Premier League - preview 27. kola

22.02.2019, 08:33, aktualizováno 24.02.2019, 08:37
Previews
Arsenal se může případným vítězstvím nad Southamptonem alespoň dočasně posunout mezi nejlepší čtveřici Premier League, o poznání větší pozornost ale bude následně upřena šlágru mezi Manchesterem United a Liverpoolem. Druhý jmenovaný celek se může vítězstvím vrátit na špici pelotonu, avšak Red Devils s jistotou nedají svoji kůži bez boje...
Arsenal FC - Southampton FC  (neděle 15:05)
Po úspěšně zvládnutém představení v evropských pohárech nyní londýnský Arsenal obrací pozornost zpět na domácí soutěž, kde na Emirates Stadium přivítá sestupem ohrožený Southampton. Přestože jsou Kanonýři jednoznačným favoritem, což na domácí půdě ve vzájemných ligových zápasech se Saints každoročně potvrzují, není radno soupeře podceňovat. Svěřenci Ralpha Hassenhüttla ostatně Arsenal doma porazili a v posledních týdnech se těší i dobré formě na hřištích soupeřů.

Již čtyřikrát v řadě Southampton ve venkovních střetnutích Premier League nepoznal přemožitele, ovšem poslední kolo si za rámeček nedá. V přímém boji o záchranu totiž Saints před svými fanoušky selhali proti Cardiffu a značně si zkomplikovali situaci, neboť dramatická porážka 2:1 v závěrečných minutách je odsunula na první sestupové osmnácté místo o bod právě za Cardiff.

Také Arsenal měl z minulého týdne co napravovat, když si v prvním vyřazovacím kole Evropské ligy z běloruského Borisova odvezl jednogólovou porážku, ovšem v domácí odvetě tým Unaie Emeryho přece jen potvrdil svou dominanci a výhrou 3:0 postoupil do osmifinále, kde jej čeká francouzské Rennes, bývalý klub Petra Čecha, který právě v této soutěži plní roli brankářské jedničky, zatímco ligová klání přísluší Berndu Lenovi.

Jediným negativem čtvrteční výhry nad Borisovem bylo vynucené střídání kapitána Laurenta Koscielného, jehož zranění by nemělo být nijak vážně. V základní sestavě však lze po boku Shkodrana Mustafiho očekávat spíše Sokratise Papastathopoulose. Do hry by se naopak měl po absenci z posledních dní vrátit Ainsley Maitland-Niles, jenž se již stihl zotavit z nemoci, a slušnou šanci na druhý start v základní sestavě za sebou má také Mesut Özil, jenž by měl podporovat smrtící útočné duo Aubameyang-Lacazette.

Na straně hostů zůstávají mimo hru Mario Lemina a Danny Ings, ovšem Stuart Armstrong s Michaelem Obafemim se po předešlých absencích objevili na zápasové soupisce. Přinejmenším z lavičky náhradníků by se měl šance dočkat také Charlie Austin, jenž se proti Arsenalu dokázal střelecky prosadit ve všech pěti předešlých vzájemných zápasech.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Maitland-Niles, Mustafi, Sokratis, Kolašinac - Torreira, Guendouzi, Xhaka - Özil - Lacazette, Aubameyang
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Bednarek, Yoshida, Vestergaard - Valery, Ward-Prowse, Romeu, Hojbjerg, Betrand - Armstrong - Redmond
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.51 - 4.66 - 6.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Liverpool FC  (neděle 15:05)
Souboj druhého se čtvrtým. Manchester United přivítá na Old Trafford Liverpool a bude se jednat o nejsledovanější zápas tohoto kola Premier League. Souboje Red Devils s Reds nejednou přinesly památné momenty. Půjde nejen o body, které oba týmy nechtějí ztratit, ale i o čest.

To o jak důležitý zápas se jedná, dokládají slova trenéra Kloppa, který o víkendu prohlásil, že jeho tým se pokusí zajistit si vítězství za jakoukoliv cenu. Ačkoliv se Liverpool momentálně nachází na druhé pozici v tabulce, má stále oproti vedoucímu Manchesteru City zápas k dobru.

V týdnu Liverpoolu nevyšel podle představ úvodní zápas osmifinále Ligy mistrů doma proti Bayernu Mnichov. Po bezbrankové remíze internet zaplavily posměšné příspěvky namířené vůči klubu od řeky Mersey.

Vzpruhou pro The Reds určitě je, že na rozdíl od zápasu s Bayernem budou mít k dispozici hvězdného obránce Van Dijka. Nizozemský stoper se pyšní fantastickými statistikami a pro chod týmu je klíčový. Klopp se ale bude opět muset obejít bez dvojice Lovren, Gomez. Z tohoto důvodu se tak objeví po boku Van Dijka s největší pravděpodobností Matip. Dlouhodobě mimo hru je pak Oxlade-Chamberlain.

Jestli se internetoví hateři opřeli kvůli duelu v Lize mistrů do Liverpoolských, tak domácí Red Devils dostali dvojnásobnou nálož posměšných komentářů. Jejich domácí utkání s PSG se změnilo v blamáž. Rudí Ďáblové inkasovali dvě branky, aniž by jedinou vstřelili, přišli o Martiala s Lingardem z důvodu zranění a v závěru utkání kvůli druhé žluté kartě i o Paula Pogbu. Vyhlídky na postup jsou zahaleny hustou mlhou a pro manažera Solskjaera tak bude velice důležité napravit si u fanoušků reputaci v nedělním šlágru kola.

Dost možná bude muset se sestavou experimentovat, i když zdroje uvádějí, že Martial i Lingard by mohli být k dispozici. Klíčovým faktorem pro případný úspěch United bude obrana. Čtveřice statečných bude čelit úkolu, který nezvládne jen tak někdo. Uhlídat trojici Mané, Firmino, Salah je stále jeden z nejtěžších úkolů, se kterými se může defenzíva kteréhokoliv týmu v Premier League potkat.

United zvládají na Old Trafford utkání s Liverpoolem více než uspokojivě. V posledních devíti zápasech třikrát brali plný počet bodů. I statistika posledních zápasů v lize hovoří spíše pro ně. Reds prohospodařili část nadějného náskoku na čele tabulky a v roce 2019 se zatím tak trochu hledají.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea -Shaw - Smalling - Lindelof - Young - Pogba - Matič - Herrera - Martial - Mata - Rashford
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Robertson - Van Dijk - Matip - Alexander-Arnold - Fabinho - Henderson - Wijnaldum - Mané - Firmino - Salah
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.18 - 3.53 - 2.34
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - Tottenham Hotspur  (sobota 13:30)
Tottenham nadále živí naději na zisk titulu. Na hřišti Burnley ho však nebude čekat snadná práce, neboť domácí celek se rozjel do skvělé formy a drápe se ze sestupové zóny.

Burnley je jedním z mnoha klubů, které se po novém roce snaží vzepřít osudu a zachránit se co nejdříve v Premier League. V nejvyšší soutěži se Clarets mohou chlubit výtečnou formou. Hořkost porážky poznali naposledy 26. prosince. Od té doby si na své konto připsali čtyři vítězství a tři remízy. Naposledy slavili na půdě Brightonu po zásazích útočníků Wooda a Barnese.

Manažer Burnley Sean Dyche věří, že jeho svěřenci mohou po Manchesteru United, na jehož hřišti vybojovali bod za remízu 2:2, zaskočit další silný celek. "Jeli jsme na Old Trafford a předvedli silný výkon proti silnému týmu. Nyní chceme udělat totéž, protože Tottenham je taktéž silný tým. Osobně si myslím, že by měli a jsou nyní považováni za kandidáta na titul," uvědomuje si manažer Clarets sílu londýnského soupeře.

Jeho slova opravdu nejsou daleko od pravdy. Kohouti i letos potvrzují výkonnostní vzestup z posledních let a z aktuálního třetího místa ztrácí jen pět bodů na vedoucí duo Manchester City a Liverpool. Méně úspěšní byli Spurs ve dvou domácích pohárových soutěžích - FA Cupu a Ligovém poháru. Vše si ale Tottenham kompenzuje v milionářské Lize mistrů, kterou má zatím dobře rozehranou. V prvním osmifinálovém zápase zdolal německý Dortmund jasně 3:0 a do odvety si nese slibný náskok.

Dobrou zprávou je také návrat kanonýra Harryho Kanea do tréninku. "Harry je zvíře a chce být připraven, co nejdříve to bude možné. V posledních deseti dnech byl fantastický a mít ho zpět je skvělé povzbuzení pro všechny. Chce hrát od samého začátku. Mám rád, když hráči uvažují tímto způsobem, že můžou hrát každý jednotlivý zápas a vždy se cítí připraveni hrát. Ale naší zodpovědností je vést je co nejlépe," řekl manažer kohoutů Mauricio Pochettino.

Kromě Kanea se po zranění vrací i levý bek Ben Davies. Nepravděpodobný je naopak start dalšího obránce Dannyho Rose a mimo hru zůstává Dele Alli. Burnley se zase musí obejít bez záložníka Stevena Defoura. Uzdravit se již naopak stihli Robbie Brady a Johann Berg Gudmundsson.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Gudmundsson, Westwood, Cork, Brady - Wood, Barnes
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Sissoko, Winks - Lucas, Eriksen, Son - Llorente
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.85 - 4.04 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Bournemouth - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Málokdo má v Premier League takovou formu jako Wolverhampton. Svěřenci Nuna Espirita Santa neprohráli v lize a FA Cupu už sedm utkání v řadě a je v jasné pole position v boji o sedmé místo. To by mohlo v určitém případě znamenat účast v příštím ročníku Evropské ligy, a právě o tu se Wolves uchází. Teď potřebují body z Bournemouthu.

Náramně vyšel Wolves hlavně přelom ledna a února, kdy přestříleli Leicester, West Ham i Everton. O to větší překvapení bylo, když v posledním kole doma jen remizovali s Newcastlem - a to ještě nejspíš neregulérním gólem Bolyho z nastaveného času. To však Vlkům nezkazilo náladu do FA Cupu, kde přes Bristol před týdnem postoupili už do čtvrtfinále.

Neves, Jiménez a spol. mají opravdu dobrou formu; teď ale vyjíždí na samý jih Anglie, kde sídlí jeden z těch nevyzpytatelných týmů Premier League, Bournemouth. Tým, který je schopen porážet týmy z top šestky, ale za týden ze stejnými soupeři dostat pět, šest gólů. V kombinaci s tím, jakým Robinem Hoodem je letos Wolverhampton, se můžeme dočkat zajímavé vřavy.

Viz předchozí odstavec se Cherries zachovali v posledních týdnech. Suverénní výhra 4:0 nad Chelsea, kterou Eddie Howe označil za jeden z nejlepších výkonů v historii klubu, do budoucna nic neznamenala. Za pár dní totiž Bournemouth prohrál v Cardiffu a nakonec dostal naloženo i od Liverpoolu.

Velké starosti dělá mančaftu absence Calluma Wilsona a Davida Brookse. Snad bude fit aspoň Junior Stanislas, který bude čelit fitness testu kvůli stehennímu svalu. Naproti tomu Wolverhampton má k dispozici kompletní kádr - Matt Doherty je totiž plně zdráv.

Oba týmy se za poslední roky zas tak často nesetkávají. Před loňskými Vánocemi Vlci doma Bournemouth porazili 2:0, na tento mač se však čekalo přes tři roky. V Championship v sezóně 2014/15 se dvakrát radovali Cherries. Tyto duely už ale v psychice týmů velkou roli hrát nebudou.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Clyne, S. Cook, Aké, Smith - Stanislas, Gosling, Lerma (Surman), Fraser - Solanke, King
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Dendoncker, Neves, Moutinho, Jonny - Jiménez, Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.14 - 3.30 - 2.48
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Huddersfield Town  (sobota 16:00)
Přestože do konce tohoto ročníku Premier League stále zbývá odehrát rovný tucet kol, v případě Huddersfieldu jde do tuhého již nyní. Loňský nováček se totiž krčí na beznadějně posledním místě se čtrnáctibodovým odstupem od záchrany, a právě na tomto bodovém zisku se drží sobotní soupeř Terriers z Newcastlu. Hosté do zbytku sezony vkládají velké naděje do své lednové posily z Charltonu, Karlana Granta.

Dvoumilionová akvizice z Charltonu se již dočkala kuriózního prvního gólu v anglické nejvyšší lize, když Huddersfield uspěl s žádostí o přezkoumání původně uděleného vlastence Seada Kolašinace v zápasu s Arsenalem, a manažer Jan Siewert nyní může jednadvacetiletému forvardovi dopřát plnohodnotný debut v základní sestavě.

"Rozhodně ho to nakoplo," poznamenal nástupce Davida Wagnera ke zmíněnému gólovému incidentu. "Hned po zápase za mnou přišel se slovy ‚trenére, to byl můj gól‘ a já mu pověděl, že jsem to viděl. Nyní je to již všechno potvrzeno, díky čemuž je nahoře a je to vidět i na tréninku. Okamžitě potvrzuje, proč jsme jej koupili. Z League One (třetí nejvyšší soutěže) je to sice velký skok, ale dokazuje, že je namístě, aby jej absolvoval."

Grant je jedním z mála pozitiv, k nimž se Terrier mohou upínat, neboť jejich výsledky z posledních měsíců jsou více než žalostné. Sérii třinácti zápasů bez vítězství tvoří drtivých dvanáct proher a pouhá jedna remíza, přičemž mimo domácí půdu Huddersfield nedokázal skórovat již více než šest hodin čistého času.

Ani Newcastle však není v pozici, kdy si může dovolit další zaváhání, neboť se od sestupu drží jen s jednobodovým náskokem. Dobrou zprávou pro tým Rafaela Beníteze je uzdravení Jonja Shelveyho po vleklé sedmitýdenní absenci, navíc se do hry vrací i Ki Sung-Yueng a prvního startu v novém dresu by se mohl dočkat Miguel Almirón, nejdražší posila v klubové historii. Právě na St. James‘ Parku Magpies v posledních týdnech excelují, což potvrzují triumfy nad Cardiffem a Manchesterem City, a tak by vzhledem k rozpoložení obou týmů bylo cokoli jiného než výhra domácích překvapením.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Schär, Lascelles, Lejeune - Yedlin, Hayden, Longstaff, Ritchie - Pérez, Atsu - Rondón
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Smith, Schindler, Jorgensen, Lowe - Bacuna, Hogg, Mooy - Diakhaby, Grant, Kachunga
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.38 - 4.84
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Crystal Palace  (sobota 18:30)
V rámci 27. kola Premier League dojde na střet dvanáctého s třináctým, oba týmy jsou však v naprosto odlišném rozpoložení. Domácí Leicester City je absolutně z formy a místo možného boje o Evropu klesl, naopak Crystal Palace se několika povedenými zápasy přiblížil k záchraně.

Lišky si od novoročního vítězství v Goodison Parku připisují jeden nezdar za druhým. Ze šesti utkání pětkrát prohrály a jednou braly alespoň bod. Nutno podotknout, že kromě prvních dvou střetnutí s Newportem a Southamptonem šlo o samé složité zápasy. Porážky přišly s Wolverhamptonem, Manchesterem United a Tottenhamem, remízu vydolovaly na Anfieldu. Příčinou nezdarů je z části i zhoršená domácí forma Vardyho, který na King Power Stadium vstřelil v této sezóně pouhé dvě branky, celkově je na osmi. Dalším problémem Foxes jsou vstupy do utkání, neboť osmnáctkrát inkasovaly jako první. Absentovat navíc mohou Maddison a Chilwell, na druhou stranu Mendy se po absenci se Spurs vrací do sestavy.

Leicester možná v brzké době opustí Kasper Schmeichel, o čemž promluvil Claude Puel. "Měli jsme s Kasperem diskuzi, nejen o tom, ale i o dalších věcech. Rozhovor mě potěšil, protože vím, že se na něj mohu spolehnout, neboť rozumí našemu projektu a tomu, kde se momentálně nacházíme. Je šťastný, že může v našem projektu pokračovat," řekl francouzský manažer.

Forma Crystal Palace má naopak stále rostoucí tendenci, Eagles prohráli jen pět z posledních sedmnácti zápasů. Pětkrát v řadě nyní odešli neporažení. V FA Cupu se jim povedlo přejít přes Tottenham i Doncaster, v ligové soutěži udolali Fulham a remizovali s West Hamem a Southamptonem. Svěřenci Roye Hodgsona, který se stane nejstarším mužem koučujícím v utkání Premier League, se mohou spolehnout na pátou nejlepší defenzivu v lize a také Wilfrieda Zahu, který se po dlouhém gólovém půstu prosadil nyní dvakrát v řadě. Orlům se také daří více mimo svůj stadion, kde získali více než polovinu bodů a vstřelili dvě třetiny branek. Hosté se musí obejít bez Wan-Bissaky a Martina Kellyho, po trestu se na trávníku znovu objeví Wilfried Zaha.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Maguire, Evans, Chilwell - Ndidi - Ghezzal, Tielemans, Maddison, Barnes - Vardy
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaíta - Ward, Tomkins, Sakho, van Aanholt - Kouyaté, Milivojević, McArthur - Townsend, Benteke, Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.37 - 3.41
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
West Ham United - Fulham FC  (pátek 20:45)
Naposled to bylo v červnu, kdy Manuel Lanzini obul kopačky a zaryl kolíky do trávy s vidinou účasti v soutěžním duelu. Déle než osm měsíců se pak argentinský záložník zotavoval z vážného zranění kolene, které si přivodil na tréninkovém kempu reprezentace před mistrovství světa. Teď je konečně zpátky a mohl by získat první minuty. Příležitost k tomu má naprosto ideální.

Domácí zápasy s Fulhamem jsou totiž pro ofenzivní fotbalisty hotovým rájem. Cottagers tedy brání mizerně i na svém stadionu, ale jakmile vyjedou ven, je to ještě větší legrace. Ve třinácti zápasech inkasoval 32 branek, což je dva a půl gólu na utkání. Je asi zbytečné připomínat, že v Premier League nikdo tolik zásahů nezpřístupnil.

Nejen Lanzinimu, i celému West Hamu by se tuze hodilo toho využít, nasypat do kabátů fulhamských nějaké další broky a konečně zase jednou zvítězit. Na ten opojný pocit čekají Kladiváři už pět soutěžních klání, což čekal málokdo. Narážím tím na onen poslední úspěch, kdy Pellegriniho skvadra porazila v půlce ledna Arsenal. To měla být předzvěst lepších dní.

Jenže houby. Sága kolem Marka Arnautoviće zanechala v psychice Hammers hluboké šrámy - dá-li se mírná krize svést právě na Rakušanovo trucování a snahu vymrčet si přestup do Číny. Teď už je vše při starém, ale štěstí na olympijském stadionu stále nepanuje. Posledně byl West Ham tuze rád za jeden bod ze hřiště Crystal Palace, a tak se definitivně usadil v klidném středu tabulky. Nic víc.

Co by za to ale dal Fulham, to je fakt. Ani příchod kouzelníka Claudia Ranieriho nepřinesl zlepšení, od Italova návratu do Premier League dokázali Cottagers vyhrát pouhé tři zápasy ze čtrnácti. Horší byl v tomhle období jen naprosto zoufalý Huddersfield. Teď čekají Fulham dva venkovní zápasy, po West Hamu vyjede na jih do Southamptonu. Pokud nezíská jediný bod, může se pomalu chystat na druhou ligu.

Pozitivem je aspoň prázdnící se marodka, na níž zůstává jediný stoper Alfie Mawson. Timothy Fosu-Mensah je fit a k dispozici jsou taky lednové posily Lazar Marković a Havard Nordtveit. West Hamu se kromě Lanziniho vrací taky vyléčený Samir Nasri.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Fredericks, Diop, Ogbonna, Cresswell - Rice - Antonio, Noble, Snodgrass, Felipe Anderson - Arnautović
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Odoi, Marchand, Ream - Christie, Seri, Chambers, Bryan - Schürrle (Cairney), Mitrović, Babel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.56 - 3.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cardiff City - Watford FC  (pátek 20:45)
Cardiff se v posledních zápasech rozjel a dělá vše pro záchranu v nejvyšší soutěži. Také Watfordu se daří a pokračuje ve výborně rozehrané sezóně.

V metropoli Walesu dělají vše pro to, aby udrželi příslušnost v Premier League i pro příští sezónu. Cardiff se sice v uplynulých týdnech vyrovnával (a stále vyrovnává) s těžkou ránou v podobě tragického úmrtí útočníka Emiliana Saly, i tak se ale Bluebirds vybičovali v posledních dvou kolech k výborným výkonům, za které vždy brali tři body. Svěřenci zkušeného manažera Neila Warnocka se tak alespoň na nějakou dobu vyškrábali se sestupových pozic.

Watfordu se v únoru prozatím daří jen o chlup hůře než jeho velšskému sokovi, stále však na Vicarage Road převládají úsměvy nad dosavadním působením sršňů v právě probíhajícím ročníku. Žlutočerný soubor se nadále drží v první polovině tabulky. Aktuálně okupuje osmé místo a nechává za sebou i takové ambiciózní družiny, jakými jsou například lišky z Leicesteru, kladiváři z West Hamu či karamelky z Evertonu.

Domácí doufají, že záložník Victor Camarasa stihne vyléčit zranění lýtka. Chybět naopak stále bude Sean Morrison, který podstupuje rekonvalescenci po operaci. Na straně Hornets se po zranění vrací trio Roberto Pereyra, Isaac Success a Sebastian Prödl. Jediným hráčem, který bude manažerovi Javi Graciovi chybět, tak zůstává Kiko Femenia.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.13 - 3.29 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Manchester City  (středa 20:45)
Dvě nečekané ztráty Liverpoolu a Manchester City má hned o co hrát. Svěřenci Pepa Gurardioly dnes předehrávají 27. kolo - a to z jednoho prostého a velmi příjemného důvodu. V tentýž termín totiž změří síly s Chelsea ve finále ligového poháru, a tak si zápas Premier League musí odkroutit jindy. Je však důležité zbystřit - pokud Man City v Goodison Parku vyhraje, dostane se na první místo tabulky.

Jeden týden umí být ve fotbale hodně dlouhá doba. Minulou středu Liverpool promarnil šanci uniknout na čele ligy na propastných sedm bodů. Dnes může být kolem jedenácté hodiny dokonce druhý. A pravděpodobnost není nejmenší, protože Manchester City po šokující porážce s Newcastlem nabírá zase výtečnou formu.

Zápas proti Magpies byl ryzí výjimkou potvrzující pravidlo. Šest zápasů předtím vyhrávali Citizens bez inkasované branky, rok 2019 pro ně byl procházkou po kolonádě. Vyšla navíc i reakce. Ani ne týden po prohře nasázel Agüero hattrick Arsenalu - a nebýt vynikajícího Lena, byl by to debakl - a ne poměrně umírněně vyhlížející výsledek 3:1.

Jak rozdílnou náladu mají nyní v Evertonu. Marco Silva zažívá další neuspokojivou štaci a kolem jeho osoby se začíná vznášet obláček nejistoty. Kdyby liga odstartovala na začátku prosince, byli by Toffees na sestupových pozicích. Z posledních devíti zápasů jich hned šest prohráli, a to třeba i doma s Leicesterem, Wolverhampatonem nebo Tottenhamem, od nějž Everton schytal potupnou "šestku".

Situace je velmi problematická a Everton se nepropadá tabulkou jen zásluhou mimořádně vyrovnaného středu - o poslední pohárové sedmé místo se regulérně přetahuje minimálně šestice klubů. Dnes si však Karamelky asi pozici nevylepší - třeba i proto, že Silva poslední dva zápasy s Guardiolou prohrál dohromady 0:9.

Těšit se může aspoň na levého obránce Lucase Digneho, který se po jednozápasové stopce vrací do sestavy. Totéž platí pro Idrissu Gueyeho, byť ten hlásí zpátečku po zranění. To hosté se po téměř čtvrt roce mohou dočkat ligového startu pro Benjamina Mendyho. Jeho koleno už je snad v pořádku.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Zouma, Digne - Gomes, Gueye - Lookman, Bernard, Richarlison - Calvert-Lewin
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Laporte, Danilo (Mendy) - B. Silva, Fernandinho, Gündogan - Sterling, Jesus, Sané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.43 - 6.22 - 1.31
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC25195156:1562
2.Manchester City25192466:2059
3.Tottenham Hotspur25190651:2457
4.Chelsea FC25155545:2350
5.Manchester United25146549:3548
6.Arsenal FC25145651:3647
7.Wolverhampton Wanderers25115933:3238
8.Watford FC2597933:3434
9.Everton FC25961036:3633
10.AFC Bournemouth251031237:4433
11.Leicester City25951130:3132
12.West Ham United25951131:3832
13.Brighton & Hove Albion25761227:3627
14.Crystal Palace25751326:3326
15.Newcastle United25661321:3324
16.Southampton FC25591127:4224
17.Burnley FC25661326:4624
18.Cardiff City25641522:4622
19.Fulham FC25451625:5517
20.Huddersfield Town25251813:4611
Zbývající zápasy
24.02. 13:00Chelsea FC - Brighton & Hove Albion (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1087)

Přidat komentář
bbbauch

1. Pro vyhru MU

Reagovat
Remt

představa hezká, ale to se bohužel nestane

Reagovat
bbbauch

Pro fanouska liverpoolu je hezka predstava, jak dostavate na OT? Stockholmsky syndrom pokracuje

Reagovat
Remt

predstava hezka pro tebe, nestane se to, protoze si Pool jde pro titul.

Takto to snad již pochopíš. Příště až budu odepisovat tobě na příspěvek, tak budu vědět, že mám psát vše do slova. Ty stokholmskej syndrome

Reagovat
bbbauch

nerozbrec se hlavne

Reagovat
Remt

Proč jen jste vy MU fans takový kokoti? Potkal jsem tu třeba 50 mufanů a tak 2-3 byli v poho, ostatní omezení vylízanci. Z čeho bych se měl jako rozbrečet? jste nejakych 14-15 bodů za námi, ty tragéde

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ty tiez nerobis dobru reklamu LFC

Reagovat
Remt

Nezlob se, když vidím idiota, musím zareagovat. A pod každým článkem v PL sekci jsou stále ty stejné komentáře od těch stejných lidí :Prosím, jen ať vyhraje ligu City, jen ne Pool, kdokoliv jiný než Pool" To je tak strašně na sílu a tak strašně ubohé už A vždy se najde několik lidí, kteří toto píší. To je snad ctrl+c ctrl+v pod každý článek PL. Jak nějaká invaze slaboduchých existencí. Schválně si toho všimni. Oni snad ani už ani nemají důvod. Tolik důvodů proč nenávidět nějaký klub snad ani není, oni to už píšou snad jen z principu.

Reagovat
Remt

Já třeba osobně ze srdce miluju Barcelonu, ze srdce nenávidím Real ale něco tak omezenýho bych nenapsal ani na jeho adresu.

Reagovat
Neutron

a reagujes tak aj v zivote alebo iba anonymne na internete?

Reagovat
Remt

Já takto reaguju na blbce všude. Akce vyvolává reakci. Když napíšeš slabomyslný slinty a bezdůvodný hejty, tak čekáš, že na ně nikdo nezareaguje?

Reagovat
Neutron

ja si skor myslim, ze vacsina ludi tu caka reakciu na svoje komenty bez ohladu na obsah, cize v podstate len krmis trollov, ale to uz je tvoja vec. Islo mi len o to, ze ci vypicujes trebars aj typkovi na zastavke, ked trepe nejake hovadiny alebo iba tu pekne anonymne. Iba cista zaujimavost.

Reagovat
Remt

Jako ano, jedna možnost je, že si těch komentů nebudu všímat a budu je přecházet, což často dělám, jinak bych nedělal nic jiného než byl na EF a to nejde, musím psát diplomku

Druhá věc je, že když ve vláku PL jsou třeba z 10 komentů 3 komenty typu "zasraný Pool, nesmí to vyhrát, ať vyhrajou klidně City, jen ne ty kurvy z Poolu" od fandů MU (a ano, nikdo jiný to nepíše), tak na toto občas zareaguju Jako já i kdybych byl troll, tak mi přijde ubohé toto psát. Vám možná přijde divný, že se takto zastanu týmu, který mám rád, mě zase přijde jako ubohá reprezentace fandů MU tyto typy komentů:-) Takový komenty nikomu nic nedají.

Reagovat
bbbauch

Jezis ale uz fakt nebrec. Nadava se na kazdej klub, casto nejvic na ten, kterej je na vrcholu. A ty tvoje vylhany kecy typu, ze nikdo krome fans MU tu na liverpool nenadava jsou taky dobre mimo. Nadava vam tu vic lidi, fans mu nejcastejc dobra, ale opacne tomu nebylo a neni jinak. Ses jak ublizena holka

Reagovat
Remt

Z 10 hejterů tak 8 MU a možná tak 2 Chelsea, to je asi jako říct, že všichni romové nejsou špatní, jen 80 procent jich krade a nepracuje

A já jsem tu ten kdo brečí? Uvědomuješ si, že tyhle typy komentů jako ten tvůj první není nic jinýho než pláč nad pokazenou letošní sezonou MU? kdybyste bojovali i vy o titul, tak byste tu tak bezmyšlenkovitě nehejtovali, vy jste jen zahořklí nad tím jak vám Mourek posral sezónu, thats all. Místo abyste to vzali jako fakt a drželi čuňu, protože s tím nic neuděláte, hejtíte jak postiženci

Reagovat
bbbauch

Doufam, ze v ty diplomce pracujes s cislama a faktama lip, nez tady v diskusi.

Typ komentu jako muj prvni? Ze jsem napsal 1. Komentar pro vyhru MU (jako prani, abys to pochopil) na coz jsi mi jako nostradamus zacalcpat, ze se to nestane, i kdyz to nemuzes vedet? Vazne by mne zajimalo, cim jsem se te tak dotknul tim prvnim prispevkem. Kdybys to tu znal dyl, vedel bys, ze se to dela casto a bylo to spis prani, nez jakejkoli rejpanec do vas. Rejpnuti byla az ta reakce na tvuj do budoucnosti hledici pripevek, ty vejce

Reagovat
Remt

Věnuju se tam návrhu ŽB konstrukce skeletu knihovny s ohledem na požární odolnost bet. kcí. Ale s číslama si tam občas hraju tak jak se mi to zrovna hodí

Reagovat
bbbauch

“od fandů MU (a ano, nikdo jiný to nepíše)” X “Z 10 hejterů tak 8 MU a možná tak 2 Chelsea”

To je stejne bozi nehlede na to, ze ani tak to neni pravda a hateru tu mate vic. Ale zlepsujes se

Reagovat
bbbauch

A spousta fans liverpoolu tu pred rokem fandilo city, hlavne abysme to neurvali my. Tos tu ale nebrecel, necekane..

Reagovat
Neutron

akoby fans ostatnych timov sa chovali vsetci uplne mega slusne ved ono aj ty sam si zaujaty lebo zase si vsimas len fanusikov United...ako naco je toto dobre

Reagovat
Remt

hej necháme toho už, to nemá smysl, donekončně bych tu vysvětloval, že když si přičtu nesmyslnej hejt, tak pod nim je váš fanda, chápu to, MU fandí hodně lidí, a asi i proto se tam najde obrovský procento z toho úplnejch magorů Konec, nebudem to dál řešit :D

Reagovat
Neutron

plne suhlasim

Reagovat
TheTopFootbaler

Jistě že to je jen z principu. Ten princip je, že jste prostě největší rival a přát vám se dá jen v nejextrémnějších případech, pokud vůbec někdy. A nenávidět klub je v pohodě, dokud se to nepřelévá na konkrétní lidi, k čemuž zde rozhodně nedošlo. V PL jsou ty emoce holt mega vyhrocený a tak to mám rád. Pool opravdu ze srdce nenávidím, ale nikdy bych to neoznačil za nepatřičné. Ke sportu to patří, posiluje to atmosféru. Dokud nejde o život, nejde o nic.

Reagovat
Remt

Hele s tou vyhroceností máš pravdu, proto mě taky vlákno PL baví na EF ze všech nejvíc, v části LL je většinou docela nuda, kor po tom co odešel Cristiano z ligy, je i náboj El classica takovej nijakej. Ten hate MUfanů na Pool.. Jako uzavřu to takhle: Když budu chtít hejtit já, najdu si aspoň něco, do čeho se budu strefovat na tom konkrétním týmu. Konkrétní kritika a hate totiž zabolí mnohem víc podle mě Viz. 15 bodů rozdíl mezi námi, do toho se dá strefovat pořád

BTW: Jako fandy Jihlavy se tě zeptám - jak je na tom Jihlava letos? slyšel jsem něco o novým čínským sponzorovi, dopadlo to? Budou bojovat o nejvyšší ligu a budou se tam vůbec z fin. důvodů chtít dostat? Byl jsem na zápase naposledy na posledním mači v 1. lize tuším s Příbramí a chtělo se mi blejt z toho jejich "nasazení". To i vesnickej fotbal mě baví víc než ta jejich holomajzna

Reagovat
TheTopFootbaler

Stejně jako se dá trefovat do 28 let bez titulu.

Hele, hrajou hroznou bramboračku. Ten klub spěje ke konci, prodávají všechno, co ví jak kopnout do míče. Jak krachlo PSJ, nejsou ani ty peníze, ani sportovní stránka. Vůbec bych se nedivil, kdybychom do pár let šli Jihlavě na funus. Už tam nevleze ani žádný normální trenér, Bílek byl poslední, co měl nějakou úroveň. Teď teda Svědík taky nebyl vůbec k zahození, ale taky zdrhnul, naštěstí pro něj. Je to holt smutná věc, no.

Reagovat
Remt

Všechno jednou končí, i ta éra bez titulu, já třeba letošní sezonu považuju za hodně povedenou, bez ohledu na výsledek dnešního zápasu a ostatních zbývajících, hrajeme skvělej, koukatelnej fotbal, oproti minulýmu roku inteligentnější fotbal. V létě se doufám zlepší záloha a budeme konkurenceschopní i příští roky doufám :) Ten titul by byl jen třešnička na dortu ale i bez něj mě LFC poslední roky baví

Reagovat
TheTopFootbaler

Souhlasím, kéž bych mohl říct to samé. Snad se s Olem blýská na lepší časy, uvidíme po pár letech.

Reagovat
Remt

Co se týče Vysočiny.. jako fotbal mám rád, ale v Jihlavě poslední dobou zajdu radši na hokej, protože kam ten fočus v Jihu spěje.. Je to smutný no, PSJ tuším nekrachlo, brigádničim v jedný konkurenční kanceláři, tak občas nějaký info zaslechnu, toto co se tam stalo se stalo už poněkolikátý v posledních X letech, oni mají několik PSJ "podfirem" mezi kterými to přelévají tak jak se jim to hodí Ale sypat do fotbalu asi už moc nebudou. Podle kámošky, která tam maká se podělala nějaká zakázka v Rusku - nějaký potrubí, zkrátka něco špatně a PSJ muselo platit obrovský penále.

BTW: o tom čínským sponzorovi jsi neslyšel? Že prej někdo podobnej kdo sponzoruje Slávii v 1. lize

Reagovat
TheTopFootbaler

Jo, hokej se u nás zase trochu rehabilituje, hlavní bude postavit/opravit stadion a obecně do toho vlít nějaké peníze, protože už teď jsme na úrovni, kdy bychom se snad udrželi v extralize. Je potřeba vrátit Duklu na vrchol! Neslyšel, ale ale rozhodně bych peníze do Vysočiny uvítal. Náš management sice není Nezmar, ale takoví diletanti jako ve Spartě to snad taky nejsou a za pár let by se se slušným kapitálem mohlo pomýšlet na návrat do první ligy.

Reagovat
bbbauch

Neber to tak vazne slo jen o rejpnuti

Reagovat
Remt

hele v pořádku, ale jsou vás fakt desítky. Až mi to přijde jako paradox. To snad ani na Barcu se tolik v La lize nenadává

Reagovat
kiwwi

sakra a je po respekte

Reagovat
smazaný uživatel

posledných 30 rokov si išiel pár krát po titul a ako to dopadlo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
elChe

Everton City 0:2

Reagovat
Honza Matoušek

Maurizio Sarri has won 28 of his first 43 games in charge of Chelsea in all competitions (D6 L9), one more than Pep Guardiola managed in his first 43 with Manchester City (W27 D9 L7).

Reagovat
Busby babes

obcas jsou ty statistiky bozi.

Reagovat
mithro

Reagovat
mikelinos

akorát Pep nehrál v LM s Bate a Rumunama

Reagovat
Busby babes

to neni zas tak uplne jeho vina, navic tech poharovyuch zapasu zes tolik neni. a hral v poharech s Liverpoolem, Tottenhamem a nama. City tenkrat s nama a Arsenalem, oba zapasy prohrali. btw s Rumunama hrali taky, v predkole LM se s Bukuresti.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrál 7 zápasů v EL s kluby v nejlepším na úrovni champu a to už tu statistiku hodně změní

Reagovat
Kovi81

Reagovat
blade115

A uměl se obléct.

Reagovat
icemike

A ostříhat....

Reagovat
smazaný uživatel

tak keby bol Pep v Chelsea, tiež by to mal nahnuté

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už jenom potřebujou cca půl miliardy liber, aby se vidělo jestli Sarri=Pep.

Reagovat
smazaný uživatel

štatistika je ako bikiny, ukáže veľa, ale to najdôležitejšie ostáva zahalené

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham - Fulham 2:1

Cardiff - Watford 1:3

Burnley - Tottenham 1:5

Bournemouth - Wolverhampton 2:1

Newcastle - Huddersfield 2:0

Leicester - Crystal Palace 1:1

Arsenal - Southampton 4:1

Manchester United - Liverpool 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley - Tottenham 1:1

Bournemouth - Wolverhampton 2:2

Newcastle - Huddersfield 2:0

Leicester - Crystal Palace 3:1

Arsenal - Southampton 3:0

Manchester United - Liverpool 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

No remiza a Tottnham to je odvazne tvrdenie

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou to přiít musí

Reagovat
smazaný uživatel

W.Ham-Fulham 3:1

Cardiff-Watford 1:1

Burnley -Tottnham 0:2

Bourhemouth-Wolves 1-2

Newcastle-Huddersfield 1-0

Leicester-Palace 2-0

Arsenal-Southampton 3-1

United-Liverpool 3-1

Reagovat
mithro

Matt Law

@Matt_Law_DT

Chelsea handed two window transfer ban for breaking rules regarding the signing of minors

Reagovat
Svatej

Jsme jedinej tym na svete, kterej skrze prestupaky cilene oslabuje, takze jsem s tim v pohode

Reagovat
Nikikrew

Chelsea transfer ban

Reagovat
kiwwi

To je ale nádherný link

Reagovat
Nikikrew

njn uz to updatli, preto som pod sebou napisal o co ide

https://www.bbc.com/sport/football/47329293

Reagovat
Busby babes

takhle se ty linky kurvi, kdyz jdes z twitteru nebo FB, ne? kdyz si pak rozkliknes primo ze stranek BBC, tak to je tak jak to mas ted. aspon to je moje zkusenost.

Reagovat
Nikikrew

jj povodne som isiel z FB tak asi preto.

Reagovat
kiwwi

Za otáznikom je v podstate adresa prelinkovania zdroja, takže stačí vymazať všetko čo je za tým otáznikom resp. od toho kde je source

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
nani92

BAN

Reagovat
fff

Ak pojde Hazard prec, tak to maju celkom zle .

Reagovat
mithro

tak asi dostanu na zakalde odvolania toto leto. kde sa stale budu mat sancu pripravit.

Reagovat
M0rb1D4S

Tahle sezona je čím dál tím lepší

Reagovat
smazaný uživatel

A ja ze uz stihol dat Salah alebo Mane gol ked je diskusia dojebana

Reagovat
Busby babes

bez Hazarda a bez nakupu... Good luck se shanenim noveho managera.

Reagovat
blade115

Odvolání k CAS proběhne určitě, takže v létě se normálně ještě bude nakupovat.

Reagovat
Busby babes

snad to CAS rychle rozsekne a prida vam jeste dva roky navrch.

Reagovat
blade115

Nah, během léta se ještě bude moct nakupovat. A CAS ty rozsudky spíš mírní. Nakonec z toho může být ban "jen" na leden 2020.

Reagovat
Busby babes

ja vim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Taky s tim pocitam, ze to takhle ojebou... Jeden zimni prestupak nikoho nevytoci a na ten letni se vedeni pripravi. Minimalne nakup jednoho az dvou prumeraku nas na ten ban dostatecne pripravi.

Reagovat
M0rb1D4S

Žádné odvolání a prodloužení smluv o 2 roky Willianovi a Pedrovi

Reagovat
Nikikrew

a nebude to skor naopak? V lete zakaz a v zime uz moct budete?

Reagovat
blade115

CAS do léta nerozhodne...

Reagovat
slavex

Vzhledem k posledním posílám je to v podstatě jenom dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Chvalabohu

Reagovat
blade115

Ale jako může to být začátek konce. Vedení je banda diletantů, ti se na takový půst připravit nedokážou. S tím, že nikdo neví, kdo tu bude v létě trénovat, nebo tím, že Roman údajně ztrácí zájem už tak, to může být hodně nepěkné období. Tady člověk nemůže vyloučit ani nějaký pád na úroveň Evertonu, změnu vlastníka a drsnou ztrátu image. Nejhorší je, že si myslím, že by to klubu do jisté míry i prospělo...

Reagovat
Busby babes

to bud ezajimavy vystrizliveni pro nektere, kteri mluvili o tom, jak je klub uz v pohode samostanej co se financovani tyka. A to se jeste musite modlit aby si Roman nedosel pro ty svoje pohledavky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tieto konšpiračné teórie

Reagovat
Busby babes

co je na tom konspiracniho?

Reagovat
smazaný uživatel

celá tá sprostosť, čo si zo seba vypotil...

Reagovat
Busby babes

ze jsem se ptal.. melo mi byt jasny, ze ze sebe vic nez nejakou picovinu bez reakce na to, co jsem napsal, nevypotis.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidis na koho reagujes, tak co si cakal ako, sa nepoucite nikdy fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Z konšpiračnými teoretikmi sa nedá debatovať.

Reagovat
kiwwi

Gramatika

Reagovat
nani92

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Reagovat
smazaný uživatel

*S

Reagovat
blade115

Však ty pohledávky kapitalizoval, tak už de facto neexistují ne?

Reagovat
Busby babes

no ono se obcas objevuji zpravy, ze to tak jeste uplne neni. Tezko soudit, jak to je nebo jako moc tech pohledavek kapitalizoval.

Reagovat
Busby babes

https://www.theguardian.com/world/2018/may/21/is-roman-abramovich-rule-at-chelsea-fc-coming-to-an-end

Chelsea FC plc’s ultimate parent company is Fordstam Limited, which boasts a debt of around £1.1bn in the form of an interest-free loan from Abramovich, theoretically repayable on 18 months’ notice.

Reagovat
blade115

Hm, hustý. Tak to bude jednou sranda.

Reagovat
Busby babes

i kdyz oni by vas pak nejaci Saudove koupili no.

Reagovat
Cobra

Klub jako taková kurvička pro bohaté.

Reagovat
Busby babes

tak klub v PL v tuhle chvili uz nikdo jinej moc koupit nemuze. Gates, Bezos a podobni o tohle nemaji zajem...

Reagovat
Cobra

Tak ono k Chelsea se taková image hodí náramně.

Reagovat
blade115

Ratcliff, nebo jak se jmenuje, měl zájem.

Reagovat
salami

Spis byste potrebovalo Radcliffa, aby z tech hoven v kterejch jste neco vykouzlil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Jsem zvedavej, jakou kreativitu pri nedavani sanci mladym predvedeme tentokrat. Wilda s Pedrem a Pulisicem s tim, ze pri nejhorsim uprosime Maloudu k navratu.

Reagovat
Busby babes

kazdopadne je bozi ironie, ze zrovna Chelsea dostane ban za porusovani pravidel pri podepisovani mladiku, kdyz ty mladiky pak stejne nikdy nenecha hrat a posila je po hostovackach.

Reagovat
Svatej

Uz ani ostatni se na tu nasi traparnu nedovedou divat, klidne bych ten ban dal delsi.

Reagovat
Grahf

však keď dostanú ten ban, tak konečne môžu začleniť niekoho z tých 40 mladíkov, ktorých majú po hosťovačkách a o ktorých ich fanúšikovia tolko snívajú

Reagovat
Kovi81

Reagovat
r.mrazik

se odvolaji...v lete nakoupi a oni jim ten trest klasicky zkrati,takze nebudou moci nakupovat jen v zime

Reagovat
bbbauch

jen do nich, kdyz jim pravidla nevoni

Reagovat
Luc-Luc

sakre ten link je tak dlouhej ?

Reagovat
Luc-Luc
Reagovat
Busby babes

hlavne je stejnej link, a uplne stejne dlouhej, o prispevek nad tim.

Reagovat
Luc-Luc

aha, no vidis to :)

Reagovat
nani92

kokútek :)

Reagovat
Luc-Luc

tesi me, Luc-Luc

Reagovat
kiwwi

Sak on to vykopiroval z toho príspevku nad tým

Reagovat
Luc-Luc

jiste, aby se na to nezapomnelo, kdyz to bylo tak nahore

Reagovat
Svatej

ty jses fakt troll

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

Zákaz přestupu.. no v létě bych Hazardu nepustil... Ani Odoie.. Pulisice už máme bude moci hrát že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

něco mi říká, že z toho ti čukotští prašivci stejně nějak vybruslí

Reagovat
Lacko_Boh

samozrejme..

Reagovat
janinho

tak to som velmi zvedavy co bude chelsea robit s tym zakazom... oni maju v podstate uz len zlu a horsiu moznost. bud ponuknu hazardovi aj odoiovi nejake uplne ujebane platy aby o nich neprisli zadarmo alebo ich predaju v lete aj ked nemozu podpisat nahrady.

dufam ze to tak nedopadne, ale keby som bol na mieste abramovica, tak cim skor podpisem Zidana a Hazard by mozno tu zmluvu aj podpisal. a Odoi by isto dostaval viac sanci na ukor pedra s willianom a tiez by si to mozno rozmyslel.

Reagovat
Busby babes

Hazarda podle me uz nepremluvi ani kdyby mu dali mega tydne.

Reagovat
janinho

no uvidime. ten zidane by ho podla mna vedel nalomit. on sice hovori dookola ze je real jeho vysneny klub ale perez je dostatocne jebnuty aby ho ignoroval este aj buduce leto a lovil dookola neymara. na mieste hazarda sa uz na real vyjebem, lebo okrem trucovania uz asi urobil vsetko co mohol pre ten prestup a perez si aj tak radsej necha Balea.

akurat ked uz podpisali pulisica (toho uz asi na tu supisku dopisat mozu, inak riadny ojeb) tak ktovie ako by to tam poukladali. neviem na kotrej pozicii presne ten pulisic vlastne hra najlepsie.

a dalsia vec je, ze len to ze predlzi zmluvu neznamena ze tam musi ostat cely zvysok kariery. mozu sa dohodnut na 400-500k tyzdenne a v zmluve mu dat klauzulu na 120-130 mil. ktorych ten chlapec bude hodny aj o rok a spokojny budu vsetci.

kazdopadne sa chelsea na 100% odvola tak uvidime ci to do leta stihnu vobec uzavriet.

Reagovat
salami

Tak jestli existovala sance na Zidana, tak v pripade, ze se potvrdi ban je tutovka, ze neprijde, neni blazen, aby lezl do tohohle a jeste nemel celou pristi sezonu moznost nejak posilit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Vy tu máte někde hnízdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

další

Reagovat
Luc-Luc

konecne na ne doslo na modraky

Reagovat
C-M@ster

City jsou taky v ohrožení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Pánové, musím se pochlubit, dnes mi na svět vylezl syn

... snad nikdy rodině nezpůsobí hanbu tím, že bude fandit Liverpoolu.

Reagovat
icemike

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

přeju vše dobrý do života a fanouškovství Liverpoolu, užijete si tak mnohem víc srandy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gratz!

Reagovat
Busby babes

gratuluju.

Reagovat
nani92

pekné načasovanie, predstav si, že by sa narodil do éry Mourinha

Reagovat
C-M@ster

Gratuluju! Jméno už víš?

Ole? Alex?

Reagovat
PP

Nani..

Reagovat
nani92

Reagovat
niflheim

Vojta

Reagovat
PP

gratulace.. ještě holku jako já a snad už budeš mít klid..

Reagovat
TopinB

S dvěma dětmi nevím jak velký bude klid

Reagovat
TopinB

Velká gratulace

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
bbbauch

gratuluju, ceka mne to zachvili

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace draku

Reagovat
Swarley

gratulace

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
r.mrazik

velka gratulace...preju hodne zdravi...pro vsechny

Reagovat
kiwwi

je to sice narocne, ale je to parada, uzivajte si ho co to len ide

Reagovat
smazaný uživatel

holky jsou lepší, ale

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulacia

Reagovat
blade115

Pane jo, to jste to loňské druhé místo pěkně oslavili.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Infi

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Busby babes

Guardiola: The league cup will not be our first trophy this season. We won the Community Shield.

ten by to tu schytal.

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si alibi dopředu? Kinda Liverpool way...

Reagovat
C-M@ster

Z toho nevyhrávání trofejí se tí v hlavě zatmělo? Nejsou moc dobrý ani u jednoho týmu, jestli sis toho náhodou nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už aj footybite je pasé?

Reagovat
Coutinho10

Babel sam pred brankarem

Reagovat
Coutinho10

tak ted uz ✓ Fulham

Reagovat
diastan

WHU

Reagovat
Cobra

Rico s přehledem nejhorší brankář PL.

Reagovat
stiflerovamama

Sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Boží ruka

Reagovat
Coutinho10

Diego Armando Hernandez

Reagovat
Coutinho10

Lazar na place...tak to jsem zvedavej

Reagovat
MCFC_8

Watford krasne Deulofeu snad aj ten Cardiff spadne

Reagovat
fenixLFC

deulofeu 3+1

Reagovat
Coutinho10

What Antonio...tohle hlavou

Reagovat
Bayern +

On je neskutočný frajer v hlavičkovaní, to niekedy až nie je možné.

V závere prvého polčasu tiež vynikajúci signál a hlavička na bližšiu žrď.

Reagovat
Coutinho10

j jako když jsem viděl, že tam jde do toho prostoru ten nadýchanej balón od Arnauta, tak jsem si říkal, co jako chce ten Antonio zkoušet tou hlavičkou , že to bude easy pro brankáře, ale trefil to luxusně o zem k tyči a gol

Reagovat
Busby babes

jdou drby, ze Monchi pujde k Arsenalu.

Reagovat
r.mrazik

tak nejak se mi tam hodi...dokaze privadet hrace za relativne malo penez,coz by arsenalu melo vyhovovat

Reagovat
stiflerovamama

Ideálny na predaj kľúčových hráčov

Reagovat
Kopac

kde teraz hladate streamy?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
icemike

mrtvé

Reagovat
smazaný uživatel

vobec

Reagovat
icemike

Ha, ještě dopo mi To psalo error

Reagovat
lajka30
Reagovat
Kopac

vdaka vsetkym, vzdy som mal rad ako spurs, tak aj spartu

Reagovat
Malresi

Už nech je zajtra. V derby ide všetko bokom, takže snáď zaúraduje kvalita a pohodlne vyhráme. Najlepšie 0:3 a 3x dá gól Milner z penált, ktoré budú nasimulované Salahom a Jurgen po každej z nich vybuchne radosťou.

Reagovat
Neutron

teba by zopar desatroci dozadu vklude vzali gestapaci medzi seba s takouto zalubou v muceni

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Kane v zaklade ? Hovorilo sa ze bude marodiť do Marca,ale nestazujem sa dneska musi fuknuť hatrick aby dohnal Salaha a Aguera

Reagovat
smazaný uživatel

Už v průběhu se objevovaly zprávy, že rekonvalescence probíhá dobře a vrátí se dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som veľmi nadšený, že Kane začína v základe, zvlášť keď nás čaká Chelsea a Arsenal. Snáď vedia, čo robia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vicinda07

Reagovat
vicinda07

a rovno proti tym kopáčom z Burnley, je to zbytocny risk

Reagovat
Minister

"Man City získal Sancha díky nepovolené platbě"

Treba im zakázať nákupy

Reagovat
Usty

Víme, jakej je novej reddit/soccerstream?

Reagovat
Gareth Bale 11

footybite.com tam je vse snad.

Reagovat
masly008

Reagovat
masly008

son

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal

Reagovat
masly008

Reagovat
masly008
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
masly008

naposledy když vyhráli spurs ligu:

http://iruntheinternet.com/03270

Reagovat
Kincl

Sorry ale Arsenal je na tom prostě líp tohle nepřebiješ :D

Reagovat
Gareth Bale 11

*byl na tom líp. Sorry, tohle nepřebiješ.

Reagovat
Kincl

Takže lepší dvacet let nic nevyhrát a hrát pravidelně na třetím místě než být třeba občas pátej a vyhrát jednu trofej? :D aha

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj klub muže vyhrát plnou prdel titulů a mužeš si vygooglit tu vytrínu a pohonit u toho, ale vcelku ti je to hovno platný, když si zejtra pustíš zápas svýho týmu a bude ti na blití.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ne, je lepší teď být třetí a hrát LM, než být šestý a hrát EL.

Reagovat
Golasso

My si těch let bez trofejí v top4 a LM užili dost, díky Tyhle léta už bych nevracel. Raději ať je to přechodně horší a má šanci se to zlepšit, než abych furt čuměl na to stejné dokola. Fandům slepic to teď bude připadat jako bullshit, ale až takto strávíte třeba 10 let nebo víc, tak si povíme

Reagovat
smazaný uživatel

Historicky je na tom Řecko líp než Německo.

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier a Foyth horia ako papier.

Reagovat
smazaný uživatel

Mike Dean je idiot. Nech ťahá už karty.

Reagovat
Cobra

Někdo stream na mobil?

Reagovat
lajka30

Tempo jak z gambáč ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi slabé, Eriksen kazí, Foyth je tam zbytočný na RCB. Chce to Lucasa alebo Lamela namiesto Foytha a prejsť na 4-2-3-1. Zvyýšiť tempo hlavne. Dean je marný v každom zápase. Ako keby na silu chcel všetkých presvedčiť, že nie je zaujatý a tak radšej piskne všetko proti.

Reagovat
Orlandiiik

Lucase hned na hřiště za Foytha

Reagovat
Gareth Bale 11

Kane i Heaton.

Reagovat
Coutinho10

+ ty nejaky vtipky od Harryho

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika. Gól z prvej šance. Sissokova chyba, pokazil jednoduchú prihrávku v strede poľa, po ktorej nasledoval zbytočný roh.

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak on to byt roh nemel, ale ze sam hlavickuje je na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooool

Reagovat
Coutinho10

Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď snad začnem hrát pořádně

Reagovat
Kincl

Pohonil jsi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Neber si to tak

Reagovat
Coutinho10

konecne se to trochu rozhejbe

Reagovat
smazaný uživatel

Rose, drevo.

Reagovat
smazaný uživatel

Daj dole stopéra preboha

Reagovat
smazaný uživatel

KFC otočí zase nějakou haluzí v 90+ se čtyřma tečema

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, ať je ten boj o druhý místo mezi vámi a city co nejlepší

Reagovat
Gareth Bale 11

Harryyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz nám ale štvrtý rozhodca pomohol. to zas bude Dyche plakať.

Reagovat
lajka30

To je komediální liga.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ale nechat si dat gol po autu z pulky hriste jsem, to jsem dlouho nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Foyth prečo je ešte na ihrisku?

Reagovat
lajka30

Burnley jasná redka.

Reagovat
salami

Sissoko má v kopačkách cihly, ne? Jinak Spurs příšerný, všechno vzduchem a nepřesně.

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooool

Reagovat
Gareth Bale 11

Takze konecna dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa s toho jebne

Reagovat
mithro

Reagovat
Coutinho10

tak to je rozuzleni

Reagovat
Kincl

ale titul, titul ten by chtěli :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Je jasne ze treba posilit do utoku a zbavit sa hracou ako Lamela a Llorente a nahradit ich niekim produktivnejsim,proste je vidno ze ked to nejde zakladnej jedenacke tak z lavicky nikto nepride na ozivenie hry

Reagovat
Taiger

Ale hlavně, že jsou v lize třetí a hrajou LM

Reagovat
Kincl

Poprvé s tebou souhlasím :D

Reagovat
Taiger

Reagovat
mithro

vzdy ked prisla moznost zapojit sa do boja o titul, pride takyto vysledok

Reagovat
Cobra

Reagovat
Kixi Syhimour

Super, tak aspoň neztratíme na Totáč

Reagovat
diastan

Tak ted jeste prohra Live a je vse ok

Reagovat
Kixi Syhimour

vykašlete se na ligu

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

No Burnley zaslouženě. Nechápu proč to hrál Poche na tři stopery... zvlášť s Foythem. A ty jeho střídání tradičně nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

vobec tomu nechápem. Foyth je o ničm a prečo hráme na troch stopérov, keď aj tak furt inkasujeme.

Reagovat
Taiger

Slepičák23.02.2019 14:17#

Tvůj klub muže vyhrát plnou prdel titulů a mužeš si vygooglit tu vytrínu a pohonit u toho, ale vcelku ti je to hovno platný, když si zejtra pustíš zápas svýho týmu a bude ti na blití.

Tak co, taky dnes na blití nebo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne. Burnley dneska bojovnější, zaslouženě vyhráli

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ernyyyy

Viděl někdo Pocheho s Deanem? Dean mu musel říct něco pěknýho

Reagovat
Coutinho10

slušně Mauricio nezvládal

Reagovat
smazaný uživatel

3. misto je hratelne

Reagovat
smazaný uživatel

United nás ještě dostanou pod tlak

Reagovat
kiwwi

no ak by sme vyhrali zajtra nad LFC, tak je dost mozne, ze hned dalsie kolo v Chelsea stratite zas a ten rozdiel by mohol ist na 3-4 body co uz je fakt hratelne

ale aj napriek nasej forme nejak neverim ze z dvojzapasu doma LFC a vonku CP ziskame 6 bodov, takze asi mozete byt zatial v klude

Reagovat
smazaný uživatel

My teď budem mít mezi 27.2 a 5.3 Chelsea, Arsenal a Dortmund, takže s naší soupiskou docela problém a dost možná se přiblížíte, ale v delšim výhledu si myslim, že to udržíme. S Live vám věřim, zdá se mi, že jim odchází psychika.

Reagovat
Kixi Syhimour

Uvidíme, tenhůe zápas bude hlavně psychicky podstaný, MUN asi ale vyhrají

Reagovat
smazaný uživatel

Svýmu týmu teda moc nevěříš

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, podle mě prostě titul nebude, ale fandím. Radši být překvapen než zklamán .

Reagovat
smazaný uživatel

Budiž Taky to vidim na City

Reagovat
Benzema

Neskutočný sraľo . Ty snáď pod každým článkom o anglickej lige píšeš ,že síce fandiš Liverpoolu ,ale veríš ,že zase prehrajú a honiš si nad City aký sú najlepši. Čo si ty za debila ? To fandí radšej im a zdrž sa tých debilnych komentárov . Neskutočne ma tým vytáčaš

Reagovat
Kixi Syhimour

Nenutím tě to číst

Reagovat
Neutron

sorry kamo, ale ty si fakt hrozny fanusik ako mozno chces byt objektivny alebo co, ale...vsak ty si tusim podobny typ ako Old Trafford u nas

Reagovat
Kixi Syhimour

To ne, ten si i vyskakuje, to já ne.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale jinak souhlasím s tím hrozným fanouškem.

Reagovat
Pride

Tak Fulham a Huddersfield to mají jasný. Snad je doplní Saints a nazdar

Reagovat
MCFC_8

Radsej Cardiff out

Reagovat
Pride

Cardiff je super

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ManUnited

Saints maj mnohem zajímavější tým teda

Reagovat
Pride

Jak se to vezme no.. já jsem odjakživa přál outsiderům a Cardiff tam nemá žádné velké jméno a přesto hrajou na své možnosti fajn fotbal což se mi líbí.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že podpíšeme Oleho a Poche ostane v Tottenhame aj som im dnes fandil, že by sa mohli dotiahnuť na čelo a vyfúknuť titul tak City a L'poolu. No evidentne nie sú schopný niečo vyhrať

Reagovat
smazaný uživatel

Pre vecšinu fanusikov je hlavna Top 4 prakticky nikto nepocita ze by Tottnham ziskal titul ani to nieje jeho priorita

Reagovat
smazaný uživatel

ok no posledných pár rokov sa vždy obšmietajú okolo prvého mista a vždy to pokašlú, už mi toto príde ako výhovorka, hlavne mohli titul vyhrať v sezóne, keď ho vyhral Leicester a nevyhrať ani ligový pohár, no tak to už o niečom aj hovorí, Poche mi príde ako nový Wenger aj keď ten aj niečo vyhral

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Zaha - Batshuayi - Townsend.. jsem zvědavý, jak to bude fungovat

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf the fuck just happened. Ještě, že jsem se nemoh dívat

Reagovat
smazaný uživatel

pls vôbec nemám stránku na streamy, nemôžem nič nájsť :(

Reagovat
Whitemedia

Michy dá v CP víc branek než Higuain u nás..

Reagovat
smazaný uživatel

EVAAAAANSSSSS

Reagovat
smazaný uživatel

2x sa dostanú za polovicu a dajú 2 goly

Reagovat
wild

Zajtra bez Matica a Martiala..kua, nesmieme prehrat

Reagovat
fenixLFC

zdroj?

Reagovat
eder

Dnes je potřeba zničit ̶k̶r̶t̶k̶a̶ mrdky!!!

Představuji si to nějak takto: https://www.youtube.com/watch?v=9OI91_X6fsk

Reagovat
Gunner14

WTF, proč je to krtka škrtnuto, vy mrdky?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Malresi

Všetko iné ako výhra bude dnes sklamaním. YNWA !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
scholes18

alibista.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Gunner14
Reagovat
pingla

Po delší době bude zřejmě Liverpool schopný hrát ofenzivně na OT, může to být super podívaná. Jsme favoriti, 3 body musí zůstat doma

Reagovat
EXoRcIsT

skor to je vyrovnane

Reagovat
Malresi

Favoriti ste ako vzhladom načo ?

Reagovat
pingla

hrajem doma, lepší forma, lepší trenér

Reagovat
Malresi

Aspoň jedno si trafil

Reagovat
pingla

trefil jsem všechno

Reagovat
TheTopFootbaler

Zpochybňuješ snad to, že jsme na Old Trafford doma?

Reagovat
Malresi

Však nie, to je práve to jediné čo pingla trafil.

Reagovat
TheTopFootbaler

Trefil i lepšího trenéra.

Reagovat
Malresi

Ktorý dokázal zatiaľ prd. oproti Kloppovi vlastne nič.

Reagovat
TheTopFootbaler

Zajíci se počítají až na konci sezóny. My ještě vyhrajeme Ligu mistrů, nezapomeň.

Reagovat
Malresi

Reagovat
Kixi Syhimour

Kde bereš tu jistotu lepšího trenéra?

Reagovat
Coutinho10

dnes se ukaze, jestli jsme schopni navazat na ten herne slusny zapas s Bayernem, ale tohle bude narocnejsi, protoze venku a jeste u rivala, takze bude nutnost bejt oproti tomu poslednimu zapasu produktivni, protoze jinak to nedopadne dobre

Reagovat
Luc-Luc

Bod bude dobrej dnes

Reagovat
oli9

Vůbec, musí být 3

Reagovat
R22

ani ne

Reagovat
nani92

Všetko iné ako výhra bude dnes sklamaním, GGMU!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Taiger

Soukromka promluvila

Reagovat
smazaný uživatel

Ideálně bez Smalinga s Martialem a Lingardem GGMU

Reagovat
pingla

Martial je snad stále zraněný ne?

Reagovat
nani92

jj

Reagovat
smazaný uživatel

podle preview ne, nevím.. podle physioroom mají oba expected return dnes

Reagovat
ManUnited

Tak jak dnes?

DDG

Young-Eric-Iceman-Luke

Ander-Pogbič

Lingard-Mata-Alexis

Rash

????

Reagovat
smazaný uživatel

prečo Alexis v základe?

Reagovat
ManUnited

tak když Tony nejspíš nebude k dispozici tak moc jinejch možností není, ještě dát Rashe nalevo a na hrot Romela no

Reagovat
smazaný uživatel

Romela namiesto Alexisa, ten hrá aj tak (subjektívne) lepšie na kraji ako na hrote

Reagovat
vladis271

300. pre drvivú výhru Liverpoolu proti MU

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

v které galaxii?

Reagovat
oli9

V tehlepondělí ty troubo

Reagovat
Swarley

snad bude dneska pískat sudí rovinu a trošku zafouká, pak to bude pro Liverpool debakl...

Reagovat
Malresi

Ale kdeže, dnes to bude 0:3.... 3x Milner po penaltach, co nasimuluje Salah, nech vás porazí od jedu

Reagovat
Swarley

tak FA tlačí na ten liverpoolský příběh, ale snad to alespoň nebude tak okaté

Reagovat
smazaný uživatel

Manchesterský príbeh by bol krajší, no to by bol fakt zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo , kde se dá sledovat v Olomouci Premier league a aby to nebyl úplnej pajzl?

Reagovat
PP

Travis to pouští..

Reagovat
smazaný uživatel

Niekedy púštajú PL v Originále. Inak Wimbledon, ale to je šport bar.

Reagovat
nani92

Puel skončil, chvalabohu

Reagovat
Kixi Syhimour

Očekávám prohru a záčátek konce našich nadějí

Reagovat
eder

You´ll never wank alone...

Reagovat
Benzema

Neskutočný debil

Reagovat
Kixi Syhimour

Aspoň se mi pak můžeš vysmát

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

už to fakt přeháníš

Reagovat
Luc-Luc

zase bych to nedramatizoval, kdo by na zacatku sezony tipoval, ze budem v unoru realne bojovat o titul...city jsou bohuzel diky sirokemu kadru a forme favorit, ale zapasu je jeste hodne a muze se stat cokoli

Reagovat
Luc-Luc

jinak byt neutralni, tak tam dnes hodim na united, kurz 3 si o to rika :)

Reagovat
Coutinho10

kurzy hodne prestreleny , takze jsem toho taky vyuzil jeste kdyz byl 3,20, takze bud budeme bodovat a pujdeme na 1. misto a nebo aspon vyhraju nejaky drobny

Reagovat
Luc-Luc

to ja jsem prave nemohl, nemel bych z tech penez radost

Reagovat
Coutinho10

tak neni to to hlavní...já to mám spíš tak, že většinou na oblíbený týmy nesázim, protože kdyby to nevyšlo, tak máš 2x tak větší vztek takhle to je win-win situace...buď ty nebo tvůj tým

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

bude to tezky, taky nejsem uplne optimisticky, ale neda se nic delat...budeme muset bejt efektivni

Reagovat
Kixi Syhimour

bude hlavní problém. Ještě jak píše fff, Matip na CB taky nezní poeticky. Každopádně 2. nejtěžší zápas téhle půlky sezóny a za 2 kola, či za jak dlouho ještě výlet na EFC, které se vždy hecne. Uvidíme, každopádně jsem zvědav jak bude Ole hrát, proti PSG byl spíš zalezlý vzadu, to proti nám neočekávám. Snad teda nebude "dinosauří" záloha, ale vypadá to, že se Klopp poučil, proti Bayernu ho to musilo přímo svádět k tomu dát tam WHM.

Reagovat
Coutinho10

j uvidíme....je fakt, že oni ty velký zápasy zatím úplně nezvládli, takže uvidíme dnes

Reagovat
Taiger

Jeden z těch, kvůli kterým LFC ten titul nepřeju. Strašnej ubrečenec. Snad se ti to vyplní.

Reagovat
Kixi Syhimour

Here se to again, tak co chcete, jednou jsme moc pasivní a někdy pro změnu moc arogantní .

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak nepřát titul někomu kvůli fanouškům je mnohdy absurdní. Každej tým má nějaké dementní fandy (já) vs. ti normální, kteří se vyjadřují na úrovni (Coutinho10, Fesak, fff). U MUN to máš taky, u Chelsea totéž, nezapomínat na Arsenal a Totáč, ba i ten fanda MCFC by se našel. Je mi jasné, že nepřeješ titul LFC od začátku. Holt, kdo chce psa bít, hůl si najde.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
PP

Tak snad nenastoupí Austin, aby nám ho tam zase šoupnul..

Reagovat
oli9

Co tu resite :: :: unitedhype dnes potka po dlouhe dobe zase jeden kvalitni tym, tudiz 1:3 pro lfc kiwi, adam, nani a spol tu zas sice budou brecet shazovat salaha jako vzdy a brecet ze je cely svet proti nim ale bude jim to prd platne

Reagovat
smazaný uživatel

aby ses nedivil

Reagovat
oli9

Kdyz jo pogratuluju, nedela mi to problem. Ale verim ze to bude jasna zalezitost pro nas

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, ty děláš přesně to samé.

Reagovat
Luc-Luc

v zapase s psg se ukazalo, ze se s nima da hrat, ale zase bych z nich nedelal nejaky nazdarky, ten tym ma silu, vyhrat se tam da, prohrat ale klidne taky

Reagovat
Kixi Syhimour

Vypadá to, že ani jeden tábor fanoušků se nespokojí s remízou.

Reagovat
TheTopFootbaler

Takže Tottenham, Chelsea a Arsenal jsou nicky, jo? Abyste se nedivili. Jestli to dneska Van Dijkovi a vašemu útočnému triu nesedne, jste odepsaní.

Reagovat
oli9

Sorry ale chelsea a arsenal mimo

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak a doufám, že se už divíš. ;) Předvedli jste stejný kulový jako my, a to nemáme v obraně Van Dijka.

Reagovat
fff

Celkom sa bojm Matipa na CB. Uvidime, dneska to moze skoncit akymkolvek vysledkom.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak.

Reagovat
Liquid

zajímavé, ikdyž se nám to vůbec nehodí, většina fans Chelsea dneska přeje výhru United a já zrovna tak, United pomůžou City k titulu

Reagovat
Luc-Luc

to mas necim podlozeno, ze vetsina fans Chelsea preje dnes MUFC a celkove MCFC ? Pokud ano, mohl bych zdroj ? Nechce se mi verit, ze radsi budete dalsi sezonu bez CHL nez aby LFC bral titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická česká mentalita. Nevadí, když se budu mít špatně, ale hlavně aby se měli špatně ty, krerý nesnášim. Viz volby.

Reagovat
Luc-Luc

ja vubec nechapu, co muze mit Chelsea proti LFC, ti maji rivaly spis v Londyne jsem myslel, Tottenham nebo Millwall

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba v době, kdy jsem začínal hodně sledovat fotbal se Chelsea pravidelně s LFC střetávala v LM a ta nenávist byla hodně vysoká mezi tábory fandů a myslím, že hodně lidem to zůstalo. Navíc, když se pohybuješ na forech, tak tě lidi často přinutí nenávidět i týmy, který by ti normálně nevadily.

Reagovat
Luc-Luc

ja to tak mam s MUFC, i kdyz mi ten tym byl ukradenej, nikdy jsem s nima v ulicich nevalcil, tak kvuli jejich fanouskum tady me zacinaji vadit, ale ne vic nez City, ty nenavidim ze srdce..

Reagovat
smazaný uživatel

poslední věta

Reagovat
Liquid

a taky to je tím, jak se fandové Liverpoolu stavěli proti Chelsea když šel Torres za lepším do Chelsea a taky toho dosáhl, s fans LIV nebyla vůbec řeč a pak k vám přišel ultrazmrd Suarez což vám u všech ostatních fans taky nepřidalo

Reagovat
Luc-Luc

nechapu jak muze fanousek tymu, kde delal kapitana Terry vubec o nekom prohlasovat, ze je zmrd

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak ale Suarez je, a to korunovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

ved mozu vyhrat LM

Reagovat
smazaný uživatel

"EL

Reagovat
Luc-Luc

pravda, na EL jsem zapomnel, tak at se jim dari

Reagovat
Malresi

Je to len kvôli fans Poolu tu na eurofotbale, alebo je vám fandom Chelsea sympatickejšie City?

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna City fandi vacsina, ak ich tim nehra o titul lebo maju tak 3 fanusikov a len 1 je uplny dezo

Reagovat
Kixi Syhimour

Většina není ani naštvaná když vyhrají City, nikomu to ani nevadí, jediný kdo jsou trochu na větvích, jsou fandové MUN, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně to přeju MC, ale dnes musí vyhrát Live

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes musíme.. otázka cti 3 body

Reagovat
FCSL

To jsem teda zvědavej, jestli tam dá Ozila i v lize. Ta z prevka vypadá dobře. Doma nám to jde, tak snad další výhra. Live snad neprohraje a půjdem průběžně na to 4. místo, to by mohlo bejt dobrý povzbuzení

Reagovat
mithro

bez Matica

Reagovat
mithro

Nemanja Matic not in the United team today. Injured in training yesterday. Fears after initial assessment he could be out for up to a month but will have more scans next week. Would be a big blow.

Reagovat
wild

ved to sa vedelo uz odvcera..som zvedavy ako to zvladneme v zalohe, je to velka strata, moze to ovplyvnit aj Pogbove ulohy a vykon

Reagovat
mithro

a jak hro zny musi byt Fred, ked miesto neho hra McTom

Reagovat
wild

McTominay je podobny typ ako Matic a Fred je.. traged

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

zas lepšie, ako počas zápasu

Reagovat
mithro

idealne vobec

Reagovat
smazaný uživatel

idealne áno, len lepšie stratiť hráča pred zápasom podla mňa, ako v 25tej minute. Pri zápase s PSG to bolo cítiť, že to Oleho prekvapilo a musel až moc improvizovať, takto sa na ten výpadok môže aspoň pripraviť aj manager aj konkrétny hráč, ktorý nastúpi do základu ako náhrada

Reagovat
wild

Nemanja Matic not in the United team today. Injured in training yesterday. Fears after initial assessment he could be out for up to a month but will have more scans next week. Would be a big blow.

Reagovat
Coutinho10

tak je to tady ...škoda Arnolda na lávce

Liverpool: Alisson, Matip, Van Dijk, Robertson, Milner, Wijnaldum, Henderson, Fabinho, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Mignolet, Keita, Sturridge, Lallana, Shaqiri, Origi, Alexander-Arnold.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mě máte ten Matip hned za Alissonem , ale jinak dobrá

Reagovat
Remt

Milner, Wijnaldum, Henderson nevím no

Reagovat
vladis271

ved Wijn je momentálne asi najviac in form player čo je u nás.

Reagovat
Coutinho10

jsou to větší osobnosti, já myslim že ok...Keita nebo Shaq to můžou případně pak rozhejbat, ale neviděl bych tohle jako hlavní problém

Reagovat
Remt

tak není to tak dlouho co se tu psalo že když tito 3 nastoupí vedle sebe, tak toho záloha moc v zápase nevymyslí, nebo ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, ale Milner hraje RB, což znamená zálohu FWH, což je dobré, například Keita hrál hodně teď a Shaqiri je úplně bez formy.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
wild

United XI vs Liverpool: De Gea, Young, Smalling, Lindelof, Shaw, McTominay, Herrera, Pogba, Mata, Lukaku, Rashford #mufc

Reagovat
Pigeon

Diamant. To je špatné

Reagovat
Grahf

proti chelsea to fungovalo. Ten mctominay ma tam ale straší, nechápem, že dostáva prednosť pred fredom. No a ani martial, ani lingard v základe

Reagovat
Remt

Ale Martial je tuším ready nebo není? v týdnu jsem myslim četl že bude připravenej hrát

Reagovat
kiwwi

neni ani na lavicke

Reagovat
mithro

no to bude jizda

Reagovat
EXoRcIsT

aspon mame vyhovorku ked prehrame ze sme nemali Matica a Martiala ale nie pekna zostava a dufam ze vitazna

Reagovat
iamek

Bez Matice rip.

Reagovat
Infernoqt

Tohle se mi nelíbí, McTominay, Mata, Lukaku... slabota, tam si moc nevytvoříme. Live bude ten dominantní tým na hřišti a my budeme čekat na zázrak

Reagovat
Swarley

no místo Maty bych teda na takový zápas rozhodně uvítal Lingarda

Reagovat
wild

hej no, ale Lingard nie je fit na to aby bol v zaklade..bohuzial, sa nam to dost rozsypalo. Matic, Martial a Lingard su vyrazne straty. Alexis je nepouzitelny traged, Mata je pomaly a nehodi sa do takychto zapasov a Lukaku..ani neviem co k nemu momentalne napisat

Reagovat
Swarley

rozhodně formu nemá, ale Lukaku oproti Matovi a Alexisovi pořád věřím...Lukaku minimálně loni jasně ukazoval, že na to má...teď hraje otřesně, ale on prostě umí...

Alexise s Matou bych v létě klidně nechal jít...

Reagovat
Busby babes

zalezi, kde Mata bude. Pokud bude na tom podhrotu, tak tam je skvelej. Pokud bude na pravym kridle, tak tam je marnej.

Reagovat
Swarley

jo to jo, ale myslím spíš směrem do budoucna...Matu už bych dál nedržel...

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
fenixLFC

vidim podobnost s milnerom, unho tiez zalezi kde nastupi. ked na lavicke, tak tam je skvely. ked na ploche, tak tam je marny

Reagovat
Busby babes

dneska jste meli kliku, ze tam nebyl Martial. Se zlutou kartou by ho znicil. skoda, ze jsme to nevyuzili.

Reagovat
Busby babes

Matic zranenej a Fred stejne nedostane sanci.

Reagovat
mithro

to sa zacina javit ako vyborny nakup, miesto nahrady za 50 mega, ktoru prave dnes potrebujeme, tam mame maskota

Reagovat
Infernoqt

Však Fred v létě odejde, to je jasný :)

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

tak za zrovna za Matice? to je to, co jsem psal...jak se zraní Matic, tak jsme v prdeli...to se musí v létě taky řešit...

Reagovat
Busby babes

podle meho Fred prichazel jako castecna alternativa za Matice.

Reagovat
Swarley

však on DM snad pořádně ani nikdy nehrál, ne? nebo si to teda nedovedu absolutně představit, že by to měl v PL zvládnout...on je na tu pozici Andera, možná částečně Pogbiče...

Reagovat
Grahf

mctom tiež nehral dm v rezerve

Reagovat
Swarley

může být a taky si teda úplně nemyslím, že to je šťastné řešení, když by měl být jedinou náhradou za stárnoucího Matice...

Reagovat
Busby babes

vylozene DM ne, ale mel by umet zahrat defenzivne ladeneho zaloznika.

Reagovat
Swarley

asi tam ten předpoklad byl, ale on může hrát buď místo Pogby nebo Andera...jiná možnost tam není...

Reagovat
PP

tak to jste v hajzlu.. Váš nejlepší hráč s Pogbou a Rashem a navíc ho nemáte kým nahradit.

Reagovat
niflheim

Fred je bust.

Reagovat
smazaný uživatel

Scott hrál i minulou sezonu doma proti Liverpoolu a vyhrali jsme takže easy!

Reagovat
mithro

The Manchester United manager’s player of the year 2017/18 starts

Reagovat
smazaný uživatel

tak poďme na to, teším sa na zápas ako už dávno nie

Reagovat
vladis271

NA ZáPAS S NIMI SA NEDá TEšIť.

Reagovat
mithro

za takychto podmienok, sa uz musis zacinat trochu tesit.

Reagovat
vladis271

S Matipom v základe?

Reagovat
avicii

Dnes by pre nas prehra mohlo znamenat velku psychicku ujmu ale ako vidim zostavu united tak by sme to mali uhrat

Reagovat
mithro

If Liverpool lose to a team with McTominay in it they should be disqualified from winning the league.

Reagovat
Busby babes

Rashford hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

vopred si robite alibi..milner na RB je ešte vacsia picovina

Reagovat
vladis271

Milner je defenzívnejší ako TAA, ale mna viac desí ten Matip.

Reagovat
mithro

matipa si podiriguje VVD

Reagovat
Nikikrew

Micky momentalne nehra dobre ale stale ho bude jebac do tej zostavy

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec dobrý rozhodnutí, byl po dlouhý době výbornej

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
oli9

Mane na younga ten ho bude slusne motat

Reagovat
Swarley

no není to tak dávno, co úplně v klidu smazal Salaha

Reagovat
PP

sice z Younga většinou bolí oči, ale tento zápas ho smáznul..

Reagovat
Swarley

to je tak jediný zápas, kdy hrál dobře...možná ještě u toho kotle proti Arsenalu, tam dával tuším dva fíky...

Reagovat
PP

já zase nezapomenu na debut Rashe, kdy nastoupil proti nám a dal 2 fíky ze 3 a na ten třetí snad dokonce i nahrál, zmetek..

Reagovat
Hai

Rashford na milnera

Reagovat
smazaný uživatel

ta sestava je divna (henrikh, aaron), ale vyhra by mela byt jasna.

ted idealne united prohra, utrhnout je a zatlacit na tottenham. liverpool at si ten titul prohraje s nejakym blackburnem nebo tak...

Reagovat
kiwwi

Klopp proti zvysku top 6

https://i.redd.it/b4mskci00gi21.jpg

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak přebíral taky nejhorší kâdr z top 6 po Brendanovi, ta první sezóna to dost zkresluje, každopádně trochu to pokulhává poslední dobou.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Kixi Syhimour

Sorry, zmátl mě ten tvůj popis . S tímhle souhlasím, s MUN vypekl jen v EL.

Reagovat
smazaný uživatel

lebo derby zápas je čosi iné..nie je to vždy len o kvalite

Reagovat
smazaný uživatel

áno, Ivanko, máte veľkú šancu

Reagovat
Luc-Luc

jste nekdo v nekterym z tech kin ? jak to tam vypada, kdo ma prevahu atd?

Reagovat
oli9

Děti a borci s pritelkynema co postuji instace

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

Humor lidí ze soukromky

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

Tebe by měli někam zavřít

#zanormalnikabinky

Reagovat
Taiger

Poďme United!

Reagovat
Coutinho10

kurz na United vylezl až na 3,51

Reagovat
smazaný uživatel

Pome na ně! Uniteeeed!

Reagovat
captain18

link na arsenal? dik vopred

Reagovat
Kixi Syhimour

Režie , místo Salaha Pogba

Reagovat
redyyz

Reagovat
mimi_united

Poďme debakel

5:1 2xPogba, Mata, Lukaku, Rash - Salah

Reagovat
oli9

pak se vzbudíš pochcaný

Reagovat
Tomoro

Nějaký dobrý stream na utd-lfc hoši? Dik!

Reagovat
nani92

Raiola takto tlačiť na Pogbov prestup

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Young kokotko

Reagovat
EXoRcIsT

Young dpc

Reagovat
Kluivert9

Young nikdy nezklame

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá prosím někdo nějaký kvalitní stream?

Reagovat
r.mrazik

S tou sestavou nám teda vůbec nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
wild

Boze kedy sa uz konecne zbavime tychto kokotov typu Young

Reagovat
Grahf

za čo majú primak?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřímák.. malá domů asi

Reagovat
Luc-Luc

proc to fimino nehral

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě největší tragéd, fakt jsem na něj alergickej úplně...

Reagovat
Kixi Syhimour

no, jo naše standartky

Reagovat
vilp

Dvě přihrávky před střelou? Skvěle Liverpool...

Reagovat
Gunnersaurus

Má niekto SD stream na arsenal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku hattrick dneska

Reagovat
Greny

mala domu

Reagovat
smazaný uživatel

STREAM ???? Poprosím

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jinak reddit/superstreams

Reagovat
smazaný uživatel

díky obom

Reagovat
smazaný uživatel

kamarát chce pozerať a nevie zohnať poriadny

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem

Reagovat
smazaný uživatel

v poho

Reagovat
ManUnited

Pár vteřin a Young už mě stihl nasrat klasika

Reagovat
Taiger
Reagovat
jacobT

LACAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Edgewalker

Lacaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Hachim Mastour

Miki

Reagovat
Taiger

LACAAAAAAAAAAA CPT

Reagovat
PP

nebyl to Lacův offside??

Reagovat
masly008

ne

Reagovat
Counter

nn

Reagovat
Rohlíček

Lacaaaaaaaaaaaa

Reagovat
EXoRcIsT

Comu sa Henderson ako cuduje

Reagovat
redyyz

pussy Rashofrd

Reagovat
EXoRcIsT

Wtf sak ho len skopol a o loptu ani nezavadil mal dostat zltu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Herrera chvíli předtím nejspíš taky

Reagovat
redyyz

ved len trolim

Reagovat
redyyz

ale na zltu to nebolo...

Reagovat
Coutinho10

skoda Salah, ake hezky prunik

Reagovat
cokoliv

Chce se tam vůbec někomu běhat?

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak když hrajou oba pod Mourinhem

Reagovat
Hachim Mastour

Soton pekné dresy.

Reagovat
Taiger

Herrera je hroznej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

hrozný je podle mě spíš to, když místo svýho týmu sleduješ zápas rivala, abys pak v diskuzi na netu pobrečel jak má hrozný hráče

Reagovat
Taiger

Koukám na oba zápasy

Reagovat
Grahf

ten diamand asi nebude fungovať, na krajoch nemáme nikoho, tam si chodia, jak chcú

Reagovat
oli9

ta tlustá svině Lukaku nemůže dát doufám gol ten nemůže přeběhnout 3x tam a zpátky

Reagovat
Taiger

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Lukaku a tlstý

Reagovat
Whitemedia

beztak by si tě ta tlustá svině povodila

Reagovat
Taiger

Reagovat
kiwwi

Vole som to v rýchlosti precital ako stejně te tlusta svine porodila to už by bol docela hardcore

Reagovat
SaianSupaCrew

Fabinho to rozdává jako Xabi v nejlepších letech

Reagovat
vilp

Reagovat
masly008

tohle je faul i v hokeji tvl.za to dostal McDavid stop na 2 zápasy a on to ani nepískne.chudák kola.

Reagovat
leroy

Co to jebe tuto sprostu taktiku. Uz proti Chelsea sme 60 minút nevystrcili zadok z polky. Kraje uplne voľne, chodia si pred šestnástku ako chcú a dopredu to absolútne nefunguje.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Counter

Easy peasy, teď to jen nezscaplárovat

Reagovat
Edgewalker

Mikiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Salah nevie tie primáky

Reagovat
oli9

Reagovat
Taiger

Palcuje tlustá svině

Reagovat
Kixi Syhimour

Fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

ach Mo

Reagovat
smazaný uživatel

Mikyyy..

Reagovat
Taiger

MIKHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Luc-Luc

Matip

Reagovat
Gazdo

Herrera mi strasne pripomina toho Miguelovho syna Davida z tretej serie narcos. Este verim tomu ze by sa rovnako aj na ihrisku spraval

Reagovat
jacobT

Tak celkom luck, ze po tomto uvode vedieme 2:0

Reagovat
Rohlíček

Mikyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Coutinho10

Matip skoro pres 4 hrace

Reagovat
smazaný uživatel

ez, iwobi > DeB

Reagovat
pingla

Salah psychicky zase v hajzlu ten primak

Reagovat
Kixi Syhimour

jasně

Reagovat
oli9

stejně vám tam 2 drbne

Reagovat
wild

Zatial je to rovnaka sracka ako 2.polcas proti PSG. Smerom dopredu absolutne nic, este sa zranil aj Rashford to je uplne v pici, skoncili sme..

Matic chyba strasne

Reagovat
oli9

rashford pude dole ... kulhá

Reagovat
Grahf

tam nikto nepresuje a nebhá, lukaku s matom neškodní, mctom tieňuje, rashord nakopnutý

Reagovat
Grahf

a pogba vypojený z hry zase

Reagovat
Greny

nechtel to Salah prekopnout pres zed ze ne? z takove blizkosti je to podle me lepsi zkusit na stranu brankara a nebo to risknout po zemi

Reagovat
EXoRcIsT

Neviem no ale navrhol by som Lukakuovi aby pohol tou svojou ritou a zacal kurva behat

Reagovat
leroy

A kam ma behat? Ved je v tom systéme stratený

Reagovat
EXoRcIsT

Sak aspon napadam a ne vyklusavam po 5min hry

Reagovat
leroy

Však v tom systéme Rashford a Lukaku môžu akurát tak tieňovat. Nie si na kraji Ano vec strede.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz si vzpomenu za co piskli penaltu proti otamndimu

Reagovat
Ondiis

Horší než rozhodčí už je jenom Aaron. On na CAM prostě nikdy nefungoval. Ozil in po poločase

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale penalta, ne ?

Reagovat
Taiger

Xhaka a ty jeho passy

Reagovat
Counter

Reagovat
wild

Tak to ti jebe..este aj Ander

Reagovat
Swarley

Carrick na hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

a můžeme to zabalit bez Andera a Marcuse

Reagovat
Grahf

aj herrera v hajzlu, všetko sa sere

Reagovat
oli9

tak podle mě si to udělal při tom jak tam šel do Matipa tou nohou bez nějakého úmyslu trefit vůbec míč

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je v prdeli

Reagovat
nani92

Tak a sme oficiálne v pici

Reagovat
Taiger

Reagovat
Remt

otazka je jestli kdyz budete cely zapas zalezlý, jestli vám vůbec dáme gola

Reagovat
Swarley

Ale na Liverpool to bude stačit

Reagovat
Grahf

pereira a mctom, to sme bez zálohy

Reagovat
smazaný uživatel

a je to v prdeli, keď tam dá Alexisa

Reagovat
Taiger

Alexis rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

o našej prehre

Reagovat
Mato178178

TEN MCTOMINAY NEVYHRAJE SNAD ANI JEDEN OSOBNY SUBOJ

Reagovat
smazaný uživatel

Dost bych se divil kdyby united z tohohle hovna co hrajou upletli bič

Reagovat
Grahf

jasne, všetci za zraňte dopiče

Reagovat
smazaný uživatel

teď teda VVD skvěle..

Jinak ten Pereira pokud nezahraje dneska, tak to bude jeho konec imho..

Reagovat
oli9

mata a rash v pici mazec od 20. minuty jestli budou 3 stridani

Reagovat
Swarley

Dpč to se za 20 minut zrani všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool kokoti nám likvidují hráče

Reagovat
oli9

klasika herrera si to udelal sam pri zakroku na matipa

Reagovat
wild

kurva mame len 3striedania

Reagovat
iamek

Tohle je už víc než lazaret.

Reagovat
Taiger

Lacazette?

Reagovat
nani92

Reagovat
Nikikrew

Človek sa nediva a už si ti dávame, krása

Reagovat
Greny

holt si dnes bude muset Pogba maknout ve stredu zalohy

Reagovat
Whitemedia

to proti Liverpoolu co dnes hraje za lazaret.. Herrera, Rashford a už i Mata se netvářil zrovna nejlíp.. to vše během 23 minut

Reagovat
redyyz

to sa asi nedohra 11 vs 11 a ani cervena nemusi byt

Reagovat
leroy

Mata dole. Dikybohu

Reagovat
MCFC_8

Luckeri liverpoolski...

Reagovat
Kixi Syhimour

Nám se zranil Firmino, zkus bejt někdy objektivní

Reagovat
C-M@ster

W T F ?

Reagovat
Luc-Luc

Milner nedohraje to vidim uplne

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo

Reagovat
nani92

Wow

Reagovat
Taiger

Firmino off, tak a jsou si kvit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bol na Firmina zákrok či čo? Neukázali nič na kamere

Reagovat
nani92

Som zvedavý koľko vydrží Lingard

Reagovat
nani92

Čakal som viac

Reagovat
Coutinho10

aspon 20 minut dal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo tady říkal, že je lepší se zranit před zápasem než v 25. minutě? To můžeme posoudit v praxi..

Reagovat
smazaný uživatel

CHudak Rash

Reagovat
vodka

Dpc, to sem neviděl 3 střídání za 25 minut...

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
vodka

Jo, 3 jsou za 30 :D chvíli jsem byl v tom, že lingard šel za rashe...

Reagovat
smazaný uživatel

Milner dnes dává tie centre jak prípravkar tvl

Reagovat
Taiger

Mikhy je výborný

Reagovat
cubazi

Milner dopiči zober prášky a okulare ... normalne ma vytača ten kokot do nepričetna

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses pacient....

Reagovat
ManUnited

Tam maj v kabině naky španělský orgie nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Milner je hrozný

Reagovat
janinho

Prečo vlastne nehrá TAA?

Reagovat
Kixi Syhimour

Po zranění a poslední zapás na OT si ho Rashford povodil

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, asi sa Klopp bál Rashfordovej rýchlosti a chcel tam dať niekoho skúsenejšieho

Reagovat
C-M@ster

Nevím, jestli se víc bát kvalitativního oslabení na hřišti, nebo toho, že se zraní někdo další.

Reagovat
Taiger

Reagovat
EXoRcIsT

L

Skor sa bojim ze henderson alebo milner zrakvia rashforda do koncap sezpony

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino dole a Studge sa zraní tiež ... Obaja tréneri tých hráčov preťažuju, takto sa to prejavuje... Klopp hlavne preto, lebo ma úzky káder a hráči mancs zas mali formu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no zrovna teda Mata nevím z čeho by byl přetíženej..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten asi nie, ale zranený je aj Tony

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera a Matič

Reagovat
smazaný uživatel

Jop

Reagovat
Grahf

strašne sme priposratí

Reagovat
Taiger

Reagovat
cubazi

Milner a salah si to dneska davaju... Ach bože

Reagovat
oli9

oni se nerozcvičili nebo co

Reagovat
Luc-Luc

Studge super, konecne tam mame utocnika

Reagovat
Coutinho10

Danny pojd

Reagovat
Grahf

a pogba sa asi 2x doktol lopty, neviem, čo tam robí pri kraji

Reagovat
Greny

vsichni hraci trenerama pretizeni (Matic, Herrera, Firmino i Mata) jenom ty vole Willian a Jorginho jsou drzaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

máme kliku, že máme tak odolné hráče

Reagovat
Gazdo

Lebo hovno robia

Reagovat
Grahf

jak za mourinha zatial, dostaneme a loptu a nikto nejde dopredu, hráč s loptou sa rozbehne do troch a stratí

Reagovat
leroy

furt daleko od lopty. Aj dopredu aj dozadu. Ole co spekulujes s picovinami

Reagovat
Taiger

Mikhy je famózní

Reagovat
Kixi Syhimour

Máme optickou převahu, ale neměli jsme ani jednu šanci.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

Ale Poolu se dobře připískává

Reagovat
Tolstobik

Oliver je hroznej chudak no, ale nemyslim si, ze by pripiskaval Poolu, spis je jen uplne zoufalej

Reagovat
smazaný uživatel

dostane Henderson kartu někdy?

Reagovat
Tolstobik

Rozhodci docela smesnej zatim, ten jeste udela nejakej strasnej fail dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Robertson mal loptu koľkokrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Vvd is not a coward

Reagovat
Luc-Luc

Virgil to je zed

Reagovat
Remt

vyvažte toho borca zlatem

Reagovat
Grahf

pool hraje agresívne, jak by sme my mali

Reagovat
Taiger

To jsou perly

Reagovat
smazaný uživatel

Milner ma neskutočne vytáča

Reagovat
smazaný uživatel

Milner to je moc toto. Taky zlý výkon som od neho dlho nevidel, ako zatiaľ predvádza

Reagovat
cubazi

Milner shit bastard

Reagovat
Counter

LOL Laca

Reagovat
masly008

tohle nedat je umění.

Reagovat
smazaný uživatel

United trapný výkon, dnes musí prohrat.. o poločase snad dolu Milner, ten dnes nema den

Reagovat
EXoRcIsT

Trapny vykon ked nam vypadli pred zapasom dvaja zakladni hraci muzstva a cez polcas sme stratili dalsih 3

Reagovat
R22

Reagovat
EXoRcIsT

No a co mam byt cely happy ze sme prisli o 3 hracov zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

To je samozrejme pravda, ale Byli jste jednou za půlkou..

Reagovat
Minister

Laca wtf

Reagovat
EXoRcIsT

Allison klobuk dole

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson wauuuuuuuuuuu. Božský zákrok. Toto je on

Reagovat
redyyz

neuveritelny a hlavne cisty zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Omg Laca, ale inac dobra akcia.

Reagovat
Whitemedia

Lukaku boží teď

Reagovat
Kixi Syhimour

Do pr*ele Alissone

Reagovat
Remt

tak tohle smrdělo golem, fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson wow

Reagovat
Taiger

Mikhy je top, nejlepší na hřišti

Reagovat
Swarley

Dpč tak to vyřeš

Reagovat
Swarley

A ještě se u toho zrakvi

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku Alisson moc pekne

Reagovat
Pigeon

Lukaku vyškolik VVD jak malého kluka

Reagovat
Luc-Luc

Alisson

Reagovat
oli9

hlavně že henderson zvedá ruku kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

další?

Reagovat
EXoRcIsT

A to je na smiech ze sa dakto zrani ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz je z United, tak ano.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, jebat fakt...

Reagovat
Grahf

lingard dlho vydržal dopiče

Reagovat
Remt

měl jsem za to, že ani původně neměl nastoupit, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard v pici

Reagovat
ManUnited

Lukaku ta finalka bejt tam rashford tak je to gól

Reagovat
smazaný uživatel

3x střídat v 1. poločase, toto sem dlouho neviděl, asi nikdy

Reagovat
Minister

lol 3 striedania v prvom polčase

Reagovat
Coutinho10

Alisson famozne

Reagovat
smazaný uživatel

Ta uvidíme jestli Klopp bude spravnej zmrd

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Totiž existují správní a nesprávní zmdi

Reagovat
Counter

Jasně že jo. Správný zmrd je třeba Vardy, nesprávný zmrd je třeba Herrera.

Reagovat
masly008

úplně přesné přirovnání

Reagovat
TheTopFootbaler

Mimo. Správný zmrd je třeba Herrera, nesprávný zmrd je třeba Ramos.

Reagovat
Counter

Nah, i slovo zmrd je pro Herreru ještě příliš mírné výrazivo.

Reagovat
TheTopFootbaler

Jako štve mě tím, že vždycky někoho sejme na jasnou žlutou a pak se řve na rozhodčího jak se ho ani nedotkl. Ale jinak je třeba Henderson úplně jinde podle mě.

Reagovat
Counter

V čem je podle tebe Henderson horší? Podle mě soupeře neprovokuje takovým způsobem, ani tolik nesimuluje a ani se tolik nehádá s rozhodčím.

Reagovat
TheTopFootbaler

Prostě svými zákroky. Jasně, je to tvrďák a správný kapitán, ale prasí mnohem víc. Jinak Ander taky tolik neprovokuje. Simulant a plačka to trochu je, ale to patří k jeho jižanské povaze, je to srdcař, no.

Reagovat
Counter

Tak jasně, je to ten typ hráče, že vlastní fanoušci ho budou mít v oblibě o to víc, ale všichni ostatní ho musí nesnášet

Reagovat
TheTopFootbaler

Anderka chci už dlouho s páskou, musím se přiznat. Young mě vytáčí jako klíště.

Reagovat
Coutinho10

Lingard twl co to je za zapas 3:1 na zraneni

Reagovat
Hachim Mastour

Kolašinac tank

Reagovat
Tomanatura

Chodte do pici. Alexis ukaz se

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to prajem United ako nikdy

Reagovat
Taiger

Reagovat
Eichel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

No ty ako fanda Liverpoolu asi nie no

Reagovat
smazaný uživatel

Mel jit Alexis za Matu, co uz no.

Reagovat
Taiger

Odveta s PSG bude sranda

Reagovat
Grahf

ole tam mal dať rovno sancheza, keď lingard nebol ok

Reagovat
Kixi Syhimour

Alexis by to i dal

Reagovat
Mato178178

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň se bude moct Ole vymluvit na zraněni, až dostanou v druhem poločase rychtu... hrát doma a dostat se jednou za půlku (i když teda z toho byla největší šance zápasu)

Reagovat
Luc-Luc

dneska nam hraje skoro vsechno do karet, to musime vyhrat

Reagovat
Taiger

Kdo půjde chytat, když se zranění De Gea?

Reagovat
Whitemedia

Pogba

Reagovat
ManUnited

Alexis

Reagovat
Greny

Lukaku ten zabere hodne mista

Reagovat
Counter

Lukaku, zaplní největší porci branky.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

najvyšší alebo najtučnejší

Reagovat
pingla

to je tak hovno, když si to prostě nemůžeme rozdat 50:50.... druhý poločas asi jen beton a čekat na breaky, jinak prohrajem...

Reagovat
smazaný uživatel

Matip hra co forme, Fifo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vo*

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

čo?

Reagovat
MCFC_8

Chore, chore, chore...este nech zlikviduju Rashforda a je to v p...luckeri

Reagovat
nani92

Chlapci bojovať

Reagovat
jacobT

Zahravame sa s ohnom a Csaplarom ak tam ten treti nedame...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Matip vypada jak cernej Jasper z The Hundred

Reagovat
stas87

Aky to je zatial futbal? Ma zmysel zapnut druhy polcas?

Reagovat
Taiger

Určo zapni, 2:0, pěkný fotbal, Mikhy a Iwobi skvělý

Reagovat
Swarley

Určitě, možná to bude kontumačně 0:3, protože nebude mít kdo hrát

Reagovat
Greny

vic osetrovani jak fotbalu

Reagovat
stas87

Tak vcera som si Comana uzil desat minut. Tie striedania vsetko kvoli prasackym faulom ci len hostia su kopyta?

Reagovat
Whitemedia

žádné fauly, chlapci dnes asi ojebali rozcvičku

Reagovat
Greny

Reagovat
Whitemedia

FC Lazaret vs. FC Lazaret zatím nic moc zápas

Reagovat
Taiger

A gól Lacazette

Reagovat
Kixi Syhimour

Kraje obrany jsou zatím dost špatné

Reagovat
Kluivert9

A v PD se prej zdržuje...

Reagovat
Taiger

Stopeři si neví rady s Lukakem

Reagovat
Kixi Syhimour

Až na to, že to nebyl stoper, kdo ho kryl

Reagovat
oli9

taky to vyžrané prase když se zapře ještě rukou...nechtěl bych ho bránit

Reagovat
Pigeon

Vyzrane prase

Reagovat
Whitemedia

další?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

tvl chudak Robo

Reagovat
SpecialOne

Teď by měl Henderson takticky zrakvit De Geu

Reagovat
Kluivert9

Asi bych byl nasranej, koupit do kina lístek za 450,- a vidět víc doktory, než fotbal

Reagovat
lajka30

To bylo jasný že to bude taktický zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska sa dohrá 7:7 (hráči na ihrisku

Reagovat
Greny

Ole muze o prestavce rozdat pokyny a jit na pivko

Reagovat
redyyz

Reagovat
Whitemedia

a chudák Rashford, který se zranil jako první, to bude muset dohrát

Reagovat
Taiger

Reagovat
EXoRcIsT

asi to rozbehal lebo nevyzera ze by ho to dajak trapilo

Reagovat
oli9

no každý záběr se drží zezadu za pravou nohu a po každém sprintu kulhá zpátky tak nevím

Reagovat
Whitemedia

teď ke konci oukej nevypadal no

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, krom prvního záběru jsem ho neviděl kulhat a dělá vše v plné rychlosti, přijde mi že to ti komentátoři jen zveličují. Kdyby byl zraněnej šel by dolů hned jako pvní.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Před Alexisem se dnes a další zápasy otevírá obrovská šance ukázat, že ještě nepatří do starého železa

Reagovat
Grahf

ja myslím, že Ole ho už odpísal, keď sotal pred ním šancu zranený lingard :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to možné, ale ted bude muset hrát, když je mimo Mata, Lingard, Martial a asi i Rash

Reagovat
TheTopFootbaler

Rash a Martialek snad půjdou, ale Lingard a hlavně Herrera mě fakt štvou... Mata je Olemu zjevně u zadnice, podle něho to nehraje. Hlavně že Alexisinho je zdravý. Lingard za těch 18 minut předvedl víc než on za poslední měsíc.

Reagovat
PhilipS

ManU - Live teda zklamání. Víc se nehraje než hraje.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
iamek

Snad aspoň udrzime remízu. Šílený zápas.

Reagovat
oli9

Rashford první zraněný a kulhá tam celý poločas... zítra zpráva že bude měsíc mimo

Reagovat
Greny

kdyby byl Klopp zmrd tak obetuje treba Milnera a zrakvi DdG

Reagovat
Swarley

Kdyby byl kdokoliv z-rd, tak by stačilo zrakvit Salaha a titul má City

Reagovat
Greny

to bude mit i tak

Reagovat
Counter

Ale Salah je přece úplně v prdeli a zdaleka není tak dobrý jako loni.

Reagovat
Swarley

To si vyřiď s tím, kdo ti to psal

Reagovat
13

Najednou se má daná věc mlátit o hlavu pouze tomu, kdo jí sem napsal? Že by ses toho do budoucna zkusil taky držet?

Reagovat
Swarley

já s tím nezačal pánové

Reagovat
Counter

A když jsi s tím nezačal, tak to tím pádem můžeš dělat víc než kdokoli jiný bez jakékoli zodpovědnosti, brilantní

Reagovat
Swarley

No vidíš a zkousis to na mě pravidelně taky

Reagovat
Swarley

A ještě moralizujes, to jsi ještě o level dal

Reagovat
Counter

Haha, ani po kotníky ti v tomhle ohledu nesahám.

Reagovat
Swarley

tak to už je tvůj boj, jestli se na to neumíš dívat objektivně

Reagovat
Counter

Objektivní není nikdo, mně stačí, že veřejnost je na mé straně.

Reagovat
Swarley

to se schválně budu dívat, jak se toho dnešního moralizování budeš držet...

Reagovat
Counter

Zatímco ty už dopředu hlásíš, že dál pojedeš svou?

Reagovat
Swarley

ty jsi to dneska rozjel sračkou, kterou jsem ani v náznaku nepsal...tomu se nepřibližuju, já tam mám vždy alespoň nějakou souvislost...

Reagovat
Counter

Kdyby tak fungoval ownysearch...

Vždy nějakou souvislost, ten se povedl

Reagovat
Swarley

samozřejmě, dělám to koncepčně

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to tam děje?

Reagovat
13

Škoda, tahle zranění vyhodila z tempa i Liverpool. Bobby mrzí, mám pocit, že se poslední dobou do toho zas víc dostával. V druhém poločase to snad urveme, do hry bych výhledově uvítal Shaqa a Arnolda. Millner tam měl celou dobu hrozně prostoru a při bránění na něj vychází netáhlo Pogba. Měli jsme z něj vytěžit aspoň nějaké šance. O standardkách nemluvě, po letech skvělých exekutorů typu Gerrard, Suarez je tohle naše slabina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

zatim takovej hodne alibistickej zapas..chybej nejaky sance, takze takhle tezko vyhrajem....chtelo by to asi ozivit Shaqem, protoze hrat na remizu se neda a navic to je malo

Reagovat
Luc-Luc

nic moc z nasi strany na to, ze hraje MUFC bez nekolika dulezitych hracu, vypada to skoro, ze jsme prijeli pro bod...zklamani Mane Salah, zaloha to drzi dobre a obrana funguje dobre, prekvapeni Matip, dokazu si predstavit, ze by hral CDM

Reagovat
EXoRcIsT

Tak aspon nemame co stratit skor Liverpool teraz musi tlacit . A dufam ze dmnti Henderson a Milner nezrania Rashforda do konca sezony

Reagovat
nani92

ak získame v tomto rozpoložení čo i len bod, tak to bude trpká rana pre Liverpool, ktorý sa z toho už do konca sezony nespamätá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

ale pořád bychom o 1 bod vedli ligu

Reagovat
fff

Toto musime vyhrat, tolko smoly co ma MU som uz dlho nevidel.

Ale teda Ole nechapem naco tam daval Lingarda, ak sa im zrani teraz na dlhsie, tak to bude iba jeho chyba.

Hrame lepsie, ale jedinu sancu celeho zapasu mali domaci, chce to pridat.

Reagovat
smazaný uživatel

Chodíme s málo hráčmi do útoku, opatrné to je, teším sa na druhý polčas.

Reagovat
Kixi Syhimour

Neměli jsem ani jednu šanci, leč jsme byli v 1. půli lepší. Nicméně největší šanci měli MUN, ale Alisson dobrej zákrok. Milner a Robertson nic moc , Salah taky bez formy.

Reagovat
hrundy

Milner i Robertson sou strašný, oba dva to pozičně absolutně nezvládaj, do toho ani jeden nedá normální centr...

Reagovat
Remt

normální centr by byl schopný dát TAA

Reagovat
hrundy

Dost mě překvapilo, že místo něj hraje Milner, kterej se po tom zranění pořád nedostal ani do ucházející formy.

Reagovat
redyyz

Salah nema milimeter priestoru, Daniel by sa mal stiahnut k nemu a trochu na seba naviazat obrancov

Reagovat
avicii

Hento hrubo nezvladol Ole

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopil som, ako sa zranil Lingard. Neuveriteľné, slabý v nožkách.

Reagovat
Kixi Syhimour

Je po zranění ze zápasu s PSG

Reagovat
niflheim

Mata i Ander zranění?

Reagovat
Swarley

Jop

Reagovat
Swarley

Tohle nemůže dopadnout jinak než naší výhrou...tipuju 2:0, góly Lukaku a Alexis

Reagovat
PhilipS

Hele tohle je jasný 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Milner hrozný, Robertson vypojený, tým pádom Mané či Salah nedostali poriadnu loptu, pretože ten stred nedokáže toho veľa vymyslieť - ale na to sme si už zvykli. Treba zmenu, buď Taa hore, alebo niekto z dvojice Shaq/Keita.

Reagovat
fenixLFC

hrozny zapas, az na ten super zakrok alissona bez sance. salah je uplne hrozny, co spracovanie to break united. tomu chlapovi nevyslo vobec nic. sturrdige podla predpokladov totalne neviditelny a matip je proste kopyto. snad bude robbo v poriadku pretoze bez neho mozme tu sezonu zabalit. celkom hanba ze proti united ktoremu chyba pol zakladu sme si nevypracovali vobec nic..

inak vie mi niekto vysvetlit co to piskal hned na uvod zapasu ked nam dal nepriamak....ten sa vo vapne dava za chytenu malu domov nie? ked piskal faul tak mala byt penalta, ked nie tak odkop...

Reagovat
masly008

možná je salah jenom one season hype

Reagovat
ManUnited

Však to bylo za chycenou malou domu ne?

Reagovat
hrundy

Však to byla chycená malá domu, jinak Matip podle mě dneska v pohodě.

Reagovat
janinho

A ty máš pocit že tam piskal faul DDG? Jasná mala domov.

A Matip tam spravil jediný pekný prienik v celom 1.polcase.

Reagovat
fenixLFC

preto sa pytam pretoze v zostrihu som nevidel ze by chytal loptu a skor som cakal ze bude piskat faul manemu ci kto to bol

Reagovat
cubazi

Našej hre chýba myšlienka, presnosť, strela na bránku, presadenie sa jeden na jedného v 16ke, len marzi ma že Klopp bude hrať furt to isté aj keby sme hrali 11 proti 9tim. Smutné

Reagovat
smazaný uživatel

tvl to melo byt 4-0 a konecne pohodovy zapas..

Reagovat
vladis271

tú našu trojku by ubránili aj v Hornej dolnej

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten Fred je totální záhadou, to je opravdu tak marný? Kdo ho do United přivedl? Nebo to byl pouze přestup na základě zájmu City?

Reagovat
TheTopFootbaler

Nehrál vůbec dobře, no... I teď postavil Ole radši průměráka McTominaye než posilu za 52 mega, to nebude samo sebou. Nepřišel mi zas tak hrozný, ale očividně je z něj typický poslední pozdrav odcházejícího Mourinha.

Reagovat
C-M@ster

Mám otázku na majitele Smart TV.

Koukáte na přenosy přes wi-fi, nebo máte k televizi zavedenej netovej kabel?

Mně se to jen po wifi tipáčovej přenos hrozně seká, byť mám internet rychlej. Kabel by to měl snad vyřešit, nebo mám tu TV reklamovat, protože by to i ta wifi měla přenést normálně, když třeba na noťasu to jede bez sekání.

Reagovat
Taiger

Máš Smart TV a nejseš dostatečně smart na to, abys na to přišel sám?

Reagovat
fenixLFC

preto je to smart TV pretoze je inteligentnejsia nez on

Reagovat
Taiger

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
C-M@ster

Tak můj postup je koupit kabel, což na 99% tohle vyřeší, ale jestli bych se měl do budoucna bát, že je třeba síťová karta poškozená a řešit to už teď, nebo jestli tím, že je velká obrazovka, tak to chce větší datovej tok než u toho samýho přenosu na notebooku

Reagovat
smazaný uživatel

Větší obrazovat se rozhodně nerovná větší datový tok

Reagovat
smazaný uživatel

seká se ti to protože doma jed ena tý wifi víc lidí ve tejné době, nebo bydlíš v bytě a v celém domě se ti přetahujou wifi o signálové šířky

Reagovat
C-M@ster

Na tom internetu byly další dva počítače, ale i když se veškerá aktivita na nich zrušila, tak to nestačilo a furt se to sekalo.

A seká se i když třeba ze záznamu pustim pořad na ČT v archivu přes červený tlačítko.

Reagovat
smazaný uživatel

asi takhel.. Je x moznosti jak zjistit pricinu.. a nejjednodussi z nich je porad koupit kabel

Reagovat
C-M@ster

Jojo, to plánuju, ale jen jsem se tak pro info zeptal, jestli je to normální, nebo jestli dokud je to ještě v záruce to nějak řešit

Ale jak říkáš, koupím kabel a uvidím

Reagovat
smazaný uživatel

Je hoodně nepravděpodobné, že by to, co popisuješ, způsobovala nějaká HW chyba na straně TV.

Pořád jsi neřekl, jestli bydlíš v paneláku, nebo baráku, případně, kolik dalších wifi vidíš v okolí, případně jestli si připojený na 2.4 nebo 5ghz wifi. Možná se to dá vyřešit jen změnou kanálu wifi

Reagovat
Remt

půlku zápasu záběry na Rashfordovy nohy

Reagovat
fenixLFC

ale ako to musi vyzerat v tom kine!!

Reagovat
smazaný uživatel

aspon majú dobrý zvuk

Reagovat
pingla

4-5-1 Rash nahoře, pojdme pro ten bod

Reagovat
havrys99

Xhakovo pussy

Reagovat
Minister

Xhaka je kkt

Reagovat
masly008

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
fenixLFC

ale uz dopice so salahom to to fakt nemoze aspon raz spracovat tak ze si to odkopne dva metre a automaticky sa pred neho dostane obranca???

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší záložník všech dob hraje?

Reagovat
Swarley

Ty vole Pogba dávej tooo

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi liga prej a nemaj ani to zebracky var jako v gambac lize

Reagovat
Coutinho10

ufff Pogba....Alisson znova

Reagovat
Grahf

tie primaky Young kým kopne, tak sú všetci v ofsajde

Reagovat
Taiger

Alexis zase jedinej, kdo to toho dává srdíčko

Reagovat
blaugrana

Keby do toho radsej daval rozum...

Reagovat
cubazi

Hrá LFC je trápna

Reagovat
smazaný uživatel

bohužiaľ hej

Reagovat
Luc-Luc

Hrajem hrozne

Reagovat
Hai

Tvl united polovina kadru zranena a hrajou lip jak my

Reagovat
wild

Futbal stoji za picu ale atmosfera uzasna

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tenhle tým má vyhrát titul tak je PL mnohem horší liga než jsem vždy myslel

Reagovat
Swarley

Teď Rash zbytečně zbrkle

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis maká neskutečně dneska, dej gol kurva

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
oli9

to jako jak si kopne balon vždycky 4 metry před sebe a ztratí ho ?

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak strašne zúfalé

Reagovat
Swarley

Je fakt prdel, že Lukaku má nejlepší centr z týmu

Reagovat
TheTopFootbaler

Nechápu, že Live se to snažilo v první půlce přes Shawa. Kdyby zkusili dvě akce po levém křídle, mají dva góly.

Reagovat
Swarley

tak zkoušeli přes Salaha, ale tak ten byl dneska naštěstí úplně k hovnu...Shaw zahrál perfektně...

Reagovat
TheTopFootbaler

Jo, Luke dneska imho MOTM.

Reagovat
Mastný Chobot

aj u nás mal Giroud zďaleka najlepší

Reagovat
Swarley

ale to už mi přišlo i u RvP, alespoň teda u nás...taky super centr a standardky...

Reagovat
Counter

Jenkinson

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je tu LFC tak nenáviděné?

Reagovat
Coutinho10

neunasej, kdyz jsme nahore

Reagovat
SpecialOne

Už Messi s Maradonou přispěli na pátrání po Salahovi?

Reagovat
Remt

Všichni vidí, že z postupnýho útoku to nejde, ale když můžou založit rychlej protiútok, tak to Allison radši drží v náručí

Reagovat
Kluivert9

To je hrozná nakopávaná

Reagovat
cokoliv

Piskej konec, na to se nedá dívat

Reagovat
Kluivert9

I Valladolid - Betis bude večer lepší zápas

Reagovat
Grahf

lukakuho odstrčíš jak matu

Reagovat
diastan

Arsenal ještě jeden přidat a Účka minimálně udržet

Reagovat
cubazi

Daj tam niekoho namiesto Salaha dopiče rýchlo rýchlo kurva rýchlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Salah asi najhorsí hrac na ihrisku spolu s Alexisom

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram druhy polcas...hroznaaa nuda

Reagovat
masly008

Reagovat
Counter

A zase nespokojený Ještě jsi schválně vynechal ten první, kde jsme hráli výborně...

Reagovat
Grahf

teraz tam máme strašne vela kopáčov

Reagovat
pingla

jak si je vodime babráky

Reagovat
smazaný uživatel

No uplnej valec

Reagovat
pingla

hrajeme s tim, co na zbylo a stejne jsme absolutne neschopni vytvorit si sanci..

Reagovat
cubazi

Hebnderson ked to možeš zrýchliť nemaš nikoho pred sebou daj to na kraj rýchlo a nesekaj si to tam zbytočne ... bože prečo si mu nedal mozog??

Reagovat
Hristo Stoichkov

Neuvěřitelný, jaký mají oba týmy problémy dostat se do zakončení vzhledem k tomu, kolik volnýho místa je k dispozici. Zálohy až na Pogbu a Fabinha tragický po všech stránkách.

Reagovat
Kluivert9

hroznej fotbalovej prales.

Reagovat
TheTopFootbaler

McTominay a Pereira jsou příšerní průměráci, hrajou jen proto že jsou odchovanci a Ole si na tom boostuje reputaci.

Reagovat
Swarley

Pogba dneska směrem dozadu super

Reagovat
9augi9

Z tohto bolia oči.

Reagovat
smazaný uživatel

jaaaj, kto mi vráti tie 2 hodiny času?

Reagovat
m.sali

chápu teda dobře, že hrajeme skoro o 10, a další 3 zraněný už byli vystřídaní???

Reagovat
havrys99

Mustafi moderní RB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

penalty ?

Reagovat
Luc-Luc

To byl faul ale na Matipa

Reagovat
Coutinho10

pod Shaqu rozhodnout

Reagovat
Svatej

Pro kristovy rany, to vecny fnukani a zvedani rukou pri kazdym souboji je nemoc.

Reagovat
oli9

až tomu McTominay písknout faul při tom bránění rohů tak se nemůže divit...vždyt on nebrání jinak než že drží oběma rukama ale ještě tak okatě

Reagovat
smazaný uživatel

To je v háji jak nedáme gola do 90 minuty, ten jim stopro pískne pecku v nastavení

Reagovat
Luc-Luc

Shaq rozhodne

Reagovat
Grahf

pereira a mctom, to je level druhá liga

Reagovat
redyyz

tak zrovna v tomto zápase by som Henda nestriedal.

Reagovat
Luc-Luc

Milner

Reagovat
Remt

Tohle na Matipa asi pískatelný bylo

Reagovat
cubazi

Ten pocit ked 34 ročný hráč PL ligy nevie že ma isť do prvej lopty lebo mu skočí... Milner is borring

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Svatej

Matip zakonceni na krale.

Reagovat
Magic player

To je jak sledovat 22 současných Suarezu.

Reagovat
Grahf

škodaa, to mohol byť krásny gol

Reagovat
Honza Matoušek

Pošlete Matipa nahoru.

Reagovat
Coutinho10

uffffff ofsajd

Reagovat
Luc-Luc

Uffff

Reagovat
smazaný uživatel

uff, ale nič iné by sme si ani nezaslúžili

Reagovat
nani92

Keby to bolo opačne, tak to rozhodca pustí

Reagovat
Remt

a nebo taky ne

Reagovat
vladis271

trápny, ostudný, nechutný výkon. Zaslúžime si prehrať.

Reagovat
cubazi

žial presne tak. Zaslužime

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw je naprosto neskutecny dneska, jeste jednou nekdo reknete ze je nejhorsi hrac pod Olem, fuck off

Reagovat
pingla

Salah psychicky na dne zbytecny hrac

Reagovat
cubazi

Reagovat
Counter

Jako bys Swarleymu z duše promluvil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebaví ma to ty vole. Posrane hrame, Milner dole

Reagovat
cubazi

Striedaj Salaha prosim ťa Klopp , hra matku piči ježišovu ....striedaj ho ak maš hrat futbal prosim ťa

Reagovat
cubazi

Dakujem

Reagovat
Remt

nějakej stream co se fakt neseká?

Reagovat
Honza Matoušek

Podle NBC komentátorů to není derby.

Reagovat
ManUnited

Luke dneska skvělej

Reagovat
Taiger

Salah = fanta provar

Reagovat
Coutinho10

Divock pojd Salah dolu celkem prekvapeni, ale nebylo to ono

Reagovat
Luc-Luc

Jezis Origi

Reagovat
smazaný uživatel

Príde mi, že Origi má celý Liverpool v piči, ale aj tak vyzerá zaujatejsie a rýchlejšie ako Sturridge. Náhradníci jak kookot.

Reagovat
cokoliv

Sturridge to vůbec nezajímá, prodat ho ještě cestou z Manchesteru, nesnáším to jeho vykračování

Reagovat
Hai

Proto to ligu nevyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm. No. Čo k tomu dodať.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu nevyhrajeme, protože Klopp. On je ten hlavní důvod proč jsme tam kde teď jsme, ale paradoxně je i ten důvod proč nevyhrajeme titul v souboji s Guardiolou.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo Klopp?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jeho hlavní výhoda nebo jeho hlavní styl je gegenpress, jak on sám říká. Jenže to funguje víc v LM než v lize. My si nedokážeme nic vytvořit sami. Jen čekáme na chybu soupeře a doufáme, že z toho dáme gol. Guardiolův tým by takový zápas vyhrál v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Chýbajú nám kreatívni hráči, ale nezabúdaj na to, že pod Kloppom sme v investíciách na nule. So City sa nemôžeme porovnávať

Reagovat
fenixLFC

uz nie sme

Reagovat
smazaný uživatel

koľko sme v mínuse?

Reagovat
smazaný uživatel

£93,850,000 to som dobre trepol, minule tu niekto postoval, že sme na nule - ale to bolo myslené asi od odchodov Suáreza v roku 2014 a Sterlinga (o rok)... Každopádne nič to nemení na fakte, že Klopp prebral tím so slabým útokom a kádrom celkovo. No a City.... Už som to komentoval viackrát.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Sebareflexia, Tomio, niečo, čo ty nedokážeš, či?

Reagovat
Swarley

nepamatuji, že bych někdy při počítání udělal takovou menší chybičku skoro za 100 mega liber...

Reagovat
smazaný uživatel

nj, pomýlil som sa proste, ten výpočet bol od roku 2014. City sú proste väčší favoriť, viac investovali, majú širší káder, ja dúfam, že zázrakom chytíme formu a Salah a Firmino nebudú vážne zranení

Reagovat
smazaný uživatel

favoriť - no ty kokot

Reagovat
fenixLFC

minule ale bolo pred tymto prestupakom, pretoze dovtedy to platilo. az teraz sme to naburali

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není jen o kreativních hráčích, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, Bernardo Silva by u nás nevedel nahrať na 2 metre v 85 minúte.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jasne, ze by se to o hodne zlepsilo, ale my o takove hrace ani nemame moc zajem. Kdo se ti vybavi, kdyz se rekne Kloppuv typ hrace? Nejaka kreativni hracicka moc ne.. na 1. miste je vetsinou jestli umi presovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyz se to zlepsuje.. viz Fabinho napriklad. Ale dokud se nezbavime Milnera, Lallany a takovych tak to nepujde no asi.

Reagovat
Luc-Luc

Bez Kloppa bysme nebyli ani v CHL

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to píšu, že je ten hlavní důvod proč jsme tam, kde teď jsme. Stačí číst.

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal se na to v druhym polocase tradicne vysral. Na co vyhrat 4/5:0 a zlepsit si skore a naladu. Ono staci ubranit 2:0. Ale ted je hlavni vyhravat

Reagovat
jacobT

Hráme 4 zápasy v rozmedzí 10 dní.

Reagovat
C-M@ster

Poprosil bych o 90+3' C. Austin

Reagovat
13

Takhle se o titul nehraje...

Reagovat
Taiger

Honzo, máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

... ach jaj

Reagovat
havrys99

to jsou drbáci

Reagovat
Edgewalker

Ty šance

Reagovat
smazaný uživatel

ale Kolasinac..

Reagovat
smazaný uživatel

V rohoch a priamych kopoch totalna tragedia uz niekolko rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cokoliv

Dneska co předvádí milner za centry

Reagovat
oli9

v rozích máme nejvíc golů v PL ne ?

Reagovat
Taiger

Takhle se mi fanoušci Liverpoolu líbí, kdyby se takhle chovali celou sezónu, hned bych jim přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sme si zapreháňali

Reagovat
13

Nebo taky ne. Místo svého Arsenalu se koukáš na LFC, to o něčem svědčí.. Něco jako když Eda hejtil Dášu, ale pak jí potají očumoval kozy.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Taiger

Sledoval jsem oba zápasy, nejenže to byl zápas o titul, ale též o 4. místo, co ti je, Honzo Ch.

Reagovat
13

Myslíš, že jsi zajímavý, když zmiňuješ jméno, které jsem si dobrovolně zveřejnil na fantě? Organizace se mnou moc práce neměla.

Reagovat
smazaný uživatel

Pritom prvá s ním prišla organizácia

Reagovat
Taiger

Popravdě ani nevím, že to hraješ, mě hráči mimo money league nezajímají. Znám ho z haxu, kde jsme vyučovali.

Reagovat
Counter

13 byl výborný útočník, ty jsi byl akorát nounejm nezvladajko z cizího týmu.

Reagovat
Taiger

Já jsem vítěz LM Chazy mě několikrát přemlouval k Elitářům ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Counter

Elitáři byli vyslovený paklub, vždyť tam hrál i zetko.

Reagovat
13

Zetko hrál i za moje For Sale (jen teda u nás už to nehrotil většinou.

Reagovat
13

Univerzál.* Proti Cunts and twats jsem jednou v lize slušně zachytal!

Reagovat
Counter

No jo, už si to matně vybavuju

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak dávno, že to ani pravda neni!

Reagovat
13

Reagovat
fenixLFC

ked sa tak spravame tak sme alibisti

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

pískaj konieč, to je utrpenie

Reagovat
Minister

Dpč, to malo byť min. 4:0. Neskutočné šance vedia pozahadzovať.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

bud rád... MUN vs LFC 4 šance ani neboli

Reagovat
Swarley

Škodaaa

Reagovat
Taiger

Fellaini by to dal

Reagovat
Pigeon

Lukaku má ty centry boží

Reagovat
Edgewalker

Fajn výkon, škoda jen dalších neproměněných megašancích. Ale nula vzadu se počítá

Reagovat
smazaný uživatel

jasně dvě minuty, tak tady bylo předurčený že nás united musí obrat

Reagovat
13

Většinou se v druhé půli nastavuje víc kvůli střídání. Dneska dvě minuty odpovídající.

Reagovat
smazaný uživatel

Nastavit víc tak by dalo United gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ufff malem klasickej Fergie time

Reagovat
hrundy

Proč naše standartky kope Milner ? Proste to neumí, to je strašná tragedie...

Reagovat
Luc-Luc

Lukaku ma dobry centry

Reagovat
Kixi Syhimour

Dejme tomu, United měli více šancí

Reagovat
Taiger

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

sachy na bod

Reagovat
oli9

ty vole 2 minuty dokonce a oni si to tam přihravají na půlce jako by jim to stačilo otřesný výkon..United dopředu nic ale 3 zranení + rsah se tam belhal a kulhal a stejně meli jedinou šanci zápasu. Od nás absolutně nic

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Pigeon

Vzhledem ke zraněním byl Liverpool dost špatný. Titul by neměl určitě nejsilnější tým, City ho dostane právem

Reagovat
Taiger

Reagovat
ManUnited

Vzhledem k těm zraněním asi bod musí stačit snad to nebude nic hroznýho hlavně u Andera Liverpool jsme do ničeho nepustili a sami jsme mohli dva góly dát. Nejvíc se mi líbil Luke a dobrej výkon podal Romelu zbytek nic moc..

Reagovat
Staenly10

To byl strašnej zápas. Manému, Salahovi ale i Robertsonovi kolikrát uskočil míč vůbec dřív, než doběhli k prvnímu bránícímu hráči.

Reagovat
Luc-Luc

Hrozny hrozny hrozny, tohle ma byt boj o titul ?, bezte do riti...takhle oslabenej Manchester by se mel porazet celej utok zoufalstvi na entou

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně Ole překonal rekord

Reagovat
Coutinho10

hodne trapny...tohle na titul neni

Reagovat
Taiger

Reagovat
TheTopFootbaler

Nejhorší zápas, co jsem kdy viděl. Takový výsměch fanouškům. Obě strany hrály jak z Champu. Aspoň že ten bod máme, kdybychom prohráli, bylo by to už úplně v pěrdeli.

Reagovat
fenixLFC

a teraz si predstavte ze by ste za to dali 450 korun v kine

Reagovat
Euphael

ty pico

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
havrys99

Reagovat
Coutinho10

to by byl pozitek

Reagovat
Counter

Reagovat
icemike

Reagovat
Infi

Reagovat
oli9

jinak znáte někoho kdo na to šel do kina, ohlasy ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele