Premier League - souhrn 5. kola

12.09.2015, 15:40, aktualizováno 14.09.2015, 22:52
Komentáře a souhrny
Leicester otočil zápas s Aston Villou, Tottenham veze body ze Sunderlandu. Manchester United ve šlágru kola porazil Liverpool. Crystal Palace podlehl Manchesteru City, jenž zůstává i po pěti zápasech stoprocentní. Arsenal porazil Stoke City. Tři body mají rovněž nováčci Norwich a Watford. WBA se rozešlo se Southamptonem bez gólů. Chelsea překvapivě padla na půdě Evertonu...

West Ham United - Newcastle United 2:0

14.09.2015 21:00

Góly: 9. Dimitri Payet, 48. Dimitri Payet

Po třech domácích porážkách v řadě West Ham konečně bodoval. Kladiváři proti trápícímu se Newcastlu vytěžil hned tři, po vítězství 2:0. To zařídil ofenzivní kouzelník Dimitri Payet, který obě branky sám vstřelil. Pomohl tak Hammers posunout se na páté místo, naopak Magpies dopadli na samé dno tabulky.

K prolomení domácího prokletí nasměroval Kladiváře v deváté minutě Dimitri Payet, který po výborných výkonech v prvních dvou kolech poněkud zmizel z nejzářivější scény. Na přihrávku Nobla po dobré práci Sakha si však nakročil fantasticky a jeho zakončení z hranice vápna do šibenice Krulovy branky nemělo sebemenší chybičku.

Newcastle poprvé zahrozil za dalších zhruba deset minut, kdy se míč šťastně odrazil k pronikajícímu Janmaatovi. Jejich vzájemný souboj však vyhrál brankář Darren Randolph. Jinak se Magpies v prvním dějství pouze zastřelovali; podobně jako na druhé straně Moses nebo Noble - oba po krásných přihrávkách Payeta.

Francouzský záložník proměnil utkání ve své one-man show ihned po změně stran, byť mu k tomu velkou měrou pomohl nový spoluhráč Victor Moses, jenž na východě Londýna hostuje v Chelsea. Právě on svou úžasnou rychlostí dovedl brejk téměř k dokonalosti, když vykoupal Anitu a skvěle zakončil. Míč se však od břevna odrazil zpět do hřiště, no a tam už stál připravený Dimitri Payet.

Newcastle tento moment nepoložil, spíše naopak. Do hry přišli ofenzivní hráči, Ayoze Pérez a Siem de Jong a Straky začaly diktovat hru. Ze své aktivity však dokázal vytěžit pouze dvě střely Janmaata, který zas a znovu narazil na připraveného Randolpha. Toho o čisté konto nepřipravilo ani nevídané nedorozumění Jenkinsona a Tomkinse, kterého však nevyužil překvapený Cissé.

Nejtěžší zákrok musel bývalý gólman Birminghamu vytáhnout proti tečované střele De Jonga, jíž s vypětím všech sil vyškrábl nad břevno. V závěru ještě na druhé straně Krul vychytal Reida, na trávník Upton Parku po sedmi měsících absence vyběhl miláček tribun Andy Carroll a oslavy mohly začít.

Více informací k zápasu

Leicester City - Aston Villa 3:2

13.09.2015 17:00

Góly: 72. Ritchie De Laet, 82. Jamie Vardy, 89. Nathan Dyer - 39. Jack Grealish, 63. Carles Gil

Pohádka Leicesteru City pokračuje! Jeden z outsiderů letošní Premier League ani popáté v letošní sezóně neprohrál, ba co víc, famózním obratem zdolal Aston Villu 3:2. Obrat řídil geniální Riyad Mahrez, který u všech gólů De Laeta, Vardyho i Dyera přímo či nepřímo asistoval. Především jeho zásluhou Foxes poskočili na senzační druhou příčku tabulky.

Zpočátku zápasu byl Leicester aktivnější, avšak Albrighton, Drinkwater i Morgan se pouze zastřelovali. Až když se do akce opřela úderná ofenzivní trojice Okazaki - Vardy - Mahrez, musel Guzan zasahovat. Nejlepší střelec dosavadního průběhu Premier League však při pokusu o zakončení zamířil přímo doprostřed branky.

Hra se však postupem času přelila ve prospěch Aston Villy. Ta se do šancí dostávala prakticky výhradně po chybách domácích. V osmé minutě nejistě zahrál Huth a do brejku se řítil Agbonlahor. Jeho slušný pas na zadní tyč však před prázdnou brankou Sinclair nestihl a ve skluzu jej poslal vedle.

Za delší čas to byl pro změnu Schlupp, kdo ztratil míč na půlící čáře a do jasné šance se tentokrát po přihrávce Gila dostal Jack Grealish. V zakončení však selhal. Čerstvě dvacetiletý křídelník si však svůj první gól za Aston Villu přeci jen připsal.

Nepřehlednou situaci po rohovém kopu nedokonale vyřešil Albrighton, jenž míč při pokusu o odkop za přispění Richardse víceméně nachystal právě Grealishovi. Ten pak krásnou technickou ranou obstřelil všechna těla včetně Kaspera Schmeichela a trefil cíl.

Po změně stran se domácí dokázali vzchopit a dlouhé minuty diktovali hru. Hned zkraje poločasu si vytvořili dvě slušné šance; nejprve Albrighton zkoušel štěstí a ohrozil Guzana, krátce na to pak Vardy za patou zkoušel umístit do sítě Schluppův centr. Prostor tří tyčí však minul.

A tak po hodině hry z ničeho nic udeřila opět Aston Villa. Bleskový protiútok dovedl k dokonalosti Gabby Agbonlahor, který po levé straně potáhl míč a předložil jej na hranici vápna Charlesu Gilovi. Jeho zakončení takřka do šibenice sneslo i ta nejpřísnější měřítka

Leicester se však nehodlal vzdát a dvacet minut před koncem se díky standardní situaci vrátil do zápasu. Rohový kop Mahreze zakončil přesnou hlavičkou Ritchie De Laet, přestože na brankové čáře heroicky zasahoval Westwood. Foxes nicméně cítili křivdu, krátce předtím totiž Vardyho ve vápně fauloval Bacuna.

Domácí v závěrečné čtvrthodině spustili velký tlak a deset minut před koncem se dočkali kýženého vyrovnání. První Vardyho šanci ještě skvostným skluzem zažehnal dnes výborný Micah Richards, ale po úžasném průniku Mahreze už ani on gólu nezabránil. Drinkwaterův pas byl perfektní, a důrazný Jamie Vardy jej zatloukl do sítě.

Báječné pozdní odpoledne na King Power Stadium završil střídající Nathan Dyer. Opět u toho musel být Riyad Mahrez, jenž už počtvrté v této sezóně utkání Leicesteru vládl. Do vápna vyslal úžasný míč, který i díky zaváhání Guzana dostal Dyer hlavou do sítě. I za cenu vlastního zranění završil skóre na konečných 3:2 pro Foxes.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Tottenham Hotspur 0:1

13.09.2015 14:30

Góly: 82. Ryan Mason

Tottenham urval první vítězství v sezoně a duch Juandeho Ramose z podzimu 2008 byl definitivně zažehnán. Neobešlo se to sice bez problémů a jaksi bezkrevného herního projevu, ale to teď zřejmě fanoušky na White Hart Lane nebude příliš zajímat. Tři body ze Sunderlandu se cení, jakkoliv se sami Mackems trápí...

Spurs do prvního nedělního klání nastoupili vzadu poněkud nervózně, zatímco vepředu si vše - včetně standardních situací - bral okamžitě pod palec nově příchozí a stěží efektivní Son Heung-min.

Evergreenem úvodního dějství byl souboj Jermaina Defoea, ikony Tottenhamu, s obránci a brankářem bývalého dlouholetého zaměstnavatele. Ihned první útočníkova šance z 26. minuty přitom byla tou nejlepší: nádherná Lensova kolmice tehdy Defoea vyslala do sólového úniku, který skončil pouze smolně nastřelenou tyčí.

Ve 34. minutě byli Spurs zaskočeni další nenadálou kolmicí, tentokrát se ale vše podařilo vyřešit improvizovanou malou domů. V jiné situaci zase Defoe možná mohl jít za penaltou, místo toho ale počínání neohrabaného Alderweirelda ustál a připsal si na konto další střelecký pokus, pro změnu do Llorisovy náruče.

Dohromady za celé úvodní dějství zkušený forvard vyslal na bránu tolik pokusů, kolik za celá předešlá čtyři kola dokupy. Tottenham se mezitím s první lepší akcí vytasil až ve 45. minutě, kdy si Chadli počkal na náběh Walkera na pravém křídle, aby jeho příhru na malé vápno za přispění soupeře kompletně minul Son.

Druhý poločas otevřela pasáž o hrubém nedostatku zajímavých příležitostí. Lens v jednom momentě nezvládl situaci 1 na 1 s Vertonghenem, na druhé straně se zase Kane pěkně schoval za obránce, na zadní tyči pak ale trestuhodně nedokázal z voleje jakkoliv trefit perfektní centr.

Následovala Dierova nemastná neslaná hlavička ze 77. minuty, potažmo Masonova nemastná neslaná střela o pár okamžiků později. Jinými slovy Spurs ve zbytku utkání hrozili jen nesměle, jako ostatně pokaždé dnes... a vše tak neomylně směřovalo za bezbrankovou remízou.

Té se však nakonec Londýňané přeci jen vyhnuli, když se trojlístek Mason-Kane-Lamela zničehonic vytasil s rychlou, na jeden dotyk sehranou kombinací, kterou po Lamelově pohotové příhře relativně chladnokrevně završil Mason.

Ani tehdy nebylo vše v pořádku; Mason si zároveň udělal něco s kolenem a utkání opouštěl na nosítkách. Samotný Tottenham už nicméně střetnutí dovedl do zdárného konce, i když Rodwell ihned vzápětí prudce pálil do břevna. Naproti tomu Kane s Chadlim ještě odmítali velké příležitosti k potvrzení náskoku.

Více informací k zápasu

Manchester United - Liverpool FC 3:1

12.09.2015 18:30

Góly: 49. Daley Blind, 70. Ander Herrera (pen.), 86. Anthony Martial - 84. Christian Benteke

Pokud něco dokonale pasuje na klišé "zápas dvou poločasů", je to právě tohle severozápadní derby. To před přestávkou nudilo až běda, zatímco po ní nabídlo mimo jiné bez přehánění jeden z nejúchvatnějších gólů v dějinách Premier League a Martialův premiérový gól jen pár minut po příchodu na hřiště...

Úvodní dějství večerního šlágru opravdu skoro nestojí za řeč. Oba týmy jako by neměly nejmenší ponětí, jakou cestou chtějí útočit, a skrze koho vlastně mají ony ataky vytvářet a vést. Jednu zajímavou situaci nakonec nabídly akorát počáteční minuty, kdy brankář Mignolet hodil míč přímo na kopačku Fellainiho, který svůj pohotový lob hrozivě neukormidloval.

Do druhé půle Manchester United nastoupil již bez Memphise a brzy po obrátce se také ujal vedení. Mata si při standardce porozuměl s Blindem, který jejich společný signál zhodnotil volejem přímo do pravé šibenice Mignoletovy klece.

Tak se stalo ve 49. minutě a zhruba o pět minut později Liverpool zahájil vesměs jedinou ze svých lepších pasáží.

V jednu chvíli De Gea spolu s kolegy vzadu riskovali natolik, že nebýt Firmino větší sobec, možná Man Utd o vedení obratem přicházel. Posléze už sám De Gea likvidoval velkou šanci Ingse a Daley Blind výtečně na brankové čáře zachytil Škrtelovu koncovku po rohovém kopu.

Tenhle úsek zápasu byl v mnoha směrech rozhodující. Kdyby tehdy Liverpool vyrovnal, bylo by to samozřejmě o hodně jiné, místo toho si ale Herrera na naivním Gomezovi vykoledoval penaltu, aby ji pak na Shearerův způsob sám nekompromisně proměnil.

Liverpool se v 84. minutě mohl vrátit do zápasu skrze kroucenou ránu Ibeho, pro níž si krásně doskočil De Gea. A to úplně nejlepší si dnešní derby schovalo až na závěrečné minuty.

Nejprve komentátory zanechaly v němém úžasu famózní Bentekeho nůžky v neortodoxní (a zvláště složité) pozici, posléze se debutující nejdražší teenager planety Anthony Martial vytasil s věrnou kopií individuálního sóla Thierryho Henryho v těch nejlepších letech.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Stoke City 2:0

12.09.2015 16:00

Góly: 31. Theo Walcott, 85. Olivier Giroud

Střelecké trápení Arsenalu na domácí půdě svým způsobem pokračovalo i dnes, přesto z toho je poměrně hladké vítězství nad Stoke City. To se na pořádný odpor zmohlo jenom na 15 minut druhého poločasu, jinak spoléhalo takřka výhradně na Jacka Butlanda a jeho vytrvalé odmítání takřka všech ofenzivních hvězd Gunners...

Už od samého počátku bylo zřejmé, že se Butland rozehřívá k dalšímu velkému výkonu. Patrně nejlepší brankář dosavadního průběhu sezony brzy likvidoval přímý kop Alexise, a i když zrovna nebyl schopen sám zasahovat, podržela ho proti Chilanovi branková konstrukce.

Potters start do utkání vůbec nepodchytili a už v deváté minutě takto Arsenal registroval čtvrtou tutovku; tentokrát dokonalý centr Bellerína nenasměroval mezi tři tyče Walcott, který vzápětí Butlanda testoval ještě jednou nízkou střelou.

Ve 24. minutě si řekl "proč by ne" také Koscielny a ranou z 25 metrů protáhl parádně plachtícího Butlanda. Chvíli nato brankáře Stoke City poděsil rovněž Cazorla.

Po půlhodině hry to už Arsenalu konečně klaplo: Özil přišel s nádherným balonem za obrannou linii, Walcott se vehnal před Muniesu a tváří v tvář Butlandovi mu již stačilo jen lehce prostrčit míč do sítě.

Hned vzápětí byl Čech přinucen k prvnímu zákroku odpoledne Joseluem, což patrně signalizovalo pozdější nástup menší revolty ze strany hostů. Ti si po přestávce v jedné pasáži užívali více balonu a zejména pod taktovkou Arnautoviće přebírali iniciativu i pěkně kousali.

Nesmělý tlak soupeře prořízla v 67. minutě Walcottova nepřesvědčivá koncovka, kterou ihned následovala další, když anglický forvard výborně zlomil ofsajdovou past a pak si vylámal zuby na dobře postaveném Butlandovi.

Zanedlouho byl Walcott nahrazen Giroudem, jemuž nechtěný pinball v podání hráčů Stoke City okamžitě přihrál velkou šanci. V té však francouzský forvard selhal a následně ani Cazorlova individuální akce ke gólu nevedla.

Právě Cazorla s Giroudem ale nakonec přeci jen Arsenal uklidnili. V 85. minutě se nevzrostlý Španěl vytasil s ideálně zahranou standardkou a Giroud si na jeho prudký centr na přední tyči s chutí počíhal, aby ho bez problémů trknul do sítě.

Butland byl takto sice dvakrát překonán, přesto zůstával suverénně nejlepším hostujícím hráčem, a to znovu potvrdil v 89. minutě, když se neuvěřitelně vymrštil proti hlavičce Koscielného.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Manchester City 0:1

12.09.2015 16:00

Góly: 90. Kelechi Iheanacho

Jízda pokračuje! Manchester City je stále neporažený, stále bez ztráty jediného bodu a stále bez inkasované branky. Hrdinou utkání na půdě Crystal Palace se stal mladičký Kelechi Iheanacho, jenž coby střídající hráč v poslední minutě rozhodl o vítězství Citizens 1:0.

Úvod utkání odpovídal tomu, že se střetly první a druhý nejlepší tým aktuální tabulky Premier League. Hrálo se nahoru-dolů, v permanenci byli oba brankáři i veškerý zbytek hráčů na trávníku. Jako první výrazně zahrozil Wilfried Bony, který nastoupil při absenci Davida Silvy a Raheema Sterlinga; hlavičkou po centru Navase poprvé vystrašil McCarthyho.

Jen o dvě minutky zaváhal letos precizní Mangala a Yannick Bolasie uháněl z úhlu na Harta. Jeho pokus však anglický brankář dokázal lapit. Postupem času se však hra řadou nedovolených zákroků rozkouskovala a Man City inkasovalo třetí ránu v podobě zranění klíčového muže. Sergia Agüera nahradil debutant a rekordní nákup v jedné osobě - Kevin De Bruyne.

Po půlhodině už si belgický středopolař mohl připsat první asistenci v novém angažmá - stačilo mu jen přihrát do vápna na Bonyho. Africký forvard se odpoutal od Hangelanda a zachraňovat musel Alex McCarthy; dorážku pak zblokoval stoper Dann. Ze strany Eagles přispěchal s velkou šancí ještě Sako, ale jeho rána po centru Zahy mířila hodně mimo.

Po pěti minutách druhého dějství si diváci na Selhurst Parku užili to, co předtím snad pouze ti v Manchesteru na Old Trafford při fatálním selhání Fernanda Torrese. Kevin De Bruyne poslal do samostatného úniku Jesuse Navase, jenž obešel i McCarthyho, jenže levačkou netrefil prázdnou branku.

Crystal Palace se dlouho bránil, až v sedmdesáté minutě musel Joe Hart zasahovat po hlavičce Jasona Puncheona, která nadělala jedničce Albionu velké potíže. Dvě minuty před koncem měl na noze rozhodnutí střídající Gayle, avšak po centru Zahy byl v obtížné pozici a vnější stranou kopačky sám před Hartem zamířil vedle.

Když už se zdálo, že Manchester City poprvé v letošní sezóně ztratí, vlétl na hřiště teprve osmnáctiletý Nigerijec Kelechi Iheanacho. Tomu stačilo pouhých 54 vteřin, aby pohotově dorazil do odkryté sítě Nasriho střelu, kterou McCarthy vyrazil pouze před sebe.

Více informací k zápasu

Norwich City - AFC Bournemouth 3:1

12.09.2015 16:00

Góly: 35. Cameron Jerome, 52. Wes Hoolahan, 67. Matthew Jarvis - 81. Steve Cook

Pokud měl být tento souboj Norwiche s Bournemouthem jakýmsi testem, kdo z nováčků se v prvoligových vodách stihl lépe aklimatizovat, Kanárci jím prošli s relativní grácií. Ačkoliv do prvního gólu těžko mohli tvrdit, že jsou lepším týmem, po něm už Cherries v podstatě neměli šanci...

Úvod zápasu nebyl ničím dvakrát pohledným a dokonce obě první střely Bournemouthu byly anulovány pro útočný faul, respektive ofsajd.

Norwich se rovněž rozjížděl pomalu a udeřil prakticky ze své první šance. Hoolahan se ve 36. minutě záhadným způsobem zjevil úplně sám za obranou a z pravé strany mu už zbývalo jen nachystat míč do odkryté klece Jeromemu.

První vážnější hrozbu pro Norwich nesla situace až ze samého sklonku úvodního dějství, když se Wilson jen taktak prodral ke sklepnutému balonu, aby ho mezi obráncem a Ruddym protečoval alespoň na tyč.

Do druhého poločasu již nastoupil poněkud rozháraný a od počátku zřejmě zbytečně riskující Bournemouth, který pykal hned v 52. minutě. Tehdy Hoolahan sám vyřešil mírné přečíslení precizní ranou ze středu pole.

Tím se Kanárci uklidnili a Cherries si potom akorát koledovali o další branku. Jerome se na přední tyči sice prosadil k centru Wisdoma, do sítě už ho ale usměrnit nedokázal a pouze žádal o roh. Jindy se zase záludný Bradyho nepřímý kop po cestě proměnil v přímý a opět notně vystrašil Boruce.

Matthew Jarvis si dnes ihned po svém přestupu z West Hamu odbyl debut v základní sestavě a po většinu času zlobil protivníkovy zadáky nebezpečnými výpady. Když potom po Redmondově prostrčení rozezvučel tyč, chyběl tomu doopravdy už jenom gól...

... a ten se dostavil v 68. minutě, kdy Jarvis krásně zasekl do středu a pak levačkou perfektně zakroutil míč na zadní tyč. Po této události už domácímu kotli nemohla vadit ani Cookova hlavička do protisměru Ruddyho, která stanovila konečné skóre.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Southampton FC 0:0

12.09.2015 16:00

Góly: -

Zápas mezi West Bromwichem Albion a Southampton nenabídl gól ani příliš zajímavých situací, a tak se oba celky rozešli smírně. Utkání na Hawthorns ozvláštnil Saido Berahino, který se v utkání objevil, přestože na začátku září prohlásil, že už nikdy za WBA nenastoupí.

Utkání ovládly obrany obou mužstev, za něž shodně nastoupil jeden debutant. Defenzivu Saints vedl Virgil van Dijk, zatímco West Brom posílil další stoper Jonny Evans.

První dějství postrádalo kvalitu i náboj, jako první se o jakous takous šanci pokusil Graziano Pellé, jehož střelu chytil Myhill. Na druhé straně se snažil vymodlit penaltu Callum McManaman, jenž po střetu s Targettem upadl ve vápně.

Největší šanci utkání si však vytvořili hosté, jmenovitě Jay Rodriguez. Křídelník Southamptonu si naběhl do šestnáctky na centr Dušana Tadiće, jenže z vyložené pozice nedokázal zamířit mezi tři tyče.

V pětapadesáté minutě nastoupil zmíněný Saido Berahino, ale fanoušky si neudobřil; ba naopak byl v utkání při nejlepším průměrný. Ani jeho protějšci však bezgólový stav nezměnili; James Ward-Prowse střílel nad, Sadio Mané jej napodobil o deset minut později.

Nudné bezgólové představení tak neudělalo pražádný vítr ani v průběžné tabulce Premier League. West Brom má pět bodů a poskočil na třináctou pozici, zatímco Southampton je s šesti body jen o dvě příčky výš.

Více informací k zápasu

Watford FC - Swansea City 1:0

12.09.2015 16:00

Góly: 59. Odion Ighalo

Nováčci v letošní sezóně skutečně nehrají druhé housle. Vedle Norwiche se dnes podařilo tři body získat taky Watfordu, který připravil první porážku Swansea. O jediný gól zápasu se postaral Odion Ighalo, který alespoň částečně dal zapomenout na šílenou aktivitu jeho klubu na přestupovém trhu. Hornets dokázali zvítězit i přesto, že dohrávali bez vyloučeného Behramiho.

Swansea byla před zápasem na krásném čtvrtém místě a výkony Watfordu v předchozích kolech nenapovídaly tomu, že by Labutě neměly z Londýna odvést byť ani jediný bod. Skutečností však je, že hosté branku Gomese příliš neohrozili. Jedině Bafetimbi Gomis vypálil nebezpečně a brazilský gólman perfektně kryl.

Nebezpečnější byli rozhodně domácí Sršni. Už v úvodu zajímavě pálil z hranice vápna Abdi, jehož tečovaný pokus skončil těsně vedle. Blízko gólu byl i Deeney, jenž rovněž mířil jen těsně vedle tyčky.

Rozhodnutí se na Vicarage Road dočkali domácí fanoušci až to v devětapadesáté minutě. Heurelho Gomes vykopl míč z vlastního vápna až do šestnáctky soupeře, kde Deeney vyhrál hlavičkový souboj a trestuhodně volný Odion Ighalo zkušeně podél Fabianskiho zakončil - 1:0.

Jen pět minut nato však dostaly akcie Hornets velkou ránu. Ayewův skluz se pramálo líbil Valonovi Behramimu, jenž africkému záložníkovi zbaběle šlápl na koleno. Nic jiného než červená karta nemohlo následovat a Watford dohrával téměř půl hodiny v oslabení.

Kdo by poté čekal velký tlak hostí, musel být zklamán. Naopak z protiútoků dvakrát zahrozili hráči Watfordu. Jeden brejk vedl Capoue a teprve dobrý zákrok Montera zamezil domácím ve skórování. V nastaveném čase pak od horší porážky zachránil Swans Fabianski.

Více informací k zápasu

Everton FC - Chelsea FC 3:1

12.09.2015 13:45

Góly: 17. Steven Naismith, 22. Steven Naismith, 82. Steven Naismith - 36. Nemanja Matić

Jak hluboko Chelsea klesne? Po pěti kolech Mourinhovi svěřenci vyrovnali účet porážek za celou minulou sezónu! Dnes si na šampionovi smlsl Everton, jmenovitě Steven Naismith, jenž Begoviće pokořil hned třikrát. Pro Chelsea je vstup do letošní sezóny nejhorší od roku 1988. Více gólů v pěti úvodních kláních pak inkasovala naposled před neuvěřitelnými 48 lety.

Začátek zápasu přitom vypadal z pohledu obhájce titulu velmi pozitivně. Chelsea hrála aktivně, napadala hráče Evertonu dokonce u jejich vápna. Jenže defenzivní mizérie londýnského týmu je až příliš obrovská. Zraněného Besiće nahradil už po devíti minutách Steven Naismith, který do čtvrthodiny rozhodl zápas.

Skóre otevřel v sedmnácté minutě, kdy na levé straně nahrál Gallowayovi, pročež si naběhl na jeho výborný centr do kapsy mezi oba stopery. O pět minut později pak využil dalšího zaváhání dlouhodobě špatného Ivanoviće a z dvaceti metrů osamocený vypálil přesně k tyči.

Pro Chelsea navíc mohlo být ještě hůř, protože mezi góly dvakrát skvěle zasahoval náhradní gólman za zraněného Courtoise Asmir Begović. Colemanův centr prodloužil hlavou Koné a Begović vytáhl svůj nejlepší zákrok v utkání. Vyznamenal se i proti ráně McCarthyho.

Hosté byli logicky zcela opaření a chvíli jim trvalo, než se vrátili zpět do zápasu. Dvougólový náskok Toffees se ztenčil na minimum, když v šestatřicáté minutě fantasticky napřáhl z pětadvaceti metrů Nemanja Matić a překonal Howarda v brance Evertonu. Kontaktní branka přišla v pravý čas.

Jenže po změně stran k žádné výrazné převaze hostí nedošlo, spíše naopak. Chelsea nebyla dlouho schopna dostat se k jediné nebezpečné příležitosti, zato Everton hrozil z mnoha pozic. Nejvíce se Begović zapotil při pokusu Lukakua, po němž mu malou domů vracel Terry. Sudí Marriner ale Chelsea od další pohromy ušetřil.

Jenže i potom byl nejaktivnějším hráčem Mourinhova týmu Asmir Begović, který musel vytáhnout další dva zákroky proti střelám Koného a opět Lukakua. Až dvacet minut před koncem měla Chelsea velikánskou šanci na vyrovnání, když Ivanović mohl při protiútoku vyslat do jasné gólovky Hazarda. Celou akci ale zbrzdil, přihrál Costovi, jenž nedokázal ani vystřelit.

Necelých deset minut před koncem pak Chelsea stihl definitivní trest. Steven Naismith si na ni jednoduše zasedl, ve vápně přijal pas od Barkleyho a mezi nohama vyběhnuvšího Begoviće uzavřel na konečných 3:1 pro Everton. Pro skotského fotbalistu to byl už pátý zásah proti Blues v pěti utkáních. Naismith navíc završil dokonalý hattrick - skóroval pravou i levou nohou a hlavou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City550011:015
2.Leicester City532011:711
3.Manchester United53116:310
4.Arsenal FC53115:310
5.West Ham United530211:69
6.Crystal Palace53028:69
7.Everton FC52218:58
8.Swansea City52217:58
9.Norwich City52128:97
10.Liverpool FC52123:67
11.Southampton FC51315:56
12.Tottenham Hotspur51314:46
13.Watford FC51313:46
14.West Bromwich Albion51223:65
15.Aston Villa51136:84
16.AFC Bournemouth51136:94
17.Chelsea FC51137:124
18.Stoke City50233:72
19.Sunderland AFC50236:112
20.Newcastle United50232:72

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1257)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Masakr, masakr, masakr ... z toho co předvádíme se jen tak nevyhrabem, ale to už jsem říkal 2 zápasy zpět. Od tý doby bohužel absolutně žádná změna. José nadále jede svojí aroganční jízdu, která bohužel v tuto chvíli není na místě, a staví pořád ty samé hráče dokola. Být tam kdokoliv jiný, Costa, IVANOVIČ (!!!!!), Fabregas a možná i Hazard už dávno sedí.

Ve středu jsou to prostě 3 body, nebo nic. Ale tak to bylo už dneska a s Crystal Palace... Začínám se upřímně bát o Mourinhovu "neohrozitelnou" pozici.

Gratulace Evertonu, skvělej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně cce to změnu jako prase a on furt vidí jen to svoje, hold JoséMimuňů

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Emqick

Doufám, že si Mourinho všimnul, jak Everton útočil v posledních několika minutách, i přes dvougolové vedení. Kdybychom takhle vedli mi, tak jde na hřiště Mikel a do vápna soupeře nejdeme ani omylem. Hádám, že Ivan lepší už asi taky nebude. Možná by si mohl dovolit ho stáhnout. Teď se jen modlit, že mu tohle někdo neřekne, protože jakmile to nebude z jeho hlavy, tak to a priori neudělá.

Další problém je někde v hlavách hráčů. Ke konci to bylo neuvěřitelně odevzdaný. Jestli je to takovej genius s jeho mind games, tak už by možná chtělo začít kouzlit. Omg, mně je fakt do breku.

Everton jinak nádherný výkon. Bylo to bojovné, konstruktivní, zároveň tak klidné. Zápas fakt pod kontrolou. Gratulace.

Reagovat
Emqick

omg a ještě jak píča napíšu my s měkkým.

Reagovat
eliskafan

Reagovat
smazaný uživatel

3. pre Steveho Naismitha

Reagovat
smazaný uživatel

Dokedy bude mať Romanko ešte trpezlivosť s Jožkom

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Zaschrona

Lionel Messi = argentinsky Naismith

Reagovat
Emqick

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

to nesouhlasí, Messi ještě gól Chelsea nedal

Reagovat
smazaný uživatel

jemu to strasne preju

Reagovat
db18

Reagovat
Dufan

Reagovat
Miguel19

Tak to je neskutečné. My nejen že se nijak nezvedáme, my jsme horší a horší!!!

Mourinha mám rád, ale s tímhle ať jde do prdele. S tím jeho nasazováním oblíbenců, kteří jsou momentálně úrovní někde ve 3. lize nás tato sezona bude stát draho.

Proč hraje neustále Costa? Co udělal za těch 5 utkání dobře? Nic. Proč hraje Hazard? Proč Ivanovič? Proč Fabregas? Chápu, že nemůže posadit všechny. Ale ty krávo. Ivanovič je nejtrapnější hráč v PL, ale své místečko má jisté. Costa zahrál pořádný zápas někdy v prosinci/lednu, ale dohrává všechny zápasy, i když máme na lávce minimálně stejně dobrého hráče. Hazard namyšlený mistr světa a na lávce hladoví mladíci.

Nejen že titul je v prdeli, my budeme horko těžko honit 4. místo, aby byla LM. Vyhodit Mourinha asi není ideální, ani to zatím! ani nechci, ale pokud to takhle půjde další cca 3 zápasy, tak ať letí.

Reagovat
Matić

a další 3 zápasy v PL: ARS (h), Newcastle (a), Soton (h)

Reagovat
fenixLFC

soton tiez nehra dobre

Reagovat
smazaný uživatel

tazko uverit ze je vsetko vina hracov. Stale Chelsea fans pisu jak kto zle hra, ale zda sa ze to hlavne Mourinho nezvlada. Fabregas bol minulu sezonu dlho najlepsi zaloznik v Europe, Hazard najlepsi hrac PL, Costa celkovo jeden z najlepsich klasickych CF a najlepsia obrana v lige a zrazu akoze hraci z roka na rok upadli na uroven championship? Mou pojde doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

U Cesca sa pokles dal cakat.

Reagovat
celeb

Ak prehra na dalsiu sobotu derby s Pengerom, tak ho Roman vyrazi. Nepomoze mu ani povinna vyhra nad izraelcanmi v LM.

Reagovat
vitasrp

S Costou to šíleně přeháníš, dobře zahrál i v prvním mači se Swansea nebo na WBA. Hazard je příšernej, ale je to hlavní hvězda týmu, tu prostě hraješ do té doby, než se z tý fotbalový deprese vyhrabe. Já nechápu hlavně toho Ivanoviče, kterej by si posadit opravdu zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

'You're getting sacked in the morning'.'You're getting sacked in the morning'.

Reagovat
Kuchta

Dávám Mourinhovi kolo, maximálně dvě

Reagovat
hefy

Po jaké době někdo dal CFC hattrick?

Reagovat
Error

Naposledy možná Falcao v superpoháru?

Reagovat
hefy

Jo, vidíš to, to se mi nevybavilo. Tak to jsou tři roky, to neni zas tak dávno.

Reagovat
Error

Nám už sází hattricky kdekdo.

Reagovat
Counter

Naismith the first player to score a hat-trick against a Mourinho team.

Proti CFC nevím kdo poslední, ale třeba RvP na SB před pár lety za Boase.

Reagovat
hefy

Tak přece jen hezkej milník.

Reagovat
db18

Já všude čtu "jen" "against a Mourinho Chelsea team.

JInak: 3 - Steven Naismith is the first player to score against a Jose Mourinho team in three separate PL games. Hunted.

Reagovat
spider_8

Lewandowski dal v semifinále LM za Dortmund Josému 4 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Takto defenzivne slabú chelsea si snáď ani nepamatam... To je sialene

Reagovat
fsada

Tak jestli chce Chelsea předvádět to co dál tak to bude zajímavé. Každopádně gratulace Evertonu.

Reagovat
Biozdenda

Reagovat
Error

Jsem v klidu, jen dávají ostatním náskok.

Reagovat
smazaný uživatel

Defenzívna dominancia.

Reagovat
Counter
Reagovat
Miguel19

Dneska jsme hráli dobře, ale výsledek tomu neodpovídá.

Reagovat
Matić

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Courtois.

Reagovat
Zaschrona

zraneni Besice?

Reagovat
Ymrich

Reagovat
vladis271

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. 12 gólů za 5 zápasů. To by asi nečekal ani největší hater Chelsea.

Ještě, že jsme koupili Djilobodjiho!

Reagovat
Miguel19

Džumanži příště lávka snad

Reagovat
jsemdement
Reagovat
smazaný uživatel

Jak může ten tým takhle zkolabovat během tří měsíců?

Reagovat
smazaný uživatel

To je otázka, osobně to přikládám opojení z titulu, další nulovou motivací a velkému množství cizinců v A týmu (Terry jediný ostrovan), tedy nikdo se nebude za ten klub moc bít nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to jen mind games. Vůbec nevíte jak si vás Jose vodí.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Aik29

Reagovat
Krausio_Real_M

Výborně Everton

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

super zápas Zoumu v akci jsem mockrát neviděl, ale to co předvedl u třetího golu, kdy se jen dívá v prostoru na zakončujícího Naismitha + samozřejmě namočen v prvním golu

Škoda,že Křivák nemohl dopřát Naismithovi standing ovation

Reagovat
fenixLFC

zouma tam este zazmatkoval ked neodhadol loptu v tej sanci v zavere kde naismitha poslal k zemi begovic

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea na twitteru: "Naismith makes it 3-1 to Everton, rolling it past Courtois into the bottom corner." Něco s Chelsea vážně není v pořádku

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
Zaschrona

Naisy's hat-trick is the first by an EFC player against Chelsea since Dixie Dean hit five past them in 1931.

Reagovat
vrabejka

to je stara fotka

Reagovat
smazaný uživatel

Nelži mi, já už doufal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuxedo

Veď preto je tam ten smajlik panebože

Reagovat
ondris

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Tak jo, Klopp, Ancelotti, nebo ještě na pár zápasů Mourinho?

Jsem pro Kloppa ještě dnes Je co napravovat, tak ať má co nejvíce času.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

After 128 years, only ONE TEAM has won the English League after starting as poorly (or worse) as Chelsea: Sunderland 102 years ago

vypadá to nadějně

Reagovat
Counter

Reagovat
TheAdy

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Deluded da hrat Lovrena hej?

Reagovat
vrabejka

to je tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Len sa hecujem pred zapasom

Reagovat
Pasha

Tak v tom pokračuj, vreckovky nakúpené?

Reagovat
fenixLFC

nemyslim ze predvedieme taky vykon aby z toho striekal

Reagovat
smazaný uživatel

Ondro, plse

Reagovat
Talker

Kde je kurva článek, že Mourinha vykopli?

Reagovat
Biozdenda
Reagovat
Atlético de Madrid

to by bylo snad možný jen v Chelsea

Reagovat
Talker

Já bych to oslavil...

Reagovat
smazaný uživatel

letos si to asi city rozdaj o titul jen oni se sebou a o ligu mistru bude velka rvačka

Reagovat
Artaxerxes

Mourinho do Interu!

Reagovat
Talker

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
A Seleção

A Mancini opacnym smerem

Reagovat
Zaschrona

Barkley letos zatim 2 goly a 3 asistence. Dneska dalsi dobry vykon okoreneny statisticky peknou prihravkou na treti Naismithuv gol. Roste pred ocima.

http://fat.gfycat.com/BlackandwhiteReadyGrub.webm

Reagovat
tomasinho

A 150x naběhl nesmyslně do hráče nebo rovnou do 4. kde byl odsouzen k neúspěchu.

Reagovat
Zaschrona

To uz jsem psal v preview, ze prilis casto zbytecne soluje, kdyz muze veci resit lehcimi a efektivnejsimi resenimi, musi se v tomhle porad snazit najit ta spravna reseni, kdy ta jeho primocarost je k uzitku a kdy ne. Ale to nijak nemeni muj pocit, ze i tak udelal zatim v letosni sezone velky krok smerem vzhuru.

Reagovat
Dawon

on pokud se nauci casteji prihrat misto solovani, tak bude naprosto bozsky hrac...takhle by ho clovek tak 10x za zapas vzdycky zabil, kdyz nadejnou akci totalne zabije

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

To je technika. Skoro jak u nějakýho juniora v Almerii.

Reagovat
kubys

Reagovat
fantomas

Jak se pozná statisticky pěkná přihrávka?

Reagovat
db18

má za ní bod v kanadském bodování

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Rišty

Reagovat
fenixLFC

zasch co to hra ten stones?? som ho mal za stopera a dnes co som videl zaverecnu polhodinu tak raz bol na stoperovi, raz to tam vetral ako pravy bek, raz ako DM a raz dokonca skoro pred obranou chelsea....

Reagovat
Zaschrona

Stopera, ktery se ale neboji, pokud je moznost, s balonem klidne jit smerem vpred s naslednou kreativni prihravkou. Dneska ale musel v zaveru hrat na RB, zranil se Coleman, takze proto se dostaval smerem dopredu tak casto. Neni tam ale jeho potencial vyuzit naplno.

Reagovat
fenixLFC

vdaka

Reagovat
Riviera Kid

No jo, Petr chybí

Reagovat
smazaný uživatel

Už by se mi mohlo mé 2 leté přání konečně splnit a Mourinho bude vyhozen...

Reagovat
eder

Bijte chelski na věčné časy!

Toffees

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
Zaschrona

Asked in his press conference if he is under pressure, Mourinho says: "No. I think the refugees are under big pressure."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
10

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

A potom, že debata o utečencoch na EF je OT.

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
I am Mancunian

Possibly the worst day of Chelsea FC 12 Year History #2003

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Petr řve jak lev

Reagovat
smazaný uživatel

OT: přidejte se na tuto stránku. Autorské články, rozhovory se známými fotbalovými osobnostmi. no bullshit. https://www.facebook.com/Soccer-24365-494898380522838

Reagovat
technecium

Super, neznám ve fotbale slastnější pohled, než trápící se Čukotku

Reagovat
smazaný uživatel

Čukotka rozjela krasojízdu

Reagovat
smazaný uživatel

Už vím jak se poslední 3 roky cítí mufani, není to moc hezký pocit

Reagovat
fenixLFC

navas je ako borini

Reagovat
raduinho

Pohoda. José si to vodí. Ve hře je ještě 99 bodů, od ted až do konce ligy už neztratíme a získáme titul.

Reagovat
smazaný uživatel

ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton tyhle týmy ze spodu se musi porážet

Reagovat
PropanbutanovaBomba

A Já si myslel že už se Chelsea zvedne Děláte nám radost

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Feind

tyjo, ty mas snad druhe vanoce

ale preju ti to, no

Reagovat
Zaschrona

Kazda vyhra Evertonu je lepsi nez Vanoce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
Gunner14

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

gg

Reagovat
afc

Dnes vyborny vykon az na tie nepremenene sance. Giroud 20+ v lige s prstom v zadku.

Reagovat
jacobT

Ale oproti tým posledným zápasom sú celkom pokrok aj tie 2 premenené šance.

Reagovat
afc

To ano,ale byt tam nejaky Top hrot,tak je to uplne ine. Dolezite je,ze tie sance si hraci dokazu vypracovat. Tieto suchoty nemozu trvat vecne. Ved aj dnes to malo skoncit aspon 4-0.

Reagovat
jacobT

Jj, ono sa to pomaly, ale isto rozbieha. No je dobré, že akurát, keď sa trápime s premieňaním šancií, tak tie góly aspoň nedostávame. A Walcott si snáď len odložil lepšiu efektivitu na budúci víkend.

Reagovat
Counter

Reagovat
minoLFC

1. Manchester City 5 5 0 0 11:0 15

Tí idú rovno pre trofej, ale dnes to bol bez Silvu nič moc výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Silva byl určitě problém, ale krásně se ukázalo, jak je pro ten tým Sterling důležitej hráč co se týká defenzivy. Ta levá strana s Nasrim a Kolarovem pořád hořela.

Reagovat
lucius6

Jinak Nasri a Navas by si zasloužili dostat za ten výkon pěstí dneska, pozitivum De Bruyne, kterej hrál skvěle a měl mít minimálně 1 asistenci

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri mi zase tak špatnej nepřišel, ale hrál mimo tu pozici, kde je nejlepší, no.

Kdo byl mimo, tak Kolarov, kterému prostě chyběl Sterling, kterej mu zatím všechny zápasy většinou hlídal záda, což prostě od Nasriho čekat nejde. Ten střed dneska taky propadal, Yaya i Fernandinho nic moc výkon a Mangala hrál taky děsně. Navas ani nepotřebuje komentář.

Reagovat
smazaný uživatel

spis bych od fanouska ManCity ocekaval obhajobu Navase pred mistnima chytrakama, protoze Jesus hrjae letos hodne dobre a do toho vaseho systemu se bajecne hodi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tím těžce nesouhlasím. Dva zápasy měl poměrně dobré, nicméně nijak nezářil - jo, zatím to bylo lepší než minulá sezóna, ale proto z něj nebudu dělat top hráče.

Báječně se rozhodně nehodí, jen běhá po lajně, jakmile dostane míč, tak ho buď nakopne do protihráče nebo přestřelí bránu, jinak tam fakt běhá jak zběsilej. Dokážu si představit mnoho lepších hráčů, kteří by do toho systému sedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tak dneska byli bez Silvy, Aguera a Sterlinga, to už je slušný zásah.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně proti silnému CP.

Reagovat
fenixLFC

normalne ked uz niekomu to priat tak im ale tej malej kurvicke+nasrimu to teda neprajem

Reagovat
smazaný uživatel

Watford

Jinak i City mozna nasli sveho Machedu

Reagovat
fantomas

Eh...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Preju jim zachranu i bez Vydry(Pudila)

Reagovat
fantomas

No ne, to "eh" bylo na tu mizernou paralelu s Machedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo to ma poznat kdyz se vyjadris jak krles

Nejake no name decko rozhodlo v 90. minute...

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska City mali proste stratiť body. Toto je pruser od CP.

Reagovat
frankiefcb

nevíte kolik ještě zbývá Čechovi těch nul do rekordu?

Reagovat
madridcan

City zachrana tiketu

Reagovat
Counter

Chelsea už ztráta na čelo 11 bodů, docela masakr.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
PePiG7

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

konečně chelsea začla hrát i pro fanoušky. touhle hrou a výsledkama potěší víc lidí než kdyby předváděla její klasiku

Reagovat
oli9

Jak je na tom ten Čech s nulama v PL ? kolik ještě ztrácí ?

Reagovat
jacobT

V Záhrebe by to mohol AW trochu pretočiť. Giroud, Ox, Arteta a Gibbs od začiatku a na Chelsea asi s tým, čo dnes, ak sa nikto nezraní.

Reagovat
oli9

Proč United vedou všechny děcka bud vietnamec, nebo nějaký Ind nebo nějaký arab ???

Reagovat
smazaný uživatel

bílý nejsou v módě.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

čukotka spadla z hrušky celý ty roky to tam táhnul Čechýno bez něj je to tým kolem 7 fleku

Reagovat
Talker

Jak hrál Kevinek?

Reagovat
Zaschrona

Nejlepsi hrac City na hristi, plne ukazal svoje uzasny kreativni schopnosti, vytvoril hned nekolik sanci - a mel mit i asistenci, kdyby Navas umel trefit prazdnou branku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel jsem ani minutu, ale uplne mi stacilo, kdyz jsem videl, ze v zakladu je Fabregas a Costa

Jinak ze zrovna da hattrick Naismith

Reagovat
Talker

Mourinho, no. Vsadil na své koně.

Reagovat
Nikikrew

Krasne Arsenal . Nejaky gooner na zhodnotenie zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Petr neměl víceméně žádnou práci, obrana spolehlivě odvracela balony, to, co na něj prošlo, nebylo nikdy něco nebezpečného. Ramsey a Sanchez dnes nejslabší, kdyby Theo nedal gol, řadil bych ho k nejslabším taky. Do konce prvního poločasu to měly bejt minimálně dva tři fíky, to samé po konci poločasu. Efektivita příšerná, to co jsme dokázali spálit je na pováženou. Všeho všudy dominantní výkon, Stoke jsme nepustili k ničemu, ale střílení branek hrůza. Velký Coquelin, spolu s Kosem to neuvěřitelně vzadu dirigovali. Směrem dopředu jinak parádní, nápadité akce, Mesut a Santi dobrá spolupráce, týmově není nic co by se dalo vytknout.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Líp bych to nepopsal Jen mi zase přišlo, že to někteří hráči zbytečně tahali, hlavně právě Alexis a Ramsey. Naopak Coquelin zase paráda, byl jsem docela skeptický ohledně toho, jestli naváže na formu z minulé sezony, ale zatím v každém zápase patří k nejlepším hráčům Arsenalu.

Reagovat
jacobT

Ramsey najslabší? Zase som asi kukal iný zápas, lebo v tom mojom ťahal jednu akciu za druhou a mal tam viacero nebezpečných nábehov, ktoré kľudne mohli skončiť gólom.

Reagovat
Counter

Taky tam leccos zahodil, umí zahrát i líp.

Reagovat
jacobT

Tak s tou efektivitou bol problém celkovo, to beriem, ale že by bol dnes jeden z dvoch najslabších ako píše bitties, to ani zďaleka.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, jako to napsal tunkic - naběhá ale taky hodně zkazí. V porovnání s tím, jak hráli ostatní, mi přišel opravdu slabý vúči nim (možná v mých očích hraje roli i to, že jsem od něj očekával pokračování jeho top formy). Tím ale nechci říct, že by jeho výkon byl vysloveně nějak zlý. Možná jsem to mohl více rozepsat v příspěvku nahoře. Ať tak či onak, můj názor nikomu nenutím

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas pls

Reagovat
Mada

Reagovat
tunkic

On toho sice hodně naběhá, ale taky to strašně zkazí....je to takový čekání na tu jeho formu z před loňské sezóny..

Reagovat
jacobT

Celkovo by som povedal, že až na efektivitu a ťahanie lopty v podaní Alexisa tomu nie je až tak čo vytknúť.

Reagovat
tunkic

Na tom Alexisovi je hrozně vidět, jak chce až moc....Wenger by mu měl říct, ať to trochu zklidní a snaží se hrát víc kombinačně, než se zas dostane do formy...

Reagovat
smazaný uživatel

Dirigoval to Petr. Jeho pokyny byly slyšet celý zápas

Reagovat
Nikikrew

Super ďakujem ti

Reagovat
Riviera Kid

Lidi kolik přesně chybí tomu Čechovi nul?

Reagovat
smazaný uživatel

Toto už je len boj Mourinha samého so sebou. Semtam sa tvári že si už uvedomuje že je to debil, ale ešte hľadá cestičky ako z toho vycúvať.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani netušíte jakou mám radost, že Mou opět padl. Na každého jednou dojde a ty keci které pořád má že je nejlepší tréner na světě, teď na toho vychlobačního egoistu konečně dochází. Doufám že mu to majitel klubu rychle spočítá. Mou

Reagovat
smazaný uživatel

Kouknete pak btw, jakou penaltu dneska pisknul rozhodci Bayernu v 90. minute..

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho:

"It is out of our control," he said. "To win the title, it will depend on us to improve the results but also on other clubs who are above us to lose matches.

"Even if we win every game between now and the end of season, we still depend on other results.

But he added: "Next year people can be sure Chelsea won't be playing in the Championship."

uff, aspoň něco

Reagovat
Artaxerxes

Aspoň má reálný cíle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Fellaini zatiaľ tie akcie ManU úspešne zadrbáva naštastie

Reagovat
vrabejka

Dobře betonujem. Snad ubráníme aj druhý poločas

Reagovat
minoLFC

veď tá obrana aj s Mignoletom horí, len vďaka Kvetákovi sme nedostali gól

Reagovat
vladis271

Mourkova 3. sezóna.

Aspoň niečo poteší, keď je jasné, že na OT s touto sračkou čo hráme dnes prehráme.

Reagovat
smazaný uživatel

City je City, a žádný Utd.

Reagovat
Darren Fletcher

ty kks ja som si nabil jednotku na everton a ono to vyslo ako nic pri kurze 3.90.... na city som si netrufol, skoda no :)

Macheda

Reagovat
Rohlíček

Pěknááá

Reagovat
smazaný uživatel

Kelechi má velkou budoucnost.

Reagovat
bakasa

Mouřenínova poslední hodinka se blíží

Reagovat
db18

Iheanacho

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to s Chelsea pěkně začalo, tak to ve 4 PM hned skončilo, snad všude opačný výsledek, než bych si přál.

Reagovat
fantomas

Co to tady lidi zkouší s tim druhym Machedou?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Darren Fletcher

Cukroušek

12.09.2015 20:26

Tak kdo to ma poznat kdyz se vyjadris jak krles

Nejake no name decko rozhodlo v 90. minute...

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nemate nekdo odkaz na stranku, kde jsou streamy z nejvyssich lig i v češtině? Díky.

Reagovat
risk je zisk

Vcera bylo pozde.

Reagovat
bakasa

Özilův pas

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen > Ozil

Reagovat
bakasa

Cigán > owny

Reagovat
smazaný uživatel

Angel di María je jistě lepší než já

Reagovat
smazaný uživatel

Človek?

Reagovat
bakasa

Reagovat
jacobT

Eriksen by taký pas nedal ani na fife.

Reagovat
smazaný uživatel

tam je taky účelově podhodnocený

Reagovat
smazaný uživatel

Chambers > Vertonghen

Reagovat
smazaný uživatel

pls, toto snad nejde myslet ani ze srandy

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou podobný trolling jako s Eriksenem

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, možná o trošičku méně, ale pořád stejná liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkinson > Chambers > Vertonghen

Reagovat
tunkic

Možná tak ve tvým vlastním malým světě

Reagovat
Wat

Ten Navas. On je fakt typickej rychlej jednonohej hráč použitelnej tak akorát na lajně a zakovat ho tam.

Reagovat
Wat

A BEN-TE-KE!!!

Reagovat
Ángel di María 22

City dobře Vlastní liga

Reagovat
Hector17

Easy win

Reagovat
minoLFC

Neskutočný sranec v našom podaní ManU lepší ale tiež nič moc...aspoň že to Benteke a Martial na konci zatraktívnili

Reagovat
kiwwi

What a waste of money they said

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

jeden gól, který by dal i Macheda, něco mění?

Reagovat
kiwwi

Already a legend

Reagovat
misinho7

dal jeden gol parada je hodny tolkych penazi...omg hodnotit by si to mal tak p osezone a ne po jednom zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Torres jednou kľučkou na Valdesa dokázal, že je hodný 50 000 000. Martial týmto gólom ukázal, že prišiel za lacný peniaz.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

kral hlupaku jsi

Reagovat
smazaný uživatel

Sice to je trochu předčasné, ale všem kritikům toho přestupu (včetně mě) tím včerejskem minimálně na čas musel zavřít hubu. Kromě perfektní techniky a dravosti totiž ukázal, že se z toho nepodělá (první zápas na OT, navíc naskočit do rozehraného Derby - uffff). A to, co předvedl? Nejde jen o ten gól, ale jeho hra celkově. Pokud takhle bude pokračovat, roste z něj druhý Henry, nebo Ronaldo. A ten včerejší zápas mu k tomu určitě může jenom pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

United aj Liverpool najhorší futbal, najhoršia forma za posledné roky, herne sračka, ale aj tak nakoniec krásny zápas. Jedine v Premier League

A Benteke je príliš dobrý na Liverpool. On je skvelý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

No a Martial akoby som videl na ihrisku Henryho. Pohyby, odpich od trávnika, kľučka, rýchlosť...

Reagovat
fenixLFC

no uzasny

Reagovat
nani92

Depay nech sa vyhrá v LM, ale ligu nech nechá Youngovi a snád už Fella nebude hrať v útoku odzačiatku, jeho vplyv je využiteľný akurát na záverečný tlak

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Došli sme si Mourinhovsky po remízu, deluded nie je Mourinho, prehrali sme. Gomez tam nemá čo robiť. Má potenciál, ale je mladý, nemôže hrať tieto zápasy. Milner mal síce najviac nabehané, ale toto nie je výkon kapitána LFC v NWD, s tým nech si nasere. Lucas tam dávno nemá čo robiť, bohužiaľ je najbližšie k DM z našich hráčov. Škrtel sa nechal vyškoliť ako malý chlapec )Martial hype starts in 3,2,1...) Firminovi bude dlhšie trvať nech si zvykne na ligu.

Deluded 4 zápasy proti LVG 4 prehry, s tým nech ide dopiče.Môžme hrať o 6 miesto, ale očakávam minimálne, že proti týmto sráčom v lige budeme mať v lige bilancii 1-1, zvládli to manažéri s horšími kádrami. Benteke pekná vecička, ale po prehre 3:1 v NWD mi je to u riti.

Reagovat
vladis271

a gratulácia mufanom. Už po prvom polčase to bolo vidieť. Na OT sme prehrali aj po oveľa lepších výkonoch ako dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lovren bude dokedy v základe?

Reagovat
vladis271

ani jeden z gólov nebol jeho, takže proti Norwichu hrá určite.

Reagovat
tomasinho

3 ze 3 Vlado.

Reagovat
vladis271

príprava pred minulou sezónou.

Reagovat
monty25

To byla zase bída. Benteke dal sice pěkný gól, ale tragičtější obranu jsem ještě neviděl. Všechny tři góly po chybách nebo hloupých faulech obránců. Ale co čekat, když to vede borec, který staví svoje oblíbence a ne hráče podle výkonnosti... Pořád nechápu, proč furt sedí Sakho a příště by mohl hrát v základu taky Ibe, který to tam jako jediný trochu rozhýbal směrem dopředu... Ale úplně nejlepší by bylo zbavit se co nejdřív toho blba Rodgerse. To je fakt unikát, jak z aspiranta na titul dokázal udělat tým, co je jenom pro smích...

Reagovat
smazaný uživatel

Everon v suchém triku.

Reagovat
tomasinho

No, super no. Kdyby tam aspoň něco bylo pozitivní dneska, tak ok. Ale tohle byl prostě fakt shit no. Žádná bojovnost, nic. Děs, hrůza a Gomeze bych BR nejradši o hlavu omlátil. Moreno neodehrál dobrou sezonu, ale dost hráčů nezačalo nejlépe v PL a vyhráli se. Místo, aby mu dal šanci, tak dává přes nohu hrajícího osmnáctiletého kluka, který neodehrál jediný zápas z těch snad dobře. Ael furt ho tam cpe a dneska jeho naivita definitivně rozhodla. Neměli bychom bod asi ani tak, ale tohle je prostě do nebe volající. O organizaci obrany a našem DM radši pomlčím.

Reagovat
vladis271

Ktovie, ja som si po Bentekeho góle vravel, že škoda toho 2. gólu. V bod som v tom čase už moc neveril, ale ak by to bol vtedy vyrovnávajúci gól, tak myslím, že by sme to ukopali.

Reagovat
Zaschrona

Bentekeho gol je docela pozitivum, ne?

Reagovat
Kowe

jakože teď bude gólem roku a tu sračku bude připomínat ještě dlouho?

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

pritom uz len ten blindov bol krajsi

Reagovat
Dawon

to bych zas nerek, relativne obycejna pekne umistena strela...takove nuzky mi prijdou mnohem vzacnejsi a urcite technicky narocnejsi

Reagovat
fenixLFC

pisem krajsi, nie technicky narocnejsi....mna noznicky nikdy nefascinovali, taketo strely do vinkla alebo obstrelovacky su krajsie pre mna

Reagovat
Dawon

a tak to jo, to beru

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mada

Reagovat
Zaschrona

Neni to vyloucene.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

City to letos zválcuje ve velkém stylu, ostatní adepti na titul jsou slabí jak důkazy proti Radovanovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase môžu doplatiť na zranenia Aguera.

Reagovat
CHONG

Tak to je velké oslabení, ale City to podle mě zvládnou i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

odhadovat titul po 5 kolech? lol... toto není Španělsko, díky

Reagovat
CHONG

To je pravda, ve Španělsku to bude vyrovnaná bitva

Reagovat
mul

ale iba medzi dvomi

Reagovat
stiflerovamama

Tak United boli urcite hratelni, lenze do inkasovaného golu sme hrali posrato. Po tom gole to uz bolo lepsie, zial sme nevyuzili sance na vyrovnanie ktorých bolo dost. Hlupe goly zase ... Ings urcite ozivenie, skoda, ze hral tak na kraji. Benteke famozny gol, Nahorsi na place Milner, ten bol dnes uplne zbytocny, hrac ktory ma zvladat taketo zapasy.

Musíme sa zlepsit, snad s navratom hracov do zostavy pride aj zlepsenie.

Reagovat
celeb

Martial uvod ako hrom, inak MU viac na lopte, snazili sa (napriek tomu mali minimum sanci) a zapas vyhrali zo standardiek.

Benteke fantasticke noznicky, okrem toho vsak nic, zatial jeho najhorsi zapas z tych, co som videl.

Liverpool 1. polcas absolutne nic smerom dopredu, v 2. mali paradoxne viac sanci ako MU, ale tiez to bolo viac/menej nahodne, o nejakom cielavedomom usili, nebodaj tlaku sa neda hovorit ani nahodou. Neviem, co BR chce hrat s tym timom, a zda sa, ze to nevedia ani hraci. Oproti agresivnemu, natlakovemu, a hlavne atraktivnemu futbalu Dalglisha, ktory po zmene sezonu/dve vydrzal, sa ta hra meni na nieco tazko charakterizovatelne. Najskor to bol utok bez obrany, teraz je to obrana bez stredu, Liverpool zacina praktikovat hru muzstiev z nizsich koncin tabulky.

Najlepsi asi Skrtel, mal najcastejsie loptu, rozohraval casto aj na utocnikov, hasil desiatky nebezpecnych situacii, a aj ked 3. gol siel cez neho, bolo to skor sikovnostou a stastim Martiala, ked sa k nemu odrazila lopta od Skrtela.

Celkovo musim konstatovat, takyto slaby stred pola som este v LFC nezazil

Reagovat
smazaný uživatel

zajimavy shrnuti

Reagovat
fantomas

https://vine.co/v/eFnApD2t50z

Neuvěřitelnej kontrast

Reagovat
Switchback

nj, celej ten dnešní komentář těch dvou profíků byl moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Counter

U Bentekeho to byl šok zničehonic, u Martiala to mělo svou přípravu, takže do toho mohl dát cíleně srdíčko.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc to byl evidentně gól vítěznej..

Reagovat
fantomas

Ne, nebyl.

Reagovat
fantomas

Slabá výmluva. I šok v minulosti vedl k parádnim výbuchum komentátora. A volba slova "yes" taky neni zrovna šťastná.

Reagovat
smazaný uživatel

ok.. tak takhle.. když někdo sníží na 2:1 a jeho tým evidentně táhne za kratší provaz, a pak se prosadí hráč, který má 19, stál nehorázný peníze a navíc dá rozhodující gól, kterým zhatí soupeřove šance na bod (nemluvě o povodění obrany), tak to proste bude více emotivní... nevím co řešíš

Reagovat
fantomas

Řešim to, že ani s přihlédnutim k takovym okolnostem tam nikdy neměl bejt takovej kontrast. To by neměl bejt, ani kdyby snižoval na 1:5 - on přitom dával kontaktní branku, která mohla mít pro LFC velkou hodnotu. Slabá výmluva once again.

Reagovat
smazaný uživatel

hodnotu by měla kdyby hrál Liverpool vyrovnanou partii..nevím proč by měl Martin Tyler protěžovat United, je to snad nejlepší komentátor, kterého znám

Reagovat
fantomas

Ok

Reagovat
Kaze

Tak ale v zapalu momentu sotva premyslis o tom, kolik kdo stal a kolik komu je let, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že si ty tvoje suggestions vezme Mellor k srdci ... ?

Reagovat
fantomas

Myslels Tyler?

Reagovat
smazaný uživatel

ze Mellor

Reagovat
Counter

Prosímtě Mi to přišlo naprosto adekvátní, takový vintage Tyler. Bylo kolem toho kluka obrovské haló, debut v takhle našlapaném zápase a on se z toho nejenže neposere, ale ještě předvede takovouhle parádu. Výborná gradace a zakončení celé přestupové ságy, která si zasloužila patřičně dobrý komentář.

Chápu, že u toho Bentekeho by sis představoval lepší a souhlasím, že tomu mohl dát víc, ale ono nejde vždycky přijít s tím nejlepším.

Reagovat
fantomas

Jo tak dokonce vintage Tyler

Reagovat
Counter

Co se ti na tom nezdá? Podle mě se do toho hezky trefil, snad každý rozumný člověk to Martialovi přál.

Reagovat
fantomas

Už sem snad jasně řek, co mi na tom vadí

Reagovat
Counter

No tobě vadí, jak s tebou skoro nikdo nesdílí názor, že Bentekeho nůžky jsou jedním z nejlepších gólů historie, a nepodpořil to ani Tyler

Reagovat
fantomas

Ne, mě vadí, že se Bentekeho parádní nůžky okomentovaly jak nějaká haluzácká dorážka po rohu.

Reagovat
fantomas

mně

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, jak jsem to viděl ve videích, tak jsem si říkal, že to komentovali snad ze záznamu a věděli, co se stane. Takhle nádherný gól může tímhle stylem okomentovat snad jen ten, kdo fandí soupeři

Reagovat
fantomas

Uplně bez debat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to má byť.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

To už se vyčítá aji tohle? Ta nenávist k týmům soupeře je teda mnohem komplexnější než za mých mladých let.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vrabejka

Tohle derby jsme mohli v pohodě vyhrat. Rozhodla neefektivita a skvělý soupeřův brankář. A kdyby nehrali Ings a Firmino na jinych pozicich,ale s tím už nic nenaděláme. No to by nas nesměl trenovat Rodgers. Podle mě i hráči ztratili víru v Rodgerse. Hráči nevěří že by pod Rodgersem mohli ztratit pěkný fotbal, že by mohli porazit velke kluby a dnešní výkon tomu odpovídal. Nebojovali, byl tam i vidět trochu nezájem. Rodgers jednoznačně musí jít. Je jen otázka času kdy to bude. 90% fanoušku ho chce pryč. Ve čtvtek nas čeká první zápas ve skupině EL s Bordeaux. Bylo by fajn kdyby na lavičce už byl nový trener. Tým to sakra potřebuje. Aby získal motivaci, impuls.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

vazne si myslis ze sme ho mohli v pohode vyhrat a rozhodla neefektivita?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tu prvu cast necham radsej bez komentara,no , ale inak suhlas... no skor rozhodla efektivita mancs, 2 sance - 3 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

ak mam vyzdivhnut jedno meno, SCHWEINSTEIGER, absolutne totalne top vykon, neskutocny hrac proste, dominoval v tej zalohe, radost pozerat a ze nejake problemy s fyzickou, vsak on tam este na konci zapasu napadal, bojoval, neskutocny vykon, posila jak svina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

naprosto fantasticky

Reagovat
kiwwi

Za zenitom

Reagovat
Bayern +

Zatiaľ to Guardiolove tvrdenie vôbec nevyvracia ale. Až takto zahrá ASPOŇ tri mesiace vkuse, potom sa môžeme baviť.

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa potom mozme bavit? Schweini nemusi nikomu nic dokazovaz ziadnymi troma mesiacmi, ani nic podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla narážka na mě? No musím říct, že do včerejška mi přišel nějaký nevýrazný, ale co předvedl včera - smekám, tiše šoupu nohama a uznale pokyvuji. Jeden z nejlepších hráčů na hřišti a hlavně makal, makal, makal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

ty skluzy!! v tech letech...

Reagovat
smazaný uživatel

v jakých letech? Je mu čerstvě 31

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Blindak solidne vytiera zrak čo?

Reagovat
Dawon

zatim jo no, dneska si zasel poradil i s takovym fyzickym zviretem jako Benteke vicemene v suchym, parkrat ho tam dokonce pretlacil v souboji jak mimino...no pokud mu to takhle bude drzet, tak se milerad budu omlouvat na kolenou

Reagovat
r.mrazik

Jojo,hraje hodne dobre na tom beku...sice se mi libi vic Mike,ale Blind krome zapasu v bruggach hodne slusny

A navic nehraje v zaloze,takze prima

Reagovat
Kowe

Jirka Novák, srdcař

Reagovat
r.mrazik

*Němec

Reagovat
smazaný uživatel

bojoval o všechno

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Manik...

Reagovat
Bayern +

"a ze nejake problemy s fyzickou"

Tak Guardiola, ako aj ja v komentoch sme to mysleli ako neustále sa vracajúce zranenia, čiže dva zápasy top, dva priemerné a tri na tribúne. Nikto o jeho slabej fyzičke nepísal a "za zenitom" je taktiež samozrejme hlúposť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
avicii

vobec sa necudujem tym, co chceli aby sme dostali klepec, pretoze ziskane body za nasu hru len oddaluje nevyhnutny odchod Rodgersa, stale tie iste chyby, obrana sa pod nim nikdy nezlepsi...ja v tom muzstve vidim potencial ktory keby sa doplni o par dobre vybranych hracov (co Rodgers nedokaze) tak by to mohlo byt fajn.....ked si vezmem ze zo Stoke a AFCB sme vyhrali nezasluzene, teraz sme mohli mat 3 smiesne body...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool už jenom ta Chelsea je horší... a Spurs... ale tak ty se asi moc zmiňovat nemusí

Reagovat
Tomanatura

Super polocas, dobry vykon, jenom ten Depay me trochu desi. On fakt jeden zapas pripomina Obertana a druhy Ronalda.

Reagovat
kiwwi

Presne to som od neho čakal... Nekonzistentnost

Stačí si spomenúť na Ronalda na začiatku kariéry u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebuje sa vyhrat no, presne klasicka crta tychto kridel, staci si spomenut na Naniho, ako hral prvu sezonu...ale som rad, ze Gaal to neriesil nejak a ked videl, ze hraje hrozne tak ho stiahol uz cez polcas

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

ja mam hlavne pocit, ze on si proste zatim tezko zvyka na to, ze v PL ho ti obranci dostupujou mnohem rychleji...proti brugam ukazal, ze jak ma vic prostoru, tak je skvely, ted to je treba holt jen zacit zvladat s mensim mnozstvim prostoru a casu...snad si zvykne no

Reagovat
fenixLFC

od penalty som to uz nevidel a hodnoteni zapasu je aj tak zbytocne. K nemu len tolko ze prvy polcas bol najhorsi futbal co som kedy videl.

Inak z prestupov kto ma najviac vytaca nie je zbytocny a predrazeny benteke ale milner. To ze dnes hral stranu sracku a skoro vsetko kazil fajn stane sa. Ale preboha- slabsia verzia hendersona ktora ma navyse zarucene miesto v zostave takze nech sa deje cokolvek on hrat bude. Nechapem naco sme ho brali mohol tam kludne hrat emre....totalne zbytocny prestup

Reagovat
vladis271

on je fajn, ale občas. Preto nehral stále základ v City, lebo nehrá tak často dobre. Dnes by som za Jonja vraždil.

Reagovat
kiwwi

Najväčší prevar od vás ze ste sa zbavili Jonja...

Reagovat
vladis271

to ma bude srať dlho.

Reagovat
Stamby

Nešel náhodou na vlastní žádost pryč?

Reagovat
smazaný uživatel

Neprehanaj s tym Jonjom, dobry hrac, ale akurát pre Labute...

Reagovat
vladis271

nie je dokonalý, to sa vedelo, ale u nás by mu to sedelo. Nemyslím si, že je to ten hráč, čo je dobrý len v slabších tímoch ako Adam, Lallana, Downing a spol. On má v sebe niečo viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si.

Reagovat
kiwwi

Tu predsa nejde len o futbalové kvality...

Reagovat
smazaný uživatel

Neotravuj Ivo pls

Reagovat
fenixLFC

u nas by sa nevypracoval, nehraval by pravidelne

Reagovat
Zaschrona

No, u vas by hral jasny zaklad.

Reagovat
tomasinho

To fakt ne, ani teď ne.

Reagovat
Zaschrona

S momentalni formou urcite ano.

Reagovat
tomasinho

Ani to ne prostě. Teda se zdravým Hendem ne. Hendo a Milner to maj jistý a pro těžší zápasy Lucas no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Pogba už sedí...u nás by měl jasný základ

Reagovat
smazaný uživatel

co spáchal?

Reagovat
Miguel19

Hrál hovno

Reagovat
A Seleção

Nenazranost fans ty modry rakoviny je usmevna

Reagovat
Miguel19

Šašci.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fenixLFC

vlastna skusenost?

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

to je dusan ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

pre mna dnes MOTM Schweinsteiger, toto bol top vykon stredneho zaloznika !

Reagovat
Dawon

V juventusu si rekli, ze zacinat se stejne bodama jako zbytek ligy je moc jednoduche, nebo co se tam deje?

Reagovat
fenixLFC

oni sa sice tvaria ze teraz uz po tom uspechu patria medzi najuzsiu europsku spicku, ale minulu sezonu vyleteli a potom ich rozobrali vacsie kluby....

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Ferguson6

Akože Boca a NYC? Väčšie kluby ako Juventus nie sú, sú len bohatšie.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
A Seleção

Máršl teda hodne povedene na "Henryho"

Reagovat
iamek

Uz se Skrtel vzpamatoval z kolotoce jmenem Martial?

Reagovat
Darren Fletcher

zasluzi si to. za toho de geu nedavno

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem to měl v hlavě

Reagovat
fff

Pod BR to skratka nema buducnost. Ja fakt uz len cakam, kedy pojde prec.

Jebnut Ingsa k ciare, Firmina k ciare a nakopavat na Bentekeho. Nadhera.

Reagovat
fenixLFC

BR: "Každá šanca súpera bola po našej zbytočnej strate lopty. Nevytvorili sme si dostatok príležitostí. Prvý polčas sme bránili dobre a organizovane, avšak neboli sme dostatočne kreatívny. Súper si pri prvom góle šikovne urobil priestor; zahrali to dobre. Sme sklamaní z výsledku i výkonu. Pár hráčov však predviedlo skvelý výkon. Benteke bol excelentný. Odohrali sme už 5 zápasov, v ktorých sme neboli tak kreatívni, ako by som chcel. Musíme toho ukázať oveľa viac."

clovek si povie ze hadam konecne normalne vyhlasenie a on potom trepne ze benteke bol excelentny

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke jasne ukazal, ze je dobry utocnik, co od neho chces ako viac? Firmino neviditelny, Ings tiez, co mal Benteke robit viac? povyhraval par subojov, bojoval, podla mna dost dobry vykon od neho, na to, ze tam bol na ofenzivu sam

Reagovat
kiwwi

prisaham, ze som si Firmina som si vsimol prvykrat ked siel dole z ihriska

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

tak ja som to videl asi do 70. minuty, videl som predchadzajuce zapasy okrem bournemothu ale podla mna sa teda ako jednotka na hrot nepredvadza. s jeho postavou by som cakal ze bude vyhravat aj suboje ale pride mi ze vacsinu prehrava a ked uz vyhra tak pre nikoho-tim si s nim zjavne nerozumie. K tomu spomienka na prvy zapas so stoke kde sa vsetko nanho centrovalo a bolo to hrozne pozerat+ zahodena sanca proti arsenalu, nulovy vykon proti WHU...mna zatial neoslnil

Reagovat
Counter

To je příšerná analýza

Reagovat
fantomas

Tak zaplaťpánbů, žes nám tu předved, jak se to dělá.

Reagovat
Counter

Haha.

Stačí si přečíst koment fff.

Reagovat
fantomas

Kterej?

Reagovat
Counter

Kterýkoli, ať už ten výše, nebo ty níže. Všude píše to samé.

Reagovat
fantomas

A v žádnym nečtu nic, co by nějak zpříma odporovalo týhle "příšerný analýze".

Reagovat
minoLFC

Prvý polčas sme bránili dobre

Reagovat
fenixLFC

dokonca

Reagovat
tomasinho

A ne snad?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie

Reagovat
tomasinho

Ale jo, bylo tam dost situací, kdy obrana dobře vystoupila. Až na ty 2 Mignoletovi rozehrávky ta obrana prostě 1. poločas byla kompaktní. Jasně, bylo to i neschopností MU, ale špatná nebyla.

Reagovat
Melda

A když už jsme získali balon, tak jsme ho hned ztratili.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers je hrozně zvláštní, ten tým není úplně špatnej. kdyby přišel ten Klopp (kterýho jsem si přál k nám) tak by ty derby opět byly skvělý. Jinak nejslabší Liverpool co pamatuju

Reagovat
fenixLFC

ten tim je uplne tragicky, na rozdiel od predchadzajucich rokov mame aspon fajn RB a skvele AM, inak je to vsade onicom

Reagovat
minoLFC

ale nie, tí hráči niesú zlí, nepreháňaj

Reagovat
smazaný uživatel

Jako upřímně ten tým nemá na titul nebo osmifinále Ligy mistrů, ale potenciál má, dle mého názoru. Obrana krom Clyna je jako fakt jako tragicá, ale v záloze je hodně nadprůměrných fotbalistů ať už Can, Coutinho, Firmino, Hendo (a líbí se mi i Ibe, ale to ještě není hotový fotbalista) a útok je taky skvělej.

Reagovat
fenixLFC

(zaroven reakcia aj na mina)- ano potencial tam je, ale ten tim nema ani an top 4. v strede obrany jeden nadpriemerny stoper, stresator a labilny hrac. na LB stoper a bek ktory nevie branit. zaloha nekreativna, sice pohybliva ale najma dozadu priestupna. K tomu kopec kridel ktore su lepsi na AM. A najlepsi hrotak je vecne zraneny....co tym chcem povedat je to ze nemame nic o co by sme sa mohli opriet...takze je to len banda hracov s par talentmi ktora dokopy ako tim moc nefunguje a kvôli svojmu veku je neskutocne labilna

Reagovat
I am Mancunian

LVG: "For me, Liverpool is a fantastic club. Because I have won every game against Liverpool."

Reagovat
patas92

Martial je nový Henry, sem to říkal hned.

Reagovat
smazaný uživatel

pohyby pri obchazeni Skrtela a strele na zadni, jako bych tam videl primo Thierryho

Reagovat
minoLFC

Henry nikdy Škrteľa neobišiel

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz neni o cem... Martial > Henry

Reagovat
Infernoqt

Co to bylo jinak za formaci po odchodu Maty... nebo se jen Herrera přesunul na kraj zálohy?

Reagovat
Infernoqt

kua jsem se tři minuty nekoukal na atlety s barcou a prošvih jsem oba goly

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak hrál?

Reagovat
bbbauch

Jak král

Reagovat
Azza

ten v levo je Kane?

Reagovat
tomasinho

Máte někdo záznam online?

Reagovat
I am Mancunian

uz som nasiel tu stranku, pockaj

Reagovat
tomasinho

Dík Samo, bráchovi tu radost nemůžu odepřít

Reagovat
I am Mancunian

http://livetv.sx/en/

este tam neni nahraty zapas, ale ked kliknes nan, tak napravo mas moznosti bud highlights alebo full records, ale pozor, su tam uz napisani strelci golov

Reagovat
tomasinho

Tam je i skóre, to je blbé Až tam bude záoas, tak to nepůjde vidět?

Reagovat
I am Mancunian

skore tam je hej, to je jedina chyba

Reagovat
tomasinho

Nevadí, už jsem našel na redditu jako minule. Ale dík A utěš trošku doma bráchu, ať neni smutný

Reagovat
I am Mancunian

jemu je to uz dost jedno

Reagovat
tomasinho

Já jsem dneska taky obdivuhodně klidný no

Reagovat
I am Mancunian

ja som bol takto pod moyesom

Reagovat
Pasha

No istí fans LFC si prajú prehry len preto, aby Brenton odišiel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

http://www.footballorgin.net

Tuto byva vsetko podstatne

Reagovat
Busby babes

O2.

Reagovat
tomasinho

Víš co Sašo..užij si Kuna

Reagovat
Busby babes

co Gomis?

Reagovat
tomasinho

Tak jeden venkovní zápas no. Příště už dá góla, jen nechce proti tobě no. A Hurricane ho tam šoupne

Reagovat
Busby babes

doufam, ze ne.

Reagovat
tomasinho

Jeden z nás už prohrát musí no.

Reagovat
Busby babes

no prave a ja bych rad abys to byl ty.

Reagovat
Busby babes

tak co Kane?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Basty

Benteke , Martial palec hore , pěkný druhý poločas

Reagovat
vrabejka

ESPN Sources - Brendan Rodgers career as Liverpool manager may be over, Liverpool have called a meeting for tomorrow with Brendan. #ESPN

BREAKING NEWS: ESPN SOURCES - Liverpool have called a Crisis meeting for tomorrow lunch time, I'm told that John Henry is to travel to UK

Ze by?

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
tomasinho

Blbost, i když by to byla paráda. Tak brzo ho ale neodvolají prostě.

Reagovat
I am Mancunian

nikde nic take nevidim

Reagovat
EXoRcIsT

dufam ze nie

Reagovat
Bayern +

Watford a hlavne Citizens!

Reagovat
iamek

Az se Jones uzdravi, tak konec rekordu ne? Odsune Paddyho na tribunu a konecna :-(

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

strašný bránění

Reagovat
iamek

Reagovat
tomasinho

A ne snad? Nechci zpochybnit Martialův talent a pěknou akci, ale jako Škrtel mu to nemohl ulehčit více.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

ono sa to od telky vzdy lahko hodnoti...hlavne situacia ked niesi 1v1 ale su tam dalsi tvoji spoluhraci niekedy dopadnu takto blbo bo sa kazdy spolieha ze ten druhy nieco urobi...

ako hej, Martial Skrtela vykupal a Skrto pri tom vyzeral komicky, ale naozaj to nie je lahke branit

Reagovat
tomasinho

Není no, ale Škrtel dělal svou klasickou pičovinu - couval až do vápna a tam se nchal povodit no.

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel by mal byt v ideálnom svete trojka na CB, ale ja stale nepochopim, preco kazdy manazer dava hrat to nemehlo Lucasa, a to sme mohli mat uz 10 Wanyamov a Ki-ov uz zo Celticu, ci nejake DM z Francuzska...

Reagovat
tomasinho

Ale to už je ohraná písnička Ol'o, bohužel, 5 let bez DM, 6 let bez top CM. A stále bez náhrady.

Reagovat
smazaný uživatel

.... Skrtel proste ani v repre casto "nedostava" take goly, lebo branime a bojujeme... toto co sa deje v LFC je neuveritelne...

Reagovat
smazaný uživatel

to není no, ale stoper úrovně Liverpoolu by to měl mít ošéfované

Reagovat
smazaný uživatel

pozrel som si to znovu a musim suhlasit, taketo goly isli aj cez vacsie stoperske mena ako Skrtel, Martial to urobil genialne...

Reagovat
smazaný uživatel

urobil tam niekolko zakladnych chyb, ktore by stoper na tejto urovni teda robit nemal

Reagovat
iamek

Tak to pak kazdy gol je po spatnem braneni. Kdyby branici tym dobre branil, tak nemuze dostat gol. Martialek toho kasparka povodil. Fantazie.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Akorát Titi s tím míčem šel od půlky. Ale byla tam stopa po jeho zakončení, pěkný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Takýchto dal Suarez kopu, pekny typ golu

Reagovat
Mastný Chobot

takéto góly sú najkrajšie

Reagovat
alcantara

Carragher

Reagovat
fantomas

Zato Škrtel panečku

Reagovat
alcantara

Ale no, zase chvalit ho nemusis

Reagovat
Counter

Strašně nevděčné tohle.

Reagovat
alcantara

To je pravda, proti rozbehnutemu sikovnemu ofenzivnemu hracovi je obcas tazke nevyzerat ako statista. Ale ten jeho dreveny vrut v style koza na lade, oproti tomu vyznieva Skrtel ako elegan Nesta

Reagovat
Counter

Loni se něco podobného stalo Boatengovi proti Messimu. A ono už je v konečném součtu celkem jedno, jak přesně to vypadá, tak jako tak je to fail, po kterém přijde gól

Reagovat
smazaný uživatel

Je krasne ako si ustrihol celu tu Thierryho akciu

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodili uz deludeda?

Reagovat
iamek

Nestras.

Reagovat
Infernoqt

nemaj za co, protože ukázal dobrý charakter

Reagovat
vladis271

Reagovat
vrabejka

do tydne ho vyhodi to ti garantuju.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cokoliv

Kolik bylo vystřeleno střel na bránu Chelsea za těch 5 zápasů ?

Reagovat
nemamvasrad

39

Reagovat
Infernoqt

po zápasech Swa - Everton, Střely/na branku

18/10, 18/8, 15/6, 13/6, 14/9 ... 78/39, což dělá 15,6/7,8 střel na zápas

Reagovat
smazaný uživatel

pojdme na ten MOTD

Reagovat
madlucas

stoke by uz mohol ostat tam kde je .. chelsea takisto :)) arsenal pome!

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke ne

Reagovat
SunFells

Před Spurs s nimi.

Reagovat
smazaný uživatel

jsi zvrácený člověk

Reagovat
SunFells

Já spíš myslím na to, zda si uvědomuješ, že vás v tuto chvíli chrání od sestupového pásma

Reagovat
SunFells

Krásná hra od Toffies.

Reagovat
Zaschrona

*Toffees

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*Toffifee.

Reagovat
SunFells

Dokonce počítače jsou proti Josému, tak to jo ...

Reagovat
Zaschrona

Me by taky zajimalo, jake perfektni zakroky udelal podle Mourinha nas golman. Na nasi branu sly dve strely a jedna skoncila v siti.

Reagovat
SunFells

Organizoval Stonese

Reagovat
Zaschrona

Jo, mozna parkrat za zapas ve zdi.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Co je vic realny, konec Rogerse, nebo Mourka?

Reagovat
minoLFC

čo vyhral Rodgers s Liverpoolom?

Reagovat
Infernoqt

nic, ale prokazuje dobrý charakter

Reagovat
minoLFC

tak potom Mourek...

Reagovat
SunFells

Tak tady by se ani Szczesny nemusel natahovat, pěkný signál.

Reagovat
SunFells

Koscielnyovina na Herreru.

Reagovat
smazaný uživatel

Za poslední dva komenty si nafackuj.

Reagovat
SunFells

Co to žvatláš

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tady dáváš pochybná přirovnání.

Reagovat
SunFells

Jsem netušil, že Koscielnyho tak bráníš. A netušíš to patrně ani ty, zas seš v lese.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebráním.

Reagovat
SunFells

Přesně jak píšu, ani to netušíš.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, whatever, nevím, co píšu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fakt ses ted nejak mimo

Reagovat
SunFells

Už tě trochu znám.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mada

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

MOTD je asi jediny fotbalovy porad na svete, ktery v "analyze" zapasu EFC - CFC absolutne nezmini perfektni hattrick Naismitha.

Reagovat
Zaschrona

11 of Steven Naismith's 18 PL goals for EFC have come against Chelsea (6), Arsenal (2), Man United (1), Man City (1) & Liverpool (1). Big time player.

Reagovat
smazaný uživatel

Mít ten hráč motivaci i proti slabším, je to zrzavý Messi . Pět gólů ubohýmu Espanyolu dokáže dát každej

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Mastný Chobot

zrzavý

Reagovat
Zaschrona

zrzavy, no nevim

Reagovat
Mastný Chobot

albínsky Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak blonďatej, no. Nebo pleašatej. Nebo Skotskej. Nebo prostě jenom lepší

Reagovat
Mastný Chobot

musíš fakt takéto pičoviny riešiť furt?

Reagovat
smazaný uživatel

Takové věci jako fanoušek Arsenalu nemůžeš pochopit.

Reagovat
Mastný Chobot

dnes zas nezvládaš, Janči, čo? čo sa stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně nic, ale prostě tohle jako fanoušek velkého klubu nechápeš.

Reagovat
Zaschrona

naprosto pochopitelna a relevantni kritika MOTD, ty picovino

Reagovat
Mastný Chobot

ok, no

Reagovat
Mastný Chobot

Náš prvý gól bola pre mňa dokonalosť. Coqova jeba, Mesutkov pas a Theovo zakončenie... tam už chýbala len oslavujúca Alison Brie a Swiss King menu. Inak dúfam, že teraz budeme hrávať v takejto zostave, aspoň doma. Zápas som nevidel, ale podľa highlightov a štatistík sme Stoke totálne demolovali celý zápas. Snáď si to do seba sadne, lebo chcem Thea v základe čo možno najčastejšie. Síce si budeme musieť zvyknúť na to, že zahodí veľa, ale zasa (znova to píšem, hej) je to náš najproduktívnejší hráč a on tie góly proste bude dávať.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohls to zkrátit na "Zápas som nevidel".

Reagovat
Mastný Chobot

Mohls to zkrátit na " ".

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Jesse Pinkman

swiss king

Reagovat
Godwinson

Tak to už se blíží Mourinhův čas, ne?

Reagovat
minoLFC

Som naštvaný a zároveň smutný z dneška....

Reagovat
Mastný Chobot

Bentekeho gól typičo

Reagovat
smazaný uživatel

ale na rooneyho to nemělo

Reagovat
fantomas

Mělo, určitě náročnější nůžky za mě.

Reagovat
nani92

Reagovat
fantomas

Tak ne teda...

Reagovat
smazaný uživatel

trolluješ, že?

Reagovat
fantomas

Ne, netrolluju.

Reagovat
smazaný uživatel

to je velmi smutné potom

Reagovat
kiwwi

Ne, on to fakt mysli vážne

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite? hmm, no to urcite

Reagovat
fantomas

"za mě"

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kiwwi

Looool

Reagovat
smazaný uživatel

to, že je udělal Benteke, je fakt čistě nesouvisející

Reagovat
fantomas

Jj, komentáře nechápající, jak to vůbec udělal, sem četl na mnoha místech.

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka

Reagovat
Counter

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

hele fakt ti prijde narocnejsi trefi padajici tecovanej mic nez normlani centr ze strany?

Reagovat
fantomas

Benteke měl imo náročnější polohu.

Reagovat
Busby babes

v cem presne?

Reagovat
Godwinson

... a Martial

Reagovat
smazaný uživatel

jinak mbokani byl taková hvězda v Anderlechtu a ted střídá v Norwichu

Reagovat
SunFells

Jednak by to nebyl žádný div a jednak to byl první zápas od jeho přestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

div to je. on měl být hvězda nějakého týmu, který hraje ve špičkové lize o poháry, je skoro na urovni Gomise

Reagovat
SunFells

Jdi ty

Reagovat
smazaný uživatel

to si piš, že je

Reagovat
Mastný Chobot

skoro na úrovni Gomisa možno je, zbytok budem ignorovať.

Reagovat
smazaný uživatel

však v týmu jako je třeba Swansea, ne Chelsea. Sevilla, Wolfsburg, Villareall, Swansea, to jsou přesně týmy pro něj.

Reagovat
Mastný Chobot

myslím, že dosť preceňuješ ako Mbokaniho, tak Gomisa a tak aj celú Swansea.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Swansea je jeden z najlepších tímov PL, tam sa nebude nikomu ľahko vyhrávať

Reagovat
Mastný Chobot

je skoro na úrovni Manchestru City, povedal by som

Reagovat
nani92

Man City sa dá poraziť, Swansea nie

Reagovat
smazaný uživatel

nepřecenuju ani jednoho. Podívej se na statistiky Mbokaniho. Sice to měl v Anderlechtu a Kyjevě, ale tom nesnižuje jeho potenci. Všude střílel. Navíc víc jak Gomis + je ještě mladší o rok. A Swansea? Práce Monka je suprová, jestli nevidíš, že to je tým na poháry dlouhodobě, tak tě nechápu. Nani to napsal dobře, ve Walesu bude málokdo vyhrávat. Podle mě má Swansea dlouhodobě jednu z nejstabilnějších pozic a formu také. Mám je rád

Reagovat
Mastný Chobot

nj, nani si z teba robí srandu... sorry zaňho

Reagovat
smazaný uživatel

btw: a není to přestup, ale hostování z Kyjeva

Reagovat
SunFells

To je skoro podstatné.

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto případě to podstatné není, máš pravdu

Reagovat
SunFells

Vinnie Jones

Reagovat
smazaný uživatel

lol, taková penalta ve WBA se nepíská, ale to co bylo na Bayernu ano

Reagovat
SunFells

Targett zkušeně, ten kluk je pod tíhou zodpovědnosti průser.

Reagovat
Zaschrona

Je mu porad jen necelych 20, jako backup je slusna volba. Nastesti uz ale bude Bertrand brzo zpatky.

Reagovat
SunFells

Už bych fakt neříkal necelých, ale máš pravdu. V případě dlouhé absence Bertranda to s ním není moc únosné.

Reagovat
Zaschrona

Jen vic manazeru jako Pulis, kteri zkritizuji vlastniho hrace za dive.

Reagovat
nani92

Moyes

Reagovat
Counter

Však Pardew tohle loni taky udělal, ne?

Reagovat
Zaschrona

Jestli jo, tak jen dobre.

Reagovat
Counter
Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mastný Chobot

20-ročný Bellerín si to tam dnes neskutočne vodil. Fakt ma zaujíma, ako bude vyzerať jeho kariéra, lebo teraz si neviem predstaviť, kde môže mať strop a aký má veľký potenciál.

Reagovat
nani92

strop je Barcelona a Zlatá lopta

Reagovat
smazaný uživatel

No když mu to půjde dál tak dobře, tak za rok, za dva nahradí v Barceloně Alvese...

Reagovat
SunFells

"dál" ...jemu to tuto sezónu nejde moc dobře.

Reagovat
Mastný Chobot

s výnimkou dneška

Reagovat
alcantara

My mame Sergiho, to je novy Cafu

Reagovat
smazaný uživatel

A nekdo bude popirat zaslepenost fans Arsenalu

Reagovat
Mastný Chobot

zaslepený som, lebo si neviem predstaviť, aký má reálne potenciál? logicky to sedí, ale ty si to klasicky nepochopil, ty dilino.

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Solidní Jenkinsonův záskok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Měl tam i několik zbytečných ztrát, sestřih mu lichotí.

Reagovat
smazaný uživatel

kurva tam, ešte mám stále migrénu

Reagovat
nani92

je to len futbal dušo, chlieb drahší nebude

Reagovat
smazaný uživatel

u vás by som sa teda tiež dvakrát netešil no, bohužiaľ na našu úroveň komickosti to nemá

Reagovat
nani92

však ja sa ani neteším, útočná faza bola rovnako zlá ako doteraz

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, že bude, deluded zajo.

Reagovat
vodka

martial wtf, fakt jak henry reborn

Reagovat
nani92

nazdravie

Reagovat
nani92

600. pre Selenu Gomez

Reagovat
Lacko_Boh

toto fakt nie

Reagovat
nani92

nevadí, ostane viac pre mňa

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

601 pre Naismtha! Neuveritelny pribeh.

Reagovat
smazaný uživatel

A Martial parada, ach tyvole shit nadhera, seremnato.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
ďuriLFC

ešte sme nevyhodili toho chuja?

Reagovat
smazaný uživatel

uz ho vyhodili?

Skrtel vyborny, za ten Martialov gol mozu rychle nohy Martiala, Matko samozrejme za nic nemoze.

ale kopytak sa pekne ukopol

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Včera MU dobrej výkon, byť sme měli haluz. De Gea podržel, obrana dobrý- hlavně Shaw v záloze taky dobre. Basti super výkon. Memphis hrozný a příští kolo Young základ Fella nic moc hlavně v prvním poločase měl toho Mignoleta lobnout pořádně. Hoodně překvapil Martial, možná to nebude tak zlý kauf Ale nevím jestli příště už základ

Reagovat
habinity

Som hovoril ze skrtel je odpad..len sa vezie na liverpoole a lepsich hracov.keby hraje v svk lige tak je hotovy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Kruta realita. martialko som vedelze sa presadi...vnesie vietor do nasich radov....nas najrychlejsi hracik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Gomeza, ktory doteraz hraval stopera a RB dava na LB, Firmina dava na kridlo, Ingsa dava na kridlo, Markovic hraval RWB, Sahina daval na AM preboha... BR fakt netusi miestami.

Pros nech uz ide prec . S nim sa nikam nedostaneme. A tak isto ani s Lucasom, Lovrenom ci Skrtelom v zakladnej zostave.

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavy, ked sa uzdravi Sturridge, ci si Rodgers dalej pojde to svoje 433, alebo zacne hrat nieco ine, ale takto tvrdohlavy dalej uz nemoze byt ani on.

Reagovat
fff

Tak u Benteleho moznost dat ho na kridlo nie je, cize by musel pchat na kridlo Dannyho a tak mimo on byt dokaze si myslim.

Reagovat
fff

A ked uz da dvoch utocnikov tak Ingsa a Firmina drbne na kridlo a Benteke je tam aj tak sam, cize mozme akurat tak nanho nakopavat, co sme teda aj robili.

Pritom za tie tri roky ten tim mohol a mal byt vybudovany ovela lepsie. Prachy za Lovrena, Lallanu, Bentekeho a Balotelliho pouzit inak a malntu byt top stoper k Sakhovi, poriadne DM a CM a podla mna teda aj iny utocnik, ale to ame tu uz rozoberali.

4. rok, 250 ci kolko miloonov a my nakopavame na utocnika jak keby sme z okresu.

Reagovat
tomasinho

Pěkně. Ale hrál pod ním nejlepší fotbal v kariéře no. A potvrdil, že to byl takticky nejlepší kouč, jaký ho kdy vedl. O Rafověš zacházení s hráči jsem si udělal obrázek už od Bellamyho.

Reagovat
R22

Co o něm řekl Bellamy? btw řetls tu jeho knihu? stojí to za to?

Reagovat
tomasinho

Jojo, četl, je dobrá. Bellamy je docela psycho člověk, asi bych nechtěl být jeho žena. Ani ne nervák, ale měl hodně depky po prohrách a tak

O Rafovi psal právě k té komunikaci, ež to je hrůza, že sliboval, jak bude hrátý a pak nic. Jak dal dva góly a další zápas zas nehrál a tak. Říkal, že odměřenějšího kočue nezažil. Dokonce tam psal, že odmítl jednou MU. A samozřejmě největší pochvalu tam směřoval Robsonovi, říkal, že hrát pod ním bylo to nejvíc. Že i když byl malý, tak se po jeho slovech před zápasem cítil jak Drogba

A teda zajímavé byly i příběhy ze City.

Reagovat
13

No jo, ale Bredana si Stevie pochvaluje a přitom mi přijde, že některým hráčům dělá to samé co dělal Rafa Craigovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Pretoze Stevie je prilis dobry, aby skritizoval kouca LFC, ked ho vyhodia a pripadne upadne do zabudnutia, az vtedy povie pravdu. Kazdopadne Skrtel ma na BR svoj nazor...

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši nevíte z kterého kanálu v Praze se nejlíp vylejza?

Reagovat
smazaný uživatel

Janko pls

Reagovat
smazaný uživatel

metro

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptej se nějakého slávisty, za poslední roky by už mohli mít nějaké osvědčené.

Reagovat
fantomas

To se ptáš s pěknym předstihem teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel dobra odplata za Debuchyho..

Reagovat
Counter

To byla paráda.

Reagovat
kiwwi

Je to možné? Aj v BBC kričali viac pri Martialovom góle ako pri Bentekeho... To je neprípustné!

Reagovat
smazaný uživatel

Což je teda dost nepochopitelný, když ten Bentekeho gol byl jeden z nejlepších momentů v historii sportu

Reagovat
kiwwi

Presne

Reagovat
Mada

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

no proste uznaj, ze si reagoval prehnane (a hned 3x)

Reagovat
fantomas

Hned 3x právě proto neuznám no, protože fakt mám za to, že je to jeden z nejúchvatnějších gólů vůbec. Se třeba poserte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A ty se poser tim tuplem.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Zaschrona

Tak ted uz ale fakt prehanis - tenhle vyrok je znacne nekde jinde, nez ten puvodni.

Reagovat
fantomas

("Vůbec" v rámci PL...)

A vůbec, co mi je po tom

Reagovat
Zaschrona

Jo, tak to uz zas s timhle souhlas.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Rodgers Táhni ty nesoudná špíno.

Reagovat
smazaný uživatel

Co zase řekl?

Reagovat
smazaný uživatel

Už by fakt mal ísť.

Reagovat
iamek

Reagovat
avicii

Reagovat
Busby babes

Konecne jsem to zkouknul. Prvni pulka nuda, drzeni mice dobry, ale malo odvahy, rychlosti. Fella na hrotu potrebuje dostat nejakou poradnou prihravku, centr... tezko muzem cekat, ze si tam neco vytvori sam.

Druha pule uz daleko lepsi, 3 krasny goly + penalta, parada. Aspon z nasi strany. DDG trochu nerozehranej, ale to se zlepsi. Young to super ozivil.

Nejlepsi na hristi Blind, Shaw a Basti. Vcera fakt paradni vykon tyhle trojky. Smalling a Darmian taky hodne dobri.

Martial krasnej gol, snad se mu bude darit i dal. Je mladej, takze tohle od nej rozhodne necekam kazdej zapas, ale pokud sezonu zakonci s 10+ goly, tak to bude dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

Že prej nekvalitní střed

Dier oficiální MOTM a Mason taky vynikající výkon. Ale musí se teď co nejrychlejc uzdravit

Reagovat
smazaný uživatel

vyměňte foto, prosím

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

je to taková maličkost, která potěší

Reagovat
Mastný Chobot

Už neviem, na kom sa chce Sunderland chytiť tento rok, keď aj so Spurs doma prehral. S prehľadom najhorší tím tento rok hneď po mojom fanta tíme. Oni by prehrali snáď aj s Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Defoe před tou bránou úplně Kaneoval, neřád.

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš si do fanta týmu dávat Ozila, no.

Reagovat
Mastný Chobot

myslíš toho, ktorý má viac bodov než celá vaša záloha s výnimkou Chadliho?

Reagovat
smazaný uživatel

A taky vyšší cenu než "celá naše záloha dohromady". A počítáš do naší zálohy i Diera?

Reagovat
Mastný Chobot

nemá vyššiu cenu než celá vaša záloha dohromady a nie, nepočítam. Riadim sa fantou.

Reagovat
smazaný uživatel

V uvozovkách Já fantasy nahraju, jen odhaduju, že kvůli tomu jeho věčnému overhype bude strašně předražený. A taky že ho tam máš, ale to už jsi celkem potvrdil.

Reagovat
Counter

Ve fantě je Mesutek šíleně levný, stojí dokonce podobně jako Eriksen.

Reagovat
Mastný Chobot

vidíš, ja ho tam vlastne ani nemám a ani som nemal

Reagovat
Mastný Chobot

*

Reagovat
smazaný uživatel

Masko, pls

Reagovat
Mariano13

Náš naj zápas. LVG sa rozhodol ísť cestou nekonečného držania lopty, no až v druhom dejstve sme z toho snáď prvýkrát v sezóne dokázali aj tvoriť okulahodiaci futbal. Všetky štyri góly boli krásne no ten v našej sieti bude medzi top celej sezóny. No ale Martial potešil veeľmi šikovnou akciou a obkopom k vzdialenejšej žrdi (to snáď musel urobiť schválne ). Radosť mi urobili aj modrí, ktorí majú podobné problémy ako my za Moyesa. Akurát u nás to bolo odchodom SAFa a rozhádzania celej koncepcie. U nich to je nechutnou nekonečnou aroganciou ktorá je u nich v šatni. No nečudo keď ten šašo na lavičke im furt vraví že sú dobrí a je to len o šťastí

Reagovat
Busby babes

to snáď musel urobiť schválne... nene, utocnik zakoncujici na zadni tyc... to je novinka, to se musel ukopnout.

Reagovat
Mariano13

skôr som tým myslel, ako ho všetci prirovnávali k Henrymu a on spraví tak veľmi podobnú akciu ..

Reagovat
Swarley

hm, se dívám na záznam a Fella zkoušel pěknej lobáček...ten zprostředkovaný pozdrav od Wazzy beru...

Reagovat
Swarley

a Martiaaalek, to byla lahůdka

Reagovat
Counter

Gabriel has featured in 11 games for Arsenal. With him on the field, the team has conceded 4 goals. Record in those games: W10 D1

Reagovat
smazaný uživatel

zastrašil soupeře

Reagovat
Mastný Chobot

pekné, ale aj tak je stále Kos - Merte jasná voľba. Tá Gabrielova rozohrávka a občasná nerozvážnosť, to dlhodobo nechceš. Stále je mladý a verím mu, ale ešte musí makac.

Reagovat
SunFells

Nepřijde mi ani nerozvážný, ani špatný v rozehrávce. S tou rozehrávkou to byla součást jeho reputace když přicházel a teď se mi to jeví jak taková naučená věc fanoušků.

Ale kromě těch tří výher teď zbytek posbíral samozřejmě na jaře, kde mu takové pěkné statistiky mohli jen nabíhat a tuším byl vybírán do těch lehčích zápasů, o jeho zásahu to tolik neříká.

Reagovat
Mastný Chobot

to s rozohrávkou, že je urban legend? no, tak to fakt nie teda, má s tým problém, odkedy je u nás, ani včera a ani pred týždňom to zďaleka nebolo ideálne teda.

Reagovat
SunFells

Včera jsem to neviděl a v těch zápasech předtím v tom působil dost jistě. Na jaro sem tam něco jsem zaznamenal, ale žádné velké obtíže taky ne. Myslím, že se na to lidi u něj moc soustředí.

Reagovat
herbage

jestli je měřítkem Per, tak Gabriel je rozehrávkovým králem. Per často pod tlakem zmatkoval a přihrál buď soupeři nebo spoluhráči, který byl rázem v obtížně řešitelné situaci. Nezřídka míč nakopl nazdařbůh dopředu a nebo jej poslal brankáři, který míč rovněž nakopl. Byť Stoke bylo včera méně než důstojným soupeřem, tak nebál bych se říci konečně po letech se mi líbila spolupráce brankáře, obranné a dvojky Coquelin - Cazorla, kteří se poctivě nabízeli a pomáhali s rozehrávkou. Po delší době rovněž oba naši stopeři často operovali na půlce soupeře a Koscielny se osmělil i k několika nebezpečbým výpadům. U Gabriela jsem si za celý zápas nevšiml, že by vyloženě pokazil nějakou přihrávku nebo že by lehkovážně přišel o balón. Rozhodně mám s ním lepší pocit proti soupeřům typu Stoke, než když je v základu Per, který často působí nemotorným a pomalým dojmem, viz zápas doma s Monacem na jaře, který nás stál postup do další fáze LM. Neřikám, že proti silnějším soupeřům by neměl být první volbou, protože zkušenostma i poziční hrou mám stále před Gabrielem náskok, ale častější zařazení Gabriela do základu bych jen a jen uvítal (aby si třeba i Kosťa odpočinul)

Reagovat
Counter

Však jasné, Mertescielny nerozlučné duo :-) Ale jako trojka je parádní, dokáže zaskočit za oba dva a působí jako správný zlý muž. to nám chybělo.

Reagovat
smazaný uživatel

15:47 Pokusí se Real Madrid o Llorise?

Hugo Lloris má s Tottenhamem kontrakt do roku 2019, odejít by však mohl dříve. Zájem o francouzského reprezentačního brankáře hlásí Real Madrid, jemuž nevyšly námluvy s Davidem de Geou z Manchesteru United.

omg, zase takové problémy

Reagovat
smazaný uživatel

To přejde, až pochopěj, že maj Navase

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměníme za Benzemu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to bral kdyby byla vymena jakoza ddg tzn. prachy plus Navas. Hugo proste o tolik lepsi neni a Real by nam moh zadotovat nejakeho top stredaka, ktereho potrebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš útočníka teď. Ale ten deal s Realem, co jsi napsal, by zněl rozumně. Nechtěl bych zůstat s Vormem jako jedničkou.

Reagovat
Mastný Chobot

Friedel by podľa mňa ešte 5 rokov dal, keby ste ho prehovorili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsie hovno z Tottenhamu ( vsetka cest Modricovi ) to si nechajte .

Reagovat
smazaný uživatel

sám jsi hovno

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Hovno nie je, len je trochu mimo realitu. Ako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Martial jak vykoupal Škrťela??!! Paráda!

Reagovat
Swarley

pro nás i pro něj důležitý gól, ti co remcali na jeho přestup nejvíc to hned ze startu schytali

Reagovat
smazaný uživatel

Ono po tom gole isla ta cena dolu?

Reagovat
Swarley

to ne, ale už se začíná pomalu přepočítávat na góly...za pár let si řekneme, jestli se to vyplatilo nebo ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Práve.

Reagovat
Swarley

čo právě? tu bylo nablito, ještě ani neodehrál minutu...je právě dobře, že dal hned fíka a pěkně vás vymotal...

Reagovat
smazaný uživatel

No, ze s tebou suhlasim.

Reagovat
Counter

No právě že bude jasno až za pár let, a ne po jednom zápase.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Tak já třeba Martiala chtěl do Arsenalu, protože je to supr hráč, ale zároveň jsem remcal nad tou cenovkou. To se prostě nevylučuje

Reagovat
smazaný uživatel

Minule sem niekto dával nejakú aplikáciu, do ktorej si môžeš ukladať články, ktoré si chceš neskôr prečítať. Viete niekto, čo myslím?

Reagovat
smazaný uživatel

pocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda, že dřív jsme trenéry měnili jako na běžícím páse při menší či větší zámince a teď, když je to potřeba jako nikdy před tím to neuděláme, protože už přece trenéry neměníme.

Posraná přípra, posranej přestupák (ze strany trenéra), totálně prokaučovaný zápasy s mizernou taktikou, co jinýho je na výměnu trenéra, když ne tohle?

Reagovat
Switchback

Reagovat
Mastný Chobot

keby ste ho vyhodili teraz, po 5 kolách, tak presne by to bolo typické pre Chelsea. Akurát, že ty ako typický fanúšik Chelsea, to nepochopíš asi, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Já byl vždycky proti změně trenéra v případě dočasných neúspěchů, ale tady jsou ty chyby naprosto jednoznačný někdy od druhé půlky lonské sezony....

Reagovat
SunFells

Mistrovské sezóny, kterou jste vyhráli s pohodlným náskokem. Tady může být Mourinho hodnocen jen od úvodu této sezónu a pět kol je pro takovou akci dost málo i kdyby to nebyl Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

To je naprosto jedno, jestli byla mistrovská, protože ty chyby, co se kritizovaly tehdy, tak s těma se neudělalo absolutně nic, naopak je to všechno jenom horší...

Reagovat
SunFells

To není jedno asi pro žádné vedení na světě, pokud mu nešéfuje Masopust.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě radši několikrát zdůrazni, že jsem Masopust, třeba to tvým názorům konečně přidá váhu..... a třeba pochoppíš jak to bylo myšleno.

Reagovat
SunFells

Já ti tím říkám, že takový pohled nebude mít asi nikdo tímhle pověřený, ty bys mohl pochopit tohle. Osobně si taky nemyslím, že je k tomu důvod, protože hodnotit sezónu jako celek považuju za nejrozumnější a tu měl Mourinho velice úspěšnou.

Teď se jede nová a 5 kol není žádný vzorek pro posouzení, tropení stejných chyb taky není nic zvláštního, protože nikdo jen tak neobrací způsob hry (kór ještě když přinášel úspěchy). Problémem je jistě momentální intenzita těch chyb, což je, znova, otázka úvodu sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda doufám, že ve vedení Chelsea nesedí lidi, co si nechají zavřít hubu úspěchem a nic neřeší, protože vloni byl titul přece....Vzorek pro posouzení by to nebyl, kdyby ten průserovej vstup do sezony nebyl dílem chyb z druhé půlky lonské sezony, se kterýma neudělal Mourinho absolutně nic, naopak je ještě prohloubil....

Reagovat
Switchback

S tím by se dalo souhlasit ale stejně bych mu ten měsíc ještě dál, minimálně.

Reagovat
Switchback

A kdyby se náhodou stalo, že by v blízké době dostal vyhazov, tak by mně zajímalo, kam by zamířil ... a kdo by ho nahradil

Reagovat
smazaný uživatel

Zamířil by k někomu, kdo nemá hluboko do kapsy a taky neodstartoval ideálně.

A k nám? Carlo, Klopp, Hiddink i přes věk....

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mastný Chobot

inak teda, tá "stará Chelsea", ktorá vyhadzovala trénerov hneď, by podľa teba Mourinha vyhodila po ktorom? Po druhom?

Reagovat
smazaný uživatel

cože?

Reagovat
Mastný Chobot

no píšeš, že teraz už trénerov nemeníte tak často ako kedysi... po piatich kolách, keď nič zhora nenaznačuje, že by mal Mourinho buď ostať, alebo odísť. Tak sa ťa pýtam, že po koľkých kolách by teda letel Mourinho za tej "starej Chelsea".

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč bych měl na takhle stupidní hypotetickou otázku odpovídat.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak moja otázka je stupídne hypotetická

Ty si fakt šéf. Toľko pičovín, čo si tu ty už napísal, to bude možno aj rekordné číslo. Mne to príde tak, že ty si na internete, zapneš si ef, sadneš si, začneš rozmýšľať a potom napíšeš prvú pičovinu, čo ťa napadne. To je fakt unikátne.

Reagovat
smazaný uživatel

Napiš ještě jednou píčovina prosím, hrozně mne to sráží a vypadáš s tím jako borec....

Reagovat
Mada

nebreč pořád ubožáčku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ještě bych mu dal čas, i když může z části za hodně věcí tak hráči nesou taky svůj podíl

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no třeba Ivanovič nebo Fabregas, ale jejich chyby se vezou od konce minulé sezony a on udělal naprosté minimum pro to, aby se je snažil někým nahradit herně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
vitasrp

No samozřejmě.

Tohle dokonale dokumentuje, proč spoustu fanoušků prostě nemůžu vystát.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno supr zatím netřeba se znepokojovat

Reagovat
Usty

Po titulu s obrovskou rezervou vyhodit manažera po 5 kolech

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, jak říkám, máme titul z lonský sezony, proč se znepokojovat, vždyť to omlouvá uplně všechno...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vitasrp

Absolutně nic takovýho jsem samozřejmě neřekl, ale přesně kvůli takovýmu přístupu (okamžitýmu přechodu do naprosto nesmyslnýho extrému) nemám nějakou chuť pořádně diskutovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nediskutuj, já jenom, že teď dojíždíme na chyby, co už tu byly jasný x zápasů před koncem minulé sezony, tak už tu přestaňte omýlat těch 5 zápasů jako nějaké neprůchodné zaklínadlo.

Reagovat
vitasrp

Jde o to, že velmi špatně hrajeme přesně těch 5 zápasů, v minulý sezóně byly ty chyby tak závažný, že jsme od 1. ledna do získání titulu v lize neprohráli, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, konec minulé sezony byl herně super

Reagovat
smazaný uživatel

Hale Čechíno odešel, Chelski hraje hovno... už není důvod fandit modrákům. Prostě si při příštím nicku dej do oblíbených ManCity a bude klid

Reagovat
smazaný uživatel

uhni

Reagovat
vitasrp

Přesně to, co jsem napsal v tom příspěvku nahoře - nikde jsem ani slovem nezmínil, že by to bylo super, čili nějak na oko pohledný. Hráli jsme pragmatickej fotbal s důrazem čistě na výsledek - a dokázali jsme pravidelně vyhrávat, sbírat body a inkasovat málo branek

Fakt to vůbec nemá cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

CO nemá cenu? I ten super pragmatickej fotbal měl obrovský trhliny v druhý půlce minulý sezony, ty chyby tam byly jednoznačně vidět...

Reagovat
vitasrp

Nemá cenu způsob, jakým na mě reaguješ, kdy všechno převedeš do extrému, už jsem ti to psal.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosimtě, nebud namyšlený. kdyby to byl benitez, tak ho vyhazujete už od druhého kola. ale jelikož je to mourinho, tak se to snažítě zamaskovat, že je vše v pohodě., problém je ten, že loni jste vyhrávali 1:0, dali gol a pak jste to ubránili, jenže manažeři nejsou hloupí. oni ten systém prokouknou a stane se to, co se ted děje. nemáte absolutně čím překvapit. ne v premier league. sunderland přehrajete díky kvalitě, ale výkonostně stejné týmy nepřehrajete ani tou kvalitou. a to se ještě těšte na LM. až chytnete tým na urovni bayernu, tak dostanete debakl. celý váš systém je mimo. už jen to, že hraje ivanovic svědčí o tom, že nemáte zdvojené posty na absolutní top hru v evropě. ale vše se ukáže v následujících měsících. budte si jistí.

Reagovat
vitasrp

Benitez je zrovna totálně specifickej případ, protože toho bych osobně vyhazoval nezávisle na výsledcích, poněvadž jej nemám rád a do Chelsea prostě nepatřil.

Já nic nemaskuju, problémy jsou evidentní, vidí je i debil, akorát nehodlám dělat to, co dělá drtivá většina fandů - volat po stabilitě na postu trenéra a následně při první krizi/sérii špatných výsledků okamžitě volat po jeho hlavě - ať je to Ancelotti, Boas, Matteo či Mourinho.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

problém je, že Mourinho podruhé prostě neměl být angažován, klub tím pohřbil svou vizi

teď vyhazovat trenéra 5 zápasů po titulu je prostě k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

K smíchu to rozhodně je, ale jsem schopný to jako nutný krok překousnout.

Reagovat
Hurrikane

Ranieri Leicester

Reagovat
Hokaido

Foxes nádhera, parádní obrat. Mentální síla týmu je prostě neskutečná

Reagovat
kiwwi

Foxes pred nas, ale vobec mi to nevadi, uzasni su a Mahrez je genius - neskutocny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez > Hazard

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Hokaido

Usty, ještě pořád Montero>Mahréz ?

Reagovat
Hokaido

jinak Mahréz-fantazachránce

Reagovat
Counter

Ale potíž je, že ho má skoro každý

Reagovat
smazaný uživatel

A bude hůř.

Reagovat
Mastný Chobot

ja ne

Reagovat
Counter

Vysmál bych se ti, ale moje fanta je tak v hajzlu, že ti do toho nemám co mluvit.

Reagovat
13

On existuje někdo kdo ho nemá?

Reagovat
Hokaido

ano, kamarád, se kterým hraju o sud piva

Reagovat
Usty

Dneska byl neuvěřitelnej, smekám klobouk. Po špatný první půlce se vybičoval k neskutečnýmu výkonu.

A pozor, já netvrdil, že Montero je lepší, pouze že má větší perspektivu k tomu, aby podával stabilní výkony. Tři zápasy byl skvělej, a pak se zranil, tak uvidíme, jak se mu bude dařit.

Mahrez je po dnešku samozřejmě nejlepším hráčem dosavadní PL

Reagovat
BrainBlender

Ayew? Tihle dva (a samozrejme martial) mi prijdou nad urovni ostatnich (neco jako anglicti Messi a Ronaldo)

Reagovat
Usty

Ayewa bych neřadil ani do top 3.. osobně jsem ho ani jednou neměl jako nejlepšího hráče Swans, když jsem se koukal (CFC - Montero, Newcastle - Montero, MU - Gomis).

V srpnu nejlepší Mahrez a Silva, potažmo Kolarov/Kompany, ale to se těžko hodnotí. Ale Silva teď nehrál, zatímco Mahrez byl úžasnej, takž tak.

Reagovat
Hokaido

Já vím, že jsi to tvrdil takhle. Jen doufám, že se oba udrží a nebudou z nich one season stars, jako třeba Michu.

Reagovat
Counter

Ono to stejně dopadne tak, že ho v lednu nebo v létě koupí Tottenham/Liverpool, začnou ho nasazovat na pozice, které mu nesvědčí, postupně skončí na lavičce a nakonec půjde za babku zas do nějakého klubu druhého sledu.

Reagovat
Hokaido

on asi bude hodně drahej, pokud udrží plus mínus tuhle výkonnost. Je mu stále jen 24 a Foxes určitě nějak nebudou muset prodávat. Jestli se spekuluje o 20 milionech liber za Maného, tak Mahréz určitě bude dražší.

Reagovat
Counter

Tak Saints už v tom umí chodit... A záleží taky samozřejmě třeba na délce kontraktu.

Každopádně pokud se do toho vloží Liverpool, nemusíš se o cenovku vůbec zajímat

Reagovat
Hokaido

smlouvu by měl mít do 2019, to je v poho ale v Liverpoolu by jim to s Bentekem mohlo klapat

Reagovat
Error

Pearsona snad ne.

Reagovat
kiwwi

wow, ten Pearson na titulke...dobre rano EF

Reagovat
smazaný uživatel

Nigel Pearson ?

Reagovat
SunFells

Jo, tak nějak se teď Pearson asi tváří.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa tu niektorí ľudia smiali z Ranieriho a písali, že ich potopí

Reagovat
smazaný uživatel

to psali idioti..

Reagovat
Counter

Tak hlavně ta předsezonní predikce, že jo

Hráče ke sledování naopak tehdejší prevko trefilo dokonale

Reagovat
smazaný uživatel

Tipol si Ranieriho na manažéra roka? Ja som dal Mourinha

Reagovat
Counter

Já měl na mysli tu oficiální eurofotbalovskou.

Reagovat
smazaný uživatel

to těžké tipnout nebylo

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

jj, ale i tak

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Pearson, jak se to vůbec na webu úrovně EF může stát?

Reagovat
Counter

Proč by ne. Takový výběr fotky je automatizmus, že prostě vezmeš něco z databáze pod hlavičkou Leicesteru a pokud nemáš bližší povědomí o momentální situaci daného klubu, může podobná potíž vyvstat.

Reagovat
smazaný uživatel

*nastat

Reagovat
Usty

Každej redaktor není znalec PL.

Reagovat
kiwwi

nemal by PL robit redaktor PL?

Reagovat
fantomas

Takže aby se o víkendu o web staralo 5 redaktorů, každej na svou ligu, jen proto, aby se správně vložila fotka u souhrnu?

Reagovat
kiwwi

tak neviem, ale pisat suhrny a preview by mala byt vysada prave redaktorov specializovanych pre PL nie? Prekladat kdejake clanky moze hocikto...

Reagovat
Usty

souhry a preview samozřejmě píšem my, ale služba, která háže články (ze všech lig) na web a právě vkládá obrázky, je většinou úplně někdo jinej.

Reagovat
Counter

Však to jsou dvě různé věci. Psát články k jednotlivým zápasům / starat se o web obecně (statistiky, publikování článků, fotky)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to vím, dneska jsem se ve článku o Adebayorovi dočetl, že se nám nevlezl na soupisku pro Ligu mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Potřeba zase rychle přestat ty články číst -.-

Reagovat
Busby babes

jezis, aspon jste se pobavili.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou od autora dobrej fór. Doufám, že při další prohře Chelsea zde bude obrázek Evy Carneiro.....

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak či onak Stoke - Leicester 1, raz prehrať musia

Reagovat
tomasinho

Busby, Hurrricane sice nic nedal, ale díky čau, zřejmě jsem vyhrál

Reagovat
Busby babes

jj, Vardy rozhodl.

Reagovat
Busby babes

i kdyz... zitra Ayoze hattrick a bude.

Reagovat
Counter

Ty máš ve fantě Ayozeho?

Reagovat
Busby babes

Ayozeho a Sakha.

Reagovat
Counter

Kterého, snad ne toho liverpoolského Ten z West Hamu je náhodou zajímavá volba, taky jsem ho zvažoval.

Reagovat
tomasinho

Toho získal ode mě v odposavad největším trejdu: Kun + Sakho za Gomise s Kanem

Reagovat
Busby babes

no snad Sakho na stoupi. pak by to bodove mohlo vyjit nastejno. ale o tom Kunovi porad nikde nic nepisou, tak snad to neni nic hroznyho.

Reagovat
Counter
Reagovat
tomasinho

Snad mě nepotopí už můj bývalý hráč Ale dneska pěkně, i Walker 6 bodů, pohoda docela.

Reagovat
Counter

Leicester’s Premier League form since 4th April 2015:

WWWWLWWDWWWDDW

Goals: 29 Conceded: 14

Neuveritelný príbeh

Reagovat
smazaný uživatel

prozíravě vybrané datum hned po tom, co jim dal Kane hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tě to překvapí, ale pokud chce někdo upozornit na nějaké úspěšné období, tak ho obvykle začíná prvním vyhraným zápasem a ne zápasem, ve kterém ownyho oblíbený hráč dal tři fíky

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mada

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
13

a v závěru kdyby nedal Chadlimu takovou skákavku, tak mohl mít asistence dvě.

Reagovat
Counter

A chtěli jste ho vyhodit výměnou za Wanyamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase se neposerem z necelé půlhodiny proti Sunderlandu, žejo.

Reagovat
smazaný uživatel

to zůstalo u spekulací

Reagovat
smazaný uživatel

možno konečne začne makať, behať a prihrávať

Reagovat
r.mrazik

Liverpool nad Chelsea...husty

Reagovat
r.mrazik

*a Leicester

Reagovat
Usty

* všichni

Reagovat
r.mrazik

dal uz pokracovat nebudu...

kazdopadne drsny prozatimni poradi

Reagovat
Busby babes

kdyz Chelsea v zime dobre posili, tak by se meli zachranit...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
I am Mancunian

The Sun on Sunday report that David De Gea has a €41m (£30m) release clause in his new #MUFC contract.

to snad nie

Reagovat
wild

tak to by bolo dost malicko..aspon 40mega liber je minimum

Reagovat
I am Mancunian

50m€ aspon

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to pisete oba v podstate to stejny ne?

Reagovat
r.mrazik

to by se dalo cekat...

Reagovat
smazaný uživatel

ale kiwwi říkal....

Reagovat
Grahf

"the sun"...

Reagovat
Counter

A hlavně v neděli.

Reagovat
I am Mancunian

dal som to sem len ako zaujimavost

Reagovat
smazaný uživatel

Tam už ani nejde o sumu, nám to môže byť fakt jedno, či prestúpi za 40, alebo 50. Nie sme na tých peniazoch závislí, proste by odišiel aj tak.

Reagovat
wild

ale je fajn podojit Real co najviac

Reagovat
Grahf

taktický genius Sherwood

http://streamable.com/jwz6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

Reagovat
Hokaido

ještě s tím scoreboardem, to je prostě výborný

Reagovat
Counter

Každopádně v pozápasovém rozhovoru pro BBC byl drsně zlomený, to jsem asi ještě neviděl.

http://www.bbc.com/sport/0/football/34240004

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi ho ľúto.

Reagovat
smazaný uživatel

ty brdo....

Reagovat
vitasrp

Něco podobnýho předvedl, když dostal se Spurs čtyřku na Stamfordu.

Reagovat
Counter

Hm, že by už zavedená taktika? Jak ho nemám rád, tak tady mi ho bylo fakt líto.

Reagovat
vitasrp

Jako tohle mě u něj hodně překvapuje, od trenéra, kterej by měl být lídrem a vůdcem celý tý skupiny, mi takový "zhroucení" nepřipadá úplně ideální. I když ve výsledku to stejně bude úplně fuk.

Reagovat
Hokaido

no přijde mi to lepší ukázat, že tě to mrzí a očividně ti to nedá spát, než brečet a hledat vinu všude okolo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Ukázat jistý zklamání a nespokojenost, to je za mě naprosto v pořádku - ale on tam fakt vypadá jak totální hromada neštěstí, to bych zrovna od svýho lídra nechtěl.

Ale jak jsem psal už výše - ono to je nakonec stejně jedno, důležitý bude, co předvedou za týden na hřišti.

Reagovat
kiwwi

v satni moze trebars ukazat nieco uplne ine a toto je len taktika aby ho ostatne timy lutovali a nechali ho vyhrat

Reagovat
vitasrp

Já bych stejně hrozně rád viděl, jaký je kontrast v tom, jak se ti trenéři chovají na tiskovce a v kabině, protože v některých případech je podle mě vyloučený, aby to, co říkali novinářům, měli sdělit i hráčům.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

ja na to mám svoji teorii, kterou tu asi neřeknu, ale de facto máš pravdu

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Přesně, tohle je už moc.

Reagovat
Hokaido

no co, může si za to sám. Claudio si ho dneska střídáními namazal na chleba ...

Reagovat
Counter

Reagovat
Fenri

Ten reportér byl z něho docela vedle, si dával na čas, aby nepoložil otázku, která by ho úplně složila

Reagovat
fantomas

Jono

Reagovat
božský John

A ted si tam predstav Kalouse, kterej by se ho zeptal, jestli ho ta prohra mrzi a proc prohrali

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

Mu už došly dotazy no, nevěděl kudy kam

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Už za hodinu to začne. Cítim v kostiach že toto finále bude jeden z najväčších zápasov v tenisovej histórii. Zimomriavky a viera v 18. GS. COME ON!!!

Reagovat
Hokaido

až v 10 kurva? Já myslel v 9

Reagovat
Infernoqt

Mahrez měl dneska 2 asistence, ne?

Reagovat
Usty

Jop a třetí gól taky zařídil :)

Reagovat
Counter

nj, nevím proč na té české fantě mají jen jednu.

Reagovat
smazaný uživatel

52 bodů ve fantě a útok na TOP10 EF

Reagovat
Infernoqt

57 a ještě mi nepřičetli body k Mahrezovi (Kapitán) za druhou asistenci

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkný

Reagovat
Infernoqt

a ještě čekám na zítra

Reagovat
smazaný uživatel

Kerej ty tam seš ?

Reagovat
Infernoqt

já nejsem v EF, tento rok to hraju poprvé s kámošema, co mě ukecali

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Druhou asistenci? 11 bodů je všechno, co dostane.

Reagovat
Infernoqt

11?

Reagovat
fantomas

No... 6 za dvě nahrávky, 3 za bonus a 2 za odehraný minuty.

Reagovat
Usty

On hraje tu na seznamu....

Reagovat
fantomas

Ježiš pardon.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tě mám na mušce

Reagovat
smazaný uživatel

52 bodů ve fantě a útok na TOP10 EF

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nemate někdo pls stream na Seahawks??

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
stiflerovamama

Kucka vyborny za AC

Reagovat
stiflerovamama

Haha on ma na drese, ze Kuco ?

Reagovat
wild

no..tomu absolutne nechapem co to ma akoze znamenat

Reagovat
nani92

familárne odvodenie od jeho priezviska Kucka

Reagovat
wild

ale preco si to dal na dres? podla mna je to trapne..

Reagovat
nani92

všetci ho tak v Taliansku volaju tak možno preto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uz dobre dlho..,

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Kucinho by bolo este lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

alebo kuci kuc

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

ahoj MUFC4EVER

Reagovat
smazaný uživatel

OT: neznáte někdo nějakou stránku která by byla obdoba Eurofotbalu, ale akorát o hokeji? Nějaká ta preview, statistiky atd. Jestli teda něco takového vůbec existuje, alespoň přibližného, pokud možno česká stránka . Díky

Reagovat
nani92

nhl. com..a ked česká tak nhl.cz

Reagovat
smazaný uživatel

díky, a nějakou spíš o českém respektive evropském hokeji náhodou neznáš?

Reagovat
vrabejka

hokejforum.com nemas zac :D

Reagovat
nani92

Reagovat
Spalovač šancí

To musí být neuvěřitelně slabá liga, ve které tým jako Chelsea je v pohodě nad pásmem sestupu

Reagovat
C-M@ster

1000. pro titul MU

Reagovat
smazaný uživatel

to vám nepomôže :-)

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nesleduje někdo prcičky? Nahradit legendární MCBP za MCCHŠ........novej dabing ......

Reagovat
Infernoqt

já tuhle hledal Ace Venturu s původním dabingem, celkově jsou 4 :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Come on, Roger!!!

Reagovat
Hokaido

dneska musí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dpc ja už teraz mám zimomriavky..come on maestro

Reagovat
wild

Ale zacalo prsat..Vraj minimalne na hodinu

Reagovat
Hokaido

dopiče, ráno vstávám

Reagovat
smazaný uživatel

jeb na to, toto treba vidieť..aj keby si nespal ani minútu

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...a ty odhady dává kdo? Jak vis, ze hodina?

Reagovat
wild

meteorologovia. Ale uz prestalo, kurty vysusene..za par minut by mali ist hraci na kurt.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, ze tak

Reagovat
wild

zase zacalo prsat

Reagovat
smazaný uživatel

kdy se bude tak předběžně hrát pls?

Reagovat
wild

pred polnocou urcite nie..ocakava sa este min 30-45min dazd, potom vysusit kurty..takze hodina urcite

Reagovat
smazaný uživatel

díky, kdyby to bylo až po MOTD tak ideálka

Reagovat
wild

mozno to presunu na zajtra ak coskoro neprestane prsat

Reagovat
Kaze

Kde na to koukate?

Reagovat
wild

mas Acestream? Ja Sky Sports1 cez acestream..alebo Eurosport

Reagovat
Kaze

Ok, tak ono prsi, proto se nehralo. Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Eurosport

Reagovat
Honza Matoušek

Ten Federer fanatismus mě pěkně štve. To se zase celej stadion bude radovat, když dá Nole return do sítě, jak kdyby viděli výměnu roku.

Reagovat
smazaný uživatel

S GOATom je to tak :-)

Reagovat
Honza Matoušek

Tak zatím je než ho překoná Novak)

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá šancu.

Reagovat
Counter

Nakonec to bylo ještě horší, než se čekalo

Reagovat
Kaze

Ma nekdo odkaz?

Reagovat
telka11

kdo to vydrzel? Come on Roger!!

Reagovat
smazaný uživatel

zase to nezvládá psychicky

Reagovat
telka11

ted uz to vypada lip, SABR ho nakopl

Reagovat
smazaný uživatel

SABR?

Reagovat
telka11

Sneaky Attack By Roger tomu rika, takovy t nabehnuti do souperova servisu a hrani ho tesne po odskoku. Zdalo se mi, ze jak to poprve pouzil, tak se mu hraje lip. Ale tech chyb je proste moc

Reagovat
smazaný uživatel

no.. právě, že ho takhle už Nole několikrát ztrestal (2x v pohodě přehodil)

Reagovat
Hokaido

to se snad Rogerovi ještě nikdy nestalo, aby ho někdo přehodil 2x za game

Reagovat
telka11

http://youtu.be/jmidgAr13bw ale zna to ten nalitej setball, achjo...

Reagovat
smazaný uživatel

to byla straaašná škoda. Takový easy ball

Reagovat
telka11

To jo, ale on sam nekde rikal, zei kdyz to spis nevychazi, stejne to hraje, protoze se tim souperi dostava do hlavy a ten potom dela chyby. Zrovna Novakovi tim v Cincinnati zpusobil celkem kvalitni psychicky meltdown. Tak bych rekl, ze si tim snazi dneska prevratit momentum na svoji stranu.

Reagovat
fff

Uz cakam kedy BR bude chciet kupit Mahreza, aby ho mohol drbnut na stopera alebo tak.

Reagovat
smazaný uživatel

podobne hviezdili aj Lallana, Downing, Adam, Carroll a dalsi... dufam, ze BR odide a skoncime s nakupovanim podob.hracov...

Reagovat
minoLFC

Rodgers kúpil len Lallanu

Reagovat
smazaný uživatel

Však to se s tím, co napsal Ol!ver nevylučuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne stoper s rozohravkou

Reagovat
smazaný uživatel

pojdme na ten MOTD 2

Reagovat
smazaný uživatel

otázka je, jak moc starý

Reagovat
SunFells

Podle mě myslí jarní Arsenal.

Reagovat
SunFells

Který na jaře označil za stejně dobrý jak Invincibles, takže úplně ten nejvíc Arsenal

Reagovat
vrabejka

Mozna Deludeda zitra vyhodi ....

Reagovat
smazaný uživatel

možno nie

Reagovat
smazaný uživatel

ten leicester tam má dravce

Reagovat
fff

Gerrard: In 2014 Brendan asked me to take a crack at trying to talk Toni Kroos into signing for Liverpool. #lfc

Reagovat
fff

Gerrard: "It was a disastrous decision to sell Alonso, and especially for just £30million. I blame Rafa entirely for the loss of Alonso."

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

, vzdy moje slova

Reagovat
LGT

Gerrard: "I knew Real Madrid were gearing up to make Bayern Munich an offer and so I felt a bit awkward when I texted Kroos."

Gerrard: "Some of the best footballers in the world can also be the most respectful. Kroos didn’t make me feel like I was a total idiot."

Tohle je naprosto skvělej rozhovor, Gerrard perlí

Reagovat
fff

Kde mas pls cely rozhovor?

Reagovat
LGT

Aha tak prd, jsou to asi výcucy z jeho nějaké nové knížky, sorry. To o tom Kroosovi je tady - http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3233066/Steven-Gerrard-recounts-role-trying-convince-likes-Willian-Toni-Kroos-sign-Liverpool.html

Reagovat
fff

Tak kniha by mohla byt rozhodne zaujimava.

Reagovat
LGT

Tohle mě hodně navnadilo, možná přikúpím v anglině :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo, ale zatím co sem viděl nějaké útržky tak je to jenom brečení na Rafu

Reagovat
tomasinho

Tak jasně, že ty weby zatím vydají to nejpeprnější. Zároveň ale sám řekl, že Rafa je nejlepší taktik, pod kterým kdy hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard: In 2014 Brendan asked me to take a crack

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Rodgers ty vole to je fakt naprostej idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
telka11

Kdo ceka na Fedkovice a chce misto kolabujiciho Sherwooda videt Teveze v modu Roy Keane, prave bezi Superclásico (River Plate - Boca) a je to skvelej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

omg, však MOTD

Reagovat
telka11

zaznam no, u MOTD vic hrozi, ze usnu a to dneska neriskuju...

Reagovat
smazaný uživatel

omg MUFC4EVER pls

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešné meranie síl nebolo zatiaľ pravou futbalovou extázou, ale zase sme sa ani úplne nenudili.

evysledky v tom majú jasno

Reagovat
telka11

Reagovat
smazaný uživatel

pls pošlete mi odkaz na hlasování o gol srpna?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.bbc.com/sport/live/football/34218411 ok, ale kde tu můžu hlasovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Voting closes at 23:25 BST on Sunday 13 September

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ale já už to zkoušel před dvěma hodinama a stále to nešlo, musí to jít

Reagovat
smazaný uživatel

jde to nějak ?

Reagovat
smazaný uživatel

ok to vlastně ještě asi nebylo..

Reagovat
Infernoqt

MUFC4EVER, musíš být trpělivý

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Křížek

SunFells

Erik R.

Nehledáš 4v4 hax tým, kde bys pro prdel zahrál třeba jeden špíl?

Reagovat
smazaný uživatel

ted hned?

Reagovat
C-M@ster

Ne, tým celkově do ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

pořád to nechápu, ale pokud hledáte jednoho, šel bych do toho.

Reagovat
SunFells

Nehledám, dík za nabídku. Šak mě už i na publicu dávaj bany, že nejsem křížek. Nejlepší byl teď ten frajer, co vede nový server, který mě vyjebal, protože to prý nemůžu být já, když mě má na facebooku offline ...šák já do prdele ani nemám facebook.

Reagovat
SunFells

Btw daj se tu posílat PM, stará školo

Reagovat
C-M@ster

Nojo, nějaké PM, to za našich mladých let nebylo...

Frajer, co to teď vede, je na mě nasranej od doby, co jsem se do něj trochu opřel v článku :D

http://tinyurl.com/pekldf5

Reagovat
SunFells

S takovou už pohlížím na Ayrtona jako na velice vhodného admina, hlavně když se ztratil na měsíce v divočině a do ničeho se nesral

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Bohu, že už tu zkaženou ligu nehraji a jedu si občas něco na polských/německých pubech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral Carles Gill ?

Reagovat
smazaný uživatel

dobre a bol dosť nepochopiteľne striedaný

Reagovat
smazaný uživatel

Velka skoda, ze sme ho nezmyselne predali. Jeho styl hry by sa nam velmi hodil.

Reagovat
cristiano.K.

Slabý united porazil ještě slabší LFC. Po nudné první půli to aspon nezaujatého fanouška muselo bavit. Ten gol ze standartky působil naprosto komicky, naši tři hráči vybíhají z malého vápna na nekrytého hráče za vápnem penalta jasná, Gomez blb, takhle tam bek nemůže jít Benteke až na to zakončení z ofsajdu úžasnej, škoda ještě jeho zakončení hlavou po Milnerově centru. Třetí gol víceměně luck, kdy Škrtěl couvá lehce cinkne o míč,který se odrazí zpět k Martialovi.

BR OUT.

Reagovat
kiwwi

skor mene nez vice

Reagovat
r.mrazik

pro želvu a jeho prodání všech utočníků

Reagovat
kiwwi

furt nedobre

Reagovat
r.mrazik

je to vtipny,ze v patym zapase sezony nam hraje v utoku zaloznik

Reagovat
kiwwi

pre mna za mna nech tam hra aj brankar, ked to bude fungovat

Reagovat
r.mrazik

je fakt,ze tech mame ted hodne

Reagovat
nani92

no však nefunguje, to je tá pointa

Reagovat
kiwwi

ano? a 3 goly sa dali same?

Reagovat
r.mrazik

teda ja nevim,ale nebyly tri strely na branu? nedal gol obrance,z penalty a pak tedy az utocnik po akci ze hry?

nebylo tech sanci nejak malo...nebyl tam fella totalne neviditelny? neni sranda utracet relativne slusne penize a uz 5 ligovy zapas hrat na hrotu s holding midfielderem?

a co na to Jan Tleskac?

Reagovat
kiwwi

este raz...je mi jedno kto na tom hrote bude hrat, ked sme dali 3 goly...je mi jedno kto ich da, pre mna za mna nech ich davaju obrancovia

a Fella nie je ziaden holding midfielder ked uz tak...ty vsade vidis problem a hladas ho aj tam kde nemusis...ja chapem na jednej strane, ze to nie je zrovna idealna situacia, ale naco to riesis prave teraz ked to funguje?

Reagovat
r.mrazik

asi protoze to je krajni situace,ktera nastala uz v patym kole...tak o tom pisu

tak i kdyz se vyhralo,tak bych nerekl,ze to funguje

Reagovat
kiwwi

pozri sa, podobna situacia je na stoperovi...jeden by povedal, ze Blind na stoperovi je krajna situacia, ja hovorim, ze pokial to funguje, tak s tym nemam ziaden problem...a ze to funguje

Reagovat
nani92

Reagovat
Busby babes

krajni situace... Blind hral na stoperu az nekdy do 17 -18 let. az pak z nej udelali DM. A momentalne je skvelej. Mozna necekane reseni, ale rozhodne toho stopera nehraje poprve v zivote.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

tak ono to funguje dokonca

Reagovat
fantomas

Jo takže to, že je Fella na hrotu uplně k ničemu a tahá to ManUtd dolu, je umělej problém vytvořenej mrazíkem? V tom případě na takový umělý vytvářeče problémů na twitteru narážim doslova na každym kroku. Jen víc kiwwi !

Reagovat
nani92

ty si jebo fakt

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mithro

tebe fakt prislo, ze to nejak dobre fungovalo?

Reagovat
I am Mancunian

nie, ale on to nenapise, radsej by prestal sem chodit

Reagovat
kiwwi

este raz...hrali sme tak 1 zapas, dali sme 3 goly a vyhrali sme dolezity zapas...tebe prislo, ze to nefungovalo?

Reagovat
nani92

Reagovat
nani92

ale nie, už to chápem..ty si ten zápas nevidel a len si si pozrel výsledok..tak potom ok, fungovalo to

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

cize podla teba sme hrali uplne napicu a dali sme nahodne 3 goly hej?

Reagovat
nani92

tak u žiadneho golu nemal podiel útočník..a áno, 2 štandartky sú nahodné goly..

Reagovat
smazaný uživatel

nahodne goly su vsetky goly vo futbale potom

Reagovat
nani92

máš pravdu, všetci davaju goly len zo štandartiek a penált

Reagovat
smazaný uživatel

nie, ak su goly zo standartiek nahodne, tak su nahodne aj ine goly, takze hovoris od veci, samozrejme..

Reagovat
nani92

nie, tu sa abvíme o tom že nám záložník hrá útočníka a kiwwi to obhajuje tým, že nech hrá kým nám to "funguje" ..a to že sme dali goly zo štandartiek predsa nič nehovorí o tom, že nám niečo v utočnej faze funguje

Reagovat
kiwwi

a co ze nemal podiel utocnik...ja hovorim o tom, ze to fungovalo ako celok

Reagovat
nani92
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

To nemá obdoby tohleto.

Reagovat
Mada

Reagovat
mithro

hm, gol zo signalu, z penalty a po zmene utocnika, mne to teda moc super neprislo, prvy polcas to rozhodne vpredu nefungovalo.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

No prvy polcas sme nemali ani sancu, tak velmi to nefungovalo..ale ja to nedava len za vinu Fellainimu, on sa nemal ako presadit, ked to prezeniem, tak to je podobne ako s Bentekem, bud bude Fella dostavat lopty, alebo tam neurobi nic..

Reagovat
smazaný uživatel

"podobne", az na to, ze Benteke je o 2 triedy lepsi utocnik ako Fella (a nema to tazke)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

co nefunguje?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

kdyžtak tam dáme Matu

Reagovat
r.mrazik

myslim,ze varianta s holding midfielderem na hrotu je dobra

Reagovat
niflheim

Bude střílet a hlavičkovat dozadu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Nepanikař, koupíte od Villans Adebayora v zimě.

Reagovat
r.mrazik

nepanikarim...jen mi to prijde srandovni

Reagovat
SunFells

Odůvodněně.

Reagovat
r.mrazik

tak ted nevim,jestli to myslis ironicky nebo ne

Reagovat
SunFells

Ne

Reagovat
kiwwi

od Spurs?

Reagovat
SunFells

S nimi ukončil smlouvu, i tady byl včera článek.

Reagovat
kiwwi

a preco od Villans? Neni to tak, ze on teraz nemoze pol roka hrat nikde?

Reagovat
SunFells

Tak teď nevím a nenašel jsem to. Ale myslel jsem, že volné přestupy se ještě dají provést.

Bylo by to zvláštní rozhodnutí ukončit kontrakt takhle čerstvě po zavření okna, aniž by mohl podepsat hned jinde, ale je to Adebayor, tak kdo ví.

Reagovat
Hokaido

je

Reagovat
SunFells

Mám ale dojem, že v fmku to bylo možné, tak nějak do listopadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by tomu mohlo pomoct taky to, že nebyl na žádné naší soupisce.

Reagovat
SunFells

"Free agents can be signed by a club at any time during the season, if they had been released by their previous club before the end of the transfer window."

Tak nemůže teda. Trkvas

Reagovat
kiwwi

ja som to teda hlbsie neskumal, len som to zachytil na Digi Sport od komentatora, ale tak im sa v takychto veciach velmi verit neda...ale tak tentokrat mali pravdu, je to fakt debil

Reagovat
Busby babes

tak jestli dostal prachy na ruku, co mu meli vyplatit do konce smlouvy a ted pul roku nemusi poslouchat Pochettina, tak asi win pro nej.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko dostal všechno. To už se předtím pokoušel, vedení to smetlo ze stolu jako nepřijatelné a radši ho poslali do juniorky.

Reagovat
Busby babes

tak pak je otazka kolik mu vyplatili no. i tak to muze byt pochopitelny. Zkusil je vycukat s tim, ze pocital, ze ho nakonec zacnou stavet. Nestalo se, tak proc byt pul roku v juniorce? a jeste dostane pekne odstupne.

Reagovat
Busby babes

mlady pusky to ustrili.

Reagovat
vladis271

teraz ako čítam toto vlákno som si uvedomil ako by tu bolo dobre bez Ivana. Ako aj ja som bol strašný zmrd, ale dospel som. Serem na to. Mám pocit, že niečím podobným prešli aj r. mrazik, nifl a spol (trollingsystem s ujebaným Paľom je samozrejme niečo iné). Ale Ivan akoby sa zasekol v roku 2010, a je to strašne otravné.

Reagovat
kiwwi

Vladis dospel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

este stale su fanusikovia Newcastlu tak spokojni s McClarenom?

Reagovat
fantomas

Pokud sou rozumní, tak si nikdy ani nemohli představovat, že se na roky strávený v apatii zapomene během pěti kol.

Reagovat
salami

tak jednak nějaká velká euforie ohledně McClarena ani neproběhla, a druhak na hodnocení je ještě brzo, ale co je bohužel problém je to, jak se nakupovalo, Thauvin a Mitrovič dohromady za 30M a žádnej velkej rozdíl nedělaj, nepochybuju, že Thauvin nějakej talent má, ale investovat ty prachy do Austina s Bradym, tak si pískám

Reagovat
PhilipS

Tak jdu vybrat 4k. Mám zas od sázení na pár měsíců klid. MOTM Payet. Hodně sebevědomej výkon předvedl Mojžíš. Co by za něj Chelsea teď dala. Skvěle zahrál Janmaat. ten dlouho v hrádku nezůstane...

Reagovat
smazaný uživatel

Co by za něj Chelsea měla dávat? Na jeho místě je aktuálně o dost lepší Pedro.

Reagovat
PhilipS

Za a) Mojžíš zahraje kdekoliv v ofenzivní řadě zálohy za b) o moc lepší Pedro zatím není

Reagovat
smazaný uživatel

No to vizejo. Pedro 2 zápasy kde byl MOTM 1+2 s tím že ještě na jednom gólů měl obří podil. Moses nemá ani bod a 86 odehraných minut ale je lepší. Dodávat že Pedro je universální minimálně stejně už mi přijde zbytečné.....

Reagovat
PhilipS

Tvle já neříkal, že má posadit zrovna Pedra. Taky fotbal nemůžeš scvrknout jenom na statistiku. Moses hraje teď na podobnym levelu a Chelsea by v týhle situaci rozhodně pomohl. Samopuste dělej něco se sebou

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

hezky

Reagovat
PhilipS

Na BWINu jsou taky dobrý zmrdi. Když tam posílám peníze, tak žádnej problém. Když chci vybrat, tak chtěj najednou ověření totožnosti a posílat dokument. Proč to nežádaj rovnou při registraci teda?

Reagovat
Mastný Chobot

aby si im dal zarobiť samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Janmaat? Dost dobrý v podpoře útoku, ale obránce nanejvýš průměrný. Maximálně střed PL, nic lepšího hrát určitě nebude.

Reagovat
j_mrazik

Takže takovej Debuchy říkáš...

Reagovat
SunFells

Z toho, co Debuchy v Arsenalu předvedl, tak to bylo pozitivnější spíš defenzivně než ofenzivně.

Reagovat
j_mrazik

To asi jo, ale já to myslel spíš v tom Newcastlu, kde si ho pamatuju, jak zvedá ruku nebo stojí tak, že kazí ofsajdovou linii a soupeř maže sám na golmana.

Reagovat
SunFells

Jojo, to jsem jeho přednosti viděl taky mnohem značněji v ofenzívě.

Reagovat
SunFells

Zatím se mi jevil celkem jalový.

Reagovat
Jollae
Reagovat
niflheim

Snad se ale naše ofenzíva rozstřílí, ten počet vstřelených branek fakt bije do očí, zvláště když se dali 3 do sítě LFC.

Reagovat
minoLFC

ten odborník v USA je ten čo už rok liečí Sturridga?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
pa3ce

Bezkonkurenčne

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuj, skoro som sa pogrcal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Hah, po pěti kolech jsem se odvážil kouknout na fantatabulku Chazy league a musím se teda zasmát swarlosovi, že je tolik pode mnou S třináctkou a Yungem teď tvoříme mocné trio, které se podere nahoru, zatím jsme všichni v rozmezí deseti bodů

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Swarley

já vůbec nechápu, co to je, když jsem byl po prvních kolech docela vysoko...sice pořád jedu bez WC, ale je to neskutečná bída i na mě...

už jede ta fantasy LM? fakt mě s tím serou, teď z práce to neudělám a odpoledne tam bude beztak totální nával...vemena...

Reagovat
Counter

Stále stejná písnička "Coming soon" Už je to fakt trapas.

Reagovat
Swarley

neuvěřitelný

Reagovat
PP

To jsem zvědavý, kdo šáhne v zimním přestupáku po tom Payetovi.. Je prakticky vyloučené, aby zůstal u kladivářů i na příští rok..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele