Primera División - preview 6. kola

03.10.2009, 09:27, aktualizováno 04.10.2009, 10:23
Previews
Real Madrid čeká dosud největší ligová zkouška, Bilý balet se představí na hřišti rozjeté Sevilly. Valencia jede do Santanderu, Villarreal baží po první letošní výhře, hostí Espanyol. Xerez přivítá Malagu, Gijon hraje s Mallorkou a Getafe s Osasunou.
CD Tenerife - Deportivo La Coruña  (sobota 19:00)
Tenerife přivítá na svém hřišti La Coruňu v souboji týmů, které začaly ligu na své poměry velmi slušně. Nováček soutěže se zatím úspěšně snaží zabydlet ve středu tabulky, zatímco Deportivo dokonce útoční na poháry. Devět získaných bodů mu k tomu kvalitní náboje.

Podle statistik by domácí měli být favoritem. Tenerife totiž získalo svých šest bodů výhradně z domácích zápasů, kde si tak zatím drží stoprocentní úspěšnost. Naopak venku ještě ostrované neulovili ani bod. A zrovna soupeř jako Deportivo se jim náramně hodí, protože od dob SuperDeporu (sezóna 93/94) na půdě Tenerife žádný tým La Coruňi nevyhrál.

Deportivo je ale ve formě, poslední dvě ligová kola si připsalo plných šest bodů a pokud zvítězí i potřetí, může se zařadit mezi reálné aspiranty na boj o postup do evropských pohárů. Ke třetí výhře však nepomůže Brazilec Juca, jenž skóroval v dvou předcházejících zápaech a nyní je zraněný.

Mnohem více problémů má ale domácí kouč. José Luis Oltra nemůže počítat se zraněným Ricardem a Marcem Bertránem (po brutálním faulu Drentheho si od fotbalu odpočine na čtyři mesíce), chybí také Juanlu a Manolo Martínez, nahradami budou Aitor Núňez na pozici pravého beka, Sicilia coby stoper a Mikel Alonso v záloze.

Jak už bylo řečeno, Lotina postrádá Jucu, zraněný je také Adrián López. Brazilského záložníka nahradí Juan Rodríguez, který ve středu zálohy doplní Sergia. V útoku se sází na Rikiho, jemuž bude dělat společnost Lassad. Od začátku by naopak neměl hrát Valerón, pro nějž bude mít utkání speciální příchuť vzhledem k jeho minulosti jakožto hráče Unión Deportiva Las Palmas.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.30 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - UD Almería  (sobota 20:00)
Barcelona hostí Almeríi a na první pohled by mělo jít o jasnou záležitost. Katalánci zatím neztratili ani bod a pomalu se dostávají do formy z minulé sezóny. Almería nezačala špatně, ale přece jen bodovat na Nou Campu se nepodaří jen tak někomu...

Pep Guardiola se od lékařů dozvěděl několik příznivých zpráv, které ulehčí jeho hlavě při vymýšlení sestavy. Do nominace se už totiž mohli dostat uzdravení Thierry Henry a hlavně Bojan Krkic, který chyběl více než čtyři týdny. Vše nasvědčuje tomu, že mladý katalánský útočník dostane během zápasu nějaké minuty, aby začal zpátky nabírat ztracený rytmus. Podobně je na tom i Rafa Márquez, jenž toho po svém návratu zatím příliš neodehrál. Naopak mimo hru je stále Chygrynskiy, který si minulý týden na La Rosaleda poranil levou nohu.

V základní sestavě by se mohl objevit Maxwell, aby tak dal odpočinout zatím výborně hrajícímu Abidalovi, který odehrál tři poslední zápasy. V záloze svedou boj o místo Busquets s Tourém, jenž zatím překvapivě nedostává tolik příležitostí jako loni. Roli v tom hrají dva faktory - zaprvé parádní výkony Keity, jenž záložní řadě i bez Tourého dodává dostatek tvrdosti a síly, a zadruhé fakt, že Yaya zkrátka mívá první poloviny sezóny o něco slabší, než následná jara.

Co se týče hostů, Hugo Sanchez (bývalý vynikajicí útočník ve službách Realu Madrid) možná vsadí na poněkud defenzivnější složení týmu než obvykle. Ve středu obrany s Acasietem a Pelleranem, zatímco v záloze by si defenzivní povinnosti měli plnit hlavně Chico a Bernadello.

Krom této dvojcie defenzivních záložníků bude obraně z levé strany pomáhat ještě Guilherme, jenž by z jeho obvyklé pozice vytlačil Crusat. Katalánský záložník by však přesto měl hrát, a sice více ze středu pole.

Pokud mluvíme o absencích, chybí zranění Fabián Vargas a Henok Goitom, stejně jako Álex Quillo, Esteban Solari a M’Bami.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.08 - 9.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Real Zaragoza  (sobota 22:00)
Atlético ve svízelné situaci hostí Zaragozu, kterou čekají menší oslavy. Hosté totiž nastoupí k svému oficiálnímu zápasu číslos 3000. Los Colchoneros také můžou přepsat klubové dějiny, neboť pokud znovu nevyhrají, zaznamenají nejhorší start ve své histori..

Pro domácí proto existuje jen jediná varianta - vítězství. Vše ostatní bude jen dalším hřebíčkem do červenobílé rakve. Kouč Resino je před novináři optimistou, otázkou je, zda to není jen póza..

Atlético čekají tento večer vlastně dva rivalové - Los Maňos a také vlastní fanoušci, u kterých je zcela pochopitelné, že kalich trpělivosti už zkrátka přetekl. Pravdou je, že pro tak klíčové utkání nepřijíždí na stadión Vicente Calderóna zrovna ideální soupeř. Zaragoza na Atlético umí a na jeho stánku bodovalo v šesti z posledních sedmi návštěv. Navíc v týmu čerstvého nováčka panuje po vítězství nad Getafe dobrá nálada a v hostujícím dresu by se dokonce mohla představit nová posila Ángel Lafita.

Pokud Ábel Resino (v padesátém zápase jakožto trenér Atlética) nezvítězí, bude to poprvé v historii, kdy Atlético po šesti uvódních kolech nebude mít za sebou ani jedno tříbodové utkání.

Abelovou záchranou by mohl být mladý sueprtalent De Gea, jenž už v Lize mistrů, v níž nastoupil po zranění Roberta (Asenjo je na MS U20) předvedl parádní výkon. Osmnáctiletý gólman je již delší dobu považován za velký příslib, i když je otázkou, kolik šancí v týmu Atlética po Asenjově příchodu dostane.

Kouč Zaragozy Marcelino může s úsměvem na rtech sledovat, jak jeho tým po návratu některých lazarů a příchodu Lafity postupně nabírá na síle. Obrana by měla být složena Pulidem, Ayalou, Pavónem a Paredesem, uzdravený Pablo Amo tak začne na lavičce. Vzhledem ke zranění Ucheho se možná opět dočkáme pěti záložníků a pouze jediného útočníka, což ovšem neznamená, že by hosté přijeli pouze bránit, Zaragoza zatím předvedla, že má na to diktovat tempo hry.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.50 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - CA Osasuna  (neděle 17:00)
V neděli od 17 hodin hostí na svém stadionu celek Getafe tým Osasuny Pamplona. A všichni čekají jakou tvář tentokrát Los Azulones nabídnou.

V minulém kole Getafe velmi zklamalo vysokou prohrou na Zaragoze a nedaří se mu tak navázat na velkolepé vítězství nad Valencií. Tým velmi trápí nekonzistentní výkony. V Zaragoze lvi nejprve dvakrát udeřili ze standartních situací, třetí gól přidal střídající hráč Ewerthon. Po výhrách nad Santanderem a Valencií mají Getafe na kontě prohry se Zaragozou a Almerií. Jakou tvář ukáže malý mardiský celek nyní? Stále zraněný je stoper Mario a tak kouč Michel zřejmě znvou postaví stoperskou dvojici Cata Díaz a Rafa. Nejistý je pro zdravotní důvody start křídelníka Pedra Leona, nakopnutý kotník už ale vyléčil proti Zaragoze zraněný Celestini. Proti svým bývalým spoluhráčům nastoupí Soldado.

Výsledky Osasuny Pamplony mají vzestupnou tendenci. Před dvěma týdny tým vyhrál 2:1 na Valladolidu, když soupeř hrál jen o deseti hráčích. V minulém kole zase Los Rijillos porazili Gijon jen díky penaltě Nekounama za ruku Sastreho. Bylo to těžce vybojované vítězství. Velká bitva se dá očekávat i na Coliseum Alfonso Pereze na Getafe. I Osasuna má zraněné hráče. Jako už tradičně je to Francouz Delporte, Kapverďan Dady, s reprezentací na istrovství světa hráčů do 20 let je bek Azpilicueta.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Ustari - Miguel Torres, Cata Diaz, Rafa, Mane - Pedro Leon, Celestini, Casquero, Adrian - Albin, Soldado
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Ricardo - Josetxo, Nacho Monreal, Flano, Sanjurjo - Nekounam, Shojaei, Juanfran, Punal - Pandiani, Carlos Aranda
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.35 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Valladolid - Athletic Bilbao  (neděle 17:00)
Athletic po snovém úvodu sezóny trochu ztratil ze své oslnivé formy, když odešel v posledních třech duelech ze hřiště vždy poražen. Nyní putuje na půdu pěkného stadionu José Zorrilly, který nepatří nikomu jinému než Valladlidu, jehož forma není kdovíjak oslnivá. Který tým se odpíchne k lepším zítřkům?

Hostující celek z baskického Bilbaa podlehl ve čtvrtek německému Werderu Brémy a v Evropské lize mu nepatří lichotivá pozice. Ve španělské lize je na tom poněkud lépe, ačkoli v posledních duelech ztratil na úvodním lesku. Naposledy podlehl na domácí půdě fantasticky hrající andaluské Seville vysoko 0:4, což byla jedna z největších porážek Athleticu na domácí půdě. Šanci na reparát budou mít svěřenci Joaquína Caparrose právě na domácí půdě matnému Valladolidu. Dopomoci by jim k tomu měla kompletní sestava, to samé však platí i o hostujícím mužstvu.

José Luís Mendilibar a jeho hráči mají na domácí půdě co napravovat. V letošním ročníku ještě na svém stánku nezískali ani jeden bod, když podlehli Valencii a Osasuně. V zatím posledním duelu podlehl domácí výběr zatím překvapivě dobře hrající baleárské Mallorce vysoko 3:0 a výkon Mendilibarových mužů nebyl ideální. Proti Athleticu, na němž se zřejmě projevila náročnost sezóny a následná únava, to Valladolid nebude mít lehké. Podaří se mu získat první domácí vítězství či body? Anebo se po dvou kolech opět probudí baskičtí Lvi a roztrhají svého soka na kusy?
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.25 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sporting Gijón - RCD Mallorca  (neděle 17:00)
V souboji Sportingu Gijón a Realu Mallorca se očekává hodně branek a ofenzivní kopaná, která není ani jednomu mužstvu cizí. Mallorca se i nadále drží v popředí španělské nejvyšší soutěže, naopak výkony Sportingu jsou jako na houpačce.

Klub z Baleárských ostrovů překvapil všechny fanoušky španělské kopané, neboť se i nadále drží na špici ligové tabulky a co víc, předvádí i pohlednou kopanou, a to i přesto, že odešly některé ofenzivní opory jako například Jurado či Cléber Santana. Zvláštní příchuť bude mít klání pro trenéra hostí Gregória Manzana, pro něhož je to jubilejní dvoustý duel v "dresu" Mallorcy. Oslaví jej vítězstvím? Dopomoci by k tomu měla kompletní sestava.

To jeho kolega a konkurent Manolo Preciado nespočítá absence na prstech jedné ruky neopatrného truhláře. Z klíčových mužů chybí například Maldonado, Ivan Cuéllar či Diego Camacho. Jeho svěřenci se letos zaskvěli relativně dobrými výkony, přičemž ten snad nejlepší (jen co se týče pečlivé defenzívy) předvedli na horké půdě valencijské Mestally, kde remizovali 2:2, ačkoli hráli takřka dvě třetiny utkání v oslabení.

V zatím posledním klání však svěřenci Manola Preciada podlehli v Pamploně tamní Osasuně těsně 1:0, ale jakýkoli bodový zisk si svým výkonem nezasloužili. Ale domácí prostředí Sportingu svědčí. Nicméně hostující Real svého hostitele v posledním duelu na El Molinón porazil. Podaří se mu to i dnes? Čeká nás nenápadný duel, který by fanoušky španělské kopané mohl překvapit skvělou ofenzivní podívanou.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.35 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Xerez CD - Málaga CF  (neděle 17:00)
Už jen vstřelit branku a poprvé v historii klubu vyhrát ve španělské nejvyšší soutěži - takové mohou být výhledové cíle pro příští dny a věřme, že i nadcházející duel s Málagou. Právě střelecká potence je největší slabinou absolutního nováčka mezi prvoligovou smetánkou. Hosté z Málagy se potýkají s výsledkovou krizí a po loňské veleúspěšné sezóně prožívají trpké vystřízlivění.

Pokud vezmeme v úvahu logiku posledních vzájemných střetnutí, měl by nováček na výše uvedené cíle dosáhnout již v tomto utkání. Oba soci totiž při svých kláních zásadně nechávají body hostiteli utkání. To by napovídalo vítězství Xerezu, jehož forma a výkonnost má vzestupnou tendenci. Bodový zisk, alespoň podle mého názoru, nevypovídá bodovému zisku Xerezu.

Domácí celek konečně urval bod, a to v posledním klání na půdě Espanyolu. Ačkoli byl katalánský celek výrazně lepší, nedokázal vstřelit pozorné obraně a skvělému brankáři Renanu Britovi branku. Právě brazilský brankář je největší hvězdou a oporou Xerezu, chytá fantasticky! Podaří se mu udržet ofenzivně laděnou Málagu? Mezi hrozby bude patřit navrátivší se Duda, na branku si naopak nevystřelí opora Albert Luque či Fernando a Arau.

Málaze se taktéž nedaří. Od prvního duelu s v prvních kolech strašně hrajícím Atléticem Madrid nevyhrála. Naposledy podlehla na La Rosaleda suverénovi a loňskému mistru, komu jinému než Barce. Svou nepříznivou sérii se pokusí přerušit na Chapínu, na němž je zatím úžasná atmosféra.

O absencích a hráčích, jenž chybí hostujícímu kouči Juanu Ramóna Muníze, již řeč byla, nyní přejděme k Xerezu. Jeho ofenzívu nepodpoří, tak trochu překvapivě, Maldonado, dále pak Redondo, Míchel, Toni či Casado. Rozšíří Málaga svůj bodový zisk? Anebo daruje body domácímu Xerezu?
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.30 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Villarreal CF - Espanyol Barcelona  (neděle 17:00)
Villarreal je patrně největším negativním překvapením v dosavadním průběhu španělské nejvyšší soutěže (nepočítaje v zatím posledním duelu zvítězivším Atlético Madrid). Pozice loňského vicemistra je více než znepokojivá, se dvěma body okupuje předposlední příčku tabulky. To hostující katalánský Espanyol se po mdlém začátku rozjel a z posledních tří duelů vydřel úctyhodných sedm bodů. Vzájemný souboj čeká tyto týmy v dnešních odpoledních hodinách.

Espanyol má formu, ačkoli v posledním domácím střetnutí na novém a překrásném stánku Cornellá-El Prat jen remizoval s absolutním nováčkem soutěže z Xerezu. Manuel Pochettino, lodivod hostujícího celku, by rád z El Madrigal přivezl všechny tři body, čímž by se jeho mančaft dostal na pozici, která se od neméně slavnějšího katalánského celku v této sezóně očekává.

Pochettino by mohl počítat s navrátivšími se Raúlem Tamudem a oporou ofenzívy Ivanem de la Peňou, po zranění by mohl nastoupit i Juan Forlin.

Jak už jsem předesílal, hostujícímu celku se vůbec nedaří. Jeho výkony sice nejsou kdovíjak špatné, ale nejdou ruku v ruce s bodovým ziskem. Naposledy nepředvedla Žlutá ponorka špatný výkon v La Coruně, kde místní Deportivo tahalo za kratší konec provazu. I tak vyhrálo krásnou brankou Jucy z přímého volného kopu.

Jakoby nedokázal nový trenér Villarrealu Ernesto Valverde své chlapce nabudit k lepším výkonům, což je zřejmě dáno i dlouhodobou absencí klíčového muže ofenzívy i defenzívy Marcose Senny. Španělský reprezentant se však po zranění vrací do sestavy, což by mělo být pro Villarreal klíčové povzbuzení a návrat na vyšších pater tabulky. Je pravdou, že chybí výtečný Ariel Ibagaza či klíčový muž defenzívy a kapitán mužstva Diego Godín, ale i tak bude domácí celek pomýšlet na vítězství. Nic jiného taky Valverdeho mužům nezbývá, Villarreal musí zabrat. Vykročí Villarreal v zápase s Espanyolem k lepším zítřkům?
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.50 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Racing Santander - Valencia CF  (neděle 19:00)
V nedělní podvečer změří na El Sardinero síly Racing Santander s Valencií. Domácímu klubu se nedaří, Valencia podává kolísavé výkony.

Stačilo jen pět odehraných kol v novém soutěžním ročníku a židle kouče Juana Carlose Mandíy je rozkolísaná. Část Racinguistas, jak se fans Racingu nazývají volá po jeho odvolání. Výsledky sice nejsou vyloženě tragické, ale herně se Santander trápí a nedokázal zatím přehrát žádného ze svých soupeřů, ať už to byly týmy z očekáváné špičky, či ty průměrné. Ofenzivě se sice nebývale daří a ta dala zatím sedm gólů, což je za poslední roky nejlepší výsledek, ale nebývale vysoký je i počet inkasovaných branek, kterých je dvanáct. V dosavadních pěti utkání Mandía použil 22 hráčů, což je ligový rekord. Pro zápas s Valencií jsou pro zranění ohroženy starty hráčů Christiana, Crespa, Xisca a Henriqueho.

Podobné problémy má i Valencia. Obrana inkasuje dost branek a útok nestíhá vždy soupeře přestřílet. V ligové premiéře Valencia porazila Sevillu a následně přestřílela Valladolid. Dalších pět inkasovaných branek v duelech s Getafe a Atlétikem Madrid ale sebevědomí Los Che pochroumalo. Sehranost obrany bude klíčovým faktorem i v utkání se Santanderem. V týdnu v utkání Evropské ligy nechal kouč Emery odpočívat Alexise s Marchenou, zpátky v kádru už je i Baraja. Pro zranění jsou nejisté starty Fernandeze a Vicenteho, Jordi Alba je s reprezentací do 20 let na mistrovství světa.
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Toňo - Pinillos, Morris, Moraton, Sepsi - Arana, Diop, Lacen, Serrano - Munitis, Tchite
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cesar - Miguel, Alexis, Dealbert, Mathieu - Marchena, Baraja - Pablo Hernandez, David Silva, Juan Mata - David Villa
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.30 - 3.35 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Real Madrid  (neděle 21:00)
To je panečku šlágr! Fanoušky španělské kopané čeká patrně nejsledovanější duel prozatímního průběhu soutěže mezi rozjetými a v posledních týdnech výtečně hrajícími týmy Realu Madrid a Sevilly. Pro nově vybudovaný celek z Madridu to je první ostrá zkouška nově příchozí kvality, pro domácí pak šance ukázat, zdali se s nimi může počítat v boji o titul.

Real Madrid vstupuje do utkání v roli mírného favorita, bereme-li v úvahu postavení v tabulce, a zejména mužstva, od něhož se letos očekává atak těch nevyšších jak ligových, tak evropských příček. Ačkoli nebyly a prozatím nejsou výkony mužstva vedeného novým lodivodem Manuelem Pellegrinim zrovna ideální (viz zápas s Xerezem či Villarrealem), jeho výsledky jsou více než skvělé. Merengues v posledních zápasech udrželi čisté konto, nyní proti nim stojí kvalitní andaluská ofenzíva vedená výtečným dělostřelcem Frédéricem Kanoutém. Kdo koho předčí?

Hostující celek naposledy přejel třemi rychlými brankami francouzský tým Olympique Marseille a v celkovém účtování Champions league si zajistil skvělou pozici před dalšími boji o postup do v posledních letech klíčového osmifinále, které je pro madridský celek v posledních letech jakoby zakleté. Ve španělské La Lize pak ruku v ruce s Barcou okupuje nejvyšší příčky, naposledy si suverénně poradil s nováčkem z Tenerife.

Nejlépe postavené andaluské mužstvo se rozjelo a v posledních kláních konečně předvádí, na co podle papírových a internetových předpokladů má. Odnesly to takové kluby jako baskický Athletic (0:4) či skotský Glasgow Rangers (1:4). Jediným celkem, kdo dokázal Rojiblancos v letošním ročníku porazit, byli valencijští Netopýři, jež v prvním kole svěřence Manola Jimenéze udolali lehce v poměru 2:0. Na tom ale při současné skvělé formě andaluského klubu nesejde, Sevilla je v optimálním rozpoložení.

Utkávají se dva týmy, jež upřednostňují ofenzivní styl hry. Tentokrát si ani minutu nezahraje portugalská posila z Manchesteru United Cristiano Ronaldo , který utrpěl zranění kotníku po nevybíravém skluzu marseilleského nešťastníka Souleymaneho Diawary. Nezahrají si též středopolaři Lassana Diarra či navrátilec Fernando Gago.

Protějšek Manuela Pellegriniho žádné výraznější ztráty řešit nemusí. Se zraněním se sice potýkají Fazio a Acosta, ale nejde o kdovíjaké hráč základní jedenáctky. Z výběru Manola Jimenéze je cítit sebevědomí a snaha prohnat nevětší favority na španělský titul. Ač jde o předběžné a trochu i uspěchané vyjádření, dnes jde na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána o důležité body, které budou na konci letošní sezóny rozhodovat o nejdůležitějších postech v tabulce. Možná o mistru. Nevěříte? Věřte.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.05 - 3.35 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid550016:215
2.FC Barcelona550016:315
3.Sevilla FC540112:312
4.RCD Mallorca531110:310
5.Deportivo La Coruña53029:69
6.Athletic Bilbao53025:79
7.Valencia CF522111:98
8.Real Zaragoza52127:77
9.CA Osasuna52125:67
10.Espanyol Barcelona52125:77
11.UD Almería51315:56
12.Getafe CF52037:86
13.CD Tenerife52033:96
14.Sporting Gijón51224:75
15.Racing Santander51227:125
16.Real Valladolid51135:104
17.Málaga CF51045:73
18.Atlético Madrid50327:133
19.Villarreal CF50234:82
20.Xerez CD50140:111

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"Yaya zkrátka mívá první poloviny sezóny o něco slabší, než následná jara"... v sezóně 07/08 tomu tak rozhodně nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

v noci sa mi snivalo ze som pozrel na livescore na vysledky a tam bolo ze Barcelona vyhrala 8-0 a real vyhral 3-0, goly davali Guti, Ronaldo a treti nepamatam, ale este viem ze Ronaldo dostal cervenu kartu :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Občas se sen stává skutěčností Kéž by Barca vyhrála aspon 6:0

Reagovat
smazaný uživatel

myslim,ze start ronalda neni vubec jisty...co jsem se teda docetl,ale s tou barcou by to mohly byt pravda... :) 2x messi,2x ibra,1x titi a 1x bojan + xavi a keita :)

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo nie je nominovany

Reagovat
peky

myslím si že Barcelona vyhraje 6-0 2 Messi,2 Xavi.Ibra 2

Reagovat
smazaný uživatel

jestli vy tu Almerii nejak moc nepodcenujete,uz kvuli vam bych ji pral aby ukopala remizu,i kdyz je to asi nerealne

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
Xavi8

Kedze nebude hrat Henry, tak dufam ze Andres nepojde na kridlo

Reagovat
Xavi

Kéž by hrál Pedro a záloha Xavi - Busquets - Iniesta.

Reagovat
Xavi8

dockal si sa, ale zatial ta kombinacia dost viazne..

Reagovat
smazaný uživatel

6:1

Reagovat
10

jsem zvědavej, kdy Barcelona vyjebe se sázkařema v kurzu 1.10...tipuju, že jen na Betfairu budou na jedničku vsazený takový 4 miliony eur

Reagovat
2miguel1

tak tak .....400 000,-eur za nič

Reagovat
10

a to jsou jenom solo sázky, v kombinacích to má podle mě tak 90% lidí

Reagovat
smazaný uživatel

☻/

/▌

/ \

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla jasná 1 ...tipuju tak 3:1

Reagovat
10

taky to tak vidím

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnej over. 2:4

Reagovat
10

tyhle jasný overy většinou končí jednogólovým výsledkem

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale tak když si vemeš, že Realu bude chybět Lass, tak prostě nějake goly dostane, a nějake dá, ofenzivni sila je velka.

Reagovat
smazaný uživatel

přál bych si to, ale vidím to podobně jako vandertom - velká síla Realu v ofenzivě + špatná obrana. Já bych tipnul plichtu 3:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele