Premier League - preview 11. kola

31.10.2015, 08:46, aktualizováno 02.11.2015, 08:54
Previews
Jedenácté kolo anglické nejvyšší soutěže pokračuje i v pondělí. Aston Villa, která se nachází se čtyřmi body na chvostu pelotonu, zajíždí na půdu Tottenhamu. Ten se může případným tříbodovým ziskem posunout na pohárové příčky...
Tottenham Hotspur - Aston Villa  (pondělí 21:00)
Zrovna vpředvečer pondělní dohrávky se fanoušci Aston Villy konečně dočkali potvrzení: bývalý kouč Lyonu Rémi Garde dospěl s vedením k dohodě o výběru vlastních asistentů a v den utkání s Tottenhamem bude oficiálně potvrzen ve funkci. Oproti předešlé zkušenosti z roku 2010, kdy na lavici v ústřední roli usedl rovnou k sedmi soutěžním bitvám, má tudíž dočasný trenér Kevin MacDonald k navrácení birminghamských na vítěznou vlnu k dispozici pouze jedno ligové utkání...

Příznivci vínových si na poslední výhru možná ani nepamatují. Došlo k ní okamžitě v zahajovacím klání sezony, od té doby Tim Sherwood zvládl zremizovat jen jeden duel a navzdory dlouhému kontraktu se pakoval ostudně už po 10 kolech a zrovinka před vzájemným střetnutím s klubem, který ho Británii představil v roli manažera, a který letos na jaře tak slavně přetlačil na jeho hřišti (1:0).

Pakliže Aston Villa od úvodního kola nevyhrála, pro Tottenham platí to samé v opačném gardu - osmý srpen značí poslední porážku Pochettinova ansámblu rukama Manchesteru United. Potom tedy sice Spurs plichtili častěji (pětkrát), než vyhrávali (čtyřikrát), ale přesto... vizitka je to velmi slušná. V minulém kole navíc Londýňané deklasovali Bournemouth pomocí hattricku odbrzděného Kanea.

Povzbuzený Harry Kane je při pokračující absenci Son Heung-mina a Nacera Chadliho pro všechny zainteresované jistě vítanou změnou, co by se však měnit ku prospěchu Tottenhamu nemělo, to je jeho defenzivní tvář. Injekce v osobách Alderweirelda a Diera zabraly bez prodlení, a tak Spurs v posledních sedmi kolech inkasovali všehovšudy čtyřikrát (!) a hned třikrát udrželi čisté konto.

Naopak Villans mají na kontě jedinou nulu (z onoho prvního kola), a pokud se ani tentokrát nevyhnou porážce, definitivně zaznamenají nejhorší start do prvoligové sezony. Po 11 kolech ročníku 1919/20 měli na kontě alespoň sedm bodů, pokud budeme férově za každou výhru udělovat tři body, jako bychom to dělali v dnešní době.

Kevin MacDonald má ve svém jediném ligovém vystoupení na lavičce AVFC ztíženou situaci tím, že do poslední chvíle neví, jestli bude dodatečně za nesportovní chování potrestán Micah Richards, nebo nikoliv. Ještě v neděli večer bylo ticho jako po pěšině, a tak patrně birminghamské jejich kapitán do důležitého souboje normálně povede. Do sestavy se navíc může vrátit nakrátko zraněný Lescott, jenž v týdnu zmeškal pohárovou porážku od Southamptonu.

Naopak Pochettino žádné aktuální zprávy nevítá a kromě dvou výše zmíněných ofenzivních es postrádá ještě záložníky Bentaleba s Pritchardem.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Dier, Alli - Lamela, Dembélé, Eriksen - Kane
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Richards, Lescott, Amavi - Gueye, Westwood - J. Ayew, Grealish, Agbonlahor - Gestede
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Sunderland AFC  (neděle 14:30)
Goodison Park byl první čtyři měsíce v roce jedním z nejlépe střežených fotbalových chrámů světa. 9. května tu však vítězí osmnáctý celek Premier Leauge a vše se hroutí. Tentokrát přijíždí Sunderland s ještě o jednu pozici horším renomé a Everton bude chtít potvrdit návrat domácích úspěchů.

Jedenáctkrát za sebou odcházeli Toffees ze svého stánku s vědomím zisku alespoň jednoho bodu či vítězství v pohárech, po dvoubrankovém šoku se Sunderlandem však následuje sedm představení, během kterých třikrát prohrají a vítězství za devadesát minut si připíší jen nad tragikomickou Chelsea. Ani postup v ligovém poháru nad Norwichem se nerodilo lehce a vše musely rozhodnout až penalty.

Od jara 2013 navíc ve vzájemných kláních s Black Cats uspěli jen jedinkrát po vlastním góle Wese Browna, který jim pomohl k sedmému vítězství v řadě. Naopak na domácí půdě v obou případech neukořistili ani bod. Všemu navíc přitěžuje dvouměsíční absence liverpoolské modly a reprezentanta Albionu, Phila Jagielky.

Angažmá "Big Sama" v Sunderlandu sice začalo porážkou s Baggies, přes nelichotivé kritiky na výkon však slavil vysoké vítězství v ostře sledovaném derby s Newcastlem a pasivní taktikou chce uspět i v neděli. "Everton má mnoho zraněných, navíc hrál uprostřed týdne pohár - to jsou naše výhody. Pokud budeme ve hře patnáct, dvacet minut před koncem, můžeme využít jejich únavy," nechystá Allardyce žádné překvapení v ofenzívě.

Mezi šance na body tak počítá i případné absence poraněného Bainese, Bešiće a Colemana. U hostů se přitom vznášejí otanzíky nad Borinim, Kaboulem, Toivonenem, chybět by měl i Giaccherini a O'Shea. Své tak v zápase opět řekne brankář Sunderlandu Costel Pantilimon, jenž je se svými 44 zákroky nejvytíženějším brankářem Premier Leauge.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Funes Mori, Galloway, Barry, McCarthy, Deulofeu, Barkley, Mirallas, Lukaku
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Yedlin, Coates, Kaboul, Jones, Cattermole, M'Vila, Johnson, Gómez, Lens, Fletcher
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.60 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - AFC Bournemouth  (neděle 17:00)
Je to derby, ale nikterak velké. Příhodně utkání Southamptonu s Bournemouthem komentoval manažer Saints Ronald Koeman. Na St. Mary’s Stadium se totiž celky střetnou teprve podvanácté a o něaké tradici se tím pádem nedá hovořit. Přesto se jedná o prestižní lokální duel, který bude pro oba celky velmi důležitý.

Southamptonu se začátek sezóny moc nevydařil. Sedmý tým minulého ročníku nasbíral v prvních deseti zápasech pouze čtrnáct bodů a potácí se na pomezí horní a dolní poloviny tabulky. Pokud ale v utkání s Cherries uspěje, posune se opět do blízkosti boje o pohárovou Evropu.

Po vítězství na hřišti Chelsea odjížděli fotbalisté Southamptonu na reprezentační přestávky s obrovskou euforií. Pak ale uhráli ze dvou utkání jen dva body, přičemž především domácí ztráta s Leicesterem je musí mrzet. Náladu si tak spravili alespoň v ligovém poháru, v němž vyřadili Aston Villu.

Bournemouth naopak nezvládl zápas v Liverpoolu a prohrál třetí zápas za sebou. Oproti ligovým kláním e však určitý posun najít dá. Výkon obrany svěřenců Eddieho Howea byl totiž proti Manchesteru City a Tottenhamu naprosto naivní - a nutno dodat, že na deseti obdržených gólech má velký podíl i sám manažer.

Nováček soutěže totiž oproti Championship prakticky nezměnil svůj styl, což se jim právě v posledních týdnech dokonale vymstilo. Jakkoliv je jejich herní výzor sympatický, v Premier League s ním v dlouhodobějším horizontu zkrátka nemohou uspět. Obzvlášť v zápase s Man City se snažili i za nepříznivého stavu hrát otevřeně a ofenzivně, za což je zkušený soupeř pravidelně trestal.

Nutno dodat, že pět z posledních jedenácti ligových branek má na bedrech některý z gólmanů. Artur Boruc šokující minelou daroval bod Watfordu, jeho náhradník Adam Federici dvakrát chyboval proti City, aby minulý týden Boruc "asistoval" hned u tří gólů Tottenhamu. Polský gólman nyní pro zranění zápas se Southamptonem nejspíš vynechá. Přidal se tak k marodům Elphickovi, Gradelovi, Mingsovi a Wilsonovi.

Příznivce Bournemouthu těší alespoň návrat záložníka Harryho Artera, jednoho z tahounů loňské postupové sezóny. Po pěti měsících se konečně vyléčil a proti Liverpoolu nastoupil v základní sestavě. Southampton se naopak musí obejít bez Jaye Rodrigueze a Shana Longa.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Soares, Fonte, Van Dijk, Bertrand - Clasie, Wanyama - Davis, Mané, Tadić - Pellé
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Federici - Francis, Cook, Distin, Daniels - Ritchie, Surman, Gosling, Pugh - King - Murray
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.33 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Liverpool FC  (sobota 13:45)
Chelsea - a speciálně Josého Mourinha - čeká pravděpodobně přelomový zápas ligové sezóny. Na Stamford Bridge přijede podobně trápící se Liverpool, i když jeho krize zdaleka není tak očividná, jako v případě Blues. I proto, že u Reds jsou na to fanoušci po posledních letech poměrně zvyklí. Chelsea však po loňské mistrovské sezóně zažívá naopak nejhorší sezónu v historii Premier League a jejich kontroverzního šéfa to může stát místo...

Ještě víc než na zápas Chelsea vs. Liverpool se fotbaloví nadšenci těší na ostře sledovaný souboj dvou těžkých vah trenérského řemesla. José Mourinho vs. Jürgen Klopp. Special One vs. "Normal" One. Úspěchy zatím hovoří pro portugalského stratéga, u fanoušků má zase díky nadhledu a nakažlivému optimismu navrch Klopp. Kdo ze vzájemného střetu odejde vítězně? A když Klopp, podlomí se pod Mourinhem modrá větev definitivně?

Roman Abramovič má se "svým" trenérem svatou trpělivost. Vzpomeňme si na sezónu 2007/08, kdy byla Chelsea po šesti kolech v Premier League šestá s pětibodovou ztrátou na čelo a ziskem 11 bodů. Tehdy Mourinho letěl už v září. Dnes má totožný bodový zisk po celých deseti kláních, navíc vypadl z Capital One Cupu a přesvědčivě si nevede ani v Lize mistrů. Vedení klubu nedávno manažera veřejně podpořilo, ale do kuloárů prosakuje, že porážka s Liverpoolem by znamenala druhý vyhazov.

Nutno přiznat, že výsledkově je na tom londýnský celek naprosto katastrofálně. Z posledních sedmi soutěžních zápasů vyhrál jenom jednou a hned čtyřikrát prohrál. Něco podobného je pro velkoklub v Anglii nepřípustné. Pozitiva se dají hledat alespoň na rostoucím výkonnostním trendu. Od šokující domácí prohry v Southamptonu se na fotbal v podobě Chelsea dá dívat.

Právě to ještě dává Mourinhovi v těžkém období špetku naděje. "Jsme frustrovaní, protože hráči nedostávají to, co si zaslouží. Hrajeme dobře, ale nemáme výsledky. Ale výsledky jsou - alespoň v mém případě a v očích novinářů - všechno. Když jsme vyhráli titul, lidé říkali, že jsou důležitější věci než výsledky. Teď je tomu jinak," svěřil se dvojnásobný vítěz Ligy mistrů.

Utkání s Liverpoolem bude zvláštní. Ani Reds totiž nevstoupili do nové sezóny ideálně a v tabulce mají pouze o tři body víc než Chelsea. Pokud zvítězí domácí, přeskočí je. Anfield Road proto opustil Brendan Rodgers, s nímž už vedení (v součtu s nepovedeným loňským ročníkem) ztratilo trpělivost. Jenže ani příchod uznávané osobnosti s úspěšnou minulostí v Borussii Dortmund zatím Liverpoolu příliš nepomohl.

Už deset zápasů Liverpool neprohrál, jenže jen třikrát dokázal zvítězit - a z toho dvakrát "jen" v ligovém poháru. Jürgen Klopp zahájil angažmá třemi remízami a především v ofenzivě se zatím jeho svěřenci hledají. Ani jednou nedokázali dát více než jeden gól, přestože hráli třikrát před vlastními fanoušky.

Snad i proto Klopp nepředpokládá vinou krize Chelsea snazší zápas."Zapomněli snad fotbalisté Chelsea hrát? Samozřejmě, že ne. Nevidím důvod, proč by měl být zápas jednodušší než třeba loni. Dobře, soupeř plný sebedůvěry je vždycky náročnější, ale i krize vás může posílit. Hráči cítí, že jejich život není tak dobrý, jak by mohl a chtějí to změnit. To je velká motivace," vysvětlil německý kouč.

Jeho povadlou ofenzivu by měl posílit uzdravený Christian Benteke, který s bolístkou propásl středeční zápas s Bournemouthem. V podobném stavu je na opačné straně Diego Costa, jeho start je nicméně o něco více ohrožen. Chelsea bude každopádně postrádat Courtoise, Ivanoviće a nejspíš i Pedra; Liverpoolu bude scházet Sturridge a Henderson nebo dlouhodobě zranění Ings s Gomezem.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Begović - Zouma, Cahill, Terry, Azpilicueta - Ramires, Matić - Willian, Fábregas, Hazard - Diego Costa (Rémy)
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Škrtel, Sakho, Moreno - Milner, Lucas, Can - Coutinho, Lallana - Benteke (Origi)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.50 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Crystal Palace - Manchester United  (sobota 16:00)
Před dvěma týdny byl Crystal Palace senzačně čtvrtý v tabulce a pod Alanem Pardewem vypadal svěže a ambiciózně. Ve dvou vzájemných střetech s podobnými kometami - West Hamem a Leicesterem - však nevytěžil ani bod a postupně se propadá doprostřed dvacetičlenného pole. Nyní je čtvrtý Manchester United, který za sebou taktéž nemá úplně dobré období. Třikrát za sebou nevyhrál a už skoro čtyři hodiny nedal gól.

V Moskvě se United na remízu 1:1 docela natrápili. Minulé kolo a derby s Man City pak nabídlo absolutní ofenzivní bídu, během níž svěřenci Louise van Gaala čekali na jakoukoli střelu celých 82 minut. Gól nedali ani v utkání ligového poháru s Middlesbrough, se kterým hráli 120 minut bez branek, a v penaltovém rozstřelu se prosadil ze čtyř exekutorů jen jediný.

Útočná krize Manchesteru přímo souvisí se špatnou formou kapitána Wayna Rooneyho, který zkrátka v letošní sezóně nepatří k oporám - spíš naopak. Výsledkově to ovšem tak špatné není, na úplné čelo ztrácí pouze dva body.

Eagles vstoupili do letošní sezóny parádně, ale druhá půlka října jim ukázala i odvrácenou tvář štěstí. Porážky s West Hamem a Leicesterem následovala drtivá nálož od Manchesteru City v ligového poháru. Problém je navíc hlubšího rázu, Crystalu Palace má totiž potíže na obou pólech sestavy.

V obraně jim to po skvělých výkonech přestalo šlapat poměrně nedávno - hubenou prohru v Leicesteru zavinil chybující Brede Hangeland a pětigólový příděl od Citizens ani komentář nevyžaduje. Útok ale trápí Alana Pardewa už dlouho. Ani jeden z kvarteta Gayle, Wickham, Bamford, Campbell totiž v lize ještě neskóroval a gólový přísun musí obstarávat záložní řada.

Penaltový exekutor Yohan Cabaye navíc pohárový zápas nestihl vinou zranění a jeho start proti dalšímu manchesterskému celku je ohrožen. Totéž platí i o krajních obráncích Joelu Wardovi a Pape Souarém. United se vinou zranění musí obejít bez Memphise Depaye, Antonia Valencii, Paddyho McNaira a Luka Shawa.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Dann, Delaney, Souaré - Cabaye, McArthur - Sako, Puncheon, Bolasie - Gayle
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Darmian, Jones, Smalling, Rojo - Schneiderlin, Schweinsteiger - Mata, Herrera, Martial - Rooney
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.60 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Norwich City  (sobota 16:00)
Ani v čele skotského Hamiltonu, ani ve druhé anglické lize se Alexi Neilovi nestalo, aby prohrál tři ligové klání v řadě. Přesto mladý manažer prozatím v čele Norwiche nepanikaří a je odhodlán na Etihad Stadium odčinit hrozivý debakl 0:7, který tam v listopadu 2013 utrpěl Hughtonův tým...

Hughtonův negativní, velice opatrný přístup ke koučování nikdy Neilovy Kanárky necharakterizoval, zrovna naposledy proti WBA - při domácí prohře 0:1 - tam však hmatatelné známky byly. Norwich se následně sice revanšoval zlepšeným výkonem v Ligovém poháru s Evertonem, to však jenom částečně - skrze prohru na penalty.

Alex Neil tehdy ve hře Canaries, jejichž defenzíva bez přítomnosti veteránů Martina a Whittakera hnedka lepila na první pohled lépe, spatřoval jistá nezpochybnitelná pozitiva a prozatím odmítá, že by se jeho mužstvo nacházelo v kritickém stavu. S blížícími se zápasy se City, Swansea, Chelsea a Arsenalem je však nutno uznat, že je na něho přinejmenším slušně zaděláno.

Jak už bylo řečeno, ManCity před dvěma lety Norwich nemilosrdně zničilo, co je však pozoruhodné, je absence naprosto všech tehdejších střelců vyjma Yayi Tourého. Nastasić, Negredo i Džeko již Manchester opustili, v Norfolku již nepůsobí ani střelec vlastní branky Bradley Johnson a Silva s Agüerem jsou pro změnu zranění.

Právě neúčast španělsky mluvícího tandemu zřejmě Neilovi dává jistou naději. A nejen ona. "West Ham se tam vypravil a nevracel se s prázdnou, takže není důvodu, proč bychom neměli být konkurenceschopní ani my," míní odhodlaný Skot, který nemůže počítat se zadákem Wisdomem a možná ani nemocným útočníkem Mbokanim.

Manchester City v druhé polovině září zaregistroval kratší sérii klopýtnutí, teď už ovšem znovu budí maximální respekt. Před nedávnem Citizens deklasovali Newcastle, Bournemouth i (v Capital One Cupu) Crystal Palace, zatímco naposledy v lize sehráli vpravdě nudné, ale vcelku úspěšné manchesterské derby. Norwich bezesporu čeká pořádná šichta.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 6.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Stoke City  (sobota 16:00)
Newcastle vstupuje do dalšího kola Premier League s jasným cílem odčinit krutou porážku z Tyne-Wear derby a napodobit poslední vystoupení v St. James Parku. Stoke může být v lepší náladě - předešlý víkend sice prohrála s Watfordem, uprostřed týdne však dokázala vyřadit z ligového poháru favorizovanou Chelsea.

O utkání Newcastlu se Sunderlandem už se v médiích především kvůli skandálním výrokům sudího Roberta Madleyho napsalo hodně, výsledek už každopádně nikdo nezmění. "Myslím, že do vyloučení byl Newcastle proti Sunderlandu lepším týmem. Určitě se cítí poškozeni a budou to chtít napravit hned teď o víkendu," očekává kouč Stoke City Mark Hughes.

"Hrát na půdě Newcastlu je vždy velmi těžké. Pokud budeme chtít uspět, musíme předvést takový výkon, jaký jsme předvedli v úterý," připomněl 4. kolo Capital One Cupu, v němž Potters na Britannia Stadium zdolali Chelsea na pokutové kopy a mohou se tak těšit z postupu do osmifinále.

To Magpies z ligového poháru již dávno vypadli a přes týden se tak plně věnovali přípravě na sobotní klání. V něm hostí soupeře, kterého už tři zápasy v řadě nedokázali porazit. Všichni jejich příznivci nicméně věří, že se Toons povede tuto nepříznivou sérii prolomit a navážou na čtrnáct dní staré, dosud jediné vítězství v sezóně.

"Vidím v naší hře opravdové zlepšení. Navzdory postavení v tabulce je nálada v týmu velmi optimistická a já jsem přesvědčený, že v sobotu předvedeme náš dosud nejlepší výkon a konečně to začneme přeměňovat v body," věří manažer Newcastlu Steve McClaren. Zkušený stratég bude moci využít i stopera Fabricia Coloccina, jenž uspěl s odvoláním kvůli nesmyslné červené kartě z derby. Dlouhodobě mimo hru je ale Steven Taylor, Tim Krul, Gabriel Obertan, Emmanuel Rivière a nově také Jack Colback.

I Stoke s největší pravděpodobností vyšle do boje svého kapitána a lídra zadních řad Ryana Shawcrosse, který se vrací po operaci zad a připíše si svůj premiérový start v této sezóně Premier League. Jiní obránci, Marc Muniesa a Geoff Cameron, ovšem i nadále figurují na seznamu zraněných. Nejistý je pak start Jonathana Walterse.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Janmaat, Mbemba, Coloccini, Dummett - Sissoko, Anita, Tioté, Wijnaldum - Ayoze Pérez, Mitrović
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Shawcross, Wollscheid, Pieters - Whelan, Adam - Shaqiri, Bojan, Arnautović - Walters (Diouf)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.30 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Watford FC - West Ham United  (sobota 16:00)
Po třech kolech byl pomalu na vyhazov; dnes je Slaven Bilić pasován skoro na nejlepšího manažera roku. West Ham pod jeho vedením září, a to především na hřištích soupeře. V sobotu vyjede na hřiště londýnského rivala Watfordu s jasným cílem. Kladiváři jsou momentálně na třetím místě a k udržení této senzační pozice potřebuje zvítězit.

Sedm zápasů - sedmnáct bodů. Excelentní bilance, obzvlášť vzhledem k tomu, že West Ham nastoupil na hřištích Liverpoolu, Manchesteru City a Crystal Palace; navíc doma hostil i obhájce titulu. Chelsea posledně Hammers porazili 2:1 a potvrdili, že to s útokem na pohárovou Evropu myslí vážně.

Hodně bude záležet na tom, jak dlouho vydrží forma Dimitrimu Payetovi, zatím zřejmě nejlepšímu letnímu přestupu v Premier League. Ofenzivní záložník po příchodu z Marseille anglickou ligu opanuje - gólem nebo asistencí zařídil West Hamu už devět gólů a "bodově" naprázdno vyšel jen dvakrát z deseti utkání.

Před zápasem na půdě Watfordu mají Payet a spol. hodně důvodů k optimismu. Pět venkovních zápasů zvládli takřka dokonale - jedinou ztrátu zaznamenali při remíze se Sunderlandem. Na hřištích soupeřů jsou pak zcela zaslouženě nejúspěšnějším týmem z Premier League. A vzhledem k tomu, jak špatně doma hrají Hornets, o favoritovi není sporu.

Watford dal v pěti domácích zápasech jen jeden gól, při jediné výhře se Swansea. West Brom, Southampton, Crystal Palace i Arsenal si z Londýna odvezli minimálně bod. Svěřenci Quiqueho Sáncheze Florese si ovšem spravili chuť na Stoke, kde minulý týden vyloupili Britannia Stadium v poměru 2:0. Duel ještě více umocnil závislost týmu na Odionu Ighalovi, který se gólem či asistencí postaral o sedm z osmi týmových branek.

Po zranění se Watfordu vrací záložník Juan Manuel Jurado, zatímco Joel Ekstrand a Tommie Hoban zůstávají na marodce. Ani West Ham nemá k dispozici kompletní kádr - zápas pravděpodobně nestihne stoper Winston Reid a stoprocentně si nezahraje Alex Song. Hrát naopak může Victor Moses, jenž minulý zápas s Chelsea kvůli smluvnímu dodatku k hostování neodehrál.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Cathcart, Britos, Aké - Watson, Capoue - Anya, Deeney, Abdi - Ighalo
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Tomkins, Collins, Cresswell - Kouyaté, Noble - Lanzini, Payet, Moses - Sakho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.40 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
West Bromwich Albion - Leicester City  (sobota 16:00)
Zápas mezi Leicesterem a West Bromwichem bude duelem dvou klubů, které mohou být s dosavadním průběhem sezóny spokojeni. Zatímco Foxes však baví diváky ofenzivním fotbalem, na čemž má velkou zásluhu hlavně neuvěřitelné duo Vardy - Mahrez, Baggies dělá střílení gólů problémy a v tomto ohledu se jim v celé soutěži může rovnat pouze Watford.

Paradoxem je, že zmiňovaný Jamie Vardy, nejlepší kanonýr ligy, letos nasázel již deset branek - tedy o dvě víc, než dosud vsítil celý West Bromwich. Na druhou stranu - brankář Boaz Myhill, který mezi třemi tyčemi letos zatím skvěle zastupuje obvyklou jedničku Bena Fostera, již šestkrát udržel čisté konto a společně s Joem Hartem je v tomto ohledu v Premier League nejlepší.

Leicester sice v týdnu vypadl po penaltách z Capital One Cupu, na King Power Stadium z toho ale žádnou tragédii nedělají - vždyť aktuální pátá příčka je pro tým, který byl loni dlouho zralý na sestup, opravdu skvělá. Velký podíl na tomto úspěchu má také leckým podceňovaný manažer Claudio Ranieri, který celou situaci v mužstvu popsal typicky po italsku. "To, co tady děláme, je jako pizza. Chcete-li to dělat dobře, musíte mít ty správné ingredience - hráče, týmového ducha, fanoušky a taky trochu štěstí. Fanoušci jsou rajčata - bez rajčat není pizza!" prohlásil.

Jeho neméně zkušený protějšek na lavičce WBA Tony Pulis se k Ranieriho přínosu pro Leicester staví poněkud zdrženlivě. "Ranieri těží z práce Nigela (Pearsona, bývalého trenéra Leicesteru - pozn. redakce). Je velmi, velmi pěkné přijít do klubu, kde je vše na svém místě. Nezapomínejme na práci, kterou zde Nigel během tří, čtyř let udělal. Dostal je do nějaké pozice a Claudio to ještě pozvedl," myslí Pulis.

Sedmapadesátiletý manažer na tiskové konferenci mlžil o zdravotním stavu jeho svěřenců. Pouze prozradil, že o startu několika hráčů má pochybnosti, konkrétnější už ale být nechtěl. Foxes žádné nové absence nehlásí, naopak zpět do tréninku se vrátil Leonardo Ulloa, jenž měl problémy se stehenním svalem.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Dawson, McAuley, Evans, Brunt - Sessegnon, Fletcher, Yacob, McClean - Berahino, Rondón
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Huth, Morgan, Fuchs - Drinkwater, Kanté - Albrighton, Mahrez, Schlupp - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.30 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Swansea City - Arsenal FC  (sobota 16:00)
Hráči Arsenalu musí co nejdříve zapomenout na úterní velmi nevydařené vystoupení v Capital One Cupu, kde schytali potupnou porážku 3:0 od druholigového Sheffieldu Wednesday. Nicméně pokud pomineme tento zkrat, Gunners se nachází ve vynikající formě a po duelu se Swansea by se rádi udrželi na samotné špičce tabulky.

V tabulce momentálně okupují druhou příčku, přičemž mají na svém kontě stejný bodový zisk jako první Manchester City. V Premier League zvítězili čtyřikrát v řadě a mezitím si v Lize mistrů připsali skalp silného Bayernu. Naopak Swansea po nadějném srpnu čekala na vítězství až do minulého týdne, kdy vydřela tři body na půdě ještě více zdecimované Aston Villy.

"Obránci chtějí udržet čistá konta, útočníci střílet góly a záložníci chtějí góly dávat i připravovat. Ale je to o kolektivu, ne o jednom hráči. A právě díky tomu jsme porazili Aston Villu. Hodně zápasů předtím jsme nehráli jako tým," zdůraznil manažer velšského celku Garry Monk. Tomu se už uzdravil křídelník Wayne Routledge a při tvorbě základní jedenáctky na sobotní zápas tak může využít kompletní sestavu.

Jeho protějšek Arséne Wenger má v tomto ohledu o poznání větší starosti. V úterý s Sheffieldem přišel kromě postupu do další fáze také o dvojici ofenzivních hráčů - Thea Walcotta a Alexe Oxlade-Chamberlaina. Oba playeři společně s Aaronem Ramseym, Mikelem Artetou a Davidem Ospinou budou k dispozici až po reprezentační přestávce a kromě sobotního duelu vynechají i důležité bitvy s Bayernem Mnichov a Tottenhamem. Dlouhodobě mimo hru se pak nachází Jack Wilshere, Danny Welbeck a Tomáš Rosický.

Velká marodka na Emirates Stadium není nic nového, podobný stav se opakuje prakticky každou sezónu a proto se nabízejí otázky, jestli správně funguje realizační tým. "Plně důvěřuju našim lékařům a také našim fitness trenérům. Organizace je v tomto směru velmi dobrá, jen prostě máme několik hráčů, kteří jsou na zranění více náchylní," uvedl francouzský manažer, jehož aktuálně trápí nedostatek krajních záložníků. "Vpravo bude hrát Campbell nebo Iwobi," prozradil s odkazem na Kostaričana Joel Campbella a o čtyři roky mladšího Nigerijce Alexe Iwobiho.

Pro oba fotbalisty by to byla letošní ligová premiéra a to zrovna proti soupeři, proti němuž se Arsenalu v poslední době příliš nedaří, na vítězství nad Swansea totiž čeká už více než dva roky. Garry Monk má tak v roli manažera proti Gunners perfektní bilanci: dvě výhry, jedna remíza.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Williams, Taylor - Ki, Shelvey - A. Ayew, Sigurdsson, Montero - Gomis
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Coquelin, Cazorla - Campbell, Özil, Sánchez - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 3.80 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City1071224:822
2.Arsenal FC1071218:822
3.West Ham United1062222:1320
4.Manchester United1062215:820
5.Leicester City1054120:1719
6.Tottenham Hotspur1045116:817
7.Crystal Palace1050512:1115
8.Southampton FC1035216:1314
9.Liverpool FC103529:1114
10.West Bromwich Albion104248:1114
11.Everton FC1034313:1313
12.Swansea City1034312:1213
13.Watford FC103438:1013
14.Stoke City103349:1212
15.Chelsea FC1032515:1911
16.Norwich City1023514:219
17.AFC Bournemouth1022612:228
18.Sunderland AFC1013611:196
19.Newcastle United1013612:226
20.Aston Villa101189:174

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2195)

Přidat komentář
vladis271

Už je čas po dlhej dobe poraziť CFC a vylúpiť SB.

Reagovat
smazaný uživatel

Dál by sis facku, abyses už probudil. Mluvíš tu ještě ze snu

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Treba si nejakym sposobom priznat, ze kde su chyby a poukazat na ne, ale zaroven mat aj nejaky respekt trosku zatial nemienim robit nejaky prehnany hate, ani ho vyhadzovat, ale nejaka viditelna zmena musi prist hned uz dnes

Reagovat
vodka

tak je pryč 10 kol, to není taková hrůza a sme 2 body od prvního místa, což je vzhledem k výkonům snová pozice. pokud si ale cca do měsíce nezačneme tvořit víc šancí, tak už naštvaný budu fakt dost...

Reagovat
smazaný uživatel

Pomaly môžeš začať byť naštvaný.

Reagovat
vodka

mu míval v průběhu sezon vždycky nějaké slabší období. klíčové je, aby se v listopadu začalo hrát tak, aby se přes vánoce válcovalo

Reagovat
Swarley

zima to rozhodne, jako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Defenziva sedí, hru ovládáme, neprohráváme často. Na tom se dá stavět.

Reagovat
smazaný uživatel

A co z toho, když ve třech posledních zápasech střlili jenom jeden gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vždycky je lehčí naučit tým dávat góly když funguje organizace hry a obrana, než lepit obranu a učit tým taktiku když jsou z týmu použitelní jen útočníci.

Reagovat
leroy

Šance si nevypracúvame už rok a pol, pochybujem, že sa to za 2 mesiace zmení

Reagovat
smazaný uživatel

No spíš dvaa půl. Rok a půl nedostáte výprasky

Reagovat
leroy

Tak, pravda...Myslel som pod LVG. Ktorý má aj trochu iný káder ako Moyes. Čím nechcem povedať, že Moyesovi to išlo. LVG má každopádne aj viac šťasťia, že tí naokolo hrajú prd.

Reagovat
kiwwi

to sme pocuvali aj za Fergieho - nikto ten titul nechcel

Reagovat
leroy

Šance si nevypracúvame už rok a pol, pochybujem, že sa to za 2 mesiace zmení

Reagovat
kiwwi

2 minutovy dvojklik?

Reagovat
leroy

Ne, bolo to inak. Neprezradím ti ale ako. Lám si s tým hlavu a keď na to do pondelku neprídeš napíš mi a možno ti prezradím tú nevyhnutnú informáciu pre tvoj život. Ak budeš dobrý teda a ja budem mať náladu.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vladis271

zajo a Samo ti hackli účet?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ja som si myslel, že hovorí o Mourinhovi

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to napřed napadlo

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Palo dostava pomaly rozum, Ivanovi to pojde tradicne pomalsie ...

Reagovat
I am Mancunian

ty trollujes

Reagovat
I am Mancunian

ty trollujes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No konečne článok. Dnes skromne dúfam v 3 body, dúfam že ten náznak zlepšenia bude pokračovať aj dnes. Je asi jasné, že bude Mikel a na AM Fabregas, takže Oscara sa nedočkám. Aspoň že to stihne Diego, ktorý je na Liverpool veľmi potrebný. Come on you blues!

https://www.youtube.com/watch?v=h34g-IwcsUA

Reagovat
Miguel19

Třeba nebude hrát Hazard a Oscar na křídle

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Oscar na krídle a Hazard na podhrote nevyzeralo vôbec zle. Ja by som to tak chcel vidieť aj dnes.

Reagovat
Miguel19

Souhlas. Hlavně v první půli. Ale Fabregas je nedotknutelný - jako Ivanovič. Pokud se nezraní, bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To áno, ale tak hádam to nebude znamenať, že by to na podhrotoch nemohlo vyzerať takto. Na druhej strane bude LFC dosť nevyspytateľným súperom a keby hral Fabregas, tak to pochopím. A najlepšie by bolo mať v strede dvojku Mikel-Ramires.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar na křídle byl skoro vždy otřesný.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Stoke tam bol celkom platný. Súdim len podľa tohto jedného posledného zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se dneska zdálo, že Mourinhovo auto trefil mikrometeorit, musel to odkoučovat asistent a postavil 433

Begovic - Azpilicueta,Zouma,Terry,Willian - Ruben Loftus Cheek,Matič,Oscar - Hazard,Costa,Pedro

Reagovat
Miguel19

Willian

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pocit, že by byl na beku horší jak Baba jo? Defenzivně je špičkový.

Reagovat
Miguel19

Jj, takže aktuálně jediného schopného hráče směrem dozadu šoupneme do obrany. Masopust pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pocit, že by Ivanovič z beku nebyl ofenzivě prospěšný?

Reagovat
Miguel19

Letos? Ano, nebyl. Ten je prospěšný na tribuně.

Reagovat
smazaný uživatel

ANo i letos byl dopředu docela dobrý. Že chyboval dozadu je věc jiná.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

A ne snad?

Reagovat
Miguel19

Ne no. Ten hráč nebyl schopný přihrát na pár metrů po zemi. Všechny jeho centry končily na prvním hráči. Fakt nevím v čem byl jako dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Letos na jaře jo, to byl, ale to byla ještě loňská sezóna. V té letoštní (druhá polovina kalendářního roku) by měl problém prosadit se v SL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Letos mám pocit že se Ivanoviče v létě uneslu mimozemšťani a dělali na něm pokusy. S loňskou sezónou se to nedá srovnávat. A je jedno jestli jde o útok nebo obranu

Reagovat
smazaný uživatel

*dopredu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, ale ve vzduchu by totálně hořel.

Reagovat
smazaný uživatel

Víc než Baba?

Reagovat
icemike

něco na tom je, aspon by nebrzdil rozehrávku uprostřed...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes united easy win

Reagovat
kiwwi

no kedze nas nedavaju v telke a o 17:00 sa hra finale rugby, tak asi ostanem offline a pozriem si to 20:30 zo zaznamu

Reagovat
Fenri

Dík za info.

Reagovat
kiwwi

np

Reagovat
Usty

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá informace

Reagovat
iamek

Diky kiwwi za info. Hned je muj den lepsi. Jeste jednou diky !

Reagovat
bbbauch

alibi pro ty co budou psat ze jsi v kanale (kdyby zapas nedopad)

ThinkThroughKiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Detektív oriešok ho hneď odhalil

Reagovat
raduinho

Detektiv oříšek

Reagovat
bbbauch

to je neco znamyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Čo tým myslíš?

Reagovat
bbbauch

Uz jsem googlil, Detektiv Oriesok mi nebyl v mladi dopran

Reagovat
Ángel di María 22

kiwwwi ty jsi mozek

Reagovat
kvasha16

to sa mi ulavilo

Reagovat
smazaný uživatel

JJ a hlavně po porážce 0:3 to bude napínavý až do konce

Reagovat
smazaný uživatel

enjoy

Reagovat
SunFells

Reagovat
Fenri

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj mám nové webovky http://polarbeernejsemmas.wix.com/masopustovo Jsou ve výstavbě, tak mějte slitování, snad si je oblíbíte a budete tam chodit rádi.

Reagovat
minoLFC

Neklikať!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si klikol?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
iamek

Dneska si Chelsea namaze Liverpool na chleba. 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 asi ne, ale 3:2 (0:2),by bylo OK. Velkej obrat v 2. Půlce. 3.gol po rohu v poslední minutě. Vydřeny vítězství by nás mohlo konečně nakopnout

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu sám nevěříš..pokud vyhrajete, tak to bude nějaká ukopaná holomajzna v podobě 1:0, gol po standartce (Zouma) nebo tak něco..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to přáni . Beru jakýkoliv vítězství 1:0 nebo 6:5 . Důležitý sou 3 body

Reagovat
Jardin

Dnes to jsou 3 roky od památného obratu v Readingu

https://www.youtube.com/watch?v=jQK-ZnF0HeU

Reagovat
VasAFC

Nejlepší zápas jakej jsem kdy viděl !

Reagovat
Lexi Belle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišty

Reagovat
smazaný uživatel

Posadťe už Rooneyho

Reagovat
smazaný uživatel

te

Reagovat
smazaný uživatel

proč dneska nejde nic na Sky?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ne??? SKY sport 12:05 začíná studio a ve12:15 CHELSEA-liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

hele koukám na jejich stránky a nic tam není, navíc zápas ve 13:45 bejvá na BT Sport (taky že to tak je, podle of. stránky), chybí zápas v 18:30, nevím co se děje..

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě ve 12:15. Tady v Anglii máme ohodinu míň než vy ČR. Na sky sports běží upoutávky už asi týden

Reagovat
smazaný uživatel

Prosímtě, můžeš mi napsat textovku se stavem? Vsadím si na livko.

Reagovat
bbbauch

De Gea - Darmian, Smalling, Jones, Rojo - Basti, Schneiderlin - Mata, Herrera, Young - Martial

Pls

Reagovat
smazaný uživatel

Perreira za Matu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
leroy

Blind za Roja a Valencia (či je zranený?) za Darmiana, nech sú kraje ofenzívnejšie a môže byť:)

Reagovat
kiwwi

Rojo je tam dobry

Reagovat
bbbauch

Praveze Rojo je ofensivnejsi nez blind podle me a s youngem pred sebou by to mohlo fungovat, jak si to stahuje do stredu a otevrel by rojovi prostor

Reagovat
leroy

Ofenzívny sú asi podobne, ale ja mám Blinda rád pre jeho hernú inteligenciu, predskakovanie. Centre majú podobné, preto by som ho uprednostnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Blind s Youngem loni hrával a fungovalo to dobře

Reagovat
vrabejka

Nevite někdo kdy jsme naposledi porazili chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

300 před našim letopočtem

Reagovat
vrabejka

ale vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

8.5.2012

Reagovat
vrabejka

diky

Reagovat
vrabejka

Nevite někdo kdy jsme naposledi porazili chelsea?

Reagovat
B3n

Ne.

Reagovat
vrabejka

dik

Reagovat
B3n

V klidu.

Reagovat
vrabejka

Preview 11. kola Chelsea FC - Liverpool FC

O budoucnosti Joseho Mourinha se dnes rozhodne v 13.45 na Londýnském Stamford Bridge.

Šlágr kola.

Oba týmy jsou opačně psychicky rozpoloženi. Zatímco Reds už 9. zápasů nepoznali hořkost porážky a po 8 remizových zápasech si připsali konečně výhru 1:0 nad celkem Bournemouth v COC,

Chelsea je na tom úplně odlišně. Jakoby se tento tým nemohl probudit z pomistrovské kocoviny. Vyhráli pouze 1 zápas z posledních 5ti. Na obhájce ligového primatu je to hodně slabé a nachází se tak až na 15.místě tabulky (Trochu to připomíná jak si LFC vedli pod Royem Hodgsonem že?)

Všichni hráči předváději podprůměrné výkony, Hazard obhajce FPA patří k nejhorším hráčům. Posila Pedro se zatím nedokázala aklimatizovat na tvrdý styl PL, Terry stárne a už není to co bylo dřív. Prostě celý tým se rozsypal a jejich seběvědomí je na bodě 0. Proto by LFC měli využít této situace. Protože takhle Chelsea špatná už nebude. Jde také o krk Josemu Mourinhovi, dá se říct že Reds mají jeho osud ve svých rukou. A pokud Abramovič má nějaké ambice tak Mourinha po dnešní prohře vyhodí a pokusí se angažovat Viaše Boaše.

Zato celek the Reds vypadá že se postupně zvedá. Hráčům pomohla středeční výhra. Pomalu si začinají zvykat na Kloppovy návyky, na jeho koncepci. Vrací se zranění hráči (Benteke). Hráči jako Firmino, Lucas, Moreno se dostávají do výborné formy. A proto proč nevěřit ve výhru.

Věděli jste že:

- Chelsea má za sebou vůbec nejhroší vstu pdo sezony v historii Premier League?

- The Reds nikdy nedalo na SB víc jak 2 goly?

- Liverpool FC neporazil Chelsea už 3 a půl roku?

Čekám vyhecovaný zápas. Hráčům určitě nebude chybět motivace. Vyhrajeme.

Tip 0:2 - Firmino, Benteke

Předpokládaná sestava: Mignolet, Clyne, Skrtel, Sakho, Moreno, Lucas, Can, Coutinho, Firmino, Milner, Benteke.

Zápas vysílá živě Digisport, zápas začíná v 13.45

Reagovat
B3n

Viaš Boaš

Reagovat
smazaný uživatel

zacina to byt vazne otravne a aspon mne teda uz zacinas liezt dost na nervy, horsie je, ze zasieras uz aj hokejforum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vrabejka

ne každý souhlasí s mými názory a ja to respektujem

Reagovat
smazaný uživatel

aaale, drz hubu prosim ta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

masirovat si ego na decku...

Reagovat
smazaný uživatel

na trollovi

Reagovat
smazaný uživatel

nejseš Kuča?

Reagovat
Tywin Lannister

tjn

navíc v naprosto každý svý preview tipuju výhru poolu bez ohledu na to s kým hrajou

Reagovat
minoLFC

hokej, Okamura

Reagovat
cristiano.K.

přečtu si název uživatele a nečtu

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to ani nikdy necital, ale je to strasne otravnee vidiet tie sracky tu stale, dlhe primiitivne prispevky, ale viac ma to zacalo srat, az ked dosiel na hokejforum no

Reagovat
Svatej

jednu dobu to bylo srandovní, ale teď to s ním nejde vydržet

Reagovat
smazaný uživatel

Název uživatele Chudák si nezaslouží ani normální jméno...

Reagovat
Svatej

Reagovat
protiproudu

drž hubu ty cucaku posranej

Reagovat
Svatej

žralok cení zuby

Reagovat
One-Real

Teda ze vam tolik vadi vrabejka. Komentuje si jen svoje, není tu furt, s tím modrým otravnym mistnim tupcem se to nedá srovnat.

Reagovat
vladis271

Reagovat
mojmira

Reagovat
bbbauch

Reagovat
The Krupy

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne to ma i nejakou vizualni podobu. Je to super.

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet - Clyne, Škrtel, Sakho, Moreno - Lucas, Can - Milner, Lallana, Coutinho - Firmino

Reagovat
tomasinho

Rmuoured nebo tvoje? Myslíš, že Benteke od od začátku nedá?

Reagovat
smazaný uživatel

Měla by být taková, ale minule to nevyšlo, tak uvidíme. Benteke na lavičce.

Reagovat
stas87

Firmino sam na hrote je blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
misinho7

dufam ze dnes si Jurgen Murka vychutna a posle ho na vynutenu dovolenku

Reagovat
smazaný uživatel

No dneska nas davaju v telke tak asi budem pozerat aj online ale ideme aj k babke a musim sa ucit takze to neni iste

Reagovat
nani92

v oktobri sa učiť

Reagovat
smazaný uživatel

Za 4 dni mam statnicu

Reagovat
kvasha16

teraz statnice? chodis na medinu?

Reagovat
Miguel19

Na ekonomce jsou třeba taky státnice v listopadu..

Reagovat
kvasha16

ale hovno to kvoli comu?

Reagovat
Miguel19

Nevím. Na navazujícím jsou prostě státnice z ekonomie v listopadu a ty další v letním semestru

Reagovat
smazaný uživatel

mozno ze opravne

Reagovat
smazaný uživatel

jj..mame 5 statnic roztrusenych pocas celeho roka

Reagovat
smazaný uživatel

drz sa Kubo

Reagovat
smazaný uživatel

diky chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Tak to máš kurva nabitý program.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

podobne, zapocty a sviatky...

Reagovat
raduinho

Svátky ? Však je normální víkend.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale sviatky v rodine, meniny a taak...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hurrikane

Poslední zápas Mourka? To si nenechám ujít!

Reagovat
DerekZoolander
Reagovat
WienArsch

Pocahontas Jones

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Gwen Stacy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

49 minut? Slabota :-(

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

jde to s ním z kopce

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Blue

Reagovat
minoLFC

ee Pocahontas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Pocahontas Jones

Reagovat
smazaný uživatel

Šachtar Doněck před letošní sezonou opustil Douglas Costa a v zimě by ho mohl napodobit Alex Teixeira - ofenzivní Brazilec by se mohl stěhovat do Anglie, zájem o něho má Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro manchester united a vyhru ad crystal palace

Reagovat
Ángel di María 22

Jednu věc vim jistě, na United nebudu koukat ani živě, ani ze záznamu. Doufám, že to všechny zajímá

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
Usty

Reagovat
leroy

Tak, arogantný jebo sa vyjadril ku Scholesovým vyjadreniam. A dospel do štádia, že už nie je len arogantným, ale aj nelogickým a tým pádom smiešnym.

http://www.skysports.com/football/news/11667/10048407/louis-van-gaal-hits-back-at-paul-scholes-over-man-utd-style-of-play

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi strasne nesympaticky posobi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ideálněplichtička. Jurgen si udrží standard a Mourinho by to ještě ustál. Btw. jdou aspoň nějaké spekulace, kdo by případně mohl Mourka nahradit? Hádám, že stejnou pičovinu jak Levys Boasem čukotka neudělá...

Reagovat
smazaný uživatel

Čukotka ju urobila ešte pred sliepkami.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já myslel jeho vyhazov, ne jeho angažování. I když to se nakonec taky ukázalo jako chyba, ale smysl to dávalo, jen to asi pro Spurs nebyl ten pravý.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. :)

Reagovat
Miguel19

Jelikož je vedení za Josém, tak moc spekulací není. Ale v úvahu by připadal Carlo nebo Hiddink třeba..

Reagovat
smazaný uživatel

Hiddink je už za zenitom. Carlo by bol sen.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Guus by byl do konce sezony, což je snad jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom ne Hoddinka. Už si nepomatuješ co dokázal s holanďanama?????

Reagovat
Miguel19

Pokud by chtěl Abra Pepa, tak by přišel Hiddink jako minule.

Ale on stejně Mourinho zůstane a Pep by k nám nešel.

Reagovat
smazaný uživatel

To radšej bezradný Mourinho než humus pod Guardiolom

Reagovat
liquicitizen

Ja som si isty ze aj po prehe nikoho nedvolaju.

Reagovat
smazaný uživatel

Volný je Ancelotti, Hiddink, Capello, Bielsa...

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti je na odchodu do New Yorku

Reagovat
smazaný uživatel

Carlito nepojde a zvysok vam nijak nepomoze

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som v práci, tak tiež nás dnes neuvidím

Reagovat
WienArsch

Ja jsem v praci, takze nastesti vse uvidim....

Reagovat
Tywin Lannister

a já nejsem ani v práci a taky to uvidím, takže jsem na tom nejlíp

Reagovat
WienArsch

neni lepsi to videt a dostat za to zaplaceno?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Tywin Lannister

140. pro výhru Arsenalu a Liverpoolu a prohru obou Manchesterů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

stavil by som sa, ze ti nevyjde ani jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pak by mu to vyšlo, takže se kroť

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

my máme dnes stretávku,takže to asi tiež neuvidím..ale ak budeme hrať to isté čo vždy, tak verím, že ma Samo plnohodnotne zastúpi..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

Dneska bych rád viděl Begovič-Azpi, Terry, Zouma, Baba- Mikel, RLCH- Hazard, Oscar, Willan-Costa.

Je mi jasný, že nejspíš to bude se Zoumou na kraji, Cescem na AM a Ramiresem ve středu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja pre zmenu uvidim zapasy aj v nedelu, lebo v pondelok mame dekanske volno !

Reagovat
smazaný uživatel

Je u Liverpoolu vidět nějaký zlepšení?

Reagovat
cristiano.K.

ano, víc se běhá a víc se remizuje

Reagovat
iamek

Ne

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Objektivně moc ne, ale fanoušci si to rádi namlouvají.

Reagovat
Usty

Já se na zápas Chelsea podívám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Firmino starts. Benteke on the bench!

Asi jsi měl pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Joao Teixeira on the bench. Boží.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
SunFells

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Svatej

boží chlap

Reagovat
CHONG

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Reagovat
patas92

Jurgen is my spirit animal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Chelsea vyhraje 2:1, vsadte barák a budete mít dva baráky

Reagovat
tomasinho

Confirmed #LFC team v @ChelseaFC: Mignolet, Clyne, Skrtel, Sakho, Moreno, Lucas, Can, Milner, Lallana, Coutinho, Firmino

Reagovat
tomasinho

Liverpool subs: Bogdan, Lovren, Benteke, Allen, Ibe, Teixeira, Randall

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo bude na hrotu?

Reagovat
Maresma

Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino.

Reagovat
smazaný uživatel

Už tam u vás hrál?

Reagovat
tomasinho

Nene, ještě ne, pod BR hrál spíše na kraji, pod Kloppem střídal na podhrot většinou a teďka v poháru hrál AM.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé řešení.. ale tak třeba tam překvapí

Reagovat
minoLFC

Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasnej hattrick pro Firmina dneska po tomhle.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Teix a Cris to ozivia

Reagovat
CHONG

Můj druhý nejoblíbenější trenér proti druhému nejsympatičtějšímu trenérovi současnosti, to prostě musí být plichta

Reagovat
Miguel19

Team to face Liverpool: Begovic; Zouma, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Ramires; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
iamek

Snad vitezna

Reagovat
Deywid

....Matič aj Fabregas na lavičke....ale asi zaslúžene

Reagovat
Miguel19

Bez Cesca Velké plus.

Reagovat
pepinho2

Za změny

Reagovat
Whitemedia

Jsem rád, že tam nenacpal Cesca Oscar sice nepředvádí žádnou hitparádu, ale i tak je to s ním v sestavě lepší varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Today's subs: Amelia, Baba, Matic, Fabregas, Kenedy, Falcao, Remy. #CFC

Reagovat
Whitemedia

Falcao do pryč, místo něj Traore a byl bych maximálně spokojený...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A teda jeste RLC misto Fabregase..

Reagovat
Svatej

šíleně silná lavička

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvyk

Reagovat
smazaný uživatel

Woooow

Reagovat
Whitemedia

A musím říct, že mi teda vůbec nechybí Pedro..

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On je taková 5x horší verze Sancheze ve všem.

Reagovat
Matić

Reagovat
Miguel19

Reagovat
iamek

Najednou. Po prvnim zapase tady byla solidni strikacka.

Reagovat
Whitemedia

samozřejmě, protože jsem na něj psal jeden nenávistný příspěvek za druhým a on pak nastoupil a předvedl to, co předvedl ale mé sympatie si nezískal

Reagovat
Svatej

po tom jeho výkonu jsme jako měli podle tebe psát co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako pre koho

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já si ho snad nikdy po těch prvních 2 zápasech už nevšiml na hřišti

Reagovat
Whitemedia

po těch dvou zápasech totiž začal hrát jako nerozehraný Salah..

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, jsem si to ani neuvedomil

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je ale úplne zbytočný hráč.

Reagovat
Error

Jako fajn, ale zase to bude bez podpory krajních beků.

Reagovat
Whitemedia

Lepší než podpora Ivanovice..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
liquicitizen

A stred Rambo - Obi tiez nieje ta najofenzivenjsia varianta, tak priebeh zapasu je asi jasny

Reagovat
Svatej

achjo...

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Cesca ale s Hazardem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mourek ho určitě na dnešek nahecoval, když mu dost možná půjde o prdel.

Reagovat
Whitemedia

btw. vůbec bych nečekal, že se ještě někdy dočkám dvojice Mikel-Ramires na hřišti v základu.. před dvěma roky jsem měl z téhle dvojice hrůzu, teď jsem ale naopak spokojený..

Reagovat
Whitemedia

až v takové prdeli totiž momentálně jsme

Reagovat
Miguel19

Dokonce dvakrát za sebou v základu.

Reagovat
Svatej

Ten Zouma na bekovi mi uplně trhá páteř, to je fakt k breku pokaždý zjistit, že ho tam zas José šoupnul..

Reagovat
vitasrp

Slušný, docela bych si i vsadil, že to bude stejně jako na Stoke, čili Oscar vlevo a Hazard uprostřed s volnou rolí, nulovou defenzivní odpovědností a s hlavním úkolem vést rychlý kontry.

Reagovat
Miguel19

Ale možná to fakt bylo jenom kvůli Babovi

Reagovat
Svatej

zdá se, žes to trefil, zase

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia

Surprise motherfucker

Reagovat
Usty

lol

Reagovat
tomasinho

Chelsea team: Begovic; Zouma, Cahill, Terry, Azpilicueta; Mikel, Ramires; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo docela dobrá

Reagovat
pepinho2

400 - James Milner is set to make his 400th @premierleague appearance, becoming the 24th Englishman to reach this milestone.

Reagovat
tomasinho

Captain leader, legend

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
pepinho2

Lucas zástupce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

John Terry 550th game as captain.

Reagovat
minoLFC

Teixeira

Reagovat
minoLFC

Firmino musí dnes na hrote dať gól konečne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley
Reagovat
Honza Matoušek

Tak tyvole!!! Tohle jsou 2 nejlepší intra v historii světa přesně!

Reagovat
Honza Matoušek

A hry vlastně taky.

Reagovat
vladis271

moja najobľúbenejšia FIFA ever.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

my sme to vzdy hrali s bratom tak ze on hral prvy polcas, ja druhy, on dal tak 10-20 golov, vzdy ta ista akcia po kridle a potom center na noznice a gol, a ked som to robil v druhom polcase ja, uplne tak isto, tak som nedal ani jeden gol, skoro vzdy to slo do brvna alebo tesne vedla, nikdy sme nezistili ci je to kvoli tym polcasom lebo brat sa nechcel vymenit keby nahodou hej a hovoril ze je proste lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

ale raz, len neviem ci to bolo v tejto fife, sa mi stal taky bug, ze som mal loptu s obrancom v mojej sestnastke, daco som stlacil, on sa normalne otocil chrbtom, a zrazu zaebal paticku, uplnu bombu, do vysky, cez cele ihrisko, gol, neveril som tomu, kukuli sme replay dookola, a neverim tomu ani teraz ako to pisem, snad sa to stalo, dnes by som to dal na youtube a bol by som slavny

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

hej buď z toho bylo někde nějaké video na youtube, nebo se mi to stalo taky

Reagovat
smazaný uživatel

Kubo

Reagovat
Masi

Bylo to přesně v týhle Fifě

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
mul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A nejlepší song.

Reagovat
Dawon

ikdyz na ty stare NHL to nema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

když jsme u těch intro videí, tak tolhe je podle mě to nejlepší vůbec

https://www.youtube.com/watch?v=JISQtvj23fo

A to hokej moc nebaštim

Reagovat
patas92

https://www.youtube.com/watch?v=7gzGCXmzzWQ

pro mě je nejlepší intro tohle...kvůli té písničce sem byl schopny PS2 zapnout a vypnout třeba 8 krát po sobě

Reagovat
hntlyl
Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Při našem štěstí nám dá dnes góla Lucas

Reagovat
vrabejka

Vůbec bych se nedivil, zatím je ve výborné formě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ještě, že už odešel Borini...

Reagovat
vrabejka

Logická sestava. Jurgenn určitě počítá s tím že jejich stopeři jsou sice zdi, ale pomalejší takže by je Firmino určitě mohl větrat. Coutinho snad taky bude mit prostoru a chytne se, nehraje Matič a Zouma na RB taky nebude nic moc. Pozitivní nálada stále zůstává :)

Reagovat
Nikikrew

Skoda ze dnes neuvidím ani jeden zápas. Na súboje Skrtela s Diego m som fakt zvedavý.

Co sa tyka na tak tazky away zápas. Skoda zranení aké verím že sa Joel chytí. Ak vyhrame, bude to fantázia aj keď tomu moc neverim.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím má někdo link na stream s tim heslem 321? Díky moc

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Svatej

Jinak je sranda, že na to, v jak moc velký prdeli jsme, nám stačí dneska vyhrát a na liverpool se bodově dotáhnem

Reagovat
Hokaido

No jo, ale nejsme Tottenham. Liverpool pro nás není měřítko...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je velká sranda, že se dotáhnete na tým, kterej už stihl v průběhu sezony vyměnit trenéra.

Reagovat
Miguel19

Taky už vyměnili trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se poseru, Cesc sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Predĺžiť s Josem zmluvu, okamžite!

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

pedro je zraneny ci len tak? bral by som ho k nam v zime

Reagovat
Miguel19

zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

skoda

Reagovat
smazaný uživatel

dneska na tiketiku kurz 40, krasny jesenny den je vonku, citim ze dnes to vyjde

Reagovat
Hokaido

Hazard dá gol?

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal, chelsea a united xka

Reagovat
Hokaido

Možná United, Chelsea jasná jednička

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

Reagovat
raduinho

Reagovat
bbbauch

Reagovat
terry

Těch 45 minut pro Loftus-Cheeka bylo asi vážně finálních.

Nicméně mnohem víc mě teď bude zajímat Traoré.

Reagovat
Svatej

nesmíme dovolit, aby se přetížil, hezky pomaličku

Reagovat
terry

Ono to už ani neni moc vtipný.

Reagovat
Svatej

... Nevim co na to říct, já jsem uplně neštastnnej, když vim, jakej materiál v těch hráčích máme a jak efektivně to dokážeme domrdat...

Reagovat
Error

Reagovat
Miguel19

Však Mourinho S ním to jiné nebude. Buď ho tu chceme, ale můžeme zapomenout na mládí nebo ho nechceme a šance tu je..

Reagovat
Svatej

Když já furt věřim, že se změní, jsem s tím jak 13letá holka, která má slabost pro třídního drsnáka

Reagovat
terry

Pokud tu on sám chce zůstat deset let, pak s nimi musí začít pracovat.

Reagovat
ďuriLFC

ježiš to je boh ten chlap,tie rozhovory su ako z inej planety

Reagovat
tomasinho

Stream pls

Reagovat
ďuriLFC

kostičkova hovadina,zapas sa natom nebude dat kukat

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

footy

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp je skvelý neskutočne charizmatický. Tie rozhovory s ním su tak o 3lvl nad každým, žiadne trápne klišé a má zmysel pre humor. Nech mu to vydrží v tom Lpoole.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool, modlim sa k tebe, Cukotku treba porazit.

Reagovat
Miguel19

Kvitováááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Kvitová

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mervin

to je čurák, zpřelámat mu hnáty za tohle

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Mervin

Kvitovka náramně

Reagovat
Chandy

Nemá někdo Sopcast pls?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

nějaký streamek poprosím?

Reagovat
HalaMadrid_Flx
Reagovat
Svatej

Reagovat
liquicitizen
Reagovat
smazaný uživatel

Teix dufam nastupi na mieste Lallanu a Firminovi este Juro neda celych 90 min, takze zanho dufam Cris...

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týče mě... tak John Terry je jenom zkurvená píča, co se snaží napodobit vytáhnutými štulpnami nad koleny fenoména Thierry Henryho.

Ten čuráček když to začal dělat, tak to Thierry tak nosil už dobrejch 10 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Slabsie...

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

jj, protože píšu pravdu o tvém zkurveném oblíbeném pseudoklubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nefandim Chelsea

Reagovat
Whitemedia

Today's game will be John Terry's 550th appearance as Chelsea captain… #CFC

Reagovat
raduinho

Tvůj názor na Wengera ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vysmahni!

Reagovat
Svatej

wow, presujem

Reagovat
Miguel19

Oscar zase křídlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

na to nechci koukat z letadla

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak někomu mohou Kloppovy rozhovory připadat vtipné.

Jurgen Klopp - Not Funny One

Reagovat
Whitemedia

RAMIREEEEES

Reagovat
smazaný uživatel

RAMIRESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
Svatej

wooow !!!

Reagovat
smazaný uživatel

RAMIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
Mervin

do prdele

Reagovat
Miguel19

RAMIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
Hokaido

Rami Ale super práce Costy a Azpiho

Reagovat
terry

Tohle byla velká paráda.

Reagovat
Staenly10

Ještě nějaký stream, prosím? Z těch výše nade mnou mi byl jeden zablokován antivirem a druhej je plnej v mý oblasti, nebo co....

Reagovat
raduinho
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, tys mi dřív připadal jako debil, ale poslední dobou mi přijdeš v pohodě.

Reagovat
Mimalu

Ramiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Infernoqt

Moreno střežil pohledem

Reagovat
Svatej

Já toho Azpiho miluju

Reagovat
iamek

Klopp, klopp budicek! Jeste ctyri kousky tam soupnete

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
raduinho

Ramireeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno sa ani nepohol, parada

Reagovat
smazaný uživatel

MORENO

Reagovat
smazaný uživatel

vysmahni

Reagovat
smazaný uživatel

Kráááááása

Reagovat
Miguel19

Skvěle Azpi s Oscarem. A nádherný náběh

Reagovat
spider_8

Ramigóóóól

Reagovat
REPLIKATOR

Milner je úplně k hovnu

Reagovat
vinetou

Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej gol ty jo

Ale tohle hraní brzo bych zakázal už jenom kvůli tomu dojebanýmu sluníčku

Reagovat
terry

Náhodou, po obědě to je super čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Když vyhraješ. Jinak máš zkurvenou celou sobotu

Reagovat
terry

Dnešní nádhernou sobotu mi nějakej fotbal nezkurví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo super no, ještě u toho nemůžu pít.

Reagovat
terry

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě někam pojedu a celkově mám program u kterého se nesluší být pod vlivem.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Alberto tam ale fakt stál jak poleno

Reagovat
Whitemedia

Azpi

Reagovat
raduinho

Moreno pohlídal

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno

Reagovat
minoLFC

sakra akurát padol stream...ako padol gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard rozehrával a uklouznul.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo na kartu ne?

Reagovat
Svatej

2.0

Reagovat
Svatej

skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Lucasove tackle

Reagovat
smazaný uživatel

*prasácké

Reagovat
fenixLFC

po zlej nahravke sakha

Reagovat
smazaný uživatel

Narazam na zavadzajuce statistiky

Reagovat
SunFells

Ty krávo, to je pevná defenzíva.

Reagovat
raduinho

Zatím docela kolotoč.

Reagovat
off-olda

Lucas ve formě.

Reagovat
fenixLFC

z coho sme kua taky nervozny??

Reagovat
SunFells

Z výkonu těch svých polen.

Reagovat
off-olda

Vždy máte problém s týmy, které jsou v tabulce pod vámi.

Reagovat
minoLFC

veď hej s Chelsea

Reagovat
fenixLFC

i

Reagovat
smazaný uživatel

Milner je dobre mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Milner

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas nedohraje.

Reagovat
minoLFC

Milner

Reagovat
Miguel19

Lucas už má mít kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo ink na AceStream nějaký POŘÁDNÝ v HDčku nejépe na Sky Sport

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo ink na AceStream nějaký POŘÁDNÝ v HDčku nejépe na Sky Sport

Reagovat
misinho7

s hracmi ako Lucas, Milner, Lallana atd..Liverpool nikdy nemoze byt spicka ani s Jurgenom..tam treba ten hracsky kader riadne zmenit ..verim ze to Jurgen dokaze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

ten kádr je šílenej

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Mrdka Lucas Nemůžu ho ani cítit!

Reagovat
raduinho

Ta Liverpoolská hymna je strašná odrhovačka.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolska hymna

Reagovat
Mervin

tak lepší než vaše Chelsea, Chelsea.....

Reagovat
raduinho

Tak to každopádně Ale YNWA je takové hrozně nudné, nemelodické.

Reagovat
Spasitel
Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ještě trapnější a repetitivnější, než ty kecy s historií a plastovýma vlaječkama.

Reagovat
Mervin

dobře to zajebal Hazard

Reagovat
misinho7

keby to dal Willianovi ide sam na branu

Reagovat
Horcmen

To mělo jít Willianovi...

Reagovat
fajdax

do piče proč to nedal Wilianovi'?

Reagovat
off-olda

Hazard Měl to dát hned Willianovi, ten by šel úplně sám ty vole...

Reagovat
mimi_united

Keď som tu pri prestupe Milnera písala aké je to drevo ma tu všetci vysmievali Cháchá

Reagovat
smazaný uživatel

=>kuchyna

Reagovat
vladis271

ale má pravdu, mrcha.

Reagovat
smazaný uživatel

To ona pise na kazdeho

Reagovat
smazaný uživatel

No mně se tu neskutečně vysmál tomasinho, když jsem psal, že je s ním nesmysl počítat ba CM.

Reagovat
smazaný uživatel

Miro (Mindas) tiez

Reagovat
fajdax

Lallana žlutá ale ne???

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jsme místo něj koupit Ardu jak říkal marty, Hazard je hroznej.

Reagovat
CHONG

U nás se zase zvedne

Reagovat
bbbauch

A az dva dny po konci prestupaku podepise v Chelsea, tak mate lepsiho Balea.

Reagovat
smazaný uživatel

To si pleteš s vaší rétorikou. aka Hazarda jsme stejně nechtěli, Kagawa je lepší.

Reagovat
Manik...

Reagovat
bbbauch

Places na spatnym hrobe

Reagovat
bbbauch

Aka ja jsem Hazarda chtel

Reagovat
CHONG

Tohle srovnání je mimo, Keylor je vynikající a v současném laufu je lepší než DDG, kdežto Gareth se u nás trápí stejně jako Hazard poslední dobou v Chelsea, výměna by prospěla všem zúčastněným.

Reagovat
smazaný uživatel

jj dáte ho napravo a bude hrát jako Bale

Reagovat
CHONG

To hraje i teď.

Reagovat
smazaný uživatel

A super mu to šlapalo rpvní sezony, radost pohledět na jeho hru i vaše komenty.

Reagovat
raduinho

Výměnu Bale-Hazard bych bral okamžitě.

Reagovat
misinho7

to by bolo velmi prospesne..Gareth spat vo svojej lige a Hazard v lige ako stvorenej prenho a s technickejsimi hracmi okolo seba win win situacia pre obidve strany

Reagovat
Manik...

taky

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

To tu fakt psal.

Reagovat
off-olda

Kurva, to je střelba.

Reagovat
fajdax

Lamps

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
off-olda

Super Frank

Reagovat
smazaný uživatel

autobus

Reagovat
Infernoqt

Chelsea is back biatches

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho hra velmi zle posledne zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

už se vidí v Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Hra Liverpoolu se mi líbí.. na některých postech však mají fakt slabé obsazení a to je sráží

Reagovat
misinho7

Reagovat
tomasinho

Firmino se dost stahuje a pak není nikdo na hrotu. V poločase Benteke za Milnera, ten je hrozný dneska.

Reagovat
Kowe

už zase

Reagovat
smazaný uživatel

Nielen dnes, len proti AV hral dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, už uznáš, že Milner není do středu to pravé ořechové?

Reagovat
tomasinho

Já neříkal nikdy, že tam je super, jen jsem věřil, že tam bude dobrý prostě. A teď ani nehraje ve středu jako spíše vpravo, kde by měl být nejlepší a stejně hraje hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

No možná teď to neříkáš, ale tehdy jsi mne masivně přesvědčoval, že bude v záloze prostě strašná pecka, když jsem ti tvrdil že on je prostě křídlo.

Reagovat
Kowe

tos musela mít fakt zatmění, že jsi tvrdil tohle

Reagovat
Kowe

musela

Reagovat
tomasinho

Tak on je dobrý hráč, jen je prostě super jako doplněk těch top hráčů, aby to za ně odmakal. V Ctiy měl kolem sebe lepší spoluhráče, tady je hned kapitán a nesedí mu, že musí něco vymýšlet. A i on cítí beztak moc velkou odpovědnost. Nikdy to nebyl hráč, co by dokázal táhnotu větší klub, to ne, ale čekal jsem, že bude prospěšnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Stavíš se k tomu víc čelem, než jsem čekal, už jsem dokonce přestal žhavit ownyho search engine.

Reagovat
Kowe

takže to prostě není hráč do základu

Reagovat
tomasinho

Primárně ne, ale s lepším středem by na křídlo do těžších zápasů měl být použitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten je přímo děsný..

Reagovat
fenixLFC

on sa nestahuje, on je cely cas za lallanom

Reagovat
misinho7

Milner je strasny hrac..neskutocne drevo

Reagovat
Mervin

to jsou rohy

Reagovat
misinho7

presne ako pise LM..ta hra Liverpoolu je celkom pekna teraz ale ta kvalita na tych postoch to nici....mat miesto Milnera Lucasa ci Lallanu kvalitnejsich hracov hned by to bolo ine

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně Milner a Lucas v základu nemají co dělat. Lallana ještě ujde..

Reagovat
misinho7

tak dnes lallana este sa da ale inokedy je to slabota...

Reagovat
tomasinho

Bohužel za Lucase není žádná jiná lepší alternativa. Na ten post vlastně není už 5 let

Reagovat
smazaný uživatel

vím..já to spíš myslím tak, že je to třeba pořešit dlouhodobě..

Reagovat
tomasinho

Jojo, měla by to být jasná priorita pro zimní přestupák. Společně se stoperem a nějakým univerzálem na oba kraje. Nebo možná raději čistě LB.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucasa by som praveze este prezil. Ale Milner je hrozne futbalovo obmedzeny. Lallana potrebuje na vsetko cas.

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana ujde ?

Reagovat
minoLFC

Coutinho

Reagovat
Miguel19

Proč chvíli nehrajeme s míčem tvl. Po 20 sekundách to pálíme do prdele.

Reagovat
fenixLFC

ale preco hra hrot lallana a nie firmino, to teda nechapem

Reagovat
misinho7

ale zatial Liverpool lepsi, snad nejaky golk daju uz do polcasu

Reagovat
Svatej

Blázen ten chlap

Reagovat
REPLIKATOR

Milner se měl dát radši na ragby

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
EXoRcIsT

chudak William tomu dnes dobre nakladaju ale najlepsi hrac Chelsea tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to bylo na rudou Can prase

Reagovat
Miguel19

Tvl to jsou řezníci.

Reagovat
iamek

Hrajou jak prasata. Proc ten ocas ty karty setri? Neuveritelne-

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Can je hrozne nesympatický svojim správaním. Fracek.

Reagovat
Swarley

to byl od Cana pěkně stupidní zákrok, nechápu, že to nebylo za kartu

Reagovat
smazaný uživatel

jasná rudá to měla být, šel oběma nohama nejdřív do hráče

Reagovat
terry

KAMPAŇ!

Reagovat
off-olda

Rudá

Reagovat
Swarley

tak směřoval ten skluz k míči, ale jasně trefil dřív Williama...na přímou redku bych to teda neviděl, ale žlutá bez debat...

Reagovat
smazaný uživatel

to je mi celkem u prdele kam směřoval, trefil prostě Williana oběma nohama dřív

Reagovat
Swarley

supr

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Občas dělá tyhlety kraviny, podle mě na základ zatím nemá, i když jsem si ho hodně oblíbil, tak při ideálním scénáři by měl být 1. náhradník do toho středu. Bohužel ta situace v tom středu je tak slabá, že tam musí hrát. Je to pořád nevybroušený diamant s hodně mezerama.

Reagovat
Swarley

bylo to hlavně úplně zbytečné, nechápu co v tom rohu chtěl tímhle zákrokem jako řešit

jinak je v pohodě, líbí se mi jak hraje, potřebuje jen čas...ale určitě by to pro vás mohla být směrem do budoucna hodně dobrá posila, to zase jo...

Reagovat
tomasinho

Jojo, potřebuje čas, aby přestal dělat takové blbosti. A hlavně, aby zlepšil pohyb bez míče a trošku víc se hýbal.

Reagovat
Swarley

tak to z něj Klopp dostane nebo si nezahraje

Reagovat
tomasinho

Tak po návratu Henda si stejně asi sedne no

Reagovat
Swarley

až Klopp uvidí běhajícího Henda, úplně roztaje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Costa bere nějaké prášky na nervy? Takhle klidného ho nepamatuji. Dokonce se tam po jednom souboji omlouval Škrtělovi...

Reagovat
terry

Umí Emre Can anglicky? Já si vždycky říkám, že ti hráči to kolikrát tomu rozhodčímu třeba odkejvají, protože mu nerozumí.

Reagovat
Kowe

určitě mu rozuměl tak stěží půlku

Reagovat
fajdax

on mu nedá kartu?

Reagovat
Kowe

Zranit Williama není tak špatný strategie

Reagovat
Miguel19

Hazard je zase ještě horší. Neskutečný, že už mu dělá problém i zpracovat balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi majú s Rooney spoločné individuálne tréningy.

Reagovat
misinho7

Milner si nejak pomylil sport... neskutocne ako moze taky hrac hrat za Liverpool sak v slovenskej lige by ledva hral za podbrezovu...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

liverpoolští teda hrajou jak prasata

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Milner je fakt hroznej fotbalista ty vole. My se těhle anglických průměráků snad nikdy nezbavíme.

Reagovat
misinho7

neskutocne ze liverpool kupuje takych priemernych futbalistov a pritom je na svete xy lepsich ...preco napr nesiel liverpool po Yarmolenkovi? urcite by nestal sialene peniaze..dalej napr Nolito ten si to dava jak najvacsi pan v Celte a v zime pojde asi do barci, proti nam minule hral jak pan tocil nasu obranu ako sa mu chcelo..a je vela dalsich prikladov futbalistov ktory su 5 krat lepsi ako priemerni anglicky

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Milner je sice dřevo, ale centry má výborné

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard takhle letos hraje pořád?

Reagovat
off-olda

Jdi už do píči Hazarde. Kenedy na plac.

Reagovat
ďuriLFC

Clyne hraje super

Reagovat
Whitemedia

Hazard nejhorší na hřišti..

Reagovat
smazaný uživatel

Clyne peckovní, nakonec to bude přece jen lepší kup než Darmián

Reagovat
EXoRcIsT

je lepsi do ofenzivy ale v defenzive je lepsi Darmian zase takze dokopy su jeden super obranca

Reagovat
Kowe

no..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kraje obrany jsou celkově supr, sice Moreno slabší dozadu, ale kompenzuje to brousením lajny...bohužel je to tak nějak k ničemu, když hraje v záloze to, co hraje a coutinho je z formy.

Reagovat
Swarley

komentátor asi na drogách, prý "for me it´s a clear penalty"...jen škoda, že ta ruka byla jaksi mimo vápno...

Reagovat
smazaný uživatel

I ta ruka byla hodně spekulativní, tady vůbec není o čem...

Reagovat
spider_8

A že to nebyla ruka. Nebýt těchto 2 maličkostí, tak se o penaltě i dalo uvažovat

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych Hazarda do Realu za Isca s Varanem...

Reagovat
misinho7

lol ani priama vymena Varane-Hazard by nebola realna... Varane je uz teraz svetova spicka a do 2 rokov bude mozno uplne najlepsi..a to ma len 22..buducie Hierro ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Samotnej Isco má větší hodnotu než Hazard.....

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen > Isco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Side

Moreno u té lajny

Reagovat
Miguel19

Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno jak si nechal zobrat loptu

Reagovat
fajdax

Moreno

Reagovat
terry

Hazard bude muset dolů.

Reagovat
fajdax

Škrtel hovado, červená a penalta

Reagovat
off-olda

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

a ban na dva roky+ kontumacia zapasu

Reagovat
Svatej

willian

Reagovat
PhilipS

Willian je nejlepší z Chelsea

Reagovat
Tywin Lannister

Willian je prostě boží hráč - komplexní, mega univerzál, rychlej,bojovnej, dobrej dozadu..to musí být sen každýho trenéra mít v kádru takhle poctivýho hráče...

jsem rád že jsem ho bránil když ho tu měl každej druhej za průměrnáka..bez něj te ten tým uplnej odpad

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsie nudne popoludnie s Premier League. Esteze za hodinu zacina Dortmund.

Reagovat
liquicitizen

Dufam ze Fabre a hlavne Matic sa dobre pozeraju na tu dvojku co hra v strede

Reagovat
fajdax

Reagovat
off-olda

Willian si dělá co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce nekdo Hazarda zadaco?

Reagovat
Swarley

zase to nepřehánějte

Reagovat
cubazi

Za Lucasa či vrece zemiakov?

Reagovat
Swarley

Rooneyho i tak nedáme

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi taky kokot.

Reagovat
Whitemedia

Edene už mě ale začínáš štvát...

Reagovat
off-olda

To brzy...

Reagovat
misinho7

tak eden by momentalne nehral v zaklade ani cez Vasqueza ci Jeseho .. ani eto cez Jamesa Isca ci Garetha

Reagovat
off-olda

Eto nehraje stejný post jako James/Isco/Bale..

Reagovat
misinho7

chybicka... a nie to

Reagovat
misinho7

a nie to *

Reagovat
Miguel19

Hazard mi sere. Kdyby aspoň předstíral snahu nebo něco.

Kenedy místo něj. Hned.

Reagovat
Kowe

Tomuhle chybí Benteke ale

Reagovat
smazaný uživatel

Pre nezaujateho je to uplne otrasny polcas nedeje sa nic

Reagovat
Grahf

Na hru poolu sa ale dobre pozerá, hrajú rýchlo a tlačia sa do branky, výborná podpora od krajných bekov a záložníkov. Uplny opak United

Reagovat
Whitemedia

Na něm vážně skončila každá naše akce...

Reagovat
smazaný uživatel

nebaví ma ten futbal dnes. najzábavnejší je komentátor na BT

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas uz ma dost rokov na to, aby sa naucil najdolezitejsiu vec na jeho poste- rozohravku. To je hrozne ako nepresne prihrava a dalsia vec je, ze vobec nepredvida. Supne prihravku hracovi co sa moze roztrhat aby ju udrazal... hrozny hrac.

Reagovat
Mervin

Couuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuts

Reagovat
misinho7

Coutinhoooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Whitemedia

jasněěěě

Reagovat
Swarley

hezky je vymotal

Reagovat
ďuriLFC

ale jo ale joooooooooooooo

Reagovat
Kowe

kurvyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Jacks11

Coutinho

Reagovat
fenixLFC

coutinhoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

sice už se nemělo hrát - ale nádherný gol

Reagovat
tomasinho

COUUUTTTSSSS

Reagovat
SunFells

COUUUUUUUUUUUUTS

Reagovat
vinetou

Reagovat
Feind

zaslouzene

Reagovat
smazaný uživatel

Mou se vrací z tunelu?

Reagovat
Swarley

Reagovat
Ángel di María 22

Golasooooooooooooo

Reagovat
SunFells

Ale ať tam Klopp pošle po půlce Bentekeho a nevymýšlí.

Reagovat
Svatej

s ním by ten pres nebyl tak efektivní si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

místo Milnera

Reagovat
Kowe

ten hraje hovno ale zase má super centry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
iamek

Pekny zarez od rozhodciho. To zase bude. Idealni remizla a setrvani Mourinha.

Reagovat
minoLFC

Coutinho nijak uchvátny výkon ale gól luxusný

Reagovat
smazaný uživatel

Nema formu a jebne ho tam,čsupeer

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

krasa Coutinho...inak Liverpool keby zohnal poriadneho DM a vylepsil aj lavu obranu, tak s dvojkou Sakho-Skrtel mozu hrat kludne o spicku v lige, bez problemov..

Reagovat
Svatej

Otázka času no..

Reagovat
Rohlíček

Coutinhoooooo

Reagovat
cubinho

Super

Reagovat
Miguel19

V čase 47:07 ztratíme na půli balon a on nepískl konec

Reagovat
misinho7

Vyborne znova ak Chelse remizuje ci prehra ma co Mourinho vytahovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ale zasloužené vyrovnání. Po gólu hrajeme jak posraní a jenom stojíme na půlce, nic neuděláme.

Reagovat
J0EL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Cit pro hru

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Miguel19

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
johnik

Reagovat
Manik...

Reagovat
misinho7

Liverpool ale zatial suverejne lepsi v druhom polcase este jeden to chce

Reagovat
terry

KAMPAŇ! CLATTENBURG NA ŠIBENICI!

Reagovat
smazaný uživatel

krááása

Reagovat
Manik...

Tyhle góly do šaten... Jsou to vocasové

Reagovat
vitasrp

Proč tam nastavoval další extra vteřinky, to bych potřeboval vysvětlit.

Nic to neměnío na tom, že inkasovat takovej gól je vyloženě na kriminál, to je z mýho pohledu defenzivní katastrofa.

Reagovat
Swarley

Reagovat
cubazi

Souhlas Borbély

Reagovat
terry

Chyba jak v žáčcích.

Reagovat
iamek

Si takovy modry vrabejka

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Co ty bys za to dal, umět vystihnout zápas jako on.

Reagovat
vitasrp

Taky si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
Hokaido

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cubazi

This is Klopp and this is Anfield!!!!!!

Reagovat
R22

Nepamatuju tak slabou Chelsea a hrajeme výborně, ale chce to Bentekeho dopředu, tohle vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

hrajete nieco podobne ako my, drzite loptu a hovno z toho, nebyt geniality Coutinha, to je vyborne uz? inak jj, takto slabu Chelsea, navyse doma, to si ani nepamätam tiez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Until we score

Reagovat
spider_8

Tohle je fakt v prdeli ty vole, nejdřív šance na brejk, pak to v klidu mohl dvakrát odpískat

Reagovat
smazaný uživatel

Gol zasloužený no, ikdyž už se nemělo hrát.

Reagovat
cubazi

Cháááááááááááááááááááá Hra sa dovtedy dokým rozhodca nezapíska koniec. Mlčky tlčky

Reagovat
cubazi

We believe in Klopp. In klopp we trust. I blow Klopp.

Reagovat
smazaný uživatel

hezký...

Reagovat
smazaný uživatel

Ajé, další voda na mlýn té bublině jménem kampaň proti Chelsea.

Reagovat
Coutinho10

yeeees Gooooaaaaaaaaaal nadhera

Reagovat
REPLIKATOR

Zase se může Mourinho vymluvit na rozhodčí

Reagovat
Matić

Hazard je strašidelnej

Reagovat
vrabejka

Já říkal že ho Lucas vymaže

Reagovat
Matić

mě nezajímá co jsi říkal

Reagovat
Svatej

Reagovat
vrabejka

Magic Cou is back! Jinak je tam dobrý, pressing, snaha ale v poslední fazi nejsme schopni nic vymyslet. Milner sice hořel 10 minut ale pak aspon tam měl pěkné centry. Lallana naprosté nic. Místo něj Benteke a urveme to.

Reagovat
smazaný uživatel

47:30 a Jose uz odchadza a je mi jasne, ze rozhodca sa ani nedostane do kabiny

to mi pripomina ked sme hrali vonku, trener domacich slubil rozhodcovi nakladacku a ten nas vydeseny prosil aby sme mu doniesli veci, ze on tam nejde. Tak aj Mark asi stravy polcas na ihrisku.

Reagovat
nani92

v PES sa pri dobrom futbale hra aj o 3 minuty viac ako je nastaveny cas..Clattenburg

Reagovat
smazaný uživatel

Ve FIFĚ ti zase písknou konec i když jdeš sám proti brankáři... Clattenburg

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Jen o 3? Já už tlačím tak není problém i o 10 minut navíc

Reagovat
Error

Tyhle kecy o tom, jak se Mourinho může zase vymlouvat, jen potvrzují fakt, že rozhodčí poslední dobou nejsou v zápasech Chelsea předvést výkon bez nějaké kontroverze.

Reagovat
Mervin

tak proti Sotonu si mohl stěžovat leda tak na to, že nepískl dvě pencky proti Chelsea

Reagovat
Error

*schopní předvést

Reagovat
SunFells

Arsenal, Saints ...je to těžký, když té abominaci sudí táhnout kárku. Aspoň tenhle maličký revanž dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty čůráčku vymrdanej A co zápas proti Arsenalu, kde byli kanonýři jasně zaříznuti? Costa měl jít dávno ven a oni vyloučí Gabriela.

Drž hubu ty debil sprostý modrý nebo ti jednu lejsknu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prestante resit to nastaveni, jsem radsi, kdyz to rozhodci obecne pousteji dele. Ale proboha, co to tam vyvadela ta obrana se zalohou????

Reagovat
smazaný uživatel

Ja fakt nevim, kdo je horsi, zda Fabregas, Ivan, nebo Hazard. Ale Ivan se aspon na oko snazi behat, ale Hazard na to jebe zvysoka. Snad vypadne co nejdriv. Takovej rozdil oproti Willianovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý výkon Rozhodčího Markie Clattenburga ....... chce, aby fanoušci za nekřesťanské ceny lístků viděli, co nejdelší zápasy. Modří pohůňkové mají štěstí, kdyby se hrálo do 49 minuty, tak by Liverpool vedl už 1-2.

Tam máš Mourinho, ty čurák arogantní modrý.

Arsenal i s Kokotem Wankerem dnes ovládne Swansea. Arsenal na čelo!

Reagovat
off-olda

Toulen pls..

Reagovat
Miguel19

Doma držení míče 35%

Reagovat
off-olda

Jedna střela...

Reagovat
J0EL

Defenzivna dominancia

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vykurvená modrá pakáž.

Arsenal v 10 lidech proti Barceloně ve finále LM 2006 předváděl útočnější fotbal, než ty kundy v Allianz Areně roku 2012 při finále s Bayernem.

Reagovat
Heisenberg

Stejná taktika jako proti MU, odevzdat míč a odbránit to, teď s vyrovnáním by to mohlo být zajímavější.

Reagovat
fenixLFC

futbal z tohto storocia

Reagovat
smazaný uživatel

No...Takto slabý Liverpool treba poraziť, len Jose nesmie byť posratý.

Reagovat
cubazi

35 percent

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se to nastavení tak řeší? Vždycky se hraje dokud rozhodčí nezapíská konec poločasu. Tečka.

Reagovat
Miguel19

Protože jsme v něm dostali gól

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost hráčů, no. Kór pod Mourinhem musí přece vědět, jak je důležité nic nevypustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Navyse spravne nechal akciu dohrat. Riesit nejake sekundicky nema zmysel.

Reagovat
terry

Tak tady se podle mě neřeší to, že bysme kvůli tomu přestali hrát, ale že to zkrátka mohl písknout dřív, navíc když k tomu měl příležitost. Ale samozřejmě zbytečná chyba.

Reagovat
SunFells

20 vteřin po stanoveném čase, úplně běžné.

Reagovat
Ligter

my to neřešíme od roku 20. září 2009

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju si jak to tehdy hodně lidí psychicky nedalo. Nějaký expert snad i jel podle nějaké virtuální tabulky kde nám počítal remízu.

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Aha, to bylo tohle http://tinyurl.com/lgj3mwn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Usty

Na Liverpoolu je krásně vidět Kloppův rukopis, ten presink je prostě úžasnej. Od třicátýho metru se na každýho hráče Chelsea nasype minimálně dvojice hráčů a těm tak nezbejvá než se rychle zbavovat míče - a po třetí, čtvrtý takový neuvážený přihrávce Liverpool míč prostě získá. Jednoduchý jako facka, pokud jsou na to hráči připravení.

A pak je hroznej kontrast koukat na Blues, kteří odcouvávají soupeře i před vlastním vápnem. Proč? Chelsea od 10. minuty jen čeká na to, co předvedou hosté - kdyby tam byl tým s vyšším ofenzivním sebevědomím, už prohráváme.

Líbí se mi Zouma a Ramires, naopak Hazard k ničemu, Oscar se taky ztrácí. Mikel oproti úterý nejistej.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel je podľa mna dosť istý. Na to že nemá hernú prax a je dosť pomalý si poradil s presinkom dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

No ten gol padl z prostoru, kde mel stat Mikel..

Reagovat
Miguel19

Ale nechal se ožulit Ramires

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

ja hlavne nechápem nad čím tam Oscar rozmýšľal

Reagovat
Usty

Minimálně dvakrát ztratil míč mezi vlastní vápnem a půlící čarou - nepřípustný. A jestli je to nevyhraností, pomalostí nebo úplně něčím jiným je prostě úplně jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Takto áno, ale na to že je to najmenej technicky zdatný hráč tak nemal viac strát než ostatní.

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
numeromis

Nejsem plastic fan, ale úplně jsem doufal, že ten prostatik dostane jednou góla zase v tom tunelu. Šašek.

Reagovat
avicii

Wilian nam robi strasne problemy ale o nieco sme lepsi...a strasne zbytocne fauli robime, s Bentekem budeme nebezpecnejsi...

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Škrtel

Reagovat
off-olda

Zvíře

Reagovat
fajdax

Zouma dobrá rychlost

Reagovat
off-olda

Hazard neobejde ani Lucase. Jeho zoufalost dosáhla nejvyššího bodu.

Reagovat
Rohlíček

Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

Milner, biggest kopyto of the Premier League

Reagovat
cubazi

Tam nám chýbal Stievino Milner

Reagovat
smazaný uživatel

MANUTD starting XI: De Gea,

Darmian, Smalling, Blind, Rojo

Schneiderlin, Schweinsteiger

Mata, Herrera, Martial, Rooney

Reagovat
off-olda

4-2-4?

Reagovat
pepinho2

Bez útočníka?

Reagovat
smazaný uživatel

nie. je to len tk napisane. rooney na hrote. rozostavenie ako vzdy

Reagovat
wild

ten Jones je fakt zraneny

Reagovat
Swarley

super no

Reagovat
Dawon

to jako fakt?

Reagovat
wild

tak uz druhy zapas je mimo nominacie..co ine s nim moze byt?

Reagovat
iamek

Je to divne. Zelva nic nerekla, ale neni ani na lavce a misto nej tam je mladik. Divne.

Reagovat
Dawon

aha no vidis, mi vubec nedoslo ze nebyl ani pres tyden...zminoval ho LVG mezi zranenyma?

Reagovat
iamek

Ne. Jen Depayka a Wilsona.

Reagovat
wild

to neviem..ale urcite by ho nevynechal len tak z oboch zapasov po dobrom vykone proti City

Reagovat
Dawon

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Tuanzebe na lavičke:)

Reagovat
wild

#mufc subs: Romero, Tuanzebe, Young, Carrick, Lingard, Pereira, Fellaini.

Tu kto?

Reagovat
smazaný uživatel

97 rocnik,rychly stoper s velmi dobrou technikou, academy player of the year minuleho roku

Reagovat
smazaný uživatel

*minulej sezony

Reagovat
fajdax

kristepane to je humus

Reagovat
Swarley

no konečně se tak i vy chápete

Reagovat
fajdax

Že se na to v tvým věku už nevysereš, sedět za počítačem a řešit hovna o generaci s mladšíma klukama ...

Reagovat
nani92

keby aspon s holkama

Reagovat
Swarley

to je stejně neuvěřitelný, že ty jako snad poslední věříš tomu, že mám snad 50 nebo co

Reagovat
I am Mancunian

ze 50

Reagovat
I am Mancunian

ze 50

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, fajdax jenom umí na čtyřletý dítě hodně dobře psát, pak už ta generační propast sedí

Reagovat
Kowe

Reagovat
terry

Po půli je to teda strašný. Jak na nás může padnout tak extrémní nervozita, tomu nerozumím. Tolik zbytečných a bezhlavých odkopů… Konstruktivní myšlenka žádná.

Reagovat
liquicitizen

Z toho ako nas liverpool nici tym pressingom ma bolia oci do pice

Reagovat
pepinho2

Umí Firmino střílet?

Reagovat
smazaný uživatel

co to bylo za šaška na lavičce chelsea?

Reagovat
terry

Co to jako bylo od toho našeho člena realizačního týmu?

Reagovat
EXoRcIsT

co za dmnt tam krici na kloppa

Reagovat
iamek

Tuanzebe na lavce =-O . Jones zase out?

Reagovat
off-olda

Kenedy

Reagovat
fenixLFC

clattenburg

Reagovat
Miguel19

Lucas karta po 10. faulu

Reagovat
Svatej

Kenedyyyy

Reagovat
SunFells

Trošku hazard takové máslo vůbec nasazovat do základu.

Reagovat
Miguel19

Super střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Ale brazilska ofenzivna sila to znie hrozivo, uvidime ci si vytvoria sancu.

Reagovat
Infernoqt

Ty míče jsou hnusný. Nechtěl bych s nima hrát.

Reagovat
Svatej

Během minuty nebezpečnější než Hazard za hodinu

Reagovat
Mervin

no, už toho udělal více než Hazard

Reagovat
off-olda

Kenedy hned víc nebezpečnější než Hazard za celý zápas.

Reagovat
iamek

Costa zmrdecek.

Reagovat
Lacko_Boh

Costa

Reagovat
Side

čurák costa

Reagovat
EXoRcIsT

Costa

Reagovat
Whitemedia

Costa

Reagovat
Dawon

Costa to je tak neskutecne nesympaticke hovado

Reagovat
fff

Taka skurvena spina ten Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pepinho2

To je snad ještě vývojem před opicema ten Costa

Reagovat
Mervin

ne, ten Costa je fakt piča, normálně ho někdo zastřelte

Reagovat
Swarley

si zajdu pro kafe (jj, chlubím se, že mám na kafe) a Costa zaúřaduje? co udělal?

Reagovat
pepinho2

Na zemi trochu pokopal Skrtela

Reagovat
fenixLFC

ten skrtelov vyraz masoveho vraha

Reagovat
ZJEV

Ten Costa to je snad nejvetsi zjeb co si pamatuju

Reagovat
iamek

Benteke vypada jak Richard z prazske ZOO

Reagovat
Usty

Mikel další ztráta před vlastním vápnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel

Reagovat
tomasinho

WOOOW, střídá Milnera, paráda

Reagovat
fajdax

Ježiši neee, Ivanovič na stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne je kaptiánska páska na správnom mužovi.

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

Skrto

Reagovat
spider_8

Bože ať už je ten Mikel někde v Saudský Arábii. Dneska třetí kritická ztráta.

Reagovat
smazaný uživatel

Este Teix

Reagovat
Hokaido

Schmeichel; Simpson, Huth, Morgan (c), Schlupp, Albrighton, Drinkwater, Kanté, Mahrez; Ulloa, Vardy.

Ulloa

Reagovat
FCSL

Cech - Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Coquelin, Cazorla - Campbell, Ozil, Alexis - Giroud

Dobrá šance pro Joela, jsem na něj zvědavej

Reagovat
SunFells

Reagovat
jacobT

Reagovat
raduinho

Hrozná nuda, no nic rugby a Barcelona snad spraví chut.

Reagovat
spider_8

Matič už by byl venku

Reagovat
smazaný uživatel

Costa stop na 3 zápasy

Reagovat
spider_8

Teď už tipuju 5.

Reagovat
smazaný uživatel

On je fakt největší zmrd v PL od konce Bartona

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel uff

Reagovat
fff

Moreno dneska uplna stand up komedia

Reagovat
Mervin

ty vole, to je nekopa

Reagovat
Whitemedia

Moreno

Reagovat
fenixLFC

moreno

Reagovat
fajdax

on dá kartu Mikelovi? Lucas a Can už mají být dávno venku

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas jasna cervena!

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas jasna cervena!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Mourinho

Reagovat
tomasinho

Mourinhoooo

Reagovat
off-olda

Dejmu rudou ty kundo z ryby!!!!!!!!!!!

Reagovat
fff

Pici koho tam mozme dat za Lucasa ?

Reagovat
misinho7

hocikoho ..lebo zachvilu ma redku

Reagovat
ďuriLFC

welsh xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

striedaj Lucasa kurva

Reagovat
iamek

Jasna redka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires, letec

Reagovat
terry

Ať jde Clattenburg do prdele.

Reagovat
Dawon

mourinho achjo, to je nerealny klaun, at uz proboha tahne z PL, na to se neda divat co on predvadi

Reagovat
Dawon

jestlipak si po zapase taky pobreci a posmeje se nad tim, ze mel byt venku Costa

Reagovat
Miguel19

Jasná druhá žlutá.

Reagovat
Swarley

Mourinho jak tam šílí

Reagovat
smazaný uživatel

to je zufaly kokot, jak sa smeje

Reagovat
niflheim

To je taková píííííííííííča ten Mou

Reagovat
iamek

Tady ho chapu. A Klopp je stejne impulzivni a nevidim tady na nej nic.

Reagovat
spider_8

Costa zrovna má co reklamovat

Reagovat
smazaný uživatel

Richard Fekete

Reagovat
avicii

Reagovat
Whitemedia

Mourinho z toho ale zešílí úplně, neblázněte

Reagovat
Switchback

Clattenburg

Reagovat
pepinho2

Mou jako herec na jevišti

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires je taka kurvicka

Reagovat
PhilipS

Dobrý rozhodnutí. Za tohle druhá žlutá ani náhodou

Reagovat
off-olda

Lucas už toho za ten zápas udělal tolik, že by jiní nehráli 3 zápasy.

Reagovat
fajdax

ten zkurvenej vyjebanec bude ještě ukazovat že divevoval????

Reagovat
WienArsch

Jak to mohl ukecat??

Reagovat
off-olda

A víte vy co? Já toho Mourinha prostě chápu.

Reagovat
nani92

Tutazjebe na striedacke

Reagovat
Swarley

už tam máte agenta? z Olovi nadace?

Reagovat
Cobra

Však Mourinho se rozčiluje zcela oprávněně

Reagovat
Mervin

teď ano, ale on se vzteká taky kvůli všemu třeba jak chtěl tu pencku na Falcaa

Reagovat
smazaný uživatel

Bavim se..

Reagovat
J0EL

Mourinho uz nezvlada a skace tam jak kokot, ale ked Costa tam pokopal Skrtela tak sa tvaril, ze nic sa nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

klasik prostě

Reagovat
smazaný uživatel

milí fanoušci liverpoolu, můžete laskavě odpovědět, jak to vypadá s flanaganem? nebo jste takoví fanošuci, že nemáte ani přehled o vlastních zraněných hráčích?

Reagovat
vitasrp

Klasika, přesně kvůli tomu jsem se hrozně nasral kvůli vyloučení Matiče, ten metr je prostě neuvěřitelnej. Tohle byl Lucasův 5. faul

Reagovat
kiwwi

Vita sorrysorry, vo veľa veciach máš možno aj pravdu ale uz si horší jak zaschrona... Posledný čas už nepíšeš nič normálne len plačeš kvôli rozhodcom

Reagovat
J0EL

Nezvlada jak owny a Mourinho

Reagovat
Svatej

lol

Reagovat
vitasrp

Upřímně nepláču, nadávám jim.

Reagovat
fff

Pice uz Lucas ...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
racet

Willian takhle hraje pořád?

Reagovat
off-olda

No do píči Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas skurveny... vo skvelej forme

Reagovat
niflheim

Ten Coutinho z toho dělá o něco více, než jen bandu průměráků. Bez něho by to byla taková druhá Aston Villa.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, okrem golu hra uz 3-4 zapasy zle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fakt, aj tento zapas

Reagovat
Dawon

coz je ale tak nejak to, co se pocita no obzvlast v takovem zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lucas to je takovej picus, at uz vypadne

Reagovat
vinetou

Ať ten Lucas už táhne do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibeee

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOL!

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooool

Reagovat
fff

Anooooooooooo

Reagovat
minoLFC

magician

Reagovat
Mervin

Couttttts

Reagovat
wild

Phil Jones misses out today due to being in the ‘red zone’ in terms of his fitness, says Louis van Gaal. #mufc

Reagovat
Dawon

wtf

Reagovat
Swarley

některé testy ti můžou odhalit dopředu možnost nějakého zranění a zrovna v případě Jonese, bych ho kontroloval od rána do večera...radši ať dva zápasy stojí, než aby se zase zranil na pár měsíců...

Reagovat
Dawon

ach ták...me jen zmatla ta red zone v tom pripade fajn, ze ho radsi posetri

Reagovat
Swarley

jako to mě taky, jenom tak nějak odhaduju, co by to mělo být

Reagovat
Dawon

jako zni to logicky no

Reagovat
smazaný uživatel

radsej ho posetrit no

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

NFL souvislost mě nenapadla

Reagovat
I am Mancunian

LVG

Reagovat
I am Mancunian

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

To jdi do pici druha sance, druhej gol

Reagovat
mojmira

a kolik těch šancí měla Chelsea prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je mi po tom?

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

jdi jdi

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooool

Reagovat
fenixLFC

coutinhoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
ďuriLFC

jea

Reagovat
misinho7

Pico joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Swarley

jak slepý koně

Reagovat
Grahf

Jožko balí paky

Reagovat
Miguel19

To je fakt v píči.

Reagovat
smazaný uživatel

Cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooopoooooooouuuuuuts

Benteke

Reagovat
vinetou

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Rohlíček

COUTINHOOOOOOOO

Reagovat
Pigeon

chelsea je ve sračkách

Reagovat
Svatej

vždyt krom těch dvou střel nic neměli, co jančíš

Reagovat
Miguel19

A co my?

Reagovat
fff

A co ste mali vy, to je skor otazka pre vas. My nic extra, ale vy hroza.

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke je skvělý.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
terry

Nazdar. Neskutečný.

Mourinho ale sympaticky hecuje. Terry taky. Ti dva moc dobře vědí, že teď jde asi opravdu o všechno.

Ale do prdele. Kam až chtěl zase odcouvat pan Cahill?

Reagovat
Heisenberg

GOODBYE MOURINHO!

Reagovat
hntlyl

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
Trand

Coutinhoooooooooooooo

Reagovat
Ángel di María 22

Golasoooo, jooooooooo. Countinhooooo

Reagovat
Pigeon

Cahill a Terrry, to je vtip

Reagovat
raduinho

Jasný no, místo aby dohrávali v deseti, tak dají vedoucí gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Pěkný, já už se tomu fakt jen směju

Reagovat
iamek

Papa Jose. Kazdopadne rozhodci ''kvalitni'' vykon.

Reagovat
mickey mouse

COUTS

Reagovat
misinho7

verim tomu ze Jurgen Coutinha udrzi... snad nepojde do Barci..tak by prislo o jedineho naozaj top hraca

Reagovat
Lacko_Boh

chalani nebojte, neodide vam

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
johnik

YES!!!!

Reagovat
Svatej

Tohle je fakt hrozně krutý

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

?

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, krutý bylo třeba to, co jste nám udělali v roce 2012, tohle je hovno

Reagovat
spider_8

Letos si možná dáme repete

Reagovat
smazaný uživatel

to pravidlo už myslím zrušili

Reagovat
spider_8

Tohle je v píči prostě, u Oscara chybí centimetry a tady se to musí debilně odrazit

Reagovat
smazaný uživatel

this is sen

Reagovat
WienArsch

To je Bentekem

Reagovat
Mervin

ty vole, Moreno

Reagovat
Coutinho10

Wohohohoouuuu Gooooaaaaaaaaal again

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao to the rescue

Reagovat
Switchback

Pěkně Begovic

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno

Reagovat
Miguel19

Ať už jde ten Cahill do prdele. Neskutečně tragickej stoper.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Lacko_Boh

on vzdy tazil s Terryho formy a organizacie, nema sancu ho nahradit

Reagovat
Manik...

To byl ale vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

kalas říkal, že je nejlepší stoper v chelsea

Reagovat
protiproudu

to je možný :)

Reagovat
fajdax

Reagovat
Counter

A i tak by ho spousta fandů AFC brala místo Mertesackera...

Reagovat
minoLFC

celý zápas ho nieje poriadne vidieť a potom gol ale fakt, že keď sa trafí, tak to stojí za to

Reagovat
smazaný uživatel

JOSE MOURINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
raduinho

Dobře, pokud se dnes prohraje tak už titul nebude Ale Big4 ukopem s prstem v nose.

Reagovat
blaugrana

Jose ma zarobene. Snad aspon mega posle Coutinhovi.

Reagovat
fenixLFC

takze mourinho uz nie je special ale jeden z nas?

Reagovat
B3n

novinka

Reagovat
mojmira

ONE OF bUS

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea, Chelsea, Chelsea

Chelsea, Chelsea, Chelsea

Reagovat
Manik...

Liverpool zkurvení luckeři... Měli 2 šance a dali 2 góly ... Neříkám, že Chelsea něco předvedla, ale prohru si nezaslouží...

Reagovat
Mervin

wtf?!

Reagovat
Swarley

epický obraz na SB, postarší žena jako symbol věhlasné historie Chelsea bojující proti celému světu

Reagovat
smazaný uživatel

MMMMMMMMMMonster killll !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Coutsovi nejdu tie prihravky

Reagovat
smazaný uživatel

jinak pěkný gol, Sakho pěkně přenesl, Lallana typicky nezpracoval a proběhl to a Coutinho jednoduše zasekl a vypálil

Reagovat
pedro-pedro

Jako Chelsea držení pod 40% = masakr

Reagovat
Switchback

škoda

Reagovat
raduinho

Se divím, že se to neodrazilo do brány.

Reagovat
Mervin

proč kope ty rohy takový dřevák?

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool Jen my tam musíme prohrát stůj co stůj.

Reagovat
Infernoqt

to je strašný. Tyhle relegační týmy vůbec nemají čím zaujmout

Reagovat
diastan

Iheanacho dneska aspon 2 kousky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Cech moc dobre vedel kdy odejit

Reagovat
smazaný uživatel

Bentekeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

Dejte třetíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

Reagovat
Il Architetto

A je tam !!!

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Nikikrew

a ja som dal jedničku

Reagovat
smazaný uživatel

To je proste sileny, celou tu obranu bych vyjebal na Mars.. to proste neni mozny..

Reagovat
Side

ta obrana tvl

Reagovat
Pigeon

3

Reagovat
Mervin

Bentekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
niflheim

Muhahaha

Reagovat
johnik

chachaaaaaa!

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp

Reagovat
Switchback

rip

Reagovat
Cobra

Bentekééééééééééééééééé

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
raduinho

Hotovo. Bojím se, že i pro Josého

Reagovat
Whitemedia

Tohle už neustojí, prostě nevěřím

Reagovat
vinetou

Benteke

Reagovat
kiwwi

Mourinho sa z toho doslintal

Reagovat
Rohlíček

BENTEKEEEEEE

Reagovat
Miguel19

Nádhera. Tak snad je to Mourinhův konec.

Reagovat
fenixLFC

bentekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Gloryhunteri na odchode

Reagovat
Swarley

Mourinho, sbal se a běž pryč už teď, nemá cenu čekat do konce zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Criiis, prepac, ze som TI neveril. borec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ještě nedávno byl Pavel Fořt lepší útočník, tak je to zvláštní vidět takový obrat

Reagovat
smazaný uživatel

Fort? Kto?

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel Fořt, legenda Slovanu Bratislava a celého českého fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Pls

Reagovat
Lacko_Boh

pekne gesto Oli ale vies cim by si ho mohol este zdokonalit

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

To je na uložení toto

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Terry tam pri kazdym gole skace jak ponik ty vole..

Reagovat
Trand

Bentekeeeeeeeeee. Obrana Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea, Chelsea, Chelsea, Chelsea, Chelsea, Chelsea

Reagovat
Svatej

To je neuvěřitelná smůla tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

to není smůla, to je nefungující obrana

Reagovat
Svatej

Stopeři nezvládaj, ale nemyslim si, že si Liverpool zaslouží vést o dvě branky, to je celý.

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Miguel19

smůla

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká smůla dopiči?

Reagovat
kvasha16

2 goly tecovane, inak by ich mozno Asmir mal, to sa podla mna da s kludom nazvat smola

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty si zufalec dna

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Begovič, kam to vlez.

Reagovat
cubazi

Nadavate na Sktela, ale Terry a Cahil, panna mária to je jak Pat a Mat

Reagovat
smazaný uživatel

To len sovinisti

Reagovat
minoLFC

Jooo to je šuter...Benteke- Ibe fanta ...Ten Mourinho má tu košeľu mokrú od slzičiek?

Reagovat
smazaný uživatel

KLOPPO <3

Reagovat
smazaný uživatel

tuhle Chelsea by porazil i Brendan

Reagovat
Mervin

vůbec, by takhle ten tým nenapadal

Reagovat
smazaný uživatel

Pls

Reagovat
iamek

I Moyes.

Reagovat
kubys

Reagovat
vladis271

Brendan by Mourka neporazil, proste to naňho nevedel.

Reagovat
iamek

Tam by vyhral i BR.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Ale jo dneska se mi Pool od 30 minuty libi. Chelsea neuveritelne smesna. Jsem cekal jak to letos zase prejedou a oni predvadeji tohle. Tohle je jestw vic komicke nez nase drzeni mice. A Klopp saskuje vic, nez Mourinho ( papa .

Reagovat
Pigeon

Smalling ubrání víc, jak ti dva dohromady

Reagovat
Manik...

Problém je, že to asi ustojí, protože se Romanovi nebude chtít mu platit 41 mega € odstupné

Reagovat
blaugrana

Cahill s Johnom su synonymum pre Pata a Mata.

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad má Roman ještě číslo na Carletta..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale veď Mourinho je najlepší tréner na svete

Reagovat
smazaný uživatel

ty si běž spamovat Chelsea, Chelsea prosimtě...

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Thoomas

Nečekal jsem, že se někdy dožiju toho, abych se jako Fanoušek Arsenalu mohl každej týden smát obraně Chelsea, tohle nemá chybu

Reagovat
off-olda

Cahill a Terry... To snad ani nemá cenu komentovat.

Nechci přijít o Mourinha.

Reagovat
slovaňáák

Super bránění od Chelsea.

Reagovat
Il Architetto
Reagovat
Coutinho10

Benteke to je konecne utocnik

Reagovat
johnik

Reagovat
fajdax

Tohle už je konečná, to už nemůže ustát...

Reagovat
fantomas

Benteke

Reagovat
eden_h

yaaaaaaaaaaaaaaaaas

Reagovat
smazaný uživatel

Terry, Begovič a Cahill jsou neskutečně k smíchu, ale Cahill byl ostatně vždycky.

Reagovat
Cobra

Begovič

Reagovat
pepinho2

Co s tím může Begovic dělat? Pres tu obranu projde každej..

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemyslím jen tento zápas, prostě mi příjde jako naprosto podprůměrnej branař v porovnání s Čechem, DdG nebo Hartem.

Reagovat
Dawon

a to jako cekas, ze vase dvojka bude na stejne urovni jako nejlepsi golmani sveta nebo co? chyta podle me vic nez slusne

Reagovat
pepinho2

Tak jasně, že není na úrovni Čecha a DDG, ale špatnej taky není, jako nějaký extra hloupý góly nedostává..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Usty

Tam prostě projde úplně každej pokus, mezi nohama, tečovanej. Tohle není normální.

Reagovat
Ángel di María 22

'Mourinho out

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zítra bude z Mourinha milionář

Reagovat
fajdax

to už dávno je, v librách samozřejmě

Reagovat
Lacko_Boh

tomy49: ta svatozara nad hlavou

fajdax: to je lustr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley
Reagovat
CHONG

Tak Mou shrábne miliardu a dá si pauzičku, otázka je, kde ho budeme vídat od příští sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Monaco/PSG

Reagovat
CHONG

PSG by bylo solidní, miliarda a přestup do lepšího, no neber to

Reagovat
iamek

A Blanc k nam

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Mourinha win-win situácia, no.

Reagovat
smazaný uživatel

skoro bych si vsadil na Itálii

Reagovat
Swarley

jj, naprostá pohodička, suchý tričenko, akorát to nějak nesedí na ty povídačky o dlouhodobé koncepci v Chelsea, kde se stala chyba?

Reagovat
CHONG

Tak Chelsea a dlouhodobá koncepce je utopie, stejně jako u nás.

Reagovat
Swarley

Mourinho a dlouhodobá koncepce je utopie

Reagovat
Lacko_Boh

kua ale ty si to predpovedal, klobouček

Reagovat
Swarley

na začátku když přicházel, tak jsem mu tu změnu věřil a proto jsem taky uvažoval o tom, že by mohl jít k nám...ale v průběhu angažmá v Chelsea potvrdil, že se absolutně nezměnil ani o kousíček a tak to ani nemohlo dopadnout jinak...titul jim udělal, tak co, ale z mého pohledu je to neuvěřitelně málo...

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíte, přijde dneska Mourinho na tiskovku ?

Reagovat
iamek

Martial za 36 mega a Moutinho taky

Reagovat
pedro-pedro

Podle mě tiskovka Chelsea po zápase bude vypadat tak, že tam místo Mourinha přijde Abramovič

Reagovat
minoLFC

načo Lovren? Teixeiru tam mohol hodiť

Reagovat
smazaný uživatel

Teix mal ist

Reagovat
off-olda

Falcao? A teď fakt bez prdele, kdy ten přišel na hřiště?

Reagovat
smazaný uživatel

po golu coutinha

Reagovat
smazaný uživatel

TO JE TAKOVÁ KRÁSA HALLOWEEN JE PRO MOURINHA OSUDOVÝ

Reagovat
smazaný uživatel

mufc pls

Reagovat
C-M@ster

Bral bych výměnu LVG <--> Mourek

Reagovat
iamek

Ted bych ti dal takovou facku =-O

Reagovat
Cobra

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

ježiškriste jen ne toho zkurvence Mourinha u nás to by byla pro klub strašná tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

z bláta do sraček..

Reagovat
Pigeon

Reagovat
C-M@ster

Prostě mi styl LVG nesedí pro MU

Reagovat
Pigeon

LVG ale umí stavět základy. Připravit ten tým, parádní koncepční práce. Viz. Barca, bayern. Mourinho je trénr na sezónu a akorát by to tady rozesral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

nikdy

Reagovat
I am Mancunian

nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zbieras komenty?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infernoqt

My nemáme brejkový tým a Chelsea nemá kombinační :D krásná práce. Ale něco ve mně by to přeci jen zkusilo, mám raději rychlejší hru.

Reagovat
fenixLFC

ponizenie mourinha bude hotove, prichadza lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Je ale super na Gaalovi, ze sa neboji mladych zapojit do prveho timu, to je krasa

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik k tomu, že nic takového jako karma neexistuje

Reagovat
tomasinho

Co si asi říká Rémy, když vidí Falcaa

Reagovat
Cobra

No SAMSUNG no party.

Reagovat
smazaný uživatel

Karma je svině Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Falcao hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Reagovat
vinetou

Reagovat
johnik

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
minoLFC

to dajte ako foto ak by bol v budúcnosti článok o jeho vyhadzove

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

jako ten posmesny chant na gerrarda je vyborny a spieva sa v celom anglicku, ale v tejto situacii to od fanusikov Chelsea vyznie dost pateticky

Reagovat
smazaný uživatel

tak najprv zacali liverpoolcania spievat ten z ich slovami a oni uz len na to zareagovali.

Reagovat
smazaný uživatel

*s

Reagovat
joshua

chant plny patosu

Reagovat
REPLIKATOR

Klopp Tyhle slabé týmy ze spodní části tabulky prostě musíme porážet

Reagovat
pedro-pedro

Reagovat
johnik

Reagovat
iamek

Pokud to mysli s utokem na EL vazne, tak musi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
minoLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Posledne 2 minuty Mourinha v PL navzdy, podme si to uzit

Reagovat
smazaný uživatel

Prokaučovaný zápas od Mourinha. Kdyby nenechal Liverpool v prvním poločase hrát, ale snažil se něco vymyslet dopředu, tak mohli odskočit na 2:0 a pak to doklepat. Takhle to bylo jenom o naději že si obrana vzpomene na svou loňskou formu.

Reagovat
fenixLFC

oni mohli odskocit na 2:0 aj s tou srackou co hrali

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Hazard decided to show up as a ghost for Halloween

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Counter

Chelsea ♥

Reagovat
raduinho

pro všechny fanoušky co odcházejí dřív ze stadionu

Reagovat
pedro-pedro

oni za to dali svoje peníze a můžou si říct, že za ty prachy toho viděli už dost ne?

Reagovat
Whitemedia

Já to třeba taky vypnul po té třetí brance..

Reagovat
Whitemedia

protože proč trpět až do konce

Reagovat
Mervin

Zouma

Reagovat
Trand

Jsem fakt rád, že Chelsea prohrává, ale Joseho mi je celkem líto.

Reagovat
Heisenberg

Snad si to vyžere do posledního sousta.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho mi fakt nie je luto

Reagovat
Counter

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Ligter

Reagovat
SunFells

Ale to jen ukazuje, jak dobrosrdečný člověk jsem, ten čurák by zasloužil horší.

Reagovat
Trand

No, já si ho fakt oblíbil v Interu a pořád ho hodně respektuju. Je pravda, že spousta jeho výstřelků a prohlášení bylo hodně za hranou, ale teď na konci, jak na něj byly ty záběry, tak vypadal hrozně bezradně a fakt mi ho bylo líto. Rozhodně se to nedá nijak racionálně zdůvodnit a ani nevím, proč to tak je..

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je líto některých fanoušků typu Usty, kteří přicházejí o iluze.

Reagovat
Cobra

Máte někdo stream, kde bude pozápasová tiskovka? Né, že bych rozuměl nějak anglicky, ale chci vidět ten jeho výraz, až se ho budou ptát na otázku jestli skončí apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtela zasluzene vychvaluju, outstanding

Reagovat
tomasinho

Dneska byl výborný no

Reagovat
kiwwi

ako vzdy

Reagovat
fff

Co vobec nie je pravda, ale ok.

Celom sranda, ako si voci nemus zaslepeny, Dpc keby ten hral v MU, to by bolo srandy s Tebou .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

vzdy ked pozeram na LFC tak je skvely. Dnes obzvlast.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Jemu Costa sedí. Počkaj čo s ním narobí Aguero.

Reagovat
fff

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
snuff24

Chelsea hřeje u srdíčka čím dál víc

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherné chvíle, keď sa nič nedarí, tak aspoň Chelsea ma vždy poteší.

Reagovat
Infernoqt

Beztak to je geniální mind trick od Mourinha zase jednou. On prodlouží smlouvu a jakmile uvidí tu výstupní klauzuli, tak se odhodlá k takovémuto kroku i za cenu obětování postavení v tabulce. A ještě si jako bonus splní sen a bude koučovat nový tým za extra nový plat, kde jistě udělá titul a pak se nechá vyhodit.

Reagovat
misinho7

krasa tak a teraz mi snad spravi Real radost nejakou kanonadou

Reagovat
smazaný uživatel

no, na to ti uz v tejto sekcii serieme

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
iamek

Pry na SB se nevyhrava kazdy tyden =-O

Reagovat
REPLIKATOR

Protože se tam každý týden nehraje, jinak by to platilo

Reagovat
pedro-pedro

to je divný zápas už se dohrál a ještě mi nepřišla zpráva že byl Mourek odvolán

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sbohem Jose, tak se mej, novou praci si hledej, uz je pryc shon vsednich dni, ted uz musis jinam jit.

Reagovat
pedro-pedro

Reagovat
REPLIKATOR

Jinak snad Mourinho zůstane a Costa dostane 5 zápasů ban

Reagovat
Counter

David Moyes had 20 points after 11 games. Mourinho has 11.

Jen tak dál José

Reagovat
REPLIKATOR

Rekord braker

Reagovat
REPLIKATOR

*record

Reagovat
smazaný uživatel

to braker je v pohodě

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Ligter

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
frank

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Ve Španělsku má 9 bodů v 9 zápasech, Moyes=Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

2 - This is the first Premier League game since Middlesbrough 8-1 Man City in May 2008 to see a Brazilian scorer on both sides.

zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

kto tam bol, Alfonso Alves?

Reagovat
smazaný uživatel

on a ještě někdo

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju robinho

Reagovat
tomasinho

Fábio Rochemback Porazeno od jednoho nejmenovaného odborníka na PL

Reagovat
tomasinho

A za City Elano

Reagovat
smazaný uživatel

V dobrej kvalite link na WHU Watford ?

Reagovat
Lacko_Boh

ozaj, uz som si len tak letmo vypocul casti documentary 2 a je to klasicky Game bohužial aj chvalabohu. Mola, on me(snad malokedy sa podari že na feate s Kandrickom nevyznie druhy mc len do počtu,aj ked podla mna o tom Gameovom double time na konci Kandrick pri nahravani svojej slohy nevedel, neverim že by to nechal tak ), don´t trip, Macho super, som rad že si na featy zavolal Will.i.am a ale prave ten pocet featov a pocet pesniciek je kontraproduktivny a ten album nie je konzistetny. Ale tak len prve letmé počuvanie za mnou, možno prehodnotím,nepočul som este všetko ani

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne nezabudni na 2.5 Ja som to trošku hajpoval lebo Game-a mám strašne rád a hlavne sa mi páčil ten jeho progres.

Reagovat
Lacko_Boh

jj z tiež mam Game-a rad, ako decko som mu dost drzal palce proti Fiftymu Je sympatak, ma super hlas, charizmu, west coast sound ...ale fakt od Doctor advocate nespravil kompletny album, nie že by napr. Lax bol zly ale nie top na 2.5 ma potešili like father like son 2 a ten Bustov refren nostalgia jak oči

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa zase ten beef dosť mrzel

aj mňa, keď som počul Bustu

On má obrovský potenciál, lebo fakt má všetky predpoklady stať sa veľkou legendou, ale posledné roky mi prišiel dosť bez snahy, myšlienky. Nerobil zlé veci, ale nebolo to top, presne ako píšeš... Teraz ma príjemne prekvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

*veľkou legendou , proste robiť TOP veci.

Reagovat
tomasinho

Doufám, že příští kolo doma nastoupíme bez Milnera a s Bentekem. Ale nejdřív je třeba bodovat v Rusku.

Reagovat
smazaný uživatel

Teix dufam v Rusku zaklad a v lige aspon 30 min....

Reagovat
smazaný uživatel

Tex není na soupisce pro EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozaaj

Reagovat
smazaný uživatel

BR, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Opäť posratý zápas v detailoch. Ale HLAVNE od Mourinha. Po prvom góle sa mal celý polčas tlačiť na 2-0 a namiesto toho sme sa nechali zatlačiť a nechať hostí nech sa vrátia do zápasu. Faktor Mourinho. A zase raz opomenutie Remyho na ukor Falcaa, tieto ťahy nech si najlepší tréner na svete odpustí.

Reagovat
smazaný uživatel

on je Remy zdravi a nehraje? ja myslel ze musi byt zraneny a proto tam furt cpe Falcaa

Reagovat
smazaný uživatel

Remy je trojka, Falcao dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Remy neni vubec spatny utocnik ne? Falcao je odvareny a je nepochopitelny ze ho tam furt stavi.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasná vec. Jeden z mnohých nepochopiteľných ťahov Mourinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli už ne dneska, tak snad nikdy.

Reagovat
CHONG

Pro mě celkem nepochopitelné, jak se může tým, který si vloni dokráčí s prstem v nose pro titul a v létě nepřijde o žádného hráče, najednou propadnout do takových sraček

Reagovat
misinho7

tak isto je nepochopitelne ako moze najlepsi hrac minulorocnej Premier League byt zrazu totalne katastrofalny zrely na tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

Faktor Mourinho.

Reagovat
Usty

dear god

Reagovat
fenixLFC

skvela pesnicka

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

minimální rotace, zestárla obrana, pokles formy. Mourinhnův styl vedení a třetí rok. Pro mě je nepochopitelný to prodloužení smlouvy před sezonou. Vždyť jim musí být jasný že on u týmu nemůže být dlouhou dobu protože to je sotva průměrný manager.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Milnera posadit a Skrtel dat kapitansku to je kapitan ako sa patri

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING: "Brendan Rodgers to Chelsea."

Reagovat
Usty

Tak ten postmatch rozhovor jen potvrdil, jak je José úplně mimo.

Reagovat
protiproudu

dobře to zazdil

Reagovat
smazaný uživatel

Dokedy ho budeš obhajovať?

Reagovat
Usty

Do Vánoc.

Podle tebe Mourinho může i za to, že se Ramires nechal vykoupat před vápnem a že Terry tečoval míč do brány, nehodlám se s tebou na tohle téma bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to predsa nemôže.

Reagovat
Usty

Ale spoustu věcí mu přisuzuješ úplně nesmyslně. Většina gólů v letošní sezóně přišla tak, že jsme na posledních 20-25 metrech byli zoufale nedůrazní nebo naivní. Faktor Mourinho?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, nízke sebavedomie a naprostá zúfalosť v hre.

Reagovat
Matić

co řekl?

Reagovat
Mimalu

nic

Reagovat
Usty

I have nothing to say.

Nothing.

I have nothing to say, sorry.

Nothing.

Fans are not stupid.

Nothing.

Nothing.

Nothing.

Nothing.

Reagovat
Dawon
Reagovat
Trand

Reagovat
Swarley

Reagovat
Error

Teď ještě interview na úrovni od Mourinho. Nothing, no, nothing to say.

Reagovat
smazaný uživatel

nothin´ to say.

to je rozhovor už aj ten čo kladie otázky si z toho robí prdel.

Reagovat
jacobT

To je fakt neskutocne arogantny kokot ten Mourinho. Snad ho este nechaju sa v tom vytrapit.

Reagovat
mato Kreator

to dufam aj ja lebo nechcel by som aby nahradil Allegriho v Juventuse pod nim sa to tiez trasie

Reagovat
Jardin

Ta naše lavička je strašná. Jediný Iwobi na případné oživení

Reagovat
SunFells

a přitom Chambers je tam úplně zbytečně.

Reagovat
Jardin

Jestli tam není jako alternativa za někoho do středu hřiště.

Reagovat
Heisenberg

Škoda, že se nezaptal na počasí.

Reagovat
pingla

Hrál devátý s patnáctým a tady tolik povyku?

Reagovat
Pigeon

stream na United? hezky děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

tam kde sla Chelsea na FFL

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pigeon

děkuji

Reagovat
Ligter

Reagovat
niflheim
Reagovat
Jardin

A stream na Arsenal prosim?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Jardin
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Schneiderlin co vymýšlel ty vole.

Reagovat
Swarley

Zahaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo sopcast na city? Nebo hd link? Diky moc

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.reddit.com/r/soccerstreams/

si uložte túto stránku do záložiek a nemusíte furt hľadať streamy.....

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

díky tohle jsem hledal

Reagovat
Dawon

super nastup do zapasu

Reagovat
Amos

ace stream na Arsenal?

Reagovat
nani92

Darmian

Reagovat
I am Mancunian

co tu robis

Reagovat
Swarley

wow, taková petelica

Reagovat
bbbauch

Stesti...

Reagovat
Swarley

ok, tak se trošku probudíme, už se hraje pánové !

Reagovat
Dawon

budicek hosi

Reagovat
EXoRcIsT

co to robia omg

Reagovat
Ligter

hrajeme úžasně

Reagovat
I am Mancunian

zatial tradicna sracka

Reagovat
nani92

to je tlak

Reagovat
Grahf

Jak niekto na nás zatlačí, tak sme v riti, v tom pomalom systéme nevedia hráči rýchlo reagovať.

Reagovat
I am Mancunian

ty si pomaly sa pozri ako hra bayern, vcera vonku remizoval

Reagovat
Grahf

kiwwi spotted

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Dobre nas toci

Reagovat
I am Mancunian

bolasie striela z nevhodnych pozicii

Reagovat
Swarley

však proto to taky nedal

Reagovat
I am Mancunian

sak som sa mu aj vysmial kreten

Reagovat
Swarley

Reagovat
bbbauch

A David

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou to není nudný zápas na držení míče a zase jste nespokojení.

Reagovat
nani92

Reagovat
nani92

ale ja som za seba spokojný, baví ma to

Reagovat
Grahf

my by sme ho chceli držať, ale palace nespolupracuje, chcú hrať a nie sa len pozerať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

rooney zase hraje utocnika, takze jsme v 10

Reagovat
Trand

Zatím solidně nezvládáme.

Reagovat
Swarley

Cabaye to servíruje parádně, fakt nechápu, že po něm nikdo z větších týmů nesáhl

Reagovat
Swarley

prase jedno

Reagovat
EXoRcIsT

15 min a este sme neboli pri branke CP

Reagovat
Counter

Škoda Joel, to by byl nástup

Reagovat
Trand

Kdo je Iheanacho, který hraje za ManCity v základu?

Reagovat
Trand

Ročník 96, hodně slušný.

Reagovat
smazaný uživatel

Joel zatial motm

Reagovat
niflheim

Wazza

Reagovat
Pigeon

SNad v budoucnu bude někdy kapitánskou pásku nosit Schneiderlin. Kapitán Morgan, to bude stylové

Reagovat
Horcmen

Gomis

Reagovat
VasAFC

Bellerin

Reagovat
WienArsch

Gomis

Reagovat
iamek

Gomis wtf? To se nevidi ani v preboru.

Reagovat
pa3ce

Hector je neuveriteľný.

Reagovat
Lacko_Boh

Bellerin klud kua!

Reagovat
smazaný uživatel

Gomis, dřevák pojebanej

Reagovat
Counter

Nepřekvapuje mě, že sis vybral zrovna tenhle zápas

Reagovat
Fenri

Gomis

Reagovat
Swarley

super pas na Andera a co? ve vápně jen trpaslík Mata

Reagovat
Counter

Uf, ještěže to Gomis zazdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je dosť vtipné akou neohrabanosťou vytvára šance

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea pískají každý mini kontakt, sudí nezvládá.

Reagovat
Trand

Joel se dnes fakt snaží a nechce nic ponechat náhodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerín má bránění na párku?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Swarley

proč ty standardky rozehrávají vždy Mata a Rooney spolu, to fakt nepochopím...

Reagovat
Pigeon

aby nevěděl soupeř s jakou rotací míč pude, když je Wazza pravák a Mata levák

Reagovat
Swarley

bych se spíš soustředil na to, aby ty balony byly alespoň trošku přesné a vysral bych se na nějaké kamuflování rotací

a Rooney je hráč do vápna, ať to kope Mata a je klid...

Reagovat
Pigeon

mi to příjde třeba chytré. Samozřejmě místo Rooneyho by to mohl kopat třeba Bastian či Ander

Reagovat
Dawon

Paradne rozehrany primak na kratko, to museli trenovat mesice

Reagovat
Trand

Zatím to vypadá, že jsme přijeli bránit stav 0:0.

Reagovat
Lacko_Boh

tak swans nas vždy nachytali na counter attack. A šance máme. Len dosť nepreností. Ono sa to zlepší ked ich zaloha a obrana podostava žk

Reagovat
Lacko_Boh

takže len 8 žk a dame gol

Reagovat
smazaný uživatel

Taková posraná smůla zase

Reagovat
Tomekcz

nikdo nejde do vapna co to je, Martial hraje posr.any kridlo a nikdo na centr nenabiha

Reagovat
Grahf

tie centre, jak nikto nie je pred brankou

Reagovat
Trand

Panebože Giroud, proč si to nezpracoval?

Reagovat
Rohlíček

Olivo, to musej bejt goly

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud kolem sebe místo a najebe to hned z první.

Reagovat
pa3ce

Boha Žirúúú. však si mohol Mesutovi prihrať skoro do brázdnej.

Reagovat
Ligter

nějak si nedokážu představit, že bychom dali góla

Reagovat
Counter

šmarjá

Reagovat
Fenri

Ty vole giroud si muze podat ruce s gomisem.

Reagovat
smazaný uživatel

Být tam Cabaye místo Anity, tak vedeme 3-0

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
Tomekcz

rooney

Reagovat
niflheim

Wazza tam spíše zpomalil než začal běhat

Reagovat
Ligter

vždyť on míči vyhnul

Reagovat
Swarley

si to pouštěl no, ale odhadl to blbě

Reagovat
Ligter

jako jasně, ale to mi přijde vždy trochu riskantní to takhle řešit. raději si to zpracovat hned

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko, Wijnaldum Oni tý obraně nepomůžou a nepomůžou.

Reagovat
Grahf

keby nám aspoň poriadne naložili, nech je šanca na zmenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Gólové hody dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může za odpískanou ruku NEDOSTAT kartu? Pravidla neexistujou? Rozhodčí mají zakázáno pískat pro Newcastle?

Reagovat
Counter

Zníš jak Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nasranej fanda si to můžu narozdíl od něj dovolit ale!

Reagovat
Swarley

Mata je dneska dobře naloženej, něco určitě vymyslí

Reagovat
I am Mancunian

chodiaci futbal, kurva to je ono

Reagovat
Tomekcz

zacatek sezony byl ok, protoze prihravky do uniku dostaval Martial a dokazal v klidu zakoncit, ted tam ale musi hrat vepr Rooney, kterej ani nedobehne k brane s micem

Reagovat
smazaný uživatel

keby pustil Jeffa

Reagovat
EXoRcIsT

ROONEY ked ostatny napadaju tak aspon phni ritou a napadaj tiez do pice

Reagovat
smazaný uživatel

Monk nie je len starší Monreal?

Reagovat
bbbauch

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Mozog kiwwi, takticky nepozera

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nemusel trollovať aj on. Ízy.

Reagovat
nani92

hádam si mu to nezožral

Reagovat
I am Mancunian

ja som ti zozral, ze nebudes pozerat

Reagovat
nani92

myslel som si, že sa hrá o 18 takže až na koniec, kde budeme mať zdrvujuci tlak to žiaľ vidím..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Žirů gg

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz Wazzu nemozem ani vystat

Reagovat
smazaný uživatel

Giroudovo koleno

Reagovat
Lacko_Boh

?

Reagovat
smazaný uživatel

zdržuje hru

Reagovat
Lacko_Boh

jááj. To nie, z replayu to fakt vyzeralo neprijemne narazenie, to by mozno aj mna bolelo..

Reagovat
kiciN

tyvole ty se chytneš každy tyčoviny

Reagovat
bbbauch

Tyvole Martial to rozdava a goly nikde

Reagovat
nani92

Roooney Herrera Martial Rojo

Reagovat
Ligter

Rooneyho patička

Reagovat
Swarley

Anderkooo

Reagovat
I am Mancunian

anderko za toto ta deluded vystrieda

Reagovat
smazaný uživatel

i tak hraje velke hovno

Reagovat
I am Mancunian

to hraju az na par vynimiek vsetci

Reagovat
iamek

Zelva ven a pribal si do batuzku Shreka !

Reagovat
fenixLFC

je tu nejaky fan WHU?

Reagovat
EXoRcIsT

Rojo , Martial ROONEY ic do pice fakt to neni mozne zeby nas kapitan tak potapal

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana dobre, zvysok hovno

Reagovat
EXoRcIsT

Martial na hrot Rooney dole a na lave kridlo Perreira alebo Lingard

Reagovat
smazaný uživatel

V ideálním světě by teď šel Rooney do prdele, Martial na hrot a nalevo Perreira, ale protože LVG, tak to dopadne tak, že odejde Herrera za to podklouznutí a přijde Květák.

Reagovat
SunFells

Tam to měl Giroud zavěsit Snad to koleno bude dobré, celkem zbytečně se na konci drbal zpět na hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea zatím lepší, Arsenal nezvládá moc pozičně, Záloha Swansea dokázala vyprodukovat několik parádních kolmic, které by projít neměly, ale zakončení bylo hodně špatné. Útok Arsenalu neexistující a nepomáhají mu ani Bellerín s Monrealem, kteří hrají celkem vysoko a potom chybí vzadu. Ale jinak to utkání má zatím Arsenal pod kontrolou a jedna jejich povedená akce může změnit vše.

Reagovat
Lacko_Boh

až na tie kolmice,fakt mi tam neprišli okrem tej na Gomisa žiadne key (lol). Možno po kraji kde nás Swans prečíslujú ale šak z toho tiež nič nevytvorili.

Reagovat
Fenri

Pod kontrolou to Arsenal rozhodně nemá a na tu jednu akci má větší pravděpodobnost podle průběhu spíš Swansea

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

a už jste na koni, vím o čem mluvím

Reagovat
Counter

Přijde mi to na Swansea každý rok jak přes kopírák. Špatný výkon v prvním poločase, 0:0, pak se to otevře, hra nahoru dolů a nějakou chybou vzadu prohrajem o gól.

Reagovat
j_mrazik

Zatím šílenost od Arsenalu.Přijde mi, že Campbell nějak fyzicky nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi on si nepamatuje kdy naposledy hrál 2 zápasy za sebou

Reagovat
Swarley

boží ten rozhovor s Mourinhem

Reagovat
niflheim

Mourinhovo interview

Reagovat
J0EL
Reagovat
smazaný uživatel

"I was going to poast a comment but I have nothing to say"

Reagovat
Makiii

Rojo, Blind, Schneiderlin

Darmian, Herrera

Mata - se aspon snazi i Bastian...

Rooney, tak nejak svou klasiku bohuzel ... jde sam na branku a ani nevystreli... Herrera to stejny, odkryta branka a ani netrefi balon...

Martial - Dobry, byly na nej asi 3 fauly, a vyslal krasny dve prihravky na Rooneyho a Herreru.

Obrana vesmes dobry az na prvnich tragickych 15 minut! A utok - jako skoro vzdy hruza... Nekdo dostane balon a prvni vec co udela? OTOCI se zpatky a nahraje dozadu, misto toho aby valil dopredu

Chce to pohyb - takze za me do hry v prubehu 2. pule - Pereira, Lingard.

Reagovat
Lacko_Boh

futbal na istotu, okrem toho protiutoku kde bol (tušim) Alexis nedôrazny a nechal sa pleškou predbehnúť tak Swans si nič nepripravili. S tym čo mame k dispozicií som ani iný futbal nečakal, je to dosť nuda. Vyhráme ale.

Reagovat
SunFells

Montero tam s Bellerínem ještě může zatočit ...Chambers má z něj stažené půlky ještě dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

nějvětší příležitosti byly, jak šel Gomis sám na Čecha a potom ještě dobře hlavičkoval po jednom centru, na vaší straně asi ten Giroud, jak si to nezpracoval

Reagovat
Jardin
Reagovat
jacobT

Zatial hrame ako po nejakej halloweenskej party, pri com Alexis si zabudol dat dole kostym hazarda...

Reagovat
Lacko_Boh

a Hazard si od minuleho roka nedal dole [Harry Potter 1 spoiler] nevidetelny plast

Reagovat
SunFells

Reagovat
jacobT

Reagovat
jacobT

*

Reagovat
SunFells

Alexis tam měl dobrý průnik, po kterém Nacho hodil strašnou finálku do vápna a pak sám přímo dával do tutovky Giroudovi. Takový kostým by si Hazard ještě dost přál.

Reagovat
kiciN

tojo ale zbytek hrozný, 1 na 1 prošel tak 1 z 10 pokusu

Reagovat
SunFells

Šak jo, i když trochu přeháníš. Ale kdyby Nacho s Giroudem nedosrali, tak ten výkon berete trochu jinak.

Reagovat
kiciN

teď už Alexis hraje líp

Reagovat
Lacko_Boh

[tipovačka]

1.V ktorej minute pride Gibbs na ihrisko?

2. V ktorej minute si da Wenger bundu?

Reagovat
smazaný uživatel

1. 81

2. 56

Reagovat
Lacko_Boh

1.75

2.nedá

Reagovat
Trand

75, neblázni.

Reagovat
Lacko_Boh

uvidime Trand, uvidime ..

Reagovat
Trand

Tak brzo Arsene o střídání ještě ani nepřemýšlí.

Reagovat
nani92

1.69

2.96 (90 +6)

Reagovat
Lacko_Boh

nasty

Reagovat
Ligter

1. 79

2. 67

Reagovat
SunFells

86.; 85.

Reagovat
smazaný uživatel

1. nepríde

2.nedá si

Reagovat
Jardin

bude dvojí střídání Flamini + Gibbs v 71. minutě

Reagovat
Lacko_Boh

ak aj,za Flaminiho nedostanes bod ale nebojim sa že by si to trafil

Reagovat
Jardin

3:0, 77. minuta a on furt nestřídal

Reagovat
Lacko_Boh

ani nehovor...

Reagovat
nani92

West Ham

Reagovat
Rohlíček

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
Counter

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
Trand

Girouuuuuuuuuuuuuuuud Ale proč držel Merteho za dres?

Reagovat
smazaný uživatel

aby sa lepšie rozbehol

Reagovat
Jardin

Koscielny tam taky držel Merteho myslím

Reagovat
Trand

Chudák Per.

Reagovat
Jardin

Co ty víš, třeba to je nějaký typ taktického zmatení soupeře.

Reagovat
kiciN

GIROUUUD

Reagovat
SunFells

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
smazaný uživatel

GIROOOOOOOOOOOOOUD

Reagovat
SunFells

Jak tam Giroud ještě tahal za dres Mertesackera

Reagovat
REPLIKATOR

To jsem ještě neviděl, tahat za dres spoluhráče.

Reagovat
SunFells

Šel po gólu, je hladovej

Reagovat
Counter

Zase ze standardky - letos v nich fakt válíme.

Reagovat
Trand

Nezvyk, ale příjemný.

Reagovat
Counter

A Mesutek samozřejmě další asistence

Reagovat
SunFells

Tyto z rohu, to je nuda.

Reagovat
Counter

Jestli s tím vydrží, tak trhne i ten Henryho rekord.

Reagovat
SunFells

Cesta daleká.

Reagovat
r.mrazik

kurva vyhod toho rooneyho!!!

Reagovat
nani92

už sa so želvy stala kurva? hmm, to si nechám líbit

Reagovat
r.mrazik

nene...zelva je stale zelva...kurva je jen vykrik,jak se na nej neda koukat,co tam vyvadi

Reagovat
Trand

Bellerín.

Reagovat
smazaný uživatel

ta jeho snaha je super

Reagovat
Rohlíček

Hector

Reagovat
Counter

Wow Bellerín, to je borec.

Reagovat
SunFells

Ty vole Hectore

Reagovat
kiciN

Hector

Reagovat
pa3ce

Bellerín sa stáva mojim najobľúbenejším hráčom fakt, Boh.

Reagovat
smazaný uživatel

asi můj nejoblíbenější hráč z vašeho současného kádru, i přesto že je potetovaný jak šašo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

S Coquelinom

Reagovat
EXoRcIsT

zase do pice ROONEY ani jednu pojebanu prihravku nedokazes zachytit

Reagovat
REPLIKATOR

Borec na Digi Sportu nepozná Bellerina od Monreala

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney je o krok pozadu voci kazdej nasej akcii, Martial mu to hodi do priestoru a on to ani nespracuje, lebo proste ked uz hru zrychlime, tak on to enstiha zachytit..

Reagovat
bbbauch

Wazza dopice fakt

Reagovat
SunFells

Mahrez gólik

Reagovat
SunFells

A další

Reagovat
Trand

Zkušeně vykombinované.

Reagovat
Lacko_Boh

Olimu ked sa dari tak sa aj snaží dozadu, či len moj pocit?

Reagovat
SunFells

Jen tvůj. On se často snaží i když se nedaří.

Reagovat
Fenri

A to si pak jde pro cervenou kartu

Reagovat
SunFells

I to se v zápalu stane

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas na 0-0...

Reagovat
EXoRcIsT

s Rooney na hrote urcite

Reagovat
I am Mancunian

ako 80%nasich zapasov

Reagovat
Hokaido

Mahréééééééééééééééééééééééééééééééééézzzzz

Reagovat
fenixLFC

mal piskat ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

Darmian dnes solídne horel

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiciN

Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Stoke prostě mohlo klidně hrát v 9 lidech a nikdo by nemohl říct ani popel.... jak znam Newcastle, tak nakonec ale dohrávat v 10 budeme my a Stoke vyhraje.. klasika.

Reagovat
Miguel19

Zase prasí?

Reagovat
smazaný uživatel

Oba stopeři měli faul na žlutou už s jednou kartou na kontě, ale rozhodčí jen domlouval. Spoustu drobných faulů k tomu. Hrají to chytře, vyloučení by bylo přísný, ale podle pravidel.

Reagovat
Miguel19

V týdnu taky solidně prasili no..

Reagovat
smazaný uživatel

mahrez

Reagovat
smazaný uživatel

Mal dat dole Herreru, Rooneyho stiahnut nizsie, Martial hore a Young kridlo, takto to mam v pici

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi velmi chytry signal

Reagovat
Counter

M A H R E Z !

Reagovat
bbbauch

City i Arsenal vedou, musime dat

Reagovat
fenixLFC

ma nejaky tim v lige nebezpecnejsie standartky ako WBA?

Reagovat
kiciN

rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, čo je horšie. Či to, že keď chcete dať gól, pošlete na ihrisko Falcawa, alebo Fellu

Reagovat
minoLFC

Giroúd Fanta

Reagovat
Counter

looooooooooooooooooooooool

Reagovat
Rohlíček

KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
Trand

Koscielnyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Trand

Skoro jak ve finále Carling cupu.

Reagovat
Swarley

Youngovinka

Reagovat
smazaný uživatel

KOooooooooos

Reagovat
mojmira

Kooooooos

Reagovat
Dawon

achjo, to je fakt koncert zase to je strasne jak nudny fotbal hrajem tyden co tyden

Reagovat
smazaný uživatel

OK, tak nějaká tragédie od Fabianskiho tomu ještě chyběla. Teď už je ten zápas jasnej.

Reagovat
kiciN

jako za gol jsem rád ale tohle byl faul na Fabiho

Reagovat
kiciN

no tak asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Faul? Však jasná chyba Fabianskiho, Kosťa jen stál, nesnažil se atakovat golmana vubec.

Reagovat
kiciN

jojo po replayi jsem to uznal

Reagovat
REPLIKATOR

Fabianski A obránci Swansea ho v tom pěkně nechali samotnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad nedostanu gol oba klubu z Man.

Reagovat
SunFells

Je to od Fabiho pěkné, ale aspoň by to nemusel dělat takhle nápadně.

Reagovat
pa3ce

No neviem, s ohľadom na minulosť to nikto nebude považovať za úmyselné

Reagovat
Ligter

do prdele, copak nikdo není schopný udržet vedení proti Leicesteru?

Reagovat
J0EL

Reagovat
Garen

neviem si prestavit ze by sme este niekedy dali gol

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Swarley

uf ty vole

Reagovat
iamek

Jak se na to Ryan muze divat ...

Reagovat
iamek

Jak se na to Ryan muze divat ...

Reagovat
SunFells

Crystal Palace se s tím nějak serou, čekám na gól sakra

Reagovat
Dawon

ANDERKOOO, proc si to nenechal Matovi do prazdne kurva

Reagovat
Swarley

Ander

Reagovat
kiciN

Campbel

Reagovat
Rohlíček

JOEEEEEEEEEEEEEEEEL

Reagovat
J0EL

Mesu dalsia asistencia

Reagovat
J0EL

*Mesut

Reagovat
SunFells

MUEHEHEHE

Reagovat
Trand

Joeeeeeeeeeeeeeeeel Dnes mu to do útoku moc nešlo, ale za to, jak se neúnavně vracel po každé ztrátě si to zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole budeme radi za bod

Reagovat
Swarley

to je právě ten zápas, kterej vyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšie vymyslenou penaltou v 90+5

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooool JOEEEEL

Reagovat
kiciN

Mesutek 0+2

Ozil > Eriksen

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiciN

Reagovat
Lacko_Boh

Ozil > Mesut

Reagovat
mojmira

Reagovat
Lacko_Boh

možme už prestat davať všetkym trojky?

Reagovat
tomasinho

Palace drtí

Reagovat
smazaný uživatel

To je trocha moc vzrušení na můj vkus.

Reagovat
Dawon

Fella byl prilepeny k zemi nebo co? Co to proboha predvadime? to je naprosto zoufaly a hruzostrasny vkyon

Reagovat
Counter

V A R D Y !

Neuvěřitelný, zas tu sérii protáhl

Reagovat
SunFells

Krása

Reagovat
Hokaido

pecka

Reagovat
kiciN

Reagovat
tomasinho

Reagovat
REPLIKATOR

neskutečný příběh

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Hokaido

prostě to bude, jak jsem psal. Příští týden sestřelí Watford a pak symbolicky překoná Ruuda proti Účkám

Reagovat
Hokaido

*dorovná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
fenixLFC

ten gol bol paradny, fakt ako z ucebnice ako previest brejk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

hrajem fakt příšerně

Reagovat
REPLIKATOR

Campbell > Walcott > Chamberlain

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku haluz ta asist od Mesuta ne nejdřív jesle a pak to proskočilo pod skluzujícím obráncem

Reagovat
Lacko_Boh

STRIEDAJ

Reagovat
Swarley

má alespoň už bundu?

Reagovat
SunFells

Ne, ale už si hladí kolena zimou.

Reagovat
Lacko_Boh

chvalabohu nie. ...

Reagovat
bbbauch

Impotence pokracuje

Reagovat
Heisenberg

Lestr neskutečně

Reagovat
Infernoqt

Nejhorší výkon od united. Ani proti Arsenalu nebyl tak tragickej. Palace naprosto kontroluje hru a přehrává nás. Div že jsme nedostali 2,3 goly už.

Reagovat
Nikikrew

my vyhravame 3:0 vo Swans, to je pecka.Ozil kral

Reagovat
EXoRcIsT

To tam Rooneyho nechas ty kokot holandsky

Reagovat
Dawon

Mata zkusene zdrzuje pri stridani, drzime krasny bodik z venku

Reagovat
Tomekcz

a neda toho martiala na hrot kdyz to s rooneym uz minimalne 3 zapasy vubec nejde a nevytvorime si ani ho.no

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci CP dneska parádní

Reagovat
Swarley

ta super atmosféra je tam vždy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

asi bych je měl začít sledovat častěji, fandění na Anglii neskutečný + jak se zatím s Pardewem dokážou držet v horní polovině tabulky... hodně sympatický tým

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Mesutek už má kolik, devět asistencí?

Reagovat
SunFells

Jop

Reagovat
smazaný uživatel

už se jeho přestup pomalu začíná vyplácet

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
bbbauch

Aspon ve fante se mi rysuje pekny kolo

Reagovat
iamek

On toho kaspara necha hrat zase do konce a naseho nejlepsiho utocnika necha na kridle. Kokot tezce nezvlada.

Reagovat
Swarley

však jsou už prohození

Reagovat
fenixLFC

vieme ze nezvladas ale nazyvat sa hned kokotom??

Reagovat
Infernoqt

Ať se Gaal sbalí a táhne. Na tohle nemám nervy.

Reagovat
REPLIKATOR

Tak ještě nula pro Čecha a budou všichni spokojení

Reagovat
Swarley

však jsou už prohození

Reagovat
SunFells

Střídejme ale

Reagovat
Lacko_Boh

Teda ale toho Oliho by si mohol dať dole,síce to mal iba narazené..ale aj tak. Ja by som to spravil

Reagovat
REPLIKATOR

Shity

Reagovat
SunFells

Norwich

Reagovat
SunFells

A City už ani nemaj na place KdB, aby jim tahal trn z paty

Reagovat
Hokaido

Hodě přísná teda....

Reagovat
Trand

Norwich.

Reagovat
Counter

Wow, Hart hrubka a ManCity 1:1

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kiciN

Norwich

Reagovat
smazaný uživatel

Arnautovic ???? Tohle neni karta???

Reagovat
REPLIKATOR

Vydra gól

Reagovat
fantomas

KANÁÁRCIIII, UDRŽET!

Reagovat
smazaný uživatel

Butland MOTM Je neskutečnej.

Reagovat
fantomas

Letošní souboj o golmana sezony zatim dost kočka-myš.

Reagovat
Hokaido

Gomes

Reagovat
Lacko_Boh

to čo znamena?

Reagovat
Counter

Jakože Butland si to neuvěřitelně vodí.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Lacko_Boh

mne to skôr pripadalo že to je nejednoznačne ešte že som sa spytal

Reagovat
kissak

a to mě neskutečně sere kor když jsme se o něj pokoušeli

Reagovat
SunFells

Chambers tam teď jednoho foukne z brejku

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Dawon

Rojo, ty zeno posrana, vstavej proboha

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Dawon

mam nejradsi tyhle potetovane drsnaky, co se 5 minut vali po malem lisknuti

Reagovat
PhilipS

Giroud>Walcott....navíc vypadá fantasticky...nohomo

Reagovat
Counter

Chce to mít oba a vhodně je točit.

Reagovat
PhilipS

Thea prosím zpátky na pravé křídlo...V lednu koupit Cavaniho a hurá na titul...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Aubu

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi líbí, jak se v létě spekulovalo že by do United mohl Cavani, a většina jejich fans psala, že na co, že Rooney je lepší a že by Cavani byl dvojka za ním

Reagovat
iamek

Vsak by byl dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Dawon

nikdo nepsal ze je Rooney lepsi, ale ze by byl Cavani dvojka za nim je nezpochybnitelny fakt, dvojka za Rooneym by byl i Ruud v nejlepsi forme

Reagovat
smazaný uživatel

A jooo já zapomněl že Rooney je neposaditelnej

Reagovat
SunFells

No jasný, Norwich to dosere

Reagovat
Counter

Zas praskli no.

Reagovat
Miguel19

Touréééééé

Reagovat
diastan

JOOOOOOOOOOOOOOOOO letos ty goly v poslednich minutach jdou

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
nani92

Rooneyho paá na kolená..dno..

Reagovat
Swarley

škoda, no konečně něco

Reagovat
r.mrazik

to neni mozny,jaka sracka se z rooneyho stala

Reagovat
smazaný uživatel

Tak predsa len tam pošle Gypsa

Reagovat
niflheim

Žlutá pro Roja?

Reagovat
smazaný uživatel

V pokojné dohrávanie zápasu na Swansea som veru ani nedúfal.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Parádní výsledky dneska .

Reagovat
wild

Reagovat
niflheim

Kompletně zápas o ničem, můžeme být i rádi.

Reagovat
Dawon

parada, bodik z venku, pekny bojovy vykon, rozhodne sme to palace dost ztizili

Reagovat
I am Mancunian

myslim, ze sa nam tam aj strela podarila, takze fakt super

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza. Opatrný fotbal s City chápu, ale proč hrajeme na držení míče a postupný útok aji s Palácama, to mi hlava nebere. Bod je asi nezasloužený.

Reagovat
SunFells

Pěkný zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

V zapase proti Palace sme si nevypracovali nic, ani naznak sance hadam, co viac k tomu dodat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Dawon

za posledni 3 zapasy + prodlouzeni + 3 penalty jsme dali 1 gol, skvostne

Reagovat
Counter

Nebyly to čtyři penalty?

Reagovat
Dawon

ajo, vlastne este Young nedal...boze

Reagovat
SunFells

Gary Lineker ‏@GaryLineker 17s17 seconds ago

I think Arsenal could well win the league. There, I've said it.

Cheers, Gary

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Ked to konecne priznal aj Gary - musi to padnut

Reagovat
smazaný uživatel

Alan Shearer ‏@alanshearer

Could or will?

Gary Lineker ‏@GaryLineker

@alanshearer could, and I didn't say which season.

Reagovat
Dawon

A koukam, ze Januzaj uz v dortmundu ani nestrida, to je taky mistrovska hostovacka

Reagovat
fantomas

Alex Iwobi becomes the first player to feature in the Premier League under Arsene Wenger with none of the letters ARSENAL in his surname.

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Trand

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

jak tohleto může někoho napadnout?

Reagovat
Jardin

Reagovat
Gunner14

chlapec se v 19-ti zapsal do historie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fantomas

jak může někoho napadnout to kontrolovat?

Reagovat
smazaný uživatel

protože se mně to zdálo jako málo pravděpodobné

Reagovat
Lacko_Boh

a kvôli ľudom ako ty padli dvojičky..

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hezká práce, tohle je přesně proč nevěřím každé píčovině co se sdílí na twitteru.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Jak Fellaini bouchnul do ruky rozhodčího nebylo nic vážného? Já tu žlutou minimálně čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nelituju, že jsem se místo druhý půlky díval raději na ragby, i když to není nejzábavnější sport, tak je to určitě lepší podívaná než ta van Gaalova nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

kedy je motd pani? o kolkej

Reagovat
Counter

23:25, Liverpool je první na řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte aby nie

Reagovat
vladis271

Reagovat
bbbauch

mate odkaz nekdo?

Reagovat
justcall
Reagovat
bbbauch

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jsme nemohli hrát aspoň dnes? Takhle máme během následujících 7 dní 3 zápasy a ten prostřední v EL odignorujeme a odehrajeme s bůhví jakými hráči, jen aby nám ten postup nakonec neutekl...

Reagovat
smazaný uživatel

Dementní FA v tomhle no. Mourinho v tom měl absolutní pravdu, ale to se dneska nesmí říkat.

Reagovat
Pigeon

Říkat se to může, ale když je někdo notoricky ublížený chudák, tak ho bohužel nikdo neposlouchá nebo ho za to trestá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně velký nesmysl no.

Reagovat
Mimalu

Říkal to v první sezóně kdy byl relativně v klidu, to že ve FA sedí nekompetentní blbci, kteří vidí jen krátkodobě, s tím Mourinho těžko může něco udělat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale potrebujete zachrániť koeficient, takže poprosíme vypustiť 2 ligové kolá a zabrať v EL

Reagovat
smazaný uživatel

je to na hovno, všechny 3 zápasy jsou pro nás must-win

Reagovat
smazaný uživatel

Son je vlastne ako dlho mimo? O Kaneove góly sa nebojím, ale min. 1 z tých 3 zápasov potrebuje odohrať na hrote niekto iný.

Reagovat
smazaný uživatel

Son nevím, ale tenhle týden ještě nestihne. Proti Anderlechtu by měl hrát určitě N'Jie.

Reagovat
SunFells

Nehrajete s náma příští týden, ty must-win?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas je must-win úplně nejvíc.

Reagovat
SunFells

To snad ani pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku gól pre mňa tip dňa. A snáď aj domáci za 3 body.

Reagovat
vanGomm

Včera při zápase Chelsea-Liverpool.Nastavoval rozhodčí 2.minuty,ale gól na 1:1 padl v čase 47:23.Takže je pak zbytečné ukazovat lidem na stadiónech a v TV čas na těch tabulích,když si to pak rohodčí ukončí stejně kdy chce.Takových případů je víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vo väčšine prípadov je ešte nejaké zdržanie a v nastavenom čase, takže aj ten sa potom ešte púšťa o 30 sekund/minútu ďalej. Síce to nebol ten prípad včera, ale nerobil by som z toho tragédiu.

Reagovat
vanGomm

Ano,ale jak pak k tomu příjdou ty co maj vsazeno na 1.poločas za 1. Občas si stopuji čistý čas tj.kdy je míč ve hře.Vychází to cca 30-35 minut za poločas.Hrát na čistý čas při dnešní technice by už dnes až tak velký problém nebyl.Jenže jak známo generalita fotbalu se tomu všemožně brání.Proč to je otázka a kdoví co za tím je.Přitom fotbal je dnes někde úplně jinde než byl před 100 lety.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad každý pochopí že je to jenom orientační a může se to změnit podle okolností.

Reagovat
Fenri

*pokud vim, tak je to minimální čas nastavení, ne jen orientační (neboli prodloužit se ještě může, ale zkrátit ne)

Reagovat
smazaný uživatel

minimální = orientační, předpokládám, že by to dřív neukončil

Reagovat
Fenri

Jj ok

Reagovat
vanGomm

Chápu,že po 90.minutě nastanou situace,kdy se s oblibou střídá,nebo jinak všemožně zdržuje.Zde to plně chápu,že rozhodčí tu a tam něco pak přidá.Ovšem když končí 1.poločas k těmto excesům nedochází,takže nechápu proč zápas neukončil v čase 47:00.

Reagovat
smazaný uživatel

Že je to po prvním poločase většinou jinak, neznamená to, že je tak vždy, ono už dvouminutové nastavení je docela dlouhé a přerušení hry tam pak určitě bylo, není co řešit.

Reagovat
vanGomm

Proto jsem pro zavedení čistého času a bylo by po dohadech.Jenže to je jako s videem atp.Ve všech sportech se ta technika pomalu,ale jistě zavádí,ale fotbal je pořád jak před 100 lety,kdy beci nepřešli půlku a na každé polovině hřistě se hrálo de facto 5 proti 5.Ještě,že nehrajou na škváře a v kopačkách co vážily tolik co dnes 10 párů.Fotbal je nyní někde úplně jinde,proto nechápu s jakou zarputilostí se tomu ta generalita fotbalu brání.

Reagovat
smazaný uživatel

nesmysl

Reagovat
vanGomm

Je to můj názor to samé si myslím já o tom tvém.

Reagovat
smazaný uživatel

Můj není názor ale fakt.

Reagovat
vanGomm

Každý fakt může být minulostí.Takže na Tvém místě bych si zas až tak jistý nebyl.

Reagovat
minoLFC

ten nadstavený čas je orientačný, rozhodca ho ukončí aj skôr alebo aj o čosi nešskôr podľa toho či nejaký tým utočí

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Ja nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj talent a nebol ani lacny

Reagovat
Jardin

In October 2012, Nsereko was arrested by the police in the Thai resort of Pattaya on a false kidnap claim. He had reportedly attempted to extort €25,000 from his family by telling them he had been kidnapped and demanding a ransom.

Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

dokonalý zločin

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Everton XI: Howard, Coleman, Stones, Funes Mori, Oviedo; McCarthy, Barry; Kone, Barkley, Deulofeu; Lukaku

Reagovat
SunFells

Sunderland XI: Pantilimon; Jones, Brown, Coates; Yedlin, Cattermole, M'Vila, Johnson, van Aanholt; Fletcher, Defoe

Reagovat
Zaschrona

Howard Galloway sundanej aspon tam neni Naismith, pokud nic jinyho...

Reagovat
smazaný uživatel

Garry Richardson, moderátor BBC: "Dovolte mi, abych vám o Chelsea prozradil jednu informaci. Tato informace pochází přímo od hráče prvního týmu a byla mi předána prostřednictvím jednoho kontaktu. Bylo mi řečeno, že vztahy Josého Mourinha s jeho hráči klesly na samé dno. Dále mi bylo řečeno, že jsou otráveni ze způsobu, jakým s některými z nich zachází. Jsou otrávení z jeho výlevů emocí. Zejména jeho vztah s Edenem Hazardem je pod ohromným tlakem. Jeden hráč dokonce nedávno prohlásil: 'Raději bych pod Mourinhem prohrál než vyhrál'. Dost možná mohla být tato věta prohlášena v zápalu okamžiku, ale pravděpodobně nám může říct, v jakém rozpoložení se někteří hráči nachází."

Reagovat
13

rozhádáno.

Jose to fakt dokáže dobře rozesrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Hazardovi asi Cameiro kurila najčastejšie

Reagovat
jacobT

Gameiro?

Reagovat
minoLFC

no tá kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik získali bodů od jejího vyhazovu? Jsme na to fakt línej, to počítat...

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Vazne Tim Howard ted uz i uhyba od strel? Jen stesti, ze van Aanholt trefil tycku...

Reagovat
Zaschrona

Barry

Reagovat
Zaschrona

A zase se vracime k tomu problemu, co nas vloni tak hrozne srazel vloni - vzadu otevrene dvere, s takovou nas Sunderland sejme z protiutoku... a zase tycka a stesti.

Reagovat
Zaschrona

GERYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Zaschrona

a jak je to lehky, staci trocha primocarosti a kvality Deulofeua

Reagovat
Zaschrona

Ovieduv hamstring v riti, typicke evertonske zraneni

Reagovat
smazaný uživatel

I přes vedení hraje Everton otřesně. Čekal bych od nich daleko víc. Absolutně neexistující záloha.. Nemít štěstí tak už prohrávají....

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

ale oni ho maj + Koneho

Reagovat
smazaný uživatel

jako ja mám everton rád, ale čekal bych, že budou hrát trochu jinak.. hlavně co se taktiky týče.. Hrají proti týmu bojujícímu o záchranu, navíc doma a první půl hodina to bylo pořád z jedné strany na druhou. Přijde mi to riskantní.

Reagovat
Zaschrona

K O N E ! ! !

Reagovat
SunFells

Pěkně Koné, Barkleyovsky zakončil

Reagovat
smazaný uživatel

Koné je neskutočný snad sa mu uz budu vyhybat zranenia

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá poznámka od komentátorů.. hrozné ticho

Reagovat
smazaný uživatel

Everton veľmi pekne hlavne vpredu štvorica Barkley Kone Deulofeu Lukaku. Tým by to mohlo sadnúť.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne som prekvapeny z Deulofea. Snáď mu to vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Stonesuv gol

Reagovat
Zaschrona

ale ten Howarduv zakrok zas, totalne komicke chytani

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

hm pekne si je povodil

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuha, Defoe, stale to ma v sebe. Krasa.

Reagovat
Coutinho10

ten Defoe je neskutecnej

Reagovat
EL Gringo

Fletcheeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Funes jaky vyhukaný

Reagovat
smazaný uživatel

Super futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu

Reagovat
smazaný uživatel

idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu tu nie si v španielsku dpc

Reagovat
SunFells

Deulofeu klasik Trošku bláznivý fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Coates dpc Lukaku má C vo fante

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Lukaku ale ten gol pred tim zas... zase Howarduv gol...

Reagovat
kiwwi

to uz ale prehanas, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

a kazdy jeho zakrok je len stasti

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

ale pici Lukaku kapitan vo fante a toto mu vezme Coates

Reagovat
SunFells

Furt jsi nešťastný?

Reagovat
smazaný uživatel

uz je to lepsie, dik

Reagovat
kiwwi

Lukaku je proste delo...pol kralovstva (a Rooneyho) zanho

Reagovat
vladis271

Jano??

Reagovat
smazaný uživatel

Deulefou.

Reagovat
smazaný uživatel

*Deulofeu

Reagovat
smazaný uživatel

*Defoeleu

Reagovat
Zaschrona

naaaaadhera z Deulofeua roste uzasny hrac, Lukaku taky kvalita, presne tohle umi resit skoro vzdy vytecne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Tož teď, když vidí na cestu. Gomis by to měl taky shodit.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

krasa, Kone jede

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Tieto counter attacks ja teda silno môžem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som vedel ze to takto skonci mal som si podat. krasa.

Reagovat
I am Mancunian

That's how you counter attack. Pace and purpose. Van Gaal's just switched the TV off.

Reagovat
Bayern +

Obrana Sunderlandu

Reagovat
smazaný uživatel

To je až nedůstojné Ale co čekat, když spolu největší tragédi ligy hrají v jedné obraně..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Mirallas

Reagovat
Zaschrona

novy Bobuv takticky prvek ve hre "nechte balon daleko od Howarda" docela funguje

Reagovat
smazaný uživatel

To je nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Koné

Reagovat
Zaschrona

KRAAAAAL KONEEEEEEEEEEE

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Najednou, po všech těch jeho tvrdých kritikách...

Reagovat
Zaschrona

Byly zaslouzene, stejne jako je zaslouzene ho ted chvalit, protoze hraje vyborne. Kde je problem?

Reagovat
Counter

Kde asi.

Reagovat
Zaschrona

Na to se ptam ja tebe.

Reagovat
Counter

V tobě přece.

Reagovat
Zaschrona

A to jako podle tebe v cem?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

No já si moc nedovedu představit sebe, že bych nějakého hráče vyhazoval z klubu, nadával na něj a potom skokově přejít k jeho nepokrytému velebení, jako by se nechumelilo.

Reagovat
Zaschrona

Tak pokud si dobre vzpominam, nikdy jsem na Koneho nenadaval z jineho duvodu, nez ze na hristi hral opravdu hrozne. Ano, pral jsem si jeho odchod, ale to vse prameni z toho, ze byl v prvnich dvou sezonach, zrejme z obrovske casti kvuli zdravotnim problemum, absolutne priserny, na hristi snad uplne nejhorsi hrac, ktereho jsem kdy v dresu EFC videl. A pak razem od prvniho zapasu tehle sezony se ukazuje jako obrovsky platny hrac a vicemene se uz vypracoval do pozice v zakladu a docela klicove persony na hristi. Prijde mi fer ho ted chvalit a vyzdvihovat, kdyz hraje skvele. Naopak si to ted zaslouzi specialne prave on, i protoze plne zavrel tem nefer kritikum, kterych bylo fakt hodne, usta. A myslim, ze i ten smajlik znaci, ze si netroufam ne nejake "nechumelene" velebeni.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

kiwwi 2.0

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vidim ze tu pecku medzi oci ti este stale nikto nevrazil

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrazky?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

keby k tomu došlo, tak aj tak by ma len držal, ale nevrazil by mi, max tak jednu za 90 minút.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišty

Reagovat
One-Real

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

#Yungovinka, ale podarena

Reagovat
Harakan

Reagovat
jacobT

Reagovat
vladis271

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
patas92

Reagovat
Mastný Chobot

ale už ťa očakávam

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mada

Reagovat
Usty

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Zaschrona

ale ten pas Romela

Reagovat
smazaný uživatel

čožeee to je zápas

Reagovat
SunFells

Černý Rosický

Reagovat
SunFells

Bournemouth XI vs Southampton: Federici, Smith, Francis, Distin, Daniels, Ritchie, Gosling, Surman, Arter, Pugh, Murray.

Southampton XI vs Bournemouth: Stekelenburg, Cédric, Fonte, Van Dijk, Bertrand, Wanyama, Clasie, S. Davis, Tadić, Mané, Pellè.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Clasieho som zvedavý.

Reagovat
SunFells

Já taky, ale někdy se do toho dostat musí.

Reagovat
smazaný uživatel

On zatiaľ za Saints ani nehral nie? Kvôli zraneniu. To by mal byť debut.

Reagovat
SunFells

On už je zdravý tak měsíc, takže už něco málo odehrál. Ale hlavně v přípravě byl dost nepřesvědčivý, tak se na něj s příležitostmi asi moc nespěchalo.

Reagovat
kiwwi

Referee in the Everton vs Sunderland game appears to call Gerard Deulofeu a 'fucking cheat'

https://streamable.com/b5ck

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

kampan

Reagovat
SunFells

Kdo to je ten zrzek, co tam maže Stonese

Reagovat
Zaschrona

ten zrzek je Watmore, kdo maze Stonse netusim

Reagovat
kiwwi

tak Stonesa si dneska namazal aj Defoe

Reagovat
Zaschrona

nemel dobry zapas

Reagovat
SunFells

Ani Stones netušil

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku ten center

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Roger

Reagovat
smazaný uživatel

Krásne finále.

Reagovat
wild

Reagovat
Zaschrona

krasne Saints

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Pelleho oslava

Reagovat
smazaný uživatel

Som nevedel že Saints-Cheries je derby

Reagovat
SunFells

Vždyť spolu (patrně do postupu Bournemouthu) měli spolupráci.

Reagovat
fenixLFC

Well, it is a derby for one team, but not really for another. hm, to je ako chelsea

Reagovat
SunFells

To fakt ne

Reagovat
Error

Krásná dominance Saints.

Reagovat
smazaný uživatel

A hostia bez dua Wilson Gradel bohužiaľ nie sú konkurencie schopní.

Reagovat
smazaný uživatel

Bournemouth nemá kvalitu, tak tragických brankárov som ešte nevidel. Musia zostúpiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si so svojím kádrom nemôžu vyskakovať a hrajú bez 2 lídrov vpredu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem, preto som to napísal

Reagovat
Rssa

2000. pro Kloppa a LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe nestihnul, patas ti to vyfouknul

Reagovat
kiwwi

a zato, ze si mi to ukradol

Reagovat
smazaný uživatel

a zato, ze si bol rychlejsi

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

2000. pre atraktivnejsiu hru United

Reagovat
I am Mancunian

traged

Reagovat
Zark

odkdy už mu vše nepalcuješ?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to bude nejaky ten tyzden.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
justcall

Reagovat
minoLFC

bez bodového zisku

Reagovat
FUnk

uprostred tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

už sa teším na zajtrajšok. zostavu vidím takto: Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Dier, Mason (Alli) - Lamela, Dembele, Eriksen - Kane

Reagovat
FUnk

alli zaklad, mason at se rozehraje ve ctv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alli IN

Reagovat
SunFells

10:36 Garde bude jmenován manažerem Tottenhamu

Tottenham ještě během dnešního dne jmenuje nového manažera. Tím se po odchodu Tima Sherwooda stane Remi Garde, bývalý kouč Lyonu pak bude dnešní utkání na půdě Tottenhamu sledovat ještě z tribuny. (bbc.com)

Vracíme se v čase?

Reagovat
Mastný Chobot

prečo? veď Sherwood odtiaľ už odišiel, takže to sedí. Ťažko sa mu bude priať v Tottenhame, ale je sympatické, že hneď, ako prišiel, tak dal urobiť vnútroklubový zápas, mne sa to v Fm-ku nikdy nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

expreskář je zhulenej

Reagovat
fff

Pierre-Emerick Aubameyang střílí za Dortmund jeden gól za druhým, což pochopitelně neuniká pozornosti movitějších klubů. Podle informací deníku Bild sleduje 26letého útočníka Barcelona, jejíž zástupci dokonce měli být přítomni na posledním zápase BVB na půdě Werderu Brémy. (transfermarkt.de)

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez odide hej?

Reagovat
avicii

ak bude chciet odist tak snad sa Klopp o neho pokusi

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je dost vysoké % fanoušků (vyloženě Chelsea) také pro vyhazov kouče.

3-2-6 (V-R-P) a skóre 16:22 je fakt ohromující, obdržené jsou mazec (na Blues) už čtyři týmy jim dali 3+ branek - Man City, Everton, Southampton a dnes Liverpool FC.

V sezónách před za 38. kol jich Blues dostali, 14/15 32, 13/14 27, 12/13 39, 11/12 46, 10/11 36, 09/10 32 mě z toho vychází že sezóna 15/16 překoná sezónu 11/12

Jediná šance je překopat tým, taktiku prostě všechno a opavdu ale opravdu vážně uvažovat o novém kouči !!!

Majitel klubu a všichni kdo do toho mají co mluvit fakt přemýšlejte jestli chcete být v první cca 7čce nyní je ztráta 14 bodů ale...

Reagovat
niflheim

OT: Prosím o radu ohledně výběru televize, zatím jsem si určil https://www.alza.cz/43-samsung-ue43j5672-d2419812.htm

Nejlépe do 15ti, využití na filmy a ps4.

Reagovat
r.mrazik

jsem ti chtel doporucit a koukam,ze uz neprodavaji plazmy

Reagovat
r.mrazik

*a tedy ne od samsungu

Reagovat
Miguel19

ty už jsou odpískané

Reagovat
kiwwi

najvacsia chyba...nedam dopustit na plazmy

Reagovat
r.mrazik

taky na to koukam...skoda

na filmy nejlepsi technologie...ale beru,ze byla draha a meli z toho maly zisk

tak je fajn,ze jsem to stihl

Reagovat
Miguel19

My kupovali loni a už tehdy jich bylo méně. Ony mají dvakrát větší spotřebu než ostatní, tak možná proto..

Reagovat
kiwwi

to nie je pravda...hlavne to nevies takto jednoducho povedat, pretoze plazmy nemaju konstantnu spotrebu...maju o nieco vyssiu, ale nic extra odlisne to nebude...to mali tie prve plazmy

Reagovat
smazaný uživatel

já když jsem naposledy vybíral televizi, tak jsem nakonec koupil projektor

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
cristiano.K.

Philips 40PFS6609

kupoval jsem jí za 12 000

Reagovat
smazaný uživatel

Tom tipuje 1, tak to určitě poserem

Reagovat
FUnk

to bylo prvni co me napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim vsechny fanousky fotbalu,

jsem studentem Fakulty telesne vychovy a sportu Univerzity Karlovy a v soucasne dobe vypracovavam diplomovou praci, s kterou je spojeny dotaznik tykajici se kopacek. Je urcen komukoliv, kdo rad hraje fotbal, a to na jakekoli urovni. Zabere max. 5 minut.

https://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/vyzkum-pro-fotbalisty/

Dekuju moc za vypomoc s vyplnenim!

Reagovat
smazaný uživatel

Bývalému koučovi Borussie Dortmund Kloppovi sa nezdá anglická posadnutosť prestupmi.

"Som tu tri týždne. Každý mi vraví: 'Potrebuješ kúpiť tohto hráča,

tamtoho, hentoho.' Ja sa však radšej sústreďujem na prácu s hráčmi,

ktorých mám k dispozícii. Je to ako keď máte problémy s manželkou,

nebudete ju každý deň meniť. Vôbec nemyslím ešte na leto, bohvie, čo

vtedy bude," cituje Kloppa portál ESPN.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, takto to v Anglicku chodi. Kedze vacsina anglicych manazerov nevie robit poctivy futal, tak ich manazovanie konci pri prestupoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý skautujem Saného ze Schalke a Horna. Oba by byli výborní.

Reagovat
smazaný uživatel

Anketa jak dopadne El klasiko , chybaa mi tam volba ,,nezajima ma to,, admin dobuducna poprosim podobnu kolonku

Reagovat
smazaný uživatel

ak ťa to nezaujíma, tak nemusíš hlasovať. easy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Villa ma lepšiu lavičku než základ

Reagovat
smazaný uživatel

Here is our starting line-up against Villa: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Alli, Dier, Dembele, Eriksen, Lamela; Kane.

Beze změny

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

AV: Guzan - Hutton Clark Lescott Richardson - Sanchez Westwood - Bacuna Grealish Sinclair - Agbonlahor

no som zvedavý

Reagovat
smazaný uživatel

Nechať Gila na lavičke, pýtaju si prehru..

Reagovat
Coutinho10

docela me prekvapilo, ze Gestede na lavce...jinak bych ho zkusil jako strelce

Reagovat
smazaný uživatel

Stream ?

Reagovat
cristiano.K.

neprohra AV za 3,2 pojd mi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Free_player

Reagovat
Kopac

Cakam remizku, kvalitativne su na tom tottenham aj villa asi rovnako

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

tím jsem si asi posral ten tip

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektni zacatek

Dembele

Reagovat
smazaný uživatel

Moussa!!!!!

Reagovat
Orlandiiik

DEMBELE

Reagovat
Noke

Někdo link?

Reagovat
smazaný uživatel

vyššie som postol...

Reagovat
smazaný uživatel

Moussaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Prošel s batůžkem

Reagovat
liquicitizen

Clark do piči

Reagovat
Free_player

Dembelič

Reagovat
smazaný uživatel

3ti najslabsi tim PL po Cukotke a Loserpoole. Povinna jazda dneska. COYS

Reagovat
fenixLFC

tak sa ta povinna jazda ville trosku komplikuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Clark a Lescott zatial super. Snad im to vydrzi cely zapas

Ale od nas dnes Ali a Toby docela hroza. A to som uz chcel Aliho pomaly zacat hypovat

Reagovat
kiwwi

Tento trik dosť často vychádza

Reagovat
smazaný uživatel

Villans si nevedia prihrať na dva metre,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Alli ale zatim docela bída...

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs im mali naložiť 5ku do polčasu, takto biedne hrať som už dlho nikoho nevidel...oh wait.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

HYYYYPE

Parada Rose, Kane, Alli

Inak najlepsi hrac zatial jednoznacne Rose, ten si to tam neskutocne dava dopredu aj dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

ale fakt se na to nedá moc koukat zatim...

Reagovat
smazaný uživatel

je to take moc oddychove no... ale dost tomu napomaha zalostna uroven supera. hrame to co potrebujeme a dnes im to fakt kludne odpustim. Ten program najbliszie tyzdne je brutalne nabity a treba sa setrit ak sa da

Reagovat
smazaný uživatel

len to nepodceniť, profesorský futbal sa nemusí vyplatiť. (stoke)

Reagovat
smazaný uživatel

já už mám za ta léta trháků dost, takové zápasy si vychutnávám se sklenkou a doutníkem

Reagovat
j_mrazik

Už začínám chápat, proč je Eriksen tak opěvovaný. Většina hráčů má první dotyk na úrovni Hušbauera. To je hrozný, jak jim to skáče děsivě od nohy. Eriksen to jako jeden z mála udrží jakž takž na noze.

Reagovat
smazaný uživatel

* na urovni Walcotta a Girouda

Reagovat
smazaný uživatel

Zůstal bych u toho Hušbauera, tak špatný jako u Walcotta to zase není.

Reagovat
smazaný uživatel

hej no... uz som chcel po polcase picovat ze hrame zbytocne na pol plynu a uz to malo byt davno 3:0.

Teraz uz nech to kludne dohraju v treningovom tempe, Villa je absolutne neskodna. Najhorsi tim aki zatial proti nam stal tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Dier

Dembele

Reagovat
Free_player

Alli jak mazák ... ale hlavně Eriksen si to tam před tim centrem dost povodil

Reagovat
smazaný uživatel

Prohráváme hodně soubojů na útočné polovině, Lamela zřejmě dostal instrukce neudělat 10 faulů jako obvykle. Jinak dost pohoda zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nuda jak hovado

Reagovat
smazaný uživatel

setrime sa na nedelu

Reagovat
j_mrazik

Zvláštní zápas, Tottenhamu se moc nechce, vlastní fanoušci musí udělat nějaký zvuk, aby donutili hráče hrát dopředu. Z té nouze jste dali 2. gól. Aston Villa je hodně slabý soupeř. Snad spadnou, tohle nemá v PL co dělat. Nedají si balon, banda divných běžců. Všichni stejně špatní. Grealish asi nejfotbalovější, ale jinak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Alli byl prostě úplně božskej přestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Bargain.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Chudák Agbonlahor... i ve studiu si z něj dělají srandu.

Reagovat
PhilipS

Garry si pěkně rozebral Agbonlahora...

Reagovat
Minister

Mike Dean jak sa zasa tešil z gólu Spurs

https://vine.co/v/e3xZuMJwwTl

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tuto je to este lepsie skoda ze v nedelu nas asi piskat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

dole nieje ta cast pred golom, ta je este lepsia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

s tímhle sudím neprohrajem ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Agbonlahor

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate ho v studiu nazvali Walcottom...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mal za 1. polčas iba 9 dotykov s loptou, čo je najnižší počet v PL, no a keď ukázal, že 2 z toho boli z rozohrávky, tak sa tam komplet všetci na čele s Lampardom začali ujebávať.

Reagovat
Free_player

Rose mohl mít dnes už snad hattrick

Reagovat
j_mrazik

Musel jsem to vypnout. Neskutečně mě ten zápas vytáčí, jak jsou ty týmy bezradný.

Reagovat
Free_player

ještě, že to víme ....

Reagovat
smazaný uživatel

Grealish má štucne fakt ako pupuš

Reagovat
smazaný uživatel

Walker jak zosmiesnil Ayewa

Reagovat
smazaný uživatel

Townsend na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa zatial suverenne najmarnejsie muzstvo tohtorocnej PL. To je nieco priserne.

Reagovat
smazaný uživatel

Gil je tak o triedu nad svojimi spoluhráčmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy bych nevěřil, že se dožiju doby, kdy budou mít Spurs nejlepší obranu v lize

Reagovat
Switchback

nemaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Mason s Dierom, to čo bolo...

Reagovat
smazaný uživatel

to mě poser ale koledovali jsme si...

Reagovat
smazaný uživatel

My to proste nemozeme nikdy dohrat v pohode Budicek kua

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli to je nějaká Pochetinova zvrácená taktika, ale vždycky když se Spurs dostanou do vedení tak přestanou hrát

Reagovat
smazaný uživatel

ty krávo

Reagovat
smazaný uživatel

před pár minutami jsem to zapnul a jako bych koukal znovu na zápas se Stoke, zase si dost koledujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Onomah

Reagovat
smazaný uživatel

Onomaaaaaah na place. To uz dame

Reagovat
Cobra

Harryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Free_player

Kaneee is back !

Reagovat
smazaný uživatel

zakončení jako z minulé sezóny, chladnokrevně a bez zbytečnýho uvažování!

Reagovat
smazaný uživatel

ARRY

parada. dnes pohodka celkovo, akurat by sme to neboli mi aby sme si aj proti tym najvacsim tragedom trochu nezavarili

Reagovat
Mastný Chobot

*my

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera...Hurrikane!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs unbeaten 10 zápasů

Reagovat
Mastný Chobot

našťastie už ide NLD

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

poslední 2 máme unbeaten, takže nějak nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

v lize tedy, tam kde hrály plné týmy

Reagovat
smazaný uživatel

aký si si istý

Reagovat
Mastný Chobot

ja len tak rýpkam, ja som inak hanblivý a nehrdím sa tu, lebo nechcem, aby sa potom pri prehre vyťahovali moje komentáre a aby sa na nich owny smial

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

vlastne nie, tipujem X (ako som tipoval aj proti Bayernu, MU a naposledy proti Swans)

Reagovat
smazaný uživatel

já mám z toho NLD dobrý pocit, že to může vyjít, což taky bývá špatné znamení

Reagovat
Mastný Chobot

tak my máme najlepšiu formu v lige, vy ste na tom tiež výborne, má to nábeh na výborný zápas... alebo betónovú sračku, na ktorej si pochutia len fajnšmekri defenzívneho futbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nedáte nějaké rychlé góly, vidím to na tu sračku...

Reagovat
smazaný uživatel

jako obvykle to může dopadnout jakkoliv, snad nám trochu pomůže, že vy ve středu v LM zřejmě hráče šetřit nebudete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

tam bude rozhodovat kdo da prvni gol....moc golu padat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Čo si tým chcel naznačiť ?

Aj keď je fakt, že na momentálny Arsenal to bude chcieť výnimočne dobrý zápas. Aspoň tak dobrý ako proti City.

Reagovat
FUnk

lepsi

Reagovat
Usty

Dembele nejlepší hráč zápasu, po jeho odchodu to stálo od Tottenhamu za hovno. Aston Villa ale zapnula pozdě a takový štěstí už mít nemohla.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela...

Reagovat
smazaný uživatel

Dier

Reagovat
Usty

Gaz je strašně přísnej, Ayewův gól byla prej Vertongenova chyba

Reagovat
FUnk

mason zajebal

Reagovat
smazaný uživatel

To preto, že ju tečoval ? alebo ako ?

Reagovat
Usty

Že v době střely byl ještě v pohybu. Prej měl dost času na to, aby zareagoval, už byl na špičkách a zblokoval to líp. To mi přijde jako blbost, protože na to měl tak půl vteřiny

Reagovat
smazaný uživatel

tak, keď si to on pozeral spomalene, tak mu to možno prišlo dlhšie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele