Premier League - preview 38. kola

13.05.2018, 08:19, aktualizováno 13.05.2018, 08:19
Previews
Liverpool hraje doma s Brightonem a má poslední šanci potvrdit umístění v první čtyřce, na případné zaváhání bude znovu čekat Chelsea. Manchester City cestuje do Southamptonu a v případě výhry pokoří stobodovou hranici, domácím by k jistotě záchrany měla stačit i případná prohra nízkým rozdílem...
Burnley FC - AFC Bournemouth  (neděle 16:00)
Burnley se s úspěšným ročníkem rozloučí na domácím stadionu v duelu s Bournemouthem. Clarets s vlastními fanoušky oslaví sedmé místo a účast v Evropské lize, hosté zase pohodovou záchranu v anglické nejvyšší soutěži.

O tom, že celek ze severozápadu Anglie získá sezóně více než padesát bodů, snil jeho málokterý příznivec i pozorovatel ostrovní kopané. Skromnému mužstvu se předpovídal další tuhý boj o záchranu. Jenže Burnley se povětšinou pohybovalo v klidném středu tabulky a v druhé polovině průběhu soutěže začalo směle pomýšlet na postavení nejlepšího týmu za elitní šestkou. Především díky skvělé jízdě v březnu a první polovině dubna se Clarets skutečně dostali na sedmou pozici.

V posledních kolech se přeci jen přestalo svěřencům Seana Dyche dařit a na výhru čekají čtyři utkání. Burnley dvakrát remizovalo ze Stoke a Brightonem a podlehlo londýnským velikánům Chelsea a Arsenalu. Kanonýři při domácí rozlučce s manažerem Arsénem Wengerem nadělili Clarets pět branek. Dyche navíc musí počítat ztráty ve svém kádru. Mimo hru jsou zranění Mee, Barnes, Defour a Brady.

Bournemouth nezažil tak spanilý ročník jako jeho nedělní soupeř, avšak s konečným bilancováním budou na jihu Spojeného království taktéž spokojeni. Cherries v Premier League kroutí třetí rok v řadě, přičemž podobně jako Burnley nepatří mezi nejambicióznější kluby. Ve všech sezónách se však dokázali zachránit a v posledních dvou případech se tak stalo v poměrně suchém triku.

Červenočerní okupují dvanáctou pozici, přičemž mají stejně bodů jako další čtyři mančafty, kterými jsou Newcastle, Crystal Palace a Watford. V Burnely nebudou barvy Cherriers hájit Arter, Stanislas a Smith, které sužují zdravotní patálie. Bournemouth bude chtít Clarets oplatit porážku z loňského listopadu, kdy na Dean Court vsítili hosté dvě branky, přičemž domácí korigovali pouze jednou.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Long, Tarkowski, Ward - Lennon, Cork, Westwood, Hendrick - Gudmundsson, Vokes
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Francis, S. Cook, Aké, Daniels - Fraser, L. Cook, Surman, Pugh - King, Wilson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.48 - 3.24
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - West Bromwich Albion  (neděle 16:00)
V Selhurst Parku nečeká na návštěvníky zrovna prestižní souboj. Crystal Palace zakončí sezonu v zápase proti sestupujícímu West Bromwich. Už měření na Hawthorns žádnou branku nepřineslo, ale tentokrát fanoušci doufají v opak.

Jakkoliv se to nemusí pozdávat, utkají se spolu dva týmy s velmi dobrou formou. Londýnský celek už neprohrál pět kol v řadě a jeho výtečnou fazónu pocítil zejména Leicester City, který v Selhurst Parku obdržel pětibrankový debakl. Crystal zvládl i minulé kole, to pro změnu zvítězil na půdě Stoke City 2:1.

Prakticky stejnou formu má i West Bromwich, ovšem hosté začali sbírat body příliš pozdě. Pět zápasů už W.B.A. neprohrál, vedle toho dokázal porazit Manchester United nebo Tottenham, o body obral i Liverpool, ale sestupu do nižší soutěže stejně nezabránil. Za celou sezonu se hostům podařilo nasbírat jen jedenatřicet bodů. V Londýně se budou hráči West Bromwiche loučit s Premier League, kam se budou chtít vrátit zase za rok. Čekají je však nástrahy těžké Championship.

Vzájemné střetnutí rozhodně nepatří mezi největší lákadla závěrečného kola anglické soutěže, spíše naopak. Už první zápase na Hawthorns diváky nudil, ti se za devadesát minut nedočkali žádné branky. Bilance vzájemných zápasů je hodně vyrovnaná a vyrovnaný duel se čeká i tentokrát.

Crystal Palace bude postrádat trojici hráčů Scotta Danna, Bakaryho Saka nebo Jasona Puncheona. Ani West Brom nebude v plné síle, zdravotní potíže hlásí James Morrison a Gareth Barry.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Spereoni - Aanholt, Sakho, Tomkins, Wan-Bissaka - Loftus-Cheek, Cabaye, Milivojevič. McArtur - Townsend, Zaha
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, Hegazi, Evans, Gibbs - Phillips, Livermore, Brunt, McClean - Rodríguez - Sturridge
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.92 - 4.61
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Huddersfield Town - Arsenal FC  (neděle 16:00)
Letošní ročník Premier League míří posledním kolem do finiše a spolu s ním končí také jedna velká éra. V Huddersfieldu si totiž svým 828. ligovým zápasem odbude derniéru manažer Arsenalu Arséne Wenger. I když už žádný výsledek nezmění postavení Kanonýrů na šesté příčce, se svou trenérskou legendou se londýnský klub nehodlá loučit porážkou, tím spíše vzhledem k dlouhé šňůře proher ve venkovních zápasech.

Právě v Huddersfieldu bude mít Arsenal poslední možnost v této sezoně utnout nebývalé trápení na cestách, které čítá v kalendářním roce 2018 rovných sedm proher ze sedmi ligových zápasů. Naposledy se tak stalo ve středeční večer, kdy Wengerova družina podlehla Leicesteru 3:1. "Musím ale říci, že přístup hráčů byl výtečný," hledal francouzský manažer pozitiva z duelu, v němž Arsenal již od patnácté minuty dohrával o desíti po vyloučení stopera Mavropanose. "Byli fantastičtí. Cítím, že v týmu panuje zvláštní pouto. Z tohoto týmu může vzejít něco výjimečného, snad se to povede v příští sezoně."

Wenger se také rozhovořil na téma rozlučky před domácími fanoušky z minulého týdne. "Bylo to velmi zvláštní. Jsem za to vděčný, protože na jednu stranu je to smutné, ale zároveň je objektivně vedení takto význačného klubu po dvaadvacet let důvodem k veliké radosti a vděčnosti, byla to pro mne velká pocta."

Huddersfield si nečekanými remízami na půdě Manchesteru City a Chelsea zajistil vytoužené setrvání mezi anglickou prvoligovou elitou, což je vzhledem ke skrovným podmínkám ligového nováčka s vůbec nejnižšími výdaji na platy ze všech letošních účastníků Premier League cenným úspěchem. I díky tomu by se nedělní střetnutí mělo nést v přátelské atmosféře a klub již s předstihem vyzval své fanoušky, aby ve dvaadvacáté minutě ocenilo potleskem Arséna Wengera za jeho dlouholeté služby.

"Mám ohromnou radost, že Wengera můžeme hostit v jeho vůbec posledním zápase Premier League po dvaadvaceti letech - za současných okolností si to můžeme dovolit," pochvaluje si trenér Terriers David Wagner. "Můžeme mu nyní dopřát všechnu čest a pozornost, kterou si zaslouží. Máme pro jeho počiny ten nejhlubší respekt a jsme rádi, že proti jeho Arsenalu odehrajeme závěrečný zápas. Hráči i personál mu vystrojí poctu při nástupu na hřiště a klub zajisté přijde i s nějakým darem."
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Smith, Jorgensen, Schindler, Kongolo - Hogg, Mooy - Ince, Pritchard, Van La Parra - Mounié
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Chambers, Mustafi, Monreal - Ramsey, Xhaka, Wilshere - Mchitarjan, Lacazette, Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.53 - 4.44 - 1.61
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Brighton & Hove Albion  (neděle 16:00)
Liverpool si zkomplikoval boj o postup do Ligy mistrů a v posledním kole musí uhrát alespoň bod. Brighton se bude chtít na Anfield Road důstojně rozloučit s nováčkovskou sezónou, která pro Seagulls dopadla úspěšně.

Reds se v závěru sezóny soustředí v první řadě na bitvy v letošní Champions League, kde dokráčeli až do finále, ve kterém si to o ušatý pohár rozdají s Realem Madrid. I kvůli těmto okolnostem začal Liverpool strádat v Premier League. Německý manažer Jürgen Klopp čeká se svými svěřenci na ligové vítězství tři utkání a místo soupeření o druhou pozici musí uhájit alespoň čtvrté místo před dotírající Chelsea.

Právě londýnský klub způsobil Liverpoolu poslední bolístku, když na domovském Stamford Bridge. Výhru Blues zařídil jediným gólem Giroud a Chelsea ztrátu na Reds na dva body. Mužstvo od řeky Mersey má však lepší skóre, které hraje nejdůležitější roli při potenciální rovnosti bodů. Liverpoolu by tak měla stačit i remíza z Brightonem, avšak Klopp touží po vítězné rozlučce s Premier League a zároveň pozitivním naladěním sebe sama na finále milionářské soutěže.

Na Anfield Road v neděli zavítá Brighton, který se mezi anglickou klubovou smetánku vrátil po několikaleté pauze. Premiérový ročník pak zvládli Seagulls obstojně a splnili předsezónní cíl, kterým bylo udržení prvoligové příslušnosti i pro nadcházející rok. Racci se mohli opřít o výkony brankáře Ryana, stoperů Duffyho s Dunkem, záložníku Pröppera či Große a gólového útočníka Murrayho. Modrobílý stroj pak z lavičky řídil manažer Chris Hughton.

Brighton se drží na čtrnáctém místě se ziskem 40 bodů. Závěrečný los byl pro Seagulls tvrdý, když se utkali s oběma celky z Manchesteru a sezónu končí v Liverpoolu. Rackům se však podařilo porazit United, které gólem potopil Groß. Na City již ale Brighton nestačil i kvůli báječnému výkonu manchesterského Saného. Na Anfield Road si nezahrají Brown a Sidwell, které ze hry vyřadilo zranění.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Karius - Clyne, Matip, Van Dijk, Roberston - Woodburn, Henderson, Wijnaldum - Salah, Ings, Mané
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Schelotto, Duffy, Dunk, Bong - Stephens, Pröpper - Knockaert, Groß, Izquiedro - Ulloa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 8.05 - 16.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Watford FC  (neděle 16:00)
Prohra v Brightonu, remíza s West Hamem a za 180 minut žádný gól. Manchester United si závěr soutěže představoval jinak, konečnou tečku za ligovou sezonou udělá už jako jistý vicemistr proti Watfordu a na Old Trafford bude velkým favoritem. Poslední zápas kariéry odehraje záložník Michael Carrick.

Rudí ďáblové jsou anglickým vicemistrem a oproti minulé sezoně si poměrně výrazně polepšili. Důvod k oslavám však nemají. Tým, jakým je Manchester United, má ty nejvyšší ambice a ty se naplnit nepodařilo. Druhé místo v lize je přijatelné, kaňkou ovšem je brzké vypadnutí z Ligy mistrů, sezona ale pro United ještě nekončí. Už brzy se Mourinhova parta postaví ve finále FA Cupu proti Chelsea.

Aby United ve finále uspěli, musí zapracovat na ofenzívě, která v posledních dvou kolech vyšla střelecky naprázdno. Jak proti Brightonu, tak i West Hamu se nepodařilo vstřelit gól, takže se logicky nepovedlo ani zvítězit. José Mourinho hodlá dát pro poslední zápas šanci ostatním hráčům, takže se například mezi tyčemi objeví Romero. S kapitánskou páskou se od začátku představí Michael Carrick, pro kterého to bude poslední zápas v kariéře.

Šestatřicetiletý záložník začínal kariéru ve West Hamu United, odkud v roce 2004 přestoupil do Tottenhamu a o dva roky později do Fergusonova Manchesteru United. S klubem vyhrál co se dalo, včetně Ligy mistrů. Ve finále 2008 proti Chelsea odehrál celý zápas a byl jedním z úspěšných exekutorů penaltového rozstřelu.

Watford už sice o nic významného nehraje, ale na slavném Old Trafford bude mít vždy o motivaci postaráno. V "divadle snů" se mu nikdy nepodařilo bodovat, což by rád změnil. Watford v minulém kole porazil Newcastle 2:1, čímž přerušil sedmizápasovou sérii bez vítězství.

José Mourinho bude v posledním kole postrádat belgické duo Lukaku, Fellaini. Především absence útočníka Lukakua je vzhledem k nízké produktivitě z předchozích kol citelnou ztrátou. Na druhou stranu portugalský stratég chce mít urostlého útočníka k dispozici na zápas s Chelsea. Ani Javi Gracia nedisponuje nejsilnějším kádrem, na marodce Watfordu zůstávají Hoban, Cleverley, Okaka, Prödl i Chalobah.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
Romero - Blind, Bailly, Jones, Darmian - Pogba, Matič, Carrick - Martial, Rashford, Mata
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Janmaat, Cathcart, Kabasele, Holebas - Doucouré - Deulofeu, Hughes, Pereyra, Richarlison - Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.90 - 7.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Chelsea FC  (neděle 16:00)
Jak se Chelsea poslední měsíc krásně zvedala a ťukala na vrátka do příštího ročníku Ligy mistrů, tak všechny naděje uhasila v ten nejméně očekávaný moment. Po domácí remíze s Huddersfieldem má Conteho výběr pramalé šance dostat se do top čtyřky, a tak se závěrečný duel v Newcastlu nese spíš v duchu rozpačitosti celé uplynulé sezóny.

Matematika je jednoduchá, Chelsea v St. James‘ Parku musí samozřejmě bezpodmínečně vyhrát. Místo jakékoli ztráty Liverpoolu - jak to bylo v plánu při středečním úspěchu - však potřebuje rovnou jeho prohru. Doma s Brightonem. Brightonem, který už de facto nemá o co hrát. Brightonem, který venku vyhrál naposled před půl rokem...

Tedy pro přesnost, Chelsea ztrácí na Liverpool pouhé dva body, takže i při dotáhnutí tohoto manka by ještě teoreticky mohla mít šanci na účast v milionářské soutěži. To by však v Newcastlu musela vyhrát o 16 gólů. Absurdnost situace podtrhneme ještě statistikou, že tohle se v historii profesionálního anglického fotbalu ještě nestalo - maximem zůstává ironicky výhra Newcastlu z roku 1946, kdy tehdy druholigoví Magpies porazili 13:0 Newport County.

No, a tímhle vlastně příběh zápasu z hlediska skutečné důležitostí končí. I když by bylo nespravedlivé tvrdit, že Newcastle nemá vůbec o co hrát, jsou i jiné motivace než jen pohárová Evropa a sestup. Svěřenci Rafy Beníteze jsou momentálně desátí a udržet coby nováček ligy post v první polovině tabulky by bylo jistě příjemné.

Jde navíc taky o docela slušné peníze. Za Newcastlem číhá se stejným bodovým ziskem i Crystal Palace, Bournemouth a Watford, při shodě výsledků můžou Straky padnout dokonce o celých šest příček až na patnáctou pozici! A to by v konečném účtování znamenalo ztrátu 10 milionů liber na odměnách od vedení Premier League. To už motivace rozhodně je...

Newcastlu v udržení sympatického umístění nepomůže Kenedy, který v týmu hostuje právě z Chelsea. Mimo hru jsou i suspendovaný Slimani a zranění Atsu s Clarkem. Blues klasicky chybí David Luiz, naopak Courtois by se po drobných zdravotních problémech měl vrátit mezi tři tyče.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Lascelles, Lejeune, Dummett - Ritchie, Shelvey, Diamé, Murphy - Pérez, Gayle
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Cahill, Rüdiger - Moses, Fábregas, Kanté, Bakayoko, Alonso - Hazard - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.72 - 4.24 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Manchester City  (neděle 16:00)
Southampton si v už v úterý prakticky zajistil udržení v lize, čemuž odpovídalo i křepčení po inkriminovaném utkání na hřišti Swansea. Stále však ještě není rozhodnuto - kdyby Saints usnuli na vavřínech a dostali od Manchesteru City opravdu naloženo, mohl se závěr sezóny na St. Mary’s zvrhnout v tragédii.

Jasně, ta pravděpodobnost je nízká, ale kdyby Southampton opravdu nastoupil bez koncentrace a nechal se suverénem letošní sezóny přejet o 6, 7 gólů, mohlo by to být ještě zajímavé. Swansea totiž hraje doma se Stoke, a pak by desetigólový součet už nebyl úplně nereálný (výsledky například 0:6 a 4:0 už by posílaly do Championship jižany).

Guardiola a jeho parta mají zcela opačné problémy. Titul už převzali před týdnem, šampaňské jistě teklo proudem, ale na rekordy, na ty si Citizens energii uschovali. Chelsea už vymazaly z čela tabulek největšího počtu bodů, vstřelených gólů i vítězství. Pokud ale vyhrají v Southamptonu, budou mít výher 32 a překonají historický rekord Tottenhamu z roku 1961. Navíc se dostanou na 100 bodů.

Ve stínu záchranářských povinností a snahy Manchesteru City o další lámání rekordů se budou dva fotbalisté Citizens přetahovat o roli nejlepšího nahrávače sezóny. Leroy Sané totiž v týdnu proti Brightonu připravil všechny tři branky svého mančaftu a dorovnal kolegu Kevina De Bruyneho na čísle 15. Ve hře je zbrusu nová trofej Premier League Playmaker award.

Pro Man City není Southampton zrovna oblíbená destinace. Jen dvě z posledních šesti návštěv skončily oslavami hostí, zatímco Svatí slavili taktéž dvakrát. Před rokem nicméně po gólech Kompanyho, Saného a Agüera zvítězil letošní mistr.

Právě Sergio Agüero je jediným absentérem a mužem, který už se jistě šetří na blížící se světový šampionát v Rusku. Jinak ale můžeme očekávat nejsilnější možnou sestavu. Ne jinak tomu bude u Southamptonu, jemuž schází zraněný Jan Bednarek. Stav Maria Leminy posoudí lékařský tým až těsně před utkáním.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Stephens, Yoshida, Hoedt - Cedric, Hojbjerg, Romeu, Bertrand - Redmond, Austin (Gabbiadini), Tadić
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Kompany, Otamendi, Delph - De Bruyne, Fernandinho, D. Silva (Gündogan) - Sterling, Jesus, Sané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.91 - 5.23 - 1.41
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Leicester City  (neděle 16:00)
Tottenham si již zajistil místenku v dalším ročníku v Lize mistrů a v posledním kole se chce vítězně rozloučit s azylem ve Wembley. V cestě mu bude stát Leicester, kterému závěr sezóny příliš nevychází.

Kohouti opět potvrdili, že stabilně patří mezi špičku anglického fotbalu. Ve hvězdnými kluby nabité Premier League drží krok s takovými mužstvy, jakými jsou Machester United, Liverpool či Chelsea. Letos se Spurs navíc stali nejlepším londýnským celkem v soutěži. Tottenham drží třetí místo, a pokud chce na bronzové pozici zůstat, musí Leicester porazit. Čtvrtý Liverpool totiž ztrácí jen dva body a má lepší skóre.

Svěřenci manažera Maurici Pochettina již v závěru sezóny nepodávají tak konstantní výkony jako v předchozím průběhu a střídají úspěchy s porážkami. Ve čtvrtek však zvládl střetnutí s Newcastlem, když výhru zařídil kanonýr Harry Kane. Ten stále může pomýšlet na trofej pro nejlepšího střelce ligy, v posledním zápase by však musel nastřádat hattrick, aby alespoň dohnal stále vládnoucího Mohameda Salaha z Liverpoolu.

Liškám se podařilo vyšplhat ze spodních pater a v pohodě se zachránili, konec ročníku však Leicesteru příliš nevychází. Předloňský mistr si prošel výsledkovou krizí, když během pěti zápasů vybojoval pouze jeden bod. Hlasitě se tak začalo hovořit o budoucnosti manažera Claude Puela. Ten však alespoň dočasně zavřel ústa pochybovačům po minulém kole, kdy si jeho svěřenci vyšlápli na venkovních hřištích nemohoucí Arsenal.

Lišky se proti Gunners dokázaly hned třikrát gólově prosadit a po výhře 3:1 si s předstihem zajistily nejhůře deváté místo. Teoreticky ještě můžou přeskočit osmý Everton, ten by ale musel zaváhat na hřišti West Hamu. Leicester by navíc musel vyšlápnout na silný Tottenham. V prvním letošním měření sil se však radovaly Lišky, jejichž listopadovou výhru zajistily hvězdy Jamie Vardy a Riyad Mahrez.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Trippier, Sánchez, Vertonghen, Davies - Sissoko, Dier - Alli, Eriksen, Son - Kane
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Jakupović - Dragović, Morgan, Maguire, Fuchs - Mahrez, Choudhury, Silva, Gray - Vardy, Iheanacho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.89 - 9.04
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Everton FC  (neděle 16:00)
Lepší jak osmé místo už Everton nezíská, kdo si ale ještě může polepšit, to je West Ham United. Kladiváři se s Toffees utkají na závěr sezony a svému soupeři mají co oplácet. Everton v listopadu loňského roku vyprášil Kladiváře 4:0 a hned tři branky vstřelil sám Wayne Rooney. Bude se kanonáda opakovat?

Neměla by, tedy alespoň tomu nasvědčují zlepšené výkony v defenzívě Hammers. Obrannou hráz nepřekonaly Leicester ani Manchester United a West Ham v těchto dvou zápasech vytěžil čtyři body. Důležité čtyři body, které přispěly ke konečné záchraně.

Ve 38. kole už nemají domácí co ztratit, v tabulce si ale ještě mohou o pár příček polepšit. Nic jiného, než vítězství, k tomu nepovede a West Ham má ještě o motivaci navíc, protože proti Toffees už třikrát po sobě nedokázal skórovat, natož zvítězit. A ještě jedna statistika straší tým Davida Moyese - West Ham doma nad Evertonem nevyhrál jedenáct let.

Sám manažer domácích David Moyes je dalším chutným kořením tohoto zápasu. Pětapadesátiletý Skot v Evertonu dlouhá léta působil a udělal si tam velmi dobré jméno.

Everton už nějaký pátek trénuje Sam Allardyce a v této sezoně s týmem obsadí osmé či deváté místo. Vše záleží na tom, jak dopadne zápas v Londýně a jak si povede Leicester City na půdě Tottenhamu. Hosté se mohou pyšnit velmi dobrou formou, za posledních osm kol podlehli jen mistrovskému Manchesteru City. Před týdnem Everton remizoval se Southamptonem 1:1.

Ani jeden z týmů nebude kompletní. Hammers budou postrádat Obianga, Reida, Byrama i Antonia a podobný je výčet zraněných i na druhé straně. Sam Allardyce musí oželet starty McCarthyho, Stekelenburga, Sigurdssona, Mangaly, Calverta-Lewina a hrdiny předchozího měření sil Wayna Rooneyho.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Cresswell, Ogbonna, Rice - Masuaku, Noble, Kouyaté, Zabaleta - Lanzini, Mario
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Jagielka, Keane, Baines - Gueye, Schneiderlin - Bolasie, Davies, Vlašič - Tosun
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.51 - 3.12
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Swansea City - Stoke City  (neděle 16:00)
Matematicky Swansea ještě živí naději na udržení, reálně si ale domácí porážkou se Southamptonem podřezala větev už v úterý. Velšané musí v letošní derniéře porazit Stoke a zároveň potřebují právě prohru Saints v utkání s Manchesterem City. To by samo o sobě ještě nebylo tak bláznivé - nutné je však navíc smazání devítigólového deficitu.

A to už, pravda, tak reálné není. Jako příklad uvedu jeden z těch nejméně bláznivých scénářů, který by Velšany ještě zachránil v Premier League: Swansea - Stoke 4:0, Southampton - Man City 0:6. Fakt, že u většiny zahraničních sázkových kanceláří už se na sestup Swansea nedá ani sázet, hovoří sám za sebe.

Nepomohla totiž ani Chelsea, která doma přenechala bod Huddersfieldu, jenž tak oslavil záchranu a svěřenci Carlose Carvalhala přišli o rovnocenného soka. Labutí píseň Swansea zazpívá spolu se dvěma nejdéle sloužícími fotbalisty. Končí pravý bek Angel Rangel, v týmu celých 11 let, a taky legendární záložník Leon Britton. Ten za Swansea, s roční pauzou, nastupuje od roku 2002 a pomohl ji vytáhnout až ze čtvrté ligy.

Poslední bude zápas i pro zmíněného Carvalhala, který už po zápase se Soutamptonem ztratil důvěru vedení, jenž bude na pravděpodobný návrat do Championship hledat nějakého borce s postupovými zkušenostmi. Sám portugalský kouč nicméně svůj odchod z klubu ještě potvrdit odmítnul.

V témže smyslu se vyjádřil i trenér Stoke City Paul Lambert, který selhal v misi za záchranou Potters už zcela definitivně. Červenobílý celek zůstane v paměti fanoušků Premier League asi hlavně díky učiněnému trebuchetu v pažích Roryho Delapa, jenž zářil v dresu Stoke při postupu v roce 2008. Po deseti letech tak dáváme tradičnímu celku sbohem.

Z týmových novinek je nejzajímavější to, že dvě zmíněné legendy Swans můžeme očekávat alespoň na několik minut, aby domácím fanouškům naposled zamávali ze sněhově bílých trikotů. Stoke nejspíš nastoupí v plné sestavě, v níž schází jen Choupo-Moting, Martins Indi a Stafylidis.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Férnandez, Mawson, Olsson - King, Ki, Clucas - A. Ayew, Abraham, J. Ayew
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Shawcross, Zouma, Pieters - Shaqiri, Ndiaye, Allen, Bauer - Crouch, Diouf
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.71 - 4.39
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City373142105:2797
2.Manchester United37246767:2878
3.Tottenham Hotspur37228769:3274
4.Liverpool FC372012580:3872
5.Chelsea FC37217962:3570
6.Arsenal FC371861373:5160
7.Burnley FC3714121135:3754
8.Everton FC3713101443:5549
9.Leicester City3712111452:5547
10.Newcastle United371181836:4741
11.Crystal Palace3710111643:5541
12.AFC Bournemouth3710111643:6041
13.Watford FC371181844:6341
14.Brighton & Hove Albion379131534:5040
15.West Ham United379121645:6739
16.Huddersfield Town379101828:5737
17.Southampton FC377151537:5536
18.Swansea City37892027:5433
19.West Bromwich Albion376131831:5431
20.Stoke City376121933:6730

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (513)

Přidat komentář
icemike

Brighton za 3 body dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi pravdepodobne

Reagovat
Sm0ker

Tady děláš, jako kdyby Chelsea měla dneska vyhrát

Reagovat
Miguel19

Reagovat
icemike

To bude druhé překvapení dnešního dne

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
icemike

Anebo ne, no

Reagovat
YNWA__MSN

to byste museli porazit Newcastle................RAFA hey RAFA RAFA BENITEZ

Reagovat
Fakt

Dneska aspoň za bod, nerad bych ve finále LM fandil Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, chceme Slavii ve skupinách LM.

Reagovat
Frantszek

Hlavně aby skoroval Mo Salah. Rekord PL padnouti musí.

Reagovat
SpecialOne

Tipsport má na jeho gól 1,4, to je hrozný

Reagovat
tuny

Kane 4 goly jako loni poslední kolo proti Liškám

Reagovat
Frantszek

skoro i jo, bejk jeden

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Ranoth

posledne kolo byva golove nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rui Faria na lavičku Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool za 3 body, Salah ideálne gól na prekonanie rekordu, Kane by sa mohol dostať aspoň na 30, Saints snáď nedovolia City spraviť 100 bodov. Carrick, Wenger, Britton rozlúčky

Reagovat
smazaný uživatel

Kane ideálně 4 góly jako před rokem proti Leicesteru, Salah nic a Liverpool prohra. Chelsea nevýhra, ať je má co mrzet.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
tuny

Reagovat
Nihilister

Stejně Ti žádná nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

si zlý

Reagovat
13

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
JessePinkman

ty jsi komik

Reagovat
smazaný uživatel

dnes Harry Kane smázne to africky hovno a pujde si pro krále střelců, jinak čukostán dnes prohraje + se chytne za ruku s análem pujdou vstříc dobrodružství do EL

Reagovat
Juan Román Riquelme

takovy hovna nevypousteji ani cules...

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ne kazdy z cules je Zenthaurus, patas, bano nebo technecium...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

uz zase si za kokota

Reagovat
TheTopFootbaler

Už to zařízněte někdo.

Reagovat
mithro

carrick v 16. minute striedanie?

Reagovat
Nikikrew

No tak gunnners, doprajte dnes nám a najmä Arsenovi ten bodik z ihriska supera, zasluzime si to

Reagovat
Lacko_Boh

neboj, remizka bude som si isty. Nech ma slak trafi ak nie.

Reagovat
Nikikrew

nech ta najma netrafi chybal by si nam

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

na EF je fantasticka atmosfera

Reagovat
Mastný Chobot

dosť Emptyhad dneska teda

Reagovat
Lacko_Boh

k

Reagovat
avicii

doma sme este neprehrali, dnes musi Brighton padnut

Reagovat
blade115

Prohrajte dnes, ale vyhrajte LM a bude to ideální pro všechny...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

keby to mame iste tak mi je to dnes jedno

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

aj ak chelsea dnes nevyhra?

Reagovat
blade115

Jo, v takovém případě jsme tu LM stejně hrát nechtěli ...

Reagovat
blade115

To je strašný, že už to zas končí ... Kdyby nebylo MS, tak by to byly zas depresivní 3 měsíce bez fotbalu.

A je celkem na nic, že poslední kolo je opět prakticky o ničem ... Že vyhraje Chelsea na St James's, to je samo o sobě skifi. Že prohraje Liverpool s Brightonem, to zas takový skifi není, ale oboje dohromady je skoro nemyslitelný. No a Swans už se taky nezachrání ...

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelé to dopadlo.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
RKBoy

Spurs zas bez trofeje,máš pravdu, skvele to dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale sme 3x po sebe v TOP4. Ja fandím Tottenhamu už dlho a ver mi, je to niečo neuveriteľné a obrovský pokrok. Ale fanušikovy úspechu to nič nehovorí.

Reagovat
RKBoy

pred tým ako zo seba vypluješ dalšie bezmozgové obvinenie o "fanúšikovi úspechu" , uspokojovat sa s top4 ako to robíte vy a vaši hráči je dovod prečo nikdy nebudete tam kde chcete , takáto mentalita sa dala chápat pred dvoma rokmi,možno ešte ten minulí, ale teraz je to už vyložene smiešne..Liverpool tiež v rokoch 2005-2009 mal každú sezonu top4 a kam ich to dostalo? nikam,lebo nič nevyhrávali a tak sa im kvalitný hráči rozutekali za lepším.

Reagovat
smazaný uživatel

si uvedom, kde bol Tottenham ešte pred pár rokmi. Levy a Pochettino začali revolúciu ktorá je stále ešte len na začiatku. Celú sezónu sme hrali vo Wembley, kvoli čomu nás niektorí na EF dokonca posmešne pasovali na zostup. Ale Tottenham vyhral skupinu LM v konkurencií Realu Madrid a Dortmundu, dostali sme sa do SF FA cupu a máme šancu skončiť ešte na treťom mieste. Chýba tomu fakt už len tá trofej, no ja verím, že skor alebo neskor ju dosiahneme. A som zvedavý, aké argumenty zostanú takým ako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi rok je vas alebo az ten dalsi

Reagovat
smazaný uživatel

Ľudia fandia aj tímom, ktoré nevyhravajú trofeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

to neospravedlnuje fakt ,že s takýmto kádrom tá trofej musí príst a nejaká už aj mala, pokial budete mat takúto mentalitu,tak žiadna ani nepríde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Tottenham nemá víťaznú mentalitu, to je známy fakt. Ale pomaly sa to obracia k lepšiemu.

Reagovat
RKBoy

preto aj napriek druhej neúčasti za 4 roky v LM sme napr. my stále lákavejšia destinácia,lebo vyhrávame, tak to proste chodí..je to aj otázka financii čo je dalšia doležitá vec, zvlášt v PL,ale trofeje sú to podstatné a to vy nemáte.

Reagovat
Jordi Alba

To je sice hezké, ale jak to souvisí s tím, že pro Tottenham je být po 3. v LM prostě pokrok a skvělá zpráva?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tuny

Oproti včerejšímu konci v Německu to bude asi opravdu nuda.

Reagovat
Orlandiiik

skifi

Reagovat
Swarley

a to ani nemáš tušení, jak blbě umí číst

Reagovat
Lacko_Boh

a jak blbě umí respektovat

Reagovat
Swarley

a zvládat

Reagovat
blade115

Dokud umí staroušovi Swurleymu zkazit den, tak jsou všechny neduhy irelevantní.

Reagovat
Swarley

To bys musel jinak papat polívčičku.

Reagovat
blade115

Jo tak ty jseš vlastně celou dobu naprosto vyrovnanej, jo? To teda nevím, jestli jde hůř tobě tahle póza, nebo kiwwimu ta rádoby ignorace...

Reagovat
Swarley

a co jsi jako čekal, krevety? takových jako ty už tu bylo...

Reagovat
blade115

Já ti to spíš nevěřím, kmete. Tvoje reakce vypráví trochu jiný příběh...

Reagovat
Swarley

to už jsme zase u tvých příběhů...

Reagovat
blade115

Reagovat
Lacko_Boh

len tak fakujem around

Reagovat
Taiger

To dělá Swarley na denním pořádku.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Taiger

Ale ale ale.

Reagovat
Swarley

si povykládejte s bladem navzájem a bude vše vyřešeno...a to by mohlo stát za to...

Reagovat
blade115

Vždyť jsi to byl ty, kdo se sem vetřel a celé tohle zbytečné vlákno začal ... ZASE ... Ty si snad vážně nemůžeš pomoct s tím lhaním a děláním ze sebe blbce.

Reagovat
Swarley

já za to nemůžu, že tu neschopnost číst tak špatně zvládáš

Reagovat
blade115

Bacha ať tu hranici mezi předstíranou a skutečnou ujebaností úplně neztratíš... Už to je pomalu jako psát si s Ludvíkem...

Reagovat
Swarley

ok, další super příběh

Reagovat
blade115

A přitom jsi tu pořád největší pohádkář ty - srandovní, že?

Reagovat
Swarley

jsem čekal, kdy to začneš otáčet, to je pořád to stejné dokola...

Reagovat
blade115

Tak pořád ty diskuze nerozjížděj a máš to ...

Reagovat
Swarley

někdo tě v těch tvých sračkách musí vykoupat...

Reagovat
blade115

Hm, ale vždycky se u toho ušpiníš víc než já...

Reagovat
Swarley

což je jen tvůj pocit...navíc fandíš Chelsea, jak víc se ještě ušpinit...

Reagovat
blade115

*což není jen tvůj pocit. Ale to už je součást toho zaslepení, kterým to vaše uřvané rudé jádro kolektivně trpí. Mi to je celkem jedno, můžeme si tady ty sračky přát třeba každý den. Mně ale těch dnů zbývá ještě podstatně víc, tak to zvaž...

Reagovat
Swarley

kdo má zájem se se mnou normálně bavit, rád se do toho pustím...opět a naposled, ke každému, jak si zaslouží...tak pořád nebreč...

Reagovat
blade115

Hm, já třeba vůbec nemám zájem se s tebou bavit, ale stejně pořád otravuješ. Takže si tady klidně zase zopakuj ty svoje pseudo zásady a pak je zas při první příležitosti popři. Jak říkám, ono to tady u tebe už nikoho nepřekvapí, víš? ... A tím bychom to mohli utnout. Mně už je to hloupý i vůči ostatním, kteří ty tvoje každodenní hovna musí taky číst.

Reagovat
Swarley

koledoval sis dlouho, tak ze sebe nedělej chudinku...nemůžeš se chovat jak dement a čekat, že se s tebou pak ostatní budou bavit tak, jak ty chceš...tak to přece nemůže fungovat...

Reagovat
smazaný uživatel

No výhra Brightonu na Anfieldu sci-fi celkem je.

Liverpool má letos doma 18 zápasů - 11 výher - 7 remíz. Brighton venku 18 zápasů - 2 výhry - 5 remíz a 11 proher. Navíc Liverpool ještě doma neztratil ani bod pokud měl aspoň týden na odpočinek. Hugton byl na Anfieldu jako trenér dvakrát a prohrál 5:1 a 5:0.

Stát se může kdykoliv cokoliv, ale nevím co jiného označit jako sci-fi.

Reagovat
blade115

No ale pořád jste Liverpool. Za posledních X let jste hranici nemožného posouvali poměrně úspěšně.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt. Navíc má chybět Mané, ale i tak by to měl být minimálně bod.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

ved aj minuly rok to bol Liverpool, ktory mal stratit s Middlesbroughom, ale nejdem tu hrat formu lebo trochu bobky mam

Reagovat
fenixLFC

okej, tak to sme celkom v riti

Reagovat
Swarley

dneska Rashford a Martial gól...

Reagovat
avicii

pekna rozlucka pre oboch

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
vilp

Gareth už je na cestě.

Reagovat
mithro

Mourinho said Anthony Martial would play today but he's not in the squad. No reason given yet. He was at Old Trafford about 12pm but drove away.

Reagovat
Trand
Reagovat
Counter

Hlavně Martial

Reagovat
Swarley

Rashford dá druhý za něj

Reagovat
Hachim Mastour

Arsenal v telke.

Reagovat
smazaný uživatel

digi?

Reagovat
Hachim Mastour

Ano

Reagovat
Taiger

Kdo v týhle době používá televizi.

Reagovat
Hachim Mastour

Takže mám futbal pozerať na posratom streame, keď ho mám v TV?

Reagovat
Taiger

Nemusí být posratý, když si to umíš zařídit.

Reagovat
Hachim Mastour

TV prenos>warez stream

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Taiger

69. pro nejlepšího slovenského uživatele EF, Ol!ver.

Reagovat
smazaný uživatel

Vše od 4. Rozdělená obrazovka a více přenosů. Nebude čas mrkat. A do toho ještě hokej.

Reagovat
Taiger

Tlačíme Francii

Reagovat
smazaný uživatel

Martial is not in today's #mufc squad vs Watford #mulive [espn] Tak děkujeme za prodej jednoho z největších talentů v United za poslední roky ty parodie na trenéra ****

Reagovat
mithro

vydrzme aspon na potvrdenie o co ide, moze to byt vraj porod jeho partnerky.

aj ked teda s jeho letnym odchodom sa urcite pocita.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, dřív se přiváděli do MU relativně mladí hráči (Rio Ferdinand, Evra, Rooney...), ze kterých se vychovali špičkoví hráči. Oproti tomu Mourinho už od svého angažmá v Chelsea rád zabíjí mladé talenty. Následně je prodá jako zbytečné a většina z nich se pak stane špičkovými hráči někde jinde. Dneska ta výchova talentů funguje nějak jinak.

Reagovat
Coutinho10

Liverpool team: Karius, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Mane, Salah, Firmino, Solanke.

Substitutes: Mignolet, Clyne, Klavan, Moreno, Lallana, Ings, Woodburn.

Solanke no ještě, že nam stačí remíza ale tak snad už se konečně trefí

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspon tie centre budu mat na koho letiet

Reagovat
Coutinho10

sam jsem na to zvedavej

Reagovat
fenixLFC

tak snad na druhy polcas lallana namiesto solnakeho a firmino hrot...adam sa musi rozohrat pred finale

Reagovat
Kowe

Hlavne pred prodejem, trochu zvysit cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bandita_Harry

Lallanu predat ?

Reagovat
Kowe

ANO

Reagovat
Bandita_Harry

precooo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

zhyň

Reagovat
Kowe

je mu 30, hraje naprostý hovno, předržuje balon, neustále se otáčí do kolečka, vším tím zdržuje hru

jo a tak nějak dohání Sturridge v dnech strávených na marodce.

Fakt nechápu, jak ho ještě někdo může chtít mít v týmu. Nedá se s ním počítat.

Reagovat
fenixLFC

ty si mal liverpool naposledy pusteny pod rodgersom ze?

Reagovat
Kowe

ty jsi hrozná naivka

Reagovat
cristiano.K.

přeháníš trochu, taky bych se ho zbavil, ale minulou sezonu měl dobrou a tuhle nemůžeme hodnotit kvůli zranění.

Reagovat
Kowe

Měl dobrou, ale když bylo potřeba něco rozhodnout, tak on to nevytrhl. Je to takovej ten typ, co se sveze s dobrým týmem, ale aby vytvořil sám rozdíl, to ne. A k tomuz zranění- no právě. Víc zranění v týmu měl už jen Sturridge, kvůli čemuž bude taky poslanej pryč. Lallana musí následovat, nevyplatí se absolutně.

Reagovat
fenixLFC

on odide hlavne kvoli prichodu oxa

Reagovat
cristiano.K.

což je naprosto v pořádku

Reagovat
fenixLFC

bohuzial

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

jo, souhlas

Reagovat
Maresma

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

uvidíme, jak se to bude vyvíjet

Reagovat
Taiger

Salah cpt, hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

slepice povedali, ze gol neda a zeny maju vzdy pravdu

Reagovat
Coutinho10

dnes jsem ho taky dal....snad porazíš Countera, ať mám jistotu vítězství v naší H2H

Reagovat
Hai

taskze Milner zranenej snad to neni nic vazneho

Reagovat
slavex

Chelsea team: Courtois; Azpilicueta, Christensen, Cahill (c); Moses, Barkley, Kante, Bakayoko, Emerson; Hazard, Giroud. Subs: Caballero, Rudiger, Alonso, Fabregas, Willian, Pedro, Morata.

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley

Reagovat
Miguel19

Chelsea team: Courtois; Azpilicueta, Christensen, Cahill (c); Moses, Barkley, Kante, Bakayoko, Emerson; Hazard, Giroud.

Subs: Caballero, Rudiger, Alonso, Fabregas, Willian, Pedro, Morata.

Reagovat
slavex

No snad to bude opravdu 3-5-2 a Barkley nebude pobíhat někde na křídle.

Reagovat
blade115

Hmm, zajímavá. Conte po čase překvapil.

Reagovat
nani92

skvelá zostava, aspon si v kľude môžem pozrieť F1

Reagovat
pingla

bez Martiala nech táhne, jestli se nechce prát o místo

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
mithro

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
bbbauch

Romero, Darmian, Bailly, Rojo, Blind, Carrick, McTominay, Mata, Alexis, Young, Rashford

Martial ani na lavce? Jestli neni zranenej, tak at jde zoze do prdele.. ne ze by nemel jit i tak teda

Reagovat
Kuba94

To je sestavicka panecku co ? Martial nejspis bali kufry do Italie Jinak misto Baillyho hraje nejaky O´Toole,rika vam nekdo neco ?

Reagovat
Kuba94

Nebo ze by chybka na livesportu ?

Reagovat
SpecialOne

Ti to maj celé špatně, tahle je z Utd twitteru

Reagovat
Kuba94

Tak to byla chybka,uz to opravili

Reagovat
bbbauch

Tuhle sestavu davali na instagram i fb, oficialni, tak uvidime

Reagovat
Busby babes

byl ve 12 na Old Trafford ale odjel pryc. Tezko ric, co se stalo. Bud se nejak pohadali a byl by to jeho konec u nas nebo ma nejake trable jinde...

Reagovat
Hokaido

Nemyslím si, že je těžký říct, co se stalo. Mou ho prostě odstřelil jako x hráčů v minulosti.

Reagovat
Busby babes

tak, ze mate na EF hned jasno, to chapu. Ja si radsi jeste pockam na to, co se stalo, protoze tohle vypada vselijak.

Reagovat
bbbauch

snad je zranenej..

Reagovat
smazaný uživatel

že prý je jeho přítelkyně těhotná, tak třeba to na ni přišlo

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo vtipný načasování, to spíš Mourinho dostal krámy.

Reagovat
Busby babes

na MUTV rikali, ze je zranenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, protože hlavní zdroj klubové propagandy je v tomhle fakt dobrý zdroj.

Reagovat
Busby babes

neco takoveho tvrdim? ty ses fakt kaspar obcas.

Reagovat
mithro

"zraneny"

Reagovat
Counter

Reagovat
mithro

ale teda ta zostava je otras. 5 obrancov, dalsi traja na lavicke. jeho by asi fakt zabilo, keby tam pustil na posledny zapas hracov, nech si robia co chcu

Reagovat
Grahf

šak prečo by tam dával mladých, keď tam može dať hráčov, ktorí su na odchode a o ktorých sa vyjadril, že nehrajú na 100%...asi za odmenu

Reagovat
mithro

njn, jedine ze ich chce predat. tym sa utesujem.

Reagovat
Counter

Nemám dojem, že by dosavadními výkony svou hodnotu navyšovali

Reagovat
Grahf

let’s be honest, we could have Maradona, Garrincha and fecking Freddy Mercury in the line up, and he’d still make us dull to watch

Reagovat
nani92

to je bulšit, ako ked sa má hráč zaplatiť na dresoch

Reagovat
Mates_Matesović

#THFC: Lloris (C), Walker-Peters, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Dier, Sissoko, Lamela, Eriksen, Lucas, Kane. #COYS

Poch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Ospina, Bellerin, Mustafi, Holding, Kolasinac, Xhaka, Ramsey, Iwobi, Mkhitaryan, Aubameyang, Lacazette

Subs: Macey, Maitland-Niles, Mertesacker, Monreal, Willock, Welbeck, Nketiah

Čech už balí či čo je s ním?

Reagovat
smazaný uživatel

snad

skoda ze nehra amn, nketiah, nelson

nelson ani na lavicke, za to willock musi byt

Reagovat
smazaný uživatel

Tak MUTV řekli, že je Martial zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

a ja ze bude hrat chong s gomesom

Reagovat
HalaMadrid_Flx

No pojďme si užít ještě poslední kola lig Pak zas tak dlouho čekat.. ještě, že je to MS

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť to je jen měsíc, to bude hned

Reagovat
HalaMadrid_Flx

asi jo, uteče to

Reagovat
Mastný Chobot

Aaron cpt na posledný Wengerov zápas symbolika kurva

Reagovat
smazaný uživatel

To je blazen ještě dá Ramsey gol a bude hotovo

Reagovat
Counter

Jn a v létě odejdou oba

Reagovat
Trand

Reagovat
Mastný Chobot

symbolika kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně konec PL! Od prosince jsem se nemohl dočkat!

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Nedivím se, když fandíš MU

Reagovat
smazaný uživatel

btw skoda ze wenger zacal hravat to 433 az takto ku koncu, ja som to chcel vidiet uz dlho, myslim ze nam to dost pasuje

Reagovat
Counter

Ale výsledky jsou pořád stejné

Reagovat
smazaný uživatel

arsene

Reagovat
Trand

Stream?

Reagovat
Trand

Kdyby někdo hledal, tak zatím mám tohle.

http://ripple.is/football/2696-huddersfield-town-vs-arsenal

Reagovat
Trand

Ale pokud máte někdo lepší, tak sem s ním.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Super, to stačí. Díky.

Reagovat
johnik

Link na Liverpool?

Reagovat
Cobra

Udělat faul a pak ještě nebránit. KWP

Reagovat
fenixLFC

omg solanke, preco to nenahraval

Reagovat
Coutinho10

Solanke...stacilo prehodit

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka Mustafi to je paráda sledovať

Reagovat
smazaný uživatel

terriers uz asi 3 tutovky..

Reagovat
Counter

Jako nečekal jsem od nás moc, ale až takovou tragédii fakt ne.

Reagovat
Counter

Prodat Mahreze ve fantě byl skvělý tah

Reagovat
Taiger

Já k tomu i Vardyho, nemáš zač.

Reagovat
smazaný uživatel

aaron zatial dost mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Ta dnesni zaloha je strasna, jeden posouvac micu vedle druhyho...

Reagovat
Coutinho10

whhaaat jasna pencle na Salaha

Reagovat
fenixLFC

naco mas tu pistalku idiot

Reagovat
Busby babes

Mahreze bych k nam bral.

Reagovat
Erdovec

tři penalty už jsme měli kopat, tvl co to ten čurák píská

Reagovat
smazaný uživatel

2 penalty pre LFC a neodpiskana ani jedna a obidve rozhodca cuci poslite do ho ciny

Reagovat
avicii

Rozhodca nech ide do riti... Jasna a aj ruka predtym

Reagovat
Coutinho10

Manee mohl prihrat Firmovi do prazdny

Reagovat
fenixLFC

mane dpc ked nevies zakoncovat tak to nahraj

Reagovat
smazaný uživatel

Vo Wembley zatiaľ skvelý futbal, podľa očakávania. Kane z takého zápasu môže kľudne spraviť hattrick.

Reagovat
Busby babes

ten prikop, co mame okolo hriste je fakt jedna z nejdebilnejsich veci, co jsem ve fotbale videl.

Reagovat
Swarley

nepochopím, tolikrát už se tam někdo tak debilně rozjeba...

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi ten prenos vypnu, mam rad svoje zdravi

Reagovat
Miguel19

My jsou zoufalci.

Reagovat
Erdovec

jste zapomněli podmáznout i ten váš zápas

Reagovat
Trand

Terriers

Reagovat
Mimalu

to je zas výkon na ručník

Reagovat
liquicitizen

Bakayoko je vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Kraaaaal

Reagovat
Counter

Salah #fanta

Reagovat
fenixLFC

rekooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooord

Reagovat
Coutinho10

Jooooooo Mooo Saaaalaaaaaaaaaaah

Reagovat
johnik

Mo Salah Mo Salah Mo Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Po týdnu odpočinku jsme zase na svý normální úrovni. Překvapivě.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulácia Salahovi, rekord padol. Toto už Kane asi nedobehne.

Reagovat
fenixLFC

mane

Reagovat
Coutinho10

Mane to jednou prihraje a blbe

Reagovat
avicii

Boha uz mohlo byt po zapase.. 2 krat 2 hraci pred brankarom a 2 pencle neodpiskane

Reagovat
fenixLFC

tu ruku by som nepiskal, faul jasny

Reagovat
avicii

Mal ju od tela dost a hlavne by ju mal potom Salah..

Reagovat
Counter

Rashford #fantadraft

Reagovat
Swarley

Rashforddííííček

Reagovat
Busby babes

Carrick ten pas?

Reagovat
fenixLFC

mane inak taky klasicky tohtosezonny vykon...kopec sanci ale nakoniec ma clovek pocit ze viac prekaza

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Tohle se asi nedá bránit. Chudáci Terriers.

Reagovat
Rohlíček

Aubaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

auba je zabijak...dalsiu sezonu ak bude zdravy, tak kludne moze dat 30 golov

Reagovat
Mastný Chobot

to bude minimum

Reagovat
Counter

Reagovat
nani92

Reagovat
Fenri

Hlavne je super, ze za ten pulrok s Lacazetem ukazali, ze si dokazou vyhovet a nelezou si do zeli...

Reagovat
Mastný Chobot

Auba pôsobí, že by si vyhovel aj s Costom a Ibrahimovićom naraz. Parádny chlapík

Reagovat
Counter

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Busby babes

#fanta.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

fox in the box again to je hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Aubaaaa

Reagovat
Taiger

Aubaaaa, jdu porazit Cuntera.

Reagovat
Counter

nejdeš

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

easy Lovren

Reagovat
Counter

Lanzini #fantadraft

Reagovat
Taiger

#zkouškovýdraft

Reagovat
fenixLFC

dejaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
Coutinho10

Lovren hezkej nabeh

Reagovat
r.mrazik

Mám obrovskou radost ze místo mladých se můžu rozloučit s Darmianem,Rojem a Blindem a Matou

A navíc hraje Alexis...uf...ještě že tak

Reagovat
Busby babes

ted te ceka par tezkych mesicu. Zadnej zapas United, na co budes nadavat?

Reagovat
Counter

Takový odchod Martiala by bohatě postačil

Reagovat
Busby babes

prijde Neymar.

Reagovat
r.mrazik

Mi povídej...konečně klid od toho saska na lavici

Akorát ty přestupy budou sranda

Na druhou stranu vy nebudete mít nad ničím pohonit

Reagovat
Miguel19

Nad přestupy.

Reagovat
r.mrazik

To asi jo...tam kdyz prijde a odejde kdokoli,tak to bude nejvic nejlepsi

Bud nejlepsi hrac prijde a nebo odejde hrac co nemakal a skoda ho nebude

Reagovat
johnik

Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea 0 strel za polcas, oni fakt tu LM nechcu

Reagovat
Taiger

Jako by nevěděli, jak si vedel Pool že. Logika jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

hej Conte im tam krical od 26. min zacal kricat jebte na to Liverpool dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle - Chelsea je vážne 11-0 na strely?

Reagovat
Taiger

Rafa faktor

Reagovat
smazaný uživatel

8:0 na šance... počítal som to

Reagovat
Mastný Chobot

Lacazette výborný, Iwobi v tejto novej pozícii je 50x lepší a to hlavne preto, že sa tak nedostáva k lopte pred bránou, kde ju v 9/10 prípadov zajebe. Holding v podstate neurobil chybu a asi všetko vyriešil správne, ale aj tak mám v gatiach nasrané vždy, keď k nemu ide lopta, Mustafi detto. Aaron s Aubom slabota, ale urobili gól, takže ok. Mkhi iba slabota zatiaľ. Laca najlepší.

Reagovat
Mastný Chobot

inak hra Huddersfieldu je síce sympatická a môže byť aj účinná, ale tam vždy stačí jedna podarená dlhá lopta cez ten bláznivý pressing a zrazu idú hráči 4 na 4.

Reagovat
Taiger

Stejně Iwobi snad hostovačka.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo zaloha miesto noveho zaloznika

Reagovat
Taiger

Jebe ti.....

Reagovat
Erdovec

No, 2:0 fajn, lepší než jsem čekal, sice to mohlo být tak 8:0, kdyby nebyl Mané poplašňák a rozhodčí se rozhodl pískat jako člověk

Reagovat
Mimalu

nechutný výkon, skvělý způsob jak se naladit na finále

Reagovat
avicii

United vas rozdrvia... 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bože tá Chelsea je tragická... TAKTO SA BOJUJE O LM VY KOKOTI????

Reagovat
Horcmen

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

super polcas, ten oddych u nas robi neskutocny rozdiel. na dnesnom zapase je ale vidit co sa musi prepracovat v lete- okrem stopera (co dnes problem nie je) je to najma dalsi zaloznik namiesto wijnalduma a doplnit tu utocnu trojku aby si mohli oddychnut viaceri ale najma nech furt nehra mane v takejto forme...

Reagovat
Erdovec

imho není Wijnaldum nějakou velkou slabinou, když se ještě vrátí Ox

Reagovat
smazaný uživatel

Nech furt nehrá Mane v takejto forme? Jako ve formě lepší než Salah a Firmino?

Reagovat
fenixLFC

coze

Reagovat
smazaný uživatel

No v poslední době už to ani náhodou nebyl Mane ze začátku sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda. Na začátku sezony byl skvělej. Pak po červený kartě proti City dost často k hovnu a teď poslední dobou zase hrál skvěle.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto je hrozné, našťastie je koniec sezóny. To je neuveriteľné. Wanyama, KWP, Dier, Sissoko otrasné výkony. Ale čo dpč na ihrisku každý zápas robí Lamela, to mi hlava neberie. 2 zmeny cez polčas nutné. Dolu Lamela a Sissoko, Son a Alli na ihrisko.

Reagovat
Busby babes

chybi wow efekt?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Pět gólů za 50 minut, co bys jako chtěl v bezvýznamném zápasu na konec sezony víc

Reagovat
Counter

Tak už šest

Reagovat
Busby babes

krasnou disciplinovanou defenzivu, je to fotbal a ne basketbal. #FDF

Reagovat
Counter

Shaw, Herrera and Jones warming up.

Mou approves

Reagovat
Busby babes

jj, Shaw misto Younga aby se nevykartoval na finale a nekdo musi misto Carricka, kterej taky bude stridat.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Counter

Chybí čím dál míň

Reagovat
Busby babes

mel jsem pravdu, chybel wow effect. Lamela hattrick rozhodne wow je.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Busby babes

ale ten Lamela ti vysel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Totální dno co dnes předvádíme.Na to se nedá koukat.

Reagovat
Taiger

Arteta bude mít s tím týmem co dělat.

Reagovat
Miguel19

Měj se Conte.

Reagovat
Taiger

Pa

Reagovat
Busby babes

mohli byste vzit Fariu.

Reagovat
smazaný uživatel

Výpověď u Romana v PC, stačí odeslat

Reagovat
blade115

Pokud vyhraje FA, mohl by zůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

nevyhraje

Reagovat
Miguel19

Smutný je, že ani nevim jestli to chci. Však se na to nedá dívat.

Reagovat
blade115

Jestli odejde, tak už mi je celkem jedno, kdo přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri... Jinak si nepomůžem.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Svatej

Reagovat
Snatus

Conte hráči To, co jsem tu tvrdil v průběhu mistrovské sezony se tuto sezonu plně událo. Vedení by už konečně mohlo začít koncepčně pracovat, nejlépe na kolenou uprosit Nagelsmanna.

Reagovat
avicii

To neni vas stil.. Treba zobrat niekoho na 2 roky a potom zbohom

Reagovat
Snatus

Reagovat
Mastný Chobot

stil rip avicii

Reagovat
avicii

Reagovat
cristiano.K.

mohlo to být klidně pět nula,kdyby uměli líp zakončit nebo nahrát Firminovi před prázdnou

Reagovat
smazaný uživatel

KFC

Reagovat
Busby babes

a dokonce i ten lepsi Rashford se trefil...

Reagovat
Hokaido

Wow, Nacho

Reagovat
smazaný uživatel

Solankeee

Reagovat
Counter

Iheanacho #fantadraftprodej

Reagovat
Taiger

Real už je posranej až za ušima.

Reagovat
smazaný uživatel

Solanke konečne

Reagovat
fenixLFC

no yupi

Reagovat
Coutinho10

Solaaankeee konecne a hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Typickžý deň zápasu u fan Tottenhamu.

Reagovat
oli9

Hele az ted se divam co Cech ? Neco mu je nebo dedek ma neho kasle ?

Reagovat
Counter

Něco mu je.

Reagovat
Counter

Rafa

Reagovat
avicii

Pekne.. Chelsea nema co hladat v LM

Reagovat
smazaný uživatel

32 - Mo Salah has now scored 32 Premier League goals this season, more than any player in a 38-game campaign in the competition. Master. #LIVBHA

17 - Mo Salah has scored against 17 different Premier League opponents this season; no player has ever scored against more in a single campaign in the competition. Variety.

10 - Mohamed Salah is the first @LFC player to record double figures for both goals and assists in a Premier League season since both Luis Suarez (31 & 12) and Steven Gerrard (13 & 13) in 2013-14. Perfect.

Reagovat
Taiger

Kdy letíš, Oli?

Reagovat
smazaný uživatel

22.6, prečo?

Reagovat
Taiger

Šťastný let.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si jak máš? napíš správu

Reagovat
Swarley

Reagovat
Taiger

Nevtírej se mezi mladý pls.

Reagovat
Swarley

jestl vy máte být budoucnost, tak to abych si začal dělat obavy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Cokoliv je lepší než to co tam je momentálně.

Reagovat
Swarley

to jsem si taky dřív myslel...

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Taky letim, do Koree za měsíc + ta práce no. Napíšu.

Reagovat
smazaný uživatel

napíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

highlight vasej sezony

Reagovat
Swarley

já bych ho Realu na to finále v pohodě prodal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
JessePinkman

Alah

Reagovat
Counter

Lamela hattrick

Reagovat
Taiger

Tak už jsem tě porazil.

Reagovat
Counter

V čem?

Reagovat
smazaný uživatel

ved Fuchs si dal vlastny

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Rafa

Reagovat
Jordi Alba

Lamela

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela 2 góly, dpč.

Reagovat
smazaný uživatel

+ asistencia

Reagovat
Jordi Alba

Skoro 3

Reagovat
smazaný uživatel

2 a 1/2

Reagovat
avicii

link na lfc...vypadlo Digi

Reagovat
Mastný Chobot

to je groteska v tej obrane zápas čo zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Fantázia.

Reagovat
Taiger

Co je fantazie, když si fanda Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Od kdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Od konca Lamparda cca.

Reagovat
icemike

Rok nebo dva zpátky, mám pocit

Reagovat
havrys99

Shelvey na MS

Reagovat
Taiger

Skinheady nebereme.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni plesatej dobrovolne...

Reagovat
Taiger

Ja vim, spatnej priklad. My apology.

Reagovat
Fenri

Obrana Arsenalu je fakt neskutecne smesna, to neni mozny

Reagovat
smazaný uživatel

ospina

omg preco tam neda eddieho?

Reagovat
Counter

Kolikrát už dneska umíral, dvakrát?

Reagovat
smazaný uživatel

teraz staci ze na neho sadne mucha a je koniec

Reagovat
smazaný uživatel

Walker-Peters za 2 zápasy (Newcastle a Leicester dnes) odviedol toho dopredu viac, ako Aurier za celú sezóny. Dozadu nič moc, ale dopredu mu to ide.

Reagovat
Snatus

Salah-KdB-Hazard - to mohla být ofenzivní trojice snů

Reagovat
Taiger

+ Lukaku

Reagovat
13

Něco jako Mané Firmino Salah?

Reagovat
Snatus

Mnohem lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana bez Vertonghena je úplne mimo.

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
avicii

prosim link niekto

Reagovat
Counter

Rafa Benitez guiding Chelsea into the Europa League like a pro

Reagovat
Busby babes

oslavy titulu v Chelsea musi byt fakt neco, protoze jejich kocovina pak trva celej rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Snad to Tonda ustoji..

Reagovat
ADM

Mohamed Salah z Liverpoolu překonal rekord v počtu branek nastřílených v jedné sezóně Premier League. Jeho vedoucí gól do sítě Brightonu v dnešním posledním kole tohoto ročníku byl už jeho dvaatřicátým zásahem. Překonal tak Cristiana Ronalda a Alana Shearera, kteří shodně nastříleli 31 gólů za jednu sezónu.

A Suarez nic?

Reagovat
smazaný uživatel

vardyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fanta?

Reagovat
smazaný uživatel

tabuľka

Reagovat
smazaný uživatel

viem

Reagovat
Hokaido

Letos mají Spurs prostě víc štestí než rozumu. Už několik týdnů hrají otřesný fotbal, ale výsledkově to až na jednu výjimku vždycky nějak dotlačí.

Reagovat
smazaný uživatel

cry me a river.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Miesto jasnej jedenástky po faule na Rosea znovu sme prepadli. Kane sebecky neprihrá a z protiutoku gol.

Reagovat
Taiger

Lol, to je hokej ne? Slepice vs Lisky.

Reagovat
Fenri

Welbeck posral tri akce za dve minuty

Reagovat
Mastný Chobot

my celý zápas útočíme v štyroch ľuďoch na 5 hráčov a za celý čas nie sme schopní z toho nič poriadne vyťažiť. Neskutočná tragédia. A ten Welbeck teraz tam, to je čerešnička.

Reagovat
Taiger

Tak sorry Coutsi10, tohle uz je jenom na tobe.

Reagovat
Coutinho10

teď jsem si počítal svůj duel s Ondraschem a asi to vychazí na remízu 63:63, takže jestli jsem se nesekl, tak by mi ten bod měl stačit...tak uvidime

Reagovat
Coutinho10

tak nakonec vyhra 67:66 ufff

Reagovat
Taiger

"Suchý triko"

Reagovat
smazaný uživatel

boga jego

Reagovat
smazaný uživatel

boga jego

Reagovat
smazaný uživatel

Kane tancujuci Gascoigne na tribune. Neuveritelne sceny dnes,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ty si dobré tupelo Laca

Reagovat
LAM

Mohamed Salah z Liverpoolu překonal rekord v počtu branek nastřílených v jedné sezóně Premier League. Jeho vedoucí gól do sítě Brightonu v dnešním posledním kole tohoto ročníku byl už jeho dvaatřicátým zásahem. Překonal tak Cristiana Ronalda a Alana Shearera, kteří shodně nastříleli 31 gólů za jednu sezónu.

Nezapoměl někdo na Suareze?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

furt sa tesim ze sa lopta odrazila k nasmu hracovi a vzdy je to oliver

Reagovat
Trand

Reagovat
Mastný Chobot

mne sa zas stáva, že sa vždy teším, že lopta ide k nášmu hráčovi a vždy to je Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocny freestyle si teraz dovolil anonymny typek z huddersfieldu

Reagovat
smazaný uživatel

brankar huddersfieldu > ospina + cech

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka kúsok od prvej dobrej šmýkačky v tejto sezóne, škoda toho

Reagovat
Mastný Chobot

Whiteheadova hlava > Táslerova hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Kuliho hlava?

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa v top 10 s tímhle týmem.... kdo by to před sezonou řekl. Spoustu lidí ho tu tipovala na prvního vyhozenýho kouče..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Dúbravka zachránil.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. S ním šla celá hra obrany hodně nahoru.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Counter

Rafa the magician

Reagovat
Bandita_Harry

dobra praca, uz len predat toho Mitra do dobreho timu za dobre prachy

Reagovat
Busby babes

konec jedne ery. Ale ze to byla poradna jizda. Snad ted nastartuje podobne uspesnou i jako trener.

Reagovat
diastan

Je táááááám. Tak jsme to zakulatili

Reagovat
Kixi Syhimour

City

Reagovat
smazaný uživatel

za starych cias by tento ospinov zakrok znamenal, ze vdaka tomu skoncime na 4. mieste...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Trand
Reagovat
Fenri

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TheTopFootbaler

16:33 Manchester United lanaří Alexe Sandra

Brazilský obránce Juventusu Alex Sandro má bohatého nápadníka z Anglie. Manchester United už podle Sunday Times dokonce poslal do Turína nabídku ve výši 60 milionů eur. Sedmadvacetiletý fotbalista přišel do Juventusu v roce 2015 z Porta za 26 milionů. (football-italia.net)

Ano prosím.

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
diastan

Nápodobně

Reagovat
Taiger

Stistko s tou fantou, neni mozny.

Reagovat
smazaný uživatel

City prvý klub, kt. získal 100b?

Reagovat
Kixi Syhimour

jo

Reagovat
LAM

Pamatuju když to získala Barcelona,jak v PL sekci jelo,že v PL tohle není možný

Reagovat
Kixi Syhimour

Někdy to přijít musilo

Reagovat
LAM

Nojo,Pep

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež som to tvrdil.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
lvrpl

Dubravka pekne skalpy za polsezonu v PL.

Reagovat
avicii

nakoniec uplne v pohode, dobre naladenie na finale

Reagovat
nani92

Real 6:4 Liverpool

Reagovat
misinho7

Reagovat
SCELO

uvidime nechame sa prekvapit vysledkom portugalcan

Reagovat
Mastný Chobot

Chelsea

Reagovat
El Cid z City

Pepku,diky za sezonu,za skvelej fotbal..bodovej rekord může vydržet klidne desetiletí..příští sezonu po nás každej půjde,už jsme přečtený,liverpool fšem ukázal cestu,takže vobhajoba bude brutálně těžká..k posilám-vysrat se na mahreze, koupit mladý dm popřípadě cm (weigl,savič) a to defakto stačí.

Reagovat
Counter

Liverpool možná ukázal cestu, ale málokdo to dokáže zahrát tak jako Liverpool.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Treba to pomenit aj za cenu predaja Aguera. Určite privedie do zálohy nejakeho Španiela ešte ...stoper, zaloznik, utocnik asi ...

Reagovat
El Cid z City

Kun ještě jednu sezonu, stoper zbytecnej-pokud neukončí kompas nebo neodejde stones,isca real nepustí, hazard jesus sané /kun,sterling by bylo pekný,ale jen v případě odchodu bernarda..s hazardem bude asi sága,pokud po něm nepujde real,lemara nechci..a do toho vseho mistr.sveta,kde vždycky někdo vyleti..každopadne jsme ve vyhodné pozici,kdy nas nikde akutne netlačí boda,pouze můžem vylepšit kádr

Reagovat
fenixLFC

fšem

Reagovat
John Obi Mikel

CONTE VEN

Reagovat
YNWA__MSN

Leeds

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele