooo

Reagovat
Furia Ceca

Koukám, že Pioli tu argentinskou kliku v Interu opět probudil...

Reagovat
10

jasná penalta předtím minimálně jedna na Icardiho...

Reagovat
cizinec

Gabigol na scénu

Reagovat
olis

jasne ze to Lazio musi dosrat akurat ked na nich podam

Reagovat
lucius6

Stane se, dneska máme velký pech, příště budem mít zase štěstí, nemá cenu věšet hlavu.

Reagovat
Pipo123

Ale prd štestí, mali sme dobrých 45 minút a potom sme úplne odišli, to sa stalo túto sezónu už 3-4x a stále čakám na zlepšenie.

Reagovat
lucius6

To ano, ale pořád jsme dostali 2 góly hned po sobě, z ničeho v podstatě, jindy zase takové góly dáme. Je pravda, že ten 2. poločas to nebylo dobré už ze začátku, a že tohle se nám stává často.

Reagovat
Pipo123

Čo ten Marchetti ? Proti Fiorentine síce chytil penaltu, ale dnes som mal pocit že tú strelu Banegu mohol mať, namiesto toho tam tak nejak zvláštne letel, príde mi že v poslednej dobe nechytí nič navyše.

Reagovat
lucius6

Jeho výkony jsou zvláštní. Už bych ho asi pomalu začal upozaďovat a na jeho místo pomalu začal zapracovávat mladší variantu. Tohle je podle mě vhodný moment.

Reagovat
Pipo123

Já by som tam najradšej videl Berishu, mohli by sme si ho stiahnuť v zime

Reagovat
cizinec

Adriano

Reagovat
10

vyznamenávali ho před zápasem

Reagovat
cizinec

jo to byli časy...škoda ho

Reagovat
Inter Fan

Zeby rozlucka Palacia?

Reagovat
celestial-

Bolo by na čase, ako snaží sa, je fajn ale po MS akoby mu vymenili obidve nohy od niekoho z Hornej Dolnej

Reagovat
Furia Ceca

Pět minut na hřišti a už hecuje kokot!

Reagovat
cizinec

Nagatomo je fakt pacient....

Reagovat
Dejwa

Barbosa

Reagovat
Nuno čomes

Aplaus jak hovado u každého dotyku

Reagovat
Dejwa

Říká si o šanci no,ale nesmí to tak přehánět,možná proto nehrál už dřív..Chce to pokoru,ale vypadá že to v sobě mít bude

Reagovat
Nuno čomes

To bude divočák, Pioli ho bude držet zkrátka. On se bude chtít vytáhnout, bude chtít dělat věci pro lidi, bude chtít být vidět. Otázka je, kolik na to dostane prostoru. Sebevědomí bude mít asi dost..na druhou stranu, leží nám v tom třicet mega.. Tak snad z toho něco bude aspoň. Ale všechno asi bude tahat na levacku, pravá na opirani.

Reagovat
cresposuper

Zasluzene, v druhom polcase nemalo Lazio narok

Reagovat
cizinec

no ale ten první poločas teda hrůza...

Reagovat
Pipo123

Po prvom góle sme totálne odišli, ale to ma neprekvapuje, potom to bola od vás paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Federico Marchetti je snad nejhorí brankář v lize první a třetí gól jeho

Reagovat
Pipo123

Dlhodobo ide na neho obrovská kritika, on už dobré dva roky stagnuje, pritom taký Berisha čo je momentálne lepší a istejší brankár nám hosťuje v Atalante.

Reagovat
smazaný uživatel

prví gól hra ale slušnej brankář tuto střelu co vidi prostě minimálně vyrazí, určitě mu neprojde mezi rukami a třetí branka ta je jasná nedůslednost

Reagovat
Deki

valit na něj vinu za třetí gól? kolik toho mohl přes všechna ta těla vidět?

Reagovat
smazaný uživatel

asi to viděl, když udělal zákrok, byl tam včas jen nešikovnost neohrabanost možná špatná koncentrace za stavu 2:0 , ale lepši brankař by to proste měl

Reagovat
smazaný uživatel

koukám ještě na záznam, byla tam drobná teč, což ovlivní dost, ale chytat se to dalo, ale jak píše dole Pipo nechytl nic navíc

Reagovat
Pipo123

Mne u neho vadí to ako sa ukazuje pri zákrokoch, on sa tam preletí tak zvláštne vzduchom a pritom hovno chytí. Prvú strelu mohol mať, veď stál pri tej tyčke a bol tomu blízko. Túto sezónu ale dostal viac takých gólov. Čo mi u neho vadí je ešte hrozná hra nohou, pred 2-3 rokmi chytal neskutočné veci, teraz nechytí nič navyše.

Reagovat
Largo

V Atalantě se mi hodně líbí!

Reagovat
Pipo123

On už minulú sezónu chytal dobre, aj nohou hraje lepšie než Marchetti, naozaj nechápem prečo sme ho poslali preč

Reagovat
CubONE

*Tatarusanu

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte někdo video za co dostal dnes Mario Balotelli redku, zatim sem nikde nenašel video

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

mluví rozumně

Reagovat
Pinturicchio

Tak jako vždycky.

Reagovat
Hans82

Proc je zapas Juve odlozen?

Reagovat
Pinturicchio

Zítra hrajeme s AC o SuperCoppu.

Reagovat
Votas

Už tam AC doletělo nebo tam nemá Fly Emirates spoje?

Reagovat
Pettirosso

doletělo

Reagovat
Yanek

Ani se jim nedivím, kdo by lítal do takové prdele...

Reagovat
Pinturicchio

Prej jedou autobusem, ... oh, wait.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Furia Ceca

Už jste viděli ten čas výkopu? Já se na to těším dva týdny a ve finále na to budu koukat v 9 hodin večer ze záznamu...

Reagovat
dextroza_m

Pojdme, přestřelka Sampdorie s Udine 3 : 3, Schick 2 goly, Jankto 1 + 1.

Reagovat
olis

snivalo sa mi ze Insigne da dnes gol a rozhodne... takze prehrame

Reagovat
smazaný uživatel

tak Pipo a 10, co dneska hrajete z SA (potřebuju fakt tutovky, už jsem asi 30 tiketů nevyhrál)

Reagovat
Pipo123

Ziadne tutovky tam nie su, ja hrajem x2 Chievo, vyhru Dorie a obaja gol v Palerme

Reagovat
Pipo123

Aj to len za drobne, moc neverim ze by to vyslo

Reagovat
smazaný uživatel

tak tutovky to nejsou nikdy že (minule mi to dojebal Janov )

x2 Chievo nehraju (to nemůžu)

možná zkusim Torino a Sampdorii...

...za drobáky

Reagovat
Pipo123

Chievo by vychádzalo, takže očakávam že Pescara nedá v 94 minute penaltu

Reagovat
Pipo123

Takže Pescara dala v 93 minute penaltu

Reagovat
10

to máš podobnou bilanci jako já, takže se neptáš úplně na správným místě...ale hraju Palermo+Torino+Doria DNB, Sassuolo X2

Reagovat
smazaný uživatel

tak vim, že vy dva celkem vsázíte, tak vás zkoušim

a hlavně už nevim, jak tu smůlu prolomit, tak zkoušim všechno možný...i zoufalce ...nééé sranda

Reagovat
10

před měsícem jsem měl období, kdy vycházelo úplně všechno, teď mi tikety nevychází o gól...chce to pauzu

Reagovat
smazaný uživatel

no když mi to dneska nevyjde, tak příště vsadím jeden zápas s kurzem maximálně 1.05 a to už se ta smůla protrhnout musí

tak už dávno jsem pochopil, že vsázením nezbohatnu, ale vždycky se držim taknějak plusmínus na nule...teď je nějaká krize

Reagovat
One-Real

Ja uz ty nervy se sazenim davno ztratil a ted uz jedu jen tak pro srandu za par korun.

Ale vzdycy pak prijde neco jako tohle, co cloveka dokonale vytoci (kor kdyz v tom zapase mel 2 asistence a x strel na branu).

https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE2NzU1ODQ5NDUwMDpKDS1aKZqWjL1ZFj8%3D&kind=MAIN

Reagovat
smazaný uživatel

no tohle je pech teda

já vsázim taky jen pro srandu za pár káblí, ale stejnak to mrzí, když se nedaří...a to teď se fakt nedaří.

Dneska to protrhnu tu smůlu

Reagovat
10

dpč už na to seru, dávám pauzu

Reagovat
smazaný uživatel

já asi taky

Reagovat
Kang & Kodos

Hm, Schick zase na lavičce, to tady bude dneska výživný. Taky se už teda trochu divim

Reagovat
Kluivert9

Giampaolo si na hru s útočníkem vzpomene, až zas bude 0:2 prohrávat?

Reagovat
olis

NAPOLI: Reina; Hysaj, Albiol, Chiriches, Ghoulam; Zielinski, Diawara, Hamsik; Callejon, Insigne, Mertens.

FIORENTINA: Tatarusanu, Tomovic, Salcedo, Astori, Olivera; Badelj, Vecino, Cristoforo, Chiesa, Bernardeschi, Kalinic. All.: Sousa.

Forza Napoli!

Reagovat
olis

Ofsajd

Reagovat
Largo

Na to se neda koukat, to je hrozny!

Reagovat
smazaný uživatel

Smerom dopredu jeden z lepsich vykonov, az na finalnu fazu

Reagovat
Largo

To sice jo, ale to nasazeni, tempo... to je jak trenink bez nadseni z nasi strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Praveze nasadenie je velmi dobre, co si slepy?

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko uz je zas vo svojom mantavom rozpolozeni. A Peres od prichodu dno

Reagovat
smazaný uživatel

El Shaarawyyyyyyyyyy bravo. Lepsie kridlo jak Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Ak budu takto do nich busit nadalej, nemam obavy o vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

tvl vlku, ty jsi fakt nevyzpytatelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Vobec, vidim, ked hraju dobre

Reagovat
10

Schick už se rozcvičuje v dresu, asi tam půjde hned do druhý půlky

Reagovat
10

Muriel - Quagliarella - Schick...to je blázen ten Giampaolo

Reagovat
olis

to je zas uroven rozhodcov, najprv da na zaciatok dve zlte za uplne blbosti, potom pusti gol z ofsajdu a nakoniec neda zltu Kalinocovi za simulaciu

Reagovat
smazaný uživatel

Peres hybaj nazad do Torina, ty mantava kobyla

Reagovat
Pipo123

Je pravda že zatiaľ je to také sklamanie, on si svoje odohraje, ale nič navyše nepridá, aj tie centre letí to neviem kam.

Reagovat
smazaný uživatel

Pri gole Chieva detinske branenie

Reagovat
Pettirosso

Belotti zas neuvěřitelný

Reagovat
Furia Ceca

Bernardeschi je taky neuvěřitelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Spalletti Spalletti, El Shaarawy na lavicke, jebe ti?

Reagovat
Largo

Dneska El Sha paradni!!!! A Dzeko snad jeste jeden da.

Reagovat
smazaný uživatel

Normalne ma to dnes bavi, dobre hrame, aj ked chyba presnost finalnych prihravok

Reagovat
Pipo123

Bez De Rossiho sa na to AS lepšie pozerá, aj Strootman mi príde lepší a viac ho využívajú

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne Nainggolan je tam, kde ma byt

Reagovat
smazaný uživatel

Na Strootmanovi sa mi nepaci, ze hra prilis vela lopt dozadu

Reagovat
Furia Ceca

V Cagliari dobrá přestřelka...

Reagovat
10

se poseru z toho Sassuola

Reagovat
10

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva gol dajte, inak dobre

Reagovat
mastakillah

Drieees

Reagovat
10

Sassuolo za 10 minut z vedení 3:1 udělají 3:4...

Reagovat
Pipo123

Já sa tomu už ani nečudujem, toto je už sranda liga, toľko gólov, tak lacné góly, toľko chýb. Dakedy sa hovorilo o Bundeslige že sa tam hral hurá futbal, mám pocit že SA ich už predbehla

Reagovat
10

to co předvádí Sassuolo se nevidí nikde...už na Sampdorii to byl zápas, co nevidíš v okresním přeboru, ale oni takových mělí několik

Reagovat
Pipo123

Mne docela chýba to staré Calcio, síce to tam bolo často o jednom góle, dakedy si videl za jednu nedelu 5 remíz 0:0, ale bolo to myslím lepšie. Teraz človek vidí x zápasov kde hráči vypustia súboje, sú s toho góly, obrany mi príde neorganizované, potom to tak aj vyzerá keď tie kluby idú do LM či EL.

Reagovat
10

ta italská identita je bohužel víceméně pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Salah ty si motorova mys bez stipky rozumu, sprosta baranica

Reagovat
Pettirosso

Kalinič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Dzeko zahadzuje aj nemožné

Reagovat
Maritazzi

Zas bys nepřeháněl. Když si vezmu jak pomáhá i mezihře, dokáže rozdělovat balony.. za mě dobrej výkon.

Reagovat
Pipo123

To já netvrdím, ale mohol mať už 3 góly.

Reagovat
alcantara

Pepek snad posledny rokv brane.

Reagovat
10

Schick málem gól, super střela z kroku

Reagovat
Maritazzi

Bude patřit k lepším hráčům v lize.. bylo vidět už minulej rok na Bohemce, tam jsem začal minulej rok chodit dost kvůli němu - je silnej v soubojích, na balonu, má super techniku, je sebevědomej.

Reagovat
10

líbí se mi, akorát do tý hry Giampaola mi úplně nesedí...

Reagovat
Maritazzi

Co jsem ho viděl v pár zápasech, tak ho dával spíš na podhrot.. to by mi tam seděli spíš ti další dva, on by měl být ještě víc vysunutej a ne se vracet pro balony.

Reagovat
10

teď taky podhrot, než odešel Muriel...to moc nechápu, no

Reagovat
smazaný uživatel

Má vůbec Sampdoria nějaký herní systém? Čim více je vidím, tím více mi to připomíná jen hru na na náhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Z coho chcu dat gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Chodte uz do pi, tolko sanci. Iturbe?

Reagovat
alcantara

Bernardeschi je kazdopadne solidna kvalita, dobre to tam ovlada.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pipo123

Táto sezóne je zatiaľ zábavná, ak pominieme to že Juve si ide znova pre Scudetto, tak je tá súťaž dosť vyrovnaná, som zvedavý ako sa to bude vyvíjať, od 3. miesta po 9. sú docela malé rozdieli.

Reagovat
mastakillah

Mertens je král

Reagovat
alcantara

Mat Tomovica v zaklade, to je na mrtvicu v 30ke.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele