5. kolo
12.09.2015 16:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Norwich City - AFC Bournemouth 3:1

Pokud měl být tento souboj Norwiche s Bournemouthem jakýmsi testem, kdo z nováčků se v prvoligových vodách stihl lépe aklimatizovat, Kanárci jím prošli s relativní grácií. Ačkoliv do prvního gólu těžko mohli tvrdit, že jsou lepším týmem, po něm už Cherries v podstatě neměli šanci...

Úvod zápasu nebyl ničím dvakrát pohledným a dokonce obě první střely Bournemouthu byly anulovány pro útočný faul, respektive ofsajd.

Norwich se rovněž rozjížděl pomalu a udeřil prakticky ze své první šance. Hoolahan se ve 36. minutě záhadným způsobem zjevil úplně sám za obranou a z pravé strany mu už zbývalo jen nachystat míč do odkryté klece Jeromemu.

První vážnější hrozbu pro Norwich nesla situace až ze samého sklonku úvodního dějství, když se Wilson jen taktak prodral ke sklepnutému balonu, aby ho mezi obráncem a Ruddym protečoval alespoň na tyč.

Do druhého poločasu již nastoupil poněkud rozháraný a od počátku zřejmě zbytečně riskující Bournemouth, který pykal hned v 52. minutě. Tehdy Hoolahan sám vyřešil mírné přečíslení precizní ranou ze středu pole.

Tím se Kanárci uklidnili a Cherries si potom akorát koledovali o další branku. Jerome se na přední tyči sice prosadil k centru Wisdoma, do sítě už ho ale usměrnit nedokázal a pouze žádal o roh. Jindy se zase záludný Bradyho nepřímý kop po cestě proměnil v přímý a opět notně vystrašil Boruce.

Matthew Jarvis si dnes ihned po svém přestupu z West Hamu odbyl debut v základní sestavě a po většinu času zlobil protivníkovy zadáky nebezpečnými výpady. Když potom po Redmondově prostrčení rozezvučel tyč, chyběl tomu doopravdy už jenom gól...

... a ten se dostavil v 68. minutě, kdy Jarvis krásně zasekl do středu a pak levačkou perfektně zakroutil míč na zadní tyč. Po této události už domácímu kotli nemohla vadit ani Cookova hlavička do protisměru Ruddyho, která stanovila konečné skóre.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
MCFC_8

Remiza

Reagovat
Infernoqt

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Hosté 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Hosté vykradou Kanárkům hnízdo

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele