Premier League - preview 11. kola

05.11.2016, 08:37, aktualizováno 06.11.2016, 08:27
Previews
Po sobotním programu se do čela tabulky vyhoupla Chelsea a dnes může dojít k dalšímu střídání stráží. Výhra v derby nad Tottenham zajistí první příčku Arsenalu, který v případě vyššího triumfu nad Watfordem následně může vystřídat ještě Liverpool. Manchester United cestuje do Swansea, Leicester hostí WBA...
Arsenal FC - Tottenham Hotspur  (neděle 13:00)
Opravdová lahůdka je v plánu ihned na úvod bohatého nedělního programu anglické Premier League. Tradičně ostře sledovaným severolondýnským derby ožije Emirates Stadium, kde se Arsene Wenger bude pokoušet v lize poprvé vyzrát na Mauricia Pochettina jakožto lodivoda konkurenčního Tottenhamu...

Když se mladý Argentinec ještě na podzim 2013 lehce rozkoukával v čele Southamptonu, zkušenější Francouz ho na Emirates Stadium díky dvěma gólům Oliviera Girouda vyučil. V následujících pěti případech si na něho ovšem v rámci Premier League nepřišel a kohoutí přechod k agresivnímu presinku mu dost možná bude dělat problémy zas a znovu. Wenger přitom za dlouhých 20 let ve funkci na vítězství v severolondýnském derby nikdy nečekal déle než čtyři zápasy, takže má nejvyšší čas to zlomit.

Samozřejmě, pouze o manažerech to není, jde i o další individuality - a Tottenham bude v tomto směru výrazně povzbuzen, neboť se mu v pravý čas vrací útočník Harry Kane. Ten se trefil už ve třech po sobě jdoucích North London Derby, když především loni na jaře vystřelil Spurs výhru až v 86. minutě, a nyní se pokusí svému celku přihrát také první podzimní skalp úhlavního rivala od roku 2011.

Naopak Arsene Wenger pro své fanoušky s ohledem na marodku příliš dobré zprávy neměl. Rychlík Theo Walcott, který byl v dobré formě, když těžil ze spolupráce s Alexisem Sánchezem, a má solidní bilanci s Tottenhamem (pět gólů), je prý návratu "nejblíže ze všech", i on je ale s otazníkem. Santi Cazorla potom až do pátka netrénoval, ani jeho start ovšem Profesor nevyloučil, přičemž ještě o něco lépe na tom jsou Hector Bellerín a oba leví beci, Kieran Gibbs s Monrealem.

Wenger by ve finále mohl být donucen nasadit Granita Xhaku, a to by slibovalo zvláště zajímavou podívanou. Tottenham je totiž známý svou fyzickou hrou, rozhodčí Mark Clattenburg pro změnu ochotou pouštět lecjaký faul, a Švýcar v nedávné době jedině potvrzuje svou pověst nerváka. Tři ligová kola zpátky se nechal vyloučit a o druhou žlutou si nestoudně koledoval také v týdnu v Bulharsku.

Právě proti Ludogorci však zároveň Xhaka gólem přispěl k těsné výhře 3:2, která lehce kontrastuje s výsledkem Tottenhamu. Mauricio Pochettino po prohře s Leverkusenem zcela výjimečně bědoval nad "přístupem" svého mužstva a přiznal, že se jeho tým momentálně nachází "ve špatném rozpoložení". Gunners si tedy načasování derby jistě budou pochvalovat, ale neměli by to přehánět - bezprostředně před jeho posledním vyloupením Emirates Stadium na podzim 2010 se Tottenhamu vedlo ještě hůř.

I toto "špatné rozpoložení", které aktuálně posilují zraněné opory Alderweireld s Lamelou a suspendovaný Sissoko, koneckonců zahrnuje ligovou neporazitelnost v prvních deseti kolech, kterou se Kohouti naposledy mohli pochlubit na startu zaprášeného ročníku 1990/91. A návrat Harryho Kanea v kombinaci s nejméně propustnou defenzívou v soutěži (pět obdržených branek) může dělat divy.

Když se naposledy severolondýnské derby vykopávalo v pravé poledne místního času, byla z toho roku 2004 senzační výhra Arsenalu 5:4. Tentokrát se už sice nehraje na White Hart Lane, ale podobnou přestřelkou v odlišném prostředí by asi žádný neutrální fanoušek nepohrdl.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mustafi, Koscielny, Monreal - Coquelin, Elneny - Walcott, Özil, Iwobi - Sánchez
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Dier, Vertonghen, Rose - Wanyama - Eriksen, Winks, Alli, Son Heung-min - Kane
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.60 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hull City - Southampton FC  (neděle 15:00)
Nováček z Hullu se po nečekaně úspěšném vstupu do sezony vrátil tvrdě na zem a jeho momentální série šesti ligových porážek v řadě má za následek propad až na sestupové příčky. Využít bídné formy svého soupeře se pokusí Southampton, který naopak půjde do nedělního zápasu s vysokým sebevědomím díky velkému pohárovému úspěchu...

Saints si totiž ve čtvrtek připsali prestižní skalp milánského Interu, když v rámci Evropské ligy zvrátili nepříznivý vývoj skóre, zvítězili 2:1 a míří za postupem do jarní vyřazovací fáze. Značnou měrou se na tomto triumfu podílel Virgil van Dijk, a to nejen jako vždy výtečnou prací směrem dozadu, ale také vyrovnávacím gólem. Pětadvacetiletý stoper si tak po zásluze vysloužil slova chvály manažera Clauda Puela: "Myslím, že Virgil zaznamenal od počátku sezony velký progres. Zlepšil se jak po technické, tak i taktické stránce a v osobních soubojích je jednoduše fantastický."

"Dle mého má všechny potřebné kvality, aby se z něj stal jeden z nejlepších stoperů na světě," nedržel se francouzský manažer na předzápasové tiskové konferenci při zemi. "Nevidím v tom žádný problém, jen bude potřeba, aby na sobě Virgil dále pracoval."

Hosté se po nemastném neslaném vstupu do sezony v posledních týdnech přece jen rozehráli a podle všeho si zvykli na nový herní systém, který si Puel přinesl s sebou z francouzského Nice. Jejich stoupání tabulkou ovšem minulý víkend tvrdě zarazila Chelsea, která se naneštěstí pro Saints těší ještě lepší formě a stadion St. Mary’s efektivním výkonem vyloupila výsledkem 2:0. Dobrou náladu vrátila kádru zmíněná výhra nad Interem, ovšem Puel varuje: "Už na ten zápas musíme zapomenout, protože nás teď čeká další stejně tak důležitý. Musíme se na něj patřičně zkoncentrovat, protože v Premier League nutně potřebujeme bodovat."

Dobrou zprávou pro domácí Tigers je nečekaně brzké uzdravení klíčového záložníka Roberta Snodgrasse, jenž měl původně zůstat mimo hru celý měsíc, ovšem místo toho se vrátil do plné tréninkové zátěže již v pátek a měl by být připraven naskočit. Ze svalových potíží se oklepal také útočník Dieumerci Mbokani, zatímco Adama Diomande si naopak odsedí tři zápasy na tribuně kvůli nevybíravému zákroku v nedávném pohárovém utkání proti Bristolu City.
Hull City - pravděpodobná sestava:
Marshall - Elmohamady, Dawson, Davies, Clucas - Huddlestone, Henriksen, Mason - Snodgrass, Hernández, Keane
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Martina, Van Dijk, Fonte, Bertrand - Romeu - Ward-Prowse, Davis - Redmond, Austin, Boufal
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 3.80 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Watford FC  (neděle 15:00)
Liverpool se může do nového týdne probudit jako lídr soutěže. Kromě ztráty Arsenalu v derby však potřebuje překonat v poslední době neprostupnou obranu Watfordu, mužstva, které dokáže vítězit i bez střely na branku.

Právě třetí čisté konto v řadě pomohlo Hornets ke třem bodům, mezi tři tyče Marshalla se totiž trefil pouze kapitán hostů Dawson a hned svého brankáře překonal. Od vzestupu úspěchů defenzívy se však zatím neprosadil Troy Deeney, který se tak na čtvrtý pokus bude snažit o jubilejní stý zásah v dresu Watfordu. V klubu se nicméně řeší i podstatně více nepříjemné starosti. Kvůli podezření z padělání účtů tak hertfordský celek momentálně funguje bez předsedy.

"Hrají velmi dobře. Mají výborný tým, skvělé hráče a trenér je vede výtečně, takže myslím, že mohou být jedním z uchazečů o titul," mluví s úctou k soupeři Mazzari. Aby také ne, vždyť je to už deset soutěžních klání, kdy Reds naposledy prohráli a v lize tak mohou konečně pomýšlet na samostatnou první příčku. Na rozdíl od Watfordu sice bez inkasované branky odešli pouze jedinkrát, nicméně v lize se už gólově prosadilo devět různých hráčů, což v Premier League nikdo jiný neeviduje.

Mané, Milner, Coutinho a Firminho se prosadili už čtyřikrát a právě poslední zmiňovaný se už na Anfieldu proti Hornets radoval i v předešlé sezóně. James Milner se pak vrací po nemoci, která ho vyřadila z výjezdu na půdu Crystal Palace, a Wijnaldum s Canem budou Kloppovi k dispozici přesto, že kvůli pocitům nevolnosti vynechali v průběhu týdne některé tréninky. Naopak pouhé dva zápasy letos stihl marodící Danny Ings, jenž po operaci kolene letos znovu dohrál.

Hostům i nadále bude chybět Cathcart, Success i Okaka a mimo hru na neděli zřejmě ocitne i Sebastian Prödl. Opora defenzívy, která dosud v základní sestavě chyběla jen jednou, řeší svalové problémy.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Karius - Clyne, Matip, Lovren, Milner, Lallan, Henderson, Can, Mané, Firmino, Coutinho
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Kaboul, Kabasele, Britos, Janmaat, Pereyra, Behrami, Capoue, Holebas, Deeney, Ighalo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 6.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Manchester United  (neděle 16:00)
Výsledkové tápání Manchesteru United zdánlivě nebere konce. Svěřenci Josého Mourinha si ve čtvrtečním zápase Evropské ligy připsali již pátou prohru sezony na hřišti tureckého Fenerbahçe, čímž jenom navázali na nedávnou ligovou remízu s Burnley. Nedělní představení Rudých ďáblů ve Walesu proti Swansea City tak nabírá na čím dál větší důležitosti a prostor pro selhání takřka neexistuje - šlo by dokonce o nejhorší vstup United do ligového ročníku v dějinách Premier league...

V případě, že Manchester odejde z Liberty Stadium poražen, totiž jeden z nejbohatších klubů světa zůstane na zisku patnácti bodů, což se mu ještě nikdy v moderní historii nestalo. Remíza by pak znamenala vyrovnání dosavadního historického minima a navýšení už tak citelné ztráty na čelo tabulky, o které se mezi Manchesterem City, Arsenalem, Liverpoolem, Chelsea a Tottenhamem doposud vede tuhý boj.

Také domácí Swans ovšem potřebují bodovat jako sůl, neboť po prachbídném vstupu do nového ročníku okupují v tabulce až předposlední příčku s pětibodovým mankem na záchranu. Nový manažer Bob Bradley v prvních třech zápasech ukořistil jediný bod a před zápasem s manchesterským gigantem vyzval své hráče k správnému nasazení: "Musíme mít patřičnou mentalitu, ani trochu se nebát a při každém nástupu na hřiště věřit, že máme šanci to celé zvrátit, ne se schovávat."

Dobrou zprávou je pro amerického kouče návrat Jeffersona Montera i Kylea Naughtona, kteří by měli být připraveni naskočit do hry. To José Mourinho, jenž si kvůli trestu od anglické fotbalové asociace zápas se Swansea užije pouze na tribuně, možná nebude moci využít služeb zářivé letní posily Paula Pogby, neboť francouzská hvězda si ve zmíněném čtvrtečním zápase v Istanbulu poranila stehenní sval. Najisto pak bude United scházet další střední záložník Ander Herrera, a to kvůli karetnímu trestu za vyloučení z minulého kola.

Zatímco obrana United je sužována řadou zraněných, ještě větší obavy vyvolává ofenziva. Rudí ďáblové totiž za měsíc říjen skórovali v Premier league jenom jedinkrát, přestože od trefy Anthonyho Martiala proti Stoke vyslali na branku soupeře celých sedmašedesát střel. O plných dvaačtyřicet se z tohoto počtu postaral Zlatan Ibrahimović, jenž po čtyřech trefách z úvodu sezony zaznamenává nebývalé střelecké sucho, které se táhne již šest zápasů. Nečekanou ztrátou je navíc absence Marcuse Rashforda, jenž s týmem do Walesu vůbec neodcestoval.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, van der Hoorn, Amat, Kingsley - Ki Sung Yeung, Fer - Barrow, Sigurdsson, Routledge - Llorente
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Darmian, Smalling, Blind, Shaw - Carrick, Pogba - Lingard, Mata, Martial - Ibrahimović
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 3.80 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leicester City - West Bromwich Albion  (neděle 17:30)
Překvapivý obhájce titulu z Leicesteru do sezony nevstoupil zrovna ideálně, když mu po deseti utkání v nejvyšší anglicé ligové soutěži patřilo až jedenácté místo. To West Bromwich Albion je na tom ještě hůře, když na šestnáctém místě jen tři body dělí od sestupové pozice. Navíc mohou jít svěřenci Claudia Ranieriho do zápasu povzbuzeni posledním zápasem, když na White Hart Lane odehráli s ambiciózním celkem Mauricia Pochettina remízu 1:1.

Obejít se ovšem Lišky musí v neděli odpoledne bez muže, jenž jim šokující výhru v loňském ročníku Premier League vychytal - Kasper Schmeichel marodí se zraněnou rukou a do branky se tak proti WBA dostane Ron-Robert Zieler. Německý gólman, jenž o prázdninách k novému anglickému mistru zamířil za hubičku ze sestoupivšího Hannoveru a dlouhodobě patřil mezi nejlepší bundesligové brankáře se stabilní výkonnosti tak dostane příležitost ukázat, že se dánskému úspěšnému synovi úspěšného otce mezi třemi tyčemi dokáže vyrovnat a chopí se příležitosti, která se mu naskytla, za pačesy.

Situaci mu možná ulehčí fakt, že ho svými ofenzivními manévry nebude ohrožovat Nacer Chadli - křídelní útočník ve službách West Bromwich Albion si totiž přivodil menší zranění kolene, jenž ho donutilo jít pod kudlu, a o atraktivní zápasem s mistrovským Leicesterem tak přijde.

Na hřišti se neobjeví ani Saido Berahino - mladý anglický útočník byl poslán do Francie, kde v rámci tréninku postupně pracují na své fyzičce, aby mohl být brzy svému mužstvu k dispozici.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Zieler - Simpson, Huth, Morgan, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, King, Musa - Okazaki, Vardy
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Evans, Nyom - Phillips, Fletcher, Yacob, Morrison, Brunt - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Bournemouth - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Ještě žádný tým v historii Premier League neudržel prvoligovou příslušnost, jestliže měl na kontě po celých deseti kolech pouhé dva body. Sunderland zažívá děsivý start do sezóny - doslova nejhorší ze všech. Skutečně, Manchester City kdysi taky dva body, ale lepší skóre. David Moyes je na vyhození a Bournemouth chce této dokonalé konstelace využít v další upevnění své luxusní pozice ve středu pole.

V utkání proti Arsenalu se ukázalo, že Sunderland má problémy mnohem většího rázu, než by se mohlo na první pohled zdát. V první řadě je totiž absolutně rozložená defenziva Black Cats. Lamine Koné, loňský zachránce zdánlivě zpackané sezóny, upadá do podprůměru a ani on už není schopný uvadající celek držet nad vodou.

Ještě větší problém je ale v útoku. Víte, kolik dal Sunderland gólů za posledních sedm zápasů? Čtyři. A víte, kdo je nasázel? Omyl, Jermain Defoe jenom tři, jeden dal ještě Patrick van Aanholt. Právě oni dva jsou strůjci veškerých branek Mackems v této sezóně. A to je prostě špatně.

Naopak Bournemouth si žije v krásném středu tabulky. Domácí forma 10 z 12, nedávná šestka proti Hullu, Arterovi čekají miminko, no prostě idylka. V minulém kole sice přišel po čtyřech zápasech bez porážky mírný zádrhel v Middlesbrough, přesto jsou Cherries jasným favoritem pomoct Sunderlandu k titulu nejhoršího týmu historie PL.

Sebevědomí navíc může pramenit i z posledního vzájemného střetnutí na Dean Court. Bournemouth v minulém ročníku zaznamenal proti Sunderlandu vůbec první domácí výhru v Premier League ve své historii. Tehdy bylo rozhodnuto už do desáté minuty, kdy se časně prosadili Callum Wilson a Matt Ritchie.

Eddie Howe bude v utkání postrádat defenzivního záložníka Andrewa Surmana, který laboruje se stehenním svalem. Nad Juniorem Stanislasem pak visí otazník kvůli bolavému lýtku. Moyes má marodku o poznání širší - mimo hru jsou John O’Shea, Jan Kirchhoff, Jason Denayer, Lee Cattermole, Seb Larsson, Fabio Borini i Vito Mannone.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Surman, Arter - King (Stanislas), Wilshere, Ibe - Wilson
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Jones, Djilobodji, Koné, Van Aanholt - Watmore, Rodwell, N'Dong, Pienaar, Januzaj - Defoe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.60 - 4.33 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Burnley samo o sobě se jako nováček patrně netěší přehnanému respektu veřejnosti, ovšem jeho stánek zvaný Turf Moor by tu úctu budit rozhodně měl. Tři body si z něho letos odvezly pouze dva týmy a nyní se zde Burnley pokusí potvrdit remízu z půdy Manchesteru United...

Burnley doma zaznamenalo tři výhry, dvě proti silným liverpoolským celkům. Pokud zatím ovšem platí, že se Clarets v první řadě rádi vytahují na papírově kvalitnější mančafty, u Crystal Palace, jež sedí na naprosto stejné 11bodové úrovni, to tak úplně neplatí.

Jen málokterý účastník Premier League se tak moc těšil na konec měsíce října jako Crystal Palace - tři ligové prohry za sebou v rámci jedné sezony naposledy Eagles zažili na počátku tohoto kalendářního roku, kdy se horko těžko vzpamatovávali ze ztráty zraněného Yannicka Bolasieho. Tentokrát se mezi důležité dlouhodobé absentéry řadí akorát Pape Souaré a snad i Loic Rémy, který však za CP nestihl nic odehrát.

Alan Pardew na předzápasové tiskové konferenci hledal výmluvu ve složitém losu, když Eagles postupně prohráli s West Hamem, obhajujícím Leicesterem a Liverpoolem, místo toho by ale možná raději měl při snaze napřít kocábku do správného směru čerpat inspiraci z posledního vystoupení Crystal Palace na Turf Moor, když Londýňané proti Dycheově partě obraceli z 0:2 na 3:2.

Pardew si až do poslední chvíle nebude moci být jistý možností využít Bakaryho Saka, který trpí na menší bolest v tříslech. Na druhé straně barikády se naopak těší na první ligový start beka Jona Flanagana ve vínových barvách, když ho do sestavy pustí zranění Stephena Warda. Zatímco klíčový obránce upadl na marodku s nataženým hamstringem, Steven Defour stejný problém vytřepal.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Keane, Mee, Flanagan - Gudmundsson, Marney, Hendrick, Arfield - Gray, Vokes
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Mandanda - Ward, Tomkins, Dann, Kelly - Ledley, Cabaye - Zaha, McArthur, Puncheon - Benteke
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.25 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Manchester City - Middlesbrough FC  (sobota 16:00)
Jedním z nejsledovanějších sobotních duelů bude souboj aktuálně vedoucího celku tabulky s nováčkem nejvyšší soutěže. Manchester City na Etihad Stadium po úterním slavném skalpu Barcelony přivítá soupeře ze zcela jiného soudku - Middlesbrough. O favoritovi nebude pochyb, Boro však rozhodně nedají svou kůži lacino.

Zajímavostí tohoto utkání bude také fakt, že se proti sobě postaví dva španělští trenéři, přičemž každý ve své hráčské a částečně i trenérské kariéře nastupoval za jiný ze dvou hlavních španělských gigantů. Aitor Karanka působil několik let v Realu Madrid jako hráč a později i asistent trenéra, o Guardiolových spojitostí s Barcelonou asi není třeba mluvit. Oba si na tiskové konferenci vyměnili komplimenty.

"Velice Aitora respektuji za to, co tady v Anglii s Middlesbrough dokázal, protože vím, jak musí být složité postoupit z Championship do Premier League. Dělá to opravdu výborně," chválí Karanku Pep Guardiola. Jeho protějšek mu to vrací: "Říkal jsem, že s Pepem půjde tato soutěž nahoru a on nyní opravdu dokazuje, jak dobrý trenér je."

"Nyní se proti jeho mužstvu postavíme, ale my se musíme soustředit především na sebe. Proti Arsenalu jsme hráli působivě a nyní nás čeká ještě těžší zkouška, Manchester City disponuje úžasným týmem," myslí si Karanka a připomněl tak dva týdny starou bezbrankovou remízu Middlesbrough na Emirates Stadium. Třiačtyřicetiletý stratég v sobotu už bude moci využít navrátilce po zranění Cristhiana Stuaniho a Martena de Roona. Naopak Gaston Ramírez kvůli disciplinárnímu trestu určitě do zápasu nezasáhne a kvůli zranění kotníku je nejistý start také obránce Daniho Ayaly.

To Pep Guardiola nemůže počítat s Bacarym Sagnou a Fabianem Delphem, naopak alespoň mezi náhradníky by se mohl objevit Yaya Touré, jenž se v týdnu konečně omluvil za kritiku jeho agenta na Guardiolův účet (více zde: https://www.eurofotbal.cz/clanky/prehlizeny-toure-se-omluvil-kouci-guardiolovi-za-agentovu-kritiku-345297/).
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Bravo - Zabaleta, Stones, Otamendi, Clichy - Fernando - Sterling, De Bruyne, Gündogan, Nolito - Agüero
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Valdés - Barragán, Chambers, Gibson, Friend - Traoré, De Roon, Clayton, Forshaw, Downing - Negredo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 7.50 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Stoke City  (sobota 16:00)
Olympijský stadion v Londýně, nový domov West Hamu United, čeká další zatěžkávací zkouška. Klub od počátku sezony tápe ve snaze zajistit bezpečnost návštěvníků moderního stánku a zároveň posílit atmosféru, která se asi nikdy nemůže rovnat té z Boleyn Ground, a nyní se Hammers navíc musejí na vlastní půdě vypořádávat se zástupem rozjetých soupeřů...

Tím prvním v řadě před dvojicí severolondýnských celků Arsenalu a Tottenhamu je Stoke City, zdánlivě suverénně nejmenší z daných klubů, ale taky pěkně obrozený mančaft. Jestliže po prvních kolech Potters seděli na dně tabulky, teď neprohráli už pětkrát v řadě, připsali si na konto tři výhry po sobě a naposledy dokonce dlouhé střelecké trápení hned dvakrát prolomil i Bony Wilfried.

Dřív šlo proti Marku Hughesovi všechno možné, teď je situace přesně opačná. Naproti tomu Slaven Bilić je nejspíš rozpolcen. Také jemu se zprvu nedařilo navazovat na úspěšný minulý ročník, a také jeho eskadra se nedávno začala pochlapovat jak v lize, tak v EFL Cupu, kde vyřadila Chelsea.

Po prohře na Evertonu je teď ovšem West Ham na nadále neuspokojivé 17. příčce a s nadcházejícím programem, který zahrnuje také výlety na Old Trafford a Anfield, ho čeká tak trochu zkouška dospělosti.

Co Slavenu Bilićovi jistě nebude dodávat na sebejistotě je vizitka West Hamu právě proti soupeři z Midlands. Stoke s Hammers neprohrál už šestkrát v řadě, a pokud se mu tuto sérii povede zachovat i na Olympijském stadioně, vyrovná svou historicky nejdelší šňůru neporazitelnosti s jedním sokem, kterou dodnes zůstává ta s Blackburnem Rovers.

Loni touto dobou měli Kladiváři již o deset bodů více a přiblížit se své dřívější fazóně se zítra budou pokoušet i bez klíčového stopera Winstona Reida. Ten nastřádal pět žlutých napomenutí, zároveň by ale utkání tak jako tak zmeškal kvůli nataženému zadnímu stehennímu svalu. Mezi lazary se pak tradičně řadí také Diafra Sakho s Andym Carrollem, kteří by se nicméně oba mohli vrátit hned po reprezentační pauze.

Stejný karetní osud jako Winstona Reida potkal na straně Stoke City levého křídelníka Marka Arnautoviće a oslabena by mohla být i druhá strana hřiště, kterou tradičně brousí Xherdan Shaqiri - nyní trpící na bolest v oblasti zadního stehenního svalu. Geoffa Camerona do zápasu rozhodně nepustí zraněného koleno.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Kouyaté, Collins, Ogbonna - Antonio, Noble, Obiang, Cresswell - Lanzini, Payet - Ayew
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Grant - Bardsley, Shawcross, Martins Indi, Pieters - Adam, Whelan - Walters, Allen, Sobhi - Bony
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.60 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chelsea FC - Everton FC  (sobota 18:30)
Skvělý říjen má za sebou Chelsea a všichni na Stamford Bridge doufají, že v duchu dvanácti bodů ze čtyř zápasů spolu se skóre 11:0 budou pokračovat i v listopadu. Jedenáctý měsíc v roce Conteho družina zahájí domácím duelem s Evertonem, se kterým již třikrát v řadě nevyhrála.

Úspěšnou sérii Blues započal přechod na formaci 3-4-3, kterou na ostrovech mnoho týmů nevyužívá. Klíčoví hráči z minulých sezón, Cesc Fabregas nebo Brazilec Willian, se ocitli mezi náhradníky, naopak do základní sestavy patří dříve přehlížený Victor Moses či letní posily Marcos Alonso a David Luiz. "Jejich hra je velmi intenzivní, agresivní," všiml si lodivod Evertonu Ronald Koeman.

"Využívají odlišný systém a mají na svém kontě hodně čistých kont a vítězných zápasů. Tato Chelsea je rozhodně silnější než ta loňská," myslí si nizozemský stratég. Jeho Toffees vstoupili do sezóny skvěle, koncem září však přišel útlum a měsíc bez vítězství ukončili až minulý týden, kdy doma porazili West Ham. Proti Chelsea již budou k dispozici Maarten Stekelenburg a Enner Valencia, naopak jenom z tribuny budou utkání sledovat zranění Leighton Baines s Jamesem McCarthym, stejně jako vykartovaný Idrissa Gueye.

V minulém ročníku se Blues proti Evertonu nedařilo, v Premier League nejprve v Goodison Parku zvítězili domácí, na jaro se pak na Stamford Bridge urodila remíza. Následně se oba celky ještě potkaly v FA Cupu a i tady byli úspěšnější hráči z modrého břehu řeky Mersey. "V loňské sezóně jsme Everton neporazili. Je důležité, abychom já, mí hráči a naši fanoušci na toto pamatovali," upozorňuje manažer Conte.

"Víme, že čelíme mužstvu s výbornými, rychlými hráči s dobrou technikou. Musíme se mít na pozoru. Celý týden jsme se dobře připravovali na zápasy s takovými soupeři. Budu se opakovat, ale prostě musíme pokračovat v předchozích výkonech," dodal někdejší kouč Juventusu. Tomu aktuálně chybí pouze ze zranění zotavující se Kurt Zouma a John Obi Mikel.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Moses, Kanté, Matić, Alonso - Pedro, Diego Costa, Hazard
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Coleman, Williams, Jagielka, Oviedo - Cleverley, Barry - Bolasie, Barkley, Mirallas - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.50 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City1072124:923
2.Arsenal FC1072123:1023
3.Liverpool FC1072124:1323
4.Chelsea FC1071221:922
5.Tottenham Hotspur1055014:520
6.Everton FC1053215:818
7.Watford FC1043314:1315
8.Manchester United1043313:1215
9.Southampton FC1034311:1013
10.AFC Bournemouth1033412:1412
11.Leicester City1033412:1612
12.Stoke City1033412:1712
13.Crystal Palace1032514:1611
14.Burnley FC103258:1311
15.Middlesbrough FC102449:1110
16.West Bromwich Albion1024410:1410
17.West Ham United1031610:1910
18.Hull City102178:237
19.Swansea City101279:185
20.Sunderland AFC100287:202

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1831)

Přidat komentář
Miguel19

Chelsea přešla na 3-4-3, ne na 3-5-2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

A Obi už trénuje

Reagovat
Lexi Belle

Sobotní program moc nikoho nezajímá, ať už je NLD

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa zaujíma a zrejme aj kopu ďalších ľudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lexi Belle

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lexi Belle

Reagovat
raduinho

Reagovat
icka

Reagovat
Mastný Chobot

hm, čím som si to vyslúžil zrovna ja

Reagovat
Lexi Belle

Mě se nikdo nevysměje.

Reagovat
Mastný Chobot

sa ťa boja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Euphael

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

nekecaj a radsej ukaz kozy

Reagovat
Lexi Belle
Reagovat
kvasha16

nejak si pribrala co som ta naposledy videl, aj chlpkov mas viacej

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes si myslím že od Evertonu dostaneme aspoň 1 gól, tak snáď to Hazard s Costom gólovo potiahnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že nedostanem, stačí si pohlídat Lukakua 2:0 pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

Bolasie, ak nastúpi na Alonsovej strane, tak by mohol robiť obrovské problémy. Everton má skvelé brejky.

Reagovat
smazaný uživatel

+ 4 zápasy bez inkasovaného gólu v Premier League je krásny moment, ale potom to na piaty zápas zvykne spadnúť súperovi tak nejak samo.

Reagovat
smazaný uživatel

No je pravda, že proti Sotonu měl Alonso na začátku trochu problémy, půjde o to, zda ho dokážou spoluhráči zastoupit, kdyby propadl.

Reagovat
TheMally11

Swansea se konečně odpoutá ode dna

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím, že Kane bude v základu.

Reagovat
Cobra

No já doufám, že jo. To co hrajeme poslední dobou je bída a i když je to derby, tak nám bez Harryho vůbec nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, taky pochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tiež dúfam, že nastúpi od začiatku. Poche vravel, že je úplne fit a trénoval na 100%. Dostal povolenie od lekárov lebo inak by ho nezaradil do zostavy. Toto je jeden z tých zápasov, na ktorý by sa hráči nemali šetriť. Navyše nasleduje repre pauza a snáď Kane bude mať ďalšie 2 týždne voľna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Toto sa vam moze vypomstit. Hodit ho po zraneni do takeho zapasu je cisty risk.

Reagovat
smazaný uživatel

Sme v zúfalej situácií a Kane v zostave by nám mohol pomôcť. Navyše si myslím, že šanca na obnovenie si jeho zranenia (kotník) je oveľa menšia ako keby sa vracal po zranení svalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S tím kotník/sval určitě dobrá poznámka, ale na začátku týdne ta prohlášení zněla pesimisticky k tomu, že vůbec bude k dispozici. A najednou plně připraven? Mi přijde, že se Poche tím jeho zařazením hlavně snaží dát impuls a být teď v herní pohodě a hrát proti nějakému slabšímu soupeři, nebyl by třeba ještě vůbec v nominaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si myslím, že by ho za iných okolností neposadil ani na lavičku (aby ho Southgate nominoval hneď do repre po zranení). Ale situácia začína byť mierne kritická a my potrebujeme streliť gól. Celý zápas pravdepodobne neodohrá, ale bol by som fakt radšej, ak by som ho videl v základe.

Lloris - Walker, Dier, Vertonghen, Rose - Wanyama, Dembele (Winks v prípade, že nebude pripravený) - Son, Alli, Eriksen - Kane

Reagovat
Hokaido

Bournemouth vs Sunderland Mike Dean 5 in 8 matches

Burnley vs Crystal Palace Anthony Taylor 2 in 9 matches

Manchester City vs Middlesbrough Kevin Friend 1 in 5 matches

West Ham vs Stoke Andre Marriner 3 in 7 matches

Chelsea vs Everton Robert Madley 4 in 7 matches

Arsenal vs Tottenham Mark Clattenburg 2 in 6 matches

Hull vs Southampton Graham Scott 0 in 1 match

Liverpool vs Watford Michael Oliver 2 in 9 matches

Swansea vs Manchester United Neil Swarbrick 1 in 5 matches

Leicester vs West Brom Craig Pawson 0 in 6 matches

Takže asi zase zkusím penalty od Deana a Madleyho, dohromady kurz 10,20.

Reagovat
Miguel19

Nám jí nepísknou, takže bude kopat Everton

Reagovat
Hokaido

A Tibo jí chytne.

Reagovat
B3n

Reagovat
Hokaido

Sázíte někdo u fortuny?

U nás už byla otevřená jen ona, tak jsem si tam dal prachy a oni už odpolko neměli vypsaný penalty, to je u nich normální?

Reagovat
nani92

kolo plné prekvapení, cítim aj našu výhru

Reagovat
Mastný Chobot

prehánky

Reagovat
nani92

miestami klobása

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

ty jsi na drogách?

Reagovat
Le Gunner

To by nebylo překvapení.

Reagovat
Hokaido

Nominees for October's Premier League Player of the Month award:

Tom Heaton (Burnley)

Joe Allen (Stoke City)

N'Golo Kante (Chelsea)

Eden Hazard (Chelsea)

Ikay Gundogan (Manchester City)

Diego Costa (Chelsea)

Philippe Coutinho (Liverpool)

Conte je jasnej a hráče asi Hazard, i když bych to klidně dal Allenovi.

Reagovat
Miguel19

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Allen

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

ilkay

Reagovat
Hokaido

Vůbec, ten je z tý sedmičky určitě na poslením místě.

Reagovat
kiwwi

dal v poslednych 2 zapasoch 4 goly, to si ludia pamataju... a z toho 2 boli uz v novembri nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Heaton

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho.

Reagovat
smazaný uživatel

nazdar, mam na predaj biely dres MU ibrahimovica, nesadala mi velkost M, cena 40e

Reagovat
13

pár zápasů nedal gola a hned to prodávají.

Reagovat
smazaný uživatel

az tak zas nie uz je na ceste ina velkost, tak zbytocne su mi 2

Reagovat
smazaný uživatel

2*0=0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zhubni.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tazko ked mi treba S

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi bude chtít kůru strýčka McDonalda, no

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

tak to se nažer

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

krasny kurz 7 na everton

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Good guy Gerrard showing how many goals MU scored last month.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale iba v pl, vieš, oni hrajú totiž aj európsku ligu a tam dali tiež nejaké góly

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra ale teď pod SAFa by se to hodilo daleko víc. To sem posral

Reagovat
Rssa

Tak to tam hod, ja ti to zajdu opalcovat i tam.

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Rssa

Reagovat
Wat

Taková hybrid ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

davam jak pikosku do pozornosti estonsku ligu posledne kolo pred koncom a najma kto v poslednom kole hra proti komu))))) tam to bude velmi zaujimave

http://int.soccerway.com/national/estonia/meistriliiga/2016/regular-season/r33945/

Reagovat
smazaný uživatel

pecka, diks

Reagovat
raduinho

Chelsea vyhraje, Arsenal prohraje - Xhaka dostane červenou a troufnu si říct, že zároven vyhraje Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gocii

Nestoji xhaka jeste za tu minulou?

Reagovat
Mastný Chobot

nie

Reagovat
raduinho

Ne, ale měl by.

Reagovat
Ondiis

Xhaka a Alli oba ČK

Reagovat
smazaný uživatel

Z Big bang theory se teda stala dobra srajda..

Reagovat
smazaný uživatel

u 2 BROKE GIRLS myslím kvalita spadla jednoznačně. U Big bang theory si tím nejsem uplně tak jistý,mě osobně to baví mnohem více než minulé série.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy to bola strašná sračka. Strašne nesympatické herecké obsadenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Maresma

Jak kdo, ale Howarda s Bernadette nemůžu vystát, jejich scény přetáčím.

Reagovat
Whitemedia

hrozně ten seriál a všechny ty ksichty v něm nesnáším..

Reagovat
smazaný uživatel

napodobne

Reagovat
avicii

ja ho milujem

Reagovat
icka

Reagovat
Godwinson

Pro mě to byl kvalitou vždy nejkonzistnější seriál, co jsem viděl Je ale fakt, že jsem skončil v půlce osmičky.

Reagovat
TopinB

Z tbbt se stala sračky už po třetí sérii, od té doby to jde jenom dolů

Reagovat
TopinB

*sračka

Reagovat
patas92

Nevím, jestli zrovna od třetí, ale přibližně od té doby, co se tam objevila Bernadette a pak Amy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

S Amy souhlasím, ale Bernadette mi vůbec nevadila, hlavně proto, že je lepší postava než Penny

Reagovat
pejsek5

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Stala se z toho sračka hned v prvním díle první série

Reagovat
TopinB

Nehysterči zas

Reagovat
Whitemedia

jojo přesně takhle vypadá hysterie

Reagovat
smazaný uživatel

To už tak před 5 lety.

Reagovat
fantomas

Jn lol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasne, asi nekdy kdyz prisla Amy.. ale ted uz se to fakt nehodi ani zapinat..

Reagovat
SunFells

I dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

na to někdo ještě kouká?

Reagovat
Counter

Poslední díl měl v US nejnižší rating z aktuální série, a přitom to bylo pořád 3,1

Reagovat
Counter

(jen pro kontext, kupa ostatních seriálů se nepřehoupne ani přes 1,5)

Reagovat
smazaný uživatel

takže to ještě sleduje víc lidí, než v nejlepších sérií

Reagovat
Pospovič

já jo

Reagovat
Maresma

už dávno jak začli být všichni hrozně zaláskovaní, tak to šlo do prdele

Reagovat
Azazelo RD

Něco jako MŃága a Žďorp. Od doby, co je Fiala šťastnej a veselej, tak to stojí za prd.

Reagovat
Le Gunner

Už to není ono, ale rád tomu obětuju 20 minut týdně. A mnohdy se i příjemně pobavím.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

+ som sa asi zalubil do Claire ❤

Reagovat
kvasha16

oprava, zalubil som sa do Conteho

Reagovat
Kaze

Reagovat
misinho7

praveze stale je to dobre a este sa to zlepsuje , len si prsote clovek musel zvyknut ze sa to priebehom zmenilo trosku ako nahle tam prisli partnerky a tak

Reagovat
fenixLFC

pritom tie dve ma fakt nebavia...

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou mi přijde, že ikdyž běží 10. série, tak ten seriál má pořád co nabídnout a ta kvalita nijak neupadá. Mě teda baví všechny postavy, ale minimálně kvůli Sheldonovi a jeho vývoji, skvělý Bernadette nebo ultrazoufalci Stuartovi se to vyplatí sledovat.

Reagovat
blade115

Mi už to přijde jako taková móda, vždycky v určitý fázi seriálu přijít a říkat, že "už je to sracka, první série byly lepší, už to není ono"...

Reagovat
TopinB

Tak většinou to tak fakt je... Castle šel do sraček, TBBT, HIMYM do neskutečných sraček, ale třeba Friends si ten standard drželi hodně dobře, Scrubs taky (devátá série neexistuje).

Prostě čím delší seriál, tím větší šance, že scénáristi a producenti se stanou neskutečně líní a nebude se jim chtět vymýšlet nic nového a prostě budou opakovat furt to samé, třeba v tom himymu Ted s Robin mi neskutečné lezou na nervy jak se furt dávají dohromady a pak zase nedávají, nebo jak Lilly furt hysterčí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

A proto čest výjimkám jako Parks & Rec

Reagovat
blade115

U mě to právě většinou tak neni, ale možná mám jen štěstí na výběr seriálu. A nebo malé nároky... Nicméně kromě GoT snad neznám seriál, o kterém by se tohle neříkalo. TBBT mě zrovna ale pobaví i teď, s HIMYM naopak souhlasím, to jsem ani nedokoukal.

Reagovat
Counter

I o GoT se to říká

Reagovat
blade115

To říká minimum lidí. Nebo to nějak neregistruju. A většinou je to spíš tak, že je sere, jak se seriál odklání od knihy, ale přitom si i tak drží v porovnání s konkurencí hrozně vysokou úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Agents of Shield podle me porad drzi stejnou a vysokou uroven kvality.

Reagovat
TopinB

Vím, že třeba AoS se naopak hodně zlepšilo po první sérii

Reagovat
TopinB

Jako určitě pravda no, ale většinou co mám nasledované já tak je to právě kvůli tomu, že se scény, vtípky a zápletky opakují, nebo prostě nedávají smysl. Nebo třeba Suits, ti to zachránili poslední sérií, že i když ten základ byl stejný, výsledek se už lišil (nechcu spoilerovat )

Vem si třeba krátké seriály jak Band of Brothers, Firefly, Blackadder, Black Books, Narcos, Daredevil , Jessica Jones, tam jde vidět, že nebyl čas aby se díly začaly opakovat.

Ale třeba právě v TBBT, ta šablona Howard/Leonard/Sheldon naserou tu svoji a pak to zase spraví, to je furt jedno a to samé. A ty neustálé debilní vtípky jak třeba Sheldonove bazina nebo botswana nebo co to říká, když to slyším tak se mi otevírá kudla v kapse

Reagovat
blade115

Já zas tolik následováno nemám, takže většinu, co jsi vyjmenoval, jsem neviděl... Ale s tou základní myšlenkou souhlasím - čím delší seriál, tím větší šance na pokles kvality. Jen si říkám, jestli vůbec existují ty, na které se po pár sériích nezačne prskat...

Reagovat
TopinB

Je to pravda no

Ale z těch co jsem vyjmenoval si vyber kterýkoliv a je to vcelku záruka kvality

Reagovat
blade115

Já aktuálně dojíždím Narcos, pak asi zkusím Breaking Bad. Mám hrozný problém s nedokončenými seriály, nenávidím to čekání na další série...

Reagovat
TopinB

Plně chápu, v tom případě Blackadder, Black Books, Firefly, Band of Brothers

Reagovat
blade115

Band of Brothers samozřejmě znám, pecka.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Trand

Reagovat
kvasha16

"botswana"

Reagovat
Hokaido

A třeba na Shameless někdo kouká? Takovej průměr, ale mám to strašně rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
patas92

Když už tu je tento topic. Co říkáte na Westworld a na 3. řadu Black Mirror?

Z Westworldu jsem docela zklamaný, Black Mirror je zase good, i když některé díly jsou dost předvídatelné.

Reagovat
Counter

Westworld je ukázkové pozlátko - je vidět, že do toho narvali strašně moc peněz, herecké výkony taky kvalitní... akorát dějově jsme furt na nule

Reagovat
patas92

Jj, strašné, jak to furt jen přešlapuje na místě. Asi na to přestanu koukat a budu doufat, že to pak nějaký nadšenec sestříhá do 2 hodinového filmu

Reagovat
Hokaido

Na Westworld koukám asi jen kvůli tý pověsti, očekávání a reklamě... Jinak velký zklamání, nic se tam neděje, postavy jsou úplně nezajímavý a bez nápadu...

Reagovat
patas92

Kdyby aspoň víc vysvětlili fungování těch výtvorů. Nebo (SPOILER asi) jak mají sakra ošetřené, aby nějaký výtvor nebo host nezabili jiného člověka, když tam každý střílí po každém. Víceméně každou epizodu přemýšlím jen nad tím

Reagovat
Hokaido

Já jsem si myslel, že v těch pistolích mají falešný náboje a ten výtvor vlastně sám nějak zaregistruje, že ho někdo trefil a otevře se mu třeba rána... Pak z nich ale začali tahat nějaký náboje a byl jsem s touhle teoríí v prdeli.

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

westworld som ledva ledva dal 2 časti. Zaspával som pri tom. Black mirror 3 som ešte nevidel.

Reagovat
vladis271

a čo The Young Pope?

Škoda bol by som vďačný za House of Cards z prostredia Vatikánu ale dostal som akúsi nepravdepodobnú satiru. Ale šancu tomu ešte dám.

Reagovat
patas92

Zkoušel jsem první díl, vypadá to kvalitně, ale ten papežský námět mě moc nezaujal.

Reagovat
smazaný uživatel

BM se povedlo. Některý twisty ale předvídatelný no. Hlavně ten v díle s vojákama, na ten jsem přišel asi po 20 minutách (celkově asi nejslabší díl). Nejvíc se mi líbil jednak asi poslední díl, ta detektivka, i když tam jsem na ty twisty taky přišel celkem brzo + San Junipero, to byl nejlepší díl nejen z celý série, ale celýho seriálu.

Reagovat
patas92

Jj, ty dva se mi taky líbily nejvíc, San Jupitero tím, že byl úplně jiný než ostatní, a protože oba (SPOILER) skončily relativně dobře

Reagovat
Tommy the Gunner

HYMIM > Big Bang Theory

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

How you met I mother?

Reagovat
smazaný uživatel

*your

Reagovat
Uwe háže buly

Od začátku to byl max takovej lepší nadprůměr a to jen v rámci žánru.. ten hype kolem toho byl neskutečnej, po pár řadách to zapadlo někam do průměru/podprůměru.

Reagovat
vodka

když už jsme u toho, Horace and Pete někdo sleduje?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to vidim na krasnych 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Coutinho10

TEAM: #DCFC starting XI vs @OfficialWolves: Carson, Christie, Keogh (C), Pearce, Lowe; Johnson, Butterfield, Hughes; Ince, Russell, Bent

Reagovat
Coutinho10

TEAM: #DCFC substitutes vs @OfficialWolves: Mitchell, Bryson, Shackell, Anya, Vydra, Weimann, Hanson

Matej bohuzel na lavce

Reagovat
Coutinho10

Bent porad zabijak

Reagovat
smazaný uživatel

Bent aký volej

Reagovat
Coutinho10

neskutecnej borec....fakt to je porad zabijak

Reagovat
smazaný uživatel

To zas pŕ!

Reagovat
Coutinho10

ale ma to porad v noze

Reagovat
smazaný uživatel

To áno.

btw. Si ho pamätám, keď hrával ešte za Charlton v PL a prvú sezónu skončil ako tretí najlepší strelec PL a to mal tuším iba 21 rokov. Ocitol sa v spoločnosti Nistelroya, Henryho, Keana, Lamparda...veľký talent. Tottanham ho zničil

Reagovat
Coutinho10

jj hrozne to leti....a ikdyz sem Derby moc nemusel, tak mi zacinaj bejt celkem sympaticky...a docela bych jim tu PL pral...tenhle zapas by je mohl nakopnout uz i minule vyhrali a mohli by jit jeste vejs...jenom pro Vydru to neni moc idealni

Reagovat
smazaný uživatel

Veď mužstvo na PL zrejme aj majú. Škoda tých trénerských rošád, to im podlomilo šance na postup hneď v úvode sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Derby

Reagovat
Coutinho10

zatim hrajou luxusne a uz jim klidne mohli dat i bura

Reagovat
vladis271

V januári privedieme ešte jedno krídlo vraj.

Reagovat
Taiger

tak ok

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Keita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

O Allardycovi

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
frank

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas o 13:30 neskutočne chýba

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mastný Chobot

choď pomôcť mame upratovať alebo čo

Reagovat
smazaný uživatel

Rád by som, veľmi, ale bohužiaľ

Reagovat
Coutinho10

ani ne...Championship nabidl taky dobrej match

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ,,musím" pozerať v PC. PL sledujem z pohodlia gauča v obývačke

Reagovat
Coutinho10

ja to mam naopak Championship dava ArenaSport 1 a 2 naky zapasy a tenhle je na 1 v HD, takze parada

Reagovat
Taiger

Čilič - Isner

Reagovat
smazaný uživatel

a to příští týden nebude ani zápas od 16 ...

Reagovat
smazaný uživatel

repre pauza=nočná mora fanúšika PL

Reagovat
B3n

Reagovat
raduinho

*fanouška jakéhokoli klubu

Reagovat
Zaschrona

nastesti posledni do brezna

Reagovat
Tywin Lannister

ne že by mi to nějak vadilo ale proč vlastně v tottenhamu nehraje od začátku sezony v základu Dembele, dyt je to jejich nejlepší CM

on je zraněnej nebo mu prostě poche nevěří

Reagovat
Mastný Chobot

Bol zranený, už je ok, mám dojem

Reagovat
vodka

ted se zranil nejspis zase. a na zacatku mel ten distanc.

Reagovat
Tywin Lannister

ok diky.. snad nebude ani v derby..podle mne dost nedocenenej hráč, rád bych ho tottenhamu šlohnul. . upřímně si skoro nedokážu představit hráče kterej by se nám hodil více do systému až skončí santi, pokud teda nepočítám verrattiho a pár dalších neprodejných hráčů

Reagovat
Hachim Mastour

Verratti nie je až tak nepredajný.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvé 4 kola mal dištanc, potom si okamžite v následujúcom zápase proti Sunderlandu natiahol stehenný sval. Po zranení je v mizernej forme. A to som k nemu ešte zhovievavý.

Reagovat
Tywin Lannister

ok no snad si tu "formu" ještě chvíli udrží

Reagovat
smazaný uživatel

No je to dosť pravdepodobné, jeho zajtrajší štart je veľmi neistý. Asi ani nenastúpi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, koľko šancí už dnes Derby zahodilo. Super zápas.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

twl Collins....ja nevim 4-5 poslednich kol byl na lavicce, tak sem ho ted pred timhle kolem prodal a on je dnes v zakladu

Reagovat
vladis271

Príde aj Vám Pepek ako taká chladná papuľa?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

je to iluminát

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Reagovat
Atlético de Madrid

Na me pusobi tim dojmem, ze behem rozhovoru s novinarema nechce resit moc jinyho nez fotbal. Takovej analytickej mozek proste. Vzdycky mluvi o formacich, o zpusobu jak hraje souper, o taktickych tazich v zapasech atd. Proste neresi veci okolo a jde primo k veci bez zbytecnych emoci. Trosku mi to pripomina Messiho.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Messi, I am Your Father. - NOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
Lexi Belle

Průzkum pro Pražáky - Nevíte o podniku, kde je zítra otevřeno už na NLD? Sporťáka si prej uzmula komplet O2 a v Globusu máme negativní bilanci.

Reagovat
Liveral

James Joyce

Reagovat
tweek

expats bbq bar

Reagovat
nani92

Sunderland, CP

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley doma celkom valec.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepodcenil to trochu Pepko s tou zostavou?

Reagovat
Taiger

Konečně dám Aggymu pásku ve fantě a on se v podstatě nedostane ani k míči.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes bozsky.

Reagovat
smazaný uživatel

Adama aké skúša fintičky hehe :-)

Reagovat
Taiger

hehe :)

Reagovat
Zaschrona

Anichebe

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes

Reagovat
smazaný uživatel

Auba si docela odpocinul pres tyden..

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes skusene, nech si spoluhraci oddychnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes hrdina. Ja by som už odpadol.

Reagovat
diastan

Goooool, jen otazka času, Valdes zkušeně drží

Reagovat
smazaný uživatel

Snoop na Etihad

Reagovat
Nikikrew

City mohli kludne prvy polcas hrat bez brankara, neskutocne trapny vykon od Boro smerom hore. Ten ich kapitan, to je slusne drevo teda. Dozadu ako tak vie, dopredu nevie dat normalnu prihravku nechapem. Chambers to ma dnes velmi narocne ale celkom hra dobre ako aj jeho kolega. Valdez velmi dobry, moc tomu neverim ze by Boro mohl cosi uhrat dnes na Etihad.

Reagovat
Hokaido

City zatím nic moc, tohle připomíná spíš házenou než ten tým plnej nasazení a entuziasmu ze začátku sezony. Akorát Boro je prostě úplně tragický. Ani nijak dobře nebráněj, do útoku úplný nic. Snad ve druhým poločase ještě alespoň 3 goly dostanou.

Reagovat
ADM

Vsak nemozu mat ani sily potom polcase proti nam

Reagovat
smazaný uživatel

Och Forshaw...A Negredo pekný pokus.

Reagovat
smazaný uživatel

Adama

Reagovat
Taiger

Poďmě Cherries!

Reagovat
smazaný uživatel

Wickham

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere..

Reagovat
Taiger

Celou dobu diktuje hru Bou, ale jakmile udělá jednu chybu, schytává citróny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nj, to by mel promenovat

Reagovat
Taiger

Proměnit to měli Stanislas s Afobem.

Reagovat
smazaný uživatel

Middlesbrough by tam niečo mohlo spadnúť

Reagovat
smazaný uživatel

Payet center a Antonio gól hlavou...koľkýkrát už v tejto sezóne?

Reagovat
Miguel19

Team to face Everton: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard. #CHEEVE

Reagovat
Miguel19

Today's subs: Begovic, Aina, Ivanovic, Terry, Chalobah, Oscar, Batshuayi. #CHEEVE

Reagovat
blade115

Willian zraněný? Jsem nějak nepostřehl.

Reagovat
Miguel19

Zatím bez infa, ale docela mi to sere..

Reagovat
Pospovič

Willian?

Reagovat
smazaný uživatel

Willian prečo chýba?

Reagovat
smazaný uživatel

Víťazná

Reagovat
blade115

No tohle rozhodně nemůže trvat věčně, dnes bych si vsadil spíš má remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôže, ale táto zatiaľ víťazná je, no.

Reagovat
spider_8

Ještě jeden zápas, ať potom můžeme vinit repre pauzu.

Reagovat
blade115

... ale naštěstí nesázím.

Reagovat
Taiger

To jsou haluzáci, fakt že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan

Reagovat
smazaný uživatel

Adrian

Reagovat
Nihilister

Sun dr Land

Reagovat
vodka

BOJAAAAAAAAAAAN Adrian

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

duo Collins Adrian opět v akci

Reagovat
smazaný uživatel

Palace

Reagovat
vodka

Sobhi bude časem super

Reagovat
Taiger

Pickford chytí všechno.

Reagovat
Miguel19

Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pospovič

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
vladis271

YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Reagovat
diastan

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Borooo

Reagovat
Wat

Looooool, to jsou závěry

Reagovat
vodka

hoho, parada nakonec ještě stoke gola a idealni vysledky...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Wat

Měli pak ještě nějaký šance na otočení zápasu?

Reagovat
Counter

Jestli myslíš Stoke, tak ne.

Reagovat
vodka

ten Adamův přímák

Reagovat
Counter

Jako jo, byla to střela na bránu a Adrián byl dneska vážně šílený, ale i on to nakonec chytnul

Reagovat
Wat

Jop, myslel jsem. Díky.

Reagovat
liquicitizen

Goooooooooooooool

Reagovat
Hachim Mastour

gooool

Reagovat
Coutinho10

wow ted sem zapl Froda a Boro gol na 1:1

Reagovat
Teoretik

Clichy

Reagovat
Nihilister

Borooooo

Reagovat
Mimalu

ty prázdné tribuny

Reagovat
I am Mancunian

kedysi ma strata city tesila, ale tuto sezonu fakt nie

Reagovat
vladis271

Reagovat
spider_8

Však Boro na ně získalo důležitý bod

Reagovat
nani92

Reagovat
Pospovič

se nedivím, Boro na vás bodík stáhlo

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Miguel19

Reagovat
nani92

humor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
frank

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Euphael

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

bojis se, ze vas Boro predbehne v tabulce ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Tak NLD bude mít ještě větší náboj.

Reagovat
mikelinos

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland konečne. Super výsledky dnes. Teraz ešte výhra Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Boro potěšilo, že proti favoritům drží metr nastavený proti nám

Reagovat
smazaný uživatel

Everton na troch stopérov, teda 5 obrancov? To vyzerá na slušný betón

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč by to mělo vypadat na slušný beton.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhľadom na aktuálnu formu oboch mužstiev, postavenie v tabuľke, to že sa hrá na SB a aj to, že Koeman to takto vedel zavrieť už aj v Sotone?

Reagovat
smazaný uživatel

No takhle už je to lepší, ale na začátku to vypadalo, že to vyvozuješ z toho, že budou hrát na 3 stopery.

Reagovat
mikelinos

Podle mě si stoupne Funes místo vykartovaného Gueye

Reagovat
Taiger

Dobrý úsudek.

Reagovat
Hokaido

Everton bude hrát asi na 3 stopery, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Obávam sa, že si budeme vyžierať vlastnú medicínku

Reagovat
Hokaido

Koeman to bohužel umí, no... Už v Sotonu se na to občas nedalo koukat.

Reagovat
Hokaido

A kurz na -2,5 je 2,28, to se musí trestat.

Reagovat
Zaschrona

Pokud to prinese aspon bod, tak to neni spatna taktika. Na protiutoky tam material mame.

Reagovat
Miguel19

21 - Chelsea are unbeaten in their last 21 home PL games against Everton since a 0-1 loss in November 1994 (W11 D10). Streak.

Dneska třeba neporušit sérii.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes treba hlavne vyhrať a dostať sa na čelo PL

Reagovat
smazaný uživatel

Everton have trailed for just one minute of their last three trips to Stamford Bridge…but have lost two and won none.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
curci

niekto stream?

Reagovat
Zaschrona

Seamus

Reagovat
Hokaido

Děláš si prdel? Jasná rudá.

Reagovat
Zaschrona

*zluta

Musis na nej jeho vlastni medicinku, jinak to s nim nejde.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Hokaido

Jako občas máš divný názory, ale tenhle je vyloženě stupidní.

Reagovat
Zaschrona

Rozhodne neni chytrej, ale melo by to fungovat, ted se bude bat.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
blade115

Letos Costa vyloženě každou chvíli fauluje no.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Ritchie

Reagovat
off-olda

Reagovat
Miguel19

Dělá si píču? To nebyl faul?

Reagovat
Hokaido

Jak tohle kurva může nepísknout, kokot?

Reagovat
10

neuvěřitelný

Reagovat
off-olda

No do píči Coleman se snad úplně zesral ne? Zmrd.

Reagovat
čutalista

stream někdo? díky

Reagovat
off-olda

Jak je rozhodčí plešatej, tak je to kripl. To je regulérně rovnice, která patří do učebnic.

Reagovat
blade115

Stojí pár metrů od toho, čumí na to, nic mu nepřekáží ve výhledu, ale stejně to nepískne... Neuvěřitelný.

Reagovat
Mastný Chobot

lol, ešte chce aj faul, to je čurák

Reagovat
Miguel19

To jsou prasata.

Reagovat
Mastný Chobot

ale Everton sa nehanbí faulovať

Reagovat
Zaschrona

Jestli nas maji porazit, at je to aspon boli.

Reagovat
Whitemedia

Běžte s tímhle do prdele..

Reagovat
Mimalu

Pedro kvalitka

Reagovat
Fairplay

Máte někdo prosím nějaký nesekající se stream Chelsea - Everton?

Reagovat
off-olda

Nekecej, tak karty nezapomněl.

Reagovat
off-olda

Pičo Pedro

Reagovat
blade115

Prasata, co to do nich vjelo dneska? ...

Reagovat
smazaný uživatel

si říkám že je nějaký divný, že to kope zrovna Pedro

Reagovat
Mastný Chobot

ja som zas nevidel, kto to kope, ale keď som videl, ako letí lopta, tak to do seba všetko zapadlo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku celkem zlepšil ten první dotek ne ? docela to tam rozdava

Reagovat
Whitemedia

náhoda

Reagovat
Mimalu

Edeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!!

Zlatý míč jak nic

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Hazard trošku forma

Reagovat
Whitemedia

HAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
Mastný Chobot

Hazardovi jebe, krááása

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Krááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááál

Reagovat
smazaný uživatel

EDENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK

Reagovat
Pospovič

gooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Mimalu

Alonsooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Miguel19

A L O N S O !!!

Reagovat
smazaný uživatel

HAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
Whitemedia

ALOOOONSOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Mastný Chobot

Looool

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Dopíííííííííííííííííííííííííččččččččččččččiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Pospovič

wohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Miguel19

Ty vole Hazard co tam s nimi na středu provedl

Reagovat
Error

Tak jo no

Reagovat
blade115

Tak se mi to líbí, takhle kdyby tak hrál celou dobu, co je u nás !

Reagovat
blade115

Aha, patřilo to Hazardovi, mám zpožděnej stream...

ALONSOOOOOOO ...

Reagovat
smazaný uživatel

Prasata dostávaj

Reagovat
smazaný uživatel

KURVA JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Mastný Chobot

ale akože, Stekelenburg mohol pri obidvoch góloch urobiť viac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

První absolutně neměl šanci vidět a druhej je prostě smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

První neměl šanci? Však to měl právě chytat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomalejší reakci měl, ale tohle byla spíš vina obrany. Ale je to jen můj osobní názor, můžu se mýlit :D

Reagovat
Zaschrona

Oboji mel mit, ale celkove mizerna obrana.

Reagovat
spider_8

První gól byl jeho vina, u druhého mohl urobit viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to neni hráč do základu, ale dvojka že ano

Reagovat
Zaschrona

*trojka

Reagovat
smazaný uživatel

a jo

Reagovat
kvasha16

tomu hovorim snovy uvod zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

ten už byl předminulé kolo

Reagovat
Whitemedia

Stekelenburg kvalitní náhrada za Howarda

Reagovat
smazaný uživatel

vááálec

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna za prasárnu na Costu a druhá za prasárnu na Moses.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcos Alonso

Reagovat
Nikikrew

Stekelenburg

Reagovat
smazaný uživatel

Keep the blue flag flying high je krásny chant.

Reagovat
nani92

škoda, že si ho už nemôžeš spievať

Reagovat
Mastný Chobot

zaslúžene

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz sa snažíš robiť vtipky :-). Keep it up, máš ich celkom vydarené.

Reagovat
Mastný Chobot

to je len taká yungovinka dňa, nemaj mi to za zlé, nemám proti tebe nič, mám ťa rád, si v pohode užívateľ

Reagovat
smazaný uživatel

Ako toto konkrétne ma nepobavilo, ale tak úprimne vravím, že tu máš asi najlepšie vtipky. Teda aspoň mňa pobavia najviac. Takže keep going.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ale môžem.

Reagovat
nani92

že ti nie je stydno

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho mi zatemnil fanúšikovské srdce. To už je ale našťastie minulosť.

Reagovat
nani92

gloryhunter

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
blade115

Každopádně jak jsem Alonsa přirovnával k Babovi, tak mi nádherně zavírá hubu, hraje fakt úžasně.

Reagovat
Miguel19

Nápodobně

Reagovat
Mimalu

Reagovat
spider_8

Ale myslím, že Baba by v téhle roli taky vyrostl. Viděl jsem ho teď naživo za Schalke a jako falešné křídlo hrál výborně.

Reagovat
blade115

Asi by hrál líp, pochybuju ale že až tak jako Alonso. Baba dost lítal v poziční hře, tu má naopak Alonso výbornou. Přitom ta je u wingbacka dost důležitá.

Reagovat
Miguel19

Luiz

Reagovat
off-olda

Fakt je to ten stejný Luiz? Toho hráče absolutně nepoznávám.

Reagovat
Zaschrona

To je hruza. Stridej. Na 5 vzadu fakt nefunguje.

Reagovat
Miguel19

Na pičusek Jagielka

Každopádně Costa měl nahrávat sakra

Reagovat
Miguel19

Kde se tam vlastně vzal?

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel som si zapnut Toffees, ale teraz ma uz stratila chut. Traged Steke - klasik.

Reagovat
Whitemedia

zlatý Howard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Whitemedia

Však já to tam připsal jen kvůli tobě

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
off-olda

Ale Costičko...

Reagovat
off-olda

Jagielka

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Stekelenburg by si mohol zobrať lapačku cez polčas.

Reagovat
Miguel19

Moses si vzal sálovky dnes.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Miguel19

Kurva to by byl fík

Reagovat
Fairplay

Jaká akce

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Ritchie

oooo škoda

Reagovat
Zaschrona

Koho tam jako Oviedo branil?

Reagovat
off-olda

Slušný rozklad.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo, těšit se na naše zápasy, to mi chybělo nejvíc

Reagovat
blade115

Ale jakože ani předloni v mistrovské sezóně jsem se tak netěšil... Naposled před sedmi lety.

Reagovat
smazaný uživatel

to zase asi ne, ale za poslední 4 sezóny asi jenom první půlka mistrovské sezóny, ale Carlův double byl pochopitelně jedinečný

Reagovat
Kovi81

presne, to je skvely fotbal

Reagovat
Miguel19

Standing ovations pro Ovieda.

Reagovat
I am Mancunian

everton takym tragedom dame gol mozno aj my

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Tak oni vyloženě netragédí, jen my hrajeme fakt dobře

Reagovat
icka

Reagovat
nani92

polievočka sa už hreje..

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Steven666

hráči Everton nevedia kde im hlava stojí

Reagovat
Steven666

hráči Everton nevedia kde im hlava stojí

Reagovat
Svatej

Bože, hrajem skvěle

Reagovat
Miguel19

Ten systém je tak super, že i Pedro tam občas vypadá jak fotbalista.

Reagovat
Whitemedia

ale fakt jen občas..

Reagovat
off-olda

A zrovna dnes fakt překvapuje. Příjemně.

Reagovat
Miguel19

Dneska hraje hodně dobře.

Reagovat
blade115

Fakt jen občas tu spíš neschytává absolutně neoprávněný hejt.

Reagovat
Mimalu

Costaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Miguel19

C O S T A !!!

Servuuuuuus Csaplár

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Costááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
Whitemedia

COSTAAAA

Reagovat
Ritchie

na to se tak nádherně dívá

Reagovat
smazaný uživatel

Costaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Miguel19

To mohl pískat jako offside ne?

Reagovat
smazaný uživatel

měl

Reagovat
Nikikrew

Hmmm tak Chelsea bude tazsi oriesok ako som si predstavoval

Reagovat
Miguel19

Nicméně díky za tu porážku

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Hachim Mastour

Stálo to za to.

Reagovat
Nikikrew

rado sa stalo ...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Costa zas 1+1 ... král

Reagovat
off-olda

Noooo, otázka jestli je uznán správně... Luiz v offsidu překážel...

Reagovat
spider_8

Zřejmě nesprávně. Ale stejně je to jedno...

Reagovat
spider_8

Conte zničil ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Matič další asist

Reagovat
smazaný uživatel

zkušeně to nenechali na 2:0 poločas

Reagovat
smazaný uživatel

a udržel konto!!!!!

Reagovat
Zaschrona

Ty vole, to je naprosto odporny, na stridani uplne vsichni...

Reagovat
Miguel19

Žvýkačka Pedro v euforii jak sviň.

Reagovat
Whitemedia

tvle jak je takhle koupe Pedro, tak je fakt něco špatně

Reagovat
off-olda

Reagovat
Mimalu

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

pedro vypadá jako hazard když hraje everton

Reagovat
Miguel19

No to je jízda

Reagovat
off-olda

Pedrovi dali něco do pití. Ten neprojde testem na doping.

Reagovat
Whitemedia

Pedro dopíííí**

Reagovat
smazaný uživatel

ty pičo ten everton je vtipnej pedro

Reagovat
Ritchie

ten pedro hraje neskutečně

Reagovat
Zaschrona

Jagielka zas jak namalovanej. Absolutne nechapu, proc ho tam dneska postavil, posledni tydny je uplne mimo.

Reagovat
Nikikrew

Chelsea vlastne uz hra iba ligu a FA cup ( az v Januari). Maju vyhodu, ze ti hraci su oddychnuti, menej nachylny na zranenia a toto im moze naozaj pomoct. Conteho system sa zatial ukazuje ako vyborny. Everton chodte domov fakt

Reagovat
blade115

Tak ta absence LM je výhoda i nevýhoda, zas máme díky tomu užší kádr a hraje v podstatě jen jedna sestava dokola. Jestli se někdo zraní, někdo vykartuje, atp, tak může být průser.

Reagovat
Error

Byl Everton za půlkou?

Reagovat
Hokaido

Celej poločas...

Reagovat
Svatej

hezky

Reagovat
nani92

keby som bol nezávislý gloryhunter, tak asi začnem fandiť Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Ešteže nie si. Nevadí.

Reagovat
vladis271

tak už aby si si vyberal tím ktorému budeš fandiť v boji o titul. Nič ti nebráni priať Chelsea.

Reagovat
nani92

zajtra stiahneme City o 2 body

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Miguel19

Ten systém a výkon je zápas od zápasu dokonalejší a dokonalejší. Dneska totální paráda.

Nevim s čím jako Everton přijel, Koeman si asi myslel, že když nasadí stejné rozestavení, tak se to nějak vynuluje a ukope remízu. Ti hráči vůbec neví. Jediná taktika je bum na Lukakua a to je vše.

Od nás všichni naprostý top. Nevim kdo vyměnil Hazarda, že si dovolil vystřelit z té pozice u prvního gólu. V minulých sezonách by hledal někoho přes celé hřiště. Snad takhle bude pokračovat. Byl u všech branek

Reagovat
Hokaido

Hazard je posledních asi 5 zápasů ještě o level jinde, než když vyhrál POTY.

Reagovat
Miguel19

Uvidíme, jak ho to bude dlouho bavit

Reagovat
blade115

Reagovat
Hokaido

Ty jo, chudák Costa. Coleman ho tak moc vystrašil, že je z toho pohopouhých 1+1 za poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Masko pls.

Reagovat
icka

Reagovat
Zaschrona

Jeste docela milosrdny vysledek, mohlo to byt horsi.

Reagovat
kvasha16

ani nie, jedina tutovka tam bola len od Mosesa

Reagovat
Miguel19

Costa skoro sám na bránu a Pedrito jedovka nad tribunu.

Reagovat
Svatej

TOP TOP TOP výkon, Everton si vůbec nečuchnul. Snaží se nám to alespoň znepříjemnit tvrdou hrou, ale kluci se tím popasovali výborně.

Není fakt absolutně nic, co se dá komukoliv vytknout, jen chci teda zase zvelebit Luize, protože on je prostě skvělej. Oba ty dva ''panic buys'' se nakonec ukazujou jako perfektní tahy, bomba

Costa 1+1, mistrovská forma

Reagovat
Counter

Skoro jako by to u Chelsea bylo manažerem...

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

o co sa snažíš

Reagovat
Counter

Pochválit Conteho samozřejmě

Reagovat
nani92

ale ono sa to dá povedať aj..Skoro jako by to u United nebylo manažermi..

Reagovat
Counter

Na tom rozhodně něco bude a už jsem to tu taky zmiňoval.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

taky futba ltak to uz hej no radost pozerat

Reagovat
Zaschrona

divat se na to neda

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Wat

Chelsea hraje fakt luxusně, to je progres jako prase. Everton vůbec nestíhá, ale myslím, že do toho ještě šlápnou a nedají to zadarmo.

Reagovat
Whitemedia

Tak Webb říká, že Luiz nezavazel

Reagovat
Counter
Reagovat
blade115

Je teda paráda, že po letech zas máme nějakou pořádnou koncepci, charakteristický herní styl a jasně vytyčené cíle. A zrovna se taky sešla forma snad všem hráčům v týmu. Conte tohle zvládl neuvěřitelně, přesně tohle ten klub potřeboval. To, že i z Luize udělal kvalitního spolehlivého stopera, všechno jen podtrhuje. Radost koukat, snad nám to ta reprezentační pauza moc neposere...

Člověk by se musel zápas co zápas opakovat, ale Alonsovi s Mosesem to sedí úplně neuvěřitelně, na jiné pozici by možná nebyli ani z poloviny tak dobří. Práce s Costou Contemu taky vychází úplně neskutečně, letos žádný provokace, žádný zákeřný prasárny, veškerou energii věnuje hře a je to znát. A Hazard skoro vypadá, že naplňuje svůj potenciál...

Snad to dotáhneme až do konce... Při takové formě by z toho byl minimálně titul.

Reagovat
Miguel19

Praporkář omg

Matič se neuvěřitelně zvedl.

Reagovat
Whitemedia

Ten frajer na lavičce vypadal jak Mancienne

Reagovat
Miguel19

Luiz už si s nimi doslova vytírá prdel. Očekávám kiks

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak super vidět zase ty hráče s chutí hrát a vyhrát.

Reagovat
Mimalu

Hazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!!

Kurvaaaaaaa

Reagovat
Whitemedia

HAZAARD

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to je bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Mosesku, nejsi Hazard ale snaha se cení

Reagovat
smazaný uživatel

hm, asi mám pomalý stream

Reagovat
spider_8

Ale celkem výstižné, dost podobné situace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow

Reagovat
Ritchie

Hazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
Hokaido

To je šílený prostě. Ani ve snu mě nenapadlo, jakej progres může Conte s tímhle týmem udělat.

Reagovat
Kovi81

ty vole, on je neskutecny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už je to tu

HAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
Svatej

posral ses ?!!?

Reagovat
off-olda

Dejte nám soupeře.

Reagovat
Gunner14

pls

Reagovat
vladis271

pls

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Ńádhera.

Reagovat
blade115

Hrozně se těším na zápas se City, to bude solidní bitva.

Reagovat
vladis271

kedy hráte?

Reagovat
blade115

Teď bude po repre Boro, pak Spurs a pak hned City.

Reagovat
Svatej

My si hrajeme na našem vápně bago a já nemám ani trochu strach z toho, že bychom zratili. Te tým je tak strašně sebevědomej, to je boží

Reagovat
Fairplay

Já si Williana tak moc oblíbil, ale fakt mě nenapadá, za koho by tam měl být. Tenhle dnešní Pedro je fantastický, Moses zase maká za dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to neviděl zas tak růžově. Dneska mu vychází absolutně všechno. Já ho z Barcelony nemám rád, klasickej malej zákeřnej sráč, ale nedá se mu upřít že se snaží a maká celých 90 minut.

Reagovat
Miguel19

Úplně dokonalej gól. V klidu přihrávky na půlce a z ničeho nic dvě rychlé přihrávky a fík

Reagovat
smazaný uživatel

píči a zase Pedro s patičkou, já ho fakt začnu mít rád

Reagovat
Whitemedia

No ale je nejvyšší čas, aby si Costa šel pro žlutou

Reagovat
Miguel19

To už hraničí s ponižováním.

Reagovat
Whitemedia

Costa co tam zkouší tvle

Reagovat
spider_8

Ty pičo, to je fakt trénink

Reagovat
Fairplay

To je exhibice

Reagovat
Miguel19

Špína Barry klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa škoda, to by bol super gól.

Reagovat
nani92

zo zápasu mam vo fante Jagielku, Hazarda, Costu a Lukakua a samozrejme je kapitán Lukaku

Reagovat
icka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
off-olda

Tohle je naprostá dominance a dokonalost.

Reagovat
smazaný uživatel

jo kluci, kopněte si všichni, trénink je důležitý

Reagovat
Mimalu

Pedrooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Hokaido

To jako fakt jo?

Reagovat
Miguel19

P E D R O !!!!

Costaaaaaa neuvěřitelnýýýýý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě jeden a druhý set může začít

Reagovat
Fairplay

nemám slov

Reagovat
Whitemedia

Pedrooooooo válec

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Bůůůůr

Reagovat
smazaný uživatel

To je kanonáda toto.

Reagovat
Miguel19

Jagielka se tam hlásil o offside nebo o vysokou nohu?

Reagovat
spider_8

O střídání

Reagovat
Hokaido

O důstojnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

wow

Reagovat
spider_8

To je prdel, jak Costa i v takovémhle zápase má jen jeden gól

Reagovat
smazaný uživatel

Na jeden další nahrál, další šikovně pustil na Alonsa a tenhle doslova udělal. Ve 4 z 5 byl nějak zamotaný :)

Reagovat
spider_8

Já vím, ale on to fakt střílí po jednom, neskutečně konzistentní.

Reagovat
off-olda

Hele pánové, kdo jako MOTM? Dal bych to tomu nejméně výraznému. Kurtoá.

Reagovat
Miguel19

Pro mě teda Pedro no..

Reagovat
Whitemedia

Dnes to bude opět Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Fairplay

Škoda, že to ještě Costa nenapálil zpoza vápna do brány, to by byl gol sezony

Reagovat
Whitemedia

Romela to musí dnes fakt bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Hoďte im tam uterák.

Reagovat
Svatej

Bože !!! At ten zápas nikdy neskončí prosím

Reagovat
off-olda

Zaschrona odešel ze stadionu?

Reagovat
blade115

Po dnešku tím spíš nechápu, co bylo tak směšného na tom, že Costa je aktuálně nejlepší útočník v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v celkovém měřítku mi přijde Aguero jako ten talentovanější, ale už bych je pomalu začal dávat na stejnou úroveň, protože Costa ja zatím fakt úžasný

Reagovat
blade115

Talentovanější je, ale aktuálně hrají minimálně stejně dobře. Podle mě Costa ještě o něco líp.

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Otázka je nakolik je to forma (nebo úpadek formy u Kuna?) a kdy je to už ta základní kvalita

Reagovat
Error

Ty krávo, já už u toho nemůžu ležet, sedět ani stát, nevím, kam dát ruce, nohy... Pocity asi jako Conte.

Reagovat
smazaný uživatel

U tohohle zápasu to nejde jinak. Kdybych měl trenky, tak mám ruku v nich.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Pospovič

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

Nicméně Usty si umí vybrat zápas, na který se letět podívat.

Reagovat
off-olda

Nesložíme se mu, aby létal častěji?

Reagovat
C-M@ster

To jo.

Reagovat
Miguel19

Dneska je to tak dokonalý, že bych klidně nestřídal...

Reagovat
Whitemedia

A to já bych tam klidně Chalobaha poslal

Reagovat
Kovi81

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Svatej

Reagovat
vodka

na tom je stejně nejlepší, že když zítra vyhrajeme 1:0, tak je everton pořád před náma...

Reagovat
Fairplay

Luiz už je doslova zesměšňuje

Reagovat
Nikikrew

Everton za 70 minut 0 striel celkovo

Reagovat
Zaschrona

K cemu je dobry tam ted poslat mladyho talentovanyho kluka... co si z tohohle jako Davies odnese?

Reagovat
smazaný uživatel

Poučení?

Reagovat
Zaschrona

A to presne jaky?

Reagovat
smazaný uživatel

Viz blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Aby utíkal hodně rychle pryč

Reagovat
blade115

Poučení, že na SB se už odteď znovu pro body nejezdí.

Reagovat
Nikikrew

zapas je rozhodnuty, moze hrat uvolnene a bez stresu. Ja to celkom chapem teda

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
fenixLFC

zvykne si

Reagovat
nani92

dres niektoré hráča z Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Danko?

Reagovat
nani92

nakoniec to 4-0 bolo ešte milosrdné

Reagovat
Kovi81

omg oscar

Reagovat
Miguel19

Dneska jsem se prostě musel zvednout a zatleskat mu i já

Reagovat
off-olda

"Pedro looks like at Barcelona"

Reagovat
Whitemedia

A joo, on hraje Mirallas

Reagovat
off-olda

Už ten set ale doservírujte!

Reagovat
Whitemedia

Jéžiši.. ona zase bude repre pauza

Reagovat
off-olda

Michy

Reagovat
Miguel19

Michy už je dobrých 5 minut u lajny

Reagovat
smazaný uživatel

Everton to je snad nejtragičtější výkon týmu PL co jsem kdy viděl

Reagovat
spider_8

Konečně čas i pro mladíky

Reagovat
Miguel19

Škoda Chabyho.

Reagovat
Mimalu

odchovanec

Reagovat
smazaný uživatel

a za 3 týdny doma Tottenham, to si teprve vychutnáme

Reagovat
Whitemedia

No doufejme, že se Costa proti Boro nevykartuje..

Reagovat
Miguel19

Edenko MOTM

Reagovat
Whitemedia

Ten Everton ale teď moc šetříme..

Reagovat
Miguel19

Terry

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
eliskafan

Jsme v pedeli, gratulka Chelsea

Reagovat
FCSL
Reagovat
Mastný Chobot

úžasný hráč

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Hokaido

Jeho je fakt strašná škoda. Naprosto výjimečnej hráč. Ta elegantnost, když má míč u nohy...

Reagovat
Swarley

takhle talentovaného hráče nebudeme mít pěkně dlouho

Reagovat
Svatej

Reagovat
mojmira

Reagovat
icemike

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

borec

Reagovat
Svatej

Reagovat
Wat

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Inak som vážne rád, že nám dnes nepomôže Sissoko. Fakt nechápem, prečo ho Pochettino nasadzuje na RW/RM. Veď to vôbec nie je jeho pozícia. Oveľa radšej by som ho videl na CM, kde by mohol využiť svoje prednosti.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Ligter

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Dnes bude nový lídr

Reagovat
Error

Traoré ten Ajax dobře rozesere, vtipné

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Error

Údajně tam má docela protekci už jen kvůli výkonům, které předváděl pod Boszem ve Vitesse a taky kvůli vysoké částce, kterou za něj Ajax dal, přestože nepředvádí své maximum. No a už se ozval El Ghazi a teď Gudelj. Jakože těžko házet vinu na něj, hlavní bod bude někde jinde, ale popravdě by mě to taky štvalo.

Reagovat
Error

A pak se podíváš do diskuze pod Eredivisie a "hlavně, aby Traoré nehrál". Ach jo.

Reagovat
Whitemedia

Koukám , že se ti dva ozvali jako retardi, žádná škoda jich nebude hádat se s trenérem, strkat do něj a nebo mu říkat, že nebude dělat náhradníka.. snad díky tomu dostane Traore ještě víc prostoru

Reagovat
smazaný uživatel

1)Gudelj hlavne nie je útočník, ale DM (v expreske je chyba).

2) Traoré je na hosťovaní, čiže žiadna vysoká čiastka.

3) E Ghazi je krídlo a tak nei je jeho konkurencia.

Reagovat
Hokaido

3) Traoré právě hraje často na křídle, takže to konkurence je.

Reagovat
smazaný uživatel

4) Masopust, pls.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on tam traoré nastupue i na pravém křídle a to je pozice El Ghaziho

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre .

Reagovat
Swarley

ale ser na to, dal jsi tomu hlavně nějakou myšlenku a to se tady teď zase cení

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, skúsil si a teraz vypadni.

Reagovat
Swarley

Rišo hovoril

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

i ty, můj věrný fando? co bys tu beze mě dělal?!

Reagovat
Rssa

Porad lepsi myslenka nez od vas

Reagovat
Swarley

prááááávě

Reagovat
Error

2) 2 mega Eur za hostování je pakatel, no

Reagovat
vodka

tak jednoduché to není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Derby sa komentuje tu či v samostatnom článku?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm. Snad dnes vyhrame a NLD X-ko .

Reagovat
Lexi Belle

Sakraaaa pohněte, to čekání mě dostane do kriminálu. Než bude jedna, tak ownymu skončí ban ty vole...

Reagovat
Whitemedia

Nespěchej, na další zápas pak stejně budeš čekat dva týdny

Reagovat
Lexi Belle

Smrt repre pauzám v listopadu

Reagovat
nevros

ten vikend mi to zrovna vyslo, ze nebudu v praci... uz sem nevidel nas ligovej zapas ani nepamatuju

Reagovat
fenixLFC

*hocikedy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už to začne! Dnes by měl být acestram od Bloodzeed, ne?

Reagovat
Nikikrew

Na 90 percent NLD neuvidim ( jedine ze by sa wifi na letisku nado mnou zlutovala) . Dufam, ze to chapci odmakaju a konecne nad nimi vyhrame. Stred pola bude dnes velmi dolezity, Coq dnes musi ziarit, to iste aj v utoku Alexis. Bude to tazky zapas, ale Spurs nie su v najlepsej forme, navyse maju niektorych hracov zranenych, snad to zvladneme.

Reagovat
Hachim Mastour

Ten pocit, keď letíš do Londýna ale zápas nestihneš.

Reagovat
smazaný uživatel

presne to isté ma napadlo

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nikikrew

skoro no , gate vedla smeroval do Londyna, radsej by som isiel tam no

Reagovat
kvasha16

jak sa chcel pochvalit ze je na letisku

Reagovat
nani92

Svatoš

Reagovat
smazaný uživatel

R.I.P. , ako?

Reagovat
nani92

ešte sa nevie

Reagovat
vladis271

wut

Reagovat
Nikikrew

Och

Reagovat
minoLFC

samovražda?

Reagovat
wild

jop, hovori sa prave o tom.

Reagovat
vrabejka

prej zástava srdce

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Minister

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cech Bellerin-Mustafi-Koscielny-Monreal Xhaka-Coquelin Walcott-Ozil-Iwobi Alexis

Ten střed, dnes budou padat červený

Reagovat
SunFells

Ale kokot

Reagovat
Error

Bude nuda, o ničem derby.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla je zraneny ?

Reagovat
SunFells

jop

Reagovat
Miguel19

Remízová

Reagovat
Mimalu

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Wimmer Dneska nedostaneme gól.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Lloris (C), Walker, Vertonghen, Wimmer, Rose, Dier, Wanyama, Dembele, Eriksen, Son, Kane. #COYS

Super zostava. Kane a ten stred. + Wimmer. Dnes hráme betón.

Reagovat
Orlandiiik

super sestava bez Deleho

Reagovat
smazaný uživatel

Delemu tiež nezaškodí si oddýchnuť za posledné výkony.

Reagovat
Spasitel

Nech sa zadarí 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

za to lavička je strašně slabá...

Reagovat
Kluivert9

To není 7 fanoušků náhodně vybraných z hlediště?

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zostava super az na xhaku, o toho sa fakt bojim

Reagovat
Nikikrew

Ali ani na lavicke? To dnes prisli betonovat?

Reagovat
Hachim Mastour

Betónovať a prasiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jinýho si nezasloužíte.

Reagovat
Hachim Mastour

Však počkať keď budete hrať proti Atleticu.

Reagovat
Mastný Chobot

najskôr tak s Atleticom Cvernovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Lool, Xhaka - Coquelin... To budú jatky, kým ich obidvoch v 17. minúte nevylúči.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si Coq odpustí žlutou do 10 minuty a Xhaka do nikoho neskočí oběma nohama Na druhou stranu Spurs tam taky mají pár adeptů na červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Dele nehrá. ČIže jedine Rose.

Reagovat
smazaný uživatel

Vicktor?

Reagovat
smazaný uživatel

Dier?

Reagovat
Hachim Mastour

Budú fajty.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

"Do you have any weakness?"

"My right foot. I don't have a right foot"

Reagovat
smazaný uživatel

Dele zranený.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že si Xhaka vzal gólovky

Reagovat
nani92

alebo kolíkové

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať přitvrdí, když to bude v rámci únosnosti, aby nešel ven.

Reagovat
blade115

Z toho by mohla mít nádherná remízka.

Reagovat
blade115

*být

Reagovat
cristiano.K.

fanoušci LFC souhlasit

Reagovat
blade115

Jejich tým pak prohrát s Watfordem, prosím.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
blade115

Reagovat
fenixLFC

chill, aj tak prehrame s watfordom

Reagovat
smazaný uživatel

"Dele twisted his knee in the training yesterday. He will be out for a few weeks."

scheise

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se nám ta zranění dlouho vyhýbala, tak se nám to letos pěkně sere..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Ox nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham na 3 obránce, tak to jsem zvědavý, aby nedopadli jako Everton včera.

Reagovat
smazaný uživatel

Práve že by sme sa mali vrátiť k tomu, čo sme hrali celú minulú sezónu. Dier na klasickom mieste DM a pri rozohrávke sa bude zasúvať medzi stopérov. Wanyama na mieste Dembele, ktorý bude hrať vyššie.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/Daily_Hotspur/status/795224354317598720

Uvidíme no. Hlavně, že je zpátky ten Kane. Janssen je dřevo.

Reagovat
J0EL

Inymi slovami ste prisli betonovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Jojo, 3-4-1-2

Reagovat
smazaný uživatel

Ako Everton dopadnú o tri týždne neskôr

Reagovat
smazaný uživatel

Ta kvalita laviček se vůbec nedá srovnat, slípky mají dost úzkej kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

No ako sa to vezme. Zranení sú Lamela, Alderweireld, Alli, Davies a suspendovaný je Sissoko.

Reagovat
smazaný uživatel

To vím, ale i tak, chybí 5 hráčů a jste bez lavičky, zdá se mi to málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto píska neviete?

Reagovat
Mastný Chobot

Clattenburg

Reagovat
Whitemedia

překvápko...

Reagovat
Kluivert9

Clattenburg

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4.35 na červenú vyskúšam.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ernyyyy

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Prvý záber do tunela a už mám zimomriavky.

Reagovat
Cobra

Reagovat
nani92

všetci sme to tak mali prvý krát...

Reagovat
Mastný Chobot

ja som sa tam nepozeral

Reagovat
Mastný Chobot

vlastne nič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Čech tú prilbu stále musí nosiť alebo to už hrá na image?

Reagovat
wild

prevencia

Reagovat
smazaný uživatel

co myslis?

Reagovat
Whitemedia

Pro jistotu..

Reagovat
SunFells

Kvůli pocitu bezpečí.

Reagovat
nani92

kym neda gol hlavičkou, tak dole nepôjde

Reagovat
patas92

Je mu zima na uši

Reagovat
smazaný uživatel

kvlaitný stream?

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
SunFells

Vrchol sezóny

Reagovat
nani92

to sedí

Reagovat
Mastný Chobot

ten s tou trúbkou?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Miguel19

Pojďme Židé.

Reagovat
vrabejka

C´mon SPURS!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Miguel19

Pěkně Fun Ding Dung.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mastný Chobot

Alexisov pressing <3

Reagovat
Cobra

Proč to nestřílá

Reagovat
smazaný uživatel

Son mohol strieľať radšej nie?

Reagovat
bbbauch

Sanchez jak to zkousel

Reagovat
wild

ryzozrut mal strielat

Reagovat
andrew96

Wimmer Obětovat žlutou za vyprovokování.

Reagovat
Tommy the Gunner

Wimmer

Reagovat
Miguel19

Loool, Coquelin takový výkruty Však se ho sotva dotkl..

Reagovat
bbbauch

Tak zase takovej backflip by asi sam od sebe nedal...

Reagovat
smazaný uživatel

Coq

Reagovat
smazaný uživatel

Kokelin slušne tomu nahral, kokotko

Reagovat
Mastný Chobot

Koklén, keď už, kokotko

Reagovat
smazaný uživatel

aj anglický komenátor je potom kokotko, ten mu dokonca hovorí kokelán, ty kokotko

Reagovat
Mastný Chobot

Kokelán je stále bližšie k správnej výslovnosti ako to tvoje, kokotko

Reagovat
smazaný uživatel

To podla tvojej ,,logiky"? Tak potom áno...

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem, čo zas skúšaš, ale správnu výslovnosť som ti napísal vyššie, aby si nabudúce vedel, ako to napísať. Nemáš za čo, viac sa s tebou nechcem baviť.

Reagovat
vrabejka

Zákrok Jiřího Wimmera byl na červenou!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Wimrdanec

Reagovat
Heisenberg

Coq nacvičuje na oslavný break dance po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin dobry breakdance

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin jinak Spurs nehrajou tak tragicky, jak jsem čekal, to přijde... 4:1

Reagovat
Trand

Prohráváme ve středu snad všechny souboje.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

a čo si čakal, keď tam máme Dembeleho s Wanyamom

Reagovat
Trand

No Coq-Xhaka je taky silná dvojka.

Reagovat
Hachim Mastour

Alexisov prvý dotyk je katastrofálny.

Reagovat
Whitemedia

Nuda.. dejte už nějaký gól

Reagovat
Mastný Chobot

naša obrana rozhodne nie je pevná teda

Reagovat
andrew96

Hrajte něco nebo přepnu na Karjalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráme dobre zatiaľ.

Reagovat
Edgewalker

My moc ne.

Reagovat
Hokaido

Ach jo, já tak nemám rád, když proti sobě hrajou tyhle nudný a defenzivní týmy...

To když hraje třeba taková Chelsea, to je jinej koncert.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, s Chelsea to byl koncert

Reagovat
Maresma

Ty vaše výstřiky sou už pěkně otravný teda..

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Hokaido

Jop, věřím tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Po sedmi letech hrajeme měsíc konečně ofenzivní dominantní fotbal, projevime radost, a už se to otravný? Ok, no.

Reagovat
Maresma

pls

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust, no...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

koncerty jsou fajn, ale zrovna blues není mé gusto

Reagovat
Miguel19

Mustafi má nějak rozklepaná kolena.

Reagovat
Amos

Dneska prohrajeme nejakym splachovakem. Hrajeme hrozne, chybi Cazorla.

Reagovat
smazaný uživatel

zatial velka slabota od nas

Reagovat
Trand

Reagovat
Cobra

oooouuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs zatiaľ veľmi rozumne a dobre.

Reagovat
Mastný Chobot

vzadu horíme, vpredu máme v 4/5 prípadov offside... to bude ťažké dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Některé Walcottovy ofsajdy jsou ale vážně vtipné

Reagovat
smazaný uživatel

Střed nefunguje směrem dopředu a iwobi s walcottem zatím tragicti

Reagovat
Trand

Dobře se nám daří získávat míče od Llorise díky pressingu. Ale co z toho, když pak nemáme žádný šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud hore za Iwobiho, či?

Reagovat
Tommy the Gunner

Máme strašně děravej střed

Reagovat
Mastný Chobot

fú, škoda, Coq, to bol gólový volej

Reagovat
Trand

Nezablokoval to Theo?

Reagovat
Mastný Chobot

neviem, zdá sa mi, že to bol obranca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

slo to mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Však to šlo vedle.

Reagovat
andrew96

Alexis je šikovný, ale často unáhlený a poblázněný.

Reagovat
Mastný Chobot

a hrozný špekulant... schopnosťami úžasný, úžasný hráč, ale tie riešenia situácií ma občas hrozne serú

Reagovat
Taiger

To chce Oxe už.

Reagovat
Thoomas

Dneska by se tam hodil místo Iwobiho Ox, nebo klidně i Ramsey. Ten kluk je z formy a navíc poslední zápasy nehraje vůbec přímočaře a brzdí akce, což dneska fakt nepotřebujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Oooou Iwobi

Reagovat
Trand

Iwobi

Reagovat
Mimalu

Iwobi pěkná nahrávka

Reagovat
Tommy the Gunner

Iwobi

Reagovat
Taiger

Však říkám ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Özil Iwobi

Reagovat
Fenri

Iwobi

Reagovat
PP

Boha ten Iwobi je kopyto.. takto to zajebat..

Reagovat
Hokaido

https://streamable.com/wp66

Ten znuděnej komentátor.

Reagovat
hefy

Kde berete tyhle super sestřihy? :) Je na to nějaká spešl stránka?

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
hefy

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

lol, vysleč ho kreténe.

Reagovat
Tommy the Gunner

Takový držení

Reagovat
Taiger

Z obou stran no.

Reagovat
Tommy the Gunner

ok

Reagovat
bbbauch

Jakto ze se ten dres neroztrhnul? kde to jsme, ze i puma dresy neco vydrzi..

Reagovat
Mimalu

Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Wow, Theo je frajer

Reagovat
Tommy the Gunner

Mesut

Reagovat
Tommy the Gunner

Ale Fio výborně

Reagovat
Taiger

kurvaaaaaaaaaaaa

Reagovat
patas92

Kokos Walcott

Reagovat
Trand

Ozil wtf

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo hrozne tezky, mel to na druhou nohu a vysoko

Reagovat
Trand

To je jasný, spíš si myslím, že si to mohl ještě zpracovat. Ale asi si to neuvědomil no.

Reagovat
smazaný uživatel

streaam

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
vrabejka

Preview 11.kola Liverpool FC - Watford

Další ligové vystoupení je před Kloppovou družinou, tentokráte bude hostit na svém stadionu tým Watfordu, kterému se letos úplně nedaří.

Duel, který by měl fanoušky bavit, alespoň ty s Liverbirdem na dresu. Liverpool se letos prezentuje výborným útočným fotbalem s největším množstvím šancí na zápas v lize (14,7). A dá se očekávat, že ani před reprezentační přestávkou z toho nikdo z týmu neupustí.

Zranění: Danny Ings

Zajímavosti:

Watford neprohrál ve 4 zápasech v řadě

Watford ve 3 zápasech nedostal jediný gol.

The Reds na Anfieldu neprohráli jediný zápas

Za posledních 18 měsíců vystřídal Watford až 6 manažerů

Liverpool si tuto sezonu ze všech týmů PL vytvořil v průměru nejvíce šancí na zápas - 14,7

LFC má po 10. kole na svém kontě nejvíce bodů od sezony 2008/2009, kdy jejich nasbíral 26 (8-2-0)

Pravděpodobná sestava:

Karius, Clyne, Matip, Lovren, Milner, Henderson, Wijnaldum, Lallana, Coutinho, Mane, Firmino.

Tip 4-0 - Coutinho, Lallana, Milner, Mané

Zápas začíná v 15.15, živě ho vysílá Digi Sport.

C´mon REDS!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

*Tip 100-0 - 99 Coutinho 1 vlastní

Reagovat
Nihilister

ŠKODAÁÁ

Reagovat
Coutinho10

ou Walcott a moje fanta v H2H mohla zit

Reagovat
SunFells

Bellé vole

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

jak vyhnali Spurs

Reagovat
Counter

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Trand

Wimmeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
SunFells

Ten Wimmer se mi líbí celý zápas

Reagovat
Tommy the Gunner

WIMMMERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Reagovat
Whitemedia

Konečněěěěě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

WIMMMMMMMMMMMMMMMMMER

Reagovat
smazaný uživatel

Wimmer

Reagovat
andrew96

Ofsajd

Reagovat
Miguel19

Lol, to je snad offside ne?

Reagovat
SunFells

Ne

Reagovat
bbbauch

?

Reagovat
C-M@ster

Od něj se objektivního hodnocení situace kolem Arsenalu nedočkáš.

Reagovat
bbbauch

Tady nevim, jestli to od nej nebyla spis provokace.. horsi byl counter obhajujici offside+ruka gol

Reagovat
SunFells

LOL

Reagovat
Counter

Když nebyla úmyslná...

Reagovat
bbbauch

To nebyla

Reagovat
SunFells

Nechceš si jít pustit nějakou srandu s Eddiem Murphym?

Reagovat
SunFells

Alexis s Mustafim nebyli vůbec zapojeni, Wimmera neovlivnili. Vlastně ani nejbližší Kosc, který v offsidu nebyl.

Reagovat
bbbauch

jasne, neovlivnil ho nikdo, vlastne kdyby v tom vapne nebyl nikdo z arsenalu, mozna by to wimmer dal aspon o tycku

Reagovat
SunFells

Wimmera se tam snažil vyzvat jen Kosc, nevyzval ..toho si Wimmer hlídal, aniž by ve výsledku věděl, kde vůbec je, čuměl jen na míř a byl před Koscem ...Kosc v offsidu nebyl. Kreslit ti to nebudu, pravidla si najdi sám.

Reagovat
smazaný uživatel

pusti si BT Sport, hádam ti to vysvetlia...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
SunFells

Dej mi kontakt, hádám to vysvětlím jim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Nebo jim to tam vysvětlí sám jediný k tomu povolaný Ještě jednou mě trubko vyzývej, abych se zabýval zhodnocením Ferdinandů.

Reagovat
smazaný uživatel

Webb? Oh pls., slniečko

Reagovat
SunFells

Ovšemže Webb, mráčku namrzlý.

Reagovat
smazaný uživatel

Už si skončil, či ešte máš nejaký ,,nepriestrelny argument"?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

To je sporné docela, Wimmer do té hlavičky šel kvůli tomu, že tam byli - i když se do toho napřímo nezapojili.

Reagovat
SunFells

Kvůli nejbližšímu Koscielnymu no. A když se na to podíváš, tak neměl vůbec tucha, jak za ním situace vypadá. Pokud nemá oči i vzadu.

Reagovat
andrew96

Teď jsem to viděl znova a dávám ti za pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Viděl jsem už písknout takový.

Reagovat
Mimalu

vypadalo to tak

Reagovat
smazaný uživatel

V čase prihrávky boli v ofsajde traja hráči Arsenalu a každý sa aktívne zapojil do hry. Jasný ofsajd, gól platiť nemal.

Reagovat
Mimalu

Koscielny byl podle mě na úrovni hráčů Spurs, pak už je to jenom o tom, zda-li ti zbylí dva hráči ovlivnili Wimmera, za sebe říkám že to ofsajd být měl, ale jako o jasném bych zas tak silně nemluvil....

Reagovat
Counter

Asi tak, Kosc v ofsajdu nebyl, Mustafi byl dost bokem, jediný sporný je tam Alexis.

Reagovat
Hokaido

Jasnej.

Reagovat
captain18

Reagovat
SunFells

Má Özil asistenci?

Reagovat
Erdovec

stream?

Reagovat
Erdovec

nejde

Reagovat
Trand

Škoda, mně jo.

Reagovat
C-M@ster

Mně taky jede.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Vypni si adblock na té stránce...

Reagovat
Trand

Já ho mám pořád zapnutý.

Reagovat
C-M@ster

Aha, tak nevím, proč mu to nejde...

Já ho mám na té stránce zakázaný už někdy z minula, tak jsem myslel, že je to tím...

Reagovat
SunFells

Bývá tam omezená kapacita.

Reagovat
Erdovec

psalo to, že už se dívá maximální počet lidí, už je to fuk, už jsem našel jiný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Wimmerdává branku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krasna hlava.

Reagovat
vrabejka

Jirka Wimmer pěkně zavěsil

Reagovat
C-M@ster

Ten dostane ještě redku...

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Po jaký době jsme dali gól?

Reagovat
Whitemedia

Wimmer okoukal od Gerrarda

Reagovat
smazaný uživatel

Wimmerdééééj

Reagovat
smazaný uživatel

Offside jako prase

Reagovat
PP

Sice se měl nejspíš pískat offside, ale zkušeně zakončeno..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

KTO TO BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
smazaný uživatel

Wimmer, what a player

Reagovat
Heisenberg

WIMMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRR

Reagovat
bbbauch

Lajnovej

Reagovat
Mastný Chobot

krása, Mesut asistencia

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
VasAFC

WIMMMMERRR

Reagovat
Edgewalker

Hm, mám ten stream nějak pozadu jak se dívám... ale goooooooooooooooooooooooooool!

Reagovat
smazaný uživatel

Offside.

Reagovat
Taiger

Xhaka uklidňuje v tý bitce, to je moc.

Reagovat
Miguel19

Tottenham je strašně slaboučký.

Reagovat
smazaný uživatel

Woodcott, simulant

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jano prosím.

Reagovat
J0EL

Otvor oci pls, alebo sa na to vyser radsej.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

Asperger

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Harakan

Gumo

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to offside?

Reagovat
Mastný Chobot

Janko_Nezvládajko

Reagovat
Taiger

Coq taky jde do všeho jak bláznivej.

Reagovat
mr.Silver

Do pice, snad bude hrat dal, Gabriel by byl sebevrazada...

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle top fotbal je důvod proč fandim Arsenalu už do Bergkampa

Reagovat
fenixLFC

top fotbal v dnesnom zapase hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafimu jak dával uterák do ksichtu

Reagovat
Mastný Chobot

ty si skúrený či čo sa na všetkom smeješ? však mu tečie krv

Reagovat
smazaný uživatel

prišlo mi to len vtipné... nesmejem sa Mustafimu...

Reagovat
smazaný uživatel

Veď mu valila krv z nosa.

Reagovat
Taiger

Ty si idiot fakt.

Reagovat
Mastný Chobot

my sme to identifikovali ako autizmus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
J0EL

Reagovat
C-M@ster

Seš nějakej napruzenej, Adolfe. Jak hraje Giroud?

Reagovat
Taiger

Giroud nehraje, ale my vedem.

Reagovat
C-M@ster

Bude střídat v 70. minutě a dá dva góly?

Reagovat
Taiger

Dneska to spíš vidím na Oxe, Cecile.

Reagovat
Harakan

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

olo jeb sa nato fakt

Reagovat
smazaný uživatel

*na to

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

sa uvedom pls

Reagovat
J0EL

Co ty tu predvadzas

Reagovat
smazaný uživatel

jak nezvládajú... lol

Reagovat
J0EL

jj my nezvladame a ty si tu jediny normalny.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, vidím, koľko blbčekov si prišlo kopnúť...

Reagovat
J0EL

Ty ides niekomu vraviet blbecek?

Reagovat
PP

chm.. přitom většinou býváš normální..

Reagovat
Mastný Chobot

chm

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

vačšinou ked tu nie je

Reagovat
Taiger

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Gunner14

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

a i tak je to dost na hraně

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Však je to kokos.

Reagovat
bbbauch

Porad a porad objevujes novy dno

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Wimmer nebude druhý poločas nervozní... Přece jen žlutá + vlastenec..

Reagovat
smazaný uživatel

cakal som ze skonci na lavicke, ale tuto sezonu je coq asi nas najlepsi hrac

Reagovat
Mastný Chobot

ale parádne sa vyhral, minulý rok bol boží len v defenzíve, konštruktívne dosť často horel alebo kazil, tento rok je sebavedomý aj na lopte

Reagovat
smazaný uživatel

aj to jeho vyuzivanie vyssie je super tah od arsena

Reagovat
Le Gunner

V posledních zápasech, na začátku sezóny to byla dopředu (stále) spíš tragédie..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

Začiatok hrozný, ale potom sme sa do toho dostali. Máme kopu šťastia, že sme na začiatku neinkasovali, Tottenham hral fakt úžasne. Uvidíme, čo druhý polčas, ale tipujem, že ešte aspoň 2 góly padnú.

Reagovat
smazaný uživatel

celkom nuda..ked uz sa priostrilo medzi walcottom a vertonghenom tak sa nakoniec pred rozhodcom priatelsky potapkali? akoze wtf? to tak zmaklo za tie roky v PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi offside, ale na to se nemůžeme vymlouvat. Po dobrém začátku jsme přestali hrát a dobře kombinovat.

Reagovat
Miguel19

Bojovnost tam je slušná, ale fotbalová kvalita tam není skoro žádná.

S přibývajícím časem Tottenham stašně slabej, ani si nepřihraje. Arsenal lepší, ale špatně řeší ty situace u vápna. Gól podle mě z offsidu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil sa vratil s asistenciou vo velkom style ked prihral protihracovi na vlastny gol

Reagovat
smazaný uživatel

gol offside, ale na xhaku mala byt penalta, nie?

Reagovat
Cobra

Tam se drželi vzájemně. UnderArmour>Puma

Reagovat
smazaný uživatel

Drželi se navzájem.

Reagovat
Gunner14

Tahal ho tam o dost víc, ale i Xhaka trošku potahal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Verts to ale robi stale. To sa musi piskat.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď sa držali navzájom OMG: Vertonghen mal dres na kolenách.

Reagovat
J0EL

Xhaka ho mal takmer cely dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepreháňaj. Tak či onak, penalta to nebola. Obaja sa evidentne držali za dresy.

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa zdalo ze verts ho drzal ovela viac, ale mozno som si to nevsimol poriadne

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Gól bohužiaľ nemal platiť, ale asi od 30 minúty Arsenal preradil na vyšší rychlostný stupeň a bol lepší. Do druhého polčasu by som vymenil Wimmera a prehodil to na 4-2-3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Dembele dnes hrá skvele. Aj Walker kým sa evidentne nezranil. Kane bohužiaľ všade pomalší, čo sa dalo čakať.

Reagovat
vicinda07

Arsenal bez pomoci rozhodcov v strede tabulky...proti Sotonu mali prehrat, proti Burnley remiza, teraz zase, 2 az 3 hraci v offside?? nepiska sa samozrejme

Reagovat
Mastný Chobot

a tak to má byť

Reagovat
Gunner14

Reagovat
C-M@ster

Klasickej FArsenal

Reagovat
lofin9

Reagovat
aramaki

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Edgewalker

Nezvládat už v poločase...

Reagovat
Counter

Reagovat
tunkic

Chces kapesnik?

Reagovat
Taiger

"So Ozil got bored of assisting & scoring . Now he is assisting opponent to score ."

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
SunFells

Spurs ty začátky mají hodně dobré.

Reagovat
Hokaido

Asi zasloužený vedení, ale gol na 100 % neregulérní.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? V přestávce na BT Sport Webb vysvětloval, že to ofsajd nebyl

Reagovat
Hokaido

To je pěkný, ale můj názor to nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

Wimmer letos 4 a půl ostrých zápasů (klub + repre) a 2 OG. Škrtelovská forma.

Reagovat
fenixLFC

co by za to dal keby bol aspon na skrtelovej urovni

Reagovat
Rarášek

Iwobi je špatnej ..

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi to preco vtedy nedaval alexisovi ? strasny utlm ma

Reagovat
smazaný uživatel

hodil bych tam Ramseyho za Iwobi... Xhaka s Coquelinem to zvladajou solidne, proti tomu jejich silnemu stredu

Reagovat
Trand

Po tom začátku, kdy si tam Spurs běhali jak chtěli, se dost zvedli.

Reagovat
nani92

Wimmer je tak nesympaticky, že jemu by som prial dnes aj hetrik

Reagovat
smazaný uživatel

nahodou megasympatak

Reagovat
nani92

to je pre mna naopak Giroud..asi sme opačné polarity

Reagovat
smazaný uživatel

tak tie sympatie vystrelili az pred par minutami, ale celkovo mi vzdy prisiel v pohode

Reagovat
nani92

rovnako ako u mna tie antisympatie..ale ja ho dnes vidim 1. krat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Tak videl som tak od 15 min. Docela dobre derby . Skoda tych sanci, Iwobi to musi premienat. 2 polcas neuvidim, snad to dotiahneme do uspesneho konca

Reagovat
Mastný Chobot

Only Sunderland (13) have scored more own goals in the last 4 Premier League seasons than Tottenham (9)

Reagovat
Gunner14

A jejich první vlastnák proti nám od roku 2000.

Reagovat
mr.Silver

Ale ta Theova strela byla vazne bozi, skoda, ze to nepadlo

Reagovat
vodka

jaka je celkova spokojenost s Mustafim? se mi zda strasne laxni a z toho, co sem videl mi zatim neprijde lepsi nez Mertesacker...

Reagovat
Mastný Chobot

podobný hráč ako Kos... väčšinou dobrý, dokáže byť úžasný, ale aj miestami nesústredený s nábehom na to robiť pičoviny... ale je to aj organizátor, čo je super

Reagovat
Hokaido

Fakt? Mně teda přijde o třídu lepší.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
SunFells

Není, Mertesacker je taky bůh.

Mustafi je jak mladý Koscielny, jde do všeho bez rozumu.

Reagovat
mr.Silver

Ale ma lepsi rozehravku a super burcuje tym, zatimco Kos je spise klidas. Ale jinak celkem podobni hraci a ta jejich dvojka se mi libi.

Reagovat
SunFells

Mně taky, působí živě ...ale rvou to srdcem, ne inteligencí.

To hecířství se mi u něj taky líbí no.

Reagovat
smazaný uživatel

ma super momenty, je dost rychly, vyborna rozohravka, ale trochu prilis gung ho, trochu ako kos v zaciatkoch

Reagovat
Mastný Chobot

a teda sumárne je to lepší hráč a stopér ako Per

Reagovat
Trand

Je to trochu zmatkař, ale je to upgrade.

Reagovat
vodka

já teď AFC vidím málokdy, ale zatím sem jím zkrátka nijak unešený nebyl.

Reagovat
Counter

Mi přišlo, že se po přestupu chytnul slušně, na nějaká pořádná hodnocení je ještě čas.

Reagovat
PP

já jsem byl Merteho obhájce ještě do letošního jara, ale Mustafi je momentálně jinde.

Reagovat
Taiger

To fakt chce Oxe za Iwobiho, on není stavěnej na takový důležitý zápasy zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin Wimmer is the second player to score an own goal in a PL North London derby (Chris Armstrong in March 2000).

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny je luxusný obranca.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

(ale k tomu sa tu nepriznávaj, tu to ľudia nevedia oceniť)

Reagovat
Trand

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Hokaido

Jen mě minule hodně překvapilo, že už je mu 31 let.

Myslel jsem, že mu je tak o 3 roky míň.

Reagovat
Hokaido

Dobrá práce.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mastný Chobot

ty hajzel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Edgewalker

Hajzle

Reagovat
smazaný uživatel

Dobřes ho rozhodil

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Poche to postavil dobře, s těma 3 stoperama byl vždy aspoň 1 volnej na rozehrávku, protože Feo a Iwobi bránili Rose/Walkera, k tomu dokázala ta přední trojka dobře spolupracovat a do 25. minuty nám nedali moc čuchnout. Naše čtyřka vepředu byla kompletně odříznutá, na stoperech, krajních obráncích i záloze byli nalepení hráči Spurs a my to neprocpali dopředu, v tom by Giroud dost pomohl.

Po těch 25 minutách ale Spurs začali chybovat, Coq tam vyhrál několik důležitých soubojů a čtyřka vepředu najednou měla místo na brejky, jenže finálka zklamala. Vysvobodit to musel až Wimmer. Snad už jsme se našli a necháme Spurs míč, z brejku dáme na 2:0 a konec.

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aramaki

Podla Webba, gol OK, kedze jediny, kto mohol ovplyvnit Wimmera bol Kosc, ktory v ofsajde nebol.

Reagovat
Mastný Chobot

čo Webb, dôležité je, čo povie Jameson a chalani z BT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Spurs první půl hodku naprosto dominantní ve středu pole. Pak to začal hrát Arsenal jednodušejc a přes kraje a od 30. minuty tam je pouze jedno mužstvo. Gol náhodný a krapet z offside, ale těch větších šancí jsme měli víc. Velmi dobře Alexis a komplet obrana, hodně špatný je Iwobi.. Ze Spurs nejlepší Rose..

Reagovat
andrew96

Teď jsem viděl znovu opakovačku gólu a podle mě regulérní gól. Wimmer byl v souboji s Koscielnym, ten v ofsajdu nebyl a Alexis se do toho nezapojil ani neovlivnil Llorise.

Reagovat
J0EL

Reagovat
bbbauch

Nezapojil no, protoze se do toho vlozil Wimmer, aby se to nedostalo k hracum, o kterejch samozrejme nemohl vedet jestli jsou v offsidu nebo ne a tak musel hrat balon. Vidim to stejne jako Rio ve studiu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Ten Alexis je tam sporný, ale kdyby tam Wimmer nešel, tak to podle mě spadne na hlavu Koscielneho. Jako není to černobílá situace podle mě, ale dá se obhájit mávnutí i puštění.

Reagovat
Taiger

Nacho dneska skvělý, navázal na super výkony Gibba.

Reagovat
Counter

Na NBC tvrdí, že to mělo platit, protože Kosc v ofsajdu nebyl a Mustafi s Alexisem byli bokem a nezavázeli ani Llorisovi, ani bránícím hráčům. Nevím no, Alexis tam dle mého svým náběhem hru ovlivňoval až až.

Reagovat
Taiger

Právě na NBC říkali, že to platit mělo, páč Alexis nikoho neovlivňoval a Kosc byl deeply vzadu.

Reagovat
Taiger

Četl jsem nemělo platit, beru zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Wright s Ferdinandem mi prislo, ze jsou proti tomu golu, ale Webb to vysvetloval, jak pises.

Reagovat
Trand

Hector Kde se tam vzal?

Reagovat
Rarášek

Bellerín

Reagovat
smazaný uživatel

bellerin oooch najvacsia laska

Reagovat
Taiger

WTF

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Side

čurák zkurvenej, pičus vymrdanej

Reagovat
mr.Silver

To byl hloupy faul

Reagovat
Trand

Kos omg

Reagovat
Trand

To bylo tak zbytečný, achjo.

Reagovat
VasAFC

Bellerin je hrozně v topu

Reagovat
Miguel19

Koscielny velmi chytře

Reagovat
Rarášek

......

Reagovat
Tommy the Gunner

WTF

Reagovat
hefy

Reagovat
Whitemedia

Kos geniální

Reagovat
Hachim Mastour

To čo je ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dembeleleeeeee

Reagovat
Trand

Neměl jsi chválit Kose!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

dembele proti 4

Reagovat
PP

ale on a Wanyama jsou hrozné monstra..

Reagovat
Cobra

Harry is beck!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dembeléééééééééééééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Stopeři Arsenalu jsou hrozní komedianti.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

coqa tam pekne drzal, kktkovia

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny je luxusný obranca

Reagovat
Mervin

to je kokot ten Kosc, úplně zbytečně

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Game on Teď je to třeba zavřít jako v první čtvrtině zápasu. Nemůžeme je pouštět do rychlých útoků s Alexisem a Walcottem.

Reagovat
smazaný uživatel

Vertonghen je luxusný obranca.

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už vám pomohl Wimmer. Čo viac chceš.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Rarášek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hokaido

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
vodka

Reagovat
patas92

Reagovat
PP

tak na ně! A moc se mi líbí Dier jak hraje na stoperu..

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Vertonghen je luxusní obránca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

nemá niekto po ruke tú štatistiku Koscielnovych faulov?

Reagovat
mr.Silver

Dneska ma 4, z toho penalta, za celou sezonu 6

Reagovat
Mastný Chobot

keď už faul, tak nech to stojí za to

Reagovat
Trand

Asi to bude třetí letos no.

Reagovat
smazaný uživatel

tieto dembeleho preberania lopty, otáčanie sa s ňou a vyvážanie..to je luxus na pohlad..skvelý hráč...koscielny uhh, už som to u neho neraz videl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

za dembeleho

Reagovat
smazaný uživatel

Len tak tak to Kane trafil.

Reagovat
smazaný uživatel

Boha jeho, ale my gól inak ako z penalty už asi nedáme.

Reagovat
REPLIKATOR

Kikscielny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy se konecne zacne piskat drzeni za dres...

Reagovat
smazaný uživatel

cela hra spurs je na tom postavena

Reagovat
fenixLFC

sliepky zas gol iba z penalty?

Reagovat
bbbauch

Nn, jeste Wimmer daval ze hry

Reagovat
gocii

taky byla standartka

Reagovat
Mastný Chobot

daj tam Girouda pls

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

ON HRAJE LUCAS

Reagovat
Taiger

Tak to pískej ale kurva.

Reagovat
Miguel19

Mustafi je tragickej dnes.

Reagovat
SunFells

Hezky Péťa ...děláme si to těžké sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdokoliv z Arsenalu je luxusní obránce.

Reagovat
Mastný Chobot

Lool, zas to je hrozné

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal je sínusoida

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas to zas bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

Ale tak Wimmere, sklop to

Reagovat
smazaný uživatel

Wengele reaguj !

Reagovat
Trand

60. minuta, pls

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka, Iwobi dolů, šup

Reagovat
mr.Silver

Xhaka hraje dobre

Reagovat
Taiger

Nacho je naprosto skvělej.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
fenixLFC

preco lucas a nie klavan?

Reagovat
smazaný uživatel

hoď sem Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Karius - Clyne, Matip, Lucas, Milner - Lallana, Hendo, Can - Mané, Firmino, Coutinho.

Subs: Mignolet, Klavan, Moreno, Wijnaldum, Ejaria, Origi, Sturridge.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

asi preto, lebo Klopp očakáva dominanciu a vysunutých stopérov na polovici ihriska, kde potrebuje lepšieho nahrávača z hĺbky pola..čo Lucas, aj napriek jeho nekvalite, je rozhodne lepší než Klavan..Otázne je či prežije protiútoky

Reagovat
smazaný uživatel

lepší ako aj ako Lovren, a aj tak hráva Dejan...

Reagovat
smazaný uživatel

*bez jedného ako

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren nie je dlhodobé riešenie na stopérovi.. Klopp kúpi partaka k Matipovi

Reagovat
smazaný uživatel

Super reakcia, Dušo... Ale snáď máš pravdu...

Reagovat
Heisenberg

Nacho už druhá záchrana dnes

Reagovat
Tommy the Gunner

ouuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Harry, tohle se dává

Reagovat
Mimalu

měl se do toho položit, nebylo to zas tak daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Kane je fakt kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Karius - Clyne, Matip, Lucas, Milner - Lallana, Hendo, Can - Mané, Firmino, Coutinho.

Subs: Mignolet, Klavan, Moreno, Wijnaldum, Ejaria, Origi, Sturridge.

hmm, mohol hrat Ragnar

Reagovat
Maresma

Podle některých tady máme dneska v obraně 3 záložníky

Reagovat
smazaný uživatel

V podstate áno, no... Už jak Pepek ...

Reagovat
johnik

A co je s Lovrenem?

Reagovat
Maresma

Nemocnej.

Reagovat
Kowe

jé, on si toho někdo všiml po dvou letech?

Reagovat
Maresma

Reagovat
johnik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
vladis271

Reagovat
Taiger

A Iwobiho tam necháš.

Reagovat
Swarley

je to dobré pro jeho vývoj

Reagovat
SunFells

Hm, celkem odvážné od Bosse

Reagovat
Trand

Porč za Coqa?

Reagovat
SunFells

Možná zdravotní problém.

Reagovat
Trand

Snad ne.

Reagovat
Edgewalker

Co to je za střídání? Arséne má teda koule

Reagovat
smazaný uživatel

U Dannyho Rose je vidět, že nezačínal jako bek. Skvělý s míčem

Reagovat
Heisenberg

Zajimavý střídání, Aaron se rozhodně víc zapojí do rozehrávky, snad to dá i směrem dozadu

Reagovat
xjert02

Penalta to nebyla a doporučil bych sudímu dostudovat fyziku. A nemá-li cit pro hru, tak už pískat foball vůbec nemá. To jsou hrozný sráči dneska. Hráči padají jak švestky, sudí jsou elitáři, nikoliv výběr lidí procházejících sítem tržního procesu. Na forech lidi neustale breci a rozdavali by furt redky za nic. Je mi z toho dnešního stavu fotbalu nablití.

Reagovat
Trand

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Swarley

ne asi, vypínám to, PJi zavři to tady

Reagovat
smazaný uživatel

Za toho padajícího Wallcota

Reagovat
TopinB

Reagovat
jk

Reagovat
Edgewalker

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz to demonštroval aj Ox... strašný čuráci v tom Arsenale

Reagovat
smazaný uživatel

*strašní

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud pls

Reagovat
Tommy the Gunner

Giroudek rozhodne

Reagovat
Trand

To bylo čistý. Každopádně luxusný obránca

Reagovat
patas92

Na to, že o něm Kane vůbec nevěděl, mu to mohl sebrat teda čistěji.

Reagovat
Trand

Zase by pravděpodobně každou chvíli přihrál.

Reagovat
SunFells

Co píská

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Tommy the Gunner

WTF Clattenburg

Reagovat
Swarley

vždy jsem ho měl rád, ale v poslední době dělá fakt docela dost chyb

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Infernoqt

ta poslední, že se stal rozhodčím

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Whitemedia

Vždy jsem ho nesnášel, protože pořád dělá fakt dost chyb.

Reagovat
SunFells

Kdo tam dává pokyny pro střídání?

Reagovat
PP

Kos je ve druhém poločase úplně mimo..

Ale Wenger střídání -

Reagovat
Mastný Chobot

70' a všetky 3 striedania vyčerpané wtf the fuck

Reagovat
johnik

wtf the fuck

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Heisenberg

Bouldy drží ve sklepě Wengerovu dceru nebo co se děje se střídáníma?

Reagovat
fenixLFC

okej, totac uz neskoruje....

Reagovat
smazaný uživatel

Wanyama je neskutocna spina mal byt davno vonku

Reagovat
Infernoqt

#SayNoToRacism

Reagovat
patas92
Reagovat
smazaný uživatel

djourou je neskutocna spina mal byt davno zabanovan (not the actual black djourou)

Reagovat
Miguel19

Janssen Kde to kopyto vyhrabali omg

Reagovat
PP

Kdy Ramsey naposledy dobře střílel bohajeho???

Reagovat
Hachim Mastour

13/14 A to bola jediná sezóna, kedy dobre strieľal.

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka takhle hraje pravidelne? Dneska supr vykon. A to hraje na dnes nejlepsiho hrace Spurs Dembeleho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil je strašne nechutný s tým melírom... ešte viac ako pred tým...

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil je frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno tak pre násťročných (aj rozumovo) ...

Reagovat
SunFells

*náročných

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

pre autistov to asi nebude, no

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
fenixLFC

tebe vadi uplne kazdy uces ze?

Reagovat
vodka

sestřih na tisa a kotlebu je pro něho ok...

Reagovat
fenixLFC

nechcel som rovno pisat ze mu vadia hocijake vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

Janssen

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey a tieho jeho šprty... Egoista skurvený

Reagovat
smazaný uživatel

ale som rád, Xko beriem...

Reagovat
Svatej

Museli nasadit batmana, aby to obrátili ?

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz odpiska drzanie

Reagovat
Tommy the Gunner

UFFF

Reagovat
smazaný uživatel

Ok oxa predat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

janssen ten faul na girouda ve vápnu arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

on je strašne smiešny hráč

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá trochu nešikovně já moc PL ani Spurs nesleduju, takže on je pro mne dost ???

Reagovat
andrew96

Na Emirates je nějaký hate na Chamberlaina?

Reagovat
Tommy the Gunner

To si ani neumíme přihrát?

Reagovat
smazaný uživatel

60.039

Reagovat
smazaný uživatel

Čech

Reagovat
Mastný Chobot

Ox už má za 5 minút viac faulov jak luxusný obranca za sezónu

Reagovat
Swarley

Shawcross těch faulů má docela dost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado je strašnej

Reagovat
Tommy the Gunner

Čech

Reagovat
Edgewalker

To byla finta

Reagovat
smazaný uživatel

ox padaj prec vazne

Reagovat
Tommy the Gunner

Oxi twl

Reagovat
patas92

Ox to je výkon ty kokso

Reagovat
Miguel19

Slippy Č

Reagovat
smazaný uživatel

Od Arsenalu som čakal väčší kolotoč...

Reagovat
Cobra

Son wtf to si ze mě dělá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

omg giroud toto musi davat

Reagovat
smazaný uživatel

Ox je STRASNE SPATNEJ

Reagovat
smazaný uživatel

OX

Reagovat
Switchback

Ox, wow ...

Reagovat
Tolstobik

Ten Janssen je nejaky dreveny...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Janssen nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Na soupeřově polovině neukázal nic, kromě jedné akce, když byl zrovna v offsidu

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele a Wanyama si to neskutečně vodí ve středu... a Rose skvělý!

Reagovat
Manik...

Ideální výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Jakýmu velkoklubu Ty nefandíš? Moc jich nezbývá

Reagovat
Manik...

Arsenalu, Liverpoolu, Tottenhamu, ManU a všem ostatním, co tam nemám vypsané ...

A ne že bych jim vysloveně fandil, spíš mě ty kluby zajímají

Reagovat
J0EL

Oxa za ten vykon vyhodit na tribunu! Neskutocne ako kazdu loptu zadrbal.

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme doma tak ubohý Z 9 bodů proti silným týmům máme doma 4 body, chci vidět kde to budem honit...

Reagovat
Manik...

Snad nikde

Reagovat
smazaný uživatel

janssen kopyto, kane kopyto...chvalabohu ze sme sa bentekeov a carrollov uz davno zbavili

Reagovat
wild

DDG, Young Jones Rojo Blind - Carrick Fellaini -Mata Pogba Rooney - Ibrahimovic

Reagovat
vodka

asi půjdu na vlak...

Reagovat
Ligter

na lokálku ale, ať je to solidární

Reagovat
vodka

i když Jones

Reagovat
smazaný uživatel

budoucí poražení

Reagovat
nani92

ty vole, to bude potrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad nejpomalejší útočná čtverka v PL

Reagovat
I am Mancunian

MOU

Reagovat
kiwwi

Najpomalsia zostava v histórii futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

ach boze co to je za obrana preboha

Reagovat
I am Mancunian

Henrikh Mkhitaryan not in the squad, either. Been named in one of the last nine match-day squads since returning from injury.

Reagovat
Grahf

Je to jasné, mourinho kapituloval.

Reagovat
Hokaido

Shaw je zraněný?

Reagovat
Ligter

do piči, proč tam s Carrickem musí být ten Fellaini? a proč je tam Rooney?

Reagovat
Ligter

a jo, Fellaini - Pogba vlastně. no, stejně. zaráží mě to.

Reagovat
Infernoqt

Darmian, Jones, Carrick, Rojo

Fella, Pogba

Mata, Rooney, Young

Ibra

Reagovat
Ligter

Reagovat
Error

Carrick <-> Pogba

Reagovat
Ligter

a napravo Darmian hele

Reagovat
wild

Jose Mourinho confirms Chris Smalling and Luke Shaw are unavailable for today's game while Daley Blind is not fit to start. #MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Oxe prodat, mám ho rád, ale nemá na velkoklub hlavu. V přípravě hraje jako Pelé, pak příjde liga a nedokáže dát ani přihrávku. On bude dobrý někde v Sunderlandu, kde na něj nebude tlak a bude stačit když mu výjde jeden zápas z 5

Reagovat
raduinho

Xhaka

Reagovat
nani92

kedy sa Counter ospravedlní sa smokescreen ohľadom Rashforda??

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude sakra těžký zápas. Proti betonu nám to nejde navíc Lucas v základu hlavně žádný zranění a ČK.

Reagovat
avicii

tak Watford mi zrovna ako beteonari nepridu, viac som sa urcite obaval CP a WBA....

Reagovat
Melda

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se nevyhraje

Reagovat
Erdovec

stream na LFC?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
EXoRcIsT

Tak zostava je tak na prd ze by som sa necudoval keby to skoncilo 4-0 pre nas

Reagovat
Coutinho10

Firmino skodaaaa...

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino poprosím aspoň gól

Reagovat
smazaný uživatel

Jones

Reagovat
smazaný uživatel

Austin

Reagovat
smazaný uživatel

Lallanka by mohol dať... Nejaký sa mi zdá utavený posledné zápasy...

Reagovat
smazaný uživatel

teraz krásne na maného

Reagovat
smazaný uživatel

dobrou statistiku teď ukázali, že Lucas v PL nedal gol v žádném z 183 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

teraz mohol dať, ale hneď jak som videl, že lucas zakončuje, som vedel, že nedá

Reagovat
smazaný uživatel

hned si to mohl npravit on to napere do Gomese

Reagovat
Melda

Která se právě potvrdila

Reagovat
Coutinho10

Leivo

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

OMG už to tam zavěste

Reagovat
smazaný uživatel

nuz dal som Coutinha do fantasy je toto mozne

Reagovat
Coutinho10

muzes za to

Reagovat
smazaný uživatel

no po zapase s Hullom som dal prec Hazarda a odvtedy dal kazdy zapas gol

Reagovat
Coutinho10

j to znam...to tak bejva no

Reagovat
smazaný uživatel

Couts, och

Reagovat
smazaný uživatel

Reds hrajú fakt krásne.

Reagovat
smazaný uživatel

ty lichotníku

Reagovat
Coutinho10

ouuuui co chybelo aah

Reagovat
smazaný uživatel

hráme skvelučký futbal... pass and move jak z učebnice

Reagovat
smazaný uživatel

ale zakončenie chýba

Reagovat
Hokaido

Dneska Borja i Llorente, ti by tuhle obranu United mohli pěkně rozbít.

Reagovat
smazaný uživatel

20. minuta a mohlo to byt 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0, panebože

Reagovat
smazaný uživatel

To je kolotoč kurvaa

Reagovat
mickey mouse

to je souhra

Reagovat
smazaný uživatel

MMMaaneeee

Reagovat
smazaný uživatel

Sadiooo

Reagovat
diastan

Proboha co ještě chcete, mohl jsem mít po poločase hotovo

Reagovat
diastan

sláva, to bude minimálně 4ka

Reagovat
Hokaido

Gol z rohu nakrátko. Teď už můžu umřít, viděl jsem vše.

Reagovat
johnik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
fenixLFC

sadiooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

MANEEEEEEe

Reagovat
mickey mouse

Mané

Reagovat
johnik

Yeaaaaah!

Reagovat
smazaný uživatel

MANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Coutinho10

wow wow Maaaaaneeeeeee gooooaaaaaaaaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

pass and move

Reagovat
smazaný uživatel

10 střel po třiceti minutách

Reagovat
smazaný uživatel

to je nadheraa

Reagovat
vrabejka

Coutinhoooooo you are beautyyyyyyy!!!!

Reagovat
Posledni Kovboj

*wooder

Reagovat
SunFells

Main man Mané

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Heavy metal v plné parádě:)

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší záložník na svete .

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho, Iniesta, Rakitič, Hamšík, Modrič. Jedna úroveň.

Reagovat
Hachim Mastour

Kroos ?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ten.

Reagovat
Hokaido

Olo, komentuj účasy a povahy, na fotbal se vyser, tomu očividně nerozumíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ondro, pls.

Reagovat
Melda

Na světě?!!!V Galaxii!!!

Reagovat
SunFells

To mění všechno

Reagovat
Melda

Co my víme...

Reagovat
Taiger

A jsme zas 4.

Reagovat
johnik

Pěkně nám to šlape

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaaaaaaaaaaal yeeeeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

najlepší build-up v zápase počas celej sezóny..každú loptu ktora ide z hlbky od obrany, ci uz je nakopava vo vzduchu alebo po zemi minimalnym poctom dotykov posuvame a dostavame sa do akcii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mas tiez odpoved na to preco nehra klavan ale lucas

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem, ale to by mal teda hrať aj pred Dejanom...

Reagovat
fenixLFC

dajte im treti lebo zas to bude drama

Reagovat
Hachim Mastour

Keby tie góly dal aspoň Firminho.

Reagovat
fenixLFC

taky hrac nehra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Ale najskôr som mal napísané Firmino.

Reagovat
Melda

Tohle jsou přesně ty chvíle, kdy jsem rád, že jsem chlap a čumím na ten fotbal.

Reagovat
blade115

Všechna čest Kloppovi, udělal z Liverpoolu solidní mašinu,

Reagovat
johnik

Reagovat
diastan

Reagovat
J0EL

Pod nim aj Henderson vyzera ako futbalista.

Reagovat
johnik

Hendo je fotbalista od jakživa........

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kluivert9

Zase nebudeme přehánět...

Reagovat
REPLIKATOR

ani ne

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
andrew96

Jak vyletěli

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

jdeme do čela

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo to je diabol... hrá jak Kanté

Reagovat
Pospovič

Liverpool me zavina srat, ale dnes to asi neni zápas kde se dala čekat ztráta

Reagovat
smazaný uživatel

za 5 minut přepnu od krásného rychlého fotbalu Kloppinha na pomalý zatažený betón s občasným nakopáváním na Ibru, který sklepne pro šreka, který to nezpracuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

lakocina jak z michelinskej reštiky

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

s ťažkým srdcom sa bude prepínať na United..

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
fenixLFC

emreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

EMRE že nedokáže to CM . Hrá výborne ako Gini + dáva góly. Juch♥.

Reagovat
diastan

Klopp je ďábel, jestli ne my tak Live, tomu to nejde nepřát během chvilky je vrátit z5 do bojů o titul a ta hra je parádní.

Reagovat
Coutinho10

nadhera

Reagovat
J0EL

Na Liverpool sa krasne pozera. Toto je uz titulova forma

Reagovat
Swarley

poď mi Wazzo

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini šrek

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana anglický Xavi,

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mickey mouse

Skvělý poločas a klidně mohlo být vedení jetě o dvě branky vyšší.

Reagovat
m.sali

tyvle to bude zas holomajzna - ani jeden rychlejší hráč v sestavě. mam sto chutí to nechat na liverpoolu

Reagovat
Miguel19

Ty Rooneyho "přihrávky" To je fakt boží

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně neusnout na vavřínech a dorazit je. Hrajeme parádně Mané ještě dneska zavěsí

Reagovat
vrabejka

Dejte jim 10ku!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Naprostá dominance

This is Liverpool!

Reagovat
Melda

Reagovat
avicii

naaadhera, dajme im este

Reagovat
smazaný uživatel

šrek je jediný hráč, co dokáže ze dvou metrů naprat přihrávku přímo do soupeře, tak marný

Reagovat
smazaný uživatel

rooney je alibista jak vínko na tom ihrisku

Reagovat
Swarley

wooooow, Pogbííííííííč, hype hype hype

Reagovat
SunFells

Manchester skóroval? o_O To musím vidět.

Reagovat
vodka

POGBA

Reagovat
Ligter

POGBA, PIČO

Reagovat
wild

POGBAAAAAAAAAA

Reagovat
Tuard.MUTD

Pogbaaaaaaaa

Reagovat
CR7RONALDO

Aspoň strielať nezabudol

Reagovat
SunFells

Uu, pěkný

Reagovat
nani92

what a waste of money

Reagovat
CR7RONALDO

Ale hned jak k nemu tá lopta išla, som tušil, že dá gól

Reagovat
SunFells

Představte si, že by to teď Fellainimu z toho voleje spadlo do brány ...celé Pogbovo čerstvě zvedlé renomé by bylo tutam.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vodka

Rooney se dneska snaží i hýbat

Reagovat
Swarley

a oba góly padly po jeho akcích

Reagovat
vodka

v posledních 3 měl vždycky prsty

Reagovat
Swarley

bude to epický obrat, když nás on nakonec dovede k titulu

Reagovat
Swarley

Zlataaaaaaaaan

Reagovat
vodka

Zlatan

Reagovat
Ligter

IBRA, dnes by konečně mohla být sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Ježííš to fakt sa museli ukopnúť práve keď hrá tak napiču zostava

Reagovat
SunFells

Wtf. Jsem myslel, že Manchester má pro listopad už odpracováno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona nas ta sranda prejde pristi kolo..

Reagovat
smazaný uživatel

Fabi neblbni..

Reagovat
nani92

chalani sa nasrali

Reagovat
CR7RONALDO

Konečne

Reagovat
m.sali

jedeme!!!! zakopejte je do země!

Reagovat
m.sali

ale swansea nám to teda hodně usnadňuje...

Reagovat
Darren Fletcher

az teraz som si uvedomil aky pan nam hra v zaklade. Bozsky Phil Jones

Reagovat
vodka

popravdě kvůli němu sem to dneska zapnul...

Reagovat
Swarley

ale Swansea mi teda přijde zatím neuvěřitelně pasivní...jako dobře pro nás, snad to tak bude pokračovat...

Reagovat
wild

Ibra pri tej golovej oslave skoro zranil Jonesa

A uz teraz sme dali 2x viac golov ako za cely oktober v lige

Reagovat
vodka

ok, pořád mi vadilo, že do vápna se dere málo hráčů, ale jak to vypadá, tak Mourinho chce popřít tu poučku LVG, že mimo vápno se nestřílí...

Reagovat
nani92

ono to je aj fakt možné, kedže Mourinho má stále naráky na "filozofiu"

Reagovat
smazaný uživatel

ach tá Swansea. snáď už potiahnu do druhej ligy

Reagovat
Pospovič

Reagovat
I am Mancunian

chlapci vedia ako zabojovať o titul

Reagovat
Swarley

*Rooney

Reagovat
SunFells

Young napravo a Darmian nalevo Asi nějaká snaha se odlišit od LVG.

Reagovat
Ligter

post-philosophy

Reagovat
vodka

i LVG to tak párkrát dal...

Reagovat
SunFells

Tož to mi uniklo, ve zvyku měl přirozeně Darmiana vpravo a Younga vlevo.

Reagovat
vodka

to bylo po nějakém jeho zranění, že se pak vrátil a odehrál pár zápasů na LB, Young tam občas byl i na RB...

Reagovat
smazaný uživatel

Sa len smejem, keď si spomeniem na jeho kecy pri príchode Pritom využíva skoro všetky výdobytky onej filozofie. Blind na stopérovi, Young a Valencia na bekovi, Mata7, Rashford, Lingard, Akurát Fellaini hrajúci sa na tvorcu hry a Wayne "navždy 9 alebo 10" Rooney do toho nezapadajú.

Reagovat
vodka

právě rooney už hrál jak vlevo, tak vpravo, dokonce i v té záloze

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale mourinho pri každej príležitosti povie, že u neho nikdy !nikdy! nebude hrať inde ako na 9 alebo 10. Klasické prenesenie tlaku na seba.

Reagovat
vodka

ty kráso, ale dneska bych tam mohl hrát aj já, nulový presink...

Reagovat
SunFells

I proti nám bylo bránění Swansea vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Mali sme Dalglisha, Rusha, Barnesa, Fowlera, Gerrarda, Torresa, Suáreza. Teraz máme Coutinha. Absolútny génius.

Reagovat
SunFells

Owena

Reagovat
Swarley

jediného, který pochopil

Reagovat
nani92

wow, ale že vynecháš Cissého

Reagovat
SunFells

Baroše

Reagovat
nani92

vedel som, že ešte niekto mi chýba

Reagovat
vodka

Babel, N'Gog, Voronin

Reagovat
SunFells

Tak do takové společnosti teda Milan nepatří

Reagovat
andrew96

Jovanovic

Reagovat
Hachim Mastour

Heskey ?

Reagovat
m.sali

můžete mi říct jednu rooneyho vlastnost v kterej je pořád ještě nadprůměrnej. protože kromě jeho vejplaty mě žádná nenapadá

Reagovat
Ligter

v kontextu prozatímní sezóny je nadprůměrný ve své průměrnosti

Reagovat
vodka

držení se v klídku

Reagovat
I am Mancunian

vyjadrovanie

Reagovat
Kaze

Diferencialni rovnice.

Reagovat
Swarley

jeho největší fanoušek je Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne, kazdy po goliku

Reagovat
smazaný uživatel

Sebavedomie vyžaruje z každého póru LFC. Klopp je génius....

Reagovat
Melda

Borci z Watfordu, jak přijeli na kolotoč

Reagovat
Swarley

Zlataaaan

a Wazza pokračuje, fenomén

Reagovat
Ligter

Ibra

Reagovat
vodka

Rooney 2 asistence a jedna druhá

Reagovat
smazaný uživatel

u obou střel mi bylo jasné, že tam padne... každopádně to je hodně plážový fotbal, ani na jedné straně neexistuje presink dneska tři body a vklidu dohráváme

Reagovat
nani92

Roooney, Ibra...dajte nám titul

Reagovat
johnik

Reagovat
smazaný uživatel

neboj on to nemysli vazne

Reagovat
johnik

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
EL Gringo

Krasne akcie Mané

Reagovat
mickey mouse

To je fotbal

Reagovat
SunFells

Ten Rooney ...dobrej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Liga jednoho týmu.

Reagovat
Pospovič

strašně mě sere, že Chelsea ten měsíc tak dosrala

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt pozitok pozerat na toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

můžeme hrát i líp, ale díky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hrajte.

Reagovat
smazaný uživatel

5 5 5

Reagovat
CR7RONALDO

Ale Rooney dnes

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečné

Reagovat
vodka

na rozdíl od liverpoolu se naši dneska ani nezapotili na 3:0 a nemusejí ani sprintovat

Reagovat
nani92

výsledky ako za starých dobrých časov..Live, United, Chelsea dáva súperom nakladačku, Arsenal sa klasicky trápi s Kohútmi a City nemá ani na Boro...táto PL mi chýba <3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
m.sali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

a titul jsme v té době vyhrávali my nebo případně Mourinho...ok, může být...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pospovič

Reagovat
SunFells

Snoddyho levandule

Reagovat
SunFells

A další, to jsou volové

Reagovat
smazaný uživatel

ukazuje se, že José je nádor, posadili ho na tribunu a hned to jde

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pospovič

Reagovat
diastan

Hull

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

MC stratili, Arsenal aj Spurs stratili, na MU stale krasnych 8 bodov a hlavne na 5. mame 5 bodov. Pekny vikend pre nas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea... neviem o akú pozíciu by reálne bojovali v 2.lige

Reagovat
SunFells

V PL o 17., v champu o 21.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teď už jen čekám do konce zápasu nějakou Lucasovinku, tj. faul metr před vápnem

Reagovat
SunFells

Lepší než koscielnyovinka, faul o 10 čísel ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovoří k Vám rozhodčí. Gól Arsenalu neměl platit.

Reagovat
SunFells

Ke sporáku.

Reagovat
nani92

aby si zajtra nedostal padáka

Reagovat
patas92

V Brně nikdy neuměli pískat

Reagovat
SunFells

Nebo hrát malou kopanou ...či kopanou obecně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

my to ciste konto fakt neudrzime

Reagovat
Swarley

to hrajete doma a jen 19 střel? lol

Reagovat
Ligter

Reagovat
fenixLFC

yup, dneska sme od plosneho bombardovania presli na takticke

Reagovat
smazaný uživatel

James hentak prepadol, Ambrabat hrá ale dnes dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, máme to komplet, může pískat konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Amrabat pěkně.. hraje hodně dobře, asi jako jediný z Watfordu dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Studge smolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
kiwwi

OptaJoe on Twitter: 'Wayne Rooney has become the third player to assist 100 Premier League goals (after Ryan Giggs and Frank Lampard). Creative.'

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

este nech da za nas tie 3 goly a moze to ist sabotovať do evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Filip

Reagovat
cokoliv

Sturridge je tak neskutečně líný, nechci ho už vidět hrát s tímto přístupem

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge chudak chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

Danny och

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné, že takový hráč jako Sturridge prostě nemá základ... ale koho posadit, když to fungujei bez něj

Reagovat
smazaný uživatel

ach Sturridge ale konecne wijnaldum

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Danny cmon man, 4 sance si nepremenil

Reagovat
leroy

Sa snažíme o LVG držanie lopty?

Reagovat
R22

Nejlepší ofenziva v lize Klopp je génius, na ten fotbal je radost pohledět

Reagovat
Melda

Reagovat
Grahf

furt jak vedieme, tak druhý polčas udržba, to je čista muriňovka

Reagovat
Swarley

to je v pohodě, ale přijde mi, že tu údržbu bohužel kolikrát hrajeme i když nevedeme

Reagovat
Grahf

tu to máš jak je to v pohode. Fakt kokoti

Reagovat
Swarley

calm down

Reagovat
nani92

sme tých zápasov po prvom polčase teda vyhrávali

Reagovat
Swarley

hlavněže x dvoumetrových lidí na hřišti a dostaneme gól hlavou

Reagovat
wild

Jones

Reagovat
Swarley

hm, tak s Arsenalem bez Ibry...

Reagovat
wild

Zlatan nebude hrat proti Arsenalu

Reagovat
Swarley

np, Wazza na Arsenal umí

Reagovat
CubONE

Na Arsenal staci aj Wazza

Reagovat
smazaný uživatel

i Rashford

Reagovat
J0EL

si zaspal dobu

Reagovat
I am Mancunian

este pogba zltu, nech to mame komplet

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra sa vykartoval na Arsenal

Reagovat
Grahf

tewn mourinho neni normálny, striedať v poslednej sekunde, kokot

Reagovat
nani92

hlavne Ibru mal dať dole hned..ako keby ho nepoznal

Reagovat
smazaný uživatel

Líšky v ofenzíve veľké trápenie...to aj WBA pri nich vyzeral v prvom polčase ako heavymetal team.

Reagovat
Mastný Chobot

a zatiaľ to vyzerá, že z tej trojky Vardy - Kanté - Mahrez bude bude one season wonder len Mahrez, o ktorom by som to pred pár mesiacmi povedal najmenej

Reagovat
smazaný uživatel

A Vardy ne? Mahrez měl přestoupit a byl by na tom jako Kante.

Reagovat
fff

Klopp: "If somebody thinks being one point ahead after 11 matches is a big sign for the rest of the season, I can't help this person."

Pre mna osobne stale LM ciel v tejto sezone, cokolvek navyse bude bonus.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohlo dost otřást vrabejkovým vztahem ke Kloppovi. Ale to beztak nepochopí.

Reagovat
Maresma

TOP4 a vyhrát pohár třeba a budu nadmíru spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Drinkwater

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele