Premier League - preview 30. kola: WHU chce zpět na 4. místo

03.04.2021, 09:53, aktualizováno 05.04.2021, 08:23
Previews
Goodison Park (© AFP)
West Ham vyhrál jenom jeden z posledních čtyřech zápasů, Ligu mistrů ovšem má stále na dosah a na čtvrtou příčku se vrátí v případě triumfu nad Wolverhamptonem. Na poháry stále pomýšlí i Everton, tomu se nyní do cesty postaví Crystal Palace...
Everton FC - Crystal Palace  (pondělí 19:00)
Na Velikonoční pondělí se proti sobě postaví fotbalisté Evertonu a Crystal Palace. Domácí potřebují nutně vyhrát, pokud se tedy chtějí udržet v souboji o první čtyřku, hosté by naproti tomu tři body potřebovali k dosažení magické čtyřicetibodové záchraně - a s tím spojené takřka stoprocentní jistoty záchrany.

Forma Evertonu byla v posledních týdnech ale kolísavá. Svěřenci Carla Ancelottiho si prožili menší krizi na začátku února, když nevyhráli tři zápasy po sobě. Nejprve brankou z nastaveného času vydolovali remízu na hřišti Manchesteru United, načež doma podlehli Fulhamu a nestačili také na Manchester City. Pak se sice celek z Liverpoolu z tohoto útlumu vyhrabal a porazil postupně městského rivala Liverpool, Southampton a West Bromwich, před reprezentační pauzou to už ale zase nebylo ono. Karamelky nejprve nestačily na Chelsea, o týden později doma překvapivě podlehly také Burnley, načež se jim nezadařilo ani ve čtvrtfinále FA Cupu, kde díky dvěma pozdním brankám prohrály s Manchesterem City 2:0.

Crystal Palace se v posledních týdnech ale také nenachází v nějaké oslnivé formě. Z posledních sedmi duelů se jim podařilo vyhrát jen dvakrát - když s velkým štěstím porazili nejprve Brighton, načež před reprezentační pauzou si doma poradili také s West Bromwichem Albion. Krom toho si Eagles připsali ještě dva body za bezbrankové remízy s Fulhamem a Manchesterem United, v ostatních třech duelech s Leedsem, Burnley a Tottenhamem ovšem odcházeli vysoko poraženi. To však svěřence Roce Hodgsona nemusí trápit, protože se drží v klidném středu tabulky - na boj o první desítku to sice zřejmě nebude, nicméně starosti se záchranou by tento londýnský celek také mít neměl. A od magické čtyřicetibodové hranice je vzdálen jen tři body, s největší pravděpodobností tak PAlace čeká bezstarostný závěr sezóny.

Evertonu se vrací do sestavy James Rodriguez, po dlouhé absenci je už také k zápasu připravený záložník Jean-Philippe Gbamin. V brance se ale určitě neobjeví brankář Pickford, který se ještě nezotavil ze svého zranění. Crystal Palace už zřejmě může počítat s obráncem Tyrickem Mitchellem, otazník se pak vznáší nad stavem Nathaniela Clynea a Jamese McCarthyho.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Olsen - Holgate, Keane, Godfrey, Digne - Allan - Davies, Gomes - Rodriguez - Calvert-Lewin, Richarlison
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Kouyaté, Cahill, Van Aanholt - Ayew, Milivojevič, Riedewald, Eze - Zaha, Benteke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.48 - 4.91
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wolverhampton Wanderers - West Ham United  (pondělí 21:15)
Třicáté kolo Premier League uzavře na Velikonoční pondělí s výkopem ve 21:15 duel Wolverhamptonu s West Hamem United. Zatímco domácí v této sezoně tápou a takřka celou dobu se pohybují v dolním patře tabulky, West Ham naopak prožívá nejlepší ligový ročník v moderní klubové historii. V posledních kolech však "Kladiváři" přece jen začínají bodově zaostávat...

Posun oproti minulé sezoně činí v případě United stěží uvěřitelných dvaadvacet bodů navíc, což z loňského kandidáta na sestup rázem činí kandidáta na kvalifikaci do evropských pohárů. Tým Davida Moyese však prohrál poslední dvě venkovní klání a naposledy před reprezentační přestávkou zaváhal i doma proti Arsenalu, přestože si v první půli vypracoval luxusní tříbrankový náskok. West Ham se tak kuriózně stal prvním klubem Premier League po deseti letech, který v jedné a té samé sezoně dokázal tříbrankový rozdíl ve skóre jak umazat, tak promarnit, shodou okolností v obou případech proti rivalům ze severního Londýna Tottenhamu a Arsenalu.

Dobrou zprávou pro Wolves je především zdravotní stav brankáře Ruie Patrícia, jenž obdobně jako Raúl Jiménez dříve v tomto ročníku utržil v minulém kole s Liverpoolem napohled děsivé zranění hlavy v kolizi s vlastním spoluhráčem Conorem Coadym. Na rozdíl od mexického forvarda však Patrício vyšel z celého incidentu bez jakýchkoli následků, a tak se může hned vrátit mezi tři tyče. "V tu chvíli to bylo děsivé a všichni jsme si dělali starosti," přiznal manažer Nuno Espírito Santo. "Musel zůstat pod dohledem lékařů, a proto nemohl odjet do Portugalska. V tomto týdnu už ale normálně trénoval. Kdykoli dojde na něco takového, obzvláště v našem případě po předešlé zkušenosti, je to děsivé."

Právě na portugalském reprezentačním srazu si přivodil drobné zranění Joao Moutinho, jehož start je tak v pondělí ohrožen. Po potížích s třísly se na soupisku Wolves vrací Daniel Podence. Také hosté mohou přivítat zpět do kádru pár navrátilců, a to Arthura Masuaku s Pablem Fornalsem, zatímco dvojice Ogbonna-Yarmolenko zůstává nadále mimo hru.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Boly, Coady, Saiss - Semedo, Dendoncker, Neves, Jonny - Traoré, Willian José, Neto
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Coufal, Dawson, Diop, Cresswell - Souček, Rice - Bowen, Lingard, Benrahma - Antonio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.98 - 3.17 - 2.68
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Burnley FC  (neděle 13:00)
Southampton vyzve v rámci třicátého kola Premier League Burnley. Oba celky mají shodně třiatřicet bodů, domácí jsou o skóre čtrnáctí před patnáctými hosty.

Reprezentační pauza přišla trápícímu se Southamptonu vhod. Domácí prohráli deset z minulých 12 ligových duelů, během kterých inkasovali v průměru více než dvě a půl branky, což bylo v daném období nejvíce ze všech. Svěřencům Ralpha Hasenhüttla dokonce hrozí, že ještě budou muset bojovat o záchranu. Na domácí půdě dokonce v ligovém utkání nevyhráli od prvního zápasu roku 2021, kdy zde porazili Liverpool.

Burnley má sice stejně bodů jako domácí, ale jeho aktuální forma je mnohem lepší, prohrálo totiž jen jeden z posledních osmi zápasů. V každém z minulých tří venkovních vystoupení Burnley padly minimálně tři góly a osm z celkových deseti branek v nich bylo vstřeleno už v prvním poločase. Clarets neprohráli na stadionu St. Mary už třikrát v řadě.

Poslední vzájemný duel se odehrál na konci loňského září a Southampton vyhrál po brance Dannyho Ingse.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Walker-Peters, Vestergaard, Bednarek, Bertrand - Ward-Prowse, Diallo - Armstrong, Redmond - Adams, Ings.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Pieters - Gudmundsson, Westwood, Brownhill, McNeil - Vydra, Wood.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.03 - 3.45 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Tottenham Hotspur  (neděle 15:05)
Newcastle United se na domácí půdě utká v rámci třicátého kola Premier League s Tottenhamem Hotspur. Domácí se drží těsně nad sestupovou linií, na sedmnáctém místě na ní mají náskok dva body. Spurs bojují o pohárové příčky, nyní jsou šestí.

Magpies prohráli před reprezentační přestávkou s Brightonem 0:3 a stále zůstává na první nesestupové pozici. Jediným pozitivem, kromě dvoubodového náskoku, je už snad pouze zápas k dobru. Newcastle ovšem vyhrál jediné z předchozích sedmi utkání a jen jednou vyhrál i v minulých sedmi vzájemných duelech.

Proti Tottenhamu se domácím nedaří ani zde, kde prohráli pět z posledních šesti vzájemných střetnutí, přičemž ve všech šesti vyhrál ten tým, který se prosadil jako první. Newcastle momentálně doma třikrát v řadě neprohrál, ale k výhře bude asi potřebovat více gólů, protože v téměř osmdesáti procentech jeho domácích zápasů dokázaly skórovat oba zúčastněné týmy. NUFC zde navíc neudrželo čisté konto už šestkrát v řadě. Poslední dvě ligové branky Newcastlu vstřelil Jamaal Lascelles. Obě dal doma a obě padly ve druhém poločase.

Tottenham Hotspur má ještě devět zápasů na to, aby si zajistil účast v příštím ročníku Ligy mistrů, ale před startem tohoto kola mu patří šestá příčka. Tottenham dal v posledních pěti ligových zápasech v průměru jeden gól už před třicátou minutou hry a žádné z jeho předešlých dvanácti ligových klání neskončilo remízou.

S výjimkou prohry na půdě Brightonu je zatím letos Tottenham ve venkovních zápasech proti celkům z druhé poloviny tabulky velmi silný a naději mu dodává i dobrá bilance přímo ze St. James' Park. Hosté navíc neprohráli v 80 procentech venkovních duelů, do kterých letos vstupovali v roli favorita. Do karet může londýnskému celku hrát i fakt, že jeho kouč José Mourinho ještě nikdy v historii proti současnému manažerovi Newcastlu Stevu Bruceovi neprohrál.

Poslední vzájemný zápas skončil loni v září remízou 1:1. Za Spurs se prosadil v prvním poločase Lucas, za Newcastle až v 97. minutě Callum Wilson z penalty.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Manquillo, Lascelles, Clark, Dummett - Shelvey - Willock, Hendrick - Almirón - Joelinton, Fraser.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Tanganga, Sanchez, Alderweireld, Reguilón - Hojbjerg, Ndombele - Lucas, Lo Celso, Son - Kane.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.46 - 3.94 - 1.69
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Aston Villa - Fulham FC  (neděle 17:30)
Fulham čeká v neděli odpoledne další důležitý zápas, Cottagers tentokráte zajíždí na půdu Aston Villy, která se v posledních týdnech nenachází ve zrovna oslnivé formě. Villans v posledních týdnech kompletně přestali střílet branky, a pokud se jim urychleně nepodaří najít střeleckou formu zpět, dá se čekat, že budou tabulkou klesat i nadále.

Ještě v polovině ledna Villans dotírali na první čtyřku a odehráli vyrovnané zápasy například s Manchesterem United nebo City. Od té doby ale následoval velký propad ve formě a s tím spojený také propad tabulkou. Z posledních devíti zápasů Villans vyhráli jen dvakrát, když přehráli Arsenal a Leeds, dále si připsali také tři body za dvě bezbrankové remízy s Brightonem a Wolverhamptonem a jeden bodík také za remízu na půdě Newcastlu 1:1. Ve zbylých čtyřech duelech pak Villans skončili na straně poražených. Za zmínku ještě také stojí, že ve zmíněných devíti duelech svěřenci Deana Smitha nasázeli pouhých pět branek, ukazuje se tedy, že ofenzivní činnost celku z Birminghamu bez zraněného Grealishe prostě a jednoduše nefunguje.

Fulham se naopak v případě výhry může po dlouhé době vyšvihnout mimo sestupové příčky. Svěřencům Scotta Parkera se od začátku února podařilo natáhnout pětizápasovou sérii bez porážky, kterou ukončilo až domácí klání s Tottenhamem. Cottagers to však nerozhodilo a hned o týden později přivezli překvapivé tři body z půdy Liverpoolu. Poslední dva duely však Scottu Parkerovi nevyšly - nejprve na vlastním hřišti jednoznačně podlehli velkému favoritovi v podobě Manchesteru City, načež pak nestačili ani na Leeds United, který si díky z Craven Cottage odvezl tři body. Fulham je však stále v blízkém kontaktu s prvním nesestupovým - tedy sedmnáctým - místem, které momentálně okupuje Newcastle. Fulham na něj však ztrácí jen dva body, na druhou stranu ale má odehráno o zápas více.

Aston Ville se do sestavy po zranění vrací záložník Grealish, což je pro příznivce Villans mimořádně dobrá zpráva. Vrací se také obránce Kortney Hause, k dispozici však ještě nebude Wesley. Na straně hostí se vrací Bobby Docordova-Reid, mimo hru však i nadále zůstává záložník Tom Cairney.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Cash, Konsa Ngoyo, Mings, Targett - Douglas Luiz, McGinn - Traore, Sanson, Grealish - Watkins
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Areola - Aina, Andersen, Tosin, Robinson - Decordova-Reid, Lemina, Reed, Lookman - Loftus-Cheek - Mitrovič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.25 - 3.01
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Brighton & Hove Albion  (neděle 20:30)
Manchester United se v rámci třicátého kola střetne na domácí půdě s Brightonem. Red Devils jsou v tabulce stále druzí, na první City už však mají propastnou ztrátu. Hosté jsou šestnáctí s šesti bodovým náskokem na sestup.

Manchester United neprohrál v devíti ligových zápasech v řadě a pokračuje v hájení druhého místa. Tentokrát ho čeká soupeř, kterého porazil pětkrát v řadě a ve čtyřech případech mu dal přesně tři branky. United navíc neinkasovali už ve čtyřech ligových střetnutích v řadě, což se jim naposledy povedlo v lednu 2018.

Domácí neprohráli ani v posledních čtyřech ligových zápasech na svém stadionu a v těchto duelech dali v průměru čtyři branky. Man Utd vyhrál i všechny tři dosavadní vzájemné domácí souboje s Brightonem a právem mu náleží role favorita. V takových případech ovšem letos doma naplno bodoval jen sedmkrát, což představuje pouze lehce nadpoloviční úspěšnost. Paul Pogba se proti Brightonu trefil už třikrát, přičemž dvakrát se mu to povedlo od 80. minuty do závěrečného hvizdu. Domácí se tak na něj budou určitě znovu spoléhat.

Brighton pořád nemá jistotu záchrany, ale nedávná výhra 3:0 nad Newcastlem mu značně pomohla. V tomto střetnutí se mu poprvé od dubna 2017 povedlo během jednoho ligového duelu vstřelit dvě branky ze vzdálenosti mimo pokutové území.

Hosté dali v minulých pěti venkovních ligových zápasech v průměru gól na utkání, ale na Old Trafford určitě nepojedou zcela odevzdaní, neboť v minulých dvou zápasech na severozápadě Anglie neprohráli. V případě, že letos inkasovali venku jako první, ovšem vybojovali jediný bod. Pouze Everton a Leicester City však letos vyhrály v roli outsidera více venkovních zápasů než Brighton, kterému se to povedlo čtyřikrát.

V posledním vzájemném střetu, který se odehrál na konci září, vyhrál Manchester United na stadionu svého soupeře 3:0. Skóre otevřel v první půli Scott McTominay, zkázu Brightonu poté po přestávce dokonali Juan Mata a Paul Pogba.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
de Gea - Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Shaw - Matic, Pogba - Greenwood, Fernandes, Rashford - Cavani.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - White, Dunk, Veltman - Gross, Lallana, Bissouma, Moder - Trossard - Maupay, Welbeck.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 4.00 - 5.49
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - West Bromwich Albion  (sobota 13:30)
Po reprezentační pauze se o slovo znovu hlásí ligové soutěže a v Anglii velikonoční program odstartuje odpolední souboj Chelsea s předposledním West Bromwichem. Z pohledu domácích jde o zápas, ve kterém je zisk tří bodů naprostou povinností - Baggies totiž patří mezi nejhorší celky soutěže a o jejich sestupu už prakticky není pochyb. Svěřenci Sama Allardyce musí spoléhat na nějaký nepravděpodobný zázrak - s největší pravděpodobností však ve zbývajících dvou měsících ligové soutěže budou hrát pouze o vlastní čest.

Chelsea se nachází v dobrém rozpoložení - svěřenci Thomase Tuchela dotáhli ztrátu na špičku tabulky, která jej od prvních míst dělila v lednu, a momentálně se nachází na čtvrté příčce, která by jim zaručila přímou účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Blues však čeká velmi těžký závěr sezóny, kdy se v posledních čtyřech duelech utkají s Manchesterem City, Arsenalem, Leicesterem a Aston Villou, německý stratég tak jistě tuší, že by si jeho svěřenci měli do té doby vypracovat určitý bodový polštář. Jakýkoliv jiný výsledek než přesvědčivá výhra domácích by tak byla považována za obrovskou senzaci a pro Chelsea by to byla velmi nepříjemná komplikace v honbě za umístěním v první čtyřce.

West Bromwich Albion bude ve zbývajícím čase sezónu s největší pravděpodobností už jen dohrávat. Svěřencům Sama Allardyce se prostě dlouhodobě nedaří - anglický manažer byl do klubu přiveden s tím, že s Baggies o záchranu minimálně pořádně zabojuje, něco takového se ale nekoná. Hosté totiž od poloviny ledna vyhráli jen jednou jedinkrát, když na vlastním hřišti s obrovským štěstím přemohli v koncovce se trápící Brighton. Kromě toho se ještě zmohli na překvapivou remízu s favorizovaným Manchesterem United, jinak ale body na jejich kontě stejně jako vstřelené branky prostě a jednoduše nepřibývaly.

Chelsea se v sobotním utkání musí obejít bez zraněného N'Gola Kantého, který si z reprezentačního srazu odnesl svalové zranění. Jinak se ale manažerovi Tuchelovi marodka vyprázdnila - k dispozici už je zkušený stoper Thiago Silva, plně fit je také útočník Abraham a do hry může zasáhnout také dvojice Hudson-Odoi - Mount, která si z reprezentačních klání přivezla drobné šrámy. Hostujícímu celku bude chybět záložník Gallagher, který v klubu hostuje právě z Chelsea a proti svému mateřskému klubu tak nemůže nastoupit. Jinak by však trenér Allardyce měl mít k dispozici takřka kompletní kádr včetně útočníka Robsona-Kanua.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Azpilicueta, Thiago Silva, Rüdiger - Odoi, Kovačič, Jorginho, Alonso - Mount, Giroud, Werner
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Furlong, O'Shea, Bartley, Townsend - Yokusulu - Pereira, Livermore, Maitland-Niles, Phillips - Diagne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 5.38 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leeds United - Sheffield United  (sobota 16:00)
Jedním ze sobotních zápasů Premier League po reprezentační přestávce bude s výkopem v 16:00 yorkshirské derby mezi Leedsem a Sheffieldem United. Duel letošního nováčka s tím loňským však bude mít jasného favorita v podobě domácích, kteří pod vedením Marcela Bielsy baví svou hrou širokou fotbalovou veřejnost, zatímco hosté se celou sezonu trápí suverénně na posledním místě.

Dobrou zprávou pro Leeds je lepšící se stav španělských harcovníků Pabla Hernándeze a Rodriga, kteří se po svalových potížích vrací na zápasovou soupisku. Ve hře je i účast Mateusze Klicha, pokud již polský záložník dokázal překonat nákazu koronavirem. Po nemoci je připraven naskočit zpět do hry také Liam Cooper.

Na straně Blades má šanci dostat se do kádru John Egan, jenž od února laboruje s vykloubeným prstem na noze, ovšem nyní je již zpět v plné tréninkové zátěži. Navzdory absenci v irském národním týmu by měl být manažeru Heckingbottomovi k dispozici také Enda Stevens, mimo hru naopak najisto zůstávají Chris Basham a kapitán Billy Sharp.

Ani po odvolání dlouholeté trenérské ikony Sheffieldu United Chrise Wildera se situace v klubu nijak nezlepšila, ba naopak. Hráči Blades již nedokázali skórovat v osmi po sobě jdoucích zápasech, zatímco Leeds je naopak nejgólovějším ligovým nováčkem za posledních jednadvacet let.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Llorente, Struijk, Cooper - Ayling, Phillips, Dallas - Roberts - Raphinha, Bamford, Harrison
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Baldock, Ampadu, Stevens - Bogle, Lundstram, Norwood, Fleck, Osborn - McBurnie, McGoldrick
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.21 - 6.14
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Manchester City  (sobota 18:30)
Sobotní program anglické Premier League přinese i atraktivní souboj prvního celku se třetím, když se na King Power Stadium střetnou domácí Leicester City a suverénní Manchester City. Domácí budou spoléhat na to, že se jim favorita podaří zaskočit stejně jako na podzim, když v Manchesteru vyhráli překvapivě vysoko 5:2. Naopak hosté z Manchesteru budou chtít potvrdit skvělou formu posledních týdnů i proti dalšímu silnému soupeři a případnou výhrou by se zase o něco přiblížili mistrovskému titulu.

Domácí celek se v průběhu února dostal do lehkého útlumu, soudě dle posledních zápasů a výkonů se ale svěřencům Brendana Rodgerse podařilo tento těžší moment v sezóně již překonat. Leicester v únoru remizoval s Wolverhamptonem, prohrál na vlastním hřišti s Arsenalem a jen bod si odvezl také z půdy Burnley. Do toho vypadl z Evropské ligy po souboji s českou Slavií, rozhodně tak nešlo o období, se kterým by Brendan Rodgers mohl být spokojen. Od té doby se ale v ofenzivě rozjel útočník Iheneacho, jehož góly momentálně nahrazují slabší formu druhého a slavnějšího forwarda Leicester, Jamieho Vardyho. V březnu se pak Leicesteru podařilo s velkým štěstím zdolat Brighton, o týden později rozstříleli Sheffield United a před reprezentační pauzou oslavili postup do semifinále FA Cupu, když na vlastním hřišti přemohli fotbalisty Manchesteru United 3:1.

Manchester City se může pochlubit skutečně fenomenální formou. Z posledních 18 ligových duelů si připsali hned 17 výher, body tedy ztratili jen jednou jedinkrát, když na vlastním hřišti po mdlém výkonu nestačili na městské rivaly - Manchester United - výsledkem 0:2. Jinak se svěřencům Pepa Guardioly podařilo proklouznout do semifinále FA Cupu, když zvládli těžké střetnutí na půdě Evertonu, kde díky dvěma pozdním gólům v podání Gündogana a De Bruyneho zvítězili 2:0, načež se jim daří také v Champions League, kde po vítězství proti Mönchengladbachu pronikli do čtvrtfinále, ve kterém se utkají s Borusií Dortmund. Manchester City má tak sezónu perfektně rozjetou na všech čtyřech kolejích - v Ligovém poháru už jsou totiž dokonce ve finále - a mohou se pokusit o historický úspěch. Prioritou pro Pepa Guardiolu ovšem jistě zůstává ligová soutěž a hlavně Champions League, jelikož v ní se mu na lavičce Manchesteru City doposud nepodařilo překročit hranice čtvrtfinále.

Leicesteru se do sestavy vrací dvojice Maddison a Pereira, k dispozici však stále nebudou záložníci Harvey Barnes a Cengiz Under. Hostující Manchester City by dle informací od manažera Guardioly měl mít k dispozici kompletní kádr.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Fofana, Evans, Söyüncü - Pereira, Ndidi, Tielemans, Castagne - Maddison, Iheanacho, Vardy.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Dias, Cancelo - Mahrez, De Bruyne, Rodri, Gündogan, Sterling - Jesus.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.15 - 3.87 - 1.74
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Liverpool FC  (sobota 21:00)
Poslední zápas sobotního programu Premier League nabídne souboj těžkých vah Arsenalu s Liverpoolem, ovšem také souboj devátého týmu tabulky se sedmým. Ani jeden z celků nemůže být s touto sezonou ani trochu spokojen, což jen přidává na důležitosti jejich vzájemného střetnutí, neboť času na záchranu sezony je čím dál méně.

Domácí stále doplácí především na první polovinu sezony, kdy jejich prachbídná forma hraničila s bojem o sestup a ještě o Vánocích byl Arsenal až na patnáctém místě. Od té doby se však "Kanonýři" přece jen zvednuli, a především dokázali oživit skomírající ofenzivu. Velkým dílem k tomuto zlepšení přispěli mladí záložníci Emile Smith Rowe a Martin Odegaard, jenž v lednu přišel na hostování z Realu Madrid a takřka okamžitě se v novém působišti perfektně etabloval.

V posledních měsících tak šly výkony Arsenalu markantně nahoru, ovšem jeden neduh se manažeru Mikeli Artetovi stále odstranit nepodařilo, a to laciné chyby před vlastní brankou, které takřka darují góly soupeři. Španělský kouč však věří, že tyto minely nepramení z týmové taktiky a podaří se jich zbavit. "Vzhledem k tomu, že soupeři jsou na nás v tomto ohledu závislí, považuji za pozitivní faktor, protože to znamená, že tento problém máme ve vlastních rukou a můžeme jej okamžitě odstranit."

"Dalším faktorem je, že dokážeme hrát na této stávající úrovni. Dokážeme se vrátit do zápasu proti kvalitnímu soupeři i s tříbrankovým mankem," připomněl Arteta poslední ligové střetnutí před reprezentační pauzou na půdě West Hamu, který se sice ujal brzkého vedení 3:0, avšak utkání nakonec skončilo remízou 3:3. "Je to ukázka charakteru a kvality. Takovou kvalitativní úroveň si musíme udržet, jestliže chceme podávat vyrovnané výkony v lize i evropských pohárech, a zároveň se zbavit našich chyb. Stávají se častěji, než bych chtěl, a stojí nás to body. Nemá to ale přímou spojitost s tím, jak chceme hrát. V mnoha případech to bylo individuální."

Zatímco trápení Arsenalu nebylo po předešlých rovněž nepříliš povedených letech tak velkým překvapením, propad obhájce titulu Liverpoolu z prvního místa na příčky mimo účast v Lize mistrů bylo pro fotbalovou veřejnost o poznání výraznějším šokem. Podle Artety jde spíše o smůlu a souhru více okolností než skutečný výkonnostní propad, byť výsledky hovoří jasně. "Zasluhují si vyhrát takřka každý zápas, téměř každé jejich utkání, na které se dívám. Ve fotbale je spousta detailů jako ‚momentum‘ či sebevědomí. Nebo efektivita v zakončení, kterou měli v předešlých letech vysokou. To všechno určuje, zda jste úspěšní, či nikoli."

Zatímco loni touto dobou Liverpool suverénně vedl Premier League s nedostižným ziskem 82 bodů, o rok později jich má o propastných 36 méně, což stačí pouze na sedmé místo. Před reprezentační přestávkou však Reds zabrali a výhrami nad Wolverhamptonem či Lipskem v Lize mistrů si alespoň trochu spravili chuť, na což nyní chtějí navázat. "Máme stále o co hrát. Nejsme v nejlepší pozici, co se boje o Ligu mistrů týče, ale je samozřejmostí, že se o to pobijeme. A když to nevyjde, tak budeme usilovat alespoň o další evropské poháry," prohlásil manažer Jürgen Klopp.

"Pokusíme se udělat všechno pro to, abychom z této sezony ještě něco vymáčkli," pokračoval liverpoolský kouč. "Nemůžeme si už dovolit ztrácet další body a čeká nás náročný program. Když jste v takové situaci, není už ani moc co ztratit a můžeme se do toho aspoň pořádně obout."

Arsenal před sobotním zápasem sužují zdravotní potíže u několika stálic základní sestavy. Mimo hru bude najisto stoper David Luiz kvůli potížím s kolenem, nejistý je stav dua Saka - Smith Rowe a z plnění reprezentačních povinností nevyklouzl bez zdravotních potíží ani Granit Xhaka. Na straně Liverpoolu zůstává vše při starém, co se dlouhodobých absencí v defenzivě týče, ovšem Klopp může alespoň znovu počítat s Robertem Firminem, jenž se po třízápasové absenci konečně zbavil problémů s kolenem.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Bellerín, Holding, Gabriel, Tierney - Partey, Elneny - Saka, Odegaard, Aubameyng - Lacazette
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Kabak, PHillips, Robertson - Alcántara, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.94 - 3.58 - 2.47
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City30225364:2171
2.Manchester United29169456:3257
3.Leicester City29175753:3256
4.Chelsea FC29149644:2551
5.West Ham United29147845:3549
6.Tottenham Hotspur29146949:3048
7.Liverpool FC29137948:3646
8.Everton FC281441040:3746
9.Arsenal FC291261140:3242
10.Aston Villa281251139:3041
11.Leeds United291231445:4739
12.Crystal Palace291071231:4737
13.Wolverhampton Wanderers29981228:3835
14.Southampton FC29961436:5133
15.Burnley FC29891222:3733
16.Brighton & Hove Albion297111132:3632
17.Newcastle United29771528:4828
18.Fulham FC305111423:3826
19.West Bromwich Albion29391720:5718
20.Sheffield United29422316:5014

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (939)

Přidat komentář
Miguel19

Ten Kanté začíná být docela průser.

Jako aktuálně to tolik nevadí, jelikož Kova i Jorginho hrají taky výborně, nicméně ty zranění začínají přibývat.

Reagovat
RKBoy

na dalšiu sezonu proste treba kúpit kvalitné ,mladé CDMko ktoré sa sním bude rotovat , Kantého nechat na tažké a doležité zápasy.. čoraz viac čítam ,že chceme kúpit Menina , tak uvidíme.

Reagovat
mikelinos

Např Gilmour?

Reagovat
RKBoy

fyzicky nie.

ten skor može zastávat rolu Jorginha, tj. rozohrávača a dirigenta.. ako CDM potrebujeme nejaké fyzicky nadupané delo.

Reagovat
Walter_Sobchak

Tiež si myslim, potom by sme mohli začať hrávať aj napríklad 4231 a nie len 343. Typicke DM nam chýba a to je problem, a do toho ešte tie Kanteho zranenia, ktorý je náš najdefenzivnejší záložník.

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí ml.

Reagovat
smazaný uživatel

to je stejne husty, ze je u vas uz 5 sezonu...

Reagovat
wwwx
Reagovat
Seydou Doumbia

Mané, Hummels, Kanté, Gundogan, Wijnaldum, Depay

Reagovat
SpecialOne

Torres v základu Nedokážu si představit, že to pro něj dopadne dobře...

Reagovat
RKBoy

u Wernera verím ,že sa spat do formy dostane.. Torres bol po tažkom zranení a emocionálne labilnejší typ, rovnako tak Morata.. u Tima vidiet tú frustráciu a chut to zlomit.. skor či neskor to príde, potrebuje len podporu a dalej makat.

Reagovat
Greny

bez Mounta i Havertze

Reagovat
vitasrp

Šetří je na Champions League no, tak hlavně aby z toho dneska ale nebyl průser.

Reagovat
Walter_Sobchak

Obidvaja hrali v repre celkom dost tak rozumna rotacia a do toho LM čoskoro.

Reagovat
John Obi Mikel

Mount má za sebou zranění z repre pauzy, před sebou Porto. Dalo se to čekat.

Reagovat
John Obi Mikel

Až na Wernera asi v pohodě. Tam se bojím, že nás proti betonáři Samovi čeká těžký zápas. Ale tak aspoň zase máme nadupanou lavičku.

Reagovat
Talker

Přemýšlel jsem, jestli zapínat a nakonec jsem zapnul.

Nejvíc mě mrzí, že nehraje Gallagher, toho bych chtěl hodně vidět.

Reagovat
John Obi Mikel

Co to bylo

Reagovat
Miguel19

To je snad penalta ne?

Reagovat
hitZor

VAR

Reagovat
Matić

Tohle je na penaltu?!

Reagovat
Maximm9

Hra Chelsea vypada presne tak, jako bude vypadat hra Barcelony bez Messiho.

xxxmilion prihravek, ale hovno z toho. Proste tam neni nikdo, kdo by ten mic poradne potahnul a rozdal. A z tech prihravek v nasem vapne mam normalne husi kuzi

Reagovat
hitZor

Braňo!

Reagovat
Mimalu

Pulda

Reagovat
John Obi Mikel

Alonso Pulišič

Reagovat
Miguel19

P U L D A !!!

Reagovat
Mimalu

Reagovat
RKBoy

Silva, presne to som čakal po tom začiatku čo mal....

Reagovat
spider_8

Luxusni asistence od Alonsa

Reagovat
John Obi Mikel

Tpč

Reagovat
Aker22

Červená v pořádku, ale potom teda měla být penalta na Wernera

Reagovat
RKBoy

ale či to bolo na druhu žltú...

Reagovat
hitZor

Ani náhodou, vždyť se prakticky na místě snažil zablokovat střelu a hráč WBA do něho v podstatě jen naběhl.

Reagovat
Miguel19

No na místě to právě nebylo, dělal pohyb dopředu..

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Busby babes

Reagovat
spider_8

Reagovat
vitasrp

Úchvátná konzistence, fakt ty debilní rozhodčí miluju. Faul po odehrání na Wernera nic - a byl jasné, takže penalta měla být stoprocentně - ale na druhé straně červená jo. Ach jo.

Reagovat
hitZor

Reagovat
John Obi Mikel

Stejný zákrok

Reagovat
TopinB

Reagovat
vitasrp

Fakt jako naprosto neskutečný, ať jdou někam. A ten faul na Pulišiče, to byla úplně stoprocentní žlutá, ale ten stoper ji stejně nedostane prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě ti zkurvení komentátoři obhajují každé rozhodnutí rozhodčího, to se nedá poslouchat.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Ranoth

ze ja som daval na tu chelsea najskusenejsi hrac na ihrisku...

Reagovat
smazaný uživatel

To se posral ten sudí ne????

Reagovat
Whitemedia

Jsem tu novej a mám dotaz. Co ten kokot píská?

Reagovat
TopinB

Kokotiny

Reagovat
Svatej

mame co jsme chtěli. Můžeme být spokojení s tim, co za hovna jsme dekády obhajovali a kam jsme metr jako sportovní společnost posunuli. Poslední rok je zatim to nejubožejší z hlediska fyzický hry, co tenhle sport sleduju a jsem přesvědčenej, ze jsme uz za bodem návratu.

Reagovat
Whitemedia

Víš co je ještě otravnější než ta červená?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Bez do prdele

Reagovat
Whitemedia

drsnej jak ostrovní fotbal před dvaceti lety

Reagovat
Svatej

Trapnej jak ostrovni fotbal před pěti lety.

Reagovat
Whitemedia

Jo, to vyhrával Lestr, to souhlasí..

Reagovat
Remt

*jak ostrovní fotbal dnes (při tom co pískaj)

Reagovat
Svatej

❤️

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Taiger

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Klekni na protest do kouta, třeba to pomůže

Reagovat
Svatej

Fungovalo to někdy?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
John Obi Mikel

West Brom asi bude nejméně oblíbený soupeř Thiaga Silvy. Na podzim chyba v rozehrávce, teď červená.

Reagovat
spider_8

Thiago se posetril na Porto

Ten uz by proti WBA radsi hrat nemel, i kdyz tohle bych nu fakt nevycital.

Reagovat
John Obi Mikel

Ivanovič To bylo rychlý.

Reagovat
smazaný uživatel

Braňa První a poslední sprint.

Reagovat
TopinB

Ivanovič je prostě Roy Kent

Reagovat
John Obi Mikel

Jorg a Kovačič dneska teda vymýšlejí věci.

Reagovat
vitasrp

Kovačič - Jorginho, to je úplně směšné výkon od těhle dvou. Suverénně nejhorší pod Tuchelem.

Reagovat
RKBoy

mrtki WBA teraz budú padat pri sebemenšom pošteklení.

Reagovat
bandwagoner

Rozhodci fakt parada... Ale teda i ta kombinace Kovacic & Jorginho co predchazela zakroku Thiaga Silvy, to jsem fakt nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Goooooolll

Reagovat
smazaný uživatel

5 minut nastavení

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Phillips

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma je nouma.;-)

Reagovat
Mimalu

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera baggies!

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooolll

Reagovat
Thelvin

Co se to děje

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooool! Perreira je buh.

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Kixi Syhimour

Nejseš náhodou ten, co když sází na United, tak prohrají?

Reagovat
Ranoth

ocividne som zakliaty takze to zacina platit aj na ostatnych favoritov

Reagovat
Greny

Co tam předvádí století a dvojka Kovacic Jorginho to je sileny

Reagovat
Greny

Stoperi

Reagovat
Pigeon

Bijte je a dejte jim bídu

Reagovat
Kincl

Krásná otočka to se mi líbí snad Chelsea dneska bez bodů

Reagovat
Miguel19

Jorginho exkluzivně...napřed zařídí rudou pro Silvu a pak ještě namaže na gól.

Reagovat
Diskostu

Pereira krása .. konečne skonči ten Hype kolo Tuchela

Reagovat
FC Porto FC

Ty si vůl víš že Chelsea hrála v 10 ty hlavo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Error

to bylo nejubozejsich 5 minut v cele sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Jorginho tento poločas jak Bakayoko proti Watfordu.

Reagovat
vitasrp

Já musím pogratulovat dvojici Kovačič - Jorginho, to jsou totiž výkony, za které by mladí hráči byli vyřazeni z kádru. Vyloučen byl možná Thiago Silva, ale obě karty jdou na triko Jorginha, který dneska hraje jak naprostý debil. Kovačič zase několikrát nesmyslně ztratil na polovině soupeře, vůbec jsem ho nepoznával dneska.

Gratulaci zaslouží také rozhodčí, který faul po zahrání nejprve neposoudí jako faul a žlutou kartu, kdy to navíc bylo ve vápně a byl by z toho pokutový kop, pak neudělí úplně stoprocentní žlutou kartu stoperovi hostí za faul na Pulišiče před brankou (to byla snad učebnicová karta), aby pak kontakt po odpískání odpískal a Silvovi tu druhou žlutou udělil. Fakt jako v čem je ta situace Werner vs obránce a Silva vs útočník jiné (krom toho, že jedna byla ve vápně a druhá před), to ať mi někdo vysvětlí.

Závěr poločasu nádhera to bylo naprosto dokonalý - počínaje Jamesem, přes Jorginhovu senzační hlavičku až po Alonsovo parádní bránění.

Reagovat
Taiger

Jsem naivní, když si myslím, že Chelsea otočí při brejcích a Werner bude hlavním strůjcem?

Reagovat
REPLIKATOR

ano

Reagovat
spider_8

Nevim co je vic naivni. Jesti si myslet, ze Werner promeni sanci nebo ze to big Sam nezatahne a dovoli nam hrat na brejky

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

jsi

Reagovat
JessePinkman

jo

Reagovat
vitasrp

K čemu je zas takovýhle střídání...

Reagovat
Matić

Proč nestáhl stopera raději.

Reagovat
vitasrp

Stopera určitě ne, ale mohl poslat doprdlee Jorginha nebo vystřídat i Azpiho a hrát s Reecem na prav´m obránci.

Reagovat
ajouki

Nebo Alonsa a dát nalevo Azpilicuetu. Pevnější defenzíva, rychlejší hráč na hřišti a posílení ofenzívy v jednom.

Reagovat
spider_8

Mount za Jorginha i brani

Reagovat
vitasrp

Ježiši ať už fakt jde ten Jorginho někam doprdele. Jeho každý obejde jak kdyby tam nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

tedka ta riskantni rozehravka mendyho na kovacice, ktery byl mirne pod tlakem (podobne jako xhaka, kdyz nam dalo gol burnley) pro vsechny, kteri nechapu, proc se takove riziko podstupuje.

normalne to vykombinovali trema rychlyma prihravkama, a pak diky tomu otevrenemu prosotru, mel kovacic open strelu 2 metry pred vapnem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Krásný gól

Reagovat
spider_8

Werner s Jorginhem jsou ted na hristi uplne zbytecni. Na tom hrotu by treba Tammy odvedl mnohem vic.

Reagovat
smazaný uživatel

paradni gol

Reagovat
Salfovic

Tuchelova první prohra v Chelsea, doma s WBA

Reagovat
Taiger

Porto be like:

Reagovat
Miguel19

Pěkně mi Kovačič s Jorginhem nafackovali.

Ztratit v boji o LM s WBA...nic moc

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Výborná poziční hra Jorginha a Kovacice.

Reagovat
pingla

Robinson Big Sam

Reagovat
Kluivert9

Na co tam má Tuchel pořád ty 3 stopery?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to nebylo 6:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž ono to bude asi i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Kovacic se ho ani nedotkl

Reagovat
smazaný uživatel

no a? sel tam tak, ze kdyby neuskocil a trefil ho tak mohl dostat i redku

Reagovat
KnoxXx

vyprask

Reagovat
pingla

Diagne taková rozborka

Reagovat
spider_8

Ty vole, oni nam tam fouknou uplne vsechno. To je efektivita.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden gol krasnejsi nez druhy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Big Sam ball

Reagovat
samson192

Kovací jak sa na to vysral

Reagovat
REPLIKATOR

Mount dobré bránění

Reagovat
smazaný uživatel

no lol mount taky slusny wba ted ty protiutoky vychazeji jak ve fife, strasne lehce a a strojove presne

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOUNT

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou goly. Dneska tam hrajou futsal?;-)

Reagovat
REPLIKATOR

Werner posranej sám před golmane, radši nahrál

Reagovat
Taiger

Reagovat
Salfovic

To mě hodně pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Konečně jde Jorginho doprdele, on má opravdu občas zápasy, kdy je naprosto nesnesitelnej. Akorát tohle mělo přijít už o poločase.

Reagovat
vitasrp

A Kova dneska ztratil víc míčů než ve všech zápasech pod Tuchelem dohromady ne?

Reagovat
Jackmaker1989

WBA pôjde zaslúžene dole. To je strašné, aby hrali proti 10 a keby ti hráči neboli krypli, tak už to mohlo byť minimálne 4:4.

Reagovat
KnoxXx

presne nieco podobne si hovorim ... na vlastnej polovici su absolutne tragicki a to maju o jedneho hraca navyse

Reagovat
Taiger

James je ale o parník lepší (tuhle sezonu) než TAA

Reagovat
Front hell

A Jurgen nechápe

Reagovat
JessePinkman

O 3 parníky možná.

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma podtrhl svůj výkon dnes.

Reagovat
vitasrp

jak tohle může být čisté zákrok už doprdele ale.

Reagovat
Raylan

Tvl tohle nepísknout

Reagovat
Jackmaker1989

Rozhodca pičus roka fakt.

Reagovat
Taiger

Měl jsem vsazenej under

Reagovat
smazaný uživatel

Raiola až bude mít objíždět Anglické kluby, tak do Londýna ani nemusí jezdit.

Reagovat
Kixi Syhimour

rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Kovacic

Reagovat
spider_8

West Brom dal proti nam ctvrtinu svych letosnich golu

Reagovat
spider_8

Ok, tak tretinu. To me poser

Reagovat
Banikovec7

Dobrá pasáž teď tam bylo tak 20 simulací za 30 vteřin

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Jackmaker1989

Ten Werner je regulérne na facku. Absolútna tragédia.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáčisko mal zostať v Lipsku a bez trápenia si mohol budovať klubovú kariéru.

Reagovat
Taiger

sheeeeeeeeeeeeeeeeeesh

Reagovat
vitasrp

Už to je několik trenérů v řadě, kteří tvrdili, že tenhle tým, kterým Chelsea disponuje, má problémy se správnou mentalitou. Tohle byla dokonalá ukázka, poněvadž ta první půle byla od některých hráčů jednoduše neakceptovatelná. A nikoliv od mladých pušek, ale od zkušených hráčů Jorginha, Kovačiče nebo třeba v druhé části poločasu pak Alonsa. Ti tam prostě nastoupili s nosem nahoru, s tím, že se nemůže nic stát, že mohou zkoušet různé kulišárny. A ono velký hovno, Jorginho vyrobil vyloučení Silvy, branku pro soupeře, to je opravdu mimořádná tragédie.

A tohle přitom byl sakra důležité zápas - vzhledem k zápasům, co gv tomhle kole hrají konkurenti, tak jsme se mohli jednak dotáhnout na Leicester, jednak si taky udělat polštář na tom čtvrtém místě. A ona to není prdel, my ten polštář potřebujeme, protože poslední čtyři zápasy v lize máme Arsenal, Man City, Leicester a Aston Villu. Dost dobře se taky může stát, že přesně tyhle body kvůli takovýhle pitomosti nám nakonec v té lize k tomu čtvrtému místu budou chybět.

Být na místě trenéra, tak po dnešku roztřískám kabinu, protože ten zápas se prohrál kvůli individuální laxnosti zkušených hráčů. A to je fakt hodně smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný match.

Reagovat
diastan

Ederson, Walker, Dias, Laporte, Mendy, Fernandinho (C), Rodrigo, Mahrez, De Bruyne, Jesus, Aguero

Dnes z toho mám obavu

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak, to vám už může být jedno, ne?

Reagovat
diastan

dokopat se to musí

Reagovat
smazaný uživatel

Máme pohodlný náskok a v úterý nás čeká důležitý zápas, takže sestava dobře zvolena. Jihoameričaní neměli repre sraz, takže jsou odpočati a ti ostatní buď na repre nebyli nebo nehráli, takže máme kromě Kevina a Diase všechny hráče v základní sestavě odpočaté.

Reagovat
MCFC_8

Kevin nehral posledny zapas v repre, tak je relativne tiez fit

Reagovat
MCFC_8

Z Mendyho ze? Lebo ja jedine z neho...

Reagovat
diastan

ani ne tak z tý sestavy, spíš v kombinaci s důležitých zápasem v týdnu bych se nedivil kdyby jsme dnes rupli, naštěstí ten náskok už snad neprojebem

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam gól

Reagovat
MCFC_8

Vyhecoval som ho

Reagovat
smazaný uživatel

Nač se zdržovat

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel offside.

Reagovat
fenixLFC

posli tam uz gunda so sterlingom

Reagovat
Sales

Co ten Mendy ? Muze se jeste zvednout aby byl platny ?

Jinak tohle udelal paradne

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jo, ale už asi ne u nás. Už se tlačí na přestup Nuna Mendese a zajímáme se i o další levé beky.

Reagovat
diastan

Bojím se, že i kdyby se dostal do formy tak se zas zraní ..

Reagovat
Horcmen

Alisson, Trent Kabak Phillips Robertson, Fabinho Thiago Milner, Salah Firmino Mane

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka za milion: Nejlepší hráč světa je Me__?

a) ssi

v) ndy

Reagovat
MCFC_8

V tejto sezone PL ma Mendy 2 goly, Kun 1

Reagovat
J0EL

Riadne utocna zostava, Arteta ma gule

Reagovat
diastan

Krásná ulička

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Tpc, další gól. Po repre pauze hrát tak těžký zápas a úplná pohoda. No k čemu nám je nějaký Haaland?

Reagovat
Kincl

Jste v PL mašina :) nejde Vám nepřát

Reagovat
Luc-Luc

jde

Reagovat
martin.b

Uprostřed týdne hrál za repre jen Dias s Walkerem, I díky tomu všechny přejíždíte, vždycky máte v sestavě skoro všechny fresh :D

Reagovat
smazaný uživatel

O tom to je. Umět si vykládat tým a rotovat tak aby všichni byli spokojeni.

Reagovat
smazaný uživatel

tak za tie peniaze to nedali len mancs

Reagovat
martin.b

Jojo, jen to chce mít těch 20 world-class hráčů aby to šlo praktikovat

Reagovat
smazaný uživatel

aby nehral niekedy proti vam

Reagovat
smazaný uživatel

Však v úterý bude.

Reagovat
MCFC_8

Uz som myslel, ze to Raheem zajebe

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsme zvědavý, koho tentokrát obětoval na oltář Arteta

1:0 Partey z 30 metrů

Reagovat
avicii

Naša lavička teda o dosť lepšia ako ta Arsenalu, snáď to bude tiez faktor pre nás

Reagovat
Kincl

Ber to takhle neporazit dneska Arsenal, tak upřímně nemáte co v té LM pohledávat příští rok

Reagovat
smazaný uživatel

neporazili sme iné tímy tento ročník, takže arsenal je ešte ok

Reagovat
avicii

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavé zostavy z obcoh strán, super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

som myslel, že FA Youth cup hráme proti MU až v utorok a hralo sa dnes.

iamek ako to vypadalo?

Reagovat
fenixLFC

preco je wijnaldum a keita na lavke a hra namiesto nich milner? to akoze si klopp povedal ze fabinho je skvely ked to bude musiet obehat za thiaga, tak skusime ci to zvladne este aj za milnera???

Reagovat
smazaný uživatel

Sú unavení po repre zrazoch a Keita asi aj po cestovaní

Reagovat
Kixi Syhimour

Wijnaldum si potřebuje odpočinout, za Nizozemsko hrál vše (včetně zápasu s Gibraltarem ), totéž Robertson, který bude asi sedět proti Ville a i Jota docela dostal porci minut.

Reagovat
cristiano.K.

aspon to máme jak oživit. Neříkám,že jsem nadšenej, ale ani píčovat nebudu.

Reagovat
Minister

Bez Saku, ESR aj Xhaku... to je docela strata.

Reagovat
masly008

jen první 2

Reagovat
Euphael

Reagovat
Minister

blbosť... Xhaka hrá túto sezónu veľmi dobre.

Reagovat
masly008

a i přesto je pravda co jsem napsal.ikdyž ceba je špatný teda

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten Alissonův knírek

Připomíná mi ten díl Top Gearu, kdy byli převlečení za policisty a honili toho zbylého

Reagovat
R.Meireles

stream?

Reagovat
Euphael

Pokud bude Aubameyang pokracovat v zahazovani tak neni sance

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo link na tento zápas sedmého s devátým?

Reagovat
SpecialOne

Co to má Auba na hlavě I když má dnes konkurenta ve Vindheimovi..

Reagovat
Nikikrew

Ceballos je sialeny

Reagovat
Kincl

Otázka času než jim tam Liverpool šoupne gol

Reagovat
smazaný uživatel

auba, vlasy takhle si predstavuju profesionalniho roller-skatera

Reagovat
smazaný uživatel

vypada jak snoop z wiru

Reagovat
Remt

to má vlasy ve spreji ne? Vlasy kapitána Crunche, ty se Alanovi taky takhle roztejkaly po ksichtu:D

Reagovat
smazaný uživatel

Někteří hráči v lize jsou tu pro výkony, jiní pro účesy.

Reagovat
Mervin

A pak tu byl ještě Charlie Adam

Reagovat
Lacko_Boh

vlasy, auta, oblecenie..typek ma vkus jak Kocner

Reagovat
KnoxXx

*Brano Mojsej

Reagovat
Coutinho10

ale mic kontrolujeme dobre

Reagovat
REPLIKATOR

což je nám skoro každý zápas úplně k hovnu

Reagovat
Coutinho10

to jo, ale ted to pusobi extremne jednoznacne a hlavne venku, takze verim vic

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal takhle přehráváme poslední roky pořád

Reagovat
Remt

to je pravda. Ale alespon ten dobry pressing po ztrate mice potesi. Hraci Arsenalu jsou z toho ocividne dost nestastni ale u toho to bohuzel zatím končí

Reagovat
Ondiis

Ceballos je směšný zatím

Reagovat
mr.Silver

Hrozna holomajzna, absence Xhaky citelna, v zaloze to je hrozne chaoticke a Ceballos na to nema

Reagovat
Kincl

Laca už tahá čas

Reagovat
Minister

Ceballos bieda... Granit fakt chýba

Reagovat
Nikikrew

Dajte Ceballosa dole, ved to je cista katastrofa

Reagovat
Euphael

posli tam Williana, na to se neda divat

Reagovat
Golasso

Ti nás dobře točej... Ceballos fakt k ničemu, Elneny in

Reagovat
mistr129

Odegaard teď jak v žákách

Reagovat
Coutinho10

skoda Bobby, ale to je ono

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal přijel bránit?

Reagovat
REPLIKATOR

Manému teď nic nevychází, pohled na něj je žalostný

Reagovat
Remt

jako je.. je to už dlouhodobý, nicméně maká maká.. ale ano občas by mu tam už mohlo něco spadnout

Reagovat
Kincl

Co to má Arsenal za taktiku? Bez střely na bránu ?

Reagovat
emanuel habasko

Klasickej první poločas, hendbrejkiš

Reagovat
Maresma

Fabinho, Thiago a Milner si zatím tu Arsenalskou zálohu pěkně mažou na chleba.

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal není měřítko...

Reagovat
mr.Silver

Ten Ceballos

Reagovat
Coutinho10

ouuuu Milneeeere musi byt gol Trent ho luxusne videl

Reagovat
Remt

však si taky mával jak blbej ještě aby ho neviděl:D a ano, toto musí dávat

Reagovat
Coutinho10

a jeste fakt dobre mu sedla, takze o to vetsi skoda

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Milner

Reagovat
emanuel habasko

Ceballos nemá ani na F:L, tam si bude Provod těžce vodit...

Reagovat
Remt

Pablo Escobar v naší bráně teď trochu zazmatkoval

Reagovat
smazaný uživatel

me prvni napadl farell ve druhe serii true detective

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos je nový obětní beránek? Viděl jsem chyby Tiernyho, Aubumeyanga, Pepeho, které vedly k šanci Liverpoolu, ale schytává to tu jen Ceballos.

Reagovat
Golasso

Tvl, tak když nás melou jak podrážky do burgerů v mekáči, tak asi logicky přijdou chyby a šance . Problém je, že si přes Ceballose vůbec nepřihrajeme, takže jsme permanentně pod tlakem...

Reagovat
Salfovic

Tak Luiz ani Willian nehrají.

Reagovat
Ondiis

Nikdo z nich neztratil 10 dalších míčů a neprohrál každý souboj. Ale Auba se na něj možná brzo dotáhne

Reagovat
smazaný uživatel

no pepe imo ztratil a prohral zatim uplne vsechno teda

Reagovat
Ondiis

Jako piču hrajou všichni, ale Ceballos největší

Reagovat
mr.Silver

jediny neco dopredu hraje

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt jsme vubec nic vepredu nemeli (teda od 10. minuty, kdyjsem to zapl), jen prevezme mic a ztrati ho, ale to je u vsech hracu, my jsm ensnad nepodrzeli 10 sekund mic na jejich polovine..

Reagovat
emanuel habasko

To není pravda, ale ok...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, a co udelal?

Reagovat
emanuel habasko

Tak když to nesleduješ, tak to je pak těžký. To ti mám dělat statistiku nebo co bys ještě chtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

chci jedinou akci, kdy neztratil mic a bylo z toho aspon dostani se na utocnou polovinu

Reagovat
Taiger

Reagovat
Kapřík

Reagovat
emanuel habasko

Obětní beránek? Vždyť je objektivně nejslabší v soubojích, kazí jednoduchý přihrávky... nikdo neřekl, že ostatní chyby nedělají. Celkově je to slabé...

Reagovat
Nikikrew

Uf toto je slusny porod teda

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je uplne mimo Jednoznacne najslabsi tim v PL momentalne. Hned po nich VARpool, ktory je zase uplne ubohy v zakonceni. Toto je ten pravy suboj jednookeho so slepym, strasne sa pozerat na tieto 2 mancafty. Snad obaja zostupia do champu kam patria

Reagovat
Mervin

Ty jdi mydlit barana, kokote maďarský!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kincl

Tento zápas je jak ze SouthParku Jimmy vs Timmy

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas týmů ze středu tabulky, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Keby sme hrali v zálohe takto ako dnes od januára, tak musíme byť najhoršie tretí, dúfam ze to bude už trvalý stav.. Snáď vyhrame dnes

Reagovat
Remt

Záloha zdá se být silná dnes, otázka jak moc nás dnešní záloha Arsenalu vyzkoušela prozatím..

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp knew...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

pockajme dokial sa nedohra, proti leicesteru sme tiez vyzerali dobre a v 80. minute sa rozsypali

Reagovat
avicii

Ok.. Ja len konštatujem, ten Fabi v zálohe tomu dáva iný rozmer

Reagovat
Trand

Ceba mimo pár zápasů za ty dvě sezóny neukázal prakticky nic. Dneska úplně zbytečnej hráč. Snad se nebudeme snažit o jeho udržení, to tam radši může hrát Elneny.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

prumerak tak do Betisu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

zúfalá tá trojica vpredu. A to mám pocit, že obrana aj záloha funguje nad mieru dobre. Ale hentí impotenti vpredu. Dnešný zúfalý výkon Arsenalu by minuloročný LFC potrestal 3 golmi do polčasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ranoth

Jota rozhodne

Reagovat
Remt

jj 3 golmi.. ale i tehdy by na ty 3 goly potreboval tak 6 golovek

Reagovat
avicii

Jota v je forme sa tam rozhodne žiada

Reagovat
Coutinho10

z toho zapasu proste musime brat 3 body...akorat to chce bejt v koncovce presnejsi, prichod Joty by v tom mohl pomoct

Reagovat
smazaný uživatel

Jota, Keita a Milner na LB?

Reagovat
Remt

Jota dával i nějaký goly tedka za repre ze?

Reagovat
Coutinho10

jj...mohl by byt dal pri chuti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Keita by taky mohl pomoct, ale jinak Milner se mi dnes libi a jenom skoda, ze on nedal ten gol, takze klidne at hraje vys jako ted v 1. polocase

Reagovat
Remt

za me je Milner asi nejvetsi prekvapeni polocasu, protoze hraje opravdu pekne podle me

Reagovat
smazaný uživatel

ale bojím sa aj preťaženia robbbba

Reagovat
Coutinho10

je fakt, ze Trent si aspon odpocinul pres repre pauzu, ale on to zvladne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal 1 střela za celý poločas a to byla slabá hlavička po akci z ofsajdu. Je ostuda s takovým soupeřem hrát poločas 0:0.

Reagovat
Kixi Syhimour

Typický Artetovský zápas, ve druhé půli lze čekat gól Arsenalu

Třeba ale říct, že ta naše záloha tu jejich v první půli úplně zmasakrovala.

Reagovat
emanuel habasko

Tak v záloze Arsenalu hraje na úrovni jen Thomas, Ceba je úplně mimo, odegaard jen běhá jsk splašenej... to není zas takovej benchmark pro Liverpool

Reagovat
avicii

Túto sezónu sme mali aj zo slabšími zalohami problém

Reagovat
Nikikrew

Kolko ze si Real pyta za Ceba, 40 mega? Dakujem neprosim moze ist rovno do Spanielska, nech hra radsej El neny.

Kazdopadne to nie je iba o nom, celkovo vykon zufaly a k placu. Odegard nespravil ani makke F, Auba neviditelny akurat Pepe sa ako tak snazi a Thomas hra solidne. Zapas zatial velmi podpriemerny a to som sa docela tesil

Reagovat
stiflerovamama

Dominantný výkon, ale vpredu sme zase mantavi. Takže nič nové . Joga na pľac

Reagovat
REPLIKATOR

Diogo Joga Bonito

Reagovat
Mastný Chobot

Liverpool je v najvacsej krize od Rakusko-uhorska a aj tak si ani nečuchneme. Jedine stastie je, ze vpredu maju impotentov. Zatial. Bez Tierneyho sme ale aj tak asi v pejči. Ceballos je otrasny, inak ani neviem, co hodnotit, vsak sme nic neukazali. Branime fajn ale pohyb hracov ked mame loptu a ponuka celkovo je otras.

Plus marne cakam na den, kedy si Arteta uvedomi, ze Pepe je ovela lepsi nalavo. Za 46 minut sprava neurobil ani prd a za 10 sekund nalavo hned spravil nebezpecnu situaciu pred branou...

Reagovat
Golasso

Tak kdyby hráli furt jak dneska, tak asi v krizi nejsou . I když naše záloha jim to teda moc neztěžuje

Reagovat
smazaný uživatel

Za Rakouska-Uherska Liverpool vyhrál 2 tituly, takže tvoje přirovnání je technicky asi tak accurate jako střely Aubumeyanga.

Reagovat
Mastný Chobot

Si tam daj Tottenham teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Liverpoolu ta záloha dneska šlape jak Sonnymu_n7 ségra

Nám chybí snad všichni hráči, kteří jsou platní do rozehry... aspoň Elneny in místo Ceballose, horší to být nemůže

Reagovat
Remt

dobre prirovnani

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

Za tu ségru samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moja segra na tej vypadovke neslape. Iba robi pasaka chobotovej mastnej mamke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
cristiano.K.

něco mi uniklo s tou ségrou?

Reagovat
Luc-Luc

hrajem dobre, ale opet nas trapi predfinalni a finalni faze, z utocne trojky se mi libi akorat Mane, o polocase dolu Firmino a nahoru Jota, do zalohy misto Milnera Keita a pujde to

Reagovat
avicii

Takto by som to aj ja pozmenil

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Strašně špatný poločas, záloha Liverpoolu o level jinde, přesto mám takové tušení, že Liverpool bude dnes litovat, že tu megapřevahu z první cca půl hodiny nepřetavil v góly.

Reagovat
Remt

to máme stejný tušení, to buď v klidu

Reagovat
masly008

jenže megapřevaha s 1 střelou mezi tyče ne?

A ta jejich záloha si to sice dává,ale v jakých prostorech.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

No...přijde mi, že Liverpool prostě není v pohodě, což bylo naše štěstí. Tohle nebyl platonický tlak, byla to brutální jízda, která končila až nepřesností ve vápně, případně nepřesnou střelou. Každopádně jsem rád za Gabriela, být tam Mustafi, tak tečem tak o tři góly

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako ta optická převaha byla gigantická, ale znovu jsme měli problémy něco vytvořit, takže těch šancí zas tolik nebylo, jinak ale Milner tohle musí dávat

Reagovat
smazaný uživatel

micah richards ma neskutecne vlasy na cele

Reagovat
Remt

slušná korba

Reagovat
vladis271

A Fabinho už nikdy, nikdy na stopéra aj keby tam mali hrať chlapci z U9. On musí byť, ak je zdravý, prvé meno na team sheete, v zálohe, a okolo neho potom stavať ostatných.

Reagovat
Remt

je to tak, on jestli je nebo neni v zaloze, tak ta hra vypada uplne ale uuplne jinak:D

Reagovat
masly008

a kam jde po sezóně?nebo už podepsal?

Reagovat
Remt

pockej on snad nikam ne? Gini zdrhá

Reagovat
smazaný uživatel

z toho cirkusu postupne odidu vsetci, otazka par mesiacov

Reagovat
Remt

ty uz bys mohl odejit

Reagovat
Remt

vytvaris tady negativni atmosferu

Reagovat
masly008

já myslel že mu končí smlouva.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

totálny kráľ nie len dnes

Reagovat
Coutinho10

Mo spatny

Reagovat
Remt

My uz v zivote nedame gol ti rikam..

Reagovat
Coutinho10

jedine Jota ho asi muze dat no

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Salah To su drevaci

Reagovat
Luc-Luc

Trent zatim super

Reagovat
smazaný uživatel

Leo? Sleduješ zápas? Fabs totálne dominuje zálohe.

Reagovat
Remt

Nebyla tam ted ruka? i kdyz to by se asi hraci hlasili víc

Reagovat
smazaný uživatel

thiago klasik

Reagovat
Remt

nechapu proc do tech protihracu furt tak zajici pri tom presovani, to snad neni nutny ne?

Reagovat
Luc-Luc

Diogo no konecne

Reagovat
Trand

Nahráli jsme už tenhle poločas aspoň jednou dopředu?

Reagovat
smazaný uživatel

26-20

aj som dúfaal

Reagovat
Coutinho10

asi tak lepsi...at je cerstvejsi na Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

ešte Keita na miesto Bobbyho...

Reagovat
Luc-Luc

parada, hrajem na 4 utocniky, jestli se tam da pocitat Firmino teda

Reagovat
smazaný uživatel

Alissonove fúziky

Reagovat
Remt

strejda Fritz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On ide točiť nejaké porno na štýl 70. rokov či čo tým vlastne sleduje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal vystřelil na bránu

Reagovat
Miguel19

Co může Allisona vést k tomu, aby si nechal narůst ten knírek? To má točit nějaký NDR porno?

Reagovat
Trand

Vedeme na střely na bránu

Reagovat
Luc-Luc

gooooooooooooooooool Diogoooo

Reagovat
Coutinho10

Diogooooooooooo jediny schopny strelec

Reagovat
Nikikrew

Klasika, na 1000000 percent som vedel ze Jota nam da gol

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Kincl

Konečně krása, ještě jeden at trpí

Reagovat
smazaný uživatel

T R E N T

!

Reagovat
Luc-Luc

a Trent krasnej balon

Reagovat
KnoxXx

vytribene branenie

Reagovat
Coutinho10

Diogoal

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Diegooooooooooooool ♥♥♥

Odpusti miii

Reagovat
smazaný uživatel

holdini a chambo.. to je proste pat a mat

Reagovat
Selänne

Trpišovský si dneska musí mlaskat.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne poraziteľní tím, ale zas vpredu majú celkom mená.. +smith rowe a odegaard

Reagovat
smazaný uživatel

*ľný

Reagovat
Selänne

Nah, Slavia nemá bez brankaře šanci. Pokud by chytal Kolář, tak bych třeba remíze věřil. Pokud ale nastoupí 18letý klučina, který doteď chytal dorosteneckou ligu, těžko věřit, že tam nedostane minimálně dvě branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to, že nemáte dvojku?

Reagovat
Selänne

Já nefandím Slavii. Ale pokud se nepletu, tak jejich dvojka je taky mimo kvůli zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Nikikrew

A co tam Holding zas robil? Preco predlzujeme zmluvy takymto noobom?

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool Dost trapas ze na to aby porazili takto ubohy Arsanal tam musia poslat futbalistu. Jota po sezone pojde do lepsieho urcite. Prajem mu to je ho skoda medzi takymi drevakmi

Reagovat
Ranoth

to si taky prepnuty s korony alebo si sa tak uz narodil ?

Reagovat
Rohlíček

Jeho mamka si asi dávala moc křídy když ho čekala

Reagovat
Ondiis

Klauni Holding s Chambersem ..

Reagovat
masly008

jj jak kdyby za tohle mohl calum,ale tak né každý rozumí fotbalu.

Reagovat
Trand

Jako centr skvělý.. Ale jsou tam na něj dva, jak jim může dát gól? Trapas tohleto, stejně jako celý dnešní výkon.

Reagovat
Remt

Jeste nekomu pada stream pokazdy kdyz padne gol? Pokazdy ale:D

Reagovat
REPLIKATOR

JOTAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Leno nic moc, lepší golman by to měl.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Pre hracov Arsanalu je vrchol ich moznosti uz to ze si vedia zaviazat kopacky a trafit cez tunel na ihrisko. Aby este aj branili alebo chytali, to uz by si chcel moc

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Proč tenhle mentální polotovar nemá dávno ban?

Reagovat
mr.Silver

Ty pico, ten rozhodci taky dneska na drogach

Reagovat
Remt

byl tam driv, tvrdy ano ale cisty

Reagovat
Gunner91

si delas p*del ne?

Reagovat
Frony

Reagovat
smazaný uživatel

jo, cedric tam byl driv

Reagovat
Remt

no pockej kdyz prepadl pred Fabse tak jak tam mohl bejt driv, to nedava smysl ne?:D

Reagovat
Gunner91

co to meles?

Reagovat
smazaný uživatel

no u mice byl, si ho spickou pokopl, a pak prisel fab a telem se stretli

Reagovat
Remt

videl jsem to jinak tedy

Reagovat
Taiger

Reagovat
Ondiis

Odegaard ten se taky dneska ještě nepotkal s míčem ne?

Reagovat
captain18

Ale aj Leno krok dopredu a potom cuvne

Reagovat
mr.Silver

Gabriel to je komik ....

Reagovat
Luc-Luc

gooooooooool Mooooooo

Reagovat
Coutinho10

Jooo Mooooooooo dobre telem se tam dostal

Reagovat
Edgewalker

Mi přijde že se ty naše dřeva vidí poprvé v životě

Reagovat
Ondiis

Mi přijde, že ty dřeva hrajou poprvé fotbal. Soares jediný fotbalista na place od nás .. to jsme to dopracovali.

Reagovat
Edgewalker

Jo, to je také dost smutné

Reagovat
Trand

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

táto brazílska záloha Fabs-Thiago-Firmino s ami páči

KTO TVRDIL, že s Fabsom v zálohe budeme lepší?????????????????????????

Reagovat
Registrujisejenproto

všichni?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

TO určite NIE

Reagovat
Remt

Naprosto vsichni, vsak jsme vsichni cekali az bude nekdo schopny zahrat na stoperovi aby se mohl vratit

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, no. Niektorí tvrdili, že si napr. Phillips nezaslúži hrať, a že má hrať Fabs ako CB.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Maresma

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

jak sa Oľo hra na to ze len on si to myslel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

pijes?? co?

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mastný Chobot

Egotriiiiip

Reagovat
Kapřík

Reagovat
REPLIKATOR

SALAAAAAAAAAAH

Leno

Reagovat
smazaný uživatel

klauniada toto gabriel i leno...

Reagovat
Golasso

Tož aspoň že tam není Luiz a nedostáváme góly po chybách stoperů.

Reagovat
smazaný uživatel

*mustafi

Reagovat
smazaný uživatel

ale Gabriel dnes tiez dost mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel To je ten najlepsi obranca ArsAnalu hej? Oni su na to este horsie ako som si myslel. Je zazrak ze sa zachrania tuto sezonu

Reagovat
Miguel19

Ten Gabriel je hrozný kopyto. Už v první půli tam měl skluz, kdy se absolutně netrefil do míče. Teďka znova..

Reagovat
smazaný uživatel

Tpc ta obrana zas

Nemuzu si pomoct ale pod Wengerem ten herni projev byl proste o tridu lepsi a troufam si rict ze nemel lepsi soupisku

Reagovat
Nikikrew

Ale mal...

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Wengerom Arsenal umieral na krásu. Teraz už len umiera.

Reagovat
martin.b

Nevím, jestli jim Arteta ordinuje nějakej pragmatickej fotbal, ale ta vaše hra je absolutně bez sebevědomí, mentálně bottom half, na míle od top6.

Reagovat
Golasso

Je tohle nutný? Chápu, nostalgie a tyhle věci, ale za Wengera jsme dostávali proti silným soupeřům debakly prakticky každou sezonu, jen nás většinou nechali vycukat, takže z toho byla sem tam optická převaha...

Reagovat
smazaný uživatel

Salah

Reagovat
Coutinho10

pojdme je dorazit...i skore muze byt dulezite

Reagovat
masly008

co chceš dorážet,vždyť už je po zápase.

Reagovat
Remt

spis at si zvednou sebevedomi, klasicky preju gol nejvic Manemu

Reagovat
KnoxXx

Obrana vyzera snad horsie nez ta od WBA

Reagovat
Taiger

Uz se tesim na Williana ve ctvrtek

Reagovat
smazaný uživatel

martinelli a willi z kridel snad skoda, ze nemame zadneho utocnika, po dnesku bych snad i dal dalsi sanci nketiahovi

Reagovat
Taiger

BALOGUN

Reagovat
smazaný uživatel

ale to je bez sance a pristi rok odejde

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je fakt, že Arsenal nám to solídne uľahčil, ale konečne hráme pressing, a čiastočne sme ich k tomu donútili...

Reagovat
Nikikrew

Lenze nam aj chybaju 4-5 hraci zo zakladu, to sa proste prejavi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lebo nam 3 nechybaju

Reagovat
Nikikrew

ved to je v poriadku ale pre nas su to citelnejsie straty ako vase

Reagovat
fenixLFC

jojo, dvaja mladici su citelnejsi ako najlepsi stoper na svete

Reagovat
Taiger

Ti dvaja mladici jsou nasi nejlepsi hraci tuhle sezonu btw

Reagovat
Nikikrew

Ved ti stoperi su slusni hraci. Od nas chyba kostra timu, Luiz, Tierney, Xhaka, Saka a ESR. Neviem o co sa snazis. To samozrejme neberiem ako vyhovorku, dnes to bolo od nas pekna srajda

Reagovat
smazaný uživatel

...tak aj nám, no...

Reagovat
masly008

ale vaše kvalita bude asi jinde když jste úřadující mistři a my tým středu tabulky.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
lajka30

Xhaka by to vytrhl.

Reagovat
icemike

11-13 hráčů

Reagovat
mr.Silver

Dej tam Martinelliho, at si zahraje, vzdyt AUba i Pepe jsou dnes uplne mimo

Reagovat
Taiger

"Musi byt trpelivy"

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho najlepší hráč zápasu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
JessePinkman

S ním na SDZ je ta hra úplně o něčem jiném. Bůh ví, kde by Liverpool v letošní sezóně byl, nemuset hrát Fabinho na stoperovi a nebejt zraněnej Jota.

Reagovat
Taiger

Auba je kde????????

Reagovat
masly008

snad zpátky u holiče.

Reagovat
Taiger

Bez Xhaky btw

Reagovat
Remt

co teprv s nim

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Já si říkal, že tam nikdo z Arsenalu neudělal nějakou píčovinu a nenechal se vyloučit, to bude asi tím.

Reagovat
Ondiis

Nevěřím, že měl Odegaard více jak 3 doteky s míčem v druhém poločase ....

Reagovat
PH8

To je strašný dneska. Opomenu výkon ale po odchodu Tierneyho tam v té sestavě snad není nikdo komu bych mohl fandit kdybych byl nezaujatý (možná odengaard, ale ten zas není náš). Příště už to bez Saky, ESR, Martineliho, Tierneyho, (+Bellerina a Xhaky )zapínat nebudu, to je úplně zbytečné trápení takhle v sobotu večer. Už se těším až se nám vrátí mladíci z hostování, snad dostanou šanci.

Reagovat
Nikikrew

V sezone 17/18 sme doma tiez prehravali 2:0 s Poolom a otocili sme to dokonca na 3:2, tam bola vidiet tuzba a bojovnost. Dnes je to ako podme sa vyprdiet na ihrisko, ved plat nam pride!

Reagovat
mr.Silver

TO jsou smatlaci vypinam

Reagovat
mr.Silver

Gabriel je uplne tragicky

Reagovat
Luc-Luc

goooooooooooooooool

Reagovat
Liveral

Gabriel

Reagovat
Coutinho10

to je onooo zadna tesna vyhra DIOGOAL

Reagovat
Nikikrew

Jasne opat Jota

Reagovat
Remt

Mane si ten gol prostě nedá..

Reagovat
KnoxXx

niet nad kvalitnu rozohravku a este lepsiu obranu

Reagovat
Trand

Jo, chybí nám Saka, Luiz, ESR, ale takovýhle výkon si prostě dovolit nemůžeme. V záloze máme hráče za padesát mega a nejsme schopný si přihrát dopředu. V útoku máme hráče za 70 mega a hráče co bere 400k týdně a ti se prakticky nedostanou k míči a když ano, tak nemají komu nahrát a míč ztratí.

Reagovat
Taiger

XHAKA taky

Reagovat
Trand

Nojo, abys nedostal infarkt

Reagovat
Trand

A Xhaka samozřejmě, ale pointa se nemění. Jako dneska jsme neměli moc kvalitní tým na hřišti, ale tohle jde i za trenérem, to mi nikdo nevymluví.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Taiger

Za par dni nas daji rasisti jeste k tomu a bude to

Reagovat
smazaný uživatel

...je mi ľúto fans AFC...

Ale Jota je pánko

Reagovat
Luc-Luc

Jota je fantastickej, proti Realu snad zaklad

Reagovat
Remt

a nebo v 65. do unaveny obrany a klasicky zas muze rozhodnout

Reagovat
Luc-Luc

radsi at rozhodne v prvnim polocase uz

Reagovat
Remt

me se tento model kdy chodi v druhym polocase do unaveny docela libi.. je zabijak, nabehne tam cerstvy a dokaze fakt chladnokrevne rozhodovat

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

to je doufam jednoznacny

Reagovat
JessePinkman

Jota místo Firmina. Záloha Fabinho, Thiago, Wijnaldum.

Reagovat
oli9

Reagovat
Ondiis

Jako Gabriel udělal pičovinu, ale jak se ten Holding zas nechal opít rohlíkem omgggg. To je tak průměrný hráč až podprůměrný že to není možné

Reagovat
REPLIKATOR

Jota rozdílový hráč

Reagovat
smazaný uživatel

a to jsem na ne dnes vsadil

tohle byl jeden z nejtrapnejsich golu, co jsme tuto sezonu dostali

Reagovat
SpecialOne

Tohle Slavia musí zvládnout

Reagovat
smazaný uživatel

popravde necakal som ze suboj kriplov bude az tak jednoznacny ale ArsAnal to su proste najvacsi komedianti na svete. Ta obrana a hlavne Gabriel to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel

Reagovat
REPLIKATOR

Arteta ve čtvrtek poslední zápas na lavičce Arsenalu

Reagovat
Coutinho10

klidne az ten pristi ctvrtek

Reagovat
ElectrickMann

Snad

Reagovat
Nikikrew

A beriem spat moj koment zo zaciatku sezony, Jota fantasticky nakup pre Reds!

Reagovat
Edgewalker

Ještě že nehrál Jota od začátku, Klopp za solidaritu

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
Taiger

Neunasim

Reagovat
Kixi Syhimour

Williams , Klopp už trollí

Reagovat
Taiger

Phillips je mega ale

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Melda

Reagovat
aragorn

Má teď formu, sebevědomí. Nic to nemění na tom, že je to přinejmenším průměrný hráč. Kdyby nás nějaký tým zase trochu přitlačil, tak budou s Ozanem k smíchu. Ale je to obrovskej bojovník

Reagovat
Taiger

Auba Pepe Laca a nic?

Reagovat
emanuel habasko

Tohle je tak nemastný a neslaný výkon, impotentní. Doufám, že jim Slávie ukáže, kde je jejich místo v Evropě...

Reagovat
Taiger

Arteta asi cekal, ze Elneny zas da gol z 30 metru

Reagovat
Tommy the Gunner

Slavie nam da ve ctvrtek bidu.

Reagovat
Taiger

Neboj, neda

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna pre Arsenal bol toto taky pripravny zapas, teraz na nich cela Britania vo Stvrtok aby porazili Slaviu to ma najvacsiu prioritu

Reagovat
Remt

nejvetsi obavy mam v brankarskeho postu Slavie, to bude hrozne v haji. Leda ze by Slavka hrala pressing jak dnes LFC a na branu proste nic nepustila, protoze by jim ani nepujcila mic

Reagovat
smazaný uživatel

no ak Arsenal nastupi s dnesnou obranou, tak si neajke goly Slavia asi uzije

Reagovat
avicii

Uprimne som na ten zápas dosť zvedavý

Reagovat
Taiger

Gabi dneska hodne spatnej

Reagovat
KnoxXx

Gabriel

Reagovat
Remt

Sadio i kdyby se posral tak dnes gola neda..

Reagovat
smazaný uživatel

tá stiuácia ma pobavila, klasika z posledných zápasov, pat a mat

Reagovat
smazaný uživatel

keby len dnes

Reagovat
Remt

porad zustavam u toho nazoru, ze svym pohybem a elanem, bojovnosti.. odvede spoustu prace.. Neni to Martial treba.. Ale ty goly z jeho strany fakt chybí

Reagovat
smazaný uživatel

je to skoda no, uz tak ako keby nestacilo, ze goly nedava Firmino a prisli sme aj goly Van Dijka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
lofin9

Klud, setrili sme sa na Slaviu

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeme přestat brát Arsena jako relevantní klub pro top3 začít je brát jako např. Wolves, Everton, WHU? Mrdky. Klub pro malý děcka a homosexuály.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo je tak bere? Relevantní klub pro TOP 3 už nejsou min. 5 let.

Reagovat
oli9

Reagovat
cristiano.K.

to je jak když to psal ownyho nevlastní brácha

Reagovat
Bakary3

Konkurence kriplu je tu obri, ale debilnejsi prispevek jsem tu dlouho necetl.

Reagovat
Kincl

Vždyť už tak 4 roky jsou mimo tu TOP PL "smetánku" týmů jako United, City, Liverpool a Chelsea,

Reagovat
Gunner14

Tady někomu zase přefikl fanoušek Arsenalu jeho starou

Reagovat
Front hell

Co potom za individua musí fandit týmu který nám ve dvojzápase v lize nedokázal dát ani gól

Reagovat
smazaný uživatel

a presto ma o 15(18) bodu vic a skore o 24 golu lepsi a nepatla se celou sezonu ve stredu tabulky

Reagovat
Front hell

No vidíš a přesto tenhle tým nedokázal dát Arsenalu ani jeden gól. Podle toho co píšeš výš by nás měli přejet rozdílem třídy.

Reagovat
smazaný uživatel

podle toho co pisu by nikdo nemel nikoho prejet. Podle toho co pisu jsou dulezity jiny vysledky, nez vzajemnej dvojzapas s tymem ze stredu tabulky. 0:0 a 0:1....no a? ale chapu, ze pro tebe je to uplne posledni nadeje na argument, kterej hovori pro arsenal v souboji s united. Zoufala situace...

Reagovat
Front hell

Přečti si na co jsem reagoval a zkus to pochopit

Reagovat
Hlahart

To se fakt nedá

Reagovat
oli9

top3 je už tady nebere nikdo snad 5 sezon ..Spíš vlastně top4

Reagovat
Agent z Melmacu

to ešte niekto berie Arsenal ako klub TOP3? kto piče?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsou 3 body povinnost!

Reagovat
pingla

Od Pieterse ale faul jako první

Reagovat
pingla

Vydrááááááá

Reagovat
Kixi Syhimour

hezké zakončení

Reagovat
oli9

přeju mu to klukovi ušatému

Reagovat
Hokaido

Musí jet na Euro.

Reagovat
Hlahart

To je jako šance, že by nejel?

Reagovat
Hokaido

Podle mě mála je. Nehraje v repre základ a Šilhavý určitě bude brát dva typy - vysoký (Schick, Krmenčík, kterej v repre hraje prostě dobře a pojede) a menší, rychlejší útočník - tam je docela šance, že vezme Hložka, který navíc zahraje i z křídla. Víc než tři útočníci asi nepojedou.

Takže pokud by Vydra nehrál v Burnley, tak by jet nemusel. Naštestí to s ním teď vypadá dobře.

Reagovat
Hokaido

Plus tam můžou být tlaky na Kuchtu, pokud by udržel formu a nedej Bože sestřelil třeba Arsenal. Snad se to nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze se dvakrat za rok ukopne? Jeste k tomu jen v lize...

Reagovat
Busby babes

a kde jinde nez v lize by se mel ukopnout?

Reagovat
smazaný uživatel

V repre do pici.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Coutinho10

hezkej gol, sice mu to málem vykopl, ale jinak super

Reagovat
Busby babes

a uz zase, mr. Asociacni termin... uz jen kvuli tomu bych ty repre pauzy zrusil.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje v letosni sezone vic z formy borec nez Lucas Moura?

Reagovat
jk

Určitě.

Reagovat
Front hell

Podívej se k nám

Reagovat
matZz

ty už jsi taky hodně z formy

Reagovat
smazaný uživatel

I když to hledání omezíš jenom na Brazilce a na Londýn, tak najdeš min. 2 marnější borce.

Reagovat
johan14

Werner

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc squad to face Brighton: Henderson, De Gea, Grant, Wan-Bissaka, Lindelöf, Tuanzebe, Maguire, Williams, Shaw, Fred, Matić, McTominay, Pogba, Van de Beek, Bruno Fernandes, James, Amad, Greenwood, Rashford, Cavani #mulive [men]

V bráně podle zpráv znova Dean, jsem zvědavý, zdá se že vyhrál ten boj o jedničku

Reagovat
OTASi

co ten kurz na MU? to se čeká že se budou šetřit před EL?

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton je ppci

Reagovat
matZz

to je fakt dement ten Sanchez, nechápu, jak může hrát pořád základ

Reagovat
jk

Tak tam zkolabovali všichni. Od Tangangy po Rodona, který byl úplně mimo už potřetí dneska.

Reagovat
matZz

Sanchez měl milion času odkopnout ten balon někam do prdele, místo toho trefí hráče 10m od něj, za to tě zprcaj i v okresním přeboru, a mu se tohle děje každej druhej zápas, sledovat toho borce pravidelně je fakt utrpení

Reagovat
smazaný uživatel

ja vo fante vymenim diera za alderweirelda a stale bude hrat henten supak ked spravi kazdy zapas nejaku blbost

Reagovat
Kincl

Co ti budou bez toho hráče dělat pokud odejde? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Odejdou taky

Reagovat
smazaný uživatel

Co bude dělat Bayern, až skončí Lewa? To jsou úvahy tvl.

Reagovat
Kincl

Nebuď podrážděný

Reagovat
Front hell

Tak sbírají tituly v lize, teď liga mistrů. Hloupé srovnání s týmem co má prázdnou vitrínu

Reagovat
Kincl

Mají tam přece Audi cup

Reagovat
Front hell

A uklízečku která ho každý den čistí

Reagovat
fenixLFC

bayern moze priviest hoxiktoreho hrota na svete, do tottenhamu world class nepojde

Reagovat
Front hell

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Neutron

Bayern zozenie kvalitativne obdobnu nahradu, vy zozeniete niekoho na styl Janssen.

Reagovat
Rohlíček

to se povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Teb Davinson je traged. To uz nie je mozne, dnes prehral kazdy suboj, vsetky jeho pokusy o progresivnejsiu prihravku koncia nepresnostou. Tri obrovske hrubky, jedna potrestana.

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem nad ním zlomil hůl

Reagovat
gazza62

Sanchez to je něco šíleného

Reagovat
matZz

Lamela to je taky pořád dokola, místo toho, aby nahrál do lepší pozice, tak naběhne sám mezi tři obránce, idiot

Reagovat
Minister

Wilock

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Je to v piči, dúfam že ten portugalský kokot vypadne s poľnou kádra do piče

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Agent z Melmacu

lepší káder mať nebudete

Reagovat
johan14

Spurs, majstri ako stratiť vyhratý zápas.

Reagovat
kissak

Výhraný zápas vždy furt tahali za kratší konec.

Reagovat
jk

To je k posrání. Místo aby z té hromady šancí dali aspoň dva góly, tak zas zbytečný dostanou. Obrana dneska katastrofální, všichni stáli za houby až na Regiho, který aspoň směrem dopředu dřel.

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc's starting XI to face Brighton: Henderson; Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw; Fred, Pogba, Bruno Fernandes; Rashford, Cavani, Greenwood #mulive [men]

Reagovat
Hlahart

Raději bych viděl Scotta za Freda. Jinak v podstatě nejsilnější, co dokážeme poskládat

Reagovat
Busby babes

je otazka jak na tom je, hral za repre, Fred ne?

Reagovat
CR7RONALDO

Akože Henderson je pre mňa dnes prekvapenie. A tiež súhlasím, že mal byť McTominay namiesto Freda.

Reagovat
Minister

Akože toto vyzeralo na jasnú penaltu.

Reagovat
Horcmen

tento trend, kdy se zkoumá minimální dotyk s balonem a ruší tím penaltu nechápu

Reagovat
Busby babes

hele ale tady proste hral balon prvni, to by penalta byt nemela ne? nebezpecnej ten zakrok taky nebyl... a kdyz hraje prvni balon, tak je v drzeni mice a pak ho vlastne Watkins nakopava.

Reagovat
Horcmen

co říkáš dává smysl, ale bylo to tak vždycky? pamatuju doby, kdy mohls hrát míč jak chceš, ale pokud vzals takto nohy soupeři, nebylo o čem a pískalo se

Reagovat
Busby babes

to me prijde, ze se az posledni dobou zaclo resit, pokud vzal i nohy, ale muselo jit spis o nebezpecnej skluz, kde hrozilo zraneni. Coz nebyl tenhle pripad. Nevim, me to prijde ok rozhodnuti a ani nijak vyjimecny. Bylo to tesny, rozhodcimu prislo, ze trefil jeho a ne mic, tak to pisknul. VAR opravil. za me ok.

Reagovat
vitasrp

Tohle prostě nebyl podle pravidel faul, šel do skluzu, zahrál míč a pak přes něj přepadl útočník, to je v takový moment povolený kontakt. Aby to byl faul, musel by jej po zahrání trefit nějak nebezpečně (třeba na holeň), nebo by ten kontakt s protihráčem musel být vyvolán druhou nohou, než kterou zahrál míč. Typickou situaci si pod tímhle můžeš představit, kdy jde obránce do skluzu, nataženou nohou vypíchne míč, ale tou druhou přikrčenou pak přiskřípne nohy protihráče - to by se pak taky mělo pískat jako faul.

Reagovat
Horcmen

chápu, asi tam ten rozdíl je

Reagovat
Busby babes

Asociacni termin zas perli. z opakovacky uplne jasne videt, ze to Lemina trefil prvni a on: Mice se ani nedotkl.

Reagovat
smazaný uživatel

Solskjær: "Unfortunately he's [Martial] sprained his knee with France, it's always when they go away for internationals. It's fingers crossed and hope they're going to come back fit — losing Anthony for what might be the rest of the season is very disappointing." #mulive [mutv]

V klube nehraje bo je zranený, ale musí ísť na repre kde sa proti Andore odfajci na zvyšok sezóny

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Hlahart

Martial by za tu letošní sezónu měl vrátit všechno, co jsme mu zaplatili za odměnách fakt...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

Up the Jesus didn't get resurrected to see United lose against Brighton Reds

https://twitter.com/AlternativeMUFC/status/1378765383688200195

Reagovat
pingla

jzs zrovna Wele

Reagovat
Grahf

a už ideme

Reagovat
OTASi

běžte do hajzlu, jednou na vás vsadím tvl a už tečete

Reagovat
CR7RONALDO

Kľud, určite vyhráme.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Kincl

Krása, Manchester je modrý....ZNOVA

Reagovat
mithro

ach, nemohli tu repre prestavku dat dlhsiu

Reagovat
Grahf

tabulkový rozdiel vobec nevidieť. Takých súperov proste musíme jasne prehrávať a tlačiť

Reagovat
Busby babes

protoze Brighton tim jak hraje by mel hrat nekde o EL maj letos strasnou smulu

Reagovat
Grahf

a že zrovna proti nám ich tá smola opustí

už som to radšej vypnul, väčšia šanca, že sa to zmení :) Inak hrajeme klasickú bezpohlavnú sračku bez systému, kde sa čaká na to, že niekto niečo individuálne vymyslí.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, proti vám měli právě snad největší smůlu, zápas s takhle nezaslouženým výsledkem jsem snad v PL ještě neviděl

Reagovat
avicii

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

si asi nepozeral vas prvy zapas s nimi tuto sezonu

Reagovat
Busby babes

vsak meli jednu akci, dali gol a od te doby stoji v 10 na vapne a odkopavaj na zakazany uvolneni. Proti tomu se hrozne tezko neco vymejsli, dobre zahustuji prostor, vsak nasi stoperi bezne jsou asi 15-20 metru za pulkou, to jsem letos snad jeste nevidel. Brighton po ztrate balonu ani nepresuje, proste okamzite prejdou do brutalniho hlubokeho bloku...

Reagovat
mithro

presne to, co na nas paradne plati. nechat si dat lacny gol a potom sa trapit cely zapas, zahodit dve sance, na ktore sa nadru cely zapas a popojedem.

Reagovat
Grahf

to je ako obhajoba tej sračky, alebo čo tým chceš povedať? Lebo to opakuješ per zápas.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

ne, to je vysvetleni proc ten zapas tak vypada. Vsiml sis, ze tam je i tym soupere, ze jo? Na City hrali 1:0, na Liverpoolu dokonce vyhrali... hraje se proti nim hrozne spatne.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
mithro

a ta bitka brankarov, mne pride, ze je vzdy lepsi ten, ktory nehra.

Reagovat
smazaný uživatel

resp. bojuju skor o to aby boli na lavicke nez v brane

Reagovat
mithro

Cavani chce po tomto zapase skoncit uz

Reagovat
mithro

ale teda cela utocna faza vyzera ako keby sa nikdy nevideli dodnes

Reagovat
Grahf

ako 90% všetkých našich zápasov :)

Reagovat
mithro

vravim, dva tyzdne som to nevidel, zivot bol krasny

Reagovat
iamek

Naopak vše pri starém. Chybělo mi jak Rash naběhne do 4-5 hráčů <3

Reagovat
Grahf

rash hraje pol sezony jak so zlamanou nohou, fyzicky uplne v riti

Reagovat
iamek

Tak tím teplem by měl hrát jednoduše a nedělat takové blbosti. Ten norsky tragéd to asi vidět nechce no.

Reagovat
Grahf

skôr by nemal hrať vôbec.

Reagovat
iamek

Idealni varianta, ale to u Oleho nehrozí.

Reagovat
Busby babes

vy jste fakt blazni.

Reagovat
Grahf

len ty si lietadlo

Reagovat
mithro

no posledne zapasy tak ale vyzeraju. a vies, ze futbal je len tak dobry ako posledny zapas

Reagovat
Busby babes

hele mame druhej nejlepsi utok v lize a vy se tu regulerne bavite, ze to je nahoda a stoji to za hovno celej rok... sorry jako, ale to jsou strasny kraviny.

Reagovat
Grahf

nemáme druhý najlepší útok, len sme druhí v počte golov., kde veľa robí ten jeden zápas so saints. Ale vieš jak, statistiky sú ako bikiny...

Reagovat
iamek

Kdyby nebyl zapas ze Spurs, tak máme druhy nejmenší počet inkasovanych gólů

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Grahf

o inkasovaných goloch sa nikto nebaví

Reagovat
iamek

Ty nebudeš nejostrejsi tužka v penále

Reagovat
Grahf

však so spurs to bol jedinečný úlet, inak sa naša obrana často nekritizuje. Ale útočná fáza stojí za pendrek väčšinou času, čo sledujem futbal pod Olem.

Reagovat
Busby babes

a? podle ceho chces jako hodnotit utok? tady je to bozi. Nejdriv se nadava, ze nedame vic golu jako City. Pak je dame a zas se to nepocita.

Jaky zapasy mam prosim te jeste nepocitat.

Reagovat
iamek

Reagovat
Grahf

goly sa samozrejme počítajú, ale to neznamená, že za niečo stojí aj hra.

Reagovat
ajouki

Dle statistik máte ne nejlepší útok, ale nejlepší zakončovatele. Společně s Leicesterem a Tottenhamem. Žádný další klub nemá o 7 branek víc, než co si vytvořil. Právě do počtu vytvořených šancí jste na 4. místě. Možná kluci myslí tohle.

Reagovat
mithro

ja sa bavim o poslednom polcase, pripadne leicester a milano. nie o celej sezone.

Reagovat
mimi_united

Šialene potrebujeme Haalanda

Kľudne výmena Rash-Haaland + riadny doplatok z našej strany. Sorry Rash

Reagovat
Kincl

Dopadne jak Ronaldo jestli půjde k Vám, on hvězda a okolo kopyta

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
iamek

Reagovat
mithro

urcite, haalanda. mozno tak danny ings.

Reagovat
avicii

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
iamek

Harry

Reagovat
iamek

Proti dobre organizované a pohyblivé obraně nemáme šanci dat dva góly. Snad tam aspoň jeden protlacime po nějaké standartce a zázračně neuděláme chybu v obraně.

Reagovat
Dawon

Clovek vzdycky nadava na repre pauzy...a pak se vrati liga a je mu hrozne smutno, ze uz neni repre pauza a zase si chce vyskrabat oci

Reagovat
Kincl

zkus vidličku

Reagovat
Busby babes

tohle bude strasne tezkej druhej polocas. Bohuzel Brightonu vysel zatim gameplan dokonale. z brejku/standardky dat gol a pak brutalne brani, jsou dobre organizovani, zahusti ten prostor pred vapnem... pokud tam neudelaji chybu, tak to bude tezky se tam dostat. Bohuzel pulka tymu neumi dat poradnej centr a navic to ani moc nezkousime. Pak by tam Cavani mohl neco snad dat...

Reagovat
Grahf

škoda, že aj my nemáme nejaký plán, tiež by nám možno vyšiel...ale to len hádam

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Grahf

bijeme ich jak žito, 0 striel na bránu.

Reagovat
Mastný Chobot

Znova to napisem, ale Brighton hra paradby futbal a hrozne ma bavia. Momentalne najviac z PL. Bissoumu a Trossarda by som do Arsenalu bral bez vahania. Veltmann aj Maupay dneska bohovski.

Reagovat
Mastný Chobot

A White, ale to uz je standard

Reagovat
avicii

Už minule si myslím ty písal ze by si bral Trossarda k vám, čo som sa aj čudoval ale celkom mu prichádzam na chuť, mohol by byť pre vás trefa ako Jota pre nás teoreticky Bissouma, som fakt zvedavý kam jeho kroky povedú

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

zrovna dneska? vsak to neni vubec atraktivni. Dobre a pozorne brani. ale jinak...

Reagovat
avicii

Ako ja neviem, mne to od nich nepríde až take betónovnie ako od iných mančaftov.. Jasne sú dobré organizovaný ale aj v predu mali toho viac než vy..

Reagovat
Mastný Chobot

Vsak mali v prvom polcase viac striel ako vy...

Reagovat
Grahf

to nejak nesedí s expertom busbym, podľa neho brighton betonuje a odkopáva lopty.

Reagovat
Busby babes

vsak vetsinu polocasu odehrali tak, ze stoji v rozestaveni 5-1-4 pred vapnem. spis casto vde rady peti hracu... hrat takhle my, tak tu brecis jeste tyden, ze to je nekoukatelna sracka.

Reagovat
Grahf

ja neviem, prestal som sledovať asi v polke

Reagovat
Busby babes

tak hlavne ze mas silnej nazor no.

Reagovat
Grahf

však ja som sa k hre brightonu nevyjadroval

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
jenage

Tak proti Arsenalu hraje i Brighton parádní fotbal.

Reagovat
ajouki

Bissoumu jste měli brát minulé léto. Přímo se to nabízelo. Když jsem to na konci minulé sezony psal, tak to ale nevyvovalo ani žádnou reakci. To bylo ještě moc brzy, aby tento názor získal na popularitě.

Reagovat
pingla

Reagovat
Dan Gubić

Ole vypadal poriadne nasraný. Kyselý ksicht. No v tej kabíne United by som teraz nechcel veru biť, jak ich tam Olé fackuje rad za radom. Som zvedavý či ich nakopne.

Reagovat
Registrujisejenproto

Doufam ze Brighton zase tak hanebně nezariznou jak na podzim

Reagovat
Dan Gubić

James a McTominay musia ísť urýchlene na plac. jediné dve esá čo má Ole na lavičke niečo v zápase zmeniť.

Reagovat
iamek

Parádní zakončení a áčko. I práce Cavaniho

Reagovat
Hlahart

Reagovat
mithro

konecne nieco, kde si nahrali, rash

Reagovat
mithro

bruna tam riadne skosili

Reagovat
Hlahart

Rash s velkým přehledem. Úplně mi ta přihrávka do brány připomněla prime Aguera

Reagovat
EXoRcIsT

Ako Fredovy by mal niekto povedat ze sa da prihravat aj dopredu a nie len do strany

Reagovat
Hlahart

Dneska mu to fakt nejde. Už by klidně mohl jít dolů, možnosti zrovna na tuhle pozici máme.

Reagovat
smazaný uživatel

veManchester to snad ještě uhaluzí nebyla náhodou ta penalta po zápase s brajtnem?

Reagovat
iamek

Harry zase fantasticky

Reagovat
Hlahart

Jinak z těch hypovaných stoperů z týmů druhého sledu mi ta dvojice Bee - Tarkowski přijde oproti Whiteovi hooodně slabá..

Reagovat
iamek

White by mohla být zajímavá posila

Reagovat
mithro

ta obrana, to je vtip.

Reagovat
r.mrazik

Tyjo...a zrovna tohle bych možná vidět i jako penaltu

Reagovat
avicii

Na druhej strane by sa pískala

Reagovat
Hlahart

Kvůli tý ruce nebo škobrtnutí?

Reagovat
r.mrazik

Přišlo mi, že ho Harry trefil

Reagovat
martin.b

Prosím White místo Konatého, rychlostně i silově výbornej, skvělej na míči i do rozehrávky, navíc mladej brit

Reagovat
vitasrp

Vždyť se na něj v tom souboji nalepil a kopnul mu do nohy, čímž mu znemožnil zakončení. To je přece jasný faul a penalta panebože už.

Reagovat
Hlahart

Tak do nohy mu kopnul Welbeck především...

Reagovat
vitasrp

Tak samozřejmě, protože se pokoušel zakončit a Maguire ho zablokoval. Tohle přece není čistý zákrok.

Reagovat
Hlahart

No Maguire se natahoval po míči a Welbeck mu kopnul do nohy, no. Klidně to pískat mohl, ale nedělejme z toho, že do něj Harry kopnul, nebo ho jinak aktivně fauloval. To je pro mě trochu jiná kategorie jasných penalt.

Reagovat
ajouki

Vždyť to je úplně jedno. Svým jednáním zamezil vstřelení branky, aniž by on sám zahrál míč. To co popisuješ, tak by mu mělo ušetřit červenou kartu, nikoliv penaltu. Kvalita rozhodčích jde opravdu doprdele.

Reagovat
Hlahart

Nevím, rád si přečtu pravidla. Snažím se to najít, ale klidně budu rád za pomoc

Reagovat
Busby babes

byt to naopak a pisknout to, tak tu ajouki bude psat presnej opat, to moc neres. ale imho teda velka klika pro nas, tohle mohl/mel pisknout.

Reagovat
ajouki

To si zase pěkně vymýšlíš. Penalty, kdy obránce zabrání v zakončení, jsem tu obhajoval velmi konzistentně. Ať to bylo s červenou pro Luize, Werner proti Sheffieldu, atd.

Reagovat
Busby babes

ale nevymyslim, tusim ze tenkrat to bylo na pogbu a vysvetloval jsi plamenne jak do nej Pogba nakopl do obrance a spadl.

jak rikam, tady bych ji asi spis piskl.

Reagovat
ajouki

To ale nebyla situace při zakončení. Pogba jen běžel a hledal faul, přičemž udělal kontakt jako první.

Tady se Welbeck dostal do vyložené šance, naopak Maguire do situace kde bez dotyku s protihráčem nemohl zabránit zakončení. A přesně ten dotyk se stal.

Reagovat
Busby babes

vidis, jak jsem rikal.

Reagovat
ajouki

Jasně, stejná situace

Reagovat
vitasrp

A co čekáš, že najdeš v pravidlech? Popsanou tuhle konkrétní situaci?

Není to tak úplně netradiční situace, akorát většinou je najdeš ve středu hřiště nebo za vápnem. Obránce dá nohu (ať už úmyslně nebo neúmyslně) do dráhy protihráče, který se pak pokusí přihrát/vystřelit, ale kopne do té nohy protihráče, která ho blokuje. Skoro vždycky se pak píská faul toho bránícího hráče.

Mě hlavně překvapilo, že sudí něco takového nepískne, když by se zrovna jednalo o fakt vyloženou šanci.

Reagovat
Hlahart

No, jasně. Co jinýho bych měl čekat v pravidlech? Že se jako misconduct ve vápně počítá i neúmyslný zablokování hráče v zakončení... Od toho to jsou pravidla

Reagovat
vitasrp

Tak mně jde primárně o to, že v pravidlech najdeš definici faulu, najdeš tam definici penalty, nenajdeš tam ale rozpitvaný konkrétní situace - to se dělá v metodických pokynech pro rozhodčí, ale ty se většinou nezveřejňují - výjimkou budiž třeba když se měnilo pravidlo o ofsajdu, tenkrát třeba taková instruktáž byla dostupná v podobě dvaceti herních situací, u kterých bylo sporné, zda o ofsajd šlo či nikoliv. A ta situace byla rozebrána a následně i vysvětlena, jak a proč se tím konkrétním způsobem má vyhodnocovat.

Reagovat
Hlahart

Však se bavím o tom, pod jakou definici offence & misconduct to teda spadá.

Pokud jsme začali diskuzi tím, že Maguire do někoho kopl, pokračovali tím, že teda to možná někam podřadíme v pravidlech, ale přesnou interpretaci neznáme, tak fakt nevím, jak můžeme dojít k tomu, že je to jasná penalta.

Reagovat
vitasrp

To vysvětlení plyne ze standardního posuzování podobných zákroků, což jsem vysvětlil výše.

Přesnou definici v pravidlech z hlavy neznám a hledat se mi to teda upřímně nechce, zas jako takhle podrobně se v tom pitvat nemusím.

Je klidně možný, že pravdu nemám, ale do toho mi prostě nesedí ta standardní praxe při posuzování obdobných situací.

Reagovat
ajouki

Doplním, že minimálně z pravidel na to sedí "impedes an opponent with contact".

Impeding the progress of an opponent means moving into the opponent’s path to obstruct, block, slow down or force a change of direction when the ball is not within playing distance of either player.

O žádném úmyslu nebo ne se tam nepíše. Prostě míč neměl Maguire v dosahu a svým počítáním omezil hráče ve výhodnější pozici v jeho zakončení. Pokud to pravidlo platí, že ani jeden hráč nemusí být v dosahu míče, tak při možnosti zakončení útočícího hráče musí být výsledek rozhodnutí stejný.

Reagovat
Hlahart

Harry je fantastickej opět. Lindelof je dneska pozičně naprosto katastrofální, úplně mi je dneska Harryho líto a má to vliv i na Bissaku bohužel.. Nevím, co s tím Baillym plánujeme, ale ty vole.. Lindelof fakt není Maguire, aby měl místo v tom základu jistý, tím spíše pokud má nějaký zdravotní problémy...

Reagovat
Busby babes

no zrovna ted byl Harry tak pozicne skvele az nestihal sveho hrace anechal tam Lindelofovi dva frajery a pak nejspis udelal penaltu.

Reagovat
iamek

Nejdůležitější hráč pro nás momentálně. Bailly vidim odchod, protože zraněny není a snad potřetí není ani na lavičce. Očividně se mu do podpisu nechce, tak nehraje.

Reagovat
ajouki

Teda na toto koukám s otevřenou pusou. Welbeck jasně přes Maguirem, kope do míče a nohu mu obránce United zablokuje. A prý nic.

Reagovat
Hlahart

V kombinaci tý ruky a toho zákroku by si to obhájil v pohodě

Reagovat
Freedo

Hrozně tomu přidal.

Reagovat
Miguel19

Až se Maguierovi pískne penalta, tak to bude jedině za vraždu...

Reagovat
Busby babes

no oddechl jsem si teda. Ale kdyby to piskl, tak to VAR nezmeni. Tady by me fakt zajimalo zduvodneni no, jestli to brali jako: zadnej faul nebo jako: nebyla to ocividna chyba.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Hlahart

Další věc - Bissaka brutálně tahá nohy. Stejně jako o Baillym se musíme rozhodnout i o Williamsovi. Ten klidně nějaký minuty dostávat mohl. Na Lairda to bude skoro jistě ještě brzy...

Reagovat
iamek

Přitom dva týdny jen trénoval AWB. Laird je prý slusna bestie na hostovani

Reagovat
Hlahart

Vím, no. Hodně dobrej dobředu, slabší dozadu. Ale je to pořád L1...

Reagovat
iamek

Pro jeho vek idealni soutěž. Bylo by fajn, kdyby tam jeste rok zůstal stejne jako Mengi v Derby.

Reagovat
Hlahart

Mengi asi jo. Jinak by za mě klidně Laird a Garner mohli udělat příští sezónu jeden krůček nahoru v soutěži..

Reagovat
iamek

Garner mě hodně překvapil. Koukal jsem na poslední dva zápasy a je to solidní bestie teď.

Reagovat
Dan Gubić

Ide van den býk! to bude masaker

Reagovat
martin.b

Řečí Jirky Hoška platí u většiny týmů při zákroku ve vápně presumpce viny, jen u United presumpce neviny

Reagovat
OTASi

JOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
mithro

lahodkovy golik

Reagovat
pingla

masooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
pingla

masooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
Hlahart

No, ufff. . tohle teda bolelo

Reagovat
Tomanatura

Je to tam

Reagovat
Busby babes

co to mele? obrance tecuje balon na brankovy care a on spekuluje zda to nebude vlastnak.

Reagovat
iamek

Skoda, ze to nejde jako na O2 fotbal, kde jde vypnout komentář

Reagovat
mithro

ja to tak mam stale

Reagovat
Grahf

klasika, ja už asi neuvidím nikdy žiaden zápas

Reagovat
OTASi

Reagovat
Swarley

Reagovat
avicii

Brighton škoda.. ale šikovných háčikov tam majú

Reagovat
Tommy$

Neskutečný s jakým hraje Shaw přehledem a sebevědomím

Reagovat
r.mrazik

Brighton hrál opravdu moc dobře.

Od Harryho podle mě penalta.

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Freedo

Ne a ne.

Reagovat
Dawon

taky bych tu penaltu asi i pisknul no...ze pisknuta nebyla ale asi neobrecim

Reagovat
Busby babes

podle me takova ta situace, kdy by VAR posvetil jakekoliv rozhodnuti ze hriste. Jsem docela zvedavej na zitrejsi vysvetleni.

Reagovat
Dawon

Jojo, s tim v zasade asi nemam problem...ta cesta, kdy VAR opravuje jen "obvious error" je podle me spravna, a tohle by do takove kategorie asi spadalo.

Reagovat
r.mrazik

Jasný. Zrovna tady beru, že to někdo vidí jinak.

Já tam viděl, že Harry zamezil zakončení a nehrál míč.

Samozřejmě, že to přežiju, protože první poločas byl od nás fakt nic moc.

Reagovat
Busby babes

jen pamatuj, ze az nam v pristich dvou letech nekdy nepisknou penaltu, tak nez si zacnes stezovat, budes muset napsat: Brighton mel kopat penaltu, ael...

Reagovat
r.mrazik

S tím samozřejmě počítám

Reagovat
smazaný uživatel

Dean Henderson was poised to start against Chelsea on February 28 but De Gea expressed his dismay and Solskjær decided to start him over Henderson #mulive [men]

A dressing room source says the relationship between De Gea and Solskjær was becoming a 'problem’ before Dean Henderson was selected for yesterday's game against Brighton #mulive [men]

Dean Henderson is now widely recognised as #mufc's new number one #mulive [men]

Reagovat
Coutinho10

tohle je velký oslabení pro WHU nejenom pro dnešní zápas...

Declan Rice will miss West Ham's clash with Wolves with a knee injury and could be out of action for a month.

Reagovat
Bayern +

CHL a EL dovidenia... 4. miesto som síce tak či tak reálne neveril, to by sa muselo stať niečo podobné ako Líšky 15/16, ale aspoň v tú EL bez predkôl som dúfal... s Noblom v zálohe namiesto Ricea - legenda nelegenda - už nepočítam ani s tou.

Bolo jasné, že na ten úzky káder doplatíme a je obrovská škoda, že sme nemohli dohrať sezónu v tej ideálnej 5-3-2 s Masuakom, Ogbonnom, Riceom a Antoniom bez zranení a že musíme držať prvé miesto v PL v počte nastrelených bránkových konštrukcií...

Reagovat
Coutinho10

jako ten los není nějak extrémně nepříznivý a taky jsem celkem začínal věřit v tu LM, ale už se to trochu lámalo v minulých zápasech, když vedeš 3:0 nad Arsenalem, tak to nemůžeš takto ztratit...uvidíme, co dnes...Wolves bude taky hodně těžký soupeř a jedině výhry můžou uchovat tu naději na poháry

Liverpool to vypadá, že se chytnul, má lehčí los, Leicester asi další kolaps jako loni nedopustí, ikdyž přes ně trochu tu šanci cítím + ten konec soutěže mají těžký los, ale dnes musí být 3 body, což vidím jako hodně složitý úkol nejenom vzhledem k vypadnutí Rice

Reagovat
Salfovic

Aspoň to můžou pojmout jako trénink na příští sezonu.

Reagovat
Coutinho10

nebral bych to jako jistotu, že musí odejít, ale jako i tak bude asi hrát důležitou roli, jaký a jestli vůbec poháry budou

David Moyes "The club will have to listen to offers for Declan Rice and Tomáš Souček this summer" - but he believes it it not necessary for West Ham to secure Champions League football next season in order to keep players

Reagovat
Seydou Doumbia
Reagovat
smazaný uživatel

Hodne aktualni. Jak bylo v umelym spanku? Ses odpocatej?

Reagovat
smazaný uživatel

James... tak to bylo hodne clinical.

Reagovat
Coutinho10

West Ham XI: Fabianski; Coufal, Dawson, Diop, Cresswell, Masuaku; Soucek, Noble, Fornals; Lingard, Antonio

#WHUFC subs: Martin, Trott, Fredericks, Johnson, Balbuena, Alves, Bowen, Benrahma, Odubeko

Reagovat
kolouch

Na prvni pohled to vypada dost prizdisracsky. Ale v tomhle rozestaveni jsme je na podzim porazili 4:0. Masuaku tehle formaci dava uplne jiny rozmer smerem dopredu nez s Johnsonem. Zaroven si myslim, ze je na miste posilit zadni rady pri absenci Riceho. Noble v zakladu.. no vybirat si nemuzeme, nikdo jiny tam proste neni. Jsem rad, ze je zpatky Fornals. Benrahma s Bowenem to pak muzou jen ozivit, pokud bude treba. COYI

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PhilipS

Zamozřejmě by to šlo vyřešit. Fornals by na středu zahrál v pohodě.

Reagovat
Bayern +

Masuaku je v tomto systéme bomba, dúfam, že sa na zápas pozerá aj miestny Doumbia.

Reagovat
Seydou Doumbia

Neviděl jsem, ale díky za připomenutí. WHU sleduju jen proti dobrým týmům. Jak hrál Arturito?

Reagovat
Bayern +

Dosť dobre. Na to, že bol pol roka zranený, tak bol jeho prínos hodne rozdielový, pretože sme mohli hrať klasické 3-5-2, ktoré nám ide najlepšie. V podstate tento systém môžeme hrávať jedine s Masuakom, pretože iné LWB nemáme. Bez neho sme nútení hrávať na 4 obrancov, tam si už však svoj štandard odohrajú jedine Coufal a Dawson. Taký Cresswell je už ako LB podpriemerný (viď proti Arsenalu, kde išli cez neho všetky tri góly, sa mi zdá, že na všetky tri centroval "jeho" hráč Chambers. A naopak na LCB je Cresswell výborný, jeden z naj v lige, viď úvod sezóny.

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
PhilipS

To mi dokáže tak zkazit den, když vidím Noblea v základu a Benhramu na lavičce. Moyes fakt ten týn drží zpátky. Chjo

Reagovat
ajouki

Hodgson se ani moc neradoval z branky Batshuayiho. Ten mu vmetl do tváře řeči, že vstřelit branku proti Bělorusku nestačí. Tak šel na hřiště a za minutu dal branku i Evertonu.

Reagovat
Coutinho10

ouuu Antonio velka skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Coufaldinho. Lingardinho.

Reagovat
Coutinho10

Lingard dobre a Cuf acko

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SpecialOne

Tvl. Lingardinho a Cuf krásně vybojoval

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kolouch

Ten Manchester nam ho neproda

Reagovat
Busby babes

za 40 je vas.

Reagovat
Coutinho10

a nebyla dohodnuta nejaka opce nebo neco kolem tech 20ti ?

Reagovat
Busby babes

myslim ze ne, protoze jdou reci, ze dostane novou smlouvu u nas.

Reagovat
Coutinho10

kazdopadne pokud by se povedla ta LM, tak bych bejt WHU ho koupil i za ten dvojnasobek, ale zase pochopim, pokud se k vam bude chtit vratit, ale aby pak nelitoval az u vas bude zase sedet

Reagovat
Busby babes

mohli bychom ho vymenit za Rice.

Reagovat
Coutinho10

takto bych to nemichal

Reagovat
Busby babes

ja jo. WHU ho bude chtit a my potrebujem DM misto Matice. Navic pro Lingarda nemame moc misto, kdyz na jeho miste hraje Bruno.

Reagovat
Coutinho10

j chapu vas pohled...bude zalezet i Ricem a hlavne na tom, jestli WHU tu LM udela no, u vas by LM mel jistou, takze pokud to WHU neda, tak je asi logicky jeho odchod...pokud tu LM WHU da, tak bych delal vse pro to, aby ten tym zustal bez odchodu, aby v te LM neco uhral a muze odejit v zime pak...to sami plati o Souckovi, ale musi ta nabidka byt fakt takova, ze si reknes, musi se prodat, coz nevim, jestli prijde

Reagovat
Busby babes

ty vole, Jesse radi.

Reagovat
Busby babes

rekl kadernikovi: na Sancha. a zacal tak hrat.

Reagovat
Bayern +

Posledné dva mesiace hra o dosť lepšie než Sancho

Reagovat
Busby babes

navic. ale ja jsem cetl, ze se Sancho zvedl a cisla uz ma taky vyborny, ne?

Reagovat
Bayern +

Má, ale BVB je úplne v piči, možno nedajú ani LM, čiže to tak nevyznieva, no.

Reagovat
Kixi Syhimour

To bylo rychlé

Reagovat
Kixi Syhimour

co to bylo za bránění

Reagovat
Busby babes

vybornej nabeh Antonia nebo kdo to tam stahl obrance s sebou.

Reagovat
Kixi Syhimour

Náběh hezký, ale stejně tam měla ta dvojice 32 a 27 něco udělat.

Reagovat
Busby babes

tam to mel prerusit ten zaloznik, nevim kdo to byl. ale nedostal se k nemu blizko, takze by to nejspis bylo na cervenou pak a proto do toho nesel...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta 32, no.

On ho teda většinu času nestíhal, ale ke konci se k němu dostal na zatažení za dres, přičemž nebyl neposlední, takže žlutá a přímý volný kop. Ve výsledku za ním prostě jenom běžel a sledoval, co dělá, komický pohled .

Pak ale teda ten stoper absolutně nevím, co tam dělal, Coady si dobře střežil Antonia a ta 27 tu situaci musela strašně podcenit/se jí nechtělo, když si vyměňovali pozice a on se nechal obehrát jednoduchou malou změnou směru.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/utdarena/status/1379087315281313793

ono je to pro ty obrance docela tezky u tehle nabehu. tady je to dobre ukazany na vcerejsim nasem druhem golu. VDB byl naprosto klicovej pro celou akci pritom se balonu vubec nedotkl.

Reagovat
Kixi Syhimour

Na druhou stranu dneska mi přišlo, že to fakt ten stoper vyřešil špatně, moc nevím, co čekal. Ale evidentně nepočítal s tím, že by Lingard mohl změnit směr, což není dvakrát dobrý předpoklad. Místo toho, aby vystoupil a Lingard by se dostal do situace, kdy by měl hráče přímo před ním a za ním (což je i větší šance na taktický faul), tak se zastavil a Jesse jenom změnil směr, čímž ho vyřadil ze hry, protože právě ztratil rychlost.

Samozřejmě, že se to holt někdy stane a vlastně bych v takové situaci kritizoval jenom jeho, nicméně v kombinaci s tím, že ještě mohl zasahovat ten záložník mi to přijde výsměch na bránění adekvátní.

Reagovat
Busby babes

tak je to samozrejme chyba tech branicich hracu, myslel jsem to spis tak, ze je to slozita situace no. vyhodnotili to blbe.

Reagovat
kolouch

yeeees

Reagovat
Coutinho10

Pablooooooo

Reagovat
Bayern +

Tvl to sú akcošky, Pepove City môže ísť do piče

Lingardinho

Reagovat
DieFohlenBMG

Lingard je úplně jinde

Reagovat
REPLIKATOR

Obrana Wolves čtyři hráči nechají Fornalse samotného skórovat

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kolouch

JLingz v zivotni forme

Reagovat
Busby babes

a lidi se tu chytali za hlavu z te pozvanky do repre...

Reagovat
SpecialOne

Pokud se Lingardovi podaří EURO tak ta cena regulérně vyletí na 40 mega

Reagovat
Busby babes

https://www.youtube.com/watch?v=VJh7mWWIzSg&ab_channel=EggcakeSamuel

je videt, ze je to nas odchovanec, ma to nakoukane. btw proti WHU.

Reagovat
REPLIKATOR

Coufal krásný centr, mohl mít druhé áčko

Reagovat
Coutinho10

auuu Cufovy prsty po dopadu Traoreho

Reagovat
Coutinho10

to je zvire ten Antonio

Reagovat
fenixLFC

*bol

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

to snad ne...Antonio nesmi byt zranenej

Reagovat
PhilipS

Antonio se rozehraje do nehratelnosti a zase se zraní. Achjo

Reagovat
REPLIKATOR

Fornals teprve 5. gól v lize za 60 zápasů. Docela slabota na ofenzivního hráče.

Reagovat
Bayern +

Fornals nie je primárne ofenzívny hráč. Prichádzal tak, ale vo WHU sa pretransformoval do úplne inej role.

Reagovat
kolouch

Fornalsovu roli jsem nikdy uplne nepochopil. Vizualne je ta jeho hra hrozne nevyrazna. Nema pevnou pozici a putuje po velke casti hriste. Z nejakeho duvodu to s nim v tymu vzdycky slape

Reagovat
discarda

to je škoda...Antonio neskutečnej

Reagovat
gazza62

Pěkně hraje WHU. Lingard super s Antoniem .Jinak Cufa ty prsty musí pěkně bolet.

Reagovat
Coutinho10

Bowen wau

Reagovat
kolouch

Boweeeen..Lingaaaard

Reagovat
Coutinho10

kazdopadne Patricio nic moc...sice delo, ale tohle by si mel pohlidat

Reagovat
REPLIKATOR

Patricio z úhlu na přední tyč

Reagovat
iamek

Jsem zvědav kolik za Lingardinha dostanem

Reagovat
Busby babes

podepise smlouvu a da 1 gol za 20 zapasu. United way

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
iamek

Přesně. Proto ho musíme po sezóně hned prodat ideálně za 20+

Reagovat
Busby babes

poslem do WHU za Rice a bude.

Reagovat
gazza62

Bowen super .Tak to je nakládačka

Reagovat
gazza62

Pěkně hraje WHU. Lingard super s Antoniem .Jinak Cufa ty prsty musí pěkně bolet.

Reagovat
DieFohlenBMG

Neto

Reagovat
REPLIKATOR

Neto

Reagovat
gazza62

Bowen gól ,tak to je nakládačka .Pěkně WHU .

Reagovat
REPLIKATOR

Traoré

Reagovat
Nikikrew

wau Traore tak to bola ina parada

Reagovat
Coutinho10

skodaaa, to chtelo vydrzet do pule

Reagovat
OTASi

deju vu?

Reagovat
kolouch

Ten prubeh nebezpecne pripomina zapas s Arsenalem

Reagovat
REPLIKATOR

Coufal pěkný kužel

Reagovat
Kixi Syhimour

Traoré první kanadský bod v PL

Reagovat
REPLIKATOR

druhý, ale i tak solidní bída

Reagovat
Kixi Syhimour

To má jako vybojovanou penaltu, Transfermarkt to tak počítá.

Ale pointa, jak píšeš, zůstává

Reagovat
PhilipS

Jak se stalo, že Lingard je jeden z nejlepších hráčů v lize, to nepochopím. Neskutečný představení. Antonio to samý, nenahraditelnej.

To vedení je hodně křehký. Stopeři West Hamu dneska příšerný. Hlavně Diop úplně v lese. Oba na žlutý. Ten zápas se může pro West Ham zvrhnout velmi rychle. Souček vypadá po repre pauze taky trochu unavenej.

Bojím se.

Reagovat
kolouch

Ja se bojim, ze je Moyes tam schopny poslat Frederickse a Johnsona a cely druhy polocas budeme odkopavat mic z vlastniho vapna

Reagovat
PhilipS

No dneska bych se pěti obráncům nebránil. Diop s Dawsonem hoří.

Reagovat
KnoxXx

snad nenapadne nikoho v MU nepredat Lingardinha, toboz ked mu tak famozne stupne cena

Reagovat
Swarley

Jj, Lingard by se hodil každému týmu

Reagovat
Busby babes

No player has been involved in more Premier League goals than Jesse Lingard since his West Ham debut in February (6 goals, 3 assists)

Reagovat
DieFohlenBMG

cože co

Reagovat
Coutinho10

asi se mu to odrazilo do ruky...skoda

Reagovat
DieFohlenBMG

jo no, ale zase byl v prostoru

Reagovat
Coutinho10

cuch na to ma neskutecnej

Reagovat
gazza62

Jo odrazilo se to od levé ruky.Co je zase s Antoniem .To již není možný.

Reagovat
Coutinho10

neuveritelnej pech

Reagovat
KnoxXx

Fabio Silva

Reagovat
Coutinho10

WHU..zase vedes o 3 goly a mozna o to zase prijdes

Reagovat
DieFohlenBMG

3:0 je Moyesova past

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
JarousFCB

Nn to je past na Moyese.

Reagovat
kolouch

Hosi bezte uz do prdele. Jestli ztratite i tohle..

Reagovat
KnoxXx

West Ham v uplnom rozklade

Reagovat
gazza62

Ať to nedopadne jak s Arsenalem.

Reagovat
Coutinho10

Suk ta pata krvava...jsem ani poradne nevidel z ceho

Reagovat
Remt

Pár minut zpět tam na něj někdo dupnul uprostřed hřiště, hned pak spadl na zem ale už to bylo mimo záběr

Reagovat
Coutinho10

j a myslíš, že to byl úmysl nebo nezaviněný, ikdyž asi by se to jinak řešilo

Reagovat
Remt

podle mě ho jen někdo dojel, nevypadalo to podle mě na nějakou prasárnu. Bylo to fakt pár minut před tím než kvůli němu přerušili hru. A bylo vidět že si po zákroku sedá/lehá na trávník když šel záběr jinam. Pak zřejmě to ještě na pár minut zkusil. Jinak ale klidně se mohl nechat ošetřit mimo hřiště, od něj velice chytré nechat se ošetřit na hřišti, trochu se roztříštil ten tlak Wolves

Reagovat
Coutinho10

no hlavne ze to dohral a je to teda spis bolestivy z tohoto duvodu a nic vaznyho

Reagovat
Remt

no lepsi takto sedrenej kotnik nez treba proslapnutej a vazy v haji, zejo..

Reagovat
Coutinho10

jj tak to myslim, ze to dopadlo jinak v celku dobre

Reagovat
Remt

a zároveň nikdo nemohl říct, že simuluje když měl na noze tolik krve. Divím se, že ho s tou krvavou kopačkou nechali hrát vůbec

Reagovat
Coutinho10

jj taky me to trochu prekvapilo...bejt to kdekoliv jinde, tak by to byl problem

Reagovat
Bayern +

Anoooooo krásne 3 body, snáď o týždeň nadviažeme...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

rasismus?

Reagovat
kolouch
Reagovat
Remt

Nebyl, Benrahma na to dohlížel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele