Premier League v kostce (17. kolo)

22.12.2015, 20:10
Názory a komentáře
Deset zápasů, osm vítězství, dvě remízy. Nezastavitelný Leicester v honbě za šokujícím umístěním v letošní sezóně Premier League přejel i Everton, Lišky tak zůstávají v čele o dva body před Arsenalem. Z boje o prvenství na čas odpadl Manchester City, jenž právě s Kanonýry včera prohrál. V závěsu čeká na jakékoli zaváhání početná londýnská ekipa spolu s uhasínajícími Rudými ďábly.

Do té se zatím stále nepočítá Chelsea, která však alespoň ukončila třízápasovou šňůru bez vítězství. Duel proti Sunderlandu byl také prvním bez Josého Mourinha, který byl po porážce v Leicesteru a následné slovní inzultaci hráčů propuštěn z pozice manažera. Jeho místo v sobotu zaujal asistent Steve Holland, už na Boxing Day však obnoví roli dočasného šéfa Chelsea Guus Hiddink, dobrý kamarád Romana Abramoviče. Fanoušci si na každý pád musí začít zvykat na Premier League bez kontroverzního "Special One".

Je však možné, že ne na příliš dlouhou dobu. Otřesné časy zažívá taky Manchester United, který je v tabulce sice pátý, jenže předvádí dlouhodobě špatné výkony, prohrál dvakrát v řadě a s nováčky a navíc vypadl i z Ligy mistrů. Jako náhradu za kritizovaného Louise van Gaala přitom média často zmiňují právě Josého Mourinha.

Zmínění nováčci měli naopak opět pré. Bournemouth potřetí za sebou zvítězil, Watford dokonce počtvrté a pro změnu po čtyřech utkáních bez vítězství triumfoval i Norwich. Na sestupových pozicích tak vedle zoufalého Sunderlandu s ještě zoufalejší Aston Villou zůstává na Vánoce překvapivě i Swansea, která v neděli hrála roli sparing partnera při třetí bezgólové remíze West Hamu v řadě za sebou.
Zápas 17. kola: Everton vs. Leicester

Utkání Leicesteru jsou už nějaký ten čas tím nejatraktivnějším v každém kole Premier League. V 17. kole to však platilo dvojnásob, protože Foxes vyrazili na hřiště dalšího ofenzivního celku z Evertonu. Že dá gól Romelu Lukaku se dalo čekat, stejně jak velký přínos Mahreze a Vardyho, kteří oba dva měli prsty ve dvou brankách.

Ještě lepší byl ale Japonec Shinji Okazaki, který vybojoval jednu penaltu pro Mahreze a druhý gól dal sám ze hry. Evertonu pak v závěru nepomohl ani výrazný nápor korunovaný krásným gólem Kevina Mirallase. Na něm má výraznou zásluhu taky Ross Barkley, jenž před samotnou střelou vykouzlil lahůdkovou patičku.



Podrobnější záznam z Match of the Day od BBC si můžete prohlédnout zde.

Gól 17. kola: Harry Kane

Po třízápasové odmlce se mezi střelce Premier League zapsal Harry Kane a s jeho přesnou trefou se Tottenham zároveň konečně mohl radovat z vítězství. Vítězný gól anglického reprezentačního útočníka stál opravdu za to. Mladý forvard se nejprve jako had prosmýkl mezi dvěma hráči soupeře, pak si pochutnal i na tragickém Van Dijkovi a tváří v tvář Gazzanigovi se nemýlil. Nutno podotknout, že na brance má výraznou zásluhu i Dele Alli, jenž za ni div nepoložil život.

Takovéhle parádní sólo předvedl útočník Tottenhamu Harry Kane!

Zveřejnil(a) Premier League v kostce dne 20. prosinec 2015


Srovnatelně nádhernou branku vstřelil i Yaya Touré proti Arsenalu nebo Lee Chung-Yong, jenž vyhrál zápas Crystalu Palace na půdě Stoke City.

Zákrok 17. kola: Hugo Lloris

O víkendu brankáři nikterak extra zázračné či reflexivní zákroky předvádět nemuseli - na vrchol žebříčku se tak tentokrát mohl dostat Hugo Lloris s (na jeho poměry) vcelku standardním zákrokem. Dlužno přiznat, že proti ráně Jamese Ward-Prowse musel setsakra rychle k zemi, a dodal tak třešničku na svůj povedený výkon.

Hugo Lloris o víkendu zachytal skvěle, proti střele Ward-Prowse si navíc připsal nejlepší zákrok 17. kola!

Zveřejnil(a) Premier League v kostce dne 22. prosinec 2015


Hráč 17. kola: Odion Ighalo

Potřetí za sebou v sestavě kola, tentokrát dokonce vůbec nejlepší z nominovaných. Odion Ighalo je vedle Vardyho s Mahrezem dalším fenoménem, jenž utváří obraz letošní Premier League. Především jeho zásluhou je nyní Watford jen bod od umístění zajišťující účast v Lize mistrů, což by před začátkem sezóně neodhadoval ani ten největší optimista.

V neděli se Hornets utkali s Liverpoolem a byl to právě Ighalo, kdo měl největší vliv na konečný výsledek 3:0. Především samozřejmě dvěma góly - při prvním si poradil s dotírajícím Škrtelem a z úhlu mířil přesně, podruhé proměnil výtečný centr Behramiho výbornou hlavičkou. Ve zbytku utkání pak terorizoval především Momodoua Sakha, jemuž se nejspíš motá hlava ještě teď.



Břídil 17. kola: James McClean

Fanoušci Liverpoolu by možná rádi nominovali gólmana Bogdána nebo stopera Sakha, největším pitomcem kola je však bez přemýšlení James McClean. Irský záložník ve službách WBA předvedl v utkání s Bournemouthem kriminální zákrok na Adama Smithe, který jen s obrovským kusem štěstím neskončil v nemocnici. McClean o pár vteřin dříve odpadl právě ze souboje s ním s bolestivou grimasou a jal se mstít.

Následný odporný skluz byl právem oceněn červenou kartou. Oslabení Baggies nakonec domácí zápas prohráli 1:2. McCleana tak čekají klidné svátky, příště si zahraje nejdříve až v polovině ledna. A možná ani to ne, jelikož manažer Tony Pulis jeho chování na hřišti označil za "stupidní" a může si příští nominaci rozmýšlet. Sám faulovaný Smith v rozhovoru po utkání přiznal, že kdyby nenadskočil, nejspíš by mu soupeř zlomil nohu. Ten se poté ještě křišťálově čistému vyloučení divil. Někde zkrátka bůh přidá, jinde zase ubere...

Kde bůh přidal na fotbalovém umu, tam ubral na inteligenci. To dokonale platí pro Jamese McCleana, který takhle odporně sestřelil Adama Smithe. Suverénní břídil 17. kola Premier League.

Zveřejnil(a) Premier League v kostce dne 21. prosinec 2015


Sestava 17. kola

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy patří velké díky Lukáši Recovi.
Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Nejenže si připsal nejlepší zákrok kola, Hugo Lloris byl mezi gólmany nejlepší i coby individualita. Výborné zásahy ukázal proti Ward-Prowseovi i Manému a kromě toho zachytil ještě dvě rány a pomohl Tottenhamu k čistému kontu. Velkou zásluhu na něm měl i stoper Toby Alderweireld, jenž zase jednou kraloval defenzivní řadě Kohoutů.

Výborný obranný výkon předvedl kapitán Arsenalu Per Mertesacker, jenž držel defenzivu Gunners proti Man City celých 81 minut. Naopak ofenzivní dřinu odvedl doposud kritizovaný zadák Chelsea Branislav Ivanović, který jeden gól dal a druhý připravil dobrým centrem. Kromě poctivé práce dozadu a čistého konta přidal gól i Nathan Aké z Watfordu.

Totéž - tedy prioritně dobrý obranný výkon s ofenzivní přidanou hodnotou - dokázal i defenzivní záložník Norwiche Alex Tettey, jenž pokořil Manchester United i gólově. O poznání méně překvapivá je nominace Mesuta Özila, jenž má za sebou další z inspirativních výkonů. I on porazil celek z Manchesteru, měl velkou zásluhu na většině nebezpečných akcí Gunners a za pomoci dvou asistencí se spoluhráči udolal Citizens.

Příjemným překvapením uplynulého kola byl záložník Chelsea Oscar, jenž po odchodu Josého Mourinha nebývale pookřál. I on měl prsty ve většině ofenzivních akcí svého týmu, výborný výkon navíc korunoval proměněnou penaltou. Útočník Leicesteru Shinji Okazaki naopak penaltu pro svého spoluhráče vybojoval a vedle toho sám skóroval. V zápase na půdě Evertonu tak nezřetelně zastínil i obě tolik propírané hvězdy Foxes.

Stejnou porci "kanadských bodů" má po sobotě na kontě taky Cameron Jerome, který s Norwichem senzačně vyhrál na Old Trafford. Šokující vítězství zaštítil prvním gólem do sítě De Gey, druhý štulec pak de facto vytvořil pro výše zmíněného Tetteyho. Lepší výkon o víkendu předvedl snad jen Hráč 17. kola, dvougólový hrdina Watfordu Odion Ighalo.
Statistické okénko 17. kola

- Leicester City zase vyhrál a pojistil si, že Vánoce stráví na prvním místě tabulky; stal se tak prvním týmem v historii Premier League, který byl loni přes svátky poslední a letos naopak kraluje (jediným dalším týmem v anglické prvoligové historii, který to dokázal, byl Norwich v sezónách 1987/88 a poté 1988/89)

- uplynulé kolo zvládly na jedničku všechny nováčkovské celky, vyhrály jak Bournemouth, tak i Norwich a Watford; tohle se v Premier League stalo naposledy v pátém kole sezóny 2011/12 (Queens Park Rangers, Norwich, Swansea)

- West Hampotřetí za sebou remizoval 0:0, tentokrát na hřišti Swansea; něco takového se Kladivářům podařilo vůbec poprvé v klubové historii

- situace Aston Villy se zdá bezvýchodná, Villans nevyhráli už 16 zápasů v řadě a Vánoce musí přečkat na poslední pozici tabulky; to museli ve své historii podstoupit jen dvakrát (1935/36 a 1958/59) a v obou případech na konci sezóny sestoupili

- Ryan Shawcross, Stoke City a žádný obdržený gól - to byla jedna z největších jistot letošní bláznivé Premier League; i ta však v utkání s Crystal Palace a po dlouhých 542 minutách skončila, utnul ji Connor Wickham z pokutového kopu


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (171)

Přidat komentář
fabec1222

Lejčestr > Lestr

Reagovat
smazaný uživatel

Lister>Lestr

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se to vlastně čte Lestr?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze se tam vyrabi lustry...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Prostě se tak angličtina vyvinula, psaná podoba zůstala dlouhá, výslovnost se zkrátila :-) A není to jen případ Leicesteru, ale i dalších názvů, které jsou zakončeny stejně (Worcester, Gloucester aj.) Stejně tak třeba tamní jednotlivé kraje jsou zakončené příponou -shire, např. Leicestershire, a ten závěr je komplet spolknutý, že tam uslyšíš jen "š" (viz http://www.oxfordlearnersdictionaries.com/definition/english/leicestershire?q=Leicestershire)

Reagovat
Counter

(přitom shire samo o sobě se vysloví normálně - http://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/shire)

Reagovat
salami

zrovna Worcester je fakt zvláštní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
widlak

Tak výslovnost Worcester je pro mě fakt novinka. Do teď jsem to regulerně vyslovoval asi jako většina Čechů s "č". Je to prostě u té omáčky tak zažité. Asi něco jako Sri Lanka.

Reagovat
smazaný uživatel

http://imgur.com/AZbaMfA Hodně slabej pokus o trolling od redakce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.imgur.com/Y8JJRgX.png

anketa level eurofotbal

Reagovat
Mastný Chobot

jak sa chcel pochváliť skinom na Chrome

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

alebo, ze nema ziadnu spravu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

O tom gólu a zákroku kola jsem měl jasno a to jsem ani neviděl ostatní zápasy kola. Usty nezklamal.

Reagovat
fajdax

To je teprve druhej a třetí hráč v sestavě kola, že? Po Zoumovi tuším

Reagovat
Matić

Nebyl jednou i Willian?

Reagovat
fajdax

Podle mě ne, hledat se mi to nechce

Reagovat
Usty

Nebyl. Ale byl tam Zouma, Fabregas, Costa, Pedro a Begovic.

Reagovat
Matić

jsem myslel taky že jenom ten Zouma, pak se mi vybavil Willian, ale on byl asi vlastně nějak v sestavě sk. fáze LM

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Toby je prostě skvělej! Ten sedl jak prdel na hrnec.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Spasitel

Toure to zadrel riadne najkrajší gól

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
Wat

Bez debat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
SunFells

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

bez debat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

kaneov l golom kola? ved by nemal byt ani na podiu

Reagovat
smazaný uživatel

pls, nezvládáš

Reagovat
bakasa

Krásnej gól, byť to co tam předvedl Van Dijk bylo na vyřazení z kádru.

Reagovat
fenixLFC

ona cela ta obrana posobila kopytacky a kane ani nevie ako presiel...gol sice pekny ale ayew toure a lee dali krajsie

Reagovat
Riviera Kid

Nemusí být nejhezčí gól jenom z velké dálky. Kaneuv gól byl parádní.

Reagovat
fenixLFC

nemusi, ale tieto krajsie boli

Reagovat
smazaný uživatel

Nick

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

mindracik pls

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya genius...som zvedavy, ako by ho vyuzival Guardiola, za predpokladu, ze by hral nieco podobne ako v Bayerne, je mozne, ze by ho vyuzival nieco na styl Mullera a hral by vedla Kuna?? ale to len taka myslienka, vedel by som si ho predstavit v takej podobnej ulohe v City

Reagovat
fajdax

V létě jde pryč

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Wat

Já si ho tam představit nedokážu, mně přijde strašně ležérní/línej, nevim ani přesně, jak to nazvat. Na tom CM mu to vyloženě sedí a jinde by to podle mě byla vražda.

Reagovat
fajdax

Mě zas přijde, že to všem jen přijde, že je ležérní díky stylu jeho pohybu

Reagovat
SunFells

Mu bude 33, už teď je líný na krok.

Reagovat
smazaný uživatel

No vsak, prave preto.

Reagovat
Bayern +

Nie. Workrate tých dvoch je absolútne neporovnateľný.

Reagovat
smazaný uživatel

Muller je fotbalista který ničím moc nevyčnívá, ale dohromady ty jeho vlastnosti z něj dělají asi nejužitečnějšího a nejnepostradatelnějšího fotbalistu pro nynější Bayern. Ve vápně je všude. Dokáže nahrát, dokáže bránit. Silný v soubojích, pozičně i ve vzduchu. Výborná střela, nahrávka a obrovská jistota u penalt.

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya je pro Pepa ideální stoper...

Reagovat
salami

jako pod hrotem navíc běhavym jako Kun by to asi šlo, ale s Mullerem si neni podobnej fakt snad vubec v ničem

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká je pro vás zatím sestava sezony?

Za mě

Butland - Bellerin, Alderweireld, Dann, Monreal - Kanté - Mahrez, Ozil, Bolasie - Vardy, Ighalo

Reagovat
Matić

Butland - Alder, Smalling, Morgan - Dier, Kanté - Mahrez, Barkley, Ozil - Vardy, Lukaku

Zvláštní formace, ale podle mě top

Reagovat
Wat

Butland - Johnson, Alderweireld, Smalling, Monreal - Kanté - Mahrez, Ozil - Vardy, Lukaku, Ighalo

Lavička: Gomés - Monreal - Barkley, Payet

Reagovat
bakasa

2x Nachos

Reagovat
Wat

Je holt famózní.

Reagovat
smazaný uživatel

vsichni tydle hraci krome lukaka s kozilem by v primere sedeli na tribune.

Reagovat
SunFells

A proto stojí Primera za piču.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Monreal tam roky jenom seděl, proto si šel kopnout do PL

Reagovat
smazaný uživatel

Za Diera

Reagovat
fenixLFC

butland-ake, smalling skrtel walker-kante-willian ozil mahrez-vardy ighalo

Reagovat
SunFells

Aké

Reagovat
fenixLFC

ja viem, ale ked som ich videl tak sa mi vzdy pacil a je mi jasne ze nikto iny ho asi mat nebude

Reagovat
Counter

To jako sestavě se Škrtelem se směješ kvůli Akému?

Reagovat
SunFells

Tak ale Aké ...to zas nebuďme k Maťovi tolik přísní

Reagovat
fenixLFC

skrtela mozem tiez lahko obhajit rozmyslal som o tobym alebo vertonghenovi ale tych bud spolu alebo vôbec....a smalling tak proste musi byt. Skrtel bol (mozno az na posledne 2-3 kola) vzdy vyborny a dominantny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Vidím to podobně, jen bych dal před Dannem přednost Smallingovi a místo Bolasieho bych dal buď Payeta, anebo bych v zájmu fantasmagorie upravil rozestavení a narval tam Lukakua.

Reagovat
salami

Lukaku se Smallingem tam nemůžou chybět

Reagovat
salami

plus Wlaker místo Bellerina

Reagovat
smazaný uživatel

Butland - Walker, Alderweireld, Smalling, Monreal - Mahrez, Kante, Cabaye, Ozil - Vardy, Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Ighalo místo Cabayeho, jinak

Reagovat
Rarášek

Butland-Aldeweireld,Morgan,Smalling,Monreal-Mahrez,Ozil,Kanté,Barkley,Bolasie-Ighalo

Reagovat
Hokaido

Gomes- Bellerín, Kompany, Alderweireld, Monreal -Kanté, Alli- Mahréz, Ozil, Payet-Vardy

Kdybch to měl dělat jen podle jmen, jak je to kolikrát tady v kostce, tak:

Gomes-Kompany, Alderweireld, Monreal- Kanté, Mahréz, Ozil- Vardy, Lukaku, Ighalo.

Reagovat
Usty

Protože Ighalo je úplně neskutečný jméno.

Reagovat
Hokaido

já to myslel tak, aby to na hřišti mohlo alespon trochu fungovat, což je u týhle 3-4-3 nereálný. No offence.

Reagovat
Rarášek

3-3-3

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Özil je neskutečný, od příchodu na sobě perfektně zamakal a teď to přináší ovoce jak jemu tak hlavně týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ho to začalo bavit. Napadá rozehrávku soupeře místo chodícího Girouda, vrací se dozadu, při střídání je naštvaný, že jde dolu... Vůbec ho nepoznávám v porovnáním se začátky a musím uznat, že to je neskutečný profík

Reagovat
vladis271

Hm, kto prevezme La Furiu po Euru?

Reagovat
Busby babes

Nevim no, Jerome i Tettey dali gol, ok, ale jinak? To vazne nikdo nezahral lip?

Reagovat
Counter

Jerome 1+1, ten tam je dle mého zaslouženě. Tettey už je diskutabilnější, mohl se tam střelit třeba Alli nebo Capoue.

Reagovat
Busby babes

jako statisticky je to ok, o tom zadna, ale tak preci jen tohle neni Fanta. ale jinak se hlavne jen ptam, videl jsem prakticky jen nas. a beru, ze to je subjektivni, takze ze s tim treba trochu nesouhlasim je uplne fuk.

Reagovat
Counter

Však když zařídíš sestupem ohroženému nováčkovi výhru 2:1 na OT gólem a asistencí, tak je to prostě supr výkon, který si zaslouží ocenění. To není jen o fantě - o fantě by to bylo, kdyby MU třeba vyhrálo 6:2.

Reagovat
Busby babes

jak rikam, nijak zvlast se o to hadat nechci. body udelal o tom zadna, ale proste mi v tom zapase nejak extra neprisel. ze to na nas stacilo je jina vec.

Reagovat
smazaný uživatel

Absencia Alliho ktorý odohral absolútne špičkový zápas, suverénne najlepší na ihrisku od nás je docela veľký fail no... Hlavne keď su tam ti dvaja

Reagovat
Pospovič

Reagovat
SunFells

ČT 4

Reagovat
Heisenberg

Snad to po poločase udrží.

Reagovat
fajdax

Bournemouth by měl být dalším působištěm Juana Iturbeho. Ten měl sice namířeno do Watfordu, nabídku "Sršňů" však podle italských médií nakonec trumfl další nováček Bournemouth, kde by měl nyní argentinský mládežnický reprezentant podstupovat zdravotní prohlídku. Prvně jmanovaný celek nabízel za útočníka AS Řím 1,5 milionu eur za půlroční hostování a dalších 18 za případný přestup, zatímco nabídka AFCB je údajně ve výši 2 + 22 milionů.

Neskutečný pálky

Reagovat
Mastný Chobot

šak by bol 4x drahší ako ich celá zostava, nie?

Reagovat
fajdax

Pomalu jo, ale hlavně on za to vůbec nestojí

Reagovat
Matić

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

To sice jo, ale nikde není psáno, že ho za tu částku taky koupí.

Reagovat
SunFells

Mně jde i Iturbeho samotného ...3-5 zápasů bude chtít být hvězda a pak už se bude dívat jen z lavičky. Že se do takového watfordského obchodu Bournemouth sere.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Pospovič

za ty prachy můžou mít hráče co je 2x lepší

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

To už je trochu přehnané..

Reagovat
Rarášek

Za Iturbeho je to málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne v pohode..povede se mu pul rok a prijde nejakej liverpool a da jim 40

Reagovat
fenixLFC

za takého trageda

Reagovat
Rarášek

Kolik lidí ho tu má za tragéda, protože se mu nevede v Itálii.

Reagovat
smazaný uživatel

Usty...

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Pera měl být Koscielny. Ten má životní formu. Moc se mi líbí jak začal vyvážet v poslední době míče. To mi od odchodu Vermaelena chybělo.

Reagovat
fenixLFC

lenze to je za kolo nie za mesiac alebo cosi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dozadu předvedli oba dobrý výkon. Ale Koscielny přidal ještě tu nadstavbu, když založil první gólovou akci.

Reagovat
Rarášek

Dozadu odvedl Kos dobrý výkon, Merte byl famózní.

Reagovat
smazaný uživatel

Kikscielny takmer zase prehral zápas. Jeho jedine šťastie že De Bruyne totálne zlyhal a nepotrestal ho a vzápätí dal ARSEnal gól. Ako celkovo dominantný výkon ale merte mi prišiel istejsi a viac v kľude

Reagovat
smazaný uživatel

Per jasně!

Reagovat
PP

Pffff... zákrok i gol kola Tottenham? Beztak to je revanš za báň..

Reagovat
smazaný uživatel

Owny power.

Reagovat
PP

je neskutečné, jak na vás Usty s tím vaším neustálým fňukáním dá..

Reagovat
Pospovič

zasloužené ocenění

Reagovat
Jardin

Pod Özilovou fotkou na FB:

Can you #Assist me to find a Job Özil?

Reagovat
smazaný uživatel

Tettey miesto Alliho je tam preco?

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste hrozní zmrdi :D Máte gól i zákrok kola a pořád budete držkovat kvůli něčemu. A to ani nepíšu, že to rozhodně nejhezčí gól kola nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta rubrika se nejmenuje nejhezčí gól kola, ale jen gól kola.

Reagovat
smazaný uživatel

ani gól kola to ale nebyl

Reagovat
Harakan

Lee i Kolo by si zasloužili víc.

Reagovat
Wat

Kolečko jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

rasismus

Reagovat
smazaný uživatel

Gól kola teda podle me Ayew, případně Yaya.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Nejlepší je ta ženská za ním

Reagovat
smazaný uživatel

Tá liečba Kloppom nejak nezaberá. Nechce ísť po sezóne do Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Na nejake nemoce lek neni..jen se muzou spomalit jako napriklad lucas atd

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak mi tam chýba tá lavička s hráčmi...určite toto kolo

Reagovat
smazaný uživatel

OT: https://www.youtube.com/watch?v=CVUOTzoVeZA

Aké pocity vo vás vyvoláva táto skladba?

Reagovat
smazaný uživatel

prve 2 minuty boring as hell, dalsich 10 sec ultra gay. to mi stacilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Netrpělivost.

Reagovat
smazaný uživatel

velmi dobra hudba, spev nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

netrpělivost - kdy už to konečně skončí

Reagovat
J0EL
Reagovat
F.Torres

hudba hodně špatná, zpěv dobrý, ale prostě potenciál nevyužit a ten začátek je naprosto zbytečnej

Reagovat
F.Torres

tak beru zpět, po poslechu dalších 2 částech jiných skladeb je i ten hlas špatný

Reagovat
Hokaido

OT: Jaký ty oscarový filmy už jsou venku alespoň v dvdscreenru? Případně tipy na nějaký jiný novinky...

Reagovat
smazaný uživatel

Revenant, Hateful Eight, Legend, In The Heart of the Sea, Steve Jobs, Concussion, The Peanuts Movie, Joy, Creed, The Good Dinosaur, Bridge of Spies, Room, Carol, Brooklyn, The Danish Girl a Spotlight.

Reagovat
Hokaido

Dík, první jdu asi na transvestitu Eddieho.

Reagovat
r.mrazik

Gurman

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Leicester je úžasný. Super fotbal, hráči vědí, co mají na hřišti dělat, navíc hraji i pro trenéra. Vše si sedlo. Nicméně pořád věřím tomu, že příští sezonu začnou tragicky a Ranieri nedokončí ani celý rok Ale zase tohle je to kouzlo sportu, když se daří a vše jede.

Reagovat
minoLFC

Ranieri v lete do Chelsea

Reagovat
Talker

Reagovat
smazaný uživatel

tak oni dost těžej z práce Pearsona, ještě pořád

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele