Premier League - preview 34. kola

16.04.2016, 08:41, aktualizováno 18.04.2016, 08:26
Previews
Pondělní dohrávka anglické nejvyšší soutěže nás zavede na hřiště Stoke City, které zde přivítá Tottenham. Ten se může tříbodovým ziskem dotáhnout o šest bodů za vedoucí Leicester City, jenž zaváhal proti West Hamu...
Stoke City - Tottenham Hotspur  (pondělí 21:00)
Britannia Stadium se v pondělí stane po 150. dějištěm klání v Premier League a fanoušci klidně postaveného Stoke City věří v povedenou oslavu jubilea. Vždyť na konci loňské sezóny si odtud Tottenham vezl porážku o tři góly, na začátku té letošní pak promarnil dvoubrankový náskok.

Tehdy Marko Arnautović nezavelel z pokutového kopu dvanáct minut před koncem jen k překvapivému vyrovnání, ale zároveň načal svou výrazně nejlepší pouť v Anglii. Za předešlé dva roky se v lize prosadil pouze pětkrát, v probíhajícím ročníku už má na kontě dvojnásobek a mezitím se ještě stihl stát nejlepším rakouským fotbalistou uplynulého roku. Kvůli zraněnému kolenu vynechal debakl na Anfield Road, v pondělí by se však mohl na hřišti objevit a pomoci tak mužstvu k dalšímu kroku za překonáním loňského rekordu v počtu bodů. Před rokem přitom měli Potters pět kol před koncem o bod méně.

Tři zápasy bez vítězství ve vzájemných bojích bude chtít Tottenham utnout především po nedělní remíze Leicesteru i Arsenalu. Kromě tlaku na lídra tabulky se tak může přiblížit i jistotě skupin Ligy mistrů, které si naposledy zahrál před šesti lety, kdy téměř do konce musel odrážet ataky letos jasně poslední Aston Villy. Po svém premiérovém zásahu do sítě Stoke dychtí Hary Kane, střelec šesti gólů za předešlých pět kol, jenž se neprosadil jen při kohoutí kanonádě proti Manchesteru United, v níž si chvíli před koncem poranil nohu. Pochettino však fanoušky ujistil, že se jeho absence obávat nemusí.

Klíčový hráč druhého celku ligy by tak měl být jedním z důležitých faktorů setkání dvou silných stran. Zatímco hosté drží nejnižší počet inkasovaných branek na hřištích soupeřů a bez bodu odjížděli pouze v prvním kole z Old Trafford a před deseti týdny z Upton Parku, domácí si brousí zuby na skalp pátého ze současné top pětky. Zatímco tu Arsenal uhrál bezbrankovou remízu a Leicester dvěma zásahy urval remízu až po poločase, oba celky z Manchesteru vyprovodili Potters výsledkem 2:0.

Když navíc přijede Tottenham na Britannia Stadium, je takřka jisté, že jedna strana nedohraje v plném počtu. Za všech sedm střetnutí v rámci Premier League tu dvaadvacítka hráčů přežila celý duel pouze jedinkrát. Jedním z ohrožených by pak v dresu hostí mohl být i uzdravený Clinton Njie, domácím naopak bude jistě chybět na dva zápasy suspendovaný Erik Pieters. První volba náhrady, Marc Muniesa, by pak mohla ztroskotat na zranění během tréninku.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Haugaard - Bardsley, Shawcross, Wollscheid, Muniesa, Afellay, Imbula, Shaqiri, Bojan, Arnautović, Joselu
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Dier, Dembélé, Lamela, Alli, Eriksen, Kane
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 4.00 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Bournemouth - Liverpool FC  (neděle 14:30)
Poprvé se potkaly před téměř devadesáti lety, v neděli však proti sobě nastoupí teprve po deváté. Liverpool se po bájném postupu přes Dortmund jistě zaměří především na Evropskou ligu, Bournemouth tak cítí šanci na premiérové vítězství.

Zatím si připsal jen dvě remízy v FA Cupu, v opakovaných zápasech na Anfield Road nicméně čtyřikrát inkasoval. Rovnou polovinu dosavadních setkání si pak odbyly od ledna 2014, Cherries se trefily pouze jedinkrát, a to ve chvíli třígólové ztráty. Letos měly šanci na vylepšení bilance hned dvakrát, v lize i poháru však na půdě soupeře padly po jediném zásahu.

Přes své nevalné úspěchy před vlastním publikem ovšem stále bojují o příčku v první polovině tabulky, při historickém debutu v Premier League jistě lákavá motivace. Nicméně, Dean Court si domácí nechali vykrást čtyřmi ze sedmi posledních návštěvníků, navíc je už za týden čeká Chelsea. Nabízí se tak využít liverpoolské mizérie po čtvrtečních bojích v Evropě, kdy se Kloppova družina dočkala jen dvou vítězství z osmi možných.

Jürgen Klopp prožil v týdnu nádhernou pohádku, když třemi góly v závěrečných pětadvaceti minutách vybojoval postup do semifinále Evropské ligy přes "svůj" Dortmund. Zároveň si však zavařil, když před koncem sezóny bude muset věřit v železná těla vlastních svěřenců. Během dvou týdnů je totiž čeká pět zápasů, když hned po víkendu bude hostit rivaly z Evertonu. Nebude tak žádným překvapením, pokud se v neděli promění základní jedenáctka k nepoznání. Vždyť už při čtyřgólovém debaklu Stoke nastoupilo oproti sestavě z Německa sedm jiných jmen.

Dobrou zprávou tak beze sporu je atak Daniela Sturridge na nejdelší šňůru ligových zápasů v posledních dvou sezónách. V neděli se může na hřišti objevit už po čtvrté v řadě. Naopak Emre Can odnesl čtvrteční odvetu poraněnými vazy v kotníku a do náročného programu nejspíše už vůbec nezasáhne. To Callum Wilson, hvězda nováčka z počátku sezóny, se po minutě na Villa Parku může dočkat podstatně většího prostoru a manažer Howe věří, že si rozpomene na svou letní formu, kdy mu na pět zásahů stačilo pouhých osm střel na branku. Narozdíl od Juniora Stanislase se pak na hřišti ještě stále neukáže Benik Afobe.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Francis, Elphick, Cook, Daniels, Ritchie, Surman, Gosling, Gradel, Grabban, King
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Flanagan, Škrtel, Touré, Clyne, Allen, Milner, Lallana, Firmino, Coutinho, Sturridge
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.40 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - West Ham United  (neděle 14:30)
Když se West Ham a Leicester potkali v Premier League naposled, nebyla na jejich vzájemný souboj upřena kdovíjaká pozornost. Příjemná překvapení prvního kola však šokují Anglii už osmý měsíc, a zatímco Hammers nevzdávají boj o Ligu mistrů, Lišky mají milionářskou soutěž už definitivně v kapse. Svůj sedmibodový náskok v čele tabulky však chtějí proměnit v tu nejvyšší možnou poctu. Ligový titul.

Leicester má situaci pevně v rukou. Svůj luxusní odstup na druhý Tottenham neustále přiživuje, vyhrál už pětkrát v řadě a pokaždé udržel čisté konto! Přitom se nedá říct, že by Foxes oplývali kdovíjakou formou - před týdnem vyhráli v Sunderlandu díky dvěma povedeným brejkům a ještě o týden dřív byli v utkání se Southamptonem regulérně horším týmem.

Je zřetelné, že Claudio Ranieri od určitého momentu upustil od atraktivního fotbalu, kterým Leicester tolik oslnil fanoušky anglického fotbalu v první polovině sezóny. Nyní se soustředí především na zabezpečenou defenzivu, která pod vedením kapitána Morgana funguje naprosto dokonale. Vždyť v posledních sedmi utkáních udržela šestkrát nulu.

Obrovskou výhodou Foxes je i nezranitelnost jeho opor. V jedenácti z minulých třinácti klání nastoupila stejná základní sestava a vzhledem k tomu, že ani v posledních dnech se nikdo nezranil, není důvod optimální jedenáctku měnit. West Ham naproti tomu postrádá útočníka Diafru Sakha, což ale Slavena Biliće mrzet nemusí. Hrot totiž beztak obsadí král minulého kola Andy Carroll.

Kladiváři na rozdíl od Leicesteru trápí obranné potíže. Ani hattrick anglického dlouhána nepomohl West Hamu k výhře nad Arsenalem. Remíza 3:3 se v tak velkém utkání nedá považovat za neúspěch, jenže třetí ztráta v řadě už Payeta a spol. staví do nepříjemné pozice. Čtvrté místo je vzdáleno pět bodů a zezadu se navíc přibližuje Southampton a Liverpool.

Aby londýnský tým přetavil poslední sezónu na Boleyn Ground alespoň v účast v Evropské lize, musí začít opět bodovat naplno. West Ham sice neprohrál už sedm utkání za sebou, ale vyhrát se mu naposled povedlo na začátku března. Povzbuzení nepřišlo ani v FA Cupu, kde po remíze na Old Trafford opustili čtvrtfinále domácí prohrou 1:2.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Kanté, Albrighton - Okazaki - Vardy
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Tomkins, Reid, Ogbonna, Cresswell - Noble, Kouyaté - Antonio, Lanzini, Payet - Carroll
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.60 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Crystal Palace  (neděle 17:00)
Arsenal čeká ještě hodně práce, aby uhájil své účinkování v Lize mistrů i pro příští rok. Los mu nicméně hraje do karet a jistou vzpruhou by měl být i návrat Petra Čecha, jenž se po pětitýdenní absenci postaví proti Crystal Palace, který dvakrát v řadě udržel čisté konto.

To není zrovna nejlepší zpráva pro Oliviera Girouda, kterému vyschnul střelný prach po dvou trefách na Anfield Road v polovině ledna. Tak mizernou šňůru bez gólu prožívá v Premier League vůbec poprvé a prostor v útoku tak přenechal stále ještě 19letému Alexi Iwobimu, který za tři starty v základní jedenáctce posbíral dva góly a dvě asistence.

I jeho práce tak bude zapotřebí k vylepšení současné bilance pouhých dvou vítězství z pěti domácích představení a k udržení stoprocentních úspěchů proti Eagles od jejich posledního návratu mezi elitu. Za osmatřicet setkání prohráli Gunners pouhé tři, jedinkrát pak v Premier League - roku 1994 po dvou trefách Johna Salaka, současného trenéra prvního týmu hostů.

Připomenout staré časy dozajista bude chtít bývalý svěřenec Arséna Wengera Emanuel Adebayor, jenž ve svém někdejším domově ze tří návštěv skóroval hned ve dvou. Pardew navíc konečně disponuje i Connorem Wickhamem a věří, že sérii tří zápasů bez prohry může natáhnout. "Hráči jejich velikosti, síly a tempa mohou obrany terorizovat. A to je přesně to, co po nich chceme. Connor měl několik úžasných zápasů, ale neodehrál jich dost. Opravdu nám chyběl, proto jsme v lednu přivedli Adebayora, který po nástupu proti Evertonu hrál opravdu dobře a Connor tak získal konkurenci a musí zůstat zdravý."

Kvůli problémům s ramenem začne Wilfried Zaha pravděpodobně na lavičce, jistě pak do hry nezasáhne Dwight Gayle. Další ofenzivní hráč by se ale měl vrátit včas na semifinále FA Cupu proti Watfordu. Domácím i nadále bude chybět Jack Wilshere, přestože se po boku Rosického objevil před třemi dny v sestavě juniorky. V závěru sezóny, kdy je po Citizens druhý tabulkově nejlepší soupeř Arsenalu čtrnáctý West Bromwich, by si však letošní ligový debut odbýt přeci jen měl.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Koscielny, Gabriel, Monreal, Coquelin, Elneny, Sánchez, Özil, Iwobi, Welbeck
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Dann, Delaney, Souaré, Cabaye, Ledley, Sako, Puncheon, Bolasie, Adebayor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.75 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - Sunderland AFC  (sobota 13:45)
Nabudit své hráče lze lecjak. Sam Allardyce vsadil na negativní kartu, před naprosto klíčovým zápasem v Norwichi otevřeně do médií prohlásil, že žádný z jeho hráčů si v Premier League nesežene jiné angažmá, a měli by tedy zatraceně 'máknout', aby si zachovali prvoligovou příslušnost se Sunderlandem. Černé kočky musí Kanárky nejen chytit, ale i rozsápat a přetvořit je ve tři body.

Steve Wilson z BBC byl při popisu sobotního "šlágru" stručný. Celky se střetly před více než třemi dekádami ve finále ligového poháru (1:0 Norwich) nebo před 24 roky v semifinále FA Cupu (1:0 Sunderland), i přesto prý však oba čeká nejdůležitější vzájemné střetnutí v historii.

Tlak je na ně obrovský. Každý dobře ví, jak obtížné je pro kterýkoli sestoupivší celek brzký návrat do Premier League. Stačí se podívat na Wigan, který momentálně bojuje o postup z League One, nebo třeba Blackpool, jenž se v téže soutěži strachuje o holé přežití. Nic podobného Sunderland ani Norwich rozhodně nechce, avšak jeden z nich si černého Petra vytáhnout musí.

Lepší výchozí pozici má Norwich, který je momentálně na sedmnácté příčce s čtyřbodovým náskokem právě na Sunderland. Mackems sice disponují utkáním k dobru, ale kdyby ztráta vystoupala už na sedm bodů, byl by jejich osud takřka zpečetěn. Tím spíš, když v dalších třech týdnech hrají s týmy z horní poloviny tabulky.

Proti Kanárkům však hraje zranění Timma Kloseho, jednoho z nejlepších stoperů jarní části Premier League, který měl nemalý podíl na posledních dvou vítězstvích Norwiche. Před týdnem na hřišti Crystal Palace si však poranil levé koleno a jeho tým hned prohrál. Jeho start není vyloučen, ohrožen však rozhodně ano. Právě jeho stav může být jazýčkem na vahách úspěchu a neúspěchu. Po menších problémech se vrací alespoň Russell Martin.

Sunderland, který čeká na vítězství už dva měsíce a v prvním vzájemném duelu letošní sezóny prohrál doma 1:3, může po delší době počítat s kompletním kádrem. Po zranění vazů v kotníku se totiž vrací i Duncan Watmore.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Martin, Bennett, Klose (Bassong), Olsson - Jarvis, Howson, O'Neil, Brady - Naismith - Mbokani
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Yedlin, Kaboul, Koné, Van Aanholt - Kirchhoff - Borini, Cattermole, M'Vila, Khazri - Defoe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.40 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Everton FC - Southampton FC  (sobota 16:00)
Už příští sobotu se Everton popere o účast ve finále FA Cupu, zatímco v lize dohrává v klidném prostředí středu tabulky, přesto je nálada v Goodison Parku na bodě mrazu. Toho by chtěl dozajista využít Southampton, který se v posledních týdnech znovu hlásí o příčky zajišťující Evropskou ligu.

Ať už jde o ne zrovna promyšlené vyjádření Leightona Bainese, výzvy fanoušků k odchodu Roberta Martíneze nebo takřka jistý letní odchod Lukakua, v útrobách stadionu, na kterém domácí diváci trpěli méně jen oproti Villa Parku, nepanuje zrovna atmosféra deklarující pokračující boj o pohárovou Evropu. V Goodison Parku získali hostitelé pouze jediné vítězství za osm představení, v posledních třech pak nezískali ani bod. Navíc akorát Aston Villa musela na vlastním trávníku lovit míč ze sítě častěji, v FA Cupu přitom Joel Robles ve čtyřech kláních udržel vždy čisté konto. Toffees tak cílili na psychickou vzpruhu před třemi ligovými výjezdy v řadě, jediný zásah a pouhé dva body však na všechny kolem liverpoolského celku dolehly přesně opačně.

Vítaným hostem tak v sobotu bude Southampton, který tu za posledních deset návštěv jen dvakrát remizoval a bez pomoci soupeře jen horko těžko střílí góly - z posledních pěti branek Saints ve vzájemných duelech hned třikrát dopravili míč do vlastní sítě hráči Evertonu. Za poslední měsíc se ovšem zdá, že takovou pomoc tentokrát může výběr Ronalda Koemana s díky odmítnout.

Neprůstřelná zeď Fraser Forster je už sice nějaký pátek srovnána se zemí, procitnutí ofenzívy nicméně vše skvěle vynahrazuje. Neprosadila se pouze na půdě lídra Premier League, osmi zásahy však vystřílela devět bodů za čtyři kola a znovu tak doráží na Manchester United a West Ham. Jen na jediné z přesných tref přitom neměl podíl před nedávnem zatracovaný Graziano Pellè, který se však po zranění kolene rozehrál k parádnímu závěru sezóny, když v posledních týdnech hravě předčí i útočnou hvězdu Evertonu Lukakua.

Právě nad ním se ale stahují mračna ohledně sobotního nástupu na hřiště kvůli problémům s třísly. Mimo hru přitom zůstává i Phil Jagielka, Tom Cleverley a suspendovaný McCarthy. Nepříjemnou zprávu si navíc ještě může dozvědět trio Barkley, Baines, Lennon. "Je důležité, jak do utkání vstoupíme, protože diváci budou nejspíš pískat, pokud nezačnou dobře. To je zpráva pro hráče, jak začít a jak hrát, abychom zvítězili," komentuje domácí výsledky Evertonu Koeman, jenž se znovu bude muset obejít bez Charlieho Austina.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Robles - Coleman, Funes Mori, Stones, Oviedo, Barry, Bešić, Deulofeu, Barkley, Lennon, Lukaku
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Martina, Van Dijk, Fonte, Bertrand, Clasie, Wanyama, Davis, Long, Mané, Pellè
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.40 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Manchester United - Aston Villa  (sobota 16:00)
Virální vtípky na hráče, tragická potence gólů, abnormálně chabé výkony, několik ostudně překvapivých proher, časté rozkoly mezi fanoušky a manažerem či vedením klubu. Tak se dá v krátkosti popsat letošní sezóna Manchesteru United... Tedy Aston Villy, samozřejmě.

Legenda praví, že se po Villa Parku prochází přízrak sestupu z Premier League po dvě desetiletí, vždy se však našel dostatečně schopný exorcista, jenž ducha druhé ligy na poslední chvíli přeci jen vyhnal. Dle příznivců celku z Wittonu ďábelský šéf Randy Lerner však letos nadvakrát správného vymítače nenašel a ještě před vlastním vstupem k sobotnímu boji může být osud Villans zpečetěn poobědovým úspěchem Norwiche.

Problémy v Aston Ville můžeme najít za každými dveřmi. Ať už jde o letní excesy talentovaného puberťáka Jacka Grealishe či naopak ty nedávné od vyzrálé ikony Gabriela Agbonlahora, jenž začátkem týdne zjistil, že ho dovolená v Dubaji fyzicky naprosto vyčerpala. Celoroční trápení Lernera s nezájmem o kup jeho finanční černé díry z Birminghamu či spěšný a ve stylu slávistického předsedy Šimáněho zmateně vysvětlený odchod generálního ředitele Toma Foxe. Pořadately ničené transparenty žádající změny ve vedení či odstranění slova prepared ze znaku klubu za bezmála tři miliony korun.

Momentálně se hráči musí vyrovnávat se sérií osmi porážek v řadě, něco takového zažila Aston Villa naposledy v době, kdy se současný vlastník teprve učil mluvit. Z výjezdů, které v minulých letech držely klub nad sestupem, pak nepřivezli ovínění fotbalisté vítězství už patnáctkrát v řadě a je tak zřejmé, že za nimi anglická elita po osmadvaceti letech zhasne a zavře.

Díky podstatně vyšším ambicím se Manchester v mnoha zklamáních Villans vyrovná, sezóna ale pro ně zdaleka tak špatně skončit nemusí. Samozřejmě, pachuť vyřazení z Evropské ligy Liverpoolem bude fanoušky ještě nějaký čas pronásledovat, na dalších frontách je ale stále o co hrát. Příští sobotu se utká o finále FA Cupu s Evertonem, který marně hledá svou ztracenou formu. V lize pak ještě může pořádně zatopit čerstvým semifinalistům Ligy mistrů z osm kilometrů vzdáleného Etihad Stadium a porvat se tak o nejprestižnější klubovou soutěž.

První povinný krok vede přes mužstvo, které Manchester porazilo jen jednou z posledních čtyřiceti pokusů, pouze šestkrát se pak týmy rozešly smírně. Šokující ztráta v roce 2009 je pak ojedinělou domácí prohrou od listopadu 1983, naopak třiadvacetkrát zůstaly všechny body hostitelům. Ti teď navíc na vlastním pažitu jedou na vlně čtyř vítězství s třemi čistými konty a s vědomím, že následující tři kola odehrají právě zde.

Pokud by se jim tentokrát nepodařilo rozšířit už tak nejvyšší počet zápasů bez inkasované branky, může se spolehnout na Wayna Rooneyho či Marouana Fellainiho. Zatímco prvně jmenovaný vsítil Aston Ville už třináct ligových branek, ten druhý skóroval čtyřikrát, rázem je to tak jeho nejoblíbenější soupeř. V základní sestavě se přitom nejspíš ukáže i objev letošního roku Marcus Rashford, jenž ještě před devatenáctými narozeninami oslavil tři ligové góly, víc jich žádný stejně mladý hráč v dresu Red Devils nikdy nedal.

"Všichni v klubu jsou frustrováni, protože tuto sezónu nejsme konzistentní. Když musíte každý týden stavět jinou základní sestavu kvůli zraněním, je obtížné vyrovnaně pokračovat v budování týmu," stěžuje Louis van Gaal, který se kvůli středečnímu zranění musí tentokrát obejít bez Andera Herrery. Návrat na ligové trávníky po dvouměsíční pauze však už vyhlíží uzdravený Wayne Rooney. V dresu hostů by se pak po trestu mohl vrátit Hutton a na více minut na hřišti se už těší Adama Traoré i Jack Grealish.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Fosu Mensah, Smalling, Blind, Rojo, Carrick, Schneiderlin, Mata, Lingard, Martial, Rashford
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Clark, Lescott, Cissokho, Sánchez, Gueye, Westwood, Adama, Ayew, Sinclair
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 6.50 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Watford FC  (sobota 16:00)
Koupit si lístky na sobotní představení v Hawthorns už chce pořádné sebezapření. O zábavu se totiž mají postarat dvě mužstva, která v minulých týdnech fotbalovou radost ve velkém zrovna nerozdávají. Letos naposledy půjde West Bromwich do zápasu jako favorit, Watford se naopak pokusí ukončit dvě mizerné série.

Hornets čekají na vítězství od poloviny února, s Baggies však v lize neuspěli od poloviny devadesátých let. Přitom se s nimi od té doby střetli už patnáctkrát a až díky srpnové bezbrankové remíze alespoň poprvé udrželi čisté konto. Za sedm předešlých výletů tu inkasovali hned jednadvacetkrát, sami se přitom v současnosti potýkají s hrůznou gólovou potencí - v roce 2016 nedal žádný tým Premier Leauge méně branek. Příčina je zřejmá. Vyschlý prach Odiona Ighala, jenž se po přelomu roku trefil jedinkrát, zatímco jeho věrný sekundant Troy Deeney třikrát, zařídil bleskovou rozlučku s evropským snem. Tedy pokud by Watford nenalézal útěchu v FA Cupu, ve kterém za probíhající kalendářní rok vyhrál dvakrát více zápasů než v lize a příští neděli se tak chystá do Wembley bojovat o finále.

West Brom může probíhající sezónu pomalu schvávlit za úspěšnou, když více bodů za dvaatřicet kol získal naposledy před třemi lety a nakonec z toho byla překvapivá osmá příčka. Zdá se tak, že Baggies mohou hrát lehkonoze a bez svazujícího tlaku, na trávníku to však vypadá přesně naopak - věkem nejzkušenější základní sestava ligy vyprodukovala za minulá čtyři kola čtyři střely na branku. Ano, dvě z nich skončily v síti a jedna dokonce zařídila premiérové vítězství nad Manchesterem United, nicméně tím se výčet pozitiv Pulisova celku pomalu uzavírá. Tragické záznamy ofenzívy zapsal přesto, že se utkal s dvěma týmy bojujícími o záchranu. Norwich jim navíc jediným zásahem sebral sedm zápasů dlouhou domácí neporazitelnost.

Konec dvaceti letům jistých bodů ze zápasů s Hornets by se mohl přiblížit i v případě absence jediného jakž takž úspěšného střelce Salomóna Rondóna, jenž opouštěl trávník na Etihad Stadium už po dvaceti minutách, nicméně trable se zády měl během týdne vyřešit. Podstatně zlověstnější otanzíky tak visí nad Pritchardem a McManamanem, James Morrison by se pak měl vrátit až těsně před koncem sezóny. Na druhé straně by zranění z předešlého zápasu nemělo zamezit v nástupu Capouému, manažer Flores se však netají tím, že s myšlenkami na pohár sestavu značně promění.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Evans, Chester, Yacob, Fletcher, Sessegnon, Berahino, McClean, Rondón
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Paredes, Britos, Cathcart, Holebas, Behrami, Capoué, Watson, Deeney, Jurado, Ighalo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.20 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Swansea City  (sobota 16:00)
"Když sleduju své hráče na tréninku, vidím skupinu borců, kteří zkouší dokázat to, co chceme. Nevidím však žádný strach," kasal se manažer Newcastlu Rafa Benítez před veledůležitým utkáním se Swansea. Právě bázeň a velké sousto pokory je nicméně to, co by Magpies potřebovali ochutnat. Záchranářská bitva totiž spěje ke konci a led pod Newcastlem je tenčí a tenčí...

Španělský manažer má velkou reputaci, v jeho životopise se blyští Liverpool, Chelsea i Real Madrid, ale se záchranářskými povinnostmi Benítez příliš velké zkušenosti nemá. V prvních čtyřech zápasech ostatně vybojoval jediný bodík, a to hrál proti Sunderlandu i Norwichi. Straky všechny trumfy rozházely po lese. Konfrontace se Swansea by však mohla tápajícímu Newcastlu přinést potřebnou inspiraci.

Je úctyhodné, jaký pokrok udělala Swansea pod Francescem Guidolinem. Od chvíle, kdy kývl na post manažera, získali Velšané parádních 21 bodů a ze sestupových pozic dopluly Labutě ke klidným vodám. A je k nevíře, jak za celou tu dobu Newcastle pouze přešlapoval na místě a s nabitým kádrem plným hvězd bez špetky bojového ducha naopak do hustých bažin zabředl. Deset zápasů a 4 body? Nashle ve druhé lize.

Po Swansea se Newcastle utká s Manchesterem City a s Liverpoolem; semifinalisty Ligy mistrů, popř. Evropské ligy. Zisk tří bodů proti celku, kterému už vlastně o nic nejde, je pro Magpies absolutní povinností, bez které můžou bitvu o záchranu klidně odpískat. Psychickou vzpruhu potřebuje i samotný klub, na který se kromě nenávisti fanoušků valí i úspěšná žaloba bývalého hráče Jonase Guttiéreze.

Po prohře v Southamptonu se mu navíc po brankářském postu rozpadla i obrana. Daryl Janmaat si poranil tříslo, načež se pokoušel pěstí rozbít zeď a zlomil si dva prsty. Mimo hru jsou Fabricio Coloccini, Massadio Haïdara a Steven Taylor; naopak Jack Colback se po karetním trestu vrací.

Swansea naproti tomu může využít veškerých opor i borců z širšího kádru. Včetně jednoho z nejlepších hráčů jarní Premier League Gylfiho Sigurdssona, který mimo jiné sestřelil minulý týden obhájce titulu z Chelsea. Korunoval tak fantastické období, v němž Swans vyhráli čtyři z šesti utkání, dopluli na značku 40 bodů a konečně můžou stáhnout perutě.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Darlow - Anita, Mbemba, Lascelles, Dummett - Shelvey, Colback - Townsend, Wijnaldum, Sissoko - Mitrović
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Fernández, Williams, Taylor - Cork, Fer - Ayew, Sigurdsson, Montero - Paloschi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.40 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Manchester City  (sobota 18:30)
Tenhle zápas bude především o jednom týmu. Manchester City v letošní sezóně Ligy mistrů převzal roli Chelsea, která v posledních letech držela neúspěšnou Premier League alespoň částečně na výsluní. Nyní se mezi nejlepší čtyřku Evropy probojovali svěřenci Manuela Pellegriniho; ti však musí stejný počin dokázat i v lize. Euforii z úspěchu na milionářské scéně touží potvrdit právě na Stamford Bridge.

Ve prospěch Man City hovoří především motivace. Bleděmodří mají pořád o co hrát, kromě tolik omílaného čtvrtého místa ještě v klidu mohou zaútočit i na třetí pozici, kterou drží jen dva body vzdálený Arsenal. Naopak Chelsea na atak pozic zaručující účast v Lize mistrů definitivně rezignovala a nesnadně vypadá i pouhá kvalifikace do Evropské ligy.

Pak je tu i forma obou celků. Londýňané vyhráli z posledních šesti soutěžních duelů jen jediný, vedle evropských prken vyhasly jejich naděje i v FA Cupu - a po prohře ve Swansea patrně i v Premier League. Naproti tomu Manchester City zvládá obě aktuální fronty s přehledem posouvat k relativně vítěznému finiši. V lize posledně porazil houževnatý West Brom a navázal tak na hladkou výhru nad Bournemouthem.

Pomohl mu hlavně návrat dvou ofenzivních opor. Zraněné Silvu se Sterlingem plnohodnotně nahradili (ba i překonali) uzdravení Samir Nasri a Kevin De Bruyne; především belgický reprezentant povýšil hru bohatého klubu opět na nejvyšší úroveň. Pro něj navíc na západě hlavního města půjde o osobní vendetu, jelikož z Chelsea před dvěma lety ne úplně v dobrém odešel.

De Bruyne teď může fanouškům i vedení loňského mistra jednou provždy ukázat, že si jeho služeb měli vážit více - ne snad, že by to nevěděli už nyní. Manchesteru City se však na Stamford Bridge příliš nedaří, z posledních 17 utkání tam vyhráli jenom jednou! Nejčerstvější vzpomínky se upínají k únorové ostudě v FA Cupu, kdy velmi improvizovaná sestava Citizens inkasovala pětigólový direkt.

S obrannou hrou má ovšem aktuálně větší problémy především tým Guuse Hiddinka. Doma v Premier League neudržel čisté konto už devětkrát v řadě; deset neúspěchů za sebou pamatují jen ti nejvěrnější příznivci Blues, kteří fandili už v roce 1970.

Vyztužit defenzivu už může Gary Cahill s Nemanjou Matićem, útok zase posílí Diego Costa a nejspíš i Willian. Mimo hru zůstávají John Terry, Eden Hazard a Loïc Rémy. Man City postrádá vedle zmíněných Davida Silvy a Raheema Sterlinga ještě kapitána Vincenta Kompanyho.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azplicueta, Cahill, Ivanović, Kenedy - Mikel, Fábregas - Willian, Loftus-Cheek, Pedro - Diego Costa
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Otamendi, Mangala, Kolarov - Fernandinho, Delph - Nasri, Touré, De Bruyne - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.50 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Leicester City33219357:3172
2.Tottenham Hotspur331811460:2565
3.Arsenal FC32178755:3359
4.Manchester City32176958:3357
5.Manchester United32158939:3053
6.West Ham United321313652:4052
7.Southampton FC331481144:3450
8.Liverpool FC31139950:4248
9.Stoke City331381237:4347
10.Chelsea FC3211111049:4244
11.AFC Bournemouth331181440:5541
12.Everton FC329131052:4340
13.Swansea City3310101334:4240
14.West Bromwich Albion3210101231:3940
15.Watford FC321081431:3738
16.Crystal Palace331081535:4238
17.Norwich City33871835:5731
18.Sunderland AFC32691736:5727
19.Newcastle United32671932:6125
20.Aston Villa33372323:6416

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2079)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak dúfam, že dnes Sunderland vyhraje, lebo inak bude o zastupujúcich rozhodnuté a mi prídeme o zápletku na konci sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes aj Castle aj Sunderland na výhry

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jiného se nesmí stát

Reagovat
Coutinho10

tak koho dnes vybrat jako Triple C ? mozna Ozil (lehky zapasy doma), Kun a De Bruyne oba maj tezsi zapasy venku nebo ze by se ukopnul ten Rashford (ale otazka, jestli bude hrat oba matche, kdyz se Rooney pomalu vraci)

Reagovat
fenixLFC

ten uvod United-villa

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Dnes bych se o vymítače pro Villu nebál, LVG je solidní exorcista.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

to je geniálne, cením, chaloši

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Swarley

Reagovat
ZB 07

Reagovat
kiwwi

Reagovat
avicii

Reagovat
fff

Reagovat
kiciN

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Josef velmi dobre.

Reagovat
wild

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hokaido

Ale taky mě zaráží takřka jistý odchod Lukakua v létě.

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Neporazit aston villu by byla ostuda a to pekérná a taky doufám , že chelsea dá city a my se na ni opět dotáhneme

Reagovat
czech_mira

Snad Sunderland a Newcastle zaberou, nejlíp oba výhry

Reagovat
Mastný Chobot

Djourou, pamätáš, čo si písal pod Atlético - Barcelona? Tu máš odpoveď

http://9gag.com/gag/aW6NP0Z

Reagovat
smazaný uživatel

Tu aj človeka nachvíľu napadne že by to nemusel byť fake

Reagovat
smazaný uživatel

on psal i něco jiné než to o vojevůdci bestiální armády

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

To zase večer bude...

Reagovat
Miguel19

Dneska klidně prohrát. City si potřebují udržet náskok před United..

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to stejně jedno, když už i Hiddink vzdal evropskou ligu před minulým kolem.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

když už nějaký zápas vzdát, tak jedině poslední proti Leicesteru.

Reagovat
Swarley

to by tak ještě chybělo, že propojíte ropovody

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Cobra

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
raduinho

Reagovat
Ritchie

ale jo

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Error

Nene, United na čtvrté místo a pak je z LM vyšoupnout tím krásně zvráceným způsobem, co se tady naplánoval.

Reagovat
Busby babes

to by me zajimalo jak? ted uz snad neni zpusob jak toho ctvrteho vyradit z LM...

Reagovat
smazaný uživatel

ak Liverpool a Manchester City vyhrajú EL, respektíve LM, tak len prvé tri miesta zaručujú LM

Reagovat
Busby babes

vsak se rikalo, ze to na to nema vliv, ze proste Anglie bude mit vic tymu v LM. kdyz se tu pocital koeficient a byla debata aby Anglie neprisla o misto v LM, tak se u spanelu psalo, ze pristi rok muzou mit 6 tymu v LM.

Reagovat
vladis271

nvm, či to werwolf napísal najlepšie (myslel to správne, len to zle podal). Muselo by City vyhrať LM a súčasne !! Liverpool EL. Obhajca má zaručenú LM, lenže aj víťaz EL. A po novom sa zvýšila možnosť hrať LM 5 tímov pre krajinu. Lenže s pribudnutím pravidla o víťazovi EL sa to celé vrátilo na začiatok a to, že existuje možnosť, že 4. tím bude vyšupnutý z LM.

Ale tá pravdepodobnosť je malá, že sa všetko takto zíde.

Reagovat
Busby babes

ja z tech predchozich debat myslel, ze teoreticky muez mit nekdo az 6 tymu v LM. ocividne to tak neni.

Na wiki jsem nasel tohle:

The winners of the 2015–16 UEFA Europa League enter the group stage if the winners of the 2015–16 UEFA Champions League have qualified for the group stage through domestic performance.

Coz je takove dvojsecne k vykladu. Bud to muze tak, ze vitez EL pujde do LM jen pokud se vitez LM automaticky kvalifikuje skrz ligu.. coz by byla asi blbost, takze pak teda asi opravdu vyhodi toho ctvrteho... no nic, teorie pekna, ale City LM nevyhrajou a my je stejne asi nepreskocime.

Reagovat
Ritchie

hmm, pravděpodobnost říkáš...

Reagovat
Busby babes

tak City je ted asi nejmensi favorit na zisk LM, ne?

Reagovat
tomasinho

Ale je

Reagovat
iamek

Pokud oba vyhraji sve souteze. Coz u Liverpoolu realne je, ale u City snad ne. Pokud preskocime City ( scifi ) a nevyhraji LM, tak maji smulu. Pokud vyhraje Pool EL, tak ma anglie v LM pet tymu. Pool, my ( pokud skoncime ctvrti ), spurs, arsenal a lisky. Uprimne ideal preskocit city a Liverpool az si EL vyhraje. Bylo by fajn mit pet tymu v LM.

Reagovat
Noke

Reagovat
Hokaido

Reagovat
spider_8

Radši ať jdou do LM United a Van Gaal ještě sezonu zůstane. Pep by si alespoň vyzkoušel Evropskou ligu

Reagovat
kylo ren

lvg dnes udela dalsi krucek k nasi totalni likvidaci

Reagovat
Nikikrew

Zajtra anglicka liga priamo z Emirates

Reagovat
Lexi Belle

Závist...

Reagovat
Azza

*thumpsup*

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikatka sektor?

Reagovat
Nikikrew

Sektor N ako je clock end

Reagovat
Lacko_Boh

klasika

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

uzi si to

Reagovat
Nikikrew

Dik

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
bbbauch

Villa na sestup, nemaj o co hrat, dostavaj 4 od kde koho... Proc mam pocit, ze to posereme?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle fakt nejde posrat.

Reagovat
kiwwi

Morning y'all. Today is the start of 6 consecutive days of PL football - the first time it’s happened for 4 years.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
tony223

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Luxus.

Reagovat
raduinho

Reagovat
CubONE
Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Dneska asi dám triple captain Martialovi, hrají doma s Villou a Palace a chci to mít za sebou.

Reagovat
Busby babes

spis je dobrej bench boost.

Reagovat
Hokaido

Já mám na lávce Ruddyho, Alliho, Simpsona a Alliho, to asi ještě bude lepší kolo na to.

Reagovat
Busby babes

takhle, triple captain je urcite dobrej tohle kolo. ale bench boost muze byt taky fajn. zalezi na sestave. no ja to posral a minule kolo nestihl dat wildcard, takze jsem dal ted a nemuzu dat zadnej dlasi chip. ale bude jeste jeden slusnej double week.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Já ho tento týden taky používám. Na Özila, dva domácí zápasy, to by mohlo znamenat tak 3 asistence aspoň

Reagovat
Mastný Chobot

už nemal asistenciu snad 5 kol ale

Reagovat
tomasinho

Však právě proto

Reagovat
Hokaido

On ten rekord nakonec taky nedá.

Reagovat
Coutinho10

taky uvazuju..nebo Kuna ci De Bruyneho....taky by mohli neco dat

Reagovat
Swarley

já to asi zariskuju s Kunem, ale tohle bylo i loni tuším, kdy jsem mu to dal, v prvním zápase se zranil a z dvojitýho zápasu a kapitána byly dva body...

Reagovat
Coutinho10

ja se porad nemuzu rozhodnout Arsenal sice 2x doma, ale Ozil mi trochu pride uz odevzdanej...viz. to prohlaseni nedavno, ze je po titulu atd. zatimco City sou ted nahore po LM, ale tezky zapasy venku...ale je fakt, ze naky goly by dat meli...a Kun je utocnik narozdil od Ozila...tak asi do toho pujdu s tebou

Reagovat
Swarley

tak zase v mém zájmu je, aby Kun zahrál hovno a my je přeskočili v boji o LM, takže jednoduchý to úplně není

Reagovat
Coutinho10

jj ale nekdy je lepsi naopak hrat nebo sazet opak nez si prejes...pak to je win-win situace....bud vyhrajes, mas body ve fantasy nebo tvuj tym si polepsi v lize

Reagovat
Hokaido

To mi vždycky dopadne tak, že můj tým prohraje, kapitán bez bodu, ale jeho tým vyhraje.

Reagovat
Coutinho10

to je nejhorsi no

Reagovat
Busby babes

ja to dal Sanchezovi, tak uvidime. jeste jsem uvazoval o Rashfordovi. Proti Ville urcite nastoupi, ale bojim se ze proti CP uz by nemusel, kdyz je Wazza zdravej.

Reagovat
Coutinho10

jj toho sem taky zminoval vejs...ale ted sem vykoumal 1 zajimavej argument pro to dat to nekomu z Arsenalu...v mim pripade Ozilovi....protoze maj o 1 den vic volna nez City...tak asi Ozil

Reagovat
Coutinho10

tak uz sem tam dak Ozila...a menit to uz nebudu...tak snad nezklame

Reagovat
CubONE

Martiaaal

Reagovat
bbbauch

u me nakonec Kun

Reagovat
Coutinho10

tak uvidime....sem na to fakt zvedavej...bylo to hodne tezky rozhodovani, ale Mesut snad neco da, aby me to nemrzelo

Reagovat
Hokaido

On nehraje. Jdu se zabít.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bude fiasko jak moj Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Já jsem se rozmýšlel, zda koupit Martiala nebo Rooneyho a nakonec jsem koupil Rooneyho. Tak si užij tripla

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Hokaido

3 body

Reagovat
vladis271

In 2016, James Milner (9) has almost the same amount of assists as Lionel Messi (10) and Luis Suarez (11). Unbelievable that.

Prestal som hejtovať Lallanku a nakoniec budem musieť prestať hejtovať aj Milnera?

Reagovat
Busby babes

almost the same.

Reagovat
fff

Ono herne je stale velakrat na facku, ale tie asistencie goly ma tusim spolu uz 7 plus 13, co je dost neskutocne .

Inak vsimli ste si, alebo sa to len mne zda, ze zo standardiek dava maximalne na kkt centre ale z hry je z nich vacsina nebezpecna. Nechapem to, mozno skratka musi menej premyslat a vtedy to kope lepsie

Reagovat
vladis271

442oons dobre poukázali na tie jeho rohy

https://www.youtube.com/watch?v=tFgjZk3PhTM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Proč má Kloppo bundu Spurs?

Reagovat
Kowe

stejný jak Gerrard.. hrál naprostý hovno ale produktivní byl

Reagovat
cristiano.K.

jo, z místa to kope strašně, ze hry z toho je občas závar

Reagovat
fff

Ozaj chlapi a co s tym Emrem. Je to clenok, ale ci ste uz niekde zachytili na kolko bude mimo.

Reagovat
tomasinho

O víkendu má mít vyšetření, které odhalí, jak to bude vážné.

“We will have to see what the scan shows,” Can said.

“I twisted my ankle. I hope it’s not too bad but it’s too early to say.”

Reagovat
Maresma

Emre can out 4 to 6 weeks with ankle ligament injury suffered v Dortmund. 4 week recovery would give chance of EL final if #lfc get there.

Reagovat
tomasinho

Kurvaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Hai

To je v prdeli Lucas na plac

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey dnes ukáže, proč má o 5 mega týdně vyšší plat než Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

*Rakitic

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne, tak fakt ma Neymar v zakladu pry 77 tydne

Reagovat
smazaný uživatel

užijte si ten jeho plat ve 2. lize

Reagovat
smazaný uživatel

Penez bylo vzdycky dost

Reagovat
smazaný uživatel

Obavám se, že budete muset vytetovat všem hráčům sportsdirect.com na čelo, abyste to obstojně zvládli.

Reagovat
smazaný uživatel

A to ještě nevíš, že ta reklama na stadionu byla několik let zadarmo a až teď začíná platit něco klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

I proto vám nejde přát záchranu...

Reagovat
Trand

5 mega?

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey pry 80 a Neymar v zakladu 77. Takze 3 mega. Prebral jsem to z twitteru a neoveral nejdriv.

Reagovat
vodka

tomu nevěřím, že má neymar základ jenom 77...

Reagovat
smazaný uživatel

Prý má ale ohromný bonusy za věci jako kvalifikace do LM v další sezoně a takový "základní" věci.

Reagovat
vodka

no, ok, ale to potom bych klidně započítal, protože to je jak kdyby měl bonus za to, že se dožije dalšího týdne... celkově by měl mít tuším kolem 200 000 euro...

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, však je to jen taková hříčka

Reagovat
smazaný uživatel

mega?

Reagovat
smazaný uživatel

ty platy jsou tak sileny, ze to clovek uz ani nevnima

Reagovat
Trand

Tak pět nebo tři, to už je jedno. Spíš šlo o ty mega. Každopádně Shelvey solidní pálka.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá zvrácenost

Reagovat
Orlandiiik

Proč hrajeme až v pondělí ?

Reagovat
smazaný uživatel

kampaň

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo ešte v pohode, ale my hrajeme najbližšie ďalšie 2 kola v pondelok!

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to teda bral hrát v pondělí..

Reagovat
Liquid

Sunderland win a City to dneska pustíme ať přeskočí Arsenal

Reagovat
Azza

Nezvladas

Reagovat
Free_player

West Ham je zastaví !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Už zase?

Reagovat
Hachim Mastour

neskoro

Reagovat
bbbauch
Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland zase s Borinim na krídle, Sam by mohol ale skladať tie zostavy podstatne lepšie. Už radšej 442 s Ndoyem.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne posadiť Cattermolea

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, stejně doufam, že Mackems prohrají. Norwich padle v dalších zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

Už se perou. -10 bodů pro oba týmy

Reagovat
bbbauch

Bitka

Reagovat
smazaný uživatel

Michy u Spurs by bol sen, len mi ho pride skoda, ako dvojka.

Len dufam, ze nepojde do Juventusu, tam maju tiez dost plno.

Reagovat
smazaný uživatel

Michy je kto?

Reagovat
smazaný uživatel

Batshuayi z OM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kaboul zatial

Reagovat
Hokaido

Borini je fakt retardér

Reagovat
smazaný uživatel

To si pytalo nieco genialne, Jermain.

Reagovat
smazaný uživatel

Brady jak zničil Aanholta Zatiaľ dobrý futbal.

Reagovat
bbbauch

Mannone

Reagovat
smazaný uživatel

Mannone musí být nejmíň sympatickej golman ever.

Reagovat
smazaný uživatel

level Kahn.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

prase sunderlandský

Reagovat
Coutinho10

khazri

Reagovat
smazaný uživatel

Cattermole 9 zápasov bez karty

Reagovat
smazaný uživatel

dnes aj celkom dobre prihravky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uf, jasná

Reagovat
tony223

borini the best football plejr evr

Reagovat
Coutinho10

jeeeee penalta...ne ze by se nehodila pri 2ce na polocas

Reagovat
smazaný uživatel

A vraj že Borini na to nemá

Reagovat
Harakan

Wisdom je šílenej dřevák vůbec nechápu jak tohle může hrát PL.

Reagovat
vladis271

Norwich Sunderland x

Everton Saints 1

NUFC Swans 1

Chelsea CITY X

Reagovat
Coutinho10

Goooooooooaaaaaal Fabioooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. Teraz udržať.

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle zápasy o holý přežití jsou stejně bomba

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Miguel19

Když tam nehraje tvůj tým tak jo

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Sunderland zase urve tu záchranu

Reagovat
Coutinho10

chtel bych oba v PL...bude este slusnej boj

Reagovat
smazaný uživatel

pre mna zaujimavejsi tim ako napr. Norwich, Palace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich beriem, to je taký čisto druholigový klub, ale Palace už len kvôli fanúšikom..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infernoqt

Palace, Newcastle a Swansea bych nechal sestoupit, kdybych si mohl vybrat.

Reagovat
smazaný uživatel

mě by fakt zajímalo, čím je Sunderland sympatičtější než Norwich?

Reagovat
Coutinho10

tam to preju Defoeovi a Samovi....jinak Norwich jako tym chci v PL taky

Reagovat
smazaný uživatel

takze jen nejake osobni sympatie?

protoze jako tym nabizi Norwich dlouhodobe mnohem zabavnejsi utkani nez Sunderland, ackoli tomu se vzdy porarilo nejak zachranit

Reagovat
Coutinho10

jj da se to tak rict.....jako celek vic Norwich, ale Sunderland bych taky nerad videl dole, ale zase na druhou stranu....pokud pujdete i vy (jako ze asi jo), tak aspon by to z toho pohledu bylo zajimavejsi, ze by oba rivalove bojovali ve stejny lize

Reagovat
smazaný uživatel

sympatickejsi asi ani nie, ale zaujimavejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

no a čím konkrétně zajímavější, protože z hlediska atraktivity hry je Norwich někde jinde?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Norwichi je zaujimavý snáď len Redmond a ešte aj farba dresov je také oživenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co třeba to, že hrají útočný fotbal za každých okolností nehledě na soupeře?

a já se neptám, co je zajímavý na Norwichy, ale ptám se, co je zajímavý na Sunderlandu a zatím mi nikdo krom Yunga dole nedokázal dát jedinej důvod, krom nějakých osobních sympatií ke konkrétním hráčům

Reagovat
Hokaido

Až by člověk z tvých příspěvků řekl, že z nějakého důvodu nemáš Sunderland rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepadl tu jediný důvod, čím je Sunderland zajímavější než Norwich. Se mnou to nemá co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem je proti pár silnějším týmům a spíš mi přišlo, že neumí bránit, než že by hráli útočný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jde v ruce. Viz zápas s Liverpoolem.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď práve že ich futbal je dosť oničom, nezdá sa mi že by predvádzali nejakú atraktívnu hru. Sunderland u mňa napr. štadión, zázemie, meno..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ved ti to uz napisali obaja, jednak su uz dlho sucastou PL a posledne sezony aj zaverecnych bojov, tiez maju pre mna zaujimavejsich hracov. Uz si na nich clovek tak trochu aj zvykol. A stale cakam, kedy sa vzchopia.

Reagovat
smazaný uživatel

kdezto Norwich ma fakt nicim okrem Redmonda nenadchol. Mozno nejake pekne zapasy s LFC a podobne, ale tiez strielaju dost malo golov, menej ako Sunderland.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti hráči Mbkonani, Olsson, Bassong, Wisdom sú takí nezaujímaví že ani neviem ako ich otitulovať

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako jestli je zajímavý mít jeden klub, kterej je každej rok na sestup a na konci sezony se vždycky zmátoří, tak pak ok

Reagovat
smazaný uživatel

No asi je to lepsie ako mat v lige 3x momentalnu Villu, alebo Derby

Ja neviem dobre opisat pocity, ale Sunderland je sice tragedia, ale v celku ma zaujima co s nimi bude, kdezto Norwich je mi celkom volny, aj ked si to asi Norwich nezasluzi, no. Proste pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak útočný fotbal za každých okolností není záruka atraktivity, pokud to nemá výsledky, zvlášť teď když mají i méně vstřelených gólů než Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

zaruka atraktivity to samozrejme je, ale neni to zaruka bodu

tak tam jde hlavně o slabou kvalitu hráčů, kdy oni sice hrají útočně, ale nemají potřebnou kvalitu v zakončení ani při centrech

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, ten jejich Championship útok je vtip

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

Napsal zajímavější. Což rozhodně jsou.

Reagovat
Mastný Chobot

mne napr. sú... z môjho pohľadu je to tradičný klub PL, na ktorom som tak nejako vyrastal, patrí k PL, čo sa o Norwichi a CP nedá povedať z môjho pohľadu. Plus Sessegnon, toho som tam strašne žral.

Reagovat
smazaný uživatel

hm :) je fakt, ze ja kdyz zacal sledovat PL, tak Sunderland tam nebyl a tu jednu sezonu co byl, tak skoncil beznadejne posledni , takze bych mnohem radsi videl tymy jako Blacburn, Ipswich nebo Charlton.. Sunderland je az daleko za nima.a treba v porovnani s tim nadsenym utocnym Norwichem me fakt prekvapuje, ze lidem prijde Sunderland zajimavejsi.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak ty si fanúšik Newcastlu, ty ich musíš neznášať.

Reagovat
smazaný uživatel

ale snažim se být v tomhle vlákně objektivní

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

čistej zákrok, penalta nebyla. Obránce šikovně dokázal nejdřív vzít míč a potom ještě zrakvit Boriniho nohu. 2 v 1. Obránci by se mělo zatleskat, ne pískat penaltu.

Reagovat
Busby babes

jasnej faul, dyt tam sel jak debil.

Reagovat
Harakan

Jako wow....tady nevidět petku...to už chce teda "skill"

Reagovat
niflheim

Dnešek úplně ideální k tomu, aby se AV zvedla

Reagovat
fantomas

Tak dík LFC za toho neschopnýho kokota. Neskutečnym způsobem vyrobená penalta v takovym zápase, fakt že jo. Pochvala pro Marrinera, že viděl to, co na první pohled vypadalo tak nevinně.

Reagovat
smazaný uživatel

ktorého kokota teraz myslis ?

Reagovat
smazaný uživatel

Wisdoma.

Reagovat
smazaný uživatel

prva veta by sedela aj na Boriniho, drua tiez, ked si vyrobi penaltu tym, ze si v 16 hodi loptu na 3 metre.

Reagovat
fantomas

Myslel sem Wisdoma ale no

Reagovat
Mastný Chobot

keby nechal len prvú vetu, tak je to jasný Borini

Reagovat
Liquid

černé mačky na cestě za záchranou

Reagovat
Usty

OT: Teď na O2 běží poločasovej klip s Piresem, kterej komentuje Radotínskej. To překládání komentování gólových situací je vrchol trapnosti...

Reagovat
Kang & Kodos

Aspoň už se od léta naučili anglicky.

Reagovat
Murtago

Reagovat
Coutinho10

Redmond uz je hned cejtit skoda ze nebyl v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Borini 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

ale Kirchhoff najvacsia zasluha na gole.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Defoeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Murtago

Reagovat
Coutinho10

Defoe to je zabijak porad

Reagovat
smazaný uživatel

Bassong

Reagovat
Liquid

rýsují se snový sestupující Norwich + Nový Zámky + Aston Villa

Reagovat
Murtago

Reagovat
Usty

Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

Jermain si ich tam vodí akoby nič

Reagovat
Coutinho10

to si myslim, ze Naismith mohl hlavockovat lip po centru Redmonda....to vypadalo jako by to necekal

Reagovat
smazaný uživatel

Měl to písknout Bylo to na hraně a my chceme vidět drama

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som to pískal

Reagovat
Coutinho10

ouuu co chybelo

Reagovat
vodka

Fakt nechapu norwich, ze na hrot ma jenom ty dve kopyta Mbokaniho a Jeromea, mohli mit minimalne o 15 golu vic

Reagovat
smazaný uživatel

Moussa Sissoko captain.

Fuck. My. Life

nefandim, nepřeju, ať sestoupí a vypadnou ... doufam, že prohrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole tohle prostě ne.. Rafa out

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Shelvey s páskou bol ale vtipnejší

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ani náhodu, SHelvey byl od svýho přestupu strůjce všech našich bodů..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Cattermole Tomu to dneska ide

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle : Darlow, Anita, Lascelles, Mbemba, Dummett, Sissoko, Tiote, Colback, Townsend, Wijnaldum, Cisse.

Reagovat
bbbauch

Davejte ty goly ale

Reagovat
Cobra

Tak to zajebat. Chudák Defoe

Reagovat
Miguel19

Martial lávka.

Reagovat
bbbauch

Co mu to ukazoval Aanholt? Pod ven vole?

Reagovat
EXoRcIsT

#mufc XI: De Gea, Valencia, Smalling, Blind, Rojo, Schneiderlin, Fellaini, Mata, Rooney, Memphis, Rashford

Reagovat
vodka

omg, střed Fella - Schneiderlin... ale tak zase je to aston villa...

Reagovat
kiwwi

dal gol, ma zase na 20 zapasov predplatene miesto

mna najviac rozculuje ten trapny Rojo ktory aj tak musi furt striedat

Reagovat
vodka

tak hrál dobře celkově, ale do té středové dvojky bych ho nedával.

Reagovat
Infernoqt

Hmm, Memphis, Rooney, Fellaini, Mata. Je vidět, že hrajeme proti Aston Ville, tak tam Fan Chaal nasadil béčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavy kolko ludi si dnes dobrovolne zapne WBA-Watford.

Reagovat
smazaný uživatel

Či to vôbec niekto bude vysielať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

rozhodne everton

Reagovat
smazaný uživatel

v idealnom svete by zostúpili spolu so Stoke

Reagovat
vodka

LOL

Reagovat
fenixLFC

Sucasne stoke nie

Reagovat
Coutinho10

Kaboul na navsteve

Reagovat
Error

Neuvěřitelné, kolik zápasů rozhodlo Boro v nastaveném čase.

Reagovat
Coutinho10

snad to s Brightonem daj

Reagovat
supporter

A z playoff DERBY!

Reagovat
Coutinho10

mozna radsi Wednesday nebo Hull City

Reagovat
supporter

Hull fakt ne hele I kdyz jsem fanousek, tak uz jen kvuli atmosfere na stadione Derby County.

Reagovat
Coutinho10

na Hullu si mi libi, ze tam zustali naky hraci, co hrali i v PL a u Derby nevim no....mam je jako neutralni...takze z tech 4 tymu v pozici playoff bych je mel na 3. miste

Reagovat
smazaný uživatel

Derbyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Rhodes..

Reagovat
Error

Konkrétně teda v extra timu zachránili 5 výher a jednu remízu.

Reagovat
Cobra

Watmore je parodie na fotbalistu. Už zadrbal druhou tutovku

Reagovat
smazaný uživatel

Watmore he wants?!

Reagovat
Cobra

To je tak všechno.

Reagovat
Zark

drinkwater

Reagovat
Mastný Chobot

he kanté

Reagovat
fenixLFC

He Can

Reagovat
Hokaido

BJ?

Reagovat
smazaný uživatel

Love.

Reagovat
smazaný uživatel

Redmondik jak si to krasne Ronaldovsky posunie priehlavkom pred strelou, zeriem to.

Reagovat
Tomanatura

Dokaze zahrat Depay aspon prumerne proti jasne nejslabsimu tymu ligy?

Reagovat
Kaze

To by musel vubec nastoupit

Reagovat
supporter

Vzdyt hraje od zacatku

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa vobec nepaci ta trojka pod Rashfordom no uvidime

Reagovat
Swarley

nečekaně by v kombinaci s Fellainim mohl chybět pohyb

Reagovat
vodka

LAV odběhá lajnu, takže dneska čekám podstatně zlepšený výkon Maty...

Reagovat
Swarley

doufejme, ale souhlas, mělo by to tak být, Tony to podporuje mnohem víc

Reagovat
Harakan

Přesně. Sestava jako celek strašná. Koukat na to bude zase jednou za trest.

Reagovat
Swarley

proti slabším mu to šlo, tak uvidíme, na něčem se postupně chytnout musí

Reagovat
vodka

bude mít proti sobě Huttona, pokud se neprosadí proti němu, ať se vrátí do eredivisie.

Reagovat
Swarley

dneska dá Depay gól

Reagovat
Coutinho10

no i skore muze rozhodovat pro Sunderland...

Reagovat
Azazelo RD

Sam je pan motivátor!

Reagovat
smazaný uživatel

Od Norwiche není zrovna moudré se na to v nastavení vysrat, když tak koukám na skóre těch dvou klubů...

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich hraje na Arsenalu a s Evertonem, to je temer jistota horsiho skore

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland má Arsenal a Chelsea.

Reagovat
fantomas

Na druhou stranu ten rozdíl ve skóre tam byl už tak dost velkej. A ten závěr výrazně ovlivnila i ztráta Wisdoma - jakkoliv napřesdržku byl, pořád je to tělo navíc.

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Příští zápas Norwiche: Arsenal

Příští zápas Sunderlandu: Arsenal

tak snad to bude pořádné drama

Reagovat
Hokaido

Dokonce i příští zápas Palace je s Arsenalem, to je slušný WTF.

Reagovat
Hokaido

No a i WBA, ktrerý jsou hned před touhle trojicí.

Reagovat
Coutinho10

tak na co koukat od 16:00 ? mozna Eve - Saints by mohlo bejt zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

daj si WBA, ak sa máš učiť, alebo niečo dôležité robiť.

Reagovat
Coutinho10

ucit nastesti uz ne nad Watfordem taky trochu premejslim, ale oba uz sou asi zachraneny, takze spis ne....na Watford se tesim v FA Cupu

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle - Swansea.k budú góly, keď pozerám na zostavu Newcastlu

Reagovat
Coutinho10

chtel sem vsadit strelce Cisseho, ale Chance nema vypsano na nej

Reagovat
smazaný uživatel

Prikláňam sa ku Evertonu

Reagovat
r.mrazik

To je sestavička

Reagovat
Swarley

to je pro tebe, trojúhelník Depay - Fella - Mata, ilumináti hadra

Reagovat
r.mrazik

to jo...uplne se tady tresu...

Reagovat
smazaný uživatel

taky bermudsky trojuholnik

Reagovat
smazaný uživatel

If Pardew, Carver or McClaren put that side out there would be outrage amongst fans

Reagovat
smazaný uživatel

a atmosféra na stadionu tomu odpovídá, takhe chabou odezvu Blaydon Races jsem ještě neslyšel, není divu.. fanoušci musej bejt totalne nasraní

Reagovat
fenixLFC

Najlepsia pesnicka

Reagovat
mario23

Nějakej HD stream na MU-VILLA ? Dík

Reagovat
niflheim
Reagovat
Infernoqt

Dneska uděláme rekord přihrávek, cejtim to.

Reagovat
niflheim

Střídej Fellu tvl

Reagovat
Swarley

Tony centr vzduchem

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 po sedmi minutach

Reagovat
Mastný Chobot

no vidíš, a to si kričal Rafa out

Reagovat
niflheim

Blinďák úžasný pass.

Reagovat
Swarley

Fella ve vápně, dáme roh na krátko, jasně...

Reagovat
vodka

přitom v poslední době mi přijde, že pokud se to nezahraje na krátko, tak z nich tvoříme celkem zajímavé situace...

Reagovat
Swarley

však i teď ten další roh a ta standardka, hned to alespoň trochu smrdělo

Reagovat
Infernoqt

Ty vole, to byla akce!! Blind na Smallinga a ten na osamocenýho Valenciu, který obešel dva hráče a vrátil Blindovi, který našel úplně, ale úplně volného Smallinga a ten úplně přesným pasem našel Valenciu, který přesprintoval téměř celého protihráče a našel úplně volného Blinda, který dal zpět Smallingovi a ten našel Valenciu...

Reagovat
smazaný uživatel

Netrapoš

Reagovat
Swarley

Blind pěkně servíruje

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko. What a strike

Reagovat
niflheim

Fellovi nasral pták na hlavu?

Reagovat
bbbauch

Vapno

Reagovat
Swarley

možná se tam schoval celej pták, kdo ví

Reagovat
Infernoqt

akorát jsem se na to chtěl zeptat

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea ma jako nahradniho golmana napsanyho Brittona

Reagovat
smazaný uživatel

snežíí

Reagovat
niflheim

Sněží

Reagovat
smazaný uživatel

Juchuuuu snezi

Reagovat
smazaný uživatel

Colback je zoufalec

Reagovat
Infernoqt

Mata, těsně vedle.... rohového praporku

Reagovat
wild

Mata

Reagovat
Swarley

Rashford se toho nebojí, ten si vyloženě ty souboje 1vs1 užívá

Reagovat
Infernoqt

Se jim tam vystřídaj všechna roční období.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí to teda píská jak ponocnej ale taky

Reagovat
smazaný uživatel

Dummett je boží prostě. Aspoň jedna dobrá věc z týhle sezony.

Reagovat
niflheim

Rashfoooooooord

Reagovat
Swarley

pohodička, žádný sraní, pošli to na bránu...krásně i Tony, super

Reagovat
r.mrazik

je krasny,jak po trech letech moyese a zelvy se ten kridelni fotbal MU predelal na pomalou nedivatelnou sracku s hracema jako jsou Mata a Kvetak...uzasny,uzasny...

a jo...Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

RASHFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORD

Reagovat
vladis271

A pre toto Mourek nakoniec nepríde. Verím, že každým gólom, či dobrým výkonom Rashforda, či Mensaha získava klika okolo Fegusona a Busbyho vyššie šance pre dosadenie ich voľby manažéra.

Reagovat
r.mrazik

doufam,...ale kdyz neudela zelva 4 misto,tak se bojim,ze prevazi ta financni cesta "uspechu"

Reagovat
Mastný Chobot

jo, urcite vykony dvoch jednotlivcov zavazia pri vybere manazera to je podla mna hrozne naivna konspiracka. Plus Mourinho neznamena, ze im useknu nohy a budu ich tyrat kvapkanim, v nasich kruhoch sa to dost demonizuje. Je pravda, ze mladym nedava sance, ale nie je to tak zhava vec, aby to ovplyvnilo jeho najatie imho

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
r.mrazik

je fakt,ze s najmutim debila muzeme akademii na dva roky zavrit no...aspon usetrime

Reagovat
nani92

a navyse on im tu sancu da, len sa musi ukazat hned..co niektori dokazu a niektori potrebuju dozriet v mensom klube..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Co sa smejete..kazdy dostal aspon polcas keby Rashford dojebal prvy zapas tak ho uz tiez neuvidome v Acku..

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže vidíš už len na želve aký obrovský rozdiel tie šance mladíkom spravili. Však v decembri bolo jeho vyhodenie už absolútna tutovka. A čo sa odvtedy udialo, že teraz je to už minimálne 50 na 50, že zostane aj ďalšiu sezónu ? Zlepšili sa výkony ? Zlepšilo sa postavenie v tabuľke ? Zo štyroch súťaží, ktoré bolo možné vyhrať, zostala už len jedna. To, že sa to celé otáča v jeho prospech je len vďaka tomu, že ten priestor čo dostávajú mladíci jednoducho v novodobej histórií vrcholového futbalu nemá obdoby. Ako dá sa argumentovať tým , že zranenia, ale podľa toho, ako radikálne bol za tieto dve sezóny zúžený káder, je jasné, že to je jeho zámer.

Reagovat
Swarley

dobrý, ale my primárně musíme hrát o titul, ne stavět hrdě mladíky a hrát o páté místo

Reagovat
smazaný uživatel

Dá sa oboje.

Reagovat
Swarley

to hej, ale nepřijde mi, že by toho měl být LVG schopný

Reagovat
smazaný uživatel

Však ja niesom z LvG nadšený, vidím veľa podľa mňa lepších možností, ale Mourinho ňou z mojho pohľadu nieje.

Reagovat
r.mrazik

dobry,ale on ten Jose neni zaruka toho,ze se o titul hrat bude...ze jo

Reagovat
Swarley

to sice ne, ale kdo ta jistota je? z toho co se nabízí, je Mourinho papírově největší jistota toho, že by to tak mělo být...

Reagovat
r.mrazik

nikdo neni jistota...jedina jistota je,ze mourek neda sanci mladym...vysledky,tituly a dalsi veci? tam zadna jistota neexistuje

Reagovat
kiwwi

kto uz je vacsia zaruka ze budes hrat o titul jak Mourinho?

Reagovat
r.mrazik

zadna zaruka proste neexistuje...nikdo neni zaruka

Reagovat
kiwwi

ale zatial vsade kde bol tak o titul hral a aj ho vyhral

Reagovat
r.mrazik

tak si to proste rozeber,jaky tymy vedl,jakou mel konkurenci,kdy hral o titul a jak to vypadalo,kdyz ho museli vyhodit...

a pak si vem,v jaky situaci by prisel k nam...

proste zadna jistota neni

Reagovat
vodka

ty teda fakt solidně otočils

Reagovat
kiwwi

Jak? Ja Mourinha nechcem, je to idiot a psychopat, ale jeho trenerske schopnosti sú neoddiskutovatelne a o tom sa tu bavime.

No a momentálne má LVG dostal do takej pozície, ze uz radšej chcem Mourinha ako jeho.

Reagovat
vodka

no, že momentálně už si očividně chystáš půdu pro mourinha. ať už tím, že je to údajně jediný topclass volný kouč, jediná nějaká záruka apod. celkově už ospravedlňování jeho možných chyb a naopak už kopnutí do lvg při mnohem více příležitostech. třeba dneska si fella po tom výkonu v fa cupu hrát zasloužil, herrera rozhodně ne.

Reagovat
kiwwi

to ze je to jediny volny topclass coach je fakt a aj tak by som radsej vzal Pochettina ako jeho napriklad

ospravedlnovanie jeho moznych chyb? jak to myslis?

LVG ma uz vytocil tak, ze fakt som ochotny radsej strpiet Mourinha ako jeho...toto mi proste nedava nic, vsetka radost odisla, citim sa uplne prazdny ked pozeram na nase zapasy...takto to uz dalej proste nejde

Reagovat
r.mrazik

Tak hlavne ze to naplneni prijde s idiotem mourinhem

Reagovat
vodka

tak prostě to, co předtím kritizovals na mourinhovi momentálně bereš z druhé strany, proč to vlastně mohl dělat apod. a já to chápu, mě ty zápasy taky nebaví, lae mourinho je pure evil, který navíc žádná záruka ničeho není. pokupuje zase 10 hráčů, 2/3 z nich obsadí lavičku a je po prdeli...

Reagovat
kiwwi

ja to neberiem z druhej strany...Mourinho je nahovno manazer, pretoze nikde nedokazal zapracovat odchovancov alebo vyscoutovat niekoho neznameho

ide o to, ze posobil v kluboch, kde to od neho ani nikto nevyzadoval a ja sa na to pozeram z nasho pohladu, co by robil u nas, kde by na tieto veci vedenie tlacilo

Reagovat
kiwwi

a teda v druhom a neposlednom rade sa spomina angazovanie Bertu ako DoF pod ktorym by Mourinho mal posobit, cize by sme mali Mourinha len ako trenera, nie ako manazera

Reagovat
vodka

ok, no. pro mě zůstává mourinho nejposlednější volba ze všech. nesnáším ho a pokud by měl trénovat MU, tak su víceméně v prdeli, protože bych ho chtěl co nejdřív pryč a zároveň, aby se MU dařilo...

Reagovat
Harakan

Já to beru tak, že se upíšeme ďáblu jen kvůli tomu, že možná bude hrát o titul. A to "možná" mi v případě Mourka fakt nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepisal si toto aj o lvg?

Reagovat
nani92

nebál by som sa ísť ešte hlbšie a nájsť to aj o Moyesovi

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

Mourinho nema problem davat sancu mladikom...ale odskusanym mladikom

on proste neda sancu hracom z akademie, nevytahuje, nevyraba, nerozvija

Reagovat
r.mrazik

jakym mladikum dal sanci? varane...a dal???

Reagovat
Tomanatura

Santon, Balotelli

Reagovat
r.mrazik

neutekl santon pak radeji do newcastlu,jakou sanci dostaval?

Reagovat
Tomanatura

Az po Mourinhovi, zastavil se mu vyvoj tak ho prodali. Pod Josem vypadal hodne dobre

Reagovat
r.mrazik

on trpel hodne i na zraneni ne? tedy v anglii...nebo to uz bylo v italii?

tak pak v realu to byl varane a u modraku uz radeji nikdo...ten inter pak prijde jak nejaka vyjimka,protoze jinou sanci nemel

Reagovat
smazaný uživatel

Tam ide hlavne o tú komédiu čo predviedol v Chelsea. Vyhratý titul niekoľko zápasov pred koncom súťaže a on aj napriek tomu nevytiahol nikoho z tej mega úspešnej akadémie Chelsea.

Reagovat
Tomanatura

Praveze mel, ale Santon vypadal jako obrovsky talent a Balotelli jeste vic. Santona nezbrzdili zraneni ale jeho hlava, nechce makat a podle toho to vypada.

Reagovat
kiwwi

Oscar, Hazard, Isco...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

Už dost.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

takto zatrollovať sám seba

Reagovat
Mastný Chobot

to je dokopy tak 100 mega v troch slovach nie?

Reagovat
kiwwi

no a?

Reagovat
Mastný Chobot

nic no, ale pochybujem ze na svete potom existuje manazer ktory podla tvojej predstavy "nedava sancu odskusanym mladikom"

Reagovat
kiwwi

je pravda, ze Mourinho sa pohyboval v timoch, kde aj pred nim aj po nom nebolo davanie sanci odchovancom ziadnou samozrejmostou, takze v tomto len pokracoval v trende...jak v Reale, tak v Chelsea, Inter velmi neviem ako bol na tom, ale oni vzdy tiez skor kupovali hracov

ja sa Mourinha zastavat nejdem, ale nemyslim si, ze ked ma v time odskusaneho hraca kde kazdy vidi ze je dobry a zrazu by prisiel a odstavil ho pretoze nebol kupeny ci co?

Reagovat
Hokaido

Neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz napis nieco, co by tomu oponovalo, ne len smajle a tieto dristy. Sa tu usmievas jak nejaky picus

Reagovat
kiwwi

naco nanho reagujes?

Reagovat
Hokaido

Protože píše samý nepodstatný žvásty? Ani popravdě nevím, jak mám reagovat na něco, co je na hranici zaslepenosti a nalhávání. Že Mou nebyl v klubech, kde bylo ve zvyku zapracovávat mladíky? No vy takovej klub jste, mladí hráči jsou u vás momentálně snad to jediný, co vám může dodávat trochu optimismu. A čekat, že by pod ním dostal šanci Rashford, Fosu-Mensah nebo BJ je hloupost. Mou si radši přivede svý hráče, ať je jim třeba 33, vždycky pro něj budou víc.

Ale hlavně to prostě směřuje k jedný jediný věci-obhajování Mourinha. Kdyby vám vedení nasralo na střídačku a prohlásilo, že tohle je váš novej manažer, tak by ho tady Kiwi obhajoval, protože nedokáže mít svůj stálej postoj a ohýbá si všechny názory tak, jak se mu to hodí.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Preboha Ivan by bol prvý kto by toto vlákno absolútne vysmial ak by príspevok Oscar, Hazard, Isco... napísal ktokoľvek iný v dobe kedy by Mourek nebol spájaný s MU.

Reagovat
Mastný Chobot

ak sa bavime o takych ako Hazard, tak nie, ale to na svete neexistuje manazer, ktory by nebol taky isty, cize je to uplne irelevantne. ak sa bavime o takych ako rashford a mensah, tak je to o inom asi.

Reagovat
vladis271

jak otáčaš. Doteraz to preháňali tí, čo ti to vyčítali, ale ty fakt začínaš točiť.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

vsak si sa pytal a ked ti odpoviem, tak sa smejes

Reagovat
r.mrazik

myslis vyzkouseny hraci za 20mega euro a vic?to je sance?

Reagovat
kiwwi

kiwwi16.04.2016 16:54#

Mourinho nema problem davat sancu mladikom...ale odskusanym mladikom

neviem co ti mam na to napisal...proste Mourinho nema problem s mladymi hracmi, ale s tym toho hraca vytiahnut...ked uz mladeho hraca, ktory hra dobre v time ma, tak mu sance dava, o tom je debata

Reagovat
r.mrazik

ne,debata je o tom,ze kdyz tam bude mourek,tak v budoucnu nikdy nedostanou sanci hraci typu rashford nebo mensah....

a jestli davani sanci mladikum=hrac za 25 mega euro,tak se dal nemusime bavit

Reagovat
kiwwi

lenze Mourinho by tu neprisiel na 100 rokov tak o akej buducnosti tu hovoris

Reagovat
r.mrazik

a co jako? to neco na necem meni? takze rashford,mensah,januzaj,depay a dalsi na hostovani...dyl jak dva roky by snad idiot u nas nevydrzel

se staci podivat,o jaky hrace prisli modraci diky mourkovi....

kazdopadne jsi neskutecny...zas prijde a budeme tu poslouchat jeho obhajovani dokud to nebude stat totalne za vylizprdel...uz se tesim na jeho tiskovky a co se tu bude dit...

Reagovat
kiwwi

nevidim dovod preco by mal odstavit Rashforda alebo Mensaha, takisto neverim, ze by poslal hostovat Depaya a podobne kraviny

a zvysok si strc do riti, ja nikoho neobhajujem

Reagovat
r.mrazik

protoze se koupi jiny hraci a protoze nedal sanci ani RLC u modraku?

samozrejme ze ne

Reagovat
kiwwi

a ten RLC uz niekedy pred jeho prichodom hral?

samozrejme ze nie

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

chvili jsem si rikal, ze bych se do te debaty i zapojil, ale ne... on az mou prijde, tak se nebudu muset bat, ze mi nekdo neco omlati o hlavu.

Reagovat
r.mrazik

dobre delas

Reagovat
Busby babes

jinak asi chapu, co se Kiwwi snazi rict. Prost Mou nema problem s mladyma, jen si je musi privest za 40 mega. hrace z akademie nevytahne. Hazarda koupil ve 20-21 (jsem linej pocitat).

Lukaku... tam fakt nevim, co za tim bylo, ze ho nechal jit, to budou vedet mistni. v Realu Jesse, Varane... porad je to asi malo.

za me, z tohodle mam taky strach, ze ti hraci nedostanou sanci. Na druhou stranu, obcas se to tu podava jako, ze kazdej videl jakej je Rashford, Timbo a dalsi talent a ze kdo jim neda sanci je bridil... pritom vetsina z nas jeste pred pul rokem o tech hracich nevedela prakticky nic...

Reagovat
Busby babes

a druha vec, coz uz neni nijak na tebe, ale obcas je vtipnej ten preventivni vysmech fans jinych tymu, ze muzem akademii zavrit kdzy prijde mourinho... pritom sem si nevsiml, ze by treba City, Chelsea, Arsenal nebo Liverpool produkovali odchovance v nejakem vetsim poctu a staveli na nich tym...

Reagovat
Counter

Iheanacho, Iwobi, Bellerín, Gibbs, Wilshere, Chelsea logicky nic vzhledem k tomu jak je postaveny tenhle argument, Sterling...

Reagovat
Busby babes

Iwobi, Gibs, Jackie jsem nasel, ale Bellerin jsem myslel, ze prisel pozdeji. ok. City jeden, Liverpool jeden. ono jich bude vic, ale odesli vetsinou jinam nebo treba jen stridaj a tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Arsenalu tady není co vyčítat. Takové konzistentní tempo jednoho odchovance za rok je na PL klub fajn.

Reagovat
vodka

tak máš tam i Ibeho, Flanagan do zranění dostával šance a celkem mu to šlo...

Reagovat
Busby babes

jak rikam, bude jich vic.

Reagovat
r.mrazik

Jenze to je prave to,co odlisovalo MU od tech jinych tymu...navic co mi je do nich.mne se libila cesta MU..oni at si delaji co chteji

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně tomu Iscovi dal šancí teda.

Reagovat
Kyrill

Reagovat
smazaný uživatel

super priklady Oscar 20-30milionov, Hazard 30+ mil a Isco 30mil este aby ich nechal sediet lebo im neni 25+

Reagovat
Hokaido

nééé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Vy jste tak strašní albisti.

Napsat tohle fanoušek Chelsea před půl rokem, dostal by tady těch smajlíků 50.

Reagovat
smazaný uživatel

alibisti? wtf

Reagovat
Harakan

Vždyť má zrovna pravdu. Před šesti měsíci by jste tady Mourka poplivali a najednou se jako začnou tahat z klobouku frajeři co jim dal "šanci" Ubohost a to nás zatím ani netrénuje. Nechci ani vidět co budete předvádět potom.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som tu nenapisal teraz ani slovo k tejto teme ty harakan

Reagovat
kiwwi

vsak je to reakcia k teme

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

no, hlavně 6 měsíců dozadu se vsadím, že bys takové vlákno i našel...

Reagovat
icka

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson by z fleku dal Mourinha... o tom nepochybuju..

Reagovat
r.mrazik

vsak jsou zpravy,ze prave alex ho tam moc nechce

Reagovat
kiwwi

ne, vsetky tie spravy su o Charltonovi, Fergie ma s Mournihom dobre vztahy

Reagovat
r.mrazik

vztahy maji dobry...

ja cetl o alexovi a charltonovi,kteri ho moc nechteji

Reagovat
Busby babes

a proto ho chtel jako sveho nastupce a kontaktovali jsme ho jeste pred Moyesem? nechapu, kde se berou ty reci, ze SAF Mourinha nechce, kdyz tomu proste nic nenasvedcuje.

Reagovat
Busby babes

Busby je uz par let mrtvej.

Reagovat
vladis271

prečo si furt zamieňam Charltona s Busbym

Reagovat
Busby babes

nebo pokud si myslel me, tak te asi zklamu. Takovej vliv na vyber dalsiho trenera United nemam.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Error

Everton zase bramboračka?

Reagovat
smazaný uživatel

Lascelles ! Druhý pozitivum týhle sezony po Dummettovi

Reagovat
Hokaido

Jen to udržte, ať se to trochu zamotá.

Reagovat
Hokaido

Depay je opravdu tragéd. Bez nadsázky- Láďa Krejčí je lepší fotbalista, a to jsem donedávna patřil k jeho největším haterům.

Reagovat
Swarley

tak Láďa si i letos maže i takového Hazarda

Reagovat
icemike

Letos i Horváth

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
r.mrazik

zas co ma ukazat,kdyz nez se k nemu mic dostane,tak zas stoji proti dvoum hracum...a to se k nemu mic ani moc nedostane,protoze si prihravaji obranci a obcas si narazi s kvetakem,morganem nebo matou

hra smerem dopredu temer zadna...to u ty lajny muze delat klidne stojky

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé pod Benitezem Newcastle vede v utkání.

Reagovat
kiwwi

Aston Villa je asi najtragickejsi tim v PL za poslednych 10-15 rokov a my na Old Trafford aj proti nim dokazeme hrat naprostu nudnu sracku...diki moc kokoti

Reagovat
Hokaido

Martial na plac!

Reagovat
Harakan

Reagovat
Swarley

Wazza hraje výborně na to, že je po zranění

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Infernoqt

2 střely na branku... a za poločas teď něco říkejte, hateři

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí ale hroznej dneska

Reagovat
Tomanatura

Takze ne, ani proti Aston Ville nedokaze nahrat Depay presne

Reagovat
kiwwi

ja neviem ale cela ta lava strana je napicu...ked hral Depay so Shawom, tak to bola parada...prava je napicu tiez bo tam beha Mata, celkovo je po tych kridlach tragicke...LVG tie kridla uplne zabil

Reagovat
Tomanatura

Kdy to bola parada? Proti Bruggam...

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda je prehnané slovo, ale je pravda, že na začiatku sezóny vyzeral Depay sľubne aj v zápasoch PL.

Reagovat
Tomanatura

Ve kterych?

Reagovat
vodka

nevypadal právě vůbec... jediné, co dělal, tak zbytečně a slabě střílel, přes hráče nepřešel ani tehdy. povedený měl mydtjylland a bruggy. záblesky ve skupině LM.

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

Reagovat
EXoRcIsT

Rojo dole on zabija aj Depaya

Reagovat
smazaný uživatel

Depaya uz tuto sezonu je zbytocne hodnotit, pockam si na leto, a novu sezonu a uvidime, nechcem ho hodnotit po prvej sezone.

Reagovat
nani92

Ziadne 0-0 po polcase..sme na spravnej ceste

Reagovat
Swarley

málo chodíme do zakončení, přitom tak jednoduchý recept nám ukazuje Rashford, který se toho absolutně nebojí, napere ten balon z jedničky, jde do souboje jeden na jednoho, zkusí drzou nahrávku za obranu...Depay přejde jednoho hráče, jde dovnitř hřiště, má to na pravou a nevystřelí...Wazza tam měl jeden balon taky dobře nachystanej, Fella z rohu, kdy na něj letí balon, může si to v klidu stáhnout na kozy jak má ve zvyku, ale ne, on radši ten míč posílá někomu do souboje...to je prostě strašná škoda, není proč vymýšlet tak šílený a kostrbatý kombinace, víc agresivity, víc chodit do brány...

zatím se mi líbí právě Rashford, Tony a Wazza...Mata nehraje špatně, Blind tam měl pár dobrých balonů...zbytek slabota...

Reagovat
r.mrazik

Mata to krasne z jednicky dava zpatky na obrance

Reagovat
Swarley

tak je to jeho specialitka, ale dneska to s Tonym rozhodně klape daleko víc, než s Darmianem, jak už předpovídal vodka...do té šance tam šel taky dobře, akorát to bylo teda otřesný zakončení...i na ten balon od Wazzy tam šel dobře...jako měl i mnohem horší zápasy, dneska to docela jde...

Reagovat
r.mrazik

mi prijde,ze tam byt lingard,tak by zahral minimalne to same...ale ok...

Reagovat
Swarley

to je klidně možný, to je těžký posoudit, ale dneska ta pravá strana funguje docela slušně, větší problém je na druhé straně...

Reagovat
r.mrazik

bo Rojo...

Reagovat
Busby babes

takze kdy to same zahraje Lingard, tak by to bylo ok, ale kdyz tak zahraje Mata, tak je to pruser?

Reagovat
leroy

Zaujimala by ma jedna vlastnost (futbalová), ktorú má Schneiderlin hodnú hráča velkoklubu. Pokial sa nezbavime takychto priemernych hracov moc hore nepojdeme.

Reagovat
Hokaido

Zrovna jeho odepisovat.

Reagovat
kiwwi

Morgan je dobry, kusuj

Reagovat
leroy

Morgan je slaby, raz na to prides ;-)

Reagovat
r.mrazik

asi takovou,ze dokaze jediny branit a chodit do souboju o mic a ne jen debilne stinovat

Reagovat
leroy

Branit a chodiť do subojou. Práveže casto je mimo pozíciu, do subojou chodieva opakovane bez tajmingu, opúšťa priestor. Skoro kazdy zapas ma súboj na žltú. Uz aj dnes. Dopredu je horsi ako blind zo stopera. Zbabelo, bez prekvapenia. Zatial jeden z najhorších hracov. Možno sa zdvihne v inom systeme, aj ked aj to je nahovno byt tak zavisli od systemu, ale ani tomu neverím.

Reagovat
r.mrazik

blbost...

Reagovat
leroy

Vsak vam to raz docvakne...tak ako s darmianom napr. Nad ktorym ste tu masturbovali zo začiatku, aj ked bolo hned viditelne, ze na velkoklub nema techniku ani drive;) uz aj teraz v druhom polčase ukazal par zlých tajmingov a slabu techniku po ktorej skoro stratil loptu. Ako vzdy

Reagovat
r.mrazik

ne,je to neco jinyho a jednoduse to nevidis...nema smysl te presvedcovat o necem jinym

Reagovat
Harakan

Tak určitě nehraje špatně. Otázka je jestli to stačí na velkoklub... To netuším.

Reagovat
r.mrazik

to bys letos mohl rict v MU o vetsine krome davida

Reagovat
Harakan

Souhlas. Bohužel.

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze staci. pod tim LVG je to porad proste divny. na papire by ti hraci meli hrat o titul. v reau hrajou hovno. SAF by s takovym kadrem ted uz slavil titul, kdyz to prezenu...

Reagovat
leroy

Tak, to su take reči bez konkretnosti. Ja by som ti len z tohoto zapasu vedel vytiahnut z kazdej oblasti ktorú som u neho kritizoval priklad. Ale ono, ak ste takéto evidentne veci nevideli sami, je to tazko.

Reagovat
Busby babes

no on, kdyz hraje s Kvetakem, kterej absolutne netusi kde ma jako DM stat a co tam ma delat a Morgan tam pak za nej hasi a lita jak hadr na holi, tak pak vypada ze netusi... ale dej mu tam fotbalistu a uvidis, jak bude sefovat stredu pole..

Reagovat
leroy

A este takto. Ma tie tvoje spomenuté vlastnosti aspon vysoko nadpriemerne? Lebo to by som od hraca, ktory ma raz hrat finále ligy majstrov cakal.

Reagovat
vladis271

však nie je vo veľkoklube, tak v čom je problém

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto totálně oceňuju Wengera. se středem má problém už delší čas a vždycky jsem chtěl, aby tam přišla nějaká jistota. nejprve jsem měl vyhlídnutýho Fellainiho a pak Schneiderlina. ani jeden nepřišel. shodou náhod jsou oba v United. a já se před Wengerem za toto klaním. protože oba to nejsou hráči do top klubu.. bohužel ale je to tak. raz na to příjde i United..

Reagovat
vodka

morgan ve funkčním středu klidně být hráč do základu může, to bych se vážně nebál.

Reagovat
Busby babes

treba jen takovou drobnost jako cteni hry?

Reagovat
Swarley

a jen tak mimochodem, Plíšková předvádí jako dneska co

Reagovat
r.mrazik

zenska...co bych chtel...

Reagovat
Swarley

co bys chtěl?

Reagovat
Azazelo RD

By mohla být Tvoje neteř.

Reagovat
r.mrazik

sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

vsak ti to napsal. Pliskova = zenska, co by chtel...

Reagovat
r.mrazik

No fuj

Reagovat
Miguel19

Jak kdyby jí to nebavilo

Reagovat
Swarley

taky jsem měl ten pocit

Reagovat
Azazelo RD

Ona vždycky vypadá jako, když jí to nebaví. Ale neměla fakt totálně den. Ty pokažené smeče byly fakt neskutečný.

Reagovat
Harakan

Kvitová v převleku. Jiné vysvětlení pro to co předvádí není.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
bbbauch

Gol v polocase?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, bez streleckého pokusu.

Reagovat
Swarley

dobrej nástup, jako nechci být vychcaná svině, ale tam měl Rashford spadnout, to by byla v klidu pentle

Reagovat
wild

Reagovat
Cobra

Akorát jsem to chtěl napsat. Rashford za to, že nespadl.

Reagovat
Tomanatura

Hej ten Depay proste nenahraje dobre ani kdyby se posral

Reagovat
smazaný uživatel

Ntibazonkiza, wtf. Hráč za Caen.

Reagovat
smazaný uživatel

Musim sa zamyslat nad Depayom, on sice aj Nani mal prve dva roky viac menej na hovno, ale mal zapasy, kde urcite hral super, Depay ma problem aj presne prihrat, je pomaly, nic proste, neviem no, ale on musi riadne zamakat.

Reagovat
kiwwi

Palike16.04.2016 16:50#

Depaya uz tuto sezonu je zbytocne hodnotit, pockam si na leto

Reagovat
smazaný uživatel

tak ma najebal, ked vidim, ze neprihraje ani dva metre, ale tak cakam no na leto

Reagovat
vladis271

človek by povedal, že ťa VSS vycvičili.

Reagovat
Swarley

dobře ho hecujete

Reagovat
Swarley

Wazzenooooooo, to je škoda

Reagovat
vladis271

colleen mu dala na chladničku zámok počas zranenia? Chúďa, takto ho týrať.

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera vychydnuty

Reagovat
Swarley

jenom tak dál, ještě mu najít milenku a začnou góly a redky lítat

Reagovat
Tomanatura

Wow, Depay obesel hrace

Reagovat
kiwwi

give him a break

Reagovat
smazaný uživatel

proc? vzdyt je to nejvtipnejsi hrac od Bebeho

Reagovat
kiwwi

ale prd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Bebe, Depay a Obertan by byla geniální trojka na podhrotu

Reagovat
Tolstobik

Ferguson by i s timhle hral o titul

Reagovat
Tomanatura

Kdybych byl s nim v tymu tak ho sikanuju ostosest.

Reagovat
r.mrazik

oblibenec co?

Reagovat
Tomanatura

Vadi mi jeho vykony, casto se v tom zapase ani nesnazi a nedava tomu nic navic. Ja jsem byl nauceny, ze kdyz se mi nedari, tak aspon davam ze sebe vic, on to nedela.

Reagovat
r.mrazik

jop,s tim souhlas...kazdopadne kdyz ma clovek v popisu prace drzet prostor a ten mic k nemu nejde...

ted ma ty pruniky docela slusny,kdyz ten mic k nemu prijde driv...

a aspon hraje dopredu!!!

Reagovat
Hokaido

Želva tam toho Martiala nedá nebo co kurva?

Reagovat
Swarley

proč si Fella stopuje balon na jejich brankové čáře?

Reagovat
Infernoqt

toho Depaye je škoda... od doby, co přišel k nám netrefí branku ani z přímáku

Reagovat
Swarley

Wazza super první poločas, v druhém už se vytrácel a kazil, dobře ho LVG stáhl, ještě to chce potrénovat

Reagovat
wild

tak on ho stiahol kvoli tomu ze neni schopny odohrat 90min a nie kvoli vykonu

Reagovat
Swarley

však hej, ono to může spolu i souviset, už toho mohl mít dost a tak začal kazit...

Reagovat
Infernoqt

a nebo moc střílel na branku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lingaard zahraje vydareny zapas na kridle pocas tyzdna a pride vikend a zase ho jebne do stredu a na kraji Mata, ja neviem uz fakt..

Reagovat
kiwwi

ja viem...LVG

Reagovat
r.mrazik

tak hralo se tehdy 433 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Fuňes

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle tiež nehrá zle dneska, mali by to dať.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát rozhodčí nás obral už o dva přímáky na hraně vápna.

Reagovat
diastan

Hart, Zabaleta, Otamendi, Mangala, Kolarov, Toure, Fernandinho, Navas, Nasri, De Bruyne, Aguero... easy win.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI: Courtois; Azpilicueta, Cahill, Ivanovic (c), Baba Rahman; Mikel,

Fabregas; Willian, Loftus-Cheek, Pedro; Diego Costa. #cfc

Reagovat
Miguel19

Chelsea Subs: Begovic, Miazga, Matic, Kenedy, Traore, Pato, Falcao. #cfc

Reagovat
kvasha16

toho RLC sa na jeho pozicii tuto sezonu asi nedockame inak celkom fajn zostava, akurat sa bojim aby Cahill nejak nezazmatkoval

Reagovat
spider_8

A ty se divíš? Vždyť on je ve hře bez míče naprosto nedůraznej, jinak by už dávno hrál v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

RLC měl být hlavně dneska na lavičce, aby se vzpamatoval ze svých výkonů...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší možná, tak do toho dejte vše kluci.

Reagovat
Talker

škoda, že se tam musí nasrat Pedro a nehraje Kenedy nebo Traore.

Reagovat
niflheim

Fella dohraje, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

omg Swansea také šance

Reagovat
smazaný uživatel

mizerný střídání

Reagovat
Hokaido

Ha Everton-Saints ODG v suchým triku.

Reagovat
smazaný uživatel

cez polčas ma už všeličo napadalo

Reagovat
r.mrazik

v kolikaty minute dostane na 1:1...tipuju 86

Reagovat
Harakan

Jsi to málem přivolal. Bacha na to..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle má krásne tie dresy s tými modrými prvkami, vyzerá to brutálne super

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovic

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle šupák

Reagovat
Infernoqt

tvl, to je škoda jak by tohle Van Gaal obhajoval

Reagovat
wild

im to jebe

Reagovat
niflheim

Ty vole

Reagovat
Swarley

ok

Reagovat
Horcmen

United co tam předvádí

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia :D

Reagovat
niflheim

To ještě posereme

Reagovat
kiwwi

pohodicka, svoje jednogolove vedenie proti gigatragickej Ville doma kontrolujeme sposobom, ze ich nechame dostat sa do 3 tutoviek ... banda kokotov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea Newcastle musí spadnout. Ale snad to aspoň dostane pod tlak Norwich a Sunderland, kteří se budou proti Arsenalu víc snažit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovic do Chelsea. Lukaku, Mitrovic, Bamford/Solanke

Reagovat
Harakan

Trošku sci-fi.

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku.

Reagovat
Miguel19

Berahino

Reagovat
Usty

Proti United vypadaj i ti Villans jako fotbalisti To je takhle celej zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Až teraz ku koncu.

Reagovat
r.mrazik

to ne...vsak se pak koukni na drzeni mice

Reagovat
Infernoqt

tam není o čem

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Horcmen

Berahino exekutor

Reagovat
smazaný uživatel

To vážně Berahino nedal dvě penalty?

Reagovat
smazaný uživatel

Berahino

Reagovat
smazaný uživatel

WBA nedá dvě penalty

Reagovat
smazaný uživatel

to je naprosto neuvěřitelné že s tímhle jsme schopni hrát o LM

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovic je fakt skvelý

Reagovat
smazaný uživatel

Je výborný. Jeho jediná slabina je rychlost, ale to prostě vyřeší hráči okolo něho.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz si spomeň spätne na tu prehru na Norwichi Už by to bolo len o bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to tesny az do konce. Krasny by bylo se zachranit v poslednim kole vyhrou nad Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

v tom zápase už nebude mať o čo hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

* Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdil som pred sezónou že lepší Benteke ...

Reagovat
smazaný uživatel

TOWNSEEEEEEEEEEEEEEEEEND

Reagovat
Rybinho85

Reagovat
nani92

Vsak nefandis

Reagovat
smazaný uživatel

Andros je úžasnej od přestupu k nám.

7z 3g 3asistence.

Reagovat
kiwwi

som ti vravel

Reagovat
r.mrazik

proti poslednimu 1:0 a zdrzovani na konci...parada...

Reagovat
niflheim

Málem další ostuda, proti poslednímu kvalitní sračka.

Reagovat
kiwwi

sak to hanba tak ci tak

Reagovat
I am Mancunian

vyhraje hanba zrazu

Reagovat
smazaný uživatel

Hm a taký nezaujímavý zápas na záver dnešného programu.

Reagovat
samson192

Reagovat
Whitemedia

Nejsi ani zvědavý, jak Kevinko vycvičí naši defenzivu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hej, trochu som Cheek v základe to zachránil.

Reagovat
Error

To bude vlastně Kevinova premiéra proti Chelsea.

Reagovat
raduinho

Burnleyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Simeone prý zacílil na Cuadrada

škoda, že to neodsouhlasí Conte

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Whitemedia

božeee...

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně RLC

Reagovat
Whitemedia

Neeee, vůbec se toho nedotkl...

Reagovat
smazaný uživatel

VZDYT BY TO BYL GOL DOPICI, JSOU SLEPI KOKOTI?

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas je HROZNÝ.

Reagovat
Whitemedia

Fabre

Reagovat
samson192

konečne Thybo otvoril hubu

Reagovat
vladis271

kks, City sú po LM dobre vyflusaní. Som zvedavý zajtra na nás, tipuje do na 11 unavených mŕtvol. Ale vyčítať im to nebudem.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze si do uterka neodpocinou

Reagovat
Whitemedia

Co to tam teď předvádíme..

Reagovat
Whitemedia

Courtois se dnes snaží vynahradit výkony z minulých měsíců?

Reagovat
Infernoqt

Jak poslouchám hlas Radotínskýho, tak mi vlastně ani příští rok ta PL chybět na O2 nebude.

Reagovat
Miguel19

Hráči City jsou slabí, nestíhají a tak prasí.

Reagovat
Whitemedia

Někteří naši hráči vypadají, jak kdyby tu LM ve středu hráli taky..

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

tak nie, tečované

Reagovat
Infernoqt

Kdo by to byl čekal, že se De Bruyne stane klíčovým hráčem Man City. S ním a bez něj je to mega rozdíl ve hře.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo je to také prekvapujúce? Veď prestupová suma a výkony v tedy kvalitnom Wolfsburgu predpovedali extratriedu.

Reagovat
smazaný uživatel

eeh, všichni?

Reagovat
Infernoqt

tak na podzim celkem kazil

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl na podzim zraněnej? možná měl horší období, ale zatím má určitě dobrou sezónu.

Reagovat
Usty

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Talker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Talker

Reagovat
Mastný Chobot

Ja #Sibyla

Reagovat
samson192

Reagovat
Miguel19

John Obi Mikel

Jistota, držák, 95% úspěšnost přihrávek.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nedokážu predstavit, že bez Hazarda v sestavě ještě tuhle sezonu vyhrajem..

Reagovat
Rybinho85

Aguero

Reagovat
Coutinho10

hm Aguero gol a ja dam triple Mesutovi

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno to jde přes Babovu stranu, dneska je strašný. Musí ještě hóódně zapracovat aby si vybojoval dlouhodobý základ.

Reagovat
Whitemedia

Dal bych Mikelovi smlouvu na dalších pět let minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Nejlepší je, jak ze všech našich rohů je protiútok City..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lucius6

Obrana Chelsea mi přijde dneska docela slabá. Pokud zrovna Chelsea má míč u nohy a útočí, tak je to ok, ale jakmile je City trochu zavřou, tak ta obrana začne okamžitě docela brutálně propadat a chybovat.

Reagovat
Whitemedia

Kdo by to byl čekal, když na levém kraji obrany hraje Baba a stopery Cahill s Ivanem..

Reagovat
Whitemedia

Naše záloha neexistuje? City získá míč, kopne míč dopředu a už střílejí na Thiba, to je trága..

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel je prostě do počtu...

Reagovat
Usty

no, a Fábregas dneska nebrání a RLC jen chodí...

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas nikdy nebrání, RLC vždycky chodí, ale stejně je z naších hráčů nejlepší...

Reagovat
Usty

Reagovat
Whitemedia

Jako vybírat od nás nejlepšího hráče není jednoduché, někteří z toho můžou být zmatení..

Reagovat
Usty

Costa, Willian i Pedro jsou rozhodně lepší než Loftus-Cheek... Teď výbornej clearance mimochodem.

Reagovat
smazaný uživatel

Willian? Ten neudělal za celý zápas nic.. No jenom založil protiútok, ze kterého běžel KDB sám na golmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Navas je ako bot so zakladnymi funkciami, ktoreho developeri zabudli dalej rozvinut.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je asi najlepšia definícia naňho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Baba je neskutečně směšnej Jeho neschopnost bránit je tak do očí bijící, že dokonce i Navas mu dá housky, který byly vidět z vesmíru. Jo, a RLC je dneska taky příšernej - ne proto, že se mu kromě jedný situace nic nepodařilo, ale protože je dneska línější než padesátiletej Touré...

Reagovat
Miguel19

Mně přijde furt stejně línej. Bohužel se to u něj nemění..

Reagovat
Usty

Na tom něco je..

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois stále diera.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli tečovanému gólu?

Reagovat
Miguel19

A Mikel stále super ne?

Reagovat
Whitemedia

Si piš, novou smlouvu a kapitánskou pásku pro něj

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, je super.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto stalo za screen, len som nestihol,

postavenie hracov CFC pri gole Aguera. Hrozne nieco.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale už mi začíná chybět Ramires, zvlášť dneska by to parádně rozběhal ...

Reagovat
smazaný uživatel

No, a přesně proto by neměl být na hrotu RLC ale Costa

Reagovat
Infernoqt

Aguero

Reagovat
Whitemedia

Tragédi..

Reagovat
Whitemedia

Všechny bych je v létě prodal

Reagovat
Infernoqt

no to já taky

Reagovat
icemike

A za půl roku koupil zpátky za polovic

Reagovat
vladis271

A kto to celé začal? Zase Kevin

Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi zase ide pri každom súboji na zem. Je to klaun.

Reagovat
Error

98. Kunův gól v EPL. A tu stovku dá možná ještě dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle si nezasloužíme ale...

Reagovat
smazaný uživatel

chúďatká...

Reagovat
kiwwi

raz v zivote potrebuje clovek nieco od CHelsea a oni to aj tak pojebu

Reagovat
Whitemedia

Od nás letos nechtěj vůbec nic.. ostudy máme málo, musíme ještě přidat

Reagovat
smazaný uživatel

vážně? mě to spíše přijde že jste už dosáhli toho dna

Reagovat
smazaný uživatel

To bychom ještě museli prohrát s Arsenalem

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

a Kun dalsi gol....skoda toho Tripla na Ozila

Reagovat
lucius6

Kevin si je tam dobře vyškolil. Dneska v podstatě vytvořil obě gólové akce. Výbornej výkon

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
samson192

CFC sa snaží hrať a City dá gól

Reagovat
Usty

De Bruyne

Reagovat
smazaný uživatel

Baba na PL nikdy mít nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

no slusne je City drtej

Reagovat
vladis271

to je eufóriou z LM aj od nás čakám zajtra podobný výkon.

Reagovat
Coutinho10

jj asi jo...skoda ze sem se bal dat Aguerovi triple C

Reagovat
mikelinos

tak čekáš slušný výkon nebo 11 mrtvol

Reagovat
kiwwi

to este uvidi podla toho ako budu hrat...kazdopadne je teraz kryty z kazdej strany

Reagovat
vladis271

je ti jasné prečo som na Coutinha reagoval takto. Či si myslíš, že si nepamätám príspevok ktorý som napísal možno hodinu dozadu?

Reagovat
kiwwi

vladis27116.04.2016 18:55#

kks, City sú po LM dobre vyflusaní. Som zvedavý zajtra na nás, tipuje do na 11 unavených mŕtvol. Ale vyčítať im to nebudem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Čo moneygrub, ehm čo je so Sterlingom?

Reagovat
lucius6

Je zraněnej

Reagovat
vladis271

takže karma hovoríš?

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez, Ings u nich tiez karma?

Reagovat
Whitemedia

Traore a Kenedy na hřiště pls..

Reagovat
Whitemedia

Kdyby nebyl Nasri takový retard, tak to mohlo být už 0-4.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lucius6

Zabaleta nejspíš měl jít ven. Radši bych ho na místě Pellegriniho stáhl

Reagovat
lucius6

Tak mě Pelle vyslyšel.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zabaleta

Reagovat
Coutinho10

Zabaleta nezvlada

Reagovat
smazaný uživatel

Levá ruka Kuna v offsidu, kampaň.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem si tim uplne jisty, ale myslim, ze se do offsidu pocita jen cast tela se kterou muzes dat gola

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Nasri, nie je mi sympatický ale proti WBA a dnes hral fakt dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Joseeeee Mooourinhoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

To je prvni prohra pro Hiddinka?

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá v rade*

Reagovat
kiwwi

vsak prehral minule kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm :) jsem nejak propásnul... to víš, tady odspodu není vidět moc nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Begovic do brány

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kiwwi

Cahill

Reagovat
lucius6

Fernandinho the ultimate master

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělají prdel, fakt je všechny vyházet, to není možné.

Reagovat
Whitemedia

Tak a už je to kompletní.. že já si pořád kazím náladu, víkend co víkend..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Já už to nedal minulý víkend...dneska jenom poločas. A jenom se směju u livesportu..

Reagovat
Whitemedia

Já už v téhle sezoně taky končím... a teď už jako opravdu..

Reagovat
smazaný uživatel

Plastic fans

Reagovat
Whitemedia

Pane jo, ty si ještě větší retard, než jsem si do teď myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Pekné zistenie.

Reagovat
t0mmy33MCFC

parada

Reagovat
kiwwi

Begovic chyti a Chelsea otoci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Usty

Neskuteční čuráci v tý obraně ty vole

Reagovat
Error

Výborně Thibo, zařídil střídání Mikela. Ale samozřejmě, na posraného i hajzl spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Thibo hlavne posiela Begovica na minimálne 3 zápasy do brány. Konečne niečo pozitívne od neho.

Reagovat
Error

Toto by měl být jednozápasový trest, resp. dvou, jelikož to není jeho první rudá letos. Ale nepíšu tady poprvé, že celou sezónu by měl dochytat Asmir nehledě na to, co zrovna provádí zmatený Belgičan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Thibaut, co odešel Čech zapadl do průměru. Slaboučká sezóna....

Reagovat
Whitemedia

Ne že by ale dnes udělal něco špatně..

Reagovat
smazaný uživatel

Až na tohle.

Reagovat
Usty

Dneska výbornej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

vazne? Mne teda prisel hroznej.. Vzdyt pri tech samostatnejch najezdech na nej (KdB a Nasri v prvni puli) si lehal doleva jeste nez hrac vystrelil, kdyby to oba nekopli tak blbe, tak dostanete jeste vic.. To samy vlastne udelal i pri druhym golu Aguera, kterej toho jeho zvyku krasne vyuzil

Reagovat
Usty

Ono v takových situacích je to skoro jak při penaltě, málokdo umí snížit úhel natolik, aby pak nemusel tipnout stranu Takže za mě výbornej výkon, po dlouhý době podržel... bohužel ti komedianti v obraně nechali City projít do samostatnýho nájezdu šestkrát...

Reagovat
PhilipS

No tenhle zákrok nebyl z nejchytřejších.

Reagovat
kiwwi

toto bola chyba zalohy a obrany, nie brankara

Reagovat
smazaný uživatel

Ahaaa, takže se nechal vyloučit, ale nebyla to jeho chyba?

Reagovat
mikelinos

tohle prostě nemůžeš hodit na golmana, měl to daleko, byl tam celkem rychle, chtěl to vypíchnout protože věděl, že proti rozběhnutému hráči nemá šanci, ale byl tam o trochu později, udělal to riskantně, ale co mu zbývalo....navíc to tam dnes celkem držel, pro mě jeden z nejlepších hráčů Chelsea dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Nehážu to na golmana, jenom nejde říct, že to nebyla jeho chyba. Byla to jeho chyba.. stejně jako Cahilla a dalších v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

navyse ten borec od MC si hodil loptu pred zakrokom pekne dolava

Reagovat
smazaný uživatel

Kun Chelsea

Reagovat
Error

99.

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero pánko

Reagovat
diastan

až tak snadné jsem to nečekal...ale Kun Nepochybuju, že bude zas král střelců

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může stáhnout Mikela, když teď budeme pod tlakem? K čemu tam teď bude Costa, kterej za celej zápas nic neukázal? Babička chce prohrát víc než 3:0?

Reagovat
Whitemedia

A k čemu že tam dnes byl Mikel? Vždyť je to komik, neudělá na tom hřišti nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, co přijde teď ne? V deseti asi budeme pod tlakem, když i v jedenácti jsme doteď byli a hádám, že Mikel bude v obraně platnější než Costa.

Reagovat
Whitemedia

Vždyť už je to jedno, je to jedno hráčům, je to jedno Hiddinkovi, tak už to může být jedno i nám

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu. Ani nevim proč na to ještě koukám.

Reagovat
smazaný uživatel

Roman teraz nebuď nasratý

Reagovat
smazaný uživatel

Nemala byť reakcia

Reagovat
Whitemedia

Jsem no..

Reagovat
Whitemedia

Fakt ale, prodal bych je, až na pár výjimek, všechny..

Reagovat
lucius6

Jinak dneska Mangala opět perfektní. Já fakt víc a víc věřim tomu, že on si tu svojí cenu nakonec obhájí. Hodně záleží na tom, jak se chytne pod Guardiolou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

já byl docela překvapen, že se do sestavy kola odvet nedostal on ale Otamendi

Reagovat
diastan

LM*

Reagovat
Counter

Sergio Aguero has now scored 99 goals in just 146 Premier League games for Manchester City.

Reagovat
lucius6

Reagovat
smazaný uživatel

Kane to dá za míň.

Reagovat
I am Mancunian

to nech ide radsej k nam ako k city

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
spider_8

Jasný, pošlete tam dorostence, ať si taky dá gól

Reagovat
smazaný uživatel

2x dostat od city 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Čukotka opět k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard

Reagovat
kiwwi

Hazard to preziva

Reagovat
Usty

Eden

Reagovat
lucius6

Tyhle kamery na hráče v publiku jsou hrozně zákeřná věc

Reagovat
lucius6

Tyhle kamery na hráče v publiku jsou hrozně zákeřná věc

Reagovat
spider_8

Ty vole Hazarde, jak můžeš jíst nanuk, když prohráváme 3:0?

Reagovat
t0mmy33MCFC

borec

Reagovat
Miguel19

Co je na tom? Já třeba jedl klobásu...

Reagovat
spider_8

Však si dělám srandu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

a to se tu nedavno snivalo o tom jak nas Chelsea jeste preskoci...

Reagovat
kvasha16

kedy? v 10 kole?

Reagovat
Busby babes

jeste nejaky dva kola tu nekdo psal s nadsazkou: my jeste ty United dozenem.

Reagovat
M0rb1D4S

Někomu nejspíš stoupla do hlavy výhra nad Aston Villou

Reagovat
Busby babes

ani ne, ja jsem po vcerejsku spis nasranej. 1:0 s Villou doma, des...

Reagovat
M0rb1D4S

Já myslím naše fans, 2 týdny zpět

Reagovat
Busby babes

jo tak.

Reagovat
M0rb1D4S

Já myslím naše fans, 2 týdny zpět

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo no co, aspoň Kun s páskou naloví body do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Slavene ušetři dnes lišky...

Reagovat
smazaný uživatel

Bude dneska niekde Rangers - Celtic?

Reagovat
smazaný uživatel

"Dobrou zprávou tak beze sporu je atak Daniela Sturridge na nejdelší šňůru ligových zápasů v posledních dvou sezónách. V neděli se může na hřišti objevit už po čtvrté v řadě."

dnes od LFC moc neočekávám, Kloppo bude hráče po EL a před derby šetřit.. tip 0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

liverpools physicians heavilly breathing

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli je pravda, co se píše na twitteru, tak to bude hodně zajímavá sestava dneska.

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Jaká?

Reagovat
smazaný uživatel

No jistota je Ward v bráně. Na krajích mají být Randall se Smithem. Na stoperu už jsem četl dokonce i o Lucasovi. Hrát má Ojo a nejspíš dokonce i Ibe. Jako docela šílenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ward - Randall, Škrtel, Lucas, Smith - Stewart, Allen - Ojo, Firmino, Ibe - Sturridge

Něco takovýho by mi z toho vyšlo. Uvidíme.

Reagovat
tomasinho

Wow

Reagovat
vladis271

hm, na ten útok by som sa pozrel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prej ještě Origi místo Firmina asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Som zvedavý, kto z trojky Ramsey,, Elneny, Coq dnes nebude hrať. Ak si mám tipnúť, tak to bude Elneny. Ideálne by to bol Ramsey. Ešte som zvedavý, či bude hrať Gabriel alebo Mertesacker. Čech a zbytok zostavy už je asi tutovka.

Reagovat
Mastný Chobot

Gabriel po tých posledných výkonoch korunovaných proti WHU fakt nemôže hrať, to by bol Wenger už načisto deluded.

Reagovat
smazaný uživatel

a na cb by som dal sancu chambersovi, ale podla mna bude hrat zase gabriel

Reagovat
Mastný Chobot

Chambersa by som rád videl, podľa mňa by prekvapil

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna si sadne iwobi, ramsey napravo..ale skusil by som stred ramsey el neny

Reagovat
vrabejka

Ward, Randall, Toure(Skrtel), Lovren, Smith, Stewart, Allen, Ojo, Lallana, Sturridge, Origi.

Reagovat
smazaný uživatel

Podáva tu niekto cez bet365?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja

Reagovat
smazaný uživatel

Dá sa tam nejako nastaviť, aby mi stavené kurzy automaticky hádzalo do AKU tiketu a hneď aj ukazovalo výsledný kurz?

Reagovat
smazaný uživatel

Ved to tam ti ukazuje napravo nie? ako si tukas zapasy, tak napravo mas tiket a pod tym ti automaticky hadze zapasy a uakzuje vysledny kurz

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže nie, tak preto som sa chcel na to opýtať.

Reagovat
Counter

Jj

Reagovat
habinity

Podla bildu sme sa dohodli s mourinhom

Reagovat
smazaný uživatel

kdo ?

Reagovat
habinity

Nas milovany klub co sa podoba na loserpool

Reagovat
Talker

Tak včera jsem šel do hospody, že se na to kouknu tam. A oni tam narvou Bayern, protože je tam 20 skopčáků...

No nic, co koukám, tak mi ušlo akorát pár slušných zákroků Courtoise, hattrick Kuna a galapředstavení Kevina.

Reagovat
Talker

Jinak co jsem koukal ted na MotD

"He has got everything. Movement off the ball, run into holes. I would never thing I would say that, but you have David Silva, one of the best midfielders in England over last 4 or 5 years. I think this boy is upgrade on him. He has got everything. He scores more goals, he assist more goals, he is more athlete. He has way to pass. World beater. Absolutelly brilliant."

Reagovat
Mastný Chobot

pekne, snáď to Iwobimu nestúpne do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je proste horsie ako my s Pogbom, lebo my ho aspon nevidime kazdy vikend

Reagovat
Miguel19

Počkej na příští sezonu..

Reagovat
smazaný uživatel

city by s nim dali titul keby sa nezranil. inak svojim stylom je to podla mna hrac, ktory najviac pripomina mna

Reagovat
smazaný uživatel

Mna!

Reagovat
smazaný uživatel

prvy stop

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Tak to já jsem takový Hutton.

Reagovat
Mastný Chobot

ja som buď bojovnejší Ozil alebo Rosa s lepším citom pre prihrávku

Reagovat
Trand

Možná jsem to s tím Huttonem přehnal, spíš pravonohý Clichy. Hlavně co se týká té gólové produkce. Ale zase mám zápal do hry jako Flamini. Každopádně když řeknu, že jsem něco mezi Clichym a Flaminim, tak to moc dobře nevyzní.

Reagovat
smazaný uživatel

znie to presne ako najhorsi futalista na svete

Reagovat
Trand

Nejsem tak špatný. Umím dobře skluzovat a když zrovna hraju, tak krajního obránce a nebo DM a vždycky čistě. Občas se do toho zamotám jak Djourou a nasadím někomu jesle. A jsem hlavně týmový hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

a to si odmietol hrat so mnou minule futbal, jake futbalove orgie to mohli byt

Reagovat
Mastný Chobot

to bolo celkom dávno, ale dal by som teraz. Odkedy som prestal hrať aktívne, tak mám toho nedostatok, kamaráti sú leniví a chodievam akurát zo školy hrávať a to sú šmatláci pre mňa.

Reagovat
vladis271

Ja som Ozil, ale s väčším zápalom pre hru, viac napádam. Mám niečo aj z Hendersona.

Reagovat
I am Mancunian

takze si uplne dreveny,ok.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Hele, co kdyby se speciálně pro tebe založilo vlákno s názvem De Bruyne, kde si nad ním můžeš každou vteřinu dělat co chceš?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

nebo spíše nějáké antimourinhovské vlákno, tam by se dalo zahrnout vše, je jak zasekaný stroj pokud jde o tyhle rýpance, ale hlavně že u Guuse bylo hned v prvním měsíci vidět, jak ten tým zcela restartoval, je to vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Aj to by sa hodilo, aby to mali ľudia všetko pekne zhrnuté.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo by, Bruyne si to zaslúži.

Reagovat
M0rb1D4S

Netvrdím že ne a všichni vidí, že jeho prodej byl obrovský omyl, ale Talkers je od nástupu Mourinha jako otravná, zaseknutá deska. A nejhorší je, že to stejné píše úplně všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne nepripadá otravný ani zaseknutý. Ostatným zas môže pripadať otravné hejtovanie Mikela a Oscara.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Vždyt to jsem ted založil

Reagovat
Talker

A neboj, tak za 8-10 let ukončí kariéru, tak pak to bude v menší míře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

De Bruyne mi spíš přijde jako upgrade Müllera, neskutečně efektivní hráč, který ví, kdy vystřelit a kam se postavit, ale herně se na Silvu vůbec nechytá.

Reagovat
smazaný uživatel

Mullera řadím ještě výše.. Ono se na to dost zapomíná, ale DeBruyne umí být i celkem neviditelný. viz MS. navíc jeho práce pro tým, co se týče defenzivy je kolikrát na úrovni ani nevím koho. i Iniesta se víc zapojuje v defenzivě. Muller je jeden z nejobětavějších hráčů..

Reagovat
Talker

Tak to není hráč, který se přivede kvůli obraně, ale kvůli tomu, že vytvoří 3 šance za zápas a ještě každý druhý zápas dá gol...

Reagovat
smazaný uživatel

to dokáže i Muller.. + ještě víc dalších věcí. šlo mi jen o to srovnání.

Reagovat
GarethBaleCZ

Je možný, že dnes Rosa bude na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bylo u Vás chladno tak ano rosa může být i na lavičce ale po vyjasnění si myslím že už se rozpustí

Reagovat
smazaný uživatel

Bernd Leno má s Leverkusenem kontrakt do roku 2018, přesto se neustále spekuluje o jeho odchodu. 24letý brankář však porýnský celek neopustí pod hranicí 18 milionů eur, jak uvedlo vedení Bayeru. ..ak by sme predali Davida, tak rovno mame poriesenu nahradu

Reagovat
Makiii

Nikoho jinyho bych ani nechtel po Davidovi. Ale porad doufam, ze DDG zustane u nas!

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by odisiel, tak len do Realu, to by si nebral radsej Navasa?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
C-M@ster

ten druhej funguje

Reagovat
smazaný uživatel

WELL, THIS IS EMBARRASSING.

Reagovat
Swarley

to sedí

Reagovat
smazaný uživatel

v jakém smyslu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska sa gólovo presadia všetky tímy

Reagovat
Mastný Chobot

dosť možno sa to otočí proti mne, ale neverím, že CP dá gól

Reagovat
smazaný uživatel

Emmanuel Adebaooooooooooor

Reagovat
Mastný Chobot

jaj ozaj, tak berem späť

Reagovat
madridcan

Eugen Bari

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak tam je to prave jistota.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes asi prvýkrát fandím WHU, takže IRONS, COYI!!

Reagovat
smazaný uživatel

“I have faced Messi, I have faced Cristiano Ronaldo, but I have always said that the player who impressed me the most was Hatem Ben Arfa. What he does on the pitch, it is exceptional,” Sakho explained.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

mu neco spadlo na hlavu ne?

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

a pritom necelil ani Messimu ani Ronaldovi nie? Ked bol v PSG, tak v Lige Majstrov hrali jednu sezonu, kde na nich nenarazil a v Liverpoole hral len proti Realu, kde on vlastne nehral, repre podla vsetkeho tiez nic. V uvahu pripadaju len priatelske zapasy, kde si na Liverpool pri Reale teda nespominam

Reagovat
smazaný uživatel

Má nejspíš na mysli repre zápasy

Reagovat
madridcan

Tam tiez nehral ani proti jednemu z nich jedine proti Hatemovi mozno na treningu

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, no jo, hráli jenom 2x proti Portugalsku a ani jednou nebyl v sestavě Tak možná myslel ve FIFĚ

Reagovat
Hokaido

Reagovat
tulen

Prianie 1:2 nech ideme na nový štadión s lm, ale realita x asi 2:2. Tak či tak, krásny futbal bude

Reagovat
smazaný uživatel

There have been calls for Carroll, 27, to make an international return after his recent hat-trick against Arsenal.

But Hodgson said: "Every time someone scores a goal and he's English it is 'why is he not playing for England?'

"I'm certainly not going to pick him on the basis that he scored a hat-trick so therefore has to be in the England team."

Reagovat
Usty

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC starting XI to face @afcbournemouth: Ward, Randall, Toure, Lucas, Smith, Allen, Stewart, Ibe, Ojo, Firmino, Sturridge.

Reagovat
Coutinho10

za Warda

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kowe

ficovolič asi teda stopro končí.

Reagovat
vladis271

proti Stoke hral on. Toure a Lucas dlho nehrali.

Reagovat
Kowe

ale Touré hrál s ním

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný.

Reagovat
Error

To musí být ztráta prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana je úplně šílená, ale zbytek sestavy už tak hroznej není. Docela mi v tý sestavě chybí ještě Brannagan, kterej by si to zasloužil.

Reagovat
Kowe

alespoň lávku, to stejný Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Ajbiii

Reagovat
Zaschrona

To setrite na derby nebo mate tak velky lazaret?

Reagovat
Kowe

je nám liga u prdele

Reagovat
Zaschrona

ale derby tezko, takze setrite

Reagovat
Kowe

jo to asi jo Moreno, Clyne odehráli téměř celou sezonu, střední záloha se rozpadla takže nastupují takto a útok změněnej neni. Těch změn není až tolik, jeidnou nečekanou je Škrtel s Lucasem.

Reagovat
Ed_Hazard

že som ja dal neprehru. Toto bude prehra v hcp..

Reagovat
vladis271

piče, dobrá hipster zostava. Hlavne, že som nás včera dal na tiket.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ako podávať deň dopredu bez znalosti zostavy...

Reagovat
Mastný Chobot

wtf

Reagovat
Mastný Chobot

kurva, šak ja mám Lallanu vo fante

Reagovat
Hokaido

Fanta pláče Moreno, Clyne, Lukaku bez minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja byt Kloppom by som tiez vselico skusal

Reagovat
vrabejka

Lucas je preferovanější na stoperu než Škrtel Jurgen tleskám

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona je skoro tutovka, že v létě odejde.

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne fakt prečo neni škrťo ani na lavičke vie niekto?

Reagovat
Kowe

stoprocentě mu něco je, jinak by alespoň na té lavičce byl

Reagovat
smazaný uživatel

Told that Flanagan hasn't had a knock and has trained this week. Randall just selected ahead of him by Klopp today.

Reagovat
Kowe

zvláštní, už víckrát se nabízelo aby hrál a furt nic. Přitom o něm Klopp mluvil s nadšením.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Flanagan je průměrák a na Liverpool nikdy mít nebude a tyhle Kloppovo řeči bych nebral až tak moc vážně.

Reagovat
Kowe

no ale zase řekl, že kdyby věděl co je to za hráče, tak ho stopro zapíše do sestavy EL...to už neni uplně takovej klasickej kec. On to průměrák je, o tom žádná, ale furt lepší než Randall.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než Randall určitě, ale to neznamená, že to na LFC stačí.

Reagovat
Kowe

no ale mělo by to znamenat, že by měl hrát o a ne Randall

Reagovat
smazaný uživatel

To si zas nemyslim. Flanagan hrál proti Southamptonu, jak jsme prohráli a byl šílenej. Teď holt dostal šanci někdo jinej.

Reagovat
Kowe

ajo vlastně na to jsem zapomenul, v tom případě je to v pohodě

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ako neviem, ci chapem tym reakciam na teba, ale tu niekdo sa vysmieva a dava palce dole na vyrok, ze Flanagan je priemerak? wtf

Reagovat
vladis271

radšej by som s ním strávil ďalších 10 rokov ako jednotkou na LB ako tam skúšal všeljakých iných španielskych zázrakov ako Moreno.

Videl som strop Flana v 13/14 a taký Flanagan by mi stačil. Žiadny zázrak, ale makač, miestny chlapec. Taký Nevile u vás odohral celkom úspešnú kariéru a pritom ho zrejme Ferguson narukoval niekde v lese pri pílení dreva.

Reagovat
Kowe

Reagovat
kiwwi

vlado kasli uz nato, prudko ti nejdu tieto kvazivtipky

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ne to fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom uspesna kariera no, nic extra, zopar titulov, nejaka ta LM, inak cisty Flanagan.

Reagovat
vladis271

podľa si pochopil ako som to myslel, ale hráš to na fame.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ti vladis tím dlouhým komentem teď odpověděl sám.

Reagovat
vladis271

tak vy všeobecne o obrannej hry nemáte páru. Dokazovali ste to už podceňovaním výkonov Enriqueho a hypovaním nejakého Morena zo Sevilly. Vám vysvetlovať, že obrana začína od DM a, že je to záležitosť celého tímu je zbytočné. Potom sa človek dočíta, že riešením je vyhádzať všetkých našich obrancov v lete a nakúpiť nových.

Reagovat
Kowe

Vám vysvetlovať, že obrana začína od DM a, že je to záležitosť celého tímu je zbytočné. LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo jako vladis ti napíše, že nemáme páru o obraný hře. Haha. Jdu se dívat radši.

Reagovat
vladis271

No nemáte. Evidentne ste v rejži z každého 20 ročného Nemca. Si to predstavujete, že každý obranca mimo LFC je lepší ako tí naši. Kľudne môže hrať v 8. tíme Bundesligy, ale akonáhle ho budú s nami spájať už je to nový Kompany. Si dobre pamätám čo ste na livernete vyvádzali aký bude Moreno upgrade Enriqueho. Byť prestupová politka na vás naťaháte do klubu obrancov ako sa volal ten čo ho priviedol Roy? Ale potom o tom nezabudnite spraviť podcast. Sa tešíme všetci.

Reagovat
Kowe

furt s tim Enriquem a když už jsme u toho zkus teda říct koho jsem já nebo Divik hypovali z dvacetiletých němců

Reagovat
vladis271

sry, som si myslel, že ten Höwedes je mladší. On to bol tuším čo mal vyriešiť naše problémy, či si ho s niekým pletiem?

Reagovat
Kowe

Howedes se jednu dobu dost skloňoval no, ten by s velkou pravděpodobností byl lepší než všichni ostatní stopeři v týmu.

Takže celej ten tvůj hate byl postavenej na tom, že jsme si přáli aby k nám přišel mistr světa, kterej to MS odehrál v základu? Vlado, vlado..

Reagovat
vladis271

proste často podceňujete čo máte v tíme a preceňujete, čo nemáte. A končím s touto debatou. Je pekná nedeľa.

Reagovat
Kowe

To přeceňování toho co nemáme je občas možný, to souhlasím. Ale podceňování toho co máme rozhodně ne, to je prostě deadwood,co v týmu, kterej chce LM, nemá co dělat, v některých případech má být tak kádrovej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

"Hmlisté info sú okolo Ibeho, ktorý si pred pár dňami vymazal z účtov na sociálnych sieťach spojitosť s LFC + sa v poslednej dobe neobjavuje ani v zápasových nomináciách" čotokurva vie niekto viac?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to, že jestli dneska nezahraje pořádně, tak v létě odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

To s tím Giroudem je volovina, prach nestřílí, když zvlhne, ne když vyschne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

TOTTIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Heskey ve studiu. Legenda

Reagovat
Melda

Čus, nebudete mít někdo stream na Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

sknazivo.com

Reagovat
smazaný uživatel

Reddit soccer stream

Reagovat
Melda

Reagovat
kiwwi

toto je presne situacia ktora potvrdila, ze Leicester ten titul ziska

Reagovat
vladis271

čo sa stalo?

Reagovat
Dawon

tycka tycka ven

Reagovat
kiwwi

Kouyate hlavicka, tycka, tycka von

Reagovat
Coutinho10

tjn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Orlandiiik

To si děláš prdel, takový štěstí, to snad není možný

Reagovat
Dawon

lester to proste vyhraje no, o tom uz nemuze byt pochyb

Reagovat
smazaný uživatel

To není možný

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby vole Emenike pokračoval v pohybu a nečuměl na to jak chleba z tašky tak uklízí do prázdný

Reagovat
Kowe

Lucas už si zase koleduje, 9 minut a už mě stihl nasrat

Reagovat
Mastný Chobot

kokso, som zvedavý, kedy vypláva na povrch, že Vardy vlastne už rok koksuje

Reagovat
eder

No, ty kokso.

Reagovat
smazaný uživatel

ďalší po Neuerovi a Benitézovi

Reagovat
Mastný Chobot

ježiš, to je drbeno vypatlaný ten Drinkwater

Reagovat
Hokaido

Drinkwater>Ramsey

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

jemu v tom Taliansku nejak vyschol strelný prach

Reagovat
smazaný uživatel

skôr zvlhol, nie?

Reagovat
Mastný Chobot

prečítaj si preview k Arsenal - CP

Reagovat
Setwo

zvlhol.... :D keby je suchý, tak delo striela

Reagovat
Mastný Chobot

prečítaj si preview k Arsenal - CP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aspon niekto tu dava pozor.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

ten momemnt ked si uvedomis ze pred zapasom sa oba timy dohodli na remize...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Keby len dnes, https://www.youtube.com/watch?v=8eSaO3z6dA0 inak dnes zahodil 3 čisté šance kedy bol sám pred bránou, pripomína mi minuloročného Gomeza, ale ani ten nebol tak tragický

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mimalu

Vardyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
kiwwi

Vardyyyyyyyyyyy

Reagovat
Hokaido

šílený

Reagovat
Error

Vardy

Reagovat
smazaný uživatel

VARDY for the president

Reagovat
smazaný uživatel

Vardyyyyy

To neni možné toto

Reagovat
Coutinho10

Vaaaaaaaardyy goooaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

proti tomuhle se nedá bojovat

Reagovat
Hokaido

Arsenal to zvládnul.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme, kdyby je neobral o body, na titul už bychom snad neměli šanci ani matematicky.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
misinho7

neskutocne nieco ten Leicester...

Reagovat
vladis271

Ach ja len dúfam, že Klopp sa nebude snažiť udržať Lucasa v klube tým, že bude z neho robiť obrancu.

Reagovat
fenixLFC

s jeho pozicnym vývojom u nas bdue este hravat brankara

Reagovat
smazaný uživatel

supr převzetí od Vardyho, jeden dotyk a byl v šanci...

Reagovat
smazaný uživatel

sa to dalo aj inak ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

však bol sám na 16, a Ogbonna asi 5 metrov od neho, či sa dá prebrat lopta tak, aby si nebol v šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

taky ta prihravka sla ale za nej, musel to udelat jen tim jednim dotykem, stacilo aby to prevzal trochu do strany nebo neco a obrance by u nej uz byl. Verim, ze byt tam takovy Giroud tak to neda

Reagovat
smazaný uživatel

mne to prislo uplne automaticke, mozno by si to nejaky ortodoxny pravak hodil do stredu ale o tom silo pochybujem, tam nebola ina moznost, ako si to hodit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozrejme, ze to nebylo zase tak slozite, ale ze to ten hrac takto dela pravidelne spravne, nepremysli nad zadnou blbosti atd. je podle me ten rozdil mezi prumerakem a vybornym hracem

Reagovat
smazaný uživatel

Na co tam Ogbonna čuměl

Reagovat
tony223

mě by zajímalo co bude ten Rooney na Euru vlastně hrát... Přes Alliho, Kana a Vardyho prostě nemsmí mít nárok.

Reagovat
Miguel19

Včera měl super poločas

Reagovat
tony223

Reagovat
Setwo

proti Ville

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna vlaštovka jaro nedělá.

Reagovat
HorajzmAmmann

zrovna u Rooneyho je tohle debilní tvrzení, když toho moc neodehrál...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tak je to myšleno. Nehraješ - nejedeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Streampls nejaky kvalitny

Reagovat
smazaný uživatel

Doooo pice nevidel som gol kuurva

Reagovat
Mastný Chobot

dostaneš piču

Reagovat
smazaný uživatel

Zakoncenie , ma to nieco do seba, ze mu Claudio zakazal strielat na treningu.

Reagovat
Mastný Chobot

Morgan po kariére môže ísť pracovať ako stena

Reagovat
smazaný uživatel

nedělní yungovinka

Reagovat
smazaný uživatel

http://antenasport.com/skysports2hd.html

keby niekto chcel rangers celtic predlzenie v pohari, hraje aj zelalegas

Reagovat
Orlandiiik

Rangers

Reagovat
Mimalu

dík, Rangeeeeeeeeeeeeeers

Reagovat
smazaný uživatel

stihli ste to?

Reagovat
Mimalu

presne tak 10s pred golem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ale za to jsem stihl dve uplne debilne kopnute standardky celticu

Reagovat
smazaný uživatel

diky Kubo, sice to nepustam, ale cenim si take, ked niekto takto upozorni na udalost nejaku

Reagovat
smazaný uživatel

diky palo, ja si cenim ked si to niekto nepusti ale aj tak podakuje

Reagovat
Coutinho10

fantastickej golik

Reagovat
Hokaido

To hříště je nějaký úzký a dlouhý.

Reagovat
Hokaido

A ten fotbal a atmosféra mi připomíná Anglii před 15-20 lety. A je to skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty skluzy :3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lester a WHU, ako slager kola, toto uz asi roky v PL nebolo.

Reagovat
smazaný uživatel

dement

Reagovat
Trand

Celtiiiiiiiiiiiic

Reagovat
Coutinho10

takhle dostat gol hned nazacatku 2. prodl.

Reagovat
smazaný uživatel

inak zelalem hra dobre s loptou ale v defenzive lezerny ako ozil

Reagovat
smazaný uživatel

co bolo toto za strelu a zakrok

Reagovat
Coutinho10

uffffffff ted ten primak celticu 2 min. pred koncem prodl

Reagovat
smazaný uživatel

To je Moyes ten spolukomentator ?

Reagovat
smazaný uživatel

Obiang a Kouyaté permanentně rozhozený ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

WHU

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham je ale poskladany super, ak to cez leto udrzia a nejak to este doplnia, tak zase budu takto vysoko, ta zaloha je uplne super vyvazena.

Reagovat
Mastný Chobot

Noble x Drinkwater budú solídne jatky ešte

Reagovat
vladis271

Firminkooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
vladis271

ale škoda, to mal brankár pustiť radšej, by to bol jeden z highligtov sezóny.

Reagovat
fenixLFC

dannyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy firmino

Reagovat
tony223

hráči West Hamu jsou snad v každém souboji pozdě

Reagovat
Coutinho10

a ja ten nas zrovna nevidel...ted sem odbehl

Reagovat
One-Real

Dnes a příště proti Swansea to doufám zvládnou a pak už by to mělo být doma. Velká poklona pro Ranieriho, rozhodně se nedá říct, že by dali gól a hráli na náhodu. Skvěle se zastupují, nenechávají protihráčům prostor, zahušťují, našli spojení účinnosti a efektivnosti směrem dopředu. Jak kdyby člověk viděl Atletico z před pár let.

Reagovat
Kowe

Ibe, Studge

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, West Ham prišiel odchodiť zápas bez boja. Ultra tragédia, čo predvádzajú.

Reagovat
One-Real

Ono je to ale způsobený hrou Leicesteru, proti Atleticu taky vypadá spousta špičkových týmu jako šmudlové, ale je to tím, že jim druhý tým prostě víc nedovolí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Coutinho10

Daaaaaaaaannyy skvele

Reagovat
fenixLFC

dannyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
vladis271

Niečo začínam cítiť vo vzduchu okolo tohto tímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Žeby vyhoření s Ponorkama?

Reagovat
eder

Začínám cítit oxymorón.

Reagovat
cokoliv

spíš vyhoření s BVB... oh wait

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

nějaký svěží vánek, čístý, jakoby z lesa?

Reagovat
vladis271

vonku je pekne mal by som otvoriť okno.

Reagovat
Swarley

jsem tím chtěl naznačit, že to je u vás samej dřevák, ale klidně si otevři okno

Reagovat
R22

docela v suchym triku Bournemouth se k ničemu zatim ani nedostal

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo vykopnout Hendersona a hned to Liverpoolu šlape...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

dpc to bol jaky freeekick

Reagovat
Coutinho10

ufffff. to by bylo tezky KO

Reagovat
Trand

Reagovat
Hokaido

Mahréz strašně špatnej, ale WHU to bude muset otevřít a to bude pro něj ideální. Docela bych si tipnul, že dneska dá gol.

Ještě musím pochválit Simpsona, pěkně se svezl s formou týmu a momentálně hraje úplně v pohodě ten vysokej standard co ostatní beci. Poslední zápasy fakt super, škoda že nedal ten gol minule, zasloužil by si ho.

Reagovat
smazaný uživatel

strasne spatny?? vzdyt zalozil tu akci, ze ktere byl gol. Nevidel jsem prvnich 15 minut, ale jinak, pokud bych ho mel porovnat s Payetem, tak vede on...

Reagovat
Coutinho10

Brown odmitl finale

Reagovat
Coutinho10

Rannngeeeeeeeeeeerrs fantaziee

Reagovat
smazaný uživatel

Zelalem

Reagovat
fajdax

Rangers

Reagovat
Coutinho10

Okazaki ...Vaardy co chybelo.....

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy

Reagovat
Orlandiiik

Vardy

Reagovat
Swarley

tak tohle Vardy nedal

Reagovat
Swarley

a teď Lestr i díky tomu projebe titul, to máme další zápletku do toho hollywoodského trháku

Reagovat
Mastný Chobot

to bude dvojka. Jednotka bude from zero to hero a dvojka from hero to zero

Reagovat
Busby babes

to bude jen potitulkova scena.

Reagovat
icemike

A čtvrtý díl bude o přestupu do Arsenalu. ..

Reagovat
Hokaido

Vystřílí titul Foxes a Anglii Euro, ale pravej happyend bude, až Arsenalu vystřílí třetí flek.

Reagovat
Usty

Aby z toho byl dokonalej příběh, tak teď Leicester třikrát prohraje, aby v posledním kole Vardy rozhodl hattrickem na Stamford Bridge a zajistil Liškám titul; zatímco v té době první Tottenham prohraje na Newcastlu (který se mimochodem tím zápasem zachrání).

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby byla jistota, ze to takhle skonci, tak bych to bral

Reagovat
Swarley

jo tak to už by byl ten pravý americký příběh

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham jasny zaporak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Usty

Zapojit do toho antikomunistickou buddhistickou linku s leicesterskýma mnichama a máme tu hollywood blockbuster jak děfka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Dawon

to je curaaaaaaaaaak

Reagovat
pepinho2

Reagovat
wild

Reagovat
kiwwi

konecne to tomu Vardymu niekto nezozral...nic ine si nezasluzi simulant

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Cobra

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nikikrew

suhlas, strasny debilko

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy je velmi hlupy no

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy

Reagovat
Usty

WTF

Reagovat
Coutinho10

wtf kampan

Reagovat
hefy

Tak teď WHU pome ! ! !

Reagovat
Mastný Chobot

do piči

Reagovat
fenixLFC

skoda, mohlo byt po zapase

Reagovat
Busby babes

tak tohle chtelo koule od rozhodciho.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože vaši kluci by měli dastot za sezonu tak 20 redek za simulování.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

protoze to zas tak jasne simulovani nebylo. respektive imho dost obtizny pro rozhodciho. navic uz zlutou mel, to se pak obcas taky neco takoveho posuzuje obcas volneji. Takze podle me celkem odvaha od rozhodciho.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě simulace. Žlutá oprávněná.

Reagovat
tony223

wow. Fanoušek Barcelony, který vnímá simulace hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Za snahu.

Reagovat
Usty

No tohle bylo cokoli jinýho, jen simulování ne Spíš taková vychcanost, kterou trošku nefér chtěl vykoledovat penaltu, ale sudí mu na to neskočil. Ale podle mě žlutá bejt neměla.

Reagovat
Harakan

Přesně. Stát se tohle u zápasu United nebo Chelsea tak se tu všichni poserou.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

vsak jasne, ale to pravidlo je nejak o simulovani ne? nebo prihrani padu. Ja bych to asi nepiskl ani jako penaltu ani jako dive.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím. Natlačil se téměř před něj a chtěl si vykoledovat penaltu. Špatně nasimulovaný faul a následná žlutá. Adekvátní.

Reagovat
Usty

Ale on to "nasimuloval" dobře Ten kontakt tam jednoznačně byl a já bych se vůbec nedivil, kdyby pískl penaltu... Vardy nemusel nic přihrávat. Druhá věc je, že ten kontakt vyprovokoval Vardy, i když to tak na první pohled nevypadalo.

Reagovat
HorajzmAmmann

Spíš taková vychcanost, kterou trošku nefér chtěl vykoledovat penaltu = SIMULACE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna jsem to zapl a zápletka je na světě

Reagovat
EXoRcIsT

wtf rozhodca da hracovi za jasnu simulaciu zltu a ludia sa stazuju prave takto treba na simulantov

Reagovat
kiwwi

a kto sa stazuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci uplne spravne posouzeny a tleskam, ze se rozhodci neposral, ze to je za a) Leicester, b) Vardy, c) hrac uz s jednou zlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

??? vsak presne vyjmenoval okolnosti, kvuli kterym se neco takoveho obcas nepiskne.

Reagovat
smazaný uživatel

pred rokem by ses nesmal

Reagovat
smazaný uživatel

Ja te nechapu, synku. Pokazde se se mnou chces hadat, vzdycky sklidis vysmech a stejne na sebe porad upozornujes.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, Vardy je zmrd, ale tohle podle mě redka není..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky za to dostal žlutou.

Reagovat
Busby babes

no nebyla, byla to zluta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jinak Vyhazovat ho podle mě neměl, z toho záběru co jsem viděl tak mi přišlo, že se jim do sebe zamotaly nohy a Vardy spadl. Na pentli to nebylo, ale vyhazovat ho si myslim taky neměl. Kdyby to byl skok a lá Robben tak jo, tohle bylo docela přísný.

Reagovat
smazaný uživatel

To se tak stává, no, že při běhu najednou zapomeneš obě nohy za sebou a ještě se ti omotají o hráče, který běží za tebou Vždyť to byl v podstatě od Vardyho faul na Ogbonnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu - ze záběrů, co jsem měl možnost vidět, mi přišlo, že se jim zapletly nohy, čistej dive jsem tam neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se koukni na tohle. Není to dive v klasickém slova smyslu, všimni si té levé nohy, kterou skopnul Ogbonnu.

https://streamable.com/d5is

Reagovat
pa3ce

Inak niečo podobné spravil proti Arsenalu a keď sme sa tu sťažovali, že to bol zárez, tak tu bol výsmech, že plačeme čo si pamätám.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, mě se to prostě pořád na žlutou nezdá. A upřímně si nepamatuju, že by někdy někdo za tohle viděl kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už jsi asi viděl hodně fotbalového bezpráví

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu, nez na nej skocil tak tam byl faul rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Beru zpět, teď čučím na tu levou nohu a fakt do něho naskočil.

Reagovat
exot12

Úprimne to karta nebola! Bol to jeho útočný faul, išiel do toho hráča, fauloval ho, ale nebol to faul na kartu. Navyše on dostal kartu, za simuláciu nie za útočný faul.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak jinak - Druhá žlutá = červená !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ale druhá žlutá naprosto jasná. Stejně jako jeho první.

Reagovat
smazaný uživatel

dostal jenom žlutou

Reagovat
Harakan

Ani náhodou rudá. Zářez.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ho měl nechat hrát se dvěma žlutýma?

Reagovat
Harakan

Běž se chovat jako debil pod La Ligu pls...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spravna redka, podle me skocil jeste pred kontaktem, za to ho starec asi nepochvali...

Reagovat
Swarley

to teda nepochválím, takhle oslabit tým v tak důležité chvíli...to je na pokutu..

Reagovat
smazaný uživatel

nn, ty jsi old man a to se pry jako starec nepreklada

Reagovat
M0rb1D4S

Jak si na O2 Sport může komentátor splést Reida s Cresswellem?

Reagovat
Busby babes

odpoved najdes v prvni casti sve vety.

Reagovat
smazaný uživatel

proti Swansea nastoupí...

Reagovat
Mastný Chobot

Ako, neviem, keby Vardy nezačal tak debilne gestikulovať po páde a hučať, tak by som povedal, že to bola nesprávna karta. On sa tam Ogbonnovi šikovne telom strčil a zaplietli sa im nohy. Určite sa tomu pádu nebránil, ale bol tam kontakt.

Reagovat
smazaný uživatel

on se odrazil jeste pred kontaktem nohou

https://twitter.com/FFPundits/status/721696708921569280

tady je i bocni pohled ze ktereho to jde videt

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

simuloval...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC

allen je skvely

Reagovat
Kowe

Ward

Reagovat
fenixLFC

sakho preco nedostava sancu caulker?

Reagovat
Kowe

a k čemu by nám to bylo ty vole?

Reagovat
fenixLFC

nehrame o nic v lige tak preco nedostava sancu caulker?

Reagovat
Kowe

protože to není náš hráč? to už má radši dostat šanci Ilori nebo někdo takovej

Reagovat
fenixLFC

ilori hlavne ze tu furt placete ako su vsetci k hovnu a budete furt obhajovat stavanie tych istých. ked uz je clenom nasho kadra tak nech hrava a predvedie sa. nech dostane sancu ukazat ze moze predviest lepsie vykony ako calamity sakho

Reagovat
Melda

Proč by ne Ilori, ikdyž zatím nic moc nezahrál, tak má potenciál.Nebyl v Portugalský U-21 jen tak ne?

Reagovat
Kowe

Protoze Ilori je nas, Caulker ne.. bez zapasu ho ani neprodas.. a pokud s tim Sakhem narazis i na posledbi zapas, tak se podivej na postmath studio, tam jsou ty inkasovany goly skvele rozebrany

Reagovat
fenixLFC

ilori na to mat nikdy nebude, na to je prilis velka sklenka aby s nim niekto mal taku trpezlivost. ked uz sme raz caulkera dotiahli tak nech hrava. prisiel na rozsirenie kadra a presne to teraz potrebujeme, potrebovali sme nechat oddychnut hracov tak nerozumiem preco nehral ked pred nim dostal prednost aj lucas

Reagovat
cristiano.K.

tak ale přitáhli jsme ho dost nesmyslně, tohle je fakt zápas,kdy mohl hrát

Reagovat
Melda

Protože to není náš kmenový hráč???

Reagovat
Busby babes

O2... jeste mluvi o omilostneni. po druhe zlute se dava jen jeden zapas a nejde se odvolat, ne?

Reagovat
CR7RONALDO

A Higuaín?

Reagovat
Busby babes

hraje v Anglii? kdy prestoupil?

Reagovat
Busby babes

jinak vychazel jsem z tohodle: Stan Collymore ‏@StanCollymore 19m19 minutes ago

Vardy misses Swansea (h) for Foxes.

1 match ban. Can’t appeal as yellow came first.

Reagovat
Azazelo RD

OT: Prostě jí mrdá v hlavě, to je celý.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Azazelo RD

Ženskej tenis nemá logiku a Strýcová občas vypadá, že nemá ani mozek.

Reagovat
smazaný uživatel

takto to posrali mohli dat z brejku na druhý gol a bol by klud teraz zas budu betonovat ach jaj

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby celou sezonu pískali rozhodčí jako dneska, tak Leicester rozhodně první neni

Reagovat
MedulyN

To zase s jednou střelou na bránu budou brát 3 body?

Reagovat
Coutinho10

jeste ze se Payet umi taky ukopnout

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Swansea nech už predvedú niečo útočnejšie lebo už pekné šťastie majú

Reagovat
Coutinho10

Cechino konecne zaklad

Reagovat
I am Mancunian

moss skurveny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak neporaziteľný Leicester už musia zarezávať rozhodcovia

Reagovat
Harakan

Tohle už je LOL prostě.... Nechutný.

Reagovat
Usty

Typičo, tak tohle je solidní zářez na Leicester....

Reagovat
Coutinho10

coze ??? penalta

Reagovat
masly008

mi přišlo že ho držel kolem pasu asi 2-3 metry co běžel.jinak jsem už před tím viděl fauly na pentli.jenom jim to nepískal.teď už jo no.

Reagovat
pepinho2

Za tohle penalta? O dost horší souboje se nepískají nebo se z nich udělá útočnej faul

Reagovat
Busby babes

no slusna prace.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre je Moss dneska nici..

Reagovat
smazaný uživatel

Skočil slušne, ale myslím, že za toto kludne penalta byť môže, pretože ho tam celý čas držal..

Reagovat
Firkraag

Uplně stejně držel toho Vardyho, kterej pak taky skočil no...kdyz to tam nepiskne, tak tohle pisknout taky nemuze

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych pískal penaltu a zároveň dal žlutou tomu skokanovi

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo dost prisny, no. Ale obhaji si to v pohode.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ta byla přísná

Reagovat
smazaný uživatel

Wow krásny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diskoschlampe

Jako sorry, ale ten negřík udělal to samý, za co byl Vardy vyloučenej.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle uplne nesnasim, kdyz si rozhosci vybere jeden zakrok z tisice a piske penaltu, takovych penalt mohl dneska pisknou10...

Reagovat
aither

Reagovat
EXoRcIsT

Cresswell preco vlastne nehra za repre ?

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester si nezaslúži dnes vyhrať ani len bodik 4-17 na streli v domácom prostredí to je dosť biedna štatistika

Reagovat
tony223

streli

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna od tebe to sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zasloužili by si prohrát trošku jiným způsobem .

Reagovat
Pipo123

Chudák Ranieri, ak prejebe aj teraz titul tak mi ho bude ľúto

Reagovat
masly008

ale nepřijde.to už uhrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Cressswelllll

Reagovat
Usty

Podvod v přímým přenose, na tohle mrdám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

aspoň, že mám gól kola konečně...

Reagovat
Hokaido

I břídila.

Reagovat
Usty

Jako Mosse?

Reagovat
Hokaido

jj

Reagovat
Hokaido

No ale Berahino vlastně.

Reagovat
Usty

Po tý poslední penaltě je Berahino asi out

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Pak sem, ale nic už nikdy nepis o kampani proti chelsea, když nemáš soudnost.

Reagovat
Usty

Já jsem nikdy o kampani proti Chelsea nenapsal ani slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

coz je chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Moss je fanoušek slepic ne?

Reagovat
kiwwi

uff tak to bude este husty zaver ligy...jedine ze to dnes Spurs dojebu tiez a nic sa nedeje

Reagovat
EXoRcIsT

v pondelok

Reagovat
masly008

zítra

Reagovat
tony223

vsadim barák, že to dneska Spurs nedojebu.

Reagovat
kiwwi

vsad

Reagovat
CR7RONALDO

Tak dneska asi ťažko, ked hrajú zajtra, takže by stávku vyhral

Reagovat
kiwwi

noa?

Reagovat
tony223

Reagovat
I am Mancunian

moss dokazal dneska porazit Leicester, parada

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

CRESSWEEELLLLLLLL

Reagovat
Error

Woyi, sleduj, kdo je jednička na LB.

Reagovat
Coutinho10

hmm rozhodci rozhodl

Reagovat
smazaný uživatel

To byl fík ty vole.

Reagovat
Orlandiiik

WESTTTTTT HAAAAAAAAAAAAAAM

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bude to ešte zaujmavé, pretože ak by prehrali teraz a nabudúce kolo hrajú so Swansea bez Vardyho tak by to Tottenham ešte mohol zamiešať

Reagovat
smazaný uživatel

Vardymu po takovém zářezu ten trest zruší to je podlě mě jasne.

Reagovat
Busby babes

nezrusi. dostal druhou zlutou ne rovnou cervenou.

Reagovat
hefy

Reagovat
Miguel19

Žer Vardy..

Reagovat
smazaný uživatel

Totálně zmršený zápas rozhodčím. Tohle by si proti většímu klubu Moss nedovolil, hnus, snad to Foxe nerozhodí a pro ten zasloužený titul si dojdou.

Reagovat
Swarley

takový kleště a nic

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vzteklý děcka

Reagovat
smazaný uživatel

Toto neodpískaš ty tlstý kokotko?

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnaká situácia teraz a nezapiská to..

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je těžce pořešený.

Reagovat
Switchback

Reagovat
Kang & Kodos

Pravděpodobně ne.

Reagovat
Hokaido

Jako tohle je jasnější než ta WHU, Moss je fakt čůrák. Skandální výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Huth ochutnal vlastní polívčičku

Reagovat
masly008

asi tak.on snad při standardce nemá čisté bránění.

Reagovat
Orlandiiik

moje slova

Reagovat
Busby babes

tak o to preci vubec nejde. na jedne strane to piskne a na druhe pusti?

Reagovat
diskoschlampe

Reagovat
Dawon

klasika no...takovych faulu je ve vapne 20 v kazdem zapase...strasne me vytaci, kdyz se to rozhodci rozhodne takhle jednou nahodne pisknout

Reagovat
smazaný uživatel

Hm Tottenham zaplatil

Reagovat
smazaný uživatel

Levy

Reagovat
smazaný uživatel

Protokoly kohoutích mudrců.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
hefy

lol

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne, rozhodčí je prostě kokot a to dal první půlku s přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to, že si to Levy se sudím domluvil, ale platbu si pak rozmyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Moss je dobrej čurák

Reagovat
Pipo123

Takto ich zarezať

Reagovat
Busby babes

ten si letos uz nepiskne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tahle nepísklá penalta na Hutha byla jeho první chyba.

Reagovat
Busby babes

pro me byla spatna rozhodnuti snad vsechna. Vardymu bych tu zlutou nedal, penaltu nepiskl nebo kdyz uz ji piskl, tak mel pisknout i toho Hutha a pak to na konci dokoncil paradne no.

Reagovat
Kang & Kodos

Lol, tolik breku

Reagovat
Coutinho10

ho tam ma v kravate a nic no proc se divim.

Reagovat
One-Real

3 hraniční rozhodnutí a všechny v neprospěch Leicesteru. Tohle by se u Chelsea, MU, nebo třeba i Barcy nebo Realu nestalo. Někteří jsou si holt rovnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukáš na Leicester poprvé, viď?

Reagovat
kiwwi

Leicestru tuto sezonu rozhodcovia uz tolko krat zachranili prdel, ze mozu byt radi, ze sa im to takto nazratalo vsetko proti nim len v jednom zapase

Reagovat
vladis271

Reagovat
frank

Reagovat
Busby babes

tos asi videl prvni zapas Leicesteru v sezone. maj letos taky slusnou kliku.

Reagovat
One-Real

Uznávám že koukám jenom poslední 3-4 zápasy, takže to mohlo bejt jinak, ale ta pasáž od červený až do tý nesmyslný penalty v závěru byla srandovní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

třeba Chelsea - Barca 2009

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ono jde o to, že Leicesteru se "připiskuje" celou sezonu a tohle je poprvé, co jim někdo naopak nešel na ruku.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

blaznivy moss

Reagovat
Swarley

film o Vardy? Moss chce nabídnout lepší příběh

Reagovat
Kang & Kodos

Part 2: Vyděděnec

Reagovat
Kang & Kodos

Hm, takovej zářez Leicesteru

Reagovat
Harakan

Moss

Reagovat
kiwwi

tak toto bolo z tych vsetkych rozhodnuti najdebilnejsie

Reagovat
smazaný uživatel

V první řadě by k němu nedošlo v případě, kdyby nevyhodil Vardyho.

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

K tvému narozeni by taky nedoslo, kdyby tvi rodice nemeli sex.

Reagovat
Pipo123

Darovaná penalta

Reagovat
Usty

já se na to vyseru

tohle nebyla penalta ani piču

Reagovat
masly008

to jako byla penalta?

Reagovat
Firkraag

Tyvole to je šašek, tohle snad zas bylo mimo vápno ne???

Reagovat
tony223

Moss komediant

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL FUCK OFF

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne, není to pořešený. Sudí je jen debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Boze to jsou kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Balon, vole.

Reagovat
Dawon

Reagovat
aither

To ne

Reagovat
smazaný uživatel

no asi fakt nejlepsi liga na svete

Reagovat
Coutinho10

pe alta pro Leicester.... wow to sem od nej necekal

Reagovat
masly008

já taky ne,vždyť jich letos mají snad jenom 10 nebo kolik.a tahle byla boží fakt.

Reagovat
Coutinho10

jestli se to snazil trochu napravit nebo byla nak dohodnuta remiza gol WHU na 1:2 mu tam nesedel..nevim podivny dnes

Reagovat
masly008

tak hlavně byl více méně na konci tragéd že.jak se s oblibou říká že si rozhodčí obhájí takovou a takovou penaltu,tak tu poslední prostě neobhájí ani za nic.

Reagovat
Coutinho10

j prave...proto me to zarazi a moc to nechapu, co tim zamejslel...jestli remizu nebo vedel, ze Leicesteru ublizil a chtel to vyrovnat ten podil viny, kterej jim způsobil

Reagovat
smazaný uživatel

KOmedie

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, ty vzteklý děcka ...

Reagovat
smazaný uživatel

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Ale sudí fakt ani nie kokot, proste kokotko

Reagovat
Xaviercreus

Rozhodčí jak z La ligy Neskutečně ubohý výkon

Reagovat
masly008

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl od Mosse. Celej zápas.

Reagovat
Coutinho10

Ulooooaaaaaaaaaa aspon bod

Reagovat
smazaný uživatel

Moss je fakt ultra čurák

Reagovat
2miguel1

Jooooooo!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jon Moss is a Sunderland fan

Vysvětluje všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten rozhodčí, to je bůh

Reagovat
Melda

Lucas

Reagovat
WienArsch

LUCAS

Reagovat
cokoliv

Lukáš musí pryč

Reagovat
smazaný uživatel

To je komedie tohle pentle ani náhodou, když už to chtěl kompenzovat tak si měl vybrat ten zákrok při rohu na Huta tam se po něm aspon sápal rukama. Tohle byla fraška.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci nezvladl... Ulloa

Reagovat
smazaný uživatel

Do fotbalu se sypou strašný dardy prachů, a pak stejně zápas "udělá" ten nejlevnější člověk na place.

Reagovat
R22

Ward skvělý Sturridge taky a Lucas je klasicky kus kokota...

Reagovat
vladis271

jak si na tú loptu nadbehol aby ho predskočila

Reagovat
R22

to prostě neni možný co on dokáže kolikrát vymyslet, to člověk nechápe

Reagovat
smazaný uživatel

Super aspon bod a proti Swansea nech je to 2x lepší výkon aspon si Ulloa zahrá od začiatku uvidíme jak si sadnú z Okazakim

Reagovat
smazaný uživatel

Moss = anglickej Paták.

Reagovat
smazaný uživatel

to vůbec. Moss udělal tragední rozhodnutí na obě strany. To Paták to ve Zlíně odkaučoval přesně k výsledku, kterej chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se Mossovi, je fakt, že k tomu bezpáteřnímu zmrdovi bych ho přirovnávat neměl.

Reagovat
Realita

spíše Lerch :)

Reagovat
Pipo123

Ten záver môže Leicester ešte viac nakopnúť

Reagovat
Usty

Tohle bylo snad ještě horší než ten zápas Tottenhamu s Man City, kdy padly 3 góly z ofsajdu. Tam to aspoň měli na svědomí 2 lidi. Moss je fakt brutální chuj. Ještě že to aspoň skončilo konzervativní remízou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca ale absolutne zápas nezvládol neviem ale posledné roky to ide s rozhodcami pekne dole vodou

Reagovat
kiwwi

cim viac ukazuju toho Vardyho, tym viac som si isty ze to bolo vyborne rozhodnutie od Mossa, cisty dive

Reagovat
kiwwi

akurat by som teda nepiskol ani jednu z tych penalt...cize namiesto 2:2 malo byt 1:1 a hotovo

Reagovat
masly008

myslím že nejvíce se bude mluvit o té penaltě pro lišky než o té druhé žluté.

Reagovat
Pipo123

Klasická kompenzácia od rozhodcu, takže všetci budú happy

Reagovat
smazaný uživatel

byl..

Reagovat
Dawon

o tom snad nikdo ani nemuze pochybovat probuh, vsak to byl uplne komicky skok...bezmozek proste

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten kontakt tam prostě byl..

Reagovat
Dawon

je to kontaktni sport proboha...skocil jak naprosty retard a zaslouzene sel ven

Reagovat
kiwwi

samozrejme ze bol, ked sa mu Vardy hodil pod nohy

Reagovat
Usty

jasný, o tom nikdo nepochybuje... ale dát za tohle žlutou je hodně na hranici...

Reagovat
smazaný uživatel

Az potom jeho skoku, odrazil se a behem letu se ho dotkl

Reagovat
smazaný uživatel

to jo ale nez skocil, tak byl drzenej vic nez dost

Reagovat
smazaný uživatel

přidal tomu hodně, ale dát za to druhou žlutou (která může mít ještě další dopady), je hloupost. Naprosto necitlivě posouzené.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
HorajzmAmmann

takže kdyby to byl zápas úplně o hovně tak v pořádku, ale jelikož Leicester hraje o titul tak necitlivé rozhodnutí...

Reagovat
smazaný uživatel

necitlivé rozhodnutí je, dát mu za to hned druhou žlutou. To mi přijde skoro až prvoplánové.

A ano - vyloučit za něco takového nejlepšího hráče kandidáta na titul je ještě o level větší hloupost.

Reagovat
hefy

Co to je za logiku? Takže lepší hráči by měli mít privilegia a být míň kartovaní?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
HorajzmAmmann

na to jsem chtěl upozornit

Reagovat
smazaný uživatel

hloupost by to byla u každýho hráče. U hráče jako je Vardy je to hloupost na druhou, protože prostě může takovým rozhodnutím ovlivnit jejich skvělou sezonu.

Reagovat
hefy

A co jako? Na to sudí vůbec nemá brát ohled. Vardy simuloval a sudí ho správě potrestal. To, že vardy už kartu za jinej prohřešel měl, opět neni sudího chyba, ale jen a pouze Vardyho.

Reagovat
HorajzmAmmann

to je právě ono, jednou kartou se nemůže ovlivnit celá sezona... ta se hraje na 38 kol které by měly být posuzovány úplně stejně v 1. kole tak v 38. kole ! Ale jelikož to je spíš ten druhý případ, je to špatné, kdyby se to stalo na začátku sezony, titul by to neohrozilo.. zkurvená logika

Reagovat
HorajzmAmmann

to je jak kdyby bylo finále LM a někdo běžel sám na bránu soupeř ho sundá a rozhodčí si řekne, a co kurva je to finále LM dám mu jenom žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

obcas se tomu rika cit pro zapas/hru jako takovou, jsme jenom lidi

Reagovat
Dawon

cit pro zapas/hru prijde na radu ve chvili, kdy ve vypjatem derby nerozda rozhodci 6 zlutych v prvnich 10 minutach...mezi citem pro hru a spatnyma rozhodnutima je proste rozdil

Reagovat
smazaný uživatel

no dive to byl. me spis rozcilujou divy, kdy se jich nikdo ani nedotkne. vardy byl v plnym behu chycenej a pak i stazenej, nevim proc tak hloupe skakal. nevyloucil bych ho bez varovani

Reagovat
Dawon

ale prave o to jde, kdyby spadl jak normalni clovek, tak by nikdo nerekl ani slovo...je hlupak a zaplatil za to

Reagovat
smazaný uživatel

kez to tak funguje od ted naporad

Reagovat
Dawon

tak ja nerikam, ze to tak funguje samozrejme ale urcite by melo no, a rozhodne za to rozhodcimu nebudu nadavat...narozdil od tech nesmyslnych penalt naprikad

Reagovat
vladis271

v ideálnom svete by sudí ani nemali vedieť kto má akú sezónu. A k líškam boli sudí viac ako štedrí počas celej sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas s tou prvni vetou, ale tou druhou to uplne shazujes

Reagovat
vladis271

a neboli? Ale to nie je nič výnimočné, ak chceš byť majster potrebuješ aj to. Nemyslel som to tak, že by to bolo v ich prípade nejak výnimočné.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite byli.

slo o ty dve vety vedle sebe

Reagovat
smazaný uživatel

ted trollujes ze?

Reagovat
Jardin

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Hokaido

Jirko, běž si tyhle ublíženecký sračky psát pod PD, děkuji.

Reagovat
Busby babes

necitlive rozhodnuti by to bylo v jakemkoliv zapase.

Reagovat
fenixLFC

to tam nikde nepisal

Reagovat
smazaný uživatel

vyplývá to z tý závorky

Reagovat
HorajzmAmmann

vyznělo to tak...

Reagovat
Dawon

tak pokud tomu hodne pridal, tak zluta musi prijit automaticky...snad proboha nemuzes delat rozhodnuti podle toho, kdo hraje v jake je v lize v situaci

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by se to trestalo vždy, tak mlčím, ale trestá se každý desátý takový pokus.

Reagovat
Dawon

ja si naopak myslim, ze takhle ocividne divy se trestaji pomerne dost konsistentne...coz se urcite neda rict o te penalte west hamu, coz je proste v kazdem zapase minimalne jednou a piskne se to hodne hodne vyjimecne...a clovek ani nemusi chodit nejak daleko, staci videt o 5 minut pozdeji prakticky totozny zakrok na hutha, ktery zustal bez trestu

Reagovat
fenixLFC

takhle ocividne divy se trestaji pomerne dost konsistentne

Reagovat
smazaný uživatel

On je zvyklej na La Liga standarty

Reagovat
smazaný uživatel

*d

Reagovat
smazaný uživatel

Šupej zpátky pod La Ligu. Nebo se doučovat statistiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Hlavne by ten sudi mel byt nejakym zpusobem konzistentni ve svych rozhodnutich, minimalne v tom danem zapase, coz se proste casto nedeje a jak spousta lidi pise, vybere si neco, co se stalo v tom zapase nescetnekrat a pak to posoudit jako faul, nebo dive za zlutou. To je ten nejvetsi problem.

Ale fajn vedet, ze sasci nejsou jenom v La lize.

Reagovat
smazaný uživatel

mi to prislo, ze zacal v druhy pulce kompenzovat prvni gol po rohu, kde mela bejt spis pentle na druhy strane. nakonec to ukvedlal na 2:2 hrozny... fakt jak la liga

Reagovat
Counter

Proč? Je to simulace? Je. Má se za to dát karta? Má. Je úplně jedno, jestli to je první nebo druhá? Je.

Není o čem, za tohle si Vardy může sám a má štěstí, že to na něj přišlo až dneska. Červená nad ním visela už delší dobu.

Reagovat
Harakan

Ještě jsem nikdy neviděl dát za tohle kartu....

Reagovat
masly008

tak to jsi moc zápasů asi neviděl.já viděl dávat druhé žluté ještě za větší blbosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
Kluivert9

Penalta neměla být ani jedna, vyloučení asi v pořádku.

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
kiwwi

Reagovat
frank

Reagovat
Mastný Chobot

Zostava akurát Gabriel

Reagovat
masly008

proč jako ten gabriel.už o nic nehrajeme tak ať získává zkušenosti ne

Reagovat
Kluivert9

Proto asi mohl hrát Chambers...

Reagovat
Mastný Chobot

ako, že nehráme? hráme o to, aby sme neboli po sezóne za Tottenhamom napríklad. Hráme o to, aby sme nemuseli hrať predkolo, v podstate ešte môžeme hrať aj o samotnú LM.

Reagovat
smazaný uživatel

musíme být nad spurs

Reagovat
masly008

nejhůře 3 skončíme,a nemyslím si že zrovna CP je soupeř z kterého by se měl gabriel posrat.pravda s tím chambersem,toho bych tam chtěl vidět.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vladis271

Vardy je fakt piča. Počas odchodu z ihriska vraj ešte vyfuckoval rohodcov. Ak sa to potvrdí hrozí mu viac ako jeden zápas.

Čo je ale najlepšie, už vidím ako Hollywood v rámci dramatizácie urobí to jeho vylúčenie krajne nespravodlivým a poukáže na tajné spiknutie FA aby ligu vyhral Tottenham.

Reagovat
masly008

myslím že na světě není nikdo kdo by chtěl aby vyhrál totáč.možná pár jeho fanoušků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jasné židovské spiknutí no, úplně to vidím.

Reagovat
vladis271

režírovať to bude Mel Gibson.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč proboha dostává přednost Welbeck místo Giroud?

Reagovat
Mastný Chobot

lebo Welé dal v poslednej dobe 1 gól, čo je o jeden viac ako dal Giroud za ešte dlhšiu dobu

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

protože jsem mu dal ve fantě triple C

Reagovat
Hokaido

Giroudovi? Vítej v klubu.

Reagovat
Usty

Nene, Welbzovi :D

Reagovat
Error

Na Leicesteru dělají rozhovor a pár metrů za nimi přistává vrtulník.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ještě k diskuzi o tv právech, tady je služba premier league pass. Za předplatné mužeš online, legálně sledovat jakýkoliv zapas premier league, každé kolo. Bohužel je to dostupný jen na Novém Zélandu a Taiwanu

http://www.premierleaguepass.com/plp/georestricted.jsp

Reagovat
masly008

tak k čemu nám to jako je?

Reagovat
smazaný uživatel

jestli tam pojedeš někdy na dovolenku, tak budeš vědět na co koukat

Reagovat
masly008

aha, tak to jooo.

Reagovat
Mastný Chobot

teraz mám pustený stream a týpek to streamuje cez ten premier league pass

Reagovat
smazaný uživatel

pravě tak jsem to našel

Reagovat
Dawon

tohle je presne vec, ktera funguje treba u vsech americkych sportu, je to naprosto bozi a presne za neco takoveho by podle me fakt kupa lidi, vcetne me, byla ochotna zaplatit

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak no...je pro mě záhadou, proč to nikde v Evropě nefunguje

Reagovat
Counter

Protože tu tak jsou nastavená televizní práva a basta.

Reagovat
smazaný uživatel

nic netrvá věčně

Reagovat
smazaný uživatel

lester ma tazke zapasy pred sebou, ak bude mat vardy ban, tak to bude este zamotanee...to by bola hrozna hrozna skoda keby skoncili druhy

Reagovat
Counter

Jestli dostane jednozápasový (doma proti Swans, kterým už o nic nejde), tak myslím, že pohoda.

Reagovat
Busby babes

coz dostane, neni duvod aby dostal vetsi trest.

Reagovat
Counter

Jedině za ty nadávky sudímu no, ale nevím, jak je to v pravidlech ošetřené. Takový ronei je ukázkovým příkladem, že asi zůstane jen u jednoho zápasu

Reagovat
Counter
Reagovat
masly008

jako chápu že to prodal,ale takhle okatě se to nedělá ani v okrese.

Reagovat
Counter

#Itálie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
mario23

Někdo stream na Arsenal ? Díky

Reagovat
masly008
Reagovat
Mastný Chobot

Elnenymu sa tak štvornásobne zväčšili vlasy, odkedy prišiel

Reagovat
masly008

dokud je nemá jak fellani tak je to pořád vlasový sráč

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal hraje jak zaseklej gramofon, ale WBA vůbec k ničemu nepouští.

Reagovat
smazaný uživatel

*CP

Reagovat
smazaný uživatel

Byt tam Jackie, tak uz je to 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle zápase bude Wickham celkem k hovnu (i když... v jakém ne...) Radši bych tam co nejdřív viděl místo něj Zahu.

Reagovat
Mastný Chobot

CP ani nemá snahu útočiť

Reagovat
smazaný uživatel

ta nasa stredova dvojka je strasne nekreativna

Reagovat
Mastný Chobot

Nebyť tam Alexis, tak je to nudnejšie než Kameňák 4

Reagovat
Mastný Chobot

Ešte Gabriel bude určite záruka zábavy

Reagovat
Trand

85% držení míče.

Reagovat
smazaný uživatel

to mala byt na kosa penalta

Reagovat
smazaný uživatel

retro je bozi..ale potrebujeme ramseycku do stredu

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Co to za sifry Kubo kua? retro?

Reagovat
Mastný Chobot

keby som nepozeral zápas, tak by som tipol Welého, ale asi to je Iwobi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a co znaci to retro na Iwobim?

Reagovat
Trand

Iwobiho retropohyb přece.

Reagovat
Counter

U Iwobiho obdivuju jeho přehled a že nikdy nepanikaří. Úspěšnost přihrávek přes 90 %, radost pohledět.

Reagovat
Counter

No jo, strašná nuda s Giroudem na hřišti, že?

Reagovat
smazaný uživatel

danny je cim dalej tym horsi..ale dneska to cele nejako nefunguje, zaloha nic netvori, len posuva lopty po stranach a spat

Reagovat
Busby babes

aspon si Danny muze predstavovat, ze porad hraje v Manchesteru.

Reagovat
smazaný uživatel

ma to svoje pozitiva

Reagovat
Counter

Ono asi defenzivně laděné duo Coq-Elneny není úplně ideální proti soupeři, který prostě nevyleze za půlku, jak je poločas dlouhý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wengelemu asi porad nedoslo, ze Welbeck je do takovych dobyvacich zapasu k hovnu

Reagovat
Mastný Chobot

Bolo niekedy niečo aspoň trochu vážnejšie z týchto rohov na prvú tyč okrem toho Giroudovho sranda voleju asi 3 roky späť proti WHU?

Reagovat
Counter

Mertesacker tam tuším taky kdysi něco narval. A Giroud měl takových víc.

Reagovat
masly008

Merte snad nedal gol od totáče ne?

Reagovat
Counter

Dával něco v poháru tuším.

Reagovat
smazaný uživatel

fa cup

Reagovat
smazaný uživatel

jaké je tam ticho 60 000 ľudí a počuť hráčov sa zhovárať.

Reagovat
Mastný Chobot

vieš, že tam sú mikrofóny na nich nasmerované, že áno?

Reagovat
smazaný uživatel

Viem, ale aj tak. keď náhodou nie je lopta niekde okolo vápna CP, tak je ticho. Všimni si.

Reagovat
Mastný Chobot

to bolo ticho asi 30 sekúnd za polčas potom

Reagovat
masly008

neřekl bych že o tom něco ví.

Reagovat
smazaný uživatel

Vystrelime na branu dneska ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil načo máš tú pravačku?

Reagovat
Counter

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Trand

Alexiiiiiiiiiiiiiis Krása.

Reagovat
smazaný uživatel

dali sme gol...neverim...pekne welbz a alexis

Reagovat
Hachim Mastour

Som rád, že to konečne môžem povedať.Alexis is back at it again.

Reagovat
Counter

Celý Giroud ta Welbeckova přihrávka, on bude fakt takový klon mezi ním a Walcottem

Alexisku, ještě aspoň dva bych poprosil #fanta

Reagovat
Mastný Chobot

#fanta #triple #captain #follow4follow

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy nevies co zivot prinesie, gabriel s dannym jaky kamarati teraz

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi ale nakoniec na svoje pomery dost neviditelny..dufam ze si zahraje joel dneska a tesim sa na aaronka chybal mi uz

Reagovat
Counter

Hraje zase dobře, akorát se nějak moc drží při zemi a málo riskuje / nabíhá do prostorů atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Palace na sestup ještě

Reagovat
Mastný Chobot

Vidím dva problémy dnes. Prvý je naša priposranosť. Minimum kolmíc a skoro žiaden moment prekvapenia. Tam bolo strašne veľa momentov, kedy ktokoľvek mohol skúsiť riskantnú prihrávku, ale namiesto toho to len posunul dozadu alebo do boku. Jasné, že to závisí aj od súpera, ale keď to porovnám s dnešnou hrou Foxes alebo WHU, tak je to hrozná nuda. Druhý problém je naša ľavá strana. Všetko nebezpečné išlo sprava alebo zo stredu, ktorý má CP hrozne hustý a ťažko cez neho niečo vymyslieť. Iwobi je dobrý, ale nie je to krídlo, ani Monreal a to nás hrozne limituje, že nikto nie je schopný urobiť tam taký nábeh, ako Hector alebo Alexis.

Elneny - Coq si celkom rozumejú, ale do takýchto zápasov, kedy súper ani nemá snahu útočiť, je Ramsey určite lepšou voľbou namiesto jedného z nich. Welé je tiež zlý, aj keď má v konečnom dôsledku asistenciu.

Reagovat
masly008

on ten rozdíl mezi tímto zápasem a zápasem LIE-WHU je v tom že tam chtěli hrát oba týmy,zatím co tady CP nechce hrát vůbec.oni byli s balonem na půlce arsenalu tak 3x.

Reagovat
Mastný Chobot

Veď to aj píšem, že to závisí aj od súpera. Ale nie len od neho. Keď si zoberieš Simpsona z Leicestru, keď dostane loptu od stopéra, čo urobí? Preberie ju a buď ju nakopne dopredu na Vardyho, ak nie je vylúčený, alebo posúva na Mahreza alebo Kantého do stredu. U nás dostane Hector loptu a v troch zo štyroch prípadov ju dáva buď naspäť na stopéra alebo vedľa seba na Coqa/Elnenyho... Ja nevravím, aby sme hrali hurá futbal, ale trochu viac akcie mi chýba.

Reagovat
smazaný uživatel

CP si dojelo pro porážku, úplnej stín týmu, co byl na podzim.

Reagovat
Counter

fuuu, takový sobec

Reagovat
Mastný Chobot

Coq krásny center

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi <3

Reagovat
Counter

Chtělo by to dát druhý, protože Ade nám tam něco natuty foukne

Reagovat
Trand

To je úplně jasný.

Reagovat
Mastný Chobot

Hector by mohol skúsiť vždy centrovať na ich stopéra alebo beka. Potom je jasné, že by nikdy na ich stopéra alebo beka nenacentroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Taková pasivita za stavu 0-1

Reagovat
smazaný uživatel

starec daj tam joela radsej

Reagovat
smazaný uživatel

Celý zápas ticho, ale na Adebayora zabučet nezapomenou

Reagovat
Trand

To je totiž velice divné, že na Adebayora se bučí.

Reagovat
smazaný uživatel

Budem tomu říkat třeba chant, když už se Emirates nevzmůže na žádný opravdový

Reagovat
Trand

Náhodou, teď to fanoušci Palace docela rozjeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Má to hodně chytlavou melodii.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

...nedivil bych se, kdyby se turisté z řad "fanoušků" Arsenalu přidali

Reagovat
Trand

Já si pobrukoval taky. A Spurs go marching on si taky někdy zpívám před monitorem.

Reagovat
smazaný uživatel

giroud uz v zivote podla mna neda gol

Reagovat
Counter

Coq dneska zkouší hrát jako Song a vůbec mu to nejde

Reagovat
Minister

strašne zadrbávajú tie šance

Reagovat
smazaný uživatel

boha to je utrpenie so giroudom

Reagovat
nani92

Giroudik potrebuje nový impulz Wenger ho zničil

Reagovat
Counter

Přesně podle očekávání, akorát Ade "jen" asistence

Bolasie si to jako fanda AFC teda mohl odpustit

Reagovat
Trand

Zaslouženě, hráči hráli jak postižení teď. Třeba Nacho po tý přihrávce od Girouda, na co jako čekal.. A pak ten centr.

Reagovat
Trand

Reagovat
Swarley

Golasie

Reagovat
Hachim Mastour

GABRIEL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Čech je zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel kam couval?

Reagovat
pingla

Bolasie snad vytáhne CP zase nahoru, skvělý hráč

Reagovat
Usty

Bolasiee Arsenal na 4. flek

Reagovat
Infernoqt

Van Gaala na ně. Ten by jim ukázal, jak bránit výsledek 1:0 proti týmům ze spodu tabulky.

Reagovat
nani92

včera sme to videli

Reagovat
Infernoqt

včera jsme drželi Villu na uzdě zuby nehty

Reagovat
smazaný uživatel

to je neskutocne my zase budeme stvty..prinajlepsom

Reagovat
Kluivert9

Spíš očekávaný, než neskutečný...

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger knows

Reagovat
Infernoqt

pokud i přesto odejde Van Gaal, tak já bych to i místo vás bral

Reagovat
Counter

Čech se teda taky moc nevyznamenal, Coq měl Bolasieho bránit líp a Gabriel místo aby se snažil nestínit, tak se měl raději snažit to zablokovat

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal na svém předplaceném 4 místě LVG cítí šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky retro vysledok

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kovi81

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
frank

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Kubo je rad.

Reagovat
smazaný uživatel

walcott

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecne v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

theo je momentalne najhorsi futbalisa na svete, giroud druhy..ale joel si nekopne

Reagovat
nani92

kopol si do fľašky na striedačke

Reagovat
Edgewalker

Theovi musel na začátku sezony někdo svázat k sobě tkaničky u kopaček, nebo já to fakt nechápu

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal rozdává body Palace a Swansea... to se pak o tu záchranu hraje těžko. Šupáci. Po týhle sezoně už jim asi i ten titul přestanu přát.

Reagovat
Trand

Ten pocit, když chceš otočit zápas a máš v útoku Walcotta a Girouda.

Reagovat
smazaný uživatel

oni by momentalne nedali gol ani keby hrali proti detom za barakom

Reagovat
nani92

tak postihnutým hádam hej..

Reagovat
Mastný Chobot

z toho sa sranda nerobí, Zayo

Reagovat
kiciN

než nastoupili vypadalo to uplne jinak, ti borci jsou mimo jak slepec s micem na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha...kopyto jedno.

Reagovat
Counter

Wow, sezona každým kolem marnější. Strašný trapas

Reagovat
smazaný uživatel

TRAGEDI

Reagovat
Trand

Šílenej přístup hráčů celej druhej poločas. A doufám, že Arsene je spokojenej s Theem na hřišti a Joelem na lavičce.

Reagovat
kiciN

Reagovat
J0EL

Wenger nech uz ide do pici s tymto.

Reagovat
pepinho2

Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Umíte si představit tu nekonečnou vlnu radosti na Emirates, kdyby Zaha na konci našel Adebayora a ten v nastavení rozhodl ?

Reagovat
Usty

Adebayor by předvedl další spurt přes celý hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

První v zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Celý hřiště při jeho současný fyzičce najednou nepřeběhne

Reagovat
smazaný uživatel

never ending story..

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Arsenalu celý zápas ticho, po nástupu Adebayora začnou bučet a v 89 miutě vstávají a odchází aby nemuseli stát v zácpě a byli brzo doma.

Reagovat
smazaný uživatel

klasika, keď polovicu z celkového počtu divákov tvoria turisti z Ásie a iných častí sveta. Nie nadarmo dostal Emirates prezývku Library. Samotní fans Arsenalu priznávajú, že po odchode z Highbury atmosfére na domácich zápasoch chýba duša.

Reagovat
Nikikrew

Tomu som ani ja nechapal

Reagovat
Usty

Suchý triko!

Reagovat
kiciN

To je komedie tohleto

Reagovat
Kluivert9

Neznám asi nic stereotypnějšího, než Arsenal

Reagovat
Hachim Mastour

Stereotypné je 2 krát po sebe vypadnúť s Atleticom vo štvrťfinále UCL s tým istým herným prejavom.

Reagovat
Usty

Stereotyp je šestkrát v řadě vypadnout v osmifinále bez ohledu na soupeře.

Reagovat
Mastný Chobot

tjn

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diego2

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Alebo ich sedemkrat po sebe porazit s tym istym hernym prejavom...

Reagovat
Kluivert9

Tak určitě Stereotyp jsou vaše (ne)přestupy, stereotyp je průběh vaší sezóny v PL, včetně umístění, stereotyp je průběh vašich zápasů (včetně střídání), stereotyp je osmifinále LM ve vašem podání, stereotyp je... Arsenal.

Reagovat
Hachim Mastour

Samozrejme, máš pravdu.Ale ako fanúšik Realu som si chcel rýpnuť.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes musí Spurs vyhrát.

Reagovat
vladis271

ale aj tak.4 kolá 5 bodov, to mi príde už nehratelné.

Reagovat
smazaný uživatel

I tak hrajeme o druhé(první) až 5. místo. Vyhrát musíme tak jako tak.

Reagovat
Dawon

na 5. misto mate naskok 9 bodu, tenhle alibismus doufam nemyslis vazne

Reagovat
smazaný uživatel

St. Totteringham se pocita podle matematickych sanci. A letos na nej proste nesmi dojit.

Reagovat
smazaný uživatel

It's Tottenham my friend, it's Tottenham.

Reagovat
Dawon

tak prave ted je asi nejvyssi cas se takove mentality snazit zbavit, nemyslis? i na 3. misto mate komfortni naskok a na udrzeni 4. vam podle me realne muzou stacit 3 body z tech moznych 15, to uz bych se asi fakt nebal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my hlavně musíme skončit před Arsenalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo teda: my taky musíme navíc skončit před Arsenalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nám Swansea, Man United, Everton a Chelsea pomohou, tak je to hratelné.

Reagovat
vladis271

Swansea ne. United hrajú o LM. Ono je šanca, že by ste išli so stratou 2 bodov na titul do posledných 2 zápasov.Skóre máte lepšie. Možno nádej ešte je.

Reagovat
nani92

Swansea bez Vardyho môže byť problém

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V hre je 12 bodov, 5 bodov sa da dotiahnut. K tomu mame este lepsie skore. Jednoducho musime vsetko vyhrat a dufat, ze Leicester zakopne. Nase sance by som videl tak na 10 percent. S Manchestrom a Chelsea vonku by mohli ziskat max 1 bod.

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě hratelné je, když se podíváš na los a současnou formu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

ale nevyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ElectrickMann

nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

Tip EuroFotbalu.cz: 0

Reagovat
FUnk

Reagovat
Blasphemer

But can they do it on a cold rainy night in Stoke?

Reagovat
minoLFC

Reagovat
kvasha16

maximalne bod

Reagovat
niflheim

Moyes by byl dobrý u AV.

Reagovat
Coutinho10

‏@premierleague

Two days shy of his 40th birthday, @No1shaygiven makes his first #BPL appearance for @stokecity tonight #STKTOT

konecne v zakladu

Reagovat
frank

Pome pro tri body. COYS!

Reagovat
Coutinho10

Given by mohl vychytat Leicesteru titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Fabregas ve studiu SkySports

Reagovat
smazaný uživatel

mě tam chybí zelenka a karoch

Reagovat
Cobra

I když by mleli pičoviny, těm bych aspon rozuměl

Reagovat
smazaný uživatel

jediný co řekl u každé otázky že 100 % souhlasí

Reagovat
smazaný uživatel

link na stream poprosim, najlepsie na sky DIKY

Reagovat
Masi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

COYS ! Alli dnes 1+1

Reagovat
Godwinson

Nevím, kde je tu ten fm článek. Může mi dát někdo radu, jak se stahují hráči z hostování?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pome!!!!

Reagovat
Cobra

Škodááááá

Reagovat
vodka

Given obrana konečně v solidním složení, jenom je otázka, v jaké formě budou hrát. Každopádně Shaqiri by mohl Roseovi solidně zatápět

Reagovat
Wat

Tak to jsem zvědavej na to zatápění, podle mě to bude přesně naopak.

Reagovat
vodka

jeden na jednoho ho musí Shaqiri dávat, Rose je jenom běžec, který má výhodu, že je zdvojovaný.

Reagovat
Wat

Tak pokud mu nasadí nějakou kličku, tak předpokládám, že ho stejně nepředběhne a za 5 vteřin se ten souboj bude opakovat...

Reagovat
smazaný uživatel

A Shaqiri je jenom zakrslej kulturista

Reagovat
vodka

možná, ale s 10x lepší technikou...

Reagovat
Hokaido

Tyhle dresy Spurs jsou top. Letos nejhezčí dresy z celý PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle home, Saints away, Spurs away

Reagovat
Hokaido

Newcastle má taky krásný.

Naopak třetí Norwiche, Swansea a Sunderlandu jsou odporný.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea away je taky pěkný.

Reagovat
Hokaido

Naše dresy mě vůbec nezaujaly, zaprvé vzhled a zadruhý Yokohama tyres. Samsung byl naše legenda.

Reagovat
smazaný uživatel

To je presne ten pohyb, kdy si to Vardy dokazal normalne prevzit a dal z toho gol... Jak se tu kdosi smal, ze to bylo velmi jednoduche

Reagovat
Cobra

Reagovat
Dawon

ale tohle by zas asi nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

ale sranda je, jak se během sezony začínají podobat postavy Arnautoviče a Shaqiriho

omg

Reagovat
Cobra

Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Proste world class

Reagovat
smazaný uživatel

kAneeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, on je fakt dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

Haryy... nejlepsi utocnik na ostrovech, o tom nemuze nikdo pochybovat

Reagovat
czech_mira

Agüero....

Reagovat
smazaný uživatel

Přes 4 hráče v řadě a brankaře

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl na divokym západě, zabil by 4 chlapy jednou ranou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

tieto obalovacky povazujem za miliónkrát krajsie goly ako noznicky

Reagovat
smazaný uživatel

>Auba

Reagovat
Coutinho10

skodaaa to to Shay dloubo nevydrzel

Reagovat
fenixLFC

ah, tam vlastne uz nie je butland

Reagovat
Coutinho10

ale tohle by asi nemel ani on...to neslo chytat

Reagovat
fenixLFC

netvrdim ze by mal, iba som zabudol ze tam nie je, moj najoblubenejsi hrac zo stoke

Reagovat
vodka

Bojan s Cameronem jsou sympatičtější. Zvlášť teda Bojan i aktivitama mimo hřiště, to je až neuvěřitelné, jak se chová...

Reagovat
fenixLFC

bojan je v pohode, ale butlanda mam proste radsej, ani neviem preco, pravdepodobne kvôli tomu uvodu sezony a jeho vykonom

Reagovat
vodka

Bojan je právěže strašně zapojený do různých komunitních akcí. chodí na univerzitu, tam se aktivně zapojuje, nejlepší je, že to dělá všechno skoro z vlastní iniciativy. na stoke sentinelu o tom byla taková série článků a je to docela fascinující, protože to vypadalo, že on má strašnou radost, že ostatním dělá radost a využívá na to velkou spoustu svého vlastního volného času...

Reagovat
fenixLFC

to som vôbec nevedel

Reagovat
smazaný uživatel

tak vsak to bylo nechytatelny

Reagovat
Coutinho10

j viz. reakce na fenixe

Reagovat
smazaný uživatel

viz se pise bez tecky

Reagovat
Coutinho10

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůh

Reagovat
Busby babes

paradni gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurevsky dobrej gol

Reagovat
vodka

ale proč je imbula tak vepředu nepobírám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rybinho85

Proč se píská na Rose?

Reagovat
smazaný uživatel

za simulaci z roku 2012, které se proti Stoke se dopustil ještě v dresu Sunderlandu

Reagovat
Rybinho85

Díky

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Harakan

Top zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku jiný pohled na budoucí sezonu PL:

Tottenham- at skončí jakkoliv vysoko, budou nabuzení úspěchem a LM

Man City- dostali se do semifinale LM + Guardiola

Chelsea- nebudou řešit LM, 100% na PL + Conte

United- pravděpodobně nový trenér a obměna kádru

Liverpool- Klopp udělá z Poolu mašinu, která minimálně nikdy nic nevzdá

Arsenal? Tím, že skončíme do Top4 tak se nic nemění a zase nám ujede vlak. Tentokrát ale ujede více než obvykle

Reagovat
Manik...

Reagovat
FUnk

hosi stream?

Reagovat
Cobra
Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Z kola kde sa dá získať najviac bodov, a 6 hráči majú dvojzápas, mám úbohých 37 bodov

Reagovat
frank

Popište tu někdo prosím po půli jak vypadala hra od 25. minuty do půle, ať vím, co jsem promeškal.

Reagovat
smazaný uživatel

Toby Nejlepší obránce Premier League

Reagovat
Coutinho10

skoda Arnaut...dobra byla

Reagovat
vodka

omg, Bojane

Reagovat
smazaný uživatel

A po Imbulovi další žlutá odpuštěná

Reagovat
smazaný uživatel

A teď Dembelemu

Reagovat
vodka

Whelan měl dostat, ale teď nedostal ani Dembele za zrušení protiútoku...

Reagovat
Wat

Hm, rozhodčí asi zapomněl karty v kabině, minimálně jednu už dávat mohl.

Reagovat
jk

Klidně i 4.. Některé ty zákroky byly dost na hraně.

Reagovat
Wat

No jo, pořád se hromadí, to beztak začne vytahovat hned v druhym poločase po každym druhym zákroku...

Reagovat
Cobra

Ouch

Reagovat
vodka

Dembele kdyby to trefil, tak gol sezony...

Reagovat
vladis271

Proste na boj o titul potrebuješ 20+ gólového útočníka. Spurs ho majú 2 sezóny, prvú sa to otriaslo a druhú bojujú o titul. Ako žhavo bude záležať aj na líškach a ich schopnosti ustáť tlak.

Arsenal bojuje o titul každoročne v decembri a januári. S Giroudmi a Welbeckmi sa ťažko môžu dostať k slovu aj pri konci ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Erik nějak Okazakiovatí

Reagovat
jk

Harry Shaqiri čuměl jak prvňáček

Reagovat
smazaný uživatel

A on mu jí prostě nedá kokot

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
hefy

uuuuuuuuu

Reagovat
vodka

wtf eriksen, Alli fantasticky

Reagovat
fenixLFC

eriksen

Reagovat
vitasrp

Tenhle sudí je ale taky neuvěřitelnej, nemůžeš přece třikrát přerušit nadějnej brejk bez toho, aniž by alespoň jeden hráč inkasoval žlutou kartu.

Reagovat
vodka

ale aspoň je konzistentní, celkem se mi ten přístup líbí, rozhodně lepší, než sázet žluté za každý zákrok...

Reagovat
smazaný uživatel

...tak jí radši nedám nikdy, co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Už tam byly na každé straně dost nebezpečné nůžky. Radši pár karet, než zranění. Zvlášť teď, když už do konce sezóny kvůli žlutým těžko někoho distancuje.

Reagovat
vodka

které teď myslíš? ty Diera hned na začátku a ještě něco? tak 5 minut sem neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Alliho (Imbula?)

Reagovat
vodka

to jsem nějak nepostřehl, ale je to možné.

Reagovat
vitasrp

Žlutý za každý zákroky určitě nechci, klidně ať tu hru nechá plynout a hráči si mohou chodit do těla, ale jakmile přijde faul zezadu/dojde k přidržení soupeře ve chvíli, kdy jde tým do rychlýho protiutoku, pak by měla pokaždý následovat karta. Udělat faul je možnost, kterou sice defenzivní tým má, ale každý hráč by ji měl moci využít jen jednou na zápas a sudí by tohle měl trestat, když to nedělá, pak je to pro útočící hráče dost podstatná nevýhoda. Celkově alev Premier League projde těhle faulů daleko víc než v Evropě, tam se za to ty karty rozdávaj daleko rychleji.

Reagovat
vodka

no, je pravda, že za přerušení těch nadějných akcí sem čekal minimálně 2 žluté, ale tak pořád platí, že je to lepší, než co běžně předvádí Moss (a to jsem ten poslední zápas ani neviděl) a někteří další, kteří jsou šíleně nekonzistentní v průběhu zápasu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby před ním stálo 6 chlapů ve zdi, tak to trefí

Reagovat
Coutinho10

Eriksen

Reagovat
Usty

Tottenham hraje krásně

Reagovat
Wat

Ale měli teda pěkně mrtvou pasáž v tom prostředku první půle, tam jsem myslel, že by se ještě Potters mohli chytnout. Ale jinak když zapli, tak jednoznačně nestíhačka od Stoke.

Reagovat
Usty

Tak jasně, mezi 15 a 40 se nic nedělo, no, to je jiná věc...

Reagovat
vladis271

ja som zvedavý, či je to len formou hráčov, alebo nadviažu aj budúcu sezónu. Priskoro robiť z Pocheho Boha.

Reagovat
Cobra

Hrají krásně? Hrají. Tak co řešíš?

Reagovat
vladis271

hrajú to nikde nepopieram

Reagovat
Usty

Já se na příští sezónu neskutečně těším Jestli do United přijde Mourinho a Liverpool s Chelsea dobře posílí, tak bude útočit na titul 5-6 týmů.

Reagovat
vladis271

stopro min. 2-3 tímy z tej 6tky nechytia formu potrebnú na taký boj.

Reagovat
Usty

ale který? bude to super třeba vám věřím obrovsky... podle mě shoří Arsenal

Reagovat
fenixLFC

no obrovsky....sice sme dali 4 city, porazili BVB atd. ale ja si rovnako dobre pamatam na trojku od watfordu alebo prehru proti sotonu

Reagovat
Usty

nezapomeň, že vás čeká letní příprava s Kloppem, přijdou snad 2-3 hráči..

Reagovat
vladis271

to neviem. Stať sa môže všetko.

Reagovat
icemike

to před touto sezonou taky

Reagovat
vodka

no, toto není právěže čistě o formě hráčů, ale o sehranosti těch hráčů jako celku, si všimni, jak jsou všichni kompaktní, vědí, co od sebe čekat, v obraně úžasné vyplňování prostorů a jištění ostatních.

Reagovat
Cobra

Jak tohle může být jenom 0:1 mi nejde do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

ešteže Eriksen nedal gól na polčasové 2:0, pretože to by sa nám vypomstilo ako v 1. zápase doma proti Stoke

Reagovat
FUnk

skoda mohlo se jit do satny ve vetsim klidu, tech 45 min bude treba jet naplno az do konce. COYS

Reagovat
jk

Škoda Eriksen > Özil, ale jinak první poločas s přehledem. Škoda, že tam něco ještě nespadlo, bylo by to trochu klidnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašnej poločas, Kane super gól, ale ten zbytek šancí, co jsme nedali. Sudí, kokot, zřejmě nenafasoval kartičky.

Reagovat
fenixLFC

neviem co to hughes vymyslel, ale vymyslel to proste zle. imbula dopredu nic nevymyslel, vzdy prisiel o loptu a vecne chyba vzadu. okrem toho totalne vygumoval affelaya ktory je proste k nicomu. k tomu treba priratat bekov ktorí su z nejakého dovodu vpredu vzdy obaja a mame tu jednu situaciu za druhou, ked sa rutia sliepky na samotných stoperov, pretoze zaloha je v haji. affelay nema vplyv ani dopredu ani dozadu, imbula nestiha a whelan to sam neda....

Reagovat
smazaný uživatel

tak otvorený stred ihriska na Stoke má veľmi prekvapil Medzi stopérmi a CM je obrovská medzera.

Reagovat
mimi_united

Kane Jemu bude tottenham po sezóne malý, a u nás sme vždy stavali na britoch

Reagovat
smazaný uživatel

copak je nějaký Falcao, aby utíkal před ligou mistrů?

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Gareth Bale 11

vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard to ocení

Reagovat
jk

by si vás Levy povodil jak slepé koně, že by ste nakonec udělali nějaký panicbuy ve španělsku

Reagovat
Zaschrona

Stoke jsem docela dlouho nevidel, ale Imbula se docela slusne rozehrava. I za tu cenu - dobry nakup od Stoke.

Reagovat
vodka

no, ale dneska je nesmyslně strašně vysunutý, když hrál zezadu byl mnohem platnější. Každopádně typologicky přímá náhrada za N'Zonziho s potenciálem být ještě lepší...

Reagovat
Zaschrona

Taky si rikam, ze by se mi vic libil jako klasicky defenzivni stit, malinko mi pripomina Vieiru, ale k tomu ma zatim daleko.

Reagovat
Wat

Hraje celkem slušně. Ale přijde mi, že občas zbytečně vyráží napadat, čímž se pak za ním dělá docela díra.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Poprosím aktívne do druhého polčasu. Napadať ich na polovici a pridať gól alebo dva. Lamela by mohol viac pomáhať Walkerovi, pretože jedine cez Arnautoviča sú Stoke schopný niečo vymyslieť.

Reagovat
Gareth Bale 11

Shaqiri si Rose tak vodil, až z toho střídá.

Reagovat
vodka

až na to, že si obnovil zranění...

Reagovat
Gareth Bale 11

A děláš jak kdyby proti němu Shaqiri něco měl z ten poločas.

Reagovat
vodka

neměl no, protože se nedostal na lajně k balonu

Reagovat
smazaný uživatel

Rose si taky moc nepovodil

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle dojebal no.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam nenechali rugbyové branky

Reagovat
vodka

Imbula je pozičně v druhém poločase ještě víc v lese, než v tom prvním

Reagovat
Wat

Doslova, protože v lese se neběhá, nýbrž chodí, přesně jako on.

Reagovat
Zaschrona

Ten je snad linejsi nez Lukaku, i kdyz dispozice ma taky uzasny.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

jasná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, tohle mi prijde na fotbale takove nedoresene, kdyby se tohle piskalo vzdycky, tam mas v kazdem zapase aspon 3/4 penalty. JA treba uplne nesnasim, kdyz si pak rozhodci vybere jen jeden takovy zakrok a potresta ho(viz Leicester tohle kolo)

Na druhou stranu je to faul, a byt to na pulce, tak to jednoznacne piskne...

Reagovat
smazaný uživatel

Na rohy udělat výjimku. Nepískat, dokud někdo nevytáhne boxera (vážně, to bychom viděli, kolik toho jsou fotbalisté schopni ustát).

Reagovat
smazaný uživatel

Práve že začať pískať, aby sa hráči a predovšetkým obrancovia typu Huth a Morgan naučili, že hrať s rukami okolo krku protihráča je jednoducho proti pravidlám. Faul je faul, je jedno kde. Rozhodcovia z toho robia cirkus, lebo jeden to piskne, druhy nie.

Reagovat
smazaný uživatel

A žlutá za nefaul

Reagovat
fenixLFC

to bolo za to odkopnutie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
Zaschrona

Imbula

Reagovat
Wat

Moc nechápu, proč standardku rozehrává Arnautovič, jeden z největších bijců do vápna...

Reagovat
hefy

Kráááása

Reagovat
smazaný uživatel

Allliiiii

Reagovat
Cobra

Bambiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
vodka

Alli s Eriksenem skvěle, ale obrana Stoke příšerně

Reagovat
fenixLFC

good game well played...

Reagovat
smazaný uživatel

to zpracovani

Reagovat
Harakan

Alli i Eriksen super

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva jooooooooooooo . Ať tahle sezóna nikdy neskončí

Reagovat
Zaschrona

Ta chladnokrevnost v zakonceni u Alliho je uzasna. Super hrac a pekny gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dočetl a viděl tu tyčku. A Poche parádní reakce

Reagovat
Zaschrona

Jojo, prepnu to zpatky a vidim od nej asi minuti roku. Jsem zas jednou nekoho prechvalil.

Reagovat
Zaschrona

ok...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
masly008

ted to potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

We´ve got Dele Alli

Reagovat
Gareth Bale 11

Takhle je to lepší, když Eriksen nahrává. Pěkná akce.

Reagovat
Hokaido

nééééééééééééééééééééé

Reagovat
Wat

Hezky, Alli.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Alli

Reagovat
hefy

Boooože

Reagovat
Harakan

Uppssss

Reagovat
Cobra

Vážně? Vážně?

Reagovat
Dawon

Reagovat
jk

Alli

Reagovat
smazaný uživatel

oh my.......

Reagovat
smazaný uživatel

To mu daj nejen v kabině pořádně sežrat

Reagovat
smazaný uživatel

ten Wollscheid... je v lize nějaký horší obránce?

Reagovat
smazaný uživatel

Poche takový emoce sem od něj ještě na lávce neviděl

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Coutinho10

az na tu strelu neskutecne Alli...s jakym klidem

Reagovat
Gareth Bale 11

Ještě, že to dal předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke neskutečně děravý.

Reagovat
Harakan

Kurva šlapou jako hodinky

Reagovat
Cobra

Kaneeeeeeeeee

Reagovat
vodka

tak to smrdí solidním debaklem...

Reagovat
Dawon

do pici ty jejich brejky...doufam, ze se LVG diva

Reagovat
I am Mancunian

a to nam tu tvrdili, ze vonku je dobry vykon aj jedna strela na branu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

MAncini by ho už vystriedal

Reagovat
smazaný uživatel

Dajte nam kurva súpera

Reagovat
hefy

A zase fantazie..

Reagovat
vitasrp

Tohle je ale vážně šíleně dobrej výkon Tottenhamu, mohlo to být už 5:0 klidně.

Reagovat
Cobra

To minimálně

Reagovat
Hokaido

Atleti a Spurs jsou v tuhle chvíli dva nejzajímavější týmy v Evropě.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Ok až po Boca Juniors samozřejmě.

Reagovat
icemike

Boca Juniors v Evropě říkáš?

Reagovat
Error

To jsou ovšem luxusní akce v posledních minutách.

Reagovat
fenixLFC

dnes stoke prekonava aj nase najtragickejsie defnzivne vystupenia

Reagovat
masly008

ta obrana stoky je na úrovni okresu.

Reagovat
Coutinho10

tak mrzet je to nemusi...neskutecnej valec

Reagovat
Busby babes

chudak Given.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, proč nemůže být sezóna ještě o pár zápasů delší...

Reagovat
smazaný uživatel

To uz prestava byt prdel.. Ale Spurs fakt parada..

Reagovat
smazaný uživatel

we're coming for you!

http://tinyurl.com/hvtrz3w

Reagovat
Gareth Bale 11

Jen tak dál.

Reagovat
Hokaido

Spurs jsou strašně silní, úplně z nich sálá ta týmová aura. Ta, kterou vyhrávali zápasy United nebo svýho času my, jeden ze znaků vyspělýho týmu a velkoklubu. Strašně je nemám rád, ale jsou naprosto boží a jejich hru si momentáně nejde neužívat.

Nepamatuju snad, že by v Anglii byly dva takhle mentálně silný týmy.

A znova-krása.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

nakoniec budú Spurs celkom dôstojným majstrom Anglicka

Reagovat
fenixLFC

nemozu ich porazit tak poslu adama aby ich aspon pokopal

Reagovat
smazaný uživatel

řezník na plac

Reagovat
Harakan

A Řezník je na hřišti..

Reagovat
vodka

Adam za Whelana = jedna prasárna a Spurs ještě volnější cesta na protiútoky...

Reagovat
Wat

Ale zas větší šance směrem dopředu dát aspoň nějakýho góla.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dvě

Reagovat
fenixLFC

,,the most obvious''

Reagovat
Cobra

Ta byla rychlá

Reagovat
pingla

Jak ten může kopat BPL

Reagovat
Wat

Kua, to jsou opakovačky na tom Sky, jedna z pohledu kamery a druhá snad z parkoviště u stadionu.

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tohle udělal Lamela úmyslně, tak smekám V sobotu vyzkoušim.

Reagovat
Orlandiiik

COME ON YOU SPURS

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva neskutečný

Reagovat
Cobra

Bambiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
stiflerovamama

Stoke tragicke dnes

Reagovat
Gareth Bale 11

Alli.

Reagovat
Wat

Chudák Given, takovej ementál před sebou...

Reagovat
Hokaido

Zaschu, bude hrát Lukaku? Mám Alliho na lávce.

Reagovat
Zaschrona

Mel by, pry v derby nikoho setrit nebudem.

Reagovat
Hokaido

Hm, tak to ať se alespoň snaží teda.

Reagovat
Zaschrona

Snazit by se mel, alespon v derby, lenoch jeden!

Reagovat
vladis271

nás by ste mohli. Máme pred sebou o týždeň zápas kde musíme nahánať koeficient pre Anglicko.

Reagovat
Zaschrona

A videl jsi jak hrajem v poslednich tydnech? Docela realne se bojim, at od vas nedostanem debakl, tymy s vysokym napadanim nam delaji nejvetsi problemy vubec.

Reagovat
smazaný uživatel

Affelay

Reagovat
Zaschrona

Zaschrona 18.04.2016 22:26

Ta chladnokrevnost v zakonceni u Alliho je uzasna. Super hrac a pekny gol.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Každopádně Eriksen ve formě je úžasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

SPURS

Reagovat
smazaný uživatel

Bambi vynahradil, dobře se na tu střelu srovnal Přijde mi to úplně bez tempa, bez boje. Odevzdané od Stoke.

Reagovat
masly008

eriksen kluše 30 metrů a v pohodě dokluše do 16 a nikdo na něho nejde.ta stoka je fakt k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžou být tak dobři?

Reagovat
masly008

tak je to jejich nejlepší sezona za posledních 30 let.to se sem tam daří každému viz lišky.

Reagovat
Cobra

Zrovna z Leicesterem bych nás neporovnával

Reagovat
masly008

já to beru tak že se vám prostě letos fakt daří i lestru.jako chápu že si myslíte že takhle budete hrát i příští sezonu a že máte mladý tým a můžete hrát i líp,ale spíš budete hrát hůř si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

To říkalo i letošní preview.

Reagovat
masly008

tak to že vám rádoby znalci nevěřili je věc druhá,ani vlastní fanoušci tomu týmu tak moc nevěřili.ale prewiev taky asi nehlásilo chelsea dole a mourka na dlažbě že.jediné co dle mého uhádli byl arsenal,ale to nebylo moc těžké že

Reagovat
Cobra

Já spíš narážel na to, že Spurs hrajou kompaktně jako tým. Mají svůj systém, pressing, nejlepší obranu, útok což není, podle mého názoru, jen nějaká vlna na které se veze Leicester a vyhrává zápasy 1:0. Ale je to známka kvality hráčů a trenéra a né jen nějaké euforie. Jen můj názor.

Reagovat
masly008

no on ten lestr taky 1:0 nevyhrával ceou sezonu že,ale až ted na konci.totáč taky nenaděloval celou sezonu 4

Reagovat
Cobra

Jo, ale celou tu sezónu se prezentoval hrou, kterou chtěli hrát a ve většině zápasu dominoval(byl kvalitnější), zatímco Leicester hrál na brejky a často i na haluz a padalo jim to tam díky té vlně nebo euforii(jak chceš). Tím nijak nechci říct, že si nezaslouží titul. Jen jsme po většinu sezóny byly ten v uvozovkách lepší tým.

Reagovat
jk

Si mysím, že ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs by měli být šampióni zaslouží si to - nejvíc vstřelených gólů, nejméně obdržených, nejvíc získaných bodů v zápasech, ve kterých prohrávali - nejvíc angličanů v základní sestavě - nedá se jim nepřát - Leicester taky dobrej příběh, ale mají to časo moc uhaluzený výsledkama 1:0 a gólovej rozdíl nelže - liškám přálo štěstí při takovým gólovým rozdílu se nedá čekat tolik bodů bez velikýho štěstí...

Reagovat
masly008

já bych řekl že si ho zaslouží ten co má nejvíc bodů,ale je možné že se titul dává za goly no.

Reagovat
smazaný uživatel

titul se bude dávat za góly poněvadž Spurs vyhrají díky lepšímu rozdílu skóre Ale ten rozdíl ve skóre je vždycky velmi vypovídající - pokud máš nízký rozdíl ve skóre a hodně bodů tak je jasný, že jsi uhrál spoustu těsných výsledků a měl kliku...

Reagovat
masly008

to taky nemusí být pravda.můžeš často vyhrát o gol,ale mít hafo šancí co nedáš. a nebo mít velký rozdíl skore které nahoníš v pár zápasech.tím nemyslím ted nic konkrétního,jenom že to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

to se dá říct při pár odehraných zápasech, ale ne po 34 kolech...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl 13ti gólů při 5tibodovým deficitu hovoří dost jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester 59:33 a 73 bodů, Man City 61:33 a 60 bodů... pokud to není vypovídající tak už nevím... Prostě říkám, že s takovým skóre mít 73 bodů je velká klika - tak 67 by bylo celkem odpovídající...

Reagovat
masly008

jako já jsem viděl jenom pár jejich zápasů a většinou si hráli co potřebovali,až ted u konce to vypadá že už nehrají tak uvolněně,ale to se dá chápat.zápasy spurs jsem viděl všeho všudy tak 3 celé.tam hodnotit nemůžu.

Reagovat
masly008

já netvrdím že nedávájí spurs víc golu,ale že to nemusí vypovídat že byli celou sezonu lepší.a nebyli protože mají mín výher a víc proher.

Reagovat
smazaný uživatel

výhry a prohry to je jediná statistika, kterou používáš? Nežijeme v roce 1960 - já třeba sleduju baseball, který dokáže statistikama rozebrat hru do nejlepšího detailu a ne jen těmi základními jako výhry a prohry, ale těma co ukážou hru do detailu - ve fotable jsou takovými statistikami právě rozdíl ve vstřelených brankách, počet získaných bodů při prvním inkasovaným gólu, držení míče, střely na branku atd... Prostě Spurs mají velmi dobrou sezónu a mít Leicester "luck" tak jsou před nimi...

Reagovat
masly008

tak s držením míče na mě nechoď.to je nejdebilnější statistika vůbec.když už tak v poslední třetině hřiště,ale jako když si ocasové přihrávají na vlastní půlce a golman má balon víc jak útočník tak to je hnus fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
masly008

ale jako v pohodě hraje ted třeba super,ale jako lestr má 3 prohry.a z toho 2 s arsenalem,ne s žádnýmá šmatlákama(i když). a tu 3 na city.vy jste lehli i doma s newcastlem.i ve vzájemném zápase vás šmikli.prostě podle mě jsou letos celkově nejlepší,to nemusí znamenat že hrajou nejlepší fotbal.věř mi jako fanoušek arsenalu vím co je to hrát nejlepší fotbal v soutěži a stejně nebýt nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě všechno celou sezónu hrálo Leicesteru do karet i zranění apod. - teď budou bez Vardyho tak uvidíme jak se s tím vypořádají....

Reagovat
smazaný uživatel

To je nesmysl cos napsal.

Reagovat
masly008

hm taky názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok rozvedu to pro tebe. Když hraješ nejlepší fotbal, jsi nejlepší. Věta "prostě podle mě jsou letos celkově nejlepší,to nemusí znamenat že hrajou nejlepší fotbal" je zákonitě nesmysl. Thats it.

Reagovat
masly008

jo a lestr má nejvíc výher a nejmíň proher a na to se asi hraje spíš.

Reagovat
smazaný uživatel

"Are you watching, Arsenal?"

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Switchback

https://streamable.com/v0el hm Ali ale Spurs krása, v ten titul furt věřím

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší cold monday Stoke night ever

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele