Previews

Anglická bitva začíná: Chelsea touží po odplatě

Angličané mají jistotu: v semifinále Ligy mistrů se objeví minimálně jeden tým z jejich země, ve čtvrtfinále totiž proti sobě stojí Chelsea a Manchester United. První zápas se hraje na půdě Blues, kteří chtěji soupeři oplatit finálovou porážku zpřed tří let.

Inter je favorit, na úspěch myslí i Schalke

Úterní program Ligy mistrů nabídne další z horkých italsko-německých soubojů. Domácí Inter Milán si po vyřazení mnichovského Bayernu dělá zálusk na vestfálské Schalke.

Real přivítá v prvním čtvrtfinále LM Tottenham

Po dlouhé době si Real Madrid zahraje čtvrtfinále Ligy mistrů. V domácím prostředí bude hostit anglický Tottenham, příjemné překvapení letošního ročníku. Hlavní opory obou týmů patrně nastoupí, takže se můžeme těšit na další střet španělské a anglické fotbalové školy.

Primera División - preview 30. kola

Almería bojuje o záchranu a doma potřebuje konečně začít vítězit, remízy v závěru sezony stačit nebudou. Začít s výhrami může proti Athleticu, který stále bojuje o evropské poháry, před reprezentační pauzou ale dobrou formu rozhodně neměl...

Ruská Premier liga - preview 3. kola

Těrek Groznyj a Tom Tomsk jako poslední týmy ruské ligy nemají na svém kontě ani jeden bod, což se po dnešku změní, jelikož je pondělní dohrávka svede dohromady. Především ambiciózní Čečenci dnes neberou nic jiného než výhru.

Anglická Premier League - preview 31. kola

Manchester City se díky včerejší remíze Chelsea může vrátit na třetí příčku, potřebuje ale vyhrát nad Sunderlandem. V nedělí hrají také Fulham s Blackpoolem. Oba týmy potřebují body, aby se vzdálily sestupovým pozicím.

Serie A - preview 31. kola

V Neapoli stále mohou snít o italském titulu, k snížení náskoku vedoucího AC Milán dnes SSC potřebuje zdolat nebezpečné Lazio. Ostře sledovaný bude také zápas AS Řím s Juventusem. Udinese přijíždí jako favorit do Lecce, Parma hraje s Bari, Janov hostí Cagliari a Cesena Fiorentinu.

Bundesliga - preview 28. kola

V neděli se bude v německé nejvyšší soutěži především bojovat o záchranu. Jiné starosti má Norimberk, který bude v Kölnu útočit na pohárové příčky. Ve druhém utkání změří síly Wolfsburg s Frankfurtem, obou týmů se hrozba sestupu bezprostředně týká.

Ligue 1 - preview 29. kola

Lille včera nezaváhalo a dál vede tabulku, dnes ho mohou tříbodovým ziskem napodobit pronásledovatelé Marseille a Lyon. Zatímco obhájce titulu Marseille má za soupeře Lens, Lyon se představí v Nice. Nedělní program také obsahuje utkání St. Etienne - Valenciennes.

Gambrinus liga - preview 22. kola

Plzeň má výbornou šanci zvýšit svůj náskok na druhou Spartu na osm bodů, lídr ligy hraje na půdě posledního Ústí nad Labem. Předposlední Brno hostí Teplice, České Budějovice hostí Slovácko a v neděli hrají i Slavia s Hradcem Králové.

Skotská Premier League - preview 31. kola

V neděli je na programu je na programu jediný zápas skotské ligy, a sice derby týmů z Edinburghu, které je důležité především pro hostující Hearts. Těm patří třetí příčka, a pokud vyhrají, mohou vytvořit větší tlak na vedoucí duo Celtic, Rangers. Hebernian nejspíš zakončí sezonu v horší polovině tabulky.

Nizozemská Eredivisie - preview 29. kola

Ajax potřebuje porazit Heracles, aby se přiblížil vedoucímu duu Twente, Eindhoven, které včera hrálo proti sobě. Groningen hostí Venlo, Vitesse přivítá Nijmegen a Utrecht změří síly s Haagem.

Corgoň liga - preview 24. kola

Senica může využít pátečních událostí v Žilině a pokud uspěje v Prešově, posune se na první místo tabulky. Zlaté Moravce hostí Trnavu, Banská Bystrica by body potřebné k boji o poháry ráda získala v Košicích. Dubnica přivítá Ružomberok, Dunajská Streda změří síly s Nitrou...

Kvalifikace ME 2012 - preview úterních zápasů

Deseti zápasy dnes pokračují kvalifikační boje o postup na evropský šampionát v roce 2012. Češi hrají proti Lichtenštejnsku, Španělé budou potvrzovat roli favorita a lídra skupiny v Litvě. Nizozemci se znovu střetnou s Maďarskem, Izrael hostí Gruzii a Srbsko se představí v Estonsku.

Jednadvacítka v závěrečném testu s Francií zkusí prodloužit sérii

Česká reprezentace do 21 let v úterý projde posledním ostrým testem před červnovým mistrovstvím Evropy v Dánsku. Tým kouče Jakuba Dovalila v Olomouci hostí Francii a mladí Češi se těší na konfrontaci se špičkovým soupeřem. I tak ale nechtějí dopustit, aby se přetrhla jejich šňůra neporazitelnosti.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele