Premier League - preview 20. kola

26.01.2021, 10:40, aktualizováno 28.01.2021, 09:41
Previews
Heung-min Son (© AFP)
Jediný, ale o to atraktivnější souboj má ve čtvrtek na programu Premier League. Na londýnské White Hart Lane se utkají Tottenham a Liverpool. Souboj pátého se šestým slibuje třaskavou podívanou. Oba celky mohou v případě výhry poskočit na čtvrtou příčku před West Ham...
Tottenham Hotspur - Liverpool FC  (čtvrtek 21:00)
Tottenham se na přelomu roku dostal do vynikající formy a neprohrává, podstatně hůře na tom v tomto ohledu je jeho čtvrteční soupeř z Liverpoolu. Reds mají problémy se střílením branek a potřebují zabrat, čelo tabulky jim totiž povážlivě začalo unikat a obhajoba titulu se vzdaluje...

Tottenham začal rok 2021 výhrou nad Leedsem United a v podobném duchu pokračoval také v předchozích duelech. Jedinou ztrátu představuje remíza v derby s Fulhamem, jinak jsou Spurs v pátém kole FA Cupu a v tabulce jim patří šesté místo, oproti většině konkurentů v boji o přední pozice navíc mají dva zápasy k dobru.

Domácí mají úřadujícímu mistrovi co oplácet, prohráli s ním totiž šestkrát v řadě a porazit ho dokázali jenom jednou z posledních osmnácti vzájemných měření sil. Naposledy padli v polovině prosince, z Anfield Road si odvezli porážku 1:2, rozhodující gól dal až v samém závěru Roberto Firmino.

"Pro mě Liverpool představuje vynikající tým a stále může vyhrát Premier League. Ten tým je stejný nebo možná dokonce ještě lepší než ten loňský a totéž platí o trenérovi. V trenérské práci hrají důležitou roli zkušenosti, právě ty vám pomáhají ke zlepšení. Z tohoto pohledu je tak o rok zkušenější trenér také lepším trenérem," říká manažer José Mourinho na adresu svého kolegy Jürgena Kloppa.

"Liverpool má k dispozici několik velmi dobrých hráčů. O jednoho z nich přišel a můžeme si říkat, co chceme a snažit se nějaké věci zamaskovat, ale někteří hráči jsou natolik zvláštní, že je zkrátka není možné nahradit," poukazuje portugalský kormidelník na to, že Reds dlouhodobě bojují se ztrátou obránce Virgila van Dijka.

Také Tottenham má problémy se zraněními, problémy s lýtkem má Ben Davies a stoprocentně fit není ani další obránce Matt Doherty, o jejich startech se rozhodne v průběhu dne. Se stehenním svalem nadále laboruje Giovani Lo Celso, který alespoň už začal s lehkým tréninkem, na marodce pak zůstává Dele Alli.

Liverpool má k dispozici silnou ofenzivní vozbu, té ovšem poněkud vyschl střelecký prach a svěřence Jürgena Kloppa to stálo spoustu cenných bodů. Za poslední měsíc a půl jenom remizovali s Fulhamem (1:1), WBA (1:1), Newcastlem (0:0) a Manchesterem United (0:1), začátkem ledna nestačili na Southampton (0:1) a šok představovala domácí porážka 0:1 od Burnley.

Střelecká procitnutí přišla pouze v FA Cupu proti juniorce Aston Villy a naposledy na půdě Manchesteru United, na Old Trafford ovšem dvě trefy Salaha na postup nestačily (2:3).

Liverpoolu v posledních dvou zápasech chyběl Jordan Henderson, ten je nyní fit a ve čtvrtek večer by mohl nastoupit, stejně je na tom i obránce Joel Matip. Dlouhodobě mimo hru je už zmíněný Van Dijk, společnost na marodce mu pak dělají Naby Keita, Diogo Jota a Joe Gomez.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.34 - 3.70 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - Aston Villa  (středa 19:00)
Burnley proti Aston Ville, anebo také setkání dvou zatím nejlepších brankářů letošní sezóny Premier League. Když Emiliano Martínez přestupoval do Aston Villy, hovořil o posunu vpřed. A hlavně díky němu jsou Villans skutečně před Arsenalem. Zachytá bezchybně i proti Burnley? Nebo zazáří spíš jejich Nick Pope?

Právě Nick Pope je aktuálně brankář s nejvyšší úspěšností zákroků v lize, když pochytal celých 79 procent střel. Martínez je na třetím místě se 77 procenty. Mezi nimi je pouze Hugo Lloris. I proto se očekává, že duel Burnley proti Aston Ville zrovna gólovým představením nebude. Bezbrankovou remízou ostatně skončil i poslední vzájemný duel ve Villa Parku.

Clarets jsou pevnou obranou známí a museli bychom hodně daleko, abychom našli poslední klání, v němž inkasovali víc než jednou. Dva měsíce zpět si Burnley přijelo pro debakl na hřiště Man City. V tom utkání, jak možná tušíte, Nick Pope nechytal. Chytal ale minulé kolo v Liverpoolu, kde zařídil hostům šokující vítězství.

Aston Villa naproti tomu dle očekávání zvládla dohrávku s Newcastlem a potvrdila roli kandidáta na pohárovou Evropu. Na čtvrtý Liverpool ztrácí pět bodů - má však ještě dva duely k dobru. Úspěch na hřišti Burnley by ji k vysněným metám výrazně posunul.

Dean Smith může být při pohledu na svou marodku spokojený, postrádá jen dlouhodobě zraněného útočníka Wesleyho a stopera Kortneyho Hause. Sean Dyche musí řešit otazníky visící nad zdravotním stavem tria Charlie Taylor, Robbie Brady, Josh Brownhill. Drobné poranění si nese i Ashley Barnes, nicméně pro dobro Burnley bude tak jako tak lepší, když nastoupí v FA Cupu dvougólový Jay Rodriguez.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor (Pieters) - Gudmundsson, Westwood, Cork, McNeil - Rodriguez, Wood
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Konsa, Mings, Targett - McGinn, Douglas Luiz - Traoré, Barkley, Grealish - Watkins
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.35 - 3.82 - 1.87
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Wolverhampton Wanderers  (středa 19:00)
V pondělní poledne zastihla fanoušky Chelsea bolestivá zpráva. Jeden z nejlepších a rozhodně i nejoblíbenějších hráčů historie Blues už není jejich trenérem. Frank Lampard padl za oběť politických bojů uvnitř klubu - a co si budeme povídat, ani nedávné výsledky mu dvakrát nepomohly. Londýňané nyní otevírají novou kapitolu. A první slova napíšou zápasem na Stamford Bridge proti Wolverhamptonu.

Jedno je jisté už nyní. Budou mít rukopis Thomase Tuchela, který byl v úterý jmenován novým manažerem Chelsea. Podepsal smlouvu na rok a půl a jeho hlavní úkol bude - samozřejmě kromě vyhrávání zápasů - jasný. Vzít své německé krajany Wernera s Havertzem a poskládat kolem nich novou Chelsea.

Není tajemstvím, že pro vedení Blues Tuchel nebyl první volbou. Granovskaia, Abramovič a spol. chtěli do týmu Juliana Nagelsmanna, ale toho Lipsko v průběhu ročníku nebylo ochotno uvolnit. Každopádně, klíčem bylo dostat do mančaftu německy mluvícího kouče, který posilám za tři miliardy konečně vyhoví a dostane je do formy.

Kdepak, Lampard to v Chelsea neměl jednoduché a podle mnohých hlasů vedení jen čekalo na první jeho výraznější krizi. A ta přišla. Pět proher z osmi zápasů, pád na devátou (nyní desátou, dokonce i za Arsenalem) příčku, to by položilo leckterého kouče z velkoklubu. Poslední kapkou byla impotentní prohra 2:0 na půdě Leicesteru.

Tuchel musí tým nakopnout co nejdřív. Má přesně půl sezóny na to, aby dotáhl ztrátu a vystrkal Chelsea alespoň na čtvrté místo. První krok má přijít proti podobně trápícímu se Wolverhamptonu. Vlci nevyhráli už šestkrát za sebou a v tomto období získali jen dva body. Navíc jim ani nefunguje jindy skálopevná obrana, která teď inkasuje v průměru dva góly na zápas. A to je prostě moc.

Naposledy dokonce prohráli 2:3 doma (!) proti zoufalém WBA. Navázat ale Wolves můžou na solidní bilanci vzájemných zápasů s Chelsea. Po postupu svěřenců Nuna Espirita Santa do Premier League se celky střetly pětkrát a výsledky jsou vyrovnané. Dvakrát vyhrála Chelsea, dvakrát Wolverhampton a jednou se body dělily.

Protože se domácí tým oháněl kolem vyhazovu Lamparda, nestihl ani uspořádat tradiční tiskovou konferenci, a tak se můžeme jen domnívat, že mezi zraněnými je pořád N’Golo Kanté, zatímco všichni ostatní jsou fit. Wolverhamptonu chybí Jonny, Marçal, Podence, stejně jako Raúl Jiménez. Do zápasu ještě nestihne naskočit ani jeho útočná náhrada Willian José.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - James, Rüdiger, Thiago Silva, Chilwell - Mount, Jorginho, Kovačić - Ziyech, Abraham, Hudson-Odoi
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Boly, Coady, Saïss - Semedo, Neves, Dendoncker, Aït Nouri - Traoré, Fabio Silva, Neto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 3.94 - 5.79
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - Fulham FC  (středa 20:30)
Většina sportovců vám potvrdí, že když se v závěru sezóny vyhnete záchraně, máte větší radost, než když vyhrajete titul. Asi je to tím pocitem, že jste zachránili nejen klub, ale i sebe a celou partu. No, jak Brighton, tak Fulham doufají, že tenhle slastný pocit za nějaké čtyři měsíce zažijí. Dost možná to ale bude jen jeden z nich...

Už teď je velmi pravděpodobné, že do Championship spadne zoufalý Sheffield. United zachrání jen zázrak. Fulham je na tom jen o fous lépe a jedním z jeho rivalů je právě Brighton. Proto, jestli Cottagers na jihu Anglie prohrají, šance na záchranu se jim zase o něco vzdálí.

Svěřenci Scotta Parkera hrají hezký a docela dobrý fotbal, ale nedaří se jim vyhrávat. Od senzačního úspěchu v Leicesteru uplynuly už skoro dva měsíce a mezitím Fulham uhrál "jen" pět bodů za stejný počet remíz. Přitom posledně s Chelsea i Man Utd po bodech rovněž sahal. I kvůli velké smůle a chybám jinak skvělého Areoly teď ztrácí na první nesestupující Brighton pět bodů.

Albion si naproti tomu ohromně pomohl posledně v Leedsu, kde díky jedinému gólu Maupaye ukončil devítizápasovou šňůru porážek. Dobré momentum setrvalo i v sobotním utkání 4. kola FA Cupu proti Blackpoolu (2:1). Důležitý duel tak Seagulls zastihl v dobré náladě.

Dobré náladě, avšak bez řady opor. Mimo hru je Lamptey, Welbeck i Jahanbakhsh s Izquierdem. Lallana s Conollym se navíc teprve vrací a ještě nedohnali kondičku. Fulham bude postrádat suspendovaného Robinsona a zraněné duo Kongolo - Cairney.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sánchez - Webster, Dunk, Burn - Veltman, White, Bissouma, March - Trossard, Mac Allister - Maupay
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Areola - Aina, Andersen, Adarabioyo - Tete, Anguissa, Reed, Bryan - Loftus-Cheek, Cavaleiro - Lookman
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.35 - 4.08
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Leicester City  (středa 21:15)
Fotbalisté Evertonu vyzvou v rámci dvacátého kola Premier League na své půdě Leicester City. Tomu v tabulce patří třetí příčka, domácí jsou šestí, jenže mají o dva zápasy méně a v případě dvou výher by se na svého soka dotáhli.

Everton v minulém utkání postoupil v FA Cupu přes druholigový Sheffield Wednesday, který porazil 3:0. Branky si připsali Dominic Calvert-Lewin, Richarlison a Yerry Mina. V posledním ligovém kole Ancelottiho svěřenci také bodovali naplno, když proti Wolves zvítězili 2:1 díky gólům Alexe Iwobiho a Michaela Keanea. Celkově Karamelky vyhrály šest z posledních deseti duelů, přičemž čtyřikrát udržely čisté konto. V ligovém střetnutí dostal Everton více než jednu branku naposledy v listopadu. Proti Leicesteru se nezahrají Allan, Fabian Delph a Niels Nkounkou.

Zápasy proti Leicesteru a Newcastlu budou důležité, abychom pochopili, kde chceme být a kde bychom v budoucnu chtěli být. Chceme bojovat o první čtyřku, nejhůře šestku. Skutečnost, že budeme hrát další dva zápasy doma znamená, že po sobotě budeme vědět, jak vysoko můžeme pomýšlet," uvedl manažer Evertonu Carlo Ancelotti.

Leicester v FA Cupu postoupil také, když druholigový Brentford porazil 3:1 díky brankám Cengize Ündera, Youriho Tielemanse a Jamese Maddisona. V minulém ligovém střetu Lišky porazily Chelsea 2:0, což byla zřejmě poslední kapka pro vedení klubu, které odvolalo manažera Franka Lamparda. Góly si připsaly Wilfred Ndidi a James Maddison. V posledních osmi ligových duelech Leicester šestkrát vyhrál a dvakrát remizoval. Na hřištích soupeřů jsou Rodgersovi svěřenci druhým nejúspěšnějším celkem sezony za Manchesterem United. Proti Evertonu nebudou k dispozici Wes Morgan, Dennis Praet a Jamie Vardy.

"Mnohokrát jsem to řekl, vybrat základní jedenáctku je nejtěžší práce, zvlášť když máte špičkové profesionály a jsem vděčný, že všichni hráči, kteří jsou či byli zranění, se pomalu dostávají zpět do formy a mohou nám znovu pomáhat přímo na hřišti. Stejná jedenáctka nemůže hrát ve všech duelech v sezoně. Hráči to ví a respektují ducha týmu," řekl manažer Leicesteru Brendan Rodgers.

Poslední vzájemný duel Evertonu a Leicesteru se odehrál v prosinci v rámci třináctého kola, kdy hostující Everton vyhrál 2:0 po gólech Richarlisona a Masona Holgatea. I před tím vyhrál Everton, tentokrát 2:1.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Holgate, Keane, Mina, Digne - Gomes, Davies - Rodríguez, Sigurdsson, Richarlison - Calvert-Lewin.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Justin, Fofana, Evans, Castagne - Ndidi, Tielemans - Albrighton, Maddison, Barnes - Pérez.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.17 - 3.36 - 2.43
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Sheffield United  (středa 21:15)
Fotbalisté Manchesteru United hostí ve dvacátém kole Premier League Sheffield United. Rudí ďáblové jsou momentálně v tabulce na prvním místě, Sheffield je na opačném konci tabulky.

Manchester naposledy v FA Cupu dokázal vyřadit Liverpool, který v přestřelce porazil 3:2. Skóre otevřel Mohamed Salah, posléze srovnal Mason Greenwood a do vedení United poslal Marcus Rashford. Po vyrovnávací brance Salaha definitivně rozhodl Bruno Fernandes parádní trefou z přímého kopu.

V posledním ligovém duelu svěřenci manažera Solskjaera těsně porazili Fulham 2:1, když se trefili Edinson Cavani a Paul Pogba. Fulham sice v nastaveném čase měl své šance, David de Gea však svůj celek podržel. United už neprohráli v lize třináct utkání v řadě a v sedmi případech, kdy inkasovali jako první, ještě dokázali vyhrát.

Proti Sheffieldu budou chybět Marcos Rojo, Phil Jones a Brandon Williams. S otazníkem byl start Marcuse Rashforda. "Marcus je k dispozici, ano. Dnes ráno trénoval. Myslím, že si trochu poranil koleno, ale měl by být v pořádku. Vypadáme silně a cítíme se tak, což klukům zvedá sebevědomí. To jim přidalo i vítězství nad Liverpoolem, které bylo velmi důležité v naší cestě za tak slavnou trofejí, jakou FA Cup je. Chceme toho vyhrát tolik, kolik toho půjde," uvedl manažer Manchesteru United Ole Gunnar Solskjaer.

Sheffield v rámci FA Cupu vyřadil třetiligový Plymouth 2:1, když se přesně trefili Chris Basham a Billy Sharp. V minulém ligovém kole půdu Sheffieldu přijel Tottenham, který vyhrál 3:1 a jedinou branku Blades vstřelil David McGoldrick. Před tím si však Sheffield připsal letošní první ligovou výhru, když porazil Newcastle 1:0. Z penalty rozhodl Billy Sharp. I přesto je Sheffield prvním celkem od ročníku 1902/03, který prohrál šestnáct z úvodních devatenácti ligových kol. Proti Manchesteru si nezahrají Sander Berge, Oliver McBurnie, Jack O’Connell, Ben Osborn a Jack Robinson.

Poslední vzájemný duel Manchesteru United se Sheffieldem United loni v prosinci a první celek tabulky vyhrál 3:2. Dvě branky si připsali McGoldrick a Rashford, jednu Martial.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Shaw - McTominay, Fred - Rashford, Fernandes, Pogba - Martial.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Ramsdale- Basham, Jagielka, Ampadu - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens - McGoldrick, Burke.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 6.19 - 11.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Leeds United  (úterý 19:00)
V úterý jsou na programu čtyři zápasy Premier League a v jednom z nich změří síly Newcastle United a Leeds. Ani jednomu z týmů se nedaří a s oběma se táhne série porážek, hůře jsou na tom domácí...

Newcastle nevyhrál už v deseti soutěžních zápasech za sebou a tato šňůra začala v polovině prosince na půdě Leedsu, nováček doma dominoval a soupeře porazil vysoko 5:2, do listiny střelců se z jeho pohledu zapsalo pět různých fotbalistů. Od té doby Straky získaly jen dva body, navíc vyletěly z obou pohárových soutěží. Pod tlakem fanoušků tak je manažer Steve Bruce.

"Takové hlasy můžete jenom ignorovat a soustředit se na další zápas. Stále jsem přesvědčen o tom, že jsem správnou osobou, která má na to všechno otočit. Před výzvou nikdy neuteču, to je jisté," reaguje Bruce na kritiku ze strany příznivců.

Ani v táboře Leedsu nepanuje nejlepší atmosféra, klub prohrál poslední tři zápasy a před týdnem měl volno, když byl jeho zápas proti Southamptonu odložen. V tabulce je nováček dvanáctý, oproti Newcastlu je na tom lépe o čtyři body a čtyři příčky.

"Není to ani tak o soupeři, ale o tom, jak můžeme druhému týmu uškodit sami. Analyzovali jsme slabiny soupeře, ale větší starosti nám dělají ty naše. Pokusíme se zlepšit jako tým. Nekoncentrujeme se na to, že se nedaří Newcastlu, snažíme se zapracovat na vlastním zlepšení. Špatná série Newcastlu nám ke zlepšení nepomůže," uvědomuje si manažer Marcelo Bielsa.

Newcastlu se konečně uzdravil Allan Saint-Maximin, na druhou stranu jsou mimo hru Federico Fernández, Ciaran Clark a Paul Dummett, nejistý je pak start Javiera Manquilla.

V sestavě hostujícího týmu se neobjeví Robin Koch, Gaetano Berardi a Diego Llorente, opět k dispozici naopak jsou Illan Meslier a Kalvin Phillip.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Darlow - Krafth, Lascelles, Schär, Lewis - Almirón, Hayden, Shelvey, Fraser - Wilson, Joelinton.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Dallas, Ayling, Cooper, Alioski - Phillips - Raphinha, Rodrigo, Klich, Harrison - Bamford.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.40 - 4.02 - 1.82
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Crystal Palace - West Ham United  (úterý 19:00)
Liverpool senzačně doma podlehl Burnley, a to znamená jednu pro West Ham důležitou věc. Byť nejspíš jen na chvíli, Kladiváři se mohou v případě vítězství nad Crystal Palace posunout na 4. pozici a poprvé v dějinách Premier League pocítit v této fázi soutěže, jak může chutnat Liga mistrů. To jsme ale hodně předběhli.

Faktem ale zůstává, že David Moyes po polovině sezóny dosáhl něčeho, co nikdo před ním. 32 bodů ještě West Ham po podzimu v Premier League neměl - ano, je to ještě větší paráda než v "Payetově" sezóně 2015/16. Teď se navíc celku z východního Londýna uzdravil Michail Antonio, který hned ve svých prvních dvou utkáních po zranění skóroval.

Měl tak lví podíl na tom, že West Ham porazil jak Burnley, tak i West Brom. Teď před sebou má miniaturní londýnské derby proti Crystal Palace, které si prochází krizí především v ofenzivě. Ale to už je obehraná písnička. Z posledních šesti zápasů vyšli Eagles čtyřikrát naprázdno. Větší starosti má legendární Roy Hodgson s defenzivou, jelikož z oněch zmíněných klání ční výsledky 0:3, 0:4, a dokonce 0:7.

Jak je ale známo, ambicí Crystal Palace je především nesestoupit, a tak ho ani prohra s Man City v minulém kole nemusí mrzet. Na West Ham můžou Eagles vyrukovat už i se zdravým Wilfriedem Zahou, naopak nová posila do útoku Jean-Philippe Mateta ještě k dispozici není. Mimo hru je i James Tomkins. Hammers kromě Arthura Masuakua žádné raněné neeviduje.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Cahill, Kouyaté, Mitchell - Townsend, Milivojevič, McArthur, Eze - Zaha, Benteke.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Coufal, Dawson, Ogbonna, Cresswell - Rice, Souček - Bowen, Lanzini, Benrahma - Antonio.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.58 - 3.39 - 2.22
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Manchester City  (úterý 21:15)
Manchester City se veze na vítězné vlně a skvělou formu nyní jede potvrdit do Birminghamu. Na svěřence Pepa Guardioly zde čeká West Bromwich Albion, ten je předposlední a na pozice zaručující záchranu ztrácí šest bodů...

Citizens vyhráli už deset soutěžních zápasů za sebou, jsou v pátém kole FA Cupu a stoupají tabulkou Premier League. Aktuálně jim patří druhá příčka, v případě úterní výhry se pak vůbec poprvé v sezoně posunou do čela celého dvacetičlenného pelotonu.

Guardiolovi aktuálně situaci komplikuje zranění jednoho klíčového hráče, mimo hru je záložník Kevin de Bruyne, ten si poranil stehenní sval a v krajním případě bude chybět až do konce února. Pozitivní test na covid-19 měl útočník Sergio Agüero, do sestavy se naopak mohou vrátit obránci Kyle Walker a Nathan Ake, už v sobotním pohárovém duelu proti Cheltenhamu se zpět v sestavě objevil Aymeric Laporte.

West Bromwich Albion se nachází ve zcela odlišné situaci, v průběhu sezony skončil manažer Slaven Bilić a jeho povinnosti převzal Sam Allardyce. Baggies se povedlo ukořistit bod na půdě Liverpoolu a všechny si odvezli z Wolverhamptonu, jinak ovšem stále prohrávají a naposledy nestačili na West Ham United.

"Nikdy není snadné převzít nějaký klub v průběhu sezony, ale nějaké pozitivní výsledky už má. Sam Allardyce je génius, dovede týmy vytáhnout z problémů, když si všichni už myslí, že je po všem," chválí Guardiola svého zkušenějšího kolegu.

"Dobré výsledky vám dodávají spoustu sebevědomí. Co přichází první - hrajete dobře díky lepším výsledkům, nebo se výsledky dostavují díky dobrým výkonům? Podle mě se jedná o spojené nádoby, ale je teprve konec ledna," dodává španělský kouč.

Domácím se uzdravili Karlan Grant a Matty Phillips a oba mohou nastoupit. West Bromwich se bude prát se silným soupeřem a proti němu hraje také vzájemná bilance - v posledních osmnácti ligových zápasech nad Manchesterem City nevyhrál a na své konto si připsal jenom dvě remízy.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Johnstone - O'Shea, Ajayi, Bartley, Gibbs - Snodgrass, Livermore, Sawyers, Grosicki - Pereira - Robinson.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson- Cancelo, Dias, Stones, Zinchenko - Foden, Rodri, Gündogan - Mahrez, Silva, Sterling.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 23.40 - 8.50 - 1.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - Arsenal FC  (úterý 21:15)
Po třech dnech se znovu střetnou Southampton a Arsenal. Tentokrát na sebe oba týmy narazí v Premier League, kde budou chtít Gunners soupeři oplatit vyřazení z FA Cupu.

Southampton prožívá vydařenou sezónu, poslední dobou se mu ale tolik nedaří, když vyhrál pouze jeden z uplynulých šesti ligových zápasů (1-3-2). Za zhoršenou výkonností stojí i produktivita, jestliže Soton od druhého kola skóroval dvanáctkrát za sebou, ve čtyřech z předchozích pěti utkání Premier League vyšel naprázdno.

Svěřenci manažera Ralpha Hasenhüttla se spoléhají na domácí prostředí, kde naposledy zdolali obhájce ligového titulu Liverpool. Celkově vzato "Svatí" na vlastním hřišti získali 16 bodů a jsou v tomto ohledu čtvrtým nejlepším týmem soutěže, navíc tam v šesti z devíti střetnutí neinkasovali.

Ligové výsledky Arsenalu se v posledních týdnech zlepšují, což dokazuje sérii pěti po sobě jdoucích zápasů bez porážky, z nichž Gunners čtyřikrát bodovali naplno a navíc během tohoto výčtu obdrželi jediný gól. Londýnský celek může v lize poprvé od roku 2006 udržet čisté konto v pěti utkáních v řadě.

Solidní defenzivou se může Arsenal pochlubit i na hřištích soupeřů, kde inkasoval osmkrát, což je třetí nejlepší bilance (spolu s Tottenhamem). "Kanonýři" mohou zároveň poprvé od roku 2013 vyhrát tři po sobě jdoucí venkovní zápasy Premier League bez obdržené branky.

Podle historie vzájemných utkání má navrch Arsenal, který prohrál jediný z předešlých deseti ligových duelů se Southamptonem (5-4-1). Soton všech sedm vzájemných zápasů v lize vyhrál doma.

Theo Walcott ze Southamptonu se může stát čtvrtým bývalým hráčem Arsenalu, který proti londýnskému klubu v ročníku skóruje doma i venku - podařilo se to Kevinu Campbellovi, Nicolasi Anelkovi a Robinu van Persiemu. Hostujícímu kormidelníkovi Mikelu Artetovi se proti Sotonu daří, když jako hráč a manažer neprohrál ani jedno ze sedmi vzájemných utkání Premier League.

Saints bude chybět distancovaný Ryan Bertrand a zraněný Kyle Walker-Peters. Naopak fit je Nathan Redmond, který usedne alespoň na lavičku. Gunners možná znovu nepomůže Pierre-Emerick Aubameyang, jenž z osobních důvodů vynechal již vzájemný pohárový souboj.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Valery, Stephens, Bednarek, Vokins - Ward-Prowse, Diallo - Armstrong, Walcott - Ings, Adams.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Bellerín, Holding, Luiz, Cedric - Xhaka, Partey - Saka, Smith-Rowe, Martinelli - Lacazette.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.60 - 3.59 - 2.13
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester United19124336:2540
2.Manchester City18115231:1338
3.Leicester City19122535:2138
4.Liverpool FC1997337:2234
5.Tottenham Hotspur1896333:1733
6.Everton FC17102528:2132
7.West Ham United1995527:2232
8.Aston Villa1792631:1829
9.Chelsea FC1985633:2329
10.Southampton FC1885526:2129
11.Arsenal FC1983823:1927
12.Leeds United1872930:3423
13.Crystal Palace1965822:3323
14.Wolverhampton Wanderers1964921:2922
15.Burnley FC1854910:2219
16.Newcastle United19541018:3219
17.Brighton & Hove Albion1938822:2917
18.Fulham FC18261015:2712
19.West Bromwich Albion19251215:4311
20.Sheffield United19121610:325

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1577)

Přidat komentář
Nikikrew

Dnesny vykon musi byt diametralne odsliny ako v FA cupe. Zmeny v zostave budu takze sa to aj ocakava ale bude to tazky zapas, navyse na Saints sa nam dlhodobo nedari.

Snad ESR zopakuje vykon proti Newcastle, to bude dnes podla mna klucove. Lacca bol posledne zapasy hodne slaby, snad sa dnes dobre vyspal.

Auba asi hrat nebude, Martinelli by mal dostat dalsiu sancu.

COYG!

Reagovat
PP

nejen výkon, ale hlavně i sestava.. Nasazení Xhaky, Elnenyho a k tomu Williana už doufám v životě nikdo z nás neuvidí.

Reagovat
Nikikrew

zostava bude urcite ina

Reagovat
Bandita_Harry

1:3 YNWA

Reagovat
Shottack

Reagovat
eibe

Dojmy z Odegaarda? Chytí se?

Reagovat
smazaný uživatel

druhý denis suarez? :D who knows, je to nor, takze by mel bejt odolnější a ráznější

Reagovat
El Cid z City

On je jiná liga.

Reagovat
SunFells

Počkej, jdu pohledat kouli.

Reagovat
jk

Stále čekáme...

Reagovat
SunFells

https://www.vestirna.com/koule/

Řekla mi, že ne ...ale radši to ještě ověřte.

Reagovat
jk

Škoda docela jsem mu to přál. Ale...

Padlo ti 7 sirek, z toho se překrývá 5.

Výsledek je lichý, tvoje přání se bohužel NESPLNÍ

Reagovat
kolouch

Ty je musíš hledat?

Reagovat
SunFells

ji

Reagovat
icemike

Asi je ženatý

Reagovat
PP

já už nemusím, dal jsem je radši na mrazák..

Reagovat
j_mrazik

Počkej, až ti sestoupí.

(Myšleno koule, ne nějaký fotbalový klub).

Reagovat
SunFells

Z nebes?

Reagovat
Busby babes

beztak uvidis velky spatny a hodne nekde...

Reagovat
Talker

Já když koukám, co chodí z Realu (Kova, Morata, Ceballos, Ozil, DiMa), tak bych fakt v Realu nakupovat nechtěl ty, kteří nehrají základ. Oni vypadají, že mají potenciál, ale ve výsledku je to všechno takový průměr.

Reagovat
Heisenberg

Di Maria hrál před odchodem jednu z rozhodujících rolí při první výhře Madridu v LM. Ozil hrál před odchodem taky 3 roky základ, jak by dopadl s Iscem, nevíme. Takže ani hovno na "ty, kteří nehrají základ".

Co se týče kvality, i když neměli po Madridu tak zářivou kariéru, tak jsou Mamut i Anděl pořád o parník před vaším duem a Ceballosem. Ti jsou opravdoví průměráci, Morata je k tomu zdravotně postiženej, Ozil měl pořád několik vynikajících sezon, Di Maria u Úček ne, ale tam si nesedl s Gaalem. V Paříži jsem ho nesledoval, kdo se má taky dívat na ropáky proti farmářům, ale základ hrál.

S ohledem na počet drahejch hráčů, kteří se proměnili v průtokový ohřívače, totiž až na výjimky pořád hodně závisí na kvalitě spoluhráčů a trenérů, to bys s ohledem na ty dva vaše německý borce a jejich problémy pod Big Macem mohl pochopit.

Reagovat
Talker

Tak myšleno ty, kterých byli ochotní se zbavit. Ve výsledku ani jeden přestup nebyl žádnou výhrou, možná tak Ozil, který šel ale šíleně dolů postupně.

Co se týče našich německých borců, tak ti jsou u nás půl roku, přičemž Werner měl začátek slušný a Havertz je stále jen 21letý "generační talent" s potenciálem, který chytl covid.

Reagovat
Lovec

Reagovat
SunFells

Ozil a DiMa?

Reagovat
Talker

Jak píšu, Ozil je asi výjimka, přece jen vám dal kolik, 3-4 sezony? DiMa přišel na rok a táhl o dům dál.

Reagovat
smazaný uživatel

0.5-1

Reagovat
SunFells

To sice táhl, ale táhnout chtěl hlavně on sám. Jinak to byl světový hráč.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Samorejme ze nie. 1)kupil ho Arsenal 2)Je to slabucky hrac co zatial nic nedokazal 3)Ma asi 30 kil a je z holywoodskej cirkus ligy, ako to asi moze dopadnut v najlepsej lige sveta kde sa hra futbal a nie balet a predbiehanie sa v tom kto krajsie padne a rozplace sa pri tom ako male decko?

Reagovat
Front hell

u vas taky mají hrči 30 kilo?

https://www.youtube.com/watch?v=f7Lk3diZujQ

Reagovat
Golasso

Že o tom padání píše zrovna fanda slepic

Reagovat
afc

1)kupil ho Arsenal

Znalec zase prehovoril

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ne. Potenciál může mít, ale je nerozehraný a během toho hostování stihne max. začít nemít záporný přínos.

Reagovat
Golasso

Tak to je furt lepší než Bale

Reagovat
Front hell

takže něco jako Bale,akorat 10x menší plat

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool v krizi. Prakticky neexistuje lepší soupeř na kterém by se mohli chytit než na Spurs Očekávám betonek na 0:0 a v 90+5 0:1 Salah.

Reagovat
Luc-Luc

under mi tady vychazi celkem jasne a remiza, necekam, ze vyhrajem

Reagovat
Bandita_Harry

Už musíme

Reagovat
Luc-Luc

3.5 na Saints, to vypada lakave

Reagovat
smazaný uživatel

Sheffield by jsme měli doma udělat ne?

Reagovat
pedroLFC

by jsme

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Busby babes

https://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/chelsea/thomas-tuchel-frank-lampard-harry-redknapp-b1792693.html

tohle je ovsem kouzelny. Tuchel ma podle Redknappa nedostatecny CV aby zvladl praci v Chelsea... zato jeho synovec s jednim rokem zkusenosti, to byla panecku jina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Tak Lampard byl přiveden jako kouč na přestavbu kádru.

Tuchel je očividně přiveden pro zlepšení výsledků (a možná pokračování v té přestavbě).

Dost odlišné cíle a očekávání. Lampard si své splnil, Tuchel bude muset ukázat, že se umí přizpůsobit PL a vyhrávat trofeje.

Reagovat
Busby babes

to je uplne fuk, jak se to okeca, porad je to, co rika Redknapp uplna picovina. Bavili jsme se o tom vcera, kdo ma lepsi CV nez Tuchel v PL? Klopp, Mourinho, Pepek a Ancelotti.

Reagovat
Busby babes

Solskjaer: "Marcus is available, he trained fully this morning. He tweaked his knee a little bit but he should be fine. We are looking strong."

super

Reagovat
EXoRcIsT

chvalabohu

Reagovat
r.mrazik

zas bych hodil do zakladu donnyho...treba misto pogby

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Tolstobik

Pogba tedka odehral vsechno a je docela IP, mohl by ho Ole posetrit

Reagovat
r.mrazik

prave...navic proti sheffieldu by mohl hrat hloubeji i s tim jeho divnym branenim

Reagovat
Swarley

Bruno bude určitě hrát, tak na CM s Fredem nebo McTomem by ho dát klidně mohl... Martial doleva, Cavani hrot, vpravo Greenwood nebo Diallo a Rash pauza...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

i kdyz podle tiskovky diallo hrat nebude...to spis pujde mata

Reagovat
Seydou Doumbia

Kdo bude v obraně? Nastoupí Šo?

Reagovat
r.mrazik

tipuju na tellese kdyz hrajeme proti poslednimu

Reagovat
Seydou Doumbia

taky to tak tipuju, když jsem šoua mrdnul do sestavy

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Tolstobik

Naprosto souhlas. Dialla se snad tuhle sezonu jeste dockame

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale Bruna bych pošetřil a dal místo něho Donnyho. Sheffield fakt musíme porazit i jen individuální kvalitou, natož pak s tandemem Donny-Cavani, který má potenciál se krásně doplňovat.

Reagovat
fff

Som zvedavy, ci sa hecneme a kupime toho stopera.

Vsade citam, ze klub mal velke plany v lete a pod., no pokial neuhrame top 4, co povedzme si rovno je napokon aj mozne, tak letne plany nam budu na 2 veci.

Za mna osobne, ked to zjednodusim, je to celkom priamociare. Pride schopny stoper, Matip vydrzi zdravy, Fabinho sa vrati do zalohy, Hendo a Thiago budu hrat trochu vyssie a ideme si suverenne po top 4 a podla formy hracov vpredu uvidime, ci by sme este mohli zachranit titul.

Ak nepride stoper, tak Fabinho tam odohra zvysok sezony, budeme trpnut, ci Matip prezije a to ovplyvni aj zvysok timu.

Vo forme aj bez VVD a Gomeza, no s Matipom a schopnym stoperom, mame stale kvalitu PL vyhrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Filipko, insiderské info hovoria, že jednáme so Sokratisom, čo je na tom pravdy?

Reagovat
kolouch

Myslíš toho Sokratise, kterého včera představil Olympiakos?

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Včera mi to hovoril kamoš, ktorý číta Athletic, tak super

Reagovat
SunFells

Ale Mustafi bude ještě na trhu.

Reagovat
Front hell

v nejlepším věku a zvykly na ligu

Reagovat
fff

Ani srnky netušia a ja už vôbec nie .

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

A spoliehať sa, že Matip zostane zdravý je od nás fans už totálna zúfalosť.

Reagovat
fff

Tak čo nám ostáva .

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhú stranu píšeš o titule .

Reagovat
smazaný uživatel

problem je v tom uvazovani o liverpoolu co se tyce prvniho mista. Formulace "zachranit titul" je zcela zavadejici. Proc o Liverpoolu uvazovat jako o jednoznacnym vitezi ligy, kdyz ji vyhral loni poprve po 30 letech? Tohle uvazovani, ze by nekdo mel zachranovat titul a mel by byt prvni si mohl dovolit v novodobe PL jenom Ferguson, vzhledem na jeho vysledky. Kdy za 20 let skoncil snad 2x treti, jinak bral prevazne prvni misto max druhy. Prijde mi usmevny se takhle bavit o tymu, kterej vyhral 1 za 30 let.

Reagovat
fff

Uvedomujes si, ze to kolko niekto vyhral titulov za poslednych 30 rokov je vo vztahu k aktualnej sezone absolutne irelevantne?

Reagovat
smazaný uživatel

uvedomuju. nic takovyho nepisu. zasnu, ze si v tom neco takovyho videl. Reagoval sem na vetu "zachranit titul"...zachranit muzes neco, co ma patrit tobe. Letos titul zatim nepatri nikomu, nema ho kdo zachranovat. To ze pool byl prvni 5 kol treba neznamena, ze ztrati titul, kdyz ho nevyhraje. A neni tam ani predpoklad, ze ho ma ziskat teoreticky, kdyz vyhral 1 za 30 let. Proto zminuju ty roky. Chapes?

Reagovat
SCELO

titul patri tomu kto ho vyhral v momente ked ho vyhral, zvysok je minulost.....

Reagovat
Bandita_Harry

To je tvoj názor, napiču ale tvoj

Reagovat
Tolstobik

Top 4 date uplne v klidu..... vsak obrana vam momentalne docela funguje aj bez stoperu....

Reagovat
Luc-Luc

to jsme videli v nedeli

Reagovat
Tolstobik

Hendo to tam odehraje mnohem lip nez ten mladoch no....

Reagovat
cristiano.K.

Mě pořád udivuje, jak si někteří myslíte, že Fabinho by se s příchodem stopera vrátil do zálohy.

Nevrátí a klidně se může stát, že stoper bude jeho primární pozice a suplovat bude v záloze.

Reagovat
Bandita_Harry

Čosi si sa zbláznil

Reagovat
cristiano.K.

Nezbláznil, to je zkrátka reálný pohled do konce sezony. Stal se z něj jeden z nejlepších stoperů v lize díky zraněním. Chtěli jsme jistotu vedle Dijka a on by ta jistota byl. Klidně se může stát, že bude nová jednička na stoperu pro další sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i kdyby v lednu přišel stoper, tak by Fabinho na stoperu zůstal, to je jasné. Ale to, že to bude jeho primární pozice je hloupost. Zdravý VVD, zdravý Gomez + posila a Fabinho se vrací do zálohy.

Reagovat
cristiano.K.

jasně, ale to jsou tři proměnné a všichni tři zranění. A nebude si nalhávat, že Klopp s možností Fabinha na stoperu nekalkuloval. Kalkuloval, jinak by přivedl stopera již v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

Solskjær: "Amad [Diallo] is different [to Pellistri], he's only come in and he's training in a different scenario. It won't be long until I can bring him into the squad." #mulive

Klidně bych ho už d zítra hrát, kdy jindy než proti doma proti Sheffieldu, kterým má prý chybět 9 hráčů

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
wild

chalan ma cas..ked tak v FA cupe ale v lige nemozno nic podcenit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako trollovia najslabsieho muzstva ligy? Uz sa tesite na klepec od Tottenhamu vo stvrtok? Moja predpoved ze totalne trapny Luckerpool s tymto futbalom zalozenom iba na stasti a rozhodcoch bude mat az do konca sezony problem vyhrat zapas sa zatial naplna luxusne

Este krajsie na tom je ze su az taki slabi ze ani len nevedia dat gol Je to krasa sledovat pad tychto dementov naspat tam kam patria. To 7-10 miesto co som im predpovedal bude pre nich este nakoniec vykupenie. Ale tak to ma byt, a jedna sezona lucku na vyslni na tom nic nezmeni

Reagovat
Lovec

Nekrmte trola ...

Reagovat
Bandita_Harry

Jojo ale zajtra lucky penalticka a 0:1 a nech ťa aj roztrhne

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Infernoqt

Na co člověk na Twitteru nenarazí

https://twitter.com/TimoWernerGoal

Reagovat
Coutinho10

ale koukam, ze PremierSport dava Leeds misto WHU

West Ham XI: Fabianski, Coufal, Dawson, Ogbonna, Cresswell, Soucek, Rice(c), Bowen, Fornals, Benrahma, Antonio

Subs: Yarmolenko, Noble, Odubeko, Martin, Diop, Balbuena, Lanzini, Johnson, Fredericks

Reagovat
Coutinho10

tak ne dobry

Reagovat
Mastný Chobot

Pici

Reagovat
Chytrej Jenda

https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-9188433/amp/Premier-League-referees-change-offside-rule-controversial-Bernardo-Silva-goal.html?__twitter_impression=true Takže snáma jednoduše vyjebali, když nám City nedokázali dát gól poctivě. A teď už zase to pravidlo o kterým nikdo (krom Rodriho asi ) nikdy neslyšel zase neplatí.

Reagovat
Seydou Doumbia

Sterling/Mahrez/Torres/Foden/Silva/Jesus? Jak to vidíte do ofenzívy?

Reagovat
Kinky7

Foden jedus sterling. Silva v záloze s gundem

Reagovat
Seydou Doumbia

to bych bral

Reagovat
VTID94

Mame Sansona

Reagovat
Spikous

Máš ho nejak nasledovného? Viem že je to univerzálny záložník a Dean s ním pocita ako hráča ktorý sa môže pohybovať na ktorejkoľvek pozícii v zálohe. Má šancu sa presadiť do základu?

Reagovat
Andis

Jede vám O2?

Reagovat
VTID94

West Ham pôjde po Kolarovi... Fabianski je slabý

Reagovat
kissak

Kolář je vytrhne.

Reagovat
kolouch

Golove akci CP bohuzel predchazela zbytecna ztrata Soucka. Skoda..

Reagovat
Andis

Jenže to nikoho nezajímá. Na to vůbec neupozorňuj, to se nehodí do krámu

Reagovat
Imos

Reagovat
Andis

Ted mluv

Reagovat
kolouch

Napraveno

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsme podepsali toho Chrchela?

Reagovat
Nikikrew

Dpc to co ma Zaha na hlave

Reagovat
smazaný uživatel

SUUUUUUUUUK

Reagovat
VTID94

Ten Souček je zviera

Reagovat
Coutinho10

Wohohooooo Souceereeeeeek

Reagovat
DieFohlenBMG

Na bt sport komentuje nakej malej kluk, ne? hrozně otravný hlas, Suk

Reagovat
DieFohlenBMG

Naštěstí mluví víc ten druhej

Reagovat
diastan

Podle očekávání

Man City's heavily debated goal vs Aston Villa leads to Premier League offside rule change

Reagovat
VTID94

Reagovat
žrout

Já se ale koukal na pravidla a tam je fakt napsáno, že se hráč v ofsajdu může opět zapojit do hry po tom, co se míče dotkne další hráč. Tím se ofsajdové postavení ruší. Tohle bylo u toho gólu splněno, ne?

I když popravdě jsem si při prvním shlédnutí říkal wtf wtf wtf

Reagovat
iamek

Tuchel ufiko. 2022+ opce

Reagovat
diastan

ten bude mít sochu hned po sezóně

Reagovat
srandamač

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Soucek si dela picu ne

Reagovat
supporter

Souceeeeek!!! Pojd na hattrick.

Reagovat
srandamač

Ten frajer se ve WH moc neohřeje

Reagovat
Coutinho10

to je buuuuh

Reagovat
Front hell

souček

Reagovat
smazaný uživatel

Hattrick pojdme Suk.

Reagovat
SpecialOne

To je král

Reagovat
Chittak_LFC

Ten přijde až v létě

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt ďábel

Reagovat
Coutinho10

Antonio skodaaaaaaaaaa ahhh

Reagovat
pingla

soušek na hattrick pojď

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A pak že nemáme útočníka

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ajouki

Naprosto špičková koordinace. Ne u jednoho podobného momentu vídáme výmluvy, že už nešlo lépe zareagovat.

Reagovat
REPLIKATOR

SOUČEEEEEEEEEEEK 2

Reagovat
DieFohlenBMG

Spousta času na hat trick

Reagovat
Bayern +

Oh, normálne nás nespoznávam škoda tej žrde Antonia, už mohol byť kľud. Inak Souček je strašný frajer

Reagovat
REPLIKATOR

Souček > Rosický

Reagovat
Rothbard

V PL se prosadí fakt kdekdo.

Reagovat
VTID94

Ty si teda kkt

Reagovat
Rothbard

Tihle internetoví hrdinové...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
REPLIKATOR

Na Eurofotbalu taky...

Reagovat
VTID94

Inak i Coufal neskutočný bez lopty dostupovanie hráča, tlak na hráča ktorý sa môže iba otočiť k vlastnej bráne. výborná práca

Reagovat
SCELO

som strasne rad za soucka a coufala tahaju west ham krasne

Reagovat
JackBlack

Ten zaha tykrávo to má na hlavě stojánek kam si pokládá horký hrnec

Reagovat
diastan

Reagovat
NataženýTříslo

To už musí ženy i komentovat fotbal, aby to bylo korektní?

Reagovat
ACSeRw!n

ano

Reagovat
REPLIKATOR

Ideální kombinace je muž černoch a žena lesba.

Reagovat
Talker

A není jedno, kdo to komentuje, pokud se vyzná?

Reagovat
NataženýTříslo

Se vší úctou k ženám, v mužském fotbale mi to rve uši/oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal a hokej prostě nejsou sporty pro ženský

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo? Však je to jedno.

Reagovat
Talker

Tak to je tvůj problém. Podle mého je to o znalostech a schopnosti komentovat a je mi fuk, kdo tam je, pokud podá kvalitní informace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
r.mrazik

jako ze bys radeji poslouchal tittelbacha nebo poulicka?

Reagovat
TheTopFootbaler

To není žádná úcta k ženám. Klidně ať to komentuje borka, pokud se vyzná líp než daný muž a mluví líp než daný muž.

Reagovat
NataženýTříslo

Pane soudce, kdyby tam byla moje žena, tak mi to rve uši/oči. Emocím neporučíš.

Reagovat
TheTopFootbaler

Já tě chápu, jen říkám, že jsi nastavený zaujatě vůči ženám. Nezvyk by to (logicky) byl pro každého, ale neříkej mi, že by tě to po půl roce štvalo, kdyby fakt byla lepší než muži. Jinými slovy - radši bys poslouchal a koukal na vysoce profesionální odbornici se skvělým přednesem a originálním a věcným komentářem, nebo Lorda Karocha?

Reagovat
NataženýTříslo

Nedokážu říct, zda bych si na to zvykl. U paní s praporkem nebo píšťalkou mi to zatím nejde.

Reagovat
TheTopFootbaler

Já jsem si jistý, že jsi-li normální slušný občan s mozkem, což se zdá, že jsi, problém by to nebyl. Chápu, že se to může zdát jako velká revoluce, ale to se zdálo i že Země obíhá kolem Slunce, víš co myslím.

Reagovat
NataženýTříslo

Nevím, proč do toho zatahuješ fyzické fakty, které nelze popřít. To je argumentační faul, víš jak to myslím.

Reagovat
TheTopFootbaler

Princip je naprosto stejný. Pravda je i to, že ženy mohou komentovat fotbal. Jde jen o to, aby to většinové populaci připadalo normální, aby si zvykli že to je pravda. A pojetí "fotbal je mužský, ať od toho ženy dají ruce pryč" je prostě jenom toxická maskulinita. Rovnou přiznám, že nemám rád ženský fotbal. Nekouká se na to dobře, protože fyzickými předpoklady nikdy nemohou být profesionální sportovkyně na úrovni profesionálních sportovců. Ale věci jako rozhodcování nebo komentování jsou naprosto gender nezávislé a je zaujaté tvrdit, že ti žena na této pozici rve oči/uši.

Reagovat
NataženýTříslo

No vidíš, to nás odlišuje. Ženský fotbal mi ani tak nevadí (narozdíl od ženského boxu či MMA).

Vadí mi zatahování žen někam, kam mi subjektivně absolutně nesedí. Můj koment není ani tak názor, jako pocit. Tyjo...já se tu emočně otevírám...

Reagovat
TheTopFootbaler

Pocit je samozřejmě přirozený, a nemůžeš za to, že jsi tak naprogramovaný. A chápu, že když si máš představit průměrnou ženu, nebude rozumět fotbalu dost uspokojivě na to, aby ho mohla komentovat. Ale když budeš mít borku, která bude podávat opravdu špičkové výkony jako komentátorka, nemůžeš prostě upřednostnit Vláška před ní, protože borka vypadá jako žena a subjektivně ti tam nesedí. Představ si, že by se taková diskriminace děla tvým dcerám.

Reagovat
NataženýTříslo

...a ano, je to zaujaté, a nepovažuji to za hřích.

Reagovat
TheTopFootbaler

Není vyloženě špatně, že to cítíš, důležitý je spíš, jestli umožníš dotyčné tu svobodu pracovat jak se jí zachce.

Reagovat
NataženýTříslo

Myslím, že k diskriminaci někoho mám hodně daleko. Asi jako ty k zákazu ženského fotbalu. Problém bych s tím měl, kdyby to opravdu bylo "uzákoněno" jako povinná kvóta viz původní příspěvek. Takové tendence mě velice dráždí.

Reagovat
TheTopFootbaler

Ty kvóty mi taky dost vadí, je to takový na hovno způsob jak proti nerovnosti bojovat a vytváří to spíš trochu jinou nerovnost než aby to vytvářelo rovnost. Ale ten argument, že ti vadí, že by fotbal komentovala žena už z principu, mě provokoval.

Reagovat
NataženýTříslo

Cosmesi tosmesi

Reagovat
TheTopFootbaler

Však v pohodě, díky za rozumnou diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten černoch by měl být ideálně ještě gay

Reagovat
cubinho

nebo trans

Reagovat
smazaný uživatel

A ta lesba Asiatka.

Reagovat
Studni

Kdo to komentuje?

Reagovat
kolouch

Kdyz jsem na byl maly, meli jsme s brachou terc a micky na suchy zip. Vypadalo to dost podobne jako Zahuv uces

Reagovat
žrout

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zemřela Hana Maciuchová

Reagovat
smazaný uživatel

Anče?

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hattrick?

Tak jako tak jestli si Suk udrží tuhle fazónu, tak jde v létě do top týmu.

Reagovat
Chittak_LFC

toho se prave bojim. Pujde treba do United a pak bude tezke mu fandit. Ve WHU mu nelze neprat.

Reagovat
Seydou Doumbia

ideálně at jde do MU tam by zapadl...2 roky na lavičce a zpátky do WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho by z něj udělal topovýho hráče, pro něj je jak dělanej.

Reagovat
Seydou Doumbia

jo do spurs by taky zapadl...

Reagovat
HorajzmAmmann

Místo Matiče pro ne zahrál by si dost.

Reagovat
Seydou Doumbia

V United je nejvíce nesympatických hráčů za posledních patnáct let pro mě čili by se tam perfektně hodil.

Reagovat
REPLIKATOR

Pokud do té doby neudělá z West Hamu TOP tým

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bayern by nebyl špatnej

Reagovat
Kixi Syhimour

Souček

Reagovat
diastan

tak to už je smůla

Reagovat
DieFohlenBMG

Antonín druhá tyč

Reagovat
Coutinho10

twl Antonio 2. tyc...

Reagovat
REPLIKATOR

Antonio trefí 2x stejnou tyčku

Reagovat
Hector17

Součkova váha musí být opravdu enormní, když přitahuje míče, které se od něho nějakým zázračným způsobem odrážejí většinou do branky soupeře. Bych čekal, že to bude alespoň vyrovnané s vlastenci. Pravděpodobně se jedná jen o náhodný jev a brzy si zase nějakého foukne

Reagovat
naheCZ

Soucek now has more (7) non-penalty goals than:

Vardy 6

Fernandes 6

Mane 6

Sterling 5

Only players with more:

Son 12

Calvert lewin 11

Kane 9

Bamford 9

Salah 8

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

A góly z penalt nejsou góly nebo jak? Nemám rád tohle rozdělování na penalty a nepenalty, gól je gól a hotovo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
exse

Reagovat
kolouch

oh wait, MUfan

Reagovat
VTID94

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl je v tom, že u penalty tě nikdo nebrání

Reagovat
Benedict

Ale někdo bránil až moc

Reagovat
jk

Gól je gól, ale penalta není vždy penalta ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
vitasrp

Jsou a nikdo to nekritizuje, ale statisticky to "zkresluje". Proto když se dělá porovnávání jednotlivých metrik u fotbalistů, tak se to často přepočítává na nepenaltové situace na 90 minut.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
cr7sux

Reagovat
icka

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
oli9

Ty si vážně ještě hloupejsi než jsme si mysleli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Reagovat
iamek

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Je tady někde Hector17?

Reagovat
smazaný uživatel

jel si na benzínku pro provaz

Reagovat
zelda

skoro hned nad tebou zase něco bleje

Reagovat
Seydou Doumbia

Kde jsou ty časy, kdy za WHU hráli kvalitní hráči jako Zaza, Song, Evra, Feghouli, Töre, Nasri, Anderson, L.Perez nebo Carroll...na tohle se nedá dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Zaza ten italskej?

Reagovat
diastan

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bayern +

ironia, chápem. Anderson bol aspoň chvíľu skvelý, akurát na vrcholový futbal nemá hlavu, no...

Reagovat
cristiano.K.

přesně, dva goly a dvě tyčky za poločas. Moyes out

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Souček, dneska bude hattrick

Reagovat
Chittak_LFC

Kdo tam kope pecky? Treba by mu pripadnou nechali :)

Reagovat
DieFohlenBMG

Nikdo, protože žádnou ještě nekopali

Reagovat
oli9

Tak Suk bude určitě horké zboží pro jakýkoli klub z PL

Reagovat
Cobra

Zaha se hodně snaží ze sebe udělat největšího č****a ligy.

Reagovat
zelda

Kdo ten titul podle tebe zatím drží, když ne on?

Reagovat
Cobra

Bruno.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Benedict

Proč by chtěl bejt největší černoch????

Reagovat
Kluivert9

Richarlison

Reagovat
Seydou Doumbia

Největší č***** ligy jsou Son, Salah a Richarlison a za nimi (bohužel) Sterling, Bruno, Grealish, Zaha

Reagovat
VTID94

Reagovat
Cobra

Jako z kádru Spurs se toho dá vybrat dost, ale že si někdo vybere Sona bych fakt nečekal.

Reagovat
oli9

Reagovat
Seydou Doumbia

Je dost lidí co tu mrdku nesnáší

Reagovat
Remt

Ale za co?:D Za to že je žlutej nebo? Vždyť je to sympatak jak krava mi prijde :D

Reagovat
Herry31

Reagovat
Kinky7

Z kadru Spurs bych teda asi jedinyho Sona nepovazoval za blba

Reagovat
Bayern +

Nerátajúc prvých 5 minút zápasu, odohrali sme herne najlepších 40 minut sezóny. Len kvôli Guaitovej pani šťastene to nie je 1:4, už mohlo byť vymaľované... Hlavne v druhom polčase #nepokazmesito a budeme brať tri body, rozohrané je to skvele COYI

Reagovat
Rothbard

nepokazmesito = však Igorko na SVK pokazil, co se dalo, ale co, chtěli jste změnu, tak jí máte aneb

Co je horší než Slovák ve vládě? Vláda plná Slováků.

Reagovat
Bayern +

Určite tu nechcem zakladať politické vlakno, ale je jasné, že ja by som bol medzi poslednými čo by takému človeku dávali vo voľbách hlas.

Reagovat
Rothbard

Tím hashtagem sis naběhl sám. Za trest budeš poslouchat tiskovky IM.

Reagovat
Mastný Chobot

ty by si ho radšej dal Kaliňákovi, ja viem

Reagovat
VTID94

Na Premier Sport reklama ze ManU bojujú o titul dobrá tráva

Reagovat
supporter

Aha

Reagovat
icka

Tu mas spis ty.

Reagovat
CR7RONALDO

Mňa fakt zaujíma, čo tu budú niektorí ľudia vypisovať, ak ten titul náhodou naozaj vyhráme.

Reagovat
Coutinho10

Cufe, neboj se to vystrelit

Reagovat
cristiano.K.

Coufal jesličky Zahovi patičkou, co by ne

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mikelinos

Mitchellovi *

Reagovat
smazaný uživatel

Souček si dobře podmanuje PL defenzivní štít a nejlepší střelec týmu..

Reagovat
SpecialOne

Jaaj, už jsem si myslel, že to byl Suk.

Reagovat
Coutinho10

taky

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

hm, za chvíli začne, proč by Coufal a Souček chodili do horšího (AFC,CFC, slepice a píše se mi to těžko Liverpool )

Reagovat
Kixi Syhimour

Nedohrané kolo

Reagovat
Coutinho10

ted si Cuf opet namazal Zahu na chleba

Reagovat
Tommy$

Moyesovi to přeju

Reagovat
cristiano.K.

WHU vede 1:3 venku a to Antonio mohl v klidu dát hattrick

Reagovat
DieFohlenBMG

4 mohl dat

Reagovat
Coutinho10

chudak Antonio dnes

Reagovat
Mastný Chobot

Arteta mu jebe s tým Luizom

Reagovat
Nikikrew

a koho by si tam dal? Gabriela ktory je po Covie fyzicky mimo?

Reagovat
Minister

Zasa Luiz

Reagovat
REPLIKATOR

Antonio už nezvládá

Reagovat
SpecialOne

To by mě zajímalo, kolik vteřin teď uteklo mezi Sukovým zakončením a tacklem před vlastním vápnem. Neuvěřitelný.

Reagovat
DieFohlenBMG

Vážně si teď Frederix lil na hlavu vodu?

Reagovat
Mastný Chobot

ujj, to keby moja mama videla

Reagovat
frantamlad

Proč není Auba ani mezi náhradníky a má napsáno u absence osobní důvody?

Reagovat
Front hell

umřela mu matka

Reagovat
Mastný Chobot

z osobných dôvodov

Reagovat
Liveral

Má osobní důvody pro absenci

Reagovat
tweek

úmrtí v rodině. Prý maminka.

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere gol pri debutu..

Reagovat
Minister

Už hral pár minút v lige.

Reagovat
Studni

To už zase zlomili nad AMN hůl? Sice u těch našich krajních obránců je to z bláta do louže, když tam neni Tierney, ale stejně bych asi radši viděl Cedrica vpravo a AMN vlevo

Reagovat
smazaný uživatel

Spis AMN vpravo.

Reagovat
Studni

Mi ten poslední zápas přišel Cedric vlevo poloviční

Reagovat
Studni

Zbytek sestavy za mě dobrej, kromě Luize, ale na druhou stranu Gabriel dlouho nehrál a poslední zápas taky nebyl ve formě jako před Vánoci. Pepe poslední zápas ukázal dost aktivity a vytvořil šance, naopak Martinelli tolik kvalitní nebyl, takže za mě dobrá volba.

Reagovat
PP

By mě zajímalo, kolik Slávistů začalo fandit WestHamu..

Reagovat
Bayern +

Namiesto 1:7 skončilo 2:3 ale nevadí, podstatné je víťazstvo. Ideme ďalej!

Reagovat
Mikesh

Pepe, Luiz. Poprosím link borci ať si tu tragédii vychutnám podruhé.

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Mikesh

Nejde :(

Reagovat
Minister

Laca

Reagovat
Front hell

laca

Reagovat
Mikesh

Reagovat
Minister

Choďte do puče

Reagovat
Front hell

Reagovat
mr.Silver

Pepe

Reagovat
Miguel19

Pepe

Reagovat
pingla

stuart Soton si je dnes povodí

Reagovat
kiciN

Reagovat
Mikesh

Stačilo pár minut

Reagovat
PP

Tyvole.. to bylo super!!

Reagovat
Nikikrew

Laca, taka sanca sa musi premienat

Reagovat
Nikikrew

Pepeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka fantázia Pepe

Reagovat
Studni

To můžeš mít taktiku jakou chceš, ale když nedáš totální tutovku a pak si nepohlídáš hráče na vápně, tak co můžem chtít

Reagovat
mr.Silver

Odcinil Xhaka je genialni dnes ♥

Reagovat
Mastný Chobot

dal 2 geniálne prihrávky, hej, ale je 9. minúta bro

Reagovat
mr.Silver

Hraje super uz 4. zapas v rade

Reagovat
Nikikrew

on vzdy po cervenej karte hra dobre a potom uplnu sracku

Reagovat
Mastný Chobot

súhlasím, ale napísal si dnes.. v 9. minúte len to som chcel vypichnúť

Reagovat
mr.Silver

Nj

Reagovat
PP

jenže to kolikrát neudělá ani za zápas.. budme rádi za nečekaná překvapení.

Reagovat
Mikesh

Jak přes kopírák v FA cupu. Všechno se zas bude nakopávat do vápna a střílet někam do prdele na tribuny.

Reagovat
Mikesh

Mám to pozadu, odčinils

Reagovat
Minister

Tak aspoň ze odčinil to bránenie pri rohu.

Reagovat
Taiger

PEPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
PP

druhé wow večera!! Přímočará rychlá akce, náběh a zakončení.. Xhaka i Pepe super.

Reagovat
smazaný uživatel

super gol, tam vsichni udelali dobrou praci, laca, saka, partey, xhaka a hlavne pepe

Reagovat
Minister

To keby bol Cedric... pekne

Reagovat
Minister

* bol gól

Reagovat
Taiger

Xhaka stan team where you at? Vlastně jsem v něm asi sám a paradoxně s cunterem

Reagovat
mr.Silver

Bellerin

Reagovat
Mikesh

Omg Partey posl. zápas v lize jak bůh a v poháru a teď zakopává každý náznak šance .

Reagovat
smazaný uživatel

belle je kapitan? proc ne xhaka, nebyl on zastupce?

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka bol kapitán... kým nevyfuckoval vlastných fanúšikov.

Reagovat
Mastný Chobot

odvtedy mal pásku tuším raz keď ju dostal počas zápasu po striedaní

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne jo, na tom uz jsem skoro zapomnel

Reagovat
Studni

Po Bellem bych řekl, že je pak Holding

Reagovat
Nikikrew

Leno!

Reagovat
Mastný Chobot

Adams si tam s našimi stopérmi robí, čo chce

Reagovat
Tolstobik

Saka a Leno jsou skveli hraci ....nekdo jako Saka chybi United na pravym kridle

Reagovat
El Cid z City

Ta kunda na lajně , vybírejte podle kvality a ne pohlaví.

Reagovat
smazaný uživatel

muzsti rozhodci totiz nikdy nedelaji chyby

Reagovat
El Cid z City

Nejde o jednu chybu, ona je totálně mimo.

Reagovat
Nikikrew

Gundogan sa akosi roztrielal

Reagovat
Mastný Chobot

týpek s ocasom jak pakôň africký niekomu nadáva do somárov

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

vypada jak random postava z asterix a obelix mise kleopatra

Reagovat
iamek

Pakun africký neexistuje

Reagovat
Mastný Chobot

je v tom videu, čo si poslal

Reagovat
mr.Silver

Gol, redka, drama, classic Zlatan

Reagovat
mr.Silver

Body language Lacy je dnes na facku, hrozny labil

Reagovat
Mastný Chobot

Walcott je stále lepší hráč pre Arsenal než Luiz

Reagovat
SunFells

Luiz hraje s nimi, Theo s námi ...staré dobré časy.

Reagovat
kiciN

Reagovat
Nikikrew

Luiz

Reagovat
Mastný Chobot

Sačko <3

Reagovat
Nikikrew

Sakaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Studni

My prostěma nemáme kraje obrany v tý ofenzivní části a teda často ani v tý defenzivní, je to hrůza. Tierney chybí

Reagovat
Golasso

Bellerin je strašidelně špatný... A není jediný

Reagovat
mr.Silver

Uuu Sakaaaa

Reagovat
Nikikrew

Laca nadherne

Reagovat
Golasso

Sakaaa

Reagovat
Tommy the Gunner

Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

lacsaka

Reagovat
Tommy the Gunner

SAKAAAA

Reagovat
mr.Silver

Xhaka krasne na Lacu, Xhaka Laca Saka Boom!

Reagovat
SunFells

Bukayo ♥

Reagovat
PP

Zábavný zápas, fakt že jo.. Těch Luizových srand trošku mín, ideálně vůbec.

Reagovat
Taiger

Xhaka je jinde, kde jsou hateři?

Reagovat
Mikesh

Hodně na sobě zapracoval.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Lovec

Posledních pár zápasů hraje skvěle. Ale nevím jakou šňůru by musel střihnout, abych zapomněl na to, jak dokáže byt mínusový.

Reagovat
J0EL

Je skvely uz asi 4 zapas v rade. V takejto zalohe kedy je trosku viac vysunuty mu to pasuje jak rit na serbel.

Reagovat
raduinho

Tady. Pořád je to kokot.

Reagovat
Studni

3 šance, 3 průnikový přihrávky, to jsme neměli snad za celou sezónu dohromady

Reagovat
Mikesh

Laca mi tam dneska přijde zbytečný, jenom se tam motá. 2 zápasy z 10 zahraje jak Suarez a pak je prostě bez elánu..

Reagovat
PP

na pressing je super.. ale taky bych ho o poločase klidně sundal a dal tam Martinelliho.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? nejdriv rozjel presink, diky kteremu padl prvni gol, a pak tam poslal skvelou asistenci

Reagovat
Mikesh

Hned na začátku nedal 100% šanci, poté následně zkazil několik přechodů do útoku. Negativa převažují pozitiva. Měl by tam jít Martinelli jak píše PP.

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze dva goly prevazi par ztrat a nepromenena sance? interesting. navic to co udelal u toho golu dela pravidelne a ziskava nam to moznosti prechodu do utoku, ktere by martinelli ac ho mam rad proste nemohl zvladnout, protoze to nenii hrac, co udrzi na zadech dva hrace a jeste prihraje..

Reagovat
salami

SOUARS oba tymy vyborny dozadu

Reagovat
Mastný Chobot

Saka je fenomenálny... také sebavedomie a schopnosť byť nebezpečný pri každom dotyku s loptou mal u nás naposledy asi Alexis. Fakt nemám slov, 19 rokov dpč

Naopak, Bellerín je zlý. Väčšinou je všade neskoro, strašne spomalený s loptou, veci rieši zle...

Reagovat
mr.Silver

Presne tak, Hectora prodat dokud ma nejakou cenu, je tragicky.

Reagovat
Mikesh

Přijde mi, že to koleno ho zničilo . Když si vzpomenu jak létal z obrany do útoku a tvořil nebezpečné situace tak už jen stín toho co býval .

Reagovat
mr.Silver

Jj, hodne ztratil rychlost. Ale celkove resi vsechno spatne, pozicne je mimo, no uplne zbytecny. RB musime v lete koupit.

Reagovat
Lovec

On byl vždycky dost strojový a trochu alibistický s balonem, ale souhlasím, že to zranění ho zničilo. Od té doby je poloviční.

Reagovat
Lovec

Údajně ho chtěla Barca a PSG (netuším, nakolik důvěryhodné zdroje o tom psali) za nějakých 20-25M €. To bych bral. Místo něj bych bral Lampteye/Justina.

Reagovat
Studni

Reagovat
PP

Saka dopředu super, ale dozadu je i kvůli němu Bellerin víc tragický.. Ten Armstrong to tam větrá slušně.

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Saka vyzerá ako sympaťák, ľudsky je v pohode?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mastný Chobot

moc sa zatiaľ neprejavuje, ale na twitteroch chodili info, že mal výborné výsledky v škole a že je aj nadpriemerne inteligentný na futbalistu (o čom koniec koncov svedčí aj jeho hra a riešenie situácií). V kabíne je jeden z najobľúbenejších (viď jeho bromance s Aubom), väčšinou sa len smeje. Trochu som si všimol v posledných zápasoch, že má občas taký manier, že rozhadzuje rukami, keď nedostane prihrábku a ľúbi aj zasebčiť, ale keďže je náš najnebezpečnejší a najlepší hráč momentálne, tak má na to všetky práva.

Reagovat
Lovec

Jojo, toho rozhazování rukama jsem si taky všiml a trochu mně to štve. Ale nepřijde mně jako typ, který by po takovém incidentu dvě minuty pochodoval a trucoval.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Mastný Chobot

a áno, odpoveď na to, na čo sa pýtaš, je áno. Je to kresťan

Reagovat
PP

ufff! Takže happyend!

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Lovec

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

človek sa chce ln niečo viac dozvedieť a hneď totok

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Jackmaker1989

City vyzerá, že sa rozbieha ako v tých ich majstrovských sezonach, uvidíme.

Reagovat
Nikikrew

Dobry polcas z nasej strany. Stred ihriska slusna dominancia, Xhaka a Partey je hned iny stred. Saka fantasticky, ten drive a dribling je uzasny na ten vek. Uplny gem! Pepe krasny gol a pomaly sa chyta, to potreboval. Obrana az na Luiza docela ok. Jedine ESR mi pride akysi nesvoj, snad sa zobudi.

Bude to este narocne ale dnes nam docela verim!

Reagovat
Lovec

Mně přijde ESR fajn. Nijak nezáří, ale odvádí dost černé práce a ten prostor mezi zálohou a útokem vyplňuje solidně. Naopak Pépé se mně teda moc nelíbí. Jako, takhle, určitě je to výrazný posun oproti předchozím výkonům, ale furt mu to odskakuje, zpomaluje hru, párkrát na tom zbytečně stál a zadrbal to, než aby rozehrál vedle sebe ... Ale jako snad mu ten gól pomůže se chytit. Už je nejvyšší čas.

Reagovat
mr.Silver

William v bunde, ani se snad o prestavce nerozcvicoval, vypada to dobre

Reagovat
Front hell

Reagovat
Taiger

Mrzí mě, že to říkám ale bohužel bez Auby to jde líp

Reagovat
Nikikrew

Valery je tak 2krat lepsi ako Bellerin...

Reagovat
Mastný Chobot

Cedric dnes tiež veľmi kvalitný

Reagovat
mr.Silver

Cedric je vyborny, fakt to nechapu, loni vypadal jak nejaky janitor, ktereho shrabli na zapas z treninkoveho centra

Reagovat
Mastný Chobot

pripomína mi Coufala, robí jednoduché veci a robí ich dobre, dozadu je kvalitný

Reagovat
Lovec

Ty dlouhé balony moc jednoduché nebyly. Dnes zahrál jeho nejlepší zápas co je u nás.

Reagovat
Tommy the Gunner

Bellerin ma proste zakazany prihrat dopredu...

Reagovat
KnoxXx

lepsi slalom ako od Henrika Kristoffersena

Reagovat
smazaný uživatel

co se s nim stalo?

Reagovat
KnoxXx

tazko povedat, on bol svojsky vzdy (a aj ked este zavodil Marcel Hirscher, tak mal svoje dni, dokonca aj na miestach, kde mu to vzdy slo - Madonna, dnesny Schladming, ...), ale je vidiet, ze sa z tej najvacsej biedy uz dostava (dnes by utocil napr. na vitazstvo, nebyt tej obrovskej chyby v 1.kole) ... nechapem, preco je zrazu taky mizerny v rovinatych usekoch (a ked nie je prilis prudka cela zjazdovka, tak ani nemusi nastupovat na start) - nikdy to nebola jeho najsilnejsia stranka, co je pri jeho vyske je logicke, ale aby tam nebol ani len priemer v celom startovom poli, to je fakt zvlastne

Reagovat
smazaný uživatel

S-Rowe by sa nemusel zraniť

Reagovat
mr.Silver

William

Reagovat
Mastný Chobot

Ak je ESR v piči, tak Arsenal je v piči

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nikikrew

Lacaaaaaaaaaaa

Reagovat
Front hell

Reagovat
Front hell

Reagovat
mr.Silver

Ty pico Cedric

Saka Laca

Reagovat
Mastný Chobot

Cedric, Bukayo, Lacazette krásne

Reagovat
Tommy the Gunner

LACAAAA, Saka a Cedric vyborni

Reagovat
Minister

Cedric dneska super

Reagovat
KnoxXx

Artetaball uz zacina dominovat PL

Reagovat
SunFells

Ci jebe, Arsenal dal gól s Willianem na hrřišti ...hezky pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Cedric si rika o misto v zakladu misto Bellerina.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Golasso

To je ten Cedric, který měl jít do druhé ligy a přivedli jsme ho jen kvůli vydrbavkam s agentem? me gusta

Reagovat
SunFells

Proč by chodil do druhé ligy?

Reagovat
Mastný Chobot

tak jednu dobu to s nami nevyzeralo najistejšie. Po dnešku asi 30 bodov, to už snáď dáme

Reagovat
SunFells

Reagovat
Golasso

To frčelo v diskuzích, když přicházel. Že podle někoho v Sotonu čekali spíš jeho odchod někam do nižších soutěží a nabalily se na to klasicky nějaké konspiračky kolem agenta.

Reagovat
SunFells

Tak to byla chujovina, dlouhodobě tam patřil do základu a nechtěl prodloužit.

Reagovat
Golasso

Jj, je to blbost. Navíc u nás to byl od začátku minimálně solidní backup. Centry měl od začátku dokonce lepší, než Bellerin a AMN dohromady. Teď ve formě strčí oba do kapsy i celkově.

Reagovat
Mastný Chobot

inak je celkom reálne, že po tejto sezóne podpíšeme zadarmo Bertranda to bude zaujímavé

Reagovat
salami

Jako backup

Reagovat
Golasso

Jako backup za Tiernyho? To by byla pecka

Reagovat
J0EL

djorou zhodnotil.

Reagovat
PP

Jupííí! To je radosti..

Reagovat
Mastný Chobot

Pepe klasik dopiči jedny jasle, krása, druhé jasle, krása, prečo neskúsiť aj tretie namiesto prihrávky? nepoučiteľný

Reagovat
Golasso

Reagovat
KnoxXx

s jedlom rastie chut

Reagovat
Tommy the Gunner

Elneny

Reagovat
Mastný Chobot

Ak je Thomas v piči, tak Arsenal je v piči

Reagovat
PP

Kurva.. a máme po záloze zas..

Reagovat
Nikikrew

Agent z Chelsea...

Reagovat
Mastný Chobot

Luiz 4 fuckupy za 60 sekúnd. To musí byť rekord

Reagovat
KnoxXx

Luiz

Reagovat
Minister

Luiz vole

Reagovat
Tommy the Gunner

Luiz, ty mrdko

Reagovat
Kincl

Vypadá to že arsenal ještě zabojuje o tu EL :)

Reagovat
Mikesh
Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cristiano.K.

to jsou šílený tikety

Reagovat
Pedro10

Premier Sport miesto toho aby dali

Everton - Leicester, tak oni budú dávať šupakov s tragédmi.

Reagovat
EXoRcIsT

tak MU ma vela fans

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš jako že Everton a Leicester mají v CZ-SK víc fanoušků

Reagovat
Talker

Tak united jich mají více, ale je to zápas prvního s posledními, kteří vyhráli jeden zápas v lize a 2 prohráli od začátku sezony. Takže to nějak extra zajímavý zápas není.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo ale furt hraje první a ještě k tomu United, včera taky dali Arsenal kvůli tomu že tady má víc fanoušků než CIty

Reagovat
Talker

Já chápu, proč to dávají.

Spíš jde o to, že je souběžně zajímavý zápas mezi týmem, který má šanci se posunout na 1. místo a týmem, který si vede velmi dobře, má 2 zápasy k dobru a teoreticky se může posunout taky do špičky. To je zajímavý zápas i pro nezaujatého fanouška fotbalu.

Reagovat
Busby babes

na druhou stranu by me neprekvapilo, kdyby v nasem zapase padlo vic golu...

Reagovat
Talker

To možná ano, ale pro člověka, který nefandí United nebo Sheffieldu je to naprosto nezajímavý zápas v porovnání s Lei-Eve, kdy jde o 2 kvalitní týmy, které bojují o poháry a potenciálně o LM.

Reagovat
Pedro10

Reagovat
Luc-Luc

uz jsem myslel, ze davaji nejaky ufc

Reagovat
Talker

Jsem zvědavý na dnešní sestavu, dost to napoví o směru, kterým se budeme udávat. Vedení mu "prý" řeklo, že hrát odchovance je stále jedna z priorit, tak uvidíme, co se stane.

Osobně očekávám:

Mendy-James,Rudiger,Silva,Chilwell-Jorginho,Mount/Kova-Puli,Havertz,Ziyech-Werner

Každopádně pokud nepostaví Mounta, tak u mě bude mít Tuchel hned vroubek a nebudu z toho nadšený.

Reagovat
Walter_Sobchak

Pulisic má ževraj zase minor injury.

Reagovat
Talker

Ale prý trenoval a je to jen "knock", takže je otázka, jak to bude.

Reagovat
vodka

prdel by byla, kdyby byl v bráně zpátky Kepa

Reagovat
Talker

Prdel by byla, kdyby začal chytat dobře a zjistilo se, že to byla chyba Lamparda a Hillaria (trenér golmanů a naše bývalá trojka/čtyřka).

Každopádně tohle je to zlo těch změn manažerů - pár hráčů si vybojuje jasný základ (Zouma, James, Mendy, Mount) a pak přijde nový trenér a hrozí, že o základ přijdou kvůli "hvězdnějším/zkušenějším" hráčům v kádru, protože ti dostanou druhou šanci.

Já se trošku obávám, že budou hráči jako Kepa, Rudiger, Azpi, Alonso, Emerson, Jorginho dostávat další šance...

Reagovat
vodka

já si Hilaria ještě pamatuju i v bráně

Reagovat
Talker

Já taky a Kepa jako oby mu z oka vypadl co se týče chytání...

Reagovat
John Obi Mikel

Henrique Hilario zůstává.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ligter
Reagovat
J0EL

Odegaard offiko

Reagovat
Lexi Belle

Doufám, že bude hrát nic moc, v létě se koupí a od tý doby to bude Øda na radost

Jinak se čile spekuluje o výměně Guendouziho do PSG za Draxlera, od toho úplně nevím, co si slibuje kdokoliv.

Reagovat
Lovec

Jojo, to by bylo super. Co se Draxlera týče, já jsem ho ještě před přestupem do PSG žral, ale od té doby (údajně) nehraje nic moc. Pokud neseženeme adekvátního hráče na AM tak bych to kousl, ale podle mě bude brát moc peněz na to, aby jenom rotoval s ESR.

Reagovat
iamek

Jesse Lingard will join West Ham United once they complete the permanent signing of Saïd Benrahma within the next 24 hours, and he may even be in their squad this weekend.

Reagovat
Busby babes

nechce Moyes i Jonese? Mohl by mu poustet videa s Jagielkou...

Reagovat
Neutron

Reagovat
Miguel19

Dnes dost možná na 3 vzadu..

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně ať je to na 3 body do tabulky.

Reagovat
Raylan

Určitě bude v základu Kovacic a Jorginho, piče.

Reagovat
VTID94

“In terms of nutrition he was ahead of his time, particularly in English football,” says Tony Daley, the former Villa and England winger who played under Venglos in 1990-91. “I remember eating steak and chips the night before the game when I first started playing. That went out of the window overnight.”

Reagovat
Talker

https://www.thesun.co.uk/sport/13864198/chelsea-transfer-news-live-mount-tuchel-haaland-upamecano-rice/

Sun říká, že Mount prý hrát nebude - je otázka, jestli je to pravda, ale pokud ano, tak Tuchela fakt mít rád nebudu.

Reagovat
Mimalu

Záleží co zatím bude, nicméně ten jeho program byl dost brutální a odpočinek si zaslouží, za normálních okolností neměl hrát už v neděli. Pokud je v tom něco víc, tak na to Tuchel dojede, nikoho lepšího v týmu nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Je to pravda psal jsem to už pod článkem o odchodu Lamparda... Že Mount pod Tuchelem hrát nebude

Reagovat
Svatej

Tuchel out..

Reagovat
Figurehead

Reagovat
smazaný uživatel

To mě neříkejte že by Amad nezvládl ani blbou lavičku proti Sheffieldu

Reagovat
ManUnited

ať ho začleněj v klidu, to nejspíš není posila která nás okamžitě zvedne

Reagovat
Wazza228

Čekám ho nejdřív proti West Bromu za dva týdny. Pokud ani tam nebude, tak se podle mě dostane na hřiště až 24.4. proti Leedsu.

Reagovat
r.mrazik

vsak proti poslednimu nehraje ani donny...hah

Reagovat
fenixLFC

jorginho podla predpokladov prve meno na supiske kazdopadne utok havertz-giroud bude zvlastny, neviem ci v dobrom alebo zlom

Reagovat
Bayern +

Jorginho mi vždy prišiel ako hlavný Sarriho kôň. Tento si bude skôr zakladať na Rudigerovi, Havertzovi a plus tí, s ktorými si povahovo časom sadne.

Reagovat
Talker

Mendy; Rudiger, Azpilicueta, Silva; Hudson-Odoi, Kovacic, Jorginho, Chilwell; Havertz, Giroud, Ziyech.

Bez Mounta a Jamese... S takovou ať jde Tuchel do hajzlu.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Kovi81

Jsem skončil s tímhle ještě rychleji, než jsem začal, snad v lete poletí

Reagovat
Talker

Dám tomu pár zápasů, ale pokud je tohle něco, co uvidíme pravidelně, tak to začnu řešit asi podobně, jako když přišel Mourek - na zápasy koukat nebudu, pokud nebude zajímavá sestava. Protože v téhle je zajímavý akorát CHO.

Reagovat
fenixLFC

sa prirpav na to ze pravidelnost u tuchela fakt neuvidis

Reagovat
Walter_Sobchak

Ked to bude 352 tak pohoda jahoda, Odoi wingback, Havertz Giroud na hrote a pod nimi Ziyech.

Reagovat
SpecialOne

Proč v tom hledat vědu, krom Hakima přitočil sestavu z poháru. To, že to v prvním zápase a den a půl ve funkci nic neznamená.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
oddy

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Greny

Takový to když údajně vyhodis trenéra i kvůli tomu že někteří jsou proti trenérovi...a hned v prvním zápase si naseres mladý odchovance .... Toto nedopadne dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Nejpragmatičtější sestava, na první zápas sázka na jistotu. Podle mě dobře.

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně ty hráči potřebovali taky nějaký odpočinek.

Reagovat
Freedo

Nej RB ligy nehraje?

Reagovat
Svatej

Ty sestave chybi uz jen alonso, to je zvracenost.

Reagovat
Talker

A Kepa v bráně.

Reagovat
Aker22

Gilmour ani na lavičce, hlavně, že je tam alonso i Emerson

Reagovat
Svatej

Reagovat
Greny

Jak jsem předpokládal... Mount pod Tuchelem hrát nebude stejně jako Abraham a James...

Hlavně že musí hrát Rudiger, Jorginho... Chybí už jen Alonso na beka a do brany Kepa...

Reagovat
Walter_Sobchak

Zostava v prvom zapase a už hned všetci podla toho sudite kto bude a nebude hravat. Maximalne Gilmour pôjde hostovat kedže neni ani na lavičke.

Reagovat
Greny

A kde bude hrát ? .... Na křídle?

Reagovat
Walter_Sobchak

Však ešte nevieme ani ake rozostavenie chce preboha hrávať. Ako ti mam napisať kde bude hrat?

Reagovat
Greny

No dobře ... Čas ukáže kdo bude mít pravdu... Můj názor je že Tuchelovi se nebude hodit a budou hrát jiní Mount max z lavky v jakémkoli rozestaveni

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

ano, jorginho musi hrat a bude hravat pravidelne...zvysok sa bude rotovat

Reagovat
smazaný uživatel

Terry Ivanovič Oscar to pod contem odehráli taky všechno zejo

Reagovat
John Obi Mikel

Však tam dal ty, co nehráli v neděli.

Reagovat
Walter_Sobchak

Tuchel said on BT Sport that his team selection today is based around experience because of the circumstances the team finds itself in this week.

Ale uplne som čakal ten plač ked tam nahodou nedá nejakych mladikov.

Reagovat
John Obi Mikel

Však i já bez toho vyjádření vidim, že Mount, James a Abraham hráli 2 zápasy v 1 týdnu.

Reagovat
icka

co cekas od tehle fans

Reagovat
Koubic_

Bleju

Reagovat
Raylan

Jako CHO fakt wing-back? Mě se to ani nechce zapínat.

Reagovat
Mimalu

hraje normálně pravé křídlo

Reagovat
Miguel19

Jaká panika tady

Reagovat
Talker

Znechucení. Vyndat ze sestavy hráče, kteří mají formu a narvat tam ty, kteří formu neviděli ani z rychlíku mě prostě nenadchne.

Reagovat
John Obi Mikel

Rotace.

Reagovat
Trapper

Mount hrál 13 zápasů v řadě..

Reagovat
Svatej

Proto jsme si taky 13 zápasů nestezovali.

Reagovat
Talker

A Havertz naposledy zahrál slušně (ne dobře) někdy v říjnu? Kovačič detto a Jorginho tak možná rok zpátky.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Miguel19

Hosté 25 přihrávek za 12 minut...už to chce šance.

Reagovat
Svatej

wolves furt stejny bukvice

Reagovat
Svatej

on mu snad kurva porezal oblicej

Reagovat
Greny

Rudiger... Proč...takovej zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

To je super mít zase zálohu.

Reagovat
Trapper

Hlavně mi přijde, že konečně zas (jak už to bývá s novým trenérem) běhaj..

A taky je tam dost narážeček, supr

Reagovat
Talker

Chilwell z pozice wingbacka je schopný udělat to, co Willian z křídla nikdy v životě - zavřít to na zadní tyčce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je ale hrozný.

Reagovat
Miguel19

Giroud hrůza..

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud Neumí dát jednu nahrávku.

Reagovat
Svatej

Vsichni vypadaji, ze prvni doteky netrenovali pul roku

Reagovat
Mastný Chobot

Z Wolves sa stava strasne nudny a nezaujimavy tim...

Reagovat
Bayern +

A akí to boli borci v postupovej a prvej PL sezóne...

Reagovat
Bayern +

Jupí, Tuchel is back! 4-2-3-1 napevno, Rűdiger v základe, Azpi s Giroudom v základe, Mount na lavičkel a pre Havertza nalajnované AM aj keď je totálne z formy.

Reagovat
Mastný Chobot

Uz ta formacia ti nesedi

Reagovat
hitZor

Reagovat
Bayern +

vari skúsil niečo iné? Či len Havertz sa pohybuje inde?

Reagovat
hitZor

3-4-2-1: Azpi, Silva, Rudi - CHO, Jorginho, Kova, Chilwell - Ziyech, Havertz - Giroud

Reagovat
Bayern +

Tak to je ešte väčší gól

Reagovat
icemike

Vůbec

Reagovat
jk

https://ibb.co/zP5mQBz Tohle jsou formace co točil v PSG. V BVB to bylo dost podobné. Navíc všude rozhlašuje, že lpění na rozestavení je přežitek.

Reagovat
Bayern +

Priznám sa, že v PSG som ho nesledoval. v BVB viem, že na konci to vkuse krútil, keď už nevedel čo má hrať, ale zo začiatku hrával 4-2-3-1 dosť stabilne.

Reagovat
jk
Reagovat
Bayern +

Takže ho spočiatku preferoval

Reagovat
jk

No určitě 4231 hrál. Ale napsat to co jsi napsal ohledně formace bylo mimo.

Reagovat
Mastný Chobot

Ait-Nouri je šikula. Skoda, ze my na take nakupy nemame gule ani skauting

Reagovat
fenixLFC

pritom na ten skauting stacilo zapnut vlanajsie FMko

Reagovat
Mastný Chobot

este Cherki a Hamed Traore

Reagovat
Gazdo

Reagovat
mithro

Zzzzzzzzzzzzz

Reagovat
Svatej

Kdyby Azpi nebyl na hřišti, absolutně se na hre nic nezmění. Ten jeho prostor zadnej hrac soupere nebrani a ani skrz nej neutoci. Regulérně bych tam poslal za nej záložníka navic a nechal to tam odtrpet Odoie, kterej se k centrun stejne dostane.

Kovacic prima, Odoi taky, Ben a Oli priserni. Zbytek nudnej, jeste Silva je kapo.

Reagovat
Svatej

Jo a musim uznat, ze ten navrat k napadání se mi libi..

Reagovat
vitasrp

Docela zásadním problémem toho týmu při vytváření útoku je ta tendence těch ofenzivních hráčů se neustále stahovat do hloubky pole, utíkat ze středový pozice k lajně do volnýho prostoru, kde můžou převzít míč. Oni se tam sice můžou pomazlit s míčem, problém ale je, že prakticky nemaj, jak dál ten útok rozvinout.

Tohle často dělal Havertz, kterej když hrál na pravý straně, tak si vyběhl z toho bloku před zálohu soupeře směrem k postranní čáře, tam sice dostal od krajního beka balón, ale pak mohl hrát akorát zpátky nebo kolmo na krajního záložníka, který pak přebíral míč s protihráčem na zádech a neměl s kým dál hrát.

Dneska tam ti dva podhroti neustále opouštějí ty prostory mezi liniema a ono v nebezpečném prostoru prakticky není s kým hrát. Ta rotace, kdy jde Odoi vysoko a Ziyech se stáhne do hlubší pozice, má čas na převzetí míče a může to pak rozdávat, je zajímavá, ale bohužel je to zatím to jediný, z čeho hrozilo větší nebezpečí. Ale taky je to dáno dost soupeřem, který hraje dost slušný beton no.

Reagovat
Talker

Ach jo, přijde mi to dneska extrémně nudné. Soupeř zalezl a nepresuje a my se o nic nebezpečného nepokoušíme - bezcílné přihrávky na jistotu mezi stopery a záložníky. Občas nějaký náznak, ale to je tak vše. Není tam jediný hráč, který by byl ochotný zkusit průnikovou přihrávku a nějak zrychlit agresivně hru.

Reagovat
Greny

Mohl to var prozkoumat

Reagovat
hitZor

Pro mě to v kontextu toho, co se proti nám od zavedení VARu odpískalo, byla jasná penalta.

Reagovat
Greny

Právě pro mě taky

Reagovat
John Obi Mikel

Neto

Reagovat
iamek

Axel Tuanzebe starts in defence for MUFC tonight.

Mason Greenwood, Marcus Rashford, Anthony Martial the front three.

Rash měl sedět :/

Reagovat
CR7RONALDO

Presne.

Reagovat
ManUnited

sestava celkem dobrá, chtělo by to dát rychlý góly aby se mohl brzo sundat Rash, Bruno a Pogba

Reagovat
Svatej

Wtt za tohle Matic ziskal redku tenkrat, co to je?!?!

Reagovat
Greny

Vyhod ho ne?

Reagovat
Pigeon

Jorginho jaké divadlo. To měly být karty pro oba dva.

Reagovat
hitZor

Vždyť ho trefil do krku.

Reagovat
Thoomas

Přejeme brzké uzdravení, snad si letos ještě zahraje

Reagovat
Pigeon

A jel rovnou do nemocnice nebo jak?

Reagovat
iamek

Tuchel school. Jak v PSG

Reagovat
hitZor

Je tam ten VAR dneska vůbec?

Reagovat
stiflerovamama

Jorginho,,, pre takýchto zmrdkov sa hanbím za futbalistov

Reagovat
Minister

Neto debil ale Jorginho to simulovanie ako keby mu jednu natiahol... to je grc

Reagovat
vitasrp

To je od Jorginha tak zoufalý, to fakt není možný.

Reagovat
iamek

Hmm dobra sestava, ale Rash a Pogba mohli na lavku a místo nich beek a james:/

Reagovat
Svatej

Zajimavy je, ze tu nikdo podobne nenadaval na Podence, kdyz si v prvnim poločase hladil amputovanej oblicej

Reagovat
Pigeon

To není zajímavé, ale logické

Reagovat
Svatej

Povidej

Reagovat
Pigeon

Chelsea sere více lidí a Jorginho je ultra nesympatický

Reagovat
stiflerovamama

Ja som prvý polčas nepozeral. Inak by som ako vždy objektívne zhodnotil aj tento incident.

Reagovat
hitZor

On každý vidí někoho, koho nenávidí, na zemi a hned je to pro ně simulant. Ale ono dostat pod ohryzek nebude zrovna nejpříjemnější zážitek.

Reagovat
stiflerovamama

Prežije to ?

Reagovat
iamek

De Gea, Wan-Bissaka, Tuanzebe, Maguire, Telles, Pogba, Matic, Bruno, Greenwood, Rashford, Martial

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nehraje Cavani do pici, furt Martial neproduktivni a Rash zadrenej... kurva uz.

Reagovat
jenage

Cavaniho šetří na silnější soupeře.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kris_kros

Moja fanta tiez place za Cavanim,

Reagovat
CR7RONALDO

Mal hrať Cavani namiesto Rashforda a Martial byť na krídle a tiež mal šetriť Pogbu.

Reagovat
ManUnited

Martial je psanej z křídla, s Cavanim místo Rashe souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Toto faul?

Reagovat
Greny

A podruhy

Reagovat
smazaný uživatel

Střídej.

Reagovat
John Obi Mikel

Chilwell ach jo.

Reagovat
Svatej

Chilwell je fakt traged, ten uz posral hrozne sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Stridej do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

JAKÝ OFFSIDE KURVA?

Reagovat
John Obi Mikel

Neto druhá žlutá za zakopnutí balónu.

Reagovat
Raylan

Mount Tammy do hry, a možná to vyhrajeme

Reagovat
Greny

Tak já nevim na jedné straně takový skluzy píská na druhé ne ... Borec zakopává balon zza žlutou (druhou) dělají že to nevidi

Reagovat
hitZor

Reagovat
John Obi Mikel

Střídání nic?

Reagovat
Salfovic

Bod dobrej

Reagovat
Error

Nedovedu si predstavit, ze by Chelsea dala gol. Tam nema kdo

Reagovat
Svatej

Ani bych se nedivil kdyby nas ta hnusna chcanka zas popravila ve chvili,.kdy nema co delat na hristi

Reagovat
iamek

Solskjaer on Bailly: “Eric was down to play this game but he had a bang yesterday, he’s sore and bruised."

Reagovat
smazaný uživatel

Jede někomu pořád stream? Máte prosím link?

Reagovat
SpecialOne

Podence a Neto se hledali. To je hrozná dávka antipatie. Ať je Raúl co nejdříve zpět.

Reagovat
Svatej

Giroud je uplne k hovnu

Reagovat
Mastný Chobot

Heh ten ich Willian ma tiez no. 12. Tak to je instantne moja 3. najneoblubenejsia osoba v PL po Willianovi a Josem.

Reagovat
pa3ce

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Havertz zraní Kovačiče.

Reagovat
Greny

Omlouvám se Frankovi že střídal pozdě Tuchel nebude střídat asi vubec

Reagovat
John Obi Mikel

Chilwrll nechápe.

Reagovat
smazaný uživatel

Havertz je uplně v piči prostě. Co tam dělá pořád

Reagovat
Svatej

ten hrotak Wolves tedka, co to zas bylo

Reagovat
Mastný Chobot

Co kurva je center do lievika?

Reagovat
ajouki

Odoi dobrý výkon, ale pro Chelsea škoda, že ho neměla čerstvého pro druhý poločas. Byl aktivní když byli aktivní všichni hráči. Pak tam měl pár dobrých průniků navíc. Nicméně skvělá napumpovaná 30 minutovka by se jim od něj hodila mnohem více.

Reagovat
Talker

Je fajn, že je Tuchel konzistentní. Nasadí tým hráčů, kteří mají formu v hajzlu a první střídání Pulišič, který se tuhle sezonu bije s Havertzem o nejhoršího hráče první poloviny sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Svatej

Sudi ma neprohru vlku?

Reagovat
Greny

Jo teď ho tam dej na osm minut

Reagovat
smazaný uživatel

20cm a byl tam

Reagovat
Mastný Chobot

John Terry, 2009

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

8

Reagovat
blade115

Kvůli 8cm by snad Bridge nepodvedla.

Reagovat
John Obi Mikel

Já jsem měl za to, že myslí finále LM.

Reagovat
jk

Reagovat
Error

Kvuli Bridgovym 8 cm ano

Reagovat
Benedict

Reagovat
smazaný uživatel

That's what she said.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hezká střela Kovačiče

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl tak toto jestli není roh, tak fakt nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Traore je strasny shit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Ten sudi je fakt zmrd.... Ani jedno rozhodnutí na hřišti neni v náš prospěch

Reagovat
Euphael

tak ma byt nestranny, nema to piskat v prospech nikoho

Reagovat
jk

Reagovat
ManUnited

Reagovat
havrys99

Reagovat
Mastný Chobot

pekne to balansuje. Takto je to 11 na 11 aj ked Hoever je uplne nulovy.

Reagovat
iamek

Reagovat
Svatej

Smört

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Raylan

CHO nalevo a Mount nebezpečnější než všichni hrací za celej zapas..

Reagovat
John Obi Mikel

Sudí mě silně prudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí mě pěkně mrdá dnes.

Reagovat
diastan

S Frankem by vyhráli

Reagovat
John Obi Mikel

Myslíš?

Reagovat
Miguel19

Nevyhráli, ale hrál by Mount, což by bylo víc jak výhra.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hráči Wolves vypadají, jakoby měli za chvíli na tom hřišti umřít

Reagovat
Svatej

To se snazi naznacit celej zapas

Reagovat
Mastný Chobot

Havertz predomnou nadalej uspesne skryva, v com tkvie jeho talent.

Reagovat
Talker

A to byl dneska jeden z jeho lepších zápasů...

Reagovat
jk

Výskok má dobrý!

Reagovat
Salfovic

To bude další provar jako kráva.

Reagovat
smazaný uživatel

jeho talent bude asi v tom, že ak Chelsea bude mat formu, tak sa tam vzdy niekde motať a bude davat goly, pripadne asistencie, inak herne tam nie je snad nic

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně odpískal konec 93:00, když to měl být další roh?

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Pigeon

Precizní sudí

Reagovat
ManUnited

to se stává běžně

Reagovat
Kixi Syhimour

V zápasech s United píská před skončením nastaveného času před nájezdem

Reagovat
J0EL

V zapasoch United piska najpev odpiska koniec zapasu a tak tam supne este penalticku

Reagovat
John Obi Mikel

Další roh nic?

Reagovat
Mihi

Celý druhý polčas zdržujú a on nastaví 3 minúty

Reagovat
vitasrp

Nebylo to špatný, v podstatě jsme se vrátili do éry neuvěřitelný Sarriho nudy, takže krok o rok a půl zpátky.

Snad se z tohohle vylížeme co nejdříve, protože tohle je sice strukturovaný, takže to soupeře nepouští do šancí, ale v tomhle podání taky nic netvoří. A to je v podstatě ten nejnudnější fotbal, co může být.

Jinak by mě zajímalo, v jaký kondici je většina hráčů Chelsea. Od toho zápasu s Leedsem to prostě vypadá, že všichni tahají nohy. Tahle sezóna je hrozně složitá, ale obecně to vypadá, že se stalo přesně to, co pod Scolarim a později Di Matteem - že se ty hráče prostě nepodařilo na tu sezónu optimálně připravit, což se začalo naplno projevovat v prosinci.

Reagovat
Mastný Chobot

Phil Jagielka 2010 vibes

Reagovat
VersaceChain

Tak podme, dneska povinne tri body.

Reagovat
Pigeon

Jagielka Phil je pedofil. Prázdná dětská postýlka, když je v místnosti Jagielka.

Reagovat
Mastný Chobot

legendárne

Reagovat
Hyrax

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem se těšil že by to mohlo být i 5-0 a jak to vidím tak budeme tak rádi za 1-0

Reagovat
smazaný uživatel

22 minut proti poslednímu týmu a stále bez šance, Oleho taktika do plné obrany je něco hrozného, měl by odejít

Reagovat
kiwwi

De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

OLE OUT!!!

Reagovat
diastan

Goooooooool

Reagovat
Grahf

jak možu dostať taký šmecarsky gol dopiče, de gea musí po tom ísť

Reagovat
Swarley

Však to je už spíš klasika, ne?

Reagovat
VersaceChain

DDG a jeho klasika strasny

Reagovat
Tolstobik

Uz zas

Reagovat
Grahf

ani proti poslednému sa nevedia rozstrielať a zas musíme otáčať

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace City k titulu

Reagovat
diastan

Reagovat
Mastný Chobot

Som rád, že komentátor si po 8. opakovačke všimol, že Matić Sharpa nenatlačil do de Geu

Reagovat
Kixi Syhimour

Pískej konec

Reagovat
VersaceChain

Uz jen cekam Busbyho a spol, jak to vlastne nebyla chyba DDG

Reagovat
diastan

Reagovat
J0EL

A ze to bol faul

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo přijde místo Oleho?

Reagovat
Mato178178

Ty si dobrý uplakanko

Reagovat
diastan

Lampard

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou faul na brankáře píská

Reagovat
Pigeon

Rozhodčí to co bylo? Totožné situace

Reagovat
Likan7

Nebyly no..

Reagovat
Pigeon

Pravda, Sharp fauloval rozhodně více.

Reagovat
Likan7

Mě to přišlo teda správně pískaný

Reagovat
Pigeon

Sharp hrál vyloženě De Geu rukama aniž by šel po míči, kdežto Maguire šel na míč a rukama rozhodně nefauloval.

Reagovat
kris_kros

Do pixe, ze ich to este bavi furt otacat vysledok

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to ale neotocime, strašná ostuda toto prohrát s posledním, takto se o titul nehraje

Reagovat
r.mrazik

To byl teda šílený faul na brankáře! Komici

Reagovat
vodka

nechápu fakt, Ramsdale to dojebe uplne jednoznacne bez jakehokoliv faulu, tohle melo byt uznane...

Reagovat
Swarley

Reagovat
Tolstobik

kor kdyz chvili predtim na druhe strane neco dost podobnyho a gol platil...

Reagovat
vodka

vubec nic proti pravidlum u obou pripadu sem tam nevidel i pres zpomalene opakovacky.

Reagovat
mithro

ked uz, tak sharp tlacil na de gea bez umyslu hrat loptu. harry aspon skusal hlavicku.

Reagovat
vodka

nah, Sharpup zakrok by byl i tak extremni soft call, vic me sere ta pomala rozehra zezadu, nikdo z te trojky vepredu se nedostava do hry, tohle bude dlouhy vecer, kdyz nekdo nezahaluzi jak Pogba na Fulhamu.

Reagovat
Tolstobik

tez

Reagovat
ACSMan

Tam přímo naběhl Sharp do zad de gey. To už spíš chtěný faul na Španěla než toto

Reagovat
mithro

a naco je VAR. to zas bude nejake chytre vysvetlenie po zapase a mozno zmena pravidiel.

Reagovat
vitasrp

VAR s tím nemůže nic dělat, protože rozhodčí pískl ještě dříve, než míč překročil brankovou čáru. VAR v takovou chvíli nemůže dělat vůbec nic, to je obří chyba hlavního rozhodčího, kterej si byl stoprocentně jistej tím, že se jednalo o faul, a proto to odpískal okamžitě, místo aby prostě počkal dvě sekundy a mohlo se to zkontrolovat (a on by si to pak mohl prohlédnout na monitoru).

Reagovat
vodka

já chápu to nastavení pravidel, dokonce je schvaluju, že nemají nutně otáčet ten onfield verdikt rozhodčího, ale dokáže to být neuvěřitelně frustrující. Stejně jako ta minule neuznaná Maguireova hlavička.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

Jamees Rodriguez luxusne

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Steve Stifler

Zfauloval mu ruce zádama, jasnej faul, se divím že kartu nedal

Reagovat
PP

Pěkně James..

Reagovat
Grahf

martial zase hovno hraje, cavani hore, však sme vpredu uplne neškodní. Proti poslednému jedna šanca.

Reagovat
r.mrazik

Však se tam vůbec nedostane míč...Martial s tím má hovno společného

Reagovat
mithro

united vsetko piskaju ako chcu

Reagovat
Pigeon

Od té doby, co se do nás opřela ta německá reklama na zubní protézy, jsou sudí proti nám.

Reagovat
kris_kros

Presne, nechutak

Reagovat
Mastný Chobot

Pogba už sa vracia do starých koľají

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ten hype co se tady kazdorocne po par zapasech rozjede, vzdycky takhle dopadne

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CR7RONALDO

Podľa mňa je už trochu unavený. Veď z posledných 8 zápasov hral 7 krát 90 minút a iba v pohári proti Watfordu nehral vôbec. Chcel som, aby ho dnes šetril. Pretože ďalšie zápasy budú proti Arsenalu, Southamptonu a Evertonu, kde určite bude hrať. Takže dnes bol na to ideálny zápas a myslím si, že by moc nechýbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to tvrdé vystřízlivění dvě prohry to bude bolet

Reagovat
VersaceChain

95 asi nebude rok narození, ale IQ, což?

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí se podívat na tu bídu a je mě jasné že dnes nevyhrajeme

Reagovat
TheTopFootbaler

Kámoo, však neztrácej naději. Ano, je to bramboračka, ale nedělej, že se nedají dát dva góly za 45 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa niekto bude niekedy citit zbytocne, tak nech sa pozrie na Matica dnes v prvom polčase.

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
vodka

jinak teda u nas je to hrozne pomale, Sheffield brani v ukazkovem bloku. Skoda ze to nepadlo na zacatku Rashovi, ale nelibi se mi Telles a ani Greewood.

Reagovat
mithro

je to uplne bez energie, shaw chyba, aj fred, aj cavani. toto je ako testimonial

Reagovat
vodka

jako Martial se mi dneska naopak pohybel celkem pozdava, je v tech kapsach a ataha na sebe hrace, ale Rash s Masonem jsou moc staticti a cekaji na balon do nohy, Cavani musi o polocase prijit misto jednoho z nich.

Reagovat
mithro

no uz by sa ale mohli prebrat, zase cakali, ze sa sheffield porazi sam

Reagovat
Grahf

ako vždy, vpredu žiadna strategia neexistuje, hráči nevedia, jak sa dostať do šance, žiadny tlak do brány, len nezmyslené posuvanie lopty zo strany na stranu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Ole ven.

Reagovat
wild

Do tejto prehustenej obrany sa absolutne nehodia brejovi hraci Rash a Greenwood s lenivcom Martialom na hrote..Cavani po polcase do hry

Reagovat
smazaný uživatel

mame tam hracov na lavicke, co by to vedeli rozhybat, ale s tym jak Ole strieda sa bojim, ze to tak skoro nebude..no ale idealne uz cez polcas, Matic je dnes absolutne zbytocny, hodil by som tam hned Donnyho, alebo Matu

Reagovat
mithro

cavani toto da

Reagovat
smazaný uživatel

STOLETÝ Jagielka si tam z nás dělá prdel, Ole vyser se na to, nemáš na to

Reagovat
EXoRcIsT

Martial ma strasne vytaca srac jeden lenivy

Reagovat
Tolstobik

Ja bych ho prodal, s nim to fakt nema cenu

Reagovat
EXoRcIsT

tiez by som ho predal sak to sa neda spoliehat na hraca co ma nalady jak zena ked ma kramy

Reagovat
Tolstobik

jako ja ho mam rad a fandim mu, ale s timhle pristupem proste nemuze hrat za United

Reagovat
Salfovic

Takže jako Pogba.

Reagovat
EXoRcIsT

vlastne hej

Reagovat
vodka

jasně, má na sobě neustále dva hráče, ale hlavní problém je on

Reagovat
EXoRcIsT

ma ich na sebe lebo sa vobec nehybe len vyklusava sem tam nejaky nabeh ku ciare nic ine tento rok tak 2/10 znamka

Reagovat
vodka

sak on jako hrot ma drzet pozici a pripadne trosku rozbijet tu stoperskou lajnu Sheffieldu, coz docela dela, stahne se, vystoupi s nim obrance. Problem je totalni absence pohybu kridel, ktere by mely nabihat do tech meziprostoru pro prihru a taky teda bidna hra kraju obrany. Telles ma mozna lepsi centr jak Shaw, ale to je asi tak jedine, v nabezich a precislovani je bidny.

Reagovat
EXoRcIsT

sak ale hrot nemusi stat jak stlp a cakat na loptu

Reagovat
Tolstobik

nevim jestli hlavni problem, ale jeho pristup me dneska vytaci (jako celou tuhle sezonu)

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kaspar

Kolik zapasu jeste musi Fulham prohrat aby konecne dostal sanci Rodak nebo se ceka az spadnou zase do druhy?

Reagovat
SpecialOne

Je to zvláštní, jako by nového gólmana přivedli jen z principu. Měli ho nechat jedničkou a vidělo by se, ještě by ušetřili.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako Slovák by som bol rád za šancu pre Rodáka, ale problém Fulhamu nie je v bráne.

Reagovat
Kaspar

Ale vychytal jim postup, byl hodnoceny jako nejlepsi brankar druhy ligy a pak nedostane sanci a privede se brankar, ktery tezi uz jen se svyho jmena, coz se stava bohuzel, ale i kdyz se jim dlouhodobe nedari, tak uz by tu sanci dostat mohl

Reagovat
salami

Areola zamindil proti United, ale jinak chyta vyborne. Je to samozrejme pro Rodaka kruty, kdyz by Fulham potreboval posilovat jinde, ale Areola je na hostovacku pro takovej tym neodmitnutelnej.

Reagovat
iamek

Co to jako bylo tenhle poločas ? Naprosto totálně, ale totálně bez pohybu. Kromě Masona tam neudělá krok navíc nikdo. Pogba to aspoň dobre rozdává. Bruno na co sáhl to udělal špatně. Martiala nemá smysl komentovat. Matic tam je zbytečný. Tellese vůbec nevyužívají a když už tam jde centr jako teď dva kolem 40 minuty, tak tam jednou byl jeden hráč a podruhé dva. Čekal jsem trápení do plné obrany, ale toto . Cavani místo Martiala a Beek/Fred místo Matice a doufat v zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandes s Rashfordem totálně z formy asi pátej zápas v řadě...

Reagovat
smazaný uživatel

akurat cez vikend Rashford bol fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Statistiky a výkonnost jsou 2 odlišné věci..

Reagovat
CR7RONALDO

Ja som dnes chcel aby Pogbu, Bruna a Rashforda šetril a pritom hrajú všetci. Neviem kedy inokedy ich šetriť, ak nie proti poslednému. Ďalšie zápasy sú proti Arsenalu, Southamptonu a Evertonu, kde je jasné, že hrať budú. Takže majú toho podľa mňa dosť. Potrebujú viac oddychu.

Reagovat
Mastný Chobot

Bojovný, bulldogovský výkon Sheffieldu. Mohli by to udržať, aj keď tomu moc neverím.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo krásné být aspoň pár kol v boji o titul, tak zas třeba za 7 let, dobrou noc

Reagovat
smazaný uživatel

doomers gonna doom

Reagovat
EXoRcIsT

bud uz ticho preboha

Reagovat
diastan

Neomrzí

Reagovat
Front hell

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

Jako takových marných poločasů už pár pod Olem bylo, ale tenhle byl snad úplně nejhorší..

Reagovat
SpecialOne

Hele Sheffield, to skončí 1-3.

Reagovat
mithro

urcite, 3 do toho betonu na 16ke.

Reagovat
Tolstobik

hruza

Reagovat
r.mrazik

A tedy...matic mezi stopery je taky psycho...celkově to od obránců a matice je s míčem šíleně pomalý

Chce to Freda místo matice aby ten míč šel rychleji dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

ak Matic nepojde dole hned cez polcas, tak uz neviem fakt co Ole riesi, oni bude stale viac zatiahnuti, Matic na ihrisku nedava ziadny zmysel

Reagovat
r.mrazik

On je hrozná brzda

Reagovat
ManUnited

Fred, Scotty nebo Donny ale někdo kdo bude hrát v tom středu a bude se nabízet a ne zalejzat mezi stopery

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec bych se o MU nebál, to sudí nějak pošéfí, ostatně jako vždy.

Reagovat
ManUnited

vy si máte slzy šetřit na zítra

Reagovat
Kixi Syhimour

Souboj kriplů

Reagovat
smazaný uživatel

spolieham sa na to

Reagovat
Tolstobik

uz aby to bylo, dneska rozhodci zatim dve podobne situace posoudil obe v nas neprospech, takze by to mohl vykomenzovat nejakou smyslenou penaltou

Reagovat
Salfovic

Kalil vodu před druhým poločasem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mithro

Reagovat
iamek

VAR didn’t even check MUFC’s disallowed goal because the referee blew his whistle too early, while we’re having to wait minutes for clear offsides.

Taky hezky

Reagovat
r.mrazik

To je debil...

Reagovat
Kixi Syhimour

To jako vážně?

Já jsem to teda neviděl, ale pokud to vypadalo jako minimálně na hraně, tak je to teda slušný nesmysl od rozhodčího , má pískat, když si je jist.

Reagovat
ACSMan

dava to smysl no

Reagovat
smazaný uživatel

On fakt nebude střídat to je fakt totální amatér, už vypadni!

Reagovat
Mato178178

Rozhodca píska každý kontakt ako faul

Reagovat
TheTopFootbaler

Bruno úplně v lese, Matič statický až to bolí, ta záloha vůbec nefunguje kromě Pogby, který se jakž takž snaží (kdo by to byl čekal?). Myslím že pohybu tam bylo docela v pohodě, ale je potřeba kvalitnější pohyb, lepší náběhy, ta trojka vepředu tam lítá úplně na náhodu a vůbec si nerozumí s těmi, co mají zrovna balón u nohy. Budu se modlit, tohle se rozjíždí ve slušný trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ole klasicky nereaguje, obavam sa, ze to bude natahovat dlho.

Reagovat
mithro

toto bol faul vsak na de geu to bolo horsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se vůbec boji střídat o poločase? K tomu není rozumné vysvětlení

Reagovat
El Cid z City

Z tohoto mráčku nezaprší, letošní United to otočí, cavani to jistí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zaprši, jsme úplně mimo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaká penaltička pre United by nebola?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebola

Since Klopp mentioned about all the penalties we get awarded we've been getting no decisions that were stonewall pens our goals that were disallowed against us.

Almost like the FA and VAR listened to him and are now trying to level things up.

Reagovat
smazaný uživatel

no prestali ste zrazu padat ako hrusky

Reagovat
vladis271

Klopp, zlatíčko <3

Reagovat
smazaný uživatel

Dneškem jsem ztratil naději v Oleho, bohužel aktuálně není na trhu trenér který by měl přijít

Reagovat
vodka

ta tlačenice na nejdementnějšího trolla z fanoušků MU je moc nerozhodná

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Ranoth

jeden den idete na titul, na dalsi je Ole out

Reagovat
Tolstobik

to jen tenhle troll

Reagovat
pingla

Na titul vážně nejedeme, tak netřep nesmysly pls

Reagovat
kris_kros

Strasne by som chcel vediet co povedal hracom Ole po takomto polcase v satni

Reagovat
smazaný uživatel

Nic vůbec nic

Reagovat
smazaný uživatel

"Oh guys, please.. come on"

Reagovat
Grahf

bruno dneska strašná špatenka

Reagovat
smazaný uživatel

To je bezradnost, hráči už se tam půl hodiny rozcvičuji a Ole sedí jak pěna v klidku

Reagovat
Tolstobik

Bruno je dnes uplne marnej, ocekavam proto 1+1

Reagovat
Grahf

a to tieňové bránenie no nie nadarmo máme jednu z najhorších obran v lige.

Reagovat
Luc-Luc

klid, bude urcite penalticka (spis dve)

Reagovat
r.mrazik

Střídej kurva

Reagovat
smazaný uživatel

STRIDEEEEEEEJ

Reagovat
smazaný uživatel

Ole odmieta striedat, neuveritelne

Reagovat
Grahf

tolko zajebaných pasov, wow

Reagovat
Tolstobik

Uplne zoufaly vykon dnes, ach jo

Reagovat
kris_kros

Toto vyzera este na jeden break pre Sheffield a vybavene hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa cudujem, ze po tolkych otockach nie ste v klidku

Reagovat
kris_kros

No dnes to vyzera az moc biedne oproti inym zapasom. Ale tak pri United netreba hadzat flintu do zita, ale cakat na nastaveny cas

Reagovat
smazaný uživatel

mne to az pripomina LFC z minulej sezony, ano nebol to taky herny otras, ale ani nie vzdy nejaka krasna hra, ale ta vola po vitazstve velka

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ani v jednom případě to nebyl takový hnus

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja mam pocit, ze to vyzeralo zle vzdy

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký důvod proč je Cavani furt v rozlišovaku?

Reagovat
Swarley

Cavani už musí být z toho rozcvicovani vyrizenej

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Nene Harry gól není možné

Reagovat
Sandstorm

Dnes se nedaří. Asi by to chtělo střídat.

Reagovat
mithro

to este neuznaju urcite

Reagovat
wild

naco caka dopici

Reagovat
Grahf

slabhead!

Reagovat
smazaný uživatel

Haryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy come on

Reagovat
Tolstobik

Konecne

Reagovat
vodka

ok, Ramsdale nervozni jak pes, hlavne se dostat ke strelam...

Reagovat
kris_kros

Cool as a fridge.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Swarley

Konečně harry z rohu

Reagovat
ACSMan

Furt přemýšlím kdo to je ten obránce Sheffieldu a pak zjístím ve druhém poločase, že to je Ampadu. Bez těch vlasů vypadá jak obyčejný kokot, s těma vlasama vypadal aspoň jako neobyčejný kokot.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
kris_kros
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Jinak teda Sheffield by mi taky (stejne jako Burnley) vubec nechybel

Reagovat
Tolstobik

*v PL

Reagovat
EXoRcIsT

Sheffeld Burnley Brighton/West Brom premna uplne nezaujimave kluby

Reagovat
ACSMan

Porsmouth, Watford, Nottingham in

Reagovat
Kapřík

Nesouhlasím u obou, ale hlavně u Burnley. Vždyť je to takový Athletic Bilbao pro Anglosferu.

Reagovat
VersaceChain

Tak podme jeste jeden

Reagovat
Kixi Syhimour

Tielemans

Reagovat
smazaný uživatel

porovnanie v pristupe Martiala a Bruna

Reagovat
kris_kros

Aj Edi hned ako nastupil, prve co som si vsimol ze hned pressoval ako o dusu.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Tolstobik

a Cavani na hrotu je taky uplne jinej lvl, Martial se prochazi a o 8 let starsi Cavani tam lita a bojuje

Reagovat
smazaný uživatel

Pickford

Reagovat
Tolstobik

Bruno ....bojuje i kdyz hraje picu, tohle by se mohl naucit Donny

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně druhý gól nedáme, tak je to zbytečné

Reagovat
mithro

traja tam su a dvaja sa divaju

Reagovat
TheTopFootbaler

Rozdíl v přístupu:

Martial zadrbe míč a pošle soupeře do brejku, stojí na místě jako přibitý.

Martial zadrbe míč a pošle soupeře do brejku, Bruno se vydá ho stíhat sprintem až k vlastnímu vápnu.

Really tells you a lot.

Reagovat
Swarley

Parádní sprint Bruna dozadu... On i když se mu nedaří, tak se rve... Fakt poklad..

Reagovat
kris_kros

Pripomenul mi Rooneyho

Reagovat
Swarley

Reagovat
CR7RONALDO

Nech tam dá ešte Freda namiesto Matiča.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas jsme po gólu přestali hrát, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto bolo hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

SEM TO ŘÍKAL NEMÁTE ZAČ

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

toto si nahrali na silvestra inac to nechapem

Reagovat
ACSMan

Bože můj co tohle bylo za bránění?

Reagovat
CR7RONALDO

Strašné

Reagovat
Mastný Chobot

Ako ho tam môžu nechať nestráženého ešte aj po tom, čo už raz vystrelí?

Reagovat
r.mrazik

Ještě déle tam toho matice drž...střídající kopyto

Reagovat
Grahf

to čo bola za obrana hahaha, neuveritelné

Reagovat
cr7sux

na posraneho aj hajzl spadne

Reagovat
Tolstobik

Ach boze

Reagovat
EXoRcIsT

perfektne branenie fakt otrasna obrana celu sezonu

Reagovat
CR7RONALDO

Telles nevie brániť.

Reagovat
Grahf

martial a matič už mali byť dávno dolu

Reagovat
vodka

tak tohle bylo nejmizernejsi braneni co jsem tuhle sezonu videl...

Reagovat
wild

to su komici

Reagovat
smazaný uživatel

Gólu predchádzala strata lopty od Martiala Čo ten leňochod ešte robí na trávniku ???

Reagovat
Swarley

Dvacetkrát to můžou odkopnout do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra očekávám Oleho konec

Reagovat
Grahf

dostaneme dva goly od jedného z najhorších mužstiev, čo kedy boli v PL

Reagovat
kris_kros

De gea na pana, Pogba sledovatel

Reagovat
Tolstobik

Ja sem se uprimne zasmal ....ale zapas je to zoufalej teda

Reagovat
TheTopFootbaler

Bránění jako tým ze středu Champový tabuky ty vole.

Reagovat
EXoRcIsT

Matic a Martial branenie v style stojim na mieste a pozeram

Reagovat
smazaný uživatel

Kopneme uz toho prumeraka alibistu Martiala do prdele, spolu s Lingardem, Jonesem a podobnyma kundama. Do pici uz.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hezky Sheffield

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Martial co dnes predvadza je katastrofa a este ho bude niekto obranovat snad

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, nemel u nas nikdy co delat. Totalni alibista, vzdycky to nejjednodussi reseni a sklepnuti nekde u lajny, a aj to dost casto posere. Neefektivni linej deadwood.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ohromná škoda a velký průser no ale co, když nemáme trenéra tak je to holt těžké

Reagovat
kris_kros

Ty si hrozny placko

Reagovat
Kincl

No konečně ztratí United a City se posunou na čelo tabulky kam patří

Reagovat
TheTopFootbaler

Tuanzebe nemá bohužel na náš level, ani omylem. Martiala musíme prodat, já už na něj nemám nervy. On na to úplně mrdá, je mu všechno úplně jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

úplně přesně

Reagovat
EXoRcIsT

ppci v 80 min vyuzit dalsie striedania

Reagovat
smazaný uživatel

On tam dá OBRÁNCE to je dno

Reagovat
NathanD

Ty jsi dno

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

slusne dno

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
diastan

Lžou, jsi nejsympatičtější fanoušek Úček

Reagovat
r.mrazik

80 minut to stojí za hovno...a oni s tím nejsou schopní takticky něco udělat...žádná změna, nic...

Jedno střídání pozice za pozici...to je normální trenérská ostuda tam jenom sedět a čumět!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mikesh

United aneb jak hodit titul do náručí Pepkovi .

Reagovat
smazaný uživatel

Vzal bych Allegriho

Reagovat
Mato178178

Drž už piču

Reagovat
oli9

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

a pak by dvakrat prohral a vyhazoval bys ho zase.

Reagovat
Mastný Chobot

FAS vyzerá dobre

Reagovat
ACSMan

Martial je tak špatnej že bych ho ani do béčka nedávál aby jim to tam nekazil

Reagovat
Grahf

ani jedna šanca po tom čo sme dostali druhy gol

Reagovat
EXoRcIsT

ani predtym sme ziadne nemali Sheffield dal gol a uplne to zabetonoval OLE cakal strasne dlho pokial tam poslal normalneho hrota a tak sme stratitli body

Reagovat
Talker

Měl jsi pravdu busby, dát tam United asi dávalo smysl.

Reagovat
Tolstobik

Dneska to jde urcite z casti za Olem a jeho (ne)stridanim, ale individualni vykony stojji uplne za hovno dnes, s tim Ole nemohl udelat nic, je to dnes uplna groteska

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme Ole, jdi do pice

Reagovat
mithro

krasna sracka

Reagovat
Grahf

jeden normálny center nepríde

Reagovat
CR7RONALDO

Najväčšie sklamanie tejto sezóny jednoznačne. Už tá zostava sa mi moc neľúbila a zápas bol teda strašný.

Reagovat
Steve Stifler

Ramsdale jak tam padnul k zemi pět vteřin po tom, co se o něj Maguire otřel By mě zajímalo, kolik se hrálo čistýho času od chvíle, kdy dali na 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Coze

Reagovat
Grahf

Sa ukázalo, že to prvé miesto je nezaslúžené, nastúpili sme v najlepšej forme proti hroznému superovi a toto predviedli. Ole na to proste nemá.

Reagovat
forrest

Tvle, tohle je klasika všech klasik. Hraje první s posledním, kolikrát se tohle stalo City, Chelsea, Liverpoolu... To se prostě stane.

Reagovat
Salfovic

Zas tak často ne, navíc doma.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Busby babes

prohrajem jeden zapas a hned: Ole na to nema. uzasny.

Reagovat
Freedo

Hele, pozice v tabulce je sice hezká a oproti začátku sezóny tam progres je. Nicméně když se podíváme na výsledky, tak z 12 výher jsme 8x vyhráli jen o gól a to proti týmům jako Brighton, WBA, Sheffield poprvé, Burnley a Fulham. A to jsme to v těhle zápasech často hasili až ke konci. Oleho bych nevyhazoval, ale určitě nejsem s předváděnou hrou spokojenej a nemůžu se zbavit pocitu, že moc neví, co chce vlastně hrát a jen se spoléhá na individuality - tenhle pocit mám od začátku jeho angažmá.

Budu rád, když mi tenhle názor někdo vyvrátí.

Reagovat
Busby babes

tezko ti ho nekdo vyvrati, kdyz na zaklade tech vysledku, kdy proste vyhravame diky tomu jak hrajeme, ti to prijde malo. V obrane porad jsou zmatky a je co zlepsovat, ale ja teda mluvim o reakci ve stylu: vedeme po pulce souteze ligu, jednou blbe prohrajeme a hned: Ole na to nema... v lize jsme naposledy prohrali pred 3 mesicema s Arsenalem. tak mi takova reakce proste prijde smesna.

Reagovat
Freedo

Rozhodně s tebou souhlasím. Taková reakce není na místě. Já jsem chtěl jen upozornit na to, že všechno nemusí být hned tak růžové, jak by se to po prvotním pohledu na tabulku mohlo jevit a pokud jde o Oleho, tak tam jsou důvody pro skepticismus.

Největší vrásky mi dělají taktické záležitosti - naučené herní vzorce a automatismy, výběr správné jedenáctky s ohledem na styl soupeře, reakce na vývoj utkání. Jak tady někdo správně podotkl, od konce SAFa máme problém hrát do zavřený obrany a to bohužel i s tak kreativními hráči jako Bruno a Pogba. Kdybych měl nějak shrnout styl Oleho, tak jemu vždycky vyhovovalo hrát na brejky do otevřený obrany a nahoru dolů, což ve většině zápasů PL není možný. Primárně mi teda jde o útočnou fázi hry, i když s obranou máš taky pravdu. S příchodem Bruna máme hráče, co to táhá skoro sám, ale jinak se toho moc nezměnilo. A nejvíc mi jde o nějakou perspektivu do budoucna. Rád bych věřil tomu, že když Olemu dáme 5 let, tak připraví tým schopný vyhrát titul, ale spíše tomu něvěřím.

A tobě to málo nepřijde, vzhledem ke kvalitě kádru?

Reagovat
Busby babes

me to prijde uplne v pohode. I do te zavrene obrany se nam dari lepe nez driv. Se zalezlou obranou se trapi defakto uplne kazdej a pokud obrana neudela vylozenou chybu, tak je hrozne tezky se prosadit pro kazdeho. btw mame v tuhle chvili nejvic golu v lize spolu s Poolem, ktery ma teda o zapas mene. Takze asi i proti slabsim tymum se nam dari davat goly. Ano, nejvetsi nase sila je v tom rychlem prechodu do utoku.

trochu mi prijde, ze se tu fakt hrozne jede podle tohodle mustru: https://www.football365.com/news/manchester-united-ole-gunnar-solskjaer-uncomfortable-truth-john-nicholson

Proste bud skvelej nebo marnej. Ole je proste Ok. A to uplne v pohode muze stacit. Sam se zlepsuje a uci, takze nevidim v tuhle chvili duvod pro ta tvrzeni jako, ze na to nema nebo ze je to malo...

Reagovat
Freedo

Abych to upřesnil - trenéři jako Klopp, Guardiola nebo Bielsa přesně ví, jaký styl fotbalu chtějí hrát a postupně si budujou tým tak, aby do toho zapadal. U Oleho mám problém identikovat, jakým způsobem se chce prezentovat, ve vztahu k nějaké vizi do budoucna. Přijde mi to jako takový mišmaš všeho. I když dáváme góly, což nepopírám, tak právě tohle mi tam chybí k tomu, abych měl větší důvěru v to, že nám navrátí tituly. A tenhle pocit mám celou dobu, neměním názory po pár výhrách.

Záleží, jestli by United mělo stačit být OK. Pokud je tam ten příslib do budoucna, pak ano. No uvídíme, jak to půjde dál. Budu mu určitě fandit, protože jinak je to hroznej sympaťák.

Reagovat
Busby babes

ja tam teda vidim pomerne jasne, co chceme hrat. zatim funguje primarne ten rychlej prechod po zisku mice. ale i jinak tam je celkem videt jakym smerem se chceme vydat, jake hrace privadime a zapracovavame... rekni mi, jakej byl styl fotbalu SAFa? imho je presne tohle Oleho vzor a ted tomu dava nejakou modernejsi tvar.

btw pamatuju si spousty zapasu, kde jsme se protrapili k vysledkum o gol proti slabym souperum, co hrali zalezle. Specialne s ultrakreativni zalohou Fletcher Carrick.

Reagovat
ManUnited

Vy všichni gloryhunteři táhněte fandit jinýmu týmu...když se daří vynášíte hráče do nebes, když ne tak půlku z nich vyhazujete včetně trenéra ztráty jsou součástí každý sezóny a i týmy na špici ztratěj z outsiderama. Tým na titul reálně nemáme a Ole dělá skvělou práci tak si to uvědomte

Reagovat
NathanD

Reagovat
Tolstobik

to tu dela jen jeden "clovek", kteryho uz stejne nebere nikdo vazne (mozna fanousci City )

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrát se může, ale aspoň s nějakou důstojnosti... Tohle byla tragédie nehodná našeho klubu. Některý frajeři si tam dělaj doslova, co chtěj. Martiala s Rashfordem by za ten jejich zápal vyprcali i na vesnici. Pak se tam některý hodně moc trápí a trenér čumí jak puk, naprosto bez reakce. Celej zápas pořád to samý. 2 roky hrajeme do zavřený obrany stejně blbě. Ole je jedinej, komu naprosto evidentní věci unikaj. Stále se dokola opakuji stejné chyby, viz DeGea a centrované míče. Pak se nediv, že je člověk nasranej...

Reagovat
smazaný uživatel

VdB tam das v 80., a posles tam i Shawa..for some reason ale Martial ze se tam od prvni minuty mota jak spina v kyblu je ti jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Pravda a láska zvítězila nad lží a nenávistí..

Reagovat
forrest

Jsme Varchester, tak proč platil ten první gól?

Reagovat
smazaný uživatel

jste womanchester jak furt padate jak hrusky

Reagovat
forrest

To říká někdo, kdo fandí Barceloně?

Reagovat
forrest

https://www.youtube.com/watch?v=oiu6s7uYfaw

Já ti nevím, ale na YT je asi tak 100x více videí o divingu Barcy... Mrkni se, ať si trochu osvěžíš paměť...

Reagovat
Tolstobik

ten Alba je legendarni, mrdka zebracka, ale presne zapadajici do Barcelony a jejich DNA

Reagovat
forrest

Přesně, mrdky katalánský budou říkat něco o divingu, ve kterým jsou sami nejlepší na světě...

Reagovat
Tolstobik

nejzpicenejsi klub ma nejzpicenejsi fanousky....minimalne na zdejsim foru to plati 100%

Reagovat
diastan

Taky bych vás tak popsal, ale čekal bych to spíš od Adama, ten je jedinej soudnej

Reagovat
smazaný uživatel

2017 nic starsiho nemas?

Reagovat
Tolstobik

zpatky do la ligy ty hrusko

Reagovat
forrest

Ale na hádky teď už nemám síly, jdu spát, dobrou noc

https://i.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/002/857/sergio.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

100 let stary

Reagovat
smazaný uživatel

Ale furt top.

Reagovat
smazaný uživatel

..Tuanzebe dva zápasy v lige, dva vlastne góly

Reagovat
gazza62

Super výsledky dnes .Zítra lepnout ubrečenýho Kloppa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Mám pocit, že jediný, co Martial umí, je cupitat diagonálně směrem k nejbližšímu obránci, přešlapovat jako divý, a pak poslat úplně katastrofální přihrávku na nabíhajícího leftbeka.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tragéd. Už ho měli z MU dávno vypakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ty brďo legrace si tady číst ten brek a nářek. Já dobře vím proč po zjebaném zápasu vypnu ef, stáhnu ocas a zalezu do budy... Tady ta lekce se možná zítra šikne.

Reagovat
PanAu

* kurníku

Reagovat
Benzema

Reagovat
bbbauch

Skoda, po tom breku vtipnejch borcu tady jsem v tu penaltu veril

Reagovat
stiflerovamama

Outsiderom sa toto kolo darilo, tak snáď sa aj my večer predvedieme v lepšom svetle.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera. Obzvlášť nemohoucnost cska čelsí a čertíků potěšila.

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Přiznejte se, kdo sebral Adamovi léky? Nebo takový meltdown je běžný?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

zcela běžné ...Jeden zápas Olemu staví sochu a Pogbovi dává zlatý míč a druhý zápas jednoho vyhazuje a druhého prodává

Reagovat
salami

Uz skoncil ten hype Pottera? Brighton ma kadr minimalne na klidnej stred a sice hraje radoby libivej fotbal bez vysledku proti silnejsim, ale nedokaze pak prehrat jedinej tym z druhy pulky tabulky.

Reagovat
Tomas Kazu Joker

To nevím, na který kádr se díváš. To rozhodně není soupiska na klidný střed tabulky.

Reagovat
stiflerovamama

V piatok ide tretí diel na Markíze, každý týždeň teraz dávajú jednu časť, tak pozri a môžeš si urobiť názor či to je hype. Ty mukel

Reagovat
stiflerovamama

*štvrtý

Reagovat
YNWA__MSN

Máš pravdu, vážně hrají pod své možnosti, protože kádr mají kvalitní a Potter se tam snaží vymyslet něco jako líbivej ofenzivní fotbal, ale neumí to zrealizovat a hodně doplácí na produktivitu a hru na krásu.. Např včerejší zápas s Fulhamem=to měli být 3 body.... Brighton by měl najít lepšího trenéra

Ale koho? Eddie Howe?

Reagovat
Thelvin

Howe taky hraje víc na krásu než na výsledky, a neumí naučit tým bránit

Reagovat
salami

Howe dokazal delat i vysledky, hral i peknej fotbal a to s horsim muzstvem nez ma Brighton, lonska sezona se teda zle nepovedla, ale furt bych rekl, ze to vlastne neni takovy prekvapeni s kadrem co mel k dispozici. Na druhou stranu na posily moc dobrej cuch nemel, ty drazsi hraci se mu moc nepovedli. Ale ja bych ho treba do Newcastlu bral vsema 10.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by to chtělo, aby Spurs konečně poslali Liverpool tam, kam patří - pod Spurs.

Reagovat
pospec7

Reagovat
Euphael

dneska kriz a vsichni spokojeni

Reagovat
oli9

Reagovat
YNWA__MSN

Ownyho anulovat, vymazat a zabanovat

Reagovat
Euphael

Jak chces zabanovat vymazaneho uzivatele? Jsi normalni?

Reagovat
emanuel habasko

- do čela ligy. ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
oli9

Dnes nejspíš bez Fabinha

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je s ním?

Reagovat
oli9

snad nic, netrénoval ...

Reagovat
smazaný uživatel

By sme boli dobre v péčku, keby je zranený .

Reagovat
Remt

ja bych byl dobry v pecku i kdyby zraneny nebyl

Reagovat
oli9

Na instagramu čtu.. Menší svalové zranění....

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď fakticky menšie, no...

Reagovat
Horcmen

Alisson, Trent Henderson Matip Robertson, Thiago Milner Wijnaldum, Salah Firmino Mane

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm. Lavička?

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem.

Reagovat
cubazi

čo by som dal teraz za Lovrena....

Reagovat
Remt

Tak jsem se sral půlku odpoledne s tataráčkem abych si udělal pěknej večer u fotbalu, tak čekám jak mě zas naserou kluci liverpoolští předvedenou hrou No aspon se pěkně nažeru

Reagovat
oli9

Tataracek je spíš na fotbal od Franze..

Reagovat
Remt

Tím on je motivoval ne nebo jak to bylo?:D

Reagovat
Mastný Chobot

ako sa dá toľko času stráviť surovým mäsom?

Reagovat
Remt

Tak dělal jsem to napoprvé, jsem začátečník v kuchyni, všichni na ytb návodech to krájeli, že prý škrábání je na dlouho, řekl jsem si nebudu sracka, naskrabu to, no porce pro sotva dva lidi a dělal jsem to třičtvrtě hodiny Teď jestli to bude hnusný, tak budu nasranej a to ještě zápas ani nezačal

Reagovat
Mastný Chobot

ale spravil si mi chuť, nebudem klamať

Reagovat
emanuel habasko

Taky bych si dal!

Reagovat
smazaný uživatel

omg veď to je ľahké hlavne dochutiť a nabudúce to pomel.

Reagovat
Remt

Hele pomlet jsem to právě nechtěl, to už bych se přikláněl spíše k tomu to na velice jemno nakrájet, já mám rád když jsou tam trochu cítit ty "kousky" a ne na jemno namletá hmota :D

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako chceš, škrábať by sa mi to nechcelo a ani krájať .

Reagovat
PP

tsss.. Musí být škrábaný! Když už, tak už. Dochutit to je raz dva, ale musíš pohlídat hlavně kečup a hořčici..

Reagovat
smazaný uživatel

Vám sa to chce škrábať? Či je na to špeciálny grif?

Reagovat
PP

je to fakt jiné, ale potřebuješ hodně ostrý nůž, ideálně takový ten vykosťovací, dranžírák.. Jinak se nadřeš..

Reagovat
smazaný uživatel

Možno ho trhal.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda škrabal* a mal som pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

mňam, normálne robíš chute. Dobrú chuť. Musím spraviť budúci týždeň.

Reagovat
Remt

Děkuji:-) Mě to ted poleze asi az usima, za dva dny prijede segra na vikend a budem ho prej delat zas kvuli ni

Reagovat
smazaný uživatel

Dvakrát týždenne zvládneš :].

Reagovat
janinho

tak ty si už teraz jasný víťaz dobra smakocina!!!

Reagovat
Kixi Syhimour

FSG jsou úplní blázni s tím stoperem

Reagovat
smazaný uživatel

Už keď tam musí hrať Fabinho a hlavne Hendo!!!

Reagovat
Remt

Ale představ si jaká by byla frajerina vyhrat ligu a na stoperovi stavet třeba Salaha to by netrumfnul asi nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja už by som bral aj Sokratisa, ale ten sa vrátil do grécka

Reagovat
nakaza

Se sokratisem jste zaspali, ale mate ještě druhou šanci s Mustafim

Reagovat
Mastný Chobot

Mourinho dosratý až za ušami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

právě že naopak

Reagovat
Coutinho10

cela sestava prehledne...Milner celkem prekvapeni, ale fandim mu

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Henderson, Robertson, Wijnaldum, Milner, Thiago, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Kelleher, Oxlade-Chamberlain, Jones, Minamino, Tsimikas, Shaqiri, Origi, R. Williams, Phillips.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já nevidím absolutně žádný způsob, jakým bychom ten zápas mohli vyhrát. Mourinho to klasicky zavře, takže nevím jakým způsobem máme dát gól, když je naše ofenzíva už přes měsíc na dovolené a k tomu nám už z tak deformované obrany vypadne asi nejlepší hráč sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

a to este v 60min cakam problemy Matipa a vybavene

Reagovat
Coutinho10

jako nic nehraje pro nas, ale ja si rikam, ze jestli se mame s nekym chytnout, tak jedine na Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska cítím ve vzduchu, že vyhrajeme.

Reagovat
Mastný Chobot

tak si vyvetraj

Reagovat
Remt

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Reagovat
Ligter

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Domino to stale ma v sebe

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
havrys99

Reagovat
Hyrax

Reagovat
bbbauch

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
icemike

Reagovat
Infi

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Herry31

Vsadil jsem 0:0, takže se můžete těšit na ,,přestřelku,, ,kterou rozhodne jeden hodně pozdní gól.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy kedy na stoperovi bude Milner alebo Firmino

Reagovat
Kixi Syhimour

Dneska na TIA ohledně situace s FSG a stoperem:

"It's like Lewis Hamilton trying to win a grand prix with ford fiesta tyres on the back just because Mercedes are too f****ng tight to buy proper ones"

Reagovat
vladis271

prečo teda aspon neprivedú emergency loan? Na pol roka nejakého polo-šmatláka so stopérskymi návykmi?

Reagovat
vladis271

reálne kto má v lige lepšiu zálohu než Fabinho, Hendo, thiago? Ale nič z toho nie je lebo dvaja z nich furt alternujú na stopérovi. toto je fakt napalicu.

Reagovat
El Cid z City

de bruyne rodri bernardo?

Reagovat
cubazi

Už by som nevinil Kloppa ale našich slávnych majiteľov

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Front hell

Reagovat
mimi_united

Môj tip pred začiatkom sezónu bol liverpool mimo top 4. Zdá ša že po tom výsmechu sa začína reálne napĺňať

Reagovat
oli9

Já že po včerejšku budeš aspoň den zalezly..

Reagovat
smazaný uživatel

aj so stopérmi z U23 skončime pred vami, ty primitív

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

Reagovat
Luc-Luc

Hendo Matip vzadu, to jestli Tottenham nevyhraje, tak to jsou dobry masla

Reagovat
Mates_Matesović

Pohoda, 4-4-2 s Dohertym na kraji zálohy je taky shit na n-tou

Reagovat
Mates_Matesović

Tak nic, je na LWB (což je snad ještě horší)

Reagovat
Luc-Luc

Atkinson zas

Reagovat
Kixi Syhimour

Už to začíná , alespoň teda Arnold

Reagovat
Cobra

Sooooooooon

Reagovat
Luc-Luc

Son uplne stejne zakoncil jak minule

Reagovat
smazaný uživatel

Nedáš dostaneš...

Reagovat
stiflerovamama

Ty vole my sme tragédi, Mane

Reagovat
EXoRcIsT

offside

Reagovat
smazaný uživatel

offside jak remen

Reagovat
Busby babes

takze zatim podle mustru. Spurs rychle vedeni, ted by meli zalezt a branit 1:0 a v 89. minute vyrovnani...

Reagovat
Busby babes

ale 0:0 taky fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

tento var, oni to skúmajú keď len chcú? V tom sa nevyzná ani divá sviňa

Reagovat
oli9

Ale od Sona super akce..

Reagovat
Pigeon

Klopp jak se culil, že mu var zachraňuje prdel.

Reagovat
jk

Reagovat
SpecialOne

Nedokážu si představit, že by Som neproměnil samostatný únik, škoda ofsajdu. Mane tu šanci pěkně pohnojil.

Reagovat
Kixi Syhimour

Už jsem si říkal, že s tím vyváznou podruhé , sláva VAR na naší straně

Reagovat
oli9

Toho Matipa tam Son zavari

Reagovat
REPLIKATOR

Mané

Reagovat
Frantszek

hrozná sračka tohle přezkoumávání o milimetry.

Reagovat
Cobra

Firmino to zkouší jak malá čubka.

Reagovat
Kixi Syhimour

Upřímně nevím, co tím sleduje , absolutně neumí padat

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
mimi_united

Tak Flopp to po prípadnej prehre odôvodní že bolo veterno tak jeho hráči padali

Reagovat
mithro

LiVARpool dnes bude este penalticka.

Reagovat
oli9

Ty vole nejsme vy... Jinak offside byl? Byl tak nevím co pláčes

Reagovat
mithro

nie ste no, my uz by sme kopali aspon jednu.

Reagovat
oli9

Máme 5 stejně jako vy

Reagovat
mithro

dnes verim, ze bude 6.

Reagovat
oli9

Klidně 9 když budou budou

Reagovat
Pigeon

10. minuta a Firmino dva skoky na žlutou.

Reagovat
PP

Kéž by dal Pool první gol, at uvidíme ofenzivní snažení Spurs..

Reagovat
FUnk

tak po nasem prvnim golu muze byt po zapase, co si prat?

Reagovat
PP

jenže dneska se nic jiného nehraje! Tak předveďte dobrou hru a ideálně prohrajte..

Reagovat
JIMMY-PO

toto proste musia osetrit..son nemal ziadnu vyhodu z toho "offsidu" len to dojebuje futbal

Reagovat
oli9

Jenže těchto offsidu už bylo Varem uznáno... Výhoda nevýhoda... Prostě všichni chtěli var tu ho mají spíš tam jde o to že ty čáry si tam kreslí jak chtěji.. Kolikrát tam byla pouze ruka v nápřahu a taky offside...

Reagovat
martin.b

Firmino se dal na simulovaní ? Tvl já bych radši volil variantu dávání golů

Reagovat
Melda

Já bych to uznal

Reagovat
Frantszek

Reagovat
Liquid

Reagovat
Liquid

za mě regulérní gól, ta rovina byla nakloněna zase směrem k Liverpoolu jak je to poslední měsíce skoro vždy LiVARpool

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
oli9

Jako ten offside? Děláš jakoby tohle byl první offside takový... Bohužel VAR už těchto offsidu odsouhlasil mraky...

Reagovat
mithro

LiVARpool

Reagovat
smazaný uživatel

To si delas prdel, tohle ze byl faul????

Reagovat
Cobra

Lol tohle faul? Atkinson si dělá prdel ne?

Reagovat
jk

Úplně mimo...

Reagovat
iamek

Firmino jaké dva skoky za 10 minut

Reagovat
rave

Firmino ztratil úplně vše, co ho zdobilo, a ještě začne takhle skákat.

Reagovat
Gareth Bale 11

Hojbjerg zatim.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta ?

Reagovat
smazaný uživatel

aj s redkou

Reagovat
Coutinho10

wow Matip spickove pred Sonem

Reagovat
jk

Škoda, že před pěti minutami to samé pískli Hojbjergovi

Reagovat
FUnk

Reagovat
Kixi Syhimour

Matip

Reagovat
iamek

Thiago klasika

Reagovat
Coutinho10

Salah s Manem si konecne prihrajou a hned je z toho velka sance...podte kluci pokracovat...pls

Reagovat
FUnk

hojbjerg a dembele budou hotovi v tom stredu do polocasu

Reagovat
Kixi Syhimour

Thiago nestíhá a žlutá k tomu

Reagovat
Mates_Matesović

Thiago je fakt dobytek, vždycky, když koukám na Pool, tak má v zápase minimálně jeden nebezpečnej skluz.

Reagovat
rave

Tohle bylo stupidní, ale rozhodně ne nebezpečné.

Reagovat
FUnk

Reagovat
iamek

Ale skoro vždy bez karty. Dneska konečně nějaký rozhodčí dostal odvahu

Reagovat
Registrujisejenproto

běž už do hajzlu, díky

Reagovat
iamek

Fnuk fnuk

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Thiago dnes nedohraje

Reagovat
Pigeon

Byl Thiago takový vyšastaný v Bayernu?

Reagovat
PP

špatně hraje.. Hrozně brzo se zbavuje balonu, prakticky z první do strany, prasí..

Reagovat
Pigeon

Spíš mi šlo jen o to prasení. On je jinak na míči naprostá špička.

Reagovat
PP

dnes není. Ten první dotek jasně, hlava nahoře, balon u nohy.. jak futsal, ale rozehra je mizerná a přijde mi jakýsi pomatený.

Reagovat
iamek

Tak v Německu stíhal, tak nebyl důvod prasit

Reagovat
Müllered

Jdi ty kecko, měl vždycky plno takových zákroků, plno žlutých a byl za to kritizovaný.

Reagovat
Liquid

Klopp ho zkurvil

Reagovat
martin.b

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SCELO

ako aj keitu.....

Reagovat
Bandita_Harry

Čo to znamená

Reagovat
Müllered

Minulou sezonu už hrál hrozně a nestíhal, přišel i o místo v základu, až na LM se zase zvedl. Jsem rád, že odešel.

Reagovat
iamek

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Luc-Luc

padaji jak hrusky

Reagovat
iamek

Klopp má stejné běžecké boty jak já

Reagovat
REPLIKATOR

On si je zaslouží, na rozdíl od tebe.

Reagovat
iamek

Zaslouží si je každý, kdo těch par tisíc na ne má.

Reagovat
smazaný uživatel

Som rád za to, Patrik.

Reagovat
smazaný uživatel

akorát, že on je nemá z tržnice

Reagovat
iamek

Wooow nandal

Reagovat
Liquid

třeba má

Reagovat
jk

Harry má ty kotníky do třiceti úplně v prdeli...

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak moc rotuje Mourinho?

Reagovat
jk

Kane se Sonem minimálně. Ty čísla směrem dopředu hovoří celkem jasné proč. Na podzim si neodpočinuli většinou ani v EL. V domácích pohárech se je snaží šetřit.

Reagovat
Kixi Syhimour

Fantastický skluz

Reagovat
Gareth Bale 11

Ndombele roste kazdym zapasem.

Reagovat
iamek

Ndombele si zatím ten stres neskutečně maže na chleba

Reagovat
iamek

*stred

Reagovat
Mikesh

Čest, kdo je lepší? Kdybyste měli někdo dobrej link, tak nepohrdnu..

Reagovat
Kaspar
Reagovat
FUnk

ndombele je na balonu skvely

Reagovat
Kixi Syhimour

dneska je fantastický

Reagovat
Kixi Syhimour

Mané je absolutně příšerný

Reagovat
Luc-Luc

vubec, akorat zakonceni spatny, Salah je prisernej

Reagovat
iamek

Dneska se dostává aspoň do koncovky. Ta poslední akce byla dobra.

Reagovat
matZz

lol, vždyť je to váš nejlepší hráč na hřišti

Reagovat
oli9

Reagovat
oli9

Vůbec, Mane je nás jediný nebezpečný hráč co si něco dovolí a hlavně vystřelí

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

a kto nie je

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
iamek

Jesse Lingard odejde z Manchesteru United do Newcastlu, kluby jsou domluveny na podmínkách hostování ofenzivního fotbalisty.

Jde do West hamu

Reagovat
Coutinho10

a ja se uz chtel radovat, ze ho Newcastle vyfouknul WHU

Reagovat
iamek

1,5 mega liber + 100% platu. Díky za vysvobození

Reagovat
vladis271

J LINGZ

Reagovat
kolouch

Co jsem pochopil tak je to bez opce?

Reagovat
iamek

Vypadá to tak :/

Reagovat
iamek

Thiago has attempted two tackles against Spurs so far and both have resulted in a foul.

He's conceded 3+ fouls in four of his previous six Premier League games, including the 45-minute cameo against Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Čím to, že ten Liverpool šel tak strašně dolu??

Reagovat
oli9

Zranění?program po covidu... Ty výsledky ve s ech ligach jsou všelijaké

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy zapas ina stoperska dvojica a trochu je z formy utocna trojka

Reagovat
Remt

47. minuta - co to bylo jako za pád obránce ve vápně a proč se toto vůbec píská?

Reagovat
FUnk

faul?

Reagovat
Remt

jo kdes ho videl?:D z dalky to vypadalo jako rameno na rameno, ale jak kdyby obrance mel najednou misto 80 kilo tak 20

Reagovat
FUnk

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooooooo Booooobby a super Manecko

Reagovat
Luc-Luc

Bobby

Reagovat
jk

Člověk by řekl, že ta obrana odehrála super poločas a pak tohle

Reagovat
Cobra

Achjo, Hugo...

Reagovat
Mates_Matesović

Dier je fakt kus debila, to je děs

Reagovat
Registrujisejenproto

GOOOOOOOOL FIRMINOOOO

Reagovat
Coutinho10

super gol do satny z posledni akce polocasu

Reagovat
Mastný Chobot

Dier skúsene kontroloval

Reagovat
Gareth Bale 11

Lloris.

Reagovat
martin.b

To bych od Llorise, kterej je fakt v super formě nečekal

Reagovat
PP

tam měl skočit.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, Bobík. A hlavne Mané a ten pas na Sadia bol skvelý skvelý...

Reagovat
Frantszek

dejte tam popelnici, jestli chcete uhrát výsledek.

Reagovat
Luc-Luc

vyrovnany zapas, Var na nasi strane vyjimecne, Mane skvelej a gol do satny, to bychom mohli aspon bod dat dnes ynwa

Reagovat
oli9

Boby strašně mu to přeju... Ten gatě na něj je i opravený jelikož hraje fakt pod svoje možnosti...

Reagovat
FUnk

braneni jak v okresnim preboru, proc to lloris nevyrazil?

Reagovat
smazaný uživatel

Dier ako stoper nesiel do lopty, ale pekne ju kontroloval az ku Firminovi

Reagovat
mickey mouse

Firminooo

Reagovat
Remt

V dane situaci to byla od Maneho prakticky dokonala prihravka, pro obrance velice tezke

Reagovat
REPLIKATOR

Lloris

Reagovat
rave

To bylo teda obrovské zaváhání od Llorise.

Reagovat
Mikesh

Sleduju to 5 min a Tottenham doma brání zase remízu. Strašně pasivní anebo posraní.

Reagovat
jk

Reagovat
martin.b

Souhlas, zatím ji nebrání.

Reagovat
jk

Pošli Mossovi bonbonieru a neotravuj

Reagovat
Smoula14

Vytvořit si názor o utkání po 5 minutách

Reagovat
Kixi Syhimour

SSSSSSIIIIIIIIII SSSSSSSSEEEEEEEEEEENNNNNNHHHOOOOOOORRR

Klasicky proti Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Dier, Lloris a Doherty

Reagovat
jk

Nemůžu říct, že by Spurs hráli špatně. Rodon, Bergwijn, Ndombelé a generál Hojbjerg fakt super. Škoda, že tam nepadlo Sonymu nic regulérního

Reagovat
smazaný uživatel

Ešteže dali gól. Možno konečne tým v druhom polčase upustíme od o ničom hry na troch stopérov a pošleme Dohertyho na lavičku. Zbytočný hráč.

Reagovat
FUnk

Reagovat
jk

Wow. Přitom nám to cely poločas pomáhalo vykrývat kraje hřiště a vymazat jednu z největších zbraní LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

A čo z toho? I tak sme inkasovali. Inak ako vždycky v tomto systéme. Jeden jedinkrát, a to proti Chelsea vonku, sme uhrali čisté konto. K čomu je to dobré, keď vždy inkasujeme? Fakt je Doherty cez nohu lepší ako Davies na LB a Bale alebo Lamela vpredu?

Reagovat
jk

Mluvím o tom 3obraném systému. Proč nehraje Davies LB a sedí Toby nevím. Upřímně si myslím, že nejlíp by se dnes hodilo 442 jako proti Arsenalu ale nehodnotil bych to zatím úplně špatně.

Reagovat
matZz

tak tady máš odpověď

Reagovat
jk

Reagovat
martin.b

Zatím velký zklámání, a tak sympaticky vypadal u Wolves.

Reagovat
matZz

zajímal by mě detailní záběr na Maného postavení v čase přihrávky

Reagovat
smazaný uživatel

Doherty to krasne ohlidal, aby tam Mane nebyl

Reagovat
FUnk

davies

Reagovat
smazaný uživatel

Doherty jasne neuzavrel lajnu a nevystavil Maného do ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Pekný futbal, bavím sa. Liverpool pekne kombinuje a každý protiútok Tottenhamu smrdí gólom

Reagovat
PP

Reagovat
vicinda07

Co ma zas Jose proti Tobymu ze sa nezmesti ani do stoperskej trojice?

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Kane je evidentne zranený a bolo by lepšie ho vystriedať. I tak prehráme, inak ako vždy s Liverpoolom smradľavým.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda zkušeně já s tím Maném , jak psal iamek do těch koncovek se dostával, ale upřímně mi přišla frustrující ta jeho mezihra , nicméně dobře že mě přesvědčil o opaku

Ale gól potvrzení dobrého výkonu , nicméně u nás to vzadu slušně smrdí

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ja tenhle zkurvenej Liverpool nenavidim.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Benzema

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

proste sme vás dnes vyprášili

Reagovat
vladis271

ha. Trent nie je prvý krát po 2 mesiacoch s prehľadom najhorší na ihrisku. Už bolo na čase.

Reagovat
Kixi Syhimour

dneska se mi docela i líbí, sice tuším zase dva strašné centry, ale při hře na zemi to není špatné

Reagovat
cubazi

Milner je zas total v lese....

Reagovat
cristiano.K.

nehraje vůbec špatně, ale hráči když nemusí, tak mu nenahrají

Reagovat
cubazi

stráca lopty to je problem a prihravky do zadu včase ked treba hrať rychlo priamočiaro dopredu pri zisku loptu ma neskutočne seru

Reagovat
Mastný Chobot

jak spomalený film

Reagovat
cristiano.K.

to už v jeho věku jiné nebude, jestli tam dnes nedá Oxe, tak ho můžeme rovnou prodat.

Reagovat
SCELO

ten na to uz nema roky aj tam ho tam bude davat....

Reagovat
cubazi

Ak je Klopp taktik nechá hrať hračov Totáča a budeme stať hlbšie... tie protiutoky od Sona su o držku...čo lopta za obranu to čista šanca...

Inač Milner a Mane by si mali dať studenu sprchu a radšej ostať v šatni

Reagovat
avicii

Mane?

Reagovat
cubazi

Dnes vnom vidim Bentekeho v.2.0

Reagovat
avicii

Dnes mi príde ze ten útok po dlhšej dobe do toho dava viac je tam snaha.. Naopak tie protiútoky spurs, treba si na to dávať väčší pozor..

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Zatím spokojenost. VAR zrušit, je to kundovina.

Reagovat
JIMMY-PO

inak to sa mi zda alebo fakt som videl ako hojbjerg vyhral loptu prihral kanovi na 16tku a vzapati sa zrazil so superom ramenami a sudi mu zapiskal faul?

Reagovat
jk

Je to tak

Reagovat
martin.b

Jenže u míče byl první Thiago

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela a Winks idú v druhom polčase. Takže Kane a Doherty dolu, predpokladám.

Reagovat
Müllered

Hojbjerga žeru, velká škoda že kdysi odešel, zasranej Pepek.

Reagovat
stiflerovamama

Asi nás najlepší výkon v poslednej dobe. Len v tej ofenzíve by to chcelo byť viac chladnokrvnejší, lebo už to vyzeralo, že to bude zase hytparáda zlých rozhodnutí.

Dnes sa mi páči Firmino, naopak Mané mi pred tou asistenciou prišiel zase hrozný v riešení situácii, sa mu to tam plietlo, potkýnal sa, nepremenená 100% šanca, asi 5 krát sa pošmykol. No ale chvalabohu, že mu to tam potom vyšlo, aj keď teda aj pri tej asistenciu tu loptu trafil zase nejako divne

Reagovat
smazaný uživatel

hytparada inak čakal niekto niečo iné proti Tottenhamu? Ja som vedel, že Liverpool zapne a v pohode vyhraje.

Reagovat
cristiano.K.

Mané má neskutečný náběhy, dostat se 3x za poločas do šance je taky umění, ale nepadá mu to tam. Každopádně bojuje příkladně jako málokdo. Až začne být líný na krok jako Martial, tak ho kritizujme.

Reagovat
Remt

Přesně tak. Že se nedaří prakticky celemu tymu a je z formy, to vidi vsichni. Ale vime ze ti borci jsou kvalitni fotbalisti a maji na to, takze nekritizoval bych v tuhle chvili ty hrace, pokud neunavne makaji a neserou na to a šlapou do toho

Reagovat
cristiano.K.

Tohle začíná být nejzajímavější zápas v Anglii. Dobrý fotbal na obě strany, po 25.minutě slepice vyklidili pole. Bylo by lepší, kdyby Mané nahrával na Salaha v té finálce a né naopak. Konečně nám i VAR pomohl, já bych jim ten gol uznal.

Thiago mě začíná vytáčet, jak po každém faulu brečí, přitom mu bylo odpuštěno už pár žlutých.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Phillips na hřiště, neříkejte, že se zranil Matip

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
oli9

Matip dole.. Fajn zase dal 45 minut... Prodat

Reagovat
avicii

Matip co zase?

Reagovat
stiflerovamama

Matip zranený

Reagovat
Luc-Luc

Matip si dela prdel ?

Reagovat
Registrujisejenproto

Matip

KUPTE DVA STOPERY!!!

Reagovat
Coutinho10

aaah musi bejt golik

Reagovat
Registrujisejenproto

Doprdele proč to není 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Registrujisejenproto

Tak ještě ze tak

Reagovat
Cobra

Proč Winks?

Reagovat
Mastný Chobot

Dajte im desať

prvý gól v 48. minúte, druhý v 47.

Reagovat
Luc-Luc

Trent buuuum

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooooooooooo kua Treeeeeeeeeeent koneeeecne

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
mithro

this means more

Reagovat
mithro

pre llorisa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin.b

Tak Matip se připomněl, že zdravej patří k nej na světě, ale reálně je úplně na hovno. Takže momentálně bez first team stopera ?

Reagovat
Cobra

Kdy nás naposled stál Hugo zápas? Zatím oba góly za ním...

Reagovat
iamek

Matip zkušeně na poločas

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Mates_Matesović

Polibte mě prdel fakt už

Reagovat
Mates_Matesović

A ještě neumim mně/mě

Reagovat
Manik...

máš psát mi...

Reagovat
oli9

Brutální nástup Mane skvěle....trent dokončil

Reagovat
Mastný Chobot

Hojbjerg

Reagovat
Minister

wow

Reagovat
mithro

wau

Reagovat
Luc-Luc

ty vole

Reagovat
mickey mouse

Matip

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak nic

Reagovat
Kixi Syhimour

Klasický Spurs gól proti nám

Reagovat
REPLIKATOR

Lloris zase

Reagovat
Cobra

Wow

Reagovat
oli9

Hm tak ta sedla... Dobrá faleš

Reagovat
Coutinho10

skodaaaaa

Reagovat
Remt

Tohle bude jeste prdel, tenhle polocas

Reagovat
smazaný uživatel

1) co je s matipom???

2) musíme dat další gól vzhľadom na našu obranu

3) pekný foDbal!

Reagovat
oli9

Matip klasicky už to dal nešlo. Zranění... Prodat zavcasu

Reagovat
PP

Supr! Podme na konečných 2:4..

Reagovat
Kixi Syhimour

výborně Phillips hned na žluté

Reagovat
Remt

luxusní, nastoupit a po 5 minutách mít jako stoper zlutku, vocas:D pritom to ani nebylo potreba v tu chvili snad

Reagovat
oli9

Absolutně na to nemá... Williams taky nic moc nebyl ale je mu 19 nad tím bych hůl nelamal a dal mu vas5...Phil a Matip prodat

Reagovat
matZz

Højbjerg <3

Reagovat
Mastný Chobot

uff pri týchto zrážkach hlavou ma vždy strasie

Reagovat
FUnk

me se v ten moment pripomenou vsechny jizvy po siti na hlave co jsem mel

Reagovat
oli9

Moooooo

Reagovat
oli9

Sorry chtěl jsem reagovat a zrovna gól :D taky mám šestou hlavu že zápasu akorát ne z hlavičky ale spadl jsem pod spoluhráče při rohu a ten mi šlápl kolíky na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Salaaaaaaaaah

Reagovat
Luc-Luc

gooooooooóll Moooooo

Reagovat
Remt

Teda, to je ale fešák s tou šprckou na škebli

Reagovat
Cobra

Já fakt nechápu, na co tam posílal Winkse...

Reagovat
Luc-Luc

Bobby tam hral rukou ale

Reagovat
Remt

hral hral, toto by asi mel VAR odvolat

Reagovat
Coutinho10

Mo je zpet

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL

Reagovat
REPLIKATOR

SALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Reagovat
oli9

Bohužel ruka

Reagovat
Pigeon

Ten gól může platit, když Firmino jasně zahrál rukou???

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Coutinho10

nejdriv ale ruku hrace Spurs..

Reagovat
Remt

opravdu? A pokud ano, tak co to vlastne znamena? ze by gol mel platit nebo?

Reagovat
Coutinho10

jojo od ruky hrace Spurs do ruky Firmina, ale jako co z toho vyvodit nevim kazdopadne nebejt ruky hrace Spurs, tak by to neslo do ruky Firmina, ale pokud by nam to uznal, tak by toho rozhodciho ukamenovali, takze asi musel takto

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak nic

Reagovat
Registrujisejenproto

To je prdel. On ho drží oběma rukama, a pískne se ruka Firminovi

Reagovat
smazaný uživatel

LiVARpool nevadi

Reagovat
oli9

Tohle nemůže platit

Reagovat
stanmarch

boha ale ze ho tam Dier drzal a drncal s Firminom a ze tiez sposobil to ze hral rukou to uz ten rozhodca nevidi

Reagovat
avicii

ako tak aspoň lopta pre nás nie?

Reagovat
stanmarch

vsak ale preto sa ide rozhodca na ten VAR pozriet nie? aby zhodnotil, ze ci to bola umyselna hra rukou a tu sice hral Firmino rukou ale za vyrazneho prispenia Diera, ja bych to nechal hrat ...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ruka Firmina jasná , Dierova ruka nehraje roli?

Reagovat
smazaný uživatel

lol, toto proste neni ruka

Reagovat
smazaný uživatel

navyse k tomu jasny faul Diera

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

který zahrál rukou

Reagovat
pingla

Reagovat
stiflerovamama

Takže ruka a rozohráva sa proti nám ? Ked Dier mal predtým ruku ... kokoti

Reagovat
Remt

ale jak se toto da vlastne zohlednit pokud prvne hral rukou hrac Tottace? max vratit to a nechat rozehravat nas ne? tezko diky tomu ten gol mohli uznat

Reagovat
vitasrp

Ruka Diera tam nehraje roli, zaprvý byla neúmyslná, zadruhé by rozhodčí akorát mohl nechat výhodu, ale po ruce Firmina by ji musel zastavit a dát ten přímák Liverpoolu, ta akce prostě nemohla pokračovat.

A ta ruka Firmina se určitě klasifikuje jako úmyslná, jelikož tam byl jasný pohyb ruky k míči. Kdyby byla nastřelená, tak by to VAR v tomhle případě neřešil.

Reagovat
cristiano.K.

všechno co píšeš je pravda, problém je, že Dier fauluje, protože má ruku tam kde jí mít nemá a ještě ho to do tý ruky trefí

Reagovat
mithro

LiVARpool

Reagovat
vladis271

Nasi momentalne zdravi stoperi su henderson, phillips a williams?

Reagovat
smazaný uživatel

mozno Milner

Reagovat
dantetomas

Takze len Williams a Phillips, z nich ani jeden a LFC nema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tom, ty sa ako máš? Ako vyzerá život v Anglicku? Potom napíš niekedy, keď bude čas...

Reagovat
dantetomas

Momentne si ho uzivam. Som Furlough, takze vajcim doma, chodim von so psami, obcas vyvencim frajerku, hram plejko, dozil som sa ligoveho titulu. Momentalne teda fajn. Celkovo to nie je sen, ale rozhodne lepsie jak zivorit na Slovensku.

Reagovat
smazaný uživatel

som rád, frajerka je Slovenka? a kde to žiješ?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

To je pičus, však ho přitom hrát Tottenhamu celou dobu fauloval

Reagovat
PP

Když si sám "nastřelíš" ruku vlastní nemehlovostí, tak se nepíská a toto jo? To šlo první od hrudi nebo to se nepočítá?

Reagovat
Cobra

Nesmí to přímo souviset z gólem ne? Protože jednu chvíli to bylo tak, že jakákoliv ruka = neuznaný gól. Ale v těch pravidlech aby se prase vyznalo.

Reagovat
Cobra

*s

Reagovat
PP

je to možné, tady fakt nevím. A minule mě dostalo pravidlo o neofsidu při odkopu od brány..

Reagovat
Mastný Chobot

v tých pravidlách majú taký bordel jak keby ich robila pandemická komisia Slovenskej republiky

Reagovat
Pigeon

V konzultaci s vládou České republiky

Reagovat
vitasrp

Accidental handball se loni trestal v případě, že tak zahrál skórující nebo asistující hráč. Letos to upravili a tenhle typ ruky se bude penalizovat jen v případě, že k němu došlo těsně před vstřelením branky (letos je tedy možný, aby se skórující hráč náhodně dotkl míče rukou, pokud pak třeba ještě musí udělat kličku nebo uběhnout dvacet metrů).

Tohle ale podle mě padlo do kategorie deliberate handball (pohyb ruky k míči, ruka daleko od těla, takže za tohle by se i defenzivnímu hráči pískla penalta), a proto se to řešilo, i když k tomu došlo uprostřed gólové akce.

Reagovat
Remt

Ale Milner pekne ted

Reagovat
smazaný uživatel

ale aby sa uz clovek zacal radovat z golu az ked sa rozohrava zo stredoveho kruhu

Reagovat
PP

alespoň je víc emocí, kdy pocit euforické radosti vystřídá nasranost a zklamání..

Reagovat
Remt

jojo, velice si tyto momenty uzivam, kor kdyz hraje muj tym

Reagovat
smazaný uživatel

ked sa to stalo raz tak som to este bral s usmevom, ale potom uz nie

Reagovat
smazaný uživatel

Maneeeee, aj ked radsej pockam

Reagovat
Mastný Chobot

hej, možno ho ešte neuzná a odpíska ruku Rodonovi a bude penalta

Reagovat
Mastný Chobot

Manééé

Reagovat
smazaný uživatel

♥♥♥

Reagovat
stanmarch

snad uz tam nic nenajde atkinson

Reagovat
Chittak_LFC

Tvl. s ním cloumá jak oslíčku otřes se a fouknu ruku Bobbymu.

To je jak kdybych někoho čapnul na chodníku, hodil ho pod projíždějícího auto a policajt dal nebožákovi pokutu, že nešel po přechodě.

Reagovat
dantetomas

Tak snad tam nic nenajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Winks jeho level je Wycombe a Marine

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelne zufaly hrac, co jeho drzi tolke roky u vas, nechapem

Reagovat
Herry31

Reagovat
SCELO

striedaj toho milnera....

Reagovat
oli9

Proč? Vždyt neuděl chybu, svoje si uhraje jak dozadu tak dopředu, takový Thiago nebo Wijnaldum nejsou vůbec vidět

Reagovat
Remt

ze by Thiago nebyl videt si nemyslím. Milner se me dnes pomerne libi

Reagovat
Luc-Luc

Maneeeeeeee

Reagovat
YNWA__MSN

VAR ničí fotbal... Už to mohla být pěkná přestřelka 2:3

Reagovat
aramaki

načo vôbec nejaké pravidlá, nech sú výsledky 25:18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

LEBO ON SI TO ZASLUZIL

SAMPIOOOONNNNNNNNNNN

TRENTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKK HIHI

Reagovat
Gareth Bale 11

My si ty goly davame samy, super.

Reagovat
vladis271

Trent ačko

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny braneni

Reagovat
oli9

Trent, Mane

Reagovat
Coutinho10

yeeees, nezastavite nas rukou Maaaneeeeeee

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL

(snad teda)

Reagovat
mithro

zato by sa ani nasa obrana nehanbila

Reagovat
PP

já si vzpomněl zase na Luize, Mustafiho..

Reagovat
Registrujisejenproto

Mourinhova hlava těsně před výbuchem

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Ked vidim Diera a Rodona, tak zlaty Lindelof

Reagovat
PP

hezky mu to nachystal..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
FUnk

okresni prebor v plne krase

Reagovat
EL Gringo

Mane si najviac zasluzil gol za dnesny vykon, neskutocne hra

Reagovat
kiciN

Mustafi spurs edition

Reagovat
Remt

Mane zlaticko

Reagovat
Kixi Syhimour

Arnold 1+1, sláva

Reagovat
smazaný uživatel

konečne vole

Reagovat
cubazi

Reagovat
Mikesh

Reagovat
YNWA__MSN

Mané MOTM zatím

Reagovat
oli9

Už od 10 minuty...

Reagovat
oli9

Hraje Bale aspoň dobře aspoň ten golf?

Reagovat
Remt

rozhodne prohrava boj s vypadavanim vlasu

Reagovat
smazaný uživatel

milner bojuje jak kkt

Reagovat
Mastný Chobot

jak kkt prijebany

Reagovat
smazaný uživatel

jak kkt means veľmi

Reagovat
Kixi Syhimour

To on vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

jep, preto je v tíme

Reagovat
PP

po Maném nejlepší ve 2. poločase.. TAA taky super. Ale Millner po těžkopádném začátku to tam hezky ovládnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

skvělý hráč. To prodlouzeni smlouvy minu něj udělalo strasnku radost.. Nedoceneny hráč od fans... Vždy naplno bojuje, spolehlivý ať už naskočí v záloze, obraně.. V 1. Nebo 93. minutě vždy žere trávu a nechá tam všechno... Takového hráče prostě do týmu chceš

Reagovat
smazaný uživatel

aj thiago je jak byk, v prvom polčasema tiež celkom vytacal

Reagovat
smazaný uživatel

Ndombele je ale super, skoda ze ho Mourko nepredal

Reagovat
Mastný Chobot

baller, bral by som na hosťovanie namiesto Ceballosa

Reagovat
smazaný uživatel

mohli z Francuzska zobrat jeho miesto Pepeho

Reagovat
jk

Na kom jiném by se taky LFC v "krizi" mohl chytit že.

Reagovat
FUnk

ma winks vubec nejakou silnou stranku?

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, pošlite už toho Winksa niekto doprdele. Šak to neje možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Čím si Lamela zaslúžil minúty, a Bale alebo Alli nie? Bergwijn jak splašené kura.

Reagovat
oli9

Ale jo první poločas tam měli záblesky.. Ty brejky smrdely... Druhý poločas ovšem zatím nic

Reagovat
oli9

Jinak šílenost když vemu Lamelovu poslední sezónu v AS jaké to bylo zvíře... A poslední roky u spurs...

Reagovat
Registrujisejenproto

Slepice teda ale strasny výkon. Toto nemůže na top4 stačit

Reagovat
jk

Nějak nechápu proč se tu někdo vozí po Winksovi, když ten tý hraje debilně celý druhý poločas. A to převážně proto, že neví jak hrát bez Kanea.

Reagovat
smazaný uživatel

Co????? Však vidíš ho na tom ihrisku hrať alebo nie.

Reagovat
jk

Prosím tě bez si tu svoji klasickou frustraci vybít někam jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by pokojne mohol na stopérovi v Liverpoole hrať i Kelleher.

Reagovat
smazaný uživatel

Dpc Thiago to je porno kukat na neho s loptou

Reagovat
Mastný Chobot

som rád, že zdieľame túto vášeň

Reagovat
smazaný uživatel

ale horor pozerat na neho ked ide robit sklz

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
FUnk

piskej konec, ted uz stejne nebudeme mit balon

Reagovat
smazaný uživatel

Veď oni prestali bojovať po tom góle. Neuveriteľné.

Reagovat
Salfovic

Hele ho golfistu.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nestiahol Lamelu. Takto stále hráme v desiatich.

Reagovat
Herry31

Reagovat
smazaný uživatel

Owny, uz zavri to okno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

owny to tim prohlasenim klasicky pohrbil uz pred zapasem

Reagovat
jk

Řekl bych, že z něj vyskočil.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
oli9

Mají tam zámky v léčebně

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Remt

Hoši ale všimli jste si toho že dnes Salah přihrává jak sviňa? Co to? Někdo mu promluvil do duše?

Reagovat
smazaný uživatel

tak on prihrava poslednu dobu casto, akurat dnes mu to vychadza

Reagovat
Remt

no ze by prihraval si nemyslim moc. Ale me nevadi kdyz zasobci. Jenze nesmi to byt v 5 z 6 pripadu kdy jdou do precisleni:D

Reagovat
Mastný Chobot

Salah znamená po arabsky modlitba. Oľo, vedel si?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lovec

Jeho prijmeni se pise trochu jinak a znamena to "dobry", "pravoverny" nebo neco v tom smyslu. Ale foneticky je to dost blizko. A ano, vim, byl to jenom rypanec do Olivera.

Reagovat
Zdechlina

3:14 na střely. Totenhaim dost slabý čajíček. Kde jsou ty slepice co se tady bily do hrudi jak dnes to Live pošlou tam, kam patří?

Reagovat
FUnk

owny?

Reagovat
Zdechlina

Správně

Reagovat
Bandita_Harry

To je Sonny

Reagovat
Zdechlina

Neke. Jak víš?

Reagovat
Bandita_Harry

Vlastne obaja

Reagovat
icemike

Takže zápas na pí*u

Reagovat
Kixi Syhimour

Milner , odkopávat naslepo k brance s jeho zkušenostmi, Phillips

Reagovat
smazaný uživatel

to bola dobra volovina

Reagovat
cubazi

Reagovat
Remt

James, sakra, jak ten dnes bojuje. Sice teda omylem diky tomu pred chvili vytvoril sanci soupere:D Ale jinak dnes obrovsky bojovnik

Reagovat
smazaný uživatel

koľko si mal pív s tataracikom?

Reagovat
Remt

nakonec pivko zadne, tataraku moooc zejtra me ceka pracovni cesta, tak snad me to nevytresta

Reagovat
smazaný uživatel

tatar bez piva? to by som ani nejedol a vydaril sa aspon?? tak šťastnú cestu zajtra

Reagovat
Remt

Je fakt ze bez piva jsem ho mel poprve diky diky. Vydaril se.. na to ze to bylo napoprve tak velice dobre. Prekvapilo me, ze jsem mel asi 280g hoveziho, z toho neco slachy, takze tak 260.. A ve dvou lidech nam jeste opravdu hodne zbylo. Zitra budou asi karbanatky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

klobouk dolu co dokaze ubehat a vybojovat

Reagovat
smazaný uživatel

ach Gini, skoda ta v Barcelone

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
cubazi

Reagovat
FUnk

muze mi nekdo vysvetlit proc tam chce jit kdyz jsou na tom tak spatne?

Reagovat
Kowe

Změna prostředí, nová výzva, nová země. Může věřit, že se to otočí. Osatně ty obrovský finanční problémy se ofiko zveřejnily víceméně až teď, takže třeba to změní ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nahraditelný je, no... Co už

Reagovat
Cobra

Za mě první poločas super, fakt mě to bavilo. Zranění Kanea je samozřejmě brutální ztráta, ale kurva vidím, že Liverpool nemá stopery, prohráváme a střídání útočníka za útočníka se přímo nabízí, ale ne... on tam pošle Lamelu a Winkse. Mourinho absolutně zkurvil druhý poločas a ten výsledek jde hlavně za ním, i když obrana jim ty góly vyloženě darovala.

Reagovat
Mastný Chobot

prvý polčas ste hrali super. S trochou šťastia by bolo 2-0 po prvom polčase a hotovo.

Reagovat
Herry31

Přesně tak, čert vem ten gól do šatny. Střídání prostě špatná a chudák Hugo to měl po tom prvním gólu (i když to měl 50/50 s Dierem) ještě v hlavě u toho druhého. Lamela s Winksem úplně k hovnu. Proč od začátku nehrál Sissoko a Toby je mi záhadou.

Reagovat
Gareth Bale 11

Vidim Winkse a vypinam, to se neda.

Reagovat
Luc-Luc

dneska super, druhy polocas paradni, nebyli jsme tak moc na balonu a hned to vypada lip Sadio MOTM, Trent, Bobby, i Mo nakonec slusnej zapas, obrana druhou puli zvladala dobre

Reagovat
FUnk

prvni polocas ok do golu, druhy zmar a bida, liverpool si to pohlidal v suchem triku, jestli bude harry zraneny tak jsme v riti

Reagovat
jk

Reagovat
janinho

Zuzeeee, urob celemu thamu obrovsku sluzbu a tahaj ty niekam do pice, ale veeelmi daleko z Londyna!!! a zober prosim ta aj take esa ako je tvoi milacek lamela. hlavne ze alliho odpise...

celu sezonu sa spolieha co vpredu vymyslia Son a Harry a chvilu sa to tvarilo ze to ma stacit na boj o titul dokonca. z dohertyho sa mu za pol roka podarilo urobit najhorsieho hraca v anglicku a to bol teda majstrstyk! a nezabudajme, ze dotiahol toho waleskeho leniveho kokota, co berie v cistom tusim tolko jak harry a son dohromady. proti timom z 8.ligy to mozno staci, ale viac asi nie.

neviem preco som rozculeny, ked som vedel ze on si proste proti LFC zase raz neskrtne. pridu sem s 4 zapasmi bez golu a my sa uz tradicne predklonime, roztiahneme anusy a poprosime si bohapusto vyjebat...

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Herry31

Reagovat
Euphael

Reagovat
pa3ce

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

dufam, ze ostane co najdlhsie

Reagovat
janinho

to sa ti necudujem

Reagovat
Golasso

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Infi

Reagovat
Mikesh

Vy jste je fakt klidně mohli porazit, ty darované góly byl trapas. Ale prostě místo toho abyste je rozdupali, tak jste jim začali kouřit ptáky.

Reagovat
Mikesh

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele