Koo má dva nápadníky

03.01.2014, 21:44
Aktuality

Autor: Radim Šantrůček / transfermarkt.de

Komentáře (915)

Přidat komentář
telka11

mrdky

Reagovat
formic81

Vy jste dobry devky..

Reagovat
Chazy

Florida signed five-star 2018 QB Emory Jones, previously an Ohio State verbal commit.

When Dan Mullen lost four-star QB commit Matt Corral to Ole Miss last week, he zeroed in on Jones and bagged his target. ESPN's scouting report indicates that Jones could be a perfect fit in Mullen's offense. "Emory is a fantastic athlete with an absolute cannon of an arm," it reads.

Reagovat
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=jvhYlBtxOyg

Úplně Dak

Každopádně jak se hrotilo celej rok, že Bama příšerná v rekrutování, tak jsou zas 6. Nechápu, že to lidi prostě dokáže ještě napadnout, že by k Bamě ti top hráči nešli.

Reagovat
Chazy

Každopádně brutální na tom všem je, že v top 30 nejlíp rekrutujících programech je 10 týmů ze SEC a ty zbývající jsou 32. Vols, 34. Rebels, 42. Mizzu a 75. Razorback.

Ta kvalitativní nadvláda SEC je naprosto absurdní, prostě i nejslabší týmy z tý konference ukradnou lepší talenty jak přední programy jinejch Power5 konferencí. Vyhrát jakejkoliv zápas v SEC je prostě úplně jinde kvůli tomu. Že Vandy s 10K studentama nabere hráče vyšší kvality jak Indiana a Wisconsin s 50K studentama, tje těžký něco k tomu říct

Reagovat
niflheim

Rams placed K Greg Zuerlein (back) on injured reserve / Rams signed K Sam Ficken.

Reagovat
Trand

Sakra, letos nás fakt držel. Měl najeto na rekordní počet bodů v historii celé ligy. Snad Ficken nezklame, ale nikdy jsem o něm neslyšel.

Reagovat
niflheim

The Penn State alum went to camp with Kansas City this summer but didn't survive final cuts.

V kempech už se pohybuje druhým rokem, tak by to hrůza být nemusela.Ale trochu se divím, že nezkusili Younghoe Koo.

Reagovat
telka11

a pritom ma dva napadniky

Reagovat
Dawon

Reagovat
niflheim

Reagovat
Trand

No ona se tím změní spousta věcí, když s Legatronem nebyl problém kopat 50+ yardů FG.

GZ was 38/40 on field goal attempts this season with one of the misses coming from 63 yards away.

Tohle prostě byla historická sezóna, sand nás to teda nebude stát nějaký zápas v playoff. Na druhou stranu to pro nás letos se zraněními bylo celkem dobré, zvlášť vzhledem k ostatním týmům, tak něco asi brzy přijít muselo no.

Reagovat
smazaný uživatel

Mrkněte se na Tweet uživatele @49ers: https://twitter.com/49ers/status/943711300265295872?s=09.

Tohle fakt může mrzet dalších x let...

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Skvělé vidět/slyšet jak motivuje ostatní, jak radí, jak šel vůbec do toho drivu s tím, že to prostě vyhraje. Učil se od nejlepšího, sebevědomí mu ani zdaleka nechybí. No a handsome jak cyp

Reagovat
telka11

Ja nad tim vcera onanoval cely rano, jenom jsem si rikal, ze vas nebudu spamovat je naprosto bozi, jags dostanou zitra tak 30 odhadem

Reagovat
formic81

Ja taky. Je to laska jak svine.

Reagovat
Chazy

A kde sem tady měl od vás podporu, když sem říkal, že ho musíme podepsat a tradnout Bradyho??? Ještě sem tu byl vyhatovanej člověkem, co sem zabloudil od NBA.

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem s tebou částečně souhlasil, ale nedokázal jsem si to vůbec představit a tajně věřil, že udržíme oba dva a Brady pak skončí

Reagovat
niflheim

Reagovat
Trand

Dost mě zaráží, jak je úplně klidnej. Jako před sezónou jsem tady psal, že hodnotu prvního kola nemá, ale pokud bude pořád hrát takhle, tak tu hodnotu s přehledem má. Je fakt, že zatím není moc prověřenej a chce to určitě vidět ještě víc zápasů (poslední týden s námi by mohl hodně napovědět, pokud nebudeme šetřit hráče), ale je těžký nebýt "impressed", když člověk vidí, jak si to Jimmy dává.

Reagovat
Chazy

On teď dostane napiču od Jags a ten hype zas trochu opadne ..reálně se ukáže až za rok.

Ale hodnotu prvního kola má 100%, jsou prostě drafty, kde by byl první kolo. On byl ve druhým hodně proto, že Carr, Manziel, Bortles a Teddy.

Reagovat
Trand

V době, kdy byl draftovanej jsem se ještě na ligu tak podrobně nezaměřoval, takže z college ho vůbec neznám a ty výhry, co získal u vás, jsem připisoval spíš tomu, že jste úspěšný a dobře trénovaný tým, takže jsem mu nějak nevěnoval pozornost, ale něco v něm asi bude no.

Reagovat
formic81

ikdyž dostane na picu tak musis uznat ze to co predvadi je neskutecnej prestrel..

Reagovat
Chazy

Každopádně když je zas téma nějaká QB kontroverze, tak jen připomínám dokument o 49ers, kterej by podle mě fakt měl vidět každej:

https://www.youtube.com/watch?v=fd_CnRkKOqA

Tentokrát to teda na YT není v HD, ale lepší jak nic. Fakt to vnímám jako povinnost pro každýho NFL fanouška a naprosto elementární vědomosti. Prostě z toho, co on udělal, se vychází dodneška a jeho ofenzíva je pořád jedním ze základních principů ofenzivní hry. A k tomu ta QB kontroverze a jeho totální retardovanost.

Reagovat
formic81

rad se vzdelam.. na gamepassu by to melo bejt v HD?

Reagovat
Chazy

Jasný. Tam se to asi jmenuje Football life - Finding the winning edge, i když možná je v názvu i ten Walsh, netuším. Dej pak vědět, jestli tě to bavilo.

Kažodpádně kdyby se ti ten formát líbil, tak ti doporučím klidně i další díly z těch sérií. Nineří i nenineří. Je to super hlavně na offseason a tak nějak celkově prostě pro pochopení toho sportu není vůbec špatný vědět, jak se ta liga formovala, kdo tu hru posouval tam, kde je dneska. A je tam spousta takovýho toho skrytýho infa o tom, jak se ten sport dělá.

Reagovat
formic81

ja mam ted mesic volno ode všeho tak to nebude rozhodne problem..

Reagovat
Chazy

Tak uvidíš, jestli tě to chytne, no. Ono jako 200 dolarů platíš za zápasy + network, tak je blbý vůbec tu networkovou polovinu nevyužít, no. A jako je to točený fakt skvěle, většinou tam jsou komentáře od všech zúčastněnejch hráčů i manažerů. U toho Walshe tam fakt máš naprostou elitu v rozhovorech. To tomu u mě hodně přidává.

Reagovat
Chazy

SMU redshirt junior WR Courtland Sutton announced that he will declare for the NFL Draft.

Wyoming redshirt junior QB Josh Allen has declared for the 2018 NFL Draft.

Louisville junior CB Jaire Alexander will forego his final season of eligibility to enter the 2018 NFL Draft.

Už se to rozjíždí. Od všech tří čekám jen zázraky, i když všichni tři jsou posraný projekty a fakt nebudou mít okamžitej impact. Ale hezky se to už plní:

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000883994/article/tracking-underclassmen-intentions-for-2018-nfl-draft

Reagovat
Chazy

Sam Monson

‏Ověřený účet @PFF_Sam

11 min.před 11 minutami

Josh Allen is going to be a fun polarizing prospect in this draft. I can't even hate people that love him, long as it's agreed it's all potential right now.

To me, Allen is what Hackenberg supporters claimed he was when he was drafted (incorrectly) - i.e. Basically a big bag of QB tools you hope your team has the expertise to be able to assemble.

Reagovat
formic81

sorry za OT ale jak jsem psal vyse, ceka me mesic nic nedelani a rad bych si po dlouhe dobe pustil nejaky kvalitni serial. Videl jsem toho uz dost, ale kdyby jste vedeli o nejaky bombe od ktery se nedaj odtrhnout oci tak budu rad. Sorry za spam ale ja uz jsem fakt zoufalej. Skoncily Peaky Blinders a ja mam zase prazdno.

Reagovat
Trand

Narcos, Band of Brothers, Black Sails nebo pokud chceš něco, co souvisí s fotbalem tak Friday Night Lights.

Reagovat
niflheim

11.22.63, Stranger Things, The Wire, Daredevil a vesměs ostatní z Netflix Marvel seriálů, 13 reasons why, Sense8, American Gods, Breaking bad, Ozark...

Reagovat
formic81

13 reasons why me prislo jak delanej serial pro 16lety holky.. ale The Wire naprosta bomb.. Sense8 se chystam

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

11.22.63 je super. Ja by som pridal z netflixu Shooter, Manhunt:Unabomber a Mindhunter

Reagovat
formic81

Me zklamal konec u 11.22.63

Reagovat
niflheim

Jo a určitě Pustina.

Reagovat
formic81

viděl jsem, českej True Detective.. vyborny

Reagovat
Kowe

Happy, American Gods, Legion

Reagovat
telka11

prihodim Suburra: Blood on Rome, to me docela nalozilo

Reagovat
Kowe

ještě Dark vypadá fakt dobře. Ale teda neviděl jsem ještě, chystám se po novým roce.

Reagovat
Chazy

https://www.profootballfocus.com/news/pro-12-biggest-snubs-of-the-pro-bowl-roster-selections

PFF vydalo svejch 12 největších pro bowl snubů na základě grades i s tím, koho by měli nahradit. Holt co nadělaj, u takovýho Amose asi max 20% fandů NFL ví, že existuje

Reagovat
Chazy

Třeba se mi líbí, co píšou u toho Michaela Thomase. Upřímně vím hovno o tom, co se děje u ST

Reagovat
formic81

pritom jakej byl Adrian steal.. to byl dost late pick

Reagovat
Chazy

Kurva, já fakt nechci, aby Ravens byli v PO. A my je pak určitě chytneme v divizi ....

Podle mě není v NFL žádnej HC, kterej umí na Belichicka víc jak Harbaugh, minimálně v PO prostě. Vždycky tu bitvu nad ním vyhraje.

Aktuálně je ta bilance v PO mezi nima 2-2, ale Harbaugh byl lepší prostě 4x. Rok 2011 byl ultimátně nezapomenutelnej, nejdřív "drop" vítěznýho TD, kde fakt to obránce vyrazil přesně ve chvíli, kdy už to moh bejt catch, hned potom missnutej FG, kterým by se šlo do OT a Pats místo toho W. A 2014 asi pamatuje každej, prostě bez trick playe a Harmonova intu na posledním drivu by to taky bylo viděný jako totální outcouchnutí. Ve zkratce to byly výhry 35-31 a 23-20.

A ty prohry s nima? 14-33 a 13-28. Prostě 4x nás přejeli a z toho 2x si to sami posrali, takže je to možná to nejnejbezpečnější, co nás v AFC může potkat. Já se jich bojím víc jak Jaguars i Steelers.

Reagovat
Chazy

https://youtu.be/oEmLtfGUMVU?t=10m39s

Většina z vás asi nepamatuje

Reagovat
smazaný uživatel

Já jo, to byl z naší strany hroznej zápas.

Reagovat
Sali5

navíc Flacco zase začal poslední týdny hrát ten svůj playoff skoro bezchybný fotbal, na ten matchup bych se asi těšil nejvíc z celého AFC.

Reagovat
Chazy
Reagovat
Mihi

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sali5

Dawone zápas o 3. místo v keeperu se nesmí vypouštět ne?

Reagovat
Chazy

Pravidla tě nenutí dropovat keepery, abys hrál plnou sestavu. Když máš 5 IR hráčů, tak co se dá dělat.

Reagovat
Kowe

v PO už to neplatí ne? tam už je každej svýho štěstáí strůjce a nikoho neovlivňuješ

Reagovat
Chazy

To je věc, která se řekla pro ABC ligy ohledně vylučování za neaktivitu. V po keeperu furt jde o draft pořadí a asi bych tankování nerad viděl.

Ale prostě tankování, aby to někdo řešil, musí bejt něco naprosto extrémního, tupýho a očividnýho, jako bylo to formicovo. Dawon si to obhájí jak nic, mně stačil jeden pohled a vím, že bych to udělal taky.

Reagovat
Sali5

Ok, díky.

Reagovat
Kowe

Já bych pustil Burkheada, nevěřim mu na keepování ale teda jsem si myslel, že i v keeperu to bude platiti, protože 3. místo je rozhodně víc, než 9. místo 10. picku.. a vzhledem k tomu, že pořadí na draftu v zápase mezi 5-6. se myslím řeší podle ZČ, tak vlastně není jakejkoliv prostor pro tankování.

Reagovat
Sali5

Nn, ten zápas o 5. místo taky určuje konečné pořadí pro draft.

Reagovat
Chazy

Největší mrdka, co v pravidlech máme a kterou napravíme těma novýma

Reagovat
Sali5

Reagovat
Kowe

tak naštěstí letos je to fuk, protože můj pick má telka a příští rok se to musí změnit

Reagovat
Chazy

Prosím, vraťte čas a cutněte Bradyho

Reagovat
Chazy

INT katastrofální, ale to přehození předtím. Já nevím, už měsíc vypadá jakože není ani top 20 QB.

Reagovat
Sali5

Ficken asi nebude moc dobrá náhrada no..

Reagovat
Sali5
Reagovat
Kowe

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Sali5

Jakože u tohohle se našel jasný důkaz pro overturn?

Reagovat
telka11

Reagovat
formic81

Mr Kupp je naprosto lahodny.. sympos a baller

Reagovat
Trand

Reagovat
formic81

ten Cam je proste cock ja ho fakt nemusim..

Reagovat
formic81

zapnete si nas a brecte. Jimmy 5/6 pro 75 a rushing TD za prvni drive..

Reagovat
Chazy

Jop, dneska na vás koukám.

Reagovat
Chazy

Jen FG? Jimmy bust

Reagovat
formic81

ale uz se ukazuje hezky i Kyle, kor kdyz ma QB poradnyho. Tesim se na to az se poradne poznaj v offseason

Reagovat
Chazy

Nojo. Je to k pláči vidět skutečnýho QB po třech hodinách s Bradym a Taylorem

Reagovat
Chazy

Máte Sheldona Daye? To byl můj docela oblíbenej prospect, ale před draftem ukázal, že není dost atletickej asi, hrozně se propad a u Jags taky jen kritika.

Ale fakt měl super hry za Iry, docela bych mu přál, aby se probral. Ale asi to v něm není.

Reagovat
formic81

ja tusim tenkrat ze sel ve 3 kole a tu value neukazuje, kazdopadne to ze sel z waivers tak je pro nas super. On je proste dobrej spunt a byl bych rad kdyby zustal..

Reagovat
formic81

a stary znamy Marsh taky nehraje vubec zle. Ikdyz mel ted tu pentli

Reagovat
smazaný uživatel

Christmas miracle ale tak co ine sa mohlo cakat ked mam na RBs Toddicka a Le´Veonka

Reagovat
-Kopy-

gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

diky, bal som sa ta cely tyzden

Reagovat
-Kopy-

bohužel kluci nezahráli podle mých představ

Reagovat
formic81

a jeden z nejhorsich cb v lize dava pick six

Reagovat
formic81

ten pristi 1st rounder musi jit na cornera jestli nic neulovime v FA

Reagovat
Chazy

Tyvoe, podle mě tam žádnej top CB není. Jako záleží, kde budete pickovat, ale na top 10 tam nikoho nevidím.

Naopak jsou tam dva ulitmátní S, a to FS i SS.

Reagovat
formic81

ja myslel ze ten Fitzpatrick z Bamy dokaze hrat i Cornera ze je to neco jako Ramsey.. ten taky byl napsanej na 2 pozicich.. nebo to si pletu?

Reagovat
Chazy

Není jako Ramsey, Ramsey vždycky byl CB a nikdy na S nehrál na college. To byl fakt totální mindfuck, co tam mediální experti vytvořili za úvahu. NFL týmy ho prý jako S nikdy neuvažovali.

Ale Fitzpatrick už fakt hrál CB, FS, nickela i moneybackera. Takže můžeš mít pravdu, jen jde o to, jestli je fakt top CB. Mně se nejvíc líbil na tom safetym.

Reagovat
formic81

a nebo FA.. Kyle Fuller, Amukamara, T.Johnson nebo treba vas Butler by mohli bejt k mani.. Prince ja velmi rad a myslim ze by se do naseho systemu hodil krasne

Reagovat
Chazy

Já ho miluju, jen je fakt značně IP Fullera bych se taky bál. Butler proč ne, Trumaine taky, jen je trochu kokot.

Reagovat
formic81

jinak kdyz by jsme byli na ty 5 pozici na draftu, tak kteryho hrace by si pro nas tak vybral? U nas se furt mluvi o Chubbovi nebo Nelsonovi a nekdo si preje i toho Fitze. Ja si preju trade down a potom idealne G/C nebo cornera.

Reagovat
Chazy

100% trade down, furt máte otřesnej tým a hroznou absenci talentu.

Jinak bych bral BPA, ať by to pro vás byl kdokoliv. Jen DL a QB nemaj smysl, ale RB, WR, LB, edge, secondary, OL, fakt můžete cokoliv

Reagovat
formic81

ja myslim ze Broncos by mohli bejt super partaci. Ale jak rikam me letosni FA prijde docela solidni a daji se tam najit hraci. Na hovno je ta situace s tema danema, ale zas JG je lakadlo no.. Ja uz si vysnil Richardsona, Jensena, Amukamaru a mozna bych zkusil preplatit Lawrence z Dallasu

Reagovat
formic81

a teda s RB nesouhlasim. Hyde je jasnej a pristi camp bude super bitva o backupa. Breida ukazal dobry momenty, McNichols s Williamsem celej rok byli v PS. A zrovna Williams dostal solidni hype po draftu. Prijde mi zbytecny placat jakejkoliv pick na RB.

Reagovat
Chazy

Richardson se prý hrozně chce vrátit k Jets a první zkusí tam. A to by bylo hustý, že by za něj dostali pick a pak ho vzali zpátky. Zamazalo by se tím to, že to Maccagnan posral a upřednostnil před ním Wilkersona, kterej je v prdeli.

A k těm RB - podle mě se Hyde prostě nehodí do systému Kylea a nelíbí se mi v něm. Je to furt skvělej hráč, tak ty yardy udělá, ale přijde mi, že to kurví. Breida je super, ale to je Tevin Coleman, potřebuješ toho Freemana. A pro mě to není Hyde. Williamsovi nevěřím. Ale chápu tě.

Reagovat
formic81

hehe ja zrovna myslel Paula Richardsona na WR. Pro me super underrated WR a pochybuju ze ho Seattle udrzi. Ja jsem celkove na Seattle zvedavej.

Reagovat
Chazy

Pro mě zdechlina Má za sebou dvakrát přetržený ACL grade 3, takže do něj bych nevrazil ani prd.

Reagovat
Trand

Reagovat
Pospovič

sice se v tom ještě moc nevyznám, ale ta ofenzíva Giants je dnes děsná

Reagovat
Chazy

Že se v tom nevyznáš se pozná hlavně tak, že sleduješ možná nejotřesnější zápas, co se dneska hraje.

Měl by ses před každým kolem ptát, co si máš pustit.

Sleduješ zápas, kde se nehraje o playoff a hrajou proti sobě dva z nejhorších týmů NFL. Cardinals hrajou bez startujícího QB a s dost nekvalitním backupem. QB Giants je legenda NFL a budoucí hall of famer, ale už je naprosto v prdeli, na konci kariéry, neschopnej ničeho a má zraněný snad všechny hvězdy.

Pust si Niners Jaguars

Reagovat
-Kopy-

Larry neskutečnej prostě...

Reagovat
Chazy

Btw Rosen naznačil, že se mu nechce na draft, protože se bojí, že ho vezmou Browns

Něco podobnýho řek dřív i Darnold.

Připomíná to Elie, kterej byl draftovanej first overall Chargers, i když říkal, že tam nechce. A když ho draftli, tak řek, že tam nikdy nenastoupí a že nepodepíše kontrakt s nima. Tak ho Chargers rychle tradli Giants za Riverse.

Reagovat
formic81

to je sice cute ale to se jim nebude chtit ani v roce v 2019?

Reagovat
Chazy

Někoho vzít musí. Lamar, Allen, Mayfield. A určitě nebudou brát backtoback QB.

Reagovat
formic81

a Lamar pujde na draft? to uz se vi?

Reagovat
Chazy

Ee, neví. On stojí před těžkým rozhodnutím. Za ten rok se jako passer nijak zásadně nezlepšil a se svojí hrou na college značně riskuje zranění. Když půjde teď, může se naučit pasovat v NFL jako backup a bude mít jistý prachy.

Na druhý straně když půjde teď, může bejt druhý kolo, když za rok, může bejt first overall... nebo 5. kolo po zranění nebo totálním bustnutí.

Netuším, jak bych se na jeho místě rozhod, fakt hrozně těžké. Ale asi by měl jít. Na playoff tým nemá, Clemson je jinde a Seminoles taky budou lepší příští rok. A když se v tom systému nezlepšil letos, tak co se asi změní další rok? Měl by, no.

Reagovat
formic81

Muze bejt druhy kolo? ja si uprimne myslim ze letos bude velkej hlad po QBs a navic s jeho athletic skills..

Reagovat
Chazy

Určitě, hodně záleží na combinu, pro dayi, workoutech s týmama. Někdo si ho může zamilovat, ale je v podobný pozici jako Manziel.

Ale jako na rovinu, jak jsem říkal u Johnnyho, že je technikou o dva levely lepší passer jak Tebow, tak Lamar je dobrej podobně, ale readama v kapse je o dva levely lepší jak Manziel a o deset jak Tebow. Je jen nekonzistentní, nechá si tu mechaniku rozhodit. Hází tam, kam má, jen nahovno. Což je lepší než házet perfektně tam, kam nemáš.

Ale prostě.. čeká ho hooodně práce. Moh by bejt něco jako Cam a prostě Cam je občas fakt na zabití. Ale je to neskutečnej sympoš, profík a hardworker, na kterýho se můžeš spolehnout. Není u něj ani procentní charakterový issue.

Allen je něco podobnýho, no.

Reagovat
formic81

ale tak tohle asi neni ale QB pro Browns.. kor kdyz rikas ze by mel idealne redshirtovat a ucit se od nekoho zkusenyho. Kdyby jak Rosen tak i Darnold se na to vysrali, tak ja bejt GM tak jdu proste po Mayfieldovi. Ikdyz to muze bejt charakter issue tak na nem je videt ta vitezna mentalita a on by ten team mohl konecne nakopnout. O Allenovi nevim nic a kdyz jsem letos koukal parkrat na college tak jsem videl Darnolda, Mayfielda a Rosena. A proste ja bych bral Mayfielda

Reagovat
Chazy

Otázka je, jestli fakt má Mayfield first overall cenu. Podle mě neee

Reagovat
formic81

no kazdopadne jestli Darnold i Rosen zustanou na college tak jsme v prdeli i my, protoze nevidim nikoho kdo byl tradoval nahoru. Navic nase draft pozice bude jeste horsi ja si nejak myslim ze totiz sundame i ty Rams pristi week

Reagovat
Trand

No, z nějakýho důvodu jsme 7-1, když hrajeme venku a 4-3 doma, takže šance tam určitě je. Ale pořád nám věřím, máme o co hrát, přece jen je rozdíl, když můžeš dostat Saints/Panthers a nebo Falcons/Seahawks.

Reagovat
kubys

Jeden z nich půjde k nim a pak trade nebo naopak, trade před draftováním. Je mi jasné, že u Browns je strach z toho místa protože od obnovení vystřídali 28(?) qbs, ale GM to prostě potenciálnímu Francise QB musí vysvětlit...Kizer stál za hovno už před draftováním, nevím, proč jo Mayock s Kiperem tak hypovali, fakt to nechápu

Reagovat
formic81

jinak chciju no.. opet

Reagovat
Chazy

Mg taková Staffordovina od Jimmyho, ještě v protipohybu. Dopíče s Bellicheatem fakt

Reagovat
formic81

ja se jenom bojim, ze v tom tradu bude nejaka klazule ze kdyz vyhraje vsechny zbyly hry tak dojde i 1st round pick, ale uprimne... who cares

Reagovat
Chazy

Trady se snad musí oznámit v plným znění, takže tam nic ukrytýho nebude

Reagovat
formic81

ne to bylo sranda, jak si ho prave nazval Bellicheatem, ale tohle bude asi bolet no

Reagovat
Chazy

Jak beru lidi, co Patrioty nesnáší za cheatování, jako totální kokoty, když Patriotí cheatování jsou takový píčoviny, co dělá celá NFL a vůbec nic neovlivnily... tak tahle přezdívka se mi fakt líbí

Reagovat
kubys

Za to prý ale nemůže Bellichick...on chtěl tradenout Badyho, ale Kraft dál stopku.

Reagovat
Chazy

Zdroj?

Reagovat
kubys

Cowherd to měl od nějakého insidera.

Reagovat
Chazy

Ti nevím. Já čet jen přesnej opak, co tyhlety spekulace vyvracel

Reagovat
formic81

a ted jsem zvedavej na Bortlese to bud bude stihaci jizda nebo rovnou pick six

Reagovat
formic81

aha tak to bylo rychly..

Reagovat
Chazy

Niners by měli přestat na cokoliv čekat a zejtra dát Jimmymu 140/6

Reagovat
Maresma

Earl Thomas went into Cowboys locker room to talk with Dez. Earl to Garrett: “If y’all have the chance, come get me.”

Reagovat
Trand

Tak je z Texasu a asi má rád Cowboys, navíc mu zbývá rok na kontraktu, tak to určitě myslel tak, že pokud by ho Seahawks cutnuli nebo se s nima nedohodl na smlouvě, tak by byl rád, kdyby po něm šli Cowboys.

Reagovat
Maresma

To jo, sam rikal, ze je od mala fanousek Cowboys. Na me to pusobi, jakoby dostal info, ze se ho chceme vazne zbavit...

Reagovat
Trand

No četl jsem report, že se očekává, že z 5 hráčů (Kam, Sherman, Earl, Avril, Wagner) zůstane na příští rok u vás jen Bobby, že cutnete Shermana, Avrila a Earla a že Kam možná ukončí kariéru kvůli tomu zranění krku, což by teda bylo dost smutný.

Reagovat
formic81

ja bych se vubec nedivil kdyby treba Avril a Sherman skoncili v Bay Area ale z tech 5 podle me Earla a Wagnera musi udrzet ikdyby je tam meli privazat ke stadionu.

Reagovat
Maresma

Ale zrovna mezi nima to teď po zápase s Rams bylo docela vyhrocený. A fakt nevím, co by někdo musel nabídnout za Earla, aby se o tom dalo uvažovat.

Reagovat
Maresma

U Avrila se mluví taky o konci kariéry právě, každopádně tak jako tak nevidim šanci, že by hrál za hawks příští sezonu. Shermanovi bych se taky nedivil, když už o tom byly zprávy i minulou offseason.

Kdyby Kam skončil, tak by tím přišel o slušný prachy.. si myslím, že rok ještě dá.

Reagovat
Trand

Gurley for MVP. 1305 naběhaných yardů, 13 touchdownů, průměr 4,7 yardů na běh. 64 chycených přihrávek, 788 yardů, 6 touchdownů.

Ale asi se nedá počítat s tím, že by měl nějakou naději to vyhrát, to by jako RB musel mít fakt nějakou historickou sezónu. Každopádně s tou jeho rychlostí je šance, že každý screen na něj skončí touchdownem. Ten jeho progres v passový hře je fakt skvělej.

Reagovat
Kowe

Jsem fakt zvědavej, kdo to nakonec vyhraje Nejdřív tu byla trojka Brady, Smith, Wentz, pak odpadl Smith, ale začalo se mluvit o Wilsonovi, pak se ale Wentz zranil, tudíž by měli zbýt Brady s Wilsonem, ale zase oba hráli poslední zápasy hůř než předtim, tudíž to taky nemaj jistý.

A tena Gurley takovou bounceback sezonu nečekal snad nikdo

Reagovat
Trand

Jo a ještě se začalo mluvit o Brownovi, ale ten se taky zranil. A Wilson podle mě už nemá moc naději, sice Brady nehraje nic moc, ale Russ poslední zápasy úplně odpadl (neříkám, že je to jeho chyba, každej jinej QB by za tou lajnou byl dávno mrtvej). Podle mě to prostě půjde Bradymu, running backům se MVP nedává.

Jako klidně by se mohlo stát, že McVay vyhraje Coach of the Year, Donald Defensive player of the Year a Gurley Comeback player of the Year. Kupp atakuje hranici 1000 yardů, což asi moc lidí nečekalo od WR branýho ve třetím kole.. Letos se nám to zatím hezky sešlo, uvidíme jak to půjde v playoff, podle mě máme šanci porazit každýho, když podáme stoprocentní výkon. Jen to asi chce ještě novýho kickera, včera nám to Ficken málem prohrál.

Reagovat
Chazy

Gurley nebo Donald, Brady fakt neee.

Reagovat
Trand

On ho hlavně McVay relativně šetřil v listopadu a třeba proti Seahawks nehrál od poloviny 3. čtvrtiny, takže ty čísla mohl mít ještě lepší. McVay je hrozně pass happy, což je občas na zabití, ale těžko ho může člověk kritizovat, když jsou Rams 11-4. Nicméně pokud si pamatuji dobře, tak Todd ještě nevynechal ani zápas, což jsem vůbec nečekal po těch zranenich na college. Jako souhlas s tím Bradym, ale prostě mu všichni kandidáti odpadavaji a stejně to vyhraje.

Reagovat
Chazy

Jako on si zaslouží mit tři, protože párkrát byl okradenej o MVP. Ale zrovna letos fakt neni pro nas tak cennej jako třeba ten Gurley pro vás.

Reagovat
formic81

jinak myslite ze Bell zustane ve Steelers?

Reagovat
Chazy

Jako rád bych ti na to odpověděl, ale já prostě netuším, jak si můžu vytvořit názor na to, jak se budou random cizí lidi v budoucnu rozhodovat ...

Záleží, jak moc bude chtít Bell peněz a jak moc bude Steelers vadit to, jak je loni vydíral. Taky záleží, jak moc Steelers bude vadit jeho IP historie. Čekám něco jako u Hightowera - dostane dobrou nabídku od Steelers, pak zkusí FA, zjistí, jestli se někdo zblázní a když ne, tak prodlouží.

Reagovat
Dawon

Mi to letos trosku pripada jako Cowboys s Murraym...v tuhle chvili uz si mozna dokazali spocitat, ze to co on bude chtit mu oni proste nebudou schopni dat, tak mu letos daji 5000 touchu, vyzdimaji z nej vsechno co v nem je, a pusti ho o dum dal

Reagovat
formic81

jinak ke konci sezony musim proste pochvalit Lynche jak zvladnul prvni rok ve funkci GM. Na draftu ziskal extra picky pro dalsi draft a samotna draft class se nakonec vybarvila velmi hezky. I Thomas kterej ze zacatku roku dost bojoval, tak posledni utkani ukazuje velmi dobry plays. Steal naseho draftu je podle me Colbert, kterej sel az v 6 kole a na safetym hraje velmi dobre. Snad to takhle bude pokracovat

Reagovat
Dawon

Jimmy je fakt goat, co sme to provedli dpc Tohle asi jen tak nerozdycham Kdyby aspon ten Brady nehral jak kokot uz mesic a pul

Reagovat
Chazy

Tak koho chcete v PO víc, Seahawks nebo Falcons?

Já to vnímám jako Seahawks vs nový Seahawks, no .. osobně asi radši Atlantu, jsem prostě na OL a oni ji maj lepší, + ti RB + Keanu Neal.

Reagovat
Trand

Vždyť ses Nealovi smál, když šel z college ne? Jako je to asi jedno, možná radši Falcons, hrát se Seahawks potřetí v sezóně by mohlo být divný. Ale ani z jednoho týmu nejde úplně velký strach, jako mám třeba ze Saints.

Reagovat
Chazy

Já že se mu někdy smál? Však jsem mu dělal reklamu a postoval videa, jak je boží v hitování a že ho miluju. Jen jsem chybně predikoval, že nemá na NFL a že je za mě 4. kolo. No a asi jsem tu už tak 5x napsal, že jsem se v tomhle splet, ne?

Ale fandil sem mu přece vždycky, je to prostě ještěrka a teď navíc novej Chancellor.

Reagovat
Trand

Jo máš pravdu no, nesmál ses mu, nějak jsem si to špatně zamapatoval. Sorry za tohle teda.

Radši mi řekni, co je s Hargeavesem? Četl jsem o něm všude, jak je to top hráč na úrovni s Ramseym a teď v NFL o něm není moc slyšet.

Reagovat
Chazy

V pohodě, jen mě to překvapilo ... já z Gatorů hatuju jen kokoty jako Callawaye. A že jsem toho Neala špatně odhad, ono je to fakt těžký. College je úplně jiná.

Ten Vernon je další takovej případ, prostě on fakt udělal college kariéru na technice a na tom, jak dobře čet QB, podbíhal routy a pickoval je/blokoval. Ale na NFL evidentně je moc malej, pomalej a ta samotná technika, herní IQ nestačí. Určitě bych ho ještě nezatracoval, ale je to těžký.

Eli Apple bustuje stejně, jen z opačnejch důvodů. Ten raw potenciál, ideální míry, atletičnost, všecno prostě nestačí, když chybí technika a rozhodování. Je to fakt riziko brát takovýho hráče v prvním. Ale zas 'Fins vzali Howarda ve druhým, a to byl ještě větší projekt jak Apple a začíná bejt fakt dobrej. Ale nepočítám to, že dvakrát picknul toho QB zoufalce od Pats

Ale jinak mi přijde, že ještěrky z posledních let dobrý. Neal je king, Dante Fowler taky dobrý, Humphries skvělý, Marcus Maye vypadá taky jak nadprůměr už jako rookie. Jarrad Reed má flashe a v Detroitu hrozně věří, že bude elitní. Tabor, Quincy, Anzalone uvidíme a jen teda Jonathan Bullard u Bears zatím nenašel místo, kde by uměl hrát. No a Chaz Green to asi taky v NFL nedá.

Reagovat
Chazy

Kua, Jarrad Davis

Reagovat
Maresma

To jsem rád

Reagovat
Dawon

Asi Falcons...sice sou letos hrozne divni a nebavi, ale prijdou mi aktualne jako mnohem komplexnejsi tym nez Hawks a pro celkovou kvalitu PO by to bylo myslim takhle lepsi

Reagovat
Chazy

VÝSLEDKY 2017 FANTASY SEZONY

Gratulace všem medailistům.

A-Lizée: 1. Miky, 2. Trand, 3. Mihi

B-Lizée: 1. W.Hughes, 2. Kopy, 3. c0br

C-Lizée: 1. Sourynick, 2. Swarley, 3. TomBradyJeBůh

Chazyho keeper: 1. Chazy, 2. mihi, 3. miky

Dawonův keeper: 1. kubys, 2. Barman, 3. Sali

Postupy/sestupy:

B-Lizée postupy: koudak, w.hughes

C-Lizee postupy: Sourynick, Swarley

Nesestupuje nikdo, protože já a imp končíme, čímž zachráníme sestupující.

Pořadí na draftech

Chazyho keeper: 1. Trand, 2. imp, 3. w.hughes, 4. kowe, 5. koudak, 6. eric, 7. Zaschrona, 8. Maresma, 9. niflheim, 10. miky, 11. mihi, 12. Chazy

Dawonův keeper: 1. Chazy, 2. TomBradyJeBůh, 3. Jerichoo, 4. chowas, 5. Tomoro, 6. kopy, 7. kowe, 8. telka, 9. dawon, 10. sali, 11. barman, 12. kubys

A protože budete od příští sezony commishovat ligy vy, tak jen ať víte, koho v těch ligách máte a jak je najít na EF:

A-Lizée:

Catching Kelce - miky10

Always beaten* - mihi

Los Nineros - formic81

Sali's loosers - Sali5

Deshaun B Goode - Barm@n

VÝSLEDKY 2017 FANTASY SEZONY

Gratulace všem medailistům.

A-Lizée: 1. Miky, 2. Trand, 3. Mihi

B-Lizée: 1. W.Hughes, 2. Kopy, 3. c0br

C-Lizée: 1. Sourynick, 2. Swarley, 3. TomBradyJeBůh

Chazyho keeper: 1. Chazy, 2. mihi, 3. miky

Dawonův keeper: 1. kubys, 2. Barman, 3. Sali

Postupy/sestupy:

B-Lizée postupy: koudak, w.hughes

C-Lizee postupy: Sourynick, Swarley

Nesestupuje nikdo, protože já a imp končíme, čímž zachráníme sestupující.

Pořadí na draftech

Chazyho keeper: 1. Trand, 2. imp, 3. w.hughes, 4. kowe, 5. koudak, 6. eric, 7. Zaschrona, 8. Maresma, 9. niflheim, 10. miky, 11. mihi, 12. Chazy

Dawonův keeper: 1. Chazy, 2. TomBradyJeBůh, 3. Jerichoo, 4. chowas, 5. Tomoro, 6. kopy, 7. kowe, 8. telka, 9. dawon, 10. sali, 11. barman, 12. kubys

A protože budete od příští sezony commishovat ligy vy, tak jen ať víte, koho v těch ligách máte a jak je najít na EF:

A-Lizée:

Catching Kelce - miky10

Always beaten* - mihi

Los Nineros - formic81

Sali's loosers - Sali5

VÝSLEDKY 2017 FANTASY SEZONY

Gratulace všem medailistům.

A-Lizée: 1. Miky, 2. Trand, 3. Mihi

B-Lizée: 1. W.Hughes, 2. Kopy, 3. c0br

C-Lizée: 1. Sourynick, 2. Swarley, 3. TomBradyJeBůh

Chazyho keeper: 1. Chazy, 2. mihi, 3. miky

Dawonův keeper: 1. kubys, 2. Barman, 3. Sali

Postupy/sestupy:

B-Lizée postupy: koudak, w.hughes

C-Lizee postupy: Sourynick, Swarley

Nesestupuje nikdo, protože já a imp končíme, čímž zachráníme sestupující.

Pořadí na draftech

Chazyho keeper: 1. Trand, 2. imp, 3. w.hughes, 4. kowe, 5. koudak, 6. eric, 7. Zaschrona, 8. Maresma, 9. niflheim, 10. miky, 11. mihi, 12. Chazy

Dawonův keeper: 1. Chazy, 2. TomBradyJeBůh, 3. Jerichoo, 4. chowas, 5. Tomoro, 6. kopy, 7. kowe, 8. telka, 9. dawon, 10. sali, 11. barman, 12. kubys

Reagovat
Chazy

Kurva, fakt netuším, jak sem si to zkopíroval takhle pod sebe

Ale chtěl sem vám napsat všechny lidi, co hrajou ABC ligy, abyste pak věděli, komu na EF psát:

A protože budete od příští sezony commishovat ligy vy, tak jen ať víte, koho v těch ligách máte a jak je najít na EF:

A-Lizée:

Catching Kelce - miky10

Always beaten* - mihi

Los Nineros - formic81

Sali's loosers - Sali5

Deshaun B Goode - Barm@n

Bezinkový sirup - Maresma

Brady Got Your Balls - Zaschrona

Thx4Asking - chowas

GreenHaus - imp

Homo for Romo - niflheim

B-Lizée:

Cardinals - -Kopy-

Dick out for Harambe - c0br

Dawon's Crab People - Dawon

Aaron Moustaches - Woodhouse

B2Alizeé - Eric_the_king

Dobry den - Kowe

WankerHughes - w.hughes

Kouďakova jElita - koudak

Payback Time - kubys

Mads - Mada

Alabama Hot Pocket - Jerichoo

sWatt Unit - PesNepes

C-Lizée:

Havířovští tragédi - sourynick (případně kontaktovat přes koweho)

už není kam spadnout - Swarley

ŠraFex Patriots - Srama (případně kontaktovat přes dawona)

Tomoro Raiders - Tomoro

San Francisco 69ers - telka11

AaronRodgersMVP - Tom_Brady_Je_Bůh

Kilyho Šišouni - Kily

Aither ponižovatel - Aither

The Warriors - Djibril6

Heat Machine - Danny111

Já teda díky za ty roky spolupráce a ať se vám daří ty ligy udržet

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

Umři

Reagovat
Mihi

Lucker, nebyť toho pol boda v semi, tak ta vo finále znicim

Reagovat
miky10

To vizejo, já sem to už proti trandovi vypustil a dal šanci Keenunovi.

Reagovat
Trand

Tak já měl asi nejšťastnější sezónu v historii:

If they played every team every week, Shady Rams* would be 77-83-1.

A to jsem měl bilanci 9-4 v základní části, takže mě porazit není žádný zázrak. Každopádně gratulace ale.

Reagovat
kubys

Doteď nechápu že jsem vyhrál cut westbrooka byl taky mistrovský

Reagovat
Dawon

Aspon za tohle diky, kdyz uz si me v semi znasilnil Ale jako kdo mohl tusit, ze WR co promarodi prvni pulku sezony, a k tomu u Jags, k necemu bude jeste behem te prvni sezony

Reagovat
kubys

Já jsem byl fakt nucený, jsem měl polovinu lavičky zraněnou, ale byla to hovadina celkem, když si vezmu, že jsem ho i draftováním, protože jsem mu fakt věřil.

Reagovat
Dawon

A to tak mas skoro kazdou sezonu s nekym no, se holt stane

Reagovat
Barm@n

Gratulace, ten PO run (139, 122 a 105 bodů) jsi měl fakt skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2. a 5. pick v draftu keeperu, doufám, že to nenadraftuju jak Browns.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Henry me stal druhej pick na draftu. Skoda no, chtel jsem abys pickoval co nejniz..

Reagovat
smazaný uživatel

Diky za vsechno.

Reagovat
Dawon

Si slaboch

Reagovat
Dawon

A taky gratulace vsem

Reagovat
Dawon

A az ted mi vlastne doslo, ze prvni 3 mista v nasem keeperu vsechno z druhe divize, musime do pristiho roku maknout kurva

Reagovat
Dawon

Kizer letos dokazal nehodit int jen 2 zapasech, celkem 21 za 15 zapasu...to je jako fakt dost obdivuhdne

Reagovat
Dawon

Patriots signed OLB James Harrison, formerly of the Steelers.

Za me osobne to beru, necekam zazraky, ale hadam ze horsi nez random hraci z practice squadu spatnych tymu to fakt byt nemuze

Reagovat
Chazy

You don't often hear an NFL player call a teammate a cancer on the radio, but Landon Collins just said that about Eli Apple to @espnbob

Hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

tam teď funguje úplně všechno

Reagovat
formic81

se vsadim ze kdyz budou mit stesti na drafte tak je podle me muze krasne postihnout Jimmy Jesus efekt a z toho teamu co byl 2-14 letos, tak bude razem play-off team.

Reagovat
formic81

jinak kdo je tak nejvetsi kandidat na pristi HC pozice? Pocitam ze Colts, Bengals, Titans, Giants budou urcite hledat novy trenery. Jinak jak je mozny ze Jackson se furt drzi u Browns?

Reagovat
Chazy

Zajímavý, že vynecháš Raiders a Bucs, protože Del Rio a Koetter jsou pro mě tak dva z pěti úplně nejhorších HC v NFL. U Bengals a Giants to je asi docela bezpečnej odhad Spagnulo snad už ani HC bejt nechce po tý katastrofě u Rams.

Ale je to na delší příspěvek, to rozvedu někdy jindy.

Reagovat
Trand

Mluví se i o Cardinals, i když Arians to popírá. To s tím Jacksonem mi taky hlava nebere, na druhou stranu pořád je tam jen druhou sezónu no. Ale jako výsledky se nedostavily a měl by prostě jít.

Reagovat
Dawon

Bucs, Raiders, Bengals a Colts vidim jako prakticky tutovky

U TItans asi hodne bude zalezet jestli urvou to PO...on by jako Mularkey mel letet tak jako tak podle me, ten tym hraje otresne, ale hadam ze trenera co da PO asi nevyhodi

Foxovi taky moc sanci nedavam

A jinak tezko rict, Jackson je urcite jedna z variant, ty kecy po vymene GM ze ma duveru i na dalsi rok nemusi toho moc znamenat

Skins, Lions taky asi nejde vyloucit

Muze to byt letos potencialne solidni cistka

Reagovat
Chazy

Skins a Lions WTF Gruden i Caldwell jsou pro mě dost špička, tam podle mě nemůže bejt ani nejmenší úvaha.

Reagovat
Dawon

Uvah je spoustu, hlavne u Lions

A u Grudena je ten ofenzivni propad po odchodu McVaye sileny, to taky neni uplne idealni vizitka...nerikam ze to sou nake tutovky, ale vyloucit to podle me fakt nejde

U obou tech tymu se nejaky progress docela zastavil, coz samo o sobe muze byt dost padny duvod

Reagovat
Dawon

Jako takhle...ja samozrejme chapu z jake strany na to jdes, oba sou to dobri kouci a ty tymy by na tom mohly byt mnohem mnohem hur...ale zaroven bych pochopil myslenku vedeni, ze pokud mas franchise QB, tak bys na tom asi mohl byt i o dost lip no nez se placat okolo .500 a tesne pod PO

Reagovat
Dawon
Reagovat
Maresma

Garrett asi taky nema uplne jistou pozici, ne?

Reagovat
formic81

Rams coach Sean McVay told the media that he will probably rest his starters for the season finale against the 49ers.

kurva

Reagovat
Mihi

Jimmy 5:0 ako starter, v 2018 dáme perfect season

Reagovat
Chazy

"dáme"

Reagovat
Mihi

Gloryhunter no

Reagovat
Trand

Nevím, jestli s tím úplně souhlasím, ale vyčítat se mu to asi taky nedá no.

Reagovat
Trand

Dělat rozhovory s Belichickem musí být fakt za trest. Tady je přepis rozhovoru k podepsání Harrisona:

How would you describe James Harrison's playing style?

"He's played outside linebacker for the Steelers. We'll see how it goes."

Is there carryover from what they asked him to do and what he could do for your team?

"Yeah, I don't know. We'll start working with him and see how it goes."

What are your thoughts on his career?

"Good."

How much of a factor did his experience in big games play a role in the decision to sign him?

"Yeah, we can't control any of that."

You guys have a lot of experience playing against him. Is the process different when bringing in a guy like that as opposed to someone with less experience?

"Every player is different."

Do you put any stock into the fact that he could provide valuable intelligence given his familiarity with the Steelers and their system?

"Well, we're playing the Jets this week. I don't really know what that has to do with it. Maybe I'm missing something. I don't know."

What about looking ahead to any possible matchups in the playoffs?

"Well, we play the Jets this week."

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Objevil si tiskovky s Billem? Se tím bavím už hrozně dlouho. Ale má i dny, kdy řekne něco zajímavýho.

Reagovat
Trand

Četl jsem o nich něco už dřív, ale v posledních pár týdnech jsem viděl tu po zápase s Dolphins a pak četl transcript týhle a musím říct, že to předčilo moje očekávání.

What are your thoughts on his career? "Good." - to je prostě skvělý Stejně tak: How would you describe James Harrison's playing style? "He's played outside linebacker for the Steelers. We'll see how it goes."

A taky jsem četl, že na tiskovkách hajpuje každý tým, proti kterému Pats příští týden hrají a mluví o nich, jako kdyby jeli na superbowl, ale nevím, co je na tom pravdy no.

Reagovat
Dawon

Jojo, to sou jeho klasiky no Ja uz si jako hodne dlouho rikam, ze byt novinar co ma v popisu prace tiskovky s Billem, tak si radsi udelam po domacku lobotomii Ono obcas samozrejme maji novinari takove ty dementni otazky na ktere se musi zeptat, a chapu ze ho serou a odpovida na ne jak ocas, ale v drtive vetsine pripadu se ptaji fakt na normalni zajimave veci a on je proste neustale posila do pice, aniz by je doslova poslal do pice V tomhle je fakt hrozny kokot

Reagovat
Trand

McVay confirmed that DL Aaron Donald, QB Jared Goff, RB Todd Gurley, C John Sullivan and LT Andrew Whitworth will all be sidelined for the game. He also confirmed that QB Sean Mannion, one of the Rams’ two third-round picks from the 2015 NFL Draft, will get his first NFL start.

Plus je možný, že celej zápas nebude hrát Ogletree, Barron, Kupp a Saffold. No, v podstatě je ten zápas něco jako letošní sezóna Texans po zranění Watsona, tak uvidíme, jak to půjde, ale výhra 49ers je dost pravděpodobná. Pokud se ale skončíme jako 4. seed a nepostoupí se, tak si to McVay od fanoušků dost schytá.

Reagovat
Trand

A tím se teda asi uzavírá MVP pro Bradyho podle mě. Stejně tak Goff nenahází 4000 yardů, ale skončí na 3800.

Reagovat
Dawon

Pockej, vy jeste nemate jiste ktery seed budete, a nechate odpocivat startery?

Reagovat
Trand

No já s tím osobně moc nesouhlasím, budeme buď 3. nebo 4. seed. Pokud bychom byli třetí, hráli bychom proti Falcons/Seahawks a pokud bychom vyhráli, tak proti Minnesotě. Pokud bychom byli 4., hráli bychom proti Panthers/Saints a pak Eagles. Čistě z tohohle hlediska by se jevil výhodnější 4. seed, protože z Eagles mám menší obavu než z Vikes, i když jsou samozřejmě pořád silný tým. A to všechno samozřejmě za předpokladu, že vyhrajeme ve wild card zápase.

McVay se vyjádřil, že pro něj je důležitější zdraví hráčů, než seeding, takže tak no. Mně se to moc nelíbí, myslím, že hráči můžou vypadnout z rytmu, navíc je to zápas proti 49ers atd. Mně by nevadilo, kdyby třeba nechal všechny hrát na začátku a postupně je posadil na lavičku. On je problém ten, že když posadíš Whitwortha (kterýmu je 36), tak nechceš, aby ti zůstal na hřišti nechráněnej Goff. Takže chápu i McVayův postoj. Jako já mu nic vyčítat nebudu, ale byl bych radši, kdybychom hráli startery no.

Reagovat
Dawon

Zajimave, to se hadam moc casto nestava, ze by se setrili hraci v zapase, kde jeste o neco jde

Ono Eagles bez Wentze jsou mozna prijatelnejsi, ale zas myslim ze Falcons/Hawks jsou mnohem mnohem lepsi souper, nez Saints/Panthers...snad se mu tohle nejak nevymsti

Reagovat
Trand

Jj, souhlasím. I když předpokládám, že Saints proti Bucs vyhrají, protože pořád mají o co hrát. Já se v NFC nejvíc bojím asi Saints, sice jsme je porazili, ale bylo to doma a chyběli jim dva starting cornerbackové. Já nikdy žádnej playoff seeding a výhodu domácího hřiště neřešil, protože to nebylo potřeba, ale čistě teoreticky, kdybychom byli 4. seed a Saints 3. a oba týmy vyhrály všechny své zápasy a potkaly se spolu v NFC championship game, tak by se hrálo v New Orleans, ne? Jako vím, že tohle už je hodně vzdálená teorie, ale taky by to mohl být potenciální problém.

Ještě k těm Panthers, oni jsou určitě super tým, ale pořád mi to předváděnou hrou připomínají spíš 8-7 nebo tak něco než 11-4 tým. Jako asi se jich bojím víc, než Falcons/Seahawks, ale pořád z nich nejde úplně velký strach. Tím neříkám, že nás nemůžou porazit, je to určitě možný, ale podle mě měli celkem štěstí v některých zápasech a klidně na tom mohli být mnohem hůř. Navíc z Cama jako passing QB moc strach taky nejde.

Reagovat
Dawon

Jojo, vyssi seed dycky hraje doma, takze pokud by to bylo tak jak ty rikas, tak byste hrali u nich

Jako Panthers sou divny tym, to souhlasim, ale Cam je podle me QB, ktery kdyz ma den, tak je absolutne nebranitelny, coz me osobne dycky desi, kdyz s nema hrajem

https://www.youtube.com/watch?v=TtBKVSA_E_k U takovych veci se clovek proste chce zabit

Reagovat
Trand

Jako jo, neříkám, že je to špatnej QB, jeho scramblů se bojím. Spíš si myslím, že v tom házení není zas tak dobrej a přijde mi, že za ty roky neudělal moc progres a asi už neudělá, spoustu receiverů přehazuje, což je celkem umění, když poslední roky házel víceméně na Benjamina (195cm), Funchesse (196cm) a Olsena (196cm). Pořád ho ale respektuju, jen prostě z něj nemám pocit, že je to QB, co tě může zničit passovou hrou. To scramblování, to je věc jiná, ale z nějakýho důvodu se to Rams celkem daří proti Wilsonovi, takže by to teoreticky mělo jít i proti Camovi. Jako vím, že jsou to úplně jiné typy hráčů, hlavně co se týče hmotnosti teda, ale v tomhle jsou si dost podobní a s tím zabitím se můžu celkem ztotožnit, vždycky když hrajeme proti Seahawks.

Reagovat
Dawon

Jo, on proste asi nikdy nebude pocker passer s 65% uspesnosti hodu no, ktery nici tymy z kapsy, to se neda nic delat

A je jako fajn, ze jim to tam doslo, potom co na zacatku sezony hlasali, jak bude mit min designovanych behu, a bude fakt hrat vic tradicne, aby ho trosku chranili...proste snazit se omezit nejvetsi prednost jednoho z nejunikatneji talentovanych QB historie toho sportu je fakt dementni napad

Chapu, ze se boji, ze jim s timhle stylem za 5 let pojde, ale tak proste si muzou vybrat, bud to risknout a budou to nadale hrat tak, jak to umi nejlip, a nebo ho proste budou omezovat, a budou holt mit jen nepresneho hromotluka

Reagovat
Chazy

Jako když se tu rozjela ta debata o black monday. Já to vidím tak, že:

Musí skončit - Mularkey, Pagano, Del Rio, Koetter, asi i Jackson a teda přirozeně i Lewis a Spagnulo

Naopak neměli by, i když se o tom mluví - Bowles, Garrett, OBrien, Caldwell, Fox, Arians

Už jsem tu psal, že jsem nikdy nechápal, jak se vlastně Mularkey, Koetter a Del Rio dostali k HC jobům, ale už dost ukázali, že jim to prostě nefunguje. Většinou nefunguje ani ta část hry, ktera by měla bejt jejich silnější stránkou, ale celkově ty týmy jsou disfunkční, nedaří se z hráčů dostat vůbec to, co umí, často ani dát tý hře nějakej smysluplnej směr. Ani nějaká reakce na průběh zápasu, prostě nic. Pagana snad ani nemusím komentovat, no a Hue, mě to mrzí, podle mě je fakt ofenzivní mastermind a HC talent, ale proste nevěřím, že by po 1-31 dokázal nějak v hráčích probudit chuť vyhrávat a otočit to tam. Měl by přijít někdo, kdo tam přinese novou naději a změní tu kulturu v kabině. Hue se vrátit na OC někam a jednou znovu.

A ta druhá skupina, tam chápu, že u Arianse to je o jeho zájmu skončit a nic se s tm nenadělá, když řekne. U Bowlese je zajímavý, že nejen, že asi fakt je zájem si ho nechat, dokonce se mluví i o tom, že by případně on moh Arianse nahradit. S Obrienem je to taky těžký. Přál bych si, aby McNair udělal call, vyhodil Smitha a přišel GM, co si OBriena nechá. Ale tak to prostě nefunguje, takže podle mě OBrien poletí tak jako letěl Harbaugh u niners. U Foxe by mi to přišlo unáhlený, hrál rookie QB, co není připravenej a ta defka i přes hromadu zranění prostě dobrý.

No a úvahy nad Garrettem a Caldwellem, tje pro mě takový WTF. Oba dva ty týmy prostě dali dokupy, povedlo se jim je stabilizovat v kladnejch bilancích, občas se podívaj do PO a prostě se mi těžko věří, že by tam někdo přišel a dokázal s tím víc. A Garrettovi prostě funguje úplně všechno, daří se dostávat do hry rookies, má skvělej staff, dostanou velký výkony z fakt nic moc hráčů.

Co se týče novejch HC, tak netuším, koho bych chtěl vidět. Prostě college HC jsou asi done, v NFL už o ně není zájem, protože všichni pohořeli. Nakonec o tom, kdo dostane HC job, rozhodujou jiný věci, než jen to, jak funguje ofenzíva/defenzíva toho koordinátora a jsou to věci, který člověk prostě nevidí. Ale hrozně bych si přál, aby dostal šanci John DeFilippo. Je to prostě unikátní talent a to, co předvádí s Wentzem a předtím předváděl s Carrem, tje fakt úžasný. Carr o něm říká, že ho vpodstatě naučil quarterbackovat. Vzít ho k Browns jako HC, draftovat mu QB, on si vybere vhodnýho OC, se kterým dá dohromady playbook a bude se věnovat tý QB hře, to by se mi fakt líbilo.

Reagovat
Chazy

A teda letošní HC nováčci nasadili laťku vysoko. McVay má megahype, ale podle mě McDermott má sezonu na totožným levelu. Akorát narozdíl od McVaye dostal horší tým, kde hlavně byla taková ta toxická atmosféra na všech úrovních a jemu se daří to dávat dokupy. Je hrozně chválenej za to, co tam letos předvádí, že takhle to tam nefungovalo léta, i když bilance byly podobný.

Lynn nakonec dobrý, Maronneho neberu jako nováčka, ale furt o něm teda vysoký mínění nemám. Jen ten Vance Joseph, no. Podle mě by klidně moh bejt kandidát na vyhazov, ale po roce je asi brzo. Každopádně mi přišel letos jako nejslabší HC v NFL.

Reagovat
Trand

K tomu McVayovi si dovolím zareagovat. Jasně, nedostal úplně špatnej tým, ale udělal z 32. skórujícího týmu tým, co letos skóroval nejvíc bodů ze všech týmů. Jo, měl Goffa a Gurleyho, plus teda tři solidní startery na OL (hlavně Saffold se teď dost rozehrál), ale Whitwortha a Sullivana v týmu neměl. A teď si vezmi receivery, který letos máme: Kupp draftovaný, Woods přišel ve FA, Watkins přišel ve FA, zůstal jen Austin, na kterýho jsou už fanoušci alergický, kdykoliv je na hřišti a pak teda Cooper s Thomasem, který maj dohromady 16 catchů a v podstatě se na hřiště za normální situace jinak než ve special teamech nedostanou.

A hlavně je důležitý, že se zbavil hráčů, který nás nikam neposunou. Atmosféra u nás v týmu byla taky hrozná, sice nevím, jaký to bylo u Bills, ale taky to v LA nebylo nic moc. Ale co se týká ještě toho McVaye, tak lidi z vedení Rams nezdůrazňujou jeho útočný schéma atd., ale to, jak do týmu přinesl dobrou komunikaci a celej tým za ním jde za každý situace, což je vidět, když čteš třeba interview, všichni povídají to stejný, "we not me", "next man up" a takový ty další klišé, kterým ti hráči ale fakt věří. A začíná to u něj, protože on vždycky chválí snad všechny kromě sebe. Vlastně kromě Watkinsovo stěžování někdy v 5. týdnu nebo kdy, že nedostává dost míčů, jsme neměli žádnou kontroverzi za celou sezonu, což se jindy prostě nestávalo. Takže ten hype je podle mě oprávněnej. Koneckonců, tenhle tým byl loni 4-12 (i když s dobrým coachingem měl na víc). Opravdová výzva bude, jak si poradí příští rok, až týmy nascoutujou jeho ofenzívu a budou o našem útoku vědět trochu víc.

A k McDermottovi, on taky nedostal žádnej fakt mizernej tým. Jako jasně, ten útok není moc zářivej, Taylor je tak na pomezí dlouhodobýho startera a prostě nemůžeš počítat s tím, že bude vyhrávat zápasy, pokud se zbytku týmu nebude pořádně dařit, ale pořád tam má Shadyho a celkem kvalitní obranu. Problém jsou ty receiveři no, třeba se to vyřeší s Benjaminem, kdo ví.

A třeba s Petermanem to byl trochu podivný tah, i když je to nakonec mrzet nemusí. Jako souhlasím, že McDermott je letos super, ale podle mě je za McVayem.

Lynn to nakonec otočil celkem, což je fajn, protože ten tým mají super a pokud příští rok začnou hrát pořádně už od začátku, tak mají dost velkou šanci na playoff. S Josephem souhlas, připadal mi trochu bezradný během sezóny, na druhou stranu neměl moc dobrý podmínky pro úspěch s těma QBs, Elway se bude muset snažit mu trochu pomoct. Ale jako pokud by se měly příští rok opakovat výsledky z letošní sezóny, tak asi jít musí. Jen si myslím, že je ještě brzy ho hodnotit.

Reagovat
Trand

K těm Rams ještě, tady jsou předsezónní předpovědi expertů:

https://www.cbssports.com/nfl/news/rams-predictions-final-record-playoff-odds-from-our-computers-experts-vegas/

A podobně to vypadalo u všech expertů.

Reagovat
Chazy

Sorry, jestli to vyznělo nějak jako shození toho, co dokázal McVay, naopak já to fakt vnímám jako unikátní práci a beru všechno, cos napsal, můj pohled na to je identickej. Takže McVay megahype má zaslouženě, jen si myslím, že by ho měli mít oba.

Šlo mi jen o vyzdvihnutí McDermotta, kterej podle mě dokázal úplně stejně zázračný probuzení franchise, jen prostě nešlo ji probudit tolik. A ta toxická atmosféra, byl to extrém. Však hráči veřejně nadávali na Rexův systém, nadávali na něj samotnýho, srali na tréninky. Měli tam řadu veteránů, co prostě do toho nic nedávali a jen sbírali prachy. Navíc nefungoval ani vztah s vedením, bylo tam hrozně moc nefunkčních součástí. A podle všeho se McDermottovi to daří všechno dát dohromady a ve hračích probudit zájem, aby něco v NFL dokázali. Pochybuju, že je v NFL moc franchise, kde to před sezonou bylo horší a určitě teda ne u Fishera. On jako s hráčema umí a podle mě kabina proti němu nijak nebyla, i fakt za něj bojovali.

Reagovat
Trand

Ne, nevyznělo, jen jsem se k tomu chtěl nějak pořádně vyjádřit a tady byla dobrá příležitost. S tím Fisherem máš pravdu, hráče měl vždycky při sobě, ale poslední sezónu už ho zas tak moc nepodporovali a podle mě některý zápasy, hlavně ty jeho poslední ani nehráli naplno. Souhlas s tím, že se McDermottovi nedostává tolik pozornosti, kolik by si zasloužil, ale pořád mám McVaye výš letos, hlavně třeba kvůli těm předpovědím, který se většinou pohybovaly kolem 5 vítězství.

Reagovat
Chazy

Vlastně vím, koho bych ještě rád viděl ..

Mluví se o tom, že Grudena konečně přestává bavit dělat v televizi a že jeho priorita jsou Bucs. A to bych rád viděl, jak mu za těch 10 let ujel vlak a jestli be nevyhořel.

Reagovat
Dawon

Ja teda hodne doufam, ze Obrien zustane, proste tenhle rok fakt nejde na nej hazet ani trosku, a prislo by mi hodne dementni od nich vyhodit HC, ktery si evidentne s novym QB dost rozumel

U garretta bude asi problem hlavne v tom, jestli fakt ztraci tu kabinu no...to se pak neda nic moc delat...ale hadam, ze by si praci jinde nasel hodne rychle...a Foxe bych poslal do riti asi hlavne z podobneho duvodu, jako letel Fisher...proste tam zkusit vzit mladeho ofenzivniho HC, at pracuje s Trubkou

Co se tech HC kandidatu tyce, tak urcite zas bude zajem o oba nase koordinatory (hodne se mluvi prave o tech Lions kvuli QUinna), a asi by me neprekvapilo, kdyby zas sanci dostal Shurmur...fakt tu ofenzivu silene pozvedl, vzhledem k tomu co mel za zraneni a co tam ma k dispozici...z naprostych prumeraku a no-name hracu udelal fakt velmi pekne fungujici utok, a takove veci lidem vetsinou zaridi HC pohovory

Reagovat
Chazy

No, OBrien se neřeší proto, že měl špatnou sezonu nebo něco nefungovalo, ale že nevychází s GM. Proto jsem to přirovnával k tomu Harbaughovi. A to je taky věc, která se špatně řeší jinak, než odchodem jednoho z nich.

S našima koordinátorama bude klasickej problém v tom, že budou v SB a nebude možný s nima jednat ..

Shurmur je bůh, no. Hodně se říká, že Paul Guenther by moh nahradit Lewise. Ale já o něm moc nevím. Schwartz by si zasloužil asi druhou šanci, ale podle mě prostě by měl zůstat u DC jobu. A Hawks taky budou mít DC i OC na pohovorech asi.

Reagovat
miky10

Jaktože mame na tenhle tejden s Patriciou i McDanielsem domluvený pohovory?

Reagovat
Chazy

Nvm, splet jsem se. Žil jsem v tom, že to byl dycky z nějakýho důvodu problém pak.

Chceš někoho z nich?

Reagovat
miky10

Jako já sem si to tak pamatoval taky, taky mě to teď překvapilo, že dou na pohovory.

Nevím, jakoby zajimaj mě oba, ale nejsem si jistej, do jaký miry se bát vlivu Belichicka u Patricii a Bradyho u McDanielse. Ale asi sem pro variantu McDaniels/Shurmur a k tomu 2. pickem QB.

Co tak ale čtu různě, tak to nevypadá, že jsme momentálně zrovna lákavý angažmá, tak nevím, jak moc si budem moct vybírat. Nemáme QB, Becks je nejistej, nemáme OL, nemame RB, LB nic moc, 3 různý corneri suspendovaný během jednoho roku, zkažený jablko, "cancer", nevím. Jako je jasný, že kdyby v tom týmu nebyly problemy, tak to místo není otevreny, ale v jinejch týmech bez HC je těch problémů asi míň.

Reagovat
Dawon

na NFL.com sem cetl clanek, ze je to nejlakavejsi pozice Ale jako svym zpusobem to chapu, clovek si muze draftnout QB, ma tam 3 fajn mlade receivery, ta obrana je taky slusna...tech pruseru je tam dost, ale zaroven je i na cem stavet na to, ze mate 2nd overall...ten tym je urcite objektivne mnohem lepsi nez jak letos hrali...kdyz to srovnas treba s tim, co loni prebiral Lynch a Shannahan u niners, tak je to u vas uplna pohadka

Reagovat
miky10

Souhlasím, že talent tam pořád docela je, jen prostě pokud je ta kabina tak toxická, jak se jevila letos, bůhví, jestli se do toho komu bude chtít. Na druhou stranu to tam Gettleman začal hned od prvního dne slušně čistit, tak snad i to pomůže. Každopádně já ani nevím, jestli budeme tím pickem brát QB, podle mě to eště neni rozhodnutý. Z mýho pohledu je to důležitý i pro ten výběr trenéra.

Reagovat
Chazy

Jako chápu, navíc už jednou McDaniels jako HC vyhořel. Ale to byl fakt šílený mládě. Prej už je daleko víc manažer a dokáže ten svůj tým uřídit jako trenér a manažer, není jen tvůrce playbooku. A jako Bradyho vliv tam je, ale zas se od něj hodně moh naučit. Já bych ho zkusil, no.

A podle mě jste lákavej tým, máte teď fakt super GM. Sice fanoušci a hráči ho budou nenávidět, jestli něco nezmění ve svým přístupu, ale pro HC je fakt dobrej na spolupráci.

Reagovat
miky10

Jo, já sem určitě nechtěl zpochybňovat jejich kvality, jen jakože to není bez otazníků no. Ale jak řikám, byl bych za něj asi nejradši.

Proč nenávidět? Zatím na něj čtu od fanoušků jenom pozitivní ohlasy.

Reagovat
Dawon

je to fakt totální pragmatik a nemá problém odstřelit legendy, když si myslí, že už na to nemají, nebo že je ta druhá varianta prostě lepší...myslím, že u nás by třeba bez mrknutí tradnul bradyho

Reagovat
miky10

Btw sem čet, že Belichick to chtěl udělal taky a zabránil mu v tom Kraft.

Reagovat
Dawon

Jo, dost se to teď píše no, těžko říct co je na tom pravdy...ale zas Bill je jeden z těch, u kterých bych tomu asi byl schopný věřit no

Reagovat
Chazy

Steve Smith, Josh Norman, pak snaha udělat to samý s Olsenem, Davisem, což dost vedlo k jeho vyhození.

Když ho vyhodili, byla úplná lavina bejvalejch hráčů Panthers, jak z toho měli radost a vysmívali se mu. A fanoušci to maj často podobně.

Nemá respekt k legendám, nezajímaj ho zásluhy, nerad utrácí prachy. Rád draftuje a je v permanentním rebuildu. Je to správnej chladnokrevnej GM, kterýho zajímá jen úspěch. Kdyby byl u vás, tak to, co udělal Reece s Eliem, udělal už třeba dva roky zpět. I když hádám, že teď má zakotveno někde ve smlouvě, že musí prodloužit Beckhama (kvůli Normanovi) a že nesmí Elie nějak poslat dpč hned.

Ale dlouhodobě se to prostě projeví, on je fakt génius, ale hrozná sketa.

Reagovat
miky10

No zatím právě se všem líbí, jak je chladnokrevnej, že se s tím od začátku nesere a tak. Ale chápu, že až pude o náký hvězdy/legendy, bude se to z pohledu fanoušků brát jinak no.

Reagovat
Barm@n

Pagano, Lewis i Spagnulo jsou tutově mimo, osobně bych ještě před nima vyhodil Del Ria, protože ten co s tím týmem dělá je na kriminál. Koetter s Mularkeym jsou narozdíl od Del Ria jen neschopní, takže ty týmy nerozkládají, ale letět musí tak jako tak. V NFL je ohrožený v podstatě každý coach, který underachievuje s franchise QB - proto jsou v té diskuzi o konci i Caldwell s Grudenem, které by fakt vyhazovat neměli, protože sehnat HC je vždy problém a kor letos, kdy se nenabízí žádný Shanahan. O O'Brienovi tady radši nic psát nebudu, protože bych se jen rozčílil, Lewise už pro sezonu 2018 podrželi Haslam i Dorsey a vlastně to samé Garretta Jones. Ze současných koordinátorů by mi největší smysl dával asi Jim Bob Cooter, který by zapadal do trendu najímání ofenzivně laděných trenérů pro mladé QBs.

Na college je podle mě minimálně jeden coach, který už podle mě dozrál pro NFL a zasloužil by si být mezi kandidáty na ty volné pozice a to je David Shaw ze Stanfordu. Kromě něj je teď bez práce i Jim Mora, který ale už má zřejmě dveře přivřené z minulosti + snad sám preferuje práci na univerzitě. Na college teď v posledních letech přišla mladá generace HCs, kteří asi budou mít v budoucnu ambice na práci v NFL, ale zároveň potřebují nejdřív dozrát v CFB (např. Frost, Herman, Kingsbury, Riley). Pak jsou tam jména, která už mají na univerzitě úspěch a NFL týmy by jim asi šanci daly, ale jsou pochyby, jestli oni o to vůbec stojí (Swinney, Franklin, Meyer, Miles?).

Reagovat
Dawon

kokoti hlavy

Reagovat
Chazy

Vím. Přitom byla o pár hodin dřív zpráva, že fakt Jon Gruden chce zpátky a že chce k Bucs. Tak teď bude zajímavý, jestli půjde aspoň někam jinam.

Taky se dneska řeklo, že Jay Gruden zůstane u Skins. A teda jsou takový rozporuplný zprávy kolem Texans.

Reagovat
Chazy

Giants hired ex-Panthers GM Dave Gettleman as general manager.

To mi přijde dost kuriozní, udělat takovou aféru kvůli benchnutí Elie a pak vzít Gettlemana

Reagovat
Barm@n

Jinak dnes v noci se hraje v Jerry Worldu tradiční Cotton Bowl, což je letos bezesporu nejzajímavější bowl zápas na college mimo playoff. Bude to zápas gigantů mezi USC (QB Darnold, RB Jones, OLB Nwosu) a Ohio State (QB Barrett, OLB Bosa, CB Ward, S Webb, DT Jones, LB Worley + asi komplet Oline), takže pokud vás to zajímá, tak můžete dát aspoň třeba sestřih ráno.

Reagovat
Barm@n
Reagovat
Dawon

#Packers are signing WR Davante Adams to a 4-year extension worth $58M, source says. $18M to sign. $32M in the first 2 years.

Pekne Ale Zaroven ted maji 3 WR, co berou pres 10 mega...jsem zvedavy, jestli nekdo pujde z kola ven

Reagovat
niflheim

Cobb, více než jasné.

Reagovat
Dawon

Ja bych to zas tak jasne nevidel, precejen je Cobbovi 27 a Jordymu 32...navic Jordy taky mel kazdou chvili naky drobny zdravotni problem...me by uplne nesokovalo, kdyby vyjednali naky pay cut

Reagovat
kubys

Cobb byl avizovaný už dříve, fakt jediný kdyby vzal paycut, ale upřímně byl bych radši, kdyby šel. Stagnuje a potřebujeme hlavně do desky zainvestovat. Jordy, i když je starý, tak má přeci jen s Aaronem super chemistry.

Reagovat
kubys

*defky

Reagovat
kubys

Btw BIG10 zatím 5-0 v bowlech...každý ví, na koho to mířím.

Reagovat
Chazy

Je to anomálie, nic to neznamená. Mě prostě nepřesvědčíš, pro mě to není jen o výsledcích ...

Já prostě vidím zápas Big10 a pak vidím zápas SEC, a prostě jen na základě toho, co o tom sportu vím, prostě vidím, kde je vyšší kvalita. A já jako SEC rád nemám, jen tam fandím jednomu klubu. Nekoukám na college proto, abych viděl kopii NFL.

Reagovat
Chazy

A vem si to Kentucky vs Northwestern... prostě proti sobě hrály týmy, kde ten z BIG10 má za posledních 5 let bilanci 36-26 a proti nim stál SEC tým, kterej za tu dobu má bilanci 21-40. Jeden z nejotřesnějších programů SEC, kterej patří dlouhodobě mezi tři nejhůř rekrutující týmy SEC vs docela stabilně průměrnej člen BIG10.

A podle toho, co jsem čet, tak to byl naprosto vyrovnanej zápas a prostě jenom Kentucky zkusilo hrdinsky jít pro výhru dvojbodovkou místo toho, aby šli do prodloužení. Jako to mělo bejt 40-10 pro Northwestern.

Reagovat
kubys

Mně jde o to, že jsi argumentoval výsledky v bowlech, který pro mě nejsou taky (moc) směrodatný. Já SEC nehejtuju, jen prostě LSU nemělo co dělat tak nahoře a mohl bych pokračovat. To byla věc, o kterou mi šlo. Bama obecně je nejlepší program v historii college, ale když comitee jeden rok řekne, že záleží na konferenci, případně na vzájemném zápase/lepších vítězství a potom to jako letos zakope, tak je pro mě hodně viditelná tendenčnost. Je jasné, že kdyby Badgers vyhráli, tak tohle nikdo neřeší, ale holt nestalo se.

Reagovat
Chazy

Ale já můžu argumentovat spoustou věcí. Když takhle srovnávám Kentucky a Northwestern výsledkově, tak Kentucky má víc hráčů v NFL a maj naprosto srovnatelný rekrutování. Přitom jedno je ve svý konferenci slušná kvalita a to druhý je ve svý otloukánek.

SEC prostě rekrutuje daleko lepší hráče (i mimo Bamu a Georgii), dostává jich daleko víc do NFL - už 11 let v řadě SEC poslalo do NFL nejvíc hráčů draftem a to s tím, že třeba loni 53, zatímco druhá nejlepší konference (ACC) jich dala draftem 43, ale z toho 25 v posledním dni. SEC má víc peněz, protože na základě týhletý kvality podepsala daleko výhodnější kontrakty s televizema na práva. Díky tomu prostě má lepší zázemí a hráči tam víc chcou. Pokud jde o HC, tak je to napříč konferencema podobný, tam určitě SEC nevládne, ale prostě ti poziční koučové jsou v SEC daleko lepší, protože je tam na to víc peněz. Jsou tam prostě jako OC a DC koučové, co by jinde mohli bejt HC a maj za to podobný prachy.

A nejhlavnější argument - pustím a vidím. Prostě je ten fotbal jinde. A proto to kurva musí bejt tendenční! Není to o Alabamě, ta konference je jinde. Když maj powerhousy špatnej rok jako letos, tak je prostě špatný programy jako Kentucky, Mizzu a loni Vanderbilt porazí a dostanou se do bowlů, kde pak hrajou vyrovnanej zápas. V ostaních konferencich jsou týmy, který by tě neporazily, ani kdyby ses posral. SEC ti dává nejtěžší schedule.

Reagovat
kubys

SEC ti dává těžší schedule hlavně kvůli commitee, LSU prohrálo s Troy(!!!). Má více peněz, nepochybně, lépe recrutuje...no, tohle je diskutabilní, protože to, že nějací borci někomu dají 3 hvězdy a někomu 4, je prostě osobní názor, Winovich byl 3 star rekrut a je to dost možná nejlepší obránce u Wolverines i přes zvířata jako Gary.

SEC je nejlepší konference, nehádam se o tom, ale zbytečně podceňuješ BIG.

Jinak přes všechno favorizuju Bamu na titul, Clemson prostě nemá "toho" QB.

Reagovat
Chazy

Hej, je statisticky docela dokázaný, že ty hodnotící systémy hvězdičkujou dobře. Do draftu se dostane největší procento pětihvězd (jako z celkovýho počtu, co to ohodnocení obdrželo), těsně za tím jsou čtyřhvězdy a pak je docela díra k tříhvězdám. Což je samozřejmě tím, že jich je nejvíc. Ale jako rozhodně draft odráží ty hvězdy. Loni bylo v prvním kole 10 pětihvězd, což je fakt hardcore, když je jich ročně max 20-30 v jedný class a tříhvězd je třeba 300. Čtyřhvězd bylo 12, tříhvězd 6 a horší byli 4.

No a když se podíváš na letošní ranking týmů, tak třeba před těma Badgers jsou Vandy, Kentucky a dokonce i Rebels s banem na bowly ... 10 programů v top 30 je ze SEC a další 3 jsou v top 41, jen Arkansas je někde v hajzlu. Přitom Power5 je přes 60 programů, takže v lepší polovině ze součtu je 10 ze 14 SEC.

Ale jako jo, LSU mělo špatnej začátek sezony. Ale pak prostě porazilo v tý době nasazený Gators, Auburn a všechny ostatní SEC zápasy krom Bamy, a to fakt šílenýma debaklama. A já jako nepodceňuju BIG10, kouknu na ni radši jak na SEC. Jen prostě chápu, proč committee víc respektuje výhry v SEC, taky bych to dělal.

Reagovat
kubys

A ještě jedna věc k Northwestern - Kentucky...uvědomuješ si, že tam jsou diametrálně rozdílné přístupy ke studiu, že jo. A tak bych mohl argumentovat ke všem jižanským ligám.

Reagovat
Chazy

SEC zas má Vandy ... ale jo, ale zas na tom není SEC tak hrozně jako třeba právě BIG12. Už jen to moje UF je nadprůměrná škola, drží se rankově v top 50 dlouhodobě a nedostane se tam ani 50% zájemců.

Reagovat
Chazy

https://www.usnews.com/best-colleges/rankings/national-universities

Tady sem na to kdysi koukal, protože někdo na twitteru slavil, že Bama vyletěla z top 100 ... OKST 156. je super, Texas Tech, West Virginia jsou ještě dál

Reagovat
Chazy

Když už jsme u tématu college - když zejtra asi všichni přijdeme o NFL kvůli silvestru, tak se to dá docela dobře vykompenzovat v pondělí. Začíná playoff college:

23:00 Oklahoma vs Georgia

02:45 Clemson vs Alabama

Reagovat
I am Mancunian

Zajtra je práveže ideálny čas na pozeranie NFL

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Sali5

Vance podle všeho dneska poslední zápas jako HC u nás.

Reagovat
I am Mancunian

tak to by bola paráda, strašný bust

Reagovat
niflheim

Browns

Reagovat
I am Mancunian

JG10

Reagovat
niflheim

Gronk caught 69 balls in 2017. He wasn’t targeted today for the first time in his career.

Reagovat
formic81

nejaky preview k dnesnimu play-off? budu rad za cokoliv, koho sledovat z hracu a tak

Reagovat
Chazy

NFL.com's Mike Garofolo reports the Bears will interview Eagles OC John DeFilippo for their head-coaching vacancy.

To by bylo hezký, kdyby udělal top QB i z Trubky .. zatím má Carra a Wentze.

Reagovat
Chazy

Ale teda není to OC samozřejmě.

Reagovat
Chazy

Btw QB statline 18/37, 190 YDS, tj. 5,14 yardů na hod, to je fakt unikátní. Kdyby se mě někdo zeptal, kdo to dal, tak mě napadne Trubka nebo že Weeden dostal někde start.

Fakt nevím, proč by měl bejt MVP někdo, kdo hází takhle. Už pět tejdnů prostě není Brady ani top 20 QB v NFL a to jsou ty nejdůležitější tejdny, kdy se rozhoduje o PO a kde by se měla prokázat ta MVP hodnota. A Gurley v tý době hrál jako bůh a vyhrál svýmu týmu PO, zatímco Patriots to vyhráli i přes Bradyho pick six, pět intů, asi 100 incomplete pasů a totální marnost.

Samozřejmě pro Patriots furt je cennej víc jak Bortles, Goff, Smith pro svý týmy, protože řídí celou ofenzívu, vede nejlepší two minute offense v NFL a je odpovědnej za většinu dobrejch runovejch her, točí se to kolem něj celý. Ale prostě dávat někomu MVP za to, že je dobrej OC na hřišti, to asi néé.

A fakt je nutně potřeba, aby po bye weeku něco odehrál a vrátil se do PO s formou, protože kdyby takhle hrál i příští rok, tak by to už moh bejt jeho poslední. Ale podle mě ne, je to prostě o tom, že je mrtvej, sundaly ho zranění a celkově už nemá na celou sezonu. Loni hrál jako king, když vynechal první 4 zápasy, ale letos to musí dávat celý a prostě se zhoršoval s průběhem času. Bye ho spraví snad. Takže stačí draftovat dobrýho QB, kterej bude hrát 6 zápasů a Brady bude hrát 10+PO

Reagovat
Dawon

zas trosku prehanka a hysterceni, ze by nebyl top 20 QB Souhlasim, ze na svoje standardy dobre nehraje, ale to je proste jen o tom, ze jeho standardy sou uplne nekde jinde

Reagovat
Chazy

Tak mi vyjmenuj 12 horších

Reagovat
-Kopy-

hm tak Bruce Arians končí, 50 výher v pěti sezonách měl sem ho rád, byl to sympaťák, snad kvůli tomu neskončí i Larry

Reagovat
pawiel_afc

kua toho Larryho by bola strasna skoda, stale jeden z najlepsich wr podla mna, strasne by som mu prial sb

Reagovat
Trand

Boykin teď super catch, ale to nebylo jako OPI?

Reagovat
telka11

to teda nevim, jsem tam nevidel...ale po ty prvni pulce dost balzam na dusi, ten TD byl dost outta nowhere musim teda rict, ze nejit si s Guicem pro ten 4th and goal asi ze tri inchu mi prislo docela jako silna chyba

Reagovat
Trand

Já nevím no, já bych ho docela chápal, kdyby šel pro ten FG za situace, že by fakt veřil svýmu kickerovi, za týhle situace moc ne. I když nakonec ten FG proměnili a stejně prohráli no, ale s takovou hrou co předvedl Boykin asi moc neuděláš, času na obrat pak měli ještě relativně dost.

Reagovat
Chazy

LSU a Michigan tak to je pro mě nakonec hezká bowl sezona. A SEC potěšili, prostě je to hezký, když nejbohatší rupnou.

Btw už má smysl sledovat studio před zápasem. Zatím jsem našel tohle:

http://www.strikeout.mobi/football/530505/1/rose-bowl:-georgia-vs-oklahoma---cfp-semifinal

Grandma nějak neběží zatím

Reagovat
telka11
Reagovat
Chazy

Tam nemáš tu boží upoutávku, co je na tom mým zrovna

Reagovat
Chazy

Tak nějak celkově tam furt nic není, i když mi běží už asi 3 min studio a rozbor hry sooners

Reagovat
formic81

Reagovat
Chazy

http://watchkobe.info/cfb7.php

Kdyžtak ještě tenhle. Ten YT někdo dal na reddit, takže brzo bude zabanovanej a beztak nemá reklamy a bez reklam se to nedá.

Reagovat
kubys

Bez QB je těžký vyhrát, fakt otřesnej zápas.

Reagovat
Barm@n

Další link na stream: http://blabseal.com/frodo/

Reagovat
Chazy

frodo je nej. Mě vůbec nenapadlo, že by to dával

Reagovat
Trand
Reagovat
Chazy

Je tu ještě někdo? Nevím, jestli víte, jak funguje college OT, ale je to boží, daleko lepší jak v NFL .. jen aby to nepřekvapilo.

Oba týmy maj jeden drive, kterej začíná na 25 yardech obrany. Kdo dá víc bodů, tak vyhrál. Když daj stejně, tak znovu a znovu, dokud jeden nedá víc. Klidně může skončit 60-57 zápas, kterej byl 21-21 po 4. čtvrtinách a týmy pak třeba už zkusí dvojbodovou konverzi místo kopu.

Reagovat
Sali5

Jasně a díky

Reagovat
Trand

Reagovat
Dawon

No jestli sem spravne slysel rozhodciho, tak od 3. prodlouzeni je pripadna 2bodova konverze povinna, kdyz padne TD, aby se snizila sance, ze se bude hrat do nekonecna

Reagovat
Sali5

https://twitter.com/SBNation/status/948001591004663809

Každopádně tohle je super Pravděpodobně moc lidí tady nevidělo živě včera ten závěr v Baltimoru, já ani nevěděl, co k tomu napsat, to byl prostě ultimátní wtf moment, aspoň si fanoušci Ravens mohli vyzkoušet, jaké to je, dostat takhle TD

https://twitter.com/buffalobills/status/947647838741237760

https://twitter.com/Bengals/status/947651880917794817

https://twitter.com/Bengals/status/947633898678300673

https://twitter.com/buffalobills/status/947877361890021377

Reagovat
niflheim

@RapSheet

The #Bears have requested permission to speak with two respected QB gurus: #Patriots OC Josh McDaniels and #Vikings OC Pat Shurmur, sources says.

Reagovat
Chazy

Tak snad nebudou brát ani jednoho z nich a vyhraje to ten DeFilippo. Už si fakt šanci zaslouží.

Reagovat
niflheim

Jinak náš seznam FA pro tento rok:

Nate Solder, LT, UFA

Malcolm Butler, CB, UFA

Rex Burkhead, RB UFA

Johnson Bademosi, CB, UFA

Matthew Slater, WR, UFA

Cameron Fleming, T, UFA

Danny Amendola, WR, UFA

Dion Lewis, RB, UFA

Nate Ebner, FS, UFA

LaAdrian Waddle, RT, UFA

James Harrison, OLB, UFA

Ricky Jean Francois, DT, UFA

Brandon Bolden, RB, UFA

Geno Grissom, DE, UFA

Brandon King, FS, RFA

Marquis Flowers, OLB, UFA

Ted Karras, G, ERFA

Caleb Kidder, DE, ERFA

Butlerra určitě neudržíme, odhadem si řekne 12-13 mega ročně. Solder smrdí, navíc končí plno hráčů ze ST.

Reagovat
Dawon

Jako bude to solidne v prdeli, hlavne Lewis me sere, toho proste neudrzime s tim jak hraje, nekdo mu poradne zaplati

Ale na druhou stranu se nam uvolni fakt poradny kus penez v capu, takze si moc netroufnu tvrdit, koho s jistotou udrzime nebo neudrzime...Butler asi moc nehrozi, ale zas letos nehraje vubec tak dobre jako predchozi roky, takze kdovi, kolik mu kdo nabidne na trhu...aby nakonec nezustal u nas za nejakych 10/rok treba...moc s tim nepocitam, ale clovek nikdy nevi

Solder podle me az tak nesmrdi, je to v mojich ocich prumerny starter na te pozici, a a on i takovy prumerny LT ma proste dost zacnou hodnotu Bohuzel to se samozrejme projevi i na platu no, kdyz vdim co za silenosti dostavali prumerni nebo i horsi LT loni ve FA...Skoda, ze ten Garcia co sme ho brali letos asi jako vyhledovou nahradu Soldera je cely rok out, takze se na nej tezko muzem nejak spolehnout

A teda taky Slater a Ebner, to sou dlouhodobe naprosto zasadni ST hraci, tam by fakt bylo fajn udrzet je oba

Reagovat
niflheim

Jinak http://www.spotrac.com/nfl/free-agents/

Brees, Cousins, Bradford + hodně zajímavých (nejen ofenzivních) jmen. To bude zábavné FA období.

Reagovat
Dawon

Mi nejak uniklo ze Brees taky to bude dost cool

Docela me desi predstava, ze by jednoho z nich urvali Jags...tem tym by byl najednou fakt sileny

Reagovat
Chazy

Ten kontrakt Breese je geniální.

The contract contains three voidable contract years to prorate the signing bonus. The new contract reduces Brees cap number from $30 million to $17.25 million in 2016. Brees has a no trade clause and can not be franchise tagged when his contract voids. If the contract voids and Brees is not extended the Saints will carry a dead money charge of $18 million in 2019 for Brees. The deadline for the void is the final day of the 2017 league year.

To fakt nevymyslíš tohle

Reagovat
Chazy

Jsem to teď prolít a dost mě zaujalo, že končí naráz Richburg a Pugh .. jako to jsem fakt zvědavej, co tam budou dělat. Nevěřím, že je oba udrží, nevěřím ani v jednoho. Hlavně Richburg si asi přijde na pořádný prachy, protože hraje dobře fakt konzistentně.

A ještě ten Bradford - to jeho zranění bylo chvíli označovaný jako career-ending. To sice nakonec není, ale já fakt silně pochybuju, že nějakej NFL tým postaví ofenzívu kolem hráče, kterej spíš sezonu nedohraje než dohraje. Backup to dycky bude mít těžký, aby do toho naskočil, zvyk si na první tým atd. Takže já už bych s Bradfordem prostě nepočítal moc. A jestli ho někdo bude startovat, tak ten tým fakt budu vnímat jako špatně vedenej, když i zdravej Bradford je k ničemu a neumí vyhrát zápas.

Reagovat
Chazy

The MMQB's Peter King spoke with one veteran NFL scout who firmly stated there is "no way" Browns GM John Dorsey passes on Wyoming redshirt junior QB Josh Allen at No. 1 overall.

"This is Wentz reincarnated. Allen’s a perfect Dorsey quarterback. Just watch," the scout said. Wowee. One, anything can happen in the world of football. Two, we are many months away from the NFL draft, with multiple events for Allen and other quarterback prospects to prove themselves. Allen has not accepted a Senior Bowl invitation yet, but it could be on the horizon. Dorsey, and more so Jimmy Haslam, could be chasing their white whale here in terms of missing out on Carson Wentz a few years ago. With that said, Allen and Wentz produced drastically different collegiate careers. But size, arm and athleticism speaks.

Odmítám tomu zatím věřit, ale tak jako tak je prostě brutální, jak často u draftu nezáleží na tom, jak daný hráč hraje, ale na tom, jak by mohl hrát

Reagovat
Maresma

No ja cetl nejakej clanek, ze i tak neskonci, protoze by tim prisel o velky penize

Reagovat
Chazy

Bengals signed coach Marvin Lewis to a two-year extension through 2019.

Upřímně, já nevím, co si o tomhle myslet. Je mi jasný, že to schytá hrozně hatu a posměchu, protože obecný povědomí o tom sportu je fakt žalostný, takže většina lidí si řekne "7 PO, 0 výher, hahaha, hihihi, to je lama". Potíž je, že on je fakt nejlepší HC Bengals od Paula Browna a možná nejlepší HC v jejich historii. Je to i docela snadno viditelný z výsledků:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Cincinnati_Bengals_head_coaches

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Cincinnati_Bengals_seasons

1978-2002 (bez Lewise): 5 sezon s kladnou bilancí, 4 PO, 2 SB prohry

2003-2018 (s Lewisem): 7 sezon s kladnou bilancí, 7 PO, 0 PO výher

Je to prostě jeden z 12 nejlepších HC v NFL a k tomu neuvěřitelnej budovatel, kterej fakt dělá prakticky GM a neustále dokola draftuje skvělý hráče i v nizkejch kolech. Je pravda, že v PO je to hrůza, druhá věc je, že některý ty prohry byly fakt hroznej bad luck. Pravda je ale i to, že jeho záliba v napravování pochybnejch povah a víra ve vlastní autoritu, která nad nima zvítězí, nějaký ty prohry z působila.

Celkově ale prostě jde o to, že Mike Brown je syn Paula Browna a je s tím klubem spojenej celej svůj život, zná celou jeho historii. A prostě ví, co se tam dělo těch 30 let, než přišel Marvin Lewis. A taky ví, že najít dobrýho HC je ještě těžší, než najít dobrýho QB. A tak se nechce vzdát toho, kdo tu franchise otočil o 180 stupňů a přines ji relevanci a naději. A taky asi věří tomu, že když byl Lewis schopnej napravit všechno, co tam bylo špatně, bude schopnej napravit i to, co tam má špatně teď.

Ale to už se dostávám k mýmu názoru - podle mě nebude. Prostě si myslím, že už je tam moc dlouho a že přestává vidět, co mu nefunguje a co dělá špatně. On to i říká Bill Walsh v tom dokumentu o něm, že 10 let je takovejch kritickejch na těchhle pozicích. Bylo to vidět i na Andym Reidovi, kterej prostě v Eagles začal vypadat jak tragéd, kterýmu ujel vlak a už NFL nedává. Odešel do Chiefs, okamžitě tam udělal stejnej zvrat, jako udělal u Eagles a bojuje o SB. A podle mě Lewis i Bengals potřebujou to samo. Jinej HC, kterej by vzal tenhle tým, by fakt s ním moh dokázat víc, protože by tam přines něco novýho, nahradil něco starýho, nefunkčního. A Lewis by moh jít dělat HC nebo GM do jiný franchise a tam udělat to samý. Není každej Belichick prostě, takže podle mě by měl jít.

Ale chápu to - musí bejt neuvěřitelně těžký rozhodnutí vzdát se člověka, kterej převezme 2-14 tým, kterej 13 let nehrál PO, dát dvě 8-8 sezony, třetí rok PO a pak vytvořit tým, kterej dává PO každoročně s 10+ W a vyhrává jednu z nejtěžších divizí NFL. Prostě obava, že odejde, přijde někdo jinej a zas budou k hovnu.

Reagovat
formic81

jenom k tem draftum teda.. posledni 4 drafty podle me docela pruser.. kdyz se podivas na letosni draft tak Ross vypadal naprosto strasne a uprimne jsem ani o nem nic neslysel, zachranili ho Mixon a Lawson a ty draft classy 2015 a 2016 jsou teda pro me dost na hovno. A jinak si taky teda myslim ze uz mel letet..

Reagovat
Dawon

Jackson byl letos jeden z nej CB potom, co konecne zacal startovat, to taky neni uplne malo

Ale jinak souhlasim, ze uz by mel jit...udelal tam hrozny kus prace, a jinde s novym impulzem by zas mohl byt super, ale tady uz to fakt nefunguje

Reagovat
Chazy

No, mi to právě nepřijde až tak hrozný. Teda 14 a 15 je asi fakt na vyhození. Ale letos vyšli i Willis a Glasgow. Jackson z loňska je bůh a Boyd začíná něco hrát, ještě bych nezatracoval Vigila ani Westermanna. Ale jako jo, jenom prostě takhle to zas má většina týmů, no.

Blbý je, že reálně nevíš, koho bral on a koho ne. Já to zapomněl zmínit - ten Mike Brown je nejvíc odpovědnej za ten dlouhodobej neúspěch. Je to jeden z těch kokotích majitelů typu Jerry nebo Al Davis, co ten sport a tým tak milují, že prostě ho chcou dovízt k úspěchu sami a hrají si na GM, i když tomu nerozumí. A on ještě předtím jako GM díky protekci fakt oficiálně byl, i když i teď asi furt víceméně je. A jeden z důvodů, proč to Lewis tam spavil, byl ten, že jako první dokázal získat větší část těchhle pravomocí pro sebe. A teď říkal, že podepíše jen tehdy, kdy se mu zvýší pravomoci, takže hádám, že teď už bude všechno po jeho.

Btw. druhej důvod, proč se asi postupně vzdával toho vlivu, bylo tohle :

Brown turned down then-Saints coach Mike Ditka's offer of nine draft picks for one in the 1999 NFL draft against then-coach Coslet's advice. Coslet wanted as many draft picks as possible to help the Bengals' defense. Instead, Brown overruled Coslet and selected University of Oregon quarterback Akili Smith. Smith only played 22 games in his NFL career.

Reagovat
smazaný uživatel

Palmer Cards půjdou po QB v prvním kole...? Nebo podepíší někoho ve FA?

Reagovat
formic81

no ja bych si tipnul asi ze jo. Prece jenom v ty FA krome Cousinse nebude nic moc a brat exoty jako je Fitzmagic nebo treba Osweiller tak to bych radsi sel na draft. Nebo mozna jeste bude k mani Alex Smith ci McCarron ale spolecne s novym HC bych se vubec nedivil nejakymu aggresive movu a pujdou si pro franchise QB na draft.. coz ale vlastne nevylucuje sezonu v podani Stantona nebo nekoho takovyho

Reagovat
niflheim

Ty krávo... jako čekal jsem to, ale pořád jsem si myslel, že se ještě na jeden rok vrátí. No jestli jim zároveň skončí i Larry, tam bude ten útok hodně smutný. Snad se DJ vrátí v pořádku. Toho týmu je mi ale celkem líto, klidně mohli dva roky zpátky vyhrát SB.

Reagovat
formic81

Crabtree konci u Raiders..

Reagovat
formic81

jinak proc lidi jako Marino, Favre nebo treba Warner. Proste lidi co byli naprosto top nevyzkouseli nejakou praci typu QB coach nebo potom OC a tak.. Uz toho footballu meli dost?

Reagovat
Dawon

Tak ne kazdy se tomu sportu asi chce venovat po kariere, a zaroven ne kazdy dobry hrac je automaticky dobry trener...a treba takovy Warner se ma myslim krasne, hadam ze prace v televizi je milionkrat pohodovejsi a min stresujici nez se jebat s trenovanim, ktere ti navic behem sezony spolyka veskery volny cas

Umim si proste celkem snadno predstavit, ze lidi, co sou multimilionari proste taky obcas oceni trosku klidu a pohody po +-15 letetech nerealneho fyzickeho i psychickeho zaprahu

Reagovat
Chazy

Asi trénujou jen lidi, co neuspěli v hráčský kariéře .. Řek bych, že jediní dva HC v NFL, co měli fakt dobrý kariéry hráčský, jsou Rivera a Del Rio. Vím, že třeba Singletary zkoušel kariéru a dokonce byl i HC, ale naprosto pohořel a ještě z něj měli lidi prdel, i když byl fakt totální legenda.

Reagovat
Chazy

A koukám, že dokonce u vás. Ale taky to prostě bylo až 10 let po konci hráčský kariéry, co se do toho pustil.

Reagovat
niflheim

Doug Pederson má celkem zajímavou kariéru hráč/trenér, i když jako hráč byl hlavně backup.

Reagovat
Trand

Já souhlasím s Dawonem, koukni třeba na tohle video, ta práce zabere hrozně moc času.

https://www.youtube.com/watch?v=zn5Ni5fmUxg

On je teda podle mě fotbalovej nerd, kterej tím žije, ale to je asi většina HC. Prostě ve 4 ráno na cestě do práce každej den, to nechceš. A ten stres pod kterým pořád seš, to nemůže bejt zdravý a fakt to není pro každýho, je mnohem pohodlnější říkat si svoje názory někde v televizi, nečelit žádným následkům, pokud teda neříkáš fakt extra blbosti a pobírat za to super peníze.

Reagovat
niflheim

Patriots OC Josh McDaniels will interview for the Colts' head-coaching vacancy on Thursday. He will reportedly interview with the Bears and Giants on Friday.

Reagovat
Chazy

Představa Joshe u Colts a Patricii u Giants je úplně k posrání, to bych nedokázal přát ani jednomu

Reagovat
formic81

včera jsem koukal asi na 4 videa o Rosenovi.. ten kluk se mi nelibiii tezce. Vypada jak pica, tvari se jak pica a ze bych byl teda nejak uchvacenej z tech jeho highlightu to se rict neda. Za to Darnold mi prisel dost fajn, asi dost veci bylo z ty predesly sezony ale to neva a jinak Allen s tim jeho stylem ala Manziel uplne nevim jestli bude fungovat v NFL, bylo tam nekolik momentu kdy by ho proste v NFL zabili ale ta atleticnost a silna ruka ma neco do sebe no. Dneska se podrobne podivam na Rudolpha a jeste Allena

Reagovat
Chazy

Oceňuju, že se snažíš dohnat další rok ignorace college fotbalu, ale na jakej typ videí se "podrobně" díváš?

Jestli skutečně na highlight videa, tak naprosto ztrácíš čas, nezískáš pořádnou představu o slabinách žádnýho hráče a nebudeš moct nikoho porovnat s nikým. Pak až se budeš tvářit, jakože máš na ty hráče názor, tak z tebe udělám trotla prostě a nebudeš mít pravdu v ničem

Fakt smysl má koukat jen na videa tohodle typu:

https://www.youtube.com/results?search_query=josh+rosen+vs

Uvidíš každej jeho snap v jednom konkrétním zápase, uvidíš incomplete pasy, INTy. Získáš povědomí o tom, jakou ofenzívu hrál a kolik toho v tý hře sám tvoří, jaký ready dělá, jestli readuje celý hřiště atd. Na takový tapy prostě koukaj skauti a je to fakt jediná cesta, jak si vytvořit rozumnej obrázek o něčí hře.

Reagovat
formic81

videl jsem zkraceny highlighty jednotlivejch utkani, ale tyhle full versions teda lepsi

Reagovat
Chazy

Jo, to se taky dá. Jenom tam už se potýkáš s tím problémem, že tam nebejvaj špatný hry, incomplete pasy, sacky atp., no. Každej prostě vypadá jako lepší hráč, než ve skutečnosti je.

Ale jako dobrý, nejhorší je koukat na ty fakt highlight videa, co jsou složený z 30 zápasů a 3 sezon, to sem se fakt bál, že vycházíš z nich. U toho Allena tě prostě zajímá, jak hraje z kapsy a ty vidíš ve videu jen to, jak se mu rozpadne kapsa a on začne kouzlit.

Ty full verze jsou určitě nejlepší, jen holt jich nedáš tolik jak jsou dlouhý. Ideální je vzít si nějakej fakt dobrej zápas a pak i nějakej statisticky nic moc, ať znáš jeho strop i dno.

Reagovat
Chazy

A teda kdyby tě napadlo tohle zkoušet i u jinejch pozic, tak je to nic moc ... takovej DT nebo edge, tam prostě najednou vidíš, jak je ten hráč 70% snapů mimo hru a neudělá nic, co by stálo za zmínku. Corner a WR jsou zas věčně mimo kameru, potřeboval bys coaches film.

Ještě se dá RB, OL, protože ti taky maj akci každej snap, no a pak ještě ILB ujde.

Reagovat
niflheim

Co letošní SB?

Reagovat
Trand

Rams - Jaguars

Reagovat
Chazy

U obou čekám konec v prvním kole

Reagovat
niflheim

Takže pak trapně rupneme s Bills?

Reagovat
Chazy

Vůbec by mě to nepřekvapilo

https://www.youtube.com/watch?v=TtBKVSA_E_k

Reagovat
Dawon

Jako chapu ten strach z behavych QB, ale Taylor byl oba zapasy proti nam letos fkat hruuuzostrasny...pokazde jak se objevil na nej trosicku tlak, tak zpanikaril a udelal nejakou hroznou picovinu...v tom prvnim zapase ten desny int na prvnim drivu, ted v tom zapase zas ten asi 20yardovy sack v dost zasadnim momentu zapasu...a takovych sacku ktere byly ciste jeho vina tam fakt bylo vic

Ja nevim, taky uz nad nim asi dost lamu hul, fakt se mi letos silne nelibi

Reagovat
Trand

Tak je to možný, z našich starterů mají s playoff zkušenosti asi jen Whitworth a Sullivan a nejsem si jistej, možná i Barwin, což opravdu není moc. Ale sázkovky nás vidí jako favority a já nám taky dost věřím, podle mě máme lepší tým než Falcons, bohužel je zase možný, že na stadion přijde víc fanoušků Falcons než Rams, což naprosto nechápu, jak je to možný, ale lidi na ten fotbal prostě pořád nechoděj. I když prohrajeme, tak to bude úspěch ale, vzhledem k tomu, že před sezonou se všeobecně očekávalo 5-11, i když třeba pro mě osobně by to po takovým průběhu sezóny bylo zklamání no. U Jags čekám, že je podrží obrana a pak by Bortles mohl hrát třeba jako Flacco v playoff a rázem by měli šanci se dostat daleko.

Reagovat
Kowe

Zbytečnej alibismus (chápu s Arsenalem ). Po téhle sezoně musíte chtít alespoň ještě jednu výhru. Snad ji i dáte.

Reagovat
Trand

Vždyť píšu, že nás vidím jako favority tohohle zápasu a tipuju na Superbowl. Ale jako jo, my, fanoušci Arsenalu, máme ten alibismus asi už v krvi no. Jako takhle, před sezónou bych bral playoff všema deseti, momentálně pokud nedáme aspoň tu jednu výhru, tak budu zklamaný.

Reagovat
Chazy

No a s tím tvrzením o kvalitě týmu já teda nesouhlasím. Falcons underachievujou a Sarkisian je totální nula, o tom žádná a asi letos kvůli tomu vypadnou hned teď proti vám. Ale tak jak tak. OL maj podle mě o kousek lepší Falcons, QB maj lepší Falcons, WR maj lepší Falcons, RB jsou tak fiftyfifty, ale radši bych dělil ten skill mezi Freemana a Colemana, než spolejhal jen na Gurleyho.

No a obrana, CB a S velmi srovnatelní, LB lepší Falcons, edge rusheři lepší Falcons, DL lepší vy, jenže Grady Jarrett a Poe jsou zatraceně velká kvalita, hlavně Grady jede bomby od toho SB. Samozřejmě se to blbě srovnává, když vy jste 3-4 a oni 4-3, ale prostě řek bych, že i ve front 7 je to přinejhorším vyrovnaný.

Ale samozřejmě McVay > Sarkisian a Wade Phillips je přinejhorším srovnatelnej s Quinnem a Manuelem, spíš lepší. A to je to hlavní, to McVay > Sarkisian dělá rozdíl. Ale tým jako takovej podle mě Falcons top 5 v NFL, dost věrná kopie obrany Seahawks a ten upside je prostě obrovskej. Co tam letos předváděj, je prostě ostuda, když se vezme kvalita týmu.

Reagovat
Trand

Tak co se týče OL, tak jim tenhle týden vypadl Levitre na IR a nahradí ho Garland. Já jejich OL moc posoudit neumím, i když podle těch jmen to vypadá, jakože mají jednu z kvalitnějších OL v lize. A fans Falcons píšou, že Garland je dobrý, ale pořád je to ztráta, můžou tam být chyby v komunikaci atd. QB dlouhodobě Falcons, ale letos má lepší čísla Goff a je celkem jedno jestli to je systémem nebo čímkoliv jiným, nesnažím se tady tvrdit, že je Goff lepší QB, ale letos hraje lépe. WR jsou dost diskutabilní, sice mají Julia a Sanu, ale kromě toho nikoho nevyužívají, my máme 3 WRs, kteří hrají na dobré úrovni a pokud pokryjí Watkinse nebo Woodse nebo Kuppa, tak je skoro vždycky volný ten druhý. Ale nikoho jako Jujo samozřejmě nemáme, takže tady by to asi šlo dát k Falcons. TE mají lepší, to je bez debat, my ty naše skoro nevyužíváme a nejsou žádnej faktor. RB bych dal k nám, zvlášť když je možné, že Freeman nebude hrát a pokud bude, tak pravděpodobně se zraněním. Je těžké porovnat ty skupiny objektivně, když v podstatě nikoho jinýho než Gurleyho nevyužíváme. Takže za ideálního zdraví za mě asi remíza.

CBs, tady bych dal asi výhodu k nim, zvlášť když je Webster mimo a bude hrát asi Troy Hill, kterej zrovna moc nepřesvědčil. Safeties bych dal zase lehkou výhodu k nám, Joyner je letos naprosto skvělej, byl i zvolenej do 2nd team All-Pro od PFF a Johnson je taky jeden z těch lepších. S LB teda nesouhlasím, nemyslím si, že by byli lepší, za mě remíza. Edge rusheři nevím, my máme asi tak průměr, i když Quinn se teď super rozehrál a má dobrou formu. Jejich edge rushery nedokážu posoudit, protože je neznám, každopádně z jejich táboru je vidět celkem nespokojenost s letošním Beasleym, i když píšou, že je to z velké části kvůli tomu, že hraje na špatné pozici. DL vidím lehce pro nás, o Jarretovi vím, ten je letos neskutečnej a Poe je držák, ale pořád bych nám dal lehkou výhodu.

A pak special teamy, ty máme prostě top. Jeden z nej punterů, skvělá kickoff a punt coverage, výborný returny, otázka je teda kicker no. Lidi o special teamech moc nemluví, ale podle mě je to aspekt, kterej dokáže rozhodnout zápas, zvlášť v playoff, kde jsou ty týmy víceméně vyrovnané. A tady bych dal výhodu teda nám.

Jako je potřeba říct, že oni měli letos fakt těžkej schedule.. Hráče mají kvalitní, ale mají velkou obavu z toho, že nedokážou zastavit Gurleyho, což podle mě bude ten rozdíl. Samozřejmě, pokud to bude vyrovnaný zápas, tak by klidně mohlo rozhodnout, že nám kope Ficken, kterej bude hrát třetí zápas a v tom prvním byl 1/3 ve FG. Máš pravdu, že snad rozhodně lepší coaching na naší straně, hlavně teda v útoku, protože Quinn je podle mě taky super trenér. Takhle když to porovnávám, tak mi ty týmy přijdou víceméně 50/50, ale my máme výhodu domácího hřiště, odpočatější hráče a myslím, že i lehce kompetentnější coaching staff, takže víc věřím nám. Takže upravuju to tvrzení, že máme lepší tým, máme zhruba stejně dobrý tým, i když bych dal pořád výhodu k nám, ale nic dramatického (to už je koneckonců otázka názoru žejo). Jen máme asi trochu líp vedený tým.

Reagovat
Chazy

Vesměs souhlasím, právě CB jsem dal jim, S vám, tak mi to vyšlo jakože secondary podobná úroveń. Jen ten QB - čísla ok, nezohledňujeme schéma, ok. Ale já prostě odmítám hodnotit kvalitu a sezonu jen podle čísel. Ryan má snad nejsmolnější INTy v celý NFL letos ... Ale obecně hraje dobře. Mě prostě nenapadá jedinej skill, v kterým by měl bejt Goff lepší jak Ryan, fakt nic. Jestli máš třeba dva, sem s nima ...

A LB, já nevím, podle mě určitě maj lepší oni. Jones je fakt vycházející hvězda a já nevím, jestli ten dojem mám jen já, ale podle mě De'Vondre Campbell ještě lepší LB jak on. PFF ho teda hodnotí o kousek hůř, ale za mě lepší. A tak jak tak jsou oba lepší jak všichni vaši LB, s tím, že Barron je lehkej nadprůměr a Ogletree je naprostej trash. Třetí LB u Falcons chybí, o tom žádná, ale stejně je to celkem jedno, když se jedou nickel obrany a stojí tam tři v menšině her.

No a edge rusheři vysvětlení, Beasley fakt hraje letos špatně, ale furt je to dobrej hráč a Clayborne je vynikající letos. Tady to ale není v mejch o tom, že Falcons maj edge nějak dobrý, ale že vy je máte hrůzný. Dal bych si to na vašem místě společně s CB jako prioritu 1 do FA a draftu.

U Gurleyho máš pravdu, ok, ST taky. Ale jako overall mi to prostě vychází pro ně. Ale zas ne nějak stylem, že jste mrdky, vás vnímám jako takovej 6.-8. nejlepší tým kvalitou a je jako 4.-5. A když se šlo porovnávat týmy, myslel sem, že fakt jen hráče. Pokud jde i o trenéry, tak jo, jdete do toho jako lepší tým. Ale seženou za rok lepšího OC a můžou zas bejt top contender.

Btw já Gabriela vnímám jako dobrýho WR, mít ho jako trojku mi přijde fakt úžasný.

Reagovat
Dawon

Podle PFF ma Ryan tusim nejmin turnover-worthy throws, nebo minimalne je nekde uplne u spodku tehle statistiky no, takze tohle je fkat pro nej smola sezona...a kdyz si clovek treba vzpomene jak mu Julio dropl dokonale hozeny 50yardovy TD

Reagovat
Trand

Goff je letos efektivnější, viz http://www.footballperspective.com/jared-goff-and-tom-brady-are-the-2017-anya-and-value-leaders/

Jasně, to asi nejvíc vypovídá o schématu, který mu sedí, ale beru to jako výhodu pro něj do tohohle zápasu. Možná jsem se předtím špatně vyjádřil, Goff není lepší hráč, jen je postavenej do lepších podmínek uspět a daří se mu to. Jinak podle mě mají dost podobné sezóny co se týče výkonnosti. Ryanovi bych dal plusové body za procentuální úspěšnost (62,1% Goff, 64,7 Ryan.. tu má Goff jednu z nejnižších z top QB letos, ale podle mě je to hlavně kvůli tomu, že když nemá nikoho volného, tak prostě míč zahodí a nesnaží se něco vytvořit na sílu, což je asi taky hlavní důvod, proč má jen 7 Intů). Pak bych dal Ryanovi body za běhání, protože to u Goffa skoro neexistuje a když už se rozběhne, tak vypadá jako ofenzivní lineman. A vím, že Ryan měl smolné inty, ale Goff tam měl taky několik smolných a přesto jich má jenom 7. A Goff má 28 tocuhdownů, Ryan 20, 20 mi přijde prostě hrozně málo, i když chápu, že to není jen o něm no. A passer rating je 100 pro Goffa a 91 pro Ryana, i když to ej asi hodně ovlivněný těma INTama.Takže k tvé pointě, ok Goff letos není lepší, ale podle mě není ani horší, jsou tak nastejno, jen má lepší podmínky k úspěchu.

Jonese uznávám dost, ale podle mě může mít ten stejnej problém jako Ogletree, je malej a pokud budeme běhat inside runy, tak ho můžeme relativně lehce dostat ze hry, čehož se i fanoušci Falcons bojí. Campbella popravdě zas tolik neznám, takže tam klidně budu věřit tobě. Jinak ještě k tomu Ogletreemu, on je sice trash, ale je to skvělej atlet. A když se člověk zamyslí, proč se nám daří lépe než jiným týmům proti běhavým QB, tak ti dojde, že on je jeden z hlavních důvodů, protože on mívá spy na QB. A pokud nemáš hráče jako Kuechly, kterej zvládne bránit run i pass, tak musíš udělat nějaký kompromis. Neříkám, že jsem s ním spokojenej, ale pořád je to hráč, kterej nám pomůže aspoň v tomhle. Taky umí dobře blitzovat. K tomu Claybornovi, já vím, že pass rusher hráč by se neměl hodnotit jen podle sacků, ale třeba spíš pressures. protože to vypoví mnohem víc, ale on má letos 9,5 sacků, z toho 6 v jednom zápase. Ne, že bych mu to chtěl nějak brát, 6 sacků v jednom zápase je neskutečný, ale myslím, že i ty sám jsi psal, že to bylo způsobeno spíš výkonem OL Cowboys. A když si pak vezmeš, že v 15 zbývajících zápasech má 3,5 sacku, tak to je dost podprůměrná statistika. Ale nevím jaké jsou jeho povinnosti, třeba nemá na každém snapu za úkol běžet na QB, takže ho taky nemůžu úplně hodnotit, jen jsem to chtěl podotknout.

Mně to zas vychází pro nás, ale asi tak jak říkáš ty, jen v obráceném gardu a s žádným velkým rozdílem. K tomu Gabrielovi, on určitě není špatný, ale má letos 300 nachytaných yardů.. S tím jak ho letos využívají, to vypadá, že je to takový trošku efektivnější Tavon Austin, co umí běhat routy.

Reagovat
Chazy

S těma WR ti jako dávám zapravdu, tam asi fakt je to daleko vyrovnanější, než jsem to na první pohled viděl.

Reagovat
Kowe

Já jsem znovu bez srazu

Reagovat
Trand

Jo ty ses asi ptal na sraz..

Reagovat
niflheim

Co letošní SB sraz?

Reagovat
Jerichoo

ja by som prišiel

Reagovat
Tomoro

ja bych taky dojel

Reagovat
miky10

Záleží na zkouškách.

Reagovat
Mihi

Nemôžem, som odcestovaný.

Reagovat
Chazy

USC redshirt sophomore QB Sam Darnold has declared for the NFL draft.

UCLA junior QB Josh Rosen has declared for the NFL draft.

Takže Mayfield, Allen, Rudolph, Falk, Darnold, Rosen, Ferguson, White, Finley

Vidím to tak, že Darnold, Rosen, Allen, Mayfield první kolo, Rudolph a Finley asi největší šance na druhý kolo, možná třetí, Falk třetí, White s Fergusonem až dál.

Jestli Lamar Jackson není kokot, tak teď do draftu nepůjde. I když bude možná za kokota i když nepůjde, protože s jeho herním stylem prostě vážně hrozí zranění.

Reagovat
Dawon

Koho bys k nam chtel nejradsi bud nekde na konci toho 1. nebo zacatku 2.? S predpokladem, ze snad aspon rok jeste Brady zvladne obstojne a bude se redshirtovat

Reagovat
Chazy

Já chtěl Allena .. ale když se hypuje na first overall a určitě 10 pick, tak to asi padá, no. Mayfield mi nepřijde jako ideální redshirt QB, ale šlo by, kdyby fakt padnul kvůli tomu, že je trotl.

Pak už za sebe můžu říct jen Rudolpha, no. Ale to proto, že ze zbytku mám trochu nasledovanýho jen Falka a ten se mi nelíbí, o zbytku vím prd. A u toho Rudolpha je potřeba zjistit během pohovorů a toho predraft procesu, jak se umí učit, protože on asi fakt regulérně hrál v OKST ofenzivní schéma o 20 hrách, což není úplně v souladou se schématem Bradyho.

Reagovat
Chazy

Walter Football's Charlie Campbell hears that Louisville junior QB Lamar Jackson is leaning toward a return to school for the 2018 season.

Reagovat
kubys

Já ti teda nevím, ale podle mě půjde Finley teda dost níž. Jsem zvědavý, jak se rozhodne ten QB z Missouri. Sice to je dost raw talent, ale když Kizer mohl jít ve druhém kole...

Reagovat
Chazy

Hele, může být, já na něj viděl hype, ale hrát jsem ho viděl celkově 2x.

A Lock musí až příští rok prostě. Kizer šel ve slabý QB class z hlediska depth, letos by si fakt uškodil.

Reagovat
Trand

Lock má super oslavu TD.

Reagovat
Trand

Vím, viděl jsem.

Reagovat
miky10

Koho mám chtít?

Zatím mám jen plusovej bod u Rosena za Trumpa, jinak nevím.

Reagovat
telka11

Darnolda, protoze Rosen je dalsi kreten do toxicky kabiny a Allen je projekt, kterej mel tragickej rok a celej jeho hype je hypotetickej. Mayfield je super, ale malej, ten se asi na druhej pick nedostane

Reagovat
Chazy

LSU edge rusher Arden Key announced he will enter the 2018 NFL Draft.

Tak a tím jsou na draftu snad všichni aspiranti na first overall selekci, i když to letos asi nemůže bejt žádnej neQB. Z těch nejvíc top prospectů se čeká ještě na Fitzpatricka, Lamara, Guice a Roquana.

Reagovat
formic81

Key nebo Chubb?

Reagovat
Chazy

Nvm. Kdykoliv sem Chubba přišel, byl fakt zvíře, vynikal víc jak Key. Ale nikdy bych se neodvážil posuzovat nějak seriozně, tohle je o těch skautích kokotinách jako kdo jak odhaduje snapy, kdo má jakou techniku, kdo má jak dobrý jaký moves. Ale Chubb mi přišel lepší, no.

Ještě mě hrozně zajímá Harold Landry, mockrát jsem slyšel, že může bejt lepší jak oni oba.

Reagovat
Trand

Guice hrál v bowlu super na to, že podle komentátorů neměl ani nastoupit. A přiznám jsem, že jsem to zapnul až ve druhý čtvrtině, ale toho Keye jsem si nějak nevšimnul. A koukal jsem ještě na žebříček top 300 prospectů, kteří půjdou letos do college a LSU mělo v prvních 120 jenom 2, i když teda všichni ještě nejsou committnutý. Jak je to možný? Já myslel, že patřej k těm líp nabírajícím školám, je to kvůli Orgeronovi? Vím, že na konci pod Milesem to už nebylo úplně ono, ale pamutuju si je ještě jako hodně konkurenceschopný tým, teď to vypadá, že na ty nejvyšší příčky moc útočit nebudou.

Reagovat
Chazy

Ono mít "jenom" 2 v top 120, když jeden z nich je pětihvězda, to prostě není nic špatnýho. Ber to tak, že power 5 konference maj dohromady přes 60 programů, pár skvělejch prospectů jde i mimo power5, aby byli doma, nebo z nějakýho osobního, třeba i studijního zájmu. Takže jako ono to nijak zlý není, podle scout.com je letos LSU 13. nejlíp rekrutující program, podle ESPN 11.

A jako upřímně vůbec nevím, jestli někdy patřili dlouhodobě do nějaký top 5, top 8. Třeba Gators v době Tebowa a Urbana Meyera byli pravidelně top 5, teď jsou pořád v top 20, ale taky se nedostávaj do top 10. Ale pořád je to fenomenální rekrutování. Teď prostě SEC vládne Georgia s Bamou, hlavně Georgia má letos 6 pětihvězd a prostě jedno z nejlepších rekrutovacích období za celou dobu, co se ty rankingy dělaj.

A třeba pro rok 2019 je zatím LSU 5., i když je hodně brzo a ty týmy maj dohodlejch tak 5-10 hráčů a z nich část decommitne. Takže jako LSU v pohodě, jen málokdo je lepší, a dlouhodobě to jsou jen OSU, Clemson, Alabama, Seminoles, teď Georgia. Zbytek se tak točí v tý top 25.

Reagovat
niflheim

Packers fired OC Edgar Bennett.

Bennett was expected to be reassigned, but the Packers have decided to move on entirely. He had been Green Bay's offensive coordinator the last three seasons. This is somewhat of a scapegoat situation, as Mike McCarthy does all of the playcalling. Green Bay also cut ties with QB coach Alex Van Pelt.

Reagovat
Dawon

Ti to tam slusne cisti...pritom dpc zustali v boji o PO i s tim, ze hrali pul sezony s Hundleym Ja tomu uprimne receno moc nerozumim, ja osobne bych to naopak videl jako obri trenersky uspech, ze s nim dokazali vyhrat 3 zapasy

Reagovat
niflheim

Takže letos Darnold vs Rosen?

Reagovat
niflheim

Reakce

Reagovat
Chazy

Ne, Darnold vs Rosen vs Allen

Reagovat
Chazy

Každopádně když to Rosen dotáh na top talenta draftu, tak bych jen rád připomněl, kdy jsem s ním přišel já sem

Chazy(Jiří)27.08.2015 19:19

UCLA's Jim Mora selects freshman Josh Rosen to be starting QB

Masakr si pustím všechny jejich zápasy, na který budu doma

Reagovat
Dawon

A kolik tech zapasu sis pustil?

Reagovat
Chazy

Nevím, tak 5 I když sem doma byl, tak PAC-12 se prostě nedá sledovat, jak to začíná třeba 04:30. Ale každopádně teď jde na college další podobně unikátní talent, kde fakt věřím, že nemůže bustnout.

https://www.youtube.com/watch?v=e1FcF70kTdo

Reagovat
kubys

Jsem celkem rád, že nepodepsal Georgii. Ne, že bych proti nim něco měl, ale jejich recruiting mi už tak přijde absurdní.

Reagovat
kubys

I když oni vlastně mají Fieldse, tak to je pršť jako uhoď.

Reagovat
Chazy

Je a není, no. Z hlediska college jo, ale je to blbeček a aby se stal NFL talentem, to ho ještě nějaká cesta čeká. Lawrence vypadá jako Peyton, Rosen, že už teď by třeba nějaký to 7. kolo draftu moh bejt.

Reagovat
kubys

Bral jsem to z hlediska college, jinak jasně Lawerence vypadá úžasně už teď.

Reagovat
Chazy

Jako z hlediska college je to hnus, no ... Eason, Fromm a Fields. Vidím to tak, že letos se poperou o základ Fromm s Easonem, benchnutej (asi Eason) půjde transferovat. A pak ten další rok už bude souboj o základ s Fieldsem a taky poraženej bude transferovat. Prostě nevěřím, že by takoví talenti měli zájem dva roky sedět. U toho Easona to vidím jako 100%, když startoval jako freshman, že pak dva roky nebude chtít sedět a radši ten druhej rok prosedí kvůli transferu, ale půjde někam, kde určitě bude startovat.

Reagovat
Dawon

S temahle vlasama urcite bustne

Reagovat
Kowe

Reagovat
telka11

Reagovat
Kowe

Reagovat
miky10

Typická jednička draftu.

Reagovat
Dawon

Vypadá jak naky hulic z Dazed And Confused proste

Reagovat
Trand

Chudák kluk, podle ESPN rankingu je to 2. nejlepší recruit letos, jeden z největších talentů v zemi a my neznalí se mu tady akorát smějeme kvůli vzhledu.

Reagovat
telka11

Mark Davis uz je nuda no, chce to sikanovat nekoho novyho

Reagovat
Chazy

https://www.instagram.com/tlawrence16/?hl=en

Hlavně ať přestane s tím vyhrnováním dresu ..

Reagovat
Kowe

Borku má ale fakt pěknou

Reagovat
Chazy

jojo, je to kunda

Reagovat
formic81

Strasna transka.. fuj.. zato Jimmy to je jinej material

Reagovat
Mihi

https://www.youtube.com/watch?v=ke8GJVU4duY

Zaujímavá reportáž o tom, ako to vyzerá, keď tímy cestujú na away zápas.

Reagovat
formic81

Jinak kdyz tady byla zminka o sb srazu, kterej ja proste s vama nikdy nedam pac mi zacina skola. Ale co udelat takovou draft party? Mohli by jsme poslouchat ty Chazyho obohacujici pripominky k jednotlivejm pickum a ja v dubnu tady jsem.

Reagovat
Trand

Reagovat
miky10

To nikdo slyset nechce :(

Reagovat
Dawon

My dopadnem...budu prozivat United na druhou tedka, az se to tam cele rozpadne, skonci Bill, DC i OC a zustane tam jen starnouci Brady, ktery zacina hrat sracku

Reagovat
Dawon

Ale jinak teda zajimavy a pekne napsany clanek...jen nektere pasaze pusobi fakt extremne bulvarne Asi je treba to brat trosku s nadsazkou, ale hadam ze nejaka pravda v tom urcite je

Reagovat
kubys

Two weeks before the Nov. 1 trading deadline, Belichick met with Kraft to discuss the quarterback situation. According to staffers, the meeting ran long, lasting half the day and pushing back Belichick's other meetings. The office was buzzing. The meeting ended with a clear mandate to Belichick: trade Garoppolo because he would not be in the team's long-term plans, and then, once again, find the best quarterback in the draft and develop him. Belichick was furious and demoralized, according to friends.

To by potvrzovalo tu moji teorii, že Kraft a Brady jsou jedna ruka a fakt to nechtěl Belichick.

Reagovat
Dawon

A teda vzhledem k tomuhle clanku a k jeho vykonum z poslednich cca 2 mesicu me napada jeste jedna vec, a ta je v tuhle chvili vzhledem k tomu, ze je Jimmy fuc, asi nejzasadnejsi.

Hraje Brady blbe, protoze ani vsechny avokada sveta nezastavi cas a proste starne, a nebo je za tim spis psychicka nepohoda?

Protoze pokud by to byla ta druha varianta, pres offseason by se veci treba nejakym zpusobem urovnaly a poresily, tak by pak zase svitla nadeje, ze by jeste par let mohl odehrat na vysoke urovni...trade Jimmyho sice asi bude obri chyba tak jako tak, ale tohle by byla alespon mala naplast, a dala by zase o neco vetsi sanci najit vcas nahradu

Reagovat
Chazy

v takovýhle atmosféře se musí hrát blbě, kor když je to do toho naprosto přímo zapojenej. Dokážu si představit, že fakt hraje blbě proto, a ono vážně hraje blbě nějak od tý doby, kdy se začal řešit Guerrero.

A teda kubys má pravdu no, taky mě to během toho čtení napadlo. Asi jsem Billovi křivdil a posral to Kraft.

A to je prostě tak, když se majitel začne srát to sportovní stránky věci, o který ví kuloví a rozhoduje se tam na základě svejch pocitů. Prostě jak jsem psal Trandovi, mít majitele jako Kroenke je naprostej sen. On ani neví, co za sport ten klub hraje, jaký hráče má, prostě nehrozí, že by udělal nějakej call a posral osobně sportovní aspekt.

Reagovat
Trand

Myslíš, že je lepší, když máš vlastníka, kterej se o ten tým vůbec nezajímá, než vlastníka, kterej se cpe do všeho? Podle mě není ideální ani jedno. Kdyby se proti Fisherovi nezvedla taková vlna odporu z řad bývalých hráčů a kdyby Fisher tak nezačal kopat kolem sebe, tak tam pořád trénuje, nehledě na bilanci. Jeho nezajímají výsledky, jeho nezajímá jak ten tým hraje, jeho zajímají jen výdělky. Což z části chápu, ale nemyslím si, že je to dobrý, on v podstatě úplně kašle na fanoušky a jejich názory.

Reagovat
Chazy

Majitel rozhodně nemá rozhodovat o tom, kdo je HC a kdo není. Takže jestli je to, co říkáš pravda, je to problém GM a CEO, nikoliv majitele. Ten má bejt naprosto mimo tohle a nemá tohle bejt jeho vina.

A podle mě je dost evidentní, že Kroenke je to, jak to má bejt. Tady to vidíš - Kraft není kokot typu Jerry, co si hraje na GM, a i tak protože je fanoušek toho klubu a má rád hráče, nakonec udělá rozhodnutí, kterým vyžene nejlepšího HC historie franchise a zabije něco, co mohlo bejt budoucností.

Reagovat
Trand

A proč by o tom neměl rozhodovat? Z jeho hlediska jsou Rams firma a Fisher je jeho zaměstnanec a když valná většina lidí vidí, že Fisher neodvádí dobrou práci a naznačují to všude možně, tak by se o to mohl aspoň lehce zajímat. A navíc, když mu Kroenke prodloužil kontrakt o v létě 2016, proč by ho teď neměl vyhodit, když se týmu nedaří? Ne v každém týmu jsou ty kompetence rozdělený stejně.

Reagovat
Dawon

Tak protoze o tomhle ma snad rozhodovat GM...on je majitel, ne nejake CEO...je to proste jeho "firma" jak rikas, ale on ji "jen" vlastni, financuje a cerpa z ni zisky...nemel by v ni mit vykonnou funkci, veskere tyhle ukony deleguje na lidi, kteri tomu rozumi a tak by to melo byt

Reagovat
Trand

Ok, to chápu, ale pokud tomu správně rozumím, tak prodloužení smlouvy GM a Fisherovi přišlo v létě 2016 právě od Kroenkeho, tak proč by nemohl hrát roli i v jejich vyhazovu?

Reagovat
Dawon

Tak o GM vetsinou rozhoduje majitel, nebo nejaka jeho rada samozrejme...a jinak to ja jako nevim, ja Rams nejak blizce nesleduju Ja se jen bavim ciste o tom, ze mi taky prijde logicke, aby se do toho majitel vubec nemontoval a nechal to povolanejsim

Reagovat
Trand

To mně taky, ale podle mě prostě není jen totální nezájem a pak Jerry Jones. Podle mě je i něco mezi, což bych já třeba osobně preferoval. A proč teda o GM rozhoduje majitel, když by se neměl montovat do fotbalových věcí?

Reagovat
Chazy

Už jsem ti asi 5x napsal, že to mezi je Kraft a to zrovna způsobilo, že končí Belichick a furt za nás hraje Brady. Na to mi neodpovíš ani slovo, ale furt jedeš, že je to ideál

Reagovat
Trand

Tak se zkus vžít do situace, kdy fandíš týmu, který tvůj současný trenér pozvedl po několika mizerných sezónách, ale je evidentní, že ten už rok nebo dva tým stagnuje. Vidí to všichni a je na 90% jasný, že změna je nutná. A pak zjistíš, že HC dostal prodloužení kontraktu, takže se s tím trenérem budeš prostě ještě nějakou dobu potýkat. Jak by ses cítil? Měl bys z toho radost? Asi ne.. A týden co týden by ten tým hrál hůř a pořád bys neslyšel žádnou odezvu od vedení, protože majitel o téhle situaci pravděpodobně ani neví.

K tomu Kraftovi, to je hodně výjimečná situace, kolik týmů má legendy jako Belichick a Brady? Možná tak Brees, teoreticky Rodgers. Navíc k tomu Jimmymu, jo, teď se to zdá jako obrovská blbost, ale pořád je brzo to hodnotit. A taky se neví jistě, jestli za tím fakt stojí Kraft, to jsou jen domněnky. A k té tvé otázce, možná ze mě mluví neznalost, ale raději bych měl jako majitele Krafta než Kroenkeho.

Reagovat
Trand

*že ten tým už rok nebo dva stagnuje

Reagovat
Trand

A u Kroenkeho je prostě jasný, že ho žádný poměr výher a proher nezajímá, stačí se kouknout, jak vede ostatná týmy, které vlastní.

Reagovat
Chazy

Neměl, ale určitě bych nenadával na majitele, ale na lidi, co maj ten call udělat. CEO v první řadě.

Já když se podívám, jak vypadá tahle diskuze a obecně sportovní fanoušci, opravdu bych nechtěl, aby se majitel rozhodoval na základě nich. A pokud nezbohatnul právě v tom sportu, kterej ten klub hraje, tak bych taky opravdu nechtěl, aby tam dělal nějaký rozhodnutí, když prostě do toho nevidí.

Reagovat
kubys

Tak u vás je třeba zrovna Kraft CEO...

Reagovat
Chazy

Jop, proto není ideální

Reagovat
Trand

Problém je, že nikdo v podstatě neví, jaké jsou kompetence těch zaměstnanců Rams. Podle toho co čtu, ho GM v podstatě vyhodit nemůže, protože loni spolu měli dost špatný vztah a Fisher pořád koučoval. Pokud to chápu správně, tak náš CEO je COO Kevin Demoff, u kterýho se píše: "Kevin Demoff is in his ninth year as Chief Operating Officer & Executive Vice President of Football Operations with the Rams. In this capacity, Demoff serves as the team’s top front office executive and liaison to owner and chair- man, Stan Kroenke, on all organizational matters. Demoff also continues to lead the club on all business operations, including marketing, media, partnerships, finance, administration, com- munications, ticketing and community affairs. Additionally, Demoff works closely with General Manager Les Snead and Head Coach Sean McVay to develop the club’s strategic plan for player signings and acquisitions." Z tohohle by vyplývalo, že za velkými rozhodnutími jako vyhození HC má stát on, ale z nějakých reportů, které jsem četl, vyplývá, že Sneada a Fishera prodloužil v létě 2016 Kroenke. Moc tomu nerozumím. Má pointa je ta, že v situacích, kdy je jasné, že někdo tomu týmu fakt hodně škodí, by měl majitel mít tu možnost zakročit. Kdyby se prostě neozvali Dickerson a další legendy, kdyby Gurley neřekl, že naše offense vypadá jako "junior high school", tak tam Fisher pořád trénuje. A to jde podle mě z části na Kroenkeho.

Reagovat
Chazy

Jak píšu níž, asi by fakt bylo vhodný, aby majitel se zajímal aspoň o to, jestli jsou výhry nebo prohry - uznávm. Ale i tak si myslím, že by měl mít odstup a do sportovní stránky věci nezasahovat a řešit spíš ty lidi, co maj už tu sportovní stránku v kompetenci. Jakoby co on o tom ví prostě, vyhodil by FIshera a asi správně, ale taky by moh vyhodit naprosto skvělýho HC a zabít GM nějakej dobrej plán, kterej jen tupí fanoušci nepochopili.

Reagovat
Trand

Já chápu jak to myslíš no a z části i souhlasím, taky bych nechtěl, aby kecal McVayovi a Sneadovi do draftu a podobně. Ale tohle je pro mě krajní situace, kde by zasáhnout měl. Jako je jasný, že by se nikdo neměl spoléhat jen na fanoušky, když koukneš během zápasu na stránku Rams na fb, tak jich tam spousta píše, že by vyhodili McVaye, protože málo běháme a moc házíme.. K tomu jako není moc co říct, spousta fanoušků je hloupých. Ale tohle byla prostě naprosto evidentní situace a během loňské sezony to už ani nebylo o tom, jakej je Fisher kouč, ale jak ten tým potřebuje změnu, protože ta organizace jako celek fakt nefungovala. Takže za mě by v takovýchle situacích nějaký slovo mít měl a měl by se angažovat, jako jasně, že občas by to mohlo přinést špatné rozhodnutí, ale pořád bych byl pro, když by to fakt bylo jen v krajních situacích jako je tahle.

Reagovat
Dawon

Tak protoze proste nekoho nejak urcite na ty fotbalove veci musi zejo...ten GM se tam neobjevi sam od sebe z cisteho nebe...muze na to mit nejake poradce, kteri zase nejak fotbalu rozumi, ale ty si zase musi nekdy nejak vybrat Proste ve finale to dycky u toho majitele konci, on si ty lidi pod sebou vybira, ale prave proto existuje ve fotbale GM, aby opravdu nic jineho ten majitel delat nemusel

Reagovat
Dawon

A jako vis co, ja urcite nejak detailne neznam organizacni struktury nfl tymu, ono mas 32 tymu a beztak to v kazdem maji trochu jine. Nekde je majitel vladce vseho jako treba Jerry, a nekde naopak muze byt mezi majitelem a GM dalsich 5 lidi

Jde ale ciste jen o to, ze dobry majitel by proste mel umet delegovat na schopne lidi no

Reagovat
kubys

Já v tomhle rozhodně souhlasím s Trandem. Neříkám, že by měl majitel nějak výrazněji zasahovat, ale pokud vidí, že kouč škodí potenciálu týmu, škodí fanbase, GM je s ním jedna ruka a vypadá to, že je neodvolatelný, tak nevidím důvod, proč by majitel neměl zasáhnout. Nemluvím o vkládání se do stavby kádru.

Reagovat
Chazy

Je ještě x lidí mezi GM a majitelem ale ..

Reagovat
kubys

Je jasný, že tam musí být kontrolní mechanismy, každopádně mi přijde absurdní, aby nemohl zasáhnout. Ve velkých firmách je nemožný, aby majitel sledoval všechno, každopádně pokud je někde problém, který vidí už sám ze svý perspektivy, tak by rozhodně měl mít moc, aby donutil BoD zasáhnout.

Stačí se podívat u nás na Spartu. Křetínský je výbornej byznysmen, jenže delegoval lidi, kteří jsou naprostí diletanti. Kdyby náhodou procitl, z toho, že opravdu nenajal experty na slovo dané, tak má rozhodně pravomoc rozhodnout o restrukturalizaci.

Reagovat
Chazy

Jako jasně. Ale i tak, když už by k tomuhle došlo a on si to uvědomil, tak by se mi líbilo víc, aby vyměnil lidi v těch vyšších pozicích, než aby sahal zrovna na manažery a GM, kde je to fakt už hodně o tý sportovní stránce. Podle mě tam nemůže nic racionálního vymyslet, jde tam s knowledge nějakýho fandy z hospody.

Ale ok, kdyby Kroenkeho aspoň zajímalo, jestli se vyhrává nebo prohrává, bylo by to lepší. Kdyby pak zasáh tak, že by zkusil dosadit někoho kompetentnějšho pod sebe a ten by řešil výkony GM a HC, tak to by asi byl ideální majitel. Mít zájem o výsledky, ale zároveň si od toho držet odstup.

Reagovat
Chazy

Nechci si hrát na to, že rozumím poměrům u Rams. Jestli to prodloužení přišlo na základě toho, že mu to doporučil někdo povolanej pod ním, tak je to za mě ok a chyba je zas někde pod ním. Jestli je to jeho iniciativa, tak beru slova o nejlepším možným majiteli zpět, protože je to zas kokot, co se sere do sportovní stránky věci.

Ale majitel, kterej řeší jen to, jestli ten klub prosperuje nebo neprosperuje, je prostě fajn. A že je někdo majitel firmy opravdu neznamená, že se stará o najímání a vyhazování všech zaměstnanců, ve větší firmě to prostě ani nepodepisuje on.

Reagovat
telka11

ono to asi roli hrat bude, viz ta hadka s McDanielsem na sideline, body language mi taky pripada zvlastni...na druhou stranu, v tom clanku se pise, ze kdyz jste nam ( ) tradnuli Jimmyho, tak najednou totalne zaril a exceloval na treninku, takze zas nevim, jak je tohle validni poslednich 6 zapasu...proste Brady uz nahoru nejspis nepujde a vase vystrely na QB v top 10 nebudou no...

Reagovat
Dawon

Tak zaril protoze mel jistotu, ze u nas zustane v podstate dokud bude chtit, nebo minimalne dalsi 3 roky treba...ale s tim ze tam zacaly nake hadky mezi jeho HC a jeho BFF se kterym rozjel byznys a je to kmotr jeho ditete, to uz je uplne jina stranka veci

Reagovat
telka11

Asi pravda, ze jsou to dve ruzny roviny..na druhou stranu ja Billa v tomhle chapu, kdyz ses GM a HC a nemas kontrolu nad tim, kam se ti chodi lecit hraci a veris tymovejm doktorum, ktery Guerrero podle vseho dissoval na meetingu pravidelne. Me by se to taky nelibilo, spis jako chybu vnimam, ze tenhle pristup Guerrero dostal v roce 13.

Reagovat
telka11

Btw me docela zaujala zminka o tom, ze Belichick hned vytocil Kylovo cislo protoze respektoval staryho Shanahana a rovnou nabidl Jimmyho za druhy kolo. Docela by me zajimalo, jakou v tom jejich vztah hral roli, protoze oni se i v offseason potkali, i kdyz proti sobe hrali SB.

Reagovat
kubys

Podle mě velkou. Spekulovalo se i o tom, že Jimmyho neprodal Browns, protože mu původní Browns slíbili, že zůstane koučem i po přestěhovaní...a čert vem to, že to je úplně jiná organizace. Zrovna to poslední je možná moc sci-fi, ale fakt si dovedu představit, že u něho i nějaké emoce v tom "s kým obchodovat/s kým ne", i když se tváří jako bezemoční.

Reagovat
telka11

Tak Jets nenavidi treba fakt silne, tem by ho asi netradnul ja z toho citim i takovou trochu snahu to Kraftovi vratit a ukazat, ze Jimmy je franchise QB. A pokud veril tomu, ze pod Kylem bude excelovat, tak to faktor byl

Reagovat
miky10

Taky myslím, že v tom asi hraje roli určitý uražení na Krafta, takže tu mate Jimmyho, ted tu mate Patriciu, tu mate McDanielse, vsichni bezte. A Kraftovi fakt zbyde starej zhorsujici se Brady a jinak nic.

Reagovat
formic81

Lamar Jakcson jde teda na draft.. no nakonec z ty 10ky by jsme mohli neco vysomrat..

Reagovat
Chazy

To je neskutečná magořina. Prostě bude pět first round QB v jednom draftu. A to takovejch těch evidentních first round talentů.

Takovej Mason Rudolph je +- Paxton Lynch. Na normálním draftu by prostě měl šanci na první kolo.

Reagovat
formic81

kolik si myslis ze pujde v top 10? ja si myslim ze pujdou proste vsichni.. Browns, Giants, Jets i Broncos si vezmou kazdyho a nekdo si jeste vytrejduje pro Lamara .. Cards nebo treba Bills (ktery maj 2 picky v prvnim kole)

Reagovat
Chazy

To jsou těžký otázky hele. Může jich jít všech 5 v top 10. A taky se může stát, že nepůjde všech 5 v prvním kole.

Rosen je z nich největší talent, nejlepší QB, nejlepší technik, prakticky to samo co Andrew Luck. Naprosto předurčenej pro NFL a v kapse už teď top 10 QB v NFL, prakticky není nic, co by neuměl. Ale má za sebou debilní zranění házecího ramene + prostě nevychází se spoluhráčema a s trenérama. Jestli nepřesvědčí na pohovorech, může i on hodně spadnout, i když asi ne pryč z prvního kola.

Mayfield - prcek, divná hra, divná technika, attention whore, odvykačka. Taky pohovory dost udělaj, druhý kolo hrozí.

Allen - Neodehrál dobrej zápas tak 14 měsíců, takže combine + pro day + workouty hodně ukážou, druhý kolo asi nehrozí, ale propadnout se může hodně.

Lamar - Polovinu zápasů hraje jako RB na QB pozici, takže taky combine + pro day + workout. Druhý kolo hrozí.

Darnold asi nemá šanci vyletět z prvního kola, ale teda jeho neschopnost neházet inty je děsivá.

Pro mě jsou všichni hrozný zklamání ...

Reagovat
kubys

Jinak se dívám, že Gruden údajně 10m/y...

Reagovat
Trand

No, bude zajímavý konečně ho vidět trénovat pro lidi, který o něm jenom slyšeli, pokud to teda fakt dostane. Tím pádem ale odpadá 50% důvodu sledování MNF, protože ty zápasy nebyly nic moc a často jsem to pouštěl jenom kvůli němu.

Reagovat
Chazy

Jsem na něj zvědavej. Platil prostě za jednoho z největších HC talentů, co se kdy v NFL objevili, když byl mladej. Ono ten trade, kterej ho dostal k Bucs, prostě mluví sám za sebe:

Gruden replaced the fired Tony Dungy as head coach of the Tampa Bay Buccaneers in 2002, via a high-stakes trade that included Tampa Bay's 2002 and 2003 first-round draft picks, 2002 and 2004 second-round draft picks, and $8 million in cash.

Otázka je, jestli po 10 letech nebude mimo a jak moc mu ujel vlak. Z toho, co říkaj PFFáci, když třeba gradujou zpětně zápasy Bradyho z roku 03, 04, tak NFL se hraje fakt naprosto jinak.

Reagovat
Chazy

Raiders are giving new head coach Jon Gruden a 10-year contract, the longest coaching deal in NFL history, sources tell ESPN. The deal is likely to be worth about $100 million.

Takže po nejdražším tradu trenéra v historii US sportů se stává nejdražším HC historie NFL. Dobrý, no.

Reagovat
Dawon

Dpc to je naprosta silenost Jako 10 mega rocne Ok, s tim zadny problem nemam...ale co kdyz proboha bude stat za hovno?

Reagovat
Chazy

A že to nejde vyloučit. Je kolem něj šílená aura, no .. taky čumím

Reagovat
kubys

Naštěstí mu nedali ten podíl to by byla největší šílenost.

Reagovat
Chazy

To je prostě dycky potěšující po tý hrůze, co lidi naklikaj v pro bowlu ...

Harrison Smith a Kevin Byard nejsou ani pro bowlisti, tady jsou first team. U Byarda chápu, že ho lidi asi ani neznaj, ale ten Smith byl fakt skandál.

Nejsou tam Frederick a Smith, Martin tentokrát jen second team. Telvin Smith není v pro bowlu, ale tady jo.

Fakt to daleko víc koresponduje s tím, co člověk vidí. Ještě je pak fajn najít někde článek s tím, kdo dostal kolik hlasů.

Reagovat
Dawon

Tak pro bowl je proste soutez popularity no, to se holt neda nic delat Vsechno kde ma moznost hlasovat siroka verejnost je fraska...viz. napriklad americke volby

A v tom pro bowlu navic muzes hlasovat kolikrat chces, takze pokud je nekdo retard, a nema co s volnym casem, tak tam sveho hrace proste protlaci

Reagovat
Kowe

viz snad všechny all star games ve všech sportech v NHL už tam byl litevec s 15 bodama za sezonu, nebo nějakej osmatřicátník, co na to nikdy neměl

Reagovat
Kowe

Nebo letos v průběžně je vysoko v NBA Ginobili

Reagovat
Zaschrona

V te NHL asi myslis Girgensonse, ne? To je Lotys.

A v NBA format hlasovani pro ASG vloni zmenili, hlasovani fanousku dela jen 50%, takze Manu je stejne bez sance. A i tak je jakykoliv ASG nuda, na celem vikendu jsou zabava akorat dovednostni souteze. Klidne zrusit.

Reagovat
Trand

I Lonzo je myslím docela vysoko.

Reagovat
kubys

Lonzo má hype a je akt dobrej...sice neumí střílet, ale to je jedno, to neumí ani Simmons.

Reagovat
Trand

Já NBA sleduju fakt jen hodně okrajově, ale nechápu, proč dávají média tolik prostoru Lavarovi, to je snad každej den, co ho mám na fb na zdi. Teď jak vzal ty dva svý syny hrát někam do Litvy nebo co, to je taky dobrý wtf.

Reagovat
kubys

Včera nebo předevčírem měli představovačku...fascinovalo mě, že dres dostal i LaVar.

Ale za mě, sice to je strašný kokot, každopádně respekt tomu, co dokázal vybudovat v podstatě z ničeho. Takový hype není jen tak.

Reagovat
Trand

Jako jasně, já ho taky uznávám, že je to velice schopnej člověk. Jako jemu je asi jedno, co si o něm všichni myslej, když vydělává tolik peněz a je jedna z největších celebrit ve sportech v USA. Z jeho pohledu je to úplně geniální no, jen mi je trochu líto těch synů, že mají za otce takovýho dementa.

Reagovat
kubys

Lonzo vypadá, že už se vůči tomu vymezil, ten bude v pohodě, ale ten nejmladší ještě několik let bude mít peklo. Nehledě na to, že bude mít podle mě peklo i v týmu, protože to je cherrypicker, který v 16 bude hrát proti dospělým. Ale dost bylo NBA a basketu obecně.

Reagovat
Kowe

LaMelo to sežere nejvíc, LiAngelo shoří, takže po něm bude hovno a Lonzo to začíná dávat nějak sám

Reagovat
Trand

Jen ještě poslední věc k tomu, teď jsem an to narazil a rozsekalo mě to.

https://tinyurl.com/yagedvvk

"I purchased 2 items and was told there would be a 1-2 week delay. I have been waiting 6 weeks now, and when I asked why it was taking so long, I was called a ‘small baller’."

Reagovat
kubys

Já vím, co za Grudena Bucs vyplázli, osobně nebýt tuck rule, tak ten příběh je asi úplně jiný. každopádně...za mě musí vyhrát alespoň AFC a to je minimum za ty prachy.

Reagovat
kubys

Ok, chtěl jsem reagovat na koment výše ale whatever

Reagovat
formic81

I feel you

Reagovat
Chazy

https://federalnewsradio.com/sports-news/2018/01/2017-ap-all-pro-team-voting/

Tohle mi trochu kazí iluze o tom, jak je to perfektní ... je to samozřejmě jinde než pro bowl, ale když Zack Martin dostal hlasy jako LG, Lane Johnson jako RT a Aaron Donald má jen 49 z 50, tak si říkám, že ne všichni tam jsou zcela kompetentní. Což prostě může rozhodnout o nějaký nominaci.

Reagovat
Kowe

Titans tam maj zase dva RT a Slater má 6 hlasů v ST, což teda nevim, když byl půl sezony zraněnej

Reagovat
Chazy

No vidíš, tje taky pravda .. A teda u Lanea mě samozřejmě sere to, že má LT hlas.

Ale ještě mi vadí to, že Chandler Jones je vybranej do allpro jako LB. Když teda edge rusheři jsou jen DE, nemělo by se to jmenovat edge. Jinak by tam z prinicpu měli bejt 4-3 DE a 3-4 OLB. Stejně zrovna jak Cardinals hrají 70% snapů nějakou sub package, tak on je zařazenej do většiny snapů v DL a do coverage jde tak v 3% snapů.

LB by měli bejt jen MLB + ILB a edge 4-3 DE + 3-4 OLB, jinak to naprosto nedává smysl.

Reagovat
Dawon

moc to resis

Reagovat
Chazy

Tak jako jsou to úplně jinačí pozice a i když beru, že se to kdysi nějak pojmenovalo, a to i logicky, prostě si lezou do allstar hlasování hráči, kteří na hřišti dělaj něco úplně jinýho.

Reagovat
Trand

Whitworth tam je podle mě taky spíš kvůli jménu, jako hrál dobře letos, ale myslím, že v celkovým hodnocení PFF je nějak na hranici top10 nebo ještě nedávno byl.

Reagovat
Trand

Viz PFF: Whitworth’s pass-blocking efficiency of 96.1 tied for 13th among 55 offensive tackles, while his 24 total quarterback pressures allowed ranked tied for 12th-fewest.

Reagovat
Chazy

No, to je sice pěkný... ale vem to zas takhle, když se na ty lepší T podíváš

David Bakhtiari - Zraněnej, odehrál asi o 400 snapů míň

Staley - Ok, chyba

Joe Thomas - Zraněnej většinu sezony

Jason Peters - Taky

Daryl Williams - RT

Demar Dotson - RT

Lane Johnson - RT

Ryan Ramczyk - RT

Marcus Gilbert - RT

Trent Williams - Půlku sezony vynechal

Jack Conklin - RT

A pak už je Castonzo s Whitworthem na stejné grade. Takže ok, měl to podle PFF vyhrát Staley, ale vybrali druhýho nejlepšího LT, co je tak nějak eligible.

Reagovat
Trand

Ok, tak to není tak hrozný, já k těm statistikám nemám přístup, tak čtu jen to, co oni sami uvolní pro lidi, co nemají subscription. V tom případě se to odůvodnit dá.

Reagovat
Dawon

Slater je tam taky hrozne moc za zasluhy no...mam pocit, ze u tech ST hraci to ti hlasujici asi moc neresi a nezkoumaji video

Reagovat
Kowe

Já chápu, že to nijak extra neřeší, ale doprdele však byl půl sezony zraněnej. Toho si všimnou mohli vzhledem k tomu, o jakou ST hvězdu jde

Reagovat
Dawon

Dle poctu hlasu bych rek, ze Brady ma to MVP asi jiste...jako fakt je to paradoxni, urcite jedna z jeho nejhorsich sezon za hodne dlouhou dobu, a proste to vyhraje diky nulove konkurenci ALe tak nejak se to asi vyrovna za ty roky, kdy si to treba i zaslouzil a nedostal to

Reagovat
miky10

Gettleman: Nice to meet you, Matt

Patricia: Nice to meet you too, Mr. Gettleman

Gettleman: So how likely is it that this will be Bill Belichick's last year in New England?

Reagovat
Maresma

The #Packers are swinging big on their GM search. Green Bay submitted paperwork for permission to interview #Seahawks Super Bowl-winning GM John Schneider, I’m told. The request for the Green Bay native was denied.

Trejdnul někdy někdo pro GM?

Reagovat
formic81

Nevim jestli je to tak dobra volba. Posledni roky trosku wtf to jak vidi ten team. A letos jste na to dojeli

Reagovat
Chazy

Ale no tak je to top 5 GM v NFL. Nebo mi řekni 5 lepších a v čem jsou lepší.

Dlouhodobě úspěchy, playoff atd., to jde najít jen u Belichicka a Thompsona. Ale oba dva už měli mnoho sezon, kdy posrali co mohli, z draftu se jim neprosadil v sezoně jedinej hráč a pak jim sezonu zachránil QB. A v případě Belichicka teda on sám se zachraňuje. Ale třeba za celou dobu u Pats nenadraftoval jedinýho dobrýho WR ani RB.

A když se podíváš na Ozzieho, Elwaye a další, tak taky maj prostě výpadky po těch super sezonách. Ona to jako není prdel furt draftovat na posledních místech a není prdel ani to, když postavíš tým jako měli hawks nebo broncos a pak ti skončí kontrakty u 8 all pro hráčů, na kterejch to stálo.

Reagovat
formic81

tak kdo dneska? za me to jsou Chiefs a Falcons..

Reagovat
Kowe

Chiefs Rams

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Trand

Adoree zatím moc nezvládá.

Reagovat
formic81

boze Decker

Reagovat
formic81

Alex Smith

Reagovat
Trand

Tohle bylo sehraný fakt skvěle. Celkově super sezóna od něj.

Reagovat
formic81

ale zapas nudnej no.. snad vy to napravite

Reagovat
Trand

Pokud se Titans nezlepší, tak snad aspoň dostanou pořádnej výprask, aby vyhodili Mularkeyho a hlavně Robiskieho, protože ten tým má fakt na víc.

Reagovat
Chazy

Derrick Thomas je prostě brutální na to, kolik mu je .. neuvěřitelnej hráč a já prostě myslel, že je done, jak loni pošel na celej rok.

Ale jako nejzábavnější obránce Chiefs je pro mě Chris Jones, tje fakt šílený zvíře. Obecně mám rád vnitřní linemany, co jsou pass rush specialisti.

A teda jako Ragland je celkem ok, i když není na všechny snapy. Nakonec slušnej trade pro Bills a není až tak otřesnej bust.

Reagovat
Chazy

* Derrick Johnson .. Thomas už za ně nehraje asi 20 let

Reagovat
Chazy

No a jak je Chris Jones ze hry, tak jsou bez pass rushe

Reagovat
Trand

Jinak proč myslíte, že rozhodčí nepřezkoumávali ten Kelceho fumble?

Reagovat
Chazy

Podle mě protože nebyla clear recovery. Aby se down by contact hráč přezkoumával na fumble, tak bych řek, že musí bejt fakt evidentní, že by ten míč získal. Tj. není nikde kolem žádnej hráč soupeře, má ten míč blízko sebe atd.

Takhle prostě nevíš, co by se dělo, kdyby ta hra nebyla mrtvá. Kelce ten míč měl přímo u sebe, takže lze očekávat, že by ho prostě vzal do rukou, kdyby měl důvod si myslet, že se hraje dál. Nemůžeš si domýšlet, co by se stalo, kdyby se hrálo.

Uvidíme, co řekne NFL, ale o tohle podle mě šlo.

Reagovat
Trand

Ok, to dává smysl.

Reagovat
Trand

To je fakt šílený, 4 TD a 12 INTů, když Mariota nehází z playactionu.

Reagovat
aither

pěknej TD

Reagovat
Chazy

Nejlepší věc ve statistice AF, když má QB na jedný hře passing i receiving TD

Ve fantasy by to bylo pěkný.

Reagovat
I am Mancunian

Mariota

Reagovat
Sali5

Takové to, když hodíš touchdownovou přihrávku.. sám sobě

Reagovat
formic81

a mame ball game

Reagovat
formic81

Decker taky neco chytil jo

Reagovat
Trand

Jak dlouho, než se Peters začne vztekat?

Reagovat
Trand

Peters neskutečně

Reagovat
formic81

co ten hlasek

Reagovat
I am Mancunian

Mariota parádny blok

Reagovat
aither

Reagovat
formic81

tohle musi tem vesnicanum strasne zvednout sebevedomi.. snad neco predvedou na tom Foxborough..

Reagovat
Trand

Omg, oni ještě postoupí. Jako nebýt vyřazení Kelceho, tak podle mě Chiefs postoupí, ale ta neschopnost v útoku bez něj byla fakt strašná, pokud jsou tak závislí na jednom hráčovi, co není QB, tak by asi v dalším kole playoff taky neměli co dělat.

Reagovat
formic81

podle me tohle nezvladnul Andy Reid.. ano sice se ti zrani top hrac, ale to te nemuze rozlozit. Ani play-calling mi neprisel moc dobrej.

Reagovat
Trand

Ve studiu na NBC teď dost vynadali Revisovi, že se moc nesnažil a jako je to celkem pravda.

Reagovat
Chazy

Určitě je divný, že měl Hunt jen 11 běhů. Ve středu sezony hráli tak a furt prohrávali, když běhal 20x, tak vyhrávali. Ale samozřejmě běhat proti LeBeauovi je těžké.

Jako Smith to zas schytá, že se s ním nedá vyhrát SB. Dneska byla zpráva, že Chiefs ho po sezoně chcou tradnout a dát tam Mahomese. Další PO katastrofa to asi umocní.

Reagovat
formic81

uprimne tohle dneska nejde na vrub Smithe.. naopak nekolikrat tomu teamu dost pomohl a s tema WRs a tou o-line vic asi neslo udelat.

Reagovat
Chazy

Hele, jde a nejde. Když prostě vezmeš, že na QB prakticky z poloviny stojí výsledek zápasu a že je kvůli tomu nejdražší hráč týmu, prostě čekáš, že zařídí za poločas aspoň nějakej ten TD. Když za druhej poločas nedaj ani bod, ani nemaj nějakej dlouhej drive a prostě nedokáže ty hráče hecnout k něčemu, co by to rozhodlo, tak holt se to bude házet i na něj. A když se tohle děje rok co rok, je to těžké s ním .. tje jak ten Dalton. Jsou to fajn QB, ale něco chybí. Jasně, byly tam dropy, nikdo mu nepomoh, ale něco urvat měli.

A proto je tam Mahomes, no.

Reagovat
formic81

na nej jsem hodne zvedavej.. jinak co tak dostanou za Alexe? 4 kolo..

Reagovat
Chazy

Já ti nevím, furt je to zajímavej starting QB. Pro takový Jaguars by moh mít velkou cenu s tím, co umí a klidně by za něj mohli dát lepší pick. Třeba je v NFL někdo, kdo věří tomu, že vyhrávat zápasy může, SB dát může, kurvili to Chiefs a Reid a tenhle hate je jen fanouškovskej.

Ale mně se to nějak nezdá, podle mě Mahomes potřebuje dva roky. Fakt mě to překvapí, jestli to udělaj.

Reagovat
formic81

ja naprosto souhlasim s tim ze by Mahomes jeste mel sedet. Podle me by hlavne mel prijit nejakej big body WR a asi novej OC. Nekdo mladsi a nekdo kdo nebude tak konzervativni. Jinak myslim ze nekdo z Jaguars nedavno rekl, ze Blake je jejich franchise QB. A myslim si ze Jags by mohli bejt jedinej pripad, mozna jeste Cards. Pro zbytek teamu to bude bridge QB a asi 3 kolo by bylo maximum. Ale treba zrovna v Jags bych ho videl rad.

Reagovat
Chazy

A teda on se jim zranil i top hráč v obraně, no. Bez Jonese zmizel pass rush a Mariota začal beastit.

Reagovat
Trand

Hrajeme hrozně zatím

Reagovat
formic81

a Rams se strilej do nohy jak za casu Fishera :D

Reagovat
Trand

Jsme fumblovali někdy naposled v šestým kole tak, pokud nepočítat Goffovy fumbly. Hráči dropují balóny, o-line pod tlakem pořád. Aspoň, že ta obrana drží zatím.

Reagovat
Chazy

Patriots are bracing for a Matt Patricia exit, likely as the next coach of the Lions

Reagovat
formic81

pekne nadisgnovany..

Reagovat
Trand

Podle mě zatím není problém v playcallingu, jen si hráči neplnili osobní povinnosti - OL špatně blokovala, receiveři dropovali.. Navíc nepomáhá, že všichni Falcons tacklují jako Kuechly. Ale snad nás tohle probudí.

Reagovat
formic81

Poole me neskutecne prekvapil jak zvladnul oba openfieldy.. bude to bitva no

Reagovat
Trand

Jo, to bylo neskutečný, na to že je DBčko. Navíc proti Gurleymu ten první, tuhle situaci jsem letos viděl třeba 20x a na poprvý ho ztackluje fakt minimum hráčů.

Reagovat
Trand

Každopádně ten trávník vypadá fakt hrozně, skoro až nehratelně.

Reagovat
Trand

Goff s Woodsem to drží nad vodou. Ještě najít Watkinse, dát nějaký další touche Gurleymu a bude to dobrý. Obrana zatím excelentní, fakt asi nejde žádat víc po tom, do jakých situací byli postavený.

Reagovat
formic81

asi done..

Reagovat
Trand

Tak podle mě celkem vyrovnanej zápas, rozhodly ty fumbly ve special teamech.. Velký zklamání, Goff hrál dobře, Woods hrál dobře, Gurley se celkem rozehrál. Nemyslím si, že by Falcons byli nějak celkově lepší v projevu hry, ale získali klíčové turnovery, takže zaslouženej postup.

Reagovat
Trand

Jinak ten poslední drive byl od Goffa skvělej, 15 her za 3 minuty je super, škoda, že ho receiveři na konci nepodrželi.

Reagovat
Trand

Tak od Jonese celkem jasnej faul.. Ale těch je v každým zápase asi několik nepísknutých, jen mrzí, že to zrovna teď nepískli.

Reagovat
Dawon

Hele ja nevim, rict ze Goff hral dobre mi prijde velka prehanka...53 %, 5,8 YPA, to je fakt hodne velka bida...a jasne ze staty nejsou vsechno, a urcite vam on zapas neprohral, ale to v mych ocich uplne nestaci na to, aby se dalo rict, ze hral dobre...na to, ze Falcons se podle me nedarilo vytvaret nejaky konstantni tlak na nej bych urcite cekal, ze bude presnejsi...a urcite to nejde svalit jen na WR a dobrou obranu

V podstate bych rekl, ze mel dva dobre drivy na konci obou polocasu kdyz ste hrali no-huddle a jinak fakt akorat tu a tam pekny hod

Reagovat
Trand

Teď nemám po ruce takovýto to video, který ukazuje každej hod ze zápasu, takže se budu spoléhat víceméně jen na paměť. První poločas byl Goff víceméně celej pod tlakem a neměl moc místa na manévrování. K tomu bych připočítal dropy, Gurley za celou sezónu 1, včera 2, Kupp tam měl taky nějaké dropy v první čtvrtině a jen co si tak ještě z hlavy vybavuju, tak Higbee i Watkins mohli v tom předposledním drivu oba chytit ten míč v endzóně. Nebyli to žádný stoprocentně chytatelný míče, ale je to přesně ta hra, když receiveři pomůžou svýmu QB a to včera ukázal je Woods. Nevím proč to tak bylo, možná nervozita, i když zrovna třeba u Gurleyho bych to nečekal. Měl tam několik skvělých passů směrem k Woodsovi, který byly úplně neskutečně přesný a směřovat o kousek jinam, tak to mohl být INT. Zároveň si nevybavuju žádnej jeho pass, kterej mohl skončit interceptionem, možná jeden ve druhý čtvrtině, na kterej zvládl dát ruce Alford, ale to je tak všechno. Taky si vezmi, do jaká situace byl postavenej, víceméně po celej zápas jsme hráli 3. down a dlouhou vzdálenost a on jich stejně několik proměnil. Já fakt nevím o tom, že by nějak extra moc receiverů netrefil, vím, že Gurleymu to párkrát nehodil ideálně a jednou podhodil Watkinse, což mohl být asi TD, kdyby mu to hodil dobře, ale podle mě na ten hod neměl sílu, takže z toho bych ho asi taky zas tolik nevinil.

Píšu to z paměti, takže možná jsem na něco zapomněl, ale podle mě hrál fakt dobře a ty čísla o tom zápase nevypovídají.

Reagovat
Dawon

No já si právě krom toho jednoho geniálního hodí na Woodse a moc pěkného TD neuvedomuju nic extra spesl...

Ja teda fakt nemám pocit že by ten tlak na něj byl velký, ale to bych se teda asi taky musel znovu mrknou...a každopádně když už teda byl, tak si s ním nedokázal vůbec poradit mám pocit

Na pff mají tenhle údaj: When faced with pressure, Goff was only 4-of-12 for 57 yards and he took three sacks

Jako neber to jako naky útok na něj, já bych zkrátka nerek že hrál dobře ani špatně, v mých očích tomu jen něco chybelo...

Reagovat
Trand

Je pravda, že ta souhra s Gurleym mu vůbec nefungovala, na druhou stranu, s tím jak Falcons tacklovali to nebylo asi zas tak na škodu, protože by z toho stejně moc nebylo. Nějaký hody měl trochu mimo, s tím souhlasím, ale prostě podle mě dneska hrál dobře. Jen na Woodse měl ty geniální hody 2, ale to je vlastně celkem jedno, k ničemu to nebylo.

On má dlouhodobě celkem problém s hraním pod tlakem, to se asi zlepší až časem a zkušenostma, koneckonců, tohle je jeho druhá sezóna a ta první by se měla počítat tak na půl, když nastoupil k 7 zápasům a němel moc kompetentní coaching staff okolo sebe. Nejvíc se mu daří z playactionu, ale to úplně nejde provozovat, když ti nefunguje běhová hra, což nám aspoň v první půli nefungovala. Jako jo, máš pravdu, že jsem ho možná přechválil, ale mně se dneska fakt líbil, jen si myslím, že ho spoluhráči moc nepodrželi. Já jsem na tu playoff experience moc nevěřil, ale dneska se to asi projevilo, hlavně s tím Cooperem na returnech. Co se týče Goffa, tak o něj fakt strach nemám, ten se bude jen zlepšovat, jen Gruden prý chce jako svého OC našeho QB coache a doufám, že to nebude žádnej velkej setback pro Jareda, pokud si Olsona fakt Gruden vezme.

Reagovat
Chazy

Co říct na Falcons, no. Ten tým je naprosto geniálně poskládanej, talentu je tam fakt nechutně. A jako v obraně se to ukazuje, dneska zas neskutečnej výkon. Já prostě nedávám hlavně tu dvojci Jones-Campbell, kde Jones je v coveragi na úrovni hráčů secondary a Campbell šílenej pass rusher, dohromady jsou i docela použitelní proti běhu.

Ale ta ofenzíva, tje pro mě něco příšernýho, přitom talentu stejně. Dneska to jako celkem šlo, ale stejně by to bez pomoci Rams nestačilo. Já to nechápu, mi přijde, že Sarkisian hraje Ryana jak kdyby to byl Jalen Hurts a prostě to calluje stejně jako loni Alabamu proti Clemsonu a dřív USC. Na tom playcallingu je vidět, že není blbej a má to promyšlený, ale v NFL ti hráči jsou tak dobří, že fakt není potřeba furt hrát takhle bezpečný hry, maskovat tam různý screeny a nechat Ryana hodit max nějakej rychlej slant. Prostě kua to je skoro elitní QB, může hodit fakt šílený věci, atakovat obránce, házet 50-50 míče a on mu tam furt cpe ty college mrdky, který stejně NFL obránci po čase přečtou. Na NFL obranu je prostě potřeba jít agresivně. Ale jako běhovou hru calloval dobře, ne že ne, ta jela a ta velká hra Sanua mu fakt vyšla. Ale nepřijde mi to jako správná cesta.

Ale ten TD na JuJa byl boží

Reagovat
Trand

Celkově je to úspěšná sezóna, nikdo nečekal že budeme v playoff. Zkusím si sem napsat takový krátký zhodnocení.

1) Našli jsme HC, kterej vypadá, že by mohl bejt tím správným na dlouhý léta.

2) Goff, o kterým spousta lidi mluvila jako o bustovi letos víceméně ve všech kategoriích skončil v top10. A není to jen o schématu, kdo se díval dneska, tak viděl, kolik těžkejch hodů Jared doázal hodit a jak dokázal zvládnout ten 2 minute drill na konci. Jasně, ještě není top nfl QB, ale ten pokrok je neskutečnej.

3) Do další sezóny půjdeme se zkušenostma z tohohle zápasu, v tomhle týmu mělo jen 6 hráčů zkušenosti z playoff a z toho jen 3 starteři.

4) Wade Phillips je génius, zdědil solidní hráče v obraně, ale dokázal změnit schéma, z některých hráčů dostat ještě lepší výkony (Donald), přesunul Joynera na safetyho, dokázal z Troye Hilla udělat hráče, kterej vypadal jakože by mohl být NFL starter. Když dobře nadraftujeme, tak můžeme být ještě lepší a posílit na pozicích, kde nás trochu tlačí bota.

5) Máme dost velkej potenciál do budoucna, pokud se zbavíme Johnsona a Quinna a Austina, tak budeme mít v capu dost peněz na to podepsat důležitější hráče a shenat další ve FA. Co se táče Watkinse, tak fakt nevím, jestli ho podepsat, on přínos určitě má, ale bude záležet, kolik bude chtít, platit jako WR1 ho nemůžeme, letos prostě neměl takovou produkci.

Takže asi tak, dnešní zápas se bohužel nepovedl a o to víc to mrzí, když člověk neví, kdy se do playoff zase podívá, ale Falcons udělali míň chyb, takže zaslouženej postup. Aspoň si člověk užije zbytek playoff bez nervů.

Reagovat
Dawon

No tak jako oba zapasy pro me prekvapeni, Titans sice teda o dost vetsi sok, ale u obou sem hodne cekal vyhru domacich

Rams si to do velke miry posrali sami, ale Falcons zase pripiomneli, proc z nich jde papirove takovy strach...zaplat panbuh, ze jejich OC je retard, snad tam zustane co nejdyl

A jenom takovy jeden postreh: proc proboha falcons po tom poslednim TD nesli pro 2? Do konce cca 5:30, sance ze by rams hrali TD+2x FG mi prisla fakt temer nulova...tou 2pt konverzi fakt nemohli nic ztratit, a nechybelo moc, a Rams meli TD jeste pred 2minute warningem a meli by dost realnou sanci to otocit...Quinn je pro me super HC, tohle bylo z jeho strany zase jednou divne rozhodnuti, ktere je mohlo stat zapas

No a teda v aktualni situaci to budou bud Bills nebo Titans u nas na Divisional round, to mi taky uplne nevadi

Reagovat
Dawon

Jo a jeste k tomu fumblu na konci 1. polocasu, kdyz Kelce umrel...to vysvetleni, co pise Chazy, dava smysl, ale podle me se na to meli urcite alespon kouknout a pripadne to i fanouskum takhle vysvetlit...prijde mi to dost zvlastni v dobe, kdy se hodinu prezkoumava fakt kazda blbina, a tady se na to vysrali

Me osobne by treba to co psal Chazy nenapadlo, a mel sem v tu chvili pocit, ze Titans okradli

Ono se to asi moc resit nebude, jelikoz Titans vyhrali, tak to zapadne a bude se spis resit treba ta 2pt konverze kdy Mariota fumbloval ale uz to bylo zastavene kvuli forward progress...ale v te dance situaci to udelalo treba 10bodovy rozdil, protoze Titans by v tu chvili velmi pravdepodobne dali aspon FG a naopak ten drive skoncil TD chiefs...a kdyby se na to hned koukli a pouzili Chazyho vysvetleni, tak by se dost ochranili proti pripadnym protestum po zapase

Reagovat
Chazy

Chazyho vysvětlení je fakt jen moje domněnka. Třeba Pereira včera napsal na twitter, že pískali hrozně.

Zároveň tam ale rozebíral ten sack, nikoliv tenhleten fumble. Tipuju, že to mám správně, ale docela bych ocenil, kdyby to fakt někdo vysvětlil.

Reagovat
Dawon

hezky pekne

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

16 running play (14 carries pro Gurleyho) mi připadá strašně málo

Reagovat
Chazy

Kdybys ten zápas viděl, tak prostě Falcons hráli Neala v boxu, bylo tam hrozně moc hráčů a ten běhovej útok dlouho nefungoval. A když pravidelně hráli dva a dlouhý, tři a dlouhý, tak holt museli házet. Ve druhým poločase už běhali líp, ale zas tam prohrávali o 13 a potřebovali šetřit čas, no.

Určitě mohli běhat víc, ale Falcons to dobře bránili.

Reagovat
formic81

ja si celkove myslim ze proste obrana Falcons je strasne underrated, aspon pro takovou tu sirsi verejnost ty uz jsi to napsal nahore, ale podle me celkove ta secondary je top 5. Poole si to vcera daval jak svine. Ve stredu mas dva spunty Poea a Jarretta a i ty edgerusheri proste hrajou daleko lepe akorat nemaj to jmeno no. A ja jako milovnik safetyu proste Neala totalne zeru. Pro me jsou Falcons play-off team co klidne to SB muze udelat.

Reagovat
Chazy

Já to tu už psal dávno, že Saints, Chargers, Falcons, Jaguars a Steelers dokázali za poslední 2-4 roky přestavět obrany na naprosto neuvěřitelně silný a moc se o tom nemluví. Teda o Steelers a Jaguars ano, ale ty tři další týmy se dost ignorují. Přitom všechno franchise, kde to dlouhodobě bylo o útoku a obrana to kazila, teď najednou všech pět má obranu jako pomalu ten silnější aspekt hry. U Jags, Chargers i Falcons to platí, akorát Steelers a Saints maj furt silný i útoky.

Takže jako jo, já vím, stříkám tu z nich dlouho. Jak říkám, Deion Jones a Devondre Campbell se pro mě řadí zábavností k LB dvojcím typu Freeman-Trevathan nebo Kuechly-Davis. A Neala taky žeru, i když hlavně proto, že je Gator. Jinak já dycky radši FS jak SS, takže Earl > Chancellor. Jarrett je jeden z nejzábavnějších DT v NFL, no. On není špunt, to je prostě neuvěřitelná hrozba pro QB. Dan Quinn prostě přines vizi, kterou si odnes ze Seahawks od Carrolla a Schneidera, posunul ji směrem k ještě větší atletičnosti na úkor síly, Dimitroff mu nadraftoval, co potřeboval a výsledek je úžasnej.

Jen jak říkám, katastrofa je, že útok má toho talentu prakticky stejně, ale Sarkisian to neumí využít. Pro mě jsou nejlepší tým v NFL kvalitou, ale prostě tak nehrají.

Reagovat
formic81

uprimne Steelers bez Shaziera.. nevim nevim, navic ani ta jejich secondary mi neprijde nejaka nic extra. U Saints je naprosta zahada ze funguje ta front 7 tak dobre, protoze tam ty jmena krome Rankinse a Jordana proste nejsou.

Reagovat
Chazy

Tak u Saints je to hlavně o tý absurdní secondary a front 7 díky tomu prostě má víc času se dostat na QB. A třeba Hendrickson je rookie, tak ještě není jméno, ale hraje fakt fajně. A Teo prostě talent má. A to jim chybí Fairley, no.Ale jako když máš v secondary pomalu 4 top hráče, tak je asi ok, že ve front 7 máš dva.

A steelers zas to maj postavený opačně, no. Beru, že secondary není "nic extra", ale Burns je prostě dobrej, Haden tam ožil a Mitchell je prostě stabilní průměrák. Jen ten Sean Davis je podle očekávání ultimátní bust. A dobře jim hraje nějakej noname slot.

Ale ta DL? Watt, Hargrave, Heyward, Tuitt, tje prostě silné. Blbý je, že on se jim se Shazierem zranil i Matakevich, kterej by byl přirozená náhrada. Škoda, že Dupree je bust.

Reagovat
Chazy

Gruden teda ofiko, no. Bude mi fakt chybět jako komentátor, ale upřímně, co skončil Tirico a vzal to místo něj tenhle plešatej, tak už to nikdy nebylo ono. Hodně se mluví o tom, že Gruden ho fakt nemá rád, ale i kdyby měl, tak už to nemá to kouzlo. Ti dva se tím fakt hrozně bavili, viz:

http://www.nfl.com/videos/carolina-panthers/0ap3000000426512/Gruden-s-Spider-2-Y-Banana-shake

Reagovat
Trand

Tirico komentoval teď TNF vždycky s Collinsworthem. Ale já mu nikdy nepřišel na chuť, je pravda, ře si ho už nevybavuji s Grudenem a vybavuju si ho jen z letoška, ale fakt mi jeho komentář asi jako jednoho z mála komentátorů vadí.

Reagovat
Chazy

Jo, však otázka vkusu. Mně zas začíná lízt na nervy Romo, i když ho všichni milují .. sice má úžasný postřehy, neskutečně predikuje hru, úžasně vysvětlí, všechno skvělý. Ale styl, jak mluví, jak komentuje, ta forma, debilní "vtipy", sere mě dost.

Reagovat
Trand

Mně přijdou nejlepší dvojice na Fox Sports, Charles Davis a Kevin Burkhardt, Chries Myers a Daryl Johnston, Kenny Albert a Ronde Barber. I John Lynch byl loni skvělej. To jsou dvojice, kde ten hlavní komentátor je fakt dobrej a má příjemnej hlas a je prostě super a ten spolukomentátor perfektně rozumí hře a dokáže to super vysvětlit divákům. Sice nepredikujou jako Romo, ale hned po hře to pochopí a dokážou skvěle vysvětlit a všimnou si i věcí, kterých si normální divák nevšimne. Collinsworth s Michaelsem taky ujdou. Víceméně každá dvojice je dobrá, snad s výjimkou Bucka s Aikmanem, který jsou na Fox Sports komentátorská dvojice číslo 1. Ty zachraňuje jenom Erin Andrews.

Reagovat
Chazy

Jop, Buck mě taky vytáčí. Neříkám, že má kariéru jen proto, že je syn jednoho z nejslavnějších komentátorů historie US sportů, ale rozhodně mi přijde populárnější, než by tak nějak měl bejt vzhledem k tomu, jakej výkon podává...

Pro mě je nejlepší uřvanost Guse Johnsona, nějak mě vždycky vtáhne do zápasu. A spolukomentátora má taky fajnýho.

https://www.youtube.com/watch?v=ROrsXuHmIAY

Reagovat
Trand

Tak co já čtu na netu, tak spousta lidí na Bucka nadává. Ale zas jsem četl, že v MLB je to dobrý komentátor, jen v NFL mu to zas moc nejde.

Reagovat
Kowe

Romo už mě sere fakt nesnáším laciný vtípky a on toho má zápas co zápas přehršel.

Reagovat
Trand

Vzpomeň si na Dundáčka a hned tě to přejde.

Reagovat
Kowe

Toho jsem v životě slyšel míňkrát než Roma alespoň

Reagovat
Dawon

rouhání!!!!!!

Reagovat
Chazy

Rams OT Andrew Whitworth now owns the NFL record for playoff trips without a win

Je horší to a nebo třeba Brandon Marshall (WR), kterej nikdy ani playoff nehrál? Ale Dalton ho může snadno dohnat

Reagovat
Chazy

(0-7 je Whitworth)

Reagovat
formic81

zrovna takovej sympos

Reagovat
Trand

T ANDREW WHITWORTH, 36.8 OVERALL GRADE

Mere days after being named first team All-Pro left tackle, Whitworth had the lowest-graded game of his entire career. Brooks Reed killed him a handful of times with a spin move, while Adrian Clayborn and Takk McKinley got the better of him with bull rushes. Whitworth allowed six pressures on the day, his highest total all season.

Reagovat
niflheim

ty krávo

Reagovat
niflheim

Tony <3

Reagovat
niflheim

Bort ... tři špatné hody za sebou, nejdříve málem přehodil Lewise, pak dvakrát za sebou incomplete co měl trefit

Reagovat
formic81

zatim z toho tezce umiram..

Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

Já se bavím

Reagovat
Trand

Vždyť to je tragický. Jako Jags aspoň hrají skvělou defense, ale v jejich útoku je to podle mě spíš o neschopnosti než o obraně Bills. Jako nechci jim brát žádný zásluhy, ale útok Jags je prostě šílenej dnes.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mihi

Bortles je hrôzostrašný

Reagovat
niflheim

Tyrod to slušně dostává.

Reagovat
Mihi

1st and goal na 1 yarde a on to hádže do matchupu s Ramseym

Reagovat
formic81

proč jsou teamy v afc tak na hovno..

Reagovat
Chazy

Vyhrály 4 z posledních 5 SB

Reagovat
formic81

vis jak to myslim.. 2 teamy jsou top zbytek na hovno.. vetsi sanci by tam meli Cowboys, Seattle i Lions letos nez Jags, Bills, Titans proti vam a Steelers.

Reagovat
Chazy

Ale vím, dělám si srandu. Ale snad je tam teď hodně týmů na dobrý cestě a zas se to srovná.

Reagovat
Trand

Do dneška jsem si myslel, že by se Jags mohli v playoff slušně rozjet, ale to dnešní představení je tragédie. Jako je možný, že se Bortles prostě špatně vyspal a když to přežije dnes a Jags postoupí, tak bude hrát mnohem líp. Ale tenhle výkon fakt moc optimismu neukazuje.

Reagovat
formic81

jak tohle muze hodit..

Reagovat
Chazy

Mě ten zápas prostě baví ... je to jak BIG10. Každej drive to může rozhodnout, každej first down důležitej kvůli field pozici. Obrany boží. Fakt je těžký vymyslet AF zápas, kterej by mě nebavil. Fakt úplně BIG10 styl.

Reagovat
formic81

no jako Tyrod se aspon snazi nejak tu obranu zamestnat.. ale Bortles, ten ma problem trefit i screen. Na Tyrodovi je uplne videt jak se boji ty secondary a jestli nekdo neco uplne neposere v ty obrane tak nevidim sanci ze daj Bills offensive TD. To spis prilitne pick six od Bortlese. Ale je to play-off no

Reagovat
Chazy

Jj, Tyrod dycky rychle proletí progresi a radši hodí check .. ale já se nedivím. On prostě nemá jedinýho prémiovýho receivera mimo Benja, kterej by se uměl uvolnit. A bez Glenna a Incognita je úplně v hajzlu.

Reagovat
formic81

jako podle me proti Jags musis jit pres rychlost.. takovy ty 50:50 bally do vzduchu podle me nemaj smysl. Ramsey a Bouye to proste umi odbranit a jeste to tam zbiraj safeties. Jimmy mel uspech protoze trefoval slanty, dragy a proste vyuzival rychlost Goodwina a Taylora. A taky meli problemy s nasema TE. Tak mozna tam vede cesta.

Reagovat
formic81

jak jste zacali tady picovat na Roma.. tak uz to slysim taky

Reagovat
Trand

Podle Sportu2 zase hraje Bortles, vyslovováno stejně, jako se to píše.

Reagovat
formic81

tam ja to vzdal pred 2 lety.. kdyz jsem o tom nevedel nic tak me to bavilo..

Reagovat
Trand

Já měl puštěnej youtube stream, ale ten spadl a nechtělo se mi hledat nic novýho, tak jsem si z lenosti pustil televizi. Jinak taky koukám vždycky normálně na streamy.

Reagovat
formic81

ja myslel ze uz tady vsichni frcime na gamepassu.. jeste te nepresvedcili?

Reagovat
Trand

Možná si to po téhle sezóně koupím, ale pořád mi to přijde jako hrozně velká cena.. Ale zase bych chtěl víc sledovat draft a combine atd., tak uvažuju, že si koupím tu offseason možnost, pokud to ještě existuje.

Reagovat
Chazy

Já bych teda řek, že tu má pass naprostá menšina lidí

Reagovat
Trand

Tak taky je otázka kolik lidí na ten fotbal odsud kouká žejo. Diskutuje nás tu pravidelně tak 5 a zbytek se vyjadřuje spíš k fantasy nebo vůbec. Takže těžko říct kolik lidí tady vůbec kouká na zápasy. Mně by se třeba ten gamepass vyplatil určitě, protože koukám každý week minimálně na 3 zápasy, jen mi to pořád přijde jako dost peněz za ten gamepass, ale stejně si ho asi pořídím.

Reagovat
formic81

ja letos videl zapasu fakt dost, pac ty nedele jsem si na to vymezil. Ja hlavne vidim vyhody v tom game in 40 a dalsi videa o hracich a network k offseason no..

Reagovat
Maresma

Já třeba koukám jen na zápasy Hawks a sem tam si pustím jinej zápas, když nemám zrovna nic na práci, plus teda play-off ještě. Takže gamepass je pro mě celkem zbytečná, drahá věc.

Reagovat
Trand

Jj, vždyť jo, já to vůbec nemyslel špatně proti nikomu. Tohle je fotbalový fórum a spousta lidí asi pořád preferuje soccer, já, asi z velký části kvůli tomu, že fandím Arsenalu už soccer zas tolik nemusím. A americkej fotbal mě baví fakt hrozně moc, takže chci vždycky vidět co nejvíc zápasů. Je mi jasný, že většině se ten gamepass asi nevyplatí, navíc ty streamy bývají v dobré kvalitě celkem.

Reagovat
formic81

ja nevidel zapas Arsenalu od rijna.. a asi se ani nehodlam koukat ze me se stava american, koukam jenom na americky sporty a asi se vratim i k mlb.. soccer uz fakt nemusim, prijde mi to strasne homo sport posledni dobou, do toho ty prestupovy castky.. humus

Reagovat
Trand

Dobře děláš s tím Arsenalem, na lepší zítřky to zatím nevypadá.

Reagovat
Chazy

Wow, fakt? Zrovna u tebe bych čekal víc asi

Reagovat
Maresma

jj, tak ty noční zápasy prostě nedávám a pak mi zbývaj dva nedělní zápasy

Reagovat
Chazy

Právě já co pracuju, tak už noční zápasy taky nedávám tak často, ale můžu si ráno pustit ten kondenz ve 40 minutách. Ale jasně, asi chápu, že se nechce dát 200 dolarů, když to je takhle. Pro mě to smysl prostě má.

Reagovat
Kowe

Někteří dávaj zlomek té ceny a stejně ty kondenzy ráno maj

Reagovat
Mihi

Mne sa to tiež neoplatí, kedze sledujem len zápasy v nedeľu a PO a na reddite sú super streamy.

Reagovat
I am Mancunian

No ja sledujem prakticky celú sezonu len zápas o 19:05 a potom si stiahnem nejaké 2-3 ešte z internetu.

Reagovat
raduinho

Já dám tak 1-2 zápasy týdně, s tím, že se snažím vidět hlavně Panthers. Když je čas tak slítnu ještě highlights vybraných zápasů, ale na gamepass to taky nevidím.

Reagovat
Sali5

Vnímám to zatím stejně no, přitom alespoň zčásti vidím prakticky každý prime time zápas a v neděli vždy pokud nehrajou Broncos, tak od 7 minimálně redzone, a pak od 10 celý nějaký zápas

Reagovat
Chazy

Jsou super na naučení se základů toho sportu, pravidel, takovýho toho základního vnímání. Ale když už od toho chceš víc, tak se musí jít na americký, co se tím živí.

Reagovat
Trand

No hrát na 4. down routu jednoho hráče, to chce velký koule.

Reagovat
niflheim

Kožak

Reagovat
formic81

no Bills budou mit tak minutu

Reagovat
Dawon

A ted Peterman rozkraji nejlepsi obranu ligy, easy

Reagovat
Dawon

skoro

Reagovat
formic81

no fly zone no,,

Reagovat
Dawon

Ramsey je nerealny hrac

Reagovat
Trand

Tohle byl fakt hroznej zápas. Snad to Saints s Panthers vynahradí.

Reagovat
Sali5

Snad se Cam dneska dobře vyspal no

Reagovat
pawiel_afc

dufam ze mu Saints dobre nalozia

Reagovat
Chazy

Bills ale čeká hodně práce. Taylor ok, je to bridge QB nebo elitní backup, asi tak jde ta jeho kapitola startera uzavřít.

Na druhou stranu v tom týmu fakt chybí ofenzivní talent, kterej by dokázal zápas nějak strhnout. Dneska fakt nebyl nikdo z receiverů schopnej se ani na chvilku uvolnit, Taylor vážně většinu času neměl komu. A i když je asi brzo na soudy, tak prostě já nevím, Zay Jones je vážně hodně špatnej a těžko věřit tomu, že to zlepší.

Benjamina maj ještě na rok a ten by moh bejt rozdílovej hráč, ok. Ale Incognito je starej, Wood stárne, McCoy na RB taky začíná bejt starej. Defka taky není nejmladší.

Reagovat
niflheim

Tak to byl divný call na 3rd down.

Reagovat
Chazy

Wtf Cam v tomhle drivu. Ten třetí down na Olsena, teď tenhle hod do end zone. To jsou šílený věci, co předved. Někdy fakt vytváří dojem, že by moh bejt i elitní pasovej QB, ale bohužel to asi nehrozí

Reagovat
Trand

On je hrozně nevyrovnanej, hodí ti takovýhle hody a pak přehodí receivera na jednoduchý routě.

Reagovat
Chazy

Jj, a to je prostě asi nevyléčitelný. Bojuje s tím tolik let a žádnej pokrok krom jedné sezony

Reagovat
pawiel_afc

otazka je ci to dostatocne trenuje lebo tam za tie roky nie je ziadny posun

Reagovat
Chazy

Jako tím sem si skoro jistej, ale je to asi těžké, no. Se naučíš tu perfektní techniku, postoj, celej ten proces hodu, ale pak si pod tlakem, musíš rychle hodit a uděláš to, co máš naučený 20 let a co je ti přirozený, no..

Něco jako když Manziel ukazoval na combinu perfektní techniku, pak přišel první zápas, první hry pod tlakem a házel z jedný nohy, v záklonu a nebo si u toho poskočil.

Reagovat
pawiel_afc

som zvedavy ci sa to unho este casom zlepsi alebo je toto jeho strop co sa tyka hadzania napr taky Vick casom spravil velky progress co sa tyka hadzania tak nejaku nadej tam este vidim

Reagovat
Trand

To stejný jsem víceméně psal i Dawonovi nahoře, není u něj vidět žádnej pokrok, takže passově to lepší už asi prostě nebude.

Reagovat
niflheim

Ježiši to je kruté

Reagovat
pawiel_afc

krasne hody od Breesa do malych okienok

Reagovat
telka11

Obrana Saints je fakt za dva roky najednou skvele zlepsenej unit. Krome Lattimora hraje dobre i Williams, to jsou dva super rookies, k tomu Anzalone na IR. Sileny zlepseni letos Rankins, Crawley a i Davison, krasa s tim utokem to vytvari pomerne scary kombinaci

Reagovat
telka11

a Jordan samozrejme

Reagovat
formic81

to samy by se snad mohlo podarit nam

Reagovat
telka11

by bylo krasny no, draft by mel jit hlavne do defky krome top picku na lajnare

Reagovat
formic81

jojo.. penize utratit za offense a draft defka no.. Shanny rikal ze budeme aggresive tak se tesim.. jinak jak ty se stavis k nasim FA? Reida a Hyda prodlouzit nebo nechat jit? Jinak uz tam zadny vetsi jmeno neni.

Reagovat
telka11

tak je tam jimmy zejo ale tam je docela dobra moznost, ze ho tagnem...Reid by podle me mel byt priorita na podpis, mel dobrou sezonu. Me osobne by se asi nejvic libil pro Jimmyho kontrakt a pro Reida tag. U Carlose jsem porad na vazkach, sice vydrzel zdravej a mel v absolutnich cislech super sezonu, ale PFF ho strasne sundava a je pravda, ze nepromenil hodne sanci, mel proste pod 4 YPC. Ja bych ho skoro nechal jit, podle me za to, co bude chtit, nestoji

Reagovat
formic81

Ale dobrej zaver

Reagovat
Sali5

celkově super zápas.

Reagovat
pawiel_afc

Reagovat
Mihi

Reagovat
aither

Reagovat
Dawon

Concussion protocol me proste strasne sere...kurva Cam dostane sileneho vypinaka primo na hlavu, nemuze se zvednout chvili, pak se tam uprostred cesty na stridacku vybulil, at mi proboha nikdo netvrdi, ze nemel otres...cele je to jen o tom, ze je to QB, a tak ho proste nemuzou sundat ze hriste...tohle je proste spatne

Reagovat
Dawon

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000904047/article/nfl-looking-into-panthers-handling-of-cams-protocol

Paradicka, dostanou zdcujici pokutu jak Hawks pred par tydny za Wilsona, a vubec nic se nezmeni...fakt absolutni vysmech tohle

Reagovat
Trand
Reagovat
formic81

bude tu dneska nekdo koukat na college?

Reagovat
Sali5

Jasná věc.

Reagovat
Trand

Go dawgs! Hlavně se těším ale na toho Fitzpatricka z Alabamy, podle všeho je to fakt úžasnej hráč a skvělých defensive backů není nikdy dost.

Reagovat
formic81

ja mam dva favority ktery budu sledovat, kteri by mohli skoncit u Niners. Jednim je prave Fitz a druhym Raquon Smith

Reagovat
Trand

No, asi bych se nezlobil, kdyby kdokoliv z nich dvou skončil v mým týmu. Ale myslíš, že ještě budou k dispozici až budete vybírat? Mně se hodně líbí ještě Sony Michel, na něj se těším dost, i když nevím, jake má draftovej potenciál.

Reagovat
formic81

ja si myslim ze Smith by mel bejt asi.. co vsude tak koukam na mock drafty tak vetsina lidi tipuje 4 QB v top 10 a krom QBs tam jsou jmena jako Barkley, Key, Chubb, Nelson.. A u nas to nemusi bejt nutne corner nebo lb. Uvidime jak dopadne FA ale my pujdem bud po trade down nebo BPA. Ale u vas to asi bude hlavni need LB spot a jestli odejde i Johnson tak i ten corner. Koukal jsem na pff grade a Ogletree tam ma dost silenej grade teda. Myslel jsem si ze je lepsi.

Reagovat
Trand

Ogletree je dobrej do coverage a na spy na QB, ale neumí zastavovat run a taky neumí moc dobře tacklovat, což je u LB trochu problém. U nás to je podle mě takhle v pořadí od nejdůležitějšího:

1) CB - Johnsona snad pustíme, Robey-Coleman je FA a Webster se bude vracet po zranění achilovky

2) Edge rusher, protože Barwin byl fakt mizernej a Quinna se možná zbavíme

3) ILB - potřebujeme nějakýho klasickýho run stoppera, protože nikoho takovýho na soupisce nemáme víceméně

4) OL - tady buď center, protože Sullivan je starej a slušný centeři se dají sehnat i v nižších kolech a nebo potenciální náhrada na LT, ale máme palčivější problémy momentálně, takže s tím nepočítám

5) Nose tackle

Jako bylo by to pro vás super, kdyby na vás Smith zbyl, ale zas ber v úvahu, že jsme v lednu a čeká nás combine atd a ty mocky se mohou dost změnit.

Reagovat
Chazy

Já živě neee. Bamu mám rád trošičku, Georgii vůbec, neměl bych moc komu fandit. A z koukání na college kvůli NFL prospectům jsem už vyrost.

Reagovat
formic81

a jinak po vcerejsku kde utok Bills naprosto vyhorel, ano obrana Jags je totalni prestrel, ale 3 body jsou proste zoufale malo. Tak by me zajimalo jak by jste resili situaci v klubu. Bills maji 2 picky v prvnim kole (21,22) takze maj munici na to jit do top 10 (myslim ze my a Bears super trade down partner) a najit si franchise QB nebo dat jeste sanci Tyrodovi ci nekomu jinymu z FA a draftovat zbrane do utoku.

Reagovat
Trand

Je to přesně jak říkal Chazy podle mě, Tyrod je ok QB, ale pokud chtějí mít úspěch v playoff, tak buď musí sehnat jiného QB nebo okolo něj postavit úplně brutální tým, něco typu Jags, což nemají. Já být nimi, tak zkusím QB na 21 nebo 22, pokud bude ještě něco rozumnýho k dispozici a tím druhým pickem se snažím přidat nějaké zbraně do útoku. Akorát teď nevím jak to mají s FA, ale ten útok prostě posílit musí, fakt tam kromě stárnoucího Shadyho a možná Benjamina nejsou žádní playmakeři. Možná ještě zdravý Clay, ale to je tak na hraně.

Reagovat
Dawon

Ja myslim, ze po letosku uz Taylorovi asi nikdo jako franchise QB verit nebude...asi nejvic cekam tak jak rikas trade pro nakeho QB, a mozna nechani si Taylora jeste na ten rok a developovat toho mladeho...problem je, ze on ma pro tuhle sezonu Taylor uz i velky cap hit (18 mega) coz je proste dost a zaroven neni ani nejak prijatelne cutovatelny (9 mega dead money), takze uvidime, jak se to vyvrbi no

Bills sou celkem v naprd situaci, kdy v sezone, kde to od zacatku vypadalo na snahu o velky rebuild nakonec udelali PO, a nemaji tim padem nejak super pick no

Reagovat
formic81

teda ten Fromm na freshmana mi prijde vynikajci..

Reagovat
Sali5

Woooow

Reagovat
Sali5

Nekonečný zápas, ale stálo to za to vydržet

Reagovat
Chazy

Mě tak napadlo... když se podařilo Chiefs blownout 18 bodovej náskok, tak jen připomínka, co se jim povedlo pár let předtím ...a ten kouzelnej fumble.

http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap2000000309162/GameDay-Chiefs-vs-Colts-highlights

Reagovat
Trand

Ten zápas si pamatuju. Celkem zázrak, že se Chiefs s těma hráčema v útoku podařilo skórovat 44 bodů. Dwayne Bowe, AJ Jenkins, Dexter McCluster, Donnie Avery, Knile Davis. A ty Luckovy interceptiony jsou teda taky dost strašný.

Reagovat
formic81

Bowe zacal rapovat a AJ Jenkins asi jeden z nejvetsich Niners bustu ever

Reagovat
niflheim

Taková malá paralela ... zrakví se jeden hráč v útoku (Charles vs Kelce) a najednou jako by šel celý gameplan do hajzlu.

Reagovat
Dawon

teda az na to, ze Charles se zranil hned na zacatku zapasu a dali bez nej monstroznich 44 bodu zatimco tady od Kelceho zraneni utok naprosto zemrel

Reagovat
Sali5

První playoff zápas, co jsem kdy viděl

Reagovat
Dawon

Two days after their season ended in a playoff defeat to the New Orleans Saints, the Carolina panthers Panthers have relieved offensive coordinator Mike Shula and quarterbacks coach Ken Dorsey of their duties.

Jako tezko rict, jak moc to jde hazet na ne...dost zoufale jim chybel talent na WR

Reagovat
formic81

Proc vubec tenkrat vytrejdovali Benjamina? Ne ze by on nejak hvezdil u Bills ale furt je to dost solidni WR. Pak kdyz se dostanes do situace ze tvuj nejlepsi WR je Funchess tak to proste nestaci, kor proti secondary Saints.

Reagovat
Kowe

Mluvilo se o tom, že chtěj ten útok víc diverzifikovat protože Funchess i Benjamin jsou si dost podobní a chtěj tam přidat namísto těch obrů víc rychlosti a mršnosti. Jenomže pak jim pošel Samuel. A z dvojice Funch/Benj si asi vybrali toho levnějšího. Ono rozdíl 1,5M a 8,5M je docela dost

Reagovat
Dawon

Jop, takhle nak to asi bude no...asi pomer cena/vykon proste vyhral funchess

Reagovat
Kowe

A není se co divit, po odchodu Benjemina začal Funchess dělat dobrý čísla a v RZ byl i lepší než on. Benjamin oproti tomu jaký má jméno, tak docela bustuje bych řekl.

Reagovat
Trand

Tak on po tý skvělý rookie sezóně víceméně nenavázal na ty dobrý výkony, respektive neukázal žádnej progres. Těžko říct, jestli to je tím zraněním z 2015. Letos se taky dost potýkal se zraněním a je těžký odhadovat, jak moc byl zdravej během sezony. Každopádně pokud během příští sezony nebude hrát aspoň jak v rookie sezóně, tak to s ním asi lepší už nebude.

Reagovat
Chazy

NFL Media's Daniel Jeremiah wrote that Georgia freshman QB Jake Fromm "has all the tools of an NFL QB."

Fromm (6'2/215) won't be eligible to declare for the draft for another two seasons, but Jeremiah already has his eyes on the true freshman gunslinger. The analyst was impressed with what Fromm put forward during Monday's stinging national championshp loss to Alabama, when he competed 16-of-32 passes for 232 yards, a touchdown and a pair of interceptions. It was far from a flawless performance by Fromm, who struggled to drive the offense in the second half, but we expect big things from the quarterback as he continues his development heading into his sophomore year and beyond. He finished his inaugural collegiate campaign throwing for 2,615 yards with a 24/7 TD/INT ratio.

No a Eason už zareagoval, asi už viděl dost.

The Seattle Times' Adam Jude reports that Georgia sophomore QB Jacob Eason will transfer to Washington.

Reagovat
niflheim

Tak Petine prý jako DC k Packers. Jsem zvědavý, u Browns pod ním ta obrana povětšinou fungovala.

Reagovat
niflheim

Ravens promoted LBs coach Don Martindale to defensive coordinator.

Tady se celkem mluvilo o Paganovi.

Reagovat
Maresma

Darrell Bevell fired as offensive coordinator of the Seahawks

Reagovat
Dawon

Vic dysfunkcni utok aby clovek pohledal

Fakt sem hrozne zvedavy, jestli to tam nekdo dokaze spravit a zacit hrat zase "normalne" a ne jen sazet na nahodu a wilsonovu genialitu

Reagovat
niflheim

S tou jejich OL mi to celé připadalo jako hra na náhodu, protože pár momentů po snapu OL zkolabovala a všechny plány šly do kytek ale někde jsem četl, že plno lidem vadila rotace RB (tedy některým zbytečně moc snapů, jiným málo, ...)

Jak vůbec ta OL fungovala po příchodu Duana?

Reagovat
Dawon

Jako jo, ta OL stala za hovno, ale proste je mozna fer se zamyslet, jestli to vazne jde 100% hazet jen na OL

Taky je otazka, jestli proste Wilson jak si navykl na konstantni tlak si neosvojil trosku blbe navyky, tzn treba max 1 read a uz ocekava tlak a utika a improvizuje, ikdyz obcas to treba neni nutne...ale to je jen takova random myslenka, ktera moc nicim neni podlozena

Myslim, ze to Brown celkem obstojne pozvedl, ale na to asi lip odpovi jini, co je vic sledovali

Reagovat
Dawon

Není úplně nejaktuálnější článek

Reagovat
Chazy

Se poser třeba

Reagovat
Dawon

to treb klidne udelam

Reagovat
Maresma

No.. podle myho nazoru neudelal takovej dopad, jak se cekalo. Tim ale nerikam, ze byl spatnej, tech problemu tam bylo vic.

Reagovat
Trand

Celkem hezkej obrázek s letošníma PFF známka picků z 1. kola 2016.

https://pbs.twimg.com/media/DTMhU2ZVQAA2tGB.jpg:large

Pro mě největší zklamání asi Tunsil a Kelly, i když ti hráli v dysfunkčních týmech, tak se to třeba zlepší, ale těžko říct. Treadwella můžeme už asi označit jako bust, ten zklamal taky neskutečně.

Reagovat
Sali5

Tady ještě hodnocení letošního 1. kola.

https://pbs.twimg.com/media/DTHXvX0WkAA27dm.jpg

Ty WR classes jsou fakt šílené.

Coleman 45.9

Fuller 73.0

Doctson 57.7

Treadwell 45.9

Davis 51.8

Williams 45.7

Ross 45.9

Reagovat
Kowe

Za to ti CB jsou bomba

Reagovat
Chazy

Nemyslím, že by u Kellyho bylo "těžko říct" a že by to bylo nějak super zklamání. Kvůli zranění prostě vynechal kemp a prvních 5 zápasů, pak se vrátil rozbitej, hrál sračku a sezonu ani nedohrál kvůli otřesu. Ale jako rookie byl dost slušnej, takže já bych vycházel z ní zatím.

Vtipnej mi přijde Vernon, kterýho na konci Bucs i benchovali, jak špatně hrál, ale grade má slušnou. Ale to je tak, když každej snap má stejnou hodnotu. Může na tři pustit 200 yardů a díky dobrýmu zbytku z toho vyjít dobře.

Reagovat
Trand

Adoree tam má taky celkem dobrou známku a Engram hroznou a to jsem měl pocit, že Adoree nehraje nic moc, když jsem Titans viděl a že Engram je solidní, i když měl hodně dropů no. Ale ej pravda, že Engrama jsem viděl asi tak 4 zápasy, když měl zrovna dobrá čísla.

Reagovat
Dawon

U Engrama sem jim psal tu slohovku, at mi kurva nejak vysvetli, proc ma tak blbou overall grade A porad nic

Reagovat
Chazy

On už ale má u nich hroznou i receiving grade

Reagovat
Dawon

Hm Ale tehdy nemel JA CHCI ODPOVEDI!!!!

Reagovat
Chazy

Tvůj mail už nebude vypadat validně, no beztak mu tu grade upravili kvůli tobě, aby dávala smysl.

Reagovat
Dawon

mel sem si to vyscreenovat

Reagovat
Trand

Měl myslím nejvíc dropů v lize, tak to bude určitě hrát roli. Ale proč je takový rozdíl mezi ním a Njoku fakt netuším.

Reagovat
Chazy

Hele, vůbec nezáleží na počtech yardů, TD atd. Jde prostě o to, jak odehraje každej snap. Když se dokáže uvolnit a QB na něj nehodí, bude mít pozitivní grade. Když chytí v nějakým coverage bustu míč tak nešikovně, že nedokáže pak získat žádný yardy a vyběhne ven, zas může mít negativní grade i po 20 yardech. Roli hraje i blokování a další aspekty. Každej snap prostě a každej má stejnou hodnotu.

Reagovat
Trand

Ok

Reagovat
formic81

Something to consider when looking at #49ers draft needs:

SF's offensive line ranked 19th in @PFF pass-blocking efficiency (76.8) before Jimmy Garoppolo started. From Week 13 onward, SF's O-line ranked fourth best (84.9).

Getting the ball out quickly makes a difference

no sice mu jeste asi 1-2 kamose sezenem, ale to je super vizitka..

Reagovat
Chazy

Zároveň to ale ukazuje, že se nedaří a nikdy nepodaří PFF to, aby hodnotili každýho hráče za každej snap separátně. Určitě v tom dělaj maximum, ale prostě nikdo tam nehraje sám za sebe.

To samo receiver prostě bude mít se skvělým QB vždycky šanci na lepší známky, pass rusher šanci na lepší známky v dominantní DL.

Viz třeba ten Vic Beasley. Loni byl lídr v sack statistice, ale měl naprosto průměrnou známku,protože podle PFF jen finišoval práci ostatních. A letos ji má naprosto hroznou, když už ty sacky nemá. Takže PFF sice odhalilo, že nehraje tak dobře, jak se zdá, ale i tak ty známky byly cinknutý výkonama ostatních.

Reagovat
formic81

Tak co vy patriotska sebranko, mate vubec aspon trochu respektu z tech vesnicanu nebo uz slavite postup do finale konference

Reagovat
niflheim

Respekt určitě je, obzvláště když je na druhé straně mobilní QB

Reagovat
Kowe

Respekt ano, strach ne. strach mam jen z vykonu Bradyho

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
Dawon

Jako stat se muze cokoliv, ale ja osobne si ani v nejmensim nepripoustim, ze bysme mohli prohrat Kazdopadne tak jak Kowe sem hrozne zvedavy na Bradyho...jestli se po 2 tydnech volna dokaze dat nejak dokupy, nebo jestli navaze na ty vykony z poslednich 2 mesicu...protoze jestli navaze, tak nam na SB moc nadeji nedavam

Reagovat
Chazy

Ani moc ne. LeBeau je jeden z nej DC v historii NFL, ale Brady prostě jeho obranu umí, vždycky si ho povodí.

Reagovat
formic81

Jinak naseho hvezdneho rookieho Fostera uz chytli s travou v Alabame.. no doufam ze dostane jenom pokutu a cely se to rychle vyresi. Kazdopadne Lynch minulou offseason rikal ze jakykoliv offfield issues budou tvrde trestany. Hmm takze asi bude peknej meeting.

Reagovat
telka11

Uz je v protocolu, to uz bude asi za susp tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu idioti, já vím, že je těžce představitelný být v jejich světě, ale tohle nechápu.

Reagovat
Chazy

Josh Freeman signed a two-year contract with the CFL's Montreal Alouettes.

No .. tak ať se mu tam daří. Nikdy to nepochopím, co se stalo, jestli osobní problémy, nebo ho to prostě nebavilo, neměl tu moviaci na sobě makat, aby něco dokázal. Ale talent měl nereálnej, ukázal ho i v NFL a přišlo mi, že umí naprosto všechno. Fakt škoda ho.

Reagovat
Chazy

The next #Seahawks OC could be on display today: #Eagles QB coach John DeFilippo is one of their top targets, sources say. They hope to talk to him (along with Brian Schottenheimer) if Philly loses.

Kdyby šel Flip tam, tak jim fandím ještě víc jak doteď. Ale překvapuje mě to, kdysi jsem čet, že ho ta OC role u Browns moc nebavila, že víc než callování her ho baví ta práce s pozičníma hráčema a že jako HC by rád navrhnul off i def playbook, ale callování by se vzdal.

Ale ať je to jak chce, v tom roce '15 byli jeho QB McCown (8 startů), Manziel (6) a Austin Davis (2) a dal s nima dohromady 3,782 YDS, 20 TD, 12 INT, rating 84 a byli 25. útok celkově, což podle mě s tím materiálem nebylo vůbec špatný.

Naopak Schottenheimer, já nevím. Čet jsem o něm moc dobrýho, ale vždycky jsem měl z něj dojem špatnej.

Reagovat
Chazy

Seahawks now expected to hire former Colts' QB coach Brian Schottenheimer as their offensive coordinator, per league source.

Tak nic, no.

Reagovat
Trand

Rip Seahawks

Reagovat
Chazy

Vím, co si o něm myslíš. Ale prostě objektivně, když u vás byl, tak tohle byli jeho QB:

2014 Austin Davis (8) / Shaun Hill (8)

2013 Kellen Clemens (9) / Sam Bradford (7)

2012 Sam Bradford (16)

A u Jets předtím byl celkem dost respektovanej. Ale je to hlavně syn významnýho HC a nevím, jak moc to hraje roli v tom, že je vnímanej pozitivně.

Reagovat
Trand

Já vím, že neměl moc s čím pracovat a Martyho znám taky. Já nemám moc dobrou paměť na tyhle věci a navíc jsem fotbalu tehdy zas tak moc nerozuměl, ale co si pamatuju je, jak měl neefektivní a špatný cally na 3. downy. Ale třeba mu to půjde u Seahawks lépe.

Reagovat
Trand

Gruden si vzal jako trenéra OL Toma Cabla od Seahawks, moc nevím, co si o tom myslet. Je to respektovanej trenér z relativně nedávných let, ale ta OL Seahawks byla prostě hrozná. Nevím, jestli to je tím, že tam jsou špatný hráči a nebo callováním akcí od OC, ale asi by to ve mně moc nadšení nevyvolávalo být fanouškem Raiders. I když je pravda, že ty poziční trenéři nejsou tak důležití.

Reagovat
Chazy

No, jako nejsou "tak" důležití, ale jsou kurva hodně důležití ... Prostě už jen ten mnou výš zmíněnej Flip má ohromnej podíl na tom, jak hrajou Carr a Wentz. Viz:

http://www.cleveland.com/browns/index.ssf/2015/01/derek_carr_on_new_cleveland_br.html

A když se člověk zamyslí, jak se Patriots zvedla OL po tom, co tam přišel Scarnechhia a jestli by bez toho byl SB... A takovejch top pozičních koučů, co maj obrovskej impact, bude hodně, jen člověk zná jen ty u svýho týmu a nejslavnější v lize. U toho Cablea taky nevím, co si myslet. Hádám, že není slavnej náhodou a něco umí.

Reagovat
Trand

No jako víš jak jsem to myslel, není to prostě úroveň HC nebo koordinátorů. Samozřejmě, že si jejich důležitost uvědomuju, hlavně pro vývoj těch hráčů. Jako něco určitě umět musí, jinak by ho Gruden nebral, zas na druhou stranu je možný, že jenom těží ze svých lepších let a teď už tak dobrý není. Co jsem tak četl, tak dost fanoušků Seahawks na něj nadávalo a vlastně i dostal padáka teď. Jen mi to přijde zvláštní, že vzal zrovna jeho.

Reagovat
Chazy

Jasný. Já jen, že kdyby můj tým bral na pozičního kouče někoho, koho vnímám jako tragéda, rozhodně by mě to znepokojovalo

Reagovat
Kowe

On Gruden taky x let netrénoval, tak třeba to všechno postaví tak nějak zpátečenicky a shoří

Reagovat
niflheim

Neměl náhodou Cable loni kopu interview na různé pozice?

Reagovat
formic81

play-calling eagles tenhle drive hodne lahodnej..

Reagovat
Trand

S tím, jak jim to běhá, bych šel pro 4. down, ale taky to trochu vypadá, že je zhruba 50 % šance, že budou fumblovat.

Reagovat
Trand

Omg zase fumble při special teamu, to jsou luckeři.

Reagovat
formic81

Matty je ozralej jeste?

Reagovat
Trand

No, dobře jim tak, dneska v útoku nic neukázali, Eagles skvělá obrana. Ale nemůžu si pomoct, playcalling byl od Falcons špatnej.

Reagovat
Chazy

Sarkisian musí letět ... tje fakt neskutečné.

Ale Eagles jsou absurdní, můžou v pohodě dát SB bez Wentze. OL je nereálná, a to i bez Peterse, RB s ní vždycky budou mít zisky a Foles prostě ujde.

No a ta DL ve stylu Bamy...

Reagovat
formic81

Ted Titans 24:21 win

Reagovat
Trand

Jj a v NFC Championship pak Foles proti Keenumovi a v AFC Mariota proti Bortlesovi.

Reagovat
formic81

Ty Steelers bych prezil

Reagovat
niflheim

Tony <3

Reagovat
Chazy

Mně přijde hroznej zas. Ultratrapný pseudovtípky. Knowledge výborná, komentátor hroznej.

Reagovat
formic81

Tak co jeeee

Reagovat
Trand

Zatím dobrý

Reagovat
Chazy

Já docela chci, aby McDaniels k těm Colts šel. Přestává mu to fungovat, některý cally jsou strašný a předvídatelný a je vidět, že fakt už s Bradym netáhnou tolik za jeden provaz.

Chce to něco novýho

Reagovat
formic81

tak vysledek moc hezkej.. jeste ze jsem u toho usnul

Reagovat
Dawon

Tak nakonec velka pohoda, a hned se clovek citi trochu lip...Brady vynikajici, obrana taky nakonec hodne fajn, jde dost citit, ze vyjma tech co sou dlouhodobe out jsme asi nejzdravejsi za celou sezonu

Vnimam to jako dost dulezite, ze s tim vsim co se kolem nas delo za posledni 2 tydny se nam povedlo vratit si hlavne v utoku sebevedomi, ktere pusobilo poslednich +- 6 tydnu ztracene

A po 7. v rade v AFC title game...to je fakt absurdni

Reagovat
Chazy

Tak a teď bych prosil výhru Jags a pak Vikes. Vždycky budu víc věřit Bradymu proti top obraně, a to i kdyby zas hrál hrozně, než naší obraně proti top QB. Kor když k tomu jsou Bell nebo Kamara s Ingramem.

Pořád mě sere, že Niners nevyhráli tu konferenci proti Giants, protože s nima bych nám v SB věřil daleko víc. Tehdy ta patriotí obrana vypadala úplně stejně.

Reagovat
formic81

jako Vikes jsou real, ale Jags?

Reagovat
Chazy

Mám na to statistiku, že se to stane

Ben Roethlisberger threw a career-high five interceptions against Jacksonville in Week 5. This will be the sixth time in NFL history that a QB faces a team in the playoffs after throwing five INTs against them in the regular season. Only one of the previous five won in playoffs.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Big Ben je letos under pressure docela dost bidnej, aspoň podle ratingu. Nedivil bych se, kdyby to bylo vyrovnané až do konce a málo bodů.

Reagovat
Chazy

Belichick on Brady playing better tonight: “I don’t know. That’d be a good question for him.”

Klasik

Reagovat
Sali5

Vikes dneska musí, Jags bych fakt neunesl

Reagovat
pawiel_afc

SB pekne Saint vs. New England nech sa je na co aj pozerat

Reagovat
Chazy

http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000906149/Brady-makes-Favre-like-pass-across-his-body-for-first-down

Toto bylo husté prostě ... já fakt nechápu, kde se takový věci v něm berou. I ten deep ball velmi šel.

Reagovat
Chazy

NFL Network's Ian Rapoport reports the Steelers are expected to assign the franchise tag to Le'Veon Bell this offseason.

No a on už jasně řek, že když přijde tag a nedohodnou se na smlouvě, tak končí kariéru nebo nebude ten rok hrát. Jako je to hroznej hnus, jak tagy, tak hlavně tendery. Nechápu, jak je možný, že je na světě sport, kde maj týmy tolik pák na hráče a můžou je tolik okrádat o prachy. Těžko najít mezi těma nejvýdělečnějšíma sportama nějakej, kde by hráči víc riskovali život samotným hraním a přitom zároveň i nějakej, kde by byli víc obíraní o prachy. Ten zisk, co klubům generují, je nereálný a prostě dostávaj jednoletý tagy, tendery, polovina každýho kontraktu je negarantovaná. Je to zlo, fakt bych to zrušil. Jako každýmu před ním, budu mu fandit, aby se mu podařilo je vydíráním donutit dát mu kontraktu. I kdyby měl příští rok vynechat 8 zápasů, než pochopí, že to bez něj nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi toho Bella fakt líto, má pro ně nekonečnej význam a bez něj by byli fakt v prdeli a oni s ním každou offseason jednají jak s hráčem practice squadu.

Reagovat
Chazy

Tak to bych zas netvrdil ... jednaj s ním tak, jak s ním jednat můžou a jak je to jednání prostě nejvýhodnější. Rams taky letos Donaldovi kontrakt nedaj, bo opce a pak si ho tagnou.

Reagovat
formic81

Jak souhlas ale 17 mega na jednu sezonu mi neprijde tak strasny. Kor pro RB. No nic tak my si budem hledat nekoho jinyho. Treba to bude vas Lewis.

Reagovat
Chazy

No, ono je to 14,2mega a kdyby dostal třeba pět let, prostě by měl garantovanejch třeba 30mega a daleko míň by se musel bát zranění. Navíc jestli je hráč podepsanej na rok nebo pět let, dost zásadně ovlivňuje to, jak s ním tým pracuje. Kdyby měl dlouhodobej kontrakt, nebude dostávat 400 míčů za sezonu. Letos to bylo 321 běhů a 80 catchů a na to se jim může vysrat tak akorát.

Reagovat
Djibril6

Sledujete streamy ještě nikde jinde než na redditu?

Reagovat
Trand

Já chodím vždy na reddit, včera tam třeba byly celkem super streamy, přes sezonu jsem hodně koukal na ytb streamy, ale ty poslední dobou padají, nicméně ten samej borec tam hází teď i HD streamy pro lidi z Evropy a ty jsou celkem stabilní.

Reagovat
Djibril6

Díky

Reagovat
Trand

http://buffstreamz.com/watch/nfl-2.php

Tohle je ono, možná ta poběží i ten druhý zápas potom.

Reagovat
Dawon

Jeste me tak k tomu zapasu napadly dve veci

za 1) Danny je proste buh...fakt vecna skoda ze je skleneny a ze by nikdy nemohl prezit sezonu kde by mel 10 catchu na zapas, ale kdyz uz mu prestaneme hlidat vytizeni a proste ho naplno vyuzivame, tak fakt mezi nim a edelmanem proste zas takovy rozdil nevidim. Hrozne stesti, ze se nam ho dari tak dlouho drzet za tak malo penez, mit takoveho hrace v podstate jako backup je fakt pohadka

A za 2) Nemuzu si pomoct, ale Cooks si s Bradym proste nerorumi, a je to tak v podstate celou sezonu...Cooks je fakt jediny, u koho je ten mic dycky trochu mimo a proste tam ta souhra skripe...vcera navic v jedne chvili podle meho spatne precetl coverage a zabehl spatnou option routu, kde mohl mit naprosto jednoduchy TD, ale bezel uplne opacnym smerem, nez Brady hodil a to taky nicemu nepomuze

A s tim je spojena druha vec...nemel spatnou sezonu, ale rozhodne nemel top WR1 sezonu a zaroven se dost obavam, ze bude chtit penize jako top WR, ktere mu v zadnem pripade dat nemuzem...a tim padem sme vyhodili 1st round pick za slusneho hrace na 2 roky, coz mi prijde dost blby byznys

Celkove kdyz se na to clovek diva zpetne a zapocita do toho i ty 2 QB trady behem sezony, tak se nam letos trady fakt naprosto absurdne nevyvedly...misto toho aby se ten tym zajistil do budoucna po odchodu Bradyho, tak sme vykrocili uplne opacnym smerem

Reagovat
Trand

K tý dvojce, mně to přijde dost podobný, jak to máme současně my s Watkinsem. Taky jsme pro něj trejdli, taky bude chtít asi WR1 peníze, taky letos neměl produkci jako WR1 a taky to často vypadalo, že si nerozumí s Goffem.

Jsou tam samozřejmě i nějaký rozdíly, Sammy měl jen necelý měsíc v offseason s Goffem na sehrání, ale celkově mi to přijde dost stejné. Já bych si ho ještě pro příští sezonu nechal, zkusil použít třeba ten transition tag nebo franchise a rozhodnout se až příští rok.

Reagovat
Dawon

No my ho mame jeste na rok pod opci (cca 9 mega), ale pokud se ten pristi rok neco nejak zasadne nezmeni, tak si moc neumim predstavit, ze bysme se pretrhali, abychom ho udrzeli

U vas se to da alespon vysvetlit tim, ze Woods i Kupp byli naprosto super, ale u nas prave po zraneni edelmana a s hoganam out na pul sezony byla velka prilezitost, aby se fakt ukazal

A prave si pak clovek rika, jak moc mu ublizilo edelmanovo zraneni - pozornost obran by proste byla rozlozena jinak, a to by mu treba hodne pomohlo

Na druhou stranu je asi fajn ze sme hned v prvni sezone zjistili, ze asi nema na to, aby byl klasicky WR1, protoze pak by se taky treba mohlo stat, ze bysme mu zaplatili a pozdeji na to dojeli

Reagovat
Dawon

a jeste teda k Watkinsovi...on ma alespon tu vyhodu, ze na rozdil od Cookse neni posrany prcek Mi letos prislo, ze nejvetsi Cooksuv problem je prosadit se proti press osobce, tam fakt nebyl schopny moc zabehnout tu routu jak by chtel a uvolnovat se...coz taky neni uplne vlastnost, kterou pro sveho nejlepsiho WR chces no

Reagovat
niflheim

On mi prostě připadá jen jako speedster. Trochu jsem nad tím tradem žasl, protože Brady mi nikdy nepřipadal deep ball QB jako např. Brees. Místo Cookse by se možná hodil nějaký "big bodied" receiver. Uvidíme jak dopadne v létě Mitchell. Nedivil bych se, kdyby chtěli Cookse tradnout za druhé kolo.

Reagovat
Chazy

Btw ... Brady už má 9,431 yardů jenom v playoff. Kdyby teda letos hrál SB, stačí dva 300+ zápasy na 10K yardů. Tje prostě absurdní. Jen pro srovnání:

2. Peyton Manning 7,339

3. Brett Favre 5,855

4. Joe Montana 5,772

5. John Elway 4,964

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Jags

Reagovat
Trand

Dpč to byl neskutečnej Int, Jack tu routu zaběhl za něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
formic81

ja ted prisel.. co se tam stalo?

Reagovat
Trand

Jags měli skvěle nascriptovaný první drive a Jack pak chytil interception asi 20 yardů od endzony Steelers.

Reagovat
formic81

to je ta underrated obrana?

Reagovat
Chazy

Přesně to je ona a nemyslím, že jeden zápas něco mění, kor když tam byl INT ve vlastní red zone a útok byl na hřišti asi 40 vteřin dohromady

Reagovat
formic81

tak treba neco uvidim, nebo dostanou 40

Reagovat
Chazy

Když dostanou, dostanou. Jak říkám, jeden zápas

Reagovat
Trand

Já si myslím, že nemají špatnou obranu, na druhou stranu je třeba přihlídnout k tomu, proti komu letos hráli.

http://www.post-gazette.com/.media/2/2017/04/21/26c6fa09-a403-4333-a1db-3f948a96603e.jpg

Nechci tim nijak snižovat jejich zásluhy, ale upřímně z těch týmů letos dobře ofenzivně fungovaly Chiefs, Lions a Patriots, v top 10 bodech za zápas jsou ještě Vikings, Ravens a Jaguars, ale to nevím jestli se dá považovat za dobře fungující útoky. A navíc jsou teď bez Shaziera. Jako Steelers mají super statistiky, ale podle mě to úplně nevypovídá o jejich obraně. Mají nějaký super hráče, ale podle mě je ta jejich obrana tak na hraně nadprůměrný/průměrný a bez Shaziera průměrná.

Reagovat
Chazy

No a 3 roky zpátky byla jedna z nejhorších a nejstarších v NFL, což byl můj point. Jakej se jim podařil rebuild a že najednou je to něco, o co se můžou opřít.

A prostě Tuitt-Hargrave-Heyward, to je pohádka.

Reagovat
Trand

Jo, to jo, jen si nemyslím, že je underrated.

Reagovat
niflheim

No jako zatím dobrý

Reagovat
EXoRcIsT

Pittsburgh

Reagovat
smazaný uživatel

Bejt fanouškem Steelers, tak se pobodám. Přijde mi ten jejich útok divnej, vůbec se mi ty jejich cally nelíbí.

Reagovat
niflheim

Wow, tak tohle obrana Jags kvalitně posrala ... navíc v druhé půli začínají Steelers na míči, to klidně může být 28:21 po pár minutách druhé půle

Reagovat
aither

Snad bude

Reagovat
Chazy

No, já nevím. Furt je to haluz na 4. a 11 v drivu, kde je obrana zas drtila a první TD zas byl do dokonalý coverage, kde fakt kdo ví, jak to padlo. Takže i když to obrana posrala (ale prostě kdo by nebránil primárně FG), tak jako moc není důvod si myslet, že Steelers přijdou a daj TD ..

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Ta penalty

Reagovat
formic81

kurva ja chci Bella..

Reagovat
Chazy

Hej, on jako je ambiciozní a chce vyhrávat, podle mě u něj nepůjde jen o prachy (a takoví hráči stejně nechodí do Kalifornie) a prostě by nešel do týmu v rebuildu

Reagovat
formic81

nas rebuild konci a rekni mi kdo nechce jit do Kali.. o taxes uz jsem toho slysel dost ale Frisco bude zase tahak..

Reagovat
Chazy

Ten, kdo chce prachy, napsal jsem to v tom příspěvku.

A teda kdyby váš rebuild končil, tak chudák Jimmy

Reagovat
formic81

pro me ten pomyslnej rebuild byl jenom o QB. Ano mame dalsich x der, ale ten konec sezony ukazal ze proste o to play-off muzem bojovat. A myslim ze uz tahle FA ukaze ze mame co nabidnout pro nove hrace.

Reagovat
Chazy

Já si naopak myslím, že v NFL není ani 5 horších týmů kvalitou, že váš strop i s elitním QB je tak 9-7 a protože toho dobrýho QB budete mít, bude vám to bránit v tom, abyste získávali dobrej talent. Něco jako Cowboys 2008-2013.

Ale uvidíme samozřejmě. Ale za mě PO nehrozí.

Reagovat
Trand

Chudák Smith teď, to byla neuvěřitelná coverage od něj, ještě lepší, než měl předtím Bouye a stejně TD.

Reagovat
Chazy

To je už podruhý, co nemoh obránce udělat nic lepšího a pad TD ... ještě mu i ten samotnje catch narušil.

Ale ta penalta prostě vymyšlená.

Reagovat
-Kopy-

Brown neskutečně

Reagovat
Chazy

Chudák Bouye prostě .. za tohle od PFF musí dostat hodně kladnou grade a přitom TD.

Reagovat
formic81

Nejlepsi zapas play-off zatim

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Chazy

Bortles mě občas překvapí .. ten třetí down na Yeldona byl fakt skvělej od něj. A teda ten TD nadesignovanej úžasně.

Snad už Steelers nemaj šanci, na zápas s Jags se těším. Brady vs top obrana, to je dycky zábava.

Reagovat
formic81

Ale ta obrana nepredvedla nic. Pass rush zadnej, runy taky moc nezastavila.

Reagovat
Chazy

Holt proti Bortlesovi není naděje na nic

Reagovat
smazaný uživatel

Ona taky OL Steelers patří mezi ty nejlepší v lize. Ale v secondary si moc receiveři Steelers nezahráli.

Reagovat
Sali5

Tipuju 31:10

Reagovat
formic81

Do pice tohle je bozi ale

Reagovat
formic81

Do pice tohle je bozi ale

Reagovat
Trand

Nebyl Bell kolenem na zemi před endzonou? Se divím, že tohle nikdo nepřezkoumal.

Reagovat
formic81

Tomlin a Haley je dobra banda kokotu

Reagovat
formic81

Ale Jags by mohli bejt Denver z roku 2016

Reagovat
I am Mancunian

snáď sa dostanú do SB

Reagovat
Sali5

To by museli porazit Pats doma, takže Denver z roku 2016 budou Vikes

Reagovat
formic81

Jenomze Vikes maj podle me zbytecne underrated ten utok. Ten utok Denveru byl fakt spatnej nebo jako na play-off teamy spatnej

Reagovat
Sali5

Jak může být útok špatný, když ho vede nejlepší rozehrávač všech dob Ale jinak jasně, každopádně Jags venku vůbec nevěřím, stejně jako bych tenkrát nevěřil nám.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

Je to ale celkem zajímavý, když je AFC tak zoufalá konference o dvou týmech, a teda ten druhej měli bejt Steelers.

Reagovat
formic81

No meli kdyby meli nejakou obranu a Tomlin nezesral ten konec. Plus teda ty cally na 4downy

Reagovat
Chazy

Tak já doufám, že takový věci jako obrana si zohledňoval, když si to tvrdil

Reagovat
formic81

No ty si me tady krmil necim jinym

Reagovat
Chazy

Já si jen myslím, že se Jags zbytečně podcenili kvůli jednomu zápasu. Ten jim zaprvý prostě nevyšel, zadruhý Bills maj tu obranu hodně nadprůměrnou.

Reagovat
formic81

Ten LB Gedeon je taky docela slusnej steal. Na PFF ma 77 grade a na 4kolo si myslim ze je to fajn

Reagovat
Trand

Diggs dobrej herec teď. Ten první souboj byl 50/50, faulovali v něm oba.

Reagovat
Chazy

Podle mě Crawley ani nefauloval, to fakt byl naprosto regulérní dive .. držel tu jeho ruku sám, aby to vypadalo a pak prostě skočil.

Reagovat
Chazy

Jo, ok, tos psal na ten první souboj. To asi DPI byla, koneckonců ani nehrál míč.

Reagovat
Trand

Jo, to jo, ale receiver ho tam dost odstrkoval, takže i OPI podle mě.

Reagovat
Trand

Jj, ta druhá část příspěvku byla k tomu prvnímu DPI, který mu hodili.

Reagovat
smazaný uživatel

Thielen. Úžasný playmaker.

Reagovat
formic81

Dneska me to bavi

Reagovat
smazaný uživatel

Payton úplně hloupé dvě challenge. Doufám, že ho to bude mrzet. Nesnáším Saints

Reagovat
Mihi

Tohtoročné PO je zatiaľ super, až na Pats vs Titans to boli všetko vyrovnané zápasy ktoré sa rozhodli až v 4. štvrtine. Hlavne keď to porovnám s minulým rokom kde jediný dramatický zápas bol Cowboys vs Packers.

Reagovat
formic81

Drewik

Reagovat
Trand

Keenuuuuuuuuuuum

Reagovat
smazaný uživatel

Vikeeeeeeeeeees

Reagovat
formic81

Nejlepsi sport na svete n

Reagovat
Sali5

Jacoby Jones ahoj

Reagovat
Trand

Reagovat
Dawon

to byl prvni nfl zapas, co sem videl cely

Reagovat
Chazy

Že takhle prohrajou zrovna tihle zmrdi, to je to nejlepší, co se mohlo stát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Nie nie, lepšie by bolo keby tak prehráte vy

Reagovat
Jerichoo

Mne tento sport pride niekedy viac naskriptovany ako wrestling

Reagovat
formic81

Williams se prave zabustoval

Reagovat
Trand

Jako on to přes offseason nějak přežije a udělá to z něj podle mě i mentálně silnějšího hráče, ale teď bych v jeho kůži být nechtěl. A bude to poslouchat asi celou kariéru.

Reagovat
Dawon

A to jeste chvili predtim byl hrdina kdyz to cele nastartoval svojim Intem sport je nekdy fakt kruty

Reagovat
Mihi

Krása krása strašne som to Keenumovi prial

Reagovat
Trand

Každopádně nikomu to nepřeju víc, než Keenumovi, po tom lonskym roce, jak se mu všichni smáli. Ale Williamse mi je hrozně líto, ještěže nehráli doma, to by ho fanoušci zabili. A Vikes si taky jednou zaslouží být na tom stastnejsim konci v těchto momentech.

Reagovat
miky10

CASE FUCKING KEENUM ♥

Reagovat
Trand

Já to nejvíc preju Vikes a pak asi Jags, ale vyhlídka Superbowlu Foles - Bortles je fakt lákavá.

Reagovat
Mihi

Hocikto okrem Pats

Reagovat
Dawon

Achjo, ja ten sport proste miluju a kdyz pomyslim, ze kdyby vikes na konci polocasu jeste skorovali, tak sem seriozne uvazoval ze bych sel spat uf uf

Kazdopadne 4 nejlepsi tymy v lize - Bortles, Foles, Keenum a Brady Elitni spolecnost

Reagovat
Dawon

Byl to btw prvni walk-off vitezny TD v historii PO a to bez ohledu na to, ze to bylo 60 yardu taky celkem cool statistika

Reagovat
Eric_The_King

Tohle je taky husté, teoreticky mohli po tom konci kopnout field goal, když už Saints byli v šatně

https://yhoo.it/2r5oGOn

Reagovat
niflheim

Kdyby po catchi vyběhl ze hřiště, tak by měli ještě tři sekundy

Reagovat
aither

Wow, takže postoupily komplet opačný týmy než jsem si přál, to fakt cenim

Reagovat
Trand

Titans and head coach Mike Mularkey mutually agreed to part ways this morning, league source tells @FieldYates .

Podle mě správnej krok, i během zápasů vypadal kolikrát dost bezradnej a myslím, že by se s ním moc neposunuli. Už takhle ten tým byl dost závislej na tom, co vymyslí Mariota, trochu podobná situace jako s Wilsonem u Seahawks.

Reagovat
telka11

to je nahodou moc pekna pozice pro nekoho kreativniho

Reagovat
smazaný uživatel

konečně, podle mě Titans nikam neposunul a už vůbec nedokázal z těch hráčů dostat maximum

Reagovat
Chazy

Jinak hodně na twitteru vidím zadostiučinění od fans Vikes, kterým prostě musí Saints ležet v hlavě za ten bounty skandál. Jako taky sem si na to vzpomněl před zápasem, že zrovna tam ten zápas byl těma odměnama za hity a zranění hodně ovlivněnej, protože se jim podařilo Favrea celkem dost rozbít a ten INT prostě asi souvisel s tím.

https://www.youtube.com/watch?v=sWoD1RtuSus

Tady 1:23 je ten, co mu pojebal koleno.

Jako dobře jim tak Saints. Když sem NFL začal sledovat, tak mi kvůli tomu připadali jak největší sportovní odpad na zeměkouli a nějak sem se toho nepustil.

A že je takhle sundali zrovna Vikes, kteří zrovna odnesli ten bounty skandál a ještě jsou taková historicky smolná franchise, to mi přijde hrozně cool. Docela bych jim ten prsten i přál, kdyby prohráli Pats, ale ještě víc bych to asi přál Bortlesovi, no.

Reagovat
niflheim

Blake Bortles, Super Bowl champion... to je teda

Reagovat
Chazy

Já bych mu to přál, no, fakt mě ty kecy vymrdávaj, ještě od cornerbacků a podobný havěti, co u hry musí přemýšlet tak z 20%, co QB.

Reagovat
formic81

jak se to vubec tenkrat dostalo na svet? kdo je prasknul?

Reagovat
Chazy

Já si myslím, že se to nikdy nezveřejnilo, prostě anonymní tip od bývalýho hráče.

Reagovat
Chazy

Respektive anonymní pro veřejnost, NFL asi určitě věděla, kdo to je.

Reagovat
Chazy

Doug Pederson told me its been like training camp last few weeks with Nick Foles. Doug simplified the gameplan

“He’s the type of guy you just let him go play. You dont clutter his mind with a lot of stuff. You just keep your gameplans extremely simple”

musí potěšit

Reagovat
Trand

https://scontent.fprg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/26231588_1823291177723833_2896341910142780446_n.jpg?oh=4abe94b9f5decd1a4855ca1860b55a04&oe=5AE6FED3

Achjo, takhle to zakřiknout. To se nepoučil teď, po těch řečích, co měli hráči Steelers?

Reagovat
formic81

ego jak prase no.. ale cela ta obrana.. Jack vcera trashtalkoval jak pica.. Bouye je dalsi drzka.. ale jako nejlepsi je asi stejne, we wanna ball, cuz we are gonna score

Reagovat
Trand

Bouyeho jsem si ani nějak nevšiml, že by trashtalkoval, jen vím, že si u těch dvou TD chtěl vyhádat flag, ale to bylo podle mě spíš kvůli tomu, že nemohl uvěřit, že to Brown chytil a byl z celý tý situace zoufalej, což naprosto chápu.

Reagovat
Chazy

Upřímně, já bych řek, že je to asi jedno .. dokážu si představit, že Jags vážně ty blbý kecy Steelers hecly, ale hráčům Pats tohle asi je po 7 konferencích jedno. By to asi fungovalo spíš zas tím směrem, kdyby Pats nějak zesměšňovali je.

Reagovat
Trand

Jako jo, jen nevím, kde se v něm bere tolik sebevědomí. Budou hrát proti nejlepšímu týmu ligy cca od roku 2000, kterej vede nejlepší QB všech dob a možná nejlepší HC všech dob a vypadá to, že minimálně dva z vašich trenérů dostanou v offseason HC joby, i když jsem četl, že nějakej tým zvažuje ještě nějakého vašeho pozičního trenéra, jen jsem zapomněl jméno. Ale to je asi ta jeho povaha a je jasný, že bez ní by takovej hráč nebyl..

Reagovat
Chazy

Tak. A mně tohle přijde i jako takový to normální (ne)zdravý sebevědomí všech top sportovců. Všechno jdou vyhrát, ve všem sou nejlepší, tohle je jejich rok. Brady si zas dal na Madden cover GOAT edition ...

To od Steelers bylo takový jinačí.. fakt jako hodně snaha ponížit přímo ty Jaguars a dát najevo, že pro ně nejsou soupeř, nemaj šanci vyhrát. Fakt hodně útoky.

Reagovat
Trand

Jo asi jo, ale stejně bych čekal trochu pokory. Jako já jsem pro to, aby každej hráč měl mindset, že on je ten nejlepší a nepřipouštěl si prohru, jen zrovna s těma Pats mi to přijde trochu zvláštní, ale ok, jen se bojím, aby to nezakřiknul, protože já si myslím, že Jags určitou šanci mají. Já vím, že Gurley v loňské sezóně garantoval před nějakým zápasem vítězství a začalo se to hrozně řešit a byl na ten tým celej týden docela velkej tlak. Ale nějakým zázrakem jsme fakt vyhráli.

Reagovat
Kowe

Tak Jags určitě maj šanci, strejně jako by měli Steelers. Ta situace bude dost odlišná oproti Titans.

Reagovat
Eric_The_King

Jen tak mimochodem, bude letos zase SB sraz? Domlouvalo už se něco? Letos nebyl čas tolik sledovat ani přispívat, ale do Brna bych zajel

Reagovat
smazaný uživatel

Source: The #Giants are targeting #Vikings OC Pat Shurmur as the top choice for their new head coach and he's expected to accept, if offered.

Reagovat
smazaný uživatel

The #Colts have held strong with their pursuit of #Patriots OC Josh McDaniels and that is expected to be his choice when an offer comes, sources tell me and @TomPelissero.

Reagovat
smazaný uživatel

#Vikings CB Xavier Rhodes said after rewatching Michael Thomas’ hit on Andrew Sendejo, he doesn’t think it was dirty. Talked to Sendejo today. “Dejo’s being Dejo.” Thinks he’ll be fine for Sunday, but of course, Rhodes is not a doctor. Sendejo in concussion protocol.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/Vikings/status/952944722099621889

Skvělej komentář. Skoro stejně tak dobrej jako where's the beeeeef

Reagovat
Dawon

ty lokalni radia maji hrozne casto genialni komentare Jak Ravens dostali ten TD od Bengals, tak komentator z radia ravens zahodil mikrofon Ale nemuzu to najit tedka

Reagovat
smazaný uživatel

Case Keenum had a passer rating of 5.1 when pressured vs the Saints. Eagles front pressures the QB more than any other in football. That could be the Vikings Achilles heel right there.

Reagovat
niflheim

Pánové, co ten Super Bowl? Kdo by tedy letos dojel do Brna a kdo případně může provést rezervaci? Pokud není třeba osobně, tam tam klidně můžu zavolat/napsat i já.

Reagovat
Jerichoo

ja by som prišiel

Reagovat
Dawon

Taky bych dorazil

Reagovat
Dawon

a na rezervacku urcite staci jen zavolat bych rek

Reagovat
telka11

Cunt me in! Korunovaci bortlese si nenecham ujit

Reagovat
Eric_The_King

Jak už všichni reagujou když to napíšeš ty . Ale já bych určitě dojel

Reagovat
niflheim

Protože jsem napsal potřetí

Reagovat
Eric_The_King

Dobře no

Reagovat
Tomoro

se mnou taky nejspis muzete pocitat.. a po zkusenosti z lonska urcite staci zavolat

Reagovat
niflheim

Ok, nahlásím dovolenou a dneska tam zavolám

Reagovat
Maresma

http://www.thenewstribune.com/sports/nfl/seattle-seahawks/seahawks-insider-blog/article194874434.html

Fajn článek, kdyby někoho zajmalo. Každopádně to bude chtít draftovat novýho RB, Lacy s Rawlsem jsou tragédi.

Reagovat
niflheim

Rezervováno, stoly jako vždy by měly být

Reagovat
Kowe

2-3 případně 3-4?

Reagovat
niflheim

3-4

Reagovat
Dawon

Reagovat
Tomoro

Reagovat
Kowe

Hehe, vypadá to, že až na tvůj popud se nějak probudili, protože před hodinou udělali dokonce i událost na fb

Reagovat
Busby babes

sakra, jak rad bych jel...

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

If Arizona ultimately hires Patriots' LB coach Brian Flores as its HC, New England would become the first NFL team to lose three assistant coaches to HC jobs in the same off-season.

Reagovat
Dawon

Jako tohle me fkat silne desi, kdyz se k tomu pricte fakt, ze by treba do dvou let mohl skoncit i Bill a Brady...ta franchise by se ultimatne rozpadla

Reagovat
kubys

Pošle všechny svoje asistenty do světa a skončí letos.

Reagovat
Dawon

bych si potom prozil United na druhou o par let pozdeji

Reagovat
Trand

Víš jak se za tohle ostatní fanoušci modlí? Hlavně teda asi AFC týmy.

Reagovat
Dawon

o tom nepochybuju no vsak vidim, jak si to fandove PL po odchodu SAFa uzivaji A to tady by to byl pravdepodobne jeste mnohonasobne vetsi vybuch, protoze proste United diky penezum tezko nekdy budou hrat spodek tabulky, at tam bude trenovat kdokoliv, ale Pats bez Billa a Bradyho muzou celkem plynne prejit v Browns

Reagovat
Kowe

Tak ale zase majitel nevypada, ze by to dopustil. U Browns je takova letargie uz.

Reagovat
Dawon

Tak ono co by s tim ale zmohl, kdyz uz na to dojde Neni uplne lehke najednou shanet noveho GM, HC a QB

Reagovat
smazaný uživatel

No celý to domrdal Kraft tím tradem Jimmyho. Takhle fakt po konci B+B nevidím budoucnost světle. Není tam nikdo na klíčových pozicích, o kom bych si řekl, že to můžeme dál stavět.

Za dva roky navíc končí kontrakt Gronkovi a bez těch dvou, kdo ví, jestli nebude chtít jinam....

Reagovat
Dawon

A este by se teda taky hodilo zminit, ze tymy poletujou i kolem Caseria, coz je takova Billova GMovska prava ruka....fakt to letos neni dobre

Reagovat
niflheim

Hmm, takže v neděli Hoyer?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne, rentgeny byly negativní, vynechaný trénink jen preventivní řešení. Předpokládám, že v neděli nastoupí 100% Brady, ale taky očekávám, že to na jeho hru může mít vliv. A jestli se k tomu zranění přidá konstantní tlak na OL a Bradyho, tak to smrdí průserem.

Reagovat
Dawon

Me jako docela sokuje, ze uz tady na tim formic davno nepohonil, a ze o tom pises az ty jako prvni asi den a pul potom, co se to stalo

Jako mam bobky Nepochybuju o tom, ze hrat bude, ale zrovna proti tehle obrane nemit na 100 % hazeci ruku, to fakt neni idealni

Reagovat
formic81

Proc? Vzdyt ja vas mam rad

Reagovat
formic81

Takze vlastne staci jeden dobrej late hit hned po prvni akci a muze jit na hriste nas former mvp Hujer.. zacinam se tesit

Reagovat
Chazy

Boha, ty si kokot fakt

Reagovat
Chazy

Panthers promoted assistant special teams coach Chase Blackburn to special teams coordinator.

Miloval sem ho, jak jen hráče jde, ale stejně mi připomíná primárně tohle...

http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d826abffc/SB-XLVI-Can-t-Miss-Play-Chase-ing-an-interception

A takový ty otázky, jakože...

Proč Brady neběžel?

Proč házel na hráče, co hrál naprosto zlikvidovanej a byl tam jen proto, aby budil rozruch?

Proč hodil takovou sračku? I zdravej Gronk by měl problém s tím něco udělat.

Reagovat
Chazy
Reagovat
Chazy

Nebo možná tohle? Si to za ten hod snad i Eli zasloužil vyhrát, fakt jeden z nejlepších pasů, co sem v životě v NFL viděl

http://www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/09000d5d826ac88c/SB-XLVI-Eli-Manning-s-unreal-heave-to-Mario-Manningham

Reagovat
Trand

Reagovat
Dawon

Se mi zda, ze tam cihal obrance, co by ho sundal kdyby bezel

ALe jako treba podobne jak Ben proti Jags, na 4. downu mel pred sebou tak 20 yardu dalnici a misto toho radsi hodil 50yardovy TD no Skoda ze Brady neumi hazet

Reagovat
Dawon

jo aha, on je to 1. down, beru zpet mel bezet, je to dement

Reagovat
smazaný uživatel

Felger on Brady injury:

“No fracture. No ligament. Just a cut from hitting the buckle on someone’s helmet. Four stitches around the knuckle, should not affect him.

Reagovat
Trand

https://tinyurl.com/y8zo3n4n

Když to takhle člověk vidí, tak je to celkem neskutečný. Až takhle pořádně doceňuju, že jsme je v Jacksonville porazili, protože ta obrana vypadá fakt top, snad až na běhovou obranu.

Reagovat
Kowe

A to na druhé straně pavouka, čeká něco podobnýho. https://www.facebook.com/NFL/posts/10156016047311263:0

Reagovat
Dawon

Jako ta obrana je silena...ale srovnavat to zrovna se 44 sackama od Bucs je trochu zvlastni 44 fakt neni zadne zavratne cislo

Reagovat
Trand

Jo, to jsem se taky podivoval, o tohle týmu Bucs nic nevím, ale asi to byla nějaká vyhlášená obrana nebo co já vím. O těch Bears 1985 jsem aspoň slyšel, Broncos a Seahawks si pamatuju, ale tenhle tým Bucs mi nic neříká. Jen vím, že je trénoval Gruden a že vyhráli superbowl, ale o jejich obraně jsem nic neslyšel.. Nicméně to prostě ber tak, že mají v průměru 3.5 sacku na zápas, což už je slušný počet. Ale stejně nejsou důležitý sacky, ale to, jestli dokážou soupeře dlouhodobě dostat pod tlak a rozhodit jim timing, což Jags podle mě umí dost dobře, toho talentu na pass rush mají v týmu fakt hodně. Rams měli třeba letos 48 sacků, ale ten tým nebyl schopnej dlouhodobě vyvíjet tlak na QB be blitzů, většinu z toho dělal Donald a velkou část sacků, který nezískal on, zařídil tak, že QB poslal směrem k jinému našemu hráči a ten ho dostal. Tohle se teda netýká Jags, jen mě tak napadlo zmínit, že čísla sacků mohou být dost zavádějící.

Reagovat
Dawon

No oni Bucs meli tehdy naprosto ultimatni obranu, jen bych nerek, ze byla znama zrovna kvuli sackum

Ono ja tu grafiku samozrejme chapu, je tam porovnani s jinyma top obranama co v minulosti vyhraly SB, jen u tech sacku sem se tak nejak pozastavil no Mnohem lepsi by bylo je srovnat prave treba s tema Broncama z 2015, u kterych si podle me clovek mnohem vic vybavi dominantni pass rush a ti tehdy meli 52 sacku

A ja si jako myslim, ze sacky zas tak zavadejici nejsou...nebo respektive mnohem vic u jednotlivcu nez u tymu, protoze muzes mit treba super hrace, co dycky vytvori ten tlak, ale nakonec ten sack vyzere nekdo jiny relativne bez prace, ale v ramci tymu uz by ta statistika mela mit celkem vypovidajici hodnotu

ALe jako jasne ze je velky rozdil, jestli mas tym, co to generuje hlavne blitzama, nebo naopak tym, co to generuje fakt ciste diky DL jako Jags

Reagovat
Trand

Tak teď na to koukám na wiki a asi to byla fakt dobrá obrana, tak proto jí tam dali. 9x v základní části udrželi soupeře na 10 a míň bodů a měli průměr obdržených 12,25 bodů na zápas. Což je teda neskutečný. Takže předpokládám, že tu obranu Bucs hodili do toho obrázku, protože si to hodně lidí pamatuje a obrana Jags by tak asi měla ještě víc vyniknout v porovnání s touhle. I když jak říkám, sacky nejsou vypovídající, fakt bych asi raději bral tu 2002, protože 12,2 obdržených bodů na zápas mi přijde až neuvěřitelný.

Reagovat
Dawon

Jojo, prave o to mi slo, ze ta obrana byla super, jen bych nerek ze byla uplne znama zrovna kvuli sackum

ALe jinak kdyz to takhle zminujes, tak v mych ocich prave body na zapas sou mnohem vic zavadejici nez sacky My treba loni meli 15,6 tzn o 3 body lepsi nez Bronca v te SB sezone, a fakt myslim, ze si asi nikdo na svete nemuze myslet, ze nase obrana loni byla lepsi Hrozne to pak zalezi treba na tom, jak mas dobry utok, jak moc drzi mic, jak je tym pod tlakem hazet a dotahovat atd atd

Ikdyz to same se da samozrejme rict u sacku do jiste miry, tak mi porad prijdou jako o chlup spolehlivejsi tymova statistika

Reagovat
Trand

Jj, to máš asi pravdu když nad tím takhle přemýšlím. Ale stejně, když vidím, že v 9 zápasech dostali 10 a méně bodů, tak to je fakt super. Ale zavádějící to rozhodně být může no. My třeba loni neměli úplně špatnou obranu, jako žádnej top to nebyl, ale byla dost solidní. A kvůli tomu, že útok se nedokázal udržet na hřišti, tak ty čísla šly hrozně dolů a hráči už na konci zápasů nemohli. Teď proti Falcons to bylo podobné, dvakrát jsme ztratili míč ve special teamu, takže obrana si neodpočinula, útok taky nějak hvězdnej nebyl a pak ve třetí čtvrtině vypadl starter z DL a rázem začali Falcons z každýho běhu sbírat 4-5 yardů, i když se jim to v 1. poločase nedařilo, protože prostě chyběli lidi do rotace a obránci byli unavení. Takže s tím rozhodně souhlasím, že je to i dost o tom útoku.

Ještě k těm Jags, oni tu obranu mají skvělou, ale pořád ještě nemají takovou výhodu domácího prostředí jako třeba Seattle. Když si vezmeš obranu Seahawks v největší formě plus ty jejich fanoušky, tak bych se na to hřiště bál nastoupit jako soupeř, z nich šel prostě strach a až do letoška to víceméně byla nedobytná pevnost a vždycky jsem měl strašnej respekt, když jsme tam hráli. I ti jejich hráči v obraně mi přišli vždycky jako nějaký monstra, který nejde zastavit, třeba Kam s tou svojí helmou.

https://tinyurl.com/y72hft6r

Fakt bych se bál proti nim nastoupit. Z Jags tenhle pocit ještě úplně nejde, ale rozhodně jsou na dobrý cestě.

Reagovat
Dawon

U Jags je hlavne fajn, ze ti klicovi hraci v obrane tam jsou jeste na dlouho, takze pokud by se jim podarilo v offseason sehnat QB (treba Cousins), tak by mohli mit zadelano na hezkych par let dominance

Reagovat
Chazy

Já ti nevím s tou helmou Kama ... ta je úplně normální a jedna z těch povolených, ne?

Mně vždycky jako monstra připadali Justin Tuck a Ray Lewis.

https://i.pinimg.com/originals/c2/48/d8/c248d825ae883fe1397bdbefbc228a87.jpg

https://i.ytimg.com/vi/0YqySYKG7S8/hqdefault.jpg

Nebo ještě Darnell Dockett nosil super mřížku. Ale na tyhle musí hráč mít speciální povolení - třeba Tuck měl dlouhodobě problémy se zraněníma krku, tak aby ho nešlo facemaskovat.

Reagovat
Trand

Jo, tvar je normální, ale když vidím to černý sklo zrovna u něj, tak mám z něj strach prostě. Hned se mi vybaví všechny jeho hity. Ale tyhlety jsou taky brutální no. Něco jako Gronk s tou robotickou rukou, člověk má pocit, že dosáhne na všechny míče.

Reagovat
Chazy

Já fakt nevím s tím Vrabelem .. podle mě vůbec nic zatím neukázal.

Ale holt jde asi kvůli těm vlastnostem, který člověk prostě u cizího týmu tolik nevnímá, jakože organizační a manažerský skilly, motivační atd.

Reagovat
Dawon
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele