28. kolo
18.03.2023 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

James Maddison v souboji s Christianem Norgaardem (© AFP)

Brentford si s Leicesterem body rozdělil

Brentford remizoval v klání 28. kola Premier League s Leicesterem City 1:1. Skóre otevřel domácí Mathias Jensen, vyrovnání zařídil Harvey Barnese. V závěru musel za druhou žlutou kartu, a následnou červenou, z placu Shandon Baptiste.

Harvey Barnes šel sice v šestnácté minutě po souboji s Hickeyem k zemi, rychle se ale zvedl, a jeho následná rána ke vzdálenější tyči skončila jen těsně vedle. Když se na druhé straně neujala Mbeumova levačka, nemuselo to úplně vadit, neboť pět minut poté už Bees vedli. Ben Mee dobře vystoupil a podpořil vysoké napadání domácího týmu, který za něj byl odměněn rohovým kopem. Leicesteru po něm selhala ofsajdová past. Za obranou vyplavali hned tři hráči a po sraženém sklepnutí Mbeuma zvládl Iversena prostřelit Mathias Jensen. Přispěla tomu také teč Pereiry, Iversenovi po ní letěl míč do protipohybu.

Až do 52. minuty se pak diváci museli nudit. Pak se však Foxes z první střely na bránu prosadili. Kiernan Dewsbury-Hall vymyslel fikanou přihrávku, kterou přelstil hned několik protivníků. James Maddison poté kolmicí vysunul Harveyho Barnese, jenž se protáhl mezi stopery a obloučkem překonal gólmana Rayu.

Jediným dalším zajímavým momentem byla v 92. minutě červená karta. Shendon Baptiste se na hřiště dostal čtvrt hodiny před koncem a poté během tří minut viděl dvě žluté karty. Za tu druhou zamířil do sprch, když byl pozdě v souboji s Dewsburym-Hallem, a ošklivě mu tak šlápl na nohu.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dnes to bude čistá 1. Leicester hrá a najmä vonku veľmi zle!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele