Premier League - preview 9. kola

17.10.2015, 08:20, aktualizováno 19.10.2015, 08:46
Previews
Anglická Premier League má po víkendu na programu i pondělní dohrávku. Ta nás zavede do Swansea, kam zavítá do Stoke City, kterému se na rozdíl od domácích poslední zápasy daří...
Swansea City - Stoke City  (pondělí 21:00)
Na Liberty Stadium se v rámci pondělní dohrávky střetnou dva kluby, které mají rozhodně na víc než na současnou 13., respektive 15. příčku. Ačkoliv ani Swansea ani Stoke City v létě neprodělaly žádné dramatické úpravy kádru, na hrací ploše se prozatím hledají nad očekávání všech...

Labutě přitom nezačaly vůbec špatně; po čtvrtém kole se mohly pochlubit skalpem Manchesteru United a vlastní neporazitelností. Druhá polovina zápasů už ale Swansea nepřinesla žádnou radost a pět inkasovaných branek z předešlých dvou duelů celkem bije na poplach.

Naproti tomu Stoke odstartoval přímo otřesně a po pěti kolech měl na kontě víc porážek než bodů. Minulé dva víkendy a měření sil s outsidery jako Bournemouth a Aston Villa už ovšem Potters přihrály dvě vitální výhry, na něž se nyní manažer Mark Hughes pokusí navázat v zemi, jejíž národní tým dříve pět let vedl.

Bývalý lodivod Walesu se musí vypořádávat s nečekanou absencí Mameho Dioufa; senegalský útočník truchlí za nedávno zesnulou matku. Naopak po dvou promaroděných zápasech s bolavým lýtkem se do akce vrací obránce Marc Wilson.

André Ayew sice musel vynechat celou reprezentační pauzu vinou potíží s kolenem, klubovou zátěž by však ihned měl být schopen snést. Něco podobného platí pro Jonja Shelveyho, přičemž Kyle Naughton už je zpátky připraven po oslavách narození dcerky.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Williams, Taylor - Ki Sung-yueng, Shelvey - Ayew, Sigurdsson, Montero - Gomis
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Cameron, Wollscheid, Pieters - Adam, Whelan - Shaqiri, Bojan, Arnautović - Walters
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.50 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Newcastle United - Norwich City  (neděle 17:00)
Bývalý útočník Newcastlu Micky Quinn má za to, že před Stevem McClarenem leží přesně tři zápasy jakožto prostor, na němž si má čerstvě jmenovaný manažer Strak zachránit krk. To se na jednu stranu jeví přísně a nepravděpodobně, na stranu druhou se Magpies skutečně jaksi nehýbají z místa...

Srovnání s loňskou sezonou je v tomto směru vpravdě zarážející. Také loni se Newcastle v prvních sedmi kolech nedočkal jediné výhry, pak ale shodou okolností právě 18. října černou sérii protrhl a vydal se na cestu za pěti po sobě jdoucími vítězstvími.

Přesně něco takového nyní bývalý kormidelník Anglie potřebuje jako sůl. Těsně před reprezentační pauzou byla McClarenova družina vypráskána Manchesterem City (1:6), celkem prohospodařila už několik nabytých vedení a teď pro celý zbytek sezony přišla o brankářskou jedničku Tima Krula...

Rovněž fotbalisté Norwiche se s klubovou kopanou neloučili zrovna šťastně, když doma hořce podlehli Leicesteru a i na osmý pokus tak nedokázali udržet čisté konto. Tomu však letos byli patrně nejblíže zrovna na severovýchodě země, kde v srpnu hravě 3:1 přejeli marný Sunderland.

Dobrou zprávou pro Alexe Neila je Hoolahanova zakončená rekonvalescence po lehkém úrazu paty. Naopak Gary Hooper ještě v cílové rovince tak úplně není, ačkoliv už alespoň trénuje s kolektivem.

Steve McClaren kromě velice špatné noviny ohledně stavu Tima Krula přijímal také radostnější informace. Hned kvarteto defenzivně laděných hráčů - Janmaat, Haidara, Dummett a Colback - je totiž připraveno pobít se o místo v základní sestavě.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.50 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tottenham Hotspur - Liverpool FC  (sobota 13:45)
Pódium je připraveno, The Normal One vyráží na scénu. Po celém světě oblíbený a uznávaný trenér Jürgen Klopp poctil svoji přítomností anglickou Premier League, kterou bude dobývat s Liverpoolem. Ten se po špatném vstupu do sezóny rozloučil s Brendanem Rodgersem a na těžký zápas s Tottenhamem už hráče povede nový realizační tým.

Pro fanoušky Reds, kteří dlouho po Rodgersově odvolání prahli, je Kloppovo jmenování takřka zázrakem. Vysněnou volbou a zároveň jistojistým spasitelem. Vždyť z Borussie Dortmund udělal evropskou fotbalovou veličinu a jeden z nejsilnějších týmů světa.

Málokdo mu alespoň částečně nepřeje něco podobného i v Liverpoolu, který už pěkných pár let z anglického piedestalu ustoupil. Ligu naposledy opanoval před čtvrt stoletím a během posledních šesti sezón se v Premier League umístil v první pětce jednu jedinkrát!

Ani letos to zatím na kdovíjaký úspěch nevypadá. Po osmi kolech je Liverpool až desátý se ziskem dvanácti bodů. Poslední kolo uhráli alespoň bod na hřišti Evertonu v rámci Merseyside derby - trnem v oku povolaným i nepovolaným však byla především předváděná hra. Právě to by měl být Kloppův hlavní úkol - vytvořit funkční systém.

Jürgen Klopp nicméně nebude mít při liverpoolské premiéře úplně volné ruce. Ty má totiž v otázce volby základní sestavy pořádně svázané. V týdnu přišel o Dannyho Ingse a Joa Gomeze, kteří si patrně nezahrají do konce této sezóny. V útoku navíc kromě Ingse chybí i Christian Benteke a Roberto Firmino. Partu raněných doplňují ještě Jon Flanagan a Jordan Henderson.

Ani nejlepší manažer měsíce září Mauricio Pochettino nicméně nemůže počítat se všemi oporami. Stejné potíže, jako má Klopp v ofenzivě, má šéf Tottenhamu uprostřed zálohy. Po Bentalebovi a Masonovi totiž přišel i o Erica Diera, který před dvěma týdny dostal už pátou žlutou kartu. Navíc jsou zranění ještě Son Hueng-min a Alex Pritchard.

Co však Argentinec na rozdíl od Kloppa má, je tým hrající v solidní formě. V září se Tottenham, zdá se, vymanil z počáteční krize, když s odřenýma ušima porazil Sunderland a Crystal Palace, aby nakonec rozstřílel Manchester City. Před reprezentační pauzou však uhrál bod na Swansea jen díky dvěma přímým kopům Eriksena. Zápas s Liverpoolem tak může být rozhodně ukazatelem aktuálního rozpoložení.

Proti Liverpoolu se nicméně Tottenhamu nedaří - a to je hodně slabé slovo. Posledních pět vzájemných střetnutí mělo vždy červeného vítěze, přičemž Kohouti během těchto zápasů inkasovali šokujících osmnáct branek.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Dembélé, Dele Alli - Lamela, Eriksen, Chadli - Kane
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Škrtel, Sakho, Moreno - Lucas, Milner - Ibe, Coutinho, Lallana - Sturridge
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.50 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Chelsea FC - Aston Villa  (sobota 16:00)
Válka s mocnými pokračuje. José Mourinho dostal za svoji prostořekost další trest a reakci si ani tentokrát neodpustil. V sobotu ho však čeká o poznání důležitější souboj, ve kterém na rozdíl od přestřelek s FA může vyhrát. Na Stamford Bridge přijede Aston Villa, jeden z pouhých tří celků, které mají objektivně horší formu než Chelsea...

Za prvního působení Josého Mourinha v modrém klubu si fanoušci nedokázali představit, že jeho tým na domácím stadionu padne. To samé vlastně platilo i v předchozích dvou sezónách. Sebevědomí, které z hráčů sálalo, bylo obrovské, stejně jako síla domácího prostředí. Nyní je situace absolutně obrácená - hráči jsou psychicky na dně a velmi těžko lze odhadovat, kdy dojde ke zlepšení.

Momentálně je totiž situace Chelsea nesmírně depresivní. Šampion a suverén minulé sezóny se neuvěřitelně trápí, za osm zápasů dostal více gólů než loni do konce kalendářního roku a suma sumárum zažívá nejhorší vstup do sezóny od roku 1978 - a to sestoupil. Vůbec nejhorší představení si schovali Blues na domácí zápas se Southamptonem, který po nedůstojném výkonu prohráli 1:3.

Většina fanoušků Chelsea se nicméně nemůže dočkat utkání s Aston Villou minimálně z jednoho důvodu. Mourinho se k tomu ani přes otřesné výkony neodhodlal - Branislava Ivanoviće tak z pozice pravého obránce sestřelilo až zranění zadního stehenního svalu. Ligového debutu by se tak mohl (a měl) dočkat levý obránce Rahman Baba; César Azpilicueta se přesune na pravý kraj obrany.

Po třízápasové stopce se do základní sestavy vrací kontroverzní útočník Diego Costa, jenž vinou disciplinárního extempore nebyl povolán ani na reprezentační sraz. V základní sestavě se zřejmě objeví i 19letý mladík Ruben Loftus-Cheek, jenž hraje v dobré formě a měl by nahradit labilního Matiće. José Mourinho však ani přesto nebude mít k dispozici všechny opory - Thibaut Courtois je totiž mimo hru minimálně do konce listopadu.

Portugalec však není jediným manažerem v Premier League, který je v potížích. "Před třemi týdny zpívali mé jméno, za tři týdny ho budou zpívat zas" zní krédo Tima Sherwooda, manažera Aston Villy sužovaného sérií neúspěšných výsledků. Z posledních sedmi zápasů získali Villans jediný ligový bod, přičemž doma podlehli třeba West Bromu nebo před dvěma týdny Stoke City - a to bez vstřelené branky.

Venku ale letos ještě ostudu neudělali. V Liverpoolu i v Leicesteru sahala Villa po bodu, ale vždycky prohrála 2:3. Z Bournemouthu potom pochází jediné vítězství, které je prozatím odděluje od samého dna. Na nesestupové pozice však už nyní mají poměrně značné čtyřbodové manko.

Celek z Birminghamu ostatně docela nedávno šokoval i Stamford Bridge, kde čtyři roky zpátky zvítězil senzačně 3:1. Sherwood by tuze rád tuhle pohádku zopakoval; nepomůže mu však hned řada zraněných hráčů. Mimo hru je Gabby Agbonlahor, Gary Gardner, James Okore a Ciaran Clark.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Begović - Azpilicueta, Zouma, Cahill, Baba Rahman - Loftus-Cheek, Fábregas - Willian, Oscar, Hazard - Diego Costa
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Richards, Lescott, Amavi - Gueye, Westwood, Gil - Sinclair, Gestede, Grealish
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 6.00 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - West Ham United  (sobota 16:00)
Zatímco neděle a pondělí přinesou po jednom zápasu, které by průměrný fanoušek Premier League poměrně s klidným svědomím oželel, v sobotu se čtyři až pět (potenciálně) televizních mačů odehraje přímo v jeden jediný čas. Dramaturgové Sky Sports tentokrát odvedli příšernou práci, pročež i velmi zajímavé londýnské derby Crystal Palace proti West Hamu uvidí v Česku málokdo.

Jindy by se snad tento zápas dal oželet, ale tuhle sobotu půjde o atraktivní střet čtvrtého týmu proti šestému a především zápas, ve kterém bude Alan Pardew hájit skvělou formu Eagles a Slaven Bilić vyjede s West Hamem na půdu soupeře. To samo o sobě prostě na šlágr stačí.

Už třikrát jsme byli svědky toho, jak Kladiváři přijeli na velký stadion velkého týmu s minimálními nadějemi na úspěch, a taky to, jak nakonec přes všechny předpoklady favorita smetli. Překvapivě je zastavil až Sunderland, který i přes hru v oslavení uhrál doma s West Hamem remízu 2:2.

Úspěch týmu nikdy nestojí na jediném hráči, ale v souvislosti s Hammers nemůžu nezmínit obrovský přínos Dimitriho Payeta. Francouzský záložník přinesl z Marseille dokonalou techniku, schopnost dávat mraky gólů a ještě větší mračna branek připravovat. Kdyby se skládala sestava nejlepších hráčů prvních osmi kol, nechyběl by.

Crystal Palace má nicméně přesně tu organizaci defenzivy, která by geniálního středopolaře mohla zastavit. Defenzivní triangl ve složení McArthur - Dann a jeden z dvojice Delaney, Hangeland funguje výtečně a Eagles dostávají naprosté minimum gólů. Méně než sedm jich neinkasoval nikdo v Premier League, a to je ten hlavní důvod úspěchu Pardewova výběru.

Právě návrat stopera Damiena Delaneyho by mohl šedovlasému stratégovi zamotat hlavu. Brede Hangeland totiž zranění kolegy využil dokonale a během čtyř zápasů byl jedním z nejlepších stoperů v Anglii. Vrací se také trojice záložníků Mile Jedinak, Jordon Mutch a Lee Chung-yong. Stále mimo hru je ale pravý bek Joel Ward.

West Ham se musí obejít bez Ennera Valencii, který se ale pomalu zotavuje ze zranění kolene. I v táboře hostí se nicméně spíše vítá - zdraví jsou Andy Carroll i Angelo Ogbonna.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Kelly, Dann, Hangeland (Delaney), Souaré - Cabaye, McArthur - Zaha, Puncheon, Bolasie - Gayle
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Tomkins, Reid, Cresswell - Kouyaté, Noble - Lanzini, Payet, Moses - Sakho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.75 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Manchester United  (sobota 16:00)
Nejsledovanějším sobotním zápasem od čtyř hodin bude duel mezi Evertonem a Manchesterem United. Zatímco Toffees se mohou pyšnit tím, že od třetího kola neprohráli, Red Devils mají co napravovat. Před reprezentační přestávkou totiž v očekávaném utkání nestačili na Arsenal a z Londýna si přivezli porážku 0:3.

Přitom fanoušci United museli být před kláním na Emirates Stadium v dobré náladě - vždyť jejich oblíbenci se v Premier League nesli na vítězné vlně a k úspěchům v domácí soutěži přidali navrch i vítězství nad silným Wolfsburgem v Lize mistrů. Ovšem zápas s Arsenalem se svěřencům Louise van Gaala vůbec nepovedl a budou na něj chtít rychle zapomenout.

"Dvoutýdenní přestávka s takovým posledním výsledkem je hrozná, protože pořád přemýšlíte o tom, jak se to stalo a nemůžete to probrat s hráči, kteří odletěli pryč - speciálně teď, když jsme hráli až v neděli. Pokud se chceme získat titul, musíme se zlepšit," ví nizozemský manažer.

Van Gaal už v sobotu bude moci počítat se stoperem Philem Jonesem, který již v týdnu nastoupil za Anglii. Drobné šrámy vyléčili rovněž Wayne Rooney s Michaelem Carrickem a alespoň mezi náhradníky by se už měli objevit Marcos Rojo, Ander Herrera a Bastian Schweinsteiger, jenž se zranil před kvalifikačním duelem Německa se Severním Irskem. Naopak mimo hru je Ashley Young a samozřejmě také Luke Shaw.

Také Everton se před reprezentační pauzou zúčastnil velkého šlágru, když v Goodison Parku hostil rivala z opačného břehu řeky Mersey - Liverpool. Remízu 1:1 zařídil Romelu Lukaku a Toffees opět potvrdili, že letos se jim na domácím stadionu příliš nedaří, zvítězili zde totiž pouze jednou - s Chelsea.

Na druhou stranu, když na stařičký stánek přicestuje Manchester United, Everton vyhrává. V posledních třech vzájemných utkáních se zde totiž vždy radovali domácí a nemohoucnost hostů dokazuje i souhrnné skóre 6:0. V dubnu tohoto roku družina Roberta Martíneze uštědřila Red Devils debakl 3:0 a pro tři body si určitě půjde i o šest měsíců později.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Jagielka, Galloway - Barry, McCarthy - Koné, Barkley, Naismith - Lukaku
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, Blind, Darmian - Schneiderlin, Carrick - Mata, Rooney, Depay - Martial
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.40 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Téměř sto let se oba kluby bez setkání pohybovaly po různých patrech anglického fotbalu. Manchester City a Bournemouth se poprvé střetly v roce 1987 a sobotní duel pro ně bude teprve sedmým utkáním v historii - a prvním od sezóny 1998/1999, kdy obě mužstva nastupovala ve třetí lize. Jasným favoritem jsou určitě domácí Citizens, kteří se ovšem musí vypořádat s velmi bolestivými ztrátami.

Konečně už to zase vypadalo na idylku z úvodu sezóny. Po dvou porážkách od West Hamu a Tottenhamu se Manchester City rozstřílel doma s Newcastlem. Přesněji, rozstřílel se fenomenální Sergio Agüero, který se pěti góly zapsal do fotbalové historie. Dokonalost připomínala především spolupráce argentinského útočníka s Kevinem De Bruynem a Davidem Silvou. Jenže tahle pohádka skončila až krutě brzy.

Přišla totiž reprezentační přestávka, jež už dlouhé roky představuje noční můru většiny klubových trenérů. Z té poslední se Manchesteru City nevrátily právě Agüero a Silva, tedy zřejmě dvě nejdůležitější postavy ofenzivní části týmu. Mimo hru je navíc i dosud nejlepší levý bek ligy Aleksandar Kolarov a jeho "back-up" Gaël Clichy.

Citizens mají štěstí, že takhle oslabení vyrazí na relativně schůdného soupeře, na Etihad Stadium totiž přijede nováček z Bournemouthu. Cherries sice v Premier League nedělají ostudu, dokonce jsou v tabulce před šampiony z Chelsea a mimo sestupové pozice. Jenže jejich tým působí nesmírně zranitelným dojmem a na každý bod se strašně nadře.

Třeba před repre-pauzou hráli svěřenci Eddieho Howea doma s Watfordem a vítězství měli doslova na dosah ruky. Dvakrát. Čisté konto však pokazil trestuhodnou minelou gólman Artur Boruc, no a když měl zlatou šanci na vítězný gól Glenn Murray, neproměnil pokutový kop.

Bournemouth navíc Manchester City nikdy neporazil, a to s ním od investic šejka Mansoura ještě nehrál. Chybět mu budou dlouhodobě zranění Callum Wilson, Max Gradel a Tyrone Mings. Mimo hru je také kapitán Tommy Elphick. Pozitivní zprávy ale přišly z jednadvacítky, za kterou po zranění třísla nastoupil Harry Arter. Ten by si tak mohl připsat první prvoligové minuty v kariéře.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Otamendi, Kompany, Sagna - Touré, Fernandinho - Navas, De Bruyne, Sterling - Bony
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruć - Francis, Distin, Cook, Daniels - Ritchie, Surman, Gosling, Pugh - King - Murray
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.50 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Leicester City  (sobota 16:00)
V minulé sezóně s Leicesteru dařilo z pozice nováčka překvapovat Premier League do pátého kola. Tehdy smetli Manchester United 5:3 a obsadili sedmé místo v tabulce. Jenže pak přišel pád. "Bublina" praskla. Střih. Dnes to však s Foxes vypadá na stabilnější penetraci horních příček tabulky. Mají zkušeného trenéra, nejlepšího střelce Premier League, jednoho z nejlepších hráčů a v Southamptonu touží prodloužit historickou sérii.

Leicester je letos zkrátka kometou. Na konci září, když Lišky smetl Arsenal 5:2, to vypadalo na další začátek pozvolného pádu. Jenže už o týden později vyplenili svěřenci Claudia Ranieriho Norwich a ukázali, že jejich výsledky tentokrát žádná náhoda nebudou. Samozřejmě se nedá počítat, že by na pohárových příčkách zůstali i po Vánocích, ale prozatím je to zkrátka příjemné zpestření.

Zápas v Southamptonu bude soubojem dvou týmů vyznávající ofenzivní styl. Saints dali v osmi zápasech už třináct gólů - víc přitom dokázaly vstřelit jen tři týmy. Manchester City, West Ham a právě Leicester.

Zatímco Foxes mají v týmu Jamieho Vardyho a Riyada Mahreze, Ronald Koeman se naproti tomu může spolehnout na jiná ofenzivní esa. Graziano Pellé a Sadio Mané přitom září především v posledních kolech. V minulých třech nastříleli Saints osm gólů, no a zatímco Mané se podepsal pod pět z nich, Pellé dokonce pod sedm!

Doma s Leicesterem by jim mohla pokvést pomyslná pšenka i proto, že se jim proti němu velmi daří. Z posledních osmnácti domácích zápasů prohrál Southampton jedinkrát - v dubnu roku 2000.

Zápas na St. Mary’s Stadium začne spolu s dalšími pěti duely v oblíbených sobotních šestnáct hodin. Ani jeden z týmů se nemusí trápit řadou zranění - jediným čerstvým marodem je domácí Shane Long.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Soares, Fonte, Van Dijk, Bertrand - Romeu, Wanyama - Mané, Davis, Tadić - Pellé
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Schlupp - Mahrez, Drinkwater, Kanté, Albrighton - Okazaki, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.90 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Kluby z hrabství Tyne and Wear zůstávají jediné, které letos nevyhrály, a proto není překvapením, že se krčí na chvostu tabulky. O moc lépe na tom ale není ani West Bromwich Albion, na jehož hřiště v sobotu odpoledne přijede Sunderland vedený novým trenérem.

Black Cats před sezónou zajímavě posílili a na papíře jejich mužstvo rozhodně nebudí dojem nejslabšího v Premier League. Zápas před reprezentační přestávkou však fanouškům tohoto tradičního klubu dává alespoň určitou naději na lepší zítřky - Sunderland vedl nad West Hamem po dvaadvaceti minutách již 2:0, nakonec se ale musel spokojit s remízou 2:2.

Zmiňovaný duel byl posledním pro zkušeného stratéga Dicka Advocaata, jenž rezignoval a jeho post zaujal jiný ostřílený manažer - Sam Allardyce. Brzy jedenašedesátiletý kouč si tak svou premiéru na lavičce východoanglického celku odbude proti klubu, kde svou trenérskou kariéru započal - ve West Bromwichi totiž v letech 1989-1991 působil v roli hrajícího asistenta.

"Každé utkání je pro nás enormně důležité. Musíme být důslední, houževnatí a mentálně silní. Musíme věřit v sami sebe a pokusit se dostat ze sestupových příček," říká bývalý lodivod West Hamu, který při svém debutu nebude mít k dispozici jednu z ofenzivních hvězd, Jermaine Lense, a také stopera Sebastiána Coatese. Oba legionáři stojí kvůli karetnímu trestu.

V nezáviděníhodné situaci se nachází i Baggies. Po třízápasové sérii, kdy ekipa Tonyho Pulise získala sedm bodů, přišly dvě porážky v řadě a sešup sestupovou hranici. Problém tkví hlavně ve střílení branek, vždyť West Brom se během osmi kol prosadil pouze šestkrát. O tomto víkendu navíc budou zřejmě scházet tři ze čtyř letošních střelců - Saido Berahino, Salomon Rondón a James Morrison. K tomu mají zdravotní problémy ještě stopeři Jonny Evans a Jonas Olsson.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - McAuley, Chester, Dawson, Brunt - McManaman (Berahino), Fletcher, Yacob, Gardner (Morrison), McClean - Lambert (Rondón)
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Jones, O'Shea, Brown, van Aanholt - Cattermole, M'Vila - Larsson, Borini, Johnson - Fletcher
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Watford FC - Arsenal FC  (sobota 18:30)
Na Vicarage Road se na góly nechodí a nebýt drastické výjimky v Leicesteru, ani výjezdy Arsenalu zrovna mnoho oslav diváci nezažijí. Přitom oba celky mají v ofenzívě hráče, kteří umí zařídit zdařilou koncovku.

Své by mohl říct probuzený Alexis Sánchez, ten se trefil pětkrát v předešlých dvou kolech a začal tak sekundovat Theo Walcottovi, který je se zápisem dvanácti gólů a tří asistencí za předešlých čtrnáct startů v Premier Leauge pro Arséna Wengera téměř nepostradatelným. A o podobný post úspěšně bojuje i Petr Čech, ten je se svojí úspěšností 82% chycených střel nejlepším brankářem v lize.

Ve Watfordu by přitom nemusel mít tolik práce s dalším čistým kontem, ze sítě tu ze čtyř hostů lovil míč pouze Fabiańksi ze Swansea. Zatímco však na hřištích soupeřů inkasoval nováček šestkrát, první branku na vlastním trávníku dostal až od Crystal Palace na konci září. Nový pětiletý kontrakt navíc probudil Odeona Ighala, který od podpisu skóroval čtyřikrát ve čtyřech kolech. S jednadvaceti ligovými zásahy je tak nejpotentnějším kanonýrem z prvních čtyř soutěží v Anglii za rok 2015. Svou střeleckou formu si ovšem může pochvalovat jako jediný, žádný jeho spoluhráč totiž v nejvyšší lize ani jedinkrát neskóroval.

Wenger se k tomu ještě může těšit ze širšího výběru hráčů, z marodky se mu vrátili Koscielny, Flamini i Arterta. Ani ve Watfordu není nouze o zraněné, přepsat historii říjnových nezdarů v Premier Leauge, ve kterých vyšel se čtyřmi body za devět zápasů a bez výhry, by však mohla pomoci dvojice Anya, Behrami, kterým přišla vhod reprezentační přestávka, během níž prvně nenastoupila ani k jednomu zápasu.

V prvním setkání po téměř devíti letech by rád Arsenal pokračoval v sérii pěti vítězství v řadě, kterými ukončil sekvenci čtyř porážek z osmdesátých let. I výhra momentálně dvanáctého týmu ligy by přitom byla méně překvapivá, než kdyby se mužstva rozešla smírně. Takový případ se z jednadvaceti klání odehrál pouze před Vánoci roku 1984, kdy v základní sestavě Arsenalu nastupoval například David O'Leary nebo Tony Adams.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Cathcart, Prödl, Holebas - Behrami, Capoue - Abdi, Deeney, Guédioura - Ighalo
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mertesacker, Gabriel Paulista, Monreal - Coquelin, Cazorla - Ramsey, Özil Sánchez - Walcott
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.00 - 4.60 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City860219:718
2.Arsenal FC851213:716
3.Manchester United851212:816
4.Crystal Palace850311:715
5.Leicester City843117:1515
6.West Ham United842217:1114
7.Everton FC834112:813
8.Tottenham Hotspur834111:713
9.Southampton FC833213:1012
10.Liverpool FC83328:1012
11.Swansea City824210:1010
12.Watford FC82426:710
13.Norwich City823312:149
14.Stoke City82338:109
15.AFC Bournemouth822410:128
16.Chelsea FC822412:178
17.West Bromwich Albion82246:118
18.Aston Villa81168:134
19.Sunderland AFC80358:183
20.Newcastle United80356:173

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1730)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro prohru Fňukínha

Reagovat
vrabejka

Reagovat
vrabejka

Preview Totenham- LFC

Reprezentační přestávka uběhla jako voda a máme tu další zajímavý zápas LFC.

Během ní se ale v našem táboře stalo spoustu věcí. Ať už pozitivních nebo negativních.

Pozitivní jsou že se vedení rozhodlo vyhodit Rodgerse a nahradit ho pro mě nejlepším trenerém na světě Jurgennem Kloppem.

A atmosféra v táboře fans se neskutečně zvedla. Jestliže pod Rodgersem byla v posledních týdnech na bodě mrazu, tak teď je na bodě varu Emotikona smile Jakoby najednou lidi zase začali věřit že timto velkým příchodem Kloppa se LFC zase může vrátit na výsluní, vyhrávat tituly, trofeje. Tahle cesta bude ale hodně dlouhá. A je třeba jít od zápasu k zápasu.

Příští soupeř bude velmi těžký, budeme hrat proti Totenhamu na White Hart Line.

No ale na Totenham umíme. Už přes 2 roky jsme s němy neprohráli, dokonce to byli většinou jasné vyhry (5-0 ,4-0, 3,0 3,2)

Takže nejsme bez šancí.

Totenham má ale slušnou formu, např dokázal rozbít Manchester City 4-1, takže nebezpeční určitě budou.

Jejich nejnebezpečnější hráč je určitě Christian Eriksen, který se dokázal vrátit po zranění ve velkém stylu. v 5 zápasech si připsal 2 goly +2 asistence a bude určitě nejvíc hrozit. Uvidíme jestli se probere Harry Kane z podzimního spánku ale doufejme že ještě ne.

Bohužel na konci týdne nám ta radost zhořkla a zranili se 2 důležití hráči 1. týmu a to až do konce sezony - Danny Ings a Joe Gomez. Oba mladí nadějní hráči, kteří by pod Kloppem určitě okamžitě vyrostli. No přeju jim rychlou léčbu a ať se vrátí ještě silnější.

Totenham jak formou tak postavením v tabulce je určitě favoritem, ale hráči se pod ligovým debutantem Kloppem budou chtít ukázat což by mohlo zapříčinit náš kvalitní výkon a možná nakonec z výsledku budeme překvapeni....

Věděli jste že?

- V sobotu po obědě budeme v Londýne svědky 164. vzájemného souboje Tottenhamu s Liverpoolem.

- Liverpool odehral s Tottenhamem v Premier League zatím 46 zápasov (23-11-12).

- Nejvyšši vítězstvi v lige zaznamenal Liverpool venku s Tottenhamom v prosincii 2013 (5:0).

- Hlavní rozhodčí Craig Pawson rozhodoval LFC doposud pět ligových zápasů (doma Hull 2:0, venku WHU 1:3, doma Stoke 1:0, venku Sunderland 1:0, doma Bournemouth 1:0)

Marodka se bohužel celkem rozrostla, tady je seznam hráčů, kteří budou na tento zápas chybět:

Gomez (do konce sezony), Ings (do konce sezony), Firmino (týden), Benteke (týden), Henderson (5 týdnů), Flanagan (2 měsíce)

Pár slov na závěr: Jde o náš první zápas pod Kloppem. Určitě ještě nebudou vidět jeho změny a rukopis. Ale chci vidět o čem přes týden mluvil. Aby hráči měli nadšení, chuť hrát, bojovnost a ukázat že právě oni si základ nemají. Jde o předvedenou hru ne o výsledek. Přesto věřím že vyhrajeme

Tip 1:2 goly - Eriksen, Sturridge, Coutinho

Předpokládaná sestava: Mignolet, Clyne, Skrtel, Sakho, Moreno, Lucas, Can, Coutinho, Lallana, Milner, Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

miluju te!

Reagovat
Zark

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

"teď je na bodě varu Emotikona smile"

Vaříš písmenkovo polívku?

Reagovat
jsemdement

Reagovat
Swarley

mohl bys psát pro EF

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

S délkou jeho reportu by dnes byl owny jistě spokojen.

Reagovat
Hokaido

Proč by neměly být vidět jeho změny a rukopis? Já si naopak myslím, že ty svoje prvky zapracuje okamžitě a hra bude diametrálně odlišná, než hra Live v posledních měsících.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

#VrabejkaForEditor

Reagovat
bloodonor

takové prewiew a sturridge ani na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

PL konečne späť

Reagovat
vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
minoLFC

Klopp Klopp

Reagovat
vrabejka

Reagovat
cubazi

som taky rozhecovaný dneska, precitlivený...

Reagovat
R22

Sturridge prý lehce zraněný a začne na lávce to není možný už..

Reagovat
cubazi

Mama Mia, vlastne šaise

Reagovat
vrabejka

to není pravda. Byly to jen rumours.

Reagovat
R22

pořád to jsou rumours, nikde to neni povrzený ani vyvrácený..taky proto tam píšu "prý"

Reagovat
vrabejka

jsou tzv. false rumours

Reagovat
fantomas

Reagovat
R22

Barrett " Klopp is understood to be considering naming Daniel Sturridge as substitute, as the England forward continues his quest for full fitness"

Reagovat
vrabejka

ja ti nebudu brat ty tvoje zdroje, to nemusi byt nic važneho. Sturridge matřeba jenom zkopnutou nohu. A když si Klop myslí že bude lepší aby Danny byl na lavce a Divock dal hattrick pak to chápu. Rozhodně to ale neni nic co by ho mělo vyřadit na 3 týdny.

Reagovat
fff

Nie je zraneny, nema kondicku. Tak som to cele okolo Dannyho zatiaľ pochopil ja.

Reagovat
R22

jj však jsem psal, že lehké no..ale uvidíme, taky bych samozřejmě byl radši, kdyby nastoupil

Reagovat
patas92

zkopnutou nohu

Reagovat
fff

Takže Origi na hrote, som zvedavy.

Reagovat
vrabejka

Pod Rodgersem by taku šanci nedostal nikdy, on by si tam dal to svoje 4-3-3 bez hrotáka

Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

To už si ani nepamatuju, kdy jsme naposledy pod Rodgersem hráli 433.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hector17

Rooney hattrick dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thelvin

Sobota ráno a vrabejka už roztáčí svoje hvězdná kola...

Reagovat
vrabejka

Reagovat
ondris

Reagovat
SunFells

Divné že. Jeden by čekal, že do zimy nebude vidět.

Reagovat
jsemdement

Proc?

Reagovat
SunFells

Protože sem až do této sezóny vždy přicházel jen spamovat kdejaké kachny v přestupových oknech.

Reagovat
smazaný uživatel

konečne PL. dnes zostava snáď: Lloris - Walker, Wimmer, Vertonghen, Davies - Alderweireld, Alli - Lamela, Kane, Eriksen - N´Jie. COYS

Reagovat
Thelvin

Co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

no čo, Dier vykartovaný a do zálohy by som posunul Alderweirelda, lebo inak tam nebude mať kto brániť.

Reagovat
Thelvin

Měnit obranu před takovým zápasem je blbost. Dembeleho tam. A nebo Wimmera, ale stopeři ať zůstanou jako normálně.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dembeleho prostě ne a mám tušení, že Toby by DM zvládnul líp než Wimmer (což je spolu s Faziem náš jediný stoper, který na DM nic neodehrál).

Reagovat
Thelvin

Možná zvládl, ale kdyby ne, tak tím krokem odepíšeš zálohu i obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Postavit Wimmera snad není odepsání obrany.

Reagovat
Thelvin

Oslabení určitě. Ale on to Poche nějak vymyslí, snad měl dost času to na trénincích vyzkoušet.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na to dost zvědavej, defakto dnešní sestava ukáže, jestli je Dier jen výjimka a náhodný posun do zálohy, nebo jestli Mauro změnil svůj styl a chce hrát defakto se třemi stopery.

Reagovat
Thelvin

Ale o obranu strach nemám, my máme větší problém směrem dopředu. Zkusili jsme Kaneho, nevyšlo to, jenže co dál? Son je zraněný... To zas bude impotence a v 89. minutě nám Lloris zachrání remízu.

Reagovat
kiwwi

Dembele je vas najlepsi zaloznik

Reagovat
smazaný uživatel

Tys byl vždycky na ty jednodušší hráče .Já zas Dembélého ani Townsenda nemám rád (na hřišti). I když Andros teď v posledních zápasech ukáza záblesky toho, že je schopný i něčeho jiného, než sólovat a střílet z nesmyslných pozic.

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

vasa chyba, ze ich oboch nenechavate hravat

Reagovat
fantomas

Kdy naposled hráli s nima líp než bez nich? Těžko chyba. Ty furt jen fantazíruješ, dlouhodobá realita docela jasně ukazuje, že to sou jen slušní lavičkáři.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu se musím zasmát i já, jako jeho nekonečný obhájce

Reagovat
kiwwi

ako je to fakt vtipne, ze nemate lepsich zaloznikov no

Reagovat
smazaný uživatel

Buď klasicky vyrypuješ nebo si totálně mimo mísu. Nevím co je horší.

Reagovat
vodka

Dembeleho špatně využíváte, přestože loni se teda s formou nepotkal.

Reagovat
vodka

respektive, mohl být klidně vyším nejlepším záložníkem..

Reagovat
smazaný uživatel

On má jasnej limit ve fotbalovém myšlení. Musela by se záloha formovat specálně kolem něho, což při naší rotaci ve vynucené počtem zápasů v sezóně nepřipadá v úvahu.

Reagovat
fantomas

A furt a furt a furt...

Reagovat
fff

Ty by si k vam chcel tusim Vlaara, Dembeleho aj Townsenda, nie?

Reagovat
kiwwi

Vlaara nie, len Dembeleho a Androsa...a Verthongena ale toho uz Blind strci do vrecka takze na lavicku ho skoda k nam a Dembele by teraz uz tiez nemal miesto....

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

za to, ze sa drzis tej ujebanej pozy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

škoda,že to nedokáže už přes rok předvést

Reagovat
vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris; Walker, Toby, Verts, Davies; Dembele, Alli; Lamela, Eriksen, Chadli; Kan

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj Chadliho snad radši ne. To už bych dal raději šanci Clintonovi... Jinak ale souhlas a divil bych se, kdyby ses netrefil.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase debilný rozpis kola...nedá sa to sledovať všetko . Som neskutočne zvedavý na Kloppa - zostavu, taktiku, a hlavne tempo a rýchlosť od Liverpoolu. To bude super zápas. My snáď nepochybujeme o 3 bodoch proti Villans, ale mám tušáka na ďalší ubojovaný match. Mimo je len Ivanovič, takže základná zostava je záhada. Ak tam hodí RLC ako sľuboval, by som bol veľmi rád. Takisto bude zaujimavé sledovať City bez Silvu a Aguera, hostia by im mohli zatápať - keď to zvládol aj Newcastle. No a Everton dnes sa snáď neposere a duo Barkley-Lukaku si povodí United.

Z ostatných zápasov verím Saints, sakra to bude ďalší skvelý zápas . Tie časy v zápasoch sú fakt na hovno. No a Sunderland pochybujem že hneď zaboduje. Inými slovami, PL je späť

Reagovat
smazaný uživatel

No a to som nespomenul vôbec CP-WHU. To môže dopadnúť akýmkoľvek výsledkom. O trochu viac verím domácim.

Reagovat
Hokaido

dneska je to strašně nabitý

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham a villa vyhrat

Reagovat
FUnk

Reagovat
EXoRcIsT

staci aj Tottenham ale hlavne nech vyhra United

Reagovat
elChe

Jaka je pravdepodobnost, ze Klopp bude stavet Cana na DM?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych tam radši viděl Emreho místo Lucase.

Reagovat
smazaný uživatel

THX GOD! Club football is back. Best league in the world is back.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen > Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil > Coutinho

Coutinho = Eriksen.

Reagovat
bakasa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ses snad zbláznil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kopac

Toto moze napisat len totalny futbalovy analfabet. Futbal je viac ako kppnut par priamych kopov

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kiwwi

ano, lebo Eriksen je mimo priamych kopov uplne nulovy

Reagovat
Kopac

Io. Porovnavat ho s Coutinhom? Nebud smiesny..To sa moze jedine Daley Blind

Reagovat
kiwwi

Eriksen je porovnatelny s Ozilom a Coutinho je jednoznacne pod nimi no

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Oh boy

Reagovat
Mastný Chobot

a nad nimi všetkými je Townsend

Reagovat
kiwwi

porovnavame desiatky, nie kridla

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen >> Willian

Reagovat
smazaný uživatel

Chcem sa opýtať niekoho kto pozná Londýn, ktorý klub v PL reprezentuje moslimskú štvrť? A chodia na zápasy aj moslimovia?

Reagovat
fantomas

Nevim o tom, že by nějakej klub explicitně reprezentoval muslimy. Určitě ne nějakej ve FL.

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Explicitně není, ale Arsenal má asi největší zastoupení muslimů v publiku. Tottenham (čtvrť) a okolí je obecně dost hnusná část města s hromadou muslimů, kteří podporují Arsenal. Mají to blízko, nesnáší židy (Tottenham Hotspur) - ideální kombinace pro ně. Proto je taky TH až druhým nejoblíbenějším klubem ve čtvrti Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

slepice podporují židi. všechno stejná pakáž.

Reagovat
smazaný uživatel

pouštní svoloč

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

cigáni

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi

15.05.2013 09:41

neplet do toho asocialnych ciganov, ok?

kiwwi

20.10.2012 14:45

vela vacsich problemov na Slovensku ako su cigani nie je

kiwwi

05.01.2012 12:36

preco, pre mna su cigani takisto odpad, ale nie preto ze su cigani, ale preto, ze su asociali ktori kradnu a su retardovani

kiwwi

14.04.2015 14:01

a je to nesympaticky simulujuci skurveny cigan

kiwwi

28.02.2015 16:46

zastrelte toho cigana uz niekto!!!!!!!!!!!!!!!

kiwwi

17.07.2013 16:27

cigani jak cigani no

Reagovat
bbbauch

Jak dlouho to trvalo? Den?

Reagovat
niflheim

11 minut očividně

Reagovat
kiwwi

co tim chcel basnik rici?

Reagovat
smazaný uživatel

To že nechápu, proč se zrovna ty ohrnuješ nad tím, když někdo napíše cigán.

Reagovat
Mastný Chobot

že je Masopust

Reagovat
kiwwi

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust pls.

Reagovat
Tolstobik

Par lidi si ho da do ignorelistu, tak pro jistotu zmeni nick, aby o ty jeho hovna nikdo neprisel....

Reagovat
Hokaido

to je Maso, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsou tam jak doma...kde jinde,než na Emirates...

Reagovat
smazaný uživatel

To čo je prosím ťa? Zájazd z Kuvajtu?

Reagovat
SunFells

Jen 20? To je v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice nevím, proč se ptáš, ale určitě Arsenal má početnou muslimskou komunitu fanoušků. Ale oni se hodně orientují podle toho, jestli tam nějaký muslim hraje, vlastní a u Arsenalu v klidu může být klíčový Emirates a stejný nápis na dresech.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je spíš hlavní ten kanón ve znaku. Oni milujou všechno co střílí... jsou to přece muslimové.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

facepalmový cigán?

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

A z těch dalších velkých je jeden klub ryze živodský a druhý má židovského majitele co byl nebo snad ještě je vysoce postavený v nějaké jejich organizaci. Několik klubů má dokonce modlitebny pro muslimy na stadionech, z Londýna ani jeden, jenom Wembley.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte jeden podobný dotaz. Vela muslimov je aj v Birminghame? Komu fandia?

Reagovat
smazaný uživatel

V birminghamu je pětina věřících muslimského vyznání. Netuším komu fandí, hádám, že Birmingham FC

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Birmingham City.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ježiši

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

S nějakou novou filosofií alespoň?

Reagovat
Zark

arsenal bych řekl

Reagovat
niflheim

Dneska mám z toho divný pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

To by si aj mal. Barkley-Lukaku

Reagovat
iamek

Dneska cekam kotel. Lukaku na Blinda. Bude zabava.

Reagovat
r.mrazik

Třeba tam dá Jonese....přeci jen Lukaku by si Blinda namazal na chleba svoji fyzickou hrou...a nebo s ním bude chodit Mike a Blind se svojí dobrou poziční hrou sbírat odražený balony...uvidí se...se těším,snad bude prima fotbal

Reagovat
kiwwi

kolko krat tu uz bolo....ten a ten si namaze svojou hrou Blinda na chleba a ty tomu furt veris....a ked to raz konecne pride, ze Blindakovi nevide zapas, tak povies "ja som to hovoril"

Reagovat
Mastný Chobot

*nevyjde

Reagovat
smazaný uživatel

nevide? pice, to uz je take na styl real10

Reagovat
kiwwi

som doma Pali, som se takoj obral a kukaj aha

Reagovat
smazaný uživatel

vitaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Tak bylo vidět,že třeba ten od Saints mu dělal problémy slušný...(Pelle?)

Když je někdo vyšší a silnější,tak je to dost logický

Reagovat
I am Mancunian

od swans gomis

Reagovat
fff

Tak napr. Bentekeho zvladol v pohode a ten je fyzicky porovnatelny.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode , ved nemal robotu

Reagovat
r.mrazik

Jak píše Oliver...on ho moc neprověřil...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta fotka docela praštila do očí

Reagovat
smazaný uživatel

Ex Blue Joe Cole had joined League One side Coventry City on a season long loan.

Doprdele, ten dopadol.

Reagovat
spider_8

O tý doby, co odešel z Chelsea, tak šel strašně dolu

Reagovat
smazaný uživatel

On šiel dole už počas Ancelottiho v Chelsea. Po zranení sa vrátil asi o 2 triedy horší. Veď CA si dokonca vtedy radšej nechal Benayouna ako Joeyho. Strašná škoda.

Reagovat
spider_8

V poslední sezoně u nás byl vynikající, hrál základ v týmu který vyhrál titul, dal gól v rozhodujícím zápase proti United, atd. Odešel i proto, že chtěl výrázné navýšení platu, což mu tenkrát nechtěli dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne základ nehral . A výkony boli jak na hojdačke..

Reagovat
spider_8

V jarní část, když jsme přešli na 4-3-3, tak základ hrál. Každopádně od nás odcházel ve výborný formě, jako důležitý hráč. Pamatuju si, jak mě to tenkrát štval a čekal jsem, že v Liverpoolu bude zářit...

Reagovat
smazaný uživatel

Preletel som jar a do základu sa vošiel 7krát. Z toho raz šiel dole cez polčas a len raz dohral celý zápas.

Reagovat
spider_8

No, vždyť to tak zhruba odpovídá, vzhledem k tomu že na 4-3-3 jsme přešli někdy únor/březen.

Reagovat
salami

tady na ef bylo, že jenom na 5 týdnů

Reagovat
minoLFC

fat and lazy

Reagovat
Swarley

jak se vůbec daří Lampardovi?

Reagovat
minoLFC

seniorov nesledujem

Reagovat
smazaný uživatel

Pýcha předchází pád, miloval jsem ho. Svého času s přehledem nejoblíbenější hráč Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust pls

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavej "výběr" klubů..

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti kapitálky.

Reagovat
smazaný uživatel

No dyť na to sem narážel..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

opičí se

Reagovat
smazaný uživatel

(to co tam měl kapitálkama Donald Trump)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zmiz kryple. Kolik účtů si ještě založíš? To máš opravdu tak nudný život?

Reagovat
stiflerovamama

Preco nejaky vyznamnejsi zapas nedali aj na nedelu ?

Reagovat
fff

Ale kazdopadne dost tazky prvy zapas pre Kloppa. Som zvedavy, sice mame s nimi uzasnu statistiku posledne zapasy, no tuto sezonu sa mi zdaju silnejsi nez posledne 2. Na druhu stranu im tiez budu chybat hraci.

A este otazka, uz som to tu raz daval, no skusim znovu. Viete o nejakom podnik v Banskej Bystrici, kde to dnes budu davat (Sportbar som skusal, ale ze dnes je nejaka pivna mila a zrejme to nebudu davat)?

Reagovat
smazaný uživatel

Ono aj niekde v BB vysielajú zápasy PL ?

Reagovat
fff

No ja dufam, ze hej . Tusim Bayern+ ci ako ma ten nick mi spominal Sportbar, len tam je dnes ta akcia takze asi smola.

Reagovat
stiflerovamama

Kedy dame akciu v BB ?

Reagovat
liquicitizen

no pome pome, nech už hrá spurs - liverpool, dneska to ide strašne pomaly ten čas

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp, Klopp - mr.. Jurgen: Are you ready???

Reagovat
Busby babes

Dneska by to chtelo naplno bodovat, ale bude to teda pekelne tezky. Jsem docela zvedav na sestavu...

Reagovat
Miguel19

Dneska na RB Ramires, Zouma nebo Rémy?

Reagovat
smazaný uživatel

Willian IMHO by tam nebyl špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma/Baba.

Reagovat
kvasha16

Azpik?

Reagovat
icemike

Begovič, je nejvyšší...

Reagovat
Zaschrona

An Everton legend has passed away. Howard Kendall; a brilliant player, and Everton most successful ever manager.

Reagovat
fantomas

Express EF

Reagovat
Zaschrona

Jsem si toho vsiml az po odeslani, pekne EF. Ale rozhodne by si zaslouzil takovy velikan i clanek.

Reagovat
fantomas

Bude

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Free_player

COYS ... snad Kloppovi tu jeho premiéru pěkně znepříjemníme

Reagovat
Counter

Tak Sturridge asi fakt zraněný..

Reagovat
smazaný uživatel

false rumours

Reagovat
kvasha16

false injury mozno

Reagovat
fff

Hm este nedavno pisali, ze kvoli tomu nema hrat, ze nema fitness. Som myslel, ze kondicku.

Ak je fakt zraneny tak to je uz fakt neskutocne. Som zvedavy co to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Má zraněný koleno z tréninku, ale snad nic vážnýho. O tom koleni se psalo hned na začátku, co se ty spekulace objevily.

Reagovat
Counter

No už jsem zaregistroval zprávu, že si při tréninku udělal něco s kolenem, ale kdoví. Každopádně dneska není ani na lavičce, a přitom před reprepauzou už nastupoval... Člověk by čekal, že od té doby se jeho kondička zlepší, ne zhorší.

Reagovat
cristiano.K.

njn tak dost evidentně to není kondicí

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Here's our starting line-up against Liverpool: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Alli, Dembele, Chadli, Eriksen, Lamela, Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Chadli bez formy. radšej mohol nasadiť N´jieho

Reagovat
vicinda07

najlepsia mozna z toho co je dostupne

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja by som dal určite Davies na LB. hral super doteraz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vitazna

Reagovat
Bennhy

Liverpool team: Mignolet, Clyne, Skrtel, Sakho, Moreno, Lucas, Can, Milner, Coutinho, Lallana, Origi.

Substitutes: Bogdan, Toure, Randall, Allen, Teixeira, Ibe, Sinclair.

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren :-)

Reagovat
R22

zraněný

Reagovat
Miguel19

Ta lavička

Reagovat
Briggus

repre srazy jsou svině :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička

Reagovat
Swarley

Lucaaaaas

Reagovat
vladis271

šak je naše jediné DM, a Klopp bez DM hrať nebude. Do januára hrať bude, ptm príde Neves.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

dobrej plán, jak si odpálit celou sezónu

Reagovat
vladis271

a čo máme hrať bez DM, či ako?

Reagovat
Swarley

to rozhodně ne, s Lucasem je to mnohem zábavnější

Reagovat
R22

ta sestava je otřesná, ale bohužel moc na výběr nebylo no..dal bych Allena misto Lucase a Ibeho misto Lallany, Klopp ještě potřebuje chvili času, aby viděl, jaký jsou ti dva šmatláci..

Reagovat
Cobra

No já už vidím, jak se Lucas nebo Lallana ukopne

Reagovat
smazaný uživatel

Ibe je ještě větší šmatlák než Lallana momentálně.

Reagovat
R22

aspoň je to šmatlák s rychlosti

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana zase aspoň občas dokáže dát gola a občas i přihrát spoluhráčům. To Ibe nedokáže.

Reagovat
R22

jsi proti němu moc vysazenej přitom stačí aby mu někdo řekl, ať tolik nesoluje a problém vyřešen

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se dá říct i o tobě a Lallanovi. Já Lallanu rád nemám, ale Ibe si hrát nezaslouží, ikdyž mu třeba Klopp řekl aby nesoloval, ale pochybuju.

Reagovat
13

Zatím Ibe neukázal ani minimální zlepšení od loňska, naopak je ještě čitelnější.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
13

Reagovat
johnik

Jestli je tam Lucas nebo Allen je fakt úplně jedno, Lallana dá občas i gola oproti Ibeovi, ale hlavně, že víš všechno líp jak Klopp

Reagovat
habinity

ed sa zrani herrera rojo trva im mesiac navrat do zakladu..ked sa zrani rooney blind carrick a vela dalsich staci im tyzden nato...proste herreru roja nema rad...ja byt herrerom idem prec sak tento manazer vobec snim nevie narabat, a pritom je to nas najlepsi zaloznik vie dat gol beha rozohrava snazi sa dat finalnu proste zasluzi si stabilne hrat...carrick ked ho min sezonu potrebujeme injury na 4 mesiace..teraz ked neni az tak potrebny fit celu sezonu bude..uz to vidim carrick morgan statika ako za moyesa cleverly carrick ..dozadu prihravky...morgan odoberac lopt by mal hrat s tvorivym herrerom a doplnovat by ich mal basti obcas v zaklade alebo zo striedacky...nerad vidim morgan carrick stred zalohy.ale dufam ze aj keby je morgan carrick dnes vyhrame ale neni to nase top co mame...dalej herrera nastupi po dlhom case a zahra zle a uz zas mesiac mimo zakladu, ako to ma volyvat na jeho psychiku?to keby posudzuje depaya rooneyho a dalsich tak hraju kazdy 15 zapas.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
habinity

Vidis spominam akurat herreru a roja a rozhodli to

Reagovat
misinho7

Tak dneska Liverpool vitazne verim v Jurgenovu vitaznu premieru

Reagovat
fenixLFC

toto uz je v pici

Reagovat
Cobra

Euforie s Kloppa pomalu pomíjí

Reagovat
13

Hmm, ta sestava je taková, že se bojím, že ani Klopp s tím nic nevykouzlí. Origi zatím nic neukázal, škoda že je Danny zase zraněný, s ním bych nám hned věřil dvakrát víc.

Reagovat
fenixLFC

origi je este menej golovy nez lallana a to uz je co povedat...nasa jedina sanca je ze tam je to kopyto rose inak neviem neviem

Reagovat
Cobra

Tohle taky nechápu. Davies byl poslední zápasy TOP!

Reagovat
13

Rose je dozadu podobně nejistej jako Moreno. LB fakt není post na kterém bychom na tom byli mnohem líp, než spurs.

Reagovat
iamek

Aa uz nachystane pripadne alibi

Reagovat
13

Zranění Firmino, Benteke, Sturridge, Henderson, Ings, Gomez... Říkej tomu jak chceš, ale hlavní ofenzivní hraně jsou kromě Coutinha zraněné.

Reagovat
iamek

Och to je smrst vymluv. Mourinho style

Reagovat
13

zbraně*

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
johnik

Kurva co je zase se Studgem? Jinak ta sestava je asi nejlepší možná z toho co zbylo....

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dnes všem pochybovačům zavřeme poklopp, ale stejně jako to můžeme vyhrát 3:0, tak to můžeme prohrát 0:3, ani jedno by nebylo překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

poklopp

Reagovat
Swarley

jakože už vůbec nebudete vylézat z kanálů?

Reagovat
smazaný uživatel

Je třeba si ujasnit, kdo se aktuálně v těch kanách nachází (=pochybovači už nebudou vylézat).

Reagovat
Lexi Belle

Myšlenka

Reagovat
Hokaido

No jeste muze byt remiza

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrat s Liverpoolom, hned pojdete na titul

Reagovat
Cobra

To i s prohrou

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ale pro boj o TOP 4 by to neuškodilo.

Reagovat
J0EL

Not thos shit again

Reagovat
J0EL

*this

Reagovat
cristiano.K.

takže 0:0

Reagovat
cristiano.K.

sibyla

Reagovat
ďuriLFC

to je láska ten chlap

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sa Klopp presvedci, aka je Premier League slabucka.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo aky slabucky je on

Reagovat
minoLFC

nebyt Lovren zranený tak je tam aj on

Reagovat
smazaný uživatel

Ne no.

Reagovat
minoLFC

Ale hej

Reagovat
smazaný uživatel

Samo si tu? co mam ladit

Reagovat
smazaný uživatel

Maam, kurva, ide to krasne

Reagovat
ďuriLFC

šak daj ne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ďuriLFC

jaj

Reagovat
I am Mancunian

ide ti to ? mne to neslo

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
A Seleção

Kde ladis?

Reagovat
Swarley

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
13

Reagovat
vinetou

Reagovat
Busby babes

kdyz si clovek vzpomene na to, jak se tady nad nim nekteri rozplyvali...

Reagovat
SunFells

Zrovna o něm ale teď uvedl, že zvažoval jeho koupi do Dortmundu.

Reagovat
fantomas

"I thought about signing him at Dortmund but he was too expensive. I am glad we can work together"

- Klopp on Origi

Reagovat
Busby babes

jj, to jsem videl. Jsem na to zvedav. Ten kluk talent urcite ma, ted to z nej jen dostat.

Reagovat
cristiano.K.

to už je třetí hráč po Firminovi,Bentekem ještě to řekne o Canovi

Reagovat
kiwwi

*Lucasovi

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Reagovat
13

O Bentekem to řekl?

Reagovat
fenixLFC

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl myslím. Jenom byl ze strany BVB skautovanej a vybrali si nakonec někoho jinýho.

Reagovat
Zaschrona

Zatim se jevi jako takovy horsi Ngog, snad se vzchopi.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bude aj stream z predzapasovej motivacie Kloppa v šatni LFC?

Reagovat
13

Co je vlastně s Markovičem? Šel někam hostovat nebo proč není ani na lávce?

Reagovat
ďuriLFC

fenerbahce

Reagovat
13

škoda, dnes by se hodil.

Reagovat
fenixLFC

je v turecku

Reagovat
mickey mouse

a ani tam moc nehraje

Reagovat
Counter

Sis na něj vzpomněl až po osmi kolech, kdy je půlka kádru out, pěkně

Reagovat
13

Jako jo, ale teď by se ale fakt hodil.

Reagovat
fenixLFC

akoze na hrot?

Reagovat
minoLFC

miesto koho?

Reagovat
Coutinho10

tjn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávání velká, ale tak velké terno to nebude. Podle mě spíš než X2 jasná dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon, samozřejmě opačně. 1X, jasná jednička.

Reagovat
mickey mouse

Tak dneska to bude snad jako za Brendanka.

Reagovat
A Seleção

Flash link na Spurs:Reds prosim?

Reagovat
niflheim

Lucas

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

neotřesitelná pozice pod každým manažerem, opravdová kvalita

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
13

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

navic sympatak, takoveho hrace by chtel mit v tymu kazdy

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Tak pojď, Kloppo, první vítězství na cestě za titulem

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas v základu Nic se nezměnilo

Reagovat
cristiano.K.

sestavy očekávané, oba týmy postavily to nejsilnější. Origi má ohromnou příležitost ukázat,že v něm něco je. Zatím totiž působí dost zbrkle a nejistě,navíc má hodně špatný první dotyk, to zřejmě odkoukal od Lukakua

Rozhodne Ibe z lavičky

Reagovat
fenixLFC

*oba timy postavily to nejsilnejsi mozne...lebo od idealu to ma teda neskutocne daleko

Reagovat
cristiano.K.

omg z toho co mají k dispozici, bych čekal,že to každému dojde

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Redknapp aký štramák ja zbožňujem toho chlapa

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mickey mouse

Reagovat
13

Reagovat
tomasinho

Nejede, překročený limit in my area

Reagovat
fenixLFC

dole je dalsi odkaz

Reagovat
fenixLFC

akoze dole na tej stranke

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm. mne ide v pohode.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

kyvadlo nepustí

Reagovat
tomasinho

Reagovat
liquicitizen

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, proč zrovna dneska musí mít kámoška velkou oslabu? Uvidím tak 5 minut, a pak se musím jít chystat

Reagovat
smazaný uživatel

oslavu

Reagovat
johnik

A to slaví 8 nebo 10, že má oslavu ve 2 odpoledne?

Reagovat
smazaný uživatel

30 Začíná to kolem 18:00, ale je to v jiném městě, kde budu přespávat u jiné kámošky, a jelikož mi později nic nejede, a autem pochopitelně nepojedu, tak jedu takhle brzy, no

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď smutný...tolik kámošek, možná dnes smočíš

Reagovat
smazaný uživatel

možná

Reagovat
13

se budeš chystat celé odpoledne?

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí půl hodka. Sprcha + holící strojek

Reagovat
fenixLFC

Such sad news about the death of Howard Kendall - Everton's most successful manager but also a magnificent player....

Reagovat
Hector17

Nemáte někdo prosím vás stream, který by mi šel na mobilu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta aplikace, co ji nekdo postoval nahore, jede to vazne pekne

Reagovat
Swarley

co to je pořád za tlustou krávu v těch reklamách na NBC?

Reagovat
smazaný uživatel

je zábavná

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je to tak pokurvené, že vari nás aj tie tragédne sliepky porazia

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, od prvého kola sme neprehrali

Reagovat
minoLFC

znieš ako Rodgers

Reagovat
fff

Nasiel som podnik kde to davaju

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
tomasinho

Šikovný

Reagovat
smazaný uživatel

Kde si Fil?

Reagovat
smazaný uživatel

Kloppo, kde máš kšilt?

Reagovat
Swarley

to je "origi" a ne "oridži" ?

Reagovat
kiwwi

na Digi je to Oridzi

Reagovat
Swarley

dneska s tím budou všude problémy, ale ono se to na něčem za pár dní ustálí

Reagovat
kiwwi

trochu ma ale zneistuje nejaky Dzan co tam pobehuje....to uz asi nebude celkom koser

Reagovat
smazaný uživatel

tak ho citaju aj anglicania

Reagovat
kiwwi

a nie čan? Džan pocujem prvy krat

Reagovat
Swarley

tak oni to tak různě komolí, těžko říct, jestli je to Džan nebo Čan, spíš něco mezi

Reagovat
niflheim

Ten součet čísel na lavičce LFC

Reagovat
smazaný uživatel

355. pro první Kloppovu výhru

Reagovat
smazaný uživatel

trenéři do liverpoolu přicházejí a odcházejí, ale jen jeden hráč se vždycky prosadí do základu pod každým - Lucas - legenda

Reagovat
Swarley

nechápu, proč se mu stydí dát tu kapitánskou pásku

Reagovat
niflheim

Ostuda

Reagovat
Swarley

jakoby nestačilo, jak zametli s Gerrardem, teď se dokonce snaží odrovnat i Lucase...

Reagovat
niflheim

Však je to do nebe volající, takhle se chovat k hráčům, kteří jsou služebně nejstarší a dovolím si říct, že možná i legendárního statusu... navíc jak se postavili ke Glenovi

Reagovat
Swarley

a Klopp se tomu teď ještě směje

Reagovat
niflheim

Ten tam hlavně v prvé řadě nemá co dělat. Takový trenér vůbec s takovou kvalitou, co má v týmu, neumí pracovat. Přesně by se tam hodil Big Sam, ten hráče na podobné úrovni kvality trénoval alespoň trénuje dlouhodobě.

Reagovat
Swarley

já jim tohle říkal, nepoučitelní

Reagovat
niflheim

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
bbbauch

Reagovat
SunFells

Střetnutí nevelkých týmů, pojďme na to.

Reagovat
Free_player

někdo pls kvalitní stream na Tottenham - Liverpool ?

Reagovat
monty25

Sice nejsem z Kloppa tak odvázaný jako všichni, ale těším se na zápas už jenom proto, že tým vede někdo jiný než Rodgers. Tak snad mi to vydrží...

Reagovat
vrabejka

Nová éra LFC se začíná! COME ON LFC!!!

Reagovat
Infernoqt

Dneska by to Chelsea nemusela mít tak těžký, protože Aston Villa je bez Suareze.

Liverpool pěkně jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool zatim supr, Origi se pere

Reagovat
johnik

Lucas 2x konstruktvivně přihrál?

Reagovat
Miguel19

Kdo tu má tu appku. Vybíhá někomu "SW dekodér není podporováno" a pak "Odkaz nelze přehrát"?

Reagovat
smazaný uživatel

ne hm

Reagovat
smazaný uživatel

Jop to mi taky delalo, musis kliknout na to sports nahore(mxsports)a pres to spustit bt1, mne uz to pak slo, nevim proc...

Reagovat
I am Mancunian

obcas to robi, ale nie vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Gegenpressing. Kloppův rukupis viditelný už od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Už jsem ho tam viděl...

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

uffff, obrovský luck.

Reagovat
Counter

Škoda, ale Origi to moc nezvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp ta reakce

Reagovat
mickey mouse

škodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Swarley

Harry zase málem zakončil?

Reagovat
Free_player

omg to je začátek

Reagovat
REPLIKATOR

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

kane si nedal vlastny

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
johnik

OMG!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Co tam Origi s tím zpracováním na prsa zkoušel

Reagovat
smazaný uživatel

ten signal z rohu musel vymysliet Klopp, dokonale

Reagovat
Hokaido

Reagovat
misinho7

skoda skoda

Reagovat
smazaný uživatel

kokos ta lucasova prihravka to su uplne zaklady

Reagovat
Zaschrona

To je fakt hrozna moda davat si jako jmenovku na dres krestni jmena

Reagovat
Hokaido

mě by zajímalo, proč má Can celý jméno

Reagovat
smazaný uživatel

u nebrazilců je to trapné

Reagovat
smazaný uživatel

Kane hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Walker je presne ukazka typickeho anglickeho krajneho hraca/bezca, ak sa na neho pritlaci a je pod tlakom, netusi co robit s loptou..

Reagovat
johnik

Pěkný pressing

Reagovat
Cobra

Včera měli mejdan?

Reagovat
Nikikrew

Liverpool zatial dobry vykon

Reagovat
EXoRcIsT

Tottenham otrasne prihravky

Reagovat
smazaný uživatel

To je nepozeratelny futbal.

Reagovat
Miguel19

Ten co vystřídal Chadliho moc netuší teda

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutou, to už je podruhý zbytečný a nebezpečný

Reagovat
Swarley

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
johnik

Reagovat
Hokaido

Chadli už nehraje, jo? Co se mu stalo?

Reagovat
fenixLFC

suboj so sakhom a ked ten padal tam mu dopadol na clenok

Reagovat
Usty

Klopp fullscreen!

Reagovat
Swarley

ale Dembele si to i pod tlakem dobře vodí

Reagovat
smazaný uživatel

Walker snad nedal jednu presnu prihravku doteraz

Reagovat
smazaný uživatel

4/7

Reagovat
smazaný uživatel

to je traged

Reagovat
REPLIKATOR

Lallana slabý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Studge s tymi cukrikmi

Reagovat
smazaný uživatel

Ked si predstavim, ze Lallana stal Liverpool tolko co Ronaldinho Barcelonu, tak sa musim smiat. Take kopyto.

Reagovat
mickey mouse

stream off

Reagovat
smazaný uživatel

nahral si tam jeden z tymu 3 x po sobe?

Reagovat
minoLFC

Sturridge dealuje drogy

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana a Coutinho dobře presují. Celá ofenziva zatím v defenzivě slušná - teď už jen směrem dopředu něco udělat

Reagovat
SunFells

Studge s Hendem pohodička, papkaj céčka

Reagovat
Miguel19

Ten Clinton je fakt tragickej.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Free_player

Clinton teda zatim nic moc

Reagovat
fenixLFC

klopp dneska vidi ze lucas proste nema buducnost

Reagovat
smazaný uživatel

ani Mignolet a Lallana

Reagovat
fenixLFC

lallana bojuje a z nasich je najviac vidiet, lucas dojebal co mohol....

Reagovat
smazaný uživatel

bojuje, ale pôsobí strašne nefutbalovo a veľa kazí

Reagovat
fenixLFC

to skor pasuje na origiho

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vôbec, má dobré držanie lopty

Reagovat
SunFells

Reagovat
Usty

Klopp na minutovým záběru a Sturridge s mentolkama bylo zatím to nejzajímavější ze zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MetrošPls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hráči Livepoolu už na Kloppa urobili dojem, už môžu pokojne hrať oba tímy sračku.

Reagovat
Free_player

Mignolet

Reagovat
monty25

Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

lallana je normalny ?? toto je na pokutu

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana

Reagovat
smazaný uživatel

Tolko technickych nedostatkov, to sa len tak nevidi.

Reagovat
REPLIKATOR

Lallana

Reagovat
smazaný uživatel

Kloppo uz ma vyraz, aky som u neho nikdy nevidel, zistil kam dosiel

Reagovat
minoLFC

Lallana mi nevadí, má svoje kvality, ale Lucas tam nemá čo hľadať

Reagovat
Swarley

FIFA šajtle

Reagovat
johnik

LALANA

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana děsná přihrávka, ale škrtěl neměl couvat. kdyby šel hned proti míči a třeba do skluzu, tak může zabránit tutovce

Reagovat
Mishko

Od TV sa to ľahko hovorí

Reagovat
cubazi

A hlavnou otázkou ostáva, môže byť Lucas v strede poľa ešte horší??

MOZE AJ JE OD ZAPASU K ZAPASU! strašny stred poľa

Reagovat
Mishko

Im v tej anglickej lige niekto povedal že nahrávať sa môže aj dozadu?

Reagovat
kiwwi

neni ten Klopp zrazu taky cely smiesny jak je v tom Liverpoole?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
liquicitizen

Ty si kkt

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mimalu

Reagovat
johnik

Neni. Ale ty si směšný pořád jak vidno....

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, ale jaksi přestal být sympatický

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá starší, ztrácí vlasy (podruhé ) a ta větrovka, co má na sobě, je hrozná.

Reagovat
Mada

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
misinho7

to je hroza..klopp bude musiet riadne posilnit aby s tym timom nieco spravil...Skrtel,Sakho a Countinho a mozno Can mi pridu ako jedini tam schopni..ostatok des...Lallana je parodia na hraca a vlastne cely utok je des..

Reagovat
cubazi

je to strašne dneska, márnosť

Reagovat
misinho7

jedine co tam zatial pozitivne vidim je to napadanie ktore bolo fajn..ale klopp ich nahravat a spracovavat loptu nenauci raz ked su tam amrni hraci tak je to tazke...skoda ze tie prachy co mali za Suareza dali na take kopyta..

Reagovat
smazaný uživatel

Markoviče s Blbotellim v zimě stahnout zpět, pokud to půjde

Reagovat
vodka

chadli hrál takové hovno, že střídal už po 11 minutách?

Reagovat
kiwwi

videl si uz niekedy aby trener vystriedal hraca po 11 minutach kvoli vykonu?

Reagovat
vodka

tak je mi jasné, že se zranil, ale co sem ho viděl předtím, tak bych se ani nedivil

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger Ebouého raz striedal po takom nejakom čase tuším.

Reagovat
Mastný Chobot

ale to nehral od začiatku teda, no

Reagovat
vodka

tak matič nedávno taky moc dlouho nepobyl na trávníku...

Reagovat
Emmett Brown

ked hrala Petrzalka druhu ligu, tak som videl striedani po 8 minutach, prehravali sme 0:2 a oba goly zavinil rovnaky hrac nakoniec sme uhrali 3:3

Reagovat
Swarley

Dembele dneska přidává kiwwimu munici

Reagovat
kiwwi

vsak keby ho ti amateri nechavali pravidelne hravat, tak by sme tu nic take riesit ani nemuseli...skor by sa riesil jeho prestup do velkoklubov

Reagovat
vodka

on i letos v přípravě byl jeden z nejlepších hráčů spurs, akorát se zranil.

Reagovat
Nikikrew

Dembele > Eriksen

Reagovat
fenixLFC

ono najvacsim problémom toho utoku je origi, ten je rposte totalne nefutbalovy a pomaly

Reagovat
smazaný uživatel

Lepši Lukaku? Sotva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Fabio Borigi

Reagovat
smazaný uživatel

#Yungovinka ale podarila sa tentokrat

Reagovat
fenixLFC

nepodarila, fabio bol ovela pohyblivejsi

Reagovat
Mastný Chobot

ale rovnako nezaujímavý a rovnako nefutbalový

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
misinho7

a pritom 2 roky dozadu bol oznacovany za velkz talent ..ale teraz ako ho vidim hrat tak to je des ten chlapec

Reagovat
Miguel19

Dembele hraje moc dobře.

Reagovat
cubazi

Lucas neviem on to ma strašne na salame dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Llllllalllana je stejně vtipný, jako jeho jméno jak mohlo takové kopyto stát 40 mega nebo kolik?

Reagovat
Infernoqt

řezník Milner

Reagovat
Free_player

konečně žlutá ... dobytek

Reagovat
Miguel19

Milner 3 prasácké zákroky a ještě se diví, že mu dá kartu

Reagovat
smazaný uživatel

milner pojde dole

Reagovat
smazaný uživatel

dal už Clinton přesnou přihrávku? když jsem viděl, že Chadli bude muset dolů, tak jsem se na něj těšil a zatím bída.

Reagovat
smazaný uživatel

este nikdy

Reagovat
monty25

Mignolet dneska chytil už druhý gól.

Reagovat
misinho7

mohol by liverpool ist po Yarmolenkovi..taky hrac by bol pre nich paradny... a nestal by sialene peniaze

Reagovat
johnik

Za co ta žlutá?

Reagovat
smazaný uživatel

Kane novy Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
Cobra

Kurva Harry, co víš chceš!!!!!!!!!!!

Reagovat
Free_player

omg ! taková dvoj šance jak hovado

Reagovat
Mastný Chobot

Kane

Reagovat
Switchback

Kane je fakt tragickej

Reagovat
vodka

Kane

Reagovat
Hokaido

Clyne pěkně prodloužil

Reagovat
johnik

Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Stoperi , zaloha nema kvalitu, Can nevie branit a Lucas sa to uz nikdy nenauci

Reagovat
misinho7

vsetkych vyhadzat a jedine nechat skrtela Sakha a Coutinha... mozno Cana..a okolo nich to stavat ostatni su tam jak z tretej divizie...

Reagovat
smazaný uživatel

som myslel ze on je dm? c ohraval aj v obrane..a nevie branit? v com je on vlastne dobry?

Reagovat
smazaný uživatel

Vie dobre podržať loptu. V rukách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CM, hraval RCB v trojclennej obrane a aj tak dobre nebranil, vie vyviest loptu a vystrelit, taky slabsi Yaya .,,

Reagovat
smazaný uživatel

ok dik mne pride trochu taky nijaky

Reagovat
Mastný Chobot

bude dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

však ten váš Škrtel je úplně mimo

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečně, všude o krok pozadu

Reagovat
Infernoqt

Škoda, že Sakho vyrazil tu druhou střelu. Mignolet mohl mít Double Save a mohl z něj být hrdina. Takhle je to stále lůzr, protože Kaneovy úmysly umí přečíst každej.

Reagovat
Mimalu

zatím horší jak za Rodgerse

Reagovat
Swarley

2-3 kola a fanoušci začnou chodit na Anfield převlečení za Beniteze

Reagovat
vladis271

Swarley má bobky, aké milé.

Reagovat
Swarley

jen jestli vy jste připravení na variantu, že Klopp neuspěje...pak už vás nezachrání fakt nikdo...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Uroven 2. slovenskej ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Walker bez karty teraz

Reagovat
bakasa

Jeffers > Kane

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Free_player

wow Clinton porvé ukázal, že má taky koule ...

Reagovat
misinho7

skrto musi veru radsej hrat za slovensku repre ako za liverpool..pecovsky a kuco to pred nim cistia a drzia lepsie ako zaloha liverpoolu strasne zmatkuju tam ...

Reagovat
Mastný Chobot

Origimu niekto prineste buzolu, ten chalan fakt netuší, kde sa nachádza.

Reagovat
Whitemedia

lepší než Lukaku no

Reagovat
kiwwi

jj to boli vtipne reci

Reagovat
Swarley

první zápas v základu, na Spurs, pod novým koučem, určitě to není lehká startovní pozice, nějak bych se v těch hodnoceních neunáhloval (nádherný slovo)

Reagovat
Mastný Chobot

veď sa neunáhľujem (mne sa nepáči to slovo), len mu chcem pomôcť s tou buzolou.

Reagovat
Swarley

no s buzolou by hned na tom hřišti vypadal profesionálněji, to bys mu fakt pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

V jeho vynášení do nebes se taky nečekalo a valilo se to od prvních minut, co byl na hřišti na MS, tak proč nemůžeme hned psát, že stojí za ...nic?

Reagovat
Swarley

jestli ti stačí level "fanoušek Liverpoolu", tak ok, ale toho já se neúčastním

Reagovat
Mastný Chobot

Škrtel wtf

Reagovat
tomasinho

STREAAAAAAM? RYCHLEEE

Reagovat
Side
Reagovat
tomasinho

Dík

Reagovat
kiwwi

Coutinho prihra po 5 sekundach tam kde uz hrac davno neni...ten ma myslenie

Reagovat
smazaný uživatel

Origi mu ten pohyb naznacoval a potom sa na to vysere

Reagovat
kiwwi

no naznacoval, ale 5 sekund predtym

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Si v Premier League

Reagovat
johnik

ty si dobrý dmnt....

Reagovat
Whitemedia

to byl spíš fail ze strany Origiho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
johnik

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
johnik

Reagovat
johnik

A ten Škrtel tam dělá dneska kužel nebo co?

Reagovat
misinho7

lol ich najlepsi hrac zatial a podal teba kuzel

Reagovat
patas92

Reagovat
misinho7

no neviem ci pozeras ale zachranil tam uz par golovych situacii..so Sakhom zatial najlepsi zo strany Livepoolu

Reagovat
misinho7

a este mignolet

Reagovat
johnik

Sakho a Mignolet super, ale Škrtel se tam nechal lehce 2x obejít, což u něho nebývá zvykem....

Reagovat
patas92

Sakho s Mgnoletem jo ale Skrtel fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Nejlepší je Mignolet.

Reagovat
R22

Reagovat
Rssa

Ten Škrtel

Reagovat
REPLIKATOR

Rodgers out!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel jsem o něco první půli?

Reagovat
iamek

Ne.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

takže předpoklad byl správný

Reagovat
smazaný uživatel

o 47 minút života

Reagovat
smazaný uživatel

radši jsem se šel chystat na oslavu

Reagovat
Mastný Chobot

zaujímavé

Reagovat
Miguel19

Spurs jasně lepší. Snad to dají.

Reagovat
johnik

Reagovat
monty25

Prvních zhruba 20 minut to vypadalo nadějně, pak se to bohužel zase vrátilo do starých kolejí. Snad přijde důrazný proslov v kabině...

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers Kloppovi pripravil slušné základy a ten z nich teraz ťaží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
SunFells

Jj, těch solidních prvních dvacet minut bylo Rodgersových

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool tragickej prvních dvacet minut tam lítaly jak splašený slepice - zřejmě pokus o presink, ale pak už přestali i s tím a kromě jedný šance nic neměli

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

Po tomhle poločasu jsme měli vyhrávat min. o 2 góly. Harry se uvolnit umí, ale to zakončení alá dám největší ranu a ono to tam padne je na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

Live m2li takz jasnou gólovku.

Reagovat
Cobra

A my další 3

Reagovat
fenixLFC

ok, s origim to proste nepojde, prva vec co sa mu podarila bola v nadstaveni ale inak je uplne hrozny, pomaly, nefutbalovy, netechnicky, kazda prihravka ide mimo. este horsi je ale lucas ten posobi viac kopytacky ako kedykolvek predtým, to az mozne nie je....a tretim do partie tragedov je clyne, ktory si tam vyklusava, prihravky dava nepresne a kvôli svojej vyske prehra skoro kazdy hlavickovy suboj....

Reagovat
Ángel di María 22

Já jen doufám, že letos nic fans Liverpoolu nečekaj Je snad všem jasný, že bude potřeba čas a posily. Ale od příští sezóny to bude jiná písnička, protože narozdíl od těch ostatních postaviček co tam byly má Kloppův fotbal hlavu a patu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
iamek

Reagovat
misinho7

podla mna ked v zime nieco nakupi tam tam mozu cakat uz zmeni na jar miernejsie..ale urcite nie zazraky ale Jurgenovi verim ze ich da konecne dokopy ale s timto timom to nebude minimalne 7 hracov z tejto 11stky tam nema co robit

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infernoqt

tak jasně, protože až "Next Year is Our Year"

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

bramboracka z obou stran, slabsi utkani sem v PL letos asi nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

tak se nekoukej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

tak asi nesledujes PL inak neviem

Reagovat
liquicitizen

Treba este dokupit Reusa, Hummelsa, Kubu ...

Reagovat
smazaný uživatel

tam jednoznačne chýba efektívne DM a kreatívne AMko, Origiho výkon zatiaľ len výsledkom celej "útočnej" fázy Liverpoolu, ktorého výkon len podčiarkuje Lallana ...

Reagovat
smazaný uživatel

kreativní AM jim rozhodně nechybí. Zahraje tam Coutinho nebo Firmino..

Dneska chybí hlavně hroťák a nějaký DM, který je dobrý směrem dozadu a se slušnou rozehrávkou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

tak prepáč, ale vidieť na tej pozícii Lallanu je fakt vtipné, nech potom ten Firmino hrá ...

DM som spomínal

Reagovat
fff

Ved je Firmino zraneny.

Reagovat
smazaný uživatel

takže keď sa zraní, tak bude hrať nefutbalista Lallana, super

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

praveze origi potapa celu ofenzivu nie naopak, coutinho mu to nema ako dat....origi je typicky koncovy hrac, vsetko u neho konci

Reagovat
R22

Origi dost špatný zatim

Reagovat
R22

První polovina z naší strany velmi dobrá, druhá velmi špatná

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool začal celkem dobře, ale pak celkem uvadli.. což není zas tak divný, když evidentně nejsou na Kloppa zvyklý. Ale ono si to sedne časem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Nic moc zatial no .

Reagovat
fff

Ale prvych 20 minut bolo vidiet, ze makaju a snazia sa to zatlacit. Potom uz to upadlo.

Reagovat
Cobra

Počkáme si na sourhn od vrabejky

Reagovat
smazaný uživatel

prvých 20 minút Tottenham netušil, kde je. V ďalšej časti postupne zlepšenie, Clinton sa mierne zlepšil v presnosti a vyzerá byť nebezpečný. Neviditeľný Lamela a najslabší hráč Rose.

Reagovat
smazaný uživatel

problém Liverpoolu nejsou za poslední roky ani tak trenéři spíš problém přivést dobrý hráče - pokud už nějakýho maj tak ho pak prodaj a to prostě velkokluby nedělají - což jen značí, že Liverpool už velkoklub není - do velkoklubu hráči přestupují a nejsou přestupní stanice jako to bylo u Suaréze...

Reagovat
fenixLFC

alebo u ronalda?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo byl výjimka potvrzující pravidlo a stál je strašně velký peníze....

Reagovat
smazaný uživatel

krom toho on vyhrál s Man U vše co se dalo a tak asi potřeboval novou motivaci a tu našel v Realu... o Suarézovi se nic takovýho říct nedá ten s Liverpoolem nic pořádnýho nevyhrál a nehrál ani pravidelně LM proto šel pryč...

Reagovat
fenixLFC

a suarez nesiel za obrovske peniaze? tragicky torres taktiez...a ronaldo dosieil preto lebo real je proste vacsi klub a vy ste mu uz nestacili, chcel sa posunut vyssie

Reagovat
smazaný uživatel

tak peníze pro velkokluby nejsou důležité - radši by měli hráče než ty prachy - jinak nejsem fan Man U - jinak co se týká Realu a Man U tak ani jeden z nich není větší klub jsou na stejný úrovni..

Reagovat
fenixLFC

ked peniaze nie su dolezite preco si hore argumentoval cenou?

Reagovat
smazaný uživatel

tak když už hráč chce odejít tak je jasný, že z toho chtějí vytřískat co nejvíc peněz, ale není to o tom, že by ty peníze nějak zvlášť potřebovali - pokud by měli na výběr tak si klidně nechají hráče...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Aj ked prehráme dnes 7:0, Kloppovy sa proste nedá neveriť a nefandiť. Prišiel, videl a popredal...

Reagovat
eder

Lucas zatím jasně nejlepší na hřišti.

Reagovat
cubazi

ostrihaj si dzare lebo nevidíš

Reagovat
smazaný uživatel

dneska zavesí Rudy Gestede

Reagovat
minoLFC

Mignolet super, Lucas out, Allen, Teixeira a Sturridge na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge nemoze

Reagovat
smazaný uživatel

Studge nie je ani na lavicke

Reagovat
minoLFC

tak sme v piči

Reagovat
fff

Ale Teixeiru by som si pozrel

Reagovat
fenixLFC

sturridge nie je ani na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

Live evidentně dostali krvavej bůček, ale potom trochu uvadli. Clinton netušil, ale dostává se do toho, to zakončení bylo dobrý. Milner přemotivovanej, žlutou za ten zákrok dostat neměl, tam měla přijít už dřív. Jak si Kane nehlídá offside, hodně tím sráží svou hru. A to zakončení tuhle sezónu je kapitola sama pro sebe. Nejlepší hráči stopeři na obou stranách a Dembélé. Hraje se v obrovském tempu, přesně tak, jak se čekalo při střetnutí Pocheho s Kloppem. Tak rychle, až to škodí fotbalu. Hodně nepřesností, ztrát a přihrávek na nikoho.

Reagovat
johnik

Skrtel ale horší než Sakho zatim....

Reagovat
Infernoqt

njn, každé hovno má své mouchy

Reagovat
fff

Ale Can dnes celkom fajn.

Reagovat
R22

Reagovat
Infernoqt

Viděli jste ten novej, dlouhej autobus ted na konci reklamy na O2? To by Mourinho záviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale AM by mohol hrat Couts, Milner RM a Lallana LM

Reagovat
SunFells

Lovren bude Kloppův hráč snad dřív než jsem čekal, Maťo je trošku neřízená střela.

Reagovat
PhilipS

Mignolet je poslední zápasy výbornej. Jinak hlavní úkol Kloppa je zbavit se tý karnevalový obrany. Jeden z největších zázraků ve fotbale, že se Škrtel v Liverpoolu udržel tak dlouho.

Reagovat
cubazi

Nevieš očom hovoriš ty šašku

Reagovat
PhilipS

Vím....i když měl lepší období. Nikdy na základ v týmu, kterej chce hrát v top 4 neměl... A je to samozřejmě naprostý manažerský selhání v Liverpoolu, že ho nedokázali nahradit...

Reagovat
stas87

Ked si spomeniem na futbal BVB a vidim toto..bez tempa,mraky nepresnosti,jedine v cem to ma navrch su suboje a agresivita v nich.Zaujimalo by ma,co si o tom time Klopp mysli,tam bude treba dost dlho cakat kym do hracov dostane to co chce hrat.

Reagovat
tomasinho

3. stream spadl, mě mrdne.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
tomasinho

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca teraz Kane-Škrťo

Reagovat
Kokesh

Rekl jim uz nekdo v Anglii, ze se fotbal hraje i po zemi?

Reagovat
eder

V Anglii přece nejsou tak přízemní...

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno dneska podělal už asi 4 jednoduchou přihrávku

Reagovat
Whitemedia

nuuuudaaaa....

Reagovat
icka

Kdyby ten Lucas umel aspon vystrelit

Reagovat
cubazi

Lucasove detské rozstrely

Reagovat
SunFells

Ty střely Lallany, Coutse a Lucase ...takové šlupky.

Reagovat
smazaný uživatel

uuf, ale oddych jsem si, když jsem si uvědomil, že na tom vvápně dostal nabito Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas neskutečná pumelice, trochu mi to připomnělo přímák Roberta Carlose, který má dnes přesně 17 let

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ma 42 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

mea culpa, nekde jsem dnes cetl, ze se to stalo presne pred 17 lety, ale je to logicky shit

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

ako mohol lucas, hrac ktory nevie dat dobru prihravku ani vystrelit, hrat Am, to nepochopim

Reagovat
smazaný uživatel

A v brazil.lige byt naj hrac...

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to DM, ST, CB a kridlo

Reagovat
cubazi

chce to novu 11ku

Reagovat
tomasinho

A LB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uz nech zacne Bayern.

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 34s34 seconds ago

Chelsea team v Aston Villa: Begovic; Baba, Terry (c), Zouma, Azpilicueta; Loftus-Cheek, Ramires; Wilian, Fabregas, Pedro; Diego Costa. #CFC

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 26s26 seconds ago

Chelsea subs v Aston Villa: Blackman, Cahill, Matic, Mikel, Oscar, Hazard, Remy. #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Malo vysokých hracov

Reagovat
SunFells

Doufám, že jim tam Gestede něco pošle a příště nastoupí Zouma na beku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Deywid

Eden zaslúžene na lavičke

Reagovat
Spasitel

Konečne Hazard na lavičke som zvedavý na Williana tam.

Reagovat
Whitemedia

wow, super sestava

Reagovat
SunFells

Loftus-Cheek

Reagovat
Whitemedia

by mě každopádně ani ve snu nenapadlo, že se dočkám dvojice Ramires, Loftus-Cheek

Reagovat
smazaný uživatel

trojica, Loftus- Cheek je za dvoch

Reagovat
Whitemedia

a Falcao už je na tribuně, tak to má být

Reagovat
Hokaido

super

Reagovat
spider_8

Hm, zajímavá sestava. Podle mě bude fungovat a navíc je na lavičce spousta hráčů, kteří mohou přijít a změnit průběh hry.

ACADEMY!!!

Reagovat
Hokaido

Tohle je jedna z nejsilnějších laviček, co jsem kdy viděl

Reagovat
Whitemedia

s jejich momentální formou je silná asi jako ta, co má dnes Liverpool

Reagovat
Mastný Chobot

podľa mňa by neporazili ani Soton doma

Reagovat
Hokaido

Reagovat
misinho7

tak to si asi niekedy nevidel lavicku Realu ci Bayernu

Reagovat
Hokaido

omg Real jménama takovou lavičku měl asi přes 10 lety...možná...

Reagovat
Fairplay

No zrovna Real nevím, za Moua byl kádr úzkej a co přišli hráči jako James, Isco, Kroos, Danilo, Bale... tak je zase pořád několik hvězd zraněných.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Zaschrona

RLC a Hazard sedi, Mourinho prekvapil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Falcao ani na lavičce?

Reagovat
supporter

ano pod vedením Rafy Benítéze.... o2 sport

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Mastný Chobot

tie Morenove super nebezpečné kľučky pred bránou sú fakt super

Reagovat
fenixLFC

lamela je dobra mrdka...

Reagovat
kiwwi

Man Utd XI: De Gea; Darmian, Smalling, Jones, Rojo; Schneiderlin, Schweinsteiger; Mata, Rooney, Herrera; Martial

Reagovat
kiwwi

Everton XI vs. Man United: Howard; Coleman, Stones, Jagielka, Galloway; Barry, McCarthy; Naismith, Barkley, Lennon; Lukaku.

Reagovat
Zaschrona

dobra

Reagovat
smazaný uživatel

mam se tesit na Lennona?

Reagovat
wild

fantasticka

Reagovat
kiwwi

Smalling and Blind started 13 consecutive games together.

aka to zmena oproti minulym rokom ked kazdy tyzden sme mali inu dvojicu

Reagovat
Grahf

rooney na kraji?

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
I am Mancunian

ale jo

Reagovat
Kowe

Prvních 20 minut super, ale pak ty šílený chyby v obraně dostali na koně Spurs. Škrtel dneska super, on je fakt mimo vápno absolutně k hovnu. Krytí stoperů furt pokluhává, ale s tím se nějak počítalo. A Milner zatím nepřesvědčil že by měl na základ ani na kraji.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas

Reagovat
Mastný Chobot

to je strašná úroveň futbalu, ty kokoško

Reagovat
Nikikrew

Ked si spomeniem na nas zapas s Liverpoolom tak toto je celkom slusna sracka

Reagovat
fenixLFC

a potom si spomen na prvy polcas NWD a toto je raj pre oci

Reagovat
Nikikrew

To som nastastie nevidel ale pocul som ze sa to radilo k najhorsim prvym polcasom NWD

Reagovat
fenixLFC

k najhorsim polcasom v historii

Reagovat
SunFells

Southampton XI vs. Leicester: K. Davis, Cédric, Fonte, van Dijk, Bertrand, Wanyama, Ward-Prowse, S. Davis, Tadić, Mané, Pellè.

Leicester XI vs. Southampton: Schmeichel, Simpson, Huth, Morgan, Fuchs, Albrighton, Kanté, Drinkwater, Schlupp, Vardy, Okazaki

Hmm, Davis v bráně ...Lester má šanci, né že né.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zas posadil Mahreze?

Reagovat
fenixLFC

lebo ranieri je debil

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

No jo, on tam není

Reagovat
Hokaido

To by mě taky zajímalo... ani žádný rumours jsem neslyšel

Reagovat
fenixLFC

hlavne sedi druhy zapas po sebe

Reagovat
Hokaido

já vím a ani menší zranění nemá, odehrál normálně oba zápasy za Alžírsko tedka...

Reagovat
smazaný uživatel

No Foxes pouštěj dost gólů, tak se třeba tu sestavu možná snaží nějak vyvážit. Ale nedává mi smysl, proč to musí odnášet jejich nejlepší ofenzivní hráč.

Reagovat
fenixLFC

tak nech stiahne okazakiho a nie mahreza

Reagovat
Hokaido

tohle určitě nebude ten důvod, to by nedávalo smysl...

Reagovat
liquicitizen

Rip fanta

Reagovat
Hokaido

Mahréze jsem už dal teda na lávku, ale je to tam můj jedninej! zdravej hráč a navíc mi nehraje Eden

Reagovat
fenixLFC

ranieri

Reagovat
Hokaido

City: Schmeichel, Simpson, Huth, Morgan (c), Fuchs, Albrighton, Kanté, Drinkwater, Schlupp, Vardy, Okazaki.

Mahréz opět na lávce

Reagovat
raduinho

Sttrašná zívačka. PL jde fakt do sraček. Už je to jen komerční hovno.

Reagovat
kiwwi

0 - Manchester United haven't managed a single header on target in the Premier League this season. Lacking.

Reagovat
Swarley

Fella na plac

Reagovat
J0EL

Eriksen dnes hra?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak neporazime takto tragicky Loserpool tak to fakt nemozeme pomyslat na nic viac ako boj o 5 miesto...

Ako stale sme jednoznacne lepsi, na kazdom poste mame o triedu lepsieho hraca oni tam maju samych kopacov a tragedov, ale proste taketo tymi musime jednoznacne porazat. Nepamatam si slabsi Liverpool ako toto. Dnes proste nehrame dostatocne dobre...

Reagovat
kiwwi

Liverpool pod Kloppom je najslabsi za dlhe roky...a oni sa ho budu furt zastavat

Reagovat
tunkic

Ježiš a cos jako čekal? Že to tam za tejden úplně obrátí naruby??

Reagovat
fenixLFC

preco nanho reagujes? 1, je to zeleny plod, 2, teraz trolluje a je za debila umyselne

Reagovat
smazaný uživatel

Krc

Reagovat
kiwwi

ako hej, vyzera to ako krc, ale uz ste v nom prilis dlho, to uz bude o tej nizkej kvalite hracov Olo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale my zase idiotsky ztrácíme míče vzadu

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to furt... ja uz to normalne berem ako sucast Tottenhamu. Je uplne jedno kto je tam v tej obrane, aj tak tam vyrabame kktiny a stoji nas to body. A pritom tuto sezonu mame tu obranu vymakanu, ale aj tak vsetci hraci robia vzadu hlupe chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Lallano ty špíno diverská

Reagovat
*CZE*

Koukám na Slavii i Tottenham a přijde mi to jako stejná sračka hra...

Reagovat
smazaný uživatel

dnes hrame fakt zle no... takychto tragedov by sme mali rozprasit tak 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

ako poslednych 5 zapasov

Reagovat
Coutinho10

maximalni souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

že by to bylo tím, že oba hrají se soupeři na úplně jiných úrovních?

Reagovat
Miguel19

To chtěl Lallana penaltu?

Reagovat
monty25

Já už takových viděl odpískaných docela dost...

Reagovat
smazaný uživatel

rukou ho nepopiratelně odstrkával, ale byla by přísná

Reagovat
monty25

Vidím to podobně.

Reagovat
Mastný Chobot

to je neskutočná sračka ani ten Origi v tom sračka futbale nepôsobí tak moc nefutbalovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hruuuuza.

Reagovat
Free_player

kdybys to tady neopakoval už asi po třetí tak bychom si toho fakt nevšimli

Reagovat
kiwwi

komentator na Digi...keby sme mali statistiku vzdusnych subojov, Skrtel by bol 100%-ny

Reagovat
smazaný uživatel

&hovorili ste, ze v Premier League sa da pozerat aj zapas poslednych dvoc timov.

Reagovat
kiwwi

sak da, ale na Liverpool a Spurs sa pozerat neda - chvala bohu ze hraju spolu, lebo je dokurveny len jeden zapas

Reagovat
smazaný uživatel

NWD, to bol exkluzívny zápas ...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tě to tak moc nebaví, jak tady v diskuzi prezentuješ, tak na to nekoukej. Easy.

Reagovat
smazaný uživatel

je to blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Can je ale v té záloze o hooooodně lepší. Úplně jiný hráč.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

tak vedla lucasa s milnerom by vyzeral hviezdne skoro kazdy aspon trochu futbalovy hrac

Reagovat
smazaný uživatel

přijde na to. Na jednu stranu máš pravdu, že mezi takovejma dřevákama nutně musí vyniknout ale na druhou stranu tu zálohu musí fotbalově vést sám. a to on zvládá. Líbí se mi moc.

Reagovat
iamek

Reagovat
R22

Moreno je dnes otřesný

Reagovat
minoLFC

Ešte že majú sliepky v utoku toho impotenta

Reagovat
Miguel19

A vy kanonýra jak lusk.

Reagovat
minoLFC

my tam máme 4. útočníka oni prvého

Reagovat
Miguel19

Jj

Reagovat
Swarley

já ti nevím, líbí se mi, jak hraje...sice mu to tam fakt nepadá, ale herně to není špatný...ty góly přijdou, snad ještě dnes...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Swarley dava posledne mesiace strasne picoviny

Reagovat
minoLFC

to píšu aj fans spurs, že potrebuje čas...Adebayora vyhadzovali už keď nedal jeden zápas gól a Kane môže aj 15

Reagovat
smazaný uživatel

Táák určitě

Reagovat
smazaný uživatel

přehnaný hate

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Hra dobre, ale už to musí zlomiť inak si bude musieť sadnúť... Co by ma mrzelo

Reagovat
Mastný Chobot

ak si on sadne, kto sa postaví namiesto neho? free agent Adebayor?

Reagovat
Mastný Chobot

nj, to už tu čítam od prvého kola

Reagovat
Swarley

tak většinou to píšu u Rooneyho a tam je to spíš zarážející, ale u mladýho útočníka to zase až tak šokující není...a ten přínos pro Spurs jednoznačně pořád má, i když ty branky nedává...

Reagovat
I am Mancunian

swarley je futbalovy romantik

Reagovat
Swarley

to každopádně

Reagovat
Swarley

Harry dpč podpoř mě!

Reagovat
TopinB

To jsme říkali i o Torresovi někdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lepší impotent než věčný marod

Reagovat
Mastný Chobot

Milner ten prvý dotyk

Reagovat
kiwwi

ty jo, ten Milner je solidny drevak

Reagovat
Miguel19

Však to není nic nového. Akorát teďka je to krásně vidět, když hraje každý zápas a ještě k tomu ve středu hřiště.

Reagovat
Kowe

Reagovat
cubazi

Milner, taku lioptu musiš jebať z jednej...strašne ale najhorší je skrtel, blázni

Reagovat
2miguel1

Škrtel je boží

Reagovat
cubazi

je to buh

Reagovat
cubazi

Totentenham je strašne slabučký

Reagovat
Free_player

za to Liverpool je uplně válcuje

Reagovat
smazaný uživatel

Origi

Reagovat
smazaný uživatel

Milner jakej dřevák.

Reagovat
smazaný uživatel

No to si děláš prdel, vždyť se tam Milner snaží celý zápas Rose zabít

Reagovat
smazaný uživatel

Milner

Reagovat
smazaný uživatel

To mu ho Millner po večer kouří?

Reagovat
eder

To je holomajzna - skoro jako kdyby hrála nějaká Barcelóna s Reálem...

Reagovat
smazaný uživatel

ten Origi

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí

Reagovat
smazaný uživatel

milner je strasne bulo

Reagovat
smazaný uživatel

Keby ho dnes videl hrať Braňo Mojsej, tak je možno aj Bulo roka.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Miro (Mindas) hovoril...

Reagovat
Mastný Chobot

a to som ho k nám chcel. Yung

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
SunFells

Welsh Xavi

Reagovat
Mastný Chobot

Welsh Xavi za anglického Iniestu

Reagovat
smazaný uživatel

welšskú Xavi na hřišti, vyhráli jsme

Reagovat
10

ta nekvalita řešení v ofenzivní části na obou stranách je neuvěřitelná

Reagovat
Cobra

Townsend na plac. Tohle je hrozná sračka.

Reagovat
Cobra

Dobrý predict

Reagovat
PhilipS

Tyhle dva týmy by nedaly gól ani kdyby hrály dva dny. Unwatchable

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Mimolet dneska ujde

Reagovat
smazaný uživatel

A Lamela pořád zabírá místo Townsendovi, ten si ten balon aspon umí předkopnout a doběhnout ho. Škoda, že je zraněný Pritchard

Reagovat
Free_player

píče Kane by se netrefil ani do vrat od stodoly

Reagovat
Mastný Chobot

ani vodu, keby z člna vypadol

Reagovat
johnik

Uf....

Reagovat
monty25

Jestli to skončí 0:0, tak hráčem zápasu jednoznačně Mignolet.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
PhilipS

Ericsen> Ozil by tu nemělo chybět

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je Ericsen?

Reagovat
Cobra

Neznáš Sonyho?

Reagovat
smazaný uživatel

To čo sa stalo s Allenom? Som najprv myslel,že to je týpek čo predával trávu na tej škole v Harold and Kumar go to White Castle(Zahulíme,uvidíme)

Reagovat
smazaný uživatel

Hippie Xavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Kane u tý koncovky alespoň trochu přemýšlel ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak, většinou se to snaží jen narvat co to jde. Dost to těm golmanům ulehčuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno aky pressing

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci dostal za ukol, ze Liverpool nesmi prohrat...

Reagovat
eder

A to jsem čekal, že Liverpool ty slepice vcelku jednoznačně vykloppne...

Reagovat
minoLFC

to tomu Lucaaovi nemohol dať červenú?

Reagovat
smazaný uživatel

Milner mel dostat taky...

Reagovat
minoLFC

ja neviem kto čo mal dostať, ja nechcem Lucasa na ihrisku...

Reagovat
smazaný uživatel

a ted gol, to bych se smal

Reagovat
smazaný uživatel

ok, k smichu i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno

Reagovat
kiwwi

on to napali do dvojclenneho muru je to vobec mozne?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldovi se na MS povedlo trefit jednočlennou zeď skládající z Lahma, kterej má tak 120 cm.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

Reagovat
misinho7

Reagovat
patas92

Reagovat
Noke
Reagovat
Fairplay

https://www.youtube.com/watch?v=h_YNlqK32ZY

ale docela odvaha postavit si jenom Lahma na takovej přímák

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infi

Reagovat
Hokaido

To je fa´kt šílený, kolik peněz Liverpool utratil za poslední dobu a výsledek je takovej, že ten tým neumí dát ani pořádnej centr do vápna ...

Reagovat
kiwwi

tak toto bol najnudnejsi zapas za poriadne dlhu dobu...otrasne

Reagovat
smazaný uživatel

me na podobnou vec odpovedel fenix, ze moc nesleduju PL

Reagovat
Zaschrona

s remizou spokojenost

Reagovat
Rssa

No...

Byli tam momenty, kdy to bylo dobré a chyběla jen kvalita. Ale i dost těžké momenty, kdy jsme se dostali pod tlak.

Ale bod beru.

Reagovat
Swarley

"chyběla jen kvalita" - to je docela zásadní ne?

Reagovat
Mastný Chobot

jedno z dvoch. Kvantita tam bola.

Reagovat
Rssa

Když není kvalita, musí být kvantita.

Příště nastoupíme ve dvanácti.

Reagovat
10

chyběla jen maličkost, no...

Reagovat
Rssa

i pro Swarlose

Zní to možná vtipně, ale já vím, že ten tým má kvalitní hráče. Bohužel jsou zranění a lavičku máme dlouhodobě slabou. Každopádně i s tím prdem to místy nevypadalo zle.

Reagovat
Yanek

Tak kvalita se přece v nadcházejícím přestupovém období koupí za dalších jen 100 míčů.

Reagovat
Rssa

Jako byste neměli taky hloupé přestupy...

Reagovat
Free_player

tak Klopp mohl vidět, že to s tímhle matrošem bude fakt dřina

Reagovat
smazaný uživatel

on asi má rád sado maso - jinak nevím - normální člověk by práci v Liverpoolu nevzal

Reagovat
smazaný uživatel

tak ze by rozbili Spurs na jeho hristi cekal snad jen nejvetsi optimista. Navic maji ted dost hracu zranenych...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proklínaný Rodgers porazil Tottenham venku dvakrát po sobě 3:0 a 5:0 - ale tak co viď Klopp to je jiná třída

Reagovat
Free_player

tak to bych nečekal ani za Rodgerse

Reagovat
Rssa

Co je větší výzva než dotáhnout průměrný klub na špičku a udržet ho tam?

Reagovat
iamek

Otresny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham ztratil dva body a Liverpool jeden získal, ale fotbal nic moc... Klopp pokud chce získat ten titul co o něm vykřikoval tak by mohl ze současnýho kádru ponechat tak max. tři hráče

Reagovat
Cobra

Super, těším se na zápas dva týdny a dostanu takovou sračku. Ale co mě nejvíc sere, je Kane. Ten snad ani neví, co je technická střela. Šílenost co dneska zahodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, snad musí trenovat technické zakončení, ty jeho petelice jsou absolutně neefektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

8 kol unbeaten

Reagovat
smazaný uživatel

No, 5 remíz mi tak fajn nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

mně taky ne, ale aspoň obrana už funguje

Reagovat
monty25

Zápas to byl podprůměrný, anglická liga obecně už nebaví tak jako v minulosti... Co se týče Liverpoolu, tak to chce čas. Z hovna bič neuplete Klopp ani kdokoliv jiný.

Reagovat
Usty

Oproti očekáváním byl tenhle zápas naprostý zklamání... v ofenzivě oba týmy bezradný, tohle fakt nemohlo skončit jinak než 0:0.

Jediný pozitivum je, že po tomhle už nemůže zklamat ani Chelsea vs. Aston Villa.

Reagovat
smazaný uživatel

tutovky tam byly, jinak než 0:0 to mohlo skončit fakt snadno

Reagovat
Usty

vzhledem k tomu, že v útoku byli Origi a Kane... tak je každá tutovka už předem bezradná Ale N'Jie měl šanci, to je pravda. Mignolet parádní zákrok.

Btw, Loftus v základu

Reagovat
frank

No, Kaneovu pumelici z vápna po sklepnutí Eriksena vyrážel taky parádně, i když to měl Harry utahovat daleko víc k tyči.

Reagovat
SunFells

Vy jste skórovat měli.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Miguel19

No, radši pst

Reagovat
Rssa

Reagovat
Whitemedia

nooo.. v téhle sezoně nikdy neříkej nikdy co se týče Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Se ti sekal stream? MotM Mignolet, Liverpool asi tak o 2 cm od gólu na tom břevně...

Reagovat
Usty

A tobě se ten fotbal jako líbil? To máš hodně nízký nároky...

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal nic moc, kvalita obětována na úkor tempa. Jak oba týmy o míč bojovaly, tak si ho pak vůbec nevážily. Ale čistých gólovek pár bylo, ale objevovali se v nich hráči jako současný Kane, Origi nebo Lucas, případně byly střely lapeny dobře chytajícím golmanem.

Reagovat
Rssa

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Usty

jo, to se shodnem

Reagovat
tomasinho

Stream na MU?

Reagovat
Usty

Reagovat
tomasinho

Brácha tu je

Reagovat
FUnk

harry potrebuje odpocinout...v ctv zacit se njiem na hrotu a potocit i ostatni, jinak dneska holomajzna horzna, obrana hrala dobre a dembele, zbytek bida

Reagovat
tomasinho

Mám tu bráchu.

Reagovat
tomasinho

Reaguj pičku.

Reagovat
tomasinho

A nauč se psát idiote.

Reagovat
Swarley

zdravím rozumnějšího z rodiny, co fandí MU

Reagovat
minoLFC

A to vieš odkiaľ?

Reagovat
Swarley

máme s tomasinhem spoustu tajemství

Reagovat
minoLFC

ok , nepokračuj, nechcem vedieť....

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

pičku ti reagujem

Reagovat
minoLFC

dáme CS?

Reagovat
Mastný Chobot

je PL a je idem do práce za polhodinu, takže nemôžem. Ale zajtra pokojne môžeme, aj s ownym

Reagovat
Lacko_Boh

1.6

Reagovat
Mastný Chobot

koľko máš rokov? 40?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rssa

Je to chobot?

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele skvěle zaskočil za Diera. Clinton hodně slušný. Obrana klasicky kvalitní. A tím bych pozitiva asi viděl za shrnutá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele výborne

Reagovat
smazaný uživatel

Guzan – Hutton, Richards (C), Lescott, Richardson – Gueye, A. Westwood – Grealish, J. Ayew, Gil – Gestede

do piči s Lescottom

Reagovat
Swarley

Sagna bude hrát za City vlevo? hrál to někdy v Arsenalu?

Reagovat
SunFells

Jo, málo.

Reagovat
Mastný Chobot

raz tuším asi 20 minút

Reagovat
SunFells

I nějaké kompletní zápasy, ale neřekl bych, že jich bylo víc než tři.

Reagovat
Swarley

aaaa, že se ptám, vlastně tady...

https://www.youtube.com/watch?v=RFzOEpqqv4o

Reagovat
Hector17

Stream na United?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hector17

díky moc

Reagovat
eder

Už ho vyhodili?

Reagovat
TopinB

Stream na Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
TopinB

Danke schön

Reagovat
I am Mancunian

United warming up with Martial on the left and Rooney central. Moving the man in form looks a lot like LVG is trying to accommodate Rooney.

deluded si uz ide svoje

Reagovat
Infernoqt

já si říkal, že ta sestava bude mít svoje mouchy, přeci jen by ten debil nemohl jednou dostat rozum

Reagovat
Swarley

vždyť jsem vám to psal, že bude hrát Martial na křídle, hlavněže jedu sračky

Reagovat
I am Mancunian

kazdy ideme uz sracky mam pocit

Reagovat
Swarley

já jsem rád za tu trojku Morgan, Basti a Ander, tak uvidíme, co z toho bude...

Reagovat
I am Mancunian

aj ja, clovek sa musi tesit z malickosti

Reagovat
Pagy

proč nemůže experimentovat doma v zápasech proti lamám

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Uniteeeeeeeeed

Reagovat
smazaný uživatel

(HD) Stream na chelsea? Dík.

Reagovat
liquicitizen
Reagovat
smazaný uživatel

Za Loftuse Za Babu Za Zoumu

Za Fabregase

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas namiesto Oscara to je na vyhazov toto. Nepochopiteľné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Má někdo stream na Saints?

Reagovat
fenixLFC

neviem ako to pojde: http://starshd.org/channel9.php

Reagovat
SunFells

Dík

Reagovat
fenixLFC

stream na soton?

Reagovat
Miguel19

On hraje na AM Loftus a na CM Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

Jose je fakt úplne mimo.

Reagovat
kvasha16

preoc? ved AM hraval aj za mladych a sam hovoril ze na AM hra radsej

Reagovat
smazaný uživatel

RLC je ok, Fabregas na CM ale vôbec nie.

Reagovat
Usty

A kdo tam měl hrát prosimtě?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo Oscar.

Reagovat
smazaný uživatel

defenzívna dominancia

Reagovat
kvasha16

to mla byt akoze vtip?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde ho mal ako postaviť? Na krídlo miesto Williana a jeho na CAM?

Reagovat
Swarley

Darmian by to měl směrem dopředu taky někdy už pořádně odbrzdit, díra jak prase a on tam jde tak nejistě, tak napůl...

Reagovat
Talker

Někdo link na CFC - AV?

Reagovat
diastan

Dnes to bude kanonáda

Reagovat
smazaný uživatel

Link?

Reagovat
diastan
Reagovat
smazaný uživatel

Hele, i tak díky, já měl ještě horší..

Reagovat
diastan

Nemá někdo něco lepšího, teĎ se to začlo ještě sekat

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

HD píšeš jo? :D

Reagovat
Hokaido

sám jsem se zasmál, když jsem to pustil nemá někdo nějakej dobrej? Ten co tady koluje mi už nejde ...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

právě ten mi nejde ...

Reagovat
Talker

Tohle není ani LD....

Reagovat
fenixLFC

inak co je stekelenburgovi?

Reagovat
off-olda

Loftus tam běhá jak fretka.

Reagovat
Whitemedia

Pedro brání a Bába na půlce

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens

Reagovat
Miguel19

Baba To je fakt v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt je príliš nízky?

Reagovat
smazaný uživatel

deravý a nemotorný zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to na Babov odchod cez polčas

Reagovat
liquicitizen

Baba zatiaľ horí ako papier

Reagovat
Whitemedia

Okey, Baba nebo Ivan.. to je vlastně jedno, oba jsou v hajzlu..

Reagovat
off-olda

Vítej v PL, Babo...

Reagovat
Whitemedia

Achjo, ten prodej Luise byl takový fail

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Bertrand tak isto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

a vůbec mě to nenapadlo v tu chvíli

Reagovat
niflheim

Ta časomíra u Setanty je prostě naprosto debilní.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto skvělá

Reagovat
smazaný uživatel

footsy.ml

Reagovat
Infernoqt

Goooooooooooooooooool

Reagovat
Swarley

olééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Morgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
I am Mancunian

Anderko krasne a schnedyyyyh

Reagovat
Swarley

a Wazzu nepochválíš

Reagovat
I am Mancunian

wazza ma davat goly konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

MORGAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
niflheim

Schneidyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Dawon

GOL Z ROHU NA KRATKO

Reagovat
smazaný uživatel

A Mike má asistencu.

Reagovat
Zaschrona

Zase nezvladnute braneni standardky...

Reagovat
nani92

Reagovat
Talker

Ta aklimatizace Baby fakt pomohla, dostal se na úroveň ostatních hráčů CFC

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste strašně netrpěliví fanoušci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Netrpěliví? Vždyť hrajeme sračku už nějakých 10-11 měsíců... Jen na jaře z toho byly alespon body...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Talker

Jinak nejde o kritiku Baby, ale kritiku Mourinha...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak napiš rovnou "Mourinho je čurák" a nemaskuj to aklimatizací Baby.

Reagovat
SunFells

Fonteeeee

Reagovat
Hokaido

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooool, Andeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
Swarley

Anderkooooo, super akcička, snad je Martial v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Ander

Reagovat
I am Mancunian

andeerkooooo to je boooooooh

Reagovat
nani92

andersoooooon

Reagovat
wild

ANDEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
niflheim

Anderkoooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
C0br

válec

Reagovat
Infernoqt

Anderko

Reagovat
Ligter

HERRERA!

Reagovat
Dawon

ANDEEEEEEER a 1. hlavicka na branu za sezonu

Reagovat
Dawon

a nadherny centr od Roja

Reagovat
wild

Rojo

Reagovat
I am Mancunian

rojo krasny center

Reagovat
bbbauch

Ja mu to tak preju

Reagovat
Zaschrona

absolutne nebranenej

Reagovat
niflheim

Teď by to chtělo více zkoušet přes Colemana

Reagovat
Miguel19

Doma nás přehrává Villa jak dorostence. Hráči jak kdyby jim to bylo u prdele. Krásné

Reagovat
Whitemedia

ale zase nepřeháněj

Reagovat
kvasha16

ty si fatk strasny placko

Reagovat
SunFells

Jenkinsoooooon, to je pravidelný střelec

Reagovat
Swarley

goes by the name of Wayne Rooney

to je alespoň podpora

Reagovat
mr.Silver

Jenks gol a pak hned zakrok na penaltu

Reagovat
Fairplay

Baba

Reagovat
Miguel19

Pedro. Ach jo...to je křeč.

Reagovat
Swarley

Jonesy zase ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to trepe ten dement na Digi Sport, že Martial je v základe len preto, že nemá byť kto iný?

Reagovat
off-olda

Pedro válec z PD. Nezpracuje balon.

Reagovat
diastan

Sterling

Reagovat
Kaze

Jones si znova neco udelal

Reagovat
niflheim

Jones, tomu se to zase jak povedlo, se snažil fotbalově vysmrkat?

Reagovat
Swarley

bych spíš tipl, že se zkoušel normálně vysmrkat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Usty

co se stalo? :D máte gif?

Reagovat
niflheim

Krvácel z fafáku, už asi v pohodě

Reagovat
SunFells

A Sterling řádí

Reagovat
Miguel19

Willian teďka trefí, to je jasné.

Reagovat
Whitemedia

proč to nechává Zoumovi

Reagovat
SunFells

Cedric dostal dobrou Schluppku

Reagovat
smazaný uživatel

Schweinsteiger je rozdielový hráč. svetová trieda

Reagovat
Zaschrona

Zatim teda predvadime absolutne priserny fotbal, ta formace nefunguje, nejsme absolutne schopni si vytvaret snad ani naznaky sanci. Pomale, prediktivni, nekreativni.

Reagovat
Miguel19

Tvl gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Guardiolom Pedro strielal goly vo finale LM. Pod Mourinom je z neho najhorsi hrac 3. najlepsej ligy sveta.

Guardiola >>> Mourinho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Taková asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Guzan

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Whitemedia

GOOOOOOOOLLL GUZAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

Willian

Reagovat
liquicitizen

anoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

GUZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
kvasha16

je tam kurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Miguel19

No, co si budeme povídat. Bez podobného námazu bychom se nedostali ani do šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co si budemem povidat, casto zacinaji dlouhe serie viteznych zapasu, prave podobnym hovnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Reagovat
Hokaido

wiliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je proboha za trageda te Baba? A krome toho, ze je to totalni traged, tak ani nebeha.. No ty kravo, to byl kauf

Reagovat
smazaný uživatel

Fanúšik na pohľadanie. Hodnoď ho po sezóne ok?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

To jako proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem či to myslíš vážne ale radšej neodpovedám.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc mam hodnotit to, ze se nesnazi ani behat, az po sezone?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses jak *Porn*, akorat co se tyce Afriky..

Reagovat
fantomas

Nn, co se týče dementních dolarů.

Reagovat
Rarášek

A ty si sledoval BL, jo?

Reagovat
Zaschrona

Galloway

Reagovat
Dawon

David tam dneska ve vzduchu ale teda pekne plave

Reagovat
fenixLFC

dobry gol

Reagovat
Miguel19

Baba dobře zalepil. Příště očekávám Ivanoviče, i když bude zraněný

Reagovat
liquicitizen

pls, aj Floro Malouda by toho beka zahral lepšie

Reagovat
off-olda

Pedro je totální splašenec s nekoordinovanými pohyby. A Baba

Reagovat
čutalista

zdravím, muže mi někdo vysvětlit proč nedávají zápasy na O2, todle je pěkně k vzteku to sledovat přez stream když si to kvuly tomu platí...nějak tomu nerozumím co se děje

Reagovat
Zaschrona

Naismith na co dneska sahnul, to zvoral...

Reagovat
Whitemedia

ten si své momenty vybral proti Chelsea..

Reagovat
SunFells

Lester při standartkách vůbec neví. Dokonce tam "trpaslíci" jako Simpson brání Virgila či Pellého.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney ty vole

Reagovat
fantomas

Fantazie sledovat tu davovou hysterii od fans CFC tady.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládaš

Reagovat
fantomas

Jj, to přesně ze všech nejvíc tady sedí na mě

Reagovat
kvasha16

coze?

Reagovat
fantomas

Ohledně Baby.

Reagovat
kvasha16

no okrem Nobodyho tu nikto nehysterci nie? aspon som si nevsimol... a btw, fakt nehra ktovieako dobre, je vidiet ze fakt na to tempo PL neni zvyknuty

Reagovat
smazaný uživatel

Jj totalne hysterie z me strany

Reagovat
kvasha16

tak predpokladam ze narazal na teba

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduješ jeho hru?

Reagovat
fantomas

O to tu ale fakt vůbec nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

prosím vás, jaký stream na United jede bez sekání? existuje takový?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
wild

2x mali odkopnut loptu a ponukaju sa tam jak jebnuti

Reagovat
Whitemedia

Přestaň pořád přepínat zápasy mentále...

Reagovat
Swarley

ouuuuu, ale super akce

Reagovat
smazaný uživatel

Bohaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Miguel19

Fabregas už si dohrává kariéru nebo nevím.

Reagovat
Whitemedia

tak on už vyhrál vše, co mohl..

Reagovat
spider_8

Mně se dneska zrovna líbí, možná náš nejlepší hráč.

Reagovat
niflheim

Aby tohle nemrzelo.

Reagovat
Swarley

Martial nedal šanci, prodáááááme hooooo, to není přece možnýýýýý

Reagovat
nani92

nezvládaš

Reagovat
wild

dokonca 2x po sebe

Reagovat
Swarley

zítra popravit za úsvitu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Ta defenziva Aston Villy... Jediné šance, které máme jsou díky jejim failům v rozehrávce...

Reagovat
smazaný uživatel

Costa To prostě musí být žlutá tohle.

Reagovat
Whitemedia

Ramires zase nonstop okopává každého hráče Villy

Reagovat
smazaný uživatel

Costa to urobil najhoršie jak sa dalo

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
wild

boha Wazza sak sa neboj vystrelit..potom nikdy nedas gol

Reagovat
Darren Fletcher

dpc zaspal som v piatej minute a vstal teraz a to som mal stream na plne pecky :D

Reagovat
nani92

Setanta

Reagovat
diastan

Sterling 333333

Reagovat
liquicitizen

charries

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý poločas. Akorát tam nevidím ten benefit z toho že Martial hraje na kraji. A té šance ze závěru bude ještě škoda, protože snad žádný jiný tým proti nám neumí návraty do zápasu tak dobře jako Everton.

Reagovat
iamek

Reagovat
Zaschrona

Absolutni prisernost. Naismitha okamzite sundat dolu.

Reagovat
iamek

Basti . Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

jeho nejlepší moment.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Swarley

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Yidlin přehlavičkoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling konečně.

Reagovat
Miguel19

Dobrý. Vyhráli jsme poločas. Sice díky soupeři, ale to je jedno.

Nevim jak dlouho to bude trvat, možná k tomu ani nedojde, ale Mourinho si musí uvědomit, že s Fabregasem ve středu hřiště už vyhrávat nemůžeme. Ten hráč už to má totálně na háku. Navíc je nepoužitelný i směrem dopředu.

Baba děs, ale snad dostane další šance. I když u Mourinha pochybuji.

Reagovat
smazaný uživatel

To tu tvrdím už pomaly rok.

Reagovat
spider_8

Co ti dneska vadí na Fabrem? Však to tam rozděluje docela dobře, rozjel několik akcí, podrží míč a ani ten střed není takový průchoďák jako obvykle (i když asi hlavně díky Ramimu). Akorát to jednou dost podělal po Zoumově přímáků, ale jinak dneska jeden z nejlepších.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôže hrať na CM proste to nejde. Jeho (ne)bránenie nás tiahne do sračiek. Na AM to taky nejde, tam je Oscar lepší. Už pred titulom to škrípalo, ale tam si držal Matič výnimočnú formu takže zálohu zázračne držal. Matic RLC Oscar, 1. náhradník Ramires.

Reagovat
spider_8

On by tam mohl hrát v pohodě, kdybychom dokázali zápasům dominovat a hrát nátlakově. Problém je, že se Josém nemáme tu kombinační kvalitu a Fabre nemůže tolik projevit svoje silné stránky a naopak se dost projevují jeho slabiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak by tam hrať nemohol, môj názor. Ak Mata bol predaný, lebo nevie brániť, tak čo Fabregas? Každú akciu súpera bránime o 1 menej. On tam fakt akoby nebol. Do 4231 na CM ho postaví len naprostý blázon.

Reagovat
Miguel19

Jn, jenže nás letos přehrává každej tým = Fabregas k hovnu.

Reagovat
Miguel19

Minimálně dvakrát poslal Villu do brejku. Opět jsou tam díky němu díry v středu. Například ta šance, jak se dostal soupeř přes Terryho do šance. Podívej se, jak při té narážečce vyklusával, jakoby nic.

Reagovat
Talker

Fabre je prostě slabý ve všech aspektech hry letos. Distribuce míčů a přehled má slušný, ale stejně udělá každý zápas nějakou hrubou minelu - vinil bych nepozornost. Pozičně ani defenzivně to nic super taky není. Jeho klíčovou částí hry je vytváření šancí a když se mu to letos moc nedaří, tak je na tom hřišti fakt k hovnu.

Svoje místečko v základu má jisté a nesoustředí se naplno si myslím.

Reagovat
Miguel19

"to nic super taky není"...i kdyby to bylo aspoň na takové úrovni

Reagovat
Talker

Dobře, dozadu tragédie, šance moc neprodukuje, pohyblivý taky není, distribuce většinou v pohodě, i když pravidelně něco posere...

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas je tak spatnej, ze na to nejsou ani zadny meritka. Snad se zrani, protoze jinak ho nejspis nevynda.

Reagovat
lucius6

Raheem

Reagovat
smazaný uživatel

Navas potom, čo obišiel brankára tak namiesto toho aby vystrelil z 9 metrov do prázdnej brány ľavačkou (vôbec nie z uhlul), tak sa vrátil urobil znovu kľučku na brankára a potom to doňho napálil ešteže tam bol Sterling...

Reagovat
lucius6

Ještě, že to nezkusil, protože by se tak na 99% netrefil. Vlastně se to už letos jednou stalo a to z dost podobné pozice.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby vystřelil levačkou, tak se mu to sveze a ještě nahraje do protiútoku

Reagovat
Grahf

Škoda, že dnes zase hráme v 10, bo rooney s loptou pripomína obertana.

Reagovat
Swarley

Ander tomu zase dodal potřebný pohyb, takhle ten střed hřiště vypadá fakt dost slušně...Martial na tom křídle trošku utopený, ale i tak ukazuje fotbalovost, podrží to, rozehraje, jde hned do náběhu...splní si svoje i na křídle, to je fakt super...

druhá strana funguje tak nějak už klasicky, nevím čeho se Darmian tolik bojí...Rojo tam jednou ostře zajede, položí centr a je z toho gól...Darmian by se toho neměl tolik bát, prostě tam víc vlítnout...

líbí se mi zatím hodně Jonesy, ten si svoje odvede, souboje s Lukaku zvládá, podobně i Smalling...uvidíme, jak si povedou dál, to bude klíčové...

Wazza byl u obou gólů, ale musí se tlačit víc do zakončení, snaží se tam nahrávat za každou cenu, to je snad horší než dloubáčky...

Reagovat
iamek

Darmian i v italii hlavne branil a do utoceni se moc nehnal.

Reagovat
Swarley

já to chápu, že to asi radši hraje na jistotu, ale byl tam jeden moment, kdy to bylo rozběhlé na super narážečku, dal to Matovi a pak tam šel strašně nejistě, pomalu...nevěděl jestli jo nebo jako ne, přitom tam byla díííííra jako kráááva...tam fakt nemůže nad ničím přemýšlet, tam musí vlítnout a jít do centru nebo do vápna...a tohle není poprvé, je škoda takových nabídnutých šancí...

Reagovat
smazaný uživatel

Videl niekto rozbor teraz na Babu? To kam behal v 9. minúte?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, hodnot to az po sezone.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by mal po sezóne hodnotiť tento polčas? Toho smajlíka si strč do prdele

Reagovat
fantomas

No, on je docela rozdíl napsat tohle a vyblít něco o "totálnim tragédovi".

Reagovat
smazaný uživatel

Mne ani nevadi to, ze je tragickej, ale vadi mi to, ze nebeha a bud stoji, nebo poklusava na pulce..

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku trapas nie?

Reagovat
liquicitizen

ten Boruc to je taka DIERA

Reagovat
fenixLFC

ty to ani nesledujes kedze boruc nechyta

Reagovat
liquicitizen

aha fakt videl som len zostrih cez prestávku

Reagovat
lucius6

Brankáč Bournemouthu sice zavinil gól Bonyho, ale zas skvěle vychytal Kevina, takže to neni tak hrozný

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

soton nie je norwich kde foxes mohli hrat na brejky a nepotrebovali mahreza a stacila im obycajna rychlost. ked sa chcu cez tu obranu sotonu dostat tak ho potrebuju. Ukazuje sa ze tadic, mane pelle su kdesi inde ako cela ofenziva leicesteru a je to ovela rychlejsie aj technickejsie. Foxe smerom dopredu boli rychli az v nadstaveni. K tomu ked si priratame rozdiel od stoperov pred branou supera, kde fonta a van dijk svoje sance dali, zatial co huth nie tak to nemoze vyzerat inak ako to je...mahrez musi prist co najskor ked chce ranieri bodovat, ale nemyslim si ze by sa mu tretikrat zo styroch zapasov podarilo zvratit z 0:2

Reagovat
Miguel19

Kdo dával ten centr na Herreru?

Reagovat
Zaschrona

Rojo

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard

Reagovat
Miguel19

Wow, Matič

Ale proč nešel za Cesca

Reagovat
off-olda

Ten si zahraje zase jen 25 minut...

Reagovat
wild

kurva kto sa zase zranil?

Reagovat
wild

Mata?

Reagovat
Whitemedia

ty vole, proč jako střídá Rubena....

Reagovat
SunFells

Jožka vás chtěl jen trochu potrollit, že někdo z akademie u něj ve skutečnosti má šanci.

Reagovat
Zaschrona

Martinez sundal Naismitha, parada

Reagovat
Swarley

Mata šel dolů?

ale pome Jessie James

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna tohle střídání bych od LVG nečekal.

Reagovat
Usty

Sundat Loftuse a dát tam Matiće je fakt ryzí kokotství....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Ide sa brániť výsledok 1:0? José

Reagovat
Horcmen

Sterling > KdB, to byl zase jednou ve fantě mistrovský tah

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, cloveka ma radost, ze hraje Loftus a on ho stahne po polocase Snad je tam zraneni..

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik k tomu Loftus-Cheekovi.

Reagovat
Usty

Kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

46 minut

Reagovat
Usty

A to píšeš, protože jsi fotbalovej analfabet nebo úplnej tupec?

Reagovat
smazaný uživatel

asi ten tupec

Reagovat
off-olda

Reagovat
Talker

45 minut

Reagovat
Infernoqt

Třeba jen Matu šetří na Lm, protože hrál ted o repre pauze

Reagovat
Talker

Tak aspon bude sranda...

Reagovat
Miguel19

Tvl ten Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo kurva RLC? To je fakt na blití todlecto.

Reagovat
off-olda

Ježiš třeba se zranil ne? Napadlo to vůbec někoho?

Reagovat
Whitemedia

ne

Reagovat
TopinB

Po zkušenostech s Mourinhem? Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

pod Mourinhom? ne

Reagovat
smazaný uživatel

A zranil?

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě

Reagovat
SunFells
Reagovat
bandwagoner

nekdo stream na chelsea prosim

Reagovat
Miguel19

Gooooool, kurva!!!!

Reagovat
SunFells

Kurva dal i druhý? Sákra.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
SunFells

Ah, koukám, že to změnili na vlastňák.

Reagovat
Miguel19

Nn, první dal Costa.

Reagovat
SunFells

A nebyl to Diego?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

Costa

Reagovat
Talker

Gooooll

Reagovat
SunFells

Manéééééé

Reagovat
liquicitizen

to sú góly

Reagovat
Error

Třeba jen šetří RLC na LM, protože hrál teď o repre pauze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Ty jseš důkaz, že hloupost je fakt nejotravnejsi věc na světě..

Reagovat
smazaný uživatel

tím, že se vysměju kravině? ok, whatever

Reagovat
Usty

no jestli ti to musím vysvětlovat, tak jsi vážně bezmozek...

Reagovat
Swarley

DDG nádherně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

ale zacina to smrdiet golom, toto dlho nevydrzime

Reagovat
Swarley

napodržíme pořádně balon, ale zase to není potřeba vidět tak Lukakově

Reagovat
Zaschrona

to je potreba davat...

Reagovat
Swarley

kde je teď naše posešn

Reagovat
smazaný uživatel

Buď držíme míč, nebo vedení, oboje nejde.

Reagovat
Swarley

to je ovšem zvrácená filozofie

Reagovat
Miguel19

Ale Ramires před tím gólem parádní tackle

Reagovat
Whitemedia

tak on je momentálně jediný náš hráč, co má formu..

Reagovat
smazaný uživatel

a Willian.

Reagovat
Whitemedia

jo, ten taky..

Reagovat
Miguel19

+ Azpi, Willian.

Reagovat
Whitemedia

tak Azpiho už ani nezmiňuji, ten si vždy odehraje tu svoji klasiku

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám pocit, že on tú latku stále zdvíha viac a viac

Reagovat
Whitemedia

ani ne, pořád je to ten jeho solidní nadstandard..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale ani solídny nieje ten správny pojem, čo tak kvalitný nadštandart?

Reagovat
off-olda

Zouma?

Reagovat
Whitemedia

vůbec,..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten fakt nie

Reagovat
off-olda

Pedro válec.

Reagovat
Fairplay

Nemátě někdo prosím kvalitní stream na Chelsea?

Reagovat
Fairplay
Reagovat
smazaný uživatel

footsy.ml

Reagovat
Darren Fletcher

panko wayne konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooool, Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

ROOONEY

Reagovat
Swarley

Wazzaaaaaaaaa

Reagovat
pingla

Rooneyyyyyyyy

Reagovat
Ligter

WAZZAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Ronaldo.com

Roooney

Reagovat
niflheim

Wazzaaaaaaaaaaa

Reagovat
wild

WAZZAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Swarley

Ilumináááti

Reagovat
Zaschrona

Hmm, fakt zapas blbec, kdyz i Jags udela vyjimecnou absolutni hrubku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, dosť bolo sračiek José, Hazard na plac, Pedro dole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Pedro dnes stejně hraje místo Hazarda jenom proto, že je tam Baba

Reagovat
smazaný uživatel

Ináč, tá pravá strana je naprosto nepriechodná. V ľavo to solídne horí, možno aj preto ten Matič

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Zaschrona

A teda Howard zase komicky chytani, fakt nutne ho uz nahradit...

Reagovat
I am Mancunian

anderko krasna asistencia, jasny motm

Reagovat
Whitemedia

a příště zase na lavičce

Reagovat
I am Mancunian

s deludedom to je kludne mozne

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
wild

teraz by som dal Carricka miesto Bastiho

Reagovat
wild

pripadne Blind za Roja

Reagovat
smazaný uživatel

Felipe Luis > Baba Rahman

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Od najlepšieho LB Bundesligy som čakal viac. btw. *Filipe

Reagovat
kvasha16

tak ale hra prvy zapas PL, dalo sa cakat ze to hned nebude ktovie co

Reagovat
Uwe háže buly

Tak nejlepší LB to rozhodně nebyl.

Reagovat
Whitemedia

Felipe Massa > Baba Rahman

Reagovat
SunFells

Vardy predátor.

Reagovat
Miguel19

Azpi, Willian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Btw co je s Delphem?

Reagovat
SunFells

hamstring

Reagovat
smazaný uživatel

Od zacatku sezony? Nebo neco odehral?

Reagovat
smazaný uživatel

Odehral asi 5 minut a pak na repre se zranil znova

Reagovat
SunFells

9 sekund v té repre

Reagovat
SunFells

https://www.youtube.com/watch?v=0zvFzcPNrxQ

tvůrce videa ho trošku potrollil.

Reagovat
Swarley

teď měl zkoušet lobánek

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon

Tak a ted Rooney zase rok pauzicka

Reagovat
off-olda

Ježiši sundej už toho Pedra. To je tak nekoukatelný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Azpiiiiiiiii

Reagovat
Whitemedia

Azpi

Reagovat
niflheim

Mám radost, že hraje Jesse

Reagovat
Swarley

Jonesy dneska hodně dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Willian s Azpim na jedny strane, to tam nemuze nikdo projit

Reagovat
smazaný uživatel

Už som to písal, ale

Reagovat
off-olda

Fabregas se tam docela prochází...

Reagovat
Miguel19

Vyhoď už toho Pedra omg.

Reagovat
Miguel19

Tvl to je vemínko.

Reagovat
Ligter

hard to believe it's not Scholes...

Reagovat
off-olda

Hrozně se mi líbí, jak dneska Costa maká dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tweek

snad se nikdo nezraní...

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
jacobT

čo je s Ospinom?

Reagovat
tweek

tak to netuším...

Reagovat
off-olda

Pedro

Reagovat
Whitemedia

proč ten mentál jako střílel?

Reagovat
Swarley

to kudy Martial prošel

Reagovat
Infernoqt

pěknej dribbling, Martial

Reagovat
off-olda

Ty souboje Gestede/Zouma...

Reagovat
Ligter

Martial úžasně; to je parádní, jak si umí podržet balon

Reagovat
wild

Martial

Reagovat
Miguel19

Sice jsme čekali dlouho, ale Willian fakt baví

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

a z Evertonu jednoznačně nejlepší Barkley

Reagovat
off-olda

Willík

Reagovat
smazaný uživatel

Costa, dobrý to Terryho synáčik

Reagovat
smazaný uživatel

Richards to je hore svalov dpc :-)

Reagovat
smazaný uživatel

A v hlave nasrané, no

Reagovat
SunFells

Něco udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

áno

Reagovat
SunFells

nelži

Reagovat
smazaný uživatel

neklam

Reagovat
kvasha16

Eden, konecne...

Reagovat
off-olda

Válec z PD konečně dolůů

Reagovat
Whitemedia

dej už s tou PD pokoj..

Reagovat
off-olda

Sorry no, ale on mě fakt hrozně nebaví.

Reagovat
smazaný uživatel

to asi nikoho

Reagovat
Miguel19

Hazardovi jakoby bylo jedno, že si jde kopnout na 10 minut

Reagovat
Whitemedia

podle čeho se to jako pozná?

Reagovat
Miguel19

Jak rozdával úsměvy

Reagovat
Whitemedia

Tak má radost, že běží 86 minuta a Chelsea ještě nedostala branku

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

By me docela zajimal Talkersuv nazor na Williana

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele zvládnutý zápas

Reagovat
Swarley

po takovém výprasku jsme tohle potřebovali

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz ešte vyhrať so City.

Reagovat
Swarley

kéz by

Reagovat
Fairplay

Proč píšou Costův 2. gól jako vlastní? Když dával Hazard měsíc zpátky ten "vlastňák", tak jsem četl, že pokud letí balon na bránu, je to psáno střelci. A Costova rána letěla do brány.

Reagovat
off-olda

Hazardovi ho nakonec nepřipsali ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pripísali.

Reagovat
off-olda

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ona neletela ani smerom na bránu, ale skôr dozadu

Reagovat
Miguel19

Costa přihrával na Williana, to nebyla střela.

A ten gól nakonec Hazardovi nepřipsali.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Costa :D

Reagovat
Miguel19

Co je to tam za muchlovačky?

Reagovat
Whitemedia

Costa klasika

Reagovat
Miguel19

Matič mi přijde dobrý dnes. Tak snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sa už nic nedeje.

Reagovat
Miguel19

Ale tak měl tam asi 3 dobré zisky. Musíme se radovat z maličkostí.

Reagovat
kvasha16

ziadne minely, relativne isty na lopte a pri pirhavkach, celkom zmena oproti predchadzajucim zapasom

Reagovat
smazaný uživatel

Lanziniii

Reagovat
off-olda

Costa v tom souboji naprosto v klidu?

Reagovat
diastan

Bony

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude Martial takhle chodit po čáře, tak ať si z toho kraje klidně hraje.

Reagovat
Dawon

Martital si z Colemana pekne dela kuzel zboznuju toho kluka

Reagovat
smazaný uživatel

To je pod úroveň ako sa snažia borci z Villy vyprovokovať Costu k blbosti, Za to by som dával dodatočné tresty, to nemá s futbalom nič spoločné

Reagovat
Ronaldo.com

Parada dneska

Reagovat
SunFells

Proboha

Reagovat
SunFells

Ale Vardy je fakt šéf, i když moh mít i hattrick.

Reagovat
Hokaido

Vardy

Reagovat
Miguel19

Azpi famózní. Parádní kup. Jeden z nejlepších v historii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

V poměru cena/výkon možná nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

A to se priznam, ze jsem mu pri prichodu absolutne neveril a okamzite jsem mu nadaval. Byl jsem nasranej, ze prichazi nejakej Spanel.. Ale svym pristupem a stylem hry si me nesutecne ziskal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

kdo hrál někdy FM, tak při příchodu bouchal šampíčko

Reagovat
Kovi81

Reagovat
bakasa

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

Pohoda

Reagovat
Whitemedia

Begovic čisté konto

Reagovat
Usty

V první půlce dobře podržel, sice slabý střely, ale jistota vzadu je klíčová

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá odpověď na zápas s Arsenalem.

Reagovat
Swarley

Payet

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

VARDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Ligter

Southampton

Reagovat
Trand

Já nevím, ale jak jsem psal o Vardym jako průměrákovi, tak jsem se asi dost spletl, tohle už není normální..

Reagovat
fenixLFC

ako to korytnacka v prvom polcase dotasala zostavou, tak obaja náhradníci cez polcas podiel na goloch-dyer asistencia na prvom a mahrez na druhom

Reagovat
Trand

http://firstrowsports.info/watch/football/Watford---Arsenal.htm

Kdyby někdo neměl stream, tak aspoň tohle.

Reagovat
Amos

stream na AFC?

Reagovat
Trand
Reagovat
nani92

Arsenal netuší

Reagovat
Trand

To je v pohodě, nikdo se evidentně nekouká. Spíš ten Wales mrzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Hoříme

Reagovat
smazaný uživatel

kos je boooooh...a coq to vie pekne rozdat

Reagovat
smazaný uživatel

dnes mam uplny tusak ze nevyhrame, taky klasicky vikend ked vyhraju vsetci okrem nas

Reagovat
smazaný uživatel

gabriel >merte

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Fenri

Letos zatim jo...

Reagovat
SunFells

Tak to pak i Gabriel > Kosc.

Reagovat
smazaný uživatel

U know shit gets real, when Arsene puts jacket on

Reagovat
bartlu

ramsey z maleho vapna mimo branku, ale milacek luxusni pas ♥

Reagovat
Trand

Alexis. Aaron.

Reagovat
smazaný uživatel

Aarone...

Reagovat
tweek

aarone!!!

Reagovat
smazaný uživatel

watfordsky utocnik pls

Reagovat
smazaný uživatel

Normálne, tým hráčom za toto rezať ruky. Takéto dožadovanie penalty je na facku.

Reagovat
teenz

Kosťa.

Reagovat
tweek

capoue

Reagovat
smazaný uživatel

Už zostúpil ten Watford?

Reagovat
bartlu

Ramsey snad proste ceka, az mu ty centry bude moct nekdo zblokovat....

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, to je nějaká exibice nebo co to tam předvádí??

Reagovat
10

Ramseyho dřevěná a simulující desetiminutovka

Reagovat
Trand

Vždyť dostal kolenem do hlavy dost pravděpodobně, jak tam ležel.

Reagovat
Error

Watford luxusně zapresoval teď.

Reagovat
Trand

Náš nejlepší hráč do útoku po Alexisovi je Bellerín.

Reagovat
smazaný uživatel

Cech toto keby niekto z tych dvoch dostal do hlavy, tak im tu hlavu odkopne z krku

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce byť jediný v lige s helmou.

Reagovat
smazaný uživatel

Smiešny zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramseyy

Reagovat
Trand

Aaron je zatím fakt špatnej.

Reagovat
Trand

Ale taky nechápu, proč hraje na křídle. Pokud se nevejde do sestavy na svým obvyklým postu, tak prostě střídačka a na křídlo Chambo.

Reagovat
Gunner14

Hraje tam , protože OX brání fakt hrozně , resp. nebrání vůbec

Reagovat
Trand

Já vím, co tím Wenger zamýšlí, ale ten plán moc nefunguje. Nebo jako s obranou teda vypomáhá, ale zabíjí tím jeho potenciál a nutí ho dělat věci, které tak úplně neumí a tím pádem pak hraje hůř a ubližuje to celému týmu.

Reagovat
J0EL

Tak to je Wengerova specialitka. Uz na kridle hral aj Bendtner svojho casu.

Reagovat
J0EL

Ramsey fakt nema co robit v zaklade uz

Reagovat
*CZE*

Ramsey je fakt šílenej, proč neustále všechno řeší tak složitě? Měl by hrát místo něj Ox

Reagovat
SunFells

Čech je dobré vemeno, ještě moh Deeneymu zajet kolíkama do ksichtu.

Rambo tam trošku bojuje s fanoušky Watfordu Jsem zvědavý, zda to bude ke prospěchu a nebo bude zakončovat tam, kde by radši neměl.

Reagovat
J0EL

Tak zatial plati druha varianta.

Reagovat
SunFells

To zkusil jen teď na konci ne? A to se na něj nezlobím, že v dané situaci se takhle rozhodl, provedení bylo špatné.

Reagovat
10

přestřelil jedinou gólovku Arsenalu po nahrávce Alexise

Reagovat
SunFells

A tam měl dělat jakože co? Myslím kromě zakončení.

Reagovat
10

trefit bránu třeba

Reagovat
SunFells

Nejsem si úplně jistý, zda rozumíš tomu, co tu bylo řečeno. Podstatou věci je obava z toho, že to bude příliš často zkoušet z nevhodných pozic.

Reagovat
10

ok, reagoval jsem na tohle - "nebo bude zakončovat tam, kde by radši neměl"

Reagovat
SunFells

Tím jsem myslel z nevhodných pozic na hřišti, né že do 15. řad

Reagovat
10

aha, my bad

Reagovat
J0EL

Jak to myslis to "okrem zakoncenia"?

Reagovat
SunFells

Přesně tak jak to píšu. Viz výš, ztratili jste se s 10 úplně stejně.

Reagovat
J0EL

Mal tam aj jednu tutovku ale. Aaron z minules sezony by uz mal hattrick. Teraz mi pride celkovo viac namachrovany, skusa paticky, toci sa dookola a zbytocne dlho drzi loptu. Slava z minulej sezony mu vstupla do hlavy.

Reagovat
SunFells

Už předminulé.

Reagovat
J0EL

dokonca

Reagovat
J0EL

Merte s Ramseym musia proti Bayernu sediet, jeden horsi ako druhy.

Reagovat
10

Giroud je po zranění, nebo proč hraje na hrotu Walcott? Musím říct, že mi ta sestava přijde naprosto nelogická a nefunkční. Cazorla uprostřed zálohy, Ramsey někde na křídle, do toho nebránící chodec Ozil, nebránící Alexis a trpaslík na hrotu.

Reagovat
Gunner14

ty jsi asi ARS dlouho nesledoval co ?

Reagovat
10

právě že bohužel jo, tohle není jen na dnešní zápas, psal jsem to už v létě přijde mi to čím dál horší...

Reagovat
Gunner14

tak to pak , ale nevím proč se dívíš , že hraje Theo na hrotu a Santi uprostřed... to už je docela dlouho hlavně ten Santi

Reagovat
FCSL

Arséne Wenger

Reagovat
Trand

Je to celý zlý no. Výkon hrozný. Poslední dobou prostě hraje Theo, Giroud neměl moc dobré výkony a Theo dal nějaké góly, tak zůstal v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ale treba povedat, ze Theo bol proste stale najlepsi hrac, spolu s Alexisom, ze hraje je proste logicke, daval goly, preco by mal sediet..

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Feo měl solidní poslední zápasy, kdy konečně vypadal jak hroťák a Giroud hrál otřesně a nechal se vyloučit se Záhřebem, tak proto. Dnes mu to moc nejde, to je pravda,

Veprostřed hraje Santi proto, že mu to jde s Coqem lépe než Aaronovi a Aaron hraje na kraji proto, že Ox má sice záblesky geniality, ale finálku má hroznou a jeho bránění není úplně ideální.

Arsenal hraje takhle od ledna/února a získal nejvíc bodů z ligy za toto období, takže i když to na papíře hapruje a v zápasech často taky, Wenger tomu věří. V LM dostáváme a zápas s Bayernem nebude výjimka, ale na PL to stačí.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Pritom pred tyzdnom United sfukli jak nic ale tam sme im to velmi ulahcili no

Reagovat
SunFells

Merteho výklus byl sice napřesdržku, ale řešte jeho, když Koscielny tam dvakrát mizerně propadl a to jsem mu ještě ze soucitu nezapočítal třetí případ, kdy si ukousl při odklizení větší sousto, než byl schopen zvládnout a poslal Watford do další šance.

Reagovat
10

ty dva si můžou podat ruku a i s takovýmhle výkonem není Merte horší, což mluví za vše...Koscielnyho jde pochválit možná tak za to zblokování přihrávky, kdy šel Watford 2:1, pokud by to ale nevzniklo po jeho špatně zahraný ofsajd-pasti

Reagovat
Heisenberg

Watford solidní výkon, organizované 4-4-2 dozadu s vysokým presingem od nich funguje, pustili nás pouze do 3-4 šancí. Dopředu spoléhají na protiútoky, a i když docela hodně ztrácíme, tak naštěstí ne v nebezpečných prostorech. Jednou tam měl Deeney střelu a jeden protiútok zadrbal Ighalo myslím.

Od nás vynikající Bellé a Nacho, Alexis taky velce dobrý. Pravý kraj je problém, Ox sice udělá několik parádiček a vytvoří šanci, ale ve finálce je tragický a dozadu toho nedává tolik jak Aaron. Aaron zas není křídlo, což ale nevadí, protože to za něj obstará Bellé. Přesto ale chybí jeho náběhy z prostředka. Santi dnes nic moc, dost zadrbává a snaží se jít zbytečně do víc hráčů.

Jestli to bude pokračovat, tak Giroud in za Fea kolem 60. minuty, kdy se Watford ještě víc zatáhne.

Reagovat
10

centry na Walcotta, tomu říkám plán

Reagovat
Trand

To je klasika, když tam je Giroud tak se zase moc necentruje a většinou je Giroud ten centrující.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocna atmoska

Reagovat
smazaný uživatel

proč vlastně nehraje gabriel?

Reagovat
smazaný uživatel

vraj mal nejaku operaciu..asi transplantacia tvare

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

faul to bol ale ten typek je strasny simulant

Reagovat
Trand

Alexissssssssssssssssss

Reagovat
Trand

Santi krásně.

Reagovat
SunFells

Ten jediný během té akce zasloužil pochválit

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
SunFells

lol, to je gól

Reagovat
smazaný uživatel

Zapnu to a gol.

Reagovat
Trand

Díky.

Reagovat
Heisenberg

Dorvali to tam

Reagovat
smazaný uživatel

To je čurák ten Capoue.

Reagovat
hntlyl

Mesut áčko

Reagovat
SunFells

Německo naposled zachránil získanou penaltou a asistencí, tady šel po obojím během jedné akce

Reagovat
Trand

Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

GIROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOUD

Reagovat
SunFells

GIROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOUD

Reagovat
Heisenberg

Bradka Watford se úplně rozpadnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut 2 áčka

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro roztrhal sito.

Reagovat
smazaný uživatel

Mesutek..

Reagovat
J0EL

Ozil uz zase asistuje na vsetko. Boh

Reagovat
SunFells

Watford teď vypadal hodně líně, je ten pocit křivdy z Coqova neodpískaného zákroku na Capoueho a následného gólu asi trochu srazil.

Reagovat
smazaný uživatel

bol to faul? nevidel som opaovacku

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

byl to jasnej dive od capouea

Reagovat
smazaný uživatel

Z tej jednej opakovačky, čo som videl, to bol riadny dive.

Reagovat
SunFells

Taky jsem ji neviděl ...takhle mi přišlo, že si pro to Capoue šel moc ochotně.

Reagovat
smazaný uživatel

super...a na ozila sa mi to ako faul zdalo

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal aj žltú kartu za to.

Reagovat
smazaný uživatel

som myslel ze to bolo za reci..oks vsetko jasne uz diky chlapi

Reagovat
SunFells

Bylo, žlutou dostal Ighalo.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak to som sa riadne ukvapil, snad uz je vsetko ok, ale uz si radsej niesom isty

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Potom mea culpa, tí v žltom vyzerajú skoro všetci rovnako. :)

Reagovat
SunFells

Jo, to by byla jasná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

RAMSEEEEEEY KONEČNĚ

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron ten ten gol potřeboval

Reagovat
Trand

Sice tečovaný, ale stejně. Konečně. Ta oslava je ale strašná.

Reagovat
Trand

Bellerín parádní samozřejmě.

Reagovat
mr.Silver

Toto Aaronek potreboval. Snad se trochu zvedne

Reagovat
Heisenberg

Bellé

Reagovat
SunFells

Krásně Hector, jako nůž máslem

Reagovat
Nikikrew

Bellerin krasne

Reagovat
smazaný uživatel

bellerin ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

a aaronokovi to pomoze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ideme si pre titul

Reagovat
J0EL

Reagovat
Manik...

výhra ve Watfordu o tom svědčí

Reagovat
Trand

Manik... pls

Reagovat
Manik...

Když tak hezky prosíš

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte nám ho nedali?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Hmm, krásný pas

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem si predstaviť, že Aké niekedy prehrá osobný súboj.

Reagovat
10

Ramsey se přesunul doprostřed a hned to má úplně jiný parametry, jeho pohyb a pracovitost tam prostě s Ozilem a Cazorlou chyběla. Tohle 4-3-3 s Ozilem a Alexisem, který mají volnější role s pohybem do hřiště, mi přijde pro tenhle tým ideální. A díky, PL - http://bit.ly/1GM3Pfr

Reagovat
SunFells

fíha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Gratulace. Jinak souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

niiice

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
justcall

ten odkaz nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerín dobře, nicměné pořád platí Jenks > Hector

Reagovat
J0EL

Tak urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Jenks dal gola aspon

Reagovat
smazaný uživatel

navíc po přihrávce Mosese

Reagovat
Mastný Chobot

Mojžíš len tak nenahrá hocikomu

Reagovat
smazaný uživatel

paradicka..snad sa welbz vrati v rozumnom case, ta lavicka je trochu slaba, ale zaklad je vyborny

Reagovat
SunFells

Giroud vypadá téměř moudře s těma vousama. Téměř.

Reagovat
CHONG

Sterling si to včera dobře vodil a Bony se snad konečně probudil a začne mu to tam padat.

Come on, City

Reagovat
minoLFC

Dnešný zápas všetkých zaujíma...

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Babou jsem vůbec neměl pravdu.... On je prostě defenzivně špatný úrovně Cuadrada a klidně se přetrhněte, ale horší než Ivanovič. Co na tom, že je docela rychlý. Spíš bych ho bral jako křídlo, ale u obránce je hrozný průser. A vůbec řešení beků neskutečný ale neskutečný fail v této sezon, co na tom, že máme jednoho top, když tam jsou pak 2 spektakulárně špatní beci. Tohle je vážně do zimy na Ramirese nebo Zoumu na beku, hrozný...

Obrouvskou radost mám z RLC, ten kluk je prostě klenot, který si Mourinhem nesmíme nechat zasrat. Už teď má náběh na to být top moderní obránce, který zvládne střídat roli DM/CM/AM plynule během zápasu. A to má na to odehrát v klidu příštích 15 let na super úrovni, i Albion by ho zoufale potřeboval. P/roč kupovat Pogbu za balík, když si můžem vychovat vlastního?

Další radost - Willian, toho kluka zbožňuju, prozatím MOTS, září nejenom na naší úrovni, aktuálně jeden z top hráčů vůbec....

Reagovat
smazaný uživatel

RLC je záložník A Baba bol naozaj hrozný včera, ale hneď hodnotiť aj jeho nákup?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme. Koukal jsem jeste na vetu s Babou..... No prvni nahradu na beka tak v klidu hodnotit budu, hrac s takovou pozici a za takovou castku ma hrat spickove hned.

Reagovat
Tywin Lannister

Willian je super...uz se ho tu zastávám nějakou dobu, i v době, kdy tu dostával dost čočku. Hrozně komplexní hráč. Ten kluk by mohl hrát skvěle snad všude krom golmana, stopera a hrota. Navíc je to sympaťák, dříč a jeden z nejlépe bránících CM/AM/křídel na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to chce tři body...Janmaat je zpatky ..Mitroviče jsem videl za repre a nic nepredvedl a kazil co mohl...Na hrot Perez/Cisse a hrát to po zemi a rychle napadat...uvidime co vyouzli trener...

Reagovat
pepinho2

http://postimg.org/image/nvsqoz94b/ Tak Slováci do baráže, jo?

Reagovat
pepinho2

*OT

Reagovat
SunFells

Tohle Slovinci absolutně nesnášejí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to Castle uhrá na 3 body. Ale som zvedavý s akým zaujatím budú hrať hlavné hviezdy.

Reagovat
SunFells
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Ligter

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

I understand now Greece is bankrupt. These guys are not the smartest

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
A Seleção

Nekdo prosim odkaz na Koln-Hannover?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pozrel som prvý polčas Hereenven - Feyenoord a to som ešte nezažil nikde také bránenie ako tam robili domáci. Ako zo 60s.

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo odkaz na nějaký dlouhý sestřih CHELSEA - VILLA ???? díky

Reagovat
Trand

http://lasthighlight.com/chelsea-vs-aston-villa-highlights-full-match/

Tady si dej MOTD Highlights, nic lepšího asi neseženeš.

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
Hokaido

Ruddy; Whittaker, Martin (c), Bassong, Olsson; Redmond, Dorrans, Tettey, Brady; Howson; Mbokani. Subs: Rudd (GK), Wisdom, Jerome, Hoolahan, Jarvis, R Bennett, O'Neil.

Konečně zase Redmond

Reagovat
Hokaido

Sissoko Wijnaldum

Reagovat
Hokaido

Sissoko Wijnaldum

Reagovat
REPLIKATOR

parádní zápas

Reagovat
Hokaido

luxus, nejnudnější liga

Reagovat
vodka

to jsou prisrne obrany, jak muze mit norwich tolik prostoru na centr je nepochopitelne... Sissoko na to braneni uplne sere...

Reagovat
smazaný uživatel

To sou defenzivy panecku..

Reagovat
smazaný uživatel

paráda zatiaľ

Reagovat
eder

To hrajou bez brankářů, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Baker a Solanke ďalšie góly za Vitesse. No a Newcastle-Norwich solídne psycho zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

Ale keď sa pozriem na titulnú fotku tak to ani menšie psycho byť nemohlo

Reagovat
doocetung

stream na straky prosiiim

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

To studio vysílaného kanálu vypadá tragicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Digi sport style.

Reagovat
salami

Reagovat
Mastný Chobot

teraz som zapol, ale prečo za Norwich bránia max 3 ľudia?

Reagovat
Mastný Chobot

a potom príde toto... Mitrović

Reagovat
Mastný Chobot

Wijnaldum hetrik

Reagovat
smazaný uživatel

Suché triko

Reagovat
jacobT

si sa načakal, kým si to mohol napísať, čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Dost

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Uz by mohli neco uhrat i v derby pristi tyden..

Reagovat
blaugrana

Wijnaldum sa bude v januari stahovat. Tipnem Liverpool.

Reagovat
Mastný Chobot

skôr Sissoko, ten už by mal ísť vyššie

Reagovat
blaugrana

Aj ten je solidny.

Reagovat
smazaný uživatel

to by musel hrát takhle častěji, ne jednou z 10 zápasů

Reagovat
Mastný Chobot

zabíjate ho

Reagovat
Hokaido

v zimě ještě asi né. Ale jinak Wijnaldum>Depay.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom snáď ani nikto nepochybuje

Reagovat
Hokaido

Všechno je to přes Redmonda, to by ještě mohl být nějakej fantabod.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak koľko zápasov PL sa zatiaľ odohralo v piatok? Pamätám si len jeden.

Reagovat
Hokaido

jen jeden no, MU myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Som čakal, že to bude každé kolo

Reagovat
Jardin

Premier League v pátek? Vzpomíná si vůbec někdo na takový zápas? Naposledy byli fanoušci v ochozech před víkendem před dvanácti lety. A dnes se Villa Park zaplní zase. Přijede Manchester United, který v pátek ještě nikdy neprohrál. A pěknou řádku let neprohrál i na půdě Villans. Jak to dopadne nyní?

Páteční liga je v Anglii absolutní výjimka. I přesto, že José Mourinho brojí pro úlevy pohárovým celkům každou chvíli. Přestože je to v jiných předních ligách běžné, šéf Premier League Richard Scudamore byl dlouho proti. Až od příští sezóny (zatím na tři roky) se páteční zápasy zavedou v minimálním počtu deseti opět do programu, poprvé od září 2003.

Reagovat
Usty

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju ho!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Gini na Hrad on a Moussa dneska neskuteční Srandaland se má na co těšit

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jenom jeden zápas, navíc Norwich je bezzubej, ale snad to bude ten startovací a udělá se do Nového roku co nejvíce bodů...

Reagovat
kiwwi

Eye-catching stat from the weekend: James Milner is on his 17th different manager since making his debut for Leeds in 2002

Reagovat
Mastný Chobot

na jeho biografiu sa teším

Reagovat
Nikikrew

2 roky dozadu

https://www.youtube.com/watch?v=NmQfhkGPrM8 jedna z najkrajsich akcii EPL

Reagovat
Nikikrew

a samozrejme aby som nezabudol na este dolezitejsiu vec : 10 rokov dozadu a jeden den --->https://www.youtube.com/watch?v=lGTgM71zUiY

Reagovat
SunFells

record breaker, history maker

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo proti sparte, nie?

Reagovat
Hokaido

tenkrát tam bylo jen 6k kvůli trestu od UEFA

Reagovat
Hokaido

a pak dal ještě tu legendární šajtličku vlastně

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SunFells

Jj, ten dres Sparty jsem měl taky, když už to byla debata o dresech

Reagovat
J0EL

Toto je jeden z najkrajsich timovych golov vobec.

Reagovat
smazaný uživatel

2 roky?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes prvýkrát detailne odsledujem Shaquiriho. Zatiaľ hrá v Stoke až priveľmi nenápadne. Dnes čakám góly na oboch stranách, ale 1X2 je snáď netipovateľné.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

https://www.youtube.com/watch?v=iad-KKo2R3M

Na tohle jsem narazil náhodou, ale můžu vám něco říct, něco tak trapného jsem neviděl ani nepamatuju Tvl, co je tohle za komedii, to je neskutečné Schválně si oustte ten ksicht v 1:17

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
smazaný uživatel

Claude to umi taky roztocit..

https://www.youtube.com/watch?v=B5wE-Ybr14A

Reagovat
Nikikrew

ale hej aj ked teraz by som dal pravdu Claudovi a prefackal toho krpana s flaskou a ciapkou pretoze vtedy na Stoke to bola roadna blamaz, to bolo po prvykrat co som sa nedival na druhy polcas

Reagovat
Hokaido

Butland

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Hokaido

Od zápasu s MU šlo Swansea strašně dolů. Gomis nikde není a nic nemá, na hřišti spíš překáží, Ayew v podstatě to samý. Montero neefektivní, Wiliams dneska na ručník ....

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea ve strašný křeči teda... viděl jsem sice jen posledních 20 minut, ale nedali si jedinou kloudnou přihrávku, Montero tragédie, Gomis pro smích, stejně jako celá hra dopředu. s tímhle teda nevim

Reagovat
Usty

Dokonalej defenzivní výkon od Stoke, takhle vyspělou a propracovanou obranu jsem u nich neviděl měsíce. Johnson MOTM, ale i Cameron s Wollscheidem na jedničku.

Reagovat
smazaný uživatel

jasný, hrála v podstatě bezchybně..jenže v takovým zápase bych tu obranu zas tak nepřeceňoval, přeci už jen ta rozehrávka byla od Swansea chvílema žalostná, finální fáze dneska absolutně nebyla, když už se dostali někam do poslední třetiny hřiště, tak zas špatnej centr, nevim nevim jestli se pod Monkem nezačne houpat židle i když bych mu to nepřál..

Reagovat
Usty

To je pravda, rozehrávka Swans byla fakt neskutečně hrozná. Ale Montero ten míč ve svý pozici několikrát měl a Johnson mu prakticky nedal čuchnout. :)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

hrali velmi umne. Celkom sa vysvihol Arnautovic, skoda ze je to taky blb.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele