Premier League - preview 1. kola: Ostrý start pro mistra

13.08.2021, 08:25, aktualizováno 15.08.2021, 08:41
Previews
Tottenham Hotspur Stadium (© AFP)
Hodně těžký začátek sezony před sebou má obhájce titulu, největší favorit letošní sezony se na úvod střetne s Tottenhamem. West Ham loni zažil skvělou sezonu a vysoko myslí i nyní, na úvod by se mu hodil úspěch v Newcastlu.
Newcastle United - West Ham United  (neděle 15:00)
Na scénu Premier League vstupuje West Ham i s dvojicí českých reprezentantů Tomášem Součkem a Vladimírem Coufalem. Kladiváři budou obhajovat šesté místo, ale v předsezónních prognózách se jim příliš nevěří. Svěřenci manažera Davida Moyese začnou v St. James Parku proti Strakám. Loni s nimi prohráli oba zápasy.

Newcastle i West Ham patří k tradičním účastníkům Premier League, avšak ne vždy měly na růžích ustláno. Zkušenost s druhou ligou je pro Straky stále živoucí a bezpečná záchrana bude primárním cílem. Newcastle pochopitelně pomýšlí na mnohem vyšší pozice, ale uvidíme, v jaké formě se představí.

Newcastle loni obsadil dvanácté místo a nebýt mizerné formu na přelomu roku, mohlo to být ještě veselejší. Manažer Steve Bruce má k dispozici stabilizovaný kádr a stejně jako ostatní už se těší, až na zaplněném St. James Parku povede své svěřence do prvního utkání s West Hamem.

Už bylo několikrát řečeno, že obhájit šestou příčku bude pro Kladiváře nesmírně obtížné. Zvláště když je čeká Evropská liga. Hned v prvním kole se střetnou s nepopulárním Newcastlem. V minulé sezoně vyhrály Straky oba zápasy, ale především ten v St. James Parku stál za to. Sedm minut před koncem rozhodl o vítězství 3:2 Joseph Wilock.

Kladiváři uspěli na půdě Newcastlu naposledy v roce 2018. To není tak dávno, nicméně čtyřikrát v řadě ho nedokázali porazit. Vylepšit tuto negativní bilanci je pro Součka a spol. jistě motivací.

Do branky domácích se postaví Freddie Woodman. Slovenský reprezentační brankář Martin Dúbravka totiž laboruje se zraněním. K dispozici nebudou ani Karl Darlow, Paul Dummett a Joseph Wilock, jehož transfer z Arsenalu ještě nebyl plně dokončen. Starosti se skladbou základní jedenáctky měl i David Moyes. Ogbonnu, Lanziniho a Masuaka trápily zdravotní neduhy. Vedení West Hamu byla vyčítána malá aktivita na přestupovém trhu a dokonce se nepodařilo zrealizovat trvalý přestup Jessieho Lingarda. Zatím.

Utkání v St. James Parku povede zkušený sudí Martin Atkinson.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Woodman - Fernandez, Lascelles, Schar - Murphy, Hayden, S. Longstaff, Almiron, Ritchie - Wilson, Saint-Maximin
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Coufal, Dawson, Diop, Cresswell - Rice, Souček - Bowen, Fornals, Benrahma - Antonio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.37 - 3.47 - 2.27
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Manchester City  (neděle 17:30)
Hned první kolo Premier League nabídne divákům pořádný šlágr - duel Tottenhamu Hotspur s Manchesterem City. Hosté obhajují loňský primát, zatímco domácí chtějí napravit nepovedenou sezonu a zaútočit na umístění v první čtyřce. Od památného dvojzápasu Ligy mistrů v roce 2019 se Citizens na Tottenhamu nepodařilo ani jednou bodovat. O motivaci mají postaráno i Kohouti, rádi by Guardiolovi a spol. oplatili porážku z dubnového finále Ligového poháru.

Tottenhamu se zatím nepodařilo navázat na úspěchy argentinského kouče Maurizia Pochettina a nepovedlo se to ani věhlasnému Josému Mourinhovi. Klub se proto rozhodl se slavným Portugalcem skoncovat a na jeho místo přivést Nuna Espirita Santa. Jak moc dobrá volba to byla ukáží až výsledky, jedno je však jisté - Nuna nečeká ani trochu lehká práce.

Zajistit si účast v první čtyřce bude pro obrovskou konkurenci složité. Tottenhamu se víceméně podařilo udržet všechny hvězdy včetně Harryho Kanea a navrch přivedl zajímavé posily. Pořizoval v Itálii, konkrétně v Bergamu, odkud přivedl brankáře Golliniho a především stopera Romera. V případě odchodu Kanea se mu podařil přestup Bryana Gila ze španělské Sevilly.

Kohouti začínají jízdu novým ročníkem Premier League doma, ale proti soupeři nejtěžšímu. Manchester City obhajuje titul a navíc si brousí zuby na vítězství v Lize mistrů. V souvislosti s oběma kluby se hodně hovořilo o přestupu Harryho Kanea, ale hlavní posilou, kterou úřadující mistr podepsal, je Jack Grealish z Aston Villy. Na Etihad Stadium přichází za horentní sumu 117,5 milionu eur. A zdá se, že Pep Guardiola využije jeho služeb už v Londýně.

Tottenham se s Manchesterem utkává pravidelně. Fanouškům zůstává v paměti především strhující dvojduel Ligy mistrů, po kterém si Kohouti zahráli své doposud jediné finále nejprestižnější klubové soutěže. Ale pořádný rachot je to i v lize, potažmo v domácích pohárech. Letos v dubnu spolu oba týmy hrály finále Ligového poháru a z nejtěsnější výhry se radovali Citizens - rozhodl obránce Aymeric Laporte.

Nuno Espirito Santo prozradil, že střelec Kane začal s týmem trénovat, nicméně jeho start od první minuty je vyloučen. Jeho místo na hrotu útoku zaujme Son. K dispozici zatím nebude ani nová posila z Atalanty obránce Romero. Také Citizens hlásí některé absence. Foden laboruje se zraněním nohy a zdravotní stav nedovolí pořádně trénovat ani De Bruynemu. "Jeho stav se každým dnem zlepšuje, ale čekáme. Dosud nemůže dělat kompletní cvičení. Částečně trénuje s námi a částečně sám. Uvidíme, jak se jeho situace bude vyvíjet v příštích dnech," prohlásil Guardiola. Už na konci minulé sezony se s klubem rozloučil ikonický Sergio Agüero.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Tanganga, Sanchez, Dier, Reguilon - Lo Celso, Hojbjerg - Lucas, Dele, Bergwijn - Son
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Dias, Cancelo - Gündogan, Rodri, Fernandinho - Mahrez, Torres, Grealish
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.47 - 3.87 - 1.71
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Leeds United  (sobota 13:30)
Dva zvučné a zručné fotbalisty koupil Manchester United v létě a i s jejich pomocí se chce konečně přiblížit velkému úspěchu. Cestu na vrchol započnou Red Devils proti Leedsu, který chce bavit diváky podobně jako v nováčkovském ročníku.

"Rudí ďáblové" mají od nové sezony velká očekávání tak nějak vždy, letos však jsou natěšeni snad ještě víc než v předchozích letech. Červená část Manchesteru zkrátka věří, že letos se jí útok na ligové prvenství po dlouhých devíti letech zase vyvede. Jistě, městský rival City stále zůstává při síle, ze zbytku Premier League ale drží s United krok už jen málokterý celek. Pokud se tedy vůbec nějaký přihlásí.

Navzdory prvotním rozpakům stále zůstává na lavičce Red Devils Ole Gunnar Solskjaer, jenž v létě do kádru přivábil dvě zvučné posily. O křídelníka Jadona Sancha se prala snad celá Anglie, nakonec ale bývalý křídelník Dortmundu zamířil z Německa domů do Manchesteru, kde však blankytně modrý dres vyměnil za rudý. Kvalita se dle přání fanoušků zvýší také v obraně, z Realu Madrid totiž dorazí francouzský stoper Raphaël Varane.

Obě nové tváře mohou skvěle zaklapnout do již tak silného souboru. Takový Luke Shaw například ukázal, že v případě pevného zdraví si levou stranu defenzivy dokáže podmanit. Bruno Fernandes se snad již vzpamatoval z nepovedeného Eura, pokud by však Portugalec náhodou ještě potřeboval čas na odpočinek, hodlá ve středu pole excelovat Paul Pogba. Ten naopak na mistrovství Evropy patřil k nejlepším hráčům Francie a také působení v Manchesteru si snad konečně začal víc užívat.

United zkrátka vypadají připraveni na boj o trofeje a sami se neštítí sebevědomých prohlášení. "Musíme začít získávat trofeje, neboť za poslední roky jsme dokázali, že jsme opět konkurenceschopní," vzkázal kapitán "Rudých ďáblů" Harry Maguire.

Leeds se podobně na hrušce necítí, po úspěšném návratu do nejvyšší soutěže však ani Whites nechtějí zacouvat do kouta. Protřelý stratég Marcelo Bielsa vloni nezklamal: jeho družina bavila a na svou stranu získala mnoho sympatizantů. Nováček dokonce sahal po evropských pohárech, i s výsledným devátým místem ale museli být na Elland Road spokojeni.

I letos budeme moct v dresu Whites sledovat brankáře Illana Mesliera, anglickou kometu a vicemistra Evropy Kalvina Phillipse, neúnavného Stuarta Dallase či potentního Patricka Bamforda. V létě navíc řady Leedsu rozšířil španělský obránce Júnior Firpo.

Nová tvář se ovšem v prvním kole na trávníku neukáže, neboť Firpa podobně jako dalšího zadáka Diega Llorenteho a záložníka Jamieho Shackletona trápí zranění. Manchesteru budou scházet zadák Alex Telles a útočník Marcus Rashford, hrát nebude ani Varane, jehož přestup ještě není oficiálně uzavřený.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea — Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw — Matić, Fred — Pogba, Fernandes, Greenwood — Martial
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier — Ayling, Koch, Cooper, Dallas — Raphinha, Klich, Rodrigo, Phillips, Harrison — Bamford
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 4.18 - 5.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Burnley i Brighton se v uplynulém ročníku pohybovaly v dolní polovině tabulky a na podobných místech by dle expertů měly působit i letos. Leccos o možnostech obou klubů naznačí již první vzájemný duel.

Těšili jste se, že "kopáči" z Burnley z Premier League konečně vypadnou? Tak to jste doufali marně. Clarets, kteří se vyznačují zejména bojovností a týmovým pojetím, se v nejvyšší soutěži opět udrželi a vzhledem k minimální fluktuaci kádru přes léto lze očekávat, že družina Seana Dyche bude fotbalové "pundity" opět frustrovat.

"Rackové" z Brightonu se naopak snaží prezentovat líbivým fotbalem, jenže vloni na krásu často umírali. I proto se Seagulls zapletli do boje o záchranu, v Premier League ale stejně jako Burnley zůstávají. Tentokrát už chce manažer Graham Potter dokázat, že může být na jihu Anglie úspěšný.

V prvním kole se na straně Brightonu neukáže obránce Dan Burn, jehož limituje pochroumané koleno. Pravý bek Tariq Lamptey řeší dlouhodobě problém se stehenním svalem, jenž limituje také útočníka Dannyho Welbecka.

Nenastoupí ani někdejší středopolař Brightonu Dale Stephens, který Clarets chybí delší čas podobně jako útočník Kevin Long. Další útočník Chris Wood je naopak po OH připraven, brankář Nick Pope se zase zotavil ze zranění.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope — Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor — Gudmundsson, Westwood, Cork, McNeil — Barnes, Wood
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sánchez — Webster, Dunk, Veltman — March, Bissouma, Mwepu, Groß — Trossard, Mac Allister — Maupay
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.23 - 3.12 - 2.54
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chelsea FC - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Ještě ani pořádně nezačala sezona a už stihla Chelsea shrábnout jednu trofej. Po vítězství v evropském Superpoháru konečně Blues rozjedou též kolotoč jménem Premier League, a to rovnou malým londýnským derby proti Crystal Palace.

Jako vítěz Ligy mistrů vyzvala Chelsea ve středu držitele trofeje pro šampiona Evropské ligy Villareal. Po prvním poločase se zdálo, že Londýňané v Belfastu bez větších potíží ustoupí. Skvěle hrál především Marcos Alonso přidali se ale také Kai Havertz s Hakimem Ziyechem. Po změně stran ale španělský sok zabral a vyrovnávací brankou poslal zápas do prodloužení a poté i do penalt.

V nich se Thomasi Tuchelovi vyplatit tah s prostřídáním gólmanů. Kepa Arrizabalaga vyčapal pokutový kop kapitánovi Villarealu Raúlovi Albiolovi a odšpuntoval velkou radost v táboře Blues. Belfastská noc se zabarvila domodra.

A aby dobrých zpráv nebylo málo, oznámila Chelsea jen několik hodin po úspěchu v Severním Irsku návrat Romelua Lukakua. Ztracený belgický syn musel ze Stamford Bridge vyrazit do Liverpoolu, Manchesteru a Milána, než nakonec přišel mocipánům z Londýna dobrý. Příchodem Lukakua nicméně získala Chelsea vytouženou palebnou sílu.

Crystal Palace se místo nakupování přes léto soustředil na udržení stávajícího kádru. Zatím v něm zůstává i asi nejcennější artikl Wilfried Zaha, avšak přestupové okno ještě není u konce a stále hrozí, že se někdejší talent Manchesteru United přesune za lepším.

Eagles v uplynulé sezoně dělali vše pro to, aby se v Premier League udrželi, a letos to zřejmě nebude jiné. Nový manažer Patrick Vieira může hned v prvním kole vyzkoušet dvě letní posily Marca Guehiho, jehož Palace získali právě z Chelsea, a dalšího obránce Joachima Andersena. Na Stamford Bridge se naopak nepředstaví jiná nová tvář Michael Olise, jehož podobně jako dalšího středopolaře Luku Milivojeviće trápí zdravotní potíže. Záložník Conor Gallagher hostuje u Eagles právě z kádru Blues a proti svému zaměstnavateli dle pravidel nemůže nastoupit.

Na domácí straně ještě nebude připraven Lukaku, hrát zřejmě nebude ani Ziyech, jenž si proti Villarealu pochroumal rameno. Drobné svalové zranění řeší N'Golo Kanté.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy — Azpilicueta, Christensen, Rüdiger — Hudson-Odoi, Kanté, Jorginho, Alonso — Mount, Werner, Havertz
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita — Ward, Kouyaté, Guehi, Mitchell — McArthur, Riedewald, Schlupp — Zaha, Mateta, Ayew
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.16 - 10.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Southampton FC  (sobota 16:00)
Náročný vstup do sezony čeká na fotbalisty Evertonu. V utkání proti Southamptonu totiž budou postrádat pětici svých spoluhráčů, kteří musí podle pravidel podstoupit izolaci.

Jediným potvrzeným z nich je James Rodriguez, spolu s ním by mimo hru měl být i Branthwaite. V ohrožení je pak start Gbamina, Gomese a Keana, naopak Calvert-Lewin i Richarlison jsou k dispozici. Na straně Saints, jimž pomůže i Ward-Prowse nejsou k dispozici dlouhodobě zranění McQueen a Smallbone.

V minulé sezoně ve vzájemných duelech platilo, že si obě mužstva pohlídala své domácí prostředí. V posledním březnovém zápase v Goodison Parku rozhodl brzkým gólem o vítězství Toffees Richarlison, předtím v říjnu se za Southampton prosadili Ward-Prowse s Adamsem.

Everton v přípravě sehrál tři utkání, přičemž proti kolumbijským Millonarios a mexickému U.N.A.M. dokázal zvítězit, naopak od Manchesteru United schytal čtyřgólový debakl. Hlavním cílem ale nyní musí být vylepšit hrozivou domácí bilanci ze závěru minulé sezony, Toffees totiž vyhráli z posledních dvanácti zápasů na svém hřišti pouhé dva.

Saints se sice loni zachránili docela pohodlně, letos ale patří mezi mužstva sestupem nejvíce ohrožená. A v jejich případě je pro změnu potřeba výrazně zlepšit bodový přísun z venkovních utkání, v nichž loni patřili do spodních pater tabulky.

Co se týče změn v kádru, celek z Liverpoolu v tomto ohledu na přestupovém trhu příliš aktivní nebyl. Tým vyztužili Demarai Gray, Andron Townsend, Asmir Begovićm z hostování se vrátili Cenk Tosun a Moise Kean. Pryč naopak zamířili Joshua King, Theo Walcott, Bernard, Yannick Bolasie a po konci zápůjčky také Robin Olsen.

Svatí už přišli o útočné eso Dannyho Ingse i důležitého stopera Jannika Vestergaarda, pryč zamířili třeba i Angus Gunn, Ryan Bertrand a Mario Lemina. Nejdražší posilou je útočník Adam Armstrong z Blackburnu, na záda mu dýchá krajní bek Romain Perraud z Brestu.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Godfrey, Keane, Digne - Allan, Doucouré - Townsend, Gray, Iwobi - Richarlison
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Walker-Peters, Bednarek, Salisu, Perraud - Ward-Prowse, Romeu - Armstrong, Redmond - Adams, Tella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.42 - 4.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Jako jeden z mála anglických celků už za sebou Leicester má soutěžní vstup do sezony, nyní se představí i v Premier League. Soupeřem mu jsou Wolves, kteří by rádi zlepšili umístění z předchozí sezony.

Foxes před týdnem sehráli souboj o Community Shield s Manchesterem City, přičemž se nakonec překvapivě radovali z vítězství. To jim totiž v závěru z pokutového kopu zajistil Kelechi Iheanacho. Trochu si tak spravili chuť po nepovedeném konci minulé sezony, během něhož v lize vyhráli jen jedno utkání z posledních pěti a na úkor Chelsea a Liverpoolu tak přišli o účast v Lize mistrů.

Vlci po povedené předchozí sezoně tu minulou tolik nezvládli a skončili až na třináctém místě. Ročník navíc ani nemohli končit se vztyčenou hlavou, od konce února totiž ze třinácti utkání zvítězili pouze ve třech. A nedá se rozhodně říci, že by je přáteláky měli nějak povzbudit. Například v tom posledním totiž podlehli Celtě Vigo.

Aktuálně jde o soupeře v Premier League, dříve to byli pravidelní soci v Championshipu. Celkově je ovšem bilance nedávných vzájemných zápasů mezi těmito celky vyrovnaná a zejména v poslední době nejde o ofenzivní pokoukání. V posledních čtyřech zápasech padl jeden jediný gól, který loni v listopadu vstřelil Leicester.

Manažer Brendan Rodgers bude postrádat dlouhodobě zraněného Fofanu spolu s Evansem, Justinem a Mendym, nejistý je navíc i start Castagneho. Na druhé straně konečně po fraktuře lebky hlásí návrat Jiménez, avšak chybět budou Boly, Bueno, Jonny, Mosquera, Neto, Otasowie a Podence.

Zápas na King Power Stadium začíná v sobotu v 16 hodin, pokyn k výkopu v něm dá sudí Pawson.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Amartey, Söyüncü, Bertrand - Tielemans, Ndidi - Pérez, Maddison, Barnes - Vardy
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Kilman, Coady, Saiss - Semedo, Moutinho, Neves, Marcal - Trincao, Jiménez, Traoré
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.79 - 5.07
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Aston Villa  (sobota 16:00)
Jen jednu sezonu strávil mimo Premier League Watford, který se po návratu utká s mimořádně ambiciózním celkem. Aston Villa by totiž ráda vylepšila své umístění z minulého ročníku.

Hornets prožili v Championshipu povedenou sezonu a docela s přehledem nakonec přímo postoupili mezi anglickou elitu. Přátelská utkání je sice nemohla vinou špatných výsledků příliš rozveselit, i tak ale Watford věří, že tentokráte to pádem o patro níže neskončí.

Villans loni prožili raketový start, který je na nějaký čas katapultoval i na první místo v tabulce. Poté už to taková hitparáda nebyla, pětapadesát bodů je i tak na celkovém jedenáctém místě udrželo daleko od sestupových pozic. Podpisy Buendíy, Ingse či Baileyho svědčí o tom, že letos Lions koukají na ještě lepší umístění.

V poslední době se tito dva soupeři potkali právě jen v té sestupové sezoně Watfordu, kdy se o záchranu prali právě spolu a Aston Villa skončila na sedmnácté příčce. Na hřišti soupeře sice tehdy prohrála, příslušnost v Premier League si ale zajistila domácím obratem, když po trefě Deeneyho srovnal Luiz a v páté minutě nastavení rozhodl Mings.

Domácí budou pro utkání postrádat Pedra a Kinga, zdraví nepustí do hry ani Chalobaha. Na straně celku z Birminghamu chybí po olympiádě Luiz a nejistý je i start Watkinse.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Bachmann - Femenía, Troost-Ekong, Sierralta, Masina - Louza, Etebo, Cleverley - Sarr, Deeney, Sema
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Ngoyo, Mings, Targett - Buendía, McGinn, Nakamba, El Ghazi - Ings, Watkins
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.56 - 3.32 - 2.26
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Norwich City - Liverpool FC  (sobota 18:30)
Jen jeden rok strávil ve druhé lize Norwich, který se dokázal opět vrátit mezi elitu. Nyní jej čeká celek, který v sestupové sezoně skončil na opačném pólu tabulky a slavil mistrovský titul, tedy Liverpool.

Canaries i přes nepříliš povedený závěr uplynulé sezony opanovali tabulku Championshipu naprosto suverénně, s 97 body měli náskok deseti bodů na nepostupové pozice. Přesto musí svou formu z jarních měsíců vylepšit, z posledních devíti ligových zápasů totiž dokázali vyhrát jen ve čtyřech.

Reds si naopak mocným finišem, který zahrnoval pět výher a deset zápasů bez porážky v řadě, vybojoval opětovnou účast mezi evropskou elitou, tedy v Lize mistrů. Letos však jeho ambice určitě sahají výše. Rád by si příslušnost k nejlepší ligové čtyřce zajistil s předstihem, pošilhávat by zase mohl i po titulu.

Vzájemné střety ve zmíněném ročníku 2019/2020 byly záležitostí pro Liverpool. Ten doma smetl soupeře poměrem 4:1, v únorové odvetě rozhodl o jeho triumfu jediným gólem v závěru Mané. Celkově vzato se Norwichi nadcházejícího soka nepovedlo zdolat už od roku 1994.

Na straně domácích stále není po covidu zdravý středopolař Plachetka, po nemoci má potíže i Omobamidele. Spolu s nimi bude na marodce Byram a možná i Mumba. Červení nemohou počítat s Robertsonem a Jonesem, v ohrožení je i start Alcantary a Hendersona.

Kanárci po postupu utráceli peníze spíše za kvantitu než kvalitu. Dorazili křídelníci Milot Rashica s Christosem Tzolisem, útočník Josh Sargent, středopolaři Billy Gilmour a Pierre Lees Melou, obránci Ben Gibson s Dimitriosem Giannoulisem a gólman Angus Gunn. Mezi odchody může tým bolet ten Buendíův, který bude od nové sezony oblékat dres Aston Villy.

Liverpoolští zatím příliš aktivní nebyli. Do týmu přivedli jen stopera Ibrahima Konatého z Lipska, mužstvo naopak nastálo opustil Harry Wilson.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Omobamidele, Hanley, Giannoulis - Gilmour, Rupp - Dowell, Lees-Melou, Cantwell - Pukki
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Tsimikas - Keita, Fabinho, Milner - Salah, Jota, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.69 - 4.64 - 1.51
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brentford FC - Arsenal FC  (pátek 21:00)
Arsenal po nepovedené minulé sezoně, ve které se vůbec nedostal do evropských pohárů, tentokráte cílí na vyšší příčky. Prvním testem mu přitom v malém londýnském derby bude Brentford.

Brentford minulou sezonu League Championship zakončil na třetí příčce se čtyřbodovou ztrátou na pozici druhou, a tak jej po základní části ještě čekalo play-off o postup do nejvyšší soutěže. V prvním utkání nestačil na Bournemouth, avšak po obratu v odvetě a následném finálovém úspěchu proti Swansea mohl slavit historicky první postup do Premier League, ve které se představí jako jubilejní 50. klub. Zároveň půjde o 60. stadion, který bude její utkání hostit.

V podání Bees jsme v letním přestupovém období doposud nebyli svědky žádného výprodeje, naopak dorazilo několik zajímavých posil. Mezi ty se řadí zejména stoper Kristoffer Ajer z Celticu, středopolař Frank Onyeka z Midtjyllandu a křídelník Yoane Wissa, jenž naposledy oblékal dres Lorientu.

V dresu "Kanonýrů" skončili střední obránce David Luíz spolu s gólmanem Mathewem Ryanem a záložníkem Danim Ceballosem, do Realu Madrid se vrátil rovněž Martin Ødegaard, jehož návrat na Emirates Stadium je však stále ve hře. Co se týče posil, zmínit můžeme tři mladíky. Jednoznačně nejdražší byl bývalý stoper Brightonu Ben White, střed zálohy přišel vyztužit Sambi Lokonga z Anderlechtu a alternovat na pozici levého beka nyní může Nuno Tavares z Benficy.

Pohledem do historie zjistíme, že se tato dvě mužstva utkala v soutěžním zápase dosud jen jednou, a to v září roku 2018 v Ligovém poháru. Arsenal tehdy postoupil po výsledku 3:1, z tehdejší základní jedenáctky už ale v týmu aktuálně působí jen Leno, Holding, Elneny a Smih-Rowe.

Domácímu celku budou chybět zdravotně indisponovaní Dasilva a Jensen, na straně Gunners se nepředstaví Partey, Nketiah a Martinelli. Výkop na Brentford Community Stadium je naplánován na páteční jedenadvacátou hodinu, pokyn k němu dá sudí Michael Oliver.
Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Martin - Canos, Ajer, Jansson, Pinnock, Henry - Janelt, Norgaard, Onyeka - Mbeumo, Toney
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Chambers, White, Marí, Tierney - Lokonga, Xhaka - Pépé, Smith-Rowe, Aubameyang - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.92 - 3.28 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Brentford FC00000:00
 Leeds United00000:00
 Watford FC00000:00
 Manchester City00000:00
 Tottenham Hotspur00000:00
 Liverpool FC00000:00
 Norwich City00000:00
 West Ham United00000:00
 Newcastle United00000:00
 Manchester United00000:00
 Arsenal FC00000:00
 Wolverhampton Wanderers00000:00
 Leicester City00000:00
 Southampton FC00000:00
 Everton FC00000:00
 Crystal Palace00000:00
 Chelsea FC00000:00
 Brighton & Hove Albion00000:00
 Burnley FC00000:00
 Aston Villa00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1021)

Přidat komentář
OliKahn

1:0

Reagovat
Rybinho85

Konečně nová sezóna

Reagovat
MCFC_8

Neprehra Brentfordu

Reagovat
Akinfeev

0:3

Reagovat
Heisenberg

Vyhrajem o 2, rozdíl v kvalitě je pořád moc velkej. Proti spodním 3 a Zámkům nám to vždycky jde, problém je zbytek ligy.

Reagovat
bobis21

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Moje maličkost

Nejlepší liga vesmíru začíná...

Reagovat
wishmaster

1:1

Reagovat
jk

Tak fans chelski v té iluzi soběstačnosti nejsou zdaleka sami

https://i.ibb.co/KNsvdBp/fb-img-1628834449013-jpg.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ten Leicester, který se vždycky v médiích stavěl na pedestal jako důkaz toho, že i v dnešní době jde takhle pohádkově vyhrát titul s outsiderem. No, očividně to bez masivních finančních injekcí nešlo.

Reagovat
Čenda

300 mil. liber za 10 let je v dnešní době masivní finanční injekce?

Reagovat
jk

Na druhou stranu za tím Leicesterem je aspoň titul.

Villa nebo Brighton za krátké časové období v PL potřebovali velký investice a zatím to na nějaký úspěch moc nevypadá.

Reagovat
mithro

no to cislo u United je slusny blabol, Glazerovci urcite narvali spat do klubu 300 mega

takze bohvie ako je ta tabulka doveryhodna.

Reagovat
mithro

Also United’s money is from share issues, so it’s not really from the Glazers.

Reagovat
Kapřík

Ten Arsenal tam . A Burnley , jak s tímhle mohli takovou dobu nesestoupit.

Reagovat
Bayern +

Brighton

Reagovat
nani92
Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
kiwwi

Vytvoril som tipovacku pre ludi z eurofotbalu, je to free, tak sa regnite. Tipuje sa len klasika 1, 0, 2 - kazdy spravny tip za 1 bod

https://www.kicktipp.com/eurofotbal/

Je to ako web ale aj ako appka pre Android a iOS - mozete si tam nastavit push alebo email notifikacie, aby ste nezabudli natipovat.

PS1: pouzivajte mena, ktore mate tu na EF, aby sme vedeli kto je kto

PS2: su tam aj bonusove otazky (vitaz, zostupujuci a tim, ktory vyprodukuje najlepsieho strelca), tak na ne nezabudnite, je za to dokopy potencialne 15 bodov na konci sezony

Reagovat
Mikesh

Jestli to nebude minimálně 0:3 tak ať jdou do... Je tu nový začátek, chci vidět maximální úsilí.

Reagovat
FUnk

leda tak strely na branu

Reagovat
sejber

tazko povedat co cakat od tohto zapasu. Na jednej strane je kvalita na nasej strane na druhej tymovost a motivacia bude urcite na strane supera. Po nie uplne oslnivej priprave bude asi lepsie mat nohy na zemi a ocakavam skor rychle vedenie srsnov a upotene vyrovnanie pred koncom. Vlastne by ma prekvapio keby sme vyhrali

Reagovat
Kluivert9

_______________________________________________________________________

EF Fantasy Liga - obast7

https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/obast7

_______________________________________________________________________

Reagovat
Benzema

Konečne začína liga titul pre LFC

Reagovat
Malresi

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
eder

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Malresi

Brentford 3:1 Arsenal, Toney hattrick

Reagovat
Taiger

Pls

Reagovat
Malresi

Aj ty ho mas vo fante?

Reagovat
MCFC_8

30% ludi ho tam ma...ja tiez

Reagovat
Malresi

Za tu cenu to bol pre mna no brainer

Reagovat
Taiger

Mám

Reagovat
Kluivert9

Nastoupí vůbec? V přípravě téměř nehrál...

Reagovat
Taiger

Nope, nenastoupí

Reagovat
Malresi

What? Preco fanta na nic neupozornuje?

Reagovat
Taiger

Kecám, Kluiho trollim, ale ta příprava má něco do sebe, jak neměl snad ani zápas celej

Reagovat
Malresi

ved preto

Reagovat
smazaný uživatel

tréner sa vyjadril po poslednom prípravnom zápase, že určite nastúpi

Reagovat
PH8

mažu tě bejku

Reagovat
Moje maličkost

Vůbec by mě to nepřekvapilo.

Reagovat
mr.Silver

Dneska easy 3:0.

2 x Laca a ESR.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tak jsme zacli i vloni s Fulhamem, a pak přišlo vystřízlivění

Reagovat
Miguel19

OT:

Poslední šance registrovat se do nejlepší fantasy PL a zkusit vyhrát slušné prachy.

Stačí zaslat registrační poplatek 1 200 Kč na účet:

!!!!! 293317019 / 0300 !!!!! CZ0603000000000293317019 !!!!!

Následně se mi ozvi do zprávy.

Reagovat
Taiger

Kolik nás zatím je?

Reagovat
Miguel19

24

Reagovat
Taiger

Decentní Snad bude 30

Reagovat
Miguel19

Nemyslím si.

Reagovat
Kluivert9

Na měsíční ceny stačí i těch 24

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je ta tabulka takhle? Arsenal má být na prvním místě

Reagovat
REPLIKATOR

Protože admin je MUfan

Reagovat
REPLIKATOR

Artetu ještě nevyhodili?

Reagovat
Taiger

Ty sis ještě nesmazal účet?

Reagovat
smazaný uživatel

hadam to nebude velka ostuda hadam aspon 1:1

Reagovat
jenage

Na usmívajícím se Artetovi je cosi znepokojivého.

Reagovat
JollyJoker77

OT : Btw neviete ci už od tejto sezóny platí to pravidlo že napríklad ak Spurs alebo Arsenal skončia mimo top 4 tak aj tak pojdu do LM s historického hľadiska ?

Reagovat
Kop do titulků

Letos ještě ne, to až bude ten novější sračkoidni formát LM

Reagovat
sejber

neviem na zaklade akeho historickeho hladiska by tam mal Arsenal postupit ked sme LM 5 rokov nehrali

Reagovat
Dawon

Je to od sezony 24/25 a neni to "historicke hledisko", ale 2 tymy, ktere se kvalifikovaly alespon do konferencni ligy a jsou na tom nejlepe s koeficientem. Tzn ze napriklad letos by se to Arsenalu netykalo, ackoliv v koeficientu jsou na tom hodne dobre, protoze se do Evropy vubec nekvalifikovali.

Slots three and four: Awarded to the two clubs with the highest club coefficients that have not qualified automatically for the Champions League’s league stage, but have qualified either for the Champions League qualification phase or the Europa League/the Europa Conference League (due to start in the 2021/22 season).

Reagovat
JollyJoker77

Vďaka úplná kokotina s prepáčením ak nato nemáš vyhrať ligu skonc mimo európske priečky a pôjdeš do LM na základe koeficientu

Reagovat
Seydou Doumbia

třeba nějak chránit ty top týmy kterým se nedaří

Reagovat
smazaný uživatel

Typico cože

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Ondiis

COYG

Reagovat
Taiger

Pierre-Emerick Aubameyang looks set to sit out Arsenal’s Premier League opener at Brentford after he has been absent from training for the past two days. The exact reason for Aubameyang’s absence is unclear, although it is believed he has been ill this week. [

@charles_watts

] #afc

ach jo

Reagovat
O.Giroud

Auba <-> Alli?

Reagovat
Taiger

Ja Aubu nemam

Reagovat
SunFells

Tak při současné neschopnosti je stejně zbytečný

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Taiger

Arsenal captain Pierre-Emerick Aubameyang + fellow striker Alexandre Lacazette are both unwell & therefore will not be available for their side’s opening game of the new Premier League season at Brentford tonight @TheAthleticUK #AFC #BrentfordFC #BREARS

Hele, uz i Laca

Reagovat
SunFells

To vypadá na Nketiahův hattrick dneska, který mu zajistí v této sezóně nesmrtelnost

Reagovat
Taiger

Slysel jsem, ze je taky out

Reagovat
SunFells

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Ten šašek je kapitán?

Reagovat
Taiger

Radsi se smej svymu draftu, to je naprosta silenost a do money league uz nechod, sice free money, ale to je jak hrat fifu proti 5letymu bratrankovi

Reagovat
Miguel19

Už tam je

Reagovat
Taiger

No ty vole, boj o posledni misto se zdramatizoval

Reagovat
kiwwi

naprosto genialne

Reagovat
TopinB

Reagovat
Nebelung

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
thewall

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Figurehead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
SunFells

[Charles Watts] Things heating up in terms of Martin Odegaard, who has been left out of the squad for Madrid's season opener against Alavés. Madrid know he wants to leave and are looking for around €40-50 million. Talks with Arsenal set to accelerate @MarioCortegana

Sranda částka za Odegaarda. To kdyby se povedlo, tak peněz za Whitea nikdo litovat nemusí ...ačkoliv těch nikdo nebude nakonec litovat ani tak

Reagovat
Heisenberg

Sice jsme mohli mít novou střední zálohu a nemuseli litovat menší částky Říma za Xhaku, ale na druhou stranu Saliba tu třicátou sezonu ve Francii fakt potřeboval, letos se konečně ukáže, jakej je to průměrák.

Reagovat
SunFells

Tak Saliba momentálně asi není borec do základu tak či tak. Tím Xhakou chceš říct co? Za trapných 12 mega neexistuje lepší středopolař než on.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Taiger

Reagovat
Golasso

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
Talker

To by bylo super.

V tu chvíli byste neměli snad už prachy na Tammyho, takže ten by "musel" jít do Itálie, kde máme s as dohodnutou buyback prý.

Reagovat
SunFells

Ono to vypadá, že Abraham je u nás v každém případě závislý na prodeji Lacazetta, takže bylo by nejspíše ...ale nejeví se to vůbec pravděpodobně.

Reagovat
Taiger

Aouar taky vypada nadejne?

Reagovat
SunFells

To je spíš plán B.

Reagovat
Golasso

Poooooď

Za Whitea budeme ještě všichni rádi

Reagovat
Taiger

Hosi, sazejte baraky na neprohru Brentfordu

Data driven typci budou nabuzeni pred fandama a my budeme mit nejspis v zakladu Bellerina, Holdiniho, Elnenyho i Nketiaha, takze gg go next

Reagovat
Taiger

My bad, Nketiah taky mimo, tak snad Balogun

Reagovat
J0EL

Pierre-Emerick Aubameyang and Alexandre Lacazette will miss tonight's game against Brentford through illness. #Arsenal

Ppci sa to zacina. Arsenal be like: Felt cute, might ruin your weekend later.

Reagovat
mr.Silver

Bałagan/Martinelli na plac!

Reagovat
mr.Silver

Balogun*

Reagovat
kiwwi

https://i.redd.it/4c32svryy2h71.jpg

Nie su predsa len fanusikovia Arsenalu az prilis optimisticki?

Reagovat
Heisenberg

Pořád se dokážeme vybičovat ke 4. pozici. Form is temporary, class is permanent.

Reagovat
Mastný Chobot

Folarin Balogun is set to start his first #EPL game in tonight’s match against Brentford

Snáď to tak bude. Mohol by sa chytiť a už tam Lacazetta/Aubu nepustiť.

Reagovat
Mastný Chobot

Saka (19), Balogun (20), ESR a Lokonga (21) a možno aj Martinelli (20) dnes v základe? To by som si pozrel, rozhodne radšej než Williana a Elnenyho

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze tam nebude aj willock miesto xhaku to by som sledoval kazdy zapas aj keby sme spadli do champu

Reagovat
mr.Silver

Xhaka je super!

Reagovat
YNWA__MSN

Brentford výhra

Reagovat
PH8

Dnes vykročíme za titulem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem so vzpomněl že bych mohl letos udělat zase FPL tým a ono už se to zavřelo jo ? Jsem měl rozdělaný tým a najednou že už je konec já myslel že se to zavíralo až ve 20:00 vždy tak to je v háji

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Trand

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Willian ani Bellerin se nevešli na 20člennou soupisku.

Reagovat
Mastný Chobot

Bellerin je na lavičke bruh

Reagovat
HalaMadrid_Flx

ok, fake facebook info!

Reagovat
Greny

To je krásná jednička ne ?

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal XI vs. Brentford: Leno; Chambers, White, Mari, Tierney; Xhaka, Lokonga, Smith Rowe; Pepe, Balogun, Martinelli.

ufff teraz mi je zrazu ľúto, že to neuvidím, tá ofenzívna štvorka je luxus a na lavičke Nelson namiesto Williana

Reagovat
Čenda

v rámci možností naprosto luxusní sestava, že by Mikel odbrzdil konečně?

Reagovat
mr.Silver

Taky tak, zítra snad kouknu na záznam

Reagovat
smazaný uživatel

to je dost fajn

Reagovat
Mastný Chobot

v útoku Balonelli

Reagovat
smazaný uživatel

MBaPe

Reagovat
Lovec

Reagovat
Čenda

Martigun Balonelli

Reagovat
Heisenberg

Jakou to máme krásnou sestavu, přitom stačilo všechny ty starý odpadky zranit.

Vedle DoF by to po dobu vlády Artety chtělo i ředitele mýdel v ponožkách.

Reagovat
Nikikrew

Akoze chapem, ze Arteta nemal moc na vyber ale na papieri ta zostava vyzera dost slabo

Reagovat
Čenda

Právě naopak, z toho, co měl na výběr, vybral pro mě snad to nejlepší možný. At to dnes dopadne jakkoli, jsem rad, ze nevsadil na jistotu a stáří.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Čo stále nepopiera moje tvrdenie

Reagovat
Čenda

Jop, sorry, blbě jsem to napsal, ja ti to nechtěl vyvracet..ale ja jsem naopak fakt nadšenej jak sestavou, tak Mikelem.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Minister

Súhlasím, podľa mien to vyzerá naozaj slabúčko. Aj základ aj lavička.

Reagovat
Taiger

Ta trojka to je slast, libovy

Ale prohrajem, tip 1:2

Reagovat
Čenda

Saku šetří, což schvaluju, radost mi udělal Chambers, Sambi, a hodně moc pak Gabi a Balogun, i když to bude asi vynucené absencí Laca+Auba.

A Willian mimo sestavu je to nejlepší, samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/EduardoHagn/status/1426247508603375620

So, finally a bit of clarity on the striker absences to put an end to the wild conspiracy theories.

They are missing due to the scientific phenomenon of entropy.

Reagovat
Trand

Proč se směje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

https://twitter.com/MunirEssa97/status/1426248309694517253

Takovej šibalskej úsměv, jak kdyby věděl něco víc a nechtěl to říct.

Reagovat
smazaný uživatel

jj ja sa tomu tiez cudujem

Reagovat
SunFells

Dostali sračku beztak

Reagovat
mistr129

Posílají Aubu a Lacu za Haalanda

Reagovat
vladis271

OT:

https://www.youtube.com/watch?v=kSF0SBjX0P8

tak a je to tu. Rozmýšlam kedy naposledy podpísal Spartak také zvučné meno.

Reagovat
smazaný uživatel

už si mu aj fica odpustil?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ještě než to začne, tak poprosím letos o inteligentní využívání VARu

Reagovat
smazaný uživatel

link?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Dopici ta atmosféra trochu popici

Reagovat
smazaný uživatel

tie dresy su brutalne

Reagovat
Trand

Mně přijdou hrozný

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Bayern +

Reagovat
VTID94

Brentford pekný štadión

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Tak začátek je tady, přeju všem příjemnou zábavu a dobrou sezonu a titul konečně zpátky domů na Old Trafford!

Reagovat
VTID94

ESR ukáž sa alebo pôjdeš k nám v zime na hosťovanie

Reagovat
Trand

Riley Tenhle člověk má ještě nějakou funkci jo?

Reagovat
Trand

Beztak ho zabrali jen aby naštvali fanoušky Arsenalu.

Reagovat
kiwwi

Však je to šéf rozhodcov v anglickom ligovom futbale

Reagovat
Trand

Aha, tak to jsem nějak nezaregistroval. Já už se kromě našich zápasů a článků na EF o fotbal moc nezajímám. Každopádně muž na správném místě no.

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Kixi Syhimour

LFC Canos

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Benzema

Canooooos

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooool

Reagovat
VTID94

Reagovat
Minister

Reagovat
Kincl

ARSENAL

Reagovat
Trand

Obrana parádně sehraná, jen tak dál kluci

Reagovat
Tommy the Gunner

Uz je to tady

Reagovat
Spasitel

Pekný gól

Reagovat
mithro

krasny prvy gol sezony

Reagovat
Front hell

a uz zaciname tak kde jsme skončili

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
YNWA__MSN

Gooooooool

La Masia boy

Reagovat
Nikikrew

Ach....

Reagovat
j_mrazik

Proč nám hraje Mustafi na pravým beku?

Reagovat
Salfovic

Aby byla prdel

Reagovat
merlick

najslabsi arsenal od 1886

Reagovat
masly008

byl minulý rok, tatím

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
O.Giroud

ze som nezobral do fanty miesto Mbeuma radsej LFC Canosa

Reagovat
Taiger

Ten kurz na neprohru 2.0 byl absolutni steal, snad jste nalozili, easy 5k doma

Reagovat
Nikikrew

To co bolo stoperi?

Reagovat
VTID94

Ten White ako tréningový kužeľ....

Reagovat
Miguel19

Benny White

Reagovat
KnoxXx

obrana

Reagovat
Benzema

White trochu mimo

Reagovat
$dolar$

60 mega liber v akci.

Reagovat
Front hell

Tak už stal 60? Tady ta jeho cena roste každý den

Reagovat
Mervin

Toto je regulérně hra tak na okres. I tam by ti hráči za takovéto nedůrazy dostali pojeb, ale tady je evidentně Mikel a vedení spoko...

Reagovat
Tommy the Gunner

Obrana

Reagovat
Taiger

Ten white dpc

Reagovat
smazaný uživatel

mari mi pride strasny

Reagovat
Trand

To bránění. Já nemám slov, byl sám proti třem a stejně je vymotal, ještě že je to dřevák a netrefil se.

Reagovat
Miguel19

Lol, to docela smrdělo penaltou ne?

Reagovat
$dolar$

Tohle neni penalta?

Reagovat
merlick

edit: najslabsi arsenal od 1886 BC

nech idu dopice

Reagovat
Heisenberg

Ta levá strana je defenzivně úplně v hajzlu, soupeři si tam zabíhají jak chtěj.

Reagovat
Taiger

Obe strany jsou v hajzlu

Reagovat
Heisenberg

Snad nás teda Brentford neobklíčí, s Artetovou taktikou to bude novej Stalingrad.

Reagovat
Taiger

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Cekal nekdo neco jine?

Kazdopadne Brentford hrajou krasnej fotbal, ne nadarmo je tipovali na "druhy Leeds"

Snad se udrzi

Reagovat
VTID94

Reagovat
Trand

Však Baloguna nakopnul ne?

Reagovat
merlick

absolutne sterilny futbal, bez akejkolvek myslienky. Arteta tam nema co robit

Reagovat
Mervin

Reagovat
Taiger

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Heisenberg

Nejneuvěřitelnější na tom je, že si pod Artetou konzistentně vypravováváme tak málo ne ani šancí, ale spíš příležitostí na šanci. Čest Mikelovi, že mě pořád dokáže překvapit.

Reagovat
YNWA__MSN

I Emery byl lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, souhlas. Dokonce bych řekl o dost lepší než ten zoufalec Arteta

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Taiger

Umi Arteta neco jinyho nez rozhazovat rukama? Ten tym se nikam neposunul, pripravka pekne k hovnu

Reagovat
Mervin

On je asi takový trenér jako Jirka Luňák. Nám by byl spíše za potřebí Pepík Hnátek.

Reagovat
Tommy the Gunner

Fraudteta out!

Reagovat
Trand

Všechny naše útočné akce jdou přes Tierneyho. Je strašně vidět jak nám chybí pořádný RB. Chambers tam sice občas naběhne, ale když už se nabízí, tak ho stejně Pepe ignoruje.

Reagovat
oddy

Já myslím, že tohle je bohužel záměr, aby se Chambers držel vzadu a hrál něco jak Walker.

Reagovat
j_mrazik

Když vidím Pepého, tak se mi normálně zastýskalo po Gervinhovi.

Reagovat
Euphael

Pepe je proste omyl

Reagovat
johnnie_boy

Xhaka doleva na Tierneyho a pak centr…. To je nase jedina nebezpecna situace, strasny…

Reagovat
Greny

Vyfotil jste někdo fanouškům Arsenalu před sezonou tabulku?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak jsme v ni na EF byli poslední

Reagovat
Greny

Myslím tu kde jste byli první

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Čenda

Ukazuje se, jak moc nám chybí tvůrce hry. Ale ne na hřišti.

Reagovat
VersaceChain

Arsenal bude rad za top10 letos, jsem ani nevedel jak slaby kadr maj.

Reagovat
j_mrazik

K čemu je nám ten Bambi uprostřed zálohy? Nezahrál by třeba takovej Guendouzi líp nebo Saliba místo nějaký z kuželů, který jsou uprostřed obrany? Xhaka opět nepozornost a mohlo to být 0:2.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Gunner14

Jediný kdo za něco stojí je ESR a Tierney, takže vlastně klasika jako minulá sezona, tak tam dej Saku, ať nehrajou kluci dva sami.

Reagovat
scheeza

To bylo posměchu od fandů Arsenalu Oleho, že prej učitel tělocviku a kdesi cosi, doufám že Arteta podepíše novej dlouhodobej kontrakt

Reagovat
VTID94

ten podpíše max tak nesvojpravnosť

Reagovat
VTID94

ESR podpísal si novu zmluvu? Ano? Pre TOTO?????????????????

Reagovat
O.Giroud

pre penaze

Reagovat
VTID94

Ponukali sme mu viac

Reagovat
O.Giroud

tak potom caka na vyhadzov Artetu

Reagovat
VTID94

To bude asi rýchlo

Reagovat
Nikikrew

Same old shit. Opat za 45 min ani jedna poriadna strela, nebodaj sanca. Jediny kto sa snazi je ESR a Tierney. Pepe je stale zdvojovany, tam musi byt Chambers aby mu pomohol. Kazdopadne opat bez vacsieho pohybu a bez toho sa vyhrat neda.

Dalo sa ocakavat, ze domaci budu kusat a vyletia na nas. Kazdopadne 2 polcas ocakavam, ze budeme dobijat ich branku. Saka musi ist hore a Martinelli dole, absolutne nic neukazal. Kde je Xhaka co hral na EURE?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak totálně pokopes loňskou sezónu. Po 26 letech nejsi ani v té debilni Evropské lize a co uděláš jako klub? Nic, jdeš do další sezóny a děláš pořád dokola ty stejné věci. Tohle musí být nějaký sociální experiment nebo na čem tam sakra jedou v tom klubu.

Reagovat
Euphael

Ve sportu je uplne bezne, ze kluby a organizace nejsou na vrcholu donekonecna. At uz kvuli financnim problemum, nekompetentnosti vedeni nebo zmenam ve spolecnosti. Saint Etienne ma spolu s Marseille nejvice titulu ve francouzske lize. Montreal, jakozto nejuspesnejsi organizace co do poctu vitezstvi SC vyhrali naposledy v roce 1993. Dukla byla jeden z nejuspesnejsich klubu u nas od valky. Prikladu je hodne.

Je treba si uvedomit, ze Arsenal se tezko bude vracet na vrchol, kde byl v roce 2004. Od te doby je na ustupu. Zacalo to dlouhodobou neschopnosti ziskat titul, pak uz se bojovalo o top 4 a LM a dneska uz nejsme ani v evropskych poharech.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně souhlasím. Ale tohle je spíš o neschopnosti vést klub jinak a dělat změny. Nemusíš přece trpět až takto. Můžeš mít úpadek ale ne že se takto ztrapnis.

Reagovat
fellaininho

Už teď se nemůžu dočkat All or nothing: Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by to rovnou přejmenovat na Nothing: Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Brentford sympatický výkon, docela slušný pressing , škoda že nedotáhli těch pár nadějných akcí, vždycky to zkazil nějaký dotek před vápnem.

Reagovat
Čenda

Uz nejsem nadsenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka being on the verge of a departure and then a fortnight later captaining the side in the opening game of the season tells you everything you need to know about Arsenal. Poetic for where this club are at.

Reagovat
PhilipS

heh přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Nechce se mi věřit, že Arsenal bude takhle špatný i druhý poločas.

Reagovat
Greny

Aby nebyl ještě horsi

Reagovat
$dolar$

Jsem necekal, ze muze bejt Arsenal jeste horsi, nez loni.

Reagovat
smazaný uživatel

hrozna sezona, uz nech je koniec

Reagovat
Bandita_Harry

už to môže byť len lepšie asi

Reagovat
J0EL

Lokonga zatial jedine plus. Na svoj vek ma neskutocny prehlad a klud v rozohravke.

Reagovat
Taiger

Reagovat
mistr129

Reagovat
J0EL

Este Emile tiez. Zvysok bieda.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle nákupy jsou všechno ok ale musí být kvalitní silná pevná XI

Reagovat
smazaný uživatel

inak keby balogun dostal nejaku sancu v tych zapasoch na konci sezony kedy o nic neslo nemusel byt nervozny, ale rzohraty a ready

Reagovat
Taiger

Reagovat
Euphael

Reagovat
VTID94

Preboha nemôžeš stavať tým na odchovancoch....mne to pripadá ako u20 Arteta tréner... Nič viac toto nieje na top 10 ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to dnes trochu emergency ale bol priestor na to si ho rozohrat vtedy

Reagovat
Manchestersky Krocan

som rád, že som dal vo fante Canosa nakoniec do základu

Reagovat
Taiger

Elneny jde na to, nice guys

Reagovat
Trand

Lokonga mi přijde šikovnej

Reagovat
Taiger

Reagovat
salami

Taky, ale tim pozitiva krom ESR na strane Arsenalu koncej.

Reagovat
KnoxXx

posledne minuty Baloguna v PL pod Artetom

Reagovat
Taiger

Gabi je na olympiádě stále?

Reagovat
VTID94

Piče TOTO? je Arsenal????? Nový majiteľ =brutálny cash...novy tréner a min 8 hráčov do základu ty kkt....klub s takým rešpektom a históriou a takto vyzerá ich hra? Čo vám ****???

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel. Neschopnost lidí co se o klub starají tak to jde do háje.

Reagovat
VTID94

Ale ako môžu byť tak slepý?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nechápu, v každé obyčejné firmě by s tím něco začali dělat. Tohle musí být nějaký sociální experiment

Reagovat
VTID94

Normálne nechápem fakt. Nech mi to niekto prosím vysvetli.... To, vedenie je zrelé na puč a prebratie od fanúšikov

Reagovat
KingMaster13

Měnili majitele? Nikde jsem si toho nevšiml

Reagovat
VTID94

To, bolo myslené ako future.....

Reagovat
KingMaster13

Aha..... já si právě říkal že co by se muselo stát aby to ten šulin americkej prodal

Reagovat
MCFC_8

Fans Brentfordu pri nastupe Saku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Hučeli ?

Reagovat
MCFC_8

Privitali ho potleskom

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím to ale rip

Reagovat
VTID94

Mám veľkú úctu a rešpekt k Arsenalu ale toto je hanba... Nemôžeš dúfať v 18-19 ročných hráčov...tréner a vedenie uplne mimo.................

Reagovat
VersaceChain

V FMku valcuju vse s vekovym prumerem 18 let, takze nic moc argument

Reagovat
VTID94

a výsledok?

Reagovat
VersaceChain

vitezstvi v LM

Reagovat
VTID94

A tým???

Reagovat
VersaceChain

Fiorentina treba naposled

Reagovat
Greny

No Willian no party

Reagovat
Front hell

No nic. Kašlu na to. Kurvit si začatek vikendu nema cenu

Reagovat
Taiger

Borec vystrida hrota a Saka tam pak nema na koho centrovat

Neskutecnej kokot tenhle picus

Reagovat
smazaný uživatel

reiss sa uviedol

Reagovat
Mimalu

gooooooool

Reagovat
Benzema

Reagovat
Miguel19

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
mistr129

To jsou idioti normálně

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nikikrew

Kristove rany....

Reagovat
iamek

Reagovat
Taiger

ok

Reagovat
emanuel habasko

To je jak koukat na Slavii a Ferencvaros, akorát v tmavě modrým.

Reagovat
hrundy

Cože?

Reagovat
emanuel habasko

pseudo tlak a nic z toho, nekvalita ve finální třetině hřiště... hlavně v prvním zápase

Reagovat
hrundy

No dobře, ale tady Arsenal nemá ani ten pseudo tlak... však je ten brentford lepší a co mě překvapuje asi nejvíc, že je lepší hlavně po individuální stránce.

Reagovat
salami

Akorat slavka mela tlak, no.

Reagovat
emanuel habasko

to je tak všechno

Reagovat
Taiger

Toney assist?

Reagovat
KnoxXx

tak lacny gol nedostanu ani timy z 5.ligy

Reagovat
mithro

krasny gol, skoro ako keby som sa dival na united

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
smazaný uživatel

leno lol...martinez by to stiahol jak nic

Reagovat
Taiger

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
J0EL

toto mu ides vycitat? hlavna vec ze nas predtym niekolkokrat zachranil.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Edgewalker

Jooo, jak mně ta PL chyběla...

Reagovat
VersaceChain

Ben White potvrdil cenovku no

Reagovat
Trand

I dresy mají stejný jako Stoke. Jinak jsem vděčnej klukům, že letos nám nedávali falešnou naději ani v prvním zápase. Carragher to řekl přesně: "How do you describe Arsenal defending? It's just Arsenal"

Reagovat
Mervin

Jako sory, ale takto držet gólmana můžeš?

Ne, že by to snad měnilo něco na tom, že jsou to babráci.

Reagovat
RKBoy

hlavne že sa kúpil 50 milionový White, čo z toho, ked má okolo seba samé priemerné drevá.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre tam zapadol

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe, to byl slušný faul na brankáře

Reagovat
Coutinho10

dost me prekvapuje, ze to VAR neresi

Reagovat
Greny

Oba stejne

Reagovat
Coutinho10

a hlavne ze jak Leno nebo obranci Arsenalu to tak presli ...borec si tam podezi brankare oba rukama a nikdo s tim nema problem

Reagovat
r.mrazik

No právě...co jako víc chtějí?

On ho drží a nic se neděje.

To zas bude bramboracka s Varem

Reagovat
Coutinho10

jsem hodne zvedavej na ten trend v dalsich zapasech, jestli fakt teda bude zasahovat minimalne nebo toto nejakym nedopatrenim prehlednuli

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Vlastní medicinka pro fan Arsenalu, co se smáli faulu na ddg tenkrát

Reagovat
Front hell

Fňuk

Reagovat
Salfovic

Dřív by mu dal brankář kolenem do zad a hotovo, ale v téhle buzerantské době to měli pískat jako faul na brankáře.

Reagovat
r.mrazik

Supiš

Reagovat
REPLIKATOR

This is Arsenal

Reagovat
Nikikrew

ESR mal utiect do tej Villy

Reagovat
VTID94

Reagovat
smazaný uživatel

tak kedy dostane mikel padaka?

Reagovat
O.Giroud

a kto miesto neho?

Reagovat
smazaný uživatel

potter

Reagovat
Salfovic

Harry ?

Reagovat
J0EL

Tak nam uz jedine Harry pomoze

Reagovat
Malresi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Greny

BigSam má zkušenosti s boji o zachranu

Reagovat
merlick

conte nech ich tam pride zjebat konecne niekto.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro dobro Arsenalu snad velmi brzy

Reagovat
FUnk

ten obrazek - next arsenal fixtures HAHAHA

Reagovat
O.Giroud

dmnt preco to zobral Mbeumovi

Reagovat
Taiger

hahahahahahahahaha

Reagovat
bandwagoner

Už vidim, jak se tu najdou chytráci, co budou tvrdit, že by měl tým jako Arsenal s Brentfordem prohrávat jen o jeden gól. Ale trošku se tu zapomíná na to, jak je Arteta talentovanej. Snad nebude vedení tak naivní a dá mu ještě pár sezón, aby ukázal, co v něm je.

Reagovat
VTID94

Keď mu dajú policu sezóny tak vypadnú....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Ale v klidu, vždyť frčí ten projekt.

Reagovat
Taiger

Hosi, taky jste otupely? Mne je to celkem jedno i, smutny

Reagovat
Edgewalker

Jo, mám to stejně. Už když zapínám tak neočekávám vůbec nic.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Trand

Reagovat
tunkic

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
oddy

Reagovat
havrys99

Reagovat
Lovec

Tam dohajzlu není VAR? Faul na golmana nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Síce sú to gigantropickí žobráci, ale v malom vápne je toto faul na brankára ako lusk.

Reagovat
Nikikrew

Nechapem, preco su ti hraci ticho? Preco bud Leno alebo Xhaka proste neprotestuje. Tam nie je ziadna osobnost

Reagovat
Lovec

Přesně, taky jsem si říkal.

Reagovat
Taiger

Kde je afc?

Reagovat
Taiger

LOL, CO TO JE?

Reagovat
YNWA__MSN

Řeknu to asi takhle... Proti Arsenalu nic nemám, a tak mu přeju, aby prvních 5 zápasů prohrál... To už by snad Artetu vyhodili

Reagovat
Taiger

Reagovat
VTID94

On chudák pracuje s tým čo má......

Reagovat
Taiger

Ten kokot ale v hlave nic nema

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
REPLIKATOR

Očekávaný průběh

Reagovat
KingMaster13

Arsenal letos nedá ani top 10

Reagovat
Edgewalker

Já budu rád když dáme aspoň top 17

Reagovat
Liveral

Tak máme v kádru dokonce 5 RB, kdo by čekal že tam konvertujeme Tavarese

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nikikrew

A verim, ze ten Tavares je z nich aj tak najlepsi

Reagovat
Trand

Reagovat
Liveral

Reagovat
wesleyborland

vypadal dnes nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

mess

Reagovat
Glonden2

Southgate určuje trendy.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

poslite pls link priamy co vam ide

Reagovat
penepi
Reagovat
smazaný uživatel

dikees

Reagovat
r.mrazik

A Arteta nevydrží do vánoc...

Reagovat
Kixi Syhimour

Měl letět po EL...

Reagovat
Whitemedia

Kéž by dal alespoň ten prosinec, ale spíš to vidím na konec někdy v říjnu.

Reagovat
Swarley

Optimista

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kincl

A kdo místo něj půjde do takového týmu?

Reagovat
iamek

Nestraš

Reagovat
Kincl

Vždyť to není jen o trenérovi, ale i ta soupiska rozhodně není třeba na top 5

Reagovat
masly008

ale ani na takovou holomajznu ne

Reagovat
Nebelung

Jenže ten herní projev neodpovídá soupisce.

Reagovat
FUnk

ti hraci hlavne nevi co maji delat....

Reagovat
bandwagoner

tak Arteta ale nepřišel před týdnem, už měl čas a i nějaký finanční prostředky na práci s týmem. Nikdo od něj nečeká boj o titul, ale to co předvádí je podle mě těžko omluvitelný - a teď nemyslim jen dnešek

Reagovat
oddy

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
salami

Tady ale nehrali s tymem z top 5, ale tymem co postoupil po play off z champu....

Reagovat
Trand

Tak hlavně že experti ve vedení šli po Ramsdalovi. Ale to že náš nejkreativnější hráč je Tierney, to je v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

haha srači čo sa tu zastávate toho neschopného antistratéga ... vyplakal si Wiliama, Luiza, Mariho, za tie peniaze sa dala úplne iná kvalita priniesť, (White dnes zhorel ako Holdiing)

#arteta out

odmietam sledovať futbal kým tam bude henten manták čo sa nerozumie futbalu.

Reagovat
Kwido

Reagovat
Mimalu

úplně jiná kvalita? To bych teda chtěl vidět

Reagovat
Neutron

Willian prisiel zadarmo, Luiz za dakych 9 mega a Mari za 5, to som zvedavy co by si chcel aku uplne inu kvalitu za 15 mega priviezt.

Reagovat
Mervin

Toto by Leno neměl

Reagovat
KnoxXx

ale Martinez s prstom v nose

Reagovat
Mervin

to asi ano

Reagovat
VTID94

Reagovat
REPLIKATOR

Golman Brentfordu

Reagovat
tunkic

Jestli se Odegaard diva, tak radsi bude v Realu mejt hajzly

Reagovat
Swarley

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Sarlin

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
fellaininho

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
salami

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
patas92

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Cobra

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Thorrin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Trand

Jo aha, on dělal Dean 4. rozhodčího, to se mělo říct na začátku.

Reagovat
FUnk

proto jste hrali pi*u?

Reagovat
Trand

To ne, ale věděl bych, že prohrajeme a nedělal si naděje.

Reagovat
jenage

Easy peasy lemon squeezy.

Reagovat
REPLIKATOR

Tomu říkám aspoň atmosféra

Reagovat
Kixi Syhimour

Slušný náboj

Reagovat
wesleyborland

Dávám Artetovi 2, maximálně 3 zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako dokazu si v arsenalu predstavit treba schicka misto tech kopyt

Reagovat
REPLIKATOR

akorát by byl pořád zraněný jako Rosa

Reagovat
Abstinence

to bych bral ještě Souček a Coufis

Reagovat
REPLIKATOR

Snad ale nejsou tak blbí, aby šli do horšího...

Reagovat
PhilipS

No nejvíc by je posunul Coufal. To je dlouhodobě trága na tý pravý straně

Reagovat
Trand

Vždyť to dneska vůbec nebylo o útočníkovi. Jako možná by tam Crouch nějaký z těch Tierneyho 30 centrů uklidil, ale to vůbec nebyl ten problém.

Reagovat
fenixLFC

to je presne ten druh posily, ktora ich udrzia v tom priemere v ktorom su a aj to este bude uspech

Reagovat
Coutinho10

super emoce po zapase....deda v slzach, trener se vyfoti s holcickou, obejde celej stadion..super

Reagovat
VTID94

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mimalu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

!

Reagovat
PhilipS

Yes. Jsem rád když datová analytika a chytrost porazí zkostnatělej klub jako Arsenal. 1,82 m vysokej White za pade zas bude geniální tah. Balogun s Martinellim strašně slaboučký.

Chambers měl zakázáno chodit dopředu? Fakt obránce z jiný dekády.

ESR nejlepší z Arsenalu. Tierney solidní. Jinak šeď. Bylo ale vidět, že kdyby chtěl dát Brentford gól, tak zas zapresuje a šanci si vytvoří.

Za nejdražší permanentku v lize si můžeš další rok vychutnávat Xhaku. Držím fanouškům Arsenalu pěsti.

Reagovat
Trand

Však já to tu píšu už od prvního zápasu Chamberse na RB - on prostě není RB, nemá na to rychlost a pak logicky nemůže tolik podporovat útok. Nebo teda může, ale budou tam vznikat neskutečný díry. Navíc nemá ani dobrou techniku.

Reagovat
J0EL

Jebe vsetkym s tym Xhakom uz? Dnes jeden z najlepsich na ihrisku (zase). Spolu s Lokongom a Emilom.

Reagovat
Nikikrew

Najlepsi? A ako v com? Lokonga a EMI urcite lepsi a stale ta zaloha nevytvorila ani jednu poriadnu sancu.

Reagovat
gazza62

Tak soutez v klekani BLM a LGBT vam zacala .Pocitam ,ze letos si tam zahraje mimo buzen i nejaka transka .Jinak to nebude ono.

Reagovat
Agent z Melmacu

Reagovat
VersaceChain

Tak napůl čekám od Oleho nějakou píčovinu typu Sancho na lávce a Lingard v základu

Reagovat
andkoo

Lingard má covid, inak by asi hral, má za sebou celú prípravu

Reagovat
Hlahart

Sancho samozřejmě na lávce bude, má za sebou dva tréninky.

Reagovat
smazaný uživatel

Přání:

De Gea

AWB Victor Harry Shaw

Matic Pogba

Sancho Bruno James

Greenwood

Realita

De Gea

AWB Victor Harry Shaw

Fred McTominay

Greenwood Bruno James

Martial

Reagovat
smetos

To bude vazne Sancho na lavce?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že bohužel jo, je v tréninku teprve od pondělí a prý měl i nějakou virózu tak si myslím že odehraje třeba 30 minut, spíš teda 5 podle střídací taktiky Oleho

Reagovat
vladis271

tiež mohli MU dostať ninekoho ťažšieho. Bielsa do toho zas pôjde all in a dostane 5.

Reagovat
Malresi

Tak minulý rok ich porazil CP, pokojne to môže Leeds zopakovať, kvalitu na to majú.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla celkem jiná situace, šli jsme do sezony s jedním odehraným pratelakem navíc bez nejlepších hráčů, kteří měli před zápasem 1-2 tréninky

Reagovat
Malresi

Tak prvé zápasy sú vždy tricky, pre každý tím. Čo sa tej prípravy týka, tento rok ste v podstate 3 zo 4 priatelakov tiez odohrali s B tímom. Klucovi hraci si zahrali az proti Evertonu, aj to nie vsetci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě čekám těžký zápas o tom žádná. Ale aspoň to klíčový hráči nějaké minuty mají své tréninku už jsou víc než týden, takže furt lepší situace než loni, čekám výhru o gól

Reagovat
Hlahart

A jo, tak aspoň že teď má Sancho dva tréninky, Varane nic a ani nebude, Rashford je po operaci, Cavani pryč, ...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Swarley

Asi tak nic lehkého nás určitě nečeká

Reagovat
mithro

hlavne, stale nevyriesili zalohu. bez toho to bude stale loteria kazdy zapas.

Reagovat
Swarley

Tak pokud se uvažuje o Mticovi do základu, tak je celkem jasné, že ten střed jsme moc nevyresili

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

jenze zbytek tymu normalne trenuje a mel pripravu.

Reagovat
Malresi

Scousers ako dnes vidite zostavu? Mna by potesila tato: Alisson - Trent, Matip, Virgil (ak je 100% OK, inak Konate), Tsimikas - Fabinho, Hendo, Keita - Salah, Firmino, Mane

Reagovat
fenixLFC

namiesto fabinha bude pravdepodobne milner.

Reagovat
Kixi Syhimour

Místo Hendersona Milner

Reagovat
vladis271

rád by som videl elliotta od začiatku.

Reagovat
avicii

Miesto Henda Ox za mňa

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo a Jones zranení?

A my nepotrebujeme záložníka

Reagovat
kolouch

Mel by nekdo zajem o Telly do 10.6.2022, Velky balicek za 420 kc mesicne pro 4 zarizeni? Platil jsem si O2 i Telly, ale ted kdyz ma O2 vsechno, tak Telly nepotrebuju. Zaroven myslim, ze by Telly nekdo za ty prachy jeste urcite vyuzil, kdyz tam bude krome ceske ligy taky vsechno.

Reagovat
rel7

řeším ted to samé jak je to s předčasným ukončením, resp. kolik % ze zbylých měsíců se platí?

Reagovat
kolouch

mel bys doplatit slevu za vycerpane mesice. V mem pripade je to cca 2500 kc, tak to zkousim tady, jestli nekdo nedojede smlouvu. Pokud jsi uzaviral za plnou cenu, mel bys mit vypoved bez poplatku

Reagovat
Nikikrew

Arteta chce Aubu preč? toto bude ešte zaujímavý August

Reagovat
PhilipS

Tak to GL. S tím platem je neprodejnej. Dobere smlouvu jak Ozil

Reagovat
Nikikrew

Skusene. Nemám s tým problém

Reagovat
Čenda

Spíš sezóna..toto se rýsuje ještě hůř než loňská, ale pokud Mikel ztrácí kabinu takovým tempem, tak bude vymalováno rychle. Jen se začínám obávat, koho ty naše paka vyberou.

Reagovat
jenage

Nestraš, Arteta musí zůstat co nejdýl.

Reagovat
iamek

Auba

Reagovat
Čenda

*Arteta

Reagovat
Dawon

Jak to vypadá s tím Varanem? Byl on už vůbec nějak oficiálně potvrzeny?

Reagovat
smazaný uživatel

Real vrací úder za fax s De Geou

Reagovat
smazaný uživatel

Zo strany Realu je všetko vybavené, sú nejaké problémy na strane United s právami na fotky

Reagovat
smazaný uživatel

There is a chance that Manchester United will announce the signing of Raphael Varane before kick off. The paperwork for the transfer has been signed and sorted after the hold-up for the deal was resolved. #mufc [@samuelluckhurst, MEN]

Reagovat
iamek

De Gea, Wan-Bissaka, Maguire, Lindelof, Shaw, Fred, McTominay, James, Fernandes, Pogba, Greenwood

Reagovat
iamek

bench. Subs: Heaton, Dalot, Williams, Pereira, Mata, Matic, Van De Beek, Martial, Sancho

Reagovat
stiflerovamama

To nemôže fungovať proti agilnemu štýlu Leedsu.

Reagovat
Kixi Syhimour

S dost podobnou sestavou vyhráli minule 6:2...

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Grahf

zase pogba na krídle?

Reagovat
KingMaster13

Tohle by byla špatná sestava i na loňskou sezonu

Reagovat
vladis271

s tym stredom môžu na titul zabudnúť.

Reagovat
mithro

ako vravim, tato zostava je loteria, ako im to sadne. Mc Fred

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea

AWB Victor Harry Shaw

McFred

James Bruno Pogba

Mason

Reagovat
Grahf

btw: čo sa stalo s tým údajným prechodom na 4-3-3? Ani v príprave sme to nehrali

Reagovat
mithro

podla mna to je mozne, az ked bude v zostave Varane alebo idealne nejaky poriadny zaloznik a nie tito srandisti

Reagovat
Swarley

A s čím to chceme hrát? Však na ty tři pošty máme Pogbu, McTom, Freda a Matice...to je slabé a zabilo by to Bruna...

Reagovat
mithro

Ole vytvaral tlak ale nikto od nas nechce nikoho kupit, tak asi 4-3-3 az o rok

Reagovat
Grahf

tak som čakal, že majú nehejaký plán asi. A bruno by to v tej trojke zvládol, o to sa nebojím.

Reagovat
mithro

Varane ofiko, skoro to stihli

Reagovat
Swarley

Oblikat, rozbehat!

Reagovat
mithro

minimalne druhy polcas je jeho.

Reagovat
mithro

tak dres uz ma, rychlo chranice a ide sa nato

Reagovat
pingla

Varane je prostě frajer

Reagovat
KnoxXx

boze, to je traged

Reagovat
mithro

to je ono, ako minuly rok, sance zahadzujeme, no, nechybalo mi to az tak

Reagovat
smazaný uživatel

Mason bude v této sezoně parádní

Pogba

Reagovat
Grahf

pogba

Reagovat
Diskostu

Greenwod krásne zneho bude delo...

Reagovat
Tommy$

Škoda těch šancí, jinak si je docela vodíme i s Jamesem a Fredem .. nechci vědět jak by si je dával Pereira

Reagovat
mithro

no to si vodime, Fred a jeho spracovanie, jak on moze byt Brazilec

Reagovat
mithro

James tam spi vo vapne supera a pozera na loptu

Reagovat
Grahf

to bude obrovský rozdiel, keď tam bude sancho miesto jamesa

Reagovat
mithro

dialo je stale na dovolenke?

Reagovat
smazaný uživatel

A půjde prý hostovat

Reagovat
Grahf

diallo hlavne ide na hostovačku

Reagovat
mithro

to snad nie, kupia ho za 40 mega a hra nam tam james

Reagovat
Swarley

Nepochopím, horší by určitě nebyl

Reagovat
mithro

a vieme kam:? toto som nezachytil vobec

Reagovat
Swarley

Vůbec netuším

Reagovat
Hephaestus

OT - Asi nie som sám, komu to začalo robiť ale odkedy vyskočilo to GDPR (?) žlté okno tak je nemožné (stránka je celá doširoka) prehliadať EF na mobile - Chrome (ani Brave) texty nezalomí resp. predtým to ani nebolo treba, stránka aj články sa načítali normálne akoby vo verzii pre mobily? Proste sa to dalo perfektne čítať na mobile vrátane komentárov. Odskúšané na prehliadačoch Chrome a Brave a mobiloch Huawei a Realme. Vadí / robí to len mne? :D ako články idú čítať cez wap.eurofotbal.cz ale komentáre mi chýbajú :D Ospravedlňujem sa za offtopic alebo ak to bolo náhodou niekde rozoberané ale nepostrehol som to.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jak to odskrtnes, tak už se to gdpr nezobrazuje (aspoň mne ne) a je to stejne jako dříve

Reagovat
Hephaestus

Nezobrazuje sa to potom už ani mne ale tie stránky mi zobrazí stále tak, že sa to dá čítať maximálne keby držím telefón horizontálne. A vlastne keď si rozkliknem nejaký článok tak to telefón asi na sekundu zobrazí tak ako predtým ( https://ibb.co/vwQ8VLf ) ale potom sa to roztiahne ( https://ibb.co/VTbLpb8 ) . Ako čítať sa to dá ale je to o dosť menej pohodlné a radšej budem využívať ten wap na čítanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, že to teď tak dělá, já si toho ani nevšiml, protože jsem zvyklý to stejne okamžitě upravovat ručně, abych dobře videl

Reagovat
smazaný uživatel

Pošleme toho Jamese už doprd... strašný hráč

Reagovat
Grahf

u jamesa všetko končí

Reagovat
KnoxXx

Bruuuuuuuuuuuuuuuno

Reagovat
smazaný uživatel

BRUNOOOOOOO!

Reagovat
mithro

Bruno

Reagovat
mithro

aj pogba pekne.

Reagovat
Grahf

chruňooo

Reagovat
Miguel19

Fanta bargain.

Reagovat
mithro

hrozny kontrast, ako ta lava strana je uplne inde ako prava

Reagovat
mithro

chudak James

Reagovat
EXoRcIsT

Boháča ten James všetko poserie

Reagovat
Diskostu

Shaw fenomenálny...

Reagovat
Grahf

byť tam sancho miesto jamesa, tak je 3.0

Reagovat
iamek

Hodně slušný poločas. Lindelofa slušně nakopl příchod Varaneho .

Reagovat
Diskostu

James Tragedia ... žiadna palebnú silu nemá

Reagovat
CR7RONALDO

Hneď od polčasu by som dal Martiala namiesto Jamesa. Potom neskôr samozrejme aj Sancha.

Reagovat
fellaininho

Je načase tam poslat Martiala se Sanchem a ukončit to.

Reagovat
ManUnited

Nejlepší od nás Mason a Bruno, naopak James dojebal snad každou akci a Fred je furt schovanej. Jo a Victor hodně slušnej poločas asi mu konkurence prospívá

Reagovat
niflheim

Nemáte někdo prosím pw na kek?

Reagovat
Miguel19

Kvalitní zápas.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Sancho místo Jamese a toho po zápase prodat někam do Brightonu, nechat si Amada a koupit top DM

Reagovat
Mato178178

dobre sa na to pozera zatial

Reagovat
mithro

Leeds fans singing the 'Munich' song. ani to dlho netrvalo

Reagovat
mr.Silver

Wow!

Reagovat
smazaný uživatel

Zas bez nuly vzadu

Reagovat
mithro

a padne im tam taky gol

Reagovat
mithro

nikde nikto, nechaju ho strielat bez problemov, super vstup do polcasu

Reagovat
Spasitel

Paráda krásny gól pome Leeds

Reagovat
diastan

Reagovat
iamek

Pome!

Reagovat
Spasitel

Maguire sa pekne uhol inak

Reagovat
iamek

Křeč

Reagovat
EXoRcIsT

dobre to trafil DDG nemal sancu

Reagovat
wild

hlavne, ze mame 2 DMka a bol tam sam dopici.. a daj uz do krista toho Jamesa, nemozem sa nanho pozerat

Reagovat
EXoRcIsT

Masoooon

Reagovat
fellaininho

Mason Gunwood

Reagovat
mithro

Mason

Reagovat
mithro

Pogba klobucik

Reagovat
iamek

Pogba neskutečný. Něco neuvěřitelného . A to zakončení už klasika

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOL MASSOOOOON

POGBA 2 ASISTENCE

Reagovat
vodka

Aylinga měl pokrývat Pogba, ale krásný gól...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

POGba!

Reagovat
HalaMadrid_Flx

btw Mason šéf!

Reagovat
Hokaido

V jeho letech je to jeho zakončení něco neuvěřitelnýho. Fakt obrovskej talent.

Reagovat
Hlahart

Masoooooooooon

Reagovat
iamek

Pogbo prosím stop! Brunaldoooo

Reagovat
EXoRcIsT

Brunoooooooo a Pogba si ide svoje nemal Leeds provokovat

Reagovat
Hlahart

A Pogba dvě áčka no....

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

Mason má zakončení fakt jinde...

Reagovat
mithro

hahahahaha dirty leeds, tam mate

Reagovat
mithro

pogba dalsia nahravka, co, psg, 50 mega?

Reagovat
Hlahart

A smějící se Tony <3

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOL BRUNOOOOOO

POGBA 3 ASISTENCE! DEJTE MU SMLOUVU

Reagovat
Hlahart

V tom je ten problém no tvl, že mu tu smlouvu nikdo nenabídl.

Reagovat
niflheim

Povolit, přitáhnout

Reagovat
Hlahart

Brunooooooo.... Pogba tří áčka

Reagovat
wild

Dajte Pogbovi tych 600k tyzdenne

Reagovat
smazaný uživatel

Meslier dost bida zapas

Reagovat
Diskostu

Pogba 3 Ačka

Reagovat
Diskostu

Ayling ponížený .. to ma za ten hnoj co predvádzal po góle

Reagovat
RKBoy

a Pogba má na zvyšok sezony fajront.

Reagovat
smazaný uživatel

BRUNOOOOOOOOOOO

Reagovat
Grahf

chruňo ide

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Bruno kapitán ve Fantě, very nice!

Reagovat
EXoRcIsT

Bruno

Reagovat
smazaný uživatel

To by měli uznat podle nových pravidel ne?

Reagovat
mithro

som rad, ze taktika nedavat si united do fanty funguje.

Reagovat
fellaininho

Kdo ma Fernandese ve fantě jako kapitána?

Reagovat
Diskostu

ja len mental by to nedal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem mentál, mám C u Antonia a z ManU jsem dal jen Shawa :D

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
niflheim

Reagovat
maraynwa

Reagovat
8lampard8

Reagovat
icka

Reagovat
jenage

Mňam do píči.

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

Reagovat
EXoRcIsT

Davaj tam SANCHA okamzite namiesto Jamesa

Reagovat
Hlahart

vladis: s touhle zálohou nemůžou United pomýšlet na titul

United: Pogba 3A, Bruno 3G

Reagovat
Hlahart

*4A

Reagovat
iamek

To je ten, který napsal, ze Varane nás využívá, aby od Realu dostal vetsi smlouvu?

Reagovat
Hlahart

To není možný, aby to byl jeden člověk.

Reagovat
vladis271

A co sa na tom meni? Furt si za tym stojim. Kde ste ako videli, ze sa dava titul po prvom kole? Inak vcera som daval koment, ze Leeds od vas dostane nakladacku, ale to sem neskopirujes chruňo, lebo sa ti to nehodi do kramu

Reagovat
ManUnited

Čekal jsem ofsajd teda, ale Bruno paráda

Reagovat
diastan

Reagovat
RKBoy

kolko golov by mal Werner keby sa posudzovali ofsajdy takto aj poslednú sezonu.

Reagovat
RKBoy

viem, že je teraz pravidlo ktoré dáva výhodu útočiacemu hráčovi, ale aká je tam miera toho, ako velmi može byt za súperovým obrancom?

Reagovat
ManUnited

Tak pravidlo je asi furt stejný ne, jen se změnila ta čára podle který se to posuzuje?

Reagovat
hitZor

Čáry jsou tlustější a když se obě překrývají, tak se to má pouštět.

Reagovat
John Obi Mikel

Werner si to pojistí a bude si vydávat do větších ofsajdů.

Reagovat
mithro

da sa niekde na platenych kanaloch v cz vypnut komentator a pustit len ruchy? o2 nula bodov

Reagovat
EXoRcIsT

Fred trafil branu a Pogba 4 asistencia

Reagovat
mithro

FRED THE BRAZILIAN

Reagovat
Grahf

ešte aj fred da gola

Reagovat
Grahf

Reagovat
Diskostu

Pogba 4X ačko...

Reagovat
mithro

Paul Pogba’s just equalled the record for number of assists in a Premier League game. Bargain.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
ManUnited

Leeds sestup dostat gól od Freda

Reagovat
smazaný uživatel

POGBA BEAST!

Reagovat
stiflerovamama

Pekná rozlúčka Pogbu

Reagovat
Miguel19

https://pbs.twimg.com/media/E8wMojrXEAUIaQ9?format=jpg&name=large

To je hrozná sestava tvl. 7 defenzivních hráčů a dalších 5 obránců na lavici

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

Alonsa počítám více jako útočníka, než obránce, reálně je někde uprostřed.

Pokud je Ziyech i Kante zraněný, tak to nejde poskládat jinak. Těžko dáš do prvního zápasu na lavičku hráče bez zkušeností z ligy.

RLC je bohužel asi na odpis.

Reagovat
Error

Ale Chalobah jeste minuly mesic se psalo, ze odchazi zadarmo do West Bromu... a ted si frajer vybojuje zaklad

Reagovat
RKBoy

na lávke miesto Emersona mohol byt aspon Ruben, nechápem načo tam je 5 obrancov.

inak zostava fajn, Ben a Reece ešte nemajú kondíciu na 90 minút, Alonso podla všetkého zahral dobre a Trevor bol vynikajúci.. ja som spoko.

Reagovat
RKBoy

a Ziyech s Kantém zranený, takže neviem čo tu kto čakal.

zostava je to stále silná.

Reagovat
Talker

Nebýt to první ligový zápas a v základu nebýt Chalobah s Mountem, tak si regulérně zapnu Soton s Livramentem v základu.

Reagovat
Talker

Vzhledem k tomu, že Livramento je ještě výrazně více oceňován, než Lamptey, ze kterého tu bylo vytržení, tak jsem na něj neskutečně zvědavý.

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Až na výměnu Němců sestava ve které jsme dohrávali prodloužení.

Reagovat
Svatej

Nejradeji bych to hejtoval, ale Taiger je mi pospednicdobou v patach

Reagovat
Kovi81

Jako s timhle už me fakt mrda

Reagovat
smazaný uživatel

JADONEK KONEČNĚ JSME SE DOČKALI

Reagovat
mithro

Pogba vyzeral veru ze toho ma dost ale aj tak klobuk dole dnes

Reagovat
Swarley

Strašná škoda, že to úplně v té hlavě nemá srovnané a má toho dementa za agenta... Ale tak to spolu i dost souvosi...

Reagovat
Greny

Tuchel proč? Chválím tě výjimečně a ty postavíš toto

Reagovat
VTID94

Villa

4-2-3-1

Martinez

Cash Konsa Mings Targett

Mcginn Nakamba

Young Buendia El Ghazi

Ings

Reagovat
Spikous

2:0 pre Villu podľa mňa :) góly 2x Ings

Reagovat
VTID94

Snáď

Reagovat
Spikous

Aj keď sa obávam toho Watfordu. Škoda že Bailey nehraje

Reagovat
VTID94

Aj ja najhorší súper asi

Reagovat
Mato178178

young v zalohe

Reagovat
VTID94

Ako za starých čias

Reagovat
Mato178178

hej no len uz nie je young

Reagovat
VTID94

Ved toto

Reagovat
Front hell

Villa zatím neskutečný válec. Fakt nechápu proč tam Emil nepodepsal

Reagovat
mimi_united

PogBEST

Reagovat
RKBoy

inak neskutočne naivný výkon od Leedsu, úplne ako cez kopirák z poslednej sezony... hrajú presne na silné stránky United.. Bielsa je tvrdohlavý dedo.

Reagovat
VTID94

Kucka v základe Watfordu

Reagovat
KingMaster13

Bruno Příští rok zlatej míč

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

United jsou tak silní, nebo se u Leedsu projeví "druhá sezóna"?

Reagovat
Talker

Leeds hraje stejně jako loni, extrémně naivně. Místo aby to zavřeli, hrají otevřenou partii a nechají si dát výprask.

Reagovat
KingMaster13

Pro naší hru je Leeds úplně ideální

Reagovat
vladis271

Presne ako som predpovedal.

Reagovat
johan14

Magic Bielsu

Reagovat
Miguel19

Tak ten Zaha jak si dovolil nepokleknout.

Reagovat
Agent z Melmacu

po každom prehratom zápase ich Vieira v šatni preplieska svojim veľkým tučným čiernym kokotom. Takže dnes prvýkrát

Reagovat
Spikous

Len aby pri tejto hrozbe nezískali titul :D ja by som hral ako o život :D

Reagovat
Talker

Mě by zajímalo, jak dlouho se budeme pokoušet probudit Pulisice.

Naposledy měl konzistentní formu rok zpátky, od té doby je konzistentní akorát v nabíhání do soupeřů a ztrácení míčů. On jako nemá formu, tak je to absolutní tragédie.

Reagovat
Agent z Melmacu

prehypovaný američan, už dlho v chelsea nebude

Reagovat
mithro

Villa

Reagovat
Spikous

Tak tam riadne zajebalo na čiare targettovi no ...úplne zbytočné tam šiel do súboja a prehral hlavu .

Reagovat
hitZor

Ten SuperSport má teď práva místo Sky? Ten okraj s výsledkama ostatních zápasů je fakt otřesný, plus při každém gólu co padne současný zápas dají do pozadí a ukazujou gól Když se dívám na Chelsea, tak mě kurva zajímá Chelsea, a ne gól Watfordu proti Aston Ville.

Reagovat
hitZor

Tak tohle je ještě lepší https://ctrlv.cz/1Eu4

Reagovat
Talker

Zatím klasika. Obléhání vápna, Werner se jako hroťák logicky cpe k levé lajně, alonso hraje na hrotu a Puli odevzdává míče bezdůvodně.

Reagovat
spider_8

Klasicky nas o hovne vykon proti zalezlemu souperi. To je podle me hlavni problem, ktery musime vyresit pokud chceme hrat o titul. A obavam se, ze jeden Lukaku to nevyresi, naprosto nam chybi kreativita ve stredu hriste a jedineho stredaka s touhle schopnosti jsme poslali hostovat. Aspon mohl hrat CHO na RWB, ten to tam umi vetrat.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
RKBoy

trpíme na statické strany s Azpim a Alonsom.. Ziyech ked sa vráti by mal tú kreativitu vyriešit.

Reagovat
Agent z Melmacu

klasicky pičuje nejaký kokot po 20 minútach v prvom zápase sezóny.

KOKOT GÓL

Reagovat
spider_8

Drz picu kokot

Reagovat
RKBoy

+ Ruben, ak ostane a vráti sa do formy tomu stredu velmi pomože.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl ani na soupisce proti Villarealu.

Pochybuju, že si ještě za CFC zahraje.

Reagovat
John Obi Mikel

RLC byl v superpoháru na lávce

Reagovat
Talker

Prý covid

Reagovat
spider_8

To by byl typicky RLC

Reagovat
mithro

Southampton take the lead against Everton in the Horrendous Transfer Windows Derby

Reagovat
Miguel19

A L O N S O !!!

Reagovat
Talker

alonsooo

Reagovat
RKBoy

Alonsova lavačka by mala byt po jeho odchode v múzeu ako cenný artefakt.

Reagovat
Agent z Melmacu

tie dresy blues sú strašne škaredé, kde sú tie časy....

Reagovat
Talker

Jinak Puli musí máknout a začít něco dělat, nebo by měl jít na tribunu regulérně. On nemá dlouhodobě absolutně žádný přínos na hřišti, kromě toho, že tam běhá.

Od restartu měl kolik, 2-3 zápasy, kdy byl výborný? Jinak je to tragédie.

Reagovat
Talker

Koukám, že už jsem to psal dokonce pár minut zpátky. Z toho zápasu mám amnézii.

Reagovat
Csaplárova past

Ten Vieira je vyžraný jak bolavý zub ...

Reagovat
Miguel19

Tvl Palace už má tak 15 faulů ne..

Reagovat
hitZor

A to tam teď před faulem na Puldu byly ještě dva neodpískané na Rudiho a Mounta

Reagovat
Talker

7

Reagovat
Miguel19

P U L D A !!!

Reagovat
Agent z Melmacu

cez polčas vytiahne Vieira svoj tučný kokot

Reagovat
hitZor

Ajajaj, Csaplár incoming

Reagovat
Talker

Mountík Puli

Reagovat
RKBoy

super polčas.

Reagovat
RKBoy

chýba tomu už fakt len ten Lukaku.

Alonso a Azpi dobrý, ale s Benom a Reecom by boli tie kraje viac dynamickejšie.. snád další zápas.

Reagovat
Whitemedia

Sleduje to někdo přes stream a počítal, kolikrát během poločasu zápas Chelsea zmenšili do mrňavého okénka kvůli ostatním zápasům?

Reagovat
hitZor

Výš sem na to už nadával, je to fakt tragédie. Produkťák, který tohle vymyslel, by měl okamžitě dostat padáka.

Reagovat
Talker

Tak to je otázka, protože pro nezaujatého diváka je to naprosto skvělý, vidí všechny důležité momenty. Jen je to na hovno pro fanoušky, které ty ostatní zápasy moc nezajímají.

Reagovat
Whitemedia

Vadilo by mi to asi i kdybych byl nezaujatý, tohle prostě patří do poločasové přestávky a ne do zápasu.

Reagovat
Talker

Při každém golu + nějaké 2-3 šance, takže 8x? Je to oser, no, ač pro nezaujatého diváka asi super.

Reagovat
Whitemedia

No hele vztekal jsem se častěji než 8x, takže bych řekl, že toho bylo víc..

Reagovat
Mike Litoris

Nene, to by sedělo, ty jsi do toho započítal ještě Pulišičovy kontakty s míčem (vyjma gólu, který teda taky málem nedal)

Reagovat
Whitemedia

Nene to by nesedělo, protože jsem se kvůli tomu vůbec nesoustředil na náš zápas, takže netuším, kdo toho kolik podělal.

Reagovat
Arbiter

Sleduju to přes steam a nestalo e mi to ani jednou...

Reagovat
Whitemedia

Tak nemachruj a sem s tím streamem

Reagovat
Whitemedia

Došlo mi to hned jak jsem ti odpověděl

Reagovat
Arbiter

No co, z Ruska jsou ty stream nejstabilnější

Reagovat
diastan

Letos to bude hodně zajímavý, snad boj o titul do posledního kola

Reagovat
PanAu

Má někdo funkční stream na chelsea ? Všude mi to po chvilce nejde , díky

Reagovat
sintha
Reagovat
hitZor

Reagovat
mr.Silver

Villa

Reagovat
Spikous

Tak myslím že sa buď ehladat nový ľavý obranca lebo Targett by si zaslúžil pár po papuli dnes. Reálne dorastenec by bol dnes na ľavo lepší. Nakamba tam nevie prihrať loptu. Watford jednoznačne nebezpečnejší a zaslúžene vyhrávajú a kľudne da Watford ešte 2 góly dnes

Reagovat
Agent z Melmacu

Kucka curse

Reagovat
Talker

Jako výsledek skvělý, každopádně dominantní taktický prvek směrem dopředu je "dejme to Mountovi, ať z toho něco udělá".

Puliho zachránil gol, jinak byl na hřišti absolutně k hovnu, Werner taky v lese, půlku času strávil u levé postranní čáry, kdy to vypadalo, jako by si myslel, že to je koks a on potřeboval šňupnout. Kova nevím, jestli hraje nebo ne, ten je taky v těchto zápasech prakticky k hovnu na tom hřišti.

Dobrý Jorginho, ten se mi dneska hodně líbí a oba krajní beci - oba se cpou dopředu a snaží se kombinovat. Rozdíl je, že Azpi má Mounta, který tam neustále podniká výpady, posílá přihrávky a je schopný něco vymyslet, kdežto Alonso je na to úplně sám, ač tam jsou u něj jak Werner, tak Puli.

U stoperů není moc co komentovat, pod Tuchelem by tam mohli dát pomalu kužele a stejně by byly úplně v klidu.

Reagovat
Arbiter

Tipuji, že letos bude Mason opět nejvytěžovanější hráč. Snad mu vydrží zdraví...

Reagovat
Talker

Uvidíme, jak budou vypadat ostatní. Každopádně podle dneška Werner ani Pulda nejsou konkurence.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvytěžovanější bude trojka ze zálohy, v případě jakéhokoliv zranění tam jsme nahraní.

V útoku je z čeho vybírat.

Reagovat
Talker

Jenže ve chvíli, kdy je jeden hráč o 2 galaxie jinde, než zbytek ofenzivy, tak nejvytěžovanější bude (snad). V tuhle chvíli by byla urážka, kdyby hrál na úkor Mounta někdo jiný a na hřišti zůstali Puli nebo Werner.

Mount opět vytvořil prakticky všechno kromě té střely na přední Wernera.

Reagovat
RKBoy

v tej ofenzíve čakám, že sa najviac budú točit Mount, Lukaku, Havertz a Ziyech (pri jeho zranení Werner).

Reagovat
RKBoy

s tou zálohou bude musiet Tomáš narábat s rozumom.. ja stále dúfam. že sa Ruben dá dohromady a vybojuje si nejaké štarty.

Reagovat
John Obi Mikel

Kdyžtak naskočí Drinkwater.

Reagovat
Arbiter

nemluvím o pozici, mluvím o hráči. A Mount loni hrál dost zápasů v záloze.

Reagovat
Arbiter

Z té ofenzivní trojky jasně nejlepší Mason, tak není o čem. Bez něho bychom byli nahraní. Werner at se vzpamatuje, strašně nulový. Pulisic až na ten gól na pěst. Tak doufám, že ten gól pomůže...

Reagovat
Miguel19

V pořádku výkon. Snad je to hlavně naším výkon, a ne tím, že Palace jsou totálně marní. Ani jedna návštěva u našeho vápna.

2:0 je super výsledek, jelikož z té útočně trojice podává slušný výkon jenom Mount. Bohužel Werner i Pulisic jsou nadále marní. Pulda dal alespoň fík.

Alonso zase výborný výkon. Chalobah zase v pohodě výkon. Hlavně ta rozehrávka do lajny na Azpiho/Mounta mu jde s přehledem.

Snad nepřijdou klasický komplikace.

Reagovat
RKBoy

Rudi už podpíš.

Reagovat
Miguel19

C H A L O !!!

Reagovat
fajdax

Chaliioo

Reagovat
RKBoy

sranda, že nakoniec to nebol Tomori ani Guehi, ale Chalobah ktorý si vynúti miesto a presvedčí Tuchela.

Reagovat
Godwinson

Aby pak skončil někde v Laziu nebo Leverkusenu

Reagovat
John Obi Mikel

Pomalu pomalu. Tomori měl taky snový start (gól proti Wolves), pak až mu Frank přestal věřit.

Reagovat
Talker

Chalobááááááh

Reagovat
Miguel19

Timo ty pičo. Proč to nenapálí na bránu, však si kurva útočník...

Reagovat
PanAu

Podle mě to byla střela

Reagovat
hitZor

Reagovat
Talker

Werner

Reagovat
Talker

Werner

Reagovat
Talker

Werner?

Reagovat
Agent z Melmacu

3:0

Reagovat
Agent z Melmacu

aká je šanca že nemec Tuchel bude chcieť Vieirov falus do ŘÍTE?

Reagovat
John Obi Mikel

Dovrší večer Norwich snové první kolo pro nováčky?  A to Brentford a Watford taky neměli lehké soupeře.

Reagovat
Talker

Pohodová výhra, klidné utkání nakonec.

Reagovat
hitZor

Škoda že tam nepadly ještě další dva, United na prvním místě se mi vůbec nelíbí

Reagovat
Maximm9

Ten vysoky hrotak chybi no, snad to vylepsi Lukaku. Jako Werner potrebuje dostat mic do behu a nejlepsi aby sel sam, nebo ten mic vyvede mimo hriste.

Werner si proste s jeho vyskou v anglii mezi stoperama ani neprdne.

Reagovat
oddy

Však má 180 cm.

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze nehraje Konate...ale nevadi, jdeme na to

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Tsimikas, Milner, Keita, Oxlade-Chamberlain, Mane, Salah, Jota.

Subs: Kelleher, Fabinho, Konate, Firmino, Gomez, Minamino, Origi, Woodburn, Elliott.

Reagovat
Godwinson

Velká škoda, na něj jsem se těšil

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha na Norwich by asi mala stačiť, inak slabota veľká. S ostatnými spokojnosť, tiež som čakal Konateho, mal by sa zapracovať, do budúcna by mal byť líder.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Tsimikas pozitívne prekvapuje.

Reagovat
avicii

Milner úplne zbytočný dnes.. Hneď cez polčas Fabinho hore

Reagovat
smazaný uživatel

JOTAAAAA

Reagovat
Coutinho10

Diogoaaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gazza62

Kdo vede BLM , nebo LGBT ?Jo vlastně černoušci z Liverpoolu .Zánik UK v přímých přenosech .

Reagovat
smazaný uživatel

....................../´¯/)

....................,/¯../

.................../..../

............./´¯/'...'/´¯¯`·¸

........../'/.../..../......./¨¯\

........('(...´...´.... ¯~/'...')

.........\.................'...../

..........''...\.......... _.·´

............\..............(

..............\.............\...

Reagovat
smazaný uživatel

Hustý

Reagovat
JohnKoul

Zabanujte už tuhle píču.

Reagovat
Muffi

Zdá se mi to, nebo je Keita pomalej?

Reagovat
Miguel19

Tsimikas

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Miguel19

Směrem dozadu docela srandovní.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, srandovný je silné slovo a zlepší sa určite. Ide len hore .

Reagovat
smazaný uživatel

Rekordér Mo. Salah

Alhamdulilah.

Reagovat
smazaný uživatel

Harvey je kresťan

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson

Reagovat
maraynwa

Reagovat
DieFohlenBMG

neskutečné

Reagovat
oli9

Super začátek YNWA.. Ovšem víc oblíbenějšího soupeře jsme dostat nemohli

Reagovat
JollyJoker77

Dneska debakel alebo to ubetonujeme na remízu aj keď vstupy City do ligy nie sú nijak dobré proste stopérska dvojica Sanchez Dier bude horieť.

Reagovat
Shuriken_YNWA

Super začátek, o to víc se těším, až budeme hrát v sobotu na zaplněném Anfieldu

Reagovat
Svatej

Idealni scénář - Kane sejme City, přestoupí k nim a ligu zakonci na druhým místě o 2 body

Reagovat
Moje maličkost

On hlavně Kane dnes vůbec nenastoupí.

Reagovat
Coutinho10

očekávaná

West Ham XI: Fabianski, Coufal, Ogbonna, Dawson, Cresswell, Rice, Soucek, Bowen, Benrahma, Fornals, Antonio

Subs: Noble, Areola, Diop, Johnson, Baptiste, Fredericks, Coventry, Yarmolenko, Lanzini

Reagovat
Bayern +

Tam ani moc nebolo čo riešiť Teším sa neskutočne, COYI!

Reagovat
Coutinho10

ikdyž pořád mám v paměti start loňský sezony a právě taky 1. kolo v Newcastlu, tak doufám, že vědí, jak to neopakovat moc nechápu, že je ten los úplně stejný

Reagovat
cubinho

Suk taková tutovka hned ve 2. minutě seozny!

Reagovat
Coutinho10

velka skoda

Reagovat
cubinho

No a Cuf hned v 5. minutě neuhlídá hráče

Reagovat
Coutinho10

nevim, jestli byl uplne na 100% jeho...byl tam i Dawson, kazdopadne nedas dostanes

Reagovat
kolouch

Tohle mel mit Dawson. Pravy bek nemuze branit centry na predni levou tyc

Reagovat
cubinho

Viděl, že si ho Cuf přebírá, tak mu ho nechal. Zas tak bych to nesvaloval na Dawsona.

Reagovat
iamek

Rice kvalitní bránění

Reagovat
Selänne

Proč stál polák na čáře?

Reagovat
Higi

Allan Saint-Maximin je neprodejnej? Nebo proč kolem něj nejsou žádné spekulace.. pokaždý když ho vidím tak si dělá co chce na hřišti

Reagovat
Greny

tak loni mel ten covid ne ? kdy byl dost dlouho mimo a pak nebyl v kondici

Reagovat
RKBoy

podla mna je to typ hráča ako Taarabt, neskutočný talent ale po mentálnej stránke to na top klub nie je.

ale možem sa mýlit, dalšie leto može kludne prestúpit, nečudoval by som keby po nom siahol taký Bayern.

Reagovat
Bayern +

To by ale musel byť bez zmluvy. Bayern ti to jednaní s ľudmi ako je Ashley nikdy nepojde, navyše by za neho chceli majland.

Reagovat
smazaný uživatel

On je prave mentalne hrozne silnej, ma nevyrovnany vykony a hodne zraneni.

Reagovat
cubinho

Asi gol, ne?

Reagovat
Coutinho10

ikdyby byla tec, ofsajd nebyl

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaal rychla odpoved to je ono

Reagovat
Bayern +

Je tam Snáď sa karta obráti a VAR nás nebude permanentne rezať ako v minulej sezóne.

Reagovat
Busby babes

ted asi enchapu komentatora. Soucek se jasne dotknul, ne? Jen nebyl v offsidu, protoze tam byl obrance Newcastlu na hranici maleho vapna...

Reagovat
Busby babes

ok, ted byl konecne lepsi zaber a mel pravdu.

Reagovat
cubinho

Nedotkl právě. Ale i kdyby, tak by gol platil bo Dawson balon tečoval až za čárou.

Reagovat
Busby babes

jo to, Bowen uz to doklepaval za carou, me slo o toho Soucka.

Reagovat
Shuriken_YNWA

Souček gól

Reagovat
Coutinho10

twl Bowen

Reagovat
M0rb1D4S

Ty vole, tak pěkně se Bowen dostane až před brankáře a potom tak špatně zakončí

Reagovat
FC Porto FC

Maximin je pro mě hráč za 50 Mega minimálně, to je boží hráč už 3 roky. Na toho se koukám radši jak na Messiho

Reagovat
cubinho

Je skvělý

Reagovat
avicii

Shaqiri a Origii out = Maximin in

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

jenom ty goly neni moc schopnej davat...

Reagovat
O.Giroud

20 max, je šikovný ale tam to končí.

Reagovat
O.Giroud

Par zapasov ako boh a potom nič. O zraneniach ani nevravim

Reagovat
Selänne

Coufal u obou gólů. Not good

Reagovat
RKBoy

hype končí.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kolouch

Reagovat
cubinho

Reagovat
Coutinho10

tam spis Ogbonna si nepohlidal prostor...byly tam 2 hraci Newcastlu a ani jednoho nemel

Reagovat
Selänne

Úplně zbytečně se zbavil balonu, ze kterýho následně následoval centr a gol.

Reagovat
PhilipS

Dobrej zápas. Obrana rusty. Hlavně Dawson hořící, spící mě znepokojuje. Nevím, jestli bude stačit na základní sestavu. Že dostane West Ham góly po centrech bych nečekal. Od Cufa to zatím není ono, ale to přijde.

Maximinovi by klasicky měla dojít v druhý půli šťáva a pak by měl přijít pořádnej tlak West Hamu. Určitě se dneska dá něco uhrát.

Reagovat
Bayern +

určite. Však Bowen s Benrahmom mali tutovky.

Reagovat
kolouch

Benrahmaaaaa

Reagovat
Coutinho10

Saaaid

Reagovat
vodka

Benrahma letos ho tipuju tak na 10 golu

Reagovat
DieFohlenBMG

Antonín

Reagovat
Taiger

benrahma láááááááááááááááááááááááááááááska

Reagovat
DieFohlenBMG

Ten Saint Maximin jak se baví

Reagovat
Setwo

preco musi ten komentator na Premier Sport pri kazdej sanci tak vrieskat? ved to sa neda pocuvat... inak komnetuje celkom dobre ale tie jeho vykriky mi trhaju usi...

Reagovat
JackDaniels.

OT:nepozera tu niekto Toma Clancy's Jack Ryan?

Predvcerom natacali par km odtial kde byvam, urobili z toho "Estonsko-Rusku hranicu"

Reagovat
kolouch

Soucek picoooo

Reagovat
cubinho

Suuuuuuuuk

Reagovat
Bayern +

Součeeeek je to tam.

Inak Fornals pred penaltou krásna lopta na Coufala.

Reagovat
Coutinho10

a i Vlad se neukvapil a pripravil si to a krasne na Antonia

Reagovat
Coutinho10

Goiooaaaaaaaaaaaal Soooouuuuuuuczeech

Reagovat
DieFohlenBMG

Jak si pro ten gól došel. Král

Reagovat
stiflerovamama

Ako toto môže byť penalta

Reagovat
Coutinho10

Antonio je zvire

Reagovat
Taiger

Reagovat
HalaMadrid_Flx

První kolo PL zatím lahoda!

Reagovat
Taiger

Reagovat
cubinho

Hammers neskutečně baví

Reagovat
Bayern +

Antoniooooo takto si to predstavujeme. Benrahma opäť brilantne vyriešená situácia.

Reagovat
Taiger

Reagovat
cubinho

Reagovat
DieFohlenBMG

Fantazie

Reagovat
kolouch

Ze my musime vzdycky par golu dostat, nez zacneme hrat

Reagovat
EXoRcIsT

WHU velmi pekne

Reagovat
$dolar$

Jak tohle mohla bejt penalta pro WHU? Vsak hral zcela jasne balon, k tomu jeste teatralni pad. V jakym vsmiru je tohle faul??

Reagovat
kolouch

Hral nohu, proto byla penalta. Atkinson stal dva metry od toho

Reagovat
Greny

Kane ani na lavce skoda

Reagovat
JollyJoker77

2 tréningy a hlava v Manchestri neviem čo si čakal

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře mu tak

Reagovat
Infernoqt

Přeci nebude hrát proti svejm

Reagovat
jk

Docela očekávané. Nehrál by ani za normálních okolností a ten jeho přestup už docela nabírá kontury, takže správný rozhodnutí.

Reagovat
Salfovic

Livesport: ,,osobní důvody´´

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda tam toho Maximina to je perfektný hráč

Reagovat
DieFohlenBMG

Dělo hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Kane dneska takto? https://ibb.co/QM82VKH

Reagovat
$dolar$

Ta dnesni sestava Spurs je priserna.

Reagovat
bobis21

https://twitter.com/sportbible/status/1426919213193732100

Nejdražší základní sestava v historii + 350 milionů na lavičce.

Ale samozřejmě to není o penězích, že pepku?

Reagovat
Likan7

Foden je zraněnej. Koho by sis tam představoval?

Reagovat
bobis21

Ano, 1 hráč je přesně ta pointa celého příspěvku, uhodls to

Reagovat
Likan7

Tak sám o sobě by ti cenu základní sestavy snížil :) ale furt nechápu ten hejt, když ty hráče nakoupili, tak jsi čekal co, že hrát nebudou, aby to nebylo blbý?

Reagovat
emanuel habasko

Zkus to ještě jednou. Pořád jsi to nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Agent z Melmacu

Kane do City a Man City do piči

Reagovat
Agent z Melmacu

Delle Alli vyzerá jak kokot

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Trapper

Reagovat
jk

Když jsem se díval na tu sestavu Spurs, tak mi došlo, že za celou dobu působení Harryho jsme nedokázali přivést ani jeho backup. No jsem zvědavý jak to budou řešit jestli fakt odejde

Reagovat
KnoxXx

Ndombele fakt trucuje?

Reagovat
matZz

ne

Reagovat
jk

Tak na to aby si chtěl vytrucovat přestup by o nej někdo musel míst zájem ne? Spíš nemá kondici…

Reagovat
Salfovic

Třeba trucuje za Kanea.

Reagovat
jk

Tak snad pak půjdou oba

Reagovat
ajouki

Dobrá komedie u hráče, který nebyl ani na žádném mezinárodním turnaji. Navíc jak to musí vypadat, když u něj být v kondici znamená zvládnout zhruba 60 minut.

Reagovat
Hlahart

Ta lavička City je šílená

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky je za skoro stejnou cenu jako naše nejlepší možná 11...

Reagovat
vladis271

a to máš ešte zraneného Fodena a možno na ceste Kanea. Nikto sa k nim lige ani nepribližuje.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Píčusek Grealish už tam zkouší doplavat pro penaltu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Spurs moc netuší, třetí slušná šance pro City...

Reagovat
diastan

klasika se Spurs, čekám kdy dostaneme

Reagovat
Kixi Syhimour

fair point

Reagovat
Cobra

Ta naše záloha je strašný podprůměr. Tam prostě kromě Lucase není ani jeden technický hráč, který by dokázal podržet míč a rozvést nějakou smysluplnější akci.

Reagovat
hitZor

Dneska vám fandím, tak snad alespoň ubráníte 0:0, když už nejste schopní nic dát.

Reagovat
Csaplárova past

Komu dnes fandí Kane?

Reagovat
wild

Son dneska strasne vymysla

Reagovat
vladis271

Spurs tie protiútoky rieši napcu. Liverpool by už viedol 2:0.

Reagovat
vladis271

Reagovat
jk

Hitchen s Paraticim

Reagovat
JollyJoker77

Nevidel som nemáš fotku/video ?

Reagovat
jk

To vůbec. Ale jejich komunikace na lavičce je kouzelná. Vypadají fakt jak nejlepší kámoši

Reagovat
matZz

Tanganga to má dneska hrozně těžký, ale jinak je výbornej - umí bránit, silnej v soubojích, umí se rozběhnout s míčem dopředu. Doteď mi hlava nebere, proč ho Mourinho tak moc přehlížel. Skipp má bohužel pořád mezery ve hře bez balonu a občas tam hoří. Jistější by mi přišlo, kdyby hrál ve středu Hojbjerg. Pravá strana se vůbec nedostává do hry. Bergwijn nulovej.

Reagovat
Visca el barca

Greslish se mi absolutně nelíbí. Ani na euru ne. Další přehypovanej Anglán.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě zatím spokojenost vzhledem k tomu, že celá naše sestava včetně lavičky má hodnotu cca tolik, kolik arabové utratí za 2 hráče. Tanganga pozitivně překvapil, i když už má blízko ke kartě, ale proti takovému soupeři se to dá pochopit. Jinak si Sterlinga s Grealishem zatím maže na chleba. Alli má zákázáno běhat? Hrozně zpomalenej.

Reagovat
JollyJoker77

Ja neviem hlavne odkiaľ Nuno nabral že je stredak .... On je CF tam mu to ide najlepšie

Reagovat
JollyJoker77

Dele off Lo Celso on ...a v 65 Bergwijn off Gil on

Reagovat
MCFC_8

MENDY OUT!!! Je u nas 5 sezon a hovno...kedy to uz Pep pochopi Jack 1 na 1 super, len kusok viac by mohol prihravat, niekedy to prehana

Reagovat
jk

Mendy určitě nejslabší článek defenzívy.

Reagovat
Agent z Melmacu

ty horehronec už do toho nejeb

Reagovat
John Obi Mikel

Dle livesportu střely na bránu 0:0

Reagovat
JollyJoker77

City pália tutovky a gundo vykopol s lajny

Reagovat
Cobra

Sooooooooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
Mimalu

gol

Reagovat
$dolar$

Spurs hrajou paradne.

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš mi teda přijdou City špatní, navíc šance měli, ale nedali

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Sance bude mat City vzdy, ale takticky hraju Spurs naozaj dobre.

Reagovat
$dolar$

Sance meli i Spurs a pred zapasem jsem cekal prohru - 0:5. A oni vedou bez Kanea 1:0 a jeste maji spoustu polosanci.

Reagovat
Dr. Admess

Ten Son je fakt výbornej.

Reagovat
jk

Sony

Reagovat
matZz

OMG já jsem tak šťastnej, že Son podepsal novou smlouvu. A REAL HERO! <3

Reagovat
smazaný uživatel

Son uzasnyyyy

Reagovat
mimi_united

Grealish bude jeden z najhorších nákupov v histórii futbalu

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
jk

O M G

Stevie

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Tanganga hra vyborne

Reagovat
vladis271

City sú pohybovo a ponukovo zúfalí. Ako my na jar.

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi tak, naprosto bez zápalu

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky - kdyby vedeni Premier League souhlasilo, aby PSG hralo Premier League, mohlo by to vedeni francouzske ligy nebo UEFA nejak zablokovat nebo PSG potrestat?

Reagovat
jk

Úplně vidim až by ty kopačky Neymar s Messim přijeli na Barnsley

Reagovat
Busby babes

UEFA by tohle urcite nepovolila, tam by pak prisel nejakej trest jako vyrazeni z poharu. Nehlede na to, ze by to nepovolila ani francouzska vlada.

Reagovat
Greny

ono by to neschvalili asi ani kluby v anglii poslali by je do nejnizsi souteze a pokud chcete PL tak se snazte

Reagovat
smazaný uživatel

Kundička guardiola bude muset jeste nakoupit, aby mu to slapalo.

Reagovat
rominhoFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kincl

wow první zápas

Reagovat
smazaný uživatel

a uz dostava pres píču

Reagovat
Kincl

TO dokazuje hodně jeden zápas

Reagovat
eder

Hele, nech si to! Vyhrát bundesligu s Bayernem, to by i Hnátkovi dalo zabrat ..

Reagovat
jk

Jestli ta karta pro Mouru byla za držení toho balónu tak palec pro Taylora. Tohle provokování je něco hrozného.

Reagovat
smazaný uživatel

Takova uvaha bokem. Pepíček nebude uplne nejchytrejsi. On si tim vykupovanim nejlepsich hracu z tymu, ktery jsou bez nic ctvrtinovy, sam ublizuje. Protoze city tyhle tymy typu AV, tott, atd porazi i jejich nejlepsima hracema a pak pravidelne prohravaji vzajemny zapasy s UTD chelsea atd....Kdyz si das dve a dve dohromady, tak zjistis, ze on timhle usnadnil top tymum neprijemny zapasy, kde mohli poztracet body a kde je taky ztracely. No ted uz to bude min pravdepodobny a presunul veskerej tlak na vzajemny zapasy, kde neni prekvapenim uz ted, kdyz dostane pres píču, treba od United. takze si tim ztizil cestu k titulu pres svoji nenazranost. Je to ubozak, jako cely city. Vsichni do pekla prijdou. Pa

Reagovat
thewall

V hlubinách tvého myšlení jsem se úplně ztratil ...

Reagovat
smazaný uživatel

niekto tu ma kvalitne komplexy

Reagovat
smazaný uživatel

treba jo. Je mi to u pici. Takhle to proste mam. Poser se z toho treba.

Reagovat
smazaný uživatel

Spravne, netreba sa hanbit za svoju diagnozu

Reagovat
smazaný uživatel

JJ v tom jsem na míííle pred tebou

Reagovat
diastan

Toto je spíš kvalitní retard

Reagovat
diastan

tam hnijí gumy jako ty

Reagovat
smazaný uživatel

dotklo se te to, buziku?. urazil se nam tu "fanousek" mestanu

Reagovat
diastan

presne tak gumo

Reagovat
KnoxXx

Lucas MotM, uzasny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

skvely je

Reagovat
jk

fantastický. Měl i dobrou přípravu a zatím potvrzuje.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mr.Silver

Grealish hrozná držka....

Reagovat
jk

Jako Skipp ten zápas začal hrozně, ale v druhé půli tam ty slečinky pěkně brousí

Reagovat
KnoxXx

Spurs absolutne zasluzene vitazstvo

Reagovat
stiflerovamama

Alli keby ho tak trafil, to je rovno červená

Reagovat
jk

Reagovat
ajouki

Kež by se dávala i ve stádiu pokusu. Jeden zlomený kotník Fofany stačil.

Reagovat
JollyJoker77

Hrozne smekam Lucas Tanganga úžasný Son aj Bergwijn tiež až nato tutovku .... A musím pochváliť aj Sancheza a Diera dnes boli super .

Reagovat
diastan

ztrátu z Tottenhamu si můžeme odškrknout a jedeme dál

Reagovat
JollyJoker77

The entire stadium is now singing "Are you watching, Harry Kane?"

Reagovat
icka

A na konci sezony on bude zpivat s titulem v city a spurs nekde kolem 6 mista.

Reagovat
JollyJoker77

Vyhrať trofej so City je ako stratít panenstvo s prostitútkou .

Reagovat
JollyJoker77

Panictvo*

Reagovat
diastan

zas radši ztratit panictvo s luxusní drahou prostitutkou než skapat jako panic

Reagovat
Baronne

OT: FM21, borci nějaký zajímavý taktiky?

Reagovat
Csaplárova past

Pod každý článek to piš, gumo

Reagovat
Baronne

Tři články, z toho dvě různý diskuze, který se navzájem nenavštěvujou, poser se čůráku.

Reagovat
Likan7

Neotravuj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele