Premier League - preview 7. kola

30.10.2020, 08:52, aktualizováno 02.11.2020, 08:28
Previews
Leicester naposledy vyloupil stánek Arsenalu a nyní jede ven znovu, tentokráte se představí v Leedsu. Fulham a West Bromwich Albion po postupu stále čekají na první výhru, dočká se jeden z nich v pondělí ve vzájemném duelu?
Fulham FC - West Bromwich Albion  (pondělí 18:30)
Pondělní dohrávka sedmého kola bude patřit především ligovým nováčkům, neboť duelu Leedsu s Leicesterem předchází střetnutí Fulhamu a West Bromwiche Albion. Oba týmy stále v nejvyšším patře anglického ligového fotbalu čekají na své první vítězství, a přestože se jedná stále o naprostý začátek nového ročníku Premier League, snadno lze tomuto zápasu dodat punc "šestibodového" boje o záchranu.

Zatímco Fulham se doposud výsledkově trápí a s jediným bodem je na předposledním místě pouze o skóre před Burnley, West Brom již dokázal bodovat třikrát, avšak ve všech případech šlo o dělbu bodů. Přesto se však mohou hráči birminghamského klubu před výjezdem na Craven Cottage upínat alespoň k tomu, že z posledních čtyř kol prohráli pouze jedinkrát.

Na straně domácích je pozitivní zprávou lepšící se zdravotní stav stopera Joachima Andersena, jenž se v tomto týdnu stihl předčasně vrátit do tréninkové zátěže po prodělaném zranění kotníku, jež zbrzdilo jeho debut po letním příchodu z francouzského Lyonu. Mimo hru naopak nadále zůstávají Neeskens Kebano a Terence Kongolo. Také Slaven Bilić na lavičce West Bromwiche má důvod ke spokojenosti kvůli uzdravení Dary O’Shea, který rovněž kvůli poraněnému kotníku vynechal předešlé kolo s Brightonem, ovšem nyní by již měl být opět připraven. Poprvé by se také na soupisce Baggies mohl objevit Kamil Grosicki, jehož přestup do Nottinghamu Forest nakonec skrze ligové regule neprošel.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Aréola - Aina, Adarabioyo, Ream, Robinson - Reed, Anguissa - Loftus-Cheek, Cairney, Lookman - Mitrović
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Furlong, Ajayi, Ivanović, Townsend - Gallagher, Livermore, Krovinović - Pereira, Grant, Robinson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.52 - 3.35 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leeds United - Leicester City  (pondělí 21:00)
Hráči Leeds United vyzvou v aktuálním kole Premier League na svém hřišti Leicester City. "Liškám" momentálně s dvanácti body patří osmá příčka, v případě výhry by však poskočily hned za vedoucí Liverpool. Nováček je dvanáctý s deseti body.

Leeds minulý víkend zaskočil rozjetou Aston Villu, na jejíž půdě vyhrál 3:0. Ve druhém poločase rozhodl třemi brankami Patrick Bamford. Před tím však letošní nováček doma padl s Wolves 0:1. Loňští vítězové League Championship zatím zvládli soupeřům nasázet dvanáct branek, což je nejlepší počin nováčka od sezony 1992/93. Proti Leicesteru si kvůli zranění nezahrají Gaetano Berardi, Adam Forshaw, Diego Llorente a Kalvin Philips.

Leicester v minulém kole zvládl duel v Londýně na Emirates Stadium s Arsenalem, když vyhrál 1:0 po trefě Vardyho. V Evropské lize jsou zatím Foxes stoprocentní díky výhrám 3:0 nad ukrajinskou Zarjou a 2:1 na půdě AEK Atény. Hosté jsou navíc letos na venkovních hřištích stoprocentní, což budou chtít potvrdit i proti Leedsu. Tahounem opět není nikdo jiný než anglický reprezentant Jamie Vardy.

Proti Leedsu nebudou kvůli zranění hrát Daniel Amartey, Timothy Castagne, Wilfred Ndidi, Ricardo Pereira a Çağlar Söyüncü. "Timothymu se zlepšila podkolenní šlacha, proto s týmem necestoval, ale bude pravděpodobně připraven po mezinárodní přestávce," potvrdil tento týden manažer Brandon Rodgers. "Obzvláště v utkání, kde nemůžete hrát atraktivní fotbal, musíte mít možnost hru vidět a já jsem si myslel, že to bylo opravdu profesionální vítězství na půdě těžkého soupeře," komentoval Rodgers výhru v Řecku.

Poslední vzájemný soutěžní duel mezi Leedsem United a Leicesterem City se konal v říjnu 2017 v rámci Ligového poháru. "Lišky" tehdy vyhrály 3:1, ačkoliv Peacocks vedli po gólu Pabla Hernándeze. Následně se však trefili Kelechi Iheanacho, Islam Slimani a Riyad Mahrez.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Cooper, Koch, Dallas - Klich - Hélder Costa, Rodrigo, Shackleton, Harrison - Bamford.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Fofana, Evans, Fuchs - Albrighton, Praet, Mendy, Tielemans, Justin - Vardy, Barnes.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.64 - 3.64 - 2.69
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Aston Villa - Southampton FC  (neděle 13:00)
V neděli se ve Villa Parku představí Southampton, který si minulý víkend notně zvedl náladu - po vydřené remíze na Stamford Bridge se totiž stal prvním celkem, který v současném ročníku sestřelil doposud vedoucí Everton a poskočil tak na sedmou pozici. Aston Villa zatím také patří k těm nejpříjemnějším překvapením letošního ročníku a po 6 kolech se nacházela na parádním třetím místě tabulky. V Birminghamu tedy jistě doufají, že se jim podaří odčinit poslední domácí prohru s Leedsem a udržet tak vynikající postavení v blízkosti čela ligového peletonu.

Jistě, Aston Villa v létě podnikla hmatatelné kroky k tomu, aby tato sezóna byla lepší než loňská - podařilo se jí udržet záložníka Grealishe, na poslední chvilku tým posílil také Ross Barkley z Chelsea, krom toho do svých řad přivedla například ještě Ollieho Watkinse, Bertranda Traorého či brankáře Emiliana Martinéze. Že to ovšem bude až taková paráda, to čekal skutečně jen málokdo. Věřte nebo ne, Grealish a spol. vyhráli všechny úvodní čtyři duely v tomto ročníku, kdy si poradili například i s Liverpoolem či Leicesterem City a do minulého kola se nacházeli na druhé příčce s jednobodovou ztrátu na první místo. Pravda, domácí prohra s Leedsem v poměru 0:3 trochu kazí dojem z výborného vstupu, pokud se ale Villans podaří v neděli porazit Southampton, bude toto zaváhání rychle zapomenuto.

Southampton takhle růžový vstup do nového ročníku ani zdaleka nezažil. Po porážce na hřišti Crystal Palace následoval domácí debakl v klání s Tottenhamem, ve kterém to byla zejména defenziva Saints, která na celé čáře vyhořela. Od té doby je to ale přece jenom od svěřenců Ralpha Hasenhüttla trochu jiná písnička - následující čtyři zápasy totiž přinesly hned tři výhry Svatých a jednu remízu na půdě Chelsea, kde se Southampton nesložil ani navzdory dvěma rychlým brankám útočníka Wernera a v nastaveném čase nakonec také vydoloval zasloužený bod. Zdá se tedy, že je Southampton na dobré cestě, aby bojoval o příčky v první polovině tabulky.

Aston Villu momentálně netrápí žádné nové závažnější zdravotní komplikace, manažer Dean Smith tak má v podstatě kompletní kádr, ze kterého může vybírat základní jedenáctku. Mimo hru jsou pouze dlouhodobě zranění Heaton a Wesley. Na straně hostí bude absentovat trojice Moussa Djenepo, Will Smallbone a Mohammed Salisu.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Cash, Ngoyo, Mings, Targett - McGinn, Douglas Luiz, Barkley - Trezeguet, Watkins, Grealish
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Walker-Pieters, Vestergaard, Bednarek, Bertrand - Ward-Prowse, Romeu - Armstrong, Redmond - Ings, Adams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.62 - 3.53 - 2.78
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Everton FC  (neděle 15:00)
Fotbalisté Newcastlu hostí v rámci sedmého kola Premier League liverpoolský Everton. Tomu po šesti kolech patřilo první místo v tabulce, o skóre před svým městským rivalem. Newcastle je s osmi body čtrnáctý, avšak ztráta na čelo činí pouhých pět bodů.

Newcastle v minulém ligovém kole dokázal vybojovat cenný bod ze hřiště Wolverhamptonu, který sice poslal do vedení Raúl Jiménez, minutu před koncem však dokázal na konečných 1:1 vyrovnat Jacob Murphy. Magpies budou chtít na domácím stadionu odčinit poslední duel, který tam sehráli, když dostali od Manchesteru United příděl 1:4, a to ještě hosté nedali penaltu a jeden gól jim neuznal VAR. Proti Evertonu nebudou hrát kvůli zranění Martin Dúbravka, Dwight Gayle, Matt Ritchie a Jonjo Shelvey. "Z minulého týdne máme jen jednu velkou obavu - kapitána Jamaala Lascellese. Odkulhal, má zraněnou nohu. Stále máme 48 hodin, takže uvidíme, jak se má, ale všichni ostatní, co proti Wolves hráli, jsou v pořádku," uvedl manažer Newcastlu Steve Bruce. "Minulý týden jsme v defenzivě byli mnohem, mnohem lepší a v tom musíme pokračovat."

Everton v minulém utkání přišel o svou letošní ligovou neporazitelnost, když v Southamptonu padl 0:2. Domácí rozhodli v první půli trefami Warda-Prowse a Adamse, Toffees navíc přišli o Lucase Digneho, který dostal červenou kartu. Jinak to však zatím je pro Everton skvělý start ročníku, září především sedmigólový Dominic Calvert-Lewin, druhý nejlepší střelec po Sonovi ze Spurs, a záložník James Rodríguez, který má na kontě tři branky a tři asistence. Proti Newcastlu bude kouči Ancelottimu chybět několik hráčů. Kvůli červeným kartám stojí duo Lucas Digne a Richarlison, z důvodu různých zranění pak Seamus Coleman, Jean-Philippe Gbamin, Mason Holgate, James Rodríguez a Cenk Tosun. "Proti Southamptonu to nebyl dobrý den, ale posunulo nás to vpřed a na další víkend se dobře připravujeme. Je to důležitý zápas, chceme zůstat na špici tabulky, pokud to bude možné," uvedl manažer Evertonu Carlo Ancelotti.

Poslední vzájemný duel Newcastlu s Evertonem skončil letos v lednu remízou 2:2. Tehdy domácí Toffees vedli po brankách Keana a Calvert-Lewina, hosty však zázračně dovedl k bodu v nastaveném čase dvěma góly Florian Lejeune, který momentálně působí ve španělském Alavésu.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Darlow - Schär, Fernández, Clark - Murphy, Hendrick, Hayden, Lewis - Almirón, Wilson, Saint-Maximin.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Kenny, Keane, Mina, Nkounkou - Doucouré, Allan, Sigurdsson - Iwobi, Calvert-Lewin, Bernard.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.31 - 3.43 - 2.32
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Arsenal FC  (neděle 17:30)
Největší pozornost na sebe v nedělním programu sedmého kola strhává atraktivní duel těžkých vah mezi Manchesterem United a Arsenalem. V lepším rozpoložení se momentálně nacházejí domácí, přestože doposud v ligové tabulce za svým soupeřem zaostávají jak bodově, tak i ve skóre.

Po děsivém vstupu do nového ročníku totiž družina Oleho Gunnara Solskjaera navzdory náročnému programu zabrala na plné obrátky a zdá se, že krize po debaklu 1:6 od Tottenhamu je bezpečně zažehnána. Od té chvíle totiž Rudí ďáblové ovládli jak ligový zápas s Newcastlem, tak především prestižní střetnutí v Lize mistrů proti loňským finalistům PSG (2:1) a semifinalistům z Lipska (5:0). Jedinou bodovou ztrátou pak byla nezáživná bezbranková remíza s Chelsea, ovšem i ta jen potvrdila zlepšené výkony United v do té doby nejisté defenzivě.

Pro Solskjaera se navíc v neděli jedná o malé jubileum, jelikož zápas proti Arsenalu bude jeho stým střetnutím na manchesterské trenérské lavici. "Jsem překvapený, že už je to stovka, uteklo to opravdu rychle, i když se toho už skutečně přihodilo hodně. Doufejme, že to budu moci oslavit dobrým výkonem i výsledkem, doposud si to tady užívám," prohlásil někdejší hráč United. "Arsenal je vždy těžkým protivníkem, protože má velmi dobrý tým i kvalitního manažera, který má skvělé nápady, jaký fotbal by chtěl předvádět, a já už se na toto střetnutí těším."

To Arsenal je na přesně opačné trajektorii výkonů - po slibném vstupu do sezony přišly porážky na Liverpoolu, Manchesteru City a naposledy také bolestivá domácí prohra s Leicesterem. I pod vedením Mikela Artety tak nadále platí, že na hřištích soupeřů z tradiční "velké šestky" se Arsenal v Premier League dlouhodobě trápí, o čemž svědčí letitá série sedmadvaceti zápasů po sobě, v nichž "Kanonýři" nedokázali zvítězit. Jediný Héctor Bellerín si z kádru Arsenalu ještě může pamatovat poslední triumf svého týmu v tomto typu zápasu, a to prvenství proti Manchesteru City z ledna 2015.

Právě dějiště nedělního zápasu Old Trafford ale bylo pro Arsenal v posledních letech jedním z mála přijatelných, neboť zde severolondýnský klub dokázal alespoň uniknout porážce ve čtyřech z posledních šesti případů. Vyjít by to mohlo Artetově družině i tentokrát, neboť United doposud na domácí půdě v lize ani jednou nevyhráli.

Oba týmy se nacházejí takřka v plné síle pouze s několika očekávanými absentéry. Domácí letní posila Alex Telles zůstává v karanténě po pozitivním testu na koronavirus a mimo hru jsou také Jesse Lingard s Ericem Baillym, stejně jako Anthony Martial, jenž si odpykává poslední ze třízápasového trestu za vyloučení proti Tottenhamu.

Na straně Arsenalu platí, že potíže jsou pouze ve středu obrany, kde stále chybí Holding, Marí, Chambers a nově také David Luiz, jenž si přivodil zranění stehna ve zmíněném zápasu s Leicesterem, přičemž Shkodran Mustafi se teprve čerstvě vrací do hry po několikaměsíční absenci a mladíček William Saliba kvůli náročné aklimatizaci po příchodu ze Saint Etiénne doposud nenaskočil do jediného soutěžního zápasu. V posledním zápasem Evropské ligy s irským Dundalkem tak dokonce Arteta v druhé půli sáhl k obzvláště netradičnímu složení stoperské dvojice, kterou zastali obvyklí středoví záložníci Xhaka s Elnenym.

Velkou neznámou je pak složení samotných sestav jak na straně domácích, tak i hostí, neboť Solskjaer s Artetou se dlouhodobě nebojí míchat základní jedenáctkou i samotným rozestavením. Zatímco na straně United zdánlivě není třeba sahat do dobře rozjetého stroje, v případě "Kanonýrů" se nějaká změna čekat dá, přinejmenším co se osoby kapitána Piérra-Emericka Aubameyanga týče, neboť dlouhodobě nejlepší střelec Arsenalu se v nové sezoně z křídelních pozic ofenzivně trápí a poprvé od roku 2014 neskóroval již v pěti po sobě jdoucích ligových zápasech po sobě, přičemž za toto období si připsal pouhopouhých pět střel.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - Fred, McTominay, Pogba - Fernandes - Greenwood, Rashford
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Mustafi, Gabriel, Tierney - Bellerín, Partey, Xhaka, Saka - Willian, Lacazette, Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.67 - 3.92
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Brighton & Hove Albion  (neděle 20:15)
Nečekanou porážku v evropských pohárech za sebou má Tottenham, šanci vrátit se na vítěznou vlnu však má už na závěr nedělního programu. To totiž hostí doma Brighton, jehož dosavadní výsledky se za příliš úspěšné považovat nedají.

Spurs po porážce v prvním ligovém zápase kráčeli sezónou suverénně a jedenáctkrát v řadě nenašli přemožitele, to se jim "povedlo" až ve čtvrtek v Antverpách, kde po brance Refaelova prohráli. Uklidňovat před tímto zápasem je nemůže ani domácí ligová forma. Zatímco na hřištích soupeře jsou stoprocentní, doma ze tří utkání ani jeden nevyhráli. Po zmíněné porážce v úvodním střetu s Evertonem přišly remízy s Newcastlem a West Hamem, přičemž zejména ta poslední proti Hammers je může mrzet, neboť ztratili vedení 3:0.

Žádný tým neměl po šesti kolech nastřílených více branek než Tottenham, což se projevuje i v individuálních tabulkách. Heung-Min Son je s osmi góly nejlepším střelcem ligy, na šestém místě je v tomto ohledu pětibrankový Harry Kane. Ten také přidal osm asistencí a je suverénně nelepším nahrávačem.

Seagulls měli povedené první dva týdny, když po porážce od Chelsea zvítězili v lize i dvakrát v Ligovém poháru. Poté však zejména vino neuspokojivé defenzivy začali strádat - nestačili v Premier League ani EFL Cupu na Manchester United, v ligové soutěži pak podlehli i Evertonu a jen remizovali s Crystal Palace a naposledy West Bromem. To díky vlastenci dlouho vedli, o náskok však přišli deset minut před koncem.

Domácí žádné nové zdravotní potíže nemají, chybět by tak měl pouze Tanganga. Hosté přijedou bez vykartovaného kapitána Dunka, zdravotní problémy zase do hry nepustí Jahanbakhshe. V ohrožení je i start Proppera, naopak první start za klub si může připsat Welbeck.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Doherty, Alderweireld, Dier, Reguilón - Sissoko, Hojbjerg - Moura, Ndombele, Son - Kane
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - White, Veltman, Webster - Lamptey, Bissouma, Alzate, March - Lallana, Trossard - Maupay
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 4.39 - 5.64
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sheffield United - Manchester City  (sobota 13:30)
Oba manchesterské kluby na úvod sezony zaspaly a mají co dohánět. Citizens, ti v posledních letech úspěšnější, doufají v hladký zisk tří bodů v Sheffieldu, jenž v prvních pěti kolech ani jednou nevyhrál. O favoritu duelu tak není pochyb.

To bylo vloni touto dobou údivu, jak bezproblémově se Sheffieldu daří etablovat v Premier League. Tehdejší nováček brzy zahodil jakýkoli ostych a elán mu vydržel téměř až do konce ročníku, kdy Blades jen těsně unikl postup do pohárové Evropy. Manažer Chris Wilder se tehdy mohl jen usmívat.

Aktuálně si však fanoušek United musí při pohledu na tabulku dávat pozor, aby nehodil...ehm, šavli. Blades vstoupily do sezony katastrofálně a čtyři kola jim trvalo vstřelení první branky. Ani poté se ale situace příliš nezlepšila. Remíza s podobně se trápícím Fulhamem jen potvrdila zmar Shefieldu, jenž týden zpět nechal všechny body na hřiště extra silného Liverpoolu.

Žiletky jsou se ziskem jediného bodu uvězněny v sestupovém pásmu a je pravděpodobné, že místa na chvostu tabulky neopustí ani po sobotním mači. Do Sheffieldu totiž dorazí hladová smečka z Manchesteru, která se po roční pauze touží vrátit na anglický trůn. Citizens se ale zatím taktéž hledají. Není to v jejich podání až taková bída jako v případě United, nicméně Pep Guardiola po pěti kolech počítal s více než osmi body.

Hráči v bleděmodrých dresech nastoupí v Premier League podruhé za sebou krátce po sobotním poledni. Tentokrát si zřejmě dají větší pozor na trávení oběda, neboť v minulém kole na hřišti West Hamu to vypadalo, že Citizens běhají s plnými žaludky. V Londýně nakonec uhráli pouze neuspokojivou remízu.

Nálada se v kabině Manchesteru jistě zvedla během týdne, kdy Guardiolovi svěřenci hravě zvládli druhý zápas v Lize mistrů s Olympique Marseille a pojistili si vedení ve "své" skupině C. "Hráli jsme opravdu dobře, měli zápas pod kontrolou a soupeři toho moc nedovolili, byli jsme rovněž trpěliví a agresivní bez míče. Jsem spokojený s výkonem i výsledkem. Vždycky je těžké zvítězit venku," pochvaloval si Guardiola.

Španělský stratég nebude moct v Sheffieldu využít služeb obránce Benjamina Mendyho, záložníka Fernandinha či útočníka Gabriela Jesuse. Zmíněné trio laboruje se zraněními podobně jako hlavní útočné eso Sergio Agüero, jenž se přitom na marodku vrátil po velmi krátkém uzdravení.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Basham, Egan, Stevens - Baldock, Lundstram, Ampadu, Berge, Osborne - McBurnie, Brewster
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Dias, Laporte, Cancelo - Rodri, Gündogan - Mahrez, De Bruyne, Foden - Sterling
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.20 - 6.11 - 1.29
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Londýnská Chelsea se v sobotu představí na Turf Moor, tedy na stadiónu, kde se jí tradičně daří - poslední tři výlety Blues na půdu Burnley přinesly londýnskému celku vždy tři body, přičemž v posledních dvou ročnících zde vždy nastřílely čtyři branky.

Loni se v tomto klání také probudil Christian Pulisic, který se po nevýrazném startu do ročníku nastartoval a zaznamenal hattrick, který jej natrvalo katapultoval do základní sestavy Chelsea. Burnley na tom navíc v letošním ročníku není vůbec dobře, na své první vítězství zatím stále čeká a pochlubit se tak může pouze jediným bodem za bezbrankovou remízu s nováčkem z West Bromwiche. Karty jsou před zápasem tedy rozdané jasně, letošní sezóna však už několikrát ukázala, že realita pak může být naprosto odlišná.

Svěřenci Seana Dycheho zatím prožívají prachmizerný start do tohoto ročníku Premier League. Což o to, defenziva - tradiční to chlouba tohoto celku - ještě funguje poměrně obstojně, ostatně devět inkasovaných gólů v pěti zápasech patří k průměru ligy (a jen ve 2 z 5 zápasech obdrželo Burnley více jak 1 branku) - ovšem na druhé straně hřiště je to prozatím opravdu velká bída. Pouhé tři vstřelené branky jsou prostě a jednoduše zoufale málo, ještě k tomu dvě z nich přišly hned v úvodním klání na hřišti Leicesteru. Od té doby se tedy Sean Dyche mohl z gólu radovat už jen jednou, a to po brance Ashleyho Westwooda na hřišti Newcastlu, která ale na žádné body nakonec nestačila. Není tedy žádným překvapením, že Burnley v tomto ohledu patří k nejhorším celkům celé Premier League, stejně špatně je na tom akorát Sheffield United, ostatních 18 týmů anglické nejvyšší soutěže se může pochlubit potentnějším útokem.

Chelsea se ale momentálně také nemůže pochlubit nějakou mimořádnou formou, na Stamford Bridge před sezónou asi čekali, že z úvodních 6 zápasů přece jenom vytěží více než 9 bodů za dvě výhry, tři remízy a jednu porážku. Blues zatím limituje nevyrovnanost výkonů a šílené individuální chyby, kvůli kterým svěřenci manažera Franka Lamparda přišli o body například v duelu s West Bromwichem, ve kterém po poločase prohrávali už 0:3, nebo v klání se Southamptonem, kde zase rychle o dvě branky vedli, jenže díky velkým kiksům v zadních řadách o své vedení také přišli.

V poslední době se hra Londýňanů směrem vzad zlepšila, nicméně pouze na úkor ofenzivy, která v duelech se Sevillou a Manchesterem United nezaznamenala žádný gól a ani si nevypracovala žádnou vyloženou příležitost. Ono i ve středečním utkání Ligy mistrů to dlouhou dobu vypadalo na pořádné trápení, ostrý finiš ale nakonec přinesl výhru 4:0 a Frank Lampard bude jistě doufat, že konečně najde tu optimální rovnováhu mezi obranou a útokem.

Domácím nepomůže obránce Eric Pieters, kterého ze hry vyřadí zranění lýtka, podobný zdravotní problém pak limituje také Johanna Berga Gudmundssona a i jeho start je tak krajně nejistý. Mimo je pak ještě trojice Ben Mee, Phil Bardsley a Jack Cork. Frank Lampard v sobotu může využít služeb Thiaga Silvy, který v týdnu z preventivních důvodů necestoval do Krasnodaru, k dispozici tak anglický manažer nemá pouze dlouhodobě zraněného Billyho Gilmoura a brankáře Kepu, kterého trápí drobný problém s ramenem.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Long, Tarkowski, Taylor - Brady, Westwood, Brownhill, McNeil - Barnes, Wood
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - James, Thiago Silva, Zouma, Chilwell - Jorginho, Kante - Pulišič, Havertz, Mount - Werner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.66 - 4.20 - 1.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - West Ham United  (sobota 18:30)
Defenziva Liverpoolu se během několika týdnů proměnila v lazaret, přesto se Reds drží na vítězné vlně. Během týdne se však situace v obranně ještě zkomplikovala, což dává povzbuzenému West Hamu větší naději na úspěch než jindy.

Dosti klopýtavě dokráčel Liverpool k posledním dvěma soutěžním vítězstvím. Minulý víkend si družina manažera Jürgena Kloppa dlouho lámala hlavu nad tím, jak přelstít defenzivu houževnatého Sheffieldu United. Nakonec však klíč k úspěchu našli Roberto Firmino s Diogem Jotou. Díky jejich zásahům se klub od řeky Mersey vyšplhal v tabulce Premier League na druhé místo a bodově se dotáhl na městského rivala Everton.

Tři body brala Kloppova smečka též v Lize mistrů, ovšem ani dánský Midtjylland neodevzdal kůži za pár dukátků. Úspěch Liverpoolu se opět rodil až po změně stran opět díky Jotovi a z penalty skórujícímu Mohamedu Salahovi. Pro Reds je nicméně podstatné, že si pojistili vedení ve skupině D a kráčí za víceméně povinným postupem.

Pořádné trable se však vyskytují při skládání obranné řady. Kvůli zranění totiž absentují tahoun mužstva Virgil van Dijk s Joëlem Matipem, proti Midtjyllandu si navíc zdravotní problém přivodil též na stoperu zaskakující Fabinho. "Zranění dalšího stopera je to poslední, co jsme potřebovali. Fabinho si natáhl zadní stehenní sval. Řekl sice, že mohl hrát dál, ale nemohl dělat žádné sprinty, což by nepomohlo jeho stavu ani nám. Po magnetické rezonanci toho budeme vědět víc, ale zjevně to není dobré," sdělil Klopp bezprostředně po seanci s dánským protivníkem.

Nejhorší scénář se naštěstí pro německého stratéga nepotvrdil - dle vyšetření není Fabinhovo zranění příliš vážné. V sobotu ale ještě bude chybět, na návrat si zřejmě počká také Matip. Vedle Joea Gomeze tak ve středu obrany dost možná nastoupí devatenáctiletý Rhys Williams, jenž by si tak odbyl prvoligový debut. Vedle zmíněného výčtu zadáků se duel s West Hamem pravděpodobně nebude týkat záložníků Thiaga Alcântary a Nabyho Keïty, u nichž stále probíhá rekonvalescence.

Hosté z Londýna tak mají díky marodce Reds velkou příležitost k tomu, aby obhájce titulu zaskočili a obrali o body. "Kladiváři" si aktuálně prochází obtížným rozpisem zápasů, s nímž se však perou velmi statečně. Po reprezentační pauze nejprve heroicky vydolovali remízu na půdě Tottenhamu a následně ubránili bod též proti Manchesteru City.

Hammers se tedy po vlažnějším začátku dostali do herní pohody. Českého fanouška pak mohou těšit výkony středopolaře Tomáše Součka, který se ve West Hamu rychle stal ústřední postavou, s nímž stojí a padá celý mančaft. Nadějně do anglického angažmá vstoupil také pravý bek Vladimír Coufal, jenž si před týdnem proti Citizens připsal na své konto asistenci.

Coufalovu přihrávku tehdy zužitkoval Michail Antonio, jenž však si však tentokrát nezahraje kvůli bolavému stehennímu svalu. Šanci tak může dostat útočník Sébastien Haller či na první šanci čekající posila Said Benrahma.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Williams, Gomez, Robertson - Henderson, Wijnaldum - Mané, Firmino, Jota - Salah
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabiański - Coufal, Balbuena, Ogbonna, Cresswell, Masuaku - Bowen, Souček, Rice, Fornals - Haller
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 5.15 - 7.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace  (pátek 21:00)
Souboj osmého týmu s devátým bude k vidění v páteční předehrávce sedmého kola Premier League. Zároveň se od zápasu Wolverhamptonu s Crystal Palace nedá vzhledem k dosavadním výkonům očekávat ofenzivní galapředstavení.

Wolves po úspěšném vstupu v podobě vítězství v Sheffieldu utrpěli tři porážky v řadě včetně vypadnutí z ELF Cupu, pak se však rozehráli do solidní formy, tedy alespoň co se týče defenzivní části hry. Jedním gólem porazili Fulham a Leeds, remízou 1:1 pak skončil poslední zápas proti Newcastlu. V něm nabyli vedení díky Jiménezovi až po osmdesáti minutách, přesto za hosty ještě dokázal srovnat Murphy. Zmíněný Raúl Jiménez je hlavním ofenzivním esem týmu, když má na kontě čtyři ze šesti týmových zásahů.

Rovněž Eagles už nepokračují v Ligovém poháru po nezdaru v Bournemouthu a shodný je mezi nadcházejícími soupeři i počet bodů. Crystal Palace podlehl silným soupeřům Evertonu a Chelsea, remizoval s Brightonem a postupně udolal Southampton, Manchester United a minulý víkend i Fulham. V Craven Cottage vyhrál poměrně s přehledem, po gólech Riedewalda a Zahy vedl už 0:2, přičemž výsledek v závěru jen lehce mírnil Cairney.

Vlci se musí obejít bez zdravotně indisponovaného Jonnyho, jinak by ale měli mít k dispozici kompletní kádr. U hostů je v ohrožení start Mitchella a Warda, naopak se do hry vrací Ayew a Butland po problémech s koronavirem. Zpět v tréninku jsou i McCarthy, Cahill a Tomkins.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Boly, Coady, Kilman - Semedo, Dendoncker, Moutinho, Saiss - Neto - Jiménez, Podence
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Clyne, Kouyaté, Cahill, van Aanholt - Townsend, Riedewald, McArthur, Schlupp - Batshuayi, Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.11 - 3.13 - 4.29
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Everton FC641114:913
2.Liverpool FC641115:1413
3.Aston Villa540112:512
4.Leicester City640213:812
5.Tottenham Hotspur632116:811
6.Leeds United631212:910
7.Southampton FC631210:910
8.Crystal Palace63128:910
9.Wolverhampton Wanderers63126:810
10.Chelsea FC623113:99
11.Arsenal FC63038:79
12.West Ham United622212:88
13.Manchester City52218:88
14.Newcastle United62228:108
15.Manchester United52129:127
16.Brighton & Hove Albion612310:125
17.West Bromwich Albion60336:143
18.Burnley FC50143:91
 Sheffield United60153:91
20.Fulham FC60155:141

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1417)

Přidat komentář
mistr129

Co je proboha tohle?

"Slavia Prague centre back Michal Frydrych was wanted by West Ham after the club’s success with the bargain captures of his former teammates Tomas Soucek and Vladimir Coufal."

https://www.hammers.news/transfer-news/west-ham-plan-moves-for-a-striker-and-defender-after-missing-out-on-czech-who-ended-up-costing-just-750k-insider/

Reagovat
Kily

zájem o hráče jako Frydrych a k tomu to, že jim ho vyfoukne klub z Polska, to je na odevzdání licence

Reagovat
smazaný uživatel

tam jim musel někdo z Čech napsat tip a udělat si z nich děsnou prdel, jinak to není možný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

anglicani no, ty sou vzdycky uplne mimo

Reagovat
naheCZ

Zahlídl jsem to na Twitteru, kde to bylo hned vyvráceno, že zpráva je fake...

Reagovat
Busby babes

Phil Jones should be fit in December

ale nevime, ktery rok...

Reagovat
ManUnited

tak se dá alespoň dokupy aby mohl odejít když přicházel vypadalo to s ním fakt slibně, nevím kde po cestě se to takhle posralo

Reagovat
vodka

pak dává i smysl jeho vyřazení ze soupisek...

Reagovat
Taiger

Úplně jasnej under na tiket tenhle zápas

Reagovat
netopier

Takže dávam over

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Seydou Doumbia

dals over? dals?

Reagovat
netopier

áno, ale Hamburg ma pochoval

Reagovat
Remt

Fans LFC: nejake info o tom jak se bude řešit situace ohledně stoperu? Fabinho nemuze, Matip nevím asi taky ne, takže Joe a Rhys?

A druhá otázka: Jak se vám zatím líbí Jota? Je pravda že v novém týmu se každý bude chvíli rozkoukavat, viz. Takumi, ten se ještě nerozkoukal mi prijde, ale zatím jsem z něj z jeho hry zklamaný. Asi jsem čekal něco jineho, i když je pravda že dal 2 goly. On si nemusí zvykat na tempo pl, protože v ní už hrál, v tom má výhodu.. Ale čekal jsem že bude rychlejší, mrstnejsi.. Vedle Sadia a Salaha vypadá jak líná lemra. V minulém zápase v 80. Minutě už se ani nehnul mi přišlo.

Reagovat
eder

Jota potřebuje čas na sžití se spoluhráči i na Kloppův styl fotbalu - a já bych mu ho dopřál. Ta "první lajna" nasadila laťku dost vysoko a fans Reds jsou tudíž zmlsaní...

Reagovat
Remt

Je to pravda.. jsem asi fakt až moc zmlsany.. já když vidím ty dvě rakety na stranách tak by mi vedle nich připadal asi každej pomalej:D btw: Origi zda se blíží se definitní konec

Reagovat
oli9

Jota je super daleko lepší než Japoncik.. Ja5 bych řekl že jota se už rozkoukal a ukázal co v něm je... Taky už se prosadil nejednou. Nadruhou stranu, ještě se bude dál zlepšovat

Reagovat
cristiano.K.

Jota hraje nad očekávání dobře, má slušný výběr místa viz ty goly. Vedle Maného vypadá každej jako lemra. Stoperská dvojce na dnes bude Joe a Rhys. Matip a Fabinho by měli být co nejdřív fit, jsem v klidu.

Reagovat
Remt

Ok, se vsim co jsi napsal souhlasím Ale zkrátka čekal jsem ho rychlejšího Ok, na Rhyse se dnes těším. Doufám že se vyvaruje chyb. Dost by mu mohlo pomoct pokud je Michail Antonio zraneny z toho byvaleho zapasu a nenastoupi. Proti nemu by to mel v osobnich soubojich zatracene tezke. Bal bych se ze ho roztrha jak papir

Reagovat
vladis271

za mna je Jota super.

Reagovat
Bandita_Harry

Jota je paradny hrac. Dufam ze mu to vydrzi co najdlsie. Origimu diky za vsetko a nech sa mu dari v dalsom klube

Reagovat
ajouki

FA Youth Cup. Chelsea vs Manchester United. Chelsea prvních 15 minut úplně někde jinde. Skvělý příklad fotbalu, kde není kreativní tvůrce, ale místo toho perfektní týmová hra. Míč líta z nohy na nohu, hráči v neustálém pohybu. Žádná snaha to individuálně urvat, ale vždy využití lépe postaveného spoluhráče. Moderní fotbal.

Reagovat
ManUnited

kde se to dá zapnout?

Reagovat
ajouki
Reagovat
ManUnited

díky

Reagovat
ManUnited

Co si dovolil ten Elanga :)

Reagovat
iamek

Prvních 28 minut byl masakr. Pak se to vyrovnalo. U nás na nic, ze nehrál ani jeden útočník. Pokud se bude hrát letos fa cup nový ročník, tak věřím, ze to letos vyhrajeme. Máme šílený kádr a konečně se projevuje nový koncept u mládeže, který Butt nastavil.

Reagovat
ManUnited

Škoda toho Elangy to by bylo do hodně sestřihů, v druhý půli už jsme snad nic neměli

Reagovat
iamek

To byla hezka akce. Elanga má jeden zásadní problem. Ještě nepochopil, ze fotbal je týmová hra. Tohle je jeho největší slabina. Jinak je jak kopie Ramazaniho. Bohužel dneska nám chybelo, tak 7-8 hráčů, co normálně hraje v dorostu základ. Proto doufám, ze se letos bude hrát ještě letošní ročník FA cupu. Nikde jsem to info zatím nenašel, ale dávalo by to smysl, když finále se hraje snad už v pondělí.

Reagovat
ManUnited

já ten dorost zas tolik nesleduju abych pravdu řekl takže nedokážu posoudit a nemám takovej přehled jako ty jaktože bylo tolik absencí? A co ten frajer co přišel ze City, ten taky nehrál ne?

Reagovat
iamek

Byla to dohravka z minule sezóny. Nové posily budou moct hrát až nový ročník, který začíná za cca 10 dni. Letos očekávám, ze to vyhrajeme. McNeil, Garnacho, Hansen, Kambwala, Pye, Hugill, Jurado, Alvarez + Emeran, Mejia a Hoogerwerf. Tihle tri po zranění dlouhém a letos zatím slibné výkony. Akorát Mejia se zase lehce zranil. Obrovská síla směrem dopředu. Tenhle ročník měl pouze dva útočníky. Greenwood, který je v acku a Sotona, který šel do Francie.

Reagovat
ManUnited

finále na Vánoce jo?

Reagovat
ajouki

Měli jste tam dobrou pasáž do poločasu, ale projevila se právě netýmovost. Místo budování většího a většího tlaku tam pár hráčů zkoušelo nereálné průnikové přihrávky a Chelsea si mohla oddychovat. Jedna vyšla na ty nůžky Elangy, ale jinak je to hra na náhodu.

Chelsea také chybělo hodně hráčů. Talker to tu psal, že nakoupili hodně talentů. Nevím přesně kolik a které, zase tak moc to nesleduju, ale bylo jich snad na polovinu XI. Dále chyběl útočník Broja a levý obránce Maatsen, ti hostují.

Jsem zvědavý, jestli z těch nových hráčů uděláte funkční tým. Například Hannibal se mi vůbec nelíbil. Jeho progrese s míčem byla výborná, technicky byl na výši, ale jakoby vůbec nedokázal komunikovat s týmem.

Reagovat
iamek

Tahle generace není zrovna silná. Chyběl Sotona ( francie ), Grenwood je v áčku, Hoogewart nevím proč nehrál ( den předtím hrál přátelák a dal gol ). Tohle jsem psal nahoře. Elanga bohužel nehraje vůbec týmově. On to zmínil před 2-3 dny i trenér, že na tom pracují. Hanibal je top top top hráč, ale včera mu to nesedlo ze dvou důvodu. Neměl tam útočníka ( Helm je záložník ) a pravé křídlo taky neexistovalo ( taky hráč mimo pozici ), tak to bral na sebe a pak po vystřídání Helma šel na hrot, což he úplný nesmysl. Teď k nám přišlo pár fajn útočníku a Hanibal hraje na AM a sbírá jednu asistenci za druhou, protože si to má s kým dát. Za 10 dní začíná další kolo a nějak věřím, že to vyhrajeme, protože tahle generace je lepší, než Gomes - Chong - Williams atd ... Cestu i tak mají kluci dlouhou.

Reagovat
Talker

Tak ti hráči šli do různých úrovní - ono sice přišlo několik hráčů, ale někteří šli do U-21, někteří do rezervy, někteří do U-18. Stejně tak i ta hostování - ti dva sice šli dost brzy, ale to není až tak nenormální - Mount, James,, Tomori a Tammy, Solanke a Traore byli na hostovačkách taky před dvacítkou, minimálně James, Traore a Mount už v 18. Těch hráčů se najde určitě víc, jen jsem línej hledat - spíš se na ně tolik neukazovalo, protože tehdy se mladí tolik nesledovali.

Jak jsi sám říkal, ta U-19 je většinou poskládaná z hráčů, kteří v rámci klubu už X let hrají - každopádně letmo když jsem viděl sestavu, tak Fiabema přišel letos a ten golman taky nedávno (rok dva zpátky?) - ono když tam vidíš seveřana (Norsko/Finsko/Švédsko), tak to je většinou právě z posledních 2-3 let.

Reagovat
Seydou Doumbia

a já 5 minut před koncem vyndal nouriho z fantasy a dal tam semedova fuck

Reagovat
YNWA__MSN

Jak si vede Nathaniel Clyne?

Reagovat
Busby babes

https://inews.co.uk/sport/football/frank-lampard-treated-differently-manager-ole-gunnar-solskjaer-thierry-henry-742005

Frank Lampard is right; he is treated differently. Just not how he might care to think.

Reagovat
smazaný uživatel

RIP

Reagovat
Talker

Je vtipná argumentace Kloppem, že si vysloužil angažmá v Dortmundu po 7 letech v Mainzu - ale že dostal angažmá v Mainzu hned po skončení hráčské kariéry prakticky bez zkušeností s trénováním, to už tam neříkají. Stejně tak nezmíní 2 z nejúspěšnějších trenérů poslední doby (Guardiola, Zidane), což byli úžasní hráči a prakticky jen rok-dva trénovali juniorku a hned naskočili k Ačku.

Navíc tohle není žádná novinka, že bývalí hráči trénují své kluby - u nás byl třeba Vialli na přelomu tisíciletí kapitán/trenér a tohle je podle mého od počátku fotbalu, že ti hráči přecházeli do role trenérů.

Jinak nechápu moc ten začátek s Henrym - Lampard nebyl žádný supertalent s úžasnou technikou, který by nechápal, že ti hráči nejsou technicky natolik nadaní, technicky to byl průměr, možná nadprůměr na CM/AM. Co ho odlišovalo byla jeho střela (kteru podle mého musel brutálně natrénovat), schopnost najít si prostor (proto asi tolik chtěl Havertze, který ten smysl pro pohyb kolem vápna má taky skvělý) a workrate, kdy ty zápasy oddřel.

Jinak ona byla otázka času, kdy Lampard přijde (pokud uspěje v jiných angažmá) - a bylo to urychleno díky tomu banu, kdy se hledal kouč, který integruje juniorku a tam ta kombinace Lampard-Morris dávala smysl - Lampard se zajímal o juniorku a spolupracoval s Morrisem ještě během hráčské kariéry. K tomu ukázal, že v Derby nemá problém dát klíčové role mladým hráčům. Morris zas vypiplal tu generaci, ze které Chelsea teď těží.

Článek, že by si Lampard ztěžoval na to, že je s ním jednáno jinak (hůře?) kvůli tomu, že je angličan jsem ani nezahlédl. Ale ok.

Reagovat
Busby babes

vtipna je spis tvoje argumentace s tim Mainzem, ne? dostal job v pulce sezony u tymu hrajiciho v tu dobu o zachranu v druhe bundeslize... v prvni cele sezone je dotahl na 4. misto, za tri roky postoupil do Bundesligy...

btw "Jurgen Klopp earned experience with Frankfurt D-Juniors and during seven years at 1. FSV Mainz 05." ehm...

ten zacatek je jen anektodicke pripomenuti proc nekteri skveli hraci nejsou dobrymi managery. nic vic.

A jinak clanek je reakce na Lamparduv brek, kdy ho po roce nekritiky zacla nektera media mirne kritizovat a on si hned sel stezovat, jak to ma tezky... pritom mel prakticky celej rok od anglickych medii free ride protoze chudak Frank, trasnfer ban a tak...

https://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/frank-lampard-chelsea-news-krasnodar-champions-league-b1377138.html

a neni to jeho prvni podobnej koment, kdy proste nevidi, ze je velmi privilegovany clovek. A to neni nic proti tomu, kdo by toho nevyuzil, ze jo...

Reagovat
Talker

Kde vidíš brek, projel jsem si ten článek a nějak ho nenašel...

Nejblíž je asi tohle...?

Asked if he feels he is judged differently from other managers, Lampard said: "I think possibly, yes; I think when I got this job a lot of people were questioning me getting the job."

Což je fakt, spousta lidí zpochybnovala, jestli tu práci měl dostat, furt vidíš lidi, kteří říkají, že na to nemá, tady se nazývá netrenérem a i mezi fanoušky CFC byly debaty, jestli nepřišel moc brzy a že jde do angažmá v době, kdy musí jakýkoliv manažer selhat.

Reagovat
Busby babes

"Asked if he feels he is judged differently from other managers, Lampard said: "I think possibly, yes; I think when I got this job a lot of people were questioning me getting the job."

poor Frank, jsou na nej osklivi no.

Reagovat
Talker

Což je pravda, na začátku to byl nepochopitelný krok, lidi mu nevěřili a nevěřili CFC pod ním.

Reagovat
repkajebuh

Reagovat
janinho

zidane robil rok asistenta Ancelottimu, to bola tiez velka skola pre neho.

Reagovat
cristiano.K.

stěžoval

Reagovat
Svatej

Ja to cetl snad tri dny zpět a to jen titulek, podle kteryho jsem soudil, ze to myslel "správně" (tzn ze je naopak dost chranenej).

To je vocas, člověk by od tak chytrýho chlapa čekal víc..

Reagovat
Busby babes

tohle je u nej dlouhodobe no. Dlouhodobe zpochybnuje, ze by mel nejake vyhody proti ostatnim... a zas na druhou stranu z jeho pohledu je to tezke. Nemuze za to, ze jini ty sance nedostali etc etc. Jen to proste nevidi. A hodne lidi i tady anglicky noviny tolik nesleduje, tak to pak berou jako zbytecnej utok na managera chelsea (a mozna to tak nekdy je)

Ale tuhle si z toho delali srandu v podcastu Guardianu, kdy jeden rikal jako vtip, ze preje aby Lamparda vyhodili jako prvniho jen kvuli tomu, jak jsou na nej anglicky media hodny. coz samozrejme neni vina Lamparda.

tady, cca od 3:00 - 5:00

https://open.spotify.com/episode/4zGNufswoOvXRSQqYJ0oMx?si=dccVETi7SjeE94ZlG9tSRA

Reagovat
Talker

Tak já tam vidím i komentáře od něj, že naopak je spousta trenérů, kteří jsou talentovaní a zasloužili by si šance, nejen on a že by neměl být tím, kdo by měl nosit tu standardu nových, anglických trenérů.

On měl obrovskou výhodu v tom, že měl jako strejdu Redknappa - nejen v kariéře kouče, ale i fotbalisty. Ale tak to prostě je - ono mu to sice ty dveře otevřelo, ale následně si tu pozici musel vybojovat.

Reagovat
Busby babes

jak jsem psal. Neni to ani pro nej jednoduche, on samotny samozrejme nemuze za to, ze ma strejdu Harryho, ma rodinne zazemi jake ma a vzdycky mel etc. Nic z toho neni jeho chyba a byla by hloupost mu to vycitat. Dostal sanci, byl by blazen, kdyby odmitl. (to same se da rict u nas o Olem, o te sanci a blaznovstvim, kdyby odmitl, i kdyz myslim, ze okolnosti jsou trochu jine, ale fajn, jako fanousek nemam odstup).

Tam jde spis o to, ze Frank mel loni par komentu v tom duchu, ze zadnou vyhodu nikdy nemel, ze si vsechno oddrel a tak... ale znova, je tezky to zvyhodneni videt, pokud jsme jeho prijemci, to chapu.

A pak prisla ta druha cast, kdy loni byl prakticky nekritizovanej v anglickych mediich, nebo naprosto minimalne v porovnani s jinyma trenerama. Ja videl samozrejme nejvic srovnani s OGS, protoze nejvic sleduju nas. Tim je to mozna trochu zvyraznene. Ted zacina byt kritizovany vypada to, ze ma pocit, ze se k nemu nechovaji fer.. nevim no. A neni to jen Storey, ale videl jsem komenty v podobnem duchu i u jinych novinaru, viz ten Guardian. A nemyslim, ze by nejak tihle novinari byli zaujati proti Lampardovi nebo chelsea.

Ve vysledku je to jedno, Frank to misto ma, vede si... imho ok, not great not terrible (coz ale u vas nemusi stacit), ma co zlepsovat, neco se mu zase povedlo... a bude si muset zvyknout, ze kritika prijde vetsi.

Reagovat
Talker

Což je pravda - on si to vydřel, odmakal si to, dokázal se prodat. Stejně jako všichni ostatní trenéři, kteří práci dostali. Není to tak, že by dostal tu práci jen díky tomu, že má strejdu Redknappa, že má zázemí, že je legendou. To by ani náhodou nestačilo - takový Terry je taky legendou, má jméno, ale je asistentem. Cole dělá trenéra v juniorce.

Ono se o tom, že bude manažerem, mluvilo už třeba 5 let. Už někdy po návratu z USA 2016 nebo 2017 působil u nás v juniorce s Morrisem (tam si vytvořili to pouto, kdy s ním Morris odešel do Derby).

Co se týká toho, jak si vede. Podle mého minulá sezona rozhodně ne "not great not terrible" - spíš naopak, "pretty amazing" - ber to v kontextu toho, co měl k dispozici. Rozhodně má co zlepšovat a tuhle sezonu to musí posunout. A podle mého má na to to zvládnout.

Reagovat
Busby babes

makaji a drou vsichni a sanci nedostanou. To je ta pointa. teda v tomhle kontextu.

V kontextu toho puvodniho clanku je to proste o tom, ze byl Lampard jako milacek anglie proste velmi malo kritizovanej i kdyz bylo co kritizovat.

Pretty amazing by bylo kdyby malem neprohospodaril asi 15 bodovej naskok nebo kolik to bylo...

Reagovat
Talker

To by nebylo pretty amazing, ale fucking amazing, ale to už slovíčkaříme. Podle mého super sezona v tom kontextu, kdy nás všichni očekávali někde na 6. místě či níže. Lampard má velkou zásluhu, že jsme skončili ve čtyřce a osobně bych téměř žádnému trenérovi nevěřil na TOP4 loni víc, než právě Lampardovi s tím týmem trenérů z juniorek.

Co se týče té kritiky, opět pohled v kontextu - on dostal tým bez Hazarda, se spoustou zraněných hráčů, bez posil, tým, u kterého se čekalo 6. či horší místo... A s tím týmem si vedl parádně.

Podle mého tohle je hlavní důvod toho, že tam nebylo tolik kritiky - ne, protože je angličan, ale protože zvládl svojí práci výborně. Kdybychom se potáceli kolem 6. místa celou sezonu, tak by dostával sodu.

Reagovat
ajouki

Pár postřehů.

Chelsea si může dovolit angažovat Lamparda jako nezkušeného trenéra, protože má okamžitý respekt všech hráčů v klubu. Nějaký jiný nezkušený trenér by jej neměl a hned od začátku by to měl strašně obtížné. Proto, když dostane šanci začínající trenér ve velkém klubu, tak s tím klubem musí být nějak spojitý. Je to privilegium, ale je to zároveň kvalifikace, kterou na CVčku ostatní nemají. Pokud vedle sebe dáš dva talentované trenéry, tak Lampard má prostě větší kvalifikaci. To je fakt. Pro Lamparda 10/10 bodů.

Chelsea neangažovala jen Lamparda, ale celý jeho realizační tým. Hlavně Jody Morris a Joe Edwards. Angažovali je i proto, protože chtějí navázat na úspěchy akademie a konečně ty hráče využít i pro první tým. Zkusili milion cest a žádná k úspěchu nevedla. Lampard a jeho realizační tým byla sázka na jistotu. Opět 10/10 bodů.

Srovnání s Henrym je volovina. Lampard je úplný opak než co popisují v článku u Henryho. Má neskutečnou trpělivost se všemi hráči, všem je ochotný dát šanci a stačí mít výkonnost v tréninku. Je výborný motivátor pro celosezonní práci. Má s hráči perfektní vztah. Dokáže hráče udržet v koncentraci i když dlouhou dobu nehraji. Viz v loňské sezoně Giroud, který půlroku nehrál a půlroku zářil. Byl i blízko odchodu, ale ani v jednom momentě nebyl mezi ním a Lampardem problém. Jsou zkušení trenéři, kteří některým hráčům jdou pokrku a dělají dusno. Opět jasná kvalifikace pro Lamparda.

Negativa v tomto příspěvku neřeším. Ale i když je prostě nezkušený, tak má v tolika věcech náskok, že si práci zaslouží. Pracovitost, trenérský tým, motivace a práce s týmem. To jsou čtyři kvality, které i když nezíská žádný titul, tak dávají Chelsea smysl, aby s ním v čele přebudovala tým.

Otázka není, jestli je na trhu lepší trenér. Správnou otázku vidím, jestli je (byl v době angažování) na trhu trenér s těmito kvalitami, který je zároveň lepší taktik?

Reagovat
Busby babes

Jody Morris v Chelsea pusobil nekolik let, jen si na rok odskocil do Derby. Joe Edwards taky pusobil v mladeznickych kategoriich Chelsea a byl povysen/Lampard si ho vybral po prichodu k Acku.

ad zbytek, to uz je takova tvoje klasika... zajimalo by me na cem chces dokazat nektera ta tvrzeni... ma trpelivost s hraci? na zaklade ceho tak soudis? je vyborny motivator pro celosezonni praci? na zaklade ceho tak soudis?

"Jsou zkušení trenéři, kteří některým hráčům jdou pokrku a dělají dusno." vetsina manageru a hracu nema problem i kdyz nehraji. naopak, vyjimecne se stane, ze se ti hraci zacnou nejak bourit. A Chelsea je porad jeden z nejvetsich klubu v Anglii, Giroud by vzdycky sel do klubu, ktery by uz tak vysoko nehral, kdyz vezmem ten priklad s nim.

Negativa neresim. uzasny no. btw pracovitej je kazdej trener v Champsu, ale zadny z nich nedostane sanci vest jeden z nejbohatsich klubu sveta. To je ta pointa.

A btw cely clanek je uplne o necem jinem nez na co reagujes. Vlastne jedine relevantni je ta poznamka o srovnani s Henrym.

Reagovat
ajouki

Jo, a kdo by si ty dva vzal jako asistenty prosimtě? Třeba Conte, který si dovedl 10 Italů? Nebo Sarri? Někdo nový, kdo si chce přivést své lidi? O to mi jde. Ne o to, že by mohli pokračovat dále u akademie. Chelsea je chtěla vytáhnout do áčka, navázat s nimi na práci akademie a to je možné jen společně s Lampardem.

Negativa neřeším, protože na ně nemám čas a nepotřebuju se v tom pitvat. Není to proto, že bych je neviděl, zavíral před nimi oči, ale protože to je na jinou debatu.

Na článek reaguju jen v tom jednom bodu. Zbytek dávám do prostoru argumenty, proč Lampard dává smysl pro Chelsea. A že to není jen privilegovaný člověk, protože byl skvělý hráč, ale že má své kvality.

Giroud je právě příklad té dlouhodobé práce a motivace s hráči. Kolik trenérů dokáže půlroku motivovat hráče, aby neustále trénoval, zlepšoval se a pak mu dát prostor i na úkor do té doby výborného Abrahama? Nejde o to, kdy a kam by Giroud odešel, ale o tu dlouhodobou práci.

Btw. uvedl jsem pracovist a tři další věci, které ti borci v Championshipu mít už nemusí.

Reagovat
Busby babes

hele reaguju na to, kdyz rikas: chelsea privedla celej realizacni tym... to mam ted rikat, ze OGS privedl McKennu? asi ne, co?

pak reagujes na neco, co nikde nerozporuju. Ja nerikam, ze Lampard nedava smysl pro chelsea. Da se to rict defakto o kazde klubove legende, ze dava smysl. Jen u kazde plati, ze si to uplne nezaslouzi a fotbal je v tomhle hodne divnej sport... i proto se v nem tolik penez vyhazuje kazdej rok z okna ale to by bylo taky na jinou debatu.

a jen rikam, ze kdyz jako reakci na clanek das to, cos napsal, tak v zasade vetsina toho nedava zadnej smysl..

Pracovitost ma kazdej. To je bullshit klise ktere za a) nemas jak dokazat a za b) nemas jak dokazat ze maka vic nez jini.

Reagovat
ajouki

Proč by jsi nemohl? Pokud v něm United viděli asset, který chtěli mít a on by jinak než s OGS nepřišel, tak proč ne? Jenže u vás to bylo jako care-taker, kdy jste hledali ideální doplnění k OGS.

OGS se tu dost zastávám, ale za mě nedává v United smysl. Víc než Lampard v Chelsea. Chelsea měla ban, měla v hlavě projekt kde se Lampard hodil. Vy chcete patřit k nejlepším, velkou trpělivost poslední dobu nemáte a chcete mít to nejlepší. V tomto případě mi klubová legenda přijde málo. A to i přestože si myslím, že Solskjaer není žádný tělocvikář a těch lepším voleb moc není.

Ve výsledku nemůžeš dokázat vůbec nic o čem se tu bavíme.

Reagovat
vodka

on dokonce Lampard ale někde zmiňoval kdysi, že do Derby mu pomohla vysloveně známost nějakého z majitelů/sportovních ředitelů. Stejně tak na hostovačky sehnal hráče (Tomori, Mount, Wislon), které by měl jinak problém sehnat.

Reagovat
Busby babes

jj, do Derby mu domluvil prvni pohovor s majitelem strejda Harry.

Reagovat
Bayern +

Veľká škoda, že absencie v obrane Liverpoolu dnes nebude môcť využiť Antonio. ale ak obrane vyjde deň, remizka by nemusela byt nereálna.

Reagovat
Shottack

Zranění Antonia je strašná škoda.

Reagovat
kolouch

Jasne, je to skoda, na druhou stranu se tesim na Hallera a doufam ze uz prilezitost chytne za pacesy. Moyes mu bude muset trochu prizpusobit hru, ale myslim ze s podporou Bowena a obou wingbacku by mohl byt ve vapne hodne nebezpecny

Reagovat
Seydou Doumbia

kéžby

Reagovat
oli9

Dnes 2:1... 3 body

Reagovat
avicii

Dnes mám dosť veľké obavy o to ako to zvládneme vzadu.. Bolo by dobre vybehnúť na nich a nedovolit West Hamu hrať na našej polke ihriska

Reagovat
fff

S Antoniom by som sa bal ovela viac, na brejky budu polovicny tim. Pokial sa da dokopy Thiago, tak snad budeme mat tolko loptu, ze sa k nicomu ani nedostanu.

Reagovat
Remt

Jak pises. Antonio je zraneny ze? Bez nej jsou v utoku fakt polovicni. Pak jen uskakat na standartkach Suka a dalsi vysoke hrace West hamu. Je treba znicit je hlavne vepredu a dat rychle goly

Reagovat
fff

Tusim na nejakych 6 tyzdnov, skoda prenho a pre WHU, mal dobru formu.

No je fakt, ze este tie standardky nam mozu ublizit, pokial im ich dovolime viac.

Reagovat
fff

Tak Thiago by vraj mal byt na dnes fit .

Reagovat
Remt

Bomba, bez Antonia budou hrát fakt jen na breaky a bránit se. Na to se Thiago bude hodit:-)

Reagovat
fenixLFC

to by mohlo znamenat henda na stoperovi

Reagovat
Remt

což je jako dobrá zpráva chceš říct?

Reagovat
avicii

Thiago vraj bude

Reagovat
smazaný uživatel

Taky. Ve vzduchu nás budou znásilňovat

Reagovat
diastan

tak dnes musíme Ederson, Walker, Dias, Laporte, Cancelo, Rodrigo, De Bruyne (C), Bernardo, Torres, Mahrez, Sterling.

Reagovat
maraynwa

Nejlepší možná sestava...nedokážu si představit že by dnes Sheffield bodoval

Reagovat
diastan

Bez zdravého Kuna/Jesuse určitě

Reagovat
diastan

Ještě tam teda nacpat Fodena ..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska Coufal s Součkem oloupou Liverpool?

Reagovat
Remt

Chran panbuh, snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

In his recent autobiography, former Cardiff Defender Ben Turner gave an insight into Ole's time at Cardiff City and the challenges he faced during his tenure as manager at the club. The English defender narrates an anecdote about Ole and how be was not given freedom of choice at Cardiff.

Ben Turner states that during Ole's time at Cardiff, he was often given instructions to play certain players against his wishes.

At Cardiff City, Ole never got a real chance to implement his own style with constant changes and orders from the owner deciding on field options without an understanding of the squad. This resulted in unpleasant results at the club which caused total chaos. The players at Cardiff respected him and even knew that he was a man with integrity.

Before leaving Ole told the player about the situation and how he wouldn't be able to manage the club soon. The message was clear, Ole wanted complete control over On-field factors of the club.Eventually a few weeks later Ole left the club on mutual agreement but this story only shows the faith players have under Ole. They respect him for being an honest manager who take responsibility of his actions as well as the results.

At Molde, Ole transformed an underperformed side into champions and made them Champions. Molde won the Norwegian top flight twice in a row when Ole managed the club. Further he completely changed the mentality of the club from a competitive side to trophy winning club.

After a very poor start to the season, the fans, the media and the pundits have all criticized Ole in some form or another but the fact worth mentioning is that Ole turned around the club and produced a run of excellent performances from United. This sends out a clear message that the board must trust Ole and belive in what he is doing for the club is positive and United will jump back on top soon under his leadership. Ole isn't some mere P.E teacher,he knows the club's DNA and the Norwegian is aware of what the club needs at this point. Its just that the project will take time to get United back to winning ways and we can clearly see Ole has taken the correct path!

Reagovat
SunFells

Už ani Seana Conneryho to nebavilo. R.I.P. 007.

Reagovat
diastan

No sláva, krásná střela

Reagovat
Greny

Hej KdB má nějakej problém s tím Torresem ? Že všechny ty rychle přechody řeší tak že prohraje vždy komukoli jinymu klidně do horší pozice nebo to táhne zbytečně sam

Reagovat
diastan

Ferran je pozičně skvělý skvělý, už byl aspoň u třech gólovek, jen to začat lépe řešit

Reagovat
diastan

Když pominu absenci Kuna a Jesuse, tak problém oproti minulým sezónám, kdy ten tým vypadal mnohem jistěji, je pochybná forma ofenzivních hráčů, Sterlingovi nejde upřít nasazení, ale začal zase mnohem více kazit, hlavně co se týče zakončení, Mahrez slaboučký a bohužel to samé Bernardo Přeci jen 9 gólů v 6 zápasech je trochu slabší než na co jsme zvyklý. Chce to hned přidat druhý, protože ztráta po takovém poločasem by byla trapas..

Reagovat
Svatej

Co KDB? Jak je na tom s formou?

Reagovat
diastan

Tak u něj je ta genialita vidět furt, jen se mi zdá že to nasazení není taky ono, což souvisí s formou ofenzívy

Reagovat
Miguel19

Vamooooos záloha Kante-Mount-Kai

Reagovat
Setwo

joj skoda Brewster bol vo velkej tutovke... ale to bol naivny pokus na prehodenie brankara aj keby ho obosiel, tak by to stihol stoper vykopnut.. mal so ksusit obist

Reagovat
Talker

Chelsea XI: Mendy; James, Thiago Silva, Zouma, Chilwell; Mount, Kante, Havertz; Pulisic, Abraham, Ziyech

Tyvole, slušná sestava Kromě Wernera a CHO tam jsou snad všichni ofenzivní hráči, které máme. Včetně aktivních krajních beků.

Reagovat
Svatej

To je nejlepší, s jakou jsme vybehli od doby, co nas.prevzal Frank. Razem se brutálně těším.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vidíš, minule si dobre predikoval

Reagovat
Svatej

❤️ yas

Reagovat
Talker

Tak tohle chtěli všichni od příchodu Havertze.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som neveril tomu, za Havertz bude na CM napríklad

Reagovat
Error

dnesni dokonaloooooost

prosim at to neposerou

Reagovat
Taiger

James a Chillwell Klidně si vyhrajte, ale chce to čistý štíty s nějakýma bodama od těch dvou

Reagovat
off-olda

Jestli tohle neskončí 0:10. Tak už nic.

Reagovat
Taiger

Reece a Ben hattrick

Reagovat
Talker

Tak ono bude stačit, když ta hra bude vypadat rozumně a dáme alespon 2-3 goly s čistým štítem.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jackmaker1989

Neviem odkiaľ beriete tieto reči. Úplne stačí vyhra.

Reagovat
kvasha16

vyborna, som zvedavy ze ako to bude vyzerat

Reagovat
Greny

Ještě tam mohl nechat Wernera místo Tammyho

Reagovat
fenixLFC

jj werner proti tym betonujucim hromotlkom. to uz by rovno mohli zacat v desiatich

Reagovat
Walter_Sobchak

bal som sa že ho tam dnes zase Frank jebne ale už to dufam pochopil a bude viac na taketo zapasy využivat Abrahama.. Dneska zostava presna aku som si prial.

Reagovat
John Obi Mikel

Dobrá. Tak uvidíme.

Reagovat
Raylan

To je konečně ta správná záloha

Reagovat
diastan

3 body jsou 3 body, za týden to ale bude chtít mnohem větší nasazení proti poolu...

Reagovat
MCFC_8

Potrebujeme 1 zdraveho utocnika...take zapasy treba rozhodnut uz v 1.polcase, Raheem 2.polcas odisiel, predsa len teraz hrame kazde 3 dni, za mna hrac zapasu obaja nasi krajni obrancovia, Mahrez slabota, stale len soluje, tlaci sa a ani nevystreli ked moze...

Reagovat
Horcmen

Werner playing. Pulisic injured during warm-up.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Raylan

Achjo, to je problém no, a byl už v BVB.

Reagovat
Matić

To je škody

Reagovat
John Obi Mikel

Zrovna, když jsme podle něj dělali předzápasovou grafiku.

Reagovat
Salfovic

Slintající fanoušci Chelsea nad sestavou = neprohra Burnley.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsaď na to barák.

Reagovat
Error

Na lavicku pribyl Ziger, coz je pro me trochu nepochopitelne. Kovacic, Emerson, Tomori ... nevim no

Reagovat
John Obi Mikel

Asi zustali v Londyne.

Reagovat
dinss

Tomoriho bych viděl hrát mnohem radši než Rudigera.

Reagovat
hitZor

Ti rozhodčí u VARu nás fakt nemají rádi. United by tohle pískli

Reagovat
Taiger

Chillwell se jeví zatím jako nejlepší nákup Chelsea, fakt super hráč

Reagovat
Trapper

Reagovat
ajouki

Proč byl za stejné výkony v Leicesteru fanoušky Chelsea kritizován, že za ty peníze nestojí, a teď mu ty stejné výkony vynáší titul nejlepší posily? Hm. Kde se stala chyba?

Reagovat
John Obi Mikel

Já ho třeba chtěl.

Reagovat
Taiger

Nemíchej mě mezi fanoušky Chelsea, dík

Reagovat
ajouki

To se neptám přímo tebe. Využil jsem to jen jako dobrou nahrávku na point, který je třeba zdůraznit. Díky za ni. Jde mi o tu slepotu v hodnocení hráčů.

Reagovat
Taiger

Fair

Reagovat
Talker

Tady? Přijde mi, že celkem všichni ho relativně dost chtěli. Jen ne za 80 mega.

Reagovat
Hokaido

Ale on se výkonnostně určitě trochu posunul. Myslím, že zrovna já můžu jeho výkony z dresu Foxea a Chelsea srovnávat. V Leicesteru byl dobrej, v Chelsea je zatím lepší.

Reagovat
ajouki

To vám stačí malé posunutí na kompletní změnu názor? A to dejme stranou, jak moc se jde za 45 dní posunout, když není ani čas na tréninky a stále se sehrává se spoluhráči.

Reagovat
Hokaido

Imo se teda dá za tuhle dobu výkonnostně posunout minimálně o level, pokud je hráč dobře fyzicky připravený. Nový prostředí - noví trenéři, spoluhráči, techniky atd. Možné to je, i když se to nepovede každému.

Jinak zrovna tohle jsem psal u článku s jeho přestupem:

Hokaido26.08.2020 19:27#

Jsem na něj zvědav. Já ho mám docela nasledovaného a prostě si nemyslím, že by byl úplně top. Na druhou stranu určitě potřeboval přestup a je dost možné, že teď udělá během pár týdnů výkonnostní skok, jak se to často děje.

Tady jsem o něm psal taky:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/chelsea-ziskala-obrance-chilwella-z-leicesteru-474878/?forum=1#post11988064

Jinak k těm penězům - spekulace začínaly někde na 80 milionech. Nakonec to bylo méně. 50 je pořád dost, ale není to 80.

Reagovat
ajouki

Fakt by mě zajímalo, v čem by se měl výkonnově posunout o level během takhle krátké doby? Lépe brání a v čem? Zlepšit techniku centru? Zlepšil techniku s míčem? Je rychlejší? Naběhá více? Nevím, všechno to jsou věci, ve kterých se v těchto podmínkách (minimum tréninku) nezlepšíš skokově.

Navíc jeho statisticky profil je totožný s tím, jaký měl v Leicesteru. Jediná změna je, že více centruje. Ale to je něco, co bylo k vidění v národním týmu. Poslední zápas měl myslím 3 asistence.

Všechno co dělá výborně, tak dělal už i v Leicesteru. Jen je to o tom umět lépe tyto dobré prvky izolovat i když k nim nemá v zápase tolik příležitostí. V Chelsea třeba vidíš velmi dobré centry, protože jich dělá třikrát tolik. V Leicesteru se k nim tolik nedostal, ale za 3x tolik zápasů se projeví také. Jen je to složitější na pozorování.

Proto není jednoduchá pozice být skaut, protože musíš umět vzít hráče a mentálně jej zabudovat do odlišného prostředí. A musíš umět posoudit, zda tam bude fungovat. Jestli lépe, stejně nebo hůře.

Tento domácí úkol si v Chelsea udělali, a proto to byla jejich hlavní volba.

Reagovat
fenixLFC

tych odpovedi moze byt vela,optimistickych aj pesimistickych. jedna z tych menje prijemnych moze byt ze zvysok posil zatial nehra tak ako sa ocakavalo, co je ale predpokladatelne kedze chilwell je na ligu zvyknuty. optimisticka je ta, ze hra naozaj dobre a styl hry/pokyny co mu dal lampard mu sedia. nehovoriac o tom ze to ze tie tvrdenia co uvadzas sa nutne nevylucuju...

Reagovat
Talker

Uvidíme... Chilwell, Silva a Mendy jsou klíčové posily, jednoznačný upgrade hned. Uvidíme, co ti ofenzivní hráči.

Reagovat
dinss

Byť teda v dnešním zápase dopředu nic moc. Ale jinak supr nákup na léta dopředu.

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Zouma tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký HD stream na Chelsea prosím?

Reagovat
Mimalu

ZIYEEEEEECH

Reagovat
Greny

Ziyech gooool

Reagovat
Talker

Ziyeeech!

Reagovat
Talker

A parádně Tammy a Werner

Reagovat
Raylan

Ziyech a Mount vypadá v záloze parádně

Reagovat
Trapper

Tammy, Ziyech

Reagovat
off-olda

Hohoooo, libovyýyy

Reagovat
John Obi Mikel

Ziyeeeech

Reagovat
John Obi Mikel

Papež

Reagovat
Talker

Jinak ta záloha je výborná a James je famozní

Reagovat
Taiger

Už Azpiho do základu (v lize) nepustí?

Reagovat
off-olda

Reagovat
Talker

Azpi ještě pár šancí určitě dostane. Ale bude to míň a míň. Až bude nějaká serie zápasů, kdy tam bude důležitá LM (Sevilla?), tak možná se prohodí. Každopádně bude mít třeba 70-80% minut na RB.

Reagovat
Taiger

Uuuu, o procenta, už se ti dá zas věřit

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

OK, ono to mělo být od začátku rýpnutí..?

Reagovat
Taiger

Nene nebylo, až ta další reakce

Reagovat
Raylan

Proti slabším týmům bych řekl ze už moc ne

Reagovat
Taiger

Reagovat
Trapper

Kanté na své pozici

Reagovat
hitZor

Mount je na té trochu zataženější pozici parádní, má před sebou dost místa a prostoru a nebojí se toho využít, dobře kombinuje s Chilwellem a celkově dost pomáhá rozehrávce.

Reagovat
Taiger

Burnley fakt humus ta jejich hra, snad sestoupí společně s Fulhamem a WBA

Reagovat
dinss

Hrozně nesympatický hra i chování. Hrajou tvrdě jako prasata ale při každém dotyku to zkouší. Nevím, proč tam chodil Vydra, když hrajou tuhle prasečinu. Ty dvě hovada určitě nejsou lepší než on.

Reagovat
Taiger

Reagovat
jk

Nebylo by špatné je poslat do champu, Tarkowski by šel levněji.

Reagovat
ajouki

33. minuta a velká přednost Mendyho v akci. Dokázal z kroku nakopnout míč za půlku tak, že po něm šlo vyvinout vysoký tlak na hráče soupeře => okamžitě odevzdaný míč, rychlý aut a šance zahrozit.

Reagovat
jk

Reagovat
ajouki

Ty se směješ, ale jde akorát vidět, že nevíš. Přesně toto byl jeden z důvodů, proč Lampard chtěl nového brankáře a je to věc, která ho na Mendym zaujala. Bylo to dost jasně zmíněné i v insider článků od The Athletic.

Kepa by byl rád, kdyby ten odkop dostal k půlícímu kruhu.

Reagovat
ajouki

Ještě pro doplnění znalostí dávám přesnou citaci.

Chelsea have identified that Mendy has a far better ability with the ball at his feet than Kepa and back-up Willy Caballero, especially when it comes to kicking the ball long. With Timo Werner and Kai Havertz providing the side with more pace in attack, the prospect of trying to find them with quick clearances from the area — just as Alisson and Ederson do for Liverpool and Manchester City — is an appealing tactic to Lampard. Even if it doesn’t work as part of an attacking ploy, it will help relieve the pressure from teams that press them high up the pitch like Liverpool did to great success.

Výše jsem nedal nic jiného než ukázku tohoto tvrzení.

Reagovat
jk

Je fakt, že po Kepovi je asi i abilita kopnout balón dopředu brána jako velká přednost

Reagovat
ajouki

V 66. minutě naprosto skvělý odkop volejem, který mohl prodloužit Abraham a jen zpracování zradilo Wernera před šancí. Ale jen se směj.

Reagovat
jk

Směju no.

Reagovat
Talker

My jsme zvyklí na Cabu a Kepu, kteří mají občas problém překopnout půlku i s rozběhem.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Squinty

To je zase nuda, ach jo

Reagovat
John Obi Mikel

Těžký zápas, Burnley je bojovné, dobře bránící mužstvo. Nesmíme se na to opět ve druhé půli vykašlat, musíme zůstat soustředění.

Reagovat
Matić

Chtělo by to zrychlit hru, hrajeme hodně na jistotu. Mount super, líbí se mi i Havertz a oba beci. Kanté konečně na své pozici taky paráda. Naopak se mi moc nelíbí Ziyech, i když dal gól, tak mi přijde, že dost kazí. V druhé půli to musíme co nejdříve pojistit nebo se budeme zase do konce klepat o výsledek. Snad Timo nebo Abraham gól.

Reagovat
Steven666

Pulisic's injury being described as 'minor' by the commentary, was taken out as a precaution.

aspon ze tak.

Reagovat
Svatej

Nejdřív všechna čest Woodovi. Zouma je fyzicky asi nejnadupanejsi stoper v lize a jeste jsem neviděl, ze by mu někdo dokázal dělat takovy potíže. Je pro me zároveň hrozně zábavný sledovat jeho a Silvu vedle sebe. Ty rozdílný přístupy ke hre na svy pozici takhle oar metrů od sebe, to je balada. Silva hraje hlavou a je fakt jak umělec. Oba to maj každopádně dost těžký, to kombo útočníků je dobře otravný a silný.

Chilwell i James za me super, to je krásně poresena dvojka. Sexy Mount je vybornej, Havertz střídá soatny momenty s průměrnýma, ale půjde to.

Abrahama je mi dost líto. Záloha jako prase a nejsou schopni mu to naservírovat, dokonce ani ty odkopy na nej neletej, to se do hry dostane složitě.

Burnley nam určitě da gól, neni to dozadu diky tomu oersonalnimu obsazeni v zaloze a utoku dobrý, takze by bylo fajn tam jeste jednoho nebo dva pridat.

Reagovat
Talker

Za mě super poločas. Vyhráváme, všichni slušné výkony - možná jediný Kante má trošku problémy při tom přenášení hry, kdy tam dal 2 míče kratší a nedostalo se to k Jamesovi. Jinak ale dominance a ta záloha funguje výborně - najednou jsou tam ke Kantemu 2 aktivní hráči, kteří dokáží pracovat s míčem v rychlosti (což nedokáže Jorginho) a jsou prospěšní i do ofenzivy (což není Kovačič).

Reagovat
vitasrp

Ta dynamika tý hry se mi líbí daleko víc, takhle se na to dá koukat. Samozřejmě fakt, že jsme si zase nevypracovali žádnou vyloženou šanci, to je prostě problém. Nicméně tentokráte to nebylo tím, že bychom nebyli schopni kloudně založit akci a nedostali se do finální třetiny hřiště, nýbrž že Burnley výborně brání vlastní vápno a všechny ty přihrávky před kasu po zdařilých kombinacích v křídelních prostorech se jim podařilo zpacifikovat. Je určitě třeba přihlédnout k tomu, že hrají jinak než předcházející soupeři, jejich taktika je nechat soupeře mnohokrát zakončovat z pozic, které nesou malou pravděpodobnost branky, a nesnaží se utkání dominovat, takže se Chelsea tím pádem s tlakem setkává v jiných prostorech, nicméně ta hra se mi prostě líbí daleko víc.

Dneska mi solidní přijde Havertz, který se dobře orientuje v prostoru, měl tam několik velmi dobrých prvních doteků a ačkoliv to není takovej uzlík energie jako Mount, tak tam několikrát máknul dozadu a vybojoval balón. Dobrej výkon taky Kanté a Thiago Silva hraje s velkým přehledem, krom mače na West Bromu těm zadním řadám dodává pořádnou porci klidu.

To zaváhání Zoumy u tý velký šance Burnley bylo ale trestuhodný + tam zase měl jednu příšernou malou domů, tohle ze svý hry musí prostě odstranit, jinak u něj bude člověk pořád trnout, co to vlastně vymyslí. Vůbec ty míče za obranu byli pro naši obranu těžký, jestli se nepletu, tak komentátoři říkali, že Burnley hrálo proti větru, což je samozřejmě velká nevýhoda u vlastního vápna, kdy se ten míč nedá tak snadno odkopnout pryč, na druhou stranu se pak líp hrají ty diagonální míče za obranu soupeře, protože i přihrávky, který by normálně končily až u brankáře, může najednou vzít vítr a ono to spadne do výhodnýho prostoru pro útočníka a obránce má najednou velký problém.

Reagovat
John Obi Mikel

Zouma je zatím hodně nejistý.

Reagovat
John Obi Mikel

Jasná penalta na Chilwella tvl, opět

Reagovat
Svatej

jak jsem na to posuzování běžně dost prisnej, tak tady se to mělo pískat podle me, tam by to byla pravděpodobně branka a diky ty pohybovy energii bylo to strčení dostatečný..

Chce to červený dresy

Reagovat
hitZor

Neřekl bych že jasná, spíš tak 50/50, ale prostě United nebo Liverpoolu by to pískli.

Reagovat
Remt

Liverpoolu? Viděl jsi poslední dobou naše zápasy?:-D s varem lfc teď moc kamaradi nejsou

Reagovat
John Obi Mikel

tam by to odvolali kvůli ofsajdu.

Reagovat
vitasrp

Tohle bych vůbec nepískl, ta intenzita tam byla úplně minimální a po kontrole VARem se to na penaltu změnit snad ani nedá, protože tohle není clear and obvious ani náhodou.

Reagovat
John Obi Mikel

Díky jasnému strčení zabránil gólové šanci. To ho má chytit pod krkem, aby byla penalta? Počkat...

Reagovat
hitZor

Reagovat
vitasrp

Trochu do něj žďuchnul, šel prostě do velkýho rizika a na samotnou hranu toho, co je povolený. Já bych to z opakovačky nepískal, ačkoliv někteří rozhodčí by to jako penaltu posoudili. Nicméně VAR tohle opravit v podstatě nemohl, protože to nebyla tak jasná chyba, aby o tom nebylo pochyb.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

tvuj pohled na fotbal je Waauuuuu

Nekdy [ ani nekomentuju,jelikoz tvuj souhr je ]

A nekdy ti nerozumim ...myslim tveemu pojeti fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vypada zaloha Liverpoolu, co by byla ted (dneska) nejsilnejsi?

Reagovat
Malresi

Dnes, ak Hendo nebude hrat CB tak on, Thiago a Wijnaldum.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner uplne mimo?

Reagovat
Malresi

To by som nepovedal, stale je platny clen kadra a zahra si viac nez dost, ale urcite nepatri k tomu najlepsiemu, co mozeme postavit

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, zapas presne pro nej a to fandim Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych ho dnes viděl rozhodně radši než Curtise.

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma? Tohle chceme? Kurva ten je MARNY!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chilwell

Reagovat
hitZor

Kolikrát ještě pískne faul, když hráč Burnley sám od sebe spadne?

Reagovat
jk

To je hrozný tohle. Oni rozdělují třeba na půlce kde to rozhodčí ani nezkoumají a těží pak z těch standartek

Reagovat
hitZor

Nám to zastavilo už minimálně dva dost slibně vypadající brejky. Problém je, že tohle se nám stává pořád skoro v každém zápase.

Reagovat
Miguel19

Tvl to je sračka. Za druhý půli jsme si nedali dvě přihrávky po sobě..

Reagovat
Mimalu

Zoumaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Miguel19

Vamos !!!

Reagovat
Mimalu

to Tammyho neustálé rozhazovaní rukou když nedostane přihrávku je strašně otravné

Reagovat
John Obi Mikel

Už ho za to kritizujem půl roku a pořád to dělá.

Reagovat
spider_8

On to tu snad necte

Reagovat
John Obi Mikel

přitom Lampard už nás konečně vyslyšel s rozestavením.

Reagovat
spider_8

To je fakt

Reagovat
Greny

Kdyby si to zde četl tak už před sezónou jsem tvrdil že klidně můžou hrát všichni spolu když bude za nima Kante a to bylo keců kdo bude branit

Reagovat
Svatej

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Talker

Zoumičkáááá

Mount luxusní centr

Reagovat
Horcmen

Alisson, Trent Gomez Phillips Robertson, Henderson Wijnaldum Jones, Salah Firmino Mane

No Thiago.

Reagovat
Remt

A to prý měli hrát Rhys a Thiago:/

Reagovat
Taiger

Salah party

Reagovat
Horcmen

spíš jsme měli věřit slepicím

Reagovat
John Obi Mikel

Kurrrrrrrrrrrt Zoumaaaa

Reagovat
Greny

Ten výskok byl hustej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
DieryVonry

Tankista, ještěže nekouše jak Luis, ta jeho obrovská pusa by překousla stehno i Seedorfovi!

Reagovat
kvasha16

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooool

Reagovat
Trapper

Zoumiiiič!

Reagovat
ajouki

Zouma se stává ničivou zbraní. Každý zápas šance na branku. Cementuje své místo stopera vedle Silvy.

Reagovat
DieryVonry

Tomori v slzách

Reagovat
John Obi Mikel

Konečně jsme to po těch roh.kopech začali trefovat.

Reagovat
Talker

O Zoumovi a jeho 3 golech v téhle sezoně

"He has as many as Burnley collectively"...

Reagovat
ajouki

Kanté špičkový výkon. Výborná kontrola prostoru v jeho podání. Do toho skvělá volba přihrávek s míčem.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Mnohem víc mu sedí když je tam z těch defenzivních sám než když se mu tam plete Jorginho

Reagovat
John Obi Mikel

Akorát Lampard chce koupit Rýži z West Hamu.

Reagovat
DieryVonry

Tak toho Rice, by ten kádr ještě spolknul. Jorginho jde po sezóně.. Otázka jak se chytí Gilmour, a jak se bude dařit Rubenovi a Barkleymu na hostovačkách

Reagovat
Mimalu

Timooooooooooooooo

Reagovat
Taiger

Spoilerista hroznej

Reagovat
Talker

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mimalu

sorry no, ale tak Premier Sport tu má skoro každý, ne?

Reagovat
Taiger

Ne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Timoooooooo

Reagovat
Talker

Paráda James <3

Reagovat
Talker

Všichni 3 naprosto parádně. James perfektně, Ziyech skvělá přihrávka a zakoneční od Wernera lahůdkové.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Konečně se našla sestava a začíná si to sedat

Reagovat
dinss

Jsem rád, že máme konečně po dlouhý době v sestavě větší zastoupení hráčů z Anglie.

Reagovat
dinss

James neskutečnej...

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooool

Reagovat
Trapper

Ziyech, Timo

Reagovat
John Obi Mikel

Werneeeeeeeeeer

Reagovat
Matić

James je výbornej

Reagovat
DieryVonry

Všechno dobrý! jen ty centry nenachází nikdy cíl..

Reagovat
Miguel19

Silva nejlepší stoper v PL. Neuvěřitelný ve svém věku.

Reagovat
iamek

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hrál dva zapasy proti slabým soupeřům. Jeden zápas měl hrozný a druhý dobrý. Z toho nejde odvodit ani jakou ma formu :D

Reagovat
Taiger

Né nadarmo jseš v ML tak pozadu

Reagovat
Miguel19

Já můžu, já mám vaše prachy

Reagovat
J0EL

*Gabriel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak jak psal Horcmen vyse, tak to plati

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, Gomez, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Jones, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Milner, Minamino, Jota, Shaqiri, R. Williams, N. Williams.

Reagovat
ondris

Toto bude trápenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Vo vzduchu asi áno.

Reagovat
ondris

Stopéri mi teda na optimizme nepridávajú. Ale to ani Curtis v zálohe, ktorý si svoje odohrá, ale na môj vkus mu chýba akási nadstavba, ktorá by ho robila rozdielovým. Snáď to pôjde trojzubcu a krajným bekom, od toho sme závislí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ spokojnosť s mladíkmi, celý tím by mal ale viac šlapať.

Reagovat
smazaný uživatel

vzhľadom na možnosti spokojnosť.

Reagovat
Coutinho10

jj skoda, ze neni Matip jeste ready

Reagovat
ondris

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
jk

To vypadá, že se z tama Ziyech asi v létě pakovat nebude

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jk

Myslel jsem, že bude nastupovat míň, přestane ho to bavit a šel by vykoupit

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

To by bol ideal

Reagovat
Coutinho10

za WHU dostava sanci Haller...a opet Suk s Cufem v zakladu

West Ham XI: Fabianski; Coufal, Balbuena, Ogbonna, Cresswell, Masuaku; Bowen, Rice, Soucek, Fornals; Haller.

Reagovat
vladis271

OT:

no, BJ vraj v pondelok ohlási 2. lockdown. Tie predikcie pre NHS sú katastrofálne. Najhorší scenár tam hovorí až o 4000 mŕtvych denne počas peaku koncom decembra ak nič neurobia. Takže PL bye bye.

Čo sa týka Slovenska, k 12:00 bolo otestovaných nejakých 830 000 ľudí z toho 7000 plus pozitívnych. Premorenosť okolo jedného percenta.

Toto skončí jedinou vakcínou. Snád tie správy o prvých dodávkach pre Európu začiatkom januára nie sú len optimistickým blúznením.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy fakt reálně chcete jít do nějaké vakcíny spíchnuté během pul roku? Já osobně se vakcíny bojím víc než toho samotného viru....a nejsem jen nějaký nezávislý pozorovatel, prošla si tím už celá moje rodina od bratrů a jejich rodin, přes bratrance až po už postarší rodiče, kteří měli dva dny teplotu a to bylo vše

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
jk

Tu vakcínu bych asi pochopil směrem k rizikovým skupinám. Pro zdravého člověka mi to přijde úplně zbytečné.

Reagovat
Walter_Sobchak

No ved tak to má zo začiatku aj byť. A potom ked bude nejaká viac otestovaná tak si ju daju aj ostatní. Ale to asi nebude za rok ani dva.

Reagovat
jk

Jo, to dává smysl. Je fajn vidět, že občas to tam někomu celkem myslí

Reagovat
Remt

Za tyhle zakopnutí míče po odpískání z frustrace se karty nedávají?:D

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, Olliemu bych ho přál.

Reagovat
ajouki

Je skvělá, jak má Kanté velkou variabilitu v přihrávkách. Ví, kdy dát přihrávku o metr kratší, aby spoluhráč mohl lehkým prvním dotykem navázat. Ví, kdy naopak dát razanci. Ví, kdy dát narážečku. Ví, kdy potáhnout míč. Jorginho, který má být etalón na rozehrávku, tak má jednu monotónní přihrávku do nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako dneska jo, ale zápasy předtím dost často nemohl nahrát spoluhráčovi na nohu. Snad si zvedl sebevědomí a v tomhle modu zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Mouka strašně vyrost vedle Silvy

Reagovat
TopinB

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
iamek

Super jak jeden zápas Burnley a vše už je slunickove. Silva nejlepší stopet ligy, Zouma vyrostl, Kante tady pomalu už je zase nejlepší DM ligy

Reagovat
puji

Reagovat
John Obi Mikel

Celý podzim je kritizujem, tak je snad můžem jednou pochválit.

Reagovat
iamek

Jasny to ano. Dnes to byl od vás super výkon, ale zase z toho dělat bůh vi co.

Reagovat
John Obi Mikel

Jasný Myslím, že to dělají fandové více týmů

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Raylan

Kante nikdy nepřestal byt nejlepší DM ligy

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
jk

I když někdo by tu za odkop od brány rozdával zlatý míče, tak výsledek 3:0 na Turf Moor kde to sluníčko snad nikdy nesvítí je ale fakt dobrej...

Reagovat
iamek

Byl to dobrý výkon. To bez debat, ale pořad jen jeden zápas. Něco jak u nás, kdy hrajeme 70 minut hnusny fotbal, pak zapneme a dáme nějaké góly a zapomíná se na tragických předchozích 70 minut.

Reagovat
jk

EF klasika

Reagovat
DieryVonry

na vašich 90 tragických minut nikdo nezapomíná.

Reagovat
puji

Nebrec. Bude lip.

Reagovat
DieryVonry

To si piš že bude! Svět přimo kvete, jak taktika OGS!

Reagovat
kvasha16

my sme ale 70 minut hnusny futbal nehrali ... zmenilo sa rozostavenie a bol to dobry vykon od vsetkych ... samozrejme ale uvidime ze co dalsie zapasy

Reagovat
Greny

Tak on už ten Krasnodar po prostridani a sundání Jorginha a Kovacica ukázal kde je cesta

Reagovat
Svatej

Jednou vam nekdo bere tenhle "mame vsechno nejlepší" trademark a muzes se tu rozbrečet

Možná ty jejich hodnocení vyplývají z vic zápasů, nez jen z dnešního, ale to by bylo asi na pochopení příliš složitý

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to zhodnoceni Silvy jako nej stopera PL bude vyplivat ze spousty zapasu

Reagovat
jk

Tak minulý týden si ten útok Burnley stejně namazal Alderweireld, takže nejlepší stoperská dvojka ligy je vyřešená.

Reagovat
Svatej

Reagovat
puji

Vždycky se bavím jak neunašíš .

Reagovat
Svatej

A ty jsi kdo?

Reagovat
bbbauch

no my zrovna mame vsechno nejlepsi a vlastne tu nic jinyho nepisem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieryVonry

Rika nekdo, kdo fandi tymu jehoz trener po jednom dobrym zapase, rika, jak uz jsou vsichni ve forme z jara a ted to rozjedou.. Nic proti Reds, ale mají největší strupy fanoušky ever..

Reagovat
iamek

Si precti co jsem psal nahoře. Pak by jsi tady ze sebe nemusel dělat vola.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
spider_8

Jn, sice nam dneska malem posral zapas, ale jinak hrozne vyrost

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako Kimpembe, z kterého se stal nejlepší francouzský stoper, nebo ještě dříve Marquinhos

Reagovat
Remt

Kante ted prostrkavacka jak Barcelona:D

Reagovat
jk

Tak stoperská dvojice v následující sestavě kola by asi byla vyřešená

Reagovat
vitasrp

Kanté hodně dobrej výkon. Tu hru nezpomaloval, nedával zbytečný zpětný přihrávky ve chvílích, kdy mohl balón převzít a hrát dopředu/otočit hru. Jasně, občas tam to přenesní zkazil, ale to udělá i Jorginho, který navíc nepřidá tu nadstavbu směrem vzad.

Ta klíčová otázka vlastně je, o co Chelsea přijde, když na tom postu bude hrát Kanté a ne Jorginho? Ona se snadno řekne rozehrávka, ale tak velký rozdíl to zase není. Budeme hrát jen minimum zápasů, kdy soupeř bude mít tak dobrý a organizovaný presink jako Liverpool nebo Bayern, kde by ta Kantého slabší technika mohla být brzdou. Jenže v takových duelech se bojí hrát i Jorginho a krom pár dobrých otočení hry se taky omezuje na jednoduchý a často zpětný přihrávky.

Celkově mi u Jorginha přijde, že byl výbornej pro ten pomalej, strukturovanej fotbal, pro který si ho vybral Sarri. Tehdy byla prostě jasná šablona, jasné vzorce u rozehrávky, který měl Jorginho v malíku a podle nich si na hřišti počínal. Když byl soupeř roztažený a na hřišti vznikal prostor, tka byl skvělej, poněvadž ty prostory viděl a dokázal jich využívat. Jakmile nás ale soupeř přečetl, tak šel strašně dolů, kvůli chybějící rychlosti a menší obratnosti na tom hřišti nebyl schopnej vymyslet nic překvapivýho, nic mimo tu základní šablonu a pro soupeře tak najednou nepředstavoval tak velký nebezpečí.

Navíc Lampard hraje fotbal ve větším tempu s menším důrazem na držení míče a nějakou organizovanou rozehrávku, no a najednou ten rozdíl mezi Jorginhem a Kantém není tak velký. Kanté navíc dost situací řeší až překvapivě dobře a chytře + když se dostane do úzkých, tak z toho tu a tam dokáže díky svý rychlosti a mrštnosti docela slušně vybruslit. On už po tom lockdownu na tom postu osamoceného defenzivního štítu v těch pár utkáních do svýho zranění působil dobře, tak doufám, že v tomhle složení budeme pokračovat a uvidíme, kam se ta hra bude vyvíjet.

A jestli bude Thiago Silva hrát jako na Manchesteru United a dneska, tak ho budu fakt žrát, tohle od něj byly vynikající výkony.

Reagovat
Walter_Sobchak

Podla mňa dosť kľúčové je že tam s Kantem hral Mount, keby tam je Jorginho alebo Kovacic tak by to bolo zase trápenie.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
pingla

Noble ani na lavičce, s ním to nevypadá dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska nám vůbec nevěřím. Ve vzduchu to bude velká bída.

Reagovat
Remt

Já prostě chci vidět souboje Cuf - Mane, to si nemůžu nechat ujít

Reagovat
DieFohlenBMG

Cuf hodil na Maneho neviditelný pláštík

Reagovat
cubazi

POME LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Suk & Cuf!

Reagovat
diastan

yeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
ondris

Bravo, Gomez

Reagovat
cubazi

Ešte raz mi niekto povie že Gomezovi treba dať viacx času tak mu prijebem....bez varovania

Reagovat
REPLIKATOR

Gomez, táhni do řiti už

Reagovat
Euphael

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
cubazi

Už ho obhajovať nebudem...nikdy . Nema nato

Reagovat
Bandita_Harry

Tu sa niekomu furt nieco nelubi, vzdy si niekoho najdete koho budete vyhadzovat z timu

Reagovat
johnik

Stream někdo?

Reagovat
johnik

Reagovat
cubazi

vELMI JE TO TAM PREHUSTENE....

Reagovat
cubazi

Alah dole... nema formu

Reagovat
Setwo

Nase výkony sú také ako keby sme 3 roky po sebe vyhrali LM aj ligu a nemáme motiváciu.. Dnes už pri pozretí súpisky som si povedal ze kľudne môžme prísť o neporazitelnost na vlastnom štadióne..

Reagovat
cubazi

Reagovat
Kincl

Taky jste vyhráli LM a titul v průběhu dvou let, o tom si můžou aktuálně nechat zdát jak Chelsea, City, ManU

Reagovat
Setwo

Ale vy stále slapete ako švajčiarske hodinky.. My sme už dlhšie neznicili súpera tak ako vy každý druhý víkend

Reagovat
pingla

35 minut bez střely na branku

Reagovat
REPLIKATOR

Jo no, stejná zoufalost jako v LM proti Midtjyllandu...

Reagovat
smazaný uživatel

Masuaku Salah hodil rybyčku

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná teatrální pička.

Reagovat
roman1978

Trapná penalta

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaal Salaaaaah extremne dulezity

Reagovat
Banger

tpč víc teatrálně už spadnout nešlo...šašek

Reagovat
DieFohlenBMG

Trapárna

Reagovat
PhilipS

Masuaku je vůl takhle přestat hrát. Rozhodčí by tohle nepísknul a Var by to dát nemohl. Achjo

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooool

dárek od West Hamu

Reagovat
M0rb1D4S

Stejný případ jako Ramos proti Barceloně. Ano, penalta, ale Salah předvedl pěknou trapárnu.

Reagovat
Kowe

No ta penalta byla jasnější než na Ramose, ale šaškárna stejná.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by dostali 5 a všetky od Masuaka

Reagovat
Setwo

Masuaku aj Gomez darované góly.. Hádam druhý polčas bude zazivnejsi

Reagovat
Remt

Nemáte někdo odkaz na ten faul na Salaha? A rovnou někdo lepší stream než mám já? Klasicky se mi to mrdlo a ani nevím jestli to bylo posouzeny jako penalta a jestli jo nevím jestli padl gól:D

Reagovat
gazza62

Alláh je dobrej simulat.Herecký výkon za jedna.To jich čepička dobře učí .Hnus.

Reagovat
cubazi

Vždy ma zatrasie ten ide kopať penaltu Salah... on to kope...no nechajme to

Reagovat
roman1978

Za měsíc a půl mít Arsenal, Everton, Leicester, Tham, City a Lpool. Tomu se říká příjemný los.

Reagovat
DieFohlenBMG

Prohráli jenom s arsenálem a to hodně smolně

Reagovat
diastan

hnus, za tu šaškárnu bych mu to nepískl, ani kdyby to byl nejjasnější faul...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Pitomost od Masuaka, ještě potom přestane hrát a čeká, až jí pískne

Reagovat
REPLIKATOR

Penalta úplně jasná. Nevím, co tu zase třepete

Reagovat
Remt

Nevím protože jsem ji neviděl:D Kde v průběhu hry berete krátké útržky třeba penaltových zákroků atd? Občas sem někdo dá odkaz na Twitter a tak, myslim, případně jaké to jsou účty já tom Twitteru? Občas mi kvůli záseku streamu uteče několik minut hry :D

Reagovat
Horcmen
Reagovat
Remt

Děkuji. Zkouknul jsem. Nepiskal bych ackoliv nakopnuti tam bylo. Zlute bych dával jen v případě ze nedojde ke kontaktu, takže toto bych normálně nechal hrát dál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dave30

Je ti jasné, že kdyby nespadl, tak to nepískne (přitom faul to je jasný). Samozřejmě nemusí sebou tak mrsknout...

Reagovat
adoxx

Livesport

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

penalta se nezpochybňuje, ale ta trapná herecká vložka Salaha

Reagovat
Teoretik

Salah špína

Reagovat
diastan

Reagovat
Coutinho10

jeste to bude hodne narocny, ale hlavne, ze se povedlo srovnat do polocasu

Reagovat
gazza62

Mě se líbí jak to rozebírají na bein sports11 Andy Gray se za břicho popadá co tam Alláh předvedl a jak si u toho zařval .Hnus.VAR je jenom jak se to hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak var proti tomu nema co říct kontakt tam byl to nic nemění na tom ze tomu salah přidal kdyby to nepiskl zarez by to na lfc nebxl

Reagovat
Bayern +

Masuaku aký je zaujímavý hrac smerom dopredu, tak v obrane je to desny hlupák takto im darovať penaltu...

Škoda, že neriešime finálnu fázu o niečo lepšie. Okrem gólu sme sľubné akcie dosť zbytočne zajebali nepresným centrom alebo zbytočnou stratou. Haller aspoň bojuje aj keď na pohyb Antonia nemá. Bowen zatiaľ najhorší...

Reagovat
smazaný uživatel

Haller bojuje? Takovou otřesnou lenost jsem dlouho neviděl. Ploužil se tam jak lemra. Antonio své defenzivě pomáhá a odlehčuje jí, Hallerova mrtvolnost je celý zápas zamykala na 10 proti 11. Neudržel žádný míč, ani jednou nedostal obranu soupeře pod tlak. Tak se o místo nehraje. Antonio se musel na lavičce obracet...

Naopak Bowen dře, a to i do defenzivy.

V tomto kontextu hrozně zbytečná prohra.

Reagovat
Bayern +

Tak pisal som v polcase, ty po zapase, to je rozdiel. Je pravda, ze v druhom polcase Haller odpadol uz uplne, no vacsi problem, resp. ten zasadny som vcera videl v neschopnosti nasej inak najvacsej zbrani - centrovaniu. Mas tam Soucka a Hallera a my sme nedali jediny schopny center...

Fornals tie golovky riesi fakt strasidelne, striedaniu Moyesa nechapem co zasa skusal s Jarmolenkom no a Bowen sice drie, je namakany, mlady, vladze najma smerom dozadu, ale v ofenzive vcera mohol byt, hlavne v prvom polcase, o nieco agilnejsi... popravde neviem co sa ti smerom do ofenzivy vcera na Bowenovi pacilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, hodnocení přišlo až po zápase; ale v případě Hallera jsem měl tentýž pocit už od úplného začátku. Centrů bylo skutečně málo, zkoušel je akorát Coufal; Cresswell ani Masuaku jich tentokrát moc přesných nevyprodukovali. S ostatním také souhlasím.

Přínos Jarmolenka byl v tom, že aspoň podržel míč (nehledě na tu chybu) a že se mu chtělo hrát. Bowenovo útočení bývá nebezpečnější, včera se mu nedařilo. Ale aspoň to odmakal dozadu, když už nic, což oceňuji. On a Fornals mohli jít dolů dřív, Benrahma i za tu chvilku ukázal, jak ostatní převyšuje...

Reagovat
Bayern +

Fornals je tak trochu zvlastny hrac, priemerny, nicim konkretnym nevynika, na druhej strane oproti ostatnym zaloznikom je jeho hra svojska a odlisna, napr. keby tam mal byt trebars Snodgrass - to by uz bolo take original ostrovne Dycheovske. A asi aj kvoli tomu si zaklad stale drzi...

Ja sa hlavne tesim, ze skoncila seria zapasov, v ktorych sme sa v prvom rade mali urputne branit a cakat co vymysli Antonio a konecne sa mozeme zamerat aj na ofenzivnejsie ponatie hry, takze verim, ze sa hraci ako Haller, Benrahma, Lanzini ukazu v dobrom svetle. Ako hovorim, na LW by to cez Fornalsa slo. Inak co s Noblem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nedávno jsem si říkal, proč sakra pořád hraje Fornals v základu. Vždyť není ničím zajímavý. Balón mu sice nepřekáží, ale víc od něho nevidět. Ale poslední dobou se mi líbí, i když nedokážu najít žádnou jeho viditelnou přednost, jak říkáš. Nyní tam však přišel hráč, který je objektivně lepší, takže by mu asi měl uvolnit místo. Uvidíme...

I v těchto těžkých zápasech jsme mohli vidět záblesky parádní ofenzivy. Okamžitý a jednoduchý přechod do útoku tak, že se obrana soupeře ani nestihne zformovat, rychlá kombinace na jeden dotek okamžitě dopředu, individuální libůstky od Masuaka, Rice, Antonia atd. To se mi hrozně líbí. Trochu se tedy obávám, že proti slabším soupeřům to moc nepůjde, a tak přijde na řadu dobývání obranného valu kolem šestnáctky, jak jsme si zvykli třeba u MU, což je hrozná otrava. Tam bych viděl místo pro Noblea, Lanziniho, Benrahmu, jakkoliv mi teď Noble už vůbec nechybí (nikdy jsem si ho moc neoblíbil)...

Jak se ti líbí obranná řada a střed zálohy?

Reagovat
Bayern +

Obranna rada sa mi paci, v systeme na 5 obrancov sme nasli system, uz to nie je kalamita jak v minulej sezone, kedy sa vhodna stoperska dvojica losovala jak v loterii. Najvacsi progres zaznamenal Cresswell, jemu ta pozicia LCB sedi naramne. Hodne sa zdvihol aj Ogbonna na tej pozicii zametaca, Balbuena je trochu diskutabilny, zatial to s nim funguje, ale myslim, ze Diop by ho dokazal vytlacit az sa dostane do formy. Wingbacky su fajn, Masuaku ok, Coufal smerom dozadu vyborny, smerom dopredu by som proti slabsim superom volil radsej Fredericksa.

Stred zalohy je tiez fajn, vylozenu slabinu nema, smerom dozadu su jak Rice tak Suk hodne zodpovedni a fyzicky vyborne pripraveni, smerom dopredu postradaju kusok kreativity. (s Antioniom na hrote to nevadi, no Hallerovi potrebujes servirovat lepsie lopty) co by sa mohlo vyriesit trebars vymenou Nobla za Fornalsa na 3 CM, prechod na 5-3-2 a Bowen jako druhy utocnik, stejne je tam osamoteny Haller k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Zahuštěné to WHU mají ve vápně dobře teda, důležité vyrovnání

Reagovat
stiflerovamama

No ty vole to je bieda. Nie, že by sme sa zápas od zápasu zlepšovali, príde mi, že hráme čoraz horšie. Absolútne bez nápadu, nemá to kto zobrať na seba. V 5. min som napočítal útočnej trojke 7 zbytočne stratených lopt, buď zlá prihrávka, zlé spracovanie alebo nezmyselný súboj. Na Maného išli za 20 min 3 prihrávky a všetky mu odskočili na 5 metrov.

Gini s Hendom sú v tej formácii vedľa seba absolútne zbytoční, obaja majú zaradenú spiatočku, nevedia dať prienikovú prihrávku a všetko im trvá o sekundu dlhšie ako by malo. Už nech je fit Thiago aby sa Hendo posunul vyššie.

Snáď to ukopeme, ale bohužial momentálne sa hrá proti nám veľmi ľahko.

Reagovat
avicii

Salah pridal toľko tomu ze by som mu to nepiskol..

Reagovat
diastan

tak tak a všem podobným

Reagovat
stiflerovamama

Smutné je, že keby tomu nepridal tak to nepískne ako už veľa krát. Ale, že by Masuako zasiahol nejako jemne, tiež nemám pocit.

Reagovat
Teoretik

Však pokud ti tím zákrokem nezabrání ve hře, tak to není faul. Je to kontaktní sport, takových mírných doteků je v celém zápase několik desítek a normálně se to nepíská.

Reagovat
pingla

tahle logika odešla se zavedením VARu

Reagovat
avicii

Žiaľ je to tak

Reagovat
Hokaido

Salah je prostě strašná diverská pička. Video klasicky úplně k hovnu. Místo, aby se tohle po zásluze trestalo žlutou za simulování, se tak nějak ustálilo, že kontakt = penalta. Jdu se vyblít.

Reagovat
PhilipS

Protože Masuaku tam stojí jak kdyby dal kosu. Co má pak rozhodčí dělat. Bylo vidět, že písknout se mu to nechtělo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

mělo by se někde ustálit, jak velký kontakt je potřeba

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
PhilipS

West Ham bych si představolal aktivnější. Ta obrana Liverpoolu bude křehká.

Reagovat
Malresi

S takymto vykonom dostaneme o tyzden na Etihad manitu.

Reagovat
cubazi

Firmino tiež by sa mohol prebrať už konečne

Reagovat
ondris

No zatiaľ je tam úplne k ničomu

Reagovat
vodka

Martial > Firmino

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť je to defenzivní útočník, takže nula gólů naprosto v pořádku

Reagovat
dave30

Ofenzivní obránce se používá, ale defenzivní útočník? Asi málo čtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to blbost samozřejmě, ale redshites tím obhajují neproduktivitu Firmina

Reagovat
dave30

Reagovat
vodka

Cresswellovi ta pozice na levém stoperu strašně sedí

Reagovat
smazaný uživatel

From almost zero to something like hero.

Reagovat
smazaný uživatel

No a ted se zapojil jako LB do utoku a strasnou picu ze sebe udelal zase.

Reagovat
Bayern +

Na klasickom LB už bol dosť jalový.

Reagovat
cristiano.K.

jj trochu ztratil rychlost

Reagovat
cubazi

Gomez ty sračkuješ ...si stoper nie Neymar dpc ma sereš

Reagovat
jacobT

Musíš počkať až po zápase, teraz si to tu neprečíta.

Reagovat
cubazi

Das war ein Befehl!

Reagovat
Remt

West ham jde dobrovolně do deseti?

Reagovat
smazaný uživatel

To si ten Fornals dela picu ted???

Reagovat
cubazi

Daj tam už Jotu doprdele

Reagovat
REPLIKATOR

Gomez doslova tragédie

Reagovat
PhilipS

Achjo tohle měl být pas na Bowena od Fornalse a 1:2. V druhý půli West Ham zatím nebezpečnější

Reagovat
Remt

Dnesni představení Jarmolenka začíná, to zas bude komedie:D

Reagovat
vodka

proč tam zase dává Yarmolenka, který minule neudělal dobře vůbec nic? Lanzini in

Reagovat
Remt

Minule byl perfektní, těším se co zase vymyslí kulišák:D

Reagovat
smazaný uživatel

protože moyes

Reagovat
Bayern +

Ktokoľvek, aj Snodgrass by bol lepšia voľba, pretože ten má aspoň center a tie nám včera vôbec ale že vôbec nevychádzali.

Reagovat
cubazi

Harry Henderson už prestan vrieskať

Reagovat
Jackmaker1989

Jebe? nikdy nemôže uznať do piče.

Reagovat
DieFohlenBMG

Nemůže platit

Reagovat
smazaný uživatel

Skluz kolikama napred do golmana v malym vapne? Omg co se resi..

Reagovat
Jackmaker1989

Uvidíš, že to uzná.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se z toho mel Fabianski asi vzpamatovat a reagovat na tu dorazku? Ty vole.. Jeste ze.

Reagovat
Jackmaker1989

Súhlasím. Som rád, že sa na to išiel pozrieť. Už ten u videa mal povedať že nie.

Reagovat
vodka

bohužel, no...

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

Jasnej faul na gólmana plus karta klidne

Reagovat
Mervin

Však to je faul, ne?

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný faul

Reagovat
pingla

no hlavně trefil Ogbonu....

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor dobře řešil offside :D

Reagovat
Remt

Však ale přišlo mi že řešili hlavně to

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou hrozny trumpety. Hlavneze tam maj napsany "Possible foul.. " :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Slovák na Laligu je ještě horší, ten jede hrozný zandávačky

Reagovat
Remt

Vidim hovno mam malej displej na mobilu, se neposer:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Oni řeší jen jestli se dotkl ne?

Reagovat
Greny

To je úplně jedno šel tam jak prase kolika dopředu jak ho trefil tak mu možná tu ruku zlomil

Reagovat
smazaný uživatel

"Possible foul" Svitilo to u VAR celou dobu... smarjapano.

Reagovat
Shottack

MÁ MALEJ (DISPLEJ)!!!

Reagovat
PhilipS

Jasnej faul od Maného

Reagovat
ACSMan

Komentátor na Premier sport asi poslední se dotkl Ogbonna a nahoře celou dobu possible foul

Reagovat
montaigne33

Komentátoři jsou hrozní napříč TV sport programy...

Reagovat
mickey mouse

Obecně jo, ale Lukáč je náhodou celkem dobrý. S tím VARem to byl ale dneska fail od něj no

Reagovat
montaigne33

Ano, patří k lepším.

Reagovat
eden_h

ty vole ze ofsajd keby ho sadio trafil kolikmi priamo na rebra nemohol by sa nikdo cudovat za redku

Reagovat
Greny

Jak ho trefíl tak Fabianski asi nedohrál...

Reagovat
stiflerovamama

Mane traged dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ajouki

Co tam tak dlouho řešili? Penaltu na Salaha, kde byl minimální kontakt, měli hotovou za 10 sekund a tady spekulují nad čím? Naštěstí správné rozhodnutí, ale v kontrastu s některými penaltami úplně jasný faul.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
stanmarch

nadhera

Reagovat
eden_h

no konečne

Reagovat
smazaný uživatel

WOW.

Reagovat
smazaný uživatel

Diogo, mám sa ospravedlniť či ešte počkám?

Reagovat
Remt

Já bych se mu měl možná omluvit za to co jsem psal nahoře:D

Reagovat
Remt

Jsem horám zhejtil jak svině

Reagovat
Remt

*ho

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

radši už nikdy nic nepiš

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem za tvoje nešťastie, ešte prajem pekný večer a zajtra pozitívnejší deň.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Začni.. Ďalší zápas co rozhodol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

ANO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ved hraje nadpriemerne od začiatku a to ešte nebol ani zohratý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
EL Gringo

Shaq Jota vyborna posila

Reagovat
smazaný uživatel

Salah mal dať diogovi na druhý

Reagovat
monty25

Hodně mi chybí Ox, ale Jota je hodně produktivní.

Reagovat
Remt

Ox je sympatak ale že by mi nějak extra chybel na hřišti.. to až tak ne.

Reagovat
monty25

Mně teda jo, hlavně ty jeho výstavní góly. Jota jich ale zase dává víc.

Reagovat
Remt

U OXe si vzpomenu asi na jeden dva dalekonosné góly jinak často bídné vykony kór teda když ho strcili na kraj ale ani v tom středu to nebyla žádná výhra

Reagovat
monty25

Jeho vždycky přibrzdí zranění. Ale jinak je to můj největší oblíbenec v Liverpoolu.

Reagovat
Remt

Můj Mane, pak Hendo, TAA, VVD, Alisson:D v tomhle pořadí. Jo a Shaq

Reagovat
Coutinho10

Shaaaqq famozni prihravka

Reagovat
REPLIKATOR

Shaqiri je genius

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

DžíNJENS

Reagovat
Remt

Shaq měl i v minulém zápase proti Mitjulenu asi 2 takovéhle zajímavé přihrávky tuším:-)

Reagovat
mickey mouse

na chlup stejná kolmice jak v Champions League

Reagovat
cubazi

orgažmuš

JOTA

Reagovat
johnik

Shaqiri

Reagovat
Jackmaker1989

Dva poznatky:

1. Jota je fakt skvelý

2. West Ham bude strašne nepríjemný súper pre všetkých favoritov

Reagovat
avicii

Reagovat
montaigne33

Reagovat
OTASi

Mohl Coufal něco udělat? Vypadalo to jako by ho uplně ignoroval

Reagovat
diskoschlampe

Možná stát blíž ke stoperovi, aby tuhle průnikovku kryl, ale to bylo tak famózně zahraný...

Reagovat
OTASi

teď to bylo z jiný kamery, a bylo to fakt v rychlosti, těžký zachytit...

Reagovat
Ranoth

Jota a zevraj vyhodenych 45 mega podla niektorych odbornikov

Reagovat
Svatej

dvema golama se zaplatil

Reagovat
smazaný uživatel

2=4

Reagovat
Svatej

Az da gol na 4:0, tak to taky bude mit tak obrovskou hodnotu?

Reagovat
Remt

No mam za to ze on dava docela důležité góly ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, 3 goly byly vitezne, jeden byl pojistovaci na 3:1

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Dal dva goly nebo ctyri?

Nebo se pocitaji jen vitezne a neco mi uniklo?

Reagovat
Svatej

Vyhodna koupě se urcuje dle nic neresicich golu? Razem dava ten vysmech dokonalej smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, zkus to spocitat znovu a tentokrat pomaleji

Dal tri (3) goly, ktere byly vitezne - zajistily 9 bodu.

Jeden (1) gol, ktery byl na 3:1 - ten muze spadat do tvoji nicneresici kategorie.

Tvuj gol na 4:0 nedal ani jeden.

Na noveho hrace v tymu, ktery je stridajici hrac po par zapasech to neni uplne spatne, ne? Dokonaly vysmechu

Reagovat
Svatej

ty jsi vazne tak nechapavej, nebo proc se v tom dal dobrovolně topis?

Rekl jsem dva goly, ktery si z PL vybavuju a pak jeste ten pri nejlepsim pojišťovací, kterej reálně neměnil rozdělení bodů. Můj příspěvek byla reakce na tvuj retardovanej vysmech ostatním za to, ze hodnotili prilis brzo, pritom jsi to u 50 milionovy koupe prave udelal sam po 4 golech, ze kterych byl jeden jeste jen doplňovací. Ze to byly tri goly misto dvou je úplně fuk, tak to snad konecne zpracujes kulíšku.

Reagovat
smazaný uživatel

"Vyhodna koupě se urcuje dle nic neresicich golu" ty napíšeš takovouhle blbost, když Jota dál tři ze čtyř gólů rozhodujících a budeš psát něco o kulíšcích..ale tak hlavně že je Zouma fyzicky nejnadupanější stoper v PL

Reagovat
Svatej

A tri goly jako stoji dneska 45 mega? Ses uplne zblaznil, ze rejes zrov a do tohohle ne?

Za zoumou stoji cisla, fyzicky válcuje kazdyho, smej se jak chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasné že ne, ale ty si začal něco o neřešících gólech a přitom v případě Joty je to hloupost o to mi jde. Bude toho muset předvést ještě spoustu aby se "zaplatil", ale má nakročeno skvěle.

Se zoumou nesouhlasím ani náhodou není to tak dlouho co jste něco podobného psali o Tomourim. O jeho rychlosti síle atd atd

Reagovat
Svatej

Však na tom nebylo nic spatnyho, původní příspěvek byl nebývale stupidní a snazil se natrit lidi za predcasny hodnocení, kdyz Jota krom tech 3 golu klubu nic nedodal a timpadem to hodnocení jeste nevyvrátil, to je proste kravina.

O tomorim jsme mluvili jen ohledně rychlosti a tu dokazal zrovna proti vam, když rychlostně smazal i Salaha, o sile obecně žádný chvály hromadně nelitaly, tak mi to prosím pěkně nepredhazuj.

Souhlasit nemusis, jemu to ty vyhrany souboje ani fyzickou dominanci nevezme.

Reagovat
Ranoth

nie 3 goly urcite nestoja 45 mega ale 9 ziskanych bodov (stoho 6 v lige) stej sumy urcite nieco splati, co ak na konci sezony bude prave rozhodovat tychto 6 bodov o tituli ktore by sme bez neho mozno neziskali ?

Reagovat
Svatej

jdes na to správně a dovedu tohle s urcitou rezervoubrat, i kdyzje na titul potreba vic jak 9 bodu a vsechny jsou stejne důležitý.

Ostatně ja se nesnažil zpochybňovat, ze za to nestoji, pokud budu mluvit obecně. On tu cenu casem opravdu zaplatí, ale ten vysmech ostatnim ponoar golech a tu obhajobu ostatních jsem prostě viděl jako dost hloupou.

Reagovat
smazaný uživatel

Muj retardovanej vysmech ostatnim? Zkus se podivat na to kdo psal jaky prispevek, treba aspon rozeznas jeden jazyk od druheho

Ze neumis pocitat do 4, to uz neni muj problem, ale ja jsem tupej ty dokonaly vysmechu

Reagovat
Svatej

Znova reaguješ na nejmin podstatnou vec a ignorujes jadro tématu, takze hadam, ze uz konečně chapes, o co mi slo, jen nejses schopnej ustoupit a to mi celkem stačí.

Jo vidis to, prvni příspěvek koukam tvuj nebyl a ve vysledku je to u prdele. Kdybych se lip podival, tak bych to napsal stejně, akorat beze slova tvuj, ale rozumim tomu, ze ses v ty situaci potřeboval alespon neceho chytit, kulíšku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tři ze čtyř rozhodující tzv. Nic neřešící.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ranoth

poslednymi 3 golmi co dal nam ziskal 9 bodov ale to nie je len o goloch on celkovo hra skvele

Reagovat
Mato178178

Tak to si sa trochu prepočítal

Reagovat
vrabejka

Kdo sleduje PL dýl jak 2 roky a trochu rozumí fotbalu tak věděl že Jota bude v LFC bestie. Nedivil bych kdyby si namazala na chleba hypovaneho Wernera. Nejlepší ty kecy jak si vůbec nezahraje. Realita je taková že po 3 zápasech dost možná posadí Firmina :D Nedivil bych kdyby právě Jota byl tím klíčovým hráčem v souboji o titul

Reagovat
pingla

ty kks serus vrábel, ty máš dneska pravdu, musím ti dát

Reagovat
Kluivert9

Jaká je šance, že začne hrát hrot místo marného Firmina?

Reagovat
Ranoth

hrot hrat urcite nebude, tam chodi Salah alebo Mane namiesto Firma

Reagovat
Andis

Tak gol Joty jde za neuvěřitelným Cufem, který nezachytil jeho náběh. Takže hvězda zápasů asi bude Soušek

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime, pozreme whoscored live rating a potom FB

Reagovat
Andis

odkaz na live rating? Whocored je o ničem. To je robotická statistika. Hráč dá gol a je prakticky hvězda zápasu i kdyby do tý doby jen chodil a čuměl po vejrech.

Reagovat
Remt

Takže něco jako hodnocení v novinach:D hrac hraje hovno celej zapas pak do toho jednou plácne a spadne to tam a má 9 z 10, jinej odehraje bomba zápas, super výkon a 5 z 10:D

Reagovat
smazaný uživatel

no myslel som prave ten co je na whoscored tiez je to podla mna blbost.

Reagovat
dave30

www.sofascore.com

Trochu lepší než whoscored si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

No až do teď se me Coufal dost libil

Reagovat
Remt

Cuf za me další dobrý výkon. Už mi přijde jak kdyby si na PL skvělé adaptoval

Reagovat
NataženýTříslo

Čte ho Sáček.

Reagovat
adoxx

Jak tohle mohl zachytit?

Reagovat
montaigne33

Ta nahrávka mezi Balbuenu a Coufala byla skvělá- těžko bránitelná...

Reagovat
dave30

Možná mohl jít Coufal pozičně více na střed (vpravo vůbec nikdo nebyl), aby to více zahustil. Ale hrubka to rozhodně nebyla, opravdu skvěle zahrané.

Reagovat
diskoschlampe

Ten hráč před ním dostal housle, šlo to přímo skrz něj, jako byla smůla že to takhle prošlo, ale kdyby stál víc na střed, tak by byl hned za svým spoluhráčem, což nedává moc smysl.

Reagovat
dave30

https://www.livesport.cz/zapas/CxaW8bpT/#video

Vteřina 24. Kdyby byl více vlevo, tak tu přihrávku má, nebo zachytí ten náběh. Ta mezera mezi ním a Ogbonnou je prostě zbytečně velká. Ale jak píšu výš. Hrubka to není.

Reagovat
13

Na Sky dali MOTM Phillipse a vůbec se tomu nedivím. Ale usnadnila mu to dost absence Antonia, jsem zvědavý v dalších zápasech na něj..

Reagovat
montaigne33

ANTONIO strašně chyběl...

Reagovat
avicii

Dobrá voľba od Kloppa hlavne na tie hlavičkové súboje

Reagovat
stiflerovamama

Ale úprimne, proti City by som mal strach s touto obranou.

Reagovat
avicii

Určite, lebo včera som ho tiež mal

Reagovat
13

Bude už Fabinho..

Reagovat
Remt

Fabinho ve formě by byl proti City zatraceně třeba

Reagovat
montaigne33

ŠKODA WHU...

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký zápas proti Arsenalu, vsadil bych na stejný střed zálohy jako minulý zápas Fred - Scotty - Bruno, ze stran Mason a Rash a na hrotu Cavani, myslím že už by mohl zvládnout hrát od začátku

David - AWB, Victor, Harry, Shaw - Fred, Scott - Mason, Bruno, Rash - Cavani

Reagovat
ManUnited

mě napadá jestli to Ole nedá stejně jak to bylo ve středu (místo Tonyho asi Edison) a Rashe s Brunem zas nevypustí v druhým poločase až bude soupeř utahanej

Reagovat
Nikikrew

OT:

Vyzerá to tak, že celoplošné testovanie dopadne veľmi dobre. Osobne som bol milo prekvapený, za 45min done. Dnes by som bol aj za 15

Uvidíme počas týždňa, či budú klesať čísla ale nasvedčuje tomu, že budú.

Síce je Matovic šašo ale toto bolo odvážne rozhodnutie ktoré môže výrazne ovplyvniť naše životy a vyhnúť sa lockdownu. Uvidíme

Každopádne všetko sa dá, keď sa ľudia k tomu postavia zodpovedne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

čísla začínajú klesať ešte predtým než sa prejaví testovanie. Dnes okolo 10 percent positive rate. Klesá to 2. den, v čechách to klesá už 3 dni.

Každopádne testovanie vyzerá, že bude masívny úspech. Obrovský rešpekt armáde, polícii a hlavne dobrovoľníkoom. Je vlastne zázrak, že sa to podarí.

Ak by som bol Matovič, a ak sa potvrdí to minimálne premorenie vo veľa okresoch, tak 2. kolo testovania možno nasmerujem len tam a nechám si zálohu testov pre potencionálne ohniská.

Reagovat
Swarley

Druhé kolo? To je v plánu tohle dělat co 14 dní?

Reagovat
Bayern +

Buduci vikend este raz toto iste.

Reagovat
Busby babes

hele u nas klesa celkovy pocet nove pozitivnich , ale dost malo testujeme. A problem je, ze 11K novych pripadu denne je porad obrovskej problem. do dvou tydnu bude z kazdeho dne tak 100 lidi v nemocnici/na intenzivce. a na to nemame kapacity.

Reagovat
vladis271

to nepopieram, že aj keby zajtra bolo pozitívnych 0 tak čísla hospitalizácií a úmrtí budú pribúdať ešte 2 až 3 týždne.

Zas kolko by si chcel testovať?My sme mali dnes rekord cez 20k testovaných, Okolo 2200 pozitívnych.Predvčerom bol positive rate u nás 21 percent (predtým pomaly stúpal a kolísal okolo 20tich), včera padol na 15 percent, a dnes skokovo k 10tim. Verím, že to nie je náhoda.

Reagovat
I am Mancunian

Vyzerá to, že to je spôsobené tým, že na PCR testy išlo teraz veľa ľudí, ktorí nechceli ísť na testovanie antigenovymi kvôli čakaniu v radoch a radšej si priplatili.

Reagovat
vladis271

jo, už som zachytil túto informáciu. A je to samozrejme možné. Len na druhú stranu, to sa nedá naplánovať. PCRko si potreboval najskôr v piatok a ptm by si zostal trčať v karanténe ak by ťa objednali trebárs na stredu a výsledok v piatok.

z nejakého dôvodu sa ustálili počty úmrtí. Uvidíme zajtra, pozajtra. Ale to, že česko klesá je fakt. Moment ked zaviedli prísne opatrenia v podstate kopíruje ked sme to spravili my.

Reagovat
I am Mancunian

Sak ľudia sa objednávali aj týždeň dopredu. Preto rekordný počet testovaných na PCR a aj pokles positive rate Vlado. Stále sme len na začiatku bohužiaľ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

kolik? minimalne 60K denne. spis tak 100K. coz bychom meli byt schopni udelat. jenze neni vule a politici jsou neschopni.

Reagovat
Lacko_Boh

Najma neni vule, je pre mna neuveritelne sledovat kolko ludi z vyssich kruhov podcenuje COVID.

Reagovat
vladis271

Vazne myslis, ze mate take kapacity? Ked to zacalo u vas, pisalo sa, ze mate kapacity max na 10k u nas myslim sa vravelo o 6k. A ako testujeme dnes. A ty by si chcel 100k?

Reagovat
ondris

Ja neviem. Toto podľa mňa ukľudni situáciu nanajvýš na pár týždňov a potom bude zase potrebné sprísniť protiepidemické opatrenia. Neverím, že sa lockdownu nevyhnete, minimálne v takej podobe ako na jar a aj to si potom môžme gratulovať. A ľudia budú potom zase nasratí na Matoviča, lebo zase sa sprísni niečo, čo už bolo povolené.

Reagovat
vladis271

ak by súčasné opatrenia platili na konci leta, tak sa veľmi pravdepodobne nepriblížime k tisícke pozitívnych za den. Cieľom testovania, ale hlavne cieľom prísnych epi opatrení je zastaviť šírenie a splosštiť exponencionálnu krivku šírenia vírusu a dostať ho pod kontrolu. Nie vymazať vírus z povrchu zemského. Ak sa šírenie vírusu a číslo R0 dostane pod určitý level tak je to zvládnuteľné. A to o čo tu ide. Odbremeniť nemocnice. Čiže sa lockdownu vyhneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja som bol done presne za 8 minut,výhoda dediny

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Bayern +

presne

Reagovat
Lacko_Boh

A odkial z Bratislavy si?

Reagovat
smazaný uživatel

Michalovce; okolie

Reagovat
Lacko_Boh

Michalovce a okolie je super, Kapusanyyyy topka ludia

Reagovat
Lacko_Boh

Pičutovej mudrovačky no...

Reagovat
Nikikrew

Ale no...

Sice tuto podla mna to trocha prehnala ale zasa je to skvela prezidentka

Reagovat
Lacko_Boh

den pred testami! A hej prehnal som to, prepac, sice nesuhlasim ale je nedela

Reagovat
sejber

pre Arsenal zapas pravdy. Mame nato po piatich rokoch zabodovat naplno na ihrisku supera z velkej sestky?alebo prehrame treti zapas v rade ?

Ak dokazeme zvitazit boj o LM nemusi byt nerealny.ak naopak prehrame bude potreba prehodnotit predsezonne ocakavania a zamerat sa na umiestnenie v prvej sestke.

Osobne ocakavam prehru vzhladom k forme z poslednych zapasov. Ak prehrame urcite nebudem nariekat v duchu hesla ze vsetkobzle je na nieco dobre. Arteta nam bude musiet ukazat ci dokaze zapracovat na najvacsej slabine Arsenalu z poslednych rokov - psychyckej odolnosti muzstva. Vela nam ukaze uz aj tento zapas . Ak nastupime priposrato ako proti city tak si koledujeme o pruser. Najviac som zvedavy na vpliv vytaznej mentality na muzstvo od nivych posil Williana a Parteya

Reagovat
Golasso

Reagovat
Jardin

Jeste bych zminil posledni vyhru na OT v PL - 2006

Reagovat
Nikikrew

Vyhrali sme aj v 2015 ale to bol FA cup

Reagovat
Jardin

Jj vím, proto jsem zmínil tu PL.

Výhra v FA cupu nad MU venku je moje jediná za fanouškovskou kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

cool, já mám 4, všechny v lize

Reagovat
Remt

Koukejte se ukázat

Reagovat
Greny

Remíza by tam byla idealni

Reagovat
Remt

Nebyla, vzhledem k tomu že Arsenal beru jako menšího konkurenta, tak by jeho výhra bodnula

Reagovat
Heisenberg

Jako že zápas s United rozhodne o top 4? To je blbost, pořád se hraje jen o 3 body.

Cokoliv by se mělo hodnotit až po zápasech s dolníma 10, doted by los dost těžkej.

Reagovat
sejber

kokos tu si pamatam zacinal som vtedy fandit ... rozhodol Adebayor

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

aha, to byl jiný manchester, jsem blb

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tweek

Mám to stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz teda dneska nebude? Kdo by to řekl, že budem doufat v Luize a místo toho trnout, co tam zas mávač Mustafi vymamlasí

Reagovat
patas92

Wtf, tak tyhle čáry jsem nepochopil už vůbec

Reagovat
Thelvin

Tohle offside...

Reagovat
DenisLaw

V offsidu mel ruku...musi tam mit snad cast tela, kterou muze dat gola, ne?

Reagovat
Remt

Zeptej se Maneho jak se toto posuzuje:D

Reagovat
stiflerovamama

Wau to ako nakreslili tie čiary ?

Reagovat
patas92

On to ten záběr dost zkresloval, protože Vestergaard byl nakloněný. Mě to taky zmátlo že začátku, ale rameno tam měl

Reagovat
BennDyaz

Diky VARu se ukazuje, jak je offside naprosto stupidne napsane pravidlo... hrac STAL pred offsidovou linii, to by dle meho offside byt nemel... opravdu bych to upravil na to, ze rozhoduji chodidla, aspon by to bylo mnohem jasnejsi

Reagovat
ManUnited

Ten Jimmy má ty přímaky parádní

Reagovat
Thelvin

Ward-Prowse <3

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
jk

Ty standarty má fakt top, tohle už asi Winsky nedožene

Reagovat
Thelvin

Standartky má nejlepší v Anglii. Srovnatelnej fotbalista s Beckhamem pro mě

Reagovat
jk

To kope jak démon fakt.

Reagovat
Nikikrew

Prelomime konecne nasu serui trvajucu uz 5 rokov?

Man United sice vyhrali posledne zapasy, avsak sanca je vacsie ako proti Liverpoolu alebo Citizens. Uprimne si myslim, ze nie a bude to dnes remizka 1:1.

Zaleiz ako to Arteta postavi, ci na 3 dozadu a hrat na protiutoky alebo na 4-3-3 kde bude futbal otvorenejsi. Stred by som dal Ceba, Partey a Saka, kridla Auba s Pepem a stred Laca.

Na zapas sa docela tesim, snad sa konecne ukazeme v lepsom svetle

Reagovat
Lacko_Boh

z tohoto zapasu smrdi remiza takze to bude cokolvek ine ako remiza BTW Laca by fakt nemal hrat

Reagovat
Nikikrew

A kto by mal hrat? Auba na hrote, ok za mna ano ale urcite nie Eddie

Reagovat
Lacko_Boh

Gabriel Martinelli Inak radsej uvidim Williana na "hrote" a Pierra na kridle, s tym ze zlava Pepe. A je to aj pravdepodobne. Ale Lacove vykony fakt zle.

Reagovat
TheTopFootbaler

Doufám v lepší "great 6" zápas než proti Chelsea... Klidně ať to párkrát spadne i do naší sítě, hlavně ať to má šťávu a pro nás i dobrý konec. Věřím, že obrana Arsenalu je všechno jen ne neprolomitelná a že potvrdíme jakous takous formu. Tip - 2:0 pro nás; přání - 4:3 pro nás.

Reagovat
smazaný uživatel

pice, ta Aston Villa mala fakt proti nam zapas desatrocia ved idu zrazu na zostup

Reagovat
avicii

Saints co myslite? Ma Ward - Prowse aj na klub top 6?

Reagovat
Thelvin

Už jsem to tu kdysi řešil s někým. Myslím, že na kluby top4 by asi neměl, ty další dva už asi jo, ale určitě by nebyl nějaký tahoun.

Hlavně myslím, že nemá důvod kamkoliv jít. V sotonu ho milují, on miluje klub, je kapitán... dokud bude Soton v PL, tak tam on bude taky

Reagovat
jk

Hojbjerg byl taky kapitán

Reagovat
Thelvin

Vím Ale James je v klubu už 18 let. Ten si jde pro status legendy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
SunFells

Vůbec ne.

Reagovat
mul

ved sú 3.

Reagovat
Thelvin

Milujem ho

Reagovat
smazaný uživatel

Ta AV to je neskutecna bida co hrajou

Reagovat
ManUnited

To je paráda od něj

Reagovat
stiflerovamama

Pekná oslava narodenín

Reagovat
SpecialOne

Tak ten druhý přímák ani nešel kopnout lépe. Z takové blízky se většinou už kope na stranu brankáře. JWP se slunečními brýlema a cígem v puse překopne nejvyššího Mingse

Reagovat
stiflerovamama

A tam sme dostali 7

Reagovat
Kluivert9

Však počkej, až budete hrát se Saints

Reagovat
BennDyaz

Placu. V obrane stupidni chyby. Utok je nulovej... fakt mi pride, ze po tom skalpu Liverpoolu maj hraci pocit, ze ty vyhry prijdou samy nebo co

Reagovat
Thelvin

Vždyť je to docela vyrovnaný, rozdíl je jeden hráč a jeho pravačka

Reagovat
BennDyaz

Nepřijde mi. Ano, je pravda, že Ward-Prowse měl dva úžasné přímé kopy, ale my jim je umožnili naprosto stupidními způsoby. A útok, možná až na pár minut bezprostředně po VARu ze třetí minuty, neukázal vůbec, vůbec nic. Motat se kolem vápna zvládne každej tým

Reagovat
Thelvin

Je fakt, že finálku nemáte, ale mezi vápny mi to přijde vyrovnaný, mno. Ale je fakt, že jako fanoušek Villy budeš asi přísnější než já

Reagovat
DieryVonry

german way! Hasenhuttl, roky cením, roky přeju

Reagovat
Taiger

Pickford na lávce Carlo se nasral

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Ale jinak teda tu sestavu moc nechápu, 5 středních záložníků, to je nějaký AC Milán revival?

Reagovat
Thelvin

Taktika jasná, držet míč kolem jejich vápna, kde vás faulují a pak si Gylfi zkusí zavzpomínat na doby svojí slávy a kopnout tam něco z přímáku

Reagovat
Lacko_Boh

to musi vidiet aj slepy

Reagovat
Taiger

Snad ho JWP vyhecoval

Reagovat
Zaschrona

Že by dal Gylfi první gól z přímáku u nás? Nejsem si úplně jistý...

Reagovat
Thelvin

Neříkám, že je to DOBRÁ taktika

Ale on jich moc ani nekopal ne? Byl tam Baines, pak Digne, James...

Reagovat
Zaschrona

Ale jako je možný, že to bude nějaký pokus o diamant s tím, že Gylfi v podstatě bude hrát druhého útočníka, s dostupnými hráči to asi nemusí být úplně nejhorší varianta, Iwobi byl minule strašný.

Tak to jsou všechno leváci, pravačkou kopal víceméně vše.

Reagovat
Thelvin

I takhle to zní zoufale A Saint-Maximin vám bude dělat hrozný problémy

To je to s ním až takhle bídný? Škoda jak dopadl... když odcházel od nás tak jsem byl dost nespokojený, byl to můj oblíbenec

Reagovat
Zaschrona

Co se týká standardek, tak ty mu dlouhodobě prostě nejdou, jakkoliv má i trochu smůly, produktivní není a třeba rohy okamžitě kope James o úrovně lépe. Jinak ale herně letos trochu obživl, asi i díky tomu, že má za sebou záložníky, kteří jsou schopní něco oběhat. Celkově ale určitě není záložník za 45 milionů, to určitě ne, tak za půlku by to bylo ok, třeba proti Saints měl smůlu, dal břevno.

Reagovat
Thelvin

U hráče, jehož největší předností byla právě střela a standartky je to trochu problém

Reagovat
Mates_Matesović

Ings je naprosto skvělej

Reagovat
ondris

Pekne, Danny

Reagovat
Malresi

Danny Barkley je asi najtragickejsi hrac Villy, vsetky standardky kopol nahovno, v hre iba straca lopty a nic nevymysli.

Reagovat
smazaný uživatel

Sir Bobby Charlton has been diagnosed with dementia. The news has been disclosed with the blessing of his wife Lady Norma Charlton #mulive [@JWTelegraph]

Tohle je fakt příšerný rok

Reagovat
Ranoth

ako nam mohli dat taky neschopaci 7 golov alebo si vtedy vybrali stastie na 50 rokov dopredu no

Reagovat
Freedo

Aston Villa 7:2 Liverpool

Aston Villa 1:4 Southampton

Southampton 11:0 Liverpool

Reagovat
BennDyaz

Nooo pojďme, kurva už! 4:4!

Reagovat
BennDyaz

Dobrý. Stane se, nakonec sme nějakou sílu ukázali

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Taiger

Kde by byl Liverpool mít místo lamy Firmina, Ingse

Reagovat
Kluivert9

Stačil by Jota...

Reagovat
Freedo

Firmino ale odvede hrozně černý práce na pozici, kde se počítají góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino je úplne iný hráč s inými úlohami a hlavne nie je hrot ako Ings.

Reagovat
cristiano.K.

pořád první?

Reagovat
Svatej

Zkušeně sis počkal

Reagovat
cristiano.K.

přísahám, že jsem vůbec o Evertonu nevěděl

Reagovat
fff

Reagovat
Horcmen

Danny snad to nebude vážné

Reagovat
Busby babes

United vs Arsenal. Tyhle derby o 11. misto...

Reagovat
iamek

Perreira gól. Divny rok.

Reagovat
stiflerovamama

Fuu to je utrpenie sa pozerať na ten Newcastle. Pritom vyzeralo, že prišli hráči, ktorí by mohli zvýšiť aj úroveň hry. Chudák Wilson, k tomu sa čistá lopta dostane tak 3-krát za zápas.

Reagovat
stiflerovamama

Inak Lewis mi príde zatiaľ hrozný, nie len v tomto zápase..

Reagovat
vrabejka

Tsimikas taky zatím nic moc

Reagovat
avicii

Furt zranený.. Mohol by už nastúpit trebárs v LM

Reagovat
iamek

Zatím strašný fotbal

Reagovat
Zaschrona

Hraje totální bídu a ještě to korunuje úplně zbytečnou penaltou. Gomes.

Reagovat
smazaný uživatel

David

AWB Victor Harry Shaw

McT

Pogba Fred

Bruno

Mason Rash

Reagovat
smazaný uživatel

velmi pekne

Reagovat
iamek

Na papíře to vypadá hodně dobre

Reagovat
wild

okej, diamant dava zmysel. Myslel som, ze to zas bude Bruno na RW

Reagovat
ManUnited

vypadá to dobře, hlavně tam jsou možnosti, když se zápas nebude vyvíjet jak by měl

Reagovat
Lacko_Boh

zostava paradna

Reagovat
iamek

Wow dneska máme super sestavu

Reagovat
Busby babes

zalezi na rozestaveni... apka ukazuje 4-3-1-2. ale ono mezi tim diamantem a 4-3-3 nebo 4-2-3-1 je snadnej prechod...

Reagovat
wild

Co to je zas za rozostavenie? Tento paskvil sme hrali od 60min proti Chelsea a stalo to za hovno

Reagovat
smazaný uživatel

jaky paskvil? je to diamant rovnaky jak proti Lipsku

Reagovat
Lacko_Boh

ked kritizujete zostavu tak ju sem aspon pacnite

Reagovat
Lacko_Boh

ah, sorry, hore to dal

Reagovat
Busby babes

asi diamant? nebo neco jako hraje Soton 4-2-2-2

Reagovat
wild

Dufam, ze diamant. To dava zmysel. Od 60min proti Chelsea sme hrali nejake 4-2-4 a bola to hlupost.

Reagovat
Sandstorm

V tomhle rozestavení sme porazili Lipsko 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

no, aspoň jste nedostali šestku

Reagovat
smazaný uživatel

Deno, prečo nie je D. James ani na lavičke?

A ako sa máš? Všetko v pohode?

Reagovat
wild

Pretoze nema kvalitu a ani formu. Su tam lepsi hraci od neho.

Zvysok do SS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Everton super

Reagovat
Rothbard

HypEverton :D

Reagovat
Mastný Chobot

Ach to je zostava dopici. Dlhe 3 roky s Willianom pred nami...

Reagovat
Lacko_Boh

tak ju sem aspon pacnite

Reagovat
Edgewalker

pác

Leno, Holding, Gabriel, Tierney, Bellerin, Partey, Elneny, Saka, Willian, Lacazette, Aubameyang.

Subs: Runarsson, Mustafi, Maitland-Niles, Xhaka, Ceballos, Pepe, Nketiah

Reagovat
Lacko_Boh

Dakujem, dikyyy

Sice Laca na druhu stranu 433, tam by nemusel byt tak hrozny, no pome, uvidime, citim pruser ale bude sranda, nech uz mame tazke obdobie z krku

Reagovat
gocii

No to bude spis 3-4-3 s tiernym na stoperu ne?

Reagovat
Lacko_Boh

ano

Reagovat
Edgewalker

Já mám dost obavy dnes, moc nevěřím že se podaří zlomit tu sérii neúspěchů na jejich půdě Takhle před zápasem mi přijde případná remíza super.

Reagovat
SunFells

To bude zlééééé

Reagovat
tweek

Pokud Saka nebude mít životní den, aby to režíroval z křídla, tak se na to zas nebude dát dívat a budem rádí za nějaký haluz gól. No, reálně to vidím na velké trápení s prohrou. Ale fandím, kurva!

Reagovat
Minister

des

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Vsadil jsem barák na MU, fanoušci Arsenalu se nyní mohou radovat z bodového zisku

Reagovat
Kuchta

Já taky, takže bychom mohli dneska uhrát aspoň bod

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme dva, takze je to tutovka.

Reagovat
Busby babes

dik no...

Reagovat
Greny

to bude hromadak

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Assassin

No co bezďak

Reagovat
avicii

MU vs. Arsenal mi príde ako veľmi dôležitý zápas pre oboch, united potrebujú vyhrať, Arsenal aspoň neprehrat, tak snáď to bude dnes zábava

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne je dneska rozmrdame.

Reagovat
JessePinkman

Proč má ten kripl nějakej rukáv? Si hraje na Masláka?

Reagovat
smazaný uživatel

Musí to mít, aby splnil výstrojní předpis.

Reagovat
smazaný uživatel

Typico to sou ztraty...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal by měl mít zakázané nosit bílé dresy

Reagovat
Thelvin

Tak já rozumim tomu, že si aspoň občas chtěj připadat, že hrají za ten lepší klub ze severního londýna

Reagovat
smazaný uživatel

Nedostali sme se 7 minut z pulku nooo.. tak nevim, jestli je rozmrdame

Reagovat
Whitemedia

Když vidím Williana, jak se hrne k zahrávání rohového kopu a pak to nasere do prvního obránce soupeře. Ach ty vzpomínky.

Reagovat
SunFells

My ty naše rohy proti MU chceme bránit nebo co, že se všichni seřadí co nejblíž u branky a pak z tama utíkají k vápnu?

Reagovat
Infernoqt

Zatím se nemůžeme najít no, ale postupně se to zlepší...

Reagovat
EXoRcIsT

uz ma zacinaju vytacat s tym prihravanim hracom arsenalu

Reagovat
Greny

Co to má Pogba na té jedné ruce?

Reagovat
Rothbard

Arsenal venku proti TOP6. Už nyní je jasné, jak to skončí.

Reagovat
Swarley

to je otřesný, si nedáme nahrávku na metr

Reagovat
iamek

Co to Ten stred zálohy vyvadi? Kazi úplně jednoduché nahrávky.

Reagovat
ajouki

Arsenal místo té dardy pro Williana mohl na křídlo vysunout Elnenyho a výsledek by byl podobný. Ofenzivní přínos nula, defenzivně oba dobří, ale Elneny by nadělal míň škody než ve středu zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

el neny nheraje vubec spatne v tom stredu zalohy

Reagovat
ajouki

Když myslíš. Vždy ho vidím hrát docela obstojně, ale s řadou zbytečných chyb.

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem ke konkurenci na tom postu (mimo partehyo u ktereho jeste tezko rict) to za me porad staci na to, aby byl nejlepsi stredni zaloznik teto sezony..

Reagovat
SunFells

Dobrý, Willian už může jít dolů. Pepe ty míče ztrácí aspoň při snaze dostat se do finálky, Willian to jen odevzdává v mehzihře.

Reagovat
smazaný uživatel

na verim ze zrovna tedka tu sanci, jak centroval belle by pepe narozdil od williana spolehlive zazdil svym klickovanim)predrzenim mice..

Reagovat
SunFells

A já tomu nevěřím, v takovém prostoru se ta přihrávka hodně nabízela a Pepé to bere na sebe především když nejsou možnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz myslis. ale podivej se na to takhle z te jejich strany uz se predevsim (nebo spis pouze) diky jejich spolupraci vytvorili tri velmi slusne sance (belle kros,willi brevno, saka hlava).

a to tu willian dostava nablito, jak kdyby hral totalni hovno. srovnej to s pepem, ktery se treba jednou prosadi za zapas, ale jinak je jeho hra silene frustrujici i pro obrance, protoze z toho rezultuji rychle brejky, se kterymi on narozdil od williana ani tak nepomaha. ja se nedivim, ze dostava u mikela prednost on.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten stred je ale hrozne v riti. Kazdej, hlavne teda Pogba, si tam pobiha od niceho k nicemu, kazi naprosto laxne,bez jakyhokoliv jasnyho cile co chceme hrat.. na papire to teda vypadalo lip.

Reagovat
C-M@ster

Van de Beek a Cavani na plac!

Zápas přesně pro ně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Rashfordova přihrávka

Reagovat
Swarley

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
smazaný uživatel

za me teda jasna chyba stoperu

Reagovat
C-M@ster

To mi příjde až ponižující, když fandíme United, abychom uchcávali z takovéhle přihrávky, ne? To by snad měl být standard na téhle úrovni...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Upřímně jsem čekal, že budeme o něco lepší

Reagovat
ernyyyy

Wilda udělal zrychlení z místa

Reagovat
smazaný uživatel

No skaredej faul

Reagovat
r.mrazik

Co to píská za vola?

Reagovat
mithro

dean, krasne ide svoje ako vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Dean ne? Tohle je teda hustej faul, no

Reagovat
r.mrazik

Jj...tragéd rozhodčí

Reagovat
TheTopFootbaler

Omg. Hrajeme strašný slepenec. A ten střed zálohy je nulově kreativní, Fred a McTom prostě nevytvoří nic. Naopak mají oba už slušné ztráty.

Bruno a Pogba úplně v lese. Rash a Greenwood se pak logicky nemůžou dostat do hry. To je fakt utrpení zatím.

Reagovat
Miguel19

Tak od tvoření je tam Pogba a Bruno.

Reagovat
TheTopFootbaler

To je jasný, ale oni prostě sotva posunou míč na ně, to je děs.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak snahou teda bylo zřejmě zahustit střed, ale vůbec to nefunguje. Hrozně by nám na hřišti pomohl VdB a jeho schopnost řešit situace na minimu prostoru Pogba měl přijít až v průběhu zápasu

Reagovat
Heisenberg

Fred Chodec se jednou rozběhne a on ho sundá, třeba by doběhl až na půlku.

Reagovat
Heisenberg

Ani ty centry neumí kopat

Reagovat
Whitemedia

Nikdy neuměl.

Reagovat
Heisenberg

Luiz 100x lepší deadwood od vás, i přes ty zkraty

Reagovat
r.mrazik

Holding měl být už pryč

Reagovat
Minister

netrep

Reagovat
r.mrazik

Neotravuj

Reagovat
Kuchta

Hrajeme docela dobře, takže o to je jasnější, že vyhrajou United

Reagovat
VersaceChain

chce to penaltu na zklidnění

Reagovat
smazaný uživatel

ako sme mohli kupit v jedno okno cedrica, mariho a williana

Reagovat
Heisenberg

A Pepeho za 72

Reagovat
tunkic

Zas nemusis davat zlutou za vsechno

Reagovat
smazaný uživatel

on je hroznej imoň. Podle mě ten zápas reálně dneska zařízne

Reagovat
Liveral

Jn. Jeden z našich stoperu dostane červenou téměř na jisto

Reagovat
Front hell

Jistota

Reagovat
tunkic

S tim pocitam od zacatku...je jen otazka, na jakou stranu to bude

Reagovat
krisa

To je když nemusíš ale chceš

Reagovat
tunkic

Uz takovej Deanuv folklor..

Reagovat
SunFells

Aha no, Dean. Tak snad se rozhodne tu druhou žlutou dát aspoň spíš Holdingovi ať se s Gabrielem můžem pokoušet bodovat příští zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Mame stred Fred McTom Pogba Bruno ale musi se tam stahovat Mason aby rozdal balony... typico, toto udelat jednou mne, tak jim vyrvu rodidla, tem instabuznam.

Reagovat
ajouki

Přihráváte si to jak parta důchodců při večerním fotbálku. Žádné tempo. Vůbec není potřeba kreativita, stačí dávat prudší přihrávky a rychleji od nohy. Pak budou stačit i tito čtyři.

Reagovat
TheTopFootbaler

Vážně máme 3 (slovy: tři) přihrávky v útočné třetině?

Reagovat
Infernoqt

Taky bych řekl, že jich je míň

Reagovat
Bohemak12

Nemáte někdo prosím link na stream , aby to jelo i na telefonu ? Díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Přepínám na Napoli vs Sassuolo. Tam bude za 30 minut vic fotbalovosti, nez předvedou tyhle preplacene hvězdičky v cele s Pogbou za cely zapas.

Reagovat
Tolstobik

Fred je zralej na redku....

Reagovat
Infernoqt

Fred asi nedohraje

Reagovat
Whitemedia

Za Deanuv výkon podle mě může Pogba.

Reagovat
Swarley

I Ole u to usnul

Reagovat
Miguel19

Fred

Reagovat
TheTopFootbaler

Fredovi by měl někdo říct že už má žlutou, furt si hraje na autíčko v autodromu.

Reagovat
Euphael

Willian strasidelny...elneny suprovy

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to je uplne odporny. A Ole sedi a pospava u toho.. boze kam jsme se to dostali od dom SAFa. Tohle je jak 3.kolo MOL Cupu, no hnus. Uz jsem zacinal myslet, ze se nekam posunujeme, mezi top kluby.. ale dlouhodobe to v tomhle slozeni pod Olem udrzitelny asi neni.. nektery veci jsou totalne WTF. Bissaka dneska silenej, Fred v lese, Pogba si dela co chce...

Reagovat
Mervin

boha, to jsou kopyta

Reagovat
Miguel19

Partey je dobrá gazelka..

Reagovat
VersaceChain

Cavani za Freda a podme

Reagovat
smazaný uživatel

nenak to bossuje

Reagovat
smazaný uživatel

Lacazette

Reagovat
Minister

Reagovat
Euphael

Lindelof to skrtl vole

Reagovat
Taiger

?

Reagovat
KKralik77

Už ani nevím kdy jsem viděl pořádnej ligovej zápas. Nuda, nuda, nuda. Víkend co víkend

Reagovat
jk

AV s LFC bylo celkem bohaté na góly, jinak je to bída no.

Reagovat
Counter

Začátek sezony byla jedna velká šílenost, až teď poslední kola se to nějak uklidnilo. A i tak jsi měl dneska možnost vidět sedm fíků u Saints s Villans.

Reagovat
Minister

Willian kurva keby si dal gól, tak máš všetko odpustené.

Reagovat
SunFells

Do pytle, tak teďka ho nevystřídá

Reagovat
SunFells

Lindelof hrdinou.

Reagovat
smazaný uživatel

brvenko

Reagovat
Heisenberg

Z kroku by to dal

Reagovat
smazaný uživatel

Špatne timy

Reagovat
smazaný uživatel

nenavidim williana

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Taiger

Reagovat
Euphael

Reagovat
Counter

njn, odešel Giroud, odešel Guendouzi, tak sis musel najít nějakého nového fackovacího panáka.

Reagovat
Whitemedia

Na to je Willda ideální.

Reagovat
Counter

Zajímavé je, že všichni manažeři to vidí jinak.

Reagovat
Whitemedia

To mi nedává spát už spoustu let. Stejně jako to, že si nikdy nevšimli, že kope rohy úplně z prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez som sa tesil, ze by to mohlo byt chvilu dobre ale dlho to nevydrzalo

Reagovat
r.mrazik

Já fakt nechápu, že když Ole vidí, že diamant nefunguje, že to neprehodi hned

Reagovat
smazaný uživatel

Však tam na to nejsou hráči momentálně...

Reagovat
r.mrazik

Greenwood napravo...na levé křídlo Pogba /Bruno

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno je jedinej fungující článek ve středu hřiště. Bez něj by se to sesypalo úplně. Pogba tam alespoň fyzicky zabírá místo. Nalevo by byl možná ještě zbytečnější...

Reagovat
r.mrazik

V tom případě neudělal a nezkusil nic...jen koukal, jak to nejde

Reagovat
r.mrazik

A už to je jak píšu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale od Rashforda s Greenwoodem těžko můžeme čekat, že ty šanci budou zakončovat a zároveň si je i tvořit sami proti třem stoperům. Záloha je úplně mimo... Pogba zase nění vůbec ve hře.. VdB musí hrávat od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbu bych klidne sundal a dal tam Donnyho. At jde Pogba treba do prdele. Takovyhle vykony.. to kupte radsi 75x levnejsiho Soucka, aspon budu rad, ze za nas hraje cech a bude jezdit.

Reagovat
smazaný uživatel

achjo tohle bude mrzet, laca pekne vybojoval i pekna strela

Reagovat
smazaný uživatel

pekna *strela od willyho

Reagovat
Salfovic

Krásnej fotbal

Reagovat
ACSMan

Tohle ruka

Reagovat
Minister

Saka škoda... ale to bránenie

Reagovat
r.mrazik

Lindelof a bránění centru

Reagovat
Sandstorm

No tak to je holomajzna. Zaloha vubec nefunguje. Pri rozehrávce hned ztrácíme míč. Skvělý presink Arsenalu. Ole bude muset přepnout na 4-3-3. Cavani in, Fred out.

Reagovat
tunkic

Tref to, k*rva!!

Reagovat
SunFells

Saka na hlavničce

Reagovat
SunFells

*hlavičce

Reagovat
smazaný uživatel

taky super braneni tedka jesteze to byla ruka

Reagovat
mithro

branenie krasne, tato stvorka to ma pod palcom. pridala sa aj zaloha, je to radost

Reagovat
wild

To je zase nehorazna sracka z nasej strany este horsie ako proti Chelsea. Jedna sanca za polcas a okrem toho absolutne nic smerom dopredu.

Obrana opat tragicka, ked hra proti nam utocne ladene muzstvo a absolutne netusia..

Fred okamzite dole - Cavani na hrot. Rash a Greenwood na kridla

Reagovat
SunFells

Co jste měli za šanci? Musel mi vypadnout stream

Reagovat
ManUnited

Greenwood

Reagovat
Tolstobik

to je fakt strasny dopici

Reagovat
bbbauch

velký špatný

Reagovat
Heisenberg

Dobrá půlka, šance na gol tam byly. United jsou snad horší než City, úděsnej výkon od nich. Ani do vápna si nemohli skočit pro penaltu, protože se tam nedostali.

Reagovat
smazaný uživatel

Od toho zápasu s Tottenhamem jsme v zápasech s TOP 6 dost posrani hrát dopředu

Reagovat
stiflerovamama

Ktorú sezónu myslíš ?

Reagovat
avicii

Reagovat
Euphael

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
eder

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Taiger

Elneny celkem bossuje v tom středu, i nějaký průnikovky tam měl, oba týmy na hovno hrajou

Reagovat
Euphael

neskutecne

Reagovat
iamek

Okamžitě Cavani za Freda a jít na 4-3-3. Diamant absolutně nefunguje. Vlastně nic nefunguje a chce se mi blejt.

Reagovat
Counter

Jako proti Lestru. Kvalitní poločas, soupeř vygumovaný, neproměněné šance.

Reagovat
ManUnited

1 šanci

Reagovat
Busby babes

mnozne cislo?

Reagovat
r.mrazik

Centr bellerina, střela williiana a hlavička Saka...

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Counter

Kdyžtak ještě jak tam Laca promáchl, protože to líznul Lindelof. Ale nechci tady slovíčkařit, co je a co není šance

Reagovat
Busby babes

u tohodle jsem si oddechl, to je fakt.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
SunFells

Ještě Lindelof tam o chlup zachránil před promáchujícím Lacazettem na malém vápně.

Reagovat
Counter

Žádné tutovky, ale šance to byly. Přinejmenším Willianovo břevno a Sakova hlavička.

Reagovat
Busby babes

jo, to jo, to mas pravdu.

Reagovat
jacobT

snáď to tentokrát bude s lepším druhým polčasom

Reagovat
Counter

Bellerín výborný

Reagovat
Counter

A Ölneny taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

To je fakt strasna zoufalost...nase neschpnost prehrat vysoky presink je naprosto komicka, smerem dopredu jedna akce za cely polocas, jinak absolutne nic...hrat diamant s krajema Shaw - AWB proste nikdy nemuze fungovat, vsak ty kraje jsou smerem dopredu uplne neexistujici

A zaloha uzasna...mame tam 4 stredni zalozniky a nejsme schopni podrzet mic dyl nez 3 sekundy jinde nez mezi stoperama a golmanem

Reagovat
avicii

200 miliónová záloha United neskutočná bieda dnes.. Arsenal lepší

Reagovat
ManUnited

člověk musí celej víkend sedět doma na prdeli a zakončit to koukáním na takovou sračku

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 na strely na branu, slagr, jak vysity Driv byla v techto slagrech i fotbalovost, dneska je to fakt jen o behani.

Reagovat
mithro

ale kvalita odpoveda postaveniu v tabulke. neviem, co ine sa dalo cakat

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Busby babes

to je vetsi nuda nez minulej tyden a to uz je nejakej vykon.

Jsem zvedavej na Oleho reakci. ten diamant, kterej ani nehrajem zatim vubec nefunguje...

Reagovat
mithro

ono by to mozno aj fungovalo ale oni nevedia nahrat presne na par metrov, neviem, ci im pomoze zmena formacie.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mato178178

to je zapricinene hlavne pohybom ked nema komu prihrat a neustale su v tazkych situaciach

Reagovat
Tolstobik

Citim dnes stejne zoufalstvi jako kdyz nas trenoval Mourinho....vsichni stoji a nebo se motaji jak spina v kyblu

Reagovat
smazaný uživatel

Auba od nás nejhorší na hřišti. Snad se uz zvedne

Reagovat
Sandstorm

Saka mi přijde horší

Reagovat
emanuel habasko

Koukas se na ten zapas vubec?

Reagovat
Sandstorm

Ten El Nenny je velmi slušný na to, že to byl už v podstatě odstřelený hráč a počítalo se s jeho odchodem někam do Turecka.

Reagovat
SunFells

Naplňuje staré egyptské proroctví o tom, že Mo Salah mu bude jeho skill závidět

Reagovat
Golasso

Toto zas smrdí průšvihem.

Docela se mi líbí, jak hrajeme, ten presing na soupeřově půlce je luxusní a i šance si nějaké vytváříme, ale ten útok je kombinace zmaru, smůly a sebevědomí na bodu mrazu. Několikrát se tam hráči dostali do dobrých pozic a pak místo něčeho smysluplného přihrávali do horší pozice, aby to nemuseli vzít na sebe, proč sakra? Experti jsou na to hlavně Willian a Bellerin... Na druhou stranu Bellerin se mi po dlouhé době jinak líbí a konečně ta pravá strana trochu žije.

Nejlepší hráči zatím Elneny nebo Saka. Hlavně Elneny tvl, v životě jsem v nikom tak nepletl .

Jestli to ale takto půjde dál, tak zas dostaneme blbej gól z brejku a prohrajeme... Kkt Dean už má navíc nabito na druhou žlutou u stoperů

Reagovat
jacobT

Redka, penalta a gól z brejku sú tutovky.

Reagovat
Golasso

To je dost možný

Reagovat
Counter

Tohle je jasná penaltička v 86. minutě.

Reagovat
Golasso

*v 96. minutě po 3 minutovém nastavení

Reagovat
smazaný uživatel

tak skoro? 90+5' +1'

Reagovat
Counter

V takovém čase by byla, kdybychom vedli 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz vidim v polocase "Big Match memories" Utd. vs. Arsenal, ty zabery, emoce a Scholese jak o tom mluvi.. a potom dnesni zapas

Reagovat
smazaný uživatel

tezko rict, jestli je to predevsim tim, ze united je smesny (velmi pravdepodobne ano), ale zatim hrajem docela dobre.

willi tu dostava hejt jak nikdo, ale uz byl u 3 vytvorenych sanci, jeho strana s bellem imo funguje urcite lepe smerem dopredu nez ta druha. sakovi tam chybi podpora od auby a naopak, nic moc oba.

partey a el neny ten stred zalohy totalne prejizdeji, takovy fernandes neexistuje.. skoda, ze jsme si z toho nevytvorili vic sanci. xhaka ani ceballos vubec nechybi.

a holding je lischka.

Reagovat
Heisenberg

Protože van Bissaka>Shaw,.

Reagovat
emanuel habasko

Auba hraje uplne kulovy... odpodpisu smlouvy snad ani nevystrelil na branu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sou ti kluci trenérští obeznámeni s tím, že za remízu 0-0 je jeden bod a za výhru tři? Pochybuju o tom.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď chci vidět úplně jiný tým

Reagovat
Golasso

Tak si přepni, na Digi 1 se hraje Bundesliga

Reagovat
Busby babes

Lots of shouts for Fred. You know that red card is burning a hole in Dean’s pocket.

tak kdo da Deanovi zaminku, Fred nebo stoperi Arsenalu?

Reagovat
Tolstobik

Fred to ma rozjety lip - uz po zlute mel dalsi dva nebo tri fauly

Reagovat
Liveral

Podle mě Fred bude mít 5 zákroku na hrane, Dean mu to sečte tak že dá červenou Holdongovi při prvním náznaku faulu

Reagovat
Salfovic

Reagovat
krisa

Reagovat
Euphael

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Liveral

Dean je lepší dm jak Fred. Skvělé nám zastavil super rozjetou akci

Reagovat
nani92

Som rád,že žijeme v demokracii, kde človek môže vypnúť tento strašný zápas a pustiť si radšej F1 na PSku

Reagovat
eder

Jen si to hezky dokoukej.

Reagovat
nani92

Nech ma Matovic skusi donútiť

Reagovat
eder

Matovič těžko, ale pieta k Nobby Stilesovi by měla...

Reagovat
VersaceChain

Absolutni tragedie dnes.

Reagovat
Trand

Auba

Reagovat
SunFells

Boha proooč to dává z první, když by měl před akorát jednoho obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nebol McTom v lepsi pozici a i kdyby, tam Harry je mnohem lepsi zakoncovatel..

Reagovat
r.mrazik

Pogba nalevo

Reagovat
Gunner91

Pogba levej

Reagovat
iamek

Pogba už má v pi*i

Reagovat
vladis271

To je este väčšia sracka nez my vcera.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecny stridani, kus za pomalejsi a statictejsi kus

Reagovat
Miguel19

Pogba je fakt lavičkovej hráč.

Reagovat
Sandstorm

Jako střídající hráč má větší přínos. To je fakt.

Reagovat
bbbauch

Bohuzel uz nejakou dobu jo

Reagovat
ajouki

Jak vidím výkony Pogby, tak prostě zlatý Souček. Ten si aspoň na nic nehraje a je tisíckrát platnější.

Reagovat
Sandstorm

Matic to si dělá prdel

Reagovat
Free_player

podle statistik vypadá na zábavný zápas

Reagovat
eder

Nejen vypadá. V souboji kriplů zatím lepší Gunners.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Rothbard

Tuhý boj o střed tabulky. Oba týmy jsou z toho značně nervózní.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba

Reagovat
Taiger

Dej tam Pepeho do piči

Reagovat
Mikesh

Super střela Efendy

Reagovat
Sandstorm

Pogba je komický.

Reagovat
iamek

Snad se toho magora zbavíme už v zime

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo říct, k čemu je na place Fernandes?

Reagovat
Mimalu

hodně hloupá penalta

Reagovat
smazaný uživatel

HRÁL MÍČ

Reagovat
Mervin

Reagovat
Gunner91

aha

Reagovat
krisa

Reagovat
TheTopFootbaler

Bellerín jo, no.

Reagovat
KnoxXx

skôr .íč(u)

Reagovat
JessePinkman

šašku

Reagovat
Dawon

Pogba korunoval uzasny vykon Odpalte toho cloveka na mesic nez se vzpamatuje do pice

Reagovat
Minister

tak táto nebola

Reagovat
smazaný uživatel

co nebylo?

Reagovat
Gunner91

škoda že tvůj táto nebol

Reagovat
KnoxXx

OGS zasa skvele nestriedanie, tu ma odmenu

Reagovat
smazaný uživatel

degen

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Paule vysmahni do PSG. Zadarmo, proste ...tahni. Myslim ze tvuj navrat do MU byl jeden velkej flop.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Free_player

hohoo máme tu zvrat v příběhu

Reagovat
SunFells

Nespletl se? Manchester má červené dresy

Reagovat
Golasso

Dean píská penalty pro nás ..2020

Reagovat
jk

Reagovat
Euphael

Aubaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Edgewalker

Zápletka!

Reagovat
mithro

uz poslal real ponuku?

Reagovat
Kincl

Tak jim narostly křídla po výhře nad Lipskem a teď tečou s Arsenalem

Reagovat
smazaný uživatel

Naazdar, Auba

Reagovat
smazaný uživatel

HRÁL MÍČ HRÁL MÍČ HRÁL MÍČ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Reagovat
Kuchta

AUUUUBAAAA!!

Reagovat
r.mrazik

No to je blbec...

Reagovat
SunFells

Aubaaaaaaaa

Reagovat
TheTopFootbaler

To je šašek ty vole.

Reagovat
Tolstobik

Hloupej cernousek ten Pogba no

Reagovat
JessePinkman

hrozně hloupej, hlavně že má rukáv...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Greny

Jasná penalta zde nebylo co resit

Reagovat
Miguel19

U penalt United je vždy co řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

willi belle

Reagovat
Trand

Partey je skvělý

Reagovat
avicii

strašne mam rad takýchto zaloznikov

Reagovat
Front hell

Reagovat
avicii

Pogba neskutočne úbohý výkon.. Nikto normálny ho nemôže radiť k svetovej špičke

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom ani fernandese (ktery je jeste horsi), rashforda a vlastne nikoho

Reagovat
avicii

Blbosť.. Beriem to celkovo z jeho pôsobenia v united

Reagovat
Swarley

Jde do toho jak úplný idiot, co čekal

Reagovat
Taiger

Reagovat
Swarley

Tak jak uplny taiger, pardon... To máš stejné...

Reagovat
Taiger

Reagovat
Swarley

Reagovat
Taiger

Reagovat
masina_LFC

Pogbargain IQ 80 max

Reagovat
Tolstobik

On je fakt strasne hloupouckej, myslim ze nebudes daleko od pravdy

Reagovat
avicii

Reagovat
Sandstorm

je to špína

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Proč Olemu vychází v LM výborně taktika i střídání a v PL je takhle tragický?

Reagovat
Free_player

Arsenal jede na titul !

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Zbourat Old Trafford a hrát jenom venku

Reagovat
Taiger

AUBAMABLOODCLATYANG

Reagovat
Miguel19

Cavanus srovná.

Reagovat
KnoxXx

si dam radsej Ravens, Pogba aspon toto vyriesil

Reagovat
Trand

Reagovat
CR7RONALDO

Treba tam dať Cavaniho a Van de Beeka namiesto Mctominaya a Pogbu.

Reagovat
TheTopFootbaler

Hrajeme úplně posraně. Jsme snad kurva Bohemians hrající proti Bayernu?! Všechny přihrávky jsou pomalý jak sviňa. To je úplná tragédie. Nikdo nemá v sobě ani zlomek bojovnosti, ani náznak snahy s tím něco udělat. K posrání se.

Reagovat
C-M@ster

Ať už tahle pentle nebo ta na Salaha mi příjdou směšný, ale takovej je trend...

Aspoň tam dá Cavaniho dřív a snad i DvdB

Reagovat
TheTopFootbaler

Tohle byla právě úplně jasná pencka, vždyť ho prostě vzal přes kotníky. Bellerín to ani nemusel přihrávat, jasnej faul.

Reagovat
smazaný uživatel

no prihravat bohuzel musel, jinak by ten faul zadny rozhodci neuvidel

Reagovat
jk

Tady ale Bellerin snad ani nesimuloval, on mu prostě šlápl na nohu...

Reagovat
Trand

Reagovat
mul

Reagovat
Sandstorm

Pošleš tam toho Cavaniho teď nebo až v 86. Minutě?

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
iamek

Bez druhé žluté

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá žlutá Gabriel nikde?

Reagovat
JessePinkman

Plačko

Reagovat
eder

Pogba by ještě mohl svůj světový výkon korunovat vlastním gólem.

Reagovat
krisa

Tohle asi mohla být žlutá pro Gabriela

Reagovat
Dawon

Ehm...toto neni zluta? wtf???

Reagovat
Čenda

Mike Dean pískne penaltu..pro Arsenal..proti Manchester United..na Old Trafford...

Zachraň se kdo můžeš.

Reagovat
eder

Vůbec se v této sezoně dějou věci. Ty divoké výsledky, teď tohle...

Vypadá to, že se Premier League zmocnila sázkařská mafie...

Reagovat
Liveral

Hm. Tak Gabriel si o tu červenou řekl hodně hlasitě ale Dean nevyslyšel. Velký překvapení a asi i chyba

Reagovat
SunFells

Chyba byla první žlutá. Tady ji dát měl.

Reagovat
Liveral

Jj pro to píšu asi chyba. Ta první byla natolik soft že u mě je teď na žlutý dohromady. Ale tuhle dostat měl

Reagovat
Rothbard

Ten hráč, co způsobil penaltu, má jakou asi tak tržní hodnotu?

Reagovat
eder

Klub, který ho koupí, by měl rozhodně inkasovat balík.

Reagovat
ernyyyy

to dával poppers VDB?

Reagovat
mithro

za toto ho neposlal von?

Reagovat
SpecialOne

Tohle asi mohla být druhá žlutá

Reagovat
mimi_united

Hráči sú únavení z ligy majstrov, arsenal v európskej lige šetril celú základnú jedenástku

Reagovat
avicii

Reagovat
pingla

bez karty? si děláš prdel ne?

Reagovat
Heisenberg

Kroenke už uplácí sudí, fakt má ten klub rád

Reagovat
Mimalu

teďka žlutá udělit šla

Reagovat
Taiger

Vždy jsem měl Deana rád

Reagovat
twelwer

Reagovat
Sandstorm

Pogba si zase na pár zápasů sedne. No stress.

Reagovat
r.mrazik

Gabriel by měl dostat druhou...

A to měl být Holding pryc už v prvním

Reagovat
Miguel19

Reagovat
r.mrazik

Každopádně takticky střídání Oleho jsou slušná divočina

Reagovat
Swarley

Reagovat
Gunner91

uplakánci nechcete rovnou ať za Vás dá rozhodčí i góly?

Reagovat
Swarley

No stát se to opačně, tak tu Counter, Taiger a podobní rozjíždí ještě jiné fantasmagoricke scénáře, jak nás vašichni tlačí...

Reagovat
hilarious

tak u vás to není žádná fantasmagorie...

Reagovat
Counter

ne no

Reagovat
r.mrazik

Ten dal dneska vám...co bys chtěl víc?

Reagovat
tunkic

Reagovat
Free_player

Reagovat
avicii

Reagovat
Taiger

Reagovat
J0EL

Reagovat
icka

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Dawon

On sunda Bruna Pogba si asi vyslouzil svym vynikajicim vykonem

Reagovat
Free_player

Reagovat
Trand

Jasná žlutá, Dean je na drogách, že dnes nepíská proti nám?

Reagovat
Taiger

Pro slepice jsou united větší hrozba

Reagovat
jk

Dean už ale slípkám nefandí

Reagovat
SunFells

Houbičková sezóna vrcholí, tak je to možné ...každopádně nepíská ani pro nás, tady ho ušetřil a v prvním případě mu uškodil.

Reagovat
smazaný uživatel

jasna? sla udelit ale i nemusela byt, nevidim v tom zadny zarez

Reagovat
CR7RONALDO

S tým diamantom by mal skončiť. Prečo to jednoducho nedá jak minulú sezónu, Greenwood napravo, Rashford naľavo a na hrote Martial/Cavani.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas nás zařezali rozhodčí

Reagovat
eder

Tak určitě...

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
jk

jak s Tottenhamem

Reagovat
Heisenberg

Bruno na Ozila ve velkejch zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

lol?

Reagovat
Heisenberg

Dneska byl vidět jak Mamut při zápasech proti silnejm týmům.

Jak hraje Bruno proti lepším týmům jindy nevím, směřoval jsem pouze na dnešek.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, já myslel, že to bereš generálně, protože jinak je Bruno skvělej víceméně proti komukoliv.

Reagovat
Mervin

boha, to je střídání...Nketiah

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

jakakoli moznost udrzet mic na hrotu v podstate ztracena

Reagovat
TheTopFootbaler

On tam fakt nechá toho Pogbu. Ole věří, že Paul Pogba s tímhle zápasem něco udělá. Paul fucking Pogba. Im ded.

Reagovat
Taiger

Ceballose bych tam poslal nebo AMN, Nketiah zase udělá hovno akorát

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

PogBEST

Reagovat
smazaný uživatel

Tpč Ole tam nechá Pogbu celej zápas, to si dělá prdel?

Reagovat
Sandstorm

MOTM

Reagovat
Sandstorm

Dean nezná červený karty? Gabriel měl být venku.

Reagovat
smazaný uživatel

ROH DEANE

Reagovat
Mimalu

Reagovat
tunkic

trefil svyho ty jantare

Reagovat
Mervin

ty jsi hrozný kokot

Reagovat
SunFells

McTominay jenom působí že hraje s náma, furt je váš.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Sandstorm

Deane Winchester

Reagovat
Taiger

Ach jo, co se s tebou stalo?

Reagovat
Tolstobik

Je to dement

Reagovat
Busby babes

Gabriel uz mel byt venku. a jak to, ze Pogba dohraje...

Reagovat
Tolstobik

Treba je to rozluckovej zapas s klubem

Reagovat
smazaný uživatel

Neděle 17:30, nejhorší čas víkendu, nejhorší zápasy

Reagovat
JessePinkman

Jediný, co má United aspoň trochu dobrý, je opravdu jen Rashford a Greenwood.

Jen tak dál, snad budou trapní už napořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si trapný

Reagovat
eder

Já doufám, že ještě trochu déle...

Reagovat
Taiger

Elneny se fakt ale drží suprově, borec

Reagovat
smazaný uživatel

PENALTA!!?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Krásnej skluz

Reagovat
Liveral

Reagovat
Sandstorm

Dean rulezz

Reagovat
SunFells

Proč nestřídá?

Reagovat
SunFells

Gabrieeel

Reagovat
Mimalu

slušná dávka štěstí pro Arsenal

Reagovat
Mervin

Mustafi neee

Reagovat
tunkic

uuuuuuf

Reagovat
Heisenberg

Posránci jako vždy, couvejte až do Londýna.

Reagovat
smazaný uživatel

VdB za posledních deset minut předvedl víc, než Pogba tuhle sezonu

Reagovat
Sandstorm

Ty vole ten Gabriel je hustej. Po zákroku na druhou žlutou tam hodí penaltovej skluz.

Reagovat
SunFells

World class skluz no.

Reagovat
Front hell

Reagovat
C-M@ster

Naděje žije! Mustafi na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jednou předvedeme top výkon a pak sracku? PROČ?

Reagovat
Kincl

Nekvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Sračka manažer.

Reagovat
TheTopFootbaler

Dvakrát jsme zkusili zrychlit hru s míčem na víc než rychlost kroku a dvakrát se z toho obranu Arsenalu málem posrala. Proč to kurva nemůžeme hrát celou dobu?

Reagovat
Heisenberg

Protože vás Arsenal nenechal. Stačí vás pressovat a rozpadnete se.

Reagovat
TheTopFootbaler

To je bohužel pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aramaki

Reagovat
JessePinkman

Tierney je skvělej

Reagovat
Busby babes

hele trefil balon?

Reagovat
smazaný uživatel

fakt nemám tušení... za mě minimálně na přezkoumáni VARem teda..

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Busby babes

Reagovat
JessePinkman

Nevím, jestli to je reakce na Gabrielův skluz. Ten totiž trefil míč nádherně.

Reagovat
Busby babes

videl jsem jen jednu opakovacku a ta byla dost rychla proto ta otazka. http://arsenalist.com/f/2018-19/84-gabriel-with-critical-tackle-2020-11-01.html?fbclid=IwAR3i2TkoBtWom4BY6CtmLRQ6dh1B_W3k5r3TRwh1STvZD4P2u0givsfoMac

tady je to lepsi. ok, trefil. pride mi, ze trefi prvni matice, ale je to tesny.. no co. stejne uz mel byt tou dobou venku.

Reagovat
mithro

no keby to piskol, tak by sa nic nestalo. hlavne varchester penalted. ha ha.

Reagovat
Counter

Hele od jmenování Oleho je to po dnešku na penalty mezi MU a Arsenalem 37:10. Nikdo se vám za tu dobu v počtu odpískaných penalt ani náznakem neblíží. Jedna vlaštovka jaro nedělá.

Reagovat
mithro

a aky je teda ten pomer, 27,kolko vam zobrali a nam pridali?

jednoducho sa tlacia viac do vapna nasi hraci, tak je vzdy vacsia sanca, ze tam penalta bude. ale urcite to bude sprisahanie a tlacenka

Reagovat
Counter

Nejde o to, co nám sebrali a co vám přidali. Prostě vám obvykle tyhle zákroky na Matiće poslední roky pískají a nám ty Pogbovy ne, dneska to bylo výjimečně naopak. Všechno to jsou obhajitelné penalty, ale někdy se písknou, jindy zůstanou bez povšimnutí.

Píšu někde, že je to tlačenka? Ne.

Máš dojem, že Liverpool nebo ManCity se do vápna netlačí? Protože Liverpool v čele s vaším oblíbeným megadiverem Salahem má za to samé období penalt 15.

Reagovat
aramaki

Reagovat
Busby babes

za a) neni jedna. za b) proti nam se jich taky piskalo dost. za c) z tech 37 byly asi 2 spatne...

Reagovat
Counter

Ještě jednou, je to oproti AFC 37:10. Oproti Liverpoolu, který je poslední roky megadominantní, je to 37:15.

Tak bych zkrátka na vašem místě zvážil, jestli je opravdu namístě smutnit nad jedním sporným zákrokem, který nebyl odpískaný, a dělat z toho, jak na tom vlastně nejste vůbec líp než kdokoli jiný.

Reagovat
Busby babes

resim dnesni zapas, ne spravedlnost na tomhle svete. A i z toho uhlu pohledu je to proste ok. tech 37 bylo spravne odpiskano vetsina, asi 1 byla spatne a dalsi 1 nebo 2 sporne. kdyz jsem tu daval gify se vsema, tak jsem psal, ze podle me 2 spatne. a to najdu zas jiny zakroky, kde nam zase nepisknuli a meli.

Takze jak jsem psal vedle, mozna by bylo dobry, kdyby tymy prestali hrace United faulovat ve vapne a pak nebudeme kopat 37 penalt...

Reagovat
aramaki

ale rovnako fauluju vsetkych, len ostatnym nepisknu taku blbost ako ked Fernandes urobil slapak tusim na hraca Brightonu a bola z toho penalta pre vas. To rozum nebere. Dnes si Arteta namazal Oleho na chleba a Mufani to nezvladaju a vyplakavaju kvoli penalte, ktora byt ani nemala.

Reagovat
Busby babes

no to byla tusim jedna z tech spatne odpiskanych. a moc me nezajima co odpiskali nebo neodpiskali jinde ale zda ty zakroky u nas byly nebo nebyly fauly.

Reagovat
aramaki

Ved prave. Tych spatne odpiskanych bolo viac ako si si ochotny priznat. A potom su tu zakroky na pomedzi, kde si to dokaze rozhodca obhajit na obe strany. A prave tam vam to stale pripiskli, ale tebe to samozrejme pride ako zasluzene penalty a uplna nahoda, ze mate penalt tolko ako liverpool, arsenal a newcastle dokopy

Reagovat
Busby babes

whatever.

Reagovat
bbbauch

Tak tohle je podle me slusne mimo jako fanousek mas koukat na pocty penalt jednotlivejch tymu a podle toho si muzes pripadne postezovat, kdyz ti ji nepisknou? Ja proste koukam na zapasy, nelibi se mi, kdyz je nespravna penalta nebo kdyz neni odpiskana jasna, at je to pro nas, nebo pro soupere. Mam rad ferovej souboj co nejmin ovlivnenej rozhodcima.

Tady se nekdo jenom pozastavi nad tim zakrokem a uz je to zle

Reagovat
Counter

Já už mám třeba fotbal docela dost odosobněný, dívám se v podstatě jen na Arsenal a štve mě, jak se pořád každé kolo každý zápas v kuse řeší jen rozhodčí, VAR, (ne)odpískané penalty, vyloučení, ofsajdy a kdesicosi.

Jasně, pozastav se nad tím zákrokem, je to legitimní, mohla to být penalta. Mě tady akorát vyprovokovalo "hlavne varchester penalted. ha ha." - po 37 penaltách za dva roky se projednou stane, že rozhodčí MU nejde na ruku, a to je jasný důkaz, že všechny předešlé kecy o nadměrném množství penalt jsou zneplatněny.

A když na něco zareaguju, tak to přece neznamená, že bych ti tvé komentáře zakazoval - jen si dovoluju nesouhlasit, polemizovat, od toho snad diskuze je.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
bbbauch

Jako sorry ale zase dost slusna demagogie.

Ja mam fotbal taky “odosobneny”, s prvnim odstavcem 100% souhlas.

Ale ten druhej odstavec. Pokud ti slo o “carchester penalted”, ok, ale to tvoje “ po 37 penaltách za dva roky se projednou stane, že rozhodčí MU nejde na ruku”. Jako tvl, tak ty se divas jenon na Arsenal, ale jsi odbornik na to, jak casto je v celkove v zapase “pripiskavano” united. Dava ti ti smysl? Jasne, mohl jsi ty nejspornejsi momenty videt dodatecne, ale i tak z toho nemuzes delat zavery celejch zapasu.

Ja vim, ze mi to nezakazujes - ani nemuzes - ale ta myslenka, jak ma kazdej fanousek nejdriv zkoumat penaltovy statistiky a pak na zaklade rozboru si muze pripadne posmutnit, wtf.

Reagovat
Counter

Nikdo nemusí zkoumat penaltové statistiky v případě MU, každý ví, že jich mají milion. Je rozdíl mezi smutnit a rýpat. Ideálně by se nemuselo moc dělat ani jedno, obzvláště v případě MU. Chceš mi tady snad tvrdit, že vás rozhodčí pravidelně řežou? Protože to ti nežeru, ne po 37 penaltách a Maguirovi s Azpilicuetou.

Mně se třeba líbilo, že v pozápasovém rozboru na Sky ty sporné incidenty vůbec neřešili. Žádná červená pro Gabriela, žádná penalta pro MU, řešil se výkon obou týmů a ne rozhodčí.

Reagovat
bbbauch

Ne, ja ti nechci tvrdit ze nas rezou, to ty mi tu tvrdis, jak nam dva roky pripiskavaj rozdil mezi smutnit a rypat je no, co z toho teda muzou fanousci udelat?

Reagovat
Counter

Nikde netvrdím, že vám dva roky připískávají. Jen píšu, že vás poslední dva roky neřežou, o čemž svědčí 37 penalt. Takže když teď jeden sporný zákrok rozhodčí pomine, řešit v diskuzi ze 75 % to, jak to rozhodčí podělal, "varchester penalted hahaha" apod., se mi nelíbí.

Každý si může psát, co chce (v rámci pravidel diskuze). Stejně tak já takové komentáře můžu komentovat svým vlastním názorem. A vy s ním zase obratem nemusíte souhlasit. Pořád tyhle metadebaty moc nechápu.

Reagovat
bbbauch

Tvrdis, ze nam projednou za dva roky nejdou na ruku. Ne, ze nas dva roky nerezou. Proste vytvaris dojem, ze nam pripiskavaj dva roky. Tak se k tomu aspon postav celem a neutikej. A tvrdis to po tom, co uvedes, ze sledujes vicemene jenom Arsenal.

Ze si tady tahas cisla ohledne toho jak moc se resi ta (ne)penalta uz fakt nekomentuju.

Reagovat
20fredy20

Van de Beek sa zakopal na 15 miesto v Premier league a vytlaci ho potkan co vie jedine penalty kopat.

Reagovat
SunFells

Hm Měl tam dát místo Auby Pepého, ten by v té řídké obraně hravě nějakého toho Lindelofa přechcal ...takto nás čeká modlení se u odrazů Manchesteru.

Reagovat
TheTopFootbaler

Cavaniho přihrávky jsou high-key příšerný, už takhle podělal pár slibných šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal 6-7 hráčů na vápně. Tak teď jsem zvědavej, jak se projeví plán Oleho nechat tam Pogbu a stáhnout Bruna...

Reagovat
20fredy20

Bruno dneska aj hral?

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
SunFells

Upřímně, ani jsem si nevšiml že tam už není

Reagovat
Mervin

Elneny super

Reagovat
tunkic

Dneska vybornej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vyhrajeme LM a spadneme no

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze udivuje me, ze na takovym levelu je uplne jedno kdo kopne roh. Proste kdo je nejbliz tak to kope, a vsechny uplne strasidelny.... Rash, Pogba, Shaw tvle

Reagovat
C-M@ster

Má někdo opakovačku toho skluzu?

Reagovat
kaaspis

Byly tam nohy a pak balon. Hlavně skluzoval hráč co neměl být na hřišti a následně zakopl balon

Reagovat
twelwer

Go home kaaspis you are drunk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Jj, vidím už. Těsně, ale noha šla první.

Reagovat
mithro

to je vysmech toto by ubranili aj dalsich 90 minut.

Reagovat
Dawon

2. strela na branu ♥

Reagovat
Gunner91

93. minuta, první střela na bránu gratulace ManU

Reagovat
smazaný uživatel

Když pominu, že to není pravda, tak vy jste měli 2 a z toho jednu z penalty, to je na medaili teda...

Reagovat
r.mrazik

To je komik

Reagovat
Gunner91

93. minuta, 2. střela na bránu, 0:1 gratulace ManU! .... lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Arsenal měl v 93. minutě stejnej počet střel na branku, chápeš to, že jo?

Reagovat
Gunner91

chápu, výsledek naznačuje, že jich víc nepotřeboval, chápeš to?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, já ti tady zkopíruji takovej jeden komentář, tak se nad ním zamysli, jestli není na místě třeba upravit svoji mluvu a rozloučím se s tebou.

Gunner9101.11.2020 19:22#

93. minuta, první střela na bránu gratulace ManU

Reagovat
Gunner91

Vidím, že to nemá smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aramaki

Reagovat
Dawon

druha

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten eddie me sere, ze on tam je evidentne od toho, aby rozbijel jejich rozehravku, ale predvadi posrany pseudopresink, kde saka, willian a ostatni vypadaji mnohem cerstveji nez on..

Reagovat
smazaný uživatel

a ted dopice el neny tam sprintuje na pulce a on v prdeli

Reagovat
tunkic

z toho me taky muze jebnout prijde na ctvrt hodky a vyklusava tam, jak kdyby mel v nohach celej match

Reagovat
krisa

Ale umí telefonovat

Reagovat
TheTopFootbaler

Presuje nás jeden Elneny a naše rozehrávka je v prdeli. Bože, spas nás.

Reagovat
eder

Jak mohl tenhle tým dát bůra Lipsku - to nastoupil dederonský dorost nebo co?

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

pockaj aspon 2min po zapase, ved je to ManUtd

Reagovat
diastan

Reagovat
caapone

Reagovat
jacobT

Reagovat
Euphael

Reagovat
Trand

Reagovat
eder

Reagovat
tunkic

Reagovat
SunFells

Reagovat
Free_player

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Taiger

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Nos snad tohle nebude hlaska roku proboha.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi přijde, že letos moc dobrý hlášky nebyly. Tohle bylo ale dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem prvoplanovy a asi u 3 zapasu po sobe, nevim no. Hodne easy humor.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Infi

Reagovat
aramaki

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
mithro

pogba je proste matchwinner

Reagovat
diastan

Arsenal krása

Reagovat
Edgewalker

YES! Zaslouženě

Reagovat
jacobT

ARTETAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

GOAT

Reagovat
Kuchta

YES!!! Po 14 letech 3 body z Old Traford

Sice na to prasklo všechno, co jsem měl na Tisportu, ale stálo to za to

Reagovat
r.mrazik

Ten Dean je stejně extrémně špatný rozhodčí

Reagovat
Tolstobik

To byl vzdycky, ale dneska to nijak extra nezajebal mi prislo

Reagovat
r.mrazik

Nijak extra asi ne...karty dával divný

Ale je to tragéd

Reagovat
Tolstobik

to rozhodne

Reagovat
xjert02

Reagovat
Heisenberg

Nastavil nejdřív přísnej metr na žlutou a ve druhým poločase ho vyhodil z okna.

Gabriel by normálně na dvě žlutý nebyl, ale podle Deanova metru z první půle měl jít ven.

Reagovat
Tolstobik

podle myho metru na Deana to byl jeden z jeho lepsich vykonu.... Ale samozrejme ze je to dement, jen dneska nic neposral tak moc jak obvykle

Reagovat
mithro

no gabriel tam mal dolezity zakrok, ked uz mal sediet v satni. ale on nenadrzuje, on je len nekompetentny.

Reagovat
Busby babes

Gabriel mel byt venku po tom faulu na Greenwooda. Holding mel dostat prvni kartu o deset minut driv... ale bidnej zapas.

Reagovat
r.mrazik

Fakt nevím, co se tady místní diví...nejdřív zastavil Rashe si brejku a nic, Fred za to dostal kartu...pak dal při vyskoku Rashovi loktem do hlavy, taky se za to dávají žlutý...a nic...a až pak ji dostal za tu kosu

Gabriel jasná druhá žlutá

Že jsme hráli na hovno je pravda, ale zas není třeba dělat, že Dean není kokot

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

OLD TRAFFORD ZBOURAT, ZNIČIT, PODPÁLIT!

Reagovat
Pace to P.M.

Reagovat
JessePinkman

To Divadlo hoven by už měl někdo zapálit.

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes

ty ses hrozne vtipnej fanousek. takovej emo maniodepresivni.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Busby babes

ja si trochu predstavuju jak ted rozkopava ten lego model Old Trafford.

Reagovat
TheTopFootbaler

Jako nedivil bych se, ale s Adamem je díky tomu aspoň vždycky sranda.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Za první poločas Škoda, že Arteta ukázal že je posraný jak Wenger v závěru zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rekordéri z Manchesteru .

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal fuh nádhera

Reagovat
ManUnited

Co by chtěl Pogba v tom Realu dělat?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

po tom co předvedl dnes fakt nevim

Reagovat
smazaný uživatel

3 roky byt omlouvanej ze si zvyka, pak dat par wonder pasu, mit nulovej pozitivni impact a jit dokoncit karieru do Ciny. Co asi.

Reagovat
Nikikrew

Uf tak konecne sme zmazali 1 negativny rekord

Dozadu perfektne odohrany zapas, dopredu cosi horsie ale nevadi. Toto potreboval Arteta ako sol! Come on!!!

Reagovat
Tywin Lannister

skvely, vubec jsem to necekal a fakt jsem byl prekvapenej, hlavne dozadu skvelej vykon, Partey El Neny oba skveli, hlavne u El Nenyho jsem fakt necekal ze zatim bude v sezone nas nejlepsi stredak..celkove hlavne dozadu skvelej vykon, Gabriel je buh

Reagovat
Thoomas

Vyhrát zápas na United golem z penalty, kde píská to Dean, to musí být nějakej alternativní vesmír

Reagovat
Cobra

V případě výhry můžeme jít na druhé místo.

Jsem zvědavý, jak to dopadne pod Mourkem. Pod Pochem vždy, když šlo o posun tabulkou tak vysoko, tak to nedopadlo.

Reagovat
Counter

Když je mezi prvním a třináctým šest bodů, tak bych na pořadí moc nekoukal.

Reagovat
Free_player

Dnes musí být 3 body! Jinak slušná sestava dnes... ale uvítal bych místo Lamely ...Garetha

Reagovat
Cobra

Lamela si to za poslední zápasy zaslouží.

Reagovat
matZz

jak ho nemám rád, tak musím uznat, že dneska bych ho tam postavil taky nechápu ignoraci Viniciuse

Reagovat
jk

Aspoň, že Lucas není v základu ale na lávce Všichni se tam nevejdou, i když Vinicius zatím vypadá dobře.

Reagovat
TheTopFootbaler

Ani nevím, jestli tahle sračka jde za Olem, nebo za hráči. Ono to vypadá jako jeho taktika totiž, jako kdyby po nich chtěl hru na nulové riziko a nulové tempo. Jakmile nemá ta přihrávka stoprocentní šanci na úspěch, tak se o ni pokusí jedině Bruno. Shaw dostává vlevo na kraj míč se železnou pravidelností a vždycky ho pošle zpátky Lindelöfovi, protože neví co s ním.

Pogba je tragéd kterého je potřeba nechat vydusit v béčku, dokud se buď nevzpamatuje, nebo nesesype. Jeho ego a ve stejném okamžiku projevovaná neschopnost mě nutí ho z hloubi srdce nenávidět. V tomhle zápase nebyla jediná věc, kterou by udělal dobře. Buď poslal povinnou přihrávku, nebo to úplně podělal. Jeho """"dribling"""""" sestávající z baletění na špičkách a opírání se jednou rukou o stínujícího protihráče nenávidím. Ještě ideálně když je následovaný zadrbáním jednoduché přihrávky. Pogbův přínos pro tým je záporný a nemá v našem kádru vůbec co dělat.

Fred dneska katastrofa, minimum vyhraných míčů a zbytečné fauly a ztráty. Snad šlo jenom o špatný zápas. McTom předvedl klasický McSauce výkon, 90 minut se alibisticky plácal na hřišti, radši než něco zkusit, posouvá do stran nebo na stopery a přerušování soupeřovy hry se mu vůbec nedařilo. Bruno dneska úplně mimo a stín jarního Bruna. Co stín, pouhá mlhavá vzpomínka, mizející stejně pozvolna jako hustá mlha nad vesnickým rybníkem za chladného podzimního úsvitu.

Greenwood a Rashford dneska úplně shodně nuloví, ale těžko jim to vyčítat, když měli oba dohromady asi šest dotyků s míčem. Chudáci si musejí chodit pro míče až reálně do středu zálohy, místo toho aby jim tu přihrávku nějaký Fred dal.

Shaw prostě úplně děsný, stopeři dneska takový průměr. Žádná výrazná chyba, ale školácky bezradní s míčem a občas nejistí v osobních soubojích. Lindelöf byl ke konci už úplně nasranej a snažil se to tahat sám, škoda že ho v tom vždycky tým nechal a on pak zkazil. Wan Bissaka byl mdlý, dozadu v pohodě a dopředu klasickej on no.

No a náhradníci - Matič tam párkrát ukázal náznaky jakési fotbalovosti v nohách, ale v hlavě to jaksi chybí. Při tom skluzu Gabriela nevím co zkoušel, vždyť běžel prostě rovně k brankové čáře. Kdyby to aspoň zasekl nebo dával pod sebe nebo něco. Van de Beek jakž takže v pohodě, jestli příští zápas nezačne, už nevím co dělá špatně. Horší než Pogba určitě nebyl, ale jako on sám nás rozhodně nespasí. Cenovku zatím teda rozhodně nenaplňuje, je takovej o trochu fotbalovější McTominay. No a Cavani zatím teda slabota. Sice málem skóroval ze svého prvního dotyku v našem dresu, ale bojím se, aby to nebylo něco jako Alexisův klavír. Přihrávky katastrofální, výběr místa zatím taky, ale to je snad způsobený jeho dlouhou absencí a ještě se do toho dostane.

Já nevím vůbec co chce Ole hrát. Jestli brejky, tak jsem teda těžce zklamaný, protože od našeho týmu chci dominanci a ne ustrašené bránění vlastního vápna. Vím že na to nemáme hráče, ale tohle nevede už vůbec k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

za Pogbu. Total neschopak.

Reagovat
Busby babes

vyjmenoval jsi pulku kadru, ze podala spatnej vykon... v takovej moment je taktika uplne fuk. prvni puli jsme si nebyli schopni nahrat, druhou to bylo lepsi, ale pak to zase slo dolu. hrozne malo pohybu od tech hracu vepredu...

Reagovat
TheTopFootbaler

No to podali, ale říkám si, jestli tohle po nich Ole prostě nechce. Jako buď jsou to lemry, nebo to jde za Olem, protože tahle lenost se objevuje v každém druhém zápase.

Reagovat
jk

Aurier ani na lávce. On si taky zavřel dveře do základu jak říkal José nebo se zranil?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi len rotuje. V prípade potreby moze na RB zaskočiť Sissoko dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslednú dobu mi príde Aurier celkom dobrý preveže

Reagovat
Mastný Chobot

Heh, to mi teda neprišlo ako penalta, ale ok teda.

Reagovat
Mates_Matesović

Asi se posuzuje, kde má ten faulovanej hráč nohy, jinak tomu taky nerozumim.

Reagovat
Greny

A faul to byl? Viděl jsem jen jeden záběr a ještě na mobilu a přišlo mi že mu spíš Kane nasadil stolicku

Reagovat
jk

Docela pěkně šlo vidět, že se Kane, první podíval na Lallanu a pak se postavil na čáru.

Reagovat
jk

Lamela má na ty pičoviny s balónem fakt skills. Nechápu, že při obyčejném obcházení hráče pak vypadá jak čáp v kýblu.

Reagovat
Mastný Chobot

mám rád takéto prirovnania

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Whitemedia

čáp v kýblu je výborný

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
jacobT

Lol to som teda zvedavý, či bude podobné zákroky takto posudzovať konzistentne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, čo riešite. Jednoznačný faul a stal na čiare šestnástky, čo sa považuje stále za šestnástku.

Reagovat
matZz

faul jasnej, penalta přísná

Reagovat
Greny

Dík

Reagovat
kulych

Hojbjerg je fantasticky. Za ty penize - pomer cena vykon - asi nejlepsi posila za x let

Reagovat
jk

Před chvíli jsem si to říkal, on je fakt robot.

Reagovat
Elbow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

Reagovat
ajouki

Lallana do toho šel zbytečně agresivně, ale od Kanea úplně sráčký přístup. Místo aby šel do férové souboje o míč, tak jen nacouval do protihráče a udělal mu stoličku. Běžně se to píská jako útočný faul, jen Kaneovi to opakovaně prochází. Přitom to je strašně nebezpečná záležitost.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to skor príde ako inteligentny prístup šiel si pre faul a aj ho dostal

Reagovat
jk

Běžně to dělají hráči napříč všemi týmy ale dík za analýzu

Reagovat
ajouki

Ale jenom Kane je takový zmrd, aby si ještě zkontroloval, že protihráč jde do výskoku a jen do něj nacouval.

Reagovat
jk

Máš na to nějakou analýzu nebo to jsou zas jen tvoje nezvládnutý emoce?

Reagovat
ajouki

Viděl jsem dost zápasů a dost případů, abych mohl vynést toto tvrzení. Už jen jak zkušeným způsobem to provedl, tak bylo vidět, že moc dobře ví co dělá.

Reagovat
jk

Viděl jsem dost zápasů a dost případů, abych mohl říct, že meleš pičoviny. Už jen jak zkušeným způsobem jsi to provedl, tak bylo vidět, že moc dobře víš co děláš.

Reagovat
ajouki

Neboj, při první příležitosti ti to připomenu. Nečekám, že si toho všimneš sám, když si myslíš, že to bylo náhodile chování. Zpětně to bohužel není jak dohledat.

Reagovat
jk

Dík, budu na to čekat jak na trofej.

Reagovat
ajouki

https://streamable.com/umpqtb

Tady máš jeden příklad tohoto úmyslného zmrdství. Jen 13 dní starý zákrok. Hnusná, nebezpečná prasárna. Je jen otázka času, kdy někoho vážně zraní.

Reagovat
jk

Jn, se pískal faul za ten loket do hlavy, si pamatuju. Dál.

Reagovat
ajouki

S tebou se bohužel nedá diskutovat.

Reagovat
jk

Diskutovat o čem? Že se pískal Cresswelovi faul?

Reagovat
ajouki

Ne. O tom, že Kane chodí do soubojů tak zmrdským způsobem, že hráč soupeře při běžném výskoku ztratí kontrolu nad svým tělem. Pak lidi jako ty vidí faul (např. loket), přitom to je až důsledek. Rozhodčího chápu, ten má pár sekund na vyhodnocení a VAR to bohužel nemůže kontrolovat. Ty máš ale několik opakovaných záběrů a nejsi schopen vyvodit jednoduchou příčinu -> důsledek.

Reagovat
jk

Prostě jsem si vyvodil jen něco jiného než ty. Stejně jako rozhodčí, kupodivu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nemůžu souhlasit... Chtěl si ve vápně pokrýt balón a Lallana do něj vletěl. To jako podle tebe měl Kane jít do výskoku aby to bylo fér? Proč? On byl čelem k bráně na hranici vápna. Chtěl si pokrýt balón a logicky se podíval kde je hráč.

Reagovat
Smoula14

Reagovat
ajouki

Ne, podle mě měl jít Kane do férové souboje o míč a ne s myšlenkou nacouvat do protihráče. On nemá jaký míč si pokrýt, protože ten je 2 metry nad ním.

Naštěstí nejsem jediný. Novináři, kteří měli konečně možnost se na ten souboj v klidu podívat, říkají to stejné. I podle nich to měl být přímý kop proti Kaneovi.

Reagovat
ajouki

@MiguelDelaney: That Kane penalty should really be a free kick against Kane.

@Matt_Law: Having watched the penalty incident back a few times, I'm convinced it's actually a foul by Kane on Lallana. He seems to look at him and then purposefully back into him. Surely dangerous play.

A další na zahraničních streamech.

Klidné posouzení bez emocí je často jiné, než první klamavý pohled.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela hraje takým čurackym spôsobom až je to sympatické

Reagovat
Thelvin

No tak to fakt neni

Reagovat
Kincl

Beztak jak to United kleslo, od roku 2000 to vyhrálo 7x s Alexem z možných 12 sezon a ted je to už 7 let co titul nemají. Jak hráli třeba s Bayernem LM prostě obávanej tým, který mohl sestřelit kohokoliv a teď prostě bída

Reagovat
smazaný uživatel

Po Tom Lamptim musíme ísť cez leto vymeníme za Auriera plus 40mega

Reagovat
SunFells

O toho bude velká bitka.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mates_Matesović

Reguilon je poslední zápasy hrozně v lese

Reagovat
SunFells

Je sezóna

Reagovat
FUnk

ndombele je na hristi?

Reagovat
FUnk

dame gol a zase na to mrdame?

Reagovat
Cobra

Ať jde Mourinho s tímto do píče. 15 minut dokážeme hrát fotbal a pak se přikloníme k taktice Dier ->Toby->Dier->Reguilón->Dier-> nákop do prdele.

Pod Pulisem by se na to dívalo líp. Nechutný poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Tam jsou všichni naprosto nahovno. Jediný, co stojí za povšimnutí je Lamelův drive a fakt jde vidět, že to hovno co hrajeme nikoho nebaví.

Reagovat
jk

Hm. Po tom úvodním kolotoči jsem myslel, že tam bude v poločase svítit tak 3:0. Zatím jen gól z ušmudlaný penalty. A potom výkon tak o 50% dolů..

Hojbjerg je klíčový v té záloze momentálně, fakt motor.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozný futbal z našej strany. Čakáme na inkasovanie gólu, ku ktorému určite dojde.

Reagovat
icemike

Reagovat
FUnk

sonovi se nepovedla ani nahravka, ndombele nemel balon, a kopou si stoperi balon zleva doprava

Reagovat
Orlandiiik

hroznej poločas

Reagovat
Orlandiiik

Mourinho nestřídá ? W O W

Reagovat
Cobra

Oběma bych dal žlutů.

Reagovat
Whitemedia

Ti byli teda super trapní..

Reagovat
jacobT

VAR by mohol kľudne rozhodcu upozorňovať aj na simulovanie, nech takéto trápne pokusy neujdú ŽK.

Reagovat
FUnk

Reagovat
jk

Já byl zrovna se psem, tak jsem to neviděl. Ale poslouchal jsem audio a VAR to snad posuzoval a řekl, že penalta ne. To by rozhodčí mohl vyhodnotit jako simulaci a dát kartu ne?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ne, nejdřív ho VAR musí poslat k obrazovce, k čemuž ale není důvod, když nechce měnit rozhodnutí ze hřiště. Jediná šance na žlutou za simulaci přes VAR je ta, že na hřišti odpíská penaltu.

Reagovat
jk

Aha, dík

Reagovat
Mimalu

Tariq

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
prevadec spojitosti

Link na Tottenham please?

Reagovat
Cobra

Jemu jebe?

Reagovat
Mates_Matesović

No comment

Reagovat
Mastný Chobot

Tak toto tiež neviem, prečo uznal

Reagovat
jk

Aspoň se na to šel podívat, tak to nejde hodit na VAR.

Reagovat
Busby babes

lol. jak tohle nemohl vzit jako faul? kdyz uz to teda zkouma...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tady nemůže být jiný důvod než vysoký ego. Prostě si nechtěl přiznat, že to na hřišti navzdory výbornýmu postavení nepochopitelně špatně vyhodnotil.

Reagovat
Busby babes

nebo komenzace za tu penaltu?

Reagovat
FUnk

hnus, radeji at to zrusi

Reagovat
jacobT

Rozhodca je totálne mimo

Reagovat
Whitemedia

On to vidí z metru a ten faul nevidí a pak ho nevidí ani na videu? Dělá si prdel?

Reagovat
krisa

Jako tohle přece musí být faul i kdyby ten míč líznul, dyť ho sestřelil

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

TOto je fakt neuveriteľné, čurákom ani VAR nepomože.

Reagovat
smazaný uživatel

Standartní domácí výkon, co Jožko?

Reagovat
FUnk

gol jsme si zaslouzili, ale jak tohle muze pustit?

Reagovat
Orlandiiik

Rozhodčí tyvole ? ?????????????????

Reagovat
Zdechlina

Dobře zajebal totenhaim. Tak vám dobře Každému co si zaslouží.....

Reagovat
Whitemedia

Vždyť s tím ti komedianti kouzlí na všechny strany a postupně ojebávají asi každý tým.. někoho víc, někoho míň, ale je to celé absurdní

Reagovat
Zdechlina

Je. To máš pravdu. Jen to kurví fotbal....

Reagovat
stiflerovamama

Ako sa snažil tam nájsť nejaký dotyk s loptou, aby to mohol uznať. Potom aj Kaneovi ukazoval, že malý kontakt tam bol

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. A pri tom stale sa ohanaju tym, že pri podobnych zákrokoch vobec nejde o tu loptu, ale že zahral nebezpecne a zobral i nohy súpera.

Reagovat
janinho

akoze taky mantak ked si v tejto sezone este zapiska tak nech ide cela ta slavna rozhodcovska komisia do pice. toto uznat moze len totalny oberkokot. to bol faul na tmavozltu kartu dpc.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nejlepší je, že jestli tam byl či nebyl menší kontakt s míčem je irelevantní, faul to je tak jako tak . To je prostě šílený, co si jsou ti rozhodčí schopni dovolit. Penalta na Kanea podobný příklad, to už ani hráči nemusí chodit ve vápně do soubojů a radši se nechat zbourat, protože jinak to při výskoku dopadnout ani nemůže.

Reagovat
tweek

Graham rozhodnutí stejně hrozné, jako hra slepic. Kane je skvělý fotbalista, ale je to strašná plačka, při každé příležitosti padá a snaží se vymodlit faul

Reagovat
jk

Reagovat
Mastný Chobot

fúú, Jany, a ty si sa smial Lacazettovi?

Reagovat
smazaný uživatel

úplně neporovnatelné, ale ok

Reagovat
SunFells

To ano, Lacazette neměl možnost se toho míče dotknout

Reagovat
Greny

Kane

Reagovat
Cobra

Bale <3

Reagovat
Cobra

A teď zase k odkopávání balónů.

Reagovat
jk

Reagovat
jk

Reguilon pravačka

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, neprestaňme hrať futbal. Keď chceme, tak vieme zapnúť.

Reagovat
Free_player

Baleeeee konečně!

Reagovat
FUnk

gareth yeeees

Reagovat
Mastný Chobot

Lallana je fyzicky tak na úrovni druhej slovenskej ligy

Reagovat
FUnk

maclister je ramsey pro chude?

Reagovat
Cobra

Tak s tímto střídáním ať jde Mourinho do prdele.

Reagovat
Shevchenko

Ten zákrok Llorise na čáře to bylo o milimetry

Reagovat
jk

6 minut jo? Ten rozhodčí dneska fakt něco hulil

Reagovat
smazaný uživatel

Veď úplne v pohode. Riešil sa faul Marche, ošetrovanie Hojbjerga.

Reagovat
jk

V pohodě? Jsem se každou minutu navíc modlil aby tam Burn neposlal nějakou hlavičku z přímáku tvle...

Reagovat
smazaný uživatel

To i ja. V pohode som myslel tých 6 minút. Ja som sa modlil ud gólu Bale, kedy sme sa znovu nezmyselne stiahli.

Reagovat
C-M@ster

Proč KURVA Tim Ream lavička...

Reagovat
Seydou Doumbia

bo ten negr hrál hovno a konečně je fit i druhá posila Andersen

Reagovat
C-M@ster

Jako CS nakonec uhráli.

Reagovat
Mastný Chobot

Keď vidím, ako to Fofana bossuje za Lester, nechápem, čo sa mohlo porobiť so Salibom. Neviem, či ho tie rodinné problémy až tak zasiahli alebo je to niečo iné, ale je to zvláštne. Naša kvalita na stopéroch je s výnimkou Gabriela hovnová a on nič.

Reagovat
Mastný Chobot

Každopádne všetka česť Fofanovi, ten je boží

Reagovat
Counter

Tak jestli mu fakt umřela máma, mohlo to s ním zamávat.

Reagovat
Mastný Chobot

určite áno, ale bolo to vôbec potvrdené niekým?

Reagovat
Counter

O "family tragedy" mluvil nedávno třeba i Ornstein a jeden dement se na tiskovce Artety ptal na to, jestli Salibou zamávala smrt matky, takže něco se tam stalo určitě a pravděpodobně to byla ta matka, jen to ze slušnosti nerozpitvávají.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele