Premier League - souhrn 25. kola

10.02.2015, 22:42, aktualizováno 11.02.2015, 22:53
Komentáře a souhrny
Chelsea udolala Everton a stále má sedm bodů k dobru na Manchester City, který si zastřílel ve Stoke. Vyhrál také Manchester United nad Burnley. Liverpool už včera porazil Tottenham, tři body mají také Arsenal, QPR, Hull a West Bromwich, v Southamptonu a na Crystal Palace se body dělily...

West Bromwich Albion - Swansea City 2:0

11.02.2015 21:00

Góly: 60. Brown Ideye, 74. Saido Berahino

Tohle se Tonymu Pulisovi vážně povedlo - postavit od začátku oba vlivné žolíky z minulého zápasu, Ideyeho Browna se Saidem Berahinem, a nechat je v podstatě na vlastní pěst vyhrát West Bromwichi poměrně důležité utkání se Swansea. Baggies se tímto posouvají na 14. příčku...

Útočný tandem Ideye-Berahino byl nebezpečný prakticky po celou dobu a o šance svého týmu se staral klidně i nepřímo; jako hned zkraje, když vybojoval rohový kop, po němž měl Dawson první větší příležitost k otevření skóre.

Na opačném konci hřiště si Bafetimbi Gomis musel pro změnu vystačit zcela sám a v první půli se mu to i celkem dařilo. Nejprve z těžké pozice pálil nad břevno, posléze stále ve 40. minutě za první střelou na bránu, když z voleje mířil přímo do Fostera.

Góly začaly padat až po přestávce - a to výhradně za přispění dvojice Ideye-Berahino. Nejdříve přesně po hodině hry nigerijský forvard převzal Berahinovu přihrávku a po krkolomném odražení ataku protihráče z takové polootočky poprvé prostřelil Fabianského. Později si pak oba útočníci role vyměnili, aby tentokrát Angličan chladnokrevně zakončoval po pěkném Ideyeho zpětném pasu.

Swansea už se k odpovědi nedostala, ačkoliv Bafetimbi Gomis si měl pravděpodobně počínat mnohem lépe, když se na penaltovém puntíku dostal k vysokému míči a nepřesně hlavičkoval.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Newcastle United 1:1

11.02.2015 21:00

Góly: 71. Fraizer Campbell - 42. Papiss Cissé

Byl to zápas Alana Pardewa, který se poprvé po dlouholetém angažmá v Newcastlu postavil proti němu. Jeho někdejší zachránce Papiss Cissé otevřel skóre, Crystal Palace však potvrdil dobrou formu a byl blízko kompletnímu otočení. Nakonec však skóroval pouze Fraizer Campbell a zápas tak skončil 1:1.

Pardew dokázal Crystal Palace obdivuhodně vytáhnout - z 15 možných bodů získal rovných 10 a Eagles díky tomu poskočili z předposlední pozice až na současnou třináctou. Ani Newcastle však dlouho nestrádal a po dvou těsných porážkách už třikrát za sebou neprohrál.

Orli byli od počátku zápasu lepším týmem, přestože z předchozích deseti zápasů se Strakami hned osmkrát prohráli. Zaha brzy otestoval Krulovy kvality, než holandského gólmana překonal Fraizer Campbell. Útočník nahradil zraněného Sanoga a po necelých deseti minutách na hřišti proměnil v gól Puncheonův centr. Na neštěstí pro domácí se však nacházel v ofsajdu.

Do druhého dějství tak šli překvapivě v lepší pozici hráči Newcastlu, kteří stoprocentně zužitkovali první (a jedinou) střelu na branku v celém utkání. Papiss Cissé trknul hlavičkou do Janmaatova centru tak silně, že Speroni mohl jen marně plachtit k bližší tyči - 0:1.

Pardew na posledních zhruba 25 minut hry poslal na trávník hvězdu Afrického poháru národů Yannicka Bolasieho a zachránilo mu to bod. Právě křídelník DR Konga poslal po třech minutách na hřišti z pravé strany přízemní centr do vápna, který skluzem poslal do sítě Fraizer Campbell - 1:1. Palace mohli dokonce zvítězit, Hangelandovu hlavičku v závěru však Speroni skvěle lapil.

Více informací k zápasu

Southampton FC - West Ham United 0:0

11.02.2015 20:45

Góly: -

Southampton si v rámci tohoto vloženého kola připisuje na konto již čtvrté čisté konto roku 2015, poprvé však nebude stoprocentně spokojený, neboť zároveň nedotáhl utkání k vítěznému konci. A že proti oslabenému West Hamu rozhodně měl...

Hammers výjimečně nastoupili se třemi útočníky v Diafrovi Sakhovi, Enneru Valenciovi a Carltonu Coleovi, tahle strategie však nenesla žádné kýžené ovoce. Prvně jmenovaný například za celých 55 minut svého fungování zkompletoval jen jeden ubohý pas a mezihra hostujícímu celku vázla prakticky nonstop.

V důsledku to pak byl takřka výhradně Southampton, kdo si byl aspoň čas od času schopen vypracovat nějakou tu šanci.

V první půli například Mané v jednu chvíli převzal drzý Davisův pas patičkou a jen vinou skvělého pozdního zásahu Jenkinsona nedokázal dotlačit míč až za brankovou čáru. Sám Davis později střílel přímo do soupeře po zajímavém průběhu obranou a jiná Maného střela skončila vedle brány.

Druhý poločas načala akce ve stylu nahoru-dolů, avšak žádná složitější práce pro libovolného brankáře z toho přesto nepramenila. A tak si to Adrián z West Hamu udělal zajímavější na vlastní pěst - zbytečně si hrál s balonem, nechal se oloupit Maném a ve snaze všechnu neplechu napravit nakonec zcela očividně zahrál rukou mimo šestnáctku.

Následovala přirozeně červená karta a půlhodinová přesilovka domácího mančaftu, se kterou si však Soton nevěděl vůbec rady. Ba naopak, první těžší zákrok musel Jaaskelainen předvést až v páté minutě nastavení proti Tadićově ráně; a to už přitom WHU hrálo o devíti, jelikož mezitím ze hřiště odkulhal Andy Carroll.

Více informací k zápasu

Manchester United - Burnley FC 3:1

11.02.2015 20:45

Góly: 6. Chris Smalling, 45. Chris Smalling, 82. Robin van Persie (pen.) - 12. Danny Ings

Další vítězství, na jehož existenci má lví podíl David De Gea. Vážně, co by si Manchester United bez svého gólmana číslo 1 počal? Van Gaalův tým dnes byl po většinu 90minutovky horší i než předposlední Burnley, které padlo pouze vinou dvojice zásahů netradičního střelce Smallinga a penalty van Persieho...

Na stěží vídaném kousku z dílny stopera ManUtd je přitom nejzajímavější fakt, že Smalling ani nebyl součástí zahajovací jedenáctky. Na hrací plochu ovšem přišel již v páté minutě, když nahradil zraněného Phila Jonese, a po pouhých 22 vteřinách se po rohovém kopu a hlavičce Falcaa zasadil o úvodní branku zápasu.

Burnley se nicméně ničeho nezaleklo a ihned ve 12. minutě vyrovnalo. Nejprve sice De Gea zvládl odmítnout Kightlyho, jenže na Ingsovu hlavičku po precizním centru od Trippiera už byl jednoduše krátký.

Clarets byli i nadále nebezpeční, především skrze šťastného střelce Ingse, zatímco Manchester United měl po celý první poločas více starostí sám se sebou. Poté, co se zranil i Daley Blind, musel se dokonce Wayne Rooney přesunout na pozici štítového záložníka - a ve výsledku tak nebylo žádným překvapením, že Burnley favorita před pauzou přestřílelo 10:3.

Přesto šli do kabin šťastnější domácí, když na sklonku poločasu z Di Maríova centru po nakrátko rozehraném rohovém kopu opětovně úřadoval Chris Smalling. Avšak ani tahle událost k žádné systémové změně nepřispěla, a tak United v rozpačitém výkonu pokračovali i po obrátce, aby přihlíželi například Ingsově střele z dobré pozice přímo do De Gey.

O osudu utkání nakonec až v 82. minutě rozhodl Van Persie z pokutového kopu nařízeného po Arfieldově faulu na Di Maríu, a teprve záhy United působili tak, jak zřejmě měli působit celou dobu: dominantně.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Everton FC 1:0

11.02.2015 20:45

Góly: 89. Willian

Neopakoval se divoký devítigólový zápas z podzimní části, naopak jsme mohli vidět stejný duel jako před rokem na Stamford Bridge. Jen místo Lamparda rozhodl Willian - dvě minuty před koncem. Klíčovou postavou utkání se stal i gólman Petr Čech, který ve druhém poločase předvedl fantastický zákrok proti Lukakuovi.

Petr Čech se v ligové sezóně v brance Chelsea objevil teprve popáté - a ani popáté jej soupeř nedokázal překonat. Česká reprezentační jednička tak udržela už 167. nulu v Premier League a na historické maximum Davida Jamese mu schází pouhá tři čistá konta. V součtu s minulou sezónou navíc Čech drží v Premier League neprůstřelnost už 645 minut.

32letý brankář však proti Evertonu neměl vůbec snadnou práci, už v osmé minutě se na něj po Barkleyho kolmici řítil bývalý spoluhráč Romelu Lukaku a Čech musel pohotově vytrčit levou nohu, aby jeho ráně zamezil v cestě do sítě. Kromě této šance se ovšem v první půli Toffees na nic nezmohli - další Lukakuova střela už se nedala považovat za nebezpečí.

Úvodní dějství ovládli domácí, ale žádná sláva to rovněž nebyla. Chelsea scházel moment překvapení, většinu času jen staticky obléhal vápno Evertonu, kde bylo pravidelně naskládáno klidně osm fotbalistů v bílém.

Přesto se Tim Howard, vracející se po zranění a šesti zápasech absence, nějaké práce dočkal. Willianova krásná střela těsně míjící šibenici jej pouze protáhla, Rémyho hlavička po Azpilicuetově centru už jej donutila i k zákroku. Ten nejtěžší za první dějství musel vytáhnout proti Hazardovi, který střílel netradičně zpoza vápna.

V mizérii na ofenzivní třetině pokračovala Chelsea i po změně stran. Jediným aktivním hráčem, který obranu Toffees zaměstnával vlastně jen Eden Hazard. Willian mu pomáhal před vápnem, ale Rémy s Cuadradem, který po příchodu z Fiorentiny debutoval v základní sestavě, ve většině případů hru spíše zpomalovali. Právě Hazard také poprvé ve druhé půli prověřil Howarda tvrdou ranou z úhlu.

Americký brankář sice musel zůstat v pozoru, ale všechny pokusy Blues pro něj byly spíše sladkou malinou. Blýskl se jak proti přímého kopu Matiće, tak i proti zajímavě vyhlížející střele Williana.

Naproti tomu Petr Čech se v brance domácích dlouho nudil. Až v 68. minutě musel poprvé zasáhnout a hned vytáhl naprosto fenomenální zákrok. Oviedův centr z levé strany zasáhl nějaké 4 metry od branky trestuhodně volný Lukaku a Čech dokázal skvostným reflexivním zákrokem míč vyrazit.

Nutno přiznat, že Everton bránil opravdu účinným způsobem. Zabetonoval šestnáctku a o víc se nestaral. Stejným způsobem uhrál bezgólovou remízu v Merseyside derby a ani Chelsea se proti víceméně destruktivní taktice dlouho nedokázala prosadit.

Pět minut před koncem Stamford Bridge propuklo v nadšení, když Nemanja Matić dostal tečovanou střelu za Howardova záda; míč však titěrně líznul taky Ivanović, který stál v ofsajdu. V nervózním závěru nejprve dostal druhou žlutou, a tedy červenou, kartu Barry, aby pak Willian zachránil tři body na Stamford Bridge další tečovanou střelou.

Howard vyboxoval míč před šestnáctku, kde se do něj brazilský křídelním pohotově opřel a i díky jemné teči Naismithe jej propasíroval mezi Howardem a bližší tyčkou - 1:0. Vítězný gól přišel v pravý čas a Chelsea díky němu udržela sedmibodový náskok na čele Premier League.

Více informací k zápasu

Stoke City - Manchester City 1:4

11.02.2015 20:45

Góly: 38. Peter Crouch - 33. Sergio Agüero, 55. James Milner, 55. Sergio Agüero (pen.), 73. Samir Nasri

Konečně. Manchester City po pěti soutěžních zápasech bez výhry konečně získal tři body - navíc na hřišti Stoke City, kde v nejvyšší anglické soutěži zvítězil po 33 a půl letech. Citizens rozdrtili Stoke 4:1, o což se největší měrou postaral Sergio Agüero. Argentinec skóroval po více než dvou měsících - a to hned dvakrát.

Úvod nicméně ovládli domácí, Moses vystrašil Harta, který jeho pumelici vyrazil jen na roh. Hlavičku Crouche pak na brankové čáře zablokoval Milner. Potters mohli jít dokonce do vedení; skvělá práce Mosese a zakončení Crouche však přišla vniveč - dlouhán se totiž v době přihrávky nacházel v ofsajdu.

Stoke opravdu soupeře přehrával a Hart musel opět zasahovat při dělovce N’Zonziho, kterou pak dorážel Moses - avšak minul. City se do vedení dostali vlastně náhodou, překvapivě z protiútoku po útočné akci domácího celku.

Zoufalý odkop Milnera zpracoval Sergio Agüero, který přetlačil Muniesu, na rohu vápna si poradil i s Bardsley a po půlhodině hry skvělou křížnou ranou překonal Begoviće. Vedení však hostům nevydrželo dlouho - Arnautović do přestávky načechral fantastický míč na hlavu Petera Crouche, který se hlavou prosadil už popětačtyřicáté - na rekord Shearera mu chybí jediný gól - 1:1.

V nastavené čase ještě rozvlnil síť Agüero, ale asistent rozhodčího odhalil, že tak dosáhl rukou. Na vítězný gól si tak Citizens museli počkat až do druhého dějství. Deset minut po přestávce nacentroval Nasri z pravé strany a klíčový muž týmu posledních týdnů James Milner hlavou poslal Man City do vedení.

Definitivní rozuzlení vyrovnaného zápasu zařídil teatrálním výstupem David Silva, který se po jemném zatažení od Camerona skácel jako po ráně vzduchovkou. Penalta však byla odpískána oprávněně a Sergio Agüero ji bezpečně proměnil.

Na konečných 4:1 pro obhájce titulu pak patnáct minut před koncem uzavřel pěknou střelou zpoza vápna Samir Nasri. Pátý gól mohl přidat ještě střídající Džeko, ale samostatný nájezd vyřešil zoufale, když míč bezmyšlenkovitě napálil do stojícího Begoviće.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Tottenham Hotspur 3:2

10.02.2015 21:00

Góly: 15. Lazar Marković, 53. Steven Gerrard (pen.), 83. Mario Balotelli - 26. Harry Kane, 61. Mousa Dembélé

Téměř 13 hodin čekal Mario Balotelli na první gól v dresu Liverpoolu. Přišel však v tu nejvhodnější možnou dobu. Dvakrát Reds proti Tottenhamu vedli, vždy se však hosté dokázali vrátit do hry vyrovnáním. Až na třetí gól z kopačky italského zlobivého dítěte zareagovat nezvládli a z Anfield Road odjíždějí s prázdnou.

Kromě Balotelliho se v rudém dresu prosadili Lazar Marković a z penalty Steven Gerrard. Spurs už gól Harryho Kanea a Moussy Dembélého nebyly k ničemu. Liverpool sice zůstal sedmý, přesto však nadosah od úplného čela. Na čtvrtý Arsenal ztrácí tři body, stejně jako na třetí Southampton. Tottenham je na tom o bodík lépe.

Brendan Rodgers nemohl využít zraněného Strelinga, první start v základní sestavě si tak od zranění připsal útočník Daniel Sturridge. Anglický kanonýr se předvedl už po osmi minutách, kdy utekl statické obraně Spurs, ale slabou střelou na Llorise nevyzrál. Následně se před vápnem Tottenhamu nechal faulovat Ibe a Gerrard z přímého kopu těsně přestřelil.

Souboj Sturridge - Lloris pokračoval i v dalším průběhu hry, francouzský brankář z něj vyšel vítězně i na druhý pokus, kdy Danny pálil o poznání nebezpečněji. V patnácté minutě už ale jeden z nejlepších gólmanů Premier League kapituloval. Lazar Marković napřáhl z hranice šestnáctky a křížnou skákavou střelou otevřel skóre.

Tempo zápasu nicméně ani jednomu týmu nedalo šanci vydechnout, vždyť domácím vydrželo vedení jen jedenáct minut. Pak před vápnem Liverpoolu zakombinovali Dembélé, Eriksen a Lamela, přičemž posledně jmenovaný šťouchl míč do samostatného zakončení Harrymu Kaneovi. V tu chvíli bylo jasné, že gólový zabiják skóruje potřiadvacáté v sezóně a vyrovná stav na 1:1.

Mladičký křídelník Jordon Ibe byl ve víkendovém Merseyside derby asi nejlepším hráčem utkání a svůj zápal ukázal i v dalším důležitém duelu. Po jednom ze svých typických "kličkovacích úprků" napřáhl levačkou z nějakých 20 metrů a vyprášil Llorisovi rukavice. Ibe zařídil i gólovku Sturridgovi, když centrem z pravé strany vytvořil závar, v němž útočník patičkou orazítkoval tyč.

Anfield však znovu vybouchl až po změně stran. Rose ve vápně fauloval Sturridge a nařízenou penaltu proměnil tradiční exekutor Steven Gerrard. Lloris si málem připsal skvostný zákrok, ale míč mu přes konečky prstů pronikl do sítě. Jeho protějšek Simon Mignolet však svůj tým regulérně zachránil, když fantastickým vytrčením paže posunul Lamelovu bombu nad břevno.

Úchvatný duel však nekončil a hodinu po jeho začátku bylo skóre opět vyrovnané. Eriksenův přímý kop vyrazil Mignolet jen ke Kaneovi, který míč vrátil před prázdnou branku Dembélému, jenž jej hrudí zasunul do branky. Liverpoolští však možná budou cítit křivdu, Harry Kane totiž stál v době Eriksenova kopu v těsném postavení mimo hru.

Hra se na delší časový úsek poněkud ustálila, vyrovnala a zklidnila. Až zlatá ruka Brendana Rodgerse zajistila další bod zvratu. Mariovi Balotellimu stačilo na hřišti popocházet nějakých devět minut, než si vyčíhl Lallanovu střílenou přihrávku před bránu a špičkou kopačky ji přetavit ve vítězný gól.

"SuperWhyEventuallyMeMario" se klasicky bez jakýchkoli emocí nechal obsypat spoluhráči a s kamennou tváří se vrátil na půlící čáru. V závěru se aktivně postaral ještě o několik neškodných potyček; Kohouti už ani ve čtyřminutovém nastavení potřetí vyrovnat nedokázali.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Leicester City 2:1

10.02.2015 20:45

Góly: 27. Laurent Koscielny, 41. Theo Walcott - 61. Andrej Kramarić

Tak tak. Arsenal nepotvrdil proti Leicesteru roli jasného favorita a o výhru 2:1 se strachoval do poslední minuty. Díky brankám Koscielnyho a Walcotta však přece nováčka a poslední tým soutěže překonal; Foxes nezachránilo ani snížení rekordní ofenzivní posily Andreje Kramariće. Gunners díky tomu přeskočili Man Utd na čtvrtém místě tabulky.

Hned zpočátku překvapivě zatlačil Leicester, který díky Mahrezovi ohrozil Ospinu tečovanou střelou. Ani závar po rohovém kopu pak brankáře Arsenalu z míry nevyvedl. Domácí se ani v následujících minutách nedostal do ideální pohody a ve třinácté minutě měl aktivní Mahrez téměř gól na kopačkce. Na levé straně upláchl Bellerinovi a střelou z úhlu mezi nohama Ospiny těsně minul zadní tyč.

Až po čtvrthodině si Arsenal vytvořil nebezpečnou šanci - krásná kolmice Özila si našla Walcotta ve vápně a Schwarzer vytáhl první skvělý zákrok. Nigel Pearson dal příležitost dvěma debutantům Matthew Upsonovi a Robertu Huthovi, ani ti mu však čisté konto dlouho neudrželi. Özilův rohový kop si vyhlídl Laurent Koscielny a Schwarzer byl na přední tyči bezmocný.

Leicester však ani otevírací branka nepoložila a hlavně Mahrez dělal defenzivě problémy. Těsně nad hlavičkoval i stoper Morgan. Před poločasem nicméně Foxes kapitulovali znovu a zdálo se, že je po zápase. Slabou chvíli si vybral i velezkušený Schwarzer, který vyrazil Özilovu ránu jen k Walcottovi a ten míč uklidil dokonale k tyči.

Podobnému smýšlení však v Premier League podléhat nemůžeme. Arsenal nebyl schopen zápas "zabít" brzkou třetí brankou, a tak se mohl Leicester poměrně snadno vrátit do zápasu. První Kramarićovu ránu ještě vyrazil Ospina, ale po skvělé Cambiassově práci dostala rekordní posila šanci k reparátu a tentokrát přesnou střelou kolumbijského gólmana překonal.

Pomyslnou tečku za tříbodovým vystoupením nenapsal Arsenal až do závěrečného hvizdu. Cazorla se svou křížnou ranou neuspěl, podobně jako na druhé straně Mahrez. Závěrečná půlhodina byla mdlá, Gunners jako by pojišťující branku dát nechtěli/nepotřebovali a Leicester na vyrovnání zkrátka neměl kvalitu.

Více informací k zápasu

Hull City - Aston Villa 2:0

10.02.2015 20:45

Góly: 22. Nikica Jelavić, 74. Dame N'Doye

Zahájila Aston Villa honbu za dalším rekordem? Proti Chelsea po téměř 11 hodinách skórovala a stanula tak "jen" na čtvrtém místě historických tabulek Premier League. Teď má zatím na kontě 132 minut - proti Hullu opět neskórovala, Tigers naopak pod vedením v základní sestavě debutujícího N’Doyeho pokořili Guzana hned dvakrát a díky výhře 2:0 opustili sestupové pole. Villans do něj naopak spadli.

Dame N’Doye přišel do Hullu snad až po uzavření přestupového okna. V úterý večer přesto sám rozhodl veledůležitý zápas o udržení, v němž si oba aktéři vyměnili své ne/sestupové příčky. Aston Villa dneškem nevyhrála už deset zápasů v řadě a její manažer Paul Lambert se právem obává o svoji práci.

Přestože hosté měli v úvodu více ze hry, N’Doyeho genialita zvrátila průběh zápasu na stranu Hullu. Po McGregorově výkopu si tělem odstavil Okoreho, magicky špičkou kopačky zpracoval míč do běhu a naservíroval jej do úniku Jelavićovi. Ten díky notné teči stopera Clarka přeloboval Guzana a po dvaceti minutách otevřel skóre.

Ve druhém dějství měl N’Doye několik šancí ke skórování sám; Elmohamadyho centr však do branky hlavičkovat nedokázal. Až když si na Egypťanův pas naskočil Ramírez a N’Doye mohl nadvakrát dorážet, ustanovil skóre na konečných 2:0 pro domácí. Villans se nejblíže gólu dostali při dalekonosné ráně Westwooda, s níž si však McGregor poradil - stejně jako s Bentekeho dorážkou.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Queens Park Rangers 0:2

10.02.2015 20:45

Góly: 17. Leroy Fer, 45. Bobby Zamora

Venkovní mizérie Queens Park Rangers, která se zapsala do dějin Premier League jako ta vůbec nejhorší v historii, je překvapivě u konce! A to hned ve velkém stylu. Hoops i bez manažera Harryho Redknappa a bez nejlepšího střelce Charlieho Austina dokázali vyhrát na hřišti Sunderlandu 2:0 a poskočit v tabulce pryč ze sestupových příček.

Jediným negativním výstupem Rangers z utkání je zranění nejlepšího hráče utkání Leroye Fera, který kvůli problémům s kolenem vystřídal patnáct minut před koncem. Stihl tak ovšem ještě v prvním poločase rozhodnout o vítězství svého týmu, když přesnou hlavičkou proměnil Phillipsův centr z pravé strany v gól.

Sunderland se v zápase trápil, vinou špatné kombinace se do šancí dostával sporadicky, a když už, zasáhl spolehlivý Robert Green. Někdejší anglický internacionál se blýskl především při hlavičce Connora Wickhama, kterou vyškrábl na břevno a pak ještě zvládl poskakující míč odpravit do bezpečí.

V nastaveném čase prvního dějství pak další Phillipsův centr znamenal další gól. Tentokrát se pravému záložníkovi dlouhý míč příliš nepovedl, přesto se do něj těsně nad zemí opřel Bobby Zamora a úžasným způsobem vymetl šibenici bezmocného Pantilimona.

Mackems se po přestávce zlepšili, ale proti zkušenému týmu Rangers, v jehož dresu nastoupili mazáci jako Barton či Ferdinand, už se na zvrat nezmohli. QPR díky tomu získali první body zvenčí a posunuli se na nesestupové sedmnácté místo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC25185255:2159
2.Manchester City25157351:2552
3.Manchester United25138443:2447
4.Southampton FC25144738:1746
5.Arsenal FC25136647:2845
6.Tottenham Hotspur25134839:3443
7.Liverpool FC25126736:2942
8.West Ham United25108736:2838
9.Swansea City2597928:3334
10.Stoke City25961028:3333
11.Newcastle United2588931:3732
12.Everton FC25691031:3527
13.Crystal Palace25691027:3527
14.West Bromwich Albion25681124:3426
15.Sunderland AFC25412922:3624
16.Hull City25581223:3423
17.Queens Park Rangers25641526:4322
18.Aston Villa25571312:3422
19.Burnley FC25491224:4321
20.Leicester City25451622:4017

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (836)

Přidat komentář
Counter

Neviděl jsem, ale určitě typické arsenalské utrápené nervózní "Suché triko"

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
jacobT

Reagovat
Lacko_Boh

frajer, ani nepozera zapasy a vie

Reagovat
smazaný uživatel

a Spurs zase dole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

jsou tam, kam patří

Reagovat
smazaný uživatel

a chelsea patří na 1.????

Reagovat
Murtago

Kam myslíš, že patří?

Reagovat
smazaný uživatel

5.-6.

Reagovat
Matić

Reagovat
risk je zisk

lol

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Leicester hrál hezky. Takhle se hraje o záchranu Kopec štěstí na naši straně, nicméně ten debil s píšťalkou by měl skončit. Drbal, co šlo. Mohl to být ještě hezčí zápas. A zranění snad nebudou vážná... Tam se ještě beztak cosi objeví u Alexise a Cazorly.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes kazdy polcas ako den a noc, body dobre, ale treba ist dalej theo keby nedal gol tak ani neviem ze hra podla mna neskutocne slaby hrac, wenger zas chujoviny vymysla s alexisom po zraneni to iste aj aaron....

Reagovat
eliskafan

Spurs se nedaří na podprůměrné mužstva. Škoda

Reagovat
afc

Na to,ze je podla teba neskutocne slaby hrac,tak ma take statistiky,ze mu moze kde kto zavidiet.

Reagovat
smazaný uživatel

sa ti mozem na statistiky dnes zabrzdil 3 dobre protiutoky proti spurs mohol ist sam na branu ale lahku loptu si neprebral, co ti poviem ...

Reagovat
Counter

Není ještě po roce mimo v ideální formě no, to přijde.

Reagovat
afc

A uvedomujes si,ze rok nehral?

Reagovat
smazaný uživatel

hodnotim celkovo jeho vykony nie len teraz...

Reagovat
afc

Tak potom nechapem,co to tu pises.Vo forme je to skvely hrac.

Reagovat
Counter

Tak třeba předloni byl fantastický...

Reagovat
smazaný uživatel

je to traged. Typický rychlonohy anglicky kopac co sa trochu naucil aj zakončovat. A navyše furt zranený. Snad tam vydrží co najdlhšie

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně shrnutí Kane. To ty si ho byl scoutovat z madridu?

Reagovat
smazaný uživatel

radšej nepovedz už nič

Reagovat
smazaný uživatel

dobre ty expert

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Theo... Statistiky má dobré, ale občas si říkám, že fakt umí jen běhat Třeba ta jeho první šance - nechápu, proč to zakončoval tak, jak to zakončoval... mohl to kopat na pření tyč, popřípadě si ten míč ještě posunou a vklidu vstřelit gol.

... ale je mu třeba dát čas a snad se rozehraje.

Reagovat
Hachim Mastour

Prvý polčas úplne super.Druhý polčas som skoro zaspal, no tie šance Leicesteru ma prebrali, každopádne 3 body.Spuds, dúfam že ste si užili 3 dni slávy.

Reagovat
Radin

Villa a Sunderland, jeden z nich už musí konečně spadnout..Letos si to jasně zaslouží Villa...

Reagovat
xjert02

Doufam, ze Villa ne, bo je tradicnim klubem Premiershipu a tradice jsou tu od toho, abychom je dodrzovali ;) A Sunderland ma J.Defoea, takze o ne se nebojim.

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut typický mesutovsky výkon. Keď človek pozerá zápas, tak ho ani nejako nezaregistruje, ale potom si pozrie highlights a zistí, že bol pri všetkom dôležitom. 0+2, MotM, paráda. Okrem toho výhra a Theo gól, takže maximálna spokojnosť, aj keď výkon zďaleka nebol ideálny.

K tomu Mario pochoval Spurs, nádherný večer.

Reagovat
smazaný uživatel

mario dorovnal Bellerina

Reagovat
SunFells

Prodejme Bellerína.

Reagovat
Rssa

Ok

Reagovat
Hachim Mastour

Toto si vystihol Yung.

Reagovat
Talker

Jsem rád za Pool, snad urvou 4. místo za CFC, Citizens a Sotonem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Arsenal si kde nechal?

Reagovat
Talker

Někde pod 4. místem. Byl bych rád za konec Wengera, ať je ta liga zajímavější.

Reagovat
Hachim Mastour

To asi asi nestane pretože Arsenal čakajú už len 3 ťažké zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, ten dnešní byl proti poslednímu týmu totiž neskutečně lehký.

Reagovat
Lacko_Boh

to ti nemôžem lajkovať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

Reagovat
Melda

Reagovat
Talker

A co koukám, tak 5 týmů je namaštěných na 3 bodech - bude zajímavý boj o 3. a 4. místo.

Reagovat
Counter

Počkejme si, co ještě vykouzlí ManCity

Reagovat
Talker

Tak těm se vrátí Toure, nějak nevěřím, že by spadli pod 4. místo. Ale třeba to tak dopadne.

Reagovat
LGT

Bylo by to super, konečně nějaká pořádná prohra ropy.

Reagovat
Counter

Jinak ta tvoje varianta by byla fajn jen v případě, že Arsenal vyhraje LM.

Reagovat
Lacko_Boh

čo s Ospinom neni nemožné

Reagovat
Counter

Pohárový brankář je Szcz, musí chytat on

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nespadnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti se ještě dotáhnou na nás.

Reagovat
Counter

To dost pochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

7 bodů je nic.

Reagovat
Counter

Díky skóre to je snadno osm. Tohle už Chelsea pustit nemůže.

Reagovat
vitasrp

To je kravina, 7 bodů je dost solidní máskok.

Reagovat
Talker

Ono stačí zranění dvou hráčů a jsme poloviční - především visíme na Matičovi, Fabregasovi a Hazardovi. Ti ostatní se dají nějak nahradit, ale tahle trojice je prakticky nenahraditelná v současnosti.

Reagovat
Talker

Ono představa s Ramiresem, Mikelem a podhrotovou trojicí Cuadrado-Oscar-Willian (ideálně ještě Drogba na hrotu) je strašná. Cuadrado nemá zkušenosti s PL a je otázka, jak bude hrát, Oscar má nevyrovnané výkony a Willian má zakázáno chodit přes půlku. Drogba hraje jak se vyspí a střed zálohy nic nevymyslí.

Reagovat
Counter

Tak to je ale dost nepravděpodobné, že by se sešla zranění tří důležitých hráčů. A i tak by to na nějaké srandakluby stačilo.

Reagovat
Talker

Nemusí přijít 3 zranění najednou. Může přijít stopka pro Matiče za žluté/červenou a lehké zranění Hazarda na pár týdnů a můžeme přijít třeba o 5 bodů ve 3 zápasech. K tomu si ber, že do Hazarda jdou soupeři dost často hodně tvrdě a není nereálné, že ho jednou někdo potluče natolik, že prostě nebude moci hrát.

Taky ber v potaz i extrémně úzký kádr a k tomu to, že slovo "rotace" je pro Mourinha sprosté. Máme rozehraných tucet hráčů do pole. Vyjde ti z toho, že můžeme ztrácet i v zápasech po LM, zvlášť pokud půjdeme dál či případně budeme hrát nastavení.

Těch možností, jak může přijít několik ztrát je dost, rozhodně to není tak, že bychom už měli titul v kapse. Ten náskok je luxusní, rozhodně jsme na tom výtečně, ale klidně o ten titul můžeme přijít.

Reagovat
Talker

A ten golový náskok taky není obrovský - jde o 10 golů, což není nic, co by se během 14ti zápasů nedalo smazat.

Reagovat
Counter

Je to perfektně rozehrané a cokoli jiného než titul bude buď ohromné zklamání, nebo dvakrát tak ohromná smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard se nezraní.

Reagovat
Talker

Jak píšu výše - soupeři po něm jdou dost tvrdě a není nereálné, že někdo zraní jeho. I když mi přijde, že letos si dává více pozor, aby dal míč rychleji od nohy a neschytával takové rány.

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Wat

Už se ta tabulka začíná konečně hezky rýsovat, alespoň co se těch vrchních partií týče.

Reagovat
kiwwi

no lepsia vyhra Liverpoolu jak Tottenhamu, ale remiza by bola najlepsia...nevadi, tak ci tak ideme zajtra na 3. miesto

Reagovat
nani92

píšem si

Reagovat
Nikikrew

Presne ako som hovoril pred zapasom, s Leicestrom to nebude vobec lahke. Mozme byt radi ze sme vyhrali.

Hra nebola vobec idealna. Jednoducho Alexis nemoze hrat na hrote, on je typicke krajne kridlo kde velmi pomaha obrane a z jeho strany chodieva najvacsia hrozba. Dnes to teda ono nebolo. Chybal nam strasne pohyb, kolme prihravky a viac pohody v kombinacii. Leicester tam mal velmi slubne sance, kludne mohli odist s bodom (nikto by nepovedal ani pol slova). Este raz, chvalabohu za tie body.

A zasa sme nad Sliepkami , to sa bude menit asi casto.

Reagovat
Trand

Jinak Laurent je dlouhodobě jediný náš hráč, co se prosazuje při standartkách, je v tomhle fakt skvělý, třeba proti Mertesackerovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Mertesacker by musel vyskočiť a hýbať sa a to je moc naňho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že těch golů dáváme tak málo, že celkově naši hráči z rohů moc branek nedají, ale pokud si pamatuju Per dal branku Hullu z rohu 1.1.

Reagovat
smazaný uživatel

4.1. teda

Reagovat
Trand

14 - Arsenal have now scored more set piece goals than any other Premier League side this season (14). Worked.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe.

Reagovat
smazaný uživatel

Od kdy jsou set piece jen rohy?

Reagovat
Trand

Ale o rozích ses tu bavil jen ty.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, tak proč na mě reaguješ veškerýma standartkama? Nedávali to to smysl. A jinak dávaj branky i mimo set piece třeba Kosta rozhodně, např proti Stoke to bylo ze hry, ale centr ano.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Ale dost gólů ze standardek taky dostáváme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Tak to je klasika, Bould efekt pominul. Jen mě tahle informace překvapila.

Reagovat
Counter

Přitom je to zarážející, protože na ManCity měli nějak 15 rohů a odbránilo se to přímo luxusně...

Reagovat
smazaný uživatel

Dáváme málo gólů? Třetí nejlepší útok PL?

Reagovat
Wat

Ke skvělý defenzívě přidává i tohle navrch, velká spokojenost.

Reagovat
Counter

Pf, Merte už dal taky několik důležitých gólů.

Reagovat
Trand

Tojo, ale kdybych si měl vsadit na někoho, že dá góla, tak asi jedině Kos/Giroud. Kos má 134 zápasů/10 gólů, Merte 113/5 gólů(podle wiki). Nepočítám teda, že by někdo z nich dal jiný gól než ze standartky.

Reagovat
Trand

A jinak jo, Per to taky umí, ale čekal bych při jeho výšce větší dominanci.

Reagovat
Counter

Zas ho třeba víc brání (jako že nejlepší hlavičkář soupeře si vždycky bere jeho, Merte může působit spíš na odlákání pozornosti a Kosc z toho třeba těží). Často Merte chodil na přední tyč a prodlužoval atd.

Reagovat
Trand

No, popravdě tuhle taktiku jsem taky moc nepochopil, proč to tak často kopeme na Pera na bližší tyč, když to vyjde, tak se to sice nedá bránit, ale kolikrát to vyjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy proti Newcastle z toho bylo břevno.

Reagovat
13

Uff, super zápas se šťastným koncem pro Liverpool. Za dnešní střídání Rodgersovi . Can je v záloze fakt zvíře, nebál bych se ho tam proti Sottonu dát od začátku. Neodpustím si dnes poznámku o rozhodčích. Vůbec nechápu jak mohl Dowd chtít nepísknout penaltu proti Dannymu. Dál se mi zdálo, že zákroky posuzuje dvojím metrem. Ten zákrok Gerrarda na Kanea podle mě ani nebyl faul, natož potom žlutá..

No nic dobře to dnes dopadlo, příští zápasy budou ale ještě brutální těžký. Nicméně cítím mírný optimismus, pokud budou soupeři ztrácet, tak LM není scifi.

Reagovat
Tomoro

já bych ho za střídání nechválil.. 2 byly správné a to reakce na Steveho zranění a Balo za Studge ale že šel dolů Markovič a ne Couts nechápu doteď.. ale tak 3 body jsou doma tak jebat

Reagovat
smazaný uživatel

škoda spurs, ale holt štěstí někdy mají i scouseři

Reagovat
Counter

Villa in PL since Sept 20:

LLLLLLDDDWWLDLDDLLLLL

(P21 W2 D6 L13; 8 goals for, 33 against).

Scarcely believable.

Reagovat
smazaný uživatel

Na titulnej fotke k suhrnu kola by mal byt rozhodne viac Mario nez Walcott.

Reagovat
LGT

Mignolet

Reagovat
Counter

Ale nemá čisté konto! S takovou to na Zlatou rukavici nevidím

Reagovat
LGT

Zlatou rukavici ať vyhraje třeba Vojtěch, já sem za něho rád, že se vyhrabal z těch sraček

Reagovat
Counter

Zas jako nemůže to vyhrávat každý rok, že jo, to by působilo jako výsměch všem ostatním.

Reagovat
cristiano.K.

zlatá rukavice se blbě vyhrává ze střídačky

Reagovat
fff

Radsej do buducna Lovrena za Emreho a toho posunut do zalohy, nez davat do zalohy Gerrarda.

Emre je uzasny, Ibe je uzasny, Mario je Mario, Danny nerozohraty, Sakho posledne zapasy trochu mimo a Simon je tiez super poslednu dobu. Couts dnes mizerny, Markovic dnes .... Markovic, da gol ale inak vacsinu veci pokazil.

Reagovat
johnik

Couts mizerny

Reagovat
fff

Dnes urcite.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

mizerný ne, ale špatnej byl, to jo

Reagovat
vodka

ani náhodou, bez něho by útok v podstatě neexistoval, většina klíčových přihrávek opět jeho, přestože jinak dost ztrácel.

Reagovat
Kowe

špatnej oproti jeho normálním výkonům byl

Reagovat
vodka

to nic nemění na tom, že nikdo jiný z vašeho týmu by takové přihrávky nedal.

Reagovat
johnik

Reagovat
Kowe

to nic nemění na tom, že s tebou souhlasím

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Markovic byl první poločas výborný. Druhý špatný, nejspíš nevydržel, když byl ještě nedávno "zraněný".

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
eliskafan

Nechápu co dělá United v první pětce . Snad zítra Burnley zostudí tu špínu ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj Evertonian

Reagovat
eliskafan

Reagovat
Tomoro

Jak dneska mohl dohrát Coutinho je záhada dne! Na facku a střídání už tak od 25. minuty a on to dohraje celé..prakticky LFC hráli o 10 ale slepice se snažili svýma chybama to doplnit chápu, že třeba není 100% fit ale nechat ho tam máchat celý match byla stupidita prvního stupně! Dalším na facku za dnešní výkon jednoznačně DOWD! Jinak supr 3 body! naděje na LM žije! Uvidíme na jak dlouho bude out Steve a co Sakho..rýsuje se jedna z posledních šancí pro Lovrena tak snad to totálně nepojebe

Reagovat
johnik

Ty vle co to je za sračku???? Couts to rozdával jako obvykle.....

Reagovat
fenixLFC

pozeral si rovnaky zapas?

Reagovat
johnik

ne asi na Chelsea co hraje az zitra

Reagovat
Tomoro

a ty ses díval na jaký match?? dneska byl nejhorší na place.. bohužel.. je to můj oblíbenec, ale dnes mu nevyšlo takřka nic..

Reagovat
johnik

Nejhorší na place Hoši to, že tvořivý hráč občas něco zkazí, hned neznamená, že je nejhorší na place. Mě se mnohem víc nelíbil Hendo, Sakho a bohužel Steve (i přes proměněnou pentli).

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda... Remizovy zápas ktorý rozhodol rose a Poche tým že toho mamlasa nasadil...

Najviac ma asi štve ze nám dal gól bezmozog. Neva, na pool nevieme. Tie body získame späť s united

Gratulácia Poolu bol to dobrý match

Reagovat
R22

Can, Ibe, Mignolet, Skrtel skvělí Rodgers super střídání skvělá forma pokračuje

Reagovat
Miguel19

Samozřejmě zoufalá Villa si vesele zaskóruje proti nám a teďka najede na nový "rekord"..

Reagovat
Wat

Obrana Hullu > obrana Chelsea.

Reagovat
Miguel19

Njn, nehrál Zoumič.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Liverpool za tu snahu asi zaslúžene, aj keď som v závere už dúfal v tú remízu. Rose je v obrane k smiechu, dnes 2 góly kvôli nemu + xy jeho ďalších chýb. V 1. polčase mnoho zbytočných strát a nepresných prihrávok. Potešil Dembele, Kane, no hlavne Lamela. Dnes bojoval a bolo ho vidieť. Škoda.

Reagovat
monty25

Dneska jsem se nedíval a teď koukám, že Balotelli dal vítězný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Can v zalohe :

Reagovat
smazaný uživatel

Emre Can

Reagovat
smazaný uživatel

to si dobre napísal, Dušo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Diky Domino

Reagovat
smazaný uživatel

*Domo

Reagovat
smazaný uživatel

Duško zavítal, LFC vyhral...

Dušoooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

nacek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už nemôžeme veľa riskovať kvôli Gerrardovi. Everton sa proste nesmie opakovať

Reagovat
LGT

Mario Balotelli has scored more Premier League goals in 2015 now (1) than Sergio Aguero & Wayne Rooney combined (0).

Reagovat
Swarley

jsem si představil Maria na CM

Reagovat
Rssa

Však Aguero tam nehraje. A Rooneyho jste si tam vysnili.

Reagovat
Swarley

já jsem si rozhodně Wazzu na CM nevysnil

Reagovat
Counter

Palike už nějak splatil tu sázku?

Reagovat
Rssa

Ale drtivá většina vás ano.

Reagovat
soukup

aji mu tady několik blbců nadávalo, že se není schopnej podřídit týmu a jít na CM, kde by to všem pomohlo a chce hrát v útoku

Reagovat
fenixLFC

mario sa tam celkom bezne pohybuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takže Suárez > Balotelli > Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Hej plus Origi > Lukaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ojo>Ronei, Januzaj

Reagovat
smazaný uživatel

Som vedel, ze som na nieco zabudol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Coutinho > Eriksen.

Reagovat
smazaný uživatel

Can>všetci záložníci

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
LGT

především Rossiter > Matic

Reagovat
Miguel19

Suaréz má taky 0, takže Balotelli > Agüero+Kanibal

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

nemá

Reagovat
alcantara

Ale ma.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

aha, tak nic

Reagovat
Miguel19

Kolik teda má?

Reagovat
Rssa

Má 0 v PL, jinak samozřejmě už ligové branky má.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Kanonýr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Balotelli > Kane

Reagovat
smazaný uživatel

prvý polčas ozil top

Reagovat
smazaný uživatel

Zařídil oba goly, takže naprostej souhlas.

Reagovat
Counter

Mesutek je top pořád

Reagovat
Rssa

Má TOP momenty ve hře, jinak je ale více než neviditelný.

Reagovat
Counter

Ok.

Reagovat
Counter

Tuším, že má 3+3 za poslední čtyři zápasy, potažmo 3+2 s přímým podílem na Theově dnešním gólu.

Reagovat
jacobT

Reagovat
Rssa

Super kluci.

A znova musím pochválit Ibeho. Zahrál parádně, kolik šancí připravil svými průniky.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling, Ibe, Marković, Lallana, Ojo, Wilson.. my si fak môžme pískať na tých krídlach, jediná pozícia, ktorá nás netrápi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si taký kokot, že to nie je možné ani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lallana je o 6+ let starší než zbytek. Ten nemá šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ešte pár sezón hádam poslúži... nemyslím len do budúcnosti, že nemusíme riešiť ten post, ale aj do prítomnosti, proste nie je problém...

Reagovat
Rssa

Lallanu spíše na střed, časem ho klidně vidím na CM, pokud dokáže myslet na zadní vrátka. Přehled, nahrávku a workrate na to má.

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem, či by mal v PL na CM.. uvidíme, ako sa ešte Adam presadí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

ten Lallana tam, to je jak pěst na oko

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit, když vám dá komický člověk gól a k tomu vítězný. Doufám, že zítra ráno bude pošťák oslavovat při předání dopisu

Reagovat
smazaný uživatel

SuperMario

Reagovat
Matić
Reagovat
Matić

vlastně tu by se hodilo spíš bon appetite

Reagovat
johnik

Reagovat
smazaný uživatel

vrabejka?

Reagovat
REPLIKATOR

Dobrou chuť

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/markmccadden/status/565269242350927872

only some people believe in us, would you believe it?

Reagovat
fff

Duso pred Vianocami si kde bol ?

Reagovat
smazaný uživatel

o čom točíš? prispievam pravidelne na net, twitter..tu som to taktiež chodil čítať, ale argumentovať s istými fakt nemal síl, príliš vyčerpávajúce..každopádne zmenilo sa niečo s pištom?

Reagovat
fff

ok

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem, ale ja si tu pripadám skôr na nejakej komunite, málokedy tu vidím skutočne podložené argumenty a rozbory..česť výnimkám..nič pre mňa proste

Reagovat
Rssa

Asi málo koukáš, na argumenty se tu narazit dá. Ale to by ses nesměl chovat jako slon v porcelánu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tu najdeš jen garance.

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inac Coutinho paradoxne dohral zapas, v ktorm bol najviac na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

celkovo bol vypojeny z hry

Reagovat
jacobT

AW: "At half-time I wanted to take Alexis off, but he said 'no, I'm ok'." Says it became clear in 2nd half he was not right.

Snáď sa dá rýchlo dokopy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Super pocit porazit zas a znova ten one hype man team. Popravde to bolo absolutne zasluzene a pritom sme ani nepredviedli bohvieaky vykon. Pochvala pre Brendana, ktory nam striedaniami vlastne vyhral zapas.

U nas su niektori hraci ako noc a den. Mignolet ma skvelu formu, vidno na nom ze si veri, lopty chyta, veri si aj na centre a vychadza mu to. uz tolko netrpnem pri kazdej strele nanho, da sa zas nan spolahnut. Skrtel pohodicka ako vzdy, pacilo sa mi ako umravnil kanea a ten navyse dostal aj zltu Can perfektny, od nas jednoznacne MOTM, bol vsade, v obrane skvely, prieniky dopredu mu vychadzali a bola radost sa nanho pozerat. To sa vsak neda povedat o dalsich dvoch-sakho, gerrard, Sakho kazil co mohol, v prvých desiatich minutach dve lacne straty, ankoniec bol pri oboch goloch klucovym. Drzat sa na linii so zvyskom nie je o com a ten offside by piskol. gerrard naproti tomu absolutne netusil kde sa hybat, len sa pozeral a cakal co bude, tych par zrychleni hry je proste malo. Asponze dal tu penaltu, aj ked tak tak, myslim ze zo zvysku by ju nedal nikto. Ibe naprosto famozny, najme vdaka nemu (aj canovi s markovicom, neskor lallanom) bola ta prava strana skvela- co by sme si pred rokom urcite nepovedali ked sme ju povazovali za najvacsiu slabinu. Teraz to bolo proste miesto, odkial permanentne hrozilo nebezepcenstvo. Markovic vyborne, hoci sa o nom vravi ze vie len bezat, uz dlhsie si vsimam ze on ma obrannu cinnost fakt na urovni, ci uz ako wingback alebo aj v utocnej casti kolko pozachytava lopt. Henderson a morenom mi prisli nevyrazny, coutinhovi zapas absolutne nevysiel, superi pridu na to ze ked si nanho daju pozor tak mame o polovicu slabsi prechod do utoku, esteze to ibe vynahradzal. Sturridge tiez nic moc, prisiel mi spomaleny a len dufam ze je to len nezvykom na tempo a nie tym ze stratil rychlost

Striedania fajn, mario v medzihre fajn, ale viac sa mi pacila od neho ina vec- on ten zahral takticky absolutne famozne. To ze si po gole zacal verit a spravil tie dva kusky je ejdna vec, ale absolutne famozne nicil tempo hry spurs, ci uz faulami dobiehanim hracov a podobne.Lovren nesklamal a som za to rad. Kazdopadne, snad ani jeden nebude v zaklade nabudúce, ked by sakho posral aj dalsi zapas mozno by som o tom rozmyslal

Co sa tyka spurs- okrem golov je Kane totalne zbytocny. V medzihre nic moc nevymyslel a len cakal na prihravku do vapna. Pacila sa mi ale spolupraca tej ich utocnej casti ktora to vedela vykombinovat. Najlepsim hracom sliepok rozhodne dembele, ten si proste robil co chcel a bol najvacsim nebezpecenstvom

Naproti tejto ofenzívnej fazy bola obrana....hm neviem ci do smiechu alebo do placu. Tragedi ako mason,dier rose boli fakt hrozni a to je ta obrana totenhamu proti nam taka stale ale jeden by cakal aj nejaky pokrok

Kazdopadne, porazit sliepky so sabotujucim gerrardom a sakhom s tym ze dohrava proti nim mario a lovren je super. Sanca na LM je stale pritomna

Reagovat
Matić

Za první větu. Dál už jsem to nečetl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si môj I am Mancunian v prerobenej forme I am Scouser

Reagovat
smazaný uživatel

áno Dušo, som na Tebe závislý

Reagovat
smazaný uživatel

iba ty vieeš čoo chcem

Reagovat
smazaný uživatel

nedýcham a nemyslím, keď Ťa nemám

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

trepeš samé nezmyslyy

Reagovat
smazaný uživatel

jou

Reagovat
kvasha16

dochádza nám kyslík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

no jo, kdo by už mohl citovat takovou sračku...

Reagovat
vladis271

robíš čašníka v cukrárni?

Reagovat
fenixLFC

predpokladam ze tam vacsina skonci ale to je fuk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

já to dal až po toho smajlíka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kowe

líp to rozděl na odstavce a třeba tomu dám šanci

Reagovat
fenixLFC

ved je to rozdelene na odstavce to najdlhsie je hodnotenie nasich hracov

Reagovat
Kowe

každej hráč vlastní odstavec

Reagovat
fenixLFC

to vazne chces aby to bolo este dlhsie, ked ma kazdy vlastnit odstavec?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacksLFC

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

one hype man team?? a kto je akože ten one man?

Reagovat
Matić

ty se ještě ptáš

Reagovat
smazaný uživatel

noooo.. hej

Reagovat
LGT

Bentaleb

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel mi tak trochu začína pripomínať Vidića, len tak ďalej

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo mi přečíst si první větu a usoudil jsem, že jsi normálně úplně vypatlaný.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gareth Bale 11

Celý jsem to nečel, ale stačí první věta a to shrnutí nás a zní to, že vy jste tak o dvě třídy víš. hrozná slátanina.

Reagovat
Kowe

to ale víme všichni

Reagovat
fenixLFC

keby si cital zvysok tak by si mal mozno inu mienku

Reagovat
smazaný uživatel

ty si neskutocny kokotko iba sa stale utvrdzujem v tom ze LFC ma najretardovanejsich fans minimalne teda tu na fore. Ty, Bubble, Vader, tomasinho a este zopar dalsich curakov to nevymyslis proste

vsak padnete zase na papulu, opat skoncite za nami a bude vsetko ako ma byt

Reagovat
fenixLFC

ja sa zas utvrdzujem v tom ze najjeblejsi ste tu vy. Po minulých kolach bolo vidno ze neviete vyhravat, teraz zas ze ani prehravat. Urazenecky si vybrat co sa hodi a podla toho robit zavery (ako gareth). Budete kopkat okolo ale jediny rozumny argument od vas clovek nedostane...ake sokujuce

Reagovat
smazaný uživatel

nas tabor tu ma mozno 3-4 pravidelnych prispievatelov, z toho Sony a Gareth su uplne v pohode, velmi nekonfliktni, nerypu ani nic. Potom owny a obcas prispievam ja. To chces porovnat s tou debilitou co tu denno denne produkujete vy?

Fakt nechapem z coho si vytvaras tvoje ujebane nazory asi zijes vo vlastnom infantilnom svete... ale ok necham ta tak lebo si hlboko pod moju uroven akurat sa zosmiesnujes vsetkym co napises. tak si v tom kludne pokracuj. mne staci ked zase Pool pojde tam kam patri, na krasne 6. miesto za nas, Arsenal a aj Saints a bude vsetko tak ako ma byt.

Mi to pride ako keby si nevedel prekusnut ze Pool je momentalne iba mierne nadpriemerny anglicky klub s mantakom trenerom a aj taki "tragedi" ako my sme uz dlhodobo pred vami. Budes sa s tym musiet zmierit kamarat lebo to bude len a len horsie. Ahoj

A posledna vec... uz chapem preco na vas kiwwi reaguje iba smajlikmi. Inak sa s retardami bavit neda, nema to zmysel. takze

Reagovat
fenixLFC

prispieva vas tu viac a osobne mi medzi vami nepride jediny normalny, na ktorého analyzu alebo prispevky by som bol zvedavy. To ale nechajme tak, to sa tu uz riesilo. To uz ale musim byt dobre hlboko ked som po tvojou urovnou, ale nechcem tu sklzavat do urazok. To co tu ty pises na mna mozem ja napisat na vas ze nezvládate ze ste v tieni arsenalu. Mne su vysledky Liverpoolu poprpavde jedno v zmysle ze nebudem robit show len preto ze sa nedari. To ma az tak netrapi. A odkedy patri Liverpool za tottenham? ved tottenham neznamena skoro nic, obzvlast v porovnani s napríklad aj Liverpoolom. Ked je posledny niekolko rokov pre nas krizovym obdobim a vy ste o tolk pred nami, zaujimave ze ste z toho vytazili celu jednu LM..no WOW, obrovsky uspech gratulujem.

neviem co sa ti na tom prispevku nepaci. To ze tottenham posledne roky stoji len a len na jednom hracovi je fakt. Najskôr to bol bale (to snad nechces odmietat) potom vas zachranovat eriksen a teraz je to kane. Na tom by nic nebolo, to je fakt. Ale proste okol neho sa robi fakt neskutocny hype. Vychadza mu prva sezona a hned je porovnavany so shearerom, boli tu kecy ze je lepsi ako bol ronaldo v jeho veku, porovnaval sa so suarezom. O tottenhame sa nehovori, spomina sa len kane. Odrazu miliarda sprav ze sa onho zaujima aj real Keby to nie je anglican tak su vsetci len prekvapeni a tym to konci. Ma ZATIAL rovnaky nabeh ako koepc dalsich hracov o ktorých by sa normalne zaujimal Liverpool- to znamena hrac, ktorému vyjde jedna sezona a uz je pokladany za hviezdu. To by sa tu zas vsetci smiali ze by sme zas mali zaujem o priemeraka. Ok, ked bude mat dalsiu uspesnu sezonu v pohode, nehovorim ze je totalne zly, ale robi sa okolo neho neskutocny hype- ked sa tvrdilo ze okolo neuera bol pred zlatou loptou hype, tak s tymto sa to neda porovbnavat.

A posledna vec, je mi jasne ze sa porovnavas s kiwwim to o tebe mnohe vypoveda...takze

Reagovat
jany kozak

najlblbsich tu ma jednoznacne slavia

Reagovat
smazaný uživatel

aj Fantomas?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se vy maďaři nezviditelňujete jinak?Třeba pracovitostí,inteligencí..

Reagovat
fenixLFC

myslis tu inteligenciu ked v rovnakých testoch na vysoke skoly porazame cechov celkom pravidelne?

Reagovat
Counter

Jinak wheeler-dealer konečně vypadne a QPR hned první away win v sezoně

Reagovat
Matić

měl jsem na tiketu 1x

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

bude MOTD ?

Reagovat
smazaný uživatel

zacina uz o 02:30 GMT s Garym Sleepnekerom

Reagovat
Liquid

QPR Aston Villa zasouženě na sestup, za 25 utkání vstřelit 12 branek, to je opravdu hrůzné...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lambert ví něco na vedení Villans, nebo proč to tam ještě pořád koučuje?

Reagovat
REPLIKATOR

Ideální sestava:

Mignolet - Lovren ve formě (Toure), Škrťel, Sakho - Ibe, Can, Allen, Moreno - Sterling, Coutinho - Sturridge

a můžem pomýšlet na LM

Reagovat
tomasinho

Už jsem chtěl dát palec, ale ten Allen je tam jak pěst na oko místo Hendersona.

Reagovat
REPLIKATOR

Je tam správně místo toho nekopy. Palec můžeš klidně dát.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Lovren ve formě

Reagovat
kvasha16

"Lovren ve formě"

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Erdovec

Can vlastně takový lepší Yaya, hlavně mu musíme koupit dort!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: viete mi niekto poradit kam sa v parizi ist pozriet na zaujimave miesta? Samozrejme nemyslim eiffelovku, louvre, notredamme, versaille..dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Večer na nějaké předměstí.. budeš tam multikulturně obohacen

Reagovat
smazaný uživatel

ak mas rad umenie, tak sa chod pozriet do rodinovho muzea. uzasny sochar. ten chlap musel neskutocne milovat zeny. do jeho "danae" som sa zalubil na prvy pohlad)))

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujem za radu, pogooglim o tom a nieco ohladom atrakcii/zabavy co by pobavilo aj zenu?

Reagovat
smazaný uživatel

moulin rouge. a to uplne vazne. je to skvela show kde sa aj tvoja frajerka/manzelka naozaj dobre zabavi.

Reagovat
HanziDrown

Urcite La Defense je super ist z historickej casti mesta metrom a ocitnut sa medzi mrakodrapmi. Pantheon bol tiez super len akurat sa preraba takze asi sa dnu nedostanes. Hotel Invalides tiez stoji za pozretie. Ruske koleso medizi louvrom a champ ellysee je super atrakcia. Muzeum d,Orsay tiez.V lete Luxemburgove zahrady. Centrom sa staci len prejst a stale je na co sa pozerat. Ked tam ides prvy krat tak je toho strasne vela. Kazdopadne si to uzi Pariz ma to najkrajsie historicke centrum mesta ake som mal do teraz moznost vidiet

Reagovat
smazaný uživatel

Wau parada dakujem za info, idem tam len na 4 dni tak snad stihnem vsetko obehat aa nejake prakticke info phladom ubytka respektive dopravy?

Reagovat
M.Vaza

V poslední době hlavně redakce...

Reagovat
smazaný uživatel

Letos první poločas co jsem neviděl a hned přijdu o SuperMariův gol

Reagovat
fenixLFC

montmart ci jak sa vola ten kostol na kopci- ten mozes sice okaslat, ale tie ulicky dole su uplne super, fajn atmosfera

Reagovat
smazaný uživatel

Sacre-Coeur

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujem a nieco ohladom zabavy a nie zrovna disneyland

Reagovat
j_mrazik

Největší špína Paříže, to náměstí u Moulin Rouge.

Reagovat
JacksLFC

Miluju jak si fanoušci Liverpoolu říkají Scousers Sorry lads, ale nejste scousři, fandim liverpoolu od roku 2001 žiju 7 let v Liverpoolu a dělá to ze mě scousera? Ne... Víte proč? Protože scouser je ten kdo se tu narodí a žije v Liverpoolu. Scouser je fanoušek Evertonu Liverpoolu i ten kdo fotbal nesleduje. Takže sorry LADS ale nejste žádní scouseři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

kiwwi píšeš si?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Já už to tady vysvětloval několikrát a je to marnej boj.

Reagovat
JacksLFC

Hoši a nejhorší věc, je si na ně hrát. Ano mám už podobný akcent, který ale vznikne z denno denního používání angličtiny jak v práci tak s přáteli a aby ti rozumněli tak prostě říkáš slova, ne jak ses učil na škole, ale tak jak prostě tady jsou.... Nejvíc mě fascinujou poláci, kteří před Britama schválně se snaží se sebe dělat velké scousery a když pak se bavíš s něma(britama) tak ti řeknou, že jo, že to je šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Tazke problemy tam riesite, lad!

Reagovat
JacksLFC

Kdo říkal že je to problém Jen stupidní lidi si neumí připustit kým jsou a chtějí být někým jiným

Reagovat
smazaný uživatel

napadají tě nějaké typicky scouserské slova?

Reagovat
Swarley

prohra, uklouznutí, neúspěch

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
ACSMan

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

Reagovat
FUnk

Reagovat
TopinB

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
Mimalu

Reagovat
soukup

Reagovat
wild

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Kowe

příští rok je náš

Reagovat
cristiano.K.

to je základ

Reagovat
fenixLFC

to je veta....

Reagovat
Kowe

složená ze slov

Reagovat
jacobT

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Navodar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wow, taková nahrávka na smeč a takto krásně využitá :,)

Reagovat
Swarley

rozhodně, tohle je víc tvoje práce než moje

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Tady nikdo se sebe scousera nedělá, je to už vžity označení fanouška liverpoolskýho klubu, nic víc, nic míń..

Reagovat
JacksLFC

akorát fanoušek liverpoolských klubů neni scouser v tom to je

Reagovat
fenixLFC

ved to nikto netvrdi, len sa to tu ustalilo ako spojenie, je jednoduchsie napisat scouseri ako fanusikovia Liverpoolu no nie?

Reagovat
Kowe

lad, tohle nemáš šanci pochopit, on žije v Anglii, je uplně jinde

Reagovat
fenixLFC

mas pravdu lad

Reagovat
LGT

Díky za osvětu lad, konečně vím, že nejsem scouser, dEst se mi to snažil vysvětlit, ale pochopil jsem to až od tebe

Reagovat
Honza Matoušek

Jseš pěkně hustej lad

Reagovat
Zaschrona

Jsou to Liverpudlians, jako ja jsem Evertonian.

Reagovat
Zaschrona

A jeste si pujcim jednu znamou citaci Briana Labonea, kdyz uz to zminuju: "One Evertonian is worth twenty Liverpudlians"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LAD

Reagovat
TopinB

Použi ještě víckrát "lads", budeme tě všichni brát vážnějc

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho nezajímá, že žiješ v Liverpoolu, lads.

Reagovat
smazaný uživatel

čau lad, přeju ti ještě dlouhej pobyt v UK, aby se z tebe stal full scouser evidentně tuto skupinku lidí strašně respektuješ (pravděpodobně jen z toho důvodu, že se narodili v Liverpoolu) a velmi ti záleží na jejím přijetí, tak snad se ti to povede

Reagovat
JacksLFC

Nikomu se to nepovede ty joudo a evidentně tvoje hlavička nepobrala co jsem chtěl říct.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry lad, když se tam nenarodíš, tak do toho elitního klubu plnýho inteligentních lads nemůžeš patřit, už to čtu máš pravdu, moje hlavička to nepobrala

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejně je to v hajzlu, že se to nikomu nepovede

Reagovat
smazaný uživatel

tebe to musí mrzet obzvlášť

Reagovat
fenixLFC

dakujem lad, za skvelu pripomienku lad, ale napriek tomu ju mam u riti lad, pretoze na jednej strane je to zjednodusene oznacenie fan Liverpoolu napríklad aj tu lad a su ja dalsie veci ktore sa mi nechce vypisovat lad lebo ich stopro najdes aj sam. A aby som nezabudol, LAD

Reagovat
TopinB

Reagovat
JacksLFC

- IQ

Reagovat
smazaný uživatel

Chudaci Ian Rush, Bill Shankly, Kenny Dalglish...nikdy neboli a nebudu scouseri, len obycajni lads

Reagovat
madridcan
Reagovat
JacksLFC

easy

Reagovat
Darren Fletcher

takto rozhadzujes lowe?

Reagovat
madridcan
Reagovat
Darren Fletcher

hajzlik ide ti, gr

Reagovat
Trand

"Aaron Ramsey is a bit more worrying because it is a muscular injury but the fact he had to stop straight away is not a good sign."

Ramsey has already spent six weeks on the sidelines with a hamstring injury this season after picking up a strain during the Gunners' Champions League clash against Galatasaray in December.

Reagovat
smazaný uživatel

to je zlý tak aspon že se vrací jack

Reagovat
ďuriLFC

BALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Rozikee?

Reagovat
SunFells

SuperMaaaario nový Weah, akorát s vlasama.

Reagovat
smazaný uživatel

Weah mal mozog.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste s tym Balotellim vsetci ako ovce

Reagovat
j_mrazik

Tak je to kokotko, tak se nám nemůžeš divit. Ale image Eddie Murphyho z 80. let... za to ho cením.

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem, zda sa mi ze posledny rok sa ukludnil, nevyraba excesy, ale stale sa snazia na neho montovat novinari nejaku senzaciu, a nejak mi pride to oznacenie vecneho blba, idiota, bezmozgu trochu v style kolektivnej posadnutosti jeho osobou

Reagovat
cejen13

Člověk co si neumí obléct rozlišovák, u mě vždycky bude blb.

Reagovat
smazaný uživatel

a plus Eddie Murphy bol tiez kokotko, i ked bavit vedel kralovsky ak chcel

Reagovat
j_mrazik

Já jeho stand-upy, který jsou stejně starý jak já, mám docela rád. Je to trochu jinej humor, ale svojí kvalitu měl. Humor se posunul dál, takže už se nechytá, ale na vrchu byl docela dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Stand upy z 80 rokov a hlavne ranych , inak skor si ublizil svojou vysokou egocentrickostou a naslednym nedostatkom sebareflexie a vkusu, ale komik je to aj v dnesnej konkurencii stale paradny

Reagovat
j_mrazik

Já spíš myslím, že celkově se ten humor posunul někam jinam. Možná kdyby spolupracoval s někým schopnějším, tak se vrátí. Nebo prostě nehrát takový ty divný vykulený role, ale něco prostě normálního. Nemusí to být za každou cenu sranda. Jim Carrey to taky zvládnul.

+ tady dost komiků objevil - třeba Chrise Rocka.

Reagovat
smazaný uživatel

jedna vec je, ze humor sa skutocne posunul za tie dekady, druha vec a podla mna podstatna, ze sa za kazdu cenu snazil posunut svoj (prostoduchy a prostoreky) humor na novu uroven, co sa mu po divackej stranke darilo, ale opakovanim si kriticku verejnost pohneval a ti mu to davali zozrat kazdym dalsim filmom a jeho pad bola otazka casu, nejake obcasne svetle komicke (Bowfinger) ci herecke (Dreamgirls) momenty to nijak nevytrhnu, ale faktom je, ze v 80rokoch bol kralom komedie a Jim Carrey mi pride uz nejake roky vo faze hladania sa, vlastnej hereckej sablony, kedze starnutie nezastavi a Ace Venturu ako dedek hrat asi nemoze a kvalitnych charakternych roli zo sklonku milenia sa mu uz pravdepodobne nepohrnie

Reagovat
smazaný uživatel

spis je smutne, ze posledni murphyho dobry film, cesta do ameriky, je z roku 88... jen o rok mladsi carrey ma aspon par dost dobrych filmu i z noveho milenia

Reagovat
smazaný uživatel

to ano, suhlasim, kvalita filmov s Carreym nijak tak vyrazne neklesla ako kvalita filmov s Murphym o 1-2 dekady skor, aj ked financne na tom boli stale velmi dobre, co vsak nic nemeni na tom, ze Murphy za Carreym v talente vobec nezaostava, obaja vysli tak ako mnohi ini komici zo stajne SNL a prave patrili k ich najvyraznejsim zjavom apropos, Bowfinger bol fajn

Reagovat
j_mrazik

Mně hodně vadil ve filmech, kdy za každou cenu musel hrát všechny. Kdyby to šlo, tak hraje i lampičku a psa. Poprvý to bylo dobrý, Zamilovaný profesor byl ok, ale ty další věci byla bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Norbit no prave na to som narazal, jeho prilisny egocentrizmus, ktory sa zacal uz myslim Harlem Nights, a pokracovalo to tymito sra...ckami, i ked napriklad Dr.Dolittle bol aj napriek tomu ze to bola len jednoducha rodinna zabava celkom v pohode, i ten Life bol velmi podareny, ale Norbit, Pluto Nash, Thousand Words, Haunted Mansion boli prisernosti najvacsieho kalibru

Reagovat
vodka

no hlavně, když dávají občas ty jeho novější filmy v tv, tak úplně fyzicky cítíš, jak se ti zcvrkává mozek...

Reagovat
j_mrazik

To je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Bowfinger to bylo skvělé

Reagovat
SunFells

Ospinovi to tam padá, to by Szczesny nedopustil.

Reagovat
Arbiter

vy jste v tomhle kouzelní

Reagovat
smazaný uživatel

Nehaz nas do jednoho pytle s timhle saskem prosim

Reagovat
Arbiter

já myslím obě strany - když se Ospinovi něco podaří, jedna skupina začne řvát, že by to Polák nechytil, když se Ospinovi něco ne úplně povede, řve druhá skupina, že by to Polák chytil. Je to kouzelné

Reagovat
smazaný uživatel

To iste ako Cech a Courtois

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslim, ze vsichni kdo nejsou uplne zaslepeni vidi, ze Ospina je lepsi nez polak.

Reagovat
cristiano.K.

se jenom spičkují

Reagovat
SunFells

Ukázal jsi, kdo je tu v čem kouzelný

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak sem říkal AFC a LFC.

Reagovat
vladis271

Emre Can's game by numbers, according to Squawka: 100% tackles won, 34 passes completed, 4 interceptions, 3 aerial duels, 2 chances created.

Vysrať sa na nákupy v Taliansku, či v Španielsku a orientovať sa na Nemecko.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt neskutecnej.. Silnej nemec vychovanej Bayernem, kterej odehral celou sezonu za vybornej Leverkusen.. Pak se ti chce skoro brecet kdyz za stejny penize prichazeji hraci jako je Aspas, Alberto, kteri zadny zkusenosti s top tymem nemeli, slaboucky, na anglii nepouzitelni..

Reagovat
Phillipinho

Rekl bych, ze Leverkusen je kvalitatitivne na stejny urovni jako Sevilla.

Reagovat
avicii

rozhodne tam behaju zaloznici o ktorych by sme sa mali pokusit

Reagovat
fff

Zohnat nejake mlade kvalitne DM a do buducna stredova trojka Can-Hendo-DM ... alebo aj v diamante DM a pred nim Hendo, Can a Coutinho.

Prosim BR, prosim na kolenach, kup poriadne DM, prosim, prosim.

Prosim. Urob to konecne.

Prosim.

Reagovat
smazaný uživatel

aký zlatý Filipko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Š

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud prijde DM, jakoze prijde, tak pro Henda brzo nebude misto.

Reagovat
fff

Ale bude. Hendo na CM s Emrem je dobra dvojka podla mna.

Reagovat
Kowe

Záleží co se bude hrát- ale DM-Emre-Phil je silnější než když tam bude i Hendo, ale ono i tak se (snad) bude rotovat.

Reagovat
Kowe

co to plácám.. ono stejně žadný DM nedojde, takže se nic takovýho dít nemůže

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
avicii

tak nieco k vcerajsiemu zapasu...super zapas a zasluzena vyhra o gol pre nas...Ibe parada, ty co sa smiali ako sme ho chvalil su uz tisko....Studge sa musi rozohrat, chyba mu dynamika ale aj tak je to ovela lepsie v predu ked tam je...Can prosim do stredu, prichadza Kolo ktory je spolahlivy, dajme ho ku Skrtelovi a Sakhovi...Mignolet tiez pochvala, normalne uz sa pozrie dopredu na koho bude rozohravat a vacsinou trafi spravne hraca + aj vybehy zlepsil...a dufam ze u Bala to nebude len vynimka...a skoda stratenych 2 bodov z Leicestrom, tam sme to proste mali udrzat a bolo by to este veselsie

Reagovat
ďuriLFC

Hodnotenie od Mirroru

Mignolet 7 – Beaten by Kane, but saved well from Bentaleb.

Can 6 – Was drawn out of position for Tottenham’s opener.

Skrtel 6 – Booked. Battled Kane and caught out for his goal.

Sakho 5 – Booked. Fell over to let Kane in for his goal.

Ibe 8 – Was always positive and caused Spurs problems.

Gerrard 8 – Booked. Dominant display and took his penalty well.

Henderson 6 – Started quietly before he grew into the game.

Moreno 5 – Did not create enough on the left flank.

Markovic 7 – Opened the scoring with his third Reds goal.

Coutinho 5 – Subdued compared to his dazzling recent displays.

Sturridge 9 – MOTM. Hit the post with a backheel and won a penalty.

Subs

Lovren 6 – Little to do after replacing Gerrard

Balotelli 7 – Unlikely hero with close-range winner

Lallana 6 – Supplied the cross for Balotelli to snatch victory

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Preboha

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

To je ako hodnotenie od rtc-toulena prelozeny do anglictiny

Reagovat
Kowe

ten Gerrard

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Vic projebanejsi zapas, nez ted predvedl Pochetino, uz jsem dlouho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

hele Bruci, vsak si ho doposial chvalil aj za doyebanejsie zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

ale neva ideme dalej

Reagovat
j_mrazik

OT: Kolik by mohl stát lyžařský instruktor na Slovensku na 1 den? Lokalita Malá Fatra.

Reagovat
cristiano.K.

nevím,ale madar by mohl být levnější

Reagovat
j_mrazik

Maďar ale asi moc neumí lyžovat + tam bude asi cesťák. Kolega mi doporučuje 2 panáky a jít na svah, asi to tak udělám.

Reagovat
smazaný uživatel

rip

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

to zalezi ako je pod parou

Reagovat
j_mrazik

Čtu dobře, že kolem €20 na hodinu? To se posrali v lanovce, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

pre slováka pomaly ako 20 korún

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
r.mrazik

nejak ty pepiky odrat musi...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Talker

Vem si snowboard a nauč se na něm. Naučíš se to mnohem dřív tak, že nebudeš vypadat jako naprostý kretén, který překáží úplně všem a mnohem dříve tě to bude díky tomu bavit a budeš si užívat jízdu. Mě to trvalo asi 3 dny, abych mohl jít na černou - to na lyžích prostě nemáš šanci víceméně zvládnout.

Reagovat
j_mrazik

Když mně se ten klacek nelíbí. Ale spousta lidí říká, že snowboard je lehčí.

Reagovat
J0EL

Snowboard je pre lamy

Reagovat
Talker

Na lyžích se nenaučíš za týden, no. Pokud máš pár dní na sněhu za rok, tak se to opravdu nevyplatí, abys pluhoval dolů nebo dělal nějaké divné zasekávané oblouky. Mě už zas lyže nebaví, protože po dvaceti letech zkušeností už to postrádá jakýkoliv adrenalin a je z toho rutina.

Na snowboardu se dá naučit za pár dní tak, že sjedeš prakticky cokoliv a adrenalin mi protýká tělem i když se považuji za dobrého snowboardistu

Reagovat
Kowe

"sjedeš" .. většinu času to bude 5 metrů- sednout, 5metrů- sednout

Reagovat
Talker

Tak prvních pár jízd je to spíš jen klouzání dolů (a i tak těch 5 metrů sednout ), pak se přidaj oblouky, kdy je to to samé, jen to není sednout, ale huba. Ale na konci dne už by měl být člověk schopný sjet delší pasáže bez vysekání. I můj švagr na tom byl podobně a to je anglán, který sníh pomalu před tím neviděl

A po dvou dnech byl schopný sjet plynuje červenou bez nějakých brutálních problémů.

Reagovat
vodka

ale máš, já sem na lyžích před lyžákem skoro nestál (1x v hlubokém sněhu), při rozřazování sem ještě hodil držku a po 2 dnech mě přeřadili do vyšší kategorie, kde byli už i lidi, co lyžují pravidelně od školky. Na lyže od té doby jezdím v podstatě jednou ročně a nemám problém ani s černýma sjezdovkama, hlubokým sněhem mimo sjezdovku (kromě občasného vypnutí lyže). sice nejezdim carving styl, koneckonců sem na to neměl ani nikdy lyže, ale sjedu kromě boulí asi všechno.

Reagovat
Talker

Já nevím, já patřím do té skupiny už školce, takže těžko můžu nějak soudit, jak jde učení. Ale když jsem na horách, tak třetina lidí jezdí naprosto strašně. Tím neříkám, že mám nějaký úžasný vypilovaný styl, ale ve chvíli, kdy to vypadá šíleně je to naprd.

P.S. carvingové lyže jsou v současnosti snad prakticky veškeré lyže, které se vyrábí. Necarvingové se už nevyrábějí. Jde jen o poloměr oblouku, který ty lyže mají. Nebo ne?

Reagovat
vodka

jako, ber to tak, že já žádné svoje lyže nemám a co sem měl půjčené, tak byly buď kompletně rovné, případně to mělo oblouk, že než tě to zatočí o 90°, tak si 1 kilak za koncem sjezdovky... ale pokud umíš trochu bruslit, tak je podle mě lyžování dost v cajku. Doteď třeba neumím stromeček do kopce pořádně, ale při samotném sjezdu ti dám cokoliv, teda moje maximum je asi 20 % sklon z dolní moravy, ale praděd, semmering, sjezdovky na slovensku byly uplně v klidu...

Reagovat
Kowe

kompletně rovné? to byly ještě ze dřeva ne?

Reagovat
Talker

Půjčil si lyže od Swarleyho, ten hrál toho dědka ve sněženkách a machrech (1!)

Reagovat
kubys

Sjezdové nebo skokanské.

Reagovat
vodka

je to dost možné, nějaké staré head...

Reagovat
cristiano.K.

Zápasy se slepicema mají pod Rodgersem zvláštní kouzlo. Padá v nich hodně golů, hráči soupeře dělají šíléne chyby, hrajeme dobře a hlavně vyhráváme je, i když nás rozhodčí včera dost poškodil.

Mignolet super až na výkopy, u prvního golu měl smůlu. Sakho fajn výkon,ale co je to platné,když udělal dvě hrubice. Emre v záloze=plní se nám sen. Škrtěl výborný v obraně, hned několik klíčových zákroků. Zklamání Coutinho oproti minulým výkonů. Sturridgovi chybí herní praxe,míč ho neposlouchá tak jako kdysi, rychlostně to taky ještě není úplně ono,ale to snad přjde. Za první půli tři šance, na druhou stranu měli na něj být dvě penalty,takže ho musíme hodnotit kladně. Ibe jen potvrzuje,že nejtalentovanější hráč za poslední roky se Sterlingem,úžasně vyspělý výkon

Reagovat
Tomoro

presně ty výkopy..to je hrůza! Byť se mu včera jeden povedl po němž padl gól, jinak dycky trnu.. nejvíce mě sere, jak od rohovému praporku se vykombinujem ke stoperům, kteří pod pressem dají Mignovi a ten to kopne úplně doprdele.. a že se to stává pravidelně celkově se teďka zlepšil a věří si, nicméně pokud nezlepší hru nohama, nový golman je nutností!

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne talentovanych hracu ma LFC celkem dost. Wilson, Ojo, Rossiter. Jenom aby se dokázali prosadit.

Reagovat
Kowe

"Mignolet super až na výkopy" zrovna po včerejšku..

Reagovat
fff

Inak az vcera som si vsimol, ze kazdy svoj vykop dava doprava.

Reagovat
fenixLFC

jemu to tam zanasa ked to vykopava po malej dome...dolava si toho moc nepmatam za celu sezonu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera nebol MOTD na BBC?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes

Reagovat
j_mrazik

400 pro ten můj utrápenej Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

*trapnej

Reagovat
smazaný uživatel

Last night, Lamela ran furthest (12.13 km) & made the most tackles (6) on either team, creating 3 chances & an assist.

Erik Lamela has more assists (6) than any other Spurs player this season.

Only Benji stamboulli (69) has made more tackles than Erik Lamela (66) in our whole squad.

Ja ho tiez dost casto kritizujem, ale je to makac radsej jeho ako lemru Ozila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

jste to povýšili na jinou úroveň.

Reagovat
13

Kam se na něj hrabe i ten Alexis viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Emre Can won 100% of his tackles, created 2 chances, made 34 passes, 4 interceptions, 2 blocks and 2 clearances vs Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Vladis předběhl.

Reagovat
Swarley

byl výbornej, to fakt pro vás bude skvělá posila

Reagovat
smazaný uživatel

VLADO, YUNG, JUAO, poprídade každý, kto chce a má čas? napíšem vám moje argumenty k referendu? ešte dopodrobna, aby ste videli... myslím si, že aj tak si to vyložíte podľa vás, s veľa predsudkami, predčasnými súdmi a škatulkami, ale dnes mám už čas...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
nani92

Reagovat
Miguel19

Napiš jim to do zprávy.

Reagovat
smazaný uživatel

to nie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

čo tým zmeníš? kašli už na to, už je to za nami.

Reagovat
smazaný uživatel

nezaujíma ma, čo s tým zmením, a že je už po.. ide mi o diskusiu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak teda napíš

Reagovat
vladis271

kľudne, aspoň sa dobre zasmejem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ol! Ol! sem s tym

Reagovat
smazaný uživatel

mě to taky zajímá, sem s tím

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/sissoko-spekulace-neresi-soustredi-se-na-newcastle-280334/

v tomto článku to bude, ale musím si to premyslieť a niečo asi aj pojem, tak zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey out

Reagovat
havrys99

Nasrat vole. Ramsey si loni nasadil laťku, kterou letos nedohání ani z polovny. Z Wilshera je sklenička. Nepřivést Fabregase se ukazuje a ukáže jako těžká chyba. Na první dvě místa to nebude.

Reagovat
j_mrazik

Je teď zpětně vcelku sranda, že se nepřivedl kvůli hráči, který teď na tom postu vůbec nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Nemůže jí dohnat, když má jinou roli v týmu a navíc je často zraněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje nejaky patch na fifu 14 aby som mal aktualne supisky?

Reagovat
*CZE*

jo vole fifa 15

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by mi niekto aspoň uploadnúť karieru za arsenal ?

Reagovat
nani92

áno,google krista

Reagovat
smazaný uživatel

OT KHL slovan dnes 12

Reagovat
smazaný uživatel

united poločas until we score?

Reagovat
Paddy

a jsme u toho neproduktivního Williana

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám se od 40 minuty a Willian byl z Chelsea za zápas (od doby co se dívám) nejlepší a nejkreativnější, navíc to potvrdil to gólem, u Evertonu to byl Howard...

Reagovat
PhilipS

Koukám, že United konečně našli kanonýra. A jsem rád za Péťu. Čekal jsem, že dneska šanci dostane...Dneska to byl ten zákrok navíc, kterých Courtois předvedl zoufale málo...

Reagovat
smazaný uživatel

Soton stratil, Tottenham tam, kde patrí - za Arsenalom. Fajn kolo.

Reagovat
kvasha16

a Chelsea si udrzala naskok 7 bodov,

Reagovat
smazaný uživatel

to mi už je jedno, ten titul vám aj tak už nikto nevezme.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

ten pockat, za ten Soton

Reagovat
smazaný uživatel

Talkereee tak co. Willian se rozjiždí ne

Reagovat
smazaný uživatel

wow, willian paradni gol

Reagovat
smazaný uživatel

uz len cakam kto dnes vysterli a opyta sa ci je MOTD

Reagovat
smazaný uživatel

OT: 3. řada House of Cards "omylem" (premiéra měla být až 27.2) uvolněná na Netflix.

Reagovat
smazaný uživatel

NEEE, TO NEE, nemohlo to leaknout před 2 dnama?!

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to zas pryč. Tak asi fakt nějaký omyl.

Reagovat
Miguel19

Neskutečný. Po vystřídání už jsem absolutně nevěřil, od nás to pak byla navíc taková křeč, ale paráda, takový zápasy dělají titul

Čech top, Zouma opět parádní výkon, Matič MOTM - nějací Coquelinové, Blindové, Canové se na něj ani trochu nechytají

Reagovat
smazaný uživatel

pockaj ked bude mat Can 26.. a bude najlepsie CM na svete

Reagovat
Miguel19

a hrát na stoperovi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
hitZor

Can?

Reagovat
SunFells

Borec po čase zahraje a nikdo se na něj nechytá, hehe.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Godwinson

Zouma

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jste Mourinhovi rozuměli "Hey Big Pete" po zápase, když šel k Čechovi? :)

Reagovat
Whitemedia

jojo

Reagovat
Arbiter

Já rozuměl jen to Pete

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Error

Zdá se to jen mně, nebo jsme dnes viděli od Chelsea nejlepší výkon v defenzivě za dlouhou dobu? Jasně, Lukaku měl sice dvě tutovky, ale takovou jistotu z obrany jsem už dlouho necítil.

Reagovat
Miguel19

Tak ono to bylo taky dost daný marností Evertonu...ale obrana super, protože hrál Zouma

Reagovat
blade115

Zouma efekt.

Reagovat
Error

Samozřejmě, to je bůh.

Reagovat
blade115

Ty jeho souboje s Lukakem byly jedněmi z nejlepších momentů zápasu, fakt paráda. Snad už Cahilla do sestavy nepustí, nemám proti němu vůbec nic, ale Kurt je teď na míle před ním.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Talker

Tak do 60. minuty jsme se prostě pravidelně stahovali do hlubokého bloku, když jsme ztratili míč. Navíc jsme měli na hřišti jednoho defenzivního hráče navíc proti klasice (Ramires x Willian).

Ale stoperská dvojice byla dneska extrémně jistá, no.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
CubONE

Smalling > Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle zapomněl střílet goly?

Reagovat
smazaný uživatel

to je ten drevák, čo sa pár krát ukopol?

Reagovat
FUnk

aka giroud

Reagovat
SunFells

Tadic mu přestal přihrávat před prázdnou ...Koeman teď na Tadice moc nevsází.

Reagovat
smazaný uživatel

Čemuž moc nerozumim..

Reagovat
SunFells

Taky ne, první jsem myslel, že není úplně fit, ale už to trvá delší dobu ...Teď nevím, jestli to není časově paralelní s vypadnutím Schneiderlina a Wanyamy, že třeba Koeman cítil, že takhle musí pole zásobit defenzivně pracovitějšími hráči ...moc si to vysvětlit nedokážu.

Reagovat
smazaný uživatel

No, těžko říct.. každopádně co nehraje, tak se na Saints nedá koukat.

Reagovat
Talker

Famozní výkon Čech a Matič. Naprosto výborní. Matičovi jsem strašně přál ten gol, strašně si ho zasloužil. Dnes zdaleka nejlepší náš hráč v poli.

Celkově mám výtku k taktice - 60 minut mít 9 hráčů za míčem se nám málem vymstilo. Prakticky v ofenzivě byli max 2-3 hráči, které ostatní doplnovali sakra pomalu. Před střídáním jsem si říkal, že už může být pozdě na to to obrátit, nakonec se to zvládlo. Ale jen o chlup.

Příště musíme být prostě aktivnější a dopředu posílat víc hráčů.

Jinak Cuadradův příchod znamená minimálně větší snahu Williana, což kvituju. Cuadrado se uvedl výborně dneska a ve chvíli, kdy budeme mít na hřišti plnou ofenzivní sílu, tak bude mít ještě větší vliv si myslím.

Williana chválím za gol, že mu to taky trvalo. Většinu zápasu byl ale nejhorším z té podhrotové trojice, i když se mi na AM stále líbil více, než na křídle.

Jediný,kdo se mi vyloženě nelíbil na hřišti byl Drogba - prakticky prohrál všechny souboje, nic moc nevyhojoval - jediné, co nám dal byla větší hrozba ve vzduchu.

A nepochopil jsem Martineze, že nestáhl před standartkou Lukaka do vápna - jeho síla a výška by se hodily.

Reagovat
Miguel19

Souhlas se vším. Ještě Zouma ti tam chybí

Reagovat
kvasha16

no ja by som nepovedal ze sme mali vela hracovz a loptou, miestami utocil naraz aj Azpik s Branom .. s Willianom tiez ensuhlasim, v prvom polke bol dobry, aj ked po prestavke uz nehral tak dobre no

Reagovat
Talker

Já neříkám, že Willian byl špatný. Jen že z té podhrotové trojice mi přišel herně nejslabší.

A u těch hráčů za balonem myslím to, když Everton pokryl míč a šel dopředu postupným útokem a my šli následně do brejku. Asi 5x se stalo, že vepředu byl jen Remy + Hazard/Cuadrado a za nimi byla 30 metrů díra a čekalo se třeba 5 vteřin, než doběhne někdo další.

Ve chvíli, kdy se ten míč podržel, tak se samozřejmě připojilo dalších několik hráčů - ale dnes jsme snad ani jednou za zápas nebyli schopní jít do protiútoku, kdy bychom šli třeba 4 na 4, nedejbože přečíslili soupeře.

Reagovat
kvasha16

s tymi brejkmi mas teda pravdu... a k tomu Willianovi neviem preco som nedopisal, ze podla mna nebol najhorsi

Reagovat
Talker

Jo, to chápu. Já jsem o poločase psal, že se mi na AM líbí mnohem víc, než na křídle, kam prostě podle mého nepatří.

Ale ve druhém poločase šli všichni tři podhrotoví hráči dolů, takže tam se těžko rozhodovalo, kdo je horší a v prvním se mi líbil více Cuadrado - i když tam šlo opravdu jen o hromadu náznaků.

Reagovat
Zaschrona

https://twitter.com/MegzyPainter/status/565627948284510209

Jak tohle muze sudi vyhodnotit jako zlutou pro McCarthyho?

Reagovat
Miguel19

Ho kousl nebo co?

Omg to zase bude stopka jak lusk...

Reagovat
Arbiter

za co? Rozhodčí všechno viděl, Ivanović se jeho hlavy snad ani nedotkl...

Reagovat
kvasha16

tak este tam je to ako ho s rukou odtlacil za krk, ale na dodatocny trest by som to nevidel

Reagovat
Miguel19

protože kampaň

Reagovat
smazaný uživatel

to snad nemyslis vazne? on ho tam zvieral a siel hlavou do jeho tvare, teraz sa budeme dohadovat, ci tam jemny dotyk bol alebo nie? jasna cervena

Reagovat
smazaný uživatel

jestli za tohle potrestají Ivanoviče tak to bude největší výsměch za dlouhou dobu. Jak mi pak objasníš, že takový Touré má zkraty poměrně často a vždy bez trestu? Pamatuji jak Matu, když byl v Chelsea profackoval a ještě do něj kopnul na zemi - bez trestu a karty. Fellaini nasadil jasný úmyslný loket do hlavy Zabalety a ještě na něj plivnul - bez trestu. Takových svináren je mnoho a nikdo to netrestá. At Ivanoviče potrestají ale at to zavedou i u ostatních týmů...

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je neskutocna logika , ak to robia ini, tak to mozu robit i nasi, Mason tam bol 2 kroky od toho ako Ivanovac zozadu McCarthyho zvieral celou rukou za krk, co je vlastne fyzicky kontakt mimo hru=cervena karta , nebavim sa o Yayovi ci Fellainim. Uvedomujete si , ze dnesnym rozhodnutim rozhodcu bolo poskodene Evertonu par minut pred koncom? Ze to hrubo ovplyvnilo zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale celkom odbrá logika chlape. Keď trestať, tak áno, ja som za, ale rovnaký meter pre všetkých. Tuto zdenek 20 ti len ukázal, že to tak proste v PL nieje, tak prečo by mal byť Ivanovič potrestaný (áno, aj keď by si to zaslúžil), keď iným hráčom, ktorý predviedli niečo podobné sa tresty skrátka vyhli. Ja by som si chcel prečítať len jeden pádny argument od Teba...

A ako toto prosím ťa hrubo ovplyvnilo zápas? McCarthy ho potom dohrával s nejakou traumou z Ivanoviča alebo čo?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
hitZor

Jak to ovlivnilo zápas prosimtě? Ivanovič se u toho gólu nijak nepřimotal, takže by padl bez něho stejně jako s ním na hřišti..

Reagovat
kubys

To je co za logiku? Samozřejmě by ta hra vypadala jinak, kdyby Braňo nebyl na hřišti, bez ohledu na to, že v té gólové situaci nebyl zainteresován. Nehledě na to, že by Mourinho pravděpodobně v takovém případě střídal...

Reagovat
Trand

To je ten sympaťák, o kterém se tady nedávno mluvilo.

Reagovat
PhilipS

hodně zavádějící záběr....Ivanovic byl od jeho kebule furt hodně daleko...

Reagovat
Arbiter

protože tohle nevyhodnocoval, vyhodnocoval jeho jednání předtím...

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Kowe

Reagovat
Kowe

Reagovat
Arbiter

Zaschu, tohle mi má říct přesně co? Jako ano, Ivanović neměl co chytat McCarthyho za krk, to beru, ale chtělo by to vidět celý incident a ne jen video Ivanoviće...

Reagovat
smazaný uživatel

Branooo

Reagovat
Sandstorm

Už jenom pět bodů ztráta na City, to ještě dáme

Reagovat
smazaný uživatel

a před zápasem kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pekne ste to stiahli

Reagovat
Miguel19

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Godla

Reagovat
Miguel19

Reagovat
nani92

Reagovat
Minister

Reagovat
Trand

Reagovat
fenixLFC

to on chytal?

Reagovat
nani92

iba 5 minút

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nejslabší článek podprůměrného týmu dostal CSKA do sedel a pak si šel po pěti minutách sednout.

Tu KHL si zatím dává.

Reagovat
samson192

ved dostal len 3 goly a to ze ostastny hraju picu on nemoze

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan: " "

Šovinisti skurvení

Reagovat
smazaný uživatel

To není šovinismus... to je jen o jednom hrozně přeceňovaném šášovi, kterému musí dát cenu nejlepšího hráče po nulové práci proti Rakousku, protože takhle se dělají hvězdy... ale tady fakt nic nepomůže

Reagovat
smazaný uživatel

ťaháš to do extrémov, stále si si to neuvedomil?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ne. Jsem rád, že už i Slováci začínají proti němu otáčet, jaká ''hvězda'' se z něj uměle dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

a tí hnusní kanadskí Slováci, čo mu dali cenu po MS20, to je ešte horšie jak tí neobjektívni pepíci, čo hajpujú Rosického.

Reagovat
smazaný uživatel

A co má co dělat ocenění za turnaj o sedmi zápasech s tím, že to byl, je a navždy bude průměrný až podprůměrný brankář naprosto beze stylu?

Víš jaký výsměch v zámoří vyvolalo jeho nasazení jako čtvrtého nejlepšího brankáře z Evropy pro letošní draft?

Reagovat
smazaný uživatel

aky?

Reagovat
smazaný uživatel

Veliký

Převážně mezi fanoušky, kteří mu tleskali ve stoje po zápase s Kanadou. Uznávají, že na turnaji byl nejlepší, ale neuznávají draft za jeden turnaj. Godla je čtvrtý jen v jednom žebříčku, jinde se skoro vůbec neobjevuje a píše se o něm jen jako o pokusu do posledních dvou kol. Pokud by byl ''jen'' nejlepší brankář, měl by možná i v těch posledních dvou kolech smůlu, jako kdysi Conz, ale jako nejužitečnějšího hráče si jej někdo vezme.

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem, Slovensko bude mat na drafte ovela väcsi brankarsky talent ako je Godla..len ma zaujimalo, ze medzi kym sa objavil ten vysmech, som myslel, ze nejaki odbornici

Reagovat
smazaný uživatel

co píší fanoušci je vcelku jedno, protože křivka jejich IQ je stejná, jako křivka běžné populace, takže tam najdeš pár rozumných a pak zbytek.

A soudit gólmana dle draftu? Draft není žádné objektivní měřítko a moc dobře víš, že najdeš roky, kdy z top 12 na draftu hrála nějakou roli v NHL polovina. A není to tak dávno, co se u gólmanů brali nejlepší ve druhém kole, spíš ale až ve 3. a v prvních dvou ho vzal jen hazardér, kolik mačů v NHL má supertalent Pogge? U Leafs je hodně musí srát, že vyměnili Raska a ne něj.

A když jsem u draftu, kolik lidí Edmonton vyhodil za průser, jakým zatím je Yakupov?

Na draftu bereš hráče kterým je 17-18 let na základě toho, jak budou dobří za 4 roky, což je něco na styl křišťálové koule. A u každého ročníku najdeš hráče, jehož místo je totálně mimo, Krejčí, který byl 63 svými výkony patří do top 10, možná 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Draft je velmi důležitý a v dnešní době se dost řeší i výběry v šestém sedmém kole. Není to jako dříve, že se dali tři kola a pak čistá loterie. Že by byl Pogge nějaká hvězda, to se mi fakt nezdá. Schválně jsem se na něj podíval a i přes skvělá čísla byl draftován ve třetím kole a muselo to mít důvod. To spíše Chet Pickard byl obrovský talent, první kolo, dvakrát nejlepší brankář WHL a teď je rád za Dánsko. No a Poggeho jsem zaregistroval letos ve Farjestadu, kde chytá skvěle, takže Evropa mu asi sedla.

Nemůžeš ukazovat na jednotlivcích, že draft je o ničem. V dnešní době je draft úplně jiný, než před deseti lety, dokonce i než před pěti. Neustále se vylepšuje, každý tým má stále více skautů po celém světě. No a třeba Krejčí byl draftován z extraligy juniorů a to by byl ohromný risk jej vzít z tak slabé soutěže v prvním kole.

No a Jakupova neměli rádi už v Sarnii a jsem si jistý, že nevybírat první Edmonton, jedničkou by nebyl, i když v tom roce to zrovna žádné opravdové terno nebylo.

Reagovat
kubys

Povídej, resp. dokaž to. Všude. co jsem četl reporty skautů, tak ho jasně doporučují jako late pick (což je teda u 4ky golmana z Evropy dost pravděpodobný) a hlavní problém vidí v tom, že je fakt malý...

Reagovat
smazaný uživatel

Já musím něco dokazovat? Jeho výkony mluví jasně a jestli neumíš anglicky nebo vyhledávat na internetu, pak je to tvůj problém. Je čtvrtý, jelikož se jednalo o žebříček po MSJ. Před ním nebyl ani v žertu nikde zmíněn a každým dalším týdnem po MSJ bude klesat níže a níže.

V NHL jsou i menší golmani a třeba Juuse Saros je postavou úplně stejný, jako Godla, ale mnohem... MNOHEM lepší brankář, přesto mu letos dvacítky nevyšli, ale vloni bylo díky němu zlato. Do toho byl nejlepší brankář na osmnáctkách a nezachytá jeden zápas tak a druhý onak. Skvělé výsledky má už několik let v řadě a Godla v životě nebude tak dobrý brankář, jako byl Saros v devatenácti.

Reagovat
kubys

Takže fajn. Ty tady něco plácneš a nemáš to ani jak podložit. Gratuluju. Jinak ano, fóra, reporty, názory čtu světe div se v angličtině i francouzštině a nikde ani ťuk.

Reagovat
kubys

A mimochodem, co s tím má co dělat zas srovnání s někým jiným? To je jako co za argument? Já jsem snad Godlu někde vychvaloval? Ne, jen jsem napsal, že pokud bude draftovaný, tak jako late pick...

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnání s brankářem absolutně totožné postavy co se týče výšky a váhy. Jeden ale má styl a druhý je kluk z rybníku.

Máš chodit na fóra, která nejsou jako ta na eurofotbalu, seznamu atd. Často na TSN atd. vychází speciály k draftům, které kolikrát mají přes hodinu a experti mluvili o Godlovi, že si jej na šampionátu zamilovali, ale tím by to mělo skončit a žebříčkem půjde každým dalším týdnem po MSJ jen a jen dolů.

Náš brankář Stezka zachytal na posledních turnaji dvě dobrá utkání a už je jako pátý evropský brankář, i když byl před tím turnajem desátý.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

som za tento nick rád, to značí, že som dobrý diskutér na EF

Reagovat
smazaný uživatel

to bude kiwwiho brat

Reagovat
smazaný uživatel

toto nie

Reagovat
Alberto Aquilani

pretože aj ostatní gólmani chytajú vtom Slovane super, no, jak Janus, ktorý je pre teba 100 krát, lepší, ktorý to už ale vzdal, ale možno si myslel iného, keď si ho vkuse písal ako Januš .... klasická tvoja objektivita, ani by ma neprekvapilo, keby si mal Godlove plagáty nalepené v detskom pokojíčku a prečiarkol ich velkým červeným X .....

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl v pokojíčku opravdové hráče, ne borce z rybníku.

To bude ještě ultimátní souboj kopyt o post dvojky mezi Barošem a Godlou

Reagovat
smazaný uživatel

A Rewaz ako?

Reagovat
smazaný uživatel

*Reway

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád stejně, hráč jen do přesilovky.

Reagovat
kubys

Několikrát jsi tvrdil, že Extraligu nesleduješ...

Reagovat
smazaný uživatel

Když je čas, zajdu si na Spartu... Když ze sedmi zápasů stojí sedmkrát při hře 5 na 5 za hovno a jde mu to jen v přesilovce, tak to asi náhoda nebude.

Reagovat
Mada

ten toho nakecá

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

Reagovat
ACSMan

Objasnit prosím

Reagovat
dantetomas

PS: schoval Lukakua do vačku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dantetomas

ak by si mal problémy pochopiť aj to, tak si Lukaku pri Zoumovi ako nepískol... inými slovami - Zouma ho ubránil úplne v pohode...

Reagovat
Pigeon

tos mu to vysvětlil kdybych to nechápal, tak po tvém výkladu by se nic nezměnilo

Reagovat
Pigeon

a přehlédl jsem se, myslel jsem že reaguješ přímo na ACSMan a nevšiml jsem si, že ten objasňující první je od tebe, omlouvám se

Reagovat
Zaschrona

Coz je nesmysl...

Reagovat
dantetomas

tak dobre, Lukaku skočil do doho vačku sám a keď už odtiaľ náhodou vykukol, tak padol rovno do vačku Čecha..

Reagovat
Zaschrona

Takze to je sam o sobe s tim Zoumou nesmysl.

Reagovat
Svatej

Achjo, ty bys fakt nedal dopustit i na vaseho masera

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma dneska těžce strčil Lukakua do kapsy

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za kravinu, vždyť Lukaku sám měl dvě gólový šance, čili o dvě gólový šance víc než celá Chelsea.

Reagovat
kvasha16

coze? ... a pri oboch tych jeho sanciach ho mali an starosti iny hjraci ak sa nemylim

Reagovat
smazaný uživatel

No to je možný, ale prostě se dostal do dvou velkých gólových šancí, takže ho nikdo určitě do kapsy nestrčil.

Jinak Chelsea měla nějaký gólový šance?

Reagovat
vitasrp

Ne, určitě neměla, protože třeba šance Rémyho se samozřejmě počítat nebude, klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl jsem na Matičův přímák, ten byl dobrej a mohl skončit gólem. Rémy trefil včera i bránu, nebo jenom míjel tyče? Mně včera přišel strašně pomalej s míčem, podobně jako Drogba.

Reagovat
vitasrp

Moc na mě dojem neudělal, ale při té hlavičce z malýho vápna musel Howard vytáhnout celkem slušný zákrok.

Reagovat
JarousFCB

...ale půlku Romela si odmyslete a představte v kapse Peti.

Reagovat
off-olda

Polilo mě až horko, když šel Mourinho po konečném hvizdu na hřišti a zařval ''Hey Big Pete'', objal se s ním a Petr vypadal fakt spokojeně. Jen víc takových chvil.

Matič je parádní hráč. Takovou dominanci středu hřiště nepamatuji.

Cuadrado leccos naznačil, ale doufám, že esa ještě zdaleka neukázal.

A všemi tolik kritizovaný Willian? Však dneska byl super. Na téhle pozici si ho umím představit. A teď, když má fakt konkurenci, maká o nějaká ty % ještě víc. Jen tak dál.

Reagovat
Talker

Jinak Pipo, vsadil sis?

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné čo mi vadilo bola zase raz len atmosféra, chce to lepší support

Reagovat
smazaný uživatel

a na druhú bránu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dva už u vás nemají budoucnost. Robina střelte a na Falcaa tu opci snad neuplatníte, ještě nechápu jak je dva může Gaal stavit spolu, šílenost.

Reagovat
kiwwi

keby si niekomu ukazal len ten obrazok a povedal mu, ze to su statistiky utocnika v zapase tak by ti povedal, co je to za smatlaka...ale keby si mu povedal, ze su to statistiky DVOCH utocnikov a volaju sa Falcao a Robin van Persie a je to zo zapasu s Burnley DOMA, tak by ta pravdepodobne nechal zavriet do blazina

Reagovat
Pigeon

Ale bez srandy, ten Evans nemůže hrát. Vrátí se Shaw, tak naštěstí bude hrát Rojo stopera. V létě se musí přivést stoper naprosté TOP kvality. Smalling tomu jde aspoň to hlavičkování a musí mít vedle sebe někoho jistého. McNair se mi celkem líbí na tom RB, dnes hrál dobře

Reagovat
ACSMan

Rojo Smalling Jones + posila zvučná to by mělo stačit na LM(snad) a ostatní soutěže

Reagovat
smazaný uživatel

Mně teda McNair zas tak dobrej nepřišel.. Hrozně zpomaloval hru a směrem dopředu AdM teda moc pohybem nepomáhal.. Takovej průměr...

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin

Reagovat
off-olda

Matičův stín.

Reagovat
smazaný uživatel

rasista

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

tiež nechápem...

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

chelsea no. kdyby to bylo proti ni tak mourinho rve ale kdyz udela neco ona tak je to v poradku

Reagovat
kiwwi

kiwwi10.02.2015 22:58

no lepsia vyhra Liverpoolu jak Tottenhamu, ale remiza by bola najlepsia...nevadi, tak ci tak ideme zajtra na 3. miesto

nani9211.02.2015 08:47

píšem si

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dantetomas

vás dvoch musel výsledok referenda veľmi potešiť...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Je tu článek v nepřehlédněte...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

600. proti tragickému Man.United

Reagovat
Talker

To "tragickému" jsi mohl vynechat

Reagovat
Zaschrona

600. pro NBA

Reagovat
Melisko

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Kowe

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Proč vůbec chytal dneska Čech? Nějaký zranění Belgičana?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš udělal chybu proti City u gólu a minule proti Aston Ville nebyl zdaleka jistej při centrech, tak ho José posadil. Ale proti PSG už asi bude zas chytat.

Reagovat
Staenly10

Proč by měl teda zas chytat, když Čech dostal šanci a tým podržel? To je na hlavu... Ty 3 nuly v PL musí prostě udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Mou

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Čechovi se to povede jednou za půl roku podat nadstandard a v repre už to nestihne nikdy.

A ještě mele blbosti do medií.prej bylo to o jednom golu,fakt máčo.Čukotka si výhru nezasloužila,na tyhle haluze z 90+5 mám alergii.

Škoda...rád bych si přečetl pláč toho šaška a pitomečka Mourinha.Oni ti portugalci jso nějací divní.Mourinho to má vyhráblý,Ronaldo taky....to není náhoda.

Reagovat
hitZor

"Čukotka si výhru nezasloužila" Krásná ukázka, jak může sledování Barcy zdegenerovat mozkové buňky

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ale je to pravda, to bylo maximálně na remízu. Stejně jako Utd s Burnley a Arsenal s Lesterem.

Reagovat
kvasha16

ok, tak k tomuto nemam do povedat

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju když jsou fanouškům Barcy nabíhá žíla kvůli našim pozdním gólům a Joseho výrokům

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduje tady někdo Aston Villu? To se jim podařilo jak dát v 25 zápasech jen 12 gólů?

Reagovat
dantetomas

nie je Aguero nejaka Maradonova rodina?

Reagovat
miky10

No, je.

Reagovat
Feind

nevzal si jeho dceru nebo tak neco?

Reagovat
Feind

aguero maradonovu dceru teda

Reagovat
Pigeon

jsme myslel že Maradona Aguerovou

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa s nou aj rozviedol, ale nieco sa od nich priucil nie je to prvy raz, co takto skoroval

Reagovat
smazaný uživatel

tu su vsetci pokope, argentinsku vtacikovia https://www.youtube.com/watch?v=eKNtSvOefbQ

Reagovat
dantetomas

Reagovat
cristiano.K.

Aguero si vzal Maradonovu dceru

Reagovat
Whitemedia

Proč do toho Aguero strčil ruku

Reagovat
miky10

Mourinho

Reagovat
dantetomas

neskutočné táto kampaň proti Chelsea... a čo je horšie, už aj tí od BBC sú zlí... všetci sú zlí... celý svet je proti Chelsea

Reagovat
Swarley

tohle byla ale vždycky vaše specialita, i když tam jsme za všechno mohli my

Reagovat
dantetomas

tak áno, ale vy ste nemali pod palcom všetky médiá, tak ako si to dovoľuje FA proti CFC... ale tak stále je tu ešte možnosť, že FA vytiahne ešte niečo viac... treba sa inšpirovať v taliansku, tam už majú niektorí pod palcom aj televíznu grafiku.... to by Mou nerozdýchal...

Reagovat
dantetomas

tak zdá sa, že Suárezovo hryzenie je nákazlivé...

Reagovat
kvasha16

keby ho aspon fakt pohryzol, tak by to mozno bolo vtipne

Reagovat
dantetomas

Som si isty ze keby presne to iste urobil suarez, tak sa tu vola po jeho upaleni na hranici, pretoze by to bol jasny pokus o pohryzenie

Reagovat
kvasha16

"pokus o pohryzenie" ale no tak

Reagovat
Side

No player in Europe's top 5 leagues has made more interceptions in 2015 than Francis Coquelin (26).

Reagovat
Whitemedia

Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Daníček pls </b>

Reagovat
cristiano.K.

proč je to tučně k*rva?

Reagovat
smazaný uživatel

mě už to písmo začíná způsobovat migrénové stavy a celkovou slabost, kdybychom byli v USA tak z PJ vysoudím duši

Reagovat
smazaný uživatel

protože to Daníček posral

Reagovat
fantomas

Ustyho mulťák?

Reagovat
cristiano.K.

Daníček

Reagovat
fantomas

Reagovat
dantetomas

Ideye sa pod Pulisom chytá... no jo, Tony je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuuj, ten font je nechutny

Reagovat
smazaný uživatel

Akinfewa effect?

Reagovat
niflheim

Piči jsem skoro dostal infarkt jak jsem viděl Smallinga na frontendu prewka. Mi kurva už nedělejte.

Reagovat
fantomas

Jakože rozhod vlastňákem?

Reagovat
niflheim

Tak ta fotka vypadá skoro tak, že něco provedl

Reagovat
smazaný uživatel

Aky strach? Momentalne vas najlepsi stoper

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
fantomas

No právě...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

je (byl) Jones

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Willian

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože má Cuadrado dres č. 23? Vždyt se furt kecalo a básnilo o tom, že bude mít 74...

Reagovat
Infernoqt

protože se rozhodl, že dávat na dres číslo velikosti svého přirození by bylo značně nemorální

Reagovat
kiwwi

700. pre odchod Evansa a Smallinga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Evanse

Reagovat
nani92

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

inac Moyes by bol s jeho minulorocnym bodovym ziskom po 25 zapasoch v tohtorocnej tabulke na 8. mieste - este horsie ako bol na tom minuly rok, tam bol 7.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
kiwwi

presne tak az tak zly Moyes bol

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že Moyes nemal v mužstve takého Falcaa, di Mariu, Blinda, Shawa, Roja... nebudem ani pokračovať, skrátka čo meno to odchovanec a legenda klubu...

Reagovat
kiwwi

ale mal Vidica (namiesto Roja), Evru (namiesto Shawa), Januzaja vo fantastickej forme (namiesto Di Mariu), stabilneho Carricka (namiesto Blinda), zdedil tim sampionov kde bola vitazna mentalita a to vsetko zadupal za par mesiacov 10 metrov pod zem a urobil z toho timu bandu zufalcov bojujucich o top 10 pomaly

LVG ma zraneni tolko ze by sa z toho jeden posral a aj tak je treti a je aktualne v osemfinale FA Cupu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

According to the team's doctor, Sanchez "narrowly escaped a very serious injury after being harshly tackled by Matthew Upson. After a series of tests, Coach Wenger will be able to use him in the team's upcoming matches," the club doctors stated.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, či to príde len mne, ale Hart mi príde strašne zlý posledný rok. Kedysi som ho mal za jedného z troch najlepších brankárov ligy, dnes mi príde ako slabina Citizens. Každý zápas, čo vidím, minimálne jedna veľká chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

je slabučky,ale nevymenia ho

Reagovat
smazaný uživatel

cela obranna formacia s brankarom je teraz komplexne slabucka

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Arnautovićov center na Croucha, to je orgazmus pre každého fanúšika futbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

se klidne dal piskat offside.. ovlivnil hru ten ktereho to preletelo.

Reagovat
smazaný uživatel

mám piči

Reagovat
Pigeon

Reagovat
r.mrazik

ten prvni polocas byl silenej...nic takhle hroznyho jsme dlouho nevidel z nasi strany a ze toho bylo k videni uz hodne za posledni dve sezony...

kazdopadne nechapu,jak profesionalni hraci muzou mit obcas tak debilni navyky...to by jeden brecel...evans ceka s rozehravkou,nez k nemu nekdo dobehne a pak rozehrava pod tlakem,hrozne dlouho drzi mic...smalling s evansem pri vystupovani za hracem ho nechavaji otocit a rozehrat...jsou daleko od hracu....mcnair je mladoch,u neho chapu,ze nema jistotu smerem dopredu

blind chodi mezi stopery a pak nema dopredu komu nahrat,tak to dava do strany prave tem stoperum (?!!!),vcera byl pozicne zas mnohokrat mimo a ac hral v diamantu zezacatku slusne,tak to neni taktika pro nej...

kazdopadne po prechodu na klasiku 442 se to dost zklidnilo a vykon byl relativne kompaktni...doufam,ze bude v poradku Jones,protoze s evansem se hrat neda

Reagovat
Pigeon

Blidn tam chodí záměrně, stejně jako tam pak chodil Rooney, když jsme tu formaci hráli, prostě je to LVG taktika. Stopeři se roztáhnou do stran a krajní obránci ještě výš. Prostě to tak je není to špatný nápad, tak už to nechte být až budem mít Hummelse na rozehrávce, tak to nejspíš bude jinak

Reagovat
r.mrazik

blind tam chodi,i kdyz nemusi...navic tam leze casto a pak pozicne chybi...

je to proste spatny napad,jde to videt kazdy zapas,kdy se tak deje..je to blbost z mnoha duvodu a prinasi to vic skody nez uzitku...

Reagovat
kiwwi

chod uz doriti s tou kritikou na Blinda

Reagovat
kiwwi

*nezmyselnou kritikou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

je to úplně zcestné

Reagovat
CubONE

Ale ved ma pravdu, Blind vlezie medzi nich, aby im pomohol s rozohravkou, lenze ostatni sa nestiahnu a je tam obrovska medzera medzi nim a zvysnymi zaloznikmi, tam, kde by mal byt on, nie je nikto. Potom to hadze akurat stoperom alebo raz za cas dlha lopta.

Reagovat
kiwwi

presne to iste robi aj Carrick a vlastne kazdy DM zaloznik na svete...OD TOHO TAM JE!!!

Reagovat
CubONE

Velke pismenka su ti na dve veci.

No robi, lenze v tom pripade sa maju stiahnut aj ostatni, takto je to kontraproduktivne. Uznavam, ze to nie je len jeho chyba. Blind zle rozohra, potom chyba na svojom poste a uz sa vali dalsi utok priestorom nikoho, Blind so svojou rychlostou nestihne tacklovat, nestihne to vykryt pozicne, chyba pri odrazenych loptach.

Reagovat
kiwwi

takze je jeho chyba, ze stoperi nevedia rozohrat a zaroven vsetci ostatni stoja a nepridu si prebrat od neho loptu, ked ju ide rozohrat on...to je fakt babrak

Reagovat
nani92

však tí ostatní sa majú preto stiahnuť a nachádzať si priestor kde im to môže Blind (Carrick) hodiť..však to je normálna vec..ked budeme mať stoperov s lepšou rozohravkou tak to nutné možno nebude..

Reagovat
r.mrazik

a opet ta kasparina se stoperama s lepsi rozehravkou...merte,monreal....zouma,terry...kdo je u kohoutu ani poradne nevim...jediny stoper s dobrou rozehravkou ve spicce PL je snad jen Kompany...

stahuje se matic mezi stopery?stahuje se tam coq?stahuje se tam nekdo ze city?

takhle hluboko a jen proto,aby to mohl stoperovi hodit zpatky do boku?

Reagovat
kiwwi

a co keby si si to zacal vsimat a nepytal sa nas?

Reagovat
r.mrazik

recnicka otazka...?

Reagovat
kiwwi

recnicka otazka je, ked poznas odpoved...ty ju podla vsetkeho nepoznal len si myslis ze ju poznas

Reagovat
r.mrazik

nepoustej se prosim te do zbytecne slozitych veci...hod radeji nejakej smajlik

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
vitasrp

Všechny ostatní tak netrénuje Van Gaal, každý má na svýho defenzivního záložníka jiný nároky a dává mu jiný pokyny.

Minulou sezónu se například Gerrard stahoval mezi stopery s dost velkou frekvencí.

Reagovat
r.mrazik

jen...videl jsi vcera ten zapas?

vis co...jen abych vedel,jestli vis,co kritizuju...ze mistama hral blind temer az stopera...a dost casto tam lezl nesmyslne...ze byla pred nim dira jak prase,ze nemel odrazeny balony...celkove vcera vubec nestihal,protoze k nemu burnley hodilo hrace a on aby si kopl,tak lezl pro mic ke stoperum...proste si s tim nedokazal vubec poradit

je pak otazka,zda to je vec taktiky,nebo toho hrace...a zrovna vcera ze hry mi prislo,ze to bylo kvuli hraci

sam to vis...koukas na zapas a vis,ze se ten hrac pohybuje ve spatnym prostoru...vsak delas dobry rozbory zapasu

Reagovat
Pigeon

ach jo při rozehrávce se prostě to rozestavení změní na 352, nevím, říkáš že se na to díváš a takovou jasnou věc přehlížíš. Stopeři se roztáhnou do stran, krajní obránci se posunou dopředu. Dává to více možností na rozehrávku, ale musí se mu správně stáhnout dva "krajní" CM, Rooney a ADM...problém je v tom, že jsou naše hráči statičtí a nenabíhají si pořádně, stejně jako útočníci. Furt dokola řešit Blinda

Reagovat
r.mrazik

nemyslis,ze kdyby to byla vec taktiky,tak mu tam na ten stred nekdo chodi? nebo si jako rika rooney s di mariou serem na taktiku,nechame v tom blinda vykoupat? ty porad dokola...

ja chapu jak BY to melo fungovat a jak BY se to mela hrat...jenze z ty hry nevypada,ze se tak hrat chce...i vzhledem k mcnairovi a rojovi na krajich...proste se tak nehraje,nefunguje to a blind stale leze ke stoperum...tak bud jsou idioti vsichni ostatni,nebo jen jeden....vyber si

Reagovat
vodka

je to 100% věc taktiky, protože LVG si to svoje 352 protláčí furt

Reagovat
r.mrazik

To jsem myslel taky,jenze kdyz nasadis na kraj defensivniho roja s mcnairem,tak to neni zadny 352 s wingbackama ale 523 silenost

Proc by tam pak blind mel navic lezt i v situacich kdy to bylo ke skode,kdy tam proste tahal hrace burnley a dostaval tim obranu jeste pod vetsi tlak

Reagovat
Pigeon

dobře, jelikož nemá cenu se o tom s tebou hádat, tak ano máš pravdu Blind tam chodí s vlastní iniciativy, ano Blind vůbec neví co dělá a brzdí tím celou hru, ano Blind je strašný provar. Doufám, že budeš s mou odpovědi spokojen

Reagovat
r.mrazik

Tvoje odpoved je mi jedno...jak mam vedet,z jaky iniciativy tam leze? Proste tam leze a to je spatne...leze tam blind,tak nadavam na blinda

Az tam poleze carrick takhle casto,tak budu nadavat na carricka

Nebudte jak ublizeny decka kterym se sahne na oblibence

Akorat je dalsi vec,ze carrick je kvalitnejsi a rozumnejsi a takhke by to nejspis pak nehral kdyby videl,co se z toho pak stava,ale to je uz vec jina

Reagovat
kiwwi

toto je jednoznacne vec taktiky co robi Blind, ale to fakt nema cenu s tebou

Reagovat
r.mrazik

tak je pak kreten zelva...vyber si jednoho ze svych oblibencu no

Reagovat
kiwwi

a tebe pride normalne nadavat na oboch?

Reagovat
r.mrazik

prosim te...

Reagovat
kiwwi

"Maybe Rooney can better play in a striker's position but then I have a problem in midfield." - LvG

boha on s tym Herrerom uz fakt nerata ci co?

Reagovat
EXoRcIsT

to bude jak s Kagawom a nakoniec odide za lacno niekde inde

Reagovat
niflheim

Nechápu, že ho nechce hrát klasicky jako podhrota

Reagovat
smazaný uživatel

TAK JAK TO MELA CHELSEA U ROZHODYCH PODCHYCENE TAK TO NEMELA ANI BARCELONA V DOBACH SVE NEJVETSY SLAVY

Reagovat
smazaný uživatel

žeru tě.

Reagovat
JarousFCB

Takovou ostudu si Orlová nezaslouží... tady to + Kuča pomalu abych se začal stydět, že jsem tam vyrostl

Reagovat
smazaný uživatel

Pech no. Sorry,ale

Reagovat
kubys

Kučis není z Orlové.

Reagovat
JarousFCB

... ale na té jeho slavné stránce má hned v úvodu logo Slávky. To Orlové taky nepřidá

Reagovat
kubys

Tak to je chyba Slávie, že si vzali Petřvald pod svá křídla.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele