Premier League - preview 17. kola

19.12.2015, 08:31, aktualizováno 21.12.2015, 09:02
Previews
Šlágrem mezi Arsenalem a Manchesterem City bude zakončeno 17. kolo anglické Premier League. Domácí jsou zatím na druhém místě s pětibodovým mankem na vedoucí Leicester, Citizens jsou na tom o jeden bod a jednu příčku hůře...
Arsenal FC - Manchester City  (pondělí 21:00)
V Anglii poslední týdny a měsíce vládne hbitá liška z Leicesteru, přesto se oči všech fanoušků upírají na pondělní šlágr, který by mohl napovědět o tom, kdo z gigantů bude Foxes nejrychleji stíhat v cestě do cíle. Druhý Arsenal přivítá třetí Manchester City, přičemž mezi oběma celky je pouze bodový rozestup. Vzájemný zápas navíc nabízí atraktivní podívanou v ohledu na předchozí setkání.

Nesmírně zajímavé duely byly v minulosti k vidění především v Manchesteru. Letos v lednu na Etihad Stadium překvapivě Arsenal vyhrál 2:0, k čemuž mu pomohl velmi defenzivní výkon. Před dvěma lety zase obrany obě mužstva zapomněla v šatně a diváci byli svědky devítigólové přestřelky s výsledkem 6:3 pro domácí.

Hra defenzivy dnes trápí především Manchester City, který za poslední měsíc předvedl několik výkonů, nad kterými kdekdo kroutil hlavou. Začalo to šíleným představením v domácím utkání s Liverpoolem, které Citizens odnesli čtyřmi inkasovanými góly. Velké trápení to bylo i v zápase na hřišti Stoke, kdy shořel především střed pole Pellegriniho týmu.

Čisté konto je pro Manchester City každopádně velkým počinem, jehož se z posledních šesti zápasů dočkali jedinkrát - v zápase se zoufalou Aston Villou. Alfou a omegou obrany Citizens je rozhodně Vincent Kompany; s ním v sestavě dostali z 8 zápasů jen jeden gól, zatímco ve stejném množství utkání bez něj hned šestnáct.

Belgický stoper nebude hrát ani dnes, protože je pořád zraněný. Stejně je na tom i další obránce Pablo Zabaleta a záložník Samir Nasri. To marodka Arsenalu skýtá mnohem větší počet jmen. Vedle Tomáše Rosického je to třeba Jack Wilshere, Santi Cazorla, Mikel Arteta, Francis Coquelin nebo Danny Welbeck. Velký otazník visí i nad Alexisem Sánhezem.

Velká kolika záložní řady nicméně nemusí Arséna Wengera zas až tak trápit, protože v jeho srdci začal opět nastupovat Aaron Ramsey, který poslední dvě kola zahrál parádně. Byl tak s Mesutem Özilem hlavní postavou při vítězstvích Gunners se Sunderlandem i na hřišti Aston Villy. Pomohl tak Londýňanům odpovědět na zpackaný listopad, během něhož získali jen dva body.

Arsenalu se každopádně začalo opět dařit, na čemž má velký podíl i český gólman Petr Čech. Ten minulý týden vyrovnal rekord Davida Jamese v počtu čistých kont, jichž má na kontě už 169. Pokud se mu podaří vychytat i Agüera a spol., stane na vrcholu prestižní statistiky už osamocen.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Flamini, Ramsey - Walcott, Özil, Campbell - Giroud
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Otamendi, Mangala, Kolarov - Touré, Fernandinho - De Bruyne, Silva, Sterling - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.50 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Liverpool FC  (neděle 14:30)
Na Vicarage Road panuje skvostná atmosféra, díky posledním týdnům překračuje Watford své stíny z předchozích let v Premier League a jistě si věří na další překážku v podobě Liverpoolu, se kterým už pětkrát v řadě prohrál.

Nemilou bilanci navíc doplňuje čtyřmi zápasy bez vstřelené branky. Naposledy přitom zvítězil v roce 1999 na Anfield Road, kde domácí nastoupili v základní sestavě i se Šmicerem a Bergerem, na vlastní hřišti pak čekají už od poloviny osmdesátých let. Tehdy se prosadil i John Barnes, jenž půlrok poté přestoupil právě k Reds vedených Kennym Dalglishem, u kterých strávil vydařených deset let, než si ho stejný manažer vybral i do Newcastlu.

Teď se ale ve Watfordu jede na vítězné vlně, čtyři úspěchy v řadě mezi elitou slavili naposledy před osmadvaceti lety, Odion Ighalo se stal prvním hráčem týmu, který v Premier League nasázel dvouciferný počet gólů a dopomohl tak k tomu, aby se Hornets stali jedenáctým nováčkem, který má po šestnácti kolech více jak 24 bodů, všichni předešlí se následně v lize udrželi. Velkou měrou se na úspěších zasluhuje i Huerelho Gomes, ten udržel již sedmkrát čisté konto.

A co Reds? Jürgen Klopp získal zatím dvanáct bodů, stejně jako za prvních osm kol jeho předchůdce, a tak se zdá, že důležitější roli hraje v současnosti Phillipe Coutinho. Ve třech zápasech bez něj vstřelili jen dva góly, když nastoupí vyšplhá se průměr za utkání na dvojnásobek. A útočná potence je pro tým letos nadměrně důležitá, vždyť po skvělém začátku nedostali v dalších třinácti zápasech gól jen dvakrát. Po prohře v Newcastlu navíc přišla vymodlená remíza s West Bromwichem až v šesté minutě nastaveného času.

Chtěl bych, aby hrál každý, koho tu mám. Tým pracoval velmi dobře v této sezóně a nebylo snadné provést mnoho změn. Hráči jako Ibarbo, Diamanti a Holebas jsou připraveni nastoupit. Je nemožné, aby v dalších čtyřech zápasech neměnil sestavu," vyhlíží náročný program Flores. "Nejsou žádným velkým překvapením, mají dobré hráče a dobrý plán. Hrají výtečně a mají skvělé útočníky, kteří dokážou myslet rychle. Ale my jim tam nejedeme zatleskat," pronesl ke svému nejbližšímu soupeři Klopp.

Ten se kromě Milnera a Sturridge bude muset obejít i bez Dejana Lovrena, kterého v posledním zápase hrozivě trefil Gardner do kolene. Naopak v domácím výběru by se po zranění lýtka mohli opět objevit Behrami s Prodlem.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Cathcart, Britos, Aké, Watson, Capoué, Abdi, Deeney, Jurado, Ighalo
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Škrtel, Sakho, Moreno, Henderson, Can, Lucas, Firmino, Benteke, Coutinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.50 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Swansea City - West Ham United  (neděle 17:00)
Kdo v neděli na Liberty Stadium neuspěje, bude na vítězství čekat dva měsíce. 24. října se totiž zrodily poslední oslavy Swansea i West Hamu, který je na tom stále o něco lépe a na rozdíl od svého hostitele poslední tři kola zároveň neprohrál.

Kladiváři se po výhře nad Chelsea dostali na třetí místo, následovala však prohra u nováčka z Watfordu a mezi čtyři remízy se vklínil už pouze debakl na hřišti Tottenhamu. Solidně tak z posledních týdnů vychází jen defenzíva, která v předešlých dvou týdnech dokázala udržet všechny útoky soupeře, právě ofenzíva londýnského celku se však v prosinci ještě neprosadila.

Svou úlohu favorita budou chtít potvrdit i díky lepším výsledkům z výjezdů, víc bodů ze hřiště soupeře si totiž odvezla pouze vedoucí dvojice celé ligy. Nicméně na půdě Swansea vyhráli ještě v dobách, kdy se hrálo na Vetch Fieldu, z Liberty Stadium si od roku 2012 odvezli dva body za tři návštěvy. Hráči Swansea tu hned na první pokus zápas jasně ovládli, bylo to ale také naposledy, co se jim něco takového ve vzájemných střetnutích povedlo.

Teď se navíc při čekaní na nového manažera, kterým by se měl stát Marco Bielsa, stále trápí. Deset zápasů bez čistého konta doplňuje druhý nejhorší zápis u střelců, není se tak co divit, že vítězství ve Villa Parku je tak jediným z dvanácti kol. Na vlastním trávníku čekají Swans na úspěch od srpna, kdy otočili vývoj zápasu s Manchesterem United. Podobný úspěch pak mohli zopakovat i se City, když už bez vedení Garrym Monkem dokázaly v poslední minutě řádné hrací doby vyrovnat, v nastavení se ovšem znovu o body připravily v pondělí to tak může být už měsíc, během kterého nezískají jediný bod.

Ve zřejmě posledním účinkování jako dočasný manažer nemusí Alan Curtis řešit žádná nová zranění, naopak Jonjo Shelvey by se snad už mohl vrátit na hřiště. Poraněná třísla by mohla ze hry hostů vyřadit Andyho Carrolla, šikovný tvůrce Manuel Lanzini si pak zřejmě zahraje až dva dny po Vánocích.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Fernández, Williams, Taylor, Ki, Britton, Corck, Ayew, Gomis, Sigurdsson
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Tomkins, Collins, Ogbonna, Cresswell, Kouyaté, Song, Noble, Antonio, Valencia, Zárate
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Chelsea FC - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Jednoznačně nejprobíranějším tématem tohoto týdne ve fotbalovém světě je konec Josého Mourinha na lavičce Chelsea. Premier League však pokračuje a hráči ze Stamford Bridge tak bez trenéra přivítají na svém stadionu Sunderland, tedy předposlední tým tabulky, který se však v případě plného bodového zisku na svého soupeře v tabulce dotáhne.

Přivést tři body ze Stamford Bridge, to se dříve jen tak někomu nepoštěstilo. Právě pod Mourinhem Blues do začátku této hrozivé sezóny prohráli doma během bezmála stovky zápasů v lize jen jednou, přičemž v právě probíhajícím ročníku to stihli již čtyřikrát. I tato bilance byla jedním z důvodů, proč je Special One bez práce. Abramovićův pohár trpělivosti přetekl po prohře s Leicesterem.

Jedním z posledních hráčů v současném kádru, který pamatuje obě Mourinhova působení na jihozápadě Londýna, je obránce John Terry. Ačkoliv i on se kvůli neuspokojivým výkonům ocitl několikrát na lavičce náhradníků, z odchodu svého oblíbeného kouče byl hodně rozladěný. "Smutný, velmi smutný den. Říct jen ‚díky‘ nestačí. Budeš nám chybět. Ten nejlepší, s kým jsem kdy pracoval. Máme spolu neuvěřitelné vzpomínky," vzkázal kontroverznímu manažerovi pětatřicetiletý kapitán.

Chelsea do sobotního utkání povede dvojice asistentů Steve Holland a Eddie Newton a proslýchá se, že na tribuně již bude sedět Guus Hiddink, který by měl dle spekulací britských médií londýnský klub v nejbližší době převzít a koučovat jej do konce sezóny. Newton s Hollandem mají k dispozici téměř kompletní sestavu, nejisté je pouze nasazení Edena Hazarda.

Změnu na trenérském postu v letošním ročníku pocítil i Sunderland. Nový kormidelník Sam Allardyce zatím prožívá výsledky jako na houpačce a i v o tomto víkendu bude postrádat záložníky Cattermolea s Larssonem. Určité zdravotní problémy pak měl v týdnu i Sebastian Coates (chřipka), proto se dá jeho start označit jako nejistý.

Někdejší lodivod West Hamu úplně neví, co má od následujícího zápasu očekávat. "Nejsem si jistý, zda nám současné okolnosti pomohou, nebo ne. Každý očekává, že po odvolání manažera nastane nějaká reakce, ovšem ne vždy musí přijít. Každopádně by bylo fair říci, že bychom v případě našeho vítězství dostali Chelsea pod obrovský tlak," myslí si Allardyce.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Zouma, Cahill, Azpilicueta - Matić, Ramires - Willian, Oscar, Hazard (Pedro) - Costa
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Coates, Kaboul, O'Shea - Yedlin, M'Vila, Toivonen, Van Aanholt - Johnson, Fletcher, Watmore
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.50 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Everton FC - Leicester City  (sobota 16:00)
Nejpříjemnější fotbalové překvapení letošního podzimu přijede na půdu jednoho ze svých nejneoblíbenějších soupeřů. Everton naposledy prohrál v říjnu, jeho výsledky jsou ale, eufemisticky řečeno, nevyrovnané.

Šest gólů v síti Sunderlandu, čtyři Aston Villy, tři v Bournemouthu. Právě konec zápasu na hřišti nováčka ale Everton nezvládl, remizoval a stejně, střelecky už ne tak úspěšně, si body dělil i doma s Crystal Palace či na půdě Norwiche. Hvězdou osmi zápasů bez prohry je Romelu Lukaku, mladý sniper se stal vůbec prvním hráčem liverpoolského celku, který dokázal skórovat v šesti kolech za sebou. Trefil se i v Middlesborough v rámci ligového poháru a se sedmi zápasy se zásahem v řadě nechal vzpomenout na Boba Latchforda a jeho sérii z roku 1975.

Od vzniku Premier Leauge se oba celky potkaly osmnáckrát a pouze v pěti případech se body nedělily. Naposledy si vítězství připsal Everton, a to bez jednoho dne před dvanácti lety. K obratu z 1:2 tehdy zavelel dvacet minut před koncem Wayne Rooney. Ani ne před týdnem se "slavilo" jubileum poslední krádeže Lišek na Goodison Park, ta se stala před třiceti lety.

Ty se ale nyní pokusí prodloužit svou dlouhou sérii výjezdů bez prohry. Když 21. března prohrály na hřišti Tottenhamu přestřelku 3:4, málokdo si pomyslel, že ještě těsně před Vánoci se bude tento zápas držet jako ten poslední bez zisku na půdě soupeře. Jedním ze zřejmých důvodů, i díky Vardyho příběhu, je fakt, že jsou doposud jediným týmem, který skóroval v každém utkání, všech 34 branek přitom dali po střele ve vápně. Hned u osmnácti z nich byl přitom stále více zářící Riyad Mahrez, takovým číslem se nemůže pochlubit žádný jiný hráč ligy.

Jemu by v dalším počínaní měl bránit i John Stones, který si odnesl zranění z minulého zápasu, až před utkáním se rozhodne, jestli bude smět do hry zasáhnout také James McCarthy. V dresu hostů si kvůli zranění nezahraje Jeffrey Schlupp, Danny Drinkwater a Ritchie de Laet, Robert Huth si pak odypká trest za pět žlutých karet.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Funes Mori, Baines, Barry, McCarthy, Deulofeu, Barkley, Koné, Lukaku
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Benalouane, Fuchs, Mahrez, King, Kanté, Albrighton, Okazaki, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.75 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Norwich City  (sobota 16:00)
Psal se pátý duben 1993 a Norwich zrovna ke konci sezony seděl na druhé příčce, o dva body před Manchesterem United, jeho tehdejším soupeřem. Canaries v tu chvíli v podstatě psali příběh letošního Leicesteru a teprve ona prohra 1:3 s Red Devils je prakticky zbavila šancí na titul...

Sir Alex Ferguson tenkrát riskantně postavil trojlístek křídelníků a přiměl svůj tým k položení základů pozdějších úspěšných United, kteří dovedli umění protiútoku k naprosté dokonalosti. Ďáblové tehdy zničili Norwich svou rychlostí a vychytralostí, nakonec urvali první titul po 26 letech a zbytek už je legenda.

Jak moc se United 90. let lišili od těch letošních! Louis Van Gaal a jeho svěřenci jsou v těchto okamžicích zpravidla ostře kritizováni, přičemž jejich sterilnímu hernímu stylu se už posměšně začalo přezdívat "tiki-takanaccio" v narážce na bezúčelné držení míče a defenzivní orientaci. Manchester se na druhou stranu může pochlubit nejméně propustnou defenzívou v lize a pouze jediným inkasovaným gólem před domácím publikem, takže to přese všechnu kritiku není až tak zlé.

Co se Norwiche týče, Sir Alex Ferguson pro něho měl vždy jenom slova obdivu. Pochvaloval si, nakolik osvěžující býval jeho přístup k zápasů na Old Trafford, a také s ním relativně často ztrácel body - ať už to byla trudná 80. léta nebo mistrovská sezona 2012/13, kdy Kanárci v Divadle snů senzačně triumfovali uprostřed jejich bizarní 10zápasové série bez prohry.

Také letos to s Neilovým Norwichem už několikrát tváří v tvář silnému sokovi vypadalo nadějně. Prohrát se patrně nemuselo na Etihad Stadium ani na Stamford Bridge, přičemž doma s Arsenalem se v závěru klidně dalo urvat i vítězství. Nyní, s jedinou výhrou v 10 kolech, by už Canaries nějaké to příjemné překvapení bodlo víc než dost. Po minulém kole se totiž ostatně žlutozelení poprvé v sezoně propadli do sestupového pásma.

Manchester United v tuhle chvíli už pět soutěžních utkání čeká na výhru a povzbuzen by teoreticky mohl být návratem kapitána Waynea Rooneyho, jenž si po vyléčení bolavého kotníku plánuje odbýt svůj jubilejní 500. start v červeném trikotu. Zpátky v tréninku a možná připraveni naskočit jsou dále také Herrera se Smallingem, zatímco Schweinsteiger je suspendován.

V brance Norwiche bude s největší pravděpodobností dále pokračovat Declan Rudd, jenž se na místě tradiční jedničky Johna Ruddyho zaskvěl v posledním duelu s Evertonem. Obránce Andre Wisdom naproti tomu do hry nezasáhne vinou problémů s hamstringem, přičemž Matt Jarvis si na comeback bude muset počkat až po Vánocích.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Varela, Smalling, Blind, Young - Fellaini, Carrick - Mata, Rooney, Memphis - Martial
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Rudd - Martin, R. Bennett, Bassong, Olsson - Howson, Tettey, O'Neil, Dorrans, Brady - Mbokani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.45 - 4.50 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Nezastavitelný stroj, který byl poháněn častými remízami, se minulý týden nečekaně zadrhl. Strůjce Mauricio Pochettino se teď musí opět zvednout, aby udržel krok s první čtyřkou, do cesty se mu přitom postaví jeho bývalá družina, která poslední měsíc značně tápe.

Bolestný debakl od Liverpoolu v ligovém poháru se akorát vklínil mezi čtyři kola, během nichž získali Saints jediný bod. Příčinou je bezesporu i vyschlý střelecký prach, více jak gól dali naposledy 1. listopadu Bournemouthu, mužstvu s nejhorší defenzívou. Centrovaných míčů ovšem neubývá, 309 takových pokusů přímo ze hry jak vyvolat nebezpečí před brankou soupeře stále neučinil žádný jiný tým. Ukončit výsledkový propad se navíc budou pokoušet proti faktu, že letos stále nemají skalp celku z první poloviny tabulky.

Tottenham si po nečekaném výpadku v samém závěru duelu s Newcastlem drží sérii neporazitelnosti alespoň na hřištích soupeře, odkud si body vezl šestkrát v řadě, hned čtyřikrát se ale jednalo pouze o jeden jediný, společně s Evertonem tak nastřádal nejvíce remíz, přičemž na třetím místě je právě Southampton. Vylepšení vítězné bilance bude mimo jiné i na Christianu Eriksenovi, ten se v posledních třech vzájemných setkáních trefil třikrát, Spurs jsou k tomu s deseti góly ze standardních situacích v tomto ohledu nejobávanějším klubem.

Od návratu Saints do Premier Leauge se Tottenham mohl vždy těšit na tři body, až na konci předchozí sezóny se Graziano Pellè dvěma zásahy postaral o to, aby se na šestý pokus rozešly celky smírně. Kanonýr domácích by tentokrát neměl chybět v základní sestavě a pokusí se tak přepsat datum posledního domácího vítězství nad Spurs, od kterého uplynulo už více jak deset let.

"Myslím, že letos bude k titulu stačit méně bodů, než je obvyklé a možná to bude stejné i v boji o udržení, protože týmů, které ohrožuje sestup je mnohem více, když je tabulka tak vyrovnaná," neusíná na vavřínech Ronald Koeman, jehož svěřenci jsou od osmnácté příčky vzdáleni sedm bodů.

"Není jednoduché vysvětlit, proč jsem odešel, ale cítím k Southamptonu jen to velmi dobré. Je tam spousta lidí, co mě má rádo a lidí, které mám rád já, vždy to pro mě bude důležitý klub v mé kariéře," mluvil o svém bývalém zaměstnavateli manažer Tottenhamu.

Proti jeho výběru se v brance opět objeví Paulo Gazzaniga, který přes dobrý výkon z předešlého kola debutoval v letošní sezóně prohrou. Na druhé straně se do hry opět nepodívá Ryan Mason, Alan Pritchard ani Clinton N'Jie, který se kvůli vleklým zraněním doposud objevil jen jedinkrát v základní sestavě. V ní se naopak možná ukáže před týdnem nemocný Moussa Dembélé.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Yoshida, Fonte, Van Dijk, Soares, Romeu, Wanyama, David, Bertrand, Mané, Pellè
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Dier, Dembélé, Lamela, Dele Alli, Eriksen, Kane
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.40 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Stoke City - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Velmi spokojeni musejí být s posledními výsledky i s celkovým umístěním na The Hatwhorns. Tamní Crystal Palace neprohrál třikrát v řadě a drží se v kontaktu s příčkami zajišťující kvalifikaci do pohárové Evropy. Příliš vzadu se nenachází ani Stoke, které na svého sobotního protivníka ztrácí v tabulce tři body, ačkoliv má nejméně produktivní útok v celé soutěži.

Vsítit během šestnácti kol pouhých třináct branek, to je opravdu slabá bilance. Ovšem nutno podotknout, že Potters i díky vynikajícím výkonům brankáře Jacka Butlanda zase mnohokrát neinkasují a i z toho důvodu si do sobotního utkání věří. Nasnadě je totiž protrhnout jednu nepříznivou sérii, klub z města na řece Trent neporazil Eagles již od srpna 2013.

"Stoupáme tabulkou na příčky, kde bychom podle nás měli být. Je to určitě povzbuzující, zvlášť po úvodu sezóny, kdy jsme během šest kol ani jednou nezvítězili," připomíná docela spokojený manažer Mark Hughes špatný start Stoke do sezóny.

To Crystal Palace si drží dlouhodobě docela konzistentní výkony a v posledních týdnech se může spolehnout především na vynikající výkony křídelníků Wilfrieda Zahy a Yannicka Bolasieho. Ti stáli u drtivého vítězství 5:1 nad Newcastlem nebo minulý u triumfu nad Southamptonem. "Jejich výsledky nejsou náhodné. S týmem a hlavními zbraněmi, jaké mají, hrají velmi dobře i na venkovním hřišti," ví Hughes.

Obě strany sčítají poměrně dost absencí. Na Britannia Stadium v sobotu určitě nenastoupí z domácích hráčů Geoff Cameron, Marc Muniesa, Shay Given, Peter Odemwingie a Peter Crouch, přičemž start Phila Bardsleyho, Stephena Irelanda a Xherdana Shaqiri je nejistý. Naproti tomu Alanu Pardewovi se už uzdravil středopolař Joel Ledley, stále však nemůže počítat se Sakem ani s Gaylem a zřejmě ani kapitánem Jedinakem.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Shawcross, Wollscheid, Pieters - Whelan, Adam, Affelay - Shaqiri, Bojan, Arnautović
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Dann, Delaney, Souaré - McArthur, Cabaye - Zaha, Bolasie, Puncheon - Wickham
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.25 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Trochu s podivem se v sobotu na Hawthorns potkají celky, které již čtyři kola neznají pachuť porážky. West Brom přivítá Bournemouth, který tu za šest návštěv v rozmezí sedmadvaceti let nikdy nezvítězil.

Baggies odstartovali svou sérii obratem proti Arsenalu, po němž sice následovaly tři remízy, za to ale s týmy, které rozhodně počítaly s plným ziskem. Naposledy v Liverpoolu dokonce přišli o výhru až v šesté nastavené minutě a následná velkolepá radost Jürgena Kloppa pobavila některé fanoušky outsidera. Ti jsou tak teď nažhaveni k lepším výkonům svých oblíbenců na vlastním trávníku, doposud totiž získala méně bodů pouze tragická Aston Villa. Přitom Saido Berahino úspěšně střílí převážně právě na Hawthorns, z devatenácti gólů jich tu připisoval hned patnáct.

Proti sobě se také postaví mužstva s výrazným obrazem pohybu na hřišti. Zatímco West Brom musí průměrně zvládnout 61% času bez balónů, nejvíce v lize, hráči Cherries si zase rádi zaběhají a se 119,1 kilometry za utkání mají na druhého v pořadí náskok necelých čtyř kilometrů. "Myslím, že mají pár dobrých hráčů, jejich statistiky v běhu jsou absolutně fantastické. Liverpool jsme předběhli o čtyři kilometry, Bournemouth ale předběhl úplně všechny, očekáváme vskutku těžký zápas," chválí atletické výkony soupeře Tony Pulis. Mohou tak být Cherries další kariérní zastávkou Vladimíra Daridy?

Bournemouth bude chtít svého sobotního soka dotáhnout na rozdíl jediného bodu a se svou současnou formou jim relevantní šance nikdo upřít nemůže. Vše se zřejmě zlomilo v posledních listopadových minutách a neuvěřitelném závěru s Evertonem, v prosinci je už Eddie Howe stoprocentní díky vybrakování chátrajícího Stamford Bridge a ještě překvapivější porážky Manchesteru, který nemůže přijít na jméno Juniora Stanislase po jeho zásahu přímo z rohového kopu. Ten se tak přiblížil na rozdíl dvou branek Callumu Wilsonovi, jenž si nezahrál od konce září, přesto vede klubovou tabulku střelců.

Domácí se opět budou muset obejít bez Claudia Yacoba, který po úmrtí v rodině stále zůstává v Argentině. Na lavičce by se už měl objevit Stephane Sessegnon. V dresu hostí by se měl objevit Joshua King, který si minulý víkend poranil podkolenní šlachu, dá se tak očekávat, že Howe nominuje stejnou sestavu jako v předešlých dvou případech.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Dawson, McAuley, Olsson, Brunt, Evans, Gardner, Fletcher, Morrison, McClean, Rondón
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels, Surman, Ritchie, Gosling, Arter, Stanislav, King
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.30 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Aston Villa  (sobota 18:30)
Newcastle před týdnem zastavil jízdu Tottenhamu, teď ho čeká naprostý protiklad. Aston Villa prožívá nejhorší období v Premier League a výjezdy na St. James Park rozhodně nepatří mezi její oblíbené.

Naposledy tu zvítězila před více jak deseti lety, tedy v době kdy za domácí ještě nastupoval Alan Shearer. Poslední porážka hráčů Magpies ve vzájemných setkáních vůbec pak také není nejmladší, odehrála se v roce 2011, mezitím si připsali pět výher a tři remízy a v posledních třech zápasech ani neinkasovali.

V minulých dvou týdnech navíc vyrazili všem dech třemi body proti Liverpoolu i Tottenhamu, kterému vzali body jako první po čtrnácti kolech. Jedenáct zápasů s jedinou výhrou tak najednou osvěžila trojice úspěchů za pět klání a nejhorší obrana (společně s Bournemouthem 31 obdržených branek) tak fanoušky alespoň na chvíli nemusí tolik trápit. Ti budou jistě zvědavější na Wijnalduma, který všech svých sedm ligových gólů vstřelil právě na domácí půdě.

"Nechápu, jaktože je (Villa) na tom tak špatně, protože má dobré hráče. Nedávejme si vysoká očekávání, musíme dělat přesně to, co jsme dělali, abychom dosáhli minulých výsledků. Klíčovým slovem v sobotu bude trpělivost," prohlásil opatrný Steve McClaren.

Výčet hrozivých čísel u Villans by zabral několik stránek, není tak divu, že se šesti body za šestnáct kol se dosud žádný celek nezachránil. "Superpočítač" portálu Talksport jim tak predikuje závěrečných 29 bodů a téměř 87% šanci na pád do druhé ligy, druhý nejžhavější kandidát Sunderland má o patnáct procent méně. Pouhá dvě čistá konta svědčí i tom, že problém zdaleka není jen v nejimpotentnější ofenzívě ligy.

"Dostáváme příliš mnoho gólů, ale nejsou to čtyři, pět za zápas. Po Novém roce budeme o týmu vědět více, ty čtyři zápasy budou mít zasádní význam. Uvidíme, co se stane, vyhlíží blízkou budoucnost Rémi Garde, jenž z patntácti možných bodů v novém týmu uhrál jen dva.

Ten se i nadále bude nejspíš muset obejít bez svého kapitána. Micah Richards utrpěl zranění kolene a do hry nezasáhl už ve dvou předešlých kolech. Na druhé straně se naopak může do sestavy vrátit Cheick Tioté, Steve McClaren však pravděpodobně sáhne k vítězné sestavě z minulého týdne.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Janmaat, Mbemba, Coloccini, Dummett, Colback, Anita, Sissoko, Ayoze Pérez, Wijnaldum, Mitrović
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Okore, Lescott, Bacuna, Sánchez, Sinclair, Veretout, Gueye, Gil, Ayew
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.50 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Leicester City16105134:2235
2.Arsenal FC16103329:1333
3.Manchester City16102432:1732
4.Manchester United1685321:1229
5.Tottenham Hotspur1668226:1426
6.Crystal Palace1682621:1526
7.Watford FC1674518:1625
8.West Ham United1666425:2124
9.Liverpool FC1666420:1924
10.Everton FC1658329:2123
11.Stoke City1665513:1423
12.Southampton FC1656521:1921
13.West Bromwich Albion1655616:2120
14.AFC Bournemouth1644820:3116
15.Newcastle United1644818:3116
16.Chelsea FC1643918:2615
17.Swansea City1635815:2414
18.Norwich City1635818:2814
19.Sunderland AFC16331017:3012
20.Aston Villa16131213:306

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (3459)

Přidat komentář
smazaný uživatel

První.

Reagovat
Miguel19

Fotka

Reagovat
C-M@ster

Šlágr dne

Reagovat
Miguel19

Byl tam stadion Sunderlandu

Reagovat
C-M@ster

Aha, sory

Reagovat
smazaný uživatel

Třetí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Chelsea budú hrať teraz s takou voľnosťou, že sa zbavili škodcu, že to by mohol byť debakel pre Sunderland, uvidíme..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad, ten tým nemá v PL už jakou dobu co dělat

Reagovat
Talker

Těším se. Konečně bez Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
minoLFC

a zase s prehrou

Reagovat
dave30

Cítím z tvého příspěvku upřímnou radost, proto musím napsat - i to se může stát...

Reagovat
kvasha16

kebyze hras za CHelsea, tak je jasne kto prisiel s tym vyjadrenim, ze radsej by prehral ako vyhral pre Joseho

Reagovat
Talker

Já bych to udělal pravděpodobně jako Lukaku, Kevin, Luis, Cuadrado, Moses, Salah, Schurrle, Čech, Demba, Bertrand, Luiz, Mata, van Ginkel a prakticky všichni mladíci.

Reagovat
Talker

Ještě jsem zapomněl na Lamparda, Colea atd...

Reagovat
B3n

Jako, že bys na to neměl level a zároveň chtěl hrát jako Lukaku, Kevin, Salah a Schurrle ? Nebo, že bys byl nepotřebnej jak Mata ? Nebo blázen jako Luiz ?

Reagovat
smazaný uživatel

Necítiš sa trápne keď si prečítaš tento klamlivý blábol?

Reagovat
B3n

Po nějaké odmlce, kdy jsem si toho všiml po úpravách EF, se musím přiznat, že ani trošku.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to úplne vidím jak dneska Hazardinho zavesí hattrick, hneď ako som ho vyhodil z FPL..Zostavu netrúfam ani tipnúť, moju vysnenú tu ale hodím:

Courtois - Azpilicueta Cahill Terry Baba - Matic Ramires Oscar - Willian Remy Hazard.

Problém je ten, že nechcem ani za boha prísť o Everton - Leicester, to bude super futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

A bude vobec hrat. Na FPL je prave 50%.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton myslím že dneska vyhrá. Tá jednotka pri prehrách Leicestru už príliš svieti.

Reagovat
dave30

Nechci se zastávat Mourka, ale jestli začne Chelsea vyhrávat, tak bude jasné, kde byl problém... Hráči ho tam prostě nechtěli a je jednodušší vyhodit jednoho trenéra, než 4 - 5 hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to malo nejaký význam, treba spolu s Mourinhom vyhodiť aj tých hráčov. Ja som síce Mourinha nechcel v Chelsea ani vidieť, ale zla sa treba zbaviť kompletne. Ak sa hráči tak správali, nemajú v klube čo robiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo teda tedka trenuje Chelsea, Fabregas s Costou?

Reagovat
Miguel19

Džumanži

Reagovat
C-M@ster

Van Pelt?

Reagovat
smazaný uživatel

Congratulations to Anthony Martial on winning the 2015 European Golden Boy award.

Reagovat
Jardin

Když se tak koukám na ta nominovaná jména, tak se ani moc nedivím. Tam vyloženě žádná super zářící hvězda nebyla.

Reagovat
r.mrazik

dneska uz musi byt tri body

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON ARSENAL COME ON ARSENAL COME ON ARSENAL!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Trenovat bude Terry?

Reagovat
vladis271

Nič o 13:45, pritom o 16:00 sú hneď 3 čo by som chcel vidieť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
iamek

. Kreteni. Hlavne, ze chcou zapasy srat na patek a pritom nejsou schopni vyuuit ani sobotu.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
oddy

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o 4 podla mna jasna volba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Jestli chce Spurs do LM musí začít i vyhrávat, zřejmě se vrací Mousa a Saints je s formou ještě hůř. Tu musí být 3 body!

Reagovat
FUnk

Reagovat
icemike

co máte pořád na Costu? Ten je poslední, kdo by Mourinha vyhazoval, Costa má v hlavě akorát fotbal a syrové maso. Hozený (ne)dres byla jen frustrace z nehraní, nikoliv výstřel z Aurory.

Reagovat
Miguel19

Však i Mourinho přiznal, že s ním měl během zápasu "konflikt"..

Reagovat
icemike

Tak samo, protože Costa chce jen útočit, na taktiku kašle

Reagovat
Miguel19

Kdyby sral na taktiku, tak pohybuji, že by se z něj stal jeden nejlepších hrotů na světě pod Simeonem..

Reagovat
icemike

Atletico presovalo a chtělo míč, takovou Chelsea jsem neviděl delší dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Hrá slabo, momentálne má max. na Championship. A k tomu je to blbec, ktorý klubu robí zle meno a problémy.

Reagovat
r.mrazik

i proto do sebe vjeli v tom zapase v LM? z lasky...

a od te doby sedel...

Reagovat
icemike

Seděl 1 a půl zápasu

Reagovat
r.mrazik

od toho zapasu v LM ne?

Reagovat
kvasha16

kto do koho vjel?

Reagovat
r.mrazik

copak ja vim,kdo byl v ty dvojici aktivni a kdo pasivni...? ja tam nebyl...ale muselo to byt divoky

Reagovat
kvasha16

ale prd divoke , Costa je mozno mental, ale neverim ze by robil nejake rozbroje tam

Reagovat
r.mrazik

tak si to vem ciste logicky...objevi se zpravy,ze do sebe vjeli o polocase v zapase LM...

Mourek tvrdi,ze to nic nebylo a od dalsiho zapasu Costa sedi...

a sedi porad...pak na nej hodi dres...a sedi dal...

a ty mi tvrdis,ze tam bylo vse v poradku? protoze to rikal Mourek? ale no tak

Reagovat
vladis271
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Jazdec

Reagovat
bbbauch

Tyvole

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
leroy

Tak, že Guardiola sa koncom týždňa vyjadrí, čo s ním. Predpokladám Chelsea, eventuálne City. To znamená, že jeden z nich bude patriť budúce roky k absolutným favoritom na titul. Ak si nechá United ujsť túto jedinečnú príležitosť, keď je takýto kouč teoreticky k dispozícii, bude to totálne manažérske zlyhanie.

Daj bože nech ide k nám. Asi by som si po tej správe okamžite vyhonil. Prvý erotický zážitok nespojený so ženským pohlavím.

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
I am Mancunian

akurat som to sem isiel davat

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

jděte do prdele, je originální

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Naprosto ho chápu.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

ot: Jak jsem se tu ptal na nějaký vánoční alko drink, tak tohle je pecka http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/776-medovina/

Reagovat
smazaný uživatel

Ban.

Reagovat
smazaný uživatel

jak se to dělá?

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi k Yungovi a Counterovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj totalitáři, co by mazali a zakazovali všechno s čím nesouhlasí. Svoboda slova pro ně platí jenom pro to s čím souhlasí.

Reagovat
Mastný Chobot

nesúhlasím, ban

Reagovat
smazaný uživatel

nesúhlasím, ban

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

sloboda slova moze byt obmedzena zakonom, vid listina prav a slobod

Reagovat
Mada

ještě pochopit co svoboda slova znamená...

Reagovat
smazaný uživatel

nemazal by som všetko s čím nesúhlasím, iba tvoje príspevky

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
bbbauch

Di s tim na mimibizar, tam bys zapad

Reagovat
Miguel19

Dneska bych tam nasral 4-3-3.

Thibo - Azpi, Zouma, Terry/Cahill, Bába - Matič, Ramires, Willian - Kenedy, Rémy, Hazard.

Reagovat
Miguel19

Ještě klidně Loftus místo Ramirese..

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard ak nenastúpi tak Willian na krídlo a Loftus do zálohy

Reagovat
liquicitizen

kto to bude mať na starosti ? ak Steve Holland nečakám žiadné zmeny

Reagovat
Miguel19

Holland. Nebo Abra

Reagovat
smazaný uživatel

Holland není špatný....

Reagovat
kvasha16

jasne, experimentalna zostava hned v prvy zapas

Reagovat
I am Mancunian

Exclusive by @FabrizioRomano for Guardian: Bayern Munich to announce Carlo Ancelotti as new manager in next few days

tak a pep bude definitivne volny, jedinecna sanca, ak ho pustime city, tak sme neskutocni kokoti

Reagovat
bbbauch

tohle si nesmime nechat ujit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pokud je pravda, že s ním City jedná několik měsíců, tak s tím teď asi těžko něco uděláme bohužel...

Reagovat
SunFells

Chelsea by se teď určitě též už zapojila, ale ten už má dávno upečené jinde.

Reagovat
liquicitizen

pepek bude náš

Reagovat
smazaný uživatel

Na 100% po něm půjdeme i my a PSG

Reagovat
I am Mancunian

vy nemste na 100% sancu

Reagovat
smazaný uživatel

Na základě čeho tak soudíš? Resp podle jaké logiky vy šanci máte a my ne?

Reagovat
I am Mancunian

chelsea je paklub, ktory by nesiel trenovat. uvidis

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně že United už 3. sezonu jde trénovat suprově

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Nebul, má pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
leroy

musíme...Ale, nejako neverím. Napr. tomu, že LVG by sa preniesol cez to, dotrenovat sezonu, na konci ktorej vie, ze bude odvolany.

Reagovat
smazaný uživatel

tak by to dokonce sezóny vzal zase Ryan, to problém nebude... horší je pro mě skutečnost, na kolik jsou doopravdy dohodnuti s City

Reagovat
Matić

k vám pujde Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

to raději další tři sezóny s LVG než s ním

Reagovat
I am Mancunian

dneska uz sa ponukal, zebracik

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkej že ho nechceš, tolik munice na utírání kiwwiho....

Reagovat
I am Mancunian

nechcem a ivana mam uprdele, ten sa utre aj sam

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale sledovat jak by se z něj stal nej. Mourkům fanda by bylo prostě super

Reagovat
smazaný uživatel

to už by i on prozřel

Reagovat
smazaný uživatel

ten sa uz stale utiera sam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nezávidím jeho mamince pak praní jeho spoďárků.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Jose Mourinho statement: 'He will not be taking a sabbatical, he isn’t tired ... he is very positive, and is already looking forward'

Reagovat
spider_8

On o sobě mluví ve třetí osobě?

Reagovat
I am Mancunian

to bolo vyjadrenie nejakej jeho agentury

Reagovat
spider_8

Mně je to jasný

Reagovat
vladis271
Reagovat
I am Mancunian

toto by bola nekonecna katastrofa

Reagovat
minoLFC

dostanete Mourinha o Guardiolu ešte určite bude usilovať aj rusák

Reagovat
13

Pepka prosím do City.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Anthony Martial has won the 2015 Golden Boy award.

Reagovat
I am Mancunian

uz to tu daval nejaky troll

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Že tu ještě není článek, admini maj v piči.

Reagovat
Mastný Chobot

není čas na to, je komunistický puč na ef a banuje sa.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si konfidentom

Reagovat
Mastný Chobot

dajte mu ban

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

s křížkem po funusu...

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujimalo by ma, ci bol druhy Januzaj, alebo Origi.

Reagovat
smazaný uživatel

snad ani jeden z nich

Reagovat
smazaný uživatel

uplně někde jinde..

ti 2 to někdy vyhráli?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm?

Reagovat
smazaný uživatel

jo srry.. myslel jsem si, že ti 2 byli nominování někdy rok dříve a měli dobré umístění. což bych brla jako selhání té ankety..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ani vyhra Sterlinga nesvedci o tom, ze to bolo nadupane minuly rok

Reagovat
smazaný uživatel

Sterlinga v pohodě beru jako vítěze...

Reagovat
Cobra

Reagovat
SunFells

To by byl dobrý ojeb, kdyby i tihle předběhli Bellerína, Martial aspoň hrál.

Reagovat
Hachim Mastour

Otázka : Kde zmizli Yung s Krlešom?

Reagovat
bbbauch

Yung je bliz nez si myslis a krles se nekde flaka s ownym

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Everton 1

+Bayern OTS

=4,84

https://facebook.com/Betwithstrategy/

Reagovat
bbbauch

Dneska mam tucha ze to bude dobry Rooney predvede vykon jak za starejch casu a Norwich pojede domu se ctyrkou

Reagovat
Miguel19

Hiddink is currently finalising his deal with Chelsea. Will watch Sunderland game from Abramovich seats. #cfc

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Miguel19

Hezky Puskarčíková

A 4 holky v top15...to taky jde

Reagovat
pepinho2

Reagovat
iamek

Reagovat
Wat

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

155. pro první pomoc a vítězství Sunderlandu

Reagovat
mimi_united

Manchester United - Norwich City 3:0

Mata, Martian, Depay

Reagovat
smazaný uživatel

*Marťan

Reagovat
Miguel19

As Roma have contacted #Mourinho, but he refused (via @DiMarzio)

Reagovat
Miguel19

Hiddink oficiálně potvrzený.

Reagovat
Miguel19

The Dutchman will be at Stamford Bridge for today’s match but Steve Holland will take control of team matters for the game alongside Eddie Newton, who will now take on the role of assistant first-team coach.

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
Feind

kokoti no

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Hm. Škoda, že tam nikdo nešáhl po kvéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív nebo pozdějš je někdo zastřelí.

Reagovat
smazaný uživatel

ako, ja som sa na tom zasmial ale nebudem sa cudovat, ked ich raz niekto odjebe jak hodi tu tasku

Reagovat
vladis271

Keby pred teba niekto hodil tikajúcu bombu tak utečieš, alebo tasíš pištol a sústredíš sa naňho.

Reagovat
patas92

Sice je to tak na 78,6% nahrané, ale sranda

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

ten treti jak o to jeste zakopne ty vole

Reagovat
liquicitizen

Chelsea Football Club can confirm Guus Hiddink has been appointed first-team manager until the end of the season...

Reagovat
liquicitizen

Ták a celý cirkus môže zase začať odznova.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Piers Morgan ‏@piersmorgan 23m23 minutes ago

21 trophies in 12 years & Arsenal fans don't think Mourinho's 'right' for us. I give up. #afc

Reagovat
J0EL

Toto uz ale Piers riadne prestrelil.

Reagovat
smazaný uživatel

První chytré vyjádření od něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem od něho snad nikdy nečetl normální komentář.

Reagovat
mr.Silver

Je to kokot no, vzdyt ho nesnasi snad vsichni Anglicani. Skoda, ze je zrovna nasim fanouskem...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

To mu musel někdo poradit.

Reagovat
Jardin

Klasika Jeden z mála jeho světlých okamžiků

Reagovat
smazaný uživatel

To asi nebude ním.

Reagovat
smazaný uživatel

ak by Wenger skoncil a prisiel Mourinho, to by bola pecka

Reagovat
J0EL

Nie. Nebola.

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

toho sa báť nemusíme asi

Reagovat
r.mrazik

co to je za kaspara?

Reagovat
Mastný Chobot

televízna osobnosť, dosť populárna, ktorá si myslí, že vie všetko o všetkom najlepšie (je jedno, či lacross, futbal, geopolitika, šoubiznis alebo evolúcia) a, bohužiaľ, hrá sa na fanúšika Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

cize taky klasicky elitak z EF

Reagovat
Mastný Chobot

akurát nám chýba ešte trocha tej popularity a peňazí

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
r.mrazik

aha...on sem obcas nekdo od nej neco hodi...a nepripada mi normalne

Reagovat
Whitemedia

„Po utkání s Portem byl Mourinho již přesvědčený, že někdo z jeho týmu podniká kroky proti němu. Jeho starý známý z Porta mu řekl, že portugalský klub např. věděl o plánech vyškrtnout ze sestavy Ceska Fábregase už týden před vzájemným duelem,“ napsal deník Telegraph s odkazem na svůj zdroj.

Co to je za sračku..

Reagovat
Mimalu

Chelsea team today: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Pedro; Diego Costa

Reagovat
Mimalu

Chelsea subs: Begovic, Cahill, Baba Rahman, Mikel, Ramires, Traore, Remy

Reagovat
Talker

Konečně slušná sestava

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mada

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

(samozřejmě to je vtip... Škoda, že kluci nedali na hřiště Traoreho a RLC, ale co se dá dělat)...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Chelsea team today: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Pedro; Diego Costa

Reagovat
Miguel19

Chelsea team today: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Pedro; Diego Costa. #CFC

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs: Begovic, Cahill, Baba Rahman, Mikel, Ramires, Traore, Remy.

Reagovat
iamek

Wow dneska mame dobrou sestavu. Misto Loketaka bych tam supl Herreru a bylo by to dokonale. Dneska tal 4:0.

Reagovat
Dawon

zaloha Carrick Fellaini je jako dobra sestava jo? A s Rooneym na hrotu? Kam jsme to az klesli

Reagovat
iamek

Stim co je k dispozici to skvel sestava je. Pokud umis cist, tak si vsimnes, ze misto loketeka bych tam dal Herreru. A Rooney dneska da gol.

Reagovat
Dawon

Carrick a Fellaini je asi nejhorsi kombinace jakou vubec muzem postavit, takze rict o tomhle ze je "dobra" a skoro az dokonala je dost vitpne no A nerikej o tom, kdo je k dispozici...na lavce jsou zase k dispozici dva lepsi stredaci...ten vlasaty kokot zas dal gol po 10 spalenych tutovkach, takze ho dalsi mesic neposadi

Reagovat
SunFells

Nebo 0:4.

Reagovat
Swarley

tyy jo, my máme obránce

Reagovat
iamek

Mata - Martial - Rooney - Depay. Jak to posklada?

Reagovat
smazaný uživatel

Mata, Rooney, Depay - Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

heh, uz jeeden Rooney je dost, nie to dvaja na hrote golden boy

Reagovat
Swarley

zajímavá varianta

Reagovat
smazaný uživatel

No, boli casy, ked by som ho mohol napisat do zalohy, na am, aj na hrot a zodpovedalo by to tomu, ako hral v zapase

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Rooneyho ego si zaslouží vlastní post.

Reagovat
Swarley

doufám, že Depay-Rooney-Mata a na hrotu Martial...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tam to je nejlepsi pro Martiala ale zas Mata trochu mimo no. cim dal tim vic mi jako idealni slozeni vychazi: Depay - Mata - Lingard, Martial.... Wazza na tribune.

Reagovat
Busby babes

me se teda ta sestava nelibi ani trochu. Fella na CM a Morgan a Herrera na lavicce? jako WTF???

Jako rad bych videl Martiala na hrotu, ale to by znamenalo Wazza na AM a Mata doprava a Mata fakt nejlepsi na tom AM. Tak budu doufat, ze se podari vytvorit pro Wazzu dost prilezitosti a ze se ten chodec hecne.

Reagovat
Dawon

bude zas otresne a naprosto nekoukatelne s touhle zalohou

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo sa cakat asi, ze ich tam po zraneni hned nenajebe vsetkych do zakladu

Reagovat
Busby babes

Ander ok, ten je cerstve zdravej, ale Morgan byl na lavce uz pred tydnem. tak ten cerstve po zraneni neni.

Reagovat
Dawon

Dyt Schneiderlin byl zraneny tak tyden prosimte, to ted bude jako zase mesic tvrdit, ze nema kondici nebo podobne nesmysly?

Reagovat
I am Mancunian

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Nie,prepac, Morgan je odpisany, uz si nezahraje

Reagovat
Dawon

presne to jsem napsal no zvlastni, ze Rooney a Smalling oba po zraneni hrajou, to jsou mi veci, hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorim, mas pravdu, Schneiderlin je odpisany, v januari ho predaju.

Reagovat
Mastný Chobot

ok, deal

Reagovat
Dawon

Mam pravdu? v cem? protoze nic takoveho jsem nenapsal, tak to je docela zvlastni mit pravdu v nejake vasi imaginarni interpretaci meho prispevku...jste oba na drogach nebo co? Dyt Fellaini je katastrofalni paradoie na fotbalistu, vam uz docista preskocilo, ze i tohle budete obhajovat?

Reagovat
Busby babes

pockej, dyt nic takoveho nepise. Jen po zraneni je Ander, Mike a Wazza. Morgan byl zdravej uz pred tydnem. A jestli je teda lepsi volba na DM Fella nez Morgan...

Reagovat
I am Mancunian

uplne ocakavana zostava, totalne nelogicka, ako sa na LVG patri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

ale hlavne, ze dal sancu mladikom !

Reagovat
smazaný uživatel

a nedal snad? ma chyby, rovnako ako kazdy manazer, ale ako hovoril cez tyzden Overmars, ta kritika na neho je sialena a trapna, pricom existuje normalna kritika a existuje nieco take, ako robis, co je extrem a je to smutne, ale rob ako myslis podstatne je dnes vyhrat

Reagovat
I am Mancunian

no nehra ziaden hrac z nasej akademie, miesto toho hra na rb young a varela sedi, takze nedal

Reagovat
smazaný uživatel

preboha Samo

Reagovat
I am Mancunian

ty si strateny pripad

Reagovat
vodka

varela hral minule jako traged, tak sedi zaslouzene

Reagovat
kiwwi

a hlavne vsetci nadavali preco Young sedi a hra Varela resp CBJ...ked to da naopak tak nadava aj tak...to je zbytocne riesit, raz ujebanci tak ujebanci

Reagovat
I am Mancunian

kto nadaval, ze nehra young na rb ? ty klamarik

Reagovat
Busby babes

a Varela je jako z nasi akademie?

Reagovat
I am Mancunian

tak hrava za nu

Reagovat
smazaný uživatel

preco pouzivas tento nick podvodnik? Vladoooooo

Reagovat
vladis271

presluhoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra už je to asi hodina co Chelsea pedepsala oficálně Hiddinka. To tu na EF spíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

progres

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
pepinho2

čas možná výjde

Reagovat
Jardin

Reagovat
Jazdec

Reagovat
PhilipS

jenom ukazuje jak je to točení trenérů absurdní...

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vodka

Reagovat
Infi

Reagovat
icemike

Reagovat
Whitemedia

Je prostě super mít připravený článek pro polovinu kvalitních manažerův v Evropě Chelsea

Reagovat
Orlandiiik

#THFC team: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Dembele, Dier, Lamela, Alli, Eriksen, Kane. #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Dembélé dnes 3 body COYS

Reagovat
Orlandiiik

Konečně je zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Davies

Reagovat
smazaný uživatel

Bude platnejsi smerem dozadu, snad to dnes dame.

Reagovat
smazaný uživatel

On klidně může být lepší i do útoku, nebude tam sice tak často, ale jak byl poslední dobou Danny v útoku marný, tak může být Davies klidně prospěšnější i v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Málokrát slovo "útok"

Reagovat
smazaný uživatel

Me se vic libi Benuv pohyb, kdyz nemusi neriskuje, ale jasne ze nekdy je to na skodu. Dneska bude platnejsi on.

Reagovat
GarethBaleCZ

Mousa Minule hodně chyběl.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
vrabejka

#LCFC XI to play Everton: Schmeichel, Simpson, Morgan, Wasilewski, Fuchs, Mahrez, Kanté, King, Albrighton, Okazaki, Vardy

COME ON LEICESTER!!

Reagovat
fenixLFC

okazaki

Reagovat
vrabejka

Asi moc nesleduješ Lester co?

Okazaki hraje u nás v základu většinu zápasů

Reagovat
fenixLFC

ja nesledujem ,,u nas'' hra v zaklade vacsinu zapasov....ved prave a smejem sa jeho nasadeniu kazdy zapas

Reagovat
vrabejka

jasne ty si ten fanušik který sleduje jen PL a myslí si že dobri hraci jsou jen v Anglii ze?

Reagovat
fenixLFC

ty zjavne nesledujes ani tu PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
fenixLFC

a co je s huthom?

Reagovat
Hokaido

karty myslim

Reagovat
fenixLFC

a pitna voda bude chybat kolko?

Reagovat
liquicitizen

Hamstring injury - Expected back 26 Dec

Reagovat
Mastný Chobot

má písané do 26.12., takže nič dlhodobé asi.

Reagovat
Wat

Chudák Ulloa.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vodka

wasilewski, bude sranda...

Reagovat
r.mrazik

De Gea, Young, Jones, Smalling, Blind, Carrick, Fellaini, Mata, Rooney, Memphis, Martial

achjo...zas kvetak??

Reagovat
EXoRcIsT

hlavne ze sedi Herrera na lavicke nech ide LVg do pice fakt

Reagovat
fenixLFC

to sa vedelo uz cez tyzden a ospravedlnovalo sa to nerozohranostou alebo cim

Reagovat
smazaný uživatel

netrep pls

Reagovat
fenixLFC

v com preboha? sa uz spamataj trocha...cez tyzden tu bol príspevok ze mu nieco s rozohranosstou alebo fyzickou alebo cim zabrani nastupit, ze proste este nie je pripraveny

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

neskutocne...

Reagovat
vodka

u herrery jo, ale morgan s rooneym chybeli stejne cca a kapitan je na place...

Reagovat
fenixLFC

hovorim iba o herrerovi to co sa vedelo no...vyhovorka trochu blba, jeho korytnacka moc nemusi ze....

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak útočníků máme míň než záložníků.

Reagovat
Counter

O důvod více to s roneiem neuspěchat, což?

Reagovat
smazaný uživatel

On zrovna není hráč který by trpěl na opakované zranění.

Reagovat
vodka

kotník? šak s ním má problémy pořád...

Reagovat
vodka

jenom to nahrava tomu, ze rooney nesedel jenom kvuli zraneni, ale dostal cas "na rozmyslenou"

Reagovat
I am Mancunian

vraj ma nejake depresie, ale ktovie co je na tom pravdy

Reagovat
Mastný Chobot

a ktovie, či je jeho mozog schopný depresie

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

nj, bolo to trochu moc. Sorry. Snáď nebude ban.

Reagovat
Infernoqt

pokud hráč chybí déle jak dva týdny, lvg má podmínku, že musíš odehrát minimálně jeden zápas za rezervu, než se prokáže, že jsi match-fit

Herrera sice s týmem trénoval "jenom" týden, ale zápas nehrál

Reagovat
EXoRcIsT

ibaze to plati len pre hracov ktorych nema rad aspon mne sa tak zda

Reagovat
r.mrazik

a rooney jo? nebo to plati jen nekdy?

Reagovat
Infernoqt

Rooney chyběl jen dva týdny, Gaal to vysvětloval na tiskovce

Reagovat
Wat

Zase dá góla a bude to dobrý.

Reagovat
r.mrazik

jako minule...?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj on mal byť had :-)

Reagovat
Mastný Chobot

veď aj je, ten človek je Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mastný Chobot

Mrs. Giroud followuješ na twitteri, ty potkan? aj mne sa tam nejako dostala a furt sa tam drží.

Reagovat
Jardin

Vždyť tam dává boží videa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Chelsea Za promíchání sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska dostane Leicester strašnou dardu, můj tip 6:2, Lukaku 3x, Barkley, Deulofeu, Kone - Mahrez, Vardy

Reagovat
smazaný uživatel

To zas asi ne, ale Everton a Chelsea dneska tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně že je to spíš mé přání, ale vycházím trošku ze zápasu s Arsenalem, kdy měl Leicester proti sobě silnější tým, který hrál ofenzivně

Reagovat
fenixLFC

hlavne im nehra huth a drinkwater...

Reagovat
Mastný Chobot

tiež dnes Evertonu verím, ale nebude to taká divočina. 2-1 alebo 2-0.

Reagovat
Hector17

Stream na everton prosím?

Reagovat
bbbauch

Google reddit soccer streams

Reagovat
Hector17

dík

Reagovat
I am Mancunian

davaju to na digisport1

Reagovat
nani92

GGMU

Reagovat
I am Mancunian

spravny fanusik ziadna kritika zostavy, proste fandis

Reagovat
nani92

nesud knihu podľa obalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

mate niekto skusenost s cardsharingom ?

Reagovat
liquicitizen
Reagovat
Manik...

Thx

Reagovat
Switchback

Reagovat
vladis271

link na MU?

Reagovat
vodka
Reagovat
I am Mancunian

vipleague.me

Reagovat
nani92

Leicester si zapni

Reagovat
kris_kros

link na MU?

Reagovat
fajdax

Zdalo se mi to, nebo kdyz hlasatel rikal Cescovo jmeno, tak divaci jako u jedinyho hrace buceli?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Link na CFC prosím?

Reagovat
JoJoSVK
Reagovat
Miguel19

BRANOOOOOOO

Reagovat
Talker

Gooooool

Reagovat
Jardin

https://vine.co/v/imX67FrjPmI

Už se připravují na pondělí

Reagovat
masly008

hned to jde bez mourka.

Reagovat
Jardin
Reagovat
smazaný uživatel

IVANOVIIIIIIIC

Reagovat
smazaný uživatel

Zrazu...

Reagovat
Talker

Já fakt věřím, že Sunderland dneska zmasakrujem

Reagovat
fajdax

Hiddink, Drogba, Abramovič. Dobrý kombo

Reagovat
Manik...

Ivanovič nová smlouva

Reagovat
SunFells

Tottenham si snad přijel pro trojku. Škoda Mané.

Reagovat
kiwwi

ten Young je ujebany? preco akoze nezabieha za Martiala ale stoji tam jak kus hovna a kuka sa co Martial s loptou urobi?

Reagovat
Dawon

moc riskantni aby se vysunul, asi to ma zakazane, mohl by se u toho ztratit mic

Reagovat
I am Mancunian

najvacsi zastanca ten sracky to tu nechape

Reagovat
Miguel19

Omg, nemá šlehačku.

Reagovat
smazaný uživatel

HD stream na nás?

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem všetkým

Reagovat
smazaný uživatel

Též hledám marně, na redditu je hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

Za mňa teda dúfam, že viac ako o 2 goly sa nevyhrá, nech to nie je moc nápadné.

Reagovat
nani92

Rooney

Reagovat
off-olda

Oscar Kdybys takhle hrál předtím.

Reagovat
vodka

rooney se trefil do brány jinak to rozestavení moc nechápu...

Reagovat
Talker

Rozdíl proti předchozím zápasům? 4 hráči ve vápně a další 2 na útočné třetině...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oscarinho sa už baví, odkedy z neho zliezla tá portugalská príťaž

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to, že nejen on

Reagovat
smazaný uživatel

Při výročí se takové věci pouštíjou.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spurs nieco ?

Reagovat
Orlandiiik
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

PEDROOOOOOOOOOO

Reagovat
off-olda

To mě poser.

Reagovat
Talker

Pedroooo

Reagovat
smazaný uživatel

KOPYTOOOO 2-0

Reagovat
Counter

CFC takový válec najednou

Reagovat
Talker

Ale to je tím, že to nebrzdí Mourinho. Ten to sral.

Reagovat
Busby babes

tak porad hrajou se Sunderlandem.

Reagovat
Whitemedia

Achjo

Reagovat
Whitemedia

To je prostě trapné no

Reagovat
Talker

Myslíš takticky poslední rok pod Mourinhem?

Reagovat
Whitemedia

Ne, myslím to, jaké zmrdy máme mezi hráči..

Reagovat
smazaný uživatel

Aký tréner, takí hráči.

Reagovat
M0rb1D4S

Bože ty jsi komik.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď má úplnú pravdu.

Reagovat
blade115

Ne, nemá. Chová se jak debil.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to spolu súvisí? A nechová sa ako debil, len píše pravdu.

Reagovat
Talker

Ty nevidíš ten obrovský taktický rozdíl proti poslednímu roku?

Reagovat
M0rb1D4S

Mě vůbec nejde o to, že jsme hráli poslední rok hovno. Mě jde o to, že tobě je úplně jedno, jaké máme bezcharakterní hovada mezi hráči, hlavně, že odešel Mourinho. S tím přístupem k němu jsi byl otravný od začátku, na to jsem si zvykl.

Reagovat
off-olda

Reagovat
fenixLFC

ked ste vyhrali titul tak ti vadilo ze ste ho vyhrali s bezcharakternými hovadami?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Tak charakter se vždy ukáže hlavně v době krize no, to je jasné..

Reagovat
smazaný uživatel

A vtedy sa prejavovali ako bezcharakterný?

Reagovat
smazaný uživatel

*bezcharakterní

Reagovat
Whitemedia

Je jasné, že když se daří, tak je každý s každým největší kamarád a až v těžkém období se ukáže, jaká je kdo svině, což se stalo no

Reagovat
smazaný uživatel

Otravné skôr boli ovce, ktoré tu za ním stáli a nechceli vidieť všetky sračky, ktoré tu spôsobil.

Reagovat
Talker

Princip vyššího dobra.

Reagovat
Whitemedia

Nechtěl by si tentokrát odjet za prací někam do Sýrie?

Reagovat
Talker

Když vykopli hráči Scolariho, tak jsem slavil. Slavil jsem i po vykopnutí Mourinha.

Hráči jsou jako imunitní systém - prostě se brání chorobě.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Darmo, ideme na LM tento rok.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
wild

Fellaini hra akoze co za post?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Fabregasa sa píska

Reagovat
Miguel19

Takhle se hraje o záchranu kurva

Reagovat
vodka

depay ted ty jesle paradni

Reagovat
raduinho

To je fotbálek panečku

Reagovat
Kang & Kodos

Za 13 minut 2:0 Bezcharakterní zmrdi.

Reagovat
Switchback

Reagovat
off-olda

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič gol + zařídil druhý gól..

Reagovat
raduinho

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

na čele s Mourinhom.

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

a ked som pred mesiacom tvrdil, ze jeho odchod im prospeje, Vtoslav nesuhlasil

Reagovat
Kang & Kodos

Prospělo by jim, kdyby vyházeli hráče, který sabotujou klub kvůli tomu, že se jim nelíbí trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

A co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

nic, ze som mal pravdu

Reagovat
vitasrp

Jestli si chceš honit triko, tak samozřejmě prosím, ale to je skutečně věc, kterou naprosto nenávidím.

A jinak bych ještě počkal, jak to bude vypadat po týhle vánoční sérii.

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem ta nejak provokovat, takze nebudem si masirovat ego, neboj... uvidme, no...podla mna sa zdvihnete...

Reagovat
vitasrp

Je to možný, já klidně uznám, že jsem se mýlil, to podle mě není konec světa. Pak je otázka, jak to bude vypadat v dlouhodobém měřítku no.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

no ale nehrajeme vobec zle zatial len Fellaini je tam zbytocny namiesto neho Herrera

Reagovat
off-olda

Abramovič okamžitě na lavičku. Ten je musel neuvěřitelně namotivovat. Nebo jim sáhl na prachy no...

Reagovat
nani92

tiež si myslím že zato môže on..asi im povedal, že po každej prehre si zahrajú spolu ruskú ruletu

Reagovat
samson192

chcu sa ukázať pred novým koučom a potom späť k tej sračke čo hrali

Reagovat
fajdax

I ten Ivanovič najednou vypada jak fotbalista

Reagovat
off-olda

Věřím tomu, že kdyby dneska hrál Hazard, tak dá 5 golů a na všechny mu přihraje Fabregas.

Reagovat
Miguel19

Oscar hodně slušně zatím..

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar sa naučil hrať futbal po roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, akurát ma zase po roku dovolené hrať futbal.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
samson192

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinh-ovce sa už vysmievajú jednoduchým faktom.

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Whitemedia

Ne, spíš se vysmíváme tobě.

Reagovat
Switchback

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonca to chcete ešte zakamuflovať mojou osobou. Aké zaklínadlo na vás ten Portugalec použil?

Reagovat
Whitemedia

Neuvěřitelné, jak dokážeš být trapný

Reagovat
smazaný uživatel

Nepripadám si trápny. Len rozmýšľam, jak vás dokázal Mourinho tak zblbnúť.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
M0rb1D4S

Ty jsi ještě vtipnější než Talkers.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré pre mňa :)

Reagovat
Talker

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Terrynho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to jasné.. Hráče už srala ta taktická svázanost Mourinha v každém utkání tak podnikli spiknutí

Reagovat
smazaný uživatel

wow, Clinton ani na lavce

Reagovat
vodka

je zraněný, ne?

Reagovat
raduinho

Oscar Člověk už aj zapomněl, jak je dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Je to dobrý. Fabregas je stále v lese.

Reagovat
Miguel19

Ta obrana Sunderlandu teďka

Reagovat
Trapper

Oscareeeeeee

Reagovat
off-olda

Ten Oscar musí být ale píča. Tohle neukázal za poslední 2 sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho mu to nedovolil.

Reagovat
off-olda

Jdi už do hajzlu. Mourinho mu určitě zakázal dělat rabonu nebo obejít 3 hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Niečo na ten spôsob, neviem či mu to zakázal presne v takom znení.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Cobra

To je strašný shit, co hrajeme

Reagovat
Swarley

dobře se to teď Martial snažil ustát, tak by to mělo vypadat

Reagovat
Manik...

To je neuvěřitelné jak hrají hráči oproti minule. Přijde mi to celkem smutné. Ti na to sr*li až to hezké není.

Reagovat
Miguel19

Lol, jak tam přiběhl PvA a úplně se na něj vysral a ukázal mu směr brány

Reagovat
Counter

Okazaki

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

parádní balon od Wazzy, škoda

Reagovat
Counter

MAAAAHREEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

Reagovat
vodka

rooney zatím lepší než martial...

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester už naozaj

Reagovat
Swarley

no poooď už, dobrej tlak ale

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj tak. Chelsea hrá proti ultratragickému Sunderlandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pibroch19.12.2015 15:42

dneska dostane Leicester strašnou dardu, můj tip 6:2, Lukaku 3x, Barkley, Deulofeu, Kone - Mahrez, Vardy

Kdy to začne?

Reagovat
off-olda

Zatím se to pořád stát může.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto se ptám kdy začne Everton otáčet

Reagovat
fenixLFC

uz

Reagovat
samson192

uz to zacina

Reagovat
Hector17

Teď

Reagovat
Busby babes

ted.

Reagovat
fenixLFC

zaha

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím mám dojem že Oscar byl ten kdo stál za koncem Mourinha. Takhle hrát jsem ho neviděl minimálně rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Za koncom Mourinha stal Mourinho a jeho prijebanosť.

Reagovat
off-olda

A nebo je hloupej a třeba Fabregas si je vědom, že nesmí být nápadný, proto je pořád v lese.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Feind

nebo fakt stal za mourinhem a ted to tezce nese

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

carrick zatím kraluje

Reagovat
Swarley

dneska je to všechno v lepším pohybu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo, Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Lukakuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Lukakuovi mensi klub typu Toffees sedi.

Reagovat
Busby babes

jemu by slusel i vetsi klub nez Everton.

Reagovat
Swarley

bezproblémů může jit ještě výš

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku je boží

Reagovat
Counter

Haluuuz, ale Lukaku kapitán ve fantě, takže pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

4 střely na bránu za 30 minut. Kdy jsme to naposledy viděli?

Reagovat
Talker

V prosinci/lednu, než Mourinho začal hrát připosraně...

Reagovat
SpecialOne

Pojďme Bournemouth využít přesilovky, 3 bodíky

Reagovat
SpecialOne

Nehorázné jaké hovno Everton vyprodukuje z těch Romelových skvělých přihrávek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Přijde mi to jako 4-3-3...

Reagovat
Talker

Mě jako 2-3-4-1. S tím, že se ti hráči točí i v těch defenzivnějších i ofenzivních pozicích.

Reagovat
fenixLFC

shaqiri sprintuje na center a odrazu sa musi otoci a bezat naspat lebo loptu to odfukne nazad

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen

Reagovat
SunFells

van Dijk není hloupý

Reagovat
Talker

Luxusní fotbálek...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Swarley

dpč to je zase zápas

Reagovat
smazaný uživatel

bud fanusik a nekritizuj zbytocne, fandi

Reagovat
Swarley

však tím kritizuju to, že nehrajeme špatně a pak dostaneme takový hovno gól z jedné šance

Reagovat
smazaný uživatel

hrate vyborne

Reagovat
Swarley

od toho gólu už to je slabé Olo

Reagovat
I am Mancunian

a dovtedy to bolo dobre ? bez strely na branu

Reagovat
Swarley

nebylo to špatný

Reagovat
I am Mancunian

to je smutne, co uz nam staci na "nebylo to špatný"

Reagovat
Busby babes

ale nebylo to nic moc. drzeni mice, naznaky na slusnou prilezitost ale ve vysledku nic z toho, zustava jen u tech naznaku.

Reagovat
Counter

Reagovat
I am Mancunian

zacinas obracat

Reagovat
Swarley

to nepopírám, ale pořád je to lepší než v některých zápasech

Reagovat
Miguel19

Costa furt ve vápně. Nechápu.

Reagovat
off-olda

I Pedro se ukazuje jako fotbalista. Neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Už si blízko, aby si na to prišiel. Cmooon.

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
Dawon

Reagovat
Dawon

proc to DDG nechytil ty vole?

Reagovat
I am Mancunian

asi to uz sabotuje

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

ahahahaha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
wild

obrana

Reagovat
I am Mancunian

LVG uz ide, papaaa kokotko

Reagovat
EXoRcIsT

Uz sa to zacalo

Reagovat
off-olda

Norwichhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Reagovat
vodka

to je fakt neskutečné, norwich celý poločas hraje hovno a pak zase po stupidní chybě padne gol... No nic, dneska se hraje fakt solidně, trochu to zrychlit a musime otocit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

na to potřebujete vystřelit na branku

Reagovat
EXoRcIsT

co je na tom neskutocne United tak vyhrali vacsinu zapasov

Reagovat
afc

Zadara 1,8

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Infernoqt

máme už střelu na bránu?

Reagovat
SunFells

Si dělají piču

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Kaneeeeeeeeeee

Reagovat
Counter

Gratuluju afc k vyhrané sázce, věděl dobře, co dělá

Reagovat
afc

Reagovat
EXoRcIsT

by som chcel vediet kde Fellaini ako zaloznik sa motal lebo Carrick chudak sprint dozadu ale kktko vlasaty sa ani neobtazoval ist naspat

Reagovat
kylo ren

Luis van gay výborné

Reagovat
Pospovič

Kaneeeeeee

Reagovat
Cobra

Kane

Reagovat
Busby babes

ty vole, to byl gol. Mike to slusne posral. A DDG taky uplne cisty svedomi mit nebude. to slo primo na nej. No nic, tomuhle Norwichi musime byt schopni dat 3 goly.

Reagovat
kylo ren

Tri góly

Reagovat
Counter

Kdy naposledy jste dali tři góly

Reagovat
Busby babes

??? to ma jako byt argument nebo co?

Reagovat
Counter

To má být vtipná reakce na vtip.

Reagovat
Busby babes

tak sorry, Norwich je zatim strasnej, povedla se jim jedna akce, bohuzel to staci. Proto rikam, ze takovemu tymu musime byt schopni nasypat aspon 3 goly.

Reagovat
Counter

No musíte, ale nejste

Reagovat
Busby babes

dik Captain Obvious, zes mi to tak krasne vysvetlil.

Reagovat
Counter

nezvládáš

Reagovat
Busby babes

me to nevadi. ale tak treba priste budes vtipnejsi.

Reagovat
Counter

Já jsem se sebou spokojený, moje reakce byla lepší než to, cos napsal ty. Nebo teda aspoň pravdivější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

az ted nezvladam. ale aspon ted uz plati, ze jim musime ty tri dat.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Whitemedia

Mourinho k Manchesteru United?

Reagovat
Talker

Byla by to z naší strany dobrá sabotáž

Reagovat
Whitemedia

Ne.

Reagovat
Heisenberg

United solidní první dvacetiminutovka, zbytek poločasu nuda a ještě dostali gol z jediné šance.

Reagovat
smazaný uživatel

KATZE MAUS !!

Reagovat
smazaný uživatel

Bambiiiiiiiiiiiiii ♥ ♥

Reagovat
Cobra

Walkeeeeeeeeeeeeeeeeeeer, Alliiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Pospovič

Alliiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Busby babes

Uz je pred nama i Tottac.

Reagovat
smazaný uživatel

*konečně

Reagovat
smazaný uživatel

který zápas doporučíte a na který dáte stream pls

Reagovat
Cobra

Určitě Everton-Lester

Reagovat
Talker

CFC - Sunderland.

Výkon jako z podzimu 2014

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland podáva aký výkon?

Reagovat
Jardin

Jako Chelsea před týdnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem teda, že z čoho tu Talker a Momodou striekajú ejakulát.

Reagovat
Counter

I Baník by na ně byl hrdý.

Reagovat
SunFells

No ty krávo, takové kužely

Jak můžou z toho začátku přejít k tomuto.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika. Tohle v PL umí Saints, my a Kloppův Liverpool. Prostě nasadili neudržitelné tempo a pak odpadli. My to aspoň obvykle udržíme do 70. minuty.

Reagovat
SunFells

Polevili, ale to jejich chování v obraně bylo u gólů dost vtipné.

Reagovat
Swarley

Wazzo zabal to na branku, zbytečně zase kdesi do křídla

Reagovat
r.mrazik

ten rooney je tragedni jak svin

Reagovat
pingla

Rooney misto strely zasekne a vsichni stoji

Reagovat
Cobra

Ještě jeden, ať to můžu přepnout na Lester

Reagovat
smazaný uživatel

Omluva Fabregasovi za obvinění, že bojotoval pořád. Ten sráč je v prdeli pod kýmkoliv

Reagovat
GarethBaleCZ

Walker, Alli

Reagovat
SpecialOne

Koné střídat to je děs

Reagovat
I am Mancunian

#mufc not scored at home since 7th Nov

Reagovat
Dawon

jezis to je komedie, to je neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Four wins from previous 14 games, six of which they failed to score in, 13 gls scored in that time

deluded musi ist a to tu niektori este basnia, ze ideme na titul

Reagovat
wild

no ak dnes nevyhraju, tak to uz musia zacat uvazovat nad jeho koncom..dalsie zapasy Stoke, Chelsea takisto bez sance na vyhru..to by uz bolo 8zapasov a to by nemohol ustat

Reagovat
Dawon

ostuda no, to fakt jinak ani nazvat nejde...ale urcite se porad najdou taci, kteri to budou obhajovat...a LVG si po zapse pojede to svoje, jak jsme byli lepsi, drzeli mic, meli vic sanci a vlastne jen bizarni souhra nahod a smula nas stala vyhru

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ale dneska minimálně tři

Reagovat
Busby babes

od ty doby, co se vam dari, tu fakt jedes dobrou show...

Reagovat
Counter

Nemyslím si, že to je tím, jak se daří Arsenalu. Spíš tím, jak se nedaří konkurenci a jak tu někteří nezvládáte

Reagovat
I am Mancunian

aj zazraky sa deju, staci nam jedna strela na branu podla ivana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

2 a půl zápasu, staly už se horší věci. To datum dost klame.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Jardin

Reálně to jsou jen 2 zápasy a tento poločas, to už nezní tak hrozně

Reagovat
smazaný uživatel

ved dneska skorovali, aj ked neuznali

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
iamek

Ten zmrd jeste nerezignoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Za mňa teda najnechutnejší zápas aký som kedy videl, Sunderland je tragický, no to čo predvádza hlavne Oscar krásne vysvetľuje situáciu, pri všetkej úcte k 2dňovej práci Hollanda v pozícií hlavného kouča.

Reagovat
smazaný uživatel

To je proste neuveriteľné

Reagovat
smazaný uživatel

to si ty z nasetipy com?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sám si neuveriteľný.

Reagovat
liquicitizen

strašní zmrdi aj hráči aj mourinho, hnus

Reagovat
EXoRcIsT

pekne na Old Trafforde teraz bucali fanusikovia

Reagovat
Infernoqt

No, máme to za to, že je naše hra tak čitelná. K čemu je pak držení míče, když nás z breaku zlomí i ten nejslabší soupeř :)

Reagovat
Miguel19

Nechci se tady dohadovat, jací jsou hráči mrdky atd. Nicméně viditelné změny, co se mi líbí.

1. Aktivita krajních obránců. Po přihrávce mažou okamžitě dopředu. I když je pravda, že je to doma proti tragédům.

2. Stahování jednoho hráče k Matičovi a Fabregasovi při rozehrávce. Hlavně Oscar. Díky tomu máme jasnou převahu.

Uvidíme jak to půjde dál.

Reagovat
Whitemedia

Tak jako celý ten dnešní rozdíl oproti minulým zápasům dělá hlavně Oscar s Ivanovicem.. a Costa si dokonce naběhne i do pokutového území, za to mu tleskám!

Reagovat
Miguel19

Jo díky. Bod 3. Costa furt ve vápně.

Reagovat
Talker

Ono toho je mnohem více.

4. Přečíslování stran (když je míč nalevo, tak se stáhne k Pedrovi i Oscar, vysune se Azpi a na středu je Willian.

5. Když jsme v útočné třetině, tak 4 hráči ve vápně - za Mourinha když už jsme se do útočné třetiny dostali, nebyl ve vápně občas vůbec nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

4.- tento taktický prvok hrávala Chelsea takmer celú minulú sezónu a je z dielne Josého Mourinha

Reagovat
Talker

Tenhle prvek CFC využívala do ledna - února, kdy se to výrazně zatáhlo. Pak se to využívalo mnohem méně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
iamek

Snaaad.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Já bych se ale vůůůbec nedivil

Reagovat
Whitemedia

aspoň bych ale hned měl komu fandit v boji o titul poprvé v životě bych to United přál

Reagovat
smazaný uživatel

To by nám fandil aji dolar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho, who ?

Reagovat
EXoRcIsT

LVG prosim daj tam Herreru a stiahni Fellainiho ved on je uplne zbytocny hrac na ihrisku

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

kvetak je jedina vec,kterou ale muze pak poslat do utoku aby na nej obranci kopali vysoky mice...

Reagovat
I am Mancunian

sak on si aj vsyvetluje, ze ked fanuskovia skanduju attack attack, tak tam ma dat kvetaka

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Ideál...Spurs vedení po dvou krásných gólech, United kontrolujou výsledek 0-1, a Chelsea na tiketu

Reagovat
Darren Fletcher

ja som vypol asi po polhodine a asi som dobre urobil. radsej prepnutie na leicester, tych vidim prvykrat v sezone

Reagovat
I am Mancunian

davanu manchester v tv ?

Reagovat
Darren Fletcher

nene stream

Reagovat
Cobra

Neuvěřitelné. Výsledek 0:2 do poločasu pro nás bych netipl. Začátek hrůzostrašný, to si s náma Soton dělal co chtěl.

Hlavně to v klidu dohrát bez nervů, ještě jeden gól a šetřit se na nejnáročnější období sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

dohrat to v klidu a my?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že tu teď owny nemůže připomenout zrádnost vedení 2:0 v poločase. V podstatě to teď mají Saints perfektně rozehrané.

Reagovat
Cobra

This is my přání

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hraje dobre. Keby tam bol nejaky moderny kridelny obranca, bolo by to proti tymto slabsim klubom este lepsie. No ale Luis Filipe uz je spat v Atleticu.

Reagovat
Swarley

pěkně Kane, solidní sólíčko...a jinak teda parádní penalta od Mahreze, tak se to má kopat...i když tam gólman jde dobře, tak na to nedosáhne, přesně k tyčce...

Reagovat
Counter

https://pbs.twimg.com/media/CWmYjjqU4AElVdu.jpg:large

70 % držení míče, LVG musí být spokojený. Co na tom, že bez střely na bránu?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj s tým je určite spokojný

Reagovat
EXoRcIsT

Attempts on target - 0 LVG musi byt uplne nadseny z tak akcneho futbalu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

mně nejde teda přimo o střely na bránu, jako spíš o nebezpečné situace, těch bylo několik a klidně z nich mohly být góly...

Reagovat
Hokaido

Alli na lávce ve fantě

Reagovat
off-olda

McClean

Reagovat
vodka

je to pičus, červené měl mít letos už minimálně 2

Reagovat
smazaný uživatel

j. McClean

Reagovat
Talker

Nádherně je vidět, kdo ten tým sabotoval. Téměř před rokem jsme hráli úplně stejně - ofenzivní styl, přečíslování prostor, X hráčů ve vápně, neustálý tlak na soupeře, minimum hráčů na naší půlce.

Mourinho se před rokem rozhodl, že s tím týmem na takový fotbal rezignuje, zahrabal to dozadu a umlátil s tím titul. Ale jen díky individualitě, jaká je Hazard.

Dnes stačilo asistentům dát hráčům volnost, stejné instrukce jako před rokem a jde to. Žádná taktická svázanost, žádné přesné držení prostor, ale volnost a instrukce cpát se dopředu.

Je vidět, že vše, co jsem za poslední 3 roky předpovídal, se splnilo. Ať už to, že to Mourinho během 3 let posere, že nesplní žádný slib, že vyhraje pár pohárů a potáhne o dům dál.

Ale já jsem ten k smíchu, i když jsem měl celou dobu pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz zavri na chvilku hubu, tohle ctu celej tyden dokolecka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nečti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak zaseknuty radio..

Reagovat
smazaný uživatel

zasekava se gramofon ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zasekava se snad vsechno co ma neco spolecnyho s elektronikou..

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa fascinuje, ako sú títo zastánci Mourinha zaslepení

Reagovat
Whitemedia

Vy dva už se chytněte za ruce a táhněte do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo si na mňa hrubý?

Reagovat
Whitemedia

Řekněte prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, je zvláštne s tebou debatovať. Pripadáš mi dosť divný.

Reagovat
Whitemedia

Díky za pochvalu

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Hokaido

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vitasrp

Jednoznačně, já nechápu, jestli maj furt potřebu si honit triko, nebo co to jako vlastně předváděj.

Reagovat
Hokaido

Wtf? Nebyl ty jsi ještě nedávno na straně Mourinha, nebo alespoň nestranej? Teď tady palcuješ každej Talkerův příspěvek a píšeš něco o zaslepenosti, to je pěkně pokrytecký.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy som nebol na strane Mourinha. Ale držal som mu palce aby sa zmenil a mohol tu pôsobiť dlhodobo.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle jednoduchý to nebude hele ...

Reagovat
smazaný uživatel

*nebo takhle... skutečnost bude daleko jednodušší...

Reagovat
Talker

Jasně, pravděpodobnější je, že ti hráči nechodili do vápna, přestože je tam Mourinho naháněl.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

K smíchu jsi proto, že už tady asi po tisící píšeš, jak jsi měl pravdu. Co očekáváš? Že tě tady budem ted půl roku budem plácat po zádech, jak jsi úžasnej?

O tom, že někteří hráči jsou prostě bezcharakterní hajzlové s tebou nejspíš nemá cenu diskutovat, protože za všechno může Mou...

Reagovat
Talker

Nazýval jsi Drogbu a Ballacka bezcharakterními zmrdy, když vykopli Scolariho? Nebo u Mourinha je to jiné?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To cheš vážne porovnávať Scolariho s Mourinhom? Oh pls.

Reagovat
Talker

Jde o hráče, kteří svrhli trenéra. V čem je to jiné?

Reagovat
smazaný uživatel

V tom, ktorého trénera zvrhli.

Reagovat
Talker

Pěkně pokrytecké. V jednom případě jednali správně, v druhém to jsou bezcharakterní zmrdi? Vysvětli to trošku víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe? To je strata času.

Reagovat
Talker

Takže vysvětlení je, že jednoho máš rád a druhého ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To si napísal ty.

Reagovat
Mada

Masopust píše slovensky, zajímavé...

Reagovat
Hokaido

To je jedno, tohle si nemůže dovolit nikdo.

Reagovat
Talker

Jak jsem psal, beru to jako imunitní systém, který bojuje s chorobou. Jak Scolari, tak i Mourinho tomu týmu škodili. Hráči zakročili.

Reagovat
Mada

Reagovat
Hokaido

V tý době jsem Chelsea nesledoval tolik, jako ted, takže nenazýval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Jinak o tom, že někteří hráči se vzbouřili se mluví měsíc. V (herních) sračkách jsme celý rok 2015. A ten postupný útlum je jasně viditelný.

Reagovat
smazaný uživatel

mal si pravdu Viťo, neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

daj im to tu vyzrat

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Jakékoli soudy bych si nechal až po zápase proti někomu jinému, než je Sunderland :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Blbost-45 minut naprosto stačí na dělání všech závěrů, to je přeci jasný...

Reagovat
smazaný uživatel

ale ked sa vyhral titul tak bolo vsetko v poriadku a oslavovalo sa vo velkom

skor by som povedal ze tam boli osobne problemy, do ktorych fanusik len tazko vidi

Reagovat
Infernoqt

Myslím si, že na remízu dneska máme, ale chce to zabrat. 5 střel, 0 na bránu a celkově hra furt přes centry, které jsou čitelné a ještě jsem snad neviděl, aby ten centr našel našeho hráče. Norwich hraje obdivuhodně a za tu bojovnost si vedení zaslouží.

Reagovat
Darren Fletcher

za remízu

Reagovat
vodka

wtf, šak tam fella připravil 2-3 nebezpečné situace, kde chyběl půlkrok na střelu...

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam, ze Talkers svoji otravnost dostal jeste o par urovni vys..

Reagovat
Talker

Otravnost Talkera: Level dolar!

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me jsi dneaka trhnul rekord v uziti Mourkova jmena

Reagovat
Talker

Já byl nasranej, když přišel. Ty jsi nasranej teď. Chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bud stastnej a nespamuj to tu porad svym nazorem na nej.. opakuji, KAZDEJ ho uz zna. A ja jsem mozna nasranej, ale aspon tu nemam milion srancu jako ty..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně už konečně vypadni z diskuzí PL, když ti Mourinho odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz mi to teda rikas ty, tak budu muset..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Hachim Mastour

Zatiaľ ide všetko podľa plánov.Lester a United strácajú.

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ze ta Lester poteskal

Reagovat
liquicitizen

McClean to je ale jebo

Reagovat
spider_8

Fakt nevím, jestli mám být naštvaný nebo potěšený, tím jak hrajeme. Každopádně Oscara bych preventivně zkopal.

Reagovat
LAM

Jak hraje?A jak hraje Pedro?

Reagovat
spider_8

Oba hrají výborně.

Reagovat
LAM

Pokuď bude hrát Chelsea útočně,tak bude dle mě Pedro hodně platnej.On umí dobře napadat má slušný náběhy a do kombinace je z Barcelony hodně dobrej.

Reagovat
kvasha16

akurat je strasny palic

Reagovat
Whitemedia

Pedro se snaží, jako vždy.. ale Oscar vypadá jako úplně jiný fotbalista no..takže je jasnej!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to hrozny zmrdi.. jedinej Willian hraje stejne porad.

Reagovat
spider_8

A Fabregas

Reagovat
Whitemedia

Fabregas hraje pořád stejnou piču, Azpi jako vždy maká, Matic taky maká stejně, jako v posledním měsíci, Pedro opět snaha za 1.. nenadával bych na všechny no

Reagovat
off-olda

Willík se mi dneska tolik nelíbí. Možná proto, že tam není ten obrovský rozdíl oproti ostatním.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
LAM

Co ten United.Toho LVG tam drží jaká síla?Dle mě by měli zabojovat o Guardiolu.On by jim dal určitě větší myšlenku než ten dinosaurus.

Reagovat
smazaný uživatel

začínám si myslet, že United jsou už nějakým způsobem prokletí..

Reagovat
vodka

Reagovat
Darren Fletcher

pici ked ti da gol cameron jerome po asistencii redmonda. nieco nie je dobre.

Reagovat
Counter

Redmond je náhodou slušný talent, hlavně pořád mladý. Jerome je jiný kalibr

Reagovat
Darren Fletcher

tak hej, prehnal som to s redmondom, ale podstata ostava. sme velmi v pici

Reagovat
smazaný uživatel

ked ti da gol Tettey a nie je to ukopnutie sezony tak potom uz nieco nie je dobre ale kurevsky

Reagovat
Busby babes

Stahl bych Fellu, takhle to pulku kadru porad svadi na nej centrovat a to je zatim uplne k hovnu. Neni schopnej to zatim poradne stahnout ani zklepnout na nekoho okolo. Ander na plac. Jeho rychlost by mohla delat Norwichi problemy. Bude tam mit okolo sebe hrace s kteryma si to narazi...

Reagovat
vrabejka

Chicharito gol

Reagovat
smazaný uživatel

z toho Chicharita mi už začína byť fakt trápne

Reagovat
smazaný uživatel

ostatní fanoušci ti vysvětlí, že na to neměl

Reagovat
smazaný uživatel

mně je trapně z toho, že ho tu podceňovalo 100% uživatelů..

Reagovat
Tomanatura

99%

Reagovat
I am Mancunian

dneska, ale citim, ze by sme mohli aj vyhrat, musime zabrat

Reagovat
EXoRcIsT

Fellaini jak ho zkopol zozadu

Reagovat
kvasha16

Pantilimon

Reagovat
iamek

Mata

Reagovat
off-olda

Oscar

Reagovat
Whitemedia

Neklepej na ten znak šašku

Reagovat
smazaný uživatel

OSCARINHO TY LEGENDA

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Trapper

Oscaaaaaaar

Reagovat
Miguel19

OSCAAAAAR

Parádní protiútok...

Reagovat
smazaný uživatel

je mi sympatické, že fanoušci mají i tak Moua rádi

Reagovat
I am Mancunian

Man Utd have had a total of five shots on target in their last 3.5 Premier League home games. Theatre of Dreams.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho mohlo byť aj 14 gólov. Len zase tá smola.

Reagovat
Hokaido

klidně 6:6 by to dneska už mohlo být

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

co to tam mal Willian za klobuk?

Reagovat
Manik...

taky jsem si říkal

Reagovat
Swarley

co to má Jonesy na té hlavě?

Reagovat
Busby babes

Herrera se uz rozcvicuje, tak snad...

Reagovat
smazaný uživatel

Joooose Kokotinho, Joooooose Kokotinho.

Reagovat
samson192

Reagovat
off-olda

Reagovat
Whitemedia

Borini a ta jeho ujebaná oslava

Reagovat
smazaný uživatel

Borini je cely ujebaný

Reagovat
Trapper

Fabregas zase

Reagovat
Dawon

Youngovy nabehy na tom pravem beku jsou fakt famozni On se snad schvalne schovava za hrace...

Reagovat
Miguel19

Lol, co to bylo.

Reagovat
Swarley

wow

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
SpecialOne

dost dost

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Side

United

Reagovat
Dawon

tjadydadydaaaaaa

Reagovat
nani92

Reagovat
Busby babes

Wazza. Fella.

Reagovat
Busby babes

sorry, tak to nebyl Fella.

Reagovat
vodka

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
SunFells

Tetteeeey

Reagovat
Counter

Reagovat
J0EL

Dobre United

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
wild

goooooooooooooooooooooooool

Reagovat
iamek

Gooooooool. Ocividne neni Mourinho sam, ktereho hraci bojkotovali. LVG se nesmi dozit Pondelka <3

Reagovat
Swarley

dpč takový bodlo

Reagovat
smazaný uživatel

Bodlo je nejlepší když do toho správně švihneš, tak je golman bez šance

Reagovat
smazaný uživatel

Ako teda ten Habinity? Osolil United za 100 €?

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze sehnal tech 1000

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi pápá

Reagovat
smazaný uživatel

Bournemouth

Reagovat
Whitemedia

Sunderland otočí

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi kretén.

Reagovat
samson192

UTD

Reagovat
Dawon

Kurva a DDG je dneska ozraly? Proc do prdele nechyta?

Reagovat
M0rb1D4S

Bojkotuje. Chce Mourinha jako trenéra. Jeho debut proti nám na OT.

Reagovat
I am Mancunian

toto je horeie ako za moyesa, keby nehrame o titul, tak by ho uz davno mali vyhodit

Reagovat
SunFells

Tož co, dotrénuje to tento ročník Giggs?

Reagovat
Swarley

začíná to tak vypadat, já už bych mu to nechal dlouhodobě

Reagovat
SunFells

O tom by se mohlo přemýšlet v létě na základě jeho počínání, teď mu van Gaal poskytl víc času se ukázat

Reagovat
EXoRcIsT

Jones Smalling Young totalne nezvladnuta situacia

Reagovat
off-olda

Divadlo snů.

Reagovat
salami

tak už se může řikat, že United maj na hovno i obranu?

Reagovat
blade115

Zmrd Mourinho, kdyby neprodal Čecha, tak jsme teď měli čistý konto. Fakt sabotuje, co může.

Reagovat
off-olda

Reagovat
r.mrazik

traged rooney

Reagovat
Whitemedia

Sam klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a dost. Na tohle už LVG reagovat musí.

Reagovat
iamek

Sam nerezignuje :/

Reagovat
Tomanatura

prisel by tim o duchod

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aby nie. Už má iba 69% držanie lopty.

Reagovat
wild

moze si hovorit kto chce co chce, toto je uz kriza jak za Moyesa, hrame totalnu sracku, miliony v pici..LVG out

Reagovat
Dawon

tohle je horsi, protoze narozdil od Moyese mel LVG k dispozici trojnasobne mnozstiv casu a prostoru na prestupech....a nejen ze tam neni zlepseni, ale je to cim dal tim horsi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná tragédie.

Reagovat
wild

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

lvg red army

Reagovat
Dawon

A tak to proste dopada, kdyz je zaloha slozena ze dvou nejpomalejsich zalozniku v PL no

Reagovat
samson192

Sunderland este otoci

Reagovat
Coutinho10

Frodo za prepnut na Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

škoa že hrame najbližšie so Stoke...bolo by krajšie ak by José debutoval proti Chelsea

Reagovat
Whitemedia

Ty ho nějak moc přivoláváš, že ty se na něj těšíš?

Reagovat
nani92

nemôžem si pomôcť, ale mám toho zmrda rád

Reagovat
Whitemedia

Jinak to ani nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vodka

Reagovat
raduinho

Reagovat
SunFells

Je to přece Fergieho favorit ...postupně se v tom jeho seznamu kandidátů dostane na každého

Reagovat
smazaný uživatel

aký je ten zoznam dlhý?

Reagovat
SunFells

Před Moyseym měl být krom van Gaala a Mourinha ještě Klopp, Guardiola a tuším Ancelotti.

Reagovat
smazaný uživatel

Dve fajky si už Fergie môže dať. Ale aj tak. V United to pochopili tak, že ich treba všetkých vyskúšať?

Reagovat
SunFells

Nezkoušeli by, kdyby jich k tomu ti pověření nenutili

Reagovat
TopinB

Vemou si příklad z nás, povolají je všechny a pak začnou znovu povolávat ty, které měli rádi

Reagovat
r.mrazik

jeste pepek,ancelotti,klopp a mourek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Hokaido

Tak kdyby přišel jako interim do konce roku, tak věřím, že byste ten titul udělali.

Reagovat
EXoRcIsT

Za SAFa by som este veril v obrat ale toho sa uz nedockame

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak.. tam byl obrat snad pravděpodobnější než že to soupeř udrží..

tady je víceméně o 3 bodech rozhodnuto..

Reagovat
Dawon

Tezko verit tomu, ze dame za pul hodiny 3 goly, kdyz sme doma 5 tydnu nedali ani gol

Reagovat
I am Mancunian

tak hrame len 3. zapas

Reagovat
bbbauch

Reagovat
stiflerovamama

Ach, uz sme mali byt tak o 10 bodov pred United

Reagovat
Tomanatura

Je cas dat LVG vanocni darek, jaky si zaslouzi

Reagovat
off-olda

Prodloužit smlouvu.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle sezóna je úžasná. Bojujem o titul s Leicesterem. Chelsea bojuje o záchranu a na Livesportu s napětím sleduji jestli Manchester v domácích utkání dokáže vystřelit na bránu

Reagovat
Swarley

škoda, pěkné nožničky

Reagovat
Switchback

Reagovat
Busby babes

Tak ted jsem zvedavej. pul hodina na tri goly... nebo aspon na dva (des, ze tohle reknu v domacim zapase s Norwichem. )

Reagovat
Hokaido

Jako chant fans Foxes v 17. kole PL- We are top of the league, to je prostě něco úžasnýho.

Reagovat
Whitemedia

Žlutou kartu pro Costu pls

Reagovat
Feind

ten mourinho do united se dost nabizi

Reagovat
Busby babes

jako byla by to asi slusna jizda s nim.

Reagovat
off-olda

Druhá půlka je opět šílenost.

Reagovat
Whitemedia

Sunderland ve druhém poločase tři prdele šancí, hezky obrana

Reagovat
Dawon

Boha Wazzo ty si pomaly, to je k placi co se z tebe stalo

Reagovat
vodka

ale ma asisitenci

Reagovat
Dawon

i tak se na to da divat no

Reagovat
vodka

takovou matovskou...

Reagovat
I am Mancunian

martialkooooo, podmeeeeeeee

Reagovat
Swarley

má v paži

Reagovat
iamek

Martial jina liga. Bohuzel tam je sam.

Reagovat
smazaný uživatel

MARTIAL

Reagovat
Busby babes

Martial!!!!!!!!!!!

Reagovat
Busby babes

a ted tam kurva zacnete jezdit po prdeli a pridejte dalsi dva.

Reagovat
vrabejka

DI MARIAAAAAAA

Reagovat
pingla

Martial ma v p*ci

Reagovat
Darren Fletcher

no dobre otocime to

Reagovat
Dawon

Martial jedine svetylko nadeje v te tragikomicke ofenzive

Reagovat
Swarley

má v p-či světýlka

Reagovat
nani92

Rooney asistencia

Reagovat
EXoRcIsT

LVG este vyzeral ze je nasraty ze sme nedali gol po 50 prihravkach

Reagovat
Hokaido

Mahrez, Vardy fantazie

Reagovat
Hokaido

Mahrez, Vardy fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

Anthony

Reagovat
LAM

Dive

Reagovat
Counter

MAHREEEEEEEEEEEEEEEEEZ

Reagovat
13

MAHREEEEEEEEEEZ

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
aither

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Bez akýchkoľvek provokácií. To fandíš o titul Arsenalu/ City, alebo si fakt myslíš, že oň budete hrať?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podruhý v sezoně koukám na Lester... Mahrez neskutečnej

Reagovat
Hokaido

Dneska? Ani né právě.

Reagovat
13

Jakože ta přihrávka před druhou penaltou byla nic moc jo?

Reagovat
Hokaido

Ta byla úžasná, ale dneska na jeho poměry poslední dobou slabší výkon.

Reagovat
SunFells

Obě z penalty ale ne?

Reagovat
vrabejka

MAHREEEEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna penalta golman nemel mic

Reagovat
Whitemedia

A vůbec, není ten Costa pořád nějak moc vyžraný?

Reagovat
mimi_united

Golden boy

Otočíme

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj

Reagovat
Hachim Mastour

No to snáď nie. Lukaku streľ gól.

Reagovat
vodka

stoke palace docela ničía hovno z toho...

Reagovat
off-olda

Mikel

Reagovat
Trapper

Mikel time

Reagovat
Coutinho10

Leicester zase z penalty

Reagovat
Euphael

Nekdo link na everton pls?

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušcí bučí na Cesca

Reagovat
Miguel19

Mikel jde hrát. To je jasný kdo vyštípal Mourinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Foxes dávají neskutečnym způsobem. To je prostě pohádková sezona.

Reagovat
Heisenberg

Tak Lestr fakt titul Dobrá sezona to byla.

Reagovat
LAM

Tomu Leicesteru se strašně připískává.

Reagovat
Switchback

Reagovat
13

To jsou pěkný kecy.

Reagovat
Hokaido

Nejsou, fakt mají letos i obrovský štestí na rozhodčí.

Reagovat
13

Ale dnes mi teda ty klíčový rozhodnutí nepřijdou jako nesprávný.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujmavé, čo dokáže tréner, ktorý nie je úplný retard. Leicester hrá presne tak ako sa to hrať má. Žiadne zdržovanie a pomalé prihrávky v strede ihriska a nejaká rozohrávka postupná, ale proste majú loptu a idú dať gól a tak to má byť. A to 4-4-2 je presne na to robené ked sa tí útočníci snažia neustále nabiehať a bojovať pre team.

Reagovat
smazaný uživatel

442 hlavně není mrtvý.. očekávám tvrdou reinkarnaci takovýho systému..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
FUnk

Reagovat
pingla

Okazaki bůh

Reagovat
fenixLFC

ten kopytacky Japonec da gol to leicester fakt uz ziska titul

Reagovat
FUnk

Reagovat
vrabejka

Okazaki dal gol. Fenixlfc divny ze?

Reagovat
fenixLFC

neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

prvy zapas sa mu vydari a ides tu robit machra saso zajebany

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

+ aj to spravil v tom zapase tolko chujovin az som nechapal

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ze tonevidi Zasch..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Jináč teda Martinez s tak talentovaným týmem hraje totální sračku.

Reagovat
vrabejka

hlavne ze je Everton 50.minut tlAČIL

Reagovat
smazaný uživatel

no a? všichni vědí jak Lester hraje... Nemá výsledky... nejsou schopni udržet vedení..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

sice ked hovoris o evertone....tak sa az tak nemylis...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem Martinéze

Reagovat
Hokaido

jako snad každý zápas letos, to už není náhoda.

Reagovat
vrabejka

Neznáte nějake lidi co píšou o Lesteru chtěl bych si je přidat když jim ted začnu vážně fandit.

Reagovat
Mervin

hlavně o nich proboha nic nepiš ty

Reagovat
vrabejka

ne každý souhlasí s mými názory v pohodě.

Reagovat
fenixLFC

*nikto nesuhlasi

Reagovat
Mervin

především nikdo nesouhlasí s tvým písemným projevem

Reagovat
fenixLFC

nastastie nikto nemusi pocuvat ten hovoreny

Reagovat
vrabejka

rika ten kdo zná jenom hráče z PL

Reagovat
fenixLFC

*najma, kedze sledujem iba PL. ale to nic nemeni na tom ze okazaki je kopyto

Reagovat
vrabejka

Proto dal v bundeslize že 110 zápasů 40 gólů že?

Reagovat
fenixLFC

ma nezaujima kolko dal golov v bundeslige ked v PL je k hovnu a s ulloom je ta hra ovela lepsia

Reagovat
smazaný uživatel

no dpc, vies ze on uz apr zapasov za Leicester hral a dnes to nebol jeho prvy? lebo mam pocit, ze si myslis, ze tu fenix odsudzuje hraca, ktoreho Leicester akurat kupil a dnes ide hrat prvy zapas

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si to nezaslouzis

Reagovat
Hokaido

https://twitter.com/FOXTV

Tady máš o nich dokonce celou TV.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele to budeš mít radost.. tvůj oblíbenec indykaila je podle všeho právě z Leicesteru, takže by o nich něco měl vědět.

Reagovat
vrabejka

no jo my twitterovi žurnalisti vždy budem terčem posměchu protože nepíšeme pro bulvarne srašky bbc a sky sports.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se vsichni hlasili kdyz tam byl jeden obrance daleko vzadu. Pekne Vardy, Okazaki.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Swarley

Giggs se na to už vysral?

Reagovat
off-olda

Costa to od fans docela schytal.

Reagovat
smazaný uživatel

Co stalo? Vypískali ho zmrda?

Reagovat
off-olda

Přišlo mi, že mnohem víc než Fabregase.

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Doufám, že se rychle uzdraví Hazard, ať taky dostane příděl.

Reagovat
icemike

50:50, bylo slyšet i Diego Diego

Reagovat
iamek

Wow jak Gill nasrane odesel. Treba uz zacne jednat

Reagovat
vodka

gill nema v mu uz davno zadnou funkci

Reagovat
iamek

. Ma vytocenost dosahla rozmeru, ze jsem zapomel na dokonaleho Eda

Reagovat
Serg!o

Přehled

Reagovat
r.mrazik

jak se tam muze na ty lavici ta holandska asistentska sracka jeste smat??

Reagovat
r.mrazik

sakra tam musi ta natekla hlava prece byt...kaspar

Reagovat
Whitemedia

retardi..

Reagovat
SpecialOne

Everton by se měl vzpamatovat, takových kvalitních hráčů a taková bída, zbytečně moc ztracených zápasů v sezóně a to kolikrát vedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fanuskovia United, dnes radsej body alebo prehra a mozne vyhodenie van Gaala?

Reagovat
EXoRcIsT

keby ze ho fakt po prehre vyhodia tak prehra

Reagovat
I am Mancunian

jasne, ze vyhodenie lvg, dneska dame nahodou body a dalsie zapasy ich stratime..

Reagovat
smazaný uživatel

body

Reagovat
Pospovič

Prohra a udržení LVG

Reagovat
Dawon

body a vyhozeni LVG poprosim

Reagovat
Miguel19

John Xavi Mikel.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

United dali konečně doma gol a vam je to pořád málo ty vole, neskutečně nevděčný lidi tady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Leicester neskutečně

Reagovat
off-olda

Willian vždycky přeběhne hřiště v maximálním sprintu a nic z toho. Ten borec má fyzičku jak nikdo na světě.

Reagovat
icemike

A bez toho afra by byl ještě rychlejší, ten kluk vůbec ve Fyzice nedával pozor...

Reagovat
vodka

martial s rooneym si ale vubec nerozumi

Reagovat
r.mrazik

rooney si nerozumi s nikym...viz ten gol

Reagovat
vodka

a hlavně, oba musí do vápna nabíhat v pohybu, to je jak s tím fulhamem za moyese

Reagovat
Swarley

aaale, Giggsy je u lajny

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan dobrej fik za psg

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu si představit, že by Chelsea pod Hollandem prohrála.

Reagovat
off-olda

Pedro :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
Nikikrew

Ak prehra doma United tak tu bude una show

Reagovat
Garbicz

Jones

Reagovat
Swarley

takovej krtek, to jsem teda dlouho neviděl

Reagovat
r.mrazik

a jones je dneska taky totalne mimo

Reagovat
Serg!o

Zase hrozně splašenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je nejslabší sezona ever a Wenger není schopnej to vyhrát

Reagovat
SunFells

Reagovat
afc

Dnes konci liga?

Reagovat
I am Mancunian

uz skoncila ?

Reagovat
smazaný uživatel

pro vas jo

Reagovat
I am Mancunian

asi tazko, kedze hrame o titul

Reagovat
smazaný uživatel

tak si tech 30s uzij

Reagovat
smazaný uživatel

Vypískali taky Oscara, když střídál ?

Reagovat
smazaný uživatel

Potlesk v stoji.

Reagovat
off-olda

Standing ovation.

Reagovat
Whitemedia

bohužel ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, škoda...

Reagovat
Talker

A kdo je tu pak šašek...

Reagovat
Whitemedia

Já ti nepsal, že si šašek, jen že by si mohl odjet za prací do Sýrie

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe by měli vypískat.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže zlepšení Oscara proti marnému Sunderlandu automaticky znamená, že byl členem odboje proti Mourinhovi?

Reagovat
iamek

Rooney

Reagovat
r.mrazik

to je trageeeeeed

Reagovat
Busby babes

Wazza. to jako bylo na koho??

Reagovat
Dawon

Centimetry Wazzo

Reagovat
Whitemedia

Matic

Reagovat
M0rb1D4S

Matic by dneska zasloužil přes držku. Takové chyby před vlastním vápnem.

Reagovat
vodka

tvl, ale prohrat s herne asi nejtragictejsim tymem PL je uz fakt moc

Reagovat
Swarley

Pepek nebo Giggs

Reagovat
smazaný uživatel

Mou?

Reagovat
Swarley

smlouva na dva rok a půl, při přebírání titulu bych mu oznámil vyhazov

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba v týmu nemate takové zmrdy, jako my a fungovalo by to i dele..

Reagovat
Swarley

z mého pohledu si za to všechno může Mou sám, v tomhle tě nepodpořím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

mame Rooneyho a DdG

Reagovat
smazaný uživatel

S Rooneym by byl 100% za dobre, možná by ho i vytáhnul na bývalou úroveň.

Reagovat
wild

presne tak..ja som tiez teraz s kamosom riesil, ze ak nevyjde Guardiola, tak to dat Mourinho na dve sezony, da to dokopy, spravi titul a hned po tom to prevezme Giggs

Reagovat
I am Mancunian

vam uz to musi jebat, ked chcete toho potkana

Reagovat
wild

a koho ineho? Fakt realne, nikto poriadny nebude volny a on by to vedel dat dokopy, to treba uznat

Reagovat
I am Mancunian

giggs a od novej sezony guardiola, to ho fskt nechame city ?

Reagovat
wild

napisal som ak nevyjde Guardiola..to je samozrejme volba c.1.. Giggs neviem ci by to dokazal teraz vzkriesit

Reagovat
I am Mancunian

horsie ako lvg to nebude, to nam musi stacit

Reagovat
wild

no, ako sa to vezme..my potrebujeme poriadne pozdvihnut a znova zacat hrat o titul po 3rokoch

Reagovat
vodka

to sme právě viděli v CFC, jak si to dal v krizi dohromady

Reagovat
wild

tak ked idu hraci proti nemu to je ine..to nebola uz len herna kriza. A navyse to bola jeho kriticka sezona, preto mu treba dat len dve Jako uspechy hovoria jasnou recou, mal ich vsade kam prisiel..on by ten titul do 2rokoch spravil aj s nami o tom som presvedceny

Reagovat
vodka

jo, sračkový fotbal hrál skoro taky všude, kam přišel. Já se nehodlám dívat na zaparkovaný autobus a poslouchat dementní tiskovky a obviňování všech kolem.

Reagovat
wild

aspon ma uspechy..teraz je to o com? dementne tiskovy a sracka futbal

Reagovat
Infi

Reagovat
vodka

brrrrr, pokud by přišel mourinho, tak s MU asi končím...

Reagovat
I am Mancunian

rovnako

Reagovat
vodka

giggs když už

Reagovat
iamek

Giggsa proboha neee. Ma dost casu. Potrebuje se ucit od nejlepsiho a tim je Pepek.

Reagovat
vladis271

Giggs

Reagovat
smazaný uživatel

vsak norwich vedou ne?

Reagovat
EXoRcIsT

wtf herne najhorsi je United

Reagovat
vodka

běž brečet jinam...

Reagovat
smazaný uživatel

vodka19.12.2015 17:45

tvl, ale prohrat s herne asi nejtragictejsim tymem PL je uz fakt moc

Reagovat
M0rb1D4S

No pokud prohrajete s herně nejtragičtějším týmem, tak jste logicky nejtragičtější vy.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Můžou hrát lepší fotbal, ale stejně prohrát.

Reagovat
vodka

logika ti moc nejde

Reagovat
smazaný uživatel

ban logika je na EF zakazany slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím podpíšme Guardiolu. Nemôžme prenechať najlepšieho manažéra na svete takej umelej sračke ako je City, to už by bol fakt bordel.

Reagovat
fenixLFC

lee

Reagovat
Miguel19

Domácí týmy dnes výuka...

Reagovat
fenixLFC

*výluka

Reagovat
off-olda

Že zrovna my budeme vyjímka.

Reagovat
Feind

výjimka

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke drtia Palace celý zápas a nakoniec 1-2

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

týmy, kterým fandím mají smůlu jako prase...

Reagovat
vodka

*, kterým fandím,

Reagovat
nani92

vodka out

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

RUM in

Reagovat
smazaný uživatel

borovička

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Nepřišlo mi, že by MU měli zrovna smůlu.

Reagovat
vodka

tak ani štěstí, navíc tam bylo v prvním poločase dost situací, kdy chyběl půlkrok, krok, zvlášť u těch rohů a některých centrů, to už teda smůla je. Stejně jako to, že norwich dal gol z prvni kloudne akce...

Reagovat
Counter

Kolikrát jsem tohle zažil jako fanda Arsenalu... Celý zápas tlačíš a soupeř z první střely na brány šup bum jedna nula. Fakt bych to nevztahoval na štěstí a smůlu, zvláště když se ti to stává opakovaně.

Reagovat
off-olda

Wow, Willian.

Reagovat
kvasha16

aj si ani neviem predstavit ze by Willian z priamaku netreafil branu

Reagovat
kvasha16

*ja

Reagovat
Darren Fletcher

ide o to, ze ak LVG nema pre ten klub srdce, nech sa pakuje. Giggs IN

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Srdce sa ťažko ukazuje. No také gule...

Reagovat
FUnk

lloris

Reagovat
Miguel19

Willian Ten by dřel, i kdyby měl zlomený obě nohy.

Reagovat
Pospovič

Neskutečný Hugo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten, co nedělá chyby?

Reagovat
Pospovič

Minule to posral, to se občas stane každému. Ted ale opět potvrdil, ze je absolutní Top

Reagovat
Swarley

Mikuuuu

Reagovat
vodka

omg, co už fakt víc....

Reagovat
smazaný uživatel

No a Stoke ten over 2.5 zahrali :-)

Reagovat
Hachim Mastour

goool.Ešte jeden.

Reagovat
Busby babes

to si dela prdel??? Proc to neprihral Wazzovi???

Reagovat
Dawon

A zas zadny tlak, zadne sance, zadne strely na branu, nic...ale tak to uz me asi ani nemuze letos prekvapovat no

Reagovat
Busby babes

jednu jsme meli.

Reagovat
Dawon

...zrovna jak jsem to dopsal no Ale je to zalostne malo...po tom golu na 2:1 se melo strhnout silenstvi, kdy by Norwich nevedel, ci je...misto toho zoufale o 5 metru prestrelene centry, zadne strelecke pozice, nic

Reagovat
Busby babes

jo no. strasna tragedie to byla. des jak jsme ted neschopni.

Reagovat
aither

LVG bůh

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Co dělá Pardew letos s Palace je neskutečné

Reagovat
andrew96

Smalling chce LVG definitivně ukázat východ.

Reagovat
Talker

Nádhera. Takhle si to představuju, jen přestat dělat takové stupidní hrubky v defenzivě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

no tak to je dobrej průser

Reagovat
Counter

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

paradaNorwich...uz ty 3 body potreboval

Reagovat
Busby babes

Nic no, ostuda jak svine. Jsem zvedavej co s timhle hodla LVG delat. zacina to vypadat stejne bezradne jak za Moyese.

A jsem zvedavej co na to board. Ted kdyz je Mourinho volnej...

Reagovat
Counter

Ale teda Mourinha bych vám fakt nepřál

Reagovat
Busby babes

jako byla by to prdel no. Ja ho tenkrat trochu i chtel nez prisel LVG. Nakonec se myslim psalo, ze jsme ho kontaktovali ale uz byl dohodnutej v Chelsea, ale to si pamatuju jen matne, tak mozna kecam..

Ted? no nevim. Nadsenej bych asi nebyl, je to arogantni zmrd. Ale to vlastne LVG taky a SAF nebyl o moc jinej.

Pak je otazka jak by to pripadne angazma u nas pojal no.

Kazdopadne dalsi bvyhozenej trener behem par let, to by se mi tkay moc nelibilo.

Reagovat
Counter

Právě no, jestli chcete koncepci (jakože Moyes a LVG byli s tímhle přijatí, i když selhali/selhávají), tak Mou by vůbec nedával smysl. Ale jestli už je vedení zoufalé a chce výsledky na úkor možných rizik za pár let, tak zase Mourinho zní logicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zmar. Dokud ta LVG taktika fungovala, tak jsem mu byl schopný ten jeho fotbal odpustit. Ale ona už nefunguje, takže očekávám, že na to zareaguje.

Reagovat
SunFells

Van Gaal tam dneska pouráží všechny novináře

Reagovat
smazaný uživatel

Brut, prehrať doma s tragédmi na vypadnutie...

Reagovat
off-olda

Rondón

Reagovat
Coutinho10

Rondon nezvlada

Reagovat
Nikikrew

Curackovia z WBA nezvladaju ked za dnes stihli 2CK? Pulisova skola

Reagovat
smazaný uživatel

LvG

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham v top4 a owny má ban. Kily

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

za co dostal ban?

Reagovat
Counter

Za to, jak dlouho už nám tu pije krev

Reagovat
FUnk

tak to tobe mohli dat taky

Reagovat
Euphael

Reagovat
vodka

no, toto by si už fakt zasloužilo nějaké ultimátum, pokud nevyhraje následující 2 zápasy proti Stoke a CFC, tak by se měl fakt LVG pakovat, do konce sezony to hodit Giggsovi a pak případně v létě buď zkusit někoho nového, případně kdyby to Giggs dokázal nakopnout, tak si podržet jeho.

Reagovat
Serg!o

Ale nevěřim, že ho vyhodí.

Reagovat
Dawon

jake dva zapasy uz porad na co tady jako chceme jeste cekat?

Reagovat
wild

Reagovat
SunFells

Reagovat
iamek

Reagovat
EXoRcIsT

ziadne ultimatum ved uz toto je vela a nie este dalsie sance mu davat

Reagovat
I am Mancunian

to este len teraz ma dostat ultimatum ? sak rozjebal celu sezonu

Reagovat
vodka

tak mel plnou prdel zraneni, ted se mu uzdravuji klicovi hraci, na CFC bude k dispozici i Schweinsteiger, tak at se predvede. Nevidim uplne smysl to odjebat u ted, kdyz pridjou 2 tezke zapasy, ktere by mohly zlomit moralku hned po tom, co to Giggs prebere...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole sorry, ale ani jeden bod proti Bournemouth a Norwichi ti je málo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Ved to bola len otazka casu, kedy s tou srackou prestanete ziskavat body.

Reagovat
I am Mancunian

asi len pre mna si zajom a s dawonom, ostatni este hrali pred 2 tyzdnami o titul

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen pro vás, jen jsme si někteří nechávali svůj ujebaný trolling pro sebe

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

dva zapasy uz mel...a jak to dopadlo

Reagovat
Hachim Mastour

No to snáď nie toto. Arsenal musí vyhrať.

Reagovat
EXoRcIsT

cely Old Trafford piska a LVG vyzera ze asi skonci v nasledujucich dnoch

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley úžasná asistence.

Reagovat
REPLIKATOR

LVG

Reagovat
Infernoqt

Jsem zklamanej. Ani ne tak z prohry, ikdyž je to ostudný, ale z toho, jaký plastický klub se z nás stal. Utratili jsme miliony... miliardy liber, a přesto se nám na hřišti pohybují průměrní hráči, a ti nejlepší, kteří se ten tým snaží táhnout, těm táhne na 30 nebo je z klubu vyprovodíme. Prakticky ten tým má tolik slabin, navíc se prezntuje tak špatnou hrou, že k tomu jen těžko nalézám slova. Nechci být víc sprostý, ani pomlouvat Van Gaala, ale jak jsem tu psal už minule - ten tým potřebuje oživit. Chce to aspon 3 hotové hráče ještě a další miliardy, až si říkám, jestli to za to vůbec stojí. Takhle špatně ten tým nikdy nehrál. Je to zklamání vidět váš oblibený klub klesnout tak nízko. Navíc je to k smíchu, když někdo utrácí a má úspěch, naopak my a Liverpool, jak jsme se jim smáli, si můžeme podat ruce. Nejsme o nic lepší než oni.

Reagovat
Dawon

neni pravda...jsme presne o 5 bodu lepsi nez oni

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infernoqt

Bylo myšleno v tom spend money za poslední dekádu.

Reagovat
Feind

jste lepsi o 5 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to aspon 3 hotové hráče ještě a další miliardy

Reagovat
Busby babes

problem je podobnej jako u Chelsea. Ti hraic za ty prachy plus minus stali (az na kvetaka) ale hodne z nich hraje hluboko pod sve moznosti. A pak je otazka cim to je... Trener, system? Spatna motivace?

Reagovat
smazaný uživatel

muze za to mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

u Chelsea? hele nevim. Nevim co se tam stalo. Zadnej manager si nemuze dovolit nechat hrace prerust pres hlavu, on musi byt ten nejvetsi sef v klubu. Nevim, jestli tam nekoho pourazel nebo co se stalo, takze se to tezko hodnoti, ale tim vyhazovem dal Abramovic hracum do ruky slusnej klacek.. nelibi se vam manager? ok, vsak hrajte hovno a ja ho nakonec preci jen vyhodim...

Reagovat
Counter

Tohle v Chelsea funguje odjakživa. Ale zrovna tentokrát bylo takové rozhodnutí zcela pochopitelné a správné.

Reagovat
Busby babes

hodne se psalo o problemech s Terrym. No zrovna jeho bych asi obetoval uplne s klidem. Ano, legenda klubu, ale...

Ted tam budou mit do konce sezony trageda Hiddinga, kteryho vyhodili posledni dobou odevsad a po sezone... no leda by sehnali toho Pepka. Pak ok. Jinak tech jmen moc na trhu nebude. Mozna LVG.

Reagovat
Counter

Chtějí prý mocně Simeoneho. Ten jim snad dá košem Pak ideálně Juande Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

za ten závěr. Naprostý souhlas!

Reagovat
Busby babes

jako takhle, jeste je pak otazka jak to vyresil Abramovic s hracema... je mozny, ze tam nejaky pokuty nebo neco takoveho taky padly. Pripadne, ze nekoho v lete proste proda...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze v lete necha zmeny na novem trenerovi, tzn ze do toho kecat nebude... Takze pokud se protestujici skupina bude hodit do koncepce, bohuzel asi zustanou

Reagovat
smazaný uživatel

ne u united prave

Reagovat
Infernoqt

Asi bych to zhodnotil, že Mata, ač ho mám rád, hraje výrazně pod své možnosti, nebo na náš klub prostě nemá. Fellaini nesmí hrát v záloze a ta hra, když je na hřišti, se mi nelíbí. S Carrickem strašně nestíháme ne protiútoky a Blind je jen průměrný hráč. Rooney i Depay hrají výrazně pod své možnost, ale u toho druhého se to dá pochopit. Asi bych ho zkusil na pravém křídle místo Maty, at může centrovat svou silnější nohou, protože ty centry levačkou jsou silně přetažené.... ale toto jsou jen dedukce, chce to nějakou změnu, čím by ten tým hrál s novou energií. Myslím si, že ta hra je moc čitelná a prakticky jsme neměli moment překvapení v žádné z akcí. I ten Martialův gol byl štastným odrazem. Na otevřenou hru zase nemáme připravený tým, kde je průchodák jako prase... je to těžký nad tím uvažovat.

Nechci vinit trenérovy metody už... začínám si myslet, že ani změna trenéra nám minimálně do léta nepomůže. At budem hrát cokoliv, na nový systém bude nedostatek někde jinde. Musíme se soustředit, spolčit síly a udělat ligu mistrů do další sezony. Furt je to reálné a kluci to v sobě mají, jen to probudit.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelně rozházené prachy a ztráta identity k tomu.

Reagovat
Infernoqt

vidíš, vás jsem zapomněl zmínit

Reagovat
r.mrazik

dva zapasy s takovyma sracema a nula bodu...doufam,ze zitra pomaze do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co přežije LVG i tohle ? Mourinho už se třese na jeho místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Insomnia nehraje, mame sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villu porazit musíte. První jasný sestupující letos. Banda nekopů.

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme Newcaslte, my nemusíme nic

Reagovat
smazaný uživatel

ambice jinak teren paradní zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Ja čakám otočku Villans pre tú srandu

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo zbytečný.. Newcastle stejně nesestoupí a Villans to mají spočítané už několik týdnů

Reagovat
SunFells

Na tomhle hřišti tu budou mít těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem tohle ale musí dávat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

De jong..

Reagovat
smazaný uživatel

Blbec... Mam Wijnalduma jako kapitána...

Reagovat
smazaný uživatel

někdy je fotbal fakt pěkně posraná hra

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí mi prohry 5-1 s Pardewem, ale tyhle zápasy, kdy se na to několik hráčů naprosto vykašle

Reagovat
smazaný uživatel

DOprdele

Reagovat
SunFells

woooow

Reagovat
smazaný uživatel

pekne trefeno

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim druhej zápas AV za poslední dvě kola, pokaždý stejnej obrázek. V první půli naprosto k ničemu, bez snahy, bez pohybu, bez chuti, prohrávaj. Vlezou do druhý půle a je se na co dívat. A to ještě teprve přijdou do hry Traoré s Gilem. Proč nehrajou od začátku? Ten tým je dost kvalitní na to, aby nehrál o záchranu...

Reagovat
smazaný uživatel

byl by doslova zázrak kdyby se zachránili

Reagovat
SunFells

kdeže

Reagovat
smazaný uživatel

nemají na to no

Reagovat
Counter

ale jo, už jsou fakt v hodně blbé situaci

Reagovat
SunFells

Nic zázračného by na tom nebylo, tady jsou akorát všichni hned se vším hotový už před vánocama.

Reagovat
smazaný uživatel

Lester loni taky většina lidí odepisovala.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím kolik měl loni Lester bodů, ale 7 je fakt mizerie

Reagovat
smazaný uživatel

Měli 10. O tři body víc, zachránili se o 6 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

No a byl to taky nefalšovaný zázrak

Reagovat
Counter

Chelsea je jedenáct bodů od top4 a všichni se shodujou, že na to už nedosáhne, zato Villa je od záchrany deset bodů a ty píšeš, že by to nebylo nic zázračného...

Reagovat
smazaný uživatel

No asi se nestane ani jedno, ale podle mě je ta Aston Villa trošku jinej případ a nedá se to takhle s tou Chelsea srovnávat.

Reagovat
salami

tak přecejenom je jasný, že špička sbírá víc bodů a tudíž ji bude mnohem těžší dotáhnout, Aston Villa když udělá nějakou menší šnůru, tak ty před sebou stáhne mnohem víc

Reagovat
cristiano.K.

pořád je to reálnější než záchrana AV

Reagovat
SunFells

To též není pravda, shodovali se tak minulý týden po sérii ponurých výsledků a Mourinhem na palubě. Pár dobrých výsledků a lidi budou mluvit jinak. Pro Villans to není kritické, protože čelo se dohání mnohem obtížněji než spodek. Takové věci jako oni měli teď, může mít z těch týmů ze spodku tabulky hravě někdo jiný. Prostě je moc brzo.

Reagovat
SunFells

*takové výsledky, jaké oni měli teď

Reagovat
smazaný uživatel

Já jim pořád věřim. Podle mě maj oproti Bournemouthu, Norwichi nebo Sunderlandu (který podle mě spadnou) natolik kvalitní tým, že se z toho ještě těsně dokážou vyhrabat.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím no. Ten tým nemá zkušenosti, manažer už vůbec ne. Mají fakt kriticky málo bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ten současnej zisk je fakt naprosto tragickej... Buď to těsně zvládnou, něbo těsně nezvládnou. A o tom by mohlo dost rozhodnout i to, jestli to dneska zvládnou otočit, nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě to o hodně nezvládnou

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy Gardemu dojde, že jeho 2 najlepší hráči sedia na lavičke?

Reagovat
smazaný uživatel

McClaren nemá soudnost... stahne nejlepsiho hrace na hristi a nasadi tam Thauvina, ktery se do tohodle utkani fakt nehodi

Reagovat
smazaný uživatel

Jéžiš, proč jsem ho dal kapitánem, chudák Georgino....

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak to jepak jasný no.. boože ,dávej kapitánama hráče chelsea, spurs nebo city.. ne sympatický mužstva

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, zas tolik jsem jim nevěřil..

Reagovat
smazaný uživatel

Ayoze

Reagovat
smazaný uživatel

Prototyp nesympatickýho fotbalisty se jednou za zápas ukopne a je z toho remíza a strachování o bod.

Reagovat
smazaný uživatel

veď Villa hrá druhý polčas lepšie a minimálne bod si zaslúži.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to stejný zápas jako my na Tottenhamu. Mělo to být 3-0 po první půli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý futbal, aj napriek ťažkému terénu. Klasický PL zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum a Sissoko dneska na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

Garde zapomněl, že muže střídat 3x?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ayew dnes mile překvapil

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť hrál 15 minut, jinak to odchodil.

Reagovat
SunFells

Tož to potom straky v té louži odstáli, protože on byl vůči nim v pohybu.

Reagovat
Mindas

Ted me tak napada, ze trio Mou, Pelle a Moyes nastupovali k top klubum zhruba stejne. Od zacatku se to neustale resilo. Jak a kdo bude uspesny. Docela sila a prekvapeni, ze zatim zustal nejdele Pelle, ktery mel byt uz davno pryc. Naopak Moyes s sestiletou smlouvou nevydrzel ani sezonu. Fotbal fakt nema logiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Pellegrini mi príde aj tak ako najhorší z nich, vôbec ma ten futbal pod ním nebaví s takým kádrom, aký má k dispozícií.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Moyes by hral o záchranu, no...

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Counter

Prostě ManCity ze všech tří nejtrpělivější klub

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiolu beres?

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

1331. aby si Flores povodil Kloppa ako svoju čubičku a následne si s ním vytrel prdel

Tip:: 1:1, prianie 2:0

Reagovat
vrabejka

Proč jste všichni proti Liverpoolu? A jo už vím zavidite nám Kloppa

Reagovat
Hokaido

Nám? Já myslel, že ty odmalička fandíš Foxes.

Reagovat
vrabejka

Tomu fandim taky ale teprve půl rok

Reagovat
smazaný uživatel

Keď Watford vyhrá, tak sa posunie na 5. miesto. To je šialené

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šialené v tom zmysle, že sa jedná o dosť podceňovaný Watford a jeho prekvapivé postavenie v tabuľke

Reagovat
Counter

Jako úspěch Hornets šílený je, ale na páté místo se teda neposunou - ztrácí na něj momentálně čtyři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Ja som pozeral tabuľku tu v článku . Tak nič potom

Reagovat
Counter

To je tabulka na začátku kola :-)

Reagovat
Il Architetto

OT:

Nemáte někdo link na stáhnutí torrentu Star Wars VII ?

Reagovat
smazaný uživatel

choj do ki na

Reagovat
Il Architetto

Byl jsem na půlnoční premiéře, chci se na ti mrknout znovu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak někdo může vyznávat sithy. A že jsou lidi, co se fakt hlásí k Jedi a i lidi, co se hlásí k sithům. Když hraju hry a koukám na filmy...to je stejný jako přízeň k nacistům. Akorát jiná doba.

Reagovat
minoLFC

Pochybujem, že to je niekde na webe. Aj keď bývalému spolužiakovi to vo firme predvčerom púštali v rámci vianočnej party.

Reagovat
smazaný uživatel

Kino nestačí. Byl jsem i na Jurském světě a pak jsem na to koukal ještě 3x

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Side

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tomasinho

Je nějaká rumoured sestava na dnešek?

Reagovat
smazaný uživatel

Bogdan - Clyne, Škrtel, Sakho, Moreno - Henderson, Lucas, Can - Lallana, Coutinho - Firmino

Reagovat
Usty

jako obvykle je v článku

Reagovat
Bayern +

Dnes už musíme, inak to bude zasa k hovnu sezóna. Ale to už vlastne je, poháre už i tak nedobehneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím to ružovo, aj Swansea "musí".

Reagovat
tomasinho

K hovnu sezona? Výhry venku na City, CFC, AFC, LFC, to je k hovnu? Cokoliv do top 8 bude boží sezona pro WHU v 1. sezoně pod novým manažerem.

Reagovat
salami

kdy se má vrátit Payet?

Reagovat
Bayern +

Samozrejme. To je prd platné, keď nedáme ani EL...

Reagovat
vladis271

Dnes by som Bentekeho posadil. V jeho pohybe sa nič extra nezmení, či bude sedieť na lavičke alebo stáť na ihrisku.Dal by som tam Origiho. Alebo Firmina na hrot.

Reagovat
cristiano.K.

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

A v lete s nim pryc?

Reagovat
vrabejka

Možná v lednu chce ho chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v cervnu

Reagovat
smazaný uživatel

To už je možný.

Reagovat
cristiano.K.

snad ne. Je to typ útočníka co se hodí vždy pro změnu herního stylu. Akorát neměl stát 30,ale 15 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

To čo predvadza Leicester ?? keby mi niekto v lete povedal že skončia cez zimnu prestavku tam kde su poslal by som ho na vyšetrenie, Ranieri Frajer

Reagovat
WienArsch

jakou přestávku??

Reagovat
tomasinho

Liverpool: Bogdan, Clyne, Skrtel, Sakho, Moreno, Lucas, Can, Henderson, Lallana, Coutinho, Firmino. Subs: Fulton, Toure, Benteke, Allen, Origi, Ibe, Randall.

Reagovat
tomasinho

Ta záloha vypadá dobře, ofenziva jako proti City, snad to půjde a Firmino po těch slabších zápasech zase něco zahraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to nejlepší, co jde z toho našeho kádru postavit no.

Reagovat
R22

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infernoqt

Nepsal někdo, že budou dávat la ligu na digisportu od tohoto víkendu?

Reagovat
nani92

áno, aj dávaju

Reagovat
Infernoqt

to asi nespadá pod digi 1 a 2, či?

Reagovat
nani92

dnes ide na digi 3

Reagovat
Infernoqt

nejsem si jistý, jestli v česku jde mít víc než dvojku

Reagovat
Mimalu

nejde

Reagovat
vrabejka

Breaking: Klopp has told Benteke he must buy into his philosophy and defend from the front or he will be sold #LFC

Zajímavé

Reagovat
FUnk

tak za 5M ho berem hned v zime

Reagovat
smazaný uživatel

10M + Alli a ako vianocny darcek pribalime Milnera

Reagovat
vrabejka

Okolo 15 mil bych viděl reálný prodej

Reagovat
smazaný uživatel

od Chelsea 30 minimalne

Reagovat
Bennhy

*BREAKING

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Hrát mohl Origi a místo špatnýho vtipu Lucase radši Allen.

Reagovat
vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

Už sme odvolali toho Van Gaala?

Reagovat
vrabejka

Do 48. hodin se ti přání splni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

co je vlastne z Mignem ?

Reagovat
REPLIKATOR

díra

Reagovat
vrabejka

Drobné hamstring injury

Reagovat
Coutinho10

jj diky

Reagovat
Wat

Paráda, že je Sakho zpátky, dneska musí Ighala s Deeneym někdo zkrotit.

Reagovat
off-olda

Reagovat
k0udy

nějaký stream?

Reagovat
I am Mancunian

Bogdan

Reagovat
Infernoqt

Mignolet přešel na trenéra brankářu, že?

Reagovat
nani92

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
johnik

piča vole

Reagovat
Cobra

Reagovat
Minister

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Bogdan

Reagovat
fff

Musi jebat

Reagovat
smazaný uživatel

Bogdan

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ake jednoznačne do základu Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

AKEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
monty25

To jsme si teda pomohli s tím Bogdanem...

Reagovat
R22

Reagovat
SunFells

Abych kvůli Liverpoolu radši zapínal fotbal před třetí minutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

fakt, brankár sa začína stávať top prioritou. Toto neni normálne. Chelsea má dvojku za ktorú by som vraždil.

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Mastný Chobot

do pííči, už som došiel o srandu, čo

Reagovat
Mastný Chobot

to vobec není sranda, veď mu to vykopol z rúk

Reagovat
smazaný uživatel

Bogdan delal Mignoleta..

Reagovat
I am Mancunian

skrtel opat top zakrok

Reagovat
nani92

šovinists gonna šovinist

Reagovat
Mastný Chobot

*chauvinists

*chauvinism

Reagovat
Mastný Chobot

Sakho

Reagovat
smazaný uživatel

To ale nemal platiť nie?

Reagovat
nani92

ale hovno,ved mu nikto nič neurobil, vypadla mu sama

Reagovat
Busby babes

vykopl mu mic z ruky.

Reagovat
nani92

no ano,už vidim..ale aj tak,keby to chytil normálne ako 99,9% brankarov, tak by sa nič nestalo..možno sa dal ten gol neuznať,ale vyhovarať sa nato nedá..tiež sme to všetci videli až z opakovačky

Reagovat
stiflerovamama

ale potom ju stihol chytit

Reagovat
nani92

na potom sa nehrá

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
stiflerovamama

tak z tej opakovacky to vyzera ze mu to vykopol z ruky

Reagovat
Infernoqt

Klopp už začal u čáry rapovat.

Reagovat
Rarášek

Adam Bogdan makes Simon Mignolet look like Manuel Neuer.

Reagovat
Busby babes

hele, jako udelal to debilne, ale pak mu ho ten Ake vykopl z ruky. to byl jasnej faul a nemelo to platit.

Reagovat
smazaný uživatel

veď mu lopta vypadla, nemal to pod kontrolou

Reagovat
smazaný uživatel

Vykopol mu ju, je to tam vidieť. Na tú sekundu držal loptu normálne v rukách a potom prišiel kopanec.

Reagovat
Mastný Chobot

tiež mi to tak prišlo, ale keď sa tu ľudom tak dobre smeje, tak sa pridáme, nie?

BOGDAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak z prveho momentu to za 1. nevyzeralo ze mu to vykopol 2. smiesne bolo to ako mu to vypadlo uz vo vzduchu a za 3. akurat bola 32 min a skoro ma jeblo co zas ten Bogdan spravil

Reagovat
smazaný uživatel

Faul to nejspíš byl no, ale stejně. Každej zápas nějaká chyba od brankáře.

Reagovat
minoLFC

písal som to už dávno, že Bogdan nemá na to ani robiť tretieho brankára

Reagovat
smazaný uživatel

Ryšavý Maďar, čo čakáte?

Reagovat
nani92

toto už je troška oobné, nemôže zato že je ryšavý

Reagovat
smazaný uživatel

a maďar nemôže byť ryšavý? Alebo aký je rozdiel medzi ryšavým maďarom a neryšavým

Reagovat
smazaný uživatel

Ryšaví ľudia nemajú dušu.

Reagovat
smazaný uživatel

rozprávky starej matere.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Eva Kerekes

Reagovat
smazaný uživatel

Výnimka potvrdzuje pravidlo.

Reagovat
Error

Za žlutou kartu pro Nyoma s Capouem bych se směrem k dalšímu zápasu nezlobil.

Reagovat
smazaný uživatel

hrozí im stopka? s Watfordom hráme ale až v pondelok po Norwichi

Reagovat
Error

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

aha sorry, som si splietol nick

Reagovat
stiflerovamama

sa sudi zase vyznamenal

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Cobra

Ighaloooooooooooooooooooo

Reagovat
stiflerovamama

skrtel preboha

Reagovat
I am Mancunian

no ja neviem, az take strasne branenie to nebolo

Reagovat
fff

Co? Úplne otrasne od Skrtela.

Reagovat
I am Mancunian

skorej mi to prislo ako paradne zakoncenie z uhla no

Reagovat
fff

Vobec ho nemal k zakonceniu pustit.

Reagovat
I am Mancunian

zle odkopol loptu, chyba to bola, ale take strasne mi to neprislo

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně zase nedržel jednu linii se Sakhem.

Reagovat
kiwwi

To Sakho nedrzal s nim

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Minule jí s ním zase nedržel Lovren. Škrtel zůstává v každým zápase nějak nepochopenej od spoluhráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Priemerní futbalisti len ťažko pochopia génia.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho vyzerá tak hrozivo, že sa mu radšej aj Škrtič vyhýba.

Reagovat
smazaný uživatel

Prepatý Ighaloooooooooooooooooooooo

Reagovat
I am Mancunian

ighalo

Reagovat
smazaný uživatel

skrtel top stoper asi

Reagovat
smazaný uživatel

Watford pri Liverpoole vyzerá ako nejaký nadpozemský tím To je sranda.

Reagovat
fff

Prvy gol mozno faul bol, ale predtym mu vobec nemala lopta vypadnut.

Druhy gol Skrtrl absolutnw dodrbal, z takej situacie nemoze byt gol preboha.

Reagovat
REPLIKATOR

Rodgers back

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
SunFells

Hezky Ighalo. Zajímavé že si to mezi sebou v produktivitě letos rozdávaj hráči z menších klubů.

Reagovat
aither

Reagovat
R.Meireles

Stream ?

Reagovat
Matić
Reagovat
Orlandiiik

please do not share

Reagovat
Cobra

Reagovat
Matić

who cares

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ovšem Ighalo trefil exkluzivně

Reagovat
minoLFC

Škrteľ

Reagovat
Mastný Chobot

Ighalo je zviera proste, jeden z 5 najlepších hráčov ligy zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bring back Deluded

Reagovat
stiflerovamama

fakt komedia to nase branenie celu sezonu

Reagovat
Grahf

Načo sa jebal Klopp do takého posratého klubu, len si ničí reputáciu. Mal ešte chvílu vydržať a bol by u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

S tragédmi ako Skrtel, Migolet, Milner a Lucas, si iba zatvára dvere pred normálnym angažmá

Reagovat
Busby babes

hele nepockame jeste chvili na toho Kloppa?

Reagovat
I am Mancunian

to by si bral toho trageda ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Klopp

Reagovat
I am Mancunian

klopp

Reagovat
monty25

Na chvíli odejdu dělat cukroví a už 2:0...

Reagovat
vrabejka

No nic top 4 už je pro nonsense. V lednu koupit Vollanda prodat Bentekeho. V létě koupit top DM a matipa a příští sezóna bude naše.

Reagovat
I am Mancunian

sak ste prvi, nebuc nenazraty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Ty si šašek. Ešte nedávno si písal o titule a že Benteke je o dva levely vyššie ako origi.

Reagovat
Mastný Chobot

veď má asi 11 rokov, nenadávajte mu.

Reagovat
I am Mancunian

radsej nech trolluje na EF ako drogy

Reagovat
nani92

horšie je, že on asi robí obe tieto činnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
minoLFC

je na hotelovke(čo hovorí za všetko) takže asi o niečo viac

Reagovat
Lacko_Boh

čo to hovorí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze je hloupy. Ty jsi tam s nim?

Reagovat
Lacko_Boh

ano

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

ještě Gomese a Akeho

Reagovat
havrys99

Deeney i Ighalo jsou typově stejný - silový, důrazný a vyhrajou hodně osobních soubojů. Plus hrajou všechno dost jednoduše a zatím se to vyplácí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No Watford ale taky hezky pěkně. Na to jak se na ně před sezonou nadávalo, jaký odpad si tam natahali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten odpad tam stále je - Behrami, Holebas, Diamanti, atď...

Reagovat
smazaný uživatel

+ Ho ťahajú Ighalo a Deeney, teda nie nové posily.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Dobrý tréner a silný majtel, mne bolo jasne, ze sa udrzia

Reagovat
nani92

Dortmund 2014 = Liverpool 2016

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

*>

Reagovat
Mastný Chobot

spoiler

Reagovat
smazaný uživatel

skurveny vietor, takto to Matovi dojebat

Reagovat
stiflerovamama

ten Moreno je tiez komediant

Reagovat
stiflerovamama

ako som si od neho sluboval tak strasne splaseny hrac, jedine v com vynika je behanie

Reagovat
smazaný uživatel

Jono, útočit ani bránit neumí. K ničemu.

Reagovat
stiflerovamama

Neviem ci to teraz myslis irocniky alebo nie, ale ja som si od neho strasne vela sluboval, najma po tom jeho zaciatku v zapase proti Tottenhamu. Ale odvtedy predviedol len velmi malo vykonov ktore by splnali prisnejsie kriteria. Snazi sa utocit, ale co z toho ked vacsinou da zly center, alebo to vyriesi zlov prihravkou, alebo nahrávkou dozadu.

A branit teda nevie, ano ma tam nejake efetkivne tackly ked prebehne 200 metrov, ale casto ich musi robit preto lebo predtým chybuje. O braneni cetrov ani nehovorim, ked vidim ako si da ruky za chrbat ide ma roztrhnut.

Reagovat
stiflerovamama

Snahu mu upriet nemozno, snazi sa, lieta, ale ako vravim je to strasne splasene a neefektivne.

Reagovat
fff

Obrana je otazna, ale smerom dopredu tuto sezonu mal vytvorit najviac sanci zo vsetkych obrancov.

Reagovat
smazaný uživatel

Copa ze všech obránců. Má víc vytvořených šancí a víc klíčových přihrávek než Coutinho s Lallanou dohromady. Navíc snad pokaždý nechybí na svý straně a snaží se přečíslovat soupeře. Jasný, že pak chybí vzadu, ale od toho tam je defenzivní záložník, kterýho my nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě statistiky nejsou všechno, ale kritizovat zrovna Morena za to jak útočí. To by se tu o Clynovi a dalších museli psát slohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný s čím souhlasím je to, že je špatnej v bránění. Jinak jsou to celkem blbosti.

Reagovat
I am Mancunian

lepsi ako shaw

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

This December in the league, Liverpool keepers have not made a save and are allowing 1.2 goals per shot on target.

Reagovat
I am Mancunian

a smejte sa ivanovi, ze sa neda dat z jednej strely viac ako gol

Reagovat
smazaný uživatel

Watford supr. Zatim si spindirove k nicemu necuchli.

Reagovat
cubazi

Proste stýmito hráčmi sa uspechy nedostavia... Sterling vedel prečo neostať

Reagovat
smazaný uživatel

Otočiiť!!

Reagovat
Melda

Někdo link na LFC borci?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Melda

Díky.

Reagovat
habinity

Treba zakupit digi sport alebo to vase o2 ci co tam mate v cesku.. cechunkovia z jarda ucesom ...a ked pocujem borci az sa mi chce plakat ty borecku

Reagovat
Mastný Chobot

odkiaľ poznáš Veroniku Švorcovú, odpovedz

Reagovat
I am Mancunian

co spehujes ludi na fb uz si jak oliver

Reagovat
Melda

Na co bych si to kupoval, jsem chudý pracující."Borci" je slušné oslovení, k tomu se na východě dostanete a radši mlč , nebýt "cechůňů" tak tam doteď zapřaháte za voly a nemáte ani střední školy.

Reagovat
I am Mancunian

ja mam digi za 2€ mesacne

Reagovat
Melda

Tak já bych to dal taky, jsou to drobný ale net je tu přes spolubydlící od UPC, takže složitejší situace a nemá cenu to řešit, když očekávám stěhování se.

Reagovat
Mastný Chobot

Jurado vyzerá trochu ako ten počerný mafián z tretej alebo štvrtej série Boardwalk Empire.

Reagovat
I am Mancunian

a rozhodca trochu ako bear grills

Reagovat
Mastný Chobot

A Bogdán trochu ako Ed Sheeran

Reagovat
I am Mancunian

fakt

Reagovat
cubazi

Prečo chytá ten Madar?

Reagovat
smazaný uživatel

asi si kloppo myslel, že je lepší než Migno

Reagovat
tomasinho

Migno zraněný,

Reagovat
smazaný uživatel

to je pekne v prdeli, prehrávať s takýmito tímami

Reagovat
Dawon

Co je tak v prdeli na tom, ze prohravate venku s tymem, ktery je v tabulce nad vama?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mickey mouse

Co to tam ten maďar předvádí proboha?

Reagovat
Serg!o

Bogdan

Reagovat
REPLIKATOR

Bogdan

Reagovat
smazaný uživatel

to je komédia

Reagovat
smazaný uživatel

Bogdán se v pohárech jevil celkem slušně, ale co dnes předvádí, to je těžká bída teda. A to nemluvím jen o tom gólu.

Reagovat
cubazi

Hmm dnes je to pase... To sa neda ani pozerať

Reagovat
nani92

Bogdan

Reagovat
Infernoqt

Bogdana je snad ještě větší radost sledovat než Romera

Reagovat
Side

Bogdan

Reagovat
Matić
Reagovat
I am Mancunian

ja tam progres vidim

Reagovat
Matić

a na co je platny?

Reagovat
I am Mancunian

aspon davate viac golov

Reagovat
Matić

davate

Reagovat
I am Mancunian

som myslel, ze fandis liverpoolu

Reagovat
Matić

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Rodgers nebol až taký zlý, čo sa ligy týka, Klopp nedá ani EL

Reagovat
FUnk

levy v lete kup ighala, diky

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo hru tvorí obrana a nie záloha???

Reagovat
smazaný uživatel

klopp ven!

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
cubazi

Emre nema na základ

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ z jeho strany veľmi zlé

Reagovat
Serg!o

Nyom je hroznej drevak.

Reagovat
tomasinho

Ten Lallana je tááák k hovnu

Reagovat
cubazi

Ja byť tréner Liverpoolu tak ho prepustím na druhy deň po nastupe... Proste antifutbalista rovni Karhanovy

Reagovat
monkej

čo otieraš hubu o Karhana ty košická mrdka

Reagovat
fff

Dnes ma Lallana zas jeden z tych zapasov, kedy kazdu loptu da od nohy neskoro.

Reagovat
Side

Lallana

Reagovat
cubazi

Proste nechať Sakha, Coutsa a zvyšok predať resp darovať....

Reagovat
smazaný uživatel

Ake si to fakt dáva jakoby niiic.

Reagovat
smazaný uživatel

Couts je momentálne level Hazard, čiže Invisible

Reagovat
smazaný uživatel

kokot Lallana to snad neni pravda co on robi

Reagovat
REPLIKATOR

Lallana

Reagovat
cubazi

nie snim v zaklade to nema cenu pozerať

Reagovat
FUnk

deeney pribral?

Reagovat
stiflerovamama

Klopp, aspon ze ma gule

Reagovat
I am Mancunian

skrtel zraneny, to je konec

Reagovat
smazaný uživatel

koniec trapenia

Reagovat
I am Mancunian

pre skrtela, teraz zacne trapenie liverpoolu

Reagovat
nani92

Kanea s Baleom zvládne aj Durica

Reagovat
smazaný uživatel

Tých by zvládol aj Dušan Sninský.

Reagovat
tomasinho

Super no, ještě se nám zraní Škrtel Takže Höwedes v zimě nutnost

Reagovat
monty25

Když není zraněný Sakho, tak je Škrtel...

Reagovat
stiflerovamama

Lucas ide byt na stoperovi? tak to som zvedavy na tie suboje

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Ide byť.... deti nefajčite crack, marihuana vládne

Reagovat
I am Mancunian

to puzivaju madari

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Puzivaju? O.K.

Reagovat
cubazi

Dobre končim, nema cenu pozerať. Idem si pozrieť radšej menej psychicky škodlivé

Reagovat
SunFells

Eraserhead třeba

Reagovat
R22

Lallana neumí ani stát na přední tyči při rohu, tak moc k ničemu je

Reagovat
tomasinho

Ještě v poločase Ibeho za Lallanu, protože dneska to nemůže déle ani na hřišti vydržet.

Reagovat
SunFells

A nechat Lucase na stoperu?

Reagovat
tomasinho

Tak kdybychom tam nechtěli dát, tak přijde Toure, nepočítám s tím, že přijde stoper. K čemu? Potřebujeme útočit, srát stopera. Ale měl yb tam být spíš Emre.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto si všimol čo ukazoval ten fanúšik Hendersonovi?

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

čo mu ukazoval?

Reagovat
Melda

Já přišel teprve před chvilkou, jak jsme dostali ty dva góly?Čí to byly chyby?

Reagovat
SunFells

Bogdanove a Škrtelove.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej gol i Lucase myslím.

Reagovat
Melda

Jo teď jsem na to koukal, prohranej souboj na středu (s čímž se dá u něj počítat) Škrťel to celkem ustál a takhle z úhlu to prostě golman LFC musí chytat, bez debat.A ta další šance, kde to vyrazil do skrumáže, místo aby ten balon sbalil, to jsem nepochopil

Reagovat
Melda

Hmmm.Od Bogdana se to dá očekávat :/ Každopádně díky.

Reagovat
Nikikrew

Hmm Liverpool teda tiez slusne vali

Reagovat
FUnk

watford 28, palace 29 bodu a dost uz

Reagovat
ďuriLFC

Väčší hnoj ako toto muzstvo som este nevidel. A to byvam pri JRD.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

co je jrd

Reagovat
vodka

jednotne rolnicke druzstvo

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom případě -

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

tak dlho ste nechceli Lucasa na DM, že ho máte teraz na stoperovi..Klopp

Reagovat
monty25

Proč nedá na stopera Tourého?

Reagovat
smazaný uživatel

lebo nechce branit prehru

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ake zatím vynikající

Reagovat
smazaný uživatel

Od 15 min. čo som to zapol sme si nedokázali vytvoriť ani len náznak tlaku a neviem či sme vôbec vystrelili, najhorší futbal

Reagovat
johnik

Může mi někdo vysvětlit co se to teď na tom hřišti odehrálo? Nějak to nepobírám.....

Reagovat
Wat

Bogdan je fakt špatnej, tohle si prostě nemůže dovolit, takový dětský chyby. Jinak je to uplně bez života hra, tomu chybí nějaký nasazení, důraz, něco navíc...

Ighalo zas potvrdil, že si tu svojí střeleckou drží, taky slušná fazóna.

Reagovat
smazaný uživatel

Příšerný. Není třeba to víc hodnotit asi. Dopředu neexistujeme, prohráváme devět z deseti soubojů a Bogdán dnes taky chytá "parádně". Origi to minule oživil, tak snad se mu to povede i dnes.

Reagovat
stiflerovamama

Firmino tiez k hovnu, vyhyba sa súbojom, pohybuje sa tam ako matoha, ako keby bol z cukru.

Buduci zapas by som posadil jeho aj Lallanu a namiesto nich Jordona a Origiho.

Reagovat
Malresi

WTF ? Katastrofálny výkon ...smerom dopredu sme nevymysleli nič, hrôza. A tie góly ?

Reagovat
Whitemedia

Tak co Aké, jak hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší na hřišti asi.

Reagovat
smazaný uživatel

MSN by si z neho spravili kúžeľ ale na Pool to stačí

Reagovat
Cobra

Nejlepší hráč na hřišti. I když v konkurenci Lpoolu to není dnes těžké.

Reagovat
Matić

Suprově, dal gól, zastavil několilk protiútoků Poolu, přijde mi, že nabral sebevědomí a dovolím si tvrdit, že možná i nejlepší hráč na hřišti za první poločas

Reagovat
Mastný Chobot

nepozeral som, ale najlepší na hrišti

Reagovat
minoLFC

Firmino sklamanie zatiaľ, narozdiel od Lallanu som od neho čakal dosť. Prečo nedostane šancu v nejakom zápase Texeira ani u Kloppa? Horšie ako to je by to nebolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

OptaJoke ‏@OptaJoke 8 min.před 8 minutami

99.9 - Percentage of the population still hopeful of playing professional football if Adam Bogdan can play for Liverpool. Ability.

Reagovat
Mastný Chobot

to som si hovoril aj ja, ked som dnes videl Gazzaniggove zákroky. Dúfam, že bude chytať aj dalšie kolo proti nám.

Reagovat
stiflerovamama

No ale to vykopnutie z ruk je jasne, dalsia zavazna chyba rozhodcov ktora znacne ovplyvnila zapas. Hrame sice hovno, ale keby sme mozno nedostali ten gol

Reagovat
monty25

Je to pravda. Nejdřív mu to vypadlo, pak to chytil a potom mu to vykopli z rukou...

Reagovat
minoLFC

...tak by sme dostali 3. Na keby hraje len Vrabejka.

Reagovat
stiflerovamama

No ved ano nechcem sa na to vyhovovat, len je frustrujuce ako casto rozhodcovia chybuju

Reagovat
R22

hlavně to měl chytit rovnou napoprvý a nepouštět ten míč, posral to Bogdan..

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Coutinho10

tak posledne jsem se jako jeden z mala Bogdana zastaval a ted to teda beru zpet ...a Skrtel taky hroznej...ten 2. gol a ikdyby se nezranil, tak potomhle bych ho i tak z fanty vyndal....kazdopadne Klopp aspon na nic neceka a poslal tam Origiho, tak snad se to projevi ve 2. pol....jinak bida

Reagovat
vladis271

fuj. Manažérov čo poskaldali tento neschopný káder bych nakopal do riti.

Vykopať tých neschopných britských prehypovaných priemerákov a okamžite začať liečiť nemeckou medicínou. Nemusí byť všetko v januári, ale treba začať.

Neuveriteľná sračka. Kritéria dnes znesie len Skaho. Bogdan je zlý vtip. Škrtel sa dnes zle vyspal asi. LaLLama s tým drbnutým účesom nech ide do Zoo a nie hrať futbal v Liverpoole. Keď nezahrá Couts, tak nezahrá nikto. V strede sme prehrávaní ako školáci. Morena nech si kľudne bere Real, ľúto mi nebude. A Lucas by nehral nikde inde v žiadnej lige v tíme top 6tky, nikde!!! zaňho môžeme poďakovať tej tlstej svini čo vyžaruje úsmev na tvári fanúšikom Realu v súčasnej dobe.

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládaš

Reagovat
vladis271

no a?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel ale dělá takový chyby skoro každej zápas. To asi moc kvalitní spánek nemá teda.

Reagovat
vladis271

nerobí.

Reagovat
smazaný uživatel

Okej.

Reagovat
fff

Zas tieto blbosti od Teba, ze si nedas pokoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedám no. Zase stál kus za Sakhem a zase si díky tomu do toho prostoru mohl naběhnout útočník. Proti Newcastlu padl podobný gol od Wijnalduma.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
nani92

jak vyliezol

Reagovat
fff

Vy dvaja s divikom ste uzasni, furt voci Skrtelovi uplne zaujati ale to, ze dnes Sakho hra absolutne otrasne, to tu nespomenul ani jeden . Robit Skrtel to co Sakho dnes... To by bola show.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já dole píšu, že my v tom týmu nemáme absolutně nic. Dneska je špatný i Sakho, to máš pravdu. Nedělá mi problém to přiznat hele.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem si predstavit co by to boli za komenty keby sa skrtel posmykol ako dnes sakho pri tej Ighalovej sanci

Reagovat
tomasinho

Dneska je na piču každý, byl i Škrtel, než se zranil. Sakho má hrozný zápas, to vidí každý. Že Škrtel pravidelně chybuje bohužel každý nevidí. Nebo spíš vidět nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak.

Reagovat
fff

Jaj tomo, ta Tvoja zaujatost. Uz to necham tak.

Reagovat
smazaný uživatel

nechcu to vidiet.

Reagovat
smazaný uživatel

Smutný je, že i přes to nemáme lepšího stopera

Reagovat
cristiano.K.

daj se mu vyčíst dva poslední zápasy,jinak hrál slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

Však Lucas v lize a týmu nehraje v top 6ce

Reagovat
smazaný uživatel

co to zas?

Reagovat
nani92

karma

Reagovat
stiflerovamama

A smutne, ze uz niekolky zapas nevyuzijeme prilezitost dotiahnut sa na TOP4. V tomto rocniku PL, pri forme United a Chelsea nedosiahnutie TOP4 = velke sklamanie.

Ale Jurgena by som z toho neobviňoval, tomu dam cas kolko chce, potrebuje si tam dotiahnut svojich hracov, a niektori sucastni hraci na proste nemaju.

Reagovat
smazaný uživatel

toto ma serie najviac

Reagovat
R22

Jediný od nás kdo si nezaslouží nakopat za první poločas je Hendo

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

No to nevím teda. Od kapitána bych taky čekal trošku víc, ale je fakt, že je po zranění.

Reagovat
Melda

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to pisem uz dhsie, ale liverpool absolutne nema zalohu, to su az na coutsa ktory tiez nema danu stabilnu poziciu vsetko priemeraci

Reagovat
Mastný Chobot

Hendo je slušný. Nie ťahúň, ale ani nie priemerák.

Reagovat
Lacko_Boh

prieťahúň

Reagovat
nani92

priemerný hype

Reagovat
smazaný uživatel

Oni by vsetci boli ok do sirsieho kadra a vedla kvalitnych hracov spolu ale tvoria slabucky celok

Reagovat
Melda

Ano, Hendo je slušný a stačil by s Coutsem ale musí tam být někdo k nim, pořádný DM, na kterého se dá spolehnout a který to odmaká.Jinak ta záloha fakt nic neudělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dlshie..ja a mne podobni to vidime uz od odchodu Xabiho, pomalsi po vytriezveni z vykonov naj.tacklera PL

Reagovat
Mastný Chobot

mne podobni

Reagovat
SunFells

Skinheads

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

pls, nazorovo na lfc

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Však my nemáme vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp se zatím schovává za fanboyovský kecy. Ale až vyhoděj Reds LvG, tak to bude největší šašek v lize

Reagovat
smazaný uživatel

vieš kto reds vôbec je?

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem devils no...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že kdyby měli Reds v rukách tu možnost a rozhodnout o osudu LVG, tak tam bude až do smrti.

Reagovat
smazaný uživatel

trosku medicinka pre tych co chceli tento rok titul, bohuzial Klopp tu nema dobry material, ale buducu sezonu by to mohlo byt zaujimave

Reagovat
nani92

Klopp povedal, že až o 4 roky bude titul

Reagovat
smazaný uživatel

zajo jak sa snazi

Reagovat
nani92

snažím sa odviesť pozornosť od môjho učenia

Reagovat
Lacko_Boh

čo máš?

Reagovat
Mastný Chobot

snaží sa odviesť od toho pozornosť

Reagovat
nani92

Reagovat
nani92

vianočnú skúšku

Reagovat
Lacko_Boh

ok

Reagovat
nani92
Reagovat
vladis271

do 4 rokov.

Reagovat
Swarley

to už u vás dávno nebude

Reagovat
vladis271

Klopp out.

Reagovat
Swarley

však já si počkám, neboj

Reagovat
Swarley

změna

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo to vyřešil

Reagovat
Mastný Chobot

to je šašo ten Sakho

Reagovat
tomasinho

Clyne je tež dneska nějak nafetovaný nebo co

Reagovat
FUnk

capue, watford idealni tym pro nej, dobre hraje

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Cobra

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Coutinho mu tam bezi do 2 metrového ofsajdu a rozculuje sa ze mu neprihra

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
fff

Couts cely cas v ofsajde a pozom nasraty, ze nedostal prihrávku.

Reagovat
SunFells

Couts jak kokot furt v ofsajdě a vzteká se na Origiho

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mastný Chobot

Coutinhovi niekto vysvetlil, čo je to offside niekedy?

Reagovat
Error

Coutinho celou dobu v offsidu a ještě bude pyskovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho

Reagovat
I am Mancunian

sakho ten moze skrtelovi plesinu lestit akurat tak

Reagovat
Mastný Chobot

toto je zatiaľ najmenšia keketina, predtým 2 mega chyby pri rozohrávke, ale nadáva sa tu na Škrtela a dobre, že nie na Lovrena. A Sakho top stopér, kapitán, kokotinky.

Reagovat
smazaný uživatel

presne presne a ešte ten jeho nefutbalový prejav

Reagovat
fff

Tak on top stoper podla mna je, len teda dnes hra uplne, uplne otrasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem vyzniet drzo, ale aby fan LFC napisal, ze Sakho je top stoper, to je trochu na hlavu, kedze pravidelne top vykony nepodava..proste precenovanie jak svina

Reagovat
fff

Ale prosim Ta Olo.

Reagovat
smazaný uživatel

a kde su tie top vykony top stopera?.. fakt pls Fifo...

Reagovat
fff

Olo nerob. Fakt. Ked Sakho nehra po zraneni a ma par zapasov v rade, tak tie vykony podava. Tak ako aj pred týmto posledným zranenim bol skvely.

Reagovat
smazaný uživatel

podava vseobecne nadpriemerne podla mna, obcas top, obcas nadpriemer, obcas urobi chybu aj ked hra viac zapasov za sebou... MOZNO, ak by nemal zranenia, dosiahol by vacsiu konzistentnost, ale to je ako s Aggerom a taky stoper nikdy nemozu byt brany ako top... neviem, naco je dobre nazyvat "potencial" (moze byt top) "hotovou vecou" (podava top vykony a pritom to tak nie je)...

Reagovat
fenixLFC

ma pravdu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

ighalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Sakho na zadku

Reagovat
vitasrp

Ighalo je fakt fenomenální.

Reagovat
Mastný Chobot

pre mňa po Mahrezovi a Vardym najlepší hráč ligy tento rok zatiaľ.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mastný Chobot

možno narovnako s Mäsutom

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

po tom překopání fanty cca měsíc dozadu na útok Lukaku - Ighalo - Bojan je to o dost lepší

Reagovat
nani92

buduci rok sa stretnu v LIverpoole

Reagovat
smazaný uživatel

jaj vy naivky ste si vobec vedomi toho, ze uz nemame na lavicke anglana ci ira?

Reagovat
jacobT

Reagovat
Pipo123

Zaujímavé ako sa mu dlho nedarilo, pritom sa už v Udine o nom tvrdilo že to je talent, ono asi ani nejde o kvalitu, ale o sebavedomie ktoré nabral v druhej lige vo Watforde.

Reagovat
R22

Lucas jak "odkopával" bože to je šašek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hai

Sakho hraje ještě hůř jak Lovren v první sezóně

Reagovat
Willy Wonka

To ten Sakho takhle hraje každý zápas? Vždyť dneska je to totální tragéd. Takovej horší Paddy McNair.

Reagovat
tomasinho

Ne, 6 týdnů nehrál nebo kolik. Se do toho dostane zase, před zraněním byl výborný.

Reagovat
Willy Wonka

Tak to jo. Já se o Liverpool moc nezajímám, ale dneska zrovna koukám a hraje fakt zle. Jen mě to překvapuje, že tady každý týden v diskuzi čtu, jak je to budoucí kapitán a skála s technikou Beckenbauera. To teda fakt ani náhodou. Deeney s Ighnalem si tam s ním dneska dělají, co chtějí.

Reagovat
smazaný uživatel

centrujeme na 175cm hracov..hm

Reagovat
I am Mancunian

bogdan teraz zachranil

Reagovat
FUnk

to jsme ho prechvalili

Reagovat
smazaný uživatel

Bogdan

Reagovat
smazaný uživatel

sakho dpc

Reagovat
EXoRcIsT

Saaakho do rici to co bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho Ighalo

Reagovat
SunFells

Bogdan hrdinou

Reagovat
Mastný Chobot

zas Sakho

Reagovat
stiflerovamama

tragedia tragedia ti hraci su fakt ako nafetovani

Reagovat
stiflerovamama

Hendo

Reagovat
smazaný uživatel

Tie Sakhove hlavičky

Reagovat
EXoRcIsT

Sakho zase

Reagovat
stiflerovamama

nevieme si spracovat loptu, nevieme si nahrat, najhorsi vykon sezony

Reagovat
I am Mancunian

sakho

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho doleeeeeeeeeeee

Reagovat
mickey mouse

Sakho...a dost

Reagovat
smazaný uživatel

sakho horiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho je dnes fancy

Reagovat
Mastný Chobot

Sakho toto je už moc

Reagovat
I am Mancunian

sakho spravil dneska tolko chyb co skrtel za sezonu

Reagovat
Mastný Chobot

len od začiatku druhého polčasu štyri, a to je 69. minúta

Reagovat
tomasinho

Ano, a do zčátku druhého poločasu měl tak zhruba jednu nebo dvě.

Reagovat
Hokaido

slovensky se fakt píše štyri?

Reagovat
stiflerovamama

dnes mu to odpustime, cely tim si pred zapasom asi nieco dal ,,,, buduce zapasy bude zase patrit madzi najlepsich stoperov ligy

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
pingla

Kam to kopnul

Reagovat
nani92

Sakho

Reagovat
Miguel19

Bez Škrtěla zatím 0:0

Reagovat
stiflerovamama

nabudúce poprosim takuto zostavu s akou dohrávame, okrem Lucasa

Reagovat
mickey mouse

Bogdana už víckrát ne.

Reagovat
Mastný Chobot

Capoue je úžasný, Wenger, kupuj!

Reagovat
Nikikrew

To mame ako kupovat byvaleho hraca Spuds?

Reagovat
Mastný Chobot

Mali sme ho kúpiť už z Toulouse a nebol by problém

Reagovat
SunFells

Třeba i současného hráče Spurs.

Reagovat
Nikikrew

jedine Dembeleho

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino ale okrem jedneho zapasu a par zableskov velke sklamanie, z kvalitnej a rychlej BL takyto prepadal ZATIAL

Reagovat
smazaný uživatel

*prepadak

Reagovat
I am Mancunian

kup rozky pls

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Swarley

pat a mat

Reagovat
Mastný Chobot

v nedeľu večer rožky kupovať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
vladis271

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
J0EL

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz sa bojis jest tu makrelu, lebo "bude smrdet" ..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Dawon

kde jsou ty doby, kdy jsme se pred sezonou hadali, kdo bude vetsi hvezda, jestli Firmino nebo Depay A zatim jsou oba uplne k hovnu

Reagovat
Lacko_Boh

Ox sa tiež nedal zahanbiť..

Reagovat
vladis271

Reagovat
Melda

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

a este na to kaslu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho skúsene

Reagovat
Swarley

pěknej ťukec

Reagovat
pingla

Gooooooooooool :DDDD

Reagovat
smazaný uživatel

Ighalo je ale fakt prepatý. Krásny gól.

Reagovat
I am Mancunian

krasny golik

Reagovat
stiflerovamama

Can, Moreno,Lucas fantasticke branenie

Reagovat
stiflerovamama

+ Sakho

Reagovat
Swarley

to byla fenomenální ofsajdová past

Reagovat
Busby babes

jako vystrizena od nasi obrany.

Reagovat
Swarley

taková Valenciovka

Reagovat
smazaný uživatel

Milner neni na hristi, na koho tu bude jeho mistni fanclub picovat dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sakha

Reagovat
smazaný uživatel

Leyton Orient

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to jednoznacne dojebal cely tim

Reagovat
Hokaido

Sakho zkušeně pohlídal.

Reagovat
ďuriLFC

Zas Skrtel nedodržal liniu

Reagovat
monty25

Hanba

Reagovat
SunFells

Sakho úplně věděl, co se kolem děje

Reagovat
smazaný uživatel

Marekiaro akurát gol za Neapol

Reagovat
liquicitizen

IGHALO

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem znovu nadavat ale *****laxni, za toto by som im dal fen

Reagovat
smazaný uživatel

tragedi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to je ostuda.

Reagovat
stiflerovamama

Lucasa je radost sledovat pri brani tych situacii ked ide proti nemu rozbehnuty hrac

Reagovat
stiflerovamama

*braneni

Reagovat
Melda

"bránění"

Reagovat
iamek

Rodgers > Klopp

Moyes > LVG

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Kde jsou ty výsledky pod Kloppem? Rodgers se musí mít báječně

Reagovat
vladis271

Najviac som dnes nechápal to, že to vyzeralo akoby hral tím s 2 týždňovým kondičným nádskokom proti inému tímu v príprave na sezónu.

Reagovat
nani92

Watford dokázal aj Luigi poraziť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Moje největší fantafaily- nevěřím Ighalovi a nechci ho ani za ty peníze a Mahrézovi nedám pásku

Dneska dokonce z nějakýho důvodu dostal pásku Ayew, to jsem kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Ayew este stale moze dat hattrick ... alebo 2+2

Reagovat
Hokaido

S tím počítám, nakonec to bude majstrštyk.

Taky mě sere Alli na lávce a Gomes, kterýho jsem vyndal snad po 10 kolech na Hennesseyho.

Reagovat
13

kamaráde, u mě na lávce Alli a Cathcart.... Ale Mahrezovi jsem se pásku dát nebal a Ighalo to u mě sází dál a dál ty body.

Reagovat
13

Kéž by Pelle nenechal vůbec nastoupit Kolarova a KDB.... KDb jsem chtěl dát na lávku, ale bál jsem se.

Reagovat
R22

Prodat půlku toho týmu, musí proběhnout čistka

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas, Toure, Lallana, Allen, Enrique, ak by boli nahradeni top hracmi, tak som kludny, ale tak to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

a Milner este von

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique kto?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Iglesias

Reagovat
smazaný uživatel

to me tady kdysi fanousci liverpoolu vysmali kdyz jsem napsal, ze allen je prumerak. Ti hraci mohou byt dobri fotbalisti ale liverpool potrebuje prvotridni hrace

Reagovat
jacobT

Real

Reagovat
Hokaido

6:2 vyhrajou

Reagovat
jacobT

Vallecano ČK, takže dosť možné

Reagovat
REPLIKATOR

Ajajaj to zas dá Penaldo 5 gólů takovým sráčům...

Reagovat
jacobT

už s tým začal

Reagovat
Hokaido

Tak to bude asi i víc

Reagovat
vladis271

mufani majú ešte nádej, že s tým Perez sekne a angažuje Mourka skôr ako Glazerovci.

Reagovat
Swarley

strašná katastrofa ti povím, že ti Mou udělá titul

jako je to bohužel jen absolutně jediný pozitivum, ale zase co by za to jiní dali...nechci úplně naznačovat...

Reagovat
vladis271

takže už sa s tým Mourkom začínaš zmierovať? Sa mi páči ako si bol naučený na fergusona, ptm prišiel Moyes a tie tvoje komenty ako sa budeš smiať, keď začne valcovať a v prvej sezóne spraví titul. A ono hovno Ptm to isté pri LVG a ono hovno. A tie tvoje optimistické komenty. "Ono to nejak pujde" a ono to aj tak nejde. Teraz sa špekuluje nad Mourkom za čo by ste viacerí vraždili aby sa to nestalo, a opäť sa snažíš nájsť nejakú vec aby si z toho vyšiel víťazne.

Reagovat
Swarley
Reagovat
Mastný Chobot

díky

Reagovat
Pospovič

oholené nohy

Reagovat
SunFells

A ta kérka, ježíš

Reagovat
Lacko_Boh

chalani z dedín si také nálepky davajú na autá

Reagovat
SunFells

Tribaly no

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší je už len ostnatý drôt na okolo bicepsu.

Reagovat
SunFells

A přitom Giroud má na ruce zrovna dobrou. Tohle si tam musel dát ještě jako tele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

bezi z modre ustrice?

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

nechutak fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
SunFells

Pro Kloppa za chvilku nebude hrát ani ten goal difference

Reagovat
Melda

Tvle, tohle je prostě lajdáctví až do p...dele.Tohle by se dalo pochopit v Synot lize NE!!! u Liverpoolu.Caragher musí plakat.Naprosto nám slabší!! soupeř vnutil svou hru, místo abychom hráli po zemi a diktovali tempo, tak nakopáváme zbrkle balony při každé příležitosti-vymazání Couste a jakéhokoliv překvapení soupeře.

Reagovat
Pospovič

jestli tento trend bude pokračovat tak za pár let bude big four

1. - 3. Leicester, Crystal Palace, Watford a 4. bude Arsenal což je sice zajimavý ale PL to může jen uškodit

Reagovat
smazaný uživatel

zase nepreháňajme...

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

ale zaujimave jak ten arsenal sa stale drzi, ale taka Chelsea ci United bud je hore alebo dakde v pici dole v strede

Reagovat
Darren Fletcher

nic no, ani klopp z hovna bic neupletie

Reagovat
SunFells

Fergie o něj i tak stojí.

Reagovat
vladis271

to sa vedelo už pred jeho angažovaním. Síce sme si (aj ja) maľovali vzdušné zámky, že možno elánom a entuziazmom budeme valcovať, ale tá kvalita tam nie je. V útoku lenivý smrad za 32 mega. Hnida Lucas v strede poľa a Lama na kraji. K tomu bežec Milner s nulovou futbalovou inteligenciou etc...

Reagovat
Darren Fletcher

ale on vas da dokopy, len to nepojde okamzite

Reagovat
Melda

Lamella bohužel z té zálohy delší dobu z těch lepších

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Jo, to bylo super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

hlavně první začal slavit maskot

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz vedel co bude nasledovat

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Klopp dělá s Liverpoolem zázraky, doslova čerstvý vzduch

Reagovat
smazaný uživatel

hej lebo kazdy cakal ze hned od prveho zapasu sa bude tahat polsezonna unbeaten seria a to ze vrabejka je sasek docmarano prepaty je druha vec

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool in the league this season:

Under Rodgers: 8 Games, 12 Points.

Under Klopp: 9 Games, 12 Points.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Co to značí?

Reagovat
Mastný Chobot

obaja majú radi číslo 12, teda Girouda

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Pospovič

Reagovat
liquicitizen

deluded jurgen ?

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

porad stejna bida

Reagovat
monty25

Ostudný výkon Liverpoolu a třetí zápas v řadě bez výhry...

Reagovat
liquicitizen

wellcome to premier league kloppko

Reagovat
REPLIKATOR

Pudil gól

Reagovat
vodka

vidím, že souboj marnosti mezi MU a LFC stále pokračuje

Reagovat
Swarley

děkovačka s fanoušky není, hm

Reagovat
2miguel1

Čo sa stalo Škrtelovi? kolko može chýbať?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby toho Mourinha nakonec nevzal Liverpool.

Reagovat
Swarley

Juande Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Ou. Tak to bych nepřál snad ani jim.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinha vezme Juande Ramos?

Reagovat
stiflerovamama

Hanba, hanba, hanba. Obsolutne neprijatelny vykon, najhorsi v sezone. Vôbec sme nedokazali hrat svoju hru, nedokazali sme si prihrat, nedokazali sme spracovat loptu, nedokazali sme branit, nedokazali sme vôbec nic iba nakopnut loptu tam kde sme otoceni.

Aspon to Jurgenovi ukaze ze niektori jedinci tu/v zaklade nemaju co robit.

Proti Leicestru dufam v poriadne premiesanie zostavy, posadit Firmina ktory si poctivo odchodil treti zapas v rade, Lallanu, Lucasa ...

Reagovat
smazaný uživatel

celej tým je vo hovně co tam neni Steve

Reagovat
Melda

A kdo bude hrát???Souhlasím s tebou, až na Lamellu, u něj jediného vidím nějakou snahu, ikdyž neumí.Ostatní na to serou takhle mi to "odtrénovat" nějaký kluk v přípravce, tak dostane kouř.Ale jak jsme psal, souhlasím s tebou tohle nebyl absolutně náš fotbal.Klopp potřebuje nutně přestupák, aby se zabil hráčů, které nepotřebuje, je na něm vidět to zoufalství "s kým to mám propána hrát?!!"

Reagovat
stiflerovamama

Kludne by som to postavil s Coutinhom na AM, na krídlach Origi s Ibem, na hrote Benteke. Ti dvaja by som aspon robili na kridle vietor a Benteke by mozno konecne vyuzil to v com je dobry.

Reagovat
fenixLFC

origi na kridle benteke

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ten v kapuci je Balotelli?

Reagovat
smazaný uživatel

v ktorej kapuci ? vidim ich tam viac

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co?Podal mu ruku?

Reagovat
smazaný uživatel

este pocas zapasu tam nabehol k ich striedacke

Reagovat
Hokaido

Mohl to teda zapískat... Swansea zatím pěknej fotbal, snad poprvý od tý výhry na MU něco hrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tak dneska The Revenant s Kaprem a zítra The Hateful Eight od Tarantina Letos screenery v obzvlášť dobré kvalitě

Reagovat
minoLFC

hmm pozrieť alebo počkať kým to bude v kine?

Reagovat
smazaný uživatel

já kouknu, mimochodem už je venku i spin off Rockyho - Creed a další budou určitě následovat

Reagovat
minoLFC

pozrel som screeny a nič moc kvalita

Reagovat
Lacko_Boh

počkať

Reagovat
r.mrazik

No fuj...

Reagovat
protiproudu

Zdar, prosím tě, na jakém webu sleduješ nově vydané ripy? Dřív mi stačil YTS ale to už není...

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio z WHU je exemplární příklad dřeváka.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Serg!o

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnější penaltu jsem už dlouho neviděl, s tímhle mu přece musí pomoct čárový

Reagovat
smazaný uživatel

1995. Pre vsetkych narodenych v tomto roku a starsich

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanda Liverpoolu můžu s radostí říct - TAK TI TREBA TOMASINHO.

Reagovat
13

Reagovat
Hokaido

2000. pro Chelsea a Foxes

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jakej shit kadr kloppovi zustal, tak celkem dobry zatim. Je potreba si uvedomit, ze s mnoha jinejma by hrali o zachranu. Letni priprava a obmena kadru a bude to pristi rok silnej kandidat na titul v mych ocich

Reagovat
minoLFC

shit kadr

Reagovat
mul

top kader to nie je, ale urcite su tam hraci na to, aby porazili CP, WBA aj Watford

Reagovat
C-M@ster

Dneska remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Jamie Jackson Guardian: Van Gaal may have two games to save Manchester United job as Mourinho waits ...no tak to som zvedavy, co sa zmeni v hre, ked uz teraz vie, ze oba zapasy musi vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

postavi sa z lavicky

Reagovat
kiwwi

Prišli s tym aj Ogden a Ladyman... Ked je to pravda tak nech LVG skúsi hrat proste uvolnene a útočne, už nemá čo stratiť

Aj tak nechápem prečo práve 2 zápasy, príde mi to ako kupovanie času lebo vyjednávaju s niekým iným a vedia ze dovtedy budú dohodnutí a tie dva zápasy sa pravdepodobne nezvládnu

Reagovat
I am Mancunian

myslitel ivan opat v akcii

Reagovat
kiwwi

Fakt sa daj liečiť

Reagovat
smazaný uživatel

otravny a trapny, to ta fakt nemoze bavit

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

mozno preto dva zapasy lebo potom je zimny prestupak?

Reagovat
Swarley

jako Pepek v City mění rozložení všech karet a jelikož ten tlak na úspěch bude neudržitelnej, tak začínám věřit tomu, že Mourinho půjde fakt k nám

Reagovat
vitasrp

Hmm, tak ja asi půjdu skočit z mostu, tohle je opravdu boží sezóna se vším všudy.

Reagovat
Swarley

možná to mám jen takhle poskládáno v hlavě, ale ono by to prostě dávalo smysl z pohledu vedení United...z pohledu fanouška je to úplně jiná věc, ale jinak to svou logiku má...

ten dlouhodobý koncept selhal jak s Moyesem a selhává i s LVG...je sice fajn, že příjmy rostou a ta naše ekonomická pozice se zdá být neotřesitelná, ale ten tlak na nějakou trofej se prostě neustále stupňuje...Giggs byl a je rozhodně varianta, ale podle mého by on byl možnost pro naše vedení jen v případě, kdyby LVG uspěl a tím jaksi uklidnil všechny, že to i bez SAFa půjde...a i když PL zažívá slabší období, čímž by Giggs jakousi šanci nejspíš i měl, tak se podle mě vše mění příchodem Guardioly, protože tohle je až moc těžká váha na to, aby někdo ve vedení věřil tomu, že by byl Giggs schopný ho zastavit...

podle tohohle očekávám jen to, že to nedají Giggsovi a budou hledat nějakou zkušenější variantu a Mourinho je ku-va lákadlo...

Reagovat
Swarley

Mourinho si to ospravedlní, že jsou United snem každého manažera a podobně...vedení to uhraje na tlak na úspěch + bych okamžitě očekával i vyjádření od SAFa, jak je Mourinho super náhrada a že ho jako svého nástupce viděl celou dobu a máme to upečeno...

Reagovat
vitasrp

Jako z vašeho pohledu to chápu, vaše vedení asi od Van Gaala očekávalo v druhý sezóně trochu víc, pokavaď byste letos neudělali trofej, budete bez ní 3 roky, bez ligovýho titulu to samý a do toho se ještě do Premier League přiřítí ten Guardiola. Řekl bych, že vaše vedení čekalo, že ten přechod po odchodu SAFa zvládnete daleko líp - každopádně najmutí Mourinha je v podstatě zárukou získání nějaký trofeje, pravděpodobně titulu, akorát v dlouhodobém měřítku je hodně nejasný, kde s ním skončíte. Na druhou stranu pokud s váma udělá titul a vrátí vás tam, kam patříte, tak vám to může být fuk, protože neočekávám, že by se mohla opakovat jeho současná třetí sezóna vChelsea. Úpade na nějaký třetí, čtvrtý místo klidně, ale tenhle sešup k sestupu je naprostej extrém.

Pro mě je to ale naprosto debilní situace - Mourinho sice nikdy neměl sladký řečičky, že by v Anglii nikoho jinýho netrénoval, ale stejně bude strašně zvláštní, až legenda Chelsea (a můj nejoblíbenější trenér) půjde k soupeři a bude na druhý straně barikády. Nějak jsem si nepřipouštěl, že by něco takovýho mohlo nastat, ale to jsem si říkal i u Lamparda a stejně do těch City šel.

Reagovat
Swarley

vzhledem k tomu, jak ta plánovaná koncepce dvakrát dopadla, to už asi nebude moc silný argument a půjde se asi tvrdě po výsledku, což by fakt mohlo znamenat Mourinha u nás...co z toho dlouhodobě bude, to těžko přepokládat, ale věřil bych tomu, že vedení by v současné situaci asi stačila ta "trojletka" s titulem...

tvůj pohled jako fanouška chápu, ale můžu tě uklidnit, že ani z pohledu mufana by to nebyla vůbec lehká situace

Reagovat
Talker

Tak vy jste hlavně neměli na tu koncepční práci připravený kádr. Prakticky ani jedna řada nebyla vyřešená, prostě bylo potřeba kompletně překopat kádr a začít pomalu od nuly.

Teď, po třech letech máte konečně dejme tomu základy položené a mohli by jste začít fungovat koncepčně - potřebujete nějaké 3 hráče, kteří by vám ten kádr dokončili a můžete s menšími změnami (doplnování kádru) fungovat dekádu...

My jsme na tom obráceně - my jsme měli na koncepční práci připravený kádr 3 roky zpátky, kdy to stačilo lehce doplnit a měli jsme vystaráno (golman a ofenziva byla připravená na dekádu dopředu komplet, střed zálohy bylo potřeba stejně koupit a v obraně akorát řešit stopery).

Ale tak uvidí se na konci sezony, jak budou ti hráči hrát.

Reagovat
Swarley

pár změn se udělalo, ale pořád je tu především nutnost koupit pořádného stopera, bez toho se stejně nehneme...výhledově nějakou tu náhradu do středu za dvojku Carrick a Basti, a do ofenzivy nějaký rozdílový hráč, protože na některé se bohužel nakonec moc spoléhat nedá...ale tak ten střed zálohy ještě chvíli vydrží, takže to úplně nutné není...

v tomhle udělal LVG docela dobrou práci, hráči jako Martial, Depay nebo Morgan jsou prostě nákupy, které může v pohodě využít i jeho nástupce...kádr je asi v lepším stavu, než ho předával SAF, ale ono je to vždy těžké hodnotit...někteří hráči hrají prostě výrazně pod své možnosti, jako třeba Wazza, ale rozhodně bych neočekával, že by to měl být jeho konec v United...

Reagovat
Talker

Tak dobrou práci...

Za čtvrt miliardy liber vás měl posunout úplně někam jinam si myslím. Každopádně ten kádr se rozhodně zlepšil, i když ne o tolik, jak bych čekal s těmi výdaji.

Ale základy položené máte, pár šikovných přestupů a už stačí jen kosmetické úpravy.

Reagovat
Jardin

Reagovat
fajdax

Simeone všechny rány zahojí

Reagovat
vladis271

ved si za toto Samovi pičoval pod súhrnom.

Reagovat
I am Mancunian

sak on je troll

Reagovat
smazaný uživatel

ja som mu picoval tie reci o Carlovi

Reagovat
vodka

tak tak, 2 těžké zápasy ještě LVG, pokud je zvládne, tak je dobře, pokud ne, Giggsy nástup na lehčí soupeře

Reagovat
I am Mancunian

lahsi a tazsi superi neexistuju

Reagovat
wild

pre nas je momentalne kazdy tazky super

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Myslím, že dneska Arsenal pěkně dostane ...

Reagovat
afc

To si rad pozriem. Hlavne City bez Kompanyho.

Reagovat
Nikikrew

No ked si pozriem ten utok City tak to vyzera na papieri fakt dost dobre. Dnes to bude hlavne stat na obrane, snad sa stoperi dobre vyspali. Tento zapas zaroven napovie ako sme na tom s nasimi ambiciami. Tesim sa ale na druhej strane mam obavy zo straty bodov.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja dnes verím v easy výhru.

Reagovat
Nikikrew

Easy win by bola kebyze hra v strede Coq a namazal by si Silvu ako v poslednom zapase

Reagovat
teenz

Reagovat
Mastný Chobot

raz som , lebo som alibista a druhý raz som , lebo nám verím. Jednoducho nám dnes verím.

Reagovat
teenz

Bez Coqa nám moc nevěřím proti City.

Reagovat
Mastný Chobot

ja zas neverím City bez Kompanyho, s nerozohratým Aguerom a napiču Yayom vonku proti nám.

Reagovat
teenz

Otamendi - Mangala je dobrej záskok a ten útok (v preview) je naprosto brutální.

Reagovat
GeneralGoat

Ti dva letos nemají ani jedno clean sheet spolu

Reagovat
Mastný Chobot

pozeral si si ich výsledky, ked spolu hrali?

Reagovat
kiwwi

su strasni

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
afc

Dobrej zaskok za 100mega! by som si predstavoval uplne inak.

Reagovat
fenixLFC

hlavne spojenie ,,zaskok za 100 mega''

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Na papíře jo, v realitě ne. Aspoď doposud ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ved dneska je ten cas aby sa pochlapili

Reagovat
fenixLFC

a potom sa pozri na defenzivu city

Reagovat
vladis271

Strašne ste všetci posraní z toho Pepka. Toto bude sranda sledovať, keď nenaplní ambície.

Reagovat
Swarley

tak vám to může být tradičně u prdele, že jo

Reagovat
vladis271

Už prekusni toho Kloppa. Si už veľký, mama ťa mala naučiť, že keď ti niekto v obchode uchmatne obľúbenú hračku, nemal by si byť naňho nahnevaný aj po 3 mesiacoch.

Reagovat
Swarley

trojka je po víkendu nějaké vaše magické číslo, ne?

Reagovat
fff

Kratkozraky swarlos. Sak Ty pockaj.

Reagovat
Swarley

však v pohodě, klidně si dlouhodobě nahánějte Pepka v City jak chcete, rád se na tohle podívám

Reagovat
vladis271

Reagovat
fff

Radsej ho nahanat s Kloppom ako Moruinhom ci ... Giggsom .

Reagovat
vodka

giggse bude nahanet guardiola

Reagovat
smazaný uživatel

:D jaj neviem co vidite na tom giggsovi nehovorim, ze to nebude dobry trener, ale urcite by nemal zacat takym timom ako je United

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
I am Mancunian

hlavne swarley, ten uz musi ihned povolavat mourinha, co nas do 3rokov rozlozi

Reagovat
vladis271

4 tituly v 5tich sezónach. Yeah of course.

Reagovat
Swarley

čekat na úspěch se ti nechce, okamžitou záruku úspěchu nechceš, tak co vy se zajem vlastně chcete?

Reagovat
I am Mancunian

cakat na uspech s dinosaurom na lavicke ? vies, ze to by sme museli zit aspon tak dlho ako ty, aby sme sa dockali ?

Reagovat
Swarley

hej, ale pořád byste museli čekat menší dobu, než já na nějakou konstruktivní odpověď od vás

Reagovat
I am Mancunian

ale ved ty si neni debil, urcite vies, ze existuje aj nieco medzi LVG filozofiou a dat si rozosrat klub psychosom mourinhom

Reagovat
Swarley

pochopitelně, ale pokud budou i fanoušci United od rána do večera jen na všechno pič-ovat, tak i to je jeden z důvodů, proč může na naší lavičce být Mourinho...pak si to vy užijte především...

Reagovat
Mastný Chobot

pičkovat?

Reagovat
Swarley

hej, chcel som byt slušny

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Wat

Reagovat
fff

Reagovat
Lacko_Boh

farizei

Reagovat
I am Mancunian

po odchode safa sme ale v prdeli a robime jednu chybu za druhou. Na to by ti nepicoval akurat tak troll alebo nejaky senilny dedusko mozno

Reagovat
fff

From zero to hero, z trolla osvietencom.

Reagovat
smazaný uživatel

Samo a zajo nie su hrdinovia ktorych fanusikovia united chcu, ale potrebuju

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

pochopitelně

Reagovat
fff

swarlos chce Mourinha ?

Reagovat
I am Mancunian

sak sa pozri co pise vitasrpovi

Reagovat
Swarley

Guardiola nebo Giggs

Reagovat
minoLFC

Monk?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak okamzitu zaruku uspechu chce asi kazdy. Uplne si ale nie som isty, ci to vsetci chcu s Mourinhom.

Reagovat
I am Mancunian

uplne by stacil guardiola,ancelotti alebo giggs a po sezone niekto skuseny

Reagovat
nani92

ja chcem Moua

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ja som zvedavý, čo u vás bude, keď fakt príde. Nemyslím ani tak tu na ef, ale skôr na štadióne alebo na internete. To bude buď pokrytectvo, ktoré nemá obdoby, alebo ho fanúšikovia zožerú.

Reagovat
I am Mancunian

to by mohlo byt ako s benitezom v chelsea, to by bola sranda

Reagovat
vladis271

Ja som zvedavý hlavne na najväčších Mourinhobijcov ako Ivan a ďalší.

V podstate čakám 2 možné scenáre.

Buď sa prepnú do polohy v akej bol Talker pri Mourinhovi resp. vitasrp (?) a Arbiter pri Rafovi.

Alebo (ale toto si viem ťažko predstaviť) si počkajú na nejakí ústretový krok od Mourka (nejakú dobrú prvú tlačovku, rozhovor, 3 a pol minúty pre juniora v prvom zápase etc...) a budú tvrdiť, že sa Mourinho zmenil, že vplyv klubu ho zmenil. Že v MU už nebude a nemôže sa chovať tak ako v Chelsea a tvrdo pôjdu za týmto aj cez mŕtvoly.

Reagovat
fff

Ivan urobi najvacsi obrat v historii. Uz sa tesim na jeho dovodovu cast.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
avicii

Reagovat
Busby babes

za me to bude klasicke: je to zmrd, ale ted uz je to aspon nas zmrd.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Bayern +

Ivan je expert proste...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

Jednoznačně obrátí a po pár dnech ho budou mít za boha, šíleně se těším na Ivana.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhej strane, kazdy clovek robi chyby, ktore neskor moze prehodnotit a svoje spravanie zmenit. Staci si spomenut na mnoho takych z minulosti. Len tak z fleku mi napada Fico a Van Persie.

Reagovat
smazaný uživatel

Fico a pussy?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o Ficovi sa to hovorilo po volbach, hadam aj sam nieco take utrusil. Islo hlavne o ten vztah k mediam. On prave sluzi ako priklad, ze taketo typy ludi vlastne nie je sanca zmenit. O Persiem si pamatam, ze sa tu pisalo, ze sa zmenil odkedy je v United. Viem aj asi kto to pisal, ale nebudem zakerny.

Reagovat
smazaný uživatel

aha... Ivan?

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny gol dal, mohlo by z nieho nieco byt. Sranda je, ze nehra zaklad v 21- ke.

Reagovat
smazaný uživatel

... inak ktovie, ci nie je rodina s Lolkacom

Reagovat
minoLFC

tak to nám vysvetlí

Reagovat
I am Mancunian

to bol vtip predsa

Reagovat
smazaný uživatel

pis jak clovek Milan, pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

pls, bež s tými krstnými menami do riti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Bayern +

Reagovat
r.mrazik

OT: pro milovniky koukani na hnusny ripy na noteboocich - screenery - Steve Jobs,Joy,In The Heart of the Sea,Legend...

a taky camerovy rip novych Star wars...

tak preju uzasnou "zabavu"

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je nove Star wars?

Reagovat
minoLFC

to Star Wars je s titulkami len v 3D

Reagovat
fff

V kine? Ja som bol na 2D s titulkami.

Reagovat
Mastný Chobot

ja som bol na 2D titulky, 2D dabing, 3D titulky a 3D dabing

Reagovat
fff

A este ides aj dnes na rande s dievcatom a pozerat pri tom futbal. Niekomu sa zije . Este sa pochval

Reagovat
Mastný Chobot

na obed perkelt s haluškami

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Detto Perkelt 4ever

Reagovat
fff

Nemam rad perkelt .

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu hovorim vášen pre Star wars

Reagovat
Mastný Chobot

ja tomu hovorím najhorší víkend za posledného polroka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tomm druhom polroku musel byt riadne katastroficky vikend.

Reagovat
fajdax

Tak proč tam chodíš?

Reagovat
Mastný Chobot

lebo pracujem v kine

Reagovat
fajdax

Reagovat
minoLFC

pošli do Trenčína kopiu 2D s titulkami...ešte dnes

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že tu není owny, aby ti řekl, ať si najdeš jinou práci kokot

Reagovat
Mastný Chobot

predpokladám, že mi to pošle v správe ako včera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

moneyhunter

Reagovat
Wat

Tyvole, to bych nešel ani na svůj nejoblíbenější film.

Reagovat
minoLFC

No u nás v originále len v 3D. Na 3D nemám očí a na slovenský dabing nervy.

Reagovat
fff

To ta chapem, neznasam 3D a aj slovensky dabing v kine .

To odkial si, ked to u vas nedavaju v 2D v titulkami? U nas v TT to tak davalo aj stare komunisticke kino, to musi ist vsade tak aspon v niektory den.

Reagovat
minoLFC

Trenčín

Reagovat
fff

V TN mate cinemax a fakt tam nevidim 2D ST. U nas to tak davali kazdy den, nechapem ci im drbe.

Reagovat
Nikikrew

Ja som bol v TN 2D ST o 14:10

Reagovat
minoLFC

dnes?

Reagovat
Deywid

ja som bol včera v TN 14:10 a bolo to 2D s titulkami...oni to museli vyradiť z ponuky od pondelka

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
lofin9

u nás v Skalici to dávajú tiež len v 3D s titulkami, 2D len s so slovenským dabingom

Reagovat
r.mrazik

ja na tom byl v imaxu a docela me z toho 3D bolely oci...ale jinak velky platno parada

Reagovat
Busby babes

Life is too short to watch movies in bad quality.

Reagovat
r.mrazik

tak nejak...ale on se nejaky gurman jiste najde,kterymu to bude stacit

Reagovat
patas92

Já se na Room nebo na Jobse asi v týhle kvalitě podívám. To zas nejsou filmy, u kterých by byl vizuál nějak důležitý a beztak se budu přes svátky nudit

Reagovat
r.mrazik

jsem asi uz velky gurman

kazdopadne musim doplnit serialovy resty...hlavne tedy Fargo

Reagovat
Busby babes

jasne, romantickou komedii nepotrebuju videt v kine, ale zas u toho nemusim koukat na zaclanejici lidi v kine pred kamerou a prisernej zvuk.

Ale proti gustu. radsi to uvidim s par mesicnim zpozdenim v dobre kvalite. coz u me uz znamena nejmin 720p.

Reagovat
patas92

Tak ty DVDscr nejsou camp ripy, tam diváci nebo nějaký hluk nehrozí Kvalitou podobné jak DVDripy, na které sem koukal ještě před pár lety a tehdy mi to stačilo

Reagovat
fajdax

Sicario uplně TOP TOP

Reagovat
Harakan

Naprostý souhlas.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
patas92

Začátek to mělo dokonalý. Scéna, kdy projížděli v tý koloně Mexikem byla jedna z nejlepších věcí, co jsem letos ve filmu viděl. Škoda, že to pak trochu ubralo, ale furt super. Del Toro je skvělý

Reagovat
Mastný Chobot

presne tak, začiatok výborný, ale čím ďalej, tým väčšia nuda. 3/5 hvidzdičiek na čsfd odo mňa.

Reagovat
fajdax

Máš pravdu, že v druhé polovině byly určité pasáže docela nudné, ale celkově je to prostě pořád na 5 hvězdiček, uplně jednoznačně.

Reagovat
patas92

Pro mě tak 3,75 hvězdičky

Reagovat
fajdax

A co Southpaw? Za mě 4.5

Reagovat
patas92

3/5

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem kousek a ta Blunt je tam strašná..

ale Benicio je strašný pán i když skoro nechýbe držkou

Reagovat
Whitemedia

Jako fakt se mi líbilo, že jsem až na konci filmu zjistil, o co vlastně šlo, prostě až do poslední chvíle člověk nevěděl, jaká bude pointa..

a celkově boží záběry na hranice mezi USA a Mexikem doplněna skvělým soundtrackem, prostě to lepší z letošního roku

Reagovat
I am Mancunian

We could appoint Blatter as manager, fucker never does anythinng wrong

Reagovat
smazaný uživatel

A netreba rozsirovat Old Trafford. Hrat se bude v Kataru.

Reagovat
Nikikrew

Mimochodom dakujem osobe za pekny predvianocny darcek : zabanovanie Ownyho

Reagovat
Mastný Chobot

už sa teší späť

Reagovat
I am Mancunian

a my s nim

Reagovat
Mastný Chobot

ale hej, je tu nuda bez neho

Reagovat
afc

Pisal mi,ze spat sa uz nevrati. Konci tu.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mastný Chobot

on určite

Reagovat
Manik...

Reagovat
fff

Moc sa netes, ked sa vrati po abstaku bude este horsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda jak gunneri nezvladaji ownyho ....mnohem radeji bych videl natrvalo zabanovaneho masopusta nez davat n jemu.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na kristofika

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam ownyho rad a chyba mi

Reagovat
nemamvasrad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Owny je celkem v pohodě.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Rišty

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
PP

Reagovat
13

za co má ban?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gauneri uz dlho nezvladaju, akurat kopu okolo seba

Reagovat
fff

Oni su ti, co kopu okolo seba, hej ?

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto hej no furt kricia na ownyho ze nezvlada pritom akurat oni nezvladaju jeho

Reagovat
fff

HurriKANE_18

21.12.2015 14:03

Skor mam dojem, ze Ty nezvladas .

Reagovat
Hokaido

Jak může mít owny báň a ty né, to je záhada.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som mal asi 2 tyzdne. zaco ho dostal owny vlastne?

Reagovat
Hokaido

*ban, pojebany tablety

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Talker

Reagovat
cristiano.K.

tak porovnáním s masopustem

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem co mohlo na nom komu vadit.

Reagovat
Nikikrew

jeho vecna otrava.

Reagovat
PP

a prooooč?? Vždyt byl slušný! Jen jebnutý, jako většina fanoušků Tottenhamu..

Reagovat
kiwwi

co citam tak tento typek je vraj dost spolahlivy a nezvykne tarat len tak do vetra...som fakt zvedavy

@JanAageFjortoft

Been talking to a lot of people last days.

My understanding:

Van Gaal OUT

Giggs the new manager

Could happen before Christmas

Reagovat
I am Mancunian

ani nie, v lete popisal dost blbosti, ale snad bude mat pravdu teraz

Reagovat
kiwwi

nereaguj na mna ty psychopat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
I am Mancunian

ukludni sa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Co když Ivan a Sam je ta samá osoba? Napadlo to už někdy někoho?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Ol!vera urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3K

Reagovat
vladis271

Reagovat
patas92

Reagovat
Euphael

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

vám to tu už slušne jebe, takáto masopustovina

ale pobavil ten moment prekvapenia

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
patas92

Nejmenuje se kiwi Ivan?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No a ak by sme tym padom bojovali o Guardiolu, idealna situacia.

Reagovat
r.mrazik

Fjortoft? to se ptal doma sobů ne?

Reagovat
kiwwi

bundesligu ma vraj dobre podchytenu...tazko povedat ake ma fakt zdroje, ale pise sa o nom, ze je vacsinou spolahlivy

Reagovat
SunFells

Je.

Reagovat
smazaný uživatel

To by už byl venku, ne? Podle mě LVG minimálně ty dva zápasy dostane.

Reagovat
I am Mancunian

Since April, Van Gaal has won 14 out of 33 games.

titulova forma

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Swarley

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Ale očividně taky nedodržuje taktiku.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

Former Newcastle goalkeeper Pavel Srnicek is in a critical condition in hospital after suffering a cardiac arrest in the Czech Republic.

According to information received by his agent Steve Wraith, the 47-year-old collapsed while out jogging in Ostrava on Sunday.

"I spoke to his family in the Czech Republic who said his heart had stopped," Wraith told BBC Sport.

"He is in a critical condition in hospital and remains unconscious."

Reagovat
kiwwi

mal by som otvorit aj nieco ine okrem PL

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Hokaido

Prosím ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to budu nehorazne jatky. Az mi je gaunerov luto Kikscielny zase potvrdi aky je traged a buznicka na hrote sa vrati k svojmu parnokopytnickemu obdobiu.

Najlepsia by bola remiza, ale gauners na to nemaju. 1:8, v zavere sa Hart pozre na wankerov vraskavy ksicht, zlakne sa a jeden im pusti.

kazdopadne to bude pekny futbalovy vecer a paradny zaver paradneho kola

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozný jak ty gunneři kopou kolem sebe

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
afc

Naco je tebe remiza?

Reagovat
smazaný uživatel

v boji o druhe miesto je kazda strata vas alebo city plus

Reagovat
Harakan

Tobě někdo vyrazil mozek pádlem, ne? Měl by ses stydět, za to co seš schopnej tu napsat. Ty debile.

Reagovat
smazaný uživatel

ked som bol maly rodicia ma nutili fandit arsenalu... asi to mam z toho

Reagovat
Mastný Chobot

a od radosti ťa trikrát vyhodili do vzduchu a len dvakrát chytili, čo?

Reagovat
smazaný uživatel

jj. odvtedy je mojim snom robit v kine. snad sa tam raz dostanem

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi fakt špína....

Reagovat
patas92

Reagovat
Swarley

pošťák a práce v kině = nejlepší brigády

Reagovat
herbage

brigáda v mládí? Tos musel pracovat u bratří Lumiérů, ne?

Reagovat
Swarley

pamatuju si jakoby to byla včera, když jsme utíkali před tím vlakem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
Rišty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

a tá volebná komisia, ako spomínal Bayern minule. Už sa na to teším.

Reagovat
smazaný uživatel

Volebná komisia je najviac, dostávaš zaplatené doslova za sedenie

Reagovat
smazaný uživatel

No s ohladom na typy volicov a kolegov v komisii, to je celkom zaberak na psychiku

Reagovat
Mastný Chobot

za jednu politickú stranu tam je len jeden človek či môže byť aj viac? neviem, ako to funguje pri voľbách do NRSR.

Reagovat
smazaný uživatel

No mal by byt jeden, pokial sa nemylim. Myslim, ze kazda strana ma zaujem na to, aby mala niekoho na co najvacsom pocte okrskov. Ale je to samozrejme len tteoria a formalita. Mne sa zda, ze som tam bol raz aj za ZRS

Reagovat
Mastný Chobot

no, my sme sa prihlásili s kamarátom za sieť, lebo to má pod palcom nejaký jeho známy a povedal, že budeme spolu, ale mne sa to nezdá nejako.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono byva casto viac okrskov na jednom mieste, vacsinou skole, urade. Tak mozno budete vedla seba v triedach.

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

hmm...dufam ze ten ban za chvilu aj ty dostanes

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Mastný Chobot

nie je to tak ťažké, možno tvoj zamestnávateľ bude mať aj nejaké úľavy od štátu, keď ťa zamestná

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Elbow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

zabiják

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Azza

neboj takové retardy tam berou

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Swarloš by si obhájil uplně všechno

Reagovat
Swarley

vždycky jsem to měl ve škole jednoduché, všechno se dá ukecat

Reagovat
Swarley

ale jinak se naučte pořádně číst, pak vám to ušetří spoustu trápení...pokud si myslím, že něco udělá naše vedení ještě neznamená, že to tak chci sám...

jen se rád bavím o fotbale, ale je fakt, že to se tady poslední roky už moc nenosí

Reagovat
smazaný uživatel

já už to sleduju od příchodu DiMarii, jak se na věc díváš reálnejma očima a bereš za vlastní, co je ideální a nejpravdopobnější v dané situaci pro klub. koneckonců, dělá to tu 90% osazenstva. jeden z mála kdo ne, tak je Samo a tak z něho ještě před měsícem měli všichni Mufani vola..

Prostě já fandím s vlastní vizí.. kolikrát mě různé kroky naserou, často bych volil jinak.. Ohledně Arsenalu třeba.. zkouším se vžít do kůže Wengera a taky je mi jasné, proč jaké rozhodnutí udělal. ale jen proto ho nezačnu bezhlavě obhajovat. Schválně, pokud United podepíší Moua, uvidíte, jak se to veřejný mínění zase znovu celý obrátí s tím (jak píšeš), že se vsadilo na jistotu a výsledek. leč doteď šlo pořád o tu pohádku na stadionu s názvem divadlo snů..

A nepište mi nějaké kecy o fanouškovství, který znamená - že to co udělá klub je to jediný možný správný a myslet si opak je nějaká zrada. nemluvě o tom, že tady to naše fandění je pořád jen "fandění".. ale to téhle diskuze pouštět je asi už moc...

Reagovat
Swarley

jak říkám, když se to naučíš pořádně číst, ušetří ti to spoustu času, víc k tomu nemám

Reagovat
smazaný uživatel

mně to příjde jen na připravování si cestičky k možné variantě...

Reagovat
Swarley

já nevím, si mám jako nastavit variantu "chci Guardiolu" a když to nevyjde, tak se na to mám vykašlat, šprajcnout se a nadávat do té doby, než to tak bude? to se pak na to můžu rovnou vysrat, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že ano. Jakmile dáš najevo, že jsi pochopil proč někdo udělal něco, s čím sice nesouhlasíš, ale dává ti to smysl, tak jsi pokrytec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

OT: owny už spustil ownysearch znova

Reagovat
I am Mancunian

aj vcera to islo

Reagovat
Mastný Chobot

ale predvčerom nie, tak čo tu hráš.

Reagovat
smazaný uživatel

a jinak si myslím, že jediná možná možnost pro United je nechání si LVG.. v podstatě pokud ho odvolají, budou všem pro smích, protože jeho nástupce bude buď úhlavní nepřítel, trenér co vytříská dalších 100 mega nebo někdo totálně nezkušenej, kdo si jen bude zatím bude kazit pověst. jinou možnost zatím nevidím..

A LVG by měl doprdele už taky ukázat koule a začít něco hrát. borec patří k nejzkušenějším trenérům všech čas a takto se s tím sere.. a pochybuju, že něj existuje něco jako, že by mu ujel vlak..

Reagovat
smazaný uživatel

2300. pre Washington Capitals, vitaza SC 2015/2016

Reagovat
nani92

*Detroit Red Wings

Reagovat
smazaný uživatel

* Montreal

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

nieco im chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

*Manchester United

*PL

Reagovat
vladis271

to je taká blbosť, že tomu musím dať palec.

Reagovat
Trand

*Minnesota Wild a dal bych ti palec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to by mohol byt cierny kon

Reagovat
ďuriLFC

Kundratek..co od neho čakať?

Reagovat
nani92

goly,body,sekundy

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalita, na Slovan urcite velka.

Reagovat
wild

vraj aj Tvrdon ide do Slovana

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopeny talent, ktory nemal ani na ahl? zvedavy som

Reagovat
nani92

nepochopený talent

Reagovat
smazaný uživatel

mal zranenie ktore mu skoro ukoncilo karieru, predtym fakt isiel dobre

Reagovat
smazaný uživatel

v ktorom roku al to zranenie?

Reagovat
smazaný uživatel

2011-2012 ... to nic nemeni na tom, ze to talent bol

Reagovat
smazaný uživatel

a toto mu malo ukoncit karieru? ved odvtedy hraje tri plne sezony a nic, nechceli ho ani na farme v Detroite, co z toho, ze to vraj talent bol

Reagovat
smazaný uživatel

tak pochopil som to tak ako by si to napisal sarkasticky, ze on vlastne na NHL ani nemal ... preto som napisal, ze mal zranenie, ktore mu mozno dost psychicky mozno aj fyzicky obmedzilo karieru aj ked dalej hra, po takom zraneni myslim, ze si na seba zacnes trocha davat pozor a hrat inak ...

Reagovat
ďuriLFC

Ide..tak skúšajú to ozivit, mozno sa chyti mozno nie. Ale snad len do konca sezony, potom sa uvidi.

Reagovat
smazaný uživatel

ten sa tam so svojim rozumom bude hodit

Reagovat
smazaný uživatel

hej jeho rozum, to je druha vec

Reagovat
vladis271

pls..

Reagovat
EXoRcIsT

Oveckin a Backstrom si to zasluzia

Reagovat
nani92

Reagovat
Hokaido

Nejvíc v NHL si ho zaslouží King Henrik.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako když už ne Tampa, tak vám to fakt regulérně přeju. Ten obrat proti nám.. wow. A 5 gólů Henkemu taky slušný.

Reagovat
FUnk

blues

Reagovat
wild

*NY Rangers

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom smiesne?

Reagovat
Ajven

Reagovat
Infernoqt

ty

Reagovat
Infernoqt

takhle, sleduju nhl častěji než fotbal a Capitals, ač mají formu v regular season, tak je to povětšinou zásluhou dobrého golmana a do PO jim vůbec nevěřím... stejně jako Dallasu

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, s Trotzom to finale musi byt uz len sa musi pochlapit najma Ovca v PO

Reagovat
smazaný uživatel

mozes to sledovat castejsie a napises takuto sracku, je mi jedno comu veris..nie, nie je to len zasluhou golmana, ani sa ta nejdem pytat, kolko zapasov Caps si videl, netrep picoviny..hra Dallasu a Capitals je uplne odlisna, co to vobec porovnavas..

Reagovat
smazaný uživatel

To je sracka co si napisal a este napise, ze sleduju casteji nez fotbal, vsak pri fotbale trepes len picoviny, ja ani enchcem vediet, co by si trepal o nhl, pfuu

Reagovat
Infernoqt

tvoja mama

Reagovat
Jardin

hmmm

Reagovat
Ajven

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, když už ne Chicago tak aspoň aby Ovechkin vyhrál sc

Reagovat
ďuriLFC

Sak jasne ze to zas vyhrame my(CHI), neviem o co sa tu Palo stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

pro mě letos největší favorit

Reagovat
Hokaido

Docela bych jim ho i přál, strašně jsem si oblíbil Oviho za poslední rok. Přijde mi, že se změníl. Plus T.J., Kuzněcov atd... Fakt sympaťáci. Takže pokud né Bolts, tak prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt neskutocne, kolko ma Tampa v Cesku a na Slovensku fanusikov a hlavne teda v Cesku

Reagovat
Hokaido

Inteligentní lidé se vkusem, na tom není nic divného.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak na Slovensku, ale v Česku jsou takoví lidé dost divní....

Reagovat
patas92

Tak mají docela sympatický tým, loni hráli pěkný hokej a je tam dost silná česká stopa. Takže zas tak překvapivé to není

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim fanusikov za posledny rok

Reagovat
patas92

Tak to nevím, já ten hype kolem nic zpozoroval až v posledních cca 2 letech

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt no, dlhodobo ma u nas Tampa vela fanusikov, posledne 2 roky je to uz ale neunosne, to je pravda

Reagovat
Hokaido

Až tak? Já teda nějaký český/slovenský stránky o NHL ani nesleduju, tak mi nepřijde, že je jich tolik. Tady na EF taky znám snad jen impa.

Reagovat
Hokaido

Ale tak je to logický. Gudas, Šustr a Palát patří k tomu nejnadějnějšímu, co v NHL máme, na to se pchytá dost lidí...

Reagovat
smazaný uživatel

jestli narážíš na to, že mají fanoušky až poslední čas, tak to nesouhlasím..

Tampa vždy byla u nás velmi oblíbená..

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by

Reagovat
alcantara

Teraz si to zakrikol

Reagovat
smazaný uživatel

kdeze, treba si verit, hlavne pod Trotzom...toto nie je nejaky Oates

Reagovat
Dr. Admess

Já jako fanda Flyers si letos a příští rok ještě nedělám naděje, pořád čekáme na mladý beky, takže jo, letos, příp. příští rok to přeju vám.

Ovce a hlavně Bäckström, dle mě jeden z nejnedocenějších hráčů poslední dekády, možná i celé historie.

Kádr i coaching staff na SC rozhodně máte, takže good luck.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

gunneri, scouseri. Pre koho by to bola kyslejšia medicína, ak by ešte túto sezónu dotiahol Mour MU k titulu? Pre vás, alebo pre nás?

Reagovat
smazaný uživatel

Pre gunnerov jednoznacne, ak by to fakt takto vyslo, podla mna by sa Wenger retulerne zblaznil, navyse co by to urobilo s Mourinhovym egom, to si ani len nechcem predstavit.

Reagovat
fenixLFC

pre nas nie pretoze v tom pripade by sme sa im mohli smiat ze su rovnaky odpad ako chelsea

Reagovat
kiwwi

proste win win situacia pre vas - skoncili by ste na obligatnom 7. mieste ale stale by ste sa niekomu smiali

Reagovat
smazaný uživatel

tuto sezonu im na to 7-me miesto neverim. podla mna skoncia 8 alebo 9 maju tam dost silnu konkurenciu

Reagovat
Maresma

Reagovat
vladis271

akože by sme budúcu sezónu nehrali Európu? Ktorú sezónu mi to len pripomína?

Beriem všetkým desiatimi. Radšej ôsmy nez 5.

Reagovat
fenixLFC

ze nanho vôbec reagujes....

Reagovat
vladis271

Našťastie je to taká hypotetická otázka ako keby sa vás niekto opýtal: "Čo by ste spravili, ak by sme vám povedali, že dnes narazí do Zeme 20 kilometrový asteroid a zahubí všetok život na zemi?"

Reagovat
smazaný uživatel

easy. napisal by som ze budu jatky..., a konecne by mi to vyslo

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska na Emirates pry zase choreo

https://pbs.twimg.com/media/CWwg8cIWsAAIUpd.jpg:large

Reagovat
Counter

Srníček

Reagovat
Mastný Chobot

"I can never say I will return. I have beautiful memories of home, but I'm with Arsenal until at least 2018. [Arsenal boss Arsene] Wenger has always backed me strongly. He's always there for me."

Pekne, Mäsut

Reagovat
SunFells

To tvé označení Özila je strašná pičovina.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*Mesůt

Reagovat
Lacko_Boh

vegetarian ? cením

Reagovat
nani92

Reagovat
Lacko_Boh

vrah

Reagovat
nani92

neješ zvieratá, ale berieš im potravu..logika

Reagovat
Lacko_Boh

ja tiež nie som vegetarian ale rad by som...tak to mam aj s kerkami, hovorit o tom budem ale ked ide do tuheho tak žiadne tetovanie nemam a maso jem ďalej

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som vzdy hovoril ze raz budem a uz som 2 mesiace

Reagovat
Lacko_Boh

potetovaný?

Reagovat
smazaný uživatel

vegetarian

Reagovat
Lacko_Boh

šak ja viem

Reagovat
Lacko_Boh

a teda Zajko, vtipy z roku 2000

Reagovat
nani92

najlepšie obdobie života

Reagovat
smazaný uživatel

předpokládám, že 92 je ročník a ne IQ. V 8 jsi měl opravdu nejlepší období života? :D

Reagovat
Lacko_Boh

Suve vidal knihu tak snád nám pomôže

Reagovat
SunFells

Reagovat
Lacko_Boh

isto si to ani neskusil

Reagovat
SunFells

Jako myslíš, že mám ke všemu kotletu?

Reagovat
Bayern +

Lebo by som zomrel...

Reagovat
Whitemedia

Můžu sebe počítat za vegetariána, když jím jenom kuřecí prsa?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. Ale hlupak aano (bez urazky), lebo jes to najhorsie zo vsetkeho masa

Reagovat
Whitemedia

To jediné, co mi ze vsetkého masa chutná a ne že bych jiné druhy nezkoušel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom si len smoliar.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hokaido

To bych se snad narodil hluchoněmej, než s takovou chutí.

Reagovat
Whitemedia

V pohodě, nevadí mi to

Reagovat
Whitemedia

Stejně po mase až tak neprahnu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle vysvetli

Reagovat
smazaný uživatel

No nebolo to myslene vazne, neboj. Najprv som myslel, ze je vegos z presvedcenia ale ze kura je nejaky kompromis. A to by moc zmysel nedavalo a prichadzat o stejk, burger, bocik by nemalo zmysel.

Ale myslel som, ze je jasne, ze to je myslene s rezervou. Samozrejme proti vegetarianom nic nemam.

Reagovat
smazaný uživatel

Na vegetariány si útoč jak chceš, mě jde o ty kuřecí prsa

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, no ale za tym si stojim zrovna

Ale jasne, sto ludi sto chuti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jde o to, že hodně bílkovin, málo tuku, levné, dobře zpracovatelné. Takový VW Golf mezi masy

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

je to najnudnejsie mäso, urcite nie najhorsie

Reagovat
Whitemedia

Golf

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale ja radsej mercedes

Reagovat
smazaný uživatel

Do aut sa vlastne nevyznam. Ale nejaky dobry, pekny a drahy.

Reagovat
Whitemedia

Alfa Romeo 4C <3

a nebo nějaký fajnový Jaguárek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

Reagovat
nevros

Mel sem to stejne donedavna. Ale dobre udelany hovezi nema konkurenci(burger, stejk).

Reagovat
Hokaido

Akorát blbý je, že za jeden lepší steak si koupíš asi tak 6kg kuřecích prsou...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Preview musel dělat fanoušek Arsenalu, jinak by těžko při znalosti výsledků Arsenalu v posledních letech a po zkouknutí předpokládaných sestav, které sám tvořil nemohl napsat tip 1. Má tam v citelnejch absencích City pouze Kompanyho a u Arsenalu Sancheze, takže kde bere to otočení planet ve prospěch Arsenalu? Já tam ten hybnej bod nemůžu najít. Beztak to bude plichta.

Reagovat
SunFells

Alexis beztak bude hrát.

Reagovat
Counter

No zrovna s ManCity má Arsenal dobrou bilanci. Ale jako jasně, remíza je taky pravděpodobná.

Reagovat
afc

Ty si hlavne zisti posledne vzajomne zapasy Arsenalu so City a potom zistis,ze na tej 1 nic nerealne nie je a najma po vysledkoch Arsenalu doma s MU a s Bayernom.

Reagovat
SunFells

Heh, jsou tam značné rozdíly v sestavě oproti zápasu s MU a Bayernem.

Reagovat
afc

Ako su,ale nie zas tak moc velke,aby sme nemohli vyhrat.

Reagovat
SunFells

Dostatečně velké, aby bylo nesmyslné poukazovat na výsledky s MU a Bayernem, to je pointa.

Reagovat
afc

Nemyslim,ze dvaja hraci,ktori chybaju je az dostatocne velke. To potom by ten kader stal za velky prd,ak by nas mala strata dvoch hravov az tak moc poznacit.

Reagovat
SunFells

Úplně stačí, že jejich ztráta může být klíčová. A je to víc než dva hráči, čumíš jen na jména.

Reagovat
afc

Moze a nemusi. Mozno sa Flamimi dnes hecne a da zabudnut na Coquelina. Myslim,ze dnes bude hlavne chybat Coq. Ramsey by to mal zvladnut.

Reagovat
jacobT

Tak to je neskutočne naivné dúfať, že Flamini predvedie aspoň z polovice taký výkon ako Coq proti City. Ramsey už Cazorlu nahradiť môže, ale to nesmie hrať nezodpovedne ako posledné zápasy, kedy tam Flaminiho nechával napospas súperovi.

Reagovat
J0EL

Trosku pokory v tomto by niektorym nezaskodilo. Lahke to urcite nebude, najma pri Aaronovych utocnych chutkach.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92
Reagovat
nani92

2400. pre dnešný dobrý futbal

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

kokoti, tak si pustite Búrlivé víno

Reagovat
afc

Radsej farmu.

Reagovat
wild

skoncila

Reagovat
afc

Vlastne hej

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

nemam televizor, to kvoli tomu

Reagovat
nani92

ved u suseda ako vždy, dnes možno bude aj jeho sestra doma

Reagovat
smazaný uživatel

no ak to vyjde, snad bude dobry futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

mne napr. vadi Guardiola viac ako Mourinho takze by som ho aj bral

Reagovat
smazaný uživatel

To o tebe tiez nieco vypoveda.

Reagovat
EXoRcIsT

a co ako

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern Munich manager Pep Guardiola has agreed to take over as the next Manchester City boss at the end of the season. [ZDFsport]

Reagovat
vladis271

bude sranda.

Reagovat
Whitemedia

a k nám motýl Emanuel dotáhne Pellegriniho, to bude fantazie..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Dali ste mu nejaku ponuku ?

Reagovat
I am Mancunian

keby sme mu dali, tak ide trenovat nas

Reagovat
smazaný uživatel

Som rad, ze to tak vnimas.

Reagovat
Infernoqt

aku ponuku, my ho vůbec nechtěli

Reagovat
kiwwi

dvojdnova sprava

Reagovat
Manik...

Reagovat
SunFells

Spanish 4th division side UP Langreo have competed the signing of Michu on a free transfer.

Wow, jako by už nebylo velkým trestem vrátit se do Španělska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tam hra alebo vlastni to jeho bracho

Reagovat
Whitemedia

Hiddink oficiálně převzal tým až dnes, jelikož hráči Blues dostali vzhledem k bouřlivým událostem minulého týdne a sobotnímu vítězství 48 hodin volna.

Tak borci půl roku hrají hovno, pobírají za to miliony, prochází se po hřišti a ještě dostávají jedno volno za druhým.. v posledním měsíci a půl už potřetí čtu, jak dostali volno.. s tím běžte do háje..

Reagovat
Miguel19

Nedával to volno Mourinho?

Reagovat
Whitemedia

Mně je u zadku, kdo jim to volno dává.. ale jako to je jedno volno za druhým... v loňské sezoně jsem to chápal, pohodové první místo, solidní náskok.. ale letos si to absolutně nezaslouží, ať už od Mourinha, nebo teď od vedení...

Reagovat
vladis271

Ved sú to profi futbalisti, no. To je snový svet toto. Dodnes nezabudnem na článok čo som čítal, že ako to majú v MU zariadené (teraz to asi majú tak všetci, ale oni s tým asi prišli medzi prvými), že tam majú človeka na úplne všetko. Tak keď Evra nevedel čo s vypálenou žiarovkou v kúpelke, tak mu na to poslali z klubu človeka.

Reagovat
Matić

Reagovat
oddy

U Evry mě to nepřekvapuje

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik hráčů United je třeba na výměnu žárovky?

Reagovat
fenixLFC

nie je to jedno? aj tak si ju budu furt len podavat a nepokusia sa ju dat na miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Však Vánoce, nákupy, oslava vyštvání Mourka... Nemaj to jednoduchý s tím časem.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Oni tam na něj vůbec vzpomínají překvapivě v dobrém, x krát když jsem něco hledal jsem na něj v diskuzi o NUFC narazil

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero po zraneni, Silva posledne 2 zapasy nic moc, Mangala-Otamendi boze chran, ale snad sa dnes nakopnu .. 4:1 pre City

Reagovat
cristiano.K.

2500. pro výhru AFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

AFC Bournemouth

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

13. Januara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
jacobT

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Campbell dneska góla!

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/CWxXbFfWIAAiKbZ.jpg:small

konecne neni debuchy zbytocne na lavicke, mozno to ale znaci jeho odchod

Reagovat
smazaný uživatel

Az odejde, tak se obratis zase na Gibbsyho?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja nemam potrebu niekoho stale hatovat, len aby som hatoval, ale niektorych mam proste menej rad alebo si myslim ze nie su az taki dobri

Reagovat
Feind

chlapec nad tebou to ma vetsi

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Som zvedavý na Thea, toho som dnes v základe moc nechcel

Reagovat
smazaný uživatel

hrame v podstate so 4 utocnikmi plus ramsey ktory bombi dopredu pri kazdej prilezitosti a flamini ktory uz neni az taky dobry v braneni

Reagovat
jacobT

veď práve

Reagovat
afc

Vies vobec aky to bude mat dopad na Girouda?

Reagovat
smazaný uživatel

walcott cambell giroud

to je smrtiace trio dpc. neskutocne slabucky utok

Reagovat
J0EL

Na vas staci aj Flamini, takze zalez naspat do kanala a nepis uz.

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně ses složil do té mezery mezi sandra a úplné dno

Reagovat
J0EL

Povedz mi o tom viac.

Reagovat
SunFells

Prý že mezery

Reagovat
J0EL

Uvedomujes si ako si teraz zase na smiech? Uz tomu chyba len Campellov gol

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana ved maju este tragickejsich stoperov ako ARSEnal

a delph

Reagovat
smazaný uživatel

Delph na krídle? Hráva tam vôbec?

Reagovat
Hokaido

Pelle ho tam dává právě, ale přijde mi tam tragickej. Hrál tam určitě proti Swansea minule, Poolu a nějakej zápas v LM. Možná se mu zdá ta ofenzivní čtyřka až moc ofenzivní, ještě když je za nima Yaya. Třeba se to snaží vyvážit staženějším křídlem....

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to bude vypadat u Arsenalu v rozestavění? Přece jenom defacto 3 útočníci na City

4213? Myslím herně ne paper

Reagovat
Hachim Mastour

No Campbell bude hrať skôr ako záložník.

Reagovat
smazaný uživatel

Delph namiesto Sterlinga

Reagovat
afc

No neviem. Ze Sanchez nehra je prekvapenie a zaroven sklamanie.

Reagovat
Hokaido

On už má být ready?

Reagovat
afc

Mal byt. Cakalo sa,ze nastupi. Wenger asi nechce riskovat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak by bol aspoň na lavičke nie? keby bol ako tak fit

Reagovat
SunFells

Ale trénoval včera s áčkem.

Reagovat
SunFells

Dixon said Pires told him Alexis suffered a small strain in training. Withdrawn as precaution.

Reagovat
Hachim Mastour

Sterling na lavičke? Delph

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

dokáže mi někdo vysvětlit,jak může hrát MANGALA,když dostal minulej zápas PÁTOU žlutou ?

Reagovat
Swarley

bude kontumačka

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kiwwi

akoze fakt wtf?

Reagovat
Error

S jednou žlutou z Mickeyho Cupu to byla šestá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, těch 5 žlutých si odseděl v zápase se Stoke.

Reagovat
Hokaido

asi jo, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu prolustrovat Flaminiho.

Reagovat
kiwwi

aha, takze si to odsedel proti Stoke?

Reagovat
smazaný uživatel

Pátou dostal v League Cupu 1.12. (Hull) a pak stál v lize 5.12. (Stoke).

Reagovat
SunFells

Moc to nerozkřikni.

Reagovat
smazaný uživatel

To vážně Sterling zůstane na lávce? si fakt polepšil teda.. (ano, vím, že city jsou v tabulce o dost výše, ale i tak..)

Reagovat
Lacko_Boh

Sterling je ta teta s uhorkami

https://www.youtube.com/watch?v=glzaIzanKBg

Reagovat
SunFells

Tady to panikaření, když jednou někdo nehraje Je tam jeden z nejvytíženějších hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hele, než dát takový plat Milnerovi, mohl se dát Sterlingovi, a přínos by byl nesrovnatelný

Reagovat
fenixLFC

keby ho sterling prijme tak mu ho daju ibaze on (alebo jeho agent) sa proste nechceli dohodnut

Reagovat
smazaný uživatel

na to nic nemozem povedat, bohuzial neviem okolnosti ci chcel odist alebo chcel viac tak ci tak som rad, ze siel prave do City

Reagovat
smazaný uživatel

aha ,tak už je mi to jasný :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si idem tipnúť.

5-5

Ozil, Walcott, Walcott, Ramsey, Bellerin - Aguero, Aguero, Aguero, Silva, DeBruyne

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, v tych slabsich ligach to moze i takto dopadnut.

Reagovat
smazaný uživatel

Jjjj xDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

Som rad, ze suhlasis.

Reagovat
k0udy

Nějaký HD Stream na Arsenal?

Reagovat
masly008
Reagovat
k0udy

jj to mám, už jsem myslel že to nezapnou, ale nakonec jo

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Demichelis has confirmed to beIN Sports that Pep Guardiola will join Manchester City next summer.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Hachim Mastour

According to?

Reagovat
smazaný uživatel

beIN predsa

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

Reagovat
wild

je to v pici proste..vsetci su zas v novych kluboch a nam nikto neostal

Reagovat
SunFells

Hlavu vzhůru, Mourinho přijde.

Reagovat
Hachim Mastour

Mou?

Reagovat
wild

no..ale ja som chcel prave niekoho z trojice Klopp Ancelotti Guardiola

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

však José alebo Ryan..to bolo jasné už odzačiatku

Reagovat
SunFells

Já bych si tipl Giggse do konce sezóny a pak Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by to Mourinho nevzal hned?

Reagovat
I am Mancunian

to by nedavalo ziadny zmysel, preco nie mourinho hned ?

Reagovat
SunFells

Protože to svěří Giggsovi a ten to dojebe #MUAHAHAHA

Reagovat
I am Mancunian

ked to dojebe giggs, tak pride saf

Reagovat
Lacko_Boh

od kedy skončil Webb tak MU nič moc

Reagovat
nani92
Reagovat
SunFells

Na to už nebude mít chuť ani odvahu.

Ti jeho kandidáti jsou jen jeho vlastním velkým plánem, jak vypadat ještě větší než byl

Reagovat
wild

od jakeho zaciatku?

Reagovat
nani92
Reagovat
Lacko_Boh

smooth

Reagovat
smazaný uživatel

jj a oznamil to Martin uz aj Pellemu?

Reagovat
SunFells

Thierry Henry: “At the moment I think Koscielny is the best centre-back in the league”

To bude kiks jak sviňa dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Nestraš.

Reagovat
smazaný uživatel

kikscielny*

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

to studio na digi nema chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho mám rád toho pánka :) škoda že nekomentuje, on to prežíva úplne na maximum.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde mi to přes celou obrazovku

Reagovat
smazaný uživatel

Mala by ti dole naskočiť taká lišta, niekedy nechce naskočiť hneď, ale až po pár minútach....a tam si to zväčšíš na celú obrazovku

Reagovat
Rarášek

Pecka, dík

Reagovat
Miguel19

Jak si někdo může vzít ten stromek na hlavu

Reagovat
Lacko_Boh

Ako hrá vlastne Saňa bez copíkov?

Reagovat
smazaný uživatel

má teďka lepší aerodynamiku

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Adelaide je velká naděj?

Reagovat
SunFells

Zatím jo. Za 3 roky bude znám jako ten, který byl před zraněním velká náděj.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som ho na ME19 tuším, dosť vynikal od ostatných.

Reagovat
PhilipS

No nevidím to dobře...Aguero je problém...Sančíz není...

Reagovat
smazaný uživatel

Pacho hybsky zbojnik alebo 3. najlepsia liga sveta ? Vaham. Momodou#, co sledujes ty ?

Reagovat
Lacko_Boh

chlapci dneska first tače jak hovado, lopta moc nafukana #kampaň

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna podle mě lituje toho přestupu k Citizens..

Reagovat
Lacko_Boh

očividne si z toho trhal vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

když vidím Debuchyho, hned bych ho bral zpět..

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Spasitel

Chcel mať šancu získať titul a Chelsea ani ManU ho nechceli.

Reagovat
PP

Ty Ozilovi přihrávky když má chvilinku prostoru jsou bezchybné prostě..

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron zatím super

Reagovat
Swarley

Delph už to tam motá

Reagovat
smazaný uživatel

Theo vstávej!

Reagovat
Swarley

kolik je hodin?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Swarley

taková krlešovinka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ok, spíš allyho frk

Reagovat
smazaný uživatel

no jéje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bože ten de Bruyne je strašně rudý... Jsem rád, že za nás nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

gauneri vobe nevedia... dalo sa cakat no

ale zaujimave 2. zapas co ich vidim hrat proti lepsiemu muzstvu a zase hraju autobus. co to ma byt za humus?

Reagovat
Side

proč nedostane ban tady ten kokot místo ownyho?

Reagovat
mojmira

*spolu s ownym

Reagovat
smazaný uživatel

howny dostal ban?

Reagovat
mojmira

prej jo, jinak by tu už dávno byl, když hraje arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

ja som uz mal ban za nadavky nedavno. teraz by si ho mal dostat po spravnosti ty, ale kaslat na to.

btw ste uz riadny pacienti s tym ownym. v kazdom prispevku ho spominat to je riadna gaunerska diagnoza. neuveritelne nezvladate, deluded kretens

Reagovat
smazaný uživatel

Ban

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
PP

jsi sice osel, ale jsme zatažení až moc..

Reagovat
Rohlíček

Hrozná sračka od nás zatim

Reagovat
PP

vyběhávají nás skvěle, Giroud zatím bez šance proti Mangalovi a jejich beci Sagna s Kolarovem mají mraky místa na náběhy..

Reagovat
smazaný uživatel

take to je strasne nervozne od nas, hraci sa boja zobrat zodpovedenost

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle připosranej fotbal zatím

Reagovat
Trand

Zakládat všechny útoky přes Bellerína asi není ten správný způsob jak vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký stream, takový fotbal. Zatím nic moc

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

65. minuta 0:0... to nevypadá o moc zajímavěji (ale stream je lepší )

Reagovat
smazaný uživatel

Plus hra Ojo, to ti musi stacit.

Reagovat
Corosian

Zadna karta??

Reagovat
smazaný uživatel

Ozilovi

Reagovat
smazaný uživatel

njn... giroud aj ozil uz mali mat za filmovanie. mrdky

Reagovat
Lacko_Boh

tie nadavky, prosim ťa

Reagovat
Lacko_Boh

su sviatky

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Ban

Reagovat
Manik...

Zm*d Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej dive

Reagovat
bartlu

kazdopadne co tam dela flamini? city si pres ten stred hriste tak lehce dostavaji...je tam totalne k ho*nu

Reagovat
FUnk

ozil

Reagovat
havrys99

de Bruyne

Reagovat
havrys99

nějaká móda v poslední době

Reagovat
Miguel19

Bruyne

Reagovat
smazaný uživatel

nepodcenil Wenger trošku tu zálohu? lenoch, 2 ostrý křídla, Mesut, ofenzivní Aaron a starej Flamini...

Reagovat
bartlu

lenoch=mesut?

Reagovat
smazaný uživatel

Olivier..

Reagovat
bartlu

tak to si nemyslim, nejvetsi lenoch v arsenalu, na ostrovech, na svete je mesut

Reagovat
PP

dneska trochu mimo mísu chlapče.. dneska je tam z nás nejlepší a jediný se nabízí a tvoří..

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne loptu nevieme vyviest, musi to robi kos

Reagovat
smazaný uživatel

a Hector

ježiši.. jak se proti City může na hřiště v základu podívat Flamster, kterej už na to regulérně nemá...

v zimě musí přijít CM. Za Flaminiho tam brání uplně všichni! líbí se mi Campbell co se defenzivy týče.

Reagovat
Heisenberg

Cazorla v těhlech zápasech chybí.

Reagovat
Infernoqt

na 4. místo by mělo stačit

Reagovat
smazaný uživatel

Věří Péťovi :D

Reagovat
PP

Ty vole to je bída. Nulový pressink, žádné nabízení mimo občas Ozila, Ramsey a Walcott úplně neviditelní, Giroud utopený. Nechápu jak chceme dát gol..

Reagovat
smazaný uživatel

co to piska za retarda?

Reagovat
Manik...

Marriner

Reagovat
Heisenberg

Záloha Flamini-Ramsey dostává na prdel od prvního kvalitního soupeře, nečekané. Joel se skvěle vrací, ale jako tvořiče akcí taky není ideální. Pak je nejčastější rozjížděč Kosc, což ale vzhledem k jeho kopací technice není žádný problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatim to posílal spíš do autu.

Reagovat
Trand

Však Aaron se snaží něco vymyslet, ale nemá komu.

Reagovat
Infernoqt

To je vůl ten De Bruyne

Reagovat
SunFells

Docela rád bych viděl nějaké žluté.

Reagovat
SunFells

No proto

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
Rohlíček

Kosc v lese

Reagovat
Counter

Založil gólovou akci

Reagovat
Side

Ty Aaronovi svíce tvl, to sou balóny

Reagovat
EXoRcIsT

Silva sa zlosti ale zas tak jednoduche by to nebolo keby mu to De Bruyne chcel poslat

Reagovat
Heisenberg

Aguero

Reagovat
I am Mancunian

koscielny opat vo velkom zapase obrovska chyba

Reagovat
jacobT

Theooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
mojmira

walcoooooooooooooooooooott

Reagovat
Corosian

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Rohlíček

FIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott tutovka že to dnes dá

Reagovat
I am Mancunian

strela spoza 16ky

Reagovat
vladis271

Reagovat
PP

Z hovna bič..

Reagovat
Nikikrew

Theoooooooooo

Reagovat
Hachim Mastour

Theo goooool.A Mesut ďalšia asistencia.

Reagovat
SunFells

THEEEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Trand

Theooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

panebože

Reagovat
nani92

dalšia rana do ownyho už dosť zničených vianoc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

THEOBUH ♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Waaaaaaaalcott

Reagovat
Rohlíček

Mesut áčko

Reagovat
SunFells

A to nahrával Monrealovi

Reagovat
SunFells

OOOOOHH JAKÁ STŘELA

Reagovat
smazaný uživatel

Theoooo

Reagovat
EXoRcIsT

digi komentator dobre teraz povedal o Otamendim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co povedal?

Reagovat
smazaný uživatel

Thierry Henry: “At the moment I think Koscielny is the best centre-back in the league”

To bude kiks jak sviňa dneska.

Reagovat
Heisenberg

Zaslouženě po tlaku

Reagovat
minoLFC

to je slávy, že tu owny nieje

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil další asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, to je curak ten KdB..

Reagovat
masly008

s tím nemohl nic dělat.to theo kopl super.spíš sagna ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to je mamlas gauneri ani nevedia ako.... uz to malo byt 0:3 a oni este vyhravaju. autobusari.

fakt by som sa hanbil za takyto futbal... a gauners este budu nazyvat niekoho ineho betonarmi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš neskutečný mindrák z Arsenalu. Ale jo, ani se ti nedivím, fandit Tottenhamu musí být za trest.

Reagovat
FUnk

norwichi fandit bude lepsi. Pls nehaz vsechny do jednoho pytle

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to vůbec nedělil na kluby. Opravdová zoufalost je totiž jméno pornoherečky jako nickname

Reagovat
smazaný uživatel

No prosím, už vylezl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak promiň, ale ta svatá trojka (Owny, Iacob a tenhle blbeček) co tady reprezentuje Tottenham asi nejvíc je fakt neskutečná banda zaujatých idiotů. To pak člověk má pocit, že jste takoví všichni.

Reagovat
Counter

Zas jako ty dva nejde stavět na stejnou úroveň jako srandra. Ten je prostě jiný level, jaký nemá obdoby.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

on ma mindrak zo vsetkych....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

100 - Arsenal have now scored 100 goals in all competitions in 2015. Centurions.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil další asistence :D

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

jestli tohle dnes vyhrajeme, tak to bude takový LUCK!!!!

Reagovat
Manik...

Obrana .

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi to je klaun

Reagovat
smazaný uživatel

Keď on bol najlepší stopér La Ligy, tak ... ani neviem, nič ma nenapadá

Reagovat
smazaný uživatel

THEOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott > Kane

Reagovat
tunkic

o parník

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

anglický Gogo

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi no... kikscielny zase raz totalne tecie nebojim sa ze by to city neotocili

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi hroznej kokot.

Reagovat
masly008

Reagovat
VasAFC

Doufám, že dáme ještě jeden a ty zalezeš zpátky do kanálu

Reagovat
VasAFC

Reagovat
tunkic

Reagovat
Counter

Mi by stačilo i těch 2:0 za cenu odporného betonu, jen ať si prská

Reagovat
smazaný uživatel

Nezasluzene vedenie.

Reagovat
Lacko_Boh

ja neviem...čo som zaznamenal tak mali 2 golovky, my jednu, herne nas nejako nedrtia...remiza by bola fér ale aby sa cítili ublížene že to je 1:0 to asi ne

Reagovat
Swarley

lackoš si obhájí cokoliv

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

ale tak nemam pravdu?

Reagovat
Swarley

tak 2:0 už je ale moc

Reagovat
kiwwi

City tiež len jednu...tu sa predsa traduje ze nie je golovka keď to nebola strela na bránu

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Counter

Náš útočník v klíčové chvíli předvedl kvalitu, soupeřův ne. Je to o detailech.

Reagovat
Lacko_Boh

ako lakeť tam bol..ale toto trapošenie na zemi

Reagovat
Trand

Joel

Reagovat
Heisenberg

Příprava na Barcu

Reagovat
Miguel19

Campbell se tam dnes přišel jenom válet. 5krát u míče a 5krát na zemi...

Reagovat
smazaný uživatel

no a chvilku předtím byl 2x faulovaný na žlutou a 2x vstal a pokračoval ve hře

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Side

jako proliskal ho dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Campbell

Reagovat
nani92

Otamendi je asi prvý hráč pri ktorom som rád, že sme ho fakt nechceli

Reagovat
SunFells

Joel vidí, že to nedá, tak sebou šmikne za zákrok, který se stal o vteřinu dříve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vdržet to tak City 3 body na Crystal Palace, 6 bodů pod Leicesterem co to je za ročník?

Reagovat
smazaný uživatel

2015/16

Reagovat
Darren Fletcher

kurz skoro 8 na otocku, guuud

Reagovat
smazaný uživatel

to ale jenom na polocas ne?

Reagovat
wild

ne

Reagovat
SunFells

Do toho bych i já šel

Reagovat
wild

uz radsej nie

Reagovat
SunFells

Víš co se říká o 2:0 v poločase ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak co padol jeden gol a uz boli muky

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Mohli by si Theo s Joelem trochu střídat místa.

Reagovat
Lacko_Boh

Joel musí byť na tej lavej strane asi fakt slabučký

Reagovat
SunFells

V některých zápasech právě ožil po přesunu doleva. Jde mi i o Thea, mimo gólů neměl přínos ...akorát teď ten náběh, kde Joel dosral přihrávku.

Reagovat
Lacko_Boh

Oziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil

Reagovat
Lacko_Boh

ani potrollovať mi nedovolí

Reagovat
jacobT

Reagovat
SunFells

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Counter

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
smazaný uživatel

Hector až se vyhraje...to bude tak skvělý RB!!! fyzické předpoklady neskutečné! nový Dani Alves

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi klaun podruhé

Reagovat
PP

tak ten za to může nejmín..

Reagovat
vitasrp

A co měl jako dělat?

Reagovat
jacobT

Žiruuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a Mesuuuuuuuuuut

Reagovat
nani92

GIROOOOOOOOOOOOOUD...topka

Reagovat
havrys99

GIROOOOOOOOUD

Reagovat
smazaný uživatel

Šatňáááááááák Oli

Reagovat
PP

Povolit, přitáhnout!!

Reagovat
mojmira

Girooooooooooouuuuuuuuuuudddddd

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonca i farba travy je v 3. najlepsej lige taka nejaka biedna.

Reagovat
Rohlíček

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
I am Mancunian

ten arsenal fakt da tuto sesonu titul

Reagovat
Swarley

hm, jsem je konečně vyhecoval

Reagovat
I am Mancunian

to si dojebal

Reagovat
Swarley

njn, podělaní alibisti

Reagovat
Trand

Girouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Heisenberg

Campbell počkal na dotočení babebladu

Reagovat
smazaný uživatel

vyhodte už toho Pellegriniho, nemožný tréner.

Reagovat
smazaný uživatel

ouuu jeee

Reagovat
smazaný uživatel

lenoch

Reagovat
aither

Girouuuuuuuuuuuuuud , super

Reagovat
Hachim Mastour

gooooooooooooooooooool Mesut už 2 asistencie

Reagovat
Manik...

City prostě chybí pořádný kouč, tohle není možný co je Pellegrini schopnej s nimi hrát

Reagovat
kiwwi

Precenovaný kader

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt nie.

Reagovat
smazaný uživatel

par individualit skvelych, zvysok tragedi, na ligu to vsak staci uhrat Aguerom, Silvom a Yayom

Reagovat
patas92

Reagovat
Manik...

Vždyť mají na každém postě lepšího hráče než většina týmů ligy. Jediná Chelsea a možná ten Arsenal by se jim mohl trošku rovnat ... Obrana je tam tragická a golman průměrný, o tom to je.

Reagovat
smazaný uživatel

? mozu byt radi za to, akeho golmana maju

Reagovat
fenixLFC

nesuhlasim, zaloha je zalostna, stoperi hrozni, kridla slabe, jedini fajn hraci su hart, vecne zranene duo kompany aguero a silva s kevinom...viac menej by som neodpisoval este zabu s kolarovom......zvysok je odpad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil 2 áčka

Reagovat
jacobT

jj priemerný výkon z jeho strany

Reagovat
smazaný uživatel

šak má ještě poločas.. ještě musí nachystat Joelovi

Reagovat
Counter

Mesuteeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
smazaný uživatel

Delph a Mangala genialne.

Reagovat
smazaný uživatel

city na parky. hraju proti najslabsiemu utoku v lige a aj tak tecu. neskutocnych komediantov si tak pokupili

Reagovat
smazaný uživatel

Dali víc gólů jak Tottenham, ale tebe fakta si nikdy moc nezajímají.

Reagovat
tunkic

Reagovat
JIMMY-PO

ban

Reagovat
smazaný uživatel

Jatky.

Reagovat
J0EL

Pod este

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kiciN

ty jsi fakt pacient

Reagovat
REPLIKATOR

Ozil je neuvěřitelnej

Reagovat
Manik...

Hart , Otamendi , Mangala

Reagovat
smazaný uživatel

Mangala to je fakt komicka dvojka stoperov

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátoři na O2 sport vůbec nefandí Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

u toho golu Girouda řval jak Záruba

Reagovat
Miguel19

Kolik dohromady stáli ti dva šmatláci vzadu? To jsou hrozní tragédi.

Reagovat
Manik...

mám dojem, že 85 mega €

Reagovat
smazaný uživatel

GIROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOUD

Reagovat
fajdax

Jinak ten Cambell je hroznej dřevák

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut... Nemám slov, jak je skvělý

Reagovat
PhilipS

Ozil asistuje - Giroud skóruje...svět je v rovnováze...

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Joel za tu půlku asi 20x spadl.. přednaposled spal málem sám bez kontaktu se soupeřem. ten kluk hraje na hraně - to se mi líbí!

Reagovat
diastan

paráda to bylo potřeba ještě do šaten

Reagovat
smazaný uživatel

Mangala je kopyto už od pohledu

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger kompletne okopiroval mourinhov styl futbalu. totalny beton, 10 na vastnej 16-tke, brejky, filmovanie, plakanie, valanie sa pozemi. este aj tie haluze od neho nejako prebral... aj cukotka casto mala prehravat do polcasu o 4 goly a nejakym sposobom sa drzali alebo dokonca viedli.

vtedy na to gauneri nadavali a teraz to obhajuju

ale proti trapnej obrane city je to dost ucinne no to kazdopadne

Reagovat
JIMMY-PO

ban

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
aramaki

Zavist je nepekna vlastnost

Reagovat
masly008

baví mě číst ty tvoje komenty.z toho čiší mindrák na 100 honů,ale nechápu že sis nezvykl.

https://arsenalitos.files.wordpress.com/2013/09/spurs-shadow.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

tomuhle debilovi už fakt dejte ban

Reagovat
smazaný uživatel

Táhni spat, děcko

Reagovat
PP

hlavně pak napiš, jak nezvládáme..

Reagovat
FUnk

nepis uz nic.....

Reagovat
tunkic

2:0 díky čau

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo proč děláš takovou ostudu ostatním fanouškům kohoutů to fakt nevím. Ty budeš doma asi hodně nedoceněný...

Reagovat
Mada

Reagovat
Jardin

Stream se mi zasekl ve 45:28 máte někdo odkaz na gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

Tak co vy jarini z totenhaimu? ARSEnal dostane mlatu?

Reagovat
smazaný uživatel

Prvý polčas za nami, oba tímy presne podľa predpokladov. A podľa predpokladov urobili prvú chybu hostia a konkrétne Otamendi . Pre hostí je základ aby hrali s hrotom, Aguero nie je fit to je vidieť, ale Bonyho tam zrejme nedá, čakám Bruyne/Sterling na hrot. Kvalita vynikajúca, neskutočn e som si to užil. Vysoká taktická pripravenosť dokonca prvú polhodinu aj od Pelegriniho City, čo je nonsens

Reagovat
SunFells

Prvou chybu jsme urobili my, tam na nás byl KdB hodný.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, to mi ušlo. Na tom sa asi zlomil zápas, aj keď City so Sterlingom by to mohli ešte dotiahnuť.

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero ma hlavne minimalni podporu. Arsenal zaleze na svou pulku, ale City hraje hazenou nekde daleko za vapnem. Daleko vic je videt, ze je mimo Silva.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádne tam treba viac pohybu a Aguero v jeho stave to asi nedodá.

Reagovat
Counter

To spíš Arsenal nehrál nic moc údržbu, než že by ManCity byli nějak dokonale připravení. Klíčové pak bylo, že udělali dvě chybky a Arsenal toho dvakrát perfektně využil.

Reagovat
Matić

Stopeři za 100 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je těžké sehnat dobré humoristy

Reagovat
smazaný uživatel

ten theov gol z nicoho bol uplne mega dolezity, vobec som nam neveril dovtedy, teraz to uz musime doklepat, paradickaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
Side

Reagovat
jacobT

Reagovat
bartlu

na to, ze flamini je tam jen na prochazce a joel k hounu, tak arsenal hezky pekne...mesut dalsi acka, kdyby jen nebyl tak linej, i na zlatej mic by mohl nekdy kandidovat

Reagovat
SunFells

Gól to spravil, ale do něj nás City krom úvodních asi osm minut jen nechalo běhat. Podle očekávání se bez Cazorly (a Wilshera, pro pamětníky) ten balón dopředu k Özilovi a spol hovno dostane, jen zřídka přes Girouda.

Dobrý že vedem, protože Campbell bude mít za chvilku jazyk na zemi a když se dívám na lavičku, tak přijatelnou náhradou je pro Wengera jen Gibbo

Reagovat
Counter

The Jeff

Reagovat
SunFells

Toho tam Wenger bere jen na okrasu Kdyby tam aspoň Iwobiho někdy pustil.

Reagovat
Counter

To je prostě zbytečný risk, jedině za nějakého fakt rozhodnutého stavu.

Reagovat
SunFells

Jeff možná jo, ale Iwobimu bych věřil, on hraje zodpovědně.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem jedinej, kdo nepochopil význam Delpha na LW? že on ho radši nedá místo Yayi a nenechá hrát Sterlinga...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

fantasticka efektivita gunnerov. DeBruine si moze hlavu buchat, ale tazko cakat, ze z kazdej strely skorujes. Mangala krasna prihravka na Fernandinha, Otamendi po 1. gole nervozny.

City dokaze dominovat jedine ked hra Kompany, Yaya, Fernandinho, Kolarov, Silva, Kun ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City Ozil, klobuk dolu.

Otamendi a Mangala 60 miliónov libier v akci. Nerozumiem tomu, ešte k tomu Demichelis. Pellegrini von!

Reagovat
smazaný uživatel

Stopeři, to je fakt síla. Kun taky k ničemu.

Přesto to mají City ideálně rozehrané. 0:2 o poločase, nemůžou prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je dnes velmi hratelny a hlavne od zalohy City by som cakal, ze tam dominovat ovela viac, namiesto toho to takto skurvia, to co urobil Mangala pred druhym golom, to je nemyslitelne, to su fakt tragedi aj s tym Otamendim.

Reagovat
smazaný uživatel

v podstatě nejvíc bych od City kritizoval Yayu. ten kdyby totálně zatlačil na ty naše ..., tak tvoříte hru.. ale poslední dobou to má celkem na párku

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren > Mangala

Reagovat
SunFells

LOL, tak my vedem 2:0? Stream se mi v nastavení sekl

Reagovat
SunFells

Každopádně GIROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOUD

Reagovat
Jardin

tak nějak

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se vyply 2x.. při každém gólu.

A zrovna dal Theo takový krásny, bych si pořval

Reagovat
Swarley

a tihle mají vyhrát titul...

Reagovat
Counter

Reagovat
tunkic

Nene, vy se na to hodíte víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Super poločas Dozadu to zatáhli dobře, Aaron si většinou drží pozici, jen při protiútoku City tam jednou nebo dvakrát chyběl, ale super. Flim Flam taky, jedna ze šancí City byla kvůli nedohodnutí s Koscem, vše jinak ok. Dopředu neukázal nic, ale to se dalo čekat, hlavně když je vzadu.

Cazorla moc chybí, jeho výhoda oproti Aaronovi, že dokáže lépe kontrolovat hru a rozehrát. Ale tým celkově je dnes hodně defenzivně zatažen, dokonce i Theo hraje dost dole, takže na nějakou ofenzivní dominanci to dnes není. City lepší v mezihře, ale taky měli málo šancí, oba týmy nechtěli riskovat. Rozdíl je v tom, že my jsme šanci proměnili.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne do toho Walcott poradne kopl a hned vystavni na zadni

Reagovat
havrys99

2:0 v poločase, nejhorší co může bejt

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

co to? Arsenal hra tak dobre, alebo MC tak na picu?

Reagovat
Hachim Mastour

Arsenal hrá super dozadu a v predu je efektívny

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal dal z 1 šance 2 góly keď to trošku preženiem. Ale City toho moc nemali, 1 strelka KDB a 1 nájazd KDB a Silvu proti jednému obrancovi Arsenalu

Reagovat
GeneralGoat

City mají asi až na De Bruyneho šanci takový ten klasický, platonický tlak, kdy drží míč a je to úplně k ničemu a Arsenal je jednou krásnou střelou a jednou po Mangalově klasický šaškárně potrestal... Taková defenzivní dominance v zásadě

Reagovat
REPLIKATOR

V půlce sezony je jasno. O titul si to rozdá Leicester s Arsenalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne ako bolo po 5 kolách jasné že titul má istý Manchester City

Reagovat
smazaný uživatel

Z coho chce dat ten Sinclair gol

Reagovat
JIMMY-PO

prisambohu keby kupili Shawcrossa s Dannom usetrili by 30/40 milionov a mali by obranu poriesenu ovela lepsie...neskutocny rozdiel medzi ofenzivou a obranou

Reagovat
smazaný uživatel

Olivier Giroud has now scored 19 Premier League goals in 2015, only Harry Kane (25) has more.

Reagovat
vitasrp

Já z City vážně teču. Není to úplně poprvý, co maj úvodních 30 minut zápas pod kontrolou, působí dominantním dojmem, vypracují si i největší šanci a mají jít do vedení, načež se po brance soupeře hezky složí. Kvůli tomu gólu Walcotta je nehodlám podrobit nějaky extra kritice, protože to bylo trefený fakt skvěle, navzdory tomu si neodpustím poznámku, že snaha Fernandinha dané střele zamezit byla fakt luxusní.

Ovšem daleko horší než ten gól je pro mě ta reakce na něj, kdy ztratí půdu pod nohama a Mangala pak ještě předvede něco naprosto neuvěřitelnýho. Podle mě hráč u toho fotbalu musí přemýšlet, musí být schopen vyhodnotit, v jaký fázi ten zápas je, kolik chybí do poločasu a vědět, kdy si riskantní pas může dovolit a kdy ne. Tady se měl otočit, dát Hartovi, ten to naprat dopředu a nazdar, konec půle. Takovejhle pas si může zkusit za stavu 1:0 pro soupeře 5 minut před koncem, kdy už fakt jede na maximální riziko a neřeší, co negativního z toho může vzejít.

Navzdory tomu pochválím Arsenal, ukázali slušný zabijácký instinkt, což cením. Ozil je tradičně vynikající, když je ve formě, tak na něm člověk fakt může obdivovat, jak drtivou většinu situací ve finální třetině vyřeší správným způsobem.

Reagovat
smazaný uživatel

City kontrolovali hru?

určitě tu hru nekontroloval Arsenal.. ale to byl totální chaos boj o střed hřiště..

Reagovat
vitasrp

Z mýho pohledu jednoznačně a nevidím na tom nic kontroverzního.

Kontrola hry neznamená, že máš vést 3:0 nebo něco podobnýho, pouze že se v tom zápase cítíš pohodlně, soupeř ti nedělá velký potíže a ve většině případů to taky souvisí s větším držením míče.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
FUnk

ta hlaska komentatora, ze pry jestli to prvni acko pripisou ozilovi, kdyz to byla tak jednoducha akce

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by rovnou ten gól připsat Monrealovi, nebo kdo to tam po straně zabíhal

Reagovat
smazaný uživatel

moc easy asistence pro Ozila

Reagovat
kiwwi

takto to nepovedal

Reagovat
smazaný uživatel

Prvých 30 minút nič, nuda. Potom to ožilo, Arsenal 2 šance 2 góly, efektivita neuveriteľná.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mňa to rozhodne nebola nuda. Pre fanúšika zvonku možno hej. Ale tempo bolo super a tá taktická pripravenosť stála za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasadenie bolo vysoké to nepopieram, ale chýbali šance a ten typický ostrovný vzruch vo vápne kedy tam ľudia šalejú

Reagovat
Ángel di María 22

City jsou prostě marnej tým. Oni na oko mají převahu, dobrý hráče, ale jako celek jsou fakt průměrný. Obranná fáze tragická, řešení situací nahoře to samý. Arsenal je teda hodně šťastnej dneska, ze 2 střel 2 góly, ale City si za tu svojí dlouholetou malátnost stejně nic nezaslouží.

Mesut má fazónu, to se musí nechat, jsem zvědavej, co bude Arsenal předvádět, až se před Barcelonou a klíčovými ligovými zápasy zraní Né že bych mu to přál, ale dovoluji si tipnout, že to tak dopadne.

Jinak samozřejmě Arsenal má letos ojedinělou šanci získat reálně titul, taková se mu už zase dlouho nenabídne. Počítám s tim, že Leicesteru to nevydrží a ostaní týmy jsou jarmark marnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

a čo z toho vyplýva? Nemožný tréner.

Reagovat
smazaný uživatel

Olík stále přesvědčuje, ať si koupím právě jeho dres... a to jsem si chtěl vzít celou dobu Rosického

Reagovat
JIMMY-PO

zober Rosu, jemu ho aj tak dlho nebude treba

Reagovat
SunFells

Reagovat
LAM

Arsenal teď hraje takhle proti silnejm furt?

Docela se bojim až tam pojedeme,že vlezou na vápno a budou hrát jen na protiútoky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Boj. Bude to tak.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz ich vidim takto hrat druhy zapas proti silnym. nezavidim vam moc no... bude to v podstate to iste ako hrat proti mourinhovej chelsea hraju uplne rovnako hnusne a neprijemne

Reagovat
Zdechlina

Nebreč

Reagovat
masly008

to zase né,ale proti city to poslední dobou vychází tak proč to měnit.

Reagovat
SunFells

To si kuř, že tak Arsenal bude hrát.

Reagovat
LAM

Kvalita

Reagovat
SunFells

Wenger má z Barcy strach, celkem právem. A hra na protiútoky je jeho první recept, který ve velkých zápasech funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

je na vaší straně. několikrát. přesto Arsenal chce vyhrát. tohle je způsob.

mi to připomíná Zbrojovky, já jsem v poho

Reagovat
smazaný uživatel

Od minulej sezóny tak začali hrať, konkrétne od 0-2 na City.

Reagovat
Counter

jj, dá se to čekat. Podobně jako proti Bayernu doma.

Reagovat
Spasitel

Tak to je jasné, že tak budú proti vám hrať ale kvalitu v defenzíve veľkú nemajú.

Reagovat
vladis271

Pred gólom na 1:0 by som povedal, že je to hanba, že takýto futbal hrajú 2. tím s 3. A ono to fakt je. Aký je kurz na ten Leicester na víťaza ligy? Asi pôjdem naložiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Roky sledujeme PL Vlado, roky a ja fakt si nepamätam sezonu, v ktorej by zapasy medzi aspirantmi na titul mali nejaku extra kvalitu, je to jav, ktory sa opakuje kazdu sezonu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lacko_Boh

omg sa uvedomte nejsme Leicester aby sme hrali pekne a vyhrávali

Reagovat
Hachim Mastour

oooo génius Pellegrini.To ho (ne)skoro napadlo.

Reagovat
Minister

Otamendi dement

Reagovat
REPLIKATOR

Otamendi

Reagovat
Rohlíček

Otamendi

Reagovat
JIMMY-PO

Otamendi nema na zaklad ani v Sunderlande

Reagovat
smazaný uživatel

obrana city dnes hra so superom to uz nie je mozne

Reagovat
smazaný uživatel

owny sa musel pri theovom gole v hrobe obracat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

*kanále

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

4. Tottenham Hotspur 17 7 8 2 28:14 29

Co by proboha dělal v kanále?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Je to jenom vtip!

Reagovat
smazaný uživatel

Špatně načasovaný!

Reagovat
Counter

Pro mě je dobrý, protože owny byl zrovna zabanovaný.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Euphael

Reagovat
Rarášek

Reagovat
PP

Mertesacker = The Rock!

Reagovat
smazaný uživatel

JOEL

Reagovat
J0EL

Reagovat
bartlu

no, jak sem rikal, joel k hounu

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi wtfffffffffffffff...to nemoze byt ten isty clovek, ktory hral minuly rok za Valenciu, nie je mozne

Reagovat
Counter

Joel

Reagovat
Ángel di María 22

Jsem už myslel, jak to teď Ozil dával do strany Monrealovi, že z toho centru dá gól, protože to posouval Mesut.

Reagovat
SunFells

Co to zkoušíš?

Reagovat
Ángel di María 22

Co na tom nechápeš? Mesut má letos asistence jako na běžícím páse, kdyby Monreal ustřelil ten centr do brány přímo, bylo by to symbolický.

Reagovat
SunFells

Né že bych to nechápal, jen jsi napsal píčovinu. Také má vytvořené šance jak na běžícím páse, vůbec to není tak, že by měl na asistence štěstí.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak jsem to ani nemyslel TVL, jen ty hned reaguješ s předsudky.

Reagovat
SunFells

Ale napsals to tak. On se na ty asistence solidně nadře.

Reagovat
Ángel di María 22

Myšleno to bylo s nadsázkou tak, že už skoro "každá" jeho přihrávka může letos znamenat gól.

Reagovat
kiwwi

sunfielsovi zbytocne vysvetlujes jak si to myslel...on ti vysvetli ze si to myslel napicu a aj jak si to mal mysliet...a pri tom ta este aj stihne dourazat...tak pride counter, da mu palec a idu dalej

Reagovat
SunFells

A přitom to tak vůbec není, takže ta nadsázka je založená na hovně.

Reagovat
Ángel di María 22

Ty jsi hloupej haha

Reagovat
SunFells

Nevíš co se sebou

Reagovat
nani92

černoch s trávou v hube..že ma to neprekvapuje

Reagovat
Rohlíček

Joel zasloužil by si gol

Reagovat
smazaný uživatel

Joel......

Reagovat
aither

Co děláš

Reagovat
aither

Co děláš

Reagovat
SunFells

Kurvaaaa, to moh rozhodnout

Reagovat
Manik...

Ten rozhodčí si dneska taky vybral tým, kterýmu bude pískat, kokot Merriner

Reagovat
Rohlíček

Ramsey

Reagovat
Hokaido

If Man City lose this, will be 17 pts from last 36 available. Two points less than Van Gaal's Man Utd, who have 19 pts from last 36 available.

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle a Gaal to proste kurvia strasne

Reagovat
smazaný uživatel

Formička.

Reagovat
EXoRcIsT

Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze sledujete koscielneho vsetci

Reagovat
smazaný uživatel

neznalci

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
SunFells

Každý ví, že je Koscielny domina. A taky každý ví, že dokáže dosrat zápas kiksem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vacsina ludi ktora ho rada kritizuje si podla mna mysli ze jeho kiksovanie je jeho standart, pricom je to skor takyto vykon

Reagovat
Counter

Megakikser

Reagovat
smazaný uživatel

Kikser to je samozrejme, bez mega.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Tak to tak příště napiš.

Reagovat
Counter

Btw. znáš nějakého hráče, který nedělá chyby?

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny robi kiksov ovela viac ako by top stoper( ktory by on kludne byt mohol) robit mal, ci to priznas alebo nie.

Reagovat
Lacko_Boh

Ja som robil tiež túto chybu ALE často sa na hráčov s kikserskou historiou pozera prísnejšim okom a dávajú sa im za vinu veci ktoré by sa hráčom bez kikserskej historie nepripisovali. A samozrejme je náhoda že to píšem zrovna pri Koscovi

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlasim, ale su hraci, od ktorych cakas nieco viac ako od ostatnych. Laurent ma vsetky predpoklady na to, aby patril k najlepsim stoperom sveta, ale ja osobne ho k tej uplne top spicke ako Ramos, Thiago atd nebudem nikdy radit.

Reagovat
smazaný uživatel

ramos neni kikser?

Reagovat
Counter

Kdo je top stoper? Hummels? Ramos? Piqué? Ti taky dělají chyby. I Smalling je poslední týdny na facku zápas co zápas.

Každopádně tohle by mělo být možné najít někde ve statistikách, myslím, že Opta a podobní se na to zaměřujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Je jedno kam sa teraz bude dalej tato diskusia uberat, ale to, ze sme sa dozili toho, ze do takejto radime Smallinga je pre mna najviac

Reagovat
Counter

Však poslední tak kolik, tři čtvrtě roku, podával výtečné výkony. Jde o to je udržet.

Reagovat
vladis271

Kompany, minulý rok Terry.

Reagovat
smazaný uživatel

Godin.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Kriste jedem

Reagovat
Hokaido

Spíš mě zaujal ten komentář:

Ozil ,Sanchez ,Walcot ,Giroud Barcelona be scared

BARCELONA BE AFRAID.ozil's assist worth more than MSN,

Sanchez touch worth more than MSN

Giroud's header worth more than MSN

Walcot's pace worth more tha MSN

we will rape Barcelona by using counter attack,

Barcelona's defense is a joke.

like if you think Arsenal will rape Barcelona

Reagovat
Counter

It is six hours and 30 minutes of playing time since Manchester City last scored an away goal in the Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Hector je pááán

Reagovat
EXoRcIsT

kokociiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

koukam ze v PL se vsichni taky furt hlasi stylem 'Ramos'.. hrozne trapny

Reagovat
kiwwi

ty vole ta obrana City sest na troch

Reagovat
jacobT

6 na 3 to mal byť gól

Reagovat
Trand

OMG. Parádní akce ale.

Reagovat
liquicitizen

Obrana city

Reagovat
Nikikrew

Boha Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

campbell paradne

Reagovat
I am Mancunian

yaya jak vypustal

Reagovat
smazaný uživatel

kurvaaaa

Reagovat
Ángel di María 22

Mesut je libovej, jediná sympatická věc na Arsenalu

Reagovat
SunFells

Ty to sypeš

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Ani Čecha nemáš rád?

Reagovat
Ángel di María 22

Né že bych ho neměl rád vysloveně, ale sympatickym bych ho nenazval.

Reagovat
Counter

Tak ten Monreal s Cazorlou aspoň

Reagovat
Ángel di María 22

Nene, kde nic kromě Mesuta neni, ani smrt nebere.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

nacho

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
wild

Reagovat
SunFells

Clumsy proboha

Reagovat
Cobra

Jak si tam Yaya vyklusával

Reagovat
Hachim Mastour

Obrana Shity

Reagovat
smazaný uživatel

Touré to měl uplně v píči

Reagovat
PP

Monreal jasný faul, Fernandinho těžká růžová..

Reagovat
aither

Toto nedat

Reagovat
havrys99

Mesutko jak se smál a když ho zabrala kamera, tak přestal jako kdyby to tušil

Reagovat
celeb

Silva dnes neviditelny, zbytocny, slaby. Pelegriny to casto nevie zmenezovat, aby to slapalo ako sa patri. Yaya s Fernandinhom lietaju ako spinave pradlo, DeBruyne sa aspon snazi, Silva s Kunom ...

Reagovat
SunFells

City nezvládaj.

Reagovat
Miguel19

Aguero nepočkal ani na střídání?

Reagovat
smazaný uživatel

To je šialené teraz jak to hrajú

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha kolik do toho přestárlého kádru budou muset City zase nasypat v létě?

Reagovat
Miguel19

Jako my díky Mourinhovi...škoda že my na to nebudeme mít.

Reagovat
Manik...

To bych neřekl, Chelsea bude moct toho víc prodat

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týká věku a výkonnosti jsme na tom o moc líp jak City.

Reagovat
Manik...

Reagovat
vitasrp

Ten kádr by měl pořád být nejhůř třetí nejlepší v lize. Pokavaď jsme teda nezačali věřit tomu, že loni to byla anomálie, zatímco letos ukazujeme tu pravou tvář.

Reagovat
Miguel19

Tak 3. je furt málo

Reagovat
vitasrp

Jasně, ale před sezónou nás drtivá většina tipovala na titul a zároveň tvrdila, že o nějaký ten malý kousek máme nejlepší kádr v lize. Nemyslím si, že ten sešup byl zapříčiněn nedostatkem fotbalové kvality, kádr, který tady Mourinho zanechal, nepovažuju ani přes tu katastrofu za nějak špatný.

Reagovat
Infernoqt

určitě mín než my

Reagovat
Manik...

Hodně. CB, CM světového formátu... + náhradu na RB za Zabaletu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vím, že Mangala s Otamendim nehrajou nějak oslnivě, ale fakt nevěřím tomu, že budou zase investovat prachy do stopera, když za poslední dva roky už za hráče na tuhle pozici vyhodili 100 mega euro.

Reagovat
Manik...

Také se obávám, že ne

Reagovat
Kaze

Jezisi Mangala

Reagovat
SunFells

Bony za Kuna, teď se fantíkovi sevřely půlky.

Reagovat
Rohlíček

Mangala

Reagovat
smazaný uživatel

joelik v druhom polcase paradny

Reagovat
smazaný uživatel

Mne pripadá splašený.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom gol tomu chybi

Reagovat
SunFells

Ale ty šance

Reagovat
smazaný uživatel

jj skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey snad nemá cit v noze nebo co

Reagovat
PP

Ramsey snad poprvé v životě lepší dozadu než dopředu..

Reagovat
LAM

Ten počet nepřesností je strašnej

Reagovat
smazaný uživatel

Je to šialenosť.

Reagovat
kiwwi

vyssie tempo = viac nepresnosti

Reagovat
smazaný uživatel

No to teda, nestíham sledovať.

Reagovat
smazaný uživatel

u hráčů bez techniky

Reagovat
SunFells

Dneska takové kvantum podělaných pasů

Reagovat
nani92

Ramsey strašný kokotko

Reagovat
PP

namistrovaný až běda..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

pls

Reagovat
Corosian

Aaron furt zkousi nejaky paradicky....mel by tu hru zjednodusit

Reagovat
smazaný uživatel

rip zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Oxa by ste mali predať alebo minimalne dať na hosťovanie, lebo to nieje normálne že je pred ním na krídle aj Gibbs

Reagovat
smazaný uživatel

musi zacit makat a ne se tam prochazet, kdyz dostane sanci na 15 minut, to je obrovsky kontrast s Joelem...

Reagovat
nani92

a už má svojich 15 minut

Reagovat
smazaný uživatel

mam teda dost pomaly stream u me stridal az ted

Reagovat
kiwwi

ja by som ho okamzite bral

Reagovat
nani92

potreboval by nový impulz

Reagovat
smazaný uživatel

Prodat ani hostovačka určitě ne. On se do toho dostane, akorát mi nepřipadá tak jistý jako na začátku sezóny nebo v minulé sezóně.

Reagovat
SunFells

Když je totálně z formy, tak to normální je. A ještě předtím úpadkem chodil na hřiště asistovat soupeřům.

Reagovat
Heisenberg

Už jsem se bál

Reagovat
Side

omg proč

Reagovat
SunFells

Giroud Özilovsky, Ramsey Ramseyovsky.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tu

Reagovat
Trand

Kokotko hezky teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey nesobči tolik...

Reagovat
smazaný uživatel

milujem ked sa sterling zlosti

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
JIMMY-PO

aky bol kurz ze gibbs pojde 1. z lavičky

Reagovat
smazaný uživatel

Ciyt jsou trapný a slabý tým, v LM zase dostanou po tlamě

Reagovat
smazaný uživatel

Bookies to radšej vyškrtli.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mě zatím nejvíce přesvědčil Nacho. Arsenalu ho docela závidím..

Reagovat
smazaný uživatel

fantasticky je uplne kazdy zapas

Reagovat
Trand

Reagovat
Heisenberg

Od začátku roku hraje takhle super, hlavně je velký sympaťák. Jak to u vás vlastně vypadá s Durmem a Schmelzerem?

Reagovat
smazaný uživatel

od začátku fakt teda ne

po prvním roce jsem si myslel, že ho Wenger prodá. byl hrůzostrašnej.

Reagovat
smazaný uživatel

ma tam napsane "zacatku roku" a hral skvele uz pred tim

Reagovat
smazaný uživatel

jo srry. zle čítám

Reagovat
smazaný uživatel

Neptej se..

Durm je zraněný a nehrál ani minutu a Schmelzer na začátku sezony navázal na svoje skvělé výkony z mistrovských sezon, ale v posledních měsících to je zase velká bída.. já mu prostě nemůžu přijít na chuť

Reagovat
smazaný uživatel

na něm je nejlepší jeho konzistence, nepamatuji si, ze by podal spatny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sterling to stale takto lahko straca loptu ?

Reagovat
havrys99

Yaya

Reagovat
Counter

Jak se snaží vymodlit penaltu

Reagovat
SunFells

Střídej Yayu, už je chudák unavenej.

Reagovat
smazaný uživatel

padaju jak hnile hrusky

Reagovat
Miguel19

Dneska už minimálně 4 simulace na žlutou kartu. Ale nic. Pak se nedivme, že to furt zkouší, když se dá jedna karta na 20 simulací...

Reagovat
celeb

No po stiahnuti Kuna so Silvom hra MC konecne aspon s 11 hracmi, uvidime, ci to pomohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska TOP obrana

Reagovat
smazaný uživatel

kua gibbs

Reagovat
havrys99

de Bruyne už měl dneska tak 5-6 možností zatáhnout míč k vápnu a odcentrovat, ale vždycky to geniálně zadrbal

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.transfermarkt.co.uk/gestifute/beraterfirma/berater/413

Mendésovi klienti. Falcao, Costa, Di María, Mangala. Otamendi šel z Valencie, kterou defakto řídí. Kdokoliv bude z PL nabízet za Williama Carvalha...upřímně ho lituju.

Reagovat
smazaný uživatel

Mesuuuut 16 matches 15 assists.

Reagovat
smazaný uživatel

Navas

Reagovat
Counter

Navas

Reagovat
Heisenberg

Gibbo tam hází průnikovky jak Mamut v nejlepší formě, jen má smůlu, že nejbližší hráč od toho mu běhá 20 m daleko. Ale jednou se do toho dostane,

Reagovat
havrys99

Navas

Reagovat
smazaný uživatel

první nachova slabsi chvilka

Reagovat
smazaný uživatel

To je hráčik, ten Navas.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ako fakt arsene spokojny s gibbsovou futbalovostou a kvalitou v takychto dolezitych zapasoch? aj proti barce bude hrat zalohu? ved on netusi vobec

Reagovat
Side

Navas

Reagovat
smazaný uživatel

blbější hráč v PL fakt není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Navasa si Pepek hned obľúbi

Reagovat
SunFells

Jak to do Navase ještě najebal

Reagovat
smazaný uživatel

Vystřelil někdy Navas na branu?

Reagovat
Mervin

navas

Reagovat
wild

kam chcel nahravat?

Reagovat
smazaný uživatel

to byl ofsajd ne?

Reagovat
wild

vyzeralo to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

navasov kuraci mozocek to nevyhodnotil prave najlepsie

Reagovat
SunFells

Per je dneska ničí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Theo jaké má sebevědomí po tom gólu, teď to tak bude zkoušet častěji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Monreal a Mertesacker nejlepší na place..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Arsene titul

Reagovat
Counter

Jsi to zakřikl ještě

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Jak jsme jim ještě nemohli dát třetí, oni skoro nebrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

WTF

Reagovat
Miguel19

Ty krávooooooo

Reagovat
Infernoqt

Toureee

Reagovat
smazaný uživatel

ale kra snej gol

Reagovat
smazaný uživatel

wtf the fuck

Reagovat
nevros

Vis vubec co si tady napsal za sracku? Prvne si aspon zjisti co ta zkratka znamena.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

kua neposerte sa teraz

Reagovat
PP

Ty vole.. tak ten byl..

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon od City katastrofa. Fakt som tak biedne ich hrať nevidel

Reagovat
havrys99

zrovna tenhle šmatlák, co to odchodil, ale krásnej gól

Reagovat
smazaný uživatel

TOUREEEE

Reagovat
Cobra

WTF

Reagovat
Counter

Ramsey

Reagovat
havrys99

Ramseyyy ty hovadoooooo

Reagovat
Rohlíček

hezky ses na něj vysral, Aarone

Reagovat
J0EL

Ramsey sa na to pekne vysral

Reagovat
SunFells

Fíííha

Reagovat
smazaný uživatel

RAMSEY!

Reagovat
nani92

Ramsey chod domov

Reagovat
Lacko_Boh

chcel si pekný futbal, na

Reagovat
nani92

ja sa nesťažujem..len on mi tam prekáža

Reagovat
LAM

Reagovat
bartlu

ten ramsey je proste vsech picusu kral....to je neskutecny, jak je debilni

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya

Reagovat
Lacko_Boh

kokos Toure krasne, užasný cit a videnie

Reagovat
LAM

Taková tragedie a pak to takhle trefí

Reagovat
Hokaido

Stejně jako Arsenal to trefil v 1. půli...

Reagovat
smazaný uživatel

to budou jeste nervy

Reagovat
pingla

nenormalni gol

Reagovat
Counter

Boha, úplně zbytečné nervy teď

Reagovat
Lacko_Boh

nemože byť furt suché

Reagovat
smazaný uživatel

Nervy tričko nezamočia.

Reagovat
Lacko_Boh

ale trenky ano

Reagovat
smazaný uživatel

To hej, pri Giroudovom sklze som bol pošťaný až za ušami.

Reagovat
Lacko_Boh

vidiš, aj tričko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Čechiňo dnes nepřekoná Jamese

Reagovat
SunFells

Clumsy klasik.

Reagovat
Rohlíček

PROBERTE SE VY KOKOTI

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey blb snad centroval

Reagovat
smazaný uživatel

proč to nedal Ox theovi

Reagovat
Mervin

Aarone, ty vemeno

Reagovat
PP

Pičus ten Ramsey už dneska.. boha

Reagovat
Heisenberg

Ramsey neměl zrovna nejlepší minutu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, tam měl dávno být 3. gol a bylo vymalovaný....

Reagovat
bartlu

gibbs jak ma v pejci, chudak, je tam na par minut, tak aby se nezapotil...jak na to z dalky pekne kouka

Reagovat
smazaný uživatel

piskaj koniec

Reagovat
REPLIKATOR

Ramsey

Reagovat
Counter

2:0 prostě fakt nejhorší možné skóre

Reagovat
havrys99

když nejsme schopný přidat třetího tak jo

Reagovat
Lacko_Boh

Theo tam fakt ešte bol? preboha

Reagovat
smazaný uživatel

ojojoj

Reagovat
Heisenberg

Own Goal jde na hřiště.

Reagovat
LAM

Arsenal větší betonárka než Chelsea.Že by Mourinho šel tam

Reagovat
Lacko_Boh

chalani, betonka ala Mou neni to že vas niekto drtí. Občas sa stane že je niekto lepší ako Arsenal, to je normalne, ide o to ako hráš ked máš príležitosť hrať.

Reagovat
tunkic

Fakt divný, že to za stavu 2:1 neotevřou a neženou se za 3. gólem

Reagovat
Manik...

Ten Navas je tak čitelnej . Otřesný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

kks giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

To smrdělo Ebouém

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Giroud

Reagovat
Trand

Giroud

Reagovat
Ángel di María 22

Sterling je tragéd neuvěřitelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný slabý polčas od neho.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling neodohral zrovna dobrý polčas...

Reagovat
Infernoqt

Giroud zkušeně. Pár minut si poleží a pak dá gol na 3:1

Reagovat
Rohlíček

Giroud

Reagovat
PP

Proč tam šel Gibbs? Co má hrát? Vůbec netuší... Chambers to samé..

Reagovat
Mervin

hlavně na to neskutečně mrdá

Reagovat
smazaný uživatel

Chambers aspoň zná svou pozici ale Gibbs totálně netuší

Reagovat
PP

tak na bekovi si nekopne, ale proč ho zkouší na něco, co hrát neumí a evidentně na to nemá to nechápu..

Reagovat
smazaný uživatel

Čím viac obrancov na ihrisku, tým pevnejšia obrana, preci!

Reagovat
smazaný uživatel

otamendi hroznej pozer a spina

Reagovat
smazaný uživatel

gibbs ja nemozem z neho

Reagovat
Lacko_Boh

Gibbs

Reagovat
bartlu

gibbs 5 doteku s micek a 5x do prdele...to je proste borec

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne chambers

Reagovat
Rohlíček

Gibbs je příšernej

Reagovat
smazaný uživatel

Circus arsenal v cele s principalem Giroudem

Reagovat
smazaný uživatel

Při zápasu Arsenálu nejaktivnější fanoušci Tottenhamu. To je fakt smutné.

Reagovat
masly008

Reagovat
PP

klasika.. Hlavně někde pípnem u nich a nezvládáme..

Reagovat
Counter

Nic nového

Reagovat
tunkic

Přesně tak, asi v kurníku nejde naladit jinej program

Reagovat
smazaný uživatel

a to ze gauneri maju problem s poctami tiez nie je nic nove, ani prekvapujuce

Reagovat
Zdechlina

Ty máš hlavně problém sám se sebou kluku Daj sa prosimťa dohromady, ty osle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

pacienti

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbs

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbs

Reagovat
Mervin

Gibbs zkurvený už

Reagovat
Heisenberg

Donkey tam dnes nechal srdce, skvělý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Byt fanoušek Arsenalu je fakt těžke, ale stoji to za to.

Už jsme mohli vést tak 4:0.. místo toho také nervy dokonce

Reagovat
LAM

A nebo prohrávat v prvním poločase.

Reagovat
havrys99

Yeeeeeeeeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

kupte Giroudovi za to ležení flašku.. ten nám ty 3 body asi nakonec udržel..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Mokré triko

Reagovat
bartlu

jediny suchy triko mel dnes gibbs

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Reagovat
Manik...

Spíš trenky...

Reagovat
Trand

Super odehrané nastavení ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
LAM

Leicester titul.Jinak to nevidim.Arsenal,City i United hrajem hroznou sračku

Reagovat
Cobra

Arsenal hrál dneska sračku? Kdyby Ramsey nebyl takové pako, tak je to debakl

Reagovat
LAM

Bejt City trochu šikovnější tak mohli vyhrát.Místama je hrozně mleli.Arsenal jen bránil a občas zkusil protiútok.Nějak se ten jejich styl změnil.

Reagovat
aramaki

Malo toho vies o futbale, douc sa Ano, za stavu 2:0 budu hrat otvorenu hru...to moze mozno Barca proti tym kvazi timom z PD. Hrali na brejky, z ktorych mohli viackrat skorovat

Reagovat
Cobra

Arsenal hrál takticky na brejky a vyšlo to a k tomu byl o dost nebezpečnější a každý jejich protiútok smrděl gólem. City bylo bezzubé. Pellegriny prostě není kouč pro City.

Reagovat
Counter

To je úplný nezvyk vidět podobný komentář od fandy Spurs

Reagovat
Counter

Arsenal hraje vesměs dobře náhodou, akorát dneska to bylo takové zmatečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pískej to!

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný zápas

Reagovat
Manik...

City fakt směšní. S tímhle nemůžou hrát o titul

Reagovat
smazaný uživatel

theo!!! MOTM

Reagovat
tunkic

Dneska zamakal!!

Reagovat
jacobT

MOTM pre mňa nie, ale zrak mi dnes teda vytrel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Paráda. V druhé půlce jsme sice měli dát tak 4 góly, ale body jsou

Reagovat
Counter

Kdože se to tu posmíval EF redakci za tip na výhru AFC?

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Božský copík.

Reagovat
VasAFC

ten co je už zpátky v kanále

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Usty

někdo takovej fakt byl? to jsem ani nezaznamenal..

Reagovat
havrys99

BaggioR1021.12.2015 16:57

Preview musel dělat fanoušek Arsenalu, jinak by těžko při znalosti výsledků Arsenalu v posledních letech a po zkouknutí předpokládaných sestav, které sám tvořil nemohl napsat tip 1. Má tam v citelnejch absencích City pouze Kompanyho a u Arsenalu Sancheze, takže kde bere to otočení planet ve prospěch Arsenalu? Já tam ten hybnej bod nemůžu najít. Beztak to bude plichta.

Reagovat
fenixLFC

talian no

Reagovat
PP

A gol kola bychom taky měli..

Reagovat
JIMMY-PO

Ayew

Reagovat
Cobra

Harry

Reagovat
PP

pff.. ani jeden nesahá tomu Tourého ani po kotníky..

Reagovat
smazaný uživatel

Yes!! důležité 3 body za cestou pro titul

Reagovat
celeb

Arsenalu zda sa vyhovuje byt stiahnuty pod tlakom s rychlym prechodom do protiutokov. Nie sice ten Arsenal, ktory sa mi pred rokmi pacil, ale urcite efektivny v tychto situaciach a ak by takto hral v LM, tak mozme mat problem.

Reagovat
LAM

Asi tak.Už vidim ten zápas-Arsenal na vápně a nákopy do předu.

Reagovat
LAM

Jinak ale když dostanou gola,tak se to může rozjet.Na Bayernu dostali dobrej klepec.

Reagovat
Trand

Tak hrál Arsenal proti vám i 2011/2012 a s trochou štěstí z toho může být výhra, jako tehdy. Ale to štěstí fakt bude potřeba.

Reagovat
PP

ale krom Ozila tam momentálně do kombinace nikdo není.. Joel je zbrklý, Ramsey na to zatím nemá - navíc si musí hledět i bránění a jinak nic.. Bez Alexise či Cazorly a vzadu jistého Coqua to jinak nepůjde.. ale dobré vědět, že to umíme..

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa na breaky paci viac ako hadzanka

Reagovat
miezto
Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Mervin

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rarášek

Reagovat
xjert02

Gibbs je normální parodie na fotbal. Od té doby, co přišel, se celá hra sesypala jak domeček z karet. Radost koukat na Joela - fotbal v jeho pojetí mne baví.

Reagovat
smazaný uživatel

nech sa kupi nejaky utility hrac na tuto rolu ktory na to bude mat ale lebo je to celkom podstatne

Reagovat
Counter

Dneska byl hrozný no

Reagovat
smazaný uživatel

HurriKANE_18! VYLEZ TY NULO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj. vymen si trenky a bez spat

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
masly008

Reagovat
Euphael

Reagovat
kiciN

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Muž zápasu pro mě Theo!

Reagovat
masly008

kos,mesut i oli byli lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě určitě i Per. Ale ne! stojím si za Theem

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Hlavně Per, Nacho též. Theo jistě ne

Reagovat
PP

Monreal a Mertesacker..

Reagovat
icemike

Mé asi...

Reagovat
xjert02

Jinak ta nekvalita mezihry anglickych tymu oporti tem spanelskym, a dnes uz i mnohym nemeckym, je do oka bijici. Misto, aby City dorazili, nebyli schopni dotahnout jedinou akci. Vypadalo to misto, jak souboj tymu nekde v nizsich soutezich.

Reagovat
Ángel di María 22

Snad to vydrží a tu PL fakt vyhraje Leicester, protože ty ostatní týmy jsou strašná tragédie

Reagovat
Minister

pls

Reagovat
smazaný uživatel

to máš jak v PD Barca.. ta taky jediná hraje dobrej fotbal..

Vy nic moc (sami nadáváte), Atleti jsou betonáři taky jak se patří, Vale se nedá přát.. kdo dál?

Reagovat
Counter

Arsenal je dobrý

Reagovat
Trand

Jinak viděli jste někdo, co udělal Harvey na vyhlašování miss universe? To je asi největší fail, co jsem viděl.

Reagovat
bartlu

naschval

Reagovat
Trand

Chudák miss Kolumbie, jak tam stála a sundávali jí korunku z hlavy a dávali to té Filipínce.

Reagovat
Manik...

Reagovat
PP

tady na ty plastikové jihoameričanky nasrat. Jsou krásné přirozeně a dělají z nich figuríny..

Reagovat
Trand

To ale vůbec není pointou toho příspěvku.

Reagovat
SunFells

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

kdo jiny než Harvey

Reagovat
GeneralGoat

Özil ten rozhovor... I'm happy, all the team are happy, I just try to help the team, we won today, we got the three points so I'm happy

Reagovat
miezto

a já čekal na Ya, ganrs, ya ya, ó ya

Reagovat
smazaný uživatel

Jak chytal Čech?

Reagovat
Counter

Normální kvalitka, nic moc předvést nemusel a gól chytit nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele