25. kolo
11.02.2015 21:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

West Bromwich Albion - Swansea City 2:0

Tohle se Tonymu Pulisovi vážně povedlo - postavit od začátku oba vlivné žolíky z minulého zápasu, Ideyeho Browna se Saidem Berahinem, a nechat je v podstatě na vlastní pěst vyhrát West Bromwichi poměrně důležité utkání se Swansea. Baggies se tímto posouvají na 14. příčku...

Útočný tandem Ideye-Berahino byl nebezpečný prakticky po celou dobu a o šance svého týmu se staral klidně i nepřímo; jako hned zkraje, když vybojoval rohový kop, po němž měl Dawson první větší příležitost k otevření skóre.

Na opačném konci hřiště si Bafetimbi Gomis musel pro změnu vystačit zcela sám a v první půli se mu to i celkem dařilo. Nejprve z těžké pozice pálil nad břevno, posléze stále ve 40. minutě za první střelou na bránu, když z voleje mířil přímo do Fostera.

Góly začaly padat až po přestávce - a to výhradně za přispění dvojice Ideye-Berahino. Nejdříve přesně po hodině hry nigerijský forvard převzal Berahinovu přihrávku a po krkolomném odražení ataku protihráče z takové polootočky poprvé prostřelil Fabianského. Později si pak oba útočníci role vyměnili, aby tentokrát Angličan chladnokrevně zakončoval po pěkném Ideyeho zpětném pasu.

Swansea už se k odpovědi nedostala, ačkoliv Bafetimbi Gomis si měl pravděpodobně počínat mnohem lépe, když se na penaltovém puntíku dostal k vysokému míči a nepřesně hlavičkoval.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele