Premier League v kostce (5. kolo)

15.09.2015, 14:28
Názory a komentáře
Po dvou týdnech absence zaviněné reprezentační pauzou se na stadiony, obrazovky i internetové streamy vrátila anglická Premier League a Eurofotbal u toho nemohl chybět. Opět vám přinášíme to nejzajímavější z celého kola, kterému nechyběly zářné výkony, krásné góly nebo debuty, jež neomylně zaplnily zadní strany všech anglických listů.

Nelze nezmínit představení Anthonyho Martiala, jenž svůj debut za Manchester United proti Liverpoolu oslavil gólem. Ale jakým! Jeho sólo přes zmateného Škrtela a zakončení až nebezpečně připomínalo jeho krajana Thierryho Henryho. Jeho první zápas v Premier League zastínil i famózní nůžky Christiana Bentekeho v témž utkání.

Red Devils se i díky němu vyhoupli na třetí místo tabulky. Před nimi už je pouze městský rival Manchester City a překvapení sezóny Leicester City. Zatímco Citizens k hubené výhře 1:0 nad Crystal Palace nasměroval až v poslední minutě další teenager Kelechi Iheanacho, Foxes museli k obratu zápasu s Aston Villou využít více svých opor.

První vítězství v sezóně si připsaly londýnské celky Tottenham a Watford. Naopak další tým z hlavního města, a hned obhájce titulu z Chelsea, se pořád trápí. Prohrál už potřetí v tomto ročníku, pročež klesl až těsně nad pásmo sestupu.

Zápas 5. kola: Leicester vs. Aston Villa

Premier League podle našeho gusta! Páté kolo sice skončilo až včerejším zápasem na hřišti West Hamu, zlatý hřeb však elitní anglická soutěž přinesla už v neděli odpoledne. Kometa dosavadního průběhu letošní sezóny Leicester City na své půdě přivítala Aston Villu, a kdo tuhle velkou fotbalovou show propásl, může třímat hlavu v dlaních.

První poločas sice za moc nestál, za zmínku stojí skutečně jen krásný gól Jacka Grealishe, ovšem po změně stran se začaly dít věci. Bránící se Villans nejdřív z brejku opět nádherně zvýšili už na 0:2, jenže tím jen vypustili Lišky z klecí a podepsali si vlastní ortel. Během posledních dvaceti minut totiž pod taktovkou geniálního Riyada Mahreze skórovali Ritchie De Laet, Jamie Vardy a Nathan Dyer - ten dokonce za cenu vlastního zranění. Skutečná anglická klasika.


Delší a kvalitnější video si můžete prohlédnout zde.

Gól 5. kola: Christian Benteke

Liverpoolu se v letošní sezóně příliš nedaří, což platí především pro jeho ofenzivu - Reds doposud skórovali jen třikrát v pěti kolech. Dvě branky obstarala posila z Aston Villy Christian Benteke, přičemž gól do sítě Manchesteru United jistojistě vejde do sestřihů toho nejlepšího z celého ročníku Premier League. Ibeho centr z pravé strany sice Blind odvrátil, jenže přímo do vzdušného prostoru, kde zastříhaly Belgičanovy úchvatné nůžky. Ani ty však nakonec porážce 1:3 nezabránily.



Zákrok 5. kola: Jack Butland

Stoke City zažívá svůj vůbec nejhorší vstup do sezóny v Premier League, s čímž souvisí i defenzivní krize a velká vytíženost brankářské jedničky Jacka Butlanda. Ten však letos chytá naprosto famózně, v pěti utkáních inkasoval "pouze" sedmkrát, zatímco předvedl minimálně stejný počet zázračných zákroků. Několik jich vytáhl i proti Arsenalu, ten nejlepší hned v úvodu po hlavičce Alexise Sáncheze.



Hráč 5. kola: Steven Naismith

Chelsea se nevídaně trápí a v sobotu si na ní smlsl Everton. V jeho řadách zazářilo několik hráčů, ale jasným mužem zápasu i celého kola byl Steven Naismith. Skotský ofenzivní univerzál přitom nebyl v základní sestavě, do utkání se dostal až "díky" zranění Mohameda Bešiće v deváté minutě. Během třinácti minut na hřišti však dokázal de facto rozhodnout o vítězství svého týmu dvěma góly.

Třetí branku přidala hvězda seriálu Přátelé v samém závěru duelu, čímž kromě tří bodů pro Everton zkompletoval i dokonalý hattrick. Tedy gól hlavou a levou i pravou nohou. Navíc byl platný i v mezihře, když svým spoluhráčům připravil hned tři střelecké příležitosti. Není divu, že server WhoScored.com ocenil jeho kompletní výkon čistou známkou 10. O poznání méně nadšený byl nicméně z jeho střelecké formy spoluhráč Kevin Mirallas...

Všechny tři branky našeho hráče kola si můžete prohlédnout zde, součástí je i prodloužená verze sestřihu od BT Sport.

Břídil 5. kola: Branislav Ivanović

Minulou sezónu neměla Premier League lepšího pravého obránce. Ivanović byl fantastický v ofenzivě a ani dozadu nedával soupeřům moc šancí vyniknout. Co se však se srbským zadákem stalo o letní pauze, je až neuvěřitelné. Od začátku sezóny prakticky neubránil jediný útok soupeře, velmi často je až pro smích a není proto divu, že manažeři soupeřů přiznávají, že taktiku své ofenzivy plánují přes něj. I proto fanoušci spílají Josému Mourinhovi, že ještě nedal šanci mladé posile Rahmanu Babovi.

Proti Evertonu byl Branislav Ivanović rovněž bídný. Směrem dopředu sice hýřil aktivitou o trošku více než minulý měsíc, ale ani jeden z jeho centrů se nedostal do šestnáctky soupeře, natož, aby způsobil nebezpečí. Před prvním gólem navíc nechal odcentrovat Gallowaye, aby za pět minut školácky odcouval Naismithe, jenž pohodlně za vápnem přidal druhý gól.

Od příznivců Blues si opět vysloužil jen kritiku, od serveru WhoScored pak velmi průměrnou známku 5.97. Traduje se potom, že tahle obrovská ulice na Hazarda, kterou Branko přehlédl, je podobně jako Velká čínská zeď vidět až z vesmíru.

Sestava 5. kola

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy děkuji Lukáši Recovi.
Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Jack Butland má to "štěstí", že chytá za jednou z nejhorších obran v Premier League, tedy v současné chvíli. Proto má příležitost dokonale ukázat své kvality, které jsou evidentně veliké. Střelce Arsenalu ničil precizními zákroky, z nichž dva by stály za zákrok kola. Přestože z kvanta střel dva míče za záda propustil, neměl mezi brankáři v pátém víkendu konkurenci.

Na pravé straně obrany zazářil jeho soupeř Hector Bellerín, jenž celý zápas proti Stoke větral levou lajnu soupeře. Úžasný výkon pak předvedl v zápase proti Chelsea John Stones z Evertonu, po jehož boku musí stát Daley Blind z Manchesteru United. Ten si nominaci vedle jisté obranné práce zasloužil i gólem a heroickým zákrokem na brankové čáře. Levý kraj obrany obstarává opět hráč Toffees, mladík Brendan Galloway si počínal neobvykle sebevědomě a nahrál na první gól.

Ze záložníků se nejvíce dařilo Bastianu Schweinsteigerovi, který vládl středu pole v derby Manchester United vs. Liverpool. Vynikající formu pak potvrdil Wes Hoolahan, jeho Norwich i díky gólu a asistenci své hvězdy porazil Bournemouth. Dva góly obstaral i Dimitri Payet z West Hamu; s tou výjimkou, že při výhře 2:0 nad Newcastlem obě branky vstřelil.

Nejlepší kanonýr Premier League Riyad Mahrez se naopak převtělil do role dirigenta a nahrávače. Alžířan řídil fantastický obrat Leicesteru proti Aston Ville, přičemž dva góly zařídil a u třetího rovněž pomáhal. První vítězství Watfordu pak jediným gólem zařídil Odion Ighalo, jenž zaujal neúnavným zabíháním za obranu Swansea a dobrou spoluprací s kolegou Deeneym. Nejlepším levým křídelníkem byl zmíněný "hattrick hero" Steven Naismith.

Statistické okénko 5. kola

- Chelsea prohrála s Evertonem 1:3 a v letošní sezóně už potřetí; loni přitom na stejnou porci porážek "vypotřebovala" veškerých 38 kol

- krize Blues je obrovská, Mourinhovi svěřenci zažívají vůbec nejhorší vstup do sezóny v historii Premier League; hůře odehráli prvních pět kol naposledy před 27 lety a pro horší bilanci obdržených branek musíme dokonce ještě o dalších 21 roků dál (a letos v PL nikdo víc gólů nedostal)

- naopak Man City láme pozitivní rekordy, ke kterým mu pomohla výhra nad Crystal Palace - pátá v řadě bez inkasovaného gólu; Citizens nedostali v lize gól už šestkrát za sebou (klubový rekord), ba co víc, vyhráli jedenáct zápasů v řadě (rovněž klubový rekord)

- Leicester senzačně otočil zápas s Aston Villou (3:2) a kromě toho, že je druhý v tabulce taky překonal jeden svůj historický rekord; v Premier League neprohrál už devětkrát v řadě, což dosud Foxes nikdy nedokázali

- Stoke City podlehlo Arsenalu 0:2, z úvodních pěti utkání tak získal pouhé dva body; to je vůbec nejhorší vstup do sezóny Premier League v historii klubu (a nejhorší vůbec od roku 1988)

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (277)

Přidat komentář
smazaný uživatel

José Mourinho potvrdil, že Oscar a Rahman Baba zasáhnou do zítřejšího zápasu, Radamel Falcao kvůli menšímu zranění nebude k dispozici.

Reagovat
Tuxedo

asi zostava :

Bagovič

Azpi-Cahill-Terry-Baba

Fabre-Matič

Pedro-Oscar-Hazard

Costa

ja by som dal vymenu : Costa-Remy

Hazard-Willan

Fabre-Ramires

ale tak dufam ze sa uz konecne rozbehneme

Reagovat
Talker

Klidně bych tam dal i RLC místo Fabregase. Ať se vidí, jestli na to má nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Nechci se opakovat, ale R É M Y.

Reagovat
smazaný uživatel

Je smutné ako ho José prehliada a protežuje Falcaa.

Reagovat
Pony Slaystation

Obrázek sestavy kola se mi nikdy nezobrazí

Reagovat
Usty

co ostatní, zobrazuje se vám?

Reagovat
Mr.Mike

mě pokaždý

Reagovat
Tuxedo

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

nikdy som s týmto nemal problémy..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
PePiG7

me zatim pokazdy

Reagovat
Rarášek

v pohdoě zatím vždycky

Reagovat
Rarášek

Mě třeba zas příjde škoda, že to video je oříznutý a musím ho rozkliknout.

Reagovat
Usty

myslíš gif? s ním je trošku potíž, jednou se zobrazí dobře, jednou ne.. většinou stačí vjet do diskuze, vrátit se zpět a funguje to :D

Reagovat
Rarášek

No teda gif no Za mě je ořízlej pořád, musel jsem si ho rozklikávat. Ikdyž jsem se vrátil už po patnáctý.

Reagovat
BrainBlender

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě, ale vadí mi, že ten gif jede furt dokola automaticky.

Reagovat
Counter

Ve Firefoxu to řeším tak, že na něj kliknu pravým tlačítkem a objeví se možnosti včetně pozastavení.

Reagovat
Usty

i v Chromu to jde

Reagovat
smazaný uživatel

tak já vím jak se to zastavuje, jen to automatické přehrávání něčeho co jsem nechtěl je dost otravné..

Reagovat
Usty

Je, je, taky mě to otravuje. Ale nejsem technik, jen redaktor

Dokáže v tomhle někdo poradit? (jak vložit GIF se zabudovaným pokynem, aby se sám nepřehrával)

Reagovat
smazaný uživatel

vzdy sa to tu riesi, podla mna Ta uz trollia

Reagovat
Pony Slaystation

Už je to ok

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Hyrax

vždy

Reagovat
bayern987

Vždycky

Reagovat
Tuxedo
Reagovat
smazaný uživatel

mně taky ne, může za to Opera?

Reagovat
andkoo

mne to v opere ide

Reagovat
havrys99

Mirallas

Reagovat
nani92

toho Butlanda tu často vidím..

Reagovat
FCSL

U toho zákroku je stejně největší hvězda Walcott, neskutečný

Reagovat
Usty

toho jsem si předtím ani nevšim

Reagovat
Talker

Tak ohledně té "uličky" na Hazarda bych ho nekritizoval - on to poslal následně naprosto osamocenému Costovi, což mi taky nepřijde jako špatné řešení. Že to tam Costa nenapálil a naopak šanci spálil je věc druhá.

Reagovat
Usty

No snad nechceš srovnávat vyloženost šance, kterou by měl Hazard, s tou, co následně měl Costa. Ivan to prostě zesral, kdyby nahrál dobře, je to 2:2 a mohlo to dopadnout kdovíjak.

Reagovat
Talker

Vyloženost šance...

Costa byl sám před brankou, sice nebyl v pohybu, ale úhel měl slušný na zakončení a kdyby vystřelil, tak měl rozhodně velkou šanci dát gol.

Hazard podstupoval sprinterský souboj a ač by ho pravděpodobně vyhrál, tak by mohl být z rovnováhy a navíc by se mohl dostat z úhlu při jakékoliv jiné než perfektní přihrávce.

Jasně, perfektní přihrávka Hazardovi by znamenala asi gol, ale i tak - tady to zkurvil totálně Costa.

Reagovat
spider_8

Sice si taky myslím, že měl přihrávat Hazardovi, ale i ten by neměl neměl vůbec jednoduchou pozici. Musel by si ve velké rychlosti zpracovat míč a ještě podstoupit sprinterský souboj s obráncem.

Reagovat
r.mrazik

proc zpracovat,kdyz by ten mic dostal pred sebe a mohl by hned strilet??

Reagovat
spider_8

Tak teoreticky by i mohl, kdyby mu poslal fakt dobrou přihrávku, ale potom by to zase byla celkem těžká střela, to si nevybereš

Reagovat
r.mrazik

tak zrovna tady bych rekl,ze to takovy typicky spatny reseni situace...ma hrace v nabehu pred brankare a da to spis do strany...

zazdil to neskutecne

jaka tezka strela? vsak by byl Hazard lehce napravo od brany...

Reagovat
spider_8

Těžká by byla hlavně proto, že by tu přihrávku dostával dost z boku a to je pak těžký střílet z první. Zase je pravda, že hráč z driblinkem Hazardem by mohl využít své rychlosti, míč potáhnout a udělat pak klidně kličku brankářovi, ale to už se nedozvíme. Mně jde hlavně o to, že ta pozice by nebyla zas tak lehká, aby znamenala jasný gól.

Reagovat
spider_8

+ ještě počítám s tím, že by Braňo tu přihrávku neposral

Reagovat
Talker

Neutíkal sám na golmana, ale sváděl souboj. Jako viděl bych to tak 50/50, že by z toho byl gol.

Reagovat
Usty

... a hlavně Costa měl šanci tak 20/80

Reagovat
Usty

Costa to neměl vůbec snadný, byl z úhlu, Howard byl ve výborným postavení a už se mu vracel McCarthy. Za mě prostě chyba Ivana

Reagovat
Rarášek

Taky si myslím, špatně řešená situace prostě.

Reagovat
Talker

Dobře, jinak - nevyřešil to perfektně. Ale taky to neposral. Hodil to na naprosto volného hráče, který byl ve vápně a měl volnou střelu na brankáře z nějakých 12 metrů, což není vůbec špatné..

Jako posranou situaci bych to bral, kdyby to poslal někam do křídla mimo vápno nebo se zamíchal v kličkách.

Reagovat
Usty

tady se prostě neshodneme, no

Reagovat
r.mrazik

no posral to dost,protoze vybral tu spatnou variantu

navic costa na mic musi chvili cekat,nemuze jit hned smer brana a ti hraci ho dobehnou...

Reagovat
Talker

Tak to je otázka. Nevybral nejlepší variantu, ale vybral tu stále dobrou, kdy byla dost velká šance dát gola. To, že to dosral Costa je věc druhá.

Ano, mohl to vyřešit lépe, ale posral mi přijde jako blbost. Posral by to, kdyby se otočil dokolečka nebo se nechal obrat obráncem nebo to poslal někam do křídla.

On to poslal osamocenému útočníkovi, který byl osamocen.

Reagovat
r.mrazik

to ani nahodou...to bylo debilni reseni situace od Ivanovice...misto aby hral dopredu na Hazarda,tak daval dost do boku na Costu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič by se měl vzpamatovat to co předvádí nědělá nikdo prý se Costa pohádal s Terrym ale bůh ví co ja na tom pravdy

Reagovat
Mr.Mike

takovéhle články i o Bundeslize

Reagovat
nani92

no ale ten gol kola... Blind dal krajší a o Martialovi ani nehovorím..

Reagovat
Lacko_Boh

to fakt vyhralo to Bentekove zakopnutie ?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Lacko_Boh

fnatík ty ma musíš mať strašne za debila,šak toto bola ironia jak oči fantomas

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Já už bych se tady nedivil ničemu.

Reagovat
Counter

Laco náhodou není taková sviňa jak my ostatní

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

za blinda za martiala

Reagovat
tunkic

To jako myslíš vážně??

Reagovat
smazaný uživatel

take goly ako dal Blind, dal Gerrard desiatky, a to sa este nezaraduju medzi jeho naj goly, Benteke jednoznacne, potom Martial...

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

+ Mason

Reagovat
cristiano.K.

hihi

Reagovat
fantomas

Bez Cazorly

Reagovat
Usty

ty tam ty svoje Gunnery budeš tlačit i násilím, to seš celej ty

Reagovat
fantomas

Tlačil sem i Masona všecko lepší než sestava s klasickym útočníkem z tohohle víkendu.

Reagovat
smazaný uživatel

rychle musim zase nahlasit porusovani aut prav u videii

Reagovat
Usty

to ti jistě všichni poděkují

Reagovat
Mada

Reagovat
PePiG7

tenhle clanek uz od rana vyhlizim, jen tak dal!!!

Reagovat
Krony

JE vhodné označit jako "derby" zápas MU - Liverpool??

z článku: který vládl středu pole v derby Manchester United vs. Liverpool ....

Město Liverpool má jen jedno derby a jsou na něj všichni fanoušci obou klubů patřičně pyšní. Tohle je skoro urážka vážená redakce

Reagovat
bakasa

Reagovat
Thelvin

Tak už ani north west derby není derby...

Reagovat
smazaný uživatel

2/10

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to docela slusne 6,7/10

Reagovat
smazaný uživatel

KRONY2015

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

jezisi

Reagovat
fenixLFC

s tym uz tu niekto saskoval kedysi ze derby musi byt len v ramci mesta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MySch017

ufff

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea a Stoke jsou fakt úplně mimo mísu, ale ve Stoke je velmi nadějný brankář, který to nakonec zvedne, Chelsea musí zapnout jinak to bude mít velmi těžké, to samé Stoke a Liverpool.

Man Utd se hezky chytl a Martial, jak jsem psal, ukáže se velmi dobře, nechápu ty nadávky a "neznámost" hráče, prachy atd. co jsem tu četl.

Arsenal se snad chytl, City jede válcec ! West Ham United pěkně napravil minulé kolo, Crystal Palace bude nenápadný tým, který skončí na dobrém místě, Everton by měl hrát o dost lépe než minulou sezónu, beru tam vážně obranu a celkově tým, který "drží" pohromadě, Labutě mám celkem v oblibě a přeji jim 5-6 příčku Southampton FC by měl zabojovat a ne všechno vyprodat a podle toho to pak vypadá, Kanárci možná udrží, Tottenham konečně vyhrál, bohužel Sršni z Watfordu také vyhráli, nepřeji jim udržení za to jací josu. W.B.A. bude hrát nad 12 místem, Aston Villa vypadala sympaticky, ale hraje hrozně, AFC Bournemouth přeji jim velmi, ale velmi udržení. Sunderland a Newcaste hraji taky na poslední pozice, což odpovídá realitě no a Lišky josu pro mě největší překvapení.

Reagovat
KoryVCF

Heukej článek,díky

Reagovat
Counter

Butland je zatím neuvěřitelný, vůbec jsem si nemyslel, že je něčeho takového schopný.

Reagovat
smazaný uživatel

hold dostal šanci a zatím se ji drží velmi dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by kdy řekl, že nejsilnější pozice v Anglické reprezentaci bude brankář. Nutno dodat. Že trojice Hart, Forster, Butland vypadá vážně luxusně. Po Německu asi nejsilnější možné.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdou videa, já sice vím, že to není vaše chyba, ale u každého "premier league v kostce" se objeví nějaký problém.

Reagovat
Usty

který nejde? u zápasu kola můžeš rozkliknout pod videem odkaz, zbytek by měl bejt už v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem asi idiot, ale před 5ti minutama mi nešel Bentekeho gól a ani ten zákrok Butlanda.

V tom případě se omlouvám.

Reagovat
Usty

postupně nahrazuju zakázaný videa jinejma, který mají sice horší kvalitu, ale jdou (zatím) přehrát takže v tom to je

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle.

Reagovat
Recik

Což o to, ale už začínám mít kvůli Ustymu problémy i v reálném životě!

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Tyto články jsou fajn, nicméně zde existuje nespravedlnost. A to sice v kolonkách břídil kola - hráč kola, kde přeci rozhodčí není hráč. A jestliže rozhodčí může být břídilem kola (viz. 1 kolo), měl by mít možnost stát se i "hráčem" kola. Prosím redakci o návrh řešení této problematiky. Děkuji

Reagovat
Counter

viz se píše bez tečky

Reagovat
smazaný uživatel

má chyba

Reagovat
Usty

No, hráč kola je specificky hráčská disciplína, zatímco břídilem kola se má stát "postava, která největší měrou negativně ovlivní výsledek utkání".

Reagovat
smazaný uživatel

To je trošku nespravedlivé. Navrhoval bych třeba dát osobnost kola, kde by mohli být i trenéři, kteří svojí taktikou změnili průběh zápasu atd.....

Reagovat
Counter

To není vůbec špatný nápad, ale pořád by to vyhrával jen tinkerman Ranieri

Reagovat
smazaný uživatel

V současnosti asi určitě. Nicméně třeba Pochettino by byl oceněn na konci sezóny, protože nyní mají hráči Spurs za úkol neběhat, krom posledních 20 minut. Takže očekávám závěrečnou smršť na konci

Reagovat
forrest

Pro někoho, kdo by chtěl být kondičním trenérem jako Tommy ze Sparty:

http://www.trvalefit.cz/nestaci-chtit-je-potreba-to-udelat-rika-kondicni-trener-tomas-maly/

Reagovat
smazaný uživatel

má chyba

Reagovat
madridcan

To pri tebe tvrdi Mourinho pri prehrach už dlho a až teraz vezmeš tlak na seba?

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho nás dělá slavnějšimí

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší gol od nejlepšího hráče všech dob

Reagovat
madridcan

Bol vo finále ligy majstrov 2002 ten rozhodujuci na 1:2

Reagovat
Rarášek

Do háje, hvězda seriálu přátelé

Reagovat
Usty

konečně si někdo všiml

Reagovat
Counter

Mě nejvíc pobavil ten Mirallas, týmový hráč jak poleno

Reagovat
kiwwi

Blindak neskutocne vytiera zrak vecnym negativistom

Reagovat
smazaný uživatel

já si ještě pamatuju, jak ses smál spojení on a stoper.. takže radši sraž hřebínek dolů a buď rád, že tam nehraje Rojo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

coze som sa? maximalne som mohol povedat, ze to nie je jeho primarna pozicia, pretoze je to DM a ludia ho zacali najviac vnimat na MS ked hrat LB

Reagovat
Swarley

tohle pro něj může být i dobrá průprava na DM, uvidíme, kam se s ním dlouhodobě bude počítat...ale je super mít takového univerzála...i v sympatiích podobný jako Sheasy...

Reagovat
kiwwi

jednoznacne, obrovsky sympatak a univerzal, akurat je trochu futbalovejsi ako Sheasy

Reagovat
Swarley

https://www.youtube.com/watch?v=gXbosLl_YRs

ale jinak souhlas, Blind má fotbalovosti určitě víc...ale Sheasy i s některými momenty je prostě ještě zatím větší sympoš...

Reagovat
smazaný uživatel

ze vetsi sympos, Sheasy ma tolko top momentov, ze je regulerna legenda United, o tom ani nemoze byt rec

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

najhorsi v penaltach: Wes...to si viem predstavit uplne

Reagovat
smazaný uživatel

však on tam za takových 5 let skončí a bude tam skvělej..

ale do té doby ať se věnuje obraně (stoper, LB).

Reagovat
Pagy

že by vytlačil Morgana z DM ?

Reagovat
smazaný uživatel

bude dosahovat kvality Schweiniho za 5 let...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu.. i po 2 letech strávených ležením na pláži v Karibiku bude Basti lepší fotbalista..

on je BŮH!!!

Reagovat
r.mrazik

tak se mi to libi

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

ze si sa radsej nenasiel v tom povodnom prispevku, ale musis davat palec takejto kokotine

Reagovat
r.mrazik

priorita je,aby se drzel co nejdal od hry v zaloze...

v obrane hraje ted skvele...prekvapive po te podprumerne priprave...

ale jde videt,jak se hraje vedle Jonese a jak vedle boziho Smallinga...

Reagovat
kiwwi

ty si cely podpriemerny

Reagovat
nani92

na veľkosti nezáleží

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
I am Mancunian

dement

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

jenom ja mu veril od zacatku

Reagovat
nani92

zatiaľ áno, ale stále si myslím, že by vo svetovom merítku neuspel..ale nech mu to ide len tak dalej

Reagovat
smazaný uživatel

potřebuje čas.. on potřebuje vyzrát. stejně jak jako Rojo..

Reagovat
nani92

Rojo sa skôr vyžral než vyzrál

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pagy

pro mě je zatím překvapením, hraje dobře, dobře rozdává balony, velmi inteligentní hráč

otázkou je jak by se mu dlouhodobě dařilo proti týmům, které by ho dostávaly pod tlak, viz swansea

každopádně pokud tak bude pokračovat dál, nemusíme přemýšlet o koupi nového obránce

Reagovat
mimi_united

Butland by bol skvelou dvojkou za Davidom

Reagovat
smazaný uživatel

Aj my by sme boli skvelou dvojkou

Reagovat
fenixLFC

butland tu bol fak kazdy tyzden v zakroku/zostave kola nie? a miralllas proste neskutocny odpad a totalny nesympatak..snad vypadne z evertonu co najskôr aby boli o nieco viac v pohode

Reagovat
Usty

3x zákrok kola, 2x sestava kola + zákrok a sestava měsíce srpna prostě vládce

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Existují weby kde se dá sledovat Americký fotbal na Univerzitní urovni online bez VPN?

A existuje hospoda v Praze, kde tohle vysílaj?

Reagovat
smazaný uživatel

PSV U19 0:3 MANUTD U19

v zakladnej zostave utd boli siesti hraci ktori mail len 16, celkom pekny štart.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
PePiG7

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

no to je v pici toto

Reagovat
Swarley

to už je fakt moc no, obrovská škoda

Reagovat
afc

Z neho bude zial dalsi Rosicky

Reagovat
Nikikrew

kde by sme my boli so zdravym Jackom. To snad nie je uz ani mozne

Reagovat
Counter

Myslím, že bychom na tom byli stejně.

Reagovat
Jardin

Reagovat
domingo

Nejkreativnejsi hrac Evropy

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre jsem ti v tom nevěřil....

Reagovat
tulen

Payet ?

Reagovat
r.mrazik

Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

Naismith?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

A nejkreativnější hráč Evropy rovná se nejkreativnější hráč světa, jelikož Německo porazilo Brazílii 7:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

100. pre Jacka Wheelchaira

Reagovat
fantomas

@FootballCliches

Just declare Jack Wilshere clinically dead and then regard any improvements from there as an "injury boost".

Reagovat
smazaný uživatel

Here are the worst players who have won the coveted title: http://es.pn/1ORoVh8

Reagovat
C-M@ster

Baroš teda nevím, jestli by tam měl být... to samé John Obi Mikel...

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipná je ta věta u něj "Istanbul saw him struggle to impose himself on a chaotic game and, with the score at 3-3, was replaced by Djibril Cisse while Liverpool hung on as Milan dominated possession." Tak proč ho teda střídali?

Reagovat
smazaný uživatel

hroznej článek

Reagovat
smazaný uživatel

totální kraviny..

Baia, Mikel a třeba Edmilson byl podle strašně důležitej hráč pro Barcu.. však i ten Baroš je blbost.

Reagovat
tomasinho

Za Kewella bych je vyliskal blbečky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf? Co ten Baia tam? Vzdyt to byl jeden z nejlepsich golmanu sveta

Reagovat
BrainBlender

Jack se podle me uz nikdy neda poradne do kupy. Skoda, byl jeden z nejslibnejsich hracu a dalsi z rady anglickych wonder-kids. Pro ty mam slabost

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny vítězné týmy mají vícero zmínek v článku nebo hráče v sestavě kola, jen Tottenham je odbyt krátkou větou, že vyhrál, na začátku článku. Klasika.

Reagovat
Usty

Ty jseš nemocnej.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty fotbalovej redaktor, kterej neví, co je to ulička/ulice

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si mezi tím můžu zvolit, tak bych radši byl ten redaktor....

Reagovat
fantomas

No, po vašich eskapádách s kurníkem bych teda s ničim takovym radši nezačínal

Reagovat
smazaný uživatel

Když Usty ze sebe dělá hňupa dnes a denně, to je pak těžký.

Reagovat
Usty

já nechápu, že na něj pořád reaguješ...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Na úkor Payeta? looooool

Reagovat
smazaný uživatel

13 September 2015

Reagovat
smazaný uživatel

Takže říkáš, že to nemá moc velkou výpovědní hodnotu?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč ne na úkor Schweinsteigera?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože byl lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

A tos změřil jak?

Reagovat
smazaný uživatel

nijak

Reagovat
Mastný Chobot

a ty si ako změřil, že nebol?

Reagovat
smazaný uživatel

já něco takového tvrdím?

Reagovat
Mastný Chobot

zatiaľ priamo nie, ale tým pádom nevidím zmysel tvojej účasti v tomto vlákne a v tom, prečo dávaš návrhy na zmenu tej zostavy.

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu nevidím důvod, proč místo něj nedát Masona, který byl pro svůj tým rozhodně rozdílovějším hráčem

Reagovat
smazaný uživatel

To neni možný, jak jste tu poslední dobou ubrečení fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To není ubrečenost, ale poukazování na neobjektivní články.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby ty 2! články byly neobjektivní a zaujatý vůči vám, tak tu kvůli tomu brečíte neskutečně...

Reagovat
Mada

Reagovat
Harakan

Ani náhodou.

Reagovat
Counter

Vždyť to je naprosto šílená sestava

Reagovat
smazaný uživatel

(jak jinak)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě, není tam žádný hráč Arsenalu

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrali ste chudobne 1:0, co by si chcel Jany?

Reagovat
bakasa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kampaň !!!

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Osobně sem po sobotě prosazoval zálohu a útok ve znění Mason, Schweini, Cazorla - Mahrez, Hoolahan - Naismith, ale nakonec je pochopitelný, že se tam při Payetově výkonu nevešel.

Reagovat
smazaný uživatel

jak a kdo to vybírá? co znamená ten počet nominací v sestavě kola?

Reagovat
Usty

Vybírám to já za pomoci konzultace s Tomem, a to tak, abychom aspoň jeden z nás viděli každej zápas (je-li to možný).

Počet nominací v sestavě kola znamená "pokolikátý už v sestavě kola je". Na to snad stačí selskej rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Ty dnes na něčem jedeš? Dneska fakt válíš, jedna perla za druhou.

Reagovat
Counter

Je to s ním čím dál horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to tu jednou psal, ale jsem závislý na THFC, což je něco jako THC, ale návykovější.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
bakasa

THC <3

Reagovat
Usty

a škodlivější

Reagovat
fantomas

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

a take mnohem vice zavrzenihodne

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
Pigeon

Paradni rubrika. Chvalim redakci

Reagovat
smazaný uživatel

To je super, za 150 skvělý zápas LM.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Uzivatel toho video odstranil.

Reagovat
Usty

...aby se neposrali... ale každý dvě hodiny to aktualizovat fakt nebudu.

Reagovat
Counter

Musíš to holt nahrávat sám a pak se soudit

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Usty

je tam teda nový, uvidíme, jak dlouho vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

nemohli ste niekto ten gif Butlandovho zákroku strihnúť pred dorážkou?

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Lukáš Recík neměl asi čas

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nechápu, proč tady odkazy na další články jsou a u článků stadionu Hradce Králové to chybí

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá někdo volných 10 korun na Safecard? Byl bych moc vděčný.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Megaprehajpovany Stones uz druha nominace, to ujde. Galloway zaslouzene.

Reagovat
Counter

Aspoň někomu se tu Ustymu povedlo udělat radost

Reagovat
Zaschrona

Pokud nejde o Tottenham (tam je to u nekterych zdejsich sporne), tak Usty je typek.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele