Premier League - preview 18. kola

12.01.2021, 08:37, aktualizováno 21.01.2021, 08:23
Previews
Jasného favorita má čtvrteční dohrávka 18. kole anglické ligy mezi Liverpoolem a Burnley. Pokud Reds naplno bodují, posunou se o tři body za vedoucí Manchester United...
Liverpool FC - Burnley FC  (čtvrtek 21:00)
Po čtyřech utkáních bez výhry by měl Liverpool konečně zabrat. "Reds" přišli o průběžné vedení a proti Burnley potřebují zůstat především v kontaktu s celky před nimi. K tomu však musí znovu probudit ofenzivní choutky.

Žádná selanka jako loni, letos se Liverpool musí dost snažit, aby obhájil ligové prvenství. Ještě donedávna přitom Reds drželi v tabulce vedení, jenže v posledních týdnech je předehnaly oba kluby z Manchesteru i Leicester. Zatímco protivníci pilují formu, celek od řeky Mersey spíš strádá. Družina manažera Jürgena Kloppa přestala být nečekaně produktivní a kvůli pouhopouhým dvěma vstřeleným brankám nevyhrála za poslední čtyři zápasy Premier League ani jednou.

Naposledy Liverpool remizoval bez gólů právě s jedním z největších konkurentů z tabulky Manchesterem United. "Vím, že fotbaloví fanoušci nejsou zrovna tím nejtrpělivějším druhem na světě, chtějí vyhrát každé utkání. V tom se od nich moc neliším, ale ve fotbale se už pohybuju dost dlouho na to, abych věděl, že musíte projít i složitějším obdobím. Není to ale nejtěžší doba v mém životě, ani se tomu neblíží," řekl Klopp po dělbě bodů.

Také Burnley se střelecky moc nedaří, a to celou sezonu. Pouhých devět gólů za sedmnáct zápasů je nejméně ze všech účastníků nejvyšší anglické soutěže, a právě slabá produktivita je jedním z důvodů, proč Clarets vězí ve spodních patrech tabulky.

Na druhou stranu se manažer Sean Dyche může pyšnit poměrně solidní defenzivou. V utkáních Burnley tak moc branek nepadá ani na jedné straně a výsledek 1:0 v prospěch či neprospěch Clarets se v probíhajícím ročníku urodil již osmkrát, hned čtyřikrát pak v posledních čtyřech duelech. Pokud svěřenci Dyche ubrání i Liverpool, může se podobný výsledek klidně znovu urodit.

Clarets bude proti Reds scházet brankář Bailey Peacock-Farrell, nejisté pak zůstávají starty obránců Charlieho Taylora a Jimmyho Dunnea. Liverpool si musí nadále poradit bez zraněných stoperů Virgila van Dijka a Joea Gomeze, Joël Matip už ale bude dost možná připraven. Naopak ještě jeden zápas zřejmě vynechá útočník Diogo Jota.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Fabinho, Williams, Robertson - Henderson, Thiago, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Pieters - Gudmundsson, Westwood, Brownhill, McNeil - Barnes, Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 7.10 - 15.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Manchester United  (středa 21:15)
Fulham v rámci osmnáctého kola Premier League přivítá na vlastním hřišti Manchester United. Cottagers jsou momentálně v tabulce osmnáctí, což by na konci sezony znamenalo sestup. Na záchranu ztrácí čtyři body. Red Devils se naopak drží na čele soutěže.

Fulham v minulém zápase dohrával o deseti, na konci prvního poločasu totiž dostal červenou kartu Antonee Robinson. Chelsea toho využila a díky gólu Masona Mounta vyhrála. I před tím Cottagers odehráli malé londýnské derby, tentokrát remizovali 1:1 s Tottenhamem. Šlo o pátou remízu Fulhamu v řadě a už osm utkání jsou Londýňané bez vítězství. V těchto kláních navíc vždy padly maximálně dvě branky. Tři zápasy v řadě už na domácí půdě Fulham neskóroval. Svěřenci manažera Scotta Parkera se navíc "pyšní" nejmenším průměrem rohů na domácím pažitu z celé soutěže v této sezoně. Proti United nebudou k dispozici vyloučený Robinson a zranění Tom Cairney, Terence Kongolo a Mario Lemina.

Manchester United o víkendu sehrál duel o první místo s Liverpoolem, který skončil bezbrankovou remízou. "Rudým ďáblům" tak první příčka zůstala, Citizens však ztrácí jen dva body a mají zápas k dobru. V dohrávce prvního kola United vyhráli na půdě Burnley po trefě Paula Pogby. Bez porážky už jsou svěřenci trenéra Solskjaera dvanáct utkání v řadě. Deset z letošních 34 gólů dali hráči Manchesteru až po 75. minutě. Co se týče venkovních střetů, United jich neprohráli už šestnáct v řadě, což je jejich nejlepší počin od roku 1999. Velkou formu má v probíhající sezoně Portugalec Bruno Fernandes, který už si připsal jedenáct branek a sedm asistencí. Proti Fulhamu si nezahrají zranění Phil Jones, Marcos Rojo a Brandon Williams.

Poslední vzájemný duel se odehrál v únoru 2019 ve 26. kole a hostující Manchester United vyhrál 3:0. Dvě branky si připsal Paul Pogba, jednu z nich z pokutového kopu, tu třetí Anthony Martial.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Areola - Aina, Andersen, Adarabioyo - Reid, Anguissa, Reed, Bryan - Cavaleiro, Mitrovic, Lookman.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Shaw - McTominay, Fred - Rashford, Fernandes, Pogba - Cavani.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.40 - 4.14 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Ham United - West Bromwich Albion  (úterý 19:00)
West Ham United vyzve v osmnáctém kole Premier League West Bromwich Albion. "Kladiváři" zažívají na jejich poměry úspěšnou sezonu, momentálně jim patří deváté místo. Baggies jsou devatenáctí.

West Ham v minulém kole narazil na Burnley a díky brance Antonia zvítězil nejtěsnějším poměrem. Byla to už třetí výhra 1:0 v řadě, v předchozích případech nad Stockport County v rámci FA Cupu po trefě Dawsona a nad Evertonem po gólu Součka. Pro Hammers to byla první tři čistá konta v řadě od září 2019. Ve čtyřech z posledních pěti duelů se West Ham prosadil v první či poslední desetiminutovce. Proti West Bromu se kvůli zranění do hry nepodívají Fabian Balbuena a Arthur Masuaku.

West Brom v posledním zápase dokázal vyhrát na venkovním stadionu, když na půdě Wolves zvítězil 3:2. Baggies do vedení poslal z penalty Pereira, jenže skóre ve prospěch "Vlků" ještě v první půli otočili Silva a Boly. Poté se však trefil Ajayi a znovu z penalty Pereira. Pro manažera Sama Allardyceho to bylo první vítězství od nastoupení do funkce a zároveň ukončení sedmizápasového čekání na tři body pro klub. Proti West Hamu si nezahrají Grady Diangana, Conor Gallagher, Karlan Grant, Sam Johnstone, Matt Phillips a Conor Townsend.

Poslední vzájemný duel skončil před rokem výhrou hostujícího West Bromu 1:0. Prosadil se Conor Townsend.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Coufal, Dawson, Ogbonna, Cresswell - Rice, Souček - Bowen, Benrahma, Fornals - Antonio.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Johnstone - O'Shea, Ajayi, Bartley, Gibbs- Snodgrass, Sawyers, Pereira, Livermore, Grosicki - Robinson.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.55 - 4.28 - 6.76
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Chelsea FC  (úterý 21:15)
V rámci osmnáctého kola se v Premier League odehraje šlágr dvou celků z první poloviny tabulky, Leicester City hostí Chelsea. "Lišky" jsou momentálně třetí, výhra je však může vynést do čela, Chelsea se po skvělém úvodu sezony propadla na sedmou příčku.

Leicester se naposledy utkal se Southamptonem, který dokázal přehrát v poměru 2:0. Vítězství obstarali James Maddison a Harvey Barnes. Foxes se dařilo i v FA Cupu, kde narazili na Stoke City a vyhráli 4:0. Góly si připsali James Justin, Marc Albrighton, Ayoze Pérez a Harvey Barnes. Leicester neprohrál už šest utkání v řadě, a navíc se pyšní zajímavou statistikou. Vyhrál totiž šest ligových duelů, ve kterých o poločase platil remízový stav, což je nejvíce z celé soutěže. Z devíti letošních klání Leicester vyhrál pouze čtyři. Proti Chelsea se nepředstaví Dennis Praet.

"Samozřejmě, že Dennis je na nějakou dobu mimo kvůli poranění podkolenní šlachy. Všichni ostatní by měli být v pořádku. Ricardo Pereira pro nás bude v druhé části sezóny důležitým hráčem, je k dispozici, musí však jít krok za krokem," uvedl manažer Leicesteru Brandon Rodgers. "Papy Mendy má mírně namožený krk, takže uvidíme, jak na tom bude, ale kromě toho budou všichni ostatní v pořádku. Tým je stoprocentně připravený, což nás staví do dobré pozice."

Chelsea v minulém duelu dokázala zvítězit v malém londýnském derby nad Fulhamem po gólu Masona Mounta. V FA Cupu Blues vyřadila Morecambe po výhře 4:0, když se přesně trefili Mason Mount, Timo Werner, Callum Hudson-Odoi a Kai Havertz. Výhrou nad Fulhamem Chelsea ukončila třízápasové ligové čekání na plný bodový zisk, učinila tak svým jedenáctým gólem v závěrečné patnáctiminutovce, což je druhý nejvyšší počin v soutěži. Více takových branek dal právě jen Leicester, a to přesně o jednu více, tedy dvanáct. Na půdě soupeřů Blues letos udrželi už čtyři čistá konta. Proti Leicesteru si nezahraje N'Golo Kanté.

"Christensen je k dispozici, ale Kanté bohužel není. Jeho kolenní šlacha není na tento zápas úplně připravená, a to jsou jediní dva, o kterých je třeba informovat. Ostatní jsou v pořádku. Musíme se zamyslet nad zápasy, které jsou před námi, pokusit se je vyhrát a neustále se posouvat nahoru," uvedl hostující manažer Frank Lampard. "Nejsme ve špatné pozici, prošli jsme si horším obdobím, ale pokud dokážeme tento měsíc párkrát vyhrát, pak se obraz změní, jak se již v této sezoně stalo velmi rychle."

Poslední vzájemný duel Leicesteru s Chelsea se odehrál v červnu na stadionu "Lišek" a Blues vyhráli 1:0. Přesný zásah si připsal Ross Barkley.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Justin, Fofana, Evans, Castagne - Ndidi, Tielemans - Albrighton, Maddison, Barnes - Vardy.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - James, Zouma, Silva, Chilwell - Kovacic, Jorginho, Mount - Ziyech, Abraham, Pulisic.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.88 - 3.47 - 2.57
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Crystal Palace  (čtvrtek 21:00)
Neobvyklá čtvrteční vložka anglické Premier League nabídne jediný zápas, a to malé londýnské derby mezi Arsenalem a Crystal Palace. Pro Arsenal svým způsobem nejde o nic výjimečného, neboť v tyto dny i v pozdní čas s výkopem stanoveným na devátou hodinu večerní poslední roky běžně hrává utkání Evropské ligy, ovšem minimálně do příchodu vyřazovací fáze hraje prim domácí soutěž, kde se "Kanonýrům" takřka zničehonic po dlouhých měsících trápení znovu daří.

Když už se zdálo, že ambiciózní klub zvyklý usilovat o nejvyšší příčky spadne do potupného boje o záchranu a pod Mikelem Artetou se už povážlivě kymácela manažerská židle, povedl se Arsenalu na přelomu roku husarský kousek v podobě tří po sobě jdoucích ligových výher, jež naposledy potvrdili i v FA Cupu triumfem nad dalším prvoligovým soupeřem, Newcastlem, byť se výhra 2:0 urodila až po prodloužení.

Jediným negativem ze sobotního klání tak bylo zranění Gabriela Martinelliho, jenž si při rozcvičce poranil kotník a Artetova pozápasová slova nesvědčila o ničem dobrém. Dle posledních zpráv však Martinelliho kotník neutrpěl žádné větší poškození vazů, a i když duel s Crystal Palace vynechá, měl by být znovu brzy k dispozici. Ještě dříve by se mohly vrátit do hry letní posily Gabriel a Thomas Partey, kteří se vypořádali s koronavirovou izolací, resp. zraněním stehenního svalu, ovšem není jisté, zda je Arteta rovnou postaví do základní sestavy, anebo zůstane u "vítězné" sestavy, které se v posledních týdnech tolik dařilo.

To hosté se potýkají s početnější marodkou, a to převážně v defenzivě. Manažeru Royi Hodgsonovi bude scházet stoper Mamadou Sakho a teprve čerstvě do hry se vrací po svalovém zranění Gary Cahill, takže je možné, že stoperskou dvojici vytvoří Tomkins s Kouyatém. Nejistý je také start Eberechiho Ezeho, jenž sice patří k stálicím Hodgsonovy sestavy, a obzvláště při zranění Jeffreyho Schluppa, ovšem letní posila z QPR v sobotu porušila platná nařízení a přišla se podívat na zápas svého bývalého klubu v FA Cupu proti Fulhamu, za což nyní neunikne vyšetřování britské Fotbalové asociace stejně jako možného postihu ze strany Eagles.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Bellerín, Holding, Pablo Marí, Tierney - Ceballos, Xhaka - Saka, Smith Rowe, Aubameyang - Lacazette
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Tomkins, Kouyaté, Mitchell - Townsend, Milivojević, McArthur, Ayew - Zaha, Benteke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.92 - 5.11
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Brighton & Hove Albion  (středa 19:00)
Manchester City se v rámci osmnáctého kola Premier League utká s Brightonem. Citizens jsou momentálně šestí, oproti ostatním celkům však mají méně odehraných klání, a tak můžou brzy nahlédnout do top čtyřky. Brighton je sedmnáctý a na sestup má náskok tři body.

Man City poslední dva duely sehrál v rámci domácích pohárů. Nejprve si v semifinále Ligového poháru poradil s městským rivalem Manchesterem United, kterého díky gólům Johna Stonese a Fernandinha porazil 2:0. Ve finále ho čeká Tottenham. Naposledy pak výběr Pepa Guardioly vyhrál v FA Cupu s Birminghamem. O výhru se postaral dvěma brankami Bernardo Silva a jednou přidal Phil Foden. I v lize se City po rozpačitém úvodu sezony daří. V 17. kole vyhráli na londýnském Stamford Bridge proti Chelsea, když se trefili Gündogan, Foden a De Bruyne.

Na domácí půdě už Citizens neprohráli v Premier League sedm zápasů v řadě a ve všech pěti vítězných případech se trefili v úvodní dvacetiminutovce. Proti Brightonu budou chybět Sergio Agüero, Scott Carson a Eric García.

Brighton v posledním utkání narazil v rámci FA Cupu na Newport, který hraje až čtvrtou nejvyšší soutěž a "Rackové" se překvapivě strachovali. Po brance Solomona Marche sice vedli, jenže Adam Webster si v šesté nastavené minutě dal vlastní gól. Přes prodloužení se tak zápas dostal až k penaltám, kde zkušenější Brighton vyhrál 4:3 a rozhodující kop proměnil v sedmé sérii právě Webster. V minulém ligovém kole pak celek z jihu Anglie hostil Wolves, se kterými remizoval 3:3. Za domácí se trefili Aaron Connolly, Neal Maupay a Lewis Dunk.

Brighton za poslední rok dokázal jen jedinkrát naplno bodovat proti celkům, které se od ročníku 2016/17 umísťovaly v nejlepší šestce. Proti City budou chybět Yves Bissouma, Aaron Connolly, Tariq Lamptey a Danny Welbeck.

Poslední vzájemný duel City s Brightonem se odehrál loni v červenci a celek z Manchesteru vyhrál jednoznačně 5:0. Hattrick si připsal Raheem Sterling, po gólu přidali Gabriel Jesus a Bernardo Silva.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Cancelo, Dias, Stones, Zinchenko - De Bruyne, Rodri, Gündogan - Sterling, Jesus, Foden.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - White, Dunk, Webster - Veltman, Alzate, Pröpper, March - Trossard, Mac Aliister - Maupay.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 7.87 - 18.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sheffield United - Newcastle United  (úterý 19:00)
Newcastle prochází složitým obdobím, však i na severu Anglie se slunce konečně zpoza mračen ukazuje. Naopak v průmyslovém Sheffieldu se tamní United nadále halí do temných barev, ačkoliv též u nich naposledy probliklo světlo na konci tunelu.

Konečně to přišlo, Sheffield se o víkendu dočkal první výhry v soutěžním zápase! Pravda, bylo to "jen" v rámci FA Cupu a navíc ani proti třetiligovým Bristol Rovers nešlo o žádnou jednoznačnou partii, nicméně United se v současnosti zkrátka musí těšit z maličkostí.

Teď už by to chtělo zabrat i v Premier League, kde mají "Blades" co dohánět. Jejich bilance ze sedmnácti odehraných zápasů? Patnáct proher, dvě remízy. Hledáte-li nějaká vítězství, pak slídíte marně. Sheffield je zkrátka otloukánkem par exellence, a pokud nedojde k výsledkové revoluci, odporoučí se po dvou letech zpět do druhé ligy.

Na růžích ale nemá v poslední době ustláno ani Newcastle. "Straky" se potýkají s následky řádění koronaviru a zprvu celkem slušně rozjetá sezona se jim začíná komplikovat. Mužstvo manažera Stevea Bruce, který svoji trenérskou kariéru začínal v Sheffieldu, čeká na ligové vítězství pět zápasů a nepříjemně se přibližuje pásmu sestupu.

Situace se však v Newcastlu přece jen zlepšuje. Vedle dlouhodobě absentujícího útočníka Allana Saint-Maximina panuje nejistá situace jen u záložníka Ryana Frasera, naopak po dlouhé době se k fotbalu vrací stoper Jamaal Lascelles. Sheffieldu chybí útočník Lys Mousset, zcela fit nejsou ani obránci Phil Jagielka s Georgem Baldockem a Endou Stevensem a další forvard Billy Sharp.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Basham, Egan, Ampadu - Bogle, Lundstram, Norwood, Fleck, Osborn - McGoldrick, Burke
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Darlow - Yedlin, Fernández, Schär, Dummett - Almirón, Hendrick, S. Longstaff, Ritchie - Joelinton, Carroll
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.44 - 3.14 - 3.39
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wolverhampton Wanderers - Everton FC  (úterý 21:15)
Wolverhamptonu ani Evertonu příliš nevyšla premiéra v novém kalendářním roce. Šanci na nápravu budou mít oba celky ve vzájemném střetnutí, přičemž do role mírného favorita budou před domácími Wolves postaveny hostující Karamelky.

Jak na Nový rok, tak po celý rok? Jen to ne! Evertonu vstup do nového kalendáře moc nevyšel. Tomáš Souček si totiž vítězným gólem řekl u představitelů West Hamu o bramborový salát a "Toffees" tak vyšly 1. ledna naprázdno. Ojedinělý nezdar musí družina manažera Carla Ancelottiho urychleně hodit za hlavu, neboť i nadále hraje o hodně.

Karamelky opravdu nemusí strkat hlavu do písku, neboť v předchozím průběhu sezony se jim dařilo. Staří tedy navázat na konec roku minulého a ono to půjde. Po nezdaru s West Hamem sice Everton klesl na sedmou pozici, ovšem konkurenty má pořád na dohled. Na vedoucí Liverpool ztrácí mančaft ze stejného města čtyři body, přičemž má jedno utkání k dobru.

Většina celků pak naopak v pořadí zůstává za Toffees. Mezi takové nešťastníky se řadí též Wolverhampton, pohárový aspirant v uplynulých dvou ročnících. Tentokrát to ale "Vlkům" tolik nejde. Ztráta Dioga Joty a zranění Raúla Jiméneze je znát mnohem citelněji, než se na první dobrou pozdávalo. Wanderers tak ztrácejí zbytečné body, které by dříve naopak sbírali.

Naposledy se například Wolves dostali do vedení v Brightonu, jenže slibný dvoubrankový náskok byl nakonec ten tam. Po Vánocích zase přišel Wolverhampton o bod proti Manchesteru United až v samotném závěru. Neustálé paběrkování tak stačí Vlkům jen na třinácté místo. Odstup na pozice znamenající postup do Evropské ligy nicméně není nedostižný.

Na marodce Wanderers setrvávají vedle útočníka Jiméneze také obránci Marçal s Jonnym Castrem a další forvard Daniel Podence. Možná ještě větší problém řeší Everton, neboť kvůli bolavému stehennímu svalu vypadl z Ancelottiho plánů nejlepší střelec mužstva Dominic Calvert-Lewin. Mimo hru zůstávají též záložníci Allan a Richarlison.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Semedo, Coady, Saïss, Aït Nouri - Dendoncker, Neves, Moutinho - Traoré, F. Silva, Neto
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Holgate, Mina, Keane, Digne - Doucouré, T. Davies - Rodríguez, Sigurdsson, Bernard - Tosun
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.58 - 3.04 - 3.24
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC1796237:2133
2.Manchester United16103333:2433
3.Leicester City17102531:2132
4.Tottenham Hotspur1685329:1529
5.Manchester City1585224:1329
6.Southampton FC1785426:1929
7.Everton FC1692526:2029
8.Aston Villa1582529:1626
9.Chelsea FC1775532:2126
10.West Ham United1775524:2126
11.Arsenal FC1772820:1923
12.Leeds United1772830:3323
13.Wolverhampton Wanderers1764718:2422
14.Crystal Palace1764722:2922
15.Newcastle United1654718:2619
16.Burnley FC154479:2016
17.Brighton & Hove Albion1728721:2814
18.Fulham FC1525813:2311
19.West Bromwich Albion17151111:398
20.Sheffield United1702158:292
Zbývající zápasy
13.01. 21:15Aston Villa - Tottenham Hotspur (zápas odložen)
20.01. 19:00Leeds United - Southampton FC (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1886)

Přidat komentář
Ligter

1. pro 1. místo pro Manchester United po dnešku.

Reagovat
oli9

V Neděli si ho vemem zpátky

Reagovat
blade115

Marš zpátky do kanálů, holoto

Reagovat
Vsadim gule

Co povídas? Tady ze zhora to není vůbec slyšet

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ranoth

len si uzite tu chvilku slavy nez zase pride realita

Reagovat
Ligter

realitu prožíváme pořád, sláva nesláva

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Ligter

ty vole, tady je emocí

Reagovat
Freedo

Já ani nevím, jestli bych to chtěl. Tým to dostane pod ještě větší tlak. Lepší vést pár kol před koncem. Ale zase nemáš jistotu, že to pak ukopeš..

Reagovat
ManUnited

ale prd musí se snažit urvat co jde

Reagovat
Freedo

Tak to beru z pohledu fanouška. Klub to samozřejmě nevypustí.

Reagovat
Busby babes

hovno, potrebujeme co nejvic bodu, to znamena vyhrat na Burnley. City se ted rozjelo, maji teoreticky asi o bod min nez my, musime dneska vyhrat.

Reagovat
Swarley

a už to nepustit

Reagovat
kvasha16

Reagovat
ManUnited

United nejsou v preview z jakýho důvodu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho ti simulanti nezajímaj.

Reagovat
ManUnited

jo a Audi Cup je nejcennější trofej na světě

Reagovat
maraynwa

Reagovat
jk

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
madridcan

Takže preto tu uz marca zbytočne hľadáme samostatný článok ku Kaneovi v Tottenhame. Dobre vedieť

Reagovat
celeb

som rozmyslal, ze na Marce som nejaky clanok o Kaneovi snad aj videl, kym mi doslo, ze ti asi vypadlo 'od'

Reagovat
smazaný uživatel

ale bylo tu celkem dost clanku o tom, jak Gareth vymrdal s Realem

Reagovat
madridcan

No. Takže len podčiarkuješ čo som napisal. Gareth nie je simulant, chce svoje peniaze. Takže hoc sa citiš ako morálný víťaz, tak to je asi taká výhra ako keď Sala chytil lietadlo

Reagovat
smazaný uživatel

nic nepodciarkujem, ty prirovnani od tebe je dost na silu, celkove bych rekl tak 2/10, ale ze soulozis s ovcema tak ti odpoustim

Reagovat
madridcan

Ked mi to povie GOAT, tak ten uz zjavne daco o tom musi vediet

Reagovat
Ligter

mezi ovcema a kozama ale panuje odjakživa velká rivalita

Reagovat
madridcan

No ved tym som ho podporil. Zatial co Slovák si v kľude zajebe, tak on musí bojovať s rohami.

Reagovat
Ligter

Reagovat
Front hell

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to je len dohravka

Reagovat
nani92

Dnes je ten deň

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Fosu preč nerozumiem ani naco sme mu chceli predlzit zmluvu, my by sme ho za viac ako 1,5 mega nevedeli predat ci už by mal zmluvu este na pol roka, alebo by podpisal novu 5 rocnu zmluvu

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ten čas je na nic, zas se nevyspím

Reagovat
Pospovič

Tak jestli to tu budeš opět rozjíždět jak se nebude dařit , tak se nedivím

Reagovat
JessePinkman

Tak pojďme Burnley no...

Reagovat
r.mrazik

kdy jsme vubec byli naposledy v tabulce PL prvni??

Reagovat
Hlahart
Reagovat
smazaný uživatel

dpc ta obrana to je des, co vsetko sme si zažili za tie roky

Reagovat
Busby babes

to bylo taky prvni kolo?

Reagovat
Hlahart

Podle všeho to bylo 9. 9. a skončilo to 2:2.

Reagovat
Ligter

4. myslím

Reagovat
r.mrazik

diky

Reagovat
r.mrazik

koukam,ze to bylo 4 ligove kolo, skoncili jsme druzi a meli solidnich 81 bodu...

to byl vlastne ten nejvetsi mourkuv uspech v kariere ne?

Reagovat
Hlahart

Jop, a přiznejme si, že ten tým fakt dosáhl výsledku vysoko nad své reálné schopnosti

Reagovat
r.mrazik

to bych teda nerekl...ten kadr ani tehdy nebyl nejak slaby nebo uzky

Reagovat
smazaný uživatel

No, obrana bola katastrofa, to nemalo ani úroveň top10 snáď.

Reagovat
r.mrazik

ale no tak!

shaw,bailley,smalling,jones,rojo,darmian,valencia,blind,lindelof,young...

Reagovat
nani92

ako vraví, ani TOP 10

Reagovat
smazaný uživatel

Ok top 10 som prehnal, ale top4 to nie je, veď to sme vtedy zimu hrali s Jones-Rojo, Mourinho navyše nenavidel Shawa, stále to druhé miesto je proste zázrak.

Reagovat
r.mrazik

Za to si Mourek mohl sám, že neměl rád Lukea

Ta obrana špatná nebyla.

Zázrak to samozřejmě nebyl

Reagovat
r.mrazik

ale samozrejme druhe misto je super,to je jasny

Reagovat
Hlahart

O tři roky později a máme mnohem lepší obranu a lepší zálohu. Lepšího Rashforda a horšího brankáře. Výsledkem porovnání těch útoků jako celku si nejsem jistý

Reagovat
Ranoth

zabudol si este na lepsich padačov

Reagovat
Hlahart

Děkuji za doplnění a tvůj celkový přínos do diskuze.

Reagovat
Ranoth

nieje zaco, btw ako si mohol zabudnut spomenut tu najpodstatnejsiu cast vasej hry ?

Reagovat
Hlahart

Protože jsem si byl jist, že někdo bude toužit po prokázání svého intelektu a doplní mě.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Dawon

Jako zrovna ta zaloha mi tam prijde docela vyborna Samozrejme Bruno je Bruno, ale zase tehdy Pogba hral o dost lepe nez hraje ted, Matic ten prvni rok po prestupu k nam hral skvele a Herrera byl taky vyborny

Nicmene ta obrana je vtipna no, ale utok taky zadna hruza...koneckoncu to taky byla nase nejlepsi ligova sezona od konce SAFa, jestli se nepletu, ten tym mel slusnou kvalitu

Reagovat
Hlahart

Taky jsem byl na vážkách. Pokud beru Pogba, Bruno, Fred vs. Pogba, Matič, Herrera tak:

Pogba < Pogba, Bruno > Matič, Fred > Herrera. Ale jde to namixovat i tak, že půjde do souboje s Matičem Fred a tam by to asi vyšlo ve prospěch 2017. Na druhou stranu teď bychom měli na lavičce Scotta, VdB a o stále Matiče a o tom by se nám mohlo jenom zdát.

Reagovat
Dawon

To samozrejme jo, ta sirka kadru je ted uplne jinde, ale jako ciste tahle zakladni sestava byla v te zaloze fakt hodne fajn a hlavne se ti hraci k sobe typove i skvele hodili

Reagovat
r.mrazik

koukam na tehdejsi soupisku a ono to nejde brat podle te sestavy proti stoke...

byl tam i lindelof,smalling,young,shaw na kterym se mourek vozil,kvetak,martial...

Reagovat
vodka

Jones hrál tu sezonu hodně dobře.

Reagovat
Hlahart

Mimochodem v posledním zápasu s Burnley Jones nastoupil v základu a odehrál celý zápas! Prohráli jsme 2:0 a pár dnů na to koupili Bruna.

Reagovat
madridcan

Prve, co mi napadlo je vitazstvo nad Chelsea 4:0 prve kolo minulu sezonu

Reagovat
madridcan

Aha. Tak City vyhralo 5:0 vo West Hame

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Ligter

člověk si tu snaží konstruovat úspěchy podle paměti a stejně to zase někdo musí pokazit

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

https://twitter.com/edwinx1903/status/1348620451912634377

Já z tý fotky prostě umírám. Nejlepší fotbal related fotka v historii.

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust pls

Reagovat
Nikikrew

Sheffield by už mohol vyhrať , či?

Reagovat
Ligter

dnes už určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy jindy no.

Reagovat
Nikikrew

njn ja len uvazujem ci na nich podat

Reagovat
iamek

#mufc are also interested in Sergio Ramos and could think of the madness of making him sign a contract for two years, at the same figures now perceived in Madrid.

Reagovat
Hlahart

už zase

Reagovat
iamek

Bohužel to jede Di Marzio a par dalších slušných zdrojů. Sice by to posila byla, ale nesnáším ho

Reagovat
Busby babes

muj oblibenej zmrd!!!

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

no Di Marzio to isiel aj v 2014 a tiez to bola iba hra o zmluvu, tak ako aj teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Docela se divím, že po něm nejde Liverpool, s tou jejich situací v obraně.

Reagovat
Ranoth

nech je kvalitny akokolvek tak radsej by som dohral sezonu s Phillipsom a Williamsom aj bez zisku trofeje nez mas hentake hovado v time

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
Front hell

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Swarley

však tam podobných Robertsonů máte víc, co by řešil jeden navíc...

Reagovat
Swarley

*hovad

Reagovat
smazaný uživatel

To si ty, Tom.

Reagovat
smazaný uživatel

*hovadsonů

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gazdo

Reagovat
avicii

Víc?

Reagovat
Swarley

Reagovat
cristiano.K.

pls

Reagovat
Rakoid

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Freedo

Jenom protože vám ve finále sundal Salaha. Jinak bys ho bral všemi deseti místo Phillipse, kterej má kvalitou na Champ.

Reagovat
Svatej

<3

Reagovat
Busby babes

tak oni potrebujou nekoho ted, ne od leta. a v lete budou mit vhodnejsi moznosti.

Reagovat
Remt

To bych spáchal sebevraždu! Nikdy bych se už na zápas LFC nepodíval!

Reagovat
Tolstobik

Jen to ne

Reagovat
Busby babes

BRING HIM IN!!!

Reagovat
EXoRcIsT

Ramosa mam velmi rad ale on musi ostat v RM tam patri

Reagovat
r.mrazik

Když potřebuješ lepší a novou smlouvu, hoď tam zájem MU

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

mam ho rad, posila by to bola krasna, akurat skoda, ze zas chce len novu zmluvu

Reagovat
Front hell

ten by tam zapadl jak prdel na hrnec

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekaně

Reagovat
smazaný uživatel

Laurie Whitwell

@lauriewhitwell

Sergio Ramos will not be joining #MUFC. New contract at Real Madrid expected.

@TheAthleticUK.....Di Marzio a jeho neustale pikoviny

Reagovat
smazaný uživatel

Ak Maguire dostane dnes žltu, tak nebude hrat s Liverpoolom? tak to je tutovka dnes

Reagovat
Salfovic

No a u toho Maguirea je to jasný, ten nemůže dostat žlutou ať se děje co se děje.

Reagovat
iamek

Tierney už se na tuhle situaci nemůže dočkat.

Reagovat
Busby babes

ten bude piskat s Poolem, ne?

Reagovat
iamek

A jo mas pravdu.

Reagovat
kiwwi

nechapem, preco tu zltu neurobil v zapase so City a odsedel by si to proti Watfordu v FA Cupe Ci to uz takto nefunguje?

Reagovat
Hlahart

Funguje. A myslím, že to tak má ještě někdo. AWB možná?

Reagovat
vitasrp

Ne, takhle to teďka nefunguje, každá ta soutěž počítá žlutý karty zvlášť. Je to od sezóny 19/20

Za 2 žlutý karty nasbíraný v zápasech FA Cupu následuje stop na 1 zápas v této soutěži.

Za 2 žlutý karty nasbíraný v zápasech Ligového poháru následuje stop na 1 zápas v téhle soutěži.

Za 5 žlutých karet nasbíraných v zápase Premier League následuje stop na 1 zápas.

Reagovat
Busby babes

co ten Cavani, tomu se tam pocital ten pohar?

Reagovat
vitasrp

Trest za červený karty se do ostatních soutěží přenáší, čili pokud dostaneš přímou červenou kartu v Premier League a trest na 3 zápasy, tak si ho můžeš odpykat i v zápasech FA Cupu nebo Ligovýho poháru.

Na tomhle základě teda soudím, že Cavani měl trest na 3 soutěžní zápasy (jedno jaká soutěž), tudíž se mu ten pohár počítal.

Reagovat
Hlahart

Díky

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Remt

vyčůránku!

Reagovat
Walter_Sobchak

však do FA cupu sa karty neprenášaju či? iba do league cupu

Reagovat
SpecialOne

Tierney fakt delegován na United-Pool. To je fakt výsměch. Dlouho jsem v Anglii neviděl horšího rozhodčího. Ta FA je na tom hůř než my tady v Čechách. Na výkony se očividně nikdo nedívá.

Reagovat
avicii

Reagovat
Seydou Doumbia

Proč je to tak čuracko udělane na sazkafantasy? Piču se vyznám v tom co je dnes za kolo a kdo s kým vlastně má hrát...jejich zápasy se vůbec neshodují...

Reagovat
Coutinho10

jojo, taky jsem si dával pozor, jaký hráče tam dám

oni tam mají právě původní rozpis zápasů, ale ty nové zápasy, které nahrazují ty původní už tam nedali, takže bych doporučoval se vyhnout např. Tottenhamu

Reagovat
Seydou Doumbia

takže jaký zápasy teda se počítají a jaký ne? víš stejný hovno jako já?

Reagovat
Coutinho10

no, vsechny ty z tech, ktery se hrajou a jsou tam zapsane...napr. Tottenham s A Villlou nehraje zbytek by mel byt ok

Reagovat
Seydou Doumbia

po 3,5 H spánku takové vymrdané kolo to díky...dal jsem tam Rashforda i když nevím s kým ten negr vlastně hraje...jebat je

Reagovat
Mato178178

slovo ktore nemozno vyslovovat !!

Reagovat
Coutinho10

maji tam myslim az ten 3. zapas ve Fulhamu...ten dnesni v Burnley a pak s Liverpoolem tam nebude zapocitany

Reagovat
Seydou Doumbia

stejně nechapu jak ty kovidové zápasy se podle nich ruší a uzaviraji tabulky podle toho kdo vůbec v tom kole hrál a dohrávky se tam nepočítaji...

Reagovat
Coutinho10

jako moc to neresi no...kdyz se neco zrusi, tak uz to pak nedopocitavaji, jedine myslim, kdyby se to dohralo do 3 dnu a nektery ty zruseny zapasy jim tam zustali a uz to nesmazali, takze budes mit 0 bodu, aspon to je zajimavy no

Reagovat
Coutinho10

btw. ted koukam, ze na zitra tam je nova uzaverka na nasledujici kolo, takze se jim to bude prolinat, kdyz mrknes na zapasy, ktere v tom kole jsou vypsany

to kolo, kterej je rozbehnute, tak pokracuje zapasy az od utery a toto vikendove nove kolo se tyka zapasu jenom mezi sobotou-pondelim

jinak klidne muzeme zalozit miniligu na nase H2H souboje .. nevim, co vse tam hrajes...ja teda jenom fotbalove souteze, hokej ne

Reagovat
Hokaido

Ban? Tohle mě na EF fakt sere, chtělo by to od redakce budíček.

Tebe, a tobě podobný kretény, okamžitě banovat.

Reagovat
Seydou Doumbia

pro mě je to slovo jako všechny ostatní úplně běžný...a zkus mě s mým nickem nazvat rasistou, když tady věčně nějaký černochy vychvaluju prosím neřeš sračky

Reagovat
Busby babes

tak nepouzivej rasisticky oznaceni, jednoduchy.

Reagovat
Pigeon

Kdybyste se v tom neňahlali, tak se to přejde. Však to nikomu adresně neřekl, ani se do nikoho nenaváżel. Přesně tyto moralistické komentáře dělají z rasismu frašku.

Reagovat
Hokaido

Fraška je, když je neprávem potrestaný třeba ten Cavani. Ale určitě fraška není, když nazývá Rashforda negrem, protože je nějaká chyba ve fantě.

Reagovat
Pigeon

Tak jo, tak to tu dál řešte, mi je to v podstatě u prdele

Reagovat
Busby babes

no bylo ti to tak u prdele, zes citil potrebu reagovat...

Reagovat
Pigeon

Jo, ty víš přesně, jak já to mám a proč jsem reagoval. Díky za rady

Reagovat
Busby babes

nemas za co, zadnou radu jsem ti sice nedal, ale je hezke, ze ses uctivej.

jako bylo to hodne tezke tu hadanku rozlusit. Videl jsem jednu tvoji reakci. A pak druhou, kde pises: je mi to v podstate u prdele... jak jen jsem na to mohl prijit?

Reagovat
Pigeon

Je nemožné mít něco u prdele a zároveň přidat komentář? J

Reagovat
Busby babes

celkem jo.

Reagovat
Pigeon

Tak jo

Reagovat
Hlahart

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

A ty taky, ty i při honění musíš myslet na cigany viď

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se z toho neposer ty sluníčkářská buzno

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mato178178

ano ale aj tak si si musel kopnut a napisat to slovo

Reagovat
smazaný uživatel

"a zkus mě s mým nickem nazvat rasistou, když tady věčně nějaký černochy vychvaluju prosím"

Ah, pekna variace na "nemuzu byt rasista, protoze mam cerny kamose".

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

proc, vsak Tottenham porad hraje, jen s jinou mrdkou.

Reagovat
Coutinho10

to sice jo, ale zapocitat to tam podle me nemuzou, ale uvidime

Reagovat
Hokaido

Teď koukám na výsledky Wolves a Santo to vážně nemá jednoduché. Tady třeba jeho lavička proti Brightonu:

Rudy - brankář - 34 let

Sondegaard - brankář - 19

Richards - 19

Perry - 19

Otasowie - 20

Kilman - 23

Hoever - 18

Cundle - 18

Corbeanu - 18

To snad musí být nejmladší a nejslabší lavička v historii PL.

Reagovat
Bayern +

Najlepšie bolo, keď Sexy Mick ako manažér Wolves nasadil proti MU zámerne slabú zostavu a dostali za to pokutu 25 tisíc libier

Reagovat
salami

Uz ted je mi Sheffieldu lito, jsou o parnik fotbalovejsi a body by si zaslouzili, ale haluzak Bruce urve 3 body, Fernandez ze standardky nebo Wilson z brejku v poslednich 10 minutach a bude hotovo.

Reagovat
cristiano.K.

typický fanoušek NUFC

Reagovat
salami

Ja myslim, ze nejvic alergicky na ten klub musej bejt prave fanousci, koukat tejden co tejden na ten antifotbal se fakt neda, kdyz hral Saint-Maximin tak se clovek mohl bavit aspon pohledem na nej, ale letos si to mozna uzije akorat milovnik dobrejch golmanskejch reflexu, jinak nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

je to bída, mam pomalu celej fotbal znechucenej, co nás koučuje Bruce... ne, že by Rafa hrál nějakou ofenzivní parádu, ale aspoň tam byl nějaký jasný plán

Reagovat
Bayern +

https://www.planetfootball.com/quick-reads/leeds-united-fan-ludicrously-rated-100-loan-signings-since-2004/

Neviem či to tu už bolo, ale je to lepšie než tých 49 útočníkov WHU

Reagovat
iamek

Dobra sestava

Reagovat
ManUnited

Reagovat
ManUnited

Sestava dobrá těším se

Reagovat
Hlahart

V plný sile

Reagovat
iamek

De Gea, Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Shaw, Matic, Pogba, Rashford, Bruno, Martial, Cavani.

Reagovat
Busby babes

ten utok je zajimave poskladanej. nastoupili jsme tak uz nekdy od zacatku? Kazdopadne Cavani. dneska bych tipl, ze bude potreba poradnej hlavickar.

Reagovat
Mato178178

ano

Reagovat
Kinky7

GL

Reagovat
CR7RONALDO

Hrali proti PSG doma. A dnes som dúfal, že to tak dá a teda potešil ma

Reagovat
Wazza228

Na takhle poskládanej útok jsem se osobně hodně těšil

Reagovat
Svatej

co je s Tellesem, že nehraje?

Reagovat
Busby babes

hral minule.

Reagovat
smazaný uživatel

nooo tak to je velmi pekne

Reagovat
cristiano.K.

Němečtí kadeřníci protestují proti tomu, že fotbalisté i v době uzávěry kvůli koronaviru vypadají podezřele dobře upravení. Agentura AP uvádí, že národní asociace kadeřníků a barberů kvůli tomu napsala otevřený dopis prezidentovi Německého fotbalového svazu Fritzovi Kellerovi. Podle kadeřníků mají mnozí fotbalisté čerstvý sestřih, i když salony jsou už od 16. prosince uzavřeny. Vzhledem k přísným koronavirovým pravidlům v Německu týkajících se návštěv domácností je většina lidí odsouzena buď k mírně zanedbanému vzhledu, nebo k riskantním amatérským úpravám účesu. Odborníkům tak nemohlo uniknout, že elitní fotbalisté mají "zvýrazněné pěšinky, vlasy na krku a spáncích vyholené na několik milimetrů a čisté kontury. Tedy účesy, které dokážou vytvořit pouze profesionálové s profesionálním vybavením." Podle asociace kadeřníků tak účesy fotbalistů napomáhají k tomu, že se lidé snaží holiče přesvědčit, aby je ostříhali pokoutně navzdory zákazu, například doma. (ČTK)

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
ernyyyy

Reagovat
Mastný Chobot

dopiči... teraz si predstavte, že by vám túto správu dal niekto prečítať rok dozadu

Reagovat
mul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

no nevim...penalta

Reagovat
Mates_Matesović

Hodně necitlivý

Reagovat
wild

Uz to vidim ako Maguire dostane kartu a Bailly sa zrani

Reagovat
kissak

To je zase jednou ostuda.

Reagovat
Coutinho10

ten zaver pro Sheffield byl fakt skoro na infarkt pro jejich fans

Reagovat
Pigeon

Bylo by mi jich celkem líto po té malé domů

Reagovat
Coutinho10

jako jono

Reagovat
Busby babes

Whitwell: Sergio Ramos will not be joining #MUFC. New contract at Real Madrid expected.

Reagovat
iamek

Uff

Reagovat
Hlahart

Záleží, co znamená na "daních", ale pokud je to v širokým smyslu slova, tak to zas takovej hroznej rozdíl oproti ČR není

Reagovat
Kowe

52 %, zbytek je ten NHL poplatek. Holt je na maximu progresivní daně no

Reagovat
smazaný uživatel

UNITED!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

je sice 12.ledna, ale musim se pochlubit hlaskou roku

womanchester [cti gejcestr]

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď dnes nebude rozhodca dvanásty hráč mancs.

Reagovat
pingla

pojďme vyhrát

Reagovat
iamek

Chudák Westwood. To bude ban, pokuta a veřejný lync.

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát som si bol brať jesť. Neklakol?

Reagovat
iamek

Všichni kleceli a on rozehral a pak klekl

Reagovat
smazaný uživatel

heh

Reagovat
Busby babes

jeste jim nahravej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Prostě ho spoluhráči nepochopili. Chtěl využít hyperkorektní doby a zaútočit dokud Vaši hráči klečeli

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Burnley jsou dobři mentální mrzáci jak všechno dohrávají

Reagovat
redyyz

presne, treba chudacikov nechat napokoji, nech maju cas

Reagovat
Swarley

Musí být zajímavá statistika Bailly a zablokovane střely, v tom je fakt jedinečný

Reagovat
Swarley

A zase

Reagovat
Busby babes

Snad to ubranime...

Reagovat
Swarley

Zatím to je úroveň tak třetí třída okres

Reagovat
Busby babes

hlaven sjme snad nebyli za pulkou a Burnley uz asi 4 strely.

Reagovat
Swarley

Jj, Burnley třetí, my čtverka po hodech

Reagovat
Tolstobik

Burnley je z tech "slabsich" tymu nejhorsi souper pro nas - brani v 11 lidech a maji vrazedny standartky

Reagovat
iamek

Diallo přišel zvýšit konkurenci ve středu pole. Aha.

Reagovat
m.sali

na co se kupovat ten Telles, kdyz se porad stavi Shaw - kopyto, co dá jeden centr za dva roky a nezasprintuje, jak je rok dlouhej

Reagovat
Tommy$

Shaw hraje už několikátý zápas velmi slušně, akorát mu chybí čísla

Reagovat
smazaný uživatel

Brady jasná červena

Reagovat
iamek

Žlutá?

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Freedo

To je snad na redku, ne? Poslední hráč.

Reagovat
Grahf

strašné kopáčovo

Reagovat
Busby babes

Kosa posledniho hrace, tam asi neni moc o cem, ne?

Reagovat
iamek

On ještě dostane Shaw redku podle toho jak trapně funguje var

Reagovat
Swarley

Redka nazdar

Reagovat
Freedo

No, tak beru zpět. Shaw jasnej faul předtím.

Reagovat
Busby babes

ciz je ale vlastne jedno. hral balon a ok, muzeme se bavit ze faul, ale tohle asi neni na cervenou, ne?

Reagovat
Freedo

Teď nevím, jakej faul teď myslíš. Ten Bradyho podle mě na červenou určitě byl, protože to byl poslední hráč. Ale faul Shawa předtím to vyrušil - bohužel mu tam vzal nohu, takže se to pískat muselo.

Reagovat
Busby babes

no myslim toho Shawa. VAR muze kontrolovat faul na cervenou. A fajn, klidne at kouknou na ten faul Shawa jestli to na cervenou nebylo. Ale rozhodci nepiskl ani faul a VAR nemuze rict, hele byl to faul, ale na cervenou to nebylo dej mu zloutou. Muzou jen rict: ne, na cervenou to nebylo. A jelikoz to rozhodci na hristi pustil, tak s tim nic delat nemuzou. Aspon dle toho, jak doted rikali, co muze a nemuze VAR posuzovat. Na druhe strane gol nepadl, takze ani nebyl duvod kontrolovat faul v buildupu.

Tohle bylo uplne novy vyuziti VAR a zajimalo by me, jestli teda zase zmenili pravidla pro jeho vyuziti.

Reagovat
Freedo

Aha, rozumím ti. Už se v tom člověk ztrácí. Každopádně jak píšu dole, podle mě to posoudil citlivě. S pravidly by mě to zajímalo taky.

Reagovat
Cobra

To jsem zvědavý, jak to vyhodnotí, protože i ten zákrok Shawa byl faul.

Reagovat
Hlahart

Úplně jasná červená. Wtf, však neměl vůbec zájem hrát míč...

Reagovat
Busby babes

proc resi toho Shawa? to neni na cervenou ani omylem a i kdyby to byl nakonec faul tak to stejne nemuze nic zmenit. VAR nelze pouzit na zlutej faul nekde na hristi, ne?

Reagovat
iamek

Dal žlutou

Reagovat
Busby babes

hele ale vazne, jako WTF? to se teda muze kontrolovat jakejkoliv faul na hristi ted?

Reagovat
Hlahart

Taky jsem to dodneška tak chápal.

Reagovat
hrundy

Nebyl ani omylem?

Reagovat
Busby babes

ne.

Reagovat
hrundy

Vsak mu kolikama zajel do lejtka.

Reagovat
vitasrp

Jako ani omylem je vyjádření fakt úplně mimo, vzhledem k tomu, jak se tyhle zákroky, kdy trefíš protihráče nad kotníkem, v poslední době posuzují.

Reagovat
Busby babes

podle me zlutej faul. nesel kolikama napred, kopl do mice a noha pak pokracuje dal, beru, ze to je faul ale na cervenou podle meho ani omylem. Ale fajn, at to kontroluji, s tim problem nemam.

Reagovat
vitasrp

Kopnout do míče můžeš jak chceš, jakmile ale pak trefíš stojnou nohu hráče nad úroveň potníku, tak si automaticky říkáš o potíže. V tom zpomaleném záběru to pak ještě vždycky vypadá o stupínek hůř a je to přesně ten typ zákroku, který se dá poměrně snadno upgradovat na červenou.

Reagovat
Busby babes

to beru, jen nesouhlasim v tomhle konkretnim pripade. ale fajn.

Reagovat
ajouki

A ještě se zeptám takhle. V kterém momentu vidíš, že Shaw kope do míče? Dal jsem si to tu co nejvíc rozkouzkované a ani v jednom záběru to nevidím. Podle mě udělal hráč Burnley dva dotyky. Z levé mu to šlo napravou a odtud prýč z dosahu Shawa.

Reagovat
Busby babes

hele pokud to tam nevidis, tak se nemame o cem bavil. tvoje teorie o dvou dotycich hrace Burnley je uz jen vtipna.

Reagovat
ajouki

Hele, ptám se úplně normálně. 5 minut to tu opět zkoumám a konečně se mi to podařilo rozlousknout. Je tam dotyk levou, pak se dotkne Shaw a lehkým dotykem to pošle na pravou nohu. Musel jsem si najít ten zpomalený záznam VAR, kde to konečně jde vidět.

Reagovat
Busby babes

a ja ti uplne normalne odpovidam. pokud to tam nevidis, tak te o tom nepresvedcim.

Reagovat
ajouki

A já ti normálně píšu, že dotyk tam asi na posté konečně vidím. Ty tam zase nevidíš dotyk levou nohou hráče Burnley. Přitom bez něj to není fyzikálně proveditelné.

Reagovat
Busby babes

Shaw trefi balon do hrace burnley a pak mu trefi nohu. Ale je u mice prvni a hraje ho on. zbytek pak uz vidi kazdej a nemam problem s tim, ze to je faul a ze je za zlutou.

Reagovat
ajouki

To jsme samozřejmě za jedno. No ale podívej se na levé chodidlo hráče Burnley, tam evidentně došlo ke kontaktu s míčem. Jde vidět impakt. Nejlépe to šlo vidět ve zpomaleném záběru 28:43. Zároveň Shaw jde do míče zleva a fyzikálně ho nenasměřuje do pravé nohy hrače Burnley.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Cobra

Když můžou zrušit gól kvůli předchozímu faulu klidně na polovině soupeře, nevím, proč by nemohli zrušit faul po faulu předchozím.

Reagovat
Pigeon

Protože gól a předchozí faul je jiná situace než faul a faul.

Reagovat
Cobra

Tak gól ti ovlivní zápas stejně jako červená karta. Mě to přijde fér, že se ta situace zkoumala od začátku akce.

Reagovat
Hlahart

Jenže rozhodčí mu červenou nedal

Reagovat
Svatej

Reagovat
Pigeon

ne? Myslím že vyjáddření, co VAR zkoumá, je tady víc než dost

Reagovat
Hlahart

Protože můžou přezkoumávat jenom červený karty. Nevím o tom, že by VARem mohli přezkoumávat cokoliv

Reagovat
Busby babes

ano, u golu se fauly v buildupu checkuji, ale u primych kopu? odkdy? to teda pak muzeme chtit zacit chtit VAR check u kazdeho primaku, jesti tam nebyl chvili predtim nekde faul?

Reagovat
Cobra

Viz víš.

Reagovat
Busby babes

no to je hezky, ale neni to situace, ktera se rikala, ze se bude kontrolovat. To teda ted muzeme pred kazdym primakem chtit VAR kontrolu faulu na druhe strane hriste?

Reagovat
Cobra

Jenomže nemůžeš dávat stejnou váhu červené kartě a přímáku. Já bych se spíše divil, kdyby se k tomu zákroka Shawa nevrátil. Víc WTF moment je ten neuznaný gól Maguira.

Ale je to jen můj pohled na věc, pravidla můžou být jiná a určitě to ve studiu rozeberou, tak uvidíme.

Reagovat
ajouki

Však jste chtěli po VAR červenou kartu pro Burnley. Ze stejného důvodu se to i kontrolovalo. U každého přímáku se nevolá po zmaření gólové šance, ne? A pokud už to VAR kontroloval, tak kontroluje zároveň celou akci, zda tam něco předtím toto rozhodnutí neneguje. Logiku to dává. Bez faulu Shawa žádná akce United ani nevznikne.

Reagovat
Busby babes

znova: kontrola faulu, jestli je to na cervenou? ok. to je v poradku. Ale rozhodci na hristi to nedal ani jako faul. Pokud vim, tak VAR nemuze opravit neudeleni zlute karty.

Reagovat
ajouki

Nemůže svévolně kontrolovat ten zákrok a opravit to na žlutou kartu. Podle mě ale VAR určil, že tohle byla pro Burnley červená. A pak se vrací k celé akci a rozhoduje, zda tuto změnu něco neneguje. A znegoval to faul Shawa. Kdyby to nebyla červená pro Burnley, tak se nevrací a je to přímák.

Reagovat
Cobra

Reagovat
J0EL

Reagovat
vitasrp

Přesně tak to chápu taky. Zkrátka typ situace, kdy je souboj na půlce, útočící hráč jasně fauluje, rozhodčí nepíská, hráč ofenzivního týmu získá míč, dá kolmici, spoluhráč jde sám na brankáře, obránce fauluje a přijde červená karta. V tu chvíli VAR řeší, jestli to teda je červená karta, no a pokud ano, tak ještě zda je ta akce v pořádku (není ofsajd, hra rukou, faul). No a objevil by faul útočícího hráče, proto by červená nemohla platit a rozehrával by druhý tým.

Tady je to akorát okořeněný o to, že ten faul Shawa nebyl úplně pěknej a hlavní rozhodčí se po kouknutí na ten záběr prostě rozhodl to nepřejít a udělil mu za to ještě žlutou kartu.

Ale bez tý případný červený karty pro Burnley by ten Shawův zákrok už nikdo neřešil (pokud by neuznali za vhodný, že má být udělena červená karta).

Reagovat
ajouki

Ano. Je to patrné i ze způsobu, jak to VAR przsentovalo na záznamech. Na konci je jasný střih na celou akci, aby rozhodčí naposled posoudil, že zákrok Shawa přímo předcházel vytvoření situace pro červenou kartu Burnley.

Reagovat
Svatej

Já zápas neviděl, soudim dle komentářů - Shaw teda dostal žlutou kartu po shlédnutí VARu? Já myslel, že bylo nějaký hloupý pravidlo, kdy se žlutá dávat nemohla, pouze červená..?

Reagovat
Busby babes

dole jsem daval vysvetleni. Obecne nemohou kontrolovat faul, za ktery je zluta. Ale v pripade, ze v ramci situace, kdy padne gol a koukaji na video kvuli moznemu faulu v buildupu a vyhodnooti ten zakrok jako faul na zlutou kartu, tak ji mohou dat.

Reagovat
Svatej

Jasný ok...

Takže z mý strany si stačí jen přát, aby po simulacích v přímý návaznosti padaly góly.

Reagovat
Busby babes

problem je, ze i kdyz zrusi penlatu, tak pak casto zlutou nedaji. A druhej problem je, ze ne kazdej pad ve vapne je bud penalta nebo simulace. A to taky hodne lidi nerozchodi.

Reagovat
Svatej

Nedělej to furt složitý

Reagovat
Busby babes

coz klidne ok, ale pak nemuze dat Shawovi kartu. protoze VAR proste nema opravovat zlute fauly.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Freedo

Ty ale na to koukáš jako na dva oddělené zákroky, přitom se to posuzuje v rámci jedné situace. Nebýt té redky Burnley, tak se na Shawův faul nekouká. Tudíž to není opravení žluté karty, ale posouzení redky. A ta žlutá je jen výsledek toho, aby to bylo podle pravidel pro fauly, ale ne důvod pro VAR.

Reagovat
Busby babes

viz niz vysvetleni od Dale Johnsona. v pripade review VAR muze rozhodci udelit i zlutou. to je to, co mi nebylo jasny.

Reagovat
Freedo

Reagovat
Svatej

Já myslel, že žlutou dávat nesmějí, když se tu neustále obhajovalo, že simulanti nemohou dostat žlutou za dive... Já fakt už nechápu, jak to funguje..

Reagovat
Hlahart

Protože to celou dobu komunikují úplně opačně, no...

Reagovat
smazaný uživatel

neviem co na tomto nevedia mufani pochopit

Reagovat
Busby babes

to, ze se tohle nikdy takhle neresilo.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom pripade ok, ja si takto predstavujem fungovanie VARu, ale ak pravidla hovoria iba o goloch a penaltach tak uz si fakt z toho robia holubnik

Reagovat
J0EL

Pretoze taky pripad este nikdy nebol.

Reagovat
Busby babes

mozne to je. niz pak vysvetleni v tweetu Johnsona.

Reagovat
Freedo

Jo, tohle dává smysl. Shawův faul je kontrolován jako součást kontroly redky pro Bradyho, což by mělo být možné. Tam nelze oba zákroky posuzovat odděleně, protože jeden vylučuje druhý a je tam kauzalita. Samozřejmě jinak by se Shawův zákrok neposuzoval, protože tam nešlo o podezření na redku.

Reagovat
Hlahart

Fair, ale nemůže dát žlutou kartu

Reagovat
ajouki

Řekl bych, že klidně může. Jistý si ale samozřejmě nejsem. Podle mě pak má právo zbytek akce posoudit tak jako by to viděl ve hře.

Reagovat
J0EL

Nie, ale VAR moze opravit rozhodnutie ktore by viedlo k neopravnenej cervenej karte. Ako fakt co tu riesite, ved to bolo uplne spravne rozhodnutie. Shaw jasne fauloval.

Reagovat
Hlahart

Tohle je přímo ze stránek k VARu

The VAR will not review incidents outside of the four match-changing situations: goals; penalty decisions; direct red-card incidents; and mistaken identity.

It will not review, for example, fouls or handballs in the middle of the pitch when there is no goal or penalty decision.

Reagovat
r.mrazik

Bude faul a gól ke něco jiného

Reagovat
r.mrazik

*bo

Reagovat
mithro

ked chces, tak ide

Reagovat
vitasrp

Protože ten faul Shawa (docela jasnej) byl přímým důvodem, proč Burnley ztratilo míč a z protiútoku přišla akce, po kterém měla přijít červená karta pro hráče Burnley. Vzhledem k tomu faulu to prostě VAR podle mě nemohl upgradovat na červenou, však to by bylo hrozně divný.

Reagovat
Busby babes

no mel nechat zlutou hraci Burnley. tak to bylo spravne dle vykladu toho, jak rekli, ze budou VAR pouzivat. Timhle do toho zavadi jeste vetsi bordel.

Reagovat
Hlahart

Ještě dýl by to mohlo trvat....

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Oni řeší Shawa

Reagovat
Grahf

ešte shaw dostane redku lo

Reagovat
Swarley

co to zase je

Reagovat
Cobra

Tohle bylo citlivé rozhodnutí.

Reagovat
KnoxXx

ten VAR je dobra komedia

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

to je krasny alibizmus rozhodca, no problem

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus od FA, United se daří tak musí přijít brzda ze shora

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
pingla

oba fauly za žluté karty

Reagovat
EXoRcIsT

ale VAR neskuma zakroky na zlte karty to potom nech skumaju kazdy suboj a navyse Shaw trafil loptu

Reagovat
hrundy

Presne, trefil mic, pak at ho klidne zabije...

Reagovat
Nikikrew

VAR skúmal preto ten zákrok lebo to bolo na červenú

Reagovat
Hlahart

Tak měl ponechat rozhodnutí rozhodčího ze hřiště, že to na červenou nebylo

Reagovat
Nikikrew

Lol a načo je tam potom VAR?

Reagovat
Hlahart

Aby mu řekl, na červenou to bylo/nebylo.

Reagovat
Nikikrew

A ved práve VAR mu povedal že to bolo možno na červenú, nech rozhodne on.

Reagovat
Hlahart

Tak měl rozhodnout, že není. Nevidím žádný prostor v pravidlech pro použití VARu k tomu, abych něco, co jsem neodpískal jako faul, odpískal faul na červenou. Imho měl varianty - dát Shawovi Červenou, Bradymu nic; dát Bradymu červenou, Shawovi nic; dát Bradymu žlutou, Shawovi nic; nic nedat oběma.

Reagovat
EXoRcIsT

pokial to posudil ze to nieje cervena tak mal posudzovat len zakrok Bradyho.

Reagovat
Hlahart

To je přímo z pravidel používání VARu

Reagovat
Svatej

Reagovat
Cobra

Reagovat
Busby babes

a proc mu dal teda jen zlutou?

Reagovat
pingla

přísnou červenou za tohle dát mohl a na Sky Neville snad 10x řekl, že Shaw míč netrefil

Reagovat
EXoRcIsT

jak netrafil

Reagovat
Busby babes

Neville je idiot, kdyz komentuje nas. Strasne se snazi dokazat, ze nam nefandi a pak mele kraviny.

Reagovat
Steve Stifler

Reagovat
Hlahart

?????????????????????????

Excuse me, what the fuck?

Reagovat
smazaný uživatel

konecne dobre rozhodnutie VARu! a to mi je uplne jedno, ze to je proti ManUtd

Reagovat
mithro

Reagovat
EXoRcIsT

DPC ta nakoniec dostane SHAW zltu tak kurva nech sa VAR pouziva pri kazdom faul potom kokot vyjebany ani pravidla nepozna a piska PL

Reagovat
smazaný uživatel

ale cervena pre Bradyho by sa ti pacila, ked by tomu predchadzal jasny faul Shawa

Reagovat
EXoRcIsT

ale cervena pre Pickforta by sa ti pacila ked tomu predchadzal jasny offside

Reagovat
smazaný uživatel

mne by stacil dodatocny trest

Reagovat
Hlahart

Ještě z toho dejte góla....

Reagovat
Nikikrew

Správne rozhodnutie. Shaw môže byť rád že to nie je redka

Reagovat
Swarley

já bych chtěl být rozhodčí, tam si můžeš pískat co chceš, pohodička

Reagovat
Steve Stifler

Dobrý vědět, jakmile bude přerušená hra, tak tam někomu skočte šlapák na stojnou, nepočítá se to

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Ved to zistil uz pickford...

Reagovat
ZJEV

Vzdyt to vubec neni to stejne...

Reagovat
pingla

skvěle rozhodnuto, žlutá pro Shawa jasná a přímak pro Burnley taky

Reagovat
EXoRcIsT

teraz keby Cavaniho zranil tak akoze sa nic nestalo ako napr. van Dijkovi kokoti cisty vsetci rozhodcovia v PL

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe Var bramboracka

Odkdy se vrací zpátky situace kvůli žlutý karty??

Reagovat
Grahf

Ako nechápem, že rozhodca kukal na tú obrazovku najprv na akciu shawa a potom na bradyho...načo, keď už vedel, že fauloval shaw?

Reagovat
Hlahart

The VAR will not review incidents outside of the four match-changing situations: goals; penalty decisions; direct red-card incidents; and mistaken identity.

It will not review, for example, fouls or handballs in the middle of the pitch when there is no goal or penalty decision.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
EXoRcIsT

si myslys ze to dajakych rozhodcov v PL zaujima oni na pravidla zvysoka kaslu alebo este lepsie ich ani po vacsine nepoznaju

Reagovat
Freedo

Ale tohle je match-changing situation. Kdyby ten jasnej faul Shawa nepískl, tak je tam nespravedlivá červená pro Burnley. Není to teda direct red-card incident, ale myslím si, že to rozhodčí posoudil s citem - pustil zákrok na hraně a když viděl, že by to mohlo ovlivnit celý zápas, tak se pro jistotu podíval.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Hlahart

Ale rozhodčí mu červenou nedal. Takže to match-changing situace nebyla...

Reagovat
Busby babes

ale neni to zadna z tech jmenovanych situaci.

Reagovat
Busby babes

presne.

Reagovat
J0EL

Ved skumal prave "red-card incident" a zistil, ze predtym ako k incidentu doslo, tak tam bol jasny faul. Nechapem co tubzas vyskakujete. VAR uplne spravne opravil rozhodnutie a takto by mal fungovat.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Busby babes

odkdy se u red card incident zkouma build up deset vterin predtim?

Reagovat
J0EL

Odvtedy co red card incident je urceny, ze to ma byt cervena karta.

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
J0EL

Ano. Hore je to vysvetlene aj Vitom.

Reagovat
iamek

Tohle je faul a když to bylo u Cavaniho, tak to bylo v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvaaaaa

Reagovat
mithro

VARchester to snad nie

Reagovat
mithro

toto je faul

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca zatiaľ rovina . Len tak ďalej.

Reagovat
smazaný uživatel

VAR opět proti United

Reagovat
Hlahart

Tak ty krávo

Reagovat
smazaný uživatel

pane Panenka jste tam

Reagovat
Grahf

omg

Reagovat
Cobra

Jak toto není gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Varpool to má pěkně pošéfovaný když jim teče do bot. Klasicky se zase všechno píská proti nám...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Steve Stifler

Reagovat
mithro

burnley toto robi 10x za polcas, tak dufam, ze sa to bude piskat teda

Reagovat
Hlahart

Kloppo brečeníčko sklízí ovoce

Reagovat
Mato178178

ty vole

Reagovat
Steve Stifler

Ten už má napsanej zápis na 0-0, tak se mu to nechce přepisovat ne?

Reagovat
Minister

Jasný faul

Reagovat
r.mrazik

Jaký faul? No tyvoe!!

Co to tam je za kašpary?

Reagovat
Tolstobik

Sakra, tohle byl faul?

Reagovat
hrundy

Ano, dokud bude v kazdym souboji pouzivat ruce, budou to fauly.

Reagovat
r.mrazik

Ale houby, ten hráč ten míč vůbec neměl

Reagovat
hrundy

Ano nemel by ho, tak proc tam ty pazoury strka ?

Reagovat
r.mrazik

Protože není trupík aby žádný ruce neměl

Reagovat
hrundy

To, ze si ho pred vyskokem trochu pridrzi neni preci prirozenej pohyb.

Reagovat
r.mrazik

jestli tam vidis pridrzeni,tak se nemusime asi dal bavit

Reagovat
hrundy

Tak nebylo takovy jako predvadi normalne, ale porad ty ruce tam ma.

Reagovat
r.mrazik

ok,podle me to faul rukama nebyl

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

to můžeš pískat už regulérně nachcanej?

Reagovat
mithro

ale vyzera, ze ich to nakoplo a zacali hrat

Reagovat
Swarley

No jako hráli jsme strašnou bídu

Reagovat
Hlahart

Ty píčo jasná ruka

Reagovat
Tomanatura

Maquire jinak, nez s tema rukama hlavickovat neumi, musi se mu to piskat.

Reagovat
mithro

zrovna toto mi prislo uplne vpohode. ma teda ovela horsie zakroky, kde pcha tie ruky a strka.

Reagovat
EXoRcIsT

skus skakat bez pohybu ruk

Reagovat
r.mrazik

Však tu ruku na něm měl, protože ten hráč ani nešel do vyskoku

Reagovat
smazaný uživatel

toto faul nebol

Reagovat
smazaný uživatel

g

Reagovat
iamek

Tam už jen schází až borec u VAR sejde na hřiště, vezme balon a hodi do branky.

Reagovat
vitasrp

A teda tenhle faul, to je úplná pitomost přece, to je regulérní gól.

Reagovat
ajouki
Reagovat
bbbauch

Reagovat
Hlahart

já fakt vůbec nechápu, co se tam děje

Reagovat
mithro

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
mithro

ten faul shawa pochopim, proste zlta, vybavene ale toto..

Reagovat
iamek

Reagovat
Tolstobik

Tak zas ruku na zadech toho obrance mel...

Reagovat
EXoRcIsT

skoro pri kazdom gole hlavou sa dotykas protihraca rukou

Reagovat
Tolstobik

Ja vim, jen se snazim pochopit ten faul....no, nevim, kde sou vsichni ti co tvrdi, ze nam VAR nadrzuje.....

Reagovat
mithro

vsak to VAR ani nevidelo, rozhodca neuznal a islo sa dalej

Reagovat
vitasrp

VAR to automaticky kontrolovat musel a rozhodl, že tam nedošlo k jasné a nezpochybnitelné chybě.

Problém je prostě v tom, že tu ruku na obránci měl, a ačkoliv tohle v 99 procentech faul není, rozhodčí to jako nedovolený zákrok posoudit subjektivně může. A VAR pak holt nehledá lepší řešení a ponechá (byť pro mě špatný) rozhodnutí hlavního rozhodčího.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Maresma

Kdo hledá, najde.

Reagovat
smazaný uživatel

ta zluta Shawovi byla blbost, mel resit cervenou, to nebyla, tedy resit vlastne necervenou pri zakroku na Cavaniho...

potom ten gol Maguireho spravne neuznal

Reagovat
Tolstobik

Ale je to teda hroznej zapas, z 40 minut se dvacet nehraje

Reagovat
m.sali

pak se tady nedivte, ze ty goly musime davat z penalt

Reagovat
ajouki

Fotbal je ale jednoduchá záležitost, když máš kopací techniku Bruna. Tohle je vlastně druhý zápas za sebou, kdy poslal míč přímo na obránce, ale dal tomu takovou faleš, že z toho byla gólová příležitost.

Reagovat
Grahf

rashford je napravo slabý jak čaj

Reagovat
Pigeon

No VAR nás obral o červenou kartu. Tam bylo jasné že o tom faulu Shawa nemůže rozhodovat.

Gól Maguire byl minimálně sporný a sudí má rozhodnuté během desíti sekund.

Reagovat
iamek

Shaw musi dolu. Tam dá druhou žlutou za cokoliv už. Vyloženě čeká.

Reagovat
KnoxXx

toboz ked lepsi hrac na tej pozicii sedi na lavicke a proti Burnley potrebujeme kvalitne centre, aby mohol padnut gol

Reagovat
ManUnited

tvl však Shaw hraje dobře, já nevím že tady má každej potřebu na něj furt prskat

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

nehovoriac o tom, ze Telles lepsi nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Byli jsme okradení o gól a Brady už měl být čtvrt hodiny ve sprše

Reagovat
hrundy

Reagovat
Steve Stifler

Obdivuju ty hráče, že tomu kokotovi jednu nenapálí

Reagovat
Swarley

Spíš bych se zaměřil, proč jsme hráli půlku poločasu naprostou zoufalý hovno.. Ze rozhodčí píská stejný hovno je věc druhá...

Reagovat
Hlahart

Reagovat
celeb

Toho Daviesa z Evertonu by som si vedel predstavit ako nahradu Busquetsa. Sucasneho ihned.

Reagovat
Zaschrona

To je Busquets už až tak hroznej?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

barcelona pred 10 rokmi- zaloha iniesta xavi busquets.

zaloha buduci rok- davies, pjanic wijnaldum

Reagovat
ManUnited

Jak jsem se těšil tak teda hrozná s*ačka snad bude druhá půle lepší

Reagovat
Busby babes

tesit se na zapas s Burnley. uz aby spadli a byl od nich klid.

Reagovat
Busby babes

VAR at its best. Na jedne strane teda chybu rozhodciho opravi (i kdyz nemeli, protoze fauly na zlutou VAR kontrolovat a opravovat nema) a na druhe pak neopravi, kdyz Friend piskne nesmyslnej faul.

Hrozna bramboracka a prispel k dalsimu nadavani na VAR, protoze tohle letos jeste takhle neposuzovali.

Shaw dolu, jinak ho vystrida Friend. Snad nam tam neco padne, ted bude treba trpleivost, sance prijdou.

Reagovat
Tolstobik

Zvlastni je, ze kdyz VAR nejaky rozhodnuti otocil proti nam, nikdo z tech, co tu obvykle picujou nepicuje....

Reagovat
Cobra

Protože to zvládáte skvěle sami.

Reagovat
Tolstobik

Tak to je jasny ne? ..... ale obvykle je tu banda fanousku jinych tymu, kteri picuji, dnes nikdo....ale me to nevadi, treba Shaw fauloval, takze za me ok, ze potom nechtel vylucovat Bradyho nebo kdo to byl.... no a gol se divim ze neuznal, ale uz jsem tu psal nekolikrat, ze VARu nerozumim

Reagovat
Front hell

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

PL by měla udělat velkou čistku rozhodčích, toto co píská dneska je na zabití

Reagovat
Dan Gubić

Možno McTominay žeby to tam rozrazil? Burnley silno bráni a bude hroziť z rohových kopov.

Reagovat
wild

Simon Stone

So, VAR looked at Shaw foul, didn't think it was red, looked at Brady foul, thought it was a red, but then told ref to look at Shaw incident as was foul in same phase of play.

Reagovat
iamek

Reagovat
Mastný Chobot

same phase of play je velice vágny pojem, ale inak sa to asi nedá, no

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

same phase of play muze u Guardioly trvat treba pet minut.

Reagovat
ajouki

Pěkně. Vysvětlení v jedné větě.

Reagovat
pingla

Reagovat
Tolstobik

V poradku

Reagovat
iamek

Play stopped for the VAR review at 26:42 and resumed at 32:33, that’s 5 minutes and 51 seconds. 4 minutes added at the end of the half. Whatever about the decisions being made with VAR, the bare minimum should be adding on the time taken to make the decisions.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/DaleJohnsonESPN/status/1349099485994094593

It was a red-card review and VAR protocol allows a yellow to be shown because appropriate disciplinary action must be taken when the referee reviews (yeah I know they don't tend to book for diving).

ok, tohle jsem presne chtel vedet. dobra poznamka s tim divingem.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Hlahart

Nevím, ohledně toho, co VAR může a nemůže jsou šílený dohady. Asi souhlasím s tím, že existuej výklad, že Shawa přezkoumávat mohl, ale výklad byl takovej, že nemůže přezkoumávat neodpískaný fauly, za který dá žlutou kartu. Za mě teda byly možnosti tyhle:

dát Shawovi Červenou, Bradymu nic;

dát Bradymu červenou, Shawovi nic;

dát Bradymu žlutou, Shawovi nic;

oba bez trestu.

Naprosto katastrofický je, že nikdo vlastně na 100 % neví, jak to je. Tohle není otázka toho, zda dokázeme přesně určit okamžik přihrávky, tohle je naprostý selhání při stanovení a výkladu pravidel a vysvětlení role VARu.

Reagovat
Hlahart

Ještě jinak. Fakt nevím, jestli to mohlo být přezkoumáváno, ale asi jo. Ale ten výsledek je v rozporu s tím, co celou dobu deklarují. To je prostě selhání FA

Reagovat
smazaný uživatel

ked uz to nebolo na cervenu tak by som Shawovi zltu nedaval, skor by som na neho hodil ocko a pri najblizsom faule mu ju vytiahol

Reagovat
Busby babes

pry muze v ramci prezkoumavani situace v build upu udelit i zlutou.

Reagovat
r.mrazik

tak i ve studiu se shodli,ze to od Harryho faul nebyl...tedy chyba rozhodciho a mel prijit VAR ne?

komedianti

Reagovat
icemike

Studio > rozhodčí?

Reagovat
r.mrazik

vsak rozhodci se na to vysrali,takze zadny znaminka tam davat nemusis

Reagovat
bbbauch

Tam jde asi o to “clear and obvious error”.. asi to tak pro ne nebylo

Reagovat
r.mrazik

to je stejny jak tu penaltu neodpiskat...kdyz zapiskas faul,ktery neni

Reagovat
Tolstobik

Jinak to tak vypada na nejakou penaltu pro nas ve druhym polocase.....

Reagovat
Dan Gubić

Olenprehral psychologickú vojnu s manažérom súpera asi treba podať na Burnley 1:0 alebo 2:0.

Reagovat
Swarley

Máš v pravidlech bordel, vymýšlíš VAR a uděláš v tom ještě větší bordel...

Reagovat
Mastný Chobot

Toto Burnley nemôže udržať

Reagovat
Mastný Chobot

... preto dá gól

Reagovat
mithro

to je uplne jasny zapas, kde sa stracaju body

Reagovat
Dan Gubić

United sa trápia s Burnley haha Klopp musí mať akvelú náladu mancs dostali šancu ale nevyužili. asi slabá psychika

Reagovat
EXoRcIsT

diky

Reagovat
iamek

Reagovat
Dan Gubić

Vyzerá to že Burnley vyhrá gólom z brejku.

Reagovat
Grahf

tolko sa ponúkaju, však strielam dopiče

Reagovat
Grahf

rashford ani kopáča neobíde

Reagovat
KnoxXx

dnes rozhodne koncovy hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Proč už Ole nestřídá?

Reagovat
r.mrazik

protoze to vubec neumi

Reagovat
kris_kros

Rash dole prosim.

Reagovat
r.mrazik

a ted tam byl presne ten faul,za ktery jsme minule kopali pentli na pogbu...drbnuti zezadu/zboku do nohy a ten hrac se rozkasi

Reagovat
Busby babes

hlavne pri tom, jakej metr nastavil u Maguire. ale byl tam nejspis offside predtim, tak je to fuk.

Reagovat
r.mrazik

ale radeji budeme ticho,nez se tu na naas zas sesypou

Reagovat
Dan Gubić

Pozitívne striedanie Burnley, Ole nereaguje. čo spí?

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOL PAAULITOOOO

Reagovat
mithro

konecne vystrelil

Reagovat
KnoxXx

konecne niekto tvrdo zakoncil nejaku akciu

Reagovat
kris_kros

Paloooooo Pogbov!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rash hraje hovno a nakonec má asistenci

Reagovat
Dan Gubić

Olé nevie či má posilniť útok obranu alebo zálohu preto váha so striedaním

Reagovat
Grahf

pogbiiiič

Reagovat
pingla

pogbáááááááááááá

Reagovat
pingla

pogbáááááááááááá

Reagovat
Swarley

Pogbaaaa

Reagovat
Busby babes

Konecne. Hezky to trefil.

Reagovat
Tolstobik

Pogbaaaaaaa

Reagovat
Grahf

burnley najch ide do piči, celý polčas len odkopávajú do hajzlu, taký team v lige nemá čo robiť

Reagovat
Tolstobik

Strasnej tym

Reagovat
EXoRcIsT

stoke oproti nim bola barcelona

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

uuu....krasny gol

Reagovat
wild

Palooooo

Reagovat
Tolstobik

Pogba je ale vynikajici fotbalista kdyz se mu chce, jeste, kdyby to mel tak srovnany v palici a nemel za agenta Raiolu....

Reagovat
Dan Gubić

Musím uznať už dobrých pár minút pred gólom United grilovali súpera, parádny gól. Boj o titul sa Liverpoolu komplikuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Varpool na titul nemá, nebude o něj bojovat. Jedinou šanci nás dostat z 1. fleku je City.

Reagovat
Remt

Sarko, jdi do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Vtípek jen

Reagovat
smazaný uživatel

Na Ediho si FA pěkně zasedla

Reagovat
r.mrazik

jakmile se zacina pogba dostavat do formy,tak jde videt,jak uzasny hrac to je

Reagovat
mithro

tak snad niekto posle nejake dukaty cez leto

Reagovat
r.mrazik

neposle...nikdo je mit nebude

Reagovat
iamek

PSG úplně bez problému.

Reagovat
r.mrazik

Vidíš, ti leda...ale do Francie?

Max Juve a ani ti si nebudou moci nějak vyskakovat

Reagovat
iamek

Tak má to být cíl číslo jedna pro Pocheho. Nedivil bych se kdyby mu ho šejk slíbil.

Reagovat
r.mrazik

takze z realu by se stalo PSG a zakopat se v domaci lize? no...uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

bude chybět

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Freedo

Hezkej volej, ale to je taková jeho klasika. Se City nic a proti Burnley gól. Za ty 3 roky boduje skoro vždy jen proti týmům ze spodní části tabulky. Tím to nechci znevažovat, ale ten impakt celkově prostě není takový, jak se čekalo. Radši budu, když se chytne Donny.

Reagovat
r.mrazik

Donny nesahá pogbovi ani po kotníky s co by dal za to, aby hrál takhle aspoň proti burnley

Reagovat
Freedo

A že měl příležitostí to ukázat. Až bude hrát pár zápasů za sebou základ, tak můžeme hodnotit.

Individuálně Pogba bude samozřejmě lepší, ale celkový přínos pro tým podle mě bude mít vyšší Donny - přístupem a řešením situací. Alespoň já mu věřím.

Reagovat
r.mrazik

ver si cemu chces

ten rozdil kvality tam je patrny na prvni pohled

prinos pro tym ma donny zatim nulovy,tak neni dal co resit

Reagovat
Freedo

Tak já si stojím za tím, že to zatím nejde srovnávat. Nicméně to už se debata stáčí někam jinam. Můj původní point byl, že Pogba hvězdí jen proti slabým a jinak za pět let nic rozdílového nepředvedl. Skoro pokaždé, když bylo potřeba, aby nás potahal proti TOP 6 a v LM, tak zklamal.

Přesto se tady pravidelně adoruje, když jednou za čas dá gól a děláme z něj někoho, kdo by nám snad chyběl. To upřímně nechápu. Podívejte se na Bruna, jak má vypadat lídr a hráč, co pomáhá týmu efektivně, ne kličkama na středovém kruhu.

Reagovat
r.mrazik

point je takovy,ze donny zatim neukazal temer nic,z ceho by se dalo rict,ze bude dobra posila...

pogba jeden cas ten tym tahl sam,tohle pindani na nej uz celkem unavuje

ostatne v LM ted nepomohl ani uzasny bruno ze jo

kdyz ono stejny reci se resili u messiho a ronaldo...jak davaji goly jen proti slabym...a z penalt....

hele..nekdo nezahraje poradne ani proti slabym

bruno je samozrejme taky skvely hrac,ale toho tu neresime ze jo

Reagovat
Freedo

Tak abychom se odprostili od subjektivních pocitů, tak tady mám statistiky zápasů v Premier League. Je to z 8.12.2020, takže tam není zahrnuto pár posledních zápasů, což by stejně neudělalo velký rozdíl.

With Pogba starting: Played: 49, Win rate: 51%, Goals per game: 1.77, Goals against per game: 1.22

Without Pogba starting: Played: 58, Win rate: 60.3%, Goals per game: 1.89, Goals against per game: 0.86.

Zdroj: https://www.planetfootball.com/quick-reads/comparing-man-utds-record-with-and-without-paul-pogba-under-solskjaer/

Reagovat
r.mrazik

a ma to ukazovat vlastne co?

jako ze bez pogby to je lepsi? to teda nevim,jestli je to dobra statistika pro fotbal,ktery hraje 11 lidi...ale budiz

Reagovat
Freedo

Ukazuje to, že Pogba není natolik rozdílový hráč, aby nám v případě odchodu chyběl. A myslím si, že 107 je dostatečný vzorek dat, díky kterýmu můžeme vyloučit krátkodobý výpadky formy a vliv ostatních spoluhráčů. Prostě dlouhodobě jsme úspěšnější bez něj. Od takový opory bych čekal, že s ním budeme mít aspoň win rate aspoň 60% a on se sotva dostane na 50%. Nebo je to podle tebe náhoda?

Reagovat
r.mrazik

Jo. Je to náhoda.

Samozřejmě že bude chybět dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Je leden takže Vydru využívá aby neodešel

Reagovat
Dan Gubić

Vydra ide pozor!

Reagovat
KnoxXx

v 85.minute pre istotu prestali hrat

Reagovat
Busby babes

a tohle by v prvnim kole taky piskli jako penaltu.

Reagovat
Greny

I v tomto kdyby to bylo na druhé straně hřiště

Reagovat
Tolstobik

Zrovna dneska nevim

Reagovat
Busby babes

tak urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Mastný Chobot

to je kokot drevený ten Tarkowski

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dobrý stopér, podobne jak Maguire.

Reagovat
Mastný Chobot

áno, určite patrí k tomu najlepšiemu, čo v Burnley je

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, ok.

Reagovat
Mastný Chobot

však súhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

by u vas bol s prehladom najlepsi obranca

Reagovat
Nikikrew

Určite..

Reagovat
Freedo

A kdo je lepší? David Luiz? Tarkowski by ve své nej formě klidně měl i na základ v United.

Reagovat
lofin9

A to je akoze nejaka vyhra?

Reagovat
Nikikrew

Gabriel

Reagovat
Mastný Chobot

však to sa nevylučuje a Gabriel je lepší asi o trošku

Reagovat
Hlahart

určitě

Reagovat
kolouch

V cem tohle byla "mensi" ruka nez v zapase Sheffield - Newcastle?

Reagovat
EXoRcIsT

ja nechapem kontrolujeme zapas vsetkov pohode a tak si povieme ze ne podme sa zatiahnut kamsi do vlastnej 16tky ked KURVA PICI dobre vieme ze sa nam to 100x vypostilo

Reagovat
Busby babes

je vtipny jak komentator konecne prisel na to, ze nase obrana nijak extra pevna neni, po tom, co ji celej zapas vychvaluje jako skalu...

Reagovat
mithro

ale tak dnes je tam ta najlepsie verzia

Reagovat
Grahf

to by sme neboli my, keby sme kľudne dohrali zápas

Reagovat
EXoRcIsT

samozrejme po tisice v tejto sezone hrac MU neda gol ked je sam proti brankarovi

Reagovat
mithro

martial dnes zahodil tak 3 golovky

Reagovat
EXoRcIsT

hlavne ze ho na Digi komentator vychvaloval cely zapas pritom nic extra nepredviedol len pozahadzoval sance

Reagovat
mithro

ako nehral zle. ale to zakoncenie

Reagovat
KnoxXx

hral vyborne, zasa rozbiehal skoro vsetky utocne akcie

Reagovat
Busby babes

stejne jako nasi skalopevnou obranu.

Reagovat
ManUnited

v mezihře dobrej, zakončení tragédie

Reagovat
Hlahart

tpč Martial, hrozný

Reagovat
Mastný Chobot

Vydra zjavne mufan. Smutné

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra tiež solídny tragédik .

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf co to meles

Reagovat
smazaný uživatel

Konec už ale

Reagovat
mithro

ja vidim 4 minuty nastavenia ale to mi nejak nesedi uz

Reagovat
mithro

tak, teraz si rychlo spravit screenshot tabulky

Reagovat
r.mrazik

a vydra tedy nejlepsi z tech jejich utocniku

Reagovat
smazaný uživatel

Cože, Womanchester United je v čele?

Reagovat
smazaný uživatel

Lol nevěděl jsem jak je na tom Chelsea dobře díky

Reagovat
Golasso

*Personchester, buďme korektní!

Reagovat
Kinky7

Ja jen 14. To je pro fanouska city ostuda....

Reagovat
smazaný uživatel

ostuda je uz vobec byt fanousek City

Reagovat
MessiRooney10

Reagovat
smazaný uživatel

11

Reagovat
Bayern +

Vari si dal aj Garrida?

Reagovat
smazaný uživatel

no, to ti napisem neskor, ak by to ludia nahodou chceli skusit a nevideli tu mena

Reagovat
Bayern +
Reagovat
smazaný uživatel

Nedal som 2, Mullera ( vobec som netusil, ze ma uz tolko) a Shevchenka

Reagovat
Mastný Chobot

dík, že myslíš na ľudí, ktorí by to nahodou chceli skusit a nevideli tu mena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

dobry dojeb

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi to posral s Garciom, tak som myslel, ze mozme

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi je kokot, aj ty si?

Reagovat
smazaný uživatel

no dobre, snad som tymi dvomi menami vam nepokazil hru, bo by ma mrzelo

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, všetci sme kokoti v podstate.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

to ste

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka kamoš

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
mul

1

Reagovat
Kluivert9

18/19

Reagovat
Luc-Luc

15

Reagovat
kiwwi

dal som 6 a aj to len preto, lebo som skusil Garcia, ktory je tam 4x a vobec netusim, ktoreho som myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel toho který tam nebyl a i tak to byly 4 body nahoru.

Reagovat
Kluivert9

14

Reagovat
Luc-Luc

6 slaby

Reagovat
Luc-Luc

13 jsem hold footix

Reagovat
Kluivert9

16

Reagovat
vodka

16, ale Watford, Villa, MU a Newcastle, Villa, WHU

Reagovat
Ligter

do něj bych to vůbec neřekl

Reagovat
ManUnited

17

(Nottingham Forest, Tottenham, Man Utd, Portsmouth, West Ham) - já idiot

(Tottenham, Birmingham) - popravdě to jméno ani neznám

(Newcastle, Aston Villa, West Ham) - toho bych netipl no

Reagovat
Svatej

16/20

Reagovat
r.mrazik

15

Reagovat
Mato178178

cakal som ze tam bude aj mesut

Reagovat
Nikikrew

no tazko ked 1 rok nehrava

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen > Ozil

Reagovat
Nikikrew

14...

Reagovat
alcantara

18 a nedat De Bruyna

Reagovat
Mihi

17

Reagovat
mul

18

Reagovat
Lovec

18/20

Reagovat
Mastný Chobot

Manchester City have been accused of creating a “fake” job at the club for the father of former academy prospect Gabriel Fernando Almeida as a way to get around the rules in the Premier League and to funnel thousands of pounds to the player's family.

(Source: GOAL)

zrušte ten paklub

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelne co všetko im prejde

Reagovat
smazaný uživatel

to je normalne mafia, by ma absolutne nebolo luto ani len trošku keby ich preradili aspon niekde do tretej ligy, hnus

Reagovat
vitasrp

Nejsou první ani poslední, kteří něco takového provedli, jakmile se kluby uchází o mladý talenty, tak jsou schopni různě spekulovat, aby získali konkurenční výhodu a toho hráče přetáhli (přes peníze to jde samozřejmě nejlépe).

Pokud se projáže, že je to pravda, tak by měli být potrestáni, protože tohle je přesně praxe, která je dle FIFA zakázána.

Reagovat
smazaný uživatel

zmrdi

Reagovat
Mastný Chobot

pokoj, Paľo

Reagovat
Svatej

Jsem čekal, že přesně tohle budou kluby dělat pravidelně. Ukrojí kousek platu tomu mladýmu klukovi a dají ho rodičům..

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
icemike

Však to tak dělají všichni, ne?

Reagovat
Mastný Chobot

všetci určite nie, ale určite nie je City jediné, no

Reagovat
diastan

Ederson, Cancelo, Dias, Stones, Zinchenko, Rodrigo, Gundogan, De Bruyne (C), Mahrez, Foden, Bernardo

dnes aspoň o 3

Reagovat
El Cid z City

Šetří Jesuse? Dnes tam není nikdo,kdo by dokázal splnit roli 9, snad se to nevymstí.

Reagovat
Kinky7

KDB to zvladne. Cekam podobne rozestaveni jak na Chelsea s vymenou Sterling Mahrez

Reagovat
El Cid z City

Jenže sterling k tomu má mnohem víc dispozic než mahrez

Reagovat
Kinky7

to je pravda

Reagovat
pingla

Pan Tau hned v základu City je rozseká

Reagovat
Kinky7

Brighton ten beton mezi vapnem a stredem hraje fakt dobre

Reagovat
Lembju

Mahrez je vožralej ne? Ten ještě neudělal nic dobře...

Reagovat
Kinky7

hroznyyyyyy

Reagovat
diastan

Foden je láska

KDB áčko, tak jak to má být

Reagovat
Kinky7

Stockport Iniesta

Reagovat
Raylan

Wow, Foden je fakt parádní. Rozdílovej hráč pro Anglii do budoucna.

Reagovat
Kinky7

Southgate ma prima problemy. Grealish Foden Rashford Sancho Kane a vsechno to hraje vepredu

Reagovat
diastan

tomu dnes není přáno

Reagovat
diastan

co to teď bylo

Reagovat
Kinky7

Ne. Sterling na plac snad

Reagovat
Mastný Chobot

Cancelo je velmi zaujimavy hrac

Reagovat
Mastný Chobot

Brighton hra dobry futbal, ale co z toho ked na LB im hra Dan fckn Burn

Reagovat
vicinda07

Sissoko dal gol v pohari tak uz je z neho ofenzivny zaloznik?

Reagovat
diastan

Ostuda jak si teď koledujeme

Reagovat
Kinky7

Jesus na kridle nevi co ma delat vubec to je jak v 10ti

Reagovat
diastan

ještě snad nebyl u míče

Reagovat
Mastný Chobot

Ti komentatori na premier sport su inde. Pouzit slovo naturel vo vete, co ti jebe

Reagovat
jk

Spurs: Lloris (c), Aurier, Sanchez, Dier, Reguilon, Hojbjerg, Winks, Sissoko, Ndombele, Son, Kane.

To jsou zas experimenty tvle

Reagovat
Mastný Chobot

Nie je tam tych ofenzivnych hracov zbyytocne vela?

Reagovat
vicinda07

a tomu ver ze ak by bolo 1:0 v 65 minute tak tam posle Daviesa za Sona

Reagovat
jk

Vůbec nechápu co hraje se Sissokem, když je tam Lucas. I když z formy..

Reagovat
Kinky7

Prrooooooooooc

Reagovat
diastan

Já vůbec nedoufal že ho dá

Reagovat
Kinky7

Ja si byl jisty ze neda

Reagovat
diastan

No výhra to je i další čisté konto, ale někteří už pěkně slapili vodu. Ty naše pecky jsou tragédie.

Reagovat
Pospovič

Konečně konec

Reagovat
MCFC_8

Raheem odkedy je u nas tak mozno zo 6 penalt premenil 1...uz by nemal kopat, skoda, ze nesiel KDB aj ked bol faulovany...3 body doma, skoda, ze nepadla poistka, sance boli

Reagovat
Kinky7

Penalty podle me KDB, Gundogan, Bernardo

Reagovat
El Cid z City

Pentli teď už vem čert,ale pojistka po takových šancích by padnout měla. Soupeře odrovná a ještě šetříme síly v takovém množství zápasů. Nejlepší střelec Foden-Sterling, ale pouze 8. Góly chybí jako sůl,snad to přijde.

Reagovat
FUnk

nekdo stream? diky

Reagovat
FUnk
Reagovat
jk

Regi to byla lahůdka

Reagovat
matZz

Winks

Reagovat
Mates_Matesović

Škoda, už to mohlo být klidně 3:0

Reagovat
Cobra

Sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

Ndombelé striedaj ho už

Reagovat
Cobra

Nic jiného jsem nečekal. Jak zkurvený kolovrátek, co na těch trénincích dělají?

Reagovat
jk

Podle mě se 15 minut před koncem tréninku už sprchujou

Reagovat
Mates_Matesović

To je fakt v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika. Nič iné som nečakal.

Reagovat
Busby babes

klasickej Jose?

Reagovat
janinho

vedel som ze to takto dopadne. s takou hrou mozeme ist do pice a nie do LM

Reagovat
Front hell

Spurs klasicky

Reagovat
Mastný Chobot

Snáď dneska Partey na 30 minút a Gabriel naspäť do základu. Paráda, že sme chytili trochu formu ešte pred ich návratom, ale ak dnes nevyhráme, tak sme zas v podobných kokotoch ako predtým.

Zostavu tipujem:

Leno - Bellerín, Holding, Gabriel, Tierney - Xhaka, Ceballos - Saka, ESR, Auba - Laca

Reagovat
Liveral

Dobrý je že Mari rozhodně nezklamal, takže už nejsme na Gabrielovi tolik závislí. Škoda že asi nezvládnou hrát vedle sebe.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Reagovat
Front hell

Reagovat
Golasso

Partey snad zvládne víc, než 30 minut, ale raději míň, než ho zase přetížit po zranění.

Dneska to bude těžké, ty zápasy proti CP moc nemám rád. Už vidím, jak si zase Zaha bude dělat co chce

Reagovat
tweek

Nedovedu se zbavit toho hnusného pocitu, že dnes v základu uvidím Williana. Snad se to nenaplní.

Reagovat
Liveral

Jn, taky z toho mám hroznej strach

Reagovat
Nikikrew

AMN namiesto Bellerina, El neny namiesto Ceba.

Auba sa uz musi dnes chytit

Reagovat
Mastný Chobot

Bellerín pauzoval už v pohári, ten určite bude hrať.

Reagovat
Nikikrew

ved ani AMN nehral

Reagovat
Mastný Chobot

AMN nehráva skoro vôbec, Bellerín je hráč základu. Ak by aj AMN hral, tak to bude namiesto Tierneyho.

Reagovat
Liveral

Ale AMN by jako eliminace Zahy (hraje vlastně vůbec zleva jako dřív?) nebyl vůbec špatná volba: https://www.reddit.com/r/soccer/comments/kq9dkd/fiveyards_hardest_fullbacks_to_dribble_past_in/ (do grafu koukat doprava a dolů)

Reagovat
Liveral

a až teď jsem si všiml že Bellé je naopak uplně vlevo dole

Reagovat
Mastný Chobot

čo to je za štatistiku "% of dribblers"? to mi znie ako BS

Reagovat
Liveral

imho prostě procento zastavenejch "dribblů", když se proti tobě někdo pokusí o 10 a ty zastavíš z toho 7 máš 70% jako AMN, když zastavíš z těch 10 dva, máš 20 % jako bellé.

Na tý druhý ose vidíš i kvantitu. AMN zastavil 7, takže se proti němu fakt zkusilo 10 a Bellé zastavil 6, takže se proti němu zkusilo cca 25....

Reagovat
Mastný Chobot

To je pekné, ale Bellerín má 17 tacklov

Reagovat
Liveral

Ta tabulka je taky nějakej ten tejden stará. A druhá vec je že můžeš možná udělat tackle i na něco jinýho než "dribble attempt"? Já netuším co přesně kterej ten anglickej termín znamená...

Reagovat
Hlahart

Ta tabulka je myslím ze začátku prosince snad...

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Nikikrew

Njn len mne príde AMM lepší ako Bellerin

Reagovat
Liveral

Arsenal have offered Liverpool Sokratis this January transfer window [

@FabrizioRomano

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

nechteji aby obhajili titul.

Reagovat
Luc-Luc

to je mile, skoda, ze uz nehraje Konchesky, mohli jsme ho nabidnout Arsenalu na oplatku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Klopp by z něj udělal strašný zvíře.

Reagovat
Golasso

Sokratis už strašný zvíře je .

Reagovat
PP

ten je schopný pokousat vlastního hráče..

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

Only two Premier League clubs have not broken their transfer record over the last four years. One of them is Manchester United.

Reagovat
Euphael

Pogba 2016

Reagovat
Busby babes

2021-2016=5

Reagovat
smazaný uživatel

gratulki napsat to 14. 1. 2021

Reagovat
Busby babes

Pogba prestoupil 8. srpna. 4 a pul roku zpatky.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SunFells

Clattenburg: “He does not like losing, he never has. He gets prickly. But he is wrong to suggest there is an aura around United that sees them given favourable decisions. There used to be when Fergie was there, but that has eased massively since he left.”

Huh, to by asi neměl říkat

Reagovat
smazaný uživatel

O kom mluvi? Btw. To si mohl napsat rovnou.

Reagovat
kiwwi

A neni to jasne, o kom hovori?

Reagovat
smazaný uživatel

Napadaji me 2-3 lidi

Reagovat
SunFells

Je to zřejmé a nepodstatné - o Kloppovi.

Reagovat
Luc-Luc

Kloppo to obcas prehani, tyhle mind games taky nemam moc rad, United vyridime, i kdyby jim pomahali vsichni svati

Reagovat
smazaný uživatel

Korupciu za Red Nose priznáva už aj bývalý rozhodca .

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Že se MU pod SAFem nadržovalo víme všichni, ale takhle to vypálit na veřejnost jako rozhodčí? Hezky pěkně.

Reagovat
J0EL

Tak okrem mufanov, to videl snad kazdy nie? Naco sa tu budeme hrat

Reagovat
Tolstobik

Ale tehdy nam piskali vic penalt proto, ze jsme nad kazdym tymem dominovali a byli vic ve vapne, tak jako v soucasnosti Liverpool...

Reagovat
J0EL

Nehovorim (len) o penaltach. Fergie time, fauly bez kariet (pamatam si ako Fletcher dokazal odohrat zapas aj s 20-timi taktickymi faulami bez karty), atd Fergie v tom tlaku na rozhodcov bol uplne inde.

Reagovat
Liveral

Jn. třeba v tom legendarnim konci invicibles, krome toho že byla ta penalta uplně nesmyslná, tak tam mohli bejt tak 2-3 červený pro hráče MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Jak s těma červenýma nevím, ale ta penalta byla fakt fraška . Tohle a vyloučení van Persieho v LM jsou asi jediné dva wtf momenty s rozhodčími, které si nějak dlouhodobě pamatuju

Reagovat
Tolstobik

Vylouceni Persieho v LM za to "zakopnuti" mam dodneska pred ocima a nemuzu to pochopit....

Reagovat
Golasso

Já taky ne vůbec nechápu, za co ho poslal do sprch. Barca tehdy byla strašně protěžovaná, až to kolikrát smrdělo

Reagovat
Front hell

Ta penalta byla komedie,ale věřím že busby by ji obhájil myslím že Neville tenkrát nemusel dohrát zápas. Jinak ty zápasy jak píšeš ty plus bych tam dal ještě zápas s joseho Chelsea. Kdy nám vyloučili Gabriela a Costa zápas v pohodě dohrál

Reagovat
Golasso

Tak Busby by se snažil obhájit i třetí světovou, kdyby ji začali v Manchesteru . Pravda, s Costou a Gabrielem to bylo taky psycho, tam to rozhodčí šeredně nezvládl.

Ještě jsem si takto vzpomněl na jeden moment, když vyloučili Gibbse místo Chamberlaina to je taky pamětihodný moment

Reagovat
Front hell

Aspoň máme na co vzpomínat

Reagovat
Swarley

Nebo ještě jedna penalta po faulu tuším na Ronalda

Reagovat
Tolstobik

Jinak ja si delam srandu samozrejme....vim, jak Fergie casto behal u cary a rozciloval se na rozhodci....docela mi to chybi

Reagovat
vodka

něco jako Fernandinho a Rodri s těma faulama?

Reagovat
J0EL

Presne akurat oni za to dostavaju karty

Reagovat
J0EL

A to Fernandiinho a Rodri su aspon futbalisti. Fletcher tam bol len na toto

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

aj mufani niektorí, Jirko - Chazy, Ondrík - hrubas, lexess - Janči. Atď.

Reagovat
kvasha16

na borca

Reagovat
martin.b

Docela skandální přiznání od jednoho z nejznámějších rozhodčích éry PL. Nevím, co je víc smutný, jestli to, že to takhle veřejně řekl, nebo to, že se nad tím nikdo v Anglii ani moc nepozastavuje

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

verim, ze tuto auru si ziskame aj pod Olem, zaslužime si to

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mastný Chobot

ešte by som počkal pár rokov

Reagovat
Swarley

I sympaťák Mark vidí, že Klopp je totální nezvladajko...

Reagovat
J0EL

Si si zase z toho vytiahol to hlavne.

Reagovat
Swarley

Však to je pointa toho, na co se ho ptali...

Reagovat
J0EL

Fico, si to ty?

Reagovat
Swarley

Ten svůj bordel v hlavě si už vyřeš sám, nemám zájem

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

pěkně shodil své kolegy, nic víc, nic mín. Tohle je docela na kauzu, sicé né jak na Berbra.

Reagovat
ajouki

Fajné přiznání. A jelikož dřív to rozhodčí odmítali úplně stejně, tak na skutečný popis aktuální situace si budeme muset několik let počkat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Premier League director of football Richard Garlick to leave later this year & take up post as director of football ops at Arsenal. Ex-WBA exec was with PL since summer 2018. Succeed Huss Fahmy at #AFC, working on contracts etc @TheAthleticUK

budeme mať nejakú protekciu za to, dúfam

Reagovat
Liveral

Richard Garlick joining Arsenal, though as reported last month the club won't have their new director of football operations in place this month. Responsibilities will include contract management as well as relationships with football's governing bodies.

Tak snad ten "contract management" konečně vyřeší

Reagovat
Mastný Chobot

v to už sme dúfali pri Fahmym

Reagovat
Liveral

Jn

Reagovat
smazaný uživatel

Don Unai "Nosferatu" Emery actually sacked himself in advance in fear of the mighty Dick Garlick.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

boha

Reagovat
jiriczeQ

borci, zarazil mě dnes kurz na Maitlanda - Nilese, že vstřelí gól..na tipsportu je kurz 5, na synotu přes 14, myslíte, že to má hodnotu?

Reagovat
bbbauch

To je silne nepravdepodobny, ani za kurz 20 bych to nezkusil

Reagovat
jiriczeQ

díky moc

Reagovat
Liveral

podle mě je dost vysoká pravděpodobnost že ani nenastoupí ... Ale třeba to bude masterstroke od Artety, že ho nechal odpočívat v poháru a dneska ho použije proti Zahovi. Každopádně i tak gól nedá

Reagovat
icemike

Takže hattrick

Reagovat
Gunner14

Bum v základní sestavě, teď ještě ten gol

Reagovat
Liveral

Snad aspoň dva

Reagovat
SunFells

5

Reagovat
Liveral

Koukám, že jednu jistotu máme asi navěky. Je jedno kolikátý budeme v tabulce ale v Twitter polls budeme vždycky TOP: https://twitter.com/EmiratesFACup/status/1349687709892132866?s=20

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

10 rokov kariery na hostovani, to musi byt nejaky rekord ne

Reagovat
Mastný Chobot

ak bude Ceballos hosťovať dovtedy, kým bude mať na Real, tak ho prekoná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

*než na něho Arsenal bude mít

Reagovat
Front hell

Reagovat
Walter_Sobchak

final boss loan army

Reagovat
Gunner14

Ten tam ještě byl

Reagovat
iamek

Van Ginkel je ještě taky jejich

Reagovat
Gunner14

Leno - Bellerin, Luiz, Mari, Niles - Xhaka, Ceballos, Smith Rowe - Saka, Laca, Auba

Tierney není ani na lavičce, Partey i Gabriel už jsou.

Reagovat
SunFells

Marí není ...hmm, s Calamity Luizem a bez Tierneyho, to bude vzrušující.

Reagovat
jacobT

trošku zo mňa opadol ten nezvyčajný predzapasový optimizmus

Reagovat
Gunner14

Jaj Holding samozřejmě místo Mariho

Reagovat
Mastný Chobot

tak hlavne, že proti Tierney odohral 120 minút a AMN 2 ach Mikel

Reagovat
Mastný Chobot

*proti Newcastlu

Reagovat
Gunner14

Taky bych preferoval. kdyby ho šetřil v FA Cupu. Ale dost možná bychom ani nepostoupili bez něj.

Reagovat
mr.Silver

Tierney Covid nebo proč nehraje?

Reagovat
Liveral

Kieran Tierney - muscle tightness, rested as a precaution.

Pablo Mari - tight calf also precaution

Reagovat
icemike

Pablo Mari - low budget

Reagovat
Liveral

Viz co jsem psal níže, ale možná to chápu blbe

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Side

If Pablo Marí plays against Palace Arsenal will have to pay extra €1m to Flamengo. His contract provides that Flamengo will receive €1m every time he plays ten games for Arsenal, until he reaches the maximum value of €8m

https://twitter.com/osmanzthegooner/status/1348970599205494787?s=21

Reagovat
Liveral

V tom případě jestli to správně chápu tak jim dáme mega po přístim zápase kdy bude hrát a je úplně jedno kdy, takže by to nemělo bejt dneska to issue proc nehraje...

Reagovat
Mastný Chobot

jedine, že by už nikdy nehral

Reagovat
Liveral

Reagovat
Trand

Reagovat
Mastný Chobot

čiže fakt stál len 4m + 4m po 40 zápasoch? to by bol dobrý biznis

Reagovat
Mastný Chobot

ale klasická FM klauzula Edu je asi tiež hráč

Reagovat
Minister

To je čo za blbosť?

A s Nelsonom je čo, že nie je ani na lavičke?

Reagovat
Mastný Chobot

netuším

Reagovat
Golasso

Co jsem viděl proti Newcastlu, tak se ani nedivím, že Nelson není ani na lávce

Reagovat
Golasso

Ještě by prohrál souboj o místo na sezení

Reagovat
smazaný uživatel

Willian, Pepe. Snad pujde na hostovacku.

Reagovat
Nikikrew

Záloha slabúcka ale aspoň že Partey je na lavičke

Reagovat
Pigeon

Palace neprohraje

Reagovat
Mikesh

Dobrý večer satani . Někdo kvalitní link? Díky.

Reagovat
Minister

Tie centre sú strašná slabina AMN

Reagovat
captain18

Zatial na co siahol to posral

Reagovat
Nikikrew

Ceba

Reagovat
Liveral

Zatím je skvělej dneska

Reagovat
Nikikrew

AMN je dnes na drogach....

Reagovat
Liveral

Tak ono to je těžký když hraje 10x za sezonu a strida 3 posty. Zasloužil by run 10 zápasů za sebou na jednom místě a pak by se vidělo buď by ukázal že na to má a nebo prodat...

Reagovat
Nikikrew

Ako prepac ale profi futbalista nemoze takto hravat. Toto su elementarne chyby.

Reagovat
Liveral

Jako souhlas je to hrozná traga, ale prostě s ním nezachozime nejlíp na světě...

Reagovat
smazaný uživatel

arsene si ho z nudze zacal vyuzivat ako emergency hraca a potom emery ani mikel nenasli gule mu najst pozicii a nerobit z neho stetku aj ked prebehlo xxx prestupovych okien

Reagovat
Liveral

Jj u něj fakt věřím tomu že kdyby od těch 18 hrál na jednu pozici celou dobu, ať už RB nebo CM může bejt už teď plnohodnotnej hráč do základu. Takhle je akorát v pici...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Já nevím, pod Emerym hrál při zranění Bellerina prakticky celou sezonu RB a že by to byla nějaká sláva... Strašně labilní hráč s nevyrovnanými výkony. K jeho smůle je to takový "utility" (ale štětka je taky dobrej popis ) hráč no, do určitých situací a jako záskok ok, ale aby na něm stála hra, to ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

AMN je úplne v kokotoch, ten už dnes nedá dobrú prihrávku

Reagovat
mr.Silver

AMN dolu pls, to je vykon jak z pralesni ligy

Reagovat
captain18

Pekna mala domov

Reagovat
tweek

AMN zatim nejhorší výkon, co jsem viděl

Reagovat
aramaki

AMN sa musí pozbierať a to že fofrom

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka je nieco neuveritelne odpudzujce

Reagovat
J0EL

dnes hraje znova dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

to ma nezaujima, je mi odporny

Reagovat
J0EL

Ok to uz je ina

Reagovat
Tommy the Gunner

AMN je uplne mimo.

Reagovat
captain18

AMN dnes redka

Reagovat
Liveral

Auba dneska vypadá zatím jako fotbalista

Reagovat
Minister

Zaha po každom súboji vyplakáva a pýta si faul

Reagovat
Nikikrew

Xhaka a Ceba dnes zatial najlepsi

Reagovat
mr.Silver

Xhaka to tam dneska solidne jisti v defenzive

Reagovat
Mastný Chobot

daj mu chvíľku

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

Kolašinac bude chýbať

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

prečo to tam nenarve silou Hector? za tieto zasrané padáčiky by som ho vyfackal

Reagovat
Minister

Reagovat
Liveral

Úplně stejnej faul na Aubu jako od Xhaky na Zahu což se pískalo...

Reagovat
Euphael

az na to ze v pripade auby tobylo v pokutovem....dobre ze to nepiskl, nemel piskat ani na zahu

Reagovat
Liveral

Neměl no, ale když už piskl měl piskat i tu penaltu...

Reagovat
Tommy the Gunner

Bellerin

Reagovat
Tommy the Gunner

*

Reagovat
pingla

Ezák a Zaha zatím solidní výkony i dneska, s kvalitní devítkou by klidně mohli dávat daleko víc branek

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha je dnes strašny celkom zatial.

Reagovat
pingla

do mezihry je super, sice klasicky padá po každém kontaktu, ale není strašný, fakt že ne...

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, mne to pride taky jeho klasicky vykon, ked to furt vyzera, že toho robi strasne vela a zaroven nič

Reagovat
Wat

Je sice hezký, že umí přešlapovačku a dát si balón za nohou, ale když mu pokaždý soupeř vyfoukne balón/spadne a míč kopne do hajzlu, tak je pro tým úplně k hovnu.

Reagovat
pingla

jako je, je sice pravda, že těch kliček a pičovinek kolem je moc, ale zase míč vyveze dopředu, s někým si narazí a tak

Reagovat
Euphael

tvl Xhaka to dneska sbira jak cernoch bavlnu....nastesti to zachranujeme picatyma faulama pred sestnactkou

Reagovat
Liveral

Reagovat
sunakashi

Reagovat
Mastný Chobot

ESR zatiaľ veľmi slabý, preto aj máme taký napiču prechod do útoku

Reagovat
Nikikrew

pride mi taky bojazlivy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Minule se taky rozjížděl pomaleji. Snad se chytí i dneska.

Reagovat
Euphael

Lol Hodgson ma kratasy

Reagovat
Mastný Chobot

Leno worldclass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Reagovat
J0EL

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

prisiel si si po palce

Reagovat
Nikikrew

CP lepsi. To je zas domaci vykon k hovnu

Reagovat
Euphael

Neboj se nic....my hrajeme opak, co Tottenham...na zacatku na picu, remizovy zapas, ale nakonec se vykon zvedne a vyhra..

Reagovat
Minister

Leno borec

Reagovat
smazaný uživatel

Leno wow

Reagovat
Tommy the Gunner

Leno

Reagovat
Nikikrew

Dnes je krasne vidno ako chyba Tierney. Tie centre z lavej strany citelne chybaju. Celkovo ta utocna 4 je dnes o nicom. Saka dnes hodne neviditelny, ESR bojazlivy a nejde do rizika, Auba tam mal dobre momenty ale chybala finalka no a Lacu som dnes nevidel.

Ceba a Xhaka hraju velmi velmi dobre. Takticky zatial na jednotku a CP su nebezpecny najma po stranach.

V kazdom pripade docela slaby vykon (necakane) a CP mali lepsie sance a ak by vyhravali, nemozeme povedat ani makke f. Chce to nejako prestriedat. Obavam sa, ze dnes to bude o 1 goly, snad do siete CP.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je bojazlivy prosim ta, nerozumiem tomu fakt coho sa moze bat chlap v zapase pl

Reagovat
Mastný Chobot

súperov? počasia? nechaj ho

Reagovat
Nikikrew

boji sa hrat dopredu, trocha hra alibisticky ale nic velke by som za tim nehladal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liveral

Je to tak. Dneska pěkná paralela s naším dorostem v A třídě před lety, když se nejlepší hráč ožral tak že nezvládl dorazit na zápas a místo něj nastoupil nejhorší hrát tak byla z papirovy výhry 3:0 upocena remíza

Reagovat
Nikikrew

klasika

Reagovat
PP

Paráda.. přesně na poločas hergot.

Tak co chlapci, jak to vypadá? Dá se na to aspon dívat?

Reagovat
Lovec

Ne.

Reagovat
Serg!o

HT: Arsenal (0.06) 0-0 (0.61) C Palace

Reagovat
Mastný Chobot

mali by sme 1.5, keby Hector nebol jebo

Reagovat
aramaki

Pepe na krídlo, Saka namiesto AMN

Reagovat
SunFells

Reagovat
Liveral

Reagovat
Mastný Chobot

Hráme zas piču. Ceballos dobrý, Xhaka ujde až na tie 2 kktské fauly. Auba sa aspoň snaží.

Reagovat
Golasso

Partey in místo Xhaky nebo Ceballose (ať si klidně tahaj slámky)

Reagovat
smazaný uživatel

zvučka Kurta Anglea na Emirates

Reagovat
SunFells

Jasný 0:1 zápas.

Reagovat
SunFells

Máme 20 minut s tím něco udělat než tam pošle Williana.

Reagovat
Mastný Chobot

ozaj dopiči

Reagovat
Euphael

Reagovat
Liveral

mám hroznej strach z toho, že se to fakt stane

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to vyzera, ze to iste hovoril hračom cez polcas aj Arteta, lebo ste začali slušnym tlakom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

Auba super

Reagovat
Euphael

Co znamena ve slovenstine "kreovat?"

Reagovat
smazaný uživatel

vytvarať

Reagovat
smazaný uživatel

Lee Dixon pri oslavách gólov hailoval? to je tĺk

Reagovat
mr.Silver

Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke

Reagovat
vodka

arsenal vidim po delsi dobe, ale ten pohyb od ofenzivnich hracu, kdyz je balon u bellerina/AMN, zalohy je priserny. jediny kdo se trosku hybe je ESR a obcas Saka...

Reagovat
Lovec

Jojo, tohle je dlouhodobě náš velký problém. Nerozumím tomu, proč s tím Mikel nic nedělá.

Reagovat
vodka

zrovna proti CP, kteri pozicne ten svuj uzky hluboky blok drzi jak podle pravitka je to dost problem.

Reagovat
Liveral

Reagovat
vodka

https://ibb.co/DbMNtzx

tady se zrovna predtim chvili pohli, ale toto je uplna klasika, absolutne nikdo v pohybu...

Reagovat
vodka

*v nabehu

Reagovat
Tolstobik

Laca vypada jako Henry pro chude

Reagovat
vodka

btw., paralela mezi Bentekem a Heskeym se sice pekne crta uz delsi dobu, ale dneska hraje uplne jak on

Reagovat
captain18

Na AMN sa neda pozerat,to je des

Reagovat
PP

Vypadá to ale, že budeme mít štěstí.. Takže 1:0 vyhrajem.

Reagovat
J0EL

Velmi dobre striedanie

Reagovat
Neon
Reagovat
smazaný uživatel

bele

Reagovat
smazaný uživatel

amn toho dost dosral ale ako jeden z mala sa snazi nieco individualne vymysliet..snad ho nestiahneme

Reagovat
smazaný uživatel

kua..aspon nie willian

Reagovat
Liveral

Tak doufám že tohle střídání nám dneska vyhraje zápas. Nejlepší možné

Reagovat
SunFells

No klidně mohl aj stáhnout Bellého a hodit AMN napravo.

Reagovat
Liveral

To je pravda no, dneska jsou oba beci prast jako uhod

Reagovat
PP

Xhaka je v takovýchto zápasech zcela zbytečný.. koule na noze.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Euphael

dneska je naopak slusny dopredu, snazi se hrat rychle a rozdava to slusne...dozadu top

Reagovat
PP

tak Auba netrefí ani stodolu!

Reagovat
J0EL

dneska jeden z najlepsich na ihrisku.

Reagovat
PP

dozadu jo, to se mu to tam povedlo, ale dopředu se mi pořád prostě nelíbí..

Reagovat
Euphael

Xhaka tvl vyborny dnes

Reagovat
vodka

btw. Haller 1+1 dneska

Reagovat
Liveral

Luizovi zas jebe

Reagovat
Minister

Luiz

Reagovat
Tolstobik

Luiz je debil

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka hrá dnes životný zápas smerom dozadu, treba uznať

Reagovat
Liveral

Heroický výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Xhaka dneska super dozadu

Reagovat
mr.Silver

Ty vole co tam ted jako delal Luiz, takovy vyklus

Reagovat
Liveral

Tohle je u něj typický. Kdyby tam sel na plno potká se se zahou někde u autovy čáry, takhle to bylo 2m od vápna a ultra nebezpečná situace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

neskutočný kokot

Reagovat
SunFells

tyyyy voleeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

to byly dve zlute od luize..

Reagovat
SunFells

Co dělá ten kudrnatý blázen Kks hoď tam Gabriela, fakt. Taky by to byl jediný schopný bránit Bentekeho ve vzduchu.

Reagovat
smazaný uživatel

luiz jak si tam vyklusaval

Reagovat
Lovec

To byl co a výklus od Luize?

Reagovat
smazaný uživatel

odpady z chelsea nech uz idu navzdy dopice

Reagovat
smazaný uživatel

btw holding nejaky dobry dneska

Reagovat
J0EL

Uz dlhsie hra dobre. Niekedy az prehnany hejt tu dostaval.

Reagovat
pingla

Holding ztratil vlasy a schopnost hrát fotbal na nejvyšší úrovni

Reagovat
J0EL

Reagovat
Neon

Nový Samson?

Reagovat
Mastný Chobot

kde je potom problém s Luizom

Reagovat
Mastný Chobot

v Ezem má Zaha solídneho nasledovníka dpč

Reagovat
smazaný uživatel

? koleno na koleno

Reagovat
Mastný Chobot

najprv to vyzeralo, že simuluje, beriem späť

Reagovat
smazaný uživatel

partey dpc jaka stena

Reagovat
Liveral

Reagovat
mr.Silver

remizovy zapas, Laca slaby dneska, pokud nezahraje on, tak nam urok proste nehraje . Nevim no, mit Girouda, tak jsme nekde jinde

Reagovat
Liveral

Bohužel no, to je asi jediná nevýhoda tohodle rozestavení, je hrozne závislý na tom jestli Laca zahraje dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

piči to je nakopávaná od nás, jak keby nás Dyche trénoval... nulová kreativita

Reagovat
Mastný Chobot

ale plynie to z nulovej ponuky, no, s tým nech ide Arteta do rici

Reagovat
smazaný uživatel

ste nulitni jak advokatka Krajnikova

Reagovat
Mastný Chobot

Pepe je tam tiež na kokot baraní, ten pôjde tak za 20 do Lyonu za rok

Reagovat
mr.Silver

Jj, jak jsem mu veril, tak se vubec neprosadil.

Reagovat
Trand

Čekal jsem od něj letos progres a skvělý druhý rok a místo toho je z něj pravidelný náhradník.

Reagovat
Mastný Chobot

skôr nepravidelný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm to teda radsi i willyho nez eddieho..

Reagovat
Liveral

Arteta

Reagovat
smazaný uživatel

arteta

Reagovat
Mastný Chobot

Zaha dnes mohol dostať odhadom tak 14 žltých za simulovanie a 25 za pičovanie

Reagovat
Tommy the Gunner

Pepe je provar za 80 mega.

Reagovat
gocii

Ales neskutečnej, tomu klukovi by prospěl champ na jaře

Reagovat
mr.Silver

Zaha je nechutny simulant, fakt jsem rad ze u nas neni

Reagovat
Golasso

Já sice nejsem rád, že u nás není , ale simulant to je... ještě jak pajdal do toho vápna, aby spadl až za čarou ... achjo

Reagovat
Studni

Belle je hroznej, já ho mám rád, ale prostě dlouhodobě na to nemá. Všechny přihrávky dozadu, v útočný třetině všechny pokazí, to je šílený

Reagovat
Mastný Chobot

teraz bolo najlepšie ako Partey pod tlakom v malom priestore dal parádnu prienikovú kolmicu na Bellerína... a ten mu to z prvej vrátil dozadu pod tlak proste tupelo

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Studni

on je hrozně jednoduchej, pokud to nemá po lajně, tak neví co s tim a když už po lajně běží, tak je to stejně tak 1 ku 3, že se mu to povede. Jako je HG, ale do budoucna ma AMN podle mě větší budoucnost, když dostane šanci

Reagovat
smazaný uživatel

bele pepe je snad fotbalove nejhloupejsi dvojka na lajne, co existuje. jeden alibista, co umi dat jen prihravku dozadu a druhy blazen, ktery porad jen chodi do tri hracu a ztraci mice..

Reagovat
Studni

když pak vidíme na druhě straně dvojku Tierney a Gabi, jak si vyhoví, to je radost koukat

Reagovat
Golasso

Do budoucna bychom měli hlavně přivést pořádné RB, protože ani AMN není žádná spása

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

Proste slniečkar.

Reagovat
PP

Reagovat
Liveral

Reagovat
Golasso

souhlas, už na něj nadávám cca půl roku

Reagovat
Golasso

Pepe je jak naskriptovaná scénka v nějaké videohře. Dostane balon a pokaždé udělá na chlup to stejné...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
mr.Silver

od 35 mega drazsi Iwobi

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobi bol o 35 mega dražší Iwobi

Reagovat
Golasso

Iwobi byl pán chaosu . Tam jsi naopak vůbec netušil, co udělá, ale úspěšnost cca stejná, to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi je jeho opak

Reagovat
smazaný uživatel

otresny fotbalista

Reagovat
nani92

Pomýliť si Holdinga s Nilesom chce veľký kumst

Reagovat
KnoxXx

Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se rychle zapomnělo, že Palace potrápil už jinačí soupeře než Arsenal.. Porazili City, LFC...

Reagovat
Mastný Chobot

aj by som súhlasil, keby mesiac dozadu nedostali 0:7 od LFC

Reagovat
Remt

to je uplne jina galaxie, to se neda porovnavat

Reagovat
iamek

Nás ...

Reagovat
Golasso

Palace jsou dobří a nám to proti nim moc nejde, ale i tak takové zápasy musíme dávat...

Reagovat
smazaný uživatel

ten saka na lb o nic lepsi ako amn

Reagovat
Studni

protože tam nepatří

Reagovat
PP

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za zhovadilost takeho hraca trepat niekde na lb

Reagovat
Front hell

Reagovat
Golasso

Díky za toho komentátora na Premier Sport .... !!!!!!!!!!!!!!MEGA ARTUR!!!!!!!!!!!!

Reagovat
captain18

Akoze Arteta za toto

Reagovat
J0EL

Skoda, premrhana prilezitost.

Reagovat
Studni

Popravdě to muselo brzo přijít. Naše hra v posledních zápasech stála na Tierney, Sakovi a ESR, popřípadě střílejícímu Lacovi. Když přimhouřim oči, tak 3 ze 4 jsou mladý kluci, kde očekávat, že zvládnou bezchybně 5 zápasů za sebou a budou každej zápas rozhodovat je asi bláhová představa. Remíza špatná, ale jede se dál

Reagovat
Golasso

Reagovat
lofin9

No to bola teda podivana, hotova reklama na futbal ci uz nasa nemohucnost si nieco vypracovat alebo vlakova suprava zaparkovana pred sestnastkou CP a nakopy na skokana Zahu

Reagovat
Remt

OT: FIFA vs PES? Pro a proti u obou? Do teď hraji FIFU, premyslim, ze bych rad zkusil neco realistictejsiho a toto udajne PES nabizi, naopak ma ale par nevyhod (pry licence). Díky

Reagovat
EXoRcIsT

licencie niesu problem tam si stiahnes jeden mod a mas vsetky muzstva aj hracov

Reagovat
Remt

jsem PS zacatecnik. Nepotrebuji mit k tomuhle zaplaceny PS+ nebo neco takoveho?

Reagovat
Golasso

Spíš to na konzolích nejde modovat vůbec. Většina her nejde, akorát sem tam něco jo (Skyrim např. do určité míry jde).

Reagovat
MadDeN AFC

na PS to jde, nepotřebuješ nic. Stáhneš to na PC a přes flashku si to nahraješ do PSka přesně teda do Pro Eva. Bohužel už si nepamatuju přesně jak se to jmenovalo. PES World nebo tak nějak, zkus vygooglit, určitě něco najdeš i s návodem. Zvládl jsem to i já, tak to těžký bejt nemůže. A fungujje to i při online hraní bez problémů.

Reagovat
MadDeN AFC

A ještě teda k tvojí otázce tak za mě jednoznačně poslední 2-3 roky Pro Evo, občas si zahraju obojí, ale fifa mi přijde poslední roky čim dál horší. Kor jestli si velkej fotbalovej fanoušek, tak si myslim, že si užiješ to Pro Evo mnohem víc, když se ti podaří stáhnout a nahrát ty licence .) a ještě to Pro Evo lze vyzkoušet zdarma trial verzi!

Reagovat
Golasso

A nebrání ten mod např. v online hraní? Nebo můžeš hrát online i s tím modem s licencí? PES jsem nikdy nehrál, ale na věci kolem licencí bych čekal, že budou dost pes

Reagovat
Thab

ba-dum-tss

Reagovat
Dawon

Za me osobne je FIFA proste arkada, ktera ma byt hlavne zabavna a realnemu fotbalu se moc nepodoba...PES se snazi byt o dost vernejsi podoba realneho fotbalu, FIFA mi prijde zkratka takova jednodussi

Takze to uz pak zalezi na osobnich preferencich, co ti vic vyhovuje

Mam pocit, ze PES ma k dispozici nejake free demo jak na kompu, tak na konzolich, takze neni problem vyzkouset a porovnat

Reagovat
Luc-Luc

PES je lepsi, realistictejsi, i grafika je lepsi, FIFA je takova vic kreslena, ale hraju FIFU kvuli licencim, protoze se ti nechce hrat za liverpool v nejakych trapnych dresech na konami stadionu, mam xbox a tam ty oficialni loga a dresy nejdou stahnout

Reagovat
Coutinho10

btw. hlasovani o hrace mesice prosinec vyhral Bruno, ale nikde nevidim o kolik to je hlasu, o kolik vic dostal oproti Souckovi...zverejnuje se to vubec..vi nekdo ?

13:24 Hráčem měsíce v PL je Fernandes

Nejlepším hráčem anglické ligy za měsíc prosinec byl zvolen Bruno Fernandes, záložník Manchesteru United v hlasování předčil například českého záložníka Tomáše Součka. (dailymail.co.uk)

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze to nikdy nezverejnujou.

Reagovat
Coutinho10

vypada to tak...skoda

Reagovat
Walter_Sobchak

Dnes si ani nechcem predstaviť čo by pre nás a hlavne Lamparda znamenala prehra. To by ho už vážne mohlo stať miesto, alebo by ešte počkali do zápasu so Spurs/Atleticom. Ale keď zase nedá do základu hráčov vo forme ako napr. CHO tak si za to aj tak môže sám.

Reagovat
icemike

Lestr je silný, prohra neznamená automaticky ostudu

Reagovat
Walter_Sobchak

Ale 9 bodov na top4 už ostuda bude. Tento zápas musíme za každú cenu vyhrať, pri najhoršom remíza.

Reagovat
icemike

Aktuálně je to 5,na poháry 4

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nový nápad na otevření hospod z dílny nejsem právník, ale...

https://1url.cz/PzYJZ

Reagovat
Mastný Chobot

cením snahu vašich dezolátov, ale obávam sa, že v tomto sme stále svetelné roky pred vami:

https://www.youtube.com/watch?v=LtyTzpPpeL8&ab_channel=Ov%C4%8DianskyTribun%C3%A1l

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, tole už je úplně jiná liga

Reagovat
Hlahart

Kde je exprezident protestující proti povinnému očkování, které je dobrovolné a chodící protestně na hodinu na záchod do restaurace? 4/10 max

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Luc-Luc

tohle je tak ceske nicmene nelibi se mi, ze se ohaneji svobodou, ale jde jim pouze o zisky, nic proti tomu, ale meli by to rict narovinu, navic se mi zda, ze podobna opatreni maji vsude v Evrope, minimalne Francie to ma hodne drsne, zakaz vychazeni uz od 18h treba, takze bych tohle nasi vlade uplne nedaval za vinu...

Reagovat
Golasso

To mě štve na celé té komunikaci kolem COVIDu nejvíc, že nikdo nemluví na rovinu. Na druhou stranu naše vláda je manažerské peklo, ti fakt zvládnou zprznit i nemožné a jejich komunikace je mizerná. Dokonce i ta opozice v tomhle státě stojí za hovno - ti zase využívají každé příležitosti, jak se do vlády obout a spoluvytvářejí ten dojem, že je lidem brána svoboda a že je vláda chce jenom ožebračit

Reagovat
Walter_Sobchak

Nie asi, u nás to isté a tak to bude všade na svete. V takejto situácii by mala ísť politika bokom a mali by všetci spolupracovať aby sme sa toho čo najskôr zbavili a nie len vytvárať ešte väčšie znepokojenie, paniku a šíriť dezinformácie.

Reagovat
Hlahart

Těžko si představit neschopnější lidi, než ten výběr, co je ve vládě. Jinak opozice to hraje fakt strašně hloupě a naivně, vůbec se nedokážou trefit do zájmů lidí i Babišových voličů. Nechápu, že na tomhle nejsou schopni těch v podstatě 7 let zapracovat.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hlahart

Svoboda podnikání je taky základní právo, tak proč by se jím neoháněly, i když jim jde o zisky? To jde přeci ruku v ruce

Reagovat
Luc-Luc

vsak maji svobodu podnikani, muzou si otevrit obchod s potravinami ci rozvoz jidla

Reagovat
Hlahart

Vtipné

Reagovat
kolouch

Řekl bych, že drtivé většině z nich jde o obživu. Pokud bys podnikal v sektoru, ve kterém bys měl do vybavení zainvestované statisíce až miliony, byla by ti rada, ať si otevřeš obchod nebo rozvoz jídla, úplně k hovnu.

Reagovat
Luc-Luc

tak muzou brecet nebo se prizpusobit, uplne vidim, jak jsou v cele evrope hospody zavreny, jenom cesko vsechno otevre

Reagovat
kolouch

Já snad tvrdím, že se má všechno otevřít? Jen říkám, o co jim jde. Myslíš, že jinde v Evropě se tohle neřeší?

Reagovat
Hlahart

Jak si takový přizpůsobení představuješ? Jakože hospodský po roce v totálním mínusu teda půjde do banky brečet o další úvěr, aby mohl začít vařit jídlo a rozvážet, nebo...? Předpokládám, že o podnikání jsi při nejlepší četl někde v novinách, co?

Reagovat
Luc-Luc

otevru okynko aspon, nabidnout rozvoz obedu, ti co maji kuchyni, taky neni problem, navic se uz mohli pripravovat v lete, nevim, co cekali, ze tady covid jako zazrakem najednou nebude ? a nevim, co s tim ma spolecnyho, jestli podnikam, spousta zamestnancu ma taky problemy kvuli soucasne situaci, hospodsti si musi uvedomit, ze fakt pro tuto ekonomiku nejsou stezejni a bud se na to vykaslat, protoze tyhle problemy tu budeme mit minimalne do leta, ale spis jeste pristi rok nebo se snazit neco delat

Reagovat
Hlahart

Okýnko funguje pro fastfoody, ne pro hospody nebo pro restaurace, kde je součástí služby u servisu sedět. Co ostatní mimo gastro, kteří otevřít okénko nemůžou vůbec?

Jaký mají zaměstnanci problémy, že je na místě je v porovnání s podnikateli vůbec zmiňovat, prosímtebe?

Reagovat
Luc-Luc

tak spousta prisla o praci, hlavne v leteckem prumyslu nebo cestovnim ruchu, Honeywell u Olomouce treba propustil vloni snad tisic lidi, okynka ma otevreny tady u nas snad kazda hospoda, sice to neni ono, ale lepsi nez nic a jenom plakat, ze je vsechno zavrene, ostatni mimo gastro dostanou pomoc od statu a pokud jim to nestaci a nevymysli, jak jinak podnikat, muzou se nechat zamestnat, spousta firem nabira neustale, mrkni na jobs.cz, navzdory tomu, jak hlasite budou hospodsti a jini podnikatele brecet, ten virus nezmizi a pokud se neproockuje min 60% populace a pokud vakcina nebude dostatecne ucinna, tak neni sance na zlepseni

Reagovat
Hlahart

Mám reálnou zkušenost s vysokými stovky žádostí o podporu států ze všech tří COVIDů a naprostá většina podnikatelů na žádný nedosáhla. Pokud skončí zaměstnanec - což navíc není jen otázka ekonomická, ale i splnění podmínek zákoníku práce - tak dostane odstupné + podporu okamžitě, nemá fixní náklady, který nemůže snížit. Co se mu může při zcela nejhorší situaci stát je, že cca během jednoho roku, pokud si nenajde nic jiného, bude na 0. Velká část podnikatelů a živnostníků je x měsíců v červených číslech a kdyby byly na nule, jako to má zaměstnanec po X měsícíh, byli by šťastní. Nemluvě o tom, že zaměstnanec nemá žádný riziko, pokud živnostník přestane splácet dluhy, letí do toho celým svým majetkem. A guess fucking what - pokud jde podnikatel do konkursu, je v tom celým svým majetkem, ale pohledávky zaměstnance na mzdu jsou zajištěný pohledávky.

Naprosto nesrovnatelný. A od tebe zcela arogantní prohlášení na adresu podnikatelé, který je navíc úplně od tržený od reality.

Reagovat
kolouch

Reagovat
Luc-Luc

na druhou stranu spousta lidi podnika, protoze si vydela vic nez v zamestnani a taky odvadi daleko nizsi dane, takze si muzou tvorit vetsi rezervy, jestli nekdo podnika a je sul nul kazdy mesic a par mesicu ho dokaze polozit, tak by mel uvazovat o zamestnani, protoze jak vidno, tak mu to podnikani moc nejde. Pokud zamestnanec prestane splacet svoje dluhy, tak do toho taky leti celym majetkem, podpora je cca pulka mzdy, max 20 tisic a guess what - spousta lidi ma hypoteky a rodiny a mit zniceho nic pulku prijmu je muze taky znervoznet, pokud si nenajdou rychle jinou praci. Proste se neda nic delat, koronavirus tady bude a bude to problem jeste minimalne rok, ale spis dyl a hospody, kina, fitka atd budou zase prvni, ktery se budou zavirat

Reagovat
Remt

S temi podnikateli mas docela pravdu, sice makam jen chvilku (po škole) ale je zajimave videt kamose, kteri machruji jak mají 2x takovy prijem nez já ve firme, ale ono pokud by platili takove odvody jako za me plati firma, tak jsme na tom docela podobne, plus to riziko.. a to že oni tím ze mají pocit že vydelavaji rakety tak utraci za uplne hovadiny, setrit neumí.. a ve 45 jim řeknou Tak pane, pokud se teď nechate zamestnat, tak dostanete alespoň těch 11-12tis duchodu, jinak ani to ne. A tito lide jsou často bez úspor.. Zajímavý. Rikam jenom to co slycham od lidi kolem ale cca to tak bude. Neco jineho je kdyz podnikaji a berou trikrat tolik co ja ve firme, ti se opravdu mají o dost lip než já

Reagovat
Hlahart

Naprosto vyfabulovaná spekulace. OSVČ platí zdravotní a sociální taky. Jenom nemocenská je dobrovolná zcela pochopitelně, která nemá s výškou důchodu zhola nic společnýho.

Reagovat
Remt

Hele jak říkám pracovat začínám, takže se v tom začínám teprve pohybovat, nicméně říkám co vidím kolem - řemeslníci si mohou vybrat přeci kolik budou odvádět ne? Kdyby odváděli v plné výši, pak by měli normální důchody, ale to si odvádí kolik lidí? V mém okolí z řemeslníků prakticky nikdo. A pak chlapi ve věku mého táty jdou do firem, protože jim před 50 řeknou, že by měli opravdu takhle vysoký důchod. Nevím jestli jsem teď něco špatně nenapsal/nepojmenoval, ale říkám lidi v okolí to tak mají. A pak jim už to tak prima nepřijde, když já bych měl po celém životě v práci důchod třeba 19 000 a oni o 7 000 nižší..

Reagovat
Hlahart

Nemůžou si vybrat ani zálohový platby

Reagovat
Hlahart

Stát stanovuje přesnou % částku na zálohový platby i konečný částky odvodů (neber mě za slovo ale je to cca 13 % a 29 % z pr. mzdy na zálohy, ale upřímně sockem se nezabývám a tak ho ani nesleduju a mohlo se to trochu zvýšit). Mohou si vybrat odvody na nemocenskou = pokud nevsotupí do tohoto systému, nemají nárok na náhradu mzdy v případě, že budou nemocní. Většina živnostníků si ale stejně nemůže dovolit být moc nemocní, takže jim to je jedno. Stejně tak třeba nemají nikdy hrazené dovolené, volno, apod. samozřejmě narozdíl od zaměstnanců.

Reagovat
aragorn

Reagovat
Hlahart

Naprostá spekulace, ničím nepodložený vyfabulovaný tvrzení a zcela primitivní vidění světa. Spousta podnikatelů podniká kvůli jiným důvodům. Vydělá si více? Pak si klienty sami musí sehnat, na svoje riziko, na svoje náklady.

Hypotéky, dluhy a všechno ostatní si bere na svoje živobytí, ne na zajištění svého příjmu. Zcela irelevantní argument. Pořád porovnáváš 50 % jistýho příjmu vs nulový příjem za trvání nákladů. Jsi úplně mimo.

A mimochodem? Kdo myslíš, že zaměstnance zaměstnává? Další zaměstanec?

Reagovat
aragorn

Tohle je naprostá arogantnost. Podnikateli a živnostníci neměli ani šanci kdy si nasetrit. Restaurace jsou zavreny skoro rok. Takovou rezervu aby to udrželi v chodu má minimum živnostníků. A zdaleka se to netýká jen hospod. Jsou to veškerý služby. Jak si myslíš, že to bude vypadat když jich 80% skončí?

Stát zavřel, stát má uhradit veškerý náklady za zavřený provozovny.

Nejsem OSVČ ale je to pro ně likvidace a přitom to nemá ani pořádný odůvodnění. Navíc na tu momentální podporu od státu dosáhne málokdo. A jsou nízký.

Reagovat
vodka

no, podnikatel do toho nejde celým svým majetkem, ale majetkem firmy, pokud to neni v.o.s.

Reagovat
Hlahart

No, ale to není tak jednoduchý. Já jsem to samozřejmě zjednodušil (a v tomhle ohledu vztáhl na OSVČ), ale rozhodně to není ani tak, jak to říkáš. Pokud do toho teda budeme brát v úvahu i kapitálový prvek (teda komanditistu v k.s. a zbytek z kapitálových), tak ale musíme taky přihodit dvojí zdanění že jo. Jednou na PO ZDP (19 %), podruhé srážkou na FO (15 %) a pokud by třeba ještě toužil brát něco jako člen orgánů tak to zdaní úplně stejně jako zaměstnanec (jak ZDP tak všechny odvody).

A pak je tam těch variant celá řada. Pokud je to malej podnikatel relativně bez vstupního kapitálu, tak ok, chrání ho to, ale pokud potřebuje jakýkoliv cizí vstupní kapitál, tak podepíše v bance směnku/ručitelský prohlášení/prohlášení zástavního dlužníka. Pokud ho nepotřebuje, tak odpovídá teda majetkem společnosti, ale nutně tím, který do něj vložil, takže v konečným důsledku svým Pokud do toho jde v nejhorším případě s druhým investorem a jdou nedejbože 50:50 a děla tam třeba ještě člena orgánu, tak ho v případě neúspěchu nejen spalí všechno výše uvedený, ale často i společnická žaloba na porušení péče řádného hospodáře/návrh insolvenčního správce pro přispění k úpadku/tahání po policajtech v závislosti na tom, jestli dřív prostě nevědomě bude porušovat svoje povinnosti, nebo se dřív rozhádá s druhým investorem a půjdou do sebe na krev.

Reagovat
vodka

jasně, já už si popravdě všechny ty komandantní společnosti, vos apod. taky už tak dobře nepamatuju. S vlastním kapitálem souhlas, že do toho většinou zezačátku vrazí své peníze/ručí svým za úvěr. Ale u chvíli fungujících firem sro, as, kterých je u nás většina, tak zkrátka podnikatel jako majitel sice ztratí firmu, on jako takový ztratí zdroj příjmu, ale jeho osobního majetku se to nedotkne. Koneckonců případů, kdy veškerý majetek firmy "zmizí" a zůstane zadlužená schránka, zatímco vlastník rozjíždí další firmu se stejným předmětem podnikání (případně je to ofiko na někoho jiného) i stylem řízení => hlavně ať cash dostanu já...

Reagovat
Hlahart

Tak ty případy popsaný na konci jsou ty, který nám tady dlouhá léta utvářely jako jediný judikaturu k péči řádného hospodáře na trestněprávním úseku Nejvyššího soudu ale

Reagovat
vodka

teď si nejsem jistý, jestli to, že "utvářely jako jediný judikaturu k péči řádného hospodáře na trestněprávním úseku Nejvyššího soudu" má být dobře, nebo špatně. protože podobných mnou naznačených podnikatelů je ještě pořád hromada.

Reagovat
Hlahart

Je to dobře. V podstatě civilní spory dobíhají to kvantum starých trestněprávních rozhodnutí až v poslední době. Nepochybně - všechny ryby nepochytají. Navíc z vlastní zkušenosti vím, že kolikrát si člověk na policí příjde jako jediný při smyslech - ne, že by za to přímo mohli ti vyšetřovatelé, ale prostě to stíhat neumí, nikdo je to neučí. Ale ten trend je i v týhle oblasti docela na dalším vzestupu.

Reagovat
vodka

díky za info

Reagovat
Svatej

Ty jseš kokot...

Reagovat
Svatej

ani jako vtip dobrý

Reagovat
icemike

Dneska to bude hezky fotbal, spousta hráčů v derby odpočívalo, takže dneska bychom měli vlastně hrát v nejsilnější sestavě (až na Kanteho), 3:1 výhra a míříme pomalu do top4

Reagovat
hona.kub

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně.

Reagovat
Bayern +

Zostava klasika, len Lanzini namiesto Fornalsa, to som prekvapený. COYI

Reagovat
Coutinho10

West Ham XI: Fabianski, Coufal, Dawson, Ogbonna, Cresswell, Soucek, Rice(c), Bowen, Lanzini, Benrahma, Antonio

Subs: Diop, Balbuena, Fornals, Noble, Randolph, Johnson, Fredericks, Yarmolenko, Alves

Reagovat
matZz

otázka: proč nehrává Issa Diop? fakt je z těch stoperů nejslabší?

Reagovat
Bayern +

Bol zranený a jo, momentálne je najslabší.

Reagovat
DieFohlenBMG

Vždycky když hrál, tak byl hroznej.

Reagovat
cristiano.K.

WHU může vyhrát jen ze standartky.

Reagovat
Bayern +

Hehehe, akcia a la Liverpool

Reagovat
cristiano.K.

z centru

Reagovat
diastan

Coufáááááááál

Reagovat
smazaný uživatel

Maze si to na chleba.

Reagovat
diastan

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaal Jarrooooood ale Cuf suprove acko

Reagovat
kolouch

Yesss. Bowen jeste ted netusi, jak ho dal

Reagovat
DieFohlenBMG

První zápas PL od příchodu Součka, kdy WHU drží víc balon a rovnou 66:34. Dneska by se jim ten Haller hodil. Coufal top asistence, Suk se zase moc nehrne dopředu.

Reagovat
vodka

když budou hrát na 3 záložníky, tak bude Souček držet pozici vždycky. Mají dost pomalé stopery a potřebují víc krýt.

Reagovat
Greny

Když to vidím tak by měl WHU poslat nějaký dva tři talenty Trpisovi.. a za rok si je stáhnout zpět..otázka teda jeste je zda by je Trpis nechtěl poslat nás půlrok do Liberce

Reagovat
Coutinho10

skoda, dalo se to neuznat

Reagovat
Mastný Chobot

Sam Allardyce has confirmed Robert Snodgrass is unavailable to play in tonight's game owing to the agreement reached with West Ham to sign the player.

neboli takéto dohody pri prestupoch zakázané?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by mely byt zakazane, kdyz se na tom oba tymy dohodnou?

Reagovat
Mastný Chobot

Lebo je to nespravodlivé voči ostatným tímom. Platí pravidlo, že v PL máš postaviť najsilnejšiu XI, akú máš k dispozícii (viď ten precedens, za ktorý raz dostal McCarthy a Wolves sankciu). Takáto dohoda je podľa mňa priamo v rozpore s tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me to primym rozporu neni.

Reagovat
Mastný Chobot

A aby som reagoval aj na tvoju logickú úvahu. Tá je nesprávna, lebo dohodnúť sa môžu aj na tom, že si navzájom pustia zápasy v lige a ok to nebude.

Reagovat
Hlahart

Asi bych to taky vnímal trochu jinak a asi se to musí posuzovat materiálně. Hodně záleží na tom v jaký fázi té kontraktace jsou. Každopádně oni se nedohodli na tom, že nepostaví nejsilnější sestavu, ale primárně na tom, že přestoupí hráč (jakkoliv to ten první efekt může jako vedlejší následek způsobovat). Je v tom toho rozhodně víc, ale z pohledu West Hamu, pokud už mají fakt uzavřenou smlouvu a jde třeba jen o kompletaci medical, je to pojistka toho, že neriskují zranění apod. WBA zas to, že nebude mít problémy s motivací a výkonností. Souhlas, že je to nešťastný, když spolu zrovna hrají, ale pokud už to mají fakt uzavřený, tak je to pragmaticky řečeno, šetření nebezpečí vad po koupi (kontraktu).

Reagovat
Mastný Chobot

Počkaj, ale veď Snodgrass už hráčom WBA je, aj za nich už odohral 90 minút proti Wolves.

Reagovat
Hlahart

Ajo, wtf. Tak v tom případě si to nedokážu ospravedlnit

Reagovat
Greny

Reagovat
Mimalu

Chelsea team to face Leicester City

Mendy, James, Thiago Silva (C), Rudiger, Chilwell, Kovacic, Havertz, Mount, Pulisic, Abraham, Hudson-Odoi

Reagovat
Talker

Děsím se té zálohy. Jako bez Kanteho se jí děsím pokaždé, protože tam najednou není rozumný defenzivně laděný záložník.

Dneska máme na hřišti box2box záložníka, který neumí hlídat prostor (Kova), AM, které je zvyklé útočit a ne až tak bránit (Havertz) a Mounta, který jede jak fretka, ale taky není kdovíjak pozičně dobrý.

K tomu za nimi Rudiger místo tanka Zoumy.

Reagovat
Mimalu

Za mě jsme se dostali do strašně blbé situace - nemáme formu, ale i tak jsme nuceni postavit nesmyslně ofenzivní sestavu protože nic lepšího v tomto okamžiku postavit nejde. To že se loni točili stopeři dávalo smysl, ale když už letos máme jednu poměrně kvalitně hrající dvojici, tak tento myšlenkový pochod Lamparda fakt nechápu

Reagovat
Talker

On je fakt průser, že jsme v létě fakt nepřivedli toho Rice nebo jiného špičkového DM. Takhle je to o tom, jestli máme Kanteho, který to oběhá (ale pozičně to nebude ideální) nebo ho nemáme a dozadu budou ještě větší díry.

Snad mi dneska zavře hubu Havertz, fakt by se od něj hodil dominantní výkon, protože Mount nám nemůže vyhrávat každý zápas.

Reagovat
John Obi Mikel

Docela dobrý.

Reagovat
John Obi Mikel

Jen mi chybí Olie na lavičce a do základu bych se nebál strčit Billyho. Ale hlavně, že není od začátku Jorginho a Werner

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaal Antoniooooo to je zvire

Reagovat
kolouch

Antoniooooo

Reagovat
Mastný Chobot

Antonio náádherne

Reagovat
vodka

jak tohle není penalta

Reagovat
Mastný Chobot

nemal tú loptu pod kontrolou imo. Vopchal tam nohu, ale nemal ju pod kontrolou

Reagovat
DieFohlenBMG

Cože co

Reagovat
kolouch

Reagovat
vodka

sak mu kopl zezadu do paty. jako ja chapu limitaci varu, ale tohle mi teda zrovna prislo dost clear and obvious, ze obrance tam byl pozde a vzal natazenou nohu.

Reagovat
Mastný Chobot

Antonio je pre mňa jeden z najzábavnejších hráčov v lige, strašný frajer

Reagovat
Bayern +

Reagovat
DieFohlenBMG

Jasná penalta

Reagovat
PhilipS

Jasná penalta na Součka. Nechápu.

Reagovat
kolouch

Coufal hraje svuj nejlepsi zapas v PL

Reagovat
Greny

Před chvílí v nižší anglické lize ..vystavni kousek

https://mobile.twitter.com/James_Dart/status/1351610548144762881

Reagovat
Remt

Vy jste poslali Kepu na hostovacku?

Reagovat
PhilipS

Tohle pasivní dohrávání v deseti (Noblea nepočítám) se mi ale od West hamu vůbec nelíbí

Reagovat
Mimalu

Gallegher , doufám že se Svatej díval

Reagovat
Walter_Sobchak

čo spravil?

Reagovat
Mimalu

trapně spadl a dostal po zásluze žlutou

Reagovat
Svatej

Heh, oteviram prew a hned tohle jako komentář úplně dole.

Jdu se na to podivat.. kolikata minuta?!

Reagovat
Mimalu

úplně na konci v nastavení

Reagovat
Svatej

to.je curak Fantasticky, vážně fantasticky...

Reagovat
John Obi Mikel

Pošle někdo "odkaz pro líné uživatele"?

Reagovat
Mimalu
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
DieFohlenBMG

Místo poklidný výhry 3:0 jsme se zase klepali až do konce.Ten gól na 2:2 jsem tam už viděl. No pan sudí Scott z toho udělal solidní sračku. Pana Moyese bych se zase hrozně rád zeptal proč tam šel na bránění výhry o gól Noble. Nebylo by už lepší tam hodit třetího stopera? A zároveň mi vrtá hlavou, proč je WHU tak řezanej od rozhodčích, tohle se opakuje po několikátý

Reagovat
kolouch

Rekl bych, ze se to tak preliva. Spis jde o nekvalitu rozhodcich v Anglii. Na zacatku sezony nam zase VAR dost pral. Prdel Vardyho v offsidu, vlasy Watkinse v offsidu..

Reagovat
John Obi Mikel

Kovačič bude dnes klíčovým hráčem. Jeho výkon podle mne rozhodne.

Reagovat
Greny

Podle mě Rudiger a zda tam půjde Jorginho

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Nemuze prostě to stesti přát alespon chvili, do psi prdele

Reagovat
John Obi Mikel

A zrovna to trefí "ostrostřelec a můj následovník" Ndidi. My jsme prostě prokletí.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KnoxXx

goooooooooool

Reagovat
Greny

Abraham co to zkousel

Reagovat
John Obi Mikel

On je pri tech defenzivnich standardkach regulerne nebezpecnej. Stale mam v hlave jeho vlastenec proti Ajaxu.

Reagovat
Greny

I ten druhej roh... Zas tam skákal divně

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není možné prostě.

Reagovat
Mimalu

přesně úvod jaký jsme nepotřebovali...

Reagovat
Talker

Ty vole, proč se na to CHO vysral a nešel pomoci...

Reagovat
Talker

Tohle je zase mentální laps, kdy soupeř zahraje roh nakrátko a nikdo se ani nehne.

Reagovat
Lovec

Barnesy asistence.

Reagovat
Svatej

Chilwell si dela prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

a nekřikl si golman?

Reagovat
Greny

Vždyt si tam Mendy musel křiknout dokonce tam i něco rukama ukazoval

Reagovat
Talker

Myslíš ten "odkop"? Osobně mi přijde, že spíš Mendy si tam měl naběhnout a odkopnout to dopředu.

Reagovat
Svatej

Nene ,obecne do ty doby udelal 3 chyby, vcetne teda ty sporny s mendym

Reagovat
smazaný uživatel

Já msylel ten centr na nikoho ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

Zpracování Abrahama ve vápně

Reagovat
Svatej

Nah s tim jsem docela ok... Minulou sezonu sklepaval Mountovi, pokud by to bylo secvi sn, , je to v pohodě

Reagovat
Svatej

Secviceny

Reagovat
Mimalu

Maddison úplně sám

Reagovat
hitZor

Nechápu, na co se tam Kova vztekal, když to měl být jednoznačně jeho hráč.

Reagovat
Svatej

Ok, na drogach je celej tym, zjevne mimo Mounta a Silvu

Reagovat
Svatej

Jestli jim vsem neda Frank pri prichodu do kabiny pěstí, tak se na to muze rovnou vysrat, ten tym je totálně podelanej

Reagovat
Miguel19

Tak by měl Lampard začít s tou pěstí u sebe..

Reagovat
icka

Reagovat
Mastný Chobot

No, tak Lampard RIP

Reagovat
Pigeon

Neznal jsem ale RIP in peace

Reagovat
Miguel19

Ty vole, my jsme jak tým z okresního přeboru co se sejde jenom na zápasy.

Reagovat
Greny

Jako sorry ale Abraham je v 15. Minutě na vystřídání... Totálne nesoustředěnéj na zápas.. kazí ... Na spoluhráče tam mává jak na prvního Mája....

Reagovat
smazaný uživatel

Abraham top útočník

Reagovat
Svatej

Tak dopici nabidne se nekdo?

Reagovat
John Obi Mikel

Proč tvl nemáme odražené míče? Nic.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale jo, začíná to vypadat, že už jsme se po čtvrt hodině probrali ze spánku. Akorát stav je mezitím 0:1.

Reagovat
Salfovic

A to můžete být rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard na ně na při taktických poradách mluví latinsky, ne? Tím by se dost vysvětlilo.

Reagovat
Svatej

Peknej roh..

Reagovat
Talker

Havertz musí na míči zrychlit, tohle mu možná procházelo v Německu, ale v PL nemůže proti slušným soupeřům čekat, že mu někdo dá víc než zlomek vteřiny, aby něco udělal.

Reagovat
SunFells

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

ako zo zaciatku som to bral, ale uz by si fakt mohol uvedomit po pol roku ze tempo je vyssie a trosku sa tomu prisposobit

Reagovat
SunFells

Maddison střelec jak tam checkoval a zaculil se na tu pomezní u praporku

Reagovat
icemike

Reagovat
Svatej

Chilwell me sere k nepříčetnosti, co je to do prdele za pohyb? Stoji neustale na mici i bez nej, to je neprijatelny

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný je.

Reagovat
smazaný uživatel

Co s těma hráčeme je proboha? Havertz ani nezpracuje nahrávku.

Reagovat
PP

Wow.. Lišky hrají výborně.Ta defenzivní část je skvělá, hned přechod do útoku, silní na míči jeden na jednoho.. fakt se na ně hezky dívá. Ale hned jak přestali presovat, tak Chelsea tam měla hezké náznaky.

Reagovat
SunFells

Schmeichel

Reagovat
smazaný uživatel

Je úsměvné porovnat pohyb hráčů Lestru versus těch našich. To je jak den a noc.

Reagovat
smazaný uživatel

Přenášení hry Rudigera na kopačky soupeřů mi fakt nechybělo.

Reagovat
Greny

Pěkně teď ale Odoi měl nahrát asi.. ale ani se nepodival

Reagovat
Svatej

Havertz

Reagovat
hitZor

Vždyť mu všichni utekli za obránce, případně naši obránci se mu vůbec nenabídli.

Reagovat
Svatej

Mel tam dokonalej nabeh Odoie..

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

A to mi ted prislo ze je Mendy uplne bokem

Reagovat
Svatej

Aha..offside

Reagovat
Greny

Mendy

Reagovat
Miguel19

Fakt by mě zajímalo, v čem přesně má být ten Havertz generační talent.

Reagovat
Svatej

Na chvilku se zamer na pohyb Mounta a jeho, to je k popukani ..

Reagovat
John Obi Mikel

Dokonale kombinuje Barkleyho předržování míče, nepohyblivost RLC s formou Dannyho Drinkwatera. Což je unikátní.

Reagovat
Mastný Chobot

Ozilovu nedôraznosť by som ešte prirátal

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jiné generační talenty si v PL ani nekopnou a odchází na hostování do Francie. Takže je na tom ještě relativně dobře.

Reagovat
Svatej

Wtf, tohle nemuze bejt penalta ani faul

Reagovat
hitZor

Faul jasný, ale bylo to těsně před vápnem

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Talker

Tak Pulišič mu to dal mezi nohama a pak šel přes jeho nohu - šlo spíš o nemotornost obránce, ale stále je to faul.

Reagovat
Svatej

Mh...

Reagovat
PP

Pulda hezky třikrát po sobě..

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda. Kousek a byla by penalta.

Reagovat
PP

Teď se tam zjeví Luiz a kopne to na tribunu..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Tak dobry, ofsajd.

Reagovat
John Obi Mikel

Aha, tak ne.

Reagovat
havrys99

z výkopu od branky není

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Fuha, ajo.. myslim ze tak to pravidlo zni..

Reagovat
SunFells

Tak to Chelsea složí

Reagovat
Svatej

Promiň Franku... Tohle neprezijes..

Reagovat
Greny

Při vší silou úctě k Moountovi toto musí kopat levák a na stranu brankara

Reagovat
Svatej

Vardy mrdka

Reagovat
Svatej

Wtf vzdyt je tam offside ne?

Reagovat
Pigeon

Ne

Reagovat
John Obi Mikel

Kolega nahoře tvrdí, že z výkopu není. Což jsem nikdy nezaregistroval.

Reagovat
Pigeon

Je to tak. Jako aut.

Reagovat
pingla

tohle už nikdy nepiš pls

Reagovat
havrys99

dost lidí to neví

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
J0EL

ti, ktori nikdy futbal nehrali, no.

Reagovat
Miguel19

No tak snad už Lampard out. Tam není proč ho hájit nebo obhajovat.

Reagovat
PP

A nebyl Vardy při té první hlavě od brankáře v offsidu?

Reagovat
Dawon

Taky sem mel pocit, ze byl tak 5 metru minimalne...wtf?

Reagovat
John Obi Mikel

Buď tu nikdo neznáme pravidla, nebo je VAR slepý.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Salfovic

Nemohou být správně obě možnosti?

Reagovat
Liveral

Mě teda přišlo že byl Vardy v offside a to o parník

Reagovat
Trapper

Však při výkopu od brány ofsajd bejt nemůže, ne?

Reagovat
Liveral

Aha, to jsem netušil

Reagovat
smazaný uživatel

Jak takoví hráči můžou hrát takovou piču

Reagovat
hitZor

Reagovat
Cobra

Jakto, že to nebyl offside Vardyho?

Reagovat
havrys99

Hoši z výkopu od branky není ofsajd

Reagovat
Trapper

Reagovat
Kixi Syhimour

klasik připomínka u takového gólu

Reagovat
havrys99

Reagovat
Cobra

Dobrý vědět.

Reagovat
John Obi Mikel

Jako nevim hele, mám takový pocit, že už jsem to někdy viděl odpískat.

Reagovat
havrys99

na okrese hadr, když mává laik s pivkem v ruce

Reagovat
SunFells

Reagovat
John Obi Mikel

Já už jsem na to přišel. Když jsem to viděl, byly to výkopy gólmana z ruky.

Reagovat
Dawon

hm...tak jsem se dneska zase naucil neco noveho

Reagovat
Liveral

Díky za info, netušil jsem

Reagovat
PP

nekecej! To fakt neznám..

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mastný Chobot

15 rokov som súťažne hrával futbal... a to som netušil

Reagovat
Greny

Počkat to fakt nevíte? ..a ještě když si dáš vhazováním vlastník a nikdo to netecuje tak neplatí a kope se roh... Dokonce to platí i při vlastní gól při odkopu nebo z primaku bez tece

Reagovat
Greny

Při vlastním gólů z odkopu nebo z primaku*

Reagovat
Mastný Chobot

toto viem, ale to s ofsajdom som fakt netušil a platí to len pri päťke alebo aj keď kope z ruky?

Reagovat
Greny

Jen pri odkopu od branky.. kdyz kope z ruky už ofsajd je

Reagovat
mul

to máš to isté ako aut.

Reagovat
smazaný uživatel

Přehršel nových informací dneska. Nech si něco i na příště. Já si to jinak nezapamatuju.

Reagovat
havrys99

Až se rozběhnou soutěže, tak to budou všichni zkoušet

Reagovat
GeneralGoat

Arsenal někdy v posledních letech dostal gól od Aguera myslím, protože Mustafi to nevěděl taky

Reagovat
Mastný Chobot

nj to bola tutovka

Reagovat
cristiano.K.

mlčeti zlato

Reagovat
SunFells

Sranda kolik lidí se tu seznamuje s fotbalem.

Reagovat
Mastný Chobot

hh

Reagovat
havrys99

https://www.youtube.com/watch?v=HaDmixkoWRo

My jsme to taky zažili I když tehdy chtěl Mustafi asi faul

Reagovat
Mastný Chobot

som si na 99,5% istý, že Mustafi o tom nevie takisto

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se, že to není víc využívaný.

Reagovat
SunFells

Tak je to využívaný tolik, kolik ti to obrana soupeře dovolí využívat

Reagovat
SunFells

To jsem si ani nevybavil už

Reagovat
Salfovic

Spíš taky nezná to pravidlo.

Reagovat
vodka

na tohle bych si už snad ani nevzpomněl, to je fakt šílené..

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
hona.kub

piča

Reagovat
smazaný uživatel

Otočíme

Reagovat
Talker

Potrestáni za nepozornost/laxnost. Nejdřív po rohu, kdy se vysere CHO na situaci 2x1 u rohového praporku a je ve vzduchoprázdnu a pak při odkopu všichni trackují jednoho hráče a druhého nechají samotného.

Strašně laciné goly.

Reagovat
smazaný uživatel

kandidat na poty pekne

Reagovat
Svatej

?

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt to uplne silene vypustil.

Reagovat
Svatej

Jezisi...

Reagovat
smazaný uživatel

coje?

Reagovat
Svatej

Natrit ho za jedno nevraceni se, kdyz fam odmakava praci celyho zalohy i utoku obema smery v celym.polocase, aby jsi ho mohl konečně jednou za neco natrit, dost účelový... Ale treba jsem jen nasranej a podrazdenej uz, tohle zákeřný forum ze mě dělá monstrum

Reagovat
fajdax

Tohle už je opravdu na vyhazov. Bohužel..

Reagovat
Svatej

Ten tym si Mounta absolutně nezaslouží. On kombinuje vpravo s Jamesem, o par vterin vlevo s Chilwellem, lita tam jak uplnej blazen a je to k nicemu. Ten tym me neuvěřitelně nasral, takhle se nebojuje, jsou totalne podelani.

Stale stojim za Frankem, ale z toho se nevyhrabe.

Jestli.prijde Allegri, Tuchel nebo jinej konzervativní picus, tak si můžem připsat dalsi zariznutou generaci. Nikdo jinej nez Naigelsmann nebude davat smysl.

Reagovat
Svatej

Největší zlet pri ty situaci, co pisu v prvním odstavci je, ze poloha zbytku hráčů se za tu dobu v podstatě nezměnila. Liny hovada, nic jinyho

Reagovat
hitZor

Já taky absolutně nechápu, co se všema kromě Mounta a Silvy je. I Chilwell nebo James šli od začátky sezony totálně dolů, tam musí fakt být něco špatně v kabině, jako jsme to už několikrát zažili.

Reagovat
Svatej

Klasicky vychvalis v určitý fazi sezony pulku tymu, tak přirozenou cestou musi kluci ukazat, jak se ti umi vysrat do krku..

Jinak nemyslim si, ze v tomhle tymu je nejakej trucujici spolek. Je tam neco jinyho, neviditelnyho, co neumím popsat. Jako kdyby ten tym byl strašně křehkej. Kdyz se daří, stačí aby to přestalo padat, smula si sedla na prdel s tim, ze nikam nejde a tým nevěděl co delat...

+ Teda nevidim zadnej vztek, zadnou frustraci, snad krom dvou zminenych hráčů, kteří maji zjevně jediní mentalitu totálních vítězů. Ten tym ma hriste povazivat za válečný území, otevřený pole pro zabíjení a oni to berou jako vyckavanou v zákopu, kde nesmíš ukázat hlavu.

Reagovat
Greny

ten Hag, Hasenhuttl... Dnešek už Lampard nerozchodí pokud zázračné neotocime

Reagovat
Svatej

Vidis, Hag super, Hasenhuttl celkem ok...

Reagovat
Squinty

Bohužel Naigelsmann nerealnej, o zbytku z uvedených bych snad ani nepřemýšlel..

Reagovat
John Obi Mikel

Ševčenko

Reagovat
Talker

Pokud Lampard půjde, tak bud přijde nějaké velké jméno, které umí vyhrávat tituly nebo caretaker a to velké jméno přijde v létě.

Reagovat
Svatej

Všechno špatně...

Reagovat
martin.b

Tím, že je volnej Tuchel, tipl bych si že to je docela jasný vzhledem k dvěma německým borcům za 150 mega, kteří zatím předvádí totální bídu.

Reagovat
Hokaido

To si nemyslím. Allegriho oblíbený systémy 352, 442 nebo 4312 by mohly vyřešit ten náš problém s přetlakem hráčů a problém s Wernerem a Havertzem. Navíc je snad nejlepší na světě v reakci na průběh zápasu a to je s tím naším širokým kádrem ideální.

A Tuchel není konzerva.

Nagelsmann je asi sci-fi, toho získat by bylo strašně náročný.

Reagovat
Svatej

Ale jde prostě o nedostatečně kvalitního trenéra, nezajímavýho a takovyho, pod kterým tým nevyroste...

Tuchel je nekvalita, uz jsem tam nechtel dalsi slovo navic..

Reagovat
Hokaido

Jako Allegri že není kvalitní?

Tuchel je sračka, to souhlasím.

Reagovat
Svatej

Jup, já ho beru jako stejnou kvalitativní úroveň se Sarrim, Tuchelem, Každej hraje jinak, ale mají určitej strop, kterej nepřelezou...

Reagovat
Hokaido

Ty jo... To je k němu drsný. Jasně, měl v Juventusu nejlepší tým v lize, ale i tak tam vyhrál 5 titulů za 5 let, k tomu dalších 6 trofejí. V LM to bylo finále, vypadnutí s Bayernem v prodloužení, finále, vypadnutí s Realem po tý penaltě v nastavení a vypadnutí s Ajaxem... Kolik trenérů toho dokázalo za tuhle dobu víc? Zidane, Klopp? Guardiola ani ne.

Reagovat
Svatej

Tak ten titul vyhrál i právě zmíněnej Sarri.

Těžko říct... teď si pročítám tu diskuzi o jeho odchodu a veskrze jsou tam všichni šťastní, že odchází. Přesně ten typ poděkování, který brzo dostane i Lampard.. Díky za práci, ted prosím někoho lepšího, pod kterým nebude tým chcípat a v lepším případě růst.

Když to porovnám s Contem, u kterýho jsme si i my, i Juventini mlátili hlavou o zeď, tak je to vcelku jednoduchý vyjádření toho, jak si ti dva v porovnání stojí.. Plus čtu, že Allegri dost mrdá na mladý kluky. Jamese, Mounta se to asi týkat nebude, ale Gallagherovi by to zavřelo dveře..

Reagovat
fenixLFC

tuchel je v prvom rade totalny priemerak. nedava zmysel vyhodit lamparda a zobrat horsieho kouca

Reagovat
Hokaido

Jop, to jo.

Reagovat
Heisenberg

Ne že bych se nějak výrazně zastával Tuchela, ale jeho první sezona v BVB je o parník nad vším co špekáček dokázal.

Reagovat
vodka

Reagovat
Salfovic

To je teď hrozná móda shazovat Tuchela.

Reagovat
Lovec

Reagovat
Eichel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
vodka

ten hate na Tuchela je docela vtipný. PSG mělo taky totálně nevyrovnaný kádr a Tuchel tam zkoušel zajímavé věci. Osobně je mi nesympatický hrozně, ale pokud půjde do nějakého týmu druhého sledu, který půůjde za ním, tak to může být dost výhra, podobně jako teďka Rodgers.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lovec

Tak tak. Lidsky mně vůbec nesedí, ale kvality má. Nechápu, co se to tu rozmohlo za módu ho považovat za špatného trenéra.

Reagovat
martin.b

Leicester je ve skvělé pohodě a virtuálně vede ligu, průběh zápasů mě proto moc nepřekvapuje. Chelsea je ve velkým útlumu po skvělým podzimu, přestali jim fungovat hlavně krajní hráči jak v obraně, tak v útoku a záloha prostě nemá potřebnej balanc. Ne náhodou mají všechny týmy nahoře minimálně dva střední záložníky co jsou silní na míči a zároveň stabilní z hlediska defenzivní činnosti.

Reagovat
Greny

Abraham, Odoi dolů Werner a Ziyech na hřiště... Stejně přemýšlím že to regulérně vypnu a půjdu chrapat

Reagovat
Jackmaker1989

Lampard out

Reagovat
pingla

k tomu "ofsajdu"... ve fotbale jsou 3 situace, ze kterých nemůže být odmáván a odpískán ten "klasický" offside. Je to rohový kop, autové vhazování a odkop od brány

Reagovat
Error

Jiny fotbal krome Chelsea uz davno nesleduju, takze nemuzu srovnavat, kazdopadne prubezne cteni komentaru tady dela z kazdeho zapasu mnohem vice frustujici zazitek, nez ve skutecnosti je.

Reagovat
hitZor

Já si to tady většinou prvních 20 minut ani nečtu a stejně jsem totálně nasraný.

Reagovat
Makiii

Zvlastni, Lampard je o parnik historicky a zaroven nejhorsi manazer v Chelsea, ale Romanko stale mlci...

Posily za miliardy totalne k smichu...

Reagovat
iamek

Omg chelsea vyrovnat! Ať FF vydrží ještě co nejvíce zápasu! Vždyť porazil Fulham

Reagovat
John Obi Mikel

Billy <-> Havertz a hurá sklapnout Csaplára.

Jinak první půle stála za prd a když už jsme se začali zvedat, dostali jsme druhý direkt. Tímhle stylem máme do 14 dnů na lavičce Allegriho.

Reagovat
czechfant

No ty vole. Jak muze hrat Havertz vubec za prachy. Totalně zbytečnej hráč.

Reagovat
Pigeon

Při tom zběsilém nakupování Chelsea, které tolik fanoušků oslavovalo, jsem říkal, že to nedává žádný smysl, a jde to vidět v plné kráse. Nákupy bez koncepce, bez vyvážení v sestavě nelogické. Teď jde vidět, jaká je to parta individualit, ale o týmu se nedá mluvit. Za jejich přístup jim to přeju. A doufám, že vyhodí Franka a přivedou někoho jiného, kdo to bude lepit stejně nesmyslně, jen s jinými koňmi. Ten skutečný problém neuvidí.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Pigeon

Dejte tam další CAM, třeba to pomůže

Reagovat
Svatej

I tak budou tvy názory stát za picu. Jak nase vykony

Reagovat
Pigeon

Tak jestli ti to nějak psychicky pomůže, whatever.

Reagovat
Svatej

Co by mi mělo pomáhat? Ten tvůj komentář, stejně jako v podstatě všechny, který píšeš, nedává smysl.

Reagovat
Pigeon

Nemám úplně v zájmu obhajovat své názory, které tobě nedávají smysl. A stejně tak nemám zájem jet tendenčním směrem. Toto prostředí je čistě prostorem pro tendenční vyjádření. Týmům se nedaří 3-4 zápasy a už se vše posílá do kytek. Mne tento pohled nezajímá. Pro mě je přitažlivější se zabývat věcmi trochu komplexněji. Proto jsem při tom přestupovém šílenství psal, že to nedává smysl a teď to Chelsea dohání. Mohl bych napsat deset odstavců, proč to tak vidím a cítím. Na to jsem prostor neměl ze své strany.

Ale pokud vám stačí poslat, že Lampard nebo Havertz píča a opalcovat si to, tak rozumím, že ti to nedává smysl.

Reagovat
Svatej

A proto sis musel přečkat prvních 11 kol, aby jsi mohl svoji myšlenku podpořit? Proč jsi nepřišel s podobnou analýzou znova během tý vítězný série, někdy po zápase na Seville, aby jsi poskytl jinej náhled na věc? Je to přesně naopak, jedeš přesně podle tý šablony, od který se distancuješ, tak se nemusíš obtěžovat s hrou na člověka s nadhledem a schopností se dívat na věci z širšího hlediska.

Reagovat
Pigeon

Já tady tak obecně moc nepsal, ale jak říkám, psal jsem to při prvním změnách v létě. Že máte nakoupené dobré individuality nerozporuju, ale nejde to jako tým.

Být tebou, tak bych se vyhnul nějakého hodnocení mého pohledu, protože z něj vidíš tak procento. Já sám vím nejlépe, jak se na to dívám, takže mi prosím nějakou šablonu nepodsouvej. Díky karanténě jsem měl na fotbal více času stejně jako na EF, tak jsem zde více přispíval. Toť je vše.

Reagovat
Svatej

Jenže tvůj pohled na věc je naprosto omezenej a jednodimenzionální, jako kdyby jsi měl na očích koňský klapky.

Můžeš se na to dívat jako na tým, kterej je nekoncepčně složenej, protože nekupuje hráče vhodný do konkrétního stylu a nakupuje se všeljakej mišmaš (ekvivalent toho, kdyby se do City s extrémně vymezeným stylem koupil Messi, následně Zouma a poté Muller), přitom záměrem klubu nebylo vytvořit konkrétní silnou 11ku s jasně vymezeným stylem hry, ale naopak tým, kterej může pro každej zápas zvolit jinej přístup k fotbalu.

To, co ty bereš za nekoncepční chování, má uplně stejnej důvod k označení neokoukanýho uvažování.

A k tobě - Stejně jako ty mi doporučuješ vyhýbání se hodnocení, protože vidim procento, můžu já doporučit to samý tobě ve vztahu k CFC, protože zjevně vidíš to samý. Šablonu si podsouváš svým chováním sám, to na mě nesváděj.

Jop, přispíval jsi více, ale k tomuhle konkrétnímu tématu jen v příhodnou dobu, mezitím jsi předpokládám z vážných důvodů podobný analýzy provádět nemohl, to dává smysl.

Reagovat
Pigeon

Vidíš, já tam vidím mnohem více proměnných, než jsi mi ty přiřknul. Já to nehodnotím pouze na základě nákupů, ale vidím tam více faktorů. Nicméně jak jsi to v závěru přehodil opět na mě, tak nevidím důvod s tímto ztrácet čas. Ten hrách se na zeď taky nedá házet donekonečna.

Reagovat
Svatej

A přesto jsi nenadhodil ani základní nástřel, aby jsi ukázal, že tady jen nemeleš z posledního, aby sis zachoval nějakou důstojnost.

Bohatě by stačilo, kdyby ses zachoval jak chlap a názor si obhájil i něčím jiným než dvojitým pokrytectvím a chaotickým ustupováním.

Reagovat
Pigeon

Napsal jsem kolaborát, ale nejde mi tu kdoví proč nahrát. Zkusím do PM

Reagovat
Pigeon

OK

Lampard trénoval předtím jednu sezónu, takže prakticky nemá žádné zkušenosti s trénováním. Přichází do týmu, který má ambice minimálně na TOP 3, ale klidně i na titul. To ho dostává pod obrovský tlak, protože je zároveň klubovou legendou. Jenže v případě neúspěchu mu to nikdo odpouštět nebude.Vedení Chelsea je zároveň velmi netrpělivé a vyhazují manažery i po menších nezdarech a kratších šňůr proher. Takže trenér bez zkušenosti nastupuje na místo, kde je neustále vyvíjen tlak. Během pár prvních dnů přichází posily do Chelsea, které jistojistě nebudou buď v souladu s Lampardem, nebo je nemá řádně vyskautované. Tito hráči stojí ranec a očekává se, že posunou Chelsea o level výše.

Ti hráči přicházejí dost nesmyslně. Zdvojené posty, zároveň však ti hráči nemají stejný styl hry a nemůžeš očekávat, že se budou na hřišti zastupovat. Jednou hraje Ziyech jako CAM, potom jako křídlo hraje na postu, kde předtím hrál Hudson Odoi, který je typologicky úplně jiný hráč. A takhle je to v ofenzivní části dost často. Je hezké, že mají variabilitu, jak jsi psal výše, ale k čemu to je, když ti hráči nejsou ukotvení ve stylu hry, nemají zažité automatismy, protože prakticky každý zápas nastupují v jiném složení s hráči jiné typologie. To pramení jednak z těch zběsilých přestupů a druhak z toho, že Lampard je nezkušený. Když si to převedu na United, asi by taky nedávalo smysl, kdyby Bruno jednou hrál na CAM, pak by šel na křídlo a do středu pole se přeusunul Martial, který další zápas bude hrát v útoku a křídle bude Mata. Včera to bylo nádherně vidět, jak jsou ti ofenzivní hráči pozičně mimo, nevědí vůbec jak si nabíhat a kde se pohybovat.

Nemají tedy žádný ksicht a nedokážou zápas vyhrát nebo zremizovat, pokud se nedaří individualitám. A to přichází zákonitě v nějakých částech sezóny. A ustojí se to tehdy, když funguje tým. Opět, při včerejším utkání, kolik hráčů odchodilo své minuty, nenabízeli se, vypouštěli souboje. To by si při fungujícím systému nedovolili, jenže oni prostě neví co mají hrát.

Reagovat
Svatej

Nejdřív jsem si říkal, že bude lepší na všechno odpovědět v jednom příspěvku, ale možná bude lepší, když to naopak taky takhle rozdělím, bude v tom lepší přehled.

Prvně upřímný díky za snahu o diskuzi, teď reálně mám zájem to vést na nějaký rozumný úrovni, byť tě asi nepřekvapí, že budu mít určitý výtky.

''Během pár prvních dnů přicházejí posily do Chelsea'' Tohle uplně nechápu, jak to myslíš? Lampard je u nás už sezonu a tu první měl ban (byť přišel předem koupenej Pulišič).

Zrovna příklad s CHO napravo a Ziyechem není uplně správnej.

Ziyech CAM nehrál, jeho relativně volná role z pravýho křídla je víceméně pořád stejná od doby, co přišel. Nějaký dva zápasy se během poločasu pohyboval víc u středu než obvykle, ale jeho výchozí místo se jinak neměnilo. Úkoly Cho se v případě, že je na pravý straně, od Ziyechových výrazně nemění. Oba mají za úkol využívat svý přednosti v kvalitním centrování, jeden to dělá ve svým oblíbeným prostoru na rohu vápna levačkou, druhej po kličce soupeři blíž brankový čáře pravačkou.

Typově jsou ti hráči dost odlišní, ale na tý pravý straně dostávají relativně dost podobný úkoly a každej je akorát plní jinak. Jakmile je CHO vlevo, jde pochopitelně o jiný případ.

Ty dvě věci o systému a s ním spojenou bojovností jsou spíš domněnka. Absence systému je v mnoha týmech, přesto se souboje nevypouštějí, tam je problém jinde (byť pořád zjevně stále částečně u Lamparda, Ole je proti němu ve vštípení řádnýho nasazení u hráčů v úplně jiný lize).

Reagovat
Pigeon

Chelsea je dobrá ve sbírání Pokemonů. jsou schopni přivést během jednoho okna 6 nových hráčů do základu, 10 se jim vrátí z hostování, 8 jich na hostování pošlou. Nevytváříš v klubu atmosféru důvěry a toho, že ten hráč má vědomí nějakého klubismu. Proč taky, když se to v té šatně točí a ty vůbec netušíš, jestli podepíše na 4 roky a z toho budeš 3 roky lítat po hostování. Důvěra a oddanost je dost důležitý faktor v jakémkoliv kolektivním sportu a v Chelsea nemůže být, protože se jde po okamžitém, instantním úspěchu. OK, když napumpuješ 200 milónů Liber do jednoho okna, určitá kvalita se zvedne. Ale na úkor čeho?

Chelsea má nevyvážený kádr. Má přehršel ofenzivních hráčů, kteří se nemůžou alternovat, jak jsem napsal, ale nemají defenzivní štít. Vždyť se muselo vědět, že Jorginho není hráč, se kterým odehrají 50 zápasů v sestavě. S Kantem se počítalo na pozici osmičky a Chelsea chce hrát v systému 433, potažmo 4231 bez CM/DM? Nedává to logiku. Leicester s vyváženým středem hřiště a sehranými hráči si to včera dával s prstem v nose. Aby ne, když postavíš vedle sebe Kovačiče, Mounta a Havertze. To je tedy opět způsobeno hloupými nákupy a nezkušeností trenéra.

Gólman. Neříkej mi, že ve vedení není někdo, kdo by měl Kepu vyscoutovaného předtím, než ho přivedli jako nejdražšího brankáře. Stylem chytání, jeho velikostí a to, v jaké lize chytal se mohli dopočítat, že je to velký risk. Místo toho pošlou obrovský balík, aby Kepa vyhořel a místo něho přivedou Mendyho, který už teď ví, že tam bude alternovat na půl roku, než koupí jiného brankáře. Jaká asi bude teď důvěra Mendyho v ten klub, když ví, že je tam na záskok?

Reagovat
Svatej

Výrazný obměny týmu jsou naprosto normální součástí tohohle sportu. Tímhle náhledem na věc jste na tom uplně stejně, ne-li hůř, protože námi obměněnej tým je z nemalý části složenej z hráčů, kteří jsou v klubu alespoň odmalička.

Pro orientaci Váš tým necelý(!) dva roky zpátky proti Arsenalu.

David de Gea, Antonio Valencia, Chris Smalling, Viktor Lindelöf, Ashley Young, Ander Herrera (64. Anthony Martial), Nemanja Matić, Paul Pogba, Jesse Lingard (64. Marouane Fellaini), Romelu Lukaku (50. Marcus Rashford), Alexis Sánchez

14 hráčů, v současným kádru jich máte jen 7 a tím to nekončí.

Lindelof v základu s nejvyšší pravděpodobností do dvou let nebude, Matič není v základu už teď a půjde z týmu v zmíněným období úplně. Lingard stejný případ a i ten se držel z jiných než výkonnostních důvodů.

Martial neroste a vážně se zvažuje jeho prodej, Pogba odejde, zbývá ti Gea (před sezonou i během ni taky probíraná varianta odchodu ve spojistosti s výkonností Hendersona) a zbývá ti Rash. Je tohle prostředí pro vnitřní klid a důvěru v klub a jeho i vlastní budoucnost?

Chelsea tým obměnit musela. Nejlepší křídlo týmu odešlo, zbylým dvěma bylo 30+, stejně jako hroťákovi, stoperovi, pravýmu i levýmu bekovi. Měli to pro dobro klubismu dohrát s dědkama, když rok předtím kupovat nemohli, nebo jak by sis představil ideální variantu, když chceš klub vybudovat tak, aby si na sebe hráči udělali vazby pro dlouhodobý fungování? Původní tým Chelsea byl sesbíranej narychlo a ta spojená kostra týmu terorizovala ligu celou dekádu, protože spolu hráli desítku let. Kdyby se Chelsea rozhodla pro variantu postupnýho pomalýho budování, tak taky může skončit jako vy. Jste 8 let v obměně a teprve rok a půl zpátky to začalo dávat smysl. Mít na výběr ze dvou variant, beru tu naši a tenhle rok prostě přetrpim.

Jorginha se klub pokusil střelit, takže zjevně o tomhle problému věděl. Včerejší sestava v záloze mohla být defenzivněji postavena akorát s mladičkým Gilmourem místo Havertze, jinak ji to kondice Kantého nedovolovala. Mít Lester vyřazenýho Ndidiho, taky by jsi o takovým vyvážení nemusel vůbec mluvit.

kde jsi prosimtě vzal, že Mendy bude alternovat jen na půl roku? Lampard jasně vyjádřil, že Mendy je jednička klubu. Koupě Kepy byla unáhlená hloupost ještě za režimu před Lampardem, to není nic novýho. Když zajdeš do extrému, tak můžeš tímhle způsobem vyčíst klubu i Azpiho, protože se do současnýho týmu taky nehodí..

Reagovat
Pigeon

To že máš variabilitu na hřišti a můžeš nastoupit s jinými sestavami a stylem hry je pěkné, ale nemůžeš to zvládat s trenérem jako je Lampard. Navíc ti hráči musí mít v hlavě nastavené úplně jiné chování pro každou taktiku zvlášť. Jednou bude Werner hrát hrotového útočníka, podruhé bude tako tahové křídlo a bude pokrývat obránce a potřetí bude čekat na ofsajdové linii a ze strany nabíhat na střed. To nemůžeš čekat od hráče, který je tam půl roku i s cestou a který má kolem sebe dalších X hráčů, kteří jsou stejně dezorientovaní a nevědí co mají hrát. Proč je nestabilnějším článkem útočné hry Giroud? No protože prakticky hraje pořád tu svou hru a víš, co od něho očekávat a jakým stylem mu budeš míče posílat.

Nedostatky v Chelsea jsou:

- Tým na nulové úrovni díky tomu, že se s hráči zachází jako se zbožím.

- Nulová zkušenost trenéra.

- Špatná koncepce co se týče stylu hry, především v ofenzívě.

- Proměnlivý styl hry s hráči, kteří se stále aklimatizují.

- Důraz na instantní úspěch, vedení bez jasné vize.

Pokud nebudeš mít na lodi směr, tak se budeš motat v kruhu. To se vám děje. Protože nevíte kam a jak směřujete. Proto máte hráče na stejné posty v různých stylech hry a prohazujete je v sestavě nesmyslně. Stavíte na hráčích, kteří se s prostředím seznamují a očekáváte TOP 4. Chování Chelsea na přestupním trhu, v týmu, na hřišti a ve vedení nedává smysl. Proto se vám nemůže konstantně dařit.

Reagovat
Svatej

Proč by to neměl zvládat? Tady se vytvořila obecná domněnka, že měl snad Lampard za pochodu od října během osmi pondělků naučit tým hrát 3 různýma herníma stylama, když neměl žádnou předsezonní přípravu, neměl k dispozici nový zmíněný hráče v některých případech až do 4. kola.

Hodit to na to, že Lampard je prostě nemehlo, když nezvládnul práci, která i Kloppům nebo Guardiolům (kde halvně druhej zmíňovanej má určitou základní myšlenku pořád stejnou) s pomaleji skládaným kádrem trvá roky, je zákeřnej tah, to se na mě nezlob. Naučit už jeden takovej styl je nesmírně složitý a trvá to i rok/roky.

Klub evidentně počítal s tím, že se bude vést lépe, ale zároveň si byl vědom, že to, co buduje, se bude minimálně rok sestavovat i přímo na hřišti a ne jen u podpisovýho stolu.

Tady v tomhle momentě už zjevně Lampard jede výslědkově pod plánem, protože se očekávalo, že budou výsledky dostatečný na to, aby se dalo úspěšně v tý cestě pokračovat až do léta bez následků na příjmy klubu.

Jinýma slovama k týhle myšlence - Chelsea se díky šíleným okolnostem v podstatě 3x kompletně změnila za 3 roky.

1) Tým Hazard a spolek dřev a makačů

2) Tým Chelsea Youth a dosluhující páky.

3) Tým Chelsea Youth a čísla 1 na přestupových seznamech.

Vytvářet mentální, strategickej i personální systém při takhle rychle měnících se podmínkách je úkol, kde je vysoký riziko neúspěchu. Zatím to ze 2/3 vycházelo, proto byl klub přesvědčenej, že může obměnu dokončit tak rychle.

To, co popisuješ s Wernerem, je v podstatě přesně to budování x stylů, o kterých mluvím. Že to stojí za hovno, je věc nedostatečnýho (nebo nedostatečně kvalitního) treninku. Myšlenka klubu je ale jasná, v posledních dvou měsících pokulhává její realizace.

Nedostatky jsem v podstatě vysvětlil v tom, co jsem napsal doteď, tak to můžeš brát jako odpověď na ně.

S vjimkou důrazu na úspěch - minulej rok se nic nevyhrálo, skončilo se na čtvrtým místě, přesto se pěly ódy a chválilo se i uvnitř klubu. Tenhle rok je evidentní, že se titul nevyhraje a obavy panují až od doby, kdy začala bejt v sázce účast v LM. O trofeje tenhle rok nejde, jde o dosažení výraznýho pokroku. Pokrok není, proto vznikají výrazný pochybnosti. Není to, alespoň prozatím, absencí trofejí.

Když to zkrátím z mýho pohledu - Klub naopak jasnou vizi má a mimo hřiště ji plní (přestat nakupovat průměráky, zaměřit se na prioritní hráče na seznamu, propojit to s tím nejtalentovanějším co je v klubu.

I za neCovidových okolností se jednalo o úkol, kterej by měl mít ideálně top trenér (kterej zároveň dává šance zmíněným mladým), jenže žádnej takovej k dispozici nebyl.

Reagovat
Svatej

Pokud si budeš chtít stát za tím, že v klubu něco nedomysleli, tak je to právě tahle část - Vytvoření kompromisu mezi očekáváním výsledků, implementaci posil a jejich spojení s hráčema z akademie pod vedením trenéra, kterej to zatím zvládal v hodně omezený míře. Něco takovýho v současný době by zvládli možná tak dva trenéři na světě a klub s tím měl počítat.

Suma sumárum - Na přestupovým trhu to funguje, tým a hřiště beru jako jednu věc a ještě dva měsíce zpátky bylo všechny zalitý sluncem. Každej jednotlivec mančaftu skákal pro druhýho na ostnatej drát, takže pokud si stojíš za tím, že nejdeš s davem, nemůžeš takovej stav brát v hodnocení v potaz

Reagovat
Pigeon

To že máš variabilitu na hřišti a můžeš nastoupit s jinými sestavami a stylem hry je pěkné, ale nemůžeš to zvládat s trenérem jako je Lampard. Navíc ti hráči musí mít v hlavě nastavené úplně jiné chování pro každou taktiku zvlášť. Jednou bude Werner hrát hrotového útočníka, podruhé bude tako tahové křídlo a bude pokrývat obránce a potřetí bude čekat na ofsajdové linii a ze strany nabíhat na střed. To nemůžeš čekat od hráče, který je tam půl roku i s cestou a který má kolem sebe dalších X hráčů, kteří jsou stejně dezorientovaní a nevědí co mají hrát. Proč je nestabilnějším článkem útočné hry Giroud? No protože prakticky hraje pořád tu svou hru a víš, co od něho očekávat a jakým stylem mu budeš míče posílat.

Reagovat
Pigeon

To už nic...

Reagovat
Talker

Celý sloh jsem nečetl, každopádně tu bylo dost lidí, kteří Havertze nechtěli. Bohužel vedení vidělo přehypovaného wonderkida a koupilo ho, no. Uvidíme, co z něj vyroste, třeba z něj ten talent dostaneme v budoucnu.

Jinak to, že je problém v záloze a nemáme DM, na to se upozornovalo.

Reagovat
Pigeon

O tom ani půl slova. Obrovské pochybení vedení.

Reagovat
iamek

Reagovat
vitasrp

Mě asi nepřestane nikdy udivovat, jak snadný je tomuhle týmu dát gól. Na to fakt není potřeba ani šance, stačí vystřelit zpoza vápna, ono si to tam tu cestu jednou stejně najde. Leicester mohl střelama zpoza vápna dát tři branky a mě to ani nepřekvapuje. Našel by se vůbec tým, který by od začátu sezóny 19/20 (nebo možná i 18/19) dostal víc branek ze střel mimo pokutový území?

Ta druhá je zase neuvěřitelná ztráta koncentrace, však to je jednoduchej, dlouhej míč za obranu, kterej je od Leicesteru naprosto očekávanej. Zaprvý Rudiger by se měl sakra starat o to, aby hrál míč, ne jenom aby odstavil Vardyho. Každopádně James si přece nemůže dovolit takhle zaspat a vytvořit mezi sebou a stoperem několikametrovou díru, vždyť to je úplně triviální situace. Ten gól je hrozně jednoduchej, je to secvičený, hraný rychle dopředu, nicméně my bychom takhle lacinou branku prostě nedali, protože za a) takhle kvalitní balón tam nepřijde a za b) obrana soupeře takovouhle volovinu prostě neudělá.

Jinak je ale Leicester lepší, dneska hrajeme 4-2-3-1, ale v podstatě jsme si tím v té hře rozjebali i to málo, co fungovalo. Havertz je jednoduše otřesnej, ten je zralý na poločasový vystřídání, protože krom dvou situací snad neudělal nic dobře. Má zápas jak na Evertonu, na to se fakt těžko kouká.

Při ztrátě míče je to pak logicky roztahaný, uprostřed hřiště vznikají okénka, nedaří se nám získávat odražené míče a Leicester z toho těží, protože ty přechody vpřed má hezky nacvičené a hráči věci dělají automaticky. Jako vůbec si neumím představit, jak bychom se z tohohle mohli vyhrabat.

Reagovat
czechfant

Jestli lamps Havertze nevystrida tak je to fakt spatny :D

Hele to co pises o jamesovi je to samy o Pulisicovi pred prvni brankou, nebo pred tim brevnem, ted nevim. Jim to je asi proste u prdele nebo nevim :D

Reagovat
Talker

Tohle je fakt na hovno... Máme tragický začátek, který skončí laciným golem, kdy se CHO vysere po rohu na nějaké bránění a zůstane stát na místě a nechá Pulišiče samotného proti dvěma.

Pak se po 15-20 minutách dostaneme do hry, začneme si vytvářet nějaké zajímavé situace, chybí tomu finálka, ale konečně máme nějaké tempo, začíná to vypadat slušně - a pak opět mentální laps a po odkopu od branky se všichni vyserou na nějaké sledování okolí a nechají hráče ve vápně samotného.

Potřebujeme do hry dostat Mounta více. Kovačič na míči je slušný, tahá to dopředu, snaží se, ale nic moc nevymyslí a nezrychlí hru. Když už se Mount dostal k míči, hned to zrychlil. Havertz měl pár momentů, ale v první situaci před bránou byl pomalý a v druhé situaci zas příliš zbrklý, jinak kromě žluté si snad nepamatuju, že by hrál.

Reagovat
Mastný Chobot

Havertz has completed just 13 passes in that half and gave the ball away 11 times.

piči to sú stats

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nikikrew

wau

Reagovat
Talker

generational talent... Fakt skvělý nákup, já jsem fakt zvědavý, jestli bude nakonec dobrý. Jak já ho kurva nechtěl.

Reagovat
John Obi Mikel

Já ho teda nechtěl jen kvůli cenovce (na post, kde jsme měli i tak přetlak) a proto, že jsem radši chtěl nějaký backup křídlo.

Reagovat
iamek

Cena byla luxusní díky slevě, kterou Marinách zařídila.

Reagovat
SunFells

Son a Sané taky měli nějakou dobu problémy, na Xhaku se ještě dnes nadává že mu vše moc trvá, ale popravdě první roky v tom byl o dost horší. Bundesliga je holt o dost komfortnější liga.

Reagovat
Talker

Já neříkám, že nebude dobrý, ale že jsem ho nechtěl. Na obdobnou pozici máme Mounta a na hostování Gallaghera, Barkleyho a RLC a ani jeden z nich by pravděpodobně nepodával tak tragické výkony, jako on.

Kdybychom ty prachy nacpali do Rice nebo do špičkového křídla, tak máme hromadu bodů navíc. Místo toho máme wonderkida, který letos měl 2 výborné výkony proti týmům z nižších lig.

Reagovat
SunFells

Tomu nákupu se ještě navíc po angažování Ziyecha divil skoro každý.

Reagovat
Talker

A Ziyech, vidíš, na toho jsem zapomněl Prostě jsme měli používat Ziyecha jako AM/RW a k tomu koupit špičkové křídlo a jsme v pohodě.

Místo toho máme wonderkida, který bude rok či dva k hovnu a musí se řešit, jak ho nasrat do sestavy, protože je to wonderkid za 70 mega s nejvyšším platem v týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkať Havertz má najvyšší plat v tyme?

Reagovat
Talker

Werner má podle všeho o něco víc, pak je Havertz.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Talker

To je odkud?

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

Reagovat
Heisenberg

To i Alexis v těch jeho obdobích únavy a vzteku byl proti němu mistr přesnosti.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Hokaido

Fakt neuvěřitelný, jakej tým Leicester vybudoval. Moc hezky se na to dívá. Rodgers je pán, letos už ta top 4 klapne a příští do konce příští sezony snad přidá i nějakou trofej.

Reagovat
Greny

Je to smutný ale Lamparda může zachránit jediné Csaplar

Reagovat
Swarley

Kdyby jen jeho past, ale on je snad i kvalitnější trenér

Reagovat
smazaný uživatel

O tom nepochybuj

Reagovat
Koubic_

P*co, bejt v polovině sezóny horší jak West Ham, to gratuluju. Máš ve vápně neustále 2 vysoký hráče, ale přiletí tam 1 centr za poločas. Hlavně že když je tam malej Werner tak to je míč za míčem. Oba dementi na krajích obrany předvádí jako co? Chilly chce machrovat na kamoše, ale je k smíchu a ten druhej snad za celej poločas nepopoběh (viz. Havertz neměl komu). Tohle je od Jamese pomalejší zápas než co předvádí Azpi.

Reagovat
smazaný uživatel

Werner neni vylozene malej imho

Reagovat
Koubic_

OK, ale neviděl jsem ho snad nikdy v souboji ve vzduchu

Reagovat
nani92

Eseje fanúšikov Chelsea

Reagovat
SpecialOne

Vy se smějete, ale nedokážete si představit, co se děje, když máváte pralesní ligu, to pravidlo znáte, takže ofsajd nemavnete. Většinou je to tak, že jste jediný na hřišti, i včetně kolegů rozhodčích. Nebo když správně neřešíte malou domů kolenem, to je taky hukot. Pravidla v FACR máj asi 170 stran, ale herní situace jsou tak polovina, škoda, že je nikdo nečte.

Reagovat
krisa

Reagovat
Nikikrew

Asi pred mesiacom sme hrali o zachranu a Chelsea o titul, teraz rozdiel bude pravdepodobne iba 2 body

Reagovat
Rothbard

Kdo na konci sezóny lépe: Arsenal X Chelsea?

Reagovat
Lovec

Párkrát porazíme dřeváky a už se tu vypisují sázky na takové divočiny, jo? My oproti Chelsea nemáme dostatečnou hráčskou kvalitu a teď máme navíc extrémně těžký los. Myslím si, že Chelsea zase zapne a my budeme rádi, když zůstaneme v první desítce.

Reagovat
gocii

však je přesně půlka sezóny, tak se bude hrát snad ještě se všema ne? zas tady to naříkání na těžký los. N eříkám, že bude ars před chelsea, ale oba hraj bídu a tak to není zas tak nereálné

Reagovat
Greny

Jako nadává se na Havertze ale James Odoi totálně nefunguje a Abraham taky nic nepředvedl... A pohybovat se jim taky moc nechce

Reagovat
PP

Ta souhra a provázání řad Leicesteru je to, co můžeme s Chelsea závidět..

Reagovat
SpecialOne

Tak momentálně bohužel Solskjaer> ..20 světelných let.. Arteta> Lamps

Reagovat
Mastný Chobot

a za 5 kôl to zas bude naopak

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Za 2. Hned ako od nas Ole dostane aj druhykrat.

Reagovat
hitZor

Reagovat
kvasha16

... sa len bojim ze akurat sa prehodi iba Solskjaer s Artetom

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Heisenberg

Arteta za několik kol sestřelí doma tělocvikáře (Arteta>Ole) a pak spadnem zas do formy před Chelski (Arteta>Arteta).

Reagovat
smazaný uživatel

Ta rovnice je naopak, protože u těch tří se porovnává špatnost ne dobrost.

Reagovat
Mastný Chobot

ono to nakoniec ani nie je rovnica no

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zmátlo, že už jsem tam jednou viděl i rovnítko.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lovec

Reagovat
kvasha16

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mastný Chobot

Barnes je frajer, ten by mohol Leicester ťahať ďalšie roky. Je to taký low profile, ktorý veľkokluby nebudú chcieť, ale zároveň fakt kvalitný hráčik

Reagovat
havrys99

Justin je vynikající na to, že hraje přes nohu. Stopeři taky šlapou, Soyuncu to bude mít složitý.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vodka

Soyncu je po zranění prej stejně úplně marný, takže se s ním spíš počítá do příští sezony. Každopádně dvojka Fofana Soyncu ma velky potencial. Evans si svoje odehraje furt, ale zrychleni, ktere sice nikdy nemel mu jde do haje dost.

Reagovat
Freedo

Vždyť jednu dobu byl Soyuncu výbornej. To se před zraněním tak zhoršil?

Reagovat
vodka

po zranění, šak letos neodehrál kvůli němu skoro nic.

Reagovat
Freedo

Tak to je snad logický, že se do toho musí dostat. Ale pokud už je ready, tak nevím, proč s ním počítat až na další sezónu.

Reagovat
Lovec

Já bych Justina bral všema deseti. Namísto Hectora (> Barca, PSG).

Reagovat
Greny

A nebo tam dát Zoumu ještě a taktiku k praporku a tam to nastřelovat na rohy

Reagovat
smazaný uživatel

Takové kužely

Reagovat
smazaný uživatel

Je super, že Lampard nic nezměnil do druhého poločasu. Očividně herní plán funguje

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ten curak do prdele nestrida?????

Reagovat
John Obi Mikel

Ta pravá lajna nestíhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Rudiger

Reagovat
kolouch

Chelsea je dobre v riti. S Kepou by to bylo uz tak 4:0

Reagovat
John Obi Mikel

Střídání bude? Prohráváme o 2 góly.

Reagovat
ernyyyy

Evans

Reagovat
Greny

Tak zrovna v druhé půlce byl Havertze jeden z mála co něco chtěli hrat

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebík, co čumí, dostane kladivem.

Reagovat
czechfant

Uznavam, ale po vykonu v prvnim polocase do nej nemel ani nastoupit :D

Reagovat
Kovi81

Reagovat
icemike

Reagovat
Kluivert9

Chilwellovi to přeju... mohl hrát ve fungujícím týmu a systémů, místo toho má tenhle chaos

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Euphael

To je nefer, prestupoval do klubu, ktery vede nejtalentovanejsi manazer soucasnosti a dostal prostredky na prestupy

Reagovat
Kluivert9

Tak ať si to užije

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

cim se ten talent meri?

Reagovat
Euphael

ja nevim, to tady psali kluci co fandi tomu paklubu

Reagovat
hitZor

Už ani režii ta naše hra nebaví a radši tam dali opakovačku, než aby sme se museli 20 sekund dívat, jak si to mezi sebou Rudiger se Silvou ťukaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
hitZor

Wtf Jasný roh, ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Výborně. Na lavičce teď zbývá 7 defenzivních hráčů.

Reagovat
czechfant

Tak nějak doufám, že koukam na posledních 15 s kormidelníkem Frankem....

Reagovat
Matić

Pulisic je dneska teda taky neskutečně tragickej. Ostatně asi jako všechny poslední zápasy.

Reagovat
icka

Je brutalne z formy..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč furt hraje.

Reagovat
kvasha16

tak kto nameisto neho, Ziyech minule tiez nezahral ktovie ako, Werner tam neni treba viac ... vo forme neni nikto, uz je v podstate jedno koho tam das

Reagovat
smazaný uživatel

ehm, Odoi?

Reagovat
kvasha16

Odoi vcera hral

Reagovat
PP

Ty jo.. tam je dneska všechno špatně v Chelsea. Ta odevzdanost z nich úplně čiší.

Reagovat
icka

Tam neco smrdi. Hlava mi nebere, ze 90% tymu hrajou jak tragedi vcetne hracu co ze zacatku hrali dobre. S takovou Frank pujde...

Reagovat
Ranoth

nechapem ako mohli dat takemu nymandskemu trenerovi tolko penazi na prestupy

Reagovat
hitZor

Proč po ofsajdu kope Leicester přímák?

Reagovat
PP

Ty vole.. tam o pár desítek centimetrů nebyla pentle, ted o pár centáků offside. Ani nechci pomýšlet, jak by to bylo, kdyby hráli proti Lestru Mufani..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mastný Chobot

kiwwiho s Palom by som si pozrel proti Leicesteru

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

aj Simona a Swarlosa, to sú ešte väčší blázni, Ivan sa už nezapája

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
bbbauch

Ale ten centr, ta Ziyecha levacka, z toho by nekdo mohl dostat i erekci..

Reagovat
Salfovic

Werner, kvůli tomu byl v ofsajdu.

Reagovat
Lovec

Reagovat
Greny

Ještě by podle toho měřili zda není ofsajd

Reagovat
Kluivert9

Pískej konec

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Lampard

Reagovat
vitasrp

Jako to je fakt hrozný, hrůzostrašný. To 4-2-3-1 bylo ještě o stupeň horší než to 4-3-3, v podstatě jediné, čeho jsme docílili, bylo, že jsme po každé ztrátě míče byli otevřeni pro případný protiútok. Tam opravdu směrem dopředu nefunguje vůbec nic a není tam žádná souhra, žádná jednoduchá akce, kterou by spoluhráči očekávali, byli na ni připraveni a co by teda umožňovalo lepší kombinaci. Leicester má takových situací tři prdele, my úplné minimum.

Momentálně mi přijde, že alfa a omega toho týmu je záloha, která se nám jednoduše nedaří složit tak, aby to fungovalo. Kova je hrozně nevýraznej, krom pár momentů toho týmu moc nedá, navíc směrem vzad je prostě podprůměrnej, čehož týmy využijou. Mount tam pak lítá jako kretén, presuje, vrací se, chodí do soubojů, ale sám to utáhnout absolutně nemůže. V kombinaci s tím, že ten celek teď působí hrozně nekompaktním, rozháraným dojmem, je to prostě vražedná kombinace.

A pak teda individuální výkony v útoku, tam není ve formě vůbec nikdo. Pulišič má za půlku sezóny dvě branky, dneska opět úplně hroznej, kdy tam zadrbal snad každou akci, o kterou se pokusil. Abraham byl všude pozdě a Havertz měl první půlku normálně zápornej přínos. Fakt jsem nezažil, aby se do týmu do ofenzivy nasypaly takové peníze a on pak z těch hráčů nefungoval na nějaké slušné úrovni vůbec nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Koubic_

Útok je špatnej protože tam není žádnej systém. Nebo alespoň já ho tam nevidím. Zároveň je spojený právě tou nefungující zálohou.

Ps: Proč je vlastně Ampadu na hostování když chce Frank kupovat Rice aby pravděpodobně hrál spolu s Kantem?

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Tým je rozložen. Lampard si vybral individualisty, kteří si to v šatně neumí vyříkat. Zlom může nastat v případě, pokud nový trenér přivede nějaké hráče typu Müllera z Bayernu. Jinak Mount bude v budoucnu tahoun, momentálně jediný hráč, který je schopen fungovat kolektivně.

Reagovat
jk

"The bare minimums are to run, to sprint, to cover ground and too many of our player didn't do it."

Frank Lampard criticises his Chelsea players for not doing the basics

Buď je Fat Frank opravdu trvďák a nebojí se sjet ty hráče kdykoli i veřejné a nebo je ta kabina ve slušným rozkladu.

Reagovat
SunFells

‘There are players not playing as well as they should be’

Když si vezmu, že Arteta donedávna za sérii špatných výsledků zaujal postoj "Here is my chest, hit me", tak tam docela vidím paralelu mezi těmi kdo je vedli nejdéle - Wenger a Mourinho

Reagovat
Talker

Tak já se nedivím, že je nasranej. Ten tým je v krizi, nedaří se, nejsou výsledky a místo toho, aby hráči zabojovali a dali do toho 100%, tak se tam kdekdo plouží.

Jde to i za Lampardem, který se měl vysrat na jména a hrát hráče, kteří mu to odmakají a může se na ně spolehnout. Z takové krize se nedostaneš tím, že tam narveš víc ofenzivních hráčů, ale spíš těch, kteří do toho dají všechno.

Reagovat
Busby babes

Mourinhova skola.

Reagovat
Svatej

Otázka je, co má větší vliv na ty jeho rozklady týmů. Je to jeho destruktivní fotbal, kterej prostě každýho člena týmu přestane dřív nebo později bavit? Nebo ten jeho přístup my proti všem? Nebo tohle mrdání ve chvíli, kdy ti hráči nedodávají potřebnou výkonnost?

Reagovat
Busby babes

je to samo vtip. ono to neni tak jednoduchy. Sice tady se to tak casto bere, ze za vsechno muze manager, ale nejaka odpovednost hracu tam musi byt taky. A ti se casto schovavaji za toho managera.

Takove ty reci, ze je nedokaze namotivovat... jako ty vole, dospeli lidi, co berou velky penize a hraji nejakej sport na vrcholove urovni a nekdo by je mel prosit aby teda aspon makali? Smesny.

Reagovat
Svatej

<3 Uff, líp bych to nevystihnul.

Já z čistý radosti a lásky ke sportu nechám cizího břicháře v sobotním fotbálku proběhnout v plný rychlosti vlastním tělem tak, že deset vteřin rozcházím vyraženej dech, abych následně skákal do střel a kluci tady potřebují motivaci k tomu, aby se za 4 melouny týdne obuli do souboje a po špičkově vedeným tréninku zaměřeným na fyzičku běhali jak šílenci ve sportu, kterej je nejenom baví, ale živí jejich rodinu na dekády.

Pro takovej plat bych si tam nechal lámat kosti, pral se za spoluhráče a chodil do každýho souboje jako kdyby šlo o souboj v Colosseu.

Mám vzato, že právě přesně ten ochranářskej citlivej přístup k hráčům, se kterýma se jedná jako s mladou klučičí kapelou před koncertem, způsobuje tenhle přerod ze sportu na komplexní práci, ve který jde osobní zaujetí stranou a nedá se pak vštípit...

Reagovat
bourbon

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Svatej

Za mě je to ještě hrozně měkkej přístup, já bych každýmu při odchodu do autobusu jednu vlepil za ten přístup. Ze včerejška mohli mít alespoň ze sebe, když už ne z týmu, dobrej pocit maximálně Silva a Mason. Zbytek se tam ploužil jak banda líných sraček.

Jedna věc je prohrát, protože má druhej tým mnohem vyladěnější tým a lepší strategii, druhá je se nechat přejet i nasazením a neukázat alespoň gram bojovnosti. Fakt Lamparda obdivuju, že se ještě takhle krotí, chránil ty hráče příliš ldouho.

Reagovat
jk

V autobuse ať jim klidně vlepí. Ale pokud by to na další tiskovce hned vyzvonil byl by z hlupáka.

Že FF není zrovna takticky génius si myslím už delší dobu. Ale překvapuje mě, že nezvládá ty vztahy v kabině. Třeba Azpilicunt z herního hlediska asi nebude upgrade ale nechápu proč ho nevyužívá, je to kapitán. Navíc k přímočarému Odoiovi by se podle mě hodil i víc takticky.

Reagovat
Svatej

Jasně, může být... I když si myslim, že říct zas něco jinýho, klidnýho, tak nasere zas fanoušky s tím, že se nevyjádří jako chlap a pořád se schovává za nějaký fráze, ideální varianta nejspíš není. Mourinho kope do svých, Klopp huláká na soupeře, sudího a počasí, Guardiola je sarkastickej kretén, Arteta šíleně pasivní, u Oleho si ted krom nějakýho pochybnýho vyjádření nevybavim nic konkrétního.. Chci říct, že ideální chování nemá téměř nikdo z těch trenérů..

Já to popisuju nahoře v tý megadlouhý diskuzi s Pigeonem, ale takový tl;dr ohledně toho Lamparda

Dle mýho se od něj očekává něco, co by nezvládli i daleko lepší a zkušenější manažeři. Tým se za poslední 3 roky v podstatě 3x kompletně změnil (s tím, že u posledních dvou týmů byl právě Lampard) a vytvářet nějakou strategii a taktiku pro tým, když se ti v půlce práce obmění půlka personálu a ty ani nemáš nejenže přípravu, ale k dispozici ani značnou část toho novýho hráčskýho materiálu až do čtvrtýho kola, je zkrátka nesmírně těžký...

O těch vztazích v kabině se spekuluje až od včerejšího večera. Doteď naopak panovalo přesvědčení, že jeho komunikace s hráči a celkový vztahy jsou na naprosto parádní úrovni, takže se pravdu dozvíme hádám až po jeho odchodu.

Azpi zIvanovičatěl, to nejenže není upgrade, on reálně táhne tým kvalitou hrozně dolů. I přes veškerej respekt a úctu, kterej k němu fandovská základna chová, ho na hřišti nikdo vidět už nechce. Bývaly časy, kdy byl naprosto nepřekonatelnej dozadu, ale James je v současný chvíli lepší už oběma směry...

Reagovat
jk

Dvě věci. Hledají se furt nějaké výmluvy proč to nejde. A upřímně, myslím si, že ty výmluvy se hledají jen proto, že je to Lampard. A druhá věc, tomu týmu by teď prospělo tam mít nějakého lídra, jak sám říkáš hráče který to dokážou urvat spíš vůlí než skillem, takže by nějaký downgrade na bekovi snad sní nevadil, pokud by to pomohlo týmu jako celku.

Ale nejvíc si prostě furt myslím, že ti hráči moc neví co hrát a jede se teď takový pokus omyl.

Reagovat
Svatej

Tak on si ten prostor pro tohle jemný zacházení celkem vysloužil.. Si vem, že bez Hazarda tu nedovedl hrát žádnej trenér posledních 7let, dát šanci tolika mladým (nebo alespoň nějakým mladým - a že talent třeba v RLC byl ) taky nikdo.. Lamparda hodili do největších hoven od nástupu Abry a on klub podržel, tak se teď očekávalo, že se pro lecjakou věc přivře oko, když už dokázal, že určitý schopnosti má..

Tak správně nastavený palice jsou v týmu momentálně tři - Silva, Mount a Giroud. Azpi byl s nima na hřišti proti Fulhamu a krom šílenýho průseru na lajně tam člověk žádnej mentální rozdíl v hlavách hráčů neviděl.. Hlavně James byl před tím zraněním opravdu šíleně kvalitní a stála na něm a Benovi do tý doby fungující hra... To prostě odpálit trenér nemůže..

S poslední větou se dá v pohodě souhlasit. Dle mýho se Frank snaží naučit hráče nějaký 3 herní styly najednou (proto občas Werner nehraje, občas je na křídle, občas na hrotu, záloha se typologicky taky podle toho mění), ale nevypiloval pořádně aspoň jeden, od kterýho se dá odpíchnout... To je potom logicky průser..

Reagovat
jk

Tak já chápu a je logický, že od fans chelski bude mít nadstandardní podporu. Podle mě by měl dostat i podporu vedení. Mě jen přišlo vtipný jak se fakt hledaj jakékoli berličky

O Mourinhovi se třeba říká, že s hráči netrénuje taktiku. Trénuje situace, které mohou nastat. Nevím jak to má FF ale asi by se na tu taktiku měl taky vykašlat, nebo dokonce na všechny tři.

Reagovat
Svatej

Jasně že se budou hledat, je to takový vyjádření díku za dost poctivě odvedenou práci. Mě to za oči netahá, ale rozumím tomu, že z tvýho pohledu to musí vypadat legračně..

Dost možná... Ten plán se třema je spíš taková moje úvaha založená na tom, jak klub realizuje ty přestupy a očekával jsem, že by ji v kůži měl mít ten tým až během let, ale spokojil bych se i s jendím fungujícím obecným systémem.

Reagovat
Swarley

Jestli Mourinhovi ujel vlak, tak Fat Frank ani nedorazil na nástupiště

Reagovat
Talker

Tak ty vztahy v kabině a zvládá/nezvládá, to reálně nevíme... On by mohl hrát ty seniorní "lídry" kabiny jako jsou Azpi, Jorginho, Rudiger...

Jenže on je problém, že Azpi ztratil v posledních dvou letech na rychlosti brutálně - ani předtím to nebyl žádný expres, ale v současnosti je rychlostně někde na úrovni Jorginha - on musí hrát perfektně pozičně a defenzivně, protože nemá šanci jinak nic odbránit. A ve chvíli, kdy tam máš Jamese, který je rychlejší, silnější ve vzduchu, agresivnější (díky rychlosti), má skvělé centry, tak prostě nepostavíš Azpiho, který má oproti tomu "jen" zkušenosti. Tam je obrovský rozdíl v kvalitě.

Tím jsem vyřešil i Jorginha jako zástupce kapitána - pomalý ve všech ohledech, snadno presovatelný hráč. Rudiger je prý dalším "lídrem", ale na hřišti je jako zmatená slepice a rozehrávku má na úrovni Zoumy na začátku minulé sezony.

Já naopak nechápu, proč tyhle starší hráče vůbec nasazuje - celé léto se snažíme zbavit Rudigera, je na pozici pátého stopera a pak se z něj o měsíc později stane trojka. Jorginho měl taky jít a mělo se pořídit DM nebo si nechat nějakého mladého kluka tam jako backup za Kanteho. Azpi je fajn jako nějaký mentor/guru a hráč do rotace, ale osobně bych spíš než jeho nasazoval třeba Livramenta, který je typologicky podobný Jamesovi.

Podle mého byla chyba, že jsme minimálně část těch hráčů, kteří se "dožadují" minut nepustili v létě. Ať už ti tři zmínění nebo třeba Giroud, který 3 měsíce nehraje, pak si otevře hubu on, jeho agent, trenér Francie a najednou začne hrát v základu. Tam měl být Giroud pouze do rotace a měl hrát Tammy v hodně dobré formě - místo toho měsíc seděl/rotoval a pak je s podivem, že hraje prd. A stejně tak i ty nové hvězdy - všechny tři hvězdy z bundesligy (Havertz, Timo, Puli) hrají hovno celý prosinec, ale stále se je snažíme nějak sehrát do formy.

Takže na Lamparda je tlak, aby hrál nové hvězdy, aby hrál lídry, kapitána a k tomu aby ještě hrál ty hráče, kteří jsou ve formě. A on to zkombinovat prostě neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes výhry hostí

Reagovat
kolouch

To je kokot ten Allardyce..

The Premier League is investigating the transfer of Robert Snodgrass from West Ham to West Brom after Baggies boss Sam Allardyce suggested it was agreed the midfielder would not face his former club when they met.

Before the match at the London Stadium on Tuesday night, which West Ham won 2-1, Allardyce discussed the Scot's omission from his squad.

"That was an agreement between the clubs that this game he would not be allowed to play," Allardyce told BT Sport. "We could only get the deal done with that agreement."

Such an agreement may be in breach of rules and regulations set out by the Premier League in its handbook for the 2020/21 season.

Reagovat
Mastný Chobot

včera som si to všimol skôr než FA

Reagovat
Mastný Chobot

EXCLUSIVE: Arsenal and Sokratis have agreed to terminate the defender's contract. Announcement imminent.

Vamos

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom to ani nebyl váš nejhorší obránce. Ani druhý nejhorší. Ani třetí nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

Napíš tvoj rebríček pls.

Reagovat
nani92

exkluzivitka

Reagovat
Golasso

Freakin Leg End

Emery jednou říkal, že i po slepu vždycky poznal, když protihráče sejmul Papa. Mělo to prostě jiný zvuk.

Reagovat
ashburtongrove

Sokratis ofiko ukončenej kontrakt...

Thank you, Mesut se ale asi uz nedockame

Reagovat
Nikikrew

https://twitter.com/Arsenal/status/1351878497350909954

diki Papa za vsetko, bol si velmi poctivy hracik

zaujimave je ze Mesut este nic oficialne

Reagovat
smazaný uživatel

Môj obľúbený hráč, škoda ho. Pod Kloppom mal vrchol, na stopéra bol až extrémne rýchly.

Reagovat
jk

Since Klopp said Chelsea were favourites to win the title, Lampard’s team have lost more games than Liverpool, Man United, Man City, Spurs and Leicester combined.

Only Sheffield United have lost more times in the past 45 days. [ESPNUK]

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gunner14

Romano: The mission was to sell/loan out Özil, Sokratis, Saliba, Kolasinac. Now it’s time to sign the new midfielder [re Buendia: one of the options, no official bid yet

Reagovat
Busby babes

https://www.premierleague.com/news/1981126?sf242159495=1

Premier league zavadi concusion substitutions.

Reagovat
Dawon

pekne snad to nejak rozumne implementujou a nebude se to nejak ojebavat

Reagovat
Busby babes

zatim teda nepisou odkdy to zavedou. ale dve dodatecne stridani, to mi prijde ok.

Reagovat
Liveral

Charles Watts

By the summer Arsenal will have let go Sanchez, Ramsey, Ozil, Cazorla, Wilshere, Sokratis, Mustafi, Mkhitaryan and Welbeck in the past three years

Money spent on fees: £190m

Money received: £0

Business stránka věci nám jde fakt skvěle

Reagovat
Euphael

U Sancheze to neni pravda, sel za Armence plus cash

Reagovat
Busby babes

kolik jsme vam platili? tam to bylo bez penez, ne?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
diastan

další 3 bodíky

Ederson, Walker, Dias, Stones, Cancelo, Rodrigo, Gundogan, De Bruyne (C), Bernardo, Foden, Sterling

Reagovat
Svatej

Jesuse kurnaaa

Reagovat
iamek

Laird v sestavě kola

Reagovat
Coutinho10

tak zrovna ted bych uvital, kdyby to bylo na Premier Sport

Reagovat
BennDyaz

Pojdme šejky porazit, UTV!

Reagovat
smazaný uživatel

Jděte s UFC do pice

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Front hell

Myslím že ten samý názor mají fanoušci bojových sportů na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než krasobruslení nebo auto motorsport

Reagovat
OliKahn

Mistni chytraci, poradte Frankovi se sestavou na dalsi kolo. Ukazte se

Reagovat
smazaný uživatel

Poradim utratit dalsi ctvrt miliardu na prestupaku a chovat se jak rozmazleny decko a myslet si, ze to pomuze a obhajovat si to tim, ze meli rok banu ( za kterej si ale muzou taky sami samozrejme, to nespadlo z nebes) a zaroven tuhle prestupovou politiku kritizovat u ostatnich tymu, ktery to praktikujou. To vse po velice slusne sezone, odehrane s mladym tymem....do oci bijici demence a naivita. Chelsea je definice pokrytectvi a zaslouzi si kazdou prohru ktera jeste prijde. Jen houšť

Reagovat
fenixLFC

co sa stalo walkerovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Walkera, Texas Rangera zatkla v Texasu policie. Tropil v baru výtržnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Spáchal ten nejhorší zločin, svědčil proti zkorumpovaným kolegům.

Reagovat
Ligter

býval dobrým fotbalistou

Reagovat
havrys99

Psanec který loví psance, lovec lidí.... ODPADLÍK ..... tududududůůů (harmonika) <3

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Když bude pořád UFC asi těžko tam přepnout United, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Mají to v programu tam snad ho budou dodržovat

Reagovat
avicii

Písali ze ak sa ufc predĺži, na zápas united prepnu hneď ako sa skončí

Reagovat
EXoRcIsT

kkci koho zaujima dajake UFC do riti Premier Sport ma byt hlavne o PL a ne dajakych kkcinach mali to dat radsej na Digi 3

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
avicii

Ako baví ma oboje aj keď futbal ma prednosť, toto budú musieť nejak doriešiť lebo veľa ľudí naseru.. Asi rataju že časom sa aj tak väčšina eventov koná v noci

Reagovat
jk

Reagovat
fenixLFC

to by asi divaci nezlvadli ten sok ked by hned po tvrdakoch z UFC videli na vanok citliveho Bruna...

Reagovat
EXoRcIsT

ehm ehm Salah

Reagovat
fenixLFC

ehm ehm ten nehra

Reagovat
smazaný uživatel

Retardovany Premier šport si tam dá totu kokotinu UFC more koho to

zaujíma?

Reagovat
EXoRcIsT

Diasa City zavidim

Reagovat
diastan

uffffffffffffffff GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvaaaaa 10 minut chybělo, obrovská velká škoda

Reagovat
EXoRcIsT

Naco sa tam AV ako stazovala

Reagovat
stiflerovamama

ofsajd ?

Reagovat
Spikous

Tak metrový ofsajd keď sa hráč po hlavičke od spoluhráča vracal z ofsajdu a odohral Mingsovi loptu? To je akože normálne? V čase tej hlavičky bol za obranou tak meter

Reagovat
vitasrp

Úplně jasnej ofsajd, nebyl tam defensive clearance, kterej by to ofsajdový postavení zrušil, Rodri se jasně zapojil do hry a ovlivnil obránce, kterýmu při zpracování uzmul balón.

Totálně tomuhle rozhodnutí nerozumím.

Reagovat
stiflerovamama

Jedine, že by tam teda brali to, že Mings si spracoval a ešte si loptu posunul až potom ho Rodri obral. Ale teda musím priznať, že netuším ako sa to teda posudzuje lebo prišlo mi, že ho proste napádal už pri tom ako si ju posúval, nehovoriac o to, že sa mi zdá, že v kopu zápasoch sa to píska ako ofajsd.

Reagovat
Makiii

Pravdepodobne tam slo o zo, ze Mings mel balon pod kontrolou a sam sel s balonem DOZADU, kdyby sel dopredu, tak pisknout offside...

Reagovat
Busby babes

to je hodne odvaznej vyklad te situace.

Reagovat
Kinky7

Podle me to byl ofsajd ale podle vysvetleni se pry zapojil rodri do hry az po zahrani Mingse. Pravidlovy expert nejsem. Za me offside

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOL! Dejte nám ten titul rovnou po zápase, stejně bude náš!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnat VILLA!

Reagovat
mithro

VARchester City

Reagovat
mithro

a on mu da este cervenu, ze sa stazuje na jasny offside well done

Reagovat
Kinky7

Za to mu dal zlutou. Za to ze mu rekl at jde do pr. Dostal cervenou

Reagovat
mithro

PENchester City

Reagovat
smazaný uživatel

To napsal fanoušek rudé bídy? Nebýt penalt tak jste na 10. místě v lize.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

To co sa udialo na CIty je absolutne neuveritelne.

Reagovat
Firkraag

Jako tohle WTF, takovej ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

První ofsajd a ještě jim dají penaltu pěkně tlačí rozhodčí City k titulu, snad vyhrajeme a pošleme ten odpad do pice

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kinky7

Tak ta penalta byla jasná.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
VTID94

Jako za starých čias len teraz sa nadrziava dvom ZMRDOM z VARCHESTRU!!! Najskor Pogba ktorý 2 metrový kokot zakopne sám o seba a teraz toto?????????????

Reagovat
diastan

Suché triko titul je náš

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam další kousek! Teď už jen aby ruda bída večer prohrála.

Reagovat
VTID94

Sejk si zaplatí to je jasne no dúfam že sa ten zmrd pri VARe bude báť si ísť kúpiť aj rožky do obchodu...potkan

Reagovat
diastan

Offside prej

Reagovat
Taiger

Já měl City na tiketu, ale stačí si přečíst pravidla a né se tupě vysmívat

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašné jak City tlačí rozhodčí

Reagovat
VTID94

bohatší pes "mrda" nooo

Reagovat
VTID94

Ligu Majstrov si ten sejk nezaplatí

Reagovat
Taiger

Tiket

Reagovat
MCFC_8

Nechapem co sa tu riesi ofsajd...dotkol sa Mings lopty? DOTKOL! A az tak sa Rodri zapojil do hry...takze asi tolko vyhra zasluzena, neskutocne co sme dnes zahodili

Reagovat
diastan

Ještě remíza úček a všichni budou spokojeni

Reagovat
smazaný uživatel

Ne my vyhrajeme

Reagovat
stiflerovamama

No dobre, vie nikto vysvetliť prečo to nebol ofsajd ? Zachytil som niečo, že Mings mal už loptu pod kontrolou a až potom ho Rodri obral. Ale teda príde mi, že takéto situácie sa vždy pískajú ako ofsajd.

A ako teraz to ukazovali a neviem, za mňa tam jasne proste využil svoje ofsajdové postavenie.

Reagovat
Kinky7

Pokud se souper dobrovolne zapojil do hry tak rusi ofsajdove postaveni hrace. Ted to vysvetlovali na BT sport. TJ. Mings tim ze dobrovolne hlavickoval odstanil Rodriho offside

Reagovat
smazaný uživatel

Premier Sport by mohl pomalu končit s UFC, už je čas

Reagovat
smazaný uživatel

Co tak tu trapárnu sleduju, 5x 5minut s 1 minutovou pauzou mezi koly... výkop asi neuvidíme...

Reagovat
havrys99

Máte někdo video na tu ofsajdovou situaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde v dnešní době hledáte streamy na PL, já už sem z toho nějak vypadl

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
EXoRcIsT

uloz si to

Reagovat
mithro

to tam fakt bud ufc a nie futbal?

Reagovat
El Cid z City

Vyhráváme,ale výkon z druhé půle mě konečně nadzvedával ze židle. Z těch zápasů před Liverpoolem jsem čekal,že tenhle bude nejtěžší, Aston Villa fantastická venku, neprostupná obrana, nic pro nás.

Borci žrali trávu (až na Mahreze) a co je důležité, i po odchodu KDB si vytvořili několik výborných možností. Foden a B.Silva to brali na sebe. Hlavně Foden ikdyž pár věcí pokazil,tak se nenechal rozhodit a dřel dál.

Skvělej výkon Mingse,takhle mě jednou zaujal proti city Vv Dijk ještě v dresu sotonu, proč už nehraje v TOP týmu?

Reagovat
Kinky7

Fodena Silva super. Z mahreze zacinam mit koprivku proc tam neposlal Torrese?

Reagovat
El Cid z City

Nerozehranej po delší absenci, extrémně důležitej závěr.

Reagovat
buzna

Ne že by se mi pohled na ty dva polonahé borce nelíbil, ale raději bych si dal fotbal..premier sport

Reagovat
emanuel habasko

Že zrovna ty si stěžuješ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kokoti zkurveni v Premier Sport

Reagovat
mithro

krasne sa tam po sebe chalani valaju, este, ze si zato platime

Reagovat
mithro

ale ked vidim ako to tam AWB zacina, mozno to UFC este bude dobra alternativa

Reagovat
mithro

no nic, zlate UFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Mastný Chobot

na tom Premier Sport to nepôjde vôbec či ako? Boa dopiči človek si platí aby mohol PL pozerať v TV a kanál s názvom Premier Sport uprednostní UFC

Reagovat
Mastný Chobot

keby mi to UFC aspoň išlo, ale "váš operátor nevlastní práva na UFC"

Reagovat
emanuel habasko

Tvoje máti nemá práva na UFC nebo kde to sleduješ?

Reagovat
Mastný Chobot

na Premier Sport, je to tam napísané

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

cez akého operátora máš Digi?

Reagovat
Mastný Chobot

nemám zmluvu, lebo som v prenájme, ale tvári sa to ako Orange (ale asi to nebude Orange, ale nejaký ich zazmluvnený partner)

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Grahf

wtf

Reagovat
Swarley

Perfektně Pogba přenechal

Reagovat
mithro

AWB poistil, aby nahodou nebol mimo

Reagovat
smazaný uživatel

OFSSAAAAJD?????

Reagovat
diastan

Gooool

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj se nic, my to otočíme

Reagovat
jk

A tohle je jako ten hit, dva borci se po sobě plazí v kleci

Reagovat
mithro

Reagovat
emanuel habasko

Hodne stupidni. Borec si nechal vytetovat na zada svy vlastni prijmeni, to je horsi nez reklama na celo.

Reagovat
buzna

já si na jednu půlku nechal vytetovat Vánoce a druhou Velikonoce

Reagovat
mithro

a toto nebola penalta, mkay, jurgen dnes sedi vo VAR budke

Reagovat
mithro

a zlta pogbovi potom VARCHESTER UNITED

Reagovat
SunFells

Protože Pogba udělal faul na žlutou?

Reagovat
mithro

spravil no, ale k tomu oplacaniu by nedoslo, keby atkinson videl tie jasne dva fauly pred.

Reagovat
smazaný uživatel

keby no

Reagovat
SunFells

Na toho Pogbu jsem to neviděl, ale to na Freda určitě ne. Obyčejná mrdkovina od něj.

Reagovat
mithro

ukazovali opakovacku, ako nahraval na freda, tak mu tam trafil kotnik, preto isiel potom oplacat. samozrejme je to kravina, taka pogbovina.

Reagovat
SunFells

Aha, tak to jsem se soustředil na Freda, ale věřím ti

Reagovat
smazaný uživatel

Už už chtěli dát echo do mikrofonu hlavnímu rozhodčímu, ale pak se podívali na Jürgena:

https://i.ytimg.com/vi/SRiFI-n0iQ8/maxresdefault.jpg

Reagovat
SunFells

Jasné že nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Faul na Freda? Nic?

Reagovat
mithro

Jurgen a Mourek to maju pod palcom, aj ked, je to Atkinson heh

Reagovat
mithro

a este predtym aj faul na Pogbu

Reagovat
EXoRcIsT

Ako jasna penalta na Freda wtf. Fred to spravil lisiacky a hrac Fulhamu sa nachytal a VAR nic ani kontrola tej situacie nic

Reagovat
emanuel habasko

To mel ten Chiesa na krku fotak?

Reagovat
r.mrazik

To jsou komici ti rozhodčí

Reagovat
EXoRcIsT

kokoti na Digi este 5 reklami dajte chuji sprosty

Reagovat
Mastný Chobot

počkaj, keď zistíš, že je 1-0

Reagovat
EXoRcIsT

to uz viem mam stream ale radsej som nemal pozerat uvod akurat som sa nasral najprv gol a potom jasna penalta

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vitasrp

Jakej je vlastně rozdíl mezi tímhle zákrokem na Freda, kde ho Loftus celkem jasně trefil (a za mě je tohle určitě penalta), ale VAR do toho nezasahuje, oproti třeba té penaltě na Welbecka v zápase Brighton - Liverpool, kde to naopak opraveno bylo. Prostě kde je nějaká konzistence, aby člověk věděl, co sudí asi tak opraví a co ne.

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

ked to zistis, tak to sem napis

Reagovat
Busby babes

zrusit tu saskarnu. aspon si muzu rikat, ze rozhodci udelal chybu, protoze to je rychly a nevidel to poradne...

Reagovat
mul

Reagovat
smazaný uživatel

To zas nie, vylepšiť ju.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ManUnited

Kolik těch reklam tam musej nasrat?

Reagovat
Tolstobik

Martialovi stacilo 15 minut na to, aby me zacal srat zase

Reagovat
smazaný uživatel

Holt rozhodčí mají jasný úkol, dotlačit City k titulu stůj co stůj

Reagovat
ManUnited

spíš jsou ty rozhodčí špatný prostě

Reagovat
Busby babes

Reagovat
aramaki

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

EDIIIIIII!

Reagovat
mithro

tak dnes to vyzera na dobry den bruno cavani

Reagovat
Nikikrew

Taky darovany gol

Reagovat
Swarley

Cavaaaaani, super tlak

Reagovat
ManUnited

Tak to zapnuli akorát včas

Reagovat
stiflerovamama

Areola Rodák na pľac

Reagovat
Tolstobik

A co zas dnes predvadi rozhodci, to je vrchol

Reagovat
r.mrazik

Atkinson mi přijde z těch všech rozhodčích nejslabší...fakt ho nemám rád

Reagovat
iamek

Reagovat
mithro

Slabhead

Reagovat
mithro

Bruno pekne za tri body

Reagovat
ACSMan

Bruno dobře na Frydka

Reagovat
iamek

Martial a Mason solidně mimo .

Reagovat
stiflerovamama

Wan-Bissaka to je taký mladší Clyne.

Reagovat
Mastný Chobot

len drevenejší

Reagovat
EXoRcIsT

Martial uplne mimo. Ja by som tam dal Donnyho jeho styl by mohol na zatiahnuty Fulham platit

Reagovat
iamek

A Shaw zase parádní

Reagovat
Grahf

treba pridať

Reagovat
smazaný uživatel

Co je doprdele s Masonem? To je úplně jiný kluk jak minulou sezonu

Reagovat
stiflerovamama

Hlavička.

Reagovat
Makiii

Tak snazi se, jde videt, ze je na nem deka... Kazdopadne AWB mu moc nepomaha s tema prisernyma balonama, co mu kolikrat dava...

Reagovat
r.mrazik

Sophore jinx...nebo jak tomu říkají v NHL

Reagovat
Mastný Chobot

sophomore

Reagovat
r.mrazik

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Bissaka je otrasný, to je niečo strašne. Musí mu prísť nejaka konkurencia.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalot.

Reagovat
Makiii

Klasicky priserne vlaznej zacatek, kdy jsme byli po zasluze potrestani. AWB nepochopitelne nedrzel offside lajnu... Nastesti nas to zatim VZDY dokaze

pozitivne nakopnout a ty zapasy otocime, tak snad to bude dnes stejne.

Uzke hriste, nahusteny Fulham vzadu, dneska bych dal fakt sanci Donnymu, že by to nejakou svou prostrkavackou mohl pozvednout, klidne misto Masona/Martiala a poskladat to s Pogbou Fredem a Brunem.

Ten zakrok na Freda mel byt asi penalta, podle tech opakovackach...

Pokracovat v tom natlaku, co jsme zacli od toho golu a verim, ze tam padne gol. Fulham si pomerne veri, diky poslednim vysledkum, jde to videt hlavne na rozehravce, kdy se neboji kombinovat od brany i pod tlakem..

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

byl na nejakem Digi kanalu ten zacatek?

Reagovat
Mastný Chobot

neviem, ale na euroufc.cz musia strašne pičovať

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
stiflerovamama

Inak ale Fulham mi začína pripadať ako celkom zaujímavé mužstvo

Reagovat
r.mrazik

Co tam Eric dělal u toho gólu, to mi hlava nebere

Reagovat
ACSMan

Koukam ze Fulham pořád drží Gecov koncept

Reagovat
r.mrazik

Brunovi to poslední dobou přestalo lepit...sakra

Reagovat
Grahf

tyvole bruno

Reagovat
jk

Jinak teda Baily fakt skvěle čte hru. To byl teď snad čtvrtý míč který získal díky svému agresivnímu vystoupení.

Reagovat
r.mrazik

Škoda, že to nepotvrdil u toho gólu no

Reagovat
Tolstobik

ale tak to se stane...

Reagovat
r.mrazik

Jj. Stane se...ale nemělo by

Reagovat
jk

Neviděl jsem. Měl jsem místo toho dva spocené týpky v kleci...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Tolstobik

Bailly je vynikajici stoper - kdyz je zdravy

Reagovat
pingla

pogbáááá

Reagovat
Mastný Chobot

uff Pogba dokonalosť

Reagovat
mithro

Moze byt

Reagovat
r.mrazik

Za střely mimo vápno

Reagovat
mithro

2015 - Paul Pogba has scored a league goal from outside the penalty area with his left foot for the first time since January 2015 for Juventus vs Chievo in Serie A. Corker.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Tolstobik

Pogbaaaaaa....tenhle Pogba mi bude chybet

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbička formička!! Král musí zůstat

Reagovat
Swarley

Pogbiiiiiič

Reagovat
Busby babes

Pogba je ted uzasnej!!!

Reagovat
mithro

omg to ako chytil

Reagovat
Swarley

Mohlo být hotovo, škoda

Reagovat
mithro

dal to dost blizko k nemu no, opakovacka to rozluskla. skoda.

Reagovat
Swarley

Ale i tak, pěkný zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď mancs z pochopiteľných dôvodom ako tímu neprajem, za Pogbu osobne som rád, pretože je často zbytočne hejtovaný. Kvalitný hráč proste.

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem za nej taky rad, je to prumerak, i kdyz dal peknej gol, takovej zabavnejsi rabiot, at si tam zustane

Reagovat
cr7sux

pogboom

Reagovat
r.mrazik

A cavani je zvíře..jak jsem ho nikdy nemusel, tak klobouček

Reagovat
Tolstobik

Pan utocnik proste - strasnej rozdil kdyz hraje na hrotu on misto Martiala

Reagovat
r.mrazik

Je to cítit...pohybem i tím jak pomáhá ostatním

Škoda že Martial je celkem lenoch

Reagovat
Tolstobik

celkem? me tou laxnosti tuto sezonu maximalne vytaci + jeste spali co se da....

Reagovat
r.mrazik

Nebo úplný tragéd..takže celkem

Reagovat
Tolstobik

okok

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z obľúbených hráčov.

Reagovat
mul

Reagovat
Grahf

pekne trafené

Reagovat
ACSMan

Delejte podepište toho pogbu je neskutečnej, nechápu že jsem ho už posílal pryč ne sranda, kdyby hrál takhle furt tak je to samozřejmě něco jiného ale nevěřím že by mu to vydrželo

Reagovat
Mastný Chobot

za chvíľu začne robiť tie klasické pičovinky svoje, čo vždy začne robiť, keď sa mu darí... Škoda, keby mal normálnu hlavu, tak to je top top hráč.

Reagovat
Tolstobik

jj, Pogbovi chybi normalni hlava a normalni agent

Reagovat
bbbauch

Reagovat
SunFells

Po podpise se zase vrátí ke své klasice

Reagovat
r.mrazik

Střídej kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje nějaký logický vysvětlení proč nestřídá v 60. minutě někdy? Na toho Martiala se nedá dívat...Posadil bych ho na 3-4 zápasy ať se probere

Reagovat
mithro

dostali sa do vedenia moc skoro, zase dovolenka a pohoda

Reagovat
pingla

potřebuješ gola, protože pošleš dolu Cavaleira a pošleš místo něj Kamaru

Reagovat
mithro

ta obrana, to je taky chaos

Reagovat
r.mrazik

Ole je střídající tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si to děláme zas tak složité?

Reagovat
Grahf

awb dribling jak koň so zlomenou nohou

Reagovat
ACSMan

Takovej kříženec mezi Lil Waynem, Andy Carollem a Eddiem z tekkena

Reagovat
Mato178178

to uplne sedi

Reagovat
Remt

Lil Wayna v něm naprosto vidím

Reagovat
mithro

oni daju 2. gol a uplne prestanu rozmyslat. ale uplne komplet a vsetci.

Reagovat
EXoRcIsT

Kazdy bozi zapas je to ako cez kopirak. Dostaneme gol. Potom to otocime a prestaneme hrat. Niekedy sa nam to podari udrzat alebo dostaneme vyrovnavajuci gol po nejakej kkckej chybe.

Reagovat
mithro

lol, to by bol paradny zaver ten vlastny gol

Reagovat
Grahf

jak my si tie závery vieme vždy skomplikovať

Reagovat
fff

Dnes by som mozno uvital, ak by sme dali na stopera Matipa s Phillipsom alebo Williamsom a Fabinha dali spat do zalohy s Thiagom a Hendom.

Teraz nas caka vcelku tazky zreb a toto je mozno na isty posledny taky papierovo lahsi zapas, na ktorom by sme mali sancu sa chytit.

Kvalita tam je, skratka nie je forma, netreba z toho robit tragediu.

Reagovat
smazaný uživatel

a cez víkend Fabinho oddych.

Reagovat
ManUnited

Dneska by Dyche mohl namíchat pořádnej nepropustnej beton

Reagovat
Pigeon

V zápasu Burnley je možné úplně všechno. Vůbec bych se ztrátě Liverpoolu nedivil

Reagovat
Busby babes

ale az dostanou bura, tak se divit taky nebudu.

Reagovat
Pigeon

Ano, já řekl A, tys řekl B.

Nedivil bych se, kdyby Reds body ztratili, ale je pravda, že i při výsledku 4:0 jak píše dole iamek, by se nebylo co divit. To je hra Burnley

Reagovat
iamek

Dostanou 4:0 minimálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ak to nebudú tri body, budeme bojovať skôr o top4 ako o titul...

Reagovat
oli9

dneska už musíme 3 remizy a 1 prohra z posledních 4 zapasů nám to hezky dosralo..Ale věřím že ten tým má sílu zápasů je ještě moc

Reagovat
smazaný uživatel

Silu na TOP4 máme. Na titul je to otázne, nevráti sa VVD nejak zázračne vo februári či v marci? Potrebujeme Fabinha (aspoň v niektorých zápasoch) v zálohe.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.thisisanfield.com/2021/01/he-doesnt-really-play-the-way-liverpool-play-hamann-barnes-criticise-thiago-after-6-games/

Vraj sa Thiago nehodí do LFC a spomaľuje hru, povedali Barnes a Hamann . Je fakt, že aj podľa mňa by sa nám viac hodil zdravý Keita ako Thiago, preto som chcel Aourara (či ako sa píše), aj keď Thiago sa určite hodí do určitých typov zápasov a situácií, no radšej by som bral priamočiareho a kreatívneho CM.

Reagovat
Pijanista

i wc jako thiago se musí přizpůsobit hře, fabinhovi to trvalo 3/4 roku, keita se podle mě ani pořádně nenašel a nenajde. To radši thiago s jednou nohou než keita. Hlavně at mu zdraví vydrží..

Reagovat
Hai

To asi kluci jeste nevideli hrat Giniho

Reagovat
smazaný uživatel

To jo .

Reagovat
Luc-Luc

ja ne, vetsina tymum hraje proti nam hodne z obrany, hrac jako Thiago se hodi velmi na takove soupere, pokud jsme 60-70% casu na balonu...Kloppo vi co dela a pokud vydrzi Thiago zdravej, tak to bude bestie u nas

Reagovat
smazaný uživatel

Však jasné, netvrdím, že sa taký hráč v kádri vôbec nehodí, aj keď si myslím, že na náš štýl sa hodia viac iní, na druhú stranu, Thiago je tak inteligentný hráč, že dokáže prispôsobiť svoju hru.

Hlavne v rýchlych prechodoch a protiútokoch by mal menej držať loptu, proste aby nebrzdil hru. To, že sme na lopte môže znamenať, že hráme hádzanú bez reálnych šancí, takže v tom by som veľkú výhodu nevidel. Musí dávať hlavne loptu rýchlo od nohy. Oproti Ginimu je určite lepší, ktorý tiež niekedy zbytočne drží loptu, Thiago je oproti nemu kreatívnejší, len škoda, že je IP.

Reagovat
ondris

Práve z trojice Thiago, Gini, Keita púšťa loptu od nohy najskôr Thiago. Veď ten nachádza z prvej také uličky, že

Reagovat
smazaný uživatel

Keď je blízko vápna súpera, tak áno, ale loptu treba dávať rýchlo aj z hĺbky poľa, a nie hrať dlhotrvajúci build-up na spôsob tiki-taka alá Barca, na to nemáme hráčov a ani štýl.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Patrik, ako sa máš.

Reagovat
martin.b

Dnes bych si na ty dvě zvířata v útoku představoval v obraně Matipa s Philipsem, do zálohy Hendo, Fabinho Thiago a Wijnalduma na falešnou devítku ať si Bobby posedí, jeho přínos je nula nula nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum je na false9 slabý, to skôr Minamino.

Reagovat
Pijanista

Bobby je na tom špatně, potřebuje nutně dat dneska gola. Bohužel i s jeho formou je nejlepší než co aktuálně máme.

Reagovat
Luc-Luc

Firmino musi hrat, aby se dostal do formy, nechal bych odpocinout Fabinha, at se nahodou nezrani

Reagovat
Benzema

Do formy sa už dostáva druhu sezónu a je to horšie a horšie. Nedáva góly a jeho prínos pre hru je čoraz menší. Mám Bobbyho rad, ale do formy spred dvoch rokov sa už nedostane

Reagovat
martin.b

Důvodem je podle mě zejména výrazně změněnej styl hry. Jak kdosi na twitteru zmiňoval, máme 2 nejvyšší % držení míče v top5 lig, to bylo před 3 lety, kdy byl firmino v nej formě, s naší netechnickou zálohou nemyslitelný. Hra se odvíjela od krajních beků a zaloha plnila spíš defenzivní věci. Firmino najednou musí pracovat mnohem víc jak klasickej hrot ve vápně, svádět souboje, hrát víc ve stoje než operovat na větším prostoru atd a to mu očividně není po chuti nebo na to prostě nemá vlastnosti.

Reagovat
Luc-Luc

jj, muze byt, takhle na balonu jak posledni dobou si nevzpominam, ze bysme hravali, po zisku balonu to slo rychle dopredu na par doteku, nejlip rovnou od stopera dlouhou prihravkou na kridla, ted si to susnime mezi zaloznikama, sice mame balon vic pod kontrolou, ale v konecnym dusledku to je k nicemu, protoze, kdyz tam neni Thiago, tak tam ani neni hrac, co dokaze neco vymyslet...Firmino je malo klinickej pred branou, chtelo by to nejakeho utocnika typu Zlatana nebo Aguera, co dokaze davat branky z kazde pozice

Reagovat
martin.b

Nemám iluze a ani bych vlastně nechtěl, aby přišel někdo na styl takových hráčů, třebaže to United s Cavanim docela vychází. Rád bych u nás viděl někoho mladýho, kdo postupně bude zapadat do systému. Plácnu Watkinse, super silovej borec do soubojů se slušným zakončením, bohužel sotva přestoupil a Villans by ho pustili leda za raketu.

Reagovat
Benzema

Lenže tu nejde len o jeho zakončenie. On ma problém prihrať presne na dva metre. Počet získaných a odobratých lôpt ma v priemere o vyše 50% menej, ako predchádzajúcu sezónu.

Reagovat
oli9

Hlavně to chce dát první gol a lepší by bylo rychlý první gol aby ti ukurvenci museli začít taky hrát

Reagovat
martin.b

Jojo to přesně fungovalo proti WBA....

Reagovat
havrys99

Sala už dva roky

Reagovat
SunFells

Neví někdo jak to dopadlo mezi Cardiffem a Nantes s penězi za něj?

Reagovat
Serg!o

Cardiff musel zaplatit pět mega.

Reagovat
Coutinho10

konečně stoper

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Fabinho, Matip, Robertson, Thiago, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain, Shaqiri, Mane, Origi.

Subs: Kelleher, Milner, Firmino, Salah, Jones, Minamino, Tsimikas, Phillips, N. Williams.

Reagovat
Kixi Syhimour

hezká

Reagovat
REPLIKATOR

konečně bez Firmina a navíc i bez Salaha

Reagovat
iamek

Reagovat
Kixi Syhimour

holt co naděláš, každopádně stále si myslím, že to nebyl ašpatná volba sestavy

Reagovat
masina_LFC

uff, je to bieda... keď si predstavím zúfalosť Oxa a Origiho, tak to vidím na ďalšie 0:0

Reagovat
oli9

Vždyť jste tu všichni volali po změně...

Reagovat
avicii

som zvedavy, trosku to pomenit sa uz asi ziadalo..

Reagovat
Coutinho10

chce to trošku nakopnout

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte mohol byť Fabs v zálohe a v základe dvaja stopéri a bolo by to dokonalé.

Reagovat
iamek

Reagovat
cubazi

Reagovat
oli9

Překvapivá sestava ale chce to něco dělat no.. Pak Salah vleti druhý poločas do unavené obrany

Reagovat
martin.b

Ti se zas tak neunaví pokud budou zalezlí na své půlce - což nejspíš budou díky Thiagovi.

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Až na Origiho celkem spokojenost.

Reagovat
Setwo

Pope zdržuje už od 5 minúty

Reagovat
pingla

ani ne pul hodina a Kloppinho uz se vzteka na sudiho

Reagovat
martin.b

Nehraje Chelsea ? To je strašnej fotbal bez zápalu..jen s rozdílem, že Burnley sem přijelo zkusit odkopat remizu a vyloženě se taky nesnaží. Chápu, že hrát furt dokola každý 3 dny a ještě v tichu moc nemotivuje, ale mohlo by motivovat to, že nám reálně pomalu utíká top 4 tímto přístupem.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Kixi Syhimour

Už aby zakázali to hlavičkování, jinak nikdy nepřestaneme centrovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Divocaku

Reagovat
ondris

Ako na čo to chce mieriť do šibenice

Reagovat
Coutinho10

prehnal to s razanci

Reagovat
REPLIKATOR

Origi

Reagovat
Kixi Syhimour

to byl přímák

Reagovat
avicii

To je zmar v zakončení

Reagovat
REPLIKATOR

Arnold

Reagovat
REPLIKATOR

Za co mu dal žlutou jako

Reagovat
Registrujisejenproto

oni prostě několik posledních zápasů nestřílí, když můžou, hlavně Mané

Reagovat
stiflerovamama

Mané teda na to aký to bol priemočiarý hráč, teraz všetko zbrzduje, zasekáva, nie je schopny spraviť súboj 1 na 1.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

to je prostě dobrá pozice ve vápně a oni stejně budou centrovat

Reagovat
masina_LFC

strašná zúfalosť v ofenzíve zas musíme len dúfať, že sa to zlomí

Reagovat
stiflerovamama

Ach, tak príde mi z toho trochu väčšia energia, ale stále je to proste obrovsky za očakávaniami. Príde mi to stále také neucelené, rozhádzané, na náhodu a Divock teda podčiarkol tú našu momentálnu neschopnosť v ofenzíve. Nemám z toho boh vie aký pocit

Trent, Ox veľmi zlí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Alespoň teda máme nějaké střely na branku, nicméně energie je až na výjimky v záporných hodnotách. Origi musí tohle dávat, Arnold je prostě tragický tuto sezónu.

Reagovat
Kixi Syhimour

McNeil krásně

Reagovat
stiflerovamama

Neviem si predstaviť, že ešte niekedy dáme gól.

Reagovat
Registrujisejenproto

Pope je fakt třída.. nechapu jak muže být před nim v repre ten dřevák z Evertonu

Reagovat
jk

Reagovat
mul

Reagovat
Kixi Syhimour

Sice teda ofsajd, ale Alisson fantastická reakce

Reagovat
pingla

Burnley velmi slušný výkon na jejich poměry, Liverpool klasicky possesion, pořádně nic víc

Reagovat
stiflerovamama

Z nich sa regulérne stali tragédi

Reagovat
Luc-Luc

jaktoze tyhle ruce uz nejsou penalty ?

Reagovat
Luc-Luc

jdeme si zkusene pro bod

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt stupídne pravidlo nepískať offside hneď

Reagovat
Ligter

Dyche asi fakt podepsal smlouvu s ďáblem, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

game over

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
kolouch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
redyyz

Reagovat
Registrujisejenproto

KUPTE DVA STOPERY

Reagovat
pingla

baaaaarnes typico, prohrat doma s Burnley s jejich formou

Reagovat
avicii

Fakt neskutočne aká deka na nas padla, muzstvo ktoré bavilo svojou ofenzivou nevie dať gól nikomu momentálne

Reagovat
smazaný uživatel

MU to ma letos koupeny.

Reagovat
EXoRcIsT

akoze mame kupenych utocnikov liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Penalty. A to i proti konkurenčním týmům. Na opačné straně byla ruka. Penalta se nepískala. Jste prostě protlaci.

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

ze by vykradli Anfield zrovna Burnley?

Reagovat
Luc-Luc

null and void

Reagovat
Melda

Tě to vzadu určitě zavřou.

Reagovat
Spejbl
Reagovat
mickey mouse

Reagovat
martin.b

Za tu zoufalost si nic jinýho nezasloužíme. Ale moc nechápu tu penaltu. Hráč vystřelí, míč letí do autu, po střele drbne nohou o tělo golmana a spadne. Tohle je jako fakt zmaření šance ? Řeší se furt výklad ruky ale že ten míč už nemohl stihnout je ok.

Reagovat
jk

Nebudu to obhajovat, ale těhle penalt je hafo. Hráč si to překopne někam kde to nemůže stihnout a po kontaktu s hráčem spadne. Bum, pentle. Jestli to mohl stihnout nebo ne nikdo neřeší...

Reagovat
stiflerovamama

Úplne rovnaká situácia ako keď tam Mané ohrozil 30ty rad na Kop a potom ho tam skosil hráč Burnley.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
REPLIKATOR

Klopp, vzpamatuj se

Reagovat
CHONG

Snad Kloppa brzo vyhodí

Reagovat
Gazdo

Ked Zizou zostane tam kde je tak ok

Reagovat
El Cid z City

Tyhle penalty je třeba z fotbalu vymýtit, to je hnus.

Reagovat
stiflerovamama

Tak toto je pád na úplné dno. My sme momentálne na úrovni Arsenalu na začiatku sezóny. Tí hráči netušia čo majú hrať. Útočná trojka netuší čo má robit pred 16 kou. Salah, Mane, Firmino tragickí, z nich sa stali regulérne tragédi, oni nedokážu absolútné nič urobit, nič do piče. Firmino bol pri lopte jeden krát ako nastúpil. Mané odjebaný celý zápas, žiadna snaha od neho niečo zmeniť. Ich by by do piče ubránil momentálne hocijaký nímand, a ani by sa nezapotil.

No mne je normálne do plaču, 4 zápasy nie sme schopní dať ani gól. Hnus, otras ... Takto nedáme ani top 4.

Reagovat
vitasrp

TOP 4 dáte určitě, to bych se nebál. Byť tohle je fakt neuvěřitelná krize od těch hráčů vepředu, tenhle zápas byste loni se stejným průběhem a stejnýma šancema vyhráli 4:0.

Kolik toho teď ti vaši hráči v ofenzivě špatně vyřeší, to fakt čumím. Vy máte šance (i když ne třeba vyložený), dostáváte se do dobrých pozic, ale jak to pak vyřešíte, nad tím zůstává rozum stát.

Reagovat
gazza62

A tyhle kluby si kurva chtějí založit super ligu?!!Real prohrál ostudně v poháru, Bayern také, Man .Utd .vyřídil v CHL Lipsko atd . atd. .Z Liverpoolu dělali nejlepší mužstvo světa a přijelo na Anfield Atlético a v pohodě je vyklepli.Jenom prachy jinak hráči i s ubrečeným Němcem pouze průměr.Jasně založte si super ligu ,aby jste již nemuseli zažívat další ostudy .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele