Preview kvalifikace o ME 2016 - úterý 8.9.

08.09.2015, 08:40, aktualizováno 08.09.2015, 08:40
Previews
Posledními devíti zápasy bude zakončen zářijový blok o postup na evropský šampionát do Francie. Postup si dnes mohou zajistit další tři celky, slavit se může na Slovensku, ve Švýcarsku a v Rakousku...
Skupina C
Bělorusko - Lucembursko  (úterý 20:45)
Oba dva úterní protivníci už nemají žádnou šanci kvalifikovat se na evropský šampionát do Francie a sehrají tak boj o čtvrté místo, který je ještě velmi otevřený. Bělorusko má prozatím na kontě čtyři body a je čtvrté, ovšem Lucembursko si v sobotu připsalo na své konto první vítězství nad Makedonií v poměru 1:0 a je tak páté se stejným bodovým ziskem. Počítat se však musí i s Makedonií, která má o bod méně.

Bělorusku se kvalifikace nevyvedla podle představ a tři kola před koncem ztrácí na třetí Ukrajinu těžko uvěřitelných jedenáct bodů. Domácí výběr nejvíce prohrál o tři branky se Španělskem, o dvě trefy nestačil dvakrát na Ukrajinu a jednou na Slovensko, v domácím prostředí podlehl favorizovanému Španělsku nejtěsnějším poměrem 0:1. Porazit dokázal pouze Makedonii na její půdě 2:1 a v Lucembursku uhrál remízu 1:1.

Nyní bude považován za favorita, nicméně soupeře rozhodně podcenit nemůže, naposledy proti Makedonii ukázal svou sílu i kvalitu. "S průběhem kvalifikace nemůžeme být spokojeni ani v nejmenším, chtěli jsme se minimálně poprat o baráž a ne hrát vyrovnanou partii s největšími outsidery skupiny. Teď chceme dohrát kvalifikaci důstojně na čtvrtém místě, Lucembursko určitě musíme porazit," řekl běloruský trenér Aleksandr Chačkevič.

Bělorusko bojovalo v minulém zápase s Ukrajinou alespoň o naději, avšak nezvládlo první poločas a třígólové manko už v druhém dějství dohnat nedokázalo. "Všechno bylo špatně od samého začátku, nechali jsme soupeře jít do brzkého vedení a pak už jen těžko takového protivníka porážíte. Lucembursko rozhodně svou kvalitu má a podcenit ho nesmíme, takového soka bychom ale měli porážet téměř kdykoliv," dodal Chačkevič odvážně.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.00 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Makedonie - Španělsko  (úterý 20:45)
Španělským příznivcům jako by nebylo souzeno prožít tuto kvalifikaci v klidu. Nejprve se hrdá La Roja musela dlouhé měsíce dívat na záda bojovným Slovákům, a nyní, když po vzájemné výhře 2:0 konečně vystoupala na první místo tabulky, se zase v celé zemi neřeší nic jiného než bučení tribun na Gerarda Piquého. Že se dnes večer hraje v Makedonii, jako by nezajímalo vůbec nikoho..

Jistě za to může i fakt, že Makedonci nejsou žádným věhlasným soupeřem, nemají už šanci na postup a bylo by obrovským šokem, kdyby Španěly v honbě za třemi body výrazněji pozdrželi, či kdyby ji dokonce dokázali nějak zarazit. Vždyť jsou v tabulce až úplně poslední, dokonce i za Lucemburskem - a díky suspendovaným Besartu Abdurahimimu a Stefanu Ristovskému navíc čelí výraznému oslabení. Pro připomenutí, první vzájemný zápas ve Skopje skončil výhrou hostů 5:1.

Zároveň ale výraznou roli hraje aféra kolem Piquého urážlivých slov na adresu Realu Madrid, jež v tuto chvíli živí španělská média. Na barcelonského obránce se bučelo při extrémně důležitém zápase se Slováky a drtivá většina zainteresovaných osob posléze prohlásila, že s takovým chováním publika nemůže souhlasit.

"Když fanoušci bučí na hráče, nikdy to není správné, zvláště při reprezentačním zápase," prohlásil například Guti, někdejší ikona královského klubu. "Každý hráč může být kritizován mimo hřiště, ale bučet na něj uprostřed utkání nepomáhá ničemu. Zvlášť kvůli věcem, které se fotbalu vůbec netýkají. Doufám, že už se to nebude opakovat," dodal.

Guti se svým názorem rozhodně není sám; španělská fotbalová federace (RFEF) dokonce z obav nad dalším bučením přesunula datum listopadového přátelského utkání s Anglií z Madridu do Alicante. Ve prospěch Piquého se vyjádřili i spoluhráč Santi Cazorla či sám kouč Vicente Del Bosque.

Ale zpět na hřiště. Makedonci se v případě dnešního úspěchu mohou stát po Slovácích druhým týmem od roku 2006, který Španěly na výjezdu porazí; skutečně málokdo ale počítá s tím, že by se tak mohlo opravdu stát. Zvlášť teď, když se La Roja vyšvihla do tabulkového čela a má celý závěr kvalifikace ve svých rukou. "Potřebovali jsme nutně vyhrát, abychom se dostali do lepší pozice, a to se nám povedlo. Podali jsme skoro dokonalý výkon. Teď už se těšíme na další zápas," shrnul triumf nad Slováky zkušený Andrés Iniesta. Makedonci by neměli být překážkou.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 21.00 - 7.50 - 1.18
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovensko - Ukrajina  (úterý 20:45)
Slovensko utrpělo v minulém kole porážku od domácích Španělů a jeho slavná série skončila. Hráči ale nemají moc času na regeneraci a vyhodnocení utkání, protože je již v úterý čeká další nelehký duel. Do Žiliny zavítá nebezpečná Ukrajina, která na třetím místě ztrácí jen tři body!

Slovenští hráči velký úspěch v podobě výhry nad favoritem ze Španělska nezopakovali a na jeho půdě prohráli. Je pravda, že jejich sestavu hodně vytříbila zranění a jiné absence, díky kterým se tvář základní jedenáctky hodně změnila. Těsná výhra nad Makedonií tak zůstane bez tříbodového pokračování, protože slovenský výběr na domácí Španěly jednoduše nestačil. Už po pěti minutách začal domácí celek ukazovat, kdo že bude na hřišti pánem. Trefil se sváteční střelec Jordi Alba. Přesně po půlhodině hry přidal další trefu Andrés Iniesta, který se trefil z pokutového kopu. Slováci nedokázali adekvátně zareagovat a prohráli o dvě branky.

Nyní se musí svěřenci trenéra Jána Kozáka soustředit na další důležité utkání, protože je vyzvou hosté z Ukrajiny. První duel v Kyjevě dopadl pro Slováky dobře, protože jako jediný střelec utkání se radoval Róbert Mak, jenž rozvlnil síť po sedmnácti minutách hry. Od té doby se oběma týmům dařilo, takže bitva o prvenství ve skupině i další postupové místo je stále otevřená. Ukrajina zvládla poslední dvě utkání a v obou nastřílela vždy tři body. V minulém kole změřila své síly s Běloruskem a vyšla jako vítěz. Během první půle se trefili Artem Kravec, Andrij Jarmolenko a Jevhen Konopljanka.

Slovenský tým by nejraději co nejdříve zapomněl na minulý nezdar proti Španělům a radši by se soustředil na to, aby si první místo vzal zpět. Od svého posledního přemožitele jej dělí jen tři body, takže situace je velmi otevřená. Prosadí se například hrdina z posledního měření sil na Ukrajině? Pro Róberta Maka to není zas tak důležité. Radši by byl, aby vyhrál celý tým. Hráč řeckého PAOK Soluň sdělil: "Není důležité, kdo dá gól. Podstatné je, abychom jako tým podali dobrý výkon, potěšili naše fanoušky a získali tři body."

"Jdeme do zápasu s Ukrajinou s jediným cílem - zvítězit. Bude to úplně jiný souboj než ve Španělsku. Ten už jsme hodili za hlavu. Plně se koncentrujeme jen na Ukrajinu. Hrajeme doma, takže se budeme držet našeho útočného pojetí fotbalu. Všichni už myslíme na úterní zápas, i když je někdy potřeba odpoutat se od fotbalu. V takových chvílích si zavolám s rodinou nebo kamarády, abych přišel na jiné myšlenky. Určitě by bylo krásné vybojovat si postup už nyní. Po zápase se ale doma dlouho nezdržíme, protože nás čekají klubové povinnosti. Za měsíc se ale uvidíme znovu, protože končíme kvalifikaci s Běloruskem a Lucemburskem. Tak uvidíme, jestli už dorazíme v postupové náladě," dodává Mak.

Dobrou zprávou pro fanoušky slovenské reprezentace je fakt, že se do hry mohou opět vrátit dva hráči, kteří trenéru Kozákovi chyběli. Fit jsou znovu Juraj Kucka z AC Milán a Martin Škrtel z Liverpoolu. Pokud by dostal žlutou kartu obránce AS Řím Norbert Gyömber, hrozilo by mu, že si nezahraje další utkání. V kádru Ukrajiny bude chybět Denis Harmaš, v ohrožení kvůli kartám jsou pak Rotan, Chačeridi, Sydorčuk a Kucher. Zvládnou slovenští hráči zopakovat úspěch z Ukrajiny i před vlastními fanoušky?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.10 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Španělsko760117:318
2.Slovensko760113:518
3.Ukrajina750212:315
4.Bělorusko71155:144
5.Lucembursko71154:174
6.Makedonie71066:153
Skupina E
Anglie - Švýcarsko  (úterý 20:45)
Anglie už má po bezchybně zvládnuté kvalifikaci na Euro s předstihem své místo ve Francii zaručeno, přesto její nadcházející utkání proti druhému Švýcarsku nadále poutá značnou pozornost. Tím vůbec největším lákadlem, proč by příznivci Albionu měli zavítat na velkolepý stadion Wembley i v úterý, je samozřejmě kapitán Wayne Rooney.

Útočník Manchesteru United se sice v Premier League střelecky trápí, ovšem svou trefou v nedávném zápase na půdě San Marina vyrovnal historický rekord Sira Bobbyho Charltona a právě nyní je ideální příležitost k tomu jej i překonat a tím nabrat potřebné sebevědomí i zpět na klubovou úroveň.

Tatam je anglická bezmocnost po tragicky nevydařeném mistrovství světa v Brazílii, kde se svěřenci Roye Hodgsona poroučeli hned v základní skupině bez jediného vítězství. Následných sedm kvalifikačních zápasů vyústilo v sedm prvenství a po zbylá tři střetnutí si může anglický manažer vyzkoušet všemožné herní varianty i neokoukané tváře beze strachu z případného špatného výsledku. Zároveň se však alespoň v prvním případě Švýcarska nejedná o žádného otloukánka, jehož bude snadné porazit, ba naopak půjde o ostrý test anglických kvalit.

Švýcaři zatím stále postup do Francie jistý nemají, byť jejich ukázkové vítězné zmrtvýchvstání ze stavu 0:2 proti Slovinsku posunulo zemi Helvétského kříže k Euru velmi blizoučko, neboť třetí Estonci zaostávají o celých pět bodů. Svěřenci Vladimira Petkoviče navíc mají Angličanům co vracet - první vzájemný zápas v Basileji totiž díky dvěma trefám Dannyho Welbecka dopadlo zcela jasně ve prospěch Albionu. Případná druhá prohra by akorát způsobila, že se Švýcaři budou muset nervózně poohlížet přes rameno, jak si vede jejich konkurence.

Jen těžko lze odhadovat základní sestavu domácího týmu. Vsadí Hodgson na neokoukané mládí, nebo si ještě podrží v základu ty, kteří postup na Euro úspěšně vyválčili? "Rozhodně dojde na nějaké změny, to vám prozradit můžu. Bereme tento zápas s největší možnou vážností a velmi rádi bychom předvedli kvalitní výkon a zvítězili," prohlásil kulantně Hodgson, jemuž vzdal vysokou poctu Ramón Vega, jenž promluvil na tiskové konferenci místo Petkoviče.

"Je to nejlepší manažer, jakého kdy Švýcarsko mělo," vysekl Hodgsonovi poklonu Vega. "Dodnes z jeho práce těžíme, vyhráli jsme třeba mistrovství světa hráčů do sedmnácti let. Ti jsou naším potenciálem do budoucna, nejen jako mistři světa, ale jako kvalitní hráči, kteří se mohou jednou prosadit i na nejvyšší úrovni. To on (Hodgson) se zasloužil o vytvoření těchto základů. Ve Švýcarsku jej všichni ohromně obdivují, neboť se nesmazatelně zapsal do švýcarského fotbalu a nebude nikdy zapomenut."
Anglie - pravděpodobná sestava:
Butland - Clyne, Stones, Cahill, Shaw - Milner, Shelvey - Oxlade-Chamberlain, Barkley, Sterling - Rooney
Švýcarsko - pravděpodobná sestava:
Sommer - Lichtsteiner, Schar, Klose, Rodriguez - Xhaka, Dzemaili - Mehmedi, Behrami, Shaqiri - Drmic
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.60 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Litva - San Marino  (úterý 20:45)
Litva stále živí naději na účast na závěrečném šampionátu, aby však ještě mohla před říjnovou závěrečnou fází uspět, musí bezpodmínečně porazit San Marino. To zatím sice nevstřelilo ani branku, ale bod na kontě už přece jenom má. Domácí budou pochopitelně velkým favoritem, nicméně jejich aktuální forma nevěstí nic světoborného.

Klíčovou bitvu v pobaltském derby na půdě Estonska svěřenci Igorise Pankratjevase nezvládli. A po prohře 0:1 ještě více přibili svoje nohy na předposlední pátou příčku. Byla to mimochodem jejich sedmá porážka z posledních osmi zápasů, pokud-li do statistiky zahrneme i přátelská utkání.

Nad San Marinem zatím vždy vyhráli, včetně zářijového utkání z minulého roku, a ještě od něj neinkasovali. "Jsem si jistý, že soupeř bude nažhavený. Bude se chtít odrazit ode dna právě proti nám," říkal na tiskové konferenci hostující kouč Pierangelo Manzaroli. "Litva má dobrý tým plný kvalitních mladých hráčů. Pořád může skončit třetí."

Fotbalový trpaslík po utkání s Anglií, se kterou padl vysoko 0:6, hlásí nečekané ztráty ve svých řadách. "Aldo Simoncini se omluvil kvůli studijním povinnostem, Davide Simoncini se zotavuje po zranění kotníku, Giovanni Bonini má obchodní jednání a Luca Tosi má horečku," popsal důvody i některých neobvyklých absencí Manzaroli.

Všichni tito hráči přitom patří k celkem stabilním článkům základní sestavy. Pochopitelně že pro San Marino bude byť i jakákoli vstřelená branka nečekaným úspěchem. "Každé mezinárodní utkání je pro nás velmi těžké," říkala brankářská dvojka Elia Benedettini. "Budeme hrát obětavě a spoléhat na soudržnost. Budeme se snažit nebát se svého soupeře."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.08 - 12.00 - 51.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovinsko - Estonsko  (úterý 20:45)
Opravdu bolestivou porážku prožili fotbalisté Slovinska v sobotním klání ve Švýcarsku. Na půdě favorita vedli ještě deset minut před koncem o dvě branky, ale nakonec domů nepřivezli nic. Šance na přímý postup ze skupiny se tak notně vzdálila, s Estonskem tak nyní sehrají klíčovou bitvu o třetí pozici.

Domácí kouč Srečko Katanec nemohl být po minulém utkání spokojený. Kdyby totiž jeho mužstvo udrželo alespoň remízu, neodskočil by mu soupeř v tabulce na rozdíl šesti bodů. Očividně to vypadá, že se popere o evropský šampionát v baráži. A jeho úhlavním nepřítelem v boji o třetí flek bude právě pobaltská země.

Obránce Branko Ilič přiznával, že porážka v Basileji hodně zamrzela. Vždyť Švýcaři tři body urvali až v poslední minutě nastavení. "Nemohli jsme usnout," prozradil novinářům. "Co se stalo, stalo se. Musíme na to co nejrychleji zapomenout. Čeká nás nyní velmi těžké utkání. Je ale dobře, že se brzy můžeme vrátit na třetí příčku."

Estonsko má aktuálně jednobodový náskok před Slovinskem, neboť naposledy nejtěsnějším možným způsobem skolilo Litvu. Hosté nehrají nijak otevřený fotbal, dá se říci, že s defenzívou ani s ofenzívou nemají větší potíže. Na druhou stranu ani v jedné z těchto základních fotbalových disciplín výrazněji nevyčnívají.

I když Katancův tým bude v tomhle duelu favoritem, neměl by svého soupeře brát na lehkou váhu. Už jen proto, že v září minulého roku na počátku kvalifikace prohrál v Tallinnu 0:1. A třeba před čtyřmi lety dokonce před vlastními fanoušky padl 1:2. Autor rozhodující branky v obou zápasech? Byl to vždy Ats Purje.

Pobalťané navíc, alespoň podle vyjádření trenéra Magnuse Pehrssona, cítí velkou formu. Švédský lodivod ve službách Estonska už před Litvou uvedl, že má k dispozici nejlepší kádr, jaký kdy měl. "Fanouškům předem říkám, že to nebude pěkné utkání. Ale všichni vás potřebujeme," burcoval Katanec.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.90 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Anglie770024:321
2.Švýcarsko750216:615
3.Estonsko73134:510
4.Slovinsko730414:109
5.Litva72054:136
6.San Marino70160:251
Skupina G
Lichtenštejnsko - Rusko  (úterý 20:45)
Rusové chtějí vyvinout tlak na druhé Švédsko a mají k tomu příhodný čas. Čeká je totiž výlet do Lichtenštejnska, což by pro ně mělo být snadnou záležitostí. Rusy nyní dělí od Švédů jen jeden jediný bod, naopak domácí Lichtenštejnci jsou předposlední s pouhými pěti body na kontě.

A nevydařilo se jim ani poslední utkání. V něm totiž domácí Lichtenštejnsko nenavázalo na dobrý výkon proti Moldávii a prohrálo s Černou Horou. Na stadionu Pod Goricom si domácí v pohodě pohlídali stav utkání a zvítězili. O góly do sítě Lichtenštejnska se postarali Fatos Beciraj a Stevan Jovetić, který hraje po přestupu do milánského Interu ve skvělé fazoně. A proti Rusům není na straně domácího výběru ani historie. Rusové si s Lichtenštejnskem vždy poradili a z pěti posledních utkání mají skóre 12 ku jedné. Před rokem se v areně Chimki hrálo poměrně kuriózní utkání, protože dvě branky si hosté vstřelili sami, jednu penaltu pak proměnil Kombarov a až v závěru vstřelil gól ze hry Dzjuba. Ten pravděpodobně nastoupí v útoku i tentokrát.

To Rusové si spravili náladu. Po domácí nečekané prohře s lídrem tabulky z Rakouska, která se udála v červnu tohoto roku, se v minulém kole radovali ze tří bodů proti Švédům. Jedinou branku utkání měl na svědomí Artjom Dzjuba, jenž se trefil deset minut před koncem první půle. Jediným absentujícím hráčem bude domácí Sandro Wieser, který nasbíral již tři žlutá napomenutí. Jen jednu žlutou kartu od vynucené stopky je domácí Mario Frick a hostující Denis Glušakov.

Rusové si stále ještě zvykají na život bez trenéra Fabia Capella. Zkušeného a charismatického Itala nahradil na lavičce Leonid Sluckij a první duel se mu povedl. Tomu může život usnadňovat také reputace jeho nadcházejícího soka. Lichtenštejnsko totiž nevyhrálo soutěžní utkání už v devíti zápasech. Naposledy se radovalo z výhry proti Litvě v červnu roku 2011. Nyní by se chtělo ukázat ještě z jednoho, trochu osobnějšího důvodu.

V pondělí totiž oslavil své již 41. narozeniny kanonýr a veterán Mario Frick, který by moc rád rozšířil svou sbírku branek. Mohl by se totiž stát nejstarším hráčem, který se trefil v rámci evropské kvalifikace. Tento primát zatím drží finská legenda Jari Litmanen, jemuž bylo v zápase proti San Marinu přesně 39 let a 270 dní k tomu. Překoná jej Frick právě proti Rusům? Rusové ale mají dostatek motivace k tomu, aby se něco podobného nestalo. Pokud by totiž vyhráli nad Lichtenštejnskem a Švédové doma neporazí první celek tabulky z Rakouska, pak se právě Rusové dostanou na druhou příčku za Rakušany. Automatická kvalifikace je pro tak hrdou zemi jistě na prvním místě.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 26.00 - 9.00 - 1.14
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Moldavsko - Černá Hora  (úterý 20:45)
Fotbalisté Černé Hory po nepovedené úvodní polovině kvalifikace budou jen těžko stahovat náskok na největší konkurenty a v tuto chvíli to vypadá, že nevybojují ani baráž a skončí na čtvrtém místě. Černohorci naposledy zvládli zápas naděje s Lichtenštejnskem a zvítězili 2:0. Nyní se představí na půdě posledního Moldavska a pokud ještě chtějí myslet alespoň na baráž, tak musejí také bezpodmínečně zvítězit.

Hostující výběr je prozatím čtvrtý s osmi body a na třetí Rusko ztrácí tři body, na druhé Švédy body čtyři. Moldavsko jako jediné ve skupině G ještě neokusilo sladký pocit vítězství a se dvěma body je jasně poslední, na páté Lichtenštejnsko má manko tří bodů. "Na první pohled se to zdát být snadné utkání, ale to rozhodně nebude. Moldavsko skvělé brání a my na jeho defenzívu musíme najít recept," řekl kapitán Černé Hory Mirko Vučinič.

Ten je společně se Stefanem Jovetičem hlavní oporou týmu. Jovetič zařídil vítězství nad Lichtenštejnskem v poměru 2:0 jednou brankou a asistencí. "Záleží na týmovém výkonu, jednotlivec sám nic nezmůže. Proti Moldavsku musíme zvítězit, ztráta na favority skupiny je stále velká a my se jim musíme co nejvíce přiblížit. Rozhodovat se bude až v říjnu, nicméně případný úterní neúspěch nás může hodně srazit na kolena," dodal zcela vážně jednatřicetiletý útočník.

Moldavsko v letošní kvalifikaci senzačně připravilo o body favorizované Rusko, když na jeho půdě remizovalo 1:1, druhý bod si na konto připsalo po stejném nerozhodném výsledku s Lichtenštejnskem. Nicméně doma prohrálo s tímto trpaslíkem 0:1, dvakrát podlehlo o branku Rakousku před Švédskem se muselo sklonit po výsledku 0:2. Na půdě Černé Hory nepředvedlo špatný výkon, jenže nakonec si na konto připsalo taktéž prohru 0:2.

Trenér hostujícího výběru Branko Brnovič očekává opatrný duel s minimem branek a připouští i mírnou nervozitu ve vlastním táboře. "Moldavsku o nic nejde, může jen překvapit a je hladové po premiérovém vítězství v této kvalifikaci. My naopak za každou cenu musíme zvítězit, budeme tvořit hru a prát se s velmi dobrou obranou soupeře. Jednoduché utkání to nebude, potřebovali bychom co nejdříve vsítit vedoucí gól," uvedl s obavami osmačtyřicetiletý stratég.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.30 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Švédsko - Rakousko  (úterý 20:45)
Rakušané už jsou opravdu blizoučko. Jistota jejich premiérového postupu na Euro (v roce 2008 se zúčastnili coby pořadatelé, kvalifikačním sítem neprošli dosud nikdy) se limitně blíží stoprocentní hranici - stačí jim ze zbývajících tří zápasů uhrát jediný bod, a to ještě budou hrát doma s Lichtenštejnskem. Slavit mohou už dnes po zápase ve Švédsku, které samo o postup bojuje zuby nehty..

Svěřenci Marcela Kollera mají na kontě 19 bodů, o sedm více než jejich dnešní oponent; třetí Rusko je o další bod pozadu, a teoretickou šanci na baráž si udržují ještě i fanoušci osmibodové Černé Hory. Rakušané už mohli zapíjet postupovou výhru, plány jim ale překazil ruský triumf nad Švédy, který situaci ve skupině opět o něco více zamotal.

Jisté nicméně je, že reprezentace našich jižních sousedů má po těsné domácí výhře 1:0 nad Moldavskem cíl na dosah. Jistě, nebylo to zrovna nějaké impozantní představení, jeden z nejslabších týmů celé Evropy držel na půdě favorita bezbrankové skóre ještě o poločasu a Rakušanům svazovala nohy nervozita spolu s věděním, že se může definitivně rozhodnout - jenže počítá se pouze konečný výsledek, a ten mluví jasně. "1:0. Jsme skoro ve Francii," křičel titulek novin Der Standard.

Luxusní sedmibodový náskok je prakticky nemožné prohospodařit; Kollerův tým by musel prohrát všechny tři vlastní zápasy a ještě být svědkem mimořádné shody náhod v těch ostatních. Švédové ale hrají skutečně o hodně. Konkurenční Rusko se totiž těsnou vzájemnou výhrou vrátilo zpět do hry a místo pohodlného postupu čeká na severské reprezentanty ještě tuhý boj, na jehož konci může být nakonec "pouze" barážová příčka.

Naštěstí pro kouče Erika Hamréna existuje pro domácí i řada pozitiv. Zaprvé je to jejich impozantní bilance na vlastní půdě: v rámci evropských kvalifikací zde prohráli naposledy v roce 2003 (!), což znamená čtrnáctizápasovou šňůru neporazitelnosti. Kdepak, Rakušané i přes svoji životní formu nejedou do Solny v rolích favoritů; vždyť i první vzájemný zápas ve Vídni skončil remízou 1:1. Ta zůstává dodnes jedinou rakouskou kvalifikační ztrátou..
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.30 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Rakousko761012:219
2.Švédsko733110:512
3.Rusko732210:411
4.Černá Hora72236:88
5.Lichtenštejnsko71242:145
6.Moldavsko70253:102

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (482)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jak budou hrát Slováci? Až na Kucku se Škrtělem stejná?

Reagovat
smazaný uživatel

minimalne 5 hraci budu ini ako v Spanielsku

Reagovat
Emmett Brown

Rovnako ako v Spanielsku? To urcite nie, Tesak, Svento, Hrosovsky a spol. urcite hrat nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozáčik-Pekarík, Škrteľ,Gyombér,Hubočan-Kucka,Pečovský-Mak,Hamšík,Šesták-Nemec

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Šesták , myslím že jeho čas už je preč dokonca by som sa stavil, že ho niekto zo súčasnej 21tky vytkačí z prípadnej nominácie na EURO, trebárs Rusnák...

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som goly v madarsku, je stále rýchly a dobrý.

Reagovat
Ferguson6

Ale je to pravé krídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

No ano, tam by ho mal postaviť Kozák.

Reagovat
janinho

podla mna bude hrat vedla Skrtela skor Salata.

mam tusaka,ze Jano aj dnes niecim prekvapi a tipujem to na Vitteka vpredu.

podla mna: Kozacik-Pekarik,Skrtel,Salata,Hubocan-Kucka,Pecovsky-Mak,Hamsik,Stoch-Vittek

Reagovat
Uwe háže buly

Nemec nechápu, co tam dělá

Reagovat
kiwwi

Kozacik - Hubocan, Salata, Skrtel, Pekarik - Kucka, Pecovsky - Stoch, Hamsik, Mak - Vittek (Nemec)

do karat nam hra, ze hrat musi Ukrajina a my mame dobry brejkovy tim, cize ak zahra dobre obrana za stredaci, tak mame velmi velku sancu bodovat

tip: 1:1

Reagovat
dextroza_m

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Vittek dufam nie...

Reagovat
kiwwi

ok

Reagovat
smazaný uživatel

preco?

Reagovat
smazaný uživatel

4-6-0

Reagovat
smazaný uživatel

450

Reagovat
nani92

Reagovat
Emmett Brown

Uplne suhlasim s touto zostavou, ale na kraji bude podla mna Duris a na hrote Mak

Reagovat
smazaný uživatel

Saláta je dobrý vo vzduchu, ale slabý na zemi. Takže Gyombér.Stoch je slabý v obrane, takže Ďuriš alebo Šesták, možno Švento kedže je rýchly.

Reagovat
kiwwi

nemyslim si, ze uprednostni Gyombera pred Salatom...uvidime co vpredu, ale s tym Durisom alebo Sestakom by to bolo na moj vkus az moc defenzivne a malo brejkove

Reagovat
BílíAndelDrcKo

neraz ho uprednostnil ... jediné čo hrá v Gyomberov neprospech je málo odohratých zápasov od zranenia .... ale na Ukrajine to uskákal ja by som mu veril aj teraz ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Vitteka na cely zapas neda podla mna. On vyjadril, ze nema dovod veit tej zostave, co valcovala doteraz. Cize asi Nemec.

Reagovat
kiwwi

nema dovod verit tej zostave co valcovala doteraz?

Reagovat
smazaný uživatel

*neverit. prekvapujuco

Reagovat
smazaný uživatel

Ale palike pise dole, ze sa k nemu nejako vyjdroval,. To mi uslo, cize zrejme neplati, co som pisal.

Reagovat
Swarley

pojď Wazzo, na tohle se podívám

Reagovat
smazaný uživatel

Normálne som v rozpakoch, ktorý zápas mam sledovať.

Reagovat
smazaný uživatel

bolo by to super, nieco take teraz presne potrebuje, snad sa to podari

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme Ukrajino

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska to bude veľmi ťažké, zvlášť bez Ďuricu v strede obrany, ale aspon remíza by mohla byť. Ukrajina je veľmi silná.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

zvlášt bez Weissa by som skor povedal. Zvládli sme zápas na Ukrajine bez Škrtela, zvládneme aj bez Ďuricu. Ale Weiss, tvoril 40 až 50 percent prechodov do útoku...

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže dneska je dôležitá hlavne defenzíva a kolektívny výkon, Weiss je dobrý hlavne proti slabším.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to zariadi Duda.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://tvujtip.com/index.php/novinky/31-latest-news/115-preview-ligy-mistru-skupina-b

Pokud by si někdo chtěl přečíst zajímavé preview Ligy mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to dneska Slovensko uhraje.

Reagovat
koudys2

Snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes treba zabojovat a sice aj pri prehre to mame stale v rukach, netreba sa vsak spoliehat na posledny dvojzapas. Potom doma Bielorusko a vonku Luxembursko by uz nemalo byt nic zlozite, avsak kazdy vie ze nasa repre dokaze zakiksovat prave v tom najhorsom momente.

Dnes verim vo vyhru ale velka spokojnost by bola aj s remizkou.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Reagovat
smazaný uživatel

troufám si tvrdit, že takhle dobře postavenou zálohu Anglie dlouho neměla

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď to chlapci dokopú dnes. Znovu to asi neuvidím, ale čo už.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch 2,88 na Ukrajince nejde nezkusit.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

jirka jirka ty nam hadam neprajes?

Reagovat
smazaný uživatel

nepřeju, ale o to nejde. Mně se ten kurz prostě hodně líbí. Je mi jasné, že když večer vyhrajete, tak se tady budete vysmívat, ale o tom sázení není ...

Reagovat
smazaný uživatel

2.80 na Slovensko má tiež value.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to asi jak kdo komu věří

Reagovat
madridcan

*chce verit

Reagovat
smazaný uživatel

jestli sázíš dle toho, komu chceš věřit, tak to hodně štěstí ...

Reagovat
smazaný uživatel

*keď vôbec stavkujes, tak vela šťastia ten kto nepodá vždy vyhrá

Reagovat
F.Torres

To sice jo, ale Slovensko bude hrát na remízu, Ukrajina na výhru. Navíc Ukrajina nemá co ztratit a vy se občas v důležitých momentech sesypete.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko nebude hrat na remizu.

Reagovat
F.Torres

v podvědomí budou mít, že jim stačí remíza, pochybuju, že hnedka to otevřou a budou útočit hlava nehlava, budou hrát v pohodě od zadu s tím, že ta remíza prostě stačí

Reagovat
smazaný uživatel

a vsak my sme to neotvorili v ziadnom zapase a ani sme neutocili hlava nehlava, to neznamena, ze budeme hrat na remizu, budu hrat normalne na vitazstvo..ale hrat musi hlavne Ukrajina, tak uvidime s cim na nas vybehnu

Reagovat
F.Torres

jasný, ale stačí mít v podvědomí, že ta remíza stačí. Pak si obránci či záložníci často rozmyslí, jestli se hnát dopředu, či nehnat. Si vezmi když my jsme hráli s Lotyši. První půle pohoda, 2:0 a hra pěkná. O poločase se naši dozvěděli, že Nizozemci tečou a hádej jak vypadala druhá půlka

Reagovat
smazaný uživatel

Snad neurazím nikoho od vás, ale tohle je přesně ta situace, ve které jste zvyklí se zhroutit. Neříkám, že se to nutně musí stát, ale ta pravděpodobnost, že se to stane, je hodně vysoká. Ten kurz je fakt krásný.

Reagovat
smazaný uživatel

No vsak skusit to mozes, kurz je pekny a Ukrajina urcite nie su ziadny saskovia, stat sa to moze, ale ja verim nam samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Práve nechápem kedy sme sa v takejto situácii zrútili. Aj ked súhlasím keby sme 20 minút pred koncom viedli 1 0 tak už budeme odkopávať a hrať extra priposrano. Verím v psychickú odolnosť tohto týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak napriklad v kvalifikacii na MS 2010, ked sme doma prehrali zapas so Slovinskom. Boli sme v euforii a nemysleli sme si ze nas doma mozu dat Slovinci a nakoniec to bol vyprask... nastastie to potom v Choržowe dopadlo tak ako to dopadlo

Taktiez fail bol aj zapas doma s Armenskom v kvalde na ME 2012 ked sme potrebovali 3 body aby sme zabojovali aspon o baraz a nakoniec sme doma pukli 0:4

Reagovat
uff

zápas zo Slovinskom je pravda ale dokázali sme ho negovať v Poľsku a teda kval. sme zvládli. Tým pádom to neberiem ako výbuch. Zápasy s Arménskom tam sa prejavila vnútorná nepohoda týmu kt. vznikala už dlhšie, ale musím súhlasiť že sme to nezvládli.

Reagovat
smazaný uživatel

Coze, ty si velmi mlady, vsak?

Reagovat
uff

Ak myslis mna tak pamatam vsetky kval. od 90.

Reagovat
uff

Práveže opačne my nemáme čo stratiť. Pre nás ani prehra neni koncom nádejí. Pre Ukrajinu áno. Takisto sa môže psychicky rozsypať aj ona. Nie raz sa to stalo.

Reagovat
F.Torres

Nevím no, vy jste měli v kvaldě o poslední Euro i MS poslední zápasy slušný výpadky. Snad to ve vás nezůstalo.

Reagovat
uff

Proste verím a dúfam vo vyzretosť a kvalitu kt. sme prejavovali celú kvalifikáciu. Predsa len už je to skúsený tým ktorý má svojju kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozacik - Pekarik,Hubocan,Skrtel,Svento - Gregus,Kucka,Hrosovsky - Hamsik - Duris,Bakos

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Reagovat
avicii

mam obavy zo zapasu, snad neprehrame...

Reagovat
2miguel1

škoda že asi neskúsi aj Hamšíka aj Dudu ...ak dáme prvý gol tak to už bude ok

Reagovat
smazaný uživatel

Len aby nejaké EURO bolo, vzhladom na prílev utečencov do Europy

Reagovat
smazaný uživatel

dej si mokrý hadr

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z tých co žeru báchorky od nového času, blesku a novy ?

Reagovat
smazaný uživatel

jseš ty?

Reagovat
Shevchenko

Ty jsi trošku schizofrenik, ne?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Oni tě vidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo sa nehrá v Trnave?

Reagovat
smazaný uživatel

Chcú dohrať kvaldu v ZA.

Reagovat
madridcan

Este sa tam kvalda nemoze hrat. Ten stadion musi mat aspon polroka ci kolko, aby sa mohol na nom hrat repre zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to pravda. Mohlo by sa tam hrať.

Reagovat
madridcan

Tak predsa? Tak to potom asi bude kvoli tomu, ze v Ziline uz je zazemie. Bol som na Spanielsko a atmosfera bola vynikajuca, aj ked sa snazili hlavne tribuny za brankami.

Reagovat
janinho

no ja som bol tiez jednoznacne za TT. ale minule som tiez niekde cital,ze UEFA musi stadion schvalit XYZ tyzdnov dopredu, nakoniec aj hostia si musia vcas zabezpecit logistiku tak z toho pohladu to chapem. ale Bielorusko uz mohli pokojne dat do TT.

najviac tou zilinou potesili asi tych podvodnikov z ticketportalu co si listky kupuju sami a potom ich predavaju so 100% prirazkou na bazosi. na tento dvojzapas boli v predaji len tie najhorsie listky a aj po tych sa zaprasilo. mame stastie ze sme vobec 5 zohnali.

Reagovat
ďuriLFC

Ne, nemohlo. Jedna vec je že Jany povedal, že chce dohrať kvaldu v ZA.Ale aj keby nechcel, tak sa u Vás hrat nemože, lebo štadion musi byt nahlaseny 120 dní pred zápasom a musí byt schválený UEFA, čo trnavský logicky nemohol byť kedže ešte nebol otvorený.

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Nepočúvaj ich. Dôvod je ten, že štadión na ktorom sa bude hrať zápas musí byť jasný aspoň 4 mesiace (nvm, či dokonca nie 6) mesiace pred zápasom. No a SFZ sa logicky bálo, že čo keby ten trnavský sa nestihol načas, predsa len od otvorenia sú to nejaké 2 týždne?

A preto sa pre istotu zvolila Žilina.

Reagovat
smazaný uživatel

Baráž může být Albánie - Izrael, to by bylo hezký

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

to asi těžko

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne?

Reagovat
F.Torres

koeficient

Reagovat
smazaný uživatel

po tom, co povedal Kozak o Nemcovi, tak dnes cakam Vita samozrejme a uz sa tesim, ze tam konecne bude kvalitny utocnik Nic proti Nemcovi..

Reagovat
Jerichoo

ja s tym Vittekom neviem no, výber miesta ešte má ale s tým lenivým pohybom či tam bude pasovať

Reagovat
smazaný uživatel

Nemec napriek tomu ze je dost ťarbavy a s lotpou lajbavy, bol pre mna klucovou postavou v tych 6 zapasoch ktore sme vyhrali. Vo vzduchu bol bezkonkurencny, nebal sa chodit do tazkych hlaviciek, vyhral mnozstvo hlavickovych subojov a taktiez vyborne sklepaval lopty pre nabiehajucich zaloznikov.

Technik to nie je, ale presne toto je ten utocnik ktoreho nas tim potrebuje. Vittek je nastastie podobny typ, avsak myslim si ze prave do tych subojov nebude chodit tak, ako bulldog Nemec. Viťo je vsak ovela lepsi zakoncovatel a snad ten deficit z Nemcovej bojovnosti vyvazi nejakym golikom.

Reagovat
mul

suhlas s Vittekom a Duris by tam hrat nemohol ? bol by strateny ?

Reagovat
smazaný uživatel

Duris by hrat na hrote mohol, ale ked uz KOzak hraje na utocnika, tak tam ma radsej iny typ utocnika. Ale Durisa ja cakam v zaklade na lavom kridle.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, co povedal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze nie je v takom stave, aby muzstvu pomahal tak, ako v predchadzajucich zapasoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ale tak na Vitteka sa celkom tesim.

Reagovat
nani92

vtedy aspon troška hral,alebo striedal..ale tribuna v USA je už moc

Reagovat
smazaný uživatel

Zdárek, chcem sa opýtať niekoho kto sa v tom vyzná, ako by šlo sledovať slovenské online vysielanie v Česku priamo cez stránku RTVS porpípade sledovať ivysielanie ČT na Slovensku ? Je to vôbec možné ? Ak áno, bol by som vďačný ak by mi s tým niekto pomohol, ako na to ?! :-)

Reagovat
Ferguson6

Kozáčik - Pekarík, Škrteľ, Gyömbér, Hubočan - Pečovský, Kucka - Mak, Hamšík, Stoch - Šesták... Aj keď je jasné, že na hrote bude nejaké vysoké nemehlo, predpokladám Nemec.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne RB a LB musia byt dnes velmi pozorny a pripadne podporovany niekym. Takze kraje snad Pekarik a Hubocan, ziadny Tesakovia.

Reagovat
Shevchenko

16:21 Kvalifikace ME do 21 let - výsledky

Výsledek kvalifikačního utkání o postup na ME 2016 - asijská část: Afghánistán - Japonsko 0:6 (10. a 50. Kagawa, 35. Morishige, 57. a 60. Okazaki, 74. Honda)

To je dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

fantomas napraný uprostřed dne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Shinji

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mimalu

za jak dlouho si někdo všimne, že chyby tam byly dvě a ta zkratka ME tam straší dál

Reagovat
Shevchenko

ME 2016 - asijská část. Tam hrajou Slováci, ne?

Reagovat
Dominator

Hlavne, ze s Kazachstanom ste v skupine boli vy...

Reagovat
bayern987

Reagovat
ZB 07

Reagovat
nani92

100. pre dnešný postup, Jána Kozáka, rodinu Weissovcov

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
misinho7

OT: nevedl by mi niekto poradit nejaky notebook cenovo tak do 850 EUR ? a napr tak aby bol schopny potiahnut FIFU 16 mam uz jeden vytipovany ale tak bol by som rad keby ste mi este poradili nejaky

Reagovat
smazaný uživatel

cenový limit dáva pekný priestor na manévrovanie, za mňa HP Pavilion 15-p256nc (ak stačí 256GB pamäte)

Reagovat
misinho7

dobry kusok

Reagovat
Ferguson6

Hádam pôjde

Reagovat
smazaný uživatel

ako som hovoril Kozacik - Peky, Skrtel, Gyomber, Hubocan - Kucka, Pecovsky - Mak, Hamsik, Duris - Vito

Reagovat
misinho7

ten duris tam radsej Sesty alebo Stoch

Reagovat
smazaný uživatel

Kornel ? Stoch ?

Reagovat
Ferguson6

Tak ze tam nebude Salata bolo asi kazdemu jasne

Reagovat
smazaný uživatel

az na Durisa moze byt

Reagovat
smazaný uživatel

Za mňa pekná zostava, Ďuriš bude efektívnejší v defenzíve ako Stoch (+ Merčiak niečo vyprával, že nie je úplne v poriadku. + má formu. Gyombor pre mňa prekvapenie, Vitteka som zľahka očakával, plichta by to mohla byť úplne v pohodičke, ba naopak v závere nejaký gól po štandartke ... 1:0

Reagovat
Ferguson6

Ten Ďuriš tam... Ale ak Stoch neni ok, asi nemal veľmi na výber. A 3 odchovanci Dukly v základe, k tomu Hamšík a na lavičke Nemec s Jakubkom a privlastním si aj Salátu, ktorý sa u nás odrazil do veľkého futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

navrat legendy do repre sa lepsie nacasovat nedal, snad to dopadne uz dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Vito Ani Duris mi nevadi, on ten Stoch je casto platnejsi, ked nabehne cerstvy v priebehu zapasu. Ale urcite by som tam radsej videl Salatu, na druhej strane som na Gyombera zvedavy. Co je ale najhlavnejsie, konecne Viktoor!

Reagovat
smazaný uživatel

je dobrej napad vsadit na slovaky? nebo jakej je to napad?

Reagovat
Greny

Já hraju dvojku

Reagovat
smazaný uživatel

Rybalka

Reagovat
FCSL

Rybalka v základu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
SunFells

Poďme Ukrajina

Reagovat
Gunnersaurus

trapne

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

To tolik nezvládáš, že kádr United stojí za vyližpíču?

Reagovat
smazaný uživatel

mam pocit, ze nezvlada niekto iny pls, nekaz nam clanok svojimi dristami

Reagovat
SunFells

Tvé ponuré pocity, mamlasi

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, skusaj si tieto urazky a klasicke tvoje picoviny na niekoho ineho, mne je to fakt jedno a nerob sa tazko nad vecou, lebo nie si

Reagovat
SunFells

A zase ty pocity, co ty v tom svém koutku jednoduchosti dokážeš vyčarovat za analýzu. Možná by ses měl držet těch smajlíků, ty u tebe fungují

Reagovat
kiwwi

tazko nezvladas

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

A zase veta akoze si nad vecou, pritom zo seba robis kokota, aka klasika u teba

Reagovat
SunFells

Uvízlý v cyklu domněnek hodné hlupáka, jakým jsi. A ještě o klasicích

Reagovat
smazaný uživatel

Pls Erik, vsak co predvadzas v tom vlanke ti nepride trapne? a to vsetko preto, ze ti hodim dva smajliky v inom clanku a potom tu pis, ze kto nezvlada, ale drzim ti palce no

Reagovat
SunFells

Ne, mně přijde trapná tvá neschopnost přinést něco užitečného k věci a jsi schopný své stanovisko vyjádřit jen skrz smajlíky. Jsi člověk, pro kterého je systém palců v diskuzích spásou Mimo to sis tu nelibost z tamté diskuze přenesl ty, od toho se snad odvíjela má reakce.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Erik, pls

Reagovat
SunFells

Jděte do prdele ublíženci slovenští Prostě chci vidět Ukrajinu na ME, stejně jako jsem ji chtěl vidět na posledních dvou turnajích, a dnešní tři body by pro ně byly velkým krokem k výhře v tabulce třetích míst a tedy přímému postupu. Kdyby se ještě dostali před Slovensko, tak by zas Slováci měli velmi dobrou v té tabulce místo nich, pak by byl postup pravděpodobný pro oba.

Reagovat
Gunnersaurus

zostava ukrajiny ?

Reagovat
Gunnersaurus

už mám Ukrajina: Pjatov - Fedeckij, Chačeridi, Rakickij, Ševčuk - Stepanenko, Rybalka - Jarmolenko, Rotaň, Konopľanka - Kravec

Reagovat
smazaný uživatel

Jarmolenko, Rotaň, Konopľanka...toto je proste absolutne top trojicka, som zvedavy ako to ubranime

Reagovat
dextroza_m

Jedeme bratia, euro volá!

Reagovat
smazaný uživatel

euro už nějaký ten rok mají...

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Rybalka, a ti dva z Plzně - SL power

Reagovat
GarethBaleCZ

Rybalka

Reagovat
GEGE

Yarmolenko potoci

Reagovat
smazaný uživatel

pome slovenskooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, tak Gyomber na kraji a Hubocan stopera, zaujimave

Reagovat
Marv

1:4 (Kucka - Rybalka 2, Yarmolenko, Konoplyanka)

Reagovat
smazaný uživatel

Tolko golov ten chlapec nedal za dva roky...

Reagovat
Mishko

1:1 (76. Škrteľ - 43. Konoplyanka)

Reagovat
nani92

škrteľ

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by ste niekto mali dobry stream pre tych, co su mimo SR, podelte sa.

A nejlepsie STV

Reagovat
ZB 07

Slovensko

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson

Reagovat
j_mrazik

Slovensko koukatelný někde na internetu, prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

http://livetv.sx/en/eventinfo/333448_slovakia_ukraine/#webplayer_ifr|233209|333448|233209|1131|1|en

Bieda kvalita ale

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci, nemáte link na Anglii? Zamyslete se, co by na vašem místě udělal Ježíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko do boje, Švýcarsko do hnoje! 4 hráči Schweizu domácí, zbytek týmu Albánci a Jugoslávci.

Reagovat
I am Mancunian

mataaa

Reagovat
Mishko

Mata

Reagovat
smazaný uživatel

neexistuje horsi hrac ako Pekarik . To fakt nejde to je strop

Reagovat
smazaný uživatel

Ale netaraj.

Reagovat
smazaný uživatel

toto môže napísať len futbalový analfabet ...

Reagovat
Milan.B

co is kokot?

Reagovat
smazaný uživatel

No jo vsetci mozme fakt dakovat bohu ze to Kono v 10 minute trafil par centimentrov vedla pretoze sa na neho vysral ako na Albu .

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi někdy zápas, kdy hráč neudělal chybu???

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si nikedy on hraca ktory nezachyti pohyb supera zastavit a pozerat sa ? Ja teda iba na dedinskom futbale

Reagovat
smazaný uživatel

A co měl teda udělat lépe?

Reagovat
smazaný uživatel

A vieš prečo proti nemu nevystúpil, ty inteligent ?! Pretože tam bola chybná komunikácia jeho a stopéra a tým pádom mu zostali dvaja hráči. Nabiehajúci Ukrajinec po ľavom krídle a hráč vedúci loptu Konoplyanka. Samozrejme, že pochybil a nevedel sa rozhodnúť či vystúpiť alebo kryť priestor ale nebola to žiadna kolosálna chyba jednotlivca ale vyplývala z dezorganizácie celej obrany. Takže celý ten hate na neho je úplne mimo. Práve naopak, vedie si veľmi dobre.

Reagovat
alcantara

Mal tam precislenie 2 na 1, co viac mal robit proti rozbehnutemu technickemu hracovi? Tam mal byt v prvom rade spolu s nim Mak alebo Pecovsky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přestaň sledovat ten Real...

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík

Reagovat
Dominator

Hamsik zatial super

Reagovat
Mishko

Marekkiarooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Marek

Reagovat
Kokesh

Dani je dnes na ručník...

Reagovat
smazaný uživatel

Marekiaro si to zatiaľ dáva

Reagovat
Tomoro

Dle toho, jak tam ti dva na STV onanujou nad Hamšikem, vidím to na červenou dneska

Reagovat
smazaný uživatel

ten konoplyanka čo suboj to ľahnutie na zem

Reagovat
kiwwi

tak zrovna v rukavickach s nim nezaobchadzame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Duris,Gyomber out

Reagovat
smazaný uživatel

ten Vittek na hrote to je trest boží, to kľudne nech dá Wiessa na krídlo a Durisa na hrot

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

A ktoreho stareho ci mladeho?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Je hrozny

Reagovat
Ferguson6

Tak on tam slúži na to aby si o neho narazili krídla alebo Hamšík a to mu celkom ide.

Reagovat
smazaný uživatel

no veď stojí jak zakorenený a nevyhral ani jeden súboj, možno mu to za Slovan stačí ale toto je iná úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden vyhral, ale bohužial pre nikoho.

Reagovat
Mishko

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

boze ten Mak je splaseny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No a ten Merciak to je kokotko na pohladanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Svedsko

Reagovat
smazaný uživatel

Mak válí

Reagovat
j_mrazik

* se

Reagovat
smazaný uživatel

Dost nervozny zapas z oboch stran,co je aj pochopitelne ... na tie nakopavanie by sa mi tam skor hodil ten Nemec,aby to tam sklepaval viac na Hamsika ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam,ze Stoch by mohol byt opat spravnym zolikom,tak ako proti Spanielom

Reagovat
smazaný uživatel

Este vacsi bozi trest ako Vitek je Costa na hrote

Reagovat
Greny

Ukrajinci naštěstí hrajou hodně přes Konopljanku myslím si že Yarmolenka naštěstí pro SVK nevyužívájí tolik

Reagovat
Emmett Brown

Gyomber otras, Vittek tam posobi akoby vzali hraca z Rimavskej Soboty, ľúbia sa mi Hubocan s Kucom

Reagovat
smazaný uživatel

Gyomber splna to, od coho je tam nasadeny, ako moze byt otrasny?

Reagovat
smazaný uživatel

pretože má problem prebrať loptu a presne prihrať

Reagovat
smazaný uživatel

To co ma hrat, hraje dobre, ze nepodporuje ofenzivu sa cakat dalo.

Reagovat
alcantara

Oproti Tesakovi je to ale Marcelo. Mozno by bola lepsia varianta s Hubocanom a Salatom, ale tazko predpovedat, zatial to zvladaju slusne.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
Greny

Ten Gyomber v tom AS sedí že jo?

Reagovat
Emmett Brown

Zatial si zahral len na treningu

Reagovat
smazaný uživatel

*z Lučenca

Reagovat
alcantara

Gyomber to akotak defenzivne drzi proti Yarmovi. To je vsetko, co sa od neho da cakat a pokial to spolni, nesklame. Ale technicky a pohybovo vyzera fakt ten hrac strasne, az je mi ho luto. Ale nebudem na neho kruty, hraje po dlhej pauze tazke zapasy mimo svojho postu.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz to skusil na Neymara dosla jasle, zltu kartu a skoro zlomil nohu Fedetskimu

Reagovat
Mishko

Ak dobre počítam, pokiaľ dnes remizujeme, stačí nám vyhrať 1 z posledných 2 zápasov na priamy postup

Reagovat
smazaný uživatel

Des herne. Videl som od 20. minuty ale prihravky bud nezmyselne na nahodu do predu alebo brankarovi. Toto mi strasne vadi. Ved asi 5 minut medzi 35-40 to bolo jak z dediny. Konop a Yarmo su inde. Rovnako aj Skrtel.

Reagovat
alcantara

A Hamsik je inde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

inde je hlavne Konoplianka a Hamsik so Skrtelom. Yarmolenko nehraje prakticky nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Yarmo zatial nema vela miesta ale vzdy ked ma loptu tak spravi takmer to najlepsie co moze. Ci uz spadne alebo loptu posunie dalej.

Hamsika som zabudol dopisat.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Yarmolenko je inde ? Aha ...

Reagovat
smazaný uživatel

vsak vzdy ked dostane leptu tak si pomotal koho chce. To ze dostal malo lopt nieje tak celkom jeho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Skusil by som na lavo Stocha, Yarmolenka zatial Gyomber gumuje totalne, takze Duris ani nemusi nejak extremne pomahat obrane..cakam ale, ze Ukrajina to trosku otvori, predsa len, im remiza velmi nic neriesi

Reagovat
Greny

Je to věc názoru mě treba Yarmolenko nepřijde Tolik využitej jinak by to ten Gyomber mel horsi zatím hrajete co potřebujete jen teda ten Vittek na hrotu se mi vůbec nelíbí no. GL do druhé půle

Reagovat
smazaný uživatel

Yarmolenka nikto negumuje, proste mu neprihrávajú Ukrajinci, ťahajú to všetko cez ľavú stranu.

Reagovat
eden_h

Gyomber, Vittek, Duris co najskor dole

Reagovat
Mishko

Ach Peko take zbytocne zranenie,..

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

mne to prislo ze chcel hlavou sklepnut

Reagovat
nani92

mne to prišlo, že si chcel vyklbiť rameno

Reagovat
Mishko

jj presne, preto vravim, ze hlupe... ak by to bolo posmyknutie, tak to by bola proste smola

Reagovat
smazaný uživatel

Pekarík

Reagovat
Tomoro

nepreju to Pekarikovi ani nahodou, ale takhle se zranit musim rict, ze mi cukly koutky

Reagovat
Coutinho10

tjn

Reagovat
eden_h

Kozacik

Reagovat
smazaný uživatel

Pekárik taková ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež sa mi zdalo. Chvalabohu, že to nepiskol.

Reagovat
smazaný uživatel

Gyomber si dal asi nejakeho panacka o polcase

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mně přijde, že je nalitej už od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

ti dva kloni s nosítkama

Reagovat
nani92

rodiny s deťmi

Reagovat
smazaný uživatel

Ako Vittek je podstatne nevyuzitelny ... nevyhrava vela lop,ked si to ma predkopnut do sprinterkeho suboja s obrancom,tak nema sancu ...

Reagovat
Wat

San Marino 1. gól, ole!

Reagovat
smazaný uživatel

Litva

Reagovat
smazaný uživatel

Ďuriš, Vittek dole

Reagovat
Mishko

fakt si myslite ze niekto na Vittekovom mieste dnes toho spravi viac? Je tam dnes na sklepavanie lopt a napadanie, to mu podla mna ide v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale Duris by fakt uz mal ist dole.

Reagovat
nani92

Jakubko

Reagovat
smazaný uživatel

Jakubko

Reagovat
wild

ty vole Jakubko za Vitteka..jeden lepsi jak druhy my fakt nemame utocnikov

Reagovat
smazaný uživatel

( )

Reagovat
Dominator

Hmm, Duris

Reagovat
smazaný uživatel

Konop je dokonaly hrac proste

Reagovat
smazaný uživatel

Hurikane

Reagovat
smazaný uživatel

Faulujeme ale teda slusne.

Reagovat
RKBoy

prečo Stoch stále sedí a Ďuriš hrá..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja teraz neviem čo je hrošie. Vittek, Nemec či Jakubko ? Alebo že musí jeden z nich hrať ?

Reagovat
smazaný uživatel

A Pecovsky skoda slov, je strasne dobry.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko hraje hrozně....

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono obe muzstva tak hraju ...

Reagovat
doughty

Otázka času kedy ten cocot odpiska penaltu...Duris chod dole ty šečka česká...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zasranej čech

Reagovat
raduinho

Čehún jeden

Reagovat
DelPiero137

Skrtal tam asistoval ako prekazkovy kuzel. VIdim az od 60min ale....

Reagovat
RKBoy

kurv.a na čo čaká , práve ked tam treba rýchle krídlo čo vie 1 na 1 tam dá Ďuriša ktorý celý zápas hovno hrá a nestrieda ho.. Kozák halo..MArek si nemá s kým prihrať a sám to neutiahne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakubka prvy nakop a hned to sklepol,pripadne podrzal ...to vittek neurobil za cely zapas ani raz ...tym padom muzstvo moze sa tlacit,pripadne viac ostavat pri lopte

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden suboj Vittek vyhral. Jakubko zatial 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu tak teraz by sa vo mne krvi nedorezal.

Reagovat
smazaný uživatel

Konop

Reagovat
doughty

Konopjanka ty skurvysyn jak Costa!!!!!!!!!

Reagovat
bartlu

vole co tam porad dela duris to nepochopim

Reagovat
smazaný uživatel

Presne toto je idea pre Stocha, neviem na co caka.

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka neskutočný výkon

Reagovat
EXoRcIsT

bohaca ten Jakubko je pomaly paneboze pomalsieho hraca so nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Tu sa rychlo zabuda na Janyho Kozaka

Reagovat
smazaný uživatel

nato že teraz striedal tak to je hrôza

Reagovat
bartlu

Tak neviditelny duris, ktery nebyl snad u balonu zustane, ale mak, co to tam taha a vali to jak dabel jde dole...co za blba vas to trenuje ?

Reagovat
smazaný uživatel

Duris lepsie odbrani no.

Reagovat
bartlu

duris sel o prestavce na parek a este se nevratil...

Reagovat
kiwwi

ty vole nejaky zasraty niemand od pocitaca bude Kozakovi nadavat do blbov zhyn ty vole

Reagovat
bartlu

no, radsi se s tebou ani moc bavit nebudu, v PL sekci uz tak dostavas dobry cocky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

jj, radsej sa venuj nadavaniu na Kozaka

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

co si za kokotka

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
kiwwi

Duris

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Duris

Reagovat
bartlu

miso duris poprve u balonu, na to, ze mel pred vapnem volneho stocha, na zadni tyci dalsiho volneho hrace se rozhodl pro technickou strelu, ktera skoncila u rohoveho praporku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze Duris je poslednykrat v nominacii Slovenska

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

Ďuriša už v repre nechcem vidieť.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Zajo, pls

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Nani včera si hral nejako na hovno. Treba tie výkony zlepšit, hlavne v Portugalskej repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadi chalani, 4 body s Ukrajinou su velmi dobre. Diky za boj

Reagovat
smazaný uživatel

Sami zda, ze tu si nikto neuvedomuje silu Ukrajiny, strasne silny tim a z tohto pohladu su to pre nas super vysledky.

Reagovat
j_mrazik

Vypadali jak kluci z kraje, nebo špatný terén? Celkově první dotyk snad horší než naši a to je co říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Konop, Jarmolenko, Stepanenko su kvalitni hraci a ostatni ich doplnuju

Reagovat
smazaný uživatel

Konop je uzasny hrac, hned by som ho bral do United, navyse bol zadarmo v lete, skoda no

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, podobna sila ako my

Reagovat
smazaný uživatel

strasne silny tim

Reagovat
smazaný uživatel

a nie su snad? za posledne tri roky prehrali 3 zapasy, tragedi su to

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě typickej Palo, kterej neustále předhazuje něco, co ten druhý ani neřekl..

Je to kvalitní tým, ale taky si vezmi proti komu hráli, Palo..

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

super, o mesiac si to uhrame a sme tam

Reagovat
kiwwi

skoda, chcel som ist z prveho miesta...Spanieli dneska LTT (vysledkovo, neviem jak to tam vyzeralo), jedine ze ich osklbe Ukrajina, ale uz tomu moc neverim

kazdopadne na ME uz na 99.9% sme

Reagovat
smazaný uživatel

No to teda nejste, zas tak málo se stát nemusí abyste nepostoupili.

Reagovat
smazaný uživatel

ach Boze

Reagovat
RKBoy

to si taký hlúpy alebo len nedokážeš niečo prekusnúť?

Reagovat
smazaný uživatel

Co bych jako měl překousávat? Že je 99,99% nesmysl?

Reagovat
fefo

Ma pravdu, snad si nemyslis ze na 99.99% porazime bielorusko alebo luxembursko. Uz sme mali zopar hanebnych vysledkov s podobnymi muzstvami. Videl by som to tak na 85%, posledny krok byva najtazsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

tu druhu cast vety si napisal spravne

Reagovat
smazaný uživatel

jj vykašlete se rovnou na ty zápasy, hrát nemusíte vůbec, vítězové předem

Reagovat
kiwwi

po prve: uvedomujes jaky oxymoron si napisal?

po druhe: vies co by sa vsetko muselo stat aby sme nepostupili? Museli by sme ziskat menej ako 3 body z dvojzapasu Luxembursko a Bielorusko (doma), Ukrajinci by museli vyhrat so Spanielmi a este aj tak by sme asi boli najlepsi tim z 3. miesta

Reagovat
smazaný uživatel

uvedomujes si, že jsem to napsal schválně?

Ano uvědomuju a pořád si myslím, že je nesmysl se předem tvářit jako vítěz, s Lucemburskem se ztratit dá.

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

tak to uz je solidny krc

Reagovat
smazaný uživatel

jo od tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Preco sa uz na to radsej envykasles, co to teraz skusas

Reagovat
smazaný uživatel

masopust pls

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

nám stačia v podstate 3 body z 2 zápasov, proti tímom (kukni sa s kým hráme). Ja si ťa viem predstaviť ako budeš stískať palce a dúfať, len škoda, že v 15. minúte prvého zápasu bude koniec. Ono by bola sranda ak by sme s nimi rupli. Potom by si bezprízorne fandil Luxembursku. A čo sa nestane? Zázrak, oni nás obrali o body, masopust sa smeje, skáče do vrzduchu 3 metre 20, kým komentátor nepovie, že postupujeme ako najlepší z 3. miesta, a viažeš si sľučku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dominator

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Noo ziadna slava, ale ciel napol splneny. Dobre je, ze sme ich prakticky k nicomu nepustili.

MOTM- Hubocan, v zavese Kucka, Viktorko.

Ďumbier slabotka

Reagovat
smazaný uživatel

dumbier hral dobre

Reagovat
hefy

Néé, Litva zkuvená.

Reagovat
HorajzmAmmann

San Marinoooo

Reagovat
Greny

Na to jak jste kritizovali naši hru tak myslím že si nnemáme co vyčítat

Reagovat
smazaný uživatel

aha ... Kazachstan = Ukrajina. Nepíš radšej.

Reagovat
smazaný uživatel

Dzyuba 4+1

Reagovat
smazaný uživatel

ten zkurvenej atkinson toje parodie na rozhodčího si tam kolikrát píská jen tak pro sebe

Reagovat
smazaný uživatel

picsaba.... viac ako remiza ma serinka gol litvy v nadstavenom case. san marino

Reagovat
RKBoy

výkon bojovný , žiadny krásny futbal sa nekonal (očakávane)..ak by hral Stoch od začiatku alebo od nejakej 55. minúty mohlo to vyzerať inak Ďuriš je je dno velké drevo, neviem čo vobec robil v základe a ako mohol pri takom výkone hrať celý zápas..ale nevadí..remíza dobrá a zo zápasov Bielorusko (doma) a Luxembursko (vonku) nám stačia 3 body a sme tam.

doležité bolo dnes neprehrať a to sa splnilo..

Ďuriš už nikdy viac... a na dnešný zápas by Nemec sedel ako riť na šerbel.. Kozák to dnes s tým hrotom a lavým krídlom nespravil dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

kratke hodnotenie:

Kozacik - istota dnes

Pekarik - ten podciarkol tym svojim zranenim ten svoj vykon

Skrtel - klasika,dalsia istota,bez chyby pre mna

Hubocan - toho by som vyzdvhol asi najviac ... mam rad takych univerzalov,ktori nemaju problem menit miesta a odohrat svoje ...castokrat aj nedoceneny

Gyomber - taky chaos trocha pre mna ... vzdy ked si chcel obhodit hraca,tak pohorel ... hra hlavou na druhej strane bez chyby

Pekarik - odohral opat svoj dobry standart

Kucka - pre mna castokrat posobi neohrabane,ale to je jeho styl ... dnes pozitivum

Duris - ten skor hral tak aby nic nepokazil ...dopredu nic

Hamsik - asi jediny tam hore podrzal loptu,opat ukazal svoj cit pre hru

Mak - druhy polcas neviditelny,prvy jeden z tych aktivnejsich

Vittek - cele zle ... ani jednu loptu nepodrzal,nesklepol ...hodi si to okolo hraca,tak to bolo len na smiech...Jakubko toho ukazal daleko viac za tu chvilku

Reagovat
Greny

Pekarika jsi naklonoval

Reagovat
smazaný uživatel

Pecovsky ten druhy,vzdy si tie ich mena pletiem :)

Reagovat
Firkraag

Zajímavé. Pekarík hrál dvakrát a dvakrát jinak

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem Pecovskeho, on regulerne zapas co zapas kraluje na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

mne troska v tomto pripomna Zabavnika ... pripadne Strba ... vzdy kazdy sa cudoval,co robia v repre,ale ked hrali,tak patrili k tomu lepsiemu ...

Reagovat
smazaný uživatel

nenapadny hrac pritom skvely. A rozohravku ma lepsiu ako cela zaloha okrem Hamsika.

Reagovat
Darren Fletcher

Pekarik hral fajn a za nim je skurvene velka diera v nasej repre co sa tyka postu RB. je vyborny

gyomber - ten ma kus problemy, je mimo formy, ja by som ho do zakladu repre nestaval

Reagovat
Greny

Ale kdyby Vittek byl oholenej tak jsem si ani nevšiml že už tam je Jakubko

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne Rooney proste klobúk dole, Veľký hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

... a este big reskepta sniclozrutskym susedom. az prilis suvernne prechadzaju skupinou. este by mohli postupit madari nech je vo francii komplet monarchia !

Reagovat
smazaný uživatel

Slovaci nebyt Hamsika a Skrtela,tak jsou totalnev prdeli. Dnes jsem videl jem 2. polocas,a jsem asi i rad. Nedalo se na to divat. Takze bratia,az se budete nekde zase povysovat ,jak se tesite na ME a doufate ze nas chytnete do skupiny abyste meli jisty 3 body,tak pomyslete jakou jste meli skupinu. Vzdyt za Ukrajina hral i borec,co hral za Liberec ,cimz nesnizuju kvalitu jeho ani Liberce.

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

No,sorry kámo,kdyz me,proste zvedlo tlak to,kdyz js si cetl komentare v diskuzi pod clankem o nasi repre na sport.sk .

Reagovat
SunFells

Škoda, kdyby Ukrajina vyhrála, tak má velkou šanci na postup z tabulky třetích míst. Bod taky není špatný, ale budou se muset proti Makedonii a Španělsku činit.

Reagovat
Mishko

staci vyhra s Macedonskom a su na 100 percent tam

Reagovat
SunFells

Jakto? Proti Makedonii se jim body ani nemusí počítat a v tabulce třetích týmů mají kupu pronásledovatelů.

Reagovat
Darren Fletcher

no boha ten konoplyanka je mega sikovny

a jakubko to je uz vysmech, ten nema formu ani v ruzomberku nieto v repre. vittek tiez hralo iba meno...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jakubko je celkovo dietny hrac. nic moc. sa pamatam jak raz este ked hral za presov, tak dal proti dakomu hattrick a potom v sabinovskej ponorke platil rundy kazdemu a zdzigal sa jak dziva svina. proste intelektualny mastodont.....

Reagovat
Darren Fletcher

u mna je tiez najnizsie zo slovenskych futbalistov, tiez mam svoje dovody...

inak, pri tej nasej biede na hrote, aj sestak by sa uzivil asi fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Duris a Vittek Neviem pochopit, preco Stoch tam nebol od zaciatku

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo ma odohrate od zaciatku sezony 100 minut

Reagovat
smazaný uživatel

To co spravil Duris, to proste nepochopim, to ani nema rozumne vysvetlenie. To sa neda nijak obhajit. Proste blbost. Jakubko skoro vyhra loptu a potom si lahne na hraca. Gyomber ide do klucky so zrychlenim ako Jakubko. Na konci uz neviem kto miesto spracovania nakopne loptu cez hlavu. V ofenzive to je hrozne omnoho viac sa mi to pacilo minuleho roku. A ked hra stoper na kraji, tak nech pre boha nejde do klucky, ci Hubocan ci Noro ved zakazdym to mozu posunut na stoperov. Neviem netrpezlive privela nakopov. Vobec sa mi to nepacilo.

Ale zas na druhu stranu vysledok skvely. Pred zapasom by som ho bral. Este ze Ukrajina bola okrem tych dvoch podobne jalova v ofenzive.

Reagovat
smazaný uživatel

Rakusko wow

Reagovat
mimi_united

Mak je taký Slovenský James Rodríguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

raz ti vyjde nazor, inokedy nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mak je rastlina z čeľade makovité.

Reagovat
F.Torres

jo, asi jako, že Pilař je český Messi

Reagovat
smazaný uživatel

James Rodríguez je mak

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelné! San Marino vstřelilo konečně gól v této kvalifikaci!

Navíc je to po 14-letech jejich první gól venku.

Trefil se Fábio Vitaioli, který vlastní bar.

Reagovat
smazaný uživatel

To se hodí, aspoň to mají kde oslavit.

Reagovat
hefy

Trefil se Matteo Vitaioli.

Reagovat
hefy

Který vlastní třeba auto nebo pračku, at to máš víc skandální. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

Skvely takticky vykon Slovenska ....superi nam daju max gol, na ME zahrame vysledok..takto hraju vyspele muzstva....musi prist weiss,durica a musime zapracovat uz Dudu

Reagovat
Greny

Zůstal bych při zemi, žádný extra výkon to zase nebyl

Reagovat
2miguel1

Ukrajina jedna strela na branu z priameho kopu z 86 minuty...toto nieje kazachstan alebo lotyssko

Reagovat
Greny

No ale k tomu výsledku potřebujete i dát gol a dnes teda jsem zadnou lozenku nevidel. Ono na to jak jste kritizovali náš výkon a psali jste o vašich hráčích jak jsou skvely jsem cekal lepsi vykon

Reagovat
smazaný uživatel

zal pol roka sest krat na doping kontrolu? to co tak po nom idu

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte raz mi tu niekto bude hovoriť aký je Yarmolenko úžasný a že je lepší než Konopljanka...Ukľučkovaný drevák, ktorý by v PL nestihol ani otočiť s loptou

Reagovat
smazaný uživatel

nicim ma absolutne nepresvedcil, vsak Gyomber s nim nemal ziadne problemy, presiel tam asi len raz...ja dnes ale asi budem aj snivat o Konopovi, to je uplne iny level jak Yarmolenko

Reagovat
smazaný uživatel

dlhšie toho hráča pozerám, úplne ma fascinuje ako sa Zasch tešil z jeho možného príchodu a ako ho tomasinho neustále staval pred Konopljanku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
QooBo

Reagovat
smazaný uživatel

Vita vypiskali? ci co to Gresko riesi, ja som to nevnimal nejak

Reagovat
Darren Fletcher

pri tom brejku 2na2 jak sli

a vito stratil pri prvom obrancovi

bo ho neobehjol ani nic

Reagovat
I am Mancunian

pisakli na neho hlavne v druhom polcase, vzdy ked bol v suboji o loptu, dost trapne to bolo

Reagovat
vladis271

ved hral neuveriteľné hovno. Tu niektorí dávajú do Jakubka, ale ten hral polhodku a mal svoje úlohy. Vittek bol totálne na facku a mal ísť dole po polčase.

Reagovat
smazaný uživatel

cize obhajujes vypiskanie Vita, hmm wow

Reagovat
kiwwi

a to je dovod na vypiskanie? ja viem ze si zvyknuty z anfieldu na takyto standard, ale inde je to trochu trapas

Reagovat
smazaný uživatel

čo to trepeš ty idiot? pokiaľ viem na vlastných hráčov pískajú v madride

Reagovat
alcantara

Pritom to nebolo take strasne od neho, urobil akciu na Maka ci Kucku, z ktorej boli strely, par hlaviciek tam vyhral. Ked to das do kontextu s ohromne vyspelym superom a navratom po tazkych zraneniach, tak mozes tym ludom v Ziline pekne zatlieskat. Este nech si precitam v novinach zajtra, aku skvelu atmosferu tam vytvorili

Reagovat
vladis271

Samo, skroť si ho, a povedz mu, nech na mňa nereaguje.

Reagovat
alcantara

Reagovat
fenixLFC

co kricali divaci na vitteka??

Reagovat
Darren Fletcher

robooooo, viťoooooo, prihraaaaaj, choooooď, vystreeeeeel, beeeeeeež, pozoooooor, kokot belasiiiiiiii

Reagovat
Darren Fletcher

*y

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Poloretardovany narod slovensky sa zase opat raz prejavil. Stavim sa, ze vacsina z tej dementnej bandy ho pred piatimi rokmi vzyvala ako boha. Mentalne strasne zaostaly ludia tu ziju, to sa zas clovek nasere, aj napriek dobremu vysledku...

Reagovat
smazaný uživatel

tak nebudeme tu skatulkovat, vsak to bolo par jedincov ne? ja som fakt nevnimal nejaky velky piskot...kazdopadne, ako Boha by sme mali vyzdvihovat stale no

Reagovat
alcantara

Tak ono to nie je celkom len tomto zapase a o sporte ako takom, vsak. Jedinu svetlu vynimku si snad pamatam z MS v hokeji 2011, inak je ta nevyspelost jedinca do oci bijuca.

Reagovat
smazaný uživatel

To hej, tych prikladov je strasne vela, Palffy, Satan v nasej lige atd, ja nechapem ani jak si to mozu dovolit keby so tam bol ani by ma len nenapadlo na Vitteka zapiskat

Reagovat
smazaný uživatel

Primitívny národ

Reagovat
smazaný uživatel

na stadione bol cely narod?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toto je este ok, ale ked si zapnes diskusiu pod clankami o migrantoch, tak ta to vyslovene nuti zamyslat sa nad nasimi ludmi

Reagovat
alcantara

To uz radsej neriesim a neotvaram podobne veci

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi konfident .

Reagovat
alcantara

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Juan Mata, hrac FC Chelsea, ach

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to Macedonsko malo seriozne na remizu nemozem si pomoct, keby sme hrali v Spanielsku v plnej sile, tak sme tam aspon remizu uhrat mohli

Reagovat
kiwwi

nemohli Pali, boli uplne inde, nemali sme narok a nemali by sme ho ani s tymi dvoma hracmi

Reagovat
ďuriLFC

*štyrmi...a s Pečovskym a Stochom šiestimi, ale hej v podstate suhlasim že by to asi aj tak nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

super bod vykon nie najlepsi, dufam ze proti Bielorusku to bude jasna prevaha pre nas...

Reagovat
nani92

dokonalý kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

ešte keby neračkoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Skrtel ma za usami, po Vittekovi dalsi "smerak"; kazdopadne piskat nemali, ale mna bavia aj reci oikofobov a zovseobecnujucich kobfidentov...

Reagovat
smazaný uživatel

ešte sa vrátim späť k zápasu so Španielmi, takto predpovedali ich média našu základnú XI

http://www.hetrik.sk/assets/files/img-clanky/ruzomberok-utok.jpg

Reagovat
alcantara

ruzomberok

Reagovat
smazaný uživatel

, ten cernoch vlavo v obrane je kto?

Reagovat
smazaný uživatel

dementi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele