Premier League - preview 27. kola

06.03.2021, 08:39, aktualizováno 08.03.2021, 08:39
Previews
Stamford Bridge (© AFP)
Dvěma zápasy bude dnes dohráno 27. kolo anglické ligy a v obou případech se bude hrát na stadionech v Londýně. Chelsea se od 19 hodin střetne s Evertonem, o dvě hodiny později pak začne duel West Ham - Leeds United...
Chelsea FC - Everton FC  (pondělí 19:00)
Manchesterské derby rozhodně neznamená adieu pro šlágry 27. kola. V pondělí totiž na sebe narazí čtvrtá Chelsea a pátý Everton. Obě mužstva se nachází ve výborné formě, zvlášť domácí si pochvalují proměnu pod novým manažerem.

Německé pometlo na trenérské židli nadále úspěšně hledá zaprášené kouty, které s precizností sobě vlastní odstraňuje od nežádoucích nečistot. Stále krátké působení Thomase Tuchela v Chelsea lze jen a jen chválit. Často výstřední stratég vrátil Blues potřebné sebevědomí, které na stadionu Stamford Bridge ještě na začátku kalendářního roku absentovalo. A rázem vypadá celek z Londýna k neporažení.

Je tomu skutečně tak, Tuchel od svého přestěhování do Anglie nepoznal hořkost porážky. Své svěřence úspěšně provádí Premier League, FA Cupem i Ligou mistrů. Dosavadních deset duelů pod německým lodivodem sice nepřineslo bůhvíjaké střelecké hody, to ale zároveň znamená, že defenziva Chelsea připomíná nedobytnou skálu. Obranu Blues překonali od konce ledna pouze hráči Sheffieldu United a Southamptonu - a vždy pouze jednou.

Naposledy borci z Londýna dokonale vymazali Liverpool, který porazili díky jedinému přesnému zásahu Masona Mounta. "Jsem rád za každou výhru a každý výsledek, protože vím, jak je obtížné neustále vítězit bránit a držet čistá konta. Vím, co je potřeba, a vím, že náš tým se aktuálně nachází v dobré formě. I proto jsem velmi šťastný," uvedl Tuchel po dalším úspěšném zápase.

Díky výkonnostnímu vzestupu se Chelsea vrátila do boje o Ligu mistrů, v němž se překvapivě drží rovněž Everton. Také "Karamelky" si prošly jistými výpadky, ovšem poslední tři kola jim vyšla na jedničku. Svěřenci manažera Carla Ancelottiho postupně zdolali městského rivala Liverpool, Southampton i West Bromwich. Toffees přitom ani jednou neinkasovali a vyšvihli se na pátou příčku hned za londýnské Blues.

Po šedivých letech jde o příjemnou změnu, kterou si užívá také Ancelotti. "Myslím, že vítězství nad Liverpoolem bylo klíčovým momentem, protože jsme se při něm oklepali z domácí porážky s Fulhamem. Výhra nad Liverpoolem nám dodala sebevědomí a důvěru," prohlásil spokojený manažer, který v minulosti sbíral úspěchy také v Chelsea.

V pondělí nicméně Ancelotti dost možná bude postrádat špílmachra Jamese Rodrígueze, nejisté jsou též starty pravého beka Seamuse Colemana se záložníkem Tomem Daviesem. Na marodce nadále zůstávají stoper Yerry Mina se středopolařem Fabianem Delphem.

Marodka Chelsea je naopak téměř prázdná, navíc i donedávna absentující obránce Thiago Silva by se proti Evertonu rovněž mohl vrátit do hry. Stejně tak se spekuluje nad zdravotním stavem Tammyho Abrahama, vynechal poslední dvě utkání.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Azpilicueta, Christensen, Rudiger - James, Kante, Jorginho, Alonso - Mount, Giroud, Werner
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Holgate, Godfrey, Keane, Digne - Doucoure, Allan, Davies - Sigurdsson - Calvert-Lewin, Richarlison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.09 - 6.41
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Leeds United  (pondělí 21:00)
West Ham byl o minulém víkendu zastaven v rozletu, proti Leedsu tedy půjde londýnským "Kladivářům" o to, aby znovu nahodili motory. Hosté však mají po porážce s Aston Villou obdobné choutky.

Aston Villa, Sheffield i Tottenham. Všechny uvedené celky dokázal West Ham v únoru porazit. Kladiváři rovněž bodovali v duelu s Fulhamem, až těsně pře koncem měsíce jejich série skončila. Na hřišti vedoucího Manchesteru City však Hammers odhodlaně bojovali a favorit utkání se nakonec musel spokojit s vítězstvím o jednu branku.

I po posledním nezdaru zůstává West Ham v boji o pohárovou Evropu. Na svou šanci číhá ze šesté pozice a v pondělí může využít případného zaváhání Chelsea či Evertonu, kteří vzájemný duel sehrají jen o dvě hodiny dříve. Poté se však Hammers budou muset plně soustředit na svůj výkon, neboť pečení holubi nelítají bez snahy přímo do huby.

Leeds totiž umí potrápit v podstatě kohokoliv. Svou kořist si svěřenci trenéra Marcela Bielsy nevybírají a nebojí se postavit sebevětšímu protivníkovi. Diváci přitom vždy mají záruku, že jim Whites nabídnou ofenzivní festival. Není proto náhodou, že United v probíhající sezoně nespočet branek vstřelili, avšak další myriádu gólů rovněž inkasovali.

Únor se ale Leedsu, který osciluje okolo desátého místa v tabulce, tolik nepovedl. Může za to i zaplněná marodka, na které figurují obránci Robin Koch s Gaetanem Beradrim, záložníci Kalvin Phillips s Ianem Povedou a Jamiem Shackeltonem a útočník Rodrigo. Zdravotní trable se navíc vyrojily také u středopolaře Pascala Struijka.

Nepříjemné starosti ovšem řeší také West Ham, jemuž vypadli brankáři Lukasz Fabiański s Darrenem Randoplhem. Mimo hru setrvávají taktéž zadáci Arthur Masuaku s Angelem Ogbonnou a křídelník Andrij Jarmolenko.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabiański - Coufal, Dawson, Diop, Cresswell - Souček, Rice - Bowen, Lingard, Fornals - Antonio
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Llorente, Cooper, Alioski - Raphinha, Struijk, Klich, Dallas, Harrison - Bamford
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.73 - 3.56
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Newcastle United  (neděle 13:00)
Oba aktéři úvodního nedělního zápasu jsou namočeni do sestupových bojů, West Brom ovšem podstatně více. Pokud teď nedokáže Newcastle porazit, bude to s ním už hodně nahnuté.

Rozdíl mezi devatenáctými Baggies a sedmnáctými Magpies činí devět bodů. Albion dělal v posledních týdnech vše pro to, aby se zmenšil tento rozdíl, a povedlo se mu to zejména díky zlepšené obraně. Z posledních čtyř utkání získal pět bodů, bohužel na to nenavázal ve čtvrtek proti Evertonu, kterému podlehl 0:1.

Naopak Newcastle je na tom dost bídně, i když tu úplnou krizi, která se táhla od poloviny prosince, už zřejmě překonal. Sérii jedenácti zápasů bez vítězství utnul na konci ledna proti Evertonu, poté ovšem získal už zase jen čtyři body v pěti utkáních, naposledy se doma rozešel smírně s Wolves. Skóre sice otevřel Lascelles, nicméně Neves dokázal vyrovnat.

Bilance vzájemných duelů je v poslední době nesmírně vyrovnaná. Z předchozích osmi střetů každý z týmů vyhrál třikrát, ve dvou případech to skončilo nerozhodně. V prosinci uspěli Magpies poměrem 2:1. Na Almirónovu trefu sice Furlong odpověděl, Gayleova branka už ovšem zůstala bez reakce.

Domácí budou pro utkání postrádat Dianganu, v ohrožení je i start Gibbse. Na straně hostí se nepředstaví Saint-Maximin, Wilson a Almirón, otazník visí na Fernándezem, Haydenem a Krafthem.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Furlong, O'Shea, Bartley, Townsend - Yokuslu - Pereira, Gallagher, Maitland-Niles, Snodgrass - Diagne
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Murphy, Lascelles, Clark, Lewis - Willock, Hayden, Shelvey - Fraser - Joelinton, Gayle
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.17 - 3.44
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Fulham FC  (neděle 15:00)
Pět domácích porážek v řadě pro Liverpool znamená to, že se mu pomalu, ale jistě začínají vzdalovat pozice zaručující Ligu mistrů. O hodně bojuje i Fulham, ten je totiž na hraně přežití a sestupu.

Takovouto černou šňůru Reds nepamatují. Na Anfield Road totiž svému soupeři podlehli pětkrát v řadě, a to jen v součtu s jedním vstřeleným gólem. Ve čtvrtek proti Chelsea vystřelili jen jednou na bránu a po zásluze prohráli. Svou únorovou bilanci zachránili alespoň před týdnem v Sheffieldu, kde urvali velmi důležité tři body.

"Je před námi ještě dlouhá cesta a my zkrátka musíme sbírat body. Další zápas v neděli je velmi důležitý. Potřebujeme zase zvítězit na Anfieldu, trvá to už opravdu dlouho a je to pro tým velmi důležité. Snad se nám to podaří," věří útočník Diogo Jota, který se před nedávnem vrátil z listiny zraněných hráčů.

Cottagers se naopak v poslední době prezentují solidními výsledky, z posledních šesti utkání prohráli jen jednou, a to v týdnu proti Tottenhamu. Za tuto dobu v součtu získali devět bodů a inkasovali pouhé dvě branky, díky čemuž se výrazně přiblížili záchraně. Na tu momentálně ztrácí jedno vítězství.

Bilance vzájemných zápasů hovoří jednoznačně ve prospěch Liverpoolu, jenž vyhrál šest z předchozích sedmi duelů. Leč ten poslední prosincový byl výjimkou, na Craven Cottage domácí dokonce po Reidově zásahu vedli, nicméně v závěru z penalty srovnal Salah.

Červení by měli mít zase k dispozici stopera Phillipse, naopak v ohrožení je start jeho parťáka Kabaka. Ten se tak může na marodce připojit k dalším zraněným stoperům Gomezovi, Matipovi, Van Dijkovi a jejich potenciální záplatě Hendersonovi. Hosté jsou na tom co do absencí velmi dobře, postrádat by měli totiž jen Cairneyho a možná Rodáka.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Fabinho, Phillips - Robertson - Thiago, Wijnaldum, Keita - Salah, Jota, Mané
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Areola - Tete, Andersen, Adarabioyo, Aina - Reid, Reed, Anguissa, Lookman - Loftus-Cheek - Maia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 4.05 - 5.61
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Manchester United  (neděle 17:30)
Manchester City vyzve v duelu 27. kola Premier League svého městského rivala United. Zároveň půjde o střet prvního s druhým, jenže s velkým ale. Citizens mají na čele luxusní náskok čtrnácti bodů a pokud "Rudé ďábly" porazí, zřejmě už je nic v cestě za titulem nezastaví.

Manchester City míří za ligovým titulem a je rovněž na dobré cestě ke stanovení rekordní série 28 výher v řadě v historii profesionálního fotbalu. Už v tomto duelu může v případě zisku alespoň jednoho bodu vyrovnat klubový rekord 28 utkání bez prohry. City vítězí s přehledem, přičemž ve dvou třetinách z těchto 21 utkání vedlo už v poločase. Citizens rovněž v sedmi z posledních 14 vítězných případů vyhráli druhý poločas minimálně o dva góly. Z výhry se pak hráči radovali i v každém z minulých 20 případů, ve kterých se prosadili jako první.

Oboje Man City dokázal i během lednové výhry 2:0 nad United v poháru, ale ani hosté nejsou bez šance. V případě, že City inkasovalo jako první, dokázalo městské derby na domácí půdě vyhrát naposledy v lednu 2010. City vyhrálo od roku 2008, kdy se jeho vlastníkem stal šejk Mansour, tři z osmi ligových derby, ve kterých platil v poločase bezbrankový stav. Ilkay Gündogan vstřelil v průměru jeden gól ve druhém poločase posledních čtyř domácích ligových zápasů, ve kterých Citizens vyhráli s čistým kontem a minimálně o dva góly.

"Dívám se na to jako na jakoukoli jinou velkou bitvu. Vždy je důležité hrát dobře proti vašim velkým soupeřům a samozřejmě víme, že je to velké derby a kdo vyhraje, může se právoplatně chlubit. Pro fanoušky je to opravdu důležité. Každý si je vědom, co je to za zápas," uvedla hvězda Manchesteru City Kevin De Bruyne pro klubový web.

Manchester United inkasoval na půdě soupeře více než jeden gól naposledy 26. prosince a pyšní se vlastním klubovým rekordem, neprohrál totiž už 21 venkovních ligových zápasů v řadě. V předchozích čtyřech případech ale ani nevyhrál a k vyrovnání ligového rekordu Arsenalu mu stále chybí šest zápasů. Celek z Old Trafford je na tom z hlediska vzájemných zápasů lépe, ale dal v nich jen o gól více než City.

"Rudí ďáblové" dali tři ze čtyř rozhodujících branek v minulých čtyřech vítězných zápasech už mezi 16. a 30. minutou hry a o poslední dvě se postaral Anthony Martial. Bruno Fernandes dal 60 procent soutěžních únorových venkovních branek United. V předchozích čtyřech případech, kdy proměnil penaltu, padly v daném zápase alespoň tři góly a Red Devils vyhráli.

"Momentálně se zaměřujeme jen na tento duel, a ne na to, kolikátí na konci budeme v tabulce. Samozřejmě by bylo skvělé na tom být lépe než v minulé sezoně. City jsou před námi s velkým náskokem, takže to pro nás bude takový test proti vedoucímu mužstvu," řekl na tiskové konferenci hostující manažer Ole Gunnar Solskjaer.

Poslední vzájemný duel se odehrál v lednu na Old Trafford v rámci Ligového poháru, City vyhráli 2:0. Ve druhém poločase si branky připsali John Stones a Fernandinho. První ligový střet v sezóně skončil bezbrankovou remízou, oba celky vystřelily pouze dvakrát na branku.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Cancelo, Dais, Stones, Zinchenko - Silva, Rodri, Gündogan - Sterling, De Bruyne, Foden.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - Fred, McTominay - James, Fernandes, Rashford - Greenwood.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.42 - 7.03
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Crystal Palace  (neděle 20:15)
Nedělní program Premier League uzavře od 20:15 malé londýnské derby mezi Tottenhamem a Crystal Palace. Cokoli jiného než vítězství domácího celku by bylo překvapením, ovšem Eagles mají čerstvě za sebou vydřenou bezbrankovou remízu proti neméně favorizovanému Manchesteru United a mohou tak do dalšího kola nastoupit s náležitým sebevědomím, obzvláště s uzdravením svého nejdůležitějšího hráče...

Po měsíční pauze zaviněné svalovým zraněním se totiž do kádru Roye Hodgsona vrací Wilfried Zaha, jenž je s devíti ligovými zásahy suverénně nejlepším střelcem klubu, což jen dokládá bilance pouhých dvou vstřelených branek za uplynulých pět kol při Zahově absenci. Mimo hru naopak budou James McCarthy, stejně jako již dříve zranění Clyne, Ferguson, Tomkins, Sakho, Mitchell a McArthur.

I Tottenham však má před nedělním střetnutím důvod k optimismu. Ještě před dvěma týdny to se Spurs přitom vypadalo všelijak, neboť za sebou měli sérii porážek včetně čerstvé a bolestivé od dalšího londýnského i tabulkového rivala West Hamu United a pozice Josého Mourinha se rázem jevila méně pevná než kdy dříve.

Od té chvíle se však Spurs vzepjali k třem po sobě jdoucím výhrám, přičemž tou nejpůsobivější byla domácí demolice Burnley 4:0. Hlavním strůjcem tohoto výsledku byl Gareth Bale, jenž by však tentokráte mohl začít pouze na lavičce náhradníků s ohledem na důležité čtvrteční osmifinále Evropské ligy proti Dinamu Záhřeb. Mourinho má momentálně rozhodně široký výběr možností, neboť i poslední zdravotní potíže v případe Sergeho Auriera a Giovaniho Lo Celsa jsou u konce a portugalský manažer má v plné tréninkové zátěži kompletní kádr.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Sánchez, Dier, Reguilón - Ndombele, Hojbjerg - Moura, Lamela, Son - Kane
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Kouyaté, Cahill, Van Aanholt - Townsend, Riedewald, Milivojević, Eze - Zaha, Benteke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.26 - 6.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Arsenal FC  (sobota 13:30)
Sobotní program sedmadvacátého kola Premier League započne od 13:30 soubojem Burnley s Arsenalem. Ani jeden z klubů neprožívá vydařenou sezonu, ovšem v obou případech lze po katastrofálním vstupu do nového ročníku vidět markantní zlepšení, co výkonů i výsledků týče.

Hlavním problémem, s nímž se musí manažeři Sean Dyche a Mikel Arteta vypořádat, je skomírající ofenziva. Zatímco "Kanonýři", pověstní z éry Arséna Wengera svou útočnou kvalitou, nastříleli doposud pouhých čtyřiatřicet branek a platí až za jedenáctou nejlepší ofenzivu ligy, Burnley je s devatenácti zásahy po beznadějně posledním Sheffieldu United dokonce druhé nejhorší. I tento neduh se však lepší, což dokládá nedávná výhra Clarets 3:0 nad Crystal Palace či cenná remíza 1:1 proti favorizovanému Leicesteru, stejně jako na straně Arsenalu suverénní čtyřgólová a třígólová vítězství s Leedsem a shodou okolností rovněž otloukánkem z Leicesteru.

Poslední triumf Arsenalu na půdě Foxes navíc přinesl užitek i v podobě výrazně rotované sestavy, která znamenala odpočinek pro vytěžované tahouny Piérra-Emericka Aubameyanga či Bukaya Saku, kteří se nyní mohou s načerpanými silami vrátit zpět do základní sestavy. Pro Artetu je dobrou zprávou také nalezená forma křídelníků Pépého s Willianem a vůbec zdravotní stav celého kádru, neboť i zranění Emila Smithe-Rowea z minulého kola se ukázalo být jen drobným zádrhelem a mladý odchovanec Arsenalu by se dokonce mohl už nyní objevit i na zápasové soupisce.

To Burnley se musí vypořádat s o poznání větší marodkou. Mimo hru zůstává útočník Ashley Barnes a pravděpodobně také záložníci Gudmundsson s Bradym, k nimiž se dost možná přidá i středopolař Jack Cork, kterého trápí svalové potíže. Clarets si však mohou na svého sobotního soupeře i tak plně věřit, neboť na podzim překvapivě vyplenili po výsledku 1:0 Emirates Stadium a proti Arsenalu na Turf Moor neprohráli ani loni, když uhájili bezbrankovou remízu.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - Brownhill, Westwood, Cork, McNeil - Vydra, Wood
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Bellerín, Holding, Marí, Tierney - Partey, Xhaka - Saka, Odegaard, Pépé - Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.80 - 3.68 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sheffield United - Southampton FC  (sobota 16:00)
Fotbalisté Sheffieldu United hostí ve 27. kole Premier League Southampton. Ačkoliv se už domácí zmohli k pár výhrám, stále jsou na posledním místě. Hosté jsou čtrnáctí, určitě by tedy rovněž rádi na lepší příčky.

Poslední Sheffield United ještě udržel mírnou naději na záchranu díky nečekané výhře nad Aston Villou 1:0. Poprvé v historii navíc United vyhráli v zápase Premier League, ve kterém dostali červenou kartu. Blades ovšem letos udrželi jen dvě čistá konta, což je nejméně ze všech. Už od října zde neskončilo žádné domácí utkání United remízou. Domácí ve všech třech vítězných případech vyhráli rozdílem jediné branky a před minulým duelem s Aston Villou zde ještě ani jednou nevedli v poločase.

Southampton vstoupil do nového měsíce osmou prohrou v posledních devíti zápasech, když nestačil 0:1 na Everton. Zraněními sužovaní Saints se tak budou upínat k bilanci posledních vzájemných duelů, v nichž vyhráli už třikrát v řadě. Z hlediska posledních pěti venkovních zápasů jsou hosté dokonce nejhorší v lize, Saints prohráli pětkrát v řadě na půdě soupeře poprvé od května 2015. Svěřenci kouče Hasenhüttla budou chtít lépe zvládnout úvod duelu, neboť v předchozích devíti venkovních střetnutích vedli v poločase jen jednou.

Poslední vzájemný duel skončil výhrou Southamptonu 3:0, trefili se Adams, Armstrong a Redmond.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Ampadu, Jagielka, Bryan - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens - Brewster, Burke.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Walker-Peters, Vestergaard, Bednařík, Bertrand - Ward-Prowse, Diallo - Armstrong, Minamino - Adams, Ings.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.00 - 3.37 - 2.09
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Aston Villa - Wolverhampton Wanderers  (sobota 18:30)
Aston Villa vyzve v rámci 27. kola Premier League na domácí půdě Wolverhampton Wanderers. Domácímu celku patří devátá příčka, na své soupeře má však jeden či dva zápasy k dobru. Hosté jsou dvanáctí.

Aston Villa prohrála v týdnu na půdě Sheffieldu 0:1 i přesto, že většinu druhého poločasu hrála v početní převaze. Jednalo se už o její 12. letošní ligové utkání, ve kterém soupeř dostal červenou kartu. Šance na umístění na pohárových příčkách už jsou pro Villu velmi malé, ale tři výhry s čistým kontem v předchozích pěti domácích ligových zápasech dokazují, že hosté to ve Villa Parku nebudou mít jednoduché. Od památné výhry nad Liverpoolem 7:2 z úvodu sezóny zde ale Villans prohráli šest z předchozích deseti zápasů a ve všech šesti inkasovali minimálně dva góly. Domácí jsou ovšem jedním ze dvou celků, které letos vyhrály všechny zápasy na vlastním stadionu, ve kterých se prosadily jako první.

Wolverhampton Wanderers nastoupil v týdnu s osmi portugalskými hráči, což je rekord Premier League, ale podle očekávání s Manchesterem City prohrál. Pět z nich nastoupilo v základní sestavě, ale ani oni nedokázali zlepšit žalostnou bilanci Wolves, kteří nedali úvodní gól v šestnácti z předchozích sedmnácti ligových zápasů. Hosté se pohybují v klidném středu tabulky, čemuž odpovídá i jejich nevýrazná venkovní bilance od začátku ledna. Na půdě Aston Villy ovšem neprohráli už čtyřikrát v řadě a dvakrát vedli v poločase.

Poslední vzájemný souboj vyhrála Aston Villa, když se z penalty prosadil v nastaveném čase Anwar El-Ghazi.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Almohamady, Ngoyo, Mings, Targett - McGinn, Luiz - Traore, Barkley, El Ghazi - Watkins.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Dendoncker, Coady, Saids - Semedo, Neves, Moutinho, Jonny - Traoré, José, Neto.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.68 - 3.19 - 2.96
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - Leicester City  (sobota 21:00)
Leicester v honbě za Ligou mistrů poněkud sundal nohu z plynu. Sešlápnout pedál znovu až k podlaze chtějí "Lišky" na jihu Anglie, kde je vyzvou rovněž výsledkově se trápící Rackové z Brightonu.

Zmar Racků z posledních týdnů gradoval v minulém kole. Alespoň v to fanoušci Brightonu doufají, neboť cokoliv horšího než duel na hřišti West Bromwiche si snad ani nemohou představit. Svěřenci manažera Grahama Pottera totiž k tradičnímu pálení šancí přidali i dvě neproměněné penalty a pohodu rozhodně nepřinesl ani zmatkující sudí Lee Mason. Ve výsledku tak Seagulls nezvítězili počtvrté v řadě.

Lodivod Brightonu však věří, že vyznávaný ofenzivní styl povede k nalezení vítězné vlny. "Jsme toho schopni, věříme, že to dokážeme a nyní to taky musíme udělat. Musíme vstřelit o jeden gól více než protivník," prohlásil Potter, jemuž kvůli obnovenému zranění bude nadále scházet mladý zadák Tariq Lamptey. Na marodce setrvává též další obránce Adam Webster, z útočníků pak absentují Florin Andone s Aaronem Connollym, přičemž o startu druhého jmenovaného forvarda se teprve rozhodne.

Zdá se, že vypadnutí z Evropské ligy na úkor pražské Slavie zasáhlo Leicester citelněji, než Brendan Rodgers a spol. doufali. Lišky totiž posléze podlehly celou sezonu trápícímu se Arsenalu, následně proti Burnley uhrály pouze bod. Foxes nicméně mají štěstí. Podobně nevýrazně se prezentuje také konkurence a boj o pozice za suverénně vedoucím Manchesterem City tak zůstává zcela otevřený.

Na jihu Anglie by už ale Leicester měl zabrat. "Musíme si zkrátka umět vypracovat šance a předvést to nejlepší, hrát náš styl a věřit v sami sebe," řekl záložník Foxes Wilfred Ndidi. Marodka Lišek zůstává nadále celkem dost zaplněna. Se zdravotními trablemi zápasí obránci Jonny Evans s Jamesem Justinem a Wesem Morganem a záložníci James Maddison, Harvey Barnes, Denns Praet a Ayoze Pérez.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sánchez - Veltman, White, Dunk, Burn - Bissouma, Groß - Jahanbakhsh, Lallana, Trossard - Welbeck
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Amartey, Söyüncü, Fofana - Ndidi - Pereira, Tielemans, Mendy, Castagne - Vardy, Iheanacho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.51 - 3.23 - 3.17
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City27205256:1765
2.Manchester United27149453:3251
3.Leicester City27155746:3150
4.Chelsea FC27138642:2547
5.Everton FC26144839:3346
6.West Ham United26136740:3145
7.Liverpool FC27127847:3543
8.Tottenham Hotspur26126842:2742
9.Aston Villa251231038:2739
10.Arsenal FC261141134:2737
11.Leeds United261121343:4435
12.Wolverhampton Wanderers27971128:3734
13.Crystal Palace27971129:4334
14.Southampton FC26861231:4430
15.Burnley FC27781219:3529
16.Brighton & Hove Albion265111026:3326
17.Newcastle United26751427:4426
18.Fulham FC274111221:3323
19.West Bromwich Albion27381620:5617
20.Sheffield United27422116:4314

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1356)

Přidat komentář
emanuel habasko

Lestřík by už mohl zabrat. Top4 musí klapnout.

Reagovat
Kinky7

Oni maji tolik zranenych ze muzou soutezit i s Liverpoolem

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Seydou Doumbia

Bez Barnese a Maddisona bude každý zápas těžký. Nemají kvalitní náhrady za ty dva borce.

Reagovat
SpecialOne

Právě že nemusí, to oslabení je moc velké, Vardymu to nemá kdo nachystat. Navíc u Brightonu bych čekal, že konečně dá nějaké góly, není možné, aby pořád vše pálili..

Reagovat
Salfovic

Klub co vypadne se Slávií si LM nezaslouží.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Seydou Doumbia

Spíš klub co prohraje s Arsenalem

Reagovat
Front hell

Takže ani Chelsea ani United

Reagovat
Maverick 65

Ehm.. to ste vážně začali kopírovat preview z livesportu které je zaměřené hlavně na statistiky než cokoliv jiného? .. je to škoda, ale aspoň je dejte do zdrojů

Reagovat
SpecialOne

Ale Livesport EF vlastní

Reagovat
Nickname 9

Reagovat
Euphael

coze

Reagovat
Hlahart

https://www.eurofotbal.cz/podminky/

EuroFotbal je ochrannou známkou společnosti Livesport s.r.o. Použití této ochranné známky a souvisejících ochranných známek je zakázáno a všechna práva jsou vyhrazena.

Poskytovatelem je Livesport Media Ltd, společnost řádně založená dle právního řádu Maltské republiky dne 22. listopadu 2011, reg. č. C 54555, se sídlem na adrese CMS House, First Floor, St. Peter's Street, San Gwann, SGN 2310, Malta. V případě potřeby nás můžete kontaktovat prostřednictvím e-mailu zaslaného na adresu info@livesportmedia.eu.

Reagovat
Mastný Chobot

a jejda, takže schránka

Reagovat
smazaný uživatel

Ot: chalani co stavkujete, kde sledujete statistiky k zapasom, nejake H2H, predikcie a podobne? Resp. Vyuzivate taketo nastroje? Dik za kazdy zdroj

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, stávkuju.

Reagovat
Lacko_Boh

nestavkuj

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Nestavkujem, len si robim research

Reagovat
Lacko_Boh

aby si nestavkoval?

Reagovat
smazaný uživatel

s tym som skončil na strednej. Skôr tieto štatistiky a predikcie ma zaujímali z inžinierskeho hľadiska

Reagovat
Taiger

Radím se s Hokaidem a dávám vždy pravý opak

Reagovat
Euphael

Hokaido dobre vsazi ne? Videl jsem nekolik jeho tiketu a slusne trefy

Reagovat
Hokaido

Já už před víc jak rokem skončil. Pak jsem si tam o prázdninách poslal asi lipo, udělal z toho za den asi 30k a usoudil jsem, že je mi bez toho fakt lépe a skončil jsem snad definitivně. Člověk to pak pořád sleduje jak nějakej pacient a to mě sralo. Jsou lepší věci v životě.

Reagovat
bbbauch

me jednu dobu vubec nebavilo sledovat jakejkoli zapas, kdyz jsem nemel vsazeno

Reagovat
cristiano.K.

dneska třeba v Madridském derby nepadne gol v první půli, ale nedám to

Reagovat
smazaný uživatel

Už by boli lóve v piči

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Maverick 65

Tady, livesport, fortuna a pak skysports a whoscored.com

Reagovat
Taiger

Willian teď bude hrát furt?

Reagovat
Taiger

Arsenal XI: Leno; Tierney, Mari, David Luiz, Chambers; Xhaka, Partey; Willian, Odegaard, Saka; Aubameyang.

Reagovat
Mastný Chobot

Chambers remontada

Reagovat
Studni

Je dobře, že Saka a Partey jsou zpátky, ale Chambers a Willian Jestli si Willian vybral zase ten jeden z 20 zápasů, tak se máme dneska na co těšit

Reagovat
Higi

Mě teda překvapil Chambers, jsem zvědavej... Willian minule zahrál parádně, stejně tak Pepe, tak třeba to bude dobrý

Každopádně Leno-Tierney-Partey-Saka... tahle čtverka je nesmírně důležitá, jsem rád že jsou všichni ready, musím zaklepat...

Reagovat
SunFells

Překvapil, ale je to asi dobrá volba, ve vzduchu proti Burnley může pomoct.

Reagovat
SunFells

Ale stopery bych teda volil oba jiné

Reagovat
Studni

zrovna Holding je ve vzduchu kvalitní a útočníci Burnley nejsou nějak převratný rychlíci, tak by je i stíhal. Ale zase jestli očekává, že budeme hrát do plných, tak Mari i Luiz maji tu rozehrávku poměrně kvalitní

Reagovat
smazaný uživatel

raz zahral dobre tak ma zase predplateny zaklad na pol roka

Reagovat
Nikikrew

Willian namiesto Pepeho, chod niekam Mikel fakt

Reagovat
jacobT

Nehovor mi, že po poslednom zápase si čakal niečo iné

Reagovat
Nikikrew

Veď Pepe bol dokonca ešte lepší ako Willian. Áno zahral konečne dobre po 100 rokoch, gratulujem. To ma teraz zaručene že tento supak bude uprednostnovsny namiesto Pepeho alebo Martinelliho? Hnus

Reagovat
jacobT

Ja nevravím, že s tým súhlasím, len po poslednom zápase a zranení ESR som nič iné ako Williana v základe ani nečakal.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

Co s tym ma zranenie ESR?

Reagovat
jacobT

Na jeho mieste hrá Willian.

Reagovat
Nikikrew

Ved ESR na tom kridle bol este horsi ako Willian ak by tam hral opat tak to by som bol este viac nasraty

Reagovat
j_mrazik

Snad to nebude 1:0 hned po 5 minutách... Jinak viděli jste někdy Williana zahrát 3 dobré zápasy v kuse? Já nevím, co na něm ti trenéři vidí. Snad tam hodí po poločase hned Martinelliho.

Reagovat
SpecialOne

Možná ještě v Šachtaru

Reagovat
j_mrazik

Hehe, Willian asistence a gol v 6. minutě.

Reagovat
Nikikrew

Aubaaaa

Reagovat
Taiger

AUBICKAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Liveral

Partey, Auba

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Taiger

Willík ass

Reagovat
Euphael

willik nejlepsi asistent

Reagovat
Trand

Aubaaaaaaaaa

Reagovat
Trand

Jeho klasika Každopádně to začalo u Thomase a jeho skvělý přihrávky na Williana.

Reagovat
Tommy the Gunner

AUBAAA, Wilda zase acko

Reagovat
Front hell

Reagovat
Mastný Chobot

Partey výborná robota, toto žiaden náš záložník nikdy nespraví Willian asistencia Auba po 54. krát to isté

Reagovat
Studni

Kam bežel Tarkowski? to šel hlídat rohovej praporek?

Reagovat
Liveral

Only eight players have more goal assists in the Premier League this season than Willian (5).

Reagovat
SunFells

Celkem nic moc to hřiště ...na standard PL.

Reagovat
ashburtongrove

Komentatori rikali, ze neni ani pokropeny. Asi taktika...

Reagovat
SunFells

doufám, že spadnou.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

toto dufam uz asi 5 rokov

Reagovat
jacobT

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Studni

a Vydra bude zase do základu, když budou v champu

Reagovat
Salfovic

Zajímalo by mně, jestli by se mu momentálně dařilo alespoň tam.

Reagovat
mistr129

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Xhaka vedle Partey fakt září, Thomas má fakt neskutečnou auru

Reagovat
SunFells

Reagovat
Taiger

huh?

Reagovat
Studni

Řekl bych, že Xhaka poslední dobou září i bez něj, ale jinak souhlasim, že je to dobrá středová dvojka

Reagovat
Taiger

Však to neříkám, jen že s Parteym může ještě víc vyniknout, navíc jsem na EF Grantiův největší obhájce, takže taky self-explanatory

Reagovat
SunFells

To víš

Reagovat
jacobT

Reagovat
SunFells

Jasně, že si třeba i líp zakombinuje, když má vedle sebe někoho schopnějšího, kdo umí hrát pod tlakem ...ale "aura" ...u borce, který stabilně hraje velice dobře i (a častěji vzhledem k Parteyovým startům). To je z velice malé části o Thomasovi, zase glorifikace nového hráče.

Reagovat
Taiger

Já souhlasim, jsme se nepochopili asi

Reagovat
Euphael

Reagovat
Trand

Thomas zase

Reagovat
Front hell

Reagovat
Nikikrew

Saka

Reagovat
Taiger

Burnley tuhle sezónu překvapivě hodně marní dozadu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

Prečo vonkajškom, Bukayo?

Reagovat
Nikikrew

Odegard zatial nic moc dnes

Reagovat
Nikikrew

Krasna akcia

Reagovat
Taiger

Jako sranda ale Willík mi přijde nejlepší na hřišti Auba též super

Reagovat
Trand

No nejlepší teda ne, ale jeho work rate směrem dozadu je super.

Reagovat
Mastný Chobot

Trafil už Partey bránu v drese Arsenalu? Ode super

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mr.Silver

Wtf

Reagovat
Taiger

Reagovat
Liveral

Reagovat
captain18

Bago v 16ke

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mervin

Xhaka za debila, ale do piči, proč mu to Lejno vůbec do takové pozice přihrává?

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mastný Chobot

však taká je naša taktika už polroka

Reagovat
masly008

protože to tak arteta hraje furt a nebylo to nic neřešitelného,jenže xhaka je kopyto pod tlakem.

Reagovat
jacobT

Veď si tu prihrávku sám pýtal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Auba najlepší hráč dnes

Reagovat
Mastný Chobot

asi som pozadu

Reagovat
Hokaido

Reagovat
jk

Xhaka se zkušeně podíval a poslal to tam odrazem

Reagovat
Front hell

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Euphael

Reagovat
jacobT

Reagovat
DieFohlenBMG

buzarem

Reagovat
DieFohlenBMG

o dřevo

Reagovat
Edgewalker

Klasika

Reagovat
SpecialOne

Ta radost Wooda byla velmi na úrovni

Reagovat
SunFells

Proboha

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Trand

Xhaka dpč

Reagovat
Trand

Vždyť se tam ještě podíval před tou přihrávkou

Reagovat
mistr129

Reagovat
Gunner14

tady to máte, může hrát dobře jak chce, ale je to prostě Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

vydra put pressure on

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
DieFohlenBMG

jezisi, to je neskutečnej dement

Reagovat
Studni

Saka nedá jasnou gólovku a pak si dáme gól sami

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
herbage

Wood dostál svému jménu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

To by nebyl Arsenal kdyby neudelali nejakou picovinu v zapase co maji pod kontrolou

Reagovat
Benedict

To víš no Arsenal, ty jsou hrrr do každý blbosti

Reagovat
Liveral

Místo abysme vedli 4:0 tak se zas do konce budeme modlit abysme to nějak ukopali

Reagovat
Taiger

Ale Leno to teda mohl líp odkopnout

Reagovat
masly008

proč? arteta po něm viditelně chce ať co nejvíce dává po zemi, tak to dal dobře,že je xhaka tragéd za to on nemůže

Reagovat
Bakary3

Celou dobu si rikam, ze Burnley jsku tak neskutečný lopaty, drevaci a kopyta, ze jejich jedinou sanci bude to, ze arsenal vymysli nejakou picovinu. A je to tu.

Ale at si tam vzadu nafackujou, xhaka blbost, ale co jako resi nahravka od golmana ve velkym vapne, na par metru, kolma, na hrace a protihracem na zadech?

Tohle je proste totalni fotbalová hloupost.

Reagovat
Mervin

Lenův gól tohle

Xhaka to mohl vyřešit líp, ale předně vůbec neměl takový balon obržet

Reagovat
Taiger

Reagovat
Gunner14

Reagovat
mistr129

Reagovat
Bakary3

Vzdyt on ma moznost mu to zas kolmo vratit, to ho ale zas dostava pod tlak, protože utocnik pokracuje v pohybu... nebo to kopnput do autu, protože se nema moc moznost otocit... ja nevim, tohle je jak z pripravky..

Reagovat
Mervin

Mohl to i Xhaka udělat líp, ale dávat to kolmo zpět gólmanovi na takovou vzdálenost a na branku, no, nevím. Jako souhlas, že takovou pitchovinu může vyrobit jen Arsenal.

Reagovat
Pace to P.M.

Presne tak, pri tom pressingu to mal byt Lenov odkop do psej matere

Reagovat
masly008

leno mu to dal do špaku?nebo na dlohou nohu?nebo do souboje?3xne.dostal normální balon,ale uděl z toho xhakovinu to je celé.

Reagovat
pa3ce

Nazývať toto Lenov gól

Jasné, že to mohol niekde nakopnúť a nič by sa nestalo, ale keď očividné hráme už dlhodobo takúto taktiku na krátko, tak už má asi aj podvedomé vžité, že proste hľadá prvého hráča na krátku prihrávku. Leno nemôže za to, že Xhaka spraví úplnu pičovinu, kde prehľad a kopacia technika v tom momente pripománali skôr hráča z dediny ako hráča Arsenalu.

Reagovat
Mastný Chobot

Leno to mohol spraviť lepšie, ale hlavná časť gólu je proste Xhakov nedostatok kvality, no.

Reagovat
jacobT

Reagovat
Thoomas

Přesně tak jsem to taky čekal, akorát sem tipoval, že něco vymyslí Mari/Luiz

Reagovat
Lovec

Tohle jde ale za trenérem. Vzhledem k tomu, jak často to děláme, je to určitě naordinovaná taktika. Arteta chce, abychom si hráli na Barcelonu, ale holt na tom nemáme hráčský materiál ...

Reagovat
Taiger

Reagovat
Bakary3

Jo, tohle neni ojedinely.

Nemam problem s rozehravkou od brany,naopak, ale ne timhle dementnim zpusobem.

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta si musi uvedomit ze uz neni v City

Reagovat
Golasso

Reagovat
TopinB

To už ani Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

neni to zadna hloupost, pokud by se to podarilo normalne prehrat, tak tim vyradi asi ctyri napadajici hrace a ve stredu hriste bude znacny prostor na jednoduchy prechod..

Reagovat
smazaný uživatel

btw se podivej, jak jsme dali gol. docela riskantni narazecka u napadajicich ofenzivnich hracu burnley, a pak volny prostor, ktery vyuzil partey s willianem na lehkou rozehravku do volneho prostoru pro aubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale musis na to mit material aby z toho neco bylo. Vzdycky jak si to tam zacnou v zadu nahravat ty nase kopyta tak mi tuhne ktev v zilach..

Reagovat
Bakary3

Mne se tenhle styl hry zamlouva, ale hraci musi byt srozumeny s tim, ze to bejde vzdy za kazdou cenu.

Tohle proste byla hloupost, nekdy je proste lepsi to bouchnout na hrotaka.

Jo, nemusel z toho byt primo gol, ale tak z toho mohl byt zavar, roh... uplne zbytecne.

Ta narazecka pred golem byla super, ale zas na takovy urovni od Arsenalu a dvou stredaku pri uplne pasivnim stinovani Burnley by to nemelo byt nic nezvyklyho.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt ale tady to riziko nebylo nejak obrovske, mel dokonce prostor si ten mic zpracovat, coz je na takove urovni luxus. pri te narazecce pred golem to museli udelat na jeden dotek.

tohle byl proste nahodny zkrat, obcas se to stane a obcas dokonce tak blbe jako dnes, ani xhaku bych za to nevesel, normalne to v zapasech zvladne klidne nekolikrat.

Reagovat
Bakary3

mne to v tomhle případě proste prislo uplne spatne provedeny, a neni to zadna vyjimka.

K cemu je, ze to mohl zpracovat, kdyz byl pod takovym tlakem, ze stejne nemel v podstate jedinou konstruktivni moznost rozehravky, ktera by byla bez rizika.

To uz to "nekonstruktivni" reseni proste mel provést Leno, protože tady uz nebylo moc co ziskat.

Tvuj pohled beru, ale vzdy by meli zvazit, co tim muzou ziskat a co riskuji.

Takovahle rozehravka je pro me neumerny riziko.

Reagovat
Mastný Chobot

Je to taktický prvok, ktorý robíme už vyše polroka. Je jasné, že z času na čas k tomuto dôjde. Leno to zle vyhodnotil, ale Xhaka to nezvládol. Bohužiaľ, no, keby bol obratnejší, tak sa to nestane.

Reagovat
Kincl

Fakt dementi, oni neumí jeden jediný poločas dohrát v klidu

Reagovat
Gunner14

To je dement prostě hraje super poslední dobou, ale prostě furt tam zůstane to že mu mrdne úplně a udělá něco takového..

Reagovat
Taiger

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Euphael

Reagovat
Čenda

Reagovat
pa3ce

Strašne nasilu toto

Reagovat
Andis

Po nádherné sázce a kurzu na Arsenal proti Lestru, jsem se i dnes rozhodl pokračovat se sázkou na hosty proti lopatám z Burnley.

Reagovat
smazaný uživatel

Sázet na Arsenal, magor

Reagovat
Mervin

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Andis

Je to tak no Každopádně na vyčichlý Lester po Slávii to stačilo a Burney hraje fakt pytel, za ten kurz 1,85 to pro mě byla solidní přiležitost. Bohužel nejsem takový znalec Arsenalu abych počítal s tím co předvedl ted Xhaka a vůbec celá obrana včetně golmana s tím bagem co tomu předcházelo. Člověk se učí celý život a někdy se ani nepoučí.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Taiger

Saka dnes meh

Reagovat
Gunner14

Leno je taky na vině, ale tohle si prostě záložník Arsenalu nemůže dovolit, s tímhle ať jde do prdele. Hlavně že se podíval ještě

Reagovat
Mastný Chobot

Škoda no, jednoduchý zápas sme si sami sťažili. Starý dobrý Auba, ktorý vyťaží z hovna maximum, Saka dnes slabší než je jeho štandard, ale aj tak je nebezpečný. Willian si dobre robí svoju robotu. Xhaka - Partey dnes obaja viacero fuckupov, rovnako Marí je dosť neistý. Leno je od tej redky dosť mimo.

Reagovat
Čenda

Stojím za Xhakou. Náhodou aspoň dnes neposlal fanoušky do piče.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Studni

Tak ještě máme druhej poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Infi

Reagovat
Trand

Vážně se tady za to bude vinit Leno? Jako ok, asi to nebyla ideální přihrávka, ale Xhaka se Lenovi nabízel a kdyby to kopnul z první, tak je to v pohodě. Navíc je evidentní, že Arteta po hráčích chce, aby se rozehrávalo až od brankáře po zemi. Ale jako že by to byla nějaká tragédie, to zas taky ne, prostě se stalo a jedeme dál. Granit to měl těžký, ale že by to byla Lenova chyba víc než Granitova, to fakt ne.

Reagovat
Mastný Chobot

som popravde prekvapený, že k tomu už nedošlo skôr s tým, ako často to robíme.

Reagovat
jacobT

Aj ten hate na takýto typ rozohrávky je prehnaný, veď nám to v poslednej dobe celkom dobre funguje a otvárame hru ďaleko lepšie ako pár mesiacov dozadu.

Reagovat
Mastný Chobot

súhlasím

Reagovat
Trand

Možná proto že jsou lidi zvyklí, že takhle hrála Barcelona a když takhle rozehrával Busquets na Alvese a ten pak na Xaviho/Iniestu/Messiho, tak to vypadalo líp, než když takhle rozehrává Luiz na Bellerína a ten na Elnenyho. Je pravda, že občas trnu, co tam zase naši hráči vymyslí, ale vesměs souhlasím, že je to celkem fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Čenda

Leno přece nemůže za to, že je Xhaka kopyto. Ačkoli s tím, jak se předtím podíval, to skoro vypadalo jako by to takhle chtěl.

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Gunner14

8 - Since the start of 2016-17, Granit Xhaka has made more errors leading to goals (8) than any other outfield player in the Premier League.

Pro Taigera. Ano hraje dobře poslední dobu, ale to hrál i předešlé sezony a pak vždy přišla minela. Same old Xhaka

Reagovat
Čenda

stejný DNA jako Luiz.

Reagovat
mr.Silver

Minule roky hral prumerne, letos je vyborny, a i tech chyb si letos moc nevybavuji. Toto mel Leno odpalit do prdele, a ne mu to takto hloupe prihrat.

Reagovat
Taiger

Taktika ne taktika, nebudu rozehrávat furt od brány, když vím, že ten, co ode mě dostane míč bude v riziku, odvolávat se tady na to, co mu zadal Arteta je nesmysl, Leno už několikrát když to bylo třeba, tak míč odkopl, tady to ale neudělal

Reagovat
masly008

riziko kolem 16 je vždy,takže by jsi hrál fotbal ala stoke jo? žádné riziko když nevíš tak to odpal.super pokroková myšlenka.

Reagovat
Taiger

"když nevíš, tak to odpal"

Xhaka by se podle toho měl řídit ale Leno ne? Kor Xhaka zády k brance, AHA

Reagovat
masly008

však ani xhaka to neměl odpalovat,kdyby ten balon šel vzduchem přes toho útočníka tak je to v klidu.on věděl co musí udělat,ale udělal to blbě.

Já netvrdím že se to takhle musí hrát,ale arteta to tak chce a je to jeho styl fotbalu tak to tak holt hrád budeme.

Reagovat
Čenda

ty kluku, tohle je dost síla. Mi chceš říct, že hráč v premier league nemůže zvládnout přihrávku do rizika? Nemluvě o tom že Xhaka měl asi bambilion jinejch možností, co udělat nebo jak to jinak posrat..to, ze je o rychlostní level pozadu, že neumí vyhodnotit situaci, a že dokonce ani technický nezvládne poměrně jednoduchou přihrávku, s tím Leno vážně nemá nic společného. A naopak, kolik debilnich přihrávek, jak ty říkáš riskantních, dal svým spoluhráčům sám Xhaka? Vzpamatuj se. Ano, poslední dobou se zlepšil, má zkušenosti, který umí prodat, získá často dost času, uklidní hru, ale doprdele..tohle mají být základy a mě přednosti, bavíme se tu o základní 11 týmu, co chce hrát minimálně o poháry v premier league. Na to Xhaka není dost dobrej, amen.

Reagovat
Taiger

tltr

Reagovat
masly008

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Xhaka si tú loptu sám vypýtal

Reagovat
Taiger

Ale Leno viděl asi víc než Xhaka zády k brance, měl dát na sebe

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Čenda

prosím, už dost.

Reagovat
Mervin

Reagovat
jacobT

Tú prihrávku poslal Xhakovi presne, ten mal dosť času na spracovanie, stihol sa pozrieť a tú loptu pokazil, ale problém je v tom, že Leno toto všetko nepredvídal a loptu neodkopol? Ako súhlasím, že Leno nezvolil najlepšie riešenie, ale stále to riešenie nebolo až také zlé, aby sme z gólu obviňovali jeho.

Reagovat
Taiger

Posrali to oba, ale příčina byl Leno, Granit to už dokonal, jako super, že se podíval, ale v týhle situaci to neměl tak snadný jak Leno, kterýmu to stačilo napálit

Reagovat
masly008

ano Leno vyhodnotil že to není nic těžkého a takových balonu už dal ranec.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je moc a taky videl, ze xhaka se pohybuje smerem k nemu, takze bude mit naskok dokonce na prevzeti mice a taky vi, ze xhaka nebo jiny zaloznik to bezne zvladne dat v takove situaci klidne z prvni. nedelej z xhaky drevaka, ktery si neni schopny poradit se slabym tlakem o kterem navic vi.

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
jacobT

Tak dobre ako túto sezónu u nás ešte nehral

Reagovat
Taiger

Reagovat
Gunner14

Souhlasím, ale jak vidíš tak furt umí jeho klasický brain-fart. Jak píše Čenda, stejný dna jak Luiz. A s takovou se fakt neposuneme.

Reagovat
Taiger

Luiz je tuhle sezónu náš nejlepší stoper

Reagovat
Gunner14

A i tak se furt bojím, kdy udělá další chybu

Reagovat
Kixi Syhimour

Martinez by to měl

Reagovat
Trand

Reagovat
kylo ren

Viděli jste někdo film melancholie?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Baronne

Hrozná sračka Fílo, stejně jako všechny Larsovy filmy

Reagovat
Salfovic

Peklo.

Reagovat
Studni

My se vždycky do 5 vteřin dostanem na polovinu hřiště a pak nám trvá 2 minuty se dostat o dalších 20 metrů dál, místo toho, abychom tu hru zrychlili

Reagovat
Nikikrew

Saka je mimo. Mal by ist dole

Reagovat
Mastný Chobot

Druhý polčas sme zatiaľ hrozní

Reagovat
Taiger

Dej tam Pepeho, rozhýbej to

Reagovat
SpecialOne

Burnley je lepší

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mr.Silver

Saka a William dolu, Pepe a Laca up ASAP pls

Reagovat
Mastný Chobot

Marí je tiež dobrý exot

Reagovat
Liveral

Po poločase je to solidní tragédie

Reagovat
Studni

Tak Saka tam musí na tý pravý strašně trpět, Belle sice neni do kombinace kdoví jakej, ale pořád se tam aspoň někde objevuje. Chambers ten se na druhý polovině hřiště objevil poprvý v 57. minutě. Kéž by tam měl někoho jako Tierney a měl s kym kombinovat

Reagovat
masly008

Reagovat
Studni

A neni to tak? Dyť ten hráč nám v ničem nepomáhá, v ničem nevyniká, vůbec nechápu, co v Arsenalu dělá

Reagovat
masly008

tak mi napiš ty super přednosti belleho za poslení půl rok.

Reagovat
Studni

Tak já tady dlouhodobě kritizuju Belleho, jen mi Chambers prostě přijde ještě horší. Pomalej, neobratnej hráč na krajní obraně mi nepřijde jako vhodná volba

Reagovat
masly008

Lepší ve vzduchu,lepší centry i rozehrávka,neviděl jsem že by přes něj nějak lítaly centry,nikdo ho moc neobehrává.za mě ok.

Reagovat
Studni

Chambers je vhodnej tak do toho Burnley a ne do týmu, kterej chce hrát fotbal (nebo se o to aspoň snaží )

Reagovat
Trand

Mně zas přijde že si Tierney s Willianem moc nerozumí a nedostává se tak dopředu jak normálně.

Reagovat
Studni

To souhlasim. Myslím, že si s jinýma rozumí víc. Třeba s Gabim

Reagovat
mr.Silver

Proc Odegaard?

Reagovat
Taiger

Za mě správně, nemůžeme si dovolit ho ztratit, ESR bude out dýl, Olympiakos priorita

Reagovat
Mastný Chobot

Willian na AM?

Reagovat
Nikikrew

Mne skor pride ze Lacca na AM

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka vedle Partey fakt září, Thomas má fakt neskutečnou auru

Reagovat
Trand

Proč Ode?

Reagovat
Taiger

Saka dneska červená?

Reagovat
Nikikrew

Daj dole Saku, ved je na hrane vylucenia

Reagovat
Mastný Chobot

Saka musí ísť dolu, ešte sa vykartuje...

Reagovat
REPLIKATOR

Saka druhá žlutá

Reagovat
Coutinho10

skoda Vydra

Reagovat
Taiger

Pepe for Willian? Jebe ti? Jestli dostane Saka červenej, to jde na triko Artety

Reagovat
Euphael

stopro!

Reagovat
SpecialOne

Na to jakou má Vydra úlohu si vede dost dobře, kór se svou postavou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

on tam nechava saku to je magor...

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka sa rozbehol dneska

Reagovat
Mates_Matesović

To byly zvuky jak kdyby mu uřízl nohu

Reagovat
Mastný Chobot

najlepšie, že keby tak nezačal ziapať, tak rozhodca neodpíska ani faul. Nakoniec žltá

Reagovat
Euphael

Reagovat
Taiger

Leno teď po ofsajdu výkop místo přihrávky obráty, co to?

Reagovat
smazaný uživatel

Lacazette šašo

Reagovat
Euphael

ruka!!!

Reagovat
Taiger

Penalta? Halo?

Reagovat
Liveral

Ten druhej kontakt.rukou je jasná penalta ne?

Reagovat
Mervin

Však úplně jasná

Reagovat
Mastný Chobot

to nie je ruka, hej?

Reagovat
Euphael

Kurva co to je? Jak to VAR nemuze signalizovat???

Reagovat
mistr129

Jasná

Reagovat
Mastný Chobot

tak som rád za ten VAR teda, užitočná vec

Reagovat
DieFohlenBMG

to je píčovina, na to se odmítám dál dívat

Reagovat
vitasrp

Takže v letošní sezóně jsme prošli fází, kdy každá ruka ve vápně byla penalta, až do současný fáze, kdy žádná ruka ve vápně není penalta?

Tohle rozhodnutí teda absolutně nechápu, tohle bych teda rozhodně pískal.

Reagovat
Liveral

Reagovat
vitasrp

Vždyť tohle se pískalo i před VARem, tohle se pískalo i v roce 2014, když si Suaréz na Old Trafford píchl míč okolo Rafaela, který měl ruku od těla a plácl do míče. Tehdy jasná penalta, nikoho nenapadlo o tom ani debatovat, ukázkový případ.

Teďka máme VAR, šedesát změn v pravidlech a dokonce ani tohle není penalta jo?

Reagovat
Coutinho10

stejne jako ve ctvrtek...

Reagovat
mr.Silver

Jasna penalta, kdo to tam kontroluje do pice

Reagovat
Liveral

Jako wtf. K čemu tam ten VAR je?

Reagovat
Coutinho10

my taky nekopali penaltu po ruce s Chelsea....

Reagovat
tunkic

To druhy asi bez debat ne?!

Reagovat
Nikikrew

Ako toto nemohla byt ruka???? Ta druha bola uplne jasna

Reagovat
Euphael

jakou jinou ruku piskat? Po tom co odpiskal ve Fulhamu ve ctvrtek je toto retardace

Reagovat
Trand

To si dělá prdel ne?

Reagovat
SpecialOne

Tak ruka ve vápně podle nastavení z posledních dvou GW definitivně pololena. Vůbec nechápu, za co tenkrát Suaréze vyloučili proti Ghaně...

Reagovat
Kincl

Dokud nebudou zápasy pískat roboti / uměla inteligence tak tam chyby hold budou no

Reagovat
Nikikrew

a naco je tam potom VAR????

Reagovat
Kincl

Jenže za VAR stále zodpovídá člověk

Reagovat
Liveral

Akorát tohle 999 lidí z 1000 ví že je penalta jen ten chuj u VARu ne. Tohle není chyba ale nekompetence

Reagovat
Nikikrew

Ano, ale VAR je od toho aby tie ludske chyby eliminoval...

Reagovat
Euphael

VAR obsluhuje clovek... nikdo mi nemluvi ze se nejedna o lidkse chyby ale umyslnou manipulaci

Reagovat
Gunner14

To není penalta????????? Však tu ruku měl kurva úplně mimo????

Reagovat
Thoomas

To k tomu VARu dejte rovnou random generator, místo těch idiotů. Jak tohle dopiči není ruka???

Reagovat
Gunner14

S tímhle běžte do piče

Reagovat
J0EL

Toto je fakt nepochopitelne. Zvacsil objem tela, ruka od tela na loptu. Neuveritelne rozhodnutie zas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Ty si neuveritelny cirak Palo. Sorry.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

preco? ja som ta len po case prisiel pozdravit a hned urazky

Reagovat
J0EL

Preco?

Reagovat
smazaný uživatel

tak si zly na mna, neda sa takto viest konstruktivna debata, svina

Reagovat
J0EL

Lebo si tu jediny, kto sa vie vysmiat cistej penalte len preto lebo si najvacsi hejter Arsenalu. Nic viac, nic menej.

Reagovat
smazaný uživatel

ved o tri riadky nizsie pisem, ze to mala byt penalta ty sa musis len ukludnit, nic viac

Reagovat
J0EL

Takze si sa vysmial len preventivne? a to ma akoze ten moj koment na teba nejako zmenit? Ved je to este viac ubohe

Reagovat
smazaný uživatel

dpc ty si tak jak siamsky buk, vsak sa uvolni uz kus more

Reagovat
J0EL

Nemam banan po ruke.

Reagovat
smazaný uživatel

no vidis kamarat vsetko je to len pica, treba sebe vypit a žic

Reagovat
aramaki

Reagovat
Mastný Chobot

uff, teraz Leno

Reagovat
smazaný uživatel

Šaškárna VAR zase. Nechápu opravdu

Reagovat
Taiger

Leno teď 2x podržel, top

Reagovat
smazaný uživatel

ak toto neni penalta za ruku, tak potom uz ziadna ruka sa piskat v sestnastke nemoze, toto je vtip

Reagovat
Coutinho10

Vydra luxusne na Wooda, ale musi bejt gol

Reagovat
DieFohlenBMG

Burnley vyhraje

Reagovat
SunFells

Na co tu technologii vůbec mít, když se s ní pracuje takto. Idioti.

Reagovat
Taiger

Saka dnes dohraje, super

Reagovat
PP

Vidím poslednícgh 5 minut a co to tam píská za čuráka ty jo?

Reagovat
Taiger

PEPE VOLE

Reagovat
Trand

Luiz už dneska asi 5x nechal Marího samotnýho vzadu..

Reagovat
Euphael

Pepe

Reagovat
Kincl

Šílený Arsenal nejspíš bude už 4. sezonu bez LM přitom od roku 2000 tam byli 18x

Reagovat
DieFohlenBMG

to si děláš píču

Reagovat
Nikikrew

Pepe

Reagovat
Mastný Chobot

Pepe

Reagovat
Mastný Chobot

podobnosť s Gervinhom stále nie je, hej?

Reagovat
Mervin

tohle bylo spíše Welbeck style

Reagovat
Coutinho10

Pepe co jsem to vzal do draftu za drevo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Liveral

Pepe tvl. Jde to krásné po zemi, letí to tejden, nikde nikdo a on to netrefí

Reagovat
smazaný uživatel

vydra skvely

Reagovat
Taiger

XhakoLenovka

Neodpískaná Penalta

Tutovky Saky a Pepeho

Sranda tohle

Reagovat
Ondiis

Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Peplbeck

Reagovat
Liveral

Teď to VAR otočí ne

Reagovat
Euphael

prosiiim at jo

Reagovat
Liveral

Já bych tohle nepiskl

Reagovat
Liveral

Ikdyz asi správne

Reagovat
Golasso

Proč Arteta hraje na gólové přihrávky do vápna, když tam na to EVIDENTNĚ nemá materiál?? Tohle jde za trenérem...

Reagovat
PP

Kristepepe..

Reagovat
Nikikrew

Podla mna toto je rameno...

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mastný Chobot

však to VAR otočí

Reagovat
vitasrp

Katastrofální rozhodnutí rozhodčího.

Reagovat
vitasrp

I když teda tohle bylo kurva těžký no, ještěže tohle aspoň vyhodnotili správně.

Reagovat
Stannis Baratheon

Však to bylo rameno

Reagovat
DieFohlenBMG

no ty píčo, já mám dost

Reagovat
Golasso

Každá třetí ruka je pencle

Reagovat
tunkic

rameno

Reagovat
Mervin

Ten Marriner je šašek

Reagovat
Liveral

Reagovat
Mimalu

var

Reagovat
Taiger

Tohle už nedávám

Reagovat
smazaný uživatel

Šaškárna pokračuje

Reagovat
Mervin

Však tohle bylo správně. Mne spíše sere ta první 100% pencka.

Reagovat
smazaný uživatel

Však říkám šaškárna. Tohle VAR orpaví správně ale předtím jasná penalta a nic.

Tohle měl prostě Pepe uklidit do brany...

Reagovat
Trand

Rameno

Reagovat
SunFells

Přesně naopak

Reagovat
smazaný uživatel

rameno, nic.

Reagovat
SpecialOne

Břevno a rukavice Popea

Reagovat
Neon

Roh nic?

Reagovat
PP

To je smůla, to snad ani není možné..

Reagovat
Mastný Chobot

jebe? šak mal byť roh to je v piči čo sa deje v tej PL

Reagovat
J0EL

Odrazilo sa to od Brna a Pope to chytal.

Reagovat
Liveral

Však to šlo od bravna brankářovi do koše ne?

Reagovat
Mastný Chobot

aha, pardon beriem späť

Reagovat
smazaný uživatel

ved to mal Pope v ruke nie?

Reagovat
jacobT

Dnes to asi píska ústav nevidiacich

Reagovat
smazaný uživatel

asi aj pozera

Reagovat
jacobT

nj

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem co bol taky akcny a hned vytahoval redku

Reagovat
Nikikrew

Kazdopadne opat Pepe ak by dal, nebavime sa o ziadnej ruke. Boha taketo sance my nedame

Reagovat
Taiger

Tohle kopl dobře, hodně lidí mu stálo v cestě

Reagovat
Golasso

Ani roh

Reagovat
Busby babes

Reagovat
tunkic

Neni ruka = neni roh

Reagovat
Kincl

To je cirkus ta PL

Reagovat
Gunner14

ČURÁKU, tohle pískneš a dáš červenou a jasnou ruku ne?

Reagovat
Taiger

VAR funguje jen když se to hodí

Reagovat
kiciN

do hajzlu uz s tema rozhodcima a VAR v PL, to je fakt hnuj.

Reagovat
Gunner14

Ani roh čuráci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Ok, nebyl. To že jsou čuráci furt platí

Reagovat
smazaný uživatel

s tym suhlasim

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
krisa

Tohle nebyla penalta. Že ale VAR neřešil tu jasnou je na pěst. Pepa dvě takové tutovky

Reagovat
Busby babes

to nevis. klidne to mohli zkouknout a rict, ze vsechno bylo ok.

Reagovat
Trand

Jj, tak to bylo přesně, říkali to komentátoři.

Reagovat
Busby babes

oni kontroluji spousty veci behem zapasu, jen ne vsechno pak nejak dal resi.

Ale tady teda divny. Ta druha Pietersova ruka mela byt penalta imho. Ale zas by se nadavalo ze prisna a tak. zase situace, kde by daleko vhodnejsi byl nejakej neprimej kop.

Reagovat
jacobT

Prečo prísna? Veď tým zastavil Pepeho postup k bráne

Reagovat
Busby babes

protoze tak tu lidi na tyhle veci casto reaguji. vsak ja rikam, ze to mel pisknout. A jen jsem dodal, ze pro tyhle pripady bych videl jako lepsi zmenit pravidla.

Bud at se dohodnou, ze tyhle nahodny ruce proste nebudou vubec piskat nebo bych jako lepsi videl zavezt primej/neprimej kop z mista prestupku. samo penalta ja primak z vapna, takze proste primak, kde si muzes postavit zed.

Reagovat
Trand

Tak jako 99 % rukou je náhodných, z těch úmyslných mě napadá snad jen Suarez na MS.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Trand

Úplně jasná, to by pak přece obránci nemuseli bránit s rukama za zády ve vápně, když by pak trefení ruky neznamenalo penaltu.

Reagovat
Busby babes

no vsak ja si treba myslim, ze nastrelena ruka by proste penalta byt nemela. lidi maji ruce, deal with it.

Reagovat
smazaný uživatel

hovoris o inej situacii

Reagovat
Busby babes

ne, mluvim o te ruce ze 75. minuty. Kdy Pepe centrovala Pieters tam machal rukama okolo sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jaka nastrelena?

Reagovat
Busby babes

no tohle jsou preci nastrelene ruce. ma ruku od tela ale v prirozenem pohybu, nejde proti mici umyslne, proste mu ji Pepe z pul metru trefi.

Reagovat
krisa

pří..co?

Reagovat
Nikikrew

Uz vidim ako v nastavenom case to prejebeme

Reagovat
Liveral

Myslím že je úplně jedno jestli remizujeme nebo prohrajem

Reagovat
Gunner14

Oni ty ruky pískaj jak se jim chce

Reagovat
masly008

Jak to že nebyl roh?

Reagovat
masly008

už nic

Reagovat
Mervin

Já třeba fakt obdivuju Pepeho, že byl tak klidný, když neodpískal tu první ruku. Já bych toho sudího vynesl v zubech.

Reagovat
Euphael

Pepe musi drzet rypak, za to jeho paleni...penalta nepenalta

Reagovat
SunFells

Reagovat
Čenda

Nejsledovanější..samozrejme, každej chce vidět, co zase zprasí. Zápas co zápas tvle.

Reagovat
SpecialOne

Neposlouchejte slepě ty komentátory. Když míč chytí brankář po odraze od břevna, nevzniká překvapivě nárok na roh.

Reagovat
Miguel19

Ten Pepe je strašná lopata. Napřed promáchne v jasné ložence, a pak má polovinu brány prázdnou a on to narve do hráče..

Reagovat
Taiger

Polovinu

Reagovat
Miguel19

Ano polovinu.

Reagovat
SunFells

LOL. Zakončil to velice dobře, navíc slabší nohou.

Reagovat
PP

Je nějaká páka na rozhodčí v PL? Nebo prostě za jakýchkoliv okolností musí každý sklopit hlavu a trpět tyto rozhodnutí?

Reagovat
smazaný uživatel

Pre tych, kto chce roh.

https://streamable.com/3690qx

Reagovat
masly008

Reagovat
Euphael

Zase a opet...misto abychom vedli 3:0, 4:0 tak dostaneme gol po kiksu... druhy polocas nic, i kdyz se mela kopat penalta

Reagovat
Kincl

To je něco ten Arsenal, ale aspoň je sranda

Reagovat
Nikikrew

boha....

Reagovat
Taiger

CO SE TAM DĚJE

Reagovat
Euphael

Reagovat
mr.Silver

Dalsi zapas blbec, fakt silenost, co jsme dnes nepromenili

Reagovat
smazaný uživatel

co by som ja dal za taketo sance

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Selänne

Jasný, zrovna když výjimečně vsadím na tyhle lemply.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mistr129

To není možný tyvole

Reagovat
jacobT

Toto môžme nevyhrať len my

Reagovat
REPLIKATOR

tragédi

Reagovat
jacobT

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

a teraz budem celý víkend nasraný zas

Reagovat
Taiger

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

LFC hrá našťastie až dnes, takže pol víkendu je pohodka.

Reagovat
krisa

wtf the fuck

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se ani nedá řict nic jiného než že to byl úplně běžný průběh zápasu Arsenalu z posledních let

Reagovat
Gunner14

Fuj vole, takhle blbě mi nebylo dlouho z výsledku

Reagovat
Nikikrew

aspon konecne nejake vzruso po dlhsej dobe

Reagovat
DieFohlenBMG

dík, pobavil jsem se

Reagovat
Trand

Měli jsme rozhodnout v prvním poločase a tečka. Ztratit takovejhle zápas, to je fakt hanba. A rozhodčí u VARu ať jde taky do hajzlu, aspoň že tu červenou opravil, ale ta penalta byla úplně jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned bude lepší víkend

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Lacko_Boh

Wenger bude volny...

Reagovat
jacobT

Myslíš, že by tie šance premenil?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
VTID94

Brvno Watkins

Reagovat
VTID94

Druhé brvno Konsa

Reagovat
stiflerovamama

Hmm, asi sme predsa len mali kúpiť radšej toho Haalanda ako Minamina.

Reagovat
smazaný uživatel

asi no, borec co len dostava lopty do prazdnej brany.

Reagovat
VTID94

Do Anglicka nepôjde. Tieň úžasného Roye Keana tam stále je

Reagovat
smazaný uživatel

Půjde k nám a ten stín nechá za sebou až vstřelí rudým hattrick

Reagovat
Coutinho10

mozna byla chyba ho i posilat na hostovani...mohl byt do rotace pri zraneni Joty a treba by pomohl, protoze ted nehraje spatne

Reagovat
avicii

toto som si už pár krát hovoril, mali sme vtedy ísť po ňom ako po udenom

Reagovat
Makiii

No nic, kdy jindy utnout tu jizdu Man City, nez dnes v derby, kdyz jsme mimo formu a City je obrovsky favorit.

Paradoxne by nam to mohlo hrat tohle vsechno do karet. Protoze jestli se nedokazou vyhecovat na tenhle zapas a spravne namotivovat, tak to proste Ole neumi na ty top zapasy...

Henderson - AWB snad Bailly, Harry, Shaw - McTom, Fred - James, Bruno, Rash - Cavani

Reagovat
fcb+mufc

2-3

Reagovat
smazaný uživatel

ole to neumi na top zapasy je zajimavy tvrzeni. Vzhledem k tomu ze loni treba porazil chelsea 3x, city 2x, leicester 2x.....letos je to slabsi, ale porad muze rict, ze neprohral ani jeden z tech top zapasu (arsenal a tott doma prohry, ale ti jsou ve stredu tabulky) a proti vsem udrzel cisty konto a nebyl slabsi tym. Takze to zkus trochu rozvest...

Reagovat
vladis271

Som zvedavý kedy ma omrzia, ja si ich asi dnes zase zapnem.

Reagovat
MCFC_8

Derby nema favorita, ale United nevychadzaju zapasy s TOP 6...tip 2:0, idealne v zostave Ederson- Cancelo, Dias, Stones, Walker- Rodri, Gundo, KDB, Bernardo, Foden- Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 naivko

Reagovat
Walter_Sobchak

dnes by som si to aj pozrel ale pri United je hned jasne aky to bude vysledok a totalna nuda.

Reagovat
MCFC_8

Jasne, donekonecna 0:0...

Reagovat
smazaný uživatel

bud rad, ze im nedali penaltu.

Reagovat
diastan

ale má

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska rudí s Norským Walverdem poznají kolik práce ještě mají před sebou. Tip 3:0 a opět neviditelný Bruno.

Reagovat
pingla

Fulham dnes alespoň bod a my snad taky

Reagovat
CR7RONALDO

Dnes United vyhrá, ale na titul to aj tak stačiť nebude.

Reagovat
icemike

OT Gamers: dostal jsem chuť si zahrát Witchera, který díl je nej? nebo stojí za to projet celou sérii?

Reagovat
Thoomas

1- Starší grafika a hlavně hroznej soubojovej systém. Atmosféra,hudba i příběh ale pořad dost dobrý.

2- I na dnešek fajn grafika i hratelnost. Příběh taky ok, ale přijde mi, že to nemá ten feel z 1 a celkově ta atmosféra je horší.

3- Masterpiece, tam k tomu není moc co dodat.

Ta 1+2 se dají proletět celkem rychle a podle mě to za ten příběj pořád stojí (dají se taky importovat savy mezi díly, kde to ovlivní/změní některý události v dalším díle).

Když ale zapneš rovnou 3, dá se to hrát v pohodě a ten příběh tím nijak moc netrpí, akorát ti bude chybět pár souvislostí.

Reagovat
Freedo

Na soubojovej systém z jedničky se po nějaké době zvykne. Je to odlišný, ale v pohodě. Souhlasím s tím, že dvojka nemá správnej vibe. Sto pro bych projel všechny 3 díly za sebou, pokud má tazatel čas. A trojka rozhodně s oběma DLC.

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infi

U dlc bych doporučil určitě hearts of stone během hlavního děje a blood and wine nejen po dohrání hlavního děje, ale taky po všech všech možných vedlejších q, protože blood and wine je v naprosto nové lokaci a celkově se ten datadisk dá v podstatě brát jako plná hra. A hlavně po dokončení celého blood and wine to má pak takový nádech, že se ta hra jakože doopravdy dohrála. Během toho psaní jsem dostal chuť to zas zahrát

Reagovat
Freedo

Naprosto souhlasím. Hearts of Stone má skvělý příběh, ale Toussaint je Toussaint. Chtěl bych tam žít. Nebo klidně v Toskánsku, kde to vypadá trochu podobně, ale ne teď během korony.

Ještě jsem nehrál Thronebreaker, protože pořád mastím samostatnej Gwent, tak k tomu se ještě musím dostat. A pořád doufám, že se udělají nějaké další hry z univerza.

Reagovat
fenixLFC

throne breaker je celkom fajn, nie je to uplne zaklinac ale hra to je viac nez solidna. moznosti volby tam zostavaju, pribeh sa vetvi a mas niekolko roznych koncov

Reagovat
avicii

Reagovat
Trand

Reagovat
icemike

Reagovat
Golasso

Reagovat
fenixLFC

soubojovy system v jednotke je super, dava vacsi zmysel retaizt utoky ako miliarda kotrmelcov v dovjke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Už to hezky shrnul Thoomas . Pod to jeho bych se podepsal. Zkusím ale taky vypsat postřehy:

1 - Atmosféra a příběh top. Grafika nic moc, i když prostředí je obecně povedené, takže to tolik nevadí. Soubojový systém je dost neobvyklý, ale dá se zvyknout. Na té hře je vidět, že je dělaná srdcem, ale s omezenými prostředky. Celkově je to hra pro fajnšmekry – pokud ti nevadí starší hry a jsi fanda Zaklínače, tak bych to zahrál. Jinak bych si to taky zahrál, ale ne jako první hru z tohoto světa.

2 - Opak jedničky. Solidní grafika a soubojový systém (až na některé wtf detaily), ale hrozivý úpadek atmosféry a příběhu. Pokud by to bylo nějaké jiné RPG, tak řeknu ok, ale to nemá se Zaklínačem nic moc společného. Chování klíčových postav vůbec neodpovídá jejich povaze z předlohy a děj jde úplně mimo cokoliv, čeho by se ty postavy normálně účastnily. Za mě největší zklamání série.

3 - Ideální průnik atmosféry jedničky a dobrého technického zpracování. Určitě zahraj.

Výstup:

Pokud jsi fanda Zaklínače - zahraj si celou sérii nebo aspoň 1 a 3, klidně napřed 3 a pak až 1.

Pokud tě ten svět zase tolik nezajímá a chceš spíš jen dobrou hru, tak si zahrej Witcher 3 a to ti víceméně stačí

Reagovat
diastan

Reagovat
icemike

nebude, dle tvého hodnocení, strategičtější zahrát první 1 a až pak 3?

Reagovat
Golasso

Pokud se na to cítíš, tak jo . Já mám spíš strach, že by tě ta jednička mohla odradit, pokud by ti nesedla (což je vzhledem ke stáří a specifičnosti možné). Zároveň znalost příběhu jedničky není až tak klíčová k pochopení trojky.

Reagovat
icemike

Jenže za ty 3 roky, co bych teprve dohrál 3, by mi přišla jednička na úrovni Poldy

Reagovat
smazaný uživatel

Me by spis zajimalo, jestli ma cenu hrat ten prvni dil, resp. celou serii a nebo rovnou jen ten treti veleocenovanej.

Reagovat
fenixLFC

ja napriklad jednotku povazujem za najlepsi diel, najma skrz pribeh a atmosferu. Wyzima je uzasna a obecne mas z tej hry najviac pocit ze si vo svete zaklinaca. takze jednotku jednoznacne doporucujem,

Reagovat
smazaný uživatel

thx

Reagovat
smazaný uživatel

Každý díl jsem projel víckrát a doporučil bych všechny.

1 - Za mě příběhově a atmosférou asi nejlepší díl (I když trojka s datadisky docela zdatně konkuruje). Soubojový systém je divný, dal by se přirovnat k takovému rytmickému klikání, čímž děláš lepší komba a když klikneš blbě, tak ho pokazíš. Dá se na to zvyknout a užít si to. Ale i dnes super hra, když odpustíš, že není úplně tříáčková (některé modely postav jsou fakt strašně recyklované, některé souboje nesmyslně těžké atd.)

2 - Nejkratší díl, úplně jiný než první. Souvisí s tím, že CD Projekt už mají vlastní engine (první díl používá licencovaný engine od někoho jiného). Je zvláštní tím, že tak v polovině hry uděláš volbu, která pak určí, kam se dostaneš a jaké questy budeš plnit. Pro plný zážitek je to teda potřeba hrát dvakrát. Podle mě nejslabší díl, ale i tak stojí za to.

3 - Po právu je označovaný jako jedna z nejlepších her vůbec. Hlavní příběh teda podle mě není zas až tak dobrý (ale ve srovnání s ostatními hrami ano), daleko víc mě bavily příběhové linky ze 2 datadisků (které se ale dají hrát až máš vysoký level) a spousta kvalitních vedlejších questů. Technicky je na tom taky nejlíp ze všech tří dílů. Je to ale logicky cílené na co nejširší publikum, takže mě mrzí, že to je v některých ohledech až moc zjednodušené, všude vede šipka, atd. Taky tam jsou stupidní sběratelské questy typu "najdi 10 částí zbroje", které jsou náhodně rozesety po světě, tak jako ve všech hrách.

Reagovat
Infi

Pokud si to vybavuju správně, tak ta šipka se dá vypnout ne? A co se týče zbroje, tak to teoreticky vůbec nemusíš dělat, ale tuším, že když poskládáš úplně všechny, tak se z toho dá udělat nějaká epická zbroj, která není k zahození.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se určitě vypnout, ať už ve hře nebo nějakým modem. Ale ta hra je dost stavěná na tom, že tam tu šipku hráč má. Např. postavy ti nesdělí lokaci přesně, kudy kam zabočit, aby ses dostal k cíli, řeknou max. přibližnou oblast. Ve výsledku to bez toho moc hrát nejde, protože ten svět je moc velký.

Těch questů na ty zbroje je tam je hodně, každá zaklínačská škola x několik úrovní kvality. Jasně, není to potřeba vůbec dělat, ale když člověk chce mít všechny, tak je to hrozně otravné.

Reagovat
Freedo

S těmi questy na zbroje tě chápu, ale zase je třeba uvést na pravou míru, že je to spíš výjimka a mnoho side questů má taky kvalitní příběh a je tam často nějaká morální volba. V tom se to právě liší od těch her, kde jen sbíráš věci. Asi jsem nehrál žádnou jinou hru, kde by i vedlejší úkoly byly tak propracovány.

Reagovat
Infi

Reagovat
Thoomas

Reagovat
Eichel

ja som tiež chcel začať s witcherom a kúpil som si celú sériu, ale zasekol som sa na prvom dieli ten súbojový systém a hrateľnosť je proste fakt zlá, nejak sa neviem dokopať k tomu prejsť to

Reagovat
icemike

Teď jsem koupil trojku za pár stovek včetně DLC tak uvidíme

Reagovat
Seydou Doumbia

Kdo je podle vás nejlepší dribler PL? Za mě Saint Maximin on the wing

Reagovat
Freedo

Grealish

Reagovat
icemike

Souček

Reagovat
Front hell

KING Harry Maguire

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford

Reagovat
Hokaido

Zaha. Ale Saint Maximin je určitě taky vysoko, možná top 3.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
r.mrazik

Martial

Reagovat
protiproudu

Souček

Reagovat
J0EL

Pepe

Reagovat
Fairplay

Mount a taky nejhezčí driblér

Reagovat
Benedict

Však si ho rudiger bere do sprch

Reagovat
mimi_united

0:1 McTom

Reagovat
vladis271

Dostanete preplesk

Reagovat
mimi_united

Reagovat
smazaný uživatel

pekne ako vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Když srovnám aktuální základní sestavy United a City, v kombinované nejlepší jedenáctce bych měl jen dva hráče United, celkem slabota:

EDERSON - de Gea

CANCELO - Wan-Bissaka

STONES - Lindelof

DIAS - Maguire

Zinchenko - SHAW

RODRI - Fred

GUNDOGAN - McTominay

DE BRUYNE - Fernandes

FODEN - Greenwood

Sterling - RASHFORD

AGUERO - Cavani

Nejvíc jsem váhal u de Bruyneho a Fernandese, ale Belgičan mi stále přijde lepší než Portugalec.

Reagovat
diastan

Já bych si teda nebyl jistý ani tím Sterlingem, neměl dobrý začátek sezóny jako většina offenzívy, ale momentálně hraje už velmi solidně. I přes ten slabší start pořád je to tuto sezónu náš nejproduktivnější hráč.

Reagovat
Miguel19

Současný Kun není určitě lepší jak Cavani. A Bruno by prostě v té sestavě musel být. Za mě letos lepší jak KdB.

Reagovat
diastan

tak on není taky ani ze základní sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

U Bruna hraje pro ten nejsmirne pozitivni vliv na muzstvo, ale herne mi teda prijde De Bruyne vyrazne lepsi a v 9/10 pripadu bych volil jeho.

Reagovat
Miguel19

Tak je to dost subjektivní no. Ale z těch dvou týmů by se složila aktuálně záloha Gündogan - Kdb - Bruno..

Reagovat
smazaný uživatel

Obrancovia by mali z takej zálohy určite radosť

Reagovat
Kinky7

Souper hrajici na brejky taky

Reagovat
Miguel19

Však Pep už několikrát hrál s dvojkou v záloze Gundogan - KdB...

Reagovat
Kinky7

ale za nima hral Ferna ci Rodri

Reagovat
fenixLFC

ale vzdy s nimi bol bud rodri alebo fernandinho

Reagovat
Miguel19

Aha, moje chyba

Reagovat
Kinky7

Ja bych pri soucasne forme asi volil tym. Ederson- Shaw, Stones, Dias, Cancelo- Rodri, Gundogan, Bernardo- Foden, Fernandes, Mahrez. Kdb s Jesusem a Sterlingem pripravene jak 1. volby na stridacce

Reagovat
Miguel19

Co jsem viděl poslední zápasy City, tak Bernardo by se sotva vešel na tribunu..

Reagovat
Kinky7

on udela moc te cerne prace ktera neni videt. Neustale napada nenecha nikoho rozehrat a strasne hodne to ulehcuje Mahrezovi ktery je ted vedle Bernarda jak polit zivou vodou

Reagovat
Benedict

Maguire místo stonese, není vůdce ale stoper kvalitní, diaz by ho vycepoval

Reagovat
Seydou Doumbia

De Bruyne a Fernandes jsou mozek týmu oba dva...ti nemůžou hrát spolu

Reagovat
Benedict

Nic proti kdb, je top, ale přijde mi ze gundogan co se vysunul dopředu, převzal taktovku a kevinovi zbyly uz jen ty top-přihrávky, jinak občas kazi kombinace

Reagovat
jk

Zinchenko > Shaw

Reagovat
Kinky7

Zinchenko je letos super ale pokud tam hraje Cancelo tak uz by to bylo prilis ofenzivni

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo v jakém vesmíru je Rash lepší než Sterling. Sterling ho schová do kapsy úplně v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude ostuda dneska

Reagovat
supporter

To je kazdy tvuj prispevek.

Reagovat
smazaný uživatel

Petra Vlhová!

Reagovat
Mastný Chobot

to je persóna

Reagovat
Seydou Doumbia

Zápas kola WBA - Newcastle jsem čekal pořádnou holomajznu, ale zatím celkem kvalitní zápas. Vyrovnaný, ale oba týmy si vytváří solidní šance a chtějí vyhrát. Ostatně proti sobě asi beton hrát navzájem nebudou, no. Škoda že chybí Wilson, Maximin a Almiron, jediní schopní ofenzivní hráči tam.

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool: Alisson; N. Williams, Phillips, R. Williams, Robertson; Wijnaldum, Milner, Keita; Salah, Jota, Shaqiri

Substitutes: Adrian, Fabinho, Thiago, Tsimikas, Alexander-Arnold, Origi, Oxlade-Chamberlain, Jones, Mane

Hezká rotace , ale Davies s Kabakem mimo

Reagovat
Benzema

Toto nedopadne dobre

Reagovat
fenixLFC

pretoze predchadzajuce zapasy to dobre dopadalo...

Reagovat
fenixLFC

konecne kvalitna lavka

Reagovat
Sm0ker

Je třeba to brát optimisticky!

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Luc-Luc

pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď už teda konečne dostane poriadnu šancu Phillips, ktorý hráva lepšie ako Kabak.

To prekliate tejto sezóny je neuveriteľné, to sa snáď nestalo žiadnemu klubu .

Reagovat
avicii

Som za, treba už niečo potočiť a vyskúšať si niektorých hráčov

Reagovat
Coutinho10

docela dost zmen

Liverpool: Alisson, N. Williams, Phillips, R. Williams, Robertson, Wijnaldum, Milner, Keita, Shaqiri, Salah, Jota.

Subs: Adrian, Fabinho, Thiago, Mane, Oxlade-Chamberlain, Jones, Tsimikas, Origi, Alexander-Arnold.

Reagovat
fenixLFC

ta zostava fakt neviem ci sa tesit navratu jotu a keitu alebo nechapat zvysok

alisson- williams, philips, williams, robertson- milner wijnaldum keita- shaqiri jota salah

takze v podstate mozme povedat ze mame zranenych miliardu hracov a aj tak mame na lavke fabinha, trenta, thiaga, maneho a firmina

Reagovat
fenixLFC

okej, firmino nie je ani na lavke

Reagovat
Coutinho10

Roberto Firmino is ruled out due to a minor knock

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by nemal knock, Firmino by bol absolútne zaslúžene na lavičke. Thiago s tragickými výkonmi tiež. Trent tiež potebuje hrať menej.

Reagovat
Jacks11

OT: co říkáte na tu "demonstraci" pár zoufalců v Praze??

Nejsem v žádném případě volič AB. samozřejmě některá opatření jsou v rozporu s logikou, ale za současné situace dělat demonstrace, kde se shromažďuje velké množství lidí ještě bez roušky/respirátoru. Desítky policistů se zbytečně shromažďují je prostě bezohledné a xxx doktorů a primářů, sester vám potvrdí, že je situace v nemocnicích prostě totalně v prdeli. Tito bezmozci jsou sami proti sobě... čím víc budou srát na opatření a dělat takovéto nesmysly tím déle bude tato situace trvat, a tím pozdě se vrátíme k normálu.... sportu,kinu, divadlu, restauracím a pod...

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám na to to, že je chápu. Už rok jsme zavření doma, nemůžeme se jít ani ostříhat, rok se nechodí do školy a co z toho? Nic. Ba naopak jsme nejhorší v Evropě. Za mě ideální vykašlat se na vše, kdo se bojí ať sedí dál doma a ostatní nechat opět žít.

Reagovat
Jacks11

Chápu že to není jednoduché ale spousta lidí je v MENTALITĚ oběti...vláda nemůže za to že děti jen sedí u PC, videoher, soc. sítí, mobilu, mají více číst, sportovat se donedávna dalo venku... kolo, brusle, běh, (základní vybavení na posilování domů stojí par korun) at se nediví že mají deprese/uzkosti když nemají žádný režim, plán...jen čumí na porno/sjíždějí soc. media a hrají hry...Většina lidí na nařízení sere protože je nařídil jejich ÚHLAVNÍ NEPŘÍTEL A.BABIŠ...pokud by je dodržovali a situace se zlepšila jejich nepřítel AB by si přivlastnil zásluhy a to prostě nelze akceptovat......ale všechno otevřít, rozvolnit není řešení........spíše ŠÍLENSTVÍ

Pak se ti něco stane....kupříkladu tě srazí auto, autonehoda, infarkt..

a na JIP nebude volné místo...Buďto tě nezachrání a nebo si budou muset vybírat jestli zachrání tebe a budou muset odpojit babičku s covidem-19.

Opravdu nejsem fan AB ani jiných blbů z vlády, ale tohle je přilévání oleje do ohně!!!!!!

co tím dosáhnou?? delšího lockdownu? Tvrdšího lockdownu? docela se jim to daří, čím více na to lidi mrdaj a setkávají se tím více podporují tvrdší opatření a kolaps nemocnice

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Muffi

A ceho dosahnes lockdowny? Si myslis, ze ma zapad penize na vybiti viru, kdyz se to tak rozlezlo?

Reagovat
Jacks11

a nelži!

od května do Října bylo rozvolněno a režim dosti volný! to máš 5 měsíců

Reagovat
oli9

jediná šance je proočkovat co nejrychleji společnost at nejsou težké případy a bemocnice jsou OK. Pak už neamjí smysl ani žádné testy takže společnost by mohla fungovat daálll

Reagovat
YNWA__MSN

Tohle mě taky docela udivuje jak se všichni věří, že po naockovani zmizí covid úplně. Co když se objeví mutace, která očkování umí obejít atd.?

Reagovat
Baronne

Navíc ty mutace už tu sou

Reagovat
Front hell

Tak se bude očkovat znova, přijde nová mutace,tak zase nová vakcína atd.

Reagovat
YNWA__MSN

A nez tu vakcínu někdo vyrobí, tak budeme zase zavřený atd. Jak dlouho to muzeme takhle vydržet?

Reagovat
Front hell

Tak spousta lidí už to nezvládá teď. A bude hůř.

Reagovat
Muffi

Ne, lidi pomrou, protoze na dalsi lockdown nebudou penize.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem blbost, protože už je v USA i mutace, která dokáže obejít očkování. Takže podle téhle logiky by jsme se museli očkovat každý měsíc na všechny různé mutace.

Reagovat
drussbarb

Bože, takže jsme nejhorší, tedy se na opatření vykašleme úplně? Otřesná filozofie, ve čtvrtek jsem viděl Máte slovo a byl tam jeden odpůrce roušek. Byl vskutku ostudný

Reagovat
fenixLFC

to su presne tie tipy ktoe vidia za vsetkym spiknutie, ktore ale odhali nejaky lojza z hornej dolnej po stvrtej borovicke alebo nie su schopni vnimat realitu ako celok. jasne, niektore opatrenia su debilne, ale viem pochopit aka k nim bola motivacia. problemom tak je skor absencia nejakeho planu ktory by to zaramovalo vaby to davalo zmysel

ale potom pridu tito kreteni, ktori si povedia ze oni doma sediet nebudu a kvoli takym budeme doma sediet este o to dlhsie. banda vypatlancov od pitomia, krivaka klausa, zlodeja klausa a dalsich

Reagovat
Jacks11

Reagovat
Fakt

Reagovat
QooBo

Reagovat
drussbarb

Ámen! Teď se šíři teorie, že nás COVIDEM práškují Britové letadly DHL

Reagovat
icemike

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Fairplay

Reagovat
mul

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

tipy

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě když se tihle kokoti nakazí a budou mít těžký průběh tak se na ně v nemocnicích vysrat, zní to hnusně, ale budou si za to moct sami, mají lapět doma na prdeli a vydržet to

Reagovat
fenixLFC

to by bola fajn metoda. ked su proste ludia ktori tvrdia ze to je vymysel a robia toto tak by mali podpisat papier ze v pripade nakazy nebudu chciet aby sa o nich nemocnice starali. ale furt zostane problem s tym ked oni sami nakazia inych...

Reagovat
Front hell

Neobhajuji ty lidi na demonstraci,ale podle tvoji logiky. Proč léčit kuřákovi rakovinu plic když si za to může sám,proč léčit vyzranemu praseti cukrovku,proč léčit AIDS když týpek sukal bez gumy atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože covid můžou jednoduše roznést dál, můžou zbytečně nakazit další lidi, když má někdo AIDS tak druhého člověka tak lehce nenakazí

Reagovat
Front hell

Já to chápu,ale je to blbost. Prostě to řešit pokutami, popřípadě jinymi tresty,ale nemůžeš odpírat zdravotní péči,jelikož se pak začnou ozývat další lidi s tím co jsem psal výše.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Luc-Luc

to samozrejme nejde, ale policie by to mela nekompromisne rozehnat, jak to vypada, kdyz na jednu stranu skemrame Nemce o pomoc a na druhou stranu se tu poradaji demonstrace, jak kdyby se nechumelilo

Reagovat
smazaný uživatel

já navrhuji všechno otevřít a nemocnice zavřít

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Front hell

Reagovat
frankiefcb

Ze sebe udela mucednika. Idiot.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Cobra

Reagovat
iamek

Reagovat
drussbarb

Proboha, a toto je ve sněmovně

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Luc-Luc

dementi

Reagovat
oli9

Přitom by stačilo aby nad nima proletělo letadlo DHL a oni by se rozutekli domů sami...

Reagovat
drussbarb

Reagovat
icemike

Reagovat
YNWA__MSN

Ještě pořád jsem demokratická země (snad) a lidé mají právo demonstrovat a vyjádřit svůj názor. Já je chápu, protože tahle vláda je naprosto strašná... Opatření vydávají chaoticky, nemají dopředu připravený žádný scénář podle kterého by postupovali a lidu jdou příkladem (jako např Prymula). Omezení pohybu v okresech je naprostá blbost, protože kde jsou ty ohniska nakažení??? Ne nejsou v lese, na procházce kolem Lipna, na chalupě atd.. Ale jsou v práci, obchodě.. Nejhorší je ta šílená propaganda, která má v lidech vyvolat strach a pak spousta lidí by nejradši zavolala policii na toho, kdo nemá nasazenou roušku v parku atd... Kdo bude znovu volit ANO, CSSD nebo KSČM je u mě naprostý idiot

Reagovat
Front hell

Fabriky jsou to největší zlo na šíření

Reagovat
YNWA__MSN

Jako já to tady nechci rozepisovat, protože by to bylo na dlouho. Jednoduše kdo to nevidí, to videt prostě nechce... Nemluvě o těch protiústavních zákazech, protiústavní vyhlášení nouzového stavu atd.. Vyjebavani s ústavou už opravdu není žádná sranda

Reagovat
fenixLFC

jpravo mat mozu ale to z nich nerobi vytretych nezodpovednych idiotov. a za cast tych opatreni si mozu ludia sami, keby trcali doma a chodili von len ked je to envyhnutne tak by sa nemuseli zakazovat vyjazdy medzi kraje, ruska vsade atd. ale ked tu je chronicka potreba vsetko ojebavat (party pod zamienkou natacania klipov, ubytovanie v hoteloch pre celu rodinu pod zamienkou ze je to sluzobna cesta) tak sa netreba cudovat. ja chapem ze tato vlada je dementna, neschopna hocico zorganizovat alebo mat nejaky plan, ale za velku cast tych opatreni si mozu ludia sami. proste si dam tu rusku na hubu a nie pod nos, nechodim kde netreba, nerobim stretnutia kazdy druhy den pre 10 ludi, vydrzim to chvilu. tu sa ale vsetko rusi len preto aby si ludia uzili vianoce a dalsie nepodstatne veci...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
r.mrazik

Zapomněl jsi na SPD, kteří vlastně dnešní vládu tvoří taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
mistr129

Reagovat
Fakt

Reagovat
icka

Reagovat
r.mrazik

Spolek kreténů.

V každé společnosti jsou a u nás jich je evidentně mraky, když se podíváš, kdo je u moci

Reagovat
drussbarb

Těmito giganty absolutně pohrdám, nic nezmění k lepšímu, jen přispějí k šíření viru. Jediná správná reakce je jit volit

Reagovat
mistr129

Reagovat
vrabejka

Ale jo tomu Fulhamu tu záchranu přeju

Reagovat
Eichel

a kto miesto nich? Brighton by si to nezaslúžil..

Reagovat
YNWA__MSN

Jako jestli doma neporazime i blbej Fulham, tak už je to fakt špatný... A už bych se obával o budoucnost Kloppa v Liverpoolu

Reagovat
Muffi

Kloppova budoucnost uz se resit mela.

Pri vsi ucte k jeho reputaci a vysledkum i s prihlednutim ke zraneni musi probehnout schuzka mezi nim a nadrizenymi, kde by se ho mei ptat co dal a na jejim zaklade vydat prohlaseni pro fanousky. A pokud zadne reseni nema, nebo ho nedokaze realizovat, tak by se mel zvazovat jeho odchod. Prohrat se muze ale hrat 2 mesice a 12 ci kolik zapasu na sestup a 6x po sobe doma prohrat, nad tim mavnout rukou fakt nejde.

Klopp je fantasticky trener ale letos se jasne ukazuke, ze je palicaty jak mezek a neumi pracovat se sirsim kadrem, coz ten tym neskutecne srazi.

Reagovat
Remt

Nechápu proč musíte neustále dělat takovéhle závěry. To mužstvo je po dvou třech Letech vyzdimany, sezóna která je pokažená zranenimi apod. Už na začátku jsem nás tipoval na max. 3. Místo a očividně jsem byl ještě optimista. Klopp s tím týmem dokázal neuvěřitelný věci, teď se nedaří kvuli x věcem a vy na to úplně serete, serete na to proč je ta sezona spackana, chcete jen výsledky. To tam má nasadit VVD se zkryplenym kolenem jen abyste byli spokojení? Za mě je spousta fans lfc absolutne nevděčná.

Reagovat
pospec7

Reagovat
YNWA__MSN

Já napsal, že se OBÁVÁM, ne že ho už vyhazuju... Ale pokud by to takhle pokrocovalo i v první půlce příští sezóny, tak by nastal čas na povolání Stevieho

Reagovat
Remt

Souhlasím že až se uzdraví VVD, rozehraje se a pokud by to vypadalo i poté podobně, pak by bylo toto možná na místě. Povolání Stevieho.. nevím kdy už lidí pochopí, že moc často tyhle tahy s trenéry typu Arteta, Lampard, Xavi apod nefungují. V Rangers zřejmě odvádí dobrou práci nicméně moc krátce a v moc "malém" týmu a lize oproti lfc a pl..

Reagovat
YNWA__MSN

Ale i tak by měl Stevie více zkušeností než třeba Zidan, Lampard, Ole, když začali trénovat Real, Chelsea, MU

A Gerrard odvádí výbornou práci v Rangers...

Reagovat
Remt

Moje (možná hloupá, naivní) představa je taková aby daný trenér nejprve ukázal v menších klubech co dokáže, s jakým fotbalem se chce prezentovat, jak snáší tlak jako trenér, který je čím dál tím větší čím jsi ve sledované jsi lize a čím má daný tým větší ambice. Má představa je asi takováhle: chce Xavi jednou vést Barcu a být s ní úspěšný? Pak by měl dokázat v klidu předvést třeba dvě kvalitní sezóny v týmu jako je Sevilla, či o něco menším. Proste slabší tým v dané lize. To samé např Gerrard.. až něco předvede v týmu jako je třeba Soton, a bude zvládat tlak a reagovat když se nebude dařit, pak ano.. Já neříkám že pak je záruka že to nebude propadák.. ale tyhle příchody bývalých hráčů coby trenérů.. doufat že z nějaké nostalgie a účty hráčů k trenérovi jakožto bývalé hráčské legendě.. to podle mě funguje pár zápasů a pak to jde velice často do kopru

Reagovat
YNWA__MSN

Gerrard odešel dohrát do MLS, aby náhodou nepotkal Live, protože proti němu nechce nikdy hrát a myslím si, že ani jako trenér by nechtěl vést konkurenční celek v PL... To samé Xavi

Reagovat
Remt

Jj pak je velká šance že přebere LFC ve chvíli kdy ještě nebude mít dostatečné zkušenosti a dopadne jak Lampard

Reagovat
smazaný uživatel

Ole ti tam trochu skocil nahodou ne.

Reagovat
YNWA__MSN

Ok víc zk než Ole mít nebude, ale je to docela podobný

Reagovat
oli9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Benzema

Reagovat
Muffi

My hrajeme pres tretinu sezony na sestup (po prohre s Fulhamem 12b ze 14 zapasu) a nemame to resit?

A to vyzdimani nemyslis vazne. Trener tam neni od toho, aby z nich vytahl 2 roky maximum a pak je nechal starnouci, s obrima smlouvama a bez vykonnosti.

Mluvis o trpelivost, ale do kdy? 10 bodu do konce roku nemamw resit? Ze budem na sestup v prosinci taky ne?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
CR7RONALDO

Po jednej slabšej sezóne by som trénera určite nevyhadzoval. Ak taká bude aj budúca sezóna, potom už možno áno.

Reagovat
Salfovic

Zbytečné obavy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool teda zatím vůbec netuší.

Reagovat
Hai

Uz od ledna netusime

Reagovat
avicii

že zatím... Stále

Reagovat
Liquid

Reagovat
Miguel19

Ten pravý bek Liverpoolu, co je to za ňoumu? Vůbec neví která bije..

Reagovat
Mastný Chobot

Phillips mi pripomína Squillaciho

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite, jak dnes kontroluji v Praze na nadrazi, priapdne ve vlakach?

Reagovat
drussbarb

Buď doma a hotovo

Reagovat
Čenda

Jako vlakvedoucí říkám, že vůbec(nebo naprosto minimálně).

Reagovat
Luc-Luc

a je to v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Fulham

Reagovat
Kixi Syhimour

A to můžeme být rádi

Reagovat
Miguel19

Salah

Jinak zaslouženě, Fulham jasně lepší.

Reagovat
oli9

Piča ted sem se soustedil posledních 10 minut na Wijnalduma

Už ta minulá standartka smrděla golem kdy si nikoho nehlídal za zádama mu utekli 2 borci a on tam cosi mával rukama...Jak ztatili balon tak si vyklusával zpět ..aboslutně nikoho si nedržel naopak jen tak si pobíhal v uzemí nikoho.... dopředu uplná tragedie....At na něj dají mašličku a pošlou ho do té Barcelony

Reagovat
pospec7

A Salaha k nemu zadarmo...

Reagovat
Kluivert9

Jen si ho nechte.

Reagovat
johnik

Ok Klopp se chce asi na příští sezónu do LM dostat výhrou v té letošní....

Reagovat
Salfovic

To je filuta

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham důraznější, aktivnější. Všude v soubojích první, chtějí hrát. Zaslouženě vedou. Neco je úplně zoufalej, až je mi ho líto. Phillips s Rhysem jsou taky mimo, hlavně pozičně. To je šílený tohle...za 0:1 můžeme být rádi

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo s tím Liverpoolem?

To už se pod Kloppem třepe židle ne?

Reagovat
oli9

Fabino, Mane, Trent na plac ...ten tým je uplně v piči ale tam se každý bojí něco udělat....Maximálně Jota a Shaq něco zkouší..

Reagovat
REPLIKATOR

Salah bože

Reagovat
avicii

Fulham zaslúžene

Reagovat
Coutinho10

nerad to rikam, ale jestli ten tym nedostane novej impuls, tak to bude pristi rok bez LM a mozna i bez EL a jestli prelezeme pres Lipsko, tak v dalsim kole koncime zmeny v sestave sympaticky rozhodnuti, ale houby platne...

Reagovat
papos182

Hlavne ty zmeny jsou jen kvuli LM v tydnu.

Reagovat
Coutinho10

ale i tak to je spatny

Reagovat
Luc-Luc

jsme horsi a zaslouzene prohravame

Reagovat
oli9

to je nehorázná sračka.... Nechápu , tam se aoboslutně bojí někdo něco vymyslet...1 na 1 zkusit ani nemluvím to neexistuje ani aby někdo se pokusil přejít

Reagovat
cubazi

Toto je na odstupenie z klubu.

Proste hrame na nakopy? To fakt? zbytočne sme roztiahnuty po ihrisku, diery v obrane, v utoku 2strely ako z hororu...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cubazi

tebe sa ten futbal pačí. Rad vidim spokojneho fanušika

Reagovat
fenixLFC

nebud hystericky pls

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky šampioni.

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Hernán Crespo trénuje Sao Paulo... To jsem zjistil až dnes

Reagovat
Kluivert9

A změnilo ti to život?

Reagovat
YNWA__MSN

No to už si děláte prdel ne?! 6.prohra doma v řadě a teď navíc s Fulhamem... A to hosté vedou zaslouženě

Reagovat
oli9

Ted v téhle situaci tam chybí někdo jako Cara nebo Steve .. kdo by přišel do kabiny zjebal je jak čúráky , kopnul do koše a hecnul.... a přenesl to na plac

Reagovat
cristiano.K.

Fulham zaslouženě, pokud nemá Fabinho nějaký zdravotní problém, tak je to od Kloppa šílenej prokauč, protože ta obrana absolutně netuší. Prostě tam musí být jeden zkušenej, i když je to třeba záložník Fabinho/Hendo. Dřív bych věřil, že to otočíme, dnes tomu nevěřím. Těch změn je zbytečně moc na sílu. Přijde Thiago, Trent, Mané.

Reagovat
fenixLFC

fabinha setri na LM ocividne. zranit sa aj on tak sme uplne v riti, pretoze ti mladi tragedi na to totalne nemaju

Reagovat
cristiano.K.

Tak ale my si nemůžeme dovolit odpálit ligu úplně. Gol zavinil Salah, ale i tak jsme mohli prohrávat 0:3 v poločase, protože ta obrana je strašná.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho je po náročnom zranení a minule nestíhal, chcel by si riskovať ďalšie zranenie pred zápasom LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Chýbajú lídri, Hendo, VVD, aj zdravý Matip je líder. Fabinho v zálohe. Už nech táto sezóna skončí.

Reagovat
cubazi

Maš tam Milnera, ak on neni lider tak neviem kto další potom. Problem je inde

Reagovat
smazaný uživatel

Milner je málo, chcelo by to aj herného lídra.

Reagovat
fenixLFC

tvl ani jeden z willimsov na to absolutne nema. to tam fakt nemoze postavit hocikoho namiesto toho marneho neca? ved ten ma tak na league 1 maximalne. a pred nimi to ma kvazi istit milner ktory je dnes teda marny. salahovi sa lopta pletie pod nohami. ta hra zacina vyzerat ako u timu vrchnej polovice tabulky len od keitu hore, vzadu to je chaos nad chaos. chudak robertson ktory bol zvyknuty ze vedla neho hrali vvd, gomez a trent a teraz tam ma rhysa, philipsa a neca

Reagovat
Kixi Syhimour

Williams zatím takovej horší Moreno

Reagovat
cubazi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
YNWA__MSN

Mané místo Salaha, Origi místo Keity a poslat ho na hrot. Ale hlavně všechny brutálně zjebat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo místo Kloppa?

Reagovat
kylo ren

Stramaccione

Reagovat
smazaný uživatel

Pizze?

Reagovat
smazaný uživatel

Kloppo je cas zavolat Pepkovi a poprosit o rady lepsieho nikto nechce aby si odisiel

Reagovat
smazaný uživatel

Za týhle situace stačí vytočit číslo libovolnýho manažera v PL.

Reagovat
castelL

Nový impuls bude keď hráči prestanú robiť chyby a začnú makať, keď som videl čo predviedol Salah tak by si zaslúžil tak pálkou po hlave a byť mesiac bez platu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hezký volej

Reagovat
Luc-Luc

druha pule vypada dobre, pojdme aspon vyrovnat

Reagovat
ajouki

Trochu jsem čekal, že Klopp dneska úmyslně posílá na hřiště tým, který nemá s herním stylem Liverpoolu moc společného. Aby šlo začít znovu a vnitřně by si obhájil změnu taktiky. Ale ne, oni hrají proti brejkovému Fulhamu vysokou obranu i s těmito tragickými obránci. Strašně naivní přístup po 5 domácích prohrách v řadě.

Reagovat
cubazi

toto LFC nevyhrá

Reagovat
Kluivert9

Fulhamu by byla při sestupu škoda, snad se udrží místo Burnley...

Reagovat
smazaný uživatel

Spadne Brighton, dojede na to svoje nedavani gólů

Reagovat
Seydou Doumbia

Možná ještě Newcastle, ale to by jím musel dlouho marodit Almiron, Maximin a Wilson...ti tři jsou schopní to uhrát sami tu záchranu

Reagovat
Seydou Doumbia

Fulham určitě nespadne to píšu už pár kol, mají formu. Burnley si to své odehraje na udržení to bude stačit. Rozdá si to Brighton s Newcastlem.

Reagovat
Liquid

Reagovat
cubazi

Mané

Reagovat
cubazi

pripomenul mi takého chudobneho róma ktorého všetci lutujume, ma par peknych zableskov a nastupuje vylučne 5 minut do konca zapasu... taký maskot na zábavu v 1 dedinskej triede

Reagovat
Woods

Cigana myslis ?

Reagovat
Hlahart

MUFC XI vs Manchester City: Henderson, Shaw, Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Fred, McTominay, Fernandes, James, Rashford, Martial.

Reagovat
Hlahart

Až na Martiala očekávaná. Na zápas se hodně těším, jakkoliv je teda City jasný favorit..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kinky7

to vypada hodne brejkove

Reagovat
Hlahart

Vypadá to na to, co nám marodka dovolí Cavani zřejmě opět zraněnej, stejně tak Pogba, VdB, Mata.. Tohle je s výjimkou Greenwooda jediný, co dokážeme momentálně postavit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Hlahart

Jinak propastný rozdíl v kvalitě nahrádníků teda

PS: Dalot dal docela obstojný gól za AC.

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/lzsg80/verona_0_2_milan_diogo_dalot_50/

Na to, aby si ho tam nechali, to bohužel zřejmě stačit nebude

Reagovat
Busby babes

to je dany tema zranenima

Reagovat
Hlahart

I tak by to byl rozdíl

Reagovat
Busby babes

jo, ale ne takovej. neni to tak davno, co jsme lavicku meli dobre narvanou taky. Telles, Bailly, Cavani, Pogba, Greenwood, James, VDB treba a hned by to vypadalo uplne jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

James... Martial... typico.

Reagovat
Hlahart

Docela předpokládám, že James by mohl být dneska z tý trojice nejlepší a odehrát úplně pohodový zápas od něj

Reagovat
Busby babes

snad nedostanem bura.

Reagovat
smazaný uživatel

Môj sen sa stal po dlhej dobe skutočnosťou . Fabinho v zálohe. A že by sa Klopp pokúsil stabilizovať a dať hrať spolu viac zápasov stopérsku dvojicu Kabak - Phillips? Bol by som za, ak bude Kabak zdravý .

Reagovat
Kinky7

Man City: Ederson, Joao Cancelo, Dias, Stones, Zinchenko, Gundogan, Rodri, De Bruyne, Mahrez, Gabriel Jesus, Sterling.

Reagovat
diastan

Stone Dias jdeme pro 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Keita o triedu lepší výkon ako Thiago, a to sa (znovu) vrátil nerozohratý po zranení.

Reagovat
cubazi

Reagovat
avicii

Reagovat
pospec7

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cubazi

Bože tebn skurvenec Salah to kurva flaka v bojovnosti...nech tahne dopiče

Reagovat
Jacks11

už není lepší než Messi? neměl by mít Ballon d´or?

Reagovat
fenixLFC

co keby si tiahol dopice ty?

Reagovat
Whitemedia

U výkonu Neca jsem se hodně bavil, asi můj nový oblíbenec v Liverpoolu.

Reagovat
Hai

Oba Williamsove vypadaji jako drevaci.....

Reagovat
nani92

aj ked bolo zle za LVG, Joseho alebo Oleho v kríze, tak to bolo stale lepšie ako tento Liverpool

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že Edi Cavani tady příští sezonu nebude, odehraje zápas a zrání se, to je špatné, musíme hledat útočníka, věřím v Haalanda

Reagovat
Kejza

to je zmar.. když už si sem může pro body v klidu dojet i Fulham

Reagovat
Jacks11

že by konec Floppa?

Reagovat
cubazi

Ironicky usmev opäť.... ach Klopp. Ale hlavu hore sme trápny and we know it

Reagovat
DieFohlenBMG

Staff at West Ham United’s training ground have become so accustomed to seeing Vladimir Coufal turn up on his day off that they often joke he should be spending more time with his wife and kids. (The Athletic)

Reagovat
Greny

Klidně bych křížů ohodnotil červenou... Přerušení Akce loktem na krk

Reagovat
Greny

Keitu

Reagovat
pingla

regulerní redka za toto

Reagovat
Kejza

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

LiVARpool co chceš....

Reagovat
smazaný uživatel

skurveny liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Tiket? Mne vyšiel

Reagovat
Kluivert9

Umí dát Liverpool doma góla? A mohl bych to vidět?

Reagovat
Jacks11

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nás čeká vraždění neviňátek (United) to snad ani nechci vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš jo

Reagovat
REPLIKATOR

#KloppOUT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Kinky7

Reagovat
forrest

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp manažer měsíce v PL. Udělat takovou sérii, to se nepovede každému

Reagovat
martin.b

Ještě že jsme stihli uhrát těch 40 bodů, momentálně si neumím představit, že letos ještě někdy vyhrajem

Reagovat
Diskostu

Keď to nebude rozdielom triedy pre City tak United si môžu gratulovať... tuto sezónu najväčšie hovna v PL klasika Liverpool United.. najväčší králi City Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Walter_Sobchak

Ešte pred 2 mesiacmi sa tu všetci vysmievali Frankovi a boli sme na 9-tom mieste a už sme zase najväčší králi.

Reagovat
Diskostu

Lampard bol pre Chelsey najlepší tréner viedol ich tam kde patria ,Kepa detto top brankar pre Chelsey

Reagovat
Benedict

Frankovi se smejou doteď a ze vás nějaký noname nazývá králi: neber to vážně

Reagovat
mithro

no aspon tak, dnes ak nebude prekvapenie, tak bez bodu, aspon toto pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes's United had five more points after 28 games in 2013-14 than Liverpool now have after 28 games.

Reagovat
Salfovic

Už je teda Pool nejtrapnější obhájce ?

Reagovat
Kincl

Tak jedeme City aspoň 2:0 :)

Reagovat
smazaný uživatel

Po 10 letech v derby v lize jiný brankář

Reagovat
smazaný uživatel

BRUNALDOOOOOOOO

Reagovat
EXoRcIsT

BRunooooo. Najlepsie co sa mohlo pre zapas stat. Aspon vieme ze to nebude 0-0 srackarina

Reagovat
Salfovic

Reagovat
r.mrazik

Tak to bylo rychlý

Reagovat
J0EL

Penalticka je tam

Reagovat
Benedict

Vam ji nepiskaji no

Reagovat
Hlahart

lol tvl

Reagovat
pingla

ty kokos, fakt se blížíme té penaltě před zápasem

Reagovat
Hlahart

Jsem pro, abychom příště po klečení rozehrávali rovnou ze soupeřova vápna

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Benedict

Reagovat
mimi_united

Bruno > Bruyne

Reagovat
diastan

parádní start

Reagovat
Dawon

Pískej konec!

Reagovat
Mikesh

Po penaltě? Really .

Reagovat
Dawon

Reagovat
r.mrazik

Z skoro malého vápna a von střílí doprostřed...prdele!

Reagovat
Diskostu

prečo nedával kartu....

Reagovat
BaggioRoberto

To se dá stihnout za dvě minuty rozehrát, udělat penaltu, odpískat, protestovat, proměnit? Celkem fičák.

Reagovat
Agent z Melmacu

stream please

Reagovat
ajouki

Velká škoda, že Guardiola Jesuse rovnou nevystřídal. Střídání po 2 minutách by byla krásná věc. Nic jiného si Jesus ani nezasloužil. Pochopím, když se faul stane v průběhu zápasu, ale ne v 2. minutě. Vždyť na to museli upozorňovat hráče celý týden.

Reagovat
Busby babes

piskej konec. Jesus. 1 hrac na 6 hracu City, uplne bezvychodna situace a on ho takhle sestreli,

Reagovat
Hlahart

To už od Rashforda byla taková divná FIFA situace...

Reagovat
Dawon

A ještě ho tam fsuluje hrotak, fakt slušné absurdní situace

Reagovat
Busby babes

presne, co se sere do braneni, kdyz to neumi

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

shaw to mel davat a veslo by se do tech vyjebancu precenovanych, vedenych plesatou buznou jejiz nejvetsi trenerskej skill je presvedcit (rozumej vykourit) arabsky klady aby mu nakoupily pokemony za vagon liber, aspon bura

Reagovat
Hlahart

Vlastně pokud to tady provozujou z Malty, tak to může vysvětlovat, proč už se podobný individua nebanujou. Přístup je to ale stejně zoufalej

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

je to moc nekorektni na itelektualni slechtu jako ses ty? Tohle se mi proste odehrava v hlave momentalne a vubec se za to nestydim. K fotbalu patri emoce nota bene k derby.

Reagovat
Hlahart

výmluva na emoce = konečně se mám na co vymluvit a projevit se, jakej vulgární, buranskej poloretard jsem

Reagovat
Agent z Melmacu

nepičuj ty čuráku

Reagovat
Hlahart

ještě aspoň jeden alt, jeden na pokrytí všech těch emocí nemůže stačit

Reagovat
Agent z Melmacu

kokot

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

presne takovej ja jsem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

muzes ho nabonzovat kundo

Reagovat
BaggioRoberto

Jestli tady pudeš, dostaneš flákanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno Penaldes!

Reagovat
Diskostu

Bestnandes

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Busby babes

https://www.youtube.com/watch?v=1waQJ3dC5ro&ab_channel=unitedpubru

tzv na Oleho, i kdyz Ole byl setrnejsi a dal normalni kosu. tady ten golman je picus, co tam hodi takovy nuzky, to mohlo dopadnout hodne blbe.

Reagovat
Salfovic

Když už, tak už

Reagovat
icemike

To je obránce, golma běžel vedle

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Minister

Čo ti drbe... dúfam, že za to dostane poriadny trest. To mohlo dopadnúť veľmi škaredo.

Reagovat
Busby babes

humor.

Reagovat
Minister

Reagovat
Busby babes

viz vejs, pisu to same co ty.

Reagovat
Greny

Profi fotbalista a neuteče zahradníkovi s nuzkama

Reagovat
diastan

Aby to tak neskončilo

Reagovat
Diskostu

City to može byt jedno titul majú istý ...

Reagovat
mistr129

OT: Potřeboval bych výsledky kvalifikací na MS a EURO (cca za poslední desetiletí) v nějakém rozumném formátu, který by šel zkopírovat do Excelu a nenadělal neplechu. EF, Livesport ani Wiki mi v tomhle nepomohly, nemáte někdo nějaký tip?

Reagovat
Benedict

Jedno kvalitně strávené odpoledne...ty lemple

Reagovat
Manik...

Někdo fungující link pls.?

Reagovat
Mikesh

Taky poprosím dík.

Reagovat
Manik...

Díky.

Reagovat
Manik...

Díky.

Reagovat
Busby babes

Veta, co jsem nikdy necekal, ze uslysim: Fred byl o pul myslenky pred KDB.

Reagovat
Swarley

Počkej až dnes ukáže lepší střelu než má KdB

Reagovat
Busby babes

jako ze by jeho 4583. pokus ze 40 metru trefil branu?

Reagovat
Swarley

Jednou to vyjít musí

Reagovat
Busby babes

neco na zpusob sazeni Sportky... on musi mit ve smlouve nejakej bonus za pokus zpoza vapna.

Reagovat
Swarley

To by s ním musel podepsat nějaký idiot, což vlastně klidně může souhlasit...

Reagovat
Benedict

Heslo tipsportu???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

United zatím velmi dobře.

Reagovat
Hlahart

Jinak teda Stones je fakt skvělej. To je nepochopitelný, co se s ním v týhle sezóně stalo

Reagovat
diastan

On měl takové záchvěvy i minulé sezóny, jen mu to vždy vydrželo 3 zápasy

Reagovat
tunkic

taky cumim

Reagovat
Hlahart

Tak tohle teda z dálky jako penalta vypadala

Reagovat
Mikesh

Zinchenko

Reagovat
Swarley

Celé křídlo volné a Rash si to navede doprava mezi tři obránce... Někdy ho fakt nechápu...

Reagovat
Hlahart

Už neměl šanci aby je přesprintoval tak to zkoušel chaosem no

Reagovat
Swarley

To je klasika, vybrat si to nejsložitější řešení

Reagovat
icka

Tohle nemuzou ucka udrzet.

Reagovat
Agent z Melmacu

jebnú druhý a bude

Reagovat
diastan

Já se právě bojím, že můžou

Reagovat
Benedict

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hlahart

Reagovat
r.mrazik

To si občas říkám, když někdo betonuje proti nám...

Reagovat
Swarley

Fred pod tlakem, to je úplně hrozný

Reagovat
EXoRcIsT

James zatial neurobil nic pocas zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

když nedostane balón do běhu tak je nulový

Reagovat
r.mrazik

A že k tomu měl hodně šancí...

Reagovat
smazaný uživatel

napada, vyplna priestory, pomaha Bissakovi, v ramci toho co dnes hrame, je James zatial dobry

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Kapřík

Reagovat
kiwwi

Tvoje vnímanie futbalu je dosť jednoduché

Reagovat
Mikesh

De bruyne ůplně marný, nehrál předtím Gundogan na jeho místě ?

Reagovat
Kinky7

on to tak mel i posledne. 30 min byl neviditelny a pak vykouzlil asistenci z niceho

Reagovat
vodka

tohle je prisna zluta...

Reagovat
Swarley

Hlavně proti City, kteří jsou na takové prerusovani experti... To by pravidelně půlka nedohrála zápas...

Reagovat
Busby babes

Tu zlutou ted dostal Maguire za co? za to, ze Jesus hodne zakricel?

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

Na počest Sterlingove myšlenky

Reagovat
forrest

Nejlepší klub planety nám dělá radost.

Když jsem před sezónou (a po zranění VVD) psal, že TOP4 pro LFC rozhodně není jistá, fanoušci se jen vysmívali...

Neví někdo kolikátá je to už domácí prohra?

Reagovat
Agent z Melmacu
Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
krisa

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Začínáme hrát pěknou sračku

Reagovat
Swarley

Co jsi dělal poslední měsíc?

Reagovat
Čenda

*asi tak pět let, brouku.

Reagovat
smazaný uživatel

Navrat De Bruyneho City spis ublizil. Uplne prestali vyuzivat Gundogana a Kevin je z formy...

Reagovat
Tolstobik

Hrajem jak Burnley....ale proti City na nic jinyho nemame

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Co si jak siamsky buk?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Zatím to vypadá jak takovej old school zápas prvního s posledním, kdy poslední vede a snaží se betonem a brejkama dosáhnout na senzační vítězství

Reagovat
forrest

Díky

Reagovat
vodka

nechapu, proc se to obcas nehodi i Jamesovi, je tam v dobrych nabezich v rychlosti, ale vsechno jde pres Bruna...

Reagovat
r.mrazik

...kterej to zatím dost kazí

Reagovat
r.mrazik

Bruno má taky šílenou formu

Reagovat
Tolstobik

tragickej je

Reagovat
Dawon

Ono bohuzel v ofenzive tam aktualne nema formu v zasade vubec nikdo a je to hrozne znat...v nejlepsi forme je asi James, ale ten je tam zas o parnik nejhorsi fotbalista, cimz se to bohuzel docela smaze

Reagovat
r.mrazik

Dneska James hraje hodně slušně na rozdíl od zbytku útoku

Reagovat
Dawon

No vsak jo, on hraje hodne slusne prakticky celou tu serii zapasu, co ted hraje v zakladu...ale ta fotbalova kvalita u nej bohuzel je proste fakt dramaticky nizsi nez u zbytku tymu a obcas to tam chybi

Reagovat
vodka

sak zatim nedostal balon a to ho mel mit tak 4x do behu

Reagovat
Dawon

Nemluvim nejak konkretne o dnesku, spis obecne...dneska je skoda, ze to vubec nedostava, protoze pres Zinchenka by urcite mohla jit cesta

Reagovat
r.mrazik

Tak kdyby byl kvalitnější,tak hraje základ pořád.

Ale se stačí podívat, jak tedy ta kvalita hraje posledni dobou...

Reagovat
Dawon

No tak to se prave vracime k tomu, co sem psal - tam aktualne nema formu proste nikdo no...a to je samozrejme znacny problem a na vysledcich je to hodne znat

Reagovat
smazaný uživatel

James je dnes super, v takomto zapase je maximalne platny a mohol ukazat viac aj ofenzivne, ale nepochopitelne mu to nikto nehodi za Zinchenka, ktory mu rychlostne vobec nestiha

Reagovat
r.mrazik

Všechno cpeme zas nalevo, klasicky

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň udržme poločas

Reagovat
Dawon

No...ten tlak je misty hodne velky, ale do nejakych velkych sanci se zatim City nedostava...s kvalitou reseni brejku bohuzel navazujeme na vykony z poslednich zapasu, fakt hrozne nam to nejde

Reagovat
Swarley

Fred a McTom to nerozehraji vůbec a Bruno je dnes jako poslední zápasy špatný... Chce to rychle do kraje a zkoušet to víc přes křídla... James dostal snad jeden normálni balón a hned to tam pěkně prošel... Ten Pogba fakt chybí...

Reagovat
icka

Krom penalty je Bruno docela na pest.

Reagovat
smazaný uživatel

City herne drti to je ok, to sa dalo čakať. Seru ma ale nenormalny zbytocne straty hlavne Freda a McTominaya ked potrebujeme podržať a prejsť do utoku, tak takto stratili uz niekolko lopt. Ostava branit a verit v nejaky dalsi brejk no.

Reagovat
Grahf

tak tá záloha nepatrí do PL a proti tímom ako City je to až do oči bijúce.

Reagovat
smazaný uživatel

obaja uz odohrali hlavne proti City top zapasy, ked nam vyhrali zapasy, ako napriklad minulu sezonu prave vonku na City, dnes hraju ovela horsie

Reagovat
Dawon

Ale tak zase neprehanejme

Reagovat
Swarley

Tam je prostě vidět ta nekvalita v jejich rozehravce a hlavně schopnost něco řešit pod tlakem... Už ten rozdíl v první dotek lu mezi nima a třeba Brunem je úplně propastny a pak nemají absolutně proti City šanci nic vymyslet... Ti to dostupuji okamžitě a pak hned přichází ztráty...

Reagovat
Dawon

On Fred kdyz ma den, tak tohle jeste jaks taks zvlada, ale kdyz hrajou spolu oba a ani jeden nema zrovna nejlepsi zapas, tak to pak vypada presne takhle, ze nejsme schopni podrzet mic ani na chvolku

Reagovat
Swarley

Tak tak a Bruno je na to sám... Pogba by se sakra hodil..

Reagovat
Busby babes

drti, ale nic si nevytvorili... jen drzi balon no.

Reagovat
tunkic

To vubec neni pravda no...jen zatim trefujou stred brany nebo spojnici

Reagovat
Busby babes

porad to jsou strely z pomerne velke vzdalenosti... vetsina z nich.

Reagovat
SpecialOne

Škoda těch Gundových zakončení. Dostal se snad do 7 střeleckých pozic, z těch horších vystřelil, u lepších bohužel hledal spoluhráče. Tu šanci kde střílel z penalty měl zakončit lépe.

Reagovat
diastan

škodáá

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw?

Reagovat
Mato178178

Však je to najlepšie lb už dlho to hovorim a pred rokom má tu za to vysmiali

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak před rokem opravdu nejlepší LB nebyl

Reagovat
Mato178178

Už vtedy hral veľmi dobre ale nie tak ako teraz no

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak loni byl opravdu Robertson fantastický, tam fakt nedosahoval. Andy si ani letos paradoxně nevede tak špatně, ale teda Shaw opravdu slušná forma, moc jsem nečekal, že se takto zvedne.

Reagovat
Mato178178

Takže teraz je najlepší?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako formu Shawa usuzuju hlavně teda z komentářů, takže to nedokážu kvalifikovaně posoudit. Robertson si nevede zas tak špatně, první polovinu sezóny to byl snad i náš nejlepší hráč, ale pokud to takhle půjde dál, tak asi bude v jedenáctce roku v PL spíš Shaw...

Takže dle formy opravdu může být nejlepší, celkově ale mám samozřejmě Skota výše i po nevydařeném půlroce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo hraje výborně, ale góly furt nic, jsem rád že mu to konečně vyšlo

Reagovat
Salfovic

Teprve druhej ligovej gól

Reagovat
r.mrazik

Hendo a Shaw...

Reagovat
ACSMan

Luke at me now.

Reagovat
VersaceChain

Nejlepsi LB na svete no

Reagovat
vodka

SHAAAWWW

Reagovat
Busby babes

Shaw!!! Kdyz uz i ten vam da gol...

Reagovat
Tommy$

Jiggashaw

Reagovat
BennDyaz

Jestli to skonci 0:2, tak Tottenham s Crystal Palace je tutove 0:3

Reagovat
Tuard.MUTD

lets gooooooooooooooooooo

Reagovat
Swarley

Ten má formu, nádherné

Reagovat
Mikesh

Čekal jse, že je City přejede. Pěkně Utd.

Reagovat
smazaný uživatel

sterling se po dvou letech dostal pres Bissaku ke strele, kterou s prstem v nose jednoruc sebral Dean

Reagovat
vodka

prvni gol ze hry proti top 6 letos

Reagovat
Busby babes

na to dneska sere pes.

Reagovat
smazaný uživatel

Ole si opet maze pepika na chléb. Ma to s nim 4:3 a to vede, podle "odborniku" mnohem slabsi tym. To je na "telocvikare", kterej vubec nevi co dela dobry,ne?

Reagovat
BennDyaz

Stesti?

Reagovat
Kincl

No Pep to teď projede no, snad mu ten titul tu náladu trošku zlepší

Reagovat
tunkic

urcite je z toho pep uplne v prdeli

Reagovat
Kincl

A další zápas United plichta

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně přišla ta reklamace Tondy z Wishe? Dnes jsme dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje dobře*

Reagovat
ACSMan

Normálně je to Luke Shaw ale hráči citizens ho čtou jako shaWWWWLuke

Reagovat
Kixi Syhimour

Ach ano, rozjeté City, titul téměř v kapse a United na Etihad...

Reagovat
Benedict

Jako 2018? To snad pogba odvrátil titul o kolo ne?

Reagovat
Swarley

Zkusil bych tak hrát i další zápasy, nechat hrát soupeře a pak to takhle rozhodnout... Když se snažíme hrát, tak to je stejně k hovnu...

Reagovat
Čenda

Mourinho vás zničil, ale že totálně

Reagovat
Swarley

No kdo se pak vyřadil na vás?

Reagovat
Manik...

Dle komentářů Učka všichni mimo formu a vedou 2:0 nad aktuálně nejlepším týmem v Anglii.

Reagovat
VersaceChain

bez DDG je to hned lehčí

Reagovat
smazaný uživatel

Já když viděl, že je DDG zraněnej, tak jsem hned odstranil City z tiketu.

Reagovat
Swarley

Když může nejlepší tým v historii prohrát šestkrát za sebou doma, tak pak je možný všechno

Reagovat
Manik...

Tak ve fotbale určitě

Reagovat
Busby babes

tak jako podle aktualni formy by to melo byt presne naopak. Na druhou stranu je tohle uz takova nase klasika...

Reagovat
Manik...

Předpokládám, že se nezlobíte

Reagovat
Busby babes

snad je proto, ze to neni 0:3.

Reagovat
pingla

Tak jako City drží míč ale jinak hrajeme dozadu hodně dobře... s Deanem to zatím šlape

Reagovat
Manik...

Mně ten výkon nepřijde špatný..

Reagovat
pingla

však mě taky ne, jo, hrajeme zezadu, ale co chceš hrát proti City? Hurá fotbal? cesta do pekel...

Reagovat
ajouki

Taylor dnes píská velmi přesně. Jsem nečekal, že to někdy napíšu na adresu tohoto kokota. I když ještě není konec zápasu.

Reagovat
Kinky7

Foden za Sterlinga a Bernardo za KDB

Reagovat
r.mrazik

Rashford neobejde ani svoji babičku

Reagovat
smazaný uživatel

Snad aspoň bod uhrajeme, City tam dají Fodena, Silvu a Kuna a to nebude dobré

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
smazaný uživatel

a ty sis vymen podelany slipy

Reagovat
Mikesh

Měl by už dávno střídat, to finální zakončení je dnes od city dost tragické .

Reagovat
Miguel19

City budou muset koupit útočníka. Jesus nemůže být jednotka v takovým týmu. Ti vezmou Haalanda.

Reagovat
Swarley

To je jasné, že po někom půjdou... Jsem zvědavý, co Kane...

Reagovat
Miguel19

Pokud Kane odejde (nemyslím si to), tak Levy ho určitě nepustí v rámci ligy..

Reagovat
Swarley

To se dá čekat, ale zase mi moc mimo Anglii nikde nesedí... Ani nevím, do kdy má smlouvu..

Reagovat
Miguel19

Jn, takže nakonec tam zůstane do smrti

Reagovat
Swarley

Tak zase to by pro něj byla škoda, zakončit kariéru bez trofeje...

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze Kane ceka zasadni rozhodnuti tohle leto ohledne jeho kariery. Jinak to bude takovej Le Tissier. coz neni rozhodne nic spatneho. legenda Tottenhamu a vsechno. ale nebudou z toho tituly...

Reagovat
Swarley

Třeba k němu promluví ten malý muzicek uvnitř a poradí mu...

Reagovat
diastan

Foden a Kun už meli být dávno na place

Reagovat
Swarley

Dva na čtyři a nechají stejně jednoho z nich úplně volného a druhého přihrat...to je někdy zoufale, jak si to ta naše obrana rozebírá...

Reagovat
diastan

No ještě že nestřílel

Reagovat
r.mrazik

Uff..ten Rash je fakt úplně mimo

Reagovat
Swarley

nepochopím co vymýšlí

Reagovat
r.mrazik

Úplně změnil svůj styl hry...čím dál víc tobzasekava, případně chodí do 4 hráčů...

Reagovat
Swarley

Právě, v té jednoduchosti řešení byl super tohle je fakt marné

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
j_mrazik

Připomíná mi to Baroše, který změnil styl hry podobně jako on. Místo jednoduchosti a agresivity si začal víc hrát na fotbalistu a vymýšlet kraviny. Navíc mu i chybí seběvědomí. Ten balon proti noze měl dávat na zadní, techniku na to má.

Reagovat
r.mrazik

presne.

mel by se vratit k tomu,co ho delalo dobrym a nemyslet si,ze ze sebe udela neco jineho

navic je jeste mlady na to,aby musel menit styl hry

Reagovat
r.mrazik

jeho reseni situaci ze vcera bylo jak z okresu

Reagovat
Tolstobik

Jinak Martial hraje dnes skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Beru zpět, Tonda furt v pici

Reagovat
Mikesh

Martial

Reagovat
smazaný uživatel

Tato šance ještě bude mrzet

Reagovat
SpecialOne

Malá domů

Reagovat
forrest

Tohle nedat...

Reagovat
Dawon

To je fakt neuveritelne, co ten chlap letos neda...pritom dneska hraje podle me zas vyborne, ale toto do prdele proste musi byt gol

Reagovat
smazaný uživatel

Rash by měl dostat měsíc volno od fotbalu. Martial nadosmrti.

Reagovat
Dawon

nesmysl, Ole rotuje naprosto v poradku a adekvatne a zadny hrac tam neni pretizeny

Reagovat
ACSMan

Přesně, proto jsem dnes viděl obrázek a asi 3 z 5 hráčů s největší minutáží jsou z MU

Reagovat
Tolstobik

ja myslim, ze to byla ironie

Reagovat
ACSMan

To já chápu asi jsem to špatně zformuloval ale chtěl jsem to potvrdit

Reagovat
Busby babes

ale no tak, tohle ani ja nerikam...

Reagovat
Dawon

to asi ne no, ale sere me to jeste ze bruno je skleneny, ackoliv vykonnostne je to taky otresne od nej posledni dobou

Reagovat
Busby babes

Bruno prave sklenenej neni, ne? a Rash dneska smula rekl bych... snad to nebude nic hrozneho.

Reagovat
Dawon

*neznicitelny sem chtel napsat, nejak hlava myslela jednu vec a ruce psaly druhou

Reagovat
smazaný uživatel

Střídej toho Rashe vždyť mele z posledního

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Rash mimo na půl roku gratulace Ole

Reagovat
Miguel19

Člověk mákne směrem dozadu a akorát se u toho zraní.

Reagovat
diastan

nebo zaviní penaltu

Reagovat
Busby babes

kdyz dva delaji totez...

Reagovat
Čenda

Reagovat
r.mrazik

Ještě že Bruno aspoň umí kopat penalty

Reagovat
eliskafan

Ještě Everton výhra na Chelsea a bude to super

Reagovat
Manik...

Reagovat
Dawon

Mno...Rashford a Sahw out...to uz je pomerne citelny problem pro zbytek sezony

Reagovat
Busby babes

Telles a Mason no... jen nebude kdo za ne a jak zmenit zapas, kdyz jim dvema to nepujde...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže i Lukeho Ole odvařil

Reagovat
Busby babes

fakt musime v lete zaplatit BVB co si reknou za Haalanda a dat Tonyho navrch. Tohle musi davat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

ja mam takeho tusaka ze Haaland prijde. OLE to dajak vykeca

Reagovat
Busby babes

je otazka jestli bude munice no. Prej mame penize na jeden velkej prestup a vsechno ostatni zavisi na prodejich. Takze bych se vysral na Sancha, kdyz prisel Diallo a pracoval s nim a zapracoval ho do kadru a privedl hrotaka co da 20+ golu za sezonu. Byl by to pro nas takovej RVP prichod.

Reagovat
iamek

Reagovat
Dawon

Reagovat
Swarley

kéž by

Reagovat
Pigeon

Nějaké rumours?

Reagovat
Busby babes

asi jsou, ale zatim jsem nevidel nic verohodnyho. to jen moje prani.

Reagovat
diastan

Dnes gól nedáme

Reagovat
vodka

Sterling proti MU je vzdycky jak kdyby tam sel jeho retardovany bracha posledni 2 sezony...

Reagovat
Dawon

Fakt naprosto silene, jak spatne zase resime ty precisleni dneska

Reagovat
EXoRcIsT

nato ze hrajeme hlavne na protiutoky je to dost velka chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Frede ty si magor

Ať tam dá Matice

Reagovat
8lampard8

https://youtu.be/ck1hRTkUtsM

Milhouse aka fanousek Liverpoolu

Reagovat
ACSMan

Missterling

Reagovat
Kinky7

oh boze. Sterling

Reagovat
Manik...

Proč nehraje vůbec Kun? To je tak špatný?

Reagovat
Swarley

Horší než sterling by nebyl i když by tam dojel na vozíku

Reagovat
Kinky7

byl totalne z formy po zraneni a covidu

Reagovat
diastan

tak formu bez zápasů nechytí, nemá hlavně fyzičku

Reagovat
smazaný uživatel

Na co 5 minut

Reagovat
Kinky7

ty 2 osetreni a jen Rash odchazel 2 minuty z hriste

Reagovat
Kinky7

Gratuluju Utd. Dnes takticky lepsi a zaslouzena vyhra

Reagovat
mithro

tak to bolo necakane, snad nebude dalsia 0-0 remiza dalsi zapas

Reagovat
mithro

a zase nastavoval daleko za 5 minut, proti United, sokujuce

Reagovat
Vsadim gule

Škoda, ze sme si city nechali takhle utéct. Mohlo to být ještě zajímavý.

Reagovat
Tolstobik

V techto zapasech se bohuzel o titulu (vetsinou) nerozhoduje.....co naopak rozhodlo, ze United o titul bojovat nebudou jsou za posledni dobu ztraty se Sheffieldem, Crystal Palace, Evertonem, WBA - to jsou body, ktere City bez problemu urvalo a proto tento rok ligu vyhraji

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Manik...

Reagovat
PhilipS

Kapitán obvious

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Píčo, zrovna ruda bída nám utne sérii. Aspoň, že je pohodlný náskok a titul bude stejně náš! Ruda bída snad teď najede na svou klasiku, uhaluzená výhra nad skvělým soupeřem(můžete bouchat šampaňské) a hned v dalším zápase ztráta bodů.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
KingMaster13

Skvěle kluci, bravo krásnej zápas jen tak dál Jsem rád, že jsme jim to malinko znepříjemnili

Reagovat
smazaný uživatel

Táto ofenzívna zostava Spurs mi pripomína príjemný závan éry Jola :).

Reagovat
jk

Ty krávo. Benteke tam byl úplně volný

Reagovat
jk

Ty krávo. Benteke tam byl úplně volný

Reagovat
smazaný uživatel

Gól visel dlho na vlásku. Odpadli sme v poslednej štvrťhodine.

Reagovat
FUnk

jeste ze jsme dostali gol, jinak bychom hrali pi*u cely druhy polocas, jak je ve zvyku. Ted snad aspon zaberou

Reagovat
smazaný uživatel

Im góla už nedáme.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
FUnk

sybila

Reagovat
smazaný uživatel

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale

Reagovat
Orlandiiik

Gareth vypadá výborně

Reagovat
FUnk

co se to deje

Reagovat
smazaný uživatel

Hurikan!!!!!

Reagovat
Orlandiiik

WTF KANE

Reagovat
jk

Výhoda té Mourinhovy nulové koncepce směrem dopředu je, že když se vám utrhne z řetězu fotbalista jako Kane, Son nebo teď Bale je na to fakt radost koukat.

Reagovat
FUnk

Reagovat
ACSMan

Dobrej fík

Reagovat
matZz

ftw takový střely ti nelítají ani když si dáš ve fifě nejnižší obtížnost

Reagovat
FUnk

ty garethovy dlouhe prihravky jsou super

Reagovat
Orlandiiik

hraje parádně, jeho pohyb je supr, maká pro tým, fakt radost

Reagovat
DieFohlenBMG

Bale je vyjebanej baller

Reagovat
FUnk

co to piska za vyhazovace na lajne?

Reagovat
jk

Hatzidakis, celkem dobrej řízek

Reagovat
smazaný uživatel

tvl Zaha je fakt děsivý týpek

Reagovat
FUnk

to ty hvezdicky na krku

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně má hrozně tmavá víčka (potetovaná?), vypadá jak z post-apo filmu :)

Reagovat
jk

Hlavně vypadá, že jede na nějakým speedu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

on bude ten typ hyperaktivniho decka co cely den litalo nekde venku s balonem. A to mu zustalo

Reagovat
jk

Tohle mohl ten VAR zrušit a byli by fakt už úplně za kokoty

Reagovat
matZz

hráč sezony

Reagovat
ACSMan

Co tam zkoumali na tom offsidu? Proč brali kde je v době přihrávky míč a ne son?

Reagovat
FUnk

taky nechapu

Reagovat
Orlandiiik

Normálně hrajeme fotbal a i mě to baví

Reagovat
FUnk

Reagovat
caapone

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
Salfovic

A není to nuda ?

Reagovat
1gigs1

Bale

Reagovat
herbage

Kane dneska předběhl Messiho a je aktuálně druhý z TOP5 lig v kanadském bodování (16g a 13a)

Reagovat
matZz

Reagovat
jk

Jde si pro Zlatý míč.

Reagovat
kiwwi

tak to by bolo zvlastne, keby to dali borcovi, co ma o polovicu menej golov ako najlepsi strelec v europe

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
jk

Vy kromaňonci neznáte rozdíl mezi Zlatou kopačkou a Zlatým míčem?

Reagovat
kiwwi

preto pisem, ze by to bolo zvlastne - pri zlatej kopacke by sa to stat nemohlo, lebo je to anketa zalozena na exaktnych kriteriach

Reagovat
Svatej

Reagovat
kiwwi

preco si si vybral prave Messiho, ked Bruno ma este o 1 kanadsky bod viac?

Reagovat
Herry31

Dle livesportu má Bruno 16+10.

Reagovat
kiwwi

ano a Messi 19+6

Reagovat
herbage

Messi má ale 19+8

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Cobra

Protože porovnávat se s Messim je jako porovnávat se s Ferrari, zatímco s Brunem jako dobře ojetým Bavorákem?

Reagovat
kiwwi

lenze Bruno ma proste o jeden bod viac ako Messi, takze ked chces o niekom napisat, ze sa dostal na druhe miesto, tak logicky nenapises, ze obehol tretieho, ale druheho, ze? Po pripade napises, ze obehol tretieho aj druheho v jednom zapase (co je presne tento pripad)

Reagovat
Error

Zajimave, ze lonsky domaci zapas s Evertonem vysel taky na osmy brezen. Tak za tri body si poprosim.

Reagovat
Svatej

Dneska jsem klidnější než před týdnem a mám vítězný škubání v páteři, takže je celkem přirozený, že to dopadne přesně naopak. Ten útok se mi zdá každým dalším zápasem o trochu víc bezzubej, snad se Tuchel zas neposere a pošle tam Cho. Chilwella bych si přál kvůli fantě a sympatiím, ale je dopředu fakt bez formy. Bylo by hezký, kdyby se na prdel posadil i Azpi a hrál se místo něj James, ale to už by bylo o 2 ofenzivní hráče víc a takovej přehršel talentu by Tuchelovi způsobil panickej záchvat.

3 body jsou důležitý, Everton musíme udržet za sebou.

Po tomhle zápase se najíždí na relativně dost příjemnej los a další psycho příjde až v posledních 4 kolech, kdy bdueme pokaždý čelit konkurentovi o top 4.

Reagovat
ajouki

Viděl jsem skoro všechny zápasy Chelsea od příchodu Tuchela a teda Alonso také žádnou bravurní ofenzivní formu nemá. Měl tři výborné výkony. Dal jednu branku, jinak jeho ofenzivní přínos klesá. Takže pokud je problém že Chilwell nedá dobrý centr, tak nasazení Alonsa to nevylepší.

S ofenzivními hráči souhlasím, tam Chelsea chybí umf. Tuchel ale teď bude mít hoňku jak do sestavy dostat Havertze a zlepšit výkony Pulišiče. James a Hudson-Odoi se budou muset spokojit s jedním místem.

Reagovat
Greny

nebo zkusit Jamese na DZ

Reagovat
Walter_Sobchak

To by mohla byt ako 4-ta nudzova volba, inak su Kante, Kova a Jorginho jasní. Gilmour mal ist radšej hostovat no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ajouki

Tohle hrubě nevyšlo pro dnešek

Reagovat
Walter_Sobchak

Stačí mi ked tam bude Odoi miesto Jamesa ktorý len nahrava dozadu, a Havertz miesto Ziyecha, pretože horšie ako to čo on zatial pod Tuchelom predvádza to horšie ani byt nemôže.

Reagovat
Talker

Tak co si budeme povídat, Havertz byl na tom v průběhu sezony taky tragicky, stejně tak i Pulišič.

Vyjma té sezony před Mourkem, kdy jsme měli trojici Mata-Oscar-Hazard jsme prakticky neměli kvalitně obsazenou tu roli druhého křídla - od té doby tam straší Willian a Pedro, předtím tam zas strašili Malouda (který měl jednu super sezonu jinak průměr), Kalou (tak nějak úroveň Pedra a Williana), předtím SWP...

Reagovat
Walter_Sobchak

Proti Wolves zahral dobre a keby tam je od začiatku s Mountom miesto Ziyecha tak by sme to možno aj vyhrali. Preto som celkom prekvapeny že uprednostnuje prave Hakima. Ale Havertz bol zraneny takže čakam že teraz už začne dostavat viacej šancí, a už by sa mal niekto rozohrat na odvetu s Atletmi kde ma Mount stopku.

Reagovat
icemike

Tak azpi většinou hrál stopera, to po Jamesovi asi chtít nemůžeš

Reagovat
janinho

tento rok musi byt Harry hrac roka, inak uz fakt neviem. to je neskutocne co ten chlapec dokaze sezonu za seozonu.

Reagovat
kiwwi

bude to medzi nim a Brunom...som zvedavy na finish

Reagovat
janinho

jj, bude zalezat aj ako timy dopadnu v lige a v poharoch. ale za mna Harry taha Spurs o dost viac nez bruno MU. ten tam ma okolo seba asi viac individualnej kvality. ale aj ten Bruno hra neskutocne. ked si spomeniem ze sme ho mohli mat v Spurs a Levy sa tam akurat natahoval o nejakom splatkovom kalendari...

Reagovat
smazaný uživatel

Harry má menší podíl gólů z penalt, tudíž by měl vyhrát, pokud si oba udrží výkonnost.

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo ani jeden a dostane to symbolicky nějakej jouda z City za titul

Reagovat
Busby babes

je dost lidi, co by to dalo i Gundoganovi.

Reagovat
icemike

Dneska by to mohla být s Evertonem hezká bitva. Výhra 3:1

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle bude těžší zápas než s Live a na Richarlisona se vůbec netěším.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl bych to na 3:1 a klidně jeden fík Souček a dva Lingard a Coufy asist. 

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl bych to na 3:1 a klidně jeden fík Souček a dva Lingard a Coufy asist. 

Reagovat
jack_donaghy

Mam take tusenie, ze dnes uvidime v zaklade Havertza.

Reagovat
John Obi Mikel

Tvé tušení bylo správné.

Reagovat
smazaný uživatel

Mendy; Azpilicueta (c), Christensen, Zouma; James, Jorginho, Kovacic, Alonso; Havertz, Hudson-Odoi; Werner

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Talker

Zábavná sestava. Máme problémy střílet goly, tak posadíme nejlepšího ofenzivního hráče, kterého máme. Rozhoduju se, jestli si to vůbec zapínat dneska.

Reagovat
Deywid

Prosím ta nezapinaj, aspoň bude pokoj od teba

Reagovat
Talker

Tak sem nelez a budeš mít klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude ani proti Atleticu. TT se podle mě snaží na to připravit a rozehrát Havertze.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
John Obi Mikel

Mount odpočívá

Reagovat
PanAu

Dneska Havertz 2 fíky

Reagovat
Werkrider

Vlastně jo

Reagovat
Greny

bez Mounta cekam pruser... jedine co nas muze zachranit bude ma sazka na Everton

Reagovat
Svatej

Zoumovi jeste rostou vlasy?

Reagovat
John Obi Mikel

Kopejte ty rohy normalně.

Reagovat
Svatej

Jak mohl faulovat odoi?

Reagovat
mikelinos

Se svalil na nohy obránce, pokud myslíš tu situaci na hraně vápna

Reagovat
smazaný uživatel

Taky vás sere, jak James dává balony jenom dozadu?

Reagovat
Greny

A kam je na davat?

Reagovat
smazaný uživatel

Dopředu nebo aspoň na záložníky.

Reagovat
Greny

Jako 5 hracu (3 vzadu plus Jorginho a Kovacic jsou většinou na jeho urovni ci za nim + on a brankar .. Alonso na druhé straně a můžeš hrat na tri hráče ... Do zavrenych prostoru kde bude vic hracu soupere

Reagovat
Svatej

Jeden jedinej pohled zblizka na Richarlisona a mam chytam vzteklej tik do oka. Bejt Azpim, zadupu ho do země

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ajouki

Chelsea 80 % držení míče a Tuchel je peskuje, ať líp drží míč

Reagovat
Greny

to je faul na Havertze

Reagovat
Svatej

To si dela prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

To jako fakt nepískl?

Reagovat
Svatej

to je takovej hnusak

Reagovat
Svatej

Jednoho dne si koupim listek, dojedu do Liverpoolu a narvu Richarlisonovi do prdele hasičák, aby pochopil, jak bolest vazne funguje..

Reagovat
smazaný uživatel

Jorginho ty jsi pičus

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak nic.

Reagovat
hitZor

A hlavně tam byl ještě faul na Kovačiče.

Reagovat
off-olda

Richarlison

Tak hlavně, že tam máš VAR, ty kundo.

Reagovat
Mimalu

Haveeeeeeeeeertz

Reagovat
Greny

Haaaavertz

Reagovat
John Obi Mikel

Cobra Kaiiiiiiii

Alonso

Reagovat
Miguel19

K A Í Í Í !!!

Reagovat
Svatej

Spoilerujete hovada!

Reagovat
off-olda

Promiň... Dobrá sestava

Reagovat
Svatej

Co je na ni dobryho? Havertz golove Mounta tezko zastoupi, s golem do polocasu nepocitam....

Reagovat
off-olda

Sázej baráky.

Reagovat
PanAu

Reagovat
icemike

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

GOLASOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Cho nádherně. Trošku mi ta otočka připomněla Edena.

Reagovat
Greny

Kovacic vymotal v sede

Reagovat
Miguel19

Kova

Reagovat
Greny

mohl by piskat ale zakroky na obe strany

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen je bůh

Reagovat
Greny

Alonso

Reagovat
off-olda

Tohle mělo být 2:0

Reagovat
John Obi Mikel

Zkušeně jsme se vyhli Csaplárově pasti.

Reagovat
John Obi Mikel

Za mě dobrý poločas.

Reagovat
Steven666

zdá sa mi to alebo Havertz hrá naozaj dobre? Pod Lampsom nebol taký pohyblivý a obetavý.

Reagovat
John Obi Mikel

Zdá se ti to. Hrajr líp než v jiných zápasech, ale stále je to málo na označení dobře. Ale gólová akce dobrá byla.

Reagovat
Walter_Sobchak

Hlavne je to tým že je skoro na hrote a nie niekde pri našej 16-tke ako pod Lampardom. Tam je najviac využitý jeho potencial.

Reagovat
Talker

Zase ten výmysl ohledně toho, že byl na naší šestnáctce, kde se tohle bere neustále? Vždyť hrál CM/AM/křídlo pod Lampardem, nastoupil i na hrotu.

Na vlastní polovině se objevil jen ve chvíli, kdy útočil soupeř (a v tu chvíli bránil celý tým) nebo když si seběhl 3x za zápas pro míč. On strávil více času schováváním se ve vápně než na vlastní polovině v drtivé většině zápasů.

Reagovat
Talker

A to CM bylo ofenzivní CM, žádný pivot.

Reagovat
mesyas

Z Havertze se bude za chvíli onanovat už když dá nějaký sprint a neplouží se po hřišti a Wernera budou zachraňovat jak Torrese.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Everton hrozně houževnatě brání, Carlo je pěkně připravil v tomhle ohledu, ale dopředu mě dost zklamali a to jsem ani moc nečekal.

Nekdo by mohl klukum vepredu rict, ze když přijímají balon s metrovym prostorem okolo sebe, kdy nejbližší atakujici hrac je Allan, tak se stačí okolo něj rozeběhnout, rychlostně mi přijde brutálně pomalej a klusajici Havertz i James ho nechali daleko za zadama.

Richarlison je buzna, nesnasim ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl stejně se najde někdo, kdo bude Havertze kritizovat Vždyť to byl jeho nejlepší poločas za Chelsea.

Reagovat
John Obi Mikel

Tos měl napsat mně.

Reagovat
Svatej

?? Kde ho kritizuju?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Sice vedeme, ale k čemu to je, když nehraje Mount..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Tuchel out, Lampard in

Reagovat
Coutinho10

Benrahma po dlouhe dobe v zakladu, to jsem zvedavej

West Ham: Fabianski, Coufal, Dawson, Diop, Cresswell, Rice, Soucek, Fornals, Benrahma, Lingard, Antonio.

Subs: Martin, Trott, Johnson, Balbuena, Noble, Lanzini, Bowen, Odubeko

Reagovat
Svatej

Allan je fakt brutálně pomalej, ten by snad mohl souperit s Alonsem.

Reagovat
PP

Chcete být milionářem - Srovnejte podle rychlosti tyto hráče: Allan, Xhaka, Alonso, Busquets..

Reagovat
sunakashi

Reagovat
icemike

Vyhraje Xhaka, Alonso dá loket Allanovi a to položí i Busquetse, protože to je Busquets

Reagovat
John Obi Mikel

Ty rohy na krátko

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda Havertz.

Reagovat
Svatej

Tohle bylo hrozne hezky

Reagovat
spider_8

Já ani s 8 záběry nedokážu říct, jestli to je ruka nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se ofsajdy malují od konce rukávu, tak to mělo platit.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Ruka to je no bohužel.

Reagovat
hitZor

Největší debilita na tomhle je, že kdyby měl úplně stejnou část ruky v offsidu, tak to je offside.

Reagovat
Matić

Při offsidu se to počítá od lokte, teď, když zpracoval ramenem, tak je to handball

Reagovat
off-olda

Tohle část ruky, kde se pískají ty milimetrové offsidy ne?

Reagovat
Svatej

Prdele ale, Richarlisonovi tohle pisknul, tak to ma fouknout i Jorginhovi

Reagovat
vitasrp

Já jenom abych si to teda srovnal, po zpracování horní části ruky (do konce rukávu) góla dát nemůžete, ale stejná část těla (případ Werner na Liverpoolu) vás může vystavit do ofsajdu? Wtf jako?

Reagovat
hitZor

A když Kanté zahraje předloktím, tak to ruka a penalta není.

Reagovat
ajouki

Velmi podobná situace jako na podzim od Jesuse (City - Tottenham). Tam se ještě dalo o ruce uvažovat, ale tady dost těžko. Vždy pečlivě kreslí ty ofsajdové lajny, ale jak dojde na lámání chleba, tak to berou jako ruku.

Reagovat
Busby babes

podle me to piskli jen proto, ze Dale Johnson dneska psal, ze tenhle vikend nebylo moc kontroverzi ohledne VAR. plni kvoty.

Reagovat
PP

jasně, však na co nějaké pravidla. U nás podle odezvy od lidí funguje celá vláda..

Reagovat
Greny

tak ja nevim.. kdyz se od tama pocita ofsajd tak snad jasnej gol ne ?

Reagovat
Mimalu

Havertz dneska

Reagovat
Svatej

Tomuhle zatleskat úplně nemůžu..

Reagovat
Svatej

Takovej klasickej Martialovskej pad... Meh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Drzim si úroveň

Reagovat
John Obi Mikel

Kai Jorginho

Reagovat
Miguel19

J O R G !!!

Reagovat
Miguel19

Kovačič pod Tuchelem jeden z nejlepší záložníků ligy. Výborná přihrávka na Kaie..

Reagovat
hitZor

Kdyby Pickford nevypil během zápasu už tak pět litrů vody, tak by před Havertzem stihl i balon.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icemike

Reagovat
off-olda

Gooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Havertz je dneska boží. A krásný balon od Kovacice

Reagovat
Svatej

James sbira plusovy bodiky

Reagovat
John Obi Mikel

James dneska excelentní, hlavně dozadu.

Reagovat
Svatej

Navic si i spravne vybral, koho sejmout

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
off-olda

Eee, moc čistý.

Reagovat
Svatej

Godfrey si docela zahrava

Reagovat
Mimalu

teďka to řešení od Mounta byla dost bídné

Reagovat
Svatej

Prislo mi ze byl v prdeli s dechem, ten pohyb tomu dost napovidal

Reagovat
Mimalu

je to možné, ale působilo to dost lajdácky

Reagovat
Svatej

Daviesovi jebe?

Reagovat
off-olda

Pochybuju, že mu to Mount nevrátí.

Reagovat
Svatej

Ocenil bych to

Reagovat
icemike

Ne, on je prostě vyjebany

Reagovat
vitasrp

Další z řady Wernerovek.

Reagovat
Mimalu

Timo

Reagovat
Svatej

to chce novyho trenera

Reagovat
Svatej

A toho vymenit dalsim trenerem

Reagovat
John Obi Mikel

Godfrey dobré bránění.

Reagovat
Miguel19

Timo naprosto parádně a pak tam pustí takové hovno. On v tom zakončení vůbec nepřemýšlí...

Reagovat
off-olda

Zlatej Standa Teclů.

Reagovat
spider_8

Ten Jorginho

Reagovat
off-olda

Co to kurva dělaj? Proč to teď všechno zasekli a vůbec nešli dopředu?

Reagovat
ajouki

Naco chodit dopředu, když bude zakončovat Werner?

Reagovat
off-olda

Moje chyba.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vitasrp

Tykrávo, ten Werner podle xG dal tak o 10 gólů míň, než měl ne?

Reagovat
Svatej

Pred zapasem mel -5

Reagovat
spider_8

Timbo už to dělá schválně a ještě hraje ty zklamaný reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Ty vole jak ten mohl dát v sezoně 28 gólů...

Reagovat
John Obi Mikel

U nás kdyby proměnil všechny příležitosti, tak jich taky má 28.

Reagovat
Greny

V půlce sezony

Reagovat
spider_8

To je p.cus. Za tohle bych dával z fleku červenou.

Reagovat
Svatej

Pulisic ma look uplnyho herce, mel by rhat v reklame na vonavky

Reagovat
Svatej

A schopnost prejit 1v1 ma taky na urovni herce z reklamy na vonavky

Reagovat
John Obi Mikel

To mi chceš říct, že Werner má horší 1v1 než herci z reklamy na voňavky?

Reagovat
off-olda

Werner je někde mezi herce na voňavky a Dočkalem.

Reagovat
Svatej

Werner ma horsi 1v1 i ve srivnani s tema vonavkama...

Reagovat
sunakashi

Reagovat
John Obi Mikel

Kdyby dal Kanté gól hlavou...

Reagovat
SpecialOne

Alonso ten kopanec Daviesa pěkně Luizovite přešel

Reagovat
PP

jenže Luiz, sotva by se otočil, by dostal redku..

Reagovat
vitasrp

Tak tohle mě hodně bavilo. Špatná zpráva je to především pro Zyiecha, který tímhle zápasem ztratil snad i poslední argumenty pro svůj herní čas. Od Havertze to bylo výborný, slušný v kombinaci, dobrá energie, několikrát zvládl hezky vyjet s míčem plus se hodí i to, že dokáže vyhrát hlavičku a tu a tam takhle udržet balón. No a když se zapojí do třech momentů, kdy se mění skóre, tak se po něm asi nedá chtít víc.

Ona teda jedna věc je, že nedostáváme branky, druhá ale taky to, že v podstatě není nic, z čeho bychom ty góly měly nějak pravidelně dostávat. Já si pod Tuchelem s výjimkou poháru s Barnsley fakt asi nepamatuju, že by brankář Chelsea udělal nějaký těžkej vyloženě nadstandardní zákrok, momentálně vážně stačí, aby gólman nic neposral a připíše si na své konto nulu.

Musím uznat, že oproti Lampardovi se hodně zlepšila ta krátká rozehrávka od vlastní branky pod tlakem, v ní chybujeme jen minimálně a naopak si docela efektivně dokážeme s tím tlakem soupeře porazit.

Plus se mi docela líbí změny, který Tuchel v průběhu zápasu dělá, dneska jsme se z původního 3-4-1-2 pomaličku posouvali k 3-4-2-1 až na závěrečných 3-5-2, kdy na hrotu zůstával Werner(Pulišič) a Havertz. Upřímně jsem na konci ledna nepočítal s tím, že bychom mohli mít takhle dobrou výchozí pozici do závěrečné části sezóny.

Reagovat
PhilipS

Konečně zápas West Hamu. Pauza byla dlouhá. Tak pojďme

Reagovat
OTASi

co to je za rozhodčí tam? teď šlapák a ruka, ten jouda v klidu

Reagovat
Coutinho10

ufff ofsajd

Reagovat
OTASi

špičička kolena

Reagovat
Coutinho10

ufff out

Reagovat
DieFohlenBMG

masakr

Reagovat
PhilipS

Jak by řekl klasik, West Ham ten začátek zápasu nezachytil. Tohle bude boj

Reagovat
OTASi

ta byla přísná

Reagovat
JackBlack

Manchesterská škola

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, jak ja neznášam tých drevákov z West Hamu. Šťastkovia.

Reagovat
Bayern +

Najviac nastrelenych bránkovych konštrukcii tejto sezóny PL, druha penalta v roku, po druhý krát čo nám v sezóne doprialo rozhodnutie VAR, ale stastkovia

Reagovat
JackBlack

Ne asi + X sporných situací proti west hamu

Reagovat
PhilipS

To jo. Navíc tady byl dřevák ten obránce Leedsu. To byl hrozně hloupej zákrok

Reagovat
Bayern +

A ešte ukazoval lopta

V nadstaveni ďalšia žrď...

Reagovat
Bayern +

Teraz Fornals ďalšia

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

to je odpoved...misto 0:2 to je 2:0 Dawson

Reagovat
OTASi

Reagovat
Greny

West Ham letos kdyby koupil někoho odsud z fóra tak z něho úděla hráče pro PL

Reagovat
cubinho

Reagovat
SpecialOne

Hector17 po sezóně nahradí Rice

Reagovat
John Obi Mikel

Ten by odmítl hrát se Součkem v týmu.

Reagovat
DieFohlenBMG

Suky přestoupí do Barcy

Reagovat
PhilipS

To combo Souček plus Dawson je vražedný

Reagovat
Coutinho10

auuuu Soucek...

Reagovat
DieFohlenBMG

9/10 hráčů by odnesli na nosítkách

Reagovat
Coutinho10

jeho jen tak nic nezastavi, ale mel stesti, ze nedostal na zebra

Reagovat
smazaný uživatel

Obdržený gól z penalty a další ze standardky - taková klasika už. Roberts opět příšerný, on toho v každým zápase strašně moc pokazí. (Ne)ofsajd při prvním vstřeleném gólu minimálně diskutabilní, ta čára tam byla udělána dost prapodivně.

Reagovat
kolouch

Taky se mi zdalo, ze ta cara od kolena dolu byla uplne mimo

Reagovat
vodka

Leedsu to dneska prohralo zoufale zakonceni a v prvnim polocase zaloha. WHU klasicky obetavy houzevnaty vykon, s tim jejich losem si zacinam myslet, ze tu top 4 daji, pokud se liverpool s leicesterem velmi rychle nesebere...

Reagovat
smazaný uživatel

Foden hral a tak mu nepisknu penaltu ani s VARom to je fakt otras

Reagovat
smazaný uživatel

To bola jasna penalta, nechapem

Reagovat
smazaný uživatel

a kludne aj s redkou, ja som myslel ze nechava dohrat Fodena ci nahodou neda gol a oni to neodpiskaju ani s videom

Reagovat
smazaný uživatel

nech mi nikto nehovori, ze keby Foden spadol a nesnazil sa pokracovat tak z toho nebude penalta

Reagovat
Pigeon

Gólman lízl míč. Správně posouzeno.

Reagovat
smazaný uživatel

to su dobre sracky, ked ti staci sa obtriet o loptu. Tu uz ostava len aby upravili nejak penalty, nech nie je tak velka sanca z toho dat gol.

Reagovat
Pigeon

Trefil míč, nebyl to faul. Emoce nech za dveřmi

Reagovat
Kinky7

teda dival jsem se na to snad 10x a fakt to liznuti jsem nevidel.... asi si budu muset poridit nove bryle a stejne tak komentatori na guardianu, bbc, lineker, souness a lescott.

https://www.reddit.com/r/soccershighlights/comments/m24t4c/alex_mccarthy_tackle_on_phil_foden/

Reagovat
diastan

Byla jasná, byl jen po zásluze potrestán za to, že nesimuloval

Reagovat
Luc-Luc

to je v prdeli, jak snadno se City dostavaji do sanci proti zatazene obrane, jakej rozdil oproti nam

Reagovat
Mato178178

No chvíľu som to sledoval ale nezdalo sa mi aby soto betonoval a keby aj hej tak je známe že oni betonovat vôbec nevedia

Reagovat
Luc-Luc

asi ne, ale porad ten rozdil mezi LFC a City pri hre do plnych, to jsou svetelny roky, hlavne ted Mahrez co predvedl u tretiho golu, parada

Reagovat
diastan

to je zápas

Reagovat
diastan

solidně odfláknuté

Reagovat
diastan

Foden měl hrát proti UTD celý zápas

Reagovat
Kinky7

na tom se shodnem. Ale tak jednou se prohrat muselo tak na to se.e pes uz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele