Primera División - preview 2. kola

12.09.2009, 09:22, aktualizováno 13.09.2009, 11:42
Previews
Bohatý program dnes nabízí španělská liga, i když účastnící Ligy mistrů odehráli své zápasy už včera. Villarreal přivítá Mallorku, další silný tým Valencia jede do Valladolidu. La Coruňa hostí Malagu, kolo večer uzavře zápas Xerezu proti Bilbau.
Getafe CF - FC Barcelona  (sobota 18:00)
Sice se jedná teprve o druhé kolo, ale přesto - na stadiónu El Coliseum bude k vidění souboj aktuálního lídra tabulky s úřadujícím mistrem. Jinými slovy, Getafe přivítá na svém hřišti Barcelonu. Katalánci se budou muset vyrovnat s virem FIFA, k čemuž by jim měl pomoci čerstvě uzdravený Andrés Iniesta. Proti Getafe to však nebude snadné, tým z předměstí Madridu totiž už párkrát ukázal, že na Barcu zahrát umí.

V Getafe ještě stále vzpomínají na památný souboj v Copa del Rey, v němž díky drtivému vítězství 4:0 postoupili přes Blaugranas do finále, a zatloukli tak další hřebíček do rakve týmu okolo Ronaldinha. Shodou okolností ve stejném dvouzápase se stala i další velká událost, a sice gól Lionela Messiho ve stylu Diega Maradony.

Argentinský zázrak bude přítomen i tentokrát, avšak je otázkou, v jaké formě se představí, neboť k zápasu přistoupí prakticky bez přestávky od nepříliš vyvedené reprezentační přestávky. Během ní Argentina prohrála obě své utkání a postup se jí značně komplikuje. Faktem každopádně zůstává, že Messi je v nominaci, ale ještě se neví, zda nastoupí od začátku. Stejně na tom jsou Andrés Iniesta a nová posila "Chygro". Najisto naopak chybí Bojan a Milito.

Co se týče Getafe, kouč Michel se chystá udělat několik změn oproti základní jedenáctce, která nastoupila v prvním kole na půdě Santanderu. V základu by se mohli objevit Pedro León, Casquero, Miguel Torres a Albín. Uvidíme, zda malému klubu přinesou stejný úspěch a udrží vedení v soutěži.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.60 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Racing Santander  (sobota 18:00)
Atlético Madrid vyzve v reparátu za předchozí blamáž v zápase s Málagou Racing Santander, jehož hráči se nacházejí po v jejich podání nevídaném debaklu od Getafe taktéž ve svízelné situaci.

Na úvod sezóny přichystalo Atlético svým fanouškům nemilé překvapení. Kromě hádek a vzájemného osočování mezi trenérem Abelem Resinem, sportovním ředitelem Jesúsem Pitarchem a prezidentem klubu Enriquem Cerezem pokulhávají Atléti i po sportovní stránce. V andaluské Málaze Rojiblancos nevypadali jako mužstvo, které by chtělo prohánět největší favority na titul, popřípadě na postup do Champions League. I proto je dnešní utkání s Racingem Santander důležité. Vítězství by nejspíše znamenalo uklidnění vášní a sporů, porážka prohloubení krize.

Trenér Abel Resino nebyl a není spokojen s pravou stranou obrany, kde by případně mohl zaskočit i bývalý český reprezentant Tomáš Ujfaluši. Po odchodu holandského reprezentanta Johna Heitingy (což je i jádro sporu mezi funkcionáři a trenérem) se bude na pravou stranu obrany hledat náhrada, což může trvat více než jen jeden či dva zápasy. Defenzíva je i přesto v současnosti asi nejslabší stránkou Atlétů.

Sestava by neměla oproti duelu s Málagou doznat velkých změn. V základní jedenáctce se určitě neobjeví trio hráčů - zranění Raúl García, Ignacio Camacho a Mariano Pernía.

Racing Santander dostal v minulém kole slušný výprask od madridského Getafe a ani v dalším utkání jej nečeká lehký soupeř. Kantábrijci přes letní přestupové období posílili, ale jejich výkon v domácím zápase byl strašlivý. Getafe doslova darovali tři body, a to bez jakéhokoliv většího odporu.

A právě jedna z letních posil Marc Torrejon do zápasu s Atléticem Madrid nezasáhne. Na marodce zůstává loňský střelec důležitých branech Mohamed Tchité, mladý záložník Eduardo Bedía a Iván Bolado. Na svůj debut v dresu Santanderu se může těšit Henrique, s nímž Carlos Mandía počítá na post stopera.

Kdopak získá první letošní body a odpíchne se ode dna tabulky? Jak se Atléti poperou s nepříznivými podmínkami ve vedení klubu? A kdy se poprvé prosadí duo ostřelovačů Kun Agüero a Diego Forlán?
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.00 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Real Madrid  (sobota 20:00)
Po reprezentační pauze pokračuje 2.kolem španělská Primera División. Katalánský Espanyol se na svém novém stadionu střetne s mocně posíleným Realem Madrid. Los "periquitos" budou mít ještě zvláštní motivaci, budou bojovat i za svého zesnulého kapitána Jarqueho.

Zbrusu nový stadión Cornellá-El Prat, od letošní sezóny svatostánek Espanyolu Barcelonu, přivítá ve svém premiérovém utkání hvězdami nabitý Real Madrid. Nad slavnostním zahájením provozu ovšem visí temný stín tragického úmrtí kapitána modrobílých Dani Jarqueho, jehož jméno možná stadion v budoucnu ponese. Jeho památce bude vzdána čest před úvodním hvizdem a i v 21. minutě, jelikož hráč nosil na dresu právě toto číslo.

V prvním ligovém zápase bylo vidět, že se Espanyol ještě z tvrdé rány nevzpamatoval, proto mu jistě reprezentační přestávka prospěla. Kormidelník Pochettino měl k dispozici dva týdny na fyzické i mentální posílení mužstva.

V brance "los periquitos" nastoupí Kameni a před ním bude debutovat na místě stopera Forlín, jehož doplní Pareja. Krajní obránce si zahrají Roncaglia vpravo a David García vlevo. Moisés a Verdú budou ve středu zálohy, na křídlech pak Luís García a Nakamura. Na spojce místo nového kapitána De la Peňi zaskočí Iván Alonso a na hrot se postaví Tamudo.

Soupeř z Madridu se bude snažit naplnit očekávaní, které ještě vzrostlo po rekordních letních přestupech. "Florenteam" ještě není sehraný a Espanyol mu to jistě neusnadní. Do Barcelony nepřijeli kvůli zranění Ramos, Van der Vaart a Gago, přesto bude mít trenér Pellegrini z čeho vybírat. Navíc řada hráčů se vrací z náročných reprezentačních zápasů, takže sestava zřejmě dozná změn.

Přesto se očekává, že si mezi tři tyče stoupne Casillas, který v den zápasu oslaví deset let v brance Bílého baletu. Obranná čtveřice před ním bude mít podobu Marcelo - Metzelder - Albiol - Arbeloa. Ve středu záložní řady se jistě objeví Xabi Alonso, na druhý post váhá Pellegrini mezi Gutim a Lassem. Otazník visí rovněž nad účastí Cristiana Ronalda na levém křídle, rozhodně by ovšem měl nastoupit Kaká, který v posledním utkání Brazílie pro trest odpočíval. V útoku nastoupí kapitán Raúl a Benzema nebo Higuaín.

Utkání hrané od 20.00 CET před zcela zaplněným stadionem zahájí hvizd rozhodčího Pérez Burrulla.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.75 - 3.80 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sevilla FC - Real Zaragoza  (sobota 22:00)
Nováček letošního ročníku španělské La Ligy Real Zaragoza se dnes večer představí na horké půdě stadionu Sáncheze Pizjuána a nebude to mít proti hostitelům ze Sevilly, kteří si budou chtít napravit reputaci po velmi nepovedeném zápase s Valencií, snadné.

Jak jsem již nadhodil, svěřenci pětatčtyřicetiletého Manola Jiméneze nezačali sezónu zrovna příznivě, když v prvním kole naprosto zaslouženě podlehli valencijským Netopýrům 0:2. Andaluští fotbalisté působili nesehraným dojmem a celé mužstvo se utápělo v herní nejistotě a mizérii. Připočteme-li vyloučení Frédérica Kanoutého, jenž zákonitě do bitvy s Los Manos nezasáhne, nemůže být účet po prvním utkání sezóny horší...

Ba může. Podobný osud jako dvaatřicetiletého výtečného kanonýra z Mali, totiž absence ve druhém zápase, čeká i Romarica, jenž si ve střetnutí proti Valencii pro změnu poškodil vazy v levém koleni a svým spolubojovníkům nepomůže ještě dva až tři týdny.

Do zápasu by měli nastoupit takřka všichni hráči, kteří se objevili na hřišti i před dvěma týdny. Schyluje se tak k prvnímu zápasu Álvara Negreda v základní jedenáctce Sevilly, kterého by měl na postu forwarda doplnit Luis Fabiano.

Jejich fotbalové umění se pokusí otupit v minulém kole stoprocentní defenzíva navrátilců ze Zaragozy. Tamní Real si poradil s dobře hrajícím Tenerife a nyní si dělá zálusk na další bod či body. Na hřišti se jistojistě neobjeví a svým spoluhráčům nepomůže zraněný pravý bek Carlos Diogo, jakož i francouzský středopolař Peter Luccin a brazilský reprezentační útočník Ewerthon. Trenér Marcelino tak bude spoléhat na totožnou sestavu, která odehrála úvodní utkání na La Romareda.

Spraví si Sevilla chuť a přehraje novice ze Zaragozy, nebo se zrodí velké překvapení? Rozuzlení této hádanky se dočkáme přibližně o půlnoci.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.80 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sporting Gijón - UD Almería  (neděle 17:00)
Kouč Almerie Hugo Sánchez bude chtít v nedělním utkání na půdě Gijonu vylepšit mizernou bilanci svého týmu ze soupeřových hřišť v uplynulé sezoně. V prvním kole si Almeria připsala remízu doma s Valladolidem, Gijon podlehl na Nou Campu Barceloně 0:3.

Ačkoliv Almeria v loňském roce skončila na poměrně klidném 11. místě, z devatenácti venkovních zápasů jich hned 14 prohrála a pouze dvakrát si odnesla tříbodový zisk. Horší bilanci už měla pouze sestupující Numancia. Přesto ale mexický kouč věří, že se jeho týmu povede nepovedenou sérii ukončit. "Jsme přesvědčeni, že se nám v Gijonu povede vyhrát a přerušit tak nepříznivé výsledky z loňského ročníku," tvrdí odhodlaně.

Dalším faktorem, který by mohl ovlivnit výkony Almerie v této sezoně je odchod klíčového útočníka Alvara Negreda. Ten nyní obléká barvy FC Sevilly. V minulé sezoně zatížil konta soupeřů o plných devatenáct gólů, a tak bylo jasné, že o jeho služby bude veliký zájem. O tom, jak moc byl Negredo pro tým důležitý, se mohli Sánchezovi svěřenci přesvědčit už v úvodním kole proti Valladolidu. Nepovedlo se jim totiž ani jednou skórovat i přesto, že soupeř hrál sedmdesát minut o deseti. Na trénink koncovky však lodivod hostí kladl během reprezentační pauzy největší důraz. "Ačkoliv nemám rád, když je kvůli reprezentaci přerušená liga, tentokrát jsem přestávku využil k zlepšení naší produktivity," tvrdí Sánchez.

Zatímco Almeria měla problémy se zápasy na hřištích soupeřů, Gijon zaznamenal během celého ročníku pouze jedinou remízu. Pět kol před koncem se Sporting rozešel s Bilbaem smírně 1:1. Proto si na Gijon dává kouč Sánchez velký pozor: "Sporting má nyní dobrý, disciplinovaný tým. Jejich hlavní zbraní je dobrá zónová obrana. Loni buď vyhráli nebo prohráli a to hovoří za vše. Myslím, že tento tým je stavěný na zisk tří bodů," varuje.

Gijon na startu minulé sezony dostal několikrát ošklivý debakl. Svěřenci Manuela Preciada tehdy prohráli s Barcelonou 1:6 a Realem Madrid 1:7 a něčemu podobnému se chtěli letos vyvarovat. Po porážce 0:3 na Nou Campu se jim to částečně povedlo, ale nyní už opět pomýšlí na výhru. Vinou zranění mu však bude chybět kvarteto hráčů: Carmelo Gonzalez, Ivan Cuellar, Sergio Matabuena či Ivan Hernandez.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.25 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CD Tenerife - CA Osasuna  (neděle 17:00)
Na Tenerife se po sedmi letech vrací Primera División a los snad nemohl být pro ostrovany v tomto směru příznivější. Soupeřem totiž bude Osasuna, která nikdy v historii nedokázala na stadiónu Heliodoro Rodríguez vyhrát. Ani jeden z týmů nezačal ideálně, Pamplona pouze remizovala, Tenerife pak prohrálo na hřišti dalšího nováčka - Realu Zaragoza.

Sedm let je dlouhá doba, takže se není co divit, že návštěva bude vysoká, nejspíše bude i vyprodáno. Atmosféra by měla být tedy výborná a snad pomůže zredukovat možný problém s počasím, neboť se hraje již od čtyř hodin (vzhledem k časovému posunu na Kanárských ostrovech) a pokud vyjde slunečný den, hráči se určitě zapotí.

Kouč Juanlu Hens nemůže pro zápas počítat s José Luis Oltraem, který se nestihl dát včas dohromady po zdravotních problémech, šanci v základní sestavě tak dostane Alfaro. Nejistý je pak stav Komeho, o jehož startu se rozhodne až těsně před začátkem zápasu

I José Antonio Camacho bude mít při tvorbě zahajovací sestavy dost práce. Chybí zraněný Carlos Aranda, podobně na tom je Ludovic Delporte. Zahrát by si naopak měl Javier Camuňas jakožto náhrada za Arandu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.20 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Villarreal CF - RCD Mallorca  (neděle 17:00)
Trenér Villarrealu Ernesto Valverde se bude muset v nedělním utkání proti Mallorce obejít bez svého klíčového záložníka Marcose Senny. Jeho zranění označil za nejhorší možnou zprávu před důležitým ligovým soubojem.

Senna vinou zranění, které si přivodil během středečního kvalifikačního utkání proti Estonsku, si nezahraje několik týdnů. Tým Villarrealu navíc čeká nabitý týden. Po zápase s Mallorcou totiž ve čtvrtek sehraje úvodní kolo Evropské ligy. "Je to pro nás citelné oslabení, protože hrajeme během 22 dnů hned sedm utkání a potřebujeme, aby naši hráči byli stoprocentně fit. Marcos je pro nás velmi důležitý a jeho absence nás může stát hodně bodů," tvrdí.

Tento středopolař navíc nedohrál už úvodní kolo na půdě Osasuny, kde byl rovněž kvůli zranění střídán už ve 27. minutě. Celý Villarreal poté doufal, že se v reprezentaci chytí a opět získá potřebnou zápasovou zátěž. Zatímco proti Belgii do utkání nezasáhl, estonskou obranu provětrával celých devadesát minut. Bohužel se v jednom ze soubojů trochu nešťastně sám zranil.

Valverde však nenechal na španělském reprezentačním Vicente del Bosquem kouči nit suchou. "Samozřejmě jsme na jednu stranu rádi, že naši hráči hrají za národní tým, což dělá klubu dobrou reklamu, ale to není přesně tento případ, protože bylo známo, že Senna laboruje se zraněním a postavit ho na celý zápas bylo velké riziko, které se nám bohužel nevyplatilo. Nejhorší na tom je, že kvůli jednomu zápasu si teď nezahraje hned několik týdnů," trpce vysvětluje.

Kouč domácích navíc zřejmě nebude moci počítat ani s brazilským útočníkem Nilmarem, který ve středečním kvalifikačním střetnutí proti Chile vsítil hattrick. Do Villarrealu totiž dorazil teprve v pátek a jeho start od první minuty je dosud hodně nejistý. "Stále nevíme zda podstoupíme to riziko a unaveného fotbalistu postavíme. Naším cílem je sestavit co nejlepší tým, abychom v neděli uspěli," tají Valverde.

Narozdíl od "žlutých ponorek" vyšel Mallorce ligový start daleko lépe. V úvodním kole totiž porazila nováčka z Xerezu přesvědčivě 2:0 a navíc se může pyšnit několika novými posilami. Těmi jsou například záložník Julio Alvaréz či Paulo Pezzolano a Borja Valero. Přesto však lodivod ostrovanů Gregorio Manzano předem vyhlásil ,že zmíněnou trojici do utkání nepostaví, neboť ještě není dostatečně připravená na plných devadesát minut.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.95 - 6.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - Málaga CF  (neděle 17:00)
Deportivo La Coruňa bude hostit Málagu a domácí galicijský tým bude chtít výsledkově napravit úvodní prohru s Realem Madrid.

Na Santiago Bernabeu sice Depor prohrál 2:3, herně ale zanechal dobrý výkon a při troše štěstí mohl pomýšlet i na zisk bodů. Teď už jen onen slibný výkon potvrdit i v domácím prostředí, proti pečlivě bránícímu soupeři. Spolehnout se může na zkušeného playmakera Valerona, střeleckou chuť prokázal i Riki. Generálka na ligu také nebyla úspěšná, zrodila se prohra 2:4 s Osasunou Pamplona. Jen s b-týmem v týdnu trénovali Antonio Tomas, Mista, Adrian López a Lassad Nouioui. Z reprezentačních srazů se v pořádku vrátili Andrés Guardado, Zé Castro a Luis Filipe.

Málaga si na úvos sezony připsala velmi cenný výsledek, třikrát skórovala proti Atlétiku Madrid a porazila ho. Kouč Juan Ramon Muniz zdá se skládá dohromady nebezpečný koktejl. V posledních letech ale Los Boquoneros proti Deporu spíše ztráceli. V domácím prostředí ho porazili naposledy v březnu roku 2000. Předsezonní výsledky přitom na formu nepoukazovaly, marně se snažila Málaga vítězit. Například v generálce prohrála 0:2 s Las Palmas. Nejistý je start zraněného záložníka Apoňa, připraveni ale budou reprezentanti Duda a Victor Obinna. Proti svému bývalému klubu by měl nastoupit Albert Luque.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Aranzubia - Laure, Ze Castro, Lopo, Filipe - Pablo Alvarez, Juca, Juan Rodriguez, Guardado - Riki, Valeron
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Munua - Gamez, Manu, Gaspar, Stepanov - Duda, Valdo, Torres, Gutierrez - Luque, Baha
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.30 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Valladolid - Valencia CF  (neděle 19:00)
Valladolid bude chtít potvrdit remízu ze hřiště soupeře z prvního kola, soupeřem mu ale zatím v dobré formě hrající Valencia.

Los Pucelanos se podařilo remizovat na úvod sezony v Almeríi, v neděli od 19 hodin na Estadio José Zorilla je bude ale čekat silnější soupeř. V létě z týmu kouče Mendilibara odešli opory Pedro Leon a Sergio Asenjo, všichni ale věří, že se je podaří nováčky nahradit. Jimi jsou Hector Font, Alberto Bueno, Pele a Manucho. Bílofialový tým skončil v minulé sezoně na šestnáctém místě, žádné větší cíle než záchranu v soutěži nebude mít ani letos.

Kouč Valladolidu nejvíce své hráče varuje před Davidem Silvou, situaci mu komlikuje i fakt, že stoper Nivaldo byl vyloučen už během prvního kola a bude chybět i nyní. I tak ale byl Valladolid schopen uhrát v prvním kole remízu 0:0 na Almeríi, přestože hrál 75 minut v oslabení. Zraněný je gólman Justo Villar, který se ve špatném stavu vrátil z reprezentačního srazu. Jinak má kouč k dispozici úplný kádr. V útoku bude tým spoléhat na rychlého angolského útočníka Manucha.

Valencii se podařilo i přes značné přestupové spekulace udržet dohromady skoro kompletní kádr z minulé sezony. Odešel jen Raúl Albiol do Realu Madrid. Nové kluby si zase našli jen Morientes, Angulo a Edu. Místo nich jsou v kádru levý bek z Bordeaux Jeremy Mathieu, stoper Angel Dealbert a univerzální Bruno. A Valencii to zatím šlape, na úvod sezony se propracovala do skupiny Evropské ligy a v prvním kole Primera division porazila Sevillu 2:0.

A hráčům se dařilo i v reprezentační přestávce, skórovali Villa, Silva i Mata. Potentní útoční vozba se bude hodit, tým čeká v následujících tří týdnech hned sedm soutěžních zápasů. Vzhledem k nabitému programu bude možná kouč Emery točit se sestavou, hrát ale určitě nebude stále zraněný Manuel Fernandes a a také ne zcela fit Ruben Baraja.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Jacobo; Pedro Lopez, Baraja, Luis Prieto, Marcos; Canobbio, Rubio, Haris, Sesma; Bueno, Manucho
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Moya; Miguel, Alexis, Dealbert, Mathieu; Marchena, Banega; Pablo, Silva, Mata; Villa
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.50 - 3.30 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Xerez CD - Athletic Bilbao  (neděle 21:00)
Velký den Xerezu je tady. Poprvé uvidí fanoušci z tohoto andaluského města své miláčky jakožto domácí v zápase nejvyšší španělské soutěže. Trvalo to 62 let, ale přece jen se dočkali. A proti bude stát soupeř z největších - Athletic Bilbao. Baskové by rádi navázali na vítězstív z prvního kola, naopak Xerez se pokusí poučit z chyb ze zápasu na Mallorce a připsat si historicky první body.

Domácí se nacházají v těžce situaci, kouč Ziganda totiž nebude moci počítat s Leandrem ani Carlosem Calvem, kteří byli na Mallorce vyloučeni, a v nejlepším zdravotním stavu se nenachází Maldonado s Bermejem. Vzhledem k výše zmíněnému se tedy na hřiště dostane Aythami, nejistá je však náhrada za Calva. Poslední zprávy hovoří o tom, že Alex Bergantiňos nahradí Vicente Morena.

Athletic, jeden z největších klubů historie LFP, má šanci poprvé za 14 let získat šest bodů z úvodních dvou kol. Bylo to naposledy v sezóně 1995/1996, kdy tým vedený kontroverzním koučem Dragoslavem Stepanovicem rozmetl doma Santander při debutu Joseba Etxeberiiy a následně vyhrál na Santiago Bernabéu proti Realu Madrid.

Co se týče marodky, je na tom trenér Joaquín Caparrós dobře, a tak se sestava nebude příliš lišit od té ze zápasu s Espanyolem. Jedinou změnu by mohl představovat Aitor Ocio namísto Ustaritze.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 3.20 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Getafe CF11004:13
2.Málaga CF11003:03
 FC Barcelona11003:03
4.Valencia CF11002:03
 RCD Mallorca11002:03
6.Real Madrid11003:23
7.Athletic Bilbao11001:03
 Real Zaragoza11001:03
9.CA Osasuna10101:11
 Villarreal CF10101:11
11.UD Almería10100:01
 Real Valladolid10100:01
13.Deportivo La Coruña10012:30
14.CD Tenerife10010:10
 Espanyol Barcelona10010:10
16.Xerez CD10010:20
 Sevilla FC10010:20
18.Racing Santander10011:40
19.Atlético Madrid10010:30
 Sporting Gijón10010:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jsem zvědavej na Real

Reagovat
Al Capone

Že váhá mezi Gutim a Lassem? Tady nění o čem přemýšlet.

Reagovat
smazaný uživatel

Lass je trochu jetej z repre, jinak opravdu není o čem. Pokud nastoupí Guti, tak se Xabi posune na DM...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože, se hraje dnes v 6?

Reagovat
Xavi

Jn. taky na to hledím, mám jít dnes v pět do kina a ono se hraje už v šest.

Reagovat
smazaný uživatel

REAL vyhraje 1-3 (Ronaldo 2x,Raúl)

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bude zase nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Krááááááásné foto......

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés, Puyol, Piqué, Chygrynskiy, Abidal, Touré, Xavi, Keita, Pedro, Ibrahimovic y Jeffren.

Jsem zvědavý, jak se Dmytro ukáže v prvním zápase. Jinak docela zajímavá sestava, dá se čekat, že v průběhu hry nastoupí Andrés.

Reagovat
madridcan

0:4 vyhrame

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema 4 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

daleko od pravdy som nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Keita Zatím parádní výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra, Messi Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda. ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Celá PD je ........já jen,že sem měl vsazeno za 2 litry a celé mi to posr. Atlético Madrid! Výhra byla 15 560.-

Reagovat
smazaný uživatel

Pozdě bycha honit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to není jak anglická liga, že skoro vždycky víš kdo vyhraje. Tady je aspon plno překvapení a nečekaných výsledků...

Reagovat
smazaný uživatel

Navic Atletico mívá většinou špatne starty.

Reagovat
smazaný uživatel

...ty jsi asi velký id...t,co?

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo na MigueliFCB.

Reagovat
smazaný uživatel

Když ani nechápeš reakce , měl by si asi nejprve začít u sebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebav se s ním,nestojí Ti za to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že ještě nejsi skoro milionář.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm nedaří se v posledním qvartále....

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám, že dnes Manucho sestřelí minimálně dvěma góly Valencii

Reagovat
smazaný uživatel

vrať se do pekla...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele