Serie A - preview 1. kola

24.08.2013, 09:03, aktualizováno 26.08.2013, 08:46
Previews
Dnes do nového ligového ročníku vstoupí také Fiorentina a Catania. Fialky za sebou mají úspěšný první zápas předkola Evropské ligy, nyní je čeká premiéra v Serii A, kde se od týmu trenéra Montelly čeká hodně. Catania zůstala jediným sicilským týmem italské ligy.
ACF Fiorentina - Calcio Catania  (pondělí 20:45)
Černým koněm soutěže bude pro ročník 2013/2014 jednoznačně Fiorentina. Klub z Florencie se na trhu hodně činil a přivedl do svých řad několik prvotřídních fotbalistů a rád by skončil do třetího místa a zahrál si tak Ligu mistrů. Na úvod sezony se musí Viola popasovat z Catanií, která už dokázala několikrát potrápit nejednoho favorita.

Fiorentina si vedla na přestupovém trhu společně s Neapolí asi nejvýrazněji z italských mužstev. Z Bayernu Mnichov ulovila výborného útočníka Maria Goméze, z AC Milán přišel Massimo Ambrosini či z Palerma talentovaný Josip Iličič.

Kádr se tedy zdá být natolik kvalitní, aby mohl bojovat o absolutní špičku. Trenér Vincenzo Montella ale zůstává nohama na zemi. Přeci jenom bude Viola bojovat na vícero frontách. Vedle domácí soutěže a domácího poháru startuje ještě v Evropské lize. V prvním utkání na půdě Grasshoppersu Curych vyhrála 2:1 a má tedy blízko postupu do hlavní fáze.

"Nikdo mě tady nežádal, abych vyhrál ligu. Našim cílem je se pokusit zopakovat to, co se nám povedlo v minulé sezoně. Tedy hrát dobrý fotbal a vrátit se do pohárové Evropy. Jsme totiž jiným týmem než v minulé sezoně. Jsme na začátku nové cesty," krotí přílišná očekávání trenér Vincenzo Montella.

Catania bude v tomto souboji považována za outsidera, ale předem se rozhodně nevzdává. Sicilský celek v minulé sezoně opět prokázal, že se s ním musí počítat, když skončil na krásném osmém místě. Elefantini ale do této sezony vstupují bez svých někdejších opor. Alejandro Goméz přestoupil do ukrajinského Metalistu Charkov, Francesco Lodi zase do konkurenčního Janova. Před koučem Maranem tak stojí velká výzva zopakovat minimálně stejné umístění jako před v minulé sezoně.

Vzájemná utkání mezi Fiorentinou a Catanií jsou v posledních letech hodně vyrovnaná, mírně navrch má ale přeci jenom Viola, která i v tomto zápase bude velkým favoritem. Na trávníku se ale bude muset obejít bez zkušeného Ambrosiniho, který si z loňského ročníku přinesl karetní trest. Mimo hru bude také Hegazi. Ztráty hlasí rovněž Catania, zdravotní potíže mají Capuano, Peruzzi, Almiron a Freire.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Tomovič, Rodriguéz, Savić - Cuadrado, M.Fernandez, Aquilani, Borja Valero, Pasqual - Rossi, Goméz
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvárez, Bellusci, Spolli, Monzon - Izco, Tachtsidis - Castro, Barrientos, Leto - Bergessio
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.45 - 4.20 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Janov CFC  (neděle 18:00)
Stadio Giuseppe Meazza uvidí v prvním kole souboj týmů, které se mají po minulé sezóně co napravovat. To platí především pro Inter, který hodlá v novém ročníku výrazně vylepšit devátou příčku, ovšem i v Janově nebyli v květnu spokojeni se sedmnáctou, poslední nesestupovou pozicí.

V milánském celku v létě došlo na změnu trenéra, Andrea Stramaccioni špatné výsledky neustál a na jeho místo přišel bývalý neapolský lodivod Walter Mazzarri. Jeho týmu se příprava výsledkově příliš nepovedla, přesto zkušený kouč nepropadá panice. "Předsezónní výsledky jsou něco, co zajímá pouze média, ne nás trenéry," prohlásil Mazzarri, jehož svěřenci zvládli první soutěžní duel sezóny a v domácím poháru přehráli 4:0 Cittadellu.

To v Janově už tak dobře do nového ročníku nevykročili, po penaltách totiž podlehli na hřišti Spezie a z italského poháru tak vypadli již ve třetím kole. Přesto mají v CFC před ligovým startem hlavu nahoře, nový trenér Fabio Liverani má k dispozici tým posílený o Lodiho, Vrsaljka či navrátilce Gilardina a od prezidenta klubu Enrica Preziosiho plnou důvěru.

Janovští do Milána odcestovali bez zraněného Matuzalema a distancovaných Biondiniho a Marcheseho. To na druhé straně jsou na marodce Zanetti, Samuel a Chivu, zpět v tréninku sice už je Milito, ale i on si na návrat do zápasového kolotoče ještě počká. Bez těchto opor se Inter pokusí uspět v ligovém debutu svého trenéra, což se Nerazzurri naposledy povedlo v roce 2001, kdy ho poprvé z lavičky vedl Hector Cúper.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovic - Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus - Jonathan, Cambiasso, Guarin, Alvarez, Nagatomo - Palacio, Icardi
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Vrsaljko, Manfredini, Portanova, Antonelli - Kucka, Lodi, Cofie, Santana, Bertolacci - Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.75 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - Atalanta Bergamo  (neděle 20:45)
Bez bodového odečtu konečně odstartuje sezonu Atalanta Bergamo. Její první cesta povede na neoblíbenou sardinskou půdu. Atalanta tam za deset let vyhrála jen jednou.

Cagliari skončilo v minulé sezoně na jedenáctém místě a letos by rádo umístění ještě vylepšilo. Sardinský celek pod vedením Pulgy-Lopéze nebude patřit mezi pohárové aspiranty, nicméně pokud se podaří udržet stopera Astoriho, jehož láká několik klubů včetně Neapole, může kandidovat na umístění v první polovině tabulky. V prvním zápase se Cagliari utká s Atalantou Bergamo.

Dvě sezony po sobě musela Atalanta startovat s bodovým odečtem. Na vině bylo zapletení se do korupční aféry. Bergamský celek ale situaci vždy zvládl a nebýt onoho odečtu, zakončil by sezonu ještě lépe.

V minulé sezoně skončily vzájemné zápasy nerozhodně - shodně 1:1. Sezonu ale zakončilo lépe Cagliari, které skončilo jedenácté, oproti patnáctému místu Nerazzurri.

Domácí se budou muset obejít bez Cossua a Pisana. Podobné je to i na druhé straně. Trenér Colantuono nemůže počítat s Bellinim, Brienzou, Cazzolou a suspendovaným Giorgim.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Perico, Rossettini, Astori, Murru - Dessena, Conti, Naingollan - Ekdal - Pinilla, Ibarbo
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Nica, Stendardo, Yepes, Del Grosso - Migliaccio, Cigarini, Carmona - Bonaventura, Denis, Livaja
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.00 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Turín FC - US Sassuolo  (neděle 20:45)
Sassuolo vede úspěšný mladý trenér, který by rád v kariéře pokračoval tím nejlepším možným způsobem - záchranou Sassuola mezi elitou. K tomuto cíli jej ale čeká ještě dlouhá cesta. Ideální by bylo začít výhrou, ale turínské FC není snadným soupeřem. O to méně, že bude hrát na domácím hřišti.

Eusebio Di Francesco dovedl Sassuolo z profilu provinčního města až k titulu šampiona druhé nejvyšší italské ligy. Ve třiačtyřiceti letech má trenérskou kariéru teprve před sebou, už nyní ale dokazuje, že se správným týmem by mohl dobrou sezonu minimálně zopakovat. A dobrý tým je přesně to, co se mu přes letní přestupovou pauzu dostalo. Do týmu přišli ostřílení a zkušení hráči typu Jasmina Kurtiće, Antonia Rosatiho, Francesca Acerbiho nebo Reta Zieglera, kteří mají zkušenosti s prvoligovou náročností. Připočtěme k tomu mladou hvězdu v podobě střelce Simona Zazy, který řádí v přední linii, a máme před sebou velmi nebezpečného protivníka.

Poslední zápas Sassuola také napověděl, že nováček soutěže nehodlá ztrácet čas s formálním představováním soupeřům, neboť v rámci Coppa Italia smetl domácí Novaru třemi brankami. Předsezónní příprava ukázala v dobrém světle také nové hráče typu Rumuna Mariuse nebo Diega Fariase, který zazářil v Padově.

Jeho nedělní oponent, turínské FC, před sezonou ztratilo dva ze svých klíčových hráčů. Do Juventusu se vydal hledat štěstí reprezentant Angelo Ogbonna, zatímco střelec Rolando Bianchi odešel do Bologně. Trenér Giampiero Ventura však má stále tým plný zajímavých hráčů. Mimo jiné se jedná o Emiliana Morettiho, Cira Immobileho a Nicolu Belloma z Bari. Kromě nich do týmu přišli formou hostování také Omar El Kaddouri z Neapole a Marcelo Larrondo, působící v Sieně. Změna se udála také na pozici brankářské jedničky. Jean-Francois Gillet byl potrestán za zmanipulování dvou zápasů ještě během svého působení v Bari, takže jeho místo zaujala dvojice Pegolo - Padelli.

Největší devizou Granata, jak se celku z Turína říká, je domácí prostředí. A na tomto faktu budou chtít ofenzivně ladění hráči stavět také nyní. Schéma 4-2-4 už sice trenér Ventura opustil, nicméně už z přípravy je znát, že jeho tým bude i nadále vyznávat ofenzivní fotbal. V prvním utkání mu nepomohou zraněný Salvatore Masiello a vykartovaní Gazzi s Barettem. Di Francesco nemůže počítat s Lucou Anteiem, dál je mimo hru talentovaný útočník Berardi a do prvního utkání nezasáhnou ani Valeri s Longhim.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Glik, Rodriguez, Moretti - Darmian, Brighi, Bellomo, El Kaddouri, D'Ambrosio - Immobile, Cerci
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pomini - Gazzola, Terranova, Rossini, Ziegler - Kurtić, Magnanelli, Missiroli - Farias, Zaza, Masucci
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.04 - 3.25 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Parma FC - Chievo Verona  (neděle 20:45)
Stadio Ennio Tardini je nachystáno na první utkání sezony. Parma přivítá Chievo a ráda by skončila lépe než na loňském desátém místě. Do ofenzívy si pořídila prvotřídního hráče, z Interu Milán Antonia Cassana.

Kdysi slavná Parma každý rok spřádá plány na návrat na výsluní a nejinak tomu bude i tentokrát. Severoitalové pod vedení Roberta Donadoniho chtějí atakovat evropské poháry a pro tento cíl si pořídilo Antonia Cassana. Italský útočník poněkolikáté mění dres, působil už v AS Řím, Realu Madrid, Sampdorii, Milánu a Interu. Ještě donedávna nastupoval za italskou reprezentaci a proto je přestup do přeci jenom průměrné Parmy velkým překvapením.

Nicméně ofenzivní tandem Amauri - Cassano se zdá být dostatečně silným, aby dotlačil Parmu po dlouhých letech do evropských pohárů. Konkurence je ale obrovská.

Chievo takové ambice jako Parma nemá. Prvotním cílem Fly Donkeys bude záchrana. Coriniho svěřenci loni skončili na dvanáctém místě a pokud by se podařilo toto umístění zopakovat, panovala by na Stadio Bentegodi spokojenost. Veronský celek před sezonou opustil Kamil Vacek. Český záložník se ve žlutomodrém dresu nedokázal prosadit a vrátil se do pražské Sparty. Přesto ale bude dres Chieva oblékat známá tvář, ze Sparty odešel na roční hostování Chorvat Manuel Pamič.

Gialloblu budou postrádat Galloppu a Palettu. Ani Chievo nemá problémy s marodkou, jedinou ztrátou je absence Improty.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Cassani, Benalouane, Felipe - Biabiany, Marchionni, Valdes, Parolo, Gobbi - Cassano, Amauri
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Sardo, Dainelli, Cesar, Dramé - Acosty, Radovanovič, L.Rigoni, Sestu - Théréau, Paloschi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.30 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SSC Neapol - Bologna FC  (neděle 20:45)
Pod Vesuvem bylo v létě mimořádné horko - kádr doznal velkých změn, kámen na kameni nezůstal ani v realizačním týmu. Mnoho lidí tedy od Neapole očekává velké věci. A trenér Benitez by je nerad zklamal. První ostrý test čeká na Neapol před vlastními fanoušky, kam zavítá nepříjemná Bologna.

Pokud existuje tým, který fanouškům Juventusu mohl nahánět v minulé sezoně strach, pak to určitě byla Neapol. Partenopei byli dlouho jediným skutečným vyzyvatelem turínského mistra a v některých fázích sezony byli jako jediní schopní držet s pozdějším mistrem krok. V nadcházející sezoně by rádi svůj stín druhého týmu překonali a rádi by zaútočili přímo na Scudetto. Možná i proto se Aurelio de Laurentiis tak často obracel do přestupových vod mercata.

Dalším faktorem ale určitě byla ztráta věhlasného kanonýra, Uruguayce Edinsona Cavaniho. Hvězda neapolského útoku zaznamenala v loňské sezoně obdivuhodných osmatřicet branek ve všech soutěžích, což jen potvrdilo Cavaniho světovou třídu. Ta neunikla pozorným skautům bohatého PSG, které se rozhodlo vybrat drobné a investovat celých 64 milionů do nákupu ofenzivního zabijáka.

De Laurentiis udělal jedinou rozumnou věc, díky níž se může po Neapoli dál procházet bez obav z nenávisti vlastních fanoušků - celou získanou sumu Cavaniho klauzule reinvestoval do kádru. A vybral si k tomu muže s pověstí šampiona - španělského stratéga Rafaela Beniteze. Ten má za sebou například titul z Ligy mistrů nebo Evropské ligy a navíc byl snadno k mání. Benitezův rukopis je vidět i na některých posilách, většinou jde o hráče ze Španělska. Mezi hlavními atrakcemi, na které se budou fanoušci celé Neapole od nynějška těšit, je střelec z Realu Madrid, Argentinec Gonzalo Higuain. Tomu v Madridu pšenka nekvetla tak, jak by si představoval. Totéž se dá říci o dvojici José Callejon - Raul Albiol, která přicestovala s Higuainem. Pro přechod na nový systém bylo třeba také Driese Mertense z PSV, Partenopei získali i náhradu za odcházejícího De Sanctise. Do brány se přistěhoval Benitezův starý známý Pepe Reina, jemuž přibyla konkurence v podobě brazilského talentu Rafaela.

Nově vypadající Neapol bude mít možná ze začátku problémy se sehraností a novým herním stylem, ale určitě má potenciál minimálně nechat zapomenout na ztrátu Edinsona Cavaniho a větší prostor se jí dostane také v rámci evropských pohárů. To Bologna je v jiné situaci.

Tradičnímu boloňskému trenéru se rozpadla vlastně celá osa základního týmu. Odešli střelec Alberto Gilardino s talentovaným Manolem Gabbiadinim, do Interu přestoupil také záložník Saphir Taïder. Otázkou bude, zda dokáže nově příchozí Rolando Bianchi nastřílet stejný počet gólů, jako tomu bylo u odcházející dvojice. Pro utkání s Neapolí bude mít Pioli na výběr z celého kádru vyjma dvou jmen. Zranění jsou Nicolo Cherubin a Frederik Sorensen. Neapoli chybí vykartovaní hříšníci Pablo Armero a Blerim Džemaili.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Maggio, Britos, Albiol, Zuniga - Behrami, Inler - Panděv, Hamšík, Callejon - Higuain
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Garics, Antonsson, Natali, Čech - Khrin, Della Rocca - Kone, Diamanti, Christodoulopoulos - Bianchi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.75 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Livorno - AS Řím  (neděle 20:45)
Po dlouhých týdnech italské abstinence se každý nadšenec calcia dočkal - Serie A tento víkend znovu otevře své brány! Ty se otevřou také v Livornu, kterému se podařilo postoupit do první ligy. Na úvod jej ale čeká velmi těžký soupeř. Na Stadio Armando Picchi zavítá římská družina kapitána Tottiho...

Livornu se minulá sezona podařila pravděpodobně nad očekávání. Tým sice musel o vysněný postup mezi italskou elitu bojovat v play-off, ale ani to jej nakonec nezastavilo, a tak se Amaranto může těšit na Serii A. Na její úvod fanoušci nemusí cestovat daleko, Livorno totiž na své půdě hostí AS Řím. Pro nováčka tedy hned na úvod velká motivace - takový skalp by mohl Livornu v budoucnosti ještě hodně prospět.

Livorno ale musí hodně zavzpomínat na svou poslední štaci mezi elitou - ta se odehrála v sezoně 2009/2010. A rozhodně to nebyl počin hodný zaznamenání. Livorno totiž skončilo na samém okraji tabulky s pouhými sedmi výhrami a hrůzostrašnými jednašedesáti inkasovanými brankami! Trenér Davide Nicola má ale naprostou důvěru vedení a rád by si ji pojistil přinejlepším setrváním v první lize i pro příští ročník.

Co se týče kádru Livorna, tak i ten doznal mnoho změn. Začněme brankářským postem. Vincenzo Fiorillo se vrátil zpět do Sampdorie, Livorno si ale našlo rychlou náhradu v osobě mladého talentu Francesca Bardiho. Kromě Fiorilla odešel například bojovník Salviato, nahrazen byl ale Marcem Benassim z Interu. A záložní formaci rozšířil ještě Leandro Greco, starý známý Říman. Greco sice v AS působil dlouho, ale nikdy se v jeho dresu více neprosadil. Přesto je jedním z mála hráčů, kteří mají se Serií A alespoň nějaké zkušenosti. A pozor bude třeba si dávat také na největší hvězdu, brazilského útočníka Paulinha.

U římského týmu se situace neustále opakuje, projekt střídá projekt. Po neúspěšném Enriquem přišel legendární Zeman, ale ani jeho styl úspěch nepřinesl. Vše dokonal provizorní Andreazzoli. Nyní přichází experiment číslo čtyři s názvem Rudi Garcia. Ten má ve Francii výtečnou pověst, s týmem Lille nejen bavil diváky, ale také dokázal vyhrávat. Řím je ale město založené na tlaku a je otázkou, zda Garcia tento tlak vydrží. Kromě trenéra pokračuje neustálá rotace hráčů. V týmu již nepůsobí hvězdní Marcos s Osvaldem, otazník se stále vznáší i nad osudem Erika Lamely.

Obranu AS ale vyztužili například bek Maicon a stopeři Mehdi Benatia s Tinem Jedvajem, zálohu posílil Kevin Strootman a na složení útoku má kromě Gervinha z Arsenalu Walter Sabatini zřejmě ještě nějaký čas. Důležitou zprávou je zdravotní stav právě Kevina Strootmana, který měl být v základní sestavě. Ale zraněný kotník z přípravného utkání mladé hvězdě zkrátka nastoupit nedovolí. Jeho místo by měl zaujmout Michael 'Captain America' Bradley. Zajímavostí je, že historie stojí na straně hostí. Livornu se nad Vlky v domácím prostředí podařilo zvítězit naposledy v roce 1949, kdy Giallorossi porazilo 2:1. Zopakuje podobný kousek před zraky svých nadšených pozorovatelů?
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Bardi - Bernardini, Emerson, Valentini - Schiattarella, Luci, Greco, Duncan, Lambrughi - Dionisi, Paulinho
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Maicon, Benatia, Castan, Balzaretti - Pjanić, De Rossi, Bradley - Florenzi, Totti, Gervinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.60 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - Udinese Calcio  (neděle 20:45)
Na Olympijském stadionu v Římě se utkají dva pohároví aspiranti Lazio a Udinese. Biancocelesti chtějí napravit loňskou, jen z části povedenou, sezónu, kdy propadák v podobě sedmého místa odčinili až ziskem italského poháru. Udinese ale představuje tradičně nepříjemného soupeře. I letos bude parta kolem trenéra Francesca Guidolina pomýšlet na pohárová umístění.

Lazio rok co rok vykračuje do nové sezony s velkými ambicemi, ale rok co rok se je nedaří naplnit. Svěřenci trenéra Vladimira Petkoviče sice vyhráli italský pohár, ale hlavní cíl umístit se v lize do třetího místa se vůbec nepodařilo splnit. Přitom kádr má Lazio stabilizovaný a navíc v něm působí několik reprezentantů jako Candreva, Marchetti či Brazilec Hernanes. Římský celek už má za sebou jedno soutěžní utkání. Bitvu o italský Superpohár Biancocelesti vůbec nezvládli, Staré dámě podlehli vysoko 0:4.

Také Udine už je rozehrané z Evropské ligy. Ve třetím předkole si hravě poradilo se Širokim Brijegem (výhry 3:1 a 4:0), ale ve čtvrtém předkole zatím v prvním kole překvapivě podlehlo Slovanu Liberec 1:3. Udine je tak na pokraji vyřazení a popravdě řečeno, s případným vypadnutím už v předkole se rozhodně nepočítalo. Nicméně na programu je ještě odveta, která bude hodně zajímavá.

Francesco Guidolin odvádí v Udinese výtečnou práci. Každý rok vedení prodá několik klíčových hráčů, ale Guidolin i s tím, co má, dokáže konkurovat a získat umístění zajišťující start v pohárové Evropě. A i tentokrát by tomu nemělo být jinak. Opět odešlo několik hráčů, i když odchody nebyly tak citelné jako předchozí dvě sezony. V útoku budou Bianconeri nadále sázet na kanonýra Antonia Di Natale.

Pro oba celky je utkání velmi důležité a to nejen z hlediska, že jde o první kolo sezony, ale především z důvodu, že jak Lazio, tak i Udine chtějí hrát o poháry. Jde tedy o přímý souboj dvou aspirantů přední pozice. Výsledek tohoto klání, i když je dosti brzo, se přeci jenom může na konci sezony jevit jako klíčový.

Lazio nastoupí bez Konka, Felipe Andersona, Alfaroa, Pereirinhy, Viniciuse a Mauriho. Udine se zdá být kompletní, scházet bude pouze gólman Brkič.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Cavanda, Biava, Cana, Radu - Candreva, González, Ledesma, Hernanes, Lulič - Klose
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Kelava - Heurtaux, Danilo, Domizzi - Basta, Pereyra, Allan, Pinzi, Gabriel Silva - Muriel, Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.40 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - AC Milán  (sobota 18:00)
Jeden z největších favoritů na zisk Scudetta AC Milán zavítá v prvním kole na půdu nováčka Hellasu Verona. Domácí se vrací do nejvyšší soutěže po 11 letech a rádi by zde setrvali více než jen jednu sezonu. Hned na úvod se mohou fanoušci veronského celku těšit na jeden z nejslavnějších italských velkoklubů.

Hellas patřil v historii italské kopané vždy mezi italskou smetánku, ale v roce 2002 klub spadl do nižší soutěže, kde čekal dlouhých 11 let na to, aby se mohl vrátit zpět. V minulé sezoně skončili hráči Hellasu na druhém místě a přímo se kvalifikovali do Serie A.

Pochopitelně po svém postupu mezi italskou elitu se musel Hellas poohlédnou po posilách a jeho největším úlovkem se stal mistr světa z roku 2006 Luca Toni. Vytáhlý bombarďák a bývalý reprezentant tak mění už poněkolikáté klubový dres.

Třetí tým uplynulého ročníku Serie A Milán má letos opět velké ambice. Hlavním cílem bude sesadit Juventus z italského trůnu a rovněž zaznamenat větší úspěch v Lize mistrů. Rossoneri po loňském katastrofálním startu do sezony dokázali dramaticky vyválčit třetí místo, a tím si zajistit start v play-off Ligy mistrů. V samotné milionářské soutěži pak skončili v osmifinále na Barceloně, přestože v prvním zápase dokázali Katalánce porazit dvougólovým rozdílem.

Sestava milánského AC zůstala od loňské sezony víceméně nepozměněna. Odehrál se pouze jeden velký odchod a sice dlouholetá opora a kapitán AC Massimo Ambrosini odešel do ambiciózní Fiorentiny. Po Maldinim a Ambrosinim převzal kapitánskou pásku jiný Ital Riccardo Montolivo. Dlouho se spekulovalo i o odchodu Robinha do Santosu a příchodu japonského záložníka Keisuke Hondy, ovšem ani jedno se nekonalo. Robinho nakonec prodloužil a Honda dost možná přijde až v zimě.

Zápas na Stadio Bentegodi má jasného favorita. Hráči AC mají navíc už jeden soutěžní zápas v nohách. V prvním zápase play-off Ligy mistrů dokázali remizovat na hřišti PSV Eindhoven 1:1 a vytvořit si tak solidní výsledek do domácí odvety na San Siru.

Svěřencům trenéra Mandorliniho bude scházet Agostini a Ragatzu, hostům zase Pazzini, Bonera, Vergara, Saponara, Antonini, Gabriel a Traoré.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Cacciatore, Maietta, Moras, Albertazzi - Jorginho, Donati, Hallfredsson - Jankovič, Toni, Martinho
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Zapata, Mexes, Constant - Poli, Montolivo, Nocerino - Niang, Balotelli, El Shaarawy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 3.50 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UC Sampdoria - Juventus FC  (sobota 20:45)
A na úvod nečeká mistra italské ligy minulého ročníku nic jednoduchého - Sampdoria totiž není jeho oblíbeným celkem. Poslední tři body v zápase se Sampdorií získal tým z Turína až v roce 2009. Od té doby se daří Blucerchiati. Naváže janovský tým na úspěšnou tradici, nebo Juventus zahájí ročník výhrou?

Janovská Sampdoria byla jediným týmem, který dokázal mistrovský celek porazit dvakrát v jedné sezoně. Nejprve se o výhru 2:1 postaral Mauro Icardi, hájící nyní již barvy Interu Milán. Penalta Sebastiana Giovinca na body nestačila. A na domácím stadionu Luigi Ferraris se domácí opět prosadili jen těsně vícekrát. A opět u toho byl Mauro Icardi. Bude zajímavé sledovat, kdo bude pokračovat v jeho stopách.

Zlepšené výkony Sampdorie má na svědomí nejen střelecká forma Maura Icardiho, ale také trenérské pokyny Delia Rossiho. Dvaapadesátiletý Rossi nahradil ve funkci hlavního lodivoda Cira Ferraru, bývalého hráče právě Juventusu. Ze sestupového pásma dokázal Rossi vtáhnout tradiční tým na šestnácté místo, přičemž se do análů zapsal již zmíněnou dvojvýhrou nad pozdějším mistrem. Zkušený trenér si pochvaloval nasazení svých hráčů i v prvním soutěžním utkání - v minulém týdnu se střetl s Beneventem a díky dvěma brankám Manola Gabbiadiniho vyhrál 2:0.

Soutěžní zápas Juventusu byl o něco sledovanější, v rámci italského Superpoháru na sebe narazily týmy Bianconeri a Lazia. Stadio Olimpico vidělo potupnou prohru domácího týmu, majitel Scudetta vyhrál díky brankám Pogby, Lichtsteinera, Chielliniho a Téveze 4:0. První trofej má tedy Stará dáma již ve své zaplněné vitríně, nyní by ráda nakročila k zisku další. Tato etapa ale bude poněkud delší.

Také proto vedení Juventusu nelenilo a přes léto posílilo kádr natolik, aby vzestup tradičního celku nezůstal jen v mezích Itálie, ale celé Evropy. Přišli především stoper Angelo Ogbonna a útočníci Fernando Llorente s Carlosem Tévezem. A jejich služby budou třeba, protože žádná sestava Juventusu od roku 1935 nezískala více než dvě Scudetta po sobě. Do základní sestavy Conteho týmu se měsíc nepodívá zraněný Claudio Marchisio, obavy stále panují nad fyzickou připraveností Simoneho Pepeho.

Když přihlédneme ke statistikám, zjistíme, že posledních pět návštěv stadionu v Janově skončilo pro Starou dámou bez tří bodů, takže má co napravovat. Z celkového počtu vzájemných střetnutí se devatenáctkrát radovala Sampdoria, o jedenkrát méně Juventus. Zrodil se také stejný počet remíz.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Da Costa - Gastaldello, Palombo, Costa - De Silvestri, Eramo, Krstičić, Obiang, Castellini - Eder, Gabbiadini
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah - Tévez, Vučinić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 9.00 - 4.20 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Turín FC00000:00
 Cagliari Calcio00000:00
 SS Lazio00000:00
 Atalanta Bergamo00000:00
 Calcio Catania00000:00
 Parma FC00000:00
 Hellas Verona00000:00
 Chievo Verona00000:00
 AS Livorno00000:00
 UC Sampdoria00000:00
 AC Milán00000:00
 Udinese Calcio00000:00
 SSC Neapol00000:00
 Janov CFC00000:00
 US Sassuolo00000:00
 AS Řím00000:00
 ACF Fiorentina00000:00
 Juventus FC00000:00
 Inter Milán00000:00
 Bologna FC00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (788)

Přidat komentář
CubONE

1. pre titul v rukach AC

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
didosh

no samozřejmě

Reagovat
M11

je na case napravit nasi hroznou bilanci..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
10

dneska to bude těžší než Supercoppa

Reagovat
M11

Reagovat
Pipo123

Hellas po dlhých rokoch v SA, to bude boj a Doria taktiež vie zahrať na Juve...

Reagovat
10

Bentegodi už je totálně vyprodaný, to bude masakr jak svině, těším se moc

Reagovat
M11

konecne poradna atmosfera

Reagovat
10

po těch letech prázdnýho stadionu ve Veroně to bude jak zjevení

Reagovat
Pipo123

To je strašne sympatický klub, doma to bude peklo a nič nedajú zadarmo. tá záloha vyzerá super, Jorginho, Donati a Jankovič

Reagovat
Pinturicchio

Pravidelná dávka emocí, ... KONEČNĚ

! ! ! Fino alla fine forza JUVE ! ! !

Reagovat
Pinturicchio

OT : Podle CdS Marquinho blízko Juventusu.

Ach jo.

Reagovat
Alberto Aquilani

vraj za Pogbu

Reagovat
Pinturicchio

To jako fakt někdo psal?

Reagovat
Alberto Aquilani

ne, robím si prdel

Reagovat
Pinturicchio

Já si to myslel, ... akorát mi to včerejšku ještě tak nemyslí, přijít v 5 a vstávat v půl 10, zabíračka, no.

Reagovat
Pettirosso

podle SKY za Matriho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DeDeron a American Capitano, nejsem z toho odvařenej, ale když je Kevin out, tak se s tím dalo počítat. Nicméně 3 body povinný kurva! Jinak doufám, že nebudu muset měnit Erika ve fantě. DAJE ROMA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Proc neni v prevjuu Inter?

Reagovat
smazaný uživatel

hraje zitra, doplni se, nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

nebud drzej

tez ostatni hrajou zejtra a jsou tam tak se ptam ty decko

Reagovat
GEGE

JE TO TU!!!A hned ostrý záčátek na půdě nahecovaného nováčka.Sem neskutečně natěšný tak snad konečně zvládnem vstup do sezony.Doufám,že si zahraje Albertazzi jsem zvědavý jak roste jeho výkonost.Za Hellas sem ho viděl jen v poháru proti Interu a vedl si dobře.Sestava ACM zřejmě jasná otázkou je jen levá strana obrany Constat/De Sciglio.Matia se vrací po zranění takže ho Max zřejmě pošetří na LM.

FORZA ROSSONERI!!!

Reagovat
CubONE

Este je moznost, ze sa bude setrit Abate, niekde som taku zostavu zahliadol. Hlavne dufam, ze sa predvedie Noce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Spíš tipuju Poliho v základu po povedené přípravě.Noce max v průběhu zápasu.

Reagovat
CubONE

Poli-Monty-Noce. Nigel by mal byt vraj setreny na PSV. Potom mas v zalohe v nominacii uz len Cristanteho a Urbyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Cernym konem souteze bude letos Parma, Cassano to zariadi Pre neho bude hra na brejky jak stvorena

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude on tím, který bude ty míče rozdávat, pak ano. Jestli od něho čekáš výrazné běžecké představení, tak se vrať o pár let zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se neni kam vracet

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Bari mu to ještě běhalo Ono i v Římě, a s madridským angažmá přešel na výklus.

Reagovat
cervo

co tam robi ta ciarka?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, upsal jsem se no. Měl jsem to prvně napsané jinak a po přepsaní jsem tam čárku zapomněl.

Reagovat
CubONE

Pipo, cital som niekde, ze Bizzarri odide. Kto bude potom robit dvojku?

Reagovat
Pipo123

udajne Berisha, brankár Kalmaru Bizzarri pôjde buď smer Janov alebo Doria. Já mu to prajem...

Reagovat
CubONE

Dik.

Reagovat
Dejwa

konečně, těším se na Hellas

Reagovat
smazaný uživatel

No, na to že Doria na Juve umi, hraje doma a kurs je 8, tak to se hodi

Reagovat
GEGE

jj ten kurz je vyborný hned toho využiju.

Reagovat
The Krupy

KURVA....debilnejší termín už ani dať nemohli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Římani, jak to vypadá s Gervesem? Bude hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Ohledně té útočné trojice neví nikdo nic, krom toho, že samozřejmostí je Totti.

Reagovat
Pinturicchio

Tož to nad tím složením útoku ve Fantě musím eště pokómat. Děkuju.

Reagovat
Alberto Aquilani

po novom sa píše že utok bude Totti-Borriello-Florenzi, nikto moc nevie či bude hrať, skus zavolať Garciovi :P

Reagovat
Pinturicchio

No s takovou mi nic jiného než vytočit Rudyho číslo nezbyde.

Reagovat
smazaný uživatel

toto mi pride najrealnejsia trojica na dnes

Reagovat
Alberto Aquilani

hráme až zajtra, ne ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Hej no, chybicka se vloudila

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!

Reagovat
Yanek

!!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Lamela je nominovaný na zápas s Livornom, aj ked všetky zdroje uvádzajú, že nebude v základe ....

Reagovat
Pipo123

Myslíš že odíde ?

Reagovat
Alberto Aquilani

ano

Reagovat
olis

kto by mal prist ako nahrada?

Reagovat
Alberto Aquilani

netuším ..... hovorí sa o Lajjicovi hlavne .... potom take rumours ako Di maria a Eriksen

Reagovat
olis

tak Di Maria na tom by ste este ziskali ale tomu sa mi nejak nechce verit...

Ljalic by nebol zly a Eriksen pokial viem tak nie je kridlo, mozno sa mylim.... ale boli by to dobre volby podla mna, akurat v nich nevidim taky potencial ako v Lamelovi

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že by AS dalo 30 za ADM.

Reagovat
Alberto Aquilani

tak z prachov za Lamelu ...za 30 by ste ho pustili ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak AS potřebuje doplnit na vice mistech do zakladu, a uvalit celou částku za jednoho hráče by bylo kratkozrake si myslim. Navic 30 sem placl, AW pry nabizi snad 45 milionu.

Reagovat
Alberto Aquilani

su ešte prachy z Osvalda ..... takže prachy za Lamelu a Osvalda máme 15 mega, to môžeme priviesť za nich náhrady ....

Reagovat
Pipo123

Za Yilmaza sme ponúkli 12 mil alebo 5 mil + Kozák, Gala odmietli, dneska Lotito letí do Istanbulu, média špekulujú že by mohla byť dohoda na 14 mil e

Reagovat
smazaný uživatel

Měnili byste kvuli němu system na dva hroty? nebo by to byl jen zaskok za Mira?

Reagovat
Pipo123

Já si myslím že by to bola náhrada za Mira, ten sa možno vráti po sezóne do nemecka. Neviem si predstaviť hru na dvoch útočníkov.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl velky luxus no, mit Kloseho a Yilmaze jako nahradu.

Reagovat
Tsigi

Já jen doufám, že dnes ta záloha u AC bude aspoň semikompetentní.

Reagovat
smazaný uživatel

to najlepsie nakoniec , ..... 50 percentne spoluvlastnictva , hraca vlastnia 2 kluby ULTRAS , nie ako tie teple arabske rite sediace v anglicku , taliansky temperament , divoki fanusikovia, zaverecne zdrziavanie ,emocie , riesenie korupcie , ziadny trapni sejkovia ,rodiinne klubove zazemie,pri gole vyskoci cela lavicka na seba ........SERIE A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vitaj ,

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To sa už krajšie ani nedalo napisat SERIE A je nenahraditelna pome VIOLA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska citim Balotelli day

Reagovat
smazaný uživatel

Proč každej sráč má previev a jen Inter ne???

Reagovat
Pinturicchio

Protože Inter nemá nikdo rád.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle sme se oddrbavalli jeste v jaslickach..

Reagovat
snuff24

Řekl bych, že Juventus nemá rádo daleko víc lidí nevím tedy jak v Česku,ale v Itálii určitě

Reagovat
smazaný uživatel

a pozor, za 3...2...1.. na tebe vyskoci vandertom ze places

Reagovat
rossoneri89

neplac

Reagovat
M11

GIACCHERINI !!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Jinak ho dal hlavou, v PL, GIACC

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
panca

muj dnesni tip 1:1

Reagovat
Yanek

MILAN: Abbiati, Abate, Zapata, Mexes, Constant, Poli, Montolivo, Nocerino, Niang, Balotelli, El Shaarawy.

HELLAS VERONA: Rafael, Romulo, Moras, Maietta, Albertazzi, Jorginho, Donati, Cacciatore, Jankovic, Toni, Martinho.

tak jedem!!

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

zaloha made in Italy :) FORZA MILAN

Reagovat
didosh

Reagovat
Pipo123

Hellas to vyhrá

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno vyhrá.

Reagovat
Pipo123

Uvidíš to peklo

Reagovat
smazaný uživatel

Peklo možná bude, ale chlapci si s tím poradí.

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Pipo123

Lazio sa nedokázalo dohodnúť na prestupe Yilmaza.

Reagovat
Alberto Aquilani

to je ale prekvapenie .....

Reagovat
Pipo123

proč ? jednalo sa o ňom, viac ako 12 mil sme nedokázali ponúknuť.

Reagovat
olis

a ty si si myslel ze za 12 alebo 15 ho pustia?

Reagovat
Pipo123

15 si žiada samotné Gala, tie 3 mil navyše proste nemáme na neho, nakoniec skončí v Chelsea podľa mňa.

Reagovat
olis

a odkial to mas ze 15 si ziada Gala?

Reagovat
Pipo123

Tvrdil to jeho agent. A čo by mala byť jeho cena 30 mil ? Drogba ho vytlačil na lavičku, nemá istotu základu.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro vítěztví AC

Reagovat
smazaný uživatel

A Scudetto pre AC

Reagovat
smazaný uživatel

Je to na tom betu nebo ne?

Reagovat
didosh

Nějaký kvalitní stream?

Reagovat
10

jsem zvědavej na Maria, zrovna fanoušky Verony by na Twitteru provokovat nemusel, to asi nedopadne dobře

Reagovat
smazaný uživatel

co psal?

Reagovat
10

"Veronští...představuji vám bresciana."

Reagovat
10

mezi nima je velká lokální nenávist

Reagovat
smazaný uživatel

ok diky

Reagovat
Yanek

Super atmosféra

Reagovat
rossoneri89

FORZA MILAAAAN

Reagovat
CubONE

nejaky dobry sop?

Reagovat
rossoneri89

sop://broker.sopcast.com:3912/139918

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně Poli, prvni start

Reagovat
Tsigi

Už jednou mohl dát branku, kdyby Mariopřihrál, byl sám ve vápně. Během těhle 15 minut se pohybuje neuvěřitelně

Reagovat
smazaný uživatel

Kupodivu se mi zatim libi Niang

Reagovat
10

minulou sezonu v Dorii svoje možnosti znovu ukázal, nejen v tomhle...velmi inteligentní hráč, bude pro vás super posilou, což už jsem mu proklamoval v Interu, ale tam to prostě nebylo možný

Reagovat
smazaný uživatel

Mario přihrávka, Poli gol. Fanta, fanta, fanta.

Reagovat
madridcan

Mario asistencia

Reagovat
Yanek

První vlaštovka Mario solidní přehled

Reagovat
10

vypadá to lehce

Reagovat
smazaný uživatel

ANDREA

Reagovat
rossoneri89

Grande POliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
olis

pekny gol

Reagovat
smazaný uživatel

POOOOLI

Reagovat
GEGE

POOOOOOOOOOOOOOOLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
CubONE

Mal som dat Poliho hrat vo fante

Reagovat
10

sopcast zpoždění jen minutu oproti Betu, to je dobrý, myslel jsem víc

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak toto je klasický Niangov post, alebo tam hrá len z núdze a je to stredný útočník ?

Reagovat
CubONE

za nas hrava takmer vylucne ako RW

Reagovat
CubONE

Ale ak pride trequartista a vyzdravie Saponara, prejdeme na 4312 a bude hrat ako utocnik

Reagovat
CubONE

Ale ak pride trequartista a vyzdravie Saponara, prejdeme na 4312 a bude hrat ako utocnik

Reagovat
Alberto Aquilani

dík obom, príde mi, že je to na pravo hrozná brzda a velka slabina AC....to že tam hrával aj minulu sezonu samozrejme viem, len mi príde, že je to skor Balova pozícia

Reagovat
Alberto Aquilani

že dík obom a odpovedal mi len jeden

Reagovat
Dejwa

Hellas hraje hrozně vystrašeně

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nastoupili bez zalohy. A Toni vic diskutuje nez hraje.

Reagovat
Dejwa

jo střed neexistuje.. ale zas pokud Toni neudržel po nákopu míč, tak se snad nedostali za půlku

Reagovat
10

chybí mi tam Hallfredsson, ten tomu dává klid a rozvahu

Reagovat
Ragazzo d'oro

Kurva Monty bacha na ty ztráty!

Reagovat
Alberto Aquilani

Montolivo pár slušných strát

Reagovat
Pettirosso

Hellas se mi zatím vůbec nelíbí. Příliš se bojí, což dokazuje těch 5-6 obránců, záloha nikde a pak to tak vypadá.

Monty má nějak moc ztrát, ještě, že toho Hellas nebyl schopnej využít.

Reagovat
Pipo123

Toniiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Luca to je kraaal

Reagovat
Yanek

Góly ze standartek, to mi chybělo...

Reagovat
EAG le grand amour

jakto, ze nechyta ten bulhar?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jediny koho měli bránit byl Toni.,

Reagovat
Pettirosso

Toniiiiii

Reagovat
Alberto Aquilani

Lucaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
olis

dobre si to pripravili

Reagovat
10

Lucaaaaaaaaaaa

Reagovat
rossoneri89

krucifix

Reagovat
Alberto Aquilani

Hellas začal trochu hrať a hned to ide .....

Reagovat
Pettirosso

nechat úplně volnýho Toniho ve vápně chce pořádný koule

Reagovat
Alberto Aquilani

Koho tam prehlavičkoval Toni ? Akurat som sem písal a zabudol som si to všímať ....

Reagovat
smazaný uživatel

Constant

Reagovat
Pipo123

Tuším Zapata

Reagovat
Alberto Aquilani

no, tak ste sa zhodli :D škoda ked Zapata, pripadá mi, že hrá velmi dobre zatial

Reagovat
Dejwa

Constant to byl

Reagovat
CubONE

constant

Reagovat
DelPiero137

Nechcem nadavat jak pohan, ale preco kua aj ked ma Digi 2 kanaly, tak ani na jednom nevidim AC?! PL uz nedavaju, maju dva kanaly tak este aj zapas nejakeho Valenciennes - OM ma prednost pred AC?!

V akom svete to zijeme...

Reagovat
CubONE

Toni hra bez holennych chranicov?

Reagovat
panca

k cemu, kdyz jen hlavickuje

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Pettirosso

celou kariéru

Reagovat
10

to by porušoval pravidla...má chrániče, ale podobně jako třeba Totti má ty nízký

Reagovat
Pettirosso

celou kariéru hraje s těma nízkýma. Nejsem debil abych nevěděl, že podle pravidel je musí mít. Jen jsem reagoval na kolegu, který si toho evidentně všiml až v Toniho 36 letech

Reagovat
CubONE

Musim priznat, ze som si to naozaj nikdy nevsimol. Aj teraz len nahodou pri jednom zabere.

Reagovat
Tsigi

Allegri by mohl říct hráčům, že se můžu pohybovat i po levým okraji hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AC ten gol dá, jde jen o to, jestli to zvladne ubranit. Nocerino by se měl věnovat spíš vlastní hře než pořad měnit čisla na drese, zatim hraje tak, že by se měl vratit do Palerma bojovat ve druhe lize Hellas se po golu zvedl, možna byl i lepší.

Reagovat
Pipo123

Faraon sa mi vôbec nepáči

Reagovat
Tsigi

Tak těžko se ti mohl líbit, když vlevo šel možná jeden balon

Reagovat
Alberto Aquilani

Hmm, Hellas 2.polku 1.poločasu našťastie zistil, že sa s ACM dá hrať a boli viac než len vyrovnaným superom. Allegri by mal urychlene vyriešiť duo Montolivo-Nocerino, rozohravka je hrozná a Nocerino ani nerobí nejaku čiernu prácu, zato Poli sa mi páči, ten môže byť delo, takých hráčov mám rád, ulohu si splnil Balo, ale Niang a Shaarawy su tam na nič, dobrý je aj Abate a stoperska dvojka ...... Hellas hra organizovane, ale začiatok ako som písal hrali priposrane, potom začali dobre napádať a hned to šlo, klasicky to vidím ale na ušmudlanú výhru AC

Reagovat
GEGE

Zápas pod kontrolou super výkon a pak to zas posere jedna debilní standartka...Neuvěřitelné,že Mexes si při rohu nehlídá nikoho a Toni si tak může naběhnout kam chce.Constant se snažil už jen hasit jeho chybu...Pokud budem hrát minimálně stejně jako do vyrovnání vyhrajem.

FORZA MILAN!

Reagovat
Jajinek

Luca Toni...pro mě nejsympatičtější hráč Calcia mimo můj tým...jsem děsně rád, že ho můžu vidět i dále v tomto věku "telefonovat"

Reagovat
10

obranu AC přes léto vyřešilo

Reagovat
Alberto Aquilani

To neni len o obrane, v zálohe nemaju hrača, čo vie obranovať !!!

Reagovat
10

to taky, myslel jsem obecně defenzivu...tyhle góly jdou na stopery

Reagovat
M11

Reagovat
Alberto Aquilani

Za spo štandartke, to už prestava byť sranda

Reagovat
M11

hmmmm borec

Reagovat
10

Reagovat
Yanek

tak jo borci, ho nehlídejte

Reagovat
Pipo123

goooooooooooooooooooooooooooolll LUCAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

LUCAAA

Reagovat
olis

Reagovat
Alberto Aquilani

LUCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Dejwa

to je krááál

Reagovat
smazaný uživatel

Luca, si děláš srandu

Reagovat
smazaný uživatel

Standartky sa tusim zlepsili oproti minulej sezone.

Reagovat
rossoneri89

hanba ....... teraz sme uplne vyhoreli ..... zase nechali Toni len tak napospas osudu .....

Reagovat
smazaný uživatel

Ambro by ho ustrazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak vidim, tak i Verona hraje pohlednejsi fotbal nez AC... Kde jsou minula leta?!

Reagovat
Alberto Aquilani

Miesto Osvalda mal prísť Lucaaaaaa

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
panca

trochu mi to pripomina cisseho

Reagovat
panca

ac vubec nebrani

Reagovat
panca

proc to ten vul mexes nenechal... hlavne ze tam dava nuzky. Blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Mexes a Donati

Reagovat
Dejwa

Donati

Reagovat
M11

sila ta obrana

Reagovat
smazaný uživatel

funny je, ze kdyz ac prohrava, tak fandove je nenavidej

Reagovat
M11

blbost.. prave v ten moment je mam rad

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel fanouska, ne bl*eho juventusaka nebo interaka

Reagovat
rossoneri89

fanusik ma rad svoj klub aj ked vyhrava aj ked prehrava .... len lacna predajna stetka fandi len timu ktoremu sa momentalne dari

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Yanek

Petagna ON!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to AC nevyhraje jdu fandit jinemu...

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

Ze vraj sa teraz dari Hellasu...

Reagovat
CubONE

Tak to dufam, ze prehrame.

Reagovat
panca

nahradnici zatim

Reagovat
10

rozhodčí zatím výborně

Reagovat
M11

snad vydrzi.. Mario uz na neho tlaci

Reagovat
panca

na maria to vypadlo na pentli, ale asi bych to taky nepiskl

Reagovat
10

tak jsem ho přechválil...rigore na Lucu

Reagovat
Yanek

to určitě

Reagovat
10

Mexes fauloval, ne tohle poslední

Reagovat
Yanek

Vím co myslíš, v tom případě by ale musel písknout i pár zákroků na hráče AC. Dost to pouští.

Reagovat
smazaný uživatel

AC

Reagovat
smazaný uživatel

Abych rekl pravdu, tak kdyby si ac nechal "stariky", tak by se jim darilo vic. Treba ten Poli hraje jak jeden z tech Verona

Reagovat
olis

cudujem sa ze Balo sa este tak drzi

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme uplne mimo :( Presto verim

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho C moooooon !!!!!

Reagovat
10

co ten Balo furt zkouší

Reagovat
Pipo123

Mario

Reagovat
10

Balotelli měl dneska asi tak 543 možností nahrát doleva na volnýho hráče, ale místo toho šel kličkou doprostřed a ztratil míč...

Reagovat
Pettirosso

Mario

Reagovat
smazaný uživatel

balotelli

Reagovat
olis

aby mu zilka nepraskla

Reagovat
rossoneri89

teraz to bol myslim faul na MAria

Reagovat
10

byl tam kontakt? jinak první žlutá v 90. minutě je docela trapas...

Reagovat
M11

byl

Reagovat
10

taky mi přišlo, že do něj Moras brnknul

Reagovat
M11

klidne to mohl pisknout

Reagovat
10

asi by to písknul, kdyby Mario tak nevyskočil a nebyl to Mario ...i tak podle mě na penalty 1:1

Reagovat
M11

ja souhlasim s tim ze v jeho nasazenem metru to spravne nepiskl.. jestli ten metr byl nastaven spravne to uz je vec druha..

Reagovat
Pipo123

Ak by aj bol faul na Maria, tak by to nemal pískať, jeho simulácie

Reagovat
Pettirosso

Hellaaaas... vítej zpět v SA

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou šašci tvl. AC má ty starty sezony jak pojďme dom

Reagovat
Yanek

Klasický začátek, přesto mě straší unavená záloha (zejména, když je ve středu LM). Za neschopnou obranou opravdu nevidím chybu v Gallianiho neaktivitě, tohle jde na vrub Allegrimu a je opravdu k podivu, že už se rok vůbec nic nemění. Hellas to dnes ubojoval.

FORZA MILAN

Reagovat
El-Pistolero-68

Chce to dotáhnout toho Sakha, jestli se zraní Mexes, tak jsme v pr...

Reagovat
smazaný uživatel

Co máš na mysli tím, že nic nemění? On tam moc možností nemá.

Reagovat
Yanek

Mi připadá, že přístup hráčů k dostupování a přebírání soupeře je pořád stejný. U standartek to jde nejvíc vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle, myslíš přístupem a samotným výkonem. Já měl zato, že máš na mysli nějaké jiné varianty složení. Viděl jsem AC s PSV, tam to nebylo vůbec zlé. Každopádně těžko můžu soudit, dneska jsem to neviděl a liga je přece jen něco jiného. Já mám pořád pocit, že byste potřebovali někoho lepší než je Mexes, který není víc než jen slušný backup. Možná to dneska chlapci trochu podcenili, proto tebou zmiňovaná nedůslednost.

Reagovat
El-Pistolero-68

Zrovna Mexes v té obraně jako jediný něco hraje, já mám pocit... Sice občas udělá neskutečný fail, ale co už, to je prostě "Psycho".

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám lepší pocit ze Zapaty, když budeme brát v úvahu stopery. Jinak se mi z obrany AC samozřejmě, pokud jde o plnou sestavu, svými výkony líbí De Sciglio. Už i kvůli LM je s tím potřeba ještě něco udělat.

Reagovat
CubONE

Podla mna mysli napr. branenie pri standartkach. Nie je mozne, aby sme po roku s totoznou obranou boli rovnako tragicki.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem pročítal diskusi, tak první gól na vrub Constanta? Druhý gól byl čí? Constant asi ještě nedosáhl potřebného stupně. Kdy se má vrátit Mattia?

Reagovat
smazaný uživatel

Zapata u druhyho

Reagovat
smazaný uživatel

A jéje.

Reagovat
smazaný uživatel

Centr z leva, z Constantove strany a Zapata měl za sebou Toniho a ten v klidu zavěsil k tyči, Abbiati tam byl pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakmile má Luca prostor, tak se zkrátka nemýlí. Musím se pak podívat na highlights.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, před chvilkou jsem dorazil a čumím. Očekával jsem plichtu, ale vítězství Verony opravdu ne. Gratulace! Toni je stále ďábel!

Reagovat
El-Pistolero-68

Takže pochvala za dnešek určitě Mexesovi (i když ta standardka, no...), přísnější měřítko snesou i Poli s Montolivem, líbil se mi střídající Robinho. Nejhorší asi Constant, SES, Zapata a taky Balotelli - ležící, kličkující (i když ten zákrok na něj, po kterém se tak vztekal, se pískat určitě dal)...

No nic, hodit to za hlavu a vzhůru na PSV. Snad budou fit De Jong, De Sciglio a Robinha bych rád viděl v základu místo Boatenga...

Reagovat
panca

verona slaba, ale ve vsem lepsi nez AC. Dnesek stejna kvalita, jako minulej podzim. 1 a pul rozdilovych hracu je hodne malo PS niang to je omyl. A vedeni bude skudlit par mega

Reagovat
Ragazzo d'oro

vynášet soudy o 19ti letým klukovi, co v Áčka neodehrál ani cely rok a přišel za pár šušňů chce opravdové umění.

Navic pakliže jsi videl přípravu nebo poslední 15ti minutovku s PSV, kde zahrál více nez slusne.

Reagovat
10

Juventus starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Tevez, Vucinic #SampJuve

Reagovat
M11

pome na to !

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězná

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo za odevzdany pristup? Mame pres pul hodiny na otoceni a hraci jdou do utoku pesky, i kdyz maji prostor! Zatim jsem se k Nocerinovi nijak nevyjadroval, i pres jeho kritiku, ale dnes i me utvrdil, ze jeho uloha v AC je max zahraivani lavicky, stal se z nej jen posouvač micu nic vic. Shaarawy dnes neviditelny, Mario otraveny.. Obrana spatny, hlavne braneni standartek.. proc mel Constant pri prvnim golu dva hrace a u sebe Toniho, kterej je o dve hlavy vyssi?! Tak takhle ne!!!! Jen doufam, ze se vzpamatuji brzo a souperi nam z uvodu zase neutecou... FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

a pro Robinha mam slabost, dokaze aspon neco vymyslet a technicky je jinde

Reagovat
snuff24

Pěkně Toni ještě večer Doria a spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Teď čumím na výsledky. Naprostá senzace. Luca.

Reagovat
The Krupy

Juventus starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Tevez, Vucinic

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Primavera... Juventus - Spezia 2:1. Píšu to hlavně z důvodu, že hrál Pepe. Gól a asistence u Gerbaudova gólu.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Podle SKY Juventus přijal nabídku West Hamu za Quagliarellu.

Nevíte o tom někdo něco víc?

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by.

Reagovat
10

jaký SKY?

Reagovat
Pettirosso

nevím právě, kopíruju z fb page..

Reagovat
10

ty důležitý - italský, nic

Reagovat
Pettirosso

škoda.

Reagovat
Mr.Jindros

Koukám, že na betu by Juventus měli dávat. Asi skrvny na slunci. Snad to bude pořád.

Reagovat
10

Garcia pro SKY: "Pokud odejde Lamela, přijde místo něj hráč stejné kvality"...takže je asi jasno

Reagovat
cresposuper

Ljajić?

Reagovat
10

to by si s tou kvalitou lehce nasral do huby

Reagovat
cresposuper

Myslíš teda, že ostane?

Reagovat
10

vidím to 50/50, ale spíš by šel do AC

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ty Teplice Doria smazne s prstem v nose

Reagovat
M11

ja ti dam teplice

Reagovat
10

Reagovat
lnterista

Tre kronor

Reagovat
smazaný uživatel

Chčije a chčije...

Reagovat
smazaný uživatel

Horsie pocasie snad ani byt nemohlo

Reagovat
Pettirosso

Gabbi s jedenáctkou

Reagovat
lnterista

ten Tevez mi tam vadi

Reagovat
10

teď Manolo Giorgia pěkně vyškolil

Reagovat
Pettirosso

pěkně Gabbi

Reagovat
The Krupy

Zatiaľ to nie je žiadna hitparáda z našej strany a bude to poriadny boj.

Reagovat
Pettirosso

dost dělá ten terén a počasí

Reagovat
brenk

Tak zatiaľ dosť rozhárané, bojovné z oboch strán, nebude to dnes nič ľahké...

Reagovat
Mr.Jindros

Ty vole, konec srandy, začněte hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim teda Sampdoria velka parada Gabbi hodně dobrý, Chiellini hoří jak papir a furt jen breči.

Reagovat
Pettirosso

však vám tam dlouho nevydrží

Reagovat
smazaný uživatel

jj, jen jsem to odeslal a hned Juve napor jak mraky

Reagovat
Pettirosso

já myslel Gabbiho

Reagovat
brenk

Sa to pomaličky rozbieha, už sa na to dá pozerať.

Reagovat
Melchior

tam si to počasí objednávaj, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vucinic Da Costa uz dva goly chytil

Reagovat
10

Mirko se asi díval na Maria dneska

Reagovat
brenk

zatiaľ hrozný...

Reagovat
smazaný uživatel

Mirko je na vystridani.

Reagovat
Mr.Jindros

Osobně si nemyslím, že by to nějak extra vyloženě sral. Nicméně tohle je přesně důvod, proč si musíme jednoho z dvojice Fabio - Matri nechat.

Mirko bude na vystřídání, Llorente nejasnej a Giovinco je vtip. A teď když se nedejbože někdo zraní... nakonec budeme za Marchisia na hrotu ještě rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Q. by měl zustat, to je podle mě takovej Vučinič. Matriho prodat.

Reagovat
Mr.Jindros

Třeba.

Můj dlouhodobý nesplnitelný sen je prodej Giovinca. Pětice Tevez, Llorente, Mirko, Fabio a Matri mi přijde super.

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, idealni, ale s prodejem Giovinca nepočítám no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ani v nejmenším. Q je ukázkový sobec, zatímco Vučinić je "alibista" alá Rosický, všechno se snaží posunout dál spoluhráčům. Střílí jen v případě loženky a ještě to zdí. Vučinićovým mínusem je možná jeho uplakanost, což dneska předvádí, ale Q na druhou stranu chodí do naprosto zbytečných soubojů mezi tři obránce, aby hned nato ztratil míč. A co je podstatné, Q se nemůže Včku rovnat v jeho fotbalové inteligenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně Q přijde právě jako myslitel, technik, chytrý hráč. Vždycky sem ho měl za inteligentniho, žádnej superstřelec, bijec do vapna, nic takoveho. Spis za vapno.

Reagovat
smazaný uživatel

Má záblesky, to je tak vše. Žádný myslitel to nikdy nebyl. Zpoza vápna ho proslavily především jeho pohledné zásahy do sítě.

Reagovat
DelPiero137

Fabio je dobry, netreba tu z neho robit nekopu, sebca a co ja viem co. Mirko praveze casto striela aj zo zlych pozicii, trochu sebci a chce vsetko sam rozhodnut.

Reagovat
Pinturicchio

Tohle právě vůbec nevím, kde se tohle vzalo , Fabio není žádný myslitel, Mirko je co do geniality úplně jinde. Fabio dává krásné, ale jinak je to stejný typ hráč jako Mitra.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.

Reagovat
Pettirosso

Mirko je fakt čitelnej, co se týče toho simulování.. kdyby se na to vysral a raději hrál, udělá mnohem líp

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze Ničovuč bude v druhom polcase uz rozhadzovat rukami a nervovat sa z lavicky

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ofenzivni trojka Eder, Gabbi, Eramo bude hodně zlobit letos, zatim hraji vyborně, v Juve Tevez, Pogba, Kwadwo

Reagovat
brenk

Obrovský rozdiel v prístupe útočníkov... Tevez sa bije o každú loptu, pracuje pre tím, kdežto Mirko sa vála na zemi, stále skúša svoje pičovinky na 1 dotyk, z ktorých mu vyjde 1 za 20. Nech tam pošle Llorenteho, u Gia by som sa bál, že by to dopadlo rovnako...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Tevez tam měl zase nějaké zadrbané míče a to to sleduju jen na půl oka.

Reagovat
brenk

Netvrdím, že svetový výkon, ale aspoň sa na to dá pozerať, dobrý pohyb, časom bude v útoku nenahraditeľný...

Reagovat
smazaný uživatel

Eder sa velmi snazi dnes. Prajem mu aby po zapase vyhral tu cenu ,,zlata malina,,

Reagovat
Miguel19

Nemá někdo kvalitní stream na Juve?

Reagovat
10

Zápas jako dělanej pro Nanda. Ty naše výsledky s Dorií nejsou náhoda, což se dneska ukazuje, Rossi znovu zvolil ideální taktiku, ten trojúhelník nahoře nenechá Pirla rozehrát, celkově nás eliminujou velmi dobře.

Reagovat
10

přestalo pršet, což je dobrá zpráva hlavně pro Mirka hrajícího v žabkách

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkna akce Juve

Reagovat
M11

TEVEEEEEEEEEZ !!!

Reagovat
brenk

spoiler

Reagovat
brenk

ale aj tak....TEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

Reagovat
smazaný uživatel

Máš čumět na fotbal a ne na diskusi

Reagovat
brenk

Reagovat
Dominator

Reagovat
Dominator

celkom pekna akcia

Reagovat
Mr.Jindros

Vučinič geniálně.

Reagovat
Pettirosso

krááááááááása

Reagovat
Melchior

wau, až do kuchyně

Reagovat
10

CARLITOOOOOOOOS

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbaaaa krasne Vucinic by isto strielal do padajuceho brankara

Reagovat
Pettirosso

běžte už fakt do p**e s tím vaším hejtem na Mirka. Tohle byla jasně jeho akce..

Reagovat
Pettirosso

Jinak Vučo konečně geniálně a stačilo mu, aby si zběhl do křídla. Tam je imo jeho místo

Reagovat
Dominator

Reagovat
Pettirosso

šoupni tam Ferdu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle vyznělo uchylně.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pinturicchio

Ferda? Fakt ne, proosíím.

Reagovat
Melchior

střidej

Reagovat
Melchior

stříííííídeeeeeeeeeeeeej

Reagovat
smazaný uživatel

Pettirosso. Ty co pozeras ?! Vsak je uplne hotovy... Rozhadzuje rukami, nenabieha si a iba sa rozculuje. Teraz zase nemiesto toho aby si nabehol na kolmicu tak sa ani nepohol a len mavol rukami A ze Vuco genialne, heh. Co take spravil? Nahral Vidalovi ktory krasne vysunul Pogbu a ten nasledne sa neulakomil a posunul Carlitovi pred prazdnu. Ničovuč je dnes tragicky. Zato ze mas jeho plagat na stene v detskej tak nemusis ho velebit aj ked nic nehra

DOLE S NIM

Reagovat
Mr.Jindros

Nechceš jít třeba do píči?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Az po tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidni se stíne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ocividne na fcjuventus.cz chodis velmi malo alebo si tam novy, pretoze s panom verklikom shadowom som si tam uz x krat vymienal nesuhlasne nazory

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

jj on je tam vyloženě nováček...

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno. Já moc po nějakých uživatelských jménech nekoukám, tohoto pána si evidentně nepamatuju. Ale s výše zmíněným si moc nezavdá.

Reagovat
Pettirosso

[reagovat] a buď té lásky a poslechni Jindrose..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok prepacte. Mirko je dnes genialny. Proste jednicka Btw, Pett na mna vystartuje ze mam ist do p*ce ale ja som ten co je agresivny, heh Mat vlastny nazor a vyjadrit ho sa tu asi oplati

Reagovat
Melchior

já celkem souhlasim s tím, že Vučinić hraje na půl plynu a ač dneska šly všechny "úspěšný" útočný akce přes něj, být tam Llorente, nebo Matri, tak budou dle mýho platnější, začíná mi vadit to jeho poloviční tempo a hlavně bych ho, být Conte, o poločase vystřídal.. to máchání rukama bylo v prvních 30 minutách přespříliš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

nicméně já jsem reagoval na ten evergreen, že se na Mirka nadává, i když jen sedí na lavičce. S jeho dnešním výkonem taky spokojen nejsem, ale nemusím psát, při akci Pogby, že "VučiNIC by to určitě posral.."

Reagovat
Melchior

já taky reagoval na Duka, a tys reagoval na něj také tím, že by měl poslechnout Jindrose,.. souhlasím s tebou v tom, že to v té kritice přehnal, Vučinić udělal pro Juve hodně, takže se nesluší takového hráče posílat do prdele, nicméně nemusíš hned být stejný jako on já bych třeba žádného hráče Juve nikdy do prdele neposlal (ač jsem měl hodně blízko v případě Amauri)

Reagovat
Pettirosso

já sem taky do prdele žádnýho hráče Juve neposlal, ani sem neposlal do prdele Duka, jen jsem "poslal do prdele" ten oblíbený hejt, ale to máš jedno, nemám čas ani zájem vám to dál vysvětlovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Asi som si to v rychlosti chybne vysvetlil a myslel som si ze do p*ce posielas mna zato aj ta prehnana reakcia s plagatom v detskej Nechajme to tak. Ani Juventini nemozu medzi sebou vo vsetkom suhlasit Sorry...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho z klubu nevyhadzujem a isto ma dolezitu rolu v time. Vam tam ako keby vsetkym uslo ze som tam pisal ,,dnes,,. Mozno len v mojich ociach, no pre mna bol jeho vykon priam tragicky.

Reagovat
brenk

To sa dá ale otočiť aj na druhú stranu, duko to síce nenapísal zrovna najlepšie, ale slovíčko "geniálne" sa v spojení s Mirkom takisto používa až pričasto... myslím, že pravda bude niekde v strede, dnes ho ale Conte mal sťahovať určite skôr.

Reagovat
10

co to plácáš prosimtě? jakej evergreen?

Reagovat
Pettirosso

stačí se podívat na fcjuventus, nebo do skupiny na fb a pochopíš

Reagovat
10

a proč to taháš sem?

Reagovat
Pettirosso

já? spíš ten co sem na něj reagoval to sem tahá.

Reagovat
10

au

Reagovat
Melchior

...on prostě nevystřídá

Reagovat
Pettirosso

střídej do háje

Reagovat
10

Nando tam fandí u lajny, dneska ho asi zase neuvidíme

Reagovat
10

Conte chce očividně zvednout Sebovi sebevědomí, když ho střídá spolu s Llorentem

Reagovat
Pettirosso

na 3 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Malej a velkej...

Reagovat
smazaný uživatel

Conte v 89 min prvýkrát striedať

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej borec ten Lichsteiner no, bravo

Reagovat
10

vždyť to byl pokus o vraždu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo, jasna červena, ale dělat sedmnact kotoulu a pak za dvacet sekund stat u lajny s usmevem, to je na nasrani.

Reagovat
10

njn, to je Stephan

Reagovat
Pettirosso

to bylo přehnany no, ale chápu, že to dost zabolelo v tu chvíli

Reagovat
Nuno čomes

co ho zabolelo? ten lízanec? jinak jasná červená, to jo

Reagovat
Melchior

vyjádřím se později po dalších pivech, až přijdu, a očekávejte, že budu asi trochu nadávat na Conteho, protože prostě nechat posilu beroucí 4.5 mega ročně na lavici do 89. minuty a pak jí tam poslat, to je prostě demence, kdyby to aspoň udělal v 65.-70. min, ale sakra k čemu bude hráč jako Llorente na hřišti 4 minuty? To je jak kdyby ten hráč přišel odněkud z Bohnic na léčení a on by mu dával pozvolný start

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Conte řekl bych i podle těch výsledků ví, co dělá

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel

Keby nepadol gol tak by ho isto striedal do tej 65 minuty. Ale som radsej za tuto variantu Nando sa docka. Mozno uz v dalsom zapase...

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Trand

Reagovat
brenk

Body sa počítajú a tie sú doma, takže spokojnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne. Udolovane 3b. Tazky macth a ani tie podmienky tomu nepomohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve zaslouženě, druhej poločas jasně v jejich režii.

Reagovat
smazaný uživatel

V neděli se na San Siru před zápasem s Janovem rozloučí s fanoušky Dejan Stankovič. Srbský záložník přišel do klubu v lednu 2004, nastoupil do 326 zápasů a vstřelil 42 gólů. Vyhrál s ním všechno.

Odchádza legenda, odchádza ikona FC Internazionale Milano 1908. Odchádza hráč, ktorého srdce bilo pre Inter a ktorého srdce pišťalo po úspechoch. Nielenže to srdce bilo pre Inter, ale aj naďalej bude, keďže je modro-čierne. Stankovič vždy ostane v mojom srdci a v mojej pamäti ako hráč, ktorý bol ochotný na ihrisku za našu rodinu pod menom Inter Miláno položiť aj život Ako vidím, zajtra ma čaká veľmi emotívny zápas. Lúčenia nemám nikdy rád. Ale keď si to tak vezmem, je to súčasť života. Dejan, z Interu môžeš odísť so vztýčenou hlavou, o čom hovorí aj posledná veta (Vyhrál s ním všechno.). Nikdy nezabudni, že ostaváš v srdciach našej veľkej modro-čiernej rodiny. A tak, ako si ty miloval Inter, milujeme aj my Teba. Odo mňa posielam ešte jedno veľké ĎAKUJEM!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

To je tak na hovno, ty hrací časy v těch prvních kolech a navíc Viola až zítra.

Reagovat
GEGE

rychlé tipy na dnešek:

Inter-Genoa...Záloha domácích rozhodně respekt soupeře nebudí nicméně faktor Mazzari,kvalita v útoku,kterou představuje Palacio a neprůstřelný Handa zajistí Interu se štěstím výhru 1-0...Genoa sice zajímavě posílila ale Liverani je pro mě velký otazník...

Cagliari-Atalanta moc golu nepřinese i když ofenzívy obou týmů jsou nabušené...Cagliari zřejmě začně s útočnou dvojcí Ibarbo-Pinilla ale hladový Marco Sau se časem procpe přes Pinillu do základu...Atalanta spoléhá na dvojci Bonaventura-Denis ti svou kvalitu dokazovat nemusí navíc doplnění o loni relativně golového Livaju.Do už tak sehrané obrany navíc přichází jistota Yepes o,kterém netřeba pochybovat jestli ještě stačí na nejvyšší soutěž.Na druhé straně roky spolu hrající záloha Cagliari toho hostům příliž nedovolí proto tady čekám remízu 1-1.

Toro přišlo o své tři největší opory Ogbonu,Gilleta a Bianchiho.To je podle mě letos bude stát sestup do Serie B.Sassuolo je pro mě neznámá takže se nechám překvapit.tip:1-2

Parma letos bude zase hrát minimálně střed tabulky.Tým zůstal víceméně pohromadě navíc přišla megaposila Cassano.S Amaurim vytvoří výbornou útočnou dvojci,která bude dělat v zádech s běhavou zálohou problémy i mnohem lepším týmům než je Chievo.Těm se zatím podařilo udržet Thereau což je pro ně naprosto klíčové v boji o záchranu.Uvidíme jak na tom letos bude Paloschi od,kterého už se konečně čeká golovější sezona než v minulých letech.Pod nepříliš kreativní zálohou Chieva a jeho častých zdravotních problémech to ovšem nebude žádná hitparáda.tip 2-0

Neapol doma hostí nepříjemnou Bolognu,která spoléhá především na skvělou levačku kapitána Diamantiho.Navíc přišel Bianchi což bude jistě větší přínos pro hru než byl GIla.Neapol je letos pro všechny objektivní fanoušky velkým otazníkem a já ji moc nevěřím.Dneska na úvod před domácíma fanouškama zaváhá a Bologna si odveze bod.1-1

Lazio-Udine tahák kola slibuje velmi dobrou podívanou.Udine si bude chtít spravit chuť po nezdaru s Libercem a poveze si Říma výhru 2-3.

FORZA CALCIO!

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Pinturicchio

Giorgio : “Tevez is an absolutely world class player, but what surprise me more than anything is the way he sacrifices himself to help the team,” said Chiellini. “He works like a mule!"

Antonio : “Tevez is working very hard, not just on the field but also off it. He’s a wonderful person."

Reagovat
olis

pravdepodobne zostavy:

SSC Napoli - Reina - Maggio, Albiol, Britos, Zuniga - Behrami, Inler - Pandev, Hamsik, Insigne; Higuain

Bologna - Curci; Garics, Antonsson, Natali, Cech - Khrin, Della Rocca - Kone, Diamanti, Christodoulopoulos - Bianchi

verim ze od zapasu proti Benfike tam bude zlepsenie a nic ine ako vyhru neberiem, najviac sa tesim na Insigneho, Hamsika a Higuaina, Pandev je sice niektorym na smiech a je pravda ze niektore zapasy dokaze byt viac nez tragicky ale pripravu nemal zlu a som zvedavy ako mu to pojde na kraji ked tam naozaj nastupy

Reagovat
danko10

Preco nehra Holandan?

Reagovat
danko10

Teda Belgican. Debil ja.

Reagovat
olis

pretoze Insigne je teraz vo forme

Reagovat
danko10

No, s nim som ratal, ze bude hrat. Pripravu mal fakt slusnu, ale myslel som, ze Mertens bude hrat z ddruheho kridla a on Pandev.

Kazdopadne som na vas zvedavy. Vobec si netrufam odhadovat, ako to s vami tuto sezonu bude. Kazdopadne papierovo ste jediny tim, ktory by to mohol Juventusu zkomplikovat.

Reagovat
danko10

Kazdopadne, kazdopadne... Asi by som nemal nikam nic pisat, ked mam kocovinu.

Reagovat
olis

ved nikde nie je napisane ze tam naozaj Pandev bude hrat

Reagovat
Pinturicchio

Radost koukat na Juve, zvlášť na tu obranou fázi hry, to je dokonalost a pořád mi hlava nebere, co je Conte za čaroděje, když s tou obranou po Delnerim udělal to, co udělal.

Dopředu je to slabší, ale Carlito už tam náznaky má a těším se, až se plně adaptuje Nando, to bude teprve kolotoč.

Reagovat
Pipo123

Dneska by mal od úvodu hrať Cana namiesto Diasa a Gonzalez namiesto Bigliu

Marchetti - Cavanda, Biava, Cana, Radu - Candreva, Gonzalez, Ledesma, Hernanes, Lulič - Klose

Reagovat
GEGE

To bude Cavanda dostávat přednost před Konkem?

Reagovat
Pipo123

Konko je stále out, Cavanda má potenciál vytlačiť Konka v budúcnu, já mu hodne verím.

Reagovat
GEGE

Do budoucna ho taky vidím celkem nadějně až trochu zlepší poziční hru a taktickou vyspělost ale letos sem ještě čekal Konka pravidelněj v základu.

Reagovat
Pipo123

On Konko asi aj bude v základe, ale čo je nám to platné keď odohraje dva zápasy a potom si privodí zranenie

Reagovat
GEGE

jn celkem skleněnka

Reagovat
Alberto Aquilani

Fakt by ma zaujímalo, aký mongoloid dáva tie časy ..... na nedelu všetky zápasy večer ? sa zbláznili nie ? Angličania to maju super, tam ked sa im chce kukať stihnú aj 6 zápasov za víkend ....

Reagovat
smazaný uživatel

To bývá vždy prvni dvě kola, takhle.

Reagovat
10

snad je to jen kvůli horku, který se očekávalo, stejně jako minulou sezonu, kdy se taky hrálo všechno večer

Reagovat
Largo

Nejvíc mě naštvala Primera Division, tam nějakej debil posunul vždycky jeden zápas na 23:00...kreténi! A tady je to jen první kolo, dvě max.

Reagovat
Pinturicchio

Mirko v prvním poločase na facku, kromě vztekání a podrážděnosti nepředvedl nic.

Reagovat
Pinturicchio

Arturooooooo, Pauuuuuuuuuuuuuul, CARLITOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pasha

Inter - Janov 2:2

Cagliari - Atalanta 1:1

Lazio - Udinese 2:1

Livorno - AS Rím 1:2

Neapol - Bologna 3:1

Parma - Chievo 0:0

Turín - Sassuolo 1:0

Reagovat
Pinturicchio

Ve druhém poločase Mirko podstatně lepší, bojoval, snažil se, bylo tam něj dost faulů, díky kterým se eliminoval možný nápor Sampy.

Reagovat
Pettirosso

Podle SKY jedna Juve s Monacem o prodeji Marroneho

Reagovat
Pipo123

To je len dobre, zahraje si tam viac než dosť, u vás sa šance nedočká, keď tak jedine v obrane

Reagovat
Pinturicchio

Ani jedno není pravda.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pipo123

Di Natale dneska len na lavičke

Reagovat
CubONE

fantaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.inter.it/en/news/43529

Pokud dnes Cuchu nastoupí, tak za nás odehraje 400. utkání.

Reagovat
Jajinek

INTER (3-5-1-1): Handanovic; Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus; Jonathan, Guarin, Cambiasso, Kuzmanovic, Nagatomo; Alvarez; Palacio. All. Mazzarri.

Takže spíše klasické Mazzariho 3-4-2-1 s Guarínem a Rickym za Palaciem. Očekávaně sedí Icardi, celkem překvapení Kuzma místo Kovačiče.

Věřím ve výhru, ale bude to asi útrpné.

Hlavně, že už to začalo.

FORZA INTER!

Reagovat
lnterista

jj presnee tak...jak rikas Kuzma je prekvapeni ale moc z toho radost nemam...treba chce doma tlacit tak se bude hodit na tvoreni uvidime

Reagovat
Jajinek

spíš začínáme opatrněji

Reagovat
smazaný uživatel

Kovacic jeste neni uplne zdravej.

Reagovat
Dejwa

Deki

Reagovat
lnterista

tak vykakanej oholonej a sezona muze zacit

Forza Inter

Reagovat
shafto

Link na inter prosim

Reagovat
madridcan
Reagovat
snuff24

sop://broker.sopcast.com:3912/143876

Reagovat
terry

Jakej jazyk?

Reagovat
10

španělsky

Reagovat
stuff

Reagovat
10

prošlápnutí kotníku Cuchuem, check

Reagovat
Pinturicchio

Čím starší, tím víc hraje jako prase, to samé, jako Ambrosini.

Reagovat
10

takhle hrál vždycky, on to dělá strašně chytře

Reagovat
Pinturicchio

Já si o něm nikdy nemyslel nic dobrýho, ale po tom likvidačním zákroku na Prcka ho mám za obyčejného dobytka.

Reagovat
snuff24

Reagovat
smazaný uživatel

Ahojte, prosím vás může mi někdo trošku objasnit situaci v italských nižších soutěžích konkrétně 3 a 4 liga , jsem na to koukal a moc tomu nerozumím , jsou tam nějaké věci které dost dobře nechápu. jakože sestupy ze 3 ligy nejsou a postupy ze 4.ligy taky ne, jen jsem pochopil něco ve smyslu, že se na příští sezonu chystá nějaká reforma těchto soutěží, ale jinak vůbec nevím, tak jestli bude tak někdo hodný a pokusí se mi to blíže osvětlit budu moc rád, děkuji všem.

Reagovat
Alberto Aquilani

To si robíte prdel, že Inter hrá od 6tej ? ja kukám na City

Reagovat
10

o nic si nepřišel

Reagovat
terry

Reagovat
Alberto Aquilani

no, aj City je "parádna podívaná", včera jak som pozeral na tie časy, tak tu ten Inter ešte nebol u preview, tak som myslel že bude jak ostatné večer dokukám City a INter už nedám, bol by som unavený na večer ....

Reagovat
smazaný uživatel

No nakonec to stálo za to, co?

Reagovat
Alberto Aquilani

dali goly, ale futbal to je oničom, City slabé, ale Cardiff si to zaslúžil ....

Reagovat
Alberto Aquilani

hmm, 3:2

Reagovat
Pipo123

Interu v zálohe chýba tvorivosť

Reagovat
Dejwa

hlavně je to zas bez pořádnýho pohybu.. jak poslední 2 roky

Reagovat
Jajinek

Hlavní pozitivní změna je asi nejdůležitější. Ta obrana bude letos rozhodně organizovanější. Genoa neměla za 45 minut jedinou šanci, což je určitě pozitivum.

Problém bude pak hodně velká nekreativita a já se bojím říci i nekvalita zálohy. Hodně to tlačíme přes křídla, ale tam bychom potřebovali nějaké dělo, aby to fungovalo. Johny i Naga se snaží, ale prostě přes moc to nejde. Škoda té střely Johnyho a dalších nadějných centrů.

Tohle bude zase Inter o jednom gólu. Dobré je, že Palacio...či snad dále Milito, budou schopní tu jednu šanci proměnit. Máme velké držení míče, ale prostě je to křečovité a moc šanci si tvořit nebudeme.

Takže doufejme, že to spadne v druhém poločase.

Reagovat
Dejwa

nikdo se nenabízí, s takovou gol nedáme.. někdo má míč a všichni ostatní stojí a čekaj co se stane

Reagovat
lnterista

jj navic bych tam dal hrota

Reagovat
10

jednou to tam propadlo Jonathanovi s Campagnarem, škoda že Gila špatně zpracoval...jinak nic, podobně jako Inter

Reagovat
10

jinak jak to vypadá s tím Thohirem? ani ne týden do konce mercata a já furt žiju v tom, že Inter čeká na jeho prachy...to je asi trošku naivní, ne?

Reagovat
celestial-

Inter2win! Držím palečky!

Reagovat
10

Upracovaný silový z obou stran naprosto bez nápadu. Jediná změna oproti minulýmu roku je viditelně zlepšená organizace v defenzivě u obou týmů.

Reagovat
terry

Ten Ronaldo je slusne vypasenej.

Reagovat
Pipo123

Kuzmanovič je tragéd,

Reagovat
10

Kučko ty si dřevák

Reagovat
GEGE

Kucka je míchač

Reagovat
10

sám sebe tam míchá pěkně, no

Reagovat
snuff24

kuuuurva

Reagovat
Pinturicchio

Sotva to zapnu, Janov v šanci, ... tak pome, snad vám přinesu štěstí.

Reagovat
terry

A az rozhodci piskne konec, tak zase budes prat Grifum sestup. Takovy stesti si strc za klobouk.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
GEGE

Campagnaro nenápadně

Reagovat
olis

Duvan Zapata presiel zdravotnou prehliadkou

Reagovat
Pinturicchio

Za tu chvilku, co koukám, stačí Janovu jediné, aby uspěl - hlídat Guarina, který se všechno snaží tahat přes pravé křídlo.

Opravdu stupidita od Interu, který přivede za těžké prachy Belfodila a Icardiho, když ty kraje, které jsou pro Mazzarriho hru tak důležité, jsou úplně na pytel.

Reagovat
Pipo123

Tá obrana Janovu sa mi hodne páči.

Reagovat
Pinturicchio

Občas si to tam tukají až moc profesorsky a suveréně, snad se jim to nevymstí.

Reagovat
Pipo123

Konate

Reagovat
terry

91 za 77.

Reagovat
terry

Penaltaaaa!

Reagovat
terry

Teda neprimak, ze jo.

Reagovat
10

Mazzarri začíná litovat

Reagovat
Dejwa

goool

Reagovat
snuff24

GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
terry

To je na rucnik tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

YUTOOOOOOOOOOOOOO NAGATOMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

už předtím jsem si říkal, proč ten matlák Perin furt stojí přilepenej na levý tyčce...ale i ta obrana teda tragédie

Reagovat
10

jinak Janov je snad horší než minulý roky

Reagovat
terry

To je neskutecny, jak je ten tym uplne o nicem. Nicmene soudit budu az po vice zapasech. Zase se toho pres leto udalo hodne, nicmene 14. misto bude super uspech.

Reagovat
10

0 střel na bránu, 1 hráč útočí, záloha neexistující, Santana po třech zápasech bezpečně nejhorší hráč kola...nevím, jestli je potřeba vidět víc zápasů

Reagovat
Pinturicchio

A jediný, kdo měl s tím výsledek snahu něco udělat, byl rychle rozehrávající golman.

Reagovat
terry

Neber mi nadeje, to se v srpnu nedela.

Reagovat
10

promiň, nechám tě teda v tom

Reagovat
10

akorát si říkám, proč jsem je v tý mojí tabulce dal na 11. místo

Reagovat
terry

Ja budu rad za 14.

Reagovat
terry

Ja ti dam za par tydnu za pravdu, ale takovej verdikt proste nemuzu prijmout po 90 minutach novy sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Antonelli Keby sa toho nestrajchol tak gol nieje

Reagovat
Pinturicchio

Klasika, jdu si zapálit a Inter dá gol.

Reagovat
Pipo123

Icardi to pekne rozhýbal...

Reagovat
Dejwa

škoda Icardi

Reagovat
snuff24

Ranoo škoda

Reagovat
Pipo123

Kovačič smerom dopredu predviedol viac ako celá záloha Interu.

Reagovat
snuff24

Co přišli Icardi a Kova tak to začalo šlapat

Reagovat
Dejwa

je to tam

Reagovat
shafto

RODRIGOOOOOOOOOOOOOOO !

Reagovat
snuff24

Palaciooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Pinturicchio

Ne vole, ať fakt Janov letos spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Skoda, ze to Preziosi letos neprodal. Takhle totiz asi bude dost mozna vazne jedinym resenim padak.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
sinter

Mazzarri

Reagovat
Pipo123

Nabudúce bez Kuzmanoviča a minimálne Icardi si povedal o ďalšiu šancu.

Reagovat
terry

To oddychnuti Mazzarriho bylo hodne priznacny.

Gratuluju Interu, ze to zvladnul. Prakticky se akorat celej zapas cekalo, kdy tam ten gol nejak dotlaci. Janov smerem dopredu nula, mohlo se to maximalne ukopat na bezbrankovou remizu. Skoda ty tece.

Nicmene jsem zvedavy, jak se to bude vyvijet dal. Tenhle Janov zatim neni dobry.

Reagovat
Pipo123

Já by som to nevidel až tak zle, obrana mi prišla ok, to je základ, hlavne nech nehraje Santana, ten všetko pokazil. Lodi taktiež hrozne kazil, já vám verím, len mi tam nesedí dvoja Santana, Gila

Reagovat
terry

Ja treba Gilardinovi neverim, ze to bude takovy bombardak jako Borriello. A to muze, respektive bude problem. Utocnik, co nas taha z bryndy, uz nebude.

Reagovat
Pipo123

Já by som dal šancu Konatemu, ten na to má, síce dneska nič nepredviedol, tá ofenzíva by skôr mohla byť Cofie, Kucka - Bertolacci, Lodi, Jorquera (Flores ) - Konate teda aspoň takto by sa mi to viac páčilo. Hlavne Jorquera musí hrať

Reagovat
olis

velmi smutne divat sa na Mazzariho ako trenera Interu

Reagovat
Pipo123

Marchetti; Cavanda, Novaretti, Cana, Radu; Biglia; Candreva, Gonzalez, Hernanes, Lulic; Klose.

v obrane Novaretti a Cana, paráda

Reagovat
Alberto Aquilani

ROMA (4-3-3): 26 De Sanctis; 13 Maicon, 17 Benatia, 5 Castan, 42 Balzaretti; 16 De Rossi, 4 Bradley, 15 Pjanic; 10 Totti, 88 Borriello, 24 Florenzi A disp.: 1 Lobont, 28 Skorupski, 29 Burdisso, 46 Romagnoli, 35 Torosidis, 11 Taddei, 7 Marquinho, 8 Lamela, 27 Gervinho, 18 Caprari, 20 Tallo ..... tak Lamela len na lávke

Reagovat
Slejdy

nevis proc ?

Reagovat
Alberto Aquilani

možno preto, že odchadza

Reagovat
Slejdy

smrdi to no

Reagovat
Pettirosso

Pojďme Sassuolo

Reagovat
olis

Le formazioni ufficiali:

NAPOLI (4-2-3-1): Reina; Maggio, Albiol, Britos, Zuniga; Inler, Behrami; Callejón, Hamsik, Pandev; Higuain. All. Benitez

BOLOGNA (4-2-3-1): Curci; Garics, Antonsson, Natali, Cech; Krhin, Della Rocca; Christodoulopoulos, Diamanti, Konè; Bianchi. All. Pioli

Callejon uz to vidim Benitez ho tam bude pchat za kazdu cenu kazdopadne dufam ze zahra dobre a zapcha mi hubu

Forza Napoli !!!

Reagovat
GEGE

Astori taky sedí.Docela zajímavé sem zvědavý kde nakonec zakotví....Všichni si přejeme aby to bylo ACM

Reagovat
GEGE

Sau nakonec taky v základu s ním se gazzetta též spletla.

Reagovat
smazaný uživatel

MESIACE , TYZDNE , DNI , HODINY .... SERIE A SA VRATILA !!! americko-rimsky macdonald taha dalsie eso z rukava v podobe rudiho garcia .... snad bude toto eso uspesne . enrique mohol jedine predavat pomarance na viac nemal , zo zemana mali radost vsetki cigaretove podniky v Rime a AAAzoli chcel po zlej prevedenej hre dalsiu zmluvu a dostal velke hovno... vela odchodov , velke straty v podobe marca a pabla a to este lamela je neisty , predanych vyse 28 000 pernamentiek co je super oproti minulym rokom .... podme prelomit 6 rocne prekliatie a 1 kolo vyhrat .... tesi ma ze Totti vstupuje do dalsej sezony ,verim ze nie poslednej .... ROMA !!!!!!!!!!!!!!

---------------------------------- F......O.........R............Z.............A................. --------------------------------- ----------------- ROMAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!! GLADIATORI RIMA !!!!!!!!!!!!!! ZACINA PRE VAS NOVA BITKA ,NOVA VOJNA KTORA BUDE MAT 38 BOJOV !!!!!!!!!!!!!!!!! BOJUJTE V RIMSKYCH ARENACH A VYHRAVAJTE PRE CEST A SLAVU RIMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ROMA ROMA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ----------- AS -----------------

Reagovat
10

koukat na Neapol nebo Romu?

Reagovat
smazaný uživatel

Řeším stejné dilema.

Reagovat
GEGE

Lazio-Udine

Reagovat
10

oba už jsem v ostrým zápase viděl...Neapol "zvítězila", prozatím

Reagovat
Pipo123

Nová obrana Lazia, hm uvidíme

Reagovat
Pipo123

Ani žltú nedal Pinzimu ?

Reagovat
Pipo123

Candreva tyč

Reagovat
smazaný uživatel

Sop mi nejako pomaly ide... Kto ma VLC player tak tu je dobry obraz na Neapol. http://soccer4you.info/sportplushd.html

Reagovat
smazaný uživatel

Uz fachci aj rusacky sop...

Reagovat
Pipo123

Gonzalez skoro gol, Udine nevie ktorá bija

Reagovat
mastakillah

Callejon škoda

Reagovat
olis

skoda Callejon

Reagovat
Pipo123

Hernanes je boh

Reagovat
doNny

, moc pěkný gól

Reagovat
GEGE

Neskutečný

Reagovat
Tsigi

On a Hamšík jsou snad jediný dva záložníci, u kterých je jistý, že ty branky budou sázet

Reagovat
GEGE

neřekl bych,že jen tito dva...

Reagovat
Pipo123

Petkovič to zaujímavo postavil, obrana Cavanda, Novaretti, Cana, Radu ale tá záloha, sprava hraje Gonzalez, a stred je Candreva, Biglia, Hernanes

Reagovat
Pipo123

penalta tak to je kurva úvod, skvele

Reagovat
M11

Lazio trosku vstup

Reagovat
Pipo123

Candreva !!!!!!!! 2:0

Reagovat
doNny

Tak na Udinese se vlétlo skvěle

Reagovat
Pipo123

Je kurva rozdiel ked hraje Cana a Biglia, pretože to má tempo, behajú a snažia sa, Dias Ledesma by tam postávali.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio

Reagovat
GEGE

Dobrá pencle no

Reagovat
Pipo123

Klose to spravil dobre

Reagovat
GEGE

Kdyby to udělal Balotelli to by zas bylo

Reagovat
Pipo123

Lenže Klose spadne len keď vie že sa bude pískať, Balo ten padá stále, to je sakra rozdiel, vedieť vôbec padnúť a mať s toho niečo.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ty límečky Neapole jsou designový zločin!

Reagovat
Alberto Aquilani

Doug Maicon je posila jak zvon !!

Reagovat
Pipo123

irónia ?

Reagovat
Alberto Aquilani

nie

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
10

hraje dobře?

Reagovat
Maritazzi

Pomalu nejnebezpečnější hráč a ukazoval to už v přípravě.

Reagovat
smazaný uživatel

To tých nebezpečných hráčov teda veľa nemáte

Reagovat
smazaný uživatel

tie poloprazdne stadiony hruza

Reagovat
Pipo123

Cavanda neskutočne rastie zápas čo zápas, behá hore dolu a má skvelé centre.

Reagovat
Pipo123

Cana výborne

Reagovat
olis

Hamsik zatial dost mimo

Reagovat
mastakillah

Callejon si to vynahradil

Reagovat
olis

Ca CA Calejoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

Už za Livorno hrajú momentálne traja hráči Interu - Bardi, Duncan a Mbaye

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik dobra strela

Reagovat
Pipo123

Miro ale krásna akcia

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

chyba strelec,lamela v 60 minute na plac

Reagovat
Pipo123

Tak toto som veru nečakal, obrana hraje skvele a záloha ešte lepšie. Zatiaľ najlepší na place Cavanda

Reagovat
mastakillah

Marekiarooooo

Reagovat
Maresma

hele, proč nehraje Muriel?

Reagovat
Maresma

Reagovat
madridcan

Hernanes, Niangolan a na lavicke Toni s Brighim...idem kruto

Reagovat
Pinturicchio

Hernanes

Reagovat
olis

Marekiarooooooooooooooooooooooooooooo Hamsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik

Reagovat
GEGE

Hamšík pááán

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte Zuniga, Etoo, poprípade Isla do Interu a mercato ohľadom nových hráčov môžeme kľudne so spokojnosťou uzavrieť

Reagovat
Ragazzo d'oro

Hamšík hraje velmi dobrý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik pekne 1+1. Inak da sa povedat ze Slovenska akcia Cech stratil loptu a Hamsik z nasledneho protiutoku zasunul...

Reagovat
Alberto Aquilani

Je to také, ako som čakal. Hráme hodne organizovane, Livorno branku ohrozilo len z primaku zo 40 metrov, ale tiež som čakal že to bude pomalé a aj to je, tá zaloha takto hravat nemoze, Bradley je tam pri tomto zložení uplne zbytočný, Totti nehrá nič moc, od Florenziho aj ked na tejto pozícii som očakaval viac, ale hrať proti Dinsneylandu a vonku s Livornom je predsa len iné. Borriello bojuje, jeden z tých lepších- Najlepší na place su Miacon a Pjanič. Aj ked Miacon raz spravil celkom hovadinu, ale Castan to dobre zahasil. Neviem ake su plany s Lamelom a či dnes je na lavičke len preto, aby posledny krat zakyval fanúšikom, ale nutne ho tam treba

Inak máme novy stýl- volakedy to bolo dať všetko na Tottiho, on už niečo vymyslí, teraz to je, dajte loptu Maiconovi

Reagovat
spider_8

Je to dost neurovnaný, ale ta sestava má k dokonalosti daleko. Snad po přestávce přijde Gerv nebo Lamela. Maicon zatím super, ale někde v noci v podchodu bych ho potkat nechtěl

Reagovat
olis

hrame nad moje ocakavania, necakal som ze to budeme mat tak pod kontrolou som velmi milo prekvapeny, ale zeby to bolo len tym ze Bologna je neskodna? to uz neviem objektivne posudit, kazdopadne som zatial viac ako spokojny, skvely zapas, nepolavit a este dva dat

Forza Napoli !

Reagovat
Pipo123
Reagovat
Pipo123

Cana sa zranil

Reagovat
mastakillah

Ve Francii dal opět gól El Matador. PSG vede 0:1

Reagovat
stas87

v neapolu nevadi ze v zaklade je len jeden talian?nikto to tam neriesi?

Reagovat
Pinturicchio

Vzhledem k tomu, že Neapol je v Africe, si nemyslím, že by to byl nějak velký problém.

Reagovat
olis

no to na tom potom musi byt talianska repre dost uboho ked za nu musia davat goly africania

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo z Neapole dává goly za squadru, prosimtě?

Reagovat
olis

Insigne, Di Natale ked sa bavime o minulosti tak aj Quagliarella alebo Cannavaro a urcite sa najdu aj iny

Reagovat
GEGE

ty vole ten Moscardelli vypadá jak magor

Reagovat
M11

on je

Reagovat
Inter Eterno Amore

dobre vyzerá nezáviď mu

Reagovat
One-Real

Calleti už to sází

Reagovat
Tomanatura

ten bude hodne nebezpecny.

Reagovat
alcantara

Uz len 14, Marekiaro

Reagovat
Pinturicchio

Pojď, Hernanes, ještě dva!

Reagovat
M11

Delobuch Murieeeeel

Reagovat
Pipo123

Ježiš

Reagovat
Pinturicchio

Muriela prostě chci v Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

náhrada za Luisinka

Reagovat
smazaný uživatel

do Anglie, to mu to přeješ teda

Reagovat
Pipo123

Mohlo to byť 4:0 a namiesto toho dostaneme na 2:1

Reagovat
Pipo123

V jednom zápase mi dá gol Candreva, Hernanes aj Muriel

Reagovat
Maritazzi

Daniiiiiiiiiiiii!

Reagovat
smazaný uživatel

gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši, a já ho mám na lavičce.

Reagovat
Pinturicchio

Cerciiiiiiiiiiiii

Reagovat
spider_8

Paráda

Reagovat
mastakillah

Marekiarooo geniálníííí

Reagovat
Tomanatura

Neapol ma ty protiutoky naprosto vychytane, to musim rict. Snad z kazdeho uz mohli dat gol. Bologna tu rychlost totalne nestiha.

Reagovat
smazaný uživatel

ou jeeee

Reagovat
olis

Mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek Hamsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik

Reagovat
M11

to je tak na bura.. klidne uz mohl byt.. neapol valec

Reagovat
Pinturicchio

Pinzi je hrozná skleněnka.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol. Hm, hmm... Velmi dobra hra. Hamsik skvely vykon Uz sa tesim na vzajomny v novembri

Reagovat
madridcan

Mam strasne golovu zostavu...sice niektori na lavicke, ale mam aj asistencie nejake, takze pohoda

Reagovat
Pipo123

Dias

Reagovat
Dejwa

Zielinski

Reagovat
M11

Zielinski

Reagovat
Ragazzo d'oro

Zielinski kdo mu to tam dával?

Reagovat
M11

Maicosuel

Reagovat
GEGE

Poský junior

Reagovat
M11

Lazio si koleduje

Reagovat
Pipo123

60 minút hráme skvele a potom odpadneme

Reagovat
smazaný uživatel

čo je s Lameleom, odchádza?

Reagovat
Maritazzi

Na 99 % jo.

Reagovat
Tomanatura

Asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Cavanda ma na hlave dobry mop

Reagovat
Maritazzi

Ty vole, Taddeie se snad nezbavíme nikdy.

Reagovat
Maresma

Snad Muriel odejde za lepším, ideálně do LFC už toto léto...

Reagovat
smazaný uživatel

Za lepším a Liverpool v jedné větě. Eh?

Reagovat
Maresma

Reagovat
The Krupy

neskutočné čo tu predvádzajú

Reagovat
Maresma

chceš říct, že by si přestupem do LFC pohoršil?

Reagovat
The Krupy

Nepolepšil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kluk není hloupej.

Reagovat
Maresma

To netvrdím.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by šel teď do LFC, pak by hloupý byl. Na štěstí ví, co je pro něho dobré.

Reagovat
Maresma

a důvod?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by působil v klubu, který táhne v podstatě jen Suaréz s Gerrardem, sice s bohatou historií, ale nyní s nijak zvlášť perspektivní budoucností (Suaréz dřív nebo později odejde). A navíc, v Udinese působí pod jedním z nejlepších trenérů na světě, zatímco v Liverpoolu jde o průměrného trenéra, který L'poolu do nejvyšších pozic stejně nepomůže. Tohle je, podle mě, nynější problém L'poolu. Pro Murielův rozvoj by to byl krok spíš krok zpátky. Respektive by si herně nijak nepolepšil a ještě si musel zvykat na nové prostředí.

Reagovat
Maresma

Liverpool rozhodně netáhne jenom Gerrard se Suárezem. Navíc Suárez má každou chvilu nějakej trest (+LFC má větší procento výher bez něj než s ním). A říct, že nemaj nijak perspektivní budoucnost, když maj jeden z nejmladších kádrů v lize, je docela kravina. Potřebují ještě posílit na pár postech a přivést do budoucna náhradu za Luise, což by mohl být právě on.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud nepřivedou kvalitního trenéra, tak se nic nezmění a mezi TOP 4 klubů v Anglii se nedostanou.

Reagovat
Maresma

Jinak řekni mi klub, kterej by byl pro Murielův rozvoj krok kupředu a kde by měl pravidelnej základ. Podle mě těch týmů moc není... a přece mu nepřeješ aby zůstal v Udinese, když očividně má na víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by měl možnost jít do L'poolu, pak ano, přeju mu, aby zůstal v Udinese.

Reagovat
Pettirosso

Ma na vic i v pripade Liverpoolu. At se ti to libi nebo ne, v soucasne dobe by si minimalne nepolepsil. A muzes si to obhajovat jak chces..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni favoriti s přehledem, jenom my jsme to prosrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Akurat som nato myslel

Reagovat
Maritazzi

Livorno nemá v SA s takovými výkony co dělat. Nepřelezli půlku, nemaj tam žádnýho fotbalistu. Akorát Bardi ukázal kvality.

Reagovat
Pipo123

Veď skončia aj na 20 mieste, škoda že nepostúpilo Empoli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna penalta pre Udine

Reagovat
Pipo123

Jasná ? veď mu vypichol čisto loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Cisto s tym ze ho zasiahol do spicky kopacky Kontakt tam bol, mala byt pena Ale tak mne je to jedno. Zretelne to bolo iba z opakovacky a rozhodca si to proste netrufol pisknut v zavere zapasu.

Reagovat
Pipo123

Lenže loptu mu pekne vypichol, išla úplne iným smerom ako si ju ťahal Domizzi

Reagovat
M11

cisty zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

Ho tam Cavanda trafil a sudi da kartu hracovi Udine zato ze sa pravom hneval

Reagovat
Pipo123

Okuliare kamarát, kip si okuliare

Reagovat
M11

nebo lepsi stream

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral som na sopku v HD kvalite A kontakt tam bol ci sa vam to paci alebo nie

Reagovat
Darren Fletcher

hamšík

Reagovat
Pipo123

Je to tam, poraziť Udine na úvod je výborne, dneska sa mi páčila hra zálohy. Ledesma nám vôbec nechýba, Biglia zahral hodne dobre, tak isto aj Cavanda a Novaretti.

Reagovat
smazaný uživatel

po 6 rokoch vyhra v 1 kole , FORZA ROMA !

Reagovat
mastakillah

Jak tak koukám na zápasy PSG, tak Sirigu bude pro reprezentaci nejlepší náhradou do budoucna za Buffona. Některý ty zákroky jsou neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Marchetti je stejně kvalitní. Na druhou stranu o 4 roky starší. Spíš jsem zvědavý na ty mladší, ročníky 89-92.

Reagovat
mastakillah

No nevím. Mě Sirigu přijde kvalitnější. Na tom postu má Itálie fakt obrovskou zásobu skvělých hráčů. Od toho přestupu do PSG z Palerma šel neskutečně nahoru

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě oba rovnocenní.

Reagovat
madridcan

Neto- Roncaglia, Rodriguez, Compper- Pasqual, Borja, Aquilani, Cuadrado- Pizarro- Rossi, Gomez

Reagovat
M11

Rossi uz to rozjizdi

Reagovat
Pettirosso

Tax

Reagovat
Pettirosso

Pepitooooooo

Reagovat
Pettirosso

Tachtsidisův gól

Reagovat
Maritazzi

Jeho klasika.

Reagovat
M11

hoste 8 argentincu v zakladu

Reagovat
Maritazzi

Mě Catania fakt baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Pasqual

Reagovat
smazaný uživatel

sorry Rodriguez

Reagovat
GEGE

BARRIENTOS!!

Reagovat
GEGE

a Castro samozřejmě letos ho bude radost sledovat

Reagovat
Maritazzi

Minulej rok byl skvělej, doufám, že to bude do fanty fajn volba.

Reagovat
GEGE

taky ho mám...čekám od něj hodně letos

Reagovat
M11

to je fotbalek

Reagovat
smazaný uživatel

Daviiiiiiiiiiiiiiiiiiiid!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Jajinek

Ať se jdou všechny velkokluby zahrabat...

...Viola - Catania..dva geniální týmy a konečně pravé Calcio!!!

Reagovat
Maritazzi

Tax zas výborně pozičně.

Reagovat
M11

on tohle docela slusne nezvlada

Reagovat
Maritazzi

Nemá vůbec defenzivní návyky pro tuhle pozici, navíc je pohybově tragickej.

Reagovat
Pettirosso

já sem doufal, že by ho Catanie mohla naučit..

Reagovat
M11

Reagovat
GEGE

ten je dobře mimo...ztráta Lodiho a Almirona v záloze je znát no...

Reagovat
Jajinek

Jak si Cuadrado sednul na reklamu a sledoval tu akci, kterou rozjel...

Reagovat
M11

Reagovat
Maritazzi

Ten dement nevidí a nepískne faul, nechá si poradit od faulujícího a podle následků dá žlutou?

Reagovat
Pettirosso

reklama na calcio

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry futbal. Viola bola asi tak 3x v sanci a dva goly dali. Sicilcania herne zatial o dost lepsi

Reagovat
Dejwa

jaktože hraje Pizarro? sem ho nebral do fanty, že bude půl roku mimo

Reagovat
Maritazzi

Taky tak.

Reagovat
M11

ty vole Gomez

Reagovat
Maritazzi

To nebyl faul na tý půlce?

Reagovat
smazaný uživatel

Bol aj podla mna

Reagovat
Pettirosso

Mario

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole MARIO, to nešlo nedat...

Reagovat
GEGE

Gomez dobrý začátek

Reagovat
olis

tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez

Reagovat
snuff24

Alespoň nějaká spravedlnost, dyť to byl faul

Reagovat
M11

Cuadrado me opravdu bavi

Reagovat
Pettirosso

roste zapas od zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Cuadrado je aktuálně asi nejlepší křídlo v lize...společně s Lichtim

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jeden smerom dopredu a druhy dozadu. Aj ked obcas aj Forrest prekvapi nejakym tym prienikom

Reagovat
Jajinek

ne, obecně

Reagovat
olis

Zuniga

Reagovat
Jajinek

ani z rychlíku

Reagovat
olis

ako myslis

Reagovat
Jajinek

Zuniga je nadprůměrné ligové křídlo, ale rovnat se těm úplně nejlepším nemůže...nemá vyrovnanost výkonů a má zbytečné výbuchy. Je málo produktivní atd. Ale je hezké, jak vždy musíš prostě někoho z Neapole vytáhnout...to je oddanost

Reagovat
olis

nevyrovnane vykony to si asi pametas Zungu dve sezony dozadu, no inak neviem co ti k tomu povedat, podla mna patri medzi najlepsich, podla teba zase nie, tak asi sa nezhodneme, nevadi

Reagovat
mastakillah

Mezi top 5 ligy určitě patří

Reagovat
snuff24

Jonathan

Reagovat
M11

jednoznacne se na nej ale diva nejlepe

Reagovat
Tomanatura

Neni, ma hromadu nedostatku. Ma potencial.

Reagovat
Jajinek

já ho sleduju už rok a těch nedostatků mám minimum. Má vidění, rychlost, je silný na míči, umí výborně tu kličku alá Guarín. Zapracuje na pozičnosti a bude výborný. Momentálně u krídel není moc velká konkurence v Itálii a krom Lichtiho nevidím nikoho, kdo je výš ve vztahu aktuální forma mísená výkonností posledních měsíců.

Reagovat
Pettirosso

pozičně je zatím často mimo, hlavně v defenzívě, nicméně se to snaží vynahrazovat svojí rychlostí a dynamikou

Reagovat
Tomanatura

Pozicne a fotbalovym myslenim proste hodne zaostava. On by mohl setrit sily, kdyby vedel, kde stat, takto beha vsude a tim tu svou mezeru vyplnuje. Prehledem ve hre by se s jeho technikou mohl rovnat tem nejlepsim, ale on ho proste nema a to ho srazi pouze na uroven Fiorentiny. Obcas fakt nevi, kde ma behat, chybi tam, kde ma a nevidi lepe postavene hrace. To je jeho minus.

Reagovat
Jajinek

říkám, musí na té pozičnosti zapracovat, ale jinou slabinu nevidím.

Reagovat
Jajinek

Jak má chudák Mario trefovat prázdný zařízení, když ho pořád bijou do hlavy...už asi potřetí. Vždyť tu bránu měl podle mě rozmazanou...

Reagovat
smazaný uživatel

To ho omlouvá

Reagovat
GEGE

Spolli ho tam loktama masíruje slušně no

Reagovat
Maritazzi

Toho Papua Leto snad nahradí v klidu, ale ten Tax, to bude letos největší bolest Catanie, to není fakt možný, on je u všeho špatnýho.

Reagovat
Maritazzi

Dobrej strom.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Pánové kdo sleduji Violu, jak hraje Borja,Cuadrado a Pasqual?

Reagovat
M11

zase Gomez chudak

Reagovat
Pettirosso

Spolli - Goméz 4:0

Reagovat
Tomanatura

Ja toho Rossiho zeru. 150 centimetru a udrzi kazdy mic, zastavi si ho, udela klicku, rozehraje, da gol. Jaky rozdil proti Ljajicovi, to je jak 100 a 1

Reagovat
Pettirosso

Joaquin je zraněnej?

Reagovat
Tomanatura

Neni do zakladu, Cuadrado je lepsi

Reagovat
Maritazzi

On si asi křídlo v tom našem systému moc odehrát nemůže co?

Reagovat
Tomanatura

Kdo?Rossi? Asi ne, potrebuje volnost.

Reagovat
Maritazzi

Ljajič.

Reagovat
Pettirosso

to je taky spíš AM, ne?

Reagovat
Tomanatura

S Maiconem na kridle si ho nedovedu predstavit.

Reagovat
Maritazzi

Na to právě narážím. To už je daleko lepší volba ten Florenzi.

Reagovat
M11

tolik let jsem si ho pral v Calciu a konecne si ho muzu uzivat

Reagovat
Pettirosso

škoda, že je zrovna ve Viole, odtam je přestup do Juve nerealizovatelný

Reagovat
M11

my jsme nasi sanci propasli nekolik let zpet.. bohuzel

Reagovat
Pettirosso

myslím, že v té době to bylo nereálný taktéž. Villarreal chtěl moc a my by jsme tu částku za něho nemohli dát ani letos s příjmy z LM. Jeho jsem si ale tehdy hrozně přál

Reagovat
Pettirosso

Ten Borja je fakt geniální. Ale občas by mohl volit jednodušší řešení, holt Španěl, no..

Reagovat
M11

jinak tetris na travniku vydrzel cele leto

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pettirosso

Jůůůů Maxiii

Reagovat
GEGE

Ty standartky Catanie jsou dneska vážně k smíchu...

Reagovat
Maritazzi

Lodi je pryč no, odešlo toho s ním hodně.

Reagovat
GEGE

neskutečně to je znát...

Reagovat
Tomanatura

Snad se Mario nebude trapit dlouho, on tam proste stoji vyborne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej zápas.

Reagovat
DelPiero137

Viola v dfuhom polcase polavila, taka udrziavacka. Mne sa Cuadrado moc nelubi okrem rychlosti. S loptou si rozumie priemerne, centre tiez slabsie a najviac ho brzdi rozhodovanie. Ked ma zrychlit hru, posunut loptu tak zasekne a prihra dozadu. Naopak, ked by mal prihrat na istotu tak si predhodi a nie vzdy mu to vyde. Nie je to zly hrac ale nedostatky este ma.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele