Previews

Corgoň liga - preview 26. kola

V sobotu bodovaly Trnava i Prešov, což nepotěšilo aktéry dnešní dohrávky slovenské ligy. Myjava je s 28 body devátá a doma bude hostit Nitru, která má bodů 25 a dělí se o poslední místo s Trnavou...

Nizozemská Eredivisie - preview 30. kola

Celé Nizozemsko se už těší na odpolední dohrávku 30. kola, v důležitém zápase v boji o titul se v ní střetnou PSV a Ajax. Feyenoord se představí ve Waalwijku a dostane možnost snížit ztrátu minimálně na jednoho ze svých konkurentů. Alkmaar se trápí a složité to bude mít i proti Utrechtu, Heerenveen změří síly s Willemem II...

Bundesliga - preview 29. kola

V Německu bude ještě hodně dramatický boj o pohárovou Evropu. O tu znovu usiluje i Borussia Mönchengladbach, která nyní cestuje do Stuttgartu. Na předních příčkách se už od začátku sezony pohybuje Eintracht Frankfurt, ten cestuje do Augsburgu...

Ligue 1 - preview 32. kola

Lyon hraje doma s Toulouse a bude chtít ukončit mizérii z posledních týdnů. Nice může proti Sochaux získat tři body důležité v boji o pohárovou Evropu, o kterou usilují rovněž Marseille a Lille. Souboj těchto klubů uzavře celé kolo...

Premier League - preview 33. kola

Derby mezi Newcastlem a Sunderlandem, v němž půjde o důležité body v boji o záchranu, otevře dnešní program anglické ligy. V neděli se bude hrát ještě ve Stoke, Manchester United se zde bude chtít přiblížit k zisku mistrovského titulu...

Předčasné finále: Chelsea vyzve v FA Cupu Man City

První finalista je znám. Wigan v sobotu večer oslavil ve Wembley postup po vítězství 2:0 nad druholigovým Milwallem a těší se na svého vyzyvatele. Druhé semifinále (mnohými nazýváno jako předčasné finále) obstará obhájce titulu Chelsea a předloňský vítěz Manchester City.

O roli outsidera finále FA Cupu se popere Millwall s Wiganem

Mnozí z nás si už zřejmě události 4. 4. 2004 nevybaví, nicméně přesto vězte, že právě toho dne Tim Cahill jedinou brankou zápasu nasměroval Millwall do finále FA Cupu. Tehdy šlo již o čtvrté semifinále tohoto poháru pro londýnský celek; to Wigan letos zažívá premiérovou jízdu takových rozměrů. Kdo je tu tedy vlastně favorit?

Evropská liga - preview odvet čtvrtfinále

Evropská liga dnes pozná čtveřici semifinalistů. Tři týmy si vezou z domácích zápasů do odvet dvoubrankovou výhru - dotahovat tak musí Kazaň proti Chelsea, Lazio proti Fenerbahce i Newcastle proti Benfice. Pouze Basilej přivezla ze hřiště Tottenhamu remízu 2:2, a tak má o něco lepší výchozí pozici.

Nastoupí Messi? Barcelonu čeká druhá bitva s PSG

Katalánská fotbalová výsost FC Barcelona bude na svém panství Camp Nou hájit velice dobrou výchozí pozici z prvního duelu proti francouzskému vicemistrovi Paris Saint-Germain, který kráčí do odvetného duelu s otevřeným hledím a pln odhodlání vklínit se mezi elitní kvarteto Ligy mistrů.

Bayern si veze do turínské odvety dvoubrankový náskok

Na první pohled jasnou pozici má po prvním čtvrtfinálovém duelu mnichovský Bayern, který Starou dámu bez větších problémů přehrál a na italské půdě by chtěl pouze dokončit postup mezi čtyři nejlepší mužstva Champions League.

Dortmund i Málaga by rády mezi nejlepší čtyři celky Evropy

Stále naprosto otevřená situace zůstává před odvetným čtvrtfinálovým zápasem Ligy mistrů na dortmundském Westfalenstadionu, kde žlutočerná družina přivítá Málagu. Bezbranková remíza sice favorizuje BVB, které by jistojistě rádo udrželo neporazitelnost a zatím stoprocentní bilanci z domácích duelů.

Real Madrid hodlá v istanbulském pekle potvrdit postup

Zázrak - přesně tohle slovo zní červenožlutou částí Istanbulu, padne-li řeč na naději na postup do semifinále Ligy mistrů. Madridský Real zkrátka v úvodním zápase jasně určil, kdo je tady favoritem, a Terimovým svěřenců nezbývá než překonat hranice svých možností..

Primera División - preview 30. kola

Sevilla i Athletic se stále pohybují pouze ve středu tabulky, což neodpovídá ambicím ani jednoho mužstva. Andalusané se v případě výhry posunou na desátou příčku. Pokud vyhraje Athletic, bodově dotáhne svého dnešního soupeře.

Serie A - preview 31. kola

Jednatřicáté kolo italské ligy uzavře římské derby, které je pro oba týmy velmi důležité, bojují totiž o evropské poháry. Domácí AS je zatím sedmý a bude chtít dotáhnout o tři body lepší Lazio, které je šesté. Na podzim vyhrálo Lazio v poměru 3:2.

Premier League - preview 32. kola

Manchesterské derby proti sobě svede dva nejlepší týmy Premier League. O přímém souboji o titul se ale tak úplně hovořit nedá, protože United si vypracovali pohodlný patnáctibodový náskok. Jistotu ale ještě nemají, Citizens tak na Old Trafford dostávají jednu z posledních šancí, jak zvýšit naděje na obhajobu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele