Premier League - preview 9. kola

21.11.2020, 09:18, aktualizováno 23.11.2020, 08:40
Previews
Hráči Wolverhamptonu slaví (© AFP)
Dvěma zápasy bude dnes dohráno deváté kolo anglické nejvyšší soutěže. Southampton vyhrál třikrát v řadě a nyní se představí ve Wolverhamptonu s vědomím, že ho výhra posune na třetí místo. V horní polovině tabulky je i Crystal Palace, ten se představí v Burnley...
Burnley FC - Crystal Palace  (pondělí 18:30)
Fotbalisté Burnley přivítají v rámci devátého kole Premier League na svém stadionu Crystal Palace. Hostujícímu celku z Londýna patří po osmi kláních osmá příčka se třinácti body, domácí jsou devatenáctí se dvěma body.

Burnley v minulém kole před reprezentační přestávkou hrálo v Brightonu a uhrálo remízu 0:0. Jinak je to však v letošní sezoně bída. Dvě remízy, pět proher, ze třech domácích duelů navíc ještě ani bod. Všechny tři letošní góly dali svěřenci manažera Seana Dychea jen na stadionech svých soupeřů. V dalším utkání by měli chybět Jack Cork a Dale Stephens.

Crystal Palace v posledním střetu přejelo na domácí půdě Leeds 4:1. O góly se postarali Dann, Eze a Ayew, vlastní si dal Costa. Celkově zatím Londýňanům vychází první poločasy, osm branek ze dvanácti nasázeli právě během prvních 45 minut. Manažer Roy Hodgson musí být s letošním ročníkem spokojený. Dobrou formu si drží Wilfried Zaha, který si zatím připsal pět branek a dvě asistence. Proti Burnley budou chybět Ferguson, Hennessey, Milivojevič a Wickham.

Poslední vzájemný duel Burnley s Crystal Palace vyhrál první jmenovaný coby host 1:0. Rozhodující a jedinou branku vstřelil Ben Mee.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Mee, Tarkowski, Taylor - Gudmundsson, Westwood, Brownhill, McNeil - Barnes, Wood.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Clyne, Kouyaté, Dann, van Aanholt - Townsend, Riedewald, McArthur, Eze - Ayew, Zaha.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.92 - 3.10 - 2.78
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Wolverhampton Wanderers - Southampton FC  (pondělí 21:00)
Po reprezentační pauze se na trávníky vrátí také Wolverhampton, který před čtrnácti dny po sérii dobrých výkonů padl na půdě Leicesteru City. Proti němu se v pondělí postaví Southampton, tedy tým, který se momentálně může pyšnit jednou z nejlepších výkonností v anglickém fotbale a který si tak jistě bude brousit zuby na zisk dalších tří bodů, které by "Svaté" vynesly na třetí příčku tabulky. Naopak domácí jistě nejsou spokojeni se svou momentální třináctou příčkou a budou tak ze všech sil usilovat o posun do první poloviny.

Wolverhampton po loňském parádním tažení do tohoto ročníku nevstoupil úplně ideálně, když v prvních třech duelech zaznamenal hned dvě porážky s Manchesterem City a West Hamem. On vůbec herní projev "Vlků" zatím není ideální, defenziva tedy funguje více než spolehlivě (víc jak jednu branku inkasovala jen ve 2 duelech), nicméně směrem vpřed to trochu drhne. Ofenzivní snažení svěřenců Nuna Espírita Santa je dosti upracované a k vyloženým šancím vede jen zřídka. Proto také jeho ovečky vstřelily více jak jednu branku pouze ve dvou duelech - hned v prvním klání se Sheffieldem United a v ke konci října s Crystal Palace. I přesto se ale Wolves podařilo zaznamenat celkem 5 výher a 1 remízu, jelikož jeden přesný zásah stačil na porážku Fulhamu a Leedsu, zatímco v klání s Newcastlem přinesl bod za remízu 1:1.

Southamptonu to naopak v posledních týdnech pálí velmi dobře, však posuďte sami - v posledních 4 duelech nastříleli svěřenci Ralpha Hassenhüttla solidních 11 branek, zatímco ze své sítě museli kulatý nesmysl vytahovat v 6 případech. Tato divoká čísla nicméně přinesla dobrou bodovou úrodu - Saints totiž hned třikrát zvítězili (včetně divokého klání s Aston Villou, kterou přehráli v poměru 4:3) a jediná "ztráta" bodů přišla na půdě Chelsea, kde Romeu a spol. i přes brzkou dvougólovou ztrátu nesložili zbraně a díky brance v nastavení se nakonec mohli radovat z bodu za remízu 3:3. Celkově vzato je 16 nasbíraných bodů z úvodních 8 klání určitě nadstandardním počinem, a pokud by se Southamptonu zadařilo i v pondělí, posunul by se tak po devíti odehraných kolech na třetí příčku, což by před sezónou odhadoval jen skutečně ten nejzarytější příznivec tohoto celku.

Co se absencí týče, nejistá je situace ohledně kapitána domácích Conora Coadyho, který měl v minulém týdnu pozitivní test na koronavirus a není tak jisté, zda se do utkání stihne zotavit. Do hry pak s největší pravděpodobností nezasáhne Rayan Ait-Nouri, zatímco Leander Dendoncker by měl být trenéru domácích k dispozici. Southamptonu se do sestavy po drobných zraněních vrací dvojice James Ward-Prowse a Ryan Bertrand, na trávníku však stále neuvidíme Dannyho Ingse, který laboruje s poraněným kolenem.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Boly, Coady, Kilman - Semedo, Dendoncker, Ruben Neves, Marcal - Neto, Raúl Jiménez, Podence
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Walker-Peters, Vestergaard, Bednarek, Bertrand - Ward-Prowse, Romeu - Armstrong, Djenepo - Walcott, Adams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.25 - 3.34
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fulham FC - Everton FC  (neděle 13:00)
Po brilantním vstupu do nového ročníku Premier League přišlo ze strany fotbalistů Evertonu trápení. Už tři zápasy za sebou nedokázali bodovat, šanci přerušit tuto sérii mají v neděli na hřišti nováčka Fulhamu.

Cottagers měli bídný začátek, když v prvních čtyřech zápasech prohráli a třikrát navíc nedokázali skórovat, do toho vypadli na hřišti Brentfordu z EFL Cupu. Poté se však zejména díky snazšímu losu zvedli a z další čtveřice zápasů vytěžili alespoň čtyři body za remízu v Sheffieldu a vítězství s West Bromwichem. Naposledy ovšem smolným způsobem vyšli bodově naprázdno, když na hřišti West Hamu inkasovali jediný gól v nastavení. Poté ještě mohli srovnat z penalty, Lookman ji ovšem nevídaným způsobem zahodil.

Toffees zahájili sezónu sedmi vítězstvími v řadě napříč soutěžemi, z čehož čtyři byli v Premier League, a hověli si tak na čele tabulky. Úspěchem se dá nazvat i nadcházející remíza s městským rivalem Liverpoolem, následovali ovšem tři po sobě jdoucí porážky. Everton odjížděl s prázdnou ze Southamptonu a Newcastlu, doma pak nestačil na Manchester United a propadl se na sedmou příčku.

Ve vzájemných zápasech si v uplynulé sezóně vedli lépe Liverpoolští, kteří od roku 2010 osm ligových střetů vyhráli, ve dvou remizovali a jen jeden prohráli. Tím jejich neúspěchem je poslední zápas rok a půl starý, v Craven Cottage tehdy domácí uspěli 2:0 po trefách Cairneyho a Babela.

Fulham se musí obejít bez potrestaného Kamary, chybět bude pravděpodobně i zraněný Lemina. Hostům během mezinárodní přestávky vypadl Coleman, naopak po zdravotních problémech se může vrátit Delph a trest pro změnu vypršel Richarlisonovi.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Areola - Aina, Andersen, Adarabioyo, Robinson - Reed, Anguissa - Reid, Cairney, Lookman - Mitrović
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Holgate, Digne - Doucouré, Allan, Gomes - James, Calvert-Lewin, Richarlison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.25 - 3.78 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sheffield United - West Ham United  (neděle 15:00)
Čeští reprezentanti Tomáš Souček s Vladimírem Coufalem se opět vrací do West Hamu, aby mu pomohli v dalším klání nejvyšší anglické soutěže. Kladiváři tentokrát zavítají do sheffieldské Bramall Lane, kde se aktuálně trápí tamní United.

Čekali byste, že tabulku Premier League uzavírá jeden z jejích nováčků? Tak to jste na omylu. West Bromwich s Fulhamem sice mají co dělat, avšak ještě větší problémy zažívá Sheffield. Osm zápasů, sedm proher, jediná remíza. Bilance United je opravdu žalostná. Loni soudržná družina manažera Chrise Wildera ohromila dlouhotrvajícím bojem o účast v evropských pohárech, letos však Blades zřejmě budou mít co dělat s tím, aby odvrátily pád do Championship.
br> Londýnští kladiváři už v probíhajícím ročníku zvítězili třikrát a drží dvanáctou příčku v mimořádně našlapaném pelotonu. West Ham zvládl poměrně se ctí náročnou sérii duelů proti Leicesteru, Tottenhamu, Manchesteru City a Liverpoolu, když veškeré body přenechal pouze liverpoolským Reds. V posledním kole se sice Hammers celkem trápili proti Fulhamu, avšak výhru jim nakonec v posledních minutách vystřelil Tomáš Souček.

Hostům by se po zranění mohl vrátit útočník Michail Antonio, k dispozici však nebude Andrij Jarmolenko. Mužstvo Sheffieldu bude řešit případnou absenci Sandera Bergeho, jemuž plány dost možná překazí koronavirus.

K prolomení čekání na výhru přijede na Bramall Lane ideální soupeř, neboť Blades přemohly West Ham ve všech třech domácích utkáních Premier League. Kladiváři ostatně čekají na úspěch na půdě United od roku 1968.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Basham, Ampadu, Robinson - Baldock, Berge, Norwood, Lundstram, Lowe - McBurnie, McGoldrick
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabiański - Coufal, Balbuena, Diop, Cresswell, Masuaku - Bowen, Rice, Souček, Benrahma - Haller (Antonio)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.22 - 3.30 - 2.44
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leeds United - Arsenal FC  (neděle 17:30)
Arsenal schytal v posledním kole před reprepauzou facku od Aston Villy, Leeds si zase užil své od Crystal Palace. Gunners i Whites tedy mají o motivaci postaráno, zvlášť v době, kdy každý získaný či ztracený bod může způsobit masivní přesuny v tabulce.

Po solidním startu došel Leedsu jaksi dech. Mužstvo svérázného stratéga Marcela Bielsy začalo kriticky ztrácet především v obraně, když za poslední dvě utkání inkasovalo shodně čtyři branky od Leicesteru i Crystal Palace. Šílené skóre 14:17 značí, že Whites mají slušný útok, jenže podobně špatnou defenzivu byste nalezli pouze ve West Bromwichi.

Také v neděli očekává Bielsa náročné klání. "Arsenal je jedním z nejlepších týmů v Evropě. Arteta je koučem, který chce, aby mužstvo hrálo podle jeho představ. Pokud je sledujete z taktického hlediska, vykazují známky, které jsem u žádného jiného mančaftu nikdy neviděl," prohlásil uznale zkušený Argentinec.

Arsenal je zase již tradičně nevyzpytatelný. Po historickém úspěchu na Old Trafford Gunners záhy zklamali, když vyhořeli proti Aston Ville. Dříve atraktivní ofenzivou vyhlášení Kanonýři mají potíže se střílením branek, když v posledních čtyřech kolech ani jednou nevsítili více než jeden gól za zápas. Kvůli debaklu od Villans si navíc pokazili i do té doby solidní statistiky v defenzivě.

Manažer Arsenalu Mikel Arteta si uvědomuje vážnost poslední porážky. "Zcela zjevně to byl bolestný týden, protože po domácí prohře chcete rovnou hrát. Tak tomu nyní nebylo, nicméně i tak jsme reflektovali naši práci a analyzovali, co se stalo. Závěr utkání nás šokoval, předtím šlo o jiný zápas, stále ale máme co zlepšovat v mnoha ohledech. Cheme si ale vzít to pozitivní, poučit se a pokračovat dál," řekl španělský lodivod.

V Leedsu si Gunners budou muset poradit bez obránce Seada Kolašinace a záložníka Mohameda Elnenyho, kteří byli během reprezentační přestávky pozitivně testování na koronavirus. Na marodce nadále zůstává středopolař Thomas Partey. Whites postrádají záložníky Jamieho Shackletona s Pablem Hernándezem a zadáka Diega Llorenteho, do sestavy by se naopak mohli vrátit Kalvin Phillips s Rodrigem.

Poslední výhra Leedsu nad Arsenalem se datuje do května roku 2003. Během výpadku United z Premier League na sebe oba kluby narazili čtyřikrát v FA Cupu a pokaždé byli úspěšnější Gunners.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Cooper, Koch, Dallas - Struijk - Costa, Phillips, Klich, Harrison - Bamford
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Holding, Gabriel, Tierney - Bellerín, Ceballos, Xhaka, Saka - Willian, Lacazette, Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.46 - 3.84 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Leicester City  (neděle 20:15)
Ostře sledovaná řežba uzavře nedělní program Premier League. Doposud výborně hrající Leicester by se rád udržel na čele tabulky i po výletu do Liverpoolu. Za normálních okolností by favoritem byli domácí, ovšem rozsáhlá marodka dává Foxes jedinečnou šanci.

Vskutku nelehké spaní má v posledních týdnech fanoušek Liverpoolu. Ne snad, že by jej znepokojovaly výsledky oblíbeného mužstva, neboť Reds již sice stihli ztratit pár bodů, ale oproti celkům z Manchesteru či londýnským Gunners zažívají selanku. Vrásky jim však vytváří pohled na hráčskou marodku, která se rozrostla a nadále se objemově napíná.

Manažera Jürgena Kloppa vyděsilo již zranění klíčového stopera Virgila van Dijka. Rozklad zadních řad ale pokračoval, když z Kloppových plánů vypadli také Trent Alexander-Arnold spolu s Joem Gomezem. Ani to však není vše, Horste! Proti Leicesteru se nepředstaví kapitán Jordan Henderson, jehož trápí tříslo, ani Mohamed Salah, který si chtě nechtě musí dát oddech z důvodu pozitivního testu na koronavirus.

V médiích i na sociálních sítích se tak živě spekuluje, s jakou sestavou nakonec Klopp vyrukuje. V defenzivě totiž z ideální sestavy zbyly jen Joël Matip s Andrewem Robertsonem a taktéž záloha nezůstala bez úhony. Zde však mohou nastoupit čerstvě uzdravení Fabinho, Alex Oxlade-Chamberlain a Thiago Alcântara.

Na šanci tak číhají hráči, kteří obvykle v základní sestavě nefigurují. Budou se však muset mít na pozoru před kanonýrem Foxes Jamiem Vardym. "Především jeho rychlost je neuvěřitelná. Jak ji používá, jak je chytrý, jak během let zapracoval na své hře. Pro každého představuje obrovskou hrozbu. Bránit jej je výzvou. Jediným způsobem, jak jej bránit, je mít se na pozoru, aby nedostal potřebnou přihrávku. Znamená to že musíme bránit i ostatní hráče" řekl uznávaný Němec.

Leicester má také problémy se skládáním ideální jedenáctky, jeho marodka se ovšem postupně vyprazdňuje. Nadále absentují Ricardo Pereira či Çağlar Söyüncü, avšak do hry se už vrací Timothy Castagne a Wesley Fofana. Především Castagne, jemuž se úvod angažmá u "Lišek" vydařil, může ještě zkvalitnit již tak solidní výkony Foxes.

Družina manažera Brendana Rodgerse zahájila sezonu vskutku sebevědomě, když bez potíží smetla také Manchester City. Pak sice přišlo přibrzdění a dvě porážky v řadě, ovšem po úspěších nad Arsenalem, Leedsem a Wolves se Foxes vrátili zpět na tu správnou vlnu, která je vynesla až do čela soutěže.

Vynikající postavení si mohou v případě úspěchu na Anfield Road udržet. "Pro výsledek si jdeme kamkoliv. Nezáleží na tom, zda hrajeme proti Liverpool, Manchesteru City či Manchesteru United. Jména pro nás nic neznamenají. Hledíme jen na náš výkon a snažíme se předvést to nejlepší," prohlásil sebevědomě obránce Christian Fuchs.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Tsimikas, N. Phillips, Matip, Robertson - Wijnaldum, Keita, Milner - Jota, Firmino, Mané
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Fofana, Evans, Morgan - Castagne, Tielemans, Mendy, Justin - Maddison, Barnes - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.82 - 4.13 - 4.28
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Chelsea FC  (sobota 13:30)
Po dlouhých čtrnácti dnech, které vyplnil pouze reprezentační fotbal, se o slovo znovu hlásí anglická Premier League, kterou v sobotu po poledni "vykopne" duel Newcastlu United s hostující Chelsea. Domácí "Straky" zažily průměrný vstup do soutěže, který sice neoslnil, přesto ale stačí na průběžné třinácté místo a osmibodový náskok na první sestupovou příčku. Hosté z Londýna se naproti tomu před reprezentační pauzou dostali do slušné formy, Franku Lampardovi se vykrystalizovala základní sestava ve formaci 4-3-3 a anglický lodivod bude jistě doufat, že se jeho svěřencům na podobně dominantní výkony podaří okamžitě navázat.

Newcastle sezónu zahájil překvapivě pohodlnou výhrou na hřišti West Hamu, nicméně o nějakou předzvěst lepších zítřků se nejednalo. Zatím to nevypadá, že by celek ze severu Anglie vystoupil z průměru posledních let a začal se tlačit do vyšších pater tabulky. Od prvního kola totiž svěřenci Steva Bruce vyhráli už jenom dvakrát, když si nejprve vyšlápli na Burnley, načež ještě tři body získali v konfrontaci s do té doby velmi dobře hrajícím Evertonem. Krom toho ještě Magpies obrali o body dva favority - s obrovským štěstím se jim podařilo přivést bod ze hřiště Tottenhamu, kde přežili několik vyložených šancí soupeře, třikrát jim pomohla branková konstrukce a remízu vytěžili díky penaltě v poslední minutě utkání. Druhý jednobodový zisk pak Newcastle přivezl po vyrovnaném klání z hřiště Wolverhamptonu.

Édouard Mendy sice v posledním zápase se Sheffieldem United přišel o ligovou neprůstřelnost, smutnit ale na rozhodně nemusí. Chelsea se v posledních týdnech v defenzivě výrazně zlepšila, za čímž stojí právě nová letní akvizice na brankářském postu a samozřejmě také téměř bezchybný Thiago Silva, který ale v sobotu manažeru Lampardovi nebude k dispozici. Anglický lodivod jej tak bude muset nahradit jedním z trojice Christensen/Rüdiger/Tomori a musí doufat, že se to na výkonu zadních řad výrazněji neprojeví. Jinak se ale Chelsea nachází ve velmi dobré formě, od souboje s Liverpoolem v druhém ligovém kole neprohrála a momentálně se může ve všech soutěžích pyšnit čtyřmi výhrami za sebou. Favorit bude tedy v sobotu po obědě jasný, otázkou však zůstává, v jaké formě se budou hráči po reprezentační přestávce vlastně nacházet.

V táboře domácích se otazník vznáší nad zdravotním stavem Jonja Shelveyho, Matta Ritchieho a Calluma Wilsona. Mimo hru pak zůstává záložník Ryan Fraser. V dresu hostujícího celku zase neuvidíme Christiana Pulisice, který laboruje se zraněným stehnem, záložníka Havertze, který po prodělání koronaviru nabírá potřebnou kondici, a stopera Thiaga Silvu, jenž tak rychle po reprezentační pauze ještě nebude připraven do klání naskočit.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Darlow - Schär, Lascelles, Fernández - Murphy, Longstaff, Hayden, Hendrick, Lewis - Saint-Maximin - Wilson
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - James, Zouma, Rüdiger, Chilwell - Kanté, Kovačič, Mount - Ziyech, Abraham, Werner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.80 - 4.74 - 1.49
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Aston Villa - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Fotbalisté Aston Villy přivítají v rámci devátého kola Premier League ve Villa Parku Brighton. Oba celky zahájily sezonu zcela rozdílně. Zatímco domácí jsou šestí a získali patnáct bodů v sedmi utkáních, Brighton je šestnáctý a po osmi duelech má na kontě bodů pouze šest.

Villans v minulém kole vykradli Emirates Stadium, když nad Arsenalem vyhráli 3:0. Nejprve si vlastní branku dal Bukayo Saka, poté dva góly přidal Ollie Watkins. Takovou formu jako zkraje sezony už však Aston Villa nemá, což potvrzují dvě předešlé porážky 0:3 s Leedsem a 3:4 se Southamptonem. Proti Brightonu budou chybět Bjorn Engels, Frederic Guilbert a Wesley.

Brighton v posledním klání v lize remizoval na domácí půdě 0:0 s Burnley. Ani v předešlých utkáních to nebyla žádná sláva. Naposledy Rackové vyhráli v Premier League 3:0 ve druhém kole proti Newcastlu, to už ale jsou dva měsíce. Proti Aston Ville si nezahrají Florin Andone a Alexis Mac Allister.

Poslední vzájemný duel Aston Villy s Brightonem se odehrál letos v lednu a skončil remízou 1:1 po brankách Trossarda a Grealishe.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Cash, Ngoyo, Mings, Targett - McGinn, Douglas Luiz, Barkley - Trezeguet, Watkins, Grealish.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Webster, Dunk, Veltman - Lamptey, White, Bissouma, March - Lallana, Maupay - Welbeck.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.31 - 3.67 - 3.14
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Manchester City  (sobota 18:30)
Fotbalisté Tottenhamu Hotspur se v rámci devátého kola Premier League střetnou s Manchesterem City. Zatím co Spurs šlapou a jsou zatím o bod druzí za Leicesterem, Citizens nezažívají úplně ideální vstup do sezony. Ze sedmi utkání získali dvanáct bodů a jsou desátí.

Tottenham v minulém kole mohl děkovat Harrymu Kaneovi. Právě díky přesně trefě anglického reprezentanta z 88. minuty vyhrál na půdě West Bromwich Albion 1:0. V Evropské lize Spurs svou skupinu vedou, neodpustili si však jedno zaváhání, když prohráli 0:1 v belgických Antverpách. Chuť si poté Tottenham spravil na Ludogortci Razgrad, na jehož půdě zvítězil 3:1 po gólech Kanea, Lucase a Lo Celsa. Zatím jedinou letošní prohru v domácí soutěži si pak Mourinhovi svěřenci připsali hned v úvodním kole s Evertonem. Manažer José Mourinho v dnešních dnech slaví první rok v londýnském celku, výhra nad City by mu tak udělala o to větší radost.

"Byl to velmi zvláštní rok. Je to rok v kalendáři, ale není to rok ve fotbale. Netrénovali jsme tolikrát, kolikrát bychom měli, nehráli jsme sezónu tak, jak bychom měli a neměli jsme předsezónní přípravu, kterou bychom normálně měli, takže to není takové, jako jsme byli zvyklí. Ale jsem šťastný, velmi šťastný v klubu, velmi šťastný z rozhodnutí, které jsem učinil před rokem, a přeji si, abych za jeden rok mluvil o dvou letech," uvedl Mourinho. Spurs se budou proti City muset obejít bez Dohertyho a Lamely.

Manchester City v posledním ligovém klání remizoval doma s Liverpoolem 1:1. Skóre otevřel z penalty hostující křídelník Mohamed Salah, po čtvrthodině však srovnal Gabriel Jesus. Nejvíc pak může Citizens mrzet neproměněná penalta z kopačky Kevina De Bruyneho. V Lize mistrů je to však v podání předposledního mistra Anglie úplně jiná písnička. Ve střech zápasech devět bodů a skóre 9:1. Naposledy to schytal řecký Olympiakos, který si domů odvezl příděl 0:3. Stejně jako kouč Spurs, i manažer City Pep Guardiola má důvod k oslavě, svou smlouvu totiž prodloužil o další dva roky.

"Jsem klubu vděčný. Děkuji za prodloužení smlouvy. Těchto čtyři nebo pět sezón mi dalo hodně. Jsou důvodem, proč jsem stále tady. Chceme i nadále dělat maximum, co je možné. Všichni manažeři ve velkých klubech jsou tu, aby získali tituly. Nejsem výjimkou," řekl Guardiola. Proti Spurs si nezahrají Agüero a Fernandinho.

Poslední vzájemný duel těchto soupeřů se odehrál v únoru a Tottenham tehdy vyhrál 2:0. Branky si připsali Bergwijn a Son, za City nedal penaltu Gündogan. Celek z Manchesteru navíc dohrával bez vyloučeného Zinčenka.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Alderweireld, Dier, Reguilón - Sissoko, Hojbjerg - Lucas, Ndombele, Son - Kane.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Dias, Laporte, Cancelo - Rodri, Gündogan - Torres, De Bruyne, Sterling - Jesus.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.09 - 4.16 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Manchester United - West Bromwich Albion  (sobota 21:00)
Na první domácí vítězství v novém ročníku Premier League stále čekají fotbalisté Manchesteru United. Ti nyní mají jedinečnou šanci na jeho získání, hostí totiž nováčka z West Bromwiche, který je na sestupových pozicích.

Rudí ďáblové sice měli na Old Trafford těžký los, i tak je však jeden jediný bod ze čtyř zápasů velikým zklamáním. Postupně nestačili na Crystal Palace, Tottenham, Chelsea a Arsenal, přitom v Lize mistrů mezitím dokázali zničit Lipsko poměrem 5:0. Jediným jejich štěstím je, že se jim daří alespoň na venkovních hřištích. Naposledy si přivezli vítězství 1:3 z Goodison Parku, kde po Bernardově úvodní trefě otočili dvěma góly Fernandes a jedním zásahem Cavani.

Baggies jsou na tom ovšem ještě podstatně hůř. Na tříbodový zisk totiž čekají jak doma, tak venku. Zatím si připsali pouze remízy proti Chelsea, Burnley a Brightonu, což jim stačí na pouhé osmnácté místo. V posledním zápase před reprezentační přestávkou byli blízko dalšímu bodu, když proti Tottenhamu dlouho drželi bezbrankový stav, jenže v osmaosmdesáté minutě rozhodl o vítězství hostí Harry Kane.

Před sestupem WBA byla vzájemná utkání pravidelná a překvapivě rovněž vyrovnaná. Z posledních jedenácti zápasů vyhrál každý z týmů čtyřikrát, zbylé tři skončily nerozhodně. West Bromwich se radoval i v posledním zápase před dvěma a půl lety, kdy díky Rodríguezově trefě vyplenil svatyni Red Devils.

Hlavním tahounem Solskjaerovy družiny je portugalský středopolař Bruno Fernandes, jenž ze dvanácti týmových gólů pět vstřelil a na další tři nahrál. Na straně soupeře je nejlepším střelcem dvougólový Robinson.

Domácím by se měl do sestavy vrátit již zdravý Rashford, stejně tak by k dispozici měl být Telles. Naopak mimo hru nejspíše zůstanou Lindelöf a Greenwood. Hosté přijedou bez několika pozitivně testovaných hráčů, vyléčeni ale už jsou Ivanović, Pereira a Robinson.

Utkání na Old Trafford začne se sobotní jedenadvacátou hodinou, jeho hlavním rozhodčím bude David Coote.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
de Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Telles - McTominay, Fred - Mata, Fernandes, Rashford - Martial
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Ajayi, Ivanović, O'Shea - Furlong, Gallagher, Livermore, Krovinovic, Townsend - Pereira - Grant
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.56 - 9.19
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Leicester City860218:918
2.Tottenham Hotspur852119:917
3.Liverpool FC852118:1617
4.Southampton FC851216:1216
5.Chelsea FC843120:1015
6.Aston Villa750218:915
7.Everton FC841316:1413
8.Crystal Palace841312:1213
9.Wolverhampton Wanderers84138:913
10.Manchester City733110:912
11.Arsenal FC84049:1012
12.West Ham United832314:1011
13.Newcastle United832310:1311
14.Manchester United731312:1410
15.Leeds United831414:1710
16.Brighton & Hove Albion813411:146
17.Fulham FC81167:154
18.West Bromwich Albion80356:173
19.Burnley FC70253:122
20.Sheffield United80174:141

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1014)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro výhru Spurs

Reagovat
Remt

Výjimečně s tebou souhlasím

Reagovat
cristiano.K.

remíza taky neurazí

Reagovat
icemike

Ha, dneska hrají všichni adepti na top4, Chelsea, spurs, City a Villa

Reagovat
smazaný uživatel

V Newcastlu to bude do zatažené obrany těžký zápas, doufám, že si poradíme. Loni jsme to v závěru jednou zlomili my střelou Alonsa, podruhé Newcastle centrem do vápna a "zákrokem Kepinha"

Reagovat
smazaný uživatel

A frustrated Mikel Arteta has warned there would be consequences for any Arsenal employee who leaked information about an alleged training-ground fracas between Dani Ceballos and David Luiz during the international break.

Hehe, takto to vlastně potvrdil.

Reagovat
Mastný Chobot

veď to ani nepopieral

úplne normálne veci, ak sa niekedy v živote robil nejaký kolektívny šport

Reagovat
Front hell

přesně. a večer u pivka jsme se tomu vždy zasmali. Ve fifě to owny nezažije.

Reagovat
smazaný uživatel

to byla narážka na toto, včera to sem někdo dával - https://twitter.com/DaniCeballos46/status/1329463425597124608

Reagovat
Front hell

a on to někde popíral nehledej senzaci tam kde není. Vypadaš pak trapně

Reagovat
icemike

Ceballos to popřel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

arteta to přiznal hned. Každy kdo hral fotbal tohle zažil. Lloris malem rozbil hubu sonovi přímo na hřišti a owny ticho.

Reagovat
smazaný uživatel

ani jeden z nich to veřejně nepopíral

Reagovat
Front hell

Tak ceballos taky nic nepopíral když měl incident s Eddiem. Těžko popres něco co zachytilo 10 kamer. když se to stalo a dostalo se to ven tak měl říct pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

mně vůbec nevadí, že se někdo pobije, ale přijde mi směšný, když se to jeden z nich snaží tutlat

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Front hell

Tak u něho mě to zrovna nepřekvapuje. Asi nečekal že arteta půjde s pravdou ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Co z toho dělají aféru proboha ?

Reagovat
Front hell

Novinářská pakaz.

Reagovat
smazaný uživatel

5-0

Reagovat
eder

José si Pepka namaže na chleba, tip 5:0 (Bale hattrick, Kane, Son).

Reagovat
jk

Reagovat
Csaplárova past

Borci, jak jste spokojeni s vysíláním PL na O2? Nejsem jejich zákazník ... všechno v pohodě? Asi před půl rokem jsem si koupil v té jejich videotéce film a byly se spuštěním strašné problémy, protože nejsem jejich zákazníkem a ten jejich guru mi furt musel posílat nějaký voucher ke spuštění.

Reagovat
cristiano.K.

včera jsem do o2 volal a spíš mě sere jejich přístup, protože co se týče PL na kanálu premier sport - tam výhrady nemám. Ale měl jsem balíček L, dneska se to jmenuje stříbrná a vzali mi kanál HBO bez jakéhokoliv varování a pikolik mi řekl, že pokud si připlatím 200kč, tak ho tam můžu mít

Reagovat
icemike

To jediné mi dělá obavy, plánuji si o2 objednat a přemýšlím buď bronz plus sport, nebo stříbrná, která ty sporty má, ale kdo ví, co oni zase vymysli a vše zruší

Reagovat
Coutinho10

vem si jenom SportPack ne ? za 2 kila easy

Reagovat
icemike

150,kdyz na rok. Tatík se na to rád dívá, sockujeme na účet od kamaráda. Je na čase se pochlapit

Reagovat
Mike Litoris

Naši mají doma tu nejvyšší variantu, tuším Gold, je tam možnost připojit několik dalších zařízení. Já televizi nesleduju vůbec, jen právě fotbal, takže si TV doma vždy jen připojím přes ntb na zápasy. Za cca dva roky se mi u PL stalo asi jen dvakrát, že se ten přenos nějak seknul. Takže za mě

Reagovat
Likan7

Jedu už pár let přes Digi, teď teda Telly, a mám svatej klid. O2 má děda a je to horor.

Reagovat
Csaplárova past

jenže Telly je na smlouvu, a to já se nechci vázat na 2 roky. O2 nabízí měsíční poplatek a nezávazně ...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. Kdyz se pres leto nic nehraje, tak to proste neplatim.

Reagovat
eder

Telly jde i nezávazně, aspoň já to tak mám. Jen asi o stovku dražší...

Reagovat
Coutinho10

kde presne...ja to zkoumal nekdy na jare, jak se rozbehla BL a i ta tv pres net tam byly u toho nejake podminky nebo to zmenili ted nejak nedavno a funguje to stejne jako sportpack od O2

Reagovat
Csaplárova past

Jo, na jeden den za 80kč nebo na 3 dny. U měsíčního tarifu je už napsané, že tě operátor kontaktuje s nabídkou.

Reagovat
Front hell

Ještě se u telly dá že na jeden účet se připojí 4 zařízení. Musíš se vázat ale jak jste 4 tak na měsíc tě to vyjde zhruba 120,- . Což není tak strašné

Reagovat
Csaplárova past

jj, ale já jsem bohužel na platbu sám ...

Reagovat
Coutinho10

presne tak

Reagovat
Neon
Reagovat
Greny

Tady ty brzke zapasy o vikendu na souperove hristi silene nemam rad. Prijde mi ze to vzdy smrdi to ztratou bodu.. Tak snad za 3 zkusil bych Girouda na hrotu.. Zapas vylozene pro neho

Reagovat
Talker

Tammy má skvělou formu, tak by bylo super to promíchat, zrovna když zápas smrdí ztrátou?

Reagovat
Greny

jo proste do tohoto zapasu me tam Giroud sedi nejvic

Reagovat
Walter_Sobchak

Giroud dal teraz tiež 2 goly za repre, ale necham to na Frankovi. Tammy by mohol hrat radšej proti Rennes v LM.

Reagovat
Walter_Sobchak

@NUFC have lost just 1 of their last 7 #PL home matches vs Chelsea (W5 D1)

Dneska krásny kurz 6.50 na Newcastle. A hráme ešte asi minimálne bez Silvy.

Reagovat
afc

Shkodran Mustafi has offers from Real Madrid and could leave Arsenal on a free in January. [DefCentral]

Reagovat
Mastný Chobot

čo tam pôjde robiť?

Reagovat
Side

jj jasně

Reagovat
DieFohlenBMG

jj přetahuje se o něj Real s Barcelonou

Reagovat
gocii

v sunu zase psali že barcelona nutně potřebuje stopera levně a on je prioritou

Reagovat
Trand

Reagovat
Taiger

Bielsa on Arteta:

"Arsenal is one of the best teams in the league They have a manager who proposes a style which distinguishes the team. From a tactic point of view, if you watch Arsenal closely they show things that I have never seen in any other team."

Reagovat
Mastný Chobot

bolo to tu už pred Artetom. Mustafi so Xhakom už 3 roky dozadu robili veci predtým nevídané

Reagovat
Trand

Reagovat
Walter_Sobchak

Dobré mindgames od starého lišiaka.

Reagovat
Miguel19

Mendy, James, Rudiger, Zouma, Chilwell, Kante, Kovacic, Mount, Ziyech, Abraham, Werner.

Reagovat
icemike

Rudiger podepsal novou smlouvu, že dostal milost?

Reagovat
kvasha16

sa reisilo nieco s jeho zmluvou? ... podla mna len Frank (snad) odpisal Christensena po tom dobrom vykone TOnyho z minula

Reagovat
icemike

Měl jít hostovat, ale nepodepsal prodloužení, takže proto byl na tribuně

Reagovat
Greny

Silva zranen? nebo pozdni prilet z repre?

Reagovat
Miguel19

Pozdní přílet

Reagovat
Talker

Už se těším na Gilmoura, ta záloha Kante-Kova-Mount se mi prostě nelíbí.

Reagovat
Miguel19

Já ani ne. To by zase posunulo Kantého.

Reagovat
Talker

Tak spíš mi jde o situace, kdy budou absentovat Mount/Havertz.

Reagovat
Walter_Sobchak

Mne pride Gilmour celkom overrated, podarili sa mu asi 2 zapasy a potom hral zle. Radšej by som dalšiu sezonu u nas videl Gallaghera a Ampadua a mladší Gilmour nech ide hostovat. Ta zaloha by už aj tak bola preplnená.

Reagovat
Talker

Tak jde o to, že ani jeden z těch hráčů, které jsi vyjmenoval, není v kádru, takže ač je fajn je zmínit, tak to úplně není relevantní teď. Gilmour je typologicky jiný hráč, než zbytek v tom kádru - proti Kovačičovi nebo Kantemu je výrazně kreativnější a dokáže dát průnikové přihrávky. Oproti Jorginhovi je zas rychlejší.

Ampadu se hodí jako holding midfielder, který bude za dvojicí ofenzivnějších hráčů. Gallaghera beru jako typologickou náhradu za Mounta/Havertze. Gilmour je pro mě zas jiná varianta, než tihle dva, který se hodí před tu stoperskou dvojici na rozdávání míčů.

Reagovat
Walter_Sobchak

Jasne, on je taky Jorginho 2.0 akurat o 10 rokov mladší. Ale mne ide zase o to že ani jedno zloženie zalohy s Jorginhom nefungovalo tak prečo by malo fungovat s Gilmourom? Viac sa mi proste páči záloha 1 holding midfielder a pred nim 2 ofenzívnejší, týchto deep lying playmakerov moc nemusím a Frank vyzera že to s nimi tiež nevie poskladat, respektíve zvyšok našej zálohy sa k nim nehodí.

Reagovat
Svatej

Gilmour ukazal, ze dost obstojně brání, proto.. navic je i dopredu nebezpečnější a jen neposouvá

Reagovat
vitasrp

Přesně, ve srovnání s Jorginhem není tak pomalej, dokáže vyhrát některé silové osobní souboje a celkově je o dost důraznější.

Reagovat
Talker

Tak Gilmour ještě bude nabírat svalovou hmotu, je rychlejší, než Jorginho a bude důraznější, protože roste v ostrovním fotbale. To je dost podstatný rozdíl, protože to jsou největší nedostatky Jorginha.

Já neříkám, že má hrát neustále v základu, ale že nám rozšíří možnosti, kdy právě ty dvě osmičky k dispozici nejsou.

Reagovat
Talker

Lampard si z nějakého důvodu Gilmoura nechal, zatímco ty dva zmíněné poslal na hostování. Očividně v něm něco vidí.

Jinak co se týče další sezony, tak uvidíme, jak to bude vypadat, sezona bude dlouhá. Kdo by před začátkem minulé sezony čekal, že James posadí našeho kapitána, Tammy bude jedničkou v útoku a Mount bude nejlepším záložníkem u nás?

Reagovat
M0rb1D4S

Tak Gilmoura si očividně nechal proto, že si po restartu přivodil zranění kolene a vyřadilo ho to ze hry na půl roku

Reagovat
Talker

Tak myslel jsem i minulou sezonu, kdy ti dva šli hostovat a Gilmour zůstal.

Reagovat
Walter_Sobchak

ja rad robim taketo predikcie do buducnosti ale je mi jasne že to môže nakoniec vyzerat uplne inak a sezona je ešte dlhá

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
RKBoy

v poslednom zápase tá záloha hrala dobre, Kova je okrem toho v dobrej forme.

myslím ,že zálohu máme velmi dobre poriešenú celkovo, ked aj pri absenciách Havetza, Billyho či hostovaniach Rubena a Barkleyho dokážeme postavit kvalitnú záložnú trojku s kvalitnou alternatívou na lavičke (ktorá ale nesedí do systému bohužial).

Reagovat
Talker

Mně se nelíbí ta záloha, když jsou tam 2 z trojice Kante-Kova-Jorginho. Ta kreativita je pak vyloženě na křídlech/krajních becích, protože Kante a Kovačič téměř nic nevytvoří a Mount ač umí vymyslet přihrávku, tak to není kreativní hráč, který by tam posílal hráče do šance za šancí.

Reagovat
RKBoy

všetko záleží na systéme, Liverpool hrá bez kreatívneho záložníka už niekolko rokov, spoliehajúc sa práve na krídla a kraje a dokázali vyhral PL , LM s množstvom strelených golov k tomu.

my máme v tej zálohe aspon Mounta..ale súhlasím,že zálohu Mount-Kanté/Billy-Havertz/Kanté preferujem viac aj ja.

Reagovat
ajouki

Když z křídla hraje Ziyech, tak by pro Chelsea bylo vyloženě na škodu jeho kreativitu ředit.

Reagovat
Svatej

Cim vic, tim lip!!!

Reagovat
Walter_Sobchak

Najhoršie to bude práve ked Ziyech vypadne. Tam fakt neviem kto bude tvorit hru, snad sa dovtedy do toho dostane Havertz.

Reagovat
Talker

Jenže když Ziyech nebude k dispozici (zranění, karty) nebo bude mít špatný zápas, tak ta kreativita bude chybět.

Reagovat
ajouki

Až nebude hrát, tak Lampard bude teprve hledat jiné řešení. Pokud je ale na hřišti, tak je záloha v tomto složení zcela dostatečná. Dost možná nejlepší možná z něj dostat to nejlepší.

Pokud bude mít špatný zápas, tak ti kreativní hráč stejně moc nepomůže. Protože Ziyech je typ hráče, který se bude o to víc stahovat pro míč a zkoušet to. A to je dobře, protože může hrát špatně, ale to těžko bude mít dopad na kvalitu jeho centrů.

Reagovat
Talker

Ten kreativní hráč ti pomůže, protože to nebude jen na něm. Bude tam větší šance poslat míč dopředu na nabíhající hráče.

A pokud nebude hrát? Občas bude odpočívat, občas bude zraněný. V tu chvíli bude fajn tam mít Gilmoura k dispozici.

Reagovat
ajouki

V kombinaci dnešního zápasu je volání po dalším kreativním hráči zcela zbytečné. Že bude Gilmour přidanou hodnotou v průběhu sezony, to nikde nepopírám.

Sám vidíš, že si Chelsea vytvořila šancí na 3-4 branky do poločasu. Hrají Kanté, Zouma nebo Rüdiger, kteří tu jsou často kritizování, že nedokáží míč dostat mezi línie. Hraje Werner, který mezihru nemá. Hraje Kovačič, který nemá finální fázi. Přesto všechno Chelsea dominuje a vytváří si šance. Volání po více a více kreativních hráčích není nic jiného než fetiš.

Reagovat
Walter_Sobchak

Ale dneska je Newcastle marny a my zahadzujeme šance. Už boli zapasy kedy sme si zase nevedeli nič vytvorit, ale to Ziyech nebol v zaklade. Keby tam je aj Havertz tak by to mohlo byt ešte lepšie.

Reagovat
icka

Reagovat
John Obi Mikel

Očekávaná sestava

Reagovat
Seydou Doumbia

je Telles 100% základ?

Reagovat
smazaný uživatel

Klubovy fotbal je zpet a hned takove slagry Vsem krasny vikend preju

Reagovat
Front hell

Ženské polovičky jej moc pěkný mít nebudou

Reagovat
Agent z Melmacu

môžu pozerať tiež, nikto im nezakazuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Big Virgil

Za ty roky už si mohly zvyknout.

Navíc ta moje třeba ráda kouká aspoň na Tiky-Taka.

Reagovat
FC Porto FC

Nevíte co je s tím druhým Longstaffem? Proč nehraje a je o tolik horší jak S. Longstaff?

Reagovat
kissak

Nabírá kondici po zranění.

Reagovat
Agent z Melmacu

to dokedy chcú robiť ten BLM cirkus pred zápasom?

Reagovat
John Obi Mikel

Ty třetí dresy jsou fakt hnusný. Normálně jak CP.

Reagovat
Agent z Melmacu

je to otras, neviem prečo nemôžu mať ten krásny žltý odtieň, podobné ako má tento rok Everton

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icemike

Ty dresy jsou každý den hnusnější a hnusnější

Reagovat
Miguel19

Nejlepší levačka v PL už úřaduje.

Reagovat
Greny

musi uznat intenzita nebyla moc velka

Reagovat
Talker

Chilwell Mountík

Reagovat
diastan

asi kopl driv nez byl faulovan ?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
hitZor

To ani nebyl faul.

Reagovat
diastan

Viděl bych to taky jen jako dohrání, horší kdyby to přišlo o sekundu dřív

Reagovat
kvasha16

Reagovat
John Obi Mikel

Goool

Reagovat
Miguel19

Jasný gól, vždyť ho Chilwell dojel až potom..

Reagovat
Error

Piskej konec ligy

Reagovat
ajouki

Chelsea nervózní první 2 minuty zkušeně utlumila dominantním držením míče a přišla zasloužená branka. Není potřeba velká kreativita ve středu pole, když mají Ziyecha. Důležitá je trpělivost a najít mu nejlepší možnou pozici na finální přihrávku.

Reagovat
Miguel19

To už mělo být 3:0

Reagovat
hitZor

Reagovat
Talker

Mount famozní přihrávka. Tammy potřebuje zamakat na svých nábězích, on je u těchto míčů dost často pozdě.

Reagovat
Remt

Lindelof podpis do 2026?

Reagovat
Miguel19

Tvl Timo

Reagovat
Greny

To musí byt gol

Reagovat
Raylan

Skvěle Mount, Tammy. Werner

Reagovat
spider_8

Kurniik, tohle musi Werner davat 10 z 10.

Reagovat
Talker

Mount a Tammy parádně připravili tu šanci pro Wernera. Škoda toho zakončení

Reagovat
Csaplárova past

Snad ten gól nebude chybět ...

Reagovat
Talker

Jinak super vyběhnutí od Mendyho, Kepa by dost možná zůstal přikovaný na lajně a byl by to nechytatelný gol.

Reagovat
Greny

Abraham namaze a stoji to me na nem stve

Reagovat
Taiger

Jak to Tammy pojebal a pak se ani nechtěl vracet

Reagovat
Agent z Melmacu

Chelsea mala viesť o 2-3 góly teraz si koleduje

Reagovat
hitZor

Už jsme mohli dát tak pět gólů, Werner měl mít hattrick, ale místo toho se strachujem o vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

Ziyech -> Hazard

Reagovat
Greny

bombardak Jorginho

Reagovat
John Obi Mikel

To řekli na O2?

Reagovat
Greny

Sveceny

Reagovat
John Obi Mikel

Bože

Reagovat
kvasha16

wow

Reagovat
Miguel19

Bombarďák Jorginho

Reagovat
smazaný uživatel

To řekli na O2?

Reagovat
spider_8

Bombardak Jorginho

Reagovat
smazaný uživatel

Bombardak Jorginho

Reagovat
Raylan

Zapas jako delanej pro CHO, snad na nej nebudem čekat do 80.

Reagovat
John Obi Mikel

Už jsme měli vést pohodlnějším náskokem.

Reagovat
Greny

snad pridame brzo druhej

Reagovat
Talker

Dneska se o výsledek dost obávám - druhá polovina poločasu byla taková nejistá, ztráty, nesmyslné míče soupeřům do brejku (Kova, Tammy). K tomu nepřesná koncovka, kolik jsme měli šancí? Werner minimálně na 2 goly (ten náběh před branku na centr, ta nepřesná střela), Tammy tam měl doklepnout po tom centru taky... Minimálně 2-3 goly jsme dát měli.

Každopádně až na tu koncovku to funguje dobře, opět Mount za mě jeden z nejlepších - parádní centr na vlastní gol, uvolnění Wernera na souboj 1x1, pak ta obří šance po ose Mount-Tammy-Werner.

Reagovat
Svatej

Na tom vykonu je negativní snad jen to, ze nevedeme o 3 nebo o 4. Werner pomalu začíná jet na dluh, tech tutovej zabil vic nez udelal golu z niceho, sere me ta jeho koncovka.

Ziyech zas top pas, Abraham je nesmírně dulezitej a asi se mi libi nejvic z tymu, fajt skvelej hrotak.

Reagovat
John Obi Mikel

Klasickej zalezlej Bruceuv Newcastle, snad nas z tech 2-3 jejich sanci za zapas nevytrestaj. Chce to zvysit vedeni.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale je to lepsi jak loni.

Reagovat
spider_8

Hrajeme výborně a je dost na pováženou, že jsme dali jen jeden gól a ještě k tomu vlastní. A to jsem ještě čekal, že nám ho seberou. V tomhle je pro mě zatím trochu za očekáváním Werner. U něj jsem čekal, že bude šance proměňovat suverénn, ale zatím toho dost spálil. Jinak je výborný, ale dneska by nás ta jeho spálená šance mohla přijít draho. Newcastle sice hraje úplné nic, ale občas udělají z ničeho slušnou šanci.

Reagovat
Svatej

Neverim ze to rikam, ale Jamese bych klidne sundal a na Maximina nechal hrat radsi Azpiho. Reece se stejne dneska nedostava do zajimavych prostorů a tak ta jeho hra dopredu nevynika..

Reagovat
Miguel19

Gucci by si z Azpiho udělal trhací kalendář, bohužel.

Reagovat
Talker

Tak v druhém poločase podle mého Newcastle udělá změny (minimálně v taktice), takže se může naskytnout dost prostoru pro krajní beky. Dneska jsou celkem utlumení naši krajní beci.

Reagovat
Svatej

Asi jo.. hned po.odeslani mi navic doslo, ze se hrac jako Reece musi proti temhle borcum ucit hrat..

Reagovat
Talker

Navíc on se do soubojů s ním úplně nedostává, ne? On je dost vysoko na hřišti a většinou dodává šířku, takže to není na něm ho pokrývat.

Reagovat
ajouki

Jakože by jsi tam dal defenzivnějšího Azpilicuetu, aby Maximin nemusel tolik bránit a začínal své útoky blíže brance Chelsea?

Reagovat
Svatej

Hele to musis vazne na vsem najít neco, v cem se mnou nesouhlasit? Je to znamo, ze kazda zmena ma svy pro a proti, ze jo?

Reagovat
ajouki

Obrana Chelsea dnes pracovala v osobních soubojích skvěle. Nepamatuju na moment, kdy by pustili hráče Newcastlu za sebe. Přitom oni na tom mají založenou svou ofenzivní hru. Fyzická připravenost pravé strany v podání James - Zouma byla silnou defenzivní stránkou Chelsea. Přišlo mi blbost to rozbít hráčem, přes kterého sice nepřejdeš, ale dostaneš se k více míčům a více do hry. James si naloží soupeře na záda a pohlídá si míč. To Azpilicueta neumí.

Reagovat
Svatej

James to v zapase nedelal a Maximin mel pomprunicich z prava dost sanci, takze jsem chtel, aby tam byl nekdo, kdo se předností v soubojich 1v1 smerem vzad x let pysnil jako jednou ze svych předností. Ze to někde vyváží sily jinym zpusobem je naprosto logický.

Reagovat
ajouki

Vždyť to udělal minimálně třikrát. V jeden moment tam měl na sobě dva hráče Newcastlu jako vánoční ozdoby, směrem vzad už jenom Mendy a ještě založil konstruktivně akci. Nevím, které průniky Maximina myslíš. Vybavím si jen ty, kdy šel proti Ziyechovi a Kovačičovi.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Já neměl dobrý dojem z Rüdigera. Když něco vypadalo nebezpečně tak většinou se okolo toho nějak motal. Třeba i to odvrácení míče přímo do tuším Haydena, jak z toho byla ruka. Myslím, že kdyby tam byl Zouma letí to bezpečně na aut a kdyby tam byl Silva, tak z toho mámě ještě odkop za faul.

Reagovat
Greny

Timo Timo

Reagovat
Miguel19

Wtf Wener

Reagovat
smazaný uživatel

Werner se posral dnes ne

Reagovat
John Obi Mikel

Jžš ten dnes jede

Reagovat
Greny

to skonci 1:1 uplne to vidim

Reagovat
Agent z Melmacu

NICHT

Reagovat
Talker

Mount ty rohy kopat umí slušně.

Reagovat
Greny

ufff

Reagovat
Remt

Tohle nedat je fakt umění

Reagovat
hitZor

* Timo Werner likes your comment *

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl

Reagovat
spider_8

Kovacic hraje? Ten je na hristi uplne k hovnu.

Reagovat
Greny

Abraham

Reagovat
Greny

Werner

Reagovat
Miguel19

No, tak teďka se Timo slušně vykoupil

Reagovat
Talker

Werner se vykoupil Tammy

Reagovat
spider_8

Timboooo, se vykoupil

Reagovat
John Obi Mikel

Abrahaaaaaam

Reagovat
smazaný uživatel

Timo konečně

Reagovat
Error

Werner na Messiho, luxus

Reagovat
NathanD

Reagovat
Agent z Melmacu

Abraham sebavedomie ako CR7 ale aj toto mohlo ísť kľudne do tyče

Reagovat
spider_8

To je logika ty vole Dal gol, ale klidne ho mohl nedat

Reagovat
Agent z Melmacu

dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Osklivejsi dresy nez ma dnes chelsea ( blues?) na sobe, bych asi v PL nenasel.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky strasny. Kde zustala tradice a historie.

Reagovat
Agent z Melmacu

v historii

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Greny

skoda

mohl zkusit Odoie za Kovacice a Ziyecha na stred

Reagovat
Talker

My těch šancí měli kolik? Na 6-7 golů? To je šílená neefektivita dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Tim, ze straky nekoupil nejaky arabsky ci rusky miliardar, zustali mezi normalnimi anglickymi tymy, kterym se da fandit a prat uspech.

Reagovat
spider_8

Fandit mozna, ale koukat se na ne neda.

Reagovat
smazaný uživatel

Utratili v lete za posily asi 8x mene nez blues a prohravaji jen 0:2 a ne 0:8. Blues by se meli stydet.

Reagovat
spider_8

Wtf?

Reagovat
Greny

registrace dnes

Reagovat
Greny

Kecam su slepej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Hodor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
Talker

Co si budeme povídat, šancí na 8 golů tam být i mohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Cena kadru blues 840 mio liber sterlinku, strak 240 mio. Na hristi ten propastny rozdil videt ale nebyl.

Reagovat
kvasha16

ty si odkial prisiel pocuvaj? odkedy sa takto prepocitava vykon k cene? ... a inak, dovolim si povedat, ze medzi tymami bol vidiet znacny rozdiel

Reagovat
icemike

Net spend 5x

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Wow, skvěle Mount zpracoval

Reagovat
Talker

Ty vole Mountík, tohle měl dát Sice z úhlu a rozhozený, ale měl to dát.

Reagovat
Miguel19

Kanté konečně hraje jako Kanté.

Reagovat
ajouki

Kanté hraje naprosto famózně už několikátý zápas v řadě. Dneska přidal ještě několik vypíchnutých míčů, když už jeho pozice vypadala beznadějně. Celkově ale pokud za posledních 180 minut dovolil soupeři jednou ho dostat pod tlak s míčem na kopačce, tak je to moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom tak měsíc a půl zpátky měl velké problémy, balony odebíral vždycky skvěle, ale odskakoval mu od noh a rozehrávku měl strašnou. teď obrátka začal si věřit a na hřišti si dělá co chce.

Reagovat
kvasha16

zmena pozicie mu pomohla

Reagovat
Agent z Melmacu

Čo povie Kepa na ďalší clean sheet?

Reagovat
Greny

OT: zapnete si Lazio

Reagovat
ajouki

Někteří hráči jsou fakt top. Emersonovi stačí 15 minut, aby předvedl své 2 trademark hrubice. Nejdřív nepochopitelně odpadnul ze souboje, teď na konci ho k bránění není potřeba a stejně se zapomene za stopery.

Reagovat
Walter_Sobchak

a potom nech nezabudne plakat že prečo nehrava chudak Chilwell si celu sezonu ani neoddýchne

Reagovat
Dan Gubić

Aston Villa vypadá na čistú jedničku. Radšej dať jeden zápas ako skusit športku s 5 a viac zápasmi na tikete.

Zaujímavá ponuka u Borbélyho v Niké: Villa - Brighton 1, a počet gólov v zápase:

Villa 1 a gólov 3,5 viac - kurz 5,37

Villa 1 a gólov 4,5 viac - kurz 8,6

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co predvedou villans a brighton? Snad to bude zajimavejsi nez predchozi zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Budme radi za covid. Takhle je mozne v tv videt vsechny zapasy kola v PL zive.

Reagovat
pingla

Danek Wellbek

Reagovat
Kincl

https://www.youtube.com/watch?v=Kh5YRHNeI1I

Sportovní zprávy v Ghaně a výsledky Premier League :D

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim pekny match.

Reagovat
Svatej

Co se stalo Barkleymu?

Reagovat
Cobra

Bral body Grealishovi. Posadil bych ho taky.

Reagovat
Horcmen

hamstring

Reagovat
Cobra

Danny jaká patička.

Reagovat
ajouki

Proč má Dunk z Brightonu potřebu se vztekat na asistenta rozhodčího, že nezvedl praporek? Automaticky bych za takový výpad dával žlutou kartu. Je tam VAR, aby to překontroloval. Navíc to ani žádný ofsajd nebyl, minimálně to byl okem neposouditelný rozdíl. Právě Dunk ho hrál onside.

Reagovat
John Obi Mikel

No Barkley, no party.

Reagovat
Greny

jede vam o2?

Reagovat
patas92

Ne

Reagovat
diastan

ne

Reagovat
Greny

dik.. PL, blizi se Slavie , Oktagon a jsou v pici

Reagovat
repkajebuh

Ne

Reagovat
repkajebuh

To jsou takový kundy to O2. Vymrdanci zkurveni, po půl roce si chci dat cely večer PL doma bez moji, vychlazeny pivka, pohoda a ono to nejede... Jak na to poraďte prosím ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto, ze nejde? Mne na Telly v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha, ono ma O2 vypadek. Ja, ze jen PS nejde.

Reagovat
diastan

Ederson, Walker, Dias, Laporte, Cancelo, Rodrigo, De Bruyne (C), Mahrez, Bernardo, Torres, Jesus

Reagovat
diastan

uz i Kun lavice

Reagovat
Svatej

to bude proniesuse konecna co?

Reagovat
Svatej

Pro jesuse*

Reagovat
diastan

Myslím, že letos určitě už nebude ba druhé koleji, spíš bych to viděl naopak,..

Reagovat
Gazdo

Takze nejaka sanca ze by od vas odisiel asi nehrozi ze?

Reagovat
Dan Gubić

Dvojité striedanie Aston Villy!

Reagovat
smazaný uživatel

Padavky z aston villy.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo VAR!

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne VAR odhalilo filmové divadlo

Reagovat
Spikous

Fandím Aston Ville už veľmi dlho ale trezzegueta by som za toto vyfackal ...nedal obrovskú šancu v prvom polčase a takéto divadlo na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojdme na to. At to ma grady aspon z casti takového, jako z dob kolem roku 2010.

Reagovat
Agent z Melmacu

Mourinho zase vypichne niekomu oko a on potom zomrie

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne TITO RIP.

Reagovat
Agent z Melmacu

Mourinho's kiss

Reagovat
Agent z Melmacu

City zatiaľ v sezone sračka, hádam sa dnes dajú do porádku

Reagovat
Gareth Bale 11

Krasne zahrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Schvalne jsem cekal, jestli se potvrdí klasická taktika Mourinha proti Guardiolovi - tudiz rezignovat na vse a venovat se jen defenzive s protiutokama. Nezklamal. A je smutné, ze to proti Guardiolovi opet stačí. Ten snad nikdy uz nenauci svuj tym bránit. Neuvěřitelná zkáza zase v defenzive.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne kohouti.

Reagovat
Agent z Melmacu

Obrana City je tragická. Je čas kúpiť Škriniara /tji/

Reagovat
mimi_united

Škriniar je tým čím mal byť Stones. Technický stopér s perfektným čítaním hry a kvalitnou rozohrávkou

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat Skriniar ma jeden zasadni problém pro dnesni fotbal - nema rychlost

Reagovat
Agent z Melmacu

Škriniar sa neprispôsobuje modernému futbalu.

Moderný futbal sa musí prispôsobiť Milanovi!

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim

Reagovat
diastan

Nějaká chyba se vždy najde při našem stylu hry, smutné ale je, že letos není takový problém ani tak obrana jako produktivita...10 gólů v 8. zápasu je tragédie, být jich 2 krát tolik obranu není třeba řešit a vyhrává se i tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Zadyn tym nevyhraje tituly, pokud nema stabilní defenzivu. V defenzive to vse zacina.

Reagovat
diastan

City roky vysmívaná obrana a ligu vyhráli ...zvláštní. Letos jen chybí góly, nic jiného. Jeden gól na zápas oproti obvyklým 2,5 je prostě bída. Kevin, Bernardo, Jesus, Mahrez ..nikdo nepodává nějak oslnivé výkony, k tomu odchod Silvy, absence Aguera

Reagovat
smazaný uživatel

Ale taky proto nevyhrali LM jeste nikdy.

Reagovat
diastan

tu nevyhráli z jiných důvodů

Reagovat
smazaný uživatel

Z jakých?

Reagovat
diastan

Nesmysly od Pepa, dementní chyby (ne jen obrany), absolutní kravina svést neúspěch v LM jen na obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ji nesvadim na obranu, ale na defenzivu.

Reagovat
diastan

tak sorry defenzívu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vsak defenziva byla duvod, proc nevyhrali zatim LM.

Reagovat
diastan

jo

Reagovat
fenixLFC

Produktivita bol problem vlani, teraz tie sance skoro ani netvorite

Reagovat
diastan

je to tak

Reagovat
Minister

Gabriel Jesus pekný zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, tady vidime presne, proc Guardiola nedokáže vyhrat Ligu mistru od roku 2011. Oni sice drzi mic, a premisa, ze kdyz mas mic, nemůžeš dostat gol, je spravna, ale co když mic ztratis? Pak ho ztresta nejen Monako, ale i Tottenham, Atletico atd. Tottenham ted bude zatatazeny, přesouvat se, a pak zase da gol z protiutoku.

Reagovat
Agent z Melmacu

klasický Mourinho a klasický Guardiola.

je to už nuda, títo dvaja

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, presne tak, oba klasici. Mourinho vi, ze nemusi nic převratného vymyslet, ze stačí drzet formaci, utesnit diry, zdvojovat hrace a pockat na protiutoky a standardky.

Reagovat
Agent z Melmacu

a Guardiolovi nezostáva nič iné iba tlieskať a povzbudzovať. A vyhovárať sa

Reagovat
kulych

Krasna akce skoda toho offsidu

Reagovat
Zdechlina

Ten alderweilder, či jak mu je, má na ruce vytetované piškvorky? Totenhaim sice vede, ale zatím jsou docela na kolotoči.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemuze platit.

Reagovat
Remt

Už jsem se lekl že by to uznal, z opakovaného to vypadalo na jasnou ruku. I když po tech letosnich divných rozhodnutích varu bych se moc nedivil

Reagovat
Gareth Bale 11

Klasika tyhle ruce..Jako nevim, tohle bych snad i nechal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, vsak si tou rukou pomohl, aby zkrotil mic. Jasna ruka.

Reagovat
Agent z Melmacu

what?

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak bylo to ten vrsek ruky, co uz je na hrane, ne? Ja uz v tom mam asi sam bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomohl si rukou pri zpracování. Diky ruce mic dostal pod kontrolu.

Reagovat
Agent z Melmacu

podľa mňa jednoznačná ruka

Reagovat
Remt

Při zpracování zmacknul mic mezi ruku a tělo, co bys na tom chtěl pouštět?:D

Reagovat
Zdechlina

Jasná packa. Není o čem. Komentátoři jsou mimo.

Reagovat
Greny

Řekl bych ze "rameno"

Reagovat
tweek

tak hlavně s Deanem nebylo o čem

Reagovat
Agent z Melmacu

Rodri je snáď super iba vo FIFE.

A potom v Gay porne

Reagovat
Remt

?

Reagovat
Agent z Melmacu

je to tak

Reagovat
Remt

Jaké gay porno?:D

Reagovat
Salfovic

Ty vole, řekni si rovnou o link.

Reagovat
Remt

No to jsem chtěl prave hnedka dodat:Dd

Reagovat
Remt

Vsadim se ze pokud by to byla pravda tak by tam s ním hrál Sterling, ten totiž při behu vypadá jako by si odsud zapomnel něco vytáhnout:D

Reagovat
Steve Stifler

Neříkali taky někde, že se ruka počítá až od lokte dolu?

Reagovat
Greny

Rameno je po konec dresu s krátkým rukavem

Reagovat
Steve Stifler

Tak potom by tohle mělo platit ne? Nepřišlo mi, že by se dotknul níž.

Reagovat
Greny

Mam stejný názor

Reagovat
Gareth Bale 11

Taky mi to tak prislo.

Reagovat
Big Virgil

A neni to u golu tak ze jakákoliv hra rukou od ramenniho kloubu dolu je považováno za ruku?

Reagovat
Greny

Ne

Reagovat
C-M@ster

Za mě správně neuznaný zřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je po repre prestavce, takze ta spatna reseni City, pricemz maji dost mista ve vapne, aby to resili kvalitneji, pricitam prave te pauze.

Reagovat
diastan

klasika tlačíme...2:0 inc

Reagovat
Kixi Syhimour

Obdivuju, že se na zápasy proti Spurs ještě dokážeš dívat

Reagovat
diastan

klidně ať neuzná ještě třeba 3 kousky, dvojzápasu v LM se to nevyrovná

Reagovat
ajouki

Bernardo Silva je asi už tak rok a půl o krok pomalejší, než je pro Premier League potřeba. Nevím, čím to je.

Btw. Proč u té neuznané branky ukazoval Dean na rameno, jako důvod že tu branku neuznává? Nově to je až od rukávu dolů. Pocitově to byla ruka, ale při těch opakovaných záběrech pořádně nešlo říct, čím to Jesus hrál.

Reagovat
Greny

Reagovat
ajouki

https://pbs.twimg.com/media/EnXcmOfXEAIAFfl?format=jpg&name=medium

Našel jsem jen tenhle screen. Můžu si stokrát myslet, že to je ruka, ale podle nových pravidel VAR je to minimálně neprůkazné.

Reagovat
Remt

Zpracoval to rukou bylo to vidět. Hotovo jede se dál, pokud chtějí city dát gól který bude uznany, tak by měli přestat zpracovávat míče rukama

Reagovat
Agent z Melmacu

stav je 1:0, zbytočné filozofovať. Nech sa naučia dávať normálne góly

Reagovat
ajouki

No, Bamford a Mané byli posouzení jako ofsajdoví hráči, protože měli přesně tuto část těla jako jedinou v ofsajdu. Protože se rukou po konec rukávu dá skórovat. Co to pak je za pravidlo, když tu branku neuznají.

Zavedou se pravidla a pak se dodržují napůl. To mi přijde postavené na hlavu.

Reagovat
Remt

Rozumis tomu že ten hráč zpracoval mic rukou tím že ho mirne stiskl mezi ruku a trup? Až se ti podari takto zpracovat mic mezi rameno a trup tak mi rekni. Prostě ruka nevím co resis, to by musel mít rukav až po zapesti aby toto mohlo platit

Reagovat
ajouki

Rozumíš, toto co píšeš, tak jsem nikde v pravidlech Premier League nenašel. Je možné, že to je udělané jen nějak po konec podpaží. Ale vím, že jsem četl, že se to bude posuzovat podle krátké rukávu dresu.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reguilon zatim skvele.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
diastan

zas si zavazí

Reagovat
tweek

City to nelepí dnes. Možná jim tam něco padne, ale spíš tomu nevěřím. Naopak Mourinho dobrý autobus. Jako za starých časů.

Reagovat
diastan

ne jen dnes..

Reagovat
Agent z Melmacu

klasická pučovina

Reagovat
smazaný uživatel

Pepova tikitaka a Josého autobus. Vrátil jsem se v čase 10 let zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle vedení nevydrží, City minimálně srovná.

Reagovat
tweek

si to chceš pojistit, co?

Reagovat
Mates_Matesović

Hojbjerg je fakt král

Reagovat
Svatej

Jesus podle me nejzajímavější od modrých. KDB by potreboval Dilvu, protize Bernardo je nejakej nezazivnej, Rodri s Torresem vylozene trapní a Mahrezovi něco chybí.

Hlavně teda ti dva španělé me svyma vykonama vyloženě bavi, to jsou prisernosti, co předvádějí..

Od spurs neni moc kdo konkrétně chválit. Útok udelal gol a jinak jen olni roli prvni linie, akorat snad Aurier mi parkrat padl do oka a Sissoko taky, oba smerem dozadu. Hojbjerg ma dost provokativní ksicht.

Reagovat
celeb

Pekny vykon od City az na Mahreza, kde sa dnes stracaju lopty ako v ciernej diere. Spurs typicky busia, Kane aj Son zodpovedne brania, som zvedavy do kedy ich to bude bavit.

Tip: Son prida dalsi, ak nepojde Mahrez skoro dolu, tak City stratia dalsie body.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně se zdá, že City od nějaké 30. minuty z nějakého důvodu začali hrát jako my. Míč ve středu má pouze Rodrigo (Henderson), ten dá míč bekům nebo na křídlo, kde se čeká, co vymyslí Torres/Mahrez (Mané/Salah), ze hry pak úplně vypadne střed toho útočného trojzubce Jesus (Firmimo).

U nás to chápu, my máme opravdu největší kreativitu na krajích hřiště, ve středu je pak jenom Fabinho (nepočítaje Thiaga, který má za sebou zápas a půl), co něco někdy vymyslí. Ale City mají ve středu nejlepšího hráče ligy, dalšího kreativního hráče v Bernarodovi a Jesuse v super formě a snaží se to rvát přes křídla, kde je vidět, že minimálně Reguilon si dělá dobrý den z Alžířana.

Jinak u Spurs je ta jednoduchost až vtipná. Oni ani aktivně nebrání, prostě drží linii před vápnem, neunaví se u toho a když získají míč, tak se svou výbornou sehraností propracují k vápnu, tam rychle zakončí a proces se opakuje.

Reagovat
matZz

nechtěl bych to zakřiknout, ale tohle byl Aurierův nejlepší poločas za hodně dlouhou dobu. Mourinho z něj snad udělá ještě dobrýho hráče

Reagovat
Miguel19

Bernardo Silva je strašně dole. On se zmůže pouze na posunutí balony na 2 metry.

Reagovat
John Obi Mikel

Podle statistik asi typicky José, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale uplne. Jedna sance = 1 gol. A pak uz jen presouvani formace a beton.

Reagovat
Remt

Btw: Co je vlastně se simulantem ze dnes nehraje?

Reagovat
Agent z Melmacu

žerie hranolky

Reagovat
Remt

Jo dobrý už se rozcvicoval, tesim se co dnes zase predvede ve vapne kulisak

Reagovat
Agent z Melmacu

yes!

Reagovat
Gareth Bale 11

Dier je na stoperu o tridu lepsi nez v zaloze.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Je tu nekdo, kdo ma předplacený Eurosport Player? Jak jste s touto službou spokojeni? Jede to stabilne? A na kolik zarizeni zaroven muzete koukat? Diky.

Reagovat
Greny

Sissokho ruka penalta nic

Reagovat
Remt

Zabranit tomu v této situaci mohl snad jen tak že by si ji před zapasem urizl a nastoupil bez ní Fakt toto jestli budou někdy pravidelně pískat jako penaltu tak to můžou cely rozpustit a vysrat se na to protože to bude stát za hovno

Reagovat
Greny

Ale byla jasnejsi nez Jesusova

Reagovat
Remt

Teď myslis to zpracování před neuznaným gólem?

Reagovat
Greny

samozrejme ... Tam to bylo za me spis rameno tim jak je definované

Reagovat
Remt

Jasně protože situace při které si pomůžeš rukou při zpracování a situace kdy ti někdo nastreli ruku hlavickou při rohu asi z metru jsou situace, na které bych nahlížel úplně stejně

Reagovat
ajouki

Je úplně jedno, jak by si na to nahlížel ty. Důležité je, co říkají pravidla. Tam se o nastřelení nebo zpracování míče nic nepíše. Při posuzování útočné ruky by se mělo postupovat jen a jen podle toho, kde tu ruku míč zasáhnul.

Reagovat
Remt

Jasně ty vole timhle stylem si budou všichni z pěti centimetrů nastřelovat ruku ve vápně a to bude vlastně celý o čem ten sport bude protože o nic jinýho se ti hráči nebudou snažit, vy jste fakt retardi v tomhle. Copak nevidíte rozdíl mezi tím kdy to hráčovi trefí do ruky z metru a nemá možnost uhnout? Ještě že dnes to ten rozhodčí řídí normálně. Řídit to podle vás tak by to byla zas dobrá bramboračka a fraška

Reagovat
ajouki

Takže podle tebe Dean u VAR šel přezkoumat, jestli míč Jesuse nastřelil, anebo jestli si ho zpracovával, jo?

Reagovat
Remt

To jsi vyčetl z toho co jsem napsal? Šel se podívat jestli si to zpracoval rukou, uznal že podle něj ano, stejně tak jako podle mě a proto neuznal gól. Co to pořád řešíte proboha

Reagovat
jk

Ty seš hroznej komediant. Jednou pravidla ctíš, podruhé chceš trestat za to, co tobě přijde správný.

Reagovat
ajouki

Nech si ty tvoje urážky od cesty. Já se vždy snažím odpovídat korektně, přestože zrovna u tebe se musím hodně přemáhat.

To o čem jsme se bavili, tak není nijak speciálně řešeno v pravidlech. Je to na nějakém subjektivním posouzením rozhodčím. Byla to tedy debata o úpravě pravidel, aby byli na hřišti více trestání hráči, kteří se zachovají vůči soupeři jako zmrdi.

Tady ta debata běží nad existujícím pravidlem přímo pro tuto situaci. Kdyby se vedla o tom, jak toto pravidlo změnit, tak můj názor bude jiný a diskuze bude vypadat jinak.

Takže opět mícháš jabka hrušky, nejsi schopen pořádně zanalyzovat debatu a pak akorát urážíš své protivníky.

Reagovat
jk

Tady není potřeba žádná analýza. Seš prostě kašpar co jednou volá dodržujte pravidla a podruhé trestejte i to co není v pravidlech. Podle toho jak se ti to hodí

Reagovat
ajouki

Aha, když volám po něčem, co není v pravidlech, tak proč to po tom shitstormu na Kane dneska pískl rozhodčí úplně opačně? Prostě subjektivní posouzení, nad kterým jde diskutovat. Pravidla o ruce byly změněny tak, aby se z nich stalo objektivní a konzistentní posouzení. To se bohužel neděje, pravidla jsou ale daná.

Reagovat
jk

Shitstorm se konal tak možná v tvoji hlavě To, že rozhodčí něco blbě pískem se děje v každém zápase. Docela se divím, že na tom stavíš pokračování té tvoji směšné teorie s Kanem.

Reagovat
ajouki

Btw. věřím, že teď sleduješ Fulham - Everton. James teď byl potrestán faulem za to, že nevyskočil na vysoký míč a svým pohybem šel do hráče Fulhamu. Ten pohyb byl velmi malý, nic, čím by protihráče ohrozil na zdraví. Přesto správně posouzeno jako faul. Proč se to ale nepíská pro všechny stejně? Zvlášť když to někteří sráčsky dohrají do protihráče s úmyslem.

https://imgur.com/0uRkOGw

Reagovat
Big Virgil

Jakoukoliv ruku, která není u těla pískat. Ve velkým vapne piskat jako tresnak. V malým jako penaltu. To by byla teprve zábava. Některé situace by se zahrávali jako ve futsale.

Reagovat
ajouki

Od kdy Guardiola nedokáže ze svých ofenzivních hráčů dostat to nejlepší? Mahrez, Silva a Sterling k dispozici, ale ani jeden nemá náznak formy.

Reagovat
ajouki

Hrůza. City mají na hřišti zbytečně moc kreativních hráčů. Každý něco zkouší a nic z toho. Potřebují agresivnějšího controllera jako býval David Silva a vše kreativní podřídit KDB. Zbytek hráčů hlavně do zakončení.

Reagovat
diastan

tak podle očekávání

Reagovat
Gareth Bale 11

Dobry stridani.

Reagovat
kulych

Ale fantasticky kane, to byla jeho 4. nahravka do golovky

Reagovat
Gareth Bale 11

Tuhle sezonu je zatim genialni, rozdava to slusne.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je totalni zmar Guardioly a celeho City. Co jineho čekali, ze bude Tottenham hrat? Presne tohle. A? Dve strely na branu, dva protiutoky - dva goly. Guardiola uz jiny nebude.

Reagovat
Remt

A dokonce dvoje housle nebo ne?:D

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, ja opakovacku nevidel, protoze jsem hned hledal, jestli to je fakt druha střela na branu a druhy gol, a je to tak

Reagovat
Miguel19

Vypadá to, že vlak ujíždí spíš Pepkovi než Jožkovi.

Reagovat
Agent z Melmacu
Reagovat
smazaný uživatel

30:70 drzeni mice. Vysledek? 2:0. Mourinho si zase s Guardiolou vytrel.

Reagovat
smazaný uživatel

Pep zase prokazal, ze neni zadny strateg. Ma jen kliku na bohate kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho > Guardiola

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju kdyz Mourinho vyjebava s Pepem.

Reagovat
Kixi Syhimour

City jsou dnes absolutně strašní

Reagovat
diastan

ta neefektivita a bezradnost v útoku a zakončení je tuto sezónu fakt tragická

Reagovat
Kixi Syhimour

dneska je to krásně vidět. Zatím to teda graduje z minulé sezóny

Reagovat
Mato178178

neviem no ale ak by ederson nevybiehal mozno by nedostal ani jeden gol ci?

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane je skvely fotbalista. Ani se nechce verit, ze je z Britanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomale, bez napadu, vzadu strasni, bez zajištění. A vepredu spolehani na individuální schopnosti. Jsem zvedavy, jestli se dynamika s příchodem Sterlinga ted zmeni.

Reagovat
Busby babes

To Pepek podepsal hlavne kvuli tomu odstupnemu, ne?

Reagovat
Busby babes

Man Utd XI vs. West Brom [4-2-3-1]: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Telles; Fred, Matic; Mata, Fernandes, Rashford; Martial.

Pogba ani Mason nejsou vubec v sestave.

Reagovat
Remt

Mason tedkom moc hrat nebude pry

Reagovat
Mato178178

preco nie a co je s pogbisom?

Reagovat
Busby babes

Paul Pogba has a knock and is not fit enough to be included in the matchday squad #mulive [mutv]

Reagovat
Remt

Protoze tedkom vyslo nove psko tak nema cas

Reagovat
Agent z Melmacu

tým pádom jasná jednotka

Reagovat
iamek

Reagovat
vladis271

tá záloha je strašná. To by mal ubehať snád každý tím v PL.

Reagovat
Busby babes

zrovna Fred to vetsinou odjezdi. Mata je pomalej, ale maka...

Reagovat
Whitemedia

Je hustý u vás i po letech vidět Matu s Maticem dohromady v základu.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

porad jim je jen 32.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad je dnes baggies trochu prozenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemit city de bruyneho, tak hrajou kazdy rok tak max. o stred tabulky.

Reagovat
diastan

bez pochyb

Reagovat
Hokaido

Jop, asi jako v ty sezóně, kdy byl zraněný a uhráli 98 bodů.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
icka

Reagovat
Kixi Syhimour

Zdá se to jenom mně, nebo má Premier Sport už nějaký ten měsíc zpožděný komentář?

Reagovat
smazaný uživatel

U me to same. A dnes je v riti i obraz. Kazdou chvili se mi dohrava a rozliseni mam take nizsi.

Reagovat
Big Virgil

U me to samé.

Reagovat
Gareth Bale 11

Na Hojbjerga je radost koukat, od odchodu Dembeleho nam chybel takovyhle hrac.

Reagovat
Busby babes

Update: Tottenham have taken 7 shots (both on and off target) against Manchester City since the start of last season. They have scored 6 goals. City have had 54 shots against Spurs in that timeframe - 2 goals.

to je docela uzasna statistika.

Reagovat
Agent z Melmacu

Pepek je vyhorený jak Zemanov falus

Reagovat
TrueCommunist

City dneska hrozně pomalý, v útoku úplná bezradnost

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre kohouti. Kazda prohra arabu potesi.

Reagovat
Whitemedia

Gallagher v základu, na toho mrknu

Reagovat
Whitemedia

A Ivanovic taky v základu, to je průšvih

Reagovat
PanAu

Sledujes ho nějak často? Jak vůbec hraje ?

Reagovat
Whitemedia

Nesleduji ho vůbec, jen mám v paměti ty jeho výkony u nás z posledního roku

Reagovat
jk

Jaký jsou Spurs? Nemůžu se dívat

Reagovat
Busby babes

dopici to zas bude asociacnich terminu... asi si z toho udelam drinking game...

Reagovat
Busby babes

on to tu cte, ze zacal rikat repre pauza?

Reagovat
smazaný uživatel

Martiale kdyby ses chvilu do te hry zazral a soustredil se jenom na fotbal tak davas hattrick v kazdym zapase.. ta jeho laxnost to je k zbliti. Hlavne ze furt cumi s otevrenou tlamou. Utocnik na urovni Montpelieru uz 5 sezonu u nas v zakladu. Fuck me sideways.

Reagovat
Gazdo

A pritom talent byt svetovy utocnik

Reagovat
Whitemedia

Henderson bude téhle sezony litovat, měl jít ještě hostovat..

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Busby babes

uvidime. ale rozhodne nebude chytat tolik co loni no.

Reagovat
iamek

Harry, Fred a Telles zatím super

Reagovat
Tolstobik

Martial a Matic uplne marni

Reagovat
Tolstobik

A za ten dive mel Martial dostat zlutou, ten fakt posledni dobou jen pada a jinak nepredvadi vubec nic

Reagovat
Busby babes

mohl. na druhou stranu, kdyby to pisknul jako penaltu, tak ten obrance taky nemuze rict ani popel.

Reagovat
Tomanatura

Trosku porno ten pas od Bruna Dal vzpomnet na Xaviho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže o titul Chelsea s Totacem ?

Reagovat
Whitemedia

Soton s Liverpoolem

Reagovat
ajouki

Gallagher působí ve WBA jako zjevení. Snad jediný inteligentní hráč, který umí míč přidržet a rozvinout akci. Zbytek to naivně hustí jednou nereálnou kolmicí za druhou.

Reagovat
Likan7

Tohle je fakt šílená bezpohlavní bramboračka s Martialem, který mi pije krev ze všech nejvíc. Za ten jeho "mámpejči" výraz bych mu dal tak strašně před držku, že si to neumí nikdo představit. Mluví ze mě nasranost, ale tohle fakt nejde... Ta hra je šílená.

Reagovat
Tomanatura

No nevim, chybi tomu ta finalni prihravka, ale takova heuza to zas neni. S troskou stesti uz to mohlo byt 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Finalni prihravky mel Martial uz 2 ale bohuzel WBA prijelo s brankarem no. Chudak Tonda.

Reagovat
smazaný uživatel

On proste uz 5 let hraje uplne stejne.. on nechce, nepotrebuje dat vic golu, byt vic videt.. sem tam mu tam neco spadne, hraje za united, dobry prachy.. to prece neni mentalita united tohle, at jde do pice. Zebrak. Ve Francouzske repre tak 8 volba a u nas bude jako jednicka? Vymente ho za Girouda proboha. Proc Cavani sedi a lina svine je v zakladu?

Reagovat
Busby babes

"on nechce, nepotrebuje dat vic golu, byt vic videt.. sem tam mu tam neco spadne, hraje za united, dobry prachy."

tohle je jen tvoje teorie protoze ma vyraz jakej ma, jinak to nemas jak dolozit.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
EXoRcIsT

Martial nech ide do rite to neni mozne uz . Nikdy z neho nebude hrot co by dokazal vystrielat titul . Ole daj tam Cavaniho a VDB

Reagovat
Busby babes

VDB misto koho?

Reagovat
EXoRcIsT

Matu napr.

Reagovat
Busby babes

ok. jen se ptam. prijde mi, ze ta zaloha funguje dobre a i ten Mata. Bohuzel dve situace vyresil fakt spatne, ale pohyb ma vybornej, nabizi se a tak.

Reagovat
EXoRcIsT

alebo stiahnut Matu a jedno kridlo Rashford druhe Martial a hrot Cavani

Reagovat
iamek

Martial okamžitě dolu. Bruno opět famózní. Telles směrem dopředu taky příjemná změna. Harry bezchybný a Fred taky pokračuje ve své formě. Mata snad taky dolu. Ta jeho hra na krásu bude možná fungovat někde ve Francii. Strašný.

Reagovat
Busby babes

tohle dneska Juana zabiji, jinak ma vybornej pohyb.

Reagovat
iamek

Souhlas. Pořad někde poušti balon a přitom muze sám střílet nebo si narazit.

Reagovat
Busby babes

WBa strasne zalezli, coz se dalo cekat a je to asi logicky. I tak jsme si pripravili dve tri golovky a par dalsich slibnych pozic. Martial tohle musi davat no, to je to, co mu chybi do te spicky. Snad tam neco spadne a rychle.

Reagovat
pingla

OT: Haaland za 15 minut hattrick, sileny zvire

Reagovat
EXoRcIsT

nech Martial pozera jeho videa aby sa naucil jak sa zakoncuju sance ziadne picoviny klucky atd. proste bomba a gol

Reagovat
Likan7

Jestli někdo má následovat ty rekordy těch dvou, tak tady ten kluk to má celkem fajn rozjetý

Reagovat
Greny

A dnes je poprvé na lavce ten Moukoko

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Walter_Sobchak

Cirkus United

Reagovat
Busby babes

Bruno. Takhle tam ale absolutne nemuze jit.

Tohle byla fakt klika, tam si rozhodci mohl vybrat cokoliv, balon trefil ale nohu taky a fakt nevim, co driv.

Reagovat
Greny

Si dělají srandu? To snad byla penalta

Reagovat
Likan7

Nejspíš si obhájí oba výroky no..ale i když jsem koukal na var, čekal jsem penaltu.

Reagovat
vladis271

Toto akoze nebola penalta?

Reagovat
Busby babes

protoze trefil prvni balon. ale jinak viz vejs. je mi jasny, ze celej EF tam uvidi neco jinyho.

Reagovat
masina_LFC

čistá pena ale slabučký rozhodca sa snaží zachrániť United aspoň bod doma proti WBA

Reagovat
pingla

scousers tady bude něco psat dpč Salah padá jak hruška po každém sebemenším kontaktu, raději bych zalezl zpátky do nory

Reagovat
masina_LFC

ty budeš tiež nejaký mentálny atlét

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože Salah nepadá?

Reagovat
masina_LFC

nie tak často ako sa to tu zúfalí fans ManU snažia prezentovať a keď už áno, tak mu to v 90% prípadoch nepískajú... a teraz naspäť k téme - ako bol ten kontakt holeň na holeň neposúdený ako penalta?

Reagovat
pingla

protože trefil první balon? kup si brýle nebo televizi

Reagovat
avicii

Reagovat
pingla

bude mi tu psát nějaká mašina, jojo uplakaný jak zbytek vaší partičky tady

Reagovat
masina_LFC

bude mi tu písať nejaký výstavný kokotko zaslepený užívaj si váš top výkon radšej

Reagovat
Likan7

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Miguel19

Tak to je fakt fraška. Neskutečná tlačenka.

Reagovat
Busby babes

tohle piskne a VAR schvali a bude to podle pravidel, ale tohle by imho penalta byt proste nemela...

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
r.mrazik

Ale měla...není důvod aby nebyla, když tam tu ruku měl

Reagovat
Busby babes

tohle je imho porad ruka u tela. ale hadat se o to nejak extra nechci. vim, ze to tu hodne lidi bere jinak a fajn. ja tohle: zvetsil objem tela moc neberu, kdyz jde o takovejhle pripad, kdy ji u tela porad ma.

Reagovat
r.mrazik

Ne.není u těla

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Erdovec

nesmysl

Reagovat
Likan7

Reagovat
smazaný uživatel

snad to pozeraju Slavisti a vidia, ze aj v PL sa opakuju penalty brankarov na vylete

Reagovat
jackinho10

Reagovat
r.mrazik

Bramboracka

Reagovat
avicii

United jak sú zúfalý tak majú obrovský kus šťastia

Reagovat
smazaný uživatel

Zoufale pusobis ty

Reagovat
avicii

Ale no tak

Reagovat
masina_LFC

lol, tak si ďalej užívaj to vaše dnešné galapredstavenie

Reagovat
smazaný uživatel

3 body su 3 body

Reagovat
masina_LFC

jj, zídu sa im v boji o EL

Reagovat
smazaný uživatel

LM

Reagovat
smazaný uživatel

lol, ja se ani nedivam, me nezajima jak hrajem ani trosku.

Reagovat
Whitemedia

Běžte fakt do píči s celým videem a s celou komedií.

Reagovat
Busby babes

ja vam to rikal.

Reagovat
Whitemedia

Já tu už sto let opakuji, ať to pískají roboti, tak tady nemachruj

Reagovat
Likan7

Fotbal jde fakt do prdele...to se na mě nezlobte... Jako fajn, vedeme, ale tohle nemůže těšit nikoho

Reagovat
Greny

Sorry jako ale toto je drsný.... Kdyby je aspoň dokopali

Reagovat
Banikovec7

Ten gólman génius ale, kope se znova, protože stál metr před čárou a on vyleze i při druhé penaltě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Miguel19

Fakt nechápu, proč nepískl tu první penaltu. V opačném případě je pískají a potvrzují 10 z 10.

Reagovat
bbbauch

Ja to teda nevidel, ale z komentaru vejs usuzuji, ze nekdo od nas trefil balon a s tim zboural i protihrace.. tak ten opcnej pripad byl treba minuly kolo, kdy tohle udelal Gabriel a penaltu jsme taky nekopali.

Reagovat
Erdovec

to je super, tvl vsazeno na WBA....

Reagovat
smazaný uživatel

no tvl a regulerne prohravaji, ty mas ale smulu tobe jen ublizuji. Vsichni te litujeme

Reagovat
Erdovec

To dost pochybuju :). Ale lepší mít smůlu, než být retard.

Reagovat
smazaný uživatel

to nevim,ale tys to zvladas oboje

Reagovat
Erdovec

Nerozumím jazyku tvého kmene, retarde :).

Reagovat
smazaný uživatel

Ona je to totiz cestina :)

Reagovat
Whitemedia

ale divná

Reagovat
smazaný uživatel

jestli narazis na "oboje" a myslis si, ze je to spatne, protoze ses tupej a chybi ti znalosti, tak je to spravne pouzita adjektivni substantivizovana cislovka, ktera je vysledkem elipsy. A ono, vim, ze ted opravdu nerozumis stejne jako tvuj kolega, ale to je vas problem.

Reagovat
Whitemedia

Běž ho hajzlu.

A je to všechno správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se divim, zes vetu o trech slovech dal bez chyby.

Reagovat
Erdovec

Je docela vtipné, jak retard ani nepoznal, co má špatně .D

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ses chytil toho trivialniho preklepu, coz me u ubozaka tvyho kalibru neprekvapuje, tak to me vubec nezajima. Kvuli tomu budu v tvych ubohych ocich s radosti retardem.

Reagovat
EXoRcIsT

obe penalty mohol aj nemusel pisknut takze sa necudujem ze tu fans Liverpoolu vyplakavaju

Reagovat
Spejbl

Rozhodčí musí snad mít obranu a Bruna ve fantě.. Jinak, Johnstone byl před lajnou znovu - kdyby to chytl znovu a VAR znovu resetoval, musel by už dostat kartu, ne?

Reagovat
r.mrazik

A teda obecně...kontakt, nohy od sebe a skočit...to bych nepiskal nikdy...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdte brecet zakrok fernandese cistej prvni hral mic a hlavne wba grac sebou placl jako vagina. Pecka pro utd jasna, ruka vyletela malem mimo mlecnou drahu. Opakovani penalty taky jasny, brankar malem vyletel i z velkyho vapna. Naprosto regulerni vedeni 1-0. Ale ne, tohle je tlaacenka united....BULTE

Reagovat
vodka

vidim az druhy polocas, ale Telles jak?

Reagovat
r.mrazik

V pohodě dozadu, dopředu nic moc

Reagovat
Busby babes

je tam imho vetsi snaha hrat dopredu nez u shawa, ale finalni produkt nic moc.

Reagovat
vodka

jestli myslíš ty voleje, tak ok jinak mi to teda přijde úplně to samé.

Reagovat
Busby babes

prijde mi, ze se vic tlacil dopredu. ty jejich portugalsky signaly co tam dneska zkouseli s Brunem imho nechape nikdo.

Reagovat
Manchestersky Krocan

však sa mrskol po minimálnom kontakte, to už by sa potom mohol písknuť aj ten Martialov dive v prvom polčase, nechápem, čo tu všetci vyplakávajú, že mala byť penalta a ten Johnstone povedal mu niekto o tom pravidle, že musí mať minimálne jednu nohu na čiare?

Reagovat
Hokaido

https://youtu.be/TF9ue8Qp9Ig

Tady jen připomínám, co loni pískli tomu simulantskýmu zmrdečkovi.

Reagovat
Manchestersky Krocan

ako to súvisí s dnešným zápasom? túto logiku nikdy nepochopím prepáčte, ale kvôli tomu, že bola Brunovi odpískaná minulý rok vymyslená penalta, tak dnes teda WBA udelím tiež jednu takú

Reagovat
smazaný uživatel

Když United nemůže, rozhodčí pomůže. Klasika.

Reagovat
avicii

Reagovat
r.mrazik

Johnstone chytrá jak sviňa

Reagovat
Greny

Ještě k té penaltě United nebyl před tou rukou tam faul Freda myslím na Gallaghera?

Reagovat
r.mrazik

Jj. Vypadalo to jako faul

Reagovat
Greny

Tak hlavně že tam mají var

Reagovat
r.mrazik

Vůbec netuším, jestli se tohle má posuzovat

Reagovat
Greny

Může ... Tak jak třeba zda před penaltu byl ofsajd

Reagovat
r.mrazik

ok,ja fakt tohle netusim,jestli muze

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford uz to s tou charitou prehani ne?

Reagovat
EXoRcIsT

Rashford teraz co to ma byt do prdele to ma byt taka bomba ze roztrhne siet a nie toto . Treba priviest fakt nejakeho poriadneho hrotaka co to bude chladno krvne zakoncovat

Reagovat
smazaný uživatel

mas Cavaniho

Reagovat
EXoRcIsT

ale Cavani je kratkodobe riesenie to chce niekoho mladeho ako napr. Haaland

Reagovat
Tomanatura

S tou laxnosti bezte do prdele fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford i Martial.. tohle me fakt sere ze se to u nas stalo standardem. Tohle udelat, ano vim ze je to trapny se k nemu furt vracet, je jina doba.. ale tohle udelat kdyz hral Roy, tak po zapase ti dva sracove radsi ani nejdou do kabiny.. takhle dolezou, zatancujou si nejaky hovna, daj storycko na insta a jdou se venovat nejakymu projektu co je zajima vic nez fotbal.. charity pro rashe, kurvy pro martiala.

Ok, zase ti sami united fans me tu odsoudi ze sem moc tvrdej.. tak jo, pojdme byt prumernej tym, budme ok s tim ze jsme 7 sezonu v hajzlu a momentalne 14... kluci se snazi a mysli to dobre.

Reagovat
kris_kros

Pravdu mas

Reagovat
Likan7

Reagovat
Swarley

tohle píšu už nějaký ten pátek... Martial už asi ani jiný nebude, přijde mi, že to je v jeho povaze a těžko se s tím bude pracovat... Bohužel pro něj tím z dlouhodobýho hlediska o ten základ a post hrotaka dřív nebo později prostě přijde, jinak to nejde...

U Rashe mě to sere ale dvakrát víc, protože je náš a má prostě na víc... Asi tomu chybí právě ten leader, který to z něho vytříská a neskutečně mě sere, že chytá tyhle divný manýry... Rozhazovani rukama, totalni laxnost a podobně... A chci na něj být přísnější právě proto, že má na víc a je náš...ale tam pořád věřím, že se z toho ještě probere...

Reagovat
smazaný uživatel

Rash me sere taky vic, na toho porad nedam dopustit, je proste nas.. ale prijde mi ze je myslenkama fakt mimo a ceka, ze za tu charitu na nej ted budou vsichni hodno..? Dneska ho tam nekdo dojel a vypadal ze je z toho uplne paf.. nobody cares ty vole, porad hraje premier league i kdyz pomahas chudym deckam.. Martiala fakt nemam rad, prvni sezonu jsem ho trpel ale, ackoliv mi tu nekdo rikal ze nemam dukaz ze nehraje naplno a ze tak muze jenom vypadat, tak proste moje united standardy se od van persieho nezmenily a porad bych rad mel v utoku nekoho ze svetove spicky, ne nejakou linou demoverzi. Radsi at se tam plouzi nejakej nevybrousenej diamant z akademie, nikdo uz nemuze prece cekat, ze se Martial po 5 sezonach probudi v novyho Henryho? Cas vyprsel.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Rash je v tomto strašne divný...raz jazdí po prdeli a dá do toho úplne maximum aj keď sa mu práve strelecky moc nedarí a potom má takéto zápasy kedy má človek chuť mu jednu vlepiť, podľa mňa mu škodí aj to, že v tak mladom veku sa od neho očakáva, že práve on bude tím lídrom

Reagovat
vodka

Johnstone na MU už zanevřel? ještě jeden by tam pustit měl co nejdřív

Reagovat
Hokaido

U těch penalt se ale snažil dostatečně.

Reagovat
Likan7

Od tý doby, co je Rash bůh pro Anglii, tak mě sejří

Reagovat
Hokaido

Čistě herně je ale Bruno fakt génius, to se musí uznat.

Reagovat
Mato178178

Je super

Reagovat
r.mrazik

Každopádně Martial by se měl koukat, jak se hraje na pozici 9...cavani je pohybem a hlavně prací úplně jinde

Reagovat
vodka

Donny za Martiala, Martial už ani pořádně neběhá...

Reagovat
EXoRcIsT

ani nezacal

Reagovat
iamek

Freda? Mu jebe ne?

Reagovat
EXoRcIsT

cakam kedy dostaneme na 1:1

Reagovat
kris_kros

Kua to len mne sa zda, ze ten Martial je skupy na krok, ledva sa pohne a je bez zaujmu? Strasne daco.

Reagovat
kris_kros

Dalsia vec, on ma fakt Martial rukavicky? Ten je fakt z cukru...

Reagovat
vodka

nosí je celou kariéru

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Whitemedia

A proč by je neměl, dnes jsem řádil s dřevem na cirkulárce a dal bych cokoliv za rukavice, protože byla fest zima

Reagovat
avicii

Reagovat
kris_kros

treba aj robit, nie len drzat pivo v ruke a davat moralnu podporu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Však je Covid.

Reagovat
iamek

Já třeba v zimě při -5 beham v kratasech, ale rukavice mám vždy, když je pod 5 stupňů

Reagovat
Whitemedia

Já bych kraťase nejraději nosil pořád, ale ty pohledy od cizích lidí mě ničí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
iamek

Mi o tom něco mluv

Reagovat
r.mrazik

ja ty kratasy nosil na vejsce taky za kazdeho pocasi...a ty blby kecy od tech starych jsem taky neposlouchal...ale sam poznas...a pak si budes rikat,ze ja pica nemel ty kolena zakryty....

ale asi to je nutnost...aby si clovek ty kolena oddelal sam

Reagovat
iamek

To bylo spis dříve. Teď beham velké objemy a mám kvalitní výbavu. Ale kdyby neslo o zdraví, tak beham pořad takhle

Reagovat
r.mrazik

vsak v poradku...clovek sam pozdeji pozna

Reagovat
oli9

Reagovat
Front hell

Znám.

Reagovat
r.mrazik

Neděláš dobře Jaromíre...odejdou ti kolena...

Reagovat
patas92

Kup si aspoň návleky na kolena

Reagovat
oli9

taky to tak mám ...i když hrajem, trenujem behám tak vždy kratase ale spíš já zas musim mít dlouhý rukáv když je kosa tak i nákrčník ale kratase mi nevadí :D

Reagovat
Busby babes

ja kdyz jdu behat, tak je taky nosim uz asi tyden. co je na jako na tom?

Reagovat
iamek

Cavani má pohyb jak hráč z divize

Reagovat
Busby babes

r.mrazik21.11.2020 22:36#

Každopádně Martial by se měl koukat, jak se hraje na pozici 9...cavani je pohybem a hlavně prací úplně jinde

Tak nevim, jesti to Mrazik myslel takhle...

Reagovat
iamek

Mi přišel strasne pomalý a nemotorny. Vůbec nevedel, kde se má pohybovat. A když už naběhne, tak mu to nikdo neda.

Reagovat
r.mrazik

Mi teda přijde, že cavani je ve vápně mnohem víc nebezpečný...Martial proti zavřený obraně je k prdu

Reagovat
Busby babes

me prisel Cavani v pohode.

Reagovat
r.mrazik

Mně taky právě

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

ale teda, zaměřuju se teď dost na Donnyho, on je pořád volný, dělá výborné náběhy, pořád v pohybu a nikdy nedostane balon

Reagovat
iamek

Cavani a Bruno 2x mu to mohli davat do úplně volného prostoru a nedají mu to. Nechápu

Reagovat
vodka

Reagovat
Manchestersky Krocan

Donny má ten pohyb a kombinačnú hru niekde inde, mohol ho tam dať od začiatku namiesto Matiča

Reagovat
smazaný uživatel

Z včerejšího výkonu proti Newcastlu mám velmi dobrý pocit. Konečně má náš fotbal hlavu a patu, dobře se na něj kouká, splňuje má očekávání a standardy, kterými se má velký tým prezentovat. Dominantní fotbal, pohledný, řada šancí a vítězství proti takovým týmům bez úhony. Určitě se najde celá řada věcí, které je potřeba zlepšit. Asi ta největší, která mi hned padla do oka je proměňování šancí a tutovek. Hlavně Werner by se to měl trochu naučit. Je potřeba takový zápas zabít mnohem dříve. Sice to odčinil krásnou asistencí, ale je to útočník a musí takové šance proměňovat. Potřebujeme útočníka jako je Halaand či Lewandowski, kteří z 6 šancí dají 4 goly. Viz Halaand včera. Tak snad se Werner v někoho takového probudí. Největším překvapením pro mě osobně je James, který konečně splňuje standardy moderního beka, po kterém jsem volal už dlouhá léta, když ostatní prosazovali beka "hlavně ať brání, v útoku není potřeba". Jen tak dál. V neposlední řadě bych se rád zaměřil na komentář, že se objevuji jen, když se nedaří, jako v Conteho titulové sezoně, kdy jel šňůru vyhraných zápasů. Neobjevuji se proto, protože si ten fotbal užívám a není potřeba někam něco psát. Tenkrát Conte splňoval mé požadavky, jak by tým, jako je Chelsea měl hrát a podával naprosto standardní výkony, které jsou zakořeněné v klubu. Není přeci potřeba něco psát, když ten tým splňuje mé požadavky. Maximálně ohodnotit nadstandardní výkon, který byl dle mého proti City, kde se vyhrálo 3:1. Tam jsem jej také ohodnotil. No a příští týden naprosto klíčový zápas doma, derby proti Tottenhamu, které hodně napoví. Derby se doma neprohrává, tak jsem zvědavý, jak se s tím tým popasuje.

Reagovat
blade115

Jsi frajer. Kéž bychom všichni mohli být alespoň zpoloviny Barvic.

Reagovat
smazaný uživatel

Frajer nejsem. A štěstí, že takoví "Barvičové" s vysokými nároky sedí na těch hlavních místech. Jak Abra tak Lampard, který opravdu nechce hrát někde druhé housle a vyžaduje od týmu a vedení dobrou práci. Buďme za to rádi.

Reagovat
Zdechlina

Arsik dnes musí za 3 body, ale bojím se, že to projedem a budem rádi za bod. Nicméně totenhaim má dobře našlápnuto na titul, protože ta konkurence je prostě žalostná. Toho bohdá nebude, abych já se dožil titulu v pařátech spurs.

Reagovat
sejber

spurs titul nedaju o to sa nebojim. to uz skor leicester.

rovnako sa vsak obavam ze leeds bude nad nase sily .... remizovy zapas ako lusk

Reagovat
Zdechlina

Proč myslíš? Včera se City ukázali jak jednoduše jde hrát fotbal. I když City jim k tomu výsledku trošku dopomohli vlastní nemohoucností..... ať je to rival jaký chce, oni jdou postupně nahoru, zatímco my se propadame.

Reagovat
sejber

je to totac su ako my pred 10 rokmi . budu sa motat okolo vrcholu ale nedosiahnu nan . maximalne nejaky fa cup a potom postupne budi upadat a mi budeme stupat pod vrchol .

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by to mohli byt dobre matche.

Reagovat
ajouki

Dával jsem to tu hned během zápasu jako postřeh. Stejně jako dodatečný komentář, že za tohle byl potrestán Bamford ofsajdem. Tady je k tomu screenshot, co jsem našel na Talksport. Zápas pískal Dean a nechal si od VAR neuznat branku, protože Bamfordova část ruky u lokte byla v ofsajdu. Pak Jesus zahraje bicepsem a není to uznáno kvůli ruce. Čert aby se v tom vyznal.

https://talksport.com/wp-content/uploads/sites/5/2020/11/Screenshot-2020-11-07-at-15.32.10.png

Reagovat
Cobra

Což je úplná pičovina, protože zpracování bicepsem by mělo být bráno jako ruka. Neskutečné, jaký v tom mají bordel. Totální amatérismus.

Reagovat
Remt

zpracování bicepsem je samozřejmě ruka, o tom se nemusíme ani bavit žejo

Reagovat
ajouki

Ale jestli to je nastřelení nebo zpracování, tak to pravidla neřeší. Důležité je, kde došlo k doteku s rukou. Jsem třeba ochoten přiznat, že v tom můžu mít zmatek a nedokážu ty pravidla úplně přesně interpretovat. Od začátku sezony mám ale pocit, že úplně stejný problém mají rozhodčí. Minimálně tyto dva případy na to ukazují. I z Liverpoolu se jasně dotazovali, kterou částí byl Mané v derby v ofsajdu. Odpověď jim prý zatím nedorazila. Jako by nikdo nevěděl a rozhodčí to řídili freestylovou metodou.

Nemám problém s tím, že branka Jesuse nebyla uznaná. Ale pokud Leedsu neuznají branku kvůli ofsajdu, tak mi to přijde hodně kruté. To samé Liverpool. Proč při ofsajdu považují tuto část ruky za přípustnou pro dosažení branky, když tak z očí do očí této situaci tu branku neuznají?

Reagovat
Zaschrona

Richarlison hlásí návrat a hned to i směrem dopředu vypadá.

Reagovat
Zaschrona

Mina

Reagovat
Taiger

Premier League goals this season:

Calvert-Lewin - 10

Man City - 10

Reagovat
Miguel19

Arsenal - 9

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Taiger

Okay Pilsen Blues

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

Reagovat
vladis271

Reagovat
lajka30

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle si naběhnout

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Front hell

Reagovat
icemike

Reagovat
Mates_Matesović

Ten Fulham je v obraně úplně příšernej, takhle chaoticky nebrání ani žáci.

Reagovat
bbbauch

Ale prechod do utoku celkem slusnej, ta obrana je zabiji

Reagovat
smazaný uživatel

Calvert-Lewin - nečakal som, že sa tak pekne presadí, ale treba proste len nechať vyhrať hráča a dôverovať mu a potom sa uvidí.

Reagovat
Infi

Nevíte někdo proč na webovém livesportu zmizela videa s góly u zápasů?

Reagovat
Salfovic

A nejen u PL.

Reagovat
lajka30

Možná proto že kradou obsah?

Reagovat
Infi

možná, a jistě to nevíš?

Reagovat
Infi

díky

Reagovat
smazaný uživatel

tak tady se o tom ale vubec nic nepise

Reagovat
Mimalu

Fulham a penalty

Reagovat
DieFohlenBMG

better story than twilight

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
ajouki

Už z úhlu, se kterým se k té penaltě postavil, bylo jasné, že tohle nedopadne dobře. Fakt WTF některé týmy. Už dávno existují výzkumy, co u penalty funguje a co ne. Aby se někdo rozbíhal kolmo, to už jsem dlouho neviděl.

Reagovat
PhilipS

Antonio pořád out. Tak to je v pytli

Reagovat
Andis

Souček ta šance tvl. Hráč v okrese by aspoň golmana napálil

Reagovat
REPLIKATOR

Souček

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze to Sukovi sklouzlo

Reagovat
Losinho

Ten Haller je hrozně líný prase.

Reagovat
Losinho

Skvělej hráč

Reagovat
Spejbl

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

a i ta oslava golu byla lina

Reagovat
smazaný uživatel

Tezkej flegmatik.

Reagovat
DieFohlenBMG

nechápu, proč tam ještě nedal Benrahmu místo Fornalse

Reagovat
REPLIKATOR

Coufalův hráč... mohlo být 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze jeho kolega zbytecne ztratil nalevo mic. Cuf se vysunul, aby podporil utok. Jasnacka.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

tak z toho posledniho zaberu bylo videt, ze on sel podporit ofenzivni akci WHU, ale po ty tecovany prihravce z prave strany se Cuf musel vracet...nevim, jestli bych mu toto vycital...nikdo nemohl pocitat, ze WHU ztrati zrovna v ten moment...mozna tam mel byt spis stoper, ale dobre to dopadlo

Reagovat
REPLIKATOR

Musí reagovat rychleji a nemůže nechat stopera 1 na 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

rychleji to neslo...i Mbappe by mel problemy

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ceka na jakykoliv zavahani... to je zivot

Reagovat
smazaný uživatel

jupi...mikel potreboval 2 tyzdnove dumanie aby prisiel na obvious zostavu, kazdopadne auba na hrote

uz len saka/nelson miesto neposaditelneho willika

Reagovat
Nikikrew

Dobrá zostava, som zvedavý

Reagovat
Liveral

Beztak to bude takhle

Aubameyang Willian Pepe

Ceballos Willock

Tierney Bellerin

Xhaka Gabriel Holding

Leno

Reagovat
Liveral

Kurva rozhodilo se to, ale i tak je to zřejmý. Jen Tierney a Belle jako wingbaci mají být na stejným řádku jako Ceba a Willock

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pekny zapas. Prvnich dvacet minut nic moc, ale od te doby se to rozhorelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz je nemocny/zraněný nebo už se nedostane ani na lavičku?

Reagovat
Heisenberg

Rodí

Reagovat
SunFells

Šestinedělí

Reagovat
Trand

Už se těším na Williana

Reagovat
Heisenberg

Kdopak to chodí

Reagovat
smazaný uživatel

ceba ma halucinacie

Reagovat
mr.Silver

Ceballos ma asi otres mozku po te bitce s Luizem XD

Reagovat
mr.Silver

To je zase sracka, fakt horsi nez za nejhorsich dnu Emeryho. Od zacatku sezony zadny progress.

Reagovat
Trand

Leeds hraje tak, jak bychom chtěli hrát my, akorát s horšíma hráčema.

Reagovat
masly008

i to s horšíma hráčema si nejsem jistý.třeba střed zálohy nemáme určitě lepší.a to tam oni žáden zázrak nemají.

Reagovat
Studni

Jako já chápu, že Phillips uklouzl, ale to je snad za žlutou nebo ne?

Reagovat
Studni

Jinak teda to je úplně šílenej stav hřiště

Reagovat
Liveral

Ten ceba je dneska fakt na drogách. Co to jako bylo za primak

Reagovat
Liveral

Willock si sice dává EL ale proti normálnímu týmu je vidět jak potřebuje 3 týdny na to aby převzal mic a nasměroval se tam, kam chce.

Reagovat
Nikikrew

Z nasej strany nic moc ale Leeds su teda zatial pekne slabi

Reagovat
Trand

Vždyť už měli 3 gólovky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

njn po tomto prispevku

Reagovat
spider_8

Vsak vas melou jak maly smrady

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Svatej

Wut, vsak jsou super

Reagovat
Kixi Syhimour

Hezky Leno

Reagovat
smazaný uživatel

gabriel pekne prituknul

Reagovat
Bakary3

Libi se mi, jak obhajujes Mustafiho co to jde, kdyz dela i po letech v Anglii minelu za minelou, a naproti tomu si vyberes novacka Gabriela, ktery vypada fakt dobre a obrana Atsenalu je s nim nejsilnejsi za posledni...ani nevim, jak dlouho... a nezapomenes okomentovat kazdou jeho chybicku.

Sorry, ale tohle je ukazka zoufaly neobjektivity.

A ten kontrast působí hodne trapne.

Reagovat
smazaný uživatel

mustafiho branim predevsim proti extremnimu hejtu (v podstate sikane) a pokryteckemu vysmivani se kazdemu jeho nedorazu. pokryteckemu prave proto, ze u ostatnich (kteri v tu chvili nemaji scapegoat status) se to neresi, prehlizi.

zoufalou neobjektivitou trpi 99 % fanousku, to neni moc argument. a prave gabriel je jednim z prikladu. hned tato veta " ktery vypada fakt dobre a obrana Atsenalu je s nim nejsilnejsi za posledni...ani nevim, jak dlouho" je proste blbost, naprosta lez, blby leeds na nas nastrilel 25 strel, dal 3 tyce a dalsich asi 5 golovek spalil, blba villa dalsich 15, ale budeme si tu hrat na skvelou obranu

ale nechapej to tak, ze to hazim na gabriela to urcite ne, celkovy obranny system ma problem od wengera a nikdo to moc nezmenil. je podle me lepsi nez treba holding, luiz, ale ne o moc. neni to takovy saviour, jak se z neho snazi delat arsenal fanbase, ktery najednou zlepsil obrannou fazi celeho klubu o treba 30 %. to je proste blbost, ze by jeden hrac mel takovy skvely dopad v prohnilem systemu, ktery prehravaji novackovske tymy. neni to top hrac.

ale ma zatim dobry status, tak si budem hrat na to, ze nedela chyby. akdyz je teda dela, tak min nez ostatni. a ma lepsi crucial zakroky. jake konretni? to proste vidis, ze ten tym je hned uplne jinde, ze mame lidra v obrane a... tady ty kecy mi prijdou totalne smesne,a proto promin, ale obcas, kdyz takovato hvezda udela smesnou chybu, kdy pripravi golovku protihraci, tak si rypnu. predstav si, kdyby to udelal mustafi uz by se jely kompilacky jeho failu, pridavala se titanic music, outofcontext banter a blablabla.

ale u me pusobi kontrast trapne, ok

btw jsem opravdu kazdou jeho chybicku nekomentoval, komentoval jsem jednu, ktera byla smesna. samozrejme jich tam mel mnohem vice (jako kazdy), nekolikrat pokazena rozehravka, asi dvakrat vyvazel mic a ve spatnem prosotru se necha obehrat, co si jen tak vzpomenu. no vzhledem k poctu sanci leedsu tam pozicnich nedokonalosti bylo urcite vice

Reagovat
Bakary3

OK, beru, chápu i, že u tvýho oblíbence tě to prostě štve...

Ale těch rýpanců na adresu Gabriela jsem si tu všiml častěji

Nějaký normální zhodnocení jeho výkonu, v pohodě, jen ty rýpance jsou právě i na truc ostatním fandům Arsenalu, který nakládali Mustafimu.

To, co píšeš, Leeds 25 střel... To je odraz celkový pasivity týmu, s tím by těžko něco udělal snad i Maldini…

Jinak ano, chyby tam jsou, ale ve srovnání s Mustafim bych spíš řekl chybičky... Já vím, že uměl zahrát a povyhrávat většnu soubojů, ale pak kolosálním způsobem pokazil rozehrávku, špatně načasovaný skluzy, nechal se kolikrát fakt hloupě obejít... Tam už asi roli hrála i dost hlava, ale při jeho hodnocení jako profi sportovce, co na tom záleží, to je tomu týmu tahle omluva k ničemu.

Jinak nic ve zlým, tvoje názory mám rád... Jen mi při tomhle nevinným komentu včera nějak zpěnila krev

Reagovat
smazaný uživatel

Obraz zápasu podobný jako včera my proti City, až na to, že nás přehrávalo City a Arsenal je přehráván Leeds.

Reagovat
sejber

akurat ze vy ste to dokazali uhrat ... pre nas aj remiza bude vytazstvo z tohto zapasu

Reagovat
tweek

No ale vy jste je párkrát otevřeli. My zatím čisté hovno.

Reagovat
sejber

arteta musi zapracovat na standardkach. branu dokazwme ohrozit jedine z penalty. z priameho kopu maximalne dostaneme loptu do 16ky a rohy ani nemusime kopat tam skor hrozi protiutok ako sanca od nas.

Reagovat
smazaný uživatel

v prechode do utoku musime byt najhorsi v lige...

Reagovat
smazaný uživatel

freddie co nas trenoval tie 4 zapasy na kazdej tlacovke hovoril ako musime zlepsit a zrychlit ten prechod..

Reagovat
Nikikrew

Vsak a v tomto je dobry kto z naseho kadra....

Reagovat
smazaný uživatel

tak nemyslim ze mame v tomto najhorsi kader v lige

Reagovat
sejber

obavam sa skor ze v tomto mame najhorsieho trenera v lige. akurat aj ta obrana ktoru dokazal scelit sa znova kurvi

Reagovat
Nikikrew

si ma nepochopil :D mal som na mysli hraca

Reagovat
smazaný uživatel

jaj :) hej ale aj tak to je systemova vec

Reagovat
Trand

7 hodin bez gólu ze hry.. wow

Reagovat
sejber

pripada mi to ze hrame proti liverpoolu alebo city nie proti novacikovi. dnes smenopat bez naroku na body

Reagovat
Kixi Syhimour

Arsenal vůbec nestíhá

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak to je neuvěřitelné kolik mělo Leeds střel z prakticky té samé pozice, z hráčů Arsenalu tu hranici vápna nikdo nebrání.

Reagovat
Nikikrew

Pepe je dnes otrasny

Reagovat
sejber

dnes?

Reagovat
masly008

a to je dneska paradoxně dopředu nejlepší.to je to nejsutnější.

On když má balon tak aspoň doufáš že něco udělá,u ostatních víš že to dají na jistotu nejlépe dozadu.

Reagovat
mr.Silver

On kdyby hral se solidnim AM, tak je uplne v pohode.

Reagovat
teenz

Mesut.

Reagovat
Nikikrew

V tomto smere beriem ale proste tie hlupe straty namiesto pomocnej prihravky dozadu.

Reagovat
J0EL

presne pre tuto priposratost si nic nedokazeme vytvorit.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je ten duvod. jen bych ti teda pripomnel, ze on vubec nic nevytvoril, i kdyz na to extremni riziko hraje.

Reagovat
J0EL

Jasne, lebo je lepsie zakazdym to nahrat dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

ne je lepsi mit fotbalovou intelilgenci a uvedomit si, kdy je lepsi reseni zaseknout, protoze napr.: a)pri ztrate hrozi bezprostredni protiutok do oteverene obrany b)sance, na prejiti hrace je v podstate nulova a dojde ke ztrate c)to, ze obehraju jednoho hrace, neznamena, ze to k necemu bude, kdyz nemam podporu a dale jsou dalsi protihraci...

Reagovat
fenixLFC

a smerom dozadu zostava bellerinovi kvoli nemu iba plakat...

Reagovat
mr.Silver

Posledni minuta to krasne podtrhla silenost.

Reagovat
smazaný uživatel

stacilo dat aubu na hrot, postavit pepeho a hned se na to divat uplne obvious

Reagovat
Liveral

Hm, tak další poločas bez střely na bránu. To je fakt tragedie už. Zajimavy je, že Xhaka dneska neni vůbec na míči. I podle sofascore má nejmíň dotyků ze všech. Těžko říct jestli ho Leeds cíleně izoluje od míče jako se my snažíme izolovat Phillipse, nebo je prostě jen v lese A to hriště je buď v ultratragickym stravu, nebo máme samý slony v porcelýnu dneska

Reagovat
Nikikrew

Zaciatok sa mi docela pacil, dobre sme presovali a Leedsu sme nic nedovolili. Od cca 20 min to bola cista hroza. Ziadna spoluhra, vela stratenych lopt a Leeds kludne mohol viest, bez debaty.

Willock docela neviditelny ale zasa na tej pozicie 10 to byva zvykom. Pepe dnes fakt zly, Willian nic moc ale videl som u neho aj horsie. Auba potrebuje viac lopt do nabehu. Docela sa mi pacil Tierney, naopak Bellerin tam parkrat prepadol.

Nic moc no..

Reagovat
herbage

A vám se ten fotbal jako líbí, pane Arteta? Je s podivem, že jiné týmy si za 5 minut hry dokáží vypracovat více šancí, než my za 90 minut. Willock s Willianem absolutně netuším, co mají hrát ani proč hrají v základu týmu jako Arsenal a ta lavička je hrůza hrůzoucí. A ty kecy Wengera, že ten tým má na titul, to je ukazuje, jak už je zcela mimo realitu. Mně to připomíná dobu, kdy jsem hrál malý fotbálek a na tréninku byli dva kapitáni, kdy jeden si vybral technické hráče a druhý běžce. Ten tým běžců neměl žádnou myšlenku, jen jsme tam běhali za míčem a čuměli, jak ti druzí i to ťukaj a vrcholem celozápasové snahy bylo, že jsem od rohového praporku při centru trefil horní vingl, jinak bychom nedali ani gól. Tehdy jsem byl nasranej, jak to špatně rozhodili a těšil se na příští trénink. Bohužel u Arsenalu je tohle výsledek dlouhodobé přestupové antikoncepce a nejde se těšit ani na příští zápas. Ten kádr na první pohled není tak špatný, ale šíleně tomu chybí jeden dva hráči, kteří by té hře dali nějaký řád, zrychlení a myšlenku A co myslel Bielsa těmi nevídanými taktickými prvky ve hře Arsenalu, to by mě vážně zajímalo. Dopředu nic, mezihra nula a vzadu taky chaos

Reagovat
sejber

bohuzial to vyzera ze nic viac ako boj o el do posledneho kola nemozeme ocakavat

Reagovat
smazaný uživatel

jak sa chcel pochvalit ze dal vinkel

Reagovat
herbage

no, vzpomněl jsem si na ten zápas díky břevínku Pepého

jinak ten můj gól vypadal jako ten od Roberta Carlose, jen to bylo tak z 12 metrů na malou bránu, ten úhel nebyl tak ostrý a rozhodně to nebyl úmysl

https://www.youtube.com/watch?v=6nHUCyNkezI

Reagovat
Minister

Pepe magor

Reagovat
smazaný uživatel

no Pepe to zaklincoval

Reagovat
Liveral

To je kokot ten Pepe

Reagovat
Cobra

Pepééééé

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne

Reagovat
J0EL

To je v pci toto fakt

Reagovat
Trand

Pepe idiot a Alisoki totální špína

Reagovat
Trand

Jako červená bohužel jasná, ale ta reakce pro mě ztělesňuje všechno co je na fotbalu špatně..

Reagovat
Liveral

Reagovat
Svatej

Reagovat
xjert02

Reagovat
Busby babes

problem je, ze bez te reakce by nebyla cervena karta. Mozna by ji dostal nejak dodatecne ale to uz by Leedsu nijak nepomohlo, ze jo...

Reagovat
Mimalu

dal bych redku oběma

Reagovat
SpecialOne

To je kokot.

Reagovat
mr.Silver

Ok, to je hnup fakt

Reagovat
Nikikrew

Pepe omfg

Reagovat
captain18

Idiot fakt

Reagovat
mr.Silver

Ok, vypinam

Reagovat
aramaki

Reagovat
iamek

Pepe jaký hracik

Reagovat
bbbauch

Reagovat
jacobT

A potom sa bude čudovať, že nehráva v základe

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten simulant taky mohl dostat aspon zlutou za ten predchozi kontakt, ktery to vyprovokoval..

Reagovat
sejber

tak angazovanie pepeho je definitivne velmi bolestivy fail

Reagovat
captain18

Wenger in

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trebalo by lietadlo nad stadion

Reagovat
Minister

Ale to Alioski váľanie akoby dostal päsťou je tiež riadna špinavosť.

Reagovat
Liveral

Paradoxně nám ta červená dneska může bejt dost jedno. Sracku budem hrát pořád stejnou, ale aspoň budeme vzadu kompaktnější a on tam nějakej break třeba bude. Pravděpodobnost že vystrelime do prostoru brány zůstává stále stejná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
sejber

tiez ma to napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

vepredu stejne nedokazem podrzet balon, vzhledem k tomu, ze aubovi se zatim podarilo jednou jedinkrat v zapase rozehrat.

Reagovat
Studni

a ještě by se mohli kluci hecnout a nemuseli by být takový leklý ryby jako první poločas podle mě Pepe nevěděl, jak kluky správně vyhecovat, tak to zkusil takhle

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

To ho naucil Luiz v treninku ?

Reagovat
smazaný uživatel

nelson ale

Reagovat
smazaný uživatel

no ale ked sa dnes nevyhra tak to zacne uz byt oficialny tlak na mikela

Reagovat
smazaný uživatel

akcia a strela na branu tak sa mi to paci

Reagovat
Trand

Příště prosím křídla Nelson, Saka a hrát přímočaře, stejně žádnou kreativitu v záloze nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

toho williana sme my absolutne nepotrebovali...

Reagovat
aramaki

Reagovat
iamek

B tým parádní první poločas proti Spurs. Shoretire to tak v 16 letech točí jako Mason. Zatím 1+1. Pellistri parádní. Jedna prima asistence a u druhého gólů skvěle začal akci. Mengi klasicky skála, Hannibal to tam rozdává jako Bruno a Puigman zase gól. Jako CM letos už paty. Skoda, ze zadarmo odejde do Barcelony. Pravdepodobne.

Reagovat
iamek

Tak Puigman tam ještě soupnul vteřinu před poločasem druhy gól. Klasika, ze nám takový hraci budou odcházet zadara.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna len spoliehas na to ze to nikto nepozera a nepozna a vymyslas si mena a pribehy a trenujes kreativitu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
captain18

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mistr129

Hele asi si to nevymýšlí, co vím tak Spurs a Barcelona opravdu existujou

Reagovat
bbbauch

Reagovat
iamek

Teď si vem, ze jsem před par dny dal 7 liber za zápas Morecambe - MU23 s skončilo to 4:0

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Front hell

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

leno pekne

Reagovat
smazaný uživatel

v tychto zakrokoch je toptoptop

Reagovat
Trand

Btw teď nechci řešit jestli ta červená byla zasloužená nebo ne, protože byla.. Ale nepřijde vám to přehnaný na základě takovýho malýho kontaktu hráče vyloučit? Prostě mi přijde nelogický, že můžeš přejet hráče a dostat žlutou a pak se sotva dotkneš protihráče, ale protože je to hlavou, tak je to automaticky červená.

Reagovat
jk

Tak tam asi nejde o kontakt ale o nějaké násilné chování ne?

Reagovat
Trand

Jako jo, ale nevidím v tom rozdíl mezi strkáním se rukama a za to červenou nedostaneš.. Ale jako já to nadhodil jen jako téma k diskuzi, nemám na to vyloženě vyhraněnej názor, jen mi to přijde divný.

Reagovat
jk

Mě taky... Kolikrát do sebe hráči strkají, například před rozehráním někde kolem půlky, když se jeden hráč postaví přímo před balón a nikdo to neřeší. To pravidlo o violent conduct napasuješ fakt na kde co. Záleží jen na rozhodčím.

Reagovat
Liveral

Podle mě de o to že ukazujes v televizi že jsi kokot kterej se neumí chovat a jsi spatnej příklad pro mladý co na to koukaj (trošku nadneseně), kdežto když někoho sjedes je to většinou v souboji o míč a když ne tak tu redku taky dostaneš

Reagovat
Minister

Belle by mál potrénovať vhadzovania... to už bolo niekoľkýkrát toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by mal potrenovať aj centre

Reagovat
Zdechlina

Pepe je kkt. Jak si zahrál na Zidana....Ale co....dnes jsem čekal bídu, a mám ji

Reagovat
ajouki

Leeds bude mít těžké dát branku. Opakovaný záběr všech akcí a oni jsou snad pokaždé v mírném ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

prehravame teraz kazdy suboj

Reagovat
Liveral

Jn, a řekl bych že to nemá nic společného s tím že je náš min. Prostě jsme jen měkký

Reagovat
sejber

mne jentoho leedsu uz luto ... remiza bude velka strata pre nich

Reagovat
sejber

pamatate ked sa zhruba pred rokom o takomto case riesilo ci Arteta alebo Mourinho ? zjavne sme to vtedy kurva prepiskli

Reagovat
Kixi Syhimour

Leeds je strašně bezzubé

Reagovat
Taiger

Jsem teď došel z běhání a kromě toho, že dostávám bídu nahoře s biggrinama, tak hráč, kterýho dres nejspíš koukám má červenou? Ještě něco mi řekněte pls, ať mi to úplně dojebe den

Reagovat
Taiger

koupím*

Reagovat
bbbauch

Sometimes chickens are electrocuted to make them produce more eggs

Reagovat
Taiger

Ty si nějakej vtipnej dneska, na to, jak jseš s PŘEHLEDEM za mnou

Reagovat
bbbauch

Ja uz jedu na risk.. pokud to nevyhrajes, tak je mi u prdele, jestli ses predemnou nebo za mnou stejne te zachvili zas nandam a budes si muset vybrat slabsi cil na svoji valku (Ehm Counter ehm)

Reagovat
Taiger

No tak to u prdele ti to nebude, páč tě zničim a první budu cuntera už asi nebudu řešit, je to nuda, lamka je

Reagovat
smazaný uživatel

rodrigo tam posila paradni rany snad mu tam nejaka spadne

Reagovat
smazaný uživatel

Saka kral.

Reagovat
smazaný uživatel

kurvaaaaa

Reagovat
Taiger

Jo a tohle není pencle jo

Reagovat
jacobT

Túto sezónu tým pravidlám o hre rukou fakt nerozumiem. Strela išla na bránu, ruka bola od tela av pohybe k lopte...

Reagovat
xjert02

Reagovat
Nikikrew

ffs jasny faul na Gabriela

Reagovat
smazaný uživatel

saka

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne teraz nás potopil kreten

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Leeds

Reagovat
captain18

Saka

Reagovat
Trand

Belle skvělá přihrávka Bukayo

Reagovat
captain18

Nelson je tak pomaly ci uz nevladze?

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrame

Reagovat
Taiger

Jak myslíte, že bude Arteta na Pepeho reagovat? Do konce roku si nezahraje?

Reagovat
Minister

Záleží ako dopadne tento zápas.

Reagovat
Taiger

Já si myslim, že to nebude hrát roli

Reagovat
captain18

Stvrtok v zaklade

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Golasso

Záleží asi hlavně na tom, jak se k tomu postaví Pepe. Blbost někdy udělá každý, tak hlavně aby se z toho poučil.

Jestli bude naštvaný na protihráče a rozhodčího, tak si nejspíš posedí. Jestli bude naštvaný na sebe a omluví se, tak ho Arteta podle mě nebude extra dusit.

Reagovat
Trand

Bamford mohl dát už tak 5 gólů

Reagovat
Taiger

xG 4,55

Reagovat
Kixi Syhimour

https://mobile.twitter.com/LFC/status/1330575537664905222

Očekávaná, ta lavička je hrozná, stále bez Thiaga, proč tam není Shaqiri

Reagovat
smazaný uživatel

až na Keitu, toho by som nedal, Millieho na CM a na RB Neca...

Reagovat
Hai

Ten zas bude zranenej

Reagovat
smazaný uživatel

takže ze super repre pauzy přijdeme o 4 hráče

Reagovat
iamek

Dost hráčů mimo a stejně tam je vysoka kvalita

Reagovat
avicii

oproti minulusti veľký posun

Reagovat
Coutinho10

jsem na to hodne zvedavej, jak to bude vypadat bez Salaha...Mane by to mohl vzit vic na sebe

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
avicii

Shaq na lavicke by bol fajn aká kolvek výhra bude super

Reagovat
Remt

rekl bych ze i remiza z tohoto zapasu by byla super v aktualnim rozpolozeni. Zase bych nebyl moc rozezranej, mame opravdu velkou marodku aktualne

Reagovat
Remt

Robertson je OK? slysel jsem neco o malem zraneni. Co Tsimikas? dostane taky sanci vubec?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tsimikase bych čekal v LM, Robertson je nakonec v pořádku, hrál i za Skoty proti Izraelcům.

Reagovat
cristiano.K.

však hrál i za repre

Reagovat
mickey mouse

Shaqiri je zraněný

Reagovat
Minister

Saka

Reagovat
smazaný uživatel

xhaka ted pekne domluvil vymenu zakrvaceneho dresu pro lena, asi jeho nejprinosnejsi akce v tomto zapase

Reagovat
Liveral

Reagovat
Taiger

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ajouki

Vždyť Arsenal byl pod tlakem a potřebovali jste uspořit sekundy, ne zrychlit hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Gabriel vejci

Reagovat
jacobT

Ak je Saka zranený tak už ozaj netuším ako si v ďalších zápasoch vytvoríme nejakú šancu.

Reagovat
sejber

kolko stal raphinha ? aspon tolko co pepe?

Reagovat
fenixLFC

ako cca jedna splatka pepeho

Reagovat
Cobra

Zase jim ani roh nenechal dohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem nepochoil, proc jim ho vubec piskal, kdyz to okamzite ukoncil

Reagovat
Minister

Leeds trošku smola s tými tyčkami.

Reagovat
Lembju

Oni to rozehrajou nakrátko 2 minuty po nastavení, lidská hloupost fakt nezná mezí

Reagovat
oli9

Ta marofka je hustá no, ta záloha nepůsobí moc silně..

Reagovat
fenixLFC

a to ta zaloha stala cca 80 mega s tym ze jeden z tych troch je odchovanec

Reagovat
oli9

Ale díky bohu že i když se zrání půlka týmu tak má kdo zaskočit... Pár let z5 by tam naskočil Poulsen, Konchesky, Jovanovic...

Reagovat
fenixLFC

par rokov dozadu by hrali v zaklade

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, vrátilo sa nám šťastie?

Reagovat
smazaný uživatel

cozee?

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastný gól Lestru..

Reagovat
smazaný uživatel

No nechapu to..... vratilo se nam stesti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zaslozeny Win dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem .

Reagovat
Coutinho10

Goaaaaaaaa Evaaaaans

Reagovat
oli9

nádhera... Okres hadra

Reagovat
REPLIKATOR

EVAAAAAAAAAAAAAAANS

Reagovat
RadekVonCZE

Evaaaaaaaaans!!

Oooh what a finish!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Ten Fofana je docela dobrej

Reagovat
YNWA__MSN

Fofana vypadá jako hodně dobrej talent

Reagovat
Remt

a taky vypada jako kdyby mel na hlave zimni kulich

Reagovat
REPLIKATOR

Mohl by střídat barvu vlasů podle toho, v jakým dresu zrovna nastoupí.

Reagovat
Shottack

Gini tam vlaje!

Reagovat
smazaný uživatel

To je PECH !!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Pech vypadá jinak

Reagovat
Taiger

cringe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mané je veľké zlatíčko .

Reagovat
Remt

toho jestli jednou zlaka nejakej posranej real nebo kdo, tak to budu aspon tyden oplakavat

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobne .

Reagovat
Remt

Škoda, chybělo malo, Bobbymu by ten gol bodnul jak svina

Reagovat
REPLIKATOR

Možná kdyby do toho šel hlavou...

Reagovat
Remt

podle me to bylo ve spatne pozici na hlavicku, nedosáhl by na to. Pri tom jak mu sel mic to byl dobry pokus toto zkusit

Reagovat
Coutinho10

Diogooooooooaaaaal

Reagovat
oli9

Nádhera Jota je pán

Reagovat
REPLIKATOR

JOTAAAAAAAAAAAA

Robertson

Reagovat
EL Gringo

Žotaaaa, to bol kauf vo 4 uvodnych ( na anfield ) zapasoch dal ako prvy hrac v historii LFC

Reagovat
EL Gringo

* dal v kazdom zapase gol

Reagovat
Pony Slaystation

Curtis Jones je CJ daily

Reagovat
Pony Slaystation

Jota unreal, tournament!

Reagovat
Kixi Syhimour

Robertson je v této sezóně zatím porno snad až na tu chybu proti Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

jak TAA loni tak Robbo letos

Reagovat
Remt

a TAA se ted taky slusne rozjizdel uz, zacinal se dostavat do formy z lonska

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Robbo bol aj minulú sezónu absolútna topka.

Reagovat
smazaný uživatel

začátek měl řekl bych pomalejší Letos jede neskutečně

Reagovat
Kowe

Reagovat
Remt

to jak u lajny dobehl ztraceny mic a zachranil ho cca v pulce polocasu, to bylo bombasticky, super nasazeni, super rychlost, a zaroven si v te rychlosti i rozumi s micem. Rikal jsem si kolik hracu by tu situaci takhle zvladlo. Maloktery nejspis, protoze vetsina by ten mic ani nedostihla na hraci plose

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Hrajeme super, hlavně si pohlídat Csaplárovu past

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tady si skrtam za 1 !!!!!

Lisky me totalne zklamali [ zatim ]

Reagovat
smazaný uživatel

Na tu marodku hrajeme ne dobře, ale výborně. Hlavně to v druhém poločasu neposrat a být stále aktivní.

Trochu mě děsí Milnerova strana. On má dnes skvělý přihrávky, ale pozičně je to hodně špatný.

Fofana a Justin se mi opravdu hodně libí

Reagovat
Kixi Syhimour

Milner dopředu dost slušný, ale vzadu moc nestíhá

Reagovat
aramaki

s tým kádrom čo hráte, to je neuveriteľné. Kloppa som začal zbožňovať od otočky proti Malage. Je to dnes bez debaty najlepší tréner sveta.

Reagovat
avicii

Snáď to nezakriknem ale nečakal som tak dobrý výkon, treba pridať 3 gól a dohrať to v kľude.. Dnes sa mi páči aj Bobby, hra to co sa od neho očakáva a dobre

Reagovat
masina_LFC

Zatiaľ v suchom triku, Evansa zničil Miško Ďuriš

Reagovat
Kixi Syhimour

Slušný problém bude ale se střídáním, tam není hráč co by podržel hru

Reagovat
Pony Slaystation

Co to keca? V pripade vyhry je LFC prvni..

Reagovat
Pony Slaystation

Aj, nevsiml jsem si Spurs...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ondris

To už je skôr na plač...

Reagovat
Coutinho10

toto je dalsi faze place...bohuzel

Reagovat
ondris

S tým chlapom to nie je normálne. Veď on nedá hádam 10 zápasov za sezónu.

Reagovat
Coutinho10

je fakt, ze toto u nej asi uz neni nahoda...doufal jsem, ze to jsou jenom krece, ale bohuzel

Reagovat
Remt

berme to s nadhledem, zahrajou si alespon mladici

Reagovat
dantetomas

No jo, Keita rovnako ako Gomez uz bol prilis dlho zdravy...

Reagovat
mickey mouse

Keita je prostě úplně k ničemu hráč když odehraje 15 zápasů v sezóně

Reagovat
Remt

to same jsem v LL sekci tvrdil o Umtitim, ze zbavit se ho by byla pro barcu vyhra z duvodu a) vysoky plat, b) za ty prachy by mohli mit hrace, ktery by treba nebyl takovy lazar. A dostal jsem tam hroznou bidu tenkrat za tento nazor

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Manecko dej to

Reagovat
smazaný uživatel

spoiler.. nedal to

Reagovat
Coutinho10

zase to nemam o tolik napred nebo vsichni koukate pres streamy ?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, ja tiez pozeram v telke akurat si to napisal ako keby si to pisal ked isiel unik tak som ti prezradil ako to dopadlo

Reagovat
Coutinho10

jo tak je fakt, ze se to da chapat obema zpusobama

Reagovat
smazaný uživatel

boze to jsou prezdivky

Reagovat
REPLIKATOR

Madio Sané

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Evans tyc skoda

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Evans zase

Reagovat
Remt

pockej, tam byl Bobby ne? nebo to hlavickoval zase vlastni hrac?

Reagovat
REPLIKATOR

vlastní gól skoro

Reagovat
Coutinho10

ufff, tak to smrdelo golem...

Reagovat
Kixi Syhimour

To je ale dementní pravidlo s tou tečí

Reagovat
REPLIKATOR

oranžová

Reagovat
avicii

Naby to je proste naprd keď sa vždy zraní, to isté Ox

Reagovat
REPLIKATOR

Ox bude ještě někdy hrát nebo jak to s ním vypadá?

Reagovat
avicii

Netuším

Reagovat
smazaný uživatel

už trénuje

Reagovat
Kowe

Změní pozici na moderátora videí pro youtube.

Reagovat
ondris

To sú posty kde to ešte nejako dokážeme pozliepať. Sranda nastane, keď sa zraní Matip, čo je otázka pár zápasov.

Reagovat
avicii

Ved toto, v januári je stopér nutnosť

Reagovat
Kixi Syhimour

Penalta ani náhodou

Reagovat
Remt

myslím že o ní ani neuvažují ne?

Reagovat
Remt

hlavně at je Diogo OK

Reagovat
smazaný uživatel

Tsimikas a Minamino hore. Robbo hrá skvelo, ale bojím sa zranenia

Reagovat
ondris

Rovno pekne vyviezol

Reagovat
ondris

*robbo

Reagovat
Coutinho10

dnes je pri chuti

Reagovat
Coutinho10

ty voe to jsou sance

Reagovat
Remt

hlavne Firmino tohle proste potrebuje dat aby si zvysil sebevedomi

Reagovat
dantetomas

Tak to je uz moc...

Reagovat
ondris

Bobby

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, Bobby sa začína dostávať do formy, a to je skvelé.

Reagovat
Remt

jako dve tyce v jedne akci, to me fakt poser

Reagovat
smazaný uživatel

Čo už, za nároďák páli, skvelý v medzihre a dostáva sa do formy, to som rád.

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino

Reagovat
RadekVonCZE

Co to bylo

Reagovat
Kluivert9

Defenzivní útočník

Reagovat
Greny

Hlavně že by chtěli více střídání Klopp a Pepek... A ani jeden pořádně nevystrida

Reagovat
ondris

Treba brať na zreteľ aj silu súpera

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak se podívej, co máme na lavičce

Reagovat
Greny

No koukám a minimálně tři hráči co se pravidelně připravují a patří do kádru a týmu tam jsou(Minamino, Origi, tzatziki )

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak asi nevystřídáš pomalu nejlepšího hráče na place, Origi už normálně nestřídá, Minamino dejme tomu

Reagovat
smazaný uživatel

1mm

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Minister

To nebol ani milimeter nie?

Reagovat
Coutinho10

tesnejsi to uz asi nikdy bejt nemuze

Reagovat
Coutinho10

Sadio zkusene vybojoval odkop od brany

Reagovat
smazaný uživatel

Najväčší kráľ

Reagovat
Coutinho10

Mane to ma asi proklety taky dnes

Reagovat
Greny

Firmino je takovej Tecl pro bohatý

Reagovat
Remt

Smůlu jako ma dnes on nema snad nikdo:D

Reagovat
smazaný uživatel

Loooool

Reagovat
Greny

Nemá zac

Reagovat
Kixi Syhimour

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ skvelá sezóna, až na Villu a poškodenie rozhodcami v MS derby. Šampióni si idú svoje, Jota prekvapuje. Ďakujem.

Reagovat
Remt

S Manem si dnes fajn vyhoví

Reagovat
smazaný uživatel

Bobby!!!!!!!!!

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL

Reagovat
Coutinho10

Bobby konecne

Reagovat
EL Gringo

Bobby konecne

Reagovat
ondris

Konečne bobby

Reagovat
Setwo

Bobyyyy!!!!

Reagovat
Remt

A sup, stridat, Tsimikase chci videt!

Reagovat
smazaný uživatel

uvidis v stredu, asi

Reagovat
ondris

Bolo by blaznovstvo nechať hrať Robba

Reagovat
Remt

Jakože nebyl bych proti kdyby postavil řeka klidně od začátku

Reagovat
REPLIKATOR

Firminooooooooooo cožeeeeee

Reagovat
Remt

Rekord Joty je fajn ale dvě expressky za sebou kvůli tomu hadam nejsou nutné

Reagovat
eder

Přitom stačil hlavní článek...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Remt

Jakože rád si o LFC počtu o tom žádná ale myslím že poslední měsíce je těch článků o jednom klubu až až , zase se nemusí dělat článek o každým prdu

Reagovat
Kowe

Zas redaktoři nemůžou za to, že se každej týden zraní někdo důležitej.

Reagovat
oli9

jestli ten Král půjde do West Hamu tak to už bude mazec

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro titul Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Hype Adama Traoré nedal v PL gól od decembra 2019 ?

Reagovat
avicii

Ja som vedel ze Jota je lepšia voľba

Reagovat
SpecialOne

Já se nedivím, jeho světlou stránkou je, že se umí rozběhnout přes dva hráče a nacentrovat. Mně to přijde málo na to, aby ho chtěly velkokluby.

Reagovat
Kapřík

Nějak se nám zaseknul.

Reagovat
Freedo

Konečně se Burnley chytlo. Nesmí spadnout.

Reagovat
Seydou Doumbia

špíny

Reagovat
Freedo

Typickej ostrovní tým s identitou. Ne divnej mišmaš jako třeba Brighton.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak ten divnej mišmaš už má skoro celá liga...já ty typický ostrovní řezníky nefotbalove rád nemám...

Reagovat
Kapřík

Burnley by PL chybělo.

Reagovat
smazaný uživatel

boze

Reagovat
Unique

OT: Nehraje někdo Mafia definitive edition na PS4?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele