Nizozemská Eredivisie - souhrn 9. kola

16.10.2010, 20:40, aktualizováno 17.10.2010, 18:23
Komentáře a souhrny
Eindhoven nezaváhal na hřišti posledního Tilburgu a udržel si jednobodový náskok před ajaxem, který včera přehrál Bredu. Groningen porazil Bredu a Roda jasně vyhrála nad Vitesse. Twente veze body ze hřiště Feyenoordu, Alkmaar uspěl ve Venlu. Den Haag porazil Excelsior, doma zklamal Utrecht. Ze třech bodů se raduje také Heracles.

Heracles Almelo - NEC Nijmegen 3:2

17.10.2010 16:30

Góly: 45. Willie Overtoom (pen.), 70. Everton, 88. Samuel Armenteros - 74. Lorenzo Davids, 79. Lasse Schöne (pen.)

Že by se přeci jen blýskalo pro největší překvapení loňského ročníku na lepší časy? Heracles po dlouhé době ukázalo, že je konkurence schopné a odpoutalo se z předposlední barážové pozice. V domácím prostředí dokázalo zvítězit podruhé v řadě a ukázalo svým fanouškům, že přeci jen dokáže překvapit. Nevyzpytatelný Nijmegen tentokráte zabrnkal na nesprávné struny a po přestřelce nakonec svému sokovi podlehl.

Heracles v tabulce poskočilo s osmi získanými body na čtrnácté místo a dokázalo poprvé od prvního kola získat tři body. Nijmegen má na kontě korálků deset a v tabulce klesl na jedenáctou příčku, stále však může v klidu bojovat i o přímý postup do pohárové Evropy. Duelu rozhodně nechyběly zajímavé momenty, diváci se mohli těšit ze dvou penalt po jedné na každé straně, navíc se do kabin předčasně pakoval nejlepší střelec hostů Erton Fejzullahu.

Ten se dostal na hřiště na konci první půle, jenže hned po pěti strávených minutách ve druhé půli uviděl první žlutou kartu. O další čtvrthodinu později musel sudí vytáhnout druhou žlutou. Branek se fanoušci dočkali v závěrečné čtvrhodině v rychlém sledu za sebou. Po nudném začátku vše začalo jiskřit v nastaveném čase úvodního dějství. V pokutovém území poslal Bjorn Vleminckx k zemi nabíhajícího Antoine van der Lindena sudí ukázal na značku povukotvého kopu.

V zakončení pak neměl sebevětší problémy Willy Overtoom a do kabin tak šel spokojeněji domácí výběr. Ještě do pauzy tedy hosté vyztužili ofenzívu příchodem Fejzullahua. Jenže jejich naděje na bodový zisk pomalinku začala zhasínat v 65.minutě, kdy se právě on pakoval předčasně do kabin. Navíc dvacet minut před závěrečným hvizdem po krásném centru Overtooma dal Heracles dvoubrankové vedení Everton, jenž z bezprostřední blízkosti nemohl minut - 2:0.

Ovšem za další čtyři minuty hostům přeci jen svitla naděje, když povedený pokus Lorenza Davidse z hranice vápna zapadl za záda gólmana Remko Pasveera. Deset minut před koncem k tomu domácí gólman byl nucen poslat k zemi unikajícího Brama Nuytincke a rozhodčí nemohl jinak, než odpískat pentlau. Tu s přehledem proměnil Lasse Schöne a srovnal stav. Když už se vše zdálo být jasné, tak v 89. minutě strhl misky vah na stranu Heracles Samuel Armenteros, který rozvlnil síť hlavou po přesném centru Marka Loomse.

Více informací k zápasu

Roda JC - SBV Vitesse 4:1

17.10.2010 14:30

Góly: 31. Arnaud Sutchuin Djoum, 32. Mads Junker, 35. Mads Junker, 50. Willem Janssen - 57. Julian Jenner

Roda s Vitesse jsou ve vzájemných zápasech skoro jistotou gólových hodů. Za předešlých dvanáct setkání jen dvakrát nepadlo tři a více branek a v neděli o pokračování tradice rozhodla Roda během čtyř minut po půlhodince hry, čímž si zároveň zajistila všechny body.

První výraznou šanci zahodil v desáté minutě Mads Junker. Zkušený útočník hlavičkoval zblízka těsně mimo Roomovu branku. Dalších jednadvacet minut se čekalo na výraznější šanci, vyrovnaný zápas totiž nabízel jen slabé náznaky.

Poté však střídající Meulens našel svým pasem z levé strany Djouma, který využil dobré pozice ve středu hřiště a překonal brankáře hostů. Jen za pouhé dvě minuty našel Ruud Vormer Junkera, který se ze šesti kroků nemýlil. Když vzápětí centroval Janssen z pravé strany, dokonal tragédii několikaletý hráč Vitesse svého bývalého zaměstnavatele druhou přesnou trefou během necelých dvou minut.

Hosté sice udrželi alespoň třígólové manko do odchodu k šatnám, jenže po pěti minutách druhé půle, De Koempels skórovali počtvrté. K volnému míči se dostal Willem Janssen a pálil přesně do horního rohu Roomovy branky.

Chvíli před hodinou hry zaznamenali ojedinělý úspěch návštěvníci, když Tyton nezabránil akci Matice s Jennerem, který tak alespoň zmírnil vysokou porážku. Tu mohl rozšířit De Fauw, kdyby hlavičce přidal sílu a zlepšil směr. Pověstného "bůra" pak mohl dokonat hattrickem Junker, ale sám proti Roomovi neuspěl.

Více informací k zápasu

FC Groningen - SC Heerenveen 1:0

17.10.2010 14:30

Góly: 46. Andreas Granqvist

Vládcem severu Nizozemska zůstává nadále Groningen. Ten si dnes v těžkém duelu poradil s neoblíbeným Heerenveenem a stále se tak drží vedoucích týmů. Jediný gól střetnutí vsítil těsně po přestávce švédský stoper Andreas Granqvist.

Úvodní třicetiminutovka patřila jednoznačně domácím borcům. Ti měli skutečně navrch, akorát nedokázali svou převahu vyjádřit gólově. Přitom už v 11. minutě se ocitl nesmírně blízko úvodní brance mladý útočník Tim Matavz. V jasné tutovce ovšem zklamal, když zhruba z deseti metrů nebyl schopný trefit branku. O malou chvíli později pálil pro změnu Granqvist, ale ani on se s úspěchem nesetkal.

Poté se osmělil také Heerenveen a výsledkem byla nebezpečná rána Roye Beerense. S tou si však zkušený gólman Luciano dokázal bez větších potíží poradit. Jinak ale hrozil opět především Groningen. Špatné načasování zhatilo jasnou gólovku Bacunovi, o malou chvíli později zakončoval nepřesně záložník Thomas Enevoldsen. Domácí fotbalisté tak odcházeli do kabin překvapivě za nerozhodného stavu.

Po 25 sekundách druhé půle ale dokázal Groningen rozhodnout o zisku tří bodů. Po Tadičově rohovém kopu vznikl v hostující šestnáctce pořádný závar. V něm se nejlépe zorientoval obránce Granqvist a hlavou rozvlnil síť za zády Ellegaarda.

Hosté sice následně ožili, ale k ničemu pořádnému jejich snaha nevedla. Když už se náhodou dostali do zakončení, svou práci si vždy splnil jistý brankář Luciano. Ten se nejvíce vyznamenal při dalekonosné ráně Viktora Elma. Bravurně ale zlikvidoval také nebezpečnou hlavičku Beerense. V samotném závěru se dožadoval penalty útočník Bas Dost, ale rozhodčí ho nevyslyšel. I proto si Groningen na své konto připsal další nesmírně cenné tři body.

Více informací k zápasu

Willem II - PSV Eindhoven 2:4

17.10.2010 14:30

Góly: 10. Andreas Landgren, 32. Wilfred Bouma (vl.) - 3. Balázs Dzsudzsák, 16. Jeremain Lens, 44. Ibrahim Afellay, 52. Jonathan Reis

PSV Eindhoven si chtěl s chutí zastřílet na půdě Tilburgu. Avšak nakonec to jeden z největších favoritů celé ligy neměl vůbec lehké. Domácí totiž dokázali během první půle dvakrát srovnat a nebýt branky "do šatny", možná by se ještě schylovalo k velmi zajímavému druhému dějství. Hosté však přidali zkraje druhého poločasu další již čtvrtou trefu, domácí outsider se už ani na snížení nezmohl.

Tilburg proto v tabulce zůstal na posledním místě, na svého nejbližšího konkurenta ztrácí pět bodů. Naopak PSV se opět dostal do čela tabulky o bod před Ajax a o dva před Twente. Splnil proto svou povinnost a nyní se může chystat na další boje v Evropské lize. Na samotném začátku to vypadalo, že to bude snadná práce pro Eindhoven. Ten totiž otevřel skóre již ve 3. minutě zásluhou maďarské opory v holandském klubu, Balazse Dzsudzsaka.

Ten totiž překrásně zakroutil svůj přímý volný kop přímo za záda gólmana Davina Verhulsta. O něco později se ale situace rapidně změnila. Překvapivou střelu ze střední vzdálenosti vyslal Andreas Landgren, který technicky překvapil švédského obra Andrease Isakssona. Za dalších šest minut se však hosté opět uklidnili. Po špatné rozehrávce obrany Tilburgu se uvolnil Jermain Lens a zavěsil balón pod nohy gólmana Verhulsta.

PSV poté chtěl kontrolovat průběh hry, jenže po půl hodině hry centroval do vápna z levé strany Rowin van Zaanen a Andreas Lasnik vypálil na branku. Jeho pokus si ještě srazil do sítě obránce PSV Wilfried Bouma. Minutu před koncem ukázal své neuvěřitelné rychlostní schopnosti Ibrahim Afellay. Ten díky agresivní hře vybojoval balón, přešel s ním přes protihráče a balón nekompromisně uklidil potřetí do domácí branky.

Tilburg zkusil ve druhé půli zatlačit, jenže hned po sedmi minutách se trefila vracející se hvězda - Jonathan Reis. Po skvělém uvolnění nedal Verhulsovi šanci ani tentokráte - 2:4. Až do konce se hrálo spíše na polovině Tilburgu, žádná stoprocentní šance ale k vidění nebyla. V příštím kole se PSV pokusí udržet první pozici na domácím hřišti proti Feyenoordu, Tilburg by rád poprvé vyhrál na hřišti Alkmaaru.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - FC Twente 0:1

16.10.2010 20:45

Góly: 78. Denny Landzaat

Dlouho to vypadalo, že Feyenoord snad konečně překvapí velkého favorita a vybojuje alespoň cenný bod, ovšem naděje se ve vyrovnaném zápase rozplynula v závěrečné čtvrthodině. Hosté sice byli mírně lepší, do té doby by však zápasu zřejmě slušela remíza. Avšak Twente ukázalo svou sílu a dvanáct minut před koncem vsítilo rozhodující branku. V tabulce tak alespoň do neděle zůstane na druhém místě o bod za Ajaxem, Feyenoord je až čtrnáctý.

Twente tak zcela napravilo debakl z Ligy mistrů a nyní půjde do dalších duelů s velkou motivací. Feyenoordu naopak hrozí, že přijde o současného trenéra a že při dalších případných ztrátách naprosto zhasne jeho naděje na boj o pohárovou Evropu. A kdyby hrál takto slavný celek pouze o záchranu, asi by se to v příští sezóně neobešlo bez čistky v hráčském kádru. Twente vstoupilo do zápasu lépe a bylo aktivnějším celkem první půle.

Po dvaceti minutách hry si hosté vypracovali první vážnější možnost. Theo Janssen nacentroval balón do vápna na Marca Janka, ovšem jeho dobrý pokus dokázal s bravurou zlikvidovat gólman Rob van Dijk. Stejní dva hráči to zkusili deset minut před přestávkou. Na rohový kop Janssena si na zadní tyči naskočil Janko, jenže tentokráte proti úvodní brance bylo břevno. K následné dorážce se sice ještě dostal Nacer Chadli, jenže v jasné možnosti slabě vystřelil přímo do náruče Roba van Dijka.

Ke konci půle vymyslel aktivní Janssen další hezkou akci, kterou zakončoval Douglas, jenže jeho projektil šel příliš vysoko. Pět minut po pauze zahrozil Janko z přímého volného kopu, Van Dijk ale i tentokráte balón zkrotil v rukavicích. Feyenoord v podstatě poprvé vážněji zahrozil v půlce druhého dějství, kdy z dobrých dvaceti metrů vypálil Georginio Wijnaldum. Jenže balón se těsně stočil vedle levé tyče.

O něco později na druhé straně stál Ruiz v tváří tvář van Dijkovi, ale ani v této pozici brilantního gólmana nepřekonal. Hosté se nakonec dočkali v 78. minutě. Po účelné ose Douglas - Janssen - Ruiz se dostal balón až k Landzaatovi a ten střelou z dvanácti metrů poslal balón za záda van Dijka. Ke konci se pokusil ještě srovnat po centru Leroye Fera střídající Fedor Smolov, jenže branku netrefil a Twente tak vybojovalo všechny body.

Více informací k zápasu

ADO Den Haag - SBV Excelsior 2:1

16.10.2010 19:45

Góly: 65. František Kubík, 90. Dmitrij Bulykin - 45. Tim Vincken (pen.)

Zatím se vše pro fotbalisty Den Haagu vyvíjí jako krásný sen s povedeným začátkem. Nicméně stejně jako polovina snů, tak i tento ještě může klidně skončit špatně. Den Haag se totiž jako jeden z mála týmů utká s těmi největšími favoritovi a pád zpátky do dolních pater není vyloučen. Den Haag se posunul na šestou pozici s patnácti body na kontě. V klíčových střetnutích s rovnocennými protivníky se mu náramně daří a sbírá jedno vítězství za druhým.

Naopak Excelsior zatím nedokázal využít v těchto chvílích velmi přijatelného losu, po domácí prohře s Arnhemem tak nyní padl na hřišti dalšího konkurenta. A nebýt vydařeného začátku, jistě by nováčkovi nepatřilo v tabulce dvanácté místo. Utkání v Den Haagu bylo zajímavé po všech stránkách. Hosté šli do vedení v nastaveném čase první půle, když jim sudí odpískal penaltu, kterou Excelsior zužitkoval.

Jenže po dvaceti minutách hry v druhém dějství domácí srovnali a poté se duel pro hosty vyvíjel jako hodně drsný horor. O čtyři minuty později se do kabin pakoval jeden hráč, za dalších pět minut dokonce Excelsior musel dohrávat v devíti. A aby toho nebylo málo, tak Den Haag vsítil rozhodující branku v nastaveném čase. Hosté mohli jít do vedení hned v úvodu prvního poločasu, po pokusu Guyon Fernandez však zazvonila pouze tyč.

Na druhé straně spálil největší možnost Den Haagu v úvodním dějství pozdější hrdina Dmitry Bulykin, který po centru Wesleyho Verhoeka netrefil poloprázdnou branku. Když už se chýlila první půle ke konci, tak ve vápně Timothy Derijck poslal k zemi Ryana Koolwijka a sudí foukl o píšťalky. Nařízenou penaltu proměnil s přehledem Tim Vicken. Hosté začali aktivněji i ve druhém poločase, jenže Den Haag se dostal zpátky do hry v 65.minutě.

Bulykin poslal do úniku slovenského štírka Františka Kubíka a ten přesně zamířil pod tělo gólmana Ceese Pauweho. Následně Miguel Nelom naprosto zbytečně udeřil do obličeje Kubíka a rozhodčí neměl jinou možnost - červená karta! V 74. minutě musel Norichio Nieveld zatáhnout za záchranou brzdou, když nedovoleně zastavil samotně unikajícího Kubíka. I on se tak předčasně pakoval do sprch. V nastaveném čase po zblokované ráně Kubíka uvolnil Dejick nabíhajícího Bulykina a zkáza Excelsioru byla dokonána - 2:1.

Více informací k zápasu

VVV Venlo - AZ Alkmaar 0:1

16.10.2010 19:45

Góly: 89. Graziano Pellè

Že by se přeci jen štěstí konečně přiklonilo na stranu Alkmaaru a ten se ještě mohl v poklidu zapojit do bojů a mistrovskou trofej? Alkmaar byl totiž zpátky nohama na zemi po zápase v Evropské lize na půdě běloruského Borisova a musel začít od začátku. A vypadalo to, že opět nebude schopen vstřelit branku a zase tedy držet jen nerozhodné výsledky. Ovšem nyní překvapil soupeře z Venla v nastaveném čase a připsal si proto cenné tři body.

Alkmaar tak v tabulce poskočil na sedmé místo a s patnácti body je v přímém kontaktu s absolutní špičkou. Venlo naopak nedokázalo vybřednout z krize a zůstává na šestnáctém barážovém místě se šesti body, po nedělních duelech navíc může být ještě hůře. Hrdinou zápasu se stal střelec jediné branky, střídající Graziano Pelle. Ten pobyl na hřišti pouze čtvrthodiny. V domácím dresu zářil po celou dobu gólman Dennis Gentenaar.

První akci zápasu založil Erik Falkenburg, který nahrál Niklasu Moisanderovi, ten ale zamířil příliš vysoko. O něco později ale zahrozilo též Venlo. Na pas Jorge Chuly si naběhl Balazs Toth, z voleje ale mezi tři tyče nezamířil. Poté se do dvou obrovských možností probojoval Falkenburg. Nejprve po centru Kewa Jaliense vyrazil jeho pokus na rohový kop skvělý Gentenaar. Po jeho zahraní od Bretta Holmana vyskočil nejvýše opět Falkenburg a Gentnaar se vytasil s ještě ukázkovějším zásahem, akrobaticky balón odvrátil do bezpečí.

Těsně před půlí zkusil štěstí i Holman, jenže také nyní byl Gentnaar naprosto neomylný. Po hodině hry pohrdl další stoprocentní tutovkou Falkenburg. Po nádherném centru Holmana zachytil balón a zívala na něj volná klec, jenže nakonec zakončil hodně špatně. V dalším průběhu tlak hostů lehce opadl a za domácí se pokusil otevřít skóre Jorge Chula, nicméně v těžké pozici hostující branku vážněji neohrozil.

Tlak Alkmaaru zesílil v samém závěru a hosté se mohli radovat z vybojovaného vítězství. V nastaveném čase totiž pronikl Falkenburg přes domácí blok a nahrál přímo na italského zabijáka Pelleho, který zblízka minout nemohl. V příštím kole se Venlo pokusí napravit zaváhání na půdě Heerenveenu, Alkmaar doma přivítá poslední Tilburg, který doposud získal jediný bodík. Mělo by to pro něj být poněkud snazší sousto.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - BV De Graafschap 2:2

16.10.2010 19:45

Góly: 3. Jan Wuytens, 12. Jacob Mulenga - 59. Hugo Bargas, 87. Steve De Ridder

Utrecht svým fanouškům způsobil pořádný šok. Zatímco před reprezentační pauzou senzačně zvítězil na půdě Ajaxu, tentokrát přímo vyhořel. Doma totiž daroval bod De Graafschapu, přitom ještě po hodině hry vedl o dvě branky, v závěrečných minutách ovšem udeřil De Ridder a vyrovnal na konečných 2:2.

Vstup do zápasu vyšel Utrecht skutečně výborně. Vždyť už ve třetí minutě šel do vedení. Dries Mertens zahrával rohový kop, na jeho centr si naskočil Jan Wuytens a hlavou rozvlnil poprvé v zápase síť. Ovšem domácí rozhodně neusnuli na vavřínech a po necelých deseti minutách přidali další branku. To mířil do černého útočník Jacob Mulenga.

I ve zbývající části první půle byl Utrecht jasně lepší a měl příležitosti, jak své vedení ještě navýšit. Nejblíže byl asi van Wolfswinkel v 37. minutě, jenže recept na gólmana Watermana nenašel. V té době jej to ale určitě nijak mrzet nemuselo, jelikož svěřenci trenéra Du Chatiniera měli průběh zápasu jasně pod svou kontrolou a nic nenasvědčovalo tomu, že by mohlo přijít v závěru nějaké velké drama.

De Graafschap ovšem dokázal v 60. minutě z ničeho nic snížit na rozdíl jediné branky. Frankel poslal z levé strany hřiště míč k Bargasovi, ten se následně probil až do zakončení a střelou do pravého rohu brány překonal bezmocného Vorma. Střídající der Ridder hru hostů skutečně oživil a několikrát připravil pro své spoluhráče gólové šance. Jednu z nich měl i Hersi, jenže z deseti metrů nebyl schopný ani trefit bránu.

Domácí fanoušci již začínali počítat s povinnými třemi body, když najednou v 87. minutě přišlo vyrovnání. Steven de Ridder napřáhnul z větší vzdálenosti a krásnou ranou vstřelil druhý gól svého týmu. Utrecht již nijak zareagovat nedokázal, a tak odcházeli jeho hráči do kabin značně zkroušení.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - NAC Breda 3:0

16.10.2010 18:45

Góly: 16. Jan Vertonghen, 30. Mounir El Hamdaoui, 79. Luis Suárez

Reputace napravena. Ajax potřeboval po nedávném výbuchu s Utrechtem vyhrát za každou cenu a nakonec mu to vyšlo. Breda sice nepatří k těm nejsnadnějším soupeřům, na půdě celku z hlavního města toho ale příliš nepředvedla a domů si veze tři inkasované branky.

Amsterdamští borci od začátku ovládli zápas a Bredě příliš nedovolili nějak výrazně zasahovat do jeho průběhu. Z velké části bylo rozhodnuto už po první půli, kdy domácí poslal do dvoubrankového vedení Vertonghen a kanonýr El Hamdaoui.

Branek ale určitě mohl vstřelit Ajax mnohem více. Jednu z výborných příležitostí měl už po čtvrthodině hry Luis Suárez. Uruguayský reprezentant zahrával přímý kop a jeho rána měla gólové parametry, brankář ten Rouwelaar ale předvedl výborný zákrok a míč vyrazil. Už o malou chvíli později to ale přišlo. Na nadýchaný centr van der Wiela si naskočil Vertonghen a nechytatelnou hlavičku poslal neomylně do levého rohu hostující brány.

V 30. minutě dokázal Ajax své vedení navýšit. A rozhodně nepřidal jen tak obyčejný gól. Po Suárezově přihrávce do běhu zakončoval El Hamdaoui, který ten Rouwelaara překonal nádherným lobem k tyči. Těsně před přestávkou mohl skórovat také Suárez, ovšem neuspěl.

Po změně stran už spíše jen Ajax hlídal průběh duelu a nechtěl za žádnou cenu připustit, aby se Breda vrátila zpátky do zápasu. Na hřišti rázem příliš mnoho gólových šancí vidět nebylo. Jedna z nich přišla například v 61. minutě, kdy ale na Lindgrenův centr nikdo z jeho spoluhráčů nedosáhl. Enoh pro změnu pálil zpoza šestnáctky nad.

Třetí branku nakonec domácí přeci jen přidali, a to konkrétně v 79. minutě. Konečně se dočkal aktivní Suárez. Svůj sedmý letošní gól přidal po nádherné střele ze standardní situace. Závěr zápasu se v poklidu dohrál, Breda byla již smířena s porážkou a jejím hlavním cílem bylo znovu neinkasovat, což se jí povedlo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.PSV Eindhoven963025:821
2.AFC Ajax962124:920
3.FC Twente954016:519
4.Roda JC953117:1118
5.FC Groningen953115:918
6.ADO Den Haag943218:1715
7.AZ Alkmaar943210:915
8.NAC Breda942311:1114
9.FC Utrecht941414:1513
10.SC Heerenveen924312:1310
11.NEC Nijmegen931516:1810
12.SBV Excelsior931512:1710
13.BV De Graafschap923412:219
14.Heracles Almelo922513:158
15.Feyenoord Rotterdam922512:148
16.SBV Vitesse92259:188
17.VVV Venlo92077:156
18.Willem II90188:261

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Alkmaaaaar

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Kubík další gól, paráda. Miesto Šeba mal dostať šancu radšej on.

Reagovat
Mr.Mike

Kubík

Reagovat
2miguel1

Kubík paráda

Reagovat
Ferguson6

Je smutne, ked je tým ako Twente favorit proti Feyenoordu

Reagovat
AjaxFans

Néné,je to Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Zase Granqvist. Výhra nad Heerenveenem obzvlášť potěší.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl zápas ten Eindhoven!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Afellay

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Je tu někdo, kdo sleduje nizozemskou ligu trošku víc? Mohl by mi někdo něco napsat o hráči Ricky van Wolfswinkel, prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, kdo píše tyto reporty, ale takto popsaný průběh vůbec neodpovídá dění na hřišti..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím např. zápas Feyenoord - Twente

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele