Premier League - preview 31. kola: Everton ještě myslí na poháry

09.04.2021, 10:56, aktualizováno 12.04.2021, 08:49
Previews
Amex Stadium (© AFP)
Everton ještě může zamíchat kartami v boji o Evropskou ligu, potřebuje ale začít vyhrávat a nejlépe už dnes proti Brightonu. West Bromwich Albion se pomalu smiřuje s rychlým sestupem, naději na záchranu může oživit v souboji se Southamptonem...
West Bromwich Albion - Southampton FC  (pondělí 19:00)
Fotbalisté West Bromwiche Albion hostí ve 31. kole Premier League Southampton. Domácí jsou na předposledním místě a na záchranu ztrácejí propastných jedenáct bodů. Hosté jsou čtrnáctí a ve zbytku sezony už se nebudou muset strachovat.

West Bromwich Albion v minulém kole šokoval výhrou 5:2 na půdě Chelsea a jeho kouč Sam Allardyce stále doufá, že se vyhne svému prvnímu sestupu v kariéře. V posledních čtyřech domácích ligových vystoupeních WBA padla v průměru jen branka na zápas. Domácí se zde ostatně alespoň dvakrát prosadili jen v jediném z předchozích třinácti ligových duelů. Po 70. minutě hry tady dokonce letos ještě nedali ani jeden gól.

Southampton zase nedal gól na hřišti soupeře po 70. minutě už od 13. prosince, ale obratem v minulém kole proti Burnley zahnal sestupové starosti. Účastník semifinále FA Cupu letos neprohrál v téměř třech čtvrtinách utkání, do kterých vstupoval v roli favorita a v tomto klání se to bude snažit ještě vylepšit. Hosté vyhráli jen jeden z posledních devíti ligových zápasů, ale povedlo se jim to právě proti jednomu ze tří nejhorších celků.

Poslední vzájemný duel West Bromu se Saints skončil výhrou druhých jmenovaných 2:0. Prosadili se Djenepo a Romeu.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Furlong, Ajayi, Bartley, Townsend - Maitland-Niles, Yokuslu - Phillips, Pereira, Robinson - Diagne.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Walker-Peters, Vestergaard, Bednařík, Bertrand - Ward-Prowse, Diallo - Walcott, Armstrong - Ings, Redmond.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.55 - 3.43 - 2.22
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brighton & Hove Albion - Everton FC  (pondělí 21:15)
V pondělí program třicátého prvního kola uzavře souboj Brightonu s Evertonem. Domácím hraje do karet prohra Fulhamu, díky čemu se nemusí obávat, že by se jejich šestibodový náskok na osmnácté místo mohl nějak ztenčit. Svěřenci Grahama Pottera však určitě cítí, že mají na víc než současnou šestnáctou pozici a pokusí se tak v tabulce poskočit výše. Proti bude Everton, který v posledních týdnech ale neoplývá zrovna oslnivou formou - minulé pondělí jeho trápení podtrhl duel s Crystal Palace, ve kterém byl jasně lepší, měl několik výborných šancí, jenže kvůli brance Batshuayie jen remizoval 1:1.

Brightonu se v posledním měsíci podařilo udělat důležité kroky k záchraně. Celek z jihu Anglie sice naposledy prohrál na půdě Manchesteru United, když neudržel rychle získané vedení 1:0, nicméně předchozí dva duely vyhrál, když nejprve dokázal vyloupit stadión Southamptonu, načež pak tříbodový zisk na vlastním stadiónu potvrdil vítězstvím nad bezkrevným Newcastlem. Momentální šestibodový náskok by tak již měl s největší pravděpodobností na záchranu stačit a Graham Potter bude přes léto jistě přemýšlet, jak vylepšit efektivitu svých svěřenců - podle všech možných statistik totiž Brighton podává velmi dobré výsledky, z nějakého záhadného důvodu se mu ale nedaří sbírat lepší výsledky.



To Everton Carla Ancelottiho by ještě teoreticky mohl promluvit do bojů o první čtyřku, zdá se však, že na to mu budou chybět konzistentnější výkony. "Karamelky" sice jsou schopné podat vynikající výkony, jako když například vyloupily Anfield Road, jenže až příliš často se jim stává, že jednodušší zápasy nedopadnou podle jejich představ. Everton momentálně nevyhrál tři zápasy v řadě, když nejprve podlehl Chelsea, následně nebodoval ani doma s Burnley, načež naposledy navzdory dobrému výkonu přišel o dva body za remízu s Crystal Palace. Pokud tak Ancelottiho svěřenci chtějí promluvit do bojů o poháry, nutně potřebují vítězství.



Domácí se do tréninku vrátila dvojice Dan Burn a Adam Webster, oba hráči tak již jsou připraveni zasáhnout do utkání. Nejistý je však start útočníka Aarona Connollyho. Everton bude postrádat záložníka Gomese a gólmana Pickforda, k dispozici naopak už je dvojice Iwobi a Allan.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - White, Dunk, Burn - Veltman, Lallana, Bissouma, Moder - Trossard - Maupay, Welbeck
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Olsen - Keane, Mina, Godfrey - Coleman, Allan, Davies, Digne - Rodríguez - Calvert-Lewin, Richarlison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.34 - 3.28
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - Newcastle United  (neděle 13:00)
Po nevydařeném výletě do Southamptonu čeká Burnley další utkání v souboji o udržení v Premier League. Třinácti "Clarets" přivítají sedmnáctý Newcastle, jenž rovněž touží po tříbodovém zisku.

Domácí mají po minulém kole co napravovat. V Southamptonu si Burnley vypracovalo dvoubrankový náskok, o který však ještě v první půli přišlo. "Světci" pak po změně stran dokonali obrat a v boji o záchranu si na své konto připsali veledůležité vítězství. To Clarets nenavázali na nečekaný úspěch proti Evertonu před reprezentační pauzou. V dalším mači se soupeřem z dolní poloviny tabulky už si chtějí počínat lépe.

Ani Newcastle týden dozadu nezvítězil, ovšem bod proti Tottenhamu musel brát manažer Steve Bruce všema deseti. "Straky" totiž po většinu zápasu prohrávali, avšak Joseph Willock zajistil v 85. minutě nečekanou remízu s favoritem z Londýna. I tak ale "Magpies" zůstávají na neuspokojivém sedmnáctém místě jen tři body před momentálně prvním sestupujícím Fulhamem.

Na marodce Newcastlu nadále setrvávají záložníci Ryan Fraser s Isaacem Haydenem a obránce Fabian Schär, jehož nově doplnil další zraněný zadák Jamaal Lascelles. Do hry se naopak vrací stoper Federico Fernández a útočníci Callum Wilson s Andy Carrollem. Burnley již bude moct využít uzdravené krajní beky Erika Pieterse s Philem Bardsleym, avšak obránce Kevin Long, středopolař Robbie Brady a forvard Ashley Barnes zůstávají mimo hru.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Pieters - Gudmundsson, Brownhill, Westwood, McNeil - Vydra, Wood
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Manquillo, Fernández, Clark, Lewis - Shelvey, S. Longstaff - Saint-Maximin, Willock, Almirón - Wilson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.29 - 3.36 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Leicester City  (neděle 15:05)
Tak trochu ve stínu následujícího duelu Tottenhamu s Manchesterem United bude zápas West Hamu proti Leicesteru City od 15:05, ovšem právě výsledek tohoto střetnutí může výrazně napovědět v boji o vytouženou Ligu mistrů. Náskok Leicesteru na třetím místě se povážlivě tenčí a West Ham na něj ztrácí pouhé čtyři body, výhra Foxes by naopak domácí postavila do nelehké situace.

V lepším výsledkovém rozpoložení mohou jít do utkání "Kladiváři", kteří si v minulém kole poradili v přestřelce na půdě Wolverhamptonu 3:2, ovšem nyní se musí vypořádat s citelnými absencemi. Manažeru Davidu Moyesovi totiž bude chybět nejen stabilní hrotový útočník Michail Antonio kvůli svalovým potížím, ale také obvyklý spoluhráč Tomáše Součka ze středu zálohy Declan Rice, jehož pro změnu na několik týdnů vyřadilo ze hry zraněné koleno. Blízko k návratu do hry má naopak po dvouměsíční absenci střední obránce Angelo Ogbonna.

Také Leicester počítá několik ztrát, přičemž tou nejčerstvější je Çağlar Söyüncü, jehož během reprezentační přestávky postihl koronavirus a zůstává tak v rodném Turecku, dokud mu nevyjde negativní kontrolní test. Dlouhodobě mimo hru pak zůstávají vážně zranění Harvey Barnes a James Justin, svalové potíže pak provází i Cengize Ündera. Největší formě se v táboru "Lišek" však těší zcela zdravý útočník Kelechi Iheanacho a povzbuzením pro ofenzivu je i uzdravení Jamese Maddisona.

West Hamu se sice proti Foxes dlouhodobě nedaří, o čemž svědčí pět po sobě jdoucích domácích zápasů Premier League, v nichž Hammers nedokázali vyhrát, ovšem tato sezona se vyvíjí podstatně jinak než všechny předešlé a Leicester proti tomuto soupeři ostatně stihl kapitulovat už na domácí půdě. Na každý pád půjde o týmy s nejlepší domácí a venkovní formou v celé lize vyjma Manchesteru City, což slibuje napínavé střetnutí, kde lze favorita hledat jen těžko.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Dawson, Diop, Cresswell - Coufal, Souček, Noble, Masuaku - Fornals, Bowen, Lingard
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Amartey, Evans, Fofana - Pereira, Ndidi, Tielemans, Castagne - Pérez - Iheanacho, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.17 - 3.33 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Manchester United  (neděle 17:30)
Po rozpačité první polovině sezony se Manchester United v druhé půlce ročníku rozehrál do velké formy a v Premier League si kráčí za druhým místem v tabulce. "Rudí ďáblové" hodlají šňůru bez porážek prodloužit i na hřišti Tottenhamu, jenž zápasí o několik příček níže o postup do evropských pohárů.

Asi nelze úplně předpokládat, že by manažer "Spurs" José Mourinho naplánoval vyřazení svého mužstva v Evropské lize tak, aby pošetřil síly pro boje na anglické půdě. Kdyby totiž Tottenham neselhal v osmifinále mezinárodní soutěže na stadionu chorvatského Dinama Záhřeb, absolvovala by Mourinhova smečka v podstatě stejně náročný program jako Rudí ďáblové z Manchesteru, kteří na evropské scéně nadále zápolí.

Konspirace o úmyslném vypuštění Evropské ligy je nicméně sama o sobě dost divoká. Síly navíc se "Kohoutům" jistě hodí, avšak na zběsilé tempo je většina hráčů zvyklá. Navíc Evropská liga představovala možnost, jak si přes ni zajistit účast v mezinárodních vodách i pro příští sezonu. Takto se Tottenham musí koncentrovat už "pouze" na Premier League a finále ligového poháru. v němž však proti favorizovanému Manchesteru City zřejmě nebude mít tolik šancí.

Ani v nejvyšší anglické soutěži nemá Spurs místenku do Evropy zdaleka jistou. Tottenham v minulém kole nevyužil zaváhání konkurenčních Leicesteru a Chelsea a pouze remizoval v Newcastlu. Mourinho byl s výkonem svých svěřenců krajně nespokojen. Postěžoval si rovněž na absenci stopera Tobyho Alderweirelda před střetnutím s "Magpies", přestože dle fotografií od samotného klubu se belgický obránce rovněž účastnil předzápasových tréninků.

Na tiskové konferenci před utkáním s Manchesterem se Mourinho zdráhal situaci okolo Alderweirelda objasnit. "Nemám co vysvětlovat. Pokud musím, vyjasním si to se svými lidmi, a ne s těmi, kteří ví všechno, píšou, mluví a prodávají noviny a komunikují s publikem přes rádio a televizi," zaútočil na novináře typicky prostořeký Portugalec.

Jak již bylo uvedeno, United na rozdíl od Tottenhamu dál zápolí v Evropské lize. A vše nasvědčuje tomu, že tato anabáze "Red Devils" bude ještě pár týdnů pokračovat. Družstvo manažera Oleho Gunnara Solskjaera totiž v úvodním čtvrtfinále porazilo o dvě branky španělskou Granadu a lze očekávat, že v domácí odvetě si již pohlídá postup.

Tottenhamu mají Rudí ďáblové co vracet, neboť Spurs na podzim rozprášili nebohé United na Old Trafford výsledkem 6:1. "Jsem si jistý, že někteří hráči budou chtít dokázat, že jsou nyní lepší. Nejvíc jsme zapracovali na fyzičce. Ta nám tehdy chyběla. Byl to pro nás třetí zápas v sezoně," připomněl Solskjaer důvody, kvůli nimž by jeho družina měla na rozdíl od říjnového vzájemného duelu tentokrát zvítězit.

Norský lodivod si může pochvalovat, že po zdravotních patáliích může využívat Marcuse Rashforda, jenž se ve čtvrtek podepsal pod výhru nad Granadou. Luke Shaw naopak ve Španělsku musel po první půli střídat a Solskjaer doufá, že se levý bek pro utkání proti Spurs stihne uzdravit. Anthony Martial naopak zůstane na marodce pravděpodobně až do konce sezony.

Na straně Kohoutů absentují zranění krajní beci Ben Davies s Mattem Dohertym. K dispozici by naopak Mourinho měl mít Serge Auriera s již probíbarným Alderweireldem, kteří poslední mač v Newcastlu oficiálně neodehráli kvůli chybějícímu negativnímu testu na koronavirus.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Sánchez, Rodon, Reguilón - Højbjerg, Ndombélé - Son, Lo Celso, Lucas - Kane
Manchester United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw (Telles) - McTominay, Fred - Greenwood, Fernandes, Pogba - Rashford
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.03 - 3.51 - 2.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sheffield United - Arsenal FC  (neděle 20:00)
Nedělní program Premier League uzavře souboj dvou trápících se celků v podobě Sheffieldu United a Arsenalu, byť z odlišných pater tabulky. Zatímco domácí jsou beznadějně poslední a jejich udržení v nejvyšší anglické soutěži padá s každým kolem víc a víc jen do teoretické roviny, Arsenal po výsledkovém vzestupu na začátku roku znovu ošklivě klopýtá a musí k tomuto utkání přistupovat s aspoň jedním okem upřeným ke čtvrteční odvetě čtvrtfinále Evropské ligy proti pražské Slavii.

I proto tak manažer hostí Mikel Arteta nebude riskovat nasazení Emile Smitha Rowea, jenž si přivodil drobné zranění kotníku, nemocného klubového kapitána Pierra-Emericka Aubameyanga, či dalšího ofenzivního tahouna posledních měsíců Martina Ødegaarda, jenž rovněž laboruje s kotníkem. Potíže s kolenem najisto vyřadí ze hry i obránce Davida Luize a Kierana Tierneyho. Španělský stratég bude doufat, že alespoň první dva jmenovaní se díky této pauze stihnout včas uzdravit na odvetu se Slavií, v níž se bude z velké části rozhodovat o celé sezoně Arsenalu.

"Kanonýři" po ligových ztrátách s West Hamem a Liverpoolem selhali i ve zmíněném duelu s českým celkem, když na domácí půdě uhráli nevýhodnou remízu 1:1 a v Edenu tak budou muset k postupu minimálně jednou skórovat. Kvůli šokující výhře Leedsu na hřišti Manchesteru City se navíc Arsenal propadl v tabulce až do její druhé poloviny na jedenácté místo a ani další celky nejsou od severolondýnského klubu daleko.

To ovšem není případ Sheffieldu United. Blades navzdory manažerské výměně nedokázali s katastrofální sezonou zahýbat ani pod vedením Paula Heckinbottoma a zůstávají beznadějně poslední s propastnou patnáctibodovou ztrátou na záchranu. V minulém kole s Leedsem si sice přivodili zranění hlavy Jayden Bogle a George Baldock, ovšem oba by se mohli vrátit na trávník již v neděli. Po nástupu z lavičky ve zmíněném duelu by tentokráte mohl nastoupit v základní sestavě také John Egan. Mimo hru naopak zůstávají Basham, Sharp, Berge a O’Connell.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Baldock, Egan, Stevens - Bogle, Lundstram, Norwood, Fleck, Osborn - McBurnie, McGoldrick
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Chambers, Holding, Marí, Cédric - Ceballos, Xhaka - Pépé, Saka, Martinelli - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.60 - 3.95 - 1.68
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester City - Leeds United  (sobota 13:30)
Fotbalisté Manchesteru City se v 31. kole Premier League utkají s Leedsem United. Domácí mají obrovskou formu, v tabulce jsou první a pomalu si kráčí za ziskem ligového titulu. Hosté jsou na jedenáctém místě s dostatečným náskokem na záchranářské boje.

Manchester City porazil v týdnu Borussii Dortmund 2:1 a připsal si už své šesté vítězství v řadě, zatímco v posledních pětatřiceti soutěžních duelech prohrál jen jednou. K jistotě sedmého ligového titulu potřebuje City vyhrát ještě čtyři zápasy. Pomoci k tomu dalšímu může jeho vynikající obrana, která udržela už 28 čistých kont, což žádný jiný celek z nejlepších pěti evropských soutěží letos nedokázal. Pouze ve třech letošních zápasech Premier League prohrávalo City v poločase a v pěti z minulých šesti domácích ligových vystoupení vedlo nejpozději ve 35. minutě hry. Všech těchto pět duelů City vyhrálo, ale v posledních třech samo během druhé půle inkasovalo. Ve velké formě teď hraje Riyad Mahrez, který se v posledních třech domácích ligových utkáních dokázal vždy trefit. Obrana hostí si tak na něj bude muset dát pozor.

"Jsem rád, že Kevin, kterému leží svět u nohou a může hrát za kohokoli, se rozhodl zůstat s námi. Pro Manchester City je to velká poklona," uvedl manažer Manchesteru City Pep Guardiola na adresu Kevina De Bruyneho, který podepsal nový kontrakt do léta 2025.

Leeds United neprohrál už ve třech zápasech Premier League a má na dosah umístění v první polovině tabulky. Leeds naposledy porazil 2:1 Sheffield United a v tomto utkání letos už popáté vyprodukoval minimálně dvacet střeleckých pokusů. Tuto hranici překonalo letos častěji pouze City, kterému se to povedlo šestkrát. Hosté se prosadili jako první dvakrát v řadě a v devíti z jejich posledních deseti utkání vyhrál tým, kterému se povedlo vstřelit úvodní gól. Leeds v této sezóně ještě na půdě soupeře v ligovém klání neremizoval, ale na stadionech týmů hrajících evropské poháry se mu příliš nedařilo. V posledních pěti venkovních duelech navíc hosté dostali sedm gólů už v prvním poločase.

Poslední vzájemný střet Citizens s Leedsem se odehrál na začátku října a skončil remízou 1:1. City poslal v prvním poločase do vedení Raheem Sterling, po hodině hry pak srovnal Rodrigo.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Dias, Laporte, Aké - Cancelo, Silva, Fernandinho, Mendy - Torres, Agüero, Sterling.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Llorente, Cooper, Aloisi - Phillips - Raphinha, Roberts, Dallas, Costa - Bamford.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 5.23 - 8.32
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Aston Villa  (sobota 16:00)
Liverpoolský celek se v 31. kole Premier League utká s Aston Villou. Reds v domácí soutěži strádají a z prvního místa se propadli na současné sedmé. Villans patří deváté místo, navíc mají utkání k dobru.

Liverpool zvítězil v minulém kole Premier League 3:0 nad Arsenalem, ale návrat na Anfield Road pro něj možná nebude tak veselý. Svých posledních šest ligových výher totiž zaznamenal venku, což se mu přihodilo teprve podruhé v historii. Domácí prohráli v týdnu ve čtvrtfinále Ligy mistrů na půdě Realu Madrid 1:3 a potřebují se rychle vrátit na vítěznou vlnu, pokud se chtějí umístit v první pětce.

Aston Ville mají navíc co vracet, protože první letošní vzájemné střetnutí prohráli vysoko 2:7. Liverpool prohrál doma už šest ligových zápasů v řadě, což se mu přihodilo poprvé od sezóny 1953/54, kdy skončil poslední. Vzhledem k tomu, že Liverpool dal čtyři z předchozích pěti branek v domácích vzájemných zápasech až po 55. minutě hry, budou si jeho fanoušci na gólovou radost možná ještě chvíli počkat.

Aston Villa porazila v minulém kole Fulham 3:1 a stále sní o pohárových příčkách. Mimochodem se jednalo o historicky první duel, do kterého nastoupili pouze hráči narození až po datu 15. srpna 1992, kdy současná Premier League vznikla. Aston Villa tak vyhrála již třinácté letošní utkání, což se jí nepovedlo v žádné z předchozích sedmi sezón.

Hosté neprohráli v roli outsidera více než polovinu letošních venkovních ligových zápasů a jen v jednom z předchozích šesti vystoupení na půdě soupeře v PL inkasovali jako první. Liverpool tedy rozhodně snadné utkání nečeká.

Poslední ligový duel mezi Liverpoolem a Aston Villou byla pořádná divočina. Villans vyhráli vysoko 7:2, když si tři góly připsal Ollie Watkins, dvě Jack Grealish a jednu John McGinn a Ross Barkley. Za Reds pouze korigoval Mohamed Salah. Úplně poslední souboj však příští soupeři sehrál v FA Cupu, to už Liverpool vyhrál 4:1.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Allison - Alexander-Arnold, Kabak, Phillips, Robertson - Thiago, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Jota, Mane.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Cash, Ngoyo, Mings, Targett - Nakamba, Ramsey - Traore, McGinn, Trezeguet - Watkins.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.76 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Crystal Palace - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Hostující Chelsea má v malém londýnském derby rozhodně co napravovat - v minulém kole totiž naprosto vybouchla, když doma překvapivě podlehla West Bromwichi Albion vysoko 2:5, a vypadla z nejlepší čtyřky soutěže. Svěřenci Thomase Tuchela budou chtít tento nezdar hodit rychle za hlavu a v sobotu večer se mohou na vítěznou vlnu vrátit v souboji s Crystal Palace. To minulý týden také nepředvedlo žádnou extra kvalitní podívanou, díky pozdní brance Batshuayie si však z horké půdy Evertonu přivezlo cenný bod.

Crystal Palace už se ve zbývající části sezóny může fotbalem v podstatě jen bavit. Boj o záchranu to nebude, do něj se Eagles s momentálním komfortním ziskem 38 bodů takřka určitě nezapojí - pro úplnost uveďme, že na osmnáctý Fulham mají momentálně náskok propastných dvanácti bodů. Jenže na umístění v první desítce s největší pravděpodobností také ne - to by totiž celek z jihovýchodu Londýna musel v tabulce přeskočit tři soupeře a stáhnout manko čtyř bodů, což vzhledem k poměrně složitému losu také není úplně pravděpodobné.

Palace ale mohou být se svou formou v posledních týdnech spokojeni, z posledních pěti duelů prohráli jen jediný, když vysoko podlehli Tottenhamu, jinak si na své konto připsali tři remízy a jednu hubenou výhru nad West Bromem. Problémem svěřenců Roye Hodgsona je ovšem ofenziva, ve zmíněných pěti duelech totiž Eagles vstřelili pouhé tři branky, což je pro ofenzivní hráče skutečně mizerná bilance.

Thomas Tuchel si před týdnem připsal svou první porážkou na lavičce Chelsea a dlužno dodat, že s takovým kolapsem svého celku asi úplně nepočítal. Chelsea totiž nad předposledním celkem tabulky vedla 1:0 a měla utkání pod kontrolou - pak však dostal Thiago Silva červenou kartu a Blues odehráli v nastaveném čase první půle jednu z nejmizernějších pasáží vůbec - v rozpětí tří minut se jim totiž podařilo inkasovat dvě branky a to ještě v jednom případě domácího brankáře zachránilo břevno. V druhém dějství pak už jen pokračoval výkonnostní sešup, hosté přidali ještě tři přesné zásahy a na jejich vítězství nic nezměnila ani branka Mounta.

Chelsea se však povedlo rychle zareagovat - v týdnu sice proti Portu nepředvedla svůj nejlepší výkon, i díky porci štěstí se jí však podařilo urvat důležitou výhru 2:0 a přiblížit se tak postupu do semifinále Champions League. Ovšem ligová forma tohoto celku v tuto chvíli už tak oslnivá není - v posledních pěti duelech si totiž na své konto připsal jen dvě vítězství, když se mu podařilo zdolat oba celky z Liverpoolu. Další dvě klání však skončila bezbrankovou remízou (s Manchesterem United a Leedsem), zatímco o prohře s West Bromem už řeč byla. Svěřenci trenéra Tuchela tak musí znovu zabrat, pokud se chtějí na konci sezóny vejít mezi nejlepší čtyři celky.

Domácí tým bude postrádat útočníka Batshuayie, ten je totiž kmenovým hráčem Chelsea, a tak proti ní nemůže nastoupit. Mimo hru zůstává také další útočník - Connor Wickham - ovšem James McCarthy a Tyrick Mitchell by již měli být připraveni do utkání zasáhnout. Hosté se budou muset obejít bez suspendovaného Thiaga Silvy, jinak ovšem mají k dispozici kompletní kádr včetně uzdraveného N'Gola Kanteho a Tammyho Abrahama.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guiaita - Ward, Kouyaté, Cahill, Van Aanholt - Jordan Ayew, Milivojevič, Riedewald, Eze - Zaha, Benteke
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger - Hudson-Odoi, Kanté, Kovačič, Chilwell - Mount, Giroud, Pulišič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.43 - 4.19 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fulham FC - Wolverhampton Wanderers  (pátek 21:00)
Program jedenatřicátého kola Premier League vykopnou celky Fulhamu a Wolverhamptonu, které se spolu v pátek večer utkají na Craven Cottage. Domácí fotbalisté měli před týdnem parádně našlápnuto k tomu, aby konečně opustili sestupové příčky - ještě patnáct minut před koncem totiž vedli na Aston Ville 1:0 a svého soupeře celkem pohodlně přehrávali. Závěrečná čtvrthodinka ale představovala nebývalý kolaps, svěřenci Scotta Parkera vyrobili hned několik hrubých chyb a inkasovali rovnou třikrát - a tak se únik ze sestupového pásma nekonal. Naproti tomu Wolverhampton zaznamenal katastrofální vstup do klání s West Hamem, po půlhodince hry prohrával již o tři branky, a ačkoliv se mu pak podařilo svůj výkon zlepšit a dvěma brankami zápas zdramatizovat, na bod se jim dosáhnout nepodařilo. Oba celky tak mají skutečně co napravovat.

Fulham se v únoru a na začátku března výsledkově zvedl a začal pravidelně sbírat body, díky čemu se téměř dotáhl na sedmnáctý Newcastle. Cottagers dokonce v jednu chvíli natáhli sérii neporazitelnosti na 5 zápasů a vyloupili i slavný Anfield. V posledních týdnech se však zdá, že svěřence Scotta Parkera forma opustila, Fulham totiž prohrál již tři po sobě jdoucí duely. Nejprve nestačil na suverénní Manchester City, následně podlehli také Leedsu, zatímco o minulém víkendu sice podali dobrý výkon, díky chybě stopera Mingse se dostali do vedení, jenže totálně nezvládli závěr duelu. Scott Parker tak musí své svěřence přimět, aby tuto porážku hodili rychle za hlavu a pokusili se ji napravit v domácí klání s Wolverhamptonem. Fulham stále nemusí panikařit, na Newcastle zatím ztrácí pouze tři body, ovšem závěr sezóny se začíná blížit a londýnský celek tak potřebuje zase začít bodovat.

Wolverhamptonu se sice boj o záchranu s největší pravděpodobností týkat nebude, současná sezóna však pro tento celek představuje rozhodně zklamání. Patnácté místo a trápení v ofenzivě, to rozhodně není něco, co by si před sezónou Nuno Espirito Santo vysnil. Vlkům rozhodně nepomohlo dlouhodobé zranění hlavní hvězdy týmu - Raula Jimeneze - ovšem i tak jsou výkony a výsledky tohoto týmu rozhodně zklamáním. Wolverhampton navíc nevyhrál už pět zápasů v řadě - naposledy se mu doma podařilo zdolat Leeds - od té doby však prohrál s Manchesterem City, Liverpoolem i West Hamem a pouze bod bral v duelech s Aston Villou a Newcastlem.

Fulhamu se do sestavy vrací Ademola Lookman, který již překonal svalové zranění, kvůli kterému musel střídat v duelu s Aston Villou. Scottu Parkerovi tak budou chybět pouze dlouhodobě zranění Tom Cairney a Marek Rodak. Wolverhamptonu nepomůže obránce Willy Boly, který byl pozitivně testován na koronavirus, mimo hru pak je i trojice Fernando Marcal, Joao Moutinho a Raul Jimenez.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Areola - Aina, Andersen, Tosin - Reid, Anguissa, Reed, Robinson - Cavaleiro, Mitrovič, Lookman
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Semedo, Coady, Saiss, Ait Nouri - Dendoncker, Ruben Neves - Traoré, Podence, Neto - Willian José
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.74 - 3.12 - 2.96
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City31235366:2174
2.Manchester United30179458:3360
3.Leicester City30175853:3456
4.West Ham United30157848:3752
5.Chelsea FC30149746:3051
6.Tottenham Hotspur30147951:3249
7.Liverpool FC30147951:3649
8.Everton FC291451041:3847
9.Aston Villa291351142:3144
10.Arsenal FC301261240:3542
11.Leeds United301331447:4842
12.Crystal Palace301081232:4838
13.Southampton FC301061439:5336
14.Wolverhampton Wanderers30981330:4135
15.Burnley FC30891324:4033
16.Brighton & Hove Albion307111233:3832
17.Newcastle United30781530:5029
18.Fulham FC315111524:4126
19.West Bromwich Albion30491725:5921
20.Sheffield United30422417:5214

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (764)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tottenham Hotspur - Manchester United

1:6 jako na Old Trafford to asi nebude, ale s naší neformou mi 3:0 bude stačit.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Alebo sa priprav na to, že Mourinho nezvládne ani zápas s Manchestrom, ktorý hral cez týždeň zápas a už niekoľko zapasov polovica tímu ide na 50% vďaka Oleho skvelej rotácii

Reagovat
Busby babes

mohla by to byt vase i nase klasika. Pujdete do vedeni a pak my budem otacet.

Reagovat
Wazza228

Doufám, že gól padne brzo. Jinak se bojím nudné remízy 0:0

Reagovat
jk

Winksy hattrick

Reagovat
kiwwi

Direct goal involvements for Man Utd this season: Bruno Fernandes - 23G 14A Marcus Rashford - 20G 11A. Both enjoying excellent campaigns.

Reagovat
Dawon

Pritom to u Rashforda herne vetsinu sezony neni uplne idealni, takze je parada, ze i tak dokaze byt takhle produktivni Snad se na pristi sezonu zvladne dat poradne zdratovne dokupy (ikdyz na to prostor bohuzel moc nebude) a dostane se zase i do te top herni formy.

Reagovat
Busby babes

skoro doufam, ze na to Euro nepojede...

Reagovat
Dawon

Pro klub i pro jeho dlouhodoby blahobyt by to bylo super no, ale moc tomu neverim...a pro nej osobne by to urcite taky bylo obri zklamani, takze pokud bude nominovany, tak tam urcite pojede i polomtrvy

Reagovat
Busby babes

jo no. potreboval by ted tak tyden dva volno.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
vitasrp

To jsou dost slušný čísla, to u nás dohromady neposkládá ani pětice Werner, Havertz, Ziyech, Pulišič a Odoi, ne? (kdyby se to někomu chtělo propočítat).

Reagovat
fenixLFC

ked je to vo vsetkych sutaziach tak havertz 5+7, werner 10+11 (8+11 ma za ligu a LM ) zieych 4+4, pulisic 3+2 a odoi 5+4. vo vysledku tak 27+28

Reagovat
Grahf
Reagovat
Grahf

Phil Jones has now missed more games through officially recorded injury than he has played games for Man United

Reagovat
Wazza228

Jediné, co mě na té zprávě překvapuje je, že se to stalo až teď

Reagovat
Grahf

tak teraz je to o to vtipnejšie, však si zober, že je tu nejakých 10 rokov, čiže 5+ rokov je zranený

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane to join CHELSEA... it may be a long shot and unpalatable, but Tottenham's London rivals would hand him the gratification he seeks by challenging for trophies - and £150m opens A LOT of doors

WTF https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-9450955/MARTIN-SAMUEL-make-sense-Tottenham-star-Harry-Kane-join-CHELSEA.html

Reagovat
smazaný uživatel

že pojde do chelsea je asi taká šanca, že skončí v košiciach

Reagovat
smazaný uživatel

*saved

Reagovat
Busby babes

lol

Reagovat
Grahf

že pojde do chelsea je asi taká šanca, že skončí v košiciach

Reagovat
Trand

Reagovat
Swarley

Já si na ty Košice snad i příští sezónu zajedu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Podobná šance jako do United, myslím ty Košice

Reagovat
Busby babes

s tim pocitame.

Reagovat
smazaný uživatel

my taky, ale man can dream

Reagovat
Walter_Sobchak

ešte viacej shit zdrojov pls

Reagovat
bandwagoner

Chtěj jsem si přečíst komentáře k zápasu Fulham x Wolves a místo toho přemejšlim, jak to Košice příští sezónu postavěj s Kanem a Haalandem

Reagovat
smazaný uživatel

Kde tam bol offside?

Reagovat
vitasrp

To měření rukávu, to je suverénně největší píčovina, kterou kdo kdy vymyslel. Hráče to akorát vystaví do ofsajdu - Bamford, Werner, teďka Willian Jose - ale když tou částí, od který se to měří, ofenzivní hráč skutečně zahraje, tak se ta branka stejně neuzná.

V případě branky Gabriela Jesuse ji zruší VAR, v případě branky Havertze proti Evertonu ji zase neuznal rozhodčí, ale i když tam byl dotek ruky od rukávu nahoru, VAR to na gól neopravil, neboť to asi nebyla zjevná chyba (i když tohle je factual decision, takže to doteď nechápu).

Ve výsledku se tak vymyslela naprostá píčovina, která ofenzvnímu týmu nemůže pomoct, může mu maximálně uškodit. Tohle se fakt snad musí zrušit.

Reagovat
cristiano.K.

já do ted nechápu, že to mohlo projít jakýmkoliv shcvalovacím řízením

Reagovat
Salfovic

Tohleto měření mm ofsajdů, navíc od rukávu, je ve chvíli, kdy TV technika neumožňuje přesné zastavení obrazu v momentě přihrávky, totální kravina už z principu.

Reagovat
Busby babes

Fanklub defenzivniho fotbalu ma velky dosah.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Obránce Ozan Kabak hostuje ze Schalke v Liverpoolu a anglický klub má v plánu aktivovat opci na trvalý přestup. Ten podle tisku vyjde na osmnáct milionů liber. (sport-express.ru)

Čo hovoríte? Zlepší sa? Akože zatiaľ veľmi nepresvedčivé výkony.

Reagovat
aragorn

Za 18 bych ho nebral. Údajně ale chceme jednat se Schalke o přestupu za cca 10 mil. Vzhledem k tomu, že padají do druhé ligy je šance koupit Kabaka levněji.

Mě zatím nepřesvědčil o tom, že by jsme za něj měli dát 18 mil liber ale do konce sezony je ještě čas. Jeho výkony mají vzestupnou tendenci. Bohužel ta jeho rychlost je pro naši hru hrozně limitující.

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke nemá dôvod predávať ho za 10, keď je tá cena v klauzule dohodnutá na 18. Ak ho Liverpool bude chcieť, tak buď zaplatí 18, alebo sa Kabak vráti do Schalke a tí môžu jednať s ďalšími klubmi. Určite by nemalo zmysel predávať ho za 10, keď je množstvo klubov, ktoré by im mohlo ponúknuť aj viac.

Reagovat
fenixLFC

lenze nevies ci to mnozstvo klubov naozaj je. a aktivovat tu opciu mozme kedykolvek tak preco sa nesnazit ju znizit...schalke bude potrebovat prachy a pokojne sa moze stat ze im zanho 18 mega nikto nebude chciet dat

Reagovat
smazaný uživatel

Však ja to píšem z pohľadu Schalke, nie Liverpoolu. Je jasné, že pre Liverpool je logické, že sa cenu bude snažiť znížiť. Ale Schalke ho nepotrebuje nutne predať za každú cenu práve do Liverpoolu. Ak budú ochotní za neho dať maximálne 10 mega, tak to Schalke odmietne a radšej ho strelí inde za 15. Toľko by boli schopné dať prakticky všetky kluby z druhej polovice PL, ktoré by potrebovali stopéra a tam by mohol ísť aj rovno do základu, u neho sa navyše platí aj za potenciál. Stále platí za jedneho z najväčších talentov v Európe na CB. Zase z neho nerobte nejakého tragéda, za ktorého nikto neponúkne viac ako 10 mega... To je suma, ktorá sa už platí v Anglicku aj na úrovni druhej ligy a Kabak má určitú kvalitu, potenciál a nemá ani tesne pred koncom zmluvy...

Reagovat
martin.b

Je mu 20, přišel s tragickýho Schalke a hned musel hrát. Za nepřesvědčivé výkony teda považuju možná tak zápas s Leicesterem a teď s Realem. Pokud se vyjedná slušná cena, jako 3.-4. stoper v pořadí úplně v poho. Mě teda spíš překvapil, jak svým projevem - působí jako skromnej sympaťák, tak i kvalitou.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
aragorn

Za těch cca 10mil jako čtvrtá volba by byl asi málokdo proti. Za 18 nevím. I když je mladý a má potenciál, pořád nepodává lepší výkony než Philips. Pokud to do konce sezony rapidně nezlepší nevím jestli za něj dávat ty peníze a brát jo jako třetí volbu. To mě přijde moc peněz, málo muziky. To už může zůstat Philips. Jestli máme ty peníze za Ozana dát, musí se hodně zlepšit.

Reagovat
martin.b

S Philipsem bych souhlasil, ale vidím u něj větší limity než u Ozana. Kabak se mě ale snaží hned od začátku přesvědčit o opaku

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám z neho zmiešané pocity, radšej by som okamžitú kvalitu k VVD, ale zároveň nezavrhujem Ozana.

Reagovat
avicii

Ono by nebol zle kúpiť dvoch, trebárs Kabak a niekto overenejsi.. Matip je super ale lazar

Reagovat
smazaný uživatel

a Phillips preč ?

Reagovat
cristiano.K.

Ponechat jen pokud odejde Matip.

Reagovat
MCFC_8

Dnes to Pep pekne zarotoval 7 zmien v zaklade, som zvedavy hlavne na Akeho po tej dlhej pauze a Zinchenka konecne v zalohe

Reagovat
Kinky7

No za Mendym je proste dira......

Reagovat
Kinky7

Sterling chjo

Reagovat
EXoRcIsT

Cooper riadny jebo. Takto Leedsu zabit zapas

Reagovat
Steve Stifler

Tak tahle červená je totální píčovina

Reagovat
RKBoy

jasná, však do toho išiel ako magor.

Reagovat
Kinky7

Ja bych tu cervenou dal teda taky

Reagovat
MCFC_8

Si normalny? Kriminal zakrok na koleno...

Reagovat
penepi

Áno, ale len z pohladu toho hráča.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
diastan

druhý poločas jasná otočka

Reagovat
MCFC_8

Dufajme...Raheem slabota dnes, Ferna hra vynikajuco

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem je strašný už delší dobu, ten nesmí v LM odehrát ani jeden zápas a i v tomhle zápase bych ho poslal dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Vedou a on udělá takovou picovinu

Reagovat
martin.b

@JamesPearceLFC

Liam Cooper was in big trouble there the second Peter Walton said it was only a yellow.

Reagovat
Steve Stifler

Všichni fanoušci MC v jedný diskusi a pod jedním příspěvkem, kdo z vás to má

Reagovat
Kinky7

Jeste ti jich par chybi

Reagovat
diastan

když to bereš tak, tak asi skoro každý

Reagovat
diastan

Jestli toto uhrají

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool: Alisson; Trent, Phillips, Kabak, Robertson; Fabinho, Milner, Wijnaldum; Salah, Jota, Firmino

Substitutes: Adrian, R. Williams, Davies, Tsimikas, Thiago, Oxlade-Chamberlain, Keita, Shaqiri, Mane

Reagovat
smazaný uživatel

V stredu by som rád stred Fabinho - Thiago - Milner.

Reagovat
Remt

Moje první myšlenka když jsem tu sestavu viděl

Reagovat
smazaný uživatel

jj tak

Reagovat
Kixi Syhimour

O tom pochybuju, to by nehrál dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Môže ho vystriedať a tak posetrit.

Reagovat
martin.b

Zajímalo by mě na co koupili toho Tsimikase.. kdyby stál aspoň pár liber...Andy vyšťavenej, proti Realu nejhorší výkon co si pamatuju a stejně zas hraje...Ox nedávno skvěle oživil hru jako false 9, od té doby snad nehrál, Davies asi taky přišel jen aby junioři nemuseli sedět na lavce.. Jasný, jde o hodně, ale někteří hráči ze základu potřebují rest..

Reagovat
Kixi Syhimour

za toho Tsimikase, Robertson hraje fakt úplně vše

Reagovat
smazaný uživatel

On je totálne vyšťavený, všetko hrá aj za repre....

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Kinky7

Sterling je dnes fakt mimo....

Reagovat
OTASi

to je hnus teda ta hra city.. všichni stojej

Reagovat
OTASi

dobře jim tak

Reagovat
RKBoy

nechápem ako mohol Sterling dohrat tento zápas.

Reagovat
Kinky7

To tady asi nikdo.

Reagovat
gazza62

Protože má tu zprávnou barvu

Reagovat
manyfyk

Z

Reagovat
smazaný uživatel

Protože nebyl nikdo na lavičce. Pep musel pošetřit hráče na BVB.

Reagovat
MCFC_8

Riadna facka...snad nam pomoze a snad Sterling bude sediet...

Reagovat
Kinky7

Uz to potrebovali. Ted koncentrovat na dortmund

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné, že Sterling bude sedět, Pep si akorát dnes potvrdil, že je totálně z formy. Snad zítra Tottenham potrápí Účka.

Reagovat
diastan

Zápas blbec no, nic se ale neděje ligu pohlidame, hlavně to zvládnout v týdnu

Sterling je fakt strasnej více méně celou sezónu :/

Reagovat
OTASi

no fernandinho teda klidně mohl vidět redku, zrmd

Reagovat
Kixi Syhimour

Klasika

Reagovat
Luc-Luc

Mo

Reagovat
Remt

Teď byl v pozici kdy si brankáře mohl v klidu obejít a dát lehkyho Gola, achjo:D

Reagovat
Remt

Proč ho neosetruji za čárou? Na co se čeká?

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson dal dole fúziky, asi mu nepriniesli šťastie, no

Reagovat
Coutinho10

forma na Anfield pokracuje

Reagovat
smazaný uživatel

.... Nech už skončí táto sezóna ..

Reagovat
pingla

olinek

Reagovat
VTID94

Reagovat
Luc-Luc

boha jeho, Villa nam pomaha, jak muze (Mings, Traore, atd) a misto, abysme vedli 2:0, tak prohravame 0:1...o pulce dolu Robertson, Milner na LB a in Thiago

Reagovat
martin.b

Salah furt ty svoje vnější nárty nebo obstřelovačky, Watkins poprvé u míče, nepřemýšlí a práskne to tam. Ali by mohl taky začít používat nohy, tohle se rukou snad nedá chytit...

Reagovat
Luc-Luc

Bobby no super

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som sa ani netešil... Futbal ma prestáva čoraz menej baviť aj kvôli varu... Toto je neuveriteľné ako je využívaný. Ad absurdum.

Reagovat
Luc-Luc

ja taky ne, byl jsem jenom rad, ze to Firmino nezazdil

Reagovat
Coutinho10

zase VAR v akci

Reagovat
Kixi Syhimour

Hej, já už nemůžu, ať už jdou do píči

Reagovat
Minister

lol offside

Reagovat
BennDyaz

Ufff!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

VAR

Reagovat
pospec7

Dopici co to je zase za offside

Reagovat
Minister

podobne ako včera

Reagovat
Luc-Luc

tak nic

Reagovat
Kixi Syhimour

Bože můj, to jsou fakt takové zasrané kurvy už, fakt jak může někdo tenhle systém takhke užívat nechápu. Běžte fakt už do řitě.

Reagovat
cubazi

Oni stym uplne dojebali futbal...nech idu jebať svoje matery stymto

Reagovat
johnik

Ale vždyť se ten ofsajd bere úplně dementně, kdyby to zavedli tak jak to navrhoval Wenger, tak je to 1000x lepší pro fotbal, takhle je to kurva hledání rukávu v ofsajdu, demence prostě

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
johnik

To se mi snad zdá tohle ne?

Reagovat
cubazi

Inak forma Alisona graduje... Karius v.2

Reagovat
stiflerovamama

Dobrá sracka zase. Pomalé, bez nápadu, kreativity. A tá naša finálna fáza od Salaha s Firminom to je niečo úžasné. Už som čakal kedy nám dajú jednoduchý gól po tej tretej akcii čo tam zadrbal Salah na Firmina. Kabak hrozne bránenie Watkinsa, neviem či čakal kedy k Watkinsovi príde lopta alebo prečo ho nedostupil hneď. A Alisson zase chytatelna strela. Nemáme šancu to otočiť, nemá to proste kto na seba zobrať, nemáme na to psychicky ani herne.

K ofsajdu sa nevyjadrujem to je zbytočne.

Reagovat
cubazi

Nerozumiem kde je chyba, ved podla Kloppa hrame dobre

Reagovat
cubazi

chyba nam kreativny založnik žiaľ žiadneho nemame a nemame ani hrotoveho utočníka

Reagovat
Rohlik se šunkou

jestli teda ten typek u VARu měl stejný pohled jako my v televizi, tak si myslím, že je to totální kravina, protože on to tam nějak od oka nahází a řekne, že to je o centimetr offside. Já myslel, že mají nějakou lepší technologii, když řeší takovéhle hovna to vypadalo hrozně amatérsky

Reagovat
vitasrp

Zopakuju věc ze včerejška - přestaňte měřit ty ofsajdy od rukávu, je to šílená píčovina. Ty neuznaný branky, protože má ofenzivní hráč rukáv za obráncem, to fakt nedávám.

Jinak se dá mluvit o tom, že Liverpool má zřejmý problémy ve středu obrany, že brankář je v posledních dvou měsících špatný a dostává spoustu branek, co by dostávat nemusel, nicméně já bych se hlavně zaměřil na ty ofenzivní hráče Liverpoolu, poněvadž s výjimkou Joty je tam propad tak o 50 % ve výkonnosti v porovnání se stavem před rokem, to fakt nechápu.

Aston Villa hrála tu první půli podobně jako s Fulhamem - to znamená příšerně. Vždyť oni naprosto lehkovážně ztráceli míče na vlastní polovině, nedokázali pořádně rozehrát a při pokusu o presink byli hrozně roztažení, takže tam kolikrát stačila jedna přihrávka na volnýho středního záložníka, kterým se vyřadili ti ofenzivní hráči ze hry. Nebo si Firmino mohl při zpracování vysokého míče ze vzduchu ve středovém kruhu zapálit doutník, protože ani jeden z defenzivní řady hostí jej nehodlal obtěžovat.

Každopádně tam Liverpool měl počítám tak tři naprostý tutovky, který se tutovkama nestaly jenom kvůli šíleně mizernýmu rozhodnutí nebo provedení útočícího hráče. Po jedné ze ztrát Aston Villy tam Firmino mohl jednoduchou přihrávkou poslat do nájezdu Salaha, ale on do toho dá takovou razanci, že Salah pro míč musí někam k rohovému praporku. A když už se do tý tutovky dostanou, tak si tam Salah zahraje na Wernera v nejlepší formě.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
johnik

Reagovat
cubazi

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

kromě prvního odstavce - měřili to podle hlavy, ne podle rukávu

Reagovat
kiwwi

A odkiaľ by to mali merať, keď nie od časti tela, ktorou môžeš skórovať?

Reagovat
Mastný Chobot

časťou tela, ktorou skóruješ? poslednou časťou tela, ktorou môžeš skórovať? možností je viac.

Reagovat
bbbauch

To s casti tela, kterou skorujes by se mi libilo.. bysme videli paticek

Reagovat
BennDyaz

To byl hodně blbej VAR, ale já už si zvykl... dnes naštěstí v náš prospěch

Reagovat
cubazi

Inak dostal gol po strele do stredu brány to je nehorazne babractvo, Proste už si musi sadnuť ten hráč psychicky je vpiči

Reagovat
Luc-Luc

VAR jednou da, jednou vezme, to je v pohode, co neni v pohode je Salah, kterej neda jasnou tutovku nebo Firmino, kterej tam je uplne k nicemu. Taky Robertson by si mel sednout, je utavenej, nevsiml jsem si ho u balonu dnes. Milner se snazi, Gini hraje svuj standard posouvace jednoduchych balonu, ale chybi tomu nasazeni, je to hrozne pomale.

Reagovat
Salfovic

Já se z těchto ofsajdů fakt jednou poseru smíchy

Reagovat
Coutinho10

konecne, kdyz to Salahovi sedne, tak zblokovany

Reagovat
Coutinho10

tak ted

Reagovat
Luc-Luc

Moooooo

Reagovat
johnik

Yes!

Reagovat
Luc-Luc

nastoupili jsme dobre do druhe pulky, hned to nejak vypada

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakej faul?

Reagovat
martin.b

Dřív jsem si zařval, teď mi jen v hlavě šrotuje "stopro offside" :D

Reagovat
Kixi Syhimour

Sundej Wijnalduma

Reagovat
Coutinho10

fuuuuj

Reagovat
Kixi Syhimour

To musel být ofsajd

Reagovat
Kixi Syhimour

ok, tak Phillips

Reagovat
Coutinho10

prave , takze jeste ze tak

Reagovat
Luc-Luc

stridej Kloppo

Reagovat
Luc-Luc

to je kokot ten Trezeguet, proc nezustal za lajnou ?

Reagovat
Mimalu

Chelsea XI to face Crystal Palace: Mendy; Azpilicueta (c), Zouma, Rudiger; Hudson-Odoi, Jorginho, Kovacic, Chilwell; Pulisic, Havertz, Mount.

Reagovat
martin.b

Docela výsměch útočníkům, to jsem dlouho neviděl 3 hroťáky na lavce

Reagovat
Mato178178

Reagovat
John Obi Mikel

Nic moc sestava. Nehraje ani Abraham, ani Giroud. Tak snad Tuchelovská klasika -> Špatná sestava = dobrý výsledek

Reagovat
Luc-Luc

to je krec od vyrovnavaciho golu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Mané sabotuje ceý tím ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Arnold

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ranoth

nemusite stale davat len vy goly v 90+

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooooo Treeeeeeeeeeeent prolomenooooo

Reagovat
Luc-Luc

gooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

konečne som si zakričal pri LFC

T A A

Reagovat
BennDyaz

Reagovat
Maresma

To maj za to zdržování, dobře jim tak

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Mané

Reagovat
cubazi

ten je už vyhoretý

Reagovat
Luc-Luc

Mane

Reagovat
Coutinho10

Mane jeste, ze uz bylo po nastaveni...

Reagovat
Gunner91

skoda, lepsi prohral

Reagovat
Ranoth

keby sa hra na to kto je v zapase lepsi tak by ste zostupili

Reagovat
cubazi

Tuto sezonu to Mané dáva na Vitteka

Reagovat
smazaný uživatel

s tymto by nedal gol ani v nasej lige, dnes si zasluzil byt vystriedany aj ked prisiel v 2. polcase

Reagovat
martin.b

Mané završil svůj další nahovno výkon stupidním zakončení místo přihrávky Diogovi do prazdné. Ten kluk by se měl jet zrelaxovat domů do Senegalu aby přišel na jiný myšlenky a byl ready na novou sezonu...

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
Maresma

Přišlo mi, že obránce docela vykrýval ten prostor pro přihrávku na Jotu. Ale to zakončení bylo hrozný, no.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

keby islo iba o toto zakoncenie na konci, ale on tam zas mal jednoduchu prihravku, ktoru pokazil lebo bola moc slaba a predtym zas stratil loptu lebo nevedel udrzat stabilitu alebo co. Nechapem fakt

Reagovat
Maresma

Jop, vypadá úplně v hajzlu momentálně.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
johnik

Hra na hovno ale 3 body k nezaplacení

Reagovat
off-olda

Ty 2 minuty jsou fakt dlouhý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktoze si neklekli? Chelsea a Palace jsou rasisti! Londynani jsou rasisti! Vsichni fotbalisti jsou rasisti!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je za Filipa, tak nic

Reagovat
VTID94

Pri minute ticha v Palace bol počuť kohút. Že vy znamenie pre Chelsea v boji o top 4?

Reagovat
icemike

Jo, znamení, že kohouti jsou na prd

Reagovat
Mimalu

Kai

Reagovat
off-olda

Kaiiiiiii

Reagovat
John Obi Mikel

Cobra Kaiiiiii

Reagovat
Miguel19

K A I !!!!

Reagovat
Mimalu

Puldaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusene

Reagovat
John Obi Mikel

Puldaaaa

Reagovat
off-olda

Ty kraaaaaaaaaavo

Reagovat
Greny

Havertz je výbornej jako devítka

Reagovat
Trapper

Pulda, Kai

Reagovat
Miguel19

P U L D A !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Masakr

Reagovat
TopinB

Kepa je už na hostování nebo co?

Reagovat
hitZor

Kepa? Kdo to je? /s

Reagovat
martin.b

CP klasicky ukončují sezonu jakmile jsou matematicky zachránění

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
off-olda

CP nám ten zápas pouští ne? To je hrozný co "hrajou".

Reagovat
Talker

Slušnej začátek... Havertz u prvního brutální práce a skvělé zakončení a asistence u druhého. Konečně to, co chceme vidět. Puli super zakončení.

Parádní aktivita, presing, snaha jít dopředu od celého týmu a vypadalo to konečně jako kvalitní fotbal.

Reagovat
Talker

Pokud takhle bude Havertz hrát pravidelně, tak ho možná budu mít i rád.

Reagovat
Svatej

Cim to je, ze ma Zaha tak desivej ksicht?

Reagovat
Mimalu

tak to je škoda, ten by byl luxusní

Reagovat
off-olda

Havertz

Reagovat
Svatej

Tohle bylo vazne brutální, krasna akce

Reagovat
Mimalu

Zoumič

Reagovat
off-olda

Nazdaaaaar

Reagovat
John Obi Mikel

Zoumaa

Reagovat
Svatej

Krasnej balon od Mounta

Reagovat
off-olda

Cahill jak se vzteká u všech golů. To mi fakt nechybí.

Reagovat
Trapper

Nema nekdo nesekajici se stream? O.o

Reagovat
sintha
Reagovat
Trapper

diky diky

Reagovat
hitZor

Souhlasím

Reagovat
Talker

Mount-Zouma... Kombo, které funguje

Reagovat
off-olda

Skoro jako Fabregas - Costa

Reagovat
hitZor

Nebo Azpi - Morata

Reagovat
Miguel19

Z O U M I Č !!!

Reagovat
Svatej

Tolik silenych chyb najednou, ze to muselo skoncit golem

Reagovat
Svatej

To vazne mohlo byt uz 5

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

To už měl být ukončen první set

Reagovat
John Obi Mikel

Ty Zahovy grimasy.

Reagovat
off-olda

Zaha Uplne jsem videl jak odejde ze hřiště a rasismus..

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuuf nepůjdeme do šaten s Csaplárovou pastí

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle je zase Hapalův oblíbený výsledek.

Reagovat
Svatej

Ayew ma primo pred ocima, ze to slo od nej, doslova se neda na nic vymluvit, ale stejně tu ruku zvedne. proč tyvole

Reagovat
John Obi Mikel

Nejlepší poločas pod Tuchelem. Meleme je neskutečně.

Reagovat
Talker

Dneska parádní intenzita, rveme se, jdeme do každého souboje naplno, presujeme agresivně, snažíme se hrát dopředu. Trošku bych ocenil více průnikových přihrávek, kdy třeba Havertz tam několikrát nabíhal a místo toho šla přihrávka na jistotu, ale jinak super výkon. Pokud bychom takhle hráli normálně (i bez těch golů), tak bych byl spokojený.

CP naprosto ospalé, vůbec si neumí poradit s tím presingem a možná právě proto máme takovou dominanci.

Reagovat
off-olda

Ke štěstí mi chybí už jen góly od Mounta a Odoie.

Pošetřil bych síly a poslal tam Emersona, Abrahama a Girouda.

Reagovat
vitasrp

Ono bez těch diváků na stadiónu je přece jenom snažší ty zápasy ke konci sezóny, kdy už týmům o nic nejde, tak nějak bez zájmu odchodit, což je přesně věc, o kterou se Palace v první půli pokusili. To bylo od nich vážně mimořádně líný, ospalý a nekvalitní. A krom toho taky nekompaktní. Každej tým nemusí presovat, klidně ať brání v bloku, ale když se za útočníkama dostane k míči jeden z našich středních záložníků, tak už by záloha soupeře mohla nějak reagovat, někdo by mohl vystoupit, dostat hráče pod tlak, vyvinout nějakou intenzitu, aby ta defenzivní činnost nějakým způsobem začala. Ale oni jen stáli, takže pak bylo strašně jednoduchý skrz ty jednotlivý řady hrát.

Do toho teda fakt špatně hrála obrana soupeře, která vytvářela zbytečnou hloubku a vůbec se jí nechtělo s Havertzem vystupovat. Kai toho několikrát moc hezky využil, počkal si na moment, kdy mohl převzít přihrávku, odskočil si a najednou byl úplně osamocen. S něčím takovým proti Portu nemůžeme počítat, tam ta mezera mezi obranou a zálohou soupeře bude daleko menší + se seběhnuvším hráčem bude stoper soupeře vystupovat. Navíc proti Chelsea mi to přijde trošičku zbytečný, naši záložníci totiž příliš často nehrají dlouhé míče za obranu, a i když se o ně pokusí, obvykle to provedení není kvalitní (až na pár sezónních záblesků v podání Jorginha). Většina delších míčů jde beztak do křídla, tady soupeř určitě mohl být aktivnější, aniž by vytvářel až příliš velké riziko.

Jinak se mi hodně líbí Havertz, ten tu pozici hrota hraje moc pěkně. Když ji hrál Mount, tak fungoval vyloženě jako falešná devítka a v defenzivě pak víc vypomáhal záloze, Havertz tam prostě supluje roli útočníka, který si ale umí ve správný moment seběhnout a uvolnit se mezi liniema a hraje to dost dobře - tohle je třetí zápas, kdy se mi na té pozici hodně líbí - ty předchozí zápasy byly proti Evertonu a Leedsu.

Jo a od Pulišiče to byl konečně dost kvalitní výkon - prvních dvacet minut tam soupeře pěkně větral, i v složitějších situacích dokázal udržet balón a ten gól byla paráda. Pak se sice začal vytrácet, ale do tý doby to od něj bylo taky dost solidní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Tak v 60.minutě bych tam poslal Abrahama, ať dostane nějaký herní čas. Dnes je ideální příležitost.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Kante brani centrujiciho hrace a ani pet našich obránců nejsou schopni unranit jednoho chlapa

Reagovat
John Obi Mikel

Havertz

Reagovat
Svatej

Abraham je povazovanej jen za doklepavace a i kdyby to byla jeho jedina orednost, tak dneska by nam zaridila uz tri goly.

Reagovat
off-olda

Huráá

Reagovat
John Obi Mikel

Kapitán Amerika se probouzí

Reagovat
John Obi Mikel

Ziyech

Reagovat
mesyas

S Tammym se dobře zametává. A někdo mi bude tvrdit něco jiného. ale co, vyhrává se a vychází mu to.

Reagovat
smazaný uživatel

Je sebestrednej frajirek. Takovy tam Tuchel nepotrebuje. Pujde po sezone pryc.

Reagovat
icka

Reagovat
SpecialOne

Tvl Havertzi, ty tvoje malé domů

Reagovat
Miguel19

Co je to za žabku

Reagovat
John Obi Mikel

Kai v prvním a ve druhým poločase je úplně jiný člověk.

Reagovat
Horcmen

Arsenal’s Aubameyang and Smith Rowe out of Sunday’s clash with Sheffield United

Aubameyang, 31, misses the game because of flu while Smith Rowe has been ruled out with an ankle problem.

Reagovat
Kinky7

no kdyby ESR chybel aj na slavku... :)

Reagovat
smazaný uživatel

Former Manchester United midfielder Marouane Fellaini is set to end his contract with Chinese Super League club Shandong early due to interest from former manager José Mourinho and Tottenham. #MUFC [Voetbal 24 via @Sport_Witness]

Reagovat
jk

Slabý i jako vtip

Reagovat
Nikikrew

Docela dead game pre nas. Ani neviem ci to budem pozerat.

Dufam, ze dnes Martinelli dnes v zaklade, kedy inokedy. Dal by som do brany Ryana, Leno by si mal precistit hlavu

Reagovat
Golasso

Taky bych tomu věřil, ale z úplně jiných důvodů. Ta čistka je nevyhnutelná, je docela jasné, že se to některým nelíbí ... Že na sebe Arteta nebere dost zodpovědnosti je blbost, víceméně na každé tiskovce to bere na sebe a schytává čočku nejvíc.

Reagovat
Nikikrew

To áno, verejne to schytava Arteta ale nevieme čo sa deje v kabíne.

Hráči by mali mať nejakú sebareflexiu a musia vedieť že na Arsenal proste nemajú

Reagovat
protiproudu

West Ham United - Leicester City

Souboj o ligu mistrů... what what :D

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra v základu

Reagovat
Heisenberg

Náš dnešní zápas je 4. v pořadí.

Reagovat
Coutinho10

Mateeeej

Reagovat
smazaný uživatel

Vydraaaaa forma jak blázen

Reagovat
Salfovic

Letos by mohl překonat svůj rekord v počtu gólů v sezoně v PL, tedy aspoň čtyři.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

jak tohle nemuze bejt penalta?

Reagovat
czechfant

To nebylo na penaltu nebo aspoň na Nepřímý kop

Reagovat
czechfant

Chybí mi tam otaznik na konci..

Reagovat
Coutinho10

podle ocekavani

West Ham XI: Fabianski, Coufal, Dawson, Diop, Cresswell, Soucek, Noble(c), Fornals, Lingard, Masuaku, Bowen

Subs: Trott, Fredericks, Alves, Benrahma, Martin, Balbuena, Coventry, Johnson, Odubeko

Reagovat
Kixi Syhimour

Vydra

Reagovat
pingla

Saint Maximin další áčko, prostě génius

Reagovat
pingla

blázen, 1+1 za 8 minut...

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecnej hrac, uplne vklidu na TOP4. Skoda ze je tak IP.

Reagovat
vodka

Je to mix Zahy a Traorého ve formě

Reagovat
Seydou Doumbia

Ale osobně bych ho necpal do top týmu. protože tam by musel hrát více týmověji. Ano v NUFC si to nemá s kým dát tak jede sólo, ale to i Zaha, že. Takový Leicester tam by se mi líbil. A Pereze vyjebat pryč, Under se stejně vrátí do AS tak místa by bylo dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes zřejmě poslední šance dotáhnout se do TOP4.

Nevěřím, že by Tottenham a WHU byly oba kluby v TOP4. To by byl zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hezkej zazrak.

Reagovat
JackBlack

Jasná penalta na Vydru

Reagovat
smazaný uživatel

Snad West Ham aspoň remíza, ale bez Rice to budou mít těžké

Reagovat
RKBoy

je síce pekné ked sa klub ako WH má šancu dostat do LM, na druhú stranu tam bude v podstate len do počtu a bude tam varit z vody a modlit sa za hratelnú skupinu aby z toho bolo aspon 3. miesto.

Lester má tiež potenciál to ešte posrat a vypadnut z top 4 a celkovo im v europe neverím , i ked ten potenciál na slušné výsledky majú.

dnes by vyhovovala remízka , snád si top4 udržíme a Liverpool sa tam tiež nejak pretlačí , nech tam máme celú súčasnú ligovú špičku ktorá má šancu na úspech.

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
avicii

Reagovat
Kincl

V tomto případě teda stačí když z české ligy postoupí do Evropy jen Slavia, zbytek je tam vždy do počtu viz. Sparta, Jablonec, Bolka a spol

Reagovat
smazaný uživatel

borci, da se nekde sledovat fotbal pres Ace Stream, ale v angličtině? Všechno vidím jen rusky, tak zda jen nemám špatný zdroje. Díky

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak pojď, 3:3 a Souček hattrick

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdo jiný, hezky Coufal

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl co to je s tím Lingardem?

Reagovat
Coutinho10

Cuf dalsi acko a Lingard dobra strela

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec bude West Ham ten kdo bude k Ricovi ještě posílat peníze za Jesseho

Reagovat
Salfovic

Nechápu, proč si nedomluvili hostovačku s předem danou opcí

Reagovat
iamek

Protoze Ole to nechtěl. Kdyby WHU nesouhlasilo, tak by šel jinam. WHU chtělo 15 mega, takže se ukázalo ze to z naši strany byl dobry tak

Reagovat
Manchestersky Krocan

Lingardinho

Reagovat
Salfovic

Coufalinho

Reagovat
Kixi Syhimour

Communist Cafu

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Lingaarda musíme udržet, ten k nám sedí jak prdel na hrnec.... 900 milionů zas taková pálka není

Reagovat
Hlahart

v librách ale

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěř všemu, co čteš. Umíš si spočítat, kolik by to bylo, troubo?

Na Transfermarkt má hodnotu 15milionu liber... Myslíš, že by ho koupil někdo za 900 milionů liber?

Max 35mil liber a to si myslím, že ani nemá hodnotu, to je strop 900 mil Kč.

Reagovat
icka

Reagovat
Kixi Syhimour

Evans

Reagovat
stiflerovamama

Evans tam skúsene nechal tu nohu.

Reagovat
bbbauch

A ja misto nej dam do fantasy Jotu

Reagovat
Manchestersky Krocan

Get him on the plane!

Reagovat
Hlahart

50m pls

Reagovat
Coutinho10

Bowen + Lingard skvele

Reagovat
PhilipS

Překvapuje mě jak malátně Liecester působí. Jak to, že dneska i Noble vypadá, že není pomalej?

Druhý půle se ale zas bojím. Moyesova past je nachystaná.

Reagovat
PhilipS

A Lingard s touhle formou musí být na Euru. Na to by si před pár měsíci vsadil jedině šílenec.

Reagovat
Hlahart

místo Grealishe

Reagovat
icka

Reagovat
vodka

nesmypaticky frajirek může zůstat v Birminghamu objíždět ožralý kruháč v papučích

Reagovat
pa3ce

ako sympaťák teda nevyzerá to je pravda, ale futbalista je skvelý. Mne by bolo ľúto keby sa tam taký hráč nedostane.

Reagovat
Bayern +

Ta trojčlenná obrana Lestru je riadna komédia, hlavne pri tých "ofsajdoch"

Lingardinho je strašný frajer

Reagovat
JackBlack

Koukám na los West Hamu a nemají to vůbec špatný, mohli by tu pětku aspon udržet

Reagovat
Counter

Messi Lingard

nebo

Lionel Jessie

Reagovat
Counter

*Jesse

Reagovat
vodka

V téhle formě oboje

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to West Ham dotáhne ke čtvrtému místu. Příští sezónu by se Slavia mohla utkat s West Hamem v Lize mistrů. Při losování základních skupin bude Slavia nejspíše ve 3.koši a West Ham určitě ve 4.

Reagovat
Kixi Syhimour

Komentátor

Obrana Leicesteru

Reagovat
JackBlack

první áčko

Reagovat
Salfovic

První asistence Součka v PL ?

Reagovat
smazaný uživatel

Destrukce i když neplatí...

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc team to face Tottenham: Henderson, Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw, McTominay, Pogba, Fred, Fernandes, Rashford, Cavani #mulive [men]

Reagovat
Hlahart

Sestava zajímá. Zřejmě se zaměřujeme na dvojici Rodon - Aurier. Hodně se těším, snad to napravo v podstatě sám AWB zvládne.

Reagovat
Makiii

Diamant asi: DM Fred, RCM Scotty, LCM Pogba, AM Bruno a nebo klasika a Pogba na takovem hybridnim kridle?

Reagovat
Hlahart

Tipl bych si, že Pogba na křídle a Rash začne "napravo". Ale nakonec se nalevo bude potkávat Rash, Pogba i Bruno

Reagovat
Remt

Vždy zápasy WHU stihnu až druhý polocas a nikdy nechápu jak je možné ze s jejich hrou vyhrávají vždy 2 nebo 3:0 ty druhy poločasy už hrávají spíš udrzovacku ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Krásný gól

Reagovat
Remt

To Fabianski nestihl natahnout ruku po tom míči? Trefil to krásně o tom zadna

Reagovat
Salfovic

Á, Moyesova past opět začíná úřadovat.

Reagovat
PhilipS

Takže klasicky to budou zase nervy. Chjo. Ten Fabianskiho zákrok byl diskutabilní

Reagovat
Remt

Se na to vysral ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

rozhodčí, jasná žlutá a nazdar

Reagovat
Bayern +

To je Dean, nie rozhodca.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mr.Silver

Ndidi měl být už venku.

Reagovat
Bayern +

Dean je fakt strašný tragéd. Tak v najskôr vymyslí žltú pre Cresswella a teraz za naprosto jasný žltý faul nevylúči NDidiho

Reagovat
PhilipS

To si dělá prdel Dean ne? Jasnější žlutou těžko pohledat

Reagovat
SpecialOne

Deane seš hňup, teď jen chybí, abys dal Sukovi druhou žlutou za nějakou nesrovnatelnou maličkost

Reagovat
Remt

Benrahma si asi taky to angažmá představoval trochu jinak po tom co ho vykoupili za takovou pálku

Reagovat
Kixi Syhimour

to musí dávat

Reagovat
Remt

Teď se naopak Fabianski vytahl

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
DieFohlenBMG

Zase

Reagovat
Remt

Na to by se dalo už pomalu sázet

Reagovat
PhilipS

6 minut? Wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Už to piskej radši... Zas taková koncovka.. Trpiše na Vas, s tou kondici

Reagovat
Remt

Ty první poločasy mají skvělé a druhé naprosto hrůzostrašné, vždy se nechají zatlačit a sami nijak nezahrozi

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak... Jak kdyby dopadli hráči i fyzicky, koncentrace nikde ani nasazení...

Reagovat
Remt

A jak už jsem tu psal.. já jim držím palce ale stíhám sledovat vždy jen druhé poločasy poslední dobou, no za poslední zápasy jsem viděl asi 1 gól West HAMU a 6 těch druhých týmu a přitom z nich brali asi 7 bodů West ham

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se na ně už nediivej

Reagovat
Kincl

Krása musí se West Ham dostat do té LM!! :)

Reagovat
Remt

To ne, to by bylo nejspíš přes Liverpool

Reagovat
Kincl

z té druhé dvojce to bude Liverpool a West Ham :D

Reagovat
protiproudu

Nervíčky :D

Reagovat
FC Porto FC

West Ham má oproti Chelsea už tak v pohodě los že možná tu LM fakt udělá

Reagovat
Bayern +

Je to taaaaaaam

Reagovat
Kixi Syhimour

No jo, měl Perreira dát tu tutovku

Reagovat
Luc-Luc

mel si jit pro penaltu, tam si to vylozene o to rikalo

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale teda zaslouženě, Leicester vlastně ten tlak neměl vůbec mít, Ndidi měl být venku

Reagovat
Bayern +

Reagovat
KnoxXx

Rodgers zasa bez LM

Reagovat
Ranoth

on je fakt majster na zlyhanie celu sezonu si to dava s prehladom a na konci sezony to vzdy vzdy vzdy nejako poserie

Reagovat
iamek

No ten los má docela brutální na závěr sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

UNITED! Podme na ně!

Reagovat
Luc-Luc

komu ted fandit ? Antikristovi nebo aby se Tottenham na nas nedotahnul

Reagovat
Maresma

Manchester nedoženem a titul stejně nedaj, tady není o čem.

Reagovat
Alan_Shearer

Hodte sem nekdo, prosim, funkcni stream

Reagovat
Kixi Syhimour

Penalta

Reagovat
haracky

Reagovat
Alan_Shearer

Hroznej zapas zatim.

Reagovat
smazaný uživatel

To neuzná

Reagovat
iamek

Ale jak nemohl pisknout faul na Rashforda + teď tohle. Komické

Reagovat
pingla

Cavaaaaaaniiiiii pogba skvěle

Reagovat
Steve Stifler

Jasně, na Rashe nic a tohle se pískne. Jděte do prdele

Reagovat
iamek

Komici vzhledem k situaci u Rashe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

teda ale hezky tam jenom pozorovali Pogbu

Reagovat
ACSMan

Miluju tenhle gay fotbal

Reagovat
EXoRcIsT

Nech idu do pice a preco VAR neskumal ked dostal Rashford laktom do zubov

Reagovat
Miguel19

Protože by pak musel zkoumat každý zákrok na hřišti

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe...ten tam leží jak kdyby dostal od Klicka

Reagovat
Serg!o

Son tam ležel jako by dostal těžký ko.

Reagovat
iamek

Asi slabá vojna

Reagovat
HorajzmAmmann

Ježíši Son musí se tam zase válet jak...

Reagovat
Miguel19

jak Rashford...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diskostu

OMG ??? ďalší zárez United ??? wtf

Reagovat
aragorn

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho chtěl ještě žlutou

Reagovat
Mato178178

Reagovat
mithro

krasne sudi, na rasha sa to nepiska, na Sona ano, lets go

Reagovat
Salfovic

Však on to nepískal ani na Sona.

Reagovat
Steve Stifler

Jo a Sona aby někdo přebrousil pořádně, se tam válí štětka

Reagovat
Maresma

Jako faul, ok... ale Son teda slušný divadlo

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
aragorn

Kdyby to divadlo nesehrál, VAR by do toho nevstoupil. Dokud nebudou rozhodčí pískat fauly rovnou, hráči to budou muset přihrávat pořád.

Reagovat
Maresma

Fair point...

Reagovat
Manchestersky Krocan

Ale najdôležitejšie je...prežil Son ten brutálny faul?

Reagovat
mithro

chudak Cavani, necudo, ze chce prec

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych se nedivil kdyby se mu furt mstili za ten jeho "rasismus"

Reagovat
LeonardoUžoa

Ja bych tam na jeho miste taky nevydrzel ani rok. Zivot v anglii za ty prachy nestoji. Staci uz jen dnesni vyhled na stadion spurs dpc. Na tribune barvicky pro buzeranty, nejaky no roomy pro cernochy, zenska co mava ofsajdy, zenska co komentuje a komedie v 21. St o kralovnach, dpc jak demenzni mravenci . Fakt kanalni spolecnost

Reagovat
smazaný uživatel

Skruveny simulantsky korejčan, to je fakt špina špin

Reagovat
r.mrazik

Jdete do píči...už byl před ním, kontakt tam byl minimální a hra úplně jinde...Zmrdi jak tehdy s Lamelou

Reagovat
EXoRcIsT

Prisam bohu som nevidel sport kde by boli sportovci vacsie placky ako vo futbale. Chybaju mi casy Keana Vieru

Reagovat
Diskostu

Dement bud to mal odpískať hneď alebo sa ku tomu nevracať....

Reagovat
iamek

Pak ze karma existuje

Reagovat
EXoRcIsT

Este nam ten simuluju kokot da gol fakt nadhera

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Kixi Syhimour

Son

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nečekaně díky pane rozhodčí

Reagovat
Ranoth

ale vcera si sa urcite naramne zabaval ked nam neuznali jasny gol co

Reagovat
iamek

Stred Mctominay - Fred je komicky

Reagovat
mithro

tak on to prezil

Reagovat
iamek

Chyběl kousek ale

Reagovat
Steve Stifler

Sona neodvezli do nemocnice? To jsem rád, že to neni nic vážnýho, vypadalo to hrozně s ním

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diskostu

prečo sa nehodil nejaký červeni nech sa skúma faul ???

Reagovat
smazaný uživatel

KORUPCE!!!

Reagovat
Daniel Levy

Hahahahahahahahhahahahahahaahhahah

Reagovat
Luc-Luc

Son slusne potrolil united

Reagovat
iamek

Edison

Reagovat
Greny

Lindelof to měl na noze...

Jinak nechapu ten brekot zde... Trefil ho rukou do obličeje trefil... Faulzo je není co resit

Reagovat
Mato178178

To isté spravili rashfordovi minútu pred ty a nepísali penaltu

Reagovat
Miguel19

Však to bylo před vápnem

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o ten předchozí faul na Rashe který nepisknul a takové hovno kterému ještě hodně Son přidal ano

Reagovat
Vsadim gule

Asi jo no. Ale aby se musel složit na zem....

Reagovat
Busby babes

jako vazne? pet minut valeni a osetrovani doktoru? sotva se ho dotknul.

Reagovat
HorajzmAmmann

Další špína...

Reagovat
mithro

sudi

Reagovat
r.mrazik

A lindelof ať kde taky už do hajzlu

Reagovat
ACSMan

Taková jeho klasika, proto nemůže být nikdy v tý nejlepší dvojici ale max jako 3. stoper

Reagovat
cubazi

Už tam je

Reagovat
kris_kros

Lindelof na pana

Reagovat
Steve Stifler

Tyvole tohle je zase co za chcanku, co se tam válí?

Reagovat
Greny

To nezvlaadate vlastní medicínu? Vždyť ty vaše hvězdy se valí ve vápně ještě při menších kontaktech

Reagovat
Steve Stifler

Prosim?

Reagovat
Manchestersky Krocan

To sa tu šíri kvôli tým penaltam, to že maximálne dve boli udelené neprávom ich nezaujíma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Martial ani mensi nepotrbuje

Reagovat
aragorn

Reagovat
Luc-Luc

uz nezvladaji

Reagovat
Diskostu

Hnoj čo ten Tot predvadza

Reagovat
Tolstobik

Lindelof

Reagovat
Kixi Syhimour

Lindelof měl odkopávat, ale teda nechali ho tam zcela samotného na té levé straně

Reagovat
Diskostu

Je mi ukradnuté kto vyhrá ale pride mi že United a Liverpool su najviac poškodene tymi ....tuto sezónu určite.

Reagovat
Diskostu

Son totálny Hnoj....

Reagovat
r.mrazik

Já to mám tedy bez extra zvuku, ale ty slepice jsou děsně urvany

Reagovat
Tolstobik

Tottenham je s Mourinhem neskutecna mrdka

Reagovat
Zdechlina

Vždycky byl Ať tam ten floutek zůstane nebo ne, totenhaim budou vždycky jebky

Reagovat
avicii

Preto tak pasoval k MU

Reagovat
vitasrp

Někdo by tomu rozhodčímu ale mohl vysvětlit, že když hráč Tottenhamu spadne na zem, automaticky to neznamená faul.

Reagovat
iamek

Reagovat
vodka

on se snad boji tiskovky Mourinha, kdyby to dopadlo pro spurs špatně..

Reagovat
EXoRcIsT

Son je ale pekny simulantsky picusek

Reagovat
Benzema

Reagovat
Benzema

Ale na druhu stranu je Bruno ešte väčší simulantsky pičus

Reagovat
EXoRcIsT

Bruno simuluje tiez o tom ziadna

Reagovat
Benzema

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
icemike

Vždycky byl

Reagovat
smazaný uživatel

Pome Jožo, udrž to, zničte je!

Reagovat
mithro

toto bol faul? Son dnes ide

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda ta porce komentářů

do 34. minuty zhola nic a pak taková spoušť

Reagovat
mithro

vsak sa nato ledva dalo divat dovtedy, nieto este o tom pisat

Reagovat
Tommy$

Son furt padá to je strašný, ale hraje dobře..

Reagovat
Taiger

Son je laska neskutecnej hrac

Reagovat
Taiger

A jasnej faul, nechapu, jaktoze nedostal 2. zlutou

Reagovat
Diskostu

škoda že prasa nejaký skrížený väz by nebol na škodu ...

Reagovat
Taiger

Ty jo, to je mean ale

Reagovat
smazaný uživatel

A co řekneš na faul na Rashforda o nějake 2 minuty před tím?

Reagovat
Taiger

Jsem dosel ted, nemuzu soudit

Reagovat
aragorn

Jak šel na podzim z Bruna strach, tak dneska ani nevím, že hraje.

Reagovat
Diskostu

Bruno bude zaslúžene hráč roka...

Reagovat
aragorn

Kane

Reagovat
EXoRcIsT

je utaveny. Od zaciatku sezony hra kazde 3 dni 90min

Reagovat
aragorn

Je to vidět. Obrovsky rozdíl i pro vaši ofenzivní hru...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak on to měl podobně i loni, ne? Nicméně je prostě přetažený, Solskjaer fakt ždíme z těch hráčů poslední zbytky sil.

Reagovat
Busby babes

loni u nas na podzim nehral.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dobrá poznámka, ale i tak byl pak ke konci ročníku přetažený, pokud se nemýlím (v tom hektickém programu).

Reagovat
Busby babes

mozny to je, ale pobavilo me to.

Reagovat
smazaný uživatel

Son vyjebaná korejská mrdka simulantska

Reagovat
EXoRcIsT

Tottenham co suboj to simulacia a rozhodca im to zerie

Reagovat
smazaný uživatel

Deja vu ve čtvrtek hrají jak Granada

Reagovat
smazaný uživatel

Sona som mal vždy rád, ale toto čo tam zase predviedol Čím ďalej, tým vzácnejšie bude nájsť vo futbale na vrcholovej úrovni normálnych chlapov, na rozdiel od týchto rozmaznaných preplatených atrap s maniermi lacných zlatokopiek

Reagovat
EXoRcIsT

vsetko to zacala posrata Guardiolova Barcelona a ich simulantske umenie. Odvtedy to je len horsie a horsie

Reagovat
martin.b

Už bych skoro zapomněl, jak byla Chelsea za Mourinha nesympatická, Spurs už prošli jeho transformací koukám.. Son na venek andílek, jinak mrdka.

Reagovat
Mato178178

.. však nech si užívajú jožka

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof je samozrejme sračka stoper, ale je neuveritelne ze ten korejsky odpad po tom čo predviedol da este aj gol, hnus vsetko co predvadza Tottenham, odpad

Reagovat
Gunner91

To je prehlidka, Son simulant, nezvladajici Fernandes, uz chybi jen Lamela do party

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužené vedení, které beztak neudržíme. United hrají hovno, prasí a čertí se za neregulérní góly. Takže nic překvapivého.

Reagovat
smazaný uživatel

McTominay može byť rád, že je ešte na ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

ja sa skor cudujem ze hraje Son sak urcite ma zlomenu lebku podla toho ako dlho musel lezat na trave

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nelehl, tak ten faul nikdo řešit nebude a McTominajovi ta prasárna projde. Ale škoda, měl za to dostat i žlutou, škoda že sudí neměl koule.

Reagovat
LeonardoUžoa

Hlavne po něm ten rakosnik sah prvni.

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej by si si mal sústrediť na váš výkon, lebo proti slabému Tottenhamu je to bieda.

Reagovat
Taiger

Reagovat
mithro

Reagovat
jk

Ten by měl být rád, že je vůbec v United.

Reagovat
jk

Super výsledek. Mám docela strach zapnout druhy poločas, ten první jsem nestihl. Sony

Jinak se docela divím, že až teď Josého napadla ta stoperska dvojice Dier-Rodon.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Hlavne že si bol na vojne ty chudák..chlapa zloží prst na líci

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
Front hell

Reagovat
Svatej

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Manchestru slušne nezvládajú. Vlastná medicínka nechutí? Fernandes len čaká na vietor v jedenástke. Pamatáme si odvetu z Októbra. Pogba a jeho simulácia pri minulosezónnom zápase po lockdowne detto.

Reagovat
r.mrazik

Já nevím co tady po Lamelovi zkoušíš

Reagovat
Busby babes

fakt kaspari.

Reagovat
Diskostu

Pfu to chce odvahu napísať po prvom zápase....

Reagovat
EXoRcIsT

Lamela a Kane

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltička pre United ešte bude, o to sa nebojím.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Micah Richards: "It's embarrassing. It's not football anymore. I know we have a laugh every now and then but it's spoiling football." #mulive [sky]

Reagovat
Taiger

Kdyby Son nesel na zem, neni to piskany

Reagovat
Svatej

Takova picovina nema bejt faul...

Reagovat
Taiger

Ale je

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kixi Syhimour

Na druhou stranu obecně je třeba říct, že někdy je i ta teatrálnost i toho pádu potřeba, protože když je hráč ve vápně faulován a nespadne, tak nemá reálnou šanci na penaltu. Je to samozřejmě naprostá pitomost a rozhodčí by to měli řešit i bez toho, pak se ale taky nemůžeme divit, že tu něco takového máme.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Front hell

Son si dal poločas na Bruna

Reagovat
Diskostu

Bruno je kral... Son Hnoj

Reagovat
Front hell

V simulacích jsou oba velký hnůj

Reagovat
Taiger

Byt Son bilej, tak je to ok.....

Reagovat
Svatej

Dokonce ani fakt, ze je to proti United, kteří by si tohle chovani z druhý strany měli taky zažít, to neospravedlňuje. Son je hnusák.

Normálně si musím jít pustit video jeho vyrazu a grimas, kdyz ho vyloučili za to legrační kopnuti Rudigera, abych se uklidnil. Opakuju se, ale furt mě zaráží, ze ti fotbalisti nejsou schopní si uvědomovat pokrytectví svýho jednání alespoň po tom, co si ho zazijou sami z druhy strany.

Son je odpornej člověk.

Reagovat
Svatej

Snad to United otočí, přeju jim to jen kvůli tomu, ze je to uz po druhý, co s nima Tottenham takhle vyjebal.

Reagovat
Hlahart

Ty vole, jako sorry, ale jaký chování z druhý strany? U nás simuluje kdo? Martial? A všichni mu to vyčítají. Fakt neskutečný, kolik lidí si tady nevidí na špičku svýho nosu....

Reagovat
EXoRcIsT

Bruno

Reagovat
Svatej

Tak ze mu to vycitate i vy je mi celkem u prdele popravdě, jeho tym na ty vase narky netrpí V tomhle mi vadi absence spravedlnosti, ne to, jak je hrac vnimanej jeho komunitou. Navic by stacil rok sekani dobroty, solidnich vykonu a zapomnělo by se, vime oba jak ta komunitní kratka paměť funguje..

Fernandes(!!!), Williams, Martial, James (!!) Jsou v tomhle přímo odporní. Rash to umi taky moc dobře a je mi celkem jedno, ze neni zdaleka na jejich levelu.

Reagovat
Hlahart

A co tím jako chceš říct? Že hráči United simulujou nejvíc v lize, víc než Cheslea, Liverpool a ostatní? Nebo, že někdo poprvé simuloval proti United nebo co jako? Mluvíš o spravedlnosti a přitom se chováš jak největší pokrytec.

Lol. Martiala už jsme zmínili. Williams? Tak mi ukaž nějakou simulaci ze sezony 20/21. Bruno? prosimtě tahle trapná pohádka pořád dokola, kterou seš dokola schopnej doložit nějaýma jednotkama příkladu out of context.

Fakt se zamysli nad tím, co za hloupost tady předvádíš. Nebo možná nepředvádíš a jenom jsem tě neměl zařazenýho v tom EF trash uživatelů, co já vím...

Reagovat
Svatej

Hele v první řadě si běž tu svou frustraci mirit na ty idioty na hristi jako já a ne na mě laskavě. Fakt do me zajíždíš jak do nepřítele, protože zaujímám určitej postoj, az si taky rikam, jestli to je jen jednorazovej agresivní ulet, nebo tak chceš fungovat i dal.

Tak ja tu zminim x jmen a ty jednoho odhodis, jakoze uz byl zminenej (takze to razem neplatí?) u dalsiho chces konkrétní casovej udaj, jako bych snad mel zapomenout, co delal sezonu zpatky a k Brunovi jsem uz prikladu dodal v minulosti dostatek a je obecně celým forem povazovanej za odpornyho simulanta, kterej je mimo penalty schopnej i Suarezovsky hodit hubu, svijet se a zázračně se zvednout v případě potřeby. A kontext je v případě simulování vážně úplně ukradenej. Buď simulujes a timpadem vyjebavas s fairplay a snazis se ziskat neco, co si nezaslouzis, nebo proste nesimulujes. Jeidnou polehčující okolností jsou pady, ktery by nastaly i tak a tohle vazne nevztahnes ani na pulku jeho padu, natoz na vsechny, aby jsi ho ocistil.

Reagovat
Svatej

Ten smajlik tam nema co delat.

Reagovat
Svatej

S tim co pisu je spojenej i tvuj prvni odstavec, aby jsi nerekl, ze neco vynechavam.

Najdi mi u kazdyho tymu 5 pravidelnych padacu takový úrovně ( a to jeste u vas vynechavam Pogbu, kterej funguje podobně účelove jako Rash - ti dva akorát, co se pamatuju, nechodej do absurdit a zkrátka "jenom" padaj ). Z nejakyho důvodu jste proste povazovani za tym, co nejvíc padá a za to ja vazne nemuzu, tezko to dovedu sam komunitě naockovat.

Reagovat
Svatej

a zas ten srac zasimuloval a sel k zemi pri dotyku, kterej proste realne NEMŮŽE bolet ani dítě.

Reagovat
placa

Bruno naposledy ukazkove nasimuloval penaltu proti Granade ve ctvrtek no To ze je to simulant snad nemuze poprit nikdo.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Bayern +

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Busby babes

jestli myslis naseho Jamese, tak toho bych se zastal. U nej to tak casto vypada, jen v jeho rychlosti casto staci fakt malej kontakt aby ho to poslalo na zem...

Reagovat
Svatej

U nej to bemam urcite spojeny s nicim cerstcym, v podstatě mi to zustava ze zapasu s nami, s Wolves, potom toho, jak predstiral bezvědomí a ještě neceho potom dalšího, nemam na věci paměť jak vitasrp

Reagovat
Taiger

Jebe ti?

Reagovat
Svatej

Ja jsem silenej nezvladac co se tyka simulantu, fakt je brutálně nenavidim

Reagovat
Hlahart

*pokrytec

Reagovat
Svatej

Ja jsem vsechno, jenom ne pokrytec, vsak nase hrace jebj úplně stejně, co blaznis ty vole?

Reagovat
Bayern +

Poď fandiť WHU, tam teraz žiadni nie sú

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hlahart

Alespoň jste si to zkusili z druhý strany s tím Rudigerem

Reagovat
Svatej

Ja fakt doufam, ze jses jen nasranej k posrani a tohle nemam povazovat za nejaky tvoje vybarvování.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že karma a otočíme to

Reagovat
Hlahart

Na podzim Lamela, teďka Son. Super trash

Reagovat
Herry31

Nepískl loket na krku Auriera, to samé pak nepískl ani na Rashforda. Bohužel pro MU prostě ruka v obličeji byla, kdyby nespadl tak to nepískne, to je prostě fakt. Přidal tomu, to je bez debat, ale dle pravidel prostě faul (za ruku v obličeji klidně může dát kartu, ale to už by bylo asi moc).

Reagovat
Hlahart

Hele, asi jo no... Asi by to bylo moc, no...

Reagovat
martin.b

PGMOL: "It wasn't part of McTominay's natural running movement and was careless."

Reagovat
Miguel19

Vždy, když jsou takové situace u nás, Liverpoolu či Arsenalu, tak je tu naseto brečících smajlíků od fans United jak ředkviček...

Takže jen houšť..

Reagovat
avicii

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

vazne? ted to zkus dolozit...

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani je největší smolař ligy

Reagovat
Diskostu

Fred čo sa týka Ofenzívy to je jeden z najhorších stredopoliarov histórii PL...

Reagovat
martin.b

Takovej nástupce Andersona

Reagovat
EXoRcIsT

fred je len posuvac lopty nic ine

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Jakto, ze tohle kurva porad funguje

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Diskostu

som inde no...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ratusek

Reagovat
Diskostu

som to privolal

Reagovat
EXoRcIsT

neteste sa este ci dakde Son nelezi na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

POCOOOO FREEED

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus to neuznat pico a zabiju tě

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak ale hezká akce, nutno říct že Fred ten míč posouval fakt dobře.

Reagovat
mithro

hahaha Fred

Reagovat
EXoRcIsT

pre Freda ze trafil branu

Reagovat
martin.b

Tak a prosím druhej tak v 93' ať to pořádně bolí

Reagovat
Diskostu

teraz pre koho

Reagovat
Diskostu

pre Liverpool by bolo lepšie aby United vyhral.

Reagovat
martin.b

však reaguju na vyrovnání, neboj dnes přeju vám

Reagovat
Zdechlina

Fred v klidu zakončuje a 3 blbečci se hlásí že offside

Reagovat
LeonardoUžoa

Oni to zkoušeli na edinsona

Reagovat
Zdechlina

A jo no ale prostě boží. Jak hned každý automaticky reklamuje offside ať už je, nebo není. Něco jako když kopneš míč do autu a pak se hlásíš o vhazování

Reagovat
LeonardoUžoa

Jj, proste 100% Žozé tým toto.

Reagovat
smazaný uživatel

DEANOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych tam Masona

Reagovat
Tolstobik

Jinak teda rikam si, ze podle komentaru nekterych fans Chelsea a LFC by bylo lepsi, kdybychom dneska prohrali, aby je Tottenham vystrnadil z pozic zajistujicich LM....my uz tu LM nejspis ukopem i bez techhle bodu

Reagovat
Kixi Syhimour

ber to jako antiMourinho

Reagovat
Tolstobik

ja Mourinha opravdu rad nemam, ale kdyz tu ctu ty hovna od fans Chelsea a LFC o vlastni medicine, tak si jen rikam, ze OK, ta vlastni medicina by dneska mohla prinest Tottenhamu tri body, ktery by v konecnym dusledku mohly stacit na LM

Reagovat
Miguel19

To vůbec ne. Jen je srandovní, jak se tady vždy vysmíváte ostatním táborům, přitom brečíte úplně stejně.

Reagovat
avicii

Zase ti musím dať palec pokrytectvo fans united je nekonečné.. Ale dnes im "fandím"

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Srandovné je, jak väčšina vyhadzovala Oleho a teraz by mu aj zadok pobozkali, pokrytci pojašení...

Reagovat
Hlahart

Já myslím, že ta stejná "většina" ho pořád vyhazuje

Reagovat
bbbauch

Neco jako fans chelsea v semi fa cupu v zapase s united a pak otocka ve finale s arsenalem..

Reagovat
Belveder

Reagovat
LeonardoUžoa

Pice, pekne bruno

Reagovat
Diskostu

Bruno krasna rana lavačkou

Reagovat
Kixi Syhimour

ale Lloris skvěle

Reagovat
LeonardoUžoa

Snad foukne nesmyslnou pently pro united tak v 98 minute a promeni ji.

Reagovat
EXoRcIsT

Bohaca Pogba Jak ja neznasam tieto picoviny za nerozhodnuteho stavu

Reagovat
Manchestersky Krocan

to tam mal pochovať

Reagovat
Kixi Syhimour

Luxusní přímák

Reagovat
smazaný uživatel

Další zmrd do hry

Reagovat
mithro

toto museli dlho cvicit na treningu, signal

Reagovat
LeonardoUžoa

EDIIII NEGRITÓOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOL EDIIIIIIII

Reagovat
Kixi Syhimour

Že prej A je to tam

To je zas ten objektivní komentátor

Reagovat
EXoRcIsT

sak o nom sa vie ze je fan MU i sam to raz povedal

Reagovat
Kixi Syhimour

to je tady příspěvek pro Busbyho

Reagovat
Busby babes

ja to nastesti nevidel. on je fakt hroznej.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mithro

hej hou, krasna akcia

Reagovat
mithro

bruno jak mu to tam posunul, krasne

Reagovat
CR7RONALDO

Paráda

Reagovat
Miguel19

Cavanus pán

Reagovat
Svatej

Yeeees

Reagovat
Diskostu

tak toto bolo epicke..... krásna hlava

Reagovat
Miguel19

Luxusní centr

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
EXoRcIsT

a teraz podme betonovat a dostat na 2-2

Reagovat
Daniel Levy

Tak to jsem opravdu nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof

Reagovat
martin.b

Doma bránit remízu v boji o CL a když to jako obvykle nevyjde, dá tam Balea na posledních 10 min

Reagovat
Kixi Syhimour

Cavani

Reagovat
ajouki

Na United se mi líbí, že umí využívat své hráče i v situacích, kde by neměli vynikat. Prakticky jen u nich vídám tento typ stříleného centru. Ani vysoký stoper ho nedokáže odhlavičkovat, ale dopadne přímo pro útočníka. Umí ho poslat Rashford, Greenwood nebo Bruno. Pak můžou dávat branky hlavou i Martial nebo zde Cavani.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím za co dává 6 minut, vždyť se hraje plynule

Reagovat
mithro

6 minut tak akurat

Reagovat
smazaný uživatel

Naaazdaaaaar

Reagovat
iamek

Easy win

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbale proc te to tak nebavi casteji?!

Reagovat
mithro

tak diky Jose, ten bol pre teba

Reagovat
iamek

Reagovat
Diskostu

HEHEHEHEHEHEHEHHE nič iné si spurs ani nezaslúžili....

Reagovat
ajouki

Asi nepopulární názor, ale Greenwood by jako elitní zakončovatel mohl jet na ME místo Rashforda.

Reagovat
Diskostu

namiesto Vardyho...

Reagovat
bbbauch

Misto Rashe by ho vzal jen blazen

Reagovat
ajouki

Není jisté, jestli Rashford přežije letošní sezonu ve zdraví. Dost bych váhal, jestli nehrát trojici Foden - Kane - Greenwood. Všichni tři elitní zakončovatelé v pokutovém území. To může být na šampionátu, kde rozhoduje každá šance, klíčové.

Reagovat
Busby babes

tak pokdu tvoje teorie stoji na tom: zranenej Rash nebo zdravej Mason, tak to jo...

Reagovat
ajouki

To nestojí. Takhle jsem to postavil pro vás. Pokud bych bral hráče do základu, tak beru Rashforda. Pokud bych bral žolíka, tak beru Greenwooda.

Reagovat
bbbauch

No, pokud nebude zdravej, tak logicky nepojede.

Pokud budou zdravi oba a volba bude stat Rash x Mason, vzdycky pojede Rash. Je to proste mnohem komplexnejsi hrac (necekane) ale hlavne Mason neni o tolik lepsi zakoncovatel, aby kvuli tomu Southgate zahodil vsechny Rashforda prednosti.. zapas ti mnohem pravdepodobneji vyhraje Rashford, nez Greenwood..

Reagovat
ajouki

Pokud se začne vracet k loňské jednoduchosti, tak je teda výrazně lepší zakončovatel než Rashford. Levou, pravou, je mu to jedno. Loni dal 10 branek ze šancí, které byly tak na 4 góly.

Reagovat
Kincl

Ještě že je o titulu rozhodnuto :) bych asi neunesl kdyby to United vyhráli

Reagovat
Diskostu

všetko je lepšie než City alebo Chelsea

Reagovat
Kincl

Všechno je lepší jak United a Arsenal

Reagovat
martin.b

finished club

Reagovat
r.mrazik

Pogba začíná být zase skvělý

A mason se skvěle chytil.

Pěkná výhra. Slepice šílený, mourkova klasika

Reagovat
iamek

Mason zase začal hrát jednoduše a hned se na to da dívat. Podpis Pogby by měl být priorita

Reagovat
ManUnited

přesně, když si to Mason nekomplikuje tak je skvělej ale občas chytá ty Rashfordovy móresy

Reagovat
CR7RONALDO

A inak aj tak, kam by odišiel? Real má stred zálohy ešte stále silný, súčasný Juve je slabý, do Bayernu sa nehodí, do PSG si myslím, že zatiaľ nechce ísť a zostáva jedine Barcelona, ktorá neviem, či by bola zaňho ochotná zaplatiť a tiež neviem, či by tam on chcel ísť. Len už by som mu doprial na budúcu sezónu ten titul z PL alebo ešte lepšie z LM, ak zostane.

Reagovat
iamek

Pise se jen Juve a Real. Barcelona podle mě určitě ne, na PSG má snad ještě par let čas. Bude to zajímavá saga

Reagovat
Manchestersky Krocan

To majú Spurs za to že majú dresy s límcom naopak a Son je odpad

Reagovat
Studni

Leno - Chambers,Holding, Mari, Saka - Xhaka, Ceba, Partey, - Martinelli, Laca, Pepe

Zajímavá sestava

Reagovat
Mastný Chobot

ak Ceballos dnes = Willian na AM proti Slavii, tak rip arsenal

Reagovat
Studni

ESR je zraněnej nějak na dýl? Nebo já teda ani nevim, že by měl být a proč neni ani na střídačce

Reagovat
Mastný Chobot

Auba aj ESR sú zranení podľa info, čo som včera čítal

Reagovat
Mastný Chobot

teda píšem o dnešku, neviem, či budú aj protis Slavii

Reagovat
Studni

Jj jasný, dík

Reagovat
J0EL

Auba ani na lavicke.

Reagovat
Studni

Jop, sorry. Střídačka Ryan, Bellerin, Cedric, Gabriel, Elneny, Azeez, Willian, Nelson, Nketiah

Reagovat
mr.Silver

Nemocný.

Reagovat
Trand

Budeme mít někdy stabilní stoperskou dvojici? Asi ne, ale proč bychom měli, když to může pořád točit žejo

Reagovat
Studni

Nebudeme no. Navíc teda jestli vidim dobře, tak Xhaka hraje LB a Saka střeďáka

Reagovat
SunFells

A kde to vidíš?

Reagovat
Studni

Na hřišti

Reagovat
SunFells

LOL, já tu čekám na devátou

Reagovat
SunFells

Sheffield United, liga kde už není pro nás moc co získat, zápasy co tři dny ...asi docela v pohodě, že dneska to hodil takto (jako je mi jasný, že když jsem to napsal, tak Marí pošle Sheffield do vedení, ale asi chápeš )

Reagovat
Trand

Hele mně je vlastně celkem jedno kdo hraje, plus minus mají všichni podobnou výkonnost, jen bych chtěl mít konečně nějakou dvojku, která se sehraje a bude dlouhodobě fungovat.

Reagovat
SunFells

Holding - Gabriel nějakou dobu fungoval dobře, snad se to obnoví, ale mám pocit, že Arteta má Luize docela v oblibě.

Reagovat
Minister

takže Xhaka na LB

Reagovat
mr.Silver

Fuj, to je zase chaos

Reagovat
Front hell

Reagovat
Side

Podle mě ani hráči neví co za formaci hrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

433, ceba lcm, saka rcm

Reagovat
Mastný Chobot

mne to práve príde celkom dobre fungujúce... aj keď teda možno keby Sheffield neboli totálni tragédi, tak zatlačia a všetko sa zosype

Reagovat
Minister

Lacaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
mr.Silver

Wow

Reagovat
Minister

krása

Reagovat
Front hell

Reagovat
Tommy the Gunner

LACAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

artetawengerball

Reagovat
Nikikrew

Krasny gol! Ceba a Lacca

Reagovat
Minister

Saka je na tom AM skvelý... aj keď on zahrá dobre asi všade.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
martin.b

Ole Gunnar Solskjær on Son Heung-min: "We shouldn’t be conned. I have to say, if my son stays down for three minutes and he needs his ten mates to help him up, he won’t get any food."

Reagovat
stiflerovamama

Snáď má rovnaký prístup aj k Brunovi

Reagovat
smazaný uživatel

sheffield sice sraci, ale dnes celkom zaujimave od nas..

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Minister

No Slavia by im dala minimálne 3

Reagovat
Taiger

Takovej hype

Reagovat
Nikikrew

Videl somnasi 10min aj s golom ale super futbal z našej strany. Viem ze jento SHU ale konečne dobrý futbal, to je pastva pre oči v tejto ukrutne zlej sezóne

Reagovat
Mastný Chobot

SZáloha a obrana Sheffieldu mu to síce dosť zjednodušuje, ale Saka na AM bol vynikajúci. Martinelli má super energiu, páči sa mi na ňom, ako z neho vyžaruje vždy, že musí dať gól, má taký Ronaldo vibe. Laca a Ceba tiež fajn. Okrem Pepeho, ktorý jeden geniálny moment strieda so školáckym spracovaním a zlou prihrávkou na 5 metrov, to ujde. Paradoxne mi príde, že ľavá strana (Xhaka - Ceba - Martinelli) nám funguje lepšie než pravá

Reagovat
Taiger

Vedem a asi to i vyhrajem, ja ale spokojenej nejsem. O parnik nejhorsi tym v lize proti nam, cekam od nas vic, chci co nejdriv skore 3:0 a posetrit Saku.

Nejlepsi na hristi Laca se Cebou. Pepe s Martinellim meh vykony. Pablo zatim ze stoperu za tenhle tejden nejvetsi jistotka.

Reagovat
Taiger

+ jsem zvedavej, s jakyma bekama nastoupime ve ctvrtek, ja bych tam dal asi Saku s Bellerinem (i kdyz je Belle meh). S Cedricem a Chambersem jen tezko budeme pressovat a tvorit.

Reagovat
smazaný uživatel

inak, cele toto je podla mna primarne preto, ze mikel skusa nieco vymysliet s lb, kedze tam mame len cedrica a ten tam hra hovno.podla mna s tym xhakom tam budeme pokracovat

Reagovat
PP

Nahovno v těch osm.. Jak to vypadá? Zatím nic moc jak tak čtu..

Reagovat
PP

Máme strašné to dostupování hráčů, hrozně pozdě.. Ať už při ztrátě nebo při bránění útoku.

Reagovat
Taiger

Jak jsem rikal, tohle se dalo cekat, proste stridani na kokot zas

Reagovat
captain18

Willian spasitel..

Reagovat
PP

A nebyl Saka zraněný? Martinelli navíc bude taky, snad si to nedojebe ještě víc..

Reagovat
Neon

jj, Saka má asi natažený sval nebo něco takového

Reagovat
Studni

Vypadalo to spíš jen na koňára, snad

Reagovat
captain18

Rozohravka jak Arsenal..

Reagovat
Nikikrew

GAbiiii

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

dpc daj tam nelsona

Reagovat
PP

Pepe i Laca výborní.. Pepeho prostě žeru.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Laca easily MOTM dneska

Reagovat
Studni

Chambers by mohl Hectora naučit centrovat a pohybovat se v prostorech a možná bychom nemuseli kupovat beka

Reagovat
masly008

A nebo by prostě mohl hrát Calum.

Reagovat
Nikikrew

a nebo proste kupit konecne poriadneho RB a predat tych tragedov...

Reagovat
masly008

chybí nám nějaký aspoň slušný střední záložník,pokud ho dovedou tak pak asi LB spíš

Reagovat
Studni

Reagovat
Golasso

Reagovat
Studni

Jestli se chceme vrátit do TOP4, tak ne s nim

Reagovat
Taiger

Takovej vysledek ve ctvrtek i a spokojenost

Reagovat
Minister

Elneny to fakt nedá pár minút ani Nelsonovi ani Nketiahovi?

Reagovat
Taiger

Nketiah snad zmizne pristi sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

toto striedanie je arteta v kocke

Reagovat
Studni

Lacaaaaa

Reagovat
PP

Zas bych to moc nepřeceňoval, jsou docela marní a po tom druhém odevzdaní, ale hra, hl. druhý poločas super..

Reagovat
Front hell

Reagovat
Studni

A teda Parteyho přihrávka luxusní

Reagovat
masly008

ostatní naši střeďáci do jednoho by to připosraně vrátili až na Lena.To je ten rozdíl když tam máš opravdového středního záložníka.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Neon

Arsenal má víc střel na bránu než soupeř, neskutečné

Reagovat
Sales

Wtf? Ten ofsajd teď?

Reagovat
Maresma

Si spletli hráče, ne?

Reagovat
Sales

No vypada to tak

Reagovat
Seydou Doumbia

Tomu chybí už jen to, kdyby ti VARisti řekli, že oba jsou černí tak se spletli.

Reagovat
Dawon
Reagovat
Seydou Doumbia

Ten Diagné dal už snad 3,4 goly z ofsajdu...v tomhle případě ''ofsajdu''

Reagovat
Unique

OT: Kdo se chystá na Diablo 2 Resurrected?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele