Premier League - preview 6. kola: Brighton může jít do čela

25.09.2021, 08:21, aktualizováno 27.09.2021, 08:52
Previews
Radost hráčů Brightonu (© AFP)
Byl by to vpravdě senzační pohled na tabulku Premier League, pokud by Brighton zvládl dnešní dohrávku na půdě Crystal Palace. Žádný z gigantů, ale právě Rackové by v takovém případě vedli anglickou ligu! Domácí, kteří jsou zatím v dolní polovině, si ovšem nemohou dovolit body rozdávat a na vlastním hřišti už teprve ne.
Crystal Palace - Brighton & Hove Albion  (pondělí 21:00)
Na závěr šestého kola Premier League hostí Crystal Palace překvapení letošního ročníku Brighton. Ten je totiž v tabulce aktuálně na šestém místě, případná výhra by jej však katapultovala do čela. Domácí jsou patnáctí.

Historicky 108. derby o dálnici M23 neboli souboj mezi Crystal Palace a Brightonem bude pro svěřence Patricka Vieiry představovat příležitost k pořádnému nastartování letošní sezóny, ve které se jim zatím příliš nedařilo. Manažer Vieira sice prožívá nejhorší vstup do nového ročníku ve své trenérské kariéře, ale panikařit ještě zdaleka nemusí. Palace se totiž dokázal dostat na slušné 11. místo i v sezóně 2017/18, kdy začal sedmi porážkami v řadě.

Tentokrát bude zapotřebí potvrdit, že minulá domácí výhra nad Tottenhamem 3:0 nebyla náhodná. Palace ale dokázal získat alespoň bod v deseti ze 17 domácích ligových vystoupení, do kterých vstupoval od začátku minulé sezóny v roli outsidera, takže rozhodně není bez šance.

Na jeho stadion přijíždí překvapení letošního ročníku Brighton, který vyhrál čtyři z prvních pěti ligových střetnutí a v tabulce se drží za týmy jako Liverpool, Chelsea a Manchester United. Žádné z posledních pěti vzájemných utkání navíc nevyhrál tým, jenž nastoupil doma.

Ve třech z letošních pěti ligových zápasů Brightonu vedl vítězný celek už po prvním poločase, v nichž udržel i čisté konto. Vzhledem k tomu, že Palace nedalo gól před přestávkou už v osmi soutěžních duelech v řadě, může smělá jízda hostů klidně pokračovat. A veselá by byla jistě i ta zpáteční po silnici M23.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Andresen, Guehi, Mitchell - Gallagher, Kouyaté, McArthur - Ayew, Edouard, Zaha.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - Veltman, Duffy, Dunk, Cucurella - March, Bissouma, Lallana, Trossard - Maupay, Welbeck.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.16 - 3.14 - 2.56
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - Wolverhampton Wanderers  (neděle 15:00)
Fotbalisté Southamptonu hostí v utkání šestého kola Premier League Wolverhampton Wanderers. Ani jednomu celku se zatím v letošní sezoně příliš nedaří, domácí jsou se čtyřmi body patnáctí, hosté mají o bod méně a patří jim šestnácté místo.

Southamptonu vstup do nového ročníku nevyšel úplně podle představ a před startem tohoto kola je na stejném místě, na kterém zakončil ten loňský. Kouč Ralph Hasenhüttl přitom v létě stanovil za cíl umístění v první desítce, k čemuž bude ale potřeba výrazné zlepšení. Saints v posledních čtyřech kolech pokaždé remizovali, což se jim nepřihodilo od roku 2002.

V cestě za prvním letošním ligovým vítězstvím jim tentokrát bude stát Wolves, což není úplně dobrá zpráva. Southampton totiž vyhrál jen jedno z předchozích deseti vzájemných ligových střetnutí navzdory tomu, že v posledních pěti se vždy prosadil jako první.

Hosté by se potřebovali rozpomenout na své umění obracet zápasy, neboť ve čtyřech z letošních pěti inkasovali jako první a pokaždé prohráli. Nedostatkem šancí ale netrpí a před startem tohoto kola vyprodukovali třetí nejvyšší počet střel. S jejich proměňováním to ale bylo horší.

V důsledku toho se střelecky prosadili jen v jednom z dosavadních pěti ligových vystoupení, přičemž žádný jiný celek v tomto kalendářním roce neselhal tak často jako právě Wolverhampton. Pokud však tentokrát vyhraje, bude to poprvé od června 2020, kdy zvítězí ve dvou venkovních ligových utkáních v řadě.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Livramento, Bednarek, Salisu, Walker-Peters - Ward-Prowse, Romeu - Elyounoussi, Redmond - Armstrong, Adams.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Kilman, Coady, Saids - Semedo, Neves, Moutinho, Marcal - Trincao, Jiménez, Traoré.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.35 - 3.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Tottenham Hotspur  (neděle 17:30)
Arsenal se po hrůzném startu odrazil ode dna a cílí na vítězství proti Tottenhamu. Zastaví Spurs proti Gunners svojí upadající formu? Severo-londýnské derby je tu! Stadiony nesmiřitelných rivalů od sebe dělí pouhé 4 míle. Zatímco "Kohouti" po třech úvodních kolech vedli celou Premier League, "Kanonýři" se tou dobou krčili na samém dně - tabulky. Dnes však jdou do derby jako favorité. Kdo by to dřív řekl...

Ze vstupu Arsenalu do nového ročníku totiž jeho fanoušky doslova bolely oči a slabý optimismus, že teď už bude líp, velmi rychle vyprchal. Hned v prvním zápase Gunners propadli a nechali se porazit nadšenými nováčky z Brentfordu 0:2. Následující duel s Chelsea nejlépe symbolizuje nevyrovnaný souboj obrany "Kanonýrů" s nově příchozím Lukakem, který si s Marím a spol. hrál jak obří kocour s myší a přispěl k výhře The Blues 2:0. V dalším utkání přišla prohra, která se upřímně dala očekávat a to s Manchesterem City. Ti nedali Gunners žádnou šanci a soupeři nadělili potupného "bůra". Arsenal ani v tomto utkání neskóroval a připsal si tak nejhorší start do soutěže za posledních 118 let. Bilance 3 zápasy - 0 bodů - 0 gólů při skóre 0:9 nepotřebují další komentář.
Mikel Arteta přitom v této sezóně bojuje o setrvání na lavičce Gunners. Současný trenér Arsenalu proto přes léto mohutně posiloval a podařilo se mu přivést několik zajímavých hráčů. Nejvýraznějším z nich je někdejší dánský supertalent Ødegaard, který se již loni osvědčil při hostování z Realu Madrid. Dále na Emirates Stadium dorazil například reprezentační stoper Anglie Ben White, krajní bek Takehiro Tomiyasu a gólman Aaron Ramsdale, který by měl krýt záda chybujícímu Lenovi. Všechny zmíněné posily se podílely na výhře Gunners proti Norwichi a následně i proti nepříjemnému Burnley. Arsenal tak alespoň výsledkově vylepšil dojem z nové sezóny a figuruje na 13. místě tabulky.

Jeho rival z Tottenhamu, nacházející se o tři příčky výše, měl oproti Gunners zrcadlově obrácený vstup do ligy. Tottenham všechny tři úvodní zápasy vyhrál. Šokující, ale zasloužené, bylo vítězství nad obhájcem titulu Manchesterem City, na který "Kohouti" narazili v prvním kole. Tým vedený novým koučem Nuno Espíritem Santem dokráčel ke třem bodům po skvělém kolektivním výkonu. O jedinou branku zápasu se po rychlém přechodu do útoku postaral Jihokorejec Son Heung-Min.

Do utkání naopak nezasáhl Harry Kane, který byl dlouhou dobu na odchodu právě do kádru Citizens. Kane toužil konečně přestoupit do skutečného velkoklubu, ale šéf Tottenhamu Levy se postavil jasně proti a ani přes údajnou gentlemanskou dohodu svůj ofenzivní klenot nepustil. 150 milionů liber od City bylo málo. V následujícím utkání se Santovým bývalým týmem Wolves, které Spurs porazili 1:0, už Kane nastoupil a jeho přestupová sága se tím definitivně uzavřela. Výsledkem 1:0 Tottenham zvládl i duel s nováčkem z Watfordu a překvapivě se vyšvihl do čela Premier League. Poté však přišla porážka 0:3 s Crystal Palace a v minulém kole "Kohouti" stejným rozdílem padli i v derby s Chelsea. Původní chvála na Santovu taktickou a mentální přeměnu týmu byla tatam.

Z hlediska formy jsou tedy na tom lépe domácí Gunners a favorizují je i sázkové kanceláře. Ve vzájemné bilanci ale "Kanonýři" naopak zaostávají, když z posledních šesti NLD odešli třikrát poražení, dvakrát se soupeři rozešli smírně a jen jednou dokázal Arsenal zvítězit. Tato výhra však pochází z minulého NLD, které Gunners po obratu přetavili v triumf 2:1 na vlastním stadionu.

Asi většina fanoušků si vzpomene také na parádní rabonu Erika Lamely, který utkání gólově otevřel. Domácí hřiště má obecně pro Gunners v NLD stěžejní význam, protože z 27 utkání zde prohráli jen ve dvou případech. Pomůže Arsenalu i nyní podpora natěšených a zároveň - oprávněně - skeptických fanoušků? Nebo přebarví "Kohouti" severní Londýn na modro?
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Tierney, Gabriel, White, Tomiyasu - Xhaka, Partey, Rowe (Pepe), Ødegaard, Saka - Aubameyang.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Reguilón, Dier, Romero, Royal - Alli, Skipp, Højbjerg - Lucas, Kane, Son.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.26 - 3.44 - 3.43
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chelsea FC - Manchester City  (sobota 13:30)
Utkání, na kterém by chtěl být snad každý fanoušek fotbalu. Souboj o titul. Bitva favoritů. Očekávání před zítřejším šlágrem na Stamford Bridge jsou obrovská. Ohromí nás oba aktéři strhující ofenzivní podívanou? Nebo budeme sledovat především úpornou taktickou bitvu s minimem šancí, kdy bude hlavní neudělat chybu? Při obrovské útočné kvalitě obou týmů doufejme, že to první.

Poslední měření sil The Blues a Citizens, jež se odehrálo v rámci finále Champions League letos v květnu v Portugalsku, totiž mnoho fotbalové krásy, jak se říká, nepobralo. Chelsea většinu zápasu perfektně bránila, vykrývala nebezpečné prostory v čele s mužem zápasu Kantém, a útočné síle týmu z Etihadu se vůbec nedařilo vytvořit si alespoň náznak gólové příležitosti. Extrémní množství přímých kopů - 47 - sice potěšilo statistiky, ovšem z hlediska střel na branku šlo o extrém na druhé straně: pouhé tři úspěšné pokusy. Utkání tehdy rozhodl jediným gólem Němec Kai Havertz, který po skvělé kolmici od Mounta vyškolil vyběhnuvšího Edersona a pohodlně zavěsil do prázdné brány. "Na vině" nezáživného zápasů mohla být i slabší divácká kulisa povolených 14 000 diváků. A toho se nyní bát nemusíme!

Od začátku sezóny totiž vládne v Premier League famózní atmosféra na vyprodaných stadionech a dá se předpokládat, že nadšení fanoušci poženou na Stamford Bridge své miláčky za vítězstvím. Není divu, Chelsea je před utkáním favoritem. Už před sezónou byli The Blues většinově prohlašováni za hlavního adepta na titul a od prvního utkání "Modří" dokazují, že právem a se 13 body vedou celou ligu. Po úvodním jasném vítězství nad Crystal Palace přišel na porážku i nebohý Arsenal. Proti němu už skóroval i obrovitý Romelu Lukaku, čerstvě přestoupivší ze zadluženého Interu. A belgický tank hned začal dokazovat, že společně s Lewandovskim či Benzemou patří k nejlepším útočníkům světa, když si v úvodních čtyřech utkáních v Premier League připsal tři zásahy. Podílel se i na cenné remíze 1:1 s dalším konkurentem v boji o titul, Liverpoolem, s nímž Chelsea dohrávala celý druhý poločas v deseti. Naposledy si The Blues smlsli na Tottenhamu, který pokořili jasně 3:0.

A právě z kádru "Kohoutů" se snažili získat Harryho Kanea šejkové z Manchesteru City, zítřejšího soupeře Chelsea. Přivedením Jacka Grealishe za 100 milionů liber si však tento obchod výrazně zkomplikovali a nesmlouvavý šéf Tottenhamu Dani Levy nakonec svůj ofenzivní klenot neuvolnil. Sám Kane po odchodu očividně velmi toužil a odvolával se na údajnou gentlemanskou dohodu s Levym. Ten však "Hurikána" ani přes jeho nesporné zásluhy u "Kohoutů" nepustil.

A je znát, že kádru Pepa Guardioly chybí skutečný gólový predátor do vápna. Obzvlášť poté, co se tým rozloučil se stárnoucí legendou Agüerem. Citizens sice přejeli Arsenal i Norwich 5:0, kdy v obou zápasech obzvlášť zazářili Ferrán Torres a Gabriel Jesus. Nicméně proti Leicesteru se výrazně nadřeli na hubenou výhru 1:0 a v posledním kole se rozešli smírně se Southamptonem po bezgólové remíze a jedné střele na branku. V prvním utkání sezóny pak dokonce podlehli - ironií osudu - právě Tottenhamu. Před zítřejším šlágrem jsou tak na 5. místě za překvapením z Brightonu a Guardiola doufá, že mu to konečně na kouče Tuchela vyjde.

Od příchodu německého stratéga na Stamford Bridge totiž Pep pokaždé s Chelsea prohrál. Vedle zmiňovaného finále Ligy mistrů, nestačil na Tuchela v lize ani v FA Cupu. Bude proto velmi zajímavé sledovat, co na sebe oba vynikající trenéři vymyslí. Jak Tuchel, tak Guardiola vyznávají podobný styl založený na výrazném držení míče a neustálých kombinacích. Ovšem základem je propracovaná a prakticky dokonalá defenziva. Za vše hovoří, že City i Chelsea inkasovaly od začátku letošní sezóny Premier League jediný gól.

Už nyní je jisté, že se do tabulky střelců nezapíše Mason Mount, kterého trápí zranění. Nejistý je i start Pulišiće a gólmana Mendyho, jehož v týdnu v ligovém poháru skvěle zastoupil Kepa. Na straně hostů visí otazník nad startem Laporteho, Gündogana nebo Stonese. Guardiola zároveň musí fabulovat s náročným programem, který přinese souboj s PSG a Liverpoolem. Teď se však plně soustředí na zítřejší souboj s Tuchelovou Chelsea a touží po odplatě. Bude na Stamford Bridge konečně slavit?
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.94 - 3.19 - 2.69
více informací
Manchester United - Aston Villa  (sobota 13:30)
Jen o skóre za vedoucím duem Chelsea, Liverpool je po pěti kolech Manchester United. Toho o posledním zářijovém víkendu čeká soupeř ze středu tabulky v podobě Aston Villy, která dosud získala sedm bodů.

Pro Rudé ďábly jde o velmi oblíbeného soupeře, kterému naposledy podlehli v roce 2009. Od té doby bylo sehráno osmnáct vzájemných soutěžních zápasů, z nichž se čtrnáctkrát radovali z vítězství a čtyřikrát získali alespoň bod za remízu. V minulé sezoně získali plný počet bodů, v posledním květnovém utkání sice o poločase prohrávali po trefě Traorého, nicméně po návratu ze šaten otočili Fernandes, Greenwood a Cavani na konečných 1:3.

I v minulém kole si Red Devils připsali obrat. Na hřišti West Hamu nejprve inkasovali od Benrahmy, nicméně zásahy Ronalda a Lingarda je poslali do vedení. Tříbodový zisk jim nakonec zachránilo to, že Noble v páté minutě nastavení neproměnil pokutový kop. Ve středeční pohárové "odvetě" už tolik štěstí neměli, neboť na Lanziniho trefu nenašli odpovědět a s EFL Cupem se tak loučí.

Do osmifinále se neprobojovali ani Villans, kteří měli těžký los v podobě výletu na Stamford Bridge. Tam poslal domácí do vedení Werner, Aston Villa sice následně srovnala díky Archerovi, nicméně po penaltovém rozstřelu stejně byla tím zklamaným mužstvem. Mnohem veselejší mohla být před týdnem, kdy Everton zdolala jasně 3:0. Během závěrečné půlhodiny se prosadili Cash s Baileyem, mezitím si vlastní branku vsítil ještě Digne.

"Pozitivitu z ligového utkání proti Chelsea jsme si přenesli i do duelu s Evertonem. Hodinu to byla taková šachová partie, ale po našem prvním gólu jsme soupeře ničili všemi našimi zbraněmi a nakonec v pohodě vyhráli. Manchester United je velký klub s obrovskou historií, který bude prohánět Liverpool, Manchester City i Chelsea. Naším cílem je si to s nimi otevřeně rozdat," říká manažer hostujícího celku Dean Smith.

Manchesterští nemohou pro utkání počítat se zraněnými Amadem a Rashfordem, naopak Cavani již je k dispozici. Na straně hostí nenastoupí Tuanzebe, a to kvůli dohodě s mateřským klubem v podobě United. Zpět ve hře je McGinn, naopak Bailey a Sanson budou utkání sledovat jen zpoza postranní čáry.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Varane, Maguire, Shaw - McTominay, Fred - Greenwood, Fernandes, Pogba - Ronaldo
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Ngoyo, Hause, Mings - Cash, McGinn, Luiz, Ramsey, Targett - Ings, Watkins
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 5.10 - 7.94
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Norwich City  (sobota 16:00)
Everton hostí v šestém kole Premier League Norwich City. Toffees bojují s poměrně velkou marodkou, přesto se drží na šestém místě. Nováček je na chvostu tabulky.

Zraněními sužovaný Everton utrpěl minulou sobotu svou první letošní prohru, když během hrůzostrašných devíti minut inkasoval ve Villa Parku tři branky. V týdnu navíc vypadl po penaltách z poháru a potřeboval by se zase rychle zvednout. Ziskem tří bodů ale teď může přepsat historii, neboť první tři domácí ligové zápasy v sezóně vyhrál naposledy v ročníku 1989/90.

K potvrzení svých pohárových ambic musí Everton zkrátka aspiranty na boj o záchranu porážet. Pět z posledních sedmi domácích ligových vystoupení proti nováčkům soutěže ovšem prohrál a vloni zde v Goodison Parku nedal ve dvou střetnutích s týmy, které následně sestoupily, ani gól, přičemž dvakrát prohrál.

Norwich City rovněž v týdnu vypadl z Ligového poháru s Liverpoolem a o víkendu se navíc stal jedním z pěti týmů, které v historii Premier League prohrály všech úvodních pět klání. Dva ze čtyř předchozích celků, které takto nešťastně začaly nový ročník, se sice nakonec zachránily, ale Norwich tuší, že první body musí získat co nejdříve.

Tento duel se odehraje na den přesně 28 let poté, co Norwich vybojoval svou nejvyšší venkovní výhru v Premier League, což se mu navíc povedlo právě zde, když vyhrál 5:1. V listopadu 2019 si tady zase připsal své první venkovní vítězství v sezóně, a to 2:0. Rozdílem dvou branek od té doby na půdě soupeře v nejvyšší soutěži nevyhrál.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Begovic - Godfrey, Mina, Keane, Digne - Doucouré, Allan - Townsend, Gray, Iwobi - Rondón.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Kabak, Omobamidele, Williams - Gilmour, Normann, McLean - Tzolis, Rashica - Pukki.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.82 - 5.62
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leeds United - West Ham United  (sobota 16:00)
Leeds United přivítá v šestém kole anglické nejvyšší soutěže West Ham United. Domácí jsou zatím až na sedmnáctém místě, "Kladiváři" už třikrát v řadě nevyhráli a jsou osmí.

Leeds United stále na první výhru v novém ligovém ročníku čeká, a pokud neuspěje ani tentokrát, bude to poprvé od sezóny 1935/36, kdy nevyhrál žádné z úvodních šesti střetnutí v nejvyšší soutěži. Domácí si v týdnu spravili náladu úspěchem v poháru, nicméně postup přes druholigový Fulham na penalty nebyl až zas tak ohromující. Spekulace o tom, že Leeds postihl syndrom "druhého roku mezi elitou" po povedené minulé sezóně, tedy rozhodně neutichly.

Trápení Leedsu vystihuje i fakt, že v posledních dvou domácích zápasech inkasoval stejný počet branek jako v předešlých devíti dohromady, a to pět. V soubojích s West Hamem United navíc vloni inkasoval celkem čtyřikrát a pokaždé prohrál i přesto, že na svém stadionu šel brzy do vedení. Leedsu budou v utkání pravděpodobně chybět všichni letošní střelci s výjimkou Mateusze Klicha, který se trefil i v minulém vzájemném střetnutí.

West Ham prožil v minulém ligovém utkání proti Manchesteru United velké zklamání, když střídající Mark Noble neproměnil penaltu v nastaveném čase druhého poločasu. Manažer David Moyes byl za toto rozhodnutí kritizován, ale Hammers i nadále působí velmi sebevědomě, což se jim v bojích o evropské poháry bude hodit. Ligovou prohru však svému soupeři vrátili v týdnu v poháru, když vyhráli 1:0.

V roli favorita navíc neprohráli v devíti z předchozích deseti venkovních ligových duelech a pokud uspějí i tentokrát, připíšou si už třetí výhru na Leedsem v řadě. Něco takového se jim přitom povedlo naposledy na konci čtyřicátých let, kdy tohoto soupeře porazili čtyřikrát po sobě. Ve prospěch hostí bude hrát i fakt, že jejich manažer David Moyes neprohrál v šesti ze svých dosavadních sedmi vzájemných střetnutí s Leedsem.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Dallas, Cresswell, Cooper, Firpo - Phillips - Summerville, Rodrigo, Klich, James - Roberts.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Coufal, Zouma, Ogbonna, Cresswell - Souček, Rice - Vlašić, Benrahma, Fornals - Antonio.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.00 - 3.67 - 2.39
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leicester City - Burnley FC  (sobota 16:00)
"Liškám" z Leicesteru se zatím v letošní sezoně příliš nedaří, a proto si budou chtít napravit reputaci v šestém kole Premier League proti Burnley. Domácí jsou dvanáctí, avšak hosté až předposlední.

Leicester City je po dvou ligových prohrách v řadě ve druhé polovině tabulky, nicméně v minulém týdnu dokázal uhrát remízu 2:2 v Evropské lize se silnou Neapolí. Manažer domácích Brendan Rodgers je údajně v hledáčku Barcelony, a to navzdory skutečnosti, že Leicester neměl nikdy od svého návratu mezi elitu v sezóně 2014/15 po pěti odehraných kolech na svém kontě tak málo vstřelených branek jako letošních pět.

Povzbuzením pro domácí může být fakt, že vzájemné střetnutí na svém stadionu prohráli naposledy ve druhé lize v sezóně 2007/08, a v dalších šesti případech vstřelili v průměru dvě branky na utkání. Každopádně bychom měli poznat vítěze, neboť remízou skončil zápas hraný zde na King Power Stadium naposledy 26. prosince loňského roku.

Burnley nedokázalo vyhrát už osm ligových duelů v řadě, ale v týdnu si zlepšilo náladu vítězstvím v pohárovém klání proti Rochdale z League Two. Úspěch přišel v pravý čas, neboť po minulé domácí prohře s Arsenalem, po které se Burnley ocitlo v pásmu sestupu, nepanovala v ochozech jeho stadionu právě přátelská atmosféra.

Už potřetí za poslední čtyři roky mají Clarets po pěti kolech na svém kontě jediný bod a na podobné trable jsou zvyklí. Burnley ovšem potřebuje podporu svých fanoušků, neboť ho brzy čekají i dvě těžká venkovní utkání na půdě Manchesteru City a Chelsea, přičemž ve venkovních ligových zápasech hosté neremizovali od loňského prosince.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Vestergaard, Söyüncü, Castagne - Tielemans, Ndidi - Lookman, Maddison, Barnes - Vardy.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - Gudmundsson, Westwood, Brownhill, McNiel - Barnes, Wood.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.72 - 3.91 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Newcastle United  (sobota 16:00)
V sobotu odpoledne přivítá Watford na svém hřišti trápící se Newcastle United. "Sršni" během týdne vypadli z ligového poháru po prohře se Stoke 1:3, za který od 67. minuty nastoupil i exslávista Abdallah Sima. Spravit chuť si mohou hned v sobotu a dostali k tomu ideálního soupeře. Se "Strakami" neprohráli v 9 z posledních 10 vzájemných utkání a zároveň jej i nejčastěji porazili v Premier League.

Watford může být se vstupem do sezóny zatím spokojen, neboť se nachází na klidném 11. místě tabulky s bilancí 2-0-3. Naposledy tým manažera Xisca porazil schlíplé "Kanárky" z Norwiche 3:1. V tomto utkání obzvláště zazářil záložník Ismaïla Sarr, který si připsal dvě branky.

Situace Newcastlu je naopak více než kritická a nad Stevem Brucem visí hrozba vyhazovu. Jeho svěřenci nezapsali v současné sezóně jedinou výhru a se ziskem pouhých dvou bodů se krčí na 18. příčce tabulky. Kádr černo-bílých přitom obsahuje několik zajímavých jmen včetně Calluma Wilsona, Joe Willocka nebo excelentního dribléra Saint-Maximina.

Wilsona však trápí zranění, Willockovi se nedaří dostat do formy z konce loňské sezóny a Saint-Maximin nemůže sám na všechno stačit. Jeho výkony a bilance 2+2 však budí respekt a nebylo by překvapením, kdyby šikovný Francouz v zimě odešel za lepším. Nutno říct, že s obranou, která za pět utkání inkasuje 13 branek, se vyhrává jen těžko.

Watford je tak jasný favorit a Newcastle může jen překvapit. A že už by bylo na čase.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.16 - 3.51 - 3.61
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brentford FC - Liverpool FC  (sobota 18:30)
Asi málokterý klub anglické Premier League je teď pro soupeře takovou hrozbou jako právě Liverpool. Kloppovi svěřenci vstoupili do nového ročníku vskutku impozantně a právem jsou, po loňské nepovedené sezóně, opět pasováni na jednoho z favoritů v boji o vysněný titul. Nováčka z Brentfordu však není radno podceňovat, natož na jeho domácím hřišti.

Brentford totiž rozhodně neplní roli otloukánka soutěže a v dosavadních kolech opakovaně přesvědčil o tom, že na náročnost Premier League stačí jak výkonnostně, tak po taktické stránce. Po úvodní "šokující" a zasloužené výhře nad ospalým Arsenalem si nováček připsal dalších 5 bodů a s úsporným skóre 5:2 figuruje na 9. místě tabulky. Tým sympatického kouče Thomase Franka se specializuje na výběr hráčů a koncepce mužstva podle propracovaných datových analýz a jeho dosavadní výsledky jsou důkazem, že i tato moderní cesta může vést k velkým úspěchům. Naposledy "Včely" zdolaly "Vlky" z Wolverhamptonu 2:0. A to přesto, že hrály velkou část utkání v deseti. Na obou gólech měl podíl talisman domácích Ivan Toney. Se vší úctou k The Wolves, zítra však čeká na Toneyho a spol. mnohem větší oříšek.

Liverpool má totiž zpět vlastní obří talisman, který se po vleklém zranění konečně vrátil do své "zelené kanceláře" a zatím úřaduje zcela bezchybně. Nepřehlédnutelný Virgil van Dijk opět vládne liverpoolské defenzivě, která pod jeho vedením inkasovala v 5 utkáních Premier League jediný gól. Záložníci Henderson ani Fabinho tak už nemusí zaskakovat na stoperu a hra kloppovců tím má mnohem lepší tempo a spád. Z toho perfektně těží ofenzivní trio Salah-Jota-Mané, kteří všichni řádí jako utržení ze řetězu a na jejich dokonalou souhru a klinicky přesná zakončení je radost pohledět. Pravda, Jotovi to posledně úplně nevyšlo... ale co na tom, když z 12 gólů The Reds jich tento smrtící trojzubec vstřelil hned 9! Proti tomu nelze říct ani popel. Ve výsledku tak klub z města Beatles získal 13 bodů, tedy stejně jako vedoucí Chelsea.

Před nadšeně hrajícím Brentfordem tak stojí téměř nepřekonatelná překážka. Navíc statistické údaje nám říkají, že Liverpool vyhrál 9 z 10 posledních utkání v Premier League, z posledních tří venkovních utkání si přivezl 3 výhry při skóre 9:0 a další příjemné zprávy pro soupeře. Ale to neznamená, že analýza v Brentfordu nemůže pomoci k dalšímu překvapení. Máme se na co těšit!
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.98 - 4.89 - 1.43
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC541012:113
 Liverpool FC541012:113
3.Manchester United541013:413
4.Brighton & Hove Albion54017:412
5.Manchester City531111:110
6.Everton FC531110:710
7.Tottenham Hotspur53023:69
8.West Ham United522111:78
9.Brentford FC52215:28
10.Aston Villa52128:77
11.Watford FC52036:86
12.Leicester City52035:86
13.Arsenal FC52032:96
14.Crystal Palace51225:85
15.Southampton FC50414:64
16.Wolverhampton Wanderers51042:53
17.Leeds United50325:123
18.Newcastle United50236:132
19.Burnley FC50143:91
20.Norwich City50052:140

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1021)

Přidat komentář
Miguel19

2 zápasy od 13:30

United měli dát od 16. Nebo to je kvůli LM?

Reagovat
Benzema

Skôr je to preto, že United v telke nikoho nezaujímajú. Kto by mal chuť pozerať na také simulantske krysí, ako je Bruno?

Reagovat
Benzema

*krysy

Reagovat
smazaný uživatel

fiiiha, to uz ano

Reagovat
kolouch

Vzdyt ManU je v TV

Reagovat
Benzema

Píšem, že nie sú ?

Reagovat
kolouch

Vlastne ano

Reagovat
Swarley

klasik

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Neutron

wtf to si co zapotil za picovinu

Reagovat
Coutinho10

a navíc oba souběžně na Premier Sport 1 a 2

Reagovat
Benzema

Veď logicky k najzaujímavejšiemu zápasu kola (City-Chelsea) dajú najmenej zaujímavý a nechutný zápas (United)

Reagovat
Coutinho10

Aston Villa by je mohla trochu víc potrápit...asi budu sledovat oba souběžně

Reagovat
iamek

Pry je v Manchesteru nějaký velký koncert kousek od OT, tak proto.

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Miguel19

Reagovat
John Obi Mikel

Takový šlágr takhle brzo. To by se v ČR nestalo.

Reagovat
emanuel habasko

Lišky hrají v normální čas. Myslím, že ok.

Reagovat
VTID94

Bailey zranený aspoň že sa vracia Mcginniesta

Reagovat
Svatej

ten toho moc neodehraje

Reagovat
VTID94

Snad to bude dobré

Reagovat
O.Giroud

Snad Emi potreboval penalty.

Reagovat
vladis271

the amount of penalties since Ole took over MU

MU 32

Man City 23

Leicester City 22

Chelsea 19

LFC 18

Reagovat
VTID94

Reagovat
VTID94

A dnes 33

Reagovat
kiwwi

dufajme, ze viac

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Wazza228

Reagovat
mithro

Reagovat
Svatej

To není dobrý, jsem nejakej optimistickej

Jsme v pozici, kdy chcem jednoznačně výhru, s remízou budu spokojenej jen v případě nějakýho průběhu jak s Poolem. Trochu se bojim Grealishe a úchylně defenzivní sestavy od Tuchela s dvema utocnikama a Alonsem s Azpim na krajich. Sexy Mount neni, ale Kante by mel tu zalohu roztrhat.

Reagovat
M0rb1D4S

Ty vole. Jaká úchylná defenzivní sestava? Vždyť v tom systému co hraje, máme v útoku víc hráčů, než když se hraje připosraná 4231

Reagovat
Svatej

Tu myslím z hlediska personálního obsazení, ne rozestavení. Můžeš hrát superdefenzivně se systémem 2-3-5 a z druhý strany all in fotbal alá Zeman s rozestavením 8-1-1.

Já jen nechci vidět 5 obránců (z toho jedinýho schopnýho ofenzivně) a 3 neofenzivní záložníky na hřišti najednou.

Jasný, je to pragamtický a funkční a určitě se najdou tací, kteří nebudou souhlasit a nebudou s tím mít problém, což je kompletně v pořádku, ale chci mimo strategických prvků na hřišti vidět i dostatek ofenzivního talentu, proto na ten sport koukám.

Reagovat
hitZor

Máme tam 5 obránců a z nich jsou 4 (pokud počítám i Rudigera), kteří umí hrát ofenzivně

Reagovat
Svatej

Vybehnout s micem 40 metru neberu zrovna jako ofenzivní přednost, meli jsme z toho presne 0 branek za dobu, co to dela

Taktez hlavicky stoperu ti pri openplay jsou prd platny, ve vysledku to je jen James, Alonso a utocnici

Reagovat
iamek

Bude easy job. 3:0 Pro vás

Reagovat
Svatej

ses zbláznil

O tři goly jsme pod Tuchelem vyhráli myslim jen jednou, zabíjet soupeře se nám zrovna nedaří, spíš každýho znechutíme v útoku, než že bychom navyšovali vedení

Reagovat
M0rb1D4S

O 3 góly jsme pod Tuchelem jen tuhle sezonu vyhráli už 3x

Reagovat
Svatej

Nj, to je tak, když jsem zamrznul před startem sezony, kdy to ještě platilo

Reagovat
Svatej

*checks notes*

uff, jo, fakt to tak bylo

Reagovat
M0rb1D4S

Jenom takový drobný rozdíl v tom, když útočníka máš a když nemáš

Reagovat
Svatej

To jo.. z druhý strany mi přijde zatím jako malej zázrak, že máme v tomhle novým složení takhle málo inkasovaných. Tenhle současnej tým mi nepřijde tak defenzivně pevnej jako ten, kterej hrál LM minulej ročník, ta útočná trojka není tak dynamická a chaotická, alespoň v mých očích jsme kvalitnější, ale předvídatelnější

Reagovat
M0rb1D4S

Vždycky ti to ze startu sezony sedá. A výkony se trochu zhoršili po reprezentační pauze, jako vždy

Reagovat
Svatej

Hmm jako jo, ale nechci na tu pauzu svádět všechno Běhat, napadat a systémově bránit by ti kluci neměli uplně zapomínat.

Myslim si prostě, že z hlediska obrany budeme díky Romelovi silnější ve vzduchu, ale napadat míč po zemi s ním půjde hůř. Werner je v tomhle ohledu o dost užitečnější a když byli vepředu 3 běhající křečci, bylo pro soupeře složitější se s tím vyrovnat ...

Reagovat
John Obi Mikel

Mendy - Christensen, Thiago, Rudiger - Azpi, Jorginho, Kante, Kovačič, Alonso - James, Lukaku, Chilwell

Reagovat
Svatej

3-5-3 jsme ještě nezkoušeli, to by mě výsledek zajímal

Reagovat
John Obi Mikel

No já jsem pitomec

Reagovat
Svatej

a jsem si jistej, že na takovou sestavu se Pep rozhodně nepřipravoval

Reagovat
Kluivert9

Nečekal, že nastoupíte ve 12 lidech

Reagovat
Hafna

Ten kurz na Man city vypadá na pěkné ztrestání

Reagovat
Hafna

Na jistotu

Reagovat
Malresi

Super zápasy dnes, vidím to na celé popoludnie a večer pri TV Chelsea a City ideálne remíza alebo výhra Chelsea s gólom Romelua a my snáď v Brentforde vyhráme pohodovo a presadí sa Salah aj Toney

Reagovat
smazaný uživatel

fail a ...fail

Reagovat
Malresi

Salah vyšiel a skoro aj Toney, keby mu uznali gól

Reagovat
smazaný uživatel

brentford celkem příjemné překvapení, tušil jsem, že liverpool oberou. Ale co, je teprve začátek

Reagovat
John Obi Mikel

Nějak se nám moc věří. Obávám se abychom na to nedoplatili.

Reagovat
Maximm9

Taky jsem radsi v takovem zapase jako outsider

Reagovat
Svatej

odjakživa mi příjde, že nám tahle role vždycky dost seděla

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad dneska 3 body

Ideálně by jsme měli kopat penaltu po těch zářezech v neděli a ve středu

Reagovat
VTID94

Mám pocit že bude

Reagovat
VTID94

Emi - Cash, Konsa, Mings, Young - Luiz, Buendia, Mcginn - Watkins, Ings, Traore... Snáď dnes takto

Reagovat
PhilipS

Stejně vsichni cekaj az na Leeds s West Hamem

Reagovat
Bayern +

Výborne, oba Manchestery o 13:30 a West Ham o 16:00 na Premier sport

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
OliKahn

Mendy - Rudiger, Silva, Azpi - Alonso, Kovacic, Kante, Jorginho, James - Havertz - Lukaku

Reagovat
Svatej

Werner starts.

Reagovat
smazaný uživatel

mufc XI vs Aston Villa: De Gea, Wan-Bissaka, Varane, Maguire, Shaw, McTominay, Fred, Greenwood, Bruno Fernandes, Pogba, Cristiano Ronaldo #mulive

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea-City 0:3

United - Villa 0:3

Brenford-Livepool 3:0

Everton-Norwich 0:3

Leeds-WHU nedohrano

Reagovat
VersaceChain

OT: Chtel bych dneska koukat na Oktagon, jake jsou pro me nejlepsi moznosti kde to sledovat borci?

Reagovat
Greny

Jestli sazis tak Tipsport.. stačí si akorát vsadit .. jestli nemáš Tipsport tak si koupit myslím za 13 euro PPV jiná možnost neni

Reagovat
Malresi

Je to presne tak ako pises, keby kupoval vcera PPV tak ma za 9,99 €

Reagovat
VersaceChain

diky

Reagovat
Azazelo RD

V Jablonci nad Nisou.

Reagovat
Miguel19

Nizaar Kinsella

@NizaarKinsella

·

1m

Chelsea XI to face Man City: Mendy; Azpilicueta, Christensen, Rudiger; James, Kante, Jorginho, Kovacic, Alonso; Werner, Lukaku #CFC #CHEMC

Tuchel překvapil s Jamesem na RWB..

Reagovat
Svatej

Jde to

Reagovat
harfa

Ved bude James na RCB a Azpi na RWB, uz tak proti City hrali

Reagovat
Svatej

Sestava City nejsilnejsi možná, uff....

Reagovat
VersaceChain

Nejlepsi mozna

Reagovat
kiwwi

Nič so stredom McFred nemôže byť najlepšie možné

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
jsemdement

Tak to asi nemate na mysli muj obed .

Reagovat
John Obi Mikel

Werner tam pošle 2 brejky a 2:0 vyhrajem.

Reagovat
oli9

City vyhraje 0:2

Reagovat
diastan

Dnes z toho mám blbej pocit

Reagovat
Greny

To i já .. takže 0:0

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kinky7

Taky si říkám že budeme tlačit celý zápas a prohrajeme 1:0 z breaku

Reagovat
Greny

Ten presink City dost vysoké a dobrej. Tam to bude chtít asi si pomoci přes Lukaka

Reagovat
PP

Tady je to jasné.. Chelsea vyhraje 2:0

Reagovat
Remt

Jestli Chelsea nesestreli dneska City, tak me fakt naserou

Reagovat
mithro

david ako krasne nasiel bruna

Reagovat
mithro

a klasicky shaw aj awb dozadu radi vypnu

Reagovat
hitZor

Grealish je fakt absolutní mrdka

Reagovat
smetos

Sancho leti z fantasy

Reagovat
PP

A doufám, že tento zápas Arteta pozorně sleduje, aby viděl jak se presuje, jak se přesouvá celý tým, jak se brání, atd..

Reagovat
iamek

Mason zaslouží za tohle do drzky

Reagovat
VersaceChain

To je muj fanta player

Reagovat
mimi_united

Sancho už asi na odpis keď nehrá ani proti AV

Reagovat
oli9

Radši mohl běhat v Dortmundu...

Reagovat
mimi_united

Mohol, na anglickú ligu zjavne nemá.

Reagovat
iamek

Ty pitcho

Reagovat
vladis271

*

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
I am Mancunian

Riadny flop

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Front hell

Hraje se 6 kolo dejte mu čas

Reagovat
mimi_united

Ronaldo príde a hneď v prvom zápase dá dva góly. Sancho sa nevie rozohrať ani s kompletnou predsezónnou prípravou

Reagovat
iamek

Reagovat
Riviera Kid

Ronaldo > Sancho

Reagovat
mimi_united

Hlavne Greenwood > Sancho

Sancho je proste príliš drahý hráč na lavičku.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Tommy$

VDB musí do hry, Fred je zas lék ničemu

Reagovat
iamek

Pane boze to je sracka totální

Reagovat
mithro

preco? vsak sance si tvorime, zakoncenie slabe a obrana slaba. ale to vieme

Reagovat
mithro

celkom dobry zaciatok ale zase sa snazime porazit radsej sami

Reagovat
RKBoy

daj dole toho drevonohého Alonsa kur.a.. ako ten chlap može mať istý základ pred Benom nepoberám.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
RKBoy

stráca jednu loptu za druhou, pomalý, používa v 90% prípadoch len jednu nohu, neobratný a podpriemerný do rýchlej kombinácie.

až na goly je Ben v každom atribúte o level vyššie.

Reagovat
icka

Reagovat
mithro

aaa Fredovinka

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
vodka

Pogba tohle musí dávat, Fernandes nejlepší na hřišti...

Reagovat
Miguel19

Zatím se ani trochu nechytáme na ten pressing City.

Reagovat
vitasrp

City to hrají v obrovském tempu a v tu chvíli jsou Jorginho a Alonso uvaření, žádné překvapení.

Zatím se nám vůbec nedaří rozehrávka, to je obrovský rozdíl oproti předešlým duelům s Man Cit, kdy jsme si vždy dokázali v té obranné pětici najít volného hráče, který mohl rozehrát.

Reagovat
John Obi Mikel

Reece

Reagovat
iamek

Mctominay úplně zbytečný dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě v těchto zápasech je McFred úplně zbytečný

Reagovat
Squinty

proč zrovna Reece

Reagovat
iamek

Shaw střídá. Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nic vážného

Reagovat
mithro

tak to bude jizda, shaw done, dalot in. lol.

Reagovat
diastan

Slušné zatím, čekám že dostaneme

Reagovat
Remt

na to tu čekáme a všichni. (a tajně doufáme)

Reagovat
diastan

To máš dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Telles není na lavičce?

Reagovat
kolouch

Proc Grealishovi nekdo nerekne, ze s tim ucesem a gumickou vypada jako dement?

Reagovat
Remt

to uz tu bylo tolikrat ze bychom se zbytecne opakovali

Reagovat
Svatej

Čekání na vedení City.

Jestli plánuje Tuchel hrát tímhle způsobem, tak jsme mohli koupit místo Romela Ibru nebo Džeka a nemuselo se utrácet tolik. My jsme se v jedný situaci dostali díky pressingu City z pozice 35 metrů od brány až k vlastnímu brankáři, protože soupeř nasadil tempo, na který se nenaladil dokonce ani Kanté.

Nikdo se nenabídne víc jak jednou, ten pohyb je pomalej. Když chceme nakopávat, jde to na slabýho Wernera a ne na Romela, je tam toho hrozně moc špatně.

Havertz do hry místo Jorginha, kterej dnes uplatnění nenajde. Potřebujeme hráče vepředu, City z nás absolutně nemají respekt a necítí hrozbu ohrožení brány.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Tuchel určitě neplánoval :) Jsou prostě individuálně slabší.

Reagovat
Svatej

jistě..

Reagovat
RKBoy

Reagovat
RKBoy

Alonso a Jorgi dole.

Reagovat
Tolstobik

Z toho co pises si myslim, ze vyhrajete 1:0 (zapas nesleduju)

Reagovat
Svatej

no zatím jsme si podle mě doteď nenahráli víckrát jak 3x za sebou, fakt se na nás nedá dívat... City jsou ok, hrají to výborně, Pep Tuchela pěkně válcuje..

Reagovat
masly008

City to hraje jak proti Arsenalu, akorát že my jsme hráli většibu zápasu o 10.Chelsea se zatím vůbec nechytá

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
PP

jenže Chelsea má tu obrannou hru asi o 2 třídy lepší jak my.

Reagovat
masly008

mi jde o to že je přehrávají ikdyž je chelsea v 11 a má o dost lepší tým.rádoby 2 hráče na zlatý míč, Lukaku na hrotu a oni mají držení míče cca 30% a 0 nahrávek v poslední třetině hřiště.

Prostě je válcujou jak nějaké průměráky.

Reagovat
Svatej

Byla otázka času než rozvedeš myšlenky dál a celý si to posereš.

Reagovat
masly008

dík

Reagovat
PP

Jenže City takto herně přehrají snad každý tým na světě - mimo Bayern. Jejich sehranost a taktická vyspělost jsou prostě topka.

Reagovat
John Obi Mikel

Akorát City nemá žádnou šanci na gól

Reagovat
hitZor

Reagovat
spider_8

Reagovat
masly008

to jo,ale přehrávají je slušně.to jsem třeba nečekal, že si Chelsea za poločas ani neškrtne

Reagovat
Heisenberg

Těším se na nás zápas s Chelsea, ten snad ukáže, jak blízko si oba týmy jsou. Prozatím věřím procesu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Šmarjá Azpi na co čekáš tvl...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
hitZor

Dvakrát tam prováhal dost dobrou možnost na centr, jednou tam snad Lukaku a Werner byli 2 na 2..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...ty sipky obrancu dopredu kdyz citi kontakt na zadech...

Reagovat
Svatej

*hráčů

Reagovat
r.mrazik

jj,akorat obranci to delaji porad a rozhodci jim to piskaj

Reagovat
iamek

Mason se ho snad ani nedotkl

Reagovat
mithro

Reagovat
iamek

Reagovat
Gunner14

Šlágr kola my ass, strašnej snoozefest. Zlatý NLD

Reagovat
r.mrazik

proc toho jantara pousti k primakum,kdyz gol z nich dal pred deseti lety

Reagovat
iamek

Reagovat
PP

Diaz na jedné straně a Rudiger na druhé straně jsou hrozné zvířata.. Navíc hrají i čistě.. parádní výkony oba.

Reagovat
diastan

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mönchengladbach

Rüdiger bude pro Bayern velká posila. Možná klíčová pro LM.

Reagovat
Svatej

Rudiger ve dvoučlenný obraně a tříčlenný je totálně jinej hráč.. To je dost dobrý vědět

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Bayern +

My už ale nemáme Flicka. Nagelsmann s 3 obrancami nemá problém.

Reagovat
Svatej

Nemá problém = aktivně hraje

nebo

Nemá problém = občas to použije

?

Reagovat
smazaný uživatel

Rudiger ťaží zo systému a z defenzívneho štýlu. Nie je svetová špička.

Reagovat
icka

Reagovat
Stannis Baratheon

Když je to takové zvíře, tak se alespoň nauč jeho jméno.

Reagovat
iamek

Strašný poločas. Mason to měl dat Brunovi do prázdné a vypadalo by to lip. AV tři kurevsky dobre šance a nebyt ddg a jejich neschopnosti, tak by bylo zle. Mctominay okamžitě dolu a na jeho místo Pogba a dopředu kdokoliv, protože Pogba tam je otresny. Ronaldo taky slusna bída. AWB dneska v obranných skluzech po nějaké době zase top. Shaw snad nic vážného, protože tohle by bylo obrovské oslabení.

Reagovat
Miguel19

Jako od stoperů výše jsou to naprosto tragické výkony.

Proti tomu pressingu City se absolutně nechytáme.

Reagovat
Mato178178

dzizs ronaldo nech sa nesere k priamakom ani k penaltan

Reagovat
Nikikrew

Nuz je to rozdiel ked hrate s trojicou Rudiger, Churstensen, Silva (Azpi) ako Holding, Chambers a Kolasinac

Kazdopadne domaci hodne zufali vpredu. City rychly a hlboky pressing ktory sa im nesmierne vyplaca. Zapas o 1 gole

Reagovat
John Obi Mikel

2 velmi silné obrany (zatím každá jen 1 inkasovaný gól) -> žádné gólové šance, střely na bránu 0:0.

City díky presingu dominuji ve středu hřiště (Guardiola na třetí pokus trefil proti Tuchelovi taktiku) a dá se říct, že mají tlak, ale nemají koncovku.

Reagovat
Kopac

tuchel je len pulis s peniazmi

Reagovat
John Obi Mikel

Trénovat City místo Pepka Pulis, už by LM měli.

Reagovat
supporter

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
icka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kixi Syhimour

Guardiola to zatím nastavil slušně, pressing po ztráte míče dovolil Chelsea jednu akci za poločas. Ani dopředu nejsou špatní, jenom někdy chybí přesnější přihrávka.

Reagovat
spider_8

Jsem zvedavy na Tuchelovu reakci. Asi by to chtelo ofenzivniho hrace namisto jednoho z te stredove trojice, protoze absolutne nejsme schopni podrzet mic na pulce City. Tam nam chybi nekdo jako byl Hazard nebo Willian, kteri byli strasne silni na mici. Mountik chybi, tak by ted byl asi nejlepsi Havertz.

Jinak dneska mel hrat spis Chilwell, Alonso se na tuhle rychlost a dynamiku proste nechyta. A sirka kadru ve stredu obrany bude jeste problem. Tam jeden hrac vypadne a uz mame na lavicce jen Chalobaha, coz je otazka jestli je plnohodnotna nahrada.

Reagovat
spider_8

Jinak teda pozitivni je, ze presto ze nas souper naprosto prevalcuje, tak si stejne nevytvori zadnou sanci

Reagovat
Miguel19

Tak vzhledem k tomu, že jsme na půlce City byli jednou, tak tam míč držet ani nepotřebujeme. Tak je problém už základní rozehrávky, s čím Havertz nepomůže.

Reagovat
Svatej

rozehrávka je na hovno, protože není nabídka..ti hráči nahrávat umí, jen nemají komu

Reagovat
Svatej

Šířka je v pohodě, akorát je Tuchel v tomhle dost předvídatelnej a poslal stopera hrát jinej post, reálně teď máme na hřišti 4 stopery a to se nám jeden potenciální zranil a druhej (furt trochu neznámej) je ještě na lavičce..

Reagovat
spider_8

Tak ale s Azpi se dost pocita i na RWB, tam s Jamesem v podstate rotuji. Kdyz se James zrani, tak razem vypadne Azpi ze stoperu.

Reagovat
Svatej

Jenže s tímhle přístupem můžeš koupit stoperů kolik chceš, Tuchel je v případě podobný nouze začne cpát na Wingbeky, záložníky a vždycky nakonec bude mít vzadu nedostatek. Měl by bejt schopnej to hrát i jinak než plnit hru stoperama a posouvat je o místo výš..

Reagovat
spider_8

Vsak takhle vyuziva jenom Azpiho, coz je hrac, ktery je puvodne stejne bek. A CHO tezko muze hrat na wingbacku v takovemhle zapase

Reagovat
Svatej

Jenže jako Azpi může hrát víc hráčů. Koundé by toho WB klidně hrát mohl, tzn byl by to přesně tenhle případ...

Reagovat
spider_8

Tak jako tak by tam byl hrac navic.

Reagovat
Svatej

Hlavně on nemá jen tuhle volbu, může tam hrát Odoie..

Reagovat
icka

Ten by smerem dozadu se City shorel jak papir.

Reagovat
Svatej

Jako papir horel celej tym, zazrakem to skoncilo s důstojným skore. Prohrat 0:1 a 0:3 je jedno, alespoň by tam byla videt touha skutečně hrát.

Reagovat
icka

Zapomínáš, že Odoi je docela náladovej. Nešlo to skoro všem, dle mého by se svezl s týmem.

Reagovat
Svatej

Tak by se svezl, v čem je problém? Ten zápas bychom s velkou pravděpodobností prohráli i tak, proč teda neudělat riskantnější krok a udělat něco, co zamíchalo kartama i s nejistým výsledkem?

V tomhle jsem obdivoval Fergusona. Prosíral zápas, tak tam mrdnul Machedu nebo jinýho kluka a obrátil zápas nepředvídatelným způsobem i za cenu risku. Co uděláme my? Změníme rozestavení 3-5-2 zpátky na 3-4-3 způsobem, kterej i půlka balíků v diskuzi predikovala třičtvrtě hodiny předem.

Nechápu, jak může bejt Guardiola jebanej za absenci plánu B, když mají ten problém téměř všichni trenéři a v daleko větším měřítku..

Reagovat
icka

Tak zas si vem, že Tuchel ho porazil 3x za sebou skoro s tim stejným plánem. Nejspíš doufal, že mu to vyjde i po 4x, ale Guardiola není blbej takticky. Souhlasím, že nás City přehrálo uplně v pohodě. Dle mého velkou část viny nesou i samotní hráči, nehráli moc dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam ti dva ve studiu šaškují s rouškami?

Reagovat
MCFC_8

Chyba tomu uz len gol z nasej strany

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho bude trvat než Ole pochopí že McFred jsou v takových zápasech úplně zbyteční, to radši střed Matic - Pogba a na křídlo Sancho

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba do stredu miesto McToma a hore nejake kridlo snad, lebo toto nema zmysel dalej hrat..

Reagovat
iamek

Reagovat
supporter

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
vitasrp

No, přežili jsme. City byli jasně lepší, Guardiola tuhle půli vyhrál, ale naštěstí za to nemá žádnou odměnu. Dost mi to připomíná zápas ze září 2017, kdy City vyhráli 1:0, ale celý zápas kontrolovali, Chelsea nenechali vymanit se z těch kleští a v podstatě furt tlačili.

Vůbec se mi nelíbí Alonso a Jorginho, dneska je to trochu jiná jízda než v 90 procentech jiných zápasů, City nečekají, presují, riskují a jdou do toho i s tím rizikem, že když je někdo prohodí, tak z toho bude nebezpečná akce. Stopeři jsou vysoko, extrémně na těsno k útočníkům, tak si to mohou dovolit. Jorge tam měl dvě dobrý otočení hry, ale jinak je to pomalý, skoro vždycky je tam dotek navíc a není to prostě ono. Když pak má v mele stáhnout odražený míč a rychle jen nějak rozehrát, tak o něj skoro vždy přijde. Alonso je Alonso, no.

Ale není to jen o nich, skoro všichni hráči v obraně a záloze s míčem nepracují dobře, dělají technické chyby a špatná rozhodnutí. Až v posledních 5 minutách bylo znát zlepšení. Ale některý rozhodnutí jsou fakt nepochopitelný, Azpimu se udělá dálnice, jdeme do rychlého útoku, obrana soupeře je rozhozená, couvá k vlastní bráně a na středu vápna, v nejnebezpečnější zóně máme převahu 2 na 1. Ale Cesar místo centru zasekne a celé to vyšumí.

City výborně využívají krajní obránce, ti jsou často na středu, takže vytváří přečíslení v záloze (vytáhnou jednoho záložníka Chelsea a jeden ze dvou hrotů se pa musí zatáhnout k Rodrimu), velmi často ale krajní obránce s krajním záložníkem zůstanou ažu lajny, záložník zalokuje křídelního hráče Chelsea a bek má pak spoustu času na rozehrávku. Sice tak nezískávají převahu v nebezpečném prostoru uprostřed, takže to vede spíš k centrům, ale díky tomu mají zápas plně pod kontrolou - neztrácí míče, tlačí a je daleko pravděpdoobnější, že

dají gól.

Tuchel na to musí nějak zareagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea fyzicky nestíhá. Špatný je, že Juve je na stejné fyzické úrovni a tím pádem nás ve středu technicky přehrají. Ale zaráží mě ta nemohoucnost City v předfinální fázi. Presují skvěle, ale efekt to žádný nemá. Zatím mě ten zápas moc nebaví. Sundal bych Fodena a poslal tam Torrese. Na druhé straně musí Kovačič nebo Jorginho dolů a Havertz do hry, jinak je to bez šance.

Reagovat
vitasrp

Jorginho má míč, tunu času a udělá z toho brejk soupeře a 90 vteřinový

tlak.

Reagovat
Mato178178

co sa stalo lukemu?

Reagovat
iamek

Asi něco natahnuteho. Neslo 100% poznat.

Reagovat
iamek

A teď Harry lýtko. V hajzlu.

Reagovat
Squinty

Bože to je taková mrdka ten Grealish

Reagovat
hitZor

Reagovat
diastan

JOOOOOOOOOOOO a nepolevit

Reagovat
Svatej

Reagovat
O.Giroud

Jesuuuus

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to je hrůza

Reagovat
Manik...

Někdo stream Chelsea? vše se mi seká

Reagovat
Svatej

šikulky. Poslal bych tam Chalobaha

Reagovat
Agent z Melmacu

Reagovat
Svatej

Je tam málo obránců a příliš ofenzivního talentu.

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

?

Reagovat
Kixi Syhimour

Haluz , ale City rozhodně lepší

Reagovat
iamek

Naprostá silenost, co záloha dnes předvádí.

Reagovat
vitasrp

Klasika, kdo jinej tam mohl být o kousíček pozdějš a takhle debilně to tečnout.

Reagovat
Miguel19

Přes tři hráče to projde tvl..

Ale zaslouženě. Totální sračka zatím.

Reagovat
Greny

Zaslouženě ale gol strašné blbej

Reagovat
RKBoy

zaslúžene, žiadna reakcia od hráčov ani od Tuchela..

Reagovat
Maximm9

Ten zapas byl o jednom golu, ktery vstrelilo City. City dneska jednoznacne lepsi, proste nemame zalohu.

Krasne bylo videt, jak Werner chtel hrat a vsichni stali na nasi polovine. Potom mic vyveze k rohovemu praporku mezi 3 hraci a nase zaloha se posunula o neuveritelnych 10 metru na polovicku.... dneska hruza

Reagovat
Svatej

Reagovat
Maximm9

Ten zapas byl o jednom golu, ktery vstrelilo City. City dneska jednoznacne lepsi, proste nemame zalohu.

Krasne bylo videt, jak Werner chtel hrat a vsichni stali na nasi polovine. Potom mic vyveze k rohovemu praporku mezi 3 hraci a nase zaloha se posunula o neuveritelnych 10 metru na polovicku.... dneska hruza

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hnus, je to fakt ošklivé, nedá se na to koukat, nemá to nic..

Reagovat
hitZor

Kanté je dneska totálně mimo

Reagovat
Svatej

*Chelsea

*Tuchel

Reagovat
Kixi Syhimour

Totálně bych neřekl, ale.mimo rozhodně ano

Reagovat
hitZor

Vždyť na něm končí drtivá většina našich útoků, vždycky dá úplně naivní přihrávku, kterou mají obránci City přečtenou už dvě sekundy dopředu..

Reagovat
Kixi Syhimour

To mi nepřišlo, třeba chvílku po tom, co jsi to napsal rozehrál výborně.

Reagovat
hitZor

Tou dobou už ani nebyl na hřišti

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, byl, však on rozehrával přes šířku hřiště na Alonsa (?), když ho u čáry svírsli hráči City, komentátor ho také vyzdvihoval.

Reagovat
iamek

Dalot , Mctominay . Neskutečný

Reagovat
iamek

Harry taky out. Úžasný. Na lavičce 3-4 varianty do útoku a my musíme 2x střídat v obraně. Teď jen doufat, ze aspoň bod ubetonujeme

Reagovat
Csaplárova past

Kdyby tam byl Kepa, tak z toho není ani ten roh ...

Reagovat
EXoRcIsT

Dávaj dole freda alebo scotta kristepane to je márnost čo predvádzajú

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mě musí všichni zastánci Oleho dát za pravdu že musí jít!

Reagovat
Svatej

No vidíš to, jeden chlap z našeho týmu si úroveň udržel.

Reagovat
Squinty

To jako vážně nechá dohrát metrový ofsajd? od čeho tam pak ti čároví jsou

Reagovat
spider_8

Na tenhle zapas by se meli podivat lidi, co davaji Jorginhovi zlaty mic.

Reagovat
Miguel19

Nebo Kantému?

Reagovat
spider_8

Tak u Kanteho je to fakt vyjimka, to Jorginho ma takovehle zpasy celkem casto. Pravidelne se ukazuji jeho slabiny.

Reagovat
hitZor

Na co teď jako čárový čekal? Dvoumetrový offside a on to nechává dohrát tak, že jde 1v1 gólman proti útočníkovi, z čehož jsou často dost nebezpečné srážky

Reagovat
vitasrp

Alonso je zápornej tyvole.

Reagovat
mithro

a sme doma, uz si nevedia zas ani nahrat, konecna. druhy polcas uplne mimo.

Reagovat
iamek

Ve středu ofenzivní zábava ( bohužel bez gólů ) a dneska predvadime tohle.

Reagovat
Greny

Silva je fakt boží ale to střídání nechápu tím přijdeme úplně o střed hřiště Jorginho a Kova to nedaji

Reagovat
Svatej

naopak to střídání má smysl..střed stejně nemáme a nefunguje to přebírání, tohle pomůže týmu líp i bránit

Reagovat
John Obi Mikel

Měl jít Kovačič.

Reagovat
RKBoy

snád je toto koniec Alonsa v základe.

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, takhle by to šlo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak překvapivě se 3 metrovým ofsajdem

Reagovat
O.Giroud

bez ofsajdu by tie sance aj boli

Reagovat
iamek

Co to předvádí teď Dean?

Reagovat
Greny

Takový ofsajdy mávat hned na obou stranách... Teď Alonso vyrovná z primaku

Reagovat
Svatej

Prdele ale tohle je po několikátý, co takhle zastavili šanci, přitom z toho je jediná karta...

Reagovat
diastan

Klidně nechavejte i 30 metrové offsidy

Reagovat
VersaceChain

Chce to penaltu..

Reagovat
off-olda

Co se ten debílek Laporte pořád diví? Podruhé složí Lukaka zápasnickým chvatem a je překvapený, že je to faul tvl..

Reagovat
spider_8

Uz mel mit zlutou v prvni puli.

Reagovat
r.mrazik

dneska nam to jde...nastesti na lavici typek,ktery umi skvele reagovat na hru na hristi

Reagovat
r.mrazik

jinak uz tam meli byt dva jini hraci...

Reagovat
iamek

Chápu, ze jedno střídání šetří na Harryho, ale jak kurva muze hrát dvojice mcfred?

Reagovat
VersaceChain

pockej Busby a kiwwi ti vytahnou statistiku vstrelenych golu hracmi z lavicky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a to je jako irelevantni statistika? Kdyz se tu bavime o ovlivneni zapasu z lavicky, co vic je takove ovlivneni nez gol?

Reagovat
John Obi Mikel

2x musel střídat kvůli zranění a má jen tři.

Reagovat
r.mrazik

behem tech tri tam muze dat pet novych hracu ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Ne

Reagovat
r.mrazik

to je jen v LM a EL?

Reagovat
John Obi Mikel

V PL to nebylo ani loni.

Reagovat
hitZor

V anglických soutěžích jsou jen 3 střídání

Reagovat
Kixi Syhimour

V PL se střídá ale jenom 3x případně 4x, jestliže jde o otřes mozku (nebo něco takového).

V LM je 5 střídání.

Reagovat
r.mrazik

ok

Reagovat
John Obi Mikel

Kovačič

Reagovat
Svatej

Nádhernej rozdíl mezi Mountem a Kovačičem teď byl vidět. i levačkou by Mount takovou sračku nedal...

Reagovat
John Obi Mikel

Ve formě z posledních zápasů jo.

Reagovat
Squinty

mohl zaseknout ještě, stejně by to netrefil

Reagovat
icka

Zrovna Mount se s formou nepotkal uz par zapasu Zaujatost z tebe srsi..

Reagovat
Svatej

??? Jakoze Mount 4 zapasy nezahral, tak ho razem nesmim srovnat s zadnym hracem, kterej se.ocitl v situaci, ve ktery jinak běžně Mount exceluje?

Z tebe srsi taky, vuci mne.

Reagovat
icka

To fakt ne, ale jen dávat za příklad Mounta, kterému to ted nejde není zrovna nejlepší příklad.

Reagovat
Svatej

Je to furt výbornej příklad, Mountova přihrávka za srovnatelných podmínek nám vyhrála LM kolik(?), 8 zápasů zpátky? Fakt nebudu podobný přirovnání orientovat jen na hráče, kterým zrovna vyšel poslední zápas.

Fakt si neumim představit, že bych v podobný situaci 7 let zpátky hráče peskoval a přirovnal jeho špatný řešení k (v danou chvíli dobře hrajícímu) Matuidimu místo Pirla, protože druhej jmenovanej zrovna neměl pár zápasů formu.

Reagovat
icka

Tak to bys mohl skoro prakticky skoro u každého lepšího hráče najít nějakou lepší přihrávku v minulosti. Máme na to prostě odlišný pohled.

Reagovat
Svatej

Nepochopil jsi pointu, vlastně jsi to pobral přesně opačně. Mount dával nadprůměrný nahrávky pravidelně, tzn ho nemám problém využít v přirovnání i v případě, že mu to pár zápasů nejde.

Matuidi byl právě ten případ, o kterým mluvíš ty. Problém je, že ten případ jsem popsal jako špatnej.

Reagovat
icka

Reagovat
r.mrazik

to je fakt traged...misto aby tam s lindelofem poslal treba sancha,tak uz bude moct stridat jen jednou...

Reagovat
mithro

sancho je uz odpisany, preco by ho tam posielal.

Reagovat
John Obi Mikel

Však nemá 5 střídání, ale jen 3.

Reagovat
r.mrazik

kokoti...taky v kazdy soutezi to je jinak

Reagovat
iamek

Pas Bruna luxus . Mason klasika.

Reagovat
mithro

mason by uz tiez ale mohol dnes zdvihnut hlavu trochu

Reagovat
iamek

Konečně jezdí po prdeli

Reagovat
Mato178178

bruno neskutocne pasy

Reagovat
iamek

Mason až jde do hajzlu. Na co si to kurva hraje?

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
mithro

to su tie treningy s ronaldom.

Reagovat
iamek

Vypadá to tak .

Reagovat
Taiger

Reagovat
Greny

RLC

Reagovat
John Obi Mikel

Čekal jsem spíš Ziyecha/Odoie

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě jaké bude 3 střídání, podle mě sunda CR a dá tam Matice, bod s AV doma je přece zlatý

Reagovat
Diskostu

Omg AV riadne prasatá... idel ak by dostali 90+4 gol...

Reagovat
iamek

Mctominay

Reagovat
mithro

mctom dole a niekto hore. ten nie je v zapase vobec.

Reagovat
mithro

a teraz taky center ffs. dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesundá ho

Reagovat
iamek

Sci-fi. Dneska neudělal nic dobre. Fred aspoň získal několik míčů a zastavil v prvním poločase dva protiútoky, ale scott dneska totální mimo

Reagovat
mithro

tiez zastavil par protiutokov. len bohuzial na nasej strane.

Reagovat
Kixi Syhimour

City zatím opravdu perfektní výkon

Reagovat
diastan

vůbec to nezkoušej

Reagovat
Diskostu

to ako prečo nedáva karty Martinezovi ??? už mal mat 4

Reagovat
Taiger

Reagovat
VersaceChain

NOR - SAI - RUS, as we all expected

Reagovat
hitZor

Čekal bych něco takového za rok pravidelně, ale teď mi to celkem vyrazilo dech, Landovi a Georgovi ty mokré kvaldy jdou parádně

Reagovat
VersaceChain

hlavne Sainze jsem vubec necekal, neprisli mi vubec pacey ty ferrari dneska

Reagovat
hitZor

No čekám, že u něho to bude podobný průběh, jako loni u Strolla v Turecku - nastavení na mokrou kvaldu a v závodě se bude jen propadat.

Reagovat
EXoRcIsT

Nadhera

Reagovat
Ichbin Kobalt

a zitra vyhraje, ten komik s Mercedesem

Reagovat
smazaný uživatel

Braňme doma remízu s Villou, proč ne

Reagovat
Taiger

Reagovat
Svatej

Mendy je naprosto mimořádnej brankář, topka

Reagovat
Taiger

Pozitivní, wow

Reagovat
Tomanatura

Tyvole, superhvezdy v tymu, skoro nejvetsi budget na platy, miiiny utracene a oni nakopavaji doma s Aston Villou a cekaji, co Bruno vymysli. Jako proc? Proc to neuklidni?

Reagovat
Taiger

Ole in

Reagovat
iamek

Od toho tam Bruno je. Místo, aby se držel balon a hrálo se v klidu jako prvních cca 15 minut, tak hrajeme něco bez naprostého systému.

Reagovat
Tomanatura

To je neco priserneho, s takovym materialem takove hovno

Reagovat
O.Giroud

Grealish to zas bolo zakoncenie

Reagovat
Greny

RLC si říká o zaklad

Reagovat
Taiger

Za 5min?

Reagovat
Svatej

Kdyby jsi to viděl, pochopíš

Reagovat
Taiger

To jo

Reagovat
Miguel19

Cheek zajímavé minuty

Reagovat
Taiger

Kdo všechno má Ronalda ve fantě?

Reagovat
VersaceChain

Prijde penalta a Ronaldo ji neda

Reagovat
Svatej

vole, když už zakřikáváš, tak buď přesnej, málem jsem měl infarkt když tam nastoupil Bruno

Reagovat
Heisenberg

Sterling, co to je za obutí?!

Reagovat
PP

Lavky City a Chelsea jsou na závist. Vlastně z obou laviček bych nejraději většinu doplnil do našeho základu.

Reagovat
Squinty

Alonso

Reagovat
iamek

Oleeee oleeee oleeee

Reagovat
Taiger

Reagovat
vladis271

Reagovat
mithro

presne toto si ten zapas hovoril. lepsie nez remiza 0-0.

Reagovat
mithro

aspon nieco pre moju penazenku a snad ich to nakopne. ten druhy polcas uplne odisli.

Reagovat
mithro

a zase gol z rohu. well done.

Reagovat
iamek

Které jsou ty další?

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
O.Giroud

Hauseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Tomanatura

Bravo Aston Villa, uplne zaslouzene

Reagovat
VTID94

Gooooooooooooooool goooooooooool gooooooool

Reagovat
stuff

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooooollll

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nějací zastánci Oleho? Co?

Reagovat
diastan

určitě se najde

Reagovat
EXoRcIsT

vyborne fakt ani ma to neserie AV uplne zasluzene

Reagovat
Taiger

Reagovat
VTID94

Reagovat
Diskostu

prehra United mi je u prdele ale že prave take prasatá jak AV...

Reagovat
iamek

Sere, ale AV zaslouženě. Mělo skončit minimálně 0:3

Reagovat
EXoRcIsT

ako pocas zapasu som normalne rezignoval bez srandy

Reagovat
Diskostu

čim skor bude Ole out tym lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, ale třeba takový Busby Babes ti vysvětlí proč ne

Reagovat
vladis271

Ole z nejakého dôvodu dostáva kredit za Woodvardovu robotu.

Reagovat
dextroza_m

Jak dnes Kikina, hral neco?

Reagovat
Squinty

To jako vážně musí být co 5 minut záběr na Grealishe?

Reagovat
hitZor

Za to zranění Jamese by si zasloužil pořádně prošlápnout kotník

Reagovat
Likan7

To máte za ten McFred, blbečci. Hlavně, že se vezme Ronaldo, ale nejde se po tom, co potřebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

To co udělal Ederson je stejné jako nekontrolovaný skluz, ale samozřejmě to brankáři nikdo nepískne...

Reagovat
hitZor

Taky bych za to klidně dával redku a červenou, sice byl u balonu první, ale nemůžu útočníka ramenem sejmout do hlavy

Reagovat
hitZor

*redku a penaltu

Reagovat
iamek

Penalta . Pojď Kikino a tref patnactou radu.

Reagovat
Tomanatura

Skoro

Reagovat
VTID94

Reagovat
VersaceChain

Ole čau

Reagovat
Heisenberg

PENALTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltička

Reagovat
mithro

penalta, konecne, Ole vedel co robi

Reagovat
mithro

a on to neda po takej dobrej praci na tlacovke a takto to premrhame

Reagovat
Greny

Jako teď na Azpiho dost sporný to je klasická stolička co se mimo vapno píská

Reagovat
hitZor

Do teď to Oliver zvládal parádně, ale tohle a to vyběhnutí Edersona.. nevim no

Reagovat
VersaceChain

ronaldo neda

Reagovat
VTID94

Reagovat
O.Giroud

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
iamek

Tohle je typicky zapas na odstreleni trenéra. Ještě menší rozběh az si da

Reagovat
avicii

Bruno

Reagovat
Heisenberg

Martinez pořád nejlepší

Reagovat
VTID94

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to neměl kopat ten Ronaldo

Reagovat
VTID94

Reagovat
O.Giroud

Ronaldo videl vykon Martineza na Cope pri penaltach tak radsej ani nesiel

Reagovat
John Obi Mikel

Jasná penalta na Azpiho.

Reagovat
PP

jako, tak jsem si říkal, že se na to mohl podívat. Já bych ji nepískl, ale rozhodně by mě nepřekvapila.

Reagovat
Coutinho10

what Bruno rip kapitan ve fante

Reagovat
VersaceChain

Emi je kral

Reagovat
VTID94

Reagovat
r.mrazik

jak to muze narvat tak do pici???

Reagovat
iamek

Vystihuje to dokonale dnešní výkon.

Reagovat
r.mrazik

tojo

Reagovat
dextroza_m

Ronaldo se ve skrytu raduje, ze budou ted pentle na nem...

Reagovat
stuff

Reagovat
CR7RONALDO

Neuveriteľný zápas.

Reagovat
mithro

tak a ronaldo spokojny, uz ho k penaltam nepusti

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Heisenberg

Nechal se Penandése vykurvit proti nejlepšímu golmanovi ligy a od Pickforda dál to už bude kopat zase král.

Reagovat
Taiger

Nejlepší a my máme Lena s Ramsdalem

Reagovat
Heisenberg

Proces není u konce, za rok půjde Saliba do Realu, Guendo do PSG, za oba dostanem 10 euro a 2 buráky.

Reagovat
Taiger

Nech toho

Reagovat
stuff

Reagovat
John Obi Mikel

Jinak Bruno koukám už si elfmetr nekopne.

Reagovat
xjert02

Chel$ki hrozna. Zaslouzila by dostat bura.

Reagovat
nani92

OLE OUT...dopiče, máš v mužstve PENALDA a nenecháš ho na penalty, taktický GENIUS

Reagovat
Mato178178

bruno ma lepsiu percentualnu uspesnost ty génius

Reagovat
krisa

A neměl náhodou Penaldes lepší bilanci než Penaldo?

Reagovat
Kixi Syhimour

Fernandes

Reagovat
Čenda

"Certain manager" to jaksi nezvládl.

Reagovat
iamek

Martinez nejlepší gólman v lize. To jeho čtení hry je dokonalost

Reagovat
VersaceChain

Mason dnes tak dvacata strela vedle

Reagovat
diastan

Perfektní výkon, ještě proti Chelsea, která si nás poslední dobou slušně mazala na chleba. Dnes nejde asi nic vytknout jak směrem k hráčům, tak Pepkovi. Nejsilnější možná sestava, neskutečná síla. Doufal jsem aspoň ve tři body z dvojzápasu Chelsea+Liverpool, takže už to může být jenom lepší, do toho si střihneme zápas s PSG

Přestup Diase bude časem minimálně na úrovni KDB ..

Dnes zatím ideální výsledek obou zápasů

Reagovat
Svatej

gratuluju, byli jste výborní

Reagovat
Kinky7

Jo takhle by to šlo

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
VTID94

Emiho tanečky

Reagovat
Trand

It almost ended up at the Villa Park

Reagovat
r.mrazik

sileny fotbal...

taktika s pogbou jako falesne kridlo opet k pici

Reagovat
VersaceChain

Conte nebo Zidane pojd mi, ale bojim se ze ho nevyhodi a dalsi sezona v pici

Reagovat
iamek

Kde je Busby a jeho pozitiva? Dneska se těším

Reagovat
Likan7

Bude říkat, že Ole nemohl kvůli 2 zraněním reagovat.

Reagovat
iamek

Což je pravda, ale poslat tam Cavaniho vedle Ronalda je taky mistrovské dílo.

Reagovat
EXoRcIsT

chcem vidiet statistiku aky je Fred dobry hrac a nie len obycajny posuvac lopty na 3m

Reagovat
O.Giroud

tak jedno je jasne, penalty stale kope Bruno

Reagovat
Mato178178

vsak chvalabohu a malnby kopat aj priamaky

Reagovat
O.Giroud

skor som cakal opacne, ze sa konecne vzda priamakov a necha si penalty

Reagovat
Tolstobik

pozitivni je, ze se treba vzpamatujou a uz znovu nepredvedou takovouhle sracku

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

na golfu.

Reagovat
Busby babes

btw uz i ty zacinas s temahle recma?

Reagovat
John Obi Mikel

Po tom zranění Reece se nám to rozsypalo. Příště bych se vrátil k 3-4-2-1 a dal tam nejlepšího levého beka Premier League místo Alonsa.

Reagovat
Svatej

Se nám to rozsypalo už při nástupu na hřiště, vždyt ta taktika byla dneska naprosto ostudná

Reagovat
smazaný uživatel

A jaká byla taktika?

Reagovat
Svatej

No .. právě

Reagovat
celeb

neviem, ci vam pustia Cancela na zapas

Reagovat
VTID94

Yeeeeeeeeeeees Vila till i die!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej výkon od ManU

Reagovat
Luc-Luc

Ole drz se !

Reagovat
LyEX

Hnusné hoväda od fanúšikov, až po Rudigera, odporný hajzel, čistá červená, vedel to a začal sa valat po zemi, fuj. Hanbil by som sa za takého hráča vo svojom tíme

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
hitZor

Netuším o jakou situaci jde, ale pokud tu byl adept na červenou, tak to byl Ederson za to zbourání Havertze

Reagovat
LyEX

áno pretože brankár 1. vyhral loptu, s tebou nemá cenu sa baviť ďalej, budeš nejaký zabednenec. Rudiger pri protiútoku zložil Fernandinha. Prehraj si to naspäť, ale asi si to nepozeral podľa toho čo píšeš.

Reagovat
hitZor

Je úplně jedno že zahraješ první balon, když u toho přizabiješ soupeře ramenem do hlavy Konec už sem moc nevnímal, tak mi ten zákrok Rudigera asi unikl

Reagovat
PP

pokud ale trefí brankář balon, tak se to prakticky nikdy nepíská, resp. nevybavuju si.

Reagovat
hitZor

Taky si to právě moc nevybavuju, ale pískatelné to určitě je, ale často prostě záleží na situaci, jak daleko ten útočník je, v jaké rychlosti se to stane atd. Tady to bylo takové dost 50/50, pro Edersona hraje to, že byl u balonu o kus dřív, ale proti němu zase to, že Havertze trefil do hlavy úplně mimo osu balonu, když Kai už vlastně jen uhýbal do strany.

Reagovat
PP

tak já to beru tak, že je to fotbal, je to kontaktní sport a brankář je v té 16ce chráněný. Si vem třeba Oli Kahna, jak chodil pro balon šlapákem napřed apod.. Je to kontaktní sport, souboj o balon, rozhodují zlomky vteřiny.

Reagovat
Remt

ja si treba vybavuji situaci kdy brankar zkriplil brutalnim zakrokem hrace na celou sezonu a nebyla za to ani karta, neni to tak davno.

Reagovat
jk

Rüdiger je špína

Reagovat
bbbauch

Reagovat
icka

Reagovat
Diskostu

United Prehra nemrzí ale že pravé take podradne prasata jak Villa

Reagovat
VTID94

Reagovat
Front hell

Reagovat
Mato178178

kolko sa hralo z nadstaveneho casu? minuta?

Reagovat
O.Giroud

4 a pol

Reagovat
Mato178178

ale kolko sa hralo cisteho casu hry ... viac ako minuta to nebolo

Reagovat
O.Giroud

ved to neukoncil presne v 95 min nie?

Reagovat
supporter

Uz zase Ole!

Reagovat
MCFC_8

Kraaasa, len poistku bolo treba pridat, inak dominancia, k tomu prehra United, teraz kusok mrzi strata so Sotonom spred tyzdna

Reagovat
Kinky7

Mom podle mě asi Mendy možná Dias

Reagovat
John Obi Mikel

Vy jste vyhráli, tak bych to dal Diasovi.

Reagovat
hitZor

Oba úplně dominantní výkony

Reagovat
celeb

ja suhlasim s Cancelom, ktoreho dali redaktori na bein, Dias super, ale este lepsie snad Bernardo Silva. Famozny vykon po celom ihrisku.

Reagovat
Kinky7

Bernardo byl jak motorova mys... na tom se shodnem

Reagovat
krisa

To proto, že u toho nehopsal jak dement

Reagovat
CR7RONALDO

Je to tak, že s tým poskokom to kope lepšie. Toto bola jeho druhá nepremenená penalta za United a pri obidvoch neposkočil.

Reagovat
John Obi Mikel

Liverpool by mohl pokračovat v kopírování našich výsledků. Pome Brentford.

Reagovat
hitZor

Ta situace, kdy by všichni kandidáti na titul měli stejně bodů by byla zajímavá. A ještě zajímavější by bylo, kdyby Brighton vyhrál a vedl

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

aha...takže aký je kurz na našu prehru 0:1?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak vzhledem k dosavadnímu vývoji našich zápasů a zápasů Chelsea zhruba 1,00.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

16:1 na nike

Reagovat
O.Giroud

to je nase skore alebo co

Reagovat
vladis271

kurz na presný výsledok Brennford - Liverpool 1:0

Reagovat
vladis271

ok už to mám na tikete za 5e

Reagovat
C0br

no jo no, krátkej rozběh bez nějakého toho hopsání, to je vždycky jasný

Reagovat
Neutron

krasny zapas, diky chalani

Reagovat
O.Giroud

Soucek

Reagovat
cubinho

Ajaj...

Reagovat
Malresi

Soucek Raphinha pekne zakoncil, esteze som ho nehal vo fante

Reagovat
Coutinho10

i mistr tesar se nekdy utne...hlavu vzhuru, stane se

Reagovat
John Obi Mikel

Vardy kapitan ve Fantasy

Reagovat
John Obi Mikel

1+1

Reagovat
kolouch

Co to je? Leeds si z nas dela trhaci kalendar. Na to se neda divat

Reagovat
Bayern +

Prvých 15 a posledných 5 minút bolo celkom v pohode, ale zasa trpíme na nepremieňanie vyložených šancí

Reagovat
kolouch

Ale 25 minut mezi tim jsme maximalne dokázali odkopnout mic na pulku soupere. Je to dneska hodne bez pohybu. Snad je Moyes v satne poradne serve

Reagovat
VALEN
Reagovat
Coutinho10

velka skoda pro Soucka bohuzel faul tam od Antonia byl...

Reagovat
Coutinho10

nemela bejt reakce, ale kdyz uz jsem ji dal, tak jsi mel dat prvni 2 zapasy urcite zvlast

Reagovat
oli9

Ty vole pošli číslo účtu, uděláme na ten sbírku ať nepřijdes o barák

Reagovat
VALEN

chcípni zmrde

Reagovat
oli9

Tak tu neposílej picoviny na tokovych listcich za 10,20,30,50 Kč vydělávají

Reagovat
avicii

Hmm neblíži sa Rodgersov koniec u líšok?

Reagovat
John Obi Mikel

A rovnou ho vezmou United.

Reagovat
avicii

No to by sa moc neposunuli.. S Olem podľa mňa podobná kategoria trénerov

Reagovat
vladis271

mufani... Shaw a Maguire...vie sa niečo viac o charaktere zrANENí?

Reagovat
O.Giroud

to je aj na kartu a nie este na to aby to vobec pustil dohrat

Reagovat
Coutinho10

pro Soucka velka skoda, ale neda se nic delat

Reagovat
Coutinho10

Soucek malem ten regulerni gol uz mel...dneska to ma asi proklety

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaal tak konecne WHU

Reagovat
Bayern +

Bowen a poďme do nich, už sa poserú

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson, Jones; Salah, Mane, Jota

Substitutes: Kelleher, Gomez, Konate, Tsimikas, Milner, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Origi, Firmino

Reagovat
vladis271

mám z toho dnes veľmi zlý pocit.

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
avicii

Firmino už fit zostava bola jasná až na ten jeden post v zálohe, som rad ze tam bude Curtis

Reagovat
smazaný uživatel

spokojnsť podľa možností, zranenia záložníkov - očakávane - prúser....

Reagovat
Remt

Proc proboha toho Matipa nenechá občas v PL odpočinout? To se opravdu nepoučí?

Reagovat
Kixi Syhimour

Vždyť nehrál proti CP

Reagovat
Remt

já bych mu dal tak 3 zápasy klid klidně, mam pocit ze ted hral porad. Pro nej i 2 zapasy za sebou jsou moc. Ten CP jsem nevidel, to sorry, slavil jsem narozky:D

Reagovat
thewall

Vardy hattrick

Reagovat
Bayern +

Antoniooooooooo, joooooooo je to tam

Reagovat
Coutinho10

Antonio to protrhl

Reagovat
Steve Stifler

Jinak tenhle fotbal musí hráče Villy strašně bavit. Fakt by mě zajímalo, kolik se hrálo čistýho času. Martinez pokaždý tak minuta, než ten balon odkopnul, ale to je chyba Deana, že ho to nechá dělat, kašpar

Reagovat
PhilipS

Antonio je nehratelnej, když je zdravej. Zvíře

Reagovat
smazaný uživatel

stream na lfc?

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem

Reagovat
Kixi Syhimour

Běžte už s těmi zákroky na lajně do háje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

tenhle se mi teda libil ale zase

Reagovat
Chittak_LFC

občas se to hodí hele

Reagovat
Coutinho10

twl Mo...vetsi intenzitu

Reagovat
Coutinho10

nastesti na druhy strane to sami...

Reagovat
mickey mouse

Co chybělo

Reagovat
Kixi Syhimour

Well, ok

Reagovat
avicii

Zaujímavé

Reagovat
SCELO

ten arnold zase caruje

Reagovat
Remt

Kdyby ten borec zustal lezet tak penalta podle mě

Reagovat
mickey mouse

Ty jo ten Mané je fakt špatný

Reagovat
avicii

No koledovali sme si o to

Reagovat
John Obi Mikel

UDRŽET

Reagovat
mithro

konecne to tam padlo

Reagovat
mithro

krasna paticka

Reagovat
Diskostu

WTF ? to chceš aby titul bral City alebo Chelsey ??

Reagovat
mithro

Norwich

Reagovat
Kixi Syhimour

Zaslouženě, je to strašné

Reagovat
smazaný uživatel

čaká nás tvrdý boj o top4

Reagovat
Coutinho10

Fabi

Reagovat
SCELO

thiago, elliott a zase sa LFC nevie dostat pred branu.....

Reagovat
Diskostu

OMG ta pl to je katastrofa Chelsea United Spurs Live City samé straty titul by som nikomu nedal ...

Reagovat
John Obi Mikel

Tak nic.

Reagovat
O.Giroud

konecne to tam padlo krasna hlavicka

Reagovat
mithro

nechaju ho sameho, o hlavu vyssi obrancovia.

Reagovat
Coutinho10

Diogoaaaaaaaaaaal

Reagovat
Kixi Syhimour

Jota si dál gól hlavou přes 2 metry vysokého týpka

Reagovat
Diskostu

Krasna hlava...

Reagovat
Coutinho10

a Hendo super centr

Reagovat
mickey mouse

Nejmenší hráč na hřišti ne? Ale pěkně ten centr sedl

Reagovat
Kixi Syhimour

Bože můj Jota

Reagovat
Remt

Je tohle mozny?

Reagovat
mickey mouse

luckeři

Reagovat
Remt

Zase bude kopat Trent a zase do prdele ne?

Reagovat
Chittak_LFC

Reagovat
Remt

tak to jsem opravdu nečekal

Reagovat
Hai

Reagovat
cubazi

mohol skusiť Jones

Reagovat
Remt

tak.. nebo Salah to taky driv kopal ne? Trenta jsem videl dat gola asi z jednoho max dvou primaku.. to je mizerie.

Reagovat
O.Giroud

No Salah ich nekopal nic extra teda. Tak Trent dal 4 goly z priamakov, ci je niekto vhodnejsi z terajsich hracov neviem.

Reagovat
Remt

No jako.. měl by být.. na to množství je to fakt bida

Reagovat
O.Giroud

Tak zas z priamakov tolko golov nepada ak nemas fakt na to experta. Coutinho ma tiez nejakych 8 golov z priamakov a ten ich u nas kopal pohode.

Reagovat
O.Giroud

Ale zas chapem, ze asi skor myslis ze tie priamaky su take odflaknute a skoro vzdy to ide mimo.

Reagovat
Remt

Právě.. myslím to tak že i primaky které se rozehrávají dost blízko brány.. a je třeba častokrát spíš technicka střela, tak vždy přijde Trent a narve to.. a strašně málo kdy to takto vychází. Salah to kope techničtěji

Reagovat
avicii

No budeme potrebovať riadne pridať v druhom polčase

Reagovat
Hai

Ty zlute dresy jsou super

Reagovat
cubazi

Reagovat
avicii

celkom fajn..

Reagovat
Remt

ja teda zapnul zapas a chvili jsem premyslel kteri jsou hraci Liverpoolu prislo mi jak kdybych se uklikl a zapnul jinej zapas, chvili si na to budu zvykat

Reagovat
cubazi

Inak pre mňa Mané strane slabý vykon ako vždy, už proste tomu hračovi neverím je vo všetkych aspektoch hry marný a tie prihrávky...panebože odpusť mu!

Reagovat
Kixi Syhimour

Ti naši hráči jsou jako po flámu, navíc rozhodčí (a ten střelec gólu) slušně kouskují hru, vůbec mě ten zápas nebaví.

Reagovat
mithro

dali ste gol, mohli dat par dalsich, sice aj dostat. ale nuda to nie. o tom by sme vedeli my napisat nieco

Reagovat
Remt

tak.. me ten zapas kdyz to vezmu kolem a kolem prijde pomerne zabavny. Nas vysledek a hra me zatim moc neoslnuje ale zapas je to zabavny

Reagovat
Remt

Jinak Brentford podle dosavadních výsledků i podle předvedené hry kterou vidím zatím příjemné překvapení v PL

Reagovat
Kixi Syhimour

Kecáš VAR , krásná přihrávka

Reagovat
Coutinho10

Mo

Reagovat
Coutinho10

to se moc casto v PL nestava, ze by pomezni mel spatny oko, ale preci jenom

Reagovat
O.Giroud

Salaaaaah

Reagovat
Remt

Upravte ty čáry, takhle to vypadá že LFC uznají Gola. Loni když to takhle podle car vypadalo tak to byl verdikt proti nám většinou

Reagovat
mithro

lol

Reagovat
Coutinho10

takovej lacinej..jsou tam 2 a ani jeden se nedostane do souboje

Reagovat
Remt

tak.. stacilo mu jit trochu do tela

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že okrem top manažéra nemáme aj top vlastníkov, pomaly zapadáme do priemeru...

Reagovat
Registrujisejenproto

Dej si prasek

Reagovat
smazaný uživatel

ty trubka, len zaslepenec nevidí, že ten káder dosiahol svoje maximum a nie je vhodne doplnený na boj o najvyššie priečky (max. jedna trofej)... cez leto bude posledná možnosť...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tři na jednoho

Reagovat
mithro

a podme 3-3

Reagovat
Coutinho10

wohohouu Curtis

Reagovat
Giwdul

A to mi pár vteřin před tím gólem proběhlo hlavou, že u Jonese je pozitivní, že se nebojí vystřelit :) Nicméně celkový výkon Live dnes hodně slabý a těžkopádný. Brentford hraje s daleko větší lehkostí. To, jak lehce procházejí přes naši zálohu, je hodně na pováženou.

Reagovat
Shuriken_YNWA

Brentford pěkně kouše…

Reagovat
SCELO

kasick trent, klasicky salah....

Reagovat
Coutinho10

jak to mohl nedat

Reagovat
Chittak_LFC

Salah má za Liverpool skvělá čísla. A co teprve, kdyby proměňoval tutovky.

Reagovat
castelL

... toto čo nedali? Salah a Mane

Reagovat
SCELO

.firmino do zaholy na dalsi zapas, miesto henda alebo jonesa

Reagovat
SCELO

ta obrana jeden center gol, druhy center gol....

Reagovat
avicii

S každého hovna dajú gól

Reagovat
Neutron

pekne vypracovane sance, po zasluhe goly.

Reagovat
Diskostu

to je ubohosť....

Reagovat
Coutinho10

to je presne ono ty nepromenene sance

Reagovat
Remt

S touhle obranou jdete do prdele.. a to jak nedáváme tutovky na konci zápasu mě taky začíná srat:D.. to jak zajebal Salah tu tutovku za to bych ho nakopal

Reagovat
castelL

Hlavne že chce plat neviem aký veľký..

Reagovat
Diskostu

tohtoročná PlLzatial totálny hnoj...

Reagovat
MCFC_8

Praveze super, vyrovnane, zamotane, kazdy s kazdym moze vyhrat

Reagovat
castelL

Neskutočne niečo čo dneska tam vyvádzajú

Reagovat
Shuriken_YNWA

Tak nakonec plichta

Reagovat
cubazi

zaslužene. Mané ty kokot čierny

Reagovat
smazaný uživatel

ban

Reagovat
cubazi

Ma čierneho chuja? má!

Hral kokot? hral!

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SCELO

ajajajajajajajaj, chapem ze uz si unaveny z jeho vykonov, skus pozerat zapas a nic necakat, tak chodim uz roky ja a zatial som bol len milo prekvapeny.....

Reagovat
blade115

Hmmm, evidentně je to pořád skutečně velký problém... Fajn, odteď si klekám před telkou taky, to tě naučí.

Reagovat
celeb

Reagovat
Neutron

pre Brentford strata 2 bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maximm9

Koukam, ze jedine fans City v chatu muzou byt spokojeni :D Chelsea hruza, United taky a Live jsem nekoukal, ale 3:3 s novackem asi taky u nich nepanuje nadseni.

Chelsea ma tezky los za sebou, tak snad se kluci proberou a zacneme ted sbirat ¨povinne¨ body, jestli chceme letos ten titul. To co jsem videl dneska, tak doufam, ze v letosni sezone uz nebudeme nikdy hrat.

Reagovat
Mastný Chobot

Hrame doma, mame 0 (slovom: nula) zraneni, na rozdiel od Spurs mame (aspon vysledkovu) formu... Dnes neexistuje pre Artetu ospravedlnenie, aby sme nevyhrali. Cokolvek ine ako sebavedomu vyhru beriem ako sklamanie, dnes ich musime zozrat.

Reagovat
Mastný Chobot

A rad by som videl v zaklade Odegaarda aj ESR spolu. Idealne Ode s Parteyom na CM a ESR na AM.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Golasso

Možná by i absence Xhaky vzala Pawsonovi trochu munice

Reagovat
Golasso

No kéž by, ale Pawson jako rozhodčí mě celkem znervózňuje. Bude to porod.

Reagovat
ashburtongrove

Zase je to NLD, to muzem vyhrat 3:0 i dostat deku. Samozrejme ze vse jde na ruku Artetovi, ale ta predvadeha hra moc ne. Kazdopadne doufam, ze ten zapas alespon bude bavit. COYG

Reagovat
Nikikrew

Počkaj keď Xhaka bude v základe každopádne dnesbyy Spurs musíme poraziť

Reagovat
diastan

snad

Reagovat
Nikikrew

Ja ti neviem. Skôr by som išiel Sambi Partey Odegard, napravo saka a naľavo Pepe. Proti Burnley to mov nefungovalo. A na hrot skôr Laca ako Auba

Reagovat
PP

no, já bych byl opatrný. Hrajeme vyrovnaně s Norwichem či Burnley, když to zavřou. Spurs jsou v té obranné fázi silní. Nečekám nic, raději budu příjemně překvapený.

Reagovat
JollyJoker77

Som rád keď ideme do derby ako Outsider ... Ale to je len podľa fans Análu a ty sú ako vždy deluded .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Reagovat
Lacko_Boh

ale nerozpravaj!

Reagovat
JollyJoker77

Každú sezónu to isté robite ste porazili Norwich a Burnley a už zase tu hovoríte že ste favoriti a ze top 4 je reálna...

Reagovat
Mastný Chobot

Nikto tu nehovori, ze top 4 je realna a favoriti sme aj podla kurzov ty ťululu

Reagovat
Heisenberg

Naopak, pro Artetu jsou ty překážky postavený tak nízko, že i by s Galacticos byl úspěch, kdyby uhrál top 6. Ani fanoušci Artety letos na top 4 nevěří.

Dneska ale favoriti jsme.

Reagovat
Mastný Chobot

Z poslednych 28 vonkajsich NLD ste vyhrali 1x, tak asi logicky ze Arsenal je favorit

Reagovat
Lacko_Boh

ale netáraj, ty jeden!

Reagovat
Gunner14

Já ti nevím Karle, mně spíš přijde že jseš deluded ty

Reagovat
Nikikrew

Poprosím link kto to tvrdil

Reagovat
O.Giroud

ja som teda cital po tych vyhrach same sracky na vykon. Maximalne sa chvalil Ramsdale.

Reagovat
Golasso

Jojo, 5x denně tu někdo píše, jak je top 4 reálná .

Reagovat
jk

Hecuj to

Reagovat
PP

jeden konkrétní koment nám tady zkopíruj, ať nejsi za úplného debila aspoň.

Reagovat
smazaný uživatel

Si šašo jak napovedá už tvoj nickname

Reagovat
diastan

Reagovat
O.Giroud

3:0 bude 10?

Reagovat
diastan

Divím se, že se fans Arsenalu vůbec radují proti slepicím

Reagovat
Front hell

Reagovat
Front hell

Jako outsider jste přijeli, jako outsider jste dostali naloženo a jako outsider i odjiždíte

Reagovat
oli9

Snad to dnes slepice vyhrají Arsenal chxe5 vrátit zpátky do reality

Reagovat
tweek

Pici, jake vraceni do reality? Fanousci Arsenalu jsou tu jedni z nejrealistictejsich fans

Reagovat
oli9

Reagovat
Golasso

chxe5? Proč nás má děcko Elona Muska vracet do reality?

Reagovat
oli9

Protože je cool. Navíc si samo vybere které je pohlaví

Reagovat
tunkic

Zatim prima realita

Reagovat
Gunner14

Dneska slepičky porazíme

Reagovat
Trand

Jako sice je to derby, takže je možný všechno, ale opravdu bych se nedivil 0:0. Snad to tak nebude, ale útoky obou týmů jsou zoufalý.

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
oli9

To není možné v žádném vesmíru aby oba dva týmy v jednom kole udržely čisté konto

Reagovat
Remt

Bissouma do LFC - zaznamenal jsem tu v posledni dobe ze fans lfc o nej docela staly, nekdo kdo ho ma blize nasledovaneho a popsal by ho? Misto koho by v aktualni sestave naskakoval/s kym by se mohl tocit/zaskocit? Diky

Reagovat
avicii

ak je to pravda tak

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě nasralo, toho bych chtěl k nám

Reagovat
Remt

Mate Sancha, z toho udělá Ole delo

Reagovat
PP

touché

Reagovat
Remt

Co Arsenal a ten Odegaard? Hrál už ? Případně jak? Překvapilo mě že loni z něj byli všichni hotoví, i já když jsem ho viděl hrát za Arsenal, fans Arsenalu ho chtěli a pak když přišel (a ještě za rozumné peníze) tak žádné velké nadšení nepanovalo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Shuriken_YNWA

https://youtu.be/UoVIfsglznU

S LFC je spojovaný už dlouho. Pokud to vyjde, tak to bude super posila

Reagovat
LAM

OT:

Začíná se mluvit o tom, že místo Koemana přijde do Barvu trénovat Martinéz.Prý měl v Anglii dvě vydařené angažmá ve Swansea a Wiganu.

Může mě o něm někdo říct trochu víc? Aby to nebyl Koeman vol. 2

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Koeman vol. 2.

Reagovat
SpecialOne

Kvalitního trenéra z něj dělá jen aura reprezentace. Stejně jako Southgate bude stát v klubovém fotbale za pendrek, což už ukázal.

Reagovat
EXoRcIsT

F1 oh Lando velka skoda mal si posluchnut inziniera a ist do boxov ale Max a Carlos

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Trand

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Nikikrew

Xhaka klasika všetko po starom

Reagovat
masly008

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Reagovat
Trand

Kdo je Lopez?

Reagovat
Trand

Jo dobrý, livesport měl jenom chybu, jsem se lekl.

Reagovat
Nikikrew

Emiiiiiiiiiiiiil

Reagovat
Edgewalker

ESR

Reagovat
Trand

ESRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Reagovat
Trand

Saka krásně

Reagovat
mimi_united

Keď ti dá gól De Bruyne z Wishu

Reagovat
Pace to P.M.

Zaklad je trafit branu

Reagovat
Trand

Reagovat
Taiger

mimi picka

Reagovat
Front hell

Vždyť de bruyne už v jeho věku dával góly v PL.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Trand

Partey trefil bránu

Reagovat
Csaplárova past

Kane stávkuje, že nedává góly

Ještě zapláčou, že ho neprodali aspoň za těch 120

Reagovat
mimi_united

Náchylný na zranenia, máva výpadky kedy nedá gól niekolko zápasov, lepší už nebude a pôsoboví vyhorene.

Podľa mňa už sa z tottenhamu nepohne.

Reagovat
Remt

Když přemýšlím jestli bych v tuhle chvíli dal 150-180 za Kanea nebo Haalanda, tak bych asi nepřemýšlel moc dlouho a měl bych jasno

Reagovat
Csaplárova past

A před sezónou bys snad upřednostnil Kanea?

Reagovat
Manik...

Reagovat
Neutron

to je snad jasne, nie?

Reagovat
Remt

Když je to jasné nám tak proč to není tak moc jasné City?

Reagovat
Neutron

Netusim

Reagovat
El Cid z City

Třeba ví,že do City Haland nechce.

Reagovat
Remt

Jako já bych se mu nedivil.. ale moc pravdepodobny to není

Reagovat
Edgewalker

Aubaaaaaaaaa

Reagovat
Taiger

Aubaa

Reagovat
Golasso

TPČ zatím snový Snad se to neposere

Reagovat
Golasso

a Xhaka

Reagovat
Ondiis

ESR kráásně

Reagovat
Nikikrew

Pieeeeeeeeeer. NAdherna akcia

Reagovat
Minister

wow nemám slov

Reagovat
Taiger

Xhaka pass

Reagovat
Gareth Bale 11

My jsme neskutečně tragický..

Reagovat
Trand

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

na tomto golu slo krasne videt, proc se hraje pri rozehravce u brankare na takoveto riziko o pul sekundy jinak a mohli mit sanci tottenham,ale prave kvulitomu propadnuti dal arsenal gol

Reagovat
Mass

uživatel Ondřej Kolář souhlasí

Reagovat
Zdechlina

Vodění medvídků

Reagovat
Mass

Kdo dnes vyměnil hráče Arsenalu za fotbalisty?

Reagovat
fenixLFC

v principe dva rovnake goly

Reagovat
avicii

Spurs tragicky a to aj tých 9 bodov co majú ani nevedia ako sa k nim dostali.. Budu mat veľké problémy

Reagovat
Mimalu

a v live tabulce už Arsenal před Tottenhamem

Reagovat
Minister

debakeeeeeeeeeel

Reagovat
jk

Absolutně nechápu zálohu Spurs. To je tak dementní taktika, že i Mourinho s tím svým 721 byl útočnější.

Reagovat
Gareth Bale 11

dopředu nula a dozadu ještě horší.

Reagovat
Minister

a Kane

Reagovat
Mimalu

wow, to ještě bude demolice

Reagovat
Taiger

SAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Heisenberg

Kane Spurs letos spadnou.

Reagovat
jk

Třeba pak vyhrajem championship a nikdo už nebude moct říkat, že nemáme trofej

Reagovat
Edgewalker

Sakaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Svatej

Told ya, tým maji dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

saka je snovy no

kane chlasta?

Reagovat
Nikikrew

Sakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kefaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Golasso

Ten Kane to snad dělá schválně Saka

Reagovat
Front hell

Reagovat
Mass

To je dřevák ten za 100M podle transfermarktu

Reagovat
Maximm9

Fans Arsenalu chteji odvolat Artetu, fans United Oleho. Je tady nekdo, kdo by chtel dovolat

Espirita ? protoze dostavat 3:0 od Arsenalu

Reagovat
Trand

Já, protože jsem ho tipoval v tipovačce jako prvního vyhozeného trenéra. Ale nebýt toho, tak ať klidně ještě zůstane.

Reagovat
PH8

To je fotbálek

Reagovat
tunkic

Jo, tohle by slo

Reagovat
Kincl

Ta radost fanoušků Arsenalu

Reagovat
Taiger

Tak ty jseš debílek, je to derby, co máme dělat jakože?

Reagovat
Svatej

To samy jako u City, radost se z gólu soupeře

Reagovat
BennDyaz

To by musel dát prvně Tottenham gól

Reagovat
Svatej

V tom byl ten vtip

Reagovat
Trand

Vždyť to je retard, pokaždý sem přijde s nějakou blbostí.

Reagovat
Taiger

Reagovat
tunkic

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nebelung

Reagovat
icka

Reagovat
Euphael

Reagovat
Front hell

Že by derby?

Reagovat
Zdechlina

Nechápu proč se divíš?

Reagovat
Gareth Bale 11

A proč by se jako neměli radovat, když v derby vedou a ještě takhle?

Reagovat
Whitemedia

:D :D

Reagovat
Taiger

(y)

Reagovat
protiproudu

Díky že jim taky fandíš!

Reagovat
Taiger

Stejně Mikel out ale

Reagovat
Golasso

Reagovat
Taiger

Tys mi dal palec posledně, když jsem napsal to samé

Reagovat
Golasso

Mám to pokryté

Reagovat
fenixLFC

kane pri tom gole od prvej straty do poslednej

Reagovat
Whitemedia

Kane super, Levy super

Reagovat
Pace to P.M.

Kde su tie hovna Owny a Sonny? Cakame na profi nazor

Reagovat
Taiger
Reagovat
Taiger

Tottenham fans are leaving the Emirates Stadium after just 36 minutes.

Reagovat
Manik...

dementi..

Reagovat
Golasso

Ty rohy ale furt bráníme úplně nahovno ...

Reagovat
Mass

Reagovat
Maximm9

Nakonec si Arteta jde pro top4 jen byl na zacatku tezky los

Reagovat
PH8

Reagovat
Studni

První náš zápas na který letos koukám, ale možná radši poslední, abych si zachoval vzpomínky jenom na tenhle výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že Arteta je opravdu lepší trenér jak Ole a trošku se bojím že letos nakonec bude v tabulce před náma

Reagovat
Trand

Reagovat
vladis271

Reagovat
Neutron

aspon, ze mas tie nazory konzistentne napicu, ale konzistentne

Reagovat
Remt

Já je třeba vidím oba na podobně (špatné) úrovni:D

Reagovat
jk

Jsem fakt akorát nasranej. zabetonovat střed hřiště, super nápad! Ale nechat bránit ty balóny ze stran, které logicky budou přicházet jen ty 4 obránce + Hojberg občas, to jako fakt?! S tímhle jdi Nuno doprdele, to je fakt úplně mimo. A dopředu akorát dlouhý nákopy?

Reagovat
Taiger

Reagovat
fenixLFC

ved ste stred ihriska nezabetonovali, stred neexistuje

Reagovat
jk

Spíš je těch 5 hráčů soustředěných na malé ploše a jsou tam při bránění úplně k hovnu, resp. oni ani nebrání prostě čumí z půlící čáry jak woolwich hraje v naší třetině, nechápu prostě.

Reagovat
Neutron

Reagovat
matZz

jakože Tanguy tomu dozadu moc nedá - ok, prostě on je ten, za kterýho musí ostatní makat a on ti to vrátí jinde, ale dnes mi přijde on z té zálohy dozadu snad nejzodpovědnější. Jak mám většinou tendence bránit Deleho, tak dneska mě sere hrozně, první dva góly jdou z velké části za ním. vůbec nechápu to rozhodnutí hrát ho úplně v každým zápase. Skipp nebo snad i ten Lo Celso by na té osmičce byli platnější. Kane je úplně mimo ale není tam místo nej NIKDO. To je fakt bolest tenhle klub.

Reagovat
Golasso

Mně se líbilo, jak jste na začátku zkušeně posílali dlouhé míče přes náš pravý kraj. Tomiyasu je jeden z nejlepších hlavičkářů v týmu .

Reagovat
jk

Těch prvních 15 minut jsme hráli jak Jablonec. A dalších 30 jako Příbram no. Ale jako tohle jde z velké části za Nunem, hraje to úplně stejně blbě jako s CP i chelski.

Reagovat
John Obi Mikel

Tottenham

Reagovat
Mass

Reagovat
Manik...

Tak já taky no ... Tottenham

Reagovat
Neutron

od tohoto Arsenalu dostat naloz

Reagovat
tunkic

Jak to vcera slo s Aston Villou?

Reagovat
Neutron

asi ako vam s Brentfordom

Reagovat
Heisenberg

United doma 2015, druhá část. Famozní poločas, herně nejlepší od posledního domácího zápasu se Spurs, kde jsme je taky přejeli. Dneska to má navíc tu přechodovou fázi, která nám pod Artetou tak často chyběla.

Spurs působí jako banda důchodců, který jsou ještě na sebe nasraný.

Reagovat
Nikikrew

Joj pekna nostalgia veruze. V tom zapase king Ozil a uzasny Alexis. Krasne casy a rozhodne lepsie ako tieto

Reagovat
Golasso

Zatím paráda . Jsem rád, že vedeme o tolik, protože se to furt může ještě podělat.

- rohy bráníme, že by se jeden posral

- na začátku jsme byli strašně nervózní v kombinaci a očekávám, že ke konci to zase začne

- při vytahování soupeře z defenzivního bloku jsme měli i dost štěstí (např. ta rozehrávka Ramsdalea, kterou jen tak tak přebral Xhaka, ale bylo tam toho víc)

Letos ten tým vypadá líp . Je dost rozdíl, když je Thomas zdravý, máme kvalitu na obou krajích obrany, Odegaard je tu od začátku a náš a Auba maká pro tým, i když se mu nedaří. Zároveň ESR a Saka se zase posunuli o kus dál oproti loňsku.

Reagovat
Golasso

+ jsem zapomněl zmínit stopery - Gabriel se dobře aklimatizoval a nekupí už tolik laciné chyby. White ho dobře doplňuje, ale chce to ještě trochu toho zvykání si, které měl loni Gabriel.

Reagovat
Mass

Tomiyasu je výbornej

Reagovat
Golasso

hafo

Reagovat
Trand

Jsem z něj letos příjemně připravenej.

Reagovat
Taiger

Reagovat
J0EL

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Liveral

White dneska výborně předstupuje ofenzivní hráče Spurs když na ně jde kolmá přihrávka po zemi ala Koscielny. To jestli bude jeho silná stránka tak je to super. Je to hrozně důležitý pokud chceme kontrolovat hru

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Golasso

Kdyby tímto doplňoval svoji kvalitní rozehrávku, tak bych se nezlobil

Reagovat
Trand

No on tu rozehrávku moc nepřebral, fauloval Hojbjerga, kterej by ten míč jinak asi získal.

Reagovat
Golasso

Bylo to takový na hraně. Dobře to říkal komentátor na Premier Sport - v rámci toho "benevolentnějšího" stylu pískání se to dalo nechat, ale kdyby to už pískl, tak by to byl faul s kartou.

Reagovat
Trand

No v souvislosti s tím, že dnes píská skoro každej kontakt mi to přišlo divný.

Reagovat
Liveral

Je to tak no, bejt to obráceně tak tady všichni hrozně prskame že to nepiskl

Reagovat
Gareth Bale 11

Do teď nějak nechápu s čím jsme do toho zapasu šli. A Alliho bych už poslal do prdele, línej, neustále pokusy o jesle, naprosto k hovnu fotbalista..

Reagovat
Nikikrew

Tak toto by slo asi najlepsi polcas za Artetu. Jasna taktika, tim perfektne pripraveny a Spurs si ani neprdli. Saka / ESR uzasni, Auba je dnes v subojoch vyborny. Xhaka a Partey famozne vykony a som hodne raz za Gabriel ktory je pre nas stabilita v zadnych radach.

Mam naozaj radost z tej hry. Pre tieto momenty sa fandi timu ktory ti moze tak zlepsit naladu a dnes sa im to podarilo na 100 percent. 2 polcas budeme hrat loicky zozadu cize to bude opatrnejsie. Well done boys!!! COYG

Reagovat
Taiger

Kdy pojedeme na ES?

Reagovat
Nikikrew

No planoval som prave na tento zapas ale nevydalo mi to

Reagovat
Taiger

Tenhle je téměř good jako ten, na kterým jsme byli my

Reagovat
Nikikrew

Nene tento bol lepsi

Reagovat
Nikikrew

Pardon nas bol lepsi samozrejme

Reagovat
Taiger

Reagovat
Švejk :)

Ten Japonec ne pravém beku hraje dost dobře

Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour

Spurs

Reagovat
diastan

Reagovat
tweek

Zatím krásná demolice slepic. Fakt si to užívám, ač zůstávám nohama na zemi, protože tam bylo

i dost štěstí v podobě rozehrávky Ramsdalea a u Sakového gólu taky dost úsměvná situace… Jinak ale akce krásné a ksichty fanoušků slepic v hledišti k nezaplacení

Reagovat
Neutron

popravde, ked tu Mastny Chobot pisal o dominantnej vyhre tak som sa mu chcel vysmiat...dpc esteze som to neurobil

Reagovat
Front hell

Reagovat
C-M@ster

Jsem teprv teď zjistil, že O2 má kromě zdražení o stovku možnost anglickýho komentáře a 1080 kvalitu.

Tam už není důvod proč do toho nejít, co?

Reagovat
Taiger

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Liveral

Wow ten anglickej komentář jsem netušil. Hned jsem si to na TV přepl s velká pecka. Díky

Reagovat
C-M@ster

Já právě taky ne... A najednou vidím, že tam je

Jako zrovna ten komentátor, co tam je, mi úplně nevadí, ale občas mě srali celkem fest.

Reagovat
Liveral

Reagovat
kiwwi

Coze? A my to preco nemame?

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
kiwwi

fiha, tak som to vyskusal na Magio Go (obdoba toho vasho weboveho O2 tv) a tam to funguje

lenze na telke sa ta jazykova stopa prepnut neda

Reagovat
C-M@ster

Není možný, že jde přepnout jen někdy?

Mně taky fungovala jen během zápasu, ale po zápase, jak naskočila reklama, tak už to anglicky bylo mutnutý.

Reagovat
kiwwi

no prave isiel teraz zaznam Arsenal - Spurs tak som to zapol aj na TV aj na webe, cize som mal pustene uplne to iste a na webe ta stopa prepnut sla, na TV nie

musim napisat do Telekomu, nech mi to vysvetlia nejako rozumne, pretoze mat moznost pozerat zapasy s komentarom od Petra Druryho, tak za to by som si este aj priplatil

Reagovat
C-M@ster

Já podle Liveralova komentáře pochopil, že mu to přepnout šlo.

A nemoh bys to pustit přes screen share z telefonu do smart tv třeba přes program jako Tubio? Pak by to třeba šlo i s ENG komentářem.

Reagovat
kiwwi

screen share z telefonu na telke seka, to je o nicom

Reagovat
C-M@ster

Fakt? Mně vůbec. Pouštím si tak třeba hokej z tipáče.

Zatímco některý programy ten obraz vyloženě zrcadlí, což vede k sekání, Tubio ho rovnou streamuje bez zrcadlení, a proto se to pak neseká, určitě doporučuju zkusit.

Reagovat
kiwwi

no ved tak som to myslel, ze screen share = zrkadlenie, ono je to v pohode na staticky obraz, ale dynamicky je nepozeratelny

uplne o inom je chromecast, takto pozeram YT, Netflix alebo HBO a to funguje paradne

Tubio neviem co je, ale vyskusam to, vyzera, ze to je prave ten streaming, nie mirroring, tak mozno sa to nejako bude vediet napojit na moj chromecast

raz nerozumiem, preco pojebany orange, telekom a spol nemozu vo svojich appkach pridat podporu chromecastu, ale vymyslaju koleso

Reagovat
Miguel19

Jasná penalta.

Reagovat
tunkic

Dean by ji pisknul

Reagovat
Zdechlina

Kejn dobrá mrdka

Reagovat
jk

Reagovat
Mass

Dnes nemá den

Reagovat
JIMMY-PO

ti jebe, čistá penalta...čím nepopieram, že má aj diverske momenty, čo mne vadí dosť

Reagovat
Zdechlina

Tož fakt nebyla.

Reagovat
jk

Se vsadím, že tu pentli na Lacazetta v posledním NLD jsi určitě schvaloval

Reagovat
Zdechlina

Nevím, to už si nepamatuju. Možná nebyla, ale to už pereš staré prádlo...

Reagovat
JIMMY-PO

trafil kana a ne loptu, neviem čo tu nacvičuješ

Reagovat
Zdechlina

Dobře.

Reagovat
icka

Reagovat
Gareth Bale 11

Jako to byl zrovna jasnej faul teda.

Reagovat
Zdechlina

Nene. Pár cm tomu chybělo.

Reagovat
Gareth Bale 11

Jakých pár cm? Kane hral míč a on trefil Kanea.

Reagovat
Zdechlina

Tak proč nezasáhl VAR?

Reagovat
JIMMY-PO

nemá rozhodca na ihrisku aj tak hlavné slovo?

Reagovat
Zdechlina

Má, ale kdyby to byla pencka, nebo aspoň podezření, tak VAR to hlásí. Ne?

Reagovat
JIMMY-PO

pýtal som sa preto, že jemu mohli niečo povedať, ale on keď bol presvedčený že ne ta sral na to..neviem jaky tam je protokol

Reagovat
Zdechlina

Jo to může no.

Reagovat
Gareth Bale 11

Netuším, nesedím u toho VARŮ.

Reagovat
Taiger

Tomiyasu je top, asi jako Asiatky v posteli, mega show

Reagovat
Golasso

... Měls?

Reagovat
Taiger

3 Střední byla nice

Reagovat
Golasso

dobře ty

Reagovat
C-M@ster

Jessica : If a guy tells you how many girls he's hooked up with, it's not even close to that. You take that number and divide it by three, then you get the real total. OK, so if Kevin is saying it's been three girls it's more like one or none.

Vicky : None?

Jessica : The rule of three. It's an exact science. Consistent as gravity.

https://youtu.be/V3T92mfr8BU?t=53

Reagovat
Taiger

Reagovat
Golasso

Reagovat
Neutron

preto si ju skryl medzi tu co bola na spodu a tu co bola na vrchu?

Reagovat
avicii

Reagovat
Taiger

Aaron je zatím top GK, i to mega hecuje, zatím mi sere do huby

Reagovat
Neutron

dobru chut!

Reagovat
Taiger

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Gunner91

das ist eine simulanten slepitzen bande

Reagovat
JIMMY-PO

neviem, či už existuje klub ktorý sa dá vidieť v TV na ktorý to neplatí

Reagovat
Neutron

keby citas poriadne diskusie, tak by si jasne vedel, ze v tom hnusnom svete existuje jeden jediny klub, ktory toto nerobi...FC Liverpool. Nemas za co.

Reagovat
JIMMY-PO

aha ok vdaka

Reagovat
Remt

Konecne jsi jednou nenapsal kokotinu ale pravdu tak zas muzes pokracovat v psani kokotin

Reagovat
Neutron

Ale no taaak…

Reagovat
Remt

Teď si ale říkám že jsem si se možná s někým spletl

Reagovat
Neutron

podla mna urcite nevadi, stava sa

Reagovat
Gunner91

asi ne no u nich to je ale hodně evidentní, hlavně když se o to pokouší chlap jako Kane

Reagovat
Taiger

Pome ještě jeden

Reagovat
PP

Může mi někdo vysvětlit dnešní výkon? Já přišel až teď, ale co jsem četl, tak nechápu.

Někdo našim něco slíbil nebo přestali poslouchat Artetu?

Reagovat
Taiger

Beatlesák jde na to

Reagovat
Mass

hehe

Reagovat
JIMMY-PO

mne by bola hanba brať take prachy a sa tam prechadzať jak geriatrici v karlových varoch

Reagovat
Taiger

Karlovy Vary jsou hnusný město

Reagovat
JIMMY-PO

Františkovy lázne možu byť?

Reagovat
Taiger

Ty se mi též nelíbí ale lepší

Reagovat
JIMMY-PO

Most?

Reagovat
Taiger

Ty si moc hezkých českých měst nenavštívil co

Reagovat
JIMMY-PO

ne bol som len v Kladne a v prahe

Reagovat
Kincl

Furt lepší Most jak Kladno

Reagovat
Whitemedia

Vsetín

Reagovat
Neutron

to bude asi uroven ako Dubnica nad Vahom predpokladam.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Kapřík

Toho času pamatka UNESCO .

Reagovat
Taiger

To měl chytit

Reagovat
Nikikrew

Lol Tomyiasu taka chyba

Reagovat
JIMMY-PO

Son aspon moju fantu vykúpil

Reagovat
Taiger

Já mám zas Regu

Reagovat
JIMMY-PO

ja ale White este

Reagovat
Golasso

Ještě budou nervy

Reagovat
Golasso

Zbytečnej gól, Xhaka koleno v prdeli ....

Reagovat
Taiger

Ty pico, pekně

Reagovat
Trand

Ramsdale

Reagovat
Golasso

Lucas Ramsdale

Reagovat
tunkic

Ramsdale nam vsem slusne zavira drzky

Reagovat
Taiger

Mně kotel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
J0EL

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt tak dobre chytá

?

Reagovat
Nebelung

Jo. I ten gól skoro měl.

Reagovat
tunkic

Zatim jo + rozehrava s prehledem

Reagovat
Nebelung

Reagovat
tweek

Reagovat
Mastný Chobot

ale treba aj povedať, že chytal 3 zápasy

každopádne big balls energy má velice

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o kvalitach pochyb nebyl, o cene uz trochu ano

Reagovat
Front hell

Tak právě že o jeho kvalitach byl tady taky dost velký pochyb

Dřevák, kopyto, nejdementnější přestup léta atd

Reagovat
tunkic

Ja o nem teda neslysel nic jinyho, nez ze je to poustak…..coz v kombinaci s tou silenou castkou vypadalo na solidni pruser..

Reagovat
Čenda

Ja ho zoufale nechtěl, přiznávám, byl jsem jedem z něj odpůrců.

A mimochodem, nejen on, ale i Arteta s Eduem, v důsledku. Oni ho dost chtěli, stejne tak Whitea a Tomiho se Sambim. Podle všeho zatím Králové přestupáku.

Reagovat
tunkic

Taky jsem si rikal, ze to bude totalni ulet….ale zatim prekvapuje

Reagovat
Gareth Bale 11

Jen Lucas od nás hral dobře. A příště snad od začátku Gil.

Reagovat
JIMMY-PO

povedzme znesitelne, nie dobre

Reagovat
Edgewalker

Top 10

Reagovat
masly008

2 poločas ale hrozný od nás.chápu že jsme měli nahrané,ale zase takhle taktizovat je humáč.A to polehávání a zdržování je na

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu se divat na tabulku ale podle komentaru to vypada, ze arsenal je definitivne zpet a vede ligu o pet bodu

Reagovat
Front hell

Reagovat
Golasso

To jsme si dovolili moc, mít radost z výhry v derby

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea chce prý De Lighta.

Reagovat
Luc-Luc

taky jsem to cetl, FFP uz nejak neplati nebo to Roman taky solicha jak Mansour? Vsak De Ligt bude chtit tak 300k minimalne tydne

Reagovat
Maximm9

Srovnavat v teto dobe PSG s CHlesea co se tyce financi je dobry prestrel.

Chelsea si je schopna veskere penize na prestupy obstarat prodejem svych hracu z akademie nebo hraci ktere uz nepotrebuje ( to ze nektere potom nakoupit zpet za dvojnasobek je jina diskuze )

Reagovat
Swarley

Ta druhá část je úplný nesmysl, Abra dotuje Chelsea pravidelně... Nic jako dobře hospodařící Chelsea neexistuje a po těch letech je to i totalni ostuda...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Maximm9

To nepopiram, ze tam Roman porad posila penize, nemyslim si, ze nejaky klub z tech nejvetsich je schopny hospodarit bez injekci od majitelu. A ani netvrdim, ze Chelsea je dobre hospodarici. Jen rikam, ze na privedene hrace si je Chelsea schopna vydelat prodejem svych hracu. Viz letosni leto.

Reagovat
Swarley

Já myslím, že úplně v klidu, nás majitel vysává a rozhodně nedotuje... a určitě nejsme jediní...

A že prodej kryje nákup, tak to už je jen úhel pohledu... Jestli ty peníze od Abry použijete na nákup nových hráčů nebo na provoz nebo naopak, to už je úplně jedno... Bez peněz od Abry by to prostě nešlo...jak už jsem psal, po všech těch letech je to zoufale...

Reagovat
RKBoy

To ze to Roman dotuje neznamená, že klub by nedokázal fungovať aj bez neho.

Narozdiel od ostatních majiteľov je preňho klub mimo imidžu a drahej značky aj vášeň a hobby.

Klub by sa v pohode obišiel aj bez tych reporotvanych 300mega co tam dal, len by seme sa museli obozretnejsie otáčať, rovnako ako United, Liverpool ci Bayern.

Chelsea je už dostatočne veľký brand so sponzorskými zmluvami ktoré patria k tomu najlepšiemu a jednou z najlepsich akadémii aby už nebola závislá na bohatom majiteľovi na takejto úrovni ako 10 rokov do zadu.

Roman ale miesto vysávania klubu, pomáha práve urýchlenemu rastu, či futbalovému, technickému alebo brandovemu... Na tom nie je nič zlé, naopak, väčšina klubov by mala takéhoto majiteľa závidieť.

Reagovat
Swarley

Rozhodně by se ani omylem neudržela na špičce...300 mega určitě není nějaká zanedbatelná částka, bez které by se to jakože dělalo skoro stejně...

Abra je sám o sobě dost pochybná osoba, jestli je ti jako majitel sympatický, ok, to už je na tobě...

Reagovat
mithro

roman rozbehol dobry biznis s hracmi, ta akademia zaraba. nie som uplne fanusik toho modelu ale nesie to vysledky a slusne to zaraba.

Reagovat
Busby babes

tak samozrejme, ze by dokazal fungovat bez neho. Klubu bez oligarchy je pomerne hodne. jen by to proste nebylo na boj o titul/LM.

tech 300 mega je jen za poslednich par let. jinak tam Roman od zacatku sveho pusobeni dal tusim 1,4 miliardy liber.

Reagovat
blade115

300 mega ale v dnešní době není zas tak šílená pálka, jak by se mohlo zdát. Nevím, za jaké období to je spočtené, ale pokud se budeme bavit na 5 letém horizontu, tak jen Kepa+Havertz+Chilwell jsou dohromady platem a přestupovou částkou cca 320 mega. Což jako oslabení je, ale zas že by ten klub měl jít nějak do sraček, nebo že by to bez toho nešlo ... Hmm, to ono by to šlo. Jen by klub musel najít více zdrojů příjmu, uvážlivěji nakládat s financemi a nedržet tolik zbytečných hráčů.

Reagovat
Busby babes

ok, vzpomenu si na to, az se zas bude o nas rikat, ze desne utracime. pak prijdu s tim, ze 300 mega neni zas tak hodne...

Ale vazne, jak pisu niz, byt fanouskem Chelsea, tak jsem za takoveho majitele rad, jen proste nemam reci o sobestacnosti... coz samo o sobe ani neni nejaka extra prednost. Vetsina fotbalovych klubu sobestacna neni a nikdy nebyla. Vzdycky ty kluby fungovali na principu bohateho mecenase, ktery provoz dotuje...

Reagovat
Busby babes

fungovaly

Reagovat
Hlahart

Reagovat
blade115

Ale tak doufám, že si rozumíme ne? Že 300 mega v horizontu pěti let není ani zanedbatelná částka, ale ani důvod, proč by se měl přední evropský klub zřítit jak domek z karet. Samozřejmě dát 300 mega jen za přestup dvou hráčů v jednom období, tak tu dostane jakýkoliv klub bídu ...

Já jsem za Romana taky rád, ale zároveň bych byl rád, aby ten klub soběstačný byl. Jednu chvíli ten rozpočet vyrovnaný byl, bohužel to ale dlouho nevydrželo. To samozřejmě ale neznamená, že by kluby neměly pracovat s cizím kapitálem - ten je koneckonců vždy levnější, ale měly by být schopny ho splácet z vlastního.

Reagovat
Busby babes

tak jasne, ze byste ted uz nespadli nekam do druhe pulky tabulky.

"ten je koneckonců vždy levnější, ale měly by být schopny ho splácet z vlastního."

Tohle je otazka no. Fotbalove kluby proste nejsou a nikdy nebyly obchodni spolecnosti. Vzdycky to byly hracky pro bohaty obchodniky a tak, kteri dotovali klub a delali tak neco pro mesto/komunitu... Aspon v Anglii urcite. Zaclo se to menit v tech 90. letech, ale ani tak neni fotbalovej klub ve vetsine pripadu generovat takove prijmy aby to utahlo provoz klubu... a kdyz to nekdo v zasade dela, tak je dost nenavidenej, jako treba Ashley v Newcastlu... (i tam je to samozrejme slozitejsi)

Reagovat
blade115

V nekalých těch nových návrzích UEFA na finanční regulaci by měl být limit dotování ze strany majitele na 30m ročně. Němci dokonce navrhovali nulový limit. A já s tím prostě souhlasím, každý by měl s financemi zacházet rozvážně a fungovat s vyrovnaným rozpočtem, ať už jde o domácnost, firmu, stát nebo fotbalový klub.

Reagovat
Busby babes

ja nevim no. Ja chapu, proc se to deje, proc na to treba nemecke kluby tlaci, respektive Bayern na to tlaci, konkurovat City nebo PSG je pro ne cim dal tim slozitejsi a musi to proste delat chytreji (coz se jim dari). Na druhou stranu to same oni delaji na domaci scene...

Druha vec je, ze fotbal je asi jedine odvetvi, ktere se aktivne brani prilivu novych penez, coz je divny. Chapu, proc to chteji, ale nevim, jestli je to nejlepsi zpusob, jak takoveho cile dosahnout. Nicmene rozumim tomu, ze se ti to libi a nic proti tomu. Je to legitimni uhel pohledu.

Reagovat
Busby babes

btw kdyby se tohle zavedlo pred nastupem Romana k vam, tak jste doted klub na urovni Evertonu. To je druha vec, proc se mi tyhle navrhy tezko komentuji. Je to trochu pokrytecky z pohledu fanouska velkeho klubu, protoze to defakto znamena zakonzervovani stavu, jak je ted. Zadna dalsi Chelsea, City nebo PSG by pak nemohl nastat (nebo velmi komplikovane)

Reagovat
blade115

Jo, to máš pravdu. Možná bychom na tom byli spíš jako Portsmouth, před Romanem ty finanční problémy byly fakt obří.

Obecně bych se přílivu peněz nebránil, ale lépe by bylo, kdyby to byl kolektivní příliv do sportu jako takového, skrz medializaci, sponzoring ... A nemyslím si, že by to nutně vedlo k zakonzervování stavu - v Anglii i kluby z chvostu tabulky mají dnes finance na úrovni týmů z jiných lig, co pravidelně hrají LM. V tomhle jsou naopak konzervy spíš Němci, kteří naprosto směšně rozdělují prachy za TV práva. Ale to už brouzdáme trochu do jiného tématu.

Reagovat
Busby babes

jen ty kluby v anglii jsou bohate relativne vuci klubum z jinych zemi, ne vuci klubum nad nima. Tottenham se tam dostal diky generacnimu talentu, Leicester se tak tak drzi, ale realne te top 4 konkurovat nemuze, to same plati pro ostatni... obcas nekdo vyskoci a kdyz se to sejde s tim, ze jeden z velkych klubu ma spatny rok, tak udelaji treba EL. ale pak zase spadnou zpatky...

Reagovat
blade115

Souhlasím. Ale stejně se mi úplně nezdá, že by to bylo takhle černobílé - že buď budou bohatí majitelé dotovat, nebo bude ve fotbale stále stejná struktura síly klubů. Vícero megalomanských projektů ztroskotalo, viz Valencia, Malaga, Monaco, ... Naproti tomu Dortmund, Atlético, Leicester nebo poslední dobou Atalanta s Villarrealem se dostali nahoru svépomocí. Naopak třeba Arsenal a donedávna ACM se totálně propadli a jejich místo na špici převzali jiní.

Podle mě těch pohybů jen v tomhle století bylo víc než dost, a přitom jen 3 kluby se vyšvihly nahoru díky pumpování peněz bohatými majiteli. Takže podle mě ta cesta je a nemusí nutně vést skrz ropu.

Reagovat
Busby babes

Na tom nie je nič zlé, naopak, väčšina klubov by mala takéhoto majiteľa závidieť.

s timhle souhlasim, co ja bych za takoveho majitele dal v United. Jen proste ty reci o sobestacne Chelsea nejsou pravda no.

Reagovat
mithro

FFP neexistuje,

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

O tom, že máme predeal na Bissoumu na január reportoval aj niekto seriózny?

Reagovat
O.Giroud

nn

Reagovat
Remt

Já včera

Reagovat
cristiano.K.

skvělá atmosféra

Penalta za mě ano.

Reagovat
Coutinho10

tam bych jednou chtel bejt v kotli Palace po vstrelenym golu...famozni vzdy

Reagovat
Mastný Chobot

Trossard tupelo, ale CP úplne zaslúžene. Vyhrávajú súboje, oveľa lepšie sa hýbu, prihrávajú si... Brighton bol miestami na uterák.

Gallagher je úžasný, len kam ho Chelsea dá, to netuším

Reagovat
smazaný uživatel

Gallagher do LFC poprosím

Reagovat
blade115

Saúl půjde po sezoně zpátky do řitě a Gallagher si to rozdá s Kovacicem.

Reagovat
smazaný uživatel

haha

Reagovat
blade115

#OloPls

Reagovat
Coutinho10

Brighton uz 2. zidanovka v zapase

Reagovat
Shuriken_YNWA

Jak to, že nehraje Bissouma? Máte někdo nějaké informace?

Reagovat
O.Giroud

Neboj nebol na testoch v LFC. Na livescore mas zranenie.

Reagovat
Shuriken_YNWA

Škoda, já myslel, že s náma včera odjel do Porta…

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Coutinho10

ze to ten hrac Brightonu nekopnul do Gallaghera...byla by jasna 2. zluta za braneni v rozehrani a Palace by sel do 10

Reagovat
mikelinos

to tak jednoduchy podle mě není

Reagovat
Coutinho10

no ja si myslim, že pokud by se nad ním nesmiloval, tak jí musel vytáhnout ...Brighton potřeboval vyrovnat, pospíchal a on jim v tom zabránil v tom momentě a běžně se za to dávají karty, když si stoupneš před míč a nenecháš soupeře rozehrát, takže tady měl podle mě štěstí

Reagovat
Coutinho10

takova hrubka pri odkopu...odkopnout to poradne, tak takovy gol nemuzou dostat

Reagovat
Shuriken_YNWA

Tak nakonec 1:1

Reagovat
pingla

maupay ale za druhý poločas zasloužená remíza

Reagovat
kiwwi

1000. pre Manchester United a Oleho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tady sesbiras spousty ironickych palcu.

Reagovat
kiwwi

ked prekonam Kollera, tak budis

je mi jasne, ze zase sem niekto hodi link a jemu pribudne dalsich x palcov

Reagovat
cristiano.K.

blbost

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Swarley

ta představa, že s ním vyjde titul je strašně lákavá

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hlahart

[jinak teda potvrzeno, že na Vilareal 3/4 obrany out ]

Reagovat
kiwwi

njn, Telles, Lindeloff, Varane, Dalot - na papieri to nie je take hrozne, ale v reali to bude chaos a chlapi s roztrasenymi kolenami

Reagovat
Hlahart

Tady z toho mám strach snad jen z Tellese, jinak by to snad měli zvládnout... Případně se teda ještě nabízí hra na 5 s Baillym, no...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele