Premier League - souhrn dohrávek 28. kola: Man City zpátky v čele

03.05.2023, 22:53
Komentáře a souhrny
Erling Haaland (© AFP)

Manchester City v dohrávce porazil West Ham United a vrátil se na první místo o bod před Arsenal, navíc má stále utkání k dobru. Liverpool prodloužil vítěznou sérii proti Fulhamu a drží se ve hře o Ligu mistrů...

Liverpool FC - Fulham FC 1:0

03.05.2023 21:00

Góly: 39. Mohamed Salah (pen.)

Liverpool zvítězil v dohrávce 28. kola nad Fulhamem 1-0. O jedinou branku zápasu se postaral Salah, který se v 39. minutě prosadil z pokutového kopu a připsal si na své konto osmnáctou ligovou trefu.

V 8. minutě střílel ze střední vzdálenosti Alexander-Arnold, ale jeho pokus směřující doprostřed brány bez problému lapil Leno. O tři minuty později to znovu zkusil anglický obránce, nicméně ani tentokrát německého brankáře nepřekonal. V 15. minutě si vypracoval první šanci Fulham, Carlos Vinícius si pěkně zpracoval míč a následné zamířil k levé tyči, Alisson ovšem předvedl výborný zákrok a střelu zlikvidoval. O několik minut později domácí sehráli pěknou akci na jeden dotek, na jejímž konci stál Salah, ten však v ideální pozici poslal balón těsně nad.

Liverpool se dočkal až ve 38. minutě. Diop se provinil nedovoleným zákrokem v pokutovém území a rozhodčí ihned odpískal penaltu. K té se postavil Salah a razantní střelou doprostřed brány otevřel skóre utkání.

V 51. minutě se ocitl v obrovské příležitosti znovu egyptský útočník, svůj následný pokus ale napálil kousek nad břevno. To byla na dlouhou dobu poslední vyložená šance, kterou v zápase diváci viděli. V dalších minutách se na hřišti spíše bojovalo a oba manažeři zareagovali několika střídáními. V 78. minutě předvedl další skvělý zákrok Allison, jenž zlikvidoval střelu Carlose Viníciuse mířící k levé tyči. V 94. minutě mohl vyrovnat střídající Reid, v obrovské šanci ovšem vyhořel a jeho střela skončila vysoko nad.

Liverpool zvítězil v dohrávce 28. kola nad Fulhamem 1-0 a upevnil si páté místo, Fulham je desátý.

Více informací k zápasu

Manchester City - West Ham United 3:0

03.05.2023 21:00

Góly: 50. Nathan Aké, 70. Erling Haaland, 85. Phil Foden

Utkání středeční dohrávky 28. kola Premier League nabídlo spoustu šancí. Výhra Citizens se nerodila lehce, nicméně po gólech Akého, Haalanda a Fodena v druhém poločase získal Manchester City další tří body do tabulky a vyšvihl se zpátky na první místo před Arsenal.

Polský brankář Fabiański z West Hamu dlouho držel naděje hostů na bodový zisk. V prvním poločase byla převaha Citizens v zápase jasně viditelná, hvězdy pod vedením Pepa Guardioly se však dlouho nedokázaly dostat k brankovým příležitostem. Obrana Hammers si totiž, z velké části i díky dobrému výkonu Vladimíra Coufala, dokázala poradit s neustálým tlakem Citizens, a když už se domácí hráči dostali do zakončení, tak se v bráně několikrát předvedl Fabiański.

Například ve 30. minutě, kdy skvěle vyrazil razantní střelu Jacka Grealishe, o pár minut později mu navíc pomohla branková konstrukce, Rodriho prudká střela totiž skončila na pravé tyči hostující branky.

Tlak svěřenců Pepa Guardioly ale pokračoval i ve druhém poločase a v 50. minutě se dočkali zasloužené odměny. Mahrezův centr z přímého kopu si ve vápně West Hamu našel Nathan Aké, jenž dokázal využít chybného přebrání hráčů ze strany hostů, a naprosto nehlídaný doklepl hlavou míč za záda Fabiańského.

V 58. minutě se dožadoval penalty Erling Haaland, jenž toužil stanovit nový rekord Premier League v počtu vstřelených branek v rámci jedné sezóny, nicméně sudího Brookse zůstala němá.

O deset minut později se však norský útočník rekordního zápisu do statistik přeci jen dočkal. Po chybě Dannyho Ingse v rozehrávce totiž založili domácí hráči rychlý protiútok, Bernardo Silva poslal krásný míč Grealishovi, který dokázal v rychlosti za obranou Hammers najít právě Haalanda. Ten se s touto situací vypořádal s ledovým klidem, když na hranici vápna zkušeně přeloboval vyběhnuvšího Fabiańského a poslal Citizens do dvoubrankového vedení.

Pět minut před koncem navíc přidal pojistku v podobě třetí vstřelené branky střídající Phil Foden, jenž na hřišti strávil jen pár minut. Po rohovém kopu se k němu odrazil míč po odkopu Lucase Paquety a anglický mladík, i díky teči jednoho z obránců, dokázal míč propasírovat do soupeřovy svatyně - 3:0.

Citizens se tak po další výhře posunuli zpět do čela Premier League, před druhým Arsenalem mají náskok jednoho bodu, a navíc mají i jeden zápas k dobru. Na druhém konci tabulky se trápící se West Ham usadil na patnácté příčce, jen čtyři body od pásma sestupu.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Crystal Palace 4:1

19.03.2023 15:00

Góly: 28. Gabriel Martinelli, 43. Bukayo Saka, 55. Granit Xhaka, 74. Bukayo Saka - 63. Jeffrey Schlupp

Arsenal v zápase 28. kola potvrdil roli favorita a po vypadnutí z Evropské ligy porazil doma Crystal Palace. V rámci londýnského derby se za Gunners prosadil Martinelli, Saka a Xhaka, následně se podařilo snížit Schluppovi. Patnáct minut před koncem o výhře domácích nadobro rozhodl svým druhým gólem v utkání Saka.

První brankovou příležitost přitom měli hosté, a to, když se v 11. minutě odhodlal ke střele na hranici pokutového území Wilfried Zaha. Ten obehrál Bena Whitea a zakončil prudce do tyče, od které se míč odrazil do zad brankáře Ramsdalea a následně na rohový kop.

Gunners poprvé zahrozili o sedm minut později. K odraženému míči po nepřesném centru Bukaya Saky se dostal kapitán Martin Ødegaard a vystřelil na zadní tyč, mladičký brankář Whitworth si však s jeho pokusem poradil.

O deset minut později už však musel míč vytahovat ze své sítě. Aktivně hrající Saka připravil svým spoluhráčům další načechraný centr do vápna, kde si jej našel Gabriel Martinelli, který se kličkou dostal přímo před branku Whitwortha a prudkou střelou otevřel skóre.

Arsenal po vstřelené brance ještě nabral na obrátkách a odměnou mu bylo zdvojnásobení vedení ještě před přestávkou. Saka založil další útočnou akci a po kombinaci s Benem Whitem na pravé straně hřiště se sám dostal do nebezpečného prostoru uvnitř pokutového území a technickým pokusem obstřelil soupeřícího brankáře - 2:0.

Domácí na začátku druhé půle přenechali aktivitu hostům, ti z ní však nedokázali vytěžit absolutně nic. A tak přišel v 55. minutě další trest. Leandro Trossard totiž vyslal krásnou průnikovou přihrávku na Granita Xhaku, který míč stihl ještě před vyběhnuvším Whitworthem a sklepl míč do odkryté branky.

Tříbrankové vedení však domácím vydrželo jen sedm minut, pak se totiž po rohovém kopu prosadil Jeffrey Schlupp, jenž dokázal využít laxního bránění Gabriela Magalhãese a dal Crystal Palace alespoň drobnou naději na bodový zisk.

O tu hosté nadobro přišli v 74. minutě, kdy po zpětné přihrávce Kierana Tierneyho zakončil z pozice penaltového puntíku přesně k tyči Bukayo Saka a svým dvanáctým ligovým gólem v sezóně dal na konečných 4:1.

Arsenal tak navázal na vítěznou vlnu v domácí soutěži a odskočil druhému Manchesteru City na rozdíl osmi bodů, Citizens však mají jedno utkání k dobru. Crystal Palace se v lize nadále trápí, po 28 odehraných kolech mu náleží dvanáctá příčka.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Everton FC 2:2

18.03.2023 18:30

Góly: 52. João Félix, 76. Kai Havertz (pen.) - 69. Abdoulaye Doucouré, 89. Ellis Simms

Domácí Chelsea ve 28. kola Premier League remizovala s Evertonem 2:2. Londýnský favorit tak potvrdil, že se v zápasech s modrým týmem z Liverpoolu trápí, když na něj v posledních 11 vzájemných kláních vyzrál jen třikrát. Důležitý bod pro o záchranu bojující Toffees vystřelil střídající Ellis Simms, pro něhož šlo o premiérovou branku v A-týmu. Při cestě za vyrovnávacím gólem mladý odchovanec klubu využil velmi nedůsledného bránění zkušeného Kalidoua Koulibalyho.

Bídná sezona Chelsea se konečně v posledních kolech začala obracet správným směrem. Poté, co si tým ze západního Londýna postupně poradil s Leedsem a Leicesterem, na ně čekal Everton, který neměl představovat výraznou hrozbu. Karamelky měly nejhorší útok celé ligy a od začátku roku vyhrály pouze tři ligové zápasy.

Domácí dostali obranu Evertonu pod tlak už v prvních minutách. Z toho vznikla také šance Matea Kovačiče. Chorvat ale odražený balon z voleje poslal mimo bránu, a nenavázal tak na svou trefu z minulého kola. Náznaky příležitostí Londýňanů přicházely i nadále, zahrozit ovšem dokázali rovněž hosté, a to zvláště ze standardních situací. Velmi povedené individuální akce v první půli předváděl domácí Joao Félix, svou střelu ze 34. minuty ale mířil jen doprostřed. Stejná pochvala mohla být udělena Enzu Fernándezovi, jeho pokusy pro změnu blokovali obětaví hráči Toffees.

Po změně stran konečně přišlo zakončení ze strany Chelsea, které trochu protáhlo gólmana soupeře. Prudkou hlavičku Kaie Havertze nicméně Jordan Pickford vyrazil. O chvíli později už Stamford Bridge propukl v jásot. Na hranici pokutového území se balon přikutálel k Joao Félixovi, a ten sice stejně jako už několikrát za doby jeho působení v dresu Londýňanů orazítkoval brankovou konstrukci, od tyče se ale míč tentokrát odrazil do sítě. Everton ovšem v 69. minutě odpověděl. Hosté potvrdili svou sílu při rohových kopech, vyhraný souboj Jamese Tarkowskiho přetavil v gól další hlavičkou Abdoulaye Doucouré. Dlouho remízový stav netrval, v 73. minutě Tarkowski ve vápně podrazil Reece Jamese a rozhodčí odpískal penaltu. Té se chopil Havertz a střelou do protipohybu brankáře vrátil svému týmu vedení. Toffees nakonec bod na horké půdě přece jen vydolovali. Postaral se o to vydařenou individuální akcí 22letý žolík Simms.

Zápas tak skončil remízou. Chelsea bude mít další příležitost zapsat výhru 1. dubna, kdy přivítá Aston Villu. Everton bude o dva dny později hostit Tottenham.

Více informací k zápasu

Aston Villa - AFC Bournemouth 3:0

18.03.2023 16:00

Góly: 7. Douglas Luiz, 80. Jacob Ramsey, 89. Emiliano Buendía

Aston Villa ve 28. kole Premier League porazila Bournemouth 3-0. Domácí poslal do vedení již v 7. minutě Douglas Luiz. Po přestávce měli Villans několik dalších vyložených šancí a po dvou z nich se prosadili Ramsey a Buendia. Domácí tým si připsal 3 body a v tabulce aspoň dočasně přeskočil Chelsea.

Diváci ve Villa Parku se dočkali brzkého gólu. V 7. minutě Bailey krásně našel Douglase Luize a ten přesnou přízemní střelou otevřel skóre utkání. O pět minut později mohli hosté srovnat, ale Billing v obrovské příležitosti nezamířil přesně. Ve 26. minutě se v dobré pozici objevil Solanke, s jeho střelou však Martínez neměl žádný problém. Vzápětí musel na druhé straně zasahovat Neto, který skvěle pokryl střelu Watkinse. Ve 40. minutě se zdálo, že jeden z hostujících hráčů zahrál v pokutovém území rukou. Rozhodčí prověřil situaci u VARu a nakonec nechal hru pokračovat.

Ihned po přestávce vyzkoušel Netovu pozornost Moreno, jenž pálil z hranice vápna k levé tyči. V 52. minutě zase selhal ve vyložené šanci Watkins. V 63. minutě dostal Bournemouth k dispozici přímý volný kop ze slibné vzdálenosti. Billingovu střelu směřující k levé tyči však bravurně zastavil Martínez a nepřipustil tak změnu skóre. V 72. minutě nebezpečně zakončoval Solanke, ale jeho pokus stačil na poslední chvíli zblokovat jeden z obránců soupeře. V 80. minutě se rozjásal Villa Park podruhé. Ramsey se po pohledné individuální akci dostal až do vápna a střelou doprostřed brány zvýšil na 2-0. Za okamžik mohl přidat třetí gól aktivní Watkins, tentokrát ovšem Neto vytáhl míč na roh.

V 89. minutě Villans skórovali potřetí, po centru z rohového kopu se nejlépe zorientoval Buendia a hlavou umístil balón k levé tyči. Aston Villa si dokráčela pro jednoznačné vítězství 3-0 a v tabulce poskočila na 10. místo, Bournemouth zůstává na sestupovém předposledním místě.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Leicester City 1:1

18.03.2023 16:00

Góly: 32. Mathias Jensen - 52. Harvey Barnes

Brentford remizoval v klání 28. kola Premier League s Leicesterem City 1:1. Skóre otevřel domácí Mathias Jensen, vyrovnání zařídil Harvey Barnese. V závěru musel za druhou žlutou kartu, a následnou červenou, z placu Shandon Baptiste.

Harvey Barnes šel sice v šestnácté minutě po souboji s Hickeyem k zemi, rychle se ale zvedl, a jeho následná rána ke vzdálenější tyči skončila jen těsně vedle. Když se na druhé straně neujala Mbeumova levačka, nemuselo to úplně vadit, neboť pět minut poté už Bees vedli. Ben Mee dobře vystoupil a podpořil vysoké napadání domácího týmu, který za něj byl odměněn rohovým kopem. Leicesteru po něm selhala ofsajdová past. Za obranou vyplavali hned tři hráči a po sraženém sklepnutí Mbeuma zvládl Iversena prostřelit Mathias Jensen. Přispěla tomu také teč Pereiry, Iversenovi po ní letěl míč do protipohybu.

Až do 52. minuty se pak diváci museli nudit. Pak se však Foxes z první střely na bránu prosadili. Kiernan Dewsbury-Hall vymyslel fikanou přihrávku, kterou přelstil hned několik protivníků. James Maddison poté kolmicí vysunul Harveyho Barnese, jenž se protáhl mezi stopery a obloučkem překonal gólmana Rayu.

Jediným dalším zajímavým momentem byla v 92. minutě červená karta. Shendon Baptiste se na hřiště dostal čtvrt hodiny před koncem a poté během tří minut viděl dvě žluté karty. Za tu druhou zamířil do sprch, když byl pozdě v souboji s Dewsburym-Hallem, a ošklivě mu tak šlápl na nohu.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Tottenham Hotspur 3:3

18.03.2023 16:00

Góly: 46. Che Adams, 77. Theo Walcott, 90+3. James Ward-Prowse (pen.) - 45+1. Pedro Porro, 65. Harry Kane, 75. Ivan Perišić

Southampton v divokém zápase 28.kola Premier League remizoval s Tottenhamem Hotspur 3:3. Skórę otevřel hostující Pedro Porro, vyrovnání zařídil Che Adams. Hosté pak díky trefám Harryho Kanea a Ivana Perišiće vedli o dva góly, domácí však překvapivě zásluhou Thea Walcott a Jamese Ward-Prowse srovnali.

Už ve druhé minutě vymyslel velmi zajímavou přihrávku Pedro Porro. Pravý bek Spurs z ničeho nic vyslal nadýchaný centr letící na Sona. Ten se nacházel osamocený za obranou soupeře a rozhodl se o střelu z voleje. Ta mu však vůbec nesedla a Bazunu nemusel zasahovat. Zanedlouho měli první šanci i domácí. Nejdříve pálil z dobré pozice Armstrong, ale trefil jen blokujího hráče. Míč se poté odrazil k Ward-Prowsovi, ale ani on obranný val Tottenhamu neprostřelil. V sedmnácté minutě se znovu ukázal Pedro Perro, tentokrát se dostal ke střele, ale mířil vysoko nad. Stejně se činil po chvilce i Eric Dier, který hlavou zakončoval centr Dejana Kulusevskiho.

Prvního gólu se tak diváci dočkali až v nastaveném čase prvního poločasu. Po krásném pasu Sona se Pedro Porro ocitl zcela sám před Bazunem a střelou k horní tyči nedal brankáři soupeře žádnou šanci. Hned po přestávce ale Saints vyrovnali. Za obranu hostů se dostal Theo Walcott a dobře si všiml nabíhajícího Che Adamse, kterému výtečným způsobem předložil pas. Adamsovi už následně nedělalo problém dopravit míč do sítě. Sudí poté při další situaci zkoumal možnou ruku ve vápně Tottenhamu, ale Southampton se nakonec penalty nedočkal.

A mohl litovat. Londýnský celek se totiž v 65. minutě ujal vedení. Po výborném centru Kulusevskiho se hlavičkou prosadil nekompromisně Harry Kane. A za devět minut bylo pro domácí ještě hůř. Romero už nemohl zády k bráně zakončit, a tak se po centru rozhodl posunout míč na Ivana Perišiče. Chorvatský útočník následně parádní ranou uklidil míč k pravé tyči Bazuna. Domácí se ihned vrhli do útoku a zakončení Maitlanda-Nilese nemířilo vůbec daleko od brankové konstrukce.

A pak se Saints snížit opravdu podařilo. Míč chvilku poskakoval ve vápně Spurs, až ho Mara posunul k volnému Theo Walcotttovi a tomu už nedělalo problém uklidit balon do sítě. O minutu později pak Spurs zachránil brankář Forster, když po přihrávce Lavii vychytal ránu Mary. V nastaveném čase ale domácí dostali možnost zahrávat pokutový kop. Ismaila Sarr totiž podrazil Maitlanda-Nilese, situaci ještě zkoumal VAR, ale ačkoliv šlo o opravdu minimální kontakt, penaltu nechal platnou. James Ward-Prowse nedal Forsterovi sebemenší šanci a z penalty vymetl pravou šibenici. V poslední minutě se ještě hrdinou Spurs mohl stát Clement Lenglet, Perišićův centr však mezi tři tyče usměrnit nedokázal.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Leeds United 2:4

18.03.2023 16:00

Góly: 65. Jonny Otto, 73. Matheus Cunha - 6. Jack Harrison, 49. Luke Ayling, 62. Rasmus Kristensen, 90+7. Rodrigo

Wolverhampton Wanderers prohrál domácí duel 28. kola Premier League s Leeds United 2:4. Hosté vedli celý zápas už od šesté minuty, trefili se Jack Harrison, Luke Ayling, Rasmus Kristensen a Rodrigo. Debakl z pohledu domácích zažehnali Jonny Castro a Matheus Cunha.

Hosté se do vedení dostali už v šesté minutě, a to díky výborné myšlence Gnonta. Ten si oběhl Semeda a poslal míč do vápna, tam si seběhl Jack Harrison, který uklidil míč do pravého horního rohu branky Wolves. Po půlhodině hry Kilman centroval do vápna, kde zaspali obránci Leedsu, ovšem ani jeden dobře postavený hráč Wolves nedokázal procedit míč do kasy Mesliera, který měl štěstí, že si domácí útočníci nedokázali poradit lépe. Zbytek prvního poločasu však žádnou další zajímavější situaci nenabídl, málo kdo by o přestávce tipoval, že nakonec padne šest gólů.

Už v 50. minutě Leeds své vedení navýšil. Perfektní centr Marca Rocy doletěl přímo na hlavu Luka Aylinga, který nikým nehlídaný poslal balón hlavou do branky Josého Sá. Zahrozili i domácí, když Traoré poslal merunu do vápna, v tom ho sbíral Sarabia a následně nebezpečně zakončil. Jeho střela ale těsně minula tyčku.

Po hodině hry se z rychlého protiútoku Aaronsona dostal do zakončení Harrison, obrana Wolves však dokázala střelu zablokovat. I tak to o dvě minuty později bylo už o tři góly. Střídající Rasmus Kristensen hned dokázal skórovat, když se ve vápně popral o míč s Johnym, jehož dokázal odstavit a posléze i přesně zakončit.

Domácí Vlci se však i přes stav 0:3 nevzdali a chvíli po třetím gólu Leeds dokázali snížit. Hosté totiž chybně rozehráli, Meslier byl na hranici šestnáctky a Jonny Otto se ukázkově trefil přímo z voleje. A aby byl zápas ještě zajímavější, snížili Wolves v 73. minutě na rozdíl jediné branky, dělovku Matheuse Cunhy z hranice pokutového území si totiž do vlastní branky sklepl Maximilian Wöber.

Pár minut před koncem ale vyfasoval Jonny Castro červenou kartu za ostrý šlapák, a šance domácích na bodový zisk klesly v tu chvíli hodně dolů. Výhru v nastaveném čase Leeds zpečetil čtvrtým gólem. Po nejasné situaci ve středu hřiště dokázal Summerville poslat Rodriga do samostatného úniku, ten při svém průniku nezaváhal a míč dostal za záda Sá.

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Newcastle United 1:2

17.03.2023 21:00

Góly: 26. Emmanuel Dennis - 45+2. Alexander Isak, 90+3. Alexander Isak (pen.)

Nottingham prohrál v předehrávce 28. kola Premier League s Newcastlem 1:2. Domácí začali utkání lépe a ve 26. minutě je poslal do vedení Dennis. Hosté dokázali ještě do konce prvního poločasu vyrovnat, když se trefil Isak. V nastaveném čase druhého poločasu švédský útočník bezpečně proměnil pokutový kop, a zajistil tak Magpies tři body.

V 7. minutě se do první vážnější šance dostal hostující Willock, který po výborné přihrávce napřáhl ke střele v pokutovém území, ale následný pokus poslal těšně vedle levé tyče. O pět minut později se po volném přímém kopu mohl prosadit Isak, svou střelou však napálil pouze břevno. Ve 26. minutě se nečekaně trefili domácí, po chybě jednoho z obránců Newcastlu se k míči dostal Dennis a z bezprostřední blízkosti pak otevřel skóre utkání.

Hosté se snažili o vyrovnání a ve 35. minutě mu byl blízko Longstaff, jehož zakončení z hranice vápna orazítkovalo břevno. Magpies se dočkali až v úplném závěru prvního poločasu. Ve druhé nastavené minutě zužitkoval přesný centr ze strany Isak a krásnou ranou z voleje překonal gólmana soupeře.

Po přestávce přišla jedna změna. Eddie Howe stáhl Saint-Maximina a na jeho místo poslal Andersona. A již ve 49. minutě na sebe střídající hráč upozornil, jeho prudká střela zblízka skoro skončila v brance, v bráně stál ovšem pozorný Navas, který si připsal fantastický zákrok. V 59. minutě vystřídali i domácí, v zápase skončil Yates a místo něj přišel Freuler. Navas se vyznamenal i v 61. minutě, když bravurně pokryl prudkou ránu Guimarãese, který to zkoušel ze střední vzdálenosti.

V 64. minutě sice Newcastle vstřelil druhý gól, jenže rozhodčí po konzultaci s videem branku neuznal kvůli ofsajdovému postavení. V 84. minutě měl další vyloženou šanci Isak, jeho pokus směřující mezi tři tyče však zblokoval jeden z obránců Nottinghamu. Domácí se připomněli v 88. minutě, kdy Johnson nebezpečně pálil, s jeho pokusem si nicméně Pope poradil. V 92. minutě Niakhate nešikovně zasáhl míč rukou v pokutovém území a sudí ihned ukázal na penaltovou značku. K míči se postavil Isak, zamířil do pravého horního růžku, a rozhodl tedy o vítězství Newcastlu.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Manchester City
33
25
4
4
87 : 30
79
2
Arsenal FC
34
24
6
4
81 : 39
78
3
Newcastle United
33
18
11
4
61 : 27
65
4
Manchester United
32
19
6
7
49 : 39
63
5
Liverpool FC
34
17
8
9
66 : 42
59
6
Tottenham Hotspur
34
16
6
12
63 : 57
54
7
Aston Villa
34
16
6
12
46 : 42
54
8
Brighton & Hove Albion
31
15
7
9
61 : 40
52
9
Brentford FC
34
12
14
8
52 : 44
50
10
Fulham FC
34
13
6
15
45 : 46
45
11
Crystal Palace
34
10
10
14
35 : 45
40
12
Chelsea FC
33
10
9
14
31 : 38
39
13
AFC Bournemouth
34
11
6
17
36 : 64
39
14
Wolverhampton Wanderers
34
10
7
17
29 : 50
37
15
West Ham United
34
9
7
18
37 : 50
34
16
Leicester City
34
8
6
20
46 : 59
30
17
Leeds United
34
7
9
18
43 : 67
30
18
Nottingham Forest
34
7
9
18
30 : 62
30
19
Everton FC
34
6
11
17
27 : 52
29
20
Southampton FC
34
6
6
22
28 : 60
24

Zbývající zápasy

04.05. 21:00
Brighton & Hove Albion - Manchester United

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (196)

Přidat komentář
fenixLFC

tvl dohrame my aj city a tu nie je jediny komentar....pod suhrnom PL. vypovedajuce o upadku tejto stranky...

Reagovat
VTID94

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
repkajebuh

Ahoj, kód do fantasy draftu PL někde je?

Reagovat
Coutinho10

Ahoj, draft se řeší ve stejný diskuzi, kde jsi dával palec, že chceš hrát, tak mrkni, protože co vidím komentáře pod tím článkem, tak jsi se zatím nepřidal do svojí ligy, tak abys to stihnul napravit, pokud není pozdě

https://www.eurofotbal.cz/clanky/bobby-robson-chtela-me-benfica-28729/?forum=1#forum

určitě na tebe ostatní reagovali jako ty teď na mě přes tvůj nějaký komentář, tak to omrkni tu diskuzi komplet

Reagovat
juninho8

Čau, potrebujeme ešte 3 ľudí do plného počtu. Prihlás sa prosím čo najrýchlejšie do novej 2D ligy s týmto kódom.

Nový kód do novej 2D ligy - rgwg7i

Reagovat
repkajebuh

Mas ještě místo?

Reagovat
juninho8

Už nie už aj 2D je plné.

Reagovat
iamek

Reagovat
ratusek

Reagovat
Busby babes

vypovida to upadku vasi fanbase. Ty dva fanousci City to nevythnou

Reagovat
Kinky7

i tak je to u nas 100% narust

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nizzie

Pěkný

Reagovat
Wazza228

Reagovat
jk

Reagovat
Front hell

Reagovat
Neutron

Vrabejka to asi zabalil, stiflerovamama sa radsej pride vyjadrit iba, ked hra United, bandita harry, avicii a benzema asi nemaju velmi chut komentovat, kedze sa moc nedari…to tak byva

Reagovat
O.Giroud

vrabejka bud pride vyhodit Kloppa alebo ked je blizko nejaka trofej vladis sa skor vytratil

Reagovat
Neutron

Vidis na vladisa som uz uplne aj zabudol ale ten uz aj na starom ef ku koncu byval pomenej

Reagovat
Neutron

Este som zabudol na najvernejsieho scousera v strednej europe - cubaziho

Reagovat
fenixLFC

pravda, ked sa vyhrava tak tu nema preco spamovat

Reagovat
Neutron

Vtedy jeho zivot straca zmysel

Reagovat
repkajebuh

Reagovat
Neutron

Teba dokonca vidim komentovat prvy krat

Reagovat
Čenda

Reagovat
Unai

Reagovat
Front hell

Reagovat
Coutinho10

Docela teď šnůra od LFC a jako, kdyby Newcastle neměl famózní sezónu, tak bysme tu top 4 a základní skupinu LM asi dali, takže takto to trochu mrzí

nicméně na druhou stranu, tak Newcastle tam je zaslouženě a bude to oživení

Reagovat
PP

Zase Chelsea výbuch, Mufani s Poolem jak na houpačce, Spurs jsou Spurs.. Já jsem zvědavý na příští rok, protože těch možností tam je hafo..

Reagovat
Coutinho10

jako jo, člověk to úplně nemohl očekávat, ale stalo se, takže ten Newcastle je tem tým navíc, se kterým se v minulých sezónách nepočítalo, že nám tam bude konkurovat a to 1 místo by tam bylo volný v tý top 4

směrem k další sezóně, tak tam to bude asi těžší no, asi nikdo nový nevyplave, ale min. ta 4ka, co tam je teď tam asi bude i nadále, pokud Newcastle třeba nesemele větší porce zápasů...Spurs bych čekal, že asi odejde Kane, takže ti půjdou dolů, Chelsea těžko říct, asi se zlepší, možná ten Nkunku jim pomůže, takže ti asi nebudou mít 2 tragický sezóny za sebou a jestli někdo upgradnd ještě jako Brighton či A. Villa, ale asi ne, ti spíš budou klíčový hráče prodávat

Reagovat
fff

Keby sme po 7-0 s MU nedodrbali tolko bezprostredne nasledujucich zapasov, tka sme mohli teraz v pohode byt v TOP4 bez ohľadu na uz dodrbane vysledky predtym.

Po MU sme akoby dostali durhu sancu to zachranit a nevyuzili sme ju.

Reagovat
Coutinho10

ten Bournemouth byl hroznej, souhlas...v poho jsme na tom mohli bejt lépe

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
iamek

As it stands, #MUFC are looking at a budget of about £100m, due to FFP. This would be the case even under Qatari owners. Wiping away the debt would allow for more flexibility but the way for United to really raise additional money is via player sales.

To moc nenakoupime

Reagovat
bbbauch

Koho vlastne muzem realne prodat s nejakou aspon trochu vetsi castkou? McT, Maguire.. jeste nekdo?

Reagovat
ratusek

za Maguiere fakt nic moc nedostanou

Reagovat
Dawon

Maguire, Bissaka, Mctom asi budou nejlepe prodejni hraci...Van De beek uz snad bude fit a taky se za neco malo streli. Pak za nejake drobne snad Elanga, Telles, Bailly, ikdyz u tech poslednich dvou sem spis skepticky, a spis to bude dalsi debilni hostovacka.

Zaroven ale Maguire, Bissaka i Mctom by se museli nahradit, protoze to jsou hraci acka, co maji odehrano spoustu minut, takze otazka jak moc bysme temahle prodejema ve finale ziskali.

Reagovat
Golasso

Maguire by šel prodat s větší částkou leda byste ji k němu přibalili.

Reagovat
bbbauch

Tak zelezi co si predstavis pod pojmem vetsi.. za 30 mega klidne a nejsou to uplne drobaky.

Reagovat
SunFells

30 mega Pokud vás nechce spasit Boehly tak to by Harry asi musel chtít značně slevit z 200K platu, aby jste mohli doufat jen v něco přibližného takové částce.

Reagovat
Busby babes

ja nevim, tenhle vysmech fakt nechapu. ale tak leto nas rozsoudi a uvidime za kolik realne pujde. ale on ma letos slusnou sezonu, bez ohledu na EF reci.

Reagovat
SunFells

Wtf

Reagovat
O.Giroud

Nechápem čo máš stale s tými EF rečami, akože vo svete si z Maguira nerobia srandu?

Reagovat
SunFells

Hlavně v kontextu vlákna úplně mimo reakce.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Busby babes

pisu na EF, tak to beru v kontextu EF. Jinak twitter je v tomhle uplne stejna zumpa no.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Čenda

Reagovat
bbbauch

Tak jestli chce hrat a ma trochu sebereflexe, asi bude muset o neco slevit. Ja doufam, ze to tech 30 bejt muze, ale uvidime no.

Reagovat
SunFells

O něco asi by ochotný pro to mít důležitou roli byl, ale něco z 200K hádám nebude stačit. Má na to smlouvu ještě dva roky, samozřejmě asi bude brát ohled i na to o kolik by mohl přijít.

Reagovat
Mastný Chobot

Tiež si myslím, že to bude skôr bližšie k tomu, za čo šiel Evans kedysi

Reagovat
Golasso

Někdo by to s ním musel risknout no, že se psychicky srovná a bude zase konzistentně dobrej, ale větší kluby nemají důvod a menší asi nedají tolik peněz.

Reagovat
masly008

On by mohl být zase slušný v týmu co hraje zařazeně a nechce od stoperů top rozehrávku, ale v PL už takových týmu moc není.

By se hodil do staré Stoke.

Reagovat
Grahf

Ffp sa pozri na city alebo psg, Jakub prdel majú z ffp. A médiá nič, ale jak ide o united, tak hneď bijú na poplach. Ffp platí len pre chudákov, pametaj

Reagovat
fenixLFC

jojo united je definicia chudaka

Reagovat
Grahf

Máš problém s chápaním textu?

Reagovat
Nizzie

Ano

Reagovat
fenixLFC

vy si mozte v tej hysterii a konspiraciach ruku podat

Reagovat
Nizzie

Tak určitě

Reagovat
fenixLFC

ty mas problem s vpylakavnaim na spatnym hrobe. fut mate blizsie k city a psg nez k enjakym chudakom. ale ano, vsetci su proti vam zaujati

Reagovat
Busby babes

tyhle reci o tom, jak media nic... pricemz roky popisuji, jak se City chova. Nebo odkud mas informace o tom, ze City nebo PSG porusuje FFP? prosel si jim ucetnictvi?

Reagovat
Grahf

však kolkokrát už niekto prišiel s "bombou" o porušovaní pravidiel od City, aby to za pár dní vyšumelo do stratena? A psg kupilo dvoch hráčov po 200M, k tomu vzalo Messiho, všetko v cajku

Reagovat
Grahf

tak ako fakt sa chceš baviť na úrovni "nič im nedokázali, tak sú čistí jak lalie"? Ani im nedokážu, práve preto pre nich ffp neplatí.

Reagovat
Busby babes

tvl, nebud hysterka. Media nemaji moc delat nic vic nez o tom psat. a protoze o tom psali, tak FA/UEFA vysetruje a nejake tresty/rozsudky padly. FA ted resi asi 100 prestupku City okolo FFP, tak uvidime, jak to dopadne. Oba kluby uz i nejake tresty dostaly, ano smesne, ale dostaly. co vic by jkao media mela delat?

Takze ja jen reaguju na tyhle reci: media o tom mlci, coz proste neni pravda.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
O.Giroud

Vsak stale sa to riesi aj ohladom Evertonu akurat sa nic nedeje a pokial viem tak sa zatial nic nedeje ani s ManUtd

Reagovat
Busby babes

a co by se melo dit s United? my FFP neporusujeme.

Reagovat
r.mrazik

kilo neni moc

prodeje nam daji max kolik? 60 mega? (harry 20, telles 5, fred 5, pellistri 10, williams 10, beek 10?)

tzn dva znami nebo ctyri mene znami hraci?

Reagovat
Busby babes

utocnik za 60 a dva dalsi hrace za 20. za to uz se da poridit to, co potrebujeme. jestli to dokazem, to je jina otazka.

Reagovat
r.mrazik

to jsi docela z levneho kraje

uvidime

Reagovat
Busby babes

tak Soton spadne a bude muset prodavat. Ale jako nerikam tim, ze ho pak neprodaj treba za 50. uvidime.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
masly008

Kteří ti 2 za 20 by to byli aby byli lepší než odcházející?

Reagovat
Busby babes

tan Lavia by byl lepsi nez ti, co mame ted.

Reagovat
Busby babes

Toney za 60, Latvia za 20 a nejakej treti za 20 by se taky dal najit. at uz na RB nebo druhe CM. Malacia stal 12, tak nejakej takovej hrac do zalohy by se zase hodil.

Reagovat
SunFells

Ten Lotyš za 20 je kdo?

Reagovat
Busby babes

Roman Lavia s preklepem.

Reagovat
Busby babes

Romeo. dneska mam dobrej den, to nemohu rict...

Reagovat
Nizzie

Reagovat
SunFells

Za 20? To je další zbožné přání.

Reagovat
martin.b

pod 40 nepujde, a je jedno že spadnou

Reagovat
Busby babes

uvidime. je to mozne.

Reagovat
SunFells

Spíše uvidíš. Skoro 20 byla jeho tržní cena coby juniora před přestupem, nyní je s dobrou sezónou žádaný velkými kluby.

Reagovat
BenB

Je to nereálný

Reagovat
Kinky7

Myslel Laviu

Reagovat
r.mrazik

kane za 80? osimhen za 120...frimpong za 40...caicedo za 70...

malacia byl sice levny ale ta kvalita trochu kulha. ale mohlo by se ukazat zase skautske oddeleni,kdyz nam tehdy utekl alvarez a caicedo za suche z nosu

Reagovat
fff

Vyzera to na toho Mac Allistera do LFC a opacnym smerom pojde po sezone asi MIlner do Brightonu.

Reagovat
Coutinho10

by bylo fajn

Reagovat
O.Giroud

mohli radsej Caiceda

Reagovat
fff

Stal by asi viac si myslim a teda thene nasej prestupaku bude ziskat co najviac (kvality, ale hlavne poctu) za dostupne prachy.

Reagovat
avicii

ešte som teraz čítal o Ugartem (Sporting) a snáď ten Gravenberg..?

Reagovat
SunFells

Kdo píše o Ugartem? Ten mě napadl jako první ze tří možností kdo by Liverpoolu mohl na RCM dost pomoci v souvislosti s Trentem než Klopp upravil hru na 3-2

Reagovat
avicii

Zatiaľ som nevidel nikoho s tých klasikov ako Romano, skôr išlo o nejakých uruguajskych novinárov.. oveľa reálnejšie sú ty dvaja ostatný, ten záujem je tam určite...bral by som ich všetkých troch

Reagovat
martin.b

Neil Jones jako jeden z těch relevantnějších už to myslím dementoval, že Ugarte není nahoře i kvůli snad 60m vystupce.

Reagovat
avicii

Aha diki

Reagovat
martin.b

Alexis je za mě druhej top pick po Enzovi, což bylo jen zbožný přání no.. inteligentní, jazykově bez problémů, skvělej v pressingu i na míči, snad se rozhodne pro nás no.

Reagovat
patas92

OT: Existuje už nějaký článek k MS v hokeji?

Reagovat
Miguel19

Tady se nediskutuje o fotbale, natož o hokeji

Reagovat
patas92

Reagovat
Čenda

Reagovat
masly008

Reagovat
Unai

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cechino

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
diastan

Reagovat
Neutron

Odkedy je Oliver out nema kto drzat hokejovu komunitu spolu

Reagovat
Čenda

“I may be 68 and look old but there’s nobody ahead of me in football terms. Not Pep, not Klopp, not Arteta. It’s all there with me, and I shared it with them. They do what they do. I do what I do. But in terms of knowledge, and depth of knowledge, I’m up there with them.

“I’m not saying I’m better than them but certainly as good as they are. I just wish that sometimes you can get the opportunity that you can show it.”

Sam "Big head" Allardyce

Toho chlapa nejde nemilovat

Reagovat
SunFells

Reagovat
VersaceChain

Big Sam by s City vyhral LM uz davno

Reagovat
aramaki

Reagovat
Čenda

Reagovat
technecium

Co se stalo s Evertonem? Proc se to po odchodu Ancelottiho rozsypalo?

Reagovat
fenixLFC

zili dlhodobo nad pomery tym ze privadzali za premrstene ciastky prinajlepsom priemerakov a museli zacat setrit vo velkom. do toho nekompetentne vedenie, nulova vizia a dalsia asi miliarda problemov. a aj s tym ancelottim si sli tomu naproti a nejaka klasa to teda fakt nebola

Reagovat
technecium

Tak po Ancelottim uz nekolikrat zustal v kadru strasny bordel. AC Milan se po nem sesypalo, Chelsea taky mela par let upadek...

Reagovat
Unai

Chelsea

Reagovat
Busby babes

tvl, to je smula. no co se da delat, porad nam staci vyhrat domaci zapasy. Meli jsme v prvni puli promenit sance a bylo. takze zas jak pres kopirak. dobrej prvni polocas, sance co nedame a pak spatnej druhej. I kdyz dneska i ten druhej byl okish vetsinu casu.

Reagovat
Busby babes

jinak Mariner to dobre nezvladal. Antony taky dobrej ulet, tam klidne mohl dostat cervenou.

Reagovat
Infernoqt

Červenou měl dostat Case za ten skluz. Podle mě tam hrály emoce, že si sudí pamatoval, že Casemira naposledy vyloučil, tak mu to teď prominul. Ale ten skluz byl čistě na druhou žlutou.

Reagovat
pingla

ten na MacAllistera? Nemyslím si, sice netrefil balon, ale tvrdé nebo zákeřné to nebylo, mohl si vybrat, zda ji udělí, nedal ji a nebylo to vysloveně špatné rozhodnutí

Reagovat
Infernoqt

Snad vypadneme z té LM, nemáme tam co dělat. Totálně trapný tým.

Reagovat
Busby babes

ty ses bozi fanousek. neustale si preje aby se prohravalo.

Reagovat
Sandstorm

No a teď co je lepší. Být příliš negativní jako on a nebo vidět všechno žůžově jako ty. Obojí má svoje výhody a nevýhody.

Reagovat
Busby babes

ja nevidim vsechno ruzove, vidim, ze potrebujeme posilit. ale tyhle kecy o tom, jak musime prohravat protoze si nezaslouzime... co jako vlastne. kdyz jsou vsichni ostatni tak strasne super, jak to, ze maji min bodu?

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
stiflerovamama

Tu zase vidíme ten rozdiel v hodnotách klubov, my kúpime za rozumnú cenu lepšieho, pracovitého a hlavne skromného chlapca Gakpa, a United za 90 mil. namachrovaneho kkta Antonyho.

Reagovat
Sandstorm

Chyba nebyla přivést Antonyho. Chyba byla nepřivést Gakpa v létě kvůli půlročnímu setrvání Ronalda.

Reagovat
dantetomas

Nunez ti nejako vypadol z tych hotnot...

Reagovat
dantetomas

Hodnot

Reagovat
bbbauch

stiflerovamama pod souhrnem = united hrali zapas.

Reagovat
Busby babes

je ti lip?

Reagovat
Busby babes

jako vim, ze to nema moc smysl, ale Antony toho v zapase pravidelne odmaka strasne moc.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Salfovic

Holt Kloppův psychotest

Reagovat
iamek

Reagovat
Sandstorm

Místo toho abychom si umístění v TOP 4 pohlídali, tak to vypadá na tvrdý boj do posledního kola. Newcastle už si to pohlídá a má konzistentní formu no a při skvělé formě Liverpoolu jsme žhavý kandidát na černého Petra právě my.

Reagovat
Busby babes

panika mode on

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Sandstorm

Panika ne. Spíš realita. Nicméně po takovým průběhu sezóny by to pro Liverpool byla velká výhra a pro nás by to v podstatě znamenalo neúspěšnou sezónu.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Infernoqt

Jako Liverpool má dobrý los a věřím, že to je všechno schopný do konce sezony vyhrát. Na druhou stranu pořád má takové kostrbaté výkony.

Víc než se spoléhat na ostatní bych se rád spoléhal na nás samotné a já třeba vím, že jak hrajeme venku hrozně špatně, tak na West Hamu bych dokázal vsadit na remízu. S Wolves máme dlouhodobě problémy a nedivil bych se, kdyby se proti nám vzchopila i Chelsea (na nějakou remízku).

Já jsem si přál, aby to koupili šejci a prostě jedním brutálním létem to nakopli. Jenže tam je pořád potřeba ta LM a jako upřímně, i když doma dokážeme zahrát, tak venku jsme úplná hovna a to riziko, že o 4. místo přijdeme, není zrovna malé.

Reagovat
dantetomas

Tak ja by som bol vcelku v klidku na mieste fans Man Utd. LFC ma Leicester (ktoremu ide o krk) vonku a k tomu Brentford a Villu doma...

Reagovat
Infernoqt

No jako ruku na srdce. LM chci, abychom mohli budovat tým, ale na druhou stranu máme takové výpadky (hlavně venku), že v té LM nemáme co dělat... Ale zase v létě to může nějaká posila nakopnout a změnit obraz hry, ale tuhle blbost si nalhávám už 10 let. Zase nutno dodat, že teď s prodejem klubu tomu bláhově věřím víc.

Reagovat
fenixLFC

aj keby sme to vsetko vyhrali nejak nevidim kde by united v tom zvysku zapasov mali strati tri az styri krat. chelsea by porazil aj vyber EF keby ho tahas z klobuka a tomu zvysku ani o nic nejde. wolves a bournemouth uz su de facto zachraneni, fulham by mohol chciet maximalne pomstu za fa cup ale tomu tiez neverim

Reagovat
Infernoqt

Jako upřímně, ta šance je vyšší, než si myslíš.

Na West Hamu s největší pravděpodobností opět ztratíme, venku jsme strašně bídní a když nám nesedne soupeř, jako třeba Sevilla, tak se tam plácáme a ani nehrajeme fotbal. WHU může být ten příklad.

Fulham nás v FA Cupu až do vyloučení mlel, a to jsme byli doma. To vyloučení, nebojím se říct, nám zachránilo krk. V rámci PL nám výhru urval v posledních vteřinách Garnacho.

S Chelsea máme všechny zápasy v posledních letech remízové (i vy jste s nimi remizovali). Čistě teoreticky se mohou namotivovat. Lampard tam hodí nějakých 523, ukopnou se a dají první gól a my to pak probijeme k další remíze.

S Wolves bych vsadil na naši výhru, ale zase je nutno říct, že s nimi nemáme zrovna nejlepší výsledky.

Bournemouth bychom měli dát, ale zase hrajeme venku a venku prostě hrajeme podle toho, jak se hráči vyspí a jakou taktiku zvolí soupeř. Kdybys mě nutil do sázky, podal bych na nás, ale tu záruku výhry vidím na 60 %.

Reagovat
vitasrp

Čtu správně? Chelsea a dát první gól? Chelsea a dát vůbec gól? Hahahahahaha. My už jsme si svou kvótu na květen vyčerpali, Madueke proti Arsenalu je žhavý kandidát na gól měsíce, stejně jako Gallagher proti Brightonu v dubnu.

Reagovat
Infernoqt

Hochu, my fakt nehrajeme o nic lépe. Jediný rozdíl mezi námi je, že doma ty výsledky jsme schopni ještě urvat.

Reagovat
Sandstorm

Los máme dobrej. Největší riziko vidím v těch venkovních dvou zápasech. Tam to může smrdět remízou. Doma bych se Wolves určitě nebál a Chelsea už vůbec ne. To už spíš Fulhamu. Nicméně ve svých rukou to máme.

Reagovat
Salfovic

To je nejdůležitější

Reagovat
Coutinho10

jako to před pár týdny měl Arsenal

Reagovat
r.mrazik

Máme tam samé kaše

Reagovat
Infernoqt

Tady je potřeba hrozně velká investice, aby se ten tým zvedl. Obrana nefunguje, útok nedává góly. Záloha je o dvou lidech, Casemiro a Bruno. Přidat k nim ještě Rashforda, tak to je jediné trio, co má na ten lepší průměr, jinak strašnej odpad.

Reagovat
Busby babes

klasika, prohralo se, je treba vsechny prodat. Obrana nefunguje? jako ze Brighton mel za celej zapas asi jednu vetsi sanci jinak vsechno strely z dalky? please.

Reagovat
Infernoqt

Brighton měl za celý zápas, zejména druhý poločas, řadu šancí. Ten druhý poločas měl rozhodnout v 50. minutě a nikdo by nic neřekl. Takhle to rozhodl až po penaltě, která je nejvíc nasírající, ale z ohledu na průběh zápas zasloužená výhra.

Reagovat
Busby babes

no, ne. ty fakt koukas na uplne jine zapasy

https://understat.com/match/18475

Brighton mel za celej zapas jendu velkou sanci (xG vetsi nez 0,3) a to ve 3. minute Mitoma. Ve druhem mel nejvetsi opet Mitoma, jak daval ten nepovedenej dloubacek nebo co to bylo na vzdalenejsi tyc. z uhlu a spatne to mel na nohu, dost tezka pozice pro nej jako pravaka, kdyz se teda rozhodl, ze nebude strilet levou.

My jsme takovou sanci meli taky jen jednu, Antony v te 1. minute. a pak podobne veci jako ten Mitoma, jen to Rash mel v mirne lepsich situacich a Martial taky.

Reagovat
Salfovic

Bez penalty měly oba týmy prakticky vyrovnané xG.

Reagovat
Busby babes

prave.

Reagovat
avicii

chvála bohu

Reagovat
Sandstorm

Ano investice jsou potřeba - chybí nám útočník. Pak to víceméně záleží na odchodech.

Reagovat
Infernoqt

Jako ruku na srdce, ten Sancho je hroznej, to byl mega omyl. Ted zase jen přišel na hřiště a vůbec nefungoval přechod. On neumí tvořit, neumí to rozběhat.

Martial totálně z formy a pořád zraněnej, ten se měl prodat, dokud měl nějakou cenu. Weghorst jako útočník snad nezůstane, protože měl 2 branky za 20 zápasů v Burnley a 2 branky za více než 20 zápasů u nás.

Obrana hodně špatný, Varane přemýšlí od předčasným důchodem kvůli zraněním, Martinez stihne možná začátek příští sezony. Maguire a Lindelof je dvojka, na kterou se nemůžeš spoléhat.

Krajní bek je potřeba, minimálně jeden. Dalot má zdravý zápal pro hru, ale kvalitami se na vyšší úroveň nechytá. Zejména kvality v obraně mu chybí.

Zálohu netřeba zminovat. Tam to stojí celé na Casem z toho defenzivního úhlu pohledu. A dopředu pro změnu na Brunovi.... A mně osobně vadí i Eriksen, protože je to hlemýžď. Jak umí rozdávat míče, tak zase ztrácí silově, energicky, rychlostně.

A Antony... Doufám, že se ještě probere. Je hodně mladej a určitě tam má slibnější zápasy než Sancho. Když se mu vyhnou zranění a bude pořád hrát, existuje šance, že se adaptuje.

Reagovat
Sandstorm

Sancho se jeví jako velký flop, ale až příští sezona rozhodne si myslím. Pořád se může zvednout. S jeho platem ho nikdo nekoupi.

Martial není úplně z formy. Spíš když se dostává do formy tak se zase zraní. Možná by odejít mohl, ale problém bude jeho plat.

Weghorst je bojovník a srdcar. Jako druhej útočník proč ne.

Maguire půjde pryč a posila určitě přijde. ETH asi bude chtít Timbera. Lindelof jako čtvrtý stoper ok. To slyším poprvé že by Varane zvažoval konec...

Krajní bek...jedinou možnou změnu vidím na pravém beku. Ale s Dalotem chceme prodloužit tak to spíš vypadá na odchod Bissaky, který by mohl mít nějakou cenu když se teď rozehrál.

Záloha chce určitě posílit a nebránil bych se odchodu Van Beeka a jednoho z dvojice McTom, Fred. Sabitzer ať klidně zůstane za rozumnou cenu.

Antony se probere. Toho bych se nebál.

Reagovat
Sandstorm

Antony se probere v uvozovkách. On nehraje vůbec špatně. Naopak. Stále se adaptuje a má potenciál se zlepšovat. Velká cenovka na něho hází očekávání, že bude mít 20 gólů a 15 asistencí za sezonu. To ale nebude mít asi nikdy. Jeho přednosti jsou někde úplně jinde, jak už psal busby.

Reagovat
Infernoqt

Na něm je vidět, že se snaží, i když mu to nejde. Nad Sanchem jsem ale zlomil hůl. Naopak mě normálně štve, jakej to je zpomalovač.

Je to na hovno v tom směru, že tohle asi nevyřeší jen jeden přestupák. Že jsme zase příchodem Haga začali znovu a teď tam budujeme nový kádr, o kterém zjistíme, jestli může reálně zabojovat o titul, až tak za dobré 2-3 roky.

Reagovat
stiflerovamama

By ma zaujímalo, čo teda očakávaš od ofenzívneho krídla za 90 mil. ?

Reagovat
Busby babes

ze se zlepsi a bude mit pristich 5 let treba neco jako 10+10 za sezonu. ted ma 8+2. P/okud dorazi poradnej utocnik, tak i v tomhle to pomuze.

Reagovat
Nikikrew

Erik Ten Hag vs the top 9 away from home:

Played 8. Lost 7. Drawn 1.

Reagovat
Busby babes

jo, tohle je neco, co musime pristi sezonu vylepsit. a jakej rozdil pak udelaji treba 2-3 vyhrane zapasy v tabulce no.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne prodejte nejlepsiho obrance cele galaxie, ktery prisel za 80 micu, to se pak bude vyhravat samo, myslim!

Reagovat
Infernoqt

Brzo prodáme i nejlepší křídlo galaxie, které k nám přišlo za 80 míčů Dortmundu

Reagovat
smazaný uživatel

Se Sanchem jste si taky solidne nabehli no

Reagovat
Infernoqt

Tak u nás je i chyba ta častá rotace trenérů... Nebo spíše to, že každý nový preferuje jiný styl hry. A Sancha chtěl hlavně Solskjaer, který však udělal tu chybu, že změnil herní styl, aniž by to udělal jiný trenér za něj. S příchodem Ronalda jsme začlai hrát úplně jiný fotbal a Sancho neseděl do plánu. Přestal hrát, ztratil fyzičku, nechytil se, totálně odpadl. A teď vidím, že je to úplnej nekopa. Na křídle je strašně pomalej a ani tvořit hru neumí. Fakticky mu dlouhý pasy nic neříkají. Nemluvě o tom, že fyzicky vydrží jeden poločas.

Reagovat
Infernoqt

Toho si všímá i slepej. Jenže tady nejde jen o top 9, ale celkově o venkovní zápasy. Doma dokážeme zabojovat, a i když nehrajeme nejlíp, tak to urveme, ale venku kolikrát ani ten boj nevidíš. Totálně nesoulad na hřišti.

Reagovat
Nikikrew

kazdopadne pokrok tam je a najma potencial ist iba vyssie.

Reagovat
Busby babes

Ten Hag, “I think we created great chances and didn’t score. We have to be more clinical in the first half.”

Ten Hag, “It was never a free kick where the corner is coming from.”

Ten Hag, “No I don’t have concerns. We need to keep the focus. If you can’t win because you can’t finish your chances, then you need to make sure you don’t lose.”

Ten Hag, “I’m more angry about the free kick. There were so many bad tackles tonight and there was no whistle but there we have a fair block and the whistle.”

Reagovat
Busby babes

Ten Hag, “There we’re some really bad fouls. The were clear fouls on Rashford and Antony. I don’t agree with the reactions of my players but the fouls were so clear.”

tak snad Antonyho trochu uklidni.

Reagovat
Wazza228

za tuhle pasáž ale mohl sám rozhodčí, bylo tam několik situací za sebou, kdy už měl písknout, jelikož to akorát eskalovalo. Což samozřejmě neomlouvá Antonyho horkou hlavu, klidně mohl být venku.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Ak sa klub nepredá a nebude na nové posily, tak ďalšiu sezónu nevidím ružovo hráči sú už vyšťavení a druhé polčasy sú katastrofálne, z lavičky tam nemá kto nabehnúť aby to oživil a do základu potrebujeme hrota a záložníka...top 4 sa už ukope, ale v FA Cupe očakávam ostudny debakel

Reagovat
stiflerovamama

Tak vyzerá, že Mac Allister je náš primárny cieľ a chceme z neho spraviť prvý podpis. Osobne som najprv radšej chcel z Brightonu Caiceda ale včera ukázal Allister aký dobrý je a bola by to naozaj skvelá posila. Ďalej sa najviac hovorí o Mountovi a Gravenberchovi. Z tejto dvojky osobne radšej Masona, ale stále musíme priviesť aj DM ku Fabinhovi.

Reagovat
avicii

Ja by som s tej dvojky radsej Gravenbercha..no a tiez DM ...

Reagovat
r.mrazik

Brighton má fakt super mladý tým. A jak dokáží vyjet z obrany je skvělým.

Škoda bodu, ale do konce sezony máme lehký los.

Jestli nedáme top4 tak to bude ostuda.

Reagovat
Wazza228

Doufám, že se to Brightonu po sezoně nějak výrazně nerozprodá, hodně zajímavý a zábavný tým

Reagovat
r.mrazik

v zime udrzeli Caiceda i kdyz jim nabizeli velky prachy ne?

tak snad prodaji max jednoho hrace

Reagovat
O.Giroud

tak to bolo v zime a este Caicedo aj chcel odist, teraz uz sa sice pise, ze zmenil nazor a je spokojny ale to tiez moze byt hra aby im podobnu sumu niekto ponukol aj v lete. Mac je asi jasny, Sanchez tiez a potom ostava mozno tak Mitoma/Estupinan o koho by mohol byt vacsi zaujem. Ferguson, Enciso su urcite zaujimavi hraci, ale ti asi este nepojdu.

Reagovat
Busby babes

ten Mac, za kolik muze jit? a vazne to Pool, o kterem se tu obcas pise, da?

Reagovat
Miguel19

70-80 mega

Reagovat
Busby babes

to jsem na Pool zvedavej.

Reagovat
O.Giroud

Cenovku som nevidel asi v ziadnom tweete od tych lepsich zdrojov co na mna vyskocili, inak sa hovori o 60mil L. Neviem kolko moze a nemoze dat LFC, ved cely ten cirkus ohladom predaja bolo akoze hladanie investorov tak kto vie, ale predsa konci min. Keita, Ox, Milner, Firmino, ale vsetci zadarmo. Na predajoch sa asi moc nezarobi ak nepojde Jones, Fabinho, Gomez alebo Kelleher prip. Tsimikas. Druha vec neviem ako na tom budu s HG hracmi, ci nakoniec nebude lepsie skusit toho Mounta.

Reagovat
martin.b

Sice zadarmo, ale z týdenních platů ubyde dobrých 500k/week, neli víc.

Reagovat
martin.b

Nic moc nám nezbývá, 2-3 top targety nám loni/letos utekly a moc lepších na trhu už není.

Reagovat
r.mrazik

urcite to neprodaji vsechno, pokud si ti hraci nepostavi hlavu. Mac se sklonuje nejvic,to mas pravdu.

ale jestli pusti oba dva stredaky,tak pujdou dost dolu

kazdopadne v PL neni jiny tym s tolika zajimavymi mladymi hracmi

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten Mac Allister vypadá u nás už jako velmi pravděpodobná varianta, opačně pak stejně pravděpodobně Milner.

Reagovat
r.mrazik

to nevypada jako dobra varianta pro brighton

Reagovat
avicii

ale oni ho berú ako skúseného hráča k mladochom co tam majú a tipujem ze do stredu vytiahnu zase niekoho zaujímavého..

Reagovat
Busby babes

ja jsem na tohle leto v tomhle ohledu zvedavej. uz loni mi prislo, ze se velky kluby moc nechtel nechat dojit tema mensima. i kdyz i tak nejake velke prestupy byly. Tak uvidime co letos no. Hlavne doufam, ze to zas nebudem sponzorovat my

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele