Previews

Liga mistrů zahajuje semifinále bitvou velikánů

Doposavad takřka nepolapitelní Bavoři baží po ušatém poháru a zlatavých vavřínech, které doposavad vyčkávají na nového držitele daleko za kanálem La Manche v londýnském Wembley. Nicméně podobné choutky a přání pohánějí i katalánské fotbalisty, kteří stojí pošesté za sebou před branami finále a touží potvrdit štempl nejúspěšnějšího celku nového tisíciletí co do vítězství v Champions League.

Premier League - preview 34. kola

Manchester United i Aston Villa mohou jít do pondělní dohrávky s o něco klidnější myslí, protože jejich přímí konkurenti o víkendu zaváhali. United tak mají titul už téměř v kapse, pro Villans byla klíčová prohra Wiganu, díky které drží na osmnácté Latics tříbodový náskok.

Primera División - preview 32. kola

Pondělní dohrávka proti sobě svádí dva poslední celky Primera División. Pro Celtu Vigo i Real Zaragoza to bude klíčový zápas, který může hodně nepovědět o tom, kdo se mezi elitou dokáže udržet a kdo nejspíše padne do druhé ligy. V tuto chvíli Celota zaostává o tři body.

Gambrinus liga - preview 24. kola

Čtyřiadvacáté kolo Gambrinus ligy dnes uzavřou Slavia a Slovácko. Sešívaní budou chtít potěšit fanoušky po prohraném derby, hosté myslí taktéž na bodový zisk. Jsou sice na jedenáctém místě, od sestupové příčky je ale dělí jenom tři body.

Serie A - preview 33. kola

Šlágrem třiatřicátého kola je bezesporu večerní zápas Juventusu s AC Milán, který může domácím hodně přiblížit obhajobu titulu. V zaváhání AC doufá Neapol, která hostí Cagliari. Fiorentina hraje s Turínem, AS Řím přivítá poslední Pescaru, Inter hraje s Parmou, Palermo potřebuje uspět v derby v Catanii.

Bundesliga - preview 30. kola

Stuttgart s Freiburgem v týdnu hrály o postup do finále národního poháru, dnes je čeká ligové klání. K druhému nedělnímu utkání jede Fürth do Norimberku. Greuther je beznadějně poslední, a pokud nevyhraje, stane se prvním sestupujícím z německé nejvyšší soutěže.

Corgoň liga - preview 27. kola

Senica má šanci zdramatizovat boj o titul. Pokud doma porazí Trnavu, sníží náskok vedoucího Slovanu Bratislava na šest bodů. I hosté pomýšlejí na bodový zisk, protože jsou v tabulce poslední. Od předposledního Prešova dělí Trnavu jedna výhra.

Nizozemská Eredivisie - preview 31. kola

Vitesse se může vedoucímu Ajaxu přiblížit na rozdíl tří bodů, nebude to ale mít jednoduché, protože musí zvládnout šlágr na půdě Feyenoordu. Twente nevzdává boj o přímý postup do poháru a jede pro tři body do Venla, Nijmegen hostí Zwolle, Utrecht přivítá Bredu.

Portugalské okénko (20.) - preview

Vyvrcholení programu 26. kola portugalské nejvyšší soutěže, ne-li celého ročníku. Od 21:15 SEČ na Estádiu da Luz vypukne jarní lisabonské derby a na nohou určitě nebude pouze hlavní město. Porto očekává klopýtnutí lídra tabulky, zatímco Sporting se hladově dere před Estoril na pohárové příčky...

Premier League - preview 29. kola

Podstatná část devětadvacátého kola se dohrává až v tomto týdnu, tedy s víc než měsíčním zpožděním. Pokud Manchester United vyhraje na půdě West Hamu, bude už téměř jistým mistrem. Manchester City hostí Wigan, Chelsea kvůli Lize mistrů potřebuje zvítězit nad Fulhamem.

Do finále poháru a do Evropy chtějí Stuttgart i Freiburg

Druhé semifinálové utkání DFB-poháru proti sobě svedlo VfB Stuttgart a SC Freiburg. Tedy kluby, jejichž letošní počínání v ligové soutěži se liší jako den a noc. Zatímco Švábi se plahočí ve spodních patrech tabulky a jsou tak jedním z největších zklamání letošního ročníku, bojuje SCF o účast v Evropské lize nejen na poli domácího poháru.

Bayern si to o pohárové finále rozdá s podceňovanými Vlky

Čerstvý bundesligový mistr z Mnichova se po předčasném zisku ligového prvenství a postupu do semifinále nejprestižnější evropské klubové soutěže pokusí uspět rovněž na třetí frontě - Wolfsburg však bere semifinále DFB-Pokalu jako obrovskou šanci na proniknutí do Evropy.

Primera División - preview 31. kola

Mallorca a Celta Vigo mají na závěr jednatřicátého kola možnost vylepšit své záchranářské vyhlídky. Oba týmy jsou v tuto chvíli nejblíž sestupu ze všech klubů Primera División, domácí jsou poslední, hosté o příčku nad nimi se shodným počtem čtyřiadvaceti bodů.

Serie A - preview 32. kola

Dvaatřicáté kolo Serie A dnes dohrávají Lazio a Juventus, týmy, které minulý týden vypadly z evropských pohárů. Juventus vede Serii A o osm bodů před Neapolí, Lazio je aktuálně šesté a o poháry ještě bude muset zabojovat. Na vysněnou třetí příčku ztrácí osm bodů.

Gambrinus liga - preview 23. kola

Na závěr třiadvacátého kola Gambrinus ligy se utká Mladá Boleslav s Ostravou. Zatímco domácí se nacházejí v horní polovině tabulky, Baník ještě čekají perné záchranářské boje. V tuto chvíli je Baník třináctý s pouhým bodem náskoku na sestupové příčky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele