Premier League - preview 23. kola

13.01.2018, 08:34, aktualizováno 15.01.2018, 09:12
Previews
Dohrávku tentokrát mají v plánu také v Anglii a jejím aktérem bude pro jednou i tým z čela tabulky. Manchester United musí být povzbuzen včerejší prohrou lídra soutěže a případným vítězstvím nad Stoke City se může City přiblížit na 12 bodů...
Manchester United - Stoke City  (pondělí 21:00)
Pokud jste jedněmi z těch, kdo věří, že boj o titul ještě v Anglii není zcela uzavřený, potom vás dnešní anglická dohrávka bude zvláště zajímat. Manchester United v ní totiž po včerejší prohře konkurenčního City bude dotahovat manko a může stáhnout ztrátu na 12 bodů. Čelí mu Stoke bez manažera...

José Mourinho má se Stoke City jako manažer United pozoruhodnou bilanci - tři zápasy, tři remízy. Na to, že se jedná o aktuálně 18. celek tabulky, který poslední měsíce pod Markem Hughesem viditelně tápal, jde o vskutku zajímavou statistiku. To samé lze říct také o jediné domácí ligové výhře Man Utd od konce listopadu, kterou je ta nad Bournemouthem z půlky prosince. Jinak Red Devils sbírají body hlavně venku - ať už to byl Arsenal nebo povinné triumfy nad Watfordem, WBA a Evertonem.

Stoke City doposud nedokázal představit nástupce Marka Hughese - nepochodil u Garyho Rowetta, který prodloužil s Derby, ani u Quiqueho Sáncheze Florese, který vyjádřil svou loajalitu k Espanyolu. Do zápasu na Old Trafford tak vstoupí veden mimo jiné mládežnickým koučem Kevinem Russellem. Potters v minulých dvou kolech nezískali ani bod a nevstřelili ani gól.

Manchesteru United by se mohl po měsíci laborování se zadním stehenním svalem vrátit Antonio Valencia, naopak Ashley Young je suspendovaný a trio Carrick-Bailly-Ibrahimović zůstává marodné. Ve Stoke-on-Trent doufají v návraty zraněných Pieterse a Martinse Indiho, aby došlo alespoň k vyztužení zadní linie. Kapitán Shawcross setřásl problémy s lýtkem a debutovat může bek Bauer.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 6.92 - 14.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Arsenal FC  (neděle 14:30)
Nedělní program anglické Premier League otevře souboj dvou tápajících celků, jež v letošní sezoně doposud zůstávají za očekáváním. Zatímco domácí Bournemouth se zoufale drží nad hranicí sestupu, londýnský Arsenal pro změnu nezvládá držet tempo s konkurencí na čele tabulky a umístění do čtvrtého místa se Kanonýrům čím dál více vzdaluje.

Družina Eddieho Howea půjde do zápasu s náskokem jediného bodu na osmnácté Stoke City a utěšovat se může pouze momentální šňůrou čtyř zápasů bez porážky. Hned ve třech případech se však jednalo o dělbu bodů, a to včetně nedávného střetnutí FA Cupu s třetiligovým Wiganem, který v Bournemouthu vyválčil remízu 2:2 a tudíž odvetný zápas na vlastní půdě. Hosté si v tradiční pohárové soutěži letos vedli ještě bídněji, neboť na hřišti druholigového Nottinghamu utržili krutou porážku 2:4 a obhajobu trofeje ukončili neslavně již ve třetím kole. Takto brzy byl Arsenal vyřazen pod vedením Arséna Wengera vůbec poprvé.

Kanonýři si alespoň trochu spravili pošramocené sebevědomí v prvním semifinálovém zápase ligového poháru proti Chelsea, když na Stamford Bridge uhráli do odvety bezbrankovou remízu. Zároveň to však znamená, že domácí měli na zápasovou přípravu osm dní, zatímco Arsenal sotva čtyři, a zranění v táboru Gunners se množí jako houby po dešti.

Právě ve zmíněném duelu s Chelsea musel trávník předčasně opustit Jack Wilshere, ovšem sám anglický záložník na sociálních sítích potvrdil, že jeho poranění kotníku není vážné a ve hře je dokonce jeho nedělní start. Obdobně nejistá je dále účast Mesuta Özila a Seada Kolašinace s Aaronem Ramseym, přičemž trio Monreal, Koscielny, Giroud zůstává nadále mimo hru. Spekulace také neutichají ohledně Alexise Sáncheze, jenž je v posledních dnech spojován s odchodem do jednoho manchesterských klubů a utkání s Chelsea začal překvapivě jen na lavičce náhradníků.

Na straně domácích budou chybět dlouhodobě zranění Defoe s Mingsem, podle slov manažera Howea naopak není vyloučen start Joshuy Kinga a Juniora Stanislase, kteří se v posledních týdnech vypořádávají se svalovými potížemi.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begovič - Smith, S. Cook, Aké, Daniels - Ibe, L. Cook, Surman, Fraser - Afobe, Wilson
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Chambers, Mustafi, Holding - Bellerín, Wilshere, Xhaka, Maitland-Niles - Özil, Alexis - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.71 - 3.66 - 2.07
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Manchester City  (neděle 17:00)
Manchester City bude hlídat svou ligovou neporazitelnost na Anfield Road, kde jej vyzve domácí Liverpool. Svůj ligový debut si pravděpodobně odbyde stoper Virgil van Dijk, naopak v dresu domácích se již nepředstaví Coutinho, který zkompletoval svůj transfer do Barcelony.

Liverpool se v poslední době dostal do velmi dobré pohody a pyšní se třemi výhrami v řadě. Svěřenci Jurgena Kloppa zvládli vánoční svátky na jedničku, nejprve remizovali na půdě Arsenalu, následně si poradili postupně se Swansea, Leicesterem a i Burnley. V případě výhry se navíc může bodově dotáhnout na třetí Chelsea.

To Citizens si na čele stále drží pohodlný patnáctibodový náskok. Citizens přes vánoční svátky přehráli Bournemouth, následně porazili i Newcastle, ovšem Crystal Palace pak ukončil osmnáctizápasovou sérii plnou výher, když uhráli bezbrankovou remízu. Po Novém roce se však Citizens vrátili na vítěznou vlnu, když pohodlně porazili Watford 3:1.

Liverpoolu se po zranění vrací Mohamed Salah, nicméně Nathaniel Clyne, Jordan Henderson, Alberto Moreno a Daniel Sturridge zůstávají mimo hru. City mají k dispozici takřka kompletní kádr, chybí jim jen kapitán Vincent Kompany, další obránce Benjamin Mendy a útočník Gabriel Jesus.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.14 - 3.62 - 2.33
více informací
Chelsea FC - Leicester City  (sobota 16:00)
Londýnská Chelsea se v sobotu odpoledne představí proti Leicesteru City a svěřenci Antonia Conteho se budou snažit napravit nepovedený dojem z pohárových klání. Naopak Leicester se nachází v dobré pohodě, přes svátky potrápil dva favority a momentálně se nachází na solidním osmém místě.

Chelsea poslední pohárové zápasy vůbec nevyšly, Antonio Conte totiž nejprve nechal odpočívat všechny své opory, načež jeho svěřenci pouze remizovali na půdě Norwiche City 0:0 a v úterý tak musí nastoupit k opakovanému duelu. Semifinále Ligového poháru proti oslabenému Arsenalu dopadlo úplně stejně, italský stratég tentokráte do boje vyslal to nejsilnější, co má k dispozici, bohužel jeho svěřenci se prezentovali mdlým výkonem a branku se jim vstřelit znovu nepodařilo. Na Stamford Bridge tak věří, že střelecké trápení se jim podaří prolomit právě proti Leicesteru.

Leicester měl přes svátky poměrně těžký los, čekal je totiž domácí duel s Manchesterem United, výlet na půdu Watfordu a Liverpoolu a až pak snadnější domácí duel s Huddersfieldem. Lišky si ale ostudu rozhodně neutrhly, ve strhujícím utkání nejprve díky brance v nastaveném čase o body obraly Manchester United, pak sice neudržely vedení na půdě Watfordu, kterému díky dvěma brankám ze standardní situace podlehly 2:1. V dalším utkání pak ale Leicester podal velmi dobrý výkon a Liverpool se pořádně nadřel, aby díky dvěma přesným zásahům Mo Salaha otočil vývoj ve skóre. A na nový rok pak Foxes hravě přehráli Huddersfield 3:0.

Domácí ještě nemohou využít služeb nové lednové posily, Rosse Barkleyho, anglický reprezentant totiž ještě nenabral dostatečnou fyzickou kondici, aby se zápasu zúčastnil. Jinak má kouč Chelsea k dispozici kompletní kádr. Leicesteru se vrací uzdravený Jamie Vardy, který by neměl absentovat v základní sestavě. Mimo však zůstávají obránci Wes Morgan a Danny Simpson, které trápí svalová zranění.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.57 - 11.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Burnley FC  (sobota 16:00)
Oběma celkům se příliš nezadařilo o minulém víkendu v rámci FA Cupu, ze kterého jsou již mimo hru, a určitě budou hledat potřebnou vzpruhu ve vzájemném zápase. Ačkoli je Crystal Palace za svým soupeřem o dvanáct bodů pozadu, s formou je na tom o dost lépe. Burnley naopak období vánočních svátků nevyšlo úplně podle vlastních představ.

Situace v dolní polovině tabulky je tak napjatá, že každá série horších výsledků může znamenat snadné zabřednutí do sestupového pásma. Po sedmi kolech neměli domácí ani bod, od listopadu však mužstvo manažera Roye Hodgsona funguje na výbornou a z posledních jedenácti utkání prohrálo pouze v derby s Arsenalem.

Vypadnutí z Anglického poháru proti Brightonu and Hove není pro CPFC žádnou velkou tragédií. Prioritou je totiž pro něj udržení se v nejvyšší soutěži, a tak se může plně soustředit hlavně na Premier League. Burnley by přitom zcela určitě chtělo oplatit poslední tři porážky. Právě nyní není pro splnění tohoto cíle vůbec špatná doba.

Hosté, kteří v této sezóně patří asi k největšímu překvapení celé soutěže, chytli menší krizi a na vítězství čekají už šest zápasů v řadě. Naposledy se jim podařilo urvat všechny body proti Stoke City, od té doby v lize dvakrát padli a třikrát remizovali. Aby se jim podařilo dohnat manko na pohárové příčky, potřebují se už konečně chytit.

Šestý Arsenal je jim totiž v tuhle chvíli vzdálený na rozdíl pěti bodů. "Hráli jsme nyní proti několika velkým týmům a nedopadlo to pro nás šťastně," uvědomoval si manažer Sean Dyche, jehož celek prohrál v FA Cupu vysoko s Manchesterem City. "Klidně jsme mohli na naše výkony navázat a mít třeba o dva, tři nebo pět bodů více."

Crystal Palace aktuálně trápí poměrně velká marodka, na které se nově ocitli Jeffrey Schlupp a Andros Townsend. The Eagles také chybějí Mamadou Sakho, Scott Dann, Joel Ward, Jason Puncheon i Connor Wickham. Také Burnley má docela dost zraněných. James Tarkowski, Ben Mee, Scott Arfield, Kevin Long, Chris Wood ani Stephen Ward nebudou k dispozici.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.20 - 3.79
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Huddersfield Town - West Ham United  (sobota 16:00)
Huddersfield Town musí podobně jako jiné celky o své postavení ve středu tabulky tvrdě bojovat a na současném jedenáctém místě se udrží pouze pod podmínkou, že bude ve 23. kole bodovat. Soupeřem domácího celku budou jen dva body vzdálení Kladiváři. Forma obou celků je víceméně podobná.

Oba týmy se potkaly zatím jednou, v září vyhráli Kladiváři domácí utkání 2:0, ale celkově je na tom lépe nováček z Huddersfieldu. Ne o mnoho. Oba týmy od sebe dělí jen dva body.

Huddersfield dokázal v náročném prosincovém programu zvítězit dvakrát. Nejprve doma zvládl souboj nováčků s Brightonem (2:0) a o týden později šokoval Vicarage Road vysokou výhrou 4:1 nad Watfordem. Starý rok pak zakončil třemi nerozhodnými výsledky v řadě, aby na nový rok padl s Leicesterem 0:3. Huddersfield si však hýčká jedenácté místo a to je zatím na první rok v Premier League výborný počin. Svěřenci manažera Davida Wagnera si před týdnem zařídili postup do dalšího kola prestižního FA Cupu, půdě kdysi prvoligového Boltonu zvítězili 2:1.

Totéž neplatí o Hammers, kteří pouze remizovali na půdě Shrewsbury 0:0. Bezbrankový výsledek je považován za velkou senzaci a vroubek pro nového manažera Davida Moyese. West Ham sice bude mít možnost reparátu, navíc před vlastním publikem, ale už zápas navíc může znamenat v nabitém programu Premier League komplikaci. Kladiváři si jinak na konci starého roku a na začátku toho nového nevedli špatně. Prohráli jen přestřelku s Newcastlem a připsali si cenné body proti Tottenhamu, Arsenalu nebo Chelsea, kterou porazili nejtěsnějším výsledkem. V rámci Londýna nehrají Kladiváři v žádném případě podřadnou roli, v celkovém kontetu už je to ale horší, protože s patnáctým místem nemůže panovat spokojenost.

The Terriers nebudou v žádném případě kompletní. Na marodce je celá řada hráčů - Stankovič, Kachunga, Cranie, Löwe i Quaner. Ztráty hlásí i West Ham. Manažer David Moyes nemůže počítat s Byramem, Fontem a Fernandesem.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Smith, Zanka, Schindler, Malone - Hogg, Williams - Ince, Mooy, Parra - Depoitre
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Reid, Ogbonna, Rice - Zabaleta, Noble, Kouyaté, Masuaku - Lanzini, Ayew
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.92 - 3.11 - 2.77
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Watford FC - Southampton FC  (sobota 16:00)
Watford i Southampton zvládly své zápasy FA Cupu i navzdory faktu, že v domácí soutěži se jim ani trochu nedaří. The Hornets spadli už na desáté místo, zatímco Southampton balancuje na samotné hraně sestupu.

Na Vicarage Road se tak utkají dva týmy s bídnou ligovou formou. Watford vyhrál v prosinci jen jedno utkání a za posledních deset kol prohrál hned sedmkrát! Jaký to rozdíl oproti začátku sezony. Zajímavé také je, že Watford boduje se silnými týmy z první poloviny tabulky, s těmi zbývajícími ale prohrává.

Bídnou formu má i Southampton, byť se dá řict, že poměrně pravidelně boduje. Jenomže Saints vyhráli naposledy koncem listopadu a od té doby ani jednou nevyhráli. Přitom nesehráli špatná utkání, s Arsenalem nebo Manchesterem United dokonce remizovali. Svěřenci manažera Mauricia Pellegrina mají na svém kontě pouze dvacet bodů a na nesestupových pozicích se drží jen vinou lepšího skóre.

Watford se utkal se Southamptonem několikrát a vzájemná bilance je celkově vyrovnaná. Je zajímavé, že do roku 2010 byl výrazně úspěšnějším týmem Watford. Od této doby ale Southampton převzal štafetu a s Watfordem prohrál jen jedno utkání. Shodou okolností to první vzájemné v letošní sezoně. Výhru na St. Mary's Stadium vystříleli Doucouré a Janmaat.

Špatné výsledky Watfordu lze přičítat na konto rozsáhlé marodky. The Hornets se budou i tentokrát muset obejít bez Hobana, Cathcarta, Chalobaha, Kaboula, Femeníi, Hughese a Britose. Oproti tomu působí starosti Southamptonu jako něco naprosto zanedbatelného, byť jediná absence Charlieho Austina je velmi citelná.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Holebas, Kabasele, Wagué, Janmaat - Doucouré, Cleverley - Richarlison, Pereyra, Carrillo - Deeney
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Stephens, Hoedt, Yoshida, Bertrand - Romeu, Hojbjerg - Ward-Prowse, Tadić, Redmond - Long
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.77 - 3.34 - 2.76
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
West Bromwich si v této sezoně příliš výher neužil, přesto stále usiluje o záchranu Premier League. Teprve třetí triumf si může připsat proti Brightonu, navíc bude nabuzen vítězstvím a postupem v FA Cupu.

Dvě výhry, deset remíz a stejný počet porážek. To je současná bilance předposledního týmu tabulky Premier League. West Bromwich rozhodně neoslňuje, na druhou stranu potrápit dokáže jakýkoliv celek. Své by v nedávné době mohly vyprávět Arsenal s Liverpoolem. Kloppova ofenzivní mašina dokonce na Anfield Road nedala ani gól.

Právě defenzíva je asi největší devízou domácího celku. West Brom inkasoval třicetkrát, což je jen o dvě branky více, než inkasoval Arsenal. S ofenzivou už je to horší. Výrazně horší. West Brom nastřílel jen šestnáct branek, méně má v tomto směru pouze poslední Swansea.

WBA naposledy zvítězil před týdnem, kdy v rámci FA Cupu porazil Exeter City 2:0. Na ligovou výhru však čeká od druhého kola, tedy předlouhých pět měsíců! A kdy jindy utnout smutnou sérii, než doma na The Hawthorns proti nováčkovi soutěže.

Oba týmy se střetly pouze jednou a to ve 4. kole. Úspěšnější byl Brighton, který zvítězil 3:1. Dvěma góly se o to zásadním způsobem postaral Pascal Gross.

Na marodce domácího celku zůstávají Nacer Chadli a James Morrison, zbytek kádru je plně k dispozici. Podobné je to i na druhé straně barikády. Brighton nemůže počítat jen se zkušeným Stevem Sidwellem.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Brunt, Evans, Hegazi, Dawson - McClean, Barry, Livermore, Phillips - Rondón, Rodríguez
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Bruno, Duffy, Dunk, Suttner - Knockaert, Stephens, Pröpper, March - Gross - Murray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.11 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Newcastle United - Swansea City  (sobota 16:00)
V sobotu odpoledne se v St. James‘ Parku odehraje důležitý záchranářský souboj, ve kterém třináctý Newcastle přivítá poslední Swansea. Pod domácím celkem sice jsou čtyři celky blíže sestupové propasti, na druhou stranu svěřence Rafaela Beniteze dělí od osmnáctého Stoke pouhé dva nicotné body.

Straky zažily poměrně plodné období kolem Vánoc, nejprve se jim podařilo zastavit devítizápasovou sérii bez vítězství, když v Londýně přehráli West Ham a odvezli si tak veledůležité tři body. Následovala domácí prohra s Manchesterem City, se kterou většina fanoušků stejně počítala, ovšem další dva zápasy již přinesly bodové zisky. Bezbranková remíza na vlastním stadiónu s nováčkem z Brightonu sice představovala zklamání, Straky si však náladu vylepšily na hřišti Stoke, odkud na Nový rok přivezly důležitou výhru v poměru 1:0.

To Swansea musí začít pravidelně sbírat body, jinak se představa o záchraně velmi brzy stane pouhým nereálným snem. Přes vánoční období si Labutě připsaly celkem čtyři body - nejprve uhráli remízu s Crystal Palace, pak sice vysoko podlehli Liverpoolu, ovšem o čtyři dny překvapili Watford, proti kterému v závěru otočili skóre a po výsledku 2:1 tak po čtyřech duelech opět bodovali naplno. V novém roce se však poslednímu celku tabulky nezadařilo, když podlehl Tottenhamu 2:0.

Newcastlu se vrací dvojice Rob Elliot a Chancel Mbemba, oba fotbalisté totiž již překonali svá zranění. Mimo ovšem i nadále zůstává trojice Aleksandar Mitrovič, Florian Lejeune a Jesus Gamez. U hostů visí otazník nad startem Renata Sanchese a Tammyho Abrahama. Do zápasu určitě nezasáhne Angel Rangel, ovšem Ki Sung-yueng a Leon Britton se již stihli uzdravit.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.74 - 5.43
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Everton FC  (sobota 18:30)
Tottenham i nadále nahání první čtyřku a po překvapivém zaváhání s West Hamem nemá jinou možnost, než za každou cenu porazit Everton. Rozhodně by však nemělo jít o lehký úkol, liverpoolský celek se pod manažerem Allardycem přece jenom zvedl a zatím si pod jeho velením připsal jen dvě ligové porážky.

Kohouti si přes vánoční svátky počínali výtečně, nejprve nedali šanci Burnley, když z jeho půdy díky třem brankám Harryho Kanea přivezli všechny tři body, následně si na Boxing day poradili se Southamptonem, proti kterému se hattrickem opět zaskvěl anglický forward, následovalo utkání na půdě Swansea, které Spurs zvládli díky brankám Llorenteho a Alliho. Překvapivé zaváhání však přineslo střetnutí s West Hamem, kdy hosté vyslali jen jedinou přesnou střelu za celý zápas, jenže ta z dobrých třiceti metrů doplachtila za záda Llorise. Domácí pak sice kontrovali neméně podařenou ranou Sona, jenže na více než bod to bohužel nestačilo.

Hosté, alespoň se tak zdá, v poslední době trochu ztrácí dech. Na ligové vítězství čekají čtyři ligové duely, přes vánoční svátky tedy ani jednou nebodovali naplno. Nejprve doma uhráli bezbrankovou remízu s favorizovanou Chelsea, tentýž výsledek přivezli i z Birminghamu, kde se o body rozdělili s West Bromem. Následovala však porážka na půdě Bournemouthu a na Nový rok svěřenci Sama Allardyce podlehli na vlastním stánku také Manchesteru United. Poroučeli se i z FA Cupu, kde nezvládli městské derby a díky pozdní brance Virgila van Dijka podlehli Liverpoolu 2:1.

Mauricio Pochettino pro sobotní zápas nemůže využít služeb Harryho Winkse, kterého vyřadí zranění kotníku. Mimo hru také zůstává dlouhodobě zraněný Alderweireld a do hry nezasáhne ani obránce Danny Rose. Everton s největší pravděpodobností představí svou novou lednovou posilu Cenka Tosuna, který by se měl objevit minimálně na lavičce náhradníků. Sam Allardyce však nemůže počítat se zraněnou dvojici Michael Kane a Idrissa Gueye.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.30 - 13.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City22202064:1362
2.Manchester United22145345:1647
3.Chelsea FC22144441:1646
4.Liverpool FC22128250:2544
5.Tottenham Hotspur22125542:2141
6.Arsenal FC22116540:2839
7.Burnley FC2297619:1934
8.Leicester City2286834:3230
9.Everton FC2276925:3427
10.Watford FC22741131:4025
11.Huddersfield Town22661018:3524
12.Brighton & Hove Albion2258917:2723
13.Newcastle United22641220:3022
14.Crystal Palace22571020:3322
15.West Ham United22571025:4022
16.AFC Bournemouth22561122:3421
17.Southampton FC22481021:3220
18.Stoke City22551223:4720
19.West Bromwich Albion222101016:3016
20.Swansea City22441413:3416

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1589)

Přidat komentář
Mates_Matesović

Dneska poprvé na Spurs na živo. Snad bude výhra, hlavně prolomit ten Allardycův blok do 30. minuty, jinak bude trápení jak s West Hamem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kulych

hehe tak to jsme 2 :) harry snad hattrick :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

super, uži si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Aká zostava dnes? Lloris - Trippier, Davinson, Vertonghen, Davies - Dier, Wanyama - Son, Eriksen, Alli - Kane

Reagovat
Mates_Matesović

Viděl bych to podobně, jediná změna by mohla být u těch krajních beků.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pises, ale nejsem si jisty, jestli by mel BigVic hrat hned dvakrat po sobe od zacatku, i kdyz ted byla celkem pauza. A misto Sonyho bych radsi od startu Lamelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wanyama učite podľa mňa prvá voľba, Dembelé je bez formy, Sissoko sa do tohto zápasu nehodí a Winks je zranený.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši bych tam viděl Auriera a Lamelu, ale jinak souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, Trippse jsem si tam nevsiml. Ten taky nebude hrat dvakrat. Podle me bude Serge.

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude dobry fotbal. Z TV se zda, ze atmosfera ve Wembley je casto horsi jak na pohrbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hrozne bych jel na prvni zapas. Doufam ze nalosujou neco poradneho. NLD by byl luxus, ale to by zas nebyla sance na listky...

Reagovat
Nikikrew

enjoy

Reagovat
Cobra

Reagovat
kolouch

parada, Premier league nazivo je TOP. Uzij si to

Reagovat
smazaný uživatel

kolik stojí lístek? taky bych rád na jaře vyjel

Reagovat
smazaný uživatel

na Chelsea som zaplatil 45libier s miestom v hornom prstenci oproti striedačkám.

Reagovat
smazaný uživatel

to jde rád bych ještě chtěl vidět Barnet nebo Wimbledon máš s těmito nižšími soutěžemi zkušenost?

Reagovat
smazaný uživatel

To nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Ja byl na zapasech v Burtonu (tehda jeste League one nebo two) a v Plymouthu (League one) a normalne jsem prisel pred zapasem a koupil na kase listek.Okolo 15£ za branku.

I na zapasy PL se da koupit listek na kase pred zapasem,chodil jsem na Aston Villu nebo WBA.

Treba Arsenal jsem videl jen away.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sháníte lístky?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som registrovaný cez MySpurs, oficiálny účet Tottenhamu. Tam sa dajú lístky kúpiť, ak náhodou idú do general sale. Vo Wembley je to pravidlom, na starom WHL raz za čas, najčastejšie na pohárové zápasy sa dalo dostať alebo proti tímom z druhej polovice tabuľky.

Reagovat
smazaný uživatel

Listek je ta nejmensi polozka na celkovem uctu. Letenka, ubytko, zradlo, hektolitr piva, doprava po meste...to jsou vetsi zateze na penezenku. Ale da se ro urcite udelat i hodne ekonomicky, ale tak zas lepsi je si to uzit s plnou paradou.

Reagovat
icka

Jak rikas, ja tam vzdy ujebu penez az to hezke neni...

Reagovat
popltak

To bude super zážitek pro tvoji vychovatelku z ústavu.

Reagovat
smazaný uživatel

nedělej ze sebe ještě většího debila než jsi protlak,dej si kakavíčko, zalez do kouta a tam v klidu umři

Reagovat
Elbow

Reagovat
Herry31

Reagovat
smazaný uživatel

Užij si to

Reagovat
janinho

enjoy & COYS! netusim ako vo wembley ale na WHL atmosféra nemala chybu

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Kurnik twl...

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester a Everton dnes za 3 body prosím

Reagovat
smazaný uživatel

ON THIS TRANSFER DAY: In 2006, Arsenal signed Abou Diaby from Auxerre for £2m. He never won a trophy at the club.

legend

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bol to parádny hráč, veľmi dobre sa pozeralo na jeho hru. Škoda tých ranení.

Reagovat
Nikikrew

najlepsi

Reagovat
nani92

Bol predsa Rosicky, nemohli mať tú zlatú loptu všetci

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli se stridat. Rosa 4 zlate mice, Diaby 3 a Messi s Ronaldem po jednom.

Reagovat
Lacko_Boh

ty si kokos

Reagovat
nani92

Dutý zvonka a lahodný zvnútra?

Reagovat
Lacko_Boh

mnam

Reagovat
nani92

Ak nie je tvoj druhý nick mimi_united, tak si nechaj zájsť chuť

Reagovat
Mastný Chobot

chlpatý a nechutný

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

skvelej hrac

Reagovat
TrueCommunist

Neví někdo, jak je to s Alexisem? Je nějaká možnost ho vyměnit za Mchitarjana? Furt lepší aby šel do United než do City.

Reagovat
Teoretik

Proč? Pokud někdy chcete zpátky do top 4, tak spíše přes United než City

Reagovat
TrueCommunist

Je to pro mě mnohem sympatičtější klub s výborným trenérem. Budu raději, když můj oblíbený hráč bude v týmu, který mám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Batshuayi směřuje hostovat do Sevilly

Michy Batshuayi nepatří do základní sestavy Chelsea a schyluje se k jeho odchodu. O belgického útočníka stojí Sevilla, ta má zájem o hostování a dohoda podle posledních zpráv není vůbec daleko. (abola.pt)

My ho fakt vyměníme za Carrolla

Reagovat
avicii

To by bola riadna blbost... Michy ma jednoznacne potencial

Reagovat
smazaný uživatel

nech už Michy vypadne, čím skôr tým lepšie

Reagovat
Wat

Nebyly náhodou zprávy, že by měl hostovat v PL, aby si pořádně zvykl na tamější fotbal?

Reagovat
Frantszek

To je pro mě tak nepochopitelná věc.

Chápu, že Morata přišel za obrovské prachy, ale já to prostě a jednoduše, právě kvůli Michymu, nemůžu překousnout, že ho furt upřednostňuje. Vždyť Morata v Chelsea hraje totální sračku. Conte z něho má vysoký tlak a pořád není schopnej tam šoupnout Michyho. A teď ještě hostovačka? Tak snad se vyhraje a za rok number one. Carroll pro vás taky lepší než Morata v současné formě (otázka, jestli je to jen současná forma)

Reagovat
vitasrp

Boha, Morata hraje sračku maximálně tak poslední měsíc, kdy je to teda hlavně o tom, že zahazuje nemožný, jinak má slušný přínos pro hru.

Na Michyho se nedá dívat prakticky kdykoliv, kdy nastoupí od začátku, v takových momentech není schopnej udělat vůbec nic, nikdo se nemůže divit, že má odejít.

Reagovat
Whitemedia

Že odejde hostovat chápu, i když bych ho raději viděl někde v PL.. ale přivést za něj Carrolla?

Reagovat
vitasrp

Hele jestli na hostovačku, tak prostě klidně, na Carrolla aspoň můžeš nakopávat jak debil, což sice není taktika, kterou bych viděl nějak rád, ale jestli to mám být záplata na půl roku, tak pro mě za mě. Neočekávám, že bychom teď v lednu sehnali nějakou slušnou dvojku, to ať se řeší v létě. Ale pokračovat s Michym, to podle mě nemá smysl, však on není schopen udělat fakt prakticky nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icka

Reagovat
Frantszek

Ok, beru. taky to bude asi tím, že jsem více zápasů Chelsea viděl poslední měsíc, dva a bral jsem to za reprezentativní vzorek. Klid, bejku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Z Moraty se tu kvůli asi třem zápasům dělá největší tragéd..

Reagovat
Frantszek

Jak jsem psal výše. Bude to asi tím, že jsem zrovna během posledního měsíce viděl všechny zápasy aChelsea a ve všech hrál hovno. Tak jsem měl asi smůlu :)

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna hlavne zo zapasu Arsenal - Chelsea, kt. skoncil 2:2 to si este pozrelo urcite vela ludi, lebo to bol slager a uz zrazu kazdy vie aky je Morata

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Snatus

Morata 163 minut na gol, Michy 113 minut na gol.

Reagovat
nani92

Chicharito bude oproti nemu veľký upgrade

Reagovat
smazaný uživatel

Je blbost ho posílat do La Ligy, maximálně mu to zvýší cenu, ale u nás mu to šance nezlepší.

Měl se poslat do PL, aspon by se zjistilo jestli má šanci se prosadit i u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo jestli už je Salah zdráv?Nastoupí zítra?

Reagovat
LAM

Diskuze k volbám?

Reagovat
Petřík-FCB

To snad radši nechceš, pokud tam bude 44% Zemanovců

Reagovat
Whitemedia

Tady právě v diskuzi na moc Zemanovců nenarazíš

Reagovat
LAM

Hrůza,ale dalo se s tim počítat.Dával jsem Fischera,ale v druhym kole teda jasně pro Drahoše.Ta vepřová hlava už musí pryč.

Reagovat
Whitemedia

Taky jsem dal Fischera, ale bylo to platné asi tak, jak kdybych ten lístek vyhodil z okna..

Reagovat
Hachim Mastour

9 percent je dosť. Dobre že neprepadli.

Reagovat
icemike

Pak neumíš základy statistiky

Reagovat
Whitemedia

moc složité, skončil jsem u počítání do 10..

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Petřík-FCB

To nikde, stejně jako na Babišovce a Okamurovce když se někoho zeptáš, nikdo je nevolí, ale mají suverénně nejvíc hlasů

Reagovat
TheTopFootbaler

Nechápu to. Nikdy se mi nestalo, že by mi každej třetí řekl, že volil Zemana.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice nechceš, ale i dementi jako milarepa a pár jemu podobnejch maj právo na svůj názor .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Chelsea team: Courtois; Azpilicueta, Cahill (c), Rudiger; Moses, Bakayoko, Kante, Fabregas, Alonso; Hazard, Morata. #CHELEI

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs today: Caballero, Christensen, David Luiz, Zappacosta, Willian, Pedro, Batshuayi. #CHELEI

Reagovat
Jazdec

Čo je s Drinkwaterom? Žiadny záložník na lavičke??

Reagovat
fajdax

Conte začal dávat Williana na střed zálohy...

Reagovat
Svatej

I s nim by tam zadny nebyl

Reagovat
Jazdec

No to asi ani s Barkleym Teraz už tomu prestupu začínam rozumieť. Ale prísť nejaký magor a zobrať vám Kanteho tak sa vaša zaloha bude spamätávať 2-3roky

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Chris nedal gol , tak už si do konce roku nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

Willian mal hrať

Reagovat
vitasrp

To jako fakt? V sestavě není Christensen a na pozici středního stopera radějii Cahill nežLuiz

Reagovat
Miguel19

Nejhorší stoper na míči ve středu

Reagovat
smazaný uživatel

No jako... Ty dva zápasy, co tam hrál, zahrál oba dobře. Na jeho obranu..

Reagovat
Snatus

Zase ta sestava 3-5.2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

3-4-3 prosim...

Reagovat
nani92

Christenssen podpísal a už môže ísť na lavičku

Reagovat
SpecialOne

To je děs

Reagovat
kiwwi

Kuzminova trochu inde

Reagovat
EXoRcIsT

skoda ze to ta tretia pokazila

Reagovat
fajdax

ať už jde do piče s tim 3-5-2

Reagovat
smazaný uživatel

Ok kohouti. Dneska poprosim za tri body pro budouci kapitanku Spurs ladies, ktera se mi v utery narodila!

Reagovat
Mastný Chobot

síce dcéra, ale gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

Diky! Sovinisto!

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
TopinB

Gratulace

Reagovat
Cobra

Gratuluji.

Reagovat
smazaný uživatel

gratulujem..meno?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze kohut ju na EF nepusti

Reagovat
smazaný uživatel

Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka

Reagovat
Hachim Mastour

Erika

Reagovat
TopinB

Erika>Özilla

Reagovat
smazaný uživatel

Tala

Reagovat
smazaný uživatel

vítam ju v EF rodine, to je meno akého pôvodu? Dosť nezvyčajné.

Reagovat
smazaný uživatel

Narodila se v kanade, takze je napul kanadanka. Budeme se vracet, tak jsem chtel, aby mela nejake pojitko. Je to jmeno native kmene Stoney Nakoda. Znamena to “Vlk na lovu”.

Reagovat
smazaný uživatel

pekneee...

Reagovat
smazaný uživatel

Kanada sa mi páči, ako ste sa tam dostali?

Reagovat
smazaný uživatel

Working Holiday Visa. Je to tu fajn, ale vsude mas neco. Kazdopadne skvela zkusenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Jeji matka je kanadanka?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak, zena je ceska. Jsme spolu 12 let.

Reagovat
Tomanatura

Tak proc je dcera napul kanadanka?

Reagovat
smazaný uživatel

Viz niz

Reagovat
smazaný uživatel

A jo ptas se asi kvuli tomu obcanstvi. Tady plati law of citisenship by land. Tzn. Kdo se narodi na kanadske pude, ma automaticky kanadske obcanstvi. A u nas me obcanstvi po krvi...

Reagovat
Tomanatura

Aha, no pekne. Tak hodne stesti

Reagovat
patas92

Máte jako rodiče z jejího občanství nějaké výhody? Co se týče víz atd ? Jinak samozřejmě se přidávám s gratulací

Reagovat
fenixLFC

ako keby si nevedel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

gratulujem ale aj tak dúfam ze zakopnete

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem, musí to byť krásny pocit.

Reagovat
Mastný Chobot

už sa teraz teším, ako budem vtedy plakať, ked sa mi to stane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
samson192

ale muži nerodia

Reagovat
smazaný uživatel

S priateľom si adoptujú, niekde v zahraničí...

Reagovat
smazaný uživatel

Bez kecu mi slza ukapla. Ale bylo to hlavne Hardcore prubehem. Malem jsem o obe holky prisel.

Reagovat
Mastný Chobot

však jasné, že ukápla, ja som to myslel úplne vážne s tým plačom. Ani si nedokážem predstaviť tie emócie, paráda, že to dobre dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Až se ti narodí kapitánka Spurs ladies? To chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, dnes můžeš, gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Reagovat
Busby babes

Tak hlavne at to zdravi. Gratuluju.

Reagovat
Wat

Slušnost především!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infi

Reagovat
Busby babes

dobrej preklep. No nabil jsem ti na hlasku roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Briggus

Reagovat
Rarášek

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

gratulujem

Reagovat
Nikikrew

Gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Dekuju vsem.

Reagovat
Čenda

Gratuluju kohoute, podařilo se ti něco fantastickýho, moc ti to přeji

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji

Reagovat
raduinho

Congrats

Reagovat
TheTopFootbaler

Gratulace!

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy gol

Reagovat
Snatus

OT: Nějaké info o Skalákovi? Je o něj někde zájem?

Reagovat
TheTopFootbaler

V Brightonu ne.

Reagovat
smazaný uživatel

cahill

Reagovat
Whitemedia

to co zase předvádíme..

Reagovat
masly008

chelsea zatím vůbec neví.

Reagovat
off-olda

Ty krávo

Reagovat
Mastný Chobot

tomu Leicestru musí jebať také tutovečky, škoda, Vardy je fenomén

Reagovat
smazaný uživatel

co to je ty vole ?

Reagovat
fajdax

Co to je proboha

Reagovat
smazaný uživatel

Pojebana čukotka.

Reagovat
tony223

Pozor ať ti nerupne cívka

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Miguel19

Thibo

Reagovat
Whitemedia

Thibo neskutečný

Reagovat
masly008

fotbal na jednu bránu,takže dá chelsea haluz gol.

Reagovat
off-olda

Naprosto fantastický zákrok

Reagovat
masly008

držení míče

Reagovat
Whitemedia

Morato nepadej pořáááááád

Reagovat
fajdax

Ať přímaky z téhle pozic kope Azpi, Cesc to kope jak idiot

Reagovat
SpecialOne

Pořád stejná sestava, pořád stejná bída.

Reagovat
masly008

nechápu to 3 místo,poslední dobou hraje chelsea hroznou srajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

jj arsenal si ho zalouží víc

Reagovat
TheTopFootbaler

*Tottenham

Reagovat
Miguel19

Hazard je asi furt na basketu.

Reagovat
Miguel19

On se úplně posral

Reagovat
smazaný uživatel

Mahreze tu nikdo nechce, ale zatím o parník lepší než Hazard poslední 3 zápasy

Reagovat
kiwwi

nikto nechce? sak by ho brali aj gunneri, aj scouseri aj mufani

Reagovat
Mastný Chobot

okamžite

Reagovat
smazaný uživatel

Jeeej

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

pardon zabudol som ze k vám už teraz ide ten lepší Messi... tam už neni miesto

Reagovat
cristiano.K.

toto si hraj s Dušom

Reagovat
cristiano.K.

my potřebujeme bránící křídlo, pokud přejdeme na hru se Salahem a Firminem na hrotu

Reagovat
Edgewalker

Horší než Welbeck nebo Iwobi být nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Kohouti.

Reagovat
vladis271

Reagovat
tweek

za alexise nejlepsi mozna zaplata

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez.

Reagovat
masly008

už si z chelsea u nich doma dělal někdo větší prdel? vždyť oni vůbec neví.

Reagovat
SpecialOne

Tak i Hazard umí hrát hodně špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard zatim posral vše

Reagovat
Whitemedia

vilp dnes nekouká? ten by čuměl

Reagovat
Miguel19

Snad koukají v Realu.

Reagovat
masly008

snižuje svojí cenu

Reagovat
Miguel19

A beztak by to svedl na Bakayoka..

Reagovat
Whitemedia

a na Alonsa

Reagovat
vilp

Jo, přesně to vždy dělám, protože nedokážu poznat, jestli hráč vyřešil danou situaci správně nebo ne. Abych si o tom dnes myslel svoje, mi stačí se podívat na statistiky whoscored. Kolem 35. minuty tam měl uspěnost přihrávek cca 60 procent. A sleduji nečekaně Real.

Reagovat
smazaný uživatel

cahill

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill out

Reagovat
nani92

Hazard do toho Realu fakt nechce

Reagovat
Mastný Chobot

Cahill ma dosť baví

Reagovat
Mastný Chobot

hm, tak teraz to už bude mať Leicester ťažšie

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill

Reagovat
off-olda

Mahrez? Co to bylo?

Reagovat
masly008

roh

Reagovat
Miguel19

To je naprostá ostuda tenhle výkon.

Reagovat
Mastný Chobot

Rudiger je výsmech

Reagovat
Whitemedia

Já vůbec nechápu, jak tohle může být pořád 0-0... Lester 9 akcí, to ujde

Reagovat
smazaný uživatel

fabre a hazard dneska na ručník

Reagovat
Whitemedia

všichni

Reagovat
smazaný uživatel

kante hraje dobře

Reagovat
SpecialOne

Morata je příšerně ubrečenej

Reagovat
tony223

Nahradit Costu Moratou se ukazuje být nemožné

Reagovat
tony223

Watford tohle nejde Silvovi nepřát

Reagovat
masly008

chelsea zuby nehty udržela remízu,doma

Reagovat
fajdax

Ostudné výkon. Ke konci už lehky zlepšení, ale celkove opravdu trapas. Willian a Luiz do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší výkon v sezoně při 3-5-2 na atleticu s Luizem v záloze. Klidně bych si vsadil, že už ho tam nikdy nedá.

Reagovat
Whitemedia

Conte dnes na pěst základní sestava.. nemá sice tolik na výběr, ale když už teda někde trochu vybírat může, tak vybere špatně..

Reagovat
Miguel19

Hazard na whoscored rating 7,45 Suverénně nejlepší od nás..

Reagovat
smazaný uživatel

Když nás mele Leicester se 3 stopery a 2 DM, je někde chyba.

Fabregas sice hraje v "záloze" ale do obrany je nulový, on se musí vrátit do role lavičkáře

Reagovat
masly008

systém na 5 beků je strašná kravina a ještě když tam máš jedno z nej DM na světě tak je to úplna zbytečnost.útočíte ve 2-3 hráčích,všechno leží na hazardovi páč morata je poslední zápasy hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Napište to o Moratovi klidně stokrát, pořád to bude sra.ka

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych konečně vidět Kante Baka v 3-4-3, není možné že by to neubránili

Reagovat
Whitemedia

Kanté by to ubranil

Reagovat
smazaný uživatel

Willian/Pedro pomůžou více než Fabre

Reagovat
Whitemedia

Fabre je asi nejpomalejší fotbalista na světě..

Reagovat
tweek

Druhy po Mertesackerovi

Reagovat
icemike

Chtěl bych vidět jejich souboj na 100 metrů. Ale už mi bude 30,takze bych se protnutí cílové čáry vůbec nemusel dožít...

Reagovat
smazaný uživatel

fanta

Reagovat
Coutinho10

i v draftu super u me jede Benteke + Lanzini

Reagovat
smazaný uživatel

i mne jede ve fante bomby

Reagovat
Coutinho10

jeste ze jsem ho nevymenil za Lingarda nebo Zahu

Reagovat
fajdax

Druhej poločas zatím ještě horší než první. Výkon na pokuty

Reagovat
Whitemedia

Se divím, že si naši fanoušci trochu nezabučí..

Reagovat
fajdax

Už pomalu začínají..

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez to si mal pokracovat kks

Reagovat
Minister

proti Arsenalu by to odpískal

Reagovat
Cobra

Mahrez

Reagovat
off-olda

Střííííííídej

Reagovat
Whitemedia

Mahrez

Reagovat
Orlandiiik

COME ON LEICESTER, chelsea je marná jak nikdy

Reagovat
Miguel19

Conte

Reagovat
Mimalu

je fajn že vidí že to nefunguje, ale Hazarda tam mohl aspoň chvilku ještě nechat...

Reagovat
Whitemedia

Zlatý výkon proti Norwichi

Reagovat
fajdax

Pro Pedra a Willa obrovská šance jak si říct o základ..tak prosím

Reagovat
kiwwi

z ihriska zišiel korunovaný kráľ

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

*crownovany si chcel napisat

Reagovat
kiwwi

to čo som chcel napísať nechaj na mňa

Reagovat
smazaný uživatel

a ak nie?

Reagovat
smazaný uživatel

ty si riadne kyslé kiwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Moysi si to maze na chleba :D

Reagovat
Miguel19

Morata nevyhrál souboj.

Reagovat
off-olda

Moratáááá Prosím, kupme třeba Drogbu.

Reagovat
Mimalu

po zásluze venku

Reagovat
Miguel19

Chilwell zkušeně.

Reagovat
fajdax

Dar z nebes

Reagovat
off-olda

Rozhodčí

Reagovat
Whitemedia

jasná

Reagovat
FCSL

Vydra 15. gol sezony a s Clarkem se dělí o nejlepšího střelce Championship

Reagovat
Miguel19

Snad si vytvoříme aspoň šanci.

Reagovat
ADM

Sledujem po dlhej dobe futbal s dedom

"To rozhodca posral .. kartu a vylúčenie za toto. Ved to nebolo nejak nebezpečné"

Starý masiar

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Gunner14

A pak mi Taiger napíše že OX je lepší než Mahrez

Reagovat
Bandita_Harry

kukaj dnes

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Mimalu

tak to byla pěkně ostudná střela...

Reagovat
nani92

Baka

Reagovat
Whitemedia

Baka se zastřeluje, jednou tu bránu doma trefí

Reagovat
liquicitizen

Bakayoko nevie nič

Reagovat
Whitemedia

I kdyby jim dnes vyhodil půl týmu, tak my stejně ani pořádně nevystřelíme..

Reagovat
Orlandiiik

#THFC: Lloris (C), Aurier, Sanchez, Vertonghen, Davies, Dier, Dembele, Eriksen, Son, Dele, Kane. #COYS

Reagovat
Miguel19

Moratu by momentálně přehrál i vysmívaný Carroll. To je čirá zoufalost od něj. Nevychází mu jednoduchý věci a snaží se to zlomit kličkami do 3 hráčů..

Reagovat
Whitemedia

Momentálně je z něj úplný Torres..

Reagovat
fajdax

Morata prisernej výkon jako vždy. Začínám na nej být alergickej. V létě musíme koupit někoho poradnyho

Reagovat
Greny

Conte dnes ty dve stridani nechapu, bohuzel chybuje

Reagovat
Orlandiiik

neskutečná střela

Reagovat
Mimalu

Moses, jak stál, tak do toho kopnul

Reagovat
kvasha16

nechapem ako dokaze profik takto kopnut do lopty

Reagovat
off-olda

Moses

Reagovat
Greny

A Moses tomu nasadil korunu

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš Hazardovi?

Reagovat
mithro

Chelsea booed off the pitch following a third consecutive 0-0 draw and a fourth draw in a row overall.

Contemu so ten senilny dement dostal do hlavy

Reagovat
TheTopFootbaler

Mindgames.

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra rozšířil svou gólovou sbírku

Čelo tabulky střelců druhé anglické ligy dál atakuje český útočník Matěj Vydra, ten dnes už podruhé v tomto kalendářním roce a popatnácté letos skóroval za Derby County. Tentokrát zvyšoval na 2:0 na půdě Birminghamu.

Nejsem si jistej, že to dává smysl, ale Matěj

Reagovat
smazaný uživatel

expresky robia asi nejakí brigádnici. Ani tá s Akanjim mi nedáva zmysel.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vitasrp

Eden byl tak špatný, že střídal už po hodině hry? Já to viděl právě až do tý 60 minuty, ale vůbec by mě to nepřekvapovalo, v poslední době těma zápasama spíš propolouvá. Né teda, že by v nich neměl dobrý věci, ale na hráče jeho kvalit je to strašně málo.

Jinak ta závěrečná pasáž byla úplně trapná, ten tým vůbec netušil, jak útočit, to bylo tak nesourodý, že se na to nedalo koukat. Třeba Bakayoko byl na tom hřišti úplně zbytečný, ten tý hře nedal vůbec, ale vůbec nic. Celkově je průser, že máme 5 ofenzivních hráčů, na kterých naše hra stojí (Morata, Hazard, Cesc, Willian, Pedro), ani jeden z nich prostě není dlouhodobě záruka nějaký velký porce branek, momentálně často startujeme jen se třema v základní sestavě, přičemž Morata je úplně z formy a Eden nejede naplno. Tomu týmu výrazně chybí ofenzivní talent (třeba Moses letos podává výkony na úrovni takový polovice z loňského ročníku), což se naplno odkryje ve chvíli, kdy jsou ti hráči zatavení po náročném programu.

Myslím, že by fakt neškodilo, kdyby vedení někdy v nejbližší době přivedlo opravdovou ofenzivní kvalitu - a nikoliv jenom jako náhradu za odcházejícího hráče, ale jako skutečný posílení týmu.

Reagovat
vitasrp

od té 60. minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že mu možná chybí i ta předsezonní příprava, Conte ji má drsnou, on byl zraněný, ale možná jen hledám výmluvy

Reagovat
kvasha16

mozno to bol aj Edenov najhorsi zapas co som u nas videl, tolko pokazenych lopt co mal dnes, to som nechapal

Reagovat
vilp

Viděl jsem prvních patnáct minut prvního a druhého poločasu, teď jsem dokoukal zbytek. Od 20-35 min opravdu katastrofa, ale jinak to nebyla taková hrůza. Měl svoje momenty a všechno nebezpečné šlo stejně přes něj. Střídání jsem nepochopil, na začátku druhé půle ani neměl šanci na zlepšení, protože snad nedostal jediný míč do nohy. A takový Willian by mu v současné formě určitě pomohl. Cesc podobný výkon, Morata mnohem horší.

Reagovat
kvasha16

nebola to az tak hroza od tej 30 minuty, ale aj tak, na jeho pomery to podla mna bol mozno aj najhorsi zapas co za nas odohral

Reagovat
vilp

Reagovat
Fairplay

To jsou mi teda závěry, že chybí ofenzivní kvalita se ví už od léta, ten tým v současnosti nemá na to vyhrát PL a jen se čím dál víc ukazuje, jak slabý vlastně celkově je. Na lavičce tragédi co můžou hrát třeba za Everton nebo Fiorentinu, ale na víc to nikdy nebude. A v základu pobíhají borci, co vyhajpil jednu sezonu, přitom jejich kvalita nikdy nebude na velkoklub (Moses, Bakayoko,...).

Přísný metr by z toho kádru nezvládnul skoro nikdo, jeden dva hráči z každé řady - Courtois, dlouhodobě Azpi/Christensen, v záloze Kanté s Alonsem a dopředu Hazard. Na zbytek pozic existuje plno lepších hráčů a asi je na čase se vydat jinou cestou než pořád doufat v probuzení Williana, Pedra a tak.

Reagovat
vitasrp

Však ano, ale v posledních týdnech se tahle slabina začíná čím dál tím více odkrývat, protože do prosince to ještě Morata s Hazardem ohledně produktivity zvládli utáhnout.

Reagovat
Fairplay

Mně bohužel přijde, že už od léta je jasný, že budeme hrát druhý housle a prostě jen sem tam na podzim tam byl záchvěv, co mají každoročně i Liverpool, Arsenal a další dávno odepsaný trofeje nevyhrávající celky. Realita je taková, že kvalitou nám ujel vlak a máme slušně našlápnuto k další krizi. Místo 80 mega za Bakayoka a Drinkwatera se mohl získat Kovacic, Bernardo, James nebo snad Icardi.. prostě zhruba tak kdokoli kromě Coutinha, Mbappého a Ousmana Dembelého.

Jako bychom zrovna mi museli volit cestu kvantity nad kvalitou jako Liverpool nebo Spurs po prodejích Suareze a Garetha, tak by si to na lavičce odseděli RLC a takoví. Vedení je úplně mimo, Batsh za 40 mega co odehraje asi dvacet minut za sezonu, City za podobný prachy získali Jesuse nebo Saného.

Reagovat
Fairplay

Tolik přestupů co se dělá špatně pořád a pořád. Kohokoli koupíme, hned vidím na trhu lepší dostupnou alternativu nebo lépe sjednaný transfer. Za 25 máme na beka Zappacostu, kterej neumí poslat ani centr, City za ty prachy Auriera, kterej třeba v lize mistů opakovaně vymazal Ronalda a tak..

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

čukotka vůbec netuší a stary chuj conte jenom dokazuje že mistrovská sezona byla jedna velká haluz ale co čekat od italskyho šaška co vedl korupční juventus,tyhle lidi bych poslal do gulagu na výměnný pobyt,protože tohle je nestravitelný ale co čekat od čukotky která stojí na ropných a plynných obchodech toho oligarchy z matičky rusy jdu slavit

Reagovat
Greny

Stary chuj dokazal vic nez kdokoli od vas

Reagovat
smazaný uživatel

Slav-iť?

Reagovat
čutalista

Tak přesně takovejdle průběh se prostě dal očekávat po tom letním přestupáku, výsměch je sice na místě ale nedělal bych z toho drama... prostě a jednoduše jsme neposílili a po zimě se to ukazuje v plný kráse. Sezóna se už snad doklepe s LM a létě posílíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi hrozný dement.

Reagovat
čutalista

To neřeš, když se chce takhle ukazovat, ať se ukazuje...jen ho to sráží...tady je hrdina za klávesnicí...ale takovejdle ulet se stane občas každýmu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on jede tu stejnou calamadu furt. Tady mu rikaji troll, ale on je podle me proste jenom trouba.

Reagovat
TheTopFootbaler

Já pořád pevně věřím, že je to troll, ale občas o tom pochybuju.

Reagovat
icemike

Reagovat
tuny

Mobile stream?

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, wazzovi bych ho pral

Reagovat
Cobra

Sonnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Aurierova střela aka přihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

no moc bych se nedivil, kdyby to tak chtel

Reagovat
Garbicz

někdo video gól od Vydry ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Chladnokrevně

Reagovat
smazaný uživatel

Everton hrá slušne, silovo nás prehráva. Tosun bojuje statočne.

Reagovat
Zaschrona

Tosun zatim prijemne prekvapeni. Oproti nemu Martina bohuzel zas neprekvapuje. Bolasie dneska strasny. A Gylfi patri do stredu hriste.

Reagovat
smazaný uživatel

Tosun bude v poho posila pro everton vypadá hodně slušně jinak hrajem bez zápalu a Dier je pár zápasů zralej na lavičku jinak Dembele hraje super s Wanyamou to bude snad zase ta top zaloha jako byla minulou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Son Heung-minovi se dnes proti Bournemouthu povedlo něco, co dříve v barvách Tottenhamu dokázal akorát Jermain Defoe dávného roku 2004 - trefil se v pěti po sobě jdoucích domácích zápasech Premier League. nejprve si ověřte s kym vůbec hrajem vy slavná redakce z hoven,ověřovat,ověřovat,ověřovat

Reagovat
FUnk

Nepiš trole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kanee

Reagovat
smazaný uživatel

Son fenomenálně.

Reagovat
smazaný uživatel

a zase

Reagovat
Lacko_Boh

napis kedy este

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S takovou Son moc do zakladu Lamelu nepusti. Jemu to ale preju, je uzasnej

Reagovat
matZz

Son je perfektní ale Allimu by možná prospěla lavička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Hodte tam rucnik. Nechutny vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembelé famózny, jednoznačne MotM už v 60. min

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Chriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea fans: jste spokeojeni s tou 352? Protoze ja si myslim ze to je hlavni problem tehle sezony, minimalne 343 bychom zkusit mohli (plus novy ofenzivni zaloznik samozrejme)

Za dnesek riyad > eden takze mozna muzem byt radi za ten bod

Morata je uplne odriznuty od vsech, na gol potrebuje 28 sanci a furt se bez duvodu vsli na zemi, myslim z v tom 343 by mel vetsi podporu a nestalo by to vsechno jenom na edenovi. Kdyz se eden dobre nevyspi tak max bod, klasika tehle sezony

Reagovat
blaugrana

Favoritem na převzetí kormidla anglické ženské reprezentace je bývalý asistent ve Valencii a někdejší zadák Evertonu Phil Neville, informaci přináší Telegraph.

Nebol by na to vhodnejší John Terry?

Reagovat
iamek

A Giggs asistent.

Reagovat
tony223

Bridge vodonoš

Reagovat
TheTopFootbaler

By za chvilku neměl kdo hrát, když by všechny byly na mateřský.

Reagovat
vladis271

Do lítého boje o podpis Alexise Sáncheze se k oběma Manchesterům připojuje také sousední Liverpool. A zatímco City i United se zatím zdráhají zaplatit Arsenalem požadovaných 35 milionů liber, Reds mají být dle ESPN této variantě nakloněni. (espnfc.com)

Reagovat
smazaný uživatel

Tonouci se stébla chytá

Reagovat
Sm0ker

Tak tohle stéblo bych bral, ale pochybuju, že mu zaplatíme ten plat a jestli jo, tak by to bylo zase na přes držku s tím, když chtěl přidat Can a neměli se k tomu. Všechno špatně kurva

Reagovat
smazaný uživatel

niekde som čítal, že zmluva s Emrem krachla hlavne na tom, že chcel mať výkupku a my sme mu ju nechceli dať... Koľko pravdy na tom je neviem.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Makiii

Reagovat
Makiii

Nema jedinej duvod chodit zrovna z Arsenalu do Liverpoolu z blata do louze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sm0ker

Pogba šel taky do horší a hraje za vás, prachy zmůžou hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Pro něj má víceméně smysl jenom ten přestup do City.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že ani my ho nebudeme moc lákat.

Reagovat
tomasinho

Jo, to bohužel musím souhlasit, i když jsme na tom lépe, tak je to vážně minimální posun a pro něj by to moc neřešilo. Souhlas s Divikem, že pro něj je varianta jen to City snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

to Ox jakoby taky neměl

Reagovat
iamek

Reagovat
vrabejka

Sancheese je nam k ničemu nechci aby jsme kvuli tomuto frakovi nicili útočné trio. Radsi Goretzku nebo Keitu.

Reagovat
Hachim Mastour

nebo oboch

Reagovat
smazaný uživatel

On by aj chcel, ale ak nechce hrat v zalohe tak nech pakuje do City

Reagovat
vrabejka

Zapas roku je tady. Nejen pro LFC ale pro celou ligu.

Souboj týmů, kteří mají fantastickou formu nejen v PL ale v celé Evropě.

Naší vyhodou by mohlo být že budeme nečitelní. Pepek nevi jestli změníme formaci a kdo nastoupí místo Coutinha.

Fakt se těším na tento zápas. Toto je možná poslední šance jak trochu pozastavit jízdu City. Van Dijk musí být v základu. Hlavně ať Klopp není srab a neda zalohu Can, Milner, Wijnaldum to by byl náš konec.

Tipuju 2-1 pro nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostanete na piču snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Příště to vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S takou zálohou by sme držali stred a to je základ, lebo je to dominancia v zálohe čo robí City tak silné. O kreativitu sa postará naša ofenzívna trojka.

Reagovat
tomasinho

Can, Milner/Wijnaldum a Lallana/Ox.

Reagovat
cristiano.K.

Can,Wijnaldum,Ox

Reagovat
smazaný uživatel

Karius - Gomez, Matip, van Dijk, Robertson - Ox, Can, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane

Tohle bych chtěl asi vidět já a na twitteru je hodně spekulací, že to bude takhle, ale akorát bez van Dijka a s Lovrenem.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo bez Van Dijka?

Reagovat
smazaný uživatel

Je zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas...

Reagovat
avicii

dobra mozno Trent miesto Gomeza

Reagovat
Busby babes

jj, zapas roku. pokud vyhraje Liverpool, poskoci ze 4. mista na 4. Pokud vyhraje City, zustavaji prvni.. neskutecny o co vsechno v tom zapase jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozbijeme ich

Reagovat
smazaný uživatel

Mate niekto link na diskusiu k nfl?

Reagovat
smazaný uživatel

Dik

Reagovat
pepinho2

OT: https://www.transfermarkt.com/ludovit-reis/profil/spieler/490884 Z U17 rovnou do áčka a pravidelně hraje, o něm slyší dnes poprvé

Reagovat
aurelio

A si si istý, že je Slovák? Okrem TM má všade holandskú národnosť...

Reagovat
smazaný uživatel

Má slovenské rodiče, ale chce hrát za Nizozemsko.

https://twitter.com/FootballOranje_/status/952240910535884800

Reagovat
pepinho2

No, to je fakt

Reagovat
Miguel19

Tak Alexis prej už ani necestoval s týmem. Vypadá to na United

Reagovat
Busby babes

pokud by k nam fakt prisel tak by to byla bomba. Ale neverim tomu ani trochu...

Reagovat
Miguel19

No dnes se to asi rozlouskne. Ale všude se píše o vás..

Reagovat
Busby babes

ja byl od vcera odpoledne mimo net, tak jsem nesledoval vyvoj. no ted na to koukam. I ourinhova hlasna trouba Castles pise, ze vedeni veri, ze mame dobrou sanci. zajimavej vyvoj. Pristup City moc nechapu. Jakoby se nemohli rozmyslet jestli ho chteji nebo ne...

Reagovat
kiwwi

tak oni ho takmer vobec nepotrebuju a nemaju velku motivaciu predhanat sa ponukami...ponali to mozno tak, ze ak bude volny za taku a taku sumu tak ok, bude to pekne doplnenie kadra, ale silit to nebudeme

Reagovat
Busby babes

vypada to tak. No pak se nemuzu divit, ze by si Alexis pripadne vybral jinak, kdyz mu davaj najevo, ze ho vlastne ani moc nechtej...

Reagovat
smazaný uživatel

Zvládne zahrát krajnáho obránce?

Reagovat
kiwwi

Shaw chytil celkom formu a mal by sa uz vratit Tony...zatial sme ok ale v lete to budeme urcite riesit

Reagovat
smazaný uživatel

Mně spíš příjde hloupý tahat dalšího hráče, kterej primárě už roky nehraje RW, jakkoliv je Alexis světová třída. Lucas by čistě pozičně dával větší smysl..

Reagovat
Busby babes

pokud budem uz trvale hrat 4-3-3 tak proste bude v te predni trojce a tam se ti hraci casto toci. V tom by nemel byt nejmensi problem.

Reagovat
kiwwi

tak zase troma rokmi v Arsenale nemozes vymazat 8 rokov v Udine+Barce kde to RW/RF hral

mne na nom vadi trochu ten vek, nie je to moc koncepcny nakup do buducna, ale zase dnes si za taku sumu nekupis ani ten mlady talent, takze ak by nam v buducej sezone dokazal pomoct v boji o titul, tak to nemoze byt zla investicia

Reagovat
Mastný Chobot

lenže za tie roky sa úplne zmenila Alexisova hra, dnes už sa nedá porovnať s tým RW z Udinese, hrá úplne inak.

Reagovat
kiwwi

no lebo na tom RW nehra tak preto je aj jeho hra ina...ale vsak uvidime, podla mna dokaze na tej pozicii zahrat s prstom v nose

Reagovat
Mastný Chobot

alebo je jeho hra iná a preto tam nehrá. podľa mňa sa tam moc nehodí, zabíja sa tým hrozne moc jeho predností a zároveň to odkrýva dosť jeho slabostí, lebo Alexis nie je zrovna najrýchlejší bežec, už vôbec nie s loptou.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
TheTopFootbaler

Van Persie budiž příkladem.

Reagovat
TheTopFootbaler

Je to volba do přední trojky v 4-3-3 nebo na hrot. Kdyby Lukaku vyšel z formy, je to jasnej hroťák čílo jedna.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Mastný Chobot

A Malcom sa pravdepodobne fakt deje. Super

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Greny

Vsadím na Arsenal tak hned odchazi

Reagovat
valek9610

V united se zničí :/ v City by sedl,ale kdo ví třeba Chelsea

Reagovat
vladis271

OT:

tak Drahoš je favoritom pred druhým kolom, či?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím před zemanovskou shit storm fake news kampaní nejspíše ano.

Reagovat
Greny

Nemyslím si

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
C-M@ster

Otázka za milión.

Podle sázkovek zatím jo, ale už v těch pár povolebních větách stihl Zeman použít asi deset manipulací a až rozjede šou v televizi, tak nějaký lidi odradí od toho jít volit Drahoše.

Reagovat
kiwwi

bojim sa toho, ze v spolocnych diskusiach ho Zeman zahlti takou splaskou osobnych utokov, manipulacii, polopravd a konspiracii, ze sa z toho Drahos nebude vediet vyhrabat

jemu proste staci len napadat a jednoduchsich volicov si tym ziska - Drahos bude musiet vynalozit asi tak 10x viac usilia aby takeho volica pretiahol na svoju stranu

Reagovat
Lacko_Boh

ale toto uz Drahos da. Kiska tiez zrovna neziaril proti Ficovi.

Reagovat
cristiano.K.

90% lidí, kteří nevolili ani jednoho budou volit Drahoše bez ohledu na to, co Zeman rozjede

jsem promrhal kurs 3 na Drahoše před prvním kolem

Reagovat
icka

Tim si fakt jisty byt nemuzes. Muze zkreslovat..

Reagovat
Busby babes

dle sazkovek jo. Ale fakt tezko soudit. Cistym souctem tech antizeman kandidatu by mel byt. Ale to nemusi nic znamenat.

Navic uz to docela frci https://twitter.com/anselmoCZ/status/952451599871500288

I kdyz jsem teda dost zklamanej. Mali kluci, takovy klise...

Reagovat
vladis271

Reagovat
pepinho2

včera kolem 7 kurz na Tipsportu na Zemana 2.60, dnes už 2.20..

Reagovat
vladis271

Ako sa opýtať holky, či má frajera tak aby si neuvedomila, že sa jej pýtate, či má frajera?

owny give me an advice.

Reagovat
Mastný Chobot

spýtaj sa jej to rovno, načo sa hrať na niečo?

Reagovat
Lacko_Boh

ked tak Oliverova agentura zisti

Reagovat
C-M@ster

Není snazší jí prolustrovat facebook?

Reagovat
oli9

Má ti kdo koupit novou kabelku

Reagovat
Busby babes

co dovolena, uz mate s pritelem plany?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
cristiano.K.

co dovolená plánuješ na léto? jj u moře. A jedeš s holkama?.....

Reagovat
smazaný uživatel

normálne jej vyznaj lásku

Reagovat
vladis271

hej, lebo toto normálne funguje.

Reagovat
Lacko_Boh

Nepytaj sa jej ci ma priatela. Je to relevantne iba ak ma obrucku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak je z rovnakeho mesta alebo ju mas sancu stretnut tak by som to zahral na to, ze by som sa jej spytal ci nebola tam a tam s nejakym chalanom asi frajerom, ze si ich videl a hned by sa pochvalila ci ma alebo nema priatela a dodala to som nebola ja, ale zvacsa by mali stacit fotky z insta ci FB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stalker...

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
cristiano.K.

jestli má nebo nemá, stejně na 90% s někým píchá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá blbost

Reagovat
smazaný uživatel

prečo myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je blbosť trochu...

Reagovat
cristiano.K.

nie, Olo nebud naivní

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdepobodné to je, ale s istotou to nemôžeš tvrdiť...

Reagovat
cristiano.K.

píšu 90%

Reagovat
smazaný uživatel

To je tiež veľa, keď to dievča ešte nepoznáš...

Reagovat
smazaný uživatel

Neptat se, ono to časem vyplyne.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo opýtať sa až časom, keď sa budú lepšie poznať...

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
eder

Kdo se moc ptá, moc se dozví...

Reagovat
smazaný uživatel

hej, to zase nie je až taká otázka, žeby si sa musel poistiť

Baby sa na to pýtajú bežne počas procesu spoznávania sa

Reagovat
smazaný uživatel

zamyslel som sa a beriem späť, až tak často sa nepýtajú

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale tak je vidět, že ses aspoň důkladně zamyslel za těch 10 minut.

Reagovat
oli9

No dneska je možné fakt všechno. Já osobně to vidím na remízu. Ta síla City je fakt obrovská sám jsem zvědav jaká dnes bude sestava

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 pre LFC ak neprehraju City dnes tak dohraju ligu bez prehry

Reagovat
vladis271

zayo už máš na dnes pripravený liverpoolsky dres?

Reagovat
nani92

nie, my kúrime drevom

Reagovat
smazaný uživatel

S Moratom by si si vystačil na celú zimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Virgil se pro jistotu radši hodil marod

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak sa spekulovalo, ze dnes by v zaklade asi nehral tak to vyriesili takto o to viac bude vyhra sladsia

Reagovat
pepinho2

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mithro

75 mega a hodi sa PN

Reagovat
eder

Dneska snad konečně někdo Guardiolu vykloppne...

Reagovat
smazaný uživatel

len aby dnes niekto za sebou nezavrel poKlopp do kanálu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger
Reagovat
FCSL

Cech - Chambers, Mustafi, Holding - Bellerin, Wilshere, Xhaka, Maitland-Niles - Iwobi, Welbeck - Lacazette

Bod bude úspěch

Reagovat
Edgewalker

Z naší sestavy jde strach Bojí se ale jen fanoušci Arsenalu

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobi Welbeck ako náhrada za Alexis Mesut

Reagovat
Nikikrew

To mi pripomina zostavy od sezony 2011 do 2014

Reagovat
Error

Stejna jako proti Chelsea, ne? Zbytecne prehnane reakce

Reagovat
aramaki

Inak povedane, zostava na ligu rovnaka ako na sranda cup

Reagovat
nani92

Reagovat
Minister

fakt strašne slabá zostava

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
iamek

Ozil zraneny ?

Reagovat
Hachim Mastour

samozrejme

Reagovat
nani92

kde je kurva ten Ramsey..

Reagovat
Minister

už je na lavičke aspoň

Reagovat
Mastný Chobot

na lavicke?

Reagovat
PP

Se stoperskou dvojicí Chambers - Holding se bude každá výhra rovnat zázraku..

Reagovat
masly008

ještě je tam mustafi no

Reagovat
PP

ten je ale lepší k "leaderovi" obrany, což je u nás Kos. Když má být on ten hlavní, tak bývá zmatený. Podobně jako u Spurs, kde chyběl Toby a Verts, byť byl poslední rok lepší, tak byl v lese..

Reagovat
mike.84

Preview Pool - City s víťou srpem

https://youtu.be/Bq_4WOTmp9o

Reagovat
havrys99

Ouuuu škodááá

Reagovat
cejen13

škodááá, nádhera.

Reagovat
Edgewalker

Škoda

Reagovat
havrys99

Iwobi zatím hraje velmi dobře

Reagovat
PP

Iwobi a Welbeck jsou hrozní kašpaři..

Reagovat
havrys99

AMN ajajaj

Reagovat
havrys99

Holding

Reagovat
Tolstobik

Holding je fakt vtipnej stoper

Reagovat
mr.Silver

Ta trojice kasparu v obrane je neskutecna

Reagovat
Tolstobik

A Jack nebyt tech zraneni, tak uz mohl byt jeden z nejlepsich na svym postu...

Reagovat
havrys99

Jackie je úplně někde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

RB Lipsko vyloučilo odchod Keïty

Tak čo Dušo, dpč? Už som sa naňho tešil ...

Reagovat
Kincl

Koho vy koupíte?: ? :D :D

Reagovat
Taiger

:D :D :D :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kincl

Gola Arsenal hrajte něco lemry

Reagovat
Taiger

Ty si slabý Iwobi, to je hrozný.

Reagovat
Nikikrew

Welbeck hrac hodny Arsenalu fakt

Reagovat
mr.Silver

Welbeck

Reagovat
tweek

To je strasne drevo ten Welbz

Reagovat
havrys99

nooo ty krááso WelbZzz skill of the season

Reagovat
Edgewalker

Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Pracovity welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

niekto posle Welbza do Arsenalu a niekto Sancheza do Manchesteru

Reagovat
Taiger

Už i Welblack se dostává do šancí víc jak Laca.

Reagovat
havrys99

teď ho zrovna Laca do ní poslal, jejich obrana dělá chyby snad se prosadíme

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to i ta naše

Reagovat
smazaný uživatel

AMN

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere dnes

Reagovat
smazaný uživatel

namotivoval sa proti timu kde hostoval no klasika

Reagovat
Taiger

Fesakovinka

Reagovat
Taiger

Co dělá Bellerín furt v tom středu tvl, snaží se nahradit Mesuta?

Reagovat
pepinho2

Bellerín

Reagovat
mr.Silver

Bellerin wtf

Reagovat
Taiger

AMN udělanej jak malej kluk

Reagovat
Kincl

Fakt dem*nti neschopný dát v první půli gola ten Arsenal

Reagovat
havrys99

noo jasná pecka

Reagovat
valek9610

Hlavně rozhodčí je furt proti Arsenalu jojo kecy jenom

Reagovat
Taiger

Laca se tam snaží procpat a Welblack s Iwobim jen stojí a čumí.

Reagovat
smazaný uživatel

su zvedavy ci sa mu to podari

Reagovat
Taiger

Ty jseš taková slabší verze naniho.

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

No tam mozna dneska vymysli neco jenom Ramsey..

Reagovat
Taiger

Mustafi a jeho odkopy

Reagovat
PP

Chudák Laca.. zrovna do současného Arsenalu.. to si vybral chudák..

Reagovat
Gunner14

Ta střela Welbecka, ty vole on nemůže stát po střele?

Reagovat
masly008

myslíš to jak byl před golmanem sám?

Reagovat
Kincl

Ještě že letos neni Arsenal v LM ti by dostali tak 8ku od někoho

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
mr.Silver

Otresny vykon, jediny Jack hraje super a prevysuje cely zbytek spoluhracu tak o 2 levely.

Potrebujeme nahradu za Bellerina, to je otresne. Byt tam dneska i ten Debuchy, tak uz podle me vedem. Belle zazdil tak 5 slibnych protiutoku. Welbeck a stoperi no comment.

Nevim koho tam chce Wenger dat, aby to ozivili, ale s timto pristupem se na to muzem vysrat a rovnou boj o top 4 zabalit. Je mi na bliti.

Reagovat
Edgewalker

Nuda k posrání a strašný výkon. Nějak si teď nedokážu představit že je někdo schopný dát gól (maximálně soupeř)

Reagovat
smazaný uživatel

da bourne aj arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Jediní, kdo snesou přísnější měřítka, jsou Wilshere a Maitland-Niles. Jinak nuda k uzoufání.

Reagovat
havrys99

Bellerín no ty vole to bylo magický

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerina som sa vzdy zastaval ale dnes je hrozostrasny

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerin

Reagovat
Grahf

Bellerin je nový Coquelin? From hero to zero

Reagovat
Taiger

Coq umí líp centrovat i bránit než Bellerín.

Reagovat
Taiger

Ale Bellerín umí dávat góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin? Co to je za srovnání?

Reagovat
Nikikrew

Hectooooooooooooor

Reagovat
Mastný Chobot

Fakt ma zabíja, ako jednoduchý hráč Bellerín je. On keď nemá naučený pohyb a má sa vysporiadať s nejakou nevšednou situáciou, tak je úplne bezradný. Nechápem, ako takýto hráč mohol vyjsť z Barcelony.

Reagovat
Mastný Chobot

ok, nič som nepovedal

Reagovat
Taiger

Reagovat
havrys99

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
havrys99

Belleriiiin a my všichni do pekla

Reagovat
smazaný uživatel

Belleeee fantasticky

Reagovat
mr.Silver

Bellerin

Reagovat
smazaný uživatel

BELLEEEEEE

Reagovat
Trand

Hectoooooooooooooooor

Reagovat
Edgewalker

goooooooool

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobi <3

Reagovat
Counter

Iwobi

Reagovat
Trand

Reagovat
Taiger

Prodat

Reagovat
smazaný uživatel

Belle, vždycky jsme věřili <3

Reagovat
havrys99

Iwobi top pass a Hector gol, Alexis se může jít klouzat

Reagovat
blaugrana

Už čoskoro vám zamáva v drese united.

Reagovat
havrys99

klidně. my máme Hectora

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck

Reagovat
havrys99

co předvádí Jackie je neuvěřitelný neskutečná jistota na balonu, vždycky jsem věřil že se vrátí

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

paradny je.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Taiger

Reagovat
stiflerovamama

Sme ho mali kúpiť vtedy keď bol na odstrel

Reagovat
Counter

Ho můžete mít v létě zadarmo.

Reagovat
stiflerovamama

Teraz už bude Wengerovi dobrý, predĺži s nimi.

Reagovat
Counter

A proč by to dělal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

https://www.imgup.cz/image/LWLe¨

Sobota ráno po chlastačce (hlavně teda Cook)

Reagovat
Mastný Chobot

Daniels bol hrozný celý zápas, dobrá reakcia od Howea

Reagovat
Taiger

Chce to góla pro Lacu, jako vzpruhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cechiiino

Reagovat
Mimalu

Petr

Reagovat
Kincl

Jaj to jsou průměráci ten Arsenal :D :D :D To je tým prý kanonýři :D

Reagovat
havrys99

Xhaka dneska taky za dobře (zatím)

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
pingla

wilsoooooon

Reagovat
mr.Silver

Cech

Reagovat
Nikikrew

Cech

Reagovat
Mastný Chobot

Čech to je dalšia slabina tímu

Reagovat
Counter

Tohle bych mu zrovna nevyčítal.

Reagovat
Edgewalker

Čech On tu jubilejní nulu prostě nechce

Reagovat
Gunner14

Čech to jdi doprdele s tímdle...

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Ten Arsenal to je tak nudný nemastný neslaný prejav a celkové pôsobenie + plno primitivnych chýb.... nezávidím fanušikom

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Ten Arsenal to je tak nudný nemastný neslaný prejav a celkové pôsobenie + plno primitivnych chýb.... nezávidím fanušikom

Reagovat
captain18

Ale dalsi gól cez AMN

Reagovat
kiwwi

Akože hráč cez neho dokázal odcentrovať 40m od brány? Nemyslíš vážne...

Reagovat
Teoretik

Jak si ho fans Arsenalu neváží Pepkovi by se do týmu hodil

Reagovat
havrys99

yeees Xhakaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

A pojďme. Otočka

Reagovat
smazaný uživatel

Joooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ibeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
EL Gringo

Ibeeeeeee

Reagovat
Kincl

Průměráci :D :D :D to jsou vocasové

Reagovat
smazaný uživatel

Tra

Ge

Di

A cecha v lete predat

Reagovat
Counter

Ach boha

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Busby babes

Alexis uz hleda pero kterym to nekde podepise...

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Alexis už prosí o pero okoloiducich na ulici a podpíše aj úver

Reagovat
Gunner14

Hláška roku

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Tommy the Gunner

This is Arsenal

Reagovat
Gunner14

Ještě že Burnley ztratilo

Reagovat
Mato178178

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

Komici

Reagovat
kiwwi

A tento krásny futbal Alexis opúšťa kvôli peniazom...

Reagovat
mr.Silver

jdi do pice

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Reagovat
nani92

Kiwwiho v Arsenale by som si teda pozrel

Reagovat
Infi

Reagovat
kiwwi

Po odchode Alexisa a Ozila by som tam bol stejne najlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
nani92

Ja by som ho opustil asi aj zadarmo

Reagovat
Busby babes

sul do ran, nebud zlej.

Reagovat
Infi

Reagovat
Nikikrew

Ziadna sol, najlepsie ignorovat taketo somarinky

Reagovat
Busby babes

vubec, tyhle somarinky jsou tu nejlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze ked sa niekto pusti do mourinha, tak sa ides zblázniť.

Reagovat
Busby babes

kvuli vtipum? Nemyslim si...

Reagovat
Nikikrew

njn ale nie od urcitych ludi

Reagovat
smazaný uživatel

presne krasny futbal arsenalu nepomoze pokial tam bude ten overalman

Reagovat
Counter

Reagovat
Liquid

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mr.Silver

Xhaka super prace

Reagovat
havrys99

Reagovat
Edgewalker

Horšímu Arsenalu jsem v životě nefandil

Reagovat
masly008

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
TheTopFootbaler

Proč bys taky měl fandit Tottenhamu?

Reagovat
Kincl

Chudák Laca měl zůstat v Lyonu :D :D

Reagovat
Coutinho10

wow wow super Bournemouth Ibeeeeeeee

Reagovat
havrys99

sorry ale zase Xhakovo prostor... stál jsem hodně peněz já ho dostupovat nebudu

Reagovat
Tommy the Gunner

Novou smlouvu Wengerovi!

Reagovat
Trand

Nejhorší je, že je to úplně zasloužené, za ten druhý poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexisovi se nemůže nikdo divit...

Reagovat
Infi

obdivuju že tam vydržel tak dlouho

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
valek9610

Iwobi to je talent jak pičo hrom

Reagovat
Infi

ty vole, to je snad nejtrapnější tým světa

Reagovat
havrys99

ještě Zemanův volební tým je pod námi

Reagovat
Infi

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Greny

na co se dnes vymluvi Wenger?

Reagovat
kiwwi

Že rozhodca nenadstavil o minútu viac kvôli VAR

Reagovat
havrys99

Robbbiiieee Hoooolding produkt League Two

Reagovat
Coutinho10

Liverpool XI

Karius, Gomez, Lovren, Matip, Robertson, Wijnaldum, Can, Oxlade-Chamberlain, Salah, Mane, Firmino

Salah ready

Reagovat
matZz

Lovren - Matip

Reagovat
smazaný uživatel

skvelá s ohľadom na možnosti...

Reagovat
Coutinho10

jojo snad je konecne zastavime a prerusime unbeaten

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak vam da city napiču

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren kapitán

Reagovat
Coutinho10

no moc na vyber neni

Reagovat
smazaný uživatel

Som myslel, že Can by mohol byť ...

Reagovat
Coutinho10

po Coutsovi by to davalo smysl no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

boha, to zas bude premotivovany. čakám ze vyrobí penalticku ale červenú.

Reagovat
smazaný uživatel

tiež čakám takýto scenár, je to proste klasik

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Karius Oxlade náhrada za Coutinha

Reagovat
smazaný uživatel

hele, Oxlade je v poho

Reagovat
cristiano.K.

Karius

Reagovat
Mastný Chobot

to je fakt sen toto

Reagovat
Free_player

Měl jsem dnes chuť na forbal nebo nějakou dobrou komedii nakonec jsem kouknul na Arsenal a dostal jsem oboje

Reagovat
Free_player

*fotbal

Reagovat
Garbicz

Bourneee

Reagovat
Tommy the Gunner

Walcott 2 doteky s micem, 2 offsidy

Reagovat
havrys99

černý Inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott je taký biedny hráč, že ani čierny nie je poriadne.

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
king23

In Wenger we trust

Ne, omlouvám se, do mrtvoj se nekope, ale stejně mě přijde neuvěřitelné, že existují fanoušci, kteří jsou fakt tomuhle heslu věrní ještě. Naprosto bez nadsázky bych si přál být takhle nenáročný

Reagovat
Busby babes

stockholmskej syndrom. obdivuhodna loajalita.

Reagovat
Gunner14

A ty fanoušky si viděl kde prosímtě?

Reagovat
king23

Tak jako pod článkem o vypadnutí Arsenalu z FA cupu jich bylo fakt ještě hodně, to jsem byl dost překvapenej, protože jsem nečekal, že si to ještě vůbec někdo přeje. Beru, že jsem si z něho dělal až přehnanou srandu, když jsem ho přirovnával k papundeklovému panákovi, ale stejně, ohradilo se hodně lidí...

Reagovat
Gunner14

Koukl jsem se na ten článek a nebyl tam ani 1 člověk co fandí Arsenalu, který by ho tam chtěl, asi dobrá tráva.

Reagovat
nani92

No, Ramsey bude asi fakt jazýčkom na váhach v odvete s Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Jazýček, ktorý si zmlsne na Conteho defenzíve. Licky-lick.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

kokot, soudit po tom co byl 2-3 týdny zraněnej a jde na hřiště na 20 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
havrys99

yeees Granit hrozba pro rohový praporky

Reagovat
havrys99

https://www.imgup.cz/image/LWL3

Ta statistika Wilsona je brutální a hrozně smutný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

cože za domácí nehrál Harry Arter?

Reagovat
smazaný uživatel

dnesna vyhra LFC bude patrit Arsenalu, aspon vam ostane ligova neporazitelnost

Reagovat
nani92

Takto ma nedobehnes, aj keď mi chceš ísť oproti

Reagovat
smazaný uživatel

aspon, ze som krajsi

Reagovat
Teoretik

Cherries teď ještě City

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidímě jak si Leroy povede bez Silvy. Většinou bez něj je poloviční.

Jo a nezlobil bych se, kdyby byl dnes k vidění sprinterský souboj Salah vs Sane

Reagovat
Edgewalker

Kolašinac MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

prosim pool aspon porazte tych zmrdov. unbeaten je ta posledna vec co momentalne mame

Reagovat
smazaný uživatel

dame, neboj

Reagovat
diastan

Tak pojdme CITY

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď to Liverpool zvládne za 3 body.

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenalu je mi líto. Wenger už tam minimálně 3 roky nemá co dělat.

Reagovat
Liquid

to přidej, po finále LM 2006 to měl zabalit a odešel by celkem jako hrdina, na kterýho by ještě desítky let fanoušci gunners vzpomínali

Reagovat
fenixLFC

o co kloppovi ide s tym kariusom? dufa ze tam pep hodi brava a bude sa hrat na dva hologramy?

Reagovat
REPLIKATOR

Karius > Mimolet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

nič v zlom, ale Karius dostáva oproti Mignoletovi málo príležitosti, keby ho Kloppo nechá chytať viac, tak je "vycibrenejší" a možno by aj ukázal, že patrí medzi špičku a nového GK netreba

Reagovat
fenixLFC

ale prdlajs, aj ked chyta tak vyzera ako totalny priemerak a jasna dvojka. mignolet nie je hviezda a vie kiksovat ale aj tak sa citim istejsie ked chyta on

Reagovat
oli9

ono je jedno kdo z těch dvou tam je

Reagovat
Liquid

Van Dijk prej zraněn při přestupu mě tu Poolisti upozorňovali na to, že je z kamene

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vidět, že ty máš kámen na úplně jiném místě...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Z obličkového kameňa.

Reagovat
Hokaido

Prý není zraněný, ale trucuje, protože chce přestoupit do Barcelony.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Som jediný, kto by sa mal učiť na zajtrajšiu skúšku, ale namiesto toho ide pozerať tento šláger?

Reagovat
nani92

Áno

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je napiču

Reagovat
REPLIKATOR

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Som jediný, kto sa mal túliť s frajerkou, ale tá namiesto toho zaspala a ja pozerám tento šláger?

Reagovat
SixtoRodriguez

win-win situácia

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie, spí od druhého polčasu s Bournemouthom. A ja som to pozeral.

Reagovat
smazaný uživatel

Túliť či "túliť"?

Reagovat
smazaný uživatel

Oľo, oľo. Aby teba nezaujímalo niečo z osobného života.

Väčšinou, keď sa ideme túliť, vyzlečieme si aj úvodzovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si vôl, veď sám to tu píšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Snáď im City poriadne naloží..#VsetciSmeManchester

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

tak dpč... Veríte, že niekto príde? Kua, normálne som Dušovi veril, teraz zas bude všetko naopak, ten záložník bude chýbať, kreativitu (alebo aspoň ťah na bránu v podobe Keitu) potrebujeme ako soľ... KUA.

Reagovat
REPLIKATOR

Škoda toho Mahreze, ten by se mi fakt líbil a myslím, že by krásně zapadl do týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepšie ako nič, stále ma mrzí nákup Oxa, mohli sme priplatiť 20 v lete a mať lepšieho hráča ...

Reagovat
smazaný uživatel

tie Murphyho zákony sú zábavné...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

No až na to, že nejlíp hraje z pravé strany, kde hraje Salah a i Mané je tam lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

zmrd skurvený, dokopte ho

Reagovat
Svatej

Si dělá prdel, že by si představoval penaltu i za tohle ? Kurva kde tohle skončí ?

Reagovat
SixtoRodriguez

Ox je král.

Reagovat
EXoRcIsT

co to ma znamenat to ako Sterling nebude dostavat zlte karty za simulacie aj ked to opakovane skusa v kazdom zapase

Reagovat
Ángel di María 22

Krasne Oxlade

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Ox, predsa niečo v sebe má :D

Reagovat
Rohlíček

Oxíííííííík pěkně

Reagovat
mithro

ederson

Reagovat
REPLIKATOR

Coutinhoooooooooooooooo

Reagovat
oli9

Reagovat
Svatej

OX > Coutinho

Reagovat
cejen13

Krásně

Reagovat
misinho7

jooo krasa

Reagovat
Heisenberg

Sledovat Live po nás je klid na duši

Reagovat
Coutinho10

Joo Gooaaaaaaaaaaaaaal Ox what a strike

Reagovat
smazaný uživatel

Ederson zaspal

Reagovat
10

Ederson skvěle pozičně

Reagovat
smazaný uživatel

spíše ho to překvapilo, že Ox vystřelil o setinu sekundy dříve, než čekal a pak se už nestihl přemístit

Reagovat
10

neboli byl pozičně mimo, což píšu

Reagovat
smazaný uživatel

tys napsal skvěle

Reagovat
10

logicky šlo o ironii

Reagovat
smazaný uživatel

já vím..

Reagovat
Switchback

Ederson

Reagovat
Hokaido

Být fanouškem Arsenalu v těchto dnech musí být celkem nepříjemný.

Reagovat
Whitemedia

Být fanouškem Chelsea v těchto dnech taky není žádná slast

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Hele my jsme ještě v pohodě Oproti Arsenalu určitě.

Reagovat
Spasitel

Tak my mierime inde ako Arsenal oni bojujú o 4 miesto a my o trofeje.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

dej Kevinovi pár minut a pobrečíme si s nima

Reagovat
smazaný uživatel

Je to také, ako keď ťa dlhodobo mučia, ty si už prišiel o zvyšky nádeje na záchranu a tešíš sa na smrť. Lebo po nej môže prísť niečo nové. Napríklad tréner.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

A co člověk fandici Chelsea a Spartě?

Reagovat
fenixLFC

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooox

Reagovat
smazaný uživatel

dneska je klepneme

Reagovat
smazaný uživatel

Oxlade porazte je pls

Reagovat
smazaný uživatel

Smutnej den pro fandu Arsenalu

Reagovat
cejen13

Proč? Já mu to naopak přeju.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ja taky, mam z nej radost

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
masly008

já taky,kdyby ten přestup měl znamenat jenom to že je teď porazí a oni neudělají ligu bez prohry tak to stálo za to.a těch 40 baněk se taky hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Robertson hrá posledné zápasy výborne, možno Morena ani nepustí do zostavy...

Reagovat
Coutinho10

Sterling zase v ofsajdu jako za starych casu

Reagovat
smazaný uživatel

City vůbec netuší

Reagovat
Coutinho10

Mane luxusni pata

Reagovat
smazaný uživatel

tá reakcia fans vždy keď niečo Sterling dodrbe :D

Reagovat
smazaný uživatel

fakt hrozný pocit když nám tam místo salaha běhá pedro a misto Kevina , drink s bakem

Reagovat
smazaný uživatel

Ten De Bruyne je briliantný, v poslednej dobe spolu s Coutinhom najlepší záložník PL, čiže sveta.

Reagovat
Hokaido

*ofenzivní, nezapomínaj na Kantého

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak radšej máš v tíme De Bruyneho a Fernandinha ako Kantého a Fabregasa...

Reagovat
TheTopFootbaler

Spolu s kým?

Reagovat
smazaný uživatel

To jak ted se na to Lovren vysral a jen díky tomu měl De Bruyne možnost nebezpečně odcentrovat, je donebevolající

Reagovat
El Cid z City

liverpool by měl kut železo dokud je žhavé,druhé půlky bejvaj naše

Reagovat
Teoretik

no hlavně nedostat druhý navíc čekám, že i do druhé půle Liverpool vletí, pak už by snad mohl odejít

Reagovat
El Cid z City

beru to jako skvělou školu do LM

Reagovat
Manik...

Kde koukáte? Potřeboval bych NEkvalitní stream. Mám v práci nekvalitní net

Reagovat
tony223
Reagovat
Manik...

děkuji

Reagovat
pingla

proč nehraje David Silva a místo něj je tam Kundoán?

Reagovat
El Cid z City

asi je ve španělsku u nemocného syna

Reagovat
EXoRcIsT

nieje na lavicke ?

Reagovat
FUnk

je

Reagovat
El Cid z City

jo,je

Reagovat
smazaný uživatel

dobre vediet, nie?

Reagovat
El Cid z City

spíš měl nechat odpočívat kdb,silvovi minuty jsou letos uplně v cajku,ale situace kolem silvy...

Reagovat
pingla

sedí na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

Pak na lavičce sedí jeho zlé dvojče Hand R. Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon Hans

Reagovat
Teoretik

možná nemá natrénováno

Reagovat
Taiger

Přijít o Oxe byla obrovská chyba.

Reagovat
FUnk

wenger byl jeho brzda

Reagovat
cejen13

Reagovat
Teoretik

Reagovat
cejen13

Ederson to tetování

Reagovat
Tolstobik

Pekny match zatim

Reagovat
smazaný uživatel

Danilo je nasa cesta

Reagovat
smazaný uživatel

marriner zatiaľ parádne púšťa hru

Reagovat
smazaný uživatel

To je uplny iny sport ako nas zapas

Reagovat
pingla

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kiwwi

jj futbal

Reagovat
J0EL

To ty tiez nemozes poznat.

Reagovat
kiwwi

ja ho chodím hrať

Reagovat
J0EL

Paralympiada?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Ox a Can zatím skvělí

Reagovat
EXoRcIsT

karius ty falat kkt

Reagovat
diastan

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

a že karius je lepší... Potrebujeme brankára...

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Oba goly idu z podstatnej časti na brankarov

Reagovat
smazaný uživatel

nech kľudne vypadnú obe "jednotky"... chýbať nebudú....

Reagovat
cristiano.K.

nepotřebujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

stoji nas to zbytecny body

Reagovat
Coutinho10

ale dneska ne

Reagovat
smazaný uživatel

Kuaaaa

Reagovat
Teoretik

Leroyyyyyyyyyyyyyy si je povodil

Reagovat
pingla

sanéééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Leroy

Reagovat
smazaný uživatel

KArius

Reagovat
pepinho2

Karius=Mignolet

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Greny

Sane to bylo famozni

Reagovat
kiwwi

Karius

Reagovat
Busby babes

Reagovat
oli9

ale účes má pořád super, to je jediné o co se ten kokot stará

Reagovat
Busby babes

Gomez. Sane

Reagovat
Tolstobik

krasny gol

Reagovat
Dr. Admess

City

Zaslouženě.

Reagovat
Malresi

Zaslúžene ? Veď doteraz nepredviedli nič a netušia.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

ved to bol vyrovnaný polčas. Liverpool utočí viac do otovrenej obrany a o niečo viac krát to zakončili ale ved čistu šancu nemali ani jedni... Góly idu za brankármi.

Reagovat
Malresi

Veď áno, vyrovnaný, len neviem, čím si podľa kolegu vyššie City zaslúžilo vyrovnať.... LFC je imho lepší v zálohe, hlavne Can a Ox ich ničia.

Reagovat
cejen13

Čech>Ederson>Karius

Reagovat
Switchback

Gomez + Karius

Reagovat
Coutinho10

omg Karius predni tyc

Reagovat
Greny

no kdyz to na tebe na pere pomale z malyho vapna nebranenej tak je jedno kde stojis kdyz te netrefi

Reagovat
Coutinho10

tohle bylo ale fakt z uhlu...bylo jasny, ze nic jinyho nez strela na predni tyc od nej neprijde...tohle je proste jednoznacna chyba brankare

Reagovat
Liquid

byla to tvrdá rána, mohl to vyrazit mimo možná no, ale to bychom už Čechovi museli vyčítat i dnešní druhý gól, který dostal houslemi a byla to také rána

Reagovat
Coutinho10

aspon kdyby si na to sahnul, ale on mel proste spatny postaveni...Cech byl aspon dobre pozicne, ale z uhlu dostat takhle gol je proste chyba brankare

Reagovat
mithro

Sane

Reagovat
smazaný uživatel

zatím super zapás , liverpool mít třeba naši obranu , tak z nich pujde neskutečný strach , nastěstí tam běhá lovren a spol

Reagovat
lvrpl

a brankara

Reagovat
stiflerovamama

Gomez, Karius

Reagovat
fenixLFC

karius lepsi mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Obaja sú podobná kvalita... No.

Reagovat
fenixLFC

mignolet je furt lepsi, uz len tym ze je na tu ligu zvyknuty. co je u nas sa naucil aspon zbierat centre a na ciare je vacsinou skvely. akrius je komediant ktory sa tam len hadze

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Whitemedia

Jak tohle může pustit tvle..

Reagovat
smazaný uživatel

Maniak Sané > Sadio Mané

Reagovat
pingla

Gomez tragicky a tohle Karius chytit mohl..... Obrana Poolu

Reagovat
smazaný uživatel

ach, Loris... teda Karius

Reagovat
Dr. Admess

Jinak ten Agüero je fakt špatnej.

Reagovat
Teoretik

Je to tak, podle mě Pepka moc nebere a má ho dost na háku. Nedivil bych se, kdyby po sezóně frčel pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale krásně se na to kouká

Reagovat
Nihilister

Bejt tam golman tak to gol nemůže bejt

Reagovat
smazaný uživatel

Gini

Reagovat
Malresi

Skvelý zápas, z protiútokov by sme mohli rozhodnúť. Každopádne mi ako fanúšikovi tento zápas dáva hlavne nádej vrámci LM. Tými protiútokmi by sme mohli poraziť každého, škoda, že obrana a brankári to celé jebú....

Reagovat
Busby babes

Doufam, ze rozhodne Sterling, nekdy v 97. minute.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastňákem po rohu klidně.

Reagovat
Taiger

LOL, takhle vzdát boj o titul.

Reagovat
Busby babes

ja teda reaguju na to, jak na nej buci.

Reagovat
Greny

nic jinyho si nezaslouzi

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
oli9

a co s tím odpadem mají mu tleskat ?

Reagovat
vladis271

Reagovat
bbbauch

My uz v nem zase jsme?

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

ak vobec odohra cely zapas

Reagovat
Liquid

anebo nasimuluje panaltu v 72. ze které City vstřelí vítězný gól a následně bude vystřídán a bude mávat celým tribunám a posílat pusy publiku

Reagovat
Tolstobik

Wijnaldum

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Aguerovi všetko príliš dlho trvá a potrebuje privela priestoru. Nemôže sa čudovat že často dostane priestor Jesus

Reagovat
lvrpl

bez brankara sa hra tazko. predat v lete obidvoch.. gomez tam vletel tiez ako v okrese.

Reagovat
Taiger

Ox je úžasný.

Reagovat
Frantszek

Couts, žádná ztráta. Ox ho tam nahradí s prstem v zadku.

Reagovat
cristiano.K.

je to zatím Oxe zápas, nicměné dnes Coutinha nepotřebujeme, protože nehrajeme do plných, což se ukáže v dalších zápasech.

Reagovat
Frantszek

Myslím, že Ox má zkušenosti z Arsenalu i do plných. Nicméně do plných to otevře Wijna nebo Can.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Ederson

Reagovat
Busby babes

Kazdopadne se ukazuje, ze kdyz koupis obrance za 75 mega a on se zrani, tak mas problem...

Reagovat
smazaný uživatel

Owen?

Reagovat
Busby babes

VVD.

Reagovat
smazaný uživatel

.. jestli je Owen autorem toho velmi odvážného a překvapujícího tvrzení

Reagovat
Busby babes

nope, je to spis tak nejak narazka na Kloppovo kecy o tom, kdyz se ti zrani 100 milionovej Pogba, ze ses v hajzlu..

Reagovat
smazaný uživatel

aha.. už rozumím. Stejně hloupé tvrzení

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Super zápas, Liverpool je výbornej zasloužili by si 2. místo za náma s tím co hrají, oproti jinejm..a to kdyby ještě měli pořádnou obranu a brankaře.

Jinak druhý 2. poločase máme mnohem lepší, takže věřím..hlavně nepřijít o neporazitelnost

Reagovat
Taiger

Co my, jaký místo si zasloužíme?

Reagovat
Busby babes

19.

Reagovat
bbbauch

20. ma urcite schovany pro nas

Reagovat
Hokaido

Nope, to je logicky pro Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

1. v EL

Reagovat
Taiger

I like

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Switchback

Aguero slabý

Reagovat
Liquid

jak si je povodil Sané jak malí žáčci

Reagovat
stiflerovamama

Super zapas

Ale dpč, zase jednoducho darovany gol z našej strany. Gomez tychto chýb vedúcich priamo ku gólom robí strašne veľa. A teda neviem na akom základe dostal práve dnes prednosť v bráne Karius, to mal mať.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda te nepride Naby uz teraz, lebo ma uz nevavi sa pozerat na supaka Wijnalduma

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna dneska hraje svůj nejlepší zápas sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

OK, tak potom nerozumiem futbalu.

Reagovat
nani92

to nám hovoriť nemusíš, vieme to

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

mna tu nikto nepozna Miro. Preto to musim napisat.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě teda jo. Letos je to od něho strašná bída, ale tenhle zápas nehraje zas tak špatně.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
FUnk

jinak rozhodci taky super, pekne to pousti

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně MOTM zatím

Reagovat
masly008

Reagovat
blaugrana

Poll to tempo do konca nevydrží. Silva, Silva in, Gundo, Sterling out.

Reagovat
Liquid

a celkem překvapení že je počuť "come on city" na Anfieldu, kde jsou domácí fans slyšet jen když je jejich bývalá modla Sterling u míče

Reagovat
Busby babes

nic noveho.

Reagovat
cristiano.K.

neskutečně kompaktní výkon. I více příležitostí jsme měli, ve finální fázi to chce klid. Emre a Ox jezdí neskutečně po prdeli, ostatní jim sekundují.

Samozřejmě jedna chyba Gomeze a je to 1:1. Nicméně máme na to, abychom je porazili.

btw: Mignolet by jí měl.

Reagovat
cubazi

Tak myslím že aj čontofalský v najlepších rokoch by si tu tyčku postrážil

Reagovat
Bandita_Harry

on by to dokonca chytil, ale potom by to prehodil cez hlavu za seba

Reagovat
smazaný uživatel

u Gomeze se ty situace, kdy neodhadne centrovanej míč nebo křížnej pas, objevujou strašně často a většinou je z toho gol. na tomhle musí strašně zamakat. to je asi duvod, proč ho Klopp nikdy nechce dávat na stopera.

Reagovat
El Cid z City

dnes proprvé je soupeř rychlejší a hbitější než my, dominujeme vždy v získávání odraženejch balonů v území nikoho, dnes je nám v této disciplíně liverpool minimálně vyrovnaným soupeřem,možná má i lehce navrch

Reagovat
cubazi

Zial myslim si že Klopp si je vedomý naších chýb a slabostí, Brankarov mame priemerných až podpriemerných a takisto obranu vtakomto zložení. Vždy trpnem čo vytrelí Lovren s Gomezom ked su pod tlakom.... a na goly z ničoho a po naších chybách by sme si už mohli zvyknuť lebo vždy je to o nich, odhliadnuc nato ako hra celý tym vždy to niekto pri obrane posere...

Reagovat
smazaný uživatel

Shay Given v štúdiu, toho sme mali kúpiť v jeho najväčšej sláve už dávno . ♥

Reagovat
Busby babes

i ted by byl vas nejlepsi golman.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy ma štvalo, že sa tento top gólman zakopával v NUFC.

Reagovat
Greny

on byl jedna z prvnich posil City kdyz je koupil ten šejk ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá sa mi, že hej + Bellamy, kt. vyjebal Rafa z LFC....

Reagovat
Bandita_Harry

+ Robinho

Reagovat
Coutinho10

jojo 2008 nak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ox je ako záložník veľmi dobrý.

Reagovat
cubazi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
masly008

no,zatím jenom dneska,jinak je spíš špatný.on je prostě křídlo a myslí si že je střdák.

Reagovat
smazaný uživatel

V Liverpoole je spíš dobrý než špatný, a je to spíš záložník než křídlo.

Reagovat
masly008

tak uvidíme dlouhodobě no.za mě namá na středního záložníka dostatečnou herní inteligenci.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

OK můžeme se bavit, že Karius by měl tohle chytat na přední tyč, i když to byla dobrá bomba. Největší vinu na gólu má ovšem Gomez. To bylo bránění na úrovni žáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Sané krásná akce. A ta střela byla rychlá přesná, tvrdá ... Podle mě by s tímhle měli problém všichni gólmani.

Sané mě uchvacuje.

Reagovat
diastan

probral se na správný zápas

Reagovat
cristiano.K.

tohle se musí vyrazit bez debat

Reagovat
Hokaido

On bude hráč velkých zápasů. Týmy od 8. místa dolů proti City brání i když prohrávají v neskutečně hlubokým bloku, ve kterým se dají Saného přednosti docela eliminovat, ale jakmile někdo nehraje beton, tak to Sané bude trestat, ať už goly nebo asistencemi.

Reagovat
smazaný uživatel

v Barce by byl nezastavitelný na levém křídle. Už vidím, jak Leo by mu to tam posílal za obranu s těmi jeho náběhy

Reagovat
Bastaron

Však na to tam je Dembele ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten má jiné přenosti. Leroy by se do Barcelony hodil ještě více než Ous..

Reagovat
fenixLFC

ox dnes skvely a klasicky vo velkych zapasoch vyzera vyborne aj wijnaldum, len by to chcelo niekedy dat aj presnu finalku. mane slabota. aj ked ox hra skvelo tak tie reci ze nahradi coutinha tak len vo sne. a karius je diera, nechapem z akehod dovodu nehra mignolet ktory je furt niekde inde nez tato lepsie verzia brava

Reagovat
vladis271

skvelý výkon a zápas. Až na maličkosti. Nvm či ten gól bola väčšia chyba Gomeza alebo Kariusa. Hentak stupídne podbehnúť loptu si obranca nemôže dovoliť. Potrebujeme brankára a naše problémy určite nevyrieši Butland.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by ich nevyriešil Butland?

Reagovat
vladis271

really? diať sa toto v MU urobia všetko aby získali Oblaka.

Reagovat
nani92

tak ale do Liverpoolu svetového hráča neprivedieš, zmier sa s tym

Reagovat
Kluivert9

Nepůjde do horšího

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
nani92

podme City, ešte 3

Reagovat
vladis271

haha, už meníš farby? chceš dres City?

Reagovat
nani92

nie

Reagovat
vladis271

neklam. chceš aby napodobnili Arsenal a neprehrali celú sezónu, že? Už sa ti mení srdiečko na modré.

Reagovat
nani92

nie, chcem len aby vám dali napiču

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Jinak ten zápas má neskutečnou štávu, this is PL

Reagovat
masly008

ale nesmí se kolem motat mourek,on takové zápasy zabíjí

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool hraje zatím velmi dobře, očekávám akční začátek druhé půle a minimálně další dva góly. Aguero dneska velmi slabý a Danilo, ten u nás snad zatím neodehrál dobrý mač.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

aaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Taková krásná "hlavička" xichtem

Reagovat
Taiger

Can je strašně přeceňovanej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby mal Ox o trochu viac rozumu, bol by skvelý.

Reagovat
Taiger

On je skvělý i bez toho rozumu.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbosť.

Reagovat
Taiger

Díky tomu blbýmu hráči držíte remízu šašulo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja netvrdím, že je zlý, ale do top úrovne mu chýba rozum...

Reagovat
Nikikrew

to isto

Reagovat
Taiger

Jop, tak skvělej není, můžeme bejt rádi, že jsme ho prodali a nechali si Iwobiho, Welbze a Thea.

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi môže byť lepší hráč ako Ox.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Nikikrew

Nevies pochopit ze jemu chyba ten rozum co je asi najdolezitejsie u stredoveho hraca? Je moc zbrkly a chyba mu aj pokoj na kopacke. Ak sa toto nenauci nebude dobry hrac v strede zalohy

Reagovat
smazaný uživatel

Decision making....

Reagovat
Nikikrew

napr. Taky Firminho je od neho o triedu lepsi hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože má rozum...

Reagovat
smazaný uživatel

Gini dole a hore Lallana.

Reagovat
Coutinho10

dobre Ox skoda

Reagovat
Teoretik

Chudák Ederson, těžký zápas pro něj

Reagovat
smazaný uživatel

Firminooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
SixtoRodriguez

Firminäääääää

Reagovat
pingla

už by tam mohl poslat D. Silvu

Reagovat
Teoretik

KdB si teď Oxe povodil

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Bobby F

Reagovat
EXoRcIsT

Stones a Danilo

Reagovat
diastan

Reagovat
Cobra

Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

bobbyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
vilp

Stones se po zranění vrátil ke kvalitě lonských výkonů.

Reagovat
smazaný uživatel

Mané škoda

Reagovat
smazaný uživatel

uff Mané, toto by ich zlomilo....

Reagovat
Greny

Stones Ederson

Firmino

Reagovat
Cobra

Vážně se chceš vysmívat Edersonovi?

Reagovat
Greny

.. me prislo ze byl proste divne postavenej

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Whitemedia

Proč ten debil sundává dres

Reagovat
Coutinho10

Joooooooop Firminooooooooo naaaaadherneee

Reagovat
Teoretik

Faul, jasný ruce, ale Stones je debil

Reagovat
masly008

Reagovat
EXoRcIsT

Manee preco si neprihral

Reagovat
pepinho2

Firmino Ox

Reagovat
Frantszek

vúúúhúúú to je jízda

Reagovat
SixtoRodriguez

Sadiooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Debakeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
smazaný uživatel

faul ani náhodou.. všechno v pořádku

Reagovat
10

klasickej Stones

Reagovat
diastan

ok ok tak to je asi konec

Reagovat
Frantszek

do prdeleeeeeee yes

Reagovat
smazaný uživatel

Naaaaadhera pool nadhera

Reagovat
mr.Silver

Wow ,kraaasne

Reagovat
fenixLFC

stones firmino a ox

Reagovat
Minister

Liverpool wow parada

Reagovat
smazaný uživatel

ty kráso , liverpool úžasny fotbal

Reagovat
Hokaido

Do piče ale, tohle je neskutečnej fotbal

Reagovat
Coutinho10

ale ten dres sundavat nemusel

Reagovat
Nikikrew

Pekne Liverpool

Reagovat
Cobra

Manééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp ♥♥♥

LFC♥

Reagovat
blaugrana

Reagovat
blaugrana

Firmino zahodil dres okolí...jasný znak toho, že chce ísť.

Reagovat
Tolstobik

Lol co to je, City se uplne dosrali tedka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nadherne trafenee

Reagovat
Coutinho10

Mane twl slodaaa melo bejt 3:1

Reagovat
Coutinho10

uz je taaaaaaaaam Goooaaaaaaaaaaaaaaaaal yeees bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinho je strašný

Reagovat
mr.Silver

Mane

Reagovat
10

tu stoperskou dvojici City poznávám

Reagovat
fenixLFC

sadiooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
oli9

to je nááádhera

Reagovat
Mindas

Loňská stoperská dvojice.

Reagovat
smazaný uživatel

lonska stoperska dvojica uz nema v tyme co robit. Pep ich musi predat a nahradit novymi, lepsimi hracmi

Reagovat
Mindas

Otamendi byl letos zatím super, teď ale opět zavzpomínal.

Reagovat
smazaný uživatel

To bol vtip ottamendi je skvely

Reagovat
smazaný uživatel

aj tohto-sezónna....

Reagovat
Mindas

Tak výkon loňské stoperské dvojice. Už mi rozumíš?

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

ty kravo

Reagovat
smazaný uživatel

škoda vtedy Maného červenej, mali sme na nich aj u nich ...

Reagovat
oli9

do té červené to byl fotbal nahoru dolu a byli sme lepší...pak nás mleli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

byli jste lepší, ale prohrávali o gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vladis271

Reagovat
oli9

Pepku hod tam ručník ty vole

Reagovat
Heisenberg

City rekt, to jsem je chtěl chválit za rozehrávkou, pak udělají 2 chyby za minutu.

Reagovat
Dr. Admess

Ta obrana City.

Reagovat
FUnk

stejne se bojim ze to live posere

Reagovat
masly008

ten golman city nic nechytí

Reagovat
Teoretik

Reagovat
masly008

a ještě jim nahrává na goly.bravo 2,0

Reagovat
Grahf

Jasne, že to ide, len sa netreba posrať už pred zápasom, že Murko.

Reagovat
Tolstobik

No fotbal jako Lfc Mourinho nikdy hrat nebude....

Reagovat
Grahf

to vedia všetci, ale jeho zástanci ho stejne budú obhajovať kecami, ako by sme schytali debakel, keby sme s nimi hrali otvorenú partiu.

Reagovat
kiwwi

a prečo ne dojdes s týmto keď Liverpool prehra nikde kde sme my vyhrali?

Reagovat
Malresi

No to by musel Liverpool prehrať a vy vyhrať.

Reagovat
kiwwi

fiha, v tabuľke pre nimi sme asi preto lebo stále vyhrávajú a my vyhrať nevieme

Reagovat
Malresi

Nie nadlho priateľu. Nie nadlho.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

lebo teraz je relevantné City.

Reagovat
vladino10

Reagovat
olis

takto nejak som si to proti City predstavoval od nas

Reagovat
Malresi

2 najlepšie tímy v súťaži. Bez debaty. A tak to skončí aj v tabuľke. Kvalita sa nakoniec vždy prejaví.

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Dnešný zápas ti nestačí ako dôkaz ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Titul se dává za poražení MC?

Reagovat
Bandita_Harry

pisal o druhom mieste co je realne ak nam vydrzi tato forma

Reagovat
Ángel di María 22

Na tenhle Liverpool se kouká nádherně. A bez Coutinha, na pohodu

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling ty kurvička

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo pozval na Anfield tu demoliční četu

Reagovat
mithro

pekne obrana city, otamendi aj stones a je po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Nechybí tomu nic...snad už jen Salah, oh Mane, Mane

Reagovat
kiwwi

Co za minútu vyprodukoval Stones, Fernandinho a Otamendi sa len tak nevidí

to by človek čakal skôr od Klavana, Lovrena a Hendersona

Reagovat
oli9

naštěstí dva jmenovaní nehrajou

Reagovat
Coutinho10

sterling nezvlada

Reagovat
nani92

Boj o titul je opäť otvorený

Reagovat
masly008

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Serg!o

Danilo je naprosto tragickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling hraje?

Reagovat
blaugrana

Oxlade-Coutinho

Reagovat
SixtoRodriguez

Salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
smazaný uživatel

EDERSOON SALAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Reagovat
smazaný uživatel

SAALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

EDERSON

Reagovat
Hokaido

Bravo

Reagovat
pingla

ale ta organizace hry, pohyb bez míče, pressing ze strany Poolu je fantastický

Reagovat
Malresi

JOOOOO SALAH

Reagovat
Frantszek

aaaaaaaaaaaa :D já mám fakt orgasmy z toho. Píčo, to je match.

Reagovat
Minister

Edersoooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

Moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

debakeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
diastan

Hodme tam rucník

Reagovat
oli9

jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Cobra

Demoliceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
cejen13

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

dajte im sedmickuuu

Reagovat
FUnk

to me poser krasa

Reagovat
Grahf

ederson kráľ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

se sesypali jak domecek z karet

Reagovat
mithro

ederson lepsi ako de geaaahahahahahaha

Reagovat
smazaný uživatel

messi, kdb, salah, 3 najlepsi hraci sveta

Reagovat
smazaný uživatel

+Coutinho štvrtý...

Reagovat
Tolstobik

Wtf, jak tohle mohlo byt unbeaten

Reagovat
olis

Reagovat
mr.Silver

Salaaaah

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Teď se tu ideálně hodí

,,Salah, tutudutututu, oohh Mane Mane, and Bobby Firminooooooooo"

Reagovat
Coutinho10

Hahahaha Saaaaaaalaaaaaaah is baaaaaaaaaack

Reagovat
Whitemedia

Ederson se vůbec nesnaží, to není fér..

Reagovat
havrys99

váááléééc

Reagovat
Tommy the Gunner

Invincibles zustavaji Liverpool <3

Reagovat
masly008

Reagovat
eder

Není zač.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

♥radšej vy ako tá modrá umelina ...

Reagovat
Coutinho10

tohle vitezstvi je pro vas

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

Karius > Ederson

Reagovat
smazaný uživatel

aj toto by mohlo pomôcť pri podpísaní niekoho ešte teraz v zime

Reagovat
smazaný uživatel

aspon Can kdyby podepsal

Reagovat
masly008

pokud odejde tak to pro pool bude velká ztráta.dneska famozní

Reagovat
smazaný uživatel

verim, ze to snad jeste dopadne..

Reagovat
tony223

jebat Coutinha

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Ángel di María 22

Takhle přesně si představuju, že se City nakonec zeserou v LM

Reagovat
smazaný uživatel

předčasné finále tohle

Reagovat
El Cid z City

lepší než hrát celej rok hovno s lemrou vepředu

Reagovat
fenixLFC

salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

krasa krasa

Reagovat
valek9610

Krásně Livec !

Reagovat
Kincl

Lol Liverpool fans jak kdyby bojovali ó titul :-D

Reagovat
oli9

tenhle fotbal v německu nezažiješ troubo

Reagovat
Kincl

5:0 > 4:1

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Ederson je dobrý komediant posral dva góly a centry mu vypadávají jak Čechovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ederson prostě rád odkopává balóny no

Reagovat
Mindas

Obrana má vsazeno.

Reagovat
smazaný uživatel

KLOPP OUT!!! KLOPP OUT!!!

oh...wait...

Reagovat
masly008

pepek ještě koupí toho alexise když vidí kuna dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

kokoti tu masturbuju nad city ze ich davaju a pojdu na swanseu a prejebu

Reagovat
masly008

však s tím se počítá že jo

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvedavý jak se z toho City oklepají , protože todle může byt solidní průser pro ně , naopak todle tak nakopne liverpool , že to může byt černý kůň ligy mistrů

Reagovat
Kincl

Si děláš srandu? :-D fanoušci tu najednou věří že si namažou Barcu, PSG nebo Bayern ne? :-D

Reagovat
diastan

proč by to měl být průser ? Liverpool je perfektní navíc doma...bohuzel 3 goly v 9 minutách k tomu Ederson nema den, dnesek pruser je, ale nevidim duvod k tomu, aby se to preneslo do dalsich zapasů. Jsem ale na Live dál zvedavý jestli budou mít nejake svoje klasicke ztraty s prumernakama, nebo nás stáhnou aspon pod 10b.

Reagovat
Kincl

Prosimtě tým jednou, poprvé zaváhá v lize a oni si myslí že ztratí hned titul :-D jen ať si City námaze pl :-D

Reagovat
Teoretik

až na některý jedince jako Stones, ten by mohl být psychicky dost v hajzlu

Reagovat
diastan

stones je slaboucky od zranení

Reagovat
Mato178178

podobny zapas ako city proti dortmundu s pred par rokov len dortmund nepremenil svoje sance .. kloppo to na otvorene obrany vie

Reagovat
Frantszek

v suchým triku. Ikdyž....u Live jeden nikdy neví

Reagovat
mimi_united

Salah smer Real a Mané smer Bayern, veď oni sa v Liverpoole ešte dosmejú

Reagovat
smazaný uživatel

najdeme novych

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
mithro

ale krasne to ukazalo, ze Silva je pre nich hrozne dolezity hrac.

Reagovat
El Cid z City

to my víme

Reagovat
Whitemedia

Sterling chudák

Reagovat
Greny

škoda ze se nenechal vyhodit

Reagovat
REPLIKATOR

Robertson Sterlinga úplně vymazal

Reagovat
Teoretik

David zřejmě nebude psychicky v pohodě, jinak by tam šel i kdyby neměl natrénováno na celý zápas

Reagovat
fenixLFC

karius

Reagovat
Nihilister

Takovejhle druhej poločas bych nečekal

Reagovat
eder

Ještě jeden, ať přeskočíme ty mrdky.

Reagovat
smazaný uživatel

mrdka je tvoja manka ty semeno z orangutana

Reagovat
smazaný uživatel

jedna vec, ted uz ji asi napsat lze s jistotou.. vsichni, co psali Klopp out dejte si preventivne zleva zprava

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou to přijít muselo.

Reagovat
masly008

nemuselo

Reagovat
smazaný uživatel

Invicibles byli vyjímeční :redface::

Reagovat
smazaný uživatel

a to ani nepotrebujeme hrat o 1 naviac

Reagovat
masly008

robertson na fetu

Reagovat
FUnk

Reagovat
Whitemedia

Clyne dodal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Whitemedia

ti jsou v takovém laufu, že i Lovren vypadá jako top stoper..

Reagovat
masly008

a gomes jako krajní bek a ox jako střední záložník

Reagovat
stiflerovamama

Robertson

Reagovat
vodka

Robertson

Reagovat
mr.Silver

Anfield

Reagovat
Coutinho10

Robertson wow ten presing

Reagovat
smazaný uživatel

Ox je neuvěřitelnej workhorse. Přináší do zálohy úplně něco jinýho než Coutinho, ale líbí se mi to stejně jenom tak dál

Reagovat
Teoretik

Klopp už jim zas dává žrát syrový maso.

Reagovat
smazaný uživatel

Robertson hrdinsky vykon dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Najednou ti Guardiolovi kluci vypadaji jako zacci. Velka show od Litrpulu.

Reagovat
El Cid z City

jako žáčci vypadali kužele z realu,když je školil messi i bez kopačky

Reagovat
Whitemedia

Na to, jaký máte náskok, tak docela nezvládáš

Reagovat
El Cid z City

už jsem takovej,horká hlava,ale ve vteřině vychladnu, slunce v duši

Reagovat
Teoretik

co Messi, ale včera Villareal

Reagovat
El Cid z City

vole,ta banda buzen zas rupla

Reagovat
tony223

snad jim to bude poučením do Ligy Mistrů. Takhle se totiž v playoff zroutit nemůžou..

Reagovat
eder

Těší to o to víc po tom odchodu Coutse. Ale citizens se zlomili až po třetím gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Najväčšia posila leta by bola, ak by Can podpísal...

Reagovat
Kincl

Myslím, že chce trofeje tak proč by to dělal?

Reagovat
Bandita_Harry

Za podpis v Juve sa dostava trofej ?

Reagovat
vodka

ach jo, snad se nekdy zase doziju takoveho bleskoveho prechodu do utoku, co predvadi LFC, i v MU...

Reagovat
Tolstobik

Nejdriv musi odejit Mourinho....

Reagovat
Whitemedia

Mourek to uměl, ale bohužel(teď už teda bohudík) na to nějak zapomněl..

Reagovat
FUnk

ve stoku mozna jo

Reagovat
smazaný uživatel

Gini teraz defenzívne úplne dominuje, tak dobre nakoniec, že ho tam Jurgen nechal...

Reagovat
masly008

jinak útok city dnes slabota,ti beci poolu nemuseli skoro nic dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Matip dnes nič neprepustil, paráda...

Reagovat
Teoretik

Kevin už nezájem

Reagovat
SpecialOne

Typický Liverpool doma se silným soupeřem, klikrát už to tu bylo. Příští kolo na Swansea remízka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Ty si nezvycajny traged pocuvaj

Reagovat
vodka

já mám občas pocit,že oni jsou občas po těžkých a fantasticky odehraných zápasech jaloví, něco jako: https://www.youtube.com/watch?v=K9JiDQf4_6A

Reagovat
smazaný uživatel

Pozoooooor

Reagovat
smazaný uživatel

Omg vydrzte to

Reagovat
diastan

Aspon neco, pojdme jeste zkorigovat at je to se ctí

Reagovat
Coutinho10

skoda toho golu kvuli skore do tabulky

Reagovat
C-M@ster

boooooo

Reagovat
smazaný uživatel

To 424 pri pressujúcej fáze hry je proste krásne ♥.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Salah, Bobby - géniovia, dávajú zaspomínať na Luisinka :).

Reagovat
Switchback

=)

Reagovat
Whitemedia

ale jen trochu, Luis byl jinde..

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino - 31 zápasov - 17g, 9a.

Salah - 30 z, 24g (!!!), 9a. Viac ako bod na zápas, túto sezónu šľape ako Luis...

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz byl ale poslední sezónu u nás nejlepším hráčem světa. Jsou parádní, ale Luis hrál fotbal z jiné galaxie

Reagovat
smazaný uživatel

poslednú sezónu hral fakt parádne...

Reagovat
fenixLFC

adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Reagovat
mithro

po tom dnesnom zapase od aguera, snachez dostane asi este jednu ponuku

Reagovat
smazaný uživatel

dpččččččččččččččččč

Reagovat
smazaný uživatel

mňa jebne :D

Reagovat
diastan

Doprdele to je takova skoda tech 9 minut

Reagovat
popltak

Reagovat
EXoRcIsT

kktiiiii neze to pustite

Reagovat
Minister

este vyrovnaju

Reagovat
stiflerovamama

vam jebe zase

Reagovat
Malresi

Klasika

Reagovat
Frantszek

joo no

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolska obrana, to je neuveriteľné, Klopp nebude rád, aj keď vyhráme...

Reagovat
mithro

Reagovat
El Cid z City

z debaklu takhle zvednout hlavu

Reagovat
popltak

Reagovat
liquicitizen

Guardiola genius

Reagovat
diastan

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Grahf

klasicky pool :) ale nevadí, aspoň sa na to dobre pozerá

Reagovat
Coutinho10

ale ale ale proc zase.....

Reagovat
FUnk

lovrenuv vyskok

Reagovat
valek9610

Pičo oni to ještě projebou

Reagovat
blaugrana

Pool fyzicky skapal.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp by mal lepšie striedať, to nerobí dobre... Len málokedy dobre a včas strieda... Príliš verí, že pri tom našom štýle hry majú hráči silu...

Reagovat
blaugrana

Nj. Do 70. minúty rock and roll a potom ploužák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

tajhle to má fungovat na hranicích evropy

Reagovat
diastan

Škoda nooo

Ale zápas byl neskutečný

Reagovat
johnik

Ty vle my sme vyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

reklama na fotbal , super podívaná snad se Conte koukal

Reagovat
smazaný uživatel

skvelý zážitok dnes, preto fandíme... aj s tou obranou sú to super zápasy.

Reagovat
REPLIKATOR

Právě s tou obranou

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Parádní zápas, fakt radost na to koukat!

Reagovat
Coutinho10

uuuuuuuuuffff ty kks

Reagovat
mimi_united

Škoda, ale aspon sa ukazuje že Liverpool je stále len banda tragédov a pre Kloppa je taktika cudzí pojem.

Reagovat
Greny

noo a nebyl to nadhernej fotbal ?

nebo by jsi radeji aby tam postavil Klopp beton ala trenersky genius United

Reagovat
9augi9

Tak tak, na remízu to mal ubetónovať, jeden bod je predsa viac ako tri...

Reagovat
Greny
Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

trolll

Reagovat
masina_LFC

ty si strasne jebnuta

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
nani92

krásne

Reagovat
vladis271

jj dať 4 goly súčasnému City je tragédia. Sa kukni čo ste s nimi hrali doma vy.

Reagovat
popltak

Zlo prohrálo, easy.

Reagovat
REPLIKATOR

Ještě zítra by mohl prohrát starší brácha Zla.

Reagovat
popltak

Starší brácha včera remizoval s Lesterem a prohrál s Villarealem.

Reagovat
mithro

ten zaver to fajne vylepsil, zajtra vyhra a ide sa na titul

Reagovat
9augi9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Edgewalker

Super match

Reagovat
Grahf

tipoval som 4:4, takmer to vyšlo :)

Reagovat
tulen

Dobro zvíťazilo

Reagovat
Adyss

stále hovorím že keby v sezone 12/13 by sa dostalabarca cez Bayern do finále LM dali by sme ich ako nič

Reagovat
Teoretik

Škoda, že se hrála z celého nastavení tak 1 minuta, ale ono nebylo skoro ani za co nastavovat 4 min. Liverpool zaslouženě

Reagovat
Liquid

5 střídání, 7 gólů, mělo se hrát ještě tak 2 minuty, i přesto ale Liverpool zaslouženě byť byl řádně posrátý poslední minuty

Reagovat
Teoretik

v druhé půli jenom 4 střídání a 5 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Tohle je PL

Reagovat
REPLIKATOR

Uuuf od té doby, co přišel na hřiště Milner, tak z toho bylo drama Naštěstí to dobře dopadlo a dobro zvítězilo nad zlem. Hráč zápasu Robertson

Reagovat
9augi9

Najlepší sú tí fanúšikovia United čo vyplakávajú ako nám Maného, Salaha, Firmina niekto ukradne, aj Vám by ukradli, len nemáte jediného hráča, o ktorého by sa zaujímal TOP KLUB...

Reagovat
smazaný uživatel

ani jedného hráča na ich úrovni aktuálne nemajú...

Reagovat
smazaný uživatel

jop... jediný, kto je tam fakt svetový a mali by o neho záujem aj španielskí giganti je Degea

Reagovat
smazaný uživatel

ozaj, na toho som zabudol...ale potenciál má aj Pogba, Martial...

Reagovat
9augi9

Tak potenciál má potom aj taký Robertson od nás.

Reagovat
9augi9

A De Gea by bol už tiež preč nebyť zlého faxu.

Reagovat
bbbauch

Ani jednoho hrace na urovni maneho a firmina nemame?

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Tolstobik

No, presne pro tyhle komenty tu chybi emotiokon tlejiciho hovna....

Reagovat
9augi9

Ešte že na také ako je ten tvoj tu emotikon máme -

Reagovat
Spasitel

Paráda Liverpool skvelý zápas

Reagovat
El Cid z City

klopp a jeho energie

Reagovat
Placebo

Nejlepší je, jak si fanoušci United myslí, že po jedné prohře City za půl sezóny, jdou na titul

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
nani92

alebo fanúšikovia Liverpoolu, ktorý si myslia, že po jednej výhre nad City idú na druhé miesto

Reagovat
smazaný uživatel

18 neprehratých zápasoch za sebou, nie 1 víťazstvo...

Reagovat
El Cid z City

letos jenom neprohrát nestačí

Reagovat
9augi9

Za druhé miesto je dáka trofej, že sa tým furt oháňate?

Reagovat
Placebo

Však ať jdou. Jenom dobře, když na horních příčkách budou mužstva, který nehrají připosranej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ztrata 0-3 bodu jaksi neni to same jak 12-15 bodu. Na druhy flek muzem myslet v klidu i my. Ale my loni na Chaws v tuhle dobu ztraceli podobne a jeste bylo lehke dramo...

Reagovat
kiwwi

A je aj rozdiel keď pred tebou je len tím ktorého chces dobehnúť a keď o to bojuje s s ďalšími 3-4 tímami

Reagovat
cristiano.K.

na to zajo jedeme od prosince, však si to sám komentoval, jak jsme to období skvěle zvládli

Reagovat
nani92

sezona > obdobie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

kde neco takoveho vidis?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

Golman City solidní tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

to si musel velmi dlho cakat aby si to mohol napisat

Reagovat
smazaný uživatel

28 zapasu, 22 obdrzenych branek s prumerem 0,76. To je urcite tragedie, ty si spadl odkud ty sasku?

To, ze to vcera spolecne s obanou posr. neznamena, ze je traged, navic po prvnim kiksu.

Reagovat
Free_player

sám seš tragéd

Reagovat
Seydou Doumbia

První špatný zápas někde v polovině ledna a prej tragéd....sám si tragéd

Reagovat
Placebo

Reagovat
Snatus

OT: https://www.youtube.com/watch?v=4Tb9-aCzZWM

Potrestat rozhodčího nebo ne?

Reagovat
tony223

Jeden článek už k tomu tady máš, navíc už byl potrestán

Reagovat
Seydou Doumbia

Bude dnes hrát Lukaku od začátku?

Reagovat
EXoRcIsT

mal by

Reagovat
Busby babes

urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

Werwolfe, tady jenom jeste k tomu Mahrezovi. http://bit.ly/2B3qvLr

Dal jsem to na minuty, aby to nebyl takovy debakl, ale proste Mahrez all day long. Z nemcouru by byl Holtby v2.0.

Reagovat
smazaný uživatel

Krome Draxlera, ale tam se asi bavime o podobne cenovce.

Reagovat
smazaný uživatel

podľa toho to vyzerá ako real deal no. Lacný by ale nebol.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč vůbec porovnáváte takové hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja psal at to zkusime na Mahreze a werewolf navrhl Meyera a Goretzku jako vhodnejsi alternativy. Ja pridal jeste Draxlera, protoze se ho PSG dost mozna bude chtit zbavit a me prislo, ze by to mohl byt pro nas takovy VdV vol2.

Reagovat
Snatus

Guangzhou Evergrande by mohlo získat Radju Nainggolana. Ten byl během letní přestávky opakovaně spojovaný s Chelsea, nakonec by se však podle informací "Sky Italia" mohl formou hostování s povinnou výkupní doložkou stěhovat do čínského klubu, jenž měl Giallorossi poslat nabídku ve výši 44 milionů liber. ¨

-To jste teda mohli dát a přivést ho.

Reagovat
avicii

snad Stoke aspon za bod dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hrá jak Messi ...

Reagovat
mithro

Breaking | Manchester United have categorically rejected a swap deal offered by Arsenal for Alexis Sanchez in exchange for Anthony Martial, negotiations continue for the Chilean, according to RMC.

uz nech si ho Ped zoberie do City a je s nim pokoj. prachy radsej prihodit Davidovi na kontrakt

Reagovat
Hachim Mastour

Však prestupuje k vám ale my nedostaneme Martiala.

Reagovat
Seydou Doumbia

vám by tak maximálně z těch top týmu dal Tottenham N'Koudoua

Reagovat
Hachim Mastour

Alebo by Zinčenka.

Reagovat
Seydou Doumbia

Maximálně no. Jinak nechcete Lyonu zpátky vrátit Lacazetta když už jste v tom prodeji tak zběhlí?

Reagovat
Hachim Mastour

jj Fekira, ale toho už nie, keď kupujeme Malcoma.

Reagovat
Seydou Doumbia

Maximálně za Depaye

Reagovat
Hachim Mastour

Kúpime Aouara deal? Podľa whoscored má very high dribbling aj defensive contribution. Alebo sa uspokojíme s Fabihnom

Reagovat
Seydou Doumbia

vy jste jako sparta...kdokoli kdo k vám příjde tak hraje hůř než tam kde hrál předtím takže vám nepomůže ani 1

Reagovat
Hachim Mastour

To je Wengereffekt.

Reagovat
Seydou Doumbia

oka tak alespon arsenal pro to má vysvětlení

Reagovat
Busby babes

Martial. to jsou vtipalci.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to blbost, Sanchez sice půjde do United, ale Martial půjde do Tottenhamu.

Reagovat
scheeza

Jestli Tottenham má v kase navíc nějakých 200 mega liber tak by se o tom dalo pouvažovat

Reagovat
Ligter

a na Livesportu je, že Martial nebude hrát z důvodu otřesení. stačila zmínka o Arsenalu a už je v psychicky v píči

Reagovat
Seydou Doumbia

to by byl každý...to ještě dopadl dobře že nechytil infarkt

Reagovat
Busby babes

OT: Dolores O'Riordan Jeji hlas byl bozskej, skoda ji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
havrys99

Reagovat
vladis271

Už sme podpísali toho Sancheza?

Reagovat
nani92

Mkh v Londýne a Romero tiež ide preč?

Reagovat
Busby babes

tohle cteni ze sestav je neco jak cteni z cajovych listku?

Reagovat
iamek

Romero snad půjde. Mám ho strašně rád a je to úžasná dvojka, ale zaslouží si někde chytat. A Perreira dvojku zvládne. Talent na to má.

Reagovat
Busby babes

United XI vs Stoke: De Gea, Valencia, Shaw, Smalling, Jones, Matic, Pogba, Lingard, Mata, Martial, Lukaku.

Vitezna.

Reagovat
mithro

Mourinho said Mkhitaryan would 'probably' play tonight. He's not even on the bench.

Reagovat
mithro

"I would lie if I said it was a pure tactical decision."

Reagovat
Coutinho10

Valencia ...draft

Reagovat
smazaný uživatel

este im dopraj ciste konto

Reagovat
Coutinho10

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 Valencia dole za stavu 0:0 v 60.min

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Ligter

nějak cítím, že se s tím dnes budeme hrozně srát

Reagovat
Busby babes

taky no. Vsichni cekaj pohodovou vyhru, takze to bude klasika a 0:0.

Reagovat
Makiii

Presna sestava, jak jsem rano... snad Lingard nebo Mata budou hrat niz, aby to spis vypadalo jako 433 nez 4231

A vypada to teda, ze Miky bude soucasti swapu..

Reagovat
Mastný Chobot

takže Mkhi k nám? bol by som rád

Reagovat
cejen13

Kdyby z těch 3 spekulovaných jmen Auba, Malcolm a Mkhitaryan měli přijít jenom 2 tak Mkhitaryana dám asi na poslední místo. Kdyby všichni 3 tak to by by lsen, ale nějak se mi tomu neche věřit

Reagovat
Mastný Chobot

Mkhi a Malcom za mňa asi. Auba bude mať 29, je drahý jak heroín a ešte k tomu sa mi zdá, že je aj tupý jak bota.

Reagovat
cejen13

Chápu tvoje důvody, navíc se bojim že by sme ho ani nedokázali pořádně využít stejně jako kazetu, nebo ho eště cpali kvůli němu na křídlo. Ale Auba je muj velkej oblíbenec a vždycky sem ho chtěl v Arsenalu vidět. Tak snad všichni 3 nakonec

Reagovat
Infernoqt

Mourinho on dropping Mkhitaryan: “I would be lying if I say it’s a pure tactical decision.”

Reagovat
stiflerovamama

Zrazu mu prekáža klamať, pokrytec

Reagovat
Infernoqt

Je mi to líto. Ze začátku (aktuální sezony) hrál fakt dobře. Ale pak se něco zlomilo a už se nechytil. Loni měl podobný problém, ale měl to opačně. První dva měsíce bída a pak se najednou chytil. Když však polevil, chvíli si poseděl a vrátil se zpět v plné síle. Ten už tu formu nenašel.

Reagovat
Infernoqt

Teď už*

Reagovat
nani92

zmenil sa

Reagovat
Busby babes

presne.

Reagovat
aramaki

Chvilu som koketoval s myslienkou pozriet si vecer futbal, ale pri predstave urputne braniacich hracov United naskok 1:0 ma ta chut aj celkom presla

Reagovat
Busby babes

lepsi prohravat 2:1 a neutocit, co?

Reagovat
aramaki

Moja motivacia sledovat futbal je, ze ma ten futbal bavi. Vsetko ostatne je vedlajsie. Ked ma to nebavi, mam aj uzitocnejsie veci na praci. Odhliadnuc od vysledkov, z futbalu, ktory produkuje Mourinho dlhodobo bolia oci. To bolo jasne aj kazdemu fanusikovi United, pokial Mourko parkoval v Chelsea. Teraz je u vas, tak je to najlepsi trener. Ale takato zmena postoja je myslim pochopitelna. United boli v srackach, potrebovali za kazdu cenu niekoho, kto sice nebude produkovat futbal, ale vysledky. Akurat, ze na titul to opat nebude. A pochybujem, ze s Mourinhom este niekedy vobec.

Reagovat
Busby babes

no, skoda, ze to u nas rozhodne neplati. Tuhle sezonu hrajem dobrej a koukatelnej fotbal po vetsinu sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Stephen Ireland v základu!!!

dýchla na mě historie :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ako si sa prosím ťa dostal k fandeniu Leytonu Orient?

Reagovat
smazaný uživatel

devadesátá léta

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm

Reagovat
Greny

Co mu bylo? Jsem myslel že už skoncil

Reagovat
Busby babes

ty jo, on jeste zije?

Reagovat
vodka

byl rok mimo se zlomenou nohou...

Reagovat
Busby babes

se mi fakt uplne vytratil, jsem myslel ze nekam odesel nebo treba skoncil...

Reagovat
Coutinho10

i Crouchito

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Pogbova přihrávka zas <3

Reagovat
Ligter

ty pičo, jaká akce

Reagovat
Busby babes

Tonyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Busby babes

Pogba dalsi acko.

Reagovat
smazaný uživatel

Tonda levackou Tak to je konec

Reagovat
smazaný uživatel

Tonyyyy zas

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší levačka v PL

A pogbič asistence

Reagovat
niflheim

Dřív by si ji klidně nechal uřezat než aby levou poslal centr

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle taky klidně mohl bejt centr no...

Reagovat
niflheim

Tonyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Tolstobik

Stoke sestup......kdyz dostanou gol levackou od Antonia

Reagovat
Infernoqt

Valencia gól levačkou. Tak teď už jsem opravdu viděl všechno.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Ligter

větší scifi než momentka Jonese kopajícího roh

Reagovat
Busby babes

A hlavne to dal levackou?? Ok, uz jsem videl vsechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam teď předvádíme na tý levý straně.. ?

Reagovat
Busby babes

a Mike pak taky skvele jak sel od Irelanda hlidat hrace u kteryho stal uz Valencia.

Reagovat
smazaný uživatel

TOhle bylo celkově nějaký rozházený. Shaw hrál ve středu, nakraji nikdo, Martial skoro na půlce.. V tuhle chvíli by to chtělo někoho, kdo je tam seřve...

Reagovat
popltak

Co jsme Shitty, aby jsme prohráli? Do nich, bůra.

Reagovat
avicii

podme Stoke ale ta ich obrana to neni sanca asi ty dnes dostanu

Reagovat
Ligter

dobrej průchoďák

Reagovat
Busby babes

si pletou Irelanda s Taylorem, ze ho nehlidaj?

Reagovat
Grahf

mám dojem, že všetci naši hráči ignorujú toho lukaka, však on mal loptu tak 2x.

Reagovat
Garbicz

Co ten Shaqiri dělá pořád ve Stoke..

Reagovat
vodka

je příšerně nevyrovnaný...

Reagovat
leroy

Co furt robia pri tých rohoch, kokoti!

Reagovat
smazaný uživatel

Paraada

Reagovat
Busby babes

Tonyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!! Pogba dalsi acko.

Reagovat
bbbauch

TOnyyy a Pogba prehled

Reagovat
Ligter

otřesený Martiaaaaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

Tony no. 2

Reagovat
smazaný uživatel

dneska zatim parada

Reagovat
niflheim

Nádhera

Reagovat
nani92

nemá niekto tip na další 90 milionový bargain?

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalší?

Reagovat
nani92

ďalší, -ia, -ie príd. m. 2. st. k ďaleký

2. v poradí nasledujúci, pokračujúci, susedný, vedľa stojaci, ležiaci, iný, nový, druhý: Dlho premýšľal o svojom ďalšom osude. (Pláv.) Posmešné poznámky potlačili v ňom ďalšie pokusy. (Jégé)

Reagovat
smazaný uživatel

Veď práve.

Reagovat
smazaný uživatel

*89

Reagovat
smazaný uživatel

Mata skvelý pohyb.

Reagovat
Busby babes

Mata je dneska uplne vsude. Skvelej.

Reagovat
vodka

Reagovat
Mato178178

ved je slaby ako caj ... messi tiez slabota

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba druhá asistence.. Zasloužil by si ještě gol

Reagovat
leroy

Lukaku kde nabral tu techniku. Hra to jak Messi, boha.

Reagovat
SCELO

Reagovat
leroy

Pogba videnie jak Hamsik, boha!

Reagovat
smazaný uživatel

DDG

Reagovat
leroy

A De Gea chytá, jak...De Gea. Boha!

Reagovat
Ligter

Reagovat
Busby babes

Zacatek super, pak trochu utlum a chaos a konec zas super. I kdyz ted to zas stoperi a Matic nejak odstali, ach jo.

Mata skvelej pohyb, je prakticky vsude, porad se nabizi. Pogba dneska nezastavitelnej, prakticky si tam dela co chce a skvele ridi nasi hru.

Reagovat
Busby babes

btw. Pogba uz ma stejne asistenci jako KdB. O deset zapasu min. Holt prumerak.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

A to hraje v betonu, zatimco KdB v ofenzivni masine

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
ManUnited

tyjo to mně se zase Jonesy líbí..dobře vystupuje i se snaží celkem rozehrávat a Maximovi tam zablokoval jistej gól

Reagovat
Busby babes

Jones tam dobre zablokoval tu super sanci Stoke, ale ted na konci tam prolitl okolo Shakiriho... Nejak jim vazne komunikace vzadu.

Reagovat
ManUnited

tak prolítl šel do bloku ale Shaqiri ho přechcal no

Reagovat
Wat

To mu vážně zazlíváš to, jak ho Shaqiri ochcal? Takhle by šlo 99 % stoperů.

Reagovat
Busby babes

jo, protoze on nebo nekdo jinej tam mel byt driv. Jasne, Jones pak uz hasil, ale bud tam mel byt on nebo nekdo jinej. Nemuze byt preci Shakiri sam na prostredku na hrane vapna. Proto mi prijde, ze tam nejak vazne komunikace, spatne si prebiraji hrace/prostory.

Reagovat
Seydou Doumbia

to kašlu at dám koho chci tak dá gola někdo jiný...tak dnes se Lingard ani Lukaku neprosadí no

Reagovat
EXoRcIsT

Lukaku super v medzihre ale kurna uz mu dajte poriadnu prihravku nech si da aj on gol

Reagovat
Gunner14

Arsenal U23 4-0 MU U23 Eddie 2 goly a na konci mohl další 2.

Reagovat
habinity

Toto co im urobil na konci polcasu Shaqiri tak ten Jones Smalling su fakt polena, keby je lepší súper uz je remíza, strašne diery su v defenzíve Ireland zajebal 2 dobré šance,,, proste ked bude hrat pravidelne Jones a Smalling titul ťažko vyhráme,, Eric vráť sa uz a este by to chcelo takého Varaneho Alebo Chieliniho poriadnu kvalitu

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/MiguelDelaney/status/953007471781666816

Chelsea making a late play for Sanchez.

here we go.

Reagovat
Busby babes

jestli si ho nechame utect do Chelsea, tak jsme kokoti. City prej uz se stahli. Pise Ducker a dalsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Buďte kokoti, prosím

Reagovat
r.mrazik

ale bude se muset naucit hrat napravo...jestli sebere minuty martialovi,rashovi a lingardovi,tak me to dost nasere

Reagovat
Busby babes

prosim te, potrebujem slusnej backup za Jesseho.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrastal niekto na The Cramberries? Dnes zomrela ich speváčka...

Reagovat
Greny

OT Hazena to je velky prekvapeni ne?

Reagovat
Nikikrew

Dopozerať United alebo Stranger things?

Reagovat
Kaze

Lukaku se ted snazil o prihravku a trefil se do obliceje...tak se rozhodni

Reagovat
Nikikrew

Dam tomu max 10 min

Reagovat
Gunner14

Stranger Things

Reagovat
fajdax

Stranger

Reagovat
Ligter

Lukaku

Reagovat
Busby babes

Romelu.

Reagovat
niflheim

Lukaku

Reagovat
Busby babes
Reagovat
nani92

Lineker je jasný dôkaz čo dokáže urobiť jeden titul s mysľou človeka

Reagovat
pepinho2

vždyť to dobře trollí

Reagovat
r.mrazik

idiot

Reagovat
nani92

Najzaujímavejšia ofenzíva v lige

Reagovat
Coutinho10

jak nejdriv nechtel zase slavit a pak si to rozmyslel

Reagovat
CR7RONALDO

Mal Lukaku ruku alebo nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ma ji furt, dokonce 2.

Reagovat
fajdax

Alexiiiis pomeeeeeeee prosiimmm

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele