Premier League - preview 19. kola

16.01.2021, 10:59, aktualizováno 18.01.2021, 08:49
Previews
Arsenal začal pravidelně sbírat body a pomalu se přibližuje k pohárovým pozicím, další krok může udělat v pondělí večer proti Newcastlu. Tomu se naopak nedaří, nevyhrává a minulý týden se stal prvním klubem, který prohrál se Sheffieldem United...
Arsenal FC - Newcastle United  (pondělí 21:00)
Pondělní večer nabídne osamělé utkání Premier League mezi Arsenalem a Newcastlem v repríze nedávného střetnutí totožných celků na stejném stadionu. Arsenal sice klání FA Cupu opanoval v poměru 2:0, ovšem stalo se tak až po prodloužení a Newcastle měl více než dost šancí strhnout výhru dokonce na svou stranu. V lize se však hosté poslední dobou trápí a manažer Steve Bruce se začíná ocitat pod čím dál větším tlakem.

Mizernou formu Magpies, která nyní čítá šest zápasů bez výhry, jen podtrhlo nedávné kolo, v němž Newcastle podlehl beznadějně poslednímu Sheffieldu United. "Byli jsme naprosto neuvěřitelně neschopní," nebral si Steve Bruce servítky ve zpětném hodnocení tohoto zápasu. "Bohužel se tohle stalo za mých osmnáct měsíců ve funkci víckrát, než by bylo zdrávo. Ani náznakem jsme se neblížili tomu, jak by to mělo vypadat."

"Možná je to o mentalitě, teď to uděláme po mém" pokračoval zkušený anglický kouč, jenž naznačil, že se chystá na taktickou změnu v podobě přechodu z pěti obránců na čtyři. "Pohrávám si s tím od chvíle, co jsem přišel. Hráli jsme určitým způsobem, abychom za každou cenu dosáhli potřebných výsledků, ale teď už tím hráči zpohodlněli. Postarám se o to, aby se věci změnily dle mých představ."

"Když jste manažerem v Premier League, naše představení proti Sheffieldu United nelze akceptovat. Musím za to přijmout odpovědnost. Kdybych byl naším fanouškem, dělal bych si starosti," dodal Bruce, který se v pondělí bude muset obejít bez suspendovaného Ryana Frasera, jenž uviděl dvě žluté karty právě v Sheffieldu. Pozvolna se do hry vrací trio Lewis, Shelvey a Lascelles, přičemž šanci na posun do základní sestavy má nejspíše jen první jmenovaný. S koronavirem a jeho pozůstatky pak nadále bojují Federico Fernández a Allan Saint-Maximin, jenž je kvůli této nevyzpytatelné nemoci mimo hru již celých sedm týdnů.

Arsenal po třech ligových výhrách a zmíněnému triumfu v FA Cupu v posledním kole naneštěstí pro příznivce "Kanonýrů" znovu zaváhal a po unylém výkonu uhrál na domácí půdě proti Crystal Palace jen bezbrankovou remízu. Jistý vliv na to měly absence Kierana Tierneyho s Gabrielem Martinellim, jejichž zranění však byla dle londýnského klubu pouze drobného rázu a je možné, že se některý z nich opět vrátí do hry. Plně fit se pak zdají být letní posily Gabriel a Thomas Partey.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Bellerín, Holding, Gabriel, Tierney - Ceballos, Partey - Saka, Smith Rowe, Aubameyang - Lacazette
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Darlow - Yedlin, Lascelles, Clark, Lewis - Hendrick, Hayden, Shelvey, Ritchie - Carroll, Wilson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 4.72 - 8.22
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sheffield United - Tottenham Hotspur  (neděle 15:00)
Až ve svém osmnáctém zápase sezony získal Sheffield své první ligové vítězství. Aby hned přidal druhý zápis, musel by předvést mimořádný výkon - v cestě mu totiž stojí šestý Tottenham.

Blades za sebou mají jednoznačně nejpovedenější týden ročníku. Nejprve si v náročném utkání poradili v FA Cupu s Bristolem, aby následně v domácím utkání zdolali díky Sharpově penaltě Newcastle 1:0, čímž si připsali první výhru v tomto vydání Premier League. V součtu se závěrem předchozího ročníku na úspěch čekali neuvěřitelných dvacet zápasů!

Ani Spurs se aktuálně nepyšní zářivou ligovou formou. Na začátku prosince sice ovládli severolondýnské derby s Arsenalem, nicméně od té doby v nejvyšší anglické soutěži vyhráli jen ve dvou zápasech ze šesti. Naposledy nedokázali na domácím hřišti zdolat outsidera v podobě Fulhamu, po zahajovací Kaneově trefě totiž dvacet minut před koncem inkasovali od Cavaleira.

Možná to bude znít překvapivě, ale bilance vzájemných střetů rozhodně nesvědčí ve prospěch Tottenhamu. Ten v nich v minulé sezoně získal jen jeden bod, před šesti lety pak v poháru uspěl výhrou a remízou. I dále v historii budeme těžko hledat období, od něhož by bilance hovořila ve prospěch Spurs.

Sheffield se musí obejít hned bez sedmi hráčů, jejich jména ovšem upřesněna nebyla. Ví se jen to, že mimo hru bude Robinson a v ohrožení je start Stevense, McBurnieho a Baldocka. Hosté možná budou postrádat Balea, s jistotou se ví to, že do utkání nezasáhne Giovani Lo Celso.

Zápas na Bramall Lane začíná v neděli v 15 hodin, řídit jej bude sudí Marriner.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Basham, Egan, Ampadu - Bogle, Lundstram, Norwood, Fleck, Osborn - McGoldrick, Burke
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Doherty, Alderweireld, Dier, Davies - Hojbjerg, Winks - Bale, Ndombele, Son - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.84 - 3.66 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Manchester United  (neděle 17:30)
Dlouho očekávaný souboj o první místo v tabulce je tu. V neděli odpoledne přivítá na Anfield Road domácí Liverpool svého odvěkého rivala, Manchester United. Utkání těchto dvou celků jsou již tradičně hodně vyhrocená, v letošní sezóně ale na důležitosti přidává ještě fakt, že se jedná o souboj prvního celku tabulky s druhým.

Liverpool ligovou soutěž dlouho vedl, jenže ztráta formy v období okolo Vánoc a dvě remízy s West Bromwichem a Newcastlem v kombinaci s porážkou na hřišti Southamptonu znamenají, že do vypjatého klání vstupují The Reds až z druhé pozice. Jejich zaváhání totiž maximálně využil Manchester United, který se po slabším úvodu dostal do vynikající formy a na čele tabulky si tak vypracoval tříbodový náskok.

Liverpool letos sužuje hlavně početná marodka, kvůli které se Kloppovi takřka kompletně rozpadla osa celého týmu. V jednu chvíli byli mimo například brankář Alisson, obránci Van Dijk, Gomez či krajní obránce Alexander-Arnold a záložníci Thiago a Naby Keita. Liverpool se se všemi problémy dokázal nějakým obstojným způsobem popasovat a pravidelně sbírat body, nicméně loňská dominance je pryč - což ale vzhledem k výše zmíněným absencím nemůže být velkým překvapením. Kloppovi svěřenci v lize prohráli zatím jen dvakrát, když na začátku října vybouchli na půdě Aston Villy a v prvním zápase v roce 2021 nestačili na rozjetý Southampton. Hlavním problémem každopádně zůstává slabá forma na hřištích soupeřů - krom kanonády na půdě Crystal Palace a vítězství na Stamford Bridge si totiž svěřenci Jürgena Kloppa z venkovní půdy tři body nepřivezli. Na domácím hřišti sice The Reds ztratili body jen jednou - po překvapivé remíze 1:1 s West Bromwichem Albion - ovšem pokud nedají do pořádku svou výkonnost na cizích hřištích, budou to mít s obhajobou ligového titulu jen velmi těžké.

Naproti tomu Manchester United sbírá na hřištích soupeřů jednu výhru za druhou. V dosavadním průběhu letošní sezóny cestoval na venkovní půdu v 8 případech a hned sedmkrát se mu podařilo přivést všechny tři body. Tato bilance je o to působivější, že hned v šesti duelech museli Rudí ďáblové skóre otáčet - fakt, že se jim to pokaždé podařilo, poukazuje na velmi dobrou vnitřní sílu mužstva. Svěřenci Ole Gunnara Solskjaera venku nezvítězili jen v jednom případě, když díky pozdnímu vlastnímu gólu Tuanzebeho jen remizovali na půdě Leicesteru 2:2. Oproti Liverpoolu zase ale mají Rudí ďáblové větší starosti s domácí formou - tu se jim sice v poslední době podařilo stabilizovat, jelikož na Old Trafford zaznamenali tři výhry v řadě, nicméně především na začátku sezóny si na vlastním stánku počínali zle nedobře. Pokud pomineme poslední tři ligová domácí klání, tak prvních šest zápasů na Old Trafford dopadlo pro Manchester United skutečně neslavně - zaznamenali totiž jedinou hubenou výhru nad West Bromwichem Albion, dvě remízy 0:0 s Manchesterem City a Chelsea a hned tři prohry - s Arsenalm, Crystal Palace a samozřejmě také onu potupnou prohru se Spurs v poměru 1:6. Ta je ale již dávnou minulostí - jen málokdo tehdy čekal, že by United po polovině ročníku mohli vést ligový peloton - ostatně tohle je poprvé od sezóny 2012/13, kdy se Manchester United nachází po novém roce na první příčce tabulky. A co víc - pokud by se mu podařilo Liverpool zdolat, mohl by si na čele vytvořit solidní (byť pravděpodobně jen dočasný) náskok 6 bodů.

Liverpool má velké starosti s pozicí stopera, kde mu pro zranění v poslední době chyběla trojice Van Dijk, Goméz a Joel Matip. Vypadá to ale, že by posledně jmenovaný do očekávaného šlágru nakonec měl zasáhnout, definitivní rozhodnutí ale padne až těsně před zápasem. Do hry určitě nezasáhne záložník Naby Keita a k dispozici nebude ani dlouhodobě zraněný Diogo Jota. Na straně hostujícího celku ze hry zranění vyřadí dvojici Phil Jones a Brandon Williams. Krom zmíněné dvojice se s drobnými šrámy potýkají také Anthony Martial, Nemanja Matič či Victor Lindelof - očekává se ale, že všichni tito zmínění nakonec budou připraveni nastoupit.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Fabinho, Robertson - Thiago Alcántara, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Van Bissaka, Bailly, Maguire, Shaw - McTominay, Fred - Rashford, Bruno Fernandes, Pogba - Cavani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.99 - 3.85 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Crystal Palace  (neděle 20:15)
Fotbalisté Manchesteru City se v rámci devatenáctého kola Premier League utkají s Crystal Palace. Citizens se tabulkou stále posouvají vzhůru a jsou už na třetím místě, a to mají ještě zápas k dobru. Crystal Palace je momentálně třinácté.

City v minulém kole narazili na Brighton, který díky přesné trefě Phila Fodena porazili 1:0. I v FA Cupu se Citizens podařilo zvítězit, když postoupili po výhře 3:0 na Birminghamem. Dvakrát se trefil Bernardo Silva a jednou Phil Foden. Guardiolův výběr už neprohrál osm utkání v řadě, přičemž šest z nich vyhrál. Díky tomu poskočili City z jedenáctého místa na třetí. V polovině letošních zápasů navíc nedostali branku.

Proti Crystal Palace si kvůli zranění nezahraje Sergio Agüero. "V mé hlavě a doufejme, že v hlavě hráčů, myslíme jen na Crystal Palace. V posledních dvou sezónách jsme je doma nedokázali porazit. Doufejme, že to nyní napravíme," uvedl manažer Citizens Pep Guardiola.

V minulém duelu Crystal Palace branka nepadla, Eagles remizovali 0:0 s Arsenalem. Z FA Cupu už jsou však po prohře 0:1 s Wolves venku. Poslední výhru si tak Palace připsalo v 17. kole v klání se Sheffieldem, kdy vyhrálo 2:0 po gólech Schluppa a Ezeho. Eagles v pěti z posledních sedmi zápasů venkovních duelů nedokázali vstřelit ani jednu branku. Proti Manchesteru City budou kvůli zranění chybět Wayne Hennessey, Mamadou Sakho a Jeffrey Schlupp. "Jestli se na tenhle zápas těším? No, opravdu ne, protože vím, že to bude pro nás velmi tvrdý oříšek. Musíte ukázat tolik disciplíny, energie a úsilí, které jsme vložili do minulého utkání. Musíme jít a udělat to znovu," řekl manažer Crystal Palace Roy Hodgson.

Poslední vzájemný duel Citizens a Eagles se odehrál loni v lednu a skončil remízou 2:2. Crystal Palace poslal do vedení Cenk Tosun, skóre poté dvěma brankami otočil Sergio Agüero. Vlastní branku si však v poslední minutě vstřelil Fernandinho.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Dias, Stones, Cancelo - De Bruyne, Rodri, Gündogan - Sterling, Jesus, Foden.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Tomkins, Kouyaté, Mitchell - Townsend, Milivojevic, McArthur, Eze - Zaha, Benteke.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 7.54 - 20.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - West Bromwich Albion  (sobota 13:30)
Wolverhampton Wanderers hostí v rámci devatenáctého kola Premier League West Bromwich Albion. Wolves se po nadějném startu do sezony čím dál více propadají tabulkou a nyní jim patří čtrnácté místo, West Brom je předposlední.

Wolves v minulém kole padli na domácí půdě s Evertonem. "Karamelky" poslal do vedení Iwobi, za "Vlky" poté srovnal Neves. Definitivně však ke konci druhé půle otočil výsledek Keane. V FA Cupu Wolverhampton dokázal vyřadit po výhře Crystal Palace, když se trefil Traoré. V příštím kole svěřence kouče Espírita Santa čeká celek z šesté nejvyšší soutěže Chorley. Proti West Bromu budou chybět, Jiménez, Jonny, Marçal, Podence a Traoré.

West Brom na vítězství čeká od 28. listopadu, kdy porazil Sheffield United. Naposledy dokonce vypadl z FA Cupu z třetiligovým Blalckpoolem, se kterým remizoval 2:2 a poté padl na penalty. V posledním ligovém střetu to byla jasná záležitost, Arsenal nedal Baggies šanci a vyhrál 4:0. Ani šestnácté kolo nedopadlo pro West Brom příliš růžově, Leeds na jeho stadionu zvítězil dokonce 5:0. Naposledy tak svěřenci manažera Allardyce překvapivě bodovali v baště Liverpoolu, kde remizovali 1:1. Proti Wolves nebudou k dispozici Gallagher a Grant.

Poslední vzájemný duel Wolves s West Bromem se odehrál únoru 2012, tedy před dlouhými devíti lety a tehdy hostující Baggies vyhráli vysoko 5:1.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Boly, Coady, Saids - Semedo, Neves, Dendoncker, Ait Nouri - Traoré, Silva, Neto.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Furlong, Ajayi, O'Shea, Gibbs - Phillips, Saeyers, Livermore, Snodgrass, Pereira - Robinson.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.69 - 6.24
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leeds United - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Leeds United hostí v devatenáctém kole Premier League na svém stadionu Brighton & Hove Albion. Domácím v tabulce patří dvanáctá příčka, Brighton je sedmnáctý dva body nad sestupovým pásmem.

Leeds v posledním duelu vypráskal z FA Cupu celek ze čtvrté ligy Crawley, který zvítězil 3:0. Předchozí duel na půdě Tottenhamu dopadl pro Leeds stejným výsledkem, když se prosadili Kane, Son a Alderweireld. Na konci prosince však Bielsovi svěřenci vyhráli 5:0 nad West Bromem, když se trefili Alioski, Harrison, Rodrigo a Raphinha a vlastní branku si dal Sawyers. Leeds má nejvyšší průměr gólu na zápas z celé ligy, konkrétně 3,71. Proti Brightonu mu budou chybět Berardi, Forshaw, Koch a Phillips.

Brighton v minulém kole prohrál těsně na půdě silného Manchesteru City, když se na konci prvního poločasu trefil Foden. Před tím sice "Rackové" dokázali v FA Cupu postoupit dál, ale z celkem ze čtvrté ligy Newportem pouze remizovali 1:1 a o postupu tedy rozhodly penalty, které Brighton vyhrál 4:3. V lize však tým z jihu Anglie nevyhrál už devětkrát v řadě, když naposledy skolil v devátém kole Aston Villu 2:1. Proti Leedsu budou chybět Connolly, Jahanbakhsh, Lamptey a Welbeck.

Poslední vzájemný zápas Leeds s Brightonem se odehrál v březnu 2017 a letošní nováček vyhrál 2:0.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Dallas, Ayling, Cooper, Alioski - Struijk - Raphinha, Rodrigo, Klich, Harrison - Bamford.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - Veltman, Dunk, Webster, Burn - Pröpper, White, March - Mac Allister - Tau, Trossard.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.65 - 3.12
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Burnley FC  (sobota 16:00)
Anglická Premier League pokračuje devatenáctým kolem, ve kterém přivítá londýnský West Ham United o záchranu bojující Burnley. Kladiváři prožívají jednu z těch lepších sezón - po necelé polovině soutěže se sice nacházejí "jen" na desáté příčce, na druhou stranu třeba na čtvrtou příčku ztrácí pouhých 6 bodů. To Burnley se nachází v druhé polovině tabulky jen pár bodů nad sestupovou propastí - po nepřesvědčivém úvodu však svěřenci Seana Dycheho začali pravidelněji sbírat body a pokud v nastoleném trendu budou pokračovat, měli by se v nejvyšší soutěži zachránit.

Forma Kladivářů momentálně není vůbec špatná, ostatně v nejvyšší soutěži v posledních sedmi kláních soupeřům podlehli pouze dvakrát - nejprve když po vynikající první půli neudrželi svůj náskok a Manchesteru United nakonec podlehli poměrem 1:3, následně zase na Stamford Bridge byli více než vyrovnaným soupeřem, jenže svou herní převahu nebyli schopni přetavit v brankové příležitosti, a tak nakonec prohráli jednoznačně 3:0. Krom těchto dvou porážek však Hammers zvládli dva těžké výjezdy na půdu Leedsu a Evertonu, odkud si odvezli plný počet šesti bodů. Zklamáním tak zůstává slabší domácí forma, krom zmíněné porážky s Manchesterem United West Ham na vlastním stánku pouze remizoval s Crystal Palace a Brightonem.

Forma Burnley šla v posledním měsíci roku 2020 výrazně nahoru. Zatímco do té doby prohrálo v devíti zápasech hned šestkrát, pouze třikrát se s protivníkem rozešlo smírně, načež pouze jednou jedinkrát si na své konto připsalo plný počet bodů, tak od začátku prosince je situace diametrálně odlišná. Od začátku prosince roku 2020 totiž Burnley sehrálo celkem 7 zápasů, z nichž hned tři vyhrálo (včetně nesmírně překvapivého vítězství na půdě Arsenalu), dvakrát se mu podařilo ukořistit bod po remízách s Evertonem a Aston Villou, načež padlo pouze ve dvou případech - a to na půdě Leedsu a také na vlastním stadiónu s favorizovaným Manchesterem United.

Za West Ham by se již v brance měl objevit brankář Lukasz Fabianski, který se již vyléčil ze zranění stehenního svalu. Do hry ovšem nezasáhne obránce Balbuena, který je momentálně v karanténě. Na straně hostí se otazník vznáší nad stavem obránce Charlieho Taylora, jinak by ale manažer Sean Dyche měl mít k dispozici kompletní kádr.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Randolph - Coufal, Dawson, Ogbonna, Cresswell - Rice, Souček - Bowen, Benrahma, Fornals - Antonio
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Pieters - Gudmundsson, Westwood, Brownhill, McNeil - Barnes, Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.82 - 3.67 - 4.86
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Londýnská Chelsea prožila pod vedením Franka Lamparda skutečně hrůzostrašný konec roku 2020, přičemž začátek toho současného pak nebyl o nic lepší. Chelsea tak trochu již tradičně vůbec nezvládla prosincový program a z celku, o kterém se mluvilo v souvislosti s bojem o titul, se najednou stal tým, který po propadu tabulkou bude mít starosti vůbec skončit v první čtyřce. Frank Lampard tak nutně potřebuje ligové vítězství, v sobotu večer však jeho svěřence nečeká vůbec nic lehkého - Fulham si sice v posledních týdnech prošel koronavirovou nákazou, jak ale ukázalo středeční utkání na půdě Tottenhamu, z formy svěřenců Scotta Parkera to zas tolik neubralo.

Fulham byl na začátku sezóny prakticky jasným kandidátem na sestup. Cottagers vůbec nefungovala obrana a z úvodních sedmi zápasů jich hned pět prohráli, jednou si připsali bod za remízu s Sheffieldem a jediná výhra přišla v domácím klání nad West Bromwichem Albion. To je však z dnešního pohledu už dávná minulost, Scottu Parkerovi se totiž podařilo svůj celek stabilizovat, vtisknout mu jasnou herní tvář, čemuž odpovídají i markantně zlepšené výsledky. K markantnímu zlepšení došlo závěrem listopadu, kdy Fulham překvapivě vyloupil stánek Leicesteru City, odkud si po vítězství 2:1 odvezl všechny tři body. Následně sice padl na hřišti Manchesteru City, ovšem k překvapení mnoha příznivců anglické kopané je to také poslední porážka Cottagers v letošní sezóně. Od té doby totiž tahají sérii pěti duelů bez prohry - k jejich smůle se však zároveň také jedná o sérii pěti remíz v řadě, Fulhamu se tak od onoho vítězství nad favorizovaným Leicesterem znovu tři body získat nepodařilo. Nicméně i tak může být Fulham s většinou nerozhodných výsledků spokojen - podařilo se mu uhrát remízu v domácím klání s Liverpoolem či Southampton a ve středu urval bod za remízu 1:1 také na půdě favorizovaného Tottenhamu. Pokud se tak Chelsea chce vrátit na vítěznou vlnu, rozhodně ji nečeká žádná snadná práce.

Naopak Chelsea je od začátku prosince v jedné velké krizi. Nejprve sice na vlastním stánku porazila po výborném výkonu Leeds United jasně 4:1, od té doby se však Franku Lampardovi rozpadlo v podstatě úplně všechno. Formě londýnského celku určitě nepomohla řada zranění, v jednu chvíli byli totiž mimo hru křídelníci Ziyech, Pulišič i Hudson-Odoi, zatímco letní posily Werner a Havertz úplně ztratili formu. Bývalému útočníkovi Lipska se absolutně přestalo dařit v zakončení, zatímco posila z Bayeru Leverkusen prodělala těžší formu onemocnění covid-19 a jeho výkony šly také markantně dolů. Chelsea pak následně podlehla Evertonu a Wolverhamptonu, chuť si sice vylepšila domácí výhrou nad West Hamem United, jenže to byla také poslední ligová výhra Blues. Na Boxing day následoval naprostý výbuch na hřišti Arsenalu, kde po katastrofální první půli Chelsea prohrával 2:0 a nakonec prohrála 3:1.

A ani v následujících dvou duelech nenašel Frank Lampard cestu ven z krize - s Aston Villou jeho svěřenci pouze remizovali 1:1, načež v novém roce na Stamford Bridge zavítal Manchester City, který podal mimořádný výkon, domácímu celku vůbec nedal šanci a naprosto zaslouženě zvítězil jednoznačně 3:1.

Frank Lampard proto možná sáhne k několika změnám v sestavě, do zahajovací sestavy by se nejspíše měl vrátit Kai Havertz, na pozici štítového záložníka by se při absenci Kantého měl postavit mladý Billy Gilmour, zatímco v ofenzivě si svými výkony velmi hlasitě říká o místo další mladík, Callum Hudson-Odoi. Není však jisté, jak anglický manažer vyřeší otázku osamoceného útočníka - Tammy Abraham i Olivier Giroud se nachází ve velmi dobré formě, ovšem zdá se, že se lodivod Chelsea snaží probudit Timo Wernera a v posledních dvou soutěžních zápasech to byl on, kdo nastoupil na pozici hrotového útočníka. Nebylo by tak velkým překvapením, kdyby se tak (jeho formě navzdory) stalo i v sobotním duelu s Fulhamem.

Fulhamu se po zranění vrací útočník Aleksandar Mitrovič, který pravděpodobně začne na lavičce náhradníků. Manažer Scott Parker však nebude moci využít služeb dvojice Mario Lemina a Tom Cairney. Hosté budou kvůli karetnímu trestu postrádat záložník N'Gola Kantého, jinak však mají k dispozici kompletní kádr - Reece James a Andreas Christensen už totiž vyléčili své bolístky a k zápasu budou plně připraveni.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Areola - Aina, Andersen, Tosin Adarabioyo - Reid, Zambo Anguissa, Reed, Robinson - Cavaleiro, Mitrovič, Lookman
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - James, Zouma, Thiago Silva, Chilwell - Havertz, Gilmour, Mount - Ziyech, Werner, Pulišič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.95 - 4.19 - 1.61
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leicester City - Southampton FC  (sobota 21:00)
Premier League je v letošní sezoně velmi vyrovnaná, což dokazuje i postavení soupeřů z devatenáctého kola Leicesteru City a Southamptonu v tabulce. Oba celky od sebe dělí jen tři body, ale zatím co "Lišky" jsou čtvrté, Saints patří sedmá příčka.

Leicester v posledním duelu jednoznačně postoupil do dalšího kola FA Cupu, když nedal šanci druholigovému Stoke, který porazil díky brankám Justina, Albrightona, Péreze a Barnese 4:0. Minulý ligový zápas sehráli Foxes na půdě Newcastlu, kde se jim podařilo vyhrát 2:1. Tři body zařídili Maddison a Tielemans, za domácí už jen snížil Carroll. Proti Southamptonu bude chybět Dennis Praet.

"Fanoušci Southamptonu jsou inteligentní a realističtí. Vědí, že klub nevyhraje ligu. Ale vidět tým na evropských pozicích v horní polovině tabulky, vyhrávat s většími týmy, jako třeba s Liverpoolem, to oni zase rádi vidí," uvedl bývalý záložník Leicesteru i Southamptonu Dean Hammond. "Hlavní hrozbou je Danny Ings, který přináší tu kvalitu a nemilosrdné zakončení. Prožívá opravdu, opravdu dobrou sezónu, navzdory několika absencím jako právě nyní."

Southampton v minulém kole dokázal na domácí půdě porazit 1:0 Liverpool, když jediný gól duelu vstřelil už ve druhé minutě Danny Ings. Před tím však Saints nedokázali porazit West Ham, se kterým uhráli pouze bezbrankovou remízu. V zápasech Southamptonu celkově v poslední době moc gólů nepadá, v posledních pěti utkáních vždy maximálně dva. Proti Leicesteru budou chybět Moussa Djenepo, Danny Ings, Nathan Redmond, Nathan Tella a Jannik Vestergaard.

Poslední vzájemný duel Leicesteru se Southamptonem skončil loni v lednu výhrou hostujících Saints 2:1. Do vedení sice domácí poslal Praet, poté se však trefili Armstrong a Ings.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Justin, Fofana, Evans, Castagne - Ndidi, Tielemans - Albrighton, Maddison, Barnes - Vardy.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Walker-Peters, Stephens, Bednarek, Bertrand - Ward-Prowse, Romeu - Armstrong, Walcott - Long, Adams.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.86 - 5.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester United17113334:2436
2.Liverpool FC1796237:2133
3.Manchester City1695225:1332
4.Leicester City17102531:2132
5.Everton FC17102528:2132
6.Tottenham Hotspur1786330:1630
7.Southampton FC1785426:1929
8.Aston Villa1582529:1626
9.Chelsea FC1775532:2126
10.West Ham United1775524:2126
11.Arsenal FC1873820:1924
12.Leeds United1772830:3323
13.Crystal Palace1865722:2923
14.Wolverhampton Wanderers1864819:2622
15.Newcastle United1754818:2719
16.Burnley FC164489:2116
17.Brighton & Hove Albion1828821:2914
18.Fulham FC1626814:2412
19.West Bromwich Albion17151111:398
20.Sheffield United1812159:295
Zbývající zápasy
16.01. 18:30Aston Villa - Everton FC (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1065)

Přidat komentář
Kluivert9

1. pro výhru Leicesteru

Reagovat
Mastný Chobot

EXCLUSIVE: Arsenal & Mesut Ozil have an agreement in principle to terminate contract with immediate effect + end his 7.5yr #AFC career. If all goes to plan Fenerbahce expect 32yo to travel this weekend & complete move to #FENER as free agent @TheAthleticUK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Gunner14

No hurá

Reagovat
Golasso

no, bylo na čase

Reagovat
smazaný uživatel

Hádám, že mu doplatíte zbývajících 6 měsíců platu, či?

Reagovat
SunFells

ee

Reagovat
smazaný uživatel

A co na to Counter, který tu onehdá přestupu do Fenerbahce moc nefandil?

https://efsearch.owny.cz/?a=Counter&s=Fenerbah%C3%A7e&f=&t=&o=n

Reagovat
Mastný Chobot

tak to je šokujúce, že si dovolil napísať tipnúť a nevyšlo to

Reagovat
iamek

Reagovat
SunFells

jankovinka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Ale u jiných se v tom moc rád rype

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

A to bývá přesně další krok, v tom jste si podobní

Reagovat
J0EL

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Lovec

Zajímají mě ty podmínky. Snad mu nebudeme vyplácet ten věrnostní bonus ...

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

konečne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Konečně něco rozumného

Reagovat
johan14

Reagovat
Talker

Dneska je potřeba výhra, aby se tým znovu nastartoval. Prosinec je za náma, tak snad se teď znovu rozjedeme.

Osobně bych chtěl vidět zálohu Gilmour-Mount-Havertz a před nimi rozhodně CHO-Tammy-Puli/Ziyech.

Reálně sestava bude vypadat ale spíš:

Mendy-James,Silva,Zouma,Chilwell-Kova/Jorginho,Mount,Havertz-Puli/CHO-Werner-Ziyech a obávám se, že se bude Werner na hrotu opět trápit.

Reagovat
Walter_Sobchak

Ty chceš Havertza v zaklade?

Reagovat
Talker

To, že hejtuju Havertze neznamená, že si nemyslím, že by nemohl mít přínos. On bude do budoucna (snad) kvalitním hráčem. Osobně jsem ho nechtěl, nelíbí se mi jeho unylý herní styl, ale když už jsme za něj tu hromadu peněz dali, tak doufám, že se zlepší.

Ono to taky není tak, že bychom měli moc na výběr...

Kova se hodí do zápasů nahoru/dolů, což proti Fulhamu nebude.

Gilmour+Jorginho mi nesedí, oba chtějí být na míči a to by nedělalo dobrotu.

Takže opravdu mi z toho vychází tahle trojice.

Reagovat
Walter_Sobchak

Stale by mohol byt Ziyech v zalohe a Pulisic s CHO na kridle, s Wernerom ako supersubom ale myslim si že to bude dnes podobna zostava ako proti Morecambe okrem obrany a brankara. Ale Werner musi sediet, fakt lutujem Tammyho ktorý ma skvele štatistiky a bude mieste neho hravat na hrote to poleno.

Reagovat
Talker

Nad tím jsem taky přemýšlel, ale Kante je zraněný a Ziyech je z těch hráčů nejměkčí. To si dokážu představit ve chvíli, kdy bude na hřišti Kante (nebo přijde posila na DM), ale v kombinaci s Jorginhem/Gilmourem/Kovačičem a Mountem mi to přijde nebezpečné.

Osobně bych taky radši viděl na hrotu Tammyho/Girouda, ale očekávám Wernera.

Reagovat
Freedo

Někdo tu nedávno psal, že pro hráče typu Havertze se v moderním fotbale těžko hledá pozice. Pokud mu to nejde v trojčlenný záloze, tak s jakou koncepci se vůbec kupoval? Měnit kvůli němu rozestavení na 4-2-3-1, kde by hrál podhrot, tak zase na to doplatí ostatní, ne? Zajímá mě tedy, jestli je nějak řešitelné, dostat z něj co nejvíc a zároveň zachovat herní systém. Nechci rýpat, ale u posily za 80 mega bych čekal trochu jiný vyhlídky než "do budoucna snad bude kvalitní".

Reagovat
Talker

Tak on se kupoval s tím, že je (měl být?) celkem univerzál, minimálně se o něm říkalo, že může hrát LW, AM, CM, hrota - respektive všechny tyto pozice hrál v Německu. Viz článek níže, kde je to krásně popsáno v části "Tactical fit at Chelsea".

https://weaintgotnohistory.sbnation.com/2020/9/5/21399427/kai-havertz-in-depth-scouting-report

On má náročnou aklimatizaci v několika oblastech - je stále mladý, navíc jeho jediná zkušenost je "největší hvězda a wonderkid Bayeru" - z toho přešel do CFC, kde má konkurenci hráčů jako Puli, Werner, Mount, CHO, Ziyech v boji o největší hvězdu... K tomu chytil i covid a průběh neměl jednoduchý podle všeho a prý nebyl schopný ani vylézt z postele.

Co se týče toho využití do budoucna, tak jak jsem psal výše, tak má takový unylý styl a má (na můj vkus) příliš pomalé rozhodování, co s míčem. To je něco, na čem bude muset zamakat, zrychlit svojí hru. To je něco, co ho strašně brzdí jako ofenzivního hráče - ne vyloženě role, kterou hraje, ale to, že se ještě nepřizpůsobil lize.

To, že bude snad kvalitní do budoucna je něco, s čím se u takového hráče musí počítat, bohužel (a byl to jeden z důvodů, proč jsem ho nechtěl). Je mladý, zvyká si.

Reagovat
Walter_Sobchak

Či to už bude 4231 alebo 433 tak by mal byt stále vpredu a operovat okolo 16-tky. A ked je v 16-tke tak je dost nebezpečný či už vdaka čuchu na goly alebo svojej výške, preto sa tam musí dostavat čo najčastejšie a nie byt niekde v strede pola.

Reagovat
kvasha16

tiez si myslim ze nastupi ta "realna" zostava, pochybujem ze Frank prekvapi

Reagovat
Pigeon

Sudí ty Vlky drtí jak Friend United

Reagovat
VTID94

Ten VAR v zápase Wolves to už je výsmech

Reagovat
Fernando_Torres

Jak je mozny ze to nebyla ruka

Reagovat
Petrinho17

Ako tu ruku (ruky) Gibbsa VAR ani len nekontroluje? jednoznačná hra rukou pri šanci a absolútna ignorácia VARu

Reagovat
Lovec

Komentátoři to zdůvodňovali tak, že (1) v dané fázi jeho pohybu to nebyla nepřirozená poloha, (2) nesnažil se úmyslně učinit se větším a (3) neměl čas ruku stáhnout. Což je za mě fér. Akorát je teda potřeba, aby se přesně tento metr uplatňoval plošně a na dle rozmaru konkrétního rozhodčího.

Reagovat
Pigeon

Ty vole, ale takový výkon rozhodčího přece nemůže projít?

Reagovat
Mates_Matesović

Oliver by měl bejt nesvépravnej, to fakt není možný už

Reagovat
Hlahart

Kvalita rozhodčích v PL je fakt skandální...

Reagovat
fenixLFC

najlepsie bude ze daju nunovi pokutu pretoze si dovolil na tych tragedov otvorit usta...fakt banda kriplov co maju na starosti rozhodcov a rozhodovanie

Reagovat
iamek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayern +

v porovnaní s BL je to fakt až komické. V Taliansku som pri sledovaní Interu tiež v krátkom čase uvidel dosť exotov...

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

Fabianski je zpet

West Ham XI: Fabianski, Coufal, Dawson, Ogbonna, Cresswell, Rice(c), Soucek, Bowen, Benrahma, Fornals, Antonio

Subs: Diop, Noble, Randolph, Johnson, Fredericks, Odubeko, Yarmolenko, Lanzini, Alves

Reagovat
Bayern +

V rozostavení 4-2-3-1 najsilnejšia možná zostava. Tak snáď ich rozdrvíme najkrajšou výhrou 1:0.

Reagovat
Coutinho10

a golem v 90+

Reagovat
Mastný Chobot

pekná zostava

Reagovat
Bayern +

Už tomu chýba len aby zápas viedol Alan Irvine a bola by to dokonalosť.

Reagovat
Coutinho10

jeste to potvrdit na hristi

Reagovat
Hlahart

A Antonio Hned ta ofenzíva vypadá lépe

Reagovat
Coutinho10

mohl by se konecne trefit

Reagovat
PhilipS

ideální

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Coutinho10

muze byt

Reagovat
VTID94

To čo som nakladal fans United za Pogbu je teda oproti tomuto nič.... Katastrofa celý VAR.....

Reagovat
Čenda

Stream prosím?

Reagovat
Coutinho10

stazeni Soucka zezadu bylo podle me teda na zlutou

Reagovat
Coutinho10

Antonioooooooa

Reagovat
Bayern +

horší Haller vraj

Reagovat
Coutinho10

to byl hroznej traged no , ale nakonec duvod byl ten, ze na to tady v PL sral...videl jsem ho v Ajaxu a tam uz se snazi a beha

Reagovat
DieFohlenBMG

je mi vedro

Reagovat
kolouch

Dawson s Woodem se tam solidně řežou

Reagovat
VTID94

Jako ten Coufal? Ako keby mal PL 200 zápasov... Neskutočný je

Reagovat
PhilipS

Reagovat
kolouch

Reagovat
VTID94

Hocijaký s**či tu dostávajú hype ale Coufal najviac vytvorených šancí z WestHamu

Reagovat
oli9

Reagovat
Coutinho10

ja uz mu veril v Liberci, kdy ho vsichni hatovali...zaslouzi si to

Reagovat
cristiano.K.

mohl mít asistenci

Reagovat
PhilipS

Souček potřebuje trochu utáhnout tu rozehrávku. Antonia bych si přál živějšího. Benrahma pozitivní. Jinak očekávaná bitva s Burnley.

Reagovat
Mastný Chobot

https://twitter.com/joaisaksen/status/1350467036581920768

Deeney je v rovnakej kategórii ako Barton. Najväčšie odpady, čo kedy hrali PL. Snáď už si ju nikdy nezahrá.

Reagovat
VTID94

Deeney je z*rd to je známe....

Reagovat
Svatej

Reagovat
pingla

sprostý faul, ale srovnávat ho s Bartonem to fakt ne no...

Reagovat
bbbauch

https://youtu.be/VQQ0dw8xkzE

ale tohle bylo vyborny

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
VTID94

Dnes na Premier Sport premiérovo UFC

Reagovat
Kluivert9

Místo Leicesteru...

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

chceš si pustit druhý poločas a tam pomatenci v kleci

Reagovat
VTID94

Neskutočný progres. Coufal aj Souček. Souček o dosť zlepšil techniku čo je moc vidieť a Coufal nábehy a centre top úroveň PL. Môžme len závidieť...

Reagovat
Coutinho10

Vydra na hristi dost brzo...tesim se hodne na tu nasi ceskou konfrontaci

Reagovat
oli9

4:3 Suk hattrick Vydra taky a budu spokojený

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
oli9

Těm Cuf hraje famozne... Nehraje Suk dneska nějak moc zezadu?

Reagovat
VTID94

Až moc zozadu... Skoro pod Riceom

Reagovat
DieFohlenBMG

Haller by tohle uklizel nůžkama pod víko

Reagovat
REPLIKATOR

Tři čeští hráči zároveň v zápase Premier League

Reagovat
VTID94

To ako Vydra je horší ako Wood? stojí tak ako stĺp, žiadny pohyb prihrávka nič...

Reagovat
Miguel19

Jorginho hraje

Reagovat
Miguel19

Mendy, Azpilicueta, Rudiger, Silva, Chillwell, Jorginho, Kovacic, Mount, Ziyech, Giroud, Pulisic

Reagovat
Talker

Já nevím, zrovna dneska postavit Jorginha a Kovačiče? Já chápu, že chybí Kante, takže Kovačič tam asi být musel, ale mohl tam být k němu Gilmour.

Stejně tak CHO, který má výbornou formu, ale sedí a místo něj hraje Puli, který je bez formy.

Reagovat
Talker

A proč tam není Tammy místo Girouda, to si taky nejsem úplně jistý. Jako lepší než Werner, ale...

Reagovat
Svatej

Reagovat
spider_8

Reagovat
Svatej

Ten Azpi se taky musí nejak už řešit.. On skočil výkonností z 80 na 20 a fyzicky to neni schopnej urvat.

Zbytek sestavy blbej vtip. Abrahama si Lampard trestuhodně neváží a možná na to dojede.. Giroud neni ani zdaleka tak dobrej, jak se snaží pulka tohohle fora prosadit..

Gilmour musí na tréninku hrozne kazit, jinak si nedovedu vysvětlit, proc nehraje..

Reagovat
Talker

Tak Giroud dává goly, takže tam se to dá nějak tak akceptovat. Podobně i Puli x CHO.

Azpi je kapitán, takže chápu, že ho nechce odstřelit úplně, ale pokud se James nedostane rychle zpátky, měli bychom zapracovávat Livramenta.

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě bych teda dneska dal Tammyho a Girouda až proti Liškám. Tak snad teda bude Tammy v úterý.

Reagovat
vitasrp

To vůbec nechápu, za mě je to možná nejhorší hráč sezóny. V létě ho Lamps dokázal odepsat a místo jěj hrát Kantého a Gilmoura, teď najednou ne, to je divný.

Aspoň tam není Werner, ale Hudson-Odoi se asi může rozkrájet, ale v základu stejně nebude.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Walter_Sobchak

aj Tammy... Pritom Tammy, Odoi, Havertz bol pre mna jasny zaklad, oni 3 si celkom na ihrisku rozumeju. Ale to zase aj Pulisic a Giroud, uvidime, možno chcel tých najlepších pošetrit na Lester.

Reagovat
vitasrp

Tammy nebo Giroud, já tam takovej rozdíl nevidím, protože Giroud má v poslední době fakt dobrou formu, dává góly a pro tým je přínosem. Byť je to typologicky jiný hráč jak Tammy, tak prostě fungovat je ten tým schopen na hrotu s oběma. Ale ten Jorginho, s ním to letos fungovalo fakt v minimu případů, to mě hrozně sere.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
spider_8

Klasicky Lampsuv blikanec. V jednu chvili je u nej hrac odepsanej a najednou mu prepne a zase ho zacne stavet. Bohuzel u nej uplne typicke.

Reagovat
PanAu

Už aby vypadnul

Reagovat
John Obi Mikel

To jsme snad všichni čekali. Aspoň Werner tam není.

Reagovat
Kovi81

Dneska se na to odmitam divat. To se mi nestalo už pekne dlouho, abych to aspoň nezapl na chvíli

Reagovat
PhilipS

Jako tohle je jasný Burnleovský 1:1

Reagovat
Coutinho10

ach jo proc to ten Bowen nevystreli

Reagovat
diastan
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
oli9

Ten Jarmolenko je děsný

Reagovat
REPLIKATOR

hrozný tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Yarmolenko je najretardovanejši hráč v PL

Reagovat
Bayern +

podľa mňa ani Balotelli nebol taký sprostý v jednej z tých lepších čias jeho pôsobenia v City ako toto ukrajinské jelito...

Reagovat
diastan

Leeds zase bez gólu

Reagovat
Coutinho10

Vydra hodne hezky, ale Suk ho dobre zastavil

Reagovat
Csaplárova past

Radotinský na Premier Sport. Totální nostalgie a vzpomínka na Galaxii Sport, vrátil jsem se 18 let zpátky ...

Reagovat
Talker

Tomu Mountovi to tam prostě nepadá

Reagovat
Talker

Nepadá...

Reagovat
kvasha16

dikes

Reagovat
Svatej

Spickovej natlak Jorginha..Lul

Reagovat
Mastný Chobot

achjo Lookman

Reagovat
smazaný uživatel

3 záložníci ale žádná záloha. Hnus fakt.

Reagovat
Mastný Chobot

Jorginho a Kovacic sú podľa mňa fakt otrasní futbalisti

Reagovat
Svatej

Kovacic ma určitý kvality...

Reagovat
Talker

Kova je užitečnej jen ve velkých zápasech, kde to je nahoru dolů a může vyvážet míč. Ale proti 80% soupeřů je na hřišti naprosto k hovnu.

Jorginho se nehodí do PL, jemu by seděla pomalejší liga bez agresivního presingu.

Reagovat
kvasha16

Kova je celkom z formy, on vie byt uzitocny .... a ten Jorginho neni hrozny futbalista, len musi hrat pod Sarrim

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se fakt nedá dívat...

Reagovat
Miguel19

Azpi už je fakt v prdeli. Totálně hoří i s Fulhamem..

Reagovat
Mastný Chobot

Parádna akcia od Fulhamu, škoda, že na konci musel byť Cavaleiro

Reagovat
Mastný Chobot

ale wingbackovia sú výborní

Reagovat
Mastný Chobot

tak nič no

Reagovat
Mimalu

dobrý dement

Reagovat
repkajebuh

Slohovky fanoušků Chelsea za 3..2..1...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

WTF

Reagovat
John Obi Mikel

Robinson

Reagovat
Kixi Syhimour

Předpokládám, že zcela zbytečná červená

Reagovat
Svatej

Azpi a ten jeho jazyk tyvole

Reagovat
Mates_Matesović

Pěkný vintage sáňky

Reagovat
Svatej

Oba stejně

Reagovat
Pigeon

Oranžová

Reagovat
John Obi Mikel

Jorginho <-> Gilmour

a jdeme na to.

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda té Mountovi šance a Rüdigerovy hlavičky, mohlo to být v klidu.

Reagovat
John Obi Mikel

*Mountovy

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl proti 10 možná ten gol dáme.

Reagovat
pingla

šel tam jako magor, ale podrážku a celkově nohy měl "dole", tohle není na redku

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tou první nohou trefil Azpiho, tak má po noze.

Reagovat
pingla

kdyby byli v řiti rybe, nebyly by rybníke

Reagovat
Mimalu

jenže při posuzování zákroků se na kdyby hraje, sleduje se nebezpečnost zákroku a tady to byly čisté nůžky které smrděly sádrou

Reagovat
pingla

co třepeš za nesmysly, jaké čisté nůžky? vždyť ho Robinson sotva trefil holení (obrovskou intenzitou, to přiznávám).

pokud chceš vidět pořádné nůžky, které lámou nohy do sádry, mrkni na odkaz a změníš názor

https://www.youtube.com/watch?v=T_Izhv1t0PI

Reagovat
Mimalu

a jak jinak než nůžkami mám označit ten skok oběma nohama na před napřímo do soupeře? To že Azpilicueta v rámci ochrany svého zdraví z souboje stihl utéct výskokem je fajn z pohledu toho jak to dopadlo, ale ne pokaždé se soupeři podaří uhnout

Reagovat
pingla

označ si to jak chceš, ale když děláš "nůžky", tak nohy prostě zvedneš nahoru a kompletně ztrácíš kontrolu nad tělem, jenom letíš do soupeře, kterého sestřelíš. Kdyby šel do toho souboje tam o metr později, tak přejede těmi nůžkami a nijak bych se nehádal, ale tento případ to fakt nebyl.

https://ibb.co/PNCFr38

Reagovat
hitZor

Tady nejde o kolíky, ale o to, že takhle zajede hráče, který ve výskoku odkopává balon. V tom pádu je pak ten faulovaný hráč bez šance jakkoliv kontrolovat dopad a v nejčernějším scénáři by si mohl při dopadu nějak vážně poranit páteř nebo si dokonce i zlomit vaz.

Reagovat
pingla

jojo, nebo by se třeba mohl propadnout do země, mohli by odnést nadpozemské síly apod daleko horší zákroky jsou, když toho hráče vypneš do hlavy ve vzduchu, ne tohle

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

A kdyby tak někdo zajel do Bruna tak jasná teďka a stopka na pulsezony že?

Reagovat
Mastný Chobot

Dobrý, sústredený výkon Fulhamu, boli rýchli v prechode, silní v súbojoch a celé im to dojebe jeden mamlas. Škoda, no. Ešte k tomu Robinson, ktorý dovtedy bol asi najlepší hráč FFC.

Reagovat
Svatej

Poizitivem Silva a Mount, jedini zatim nepodlehli ty mojí kletbě, kdy vsem ostatním hráčům po chvalicich orgiich forma sla do prdele. Azpi je soatnej, Chilwell taky formu nema.

Sere me na Giroudovi jeho pressing. On fakt napadá jen opticky, mic by mohl ziskat jen kdyby stoper zakopnul a rozbil si drzku. Oli fakt ani trochu není hrozbou a nejde z jeho napadání strach. Nevi nekdo, jestli to stejny delal i v AFC, nebo je to pokynama?

Jinak Zaloha směšná, 100% jeji fotbalovosti tkvi v Mountovi. Lampard nasekal tolik chyb v sestave, ze ani trema střídáníma na hristi nebude ideální tým.

Reagovat
Mastný Chobot

nepresoval ani u nás, ja som zistil až s Aubom, čo to je pressing

Reagovat
Svatej

Tak to je potom v prdeli, to napadání je diky nemu fakt hrozně neškodný

Reagovat
Noke

Tak Giroud nikdy nebyl hráč na velkej pressing a věkem se to furt akorát zhoršuje

Reagovat
Svatej

To ho neomlouvá ve chvili,.kdy proste v takovým týmu potřebuješ nekoho, kdo tuhle kvalitu ma...

Reagovat
Noke

Jj to určitě, Giroud už základ hrát nemůže, navíc když máme na lavičce Abrahama

Reagovat
Walter_Sobchak

Ja fakt neviem čo tomu Lampardovi jebe s tou zalohou. Jeden z najlepších založnikov v historii a nevidi že Kovacic a Jorginho na zaklad nemaju... A on ich tam dá rovno obidvoch.

Reagovat
Svatej

Jedinym vysvětlením muze byt brzkej zapas s lesterem a rozložení sil, nic jinyho nemam..

Reagovat
Walter_Sobchak

No som fakt zvedavý na ten zapas, ked ani tam nedá konečne poriadnu zostavu a nevyhrame tak nech ide, už sa ho zastávať určite nebudem.

Reagovat
Talker

Podle mého je jediným důvodem, proč hrají oba, absence Kanteho. Prostě nemáme defezivně laděného záložníka, tak tam prásknul tyhle dva, kteří k tomu mají nejblíže. Ve chvíli, kdy bude Kante zdravý, tak podle mého budou oba na lavičce.

Reagovat
vitasrp

Azpimu solidně odchází rychlost, tohle má našlápnuto na další výkonností propad ala Ivanovič.

Reagovat
Svatej

A takovýho hráče odstřelit na tribunu nemůžeš.. S timhle musi Azpi bojovat mimo hřiště, jinak se promění v kotvu..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Tak Giroud je starší hráč, tam je jasné, že nebude lítat s takovou energií, jako o dekádu mladší Tammy nebo Timo. On je fotbalový, dokáže zakombinovat, ale rychlost nemá a musí hrát spíš chytře. To je realita, které se nevyhneme. Alespon střílí goly, snad tam dneska taky něco dá.

Proto jsem tam chtěl Tammyho, který ač není tak kvalitní ve vzduchu, tak odvede obrovské kvanta práce a je to na tom hřišti vidět.

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud nebol rýchlejší ani 10 rokov dozadu

Reagovat
Talker

Nebyl rychlý, ale určitě byl (o něco) pohyblivější.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

mozno ale bol krajsi

Reagovat
vitasrp

Tam je několik individuálních výkonů, který jsou prostě hrubě nedostatečný na to, aby byli součástí základní sestavy, která by měla nějak pravidelněji podávat solidní výkony. Začnu Rudigerem, jehož rozehrávka je něco naprosto hroznýho, to je snad o level horší než u Zoumy. Jakmile je pod tlakem, tak je víc jak 50 procentní šance, že to pošle úplně doprdele - ale ne tak, aby to bylo kontrolovaný "odevzdání" míče po lajně, kdy třeba útočník donutí obránce zahrát do autu a tým se může posunout. Místo toho to je zblokovaný odkop doprostřed pole, z čehož okamžitě hrozí další rychlý útok, případně balón ke kopačkám soupeře. Nemluvě o tom, že i když není pod žádným tlakem, tak je schopnej poslat přihrávku na 3 metry do autu, protože netrefí ani jednoho ze dvou hráčů.

Jorginho, to je prostě klasika. Okolo něj hráč akorát zrychlý a okamžitě je mimo jeho dosah, na míči nestíhá tempu hry, já prostě vůbec nechápu, proč hraje.

Kovačiče Lampard dneska šoupne na levou stranu té středové trojice, protože tam mu to přece jenom svědčí více, může tam lépe uplatnit ty svoje úniky z přehuštěného prostoru a tlaku soupeřů. Výsledkem je ale naprostý nic, ten hráč se snad nedostal vůbec do zápasu, tam fakt není nic, co by se z jeho strany dalo ocenit. Opakem je Mount, toho člověk šoupne doleva, doprava, na křídlo, vždycky ale od něj dostane alespoň nějaký standard. Dneska není skvělej, ale furt tomu týmu ze zálohy dává nejvíc.

A Pulišič je brutálně z formy, to fakt není hezkej pohled. V létě to byl bombastickej, rozdílovej hráč, který tahal naši ofenzivu, letos je ale i vinou zranění naprostým stínem toho hráče, od něj v podstatě nehrozí žádný nebezpečí. Tam je fakt potřeba, aby se někdo okamžitě chytil, jinak ty góly prostě nemaj z čeho přijít.

Reagovat
Csaplárova past

Mám sto chutí zapnout raději Netflix. Pokud tohle proti deseti Chelsea neudělá aspoň na 2:0, tak to zdarec ...

Reagovat
Svatej

Tak si dela sudi prdel? Kopnutí do mice toleruje, ale Mountovo rozehrání v pohybu zpusobenym protihracem ne

Reagovat
Miguel19

Pulišič neudělal ještě jedinou věc dobře. Ani mu jedna věc nevyšla..

Reagovat
hitZor

VAR už by nám jednu penaltu za ty fauly při rozích dát mohl

Reagovat
Svatej

Name na hřišti papírově nejlepší/nejzkušenější hrace na hru pod tlakem a nenahrajem si trikrat za sebou, oki

Reagovat
Mikesh

Tragédi z Chelsea nedokáží s takovým týmem porazit Fulham o 10 hráčích rozdílem třídy tvl. Snad víc k smíchu než ti naši mamlasové .

Reagovat
martin.b

Fulham doma málem vyhrál a měl vyhrát s Liverpoolem a sebral body i Spurs na jejich hřišti. Ani mě průběh zápasu nepřekvapuje, to že hrají v 10 není pro outsidery, co hrají v bloku, až tak velká komplikace směrem dozadu, spíš tím odešla jejich hra na útočné půlce.

Reagovat
Tolstobik

Proti deseti vstrelit branku je mnohdy stejne tezky jako proti 11, neli horsi - oslabeny tym casto rezignuje na utok, zaleze a betonuje....a proti tomu se hraje strasne spatne

Reagovat
Remt

Reagovat
kvasha16

hlavne v PL by som povedal, ze to oslabenie paradoxne favoritovi nemusi pomoct

Reagovat
Mimalu

Mendy zas na výletě

Reagovat
Mastný Chobot

čo mu jebe? však to bol čistý sklz

Reagovat
Miguel19

To je taková sračka, že už mi ani ten Tuchel nebude vadit.

Reagovat
Lovec

Silvu Chelsea strašně závidím. Je k vzteku, že byl takový hráč k dispozici a my jsme místo toho prodloužili Luize.

Reagovat
martin.b

Silva by určitě odmítl prodloužit v PSG kvůli zájmu Arsenalu, co se stěží kvalifikoval do EL... Sice výkonnostně jste na tom teď podobně, projekt a rozpoložení klubů se ale v létě nedalo srovnávat...

Reagovat
Lovec

Já jsem mě za to, že chtěl zkusit něco nového. Samozřejmě nepopírám, že je Chelsea v současné době atraktivnější adresa než Arsenal.

Reagovat
Remt

Nicmene treba do LFC bychom ho ted brali jak svina, kdyby byl volnej

Reagovat
martin.b

joo to bychom si pískali klidně s 6b náskokem Ale věřím, že podepisovat 200k/week stopera nebylo v létě úplně na programu...

Reagovat
Svatej

Tak je dohráno..

Reagovat
Miguel19

On tam nechá Pulišiče a stáhne Ziyecha...

Reagovat
Svatej

Cesar je absolutně zoufalej

Reagovat
Mimalu

Masooooooooooooon

Reagovat
Miguel19

Montík

Reagovat
John Obi Mikel

MOUNTTTTTTTTTTT Konečně dpč

Reagovat
Svatej

budoucí kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

bez debaty

Reagovat
Miguel19

Udržet a servus Lamps..

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Technika Odoie vs Wernera, NÁŘEZ!!!!

Reagovat
Remt

Prihravka od Odoie na Wernera

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Co to doprdele je Toto se fakt děje jenom u nás, takové hrubky

Reagovat
Svatej

Ten Lookman uz mohl mit druhou za Mounta a Azpiho..

Reagovat
Mimalu

lepší míč na střelu dostat ani nemohl a on to tak překopne

Reagovat
Svatej

Tragédfest

Reagovat
Mimalu

Timo

Reagovat
John Obi Mikel

To je takovej ##&&#&&$^&

Reagovat
smazaný uživatel

So close

Reagovat
Svatej

prodej ho

Reagovat
Remt

verim, ze Werner si bestak nakonec tu PL podmani a bude nejlepsi strelec v jednom z pristich rocniku cemu uz ale neverim ze to bude pod Lampardem

Reagovat
Svatej

To je dost pravděpodobný, největší šanci by mel pod Kloppem, ten by udělal technickýho maestra i z pooena jeho úrovně..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kluivert9

Fernando Alvaro Werner

Reagovat
Mastný Chobot

Werner ma baví skoro som napísal Wenger piči

Reagovat
Csaplárova past

Werner

Reagovat
Mastný Chobot

teraz som zistil, že som Mountovi dal pásku vo fante

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

To, co se děje s Wernerem, je hodně zajímavé. Tam musí být něco v zákulisí. Problémy se spoluhráči, s vedením... Totální ztráta koncentrace, když to podělá, ani ho to nějak nemrzí. Něco takového jsem dlouho neviděl.

Reagovat
martin.b

To by člověk neřekl, že takovej dřevák jako Azpilicueta pochází ze Španělska.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl sem 20 minut a dvakrat mu lehkej balon utekl za lajnu pri zpracovani a z 11 metru prestrelil z idealni pozice o 10 metru. Kapitan aspiranta na titul v PL.

Reagovat
Remt

A tak od golu tam on zrovna uplne neni ne? Aspon je to bojovnik

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, jezdi jak pila, uz trosku tupa ale driv to byvalo lepsi.

Reagovat
martin.b

Má nejlepší léta za sebou, vždy se vyznačoval spíš supr defenzivou a bojovností, než fotbalovostí. Teď už mu ale moc nejde ani to bránění a rázem vypadá jako hráč druhé ligy.

Reagovat
kvasha16

toto mi inak vzdy prislo vtipne s tym Azpim, ze na Spaniela ma ozaj hroznu techniku

Reagovat
smazaný uživatel

Adolf se musí v hrobě obracet, když vidí co mu roste v říši za "střelce".

Reagovat
Salfovic

Aspoň je bílej.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ostrahu u muničáku by dělat mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako nějaké blbé ufc dostalo v tv přednost před zápasem Leicester-Southampton?

Reagovat
Csaplárova past

Ne každý sleduje fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Premier sport si každý platí kvůli Premier league, a zrovna tento zápas je docela atraktivní a měli by jej vysílat.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Horcmen

a ve středu bude to samé, UFC místo City-Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Závisí od karty UFC. Včera nebola až tak atraktívna..

Reagovat
fenixLFC

viac ludi sleduje futbal nez nejaky stupidny box

Reagovat
Luc-Luc

ufc je sheisse, box je super...ale jinak fotbal je jinde, to je jasny

Reagovat
Luc-Luc

uz at jdou do riti s tim pritroublym mma, fakt kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že Premier Sport zakládali kvůli PL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
Mimalu

jestli se nic nezměnilo, tak mají pořád omezený počet zápasů vysílaných živě. Navíc letos bych řekl, že se na porci PL zápasů nedá moc stěžovat

Reagovat
Coutinho10

presne, tech zapasu je fakt mraky...navic nehraje nikdo z tymu, kteri tu maji nejvetsi fanouskovskou zakladnu...myslim si, ze parkrat to prezijeme

Reagovat
Coutinho10

vzhledem k tomu, ze neslo o zadny tym s velkou fanouskovskou zakladnou v CZ/SK, tak si myslim, ze jednou za cas to muzeme akceptovat...porad tech zapasu davaji mraky a obzvlast v teto korona dobe, kdy vysilaji vzdy cele kolo, pokud se nekrizi 2 zapasy, coz se moc casto nestava, takze z jejich strany i tak toho je az nadocekavani dost, takze za me maximalni spokojenost...konecne tu je nejaka stanice na PL, ktera je dobre dostupna pro vsechny a i cenove hodne prijatelna, takze co vic si prat po tech letech

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Eichel

ja by som bol tiež radšej keby mi ide mma na nova sport 2 a vklude si to tam pozriem

Reagovat
Pigeon

Taky jsem obrovský fanoušek PL ale jsem rád za UFC na Premier sport. Povede to k popularizaci tohoto sportu, což je jenom dobře

Reagovat
vitasrp

Ta ofenzivní část týmu je skutečně brutálně mimo formu. To není jenom Werner, kterej je prostě ultra hroznej - opět, tohle není tím, že by hrál na křídle, že by byl ve špatných pozicích (dneska hrál středního útočníka a stejně, dostane se za obranu, samostatný nájezd a vyřeší to způsobem, nad kterým zůstává rozum stát), ale i Pulišič je mimo, není schopen vyřešit optimálně situace okolo soupeřova vápna nebo se dostat do zakončení, ale ani Ziyech se zatím nedostal do formy před zraněním. Potom ty zápasy vypadaj jako naprostá bramboračka, kdy soupeře třeba dostanem pod tlak, ale tím to končí, v tý finální fázi jsme úplně podprůměrní.

Fakt směrem vpřed jediný hráč, kdo si drží stabilní formu, je Mount. Ať je hezky, prší, fouká, hraje zleva, zprava, uprostřed, tak si prostě drží standard a tu zálohu jakž takž drží. Člověk by zapomněl, že je mu čerstvě 22 let, hraje jako hráč na vrcholu sil v nejlepších letech.

Výbornej byl po příchodu taky Odoi, proti Leicesteru by měl být v základu, protože je z křídel jako jediný ve formě, no a dobrej je taky Abraham.

Ale třeba Azpilicueta. Ten začíná být opravdu vyčpělej jako Ivanovič v tý sezóně 15/16. Odchází mu rychlost, takže dozadu ho protihráči občas ojebou jednoduchou kličkou či narážečkou, při který Cesar soupeře prostě nezachytí. A hra směrem dopředu byla u Cesara problém vždycky - technicky na tom byl obstojně, v kombinaci nikdy moc nekazil, ale jak se dostal k soupeřovu vápnu, tak zkrátka nic nevymyslel. Dneska tam bylo několik situací, kdy byl ve vynikající pozici, ale následovalo zpracování do stoje nebo ještě líp pod nohu, zastavení se a centr, který nastřelil do prvního hráče - odražený míč získal Fulham a nazdar do brejku. To je vážně zoufalá nekvalita.

Hlavně že se vyhrálo, třeba se postupně ten tým z tý deky vyhrabe, ale momentálně to je fakt jedna velká bída.

Reagovat
Csaplárova past

No, příští zápasy Leicester a Wolves. Vidím to špatně

Reagovat
Walter_Sobchak

Však Wolves nevyhrali niekolko zapasov po sebe... Aj s Lestrom by to chcelo aspon remizu ked budeme mat najlepších hráčov oddýchnutých.

Reagovat
kvasha16

no, cize je presne cas na to, aby Wolves nabehli na vitaznu vlnu prave na nas

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ak mate chvilku cas a chut, mohli by ste mi prosim vyplnit dotaznik k DP. Dakujem, velmi to pomoze

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSek4ZNw5rMGIngDs_mUACsQNL7Q4t3_vyr3bSg-s2ev3ovo1Q/viewform

Reagovat
cristiano.K.

vesnice je u vás vidiek? první otázka taky top. Máš to vyplní,ale jsem najebanej

Reagovat
DrQQ

:-) Trocha osvety:

Súhrn dedín aj iných sídiel mimo miest je vidiek.

dedina=vesnice, vidiek=venkov

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes hlavně neprohrát, klidně 0-0 po betonu jak od Mourinha, vidím to na sestavu se 3 obránci

De Gea

Bailly, Harry, Lindelof (Shaw)

AWB, Fred, McTominay, Shaw (Telles)

Bruno

Rashford, Martial(Cavani)

Reagovat
pingla

dneska by to chtělo 3 body, máme na to je venku porazit

Reagovat
Remt

*máte na to upadnout ve vápně

Reagovat
pingla

ani tvoji potahanci z LFC se tomu nesmějí, to už vlastně ani vtipné není

Reagovat
Remt

a tak v poho, vsak dnes uvidime

Reagovat
avicii

Derby už dlho nemalo takú dôležitosť, zle je ze mame najhoršiu formu asi za posledné dva roky, no kedy inokedy sa namotivovať a naštartovať na víťaznú vlnu

Reagovat
Hlahart

Těším se. I když máte špatnou formu, tak jste na té cestě stále mnohem dále než my a máte obrovsky zkušené hráče, kteří za sebou mají už i důležitější zápasy. Každopádně doufám, že s váma nebudeme chtít hrát připosraně. Buď ta varianta s Pogbou na "LW", nebo 4-3-3, pokud bychom se fakt báli, že TAA by na té straně Pogbu zničil (respektive, že by ho pogba nezvládl mít pod kontrolou)..

Reagovat
smazaný uživatel

Mate nejhorsi formu, ale porad muzou Sane se Salahem vymrdat nasi obranu do prdele, pokud Lindelof s Maguirem a AWB budou mit "svuj den".

Reagovat
Hlahart

(*Mane)

Skoro bych si vsadil, že Victor nenastoupí. Každopádně tohle platí i pro naše útočníky. Pokud nastoupí nějaký mladý nezkušený ucho, tak doufám, že na něj bude hrát Cavani a vykoupe ho v tom....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Mane, jejda

Reagovat
Remt

Ackoliv Saneho bych taky bral

Reagovat
Big Virgil

v derby se forma škrtá. Což ukázali i předešlé sezony. Hodně bude záležet na tom jak nám půjde presing, poslední dobou nám z něho vyjíždí strašně snadno každý soupeř..

Reagovat
stiflerovamama

Ako povedal Gandalf, pošlete ty obludy zpátky do propasti.

Reagovat
aramaki

Dufajte v najlepsie, ale pripravte sa (psychicky) na najhorsie: 0:1 (90' kontroverzna pen. Fernandes), + mufani budu kricat, ze v 1. polc. mali kopat 3 penalty, takze jedna vymyslena je OK, samozrejme Kloppovi od..be dekel

Reagovat
Remt

na to se pripravuji uz od Vanoc, ze to takto dopadne

Reagovat
Walter_Sobchak

hah ale v tomto zapase by som si to už len kôli Kloppovi prial aby to tak dopadlo to by bolo plaču

Reagovat
Malresi

Dnes musia 3 body ostať doma, všetko ostatné bude obrovským sklamaním.

Reagovat
Luc-Luc

dnes si jdeme pro 3 body YNWA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

mrzi ma, že to našou marodkou došlo až tak daleko, že budeme dávať zapasu united nejaky titulovy vyznam. Bohužiaľ, s detmi a zaloznikmi na stoperoch sa neda večne dominovať. Ked do toho pripočítam zraneného najviac goloveho hráča v tíme Jotu. Nepochybujem, že pri plnej sile sme stále najlepší v Anglicku, dnes ale musíme dokázať že aj s absenciami sme nad United

Reagovat
Remt

Podle me i uhrat dnes remizu by z hlediska postaveni v tabulce a poctu bodu bylo OK. Nicmene vyhra by byla i jen z psychologickeho hlediska velmi dulezita. Naopak prohra by nas asi dost srazila..

Reagovat
fenixLFC

hlavne prist o tu nasu domacu seriu prave proti tymto kriplom...

Reagovat
Remt

Na serii mi zas az tak nezalezi, i kdyz je to prima statistika. Jen si ted predstavuji s jakou stoperskou dvojicí dnes nastoupíme a je mi z toho trochu smutno:D Buď to bude Fabinho + Matip, ktery se vraci po zraneni a zas vydrzi par minut a pujde z placu. A nebo Fabinho a kdokoliv bez poradnych zkusenosti na stoperu.. Brankar se bude muset predvest. Skoda té obrany, protoze tam budeme hodně zranitelní.

Reagovat
Remt

*prijemna

Reagovat
martin.b

Tenhle trend zesměšňování a podceňování United momentálně není moc na místě, je potřeba neignorovat fakt, že se dostávají na top úroveň ať se nám to líbí nebo ne. Jasně, jsme citelně oslabení v obraně a máme tak alibi, ale to, že nemáme v kádru 4 kvalitní stopery, je naše chyba.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Remt

A ještě větší chyba je že jestli někoho koupíme, tak v létě až.. To je prostě špatně. Nevím jestli tak moc čekají na toho Upamecana, či co.. ale s čím chceme dohrát tuhle sezonu kdyz jsme v lize i LM teda nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Nepodcenujem a a nezosmiesnujem United. Som si vedomy ich progresu. Ale sme stale inde za NORMALNYCH okolnosti. To je fakt

Reagovat
Remt

Bohuzel.. za normalnich okolnosti.. Coz ted není Loni a predloni problemy se zranenimi v obrane City, co si pamatuji, letos my, musíme si s tím poradit

Reagovat
Swarley

zranění ve fotbale nejsou normální okolnosti? Zase tady z toho nedělejte přílet UFO

Reagovat
Remt

Ne tak on tou normalni okolnosti myslel situaci kdy by nastoupili oba tymy v nejsilnejsich sestavach. Je fakt, ze loni jsme to drtili, predloni v podstate taky, ale co si pamatuji, tak loni (nebo i predloni) meli tusim zraneneho taky nejlepsiho stopera Laporteho, stejne jako my Dijka a misto nej jim tam hral Otamendi Coz je asi jako kdyz tam u nas misto Dijka hraje 19ti lety Rhys Takze jak rikas zraneni jsou proste soucasti..

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Poslední roky jak jsme měli i 10 hráčů out, tak jsi jen četl jak si za to můžeme sami, ze nemáme více kvalitních hráčů v širším kádru, špatné tréninky, přetěžování atd. Jim chybí 3-4 hráči základu a panic mode

Reagovat
Hlahart

Jako jo, chápu, že se jim zranil dost možná nejdůležitější hráč, ale my měli minulou sezónu zranění (alespoň v první půlce všechny tři hráče, kteří jako jediní jsou příčetní hrát fotbal (Pogba de facto někdy od srpna, Martial hned z kraje podzimu, potom Rashford). Přičemž Martial a Pogba ve stejný době O zraněních Baillyho, Shawa a dalších samozřejmě nemluvě

Reagovat
iamek

Přesně tak. Navíc u Gomeze od začátku sezóny jsem jen četl jak je tragicky a neměl by hrát atd atd. Jak se zranil a tím pádem nehraje, tak zase čteš jak je na hovno, ze je zraněny . Na nic to samozřejmě je, ale nejlepší tým světa a historie a nevím čeho ještě by tohle zvládnout měl.

Reagovat
Hlahart

Tak u Gomeze by to hlavně nemělo být takový překvapení, že se zranil (Matip dtto).

Reagovat
Giwdul

Asi pořád lepší mít stoperu mimo formu hrající stopera než záložníka, který kromě toho, že hraje totálně mimo svůj post, pak logicky na svém postu chybí.

Zvládne, vůbec neměj péči.

Reagovat
fcb+mufc

Reagovat
smazaný uživatel

Dušo, ty už nic nevrav, ty sa len teš

Reagovat
smazaný uživatel

Nepis pls

Reagovat
iamek

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Odstavec strachu a výmluv

Reagovat
Pigeon

Klopp vás hezky naučil se vymlouvat na vítr a cokoliv jiného než vy sami. Poslední tři zápasy hrajete odpad a budeš se tu vymlouvat na zranění, protože kdybychom nedej bože vyhráli tak si řekneš, že jste přece zranění. Šašo

Reagovat
Neutron

Reagovat
EXoRcIsT

By som sa necudoval keby dnesny zapas bola 90min nuda zakoncena stavom 0-0

Reagovat
smazaný uživatel

to by bola krasa

Reagovat
Remt

ja naopak ocekavam docela prestrelku, i kdyz kdo vi. Cekam ze nase obrana bude tect a tak to budeme muset nahradit vstelenim velkyho mnozstvi golu

Reagovat
Kinky7

To by mi vubec nevadilo

Reagovat
martin.b

Dnes bude strašně rozhodovat záloha, United budou hrozit z rychlých přechodů do útoku, a pokud je k tomu budem pouštět, budeme bez našich rychlých stoperů dost trpět.

Reagovat
cubazi

Reagovat
Remt

takze radeji pouzit treba Hendo, Gini, Curtis nez vyuzit Thiaga pro vetsi kreativitu? Asi to dava smysl

Reagovat
fenixLFC

zas nerobme z thiaga jorginha.....

Reagovat
cubazi

Liverpool FC.

Obhajca titulu. V minulej sezonne jednoznačne hral najkrajší a najefektevnejší futbal na ostrovoch a v Europe. Klub ktorému skalne fandím od mojich 10 rokov.

Klopp efekt zabral. Klopp skutočne príchodom do klubu naučil niektorých hráčoch hrať futbal a tých ktorý ho hrať nevedia poslal preč. Posílnil na kritických postoch. Top tréner.

Hrali sme rýchli futbal. založený na priamočiarej hre. Rýchly prechod od našej 16ky k súperovej 16ke. Nespočet vytvorených šancí na gól. Ktorých časť bola krásne zakončená. Bojový stred a tvrdá obrana. To nas zdobilo a verim že bude aj nadalej.

Dnes je situacia iná.

Efekt Kloppa v týme slabne. Chlapci si neveria. Casto nevedia čo maju hrať, resp ako hrať, hrame strojene-netvoríme. V podstate niektore priznaky bolo vidieť na začiatku tejto sezony. Príchodom Jotu nastalo oživenie na ihrisku, vratila sa dravosť a cit pre futbal. Našli sme zakončovatela. Ale prišlo jeho zranenie a vytriezvenie....

Áno chyba Virgil. Ale okrem neho chýba hlavne kreativita. Stracame často loptu a hráme neefiktivnu a nepozeratelnu hadzanu (titi-kaku) ktorej cielom je dostať sa na 5ku súpera....

Neviem včom je chyba. Nechcem ani robiť mudreho. Ale proste jedno viem. Vtýme vidim frustráciu, vidim sklonené hlavy, hranie na seba, bezmocnosť a v hre žiadnu silu kolektivu.

Niektorý hrači hraju už mesiace pod svoje možnosti. Chcem byť pozitivny ale momentalne som vtom snimi.... Depka jak piča.

Tak snad vyhrame. YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Ten strach z liverpoolu primo tece proudem od trenera pres hrace a hlavne fanousky, kteri se nestydi vymlouvat uz pred zapasem na rozhodciho, kterej bude udajne pripiskavat united a taky maji pulku tymu na marodce a bude foukat vitr proti nim OMEGALOL, at to dopadne jakkoliv, ja se bavim.

Reagovat
Swarley

Vždycky byli poserove, to se nemění

Reagovat
Remt

tak vychazime ze vzorku, ktery pred sebou mame a to je uplynula cast aktualni sezony. Ze jste se zlepsili nikdo nezpochybnuje. Jen se tu dost casto argumentuje tim ze jsme bodove vyrovnani, coz bychom nebyli. Objektivni clovek by ti rekl, ze v letosni sezone jsme kvuli spatnym rozhodnuti VARU prisli (minimalne) o 6b, spise vice. Naopak vase velmi sporne penalty dopomohly k tomu, ze jsme bodove vyrovnani. Nikdo nezpochybnuje, ze hrajete mnohem lepe nez treba loni. Ale argumentovat aktualnim poctem bodu obou tymu je proste shit, coz ti rekne kazdy kdo ty zapasy fakt sleduje a neni zaslepenej.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Remt

supr čupr argument

Reagovat
bbbauch

Always the victims...

Reagovat
smazaný uživatel

A co kdyz je to naopak, ze zaslepeni chteji byt fanousci liverpoolu. Jako at je to jakkoliv, tak ty vety typu: var nas obral o 6 bodu, vase sporne penalty, smula na zraneni, atd......To jsou uplne typicky vymluvy a nepriznani si reality. Kazdej tym zazil nejaky spatny rozhodnuti VARU stejne jako zazil opak. Kazdyj tym ma obdobi, kdy ma vic zranenych hracu. Kazdej tym zazije spatnou formu. Nechce se mi verit te pohadce, ze liverpool neni prvni jenom proto, ze se ja nevim kdo spiknul a dela vse proto, aby poskodil liverpool. Vzdyt je to smesny, detinsky uvazovani. A ve finale, mne je to uplne jedno, jak se na to kdo diva....brecte dal, proc ne vlastne. Aspon je to zabavnejsi

Reagovat
Remt

Hele v poradku. Budu se snazit nenapsat toto "ublizene". Ale jen mi rekni - ktere rozhodnuti VARu bylo SPORNE a zaroven VE PROSPECH LFC? Ja si totiz pamatuji jedno. Skluz Fabinha cca 3-4 zapasy zpet ve vapne kdy mela byt odpiskana penalta a nebyla po prezkoumani VARem. Jinak tech spornych situaci a rozhodnuti bylo tolik, ze ze statistickeho hlediska by melo byt pulka ve prospech LFC a pulka proti. S tim souhlasis? Takhle statistika funguje. Tak mi vysvetli prostě a jednoduše proč to v této sezoně tak není? Nechci znít ubrečeně, jen chci vědět proč prakticky kazde sporne rozhodnuti od zacatku teto sezony bylo PROTI tomuto tymu? Jako stat se to ve 3-4 zapasech na zacatku sezony.. OK.. Ale mame tu 19. kolo a děje se to do teď. A já se ptám jak dlouho toto muze probihat aniz by si vsichni vsimli, ze tu neco nehraje? Bezne se v zapasech deje to, ze VAR resi 2 sporne penaltove situace.. To ze v nekolika zapasech jsou ty situace vyreseny velice casto PROTI LFC zkratka prestava vypadat jako nahoda. Vychazim z poctu 18 zapasu, ne ze dvou-trech-ctyrech..A snazim se vychazet proste jen z cisel a ze zapasu, ktere sleduji. Ano, ocekavam, ze mi na tohle spousta MUFANU napise vytlemeny smajlik, pripadne koment o breceni, ale zadny argument, ktery by se zakladal na cislech/faktech.

Reagovat
smazaný uživatel

Pristoupime na tvoji teorii. To by regulerne znamenalo, ze si vedeni ligy pred zacatkem sezony sedlo a rekli: hele, letos to nesmi vyhrat liverpool hosi...jakykoliv sporny moment bude vyhodnocenej proti nim, ano? Protrebujeme, aby vyhral ligu nekdo jiny. (nevim z jakyho duvodu). Tomuhle mam jako verit?

Reagovat
Remt

Netvrdím ze to tak je. Tvrdím jen ze pri 18 zapasech uz mas dostatecny pocet vzorku (co zapas, to treba 1-2 sporne situace, tzn. cca 20-25 spornych situaci, v nas prospech rozhodnuty tak 3 max mi přijde), ze uz se da usuzovat, ze se o nahodu nejedna.

Pokud bychom se presunuli do roviny konspiracnich teorii a opravdu si toto nekdo ve vedeni ligy pres zacatkem sezony rekl, tak me napada max jediny duvod a to ten, ze by chteli zvednout sledovanost ligy tim, ze se liga vice vyrovna a tim bude zajimavejsi pro vetsi pocet divaku. Ale ne. Tohle mi prijde jako blbost. Duvod proc se tomu tak deje nevím, nevidím ho a nechápu to. Ale děje se to podle mě.

Reagovat
Remt

Ještě jedna statistika by byla zajímavá. Takovou statistiku asi ale nikdo nedělá. Přijde mi komediální jak dlouho zkoumají situace VARu případě že je situace vyhodnocena proti LFC a v případě že je tomu naopak. Pokud šlo například o zkoumání situace pripadneho offsidu v zapase s Evertonem, kreslili cary snad nadvakrat a zkoumali to treba 2-3 minuty. Asi 2 zápasy zpět byl Salah před golem, ktery jsme obdrzeli jasne pristrcen. Protihrac tim ziskal vyhodu a prihraval na gol. Situace, ktera se priska kdekoliv jinde na hristi. Proc zde to bylo OK? Proc nekdy VAR vraci situaci treba 2 minuty zpet a hleda hloupé přestupky, ktere s golem nemaji nic spolecneho a zde kdy faulem hrac ziskal jasnou vyhodu zkoumal VAR situaci asi 10vterin a vse bylo OK? To byl pripad kdy nas VAR o body neobral, protoze jsme zapas myslim otocili, ale chyba to byla jak kráva. Pokud si faulem dopomuzes k vyhode a skorujes, pak byt proste gol nemuze uznan. A uz vubec ne kdyz u obrazovek sedi tri vocasove, kteri toto maji prezkoumat.

Reagovat
Giwdul

Mně přišel úplně do očí bijící ten gól Sona, který byl hodně hraniční. To prostě když si srovnáš s tím "offsidem" proti Evertonu... Ale zápas nakonec Liverpool vyhrál, takže to trochu vyšumělo. Nicméně pokud příjmu měřítka ze zápasu s Evertonem, měl Sonův gól podléhat daleko důkladnějšímu zkoumání. Přitom se tam udělala jedna čára a za 20sec bylo vymalováno. Maného gól (u nějž doteď nechápu, jak nemohl být ani po několikaminutovém zkoumání uznán - už i vzhledem k tomu, že Mané ani nebyl v pohybu směrem k bráně) se naopak zkoumal několik minut a byl neuznán vlastně navzdory technologickým nedokonalostem VARU (prostě milimetrový - doslova - offside VAR nepozná).

Reagovat
Remt

Hele po tom golu Sona jsem byl neuvěřitelně nasraný, protože mi to přišlo v tu chvíli jako NAPROSTO JASNÁ situace otočená proti nám. Poté jsem ale v některém jiném zápase viděl podobnou situaci, ve které byla kamera taky z takovýho úhlu jako v případě Sona. Hráči daleko od sebe, útočník nahnutý dopředu blíže k bráně, obránce naopak. V tom zápase rozkreslovali ty čáry mnohem detailněji a bylo vidět (k mému překvapení), že to opravdu offside nebyl. Potom jsem tuhle situaci Sona zpětně přehodnotil a už jsem to neviděl tak černě jako v tu chvíli. Souhlasím ale že pro legulernost se tý situaci měli věnovat mnohem déle. Byli hotoví strašně rychle a byla to jedna z těch situací kdy i fans druhého týmu tam všichni ten offside viděli a všichni čekali neuznání golu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cubazi

Ničnehovoriaca tabuľka penalt od sezony 92. Co tak ju (tabuľku) vytvoriť v pomere k celkovemu počtu golov a v percentuálnom vyjadrení pre každý klub?? Ci už nepasuje?

Reagovat
Remt

Pokud bychom se bavili o poslednich 2 letech (kde maji tusim United penalt docela o dost více nebo ne?) tak bych se bavil o tom jakym stylem tymy hrali. Kdyz lfc dominovali a dostavali se do vapna velmi velmi casto, coz jejich souperi az tak ne, tak bych cekal, ze logicky i tech penalt by melo byt vice (mnohem vice?). No ta statistika tomu tusim uplne nenahrava. Tam je to myslim presne naopak ne?

Reagovat
cubazi

V podstate sa jedna oto že ak klub počas sezony da 50 golov a ztoho 10 z penalt. A klub ktorý da počas tej istej sezony 100golov a 20 z penalt tak je to viac ilustrativne ako len číslo počtu penalt. (Viem že je to zly príklad)

DObre potom sa možme baviť že bola penalta a nebola premenená. Alebo tiež zohladniť štyl hry jednoltivých kluboch presne ako ty to vravíš.

Takto sú všetky štatistiky tykajúcej sa celkového počtu penált vágne, ak z pohladu sučasneho problemu čo jednemu tymu je odpiskana ako penalta a druhemu nie. To je celkom iny problém. Tu nejde o štatistiku penalty ale o debatu čo je a čo nie je penalta....

Reagovat
Remt

Mě například nektere penalty, ktere byly odpiskane pro LFC loni/predloni neskutecne srali. Salah upadl hafokrat zbytecne, Mane asi 3x za tu sezonu. To bylo trapne a dehonestovalo to casto skvely vykon v celem zapasu, protoze bychom castokrat vyhrali tak jako tak a oni si toto presto neodpustili. Letos si pamatuju Salahuv 1 takovy incident (jeste k tomu v dobe kdy jsme vyhravali snad o 2 goly coz je jeste debilnejsi snad) a u Maneho letos.. ani nevim, mozna jednou, mozna ani jednou. Dost se v tomto "zlepsili" a mozna i proto mame min bodu nez bychom mohli mit Na druhou stranu uz od pulky podzimu mam pocit, ze jsme nepredvadeli uplne top vykony a ty vysledky v poslednich 3 zapasech jsou jen vyustenim toho. Jsem zvedav jak/kdy/jestli se z toho vyhrabeme

Reagovat
Hlahart

To jako myslíš, že dal Liverpool od roku 92 víc gólů? United - 2089 | Liverpool - 1896. Poměr vůči všem gólům United 5,7 % | Liverpool - 6,8 %. K čemu ti to je?

Reagovat
Front hell

Jako nestranný fanoušek se na dnešní zápas těším, bohužel očekávám nekoukatelnou nudu. Tak snad se mýlím.

Reagovat
Golasso

Live by měl chtít vyhrát a mají problémy s obranou. Snad to tedy bude koukatelne, taky se těším

Reagovat
Front hell

Snad to tak bude. Oběd jsem uvařil, manželku potěšil,teď ještě utahat dítě ven na boby ať mám u fotbalu klid

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně.

Reagovat
Remt

Kdyz tu tam obcas ctu komenty od kluku co maji doma decka a rodinu jako ty, tak si teprve uvedomuju jak ja to mam vlastne jednoduche Klobouk dolu, ze se k tomu fotbalu vubec dostanes

Reagovat
Tolstobik

United s LFC je jedno z nejnudnejsich derby...

Reagovat
Salfovic

Nemýlíš.

Reagovat
Coutinho10

ted pred startem PL na PremierSport jeste zive Motherwell vs Rangers

Reagovat
drussbarb

Radši šipky, UFC je nuda

Reagovat
Coutinho10

UFC me taky nebavi a sipky uz vubec ne

Reagovat
Remt

me tyhle bojovy sporty nevadi, jen to nesmi skoncit na zemi, to je pak nuda. Mam rad kdyz si poradne rozbijou cenichy ve stoje

Bomba byl napriklad tento zapas. Tam si to rozdali fakt na ferovku, to me fakt bavilo.

https://www.youtube.com/watch?v=-BhStJ0S0Ts

Reagovat
Coutinho10

ja jsem nejaky kus nejakyho fightu videl, ten den jak mel zapas Marpo s Rytmusem a jako treba kdyz se tam praly nejaky ty holky, tak mi to uplne nebylo prijemny se na to koukat , ale kazdymu se libi neco jinyho, ale me to nejak nepritahovalo, spis obracene...max. kdyz to je nejaka show osobnosti Vemola vs Vegh nebo ten rapersky duel nebo treba Stafka jsem ze zvedavosti zkouknul, ale jinak me to nebavi/netankuje a v nekterych pripadech se na to nemuzu moc ani divat

Reagovat
Remt

Hele mam to trochu jinak nez ty ale ty holky.. Jasne, holky beru jako nezna stvoreni a kdyz vidim jak si tam rozbiji drzku, prijde mi to divny

Ty osobnosti me nijak nebavi, na co se chci ale mrknout budou youtuberi Vlada vs Exploited, to me zajima, jinak Marpo a tak me taky nijak netankuje. Pred Marpem byl tusim box bývalýho boxera Konečného a ten me, presto ze mi box prijde jako nuda, bavil jak svina, pac si davali slusny granaty, to byly fakt dela Ackoliv byvaly boxer, tak oproti tomu dalsimu zapasu Marpa a Rytmuse.. to vypadalo jak kdyby se hladili

Jinak ale Ondra Novotny z toho dela docela show. Je fakt, ze i my kamosi v okoli zacali sledovat tyhle MMA mnohem casteji, driv skoro vubec. Jezdi i na ty show myslím.

Reagovat
Coutinho10

j, youtubery az tolik nesleduju, takze ani nevim o koho jde , ale ohledne holek se shodneme jinak Ondra Novotny jako super...ten me hodne bavi a kdyz nesleduju jeho MMA, tak alespon ty fotbalove podcasty, jak ma s Podrouzkem...ma super nazory a za nic se neshovava a rekne to jak to citi, takze za tento projekt jsem rad, ze to takto pravidelne drzi

Reagovat
Remt

Hele ja mam Ondru taky moc rad, i kdyz s ne kazdym nazorem souhlasim a navic by nemusel tolik moc tlacit ten banicek v podcastech Podry umi skvele hovorit o fotbale, toho si poslechnu vzdy rad. Jinak je zajimave poslechnout si nynejsi podcasty Ondry a jako kontrast si pustit na youtube jeho rozhovory kdyz byl jeste na O2. Na o2 byl prisprclej jak svina, vyhybal se jakykoliv kontroverzi, naopak byl takovej jaci byvaji moderatori televizi bezne v rozhovorech, kdyz se z tebe snazi udelat curaka/rasistu a hledaji senzaci takovi to "Jako opravdu? opravdu si to myslíte? Není to už za hranou?" apod (tusim z Vizka nebo Smicera tam tehda delal blazna, ze tolik vystupuje proti Berbrovi - a vsichni vidime jaka byla pravda) a teď? ted je v uplne jine pozici a nema problem rict kriticky nazor na kohokoliv a vyfakovat kohokoliv. Jasne, je fakt ze to je tim ze je v jine pozici a ze je zrejme uspesny podnikatel a na nejake pracovni mista jako je moderator v O2 apod muze jebat ale libi se mi lidi co umi rict kriticky nazor v dnesni spolecnosti toto chybí. Sportovci, ti musi drzet hubu uplne, aby nahodou si neposrali vztah s vedenim tymu, s vedenim ligy, s vedenim narodaku.. Dnes kdyby uspesny cesky fotbalista rekl co si mysli o Berbrovi, tak by se mu dostalo pokut snad ze vsech stran - z ligy, z tymu a navic by si uz za narodak nezahral a v jinych sferach je to podobne.. nikdo nechce cist a slyset pravdu.

Reagovat
Coutinho10

presne tak...jinak to protezovani Baniku na jednu stranu souhlas, ale jako beru to, fandi jim, je od tam tad a je to jeho projekt, jeho podcast, tak kdyz si muze rict ted co chce o cem a o kom chce, tak si muze prihrat polivcicku s Banikem a nemam s tim problem...ba naopak to je takovy zajimavejsi, kdyz tam jsou ty emoce a srdicko nez aby to bral jako nejak seriozne jako treba Siegl na O2TV ohledne Sparty...nemusi si ady hlidat slovnik a kdyz tak citi, tak muze rict nekaky peprnejsi slovicko, takze to je realny a ne zadny pretvarky a delani to podle not jinych, takze za to ma u me palec nahoru a i diky tomu je to tak popularni

Reagovat
Remt

Hele jako se vším co jsi napsal souhlasím. Jen mi teď pověz.. ten podcast Kontrapresink, který tu ještě nedávno sdíleli na EF a teď už ne. Vsak ten splňuje vše co jsi tu napsal o Podcastu Ondry. Je to jejich podcast, muzou si tam říkat co chtějí, vyjadřují emoce a sympatie antipatie různým klubům tak proč tu schytali takovou bídu?:D Max za skákání do řeči bych ubral nějakej bodík, jinak za mě naprosto v klidu. Sprostý slova ? Nevadí mi, okoreni to pokud jsou vhodne použity.. Bylo mi trochu líto jak se tu do nich pustili

Reagovat
Coutinho10

musim rict, ze jsem slysel od kontrapresinku asi 1 dil nebo nejakou cast z toho...spis z toho duvodu, ze nestiham toho tolik poslouchat, ale jinak to nebylo uplne spatny, ale co vim, tak obcas meli min kvalitni zvuk, ale to uz asi vychytali a ty sprosty slova atd. mi prislo, ze tam bylo az moc od Pikyho, ale kdyz se to hodi, tak s tim nemam problem a mozna to skakani do reci, ale s tim ja az tolik nemam problem

spis si myslim, ze jak je toho posledni dobou hodne, tak lidi si radsi treba ohledne PL poslechnou znamejsi tvare napr. Hoskuv Anglican, ktery bych tak rad poslouchal, protoze ten me taky bavi, ale casu je mene, takze jsem rad, ze stiham Ondry zajice

a jeste ohledne kontrapresinku...kde konkretne jsi cetl ten hate na ne, jestli ten hate je nejaky konkretni a kde se to objevilo na tu jejich adresu

Reagovat
Remt

S tím Angličanem jsi mě překvapil, to jsem vůbec neznal. Kontrapresink jsem poslouchal i proto, že jsem žádný jiný podcast o PL neznal.

Hele zvuk co posloucham ty posledni je podle me uplne v poradku. Pikyho styl humoru ( i se sprostymi slovy) ja zeru, me to bavi, protoze to je presne ten styl jak se ja bavil s kamosema o fotbale - stylem Ty vole co ten c*rak Krmelec zas nedal, to je vemeno, to je hrac do divize

A ten hate? hele pod poslednim kontrapresinkem, ktery sem byl pridan, ale mam za to ze je mozna smazany:D Ten hate tam byl fakt veliky. Jeste si myslim, ze k tomu trochu pomohlo to, ze Piky obecne pry moc nesnasi kritiku na netu a hodne lidi blokuje a tak. Coz je skoda, mel byse na to vysrat. Vydat podcast a pak se hadat pod nim v komentarich sl lidmi co s nim nesouhlasi je zbytecne, mel by se na ne vykaslat..

Reagovat
Coutinho10

j ten Angličan už jede docela dlouho, myslim, že rok...nejdřív to bylo v takový zkušební verzi na pár minut, ale postupně se to celkem rozjelo, takže ten bych rád poslouchal, protože to má dobrý reakce a z toho začátku, když se Hošek vyjadřoval o PL, tak mě to bavilo, takže jsem přesvědčenej, že to je super i teď

jj, ale možná to je důvod toho hatu, ale jako taky vyloženě proti tomu nic nemám, ale některý lidi to možná úplně tolik neberou no, protože jsou zvyknutý víc na ty slušnější

j, tak to bude asi určitě smazaný...to už je dlouho, co jsem tady na EF viděl něco o jeho podcastu....jak se osamostatnil a už nejede ten EF, tak logicky EF mu tady taky nebude dělat reklamu pro jeho vlastní podcast

j, ohledně toho mazání to tak bude...asi mu to trochu stouplo do hlavy

Reagovat
Remt

Já jsem tady na EF chvíli, on tu byl dřív někdo jakoby dulezitejsi nebo? Nevím v jake tu byl pozici.

Hele vis co.. já si rád poslechnu i fotbal focus podcas nebo isport podcast, ALE.. to je castokrat takove to omilani, diplomaticke kecy, motaji se v kruhu, jeden druhymu dava za pravdu.. Prostě až moc bratrickovani, misto aby se tam strhla "bitva" argumentů kdy například Piky na toho druheho jede ze Ole je telocvikar a tak :D:D To me bavi jak svina

Reagovat
Coutinho10

detaily taky úplně nevím, to by se musel vyjádřit on, každopádně dřív ty podcasty byly pod EF přímo, nevím úplně důvod, proč začal dělat vlastní podcast, možná mu to bylo vytýkáno, že občas mluvil sprostě...mám pocit, že i v EF podcastech se tak vyjadřoval, tak možná s tím EF nechtěl být spojován a tak si udělal vlastní

já dřív ten podcast z ČT poslouchal pravidelně, bavil mě hodně Haring nebo ten Rodinger, který teď má taky vlastní podcast: Přímo z kabiny: https://twitter.com/primozkabiny_ a je fakt, že ten ČT Podcast byl a asi je trochu takovej sušší, jak píšeš a málokdy tam šli názorově proti sobě...mám pocit, že nejlepší to bylo ohledně té korony a startu ligy plusy a mínusy, ale ten jejich podcast už neposlouchám....hodně rád jsem ho poslouchal cestou do práce, ale jelikož mám HO, tak doma si to už nezapnu takže dám přednost něčemu, co není tak pravidelné, jako třeba náš klubový podcast Slavie: Mezi námi fanoušky

každopádně je super, že těch různých podcastů je fakt mraky...toto v minulosti hodně chybělo, ale teď je toho tolik, že člověk neví co dřív a aby to člověk všechno stíhal, tak by skoro nesměl dělat nic jinýho

Reagovat
Remt

Aha, primo z kabiny je podcast na který jsem jednou narazil bavil mě a pak jsem ho asi dva měsíce do teď nemohl najít :D díky

Jaké HO?:D

Reagovat
Coutinho10

nemáš zač home office

Reagovat
Remt

Ajo já uz se lekl ze je to nejaka zkratka pro manzelku histerku, ze proto to nemuzes poslouchat:D na home Office si to pustit nemůžeš? A co děláš celej den? Nerikej že pracujes

Reagovat
Coutinho10

jako pustit bych si to mohl, ale asi bych se nesoustredil uplne na praci

Reagovat
Remt

Me se tuhle stalo že mi vedoucí v 9 ráno volal a chtěl konzultovat práci a telefonatem me vzbudil pak uz jsem nezabral..

Reagovat
Coutinho10

to nam nastesti nevolaj a kdyz uz nejaky call, tak pres notes a behem pracovni doby...9:00 je hodne na hrane ale jinak z toho uz jsem se poucil, aby mi nekdo volal, kdyz spim, protoze po urcity neprijemny zkusenosti, kdyz mi pred nekolika lety nekdo volal v noci, kdyz jsem spal, tak od te doby si vzdy davam pres noc rezim letadlo, takze me nikdo uz nemuze timto zpusobem vzbudit, kdyz chci spat

Reagovat
Coutinho10

btw. ohledně Angličanu zítra bude dobrej díl...dlouho jsem ho neslyšel, ale zejtřejší si pak určitě pustím

https://twitter.com/Coufi5/status/1351238340977242113

Reagovat
Remt

Díky, pustím si:-) jinak tady na té fotce mi zprvu pripominal fakt toho Krmelce:D

Reagovat
Coutinho10

nz, j jako urcita podoba tam je no

Reagovat
drussbarb

Angličany sleduju docela pravidelně, škoda toho, že tam natlačili sázkařské okénko spolu s reklamou na sázení, to přeskakuju, jinak super

Reagovat
Coutinho10

to má i Novotný s českou ligou, ale jak píšeš, když chceš, tak to můžeš přeskočit

Reagovat
Remt

jasný, taky mě toto trochu štve, ale přeskočit se to dá a určitě i chápat se to dá, protože kluci z toho taky chtějí něco mít, to je jasné

Reagovat
Eichel

tak to si si mal pozrieť včerajší ME výkon roka už v januári

Reagovat
Pigeon

Kattar neskutečný co ustál

Reagovat
Alan_Shearer

Zajimalo by me, jak se dnes cejti

Reagovat
Pigeon

Podle nosu necejti

Ja se dokázal ještě po kolech usmívat, ty vole. Věřil jsem, že se mu nějaký kontr povede, že tam pošle nějaký zvedák. Škoda

Reagovat
Eichel

Jop, ten chlap je z betónu. Na druhú stranu by som byť jeho rohom fakt zvážil, či to nie je lepšie stopnúť pred začiatkom 4tého alebo 5teho kola. Prišlo mi to podobné so zápasom Holloway vs Ortega. Chalani zbytočne možu stratiť roky kariéry tým koľko toho schytali.

Reagovat
Remt

o co slo? vubec nevím co teď myslíš

Reagovat
Eichel

Ak ťa baví čistokrvný striking, bez grapplingu a akcia tak si určite dohľadaj posledný hlavný zápas. t.j. Holloway vs Kattar. Ten zápas prekonal viacero rekordov, či už v počte pokusov o úder, signifikatných úderov atd atd. Rozhodne sa to oplatí pozrieť tam snáď nebola sekunda, čo by sa niečo nedialo. Zrejme najlepší výkon zápasníka v histórií tej váhovky. Takže vrelo odporúčam na zhliadnutie.

Reagovat
Alan_Shearer

Ona je zeme a zeme. Kdyz mas Vemolu nebo jinyho wrestlera, kterej je neschopnej cokoliv tvorit a jenom te zalehne, tak to nuda proste je. Ale kdyz se ti sejdou sikovni grappleri, ruzne se na zemi pretacej, nasazujou si vsemozny submise, tak je to super. Kor borci kterou jsou nebezpecni na zadech.

Reagovat
Remt

Hele tyhle bojovy sporty moc nesleduju ale ze zvedavosti jsem se mrknul treba na toho Nurma... dal nevim a ten taky casto dostaval na zem ale jak rikas - byla to i zabava, nebo spis jinak - nebyla to nuda. Ackoliv je chtel dostat na zem, tak se stale neco delo a casto vyhral nejakou zajimavou pakou apod.

Reagovat
drussbarb

Spíš narážím na to, když místo nejlepšího sportu na Zemi nabídne Premier Sport UFC

Reagovat
Coutinho10

j, ale to je spíš výjimka nebo alespoň doufám

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Na zápase LFC-MU je nejlepší, že alespoň jeden z těch protežovaných paklubů ztratí body, a nejhorší, že nemůžou prohrát oba.

Reagovat
drussbarb

No jo, fanoušek týmu trénovaným Mouem

Reagovat
El Cid z City

Snad budeme hrát o titul s hrdým klubem a fanouška než s tou uplakanou a věčně se vymlouvající verbeží.

Reagovat
redyyz

Si sa konečne uvedomil a začal fandiť poriadnemu klubu?

Reagovat
Detective

Paráda když slovák umí česky líp než čech.

Reagovat
fenixLFC

no vidis, vy si beriete najhorsie z obojeho. nie ste ani hrdy klub a k tomu ste uplakana a vecne sa vyhovarajuca verbez

Reagovat
Mates_Matesović

#thfc team vs. @SheffieldUnited: Lloris. Aurier, Rodon, Dier, Davies, Reguilon. Hojbjerg, Ndombele, Bergwijn, Son, Kane.

Grrr, to je zase tým. A jako zlatý hřeb na lavičce Gedson místo Alliho.

Reagovat
Daniel Levy

Na 5 obránců Hojbjerg pod žlutou

Reagovat
Cobra

Reagovat
Eichel

neodíde ten alli už v zime, keď ho očividne odpísal?

Reagovat
smazaný uživatel

vraj Poche z o nom rokuje

Reagovat
Remt

zajimala by me cena takoveho hrace, pripustime-li, ze on posledni dobou fakt prakticky nehraje ne?

Reagovat
Eichel

sranda, tiež to neviem ani hrubo odhadnúť... ja sa spolieham na to, že Levy vie predávať a že PSG rozhadzuje často nezmyselné sumy... keby fakt musím tipnúť tak vzhľadom na toto by to snáď mohlo byť 30-40m aj počas covidu

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho ven

Reagovat
9augi9

Owny ven

Reagovat
johan14

Reagovat
smazaný uživatel

před eden

Reagovat
kvasha16

vsak opat spojaznil ownysearch

Reagovat
eder

Mrdky v čele s Potkanem Penaldesem budou zadupány Reds na Anfieldu do země. Tip 6:0

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Registrujisejenproto

Herrera

Reagovat
Cobra
Reagovat
Smoula14

Čekám z rohu v 83. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jsme už letos regulérně prokaučovali 4 zápasy, které jsme měli pod kontrolou. Viděl by to i slepý, ale Mou si pojede tu svou. Just respect

Reagovat
smazaný uživatel

..ten Hojbjerg to je čo?? ..tvari sa ako keby 10 rokov hral za real ..aj tu údajne “mäkkú” loptu ako odkopol..

Reagovat
smazaný uživatel

veď je super.

Reagovat
johan14

Son nejak odišiel, úvod sezóny fantastický, teraz páli šance jednu za druhou. Minule 3 a remíza, dnes ďalšia keď mohol poistiť výsledok. Spurs nevedia dať poisťovací gól a potom v závere strácajú vyhraté zápasy. Aj teraz už mohla byť remíza.

Reagovat
Tommy$

Docela teď pálí no, ale aspoň se do nich dostává a produktivní je taky co se týče statistik.

Ale Kane si formu drží teda slušnou pořad

Reagovat
johan14

Hury - hury - hury Kaaane

Reagovat
cubazi

Utíkej Foreste

Reagovat
johan14

32 zápasov od začiatku sezóny od 5.9. t.j. 8 každý mesiac v kuse Kto to má rovnaké? Spurs si konečne oddýchnu, potrebujú to ako soľ, tí hráči su vyťažení ako banícke poniky.

Reagovat
Daniel Levy

Ndombele

Reagovat
ACSMan

Dobře trefil, něco podobného jak Zlatan proti Evertonu

Reagovat
pingla

ten solidně ožil

Reagovat
Horcmen

Shaqiri v základu

Reagovat
fenixLFC

tak je asi jediny kto ma aku taku formu plus teda to ze je hendo na stoperovi...

Reagovat
Remt

https://m.youtube.com/watch?v=BQ9VAv3aNk4 na toto nejde zapomenout

Kloppík ho nasadil bestak v ramci mindgame

Reagovat
avicii

Klopp si čítal môj komentár

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
smazaný uživatel

#mufc: De Gea, Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw, McTominay, Fred, Rashford, Fernandes, Pogba, Martial

JDE JE KURVA BAILLY??? tohle je jasná prohra

Reagovat
CR7RONALDO

Dúfal som v Cavaniho namiesto Martiala. Martial hral proti City v tejto zostave a bola to slabota, tak som si myslel, že dnes to vyskúša s Cavanim.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, plakej už před zápasem, ty kaštánku

Reagovat
Remt

Neměl teď Bailly nejake mensi zranění?

Reagovat
CR7RONALDO

Mal len niečo s krkom v zápase proti Watfordu, kde išiel cez polčas dole, ale o tri dni proti Burnley odohral celý zápas a práveže Lindelof nehral, lebo mal zranenie chrbta.

Reagovat
Remt

Aha aha, no zvláštní že Lindelof hraje, pamatuji si jak ho Salah minule po vykopu Aliho presprintoval s micem na kopacce plus myslím housle brankarovi, to byl krasny gól:D

Reagovat
Hlahart

Četl jsem nějaký takticky analýzy a před zápasem psali, že se dá očekávat hluboký blok a potřeba vyvázat se z vysokého pressingu, a proto čekají Lindelofa. Taky bych asi raději Erica, tak uvidíme, jak se s tím Lindelof vypořádá.

Reagovat
Busby babes

celkem ocekavana. Skoda Baillyho ale jinak ok.

Reagovat
mickey mouse

Shaaaq

Reagovat
Coutinho10

Shaq v zakladu

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Henderson, Fabinho, Robertson, Wijnaldum, Thiago, Shaqiri, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Kelleher, Milner, Oxlade-Chamberlain, Jones, Minamino, Origi, R. Williams, Phillips, N. Williams

Reagovat
smazaný uživatel

Za Shaqa som rád.

Hendo na stopérovi -

Chamtiví amíci -

Reagovat
Coutinho10

ten Hendo minule uplne nepresvedcil no...skoda,ze Matip neni jeste ready

Reagovat
cubazi

Z núdze cnosť...

Pome LFC

Reagovat
Kluivert9

na stoperu

Reagovat
Hlahart

Shaqiri už nás jednou pohřbil

Reagovat
Coutinho10

spis se vic bojim Henda na stoperu...Shaqovi verim

Reagovat
Hlahart

No však - přeci dával 2 góly nedávno. Za Mourinha snad

Reagovat
pingla

de gea - wan bissaka, lindelof, maguire, shaw - fred, scott - pogba, bruno, rashford - martial

čekal jsem vzadu na 5, ale i tak dobrý, možná i to nejlepší, co jsme schopni poskládat

Reagovat
EXoRcIsT

No co hovorite na zostavy. Zamna dobra od OLEho az na Martiala tam mohol byt Cavani. K tej Liverpoolskej sa neviem vyjadrit ale asi sa Rashford zameria na Hendersona

Reagovat
Kixi Syhimour

Nic lepšího v současnosti nemáme

Reagovat
EXoRcIsT

dost slaba lavicka tam ked vam to nezapasuje od zaciatku tak tam ani nemate koho poslat

Reagovat
Remt

Vsichni se zameri na Hendersona to muze bejt peknej pruser mozna radsi jednonohej Matip jak Hendo na stoperu:D

Reagovat
Pigeon

Tonda je lepší na brejky, je rychlejší. Cavani bude game changer nachystány na lavičce. Střed jsme pěkně zahustili, tam musíme mít převahu a jejich střed obrany, toho musíme jednoznačně využít.

Reagovat
Remt

Pockej, Cavani muze jiz hrát? Ten trest je uz pryč?

Reagovat
Pigeon

No jasně, však hrál už proti Burnley.

Reagovat
Remt

Vsak dostal asi 3 zápasy ne?:D to už se odehrálo tolik zápasu? Já měl za to že ještě proti nám nebude moci

Reagovat
NathanD

Villa, City, Watford

Reagovat
CR7RONALDO

1 zápas v lige a 2 v pohároch.

Reagovat
Hlahart

Ano

Reagovat
CR7RONALDO

Ja dúfam, že ma Martial fakt prekvapí v dobrom, ale proti City to bola slabota a preto som dnes očakával Cavaniho.

Reagovat
VersaceChain

Bailly měl hrát

Reagovat
martin.b

To vypadá na taktiku "nepůjčíme jim balon"...no jsem zvědavej na Shaqa a celý fungování zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ole jde hrát svoji klasiku velkých zápasů na 0-0, škoda že nechce trochu zariskovat

Reagovat
Hlahart

Co?

Reagovat
mithro

zariskuje, ked victor spravi druhu chybu, po ktorej padne gol

Reagovat
Freedo

To by tam dal 5 obránců, ne?

Reagovat
Benzema

Záloha bez Henda , no neviem neviem Hendo na stoperovi ? Snáď to dnes zvládneme , nič iné neostáva, len vyklepať mrdky a poslať ich tam kam patria , v tabuľke za nami

Reagovat
Remt

Shaqa bych v tom zápase viděl rád ale v útoku a od 70. Minuty třeba.. v záloze.. nevím jestli nebudem ztrácet míče, z toho mám docela strach že nás tam přehrajou ve stredu. Škoda že Matip není ani na střídačce

Reagovat
Benzema

Podľa mna nám dnes ta záloha nebude vôbec fungovať , snáď sa mýlim a vyhráme

Reagovat
Remt

Stejne je to krasny, jak tim vsichni žijeme:D ja na dnešek nemohl dospat třeba

Reagovat
avicii

Som zvedavý, Shaq prosím ukaz sa, dnes ta potrebujem

Reagovat
cubazi

Je jedinym pozitivom v zápase.

Za mna mohol Klopp zaexperimentovať a stiahnuť Firminaa dať Milnera na poziciu DM. Co by umožnilo vysunuť krajných bekov viac dopredu. A na hrote mať Salaha s Manem. Neviem snad to ajtak vinde.

Pome LFC

Reagovat
cubazi

*V zostave

Reagovat
fenixLFC

tvl milner na DM

Reagovat
cubazi

Lebo Henderson na CB je v pohode?

Reagovat
fenixLFC

henderson an CB dava vacsi zmysel ako milner na DM a ked sa maju beci vytiahnut este vyssie to uz maju hrat obaja vo vapne? vazne kvalitna analyza...

Reagovat
cubazi

Zrejme si si nevšimol zčoho v poslednej dobe dostavame najviac golov. Ano z protiutokoch. Posilniť obrane postavenie pri utočení je doležite. To bol moj nazor. Ked sa ti nepači, viliš mi anal.

Reagovat
Mato178178

Reagovat
fenixLFC

vilíš?

Reagovat
Minister

Reagovat
Coutinho10

ted nebo nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

STREAM???

Reagovat
Hlahart
Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
EXoRcIsT

https://reedit.soccerstreams.net/home

uz si tu stranku kurna ulozte

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem

Reagovat
Remt

Tahle je dobra, tu pouzivam par mesicu a skoro nikdy nezklame

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

UNITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED!!♥️♥️♥️♥️

Reagovat
ZJEV

Tak pome na ne! Jinak pro ty, co se dnes nechteji spolehat na streamy, tak digi resp. Telly dava moznost na 14 dni vyzkouset zdarma. Date tam jen mobil a email a mate 1 zarizeni.

Reagovat
Swarley

Zajímavě to vepředu Ole prohazel, to jsem zvědavý

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw prifilmovaný pád, vrece zemiakov

Reagovat
EXoRcIsT

Fred Mctominay zatial otrasny

Reagovat
Registrujisejenproto

achjo, když vidím hrát Thiaga.. ten tým mohl být bodově úplně jinde, kdyby dva kreténi z Evertonu nezrakvili jeho a VVD

Reagovat
Remt

nejen bodove, to je proste balzam na dusi videt takoveho hrace s micem

Reagovat
Registrujisejenproto

jako neříkám, že se mi nelíbil ten styl předtím (takový víc buldočtější, kterým se vyznačuje Hendo, Milner apod.), ale to, co předvádí Thiago, je prostě úplná paráda a v případě zálohy LFC zjevení (odhlédnu-li od Keity, ale u něj to byly vždy max záblesky)

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Grahf

najväčší rozdiel je v istote na lopte, tam sme špatní, až priposratí

Reagovat
mithro

ta zaloha je uplne mimo, ked uz sa dostaneme k lopte, co ich stoji sil a sil, tak to hned poslu naspat poolu. takto nemaju sancu

Reagovat
mithro

a uz sa pridala aj obrana

Reagovat
Han střelil první

Ach jo, ten Firmino se fakt moc zhoršil. Nemá na to teď a lavička na nějakou dobu by mu vůbec neuškodila.

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino Nalevo mu nabíhá úplně volný Robertson a on jde do zasekávačky a zakončí to střelou do chumlu hráčů

Reagovat
Han střelil první

a o chvilku později to zase posral.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
EXoRcIsT

Dpc fred mctominay stratia kazdu loptu vobec niesme v hre kvoli nim

Reagovat
smazaný uživatel

Prosímvás ten nový film Cry Macho od Eastwooda, to je o Kloppovi?

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino zase

Reagovat
Grahf

fred a mctom nemožu hrať proti silným superom, tam vidieť, jak zaostávajú

Reagovat
vodka

Thiago je boží

Reagovat
EXoRcIsT

Dpc ale uz ma strasne sere Fred ten stratil uz asi 9 lopt uplne nezmyselne a mctominay velmi nezaostava

Reagovat
gazza62

Tak jestli tohle má být zápas o titul téhle BLM africko -muslimské soutěže ,kdysi hrdé league one tak se nedivím,že lidé začínají ignorovat fotbal

Reagovat
Hlahart

To že lidi začínají ignorovat fotbal ti řekl Hnilička? Ti asi dělal mentálního kouče i v jiných oblastech, co?

Reagovat
Gunner14

" lidé začínají ignorovat fotbal"

Reagovat
Salfovic

Vždyť v hledišti není ani noha.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gazdo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Grahf

a nepodržia tu loptu, všetko rýchlo odkopnuť dohajzlu

Reagovat
Hlahart

Zatím nás teda zachraňuje Firmino. Fred a McTominay (zejména spolu) mají svoje hodně viditelný limity

Reagovat
Registrujisejenproto

Ale Firmino už ať střílí kurva z takových pozic, a nezasekává... tohle je zase jako minulý zápas

Reagovat
mithro

tolko casu im davaju, toto je nejaky gameplan?

Reagovat
J0EL

Thiago je neskutocny baller.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Gunner14

Firmino mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je do pici.. derby proti Lpoolu a my neodkopneme ani balon? Maguire ty si jak Ferdinand po obrne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted Fred to samy.. WTF

Reagovat
mithro

Reagovat
EXoRcIsT

Toto je daco neskutocne co predvadza Fred zase nabije hracovi Liverpoolu hned pred 16tkou. Okamzite dole Pogba do stredu Cavani na hrot Rashford v pravo Martial v lavo

Reagovat
Han střelil první

Za ty stoličky bych dával žlutou. To jsou hrozně nebezpečné situace a Shaqiri se ještě diví.

Reagovat
ACSMan

Profesionální práce od Maguire a následne odkopnutí míče na vápno od Freda nejlepší tým světa teď

Reagovat
smazaný uživatel

To je brutus. Normalne se stydim co za kusy hoven za nas hraje, a prece to staci na prvni misto.. nepamatuju si, ze by se takovy situace stavali xkrat za zapas pred 10 rokama tymum Top4.

Reagovat
Hlahart

Ty vole co tam vymýšlí? Jsou z Liverpoolu dobře posraní

Reagovat
Grahf

to je proste v hlave, statickí, priposratí, absolutne si neveria

Reagovat
EXoRcIsT

Vyborna taktika od OLEho nakopavat na verim v boha dopredu. Nic nefunguje nic

Reagovat
Remt

Nevím jak vy ale já si ten fotbal zatím užívám Zatím nic extra spornýho ani posranýho rozhodčím tam nebylo. Zahrozily oba týmy.. Pěkný

Reagovat
Han střelil první

jiný průběh se moc čekat nedal.

Reagovat
Remt

Hlavně ať se to odehraje normálně na férovku a ne zas zadny shity s penaltama

Reagovat
Front hell

Reagovat
Registrujisejenproto

Maguire neskutečný útočný výlet

Reagovat
Hlahart

McTominay mi teda zatím příjde horší než Fred...

Reagovat
EXoRcIsT

obaja su hrozny ale fred prisambohu nahral uz asi 8x rovno hracovi liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

mne prijde Fred o dost horsi

Reagovat
smazaný uživatel

zas píska každý pád

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Tezce priposrani jsme.....

Reagovat
ACSMan

Je tam vidět ta nervozita. Se nedivím, takhle nám penaltu nepísknou, když se ani do vápna nedostaneme

Reagovat
Front hell

Reagovat
Grahf

samé diagonály cez celé ihrisko, popiči taktika

Reagovat
Registrujisejenproto

Fernandes ouško au au

Reagovat
Remt

ne tak věřím, že toto loktem na ucho poměrně bolelo. Přes nohy nedostal asi vubec ale loktem na ucho ano

Reagovat
Gunner14

však dostal loktem na ucho

Reagovat
VTID94

Bruno po čom padne na zem. Ten asi nevidel čo dnes schytal Kattar v UFC

Reagovat
avicii

Reagovat
Pigeon

Ze tří karet dál jen jednu....

Reagovat
Grahf

priamy kop a štyria sa postavia do ofsajdu

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
mithro

na tom pracovali cely tyzden

Reagovat
smazaný uživatel

Je tady ještě někdo, kdo nechápe ten hype kolem Fernandese? Na 1 překvapivou přihrávku připadá 10 vyhozenejch, rychlosti moc neoplývá, 1 na 1 v životě neobešel, penalty OK, sem tam skóruje a chování totální mrdka, za kterou se stydím, že máme v týmu.. Ale asi jsem jedinej, kdo to takhle vidí, pač jinak by neměl 2x po sobě player of the month celý ligy

Reagovat
Grahf

joo, ty budeš určite fanda united

Reagovat
smazaný uživatel

Ty budeš dobrej koumák

Reagovat
Hokaido

Nemám rád United, nemám rád ani Fernandese, ale kdo v něm nevidí top hráče, je úplně mimo. Vždyť vytváří golovky jak na běžícím páse. Je to píča, ale zároveň imo i lídr, který táhne tým k lepším výkonům a výsledkům.

Reagovat
Cobra

Líp to asi napsat nejde.

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já letos viděl všechny zápasy. Možná jsem k němu víc kritickej, protože ho nemám rád, ale od top 3 hráče, jak je poslední měsíce prezentován, mi to přijde jako hodně málo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

neni to piča, mimo hřiště i z rozhovorů je to jasný kapitánský materiál. že sem tam přihraje pád je sice fakt, ale není to rozhodně v takové míře, jak se kolem toho tady na EF dělá.

Reagovat
pingla

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ACSMan

Posledních několik zápasů nehraje tak dobře a kazí fakt hodně ale asi se počítají čísla co má

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Neni nejrychlejsi, nejsilnejsi v soubojich ale je to proste fotbalista z jine planety. Pokud to nepoznas, tak asi potrebujes prejit na basketbal.

Vetsinu micu co ma rozhodne nezkazi a pred vapnem soupere je kreativni a vzdycky to smrdi. Narozdil od zbytku nasich CM, vcetne legendy Pogby, kterej dokaze zkurvit uplne cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Já netvrdím, že je špatnej fotbalisty, ale momentálně jsou z něj všichni udělaný. Prezentovanej na úrovni Ronalda s Messim v dobách největší slávy...

Reagovat
Hlahart

Ukaž kde

Reagovat
smazaný uživatel

Nadsázku chápeš? 2x po sobě hráč měsíce to přijde málo?

Reagovat
Hlahart

Tak pokud je tvým největším předpokladem nadsázka, tak je s tebou těžký diskutovat

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ti přijde, že jeho momentální vidění veškerých médií, lidi, co na mě v tomhle vlakne reagovali, všech tv expertů je odpovídající jeho výkonnosti? Stačí napsat ano. Já chápu, že má někdo jinej názor...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ale on byl vazne 2x nejlepsi, to by ti mozna mohlo stacit jako dukaz jeho kvality...

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si můj první příspěvek. Já se ptám, jestli jsem jedinej, kdo to nechápe?

Reagovat
mithro

to som uz videl dnu

Reagovat
Swarley

Kousek

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba Pridejte mu miliardu mesicne.

Reagovat
mithro

boze to su technici

Reagovat
Remt

Co mu vlastne udelal Shaq ze Shaw upadl? strcil do nej nebo podkopnuti?

Reagovat
RadekVonCZE

Shaq udělal stoličku

Reagovat
Remt

myslel jsem jiný zákrok, za který potom Shaq dostal žlutou. Tenhle souboj co rikas byl par minut zpet. Jinak ale mi to jako stolicka neprislo (viz to co dela Kane jak se resilo), tady spis shaq cekal ze pujdou rameno na rameno do souboje a souper vyskocil

Reagovat
Hlahart

Nebylo to úmyslně, ale jako faul se to píská

Reagovat
Remt

Tak tak

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Pony Slaystation

Tempo slušné, bramboracka z obou stran...

Reagovat
Pony Slaystation

Jota hrozně chybí

Reagovat
EXoRcIsT

ta rozhodcova pistalka mi neskutocne lezie na nervy

Reagovat
C-M@ster

Nikdy se nestane, že by Pogba v takovýmhle zápase dal třeba gól a na další dva, tři přihrál.

Je to muž malých zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Freedo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

malem se ti to povedlo a moc nechybelo a mohl dat vitezny gol..ufff

Reagovat
C-M@ster

Napral to přímo do gólmana.

Pak si smlsne hattrickem na nějakým Sheffieldu doma nebo tak.

Reagovat
Coutinho10

j, to muze

Reagovat
EXoRcIsT

kolko sme uz mali offisdov 7-8 ?

Reagovat
Grahf

Reagovat
Grahf

koľlko ofsajdov sme už mali? 10?

Reagovat
mithro

ale dva neboli

Reagovat
ACSMan

Připomíná mi to zápas co jsem hrál za mladší žáky proti týmu, který poprvé hrál přes celé hřiště a ne jen na půlku.

Reagovat
Hlahart

Ty vole to zvedání praporku, to je trapárna

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
Han střelil první

Jako ty úplně jasné by mohli mávat hned.

Reagovat
Grahf

rashfordova strela zdokumentovala celý náš výkon

Reagovat
ACSMan

To byla přihrávka

Reagovat
m.sali

tuší Rash, co je offside?

Reagovat
Remt

Se zastaví mezi dvema bezicima hracema a divi se ze ho setrvacnosti vemou do klince, kokot

Reagovat
Grahf

ako fakt nerozumiem tej taktike. Nakopnem dopredu na rasha, ten to chytí a beží k bránke, potom sa otočí a začne sa všetko prihrávať až k stoperom.

Reagovat
ACSMan

Podle taktiky nemusí Rashford přihrávat dozadu protože je už pískaný offside

Reagovat
Grahf

pogba z halfvoleja odkopuje od našej brány nekrytý, zosratí až za ušami

Reagovat
Remt

myslis to jak napalil prvniho protihrace pred sebou? To bylo skvely

Reagovat
ACSMan

neskutečná drzost pogby, není divu, že ho chce Barcelona, Real, PSG, Juventus a i Barcelona z roku 2011

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba ma sebevedomi vsude, jenom ne na hristi. Je v zapase hlavou tak na 50%.. spis vypada ze je myslenkama nekde ve stories.

Reagovat
EXoRcIsT

fuj chce sa mi grcat otrasne daco. Najlepsi asi nvm DDG. Fred okamzite dole uplne zbytocny. Cavani na hrot okamzite. Som zvedavy ako OLE zareaguje ale uz mi priprada ako Fonseca v AS proti slabym v pohode ale pride dakto z top6 a je to nepozeratelna sracka

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechapu jak to ti manazeri, co driv hravali na top urovni nemuzou videt.. Fred vubec nemel nastoupit, nebo mel byt dole po 15 minutach. Zapas o minimu sanci a neda tam zabijaka Cavaniho, ale necha tam deadwooda Martiala.... stejna profesni retardace jak u Lamparda asi.

Reagovat
EXoRcIsT

tak vies oni tych hracov poznaju maju s nimy nejaky vztah. Ja ich nepoznam osobne tak mi to je jedno ze je napr Fred nejaky super chlapik ale hraje jak postihnuty dnes

Reagovat
REPLIKATOR

Kdo by to dříve řekl, že naší největší slabinou se stane útok. S Firminem hrajeme o deseti...

Reagovat
ďuriLFC

Toto nieje šport do ktorého som sa zamiloval. Tam sa hralio 5 minút ktoré sa vôbec nemali hrať a potom sa zrazu vyparili a nadstavený čas je minúta a ešte to ukončí v 45:57 keď dávaš kolmici dopredu. Toto je veľmi zle už.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ten konec to prostě nepochopíš..balón za obranu, neuplynul nastavený čas a on to pískne..

Reagovat
Remt

To bylo zas na grc

Reagovat
Freedo

Takhle férovej sport bych si taky zamiloval. 5 minut, které se vůbec nemají hrát.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Gunner14

Wtf? Nastaví minutu a pískne to v 45:56 když by šel Mane 1vs1, ok

Reagovat
stiflerovamama

To už nemá cena sa nad tými rozhodcami ani pozastavovat, ti dojebu všetko od faulu, penalty, Varu až po odpiskanie konca polčasu.

Reagovat
Gunner14

je to svinstvo

Reagovat
avicii

Tiež som kukol na čas, ešte tam boli sekundy, mohol to fakt pustiť, keby si to tam tukali vzadu tak ok

Reagovat
Dawon

Hrozne bidny vykon zatim A blbe je ze LFC si tam vypracovali hned nekolik hodne nebezpecnych situaci, takze se asi neda uplne rict, ze bysme to zavreli a dobrym branenim sli pro remizu.

Velka skoda Brunova primaku, ale aby jedina strela za polocas byla ze standardky, to fakt neni idealni

Reagovat
stiflerovamama

Nas najväčší problém je momentálne jednoducho útok, vo finále nie sme schopní nič vymyslieť, ťa trojka sa nedokaze individuálne vôbec presadiť.

A teda rozhodca odpískať koniec polčasu 3 sekundy pred koncom keď by Mane očividne šiel sám na bránu

Reagovat
Pigeon

Penalta to neměla být? Vy jste úplně zmagoření z těch keců kolem rozhodčích....

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Front hell

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
redyyz

Pozíčne hra prečo Ginni pred Thiagom? Strašne chýba Hendo v strede.

Reagovat
Maresma

Opravdu pískl poločas v momentě, kdy šel Mané sám na brankáře?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol by to offside?

Reagovat
Maresma

Nebyl. A hlavně neuběhl nastavenej čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj tak kktina.

Reagovat
REPLIKATOR

Sám by nešel, ale i tak

Reagovat
Remt

Měl jsem pocit, že si míč zpracovával a už byl za obráncem ne?

Reagovat
Dawon

On uz to pak Linelof vypoustel jak pisk, jako sel by asi do velke sance, ale mam pocit ze by nebyl uplne sam

Reagovat
Remt

no nicmene bylo to 6 vterin pred uplynutim casu, tak co ten idiot ma co piskat? Tak at nenastavuje 1 minutu ale jen 54 vterin

Reagovat
Dawon

Vsak to ja vubec neobhajuju, ten rozhodci je picus Jen uz to pak myslim trochu zkreslovalo, kdyz obranci prestali hrat...ale zas pri rychlostnim vybaveni maneho a lindelofa by z toho asi i tak mohla byt tutovka

Reagovat
Maresma

Sem trošku přehnal klasciky, ale jako klidně z toho mohla být gólovka.

Reagovat
REPLIKATOR

Mně přišlo, že obránce po zapískání už přestal hrát.

Reagovat
Dawon

Reagovat
Busby babes

nic moc zapas. Pool lepsi, hlavne v prvni pulhodine. My par nebezpecnych naznaku, bohuzel offsidove. Ale divim se, ze Pool hraje takhle riskantne. To nam jednou vyjde... snad. dozadu celkem ok zatim.

Reagovat
martin.b

4 vteřiny do vypršení nastavení, Tierney citlivě pro blaho fotbalu odpíská konec v době letu přihrávky na Maného Každej break United se nechá dohrát a až pak odpíská offside, u nás se pro jistotu odpíská ihned Průběh asi očekávanej, Firminovo zakončení je fakt žalostný...

Reagovat
avicii

Sme o kusisko lepší, ale ta útočná forma je proste v prdeli, bože, ako by bolo fajn tam poslať Jotu

Reagovat
Remt

Neboj jeste 14 dni a mel by byt ready, ne?

Reagovat
avicii

Tiež viem tak ze vo februári ma byt fit

Reagovat
Gunner14

United 7 ofsajdů za poločas s tím že držení míče je jen 34% je slušný výkon

Reagovat
C-M@ster

Pískl včas

Reagovat
Remt

Pro jistotu, co kdyby náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak žiadny offside, dosť špinavosť od toho mancunianskeho kkta, očakávane dvanásty hráč mancs

Reagovat
Busby babes

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Reagovat
mithro

Reagovat
icka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt něco neskutečnýho..

Reagovat
smazaný uživatel

Faul na Lindelofa. Treba.

Reagovat
Giwdul

Tohle ať už jdou do prdele, fakt.

Reagovat
avicii

Ako hovorím, keby si to tam tukali vzadu ale toto bola gólovka

Reagovat
bbbauch

To jsem vubec nepochopil

Reagovat
bbbauch

*

Reagovat
Azazelo RD

Vždyť tam byli naši už jen dva, to by si jako offside obhájil.

Reagovat
johan14

United je stlačeny do titulu všetkými možnými spôsobmi. A že ich je.

Reagovat
Busby babes

HT: Liverpool (0.51) 0-0 (0.04) Man Utd

Presne jak jsem cekal.

Reagovat
ACSMan

Co to je?

Reagovat
fenixLFC

xG

Reagovat
bbbauch

Jako posrali jsme se z toho zapasu uz v autobuse.. po ty 30 minute uz to bylo lepsi, aspon jim snad dojde, ze se s liverpoolem da hrat. Zatim nas zachranil Firmino, od nas se mi libi Lindelof a Pogba, Rash s Tonym musej pridat. Bruno skoda primaku, ale on jeste neco vymysli, snad..

Reagovat
masina_LFC

V Anglicku asi robia na rozhodcov nejake specialne psychotesty a ked z nich vyjde, ze je niekto uplny kokot, tak ho hned zoberu a jebnu do PL

Reagovat
sunakashi

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nejaky fans United, pripadne i jinych tymu (Juve) sere, ze mate sponzora adidas? Podle me Nike ma momentalne, poslednich asi 15 let jednoznacne nejlepsi fotbalovy veci a design a strasne me prechod k adidasu nasral. ...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam ten AWB delal, on se asi uplne posral, jeste ze ho netrefil.

Reagovat
Remt

zavcas stahl nohu

Reagovat
Remt

Prťavej vzteklej Salah snadno povali obra Maguira

Reagovat
mithro

ti utocnici united nespravili este jedno spravne rozhodnutie v utocnej tretine

Reagovat
vodka

chce to Cavaniho, dneska mu věřím...

Reagovat
EXoRcIsT

hrozne rozhodovanie od vsetkych v utoku ale toto nieje ziadna novinka co dokazu Martial Rashford spalit je neuveritelne

Reagovat
mithro

ale aj bruno, aj pogba, vsetci dnes. vzdy si vyberu to blbe riesenie

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
EXoRcIsT

ten Fabinho musim uznat je kurva dobry obranca napriek tomu ze je to zaloznik

Reagovat
Kinky7

Nehlede na to ze jeste nema Fernandinhovu reputaci takze mu ty takticke fauly prochazi

Reagovat
Miguel19

Proč má Live prohozené beky?

Reagovat
smazaný uživatel

To byly asi jen 2 minuty po rohu kamo.

Reagovat
Salfovic

Aby to záložníkům na postech stoperů nebylo líto.

Reagovat
Swarley

Cavani za Pogbu nebo někoho ze stredaku

Reagovat
mithro

ide za martiala

Reagovat
Swarley

No ten mi z těch vepředu přišel zrovna nelepší

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Swarley

A kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni stejne na hovno.

Reagovat
Swarley

To jo, to jsem byl línej napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani uz to zvedl.

Reagovat
mithro

ta rozohravka zo zadu

Reagovat
cr7sux

negrito in

Reagovat
Grahf

to rozohrávanie zozadu, keď tam máš samých drevákov..

Reagovat
Remt

Maguire má metrák ale jakmile nastoupi na hriste, jako by mel maximalne tak pulku ne? Vsak ta picka jde vzdy okamzite na zem

Reagovat
smazaný uživatel

S tim Firminhem to bylo celkem smesny no.

Reagovat
Remt

ten borec by si mel telo na telo Firmina namazat na chleba a on okamzite pada to je trochu ubohe

Reagovat
smazaný uživatel

S tim Salahem bych mu to asi piskl, to se proste (bohuzel) piska furt.. ale s tim Firmem ne, nechal bych ho si to vyzrat.

Reagovat
Remt

Jako asi jo, s tim salahem preci jen hrali roli trochu ruce, trochu nohy

Reagovat
ACSMan

Umí dobře zatáhnout břicho

Reagovat
Tolstobik

Vole, tak priposrani a nervozni....tvl

Reagovat
smazaný uživatel

a aj tak mate vacsie sance

Reagovat
ACSMan

Rashford dal jednou gol z přímáku před 2 rokama a od tý doby to bude kopat do zdi navěky.

Reagovat
sunakashi

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba ani nezkusi zpracovat vysokej balon z prvni? Necha to skakat radsi jo? No do pici.

Reagovat
Trand

Fred

Reagovat
Remt

Tim ze je Shaq na place me vubec nenapada kym by se to dalo ozivit? Origi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Minamino, Ox.

Reagovat
Remt

..tak to snad radeji nestridat

Reagovat
Remt

na Curtise jsem zapomnel

Reagovat
mithro

to bol signalik

Reagovat
mithro

ta obrana liverpoolu je tiez mimo a oni nie su schopni poriadne zautocit.

Reagovat
Tolstobik

Bruno dnes zoufalej

Reagovat
REPLIKATOR

Sundej už toho Firmina

Reagovat
Salfovic

Druhej poločas z obou stran k blití.

Reagovat
Sm0ker

Můžou prohrát oba týmy? Nic jinýho si nezaslouží.

Reagovat
mithro

Bruno obv

Reagovat
smazaný uživatel

null & void, hned!!

Reagovat
Grahf

shiiit

Reagovat
smazaný uživatel

Ty snahy o rozehrani po zemi od nasi brany Kdyby to De Gea kopl co nejdal od brany, tak bysme byli min trapni nez tohle Dve prihravky a panika.

Reagovat
Remt

Skluz a obe nohy dopredu proti souperi, doufam ze po odpiskani prijde zluta

Reagovat
EXoRcIsT

Rashford ty tupy k...t dpc kolko on sanci dokaze dojebat

Reagovat
smazaný uživatel

Asi charita, picus.

Reagovat
mithro

Rashford

Reagovat
mithro

Pogba

Reagovat
Giwdul

Vážně nechápu, jak se ta útočná trojka mohla z dokonale sehrané gólové mašiny tak náhle proměnit ve skupinu hráčů, kteří působí, že spolu hrají poprvé...

Reagovat
smazaný uživatel

Rashforde prosimte, na koho se ted jako rozcilujes?

Reagovat
Giwdul

Chtěl penaltu po kontaktu s Fabinhem. To je přece úplně jasné.

Reagovat
Trand

Rashford

Reagovat
Trand

Ale Fabinho to teda zahrál fakt skvěle

Reagovat
mithro

tam uz davno nemal mat rashford loptu

Reagovat
EXoRcIsT

sak rashford spravil to co robi skoro vzdy zobral loptu nenahral ked mal prvy raz potom ani druhy raz a tak vbehol do protihracov a stratil loptu

Reagovat
Grahf

rasford nahraj kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba cekal nekdo ze rozhodne nejakej vetsi zapas? To snad ne.

Reagovat
EXoRcIsT

bohaca a teraz Pogba . MU uplne neschopny nejakeho chladnokrvneho zakoncenia co kurva robia treningu.

Reagovat
smazaný uživatel

Skacou s Olem pres kozu a venujou se charite.

Reagovat
Grahf

z čoho chcú dať gola

Reagovat
r.mrazik

Allison zachytal skvěle, i když to naše zakončení je dneska marný

Reagovat
mithro

u bruna ano ale toto islo rovno do neho

Reagovat
r.mrazik

Je důležitý si dobře stoupnout...špatný zakončení, ale velký plus má samozřejmě allison

Reagovat
mithro

samozrejme, tak on allison nie je ziadny ramsdale

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

otřesný

Reagovat
EXoRcIsT

To nasi utocnici maju nejaky cudny fetis ze musia uplne jednoduche situacie riesit co najkomplikovanejsie

Reagovat
Grahf

kokotii

Reagovat
tunkic

Ta utocna trojka liverpoolu by potrebovala konkurenci jako sul..

Reagovat
Remt

ted prisla na plac. Konkurence

Reagovat
tunkic

Konkurenci, ne treninkovej kuzel

Reagovat
mithro

a toto nie je karta? no este ze to piska ten borec z manchestru

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo bude kopat penaltu?!

Reagovat
ACSMan

Pogba, aspoň si udelám kafe než doběhne k míči

Reagovat
smazaný uživatel

Snazime se jakoby kombinovat u lajny a pak to Shaw stejne mrdne jeho silnejsi levou nohou na prvniho hrace Poolu... to je Sunday League jak hovado.

Reagovat
Remt

Bruno po nejake dobe zase vstal ze zeme a vzteka se?

Reagovat
mithro

Klopp

Reagovat
mithro

ale najviac sa dnes smeje Pepek. krasne tento zapas ukazal, kam pojde titul

Reagovat
pingla

Reagovat
Pigeon

Liverpool slaboučký jak čaj, ale prasit budou pořád.

Reagovat
Tolstobik

Skoda no, takhle neskodne Liverpool sel porazit, ale ne od dnesnich United....

Reagovat
REPLIKATOR

Oni tu poslední standartku zahráli zase nakrátko

Reagovat
r.mrazik

Bod zvenku dobrý...Liverpool je skvělý tým a mohli jsme brát klidně i body tři

Reagovat
bbbauch

Reagovat
mithro

no neviem, dnes hrali rovnako biedne ako my, plus vacsie tutovky mi prisli na nasej strane. skdoa, na konci to mohli strhnut.

Reagovat
r.mrazik

Chtěli jsme bod a ten máme...se štěstím mohli být tři...škoda

Reagovat
vodka

Reagovat
RadekVonCZE

Vy si tady honíte triko nad tím, že jste s námi remizovali, 1 poločas jste jen čekali na chybu vy troubové

Reagovat
r.mrazik

a druhej jste mohli dostat dva fiky no...

Reagovat
RadekVonCZE

Ale nedostali, tak co jako

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hlahart

Nevšímej si ho, on je hrozně jednoduchej. Já si tady začínám rozpracovávat teorii, že je to pravej Radek Vondráček, předseda sněmovny...

Reagovat
r.mrazik

vlastne by to ani neprekvapilo

Reagovat
REPLIKATOR

Nakonec můžeme být rádi za bod. Neschopnost útoku je do očí bijící. Tři zápasy nedat gól... zápas co zápas minimum střel na golmana. Firmino zase skoro 90 minut. Klopp ne a ne cokoliv změnit

Reagovat
Luc-Luc

spatny, nakonec muzem byt radi za bod, kupte uz toho stopera

Reagovat
RadekVonCZE

Spíš schopný útočník.

Reagovat
REPLIKATOR

Haaland

Reagovat
avicii

This is my sen

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Kinky7

Foden v super forme a stejne na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže hrát každý zápas. Pep ví co dělá, rotace je důležitá.

Reagovat
Kinky7

To sice jo ale v teto sezone se ukazuje ze hrani na Inverted wingery nam fakt nejde + bernardo v zaloze je o 100% lepsi nez na kridle. Pochopil bych Torrese jeste misto nej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Torres je po zranění, spousta hráčů mělo nebo ještě má Covid. Pep vaří z toho co má a ta sestava je celkem good a pokud by byl nějaký problém, tak se bude reagovat. Akorát doufám, že Bernardo bude hrát z prava a Sterling z leva.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní výsledek! Teď už to máme ve svých rukou. Připravte se, budeme mít třetí titul za poslední 4 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn, na City absence fanoušků nemá vliv, protože jsou naučený, že jim ještě donedávna nikdo nefandil, takže výhoda je na jejich straně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vidět, že jsi jako spousta fanoušků trošku přiblblí a zřejmě si nikdy nebyl v Anglii na fotbale. Nebudu se tu s tebou ani dohadovat, pouze přihodím tenhle link. https://www.google.com/amp/s/www.anglickaliga.com/navstevnost-zapasu-premier-league-2019-20/%3famp

Reagovat
Mass

Možná by ses do těch přiblblých fanoušků mohl započítat taky když dáváš statistiku z 19/20

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to sice je 19/20, ale i v předešlé jsme na tom byli v návštěvnosti lépe než třeba Liverpool. Nechtělo se mi hledat linky z předešlých, každý normální nezaslepený fanoušek ví, že City má v posledních letech dobrou návštěvnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi, co chodi na City, meli puvodne namireno na Old Trafford, ale selhala jim navigace.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, aspoň se fanoušci United mohli podívat na pořádný fotbal. Určitě se pak na OT ani nechtěli vracet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale ne všichni. Jenom plastic fans, což je v podstatě většina fans City.

Reagovat
diastan

Slušný názor od plastic fan UTD

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím United od roku 2001, kdy jsem začal hrát FIFU 01 na playstationu 1. Když jsi spustil hru a všechno xkem promačkal až k zápasu, tak jsi hrál za United.

Reagovat
diastan

to víš že jo plastic fan

Reagovat
smazaný uživatel

Musí tě hrozně frustrovat, že pálíš slepejma. Ulevím ti a ze soucitu napíšu, že máš pravdu.

Reagovat
diastan

já vím

Reagovat
smazaný uživatel

Máš úžasnej odhad na lidi.

Reagovat
diastan

já vím :)

Reagovat
fenixLFC

lol odkaz na pocet fanusikov po troch mesiacoch ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on hlavně nepochopil, že jsem tak trochu trolil. Man City je tradiční klub a svou fanouškovskou základnu prostě má. Kdyby nechtěl vypadat jako trouba, tak sem hodí tohleto:

https://www.transfermarkt.com/manchester-city/besucherzahlenentwicklung/verein/281

Reagovat
smazaný uživatel

Návštěvnost za celou sezónu 2018/19, určitě si na tu sezónu vzpomínáš, však víš, že jste o bod nedali titul. Takže průměrná návštěvnost: City - 54 130, Liverpool - 52 983, takže kdo tady nemá fanoušky? No nic pro dnešek už končím, mám dobrou náladu po výhře 4:0, za pár dní budeme okupovat první místo v lize a vám nezbude nic jiného než čekat dalších 30 let.

Reagovat
El Cid z City

City nic okupovat nebude, naopak okupanty vyžene a vrátí se tam kam patří.

Reagovat
Neutron

To by ste museli vypadnut do druhej ligy...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Luc-Luc

spravime si chut v champions league

Reagovat
diastan

A bude využita !!

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BennDyaz

Dneska prohrajete

Reagovat
smazaný uživatel

Už vyhráváme

Reagovat
diastan

Reagovat
diastan

Tak jdeme na to, vyhrát dohrávku a jsme v půlce na prvním místě

Reagovat
Kinky7

POkud vyhrajeme dneska a sezona se ukonci tak jsem mistri

Reagovat
diastan

GOOOOOOOOOOOOOOl

stoneeeeeeeeeeees a Kevinek

Reagovat
diastan

Kurnik Stones s Diasem.. Ti kluci si neskutečně sedli a jde vidět jak bojuje jeden za druhého

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, taky jsem to teď chtěl napsat. A nejlepší je na tom, že na lavičce máme ještě další dva top stopery

Reagovat
Kinky7

Dias je pro nas to stejny co VVD pro Live zda se

Reagovat
diastan

teď máme na place 2 VVD

Reagovat
avicii

A to za smiešnych 200 miliónov

Reagovat
diastan

Tak tak nelituji jediného eura, co mě stálo vidět tyto borce na place

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
diastan

Reagovat
Mass

Uvidí se v LM až budou muset taky bránit..

Reagovat
diastan

Reagovat
Mass

Ale ten Dias se mi hodně líbí. Se divim že po něm třeba taková Barca nešla jak slepice po flusu, když má v obraně ty francouzský klauny..

Reagovat
smazaný uživatel

Neměli by ho za co koupit. Jsou rádi, že si budou mít v létě Erica Garciu.

Reagovat
Mass

Když měli na Coutinha, Griezmanna a Dembelého, kteří stáli 2x tolik....

Reagovat
SunFells

V jiné době, ano. A je to jen další důvod proč později neměli na Diase.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kinky7

OAH KDB

Reagovat
diastan

WOOOOOOOOOOOOO, dejte nám ten titul

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Kinky7

yummy. njn skoda ze musim do prace

Reagovat
MCFC_8

Gundo

Reagovat
diastan

snad mu vydrží forma na LM

Reagovat
Mass

Reagovat
diastan

Tak ještě Foden kousek a můžeme pískat

Reagovat
diastan

STONEEE DIAAAAS

Reagovat
diastan

Brighton asi 10x lepší výkon než dnes CP

Reagovat
cristiano.K.

Brighton klidně mohl mít o dost víc bodů, dost umírají na krásu.

Reagovat
MCFC_8

Raheem si robi picu nie? Penaltu prekopne a priamy kop takto trafi

Reagovat
diastan

Takže typický Sterl...

Reagovat
Mastný Chobot

Bolo by krásne dnes vyhrať, ale neodvážim si tipnúť ani zostavu. Otázny je Tierney a Partey, netuším, či bude mať Arteta gule posadiť Aubu namiesto Martinelliho alebo ich postaví oboch a sadne si Saka/Laca, alebo pôjde Saka na LB po tom galapredstavení od AMN minule. A tiež netuším, či postaví Gabriela.

Ideálne by bolo asi: Leno - Bel, Holding, Gabriel, Tierney - Xhaka, Partey - Saka, ESR, Martinelli - Laca

To je asi najbližšie k najsilnejšej možnej zostave momentálne na základe formy (aj keď Auba sa mi celkom herne pozdával minulý zápas). Len sa trocha obávam Williana v základe alebo kreativity zálohy bez Ceballosa.

Reagovat
Svatej

Číst o týhle ideální útočný čtyřce před sezonou, tak tě tu budem považovat za blázna.

Ve výsledku je ale fakt hrozně pěkně poskládaná. Minimum brzd, pořádnej hlad po hře v pohybu s míčem i bez a byť ta kvalita není ještě dlouhodobě potvrzovaná, je to obecně hrozně fajn složení.

Škoda, že se Pepe asi dokupy nedá. Výhledově do budoucnosti by to s ostatníma byl základ, kterej by se v příštích letech dal příležitostně o jednoho hráče, bojujícího o sestavu, ladit jako dobře fungující motor.

Reagovat
Mastný Chobot

hrozne by som chcel, aby sa Pepemu darilo, on v tých chvíľkových zábleskoch ukazuje, že v ňom niekde je fenomenálny hráč, ale v priemere je to iba strašne frustrujúci hráč, ktorý je v 90% nepoužiteľný proti zatiahnutej obrane. Ten momentálny rozdiel oproti nemu a Sakovi na rovnakom poste pri rovnakých spoluhráčoch je priepastný.

Reagovat
smazaný uživatel

On taký bol aj Nani a potom zrazu fukol úplne genialnu sezónu, ale vo výsledku to je veľmi málo vzhľadom na talent, hoc Pepe je zatiaľ ďaleko viac frustrujúci než bol zo začiatku Nani.

Reagovat
Svatej

<3 Jedinej hráč, kterýho jsem vám kdy záviděl. Byl jak dynamit a ještě u toho sakra dobře vypadal, boží křídlo.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

pekne vlasy, pokazde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ho Arsenal neprodá dřív, než za něj zaplatí všechny splátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

To je snad ten nejhorší typ hráče no. Dá ti naději, koupí si další 4 zápasy a takhle v klubu vydrží brzdit rozvoj klidně 5-7 let (Jistej Willian by mi na to určitě kývnul. )

Podle mě to nemá smysl.. Pepe v sobě má dsot talentu na to, aby byl třeba i nejlepším křídlem v soutěži, ale ta jeho hlava se mu taky může srovnat až za tři roky...

Reagovat
PH8

Pepé je atyp, kterýho Arsenal neumí využít a spíš ho přetváří. Tím, že sedí na lavičce a učí se jiný styl, než na co byl zvyklí, tak to bude jen horší a horší. Má jediné štěstí, že Willian je takový průser zatím.

Reagovat
PP

Reagovat
Gunner14

Reagovat
PH8

Ten hráč má prostě cenu kolem 20 milionů. Nechápu tyhle nákupy z Francie.

Reagovat
Lovec

Já bych Tierneyho ještě pošetřil. Je to náš v současnosti nejlepší hráč a nerad bych ho odvařil na x měsíců kvůli nedoléčenému pravděpodobně únavovému zranění (jen hádám). A ač byl Xhaka posledně nejlepší na place, proti hlubokému bloku Nových Zámků bych upřednostnil Ceballose, právě kvůli té kreativitě. A k Aubovi - zasloužil sedět už dluho, ale zrovna v minulém zápase celkem mákl, takže by to směrem k němu nebyl dobrý signál a uškodilo by to podle mě jeho psychice. Čili za mě:

Leno - Bellerín, Holding, Gabriel, AMN - Ceballos, Partey - Saka, ESR, Auba - Laca

Psát tam AMN po tom minulém výkonu mě fakt bolí, ale lepší alternativu a vzhledem k výše zmíněnému k Tierneymu nevidím.

Reagovat
Mato178178
Reagovat
Mastný Chobot

Cením, že Ozil si už na twitter dáva fotky v drese Feneru a Arsenal stále nič nepotvrdil

Reagovat
icemike

By se s ním chtěli rozloučit, ale nemůžou najít jeho fotku v dresu Arsenalu

Reagovat
Golasso

Auba a Laca se zase prý už přetahují o č. 10 . Absurdní tlenovela až do konce

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom tvořit z nich neumí ani jeden.

Reagovat
Golasso

https://twitter.com/D20048/status/1350860886567739394/photo/1

Jestli je to real, tak minimálně memes tvořit umí .

Reagovat
Mastný Chobot

hej, je

Reagovat
Golasso

Tak to si tu 10 zaslouží, vytvořili toho v téhle sezoně víc než Ozil

Reagovat
Mastný Chobot

dostane ju Willian, počkaj

Reagovat
Golasso

To snad ne

Reagovat
Nikikrew

dufam ze ten goodbye annoucement bude stat aspon zato

Reagovat
PH8

Pojdte si to dneska udělat hezký, vy debilové.

Reagovat
PP

Reagovat
aramaki

"Danny Drinkwater podepsal smlouvu s Kasimpaşou, kde bude ve zbytku sezony hostovat. Záložník vyhořel v Chelsea, která s ním už delší dobu nepočítá a půjčuje ho jiným klubům. (dailymail.co.uk)" to je co za ulet, to fakt o tohto hraca nebol zaujem ani medzi klubmi typu West Brom a pod.?

Reagovat
Svatej

Byl, ale prováděl v nich kolosální průsery a tím si zavřel dveře.

Reagovat
kissak

ty vole to je fakt šašek ten Bruce, si nevidí do huby

Reagovat
Frony

Co řekl?

Reagovat
SunFells

Zase Luiz?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

amn by mal odist, neskutocne ho nicime

nelson detto

moji oblubeni hraci

Reagovat
nakaza

minulý zápas ničil AMN nás, takže je to fifty fifty :D

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa neozyvaj

Reagovat
Mastný Chobot

Mu jebe s tým Luizom? Ak Gabriel nebol na pľúcnej ventilácii alebo mu nezomrela rodina, tak to nedáva zmysel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

NUFC s Almironem, Joelingtonem, Wilsonem a Carrollem?

Reagovat
smazaný uživatel

luiz + xhaka je najpomalejsie prihravajuca dvojka na svete

Reagovat
PP

Holding dneska nedohraje.. A teď jste mohli vidět Xhakův přínos do útoku v reálu..

Reagovat
Euphael

tvl Auba

Reagovat
Nikikrew

Auba ach..

Reagovat
Minister

Auba vole

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, dej mu kartu tohle je snad nebezpecnenjsi nez messiovka

Reagovat
PP

Smith-Rowe se Sakou a Tierneym jsou světýlka na konci tunelu. Kéž by se s nima sehrál Tomas a nějaký střední záložník..

Reagovat
smazaný uživatel

jako tohle bych aubovi zrovna nevycital, dost tezke zakonceni imo

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem, čo sa stalo Xhakovi, ale aj dnes zatiaľ pôsobí ako skala.

Reagovat
Minister

Zdá sa, že Xhaka pracoval na svojej defenzíve.

Reagovat
Mastný Chobot

Cédric by bol aj v Newcastli tretia voľba dpč

Reagovat
Golasso

A Bellerin 4. a AMN 6. potřebujeme RB

Reagovat
PH8

Hraje dobře.

Reagovat
PH8

Saka se u nás učí kopat rohy?

Reagovat
SunFells

Saka neumí kopnout roh do ohně.

Reagovat
smazaný uživatel

partey je brutalne classy

Reagovat
Nikikrew

Auba si potrebuje sadnut

Reagovat
Mastný Chobot

ESR je láska

Reagovat
Mikesh

Partey , Auba

Reagovat
SunFells

ESR bergkampovské zpracování míče a pak to Aubovi na dva metry tak odbytě žuchne

Reagovat
smazaný uživatel

esr nas najlepsi hrac :D

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Jak si na to došel?

Reagovat
PP

Reagovat
jacobT

To asi úplne nie, ale hrá výborne

Reagovat
Nikikrew

Partey je zviera, paradny hracik

Reagovat
Lovec

Ale mohl by tu rozehrávku občas trochu zrychlit.

Reagovat
Golasso

Často nemá komu. Nabídne se, dostane balon a všichni schovani

Reagovat
Lovec

Wow, kdy naposledy uměli oba naši krajní beci takto centrovat? Cole - Lauren? Nebo až Winterburn - Dixon?

Reagovat
Nikikrew

Asi Lauren, ten mal paradne centre

Reagovat
Euphael

Gibbs-Debuchy

Reagovat
SunFells

Asi tak nějak

Reagovat
PP

Xhakovi zakázat chodit na soupeřovu polovinu.. at je v té naší, tam mu to jde výborně.

Reagovat
Nikikrew

hmm tak to radsej taky hrac na lavicke nech je

Reagovat
PP

nemám s tím problém..

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole uz auba..

Reagovat
SunFells

Xhaka ještě vybídne Almirona k centru bohaaa

Reagovat
smazaný uživatel

nudaaa

Reagovat
Liveral

Rozhodčí zatím skvěle. Přijde mi že má i respekt a dobre komunikuje k hráčům. Si vůbec nevybavuju že by nás už někdy pískal

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mates_Matesović

Coote je letos v PL snad prvním rokem, ale píská dobře no.

Reagovat
Liveral

Reagovat
Thoomas

Navíc totální ignorace těch trapnejch kotrmelců od Almirona a Aubův dive na penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

To že ignoruje dive, je snad dobře?

Reagovat
SunFells

Je dobře, že to nefouknul. Vardymu těchto penalt zapískali už 20.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Je to urcite lepsie ako v FA cupe ale opat, vypracovali sme si jednu cistu sancu a to mi pride proti Newcastlu malo. Auba a Saka trapenka, neviditelny a stale v offside (Saka). Ak by bol Arteta chlap, tak posadi Auba pretoze momentalne zabera miesto. ESR dnes snazivy a dobry, Xhaka dozadu perfektny a Partey je pan.

Minuly rok sme dali Newcastle 4ku, ten tim bol vtedy inde ako je dnes. Opat ocakavam tak 1 gol v zapase.

Reagovat
mr.Silver

Auba je tam uplne zbytecny, kdo by to pred sezonou rekl.

Martinelli na plac

Reagovat
Mastný Chobot

dnes je to ako v 10 hráčoch, Auba tam vyslovene škodí

Reagovat
Mikesh

Tomu Aubovi ůplně jeblo ne? Zatím všechno dosral a vymýšlí ůplné pič...y. Na tom křídle mu to vůbec nesedí..

Reagovat
SunFells

Jemu to nesedí nikde tuto sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Studni

Přesně. Škoda, tam bylo i vidět, jak moc chce to vzít na sebe a prolomit a místo toho, aby přihrál nabíhajícímu Tierneymu. Jenže takhle teď kazí spoustu akcí, místo toho, aby nám pomáhal. Přitom Gabi by si to ťuknul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liveral

Reagovat
Mastný Chobot

Partey sa mi páči, lebo sa nebojí hrať kolmice a zároveň je skala v súbojoch. Dobrý hráčik

Reagovat
Golasso

je super, i když mi dnes přijde ještě trochu nerozehraný

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

dnes poprve mi prijde, ze opravdu patri do tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Gooners, fakt vás to upřímně baví na to koukat? Já jsem zažil za 15 let s Arsenalem leccos, ale už nějakou dobu se s odstupem a nadhledem říkám, že Arsenal je prostě už naprosto něčím jiným, než kdy byl. A je na čase to přijmout, prostě tým, který top 6 považuje za mega úspěch. Děsná nuda, nebaví to nikoho na to koukat. Šílenost. Odpad.

Reagovat
Nikikrew

No ani moc nie ale tak fandim aj ked sa nedari. Chybaju nam world class players no co ti poviem. V minulosti sme aspon tieto timi hravo porazali, posledne sezony mame aj s tym problem

Reagovat
Gunner91

Kterej klub nemel za poslednich 10 let obdobi kdy mu to neslo a dalo se na to porad koukat? Holt nekdy prijde doba kdy se tym nesejde a nejde mu to..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Je to bída, nebaví mě to ...ale přece nepřestanu fandit dvě sezóny před treblem

Reagovat
Lovec

Reagovat
xjert02

Reagovat
Lovec

O to sladší bude, až budeme zase na špici a vyhrávat trofeje. Taky mě ten úpadek hrozně sere a bolí a bojím se, že tady nejde jen o nedostatek hráčské kvality, ale o diletantismus na exekutivní úrovni v klubu. Což je něco, což může klub potápět pěknou dobu. Na druhou stranu jsme ale pořád skvělá značka se skvělým zázemím. Hovnama si procházelo a projde spousta klubů. Nesmíme se z toho posrat.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Nikikrew

No konecne

Reagovat
Nikikrew

Partey

Reagovat
Mastný Chobot

AUBA

vždy som ti veril

Reagovat
Mastný Chobot

ale teda Darlow mohol mať asi

Reagovat
mr.Silver

Auba Partey ♥

Reagovat
Minister

Thomas

Reagovat
Liveral

Thomas Auba se ukop

Reagovat
SunFells

Vždycky jsem mu věřil. Vždycky

Reagovat
Golasso

Auba však on všem nevěřícím Tomášům ještě ukáže

Reagovat
Neon

AUBAAAAAAAAAAAAAA

snad se vrací časy, kdy to tu bylo tak často, že to někoho štvalo tak, že se musel ozvat

Reagovat
smazaný uživatel

he's back parteyinho

Reagovat
Minister

Dúbravka in...

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď Newcastle vypadne do druhej ligy.

Reagovat
Mikesh

Partey naprostý bůh, až je ho u nás škoda..

Reagovat
SunFells

tyto řeči

Reagovat
Euphael

Reagovat
Lovec

Nesnáším, když si na Flashscore zapomenu vypnout upozornění, čumím na zpožděný stream a ještě dvě minuty od notifikace má Newcastle s Carrollem v týmu roh. Auba.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

Croydon de Bruyne Saka

Reagovat
Nikikrew

Nadherny gol

Reagovat
mr.Silver

ESR

Reagovat
SunFells

ESRRRRR

Reagovat
Minister

Reagovat
Golasso

ESR Saka

Reagovat
Lovec

Mesut kdo?

Reagovat
Nikikrew

vitaz MS vo futbale, 4krat najlepsi hrac Nemecka a najuspesnejsi hrac Arsenalu na ES co sa tyka trofeji, ten

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

jaka otazka, taka odpoved

Reagovat
Lovec

Ale no tak. Nemyslel jsem to ani jízlivě.

Reagovat
Nikikrew

njn ale uz by ste si mohli dat konecne s nim pohov. Chudak rok nehral za klub a stale je na radare pritom nas tim sa nachadza niekde v strede tabulky

Reagovat
xjert02

Reagovat
SunFells

Reagovat
Liveral

Ten ale není na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

prilis jednoduche

Reagovat
PH8

Xhaka normálně hraje úplně jiný zápas než všichni ostatní

Reagovat
SunFells

Jak to myslíš?

Reagovat
PH8

Například Saka s ESR natáhli hru na pravo a chtěli to přes Xhaku rychle přenést na druhou a on to z 30 metrů napálí ze stoje do prvního hráče.

Reagovat
Lovec

První poločas byl dobrý.

Reagovat
PH8

Nehraje špatně, to neříkám, ale hrál by úplně stejně kdyby ho dali do jakéhokoli týmu v pl. Vůbec na něm není vidět ta sehranost, která už na ostatních docela vidět je.

Reagovat
Golasso

Ten golman Newcastlu je top

Reagovat
SunFells

Přijde mi, že je dneska nějak moc namotivovaný

Reagovat
Euphael

udajne ho zvazujeme

Reagovat
Golasso

Bohužel je už tak dva čisté góly chytil

Reagovat
PP

Kurva proč Thomase?? Vždyt Elneny má být za Xhaku sakra.

Reagovat
Golasso

Je po zranění. Zbytečné ho přetěžovat, ale raději bych tam dal Ceballose

Reagovat
Lovec

Přesně. A stahl bych aj Saku a ESR. Nesmíme je přetížit.

Reagovat
Liveral

Reagovat
Liveral

Ten ale není na lávce

Reagovat
PP

já že už je úplně ok..

Reagovat
Minister

Prečo asi? Veď je po dlhom zranení, tak je to logické.

Reagovat
mr.Silver

Soares na trenincich sledoval Hectora?

Reagovat
Minister

Gabi na plac pls.

Reagovat
Nikikrew

Aubaaaa

Reagovat
Lovec

Laca je dobře frustrovaný. Přeju mu góla.

Reagovat
SunFells

Ooo Soares

Reagovat
Euphael

ajajaj....zenska u VARu....jediny var, co ji ma zajimat je vody, kdyz pripravuje staremu testoviny

Reagovat
Liveral

Reagovat
smazaný uživatel

0.0/10

Reagovat
Gunner91

badum tss

Reagovat
PH8

Kde je takový ten fanoušek Sparty s 'Neskutecny humor' když ho potřebujeme?

Reagovat
Golasso

Auba Cedric je možná náš nejlepší RB v současnosti

Reagovat
mr.Silver

William

Reagovat
SunFells

Přesně jsem čekal, že ho tam lupne

Reagovat
mr.Silver

Dneska to je tak nejak jedno, ale stejne, at uz spolu s Luizem tahne do pici

Reagovat
Lovec

Je k posrání, že bere minuty třeba Nelsonovi.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PH8

Reagovat
Golasso

Nelson je joke momentálně. Jako samozřejmě je tu ten argument, že je mladý, ale v krátkodobém horizontu je větší pravděpodobnost, že rozehrajeme Williana, než Nelsona. Nelson potřebuje hostovačku jak sůl...

Reagovat
Golasso

Navíc Williana můžeš šoupnout nalevo, napravo nebo v naprosté nouzi i na AM. Prostě s ním vycpeš ten flek, kde zrovna potřebuješ střídat. A on ti ve vyhraných zápasech bude aspoň ty míče držet. Stejně jsou nalevo před Nelsonem minimálně Auba i Martinelli, takže jaký minuty by měl sbírat...

Reagovat
Robertson

No on by mal zbierať minúty oproti Willianovi všade...o RW ani nebudem hovoriť...v sezóne 17/18 bol v U23 na pozícii AM skvelý,a v sezóne 18/19 v Hoffenheime ho Nagelsmann používal aj na LW,kde nebol marný...on len potrebuje tú dôveru,ktorú dostal Saka a ESR...Willian je tragéd a brzda rozvoja klubu,to poznal aj Lampard...

Reagovat
Golasso

Jenže Saka i ESR si tu důvěru zasloužili, oba podávali už od začátku výborné výkony. Ti dva ji opravdu nedostali jen tak... Nelson ničím nepřesvědčil. Nechci ho úplně odepisovat, ale fakt by mu bodla hostovačka, kde by se snad rozehrál. Jak píšu nahoře, i kdyby sbíral minuty místo Williana, tak furt je před ním na LW Auba a Martinelli. Napravo je před ním zase Saka a nejspíš i Pepe. Na AM si Nelsona fakt u nás nedokážu představit. Tak kde má ty minuty vzít? Vážně, kde? Má mu je Arteta na sílu cpát, i když nestojí za nic a i Martinelli po X měsících zranění vypadá líp?

Mi přijde, že každý kdo má má do zadku díru a je mu okolo 20 by měl snad automaticky dostávat čas na hřišti za nic, či co. Když Williana a ostatní na svém postu s přehledem posadil Saka, tak Nelson by to mohl přece zvládnout taky.

A pod Lampardem Willian celkem hrával, tak nevím, co poznal. Prodloužit se ho nakonec snažili taky, i když jen na 2 roky.

Reagovat
Robertson

Snažil sa ho predĺžiť len o rok,ako back up...nič iné nemal čo dať,a to sa aj potvrdzuje,Lampard to ako hráč vedel...to,že si Nelsona na AM nedokážeš predstaviť Ty,nie je problém, podstatné je,že tam môže byť ako back up ESR skúšaný s vyššou minutážou ako Willian, pretože ten je v tejto pozícii totálne marný...pre mňa je teda Nelson viac,ako Willian a Pépé dohromady...

Reagovat
Golasso

Tak když mohl Lampard utratit 200 mega za posily do ofenzivy, tak je jasné, že Willian bude backup (i když s tím, jak se některým posilám nedaří, by třeba hrával). Nicméně se ho prodloužit snažili a tuším, že nabízeli 2 roky.

Že si Nelsona na AM nedokážu představit, to problém asi fakt není, ale že má decision making jak Iwobi na drogách, to už by problém být mohl. Pokud by se mu povedlo na sobě zamakat a přesvědčit Mikela, že si zaslouží být jako backup na AM, tak ok, ale zatím to moc nevypadá.

Reagovat
Robertson

Prepáč,ale netušíš...bol to rok,s úpravou platu,čiže "nájdi si klub,ktorý Ti zaplatí,a vypadni"...nesnažili sa ho podpísať...

Nezaujíma ma Iwobi...mám predstavu,že sa stále bavíme o Willianovi...a tým pádom,je mi jedno,či Nelson bude hrať na AM,LW či RW, pretože decision making Williana je až za Iwobim,a podstatné je,aby Nelson dostával čas,ktorý Willian totálne prejebáva...

Reagovat
Papra

Vazne tady fanousci united a chelsea komentujou nasi nudnou hru?zrovna dneskaje to celkem vyjimecne koukatelny a ja jsem spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

proc ale nedava karty za ty lokty?

Reagovat
Liveral

Reagovat
Mastný Chobot

Parádne, rýchle kombinácie, potom príde lopta k Willianovi... a 30 sekúnd v piči a prihrávka dozadu. Akože fakt, on je hotový

Reagovat
Neon

Tomu se povedl akorát ten první zápas, kde měl tři asistence, ne? A to bude v Arsenalu smrdět tři roky?

Reagovat
SunFells

2 a půl, pak s ním vítězoslavně terminují kontrakt a půjde do Corinthians.

Reagovat
pa3ce

Čiže už len 2

Reagovat
Mastný Chobot

teším sa na fotky so šálom Corinthians, keď ešte bude stále hráčom Arsenalu

Reagovat
PH8

Jestli mu Arteta slíbil že v jeho poslední sezóně vyhrajeme Champions League, tak asi ještě párkrát prodlouží.

Reagovat
smazaný uživatel

ale musim rict, ze williho rohy > sakovy rohy

Reagovat
Euphael

bodejt, kdyz polovinu z nich rozehrava Saka nakratko

Reagovat
Lovec

To jsou bohužel aj moje ...

Reagovat
PH8

Taky si vedle něj saka stoupl aby se něco přiučil. To je doufám důvod, proč tam Willian chodí, aby od něj ti naši mladíci okoukali něco dobrého.

Reagovat
Mastný Chobot

v tom rúšku je Auba fakt fešák

Reagovat
Lovec

Zrovna jsem si říkal to stejné. Ale tak, vedeme 3:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele