Premier League - preview 25. kola

06.02.2016, 08:54, aktualizováno 07.02.2016, 08:29
Previews
Arsenal přestal vyhrávat a pokud chce i nadále hrát o mistrovský titul, potřebuje uspět v Bournemouthu. Souboj dvou trápících se týmů uvidí Stamford Bridge, Chelsea zde hostí Manchester United...
AFC Bournemouth - Arsenal FC  (neděle 14:30)
V půlce ledna byli první a titul mě blíže než dlouhé roky předtím. Jenže na půdu Bournemouthu jede Arsenal pod velkým tlakem, na čtvrtém místě a s pětibodovou ztrátou na čelo tabulky. Zatímco Cherries po skvělém vloženém utkání s Crystal Palace trůní sedm bodů nad sestupovými příčkami, "Kanonýři" už čtyřikrát v řadě nedokázali zvítězit. A hned třikrát po sobě už nebyli schopni dát ani gól.

Úterní utkání vše pouze korunovalo. Arsenal byl doma se Southamptonem jasně lepší a měl dobré tři čtyři stoprocentní šance k rozhodnutí. Jenže v brance Saints stál nepřekonatelný Fraser Forster, jenž zařídil bezgólovou remízu. A tak se stalo, že vzpomínky svěřenců Arséna Wengera na ligové vítězství jsou už přes měsíc staré.

Přelom roku jim přitom vyšel skvěle. Než doma těžce udolali 1:0 Newcastle, poradili si 2:0 právě s Bournemouthem. V tom utkání naprosto exceloval Mesut Özil, jehož mírný herní úpadek je dost možná kamenem úrazu aktuální formy Arsenalu. Německý záložník průměrně vytvoří svým spoluhráčům 4,5 šancí na zápas - až od zmíněného utkání až do duelu se Southamptonem (kdy jich připravil hned 10) však ve třech duelech nasbíral "key passes" jen osm.

Bournemouth je naproti tomu ve velké pohodě. Z posledních šesti soutěžních klání hned čtyřikrát vyhrál; byť dva ze zápasů byly v FA Cupu proti klubům z nižší soutěže. Přesto mají na jihu Anglie velký důvod k radosti. V posledních týdnech totiž na jedničku zvládli klíčový záchranářský souboj, když porazili Norwich, uhráli remízu na půdě Sunderlandu a nakonec vyplenili stadion Crystal Palace.

Proti Arsenalu čeká velký duel Benika Afobeho, který patří k hlavním oporám Bournemouthu od příchodu z Wolverhamptonu. Trefil se totiž ve všech třech zmíněných utkáních. Afobe přitom vyrostl právě v Arsenalu a před očima Wengera, jenž jej sledoval od šesti let.

Útočník se střeleckou fazónou je pro Bournemouth o to cennější, když Callum Wilson bude k dispozici patrně až v dubnu. Otazník visí nad startem Juniora Stanislase, který má rovněž potíže s kolenem. Arsenal žádné nové starosti nemá, jen se musí nejspíš definitivně smířit s tím, že Tomáš Rosický už si v dresu Gunners nezahraje.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Surman - Ritchie, Gosling, Arter, Pugh - Afobe
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Coquelin, Ramsey - Campbell, Özil, Alexis Sánchez - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.60 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chelsea FC - Manchester United  (neděle 17:00)
Před sezónou by asi nikdo netušil, že tohle bude souboj pátého s třináctým. A už vůbec by neřekl, že pro obhájce ze západního Londýna bude aktuální příčka v dolní polovině tabulky ještě poměrně pozitivní. Chelsea však už osm utkání v řadě neprohrála, stoupá tabulkou neohroženě vzhůru a proti Manchesteru United si sérii zkazit nehodlá.

Příchod Guuse Hiddinka Chelsea rozhodně prospěl. Odehrála pod ním sedm ligových zápasů a ani jednou nepoznala hořkost porážky. Co je však horší - vyhrála jen dvakrát. Proto je loňský mistr stále ještě blíže k sestupovému triu než k příčkám zajišťující účast v pohárové Evropě. K tomu navíc celá ta situace s Johnem Terrym; nad Stamford Bridge zkrátka slunce nesvítí.

Chelsea může těšit alespoň zlepšující se forma jejich opor. Diego Costa hraje od začátku roku výborně, dává góly a pro hru Blues má velký přínos. Vrací se konečně i Cesc Fábregas, který byl na podzim často tzv. na facku. Po zranění už působí pozitivně i Eden Hazard, jenž minulý týden (Watford, 0:0) za čtvrt hodiny stihl vytvořit víc nebezpečí, než všichni jeho spoluhráči za zbytek zápasu.

Proti United už by se měl Hazard objevit v základní sestavě a mohl by tak zavzpomínat na vynikající výkon z minulé sezóny, kdy na Stamford Bridge prakticky sám rozhodl o výhře 1:0. Red Devils se na hřišti Chelsea nedaří dlouhodobě, od roku 2002 tam vyhráli pouze jednou jedinkrát (tedy co se Premier League týče)! Na všech možných stadionech a ve všech soutěžích pak Chelsea proti United drží devítizápasovou šňůru bez prohry.

A budu se opakovat; asi nikdo by při pohledu na formu Manchesteru United neočekával, že by se tato série měla pokazit. Jenže svěřenci Louise van Gaala po špatných výkonech konečně přesvědčili, když v úterý snadno smetli Stoke City 3:0 (ti však v sobotu prohráli tímto poměrem už potřetí v řadě!). Jestliže Chelsea má coby tvář zlepšené hry Costu, United mají Wayna Rooneyho, který se od nového roku prosadil už pětkrát.

Pozitivem je především způsob, jakým Ďáblové utkání odehráli. V Londýně tak podstoupí také test, zda výkon v týdnu byl zapříčiněn především jejich zásluhou, nebo snad zoufalstvím Potters, kteří se svižnými hráči domácích nebyli schopni držet krok. Před dvěma týdny totiž v naprosto kontrastním výkonu United doma podlehli Southamptonu.

Nedělní šlágr bude ochuzen o start hned tří útočníků Chelsea. Rémy s Falcaem jsou stále zranění a Alexandre Pato nemá fyzičku. To samé platí o druhé "nesmírně prospěšné" posile, obránci Mattu Miazgovi. Red Devils chybí pořád Marcos Rojo, Bastian Schweinsteiger, Antonio Valenca, Phil Jones a Luke Shaw. Žádné nové zranění na obou stranách.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Zouma, Terry, Azpilicueta - Mikel, Fábregas - Willian, Oscar, Hazard - Diego Costa
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Darmian, Smalling, Blind, Borthwick-Jackson - Carrick, Fellaini - Lingard, Mata, Martial - Rooney
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.30 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Leicester City  (sobota 13:45)
Zatímco Premier League stále čeká, až se pohádka Leicesteru změní v obyčejný příběh, Foxes nás neustále utvrzují v tom, že by se klidně mohl vysněný scénář hodný hollywoodského filmu proměnit ve skutečnost. Nyní je čeká klíčový dvojzápas, který výrazně napoví. Před Arsenalem se Ranieriho parta utká patrně s největším favoritem letošní sezóny, Manchesterem City.

S Lišáky to přitom po Vánocích začalo vypadat všelijak. Třikrát v řadě nedokázali dát gól a v těchto mačích získali jen dva body. Přestože hráli dvakrát před vlastními fanoušky. Chyběl hlavně gólový přísun od Jamieho Vardyho, který šestkrát za sebou neskóroval. Nyní se však opět probral, prosadil se třikrát ve dvou zápasech a opět se odpoutal od pronásledovatelů v tabulce střelců. Gólů už má 18, o tři víc než druhý nejlepší kanonýr. Především jeho zásluhou jsou Foxes stále první s tříbodovým náskokem.

Manchester City, který má stále lepší a stabilnější formu, mezitím čeká první zápas poté, co vedení oznámilo odvolání Manuela Pellegriniho na konci sezóny a příchod Pepa Guardioly. Už v úterý se Citizens vypořádali s tlakem a vyhráli těžký souboj na půdě Sunderlandu. Nyní je však čeká o poznání tvrdší oříšek.

Fanoušci mistra z roku 2014 budou v ryzím souboji o titul spoléhat především na Sergia Agüera, který je hvězdným ekvivalentem ke zmíněnému Jamiemu Vardymu. Argentinec je dlouhá léta, jestli ne vůbec nejlepším, jedním z nejlepších forvardů celé ligy, a kdyby jej nebrzdila častá zranění, bylo by toto tvrzení ještě hůře vyvratitelné.

V letošní sezóně propásl vinou zdravotních trablů už sedm utkání Premier League; přesto stihl nastřílet 13 gólů, a to v pouhých 15 ligových startech v základní sestavě. Pět z nich nasázel za poslední tři duely, díky čemuž (a nejen tomu) zaslouženě získal cenu pro nejlepšího hráče měsíce ledna.

Oba soupeřící týmy mají v posledních šesti ligových zápasech zcela totožné zápisy - tři vítězství, tři remízy. Mají i podobné skóre; Citizens pouze při bilanci +6 nastříleli ve zmíněném období devět branek, zatímco Leicester pouze sedm.

Do statistiky se započítává i vzájemný duel ze závěru roku, který skončil v Leicesteru bezgólovou remízou. Jinak je ale výrazně úspěšnější bohatší a slavnější celek, jenž Foxes před tímto zápasem porazil ve všech soutěžích čtyřikrát v řadě.

Pellegrini má četné starosti s marodkou. Kromě stoperů Kompanyho s Mangalou, Wilfireda Bonyho a záložníků Nasriho, Delpha a De Bruyneho nově postrádá i Jesuse Navase, jenž pro zranění stehenního svalu propásne asi tři týdny. Foxes naproti tomu žádné čerstvé raněné neevidují, chybí pouze Jeffrey Schlupp a Matty James.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Otamendi, Demichelis, Clichy - Fernandinho, Fernando (Iheanacho) - Silva, Touré, Sterling - Agüero
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Kanté, Albrighton - Okazaki - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Aston Villa - Norwich City  (sobota 16:00)
Poněkud frustrující přestupové okno si prožili fanoušci Aston Villy, kteří přihlíželi rezignované nečinnosti vedení beznadějně posledního celku tabulky. Ten se nakonec odhodlal alespoň k jednomu kroku, když do klubové rady dosadil někdejšího guvernéra národní banky Mervyna Kinga - snad s ohledem na nutné šetření před takřka nevyhnutelným pádem dolů...

Abychom na druhou stranu byli fér, Gardeho parta v poslední době v lize nevypadá úplně rezignovaně. Nedávný debakl v FA Cupu rukama Manchesteru City (0:4) byl sice nedůstojný, když se navíc odehrál před poloprázdným domácím stadionem, ovšem v Premier League birminghamští kapitulovali pouze jednou v minulých čtyřech kolech.

Tak se každopádně stalo zrovna v tomto týdnu a pro Villans šlo o zvláště nepříjemnou porážku, neboť skrze loket uštědřený obránci Cresswellovi na tři zápasy přišli o svého zdaleka nejnebezpečnějšího útočníka Jordana Ayewa. Toho ke všemu záhy na seznamu nedostupných borců doplnil také Libor Kozák (odstavený zlomeným kotníkem zhruba na měsíc) a v pořádku zatím nebude ani Gestede.

Norwich má na Aston Villu celkem slušné vzpomínky, když ji koncem kalendářního roku hravě převezl před domácím publikem, nicméně od pohárové přestávky začátkem ledna Kanárci ošklivě tápou a už čtyřikrát v řadě ne a ne získat ani bod. Neilově eskadře se na tomto malém prostoru podařilo inkasovat rovnou 14krát, a tak si každý fanoušek konkrétně od Villy slibuje po Liverpoolu a Tottenhamu jistý oddych.

Co lecjakého příznivce Norwiche straší, je ovšem absence hříšníka Alexe Tetteyho, jehož přítomnost v záložní linii se pokaždé ukazuje být naprosto zásadní pro potenciální defenzivní soliditu mužstva. Norský středopolař nicméně sesbíral již deset žlutých karet a nezahraje si tak ve dvou příštích utkáních. Naopak O’Neilovi trest vypršel a tradičně zářící Robbie Brady překonal menší nemoc. Poprvé od příchodu z Chelsea se v nominaci nachází také talentovaný forvard Patrick Bamford.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.55 - 3.25 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Liverpool FC - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Liverpool ani Sunderland neprožívají povedenou sezónu a nevyrovnané výkony je provází i po výměně manažera. Partu Jürgena Kloppa stále sráží četná zranění, přesto budou v duelu proti předposledním Black Cats velkým favoritem. Dopomáhá tomu i fakt, že celek ze severovýchodu Anglie Reds neporazil již čtyři roky a na Anfield zvítězil naposled v říjnu 1983.

Klub z města Beatles naposled nestačil na výborně hrající Leicester a z King Power Stadium si odvezl porážku 2:0. "Chceme a musíme být lepší než proti Leicesteru, protože mě náš výkon rozhodně neuspokojil. Hrajeme doma a potřebujeme tři body, to ví každý. Sunderland je lepší nebo prostě jiný než předtím, ale to my také," prohlásil ambiciózní kouč a připomněl tak poslední ligový duel v roce 2015, kdy Liverpool zvítězil na Stadium of Light 0:1 zásluhou trefy Christiana Bentekeho.

Německý kormidelník bude zítra postrádat dlouhodobě zraněné Joea Gómeze, Dannyho Ingse, Divocka Origiho, Daniela Sturridge, Martina Škrtela a Phillipe Coutinha. Naopak k dispozici by už mohl být středopolař Joe Allen. Sam Allardyce musí čekat až do poslední chvíle, zda bude moci využít záložníky Yanna M'Vilu a Jeremaina Lense. Younes Kaboul by už měl být zcela fit.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.75 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Není to zatím úplně záchranářský six-pointer, ale mohl by se jím zpětně stát. Ryzí kandidát sestupu Newcastlu hostí na domácí půdě West Bromwich Albion. Baggies jsou sice osm bodů nad obávaným pásmem; navíc je koučuje Tony Pulis, který snad ani sestoupit nemůže. Herní výraz WBA však fanoušky nutí k zamyšlení, zda se přeci jen o udržení nebudou muset začít obávat.

Někdo by to nazval čistě britským stylem, co Pulis praktikuje ve všech svých angažmá. Stoke se pod jeho vedením stalo "bandou hromotluků, co do toho řežou" a technika jim nic moc neříká. Až roky pod Markem Hughesem tuhle nálepku z Potters setřelo. Nyní se do podobné role staví West Brom, který hodně staví na vysokých hráčích a standardních situacích, kdy to tam zkrátka vždycky nějak padne.

To se de facto stalo i v utkání WBA proti Swansea, mimochodem jediného z posledních tří utkání, v němž Baggies dokázali skórovat. A způsob? Chumel ve vápně, jednou odvracel z brankové čáry Sigurdsson, podruhé už Rondón propálil úplně vše.

To Newcastle patří k o poznání romantičtějším týmům (ačkoli to by se v porovnání s WBA dalo říci o každém celku). Především nyní po příchodu Jonja Shelveyho vypadá hra Magpies pohledněji a s určitou myšlenkou. Dva dobré zápasy s Man Utd a West Hamem však znehodnotily venkovní porážky na půdách Watfordu a Evertonu.

Proto nyní potřebují zoufale bodovat, a to ideálně hned trojnásobně. Na sedmnáctý Norwich nyní ztrácí dva body. Ve vzájemných zápasech s WBA se jim nicméně daří, především pak doma. Od září roku 1977 Newcastle s tímto soupeřem prohrál jenom jedinkrát!

Magpies však mají potíže v obraně. Mbemba s Dummettem mají určité zdravotní potíže a Lascelles je vykartovaný. Mezeru by mohli zalepit univerzál Colback a Steven Taylor. Debutu by se naopak mohl dočkat Seydou Doumbia. West Brom postrádá Jonnyho Evanse a Chrise Brunta. Stoper či levý bek trpí bolavým stehnem, bývalého kapitána WBA pak pobolívá lýtko.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Janmaat, Mbemba (S. Taylor), Coloccini, Colback - Saivet, Shelvey - Sissoko, Wijnaldum, Townsend - Doumbia
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Olsson, Chester - Yacob - Sessegnon, Fletcher, Sandro, McClean - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.40 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Everton FC  (sobota 16:00)
Většinu prosince Stoke City šokovalo celou Premier League. Porazilo Manchester City, Manchester United, vyhrál fantastickou přestřelku proti Evertonu. Před druhým zápasem s Toffees však mají formu o poznání horší. Z pěti utkání v novém roce vyhráli jenom jediný, poslední tři duely navíc nedokázali vstřelit gól - a hned šest jich naopak inkasovali.

Všech šest v minulých dvou zápasech, kdy dvakrát totálně selhali na hřištích soupeře. Leicester ani Manchester United se příliš nenadřely, aby Stoke snadno smetly z povrchu zemského. Vše by mohl vyřešit návrat Xhedrana Shaqiriho, jenž ze zmíněných pěti klání odehrál jen dvě. Defenzivu by pak měla vyztužit drahá akvizice z Portugalska.

V utkání by se měl poprvé od příchodu z Porta představit Giannelli Imbula, rekordní posila Stoke za 18,3 milionu liber. V defenzivě mají Potters naopak velké problémy, jelikož hned trojice stoperů - Ryan Shawcross, Geoff Cameron, Marc Wilson - je mimo hru; a nad Philippem Wollscheidem visí otazník. Jediným stoprocentně zdravým stroperem je tak Marc Muniesa.

Everton bude muset na poslední chvíli vyřešit otázkou hrotového útočníka, jelikož Romelu Lukaku si ze středečního utkání odnesl zranění zad a jeho start je nejistý. Totéž platí o posile Oumarovi Niasse, jenž ještě v pátek odpoledne neměl vyřízené vízum. Mimo hru jsou určitě Tim Howard, John Stones a Muhamed Bešić, naopak Kevin Mirallas by se po problému s kolenem měl vrátit do hry.

Svěřenci Roberta Martíneze se naopak (snad) pomalu zvedají z krize. Po deseti ligových zápasech s jediným vítězstvím se dokázali vzepnout k jasnému triumfu 3:0 nad Newcastlem, kterým navázali na stejně suverénní vítězství v FA Cupu nad Carlisle.

V zápasech proti Stoke se jim však v poslední době vůbec nedaří - vedle zmíněné přestřelky v Goodison Parku totiž prohráli i další dvě předchozí vzájemná utkání. Pokud tudíž budou chtít na své půdě proti sobotnímu soupeři neprohrát, budou muset zavzpomínat na duel z listopadu roku 2013.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Muniesa, Wollscheid, Pieters - Whelan, Imbula - Shaqiri, Affelay, Arnautović - Bojan
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Robles - Coleman, Jagielka, Funes Mori, Baines - Barry, McCarthy - Deulofeu, Barkley, Lennon - Lukaku (Koné)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.40 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Watford FC  (sobota 16:00)
Tottenham válí a v ligové tabulce již hájí dokonce skvělé třetí místo. Pro potvrzení výtečné formy i příček zaručujících vstup mezi evropskou fotbalovou smetánku v podobě Ligy Mistrů nyní Spurs musí na domácí půdě porazit nováčka z Watfordu.

Kvůli pohádkové jízdě vedoucího Leicesteru se dost možná Tottenhamu nedostává tolik uznání a pozornosti, ovšem i Kohouti si letos vedou výrazně nad očekávání a kombinací pohledného fotbalu s nejlepší defenzivou v celé lize potichoučku polehoučku zůstávají v ústraní těsně za lídry soutěže. Kdoví, možná se za pár kol Spurs objeví na samém čele, fazonu na to rozhodně mají. Všech pět posledních utkání, ať už ligových, či pohárových, svěřenci Mauricia Pochettina zvítězili a proti Watfordu na tom nehodlají nic měnit.

Hornets ale představují výraznou překážku, což ostatně Tottenham poznal na vlastní kůži v prvním vzájemném zápase na Vicarage Road, kde s notnou dávkou štěstí ukořistil cennou výhru 2:1 až v posledních minutách hry. Watford pak sice prohrál i další tři ligová kola, ale v posledních týdnech již Quique Sánchez Flores a jeho družina zase válí - svědčí o tom výhry nad Newcastlem či Nottinghamem a také nedávná remíza s Chelsea.

"Proti Chelsea hráli velmi dobře," chválí soupeře manažer Pochettino. "Byl jsem se na zápas podívat a šlo vidět, že jde o kvalitní tým s dobrými hráči. Quique Sánchez Flores je skvělý manažer a bude příjemné se s ním v sobotu potkat."

Důležitou zprávou pro domácí je zdraví Dele Alliho. Jedna z komet letošní sezony v posledním kole s Norwichem střídala již v poločase, ovšem šlo pouze o nevolnost a nic by nemělo bránit tomu, aby v sobotní odpoledne anglický reprezentant nastoupil znovu. Do hry se vrací také další střední záložník Ryan Mason, zatímco Clinton Njie a Jan Vertonghen zůstávají se svými zraněnými koleny stále mimo hru.

Na straně hostí panuje určitá nejistota nad startem Etiena Capouého, pro nějž by šlo o pikantní zápas proti bývalému zaměstnavateli. Podstatné je ale pro Watford to, že v dobrém stavu se udržuje jejich ústřední útočná dvojice Troy Deeney a Odion Ighalo. Manažer Sánchez Flores dokonce prohlásil, že by je nevyměnil ani za Harryho Kanea, pro změnu hlavního ofenzivního tahouna Spurs. Přesto měl pro mladého anglického reprezentanta jen slova chvály: "Tottenham hraje velmi dobře v záloze, ale pokud nemáte kvalitního hrota, je nemožné uspět. A oni mají jednoho z nejlepších v lize."
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose - Dier, Dembélé - Lamela, Alli, Eriksen - Kane
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Paredes, Cathcart, Prödl, Aké - Behrami, Capoue, Watson - Deeney, Jurado - Ighalo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.50 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Pět zápasů v řadě bez vítězství. Totálně zničená ofenziva. Taková je ve zkratce vizitka Crystal Palace v roce 2016. Svěřenci Alana Pardewa od začátku roku neuhráli ani jeden jediný bod a ještě směšněji působí jejich bilance vstřelených branek - v posledních sedmi utkáních se totiž jejich střelec zapsal do listiny jednou jedinkrát! Pro Swansea zkrátka ideální doba, kdy Eagles doma přivítat...

Nutno však přiznat, že se bilance Crystal Palace postupem času vylepšuje. Pět zápasů totiž Orli nedali ani gól, před dvěma týdny se "prosadili" skrze vlastní gól, no a v úterý už dokonce sami skórovali. Že to nestačí na body je věc druhá a Eagles by s tím měli co nejdříve něco dělat. Zatímco před Vánoci totiž byli o skóre pátí a Liga mistrů byla zatraceně blízko, momentálně k ní mají o pět bodů dál než k sestupovému pásmu.

To už ale maluju moc velké čerty na zeď. Pokud by se někdo měl záchranářskými chmury zaobírat, je to jejich sobotní soupeř. Swansea je šestnáctá a na trio zoufalců má náskok pouhých pěti bodů. Výměna trenéra však Swans výrazně pomohla, od odchodu Monka prohráli z devíti zápasů jen tři zápasy a stejnou porci i vyhráli. Navíc udrželi čtyři čistá konta, což není porce vůbec k zahození.

Teď navíc trenérský kádr posílil zkušený Francesco Guidolin, s nímž zatím Labutě dokázaly získat čtyři body ze dvou klání. Po výhrách s Watfordem a na hřišti Evertonu měly navíc blízko i na půdě WBA, jelikož výhru ztratily až v nastaveném čase.

Poslední vzájemné měření sil skončilo bezgólovou remízou, Swansea přitom Crystal Palace neporazila čtyřikrát za sebou. Na rozdíl od Eagles však bude Swansea moci využít všechny hráče, kteří hráli v úterý. Pardew musí řešit velké potíže - ke zraněnému Bolasiemu se přidali James McArthur, Jason Puncheon, no a Connor Wickham stojí kvůli kartám. V útoku se tak možná dočkáme Emmanuela Adebayora.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Fernández, Williams, Taylor - Britton, Cork - Routledge, Sigurdsson, Ayew - Paloschi
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Dann, Delaney, Souaré - Cabaye, Jedinak - Lee, Mutch, Zaha - Gayle (Adebayor)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.25 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - West Ham United  (sobota 18:30)
Sobotní podvečerní dohrávka pětadvacátého kole Premier league nabídne souboj dvou ambiciózních týmů z horní poloviny tabulky. V lepší pozici se nachází hostující West Ham, který z šesté příčky drží na sedmý Southampton pětibodový náskok. Otázkou zůstává, zda Hammers nadále dostanou pod tlak týmy bezprostředně nad sebou, anebo Saints naopak své manko stáhnou...

Dobré formě se každopádně těší oba kluby. West Ham těží z návratu dlouhodobě zraněných Payeta se Songem, přičemž na hrotu válí rovněž dlouho zraněný Enner Valencia. Southampton zase nalezl starou dobrou defenzivní stabilitu díky uzdravivšímu brankáři Forsterovi, který od svého nástupu mezi tři tyče čtyři kola zpátky ještě stále ani jednou neinkasoval! Výtečné výsledky Saints z měsíce ledna dokonce přinesly prestižní ocenění Manažera měsíce pro Ronalda Koemana.

"Doufáme, že se dočkáme ještě delší výsledkové stability," hlásí Koeman. "V Premier league je těžké držet si povedenou výsledkovou sérii a stejně tak zlomit tu negativní. Víme ale co dělat. Sebevědomí máme po posledních zápasech zcela zpátky. Teď nás čeká velký zápas s West Hamem, protože je mezi námi pořád bodová mezera a rádi bychom ji pěkně pokrátili."

Očekávaného debutu před domácími fanoušky by se měla dočkat lednová posila Charlie Austin. Anglický útočník se hned uvedl vítězným gólem na Old Trafford a navázal přesně tam, kde loni s QPR skončil. Mimo hru naopak zůstává mladý bek Matt Targett a nejistota panuje také nad startem záložníka Stevena Davise.

Koemanův protějšek Slaven Bilić uznal, že Austin byl nákup za hubičku. Dříve byli zájemci o jeho služby právě i Hammers, ale nakonec je stejně jako všechny ostatní odradila vysoká cena, kterou za Austina vedení QPR požadovalo. To se však rázem změnilo tuto zimu, neboť Austinovi v létě končila smlouva, a tak se patnáct milionů scvrklo na pouhé čtyři a Saints si tuto možnost nenechali uzmout. "Je to skvělý hráč, už to všem dokázal - není to ten typ, který sázel góly jenom v druhé lize. Zvládl to i loni v Premier league, a to za tým, který sestoupil. Za takové peníze je to výtečná posila," chválí Bilić.

"Určitě má dostatečné kvality i na West Ham a většinu dalších klubů z Premier league," pokračoval chorvatský manažer West Hamu. "Ale měli jsme jiné cíle, útočníků už máme kvalitních několik a hledali jsme jiné posílení. Proto jsme se o něj nepokoušeli, o kvalitu nešlo."

Na přemožení zdánlivě nepřemožitelného Frasera Forstera by Bilićovi mohl posloužit i uzdravený Andy Carroll anebo čerstvá posila z Fenerbahce Emmanuel Emenike.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cédric, Fonte, van Dijk, Bertrand - Ward-Prowse, Wanyama, Romeu - Mané, Austin, Long
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Tomkins, Collins, Reid, Cresswell - Kouyaté, Noble, Song - Antonio, Valencia, Payet
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.80 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Leicester City24148244:2650
2.Manchester City24145546:2347
3.Tottenham Hotspur24129344:1945
4.Arsenal FC24136537:2245
5.Manchester United24117631:2140
6.West Ham United24109538:2839
7.Southampton FC2497832:2434
8.Liverpool FC2497830:3434
9.Watford FC2496927:2633
10.Stoke City2496924:2833
11.Everton FC24711643:3432
12.Crystal Palace24941125:2931
13.Chelsea FC2478932:3429
14.West Bromwich Albion2478923:3129
15.AFC Bournemouth24771029:3928
16.Swansea City24681023:3226
17.Norwich City24651328:4623
18.Newcastle United24561325:4421
19.Sunderland AFC24541528:4719
20.Aston Villa24271518:4013

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2542)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pre Villans zrejme kľúčový a rozhodujúci zápas. Ak nedokážu poraziť doma Norwich, tak v hlavách podľa mňa po dnešku už zostúpia. Nečudoval by som sa ani odstúpeniu trénera.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bolo pre AV kruté, aby v priebehu jednej sezóny vystriedala troch manažérov...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Garde nezvláda.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale tak čo vôbec od neho čakali? Tri roky na lavičke Lyonu ako a žiadna skúsenosť s trénovaní klubu v PL resp. v Anglicku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nemá ani možnost tomu kádru dát nějaký impuls.

Nešťastná volba.

Reagovat
Harakan

Nezvládl by to nikdo. Ten tým na to prostě nemá kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

O jejich sestupu je podle mě rozhodnuto už od Vánoc. Stejně od té doby získali jen mizerné 4 body pokud se nepletu

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden super výkon za 3 body ich ešte môže nakopnúť si myslím. Po minulosezónnom Leicestri je všetko možné.

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplně jiná sitauce, Foxes minulý rok celou dobu hrály slušný fotbal, akorát nenaskakovaly body, což se v jednu chvíli otičilo. Villans jsou celou dobu zoufalí, snad akorát ta obrana není úplný průser.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas. Kvalita těch kádrů je zejména díky nákupům Sherwooda nesrovnatelná.

Reagovat
smazaný uživatel

Porazit Lišky, hlavně tři body (3:0)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tipujem 2-2 (Aguero, Sterling - Vardy, Okazaki)

Reagovat
smazaný uživatel

Asi rozhodujuci zapas sezony, ak by Leicester vyhral, tak uz by nikto nevahal o tom, ze mozu vyhrat titul, tesim sa na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Foxes dnes musí, zkrátka musí

Reagovat
pepinho2

Doufám, že Leicester vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester nemá čo stratiť a môže len získať. V hlavách hráčov musí byť neuveriteľný entuziazmus momentálne. Verím, že dnes to zvládnu a neprehrajú

Reagovat
eder

Už se těším na ten hollywoodský trhák. Ranieriho má prý hrát Richard Gere.

Reagovat
vodka

liverpool konečně preview, které si zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

ještě ten tip otočit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Swarley

Dohod tam neco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
Swarley

Reagovat
Azazelo RD

Liverpool si nezaslouží preview.

Reagovat
Feind

nj, neni co resit. jeste pockame na brabejku a uvidime

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kowe

Reagovat
Ligter

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Free_player

Reagovat
vrabejka

Dnes musíme vyhrát!!! Come on Leicester a Liverpool!!!!

Reagovat
Kang & Kodos

Bez šance. U vás je to samej wooder a atwallshitter.

Reagovat
fenixLFC

+drinkwater

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea midfielder Eden Hazard has revealed he sent a text message to Jose Mourinho after he was sacked apologising for his poor form.

"I sent him the message to say I was sorry he had gone and ... well ... just that I was sorry," he told the Guardian. "We'd enjoyed all that success together last season, but this time round we hadn't.

"I felt a little bit guilty because I'd been player of the year. I'd been one of the most decisive players, and this year I'd performed less well.

"I hadn't been at the same level. So I sent that text to Jose and he came back to me, wishing me all the best for the future."

Reagovat
smazaný uživatel

pekne od neho.

Reagovat
smazaný uživatel

Eden Hazard: "Poslal jsem Mourinhovi zprávu, kde jsem vyjádřil lítost, že musel odejít a...no...prostě mi to bylo líto. Loni jsme si všechny ty úspěchy společně užili, ale letos už nikoliv. Cítil jsem se trochu provinile, protože jsem byl loni zvolen hráčem roku, byl jsem rozdílovým hráčem, ale letos se mi už tolik nedařilo. Nebyl jsem na stejné úrovni. Takže jsem mu poslal tu zprávu a on se vrátil za mnou a popřál mi do budoucna jen to nejlepší."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nič, to len kvôli ľuďom, čo nevedia anglicky.

Reagovat
smazaný uživatel

je to sympaťák jak hrom

Reagovat
Whitemedia

Bean Arfa mohl nastupovat za Monaco pěkné jméno

Reagovat
smazaný uživatel

Hetem Ben Arfa

Reagovat
Whitemedia

dokonce..

Reagovat
smazaný uživatel

Hate 'Em Bean

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi, prosím vás, nevíte někdo, ve které zlínské hospodě dávají premier league?

Reagovat
smazaný uživatel

v Dragonu na Kvítkové myslím

Reagovat
smazaný uživatel

o něčem normálním nevíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom špatnýho dobrý jídlo i pivko

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sportovnikino.cz/najit-restauraci/ našlo mi to třeba ART ve Zlíně nebo Potrefenou Husu

Reagovat
smazaný uživatel

Counter tipuje čistou 1, to zas pojebem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Watford byste mohli roznést. Vám budu vyjímečně fandit

Reagovat
Hokaido

*výjimečně

Reagovat
smazaný uživatel

a že chybí tečka na konci ti nevadí?

Reagovat
Hokaido

Nevadí, jen jsem si vzpomněl, že to má bývalá učitelka včera dávala na FB.

https://www.facebook.com/milujemecestinu/photos/a.135602869832051.24931.123480187710986/1026275947431401/?type=3&theater

Reagovat
smazaný uživatel

Tu nahrazuje smajlík.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Líšky poďme nemáte čo stratiť držím vám palce

Reagovat
Hokaido

Dneska Foxes prosííím za tři body. Hra City na domácím stadionu by mohla být ideální pro countery, přes Demichelise to musí projít. COYF!

Btw: Fernandinho, Fernando (Iheanacho) - Silva, Touré, Sterling - Agüero

Ten Ihenacho je tam v závorce asi pro případ 442, že?

Reagovat
Mastný Chobot

To už je sobota

Reagovat
liquicitizen

To je tak, ked sa hralo kolo cez tyzden

Reagovat
smazaný uživatel

proč ?

Reagovat
Mastný Chobot

lebo som myslel, že je len piatok, kým som prišiel na ef

Reagovat
smazaný uživatel

pil jsi?

Reagovat
Mastný Chobot

nie

Reagovat
smazaný uživatel

já zas včera čtvrt hodiny hledal stream, než jsem zjistil, že je teprve pátek

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

se pozna nepracujici

Reagovat
smazaný uživatel

ne každý pracuje po-pá 8 hodin

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ja jsem dobrym prikladem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

lišky a Watford 02

Reagovat
cristiano.K.

lišky a Watford 02

Reagovat
smazaný uživatel

Negotiations have begun between Man Utd and Jose Mourinho's representatives

Reagovat
Maresma

Co dnes sázíte?

Reagovat
kylo ren

brambory

Reagovat
smazaný uživatel

to ti toho moc nevyroste, když je sázíš v únoru, ačkoli počasí na to teda je

Reagovat
Wat

Pole zatím moc nesílí.

Reagovat
smazaný uživatel

není začátkem února ještě brzo na výsadbu?

Reagovat
vladis271

Man City- LCFC 1/1

LFC - AFC 1

Spurs - Watfrod over 3,5

Stoke - Evrton over 1,5

Villa - Norvich over 2,5

Reagovat
smazaný uživatel

Ty overy máš nějak přeházený, ne? Villa - Norwich a Spurs - Watford mi přijde dost odvážný a naopak Stoke - Everton dost přizdisráčský.

Reagovat
Manik...

Spurs - Watford over 3,5 , tak tomu nevěřím

Reagovat
vladis271

tak ja dúfam, že hned po prvom zápase pôjde tiket do riti a nebudem to musieť riešiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jacka Herrera

Reagovat
bbbauch

kdyz je dobra genetika, je super

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Darren Fletcher

city jednotka, spurs takisto, par overov a polcasovych remiz za drobne

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Peťo?

Reagovat
Darren Fletcher

bonzoval pavol alebo pavol

Reagovat
smazaný uživatel

City over

Villa- ze obaja daju gol

Liverpool over

Spurs remiza na polcas

Stoton tiez remiza na polcas

Castle tak isto

Stoke Everton X

To len tak pri pohlade na zapasy, nejak som to neanalyzoval

Reagovat
smazaný uživatel

Saints - WHU over

Vallecano - Las Palmas 1 / over

Ascoli - Latina X

Cagliari - Entella over

Oldham - Blackpool over

Carlisle - Accrington over

a tak rôzne :)

Reagovat
Hai

Nevite nekdo jestli budou dneska hrat Lukaku a Ali?

Reagovat
FUnk

ali bude

Reagovat
Hokaido

Snad jo, oba jsem je dal do fanty

Reagovat
Hai

Kvuli tomu se taky ptam

Reagovat
kylo ren

Fernando Torres by se podle informací Sport Mediaset mohl stát dalším fotbalistou, který odejde z Evropy do Číny. Španělský útočník je kmenovým hráčem AC Milán a do konce sezony hostuje v Atléticu Madrid, které zřejmě nebude usilovat o trvalý přestup.

Reagovat
Azazelo RD

Kolik AC zaplatí, aby si ho Číňani vzali?

Reagovat
smazaný uživatel

To radši ta Amerika

Jeho je tak strašná škoda tu první sezonu v LIverpoolu měl fenomenální

Reagovat
Corabeu

U nich byl krom poslední sezony výbornej ve všech.

Reagovat
13

hmmm EF v konkurenci vrabejky rezignoval na preview našich zápasů?

Reagovat
Mastný Chobot

to by bola super recesia, keby tam dali jeho preview Tomoooo, Maťoooo, Mareeeek, Ondroooo pls

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo by si toho nevšiml

Reagovat
vrabejka

V 1 bude preview

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hokaido

Jak nás napíná!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
vrabejka

Spíš ve 2

Reagovat
vrabejka

breaking news!!!! Už to jdu psat

Reagovat
13

to budeš psát hodinu a půl? To bude tentokrát veledílo ne?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Bere svou úlohu zodpovědně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

jestli lišky dneska uhrají bod, tak to bude s tím titulem fakt téma

Reagovat
Hokaido

Zaschrono, co ten Lukaku? Bude hrát?

Reagovat
Zaschrona

Nemam tuseni, ale spis ano.

Reagovat
Hokaido

100. pro vítězství Leicestru

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se po delší době opět nemůžu dočkat PL zápasu.

City - Leicester 2:2 Vardy dokončí pohádku

Reagovat
smazaný uživatel

OT: neměl by někdo zájem (zdarma) o lístky na EURO? Jedná se o 2 zápasy do Paříže Německo - Severní Irsko a Rumunsko - Švýcarsko,jeden do St. Ettiene Rusko - Wales a jeden teď přesně nevím kam,ale na zápas Itálie - Irsko. Kamarád z Francie je dostal od firmy,ale jelikož na fotbal není,tak mi je zaslal a mně se nehodí.

Reagovat
smazaný uživatel

máš dobrýho kamaráda

Reagovat
smazaný uživatel

Do Paříže lístky 2,do Ettiene 4,na Iry 3.

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
WienArsch

Do Paříže to zní zajímavě, co za to budeš chtít? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ni,ještě se domluvim s kamaradama jestli nekdo nechce,a kdyžtak by mi stačila opravdu jen nějaká symbolická částka. Firma jichdosta opravdu hodně,jelikož byla jen jedna asi ze 3 která právě lístky dostala.

Reagovat
WienArsch

Fajn, zkontroluj si zprávy, pořešíme to tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře,ale upozorňuji,že ještě nevím na 100% jestli to někomu dám ( tady z eurofotbalku) ,ale udržuj se mnou kontakt a zhruba v dubnu bychom se mohli začít případně domlouvat na předání lístku.

Reagovat
WienArsch

Zhruba v dubnu? Nebudeš to vědět dřív? Dám ti za ně 500 třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel asi ne,možná březen

Reagovat
WienArsch

v cajku, viz zpráva

Reagovat
Zaschrona

Pariz zni lakave

Reagovat
WienArsch

Kámo já mám zájem, reaguj!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo má zajem,napište do zpráv,cca během dubna vám dám informace jestli "obchod" platí. Píšu to předběžně,abych mohl počitat a tím že někdo zájem má,když se mi nepodaří uvolnit se ze svých povinností a jet do Francie a když nikdo z přátel nebudu mít zájem,abych nepanikařil a věděl že nějaké řesení jak se tohoto "vzacneho zboží" "zbavit" . Zápas Itálie - Irsko jebtedy v Lille,a kromě pěkného stadionu je to asi i nejatraktivnější souboj. Zatím si to jen promyslete,jestli tam nějaký teoretický zájem je,přidejte si mě do přátel a uvidí se. Koneckonců,do Eura je ještě dlouho,i když chápu že chcete mít jistotu předem,ale tu já bohužel zajistit nemohu.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
SunFells

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nějaké dobré android hry?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: k čemu hru na mobilu?

Reagovat
C-M@ster

Co děláš na záchodě ty?

Reagovat
Orlandiiik

sudoku

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SunFells

Luští sudoku #OldSchool

Reagovat
Ligter

já si tam čtu. dokonce mám dojem, že nechodit na záchod, tak bych jen tak něco nedočetl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Nejlepší je to prozření mysli, kdy Ti dojde, že už tam sedíš půl hodiny a hotovo máši asi 25 minut. Akorát ten článek byl tak zajímavej, že sis toho nevšiml anebo se Ti prostě nechtělo se z té mísy zvednout.

Reagovat
Ligter

tak tak

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Brácha je na hajzlu v průměru půl dne. rozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

badoo

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

tinder, nedávno jsem tam našel holku, co měla olajkovaného Harryho Kanea, škoda že byla úplně hnusná

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Ta je v pohodě.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mimalu

ty jsi asi jinej bourák jestli tato spadá do kategorie úplně hnusná

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dobře, úplně hnusná by byla tahle + 20 kilo. Nelíbí se mi v obličeji.

Reagovat
Corabeu

Tak hezká rozhodně není.

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi z tvych zpetnych vazeb, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Tinder

Reagovat
Miguel19

Freestyle Baseball 2

Reagovat
Nikikrew

ja hravam new star soccer

Reagovat
smazaný uživatel

Tedka hraju FTS 15

Reagovat
smazaný uživatel

Score! Hero

Reagovat
smazaný uživatel

ako moc android hry nehravam, ale toto je mega strasna zavislacina a ked som ju dohral tak ma to bavilo aj po druhy krat ziskat viac hviezdicek

Reagovat
smazaný uživatel

A jsou tam pokazdy jiny goly,nebo pořád stejný?

Reagovat
Azazelo RD

Ten fed cup je dnes takový festival laciných ztrát.

Reagovat
Gareth Bale 11

Docela i věřím v remízu City s Leicestrem, ale trochu se bojím, abychom porazili Watford. U nich to bylo s hodně velkým štěstím, tak snad to teď bude už lehčí zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

hrajeme doma, nebude

Reagovat
Gareth Bale 11

No právě.

Reagovat
FUnk

watford je hodne neprijemny souper, kazdopadne hrajeme doma a musime hrat na tri body, kazdopadne se bojim co udela ighalo s nasema stoperama . Snad to zvladneme. SPURS

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten jejich fotbal je nepříjemný, proti jiným týmům se mi to líbí, dnes z toho úplně nadšený nejsem. A každopádně nechápu, proč je v tv Live-Sunderland a né my s nima.

Reagovat
wild

#MCFC XI to face #LCFC: Hart, Zabaleta, Otamendi, Demichelis, Kolarov, Toure, Fernandinho, Silva, Delph, Sterling, Aguero.

#LCFC XI to face #MCFC: Schmeichel, Simpson, Morgan, Huth, Fuchs, Mahrez, Kanté, Drinkwater, Albrighton, Okazaki, Vardy.

Reagovat
13

sestava Leicestru má mnohem větší koule.

Reagovat
Hokaido

Blbý je, že Pelle konečně vytáhnul hlavu z prdele a přestává stavět Yayu na CM.

Reagovat
vrabejka

Preview 25. kola Liverpool FC - Sunderland

The Reds přivítají doma 19. Sunderland.

Na Anfield přijede soupeř který se již několik let potuluje u vod sestupu, stále se mu však daří zachránit se. Letos však Sunderland okupuje až 19. přičku a se záchranou to vypadá bledě, vylepší si bodový stav Reds proti Balck Cats??

Půjde o souboj mezi jednookým a slepým. Oba týmy se trápí. No naštěstí se LFC vrací několik důležitých rozdílových hráčů (Origi, Coutinho, Sturridge). Na West Ham už by si mohl Daniel mohl na pár minutek zahrát, ale musíme být opatrní. Hlavně musíme dát pozor na vítr, aby ho nevyřadil ze hry na 3 měsíce jako Rosického. Do léhkého treniku se začíná zapojovat i Danny Ings, doufám, že na konci sezony bude moci odehrát pár zápasů.

Zranění: Ings, Gomez, Skrtel, Rossiter, Sturridge, Coutinho, Origi

Zajímavosti:

Bilance - 160 zápasů, LFC 74 výher, 35 remíz, Sunderland 51 výher

Sunderland naposledy na Anfieldu vyhrál v roce 1983.

Nejvyšší domácí prohra se datuje od roku 1931, Sunderland porazil The Reds 6:0.

Sunderland má v této sezoně nejhorší obranu (inkasoval už 47 golů), Liverpool na tom není o moc lépe - 15. nejlepší obranam inkasováno 34 golů.

V této sezoně byl Sunderland pouze jednou mimo zonu sestupu.

Hráč ke sledování: Mamadou Sakho

Hráč, který nás minulou sezonu uchvátil svými výkony a držel naši obranu nad vodou, letos předvádí velmi kolísavé výkony.

Nepomáhá tomu ani jeho skleněnost, každé 2 měsíce si totiž přivodí vážnější zranění. V minulém zápasu proti Liškám zavinil gol špatným odhadem a nedůrazem. Pokud v těchto výkonech bude dále pokračovat, může být v létě na odstřel.

Pravděpodobná sestava: Mignolet, Clyne, Sakho, Lovren, Moreno, Allen, Can, Henderson, Ibe, Milner, Firmino

Tip: 2-1 - Firmino 2

Zápas začíná v 16.00, živě ho vysílá Digi Sport 1.

Reagovat
Darren Fletcher

1:3

Reagovat
Cobra

Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Na West Ham už by si mohl Daniel mohl na pár minutek zahrát, ale musíme být opatrní. Hlavně musíme dát pozor na vítr, aby ho nevyřadil ze hry na 3 měsíce jako Rosického.

Reagovat
Error

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný...

dejte mu ten prostor pod preview!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Azazelo RD

Rats vs. Black Cats.

Reagovat
smazaný uživatel

az na Sakha

Reagovat
liquicitizen

len 295 slov zas to ide dolu vodou s tými previews

Reagovat
andrew96

Kde je Costa?

Reagovat
Hachim Mastour

Tak teraz neviem čo by bolo najmenej zlé.Asi keby City remizovalo.

Reagovat
I am Mancunian

BREAKING: Jurgen Klopp will be absent from today's game v Sunderland at Anfield, after suffering a suspected bout of appendicitis #SSNHQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

tak to by mohli konečně vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool manager Jurgen Klopp will be absent from today's match, after suffering a suspected bout of appendicitis.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad 3. najlepsia liga sveta vo mne dnes zanecha lepsi dojem ako naposledy.

Reagovat
habinity

https://m.youtube.com/watch?v=Q7tGWA9Nygg pekne video, az mi slzi padali legends

Reagovat
Corabeu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gareth Bale 11

Jako moc nechápu, proč je na Digi Liverpool-Sunderland a ne my s Watfordem, ale budiž no.

Reagovat
M0rb1D4S
Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

ten Costa je boží

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

A este sa chcem opytat mila redakcia, dnes je vyrocie busby babes kde je otom nejaky clanok?to boli hrdinovia a najlepsie zacinajuce muzstvo historie futbalu.tak by sa patrilo ktomu pekny clanok napisat ...hlavne ze tu rozpisujete dochodcu rosickeho..ale vseljake blbosti..uz na 7:00 ste tu mali byt naklusani a pridat clanok a united 1958 a uctit si pamiatku z fanusikmi futbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Corabeu

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
liquicitizen

miestna redakcia je taká šikovná že to stihla napísať už v roku 2007

http://www.eurofotbal.cz/clanky/fotbalove-tragedie-mnichov-1958-32198/

Reagovat
habinity

To odvtedy sem otom nic nepridali? Ked nie, sa mozu hanbit

Reagovat
Hokaido

A to mají každej rok psát novej článek o tom?

Reagovat
habinity

Nech si ho skopiruju, a v ten den len pridaju, ked je redakcia neschopna..vsade otom pisu kazdy rok a aj to iste alebo pozmenene, pridavaju videa, a tu nic ticho otom.ptfuj redakcia

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Spasitel

Vyhrá City i ked titul by som viac prial Leicestru ale City má väčšiu šancu sa udržať pred chorobami kfc a afc.

Reagovat
Spasitel

Nemala byť reakcia

Reagovat
Carrick

Mourinho se blíží.

Reagovat
Corabeu

Proboha néé

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Tomanatura

Mou, Pep, Conte, Klopp a Wenger v jedne lize a vyhraje ji Ranieri.

Reagovat
I am Mancunian

strasne sa na neho tesim, jak vsetko u nas rozjebe

Reagovat
Carrick

Reagovat
Whitemedia

Mata se taky těší

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
r.mrazik

uz kdyz jsem to cetl,tak se mi chtelo zvracet

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

zajebem plyn

Reagovat
Free_player

oo tradiční, pečený, vřený anglický tým a dotáhnou tohodle šaška..... s Fergím to sekne

Reagovat
r.mrazik

fergie ho ma rad...

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, Fergie bude velmi rad

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool přišel o Kloppa...

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola - ako hrac som si nikdy nenaplnil tuzbu hrat v Anglicku

Reagovat
smazaný uživatel

Stadon City zaplneny tak z polovice len ne? podla tych zaberov teraz

Reagovat
smazaný uživatel

No, trosku plnsie uz, ale stale dost prazdnych miest

Reagovat
smazaný uživatel

Bojkot fans, len aby aj Scousers nebojktovali, potom som zvedavy, ci naplnime tych 59tisic v buducnosti

Reagovat
I am Mancunian

#WalkOutOn77 dneska

Reagovat
smazaný uživatel

viem

Reagovat
smazaný uživatel

Vzťahuje sa to aj na EF?

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

pravý fanúšik sa hneď pozná

Reagovat
kiwwi

a to bojkotuju uz 8 rokov?

Reagovat
Whitemedia

V tomhle počasí prostě chceš hrát fotbal

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherné počasie, to bude classic na dlhé roky toto.

Reagovat
Manik...

někdo HD link pls.?

Reagovat
smazaný uživatel

CITY Nedajme malým klubom vyhrať PL.

Reagovat
oli9

Ten mahrez je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mahrez to je nieco neskutocne

Reagovat
Darren Fletcher

do pice ja tomu neverinm

Reagovat
Mimalu

Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuth

Reagovat
EXoRcIsT

goooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

je tam

Reagovat
WienArsch

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...moc jim to preju

Reagovat
vladis271

JEBEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, prosím.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tak už to padlo

Reagovat
smazaný uživatel

koukám

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc

Reagovat
Coutinho10

a zrovna se mi to sekne

Reagovat
smazaný uživatel

zacina neskutocny pribeh

Reagovat
vladis271

pre mladíkov z vašej akadémie?

Reagovat
bbbauch

Ten zacal uz davno

Reagovat
Minister

Demichelis

Reagovat
Whitemedia

Titul pro bublinyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

kokotčelis už úraduje

Reagovat
EXoRcIsT

Otamendi a Demichelis to je parodia na stoperov strasne slabucky

Reagovat
Free_player

Někdo dobrý stream pls ?

Reagovat
Free_player

díky

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
I am Mancunian

kurva, ale toto neni dobre pre nase top4 sance

Reagovat
EXoRcIsT

tak Leicester uz asi tazko vypadne z Top4 to skor Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Nemali by ste si dat radsej nizsi ciel?Ta EL je na pomery vasho sucasneho rozpolozenia tak akurat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Troska trollingu v sobotu odpoledne nezaskodi.

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ja toho Aguera už nemôžem ani vidieť, veď čo je už dementný, že to nikdy nenahrá

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě s tím sere

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana City

Reagovat
pingla

Vardy

Reagovat
Whitemedia

S tou obranou MCity bude dnes hodně srandy

Reagovat
EXoRcIsT

teraz ktory stoper City zaspal pri Vardym

Reagovat
celeb
Reagovat
bbbauch

A ja nechal Hutha jako prvniho na lavicce misto Sagni tak snad tam sagnu neposle vubec

Reagovat
Cobra

Ta obrana City je úplně směšná

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi je za ti prachy smiesna posila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
Kang & Kodos

Koukat, jak ty šašci s cenou kolem 50 milionů vůbec neví, je něco nádhernýho.

Reagovat
OTASi

Ten Leicester se fakt má vyslovovat [lestr] ?

Reagovat
OTASi

už sem to někde našel, zajímavý

Reagovat
Neon

Ano, stejně jako Worchester jse vyslovuje "Vustr".

Reagovat
Neon

*se

Reagovat
TopinB

Ano, a Gloucester se vyslovuje Glostr

Reagovat
SunFells

t's being confirmed this afternoon that Jurgen Klopp will not be able to attend today's home clash with the Black Cats as he has has been struck down with appendicitis.

Reagovat
vodka

chvilku u lfc a už je se zdravím v prdeli...

Reagovat
fenixLFC

u nas kludne moze chytit alergiu na drevo....

Reagovat
Mindas

To bránění City je neskutečná komedie. Pelle snad spadl z jahody, že to už druhou sezónu pořád nevidí. To není jen o individuálních chybách. Systémově je to prostě mimo a vše kolem šestnáctky hrozně smrdí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

kdy že začne to období ztrát Leicesteru?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle všech to mělo být kolem Vánoc.. tak snad za rok

Reagovat
fenixLFC

bolo...lenze zvysok bol rovnako marny

Reagovat
Hokaido

Už pískej konec.

Reagovat
Trand

Silva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca

Reagovat
EXoRcIsT

Okazaki tam beha ako splaseny ale skoro nic neurobi dobre

Reagovat
Whitemedia

Ten článek, kde se v diskuzi tipoval nejlepší tým, sestupující týmy a tak, najdu kde? Já si totiž matně pamatuji, že jsem na titul tipoval Chelsea a Ranieri měl být myslím první vyhozený trenér, tak se chci trochu zasmát..

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem tipoval Leicester na 20. místo

Reagovat
Nikikrew

skus ownyho ef search

Reagovat
Whitemedia

Vidíš, to bych vlastně mohl

Reagovat
Whitemedia

Tak skoro no

manager of the year: Mourinho

prvy vyhodeny manazer: Flores

Reagovat
Mindas

Teda ten rozhodčí zatím taky docela mimo jako obrana City. Každopádně Silvička opět na staré vlně.

Reagovat
r.mrazik

Mahrez,jak se to snazi rvat do vapna na Vardyho a hleda mista a jeste nekdo mi bude u Maty tvrdit jaky dava kolmice a jak hraje dopredu...neskutecny rozdil

Reagovat
vodka

okazaki je strašně zábavný hráč

Reagovat
smazaný uživatel

aj tym, ze vyzera jak slepy

Reagovat
smazaný uživatel

Líšky hrajú ale fakt nádherný futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neveril by som posledne roky, ze anglicke 442 sa znovu presadi ...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Free_player

Reagovat
r.mrazik

to jo...takovej drsne silene neucesany,ale zabavny

Reagovat
smazaný uživatel

Lester zatial skvelo V obrane aj v utoku

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov a Otamendi, to co robia akoze

Reagovat
OTASi

správně posouzeno

Reagovat
aither

Rozhodčí

Reagovat
CR7RONALDO

Teraz rozhodca

Reagovat
Switchback

Penalta

Reagovat
smazaný uživatel

barcelonska penalta mozna

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Hunthhhhhhhhhhh

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím sudí s přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero strašný zatiaľ

Reagovat
Free_player

City zatím nestíhají ...

Reagovat
r.mrazik

penalta!!!

Reagovat
Free_player

Yaya ..dobře mu to dal

Reagovat
fenixLFC

ranieri ma sosovky?

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Miguel19

Kolarov

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov hra hrozny zapas

Reagovat
I am Mancunian

Since Liverpool last won the league Peter Schmeichel won it five times, had a son, retired and then his son won it with Leicester

nech sa to stane pls

Reagovat
Firkraag

Cha, to je až děsivý :-) a pro Gerrarda teprv...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

no tak to prr, toho syna mal ešte pred dvoma našimi poslednými titulmi

Reagovat
smazaný uživatel

jak já bych jim ten titul přál...

Reagovat
fenixLFC

ten yayov ,,pohyb''

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně se něco takového jakože Leicester vyhraje titul, může stát jen v Anglii. Proto miluji Premier League

Reagovat
Hokaido

Tak ve Španělsku by se to Leicestru vyhrávalo asi blbě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico v PD?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

neporovnatelne

Reagovat
smazaný uživatel

určitě by to byl daleko větší šok.

ale zase hraješ s Realem a Barcou...

Reagovat
smazaný uživatel

ale nemůžeš to srovnávat už jen kvůli tomu, že Lester byl loni nováček a bojoval o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Asi taky sok, ako keby vyhral Tottenham alebo Arsenal, ci Liverpool...

Reagovat
smazaný uživatel

určitě je to daleko větší šok. ale Atletico bylo daleko víc než by byl třeba Tottenham nebo Arsenal

Reagovat
I am Mancunian

to chces porovnat atletico a Leicester ?

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
pepinho2

Atlético není tým, co každej pasoval na sestup nebo max do 15.místa..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
EXoRcIsT

keby taka Granada bola na prvom mieste vtedy by si to mohol porovnat

Reagovat
smazaný uživatel

vobec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

kdeže

Ja by som to porovnal skôr so zázrakom na lade z Lake Placid.

Reagovat
Mateo16

Skor Eibar

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je mimo, ale minimálně jedna paralela tam je v tom, že Lester hraje v podstatě identický systém jaký hrálo Atletico.

Reagovat
celeb

Tak minulorocny majster je na 13 mieste s odvolanym trenerom, trenera menil LFC, bude sa menit v MU a MCFC, jedine v Arsenale nikto nevie. Je to super (ak to vyjde), ale bez plosnej krizy big 4 by to mozne nebolo.

Nakoniec aj taj vyhra Tottenham a gunnerov iebne.

Reagovat
andrew96

Montpellier

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

vyzerá to tak, že Delph hrá lavého záložníka a Sterling v strede a Silva na pravo. Cez polčas by som dal dole Yayu za Ihenacha a Delph do stredu

Reagovat
fenixLFC

yayu za kevina

Reagovat
liquicitizen

kevin si nohu zlomil

Reagovat
fenixLFC

on je vlastne zraneny...som zabudol

Reagovat
Cobra

Reagovat
Hachim Mastour

Yaya je namyslený ko*ot.

Reagovat
Hachim Mastour

to tu nemalo byť.

Reagovat
Hokaido

Delph tam hraje ze zjevnýho důvodu, ale Pellegrini si s tím Yayou ve středu hřiště prostě nedá říct...

Reagovat
smazaný uživatel

zajímalo by mě, jestli si třeba takovej Yaya uvědomuje, že tohle je zápas o titul (a neberte mě tolik za slovo, prostě prvního s druhým..) nebo prostě hraje jen další zápas proti noname týmu...

Reagovat
Hachim Mastour

Yaya je namyslený ko*ot.

Reagovat
fenixLFC

on ani nevyklusava, kombinuju do utoku a on fakt kraca...hrozne ten hrac

Reagovat
LAM

Tak v létěm půjde do Číny.Pep ho tam nebude chtít.Už z Barci odešel kvůli Sergiovi.

Reagovat
fenixLFC

jeho odchod bude vyrazna posila pre city

Reagovat
LAM

A jak to tak vypadá tak by jim Číňani dali klidně 70

Reagovat
smazaný uživatel

a my je rázem pošlem do Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

co to furt melou ti komentatori na O2 Sport... po delsi dobe jsem dneska zkusil cesky komentar, ale to se fakt neda poslouchat... sasci tohohle typu tam jsou kazdy zapas?

Reagovat
Kenneth

Bohuzel...

Reagovat
Kenneth

Ale jinak je to za 200,- mesicne skvela vec.

Reagovat
Zaschrona

jo to jo, s kompletni vybavickou vsech sportovnich kanalu u nas jsem spokojenej jesteze maji moznost prepnuti na anglicky komentar... i kdyz poslouchat Michaela Owena je taky zazitek

Reagovat
Firkraag

Jakože mu neni rozumět, nebo je to dement :-)?

Reagovat
C-M@ster

Poslední dobou je zvykem ho hejtovat.

Na facebooku vždycky někdo napíše nějakou větu - něco očividnýho a podepíše to Michael Owen, jako narážku na to, že říká samozřejmý věci.

Na druhou stranu, tohle podle mě dělají spolukomentátoři od nepaměti, stačí si vzpomenout na film Vybíjená (2004), kde to geniálně parodovali a to bylo dávno před komentováním Owena.

Reagovat
*CZE*

nějak málo ne? v PC nebo TV ?

Reagovat
10

za 200? mě říkali asi 500

Reagovat
Kenneth

200 na PC.

Reagovat
10

aha, tak to jo...

Reagovat
Hokaido

Tohle ale Pellegrini moc nezvládnul. Foxes hrajou skoro celej rok stejnej fotbal a ani on není schopnej na to pořádně zareagovat. Akorát tah s Delphem a skoro osobní obranou na Mahréze jakžtakž funguje, jinak tragédie. Velký držení míče, málo šancí, málo prostoru okolo šestnáctky, málo prostoru pro střelbu. Prostě klasickej Leicester...

Sterling půjde podle mě o poločase dolů, hraje příšerně.

Leicester taky nehraje nijak zázračně, ten rychlej gol je určitě uklidnil a mohli hned zpomalit a nikam se nehnat. Strašně se mi dnes, stejně jako poslední zápasy, líbí Okazaki. Jasně, není tak produktivní, jako Vardy, ale minimálně v bojovnosti se mu začíná vyrovnávat. Fakt bych chtěl vidět někoho jinýho, jak se bude ze SS takhle vracet do hloubky, kolikrát sprintem...

Reagovat
fenixLFC

mne pride ze pelle toho moc nevymyslel za celu sezonu. stale je to len o tom spoliehat sa na tri styri individuality v utoku a ked ti nezahraju tak je to v haji. ta obrana a zaloha je zalostna

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling až tak hrozný není, ale na profesora Yayu se nedá koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling hrá dobre. Bol nepochopiteľne mimo svoju pozíciu, ale aj tak bol platný. Z ľavého krídla je nebezpečný.

Reagovat
Azazelo RD

Tak on asi nemá moc velkou motivaci něco vymýšlet, když po sezóně odchází.

Reagovat
Hokaido

Tak jedním z důvodů, že odchází je to, že za 2,5 roku toho taky zrovna moc nevymyslel. Missnul strašně peněz a výsledek je tým, kterej za tu dobu udělal zhruba nulovej progres.

Reagovat
LAM

Je fakt zvláštní že Leicester s tim průměrnym fotbalem jsou pořád první.Proti silnejm týmům nikdy nejsou lepší,nemaj ani víc šancí,ale vždycky to tam nějak dotalčej.Jsem zvědavej jestli budou mít štěstí celou sezonu.

Reagovat
Miguel19

Dneska nemají více šancí?

Reagovat
Nikikrew

Dnes mali iba tu jednu standartku a to bolo asi tak vsetko. Inak Mahrez asi tak 2krat pri lopte. Iba sa brania a nakopavaju na Vardyho, to je cele.

Reagovat
oddy

Reagovat
LAM

Hrajou ten svůj klasickej beton s tim že zkoušej protiútoky.Většina dobrej týmů proti nim měla dost šancí,ale neproměňujou je prostě.Chceš mi snad říct že by oni Top týmy nějak přehrávali?

Reagovat
Miguel19

Nechci

Hrají to, na co mají a co jim přináší úspěch. Nevim co je na tom špatného. City dnes zatím mělo velké hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi nejsou, ale stejne dali gol a spalili dve cisty tutovky. O tom to je, hraje efektivne, maji to vydreny, ubojovany, skvele se pohybuji pri rychlym prechodu do utoku, pak se zas skvele stahuji za balon.

Reagovat
10

takže jsou lepší, ne? možná nejsou lepší v držení míče, ale v těch důležitých aspektech hry mi lepší přijdou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je Cule, ale mas pravdu..

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu to v pulce polocasu zavreli az moc a jen odkopavali..

Reagovat
10

to je pravda...taky tam ale měli dost náznaků, kdy chybělo málo a šli do dobrýho přečíslení, líbí se mi, jak nevypustí jedinou možnost se do něj dostat, čistej pragmatismus

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi, ale menej futbalovy podla mna

Reagovat
10

asi záleží na úhlu pohledu, ale mě na City nic fotbalovýho nepřijde, to je naprostá impotence...

Reagovat
Orlandiiik

Man city 1 střela na bránu, nevim na co si koukal, ale Leicester měl víc šancí

Reagovat
pingla

A tech 73% drzeni mice?

Reagovat
Orlandiiik

A co z toho bylo ? Kolarov to posílal mezi diváky jak na běžícím páse

Reagovat
pingla

Byl z toho neustaly tlak pred brankou Leicesteru, sice v 16 jsou docela marni, ale porad 1000x nebezpecnejsi nez naprosto nepresne nakopy na Vardyho

Reagovat
Orlandiiik

K čemu ti je držení míče ?

Reagovat
pingla

Boha jsi tupec, ty mas v hlave diru..... jinak Mahrez

Reagovat
Orlandiiik

Nadávat a urážet umí každý

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, pointa je, že Leicester sám nebaví. Brání zalezlí kolem šestnáctky bez náznaku nějaké touhy získat aktivně balon. Ty jejich akce do highlightů jsou pěkné, jsou efektivní, ale koukat na celý jejich zápas je většinou nuda.

Reagovat
Usty

Reagovat
C-M@ster

Kolikrát nám bylo platný, že jsme pod LVG drželi míč? Hraje se na body.

Reagovat
pingla

Tak LVG si takova cisla nahrava nekde na pulce mezi stopery, oni kombinuji trochu nekde jinde

Reagovat
Hokaido

Fakt nechápu, že držení míče tolik ldí bere jako nějakej ukazatel proto, kdo je lepší v zápase. Na WHU Leicester taky vyhrál s méně jak 30%...

Reagovat
spider_8

Ale to tady nevysvětlíš.

Reagovat
fenixLFC

pretoze ked maju loptu tak vyzeraju ze kontroluju hru...ale skutocnost je ina no

Reagovat
Hokaido

Momentálně Stoke vede na držení míče 67-33.

Reagovat
smazaný uživatel

ok. tak kdo je lepší dneska?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Miguel19

Ale chápu. Pro fandu Barcelony je na prvním místě držení míče.

Reagovat
LAM

Jsem zvyklej na dominanci i ve hře no.

Reagovat
spider_8

Dominance je, pokud si vytvoříš šance, ale soupeřovi to nedovolíš

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

hráči Lesteru musí trávit neuvěřitelný množství času u videa. jejich pohyb a disciplinovanost.. klobouk dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Tak ale City hrajou fakt špatně.Ty top týmy jsou letos opravdu v lize k smíchu.Takovej United byl i v Evropě.To je taky dost důležitej fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

prosimtě ty se chceš akorát hádat o tom, jak PL stojí za hovno. City hrají nic moc, ale že by hráli uplně zle mi nepříjde..

Lester prostě hraje účelně a drží formaci.. fakt bych chtěl vidět jejich konfrontaci s Barcou a fakt si nemyslím, že by vyhráli. ale byl bych zvědavej. hou bohužel tento zápas mi není souzen. práce. č

Reagovat
Miguel19

Plíšková famózně

Reagovat
smazaný uživatel

Simonka

Reagovat
Neon

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Liveral

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Foxes si koledujú o gól, ale na druhú stranu sú City fakt marní vpredu.

Reagovat
Free_player

jsou totálně bezzubí

Reagovat
vodka

Mahrez

Reagovat
Hokaido

Mahrééééééééééééééééééééézzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Reagovat
Whitemedia

MAHREEEEEEEEEEZ

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Darren Fletcher

do pice mahreeeez to je ronaldinho kua

Reagovat
I am Mancunian

mahrez

Reagovat
jacobT

Mahreeeeeeeeeeeeeez

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez

Reagovat
Coutinho10

Maaaahreeeeeeeeeez Gooooaaaaaaaal

Reagovat
Nikikrew

Mahreeeeeeeeeez a tiket v pici ale nevadi

Reagovat
Coutinho10

taky

Reagovat
Zaschrona

MAAAAAHREEEEEEEEEZ

Reagovat
fenixLFC

kanteeeeeeeeeeeeeeee mahreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez

Reagovat
pepinho2

Mahrez

Reagovat
Usty

UJEBANY MAHREZ

Reagovat
smazaný uživatel

Ban

Reagovat
kvasha16

pre Mahreza?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

MAHREZ, BUH!!!

Reagovat
Mindas

Jak jsem tu před časem psal... Tohle je fakt nejslabší City od příchodu ADUGu.

Reagovat
LAM

City ta obrana Klauni

Reagovat
smazaný uživatel

♥ ♥ ♥

Reagovat
cejen13

Otamendi :D :D

Reagovat
Kenneth

GOOOOOOOOOOOOOL. To je proste pohadka.

Reagovat
smazaný uživatel

to je MAGOOOOOOR

Reagovat
Minister

To je hráčik

Reagovat
kvasha16

ty pyčo ten Leicester regulerna ten titul da

Reagovat
Hokaido

To je bůh prostě Já su tak štastný.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Orlandiiik

Přeju jim to

Reagovat
Mimalu

MAHREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

Reagovat
smazaný uživatel

WAU

ja im ten titul prajem pomaly viac ako nam

Reagovat
jacobT

zas odtiaľ potiaľ, ale v tých zápasoch sa im proste nedá nepriať

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
WienArsch

Demichelis Kam šel?

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi zase

Reagovat
Spasitel

Chudák Hart ten má riadnych šašov pred sebou

Reagovat
kiwwi

Mahrez genius, ale obrana City bez Kompanyho je proste joke

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis

Jinak výborná práce Okazakiho jak uvolnil prostor uprostřed pro Mahreze

Reagovat
Coutinho10

ouuu Okazaki skodaaaa

Reagovat
Setwo

ten Okazaki už druhú dobrú šancu zahodil... aj v prvom polčase po Vardyho prihrávke.. snáď Leicester ešte gól dá

Reagovat
Coutinho10

jj chtelo by to pojistku

Reagovat
jacobT

ale Mahrez zatiaľ jasný POTY

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy, Mahrez a Kanté v sestavě sezóny nesmějí chybět

Reagovat
jacobT

to bez pochýb

Reagovat
Hokaido

Já bych tam dal snad i Hutha. Sice je to hovado a nevím ani, jestli má třeba nějakou nomimaci do sestavy kola, ale taky strašně důležitej!

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Bol som vonku na slniecku.Rozhodne lepsie ako pozerat nudnu Premier League.

Reagovat
Darren Fletcher

mal si tam ostat

Reagovat
jacobT

Je pekné, že máš povolené aj vychádzky

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že to tady někoho zajímá?

Reagovat
smazaný uživatel

A nie snad ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
kvasha16

skap

Reagovat
Darren Fletcher

este vardy jebne z brejku treti a vymalovane

Reagovat
liquicitizen

ak si niekto zaslúži titul za predvedenú hru tak Man City určite nie a naopak Foxes určite Áno

Reagovat
Zaschrona

"Dad how did Leicester win the league?"

"It all started when Nigel Pearsons son racially abused a Thai prostitute in a sex orgy on video."

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
Mada

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

City to po takticky strance nezvladaji absolutne. A ty stoperi jsou fakt neco otresnyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre striedania

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo rychly gif na mahrezuv gol? vratil jsem se o pet minut pozdeji

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/pegw

Obrana City - to si za peníze nekoupíš

Reagovat
wild

akurat ze kupili..a za dost velke

Reagovat
smazaný uživatel

Oni kupovali fotbalisty, tenhle fun factor v ceně nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

moment, jakeho fotbalistu koupili do obrany v posledni dobe?

Reagovat
smazaný uživatel

mahrez skvele ale

Reagovat
smazaný uživatel

krása

Reagovat
smazaný uživatel

Démon!!!!

Reagovat
tweek

Pokud dají i Arsenal, tak tomu začnu věřit..

Reagovat
Error

Já jsem tak šťastný jen z toho, že tenhle příběh můžu sledovat týden co týden na dálku. Neumím si představit pocity dlouholetých fans Leicesteru na stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

že zlé správanie voči Pellegrinimu kedže bojuje o titul a už má isté, že skončí ten starý šulín si zaslúži maximálne tak "už si nás sral dosť dlho, pál už do riti"

Reagovat
smazaný uživatel

Okazaki tvle.. malem bylo hotovo

Reagovat
jacobT

Schmeichel

Reagovat
fenixLFC

schmeichel

Reagovat
Coutinho10

Kasper fantasticky

Reagovat
Hokaido

Schmeichillas

Reagovat
Gareth Bale 11

To byl reflex.

Reagovat
Orlandiiik

#THFC: Lloris (c), Trippier, Alderweireld, Wimmer, Davies; Dembele, Dier; Chadli, Eriksen, Lamela; Kane #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Alli nakonec nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Orlandiiik

jen na lavičce, doufám, že to není nic vážného

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má Sterling za smeták na hlavě? SWAG :D

Reagovat
smazaný uživatel

Me strasne bavi, jak se ty kraje zalohy vraci a jak to zdvojuji, Zabaleta s Kolarovem do vapne nedostali jedinej solidni balon za tu dobu. K tomu ten duraz a dostupovani, trochu jak Mourinhuv Inter.

Reagovat
EXoRcIsT

ten Okazaki vie aj strielat ci sa tam vzdy len hodi o zem a caka ze sa to od neho nejako odrazi

Reagovat
Setwo

ten Okazaki je fakt slabý... už v tretej šanci ani nezakončil.. len tak lizol loptu alebo spadol

Reagovat
pingla

huuuuuuugh

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Darren Fletcher

do piceee rozpravka

Reagovat
vodka

To je prostě pohádka

Reagovat
Whitemedia

OUUUUUU

Reagovat
jacobT

Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuth

Reagovat
aither

To je neskutečný

Reagovat
Coutinho10

Wohoohohuuuuuu to sou frajeriiiii

Reagovat
kiwwi

ja to jebem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Hart, co to kurva?

Reagovat
Mastný Chobot

Foxeees

Reagovat
fenixLFC

leicesteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
wild

yeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
Hachim Mastour

Arsene sign him.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Tak to je dobrá demolice

Reagovat
Pipo123

Leicester hraje asi najkrajší futbal v PL, teda aspoň ich zápasy sú zábavné

Reagovat
Kaze

Ticket

Lester

Reagovat
Bayern +

Pellegrini to predal do piče

To bude mať ešte roboty a zábavy Pepek od leta...

Reagovat
kiwwi

ale teda ta lopta pri rohu asi presla za ciaru a Huth fauloval

Reagovat
Hokaido

a ještě to teda neměl být roh, ale na to se historie neptá

Reagovat
vodka

a Otamendi měl vytrhnout problém s obranou u nás, jo?

Reagovat
pingla

Reagovat
vladis271

čocijebe

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zápas ve filmu nesmí chybět

Reagovat
smazaný uživatel

obrana city by se hart mohl rozkrajet a stejne to bude prd platne

Reagovat
Whitemedia

Harta odvezou

Reagovat
Manik...

Já bych se jim na to normálně mohl vysrat

Reagovat
smazaný uživatel

No vždyť u tohodle gólu už se na to prostě vysral

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis paradni u tech golu.

Reagovat
Manik...

City mají tu obranu totálně směšnou

Reagovat
Setwo

co ti jebeeeeeeee

Reagovat
Gareth Bale 11

No ty kravo. Stejne gol dal Huth hlavou i nam.

Reagovat
Free_player

jn .. hovado jedno

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
10

2 góly od Hutha, to je na ukončení kariéry

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

OT: asi po dvoch rokoch som si kupil flasku Corgona 4-sladoveho.

http://pivnirecenze.cz/17774-recenze-corgon-4-sladovy

plzensky, bavorsky, farebny a karamelovy slad

Reagovat
Whitemedia

pššt, Lester řádí

Reagovat
smazaný uživatel

a ja pritom pijem pivo

Reagovat
smazaný uživatel

vypytal sis k tomu aj cigaretu?

Reagovat
smazaný uživatel

Davidko pls

Reagovat
liquicitizen

z toho 4-sladového som bol aj ja v lete veľmi prekvapený

Reagovat
smazaný uživatel

na to, aka je Corgon pod Heinekonom sracka sa pochlapili

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Spasitel

Corgoň To už radšej Gazdu

Reagovat
smazaný uživatel

Corgon 4-sladovy*

Reagovat
liquicitizen

ja som si tiež myslel presne toto keď som dostal odporúčanie a bol som teda fakt veľmi prekvapený, treba vyskúšať...

Reagovat
Spasitel

No tak skúsim dakedy lebo normálny Corgoň nemôžem vystáť to radšej flaškové dáke. Ale radšej z minipivovarov :)

Reagovat
liquicitizen

minipivovary v zámockom sa ukážem skoro vždy keď som v bratislave

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale moze ta sklamat, ak ho zle nacapuju, co je mozne tak na 80-90%...

Reagovat
Counter

Největší bublina ze všech

Reagovat
Usty

Snad jí to vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

v lete za 100 mega do Číny... Huth tam bude žiariť

Reagovat
REPLIKATOR

Huth > Mertesacker

Reagovat
cejen13

Procházka > Mertesacker

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle už je sprostý

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
tunkic

Kdokoliv > Mertesacker

Reagovat
celeb

Demichelis dnes jasne nesuhlasi s tymto stanoviskom.

Reagovat
liquicitizen

mňa jebne

Reagovat
Steven666

úprimne kde boli všetky veľkokluby keď šlo o Mahreza? Neskutočný hráč!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

mozno ten chalan nemal taku vykonost predtym ani to nejak asi neukazoval...mozno naozaj az teraz ukazuje uplne vsetko coho je schopny

Reagovat
jacobT

v každom prípade klobúk dole pred skautami Leicesteru

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

U Payeta třeba, ale tady nikdo nemohl vedět, co v něm je.

Reagovat
fenixLFC

PSG ho chcelo lenze on mal rozum a rozhodol sa pre medzikrok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle se lajnuje pro titul Spurs....

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo pro titul Leicesteru...

Reagovat
Briggus

Beztak to Pellegrini začíná rozjebávat zevnitř, aby Guardiola přišel do bordelu...

Reagovat
SunFells

Pak že nikdo nechce vyhrát ligu, když jeden tým se o to zjevně snaží po celou dosavadní sezónu a většina ho ignoruje

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Slevy na Steamu! Do čeho jdete?

Reagovat
diastan

Pískej konec a obranu vyházet

Reagovat
Free_player

Tady je vidět, kdo ten titul chce fakt víc

Reagovat
Mindas

Tyto zápasy o šest bodů jsou Pelleho doména celou dobu u City. Neskutečný trenérský dinosaurus.

Reagovat
Whitemedia

A já se hrozím toho, že ho dotáhneme po sezoně my..

Reagovat
M0rb1D4S

Nezbývá nic než věřit tomu, co píše Di Marzio.

Reagovat
M0rb1D4S

Na druhou stranu. O co Pellegrinimu jde? Po sezóně končí a teoreticky mu může být úplně jedno, kde se City umístí.

Reagovat
Miguel19

třeba o prachy

Reagovat
smazaný uživatel

pokud mu je uplne u prdele, ze by mohl ziskat dalsi titul a razem byt nejuspesnejsim trenerem city v historii, tak samozrejme

Reagovat
spider_8

Jo, ale jak vysvětlíš ty 3 sezony předtím?

Reagovat
Jardin

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hrozně klesnul, navíc to povahově není trenér pro TOP velkokluby, tam mu chybí charisma a vůdcovský schopnosti. Ale byl bych rád, kdyby ještě zkusil ve Španělsku klub ze širší špičky (Sevilla, Valencia, Athletic, Villarreal).

Reagovat
raduinho

Do piči to je pohádka Žerte gloryhunteři !!!

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Miguel19

Průměrný fotbal ničí dominantní 3:0

Reagovat
vladis271

Ten film bude trapas. Ak bude premiéra v USA tak to kritika zjebe zo stola, že je to príliš sladké, rozprávkové, a že takto to nemohlo v skutočnosti byť.

Reagovat
Infernoqt

Aby to Pele ještě vůbec ustál do konce sezony.

Reagovat
pingla

Reagovat
wild

Je to neskutocne, ze po 25.kole budu na cele tabulky a mat na City naskok 6b.. Ale skoda tych zbytocnych strat s Bournemouth a Aston Villou kde v oboch zapasoch Mahrez nedal penaltu a prisli tak o dalsie 4body

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Leicester ten tým udrží pohromadě. Jinak bude Anglie v LM pro smích.

Reagovat
Azazelo RD

Asi by jim měl někdo říct, že je Premier League jen kvalifikací na ligu mistrů a že by měli nechat ligu vyhrát pohárově konkurenceschopnější tým.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo je v současné situaci pohárově konkurenceschopnější tým ?:D

Reagovat
Azazelo RD

Ptáš se špatně. Je Liga mistrů konkurenceschopná Premier League natolik, aby jí anglické celky braly vážně? Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že je. Ale pokud budou anglické týmy předvádět to, co letos, nemají šanci.

Reagovat
JIMMY-PO

Mahrez vo fante na lavicke

Reagovat
M0rb1D4S

U mě kapitán

Reagovat
JIMMY-PO

esteze ta nemam v pohari

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ddnes zmenil na Aguera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

este mam nadej, Alli nehra

Reagovat
Coutinho10

skodaa Vardy....

Reagovat
Free_player

škoda Vardy

Reagovat
Kang & Kodos

Holek - Costa > ty dva komici

Reagovat
pepinho2

A to je kurv* co říct

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Nikto z nás nevie aký to musí byť pocit byť teraz fanúšikom líšok. wau.

Reagovat
I am Mancunian

vrabejka to vie

Reagovat
Spasitel

Bola by sranda keby City nakoniec skončilo piate Pepka by asi seklo bez LM :)

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

ja sa viac teším na pohľad Mourka, ked zistí, že nebude hrať LM.

Reagovat
kiwwi

Vlado, Klopp sa u vas este ani neohrial a uz by tam mal ist Mourinho?

Reagovat
vladis271

takže popieranie reality Ivan?

Reagovat
kiwwi

ja si myslim, ze LM hrat budeme

Reagovat
fenixLFC

a namiesto koho? alebo chcete vyhrat EL?

Reagovat
kiwwi

je mi to jedno namiesto koho

Reagovat
smazaný uživatel

Pak je to ovšem víc přání, než tip.

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

koho vytlacite z top4?

Reagovat
vladis271

Ak si Spurs udržia nastolenú formu, tak nikoho. City majú priveľa kvality aby to posrali. Wenger si to postráži bez problémov. Tak nikto nie je.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera to tak, ale zranenia mozu vsetko zmenit

Reagovat
fenixLFC

z United sa predsa neprestupuje nie?

Reagovat
minoLFC

Nech získajú titul prosíííííím

Reagovat
pingla

Vardy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole probudím se po pátečním tahu a čumím na livesport a lišky vedou 3:0 tak to mi ho teda vyndej

Reagovat
JIMMY-PO

nie diky

Reagovat
Wambasen

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Vardy taky zákeřný

Reagovat
smazaný uživatel

vardy jak ukazoval do publika, ze to je 3-0

Reagovat
Wat

Pěkně uzemnil.

Reagovat
Mada

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

stream nekdo?

Reagovat
Kaze

acestream://42fe51591598d905ab011a9c8339150f8391dfa7

Reagovat
smazaný uživatel

Za 16 minut konecne poriadny futbal.Bundesliga Dortmund

Reagovat
vrabejka

Leicesteeeerrrrr. Titul bude náš!!!!!

Reagovat
Whitemedia

Kolik tu má najednou Lester fanoušků

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Fandovia uspechu, podobne ako vacsina fandov Chelsea v roku 2004-5

Reagovat
icka

Reagovat
Briggus

Na druhou stranu by mě zajímalo kolik fanoušků bylo před sezonou. Ti teď musejí být v sedmém nebi a žít svůj sen. Jenže, to my jsme žili taky a jak to dopadlo

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

a predstav si, že pred sezónou sa spýtať fanúšika Leicesteru, aké má očakávania a on ti povie "titul"

Reagovat
Briggus

a vem si kolik třeba lidí v Česku a Slovensku jim fandilo

to vidím teď u Brightonu, kdy na moji FB fan stránku po přestupu Skaláka přibylo během dne 400 fanoušků

Reagovat
Hokaido

Já jsem jim teda přál už od února, ale stejně mi to nikdo neuvěří.

Reagovat
Whitemedia

Další únorový Lesterák, to byl přelomový měsíc!!

Reagovat
vrabejka

FAndim jim od unora 2015, tak co zkousis.

Reagovat
Whitemedia

Jo a já Chelsea od května 2003, rozumím ti

Reagovat
cejen13

Od příštího kola máme čekat preview pro lester?

Reagovat
smazaný uživatel

Jany netrolluj prosim ta.

Reagovat
fenixLFC

zabi sa

Reagovat
liquicitizen

bude aj preview ?

Reagovat
nevros

Fanousci Lestru budou urcite pysni, ze si se k nim pridal.

Reagovat
pingla

Kolarov je dnes uplne mimo

Reagovat
fff

Sturridge na lavicke dnes.

A teda Leicester, parada, neskutocne. Prajem im, aby to tuto sezonu dotiahli k tomu titulu, hoci je to este strasne daleko.

Reagovat
JIMMY-PO

prosim bože nech Alli nenastupi dnes

Reagovat
SunFells

A kdo vám to vyhraje?

Reagovat
JIMMY-PO

my mametimoveho ducha

Reagovat
Kaze

Lol, on ma hlemyzde na hlave?

Reagovat
smazaný uživatel

pellegrini rezignace

Reagovat
Grahf

proč má ten striedajúci účes jak chuj?

Reagovat
SunFells

Co to je

Reagovat
vladis271

football bloody hell

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má ten Celina na hlavě

Reagovat
SunFells

Takový freak za Slvu

Reagovat
M0rb1D4S

Za týden ještě Leicester rozebere Arsenal a můžou skoro začít slavit

Reagovat
smazaný uživatel

"Pelegrínis little pínis"

nebo co to tam melou ti komentátoři

Reagovat
Manik...

Nepamatuju kdy takhle silnej napumpovanej tým měl takhle blbou obranu

Reagovat
Mastný Chobot

Nór na ihrisku

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Dají City ještě gól?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Kvůli toho kurzu na livce

Reagovat
Gareth Bale 11

Albrighton ma uzasny centry.

Reagovat
smazaný uživatel

a to je vsetko, co ma

Reagovat
Mastný Chobot

veľký nos ešte

Reagovat
Gareth Bale 11

Ale tak evidentne to staci, vzdycky je z tech jeho micu nejaky nebezpeci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

ještě dal ten jubilejní gol

Reagovat
Wat

Reagovat
Kenneth

Brzy jeste vic titulu nez Gerrard

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

a tolko ako vy za 8 sezon a minutych kolko? dvoch miliardách?

Reagovat
smazaný uživatel

dobře jim tak ropákům zasraným

Reagovat
smazaný uživatel

konecne okazaki dolu

Reagovat
Darren Fletcher

hmm presne z takej dal suarez gol valencii ten posledny. tak predsa len world class este vardy nie je :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy je v podobnom laufe ako Luis v LFC 13-14, az na to, ze Luis je o 2-3 triedy lepsi hrac.

Reagovat
Zaschrona

Ja to proste cely nechapu. Vzdyt tam hrajou jasny zaklad Simpson, Fuchs a Albrighton...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

Fuchs je dobrej, v Schalke byl super

Reagovat
celeb

aj dnes bol vyborny

Reagovat
Usty

patří k nejlepším LB v PL aktuálně, nevím, co to bylo za poznámku

Reagovat
Zaschrona

Tak samozrejme aktualne hrajou vsichni, ktere jsem jmenoval, velmi dobre - ale slo mi spis o to, s jakymi ocekavanimi ti hraci byli napriklad jeste pred touhle sezonou - vzhledem k tomu, co ukazovali v tech minulych.

Reagovat
Usty

No ten Simpson je asi nejhorší ze základní sestavy, ale na svý poměry hraje dobře, to je pravda Ale od toho Fuchse jsem já osobně očekával docela dost a plní to.

Reagovat
Zaschrona

Ja prave od nej moc necekal, ale asi jsem mel smulu, ze jsem ho za Schalke vetsinou videl v jeho spatnych zapasech. Ale s tim Simpsonem jsi to vystihl krasne.

Reagovat
Usty

ale Albrighton je skvělej

Reagovat
Zaschrona

To je, ale neni to tak davno, co jsem ho tady docela usilovne branil, ze ma aspon na PL. Ale tohle je proste sokujici, videt ho v tymu, ktery realne jede na titul.

Reagovat
andrew96

V Schalke byl super? Ani náhodou.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

a Huth

Reagovat
vladis271

k tomu Drinkwater omg.

Reagovat
vodka

Drinkwater hraje parádně, ke Kantemu se hodi a udela obrovske mnozstvi prace spolu s tim, ze pozicne je taky super.

Reagovat
Mastný Chobot

lol

Reagovat
raduinho

Reagovat
misinho7

ten albrighton vzdy ked pozeram hraje dobre..sice ho nepoznam a ani enviem kde hral predtym ale tu posobi velmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

odpadlik z Aston Villy a dobre podla mna az tak nehra . Akurat mu vychadza vec, v kt. je dobry. Jednodimenzionalny hrac + pomaha obrane a maka, tym je dolezity pre tim...

Reagovat
Hokaido

Simspon ok, ale zbytek je luxusní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Firkraag

Sterling je dobrej šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola prosim ťa zbav nás hráčov ako Demichelis, Mangala, Navas, Fernando, Yaya, Sterling, dík

Reagovat
smazaný uživatel

Sterlinga vas nezbavi, zvysok je celkom realne.

Reagovat
Manik...

Sterling je dobrý hráč.

Se zbytkem souhlas. Zapomněl jsi na Clichyho. Klidně by se mohl přidat i Zabaleta. A kdyby přišel LO nebylo by to na škodu .

Reagovat
smazaný uživatel

Zabaleta je výborný, Clichy je celkom v pohode a Sterling je o ničom hráč, on nemôže hrať na lavej strane lebo potom sa snaží hrať taký Ronaldo štýl a on má asi najhoršie strely v premier leage. Ešte keby hral na pravo a snažil sa to nejako centrovať tak stále to bude lepšie ako Navas, ale ked si predstavím, že sme za toho hráča dali 62 mega tak mi je zle normálne. Ten hráč má reálnu hodnotu tak 15 maximálne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

I thought it was Liverpool fans who were walking out on 77 mins?

Reagovat
kiwwi

za jedneho Sterlinga si mozete kupit 125 Mahrezov

Reagovat
spider_8

Teď už ne

Reagovat
smazaný uživatel

mas to obracene

Reagovat
liquicitizen

a za jedného Di Mariu koľko ?

Reagovat
kiwwi

144

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Pigeon

Myslím, že už ne

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Darren Fletcher

alebo mahrez ma dnes stonasobnu cenu ako ked prisiel do lestru. a mozno aj viac

Reagovat
Pigeon

Tobě ty zavádějící informace a statistiky celkem jdou

Reagovat
kiwwi

prosim?

Reagovat
Pigeon

dost tady sdílíš čísla, které ti sednou do určitého názoru konceptu, i když nemají logiku. Te´d třeba je to jen na pobavení, ale tak to prostě nejde srovnávat

Reagovat
kiwwi

a preco na to nepoukazes pri konkretnom priklade ale zrovna teraz?

Reagovat
Pigeon

protože tohle je konkrétní příklad a protože až při tomhle si říkám, že to tu celkem dáváš dost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

toto je konkretny priklad ako presne?

Reagovat
Pigeon

nemám náladu o tom slovíčkařit. Si to pročti, je to napsáno celkem jasně

Reagovat
kiwwi

slovickaris uz od zaciatku a zrazu na to nemas naladu? ok

Reagovat
Pigeon

To víš že jo, ty máš pravdu

Reagovat
kiwwi

ja ta sice velmi neregistrujem, takze nechcem zovseobecnovat, ale toto co si tu predviedol je cisty komunikacny trapas

Reagovat
smazaný uživatel

co to riesis za picoviny

Reagovat
vladis271

úúúúú. Niekto siahol na Ivanka a Paľko už je tu ako rytier v žiarivej zbroji ochraňujúci svoju princeznú.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Rozmyslam, co nezvladas, ze ste tragicki aj so Sunderlandom, alebo nieco ine? Kazdopadne, tu vobec nejde o kiwwiho, skor ma zaujima, co ten clovek riesi a po druhe, aj ked pisu o tebe, ze si kokot, tak casto krat im odpisujem, ze nie si, tak drz picu

Reagovat
kiwwi

a preco klames ze nie je?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icka

Reagovat
Harakan

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt vtipný? ok teda...

Reagovat
pepinho2

Bylo to na troll footballu a je to podle hodnoty, za kterou byli oba koupeni - 0,4 x 50

Reagovat
icka

Kante je proste frajer, co on tam odmaka Takovej motor te zalohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a to ten leicester hra nepozeratelny futbal...

Reagovat
smazaný uživatel

*neporazitelny

Reagovat
Whitemedia

Etihad, jak se vyprázdnilo, pěkný pohled

Reagovat
Coutinho10

tak aspon kapitan Kun goooaaaaal aby nebyl propadak

Reagovat
Briggus

a ještě z ofsajdu

Reagovat
Coutinho10

o to to vic tesi, jinak bych asi v Head 2 Head nemel sanci

Reagovat
Zaschrona

z ofsajdu, zase to City nemavaj

Reagovat
Zaschrona

ale teda famozni centr od Celiny

Reagovat
Erdovec

Hezky moc hezky, snad to na ten titul vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

ofside

Reagovat
pingla

Drinkwater neskutecny, to co dnes odbehal

Reagovat
Dominator

Aguero je skvely.

Reagovat
CR7RONALDO

Ofasjd

Reagovat
SunFells

Bublina

Reagovat
M0rb1D4S

https://twitter.com/paddypower/status/466156779689504768

No, ale majitel Leicesteru si byl dost jistý

Reagovat
C-M@ster

Co je sakra Paddy Power?

Reagovat
Jardin

Mohls to napsat do googlu a ušetřit 2 komentáře.

Reagovat
Whitemedia

Co ten retard teď udělal

Reagovat
Coutinho10

Leicester si zahrava

Reagovat
supporter

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero

Reagovat
kiwwi

ten Simpson sa tam este pozrel najprv a ked tam zbadal Aguera, tak tam aj tak prihral

Reagovat
Erdovec

asi ho má ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

diky Kun

Reagovat
vladis271

Ten pocit, ked ste sa pozerali na hru Mahreza, Vardyho, Kanteho.... a teraz ideme pozerať na Milnera Lallamu a Lucasa.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

na lucasa sa pozerat nebudes

Reagovat
smazaný uživatel

toto Klopp uz prehana, zacina ma stvat

Reagovat
vladis271

ved tam nie je koho iného hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Teixeira, Brannagan.

Reagovat
fff

Brannagana by som si pozrel aj ja. Teixeira podla mna na to nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Obaja maju na to, zahrat lepsie ako Milner, Lallana...

Reagovat
smazaný uživatel

*bez prvej ciarky

Reagovat
fff

Teixeira podla mna ani moc nie. Je to ofenziivnejsi, zaujimavejsi hrac, ale lepsi nie.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Briggus

ty naše sestavy začínají být až moc stereotypní

Reagovat
Free_player

Aspon si drží střeleckou formu

Reagovat
Cobra

To jsem snad jediný, kdo to Leicesteru nepřeje?

Reagovat
pepinho2

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

jsme dva

Reagovat
SunFells

Abys jim to přál, by měli v PL víc titulů než Spurs

Reagovat
Erdovec

Ano

Reagovat
kiwwi

tak ked ma tvoj tim este sancu na titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Manik...

Já taky ne, protože v LM by letěli jak papír

Reagovat
GarethBaleCZ

Když Spurs ještě hrají o titul..

Reagovat
celeb

tak vy ste momentalne jediny tim, ktory by ich mohol ohrozit. Mozno este City, ak sa vrati Kompany a spamataju sa, ale dneskom si to riadne posrali.

Reagovat
frankiefcb

ta pokud to nakonec nezvládne Spurs, tak jim to přeju.

Reagovat
C-M@ster

Proč jim to nepřeješ?

Reagovat
Cobra

Proto

Reagovat
C-M@ster

Tak já nevím, mně je ten tým sympatickej ve všech ohledech, tak asi musíš mít nějaký důvod, ne? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

spíš nepřeju Vardymu, aby se z něj dělal Bůh po výhře, protože sám o sobě to je sráč. Ale klubu jako takovému prostě nepřát nejde.

Reagovat
REPLIKATOR

Schmeichel > Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Ma niekto video na Aguerov gol?

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Azazelo RD

Niculescu vs Kvitová. To je nějaká parodie?

Reagovat
WienArsch

Petra má nařízeno prohrát první set....byl tak skvělý kurz

Reagovat
Azazelo RD

Hm, nejen první.

Reagovat
smazaný uživatel

Huth vypada jak ten sef Milwallu z Hooligans :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ale čo. Ved ty si vždy prial južanskej kolónii v City.

Reagovat
smazaný uživatel

přeju té pohádce

Reagovat
Free_player

Od City parádně projebaný zápas no ... až posledních 5 min před koncem si uvědomili, že to je možná zápas o titul jedinej, kdo se fakt snažil byl Aguero ... Jinak lišky je parádně vyprášili - jim snad nejde nepřát až teda na pár vyjímek No a ted jen doufat, že dneska Spurs porazí Watford

Reagovat
REPLIKATOR

Necid stihl za půl hodiny gól, dvě žlutý a červenou

Reagovat
tunkic

Dvě žlutý a dokonce i červenou jo???

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri je král. Takový sympaťák a ještě k tomu skvělý trenér

Reagovat
smazaný uživatel

0 - Manchester City have not beaten any side currently in the top six of Premier League table this season (W0 D3 L4). Damning.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
M0rb1D4S

Ty vole. Vypínám O2. Kanté lepší než Makelele

Reagovat
REPLIKATOR

Tak Makelele už není nejmladší.

Reagovat
vodka

dopředu asi i jo...

Reagovat
Gareth Bale 11

Nějaký kloudný stream na Spurs? Díky moc.

Reagovat
smazaný uživatel

acestream://42fe51591598d905ab011a9c8339150f8391dfa7

Reagovat
Cobra

možná to budou dávat i na frodovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Nejaky LFC stream?

Reagovat
fff

Nejaky LFC stream?

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
fenixLFC

mignolet

Reagovat
Zaschrona

nadherna akce, ta paticka Barkleyho... a pencle sikovne vybojovana od Cleva

Reagovat
fenixLFC

dejan

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester for President!

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren a Sakho su strasni lazari

Reagovat
smazaný uživatel

milner

Reagovat
smazaný uživatel

Milner je fakt sráč. To je hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Má niekto link na Stoke - Everton?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

proc to ten moreno neprihral pred prqadnou

Reagovat
smazaný uživatel

Milner by to tady dostaval sezrat i kdyby dal hatrick, nechapu co je to tady za manii porad se po nem vozit

Reagovat
smazaný uživatel

Keby dal hetrik, tak logicky by sa po nom nikto nevozil, ked hraje picu, tak sa po nom logicky vozi

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je Hendo zatim uplne mimo, Can nic neukazal, Milner je aktivni,dal nekolik peknych prihravek do vapna, ale opet se busi do nej

Reagovat
smazaný uživatel

James Milner has attempted 13 passes so far. Misplaced 7.

To já taky nechápu vůbec no.

Reagovat
fenixLFC

tak ked to vsetko pcha na firmina ktory je tam sam vo vapne....ono to ide do dobrych priestorov

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na jeho přihrávky na FFT a že by tam všechno nějak cpal na Firmina, to zase ne. Mít okolo 50% úspěšnost přihrávek je prostě trapas.

Reagovat
fenixLFC

mam na mysli tie centre do vapna najma, pretoze ono to triafa dobre priestory...len tam by bol idealny benteke alebo niekto taky..

Reagovat
smazaný uživatel

No centry jsou možná to jediný, co tomu týmu dokáže nabídnout. Jinak je to naprostá tragédie. Stejně jako ostatní kromě Firmina u kterýho jedinýho to vypadá, že možná někdy ten gol dá.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Milner není fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

milner je dnes fajn

Reagovat
cristiano.K.

dneska patří k lepším

Reagovat
REPLIKATOR

Henderson je strašnej dřevák

Reagovat
fff

Ked ma okolo seba hracov ako Sturridge, Coutinho a Sterling, tak vie byt neskutocne platnz hrac. Ked sme v takejto zostave a ocakava sa od neho nejaka kreativita, je to horsie.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ako som pisal minuly rok a niektore individua sa mi smiali, priemerak, ak je spravne vyuzity / doplneny je nadpriemerak.

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
One-Real

Drzeni mice fakt 80-20?

Reagovat
smazaný uživatel

85:15 mi ukazuje livesport

Reagovat
REPLIKATOR

Kurva už se hejbejte trochu lemry líné

Reagovat
Zaschrona

COLEMAAAAAAAN

davame nejak podezrele goly z rohu, Bob asi udelal revolucni zmenu na svych trenincich a povolil trenovani standardek

Reagovat
Zaschrona

*podezrele casto

Reagovat
smazaný uživatel

Môj Liverpoolsky priateľ, postni mi sem link prosím.

Reagovat
Zaschrona

koukam na firstrow, to nechces, kvalita bidna

Reagovat
smazaný uživatel

http://goatd.net/136675/watch-stoke-city-vs-everton nejsem tvůj přítel, ale tu máš

Reagovat
smazaný uživatel

Zaim dobra revenge na britanii

Reagovat
smazaný uživatel

TIOTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

TO SI DELA PRDEL ROZHODCI? To uz je druhej gol, kterej Tiotemu takhle neuznali....

Reagovat
pingla

ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

stejne jako se City... nesmyslne neuznanej gol zase ...

Reagovat
smazaný uživatel

nekaz mu to

Reagovat
smazaný uživatel

chlapec má na ty ofsajdy cizich smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

Mitroooooo

Reagovat
smazaný uživatel

MITROVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC .. SPRAVEDLNOST

Reagovat
Cobra

Davies kdyby spadl, tak to určitě pískne

Reagovat
fff

Mignolet tam minut mava rukami a nakoniec to nakopne na Firmina, wow, uzasny napad

Reagovat
fenixLFC

rovnako ako ked si to stoperi 20 krat nahraju lebo nemaju konstruktivne komu a potom to daju na brankára ktory to nakopne dopred..za to by som zabijal

Reagovat
Cobra

Davies pičo druhá tutovka

Reagovat
Nikikrew

Dier je dnes teda pekny traged, Uz pokazil asi 3-4 lahke lopty ktore chcel nakopnut hore a skoncili v aute

Reagovat
Nikikrew

teraz ale nadherna lopta

Reagovat
Coutinho10

Hendo

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/bhi2 roztomilý ofsajd

Reagovat
Hokaido

já bych ho pískal

Reagovat
C-M@ster

však jasnej

Reagovat
C-M@ster

Jak ještě dával ruky pryč

Reagovat
smazaný uživatel

ja teda nevim jaky jsou presne pravidla, ale minimalne odpiskany to bylo dost divne... vzdyt to odmaval az po prostestech hracu Baggies

Reagovat
C-M@ster

Tak ofsajdovej hráč jednoznačně bránil ve výhledu a podle onlajnů to neuznal až po konzultaci s asistentem.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne branil ve vyhledu? ve studiu to zhodnotili jinak

Reagovat
C-M@ster

Tak to nějak nechápu. Mně přišlo, že u tohoto snad ani nemůže být řeč o opaku.

Však ten míč vidí až na poslední chvíli až v momentě, kdy prolítá kolem toho ofsajdovýho hráče.

https://ctrlv.cz/shots/2016/02/06/NIk5.png

Klidně si to nechám vysvětlit, jestli s kucndem máte nějakou teorii, co nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

delas si srandu?

https://ctrlv.cz/90mC

Reagovat
smazaný uživatel

neuznal to az po konzultaci, to je jasny, ale jde o to, ze pomezni praporek zdvyhal az jako reakci na protesty hracu.. sam to normalne nechal byt

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně bránil ve výhledu

Reagovat
smazaný uživatel

jako chápu to spíš než ten proti City, tam to byl fakt zarez, dneska to bylo tak 50-50, ackoli golmanovi mnohem vic prekazel vlastni hrac pred Tiotem, ale tak ok, vic mi vadi jiny rozhodnuti Masona, nelibi se mi jak piska ani na jednu stranu

Reagovat
smazaný uživatel

Mason nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá trajektorie té střely

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, jestli tam byla ještě teč toho prvního hráče Bournemouth, tak to poslala na úplně jinou stranu, než by měla . To je proti fyzice

Reagovat
kiwwi

podla mna jasny

Reagovat
Zaschrona

LENNNOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
smazaný uživatel

jaro, jak zatim hraje imbula?

Reagovat
Zaschrona

Hrozne, ale dost mozna je i tak porad nejlepsi hrac Stoke. Je na nem dost videt, ze neni rozehrany.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to se snad zlepsi s dalsimi odehranymi zapasy, neumim si predstavit, ze by casem nehral dobre

Reagovat
Zaschrona

Tak z prvniho zapasu se moc neda posuzovat, potrebuje dostat cas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Everton fantázia ty ich drtia

Reagovat
jiriczeQ

Lennon > Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

To som si vždy aj myslel. Aspoň teda na krídle.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Cobra

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
nevros

Walcott posledni dobou vubec nevyuziva svou nejvetsi prednost - rychlost.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke sa rozsypalo nejako posledne zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

moreno

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno, to co bolo ? To tam nemohol dat nohu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Watford dneska před bránou nezaparkoval autobus, ale rovnou celou vlakovou soupravu

Reagovat
Hokaido

Však si na to zvykejte, že když budete dlouhodobě v TOP4, nebude s váma každej hrát ten hurá fotbal, určitě ne na WHL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Hai

To je kkt ten Moreno on tam dá hlavu

Reagovat
REPLIKATOR

Naprosto neschopný tým. Jediní Clyne, Can a Firmino si zaslouží hrát za Liverpool.

Reagovat
fenixLFC

clyne

Reagovat
minoLFC

Firmino je dnes hrozný a lepší ako Can je dnes aj Milner

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vůbec.

Reagovat
Hokaido

Po odchodu Carry a Gerrarda tým bez tváře, nezajímavej, bez lídra... Toho se bojím i u nás v příští sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Allen

Reagovat
Briggus

První zápasy pod Kloppem

Poslední naše zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

copak spasitel Klopp nevykouzlil z hovna muškátovou kuličku?

Reagovat
Briggus

spíš je otázka, jaktože jsme hráli předtím tak pěkně a teď takové hovno?

Reagovat
fenixLFC

coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

a co si čekal,že stěch průměráků udělá hvězdy?

Reagovat
Briggus

proč tedy dokázali předvádět skvělé výkony a teď jsou na úrovni Srandalandu? To mi hlava nebere...

Nejde tu vůbec o Kloppovy zázraky, ty jsem nečekal, jen mě prostě zaráží, že je to jak na houpačce

Reagovat
fenixLFC

pretoze nemame proste nikoho kreatívneho, je nim mozno tak firmino. zaloha su s prehananim len bezci. zufalo chyba coutinho alebo sturridge, ked hral aspon jeden z nich bolo to ovela lepsie

Reagovat
Briggus

je fakt asi jediné vysvětlení, že ten rozdíl dělají jednotlivci, jinak klíčová záloha je strašná, dnes je to navíc extrémně vidět...

Reagovat
fenixLFC

ono to je vidiet celu dobu, ta zaloha je totalne marna ked ma nieco vytvorit

Reagovat
smazaný uživatel

no půlka fans liverpoolu byla celá vystříkaná z toho když k vám Klopp přišel a mysleli si, že výsledky na sebe nenechají dlouho čekat a sám deluded Klopp tomu moc nepřidal, když začal vyhlašovat, že chce do 4 let vyhrát titul

Reagovat
fenixLFC

preco si stale vymyslate? drviva vacsina z nasich tu pisala ze nic moc necakame ze zalezi az po lete ked dostane prirpavu a posily. A povedal ze do 5 rokov by sme ho mohli vyhrat. to ej vytvorenie tlaku? nepovedal ani ze tuto sezonu dame top4 ani ze ideme bojovat o titul nic, len co je jeho celkovym cielom

Reagovat
smazaný uživatel

ako keby ste vy slepice z jednej pice vyliezli

Reagovat
fenixLFC

*vajca

Reagovat
smazaný uživatel

no dobre pod mi dat tu polku fandov LFC ... mas tu aj efsearch takze to nebudes mat tazke ak si na niekoho zabudol, ale ked toto pises tak myslim, ze ich vymenujes z ruky ... tiez by som rad videl kto okrem vrabejku uz cakal titul.... to podla mna ani nemas z vlastnej hlavy proste to niekto raz napisal a tak sis to prisvojil :D

Reagovat
fff

Zas tieto picoviny stavle dokola ...

Reagovat
REPLIKATOR

Další zraněnej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Even Stoke can't do it on a rainy cold day at Stoke

Reagovat
biznizmen

Mitrovic prostě musí hrávat, je to úplně o něčem jiném, když je na hrotu a dokáže podržet a rozdat míč. Naprostá dominance zatím, jen to chce přidat druhý gól a v pohodě to dohrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme s defenzivnim záložníkem a ne přeučenym útočníkem Saivetem. A Mitro je samozrejme blazen. Je naprosto perfektni.

Reagovat
fenixLFC

prajem vam azcharnu cel sezonu ale proti tymto drevorubacom este viac

Reagovat
fenixLFC

zachranu

Reagovat
biznizmen

No jo, hned to jinak vypadá, Tioté zatím vyhrává všechny souboje. Ale nutno dodat, že WBA snad se snad ani nerozcvičili zatím, takhle strašně do druhé půlky určitě nevyběhnou.

Reagovat
smazaný uživatel

No bud to bude 2:0 a nebo 1-1, to je jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím naprostá dominace, chybí tomu gól. Dembele hraje úžasně.

Reagovat
Free_player

Goméze bude dneska porod prostřelit

Reagovat
avicii

Tie zranenia to je neskutocne a zapas nuda

Reagovat
Free_player

kdo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren Allen

Reagovat
stiflerovamama

Hrozne bezradny sme vpredu. Hendo s Canom si tiez v strede nerozumuje, pridu k sebe na 2 metre a nahravaju si to, cim to len spomaluju. Lallana, Milner, tradicne k hovnu.

Reagovat
stiflerovamama

A Joe klasicky, naskoci do zakladu a zrani sa

Reagovat
EXoRcIsT

ten host na Digi dobre nalozil Liverpool ale ma pravdu

Reagovat
Erdovec

kiwwi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

brutální nuda,ale co čekat s jedním kreativním hráčem v základu. Allen hroznej a pak vymyslí finálku a pak se zraní. Sturridge nebo Benteke? Fakt hrozný, pro sázkaře doporučím vsadit 0:0. Moreno náš nejnebezpečnější hráč

Reagovat
fenixLFC

to je volba...sturridge je uplne iny level ako benteke ale jednak by bentekemu toto malo sediet (ked sa na to nevysere ako zvycajne)..proti dannymu hovori aj to ze mame uz len jedno striedanie a dohravat po 20 minutach desiati sa mi fakt nechce....

Reagovat
smazaný uživatel

82% drzanie lopty

Reagovat
Zaschrona

No, moc dobre teda nehrajem, ale to co predvadi Stoke, to je snad jeste horsi nez ted v tydnu proti nam NU. Zas teda na druhou stranu si to muzem dost v pohode hlidat, snad az na jednu sanci Arnautovice to je zatim defenzivne pohodicka. Jen teda doufam, ze se z tohohle zapasu nikdo nezrani - Barry, McCarthy i Barkley byli osetrovani, k tomu uz tak riskujem s nasazenim Lukakua. Snad tohle uz nezevertonime.

Reagovat
Cobra

Ten rozhodčí je piča

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám Azza se slušně gólově rozjel

Reagovat
smazaný uživatel

jasný faul Gomesa

Reagovat
fff

Strasne je vidiet, ze hrame bez utocnika.

Reagovat
fff

Aj teraz. Byt tam utocnik, ktory vie kde sa ma pohybova, uz mohol zakoncovat.

Reagovat
Ligter

VILLA!

Reagovat
Hokaido

Nemá někdo Ace stream na Spurs? Na Liverpool se nedá koukat.

Reagovat
Cobra

42fe51591598d905ab011a9c8339150f8391dfa7

Reagovat
smazaný uživatel

42fe51591598d905ab011a9c8339150f8391dfa7

Reagovat
kiwwi

to je problem hodit tu celu url?

Reagovat
Hokaido

Však tohle stačí v poho. Díky oběma.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Sissoko mě už fakt nebaví klidně bych s ním tu lavičku riskl

Reagovat
smazaný uživatel

Odpuštěná penalta. To se nám vrací za ten gól z offsidu na Vicarage Road.

Reagovat
smazaný uživatel

jasná penalta na Harryho

Reagovat
Free_player

Goméz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Si už ale dělá rozhodčí prdel, druhá odpoštěná

Reagovat
Cobra

East, ty špinavý kokot

Reagovat
Gareth Bale 11

Druha penalta, piskej uz neco!!!!

Reagovat
fff

Firmino . Mat pri sebe Coutinha, Sturridga ... tesim sa, ked to dakedy zazijem

Reagovat
smazaný uživatel

Can by se mel uz probudit

Reagovat
fenixLFC

hendo fakt neda prihravku posledne zapasy maximalne na kratko...a emre sa zatial hra na dnesneho yayu....

Reagovat
smazaný uživatel

ty Shelveyho přihrávky na Daryla

Reagovat
smazaný uživatel

2 penalty nič...

Trochu mi to pripomína zápas s leicesterom, akurat ich drtime ešte oveľa viac. Snad to tentokrát dopadne dobre a výhra futbal nie ten humus betonarsky

Reagovat
I am Mancunian

uz places ako wanker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland k zbliti

Reagovat
Zaschrona

Lukaku brevno

Reagovat
fenixLFC

firminooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Coutinho10

Firmiiiiinoooo konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Zas ten traged Milner

Reagovat
smazaný uživatel

Milner dnes tie centra ma dobre a ja som uz skoro zaspal

Reagovat
I am Mancunian

firmini si dobre natiera depayka

Reagovat
vladis271

Tak vy si môžete dovoliť Depaya posadiť. My sme si to isté s Firminom dovoliť nemohli až sa chytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Presadenie je aj o pristupe, kt. Depay nema...

Reagovat
mickey mouse

Mám ho radši a radši.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, centr od Milnera nádhera.

Reagovat
REPLIKATOR

Kdo jiný než Firmino

Reagovat
minoLFC

a Milner

Reagovat
minoLFC

Pekne Milner

Reagovat
vinetou

Firmino <3

Reagovat
Free_player

Alli na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Milli pekny center

Reagovat
smazaný uživatel

Konečněééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooool!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Konecneeeeeeeee dpc yooooooo

Coys Coys Coys tripper si zaslúžil. Ali a Dembele

Reagovat
WienArsch

Pošli tam zranit se Sturridge..

Reagovat
Hokaido

Ten Alli je fakt zvíře.

Reagovat
Cobra

Bambiiiiiiiiiiii, Trippieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně! Nádhernej míč od Alliho.

Reagovat
smazaný uživatel

akorát jsem přišel a zapnul to. paráda!

Reagovat
Zaschrona

Lennon hraje uzasne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooool Spurs jedeme na titulek

Reagovat
Free_player

gooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela. Proč to nestřílel rabonou?

Reagovat
Cobra

Lamela má tu pravou vážně jen na opírání

Reagovat
REPLIKATOR

Teď jsem měl strach o Sturridge

Reagovat
Briggus

taky jsem myslel, že ho zraní

Reagovat
smazaný uživatel

Lamelova pravačka

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte jeden, WBA tiež gól alebo 2 a moze sa fukat

Reagovat
salami

za tohle přijde trest

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme Newcastle za 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva jo, hrajeme jak bozi, fantastické nasazení

Reagovat
Free_player

ale chce to ještě jeden radši

Reagovat
Coutinho10

Firmiiiinoooo skvele vypracovano pro Adama

Reagovat
fenixLFC

lallanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa firminoooooooooooo

Reagovat
WienArsch

Roberto

Reagovat
fff

Firminooooo .

1+1

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino jediny, co nieco hra a ma kvalitu. Milner tiez nieco hra, ale kvalita pokrivkava ..

Reagovat
vinetou

Tak znova Firmino <3

Reagovat
REPLIKATOR

Jones Firmino

Reagovat
stiflerovamama

Haha pri lavickach sme mali nadobu a na nej prosim hádžte zuvacky sem, to je tam stale ci len teraz ked je tam BigSam ?

Reagovat
#33CCCC

nejaky stream na lfc?

Reagovat
stiflerovamama
Reagovat
#33CCCC

dik

Reagovat
Maresma
Reagovat
JIMMY-PO

Spurs valec

Reagovat
Coutinho10

YNWA

Reagovat
vrabejka

Faktor Firmino :)

Reagovat
smazaný uživatel

no co vrable.. skusime este ten titul?

Reagovat
vrabejka

Nenadavej mi zide

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

na konci sa odchadza, 77' papa

Reagovat
Zaschrona

Kone

Reagovat
EXoRcIsT

pre fans LIverpool za ten protest

Reagovat
mickey mouse

fans

Reagovat
smazaný uživatel

Harry dneska vpredu slabota... Jak keby mal tazke nohy.

Ale v strede a v obrane fantázia. To je fakt jedinečný neocenitelne kvalitný a kompletný hráč. Mame veľké šťastie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

moc pekne fandove LFC

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

O co jde tem fandum?

Reagovat
fenixLFC

protest proti zvysovaniu ceny listkov

Reagovat
Mihi

Prečo fans LFC odchádzajú?

Reagovat
Maresma

Protest proti zdražení lístků.

Reagovat
Mihi

diky

Reagovat
Coutinho10

Migno

Reagovat
Error

Se zvedlo par odvazlivcu, no. Slabe.

Reagovat
fff

Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet neuveritelny ocas

Reagovat
fenixLFC

diera

Reagovat
stiflerovamama

Simon

Reagovat
kiwwi

Mignolet

Reagovat
Rohlíček

Mignolet

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Jsem Sibyla :D

Reagovat
Hokaido

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
Maresma

Mimolet

Reagovat
tomasinho

Ty vole, takhle blbě postavenou zeď jsem dlouho nevieděl

Reagovat
vrabejka

Zas nedelejte ze Simona woodera. Johnson to kopl skvěle.

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hej no trafil branu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

To je vtip? Videls jak si ten dement postavil zeď?

Reagovat
icemike

tak co měl dělat? víc lidí už na stadionu nebylo ...

Reagovat
FCSL

Fernando Torres dal gol

Reagovat
fenixLFC

to sa nemohol zdvihnut aj ten azzijsky tucko? jednak sa tam aj tak hra na mobile a jednak by uvolnil dalsie dve miesta....

Reagovat
smazaný uživatel

deluded Buvac

Reagovat
smazaný uživatel

Ten protest sa nejako nevydaril

Reagovat
stiflerovamama

co to je za kktko ten Khazi ?

Reagovat
I am Mancunian

defoeeeeeeee

Reagovat
stiflerovamama

Ibe, Sakho

Reagovat
smazaný uživatel

striedanie Lucasa a bolo mi jasne, ze gol dostaneme

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
kiwwi

Defoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Coutinho10

to sou kkti Defoe aspon fanta

Reagovat
WienArsch

Já to píchám...

Reagovat
fff

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vrabejka

Krásné Jermaine. Sakho je traged.

Reagovat
vrabejka

V létě ho snad koupi cinani

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho? skor Skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel? skor Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

vacsi traged na stoperovi ako Skrtel nie je, mam to od par ludi co sa vyznaju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

topka sakho, este par zapasov a bude top

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
I am Mancunian

aj kapitan snad

Reagovat
kiwwi

kedy bude ten Sakho rozohraty?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bych cekal od mych modrych oblibencu ne tech cervenych

Reagovat
fenixLFC

vidno ze sme z rovnakého mesta ako everton

Reagovat
andrew96

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fff

Simon dodrbe prvz gol, Sakho nepochopitelne necha hraca v sestnastke (pricom doteraz hral super zapas) sa otocit a z 2-0 je toto ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dva roky zpět byl okolo Sakha ohromný hype, ale teď je z něj strašný nemotora.

Reagovat
fenixLFC

a to ho tu niektori budu radit na skrtela....

Reagovat
I am Mancunian

on tak hra odkedy prisiel, to nie je ziadna novinka

Reagovat
fff

taketo kktiny

Reagovat
Maresma

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

oni sa ti smeju ale pravdu povediac, v drvivej vacsine tych zapasov urobil nejaku chybu z ktorej bola sanca....celkom zivo si spomiinam ze okolo 70. minuty vzdy vedel jednu vyrobit a potom sa to s nim viezlo az do konca zapasu

Reagovat
fff

Len tam slo o to, ze ked tu chybu urobil vzdy to pramenilo z jeho snahy konstruktivne rozohravat a nenakopavat.

Tie chyby unho nebyvali v subojoch, ale prave v tomto.

Reagovat
I am Mancunian

ja viem, sledujem 80% zapasov liverpoolu.

Reagovat
vladis271

ja podobne 80 percent zápasov MU. My si vieme navzájom urobiť radosť.

Reagovat
I am Mancunian

ja vacsinou sledujem s bratom alebo otcom, ty nam ale asi regulerne fandis nie ?

Reagovat
fff

Po tom zraneni koncom minuleho roka je to velmi zle.

Predtym hral dobre.

Reagovat
kiwwi

hral dobre, bo to na nom nestalo...teraz sa ukazuje co je to za prehypovaneho mantaka

Reagovat
fff

Tak uz je to prehypovany mantak, ok .

Reagovat
kiwwi

on to potvrdzuje na ihrisku, takze naozaj ok

Reagovat
fff

Ano kiwwi, samozrejme.

Reagovat
stiflerovamama

Sakho je v momentalnej forme Lovrena z minulej sezone, kazdy zapas hruba. Takto si odjebat vyhraty zapas

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
Hokaido

Tohle je ale skvělá karma a krásně to hraje do karet těm fanouškům, co se účastnili protestu.

Bez fanoušků není ten klub vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne za tie vykony posledne mesiace si Mimolet zasluzi odchod a nie zmluvu... ostava mi len dufat, ze bude dvojka

Reagovat
fff

Ono zas jeho je skoda ako dvojka, v nejakom time z druhej polky tabulky by mohol byt jednotka.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ako dvojka v lfc? horsiu dvojku by som nechcel, je to uz o jeho ambiciach...

Reagovat
smazaný uživatel

působí na mě jako snaživý kikser

Reagovat
smazaný uživatel

to rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík na scénu!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Deeney hodně nesobecky pracuje na Ighala

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado, zvladas?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

si s nim Jirko?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
vladis271

skúsil si, no.

Reagovat
kiwwi

Skusil sa opytat...?

Reagovat
vladis271

Až už ste tu obaja poslední dvaja mohykáni pod jedným vláknom.

Reagovat
kiwwi

ani pisat nevies z toho jak nezvladas

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Takze nezvladas

Reagovat
vladis271

To vás dvoch tak veľmi bolela tá poznámka na vašu adresu o niečo vyššie?

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas na podhrotu

Reagovat
smazaný uživatel

Boze toto je tak priznacne pre tuto sezonu. Jednym slovom Trapas!

Reagovat
fff

Ale to su tie detaily ... tim vedie o dva goly, dostane gol, aky skratka nemoze dostat a to moze otocit cely zapas ...

Chyba kvalita no.

Reagovat
Luc-Luc

vyborne

Reagovat
stiflerovamama

tragedi fakt niektori

Reagovat
Hai

Někteří? Až na Firmina stojí všichni za picu

Reagovat
smazaný uživatel

Drzeni mice 70 - 30 Baggies spadnou s takovouhle hrou.

Reagovat
mul

bodaj by si mal pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

2 strely na branu 2 goly To uz je v pici fakt.

Reagovat
nani92

výmena Jonesa za Sturridfea sa priam ponúka

Reagovat
smazaný uživatel

Ubohost

Reagovat
smazaný uživatel

hodně se mi líbí Ibe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
R22

rozhýbal to svou přímočarostí, super

Reagovat
cristiano.K.

takový talentovanější Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Yes Spurs posun na druhý místo

Reagovat
Free_player

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Naprostá dominace! Tahle výhra je veledůležitá Goméz je držel jak šílený už jsem myslel, že tam ten gol nepadne .... COYS!

Reagovat
FUnk

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
vrabejka

V lize stačí aj 15.misto prioritou jsou poháry.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

takze polke LFC fans staci 15. misto a pohary ... piste si resp. si aktualizujte svoje poznatky

Reagovat
vrabejka

Tuto sezonu ano

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ale davaj pozor co pises mas tu slovo za polku fans LFC ... tak hlavne triezvo a s rozumom

Reagovat
vrabejka

neboj v lige víc jak na top 10 nikdy v teto sezoně myslet nebudu.

Reagovat
R22

Mignolet ať se jde už bodnout fakt, to je co zápas to nějakej gol jeho..jinak chudák Firmino, že musí hrát s takovou bandou nekopů...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako chápu, že mu chtěl asi Klopp dodat sebevědomí novou smlouvou, ale v letošní sezóně působí jako jeden z nejhorších brankářů v rámci celé Premier League. A to bez legrace, momentálně mě nenapadá snad horší golman v lize!

Reagovat
smazaný uživatel

howard

Reagovat
Coutinho10

ted uz tu sezonu muzeme zachranit jedine vyhranou trofeji...

Reagovat
R22

Olly ‏@OllyIfc 17m17 minutes ago

Big respect to Mignolet for leaving with the fans in the 77th minute

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

je to fake

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Fuck Olly!

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Loserpool z kloppom su este vacsi saskovia ako s rodgersom

Reagovat
fenixLFC

yoshidaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Forster zas jede.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC

to je debil ten wanyama

Reagovat
Hokaido

Payet hraj podruhý proti deseti a podruhý z toho budou dva body ve fantě.

Reagovat
fenixLFC

payet nehral nic, jediny jeho vplyv na hru bolo vylucenia wanyamu

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Chelsea, KTBFFH! Diego, Diego, Diego!

Udělejte jednou dobrý skutek, vy špíny, a vyhrajte.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kurvo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

plichta by stačila...

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi pro vsechny

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, ale každý bod náskoku dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

incesak skorumpovany

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Ligter

fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

nepotřebujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kvasha16

https://www.facebook.com/www.JOE.co.uk/videos/621400818023988/

pred par rokmi kolovalo po nete upravene video z rovnakeho filmu ci co to je, neviete niekto kde by som t mohol najst? lebo neviem ako to najst

Reagovat
icemike

to je videoklip, pokud myslíš originál, tak tady

https://www.youtube.com/watch?v=eBShN8qT4lk

Reagovat
vladis271

Dnes by to chclo ideálne výhru oboch domácih.

Reagovat
Mastný Chobot

snažím sa zistiť, čo tým ako fanúšik Liverpoolu sleduješ, a fakt mi nič nenapadá. Jedine, že by si si chcel trochu okoreniť boj o 8. miesto s Chelsea a Bournemouthom.

Reagovat
vladis271

šance MU na LM by sa dostali len do teoretickej roviny.

Reagovat
kiwwi

sak si vravel, ze sancu uz nemame, co ti zrazu lepi?

Reagovat
eder

Celý svět už přeje titul Liškám , nejen fanoušci Liverpoolu...

Reagovat
vladis271

džízs, ja som si myslel, že hráte doma.

Reagovat
Mastný Chobot

lucky you

Reagovat
Mastný Chobot

lucky, lebo si unikol môjmu hnevu

Reagovat
Cobra

Reagovat
Hokaido

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

inak bude to zaujimave, ak pritecu nove miliardy do Premier League a moze uz totalne ovladnut trh s hracmi.. ked uz teraz najslabsie timy kupuju 20 milionove posily, do troch rokov mozu mat vyskladany aj cely kader z takych hracov. a ako potom bude vyzerat boj o zachranu, kolko hviezd bude chciet hrat o udrzanie. tam sa prejavia charaktery hracov, pripadne potom pojdu za lacnejsie peniaze co najrychlejsie prec

Reagovat
smazaný uživatel

a pak to celé zkoupí čínská liga

Reagovat
vladis271

Inak líšky sú aj mimo pohárov. To je sakramentská výhoda. Ale ten tlak doľahne. Ako to bolo povedané včera v MOTD. Blackburn to mal vo svojich rukách, komfortné postavenie. A nakoniec to vyhrali len kvôli zaváhaniu MU v poslednom kole.

Reagovat
Nikikrew

Tak oni to vedia proti utocnym tymom hrat ktory casto maju loptu na svojich kopackach. Skor som zvedavy ako zvladnu duely kde sa situacia otoci.

Reagovat
vladis271

o ich šanciach nerozhodne zápas s vami. Kľudne môžu proti vám prehrať a nič hrozné sa nestane. Ale rozhodne následný "ľahký žreb" .

Reagovat
smazaný uživatel

ako stale v boji o titul, rozhoduje to, kto zvladne prave ten "lahky zreb"

Reagovat
Nikikrew

no ved to aj hovorim ze rozhodne ten ich lahsi zreb

Reagovat
smazaný uživatel

ved doteraz tie zapasy zvladali a zacalo sa pisat, ze ich caka tazsi los, ze hrali len s timami zo spodu a teraz ked si namazali aj tu vyssiu vrstvu zas sa ide pisat ako nebudu vediet hrat proti timom zo spodku

Reagovat
Mastný Chobot

ja mám pocit, že oni to majú všetko v piči nejaký tlak, titul, nič ich neserie... Oni si prídu na zápas, zahrajú si fucik, Mahrez sa pohrá s loptou, Vardy sa vybehá, aby nebol večer agresívny v krčme a majú piči...

Reagovat
fff

Akoze prajem im to. Len potom si spomeniem, ze na Slovensku uz aj Ruzomberok, Inter, ci Trencin mjau titul skor nez Trnava. A v Anglicku by titul mal uz aj Leicester skor nez Liverpool ...

Reagovat
smazaný uživatel

Trnava mi futbalovym myslenim, aj fanusikmi pripomina LFC; urcita zaostalost a upinanie sa na historii...

Reagovat
fff

uplne

Reagovat
smazaný uživatel

ironia?

Reagovat
fff

nie vobec, sak toto som uz pisal davnejsie. Tie podobnosti tam su velke.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Pri Trnave je to ešte smutnejšie. Pretože vyhrať PL je najťažšia vec dosiahnuteľná v kolektívnom športe. Vyhrať našu sranda ligu je otázka tak jedného možno jeden a pol milióna euro.

Reagovat
Darren Fletcher

* alebo oslavovat klubovu storocnicu. to mozes mat hned aj double

Reagovat
smazaný uživatel

"vyhrať PL je najťažšia vec dosiahnuteľná v kolektívnom športe"

Lol.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dá sa tu spomenúť aj NHL ešte ku PL.

Reagovat
smazaný uživatel

A znova. Lol. Výhra v PL není nejtěžší dosažitelná věc ani v samotným fotbalu, natož pak v celým kolektivním sportu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
jacobT

Tak pre takú Trnavu asi aj je.

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

myslel som aj na NHL. Ale ohľadom toho by to bola zložitá debata.

Reagovat
smazaný uživatel

A myslel jsi taky na to, jak moc je ten blábol ovlivněn vlastními preferencemi? NHL je asi 5. nejsledovanější liga v USA a celkově hokej zajímá lidi sotva v 10 státech světa. Dneska večer máš Super Bowl, to je celkem objektivně top amerických sportů, >>Stanley Cup.

Ve fotbale máš MS a LM.

Reagovat
vladis271

Superbowl zas okrem USA a pár európskych hipsterov nezaujíma nikoho. Hokej zaujíma aspoň tých 10 krajín.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

a ja som hipster. Dokonca si nechávam narásť bradu, takú tú motorkársku, Holím si len krk a ronvobežne pod ústami.

Reagovat
I am Mancunian

aku ? daj foto, aj ja si nechavam bradu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Holit si jen krk je největší zhovadilost

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

to je skôr spôsobené výkonnosťou US ekonomiky v kombinácii s popularitou toho športu v USA.

Pretože ak by si to chcel brať doslova ten rebríček, tak by americký futbal valcoval skutočný futbal. Čo je hlúpsoť, pretože na globálnej úrovni je futbal najpopulárnejší a najsledovanejší šport na planéte.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ma s tym spolocne, aka ja sledovanost nhl v USA a ako tazko je ziskat SC?

Reagovat
Mastný Chobot

správna otázka je, čo to všetko má spoločné s vladovou motorkárskou bradou... čo sa nám vlastne snaží vlado naznačiť?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, ale si neviem Vlada predstavit s bradou.

Reagovat
vladis271

že som tiež hipster a dnes to budem sledovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mluví o největším kolektivním úspěchu, ne náročností, jak to získat.

Představ si to třeba jako běhání. Co je namáhavější, zaběhnout stovku, nebo arktický maraton? A víš, kdo vyhrál na poslední Olympiádě stovku a víš kdo vyhrál...asi jakýkoliv... arktický maraton?

Reagovat
smazaný uživatel

"vyhrať PL je najťažšia vec dosiahnuteľná v kolektívnom športe. " ..a potom este uvazoval okrem toho o NHL...vies citat?

Reagovat
smazaný uživatel

ok, whatever

Reagovat
smazaný uživatel

......

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

To je ale strašná blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Pozri sa, ako si castokrat Slovan nepomohol velkymi nakupmi (na nase pomery).

Reagovat
nani92

Ano, ale vtedy kupoval vyhasnute sracky..

Reagovat
mul

Reagovat
fff
Reagovat
fff

A este jedno stare dobre pre pobavenie... Pravdepodobne

Allen and Lovren hamstring injury #LFC

Reagovat
Nikikrew

No ved to aj rozoberali na MOTD, kebyze si to postavi ako zvycajne tak ten gol by ani nepadol

Reagovat
Wat

Asi myslel, ze Khazri je Roberto Carlos, tak si to pojistil.

Reagovat
Cobra

Reagovat
pepinho2

OT: Kvitová

Reagovat
Hokaido

Kvitová

Reagovat
Mastný Chobot

Chalani na Dajto krásne a podrobne rozobrali počas priameho prenosu Levante - FCB problematiku juhoamerických futbalistov a ich problémov s fiškálnou legislatívou Španielskeho kráľovstva. Pekne, chalani.

Reagovat
Mastný Chobot

A to len chvíľu potom, čo spolukomentátor ocenil výzor Piquého a pasoval ho za najkrajšieho stopéra na svete.

Reagovat
Darren Fletcher

pritom ďurica je krajší

Reagovat
nani92

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Akoze vymenovali kazdeho jedneho, ktory neplatil dane?

Ci to islo viac do podrobna?

Reagovat
Mastný Chobot

trepali tam asi 3 minúty nejaké chujoviny o tom, že juhoamerickí hráči nie sú zvyknutí na právny štát a nejaké finančné zákony, ktoré v ňom fungujú a že nie všetky peniaze, ktoré im prídu na účet, sú ich... proste slovenskí komentátori

Reagovat
icemike

každého nevyjmenuješ, tak dlouhý seznam nepřečte za 90 minut ani Eminem

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Tomanatura

Strasny amateri, jsem myslem ze me mrdne

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes neni o cem pochybovat, bestie Rooney a Martial je roztrhaji!!! RIP CHELSEA

Reagovat
Hokaido

Reagovat
SunFells

https://pbs.twimg.com/media/CanKbx0WwAIAJf_.jpg

Gabriel, Flamini, Oxlade ....remíza tutová.

Reagovat
pepinho2

A s tímhle na titul

Reagovat
Mastný Chobot

ja to ani nechcem pozerať

Reagovat
Hokaido

To je hrůza

Reagovat
FCSL

Aspon bod no S Mertesackerem a Walcottem tutová prohra

Reagovat
jacobT

a ja som myslel, že naším šanciam na titul budeme chcieť dať zbohom až v ďalšom kole...

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď alibista

Reagovat
jacobT

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ví někdo, proč Coq zase sedí? Další zápas s Flaminim bude utrpení...

Reagovat
SunFells

Wenger: "Coquelin isn't completely there yet, and Flamini arrived in good form."

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Elneny, nákup jako prase. To na tu tribunu mohl posadit klidně někoho z akademie...

Reagovat
Liveral

Narodilo se mu dítě, proto není v sestavě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

pôrod jak prase... to sa mohlo narodiť dieťa narodiť radšej niekomu z akadémie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

#yungovinka pre dnesok

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa s ním stalo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Yung=Mastný Chobot

Reagovat
nani92

Neklam

Reagovat
smazaný uživatel

Neotravuj Zayo.

Reagovat
nani92

tak si ma nevšímaj dvojkríž

Reagovat
Mastný Chobot

čakal som skôr pls

Reagovat
smazaný uživatel

ztrácí formu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Ty dneska jedeš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
Higi

Chamberlain musí zaválet, dostal šanci, tak snad se ji chopí... pravý křídlo mělo bejt tento rok jeho... ještě ukáže co v něm je.

Reagovat
Hokaido

Vy ještě věříte, že v něm něco je?

Reagovat
smazaný uživatel

Preco by nemali

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Edgewalker

My víme že v něm něco je.

Reagovat
Hokaido

Vždyť je tragickej. Pokud budete každýmu věřit do 28, tak asi žádnou velkou trofej fakt nikdy nevyhrajete...

Reagovat
Edgewalker

Vždyť je mu teprve 22, ale je pravda že současná sezona je asi jeho nejslabší. Následující dvě budou rozhodující.

Reagovat
Hokaido

Ok no, mě je to celkem jedno, je to vás boj. Jen pokud prostě hráč jako on je pro vás v pohodě, tak jste už asi opravdu klub bez velkých ambicí... Podívej se, jaký hráči na jeho pozici hrají v jiných klubech, co bojují o titul.

Reagovat
Hokaido

Nemáte zač.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Edgewalker

Jinak jo, tohle beru, každý by si přál mít na jeho místě druhého Alexise či někoho takového. Spíš mi jde o to, že v Oxovi je potenciál a záleží jen na něm jak se prosadí.

Reagovat
Mada

Reagovat
Heisenberg

Hráči Barcy se před naším středem zálohy musí budit ze spaní.

Reagovat
Mastný Chobot

hráčom Barcy hlavne dnes dala dosť zabrať aj záloha Levante

Reagovat
Heisenberg

Taky hrajou od ledna zápasy s max čtyřdenními rozestupy, snad se unaví ještě víc. Bohužel před náma mají Las Palmas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Arsenal musí vyhrať a to vysokým rozdielom.Treba troška napraviť skóre.Dúfam že zasa nebude Alexis zbiehať po loptu do polovice ihriska, vytvárať hru a posielať kolmice na Mesuta.

Reagovat
masly008

nějaký stream?

Reagovat
Edgewalker
Reagovat
smazaný uživatel

Iturbe len sedi? Skoda, no snad nastupi dnes.

Reagovat
Mastný Chobot

Nedokážem si predstaviť, že by nám Afobe nedal gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Chápu,že Coq ještě třeba není stoprocentní a hraje Flamini, ale Ox v základu je prostě průser...

Reagovat
smazaný uživatel

To co sa tu zacina proti Oxovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Trand

Hraje hrozně a za poslední dobu na něm není vidět žádný progress.

Reagovat
Mastný Chobot

ale čo sa tu z neho robí, to je nový level nemá formu, ok, ale stále je to jeden z našich najväčších talentov a pravidelný reprezentant.

Reagovat
Trand

Nojo, já proti němu nic nemám. Ale radši bych byl, kdyby dnes hrál Joel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner91

Je pravda, že poslední dobou se mu nedařilo ale proti Burnley byl v poháru jeden z nejlepších. Já bych ho nezatracoval.. Věřím, že se zvedne..

Reagovat
PhilipS

Teď fakt není prostor v týhle části sezóny aby se někdo rozehrával. Horší je že Theo je na tom stejně a Joel poslední zápasy taky nic moc. Je to smutný

Reagovat
Gunner91

Jsem moc rád že ti na to dal sám odpověď

Reagovat
PhilipS

je strašidelnej. Nedal gól ani asistenci snad rok a půl

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mada

Pár dementů si našlo novou oběť.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť je to větší tragéd než Walcott a to už je VÁŽNĚ co říct

Reagovat
smazaný uživatel

Průser to neni, čekal bych Joela, ale nevidim důvod, proč tam nedat Oxe. Lepší než tragéd Theo...

Reagovat
GeneralGoat

Proboha proč sedí Joel, jeden z mála si tenhle rok svoje kvalitně odvede a Arsene ho stejně vždycky sundá jako prvního a teď ho nechá sedět na úkor (bohužel) tragickýho Oxe

Reagovat
Trand

Ta kamera je nějaká divná

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak si pusť skoky... Ptáci choděj pěšky...

Reagovat
WienArsch

Čech na výletě

Reagovat
Trand

Gabriel parádně

Reagovat
Gareth Bale 11

Nepochopím, proč hraje Ox a Joel sedí.

Reagovat
Edgewalker

Arséne rotuje, né?

Reagovat
HorajzmAmmann

Jedinej kdo v Arsenalu rotuje je Rosa... 3 sezony na rotopedu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Koukám, že to má hlavu a patu.

Reagovat
Nikikrew

Flamini ty si fakt niekedy dement

Reagovat
Rohlíček

Flamini

Reagovat
Trand

Flamini klasik

Reagovat
havrys99

Flamini

Reagovat
vladis271

Flamini mal ísť von.

Reagovat
SunFells

Flamini proboha

Reagovat
EXoRcIsT

Flamini mal dostat cervenu

Reagovat
Mastný Chobot

pošlite ho do piče, prosím, čo najrýchlejšie... jebnutý prasácky vymetenec

Reagovat
masly008

flamini ,anglická liga jde do sraček když se za tohle dává žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

už dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stislo Flaminimu rit ma stastie, ze tam bola aj lopta

Reagovat
Orlandiiik

Flamini

Reagovat
smazaný uživatel

To je pekne vytrety kokot ten Flamini, a rozhodca samozrejme posratý dať červenú.

Reagovat
smazaný uživatel

Cervena by bol fakt nezmyselny zasah do zapasu, zlta je na mieste, isiel tam jak prasa, ale bral loptu, to rozhodlo zrejme aj u rozhodcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem. Loptu síce bral, ale za takéto zákroky sa červená dáva lopta nelopta. Ale som zvedavý, či mu to rozhodca pri najbližšej príležitosti zráta a nebude ho len napomenutim riešiť.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Flam

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky stream na bour. - arsenal? diky

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini-Ramsey, duo jebov. Jeden je blby nelojalny kreten, kt. sa vratil uz ked ho nikto nechcel a druhy je priemerny horenos, kt, si mysli, ze je Messi.

Elneny, Coq in .

Reagovat
Mastný Chobot

nezvládaš pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale má v podstatě pravdu

Reagovat
Trand

Fakt se na to vykašli Olo.

Reagovat
Mada

blbe

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nejsi ve formě

Reagovat
Trand

Messi

Reagovat
Salfovic

Arsenal je fakt psychicky úplně v prdeli. Další zápas, kdy měli hrát prakticky od začátku v deseti. Wenger nezvládá.

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut se na chvíli pozapomněl v PD :D

Reagovat
Hokaido

https://www.facebook.com/PLvkostce/?fref=nf

Nejlepší je pod tím videem komentář:

Kohout na smetišti? Dva kohouti na jednom smetišti? Přirovnání starší než Premier League.

A toto se líbí Marek Ustohal a Eurofotbal.

Reagovat
Gareth Bale 11

To sem ani nedávej, nebo se zase od nás některý chytnou a bude to zase šílená debata.

Reagovat
C-M@ster

V tom kontextu mi to nedává smysl.

Reagovat
Hokaido

Nedává no, mě jen rozesmály ty liky.

Reagovat
C-M@ster

Mě taky pobavily.

Reagovat
smazaný uživatel

(vzhledem ke Garethově komentáři teda radši jenom emotikonama)

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
teenz

To naše duo Flamini - Aaron je naprosto hrozný.

Reagovat
Mastný Chobot

čo je zas s Ramseym? veď hrá parádne, tú chybu v komunikácii dávam za vinu Gabrielovi, ten mal brať loptu, Aaron bol chrbtom a za sebou mal hráča.

Reagovat
teenz

No chytnul si se toho lepšího, ale oni spolu hrát nesmí. Teda nesmí hrát Flamster.

Reagovat
Mastný Chobot

Flamini je pleseň, ale Ramsey je dnes zatiaľ s Bellerínom to najlepšie

Reagovat
smazaný uživatel

ked nebol prevereny v defenzive...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vystřídej Flaminiho kurva, to čeká Wenger až ten psychopat dostane druhou žlutou?!

Reagovat
SunFells

Delusional

Reagovat
tweek

na to se nedá dívat.. Většina hráčů je totálně z formy. Nechci vidět tu Barcelonu.

Reagovat
SunFells

Co tam čurák mává

Reagovat
teenz

A rozhodčí je taky v pěkný prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dresy jsou uplne na hovno

Reagovat
nani92

aký klub, také dresy

Reagovat
Nikikrew

\ooooooooooooooooooooooooooooooooziiiiiiiiiiiiiiil

Reagovat
vladis271

Mesutkoooooooooooo

Reagovat
havrys99

Ramsey super pas

Reagovat
Trand

Mesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut

Reagovat
Trand

Aaron zase nádherně

Reagovat
Rohlíček

MESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
Mastný Chobot

MESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT

PRAVAAAAAAAAA NOHAAAAAAAAAAA

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Mesuteeeeeeek

Reagovat
SunFells

MESUT TO PRORVAL!!

Reagovat
teenz

MESUUUUUUUT.

Reagovat
aither

Mesuuuuuuuuuuuuuuuut

Reagovat
Nikikrew

Ramsey, Giroud top!!!

Reagovat
SunFells

Už víme, že to bude 1:1.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
pingla

0-2

Reagovat
SunFells

* 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

no huraa

Reagovat
Nikikrew

Oooooooooooooooooooooooooooooxxxxxxxxxxxx konecne

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Oxík

Reagovat
aither

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOX

Reagovat
havrys99

Oxxxxxxxxxxxxxxx konečně teď rozjede bomby vy hejtaři

Reagovat
Mervin

Oooooooooooooooooooooooooox

Reagovat
Rohlíček

OXYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
vladis271

hahahaha gunneri teraz s vami oxlade dobre vyjebal.

Reagovat
Trand

Jj, jsme všichni naštvaný.

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

včera ťa tu nebolo, prečo?

Reagovat
Counter

Bylo Sice jen na skok, ale musel jsem se přijít zase Ustymu zasmát. Ten koment najdeš tady v diskuzi.

Reagovat
teenz

OXXXXXX

Reagovat
SunFells

Reagovat
PhilipS

To bylo jasný, že dneska dá gól...

Reagovat
Trand

Chamboooooooo Paráda, to přesně potřeboval. A zase Messi

Reagovat
smazaný uživatel

OXLAAAADEE

Reagovat
Mastný Chobot

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOXXXX

RAMBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

hejteri prdzá krv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

sice hezký, ale stejně jsou to oba tragédi, kteří nemají na Arsenal do budoucna

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Copak blázne, léky nezabírají?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Taky blázen?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

neviem, či sa len vtieraš deluded Oľovi, alebo len klasicky nezvládaš, každopádne pls

Reagovat
smazaný uživatel

ok, Ramsey už ukázal, že si dokáže držet nějakou dobu dobrou úroveň, i když to už je celkem taky dávno

ox je zatím velký neopodstatněný hype, hráč horší než townsend

Reagovat
smazaný uživatel

pssst nech si ich tam nechaju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Zrovna tohle poleno.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

od fandy balea musis cekat jen ty nejvyssi naroky

Reagovat
Counter

Reagovat
Gareth Bale 11

Sorry, ale rozhodně je tuhle sezónu lepší Joel a i ten Theo je na tom líp, než Ox. A psali to tady i fanoušci Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dokonce i walcott je na tom lip, rikas

Reagovat
Gareth Bale 11

Z mého pohledu je to pořád lepší než Ox teda. Ale tak každý má jiný pohled, neberu ti to.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim jen v tom, ze nema idealni formu, sam jsem psal, ze by mu mozna prospelo rozehrat se v mensim klubu

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
teenz

Slovo poleno nebo dřevák by si měl znát, podle toho koho máš v nicku.

Reagovat
smazaný uživatel

ty co fetuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

ved tam nema Isca

Reagovat
Mada

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Error

Oxík

Reagovat
Heisenberg

Ox

Reagovat
lofin9

ano Oxlade je tragicky blablabla

Reagovat
havrys99

Čechinho

Reagovat
Mervin

Petr

Reagovat
Nikikrew

Flamini hned dole, pyta si cervenu fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Flamster tam jezdi jak na sanich

Reagovat
smazaný uživatel

Čechíno !!!

Reagovat
havrys99

Gibbo, Merte, Coq na plac a jdem bránit výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

střídej toho Flamstra, dneska je evidentně přemotivovaný. Ta rudá visí ve zduchu

Reagovat
Mastný Chobot

Pleseň má žltú a budem sa tam kĺzať jak Campbell nech sa Coq vypýta na ihrisko sám, toto nedávam

Reagovat
Salfovic

Teda ten Arsenal to je válec, ten by snad rozstřílel i Southampton.

Reagovat
havrys99

Hectoooooooor

Reagovat
Mastný Chobot

rozhodca nastavil meter tým, že nedal Flaminimu červenú. To je jasné potom, že 3/4 obyčajných faulov sa nemôže pískať, keď za hento nedal redku.

Reagovat
havrys99

Friend takhle píská dost často, je to změna oproti Masonovi, Taylorovi a jiným

Reagovat
smazaný uživatel

Taylor pre istotu niekedy nepíska nič. Takže s tou zmenou sa dá súhlasiť.

Reagovat
Nikikrew

Hector , Gabriel

Reagovat
aither

Co to bylo

Reagovat
Mastný Chobot

Gabriel Sakhista

Reagovat
Trand

Ox by ale mohl aspoň předstírat, že brání.

Reagovat
teenz

Smutný, že to samý se dá říct o Gabrielovi.

Reagovat
teenz

Co ten Gabriel dneská jako dělá.

Reagovat
tweek

Hraje si na Pera.

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerín

Reagovat
SunFells

Gabriel

Reagovat
smazaný uživatel

Příště snad už zase radši s Perem

Reagovat
Mastný Chobot

menšie zlo

Reagovat
teenz

Stále zlo.

Reagovat
Nikikrew

ved si tvrdil ze ho mesiac nechces vidiet v drese gunners

Reagovat
Mastný Chobot

to som nevedel, že bude Gabriel robiť toto na pravidelnej báze

Reagovat
Nikikrew

jj no ja dufam ze sa to nejako poriesi cez leto a kupime top stopera, ale ako poznam Wengera tak zabudnime.

Reagovat
teenz

Vzhledem k jejich dostupnosti na trhu, pochybuju že někdo top příjde.

Reagovat
Heisenberg

Máme 4 stopery, to Wengerovi bohatě stačí. S příchodem někoho novýho do obrany bych nepočítal, možná pravej bek za Debuchyho.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

je to tak a nič s tým neurobíš... obaja sú hrozní v poslednej dobe a nehodní toho, aby hrali za Arsenal. A v lete snáď príde nejaký stopér do základu ku Kosovi.

Reagovat
SunFells

Není to tak, protože Koscielnyho mezi zlo neřadíš. Zařaď si tam i toho kikséra, který je příčinou toho, proč ti Per momentálně nevoní (protože jste nad ním zlomili hůl po Chelsea) a pak si o něm říkej, že je menší, respektive nejmenší, zlo.

Reagovat
smazaný uživatel

je teda koscielny top, nebo ne? jednou rikate to, podruhe ono

Reagovat
Trand

Zrovna teď spíš ne.

Reagovat
SunFells

Záleží jak úzký top, ale většina stoperů na špici si prošla špatným obdobím (či i mnoha).

Reagovat
smazaný uživatel

top ve smyslu ze by se s nim v sestave nevylucovala myslenka titulu v lize, ale spis naopak

Reagovat
Mastný Chobot

Sa mi páči, ako dokážeš celú vinu za gól, pri ktorom Per absolútne nevedel, kde sa nechádza hráč, ktorého mal brániť, zhodiť na Koscielnyho. Mne stačí to, že evidentne nad ním láme húl aj Wenger podľa posledných 2 zápasov a som rád, že to neignoruje. Per je kvalitou dlhodobo na pomedzí toho, či by mal hrávať v základe takého klubu ako Arsenal v XI a táto sezóna dáva za pravdu tomu, že nie je. A jeho vek mu na dobrých vyhliadkach nepomáha už vôbec.

Reagovat
SunFells

Úplně hravě, když Koscielny jako dement natáhl linii a dostal tím Costu do hry. Mertesacker tam pozičně vůbec nechyboval (tak jak je taky u něj zvykem, seznamuješ se?). Tu sračku co píšeš dál, si teda klidně napiš i o Koscielnym, znovu.

Reagovat
J0EL

Nic to nemeni na tom, ze Per je neobratny, pomaly a ze tam siel jak skolkar. Radsej s Gabrielom.

Reagovat
Mastný Chobot

*za redku

Reagovat
Heisenberg

A Koscielny je? Per je pomalej a Gabriel zmatkář, ale Koscielny letos taky rozhodně není nic k chlubení. Jak byli s Perem loni na jaře nebo 2013 na podzim nedobytná vozba, tak letos oba chybují, Kosc nám posral taky hodně golů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

nikto zo stopérov tento rok nehrá dobre, o tom sa nehádam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

čo ten Giroud s tým pohybom šikmej veže v Pise furt skúša na tom ľavom krídle?

Reagovat
Thab

a s těma ksichtama furt

Reagovat
SunFells

Tak nejsou stopeři Bournemouthu nejpohlednější no.

Reagovat
Heisenberg

Jeho centry z křídla na nikoho do vápna mi připomínají Chaose.

Reagovat
SunFells

Ramsey s Flaminim mě s tím jejich vteřinovým napřahováním, než když přiběhne hráč, baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Flaminiho obrana

Reagovat
Mastný Chobot

Gabriel nás ale takýmto tempom dostáva do čela v defensive errors. Pred týmto kolom nám ich chýbalo tak 4-5 na prvý Liverpool, po dnešku už budeme možno lídri.

Reagovat
vladis271

my sme neskutoční tragédi. Normálne zo základu by bolo treba vymeniť 8 hráčov.

Reagovat
Mastný Chobot

Nacho wtf

Reagovat
Hokaido

Petr FTW

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Gareth Bale 11

Co to tam ten Monreal dělal?!

Reagovat
Trand

Těch chyb v obraně je moc, kdyby proti nám hrál lepší tým, tak to klidně mohlo být 2:2.

Reagovat
SunFells

Bude, vydrž.

Reagovat
Trand

No nevím, jako je to možný, my jsme schopný všeho, ale z Bournemouthu strach vůbec nejde. Kdyby měli nějakýho rozdílovýho ofenzivního hráče, tak možná, dnes mi to tak vůbec nepřijde. Ale je možný, že se připravíme o body sami no.

Reagovat
Nikikrew

ale no tak

Reagovat
SunFells

Já za to nemůžu Viň Ramseyho, Wengera nebo Mertesackera.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Erik, co je?

Reagovat
smazaný uživatel

zkonvertoval ke Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

ked sa dari

Reagovat
smazaný uživatel

Čech zatím rozdíl dvou bodů

Reagovat
SunFells

owny se teď zeširoka usmívá.

Reagovat
Nikikrew

Je to celkom dobre, len obrana Gabriel a Nacho mi dnes pridu trosku mimo, treba si dat nato pozor. Flaminiho ihned dole, stavil by som fakt vsetko ze by dnes dostal cervenu. Sanchez mi pride dnes dost neviditelny, snad mu to pojde v 2 polcase lepsie. Musime si hrat nasu hru a pridat 3 gol.

Reagovat
Mastný Chobot

Trochu sa bojím druhého polčasu podľa toho, ako končil tento, Cherries nás vedia zatlačiť a robíme dosť chýb. Hlavne treba čo najrýchlejšie vykydnúť Flaminiho na smetisko dejín, či už v tomto zápase alebo celkovo. Bel je neskutočný, Aaron, Mesut, Čech, Kos tiež dobrí. Gabriel a Flamini zlí.

Reagovat
Mastný Chobot

Ale tá pasáž tesne pred a po góloch bola super, to sme ich krásne točili.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Foxes bych zkusil Thea na hrotu..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo jak se jmenuje song co hraje při highlightech na o2 sport? Darude Sandstorm to není

Reagovat
smazaný uživatel

Filip Šebo

Reagovat
vladis271

Reagovat
Edgewalker

Nějak na nás vlítli.

Reagovat
Mastný Chobot

Ou, tento druhý polčas, to bude ten pôrod, kvôli ktorému Elneny nehrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Nooooooo... to uz zacina smrdet...

Reagovat
Nikikrew

Uz by sa mohli zobudit.

Reagovat
aither

Třetí gól musí přijít

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud to má v hlave tiež pekne vyjebané.

Reagovat
Rohlíček

Alexis

Reagovat
SunFells

Konečně to Alexis taky jednou zkusil přímo říznout kolem hráče.

Reagovat
Mervin

boha jeho, Flaminiho tam nechá

Reagovat
Edgewalker

To je střídání, to by nevymyslel ani Arséne Wenger

Reagovat
Trand

Mně přijde fajn.

Reagovat
SunFells

To skoro dává smysl.

Reagovat
Kovy 6

Tak vidí slabej střed hřiště, proto mění rozestavení na 4-3-3 s Ozilem na PK

Reagovat
Edgewalker

No, vypadá to že to pomohlo, tudíž se Arsénovi omlouvám se slovy "Arséne knows"

Reagovat
SunFells

Né, s Ramseym napravo.

Reagovat
I am Mancunian

#mufc XI: De Gea, Darmian, Smalling, Blind, Borthwick-Jackson, Fellaini, Carrick, Lingard, Mata, Martial, Rooney https://t.co/FoepHNkWh3

Reagovat
EXoRcIsT

len ten Fellaini no ale inac super tesim sa na Ivanovic vs Martial

Reagovat
Mastný Chobot

Coq sa hrá na Flaminiho

Reagovat
PhilipS

Teda že by to byl nějakej fantastickej výkon, to se říct nedá. Z Liecesteru mám nasráno v kalhotách...

Reagovat
Trapper

Team v Man Utd: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpi; Mikel, Matic; Willian, Fabregas, Oscar; Diego Costa.

Subs v Man Utd: Begovic, Baba, Cahill, Loftus-Cheek, Pedro, Traore, Hazard.

Hazard na lávce

Reagovat
SunFells

Ha, vyhráli jsme.

Reagovat
Error

Team v Man Utd: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpi; Mikel, Matic; Willian, Fabregas, Oscar; Diego Costa.

Zase tahle sračka? To snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

[OFICIÁLNÍ SESTAVA] Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Matic; Willian, Fabregas, Oscar; Costa

Lavička: Begovic, Baba, Cahill, Loftus-Cheek, Pedro, Traore, Hazard

Reagovat
Matić

Chelsea team today: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry ©, Azpilicueta; Mikel, Matic; Willian, Fabregas, Oscar; Diego Costa

Chelsea subs: Begovic, Baba Rahman, Cahill, Loftus-Cheek, Pedro, Traore, Hazard. #CFC

Mikel + Matic

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělá prdel, že Hazard zase nehraje

Reagovat
Usty

výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Hiddink vyštve Hazarda do Realu...

Reagovat
Hokaido

Není to 433?

Reagovat
Matić

pochbuju, Oscar se zas bude plácat na křídle a rozhazovat rukama

Reagovat
Miguel19

Třeba se zase ustřelí třikrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

to není MK Dons

Reagovat
Miguel19

To je fakt. MK Dons vs United 4:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Na to má tak ešte sezónu čas

Reagovat
Error

Však to je jedno. Prostě křídla Oscar Willian v jednom i druhém případě.

Reagovat
Hokaido

Tak třeba by to nebyla taková sračka.

Reagovat
Error

Nemáš šanci poznat rozdíl. Stačí, aby se Cesc jednou vrátil pro balón a už z toho máš v podstatě jiné rozestavení.

Reagovat
slavex

No to si dělá srandu, ne? Vždyť snad musel vidět úplně každý, že s tímto středem to prostě nefunguje. A ještě bez Hazarda

Reagovat
Miguel19

Však se jdeme bránit, ne tvořit

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vtipné, ale i pravdivé

Reagovat
teenz

Mě se líbí takové střílení do vlastních řad. A k fotbalu, nechápu co to tam posíláte.

Reagovat
Whitemedia

Ta dvojka minule nezvládla ani bránění...

Reagovat
Miguel19

Jenže ono tam není koho dát

Reagovat
Whitemedia

Fabre proti Watfordu ubránil víc, než ti dva šášové dohromady, klidně bych tam poslal jeho :D

Reagovat
Whitemedia

WTF, proč jsem tam hodil toho smajla jak kdybych byl na ef první den

Reagovat
Miguel19

Já to taky moc nechápu. Jestli Hazard nemá kondici či co. Nevím.

Reagovat
Whitemedia

Hiddink se chová, jak kdyby se Hazard vrátil po půlročním zranění..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ale do pice uz, co to skusa s tou zalohou kurva

Reagovat
r.mrazik

koukam,ze želva zna pravidlo,ze vitezna sestava se nemeni...aneb kvetak stale v akci

Reagovat
smazaný uživatel

Hiddink je hrozny co se tyka sestav. Vzdyt to videl kazdy, kdo ma oci, ze tahle sestava hraje hrozne a vubec to nefunguje. United dnes v suchym triku.

Reagovat
Miguel19

Minule tu panovaly názory, že jsme hráli dobře. Třeba to tak viděl i Hiddink

Reagovat
spider_8

Ve stejný sestavě jsme porazili Arsenal Ale taky bych radši viděl Hazarda na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle dresy Arsenalu jsou asi ty nejohavnější v lize

Reagovat
SunFells

Když nejsou zpocené, což s jejich současným tempech nehrozí, tak jsou v pohodě. Když se z té zlatavé změní na bahnivou, pak je to hnus.

Reagovat
Mastný Chobot

to si nevidel tie tretie, čo máme

Reagovat
GeneralGoat

Ty jsou v pohodě, nechápu ten hejt na ně

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se od vás letos nejvíc nelíbí ty červenobílé, třetí jsou naopak nejlepší.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsou pěkný, tyhle nejsou na hřišti skoro vidět.. hrozně nekontrastní

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mastný Chobot

Tak to mam asi velmi odlisny vkus, mne sa z nich chce grcat

Reagovat
SunFells

Ty jsi divný ale.

Reagovat
Mastný Chobot

to je v živote často dobrá vlastnosť

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SunFells

Alexisovi snad utekli psi.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že Martial ukáže Ivanovi pořádnej kolotoč

Reagovat
SunFells

Ivan taky doufá.

Reagovat
Mastný Chobot

Ivan, ako typický Balkánec s vrodenou láskou ku kolotočom a vreckovým nožíkom, by bol rád za dobrý kolotoč

Reagovat
Matić

a ještě za to dostane zaplaceno

Reagovat
teenz

Aaron a jeho sebevědomí, když mu to prostě nejde. Chudák Giroud.

Reagovat
Trand

Však dnes byl z našich hráčů snad nejlepší.

Reagovat
teenz

A to co předvádí vždy před bránou je jako co ? To neni poprvé tohle. Místo toho, aby bylo hotovo, zníčil jejich náznaky a bylo 3:0, tak tam místo toho Čech musí lítat.

Reagovat
Trand

Zas tak lehký to nebylo, ale jako souhlas, mělo se to ukončit. Mesut mohl dát za poslední dva zápasy aspoň 4 góly a dal jeden a nikde tu na něj nic není.

Reagovat
SunFells

Kolik by stálo Ramseyho vyplatit ze smlouvy?

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Az tak?

Reagovat
SunFells

Až tak sobecné pako to je. Opravdu budu v létě doufat, že přijdou číňané s nějakou pohádkovou sumou, která Wengera přesvědčí, aby ho pustil ...tam třeba dokáže být tak veliký, jak se cítí.

Reagovat
teenz

Až zas tak si vyskakovat nemůžem.

Reagovat
Trand

Já budu radši, když budeme mít v týmu takový sobecký pako, než když budeme mít v týmu hráče, co se bojí vzít na sebe zodpovědnost. Jako jasně, někdy to trochu přehání, ale myslím, že to všechno dělá pro dobro týmu. Pravidelně mívá naběháno nejvíc metrů za zápas, presuje a vybojuje spoustu míčů.

Reagovat
SunFells

Já tam zase budu mít radši normálního hráče než ty dva, co popisuješ. Běhat běhá, snahu má ...ale zas často jinde než je jeho úkolem, proto už jsem i radši, když ho vidím "napravo", protože potom škodí míň.

Reagovat
Trand

Je jasný, že nemůže hrát s Flaminim ve dvojici v zápasech proti dobrým soupeřům, protože je prostě moc útočný. Na druhou stranu si myslím, že kdyby ho v tom chtěl Wenger nějak omezovat, tak mu něco řekne, protože takhle hraje v tom středu hřiště odjakživa a nic se na tom nezměnilo. Proti soupeřům jako Bournemouth to problém není. Pokud by to bylo třeba proti City, to by bylo samozřejmě něco jiného. Ale v tom středu prostě nikdo jiný hrát momentálně nemůže, akorát Coq místo Flaminiho, což se asi brzy stane.

Reagovat
SunFells

Proto bych ten kádr vybavil lépe. Wilshere to dokáže hrát a Ramsey ne, akorát Wilshere není nikdy k dispozici - proto po jeho odchodu už dlouho volám taky. Ramsey tam tak nehrával vždycky, začal v té své jedné sezóně a podával výkony, že i přes to uvádění parťáka do nevhodné pozice tam dokázal být v mezihře platný. Navíc by to i produktivitou vyvážil, teď nás mnohem častěji posírá, protože těch záloh v lize, kde by si měl dovolit hrát tak hloupě, je tam už pomálu.

Reagovat
J0EL

Uplny suhlas v tomto. Uz nech sa vrati Jack so Santim. Aj ked Wenger ho tam asi aj tak bude pchat.

Reagovat
Nikikrew

Wenger ho jebne na kridlo a sme doma

Reagovat
J0EL

S tym prave pocitam

Reagovat
smazaný uživatel

Za 30 by ho koupil i někdo z Evropy.

Hrozny sobec a ty jeho paticky... Od té jeho výborné sezóny si myslí, že mu bude vše vycházet. Jestli se nad sebou nezamysli, tak honem prodat.

Reagovat
J0EL

Neskutocne ma sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměníme za Fellainiho

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je uz slabsie...

Reagovat
Usty

z tý dnešní bídy rozhodně patřil k nejlepším

Reagovat
Trand

Má asistenci a založil v podstatě akci, ze které padl první gól, ale stejně se tu na něj bude nadávat. Za chvíli to tady bude jak v tý sezoně, kdy se vrátil po zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Erik len trolluje a ja tiez uznavam, ze dnes hral dobre, ale to aj pre to,lebo vas super poriadne nepreveril...

Reagovat
smazaný uživatel

mal by alternovat na AM, ked tak.. Mesut byva niekedy neviditelny a treba ho obcas striedat... kazdopadne proti slabym moze stacit aj na CM, ako sa dnes ukazalo..

Reagovat
SunFells

Když vyjmeš Özila, tak to byla zase fůra průměrných a podprůměrných výkonů, on patřil k tomu průměru no. Já tím nehodnotil jeho výkon.

Reagovat
Usty

Do 25. minuty měl 3 super key passes, víc než zvládl kdokoli v zápase za celejch 90 minut. Už jen to mi stačí, aby patřil k nejlepším. A podle statistik byl výtečnej i v defenzivě - 5 tackles - nejvíc ze všech hráčů, 4 interceptions (i když to jsem teda úplně nezaznamenal, ale tohle jsou data, fakta).

Reagovat
SunFells

Já ten zápas viděl, pane whoscored.

Reagovat
Usty

lol

Reagovat
J0EL

Jj aLucas je najlepsie DM v lige. Aaron dnes sice pripravil dva goly, ale to co predvadzal potom bolo normalne na kriminal. Ja byt na Giroudovom mieste pri tej sanci, tam mu seriozne jednu jebnem. Neskutocne ako alibisticky to tam siel riesit. Majster sveta fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ako ja si nemyslim ze by hral dnes nejako zle, timovy vykon nebol najidealnejsi a spadal pod ten priemer. Ma zasluzu na 1 gole, to bola fantazia.

Mne co na nom strasne vadi ze je alibista a straca lahke lopty (on neviem nahrat poriadne ked je pod tlakom). Santi je v tomto fakt iny, ten nam chyba ako sol.

Reagovat
Trand

http://arsenalist.com/f/2015-16/bournemouth-vs-arsenal/ramsey-with-a-great-chance.html

Blbě si to zpracoval, pak už to bylo těžký mu to dát. Ale tohle měl bejt gól no, to souhlasím.

Reagovat
Nikikrew

no to urcite

Reagovat
Trand

A kdo byl lepší?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Trand

Mně Mesut teda o moc lepší nepřišel, spíš tak stejně, ale nebudu se hádat. Kdyby dal ještě tu svou první šanci, tak jde MOTM za ním, takhle je to pro mě spíš vyrovnané mezi nima dvěma.

Reagovat
Nikikrew

Ozil, Bellerin, Kos

Reagovat
Mastný Chobot

Lol

Reagovat
Rohlíček

Aaron Clumsy

Reagovat
Mervin

ten Ramsey mne sere

Reagovat
Heisenberg

Ať si Čech tu nulu zaslouží

Reagovat
Nikikrew

Cech

Reagovat
Salfovic

Čech si umí postavit nohy

Reagovat
Heisenberg

Theo konečně dostává hrací čas podle průměrnýho počtu dotyků s balonem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Mervin

ale neskutečná nuda

Reagovat
Counter

Lepší než další zábavná remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To striedanie pol minuty pred koncom si nedokazem vysvetlit inak, nez ako nejaku formu trestu pre Thea, za tie jeho biedne vykony.

Kazdopadne reagovanie Wengera na vyvoj zapasu uplne mizerné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle stridani jsou na pest. Minimalne 10 minut by vzdy ten hrac mel dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem myslel, ze chce Merte Mesuta zapnout pod tu silenou bundu

Reagovat
Salfovic

To snad musela bejt ta slavná Wengerova bunda

http://tinyurl.com/hvlp6f2

Reagovat
smazaný uživatel

Má wengerovskou? U toho jsem vždycky čekal, že ji rozepne a zevnitř vypochoduje dvacet klaunů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, bude mít na konci sezony víc gólů Higuain nebo United?

Reagovat
smazaný uživatel

Bournemouth banda tragédů. Snad teď aspoň Chelsea neprohraje...

Reagovat
Whitemedia

Nemůžeme prohrát, Mikel s Maticem to zařídí

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by mohli padnúť aspoň 2-3 góly, tak snáď. Terry aspoň 1 z toho

Reagovat
Matić

0-1 gólů, na víc to s dnešní sestavou nevidím

Reagovat
nani92

dnes to bude jasná výhra hostí

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná

Reagovat
Ligter

Reagovat
I am Mancunian

wazzinko minimalne jeden golik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
icka

Reagovat
mario23

Nějakej hd link na chelshit - MU ??

Reagovat
celeb

nie mozno uplne FHD, ale dobra kvalita a EN

acestream://b57aeaf809d32442e9585753aa8d2420b6481f8e

Reagovat
stiflerovamama

toto bude strasna nuda, 0-0 jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Matic - Mikel vs Carrick - Fellaini? Abych to stíhal...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Ligter

stačí se pořád dívat doprostřed

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
bbbauch

to je pro fajnšmekry

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

defenzivna dominancia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký decentní stream? Nějak se mi to dnes všechno seká

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

skus vipleague.me

Reagovat
liquicitizen

frodo streamuje...

http://blabseal.com/frodo/

Reagovat
Feind

https://www.reddit.com/r/soccerstreams/ vyber si zapas a pak tam mas hafo webu a pak jestli hd/sd podle potreby

Reagovat
smazaný uživatel

Znám, ale většina se z toho dneska hrozně seká, a než bych to proklikal všechno, tak je po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky všem

Reagovat
terry

Takovej sympaťák byl ten Hiddink.

Reagovat
off-olda

Ty souboje Fellaini vs. Matič.

Reagovat
fajdax

někdo linky na sopcasty? Livetv.sx ani livefootballol mi nefunguje

Reagovat
Ligter

vedeme na střely

Reagovat
Whitemedia

Hezky neumíme udržet míč

Reagovat
off-olda

Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

my hrame dobre takze bohuzial dnes nevyhrame

Reagovat
smazaný uživatel

hrajete sympaticky, ale i tak to vidím na klasických 0:0

Reagovat
nani92

1:0 po vlastnom gole kapitána Terryho

Reagovat
Error

*méně špatně

Reagovat
smazaný uživatel

zatím vás drtí jak malý kluky

Reagovat
Error

Nic, co by se nedalo čekat.

Reagovat
Busby babes

ty nase rohy.

Reagovat
Ligter

Willian kamarádská

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar

Reagovat
nani92

Morgan nieje fit alebo prečo nehrá?

Reagovat
Busby babes

tak Fellu neposadi nikdo...

Reagovat
smazaný uživatel

co je ta věc, co snědla Hiddinka?

Reagovat
terry

Hodně zlá

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
liquicitizen

Matička vráť sa na bridge

Reagovat
off-olda

Pískej konec.

Reagovat
Whitemedia

Tak si zase nejsme schopni ani přihrávat,,

Reagovat
smazaný uživatel

a Depay je finálně odepsaný, nebo je nějak po zranění?

Reagovat
I am Mancunian

depay bude hrat v europskej lige according to zayo

Reagovat
nani92

a FA Cup

Reagovat
I am Mancunian

ale len proti muzstvam z League one a nizsie

Reagovat
nani92

nezaslúži si základ

Reagovat
Swarley

Martial hraje fantasticky a Lingard se chopil své šance...pravidelně bývá jedním z nejlepších na hřišti, takže není důvod křídla měnit...Depay si to bude muset vybojovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Což si myslím, dělá hráče hráčem. I Ashley si to vybojoval a pak patřil k nejlepším hráčům a přitom byl odepsaný.

Reagovat
Swarley

musí zabrat, Lingard v tomhle může být ideálním vzorem

Reagovat
smazaný uživatel

jako já když jsem ho viděl už na začátku sezony, kdy se tam procházel jak popová hvězda, tak jsem cítil průser. On toho má hodně v nohách, ale asi o dost míň v hlavě.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

tak je to mladej kluk, poznal, že to zadarmo mít nebude, tak snad se z toho neposere a naopak začne makat..talent má obrovský, ale tak bude to chcít i něco navíc...

Reagovat
smazaný uživatel

já mu věřím - i v PSV si to přece nějak musel odmakat, takže bude stačit, když se vrátí nohama na zem

Reagovat
smazaný uživatel

hra sa na CR

Reagovat
Usty

je zdravej, ale hraje jak zraněnej

Reagovat
HorajzmAmmann

finálně odepsaný určitě není, ale Lingard dostává přednost. Depay prostor dostane, musí využít maximum i z toho mála.

Reagovat
Busby babes

ty snad pred kazdym zapasem se ptas jestli je Depay odepsanej. To jako i u hracu Barcelony co zacinaji na lavicce si rikas, ze jsou odepsani nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

protože mě to zajímá. Nevím, co se čílíš - byla to pro vás ohromná posila za docela velké peníze. A ten hype, kdy jste to tady tapetovali kdejakou fotkou z tréninku ... Proto se ptám, proč nehraje.

Mimochodem - vidím letos tak 5. váš zápas, takže se asi zas tak často neptám, ne?

Reagovat
off-olda

Wilda

Reagovat
HorajzmAmmann

Jak to zatím vypadá ? Kdo diktuje tempo hry ?

Reagovat
Error

Kdy jsem tuhle statickou hru bez schopnosti podržet míč jenom viděl? Jo aha, ve středu.

Reagovat
smazaný uživatel

Willian je mezi modrákama tak nějak navíc.

Reagovat
Spasitel

Prečo nemáme 6 Willianov vpredu

Reagovat
smazaný uživatel

Martiaaaal

Reagovat
I am Mancunian

martial u nas dlho nevydrzi

Reagovat
off-olda

Uffff, Kurtoááá

Reagovat
Hokaido

Tak zákrok kola do Kostky bychom měli.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to uz ma rezervovane Čech

Reagovat
Hokaido

pls

Reagovat
Usty

Courtois

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuu, to bylo o fous

Reagovat
Whitemedia

Cutroá jistil

Reagovat
Whitemedia

Curtoá

Reagovat
PhilipS

Tak snad zápas tragédů skončí plichtou, ať se Manchester zbytečně nesere do Top4...

Reagovat
smazaný uživatel

Za tragédov ste zase aj tak len vy, ani v tejto sezóne nemáte na titul a ešte aj skončíte za Tottenhamom.

Reagovat
PhilipS

ale pjosimtě nepovídej...

Reagovat
smazaný uživatel

zpracovani mikela na pet metru

Reagovat
smazaný uživatel

Willian je parádní hráč

Reagovat
Hokaido

My hrajeme snad ještě hůř, než byla má nejtemnější očekávání.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim Chelsea po delsi dobe, ale Oscar neudelal zatim nic dobre....Ten kluk je uuuuplne v lese.

Reagovat
Ligter

on má hlavně pořád výraz, jak kdyby se v tom lese ztratil

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej těsně před pláčem :D

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

Náhodou, nedávno tři branky MK Dons, je to král

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, ale oni jsou až na Williana v lese úplně všichni. To se těžko hraje.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

oscar absolutne netusi, co dela, cina vola

Reagovat
terry

Snad těch 70 mega teď fakt neposlali.

Reagovat
smazaný uživatel

20 staci, vsak on je uplne na hovno

Reagovat
terry

No údajně nabízejí přes 60

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Oscarův agent prohlásil, že za něj přišla nabídka z Číny. ESPN tvrdí, že to bylo 60 milionů liber.

Reagovat
Whitemedia

Být u nás ještě Mourinho, tak to přijme

Reagovat
Whitemedia

Začnu u těch našich zápasů chlastat, pak se na to bude dát koukat..

Reagovat
off-olda

75 milionů, já to pořád nechápu.

Reagovat
off-olda

Ty vole a zase...Ať jde kurva do prdele.

Reagovat
Ligter

tolik rohů jsme snad neměli za posledních deset zápasů

Reagovat
liquicitizen

no to je zase sračka čo tam predvádzame

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar

Reagovat
Whitemedia

Oscar ať už táhne do prdele...

Reagovat
smazaný uživatel

Martial bude možná velkej hráč. Snad se to neposere.

Reagovat
I am Mancunian

on bude

Reagovat
smazaný uživatel

Uprednostniť Oscara pred Hazardom , to sa môže stať len v Chelsea

Reagovat
Ligter

roh Chelsea

Reagovat
Hokaido

Oscar To je prostě výsměch tohle, že hráč jako on je v základu. Fakt by mě zajímal jeden jedinej posranej raconální argument, kterej by jeho věčný nasazování obhájil.

Reagovat
smazaný uživatel

asi ho necháváte hrát, aby se zhodnotil před letním přestupem do Číny.

Reagovat
smazaný uživatel

rychlostni souboj matic fellaini a fellaini stejne nestiha

Reagovat
Gareth Bale 11

Za Oscara bych teda prachy z Číny bral hned. Hrozný, jak je mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Matić vs. Fellaini jsou úžasné souboje. Tam chybí jen pila a sekyra.

Reagovat
Error

Tohle je jen čekání na Hazarda, nic víc. Můžeme doufat, že v době kdy půjde na hřiště, ještě bude šance se zápasem něco dělat.

*A taky budeme v 11

Reagovat
r.mrazik

dej tý špíně kartu tyvoe

Reagovat
celeb

Fabregas aky agilny dnes, tolko krat bezat na brankara ... to snad ako v Barce dohromady a to hraval aj utocnika.

Reagovat
Ligter

skvěle DDG

Reagovat
terry

To je fantastický sledovat toho Borthwicka-Jacksona. Tomu klukovi je pět dní 19 let. U nás ale bude pořád hrát Oscar nebo Matić, protože ti mladíci jako Traoré nebo Loftus-Cheek do takového zápasu nemají vůbec co zasahovat.

Jestli za Oscara v lednu opravdu přišla 60milionová nabídka z Číny, jsme blázni, že jsme to nevzali.

Reagovat
Ligter

my nemít ale ty zraněné na levém beku, tak taky silně pochybuju, že by si Borthwick do takové míry zahrál

Reagovat
terry

To mě ani tak nezajímá. Respektive tady je důkaz toho, že prostě nemusíme čekat, až tomu klukovi bude 25 a budeme ho za 50 milionů kupovat zpět někde z Wolfsburgu.

Reagovat
r.mrazik

to jo....a navic hraje hodne slusne...

a to nebyl nijak znamy z ty rezervy

Reagovat
liquicitizen

tak on dostal šancu hlavne vďaka zraneniam, ale nič to nemení na tom že za nás si tú šancu mladíci zaslúžia na úkor bez formy hrajúcich oscarov maticov ivanovicov

Reagovat
celeb

boli by ste sprosti, keby ste hracov, ktori pod Mou hrali zle, nedali sancu ukazat sa pod novym trenerom. Min. Costa je uplne inym hracom teraz, Fagregas to iste. Navyse Oskar je (podla mna) velmi kvalitny hra, aj ked este stale nehra tak, ako by mohol.

Reagovat
celeb

*hrac

Reagovat
terry

To já bych byl klidně sprostej jak dlaždič teda.

Reagovat
celeb

neviem, co sa ti nepaci, dnes hra podla mna dobre. Neporovnatelne lepsie, nez Hazaard, ked tam hral. Uz mohol dat 2 goly zbieha az k brankovej ciare pri braneni.

Reagovat
vladis271

Ktovie kam pôjde od leta na hosťovanie a s ktorým klubom v PL definitívne spojí svoju kariéru. Som zvedavý kd ebude hrávať.

Reagovat
smazaný uživatel

Z rohů to vypadá nadějně, dostat míč na hlavu Terryho a padne to tam

Reagovat
Manik...

Proč vlastně nehraje Eden?

Reagovat
celeb

za tu SMSku Mourinhovi.

Reagovat
Manik...

to mi asi nějak uniklo. O co jde?

Reagovat
smazaný uživatel

Omluvil se Mourinhovi, že hrál špatně

Reagovat
Spasitel

Kazil by to Oscarovi, ktory potrebuje priestor

Reagovat
Manik...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

Po tom ročním zranění na něj musíme pomalu, možná už v květnu odkope celých 90 minut.

Reagovat
Manik...

??

Reagovat
Whitemedia

Jako nevím, co chceš slyšet, Hazard včera prohlásil, že je stopro fit, ale Hiddink asi nesouhlasí a chce na něj jít pomalu.. přitom neměl nijak vážně zranění..

Reagovat
Manik...

Dík. Já si právě myslel, že to neměl to zranění tak hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

od srpna ho nikdo nevidel

Reagovat
off-olda

Zouma

Reagovat
Ligter

přestali jsme hrát, super

Reagovat
smazaný uživatel

škodaa

Reagovat
off-olda

ouuuu

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byla ale úžasná akce.

Reagovat
Usty

Konečně to vypadá jako fotbal, přechod do útoku se mi posledních 5-10 minut líbí

Reagovat
Svatej

slušně je melem

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele ale už, trefte tu bránu

Reagovat
nani92

pripomína to prvý zápas, najskôr sme do nich vleteli, nevyužili šance a teraz opäť tlačí Chelsea..

Reagovat
I am Mancunian

nas tradicny zapas, ochvilku dostaneme gol

Reagovat
kvasha16

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Přihrávku na metr dát takhle? Really? Costa

Reagovat
Fairplay

To jsou šance

Reagovat
smazaný uživatel

KURVAAAAA UZ

Reagovat
smazaný uživatel

stejně to chce koule, aby hlídal takový benjamínek nejlepšího hráče Chelsea

Reagovat
off-olda

Willian

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Willian famózní

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea teď hraje nádherně. Mňam

Reagovat
Usty

Reagovat
Hokaido

Anglická Barcelona, co se divíš...

Reagovat
Whitemedia

to je Leicester přeci

Reagovat
smazaný uživatel

ale OCW>MSN

Reagovat
smazaný uživatel

Prohodil jsi N s M.

Reagovat
Hokaido

OCW

Reagovat
fenixLFC

COW by bolo lepsie

Reagovat
Cobra

Zatím slušný zápas

Reagovat
off-olda

Mimochodem všiml si někdo v jakém je Costa tranzu? Při bránění se vrací na úroveň Mikela...

Reagovat
Ligter

Costa by měl brát vážně nějaké uklidňováky

Reagovat
Usty

u něj máš aspoň jistotu, že nic nevypustí, což je teď docela nadstandard samo o sobě

Reagovat
Ligter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Costa zmizni už niekde do Španielska ty opičiak.

Reagovat
Whitemedia

Prostě si zvykni

Reagovat
smazaný uživatel

dnes Costa, Azpi a Willian MOTM?

Reagovat
off-olda

ve 40 minutě?

Reagovat
smazaný uživatel

willian nade vsema, docela dobre hraje i cesc

Reagovat
smazaný uživatel

do zostavy kola!

Reagovat
smazaný uživatel

to je zas nejaky "vtip" na ustyho, co?

Reagovat
oddy

Costa tu kartu za ty výlevy na rozhodčí prostě nedostane...komedie

Reagovat
smazaný uživatel

ani wenger nedostává tresty za své výlevy

Reagovat
oddy

Stejně jako žádný jiný trenér, narozdíl od hráčů, kteří karty běžně dostávají. Stačí?

Reagovat
smazaný uživatel

strasne si nechaju od neho skakat po hlave

Reagovat
off-olda

Oscar. tohle za těch 75 milionů stálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Costa může být dement, ale odvádí v útoku hodně práce.+podstupuje neskutečné množství soubojů. Oproti útoku United trochu nebe a dudy.

Reagovat
Hokaido

Na ten způsob běhu Bortwicka si ale nikdy nezvyknu, to je jak z nějaký parodie.

Reagovat
nani92

Mata

Reagovat
celeb

Ten Mikel sa stale niekde schovava, on si fantasticky strazi priestory, kde sa lopta ani teoreticky nemoze vyskytnut.

Reagovat
celeb

tak som mu krivdil, pri poslednej standardke ostal vzadu a potom lisiacky nahral superovi na protiutok, pritom dobre sledoval cas ... vela veci sa chalan naucil od Mou

Reagovat
vladis271

Rooney jak letel. Ako ked orangutanovi hodíte do vzduchu banán.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Cesc dnes raději vráží do hráčů místo rozhodčích?

Reagovat
Hokaido

Jasná

Reagovat
masly008

Reagovat
EXoRcIsT

sak mu trafil tu ruku ktoru mal pri tele

Reagovat
Hokaido

Nikoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Terry

Reagovat
Fairplay

Penalta

Reagovat
off-olda

Si děláš prdel ne?

Reagovat
Usty

penalta!

Reagovat
Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nebyla penalta, dostal to sice do ruky, ale zrovna do té u těla.

Reagovat
celeb

do oboch. Ale ta 2. ruka zabranila lopte letiet do brany, takze ta sa mala piskat. Jednoznacne, bez ohladu, ze bola +/- pri tele

Reagovat
r.mrazik

jj.mel si ji useknout...

Reagovat
celeb

to nikto netvrdi, je to proste smola, resp. by bola, keby to piskol.

Reagovat
r.mrazik

ted to rozebrali ve studiu...zadna pentle byt nemela

Reagovat
masly008

oni jdou 4 na 3 a on jim to pískne.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se nepískala penalta? Kdyby tak zablokoval cetr tak ok, ale to byl jasný gól

Reagovat
Gareth Bale 11

Jasná penalta. To by jinak šlo k tyči.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruce u těla, žádný pohyb k míči...

Reagovat
smazaný uživatel

Z United se mi zatím líbí Rooney (do ničeho v zakončení se moc nedostal, ale sbíhá si pro balony, snaží se to trochu zrychlit), Borthwick-Jackson (jednou ho Willian vykoupal, jinak dobrá práce, má to těžké... a jak skočil do té přihrávky na Costu, ), nebo Smalling... Chelsea zatím táhne Willian a Costa, docela i Fabregas.. celkově pěknej zápas zatím a moc si netroufam tipnout, jak to dopadne.

Reagovat
mikelinos

Fabregas? mně se spíš dnes líbí hlavně Willian s Matičem

Reagovat
Noke

jasnější snad bejt nemůže

Reagovat
r.mrazik

jojo...uplne nejjasnejsi

Reagovat
PhilipS

Stejně jako měl být Plamínek vyloučenej, tohle byla penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Martial vypadá že má nějaký střevní potíže nebo je to frustrace z United :D

Reagovat
EXoRcIsT

ale Fellaini nech ide do pice nepotrebny hrac nech tam da radsej Herreru

Reagovat
EXoRcIsT

a Lingard tiez

Reagovat
vladis271

Pískať sa dala. Ale Oľo píska len ked si je totálne istý.

Reagovat
smazaný uživatel

Pískať sa aj mala. Tá strela išla evidentne do brány a evidentne by skončila gólom.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je možný, ale stál tam Blind a toho to trefilo do levé ruky, kterou měl před hrudníkem. Tohle prostě nepískají a je to dobře. Už nevim kam by si ten obránce musel ruku strčit. Kdyby ho trefil do pravé, která mu tam vlála jak vlajka na prvního Máje, byla by to jasná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Z tých opakovaných záberov ho to trafilo aj do pravej ruky, ktorú už pri tele nemal.

Reagovat
Hokaido

To snad nemá žádnej vliv né? I kdyby letěla ta střela na rohovej praporek, tak buď ruka je, nebo není...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že má, hlavne pre ovplyvnenie rozhodnutia rozhodcu.

Reagovat
smazaný uživatel

A penalta? Nevím, neviděl jsem to dobře, ale řekl bych, že ho trefil do levé, kterou měl u těla...

Reagovat
Grahf

vyjebte toho fellainiho už pls, to je čistý stlp, neskutočné, jak sa len okolo seba pozerá na hru, lebo nemá šancu do nej zasiahnuť.

Reagovat
r.mrazik

rooney marnej,lingard marnej...mata klasicka sracka kdy nenahraje dopredu...to je desna hra zase...

Reagovat
Carrick

Mata je úplně zbytečný hráč, nejsmutnější je, že na tom AM je ještě dvakrát horší než na straně.

Reagovat
Carrick

V tomto dost spoléhám na Mourinha, že s ním v létě, nejpozději v zimě udělá krátký proces.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

hraje zase silene...zpomaluje to zas jak prase...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney úplně v pohodě...

Reagovat
r.mrazik

to je fakt...beha tam docela v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne zrýchľuje hru,dačo tam pokryl, ale mal by to skúsiť zobrať aj na seba, ked už mu to strieľa.

Reagovat
C-M@ster

Penalta sporná... už jsem viděl i takový, ale byla by přísná.

Nicméně jelikož píská Oliver, vidím to dneska na nějakou redku pro United.

Reagovat
vrabejka

http://www.livesport.cz/zapas/YsMZ3zQS/#statistiky-zapasu;0 United asi tu Chelsea celkem bije. 99% držení míče.

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem si myslel, že toho kokota fellainiho zabiju..... rozhodčí nás teď zachránil

Reagovat
Darren Fletcher

no kazdopadne CBJ sa javi ako slusny talent, ten ma nasliapnute minimalne na nejaky lepsi priemer PL

Reagovat
pingla

Valencia stekla s Betisem

Reagovat
off-olda

To už nemůže ustát.

Reagovat
smazaný uživatel

to už je asi pro Garyho Debila konečná

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fajdax

Jasnější penalta už snad ani být nemůže....

Reagovat
celeb

mala byt, ale s tymto suhlasit nemozem

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
C-M@ster

OT: Neville opět prohrál

Reagovat
Cobra

Ty žluté tam

Reagovat
masly008

tak tam se píská a žlutí i za nepěkný pohled.

Reagovat
C-M@ster

každá pičovina je tam faul

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Tohle je už extrém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

fakt je mi ho líto. věřím, že svoji práci dělá, jak nejlépe umí. bohužel to není dost. tady člověk vidí, že nad každým činem by se měl trošku zamyslet a neposrat se vždy z nabídky. takovýto konec se dal předvídat. Valencia je nemocný klub.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Betis have won twice at home all season ... against David Moyes's Real Sociedad and Gary Neville's Valencia.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
celeb

Reagovat
Whitemedia

Pro nezaujatého fanouška to rozhodně nemůže být nudný zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom fajn zápas na tú biedu oboch klubov v súčasnosti. Prípadné nasadenie Hazarda už teraz cez polčas by mohlo/malo Chelsea vyhrať zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Trefil ho do levé, správně neodpískáno.

Reagovat
Miguel19

Z poločasu jsem měl poloviční hovno.

Jediný co jsem viděl do 20. minuty je šance Martiala. Jakmile začal stream, tak přišly 4 naše šance, dokonce hodně slušné. Penalta podle mě správně neodpískaná.

Willian zase boží. Nejhorší klasika Oscar.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta jasná. Šel proti tomu balonu s rukama nad hlavou ... Debilita.

Reagovat
fajdax

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...koukej na to aspon...jaky rukama nad hlavou??

Reagovat
smazaný uživatel

Rukama nad hlavou? sledujeme rovnaky zapas?

Reagovat
masly008

jak jsem psal výše v PD se píská asi fakt všechno.tohle prostě nebyla penalta ani omylem.kam asi ty ruce má dát než před tělo,aby nezvětšil prostor který zabírá.ničím si těma rukama nepomohl.stejně by ho to trefilo.jenom se kryl.

Reagovat
Hokaido

Jirko ty asi moc nesleduješ třeba ten Betis, že? Koukál, že je tam van Wolfswinkel, tak by mě zajímalo, jak hraje.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
r.mrazik

skvely...trefil mu ten levej loket,kterej mel pred telem

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, tak po tomto si nie som isty

Reagovat
smazaný uživatel

Ako spravne hovori Henry, penalta nemala byt, nie je viac co riesit.

Reagovat
Swarley

a to je nějakej expert na ruky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ligter

Reagovat
Miguel19

koho, co - ruky

Reagovat
off-olda

staročeština.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Usty

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Henry a ruka?

Reagovat
masly008

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
Whitemedia

Williane, ne každý lítá jako ty, nemůžeš to přeci posílat tak moc dopředu

Reagovat
terry

Vypisuju sázky. V 72. půjde do hry Hazard, v 81. Pedro a v 90. Cahill.

Reagovat
Usty

s tím se nedá nesouhlasit

Reagovat
Whitemedia

Hazardinho možná i dřív. A Pedro by mohl klidně později..

Reagovat
smazaný uživatel

100,- na pouze 1 střídání(Hazard)

Reagovat
off-olda

Zouma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

To bránění od United je taky směšné. Ta záloha by Zoumu pustila snad i před DDG

Reagovat
Le Gunner

OT: Má někdo prosím stream na Flyers proti Caps? Našel jsem jen jeden na youtube, ale píše to, že ho uživatel smazal. Díky

Reagovat
Whitemedia

Mikel to United zařídí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako to myslí vážně, že tam toho Hazarda nedá?

Reagovat
Swarley

zase super vstup do poločasu, chtělo by tam jeden poslat

Reagovat
Hokaido

Martial je fakt super hráč, ani bych se nedivil, kdyby to něm Barca sáhla jako po prvním hráči, až odejde jeden z toho tria MSN.

Reagovat
Hokaido

Akorát by byl asi i na Barcu drahej.

Reagovat
smazaný uživatel

JOTD.

Reagovat
HorajzmAmmann

Roste z něj super hráč. Vůbec se nebojí něco zkusit

Reagovat
smazaný uživatel

Koupili ho za strašnou dardu a ještě se zhodnocuje. Myslím si, že je neprodejnej.

Vůbec si myslím, že pro Barcu a Realu bude neprodejná jakákoliv hvězda v Anglii.

Reagovat
Hokaido

To né, když bude někdo chtít jít, tak ho vždycky budou muset pustit. Pak je na těch klubech jestli za něj daj těch cca 90...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
HorajzmAmmann

Začátek poločasu od United víc pohybu víc střel víc všeho než dosavadní průběh sezony

Reagovat
Ligter

skvěle hrajeme

Reagovat
HorajzmAmmann

Sparta nebo United ?

Reagovat
Ligter

United u Sparty jsem samozřejmě zvyklý

Reagovat
HorajzmAmmann

do ted by měl United se svojí formou se Spartou velký problémy...

Reagovat
off-olda

Kurtoá

Reagovat
Whitemedia

Hiddink jim o poločase řekl, že hrají moc dobře a ať raději poleví

Reagovat
smazaný uživatel

neche ukazovat hned vsechny trumfy

Reagovat
Hokaido

Edeníto.

Reagovat
Whitemedia

Hazard přijde do 55 minuty

Reagovat
liquicitizen

T-bo chytá parádne

Reagovat
smazaný uživatel

Už se někdy stalo, že by se od Fellainiho neodrazil míč, ale že by se třeba pokusil.. nevim.. ve vápně.. zakončit?

Reagovat
smazaný uživatel

Nutno dodat: nohou.

Reagovat
HorajzmAmmann

Vzhledem k tomu, že nemáme vedle Smallinga stopera by mohl zkusit Fallainiho... pochybuju, že by si tam ten svůj standart v zadu neodehrál...

Reagovat
off-olda

Užžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž?

Reagovat
r.mrazik

Kuroá slusne...uz treti gol chytl

Reagovat
vladis271

Hazard mi pripomína Kadyrova.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard to roztočí

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

koleno v prdeli, ouch, tak to nevypadá dobře

Reagovat
Free_player

a Zouma je v píči

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná sranda.

Reagovat
off-olda

Nééééé nééééé níéééééé

Reagovat
masly008

a je po zoumovi

Reagovat
Hokaido

Ty pičo, to je hnus.

Reagovat
Whitemedia

Zouma....... to je v prdeli...

Reagovat
smazaný uživatel

A Zouma je v prdeli.

Reagovat
EXoRcIsT

a Zouma je v pi .. skoda ho

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo, rev jde slyset az k mikrofonum

Reagovat
havrys99

Zoumič

Reagovat
Mishko

uff

Reagovat
smazaný uživatel

dopiče

Reagovat
Usty

Zlomaná noha to je v prdeli... fuj

Reagovat
Usty

*koleno.. whatever, tohle je špatný, chudák Kurt

Reagovat
masly008

to zase ne,ale vazy to schytaly dobře.bude rád když je bude mít jenom natažené,ale viděl bych to na natržení.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš vazy v háji

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Fuj, no nebylo to hezké snad to nebude nic hrozného

Reagovat
I am Mancunian

happy

Reagovat
off-olda

No fuj ty vole, auuuuuuuu. Zoumičko.

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

chudák..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to je snad otočený koleno ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma To snad ne...

Reagovat
Noke

to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

aahhh, dopiče. Tohle je konec sezony

Reagovat
r.mrazik

au...chudak koleno...fuj

Reagovat
Whitemedia

Kurva, tohle už znovu neukazovat...

Reagovat
vladis271

au

Reagovat
smazaný uživatel

au

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, to bylo hrozný.... :(

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Kurt, ten krik bol neprijemny... Usty ho za to da do zostavy kola!

Reagovat
smazaný uživatel

běžte s tím už doprdele!!!!!

Reagovat
Noke

Reagovat
Whitemedia

Nechovej se jako kkt pls..

Reagovat
off-olda

Kriple.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
Nikikrew

heh no ty si teda slusny debilek ako vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

mas taky feeling?

Reagovat
Nikikrew

Ano mam

Reagovat
Cobra

Jako chudák Zouma... ale tento joke se ti povedl

Reagovat
smazaný uživatel

Už na mě nikdy nemoralizuj. Dík.

Reagovat
Cobra

Moralizovat? WTF? Vždyť já jsem vám psal, že jenom nesmyslně plačete. Nic víc, nic míň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Vyjebaný Olo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

No prostě liverpoolský kiwwi, teď to jenom dokazuješ

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spino

Reagovat
icka

Reagovat
Darren Fletcher

aUUU pici to boli aj mna

Reagovat
Busby babes

to nebylo pekny.

Reagovat
smazaný uživatel

co se mu stalo? nevidel sem to

Reagovat
EXoRcIsT

ani nechci

Reagovat
Busby babes

to bud rad. spatne doslapl a asi koleno v haji.

Reagovat
r.mrazik

sel do hlavy a debilne dopadl po vyskoku na pravou nohu tak,ze mu slo koleno "dozadu"

Reagovat
terry

Reagovat
EXoRcIsT

to asi nestihne ani EURO nie ?

Reagovat
masly008

varane kosťa.ti jsou v klidu,ale chybět bude no.

Reagovat
EXoRcIsT

tak podla mna keby bol zdravi tak by mal hrat prave Zouma

Reagovat
masly008

asi jo,ale protě mají ho jak nahradit.celkem v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt v prdeli, snad se uzdraví co nejdřív, hlavně aby to nemělo dlouhodobé následky

Reagovat
Whitemedia

NO.. naštěstí máme Cahilla a po něm už jen Miazgu, není se čeho bát..,

Reagovat
fajdax

Zoumička neee

Reagovat
Manik...

Nemá někdo videjko co se stalo Zoumovi? Zrovna se mi sekl stream

Reagovat
kezba1

nechtěj to vidět

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

kurt

Reagovat
Ligter

LINGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
bbbauch

Yess!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard famózny gól

Reagovat
Free_player

wow Lingard

Reagovat
mickey mouse

jau

Reagovat
r.mrazik

moc pekny

Reagovat
EXoRcIsT

Zpuma im chybal par sekund a hned gol

Reagovat
smazaný uživatel

fakt?

Reagovat
pingla

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lingard je hrozně nesympatickej i s tou jeho oslavou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prostě mi není sympatickej ten jeho kukuč, a ta oslava je hrozná teda

Reagovat
Usty

ta oslava mě taky zaujala, co to má jako bejt?

Reagovat
smazaný uživatel

to netuším, ale vypadá to hrozně

Reagovat
icemike

Něco mezi Waka waka a "šnupáním koksu"

Reagovat
Busby babes

Jesseeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Hokaido

Nádhera

Reagovat
Swarley

Jessiiiiiiieeeee Jamessssss olaláááááááááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera. Věšáááááááááááák

Reagovat
I am Mancunian

CBJ

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky pekne

pici, takovy viiiiko

Reagovat
Free_player

Zouma se zraní a hned fíkus

Reagovat
smazaný uživatel

woow

Reagovat
smazaný uživatel

zdecimovana Chelsea este k tomu toto, ale v zostave kola aspon 2 hracov poprosim

Reagovat
smazaný uživatel

jebe ti?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Když z toho budu čuráci jako ty tak v loji, ta snad 3 :)

Reagovat
Mada

ty jsi naprostý idiot

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem preco zrovna teba to tak jebe

Reagovat
Busby babes

CBJ super centr.

Reagovat
Swarley

umí dávat fakt super balony

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ligter

ježiš, to byl boží gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ještě takovej náhoďák, chjo..

Reagovat
off-olda

To by se Zoumou nestalo.

Reagovat
fenixLFC

lingaaard predvadza cecensky tanec?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Zas slavil jak kretén?

Reagovat
smazaný uživatel

uz tam dej Depaye

Reagovat
HorajzmAmmann

Costa, pls ...

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby tam byl Mourek a Lingarda poslal, kam patří - na hostování do Champu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

sprint Ivanovic vs Martial vyzněl docela jednoznačně

Reagovat
Salfovic

Proč tomu zmrdovi chodí rozhodčí furt na ruku, to nepochopím.

Reagovat
HorajzmAmmann

Mohl tam zapadnout

Reagovat
Darren Fletcher

mata spravil paticku a ja kukam dpc on hra?

Reagovat
smazaný uživatel

vsak u golu met treti asistenci

Reagovat
r.mrazik

on hraje hokej?

Reagovat
r.mrazik

ale hraje na pozici,kde je nejlepsi a na krajich ma sprintery...ale sakra porad nevidim ty kolmice

Reagovat
terry

Hiddinku, běž do prdele

Reagovat
off-olda

Hele, my se ještě zasmějeme.

Reagovat
T44v3tt1

Skvělý Pedro do hry..

Reagovat
Whitemedia

Matic dnes lepší než Mikel a stejně ten slabší dohraje..

Reagovat
bbbauch

De gea

Reagovat
Swarley

dpč to byla jeba, suprově DDG

Reagovat
Cobra

DDG

Reagovat
off-olda

Gea

Reagovat
Busby babes

to byl trosku faul od Azpiho ne? Jinak DDG skvele.

Reagovat
Hokaido

Pěkně ho sundal, no.

Reagovat
masly008

ani ne on vyskočil a bek ne tak ho přejelv anglii normál.většinou.

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych to piskl(zvlaste potom, co pisknul Blindovi na Costu...)

Reagovat
r.mrazik

ten kvetak jak se tam porad jenom tak plouží

Reagovat
HorajzmAmmann

zato jeho černej brácha to tam slušně větrá...

Reagovat
bbbauch

Uffff

Reagovat
Switchback

DDG

Reagovat
Svatej

JDI DOPRDELE UŽ

Reagovat
pingla

Skvěle DeGea

Reagovat
off-olda

Už si dělá prdel ne? gea

Reagovat
smazaný uživatel

David

Reagovat
smazaný uživatel

DDG úžasný

Reagovat
HorajzmAmmann

De Gea dneska zavřel...

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro tak aspoň 1 prijateľný center do konca zápasu.

Reagovat
off-olda

Pedro :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dave fakt Saves

Reagovat
Whitemedia

Pedro pokračuje v Oscarově práci..

Reagovat
Busby babes

Zelvo do pici stridej!!!

Reagovat
Swarley

DDG bude večer ledovat dlaně

Reagovat
Frick

Držela se před CFC - MU minuta ticha?

Reagovat
Noke

de gea zas a znova dokazuje, že je suveréně nejlepší gólman na planetě

Reagovat
cokoliv

OT: je nějaká diskuse k superbowlu?

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
smazaný uživatel

Wayne pěkně

Reagovat
r.mrazik

Mikel cervena do pice!!

Reagovat
smazaný uživatel

:D To určitě ne.

Reagovat
Usty

ok

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Usty

musel jsem ti vrátit tu penaltu no

Reagovat
r.mrazik

v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
C-M@ster

Si Carrick dělá prdel ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
off-olda

Carricku nebreč, šli jste do toho stejně.

Reagovat
Busby babes

Mikel mel byt venku. byl tam pozde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a pak zasáhnul jen míč.

Reagovat
Busby babes

me teda prislo ze mu tu nohu trefil. ale ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako šel do toho jak idiot s obrovským rizikem, ale přišlo mi, že to šlo přes míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Buď nikto alebo obaja.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
J0EL

Reagovat
Fairplay

Costa

Reagovat
bbbauch

Červená!

Reagovat
smazaný uživatel

to hazardovo naznaceni pohybu spoluhraci a pak zmeneni smeru na druhou stranu je fakt super

Reagovat
smazaný uživatel

zmatl tím doslova všechny

Reagovat
Busby babes

Zelva stahne fellu a da tam Morgana?

Reagovat
off-olda

A jsme v prdeli. Přes Fellainiho byla jediná šance.

Reagovat
Swarley

jj, hlavně vzduchem

Reagovat
off-olda

Expert na vzduch.

Reagovat
smazaný uživatel

Medzi Pedrom a Ivanovicom na kridle nie je žiaden rozdiel.

Reagovat
Busby babes

Rooney's assist for Lingard's goal was his 94th in PL history - joint 3rd all-time:

Giggs 162

Lampard 102

Bergkamp, Rooney 94

Reagovat
smazaný uživatel

Dal už Pedro centr, aniž by trefil prvního stojícího hráče?

Reagovat
r.mrazik

vyhod toho Matu doprdele uz

Reagovat
Busby babes

dneska strasnej.

Reagovat
Manik...

ManU by měli LVG prodloužil smlouvu

Reagovat
I am Mancunian

stiahni matu, ten dojebe uplne vsetko

Reagovat
Swarley

ten už je rozhozenej z těch spekulací s Mourinhem

Reagovat
smazaný uživatel

a zároveň se připravuje na návrat do Chelsea

Reagovat
Manik...

Bys ho ještě chtěl jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Oscara určitě. Když hrál jako bůh s Torresem na hrotu, tak si nedokážu představit co by zvládnul s Costou...

Reagovat
smazaný uživatel

Willian je tak půlka Chelsea.

Naopak Mata úplně ale úplně mimo. Duch.

Reagovat
Swarley

docela mě překvapuje, že Terryho u obranných standardek hlídá Rooney

Reagovat
I am Mancunian

legenda legendu

Reagovat
smazaný uživatel

tak rooney ma kvalitni vyskok a je houzevnaty

Reagovat
off-olda

Odcentruje někdo přes prvního hráče? Dejte si to jako challenge idioti.

Reagovat
FUnk

boha ani jeden dobry balon nedaji do vapna

Reagovat
SuperFrankie

Hazarda bych poslal na převýchovu do Vitesse.

Reagovat
off-olda

Do Číny za 150 milionů liber.

Reagovat
SuperFrankie

V tom případě bych ho odvezl na letiště v Lutonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanović to tam kope úplně bez rozmyslu. ještě netrefil modrýho.

Reagovat
FUnk

fazio se uvedl hned po navratu, 25 min druha zluta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nám za něj v létě zaplatí

Reagovat
mul

Cina

Reagovat
I am Mancunian

od golu hrame ale strasne, kludne mozme este inkasovat

Reagovat
Whitemedia

Nemůžete..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SuperFrankie

Reagovat
Whitemedia

Jak říkám

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Ty na mě dnes nereaguj

Reagovat
smazaný uživatel

nebud neverly Roman.

Reagovat
Whitemedia

Nejsem, jen na tebe, takhle zkoušet jouky po Zoumíkově zranění..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
m.sali

nějak nechápu jak se Darmian dokáže dostat na levou stranu?!? ale dneska výbornej výkon od obou krajních beků

Reagovat
Ligter

Mikel

Reagovat
CR7RONALDO

Mikel

Reagovat
Fairplay

Mikel

Reagovat
off-olda

Mikel :DDDDDDDDDDDD

Reagovat
I am Mancunian

depay sadni opat na lavicku

Reagovat
SuperFrankie

Costička <3

Reagovat
Hokaido

costaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Ligter

no, ale to jsme si zasloužili

Reagovat
smazaný uživatel

WOW

Reagovat
Cobra

Costaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Skurvený opičí kokotko

Reagovat
smazaný uživatel

nezvádáš

Reagovat
smazaný uživatel

a já nezvládám napsat nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
lofin9

koľko máš 13? a teraz nemyslím centimetrov

Reagovat
smazaný uživatel

klud

Reagovat
Whitemedia

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

ale dobry gol

Reagovat
CR7RONALDO

Koledovali sme si

Reagovat
Svatej

ZASOUŽENĚ!!!

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mönchengladbach

PSG je neskutečně přejede...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi odvodil od toho, že zrovna dala Chelsea gól?

Reagovat
Mönchengladbach

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
Svatej

pokud budem hrát takhle, tak těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať hraje Hazard...

Reagovat
vladis271

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

taková neuvěřitelná haluz ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

chyba pravého obránce spíš

Reagovat
smazaný uživatel

COSTAAAAAAAAAAAAAaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

super, Costa do zostavy ...

Reagovat
Busby babes

omg. Depay neda lehkou prihravku na par metru a z protiutoku dostanem takovej gol.

Reagovat
Darren Fletcher

to iste mi dnes spravil v FM

Reagovat
Ligter

reálnější než realita

Reagovat
fajdax

pičooooooooooooooooooooooooooooo joooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Tento gól ide na tričko Depayovi, idú do breaku 4 na 2 a on to nahrá ako malomocný

Reagovat
Darren Fletcher

do piči skurvena chelsea

Reagovat
jiriczeQ

drž hubu

Reagovat
Ángel di María 22

Gooooool vole, zaslouřeně! United jsou neuvěřitelný haluzáci, vždyť ani neumí hrát fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

DC je bozi utocnik. Pisu to poprve a snad i naposled.

Reagovat
Grahf

posledných 10 minut takticky nezvládnuté, nikto nepodržal

Reagovat
smazaný uživatel

hadam to ale skonci Xkom

Reagovat
I am Mancunian

kludne este jeden, nic ine si nezasluzime za tu sracku

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
terry

Obrázek dnešní Chelsea. My v naší situaci dáme v 92. minutě vyrovnávací gól Manchesteru United a jediní, kdo slaví, jsou Diego Costa a John Terry. Zbytek týmu jsou jen chodící žoldáci. Tohle mi na tom nejvíc vadí. Ať je Costa magor, jakej chce, je to s Terrym jediný hráč, který tam opravdu nechá všechno.

Reagovat
off-olda

Willian, Zouma, Azpi?

Reagovat
jacobT

Zouma tam dnes nechal minimálne koleno a hlasivky

Reagovat
Svatej

tyvole

Reagovat
Fairplay

Právě v tomhle byl Luiz nepostradatelný. Ten by tam běžel slavit klidně i z lavičky.

Reagovat
terry

Naštěstí jenom v tomhle no.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě to moc hrotíš

Reagovat
off-olda

Drž hubu Morgan.

Reagovat
smazaný uživatel

taková díra ve středu obrany.

Reagovat
GarethBaleCZ

Díky

Reagovat
FUnk

wilian to nekopne normalne...

Reagovat
smazaný uživatel

Keby to Depay nepokazil, mohlo byt 0:2

Reagovat
Whitemedia

LVG střídá pro mrazíka

Reagovat
r.mrazik

a na dve minuty ander....zelva ven!!

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Wazzuv dloubak. dneska jsme videli vsechno.

Reagovat
Swarley

sice by to bylo epický, kdyby zrovna dneska ten lob vyšel, ale v takovou chvíli nemůžeš zkoušet takový úlety Wazzo

Reagovat
FUnk

to stridani

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme Matičko

Reagovat
nani92

škoda, aj tak zato môže Giggs

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Toto už je v piči

Reagovat
off-olda

Ty krááááááááááááááááávo

Reagovat
Whitemedia

Běžte s tím vaším Davídkem do prdele ale

Reagovat
smazaný uživatel

aj s tym vasim

Reagovat
Whitemedia

něco jsem ti říkal..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Som zvedavý, ak nedajú LM, či naňho príde odniekiaľ ponuka.

Reagovat
smazaný uživatel

supeer

Reagovat
J0EL

Lepsie to skoncit nemohlo

Reagovat
SuperFrankie

To bylo fakt strašný.

Reagovat
Whitemedia

aha

Reagovat
Kaze

Novy rok nezacal zrovna dobre

Reagovat
smazaný uživatel

DC si dělá, co chce.

Reagovat
Swarley

takhle to dosrat a ještě si nechat dát gól od toho mentála, to zamrzí

Reagovat
smazaný uživatel

Mentál to rozhodně je. Ale po fotbalový stránce je to opravdu výborný hroťák.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
vladis271

Najvýraznejší posun u hráčov Chelsea po odchode Mourka.

Reagovat
Whitemedia

Tohle každopádně nebylo vůůbec nudné utkání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

že já na tebe vůbec reagoval

Reagovat
smazaný uživatel

Parádny zápas, ja som si to maximálne užil. Nakoniec remíza ktorá mi tam sedí najviac.

Reagovat
Grahf

diky za lvg za další pomradný zápas, hlavne brániť náskok.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Asi zasloužená remíza pro oba týmy. Ta výkonnost United je jak na houpačce. S tímhle si opravdu nezaslouží tu TOP 4.

Reagovat
fajdax

Škoda, moc dobrej výkon, tohle jsme měli jednoznačně vyhrát. Hazard už musí hrávat od začátku, Oscara už nechci ani vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nejlepších zápasů těchhle týmů. Nebýt gólmanů, tak to skončilo daleko víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam už remíza nikomu nič nerieši a podľa toho sa aj hralo...aby to nakoniec aj tak skončilo remízou no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

vysledek asi spravedlivy, meli jsme vytezit vic z tech sanci z pocatku polocasu. Bod je malo.

Reagovat
smazaný uživatel

oba tymy docela dost sanci... jsem spokojeny uz jen z toho duvodu, ze to nebyla nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Striedania nám prejebali zápas, Depay to hneď dojebal a Schneiderlin tiež nezapadol najlepšie.

Reagovat
pingla

Depay se neskutecne ztratil, snad krom domaciho zapasu v predkole LM hraje hrozne

Reagovat
r.mrazik

ono davat tam depaye kdyz potrebujes udrzet vyhru je taky slusny kouzlo

Reagovat
icemike

Co měl chudák dělat, podle zdrojů z United mu vedení zakázalo střídat gólmany ...

Reagovat
smazaný uživatel

stane sa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele