Serie A - preview 11. kola

10.11.2010, 08:50, aktualizováno 11.11.2010, 08:29
Previews
Parma vstupuje do dohrávky jedenáctého kola s jasnou motivací, potřebuje bodovat, aby nezůstala poslední. Trápící se tým hostí Sampdorii, která je v závěsu za nejlepšími týmy dosavadního průběhu sezóny.
Parma FC - UC Sampdoria  (čtvrtek 20:45)
Parma bude chtít napravit nepříliš přesvědčivé výsledky z posledních utkání a doma porazit Sampdorii Janov, pokud se to nepovede, bude Parma po jedenácti kolech poslední. Blucerchiatti v minulém kole rovněž neoslnili, a také jejich cílem budou body.

Kdysi úspěšný a slavný celek zažívá další těžké časy. V Serii A se mu vůbec nedaří a vedení je pochopitelně hrubě nespokojené. Parma má přitom kvalitní kádr, ovšem týmu se nedaří dělat dobré výsledky. Parma zatím vyhrála pouze jedinkrát, bylo tomu tak hned v prvním kole, ale od té doby čeká na další tříbodový přísun marně.

Zklamání z dosavadního průběhu sezony netají prezident Gialloblu Tommaso Ghirardi. "Doufám, že to je jen zlý sen, a že se co nejdříve probudím.'' A probuzení by mohlo přijít v zápase se Sampdorií Janov, která zatím nemůže najít úplně ten správný rytmus.

Výkonu Sampdorie jsou zatím hodně rozpačité, loni čtvrtý celek dokáže sehrát velmi dobré utkání a zvítězit, jindy zase zcela propadnout. Řeč je především o posledních zápasech, kdy Sampdoria například remizovala na hřišti Interu Milán 1:1 a vzápětí v dalším kole na tento výsledek navázala výhrou nad Cesenou 1:0, ovšem pak přišlo domácí utkání s Catanií, a bez ohledu na kvalitu soupeře naprosto zbytečná remíza 0:0, mimochodem už druhá v řadě (první byla remíza 0:0 s Metalistem Charkov v rámci Evropské ligy).

A tu je další problém, a to sice střílení branek. Sampdoria zatím nastřílela jedenáct branek, což je na ní poměrně dost málo. Nicméně trenér Domenico Di Carlo věří, že jeho svěřenci podají na severu Itálie kvalitní výkon okořeněný bodový ziskem, ovšem bez střílení branek to půjde horko těžko.

Parmě budou scházet mladíčci Sebastian Giovinco a Alberto Paloschi. Hrát nebude ani Galloppa. Trenéra Domenica Di Carla může těšit fakt, že k dispozici má kompletní kádr. Chybět mu nebude vůbec nikdo.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paletta, Lucarelli, Antonelli - Morrone, Dzemaili, Gobbi - Candreva, Bojinov, Marques
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Zauri, Gastaldello, Lucchini, Ziegler - Koman, Palombo, Tissone, Guberti - Pazzini, Pozzi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.00 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brescia Calcio - Juventus FC  (středa 20:45)
Brescia Calcio hodlá navázat na nečekanou plichtu s Interem a tentokrát bodovat s dalším italským gigantem Juventusem. Stará dáma se ale v lize zvedá, je čtvrtá a už šest kol neprohrála.

Dlouhých pět kol byl nováček z Brescie bez bodu, to se ale o víkendu změnilo. Nelichotivou šňůru zápasů bez jediného bodu se podařilo utnout v nejméně očekávaný okamžik, a to sice v zápase na půdě mistrovského Interu Milán. Brescia si remízou 1:1 slibuje nový impuls, a s tím spojené lepší výsledky.

Současná sedmnáctá pozice by byla možná na konci sezony úspěchem, ovšem hrát celou sezonu na hranici záchrany a sestupu je hodně nepříjemné. O další bodový zisk se svěřenci trenéra Iachiniho pokusí před vlastními fanoušky, neboť přivítají další slavný celek Juventus.

Juventus si v minulém kole připsal další vítězství, ačkoliv vstup do zápasu proti Ceseně se mu vůbec nepodařil, domácí brzy prohrávali 0:1. Nakonec se však i díky červené kartě podařilo výsledek zvrátit. Stará dáma zvítězila 3:1 a upevnila si čtvrtou pozici, která zaručuje start v předkole Ligy mistrů.

Vůbec série Juventusu začíná být zajímavá, Bianconeri v lize neprohráli už šest kol, což musí hodně těšit fanoušky. O třetí výhru v řadě se Delneriho hoši pokusí v Brescii, kde při posledním měření sil prohráli 1:3, stalo se tak v Serii B v roce 2007.

Marico a někdejší brankář konkurenčního FC Turín Sereni, to jsou dvě ztráty Brescie. Stará dáma je na tom hůř, zdravotní potíže mají Felipe Melo, Buffon, Krasič, Legrottaglie, Rinaudo, Grygera, De Ceglie a Martinez.
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Arcari - Bernardi, Zebina, Martinez, Dallamano - Hetemaj, Cordova, Vass - Diamanti, Eder - Caracciolo
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Storari - Motta, Bonucci, Chiellini, Grosso - Pepe, Aquilani, Sissoko, Marchisio - Quagliarella, Del Piero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.85 - 3.25 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - SSC Neapol  (středa 20:45)
Neapol je letos venku hodně silná a především právě z bodů ze hřišť soupeřů letos těží, protože doma to trochu skřípe. Ve vloženém jedenáctém kole hraje v Cagliari, kde se bude potýkat se silnou obranou, ale i přesto chce bodovat.

Cagliari o víkendu získalo zasloužený bod v Udine a ve středu se určitě rádo představí před domácím publikem, kde zatím letos inkasovalo jen dvakrát. Trenéra Pierpaola Bisoliho však stále trápí zranění. Domácí kouč totiž doufal, že konečně může použít Pisana s Lazzarrim a při náročném programu protočit sestavu, jenže jejich absence se možná ještě protáhne. Mimo hru jsou i Daniele Ragatzu a Mikhail Sivakov.

Kvůli tomu asi Bisoli nasadí stejnou jedenáctku jako v Udine a to může být kámen úrazu. Náročný program a množství cestování totiž zanechá nějaké stopy. Jediná změna se asi může udát v útoku, za Matriho by zastoupil Acquafresca.

Neapol naposledy doma porazila Parma a lví podíl na tom mají ofenzivní hvězdy Cavani s Lavezzim. Argentinec má na kontě už pět asistencí, Uruguayec se zase v neděli dvakrát trefil a začíná si po letním příchodu podmaňovat Neapol. Oba by tak neměli chybět ani ve středu, vedle nich ani Marek Hamšík. Ani Partenopei asi nebudou sestavu příliš měnit, snad jen možná nenastoupí Dossena. Toho by nahradil Vitale.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Perico, Canini, Astori, Agostini - Biondini, Conti, Nainggolan - Cossu - Nene, Matri
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Santacroce, Cannavaro, Aronica - Maggio, Pazienza, Gargano, Dossena - Hamšík, Cavani - Lavezzi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 3.05 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Calcio Catania - Udinese Calcio  (středa 20:45)
Catania už dlouhých šest zápasů nevyhrála a jen body za remízy nestačí. Pomalu se tak Rossazzurri propadají tabulkou. Opačný scénář zažívá Udinese, které naopak prudce stoupá nahoru. Vítězná šňůra se přetrhla po čtyřech kolech naposledy s Cagliari.

Rossazzurri si v neděli přivezli poměrně cenný bod z půdy Sampdorie, ale už by potřebovali taky někdy vyhrát. V nabité italské tabulce to navíc může znamenat výrazný posun. Stejně jako prohra strmý pád. Kouč Marco Giampaolo byl s bodem spokojen, protože měl v Janově k dispozici pouhých pět obránců a jelikož bude ve středu Potenza v trestu, má do hry jen čtyři.

Problémem Catanie je rovněž střílení branek. Jednak se příliš nedaří Maximu Lopezovi, loňskému tahounovi, ale je to také tím, že Lopez hraje na hrotu zcela sám, dostává málo balónů. Snaží se, jenže to má těžké. Giampolo spoléhá hlavně na protiútoky.

Udinese se po špatném startu vzpamatovalo, čtyřikrát v řadě vyhrálo a stouplo tabulkou. Nicméně o víkendu přišla remíza s Cagliari. Nicméně útočník Floro Flores říká, že důležité je, že Udinese bodovalo. A rádi by Bianconeri bodovali i ve středu. Do Catanie necestuje Zapata, jenž je v trestu. O víkendu sice nedohrál Alexis Sanchez, ale měl by být v pořádku, a tak nastoupí za Di Natalem po boku Denise nebo Corradiho.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Silvestre, Bellusci, Marchese - Carboni - Gomez, Izco, Biagianti, Mascara - Maxi Lopez
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Coda, Domizzi - Isla, Inler, Abdi, Pinzi, Armero - Sanchez, Floro Flores
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.05 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Cesena - SS Lazio  (středa 20:45)
Sestupem ohrožená Cesena přivítá další slavný celek italské historie, totiž Lazio. Biancocelesti naposledy nezvládli prestižní římské derby, přesto však o vedoucí pozici nepřišli a pokud vyhrají i na stadionu Dina Manuzziho, tak ani nepřijdou.

Ceseně se nedaří a nedaří, další porážka přišla o víkendu od Juventusu, kde ale nováček nebyl vyloženě horším týmem. Naopak, úvod zápasu vyšel Ceseně skvěle a Ficcadentiho svěřenci brzy vedli. Jenže pak se vše zkomplikovalo a díky vyloučení Pellegrina Juventus dokázal otočit a zvítězit. Domácím tak nezbývá než pokračovat v boji a doufat v lepší zítřky.

"Musíme pokračovat v boji za účelem dostat se z této obtížné situace, musíme začít sbírat body," neztrácí naději na lepší budoucnost trenér Ficcadenti.

Lazio si vedlo až do osudného víkendu naprosto suverénně a se čtyřbodovým náskokem vévodilo ligové tabulce. Jenže to už neplatí, rozjetý vlak vykolejil pro Lazio nejhorší možný soupeř - AS Řím. Prohrané derby vždy hodně bolí, své by o tom mohli povídat třeba milánské celky. Nicméně Lazio je stále v čele, takže tuto nepříjemnou porážku musí hodit za hlavu.

"Jsme stále v čele, musíme se dívat dopředu. Zápas s Cesenou by mohl být pro nás šancí, jak se vrátit na vykolejenou trať," prohlásil trenér Lazia Edy Reja.

Ceseně budou scházet Budan, Caserta a Pellegrino. Posledně jmenovaný je v trestu. Ani s marodkou Lazia to není dramatické, chybět budou Meghni a Quadri.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Von Bergen, Benalouane, Lauro - Appiah, Colucci, Parolo - Giaccherini, Jimenez - Bogdani
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Cavanda, Biava, Dias, Radu - Ledesma, Matuzalem - Foggia, Mauri, Zarate - Floccari
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.70 - 3.15 - 2.02
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - AS Bari  (středa 20:45)
Stadio Marcantonio Bentegodi bude svědkem duelu Chieva a Bari. Domácí si zatím vedou poměrně dobře, což potvrzuje devátá příčka. U hostů je to však horší, Bari je totiž s pouhými osmi body na posledním místě.

Chievo v minulém kole prohrálo a patří mu deváté místo. O tom, že si Fly Donkeys z Florencie neodvezou ani bod, rozhodl devět minut před koncem vítěznou brankou Curci. Pro veronský celek to byla čtvrtá porážka v sezoně, avšak s průběžným devátým místem jsou ve Veroně spokojeni. Do konce ligy je však ještě spousta kol, a proto nesmějí domácí usnout na vavřínech. Odčinit těsnou porážku s Violou mohou nyní, kdy hostí poslední celek soutěže Bari.

Po deseti odehraných kolech se na poslední pozici dostalo Bari, rozhodl o tom zápas s milánským AC, který Bari prohrálo v poměru 2:3.

"Proti Milánu jsme hráli dobře a byly tam náznaky, že tým roste. Musíme pokračovat v práci, protože dřív nebo později se to určitě zlomí. Ještě bude dost zápasů, ale tři body by se nám pochopitelně velmi hodily," nevěsí hlavu trenér hostů Ventura.

Domácí se budou muset obejít bez svého obávaného střelce Sergia Pellissiera, spolu s ním se na hrací ploše neobjeví ani Luciano. Fotbalistům Bari se nedaří také z jednoho důvodu, a to sice kvůli početné marodce. Vždyť nebudou hrát Romero, Raggi, Almiron, S. Masiello, Ghezzal, Castillo a Rivas.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Andreolli, Cesar, Mantovani - Fernandes, Rigoni, Marcolini - Constant - Thereau, Moscardelli
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - Belmonte, A. Masiello, Rossi, Parisi - Alvarez, Donati, Gazzi, Pulzetti - Barreto, Kutuzov
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.05 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Janov CFC - Bologna FC  (středa 20:45)
Janov stojí na prahu nové éry. V pondělí se totiž rozloučil s dlouholetým koučem Gianem Pierem Gasperinim, po němž kormidlo Grifů přebírá Davide Ballardini. Přitom ještě v neděli seděl na lavičce ve večerním duelu s Palermem Gasperini, ve středu už ale Janov nepovede. I to se může během několika hodin stát.

Gasperini je letos teprve druhou trenérskou obětí, nicméně překvapivější je fakt, že je to právě on, kdo končí. Janov sice nepodával dobré výkony, výsledky jasně nestačily předsezónním prognózám, ale přesto Gasperini do Janova neodmyslitelně už několik let patřil. Vždyť tým dokázal vrátit do Serie A a dovedl ho až do pohárové Evropy.

Avšak právě povedené sezóny nakonec stály Gasperiniho trenérský post. Letos se totiž rozhodl prezident Enrico Preziosi mohutně posilovat, a tak na Grify vyvinul obrovský tlak, který mužstvo neustálo, alespoň prozatím. Posledním hřebíčkem do Gasperiniho rakve byla prohra v Palermu, Janov po opravdu špatném výkonu prohrál "pouze" 1:0.

"Je mi Gasperiniho líto, ale prostě jsem cítil, že je potřeba změna, ačkoliv to bude chvíli bolet," přiznal Preziosi, jehož tým se nyní krčí až na 14. příčce. Náhradu však Janov nehledal dlouho, krátce po odvolání okamžitě do funkce dosadil nového může, Davide Ballardiniho. Uvidíme, co s týmem dokáže za oněch pár hodin provést.

Domácí duel s Bolognou se zdá býti pro Ballardiniho, někdejšího kouče Lazia, dobrým začátkem, nicméně nemůže si dovolit vůbec nic podcenit a ze svých nových svěřenců vymáčknout to nejlepší. Malesaniho ovečky totiž od Janova dělí pouhé skóre.

Janov nadále trápí rozsáhlá marodka - Houssine Kharja, Rodrigo Palacio, Giuseppe Sculli, Boško Jankovič, Jose Chico a Raffaele Palladino jsou mimo. Bologna postrádá Andreu Esposita, Daniela Portanovu a Ivana Radovanoviče.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Ranocchia, Dainelli, Kaladze, Criscito - Rafinha, Veloso, Milanetto, Rossi - Toni, Rudolf
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Garics, Britos, Portanova, Rubin - Perez, Radovanovič, Mudingayi - Busce, Meggiorini, Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Lecce - Inter Milán  (středa 20:45)
Už to není ten suverénní Inter z posledních let. Rafovi Benítezovi v Miláně nekvete taková pšenka jakou se mohli chlubit jeho předchůdci a na Inter je vyvíjen stále větší tlak. V současné chvíli jsou Nerazzurri až třetí a v Lecce potřebují vyhrát, bezpodmínečně.

Kádr Interu sice sužují četná zranění, ale to stále není přílišný důvod k omluvě posledních výsledků. Nejprve prohra 3:1 na Tottenhamu, pak domácí remíza s Brescií, to by se Interu nemělo stávat. Remíza s Brescií navíc byla už třetí na San Siru v řadě. Takovou statistiku Nerazzurri nepamatují už šest let.

Pravdou však je, že zranění se Interu skutečně nevyhýbají. Po posledním zápase navíc na dlouhé měsíce do péče lékařů přibyl stoper Walter Samuel, zásadní článek defenzívy. Vedle něj jsou mimo také Julio Cesar, Esteban Cambiasso, Douglas Maicon, Sulley Muntari, MacDonald Mariga, Thiago Motta a David Suazo.

Z výše jmenovaných by se ve středu mohl vrátit snad jen Dejan Stankovič. Zraněné obránce budou nahrazovat Ivan Cordoba a Davide Santon. Zároveň se u Interu projevuje zásadní závislost na gólech Samuela Eto'a. V úvodu kamerunský forvard řádil, ale pomalu mu snad vysychá prach a Inter na domácí scéně už šest zápasů nedal více jak jeden gól! Je čas na probuzení Milita?

V Lecce to nebude mít obhájce titulu jednoduché, ale co se dá dělat, zaváhat už prostě nesmí. Ačkoliv je Lecce v tabulce hodně nízko, Stadio Via del Mare je zatím nedobyt. Každý zápas tu byl ale obrovskou bitvou. Fiorentina s Catanií prohrály 1:0, Parma remizovala 1:1 a jen Parma tu dostala víc než jeden gól, prohrála 2:1. Nicméně výsledky venku Lecce sráží ke dnu. Salentini jsou bez Tora Reginiussena a Fabiana. Po trestu se vrací Ruben Olivera.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Rispoli, Ferrario, Giuliatto, Mesbah - Munari, Giacomazzi, Vives - Olivera, Piatti - Corvia
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Santon, Lucio, Cordoba, Chivu - Zanetti, Stankovič - Panděv, Sneijder, Eto'o - Milito
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.40 - 3.30 - 1.68
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - Città di Palermo  (středa 20:45)
Na milánském San Siru změří síly domácí AC se sicilským Palermem. Milán i Palermo budou chtít potvrdit poslední výhry, Rossoneri triumfovali na půdě Bari, Palermo zase nedovolilo odvézt body do Janova.

Milán odčinil zaváhání proti Juventusu a Realu a z horké půdy v Bari si přivezl všechny tři body. Rossoneri pokaždé vedli, ale soupeř vždy nepříjemně dotahoval. Vítěznou branku zaznamenal Alexandre Pato, jemuž se v poslední době příliš nedařilo. Milán si ale v následujících dnech znovu neoddechne, neboť hostí loni páté Palermo a o víkendu hraje proti městskému rivalovi Interu Milán.

"Palermo dorazí do Milána v úplně jiném rozpoložení, než tomu bylo před zápasem s Janovem. Navíc týmy, které hrají na San Siru, mají vždycky o motivaci postaráno. Budeme je respektovat, pro nás je to jeden z nejdůležitějších zápasů, neboť je to těsně před derby," prohlásil trenér AC Massimiliano Allegri.

Sicilský celek na tom byl podobně jako Milán, rovněž jemu se v Evropě nezadařilo, ale porážku 1:3 od CSKA Moskva napravil domácí jednobrankovou výhrou nad Janovem. Nyní změří svěřenci trenéra Delia Rossiho síly s AC Milán. V minulém roce se jim tu podařilo zvítězit 2:0.

Milán bude pro toto utkání bez obránců Bonery, Odda a Zambrotty. Hrát nebude ani srdcař Gennaro Gattuso, jelikož je v karetním trestu. Trenér Delio Rossi se musí obejít bez Liveraniho a Hernandeze.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Sokratis, Antonini - Boateng, Ambrosini, Flamini - Seedorf - Pato, Ibrahimovič
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Muñoz, Bovo, Balzaretti - Migliaccio, Bacinovic, Nocerino - Pastore - Pinilla, Miccoli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 4.10 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - ACF Fiorentina  (středa 20:45)
Po římském derby čeká AS další těžký zápas, na Olympijský stadion totiž zavítá Fiorentina. Viola se postupně zvedá, ale totéž platí i o domácích. AS Řím klepe na evropské poháry a Fiorentina je jen tři body za ním.

Souboj římských Giallorossi a Violy vždy slibuje zajímavou podívanou. V posledních letech si fanoušci zvykli, že oba týmy bojují o evropské poháry, avšak v letošním úvodu to vůbec nebylo znát. Řím vstoupil do sezony katastrofálně a nedá se říci, že by prožíval šťastné chvíle. Minulý týden byl však úspěšný, Vlci nejenže vrátili Basileji porážku, ale v lize ovládli tolik sledované městské derby proti Laziu. Nyní by se mohlo konečně blýskat na lepší časy.

"Překonáváme těžké časy, ze začátku jsme měli problémy, ale jdeme správným směrem. Proti Laziu jsme hráli s inteligencí a tým se zlepšuje. Teď musíme porazit Fiorentinu a připsat si třetí výhru v řadě," nechal se slyšet lodivod Říma Clauido Ranieri.

Složité období zažívala rovněž Fiorentina, ta měla také velmi špatný start do sezony a také u ní se dostavují zlepšení. Viola doma přehrála Bari, pak remizovala na Catanii a naposledy opět zvítězila, znovu to bylo doma, tentokráte však proti Chievu. Zápas s veronským celkem rozhodl až devět minut před koncem Alessio Cerci.

Ve stoperské dvojici domácích bude scházet Brazilec Juan, spolu s ním si s největší pravděpodobností nezahrají Okaka, Taddei, Pizarro a Cassetti, který si odpykává karetní trest. Kompletní rozhodně nebudou ani hosté, mimo je brankářská jednička Frey, místo něho se do branky postaví rovněž už zkušený Boruc. Siniša Mihajlovič bude postrádat i další klíčové hráče, zejména Montoliva a Jovetiče, dalšími marody jsou Zanetti, Felipe a Babacar.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Julio Sergio - Cicinho, N. Burdisso, Mexes, Riise - Perrotta, De Rossi, Simplicio, Vučinič - Totti, Borriello
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - Comotto, Gamberini, Natali, Pasqual - Santana, Donadel - Marchionni, Mutu, Vargas - Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.78 - 3.30 - 4.55
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.SS Lazio1071213:822
2.AC Milán1062217:1020
3.Inter Milán1054112:519
4.Juventus FC1053221:1118
5.SSC Neapol1053217:1118
6.UC Sampdoria1036111:815
7.AS Řím1043311:1215
8.Città di Palermo1042416:1314
9.Chievo Verona1042411:1014
10.Udinese Calcio104249:1114
11.ACF Fiorentina1033410:1012
12.Cagliari Calcio1025311:911
13.Calcio Catania102538:811
14.Janov CFC103258:1111
15.Bologna FC1025310:1411
16.US Lecce103257:1711
17.Brescia Calcio103169:1310
18.Parma FC101546:108
19.AC Cesena102267:148
20.AS Bari102269:188

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (464)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Castellazzi - Davide, Lucifer, Cordoba, Chivu - Javier, Obi * - Panděv (Biabiany), Coutinho, Eto'o - Milito

* Obi proto, protože nevím jak na tom Dejan je.. Nemyslím si že zvládne celý zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle bych to dal, Obi a Bia v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benesse

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

dnes to bude tezka pisemka s palermem

Reagovat
smazaný uživatel

Forza AC! Dneska to bude boj, ale věřím, že to kluci urvou!

Reagovat
smazaný uživatel

generálka na derby..., pravděpodobná sestava dle milannews:

4-3-1-2

Abbiati; Abate, Thiago, Yepes, Antonini; Flamini, Pirlo, Ambrosini; Robinho; Pato, Ibrahimović

FORZA MILAN !

Reagovat
panca

takhle by se mi to libilo

Reagovat
smazaný uživatel

možná Tě zklamu, poslední zprávy nasazují Dinha místo Robsona..., uvidíme.

Reagovat
panca

dinho mel hrat proti bari, ti byli tak marni, ze by nejspis trochu oprasil svoje hvezdne jmeno

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Antonini je už v pořádku. Protože proti Juve to byl děs. Jinak, jak to dneska vidíš?

Reagovat
panca

luca je tuhle sezonu nejak bez formy, ale mozna to souvisi s tim, ze na jeho strane je uplne nulovej dinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přišel do Neapole a toho úrazu hlavy dobrej, ale potom už to stálío z astarou bačkoru. I když to byl jen jeden zápas.. Snad se dá zas do kopy.

Reagovat
smazaný uživatel

těžké..., Palermo na nás umí, ale naše hra se zlepšuje. už proti Juve se mi to líbilo, nehledě na výsledek. je potřeba zlepšit koncovku, ale aspoň se do těch šancíí dostáváme. Pato se nakopl, Ibra je dobrej a Ambro tomu dodal nový rozměr. Antonini loni hodně těžil z Dinha, dobře spolupracovali..., letos se změnil systém a musí si zvyknout, ve 4-3-1-2 leží lajna více na něm, pokles formy ho ale očividně potkal.

věřím ve 3 body, momentálně jsme v dobrém rozpoložení..., ale zadarmo to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky očekávám boj. S Palermem to snad ani nijak nejde. A Dinho místo Robsona už je jistej?

Reagovat
smazaný uživatel

není..., jsou to jen předzápasové spekulace, ale Dinho je zatím nejpravděpodobnější.

Reagovat
smetos

misto yepese radsi boneru nebo papatha... proste toho reka

Reagovat
GEGE

Doufal jsem,že Allegri pošetří Pirla na derby aby se náhodou nevykartoval...Jinak sestava vypadá dobře...Jsem zvědavý na Dinha jestli teda bude hrát tak se bude muset mrskat aby se dostal zpátky do základu.

Reagovat
Tsigi

Ronaldinha boj o základ k lepším výkonům nevybičuje. On spíš potřebuje tu svou jistotu

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se ještě vzchopí.

Reagovat
smazaný uživatel

Na kolik procent bude hrat Ronaldinho v derby ?

Reagovat
Shevchenko

S tím teda moc nepočítej.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, škoda, v Barce sem ho nestihl, tak sem doufal že ho uvidim živě aspon v dresu AC, no to je jendo i tak to bude luxus

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec nebude hrát možná ani dnes..., momentálně to vypadá na Seedorfa. pro derby to vidím na souboj mezi Clearencem a Robsonem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, no co už

Reagovat
smazaný uživatel

ivan vykartovanej? dobre před derby..

Reagovat
smazaný uživatel

sorry

Reagovat
cristiano.K.

AS jasná výhra

Reagovat
j_mrazik

Sakra, teď nevím, jestli se mám koukat na AC nebo na manchesterské derby.

Reagovat
smazaný uživatel

lecce

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to musí bejt pro AS 3 body a posun tabulkou vzhůru tam kam patříme

Reagovat
Jajinek

tak poslední informace hovoří o tom, že Dejan v základu raději nebude, a bude hrát Obi. Jen doufám, že budeme hrát 4-2-3-1 páč to 4-4-2 je strašnej paskvil. Hráli jsme tak 2 zápasy v Americe, superpohár a zápas s Bresciou....výsledky : 2:3, 2:2, 0:2, 1:1...no to k tomu dodat.

Reagovat
Tsigi

Podle toho jak to předpokládá gazzetta, tak to bude stát za to, První zápas Interu, který mě letos vyloženě láká. Kdybyste hráli jindy, takbych si to nenechal ujít.

Reagovat
Jajinek

ještě že je Lecce tak tragické...i když já už raději nic nezakřikávám...

Reagovat
Tsigi

Asi vsadím na vaší výhru. Když ztratíte, tak to tak hrozný nebude

Reagovat
DelPiero137

Dufam ze sa Momovi bude darit, inak to bude tazky zapas. Nechcem sa pozerat na jeho priserne prihravky. Radsej nejaky mladik.

Forza Juve ! (Goly : Alex, Qualia, Aqua )

Reagovat
smazaný uživatel

Včera? Včera to už bolo 13 rokov od smrti legendárneho trénera Interu "Mága Futbalu" Helenia Herreru.

Reagovat
smazaný uživatel

psal jsem to tady i na náš web

Reagovat
smazaný uživatel

u nás som to žiaľ nevidel a ani tuna

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska prekvapíme a vyhráme

Reagovat
smazaný uživatel

Sneijder hrat nebude,a podla nominacie su zaloznici na zapas len v 5 Dejan Stankovic, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 30 Mancini, 40 Obiora Nwankwo.a Dejan hrat tiez nebude od zaciatku.Takze zalohu nam budu tvorit utocnici

Reagovat
smazaný uživatel

Zanetti plus Obi

Reagovat
smazaný uživatel

Javier je vedeny ako obranca.Takze bude hrat 1 zaloznik aj to v podstate dorastenec

Reagovat
smazaný uživatel

To nevadí, že je vedený medzi obrancami, podstatné je to, že bude hrať v zálohe.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasne,ja poukazujem na fakt,ktorym je nominacia na zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Však Zanetti je stále v tých nomináciách evidovaný ako obranca.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

tak dneska Lichti, Brocchi, Hernanes budú odpočívať, som zvedavý či to zvládneme aj bez nich, v Cesene to bude zložité, ale kvalita je na našej strane, hlavne tá záloha by mala byť rozdielom FORZA SS

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny kurz na vas,myslim ze tam kludne mozte vyhrat.

Pravdepodobnost uspechu je vyssia ako kurz.

Reagovat
smazaný uživatel

Daje!

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aquilani vs Diamanti, to bude zajímavej fotbal, snad ho Sissoko nebude kazit

tipuju, že uvidíme další penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

Čím méně se bude pohybovat Sissoko kolem balonu, tím lépe

Reagovat
Francesco Totti AS

FORZA ROMA!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Jinak dneska dost zajímavých zápasů škoda,že se hrajou ve stejnou dobu...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska rok od smrti Roberta Enkeho...

Reagovat
smazaný uživatel

to to letí..

Reagovat
herbage

Reagovat
Slejdy

AS vitezstvi

Reagovat
smazaný uživatel

Snad

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA !!! Po vitězném derby musíme vyhrát , aby to vítězství k něčemu bylo ..

Reagovat
terry

FORZA GENOAA!

Ale nepočítám, že bych chytl kvalitní přenos.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo si myslím, že nebude žádné překvapení a AS, AC Inter i Juve vyhrajou...

Reagovat
GEGE

Tak Boateng nejspíš místo Pirla...Allegri ho zřejmě pošetří na Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdepodobné zostavy Lecce vs Inter:

LECCE (4-5-1): Rosati; Rispoli, Gustavo, Giuliatto, Brivio; Piatti, Munari, Giacomazzi, Vives, Mesbah; Ofere. All. De Canio.

INTER (4-4-2): Castellazzi; Santon, Lucio, Cordoba, Chivu; Biabiany, Zanetti, Obi, Coutinho; Pandev, Eto'o. All. Benitez.

Škoda toho Milita...

Reagovat
GEGE

Milan: Abbiati; Abate, Yepes, Thiago Silva, Antonini; Flamini, Ambrosini, Boateng; Seedorf; Ibrahimovic, Pato.

Palermo: Sirigu; Cassani, Munoz, Bovo, Balzaretti; Migliaccio, Bacinovic, Nocerino; Pastore, Ilicic; Pinilla

Dobrá sestava očekávám pěkný zápas.

FORZA ROSSONERI!

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho je už na odchode?

Reagovat
Tsigi

Teď se těším ještě mnohonásobně víc. Super sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

tou zálohou jsem (asi) příjemně překvapen..., na derby prý Pirlo s Robsonem.

Palermo nakonec bez Miccoliho, ale s Iličićem..., těším se.

Reagovat
panca

hm zajimavy!!! Pekna sestava jedinej rusivej element je clarenc, ale uz dlouho nezahral fakt super, takze mu to snad pujde

Reagovat
smazaný uživatel

u Seedorfa je aspoň jistota, že pomůže dozadu, to týmu hodně usnadní práci, dodá rovnováhu. na hrotu už si případně jako spojka poradí Ibra, dobře to podpořit umí i všichni 3 ze zálohy.

Reagovat
panca

jj dozadu zamaka

Reagovat
smazaný uživatel

p.s.: Pirlo měl prý problémy při rozcvičce, derby v ohrožení.

Reagovat
smazaný uživatel

Jéje,Thiago z Ibrom hrajú,Miccoli sedí Snáď aspoň na 20 minút Delio aby 2 stihol

Reagovat
smazaný uživatel

Oficiálne zostavy:

Lecce: 22 Rosati; 33 Rispoli, 4 Gustavo, 3 Giuliatto, 28 Brivio; 10 Olivera, 20 Vives, 18 Giacomazzi, 11 Mesbah; 27 Jeda, 17 Di Michele.

A disposizione: 81 Benassi, 2 Donati, 5 Sini, 15 Ofere, 19 Piatti, 21 Grossmuller, 32 Coppola.

Allenatore: Luigi De Canio.

Inter: 12 Castellazzi; 39 Santon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 4 Zanetti, 20 Obi; 88 Biabiany, 29 Coutinho, 27 Pandev; 9 Eto'o.

A disposizione: 21 Orlandoni, 5 Stankovic, 22 Milito, 23 Materazzi, 30 Mancini, 40 Nwankwo, 57 Natalino.

Allenatore: Rafael Benitez.

Arbitro: Paolo Valeri (sez. arbitrale Roma 2)

Reagovat
smazaný uživatel

Inter: 12 Castellazzi; 39 Santon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 4 Zanetti, 20 Obi; 88 Biabiany, 29 Coutinho, 27 Pandev; 9 Eto'o.

A disposizione: 21 Orlandoni, 5 Stankovic, 22 Milito, 23 Materazzi, 30 Mancini, 40 Nwankwo, 57 Natalino.

Spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som tam dal Milita.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti Brescii hrál celej zápas a řekněme to narovinu, hrál na hovno. Kondice u něj asi nebude ideální, takže bude nejspíš v základu až v derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on to hovno hrá celú túto sezónu, lenže nejako sa musí do tej formy dostať a teraz by ho bolo ešte skoro odpisovať na lavičku, čo sa stane potom, ak príde poriadne krídlo? To si už potom vôbec nezahrá. A tí ostatní hráči ako Biabiany a Pandev sú dosť nególoví, jedine, kto momentálne z tej ofenzívy za niečo stojí je Etoo a potom možno Coutinho( ako ktorý zápas, ale na to, že má 18 rokov, je fantastický).

Reagovat
terry

Chlapci, potřebuju do fanty AKUTNĚ aspoň jednoho záložníka. V současné chvíli mi můžou hrát jen dva, to je fakt neskutečný.. Kdo může někoho půjčit? Díky!

!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sry, ode mě nic, sám mám málo.

Reagovat
terry

Koukal jsem. Ale to je fakt neskutečný. Já mám osm záložníků, z toho jich je pět zraněnejch, jeden stojí za karty a ti dva, co hrajou, ani před zápasem neměli jistotu, že vůbec nastoupěj

Reagovat
Tsigi

Mám přesně 4 a to Menez možná nehraje. Útočníky mám dneska dva Nějak blbě se to dneska sešlo

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Menez hraje

Reagovat
smazaný uživatel

jedině Colucciho z Ceseny...

Reagovat
terry

Mě je to úplně jedno, hlavně ať mám nějaký body. Koukám, že by měl hrát, takže se domluvíme?

Reagovat
smazaný uživatel

oznam to oficiálně na fóru a postav ho..., jindy pujčíš někoho ty mě.

Reagovat
terry

Ok, díky. Jsem tvým dlužníkem!

Reagovat
smazaný uživatel

Co to pořád hrajete za hru? tu Italskou? Je to i v angličtině? mohl by mi někdo poskytnout informace třeba na ICQ? 283111521 (snad tim neporušuju nějaký pravidla, jeslti jo, tak se omlouvám...)

Reagovat
terry

100. pro vítěznou premiéru Ballardiniho!

Reagovat
M11

mam jedna.. tutys

Reagovat
GEGE

nápodobně

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Mirko na střídačce. Ranieri už má vážně dost

Reagovat
smazaný uživatel

fakt jo no...

Reagovat
FORZAMILAN

tak jedem.............FORZA RAGAZZI.........

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Nestou?

Reagovat
panca

stari

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim, ze bud mensie zranenie, alebo oddych na inter, predsa len v dva zapasy za par dni v jeho veku nieje sranda, hlavne ekd sa hraje derby

Reagovat
smazaný uživatel

je zdravej, šetří se na derby...

Reagovat
DelPiero137

Zebina hraje proti nam, dufam ze mu neprepne a nezfauluje nam niekoho.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Panděve ukonči kariéru...

Reagovat
cresposuper

Proste naša momentálna smola..

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná střela. Boateng

Reagovat
cresposuper

Javier

Reagovat
One-Real
Reagovat
One-Real
Reagovat
Jajinek

jinak vypadá to na 4-2-3-1 s tím, že Panděv hraje podhrota...aspoň že tak...jinak Milito je šetřen na derby, trochu jsme to čekal, tam zřejmě nebude hrát Biabiany a Panděv a místo nich MIlito a Wes...tedy pokud už nebude unavnej ze svých otoček kolem míče...

Samy nyní 2x dostal míč do brejku na křídlo a neměl to komu dát...to je hrůza...ještě že Lecce zatím brání asi jako Holice v Jablonci...

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXANDRE MAGICO PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
Tsigi

Pato

Reagovat
smazaný uživatel

PATOOOO !!!!

Reagovat
Shevchenko

PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOL PATINHOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
GEGE

PATOOOOOOOOO!!!

Reagovat
panca

krasne!!! pato paolo

Reagovat
FORZAMILAN

kurva,to byla hlavička..........

Reagovat
panca

jinak zatim dobrej vykon. A nzevykle vysoko presujem

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tam je běhací záloha

Reagovat
smazaný uživatel

ten pressing je zatím výbornej..., poslední zápasy čím dál lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, zvyká si to

Reagovat
FORZAMILAN

první gol večera............

Reagovat
Pinturicchio

Brescia zatím lepší, my úplně bez pressingu, hrozné, co všechno jim dovolíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Motta hoří jak Národní divadlo

Reagovat
Pinturicchio

Koledujeme si a ne málo.

Reagovat
smazaný uživatel

v talianskej lige hotova strelnica zatial

Reagovat
smazaný uživatel

Obi zatim luxusní.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Jajinek

Sakra ale hrajem už!!! Začátek dobrý...ale zase přestali běhat a přizpůsobili se tragickému soupeři...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe Quagiiii, škoda

Reagovat
REPLIKATOR

Gólové hody v Itálii

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra to má úplně v pi.i..., myslím víc než obvykle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Dneska to je zase gólová hitparáda! Hlavně v Janově by to mohl konečně padat!

Reagovat
Pipo123

celé taliansko hovorí že u nás stojí štastie hlavne že zasa zvonilo brvno, to mi je ale štastie teda

Reagovat
smazaný uživatel

To je kolo jak dělané pro herbageho...

Reagovat
panca

jeste ze hraje arsik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

že to tam dneska padá...

Reagovat
Slejdy

Fabio

Reagovat
REPLIKATOR

Prý čím míň gólů tím lepší liga

Reagovat
smazaný uživatel

AS

Reagovat
Jajinek

co to jako je???? od 15. do 40. minuty si celej slavnej Inter nedal jedinou kloudnou přihrávku. Coutinho s Biabianym jsou úplně nulový, Panděv to občas rozdá do strany, ale jinak taky nic...Samy to nemá komu nahrát a obrana ztráci děsně míčů. Obi zatím jedinej pořídně běhá. To je opravdu totální humus!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je úžasný, jak nejsme schopný dávat pod Rafou góly... Prvních 15 minut dobrý, byl tam tlak, ale od tý doby to je mizerný. Nejlepší Obi a Lúcio.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

zatím to není špatný..., těžké, ale soustředěné. obrana pevná, Yepes s Thiagem dobří, záloha jim pomáhá, Ambro se mi líbí, pressing týmu hlavně ze začátku parádní. Seedorf lepší než v Bari, neztrácí a chytře rozdává, Pato snaživej, ale Ibra snad na rohypnolu..., vyloženě do počtu.

druhý poločas minimálně to samé a půjde to..., FORZA MILAN !

Reagovat
GEGE

s prvním poločasem spokojenost.Seedorf si chce očividně zahrát derby zatím hraje výborně.

Reagovat
panca

silva - yepes abate zaloha jen ibrovi to dnes nelepi

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřil bych, ale Abate letos zastiňuje Lucu...

Reagovat
panca

dozadu to jeste jde, ale dopredu se vubec nedostane. Nejak si neveri, se mi zda. Chybi mu dinho

Reagovat
smazaný uživatel

Abate ma asi formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Iličić neviditeľný,Miccoli na pľac!

Reagovat
smazaný uživatel

Celkovo to ale nie je zlé.Balzaretti,Pastore najlepší,klasika,Bačinovič tiež,zdá sa mi lepší ako v predchadzajúcich zápasoch ale pri góle on neustrážil Pata(?),pri kvalite obrazu a japonskom komentátorovi si tým ale niesom istý.Miccoli za Iličića a padne to tam

Reagovat
cresposuper

Začiatok bol dobrý, bolo to rýchle, do pohybu. To na súpera platilo a mali sme šance, ale nejak sme si začali myslieť že ten gól tam padne sám a výkon strašne padol. Pandeva určite nechcem na krídle, ale na podhrote. Zatiaľ asi bez striedanie, kedže tam vlastne nemá nikoho schopného, koho nešetrí. Do druhého polčasu asi Natalino a Mancini.

Reagovat
smazaný uživatel

Manciniho po tom hostování v AC nesnášim, ale někdy bych ho zkusil. Narozdíl od Panděva je to aspoň křídlo. Goran mě na tom křídle hrozně vadí.

Reagovat
cresposuper

Jj, ak chce dať Coutiha do stredu tak ho tam v podstate musí dať.

Reagovat
Josifek

Teda, takových golů zatím..

Reagovat
lnterista

stvubec dozadu nestihame, nedokazem si nahrat a vzapeti ihned ztracime balon a porad dokola...co to je?? Strasny opravdu des

Reagovat
smazaný uživatel

Ty středy vam všeobecně nějak nejdou.

Reagovat
lnterista

mam pocit ze nam posledni dobou nejde vubec nic a to v kazdy den v tydnu

Reagovat
M11

spatne.. stred je uplne v prdeli.. Sissoko absolutne nic.. Albertovi to s nim nevyhovuje.. na sance 1-1 + brevno domacich.. Del Piero je snad jediny kdo chce dat gol.. Po leve strane nesel snad ani jeden utok.. chtelo by to Amauriho jinak vbc nevyvezem mic.. strasne se zatahujem.. snad ani nechceme vyhrat.. to se mi nelibi.. v druhem polocase vic behu.. vic nabihani..vic moznosti a ne stereotyp v nulove rychlosti..

!!! FORZA JUVE !!! diamanti si dela co chce..

Reagovat
lnterista

ale je pekny jak se to toci (ne ze bych z toho mel radost) ...fanousci AC vychvaluji a fanousci Interu si stezuji

Reagovat
Pipo123

a nakonci sa budú aj tak tešim fans Interu

Reagovat
Pipo123

*tešit

Reagovat
lnterista

to by bylo super

Reagovat
cresposuper

Ako hráte?

Reagovat
Pipo123

slušne, začiatok neistí, vela nepresností, Cesena sa snaží, počet striel 6:1 ale všetko nepresne strely a bez iskry, my sme mali jedinúa to hned brvno, ale mohlo by to íst, prakticky takmer celá záloha je nová dnes, takže aj s toho vzniká ta neistota. Ale v závere polčasu sme si to dávali už trocha

Reagovat
cresposuper

Dik, dik.

Reagovat
Pinturicchio

Ty jsi tam pořádně zaražený, co?

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

Už tu hlavu z tama vytáhni.

Reagovat
Pipo123

na čo narážaš ?

Reagovat
Pinturicchio

Myslel jsem v těch modro-černých zadcích.

Reagovat
Pipo123

tak ani ne, ten klub po Laziu asi môžem najviac, aspon s toho čo môže realne bojovať o titul, my na to mať nebudeme, tak to doprajem zrovna im, značne za to môžu dobré vztahy medzi fans, aj ked český a slovenský fanúšikovia to tak moc necítia

Reagovat
Pinturicchio

"Mávate" spolu na stadionech? Ale jo, v pohodě, samozřejmě Ti to neberu

Reagovat
Pipo123

inak čítal si tie špekulácie o tom že v zime má príst do Juve náš Cavanda za 10 mil eur dneska ani nehraje, čo by značilo aj možný odchod je to velký talent

Reagovat
Pinturicchio

Vůbec netuším, nic jsem nečetl. Ale prý s Atletikem začíná jednat o Forlanovi Co je zač, ten Cavanda?

Reagovat
Pipo123

pravy obranca, fyzicky skvele vybavení, hral proti AC a dosť si veril, drzosť mu nechýbala, reprezentuje belgicko do 21 rokov a hovorí sa o nom ako o velkom talentovi, u nás sa stále viac a viac hovorí o Fucilem, takže bud Lichti alebo Cavanda odchod.. som zvedavý na to

Reagovat
Pinturicchio

To nezní špatně, hostovačku bych podle popisu určitě bral. Díky za info.

Reagovat
cresposuper

Nech si užijú do nedele.

Reagovat
lnterista

takovy komentare fakt miluji

Reagovat
cresposuper

Ale zas toľko som toho nepovedal

Reagovat
panca

bud rad, ze se to toci, jinak by jste byli porad treti

Reagovat
lnterista

napodobne

Reagovat
Footballer

Italská liga si hraje to svoje - 9 zápasů, 2 góly

Reagovat
M11

* 9 polocasu

Reagovat
Footballer

...samo

Reagovat
lnterista

v italii se pripisuje az kazdej 3.gol

Reagovat
smazaný uživatel

Odkud ty lidi lezou

Reagovat
smazaný uživatel

hold nejlepší golmani....nezavid

Reagovat
Footballer

Reagovat
cresposuper

Diegoooooo

Reagovat
Jajinek

Diego Milito fasci un goooool....

Reagovat
smazaný uživatel

Dida

Reagovat
DelPiero137

Diamanti nam dobre podkuruje, ale obranci su motaci. Spravi na nich 2-3 tu istu prihravku za obranu a oni sa stale nepoucia. Chcelo by to viac strielat. Zatial nas Storari podrzal.

Reagovat
M11

200. JUVE

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
cresposuper

To je des...

Reagovat
Jajinek

na to se nedá koukat...takhle špatně nehrál inter ani pod Mancinim...naposledy snad v roce 2006

Reagovat
Pinturicchio

Proč se pořád Motta snaží o ty dlouhé míče, když neumí pořádně přihrát ani na pět metrů?

Reagovat
smazaný uživatel

Borrielloooooooo, to je drzaak aspon

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi fantautocnik a Sergio to je aspon GK, snad dneska nula.

Reagovat
Jajinek

Lúcio sestřelil Eto´a na brankové čáře...já jdu vážně srát...

Reagovat
panca

ibra dolu pippo in

Reagovat
Pinturicchio

Diamanti dva zápasy stop.

Reagovat
smazaný uživatel

nn, sám pak ukázal, že to nebyla...aspon tak jsem tu situaci pochopil.

Reagovat
10

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Preventivně jeden. ( Ale jo, z opakovačky jsem si to taky uvědomil )

Reagovat
smazaný uživatel

šmejde....

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Pastore snáď nič vážne

Reagovat
10

Sissoko je totálně mimo, za toho v zimě nikdo nedá ani milion lir...

Reagovat
smazaný uživatel

Maxiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že by tři body z venku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Mascara u mě sedí, snad poprvé nebo podruhé.

Reagovat
smazaný uživatel

ta talianska liga je veru otrasnaa,je 65 minuta a vsetky zapasi okrem 2 su 0-0 ,nechapem ako nato moze vobec niekdo chodit,OTRASNE NIECO!!!

Reagovat
M11

a proc to sem pises ty tlamo ?

Reagovat
10

choďdopi*e

Reagovat
Pinturicchio

Tak zas někdy, čááááááááu

Reagovat
Slejdy

zalez

Reagovat
smazaný uživatel

to vis v Serii A se nehraje hokej

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra je dneska marnej, pippo na plac

Reagovat
smazaný uživatel

AS nehraje špatně, Fiorentina je otřesná, Gilardino je tragickej, Mutu se snaží ale sam to nevytrhne. Mihajlovic ven.

Reagovat
Slejdy

fiore je slaba...uz to chievo dali tak tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mihajlovic...Myslim že Dunga by jim prospěl víc, nebo aj ten Leonardo.

Reagovat
smazaný uživatel

No...

Reagovat
smazaný uživatel

co to bylo Christiane ?

Reagovat
smazaný uživatel

Byli před nim tři obránci, vůbec nic neviděl..

Reagovat
Shevchenko

No ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Vole taký gól

Reagovat
Pinturicchio

Jestli ztratí AC i Inter a my toho nevyužijeme, tak se vážně naseru.

Reagovat
smazaný uživatel

během 20ti vteřin inkaso a zraněnej Pato..., fantazie.

Reagovat
smazaný uživatel

Byli před nim tři obránci, vůbec nic neviděl..

Reagovat
panca

my proste musime v te obrane vzdycky neco podelat a dostanem gol. A jeste k tomu pato zranenej

Reagovat
GEGE

Reagovat
Jajinek

celý calcio se domluvilo že sere na vložená kola a všechny zápasy skončí remízou...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to Abbiati?Bačinovič si to za dnešní výkon zaslúži.

Inak kde na to pozeráte?Očividne to mám pár minut pozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voléé

Reagovat
Jajinek

Neeeeee

Milito z kroku

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

ani penaltu nam neodpiskali, rozhodca

Reagovat
terry

Proč brečíte, chlapci?

Reagovat
10

fuck

Reagovat
10

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Fabiooooo

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

FABIOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

dobra plichta z venku ne ?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

podivejme kdo se nam to rozstrilel.. QUAGLIARELLAAAAAAAAAA

Reagovat
Pinturicchio

Mrdat

Reagovat
cresposuper

Ak dáme dnes gól, tak maximálne vlastný.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
SqueeZy

No to mě pos*r

Reagovat
smazaný uživatel

DIAMANTIIIIIIIIIIIIIIIIII :-*

crazy diamond

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

klasika.. my se toho snad nezbavime

Reagovat
smazaný uživatel

pičéééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Quaglia Jasně nejlepší útočník Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Diegoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Jajinek

jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Il Principeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Dejwa

EL Principé!!!!!!!

Reagovat
cresposuper

gooool DIegooo DIegooo Die die Diegoooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

KAPITÁN !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Votas

Krása Diego, krásná oslava, forza Walter

Reagovat
Pinturicchio

To jsou herci, ta Brescia.

Reagovat
Shevchenko

YES!

Reagovat
panca

ibra posere

Reagovat
panca

ma stesti sulin

Reagovat
smazaný uživatel

Vaaaaaamooooooooooooooooooos

Reagovat
GEGE

AMBRO

Reagovat
smazaný uživatel

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!

Reagovat
Shevchenko

ibraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná, Ambro není simulant

Reagovat
Shevchenko

Ambro a simulant? To nejde k sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak...

Kapitán to vzal na sebe v pravou chvíli

Reagovat
Pinturicchio

Inter zase plete z hovna bič?

Reagovat
smazaný uživatel

Som hovoril, že Milito musí hrať

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
terry

Ty jo, on se Milito fakt trefil. A já ho mám na lavičce. Tohle by mohlo rozhodnout celej zápas.

Reagovat
Shevchenko

Aspoň Ibra u mě, jinak mi sedí zase Mascara.

Reagovat
Tsigi

Kapitán a Zlatan tentokrát skvěle

Reagovat
sansiro

Už měla být na Pata, tak to sečetl

Reagovat
Pinturicchio

Dvě minuty to pro nás vypadalo parádně ( vedem, AC, Inter remíz ). Během dvou minut se to tak otočí ... fotbal je super, nejlepší sport na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

haha to je den ...

Reagovat
SqueeZy

300. FORZA JUVE!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

najs

Reagovat
smazaný uživatel

solidne sme si to teraz skomplikovali

Reagovat
smazaný uživatel

haha lecce

Reagovat
Pinturicchio

LECCE ! ! !

Reagovat
terry

Ševo, to zas bude boj na ostří nože.

Reagovat
terry

Aha, hraje ti Ibra

Reagovat
terry

MILANETTOOOO!!! GOOOOOOL!!

Reagovat
cresposuper

Super, další posratž zápas, milión zahodených tutoviek... Milión zranení, to nie je možné.

Reagovat
10

kdo se zranil?

Reagovat
cresposuper

Teraz nikto ... myslím som to tak, že v poslednej dobe máme dosť smolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Milón, ne asi...

Reagovat
GEGE

Pippo

Reagovat
SqueeZy

Rubééén ex-juventin se nezapře

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se z toho Pippo dostane..

Reagovat
smazaný uživatel

Boruc, to je ,,golman"

Reagovat
smazaný uživatel

sleduješ to jo? Marcus má gól a assist.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, druhej poločas sem az zapl. Takze ta asistence nevim jak byla, Marcusovi narhaval Menez do prazdne. A Perottuv gol byl...nakop Mexese, Perotta v soboji myslim s Gamberinim, a Boruc vybehl a na velkym to netrefil a Perotta dobehl a do prazdne.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj dík za info... Simone zase halďák....FORZA MARCUS!!

Reagovat
smazaný uživatel

Gaetano asi zivotni gol tedka...

Reagovat
Slejdy

Boruc slusny kiks

Reagovat
Jajinek

Super...jediná akce Lecce v druhém poločase...ještě z rohu a Santon si jde do souboje jako na vycházku

Reagovat
Dejwa

má to těžký, když na něj skáčou dva

Reagovat
smazaný uživatel

Amantino to rozhodne

Reagovat
Votas

nééééé Mancini na plac, to už je totálně v hajzlu

Reagovat
Shevchenko

Pěkná momentka na San Siru.

Reagovat
smazaný uživatel

ROBINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

IBRA

Reagovat
sansiro

Ibra na hrad!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

ROBINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

IBRAAAAAAAAAAAAAAAA FANTASTICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
GEGE

IBRA Robinho

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaaach jo

Reagovat
Pinturicchio

Střelte už někdo toho Moma

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra - týmový hráč

Reagovat
Tsigi

Robinho, Ibra, Robinho

Reagovat
smazaný uživatel

ale Robson to zas zakončil jak amatér

Reagovat
Shevchenko

Ale Robson na jistotu teda.

Reagovat
panca

robinho ibra ze mu ibra do toho bricha s balonem kopl?

Reagovat
FORZAMILAN

ano,chtěl,on je na to kopání nějakej ujetej...........

Reagovat
FORZAMILAN

Ibra

Reagovat
Slejdy

Cesena yes

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

A je to v suchu, Robinho

Reagovat
Pipo123

ach bože Cesene tragická, celý polčas hraje hovno a jedna strela a nádherná do rožku branky

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě přeju góla Boatengovi

Reagovat
10

Čezéna

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, asi jsme 1. !!!!!!!!

Reagovat
terry

Mohl ten gól dát alespoň Bogdani. Ale jinak parádní Cesena!

Reagovat
Pipo123

asi teda prehra, ale nevadí, Cesena to haluzovo uhraje, to mi je teda život strela Parola akú už nedá nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Giac no

Reagovat
Shevchenko

Cesena

Reagovat
M11

Lazio.. tak zase za par let..

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Inzaghi

Cesena, Lecce, Brescia - držíme!

Reagovat
Tsigi

Tak Robinho mu to moc neoplatil

Reagovat
smazaný uživatel

ovšem Yepes je skvělý

a Robson má občas divné chvilky

Reagovat
panca

z yepese mam radost doufam ze mu to tak pujde dal

Reagovat
smazaný uživatel

Yepes špičkově

Reagovat
panca

robinhoooooo ty kokoteeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se dá tohle zadrbat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Robinho

Reagovat
FORZAMILAN

Robinhoooooo,ty's to ale zazdil.......

Reagovat
smazaný uživatel

Militovi tam pekne nabiehajú hráči a on vystrelí, ty kokso, mám z neho dosť...

Reagovat
smazaný uživatel

MSgoo

10.11.2010 22:20

Som hovoril, že Milito musí hrať

Reagovat
smazaný uživatel

Musí, ale trochu inak

Reagovat
panca

trosku schyza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Grosso, sbal si a už, prosím Tě, jdi.

Reagovat
sansiro

Jdeme na první místo. FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Jankulovski za Ibru

Reagovat
Tsigi

Jankul

Reagovat
smazaný uživatel

D´Agostino asi gol kola.

Reagovat
Slejdy

tojo zakroutil to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Jankul

Reagovat
smazaný uživatel

si zahral no

Reagovat
panca

jankul se za 3.5 mega nechal ostrihat

Reagovat
smazaný uživatel

Jankulovski na place. Pozor na to!

Reagovat
Pipo123

Bresciano, nepi mi nervy kurna

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle tady Rafo dlouho vydržíš, no.

Reagovat
smazaný uživatel

to ac nám pomaly ale isto postupne uteká a získava pred nami čím dalej tým väčší náskok

Reagovat
Pinturicchio

Fabiooo

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN !!!

+ 1 hoši..., začíná se nám to rozjíždět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

dnes dobrej vykon. Vsichni jen abbiati a robinho

Reagovat
FORZAMILAN

Tak jsme první.............. GRANDE MILAN

Reagovat
Jajinek

tohle je děs děs a děs. Hráči se schovávají jeden za druhého, pro příhrávky si nejdou, tkaže soupeř vypichuje míče. V závěru nejsou síly ani na tlak. Šancí zase plná prdel ale dáme jen jeden gól...a pak když vedeme, tak si necháme ze skoro jediné šance soupeře v druhém poločase vyrovnat, když lacině nepohídáme roh...Rafo...tohle není Inter!!!!!

Reagovat
Pinturicchio

Další ztracené body a zbytečně. Momo i Grosso at se seberou a táhnou někam hodně daleko, na ty dva už fakt nemám náladu. Mohli jsme předskočit Inter, takhle budou zase nervy doma s AS. Škoda, no.

FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Ze vsech utocniku v AC se mi libi nejvice Ibra,nejen ze dava branky,hlavne se je snazi pripravovat pro ostatni,rozdava prihravky rozhodne vice nez Pato,Robinho je proste palič,to neni mozny co on dokaze pokakat.Jinak dneska celkem dobry,vyhra,takze super.Ibra si dal gola,sem spokojeny.

Reagovat
DelPiero137

Uz nech sa vratia zraneni nech sa nemusim pozerat na striedania : Sali, Lanzafame a aj Iaquinta.

Reagovat
Inzaghi

Kolo z říše snů.. Pato s Pippem snad nic vážnýho..

Reagovat
Inzaghi

samozřejmě

Reagovat
Shevchenko

Až na toho Pata geniální kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

odešel po svých..., sval..., snad se dá do pořádku.

Reagovat
GEGE

Ta Neapol to jsou haluzáci...Cagliari v 93 minutě standartka s toho brejk 2 na 1 a Lavezzi gol...

Reagovat
smazaný uživatel

výborně Lavezzi, tomu říkám brejk!!

Reagovat
smazaný uživatel

D'Agostino ani neřekne, že bude hrát..., né, že bych ho nepostavil

Reagovat
smazaný uživatel

Málo se tomu věnuješ, špatna komunikace s hráči, a pak si tam, kde si.

Reagovat
smazaný uživatel

nepřišel na trenajz, prý že ho to pořád bolí a pak mi naběhne do matche

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak tam šel jen kvuli tomu přímáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

Inzaghi musí být fit, těším se na jeho oslavu gólu proti Interu , kdo ví co vymylsí

Reagovat
FORZAMILAN

to asi obletí dvakrát hřiště s roztaženýma rukama.........

Reagovat
smazaný uživatel

Ukáže na kotel Interu řit !

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Shevchenko

Neskutečná haluz ti řeknu. Ale Cagliari tu standartku solidně zadrbalo.

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Neapol

Reagovat
cresposuper

Dva najlahšie zápasy za sebou a 2 body z toho? Čo sa to deje?

Reagovat
sansiro

Napoli jde na 3. flek

Reagovat
GEGE

Spokojenost 3 body doma výkon dobrý Těd hurá na derby

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

. tohle naprosto prokaučoval Reja .. tím jak hrace postavil nechal zbytečně Mauriho mimo.. Zarate? nechal bych ho prodat, jak říkám kolo co kolo.. Chodí si jen pro penaltu.. forma pryč není, jen jsme zbytečně hráli na jednoho útočníka.. V závěru bylo vidět, že by to se dvěma šlo mnohem lépe.. Forza Lazio. nic se neděje..

Reagovat
Pipo123

Reagovat
DelPiero137

Momo bol to jeden z tych lepsich zapasov ale aj tak pokazil toho dost. Bol viac nez neviditelny, Sali, Lanzafame, Iaquinta rovnako neviditeln s minimalnym prinosom.

Motta si myslel ze je Krasic a Messi do kopy. Same individualne tahy, bol viac v predu nez v zadu. Diamanti zasluzeny gol ale uzmoznili sme mu ho my. Obrana pozicne velmi tragicka.

Snaha o vyhru bola na nasej strane, ale Brescia hrozila zo standardiek a protiutokov.

Chybala nam finalna prihravka, precislenie, strely.

Je nacase ze sa Traore vracia, hadam to nebude horsie ako Grosso.

Reagovat
Jajinek

No nic...nezbývá nám nic jiného, než vyhrát derby...

Milito už ví, kde je brána, tak je zase sestřelí...

...FORZA INTER!

Reagovat
terry

LAVEZZIIII! JOOOOO, FANTAAAA ŽIJEEE!

Reagovat
Shevchenko

A ještě k tomu ho máš ty?

Reagovat
terry

Však o to jediné mi jde. I když Neapoli to přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl jsem čistý konto....

Reagovat
lnterista

strany des a hruza...neco tak hroznyho jsem dlouho nevidel...rekl bych ze mame krizi uplne vsude kde to jde

Reagovat
Jajinek

hlavně ta smůla v zakončení je neuvěřitelná...Milito trefí tyč, Dejan špatně trefí míč v jasné šanci, pak hlavičkuje řěsně vedle, Eto´ovi chytí střelu skvěle gólman, Panděv se při zakončení posere...a pak Samyho sestřelí přihrávkou Lúcio na brankové čáře a letí to do nebes...jsme mohli dát bůra....výkon to byl odpornej, přitom tam šance byly...ale když nejsme schopni dát víc jak 1 gól za zápas, tak co se dá dělat...

Reagovat
lnterista

poseres se kdyz ses krasnej?

Reagovat
Jajinek

cože?

Reagovat
lnterista

no proste je to ted vsechno v p.deli a nic nejde a nevychazi a jeste k tomu smula

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se bude dobře usínat, zítra ještě napsat dobře test ze sociální politiky a jsem spokojenej

Reagovat
FORZAMILAN

hlavně aby ta soc. politika pak trochu fungovala i reálu tak at Ti to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Jop jop, díkes

Reagovat
Pipo123

týžden musím zakončiť litrami alkoholu a dúfať že nedela bude lepšia, ani v derby ani v Cesene sme si nezaslúžili prehrať, bohužiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

aspon ty sa mi nesmej a trocha ma polutuj

Reagovat
smazaný uživatel

To víš mám teď radost

Reagovat
Pipo123

čo jak ste hrali ? docela pohodička podla výsledku asi ne ? už to dotahujete pomaly ale isto

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dobře, ale Fiore betonovala, což mě zklamalo, takový tým. Druhý gol pěkně z trestńáku dali, ale jinak nic moc. Teď jedem na Juve..težký, ale máme formu. Co vy? Smůla?

Reagovat
Pipo123

my ? dá sa povedať že to posral Reja lebo postavil Bresciana čo je anti-futbalista, Cesena mala viac striel, snažila sa ale nič extra nemala, my sme trafili brvno, celý druhý polčas sme ich k ničomu nepustili, ale Parolo z ničoho nič napriahol asi s cca 30 metrov a trafil presne ružok branky, takže taká neštastná prehra, o to viac naštve

Reagovat
smazaný uživatel

Bresciano špatnej? No jo, to jsou někdy takový goly z hovna. Teď máte koho?

Reagovat
Pipo123

v nedelu doma Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

aj, těžký soupeř

Reagovat
smazaný uživatel

v lize si nevybereš, jestli je těžký nebo lehký

Reagovat
smazaný uživatel

remíza by byla rozumná, ale na to se nehrajě. jeden "splašenej" to tam napálil z 25metrů a to byl konec....Reja mohl trochu rozumněji poskládat mužstvo.. ale čas ukáže.. pořád si myslím, že letos budeme na konci slavit něco velkého.. nic se neděje..dneska to nevyšlo..ale vůbec bych nemluvil, že by odešla forma..tým bez formy hraje jinak..

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem ital měl zase jednou pravdu:

"Milán je se správným systémem schopný dávat každému trojku."

Reagovat
Tsigi

ital většinou mívá

Reagovat
Jajinek

vloni naštěstí neměl...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

ital má pravdu přece vždycky. Akorát, když do toho vloží trošku srdce, tak se může mýlit. No a ještě jedna vyjímka se našla, no... Ale to se může stát, pokud předpokládáš, že lidi budou uvažovat racionálně a nakonec to tak není.

Reagovat
Mr.Jindros

Máš docela dobrý předpovědi, hlavně jako Juve skeptik... ale je fakt, že si vždycky předpovídal, jak bude Inter v prdeli a on nakonec vyhrál... ale to možná bude to srdce.

Reagovat
lnterista

kdy vyhraje ligu?

Reagovat
lnterista

kdo

Reagovat
Shevchenko

Aktualní je kdo vyhraje derby.

Reagovat
lnterista

tesim se ale mrzi me ze oba nejsou v plne polni

Reagovat
FORZAMILAN

tak ve finále je to jen o gol míň než v Anglii........kde je ten borec,co se nám tady posmíval?

Reagovat
FORZAMILAN

takže přátelé , buonanotte ,zase v neděli na derby,doufám,že vítězném.......MERDA INTER

Reagovat
lnterista

tady se zas zacalo nekomu darit a pomalu to vyleza

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA DORIA !!

Reagovat
Slejdy

jedine Bojinov me zachrani

Reagovat
terry

Reagovat
Slejdy

yes

Reagovat
GEGE

Forza Candreva!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele