Premier League - preview 2. kola

19.09.2020, 08:27, aktualizováno 21.09.2020, 08:34
Previews
Dvěma zápasy bude dnes dohráno druhé kolo anglické ligy. Wolverhampton chce rovněž letos atakovat pohárové ambice a nyní se mu do cesty postaví soupeř z kategorie nejtěžších, a to Manchester City. Úvod se nepovedl Sheffieldu United, na ten čeká Aston Villa...
Aston Villa - Sheffield United  (pondělí 19:00)
Fotbalisté Aston Villy přivítají v rámci druhého kola Premier League Sheffield United. Pro celek z Birminghamu půjde o první ligový zápas sezony, úvodní střet s Manchesterem City je prozatím odložený. Sheffield se po prohře krčí ve spodku tabulky.

Poslední utkání, které Aston Villa sehrála, proběhlo v rámci Ligového poháru na půdě Burtonu. Favorit neponechal nic náhodě a po brankách Watkinse, Greaslishe a Davise vyhrál 3:1. Villans byli přes léto hodně aktivní na přestupovém trhu. Z Nottinghamu přišel za 19 milionů eur Matthew Cash, z Brentfordu za 32 milionů Ollie Watkins, za 17 a půl milionu Emilliano Martínez z Arsenalu a Bertrand Traoré za rovných dvacet milionů z Lyonu. "Jsme rádi, že se Bertrand rozhodl přestoupit k nám. Je to hráč s obrovským talentem, který skutečně zlepší ofenzivní varianty," uvedl na účet nejnovější posily kouč Dean Smith.

Sheffield už má jeden ligový souboj za sebou. Na domácí půdě však nestačil na Wolverhampton, když prohrál 0:2. Ani v Ligovém poháru nebyl důvod k oslavám. Blades vypadli s Burnley po remíze 1:1 a prohře v penaltách. Sheffield sice vedl po gólu McGoldricka, za domácí však ve druhé půli srovnal Matěj Vydra. "Určitě bych našel i nějaké pozitivní momenty. Pět hráčů debutovalo, i když nebylo příliš času na práci s nimi. Byl to však pro ně test proti hráčům z Premier League," komentoval poslední zápas manažer Chris Wilder.

Poslední vzájemný duel Aston Villy se Sheffieldem se odehrál v červnu v rámci 28. kola a skončil bezbrankovou remízou.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Cash, Konsa Ngoyo, Mings, Targett - McGinn, Douglas Luiz, Hourihane - Trezeguet, Watkins, Grealish.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Berge, Norwood, Fleck, Stevens - McBurnie, Sharp.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.68 - 3.32 - 2.86
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Manchester City  (pondělí 21:15)
Opět nadupaný kádr Manchesteru City vykopne další sezonu Premier League proti neoblíbenému Wolverhamptonu, který už má za sebou jedno úspěšné utkání. I přes nedávnou historii vzájemných zápasů a absenci klíčového střelce zůstávají Citizens favority duelu.

Jen pár týdnů zbývá Wolves do velice příjemného ročního výročí vzájemného klání s Citizens. Tehdy, přesně řečeno 6. října, šokovali manchesterský Etihad Stadium ukázkovým způsobem. Dvoubrankový vlčí expres Adama Traoré zajistil domácímu výběru v bleděmodrém nepříjemnou ztrátu, po níž obhájce titulu nabral dost možná fatální manko na později mistrovský Liverpool.

Uběhlo něco přes dva a půl měsíce a stejná mužstva na sebe po Vánocích narazila znovu, tentokrát ve vlčí jámě na Molineux. Hosté z Manchesteru byli odhodláni Wolverhamptonu nedávnou zkušenost oplatit a taky se dostali do dvougólového trháku. Jenže Wanderers se nevzdali a povedeným závěrem otočili skóre. Pokud by si Citizens mohli své soupeře vybírat, rozhodně by neukázali na Wolves.

Zmíněné porážky už jsou ale v současnosti neaktuálními, starými bolestmi, na které je třeba zapomenout. Svěřenci Pepa Guardioly vstupují do nové sezony s čistým štítem, Jejich cílem bude jistě návrat na anglický trůn i zlomení trápení v Lize mistrů. Prostoru na listování publikací "Naše slavné prohry" tedy nebude mnoho.

Zatímco Citizens měli v prvním kole ještě volno, Wolverhampton zahájil další účinkování v Premier League již minulý týden. A úspěšně. S překvapením posledního vydání soutěže Sheffieldem United si nebral servítky a již po dvou minutách vedl o dvě branky. Gólman Wanderers Rui Patrício ve zbytku klání udržel čisté konto a přispěl svému týmu k poměrně snadným třem bodům.

V pondělí už dres "Vlků" neoblékne Diogo Jota, jenž zkompletoval přestup do Liverpoolu. Na marodce pak zůstává Jonny Castro. Citizens může po uplynutí karantény po nálezu koronaviru pomoct křídelník Riyad Mahrez, to však neplatí pro stopera America Laporteho. Kvůli problémům s kolenem nadále schází Manchesteru také útočník Sergio Agüero.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Boly, Coady, Saiss - Traoré, Dendoncker, Moutinho, Marcal - Jiménez, Podence, Neto
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Fernandinho, Otamendi, Cancelo - De Bruyne, Rodri, Gündogan - Mahrez, Gabriel Jesus, Sterling
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.66 - 4.54 - 1.52
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - Tottenham Hotspur  (neděle 13:00)
Těsnou porážkou 0:1 skončila utkání prvního kola pro oba aktéry nedělního zápasu v Southamptonu. Domácí tímto poměrem nestačili na Crystal Palace, Tottenham podlehl Evertonu.

Saints nenavázali na povedený závěr minulé sezóny, v němž zvítězili sedmkrát v řadě, a po brzkém Zahově gólu se ze Selhurst Parku vrátili s prázdnou. Náladu si nespravili ani ve středečním zápase Ligového poháru, to totiž na svém hřišti nestačili na Brentford a se soutěží se brzy loučí.

"Je to velká výzva, ostatně jako vždy. Minulou sezónu jsme spolu sehráli čtyři velmi těžké a skvělé souboje, totéž přitom očekávám nyní. Musíme předvést výtečné představení, abychom se s nimi mohli poměřovat. Mají velikou individuální kvalitu, takže musíme hrát více organizovaně, což není jednoduché," nabádá manažer Ralph Hasenhüttl.

Spurs proti Evertonu pro změnu inkasovali v úvodu druhé půle, kdy o konečném výsledku rozhodl Calvert-Lewin. Na rozdíl od nadcházejícího soupeře jim ale vyšel reparát, ve čtvrtek totiž přivezli postup do 3. předkola Evropské ligy z bulharského Plovdivu. O vítězství tam rozhodli v závěru Kane a Ndombélé.

Nedávná historie vzájemných střetů praví, že domácí prostředí hraje velkou roli. Z posledních devíti utkání bylo vlastní hřiště sedmkrát využito k vítězství, dva zápasy skončily remízou.

Southamptonu bude chybět čerstvě zraněný Redmond, naopak k dispozici by už mohl být Armstrong. Hosté budou postrádat indisponovaného Tangangu.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Walker-Peters, Stephens, Bednarek, Bertrand - Ward-Prowse, Romeu - Smallbone, Djenepo - Ings, Adams
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Doherty, Alderweireld, Dier, Davies - Hojbjerg, Winks - Moura, Lo Celso, Son - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.31 - 3.39 - 2.34
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Brighton & Hove Albion  (neděle 15:00)
Vydařený vstup do sezóny za sebou mají hráči Newcastlu, kteří na úvod získali tři body. Nyní je však čeká soupeř z kategorie neoblíbených, byť Brighton sezónu naopak nenačal úplně nejlépe.

Magpies totiž proti jihoanglickému celku příliš neumí. Od doby, co se pravidelně potkávají v Premier League, nedokázali ještě zvítězit, a přitom na to měli šest pokusů. V utkáních, která vždy zůstala daleko od gólových hodů, dvakrát zvítězil Brighton poměrem 1:0, zbylá čtyři skončila remízou, z toho třikrát bezbrankovou - to byl případ i obou střetů v minulé sezóně.

Vstup Newcastlu do nového ročníku můžeme označit za zdařilý. V prvním kole ligové soutěže zvítězil na hřišti West Hamu 2:0, když se gólově prosadili Wilson a Hendrick. Vítězstvím skončil po Fraserově trefě i zápas Ligového poháru proti Blackburnu. Magpies tak napravili nepovedený konec minulé sezóny, v němž šestkrát v řadě nevyhráli.

"Každý rád dobře odstartuje a nám se to povedlo nejlépe jak mohlo - jak výsledkově, tak začleněním nových hráčů. Máme šanci mít opravdu mimořádný start. Teď jde o to, jestli uděláme dobrý výsledek i proti Brightonu, jenž se proti Chelsea prezentoval dobře," říká manažer Steve Bruce.

Seagulls sice ve středu jednoznačným poměrem 4:0 vyřadili z poháru Portsmouth (prosadili se Mac Allister, Jahanbakhsh, Bernardo a Gyokeres), předtím ale doma podlehli Chelsea 1:3. Vyrovnávací gól za Racky vstřelil Trossard.

Newcastle bude postrádat zraněné Schära, Dúbravku, Matthewa Longstaffa a Dummetta, naopak Saint-Maximin by měl být k dispozici. Na straně hostí jsou v ohrožení starty Lallany a Whitea.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Darlow - Manquillo, Lascelles, Fernández, Lewis - Hendrick, Hayden, Shelvey, Saint-Maximin - Carroll, Wilson
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - White, Dunk, Webster - Lamptey, Lallana, Bissouma, Alzate, March - Maupay, Trossard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.72 - 3.16 - 2.94
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Liverpool FC  (neděle 17:30)
Šlágr kole se v neděli podvečer uskuteční na Stamford Bridge, kde posílená Chelsea přivítá mistrovský Liverpool. Půjde tedy o velmi zajímavou konfrontaci, ze které se pravda nebudou moci vyvozovat dalekosáhlé závěry, jistou výpovědní hodnotu o tom, jak na tom ale oba celky jsou, ale mít bude. Oba týmy v úvodním klání příliš nepřesvědčily, Liverpool si s nováčkem z Leedsu poradil až díky penaltě z poslední desetiminutovky, Chelsea byla zase na půdě Brightonu tím horším celkem, ale měla štěstí, že se jí tentokráte podařilo skórovat i z nenapádných pozic.

Chelsea vstoupila do sezóny úspěšně, nicméně herně vůbec nepřesvědčila. V dobrém světle se ukázal útočník Werner, který by svou excelentní akcelerací měl být pro obránce soupeře velmi těžkým oříškem. Nicméně další drahá posila, německý záložník Havertz, prožil velmi mdlý a nevýrazný debut a pravděpodobně mu nějaký čas zabere, než se v novém prostředí plně aklimatizuje a přizpůsobí se náročnosti anglické ligy. Co se dalších transferů týče, Chelsea by prý již měla být jen krůček od podpisu nového brankáře Mendyho z francouzského Rennes. Právě posílení na brankářském postu se po minulém klání stalo ještě nezbytnější, brankář Kepa totiž podal další ze série podprůměrných výkonů a vše korunoval inkasováním laciné branky zpoza pokutového území. Existuje tedy velmi reálná šance, že do 14 dní bude mít londýnský celek v sestavě zbrusu novou brankářskou jedničku.

Dlouho se diskutovalo o neaktivitě Liverpoolu na přestupovém poli, ta je ale definitivně pryč. The Reds se po náročném vyjednávání rozhodli zaplatit celkově 25 miliónů liber - 20 miliónů okamžitě a 5 v bonusech - za záložníka Thiaga Alcantaru, který se celé léto netajil touhou odejít z Bayernu Mnichov. A jelikož byl transfer tohoto hráče dokončen již ve čtvrtek, tak je možné, že si svůj debut připíše hned právě v klání na Stamford Bridge. Liverpool nelenil ani poté a jako blesk z čistého nebe přišla informace, že jsou Reds blízko podpisu útočníka Diogo Jota z Wolverhamptonu, za kterého se částka může vyšplhat až na 45 miliónů liber (41 původní částka a 4 milióny v bonusech). Velkou výhodou je pro úřadujícího šampióna ovšem splátkový kalendář, hoši z Liverpoolu totiž v prvním roce působení tohoto hráče na Anfieldu musí zaplatit pouze miliónů 5. Diogo Jota kvůli pozdní registraci do nedělního utkání nezasáhne, nicméně v průběhu sezóny by měl být pro Jürgena Kloppa velmi zajímavou alternativou do ofenzivní trojice.

Útočník Timo Werner si z minulého klání odnesl nepříjemného "koňara", k nedělnímu utkání by ale měl být připraven. Po karetním trestu se vrací také záložník Kovačič, nicméně čtveřice Hakim Zyiech, Christian Pulišič, Thiago Silva a Ben Chilwell do hry určitě nezasáhne. To na straně hostí je situace příznivější, k dispozici již bude nová posila Thiago Alcantara, krom toho Jürgen Klopp nehlásí žádné nové zraněné hráče. Kvůli pozdní registraci tak akorát nebude moci využít služeb nového útočníka Dioga Joty.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - James, Christensen, Zouma, Alonso - Kanté, Kovačič, Barkley - Havertz, Werner, Mount
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Allison - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.49 - 3.85 - 2.09
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Burnley FC  (neděle 20:00)
Tři týmy jsou po sobotě stále bez odehraného zápasu. Jedním z nich je i Burnley, které patřilo mezi příjemná překvapení minulého ročníku. Totéž se dá říct o Leicesteru, který právě nyní Clarets přivítá.

Foxes na úvod ročníku zvítězili 0:3 ve West Bromwichi. V první půli přitom branka k vidění nebyla, po pauze ale skóroval Castagne a vítězství pečetil ze dvou penalt Vardy. Anglický reprezentační kanonýr tak navázal na uplynulou sezónu, v níž se se třiadvaceti zásahy stal nejlepším střelcem celé ligy.

Burnley má za sebou docela zdařilý závěr sezóny, když z posledních osmi zápasů prohrálo jen ten úplně závěrečný doma s Brightonem. Nový ročník načalo ve čtvrtek v rámci Ligového poháru v Sheffieldu, kde sice prohrávalo, avšak ve druhé půli srovnal Vydra a postup pak byl stvrzen v penaltovém rozstřelu.

"Leicester má za sebou dobrou sezónu a jedná se o velmi dobrý tým, který zároveň dobře zainvestoval. Musí se s nimi počítat, pravděpodobně pokukují po místech do Ligy mistrů," říká manažer Sean Dyche.

Bilance vzájemných zápasů je v poslední době vyrovnaná. Od návratu Clarets do Premier League skončila tři utkání v jejich prospěch, čtyřikrát se radovaly Lišky a jedno střetnutí skončilo bezbrankovou remízou.

Leicesteru bude chybět vykartovaný Evans, hosté zase budou postrádat zraněného Gudmundssona. Mimo hru jsou i Mee, Cork a Barnes, v ohrožení je start Tarkowského.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Castagne, Ndidi, Söyüncü, Justin - Mendy - Pérez, Tielemans, Praet, Barnes - Vardy
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Bardsley, Long, Tarkowski, Taylor - Pieters, Westwood, Brownhill, McNeil - Rodriguez, Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 4.22 - 6.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - West Bromwich Albion  (sobota 13:30)
Posílený Everton v prvním kole zazářil. Následně si Karamelky posílily sebevědomí i v ligovém poháru a v sobotu si nabrousí zuby na ligového nováčka. West Bromwich naopak hned na úvod ročníku dostal pohlavek na rozkoukání a ani proti Toffees se od WBA bodový zisk neočekává.

Zvýšená letní aktivita Evertonu na přestupovém poli vyústila hned v prvním kole nové sezony v úspěch. Karamelky si totiž vyšláply na silný Tottenham, jemuž na vlastním hřišti zůstaly jen oči pro pláč. Výhru Toffees zařídil jediným přesným zásahem duelu Dominic Calwert-Lewin, hodně však o sobě dala vědět také nová hvězda mužstva v modrých dresech James Rodríguez. Ten viditelně sršel aktivitou, neúnavně hledal spoluhráče přihrávkami a dostal se také k nebezpečnému zakončení.

Teď by měl Everton nečekaně nabyté bodové konto navýšit o proti staronovému účastníkovi Premier League West Bromwichi Albion. Baggies se návrat do nejvyšší soutěže nevyvedl úplně podle představ. Ambicioznímu Leicesteru vzdoroval Albion pouze v první půli, po změně stran už na kvalitu lišek nestačil a nakonec smečce manažera Brendana Rodgerse podlehl výsledkem 0:3.

Nic však není ztraceno. WBA čekají v soutěži důležitější klání, která rozhodnou, zda se jejich pobyt v Premier League prodlouží alespoň o jeden rok navíc. K tomu má dopomoci i čerstvá posila z ruského Zenitu Petrohrad Branislav Ivanović. Srbský zadák si jméno udělal především během dlouholetého působení v londýnské Chelsea, nyní se do Spojeného království vrací, tentokrát ovšem víc na sever Anglie.

Z prohlášení urostlého zadáka je cítit, jak moc mu ostrovní fotbal scházel. "Premier League je nejlepší liga na světě. Je to pro mě obrovská výzva a jsem na ni připravený," pronesl Ivanović.

Proti Evertonu však Baggies budou tak trochu bojovat s božími mlýny. V posledních jedenácti ligových střetnutích uspěli nad Karamelkami pouze jednou. S výlety na Goodison Park, kde Everton sídlí, to je ještě horší - jen dvě výhry z devatenácti návštěv pro WBA.

Hosté nicméně mohou využít problémů Toffees v defenzivě. Manažer Evertonu Carlo Ancelotti totiž vedle Masona Holgata nemůže čerstvě počítat ani s Jarradem Braithwaitem, jenž si přivodil zranění v utkání Carabao Cupu proti Salfordu. West Bromu ale ještě nepomůže Ivanović, jenž není zcela připraven. Naopak další nedávno příchozí Conor Gallagher ve středu pole nastoupit může.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Mina, Keane, Digne - Doucouré, Allan, Gomes - Rodríguez, Calwert-Lewin, Richarlison
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Furlong, Bartley, Ajavi, O'Shea, Gibbs - Pereira, Livermore, Sawyers, Diangana - Robinson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 4.06 - 5.94
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leeds United - Fulham FC  (sobota 16:00)
Druhé kolo nabídne také souboj nováčků, kdy vítěz loňského ročníku druhé nejvyšší soutěže - Leeds United - na svém stánku přivítá postoupivší celek z play off, londýnský Fulham. Favoritem by vzhledem k síle kádru i předvedenému výkonu v prvním kole měl být jednoznačně celek Marcela Bielsy, Fulham si však určitě bude chtít po bídném představení proti Arsenalu rychle napravit reputaci.

Většina příznivců a vlastně i odborníků se na návrat Leedsu do Premier League pořádně těšilo - krom obnovení starých rivalit s sebou postup tohoto celku přinesl i možnost sledovat atraktivní a často i bláznivou postavu v podobě Marcela Bielsy. Tento renomovaný kouč vyznává atraktivní ofenzivní pojetí fotbalu spojené s nesmírně vyčerpávajícím presinkem a ostrou hrou ve vysokém tempu. Stačilo jen pár minut sobotního duelu s Liverpoolem a tuto charakteristiku mohl divák zřetelně vidět. Nováček soutěže se loňského mistra nezalekl, čelil mu s otevřeným hledím a hned na úvod soutěže předvedl parádní přestřelku, ve které jej o body připravila až penalta z poslední desetiminutovky. Pravda, zápas tak trochu naznačil, že defenziva zřejmě nebude patřit k nejsilnějším stránkám tohoto výběru, to by ale v konfrontaci s týmy ze spodních pater tabulky mohla vynahradit práce zálohy a nekončící presink - právě v těchto duelech totiž Leeds potřebuje sbírat body, aby si mohl zajistit prvoligovou příslušnost i pro příští ročník.

Naproti tomu Fulham v prvním kole ukázal přesně to, proč je podle předsezónních prognóz jedním z hlavních kandidátů na sestup. V konfrontaci s dalším londýnským celkem, Arsenalem, nepředvedli hoši z Craven Cottage prakticky vůbec nic. V defenzivě vládl místy opravdový chaos, stoper Ream se již po 8 minutách "blýskl” velkou chybou, kdy hostům namazal na úvodní gól střetnutí, zatímco směrem vpřed zase Cottagers připomínali krotké beránky. Neschopnost podržet míč a jakýmkoliv smysluplným způsobem se dostat do ofenzivní třetiny hřiště jistě nemohla manažera Parkera naplnit jakýmkoliv optimismem.

Domácím by se měl do sestavy vrátit kapitán Liam Cooper, který vynechal první duel kvůli zranění. Mimo hru však ještě zůstává Adam Forshaw. Dle slov manažera Scotta Parkera nemá Fulham žádné nové absentující hráče, svůj debut by si tak mohli připsat Alphonse Areola, Kenny Tete a Antonee Robinson, do hry by pak také již mohl zasáhnout bek Ola Aina.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Koch, Cooper, Dallas - Phillips - Hélder Costa, Hernández, Klich, Harrison - Bamford
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Rodák - Tete, Hector, Ream, Bryan - Reed, Cairney - Kamara, Onomah, Cavaleiro - Mitrovič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.85 - 5.06
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Crystal Palace  (sobota 18:30)
Fotbalisté Manchesteru United v rámci druhého kola anglické Premier League vyzvou na Old Trafford Crystal Palace. Tomu by mohla hrát do karet rozehranost, United totiž svůj zápas prvního kola neodehráli. Eagles jsou v neúplné tabulce osmí.

Manchester sehrál od semifinále Evropské ligy, kde vypadl se Sevillou, přátelské utkání s Aston Villou, které však prohrál 0:1. Forma Rudých ďáblů tak zůstává nejasná. Zápas prvního kola s Burnley je navíc odložený, Crystal Palace tak bude prvním ostrým testem. Hlavní přestupovou hvězdou letošního léta je pro United Donny van de Beek, který přišel z Ajaxu za 39 milionů eur. "Každý hráč je na tom nyní jinak. Psychicky ani tolik ne, ale fyzicky rozhodně. Díky tomu, že každý měl jinak dlouhou dovolenou, nyní musíme pečlivě zvážit, kdo už má na to nastoupit do ligového utkání a kdo ještě musí zlepšit kondici," uvedl manažer United Ole Gunnar Solskjaer.

Crystal Palace už má svůj první zápas sezony v lize za sebou. A úspěšně. Díky těsné výhře 1:0 na Southamptonem tak zapsal první tři body do tabulky. Jedinou branku vstřelil Zaha. Eagles už však jsou venku z Ligového poháru, když souboj s Bournemouthem skončil bezbrankovou remízou a o postupujícím tak musely rozhodnout penalty. Ty skončily poměrem 11:10 pro Bournemouth.

Poslední vzájemný duel se odehrál ve 36. kole loňské sezony v polovině července a United vyhráli 2:0 po gólech Rashforda a Martiala.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - Pogba, Matic - Greenwood, Bruno Fernandes, Rashford - Martial.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Kouyaté, Dann, Mitchell - Townsend, McCarthy, McArthur, Schlupp - Jordan Ayew, Zaha.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 5.13 - 8.62
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - West Ham United  (sobota 21:00)
Sobotní program druhého kola Premier League zakončí poněkud netradičně až od deváté hodiny večerní duel Arsenalu s West Hamem United. O favoritovi zde není sporu, neboť první jmenovaní mají za sebou nejen vítězné utkání Community Shieldu proti Liverpoolu, ale také úspěšné ligové vystoupení na půdě Fulhamu, zatímco West Ham naopak v prvním kole hrubě zaváhal.

"Kanonýři" zvládli první londýnské derby sezony na Craven Cottage bez jakýchkoli potíží a výhrou 3:0 potvrdili vzestupný výsledkový trend pod vedením Mikela Artety, jenž byl během mezisezonní přestávky oficiálně jmenován klubovým manažerem namísto dosavadního hlavního kouče. Bývalého španělského záložníka mohlo těšit, jak se okamžitě uchytily nové letní brazilské posily Willian s Gabrielem Magalhaesem: první jmenovaný měl prsty ve všech gólech a stoper Lille zvládl svůj debut v Anglii bezprostředně po příchodu z Lille včetně premiérového gólu v novém dresu.

To West Ham po vydřené záchraně ze závěru minulé sezony zůstává prozatím za očekáváním. Tým Davida Moyese nezvládl domácí střetnutí s Newcastlem, jemuž podlehl 1:2, a chuť si spravil alespoň úterním triumfem v ligovém poháru nad třetiligovým Charltonem. Hammers ve výrazně obměněné sestavě bez obvyklých členů základní sestavy vyhráli 3:0 především díky dvěma trefám Sebastiana Hallera.

Dobrou zprávou pro domácí je lepšící se zdravotní stav Davida Luize, jenž se na úvod sezony potýkal s nepříjemným poraněním krční páteře, ovšem severolondýnský klub již na svém webu oznámil, že se brazilský stoper vrátil do plné tréninkové zátěže. Jinak je marodka Arsenalu nezměněna a mimo hru stále zůstávají další obránci Mustafi, Sokratis, Marí i Chambers, stejně jako mladý forvard Martinelli.

Na straně West Hamu je v mírném ohrožení start kapitána Marka Noblea, jenž vynechal předzápasový páteční trénink vinou bolavého prstu na noze, ovšem dle Moyese by mohl do zápasu nastoupit i tak, byť s pomocí injekcí proti bolesti. V každém případě lze očekávat další start českého reprezentanta Tomáše Součka stejně jako obvyklé brankářské jedničky Lukasze Fabianského, který v Arsenalu strávil podstatnou část své začínající kariéry. Do tréninku se již vrátil i další bývalý hráč "Kanonýrů" Jack Wilshere, ovšem ten do utkání zasáhne maximálně z lavičky.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Holding, Gabriel, Tierney - Bellerín, Ceballos, Xhaka, Maitland-Niles - Willian, Lacazette, Aubameyang
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Fredericks, Diop, Ogbonna, Cresswell - Noble, Rice - Bowen, Souček, Fornals - Antonio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.71 - 6.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC11003:03
 Leicester City11003:03
3.Chelsea FC11003:13
4.Wolverhampton Wanderers11002:03
 Newcastle United11002:03
6.Liverpool FC11004:33
7.Everton FC11001:03
 Crystal Palace11001:03
9.Aston Villa00000:00
 Manchester City00000:00
 Manchester United00000:00
 Burnley FC00000:00
13.Leeds United10013:40
14.Southampton FC10010:10
 Tottenham Hotspur10010:10
16.Brighton & Hove Albion10011:30
17.West Ham United10010:20
 Sheffield United10010:20
19.Fulham FC10010:30
 West Bromwich Albion10010:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1350)

Přidat komentář
Pace to P.M.

COYG 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

David

AWB Victor Harry Luke

Pogba VDB

Mason Bruno Rash

Tony

4-0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

chcel by som mat takyto optimiznus, bez pripravy, bohvie v akom stave ten kader je.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty automatismy z minulé sezony se během pár týdnů nevytratí, naopak si opory vydechli, takže věřím že budou hrát jako po lock downu + tam přibyl další dobrý záložník

Reagovat
9augi9

Skoro dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsem zvědavej.. výhra musí být.. teď jak zahraje ten novej jedinej Edo

Reagovat
Ranoth

dufam ze neolutujem vsadenu 1 na utd (ako minuly rok ked na zaciatku hrali s CP )

Reagovat
herbage
Reagovat
Bandita_Harry

Vyklepeme tu Chelski Obhajoba volaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Je super, ze aspon anglicka liga udelala rozpisy tak, aby videli fanoušci co nejvíc zapasu. Vsechny zapasy v tv Zatimco CR davaji tri zapasy klidne v jeden cas

Reagovat
Seydou Doumbia

českou ligu by měli dávat všechny zápasy kola v jeden čas...žádná škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 2 rano.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz dojdes z kalby na vystrizliveni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Reagovat
PP

kdepak.. na usnutí a definitivní doražení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten Everton je porad stejna banda.. Mina ustupuje skoro od pulky a kdyz vidi ze borec strili tak uhne aby to slo krasne na branu

Reagovat
mr.Silver

Pickford je hrozny supak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strasny. Nohama katastrofa 2-3 situace.

Reagovat
smazaný uživatel

strasny brankar

Reagovat
SpecialOne

WBA si zatím dělá co chce, Toffees netuší

Reagovat
Coutinho10

a hned 1:1

Reagovat
Serg!o

Diangana by byl ve WHU nejlepší křídlo. Fakt těm jejich rozhodnutím nerozumím.

Reagovat
Zaschrona

VAAAAAAAAR

Reagovat
Coutinho10

ted hodne pomohl...tohle asistent tezko mohl videt, ze byla tec od obrance

Reagovat
To som ja

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Stannis Baratheon

i kdyby nebyla, stejně si myslím že stál obránce za ním

Reagovat
Coutinho10

me to prislo, ze v ofsajdu by jinak byl, kdyby nebyla ta tec...on se vracel skoro od lajny, takze ta tec to podle me zachranila

Reagovat
Stannis Baratheon

No ale někde dál do šířky byl ještě jeden hráč "drozdů" téměř na lajně.

Reagovat
Coutinho10

aha, tak toho jsem si nevsiml, ale tak snad bude nejaky dobry screen na to, aby to bylo jasne videt

Reagovat
smazaný uživatel

Gol jasný, slo to od hrace WBA

Reagovat
Coutinho10

ale jinak pomerne luxusni, ze se ty zapasy nekrizeji v tech odpolednich casech a kdo chce, tak klidne muze videt vsechny zapasy z kola

Reagovat
Coutinho10

James konecne do draftu super

Reagovat
Zaschrona

Pěkná rána

Reagovat
Cobra

Gibbs.

Reagovat
Thelvin

Gibbs wtf

Reagovat
Zaschrona

Gibbs blbec, díky

Reagovat
SpecialOne

To je vůl ten Chamberlain, a je po zápase

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Zaschrona

Bilič

Reagovat
Thelvin

No a Bilic taky nezklamal

Reagovat
Coutinho10

Bilic

Reagovat
smazaný uživatel

Lol Bilic, to je ale trapas.

Reagovat
bobis21

Bilic ale James zatím skvělý v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal Bilic?

Reagovat
Thelvin

Po konci poločasu tam řval na sudího, a ten si to kupodivu nenechal líbit

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
PISTOLERO

Doletěl za ním až na půlku hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika Aspon bude v PL zas sranda

Reagovat
Zaschrona

Sprostě chorvatsky nadával rozhodčímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
fenixLFC

povedat deanovi ze je kokot nie je nadavka ale fakt

Reagovat
AC torino

To by po chorvatsky mohol byt aj kompliment

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt taka skoda, ze Wba zabralo v pl miesto niecomu normalnemu

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Sledujete Le Mans?

Reagovat
PISTOLERO

Aneb jak si za 2 minuty posrat zápas

Reagovat
Kixi Syhimour

Gibbs krásně zabil zápas

Reagovat
smazaný uživatel

WBA To je snáď ešte trapnejsi tím ako Arsenal

Reagovat
Zaschrona

Amazingly, that’s Slaven Bilic’s first red card at Goodison.

His three sending offs in 1997/98 for Everton all came away from home.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Vratil se a dokoncil misi

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Za to, co udelal Gibbs, by dostal ve vyspelem klubu pokutu, jak prase. Uplne zabil zapas. Jsem zvedavy, co s nim udelaji ve WBA.

Reagovat
Thelvin

Nejspíš se ho zeptaj, proč to udělal. Pokud půjde o rasismus nebo tak, tak se za něj postavěj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thelvin

Moc nevim, čemu se směješ

Reagovat
smazaný uživatel

Ze by to mohli vykonstruovat jedine Jinak neslo o rasismus. On do nej zajel po odehrání a Gibbs neunesl. Magor.

Reagovat
Thelvin

Já neobhajuju Gibbsovu reakci, to se nedělá a zareagoval jako idiot.

Ale v takovém souboji přece vždycky dojde na nějakou tu urážku, prostě ti ujede něco o čurácích nebo tak. A Gibbs si to jen mohl vzít osobně

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna jo. Treba Gibbs rekne, jestli mu neco rekl.

Reagovat
Ranoth

ten Gibbs asi moc inteligencie nenabral co taku prazbytocnu chujovinu spravit a oslabit svojich, ktory budu potrebovat kazdy 1 bod aby sa zachranili

Reagovat
Mastný Chobot

Gibbs

James hrajuci proti WBA je pre mna surrealny zazitok. Ako ked Andrea Pirlo hral v JAR proti Kamilovi Kopunkovi. James je uplne inde ako zbytok tych ludi, co sa zivia futbalom, na ihrisku.

Highlight je ale aj tak to, ze ten komentator na PremierSport nazyva WBA "Vreckári", to je strop.

Reagovat
smazaný uživatel

riadny trapas, ze taky hrac dostupny za 20 mega skonci niekde v Evertone

Reagovat
smazaný uživatel

Prišiel zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Oni je tak na Digi oslovuji. Uz v cervenci, kdyz slo o postup, je tak oslovovali a nazyvali na internetu. Ale nevím proč. To je jako rikat v cestine, ze jsou to kapsáři

Reagovat
bobis21

To že předkládají ty přezdívky týmů do češtiny /slovenštiny mě hrozně sere

Reagovat
Thelvin

Je to o zvyku. Kladiváři ti asi nevaděj, ne?

Reagovat
bobis21

Samozřejmě že některé zní lépe (např. "Straky"), ale slyšet za 10 minut 4x "karamelky" je teror. Kdybych si měl vybrat mezi vše v originále a vše přeložené, vyberu si originály, i když některé zní normálně i česky.

Reagovat
Thelvin

Ten problém nebude v používání překladů jejich přezdívek, spíš v jejich nadměrném užívání Úroveň komentáře tu je prostě příšerná

Reagovat
bobis21

Možná máš pravdu a nevadilo by mi to kdyby toho nebylo tolik

Reagovat
Alberto Aquilani

Toto je ale hrozné preháňanie. Pekná strela, okrem ktorej teda nepredviedol nič. Teda, namazal na 1. gól WBA. A aj ten Kamil nakoniec je.ol víťazný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mám Jamese rád, ale kromě toho gólu fakt neudělal dobře skoro nic. Zatím vypadá fyzicky dost špatně, nepochybně ale půjde nahoru.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kopunek dal v tom zapase gola, Pirlo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Surreálne je aj to, že sa vôbec cez koronakrízu hrá... : - )

Reagovat
masina_LFC

veď je to jasné... James je rasista

Reagovat
Zaschrona

EFC 2.02 xG - WBA 0.28 xG

Bych popravdě ani neřekl, že jsme těch šancí měli až tolik, jakkoliv teda velkou část dělá ten gól z metru od DCL.

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooollllll

Reagovat
Thelvin

Everton a vstupy do poločasu

Reagovat
Zaschrona

Moc hezky koplé, zbytečný přímák...

Reagovat
Zaschrona

Aha, Mina zase jen koukal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli WBA uhraje nejaky bod dneska, tak to bude stejne překvapení, jako kdyz Recko vyhralo Euro V deseti, bez trenera a venku jeste

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdipadne krasny gol. Po Robbenovsku.

Reagovat
Seydou Doumbia

Pereira a Diagnana budou hvězdy ligy

Reagovat
Zaschrona

Keane má střeleckou, tři roky nedal doma gól a pak ve dvou zápasech hned dva.

Reagovat
Thelvin

Calvert-Lewin se nějak rozstřílel, on takhle gólový nebýval, ne?

Reagovat
SpecialOne

Ale jo, je mladý, rok od roku roste, vloni 15 gólů. Pokud se bude dařit týmu, může dát 20.

Reagovat
Thelvin

Přeju mu, víc takových útočníků pro anglii

Reagovat
Zaschrona

Tak je mu teprve 23 a vloni dal v PL 15 gólů. Nemá na útočníka dobrou střelu, ale má super výskok, hlavičky a i zlepšil výběr místa a je k tomu schopný podržet balón a posunout ho. A s tím jak má teď vedle sebe lepší hráče, mohl by jich dávat i víc.

Reagovat
Thelvin

Tak už má tři

Reagovat
Zaschrona

Krásný balón od Jamese

Reagovat
smazaný uživatel

James-Richarlison je strašná zbraň. Typově se k sobě i neskutečně hodí. Richarlison v kombinaci s takovým playmakerem bude nezastavitelný.

Reagovat
Zaschrona

DCL do repre

Reagovat
PISTOLERO

Evertonu to celkem šlape

Reagovat
misinho7

James parada snad sa mu bude darit

Reagovat
One-Real

Takhle to dopada, kdyz clovek premejsli jestli vsadit za strelce Jamese nebo Calverta, ale nakonec tam hodi Richarlisona.

Reagovat
YNWA__MSN

Kua ten Calvert Lewin je nějakej dobrej

Reagovat
Kluivert9

Rodák

Reagovat
Kincl

Myslíte že to Dneska dá Arsenal se stejným přehledem jako minulý týden?

Reagovat
Thelvin

Myslim že ne. West ham je určitě silnější, než Fulham. Arsenal vyhraje, obrana hammers je příšerná, ale v suchym a čistym kontem si nemyslim že to daj

Reagovat
Zaschrona

Čelo tabulky, pískej konec

Reagovat
smazaný uživatel

James ze dvou zápasů dva famózní výkony. Asi takový impact bych si já představoval i u našich posil v podobě Havertze a Wernera. Ani jeden v prvním zápase nijak nepřesvědčili. Uvidíme zítra, protože hrajeme proti nejlepšímu týmu Anglie a tam to budeme potřebovat. Jinak Lewin dva zápasy, 4 góly = hukot.

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds vs Fulham to bude zapas.

Reagovat
SpecialOne

Ten Fulham snad nemůže nespadnout, přijde mi, že mají stejnou sestavu, jako když sestoupili minule. Co dělá Kamara v PL opravdu netuším.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadherny gol Costy. 1:0 Leeds.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
jk

gól roku

Reagovat
smazaný uživatel

No, nevim, ale hezky byl

Reagovat
Minister

Toto penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou dneska zapasky. 5:2, 4:2 a to jeste neni konec. V Bundeslize taky divocina.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to zatím teda padá dost, jsem zvědavý na nás

Reagovat
smazaný uživatel

Vy to klasicky pokazite a bude to 1:0 golem z 93. minuty.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rip

Zápasy s Leedsem jsou asi zábavné.

Reagovat
smazaný uživatel

DDG - TFM, Harry, Lindelof, Shaw - McTominay, Pogba, Bruno - James, Martial, Rashford.

No... ta pravá strana....

Reagovat
smazaný uživatel

Ole se snaží dokázat, že nemá RW asi Což teda fakt nemá, když je koneckonců i James primárně levý křídlo

Reagovat
Swarley

je potřeba ukázat, že ta pravá strana stojí za hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem Donnyho v základu a nevím proč nehraje Mason, AWB prý teprve před týdnem začal trénovat

Reagovat
Sandstorm

Pravá strana na úrovni spodku ligy. Je vidět, že Glazerum a Edovi stačí boj o LM.

Reagovat
Coniglio

Znovu tím v rudých dresech co nás tlačí ke konci zápasu. Na to se už i blbě dívá. Potřebujeme hrát proti někomu v jiných trikách

Reagovat
smazaný uživatel

Message from Ed Woodward in the #MUFC programme today: "Disruption from the pandemic continues to create huge economic pressures. We are fortunate to be more resilient than most clubs, but we are not immune. We must be responsible with our resources during his challenging time."

Edo nas uz pekne pripravuje, ze hovno bude

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten covid je pro Glazers dar z nebes

Reagovat
smazaný uživatel

FC Monitoring

Reagovat
Sandstorm

Tak některé kluby ukazují, že se dá nakoupit slušnou kvalitu za dobrý ceny. To jen Edo trapčí celý leto se Sanchem, aby pak řekl takovou sracku.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě když nakonec zas stahne gatě a těch 100 mega za Sancha zaplatí

Reagovat
Sandstorm

To si nemyslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak záleží jestli mu Joel dovolí odeslat peníze, ale myslím že nakonec jo, stejně jako byli neústupní při jednání s Harrym a Brunem, jsou pod velkým tlakem od fans a Edík nebude chtít mít zas vypálený barák

Reagovat
smazaný uživatel

Ale busby říkal

Reagovat
Sandstorm

Fosu-Mensah, James...ta pravá strana to je level Fulham.

Reagovat
Miguel19

Wtf Pogačar

Reagovat
Thelvin

Neskutečnej výkon

Reagovat
iamek

Cozeeeee? Jsem ani nekoukal, protože ten náskok mi přišel dostatečný a ono toto . Letos fantastická tour

Reagovat
Thelvin

jj, přesně Říkal sem si že je hotovo, tak sem koukal na fotbal

Reagovat
Kixi Syhimour

kde je diskuse?

Reagovat
Salfovic

Holt šejci si mohou dovolit prvotřídní hopsinkovou šťávu.

Reagovat
Azza

Reagovat
iamek

Jak dlouho proboha budou ještě klecet?

Reagovat
Salfovic

Dokud nebudou všichni běloši sbírat bavlnu na plantážích.

Reagovat
vladis271

Reagovat
pingla

však taky to Atkinson utnul asi po 10 sekundách

Reagovat
Kapřík

Je to trapný... fotbalisti v Anglii jen tak kleci na podporu jedné ze stran americké kulturní války, a to té, která je u médií zrovna v módě. Dívat se na to je za trest.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuard.MUTD

Parádička

Reagovat
Grahf

super začiatok

Reagovat
smazaný uživatel

To je shit ten Lindelof, to je proste tazky shit.

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooollllll

Reagovat
iamek

Super Sezóna bude

Reagovat
Svatej

Poooojd!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to máš Edí a Joele

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw si o toho Tellese taky teda řekl hodně nahlas

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl De gea

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof

Reagovat
iamek

Nechápu proč nehraje Eric

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

To je stoper pico, kazdou podobnou situaci dojebe.

Reagovat
TheTopFootbaler

Ty vole 7. minuta a my už tečem.

Reagovat
Ranoth

bude penalticka pre United dneska ? ci zbytocna otazka ? hlavne ked prehravaju

Reagovat
vladis271

už by im mali prestať pískať toľko penált.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz nas zarizli

Reagovat
TheTopFootbaler

A dobrý že jsme ve 20. minutě ještě nevystřelili.

Reagovat
nani92

Paneboze daj mi silu, RM, CB alebo aspoň CBD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude Pogbova sezóna

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně pokud si Ole myslí, že může hrát pohodlně McTominaye, Bruna a Pogbu, tak by neměl mít problém asi s variantou Pogba - VdB...

Reagovat
smazaný uživatel

TFM je každopádně hodně špatnej.. Dalot musel spát s Moyesovou dcerou asi..

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Grahf

tfm, james, mctom, to je level champ

Reagovat
smazaný uživatel

klidně spodek PL. Ale na základ to prostě ani zdaleka není--

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Mato178178

Mctom spomalený tri dotyky potrebuje na spracovanie aby následne dojebal prihravku na martiala

Reagovat
smazaný uživatel

Dan James zatím dobrý, myslím že letos bude o hodně lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Freedo

Lepší jak Rashford zatím.

Reagovat
iamek

Jinak Polska TVP vysílá přímý přenos fotbalistu s jednou nohou. Polsko - Ázerbájdžán. Jejich stanice vysílá snad každý sport, který existuje. Pokud hraje Polsko

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze si nedavaji utazeny prihravky na stojnou.

Reagovat
icemike

Jesle jsou za 100 bodů

Reagovat
cubazi

Prečo nepuštaju zvukove efekty povzbudzovanie fanušikmi???

Reagovat
cr7sux

Glazers

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson zmrd

Reagovat
iamek

Atkinson klasicky naprosto mimo

Reagovat
Grahf

atmoška zodpovedá fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako pokud nam bude hravat v zakladu cerny Tofu, Pereirove a Lingardi.. Tak to zas bude sezona o pici.

Reagovat
jk

Gareth ofiko

Reagovat
Svatej

I regulion

Reagovat
jk

Jo ale to mě moc nebere

Reagovat
smazaný uživatel

Penalticka?

Reagovat
10

co chce víc na penaltu?

Reagovat
iamek

Obě kopačky dole

Reagovat
10

nechápu, přitom to zkoumali dlouho, ze záběrů SKY naprosto evidentní...

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem taky nepochopil, jestli se nově zkoumá úmysl nebo co?

Reagovat
tweek

Tam slo pravdepodobne o to, ze by se Pogba nedostal do sance, mic miril uplne jinam, nez pogbiv pohyb

Reagovat
10

to je úplně jedno

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mithro

optimisti, otrasny zapas, pokracujeme v minulej sezone

Reagovat
mithro

a atkinson klasika, ani zlta teraz

Reagovat
Kincl

United na titul

Reagovat
TheTopFootbaler

Fakt jediný fotbalista v téhle sestavě je Bruno a záblesky má Shaw. Martial má dneska zase špatnej den, Rash má špatnej celej tenhle rok a třeba takovej Pogba není k rozeznání od Traorého ze Slavie.

Reagovat
iamek

DDG wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

DAVE!

Reagovat
smazaný uživatel

tak už si to v MU sedá nebo ještě ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Přeskočili jsme sedací fázi a jdeme rovnou na lehací, případně padací

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
KnoxXx

DdG

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, co to zas bylo. Vědí, že hrajou? Vědí, že prohrávaj? Wtf..

DDG skvěle

Reagovat
mithro

david je kral, snad si to nepokazi nejakou hlupostou

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba stávkujeme když majitele s Edem dělají hovno

Reagovat
Grahf

vela hráčov neni vo forme, rash hraje sračku jak už dlho a pogba sa zašíva, pri tom spolu s brunom by to tam mali posielať jednu za druhou

Reagovat
eder

Tak snad to Eagles proti těm nazdárkům udrží i v druhé půli!

Reagovat
TheTopFootbaler

McTom aka defenzivní štít a Lindelöf aka náš druhý nejlepší stoper dohromady neubrání Jordana Ayewa. Bůh s námi, jinak to bude sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Pica on hraje aj James? Ted sem ho zahlidl.. On a Tofu Mensah v zakladu.. My to bereme jako friendly?

Reagovat
smazaný uživatel

Jmenuje se Fosu ten Tofu

Reagovat
Ranoth

preboha, co tyto neschopaci chcu robit v LM bodaj by dostali Bayern do skupiny, to by boli debakly

Reagovat
iamek

Nebo atletico

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím. CP je nebezpečný přes osu TFM, McTominay, James. To je asi to, co by každej čekal před zápasem.. Frustrující.

Reagovat
Grahf

nech tam rýchlo dá vdb a greenwooda

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ale to by v záloze nezbyl nikdo dozadu, ne?

Reagovat
Grahf

ani tak tam nikto nie je, mctom nie je dm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Imho je VdB s McTominayem obdobně box2box, s tím, že si myslím, že VdB toho zvládne minimálně stejně dozadu, ale rozhodně víc dopředu

Reagovat
Makiii

Jsme fakt smesni....

Inkasovany gol naprosta KLASIKA... Lindelof nedorazeny souboj u lajny... centr do vapna, kde jsme minimalne 3v1 ... Maguire pozicne mimo a Shaw uplne to stejny, presne tenhle typ golu dostavame pravidelne...

DOPREDU silena bida... James ukazuje to, co ukazoval celou sezonu, ze nemuze hrat do plnych...

Reagovat
Sandstorm

James mi nepřijde tak špatný. Horší je ten Tofu-Mensah

Reagovat
Sandstorm

To je utrpení sledovat jak funguje naše pravá strana. Hlavně ten Dosu-Mensah je přímo parodie na beka.

Reagovat
iamek

TFM proste není RB. Nechápu proč ho tam cpe. V dorostu a b týmu nikdy na tehle pozici nehrál.

Reagovat
Sandstorm

LVG ho zkousel i na LB a tam vypadal před těmi pár lety lépe než je na tom dnes.

Reagovat
iamek

On je primárně DM nebo CB.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz snad stacilo hrat Lindelofa, to radsej nech hraje Mengi. Lindelof je snad zapas od zapasu väcsi shit.

Reagovat
Tomanatura

Boze proc James??? Ole proc proc proc??? Jak muze trener tak kompletne vymazat tu pravou stranu uz pri skladani sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

to preto, aby Edo a spol videli, co nas caka, ak by Ole nahodou chcel zarotovat pocas sezony niekedy

Reagovat
Tomanatura

Ok v tom pripade palec nahoru

Reagovat
wild

lenze im je to uplne jedno a nerozhoduje o tom ani Edo. Ked Glazerovci povedia, ze prachy nedaju, tak proste nedaju a nikto s tym nic nespravi. Ani Ole, ani fans, ani Edo..

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry jako ale jsme kotovaná společnost, glazerovci si taky nemůžou rozhodovat o všem, jak je klub řízenej. Maximálně o tom, jestli peníze do klubu nalijou. A to fakt nemáme žádný peníze bez investic vlastníků na hráče? Tak to jsme pak ušli ale hodně smutnou ekonomickou cestu do záhuby.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se Joel s Edem rozhoupali a konečně dotáhli Jadona

Reagovat
mithro

snazi sa ukazat Edovi, ze tam je diera.

Reagovat
jacobT

https://twitter.com/CFCTommy16/status/1307363978981584902?s=19

Presne takéto trápne pokusy by sa mali trestať aj spätne.

Reagovat
Svatej

To je takovej hnusak odpornej

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf, však měl něco s kolenem. Nechával se i ošetřovat, vůbec to nehrál na faul..

Reagovat
Svatej

Ok.. to je právě problém u takových sracu.. obcas je to fakt může bolet, ale člověk uz předpokládá divadelní show..

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě, ani u komentátorů to nevzbudilo žádnej údiv, ale imho to je tím, že tady na tom videu to vypadá, že jsou k sobě o dost blíže než byli. Osobně jsem se bál, že to je pro něj konec sezony teda.

Reagovat
smazaný uživatel

No on se podle toho videa teda i chytal u kotniku, kdyz tam sebou mrskl na tu zem.. Takze to vazne vypada hodne divne

Reagovat
iamek
Reagovat
iamek

Ty vole jste sleponi? V TV šlo jasne vidět, ze mu ten hráč šlápl na nohu

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem fakt neviděl. Mně přišlo, že si špatně došlápl

Reagovat
iamek

Šlápl mu na nohu v pohybu. Osobne jsem myslel, ze mu skublo v koleni.

Reagovat
iamek
Reagovat
iamek

Ještě video jsem natočil - https://files.fm/u/wwqjgaz7

Reagovat
smazaný uživatel

to promin, z toho prvniho to slo videt fakt blbe.. a po tech reakcich tady jsem se nechal taky trochu unest

Reagovat
iamek

Však v pohode. Uznal jsi chybu. Jiní tady píšou, ze to nebylo dostatečně tvrdé. To se bude asi posuzovat dokud nebude couhat kost z těla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on si tuto povest buduje i sam a to celkem rychle..

Reagovat
smazaný uživatel

malem mu ji tim roztrhl

Reagovat
iamek

Takže nejdříve, ze simuloval. Podle videa a fotek se ukázalo, ze nesimuloval a teď se snažíš otočit diskuzi na to, ze to nebylo dostatečně tvrdý faul. Wow

Reagovat
smazaný uživatel

ne, mas to spatne, on simuloval. a dost smesne. mozna se to nohy trochu dotkl, ale stejne ta jeho reakce bylo simulovani. a teda ten tvuj rozpixelovany "dukaz" nedokazuje vubec nic

Reagovat
Side

Reagovat
Ranoth

Reagovat
smazaný uživatel

spätne by sa malo trestat aj to, kto povolil fanusikom Chelsea pouzivat twitter, nic debilnejsie tam nie je snad

Reagovat
iamek

Trestat, ze když te někdo prislapne? Vždyť v tweetu je i fotka a jasne to šlo vidět i v TV.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
fenixLFC

za taketo veci si zasluzi aby ho fakt niekto poriadne prebrusil, chuja...

Reagovat
iamek

Prislapl mu kotník/nart. Tak co zkousis? .

Reagovat
diastan

Reagovat
iamek

https://ibb.co/x5d4LbP

Borec mu prislapne nohu a EF zoufalci tady rozjížději, ze simuloval

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
iamek
Reagovat
Front hell
Reagovat
smazaný uživatel

Mal dať kontrmelce ako Neymar yr

Reagovat
iamek

https://files.fm/u/wwqjgaz7

Jasný faul. Co zkousis?

Reagovat
smazaný uživatel

Však ok,faul nespochybňujem, len tá teatrálnosť je komická.

Reagovat
iamek

Jak můžeš vědět jak to bolelo? On se nerozciloval ani, že by chtěl faul nebo něco podobného.

Reagovat
sunakashi

Reagovat
sunakashi

Reagovat
REPLIKATOR

mrdka

Reagovat
bbbauch

Vy vsichni tady jste fakt kostata, ze mu to date sezrat, kdyz skoci, nemam problem. Ale slapnuti kolikama na nart a vy se muzete posrat

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna toto moc nechapem ci bleju akoze na simulaciu alebo ze ho to moc bolelo

Reagovat
sunakashi

nevěřím ,že moc z těch tlučhubů tady mělo vůbec kdy kopačky s kolíkama na nohách. Natož aby ti dementi boleli jak bolí každé sebemenší přišlápnutí ocelovýma kolíkama...je to tu žumpa...

Reagovat
sunakashi

*věděli

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že sou dividendy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ole střídá v poločase

Reagovat
Sandstorm

No.11

Reagovat
TheTopFootbaler

To je taková bramboračka že to není ani možný. Na to se nedá dívat prostě. Vždyť máme asi 3 střely za poločas, jak chtějí dát gól třeba?

Tam je všechno špatně prostě. Obrana není přímo děravá, ale v krizových situacích vůbec nezvládá hasit nic. Stopeři vypadají jak bábovky a krajní obránci hoří dozadu, dopředu se sice snaží ale stejně nic rozumného nevymyslí.

Záloha nefunguje vůbec dozadu, dopředu doslova jenom Bruno a jeho diagonální přihrávky na křídla, potažmo občas geniálně vymyslí nějakou patičku, narážečku nebo šikovný přenechání. Potíž je, že ten, komu ten míč předá, to vždycky monumentálně zajebe. O McTominayovi škoda mluvit, to je homegrown Fellaini bez vlasů, nemá v základu vůbec co dělat.

O Pogbovi se dá napsat samostatný odstavec, takže to udělám. Tak moc mě vysírá. Prostě není možný, jak moc se zhoršil za tu dobu co je u nás. On už to v sobě ani nemá, to je jeho problém. Vždycky jsem si myslel, že je potřeba ho nějak jenom probudit, ale dneska mi konečně ukázal, že to je prostě průměrnej šmatlal. On se snaží vypadat dobře s míčem. Zkouší přešlapovačky. Ale. Nikdy z toho není nic dobrýho pro tým. Navíc je to alibista a hádavka, tím mě taky dost vytáčí.

No a útok prostě nefunguje ani co by se za nehet vešlo. James úplně v pralese, ten má nohy jenom na běhání snad. Rash má už neuvěřitelně dlouho katastrofální období a to je pak bída s ním, no a Anthony dneska vůbec nevypadá jako že by dokázal něco zlomit nebo zvrátit - leda tak svoje zápěstí až mu zase nevyjde klička.

Reagovat
smazaný uživatel

Edo spokojeně sedí Reš přestupy ty hňupe

Reagovat
smazaný uživatel

Townsend hra asi americky fotbal

Reagovat
Grahf

neviem, jak z toho dnes chceme niečo vyťažiť, pôsobíme neschopne a odovzdane

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako Glazers a Ed

Reagovat
Grahf

no ale fakt, prvé kolo a oni pôsobia otrávene, mentálna príprava nula nič.

Reagovat
off-olda

Přes co teď koukáte, když footybite nefrčí?

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Coutinho10

Premier Sport

Reagovat
smazaný uživatel

Mason

Reagovat
TheTopFootbaler

Masoneeeeeeee! Takovej míč jsem od Fosu-Mensaha teda nečekal ale kurva tohle.

Reagovat
mimi_united

Sancha potrebujeme ako soľ. Už aj tottenham míňa viac ako my

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba měl začátek zápasu dobrý ale to je hráč který když se nedaří tak je mega frustrovaný

Reagovat
10

s Pogbou je radost hrát...laxně ztratí míč, Fernandes za něj mákne zpátky, vybojuje míč, aby ho Pogba za vteřinu znovu laxně ztratil

Reagovat
Grahf

pogbu prefackať, tolko jednoduchý prihrávok odovzdal

Reagovat
smazaný uživatel

Proč rozhodčím tak dlouho trvá než pískno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Donny konkurence pro Pogbu? To mu jedině pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

VdB běhá. 10/10 i kdyby všechno zkazil

Reagovat
smazaný uživatel

Bez do pice s Vae

Reagovat
TheTopFootbaler

Aspoň se to trochu otevřelo, 20 minut do konce a my hráli jako kdybychom vedli 2:0.

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

dnes tie penalty krasne posudene

Reagovat
iamek

VAR funguje skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson si nenechá ujít proti nám penaltu, která nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Ayew pomalsie to nemohlo ist

Reagovat
smazaný uživatel

DAVID

Reagovat
Grahf

v pičič toto

Reagovat
TheTopFootbaler

Jasná ruka, není o čem.

Reagovat
smazaný uživatel

toto si nezasluzi opakovat

Reagovat
Thelvin

tak to bylo příšerně kopnutý

Reagovat
smazaný uživatel

Co to předváděj s těma penaltama? To na Pogbu penalta není a tohle jo? Jako proč?

DDG

Reagovat
smazaný uživatel

Co dělá ten atkinson

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

to si robi .... kazdy brankar je ovela dalej ako david. atkinson

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Minister

Reagovat
iamek

Proč Atkinson ten balon nevezme a nehodí do brány?

Reagovat
LFC182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co z toho fotbalu delate za sracku vy pice.

Reagovat
smazaný uživatel

sice mam Zahu vo fante, ale v pripade opakovania by som nedovolil zmenit strelca

Reagovat
TheTopFootbaler

Ty krávo DAVIIIIIID. Jako kopnutá byla prachbídně, ale stejně se tam pěkně natáhl.

Reagovat
smazaný uživatel

TY VOLE DĚLÁŠ SI PRDEL????

Reagovat
smazaný uživatel

ATKINSON TRAPAK

Reagovat
Grahf

to si robia piču už

Reagovat
diastan

NÁDHERA Účka

Reagovat
Thelvin

Platí, že pokud se brankář hne z čáry ještě před kopnutím a penalta není proměněná, tak se má opakovat. Atkinson

Reagovat
eder

To je pěkné, cha cha cha

Reagovat
CR7RONALDO

Smiešne.

Reagovat
Grahf

toto sa nikdy nikde nepískalo

Reagovat
TheTopFootbaler

Pamatuju si jenom Slavia - Plzeň někde v 2016 nebo tak, ale jinak nic.

Reagovat
TheTopFootbaler

Děláte si prdel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to se muze menit strelec ?

Reagovat
CR7RONALDO

Môže. Už som to videl.

Reagovat
Svatej

jedeeem

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

pekne zaha a var

Reagovat
Mimalu

jako v kontextu toho, jak se píská v poslední době ruka ve vápně penalta správná, ale tato komedie s opakováním kde ten úkrok brankáře je minimální je na palici, to aspoň za mě není očividná chyba rozhodčího....

Reagovat
jacobT

Tu je to ako s offsidom, je to objektívne posúditelná situácia a VAR to ma vyložene sledovať. Takže nejaká očividná chyba rozhodcu s tým nemá nič spoločné.

Reagovat
Mimalu

Akorát potom nikdo nevolal, pomocí VARu můžeš objektivně posuzovat dalších x situací, ale nějaký chytrý pán si vybral zrovna tuto poměrně nedůležitou část, kterou v klidu měl posuzovat pomezní

Reagovat
jacobT

To si nevybral rozhodca, ale tak sú nastavené pravidlá. Postavenie brankára má po novom kontrolovať vyložene VAR a rozhodcu na to automaticky upozorniť.

Reagovat
Mimalu

Ano, nějaký chytrý pán (chytří páni) si vybrali zrovna tuto část kterou má VAR řešit, naprosto zbytečně. Toto úplně v klidu mělo zůstat v gesci pomezního a hlavního. To už si daleko víc dovedu představit pomoc od VARu co se týká předčasného vběhnutí do vápna kdy to nemá rozhodčí prakticky šanci uhlídat. Všichni od VARu chtěli pomoc od výrazných chyb rozhodčích a ne řešit technikálie že někdo stojí o 5 cm před čarou

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za hovno tohle? Atkinson je fakt mega kokot. CP si zasloužej vyhrávat 2:0, ale tohle je fakt mega píčovina

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastní medicína, jak chutná?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy sme tohle my zazili? Ty jedna zkurvena pico kdyz nechapes takovy fraze a jejich vyznam tak drz hubu.

Reagovat
J0EL

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
REPLIKATOR

BAN

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis a jeste fanda Arsenalu ty chcipla sracko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlupák a provokatér

Reagovat
Svatej

<3

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
tunkic

Reagovat
Kincl

Sobota krásný den a k tomu United tečou s Palace není ta sobota krásná lidi? :D

Reagovat
masly008

Pokud vyhraje Arsenal tak bude nádherná.

Reagovat
Kincl

Ze srdce Vám to přeji Snad zas 3:0

Reagovat
Lembju

Tak to je totální fraška s tím opakováním.

Reagovat
Soumin

Bylo to opakování penalty podle pravidel nebo ne?

Reagovat
masina_LFC

bolo, neviem čo revú

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně David sarkasticky zatleskal trapakovi

Reagovat
nani92

Skurveny Edo, tento rok nie že nekúpi posily, ale už nedá peniaze ani na rozhodcov

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

:);)

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak má někdo záběry?

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne, protože se kopla, pak se snad víc jak minutu hrálo, pak se teprve znova kopala a ten záběr ukázali jen jednou

Reagovat
Sandstorm

Hezky kurví ten fotbal, trapáčci.

Reagovat
bobis21

Vždyť to vypadalo na opakovačce že pravou na čáře měl

Reagovat
Ranoth

lol

Reagovat
SpecialOne

Nechápu, proč se tu vysmíváte Atkinsonovi. PL jasně před sezónou pro tohle stanovila nulovou toleranci, dělá jen, co musí...

Reagovat
smazaný uživatel

Pravou nohu měl na čáře

Reagovat
J0EL

Nemal.

Reagovat
smazaný uživatel

Musí pískat celej zápas jako kokot, nebo?

Reagovat
Sandstorm

DDG se Ayewovi tak nabídl a on to neposlal ani do jeho protipohybu. Kravina.

Reagovat
Side

Reagovat
TheTopFootbaler

Já se na to můžu vysrat, zrovna když jsme začali vypadat že se brzo i odhodláme k pokusu o ohrožení branky, tak tohle. Teď bych v FM nasraně vypínal hru a zkoušel ten zápas znovu.

Reagovat
Whitemedia

To opakování penalt bude v cajku, pokud to takhle pečlivě budou kontrolovat v každém případě.. ale očekávám, že v tom zase borci udělají bordel a bude to akorát k smíchu.

Reagovat
nani92

dnes aj to Var používajú normálne a často, ak to tak bude stále tak nie je problém, len aby to zas neurobili len niektorí rozhodcovia

Reagovat
mithro

boli uz nejake nepremene penalty opakovane tuto sezonu?

Reagovat
Gunner14

Zaříznutí jak prase, ale mám to u prdele je to United

Reagovat
oli9

De Beek nejlepší záložník ligy vystřídal nejlepšího záložníka galaxie

Reagovat
iamek

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Sandstorm

No jo je krize, tak Edovi nezbylo ani na rozhodčí. Ne tohle bylo normálně mířený proti klubu. Za tohle by měli brát rozhodčím licence.

Reagovat
iamek

Atkinson musel znervózňuje. On však něco vymysli.

Reagovat
smazaný uživatel

DOOOONNYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Donny Pokud mu za další tři minuty ten gol nevezmou teda

Reagovat
smazaný uživatel

Divil jsem se že ho uznal

Reagovat
Sandstorm

Za minutu to radši zkontroluje

Reagovat
nani92

VdB krása, odkedy prišiel tak sa stále ponúka, to sa v našej zálohe len tak nevidí

Reagovat
mimi_united

Don Beek

Reagovat
TheTopFootbaler

Donnyyyyy!

Reagovat
Grahf

donnny

Reagovat
smazaný uživatel

len ci ten elan VdB vydrzi, dnes tam lieta paradne. Dobry priklad pre kazdu novu posilu v novom time

Reagovat
nani92

Z McSauca sa stal McShit

Reagovat
smazaný uživatel

tecl ho znicil

Reagovat
TheTopFootbaler

Teď začnou bojovat, když jim teče do gatí...

Reagovat
smazaný uživatel

Zahaaaaaaaaaa

Reagovat
diastan

Jen jim nalož

Reagovat
Kincl

DNO

Reagovat
Svatej

Yees

Reagovat
Minister

Zaha Lindelof

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelofe táhni už do pici

Reagovat
iamek

Lindelof je vtipny . Chudák Harry. Takové dřevo mít vedle sebe.

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Coutinho10

Zaha famozni

Reagovat
mithro

lindelofik krasny start

Reagovat
masina_LFC

Maguire

Reagovat
masina_LFC

O jedného tragéda vedľa teda sorry

Reagovat
smazaný uživatel

McTominay se tam na tom hřišti ještě někde vysktuje?

Reagovat
nani92

Lindelof hetrik

Reagovat
smazaný uživatel

Mancs

Reagovat
eder

Nazdááár, mrtky!

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak teď si to David posral...

Reagovat
TheTopFootbaler

Oprava, vůbec ne jeho chyba, tohle jde totálně za obranou.

Reagovat
smazaný uživatel

zaha > pepe. zpetne se mu omlouvam, ze jsem se mu smal a chtel pepeho

Reagovat
Grahf

obrana stojí za velký pendrek

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Masaker ten Lindelof, to je absolutna sracka.

Reagovat
Kixi Syhimour

Goooooooooolllll

Reagovat
Sandstorm

Lindelof u třetího golu to je pan stoper. Příště tam dej Roja nebo Jonese

Reagovat
smazaný uživatel

Ole tělocvičkář

Reagovat
9augi9

Počkať, nemal byť toto ten rok kedy zase pôjdu Účka na titul?

Reagovat
smazaný uživatel

kric az po prestupovom

Reagovat
9augi9

Potom začnú zázračne šliapať, či ako?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý pohádkáři se tady vyrojili

Reagovat
9augi9

Dobrí pohádkaři tu boli po Vašom treťom mieste, ktoré tu bolo oslavované minimálne ako domáce treble.

Reagovat
smazaný uživatel

nesplietaj hluposti

Reagovat
smazaný uživatel

První pohádku sis vylhal tak zkoušíš jinou?

Reagovat
9augi9

Tak nejdete na ten titul či ako? Či o rok?

Reagovat
smazaný uživatel

treble? fanousek bazenu vi co to je a ze to exituje? united trebe udelali. Jako jedinej tym v anglii

Reagovat
9augi9

Píšem domáce treble, a pokiaľ viem to dali len City, doštuduj si.

Reagovat
smazaný uživatel

WTF cos to kurva vytahl. Tak to potom jo. Prej d"ali to len city" klobouk domu, carabau cup je jinde nez LM. Pobavilo

Reagovat
9augi9

Píšem niekde o tom ktoré je viac, alebo ktoré je menej? Nie. To je jasná vec, ktoré má väčšiu hodnotu, ale ja som fakt všade písal len o domácom treble tak čo tu splietaš s Účkami?

Reagovat
9augi9

A nie tak dávno sa tu fanúšikovia United rozplýyvali nad treble - Európska liga, Carabao cup a Community shield.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, nevim o cem mluvis. Kazdopadne ten vyraz treble je pouze a jenom o PL(domaci ligova soutez) LM FA cup(domaci pohar). Vsechno ostatni jsou parodie, ktery si domyslelo par lidi jenom proto, ze umi pocitat do tri. Zadnej jinej treble, v tom vyznamu ve kterym vznikl neni.

Reagovat
9augi9

A treble in association football is achieved when a club team wins three trophies in a single season. A continental treble[1] involves winning the club's national league competition, main national cup competition, and main continental trophy. A domestic treble involves winning three national competitions—normally the league title, the primary cup competition, and one secondary competition. Ale je.

Reagovat
iamek

Taky nechápu, ze jsme meli radost z třetího místa. Posun z nějakého 8 místa, daleko od LM a zázračné nakonec třetí místo. Normální člověk by neměl mít radost.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak zas Busby v tipovacke mal titul pre MU

Reagovat
bbbauch

A mel to nekdy jinak?

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
Kincl

Witcher02.09.2020 19:04#

1 pro návrat United na vrchol

mimi_united01.09.2020 10:00#

Záloha snov

Ešte Škriniar, zbaviť sa nepotrebných hráčov (Lingard) a poďme na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Kopíruješ jednoho týpka, kterej ani neříká, že bychom měli hrát letos o titul, jen si to přeje a největšího a nejznámějšího trolla EF. Good job.

Reagovat
iamek

I podmínky od trolla nejsou splnění

Reagovat
smazaný uživatel

Já se obávám, že je to ta horší varianta a on není troll

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
iamek

Ani jeden z tech dvou komentářů nepasuje na příspěvek, který je napsaný nahoře

Reagovat
aramaki

Reagovat
iamek

Lol fanoušek Arsenalu. Vy už ani nevíte jak titul vypadá.

Reagovat
J0EL

Reagovat
aramaki

Reagovat
tunkic

au

Reagovat
diastan

Reagovat
Alberto Aquilani

Vždy keď pozerám na Menčiak sa bojím viac a viac, že Nám predsa nemôžu predať Smaldiniho pri tej ich tragédii, čo im behá na stopéroch...

Reagovat
Sandstorm

Scott McInvisible a Vicky von Hattrick MOTM

Reagovat
tweek

Mustafi > Lindelöf

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Tady už nepomůže ani penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik bere ten pica Libdelof tydne???

Reagovat
smazaný uživatel

Ole by měl po zápase rozbit Edovi hubu a ten okamžitě koupit Upamena a Sancha

Reagovat
Sandstorm

Edo mu řekne, že má v kádru 6 stoperu a že Dortmund nechce prodávat.

Reagovat
smazaný uživatel

A Ole by mu mohl říct nebudeš kupovat, odcházím!

Reagovat
smazaný uživatel

to by hned volal do Dortmundu ze da 150!

Reagovat
mithro

najhorsie je, ze to aj tak nic nezmeni, Edovi je to jedno. nejak sa to zalepi.

Reagovat
mithro

a jasne vidiet, ze nemaju ziadnu pripravu za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kupi Olemu nejakeho Tellesa na lavu obranu za 20 mega, ktore horko tazko da a bude to natahovat do oktobra a vsetko vyriesene, ide sa dalej, ze Ole rok place o rw, to je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Radsej si nechat Smallinga a nech hraje on, Lindelofa by sme mali okamzite predat, ten chlapec je katastrofa, to nema obdoby.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedáva to psychicky, mal si radšej nechať vyholenú hlavu a hrať tvrdšie . Už mi je vás ľúto, a to je zle ... Bailly je ako na tom?

Reagovat
iamek

Proc nehraje Bailly, tak to neví asi ani Ole. Dominantní CB a on ho jen nechává na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho ničia zranenia, ale pred Lindelofom by mal mať priestor jednoznačne.

Reagovat
iamek

Bohužel ano, ale na konci sezóny byl už v pohode a stejně toho moc nenahral.

Reagovat
Freedo

Dominantní byl před pár lety. Když v poslední době nastoupil, tak často hrál stejně hrozně. Oproti Lindelofovi je všechno upgrade, ale z Baillyho bych takový terno nedělal.

Reagovat
mithro

Remember though Manchester United fans, you’re to blame for this result, creating a cloud of negativity on the eve of the new season.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Možná je dobře že se to stalo, jestli Glazers a Eda nenakopne ani toto a nebudou kupovat tak už nic

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nastavuje 6 minut za rozhodnutýho stavu?

Reagovat
9augi9

Chcel Zahovi dopriať hetrik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze 10 minut cumel do monitoru a nevedel jestli pisknout penaltu nebo ne. Potom dalsi minutu nechal po regulerne chycene penalte pokracovat ve hre, aby nakonec nechal opakovat. Tak proto

Reagovat
Grahf

toto ide aj na Oleho, palaca si chodil do našej obrany jak chcel, navyše máme stále problémy so zavretými obranami

Reagovat
iamek

Nakonec TFM předvedl víc, než Shaw na druhé straně.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba byli strašní. VdB každopádně o míli před Pogbou

Reagovat
iamek

TFM je back up, který bere 20 tisíc týdne. Shaw bere desetinásobně víc a měl by byt už herně úplně někde jinde. Já už se vlastně ani nedivím, ze Ole chce LB.

Reagovat
TheTopFootbaler

Mně přišli oba docela v pohodě, jako z té porážky bych je vinil docela málo (akorát ten Shawův prohraný souboj u prvního gólu byl napřesdržku). Imho byli nejblíž tomu, co bych od hráčů na každý pozici čekal že zahrajou.

Reagovat
Freedo

Bruno byl na můj vkus v druhý půli až moc zataženej. Když chci vyrovnat/otočit, tak bych ho rád viděl výš, aby mohl střílet, narážet si ve vápně. Chápu, že je třeba mít někoho na rozehru, ale to tam mohl nechat toho Pogbu, i když nehrál moc dobře.

Reagovat
TheTopFootbaler

No to souhlasím, na celou naši zálohu byl otřesný pohled prostě.

Reagovat
sunakashi

VdB doufám pogbu posadí....

Reagovat
Sandstorm

Ve druhém poločase ano. V prvním byl TFM slabší.

Reagovat
mithro

cela obrana toho teda predviedla na moj vkus az moc.

Reagovat
Freedo

TFM byl dozadu příšernej, James za něj musel bránit a ještě útočit. Shaw si odehrál svojí klasiku, už dlouhodobě na to nemá, hrozně ztratil rychlost, ale líp hrát neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic vrátíme se k Le Mans

Reagovat
jacobT

Tierney sa zranil pri rozcvičke

Reagovat
Vlkoslav

to snad nee

Reagovat
jacobT

Bohužiaľ, Kolasinac ho nahradil v základe

Reagovat
tweek

Pici, on bude klenennka

Reagovat
tweek

*sklenenka

Reagovat
Kincl

Jedeme Arsenal snad zas 3:0

Reagovat
PhilipS

Těším se jak se budou Xhaka se Ceballosem marně snažit zachytit Součka. Dneska dá gól.

Reagovat
smazaný uživatel

uz ted saka > amn minuly zapas

Reagovat
Golasso

Ze my ty zapasy vždycky začínáme, jak kdyby se ti hráči viděli poprvé... snad se to srovná

Reagovat
Nikikrew

Boze to je srajda zatial

Reagovat
smazaný uživatel

willian zatial hnus

Reagovat
Golasso

Hnus hrají všichni. Willian zatím jediný, kdo aspoň něco zkusil vymyslet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

zlutou mu mel dat

Reagovat
Lacko_Boh

Link na stream prosim ?(Arsenal v West Ham)

Reagovat
Trand
Reagovat
Lacko_Boh

Diky!

Reagovat
Nikikrew

Lacaaaaaaaaa

Reagovat
Trand

Lacaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Trand

Hm tak offside

Reagovat
Trand

On to uznal?

Reagovat
smazaný uživatel

mel tam nohu bek

Reagovat
Trand

Jojo, pak jsem si všiml

Reagovat
smazaný uživatel

krasne

Reagovat
SunFells

Krásně chlapci, milimetrová akce

Reagovat
mithro

var dnes krasne

Reagovat
Minister

Reagovat
mithro

prislo mi to ako offside a ukazali to len raz a rychlo. ale asi take hranicne budu pustat tento rok v prospech utocnikov, co je len dobre po minulej sezone milimetrov

Reagovat
Neon

Tak to bylo tak o milimetr mimo offside a všechno skvělé, průnikovka, oblouček a ta hlavička, to tam zabil jak hřebík, krása

Reagovat
smazaný uživatel

sakaaubalaca ♥

Reagovat
Gareth Bale 11

Var.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne willi, to bylo spatne zpracovani od bukaya, pak uz byl pod tlakem..

Reagovat
Minister

No teraz z toho mohla byť penalta po tej ruke.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ruka jak svině, video nic, ach jo.

Reagovat
PhilipS

Tohle byla penalta pro WestHam. Tohle nebylo trefený z metru. Tohle prostě Gabriel neodhad.

Reagovat
DieFohlenBMG

Stejně jako minulý kolo vzali West Hamu jasnou penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

no samozrejme jasna penalta, jeste jasnejsi nez united

Reagovat
DieFohlenBMG

ještě gol arsenalu z ofsajdu nebo tak něco pls

Reagovat
DieFohlenBMG

ten co dali byl v pořádku

Reagovat
Nikikrew

Z toho stipu oci

Reagovat
Minister

Rob takému hovädu ako je Antonio nemôžeš dať ani meter priestoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

spíš ho měl nechat v offsidu.. Škoda no..

Reagovat
Side

achjo ta naše obrana je fakt neskutečná

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale to byla chyba zalohy, jak tam propadli, pak to west ham udelali dobre, tohle se strasne blbe brani

Reagovat
PP

bez debaty..

Reagovat
Lacko_Boh

neskutocne pozvolne to od Soucka islo, uplnu pohodicku mali

Reagovat
SpecialOne

To člověk nevymyslí, co v tom VAR autě dělají, když jim to režie najde že 3 kamer. Rozhodčí v tomhle mají parádní servis ale moc to zatím nepomáhá.

Reagovat
Nikikrew

Nechapem naco hrame doma s WHU 3-4-3, uplne zbytocne podla mna nakolko mame super ofenzivnych hracov co je nasa deviza. Ved Ceba a Xhaka nic nevytvorili pretoze si poriadne s nikym nemozu dopredu prihrat. Ved sme si vytvorili za polcas 1 sancu ffs, doma s WHU. Joke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

A to este mala byt penalta proti nam

Reagovat
masly008

neměla

Reagovat
Nikikrew

kludne mohla byt, nesikovnost Gabriela

Reagovat
masly008

za mě ne,byl v souboji a bylo to na hraně ramene.a hlavně- rozhodčí nepískl tak nebyla

Reagovat
PhilipS

Tohle je remízovej zápas. West Hamu upřená penalta. Souček hraje super. Nemá problém s rychlou rozehrávkou. Má přehled, nepanikaří. Takhle nehrál ani ve Slavii. Z něho vyrostl hráč pro velkoklub. U Arsenalu nějak nevěřím tý hře bez desítky. Zkusil bych Williana na středu a Pepé na křídlo.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Lacko_Boh

?

Reagovat
mr.Silver

Mela to byt reakce na PhilipS

Reagovat
Coutinho10

pro fotbal jedine dobre, ze WHU srovnal + kdyz jim byla sebrana penalta

Reagovat
smazaný uživatel

nevim. asi by to chtelo el nenyho ceba ani xhaka me dnes nebavi. stesti, ze proti nam nepiskli penaltu, meli jsem prohravat, utocna faze nic moc

Reagovat
Lacko_Boh

Ma nato Ceballos?

Reagovat
Golasso

Fakt potřebujeme záložníka. Ten střed je jedna velká díra. Částečně je to rozestavením a mizerným Ceballosem, ale i tak...

Reagovat
Nikikrew

Toto je podla mna viac rozostavenim

Reagovat
Minister

Čo tak aj vystreliť???

Reagovat
smazaný uživatel

co gabriel dela? proc si leha nazem na valem vapne pri souboji..

Reagovat
smazaný uživatel

*malem

Reagovat
Nikikrew

Kde su tie casy kedy sme doma WHU bili ako zito...

Reagovat
DieFohlenBMG

to tam ještě nebyl Suk...

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej choďte pozrieť Rwandu

Reagovat
DieFohlenBMG

ty pičo fujky

Reagovat
Minister

Fuj, ten Lenov pád bol hnusný

Reagovat
DieFohlenBMG

to mi ho vyndej

Reagovat
Lacko_Boh

Zatial spokojnost, dobre sa drzime proti silnemu West Hamu

Reagovat
DieryVonry

Martinézovi by to nevypadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím oživiť zálohu Arteta

Reagovat
Trand

To vypadá jak kdyby naši hráči týden netrénovali

Reagovat
SpecialOne

No WHU lepší. Možná byste měli zvážit zpět Aubu na hrotu.

Reagovat
Whitemedia

To je takový problém tam pustit ty zvuky diváků? Tohle ticho, do kterého tam pětkrát za minutu někdo zařve heeey heeeey, je hrozné..

Reagovat
Lacko_Boh

to je tym futbalom...ani zvukara to nebavi.

Reagovat
SpecialOne

Ten počet přihrávek dozadu je k zbliti.

Reagovat
smazaný uživatel

grc

Reagovat
Nikikrew

Saka

Reagovat
Trand

Saka Eddiiiiie

Reagovat
smazaný uživatel

saka dve nadherne preasistencie, hleb by bol hrdy

Reagovat
PhilipS

*Rosicky

Reagovat
smazaný uživatel

saka je GOLDEN GOD

Reagovat
ajouki

WHU prohrává a u lajny připraven ke střídání David Luiz. Proč okamžitě nezakopnou míč do zámezí, ať se Luiz dostane na hřiště co nejdřív? Čím délé na hřišti, tím větší šance na chybu.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Soumin

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Saka luxusně, každopádně West Ham si zasloužil minimálně remízu, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

V suchým triku

Reagovat
masly008

nepřebíhej herba kua

Reagovat
Pace to P.M.

Skor Countera

Reagovat
masly008

jj jsem si je popletl

Reagovat
Edgewalker

Saka MOTM

Reagovat
wenca01

Uufff, tak tohle byla velka klika.

Pozitiva:

1) Je videt, ze si hraci vic verej a ze ma Xhaka prisnej zakaz delat nejaky blboviny. Dneska jsme to urvali jednak stestim, jednak zlepsenou psychikou, loni bysme tohle 3:1 prohrali

2) Ten utok mame fakt super naslapnutej, dneska se k nim ale nedostalo moc balonu

3) Auba, Laca, Saka, Gabriel , zbytek prumer, pryc s Kolasinacem, i jako squad player je prisernej.

Negativa:

1) ten stred je strasne pomalej, u Xhaky se to celkem ceka, ale Ceballos mel snad zakazany nejaky kreativni utoceni nebo nevim. U druhyho golu bylo videt, ze se konecne prestal bat a sel dopredu do nabehu, dostal to a ma acko. V tom prostredku je strasna dira, stredovy zaloznici, pak tricet metru nic a dva utocnici. Proti dobre organizovany zalezly obrane to bude velkej problem.

2) Obecne vzdusny souboje, chapu, ze proti WHU s tema jejich rizkama je to problem, ale standard si drzel snad jen Gabriel

Az na tu patnactiminutovku, kdy nas doma mlel West Ham a malem to otocil, celkem zodpovedne odehranej zapas (v porovnani s lonskem). Hlavni jsou body, na ostatni se

COYG!

Reagovat
pa3ce

Laca? Podľa mňa bol okrem toho gólu príšerný, strašne veľa kazil a pohyb bez lopty tiež zlý. Gabriel sa mi tiež moc nepáčil, mal tam ten jeden zákrok čo by sa asi dal pískať na penaltu + tú ruku. Pre mňa na pochvalu iba Saka a Auba, + Ceba za tú asistenciu a ten dôležitý obranný zákrok proti Hallerovi.

Reagovat
masly008

no vidíš a mě přišel Laca dobrý.Dal gol, makal po celém hřišti byly na něj fauly,hrál zády k bráně a dokázel podržet balon.

nevím čím tě zaujal Auba,ale krom asistence (perfektní) neudělal nic velkého.

Samozřejmě víme že je v mezihře špatný,ale aby se dotkl balonu poprvé někdy až ve 20 minutě?

Reagovat
smazaný uživatel

gabriel dobre blokoval strely, ale jinak mi neprisel nic moc, ta ruka, obcas slaby v hlavickovem souboji, nechal se tam lehce obehnout..

Reagovat
Bakary3

U ty lajny na v prvni puli to bylo zakovsky...

Jak nesel do hlavy a udelal mu jen stolicku , to jsem ndpochopil, uplne nefotbalovy...

Treba ne zatim taky jeste premotivovanej a nekdy blbne... jsem zvedavej na nej, az se dostane do svyho standardu.

Reagovat
REPLIKATOR

VARsenal

Reagovat
vrabejka

Thiago základ

Reagovat
Kincl

Otázka pro fanoušky Tottenhamu to je vážně Mourinho lepší manažer než Poche? To jako se dostali do finále LM a majitelům stouplo ego a mysleli si že je z Tottenhamu TOP tým a proto chtěli Mourinha aby je udržel někde na vrcholu o LM a titul?

Reagovat
Thelvin

Mourinho není lepší, ale umí/uměl vyhrávat tituly. Vedení dekádu usilovně makalo na tom, aby nás zvedlo nahoru. A teď bylo potřeba to korunovat něčim, potvrdit že už patříme ke špičce. Mourinho něco vyhrál všude, kde byl...

O tomhle to podle mě celé je. O snaze něco vyhrát. Jo, bolí z toho oči, kritizuju ho za každý zápas, ale furt je teprve druhé kolo sezony... Pokud vyloženě neztratí v lize a něco vyhraje, budu spokojený. Top4 a FA cup bych bral všema deseti

Reagovat
Thelvin

Ale sluší se dodat, že jsem skeptik a pokud takhle pojede dál, tak je do vánoc pryč

Reagovat
FUnk

Posledni pul rok pod pochem se hral stejny fotbal jako ted i kdyz tam je mourek. To finale LM se hralo uz za stavu kdy to muzstvo slo dolu.

Reagovat
jk

1) Mourinho je Levého oblíbenec a považuje ho za jednoho z nejlepších manažerů na světě.

2) Mourinho je určitě úspěšnější manažer než Pochettino, ale kdo je lepší? Nevím čím to chceš měřit

3) Nikomu nikam nestoupá ego, Levy Tottenham za posledních 10 let dostal určitě výš než kdy byl, po finále LM určitě nikdo nečekal takové výkony jako vyřazení v poháru od Colchesteru a prostě ten tým od ledna 2019 hrál jako na houpačce a ty výkony měly dost sestupnou tendenci. Finále LM byl v té situaci v jaké ten tým byl naprosto nevídaný úspěch, na kterém se prostě nedalo nic stavět. Spíš ta prohra ten tým poslala do ještě větších sraček.

Reagovat
Svatej

Jindy jsem měl ze zápasu s poolem docela dobrej pocit, ale dneska to z nějakýho důvodu vidim hodně bledě. Snad nebude Frank pokoušet štěstí a nepošle Alonsa na stejnou stranu proti Trentovi a Salahovi, když ho minulý týden cvičil i samotnej Lamptey.

Pokud má Kovačič po trestu, tak ho dát do středu s Kantém a Mountem, do útoku Werner, Abraham, Odoi a k maximální spokojenosti by mi chyběl jen Tomori na stoperu.

Tak jako tak chci pořád výhru, remíza mi stačit ke spokojenosti nebude, pokud nebudou okolnosti vyjímečně špatný.

Reagovat
Luc-Luc

snad Thiago pujde aspon na par minut dnes, po minulym hruzostrasnym vykonu v obrane vyhru necekam, tipuju remizu 2:2

Reagovat
Mastný Chobot

https://twitter.com/AST_arsenal/status/1307597845252407296?s=19

Nie velmi pozitivne spravy, ale ocakavam, ze tak to bude pri vsetkych kluboch.

Reagovat
pingla

Tottenham want to sign Manchester United's England midfielder Jesse Lingard, 27, for £30m. (Daily Star Sunday)

Reagovat
Thelvin

Co by ne, pod Mourinhem byl produktivní, s Harrym mu to v repre sedělo...

Reagovat
pingla

jo v klidu nech jde, každý peníz z něho dobrý 30 mega v librách, byli bychom tupci, kdyby neletěl rovnou při první nabídce

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměníme za Sona

Reagovat
Thelvin

Co za Deleho?

Reagovat
jk

Se divím, že tu ještě nikdo nepostnul ten zájem o Ramseyho.

Reagovat
Cobra

lol

Reagovat
oddy

Reagovat
Mates_Matesović

Jestli dneska nevyhrajeme, tak můžeme ligu odpískat.

Reagovat
Agent z Melmacu

aký cieľ v lige odpískať?

Reagovat
Svatej

Co se to kurva deje

Reagovat
jk

Tak snad aspoň FA Cup

Reagovat
Malresi

Napriek nie moc dobrému výkonu s Leedsom verím dnes vo výhru, myslíte, že Thiago bude v základe?

Reagovat
smazaný uživatel

nebude, a nechapem preco ho tolko ludi hned chce v zaklade. Ako keby nepoznali Kloppa

Reagovat
Kixi Syhimour

V základě ho rozhodně nečekám, ale nemyslím si, že zrovna on potřebuje nějaký delší čas na adaptaci, přijít před začátkem lig, tak už by podle mě mohl hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne ze neocakavam, ze sa bude dostavat do zakladu mesiac, je to trochu ina kvalita a ziadny mlady hrac, iba ze ho ocakavat dnes je trochu mimo. Ale mozem sa mylit, i ked mna prekvapi ak aspon bude na lavicke

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mates_Matesović

Tottenham players left stunned after Jose Mourinho leaves Dele Alli out of squad for second consecutive game

Ndombelého vystřídal novej “oblíbenec”.

Reagovat
jk

Nevím no. Dele nehrál nijak dobře ale tohle vynucování respektu se mi na Mourinhovi nikdy nelíbilo.

Reagovat
SunFells

Co se mezi nimi stalo?

Reagovat
jk

Popravdě nevím. José ho asi sjel, že hraje hovno a trénuje taky hovno. Což je pravda no...

Reagovat
SunFells

Viděl jsem v All or Nothing

Reagovat
jk

Exclusive: Paris-Saint Germain begin talks to sign Dele Alli from Tottenham

Reagovat
Cobra

Stopeři Dier-Sanchez Konečně bez Tobyho, který je v osobních soubojích poslední dobou strašně měkký a ta rozehrávka, kterou to kompenzoval, už taky není kdovíjaká.

Reagovat
Thelvin

Vůbec to neni špatná sestava

Reagovat
avicii

Dve dobre posili, hned sa človek o to viac teší na sezónu.. Dnes by som bral asi aj bod i keď hráme asi v najlepšom možnom čase vonku na Chelsea, keďže majú ešte veľa tých posíl zranených a nezohratych... Od nás čakám klasickú zostavu na takýto zápas: Alisson - TAA Gomez Virgil Robo - Fabi Hendo Gini - Mane Firmino Salah... Na druhý polčas Thiago

Reagovat
oli9

Bod je málo... 3 body budeme brát

Reagovat
Remt

pro me osobne by i ten 1 bod byl dobrý, hádám že Chelsea by letos mohl byt opravdu tezky soupeř

Reagovat
oli9

Neříkám že to bude snadné. Ale přece jen máme ten tým lepší a pohromadě dyl... Pokud to neovlivní vyloučení nebo nějaká penalta tak by jsme měli vyhrát

Reagovat
Taiger

Ukažte posraný slepice, že jste k něčemu a doveďte Sona k hattricku

Reagovat
Thelvin

Ty si blázen, pod Mourinhem? Budem rádi, když ho dostanem do tří šancí

Reagovat
Taiger

Ať je všechny promění pls

Reagovat
Remt

S Mourkem budete rádi když se dostane s míčem za půlku

Reagovat
jk

retard

Reagovat
Remt

promin ale vetsinu casu je ta hra pod nim fakt hrozná (dnesni zapas nesleduji treba je to jine)

Reagovat
Herry31

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jk

Nechci nijak hejtit Winkse, ale dneska si mohl klidně sednout a do hry nastoupit Gedson. Odehrál celou přípravu a zatím jsem ho neviděl ani na lávce. Ne že by to bylo nějaký dělo ale pokud se s ním nepočítá tak by se mohl vrátit zpátky do Lisabonu.

Reagovat
Thelvin

Už zas jedem na titul

Reagovat
Thelvin

Tak ne

Reagovat
jk

Reagovat
Kixi Syhimour

Lloris

Reagovat
SunFells

Na jeho standard famózní

Reagovat
SunFells

Teď měl z prdele kliku

Reagovat
jk

No a pak to zajede takým výběhem On je extratřída fakt jen na čáře.

Reagovat
Herry31

Hoši, stream prosím.

Reagovat
caapone
Reagovat
Herry31

Nejde :/

Reagovat
Herry31

Reagovat
Kixi Syhimour

Saints jak West Ham včera

Reagovat
SunFells

Si dělá Adams prdel ...Djenepo krásně

Reagovat
Whitemedia

Alli do PSG?

Reagovat
Thelvin

Proč jsme mnohem horší?

Reagovat
John Obi Mikel

Tady se jede na rekord v počtu neuznaných branek na zápas

Reagovat
Mates_Matesović

Ings je už skoro na malym vápně a oni před nim 3 frajeři pořád couvaj.

Reagovat
SunFells

Ví, že by je vykoupal ...Aj Adams s nimi docela cvičí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Spurs jsou až na ten první neuznaný gól příšerní.

Reagovat
valek9610

jaj co ten Tottenham

Reagovat
Mates_Matesović

Dier a Davies je duo jak z okresu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

To je hrozný antifotbal od Slepic.. Mourinho už by se měl pakovat někde, kdo ví kde.. možná zkusit tu repre. Nemá na to

Reagovat
smazaný uživatel

Dodrbať aj reprezentáciu, neblázni.

Reagovat
Remt

Portugalskou třeba ty mají dost nadějnou generaci, to by i jemu dalo dost zabrat nez by je zk*rvil

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzene, skoda ze ten Adams to tak zajebal

Reagovat
Greny

A z titulu je boj o záchranu

Reagovat
Kincl

33 minut bez střely DNO

Reagovat
Greny

Po zápase : rozhodčí nám neuznali góly .. já za nic nemuzu

Reagovat
smazaný uživatel

Danny je ako víno.

Reagovat
Kixi Syhimour

Přihrávka , Ings

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdy tipujete sack pro Šoulinha? A ze by přišel Pochettino? Jako Zidane v Realu? Kazdopadne Šoulinho

Reagovat
gazza62

Jak dlouho bude ještě ta rasistická šaškárna s tím klečením?Dobře ,že kobra se jim na to tady v USA vykašlal a vrátil se .To je humus .

Reagovat
valek9610

Ani jedna střela

Reagovat
SpecialOne

Do tohoto přivést typ nekonfliktního hráče, jakým je Bale, to bude sranda. Proti odstavení Alliho nic nemám, ten šel opravdu do háje. Jaké odstupné byste museli Mouovi platit?

Reagovat
Mates_Matesović

To se dozvíme hádám tak za 14 dní

Reagovat
SpecialOne

Tak má prý 15 mega ročně do konce 22-23. Ale netuším, kolik procent se při vyhazovu hradí...

Reagovat
Greny

Klidně plná palba smlouvy

Reagovat
smazaný uživatel

Takove, ze by Levy musel uznat svoje nejhorší manažerské rozhodnutí, ktere kdy udelal, a proto ho tam radsi nechá

Reagovat
Kaspar

Suarez si uz pripravuje kytaru

Reagovat
avicii

Ings ju super nečudujem sa ze ho chceli do Tottenhamu ako dvojku za Keana

Reagovat
Bandita_Harry

Rozohral sa do fantastickej formy snáď si kopne aj za repre, je to sympaťák škoda že toho za LFC odohral tak málo

Reagovat
smazaný uživatel

Takže boj o záchranu s Josém paráda

Reagovat
masina_LFC

Chcelo by to ďalší dokument

Reagovat
smazaný uživatel

Šoulinho

Reagovat
jk

Klídek ajouki

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje babka je ajouki

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses postizenej ne?

Reagovat
jk

Moje babka je postižená

Reagovat
smazaný uživatel

blby

Reagovat
jk

Život

Reagovat
vrabejka

Toto fakt Bale nevytrhne

Reagovat
SpecialOne

McCarthy

Reagovat
Mates_Matesović

sIsSokO jE lEpŠí nEž nDomBELé

Reagovat
jk

Ndombelé

Reagovat
Coutinho10

Ndombele famozne

Reagovat
smazaný uživatel

McCarthy a jeho nerozhodnost pri vybehoch

Reagovat
Orlandiiik

těžká bída, antifotbal z naší strany, na tohle koukat nechci.. Mourinho na to nemá

Reagovat
jk

Ta obrana je fakt tragická. A záloha taky, pokud tam musí být Hojbjerg i Ndombelé, tak tam k nim musí být někdo atletický kdo se dokáže zapojit do toho napadání. Saints mají neskutečně moc času na všechno.. Lucas by tam taky mohl kopnout dvojku, s takovou by mohl klidně hrát Bergwijn.

Ndombelé neskutečný, Doherty zhruba na úrovni Auriera.

Reagovat
smazaný uživatel

"Nádherný" futbal. Ešte nejaký odborník napíše že na Villu sa nedá pozerať...

Reagovat
Tommy$

Ndombele Sona je v současném Tottenhamu škoda v týmu,který by hrál ofenzivní fotbal by byl dělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas, Winks, Davies hroza. Romeu pokojne cervena. Hojbjerg malo plakal.

Reagovat
jk

Ten kotník mu pěkně porovnal. Když to srovnám s tou žlutou co dostal Ndombelé docela vtip.

Reagovat
Mates_Matesović

Ten vyjebance fakt vyndal Ndombelého Táhni k čertu

Reagovat
jk

A není to třeba proto, že není schopný odehrát 90?

Reagovat
Taiger

Son ještě dva pls, nebuď párek

Reagovat
Taiger

SOOOOOOOOOOOOOOOOOON, ještě jeden my guy!

Reagovat
Agent z Melmacu

spokojnosť?

Reagovat
Taiger

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Adams myslel som, ze tento rok bude jeho

Reagovat
Tommy$

Mourinho v suchým

Reagovat
Taiger

Son je sexy a skvělej fotbalista, Asiati dominují

Reagovat
tweek

Reagovat
Pace to P.M.

Jak sa dokazes zapredat kvoli Fante..

Reagovat
Taiger

Tak já mám pro Sona i obecně slabost Skvělej fotbalista to je

Reagovat
SunFells

Tady mu dost pomohl naivní Hasenhuttl, ale Son je super.

Reagovat
Taiger

Reagovat
jk

Ten pressing s příchodem GLC je daleko efektivnější.

Reagovat
Thelvin

Tak tady to máš, Taiger

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Taiger20.09.2020 12:45#

Ukažte posraný slepice, že jste k něčemu a doveďte Sona k hattricku

Reagovat
jk

José genius

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Thelvin

Si kvůli němu zabil kozu, ne? Čtvrtej

Reagovat
jk

slepici

Reagovat
smazaný uživatel

to mi nejako nevychadza

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Už 3. hattrick sezóny

Reagovat
Stannis Baratheon

Hurricane neuvěřitelně.

Reagovat
10

to je tragikomický bránění

Reagovat
patas92

všechny góly úplně stejné

Reagovat
10

úplně...a další tak 3 stejný nedal

Reagovat
Taiger

Oka, 4 už jsou dost ne?

Reagovat
Gareth Bale 11

Son s Harrym si to dobre davaji.

Reagovat
smazaný uživatel

prijde gareth a hned to jde

Reagovat
jk

Šoulino Son Kane

Reagovat
JIMMY-PO

Kane mal nejake 2 asistencie za celu minulu sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Son a Kane pouzivaji nejakej cheat na tu obranu Sotonu ne? to neni mozny, Harry ma myslim vsechny 4 acka na ty Sonovy goly..

Reagovat
smazaný uživatel

nemaj, proste pouzili 4x to iste a 4x to obranu Sotonu prekvapilo

Reagovat
Taiger

Jakej je v PL rekord gólů za jeden zápas?

Reagovat
Thelvin

V PL 5

Reagovat
Taiger

Reagovat
hightower

Myslim, že 5 gólů...Defoe, co si pamatuju

Reagovat
Thelvin

Defoe, Berbatov, Cole, Shearer a Aguero

Reagovat
Taiger

Reagovat
masina_LFC

5

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Díky oběma

Reagovat
Kixi Syhimour

5 - Aguero, Berbatov, Shearer, Cole, Defoe

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Hassen ber nieco zo stoperov ManUtd horsie to nebude

Reagovat
Thelvin

Kane 1+4 de Bruyne se už třese

Reagovat
jk
Reagovat
smazaný uživatel

To je braneni jak nekde na okrese. Hovno, i na tom okrese by je trener profackoval primo na place za tohle.

Reagovat
SunFells

Facku by měl trenér dát hlavně sobě

Reagovat
smazaný uživatel

one season star :^)

Reagovat
smazaný uživatel

Alli

Reagovat
SunFells

Ty kkt, už i za toto se dávají penalty?

Reagovat
PhilipS

Achjo tyhle penalty mě serou. Ten trest neodpovídá prohřešku. Navíc je to hrozně nekonzistentní. Nechápu teda proč West Ham penaltu nedostal. Tam měl obránce spoustu času se srovnat

Reagovat
Gareth Bale 11

Za me jasna teda, ruce bych piskal vsechny a hotovo. A tohle byla Dohertyho blbost, ma mit ve vapne ty ruce za zadama a ma klid.

Reagovat
Remt

Odpískat za toto penaltu je podle mě prostě TRAGEDIE. Tohle snad nikdo nechce vidět..

S takovouhle se fotbal omezí brzy jen na to že si budou hráči záměrně nastřelovat ruce ve vápně a zápasy budou rozhodovat jen a pouze takovéhle nesmyslné penalty. Protože proč vymýšlet nějakou akci když nastřlit někomu ruku je jednodušší

Reagovat
PhilipS

Za mě teda MOTM Kane. Ty pasy byly naprosto nechutný. Son už měl pak lehkou práci

Reagovat
Cobra

po dlouhé době zahrál jako world class hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

dlouho jsem nevidel dementnejsi zakrok na penaltu, nez to, co ted predvedl saint-maximin lamptey

Reagovat
smazaný uživatel

Lamptey ten si ide

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton ti si jedou začátek sezóny ve velkém stylu...Lamptey má solidně nakročeno, to je fakt zvíře u té pravé lajny

Reagovat
Noke

Lamptey je úplně jinde

Reagovat
Euphael

newcastle je kupa hoven....snad tento nezajimavy tym spadne a nikdy se nevrati

Reagovat
smazaný uživatel

sam jsi kupa hoven, smrdis az sem

Reagovat
Euphael

kašpare....fandit jim muze opravdu jen kaspar

Reagovat
smazaný uživatel

jak myslis, kupo hoven

Reagovat
Euphael

spadnete vy mrdky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Kixi Syhimour

to je fakt výborné s těma stoperama

Reagovat
Remt

Fabinho jako stoper? Achjo. Po tomto podle mě ten turek přijde jednoznačně Asi by to opravdu vážně jednoho (pokudmožno pořádného) chtělo

Reagovat
stiflerovamama

Trebalo by niekoho kúpiť, neviem si fakt predstaviť že by vypadol Virgil.

Reagovat
smazaný uživatel

este sa ani nezacala sezona a uz musi hrat Fabinho na stoperovi

Reagovat
Luc-Luc

potrebujem koupit stopera co nejdriv

Reagovat
Kixi Syhimour

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1307688627544223747

Pulisic zcela mimo, Azpillicueta na lávce

Reagovat
Coutinho10

aspon Thiago uz na lavicce

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Fabinho, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum, Henderson, Keita, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Thiago, Milner, Jones, Minamino, Tsimikas, Origi

Reagovat
Kixi Syhimour

Vlastně lavička bez stopera , tak to nám pomáhej Bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

akože v pohode, ale bez stopéra nechápem

Reagovat
Talker
Reagovat
vitasrp

Přijde mi regulérně úplně hrozná.

Reagovat
Talker

Budeme potřebovat super výkony od té ofenzivní trojice.

Fakt nevím, proč tam nehrajeme Odoie a Tammyho.

Reagovat
Agent z Melmacu

môžem otázku? prečo sa každý snaží neustále nacpať do zostavy Odoia? nemyslím to naozaj teraz ako rýpanie, úprimne ma to zaujíma.

Reagovat
John Obi Mikel

Když mu nedáme šanci, nemůže odehrát dobré zápasy

Loni se mu sice povedly 2-3 zápasy za sezónu, ale šanci by dostat mohl, zvlášť když je Pulišič a Ziyech zraněný.

Reagovat
Talker

Protože je to jediné křídlo k dispozici. Ziyech a Pulisic jsou out.

Upřímně mi tam chybí víc Tammy, aby měl Werner volnost

Reagovat
Raylan

doufal jsem v Azpiho, CHO a Girouda

Reagovat
Kixi Syhimour

To je 4-2-2-2?

Reagovat
Deywid

4 3 2 1

Reagovat
Talker

4-3-3 nebo 4321...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta 4-3-2-1 dává větší smysl, díky oběma

Reagovat
John Obi Mikel

Já jsem to čekal, akorát teda Barkleyho místo Kovačiče. Frank po vyhranych zapasech malokdy točí sestavu.

Reagovat
Agent z Melmacu

kurz na penaltu pre Liverpool?

Reagovat
Svatej

Fyzicky nejnadupanejsi tym světa a my tam pošleme alonsa, jorginha a nerozehranyho havertze....al right frank, keep your secrets

Reagovat
RKBoy

Jorginho vedla Kantého a Kovu nemusí byt katastrofa, ak bude mat priestor na rozohrávku a diktovanie tempa..

Ten Alonso ma ale straší, to fakt nie je Azpi ešte fit?

Reagovat
Matić

Azpi se už zaplaťpánbůh odsouvá na druhou kolej...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Matić

vždyť byl už loni absolutně tragickej, nestíhal a dělal chyby. Letos doufám už jen jako backup za Jamese, ale určitě bych ho nedával hrát na levo místo Alonsa.

Reagovat
RKBoy

Reagovat
avicii

Gomez mimo a keď toho môže Matip využiť tak tiež out hovoríme o tom ako tam bude musieť zaskočiť Fabinho a netrvá to ani dlho a mame to tu

Reagovat
cubazi

Reagovat
vladis271

preboha čo je stopérom? Prečo nie je aspon na lavičke nejaký obranca? what the fuck?To obaja, Goimes aj MJatip sú out? Dobre, chápem, že tam nechce dať toho 17 ročného frantíka do základu, ale aspon na lavičku ho dať mohol ako núdzovú možnosť.

Reagovat
cristiano.K.

10 na 10 od začátku my bez stopera a Frank vygumuje svojí nejdražší posilu na křídle.

Docela nám věřím, pořád lepší Fabinhho na stoperovi než Kai na křídle

Reagovat
Agent z Melmacu

Kai dá gól.

A Fabinho tiež (vlastný)

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
hitZor

Pořád může Kai hrát hrota, Werner z leva a Mount z prava. Ale stejně se ti tři budou točit tak, že je nějaké postavení na papíře celkem jedno.

Reagovat
cristiano.K.

jo, nakonec to tak bylo a byl stejně hroznej jako na křídle

Reagovat
off-olda

Tohle bude hodně o Mountovi, Timovi a Kaiovi...

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle bude hlavně o stoperech, becích a Jorgingovi. Musíme pustit na branku, co nejmíň střel.

Reagovat
Taiger

Že bych poprosil o hattrick Tima jako Sona?

Reagovat
Whitemedia

Antonio Rudiger has been left out of the Chelsea squad for today’s visit of Liverpool in a move that could raise question marks over his future…

Tak kam?

Reagovat
RadekVonCZE

Hádám, že Everton, my máme zájem o Kabaka. O něm jsem nic nečetl.

Reagovat
Mastný Chobot

Jorginho kapitán? Tak to je smutné aj na Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Ta sestava Chelsea dost zvlastni, snad to nebude nejaky vyklep

Reagovat
smazaný uživatel

Ta kolotocarska znelka Chelsea me vzdy dostane

Reagovat
8lampard8

ja ji mam i docela rad, takova na uvolneni. Ovsem parklife od blur po zapase to uz je mnohem vic cool

Reagovat
Remt

Ne prostě.. ty dresy, soupravy, vše LFC od Nike mi přijde jak kdyby to navrhoval někdo s downovým syndromem, vzdyt to vypadat jak z let devadesátých ten design.. Za mě se tenhle design fakt nepovedl, zlaté NB jednoznačně v tomto. Peníze jsou něco jiného, tam je asi Nike jednoznačně lepší

Reagovat
Luc-Luc

je to hnus

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Remt

Přijdou ti lepší než ty "vínové - tmavě červené" od NB někdy minulý/předminulý rok? To byl podle mě design dobrej jak sviňa, ten se mi osobně fakt hodně líbil

Reagovat
fenixLFC

mne sa ta farba paci, rovnako mi nevadia ani tie detaily. sice by byt nemuseli ale neskodia

Reagovat
Cobra

Reagovat
avicii

Mne sa páčia, aj tie away

Reagovat
Taiger

Otázka nam ýho oblíbenýho Talkera a ostatní fanoušky Chelsea, James bude hrát teď teda furt? Azpi si už nečuchne?

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi je po zranění, takže ne. Podle mě bude Azpi furt jednička, ale uvidíme.

Reagovat
Taiger

Supr, dík

Reagovat
Talker

Dokud nebudou v pořádku křídla, tak budou dát wingbaci. To je podle mého hlavní důvod jeho absence.

Reagovat
Taiger

Důvod beru trošku s rezervou, jak tě znám Dík dík!

Reagovat
Talker

Ale jinak bych dlouhodobě čekal, že si James lockne pozici dlouhodobě během této sezony.

Reagovat
John Obi Mikel

A taky je Alonso vyšší, což nám pomůže při standardkách. A Lampard po výhrách tu sestavu často nechává bez větších změn.

Reagovat
Talker

Nějaký link na mobil? Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Dost bylo těch dnešních holomajzen, pusťte tam skutečný mistry pažitu

Reagovat
smazaný uživatel

Bezte uz dpc s tim klecenim, vy idioti. To je fakt hnus.

Reagovat
Agent z Melmacu

Reagovat
Euphael

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Taiger

Co ti na tom tak vadí?

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno.

Reagovat
Euphael

absurdni a irelevantni gesto, ktere naopak pochlebuje a jde s rasistickym hnutim BLM

Reagovat
Agent z Melmacu

ešte aj vedľa časomiery je ten nápis BLM, už toho bolo dosť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ked to teba a podobnych retardov vytaca, tak to evidentne ma zmysel

Reagovat
Taiger

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
drussbarb

Mák vadí a tohle ne, kdo nepoklekne, má problém

Reagovat
Mimalu

mák vadí a proto ho mají každoročně hráči na dresech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Už je to trapný, ten první měsíc jsem to ještě pochopil.

Reagovat
Cobra

Zajímalo by mě, kdy to skončí? Až si někdo neklekne a média mu za to nenaloží?

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
mickey mouse

Stream?

Reagovat
Remt
Reagovat
mickey mouse

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Kepaa

Reagovat
off-olda

Bože

Reagovat
John Obi Mikel

Kepa Christensen

Reagovat
Thelvin

Kepa

Reagovat
Luc-Luc

Kepa on tam fakt uz nechce byt

Reagovat
John Obi Mikel

Střílej

Reagovat
smazaný uživatel

Arizabalaga klasika.

Reagovat
Coutinho10

dobre Fabinho proti Wernerovi

Reagovat
Csaplárova past

Kantého vidět vyvážet míč, to je prostě pastva pro oči ...

Reagovat
off-olda

Ty vole Timoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ale je prostě hrozně vidět, že je uplně někde jinde než Žiru a Abraham.

Reagovat
off-olda

Hbitej no. Srovnávat ho s těma kolohnátama...

Reagovat
Csaplárova past

Werner hrajer nějak moc hluboko v poli ...

Reagovat
Greny

Nahoře hraje Havertz

Reagovat
Remt

Koukám na stream a neustále mi vybíhá jeden druh reklam.. a já nechápu.. jak je možné, že ty polonahý kočičky, který touží abych jim teď hned napsal jsou vždy do 500m ode mě a přitom bydlím na takové zapadlé dědině

Reagovat
Shottack

K...y jsou všude...

Reagovat
Taiger

Jako hrozná nuda zatím

Reagovat
Euphael

Havertz nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě lepší než minulý týden.

Reagovat
Taiger

V porovnání s Timem jakože fakt mizernej

Reagovat
smazaný uživatel

Werner top energie, jak zrychli a ma balon u nohy tak cau..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se nedá porovnávat, Werner už je v Chelsea dva měsíce a je proste op.

Reagovat
Remt

Ted skvela myslenka od Salaha

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda

Reagovat
off-olda

Ouuu

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt mi nerikejte ze ma Kepa 1.86cm.. Ani to neni ma golmana moc, ale podle me ma 1.82.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim, ale mne ten fotbal prijde rok od roku horší a horší. Vůbec me to nebavi. Zlate casy, kdy v PL hraval Scholes, Giggs, Ballack a dalsi hvězdy. To byl fotbálek.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě roboti. V rámci live sázení pravidelně sleduju zápasy a vždycky mě baví. Můžu jenom doporučit.

Reagovat
smazaný uživatel

zápasy MLS

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, MLS je na sledovani jinaci soutěž. Tam nejen, ze padaji goly, ale je tam tim, ze ti hraci maji velke taktické nedostatky, i větší zabava. Mne to pripomina v některých zapasech nizsi soutěže, tam se clovek taky zasmeje aspon

Reagovat
smazaný uživatel

V nižších soutěžích máš100% patláky, takže je to hnusná nakopávaná. V MLS to máš namixovaný, takže vidíš spoustu zajímavých řešení situací a parádiček. A pokud někdo zpochybňuje kvalitu nějakýho zápasu kvůli nedostatku taktické svázanosti hráčů, pak to považuji za stejně nízké jako když si někdo hraje na gramatického policajta na internetových diskuzních fórech.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Taiger

Firmino je slabej pro Liverpool, vím, že je důležitej pro jejich hru, ale mít gólovějšího hráče, tak dominují ještě víc

Reagovat
John Obi Mikel

To mi něco připomíná.

Reagovat
John Obi Mikel

Jsem myslel Teclika a českého Kloppa.

Reagovat
smazaný uživatel

Navic je uplne neviditelnej. Byt tam nejaky kladivo tak Liverpool uz vede

Reagovat
smazaný uživatel

Sice offside, ale Werner za 53m a neda tohle ani do brany

Reagovat
Kixi Syhimour

To není červená, když je poslední?

Reagovat
Remt

tohle pro mě klidně na červenou bylo

Reagovat
Kixi Syhimour

VAR

Reagovat
smazaný uživatel

ved daj VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Červená

Reagovat
ondris

jasná

Reagovat
mickey mouse

Hendo krásný pas

Reagovat
smazaný uživatel

Reda. Mane by tam byl driv, nebyt zpomalenej tim vasim Lindelofem.

Reagovat
Remt

byl by tam driv nez obrance i drive nez brankar. Obrance se na nej vylozene povesil, spravne cervena za mě

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ja rikam to samy Johnny.

Reagovat
off-olda

Bože, to je dement.

Reagovat
Svatej

červená má bejt pro zamření golovky ne? Však by to Mané neměl..

Reagovat
Svatej

Tak to už zas ani nemá smysl sledovat............ Se z toho poseru dopíči..

Reagovat
hitZor

Jako taky bych neřekl, že to byla jasná gólovka.. Není ani jasné, jestli by tam byl dřív Kepa nebo Mané, natož jestli by Mané vůbec v té rychlosti dokázal Kepu přehodit tak, aby to šlo buď napřímo do brány, nebo to tam mohl doklepnout.

Reagovat
vladis271

išiel by do blafáku podľa mna.

Reagovat
hitZor

No to právě nemůže nikdo vědět, jak by to dopadlo. Rozhodně to nebylo tak, že by po Christensenovi šel na prázdnou bránu, případně na Kepu, který by od něho byl 5 metrů a neměl by šanci cokoliv udělat.

Reagovat
Mimalu

řekl bych že měl, minimálně by to bylo dost těsné, takže jasná

Reagovat
Svatej

když jě to těsný, tak je jasná? To má bejt snad naprosto evidentní ne?

Reagovat
Mimalu

řekl bych že když tě stáhne poslední obránce a jsi v souboji 1v1 s brankářem, tak je to jasná rudá, aspoň vždycky to tak bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to Kepa, už z tohohle hlediska je celkem jasné, že by to neměl. Mané by si to píchl a šel by sám na prázdnou.

Reagovat
rave

Mně teda přišlo, že by tam byl dřív a Kepu pravděpodobně úplně v klidu obešel.

Reagovat
Registrujisejenproto

Přesně tak

Reagovat
Talker

Podle mého ta situace volala po červené tak jako tak - buď by ji dostal Christensen za ten faul, nebo by si to Mané pohlídal a vykartoval Kepu, i kdyby si to měl jen posunout o kousek špičkou. Ten náběh byl naprosto parádní.

Reagovat
Euphael

vyluc ho

Reagovat
John Obi Mikel

A zrovna jsem si říkal, že obrana dnes docela drží.

Reagovat
fenixLFC

zlta???

Reagovat
Luc-Luc

spravne

Reagovat
Registrujisejenproto

Jen žlutá?????

Reagovat
smazaný uživatel

tak bol tam Kepa, mozno si rozhodca myslel ze by to mal

Reagovat
hitZor

Reagovat
Talker

Za tohle žlutá? Poslední bránící hráč tam obejme a zválcuje útočícího hráče.

Ne, že bych si stěžoval.

Reagovat
John Obi Mikel

Dal ČK.

Reagovat
Talker

Mám to zpožděné. Každopádně mě to nepřekvapuje - červená zasloužená, tohle si Christensen nemůže dovolit. Takhle zahodit zas zápas.

Osobně bych Christensena i Rudigera klidně okamžitě prodal.

Reagovat
John Obi Mikel

Je to dement. Škoda, do té doby byl dnes výbornej.

Reagovat
Liquid

hlavně že jste tu Rudigera stále hájili, že nejlepší stoper v Chelsea od Terryho atd, přitom je to šílenej tragéd

Reagovat
Talker

Aha, liquid

Reagovat
Thelvin

To je debil. Podělal chelsea zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozna pica.

Reagovat
Miguel19

No, tak snad poslední zápas Christensena v našem dresu. Fakt už nevím, co víc Lampard potřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, tohle je jasna cervena. Mane by tam byl první pred Kepou. Jasne zmareni.

Reagovat
ondris

var

Reagovat
Tolstobik

Jasna ruda

Reagovat
SunFells

Hm. Sotva jsem to zapl, tak to můžu vypnout

Reagovat
smazaný uživatel

tak je polcas, takze mozes

Reagovat
Svatej

Reagovat
off-olda

Můžete už někdo toho kripla vzít a odvést třeba do Běloruska?

Reagovat
Shottack

Jde mu to s pendrekem?

Reagovat
fenixLFC

tak asponze tak. sice rozhodca blb ze mu ju nedal hned, ale aspon to siel pozriet osobne na obrazovku

Reagovat
ACSMan

Tohle je červená a ne to co pískl na slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nesledujes Spartu?

Reagovat
ACSMan

Mám 2 monitory

Reagovat
smazaný uživatel

To te lituju

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná není o čem, druhej poločas si pan Werner vyzkouší červenej kolotoč

Reagovat
John Obi Mikel

Takovéhle zákroky se maj dělat na konci za stavu pro nás, ne takhle.

Reagovat
Kixi Syhimour

Toho musíme využít

Reagovat
Agent z Melmacu

Christensen do PIČE zo zápasu, a hádam už navždy aj do PIČE aj z Chelsea.

Reagovat
Greny

Červená jasná o tom žádná ..

Reagovat
Liquid

LiVARpool tlačenka už od úvodního kola, směšné penalty minule a teď správně udělená žlutá, když Kepa byl u míče blíže a někdo z FA už zase zatahal za nitky

Reagovat
cubazi

Rozumieš sa futbalu ako koza tráve...to se pozná

Reagovat
smazaný uživatel

napíše někdo kdo šuká kozu pěkně bačo

Reagovat
masina_LFC

ty si retardko

Reagovat
Ranoth

co to trepes ty chuj ved to bola uplne jasna cervena ved ho totalne zvalil zozadu este ho tam obchytkava rukami

Reagovat
hitZor

Tady jde o to, že to nebyla JASNÁ gólová příležitost, Kepa k tomu balonu měl podle mě úplně stejně daleko, jako Mané, takže ta žlutá byla celkem na místě..

Reagovat
Liquid

přesně tak, takto se to teď má posuzovat

Reagovat
Liquid

jinak vtipný bylo jak se ještě VAR snažil vyvést sudího v omyl když mu nabízeli záběry schválně useklé tak aby tam nebyl vidět Kepa a kraj záběru byl míč, jen ze vzdáleného posledního záběru byl vidět Kepa, prostě účelově udělaný VAR tak jak to s $ a dalšími kritizujem i v naší lize, že se pomáhá tabulkově silnějším, základem toho zkoumání přeci nebyl faul, ale to zdali jde o zmařenou vyloženou šanci, což by právě společný záběr s Kepou vyvrátil

Reagovat
vladis271

nakoniec mu ukázali aj celý priebeh akcie aj vzdialenosť medzi Kepom a Manem.

Reagovat
Liquid

faul ano, ale Kepa to zavřel, čili žlutá akorát, kdyby byl Kepa o 5 metrů dál tak červená ok, ale takto tím dobrým výběhem zmařil situaci, která takto nešla považovat za zmaření vyložené šance, bohužel Liverpool se prostě bude tlačit už od prvního kola jako loni

Reagovat
fff

Reagovat
Ranoth

tak ste mali namiesto prestupov investovat do rozhodcov ako my

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Jak ze sebe udělat čuráka diskuze

Reagovat
Remt

Hochu i někteří fans CHELSEA se divili, že nebyla okamžitá červená

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
vitasrp

Christensen klasika, to je prostě časovaná bomba, ať se děje, co se děje. Vždycky může hrát slušně a pak to nějak kardinálně zajebe.

To stejný Kepa, to je prostě jistota, že jeden takový moment přijde a může to poslat celé utkání doprdele.

Reagovat
Agent z Melmacu

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem fakt neviděl. Christensenovi je fakt hodně tvl..

Reagovat
numeromis

Doufám, že ho za to Frank rozláme jak sviňa!

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že zažije Ameriku.

Reagovat
cubazi

Inak dnes by som dal Keitu o polčase dole a dal Thiaga. Proste o tomto ťahu teraz neni očom. Dalšia vec je že Keita dnes je v lese...proste zle zle zle.

Fabi na CB zatial vyborny výkon

Reagovat
tomasinho

Furt je lepší než Wijnaldum. Ten dostane míč, otočí se a dá ji dozadu. Směrem dopředu úplně k hovnu hráč, navíc teď v přesile do plných.

Reagovat
cubazi

maš pravdu nehadam sa, ale v porovnaní kto kolkokrat stari loptu vyhrava Keita, plus mi pride viac špotavý

Reagovat
fff

Fakt tu ideme este po 4 rokoch riesit, ze Wijnaldum hra ako hra?

Zjavne hra tak ako KLopp po nom chce a uz by ste to mohli vsetci pochopit .

Reagovat
fff

V prvej sezone u nas mal 6 golov a 9 asistencii, odvtedy zjavne po nom Klopp chce daco ine.

Reagovat
smazaný uživatel

mne by ani nevadilo, ze to nedava casto dopredu ale ako drevene posobi ked uz ma sancu zautocit a to v newcastli som ho mal za velmi dobreho utocneho hraca a za Holandsko dava goly kazdy zapas ale inak mi nevadi, uz som sa s tym davno zmieril

Reagovat
SCELO

zaujmave, ved wijmaldum hra takto kazdy zapas, uz asi 2 sezonu.....

Reagovat
fff

Prvy polcas sme boli lepsi, ked sa k tomu prida ta cervena,m tak musime to v druhom polcase uhrat na 3 body.

Reagovat
fff

Hendo pred tou CK paradna nahravka .

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
blade115

Bohužel jasná červená. Christensen je pako a je jedině dobře, pokud se na hřiště o to dřív dostane Thiago nebo dostane šanci Tomori. Ale ono by v první řadě stačilo, kdyby si oba Němci začali hlídat ofsajdy a ty potenciální šance neskončily zvednutým praporkem...

Reagovat
smazaný uživatel

Kante je boh tochto hráča by som chcel v Arsenale najviac

Reagovat
avicii

Červena jasná.. Snáď sa teraz rozbehneme v druhom polčase ale CFC bude teraz urputne brániť.. Tam pomôže Thiago inak zatial dosť nuda

Reagovat
cubazi

Thiaga určite, škoda že nemame hroťaka, kludne by som stiahol stredoveho hráča a dal tam hroťaka plus Firmina pred hrotakom...

Momentalne však je potrebne vyriešiť aj stopera, Matip aj Gomez zvyknu byť často zranení (myslim to ironicky lebo su sklenny)

Reagovat
avicii

Jota by sa tiež hodil, ale nebal by som sa aspoň 15 - 20 minút pred koncom dat miesto Bobbyho Minamina

Reagovat
Talker

No, celkem slušný poločas nezabije tentokrát Kepa, ale Christensen.

My fakt uvažujeme o tom, že si necháme v kádru Rudigera s Christensenem a pošleme na hostovačku Tomoriho? To je fakt stupidní rozhodnutí. Tomori sice není výrazně spolehlivější, než Christensen s Rudigerem, ale je o dost rychlejší a navíc je u něj šance, že se bude zlepšovat, když to byla jeho první sezona v PL.

Reagovat
spider_8

Achjo, zrovna když hrál Christensen a celá naše obrana docela dobře, tak udělá takovou kokotinu. Červená určitě pískatelná, byť je otázka jestli by byl Mané u míče první. Ale nejspíš jo. Dolů by měl jít určitě Havertz, ten ještě není fyzicky připravený na PL a dneska nebyl žádný jiný důvod proč ho dát na hrot, než že stál 70 mega. Oproti tomu Werner je parádní. Sice ve finálce dojebal co mohl (hlavně to zakončení z ofsajdu ), ale jinak je fakt výborný a PL mu sedne jak prdel na hrnec. Ještě Kanté je výborný.

Reagovat
Talker

Tak u Christensena je to vždy jen otázka času, kdy nějaký zápas kompletně zkurví.

Reagovat
Lembju

Kovačič je na balonu naprosto fantastickej.

Reagovat
Greny

Každopádně absolutně nemám problém s redkou ale co mě vadí...proč se tady ty ruce na soupeři nezkoumali i pro rohach a primacich... To by bylo penalt... Když mu to ve varu takhle zastaví tak je přece jedno jestli běží sám na branku nebo rozbíhá se na hlavu faul jak faul

Reagovat
hitZor

Při té naší standartce tam někdo snad takhle přidržel Zoumu, když se komentátoři divili, že tam už nikdo za Alonsem nenabíhá, to klidně mohla být penalta a nikdo by se nemohl divit.

Reagovat
Greny

Na to narážím ... Faul jak faul

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, takhle zkazit vyrovnanej zápas

Teď jen jestli objetovat Mounta, Jorginha nebo Havertze.

Reagovat
Svatej

Zápas pro nás v podstatě skončil, alespoň můžu jít dělat něco jinýho a tohle si pustit max jako kulisu..

Nejhorší je, že za to Christensena ani tolik neviním. On prostě tragéd je a vždycky bude, ale že Lampard tam, do psí prdele, nedá Tomoriho, kterej by jedinej rychlostně smazal celou tu jejich trojku, jako to předvedl při uplně prvním zápase, to ne. Rovnou to pojistí Alonsem a Jorginhem, aby byl ten fyzickej rozdíl pokud možno co nejimpozantnější.

Při takový parádě stačí už jen přimíchat Mounta na křídlo za jediným učelem (smazání Roba) a vysranej zápas je k dispozici ke stažení zdarma.

Werner sice nevolí ideální řešení, ale byl ve správných místech a dělal tak nějak to, co jsem od něj čekal. Jakmile si Frank nahrabe koule, který měl v minulý sezoně a nechá Havertze s Mountem hrát uprostřed, mezitím co opravdový hro´táky nachá se bít tam, kde jim to je přirozený, bude to koukatelný a bude to sexy.

Reagovat
vitasrp

Tomori nehrál soutěžní zápas kolik měsíců, 6? Jak si myslíš, že by takový zápas z jeho strany vypadal? Ostatně v druhý půli se asi přesvědčíme sami.

Reagovat
Svatej

Za to si ale znova Lampard může sám, měl ho k dispozici už někdy po coroně a nenapadlo ho, že by bylo dobrý mít hráče s jeho profilem v kondici... Místo toho tam furt rve týpka, kterej ho už xkrát zklamal, tady se to hodně složitě obhajuje .

Jediný vysvětlení je pro mě to, že musí bejt Omori neuvěřitelně na hovno na trenincích, ale kdyby to bylo tak zlý, tak ho nebere ani na lavičku..

Reagovat
vitasrp

Nevím no, byl zraněnej někdy do prvního týdne v červenci, kdys ho jako chtěl rozehrávat? Pak se počítal každej debilní bod, takže tam toho prostoru fakt mnoho nebylo. Ale s tím Christensenem je to prostě od toho kiksu s Barcou furt stejný - dobrej výkon a pak vždycky zákonitě přijdd průser jako kráv.

Reagovat
Svatej

Tak to máš furt 7 zápasů v extrémně nabitým programu. Chápu, že se tam hrálo o každej bod, ale riskovat zranění hráčů z přetěžování je podobně riskantní jako tam pak poslat uplně nerozehranýho.. Prostoru měl podle mě hodně a tohle je zrovna tým, kterej je pro Tomoriho doslova jak dělanej, proto jsem tak nasranej....

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě tam stejně půjde Azpi.

Reagovat
ajouki

Proč si teda minulou sezonu strávil voláním, aby Christensen byl před Zoumou? Když píšeš že Christensen je a vždy bude tragéd.

Reagovat
Svatej

Protože v danej moment byl Zouma ještě větší tragéd? To mě tu chceš natírat za to, že jsem změnil názor, nebo za to, že se situace změnila?

Reagovat
ajouki

Natírat tě nebudu. Pokud si změnil názor, tak palec nahoru

Nezkoušej to ale na mě, že Zouma byl tehdy větší tragéd.

Reagovat
Svatej

Já z tohohle neustoupim.

Zouma byl přímo ubohej, stejně jako pak později skvělej. V době, kdy jsme se o tom bavili, tu svoji formu neměl a fakt, že to prostě nikdy nebyl žádnej Luiz v oblasti rozehrávky, mu v mých očích nikdy pomáhat nebude a vždycky ho stejně budu chtít mimo tým. Má jedinou kliku, že ti další vedle něj jsou ještě horší a nedokážou se přes něj dostat i přes to, že je to tak staromodní stoper.

Reagovat
ajouki

Když myslíš.. Brát ti tenhle názor nebudu, ač s ním nesouhlasím. Nedovedu si představit, že se celou sezonu zastávám tragéda, až se najednou zastávám nejlepšího stopera Chelsea

Reagovat
Svatej

U nás se to bohužel nemusí vylučovat

Reagovat
icemike

Christensen nikdy nebyl a nikdy ani nebude lepší než Zouma

Reagovat
Svatej

To jsou kecy...

Reagovat
icemike

Nejsou, to je holy fakt. Christensen je možná lepší záložník, ale když jde o obranu, tak tam vede zouma o parník.

Reagovat
vitasrp

Jinak bych ocenil dvě věci - presink Liverpoolu je super nejen v tý intenzitě, ale i v té jejich schopnosti směrovat hru neustále na tu stejnou stranu do přehuštěného prostoru. Pro střední záložníky je nesmírně riskantní se otočit a přenést těžiště hry, jelikož jsou z té slabé strany vždy pod takřka okamžitým tlakem. A když zrovna nejsou, stejně je tam v jejich hlavách poznačeno, jak obrovský riziko takový manévr představuje, takže míč raději dají zpět do přehuštěného prostoru.

Druhá - nám chybí náběhy za obranu, který podniká jen Werner a bčas Kanté. To je holt dáno typologií hráčů, Havertz si bude chodit pro míč do nohy a Mount je záložník, takže to taky tolik v krvi nemá. Nehledě na to, že jediný, kdo je schopen dát kvalitní dlouhý pasza obranu, je James, což tým proti takhle vytažené obraně hrozně limituje. Zouma jede na jistotu, Christensen je možná jistý na míči, ale jen na krátkou vzdálenost, přenesení do prostoru nemá žádný. Jorginho v takových momentech balón sotva ukopne a balón letí dva dny a Kovačičova přednost to taky zrovna není.

Reagovat
Talker

Podle mého by tam měl být na hrotu Tammy nebo Giroud a kolem nich by měli lítat ti ostatní hráči. Mít na hrotu Havertze, který se stahuje do hloubky a ve vzduchu nemá moc šanci mi přijde zbytečný.

Reagovat
hitZor

Reagovat
spider_8

Taky jsem si říkal, jak by se nám dneska hodil Fabre.

Reagovat
icemike

Při každém zisku míče tam ty nabehy jsou. Nabehy nechybí, chybí poslat míč, dva zápasy za sebou měl Mount několikrát šanci poslat míč dopředu, ale ne, on se vždy otočí a šup na stopery

Reagovat
Luc-Luc

hrajem dost nahore a Werner a spol maji vepredu dost prostoru, nebal bych se to trochu zatahnout a nechat Chelsea hrat, jsou dost zatazeni a to nam dela problemy

Reagovat
Kixi Syhimour

Thiago jde na hřiště

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle by mohlo být pro Odoie, aby jim tam utekl.

Reagovat
fff

Thiago

Reagovat
avicii

Thiago hore

Reagovat
Luc-Luc

Thiago pojd

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo dole?

Reagovat
Luc-Luc

tam musi byt nejake zraneni

Reagovat
Kixi Syhimour

Třeba není tolik rozehraný, přeci prvně hrál proti Leedsu

Reagovat
oli9

Možná jen Jürgen ví že proti 10 a betonu bude Thiago napaditejsi a platnejsi

Reagovat
Talker

Já osobně doufám, že Liverpool dá brzy gol a my překopeme tu zálohu a místo Jorginha tam pošleme třeba Tammyho a místo Kovačiče Odoie. Protože tenhle systém mi přijde strašně nestabilní.

Reagovat
John Obi Mikel

A v záloze bude Kanté na 3

Reagovat
Talker

Kante+Mount...

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Maniiiinho

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Luc-Luc

gooooooooooooool

Reagovat
Luc-Luc

pekne jsme je rozebrali

Reagovat
smazaný uživatel

Goool

Reagovat
oli9

Maneeee

Reagovat
cubazi

sexi

Reagovat
smazaný uživatel

šach mat, teď se to rozjede ft 0:4

Reagovat
Coutinho10

Sadio

Reagovat
Svatej

Tak jsme tomu stejně šanci dal a..... Bože pískej konec, tohle je fyzicky bolestivý na sledování a má to potenciál na to, že to skončí 6kou.

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

zeby dalsi hattrick?

Reagovat
mickey mouse

wohoooo gooool

Reagovat
smazaný uživatel

ok, uz mi ho je luto

Reagovat
patas92

Kepa klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa

Reagovat
Luc-Luc

gooooooooooool Sadio Kepa na Kariuse

Reagovat
Svatej

adios

Reagovat
dantetomas

To je klaun ten Kepa... Zlaty Karius

Reagovat
oli9

Kepa

Reagovat
Registrujisejenproto

Kepovi ať začnou balit věci už teď ze šatny

Reagovat
Greny

Kepinhooooo

Reagovat
Talker

Kepa+Christensen

Reagovat
ACSMan

Please kep him in your team

Reagovat
masina_LFC

Kepa nesklamal

Reagovat
spider_8

Utraťte ho ty vole

Reagovat
Gazdo

Reagovat
John Obi Mikel

Vždycky se mi to před gólem sekne

Reagovat
off-olda

Čurák vymrdanej. To je taková kunda, že to nemá obdoby.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dvě hovada mají prostě potenciál posrat jakýkoliv zápas...

Reagovat
mickey mouse

Kepa je týpek

Reagovat
Tolstobik

Tvl ten Kepa je hroznej chudak

Reagovat
Svatej

Jen teda WTF Mané... Má lepší zpracování střílený přihrávky soupeře než má spousta hráčů zpracování malý domů.... šílený

Reagovat
ondris

Reagovat
John Obi Mikel

Kepa

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidim to, cestujem autobusom z vlastneho zapasu. Bola cervena ci vymyslena?

Reagovat
Riviera Kid

Jasná

Reagovat
Ranoth

jasna

Reagovat
ondris

jasná redka

Reagovat
SCELO

dala sa pisat, podla mna ale dost prisna.....

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná a teď nás mačkáte, máme problém dostat se za půlku.

Reagovat
mickey mouse

Jasná, Mané byl stažen posledním hráčem sám před Kepou

Reagovat
masina_LFC

100% červená, nikto normálny o tom nemôže pochybovať

Reagovat
smazaný uživatel

vymyslena ako vzdy vsetko pre Liverpool

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

rozhodne obhájiteľná. Ale trocha prísnejšia by som povedal. Ale už len za tú blbosť si ju zaslúžil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako si dopadol, Duš?

Reagovat
Whitemedia

Pořád ti samí dokola.. jak kdyby mi nebylo před zápasem jasné, kteří hráči to celé dojebou.

Reagovat
vitasrp

Ten Kepa. Ty krávo, prosím, táhni doprdele už.

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea snad neměla horšího gólmana.

Reagovat
John Obi Mikel

PL snad neměla horšího gólmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Spicenec španělský

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt Kepa hoven

Reagovat
Kluivert9

Utratit 230 mega a v brance mít pořád tohle, to je fakt umění

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno tohle ma ten spicenec spanelsky za Sarriho

Reagovat
RadekVonCZE

Nejdražší brankář historie dámy a pánové

Reagovat
Ranoth

Kepa Kepa Kepa to je frajer

Reagovat
Melda

Firmino tam dobře Manemu ukázal kam má jít to je 1/2 "A"

Reagovat
smazaný uživatel

Spicenec španělský

Reagovat
Whitemedia

Pro Kepu tohle musí být poslední zápas v našem dresu. Ať táhne na nějaké hostování a už se nikdy nevrací.

Reagovat
off-olda

Bilbao udělalo nejlepší obchod v historii fotbalu.

To jako jako kdyby Sparta koupila za těžký peníze Kuču.

Já už toho zmrda fakt nemůžu vystát. Ze Španělska už nikdy nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Kucu

Reagovat
Kixi Syhimour

To musí být největší flop dějin PL, ne?

Reagovat
off-olda

Dějin fotbalu.

Reagovat
blaugrana

Konkuruje mu Griezmann za 120 a Dembele za 140.

Reagovat
Gazdo

Coutinho za 160 ktoreho sme poslali do Bayernu na hostovanie aby tam vyhral treble a dal nam dva goly si myslim vyhrava

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

jednoznacne

Reagovat
Manik...

Reagovat
cubazi

home made porn

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago je už teraz fantastický, kontrola lopty 100 bodov, paráda. Snáď mu to vydrží dlho

Reagovat
drussbarb

Dobře se to u nás naučil, my máme Pjaniče

Reagovat
SCELO

som zvedavy kolko mu to v LFC vydrzi.....

Reagovat
Kixi Syhimour

Robertson

Reagovat
fenixLFC

jak tam zosmiesnil jorginha ci kto to bol

Reagovat
smazaný uživatel

Tady vidime, v jake prdeli je fotbal, kdyz Kepa stal tolik peněz. Fotbal je fakt cerna dira na peníze. Staci hype, a hned litaji miliony.

Reagovat
Ranoth

Kepa mal nejaky hype ? pred prestupom som o nom ani nevedel ze existuje

Reagovat
smazaný uživatel

Musel ho nekdy vyhypovat. Asi agent s medii.

Reagovat
janinho

pol roka pred prestupom ho mal na lane Real, ale tusim sa vtedy zranil na 2-3 mesiace tak z toho zislo. zaplat Panboh

Reagovat
stas87

Co Kai? Ukazal nieco do vystriedania alebo to bol rovnaky vykon ako v prvom zapase?

Reagovat
Svatej

Hrál na hrotu a neměl ani kde se ukázat, když měl za úkol zaměstnávat Dijka.. V takovým zápase by zmizel skoro každej hroťák

Reagovat
PP

na křídle je úplně zabitý.. Snaha tam je, ale to je tak vše. Nicméně jeho může soudný člověk hodnotit po půl roce a na svém postě.. ne ted.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jakym kridle?

Reagovat
Svatej

prostředním

Reagovat
Talker

Nic extra. O něco lepší, než v předchozím zápase, ale téměř na nic zajímavého si u něj nevzpomenu.

Reagovat
avicii

ja mam pocit ze on bude mat dlho problem sa rozohrat na nieco co sa od neho ocakava, ak vobec

Reagovat
redyyz

Fabinho>Werner o parník

Reagovat
Talker

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď Mily taky si dej jednoho

Reagovat
mickey mouse

Milnerko

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovo. Zajímavý zapas je od 60' zabity diky kktovi v brane. Teď už to bude jen prihravani, prepinam na Spartu. Kepa na hrad.

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa zákrok

Reagovat
Luc-Luc

Thiago s jednim treninkem si to dava slusne

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked uz Chelsea nehraje

Reagovat
Honza Matoušek

Tu lehkost s přehled o hře ale poznáš po pár dotecích. To je to, co nikdo z našich ostatních záložníků nemá.

Reagovat
SCELO

dufajme ze mu to vydrzi.....

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě jeden ale tam ale musíme dát

Reagovat
Kixi Syhimour

No, prostě třeba dát ten třetí

Reagovat
Luc-Luc

dive

Reagovat
Svatej

Byla otázka času, než Werner s Fabinhem vymrdá

Reagovat
smazaný uživatel

a nez nekto vymrda s poskokom Jorginha

Reagovat
Svatej

To už udělal Ederson, zas si tak nefanděte

Reagovat
smazaný uživatel

ja ze premenil za Chelsea vsetky, tak nic

Reagovat
John Obi Mikel

To bylo v rozstřelu.

Reagovat
off-olda

Timo

Reagovat
John Obi Mikel

Penalta

Reagovat
Kixi Syhimour

Nazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr, konečněěěěěěěěěěěěěěěěěěě

Reagovat
Registrujisejenproto

Vzpomínáš na naši debatu po poháru?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jistěže , ale pořád si za tím stojím, přeci jen tohle je jeho první chycená za nás, ale rozhodně v jejich chytání může pokračovat

Reagovat
JessePinkman

Jsem mu věřil dneska. Ještě, jak jsi ho tu kritizoval.

Reagovat
Kixi Syhimour

Viz nahoře , pořád to podle mě není na přehodnocení mého názoru, ale jsem rozhodně rád, že ji chytil a že jsem to krásně přivolal

Reagovat
Luc-Luc

Alisson

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago Jorginho

Reagovat
Kixi Syhimour

Thiago zbytečně

Reagovat
Luc-Luc

vsak se ho ani nedotkl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

A další čurák do party.

Reagovat
smazaný uživatel

Poskoč si

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze sis poskocil ty pico

Reagovat
ondris

Alisson chytil penaltu

Reagovat
Luc-Luc

pojdme dat tem zebrakum treti

Reagovat
Talker

Ježiši

Reagovat
John Obi Mikel

To je vůl.

Reagovat
REPLIKATOR

Alisson

Reagovat
Whitemedia

A je to komplet, celá slavná čtveřice, od které jsem čekal těžkou bídu, dodala těžkou bídu.

Reagovat
Melda

Pak, že je neumí chytat

Reagovat
smazaný uživatel

konecne sa im zacal venovat uz toho asi bol plny internet

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš tak nedal penaltu, se neposerte.

Reagovat
smazaný uživatel

nam je ukradnuta vasa penalta, ale ze Alisson konecne nejaku chytil

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky nemluvím k vám

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
off-olda

Reagovat
John Obi Mikel

To má z toho, že to furt kope na jedno místo.

Reagovat
vitasrp

Kepa, Christensen, Jorginho. Kdyby fakt šli všichni pryč, vůbec by mi to nevadilo.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Svatej

S Jorginhem takhle vyjebal už Ederson, tahle metoda prostě má svoje nedostatky..

Reagovat
patas92

Jorginho tím svojim retardovaným poskokem pokaždé ztratí veškeré momentum a nemůže to pak kopnout jinak než po zemi a ještě bez razance.

Reagovat
smazaný uživatel

To je strasna debilita. Jakmile golman vystihne stranu nebo si pocka tak je to v riti..

Reagovat
patas92

Jorginho je teda na penalty dost úspěšný, ale s tímhle stylem to musí trefovat fakt co nejpřesněji.

Reagovat
Talker

Tak dal 8 z 8 doteď, což je luxusní bilance a byl spolehlivý. Asi se nečekalo, že to vyfailuje.

Ony jsou penalty prdel třeba u Mounta - ten kopal zatím jen 3 v dospělém fotbale a všechny je napálil do stejného místa - do levého horního rohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podivej se na ty jeho predchozi penalty, klidne to i obcas zvedne. ale jde predevsim o to, ze diky tomu poskokku vetsinou strili do prazdne, kvuli pohyvu golmana. ostatne jeho uspesnost mluvi za vse.

Reagovat
kiwwi

takze ten poskok ti znemozni kopnut to inac ako po zemi a bez razancie?

hmmmm

https://www.youtube.com/watch?v=A5waGZfwt5E

Reagovat
cristiano.K.

je to s tím poskokem o dost těžší kopnout to prudce.

Reagovat
Matić

Kdo přišel dříve s tímhle stylem kopání penalt? Já měl za to, že to byl právě Jorg, ale od komentátorů stále poslouchám, že to Jorg odkoukal od Fernandese?

Reagovat
smazaný uživatel

Jorginho první.

Reagovat
CR7RONALDO

Samozrejme, keď mám na tikete obaja dajú gól, tak ju akurát nedá.

Reagovat
Svatej

Může mi někdo vysvětlit, jak to u těhlech zákroklů Firmina s Tomorim funguje? Však se držej navzájem a Firmino má už tak lepší pozici tím, že se o Tomoriho celým tělem zapírá a mí k míči blíž..

Reagovat
smazaný uživatel

v tychto pripadoch sa samozrejme vzdy piska v prospech hraca liverpoolu

Reagovat
Remt

Ale no tak..

Reagovat
icemike

Pravda.... V tychto pripadoch sa samozrejme vzdy piska v prospech hraca v červeném

Reagovat
Remt

Nerozumím co tím myslíš. Narážíš na něco v těchto prvních 2 zápasech? V tom s Chelsea mi přišlo vše OK

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale sakra koncentrace a ta třetí branka

Reagovat
Talker

Jako když už Jorginho nedá ani penaltu, na co nám na tom hřišti je?

Reagovat
vitasrp

Frajer je tam od jistoty na míči a přihrávek rychle od nohy, aby dokázal prolomit presink soupeře. Realita ale je, že když jej někdo rychle napadá, tak akorát vrací míč do míst, odkud jej dostal, nic netvoří, nijak týmu nepomáhá a dozadu je podprůměrnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že poslední měsíce stojí fakt za hovno.

Reagovat
Talker

Tak to by se očekávalo, ale prakticky ten přínos moc nemá, je na to příliš pomalý. Fakt škoda, že jsme ho neposlali do Juventusu loni se Sarrim.

Reagovat
irik

Reagovat
EXoRcIsT

Kepa si ide svoje Chelsea musi priviest noveho brankara a Kepu predat toto utrpenie nema zmysel predlzovat a aj Kepovi to pomoze zmenit prostredie alebo profesiu

Reagovat
Svatej

náhrada už je koupena

Reagovat
Euphael

Kepu nikdo nekoupi

Reagovat
Svatej

Jsi mohl ještě 15 minutek počkat Franku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

To se fakt kope penalta po tom, co se o protihráče Thiago otřel bradavkama? Aspoň, že to Alisson chytil

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky bych to rád viděl znovu

Reagovat
smazaný uživatel

ano bola prisna. ale thiago tam vobec nemal a ani nemusel ist. ono to vyzeralo tak akoby si to aj sam uvedomil a tomu suboju sa snazil vyhnut ale jak ho Werner ucitil isiel k zemi...

Reagovat
smazaný uživatel

všimni si kontaktu noh.

Reagovat
Sm0ker

podkopnul mu nohy

Reagovat
hitZor

Reagovat
Kixi Syhimour

Thiago teď ale dobře ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

Ale musím říct, že Zouma je boží.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak on i Andreas hrál dobře, než to podělal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Zouma i Tomori naprosto skvěle.

Reagovat
rave

Fabinho>VVD dneska, totální boss vzadu.

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, že nehrál od začátku Giroud. Nikdo jiný proti VVD nemá šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tammy Abraham (Chelsea) vyhořel ve 100procentní příležitosti! Utíkal sám na gólmana a v malém vápně zkusil zacílit po zemi doprostřed brány. Alisson se ovšem nenechal rozhodit a předvedl jistý zákrok.

z livesportu.. jak tadyty blaboly vznikaji to nedovedu pochopit, v podstate vse krome toho, ze se zucastnil tammy a alisson, je nesmysl

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tammy Abraham (Chelsea) vyhořel ve 100procentní příležitosti! Utíkal sám na gólmana a v malém vápně zkusil zacílit po zemi doprostřed brány. Alisson se ovšem nenechal rozhodit a předvedl jistý zákrok.

z livesportu.. jak tadyty blaboly vznikaji to nedovedu pochopit, v podstate vse krome toho, ze se zucastnil tammy a alisson, je nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa to jistí

Reagovat
Remt

teď to vyčapal pěkně ale

Reagovat
off-olda

ZÁKROK !!!!

Reagovat
Kixi Syhimour

Wijnaldum venku

Reagovat
off-olda

A dalšííííí !!!!

Reagovat
Kixi Syhimour

skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 proti chelsea v deseti to je prostě sakra málo

Reagovat
mickey mouse

ale houby, na co se zbytečně vyšťavovat v druhém kole, když výsledek byl jasný od 60 minuty?

Reagovat
cubazi

Spokojnosť a diskretnosť

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva a teď to bude chytat.

Reagovat
Ranoth

Wolves by dnes mohli zabodovat proti nerozohranemu superovi

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Gundogan pozitivny

Reagovat
fff

Null and void.

Reagovat
Luc-Luc

City by mohli dnes uz konecne ztratit

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Briggus

Wolves je přejedou, však City nedali ještě ani gól

Reagovat
vladis271

hajzel...si ma predbehol

Reagovat
PhilipS

Tvle radši bych vzal Suareze zadarmo než Williana Kdybychom to trochu uměli tak jsme mohli mít za hubičku Jamese a teď Suareze. To už by solidní kádr

Reagovat
stiflerovamama

No tak červená za podobnú situáciu ako včera, ale tu si myslím, že sa nemala dávať.

Reagovat
BennDyaz

Protože to Watkins nevzdal a neskácel se k zemi? (A tím nechci říct, že Mané něco takového udělal)... Ty vole, dyť ho Egan držel dobrý 4 vteřiny a přesto gólman tak tak odkopával. Jasná červená

Reagovat
stiflerovamama

Mne teda teraz prišlo, že sa tam držali obaja

Reagovat
Minister

Emi

Reagovat
smazaný uživatel

Rudá správně udělená. Sheffield jasný sestupující letos bohužel. Svoji sezonu měli.

Reagovat
Bukaj LFC

Tenhle víkend bylo sázení na penalty velká radost

Reagovat
smazaný uživatel

emi kral

Reagovat
stiflerovamama

Walker-Stones-Ake-Mendy

Na tu obranu som zvedavy

Reagovat
avicii

Laporte?

Reagovat
Kixi Syhimour

Karanténa

Reagovat
Raylan

Delap na lavičce

Reagovat
diastan

Tak jdeme po tem

Reagovat
smazaný uživatel

Ake - Stones, tak to chci videt

Reagovat
SunFells

Kks Foden vypadá jak Spock.

Reagovat
Coutinho10

tahle barevna kombinace mi k City vubec nesedi...vypadaji jak Spurs

Reagovat
Kixi Syhimour

Vypadají jako naše loňský druhý

Reagovat
Coutinho10

my meli cerne trenky, ale to nebyla zadna novinka ta bilo-cerna kombinace u nas u tech venkovnich dresu, ale u City si tuto kombinaci nevybavuju a vubec mi k nim nepasuje

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to vypadalo teda na slušný dive

Reagovat
Luc-Luc

zluta nic pro to simulantsky hovado ?

Reagovat
pingla

bez karty?

Reagovat
Mato178178

preco to radsej neskusi zakoncit ale pada na zem ... a karta za simulovanie nic to sa raz dava a inokedy nie

Reagovat
Remt

V pravidlech pro VAR to určitě není ale v tuhle chvíli by mělo zasáhnout a ten vocas dostat žlutou kartu pokud tohle rozhodčí nevidí jako jasnou trapnou simulaci. Idiot jeden

Reagovat
pingla

šlo by řešit tak, že by se spekulovalo o penaltě, ta samozřejmě nebyla ani náhodou + Sterling by dostal žlutou za ten pád

Reagovat
Remt

stejně jako neodpískaná jasná penalta tak i toto ničí fotbal. On to zkouší v každým zápase podle mě a jelikož za to nedostal žlutou teď tak to ještě v tomhle zápase zkusí, kor pokud by například na konci zápasu prohrávali, tam je to tak jistý asi jako to bylo jistý u Petržely když prohrávala na konci zápasu Plzeň Kdyby se na to dalo vsázet, vsadim barák, ten upadl vždy:D

Reagovat
pingla

on je strašná mrdka, nenávidím ho za ty pády

Reagovat
Luc-Luc

tohle musi byt penalta nebo zluta, sudi nezvladl, asi pripluli kaprici

Reagovat
Remt

mozna to nechal byt protoze je zacatek zapasu i kdyz to je debilní důvod. jinak si to nedokazu vysvetlit

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to bylo u Liverpoolu, tak je urcite penalta.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
diastan

Žlutá nebo penalta, tady nemá být nic jiného, málo kdy ještě nastane varianta kdy zakopne sám ..

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, fakt dresy Tottenhamu, to je moc

Reagovat
jk

Reagovat
Kixi Syhimour

Podence , vlevo volný Vinagre a on vystřelí

Reagovat
Luc-Luc

obligatni penalticka

Reagovat
Kixi Syhimour

Saiss

Reagovat
diastan

Hlavně ať je kope i dál

Reagovat
Remt

ještě že jí dal, jinak by se zase musela opakovat dokud by jí nedal

Reagovat
diastan

Reagovat
Remt

případně by přiběhl Sterling upadnout přes golmana aby se zahrávala další, tak nějak to divadlo tuším tenkrát probíhalo To byla strašná sračka, nevěřil jsem že toto může být v anglické lize možné, ve španělsku možná ale v anglii?

Reagovat
Remt

Tu poslední odpověď už mi ani nevopalcuješ, protože ti samotnýmu bylo stydno když jsi tu trapárnu viděl, že? Těžko obhajovat takovej odpad jakym je Sterling

Reagovat
diastan

Tak tak a napsal si jich víc

Reagovat
Remt

jsem rád, že máme stejný názor na tu komedii

Reagovat
SpecialOne

Tam musí přijít ten Semedo, ať může Adama brousil lajnu a nejlépe i nějaké LW, Podence a Neto, to je na Championship.

Reagovat
diastan

Tak Kevin ještě 2 Áčka a dnes má splněno

Reagovat
Remt

až ve sprše

Reagovat
FUnk

hosi nekdo kvalitni stream na vlky? diky

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
PP
Reagovat
gazza62

A mohli hráči na lavce zatleskat za odpískání penalty ?Tak jak kritizoval sluníčko Klopp?Za chvilku bude problém nad někým vyhrát 5-6:0 ,že je to diskriminace tak jak to kometovali u ženského fotbalu.Jinak se z této krásné hry kontaktního sportu stává pomalu bezkontaktní sport pro buzny .Za chvilku tam budou hrát ještě transky .Hnus běžte si kleknout cukrouši!

Reagovat
Remt

...Z obyčejné věci, kterou Klopp řekl v rozhovoru se zase dělá senzace jen proto že o tom (nesmyslně a bezdůvodně - proč vlastně?) napsal článek Eurofotbal.

Proč z toho děláš takové halo? Řekl, že ho to naštvalo a pokud jsi si všiml dost z nás v té konverzaci souhlasilo s tím, že není moc fér gesto oslavovat odpískanou penaltu, červenou kartu soupeře apod. Tak zase nevyvolávej senzaci tam kde není.

Reagovat
diastan

Reagovat
Front hell

Beztak by jsi rád nějakého tranďaka pomazlil

Reagovat
diastan

Reagovat
PP

hmmm, krásná akce..

Reagovat
stiflerovamama

Wolves sklamanie

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, hotovo, Wolves moc netuší a spíš to vypadá, že oni nejsou rozehraní, zároveň výborný pressing City.

Jinak se docela překvapen, že Foden si nezměnil číslo a zůstal u 47.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda škoda, Wolves jsem docela věřil proti této nerozehrané obraně, ale to už bych chtěl asi moc tenhle víkend/kolo .

Reagovat
Remt

však se tenhle pseudoklub zase někde zasekne bestak, ze Sterlinga je mi k zblití, idiot by měl dostat redku za divy hned jak vleze na trávník.

Reagovat
PP

celkově hraje City precizně.. Doteď nechápu, co zkoušel Pepek za experimenty v jednokolovém zápase proti Lyonu.

Reagovat
DieryVonry

Vůbec se mi to nelíbí, ale jestli někdo překoná Franka v počtu golu v PL z pozice založníka bude to Foden.. Teda pokud už ho začne Pep naplno využívat.

Reagovat
Luc-Luc

Vlci velky spatny, cekal jsem zabavnejsi zapas

Reagovat
patas92

City válec. Střed portugalců hrozný průchoďák.

Reagovat
mickey mouse

Csapláre úřaduj

Reagovat
Coutinho10

takovych sanci a nic z toho

Reagovat
smazaný uživatel

Podence je zaujimavy hracik

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Coutinho10

Rauuuul konecne

Reagovat
Luc-Luc

pojdme, jeste jeden !

Reagovat
SunFells

Je tam!

Reagovat
ttopi

Reagovat
mickey mouse

Tak nic no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele